Cazare ieftina Sacele Brasov

De multe ori ne uitam dupa cazare in Săcele, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Săcele, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Săcele, Braşov, România

★★★★ Complex Hanul Muresenilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Francesca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Pascal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Haiduc

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Georgea

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension Topaz

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Stanciu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Casa Sara

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Săcele, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Panait si Iuliana Anghelescu din Romanesti, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Panait si Iuliana Anghelescu din Romanesti, jud. SuceavaCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Mădălina si Lorin Notara din Coroana, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Săcele, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Mădălina si Lorin Notara din Coroana, jud. ConstantaCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Eftimia si Ion Trandafir din Vulturu, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Eftimia si Ion Trandafir din Vulturu, jud. VranceaCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Rica si Eric Tescanu din Soal, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Săcele, Braşov, România!

  (Rica si Eric Tescanu din Soal, jud. AlbaCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Vasilica si Andra Bujor din Todiresti, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Săcele, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Vasilica si Andra Bujor din Todiresti, jud. SuceavaCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Martin si Gabriel Ciocârlan din Manolache, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Săcele, Braşov, România.

  (Martin si Gabriel Ciocârlan din Manolache, jud. IlfovCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 1. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 2. Micul dejun excelent. Personalul de la restaurant si de la curatenie amabil.

 3. Frumos amenajat hotelul si camerele. Curatenie decenta. Apa fierbinte la baie. Apa destul de calda in piscina. Sauna decenta. Peisajul foarte frumos. Zona linistita. Restaurantul cu preturi peste medii, mancarea a fost excelenta. Mic-dejun bufet suedez destul de diversificat, foarte ok.

 4. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 5. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 6. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 7. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 8. Liniste. Curatenie. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarilor.

 9. Am fost cazati in camera nr.1. Suficient de cald in camera, patul confortabil, decorat cu gust, gazdele amabile.

 10. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 11. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 12. Poziționarea , camere mari, curățenie, personal zâmbitor, parcare in curte, aproape de Canionul 7 Scări , liniște,

 13. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 14. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 15. Camere spatioase, curate si o primire calduroasa. Recomand!

 16. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 17. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 18. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 19. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 20. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 21. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 22. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 23. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 24. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 25. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 26. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 27. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 28. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 29. Micul dejun excelent. Personalul de la restaurant si de la curatenie amabil.

 30. Frumos amenajat hotelul si camerele. Curatenie decenta. Apa fierbinte la baie. Apa destul de calda in piscina. Sauna decenta. Peisajul foarte frumos. Zona linistita. Restaurantul cu preturi peste medii, mancarea a fost excelenta. Mic-dejun bufet suedez destul de diversificat, foarte ok.

 31. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 32. Liniste. Curatenie. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarilor.

 33. Am fost cazati in camera nr.1. Suficient de cald in camera, patul confortabil, decorat cu gust, gazdele amabile.

 34. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 35. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 36. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 37. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 38. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 39. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 40. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 41. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 42. Camere spatioase, curate si o primire calduroasa. Recomand!

 43. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 44. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 45. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 46. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 47. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 48. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 49. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 50. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 51. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 52. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 53. Micul dejun excelent. Personalul de la restaurant si de la curatenie amabil.

 54. Frumos amenajat hotelul si camerele. Curatenie decenta. Apa fierbinte la baie. Apa destul de calda in piscina. Sauna decenta. Peisajul foarte frumos. Zona linistita. Restaurantul cu preturi peste medii, mancarea a fost excelenta. Mic-dejun bufet suedez destul de diversificat, foarte ok.

 55. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 56. Liniste. Curatenie. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarilor.

 57. Am fost cazati in camera nr.1. Suficient de cald in camera, patul confortabil, decorat cu gust, gazdele amabile.

 58. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 59. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 60. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 61. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 62. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 63. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 64. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 65. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 66. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 67. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 68. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 69. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 70. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 71. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 72. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 73. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 74. Micul dejun excelent. Personalul de la restaurant si de la curatenie amabil.

 75. Frumos amenajat hotelul si camerele. Curatenie decenta. Apa fierbinte la baie. Apa destul de calda in piscina. Sauna decenta. Peisajul foarte frumos. Zona linistita. Restaurantul cu preturi peste medii, mancarea a fost excelenta. Mic-dejun bufet suedez destul de diversificat, foarte ok.

 76. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 77. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 78. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 79. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 80. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 81. Liniste. Curatenie. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarilor.

 82. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 83. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 84. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 85. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 86. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 87. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 88. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 89. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 90. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 91. Ambianta.Detaliu finisajelor.Mancarea.Piscina.Locuri de parcare peste capacitate.Facilitati spa.Camerele sunt cu balcon.Personalul amabil si culmea!…de calitate atât la restaurant cat si la recepție. Familii cu copii mici au posibilitati de distracție.

 92. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 93. Micul dejun excelent. Personalul de la restaurant si de la curatenie amabil.

 94. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 95. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 96. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 97. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 98. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 99. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 100. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 101. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 102. Liniste. Curatenie. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarilor.

