Cazare ieftina Sacele Brasov

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Săcele, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Săcele, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Săcele, Braşov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Săcele, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Panait si Iuliana Anghelescu din Romanesti, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Panait si Iuliana Anghelescu din Romanesti, jud. SuceavaCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Mădălina si Lorin Notara din Coroana, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Săcele, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Mădălina si Lorin Notara din Coroana, jud. ConstantaCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Eftimia si Ion Trandafir din Vulturu, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Eftimia si Ion Trandafir din Vulturu, jud. VranceaCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Rica si Eric Tescanu din Soal, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Săcele, Braşov, România!

  (Rica si Eric Tescanu din Soal, jud. AlbaCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Vasilica si Andra Bujor din Todiresti, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Săcele, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Vasilica si Andra Bujor din Todiresti, jud. SuceavaCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Martin si Gabriel Ciocârlan din Manolache, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Săcele, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Săcele, Braşov, România.

  (Martin si Gabriel Ciocârlan din Manolache, jud. IlfovCazare in Săcele, Braşov, România pentru 5 persoane)

 1. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 2. Micul dejun excelent. Personalul de la restaurant si de la curatenie amabil.

 3. Frumos amenajat hotelul si camerele. Curatenie decenta. Apa fierbinte la baie. Apa destul de calda in piscina. Sauna decenta. Peisajul foarte frumos. Zona linistita. Restaurantul cu preturi peste medii, mancarea a fost excelenta. Mic-dejun bufet suedez destul de diversificat, foarte ok.

 4. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 5. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 6. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 7. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 8. Liniste. Curatenie. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarilor.

 9. Am fost cazati in camera nr.1. Suficient de cald in camera, patul confortabil, decorat cu gust, gazdele amabile.

 10. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 11. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 12. Poziționarea , camere mari, curățenie, personal zâmbitor, parcare in curte, aproape de Canionul 7 Scări , liniște,

 13. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 14. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 15. Camere spatioase, curate si o primire calduroasa. Recomand!

 16. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 17. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 18. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 19. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 20. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 21. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 22. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 23. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 24. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 25. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 26. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 27. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 28. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 29. Micul dejun excelent. Personalul de la restaurant si de la curatenie amabil.

 30. Frumos amenajat hotelul si camerele. Curatenie decenta. Apa fierbinte la baie. Apa destul de calda in piscina. Sauna decenta. Peisajul foarte frumos. Zona linistita. Restaurantul cu preturi peste medii, mancarea a fost excelenta. Mic-dejun bufet suedez destul de diversificat, foarte ok.

 31. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 32. Liniste. Curatenie. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarilor.

 33. Am fost cazati in camera nr.1. Suficient de cald in camera, patul confortabil, decorat cu gust, gazdele amabile.

 34. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 35. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 36. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 37. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 38. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 39. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 40. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 41. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 42. Camere spatioase, curate si o primire calduroasa. Recomand!

 43. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 44. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 45. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 46. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 47. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 48. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 49. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 50. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 51. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 52. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 53. Micul dejun excelent. Personalul de la restaurant si de la curatenie amabil.

 54. Frumos amenajat hotelul si camerele. Curatenie decenta. Apa fierbinte la baie. Apa destul de calda in piscina. Sauna decenta. Peisajul foarte frumos. Zona linistita. Restaurantul cu preturi peste medii, mancarea a fost excelenta. Mic-dejun bufet suedez destul de diversificat, foarte ok.

 55. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 56. Liniste. Curatenie. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarilor.

 57. Am fost cazati in camera nr.1. Suficient de cald in camera, patul confortabil, decorat cu gust, gazdele amabile.

 58. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 59. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 60. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 61. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 62. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 63. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 64. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 65. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 66. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 67. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 68. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 69. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 70. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 71. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 72. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 73. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 74. Micul dejun excelent. Personalul de la restaurant si de la curatenie amabil.

 75. Frumos amenajat hotelul si camerele. Curatenie decenta. Apa fierbinte la baie. Apa destul de calda in piscina. Sauna decenta. Peisajul foarte frumos. Zona linistita. Restaurantul cu preturi peste medii, mancarea a fost excelenta. Mic-dejun bufet suedez destul de diversificat, foarte ok.

 76. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 77. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 78. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 79. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 80. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 81. Liniste. Curatenie. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarilor.

 82. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 83. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 84. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 85. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 86. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 87. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 88. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 89. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 90. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 91. Ambianta.Detaliu finisajelor.Mancarea.Piscina.Locuri de parcare peste capacitate.Facilitati spa.Camerele sunt cu balcon.Personalul amabil si culmea!…de calitate atât la restaurant cat si la recepție. Familii cu copii mici au posibilitati de distracție.

 92. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 93. Micul dejun excelent. Personalul de la restaurant si de la curatenie amabil.

 94. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 95. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 96. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 97. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 98. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 99. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 100. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 101. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 102. Liniste. Curatenie. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarilor.

 103. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 104. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 105. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 106. Priveliste frumoasa (daca veti primi camera pe partea cu intrarea)

 107. Locația superbă, usor de ajuns la destinație,gazdă foarte primitoare, camera a fost curată, miros plăcut, mic dejun bun. Am sa revin cu drag când voi avea ocazia.

 108. Amplasarea hotelului este extraordinara peisajul de vis .Merita incercat.

 109. Apartamentul este foarte curat si bine pozitionat fata de principalele obiective, iar bucataria este dotata cu tot ce este nevoie. Gazdele sunt foarte ospitaliere si intelegatoare. Recomand cu incredere.

 110. Oameni proimitori, locatia foarte curata si aerisita. tot ce era in oferta am regasit si in locatie. Locatie care poate fi recomandata fara probleme familiilor cu copii.

 111. Curătenie, amabilitatea proprietarilor, utilitatiile

 112. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 113. Ambianta.Detaliu finisajelor.Mancarea.Piscina.Locuri de parcare peste capacitate.Facilitati spa.Camerele sunt cu balcon.Personalul amabil si culmea!…de calitate atât la restaurant cat si la recepție. Familii cu copii mici au posibilitati de distracție.

 114. Patul este confortabil, camera spatioasa, persoalul amabil si placut. Zona in care este amplasat hotelul are o priveliste foarte frumoasa!

 115. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 116. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 117. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 118. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 119. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 120. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 121. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 122. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 123. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 124. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 125. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 126. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 127. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 128. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 129. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 130. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 131. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 132. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 133. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 134. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 135. Ambianta.Detaliu finisajelor.Mancarea.Piscina.Locuri de parcare peste capacitate.Facilitati spa.Camerele sunt cu balcon.Personalul amabil si culmea!…de calitate atât la restaurant cat si la recepție. Familii cu copii mici au posibilitati de distracție.

 136. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 137. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 138. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 139. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 140. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 141. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 142. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 143. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 144. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 145. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 146. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 147. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 148. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 149. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 150. Ambianta.Detaliu finisajelor.Mancarea.Piscina.Locuri de parcare peste capacitate.Facilitati spa.Camerele sunt cu balcon.Personalul amabil si culmea!…de calitate atât la restaurant cat si la recepție. Familii cu copii mici au posibilitati de distracție.

 151. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 152. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 153. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 154. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 155. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 156. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 157. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 158. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 159. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 160. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 161. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 162. Gazdele sunt niste oameni foarte deosebiti si amabili. Ne-au pus la dispozitie tot ce aveam nevoie. Camerele sunt mari si curate. Sigur ne vom intoarce :).

 163. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 164. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 165. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 166. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 167. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 168. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 169. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 170. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 171. The owners were very nice and even helped us when we needed to wash our car. There is a big parking place, kitchen and living room. The rooms were clean and wide. The place is perfect for living.

 172. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 173. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 174. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 175. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 176. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 177. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 178. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 179. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 180. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 181. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 182. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 183. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 184. Nu pot sa va spun ca mi-a făcut o impresie ceva anume. A fost ok, a fost în nota generală. Tinand cont de oras/ amplasare lângă centura / condiții oferite e ok.