 103. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 104. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 105. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 106. Priveliste frumoasa (daca veti primi camera pe partea cu intrarea)

 107. Locația superbă, usor de ajuns la destinație,gazdă foarte primitoare, camera a fost curată, miros plăcut, mic dejun bun. Am sa revin cu drag când voi avea ocazia.

 108. Amplasarea hotelului este extraordinara peisajul de vis .Merita incercat.

 109. Apartamentul este foarte curat si bine pozitionat fata de principalele obiective, iar bucataria este dotata cu tot ce este nevoie. Gazdele sunt foarte ospitaliere si intelegatoare. Recomand cu incredere.

 110. Oameni proimitori, locatia foarte curata si aerisita. tot ce era in oferta am regasit si in locatie. Locatie care poate fi recomandata fara probleme familiilor cu copii.

 111. Curătenie, amabilitatea proprietarilor, utilitatiile

 112. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 113. Ambianta.Detaliu finisajelor.Mancarea.Piscina.Locuri de parcare peste capacitate.Facilitati spa.Camerele sunt cu balcon.Personalul amabil si culmea!…de calitate atât la restaurant cat si la recepție. Familii cu copii mici au posibilitati de distracție.

 114. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 115. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 116. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 117. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 118. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 119. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 120. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 121. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 122. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 123. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 124. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 125. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 126. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 127. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 128. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 129. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 130. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 131. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 132. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 133. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 134. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 135. Ambianta.Detaliu finisajelor.Mancarea.Piscina.Locuri de parcare peste capacitate.Facilitati spa.Camerele sunt cu balcon.Personalul amabil si culmea!…de calitate atât la restaurant cat si la recepție. Familii cu copii mici au posibilitati de distracție.

 136. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 137. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 138. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 139. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 140. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 141. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 142. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 143. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 144. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 145. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 146. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 147. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 148. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 149. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 150. Ambianta.Detaliu finisajelor.Mancarea.Piscina.Locuri de parcare peste capacitate.Facilitati spa.Camerele sunt cu balcon.Personalul amabil si culmea!…de calitate atât la restaurant cat si la recepție. Familii cu copii mici au posibilitati de distracție.

 151. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 152. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 153. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 154. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 155. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 156. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 157. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 158. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 159. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 160. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 161. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 162. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 163. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 164. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 165. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 166. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 167. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 168. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 169. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 170. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 171. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 172. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 173. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 174. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 175. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 176. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 177. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 178. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 179. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 180. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 181. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 182. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 183. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 184. Nu pot sa va spun ca mi-a făcut o impresie ceva anume. A fost ok, a fost în nota generală. Tinand cont de oras/ amplasare lângă centura / condiții oferite e ok.

 185. Pentru pretul cerut, camera a avut tot confortul iar oamenii sunt excelenti.

 186. Caldura in camera, neasteptat! Curatenia zilnica in camere, schimbare prosoape si articole toaleta

 187. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 188. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 189. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 190. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 191. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 192. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 193. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 194. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 195. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 196. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 197. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 198. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 199. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 200. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 201. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 202. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 203. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 204. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 205. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 206. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 207. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 208. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Camerele foarte curate si cu o vedere placuta

 209. Priveliste frumoasa (daca veti primi camera pe partea cu intrarea)

 210. Locația superbă, usor de ajuns la destinație,gazdă foarte primitoare, camera a fost curată, miros plăcut, mic dejun bun. Am sa revin cu drag când voi avea ocazia.

 211. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 212. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 213. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 214. Loc intim, gazdele foarte primitoare desi check-in-ul s-a făcut tarziu.

 215. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 216. Amplasarea proprietatii, curtea spatioasa si frumos amenajata, locuri de parcare, balconul ok.

 217. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Camerele foarte curate si cu o vedere placuta

 218. Priveliste frumoasa (daca veti primi camera pe partea cu intrarea)

 219. Locația superbă, usor de ajuns la destinație,gazdă foarte primitoare, camera a fost curată, miros plăcut, mic dejun bun. Am sa revin cu drag când voi avea ocazia.

 220. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 221. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 222. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 223. Super curata camera unde am fost cazați, personalul foarte amabil. Zona unde este amplasată pensiunea este foarte liniștită. Este un loc in care domină linistea si relaxarea ❤

 224. În rest, totul a fost perfect, de la locație și amplasament, liniște, curățenie, gazde prietenoase și amabile, care au venit în întâmpinarea nevoilor clienților, măsuri foarte bune de securitate a vilei și curții, utilități, facilități, confort, totul a fost impecabil.

 225. Pensiunea dispune de o terasă perfectă pentru luarea mesei. Camerele sunt spațioase și foarte curate. Proprietarul a făcut că șederea noastră să fie cât mai plăcută și relaxantă.

 226. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 227. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 228. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 229. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 230. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 231. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 232. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 233. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 234. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 235. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 236. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 237. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 238. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 239. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 240. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 241. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 242. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 243. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 244. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 245. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 246. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 247. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 248. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 249. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 250. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 251. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 252. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 253. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 254. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 255. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 256. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 257. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 258. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 259. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 260. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 261. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 262. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 263. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 264. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 265. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 266. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 267. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 268. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 269. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 270. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 271. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 272. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 273. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 274. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 275. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 276. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 277. Cat de primitoti au fost, mi-a placut forma camerei, traditionala dar modernizata. Mi-a placut ca totul era aranjat atent si cu gust, incat decorul era cald si primitor.

 278. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 279. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 280. Amplasamentul intr-un cadru de vis. Calitatea la rang la arta din toate punctele de vedere.

 281. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 282. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 283. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 284. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 285. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 286. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 287. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 288. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 289. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 290. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 291. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 292. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 293. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 294. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 295. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 296. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 297. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 298. Amplasamentul intr-un cadru de vis. Calitatea la rang la arta din toate punctele de vedere.

 299. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 300. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 301. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 302. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 303. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 304. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 305. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 306. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 307. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 308. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 309. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 310. foarte ok ca era diversificat micul dejun si locatia foarte curata

 311. Amplasamentul intr-un cadru de vis. Calitatea la rang la arta din toate punctele de vedere.

 312. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 313. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 314. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 315. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 316. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 317. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 318. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 319. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 320. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 321. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 322. Personal minunat, curatenie, conform, mic dejun foarte bun!

 323. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 324. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 325. foarte ok ca era diversificat micul dejun si locatia foarte curata

 326. Amplasamentul intr-un cadru de vis. Calitatea la rang la arta din toate punctele de vedere.

 327. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 328. Loc intim, gazdele foarte primitoare desi check-in-ul s-a făcut tarziu.

 329. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 330. Amplasarea proprietatii, curtea spatioasa si frumos amenajata, locuri de parcare, balconul ok.

 331. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 332. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 333. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 334. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Camerele foarte curate si cu o vedere placuta

 335. Priveliste frumoasa (daca veti primi camera pe partea cu intrarea)

 336. Locația superbă, usor de ajuns la destinație,gazdă foarte primitoare, camera a fost curată, miros plăcut, mic dejun bun. Am sa revin cu drag când voi avea ocazia.

 337. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 338. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 339. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 340. Super curata camera unde am fost cazați, personalul foarte amabil. Zona unde este amplasată pensiunea este foarte liniștită. Este un loc in care domină linistea si relaxarea ❤

 341. În rest, totul a fost perfect, de la locație și amplasament, liniște, curățenie, gazde prietenoase și amabile, care au venit în întâmpinarea nevoilor clienților, măsuri foarte bune de securitate a vilei și curții, utilități, facilități, confort, totul a fost impecabil.

 342. Pensiunea dispune de o terasă perfectă pentru luarea mesei. Camerele sunt spațioase și foarte curate. Proprietarul a făcut că șederea noastră să fie cât mai plăcută și relaxantă.

 343. Acces usor la proprietate, loc de parcare , pozitie buna pentru zona in care ne desfasuram activitatea. Proprietari deosebiti, amabili si cooperanti, cafea ( expresso nota 10) din partea casei. Foarte curat si multa liniste. O zona de luat masa si chicineta cu ustensile pentru 4 persoane, frigider mare , toate aflate in imediata apropiere a camerei. Raport calitate/pret foarte bun. Recomand cu placere!

 344. Gazdele sunt amabile si prietenoase.M-am simtit foarte bine in compania lor.

 345. Cat de primitoti au fost, mi-a placut forma camerei, traditionala dar modernizata. Mi-a placut ca totul era aranjat atent si cu gust, incat decorul era cald si primitor.

 346. Micul dejun este bogat, pentru toate gusturile. Noi am ales sa mancam la restaurantul hotelului si la pranz si cina si am fost foarte multumiti, mancarea este foarte buna si servirea rapida. Recomand papanasii!!! Camera a fost spatioasa cu vedere superba, spre oras, locatia ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber in special celor cu copii mici (piscina, loc de joaca, pajiste, leagane) si un loc de joaca langa restaurant, in curs de amenajare.

 347. foarte ok ca era diversificat micul dejun si locatia foarte curata

 348. Amplasamentul intr-un cadru de vis. Calitatea la rang la arta din toate punctele de vedere.

 349. Locatie izolata, dar relativ aproape de Brasov, zona linistita, iar privelistea de nota 10. A fost un weekend foarte relaxant.

 350. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 351. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 352. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 353. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 354. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 355. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 356. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 357. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 358. Camera frumoasă, așternuturi de calitate, curățenie ok, Curtea și pădurea superbe.

 359. Micul dejun este bogat, pentru toate gusturile. Noi am ales sa mancam la restaurantul hotelului si la pranz si cina si am fost foarte multumiti, mancarea este foarte buna si servirea rapida. Recomand papanasii!!! Camera a fost spatioasa cu vedere superba, spre oras, locatia ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber in special celor cu copii mici (piscina, loc de joaca, pajiste, leagane) si un loc de joaca langa restaurant, in curs de amenajare.