 185. Pentru pretul cerut, camera a avut tot confortul iar oamenii sunt excelenti.

 186. Caldura in camera, neasteptat! Curatenia zilnica in camere, schimbare prosoape si articole toaleta

 187. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 188. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 189. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 190. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 191. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 192. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 193. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 194. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 195. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 196. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 197. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 198. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 199. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 200. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 201. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 202. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 203. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 204. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 205. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 206. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 207. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 208. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Camerele foarte curate si cu o vedere placuta

 209. Priveliste frumoasa (daca veti primi camera pe partea cu intrarea)

 210. Locația superbă, usor de ajuns la destinație,gazdă foarte primitoare, camera a fost curată, miros plăcut, mic dejun bun. Am sa revin cu drag când voi avea ocazia.

 211. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 212. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 213. E lângă pădure, ,atmosfera linistita, aer curat etc

 214. Loc intim, gazdele foarte primitoare desi check-in-ul s-a făcut tarziu.

 215. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 216. Amplasarea proprietatii, curtea spatioasa si frumos amenajata, locuri de parcare, balconul ok.

 217. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Camerele foarte curate si cu o vedere placuta

 218. Priveliste frumoasa (daca veti primi camera pe partea cu intrarea)

 219. Locația superbă, usor de ajuns la destinație,gazdă foarte primitoare, camera a fost curată, miros plăcut, mic dejun bun. Am sa revin cu drag când voi avea ocazia.

 220. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 221. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 222. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 223. Super curata camera unde am fost cazați, personalul foarte amabil. Zona unde este amplasată pensiunea este foarte liniștită. Este un loc in care domină linistea si relaxarea ❤

 224. În rest, totul a fost perfect, de la locație și amplasament, liniște, curățenie, gazde prietenoase și amabile, care au venit în întâmpinarea nevoilor clienților, măsuri foarte bune de securitate a vilei și curții, utilități, facilități, confort, totul a fost impecabil.

 225. Pensiunea dispune de o terasă perfectă pentru luarea mesei. Camerele sunt spațioase și foarte curate. Proprietarul a făcut că șederea noastră să fie cât mai plăcută și relaxantă.

 226. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 227. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 228. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 229. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 230. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 231. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 232. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 233. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 234. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 235. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 236. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 237. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 238. A fost foarte bine m-am simtit foarte bine recomand si la alte persoane. Eu si sora mea n-ma simtit foarte bine am mincat si o pizza si a fost foarte buna

 239. Tot interiorul a fost curat si a fost o atmosferă plăcută.

 240. Personalul a fost extraordinar! Pizza a fost excelenta!

 241. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 242. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 243. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 244. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 245. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 246. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 247. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 248. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 249. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 250. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 251. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 252. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 253. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 254. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 255. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 256. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 257. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 258. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 259. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 260. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 261. Personal amabil,curatenie,foarte confortabil si placut…cu siguranta ne vom intoarce😊😊😊😊

 262. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 263. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 264. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 265. Pensiunea este bine amplasata in Sacele, foarte aproape de centru. Daca sunteti cu masina, poate fi o alternativa pentru Brasov, avand in vedere raportul foarte bun intre calitate si pret. Pensiunea are o curte mare si loc suficient de parcare. Camerele sunt foarte curate si bine incalzite. Lenjeria de pat miroasea frumos, a proaspat spalat. Daca anuntati, se poate opta si pentru mic dejun, contra cost, pe care il recomand, fiind variat si foarte bun. Doamna care se ocupa a fost foarte atenta cu noi si ne-a ajutat cu tot ce s-a putut. Recomand cu drag.

 266. totul perfect,iar gazda o femeie nemaipomenita!!!M-am simtit ca si acasa.

 267. Foarte curat si frumos amenajat. O pensiune cu bun gust, asemeni si proprietarul.

 268. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 269. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 270. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 271. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 272. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 273. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 274. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 275. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 276. Am fost placut impresionat de tot, de la primire pana la plecare. Domnul Daniel si doamna Ema au fost foarte primitori, calzi iar pe toată perioada șederii noastre s-au comportat foarte frumos cu noi.

 277. Cat de primitoti au fost, mi-a placut forma camerei, traditionala dar modernizata. Mi-a placut ca totul era aranjat atent si cu gust, incat decorul era cald si primitor.