 360. foarte ok ca era diversificat micul dejun si locatia foarte curata

 361. Zona liniștită, proprietari de treaba, camerele curate si aerisite

 362. O locație de vis, camerele spațioase și foarte curate. Gazdele foarte amabile, in vila am avut acces la bucătărie complet utilată, curte foarte mare cu foișor, grătar și terasa! A fost un sejur de nota 10!!! Vom reveni cu siguranța!!

 363. Primirea de calitate. Camere foarte curate si confortabile

 364. Locatie izolata, dar relativ aproape de Brasov, zona linistita, iar privelistea de nota 10. A fost un weekend foarte relaxant.

 365. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 366. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 367. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 368. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 369. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 370. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 371. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 372. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 373. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 374. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 375. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 376. Camera frumoasă, așternuturi de calitate, curățenie ok, Curtea și pădurea superbe.

 377. Micul dejun este bogat, pentru toate gusturile. Noi am ales sa mancam la restaurantul hotelului si la pranz si cina si am fost foarte multumiti, mancarea este foarte buna si servirea rapida. Recomand papanasii!!! Camera a fost spatioasa cu vedere superba, spre oras, locatia ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber in special celor cu copii mici (piscina, loc de joaca, pajiste, leagane) si un loc de joaca langa restaurant, in curs de amenajare.

 378. foarte ok ca era diversificat micul dejun si locatia foarte curata

 379. Zona liniștită, proprietari de treaba, camerele curate si aerisite

 380. O locație de vis, camerele spațioase și foarte curate. Gazdele foarte amabile, in vila am avut acces la bucătărie complet utilată, curte foarte mare cu foișor, grătar și terasa! A fost un sejur de nota 10!!! Vom reveni cu siguranța!!

 381. Primirea de calitate. Camere foarte curate si confortabile

 382. Un sejur cu multa liniste si inconjurati de natura. A fost exact ce cautam si ce ne doream. Nimic nu poate fi mai placut decat sa te trezeasca dimineata cantecul pasarilor , sa iesi in balcon sa ai brazii aproape ,sa auzi susurul apei si sa-ti umpli plamanii cu aerul tare de la munte.

 383. Locatie izolata, dar relativ aproape de Brasov, zona linistita, iar privelistea de nota 10. A fost un weekend foarte relaxant.

 384. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 385. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 386. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 387. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 388. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 389. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 390. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 391. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 392. Camere mari, frumos amenajate, ospitalitatea gazdei, facilități de petrecere a timpului pt copii

 393. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 394. – micul dejun e de nota 10 . – personalul de la restaurant de nota 10 – curatenia era facuta zilnic – piscina super ok . De apreciat că avea si jucarii de apă pentru copii – camera de joaca pentru copii de nota 10

 395. Camera frumoasă, așternuturi de calitate, curățenie ok, Curtea și pădurea superbe.

 396. Micul dejun este bogat, pentru toate gusturile. Noi am ales sa mancam la restaurantul hotelului si la pranz si cina si am fost foarte multumiti, mancarea este foarte buna si servirea rapida. Recomand papanasii!!! Camera a fost spatioasa cu vedere superba, spre oras, locatia ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber in special celor cu copii mici (piscina, loc de joaca, pajiste, leagane) si un loc de joaca langa restaurant, in curs de amenajare.

 397. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 398. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 399. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 400. Zona liniștită, proprietari de treaba, camerele curate si aerisite

 401. O locație de vis, camerele spațioase și foarte curate. Gazdele foarte amabile, in vila am avut acces la bucătărie complet utilată, curte foarte mare cu foișor, grătar și terasa! A fost un sejur de nota 10!!! Vom reveni cu siguranța!!

 402. Primirea de calitate. Camere foarte curate si confortabile

 403. Un sejur cu multa liniste si inconjurati de natura. A fost exact ce cautam si ce ne doream. Nimic nu poate fi mai placut decat sa te trezeasca dimineata cantecul pasarilor , sa iesi in balcon sa ai brazii aproape ,sa auzi susurul apei si sa-ti umpli plamanii cu aerul tare de la munte.

 404. Locatie izolata, dar relativ aproape de Brasov, zona linistita, iar privelistea de nota 10. A fost un weekend foarte relaxant.

 405. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 406. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 407. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 408. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 409. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 410. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 411. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 412. Amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Mic dejun foarte bun.

 413. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Camerele foarte curate si cu o vedere placuta

 414. Priveliste frumoasa (daca veti primi camera pe partea cu intrarea)

 415. – micul dejun e de nota 10 . – personalul de la restaurant de nota 10 – curatenia era facuta zilnic – piscina super ok . De apreciat că avea si jucarii de apă pentru copii – camera de joaca pentru copii de nota 10

 416. Camera frumoasă, așternuturi de calitate, curățenie ok, Curtea și pădurea superbe.

 417. Micul dejun este bogat, pentru toate gusturile. Noi am ales sa mancam la restaurantul hotelului si la pranz si cina si am fost foarte multumiti, mancarea este foarte buna si servirea rapida. Recomand papanasii!!! Camera a fost spatioasa cu vedere superba, spre oras, locatia ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber in special celor cu copii mici (piscina, loc de joaca, pajiste, leagane) si un loc de joaca langa restaurant, in curs de amenajare.

 418. Acces usor la proprietate, loc de parcare , pozitie buna pentru zona in care ne desfasuram activitatea. Proprietari deosebiti, amabili si cooperanti, cafea ( expresso nota 10) din partea casei. Foarte curat si multa liniste. O zona de luat masa si chicineta cu ustensile pentru 4 persoane, frigider mare , toate aflate in imediata apropiere a camerei. Raport calitate/pret foarte bun. Recomand cu placere!

 419. Gazdele sunt amabile si prietenoase.M-am simtit foarte bine in compania lor.

 420. Cat de primitoti au fost, mi-a placut forma camerei, traditionala dar modernizata. Mi-a placut ca totul era aranjat atent si cu gust, incat decorul era cald si primitor.

 421. Loc intim, gazdele foarte primitoare desi check-in-ul s-a făcut tarziu.

 422. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 423. Amplasarea proprietatii, curtea spatioasa si frumos amenajata, locuri de parcare, balconul ok.

 424. Un sejur cu multa liniste si inconjurati de natura. A fost exact ce cautam si ce ne doream. Nimic nu poate fi mai placut decat sa te trezeasca dimineata cantecul pasarilor , sa iesi in balcon sa ai brazii aproape ,sa auzi susurul apei si sa-ti umpli plamanii cu aerul tare de la munte.

 425. Locatie izolata, dar relativ aproape de Brasov, zona linistita, iar privelistea de nota 10. A fost un weekend foarte relaxant.

 426. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 427. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 428. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 429. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 430. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 431. Camere mari, frumos amenajate, ospitalitatea gazdei, facilități de petrecere a timpului pt copii

 432. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 433. Pensiune pozitionata intr-o zona linistita, cu panorama frumoasa asupra muntilor din jur. Locatie curata, decorata cu mult bun gust, bine dotata in zona de bucatarie comuna. Paturi confortabile, baie curata. Gradina ingrijita, plina de flori. Acces usor la obiective turistice din zona vaii Prahovei si Brasovului. Recomand cazarea si sper sa revenim!

 434. Super curata camera unde am fost cazați, personalul foarte amabil. Zona unde este amplasată pensiunea este foarte liniștită. Este un loc in care domină linistea si relaxarea ❤

 435. În rest, totul a fost perfect, de la locație și amplasament, liniște, curățenie, gazde prietenoase și amabile, care au venit în întâmpinarea nevoilor clienților, măsuri foarte bune de securitate a vilei și curții, utilități, facilități, confort, totul a fost impecabil.

 436. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 437. Locatia este superba, camera foarte mare si curata.

 438. Locația este frumoasa, deși este pozitionata un pic mai sus decât drumul spre canion. Camera destul de mare cu balcon.

 439. Peisajul si faptul ca aveau loc de joaca pentru copii. Facilitați: tenis de masa, biliard, piscina.

 440. Suita mare, patul f ok mare,super. Doamna care servea la restaurant f plăcută!

 441. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 442. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 443. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 444. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 445. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 446. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 447. Este foarte curat si camerele sunt foarte spatioase, este un loc in care m-as intoarce cu mare drag

 448. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 449. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 450. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 451. Perfect! Loc relaxant, mâncare foarte bună, camere foarte frumos amenajate! 😍 Personal amabil!

 452. Restaurantul foarte bun, chiar daca are specific pizza se poate servi si un burger bun, bruscheti delicioase deci pentru noi a fost foarte bine ca am putut lua masa de seara dupa ce am ajuns.

 453. Amplasamentul a fost minunat. Am urcat pe un deal, pe la marginea unei paduri si de acolo am vazut Brasovul.

 454. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 455. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 456. Locatia este superba, camera foarte mare si curata.

 457. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 458. Peisajul si faptul ca aveau loc de joaca pentru copii. Facilitați: tenis de masa, biliard, piscina.

 459. Suita mare, patul f ok mare,super. Doamna care servea la restaurant f plăcută!

 460. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 461. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 462. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 463. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 464. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 465. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 466. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 467. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 468. Este foarte curat si camerele sunt foarte spatioase, este un loc in care m-as intoarce cu mare drag

 469. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 470. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 471. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 472. Perfect! Loc relaxant, mâncare foarte bună, camere foarte frumos amenajate! 😍 Personal amabil!

 473. Restaurantul foarte bun, chiar daca are specific pizza se poate servi si un burger bun, bruscheti delicioase deci pentru noi a fost foarte bine ca am putut lua masa de seara dupa ce am ajuns.

 474. Amplasamentul a fost minunat. Am urcat pe un deal, pe la marginea unei paduri si de acolo am vazut Brasovul.

 475. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 476. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 477. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 478. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 479. Peisajul si faptul ca aveau loc de joaca pentru copii. Facilitați: tenis de masa, biliard, piscina.

 480. Suita mare, patul f ok mare,super. Doamna care servea la restaurant f plăcută!

 481. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 482. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 483. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 484. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 485. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 486. Este foarte curat si camerele sunt foarte spatioase, este un loc in care m-as intoarce cu mare drag

 487. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 488. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 489. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 490. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 491. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 492. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 493. Perfect! Loc relaxant, mâncare foarte bună, camere foarte frumos amenajate! 😍 Personal amabil!