 278. O cazare de excepție. Vom revenii cu drag. Nota 10 pt primire 😍

 279. Gazdele foarte amabile, curatenie, camera frumos decorata, spatioasa, locatie linistita.

 280. Amplasamentul intr-un cadru de vis. Calitatea la rang la arta din toate punctele de vedere.

 281. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 282. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 283. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 284. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 285. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 286. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 287. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 288. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 289. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 290. Noua ne-a placut tot ( camere curate, curte mare ,spatiu de joaca pt copii, loc de parcare, posibilitati de a pregati mancare pt copii la bucatarie , etc.). Sejur placut.

 291. Gazda a fost foarte primitoare, locul de joaca si jucariile l-au fascinat pe cel mic, am avut loc de parcare in curte, foisorul dotat cu toate utilitatile, privelistea de la balcon superba, foarte curat peste tot. Comparabila cu pensiunile de 4 stele.

 292. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 293. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 294. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 295. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 296. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 297. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 298. Amplasamentul intr-un cadru de vis. Calitatea la rang la arta din toate punctele de vedere.

 299. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 300. Locatia foarte faina, liniste, aer curat, departe de poluare si galagie. Restaurantul frumos decorat si ospatarii foarte amabili.

 301. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 302. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 303. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 304. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 305. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 306. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 307. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 308. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 309. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 310. foarte ok ca era diversificat micul dejun si locatia foarte curata

 311. Amplasamentul intr-un cadru de vis. Calitatea la rang la arta din toate punctele de vedere.

 312. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 313. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 314. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 315. Clean flat. Best location to all attractions I really recomand

 316. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 317. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 318. O pensiune draguta in mijlocul naturii. Gazdele sunt oameni minunati si desi am fost intr-o calatorie de afaceri, putinul timp petrecut in pensiune ne-a facut sa ne simtim speciali. Am degustat minunata zacusca a gazdei la micul dejun si ne-am bucurat de privelistea grozava din camera noastra!

 319. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 320. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 321. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 322. Personal minunat, curatenie, conform, mic dejun foarte bun!

 323. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 324. Totul a fost minunat începând cu rezervarea și pana la plecare. Gazdele sunt persoane deosebite, curățenie exemplara, mic dejun minunat. Voi reveni cu mare placere. Recomand cu căldură

 325. foarte ok ca era diversificat micul dejun si locatia foarte curata

 326. Amplasamentul intr-un cadru de vis. Calitatea la rang la arta din toate punctele de vedere.

 327. Locatie perfecta si activitati chiar si inautru, pentru ca am prins ploaie, dar nu ne-am plictisit! Restaurantul are mancare buna.

 328. Loc intim, gazdele foarte primitoare desi check-in-ul s-a făcut tarziu.

 329. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 330. Amplasarea proprietatii, curtea spatioasa si frumos amenajata, locuri de parcare, balconul ok.

 331. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 332. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 333. Pensiuna curata , personalul amabil , patul mare , caldura , ferestrele mari cu vedere la munte.

 334. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Camerele foarte curate si cu o vedere placuta

 335. Priveliste frumoasa (daca veti primi camera pe partea cu intrarea)

 336. Locația superbă, usor de ajuns la destinație,gazdă foarte primitoare, camera a fost curată, miros plăcut, mic dejun bun. Am sa revin cu drag când voi avea ocazia.

 337. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 338. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 339. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 340. Super curata camera unde am fost cazați, personalul foarte amabil. Zona unde este amplasată pensiunea este foarte liniștită. Este un loc in care domină linistea si relaxarea ❤

 341. În rest, totul a fost perfect, de la locație și amplasament, liniște, curățenie, gazde prietenoase și amabile, care au venit în întâmpinarea nevoilor clienților, măsuri foarte bune de securitate a vilei și curții, utilități, facilități, confort, totul a fost impecabil.

 342. Pensiunea dispune de o terasă perfectă pentru luarea mesei. Camerele sunt spațioase și foarte curate. Proprietarul a făcut că șederea noastră să fie cât mai plăcută și relaxantă.

 343. Acces usor la proprietate, loc de parcare , pozitie buna pentru zona in care ne desfasuram activitatea. Proprietari deosebiti, amabili si cooperanti, cafea ( expresso nota 10) din partea casei. Foarte curat si multa liniste