 494. Restaurantul foarte bun, chiar daca are specific pizza se poate servi si un burger bun, bruscheti delicioase deci pentru noi a fost foarte bine ca am putut lua masa de seara dupa ce am ajuns.

 495. Amplasamentul a fost minunat. Am urcat pe un deal, pe la marginea unei paduri si de acolo am vazut Brasovul.

 496. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 497. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 498. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 499. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 500. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 501. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 502. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 503. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 504. Este foarte curat si camerele sunt foarte spatioase, este un loc in care m-as intoarce cu mare drag

 505. Locatia minunata, proprietarii amabili si disponibili, o familie deosebita, camerele spatioase si curate, micul dejun f. bun. Sejur linistit, ne-am simtit foarte bine. Recomandam cu incredere!

 506. Personal minunat, curatenie, conform, mic dejun foarte bun!

 507. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 508. Un loc minunat pentru orcine care cauta un loc de cazare in Brasov.

 509. Acces usor la proprietate, loc de parcare , pozitie buna pentru zona in care ne desfasuram activitatea. Proprietari deosebiti, amabili si cooperanti, cafea ( expresso nota 10) din partea casei. Foarte curat si multa liniste. O zona de luat masa si chicineta cu ustensile pentru 4 persoane, frigider mare , toate aflate in imediata apropiere a camerei. Raport calitate/pret foarte bun. Recomand cu placere!

 510. Gazdele sunt amabile si prietenoase.M-am simtit foarte bine in compania lor.

 511. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 512. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 513. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 514. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 515. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 516. Camere mari, frumos amenajate, ospitalitatea gazdei, facilități de petrecere a timpului pt copii

 517. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 518. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 519. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 520. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 521. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 522. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 523. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 524. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 525. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 526. Locatia minunata, proprietarii amabili si disponibili, o familie deosebita, camerele spatioase si curate, micul dejun f. bun. Sejur linistit, ne-am simtit foarte bine. Recomandam cu incredere!

 527. Personal minunat, curatenie, conform, mic dejun foarte bun!

 528. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 529. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 530. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 531. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 532. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 533. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 534. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 535. Un loc minunat pentru orcine care cauta un loc de cazare in Brasov.

 536. Acces usor la proprietate, loc de parcare , pozitie buna pentru zona in care ne desfasuram activitatea. Proprietari deosebiti, amabili si cooperanti, cafea ( expresso nota 10) din partea casei. Foarte curat si multa liniste. O zona de luat masa si chicineta cu ustensile pentru 4 persoane, frigider mare , toate aflate in imediata apropiere a camerei. Raport calitate/pret foarte bun. Recomand cu placere!

 537. Gazdele sunt amabile si prietenoase.M-am simtit foarte bine in compania lor.

 538. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 539. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 540. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 541. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 542. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 543. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 544. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 545. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 546. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 547. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 548. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 549. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 550. Totul a fost perfect! Recomand cu sinceritate proprietatea!

 551. Gazdele foarte amabile, pensiunea foarte curată, spațioasă, utilată cu tot ce ai nevoie. Ne-am simțit foarte bine

 552. Pensiune pozitionata intr-o zona linistita, cu panorama frumoasa asupra muntilor din jur. Locatie curata, decorata cu mult bun gust, bine dotata in zona de bucatarie comuna. Paturi confortabile, baie curata. Gradina ingrijita, plina de flori. Acces usor la obiective turistice din zona vaii Prahovei si Brasovului. Recomand cazarea si sper sa revenim!

 553. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 554. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 555. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 556. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 557. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 558. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 559. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 560. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 561. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 562. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 563. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 564. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 565. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 566. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 567. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 568. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 569. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 570. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 571. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 572. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 573. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 574. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 575. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 576. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 577. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 578. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 579. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 580. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 581. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 582. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 583. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 584. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 585. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 586. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 587. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 588. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 589. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 590. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 591. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 592. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 593. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 594. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 595. Totul a fost perfect! Recomand cu sinceritate proprietatea!

 596. Gazdele foarte amabile, pensiunea foarte curată, spațioasă, utilată cu tot ce ai nevoie. Ne-am simțit foarte bine

 597. Pensiune pozitionata intr-o zona linistita, cu panorama frumoasa asupra muntilor din jur. Locatie curata, decorata cu mult bun gust, bine dotata in zona de bucatarie comuna. Paturi confortabile, baie curata. Gradina ingrijita, plina de flori. Acces usor la obiective turistice din zona vaii Prahovei si Brasovului. Recomand cazarea si sper sa revenim!

 598. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 599. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 600. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 601. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 602. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 603. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 604. Totul a fost perfect! Recomand cu sinceritate proprietatea!

 605. Gazdele foarte amabile, pensiunea foarte curată, spațioasă, utilată cu tot ce ai nevoie. Ne-am simțit foarte bine

 606. Pensiune pozitionata intr-o zona linistita, cu panorama frumoasa asupra muntilor din jur. Locatie curata, decorata cu mult bun gust, bine dotata in zona de bucatarie comuna. Paturi confortabile, baie curata. Gradina ingrijita, plina de flori. Acces usor la obiective turistice din zona vaii Prahovei si Brasovului. Recomand cazarea si sper sa revenim!

 607. Personalul a fost foarte amabil, patul a fost confortabil și extrem de curat! Cu siguranța o sa revenim! ☺️

 608. Un loc minunat pentru orcine care cauta un loc de cazare in Brasov.

 609. Acces usor la proprietate, loc de parcare , pozitie buna pentru zona in care ne desfasuram activitatea. Proprietari deosebiti, amabili si cooperanti, cafea ( expresso nota 10) din partea casei. Foarte curat si multa liniste. O zona de luat masa si chicineta cu ustensile pentru 4 persoane, frigider mare , toate aflate in imediata apropiere a camerei. Raport calitate/pret foarte bun. Recomand cu placere!

 610. Gazda primitoare. Locatie linistita, am avut parte de un somn odihnitor. Salteaua patului ortopedica, asternuturi curate, baie utilata corespunzator. La fiecare geam al camerei (balcon, geam de la baie) este plasa antiinsecte, un mare plus si din pacate foarte rar intalnita si la alte pensiuni. Va multumesc pentru servicii.

 611. Proprietatea are o curte superba, este liniste, gazda foarte primitoare si discreta. Patul foarte confortabil, lenjeria alb imaculat, curat peste tot in general.

 612. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 613. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 614. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 615. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 616. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 617. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 618. Gazdele foarte primitoare, camera foarte curata cu multe facilitati si un peisaj de vis, o sa ne reîntoarcem cu drag.

 619. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 620. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 621. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 622. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 623. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 624. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 625. Totul a fost perfect! Recomand cu sinceritate proprietatea!

 626. Gazdele foarte amabile, pensiunea foarte curată, spațioasă, utilată cu tot ce ai nevoie. Ne-am simțit foarte bine

 627. Pensiune pozitionata intr-o zona linistita, cu panorama frumoasa asupra muntilor din jur. Locatie curata, decorata cu mult bun gust, bine dotata in zona de bucatarie comuna. Paturi confortabile, baie curata. Gradina ingrijita, plina de flori. Acces usor la obiective turistice din zona vaii Prahovei si Brasovului. Recomand cazarea si sper sa revenim!

 628. Gazda primitoare. Locatie linistita, am avut parte de un somn odihnitor. Salteaua patului ortopedica, asternuturi curate, baie utilata corespunzator. La fiecare geam al camerei (balcon, geam de la baie) este plasa antiinsecte, un mare plus si din pacate foarte rar intalnita si la alte pensiuni. Va multumesc pentru servicii.

 629. Proprietatea are o curte superba, este liniste, gazda foarte primitoare si discreta. Patul foarte confortabil, lenjeria alb imaculat, curat peste tot in general.

 630. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 631. Gazde foarte primitoare. Recomand cu căldură! Cu siguranta voi reveni

 632. locatia este super ,doamna este foarte amabila si atenta sa nu lipseasca nimic,ne-a intampinat cu un pahar de vin din partea casei,dimineata am primit cafea din partea casei,camerele curate,patul confortabil.totul a fost ok,recomand.

 633. Personalul a fost foarte amabil, patul a fost confortabil și extrem de curat! Cu siguranța o sa revenim! ☺️

 634. La data si timpul sejurului, temperatura camerei excelenta contiinua ! Bravo.

 635. Un loc elegant in apropietea muntilor. Mancare proaspata si bine gatita. Curatenie exemplara si personal amabil.Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 636. Micul dejun a fost bun. Locatia a fost superba, miros de rasina de brad

 637. Locatie fabuloasa, camere spatioase, aerisite, parcare amenajata

 638. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 639. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 640. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 641. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 642. Locatie frumoasa,execelent pentru familii cu copii,camere spatioase,la 30 min de centrul Brasovului.

 643. Gazda primitoare. Locatie linistita, am avut parte de un somn odihnitor. Salteaua patului ortopedica, asternuturi curate, baie utilata corespunzator. La fiecare geam al camerei (balcon, geam de la baie) este plasa antiinsecte, un mare plus si din pacate foarte rar intalnita si la alte pensiuni. Va multumesc pentru servicii.

 644. Proprietatea are o curte superba, este liniste, gazda foarte primitoare si discreta. Patul foarte confortabil, lenjeria alb imaculat, curat peste tot in general.

 645. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 646. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 647. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 648. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 649. Ne-am simtit foarte bine, am vizitat locuri frumoase, ne-am odihnit si am mancat bine, dar asta nu a contat atat de mult cat a contat atmosfera si compania creata de gazde. Este o locatie moderna si primitoare. Recomand familiilor cu sau fara copii care iubesc natura, adora confortul si respecta prietenia…

 650. mic dejun foarte gustos, indestulator, curat, cald, modern, fara tv, ideal pt odihna

 651. Locatia minunata, proprietarii amabili si disponibili, o familie deosebita, camerele spatioase si curate, micul dejun f. bun. Sejur linistit, ne-am simtit foarte bine. Recomandam cu incredere!

 652. Condiții peste așteptări. Gazde extraordinar de ospitaliere. Recomand cu drag Casa Sara.

 653. Personalul super, amabil,doamna foarte drăguță ,camera arata mai bine decat se vede in poze,foarte mulțumiți! Căldura asigurata,liniște, intelegere,baie privată curata si bine ingrijita .

 654. Gazde foarte primitoare. Recomand cu căldură! Cu siguranta voi reveni

 655. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 656. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 657. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 658. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 659. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 660. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 661. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 662. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 663. Locatie frumoasa,execelent pentru familii cu copii,camere spatioase,la 30 min de centrul Brasovului.

 664. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 665. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 666. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 667. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 668. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 669. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 670. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 671. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 672. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 673. La data si timpul sejurului, temperatura camerei excelenta contiinua ! Bravo.

 674. Un loc elegant in apropietea muntilor. Mancare proaspata si bine gatita. Curatenie exemplara si personal amabil.Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 675. Micul dejun a fost bun. Locatia a fost superba, miros de rasina de brad

 676. Locatie fabuloasa, camere spatioase, aerisite, parcare amenajata

 677. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 678. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 679. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 680. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 681. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 682. Gazdele primitoare , curatenie desavarsita , mic dejun foarte bun si variat !

 683. Ne-am simtit foarte bine, am vizitat locuri frumoase, ne-am odihnit si am mancat bine, dar asta nu a contat atat de mult cat a contat atmosfera si compania creata de gazde. Este o locatie moderna si primitoare. Recomand familiilor cu sau fara copii care iubesc natura, adora confortul si respecta prietenia…

 684. mic dejun foarte gustos, indestulator, curat, cald, modern, fara tv, ideal pt odihna

 685. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 686. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 687. Locatie frumoasa,execelent pentru familii cu copii,camere spatioase,la 30 min de centrul Brasovului.

 688. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 689. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 690. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 691. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 692. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 693. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 694. La data si timpul sejurului, temperatura camerei excelenta contiinua ! Bravo.

 695. Un loc elegant in apropietea muntilor. Mancare proaspata si bine gatita. Curatenie exemplara si personal amabil.Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 696. Micul dejun a fost bun. Locatia a fost superba, miros de rasina de brad

 697. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 698. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 699. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 700. Gazdele primitoare , curatenie desavarsita , mic dejun foarte bun si variat !

 701. Ne-am simtit foarte bine, am vizitat locuri frumoase, ne-am odihnit si am mancat bine, dar asta nu a contat atat de mult cat a contat atmosfera si compania creata de gazde. Este o locatie moderna si primitoare. Recomand familiilor cu sau fara copii care iubesc natura, adora confortul si respecta prietenia…

 702. mic dejun foarte gustos, indestulator, curat, cald, modern, fara tv, ideal pt odihna

 703. Locatie fabuloasa, camere spatioase, aerisite, parcare amenajata

 704. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 705. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 706. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 707. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 708. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 709. Super curat, super pret , un loc in care ne intoarcem sigur!

 710. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 711. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 712. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 713. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 714. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 715. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 716. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 717. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 718. Gazda primitoare. Locatie linistita, am avut parte de un somn odihnitor. Salteaua patului ortopedica, asternuturi curate, baie utilata corespunzator. La fiecare geam al camerei (balcon, geam de la baie) este plasa antiinsecte, un mare plus si din pacate foarte rar intalnita si la alte pensiuni. Va multumesc pentru servicii.

 719. Proprietatea are o curte superba, este liniste, gazda foarte primitoare si discreta. Patul foarte confortabil, lenjeria alb imaculat, curat peste tot in general.

 720. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 721. Perfect! Loc relaxant, mâncare foarte bună, camere foarte frumos amenajate! 😍 Personal amabil!

 722. Restaurantul foarte bun, chiar daca are specific pizza se poate servi si un burger bun, bruscheti delicioase deci pentru noi a fost foarte bine ca am putut lua masa de seara dupa ce am ajuns.

 723. Amplasamentul a fost minunat. Am urcat pe un deal, pe la marginea unei paduri si de acolo am vazut Brasovul.

 724. Locatie fabuloasa, camere spatioase, aerisite, parcare amenajata

 725. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 726. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 727. O pensiune foarte frumos facuta cu camere frumoase si calduroase. Un living si o bucatarie spatioase. Am avut parte de o primire extraordinara, iar gazdele foarte primitoare si serviabile. Ne-am simtit extraordinar si vrem sa revenim cand vom avea ocazia.

 728. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 729. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 730. Condiții peste așteptări. Gazde extraordinar de ospitaliere. Recomand cu drag Casa Sara.

 731. Personalul super, amabil,doamna foarte drăguță ,camera arata mai bine decat se vede in poze,foarte mulțumiți! Căldura asigurata,liniște, intelegere,baie privată curata si bine ingrijita .

 732. Gazde foarte primitoare. Recomand cu căldură! Cu siguranta voi reveni

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled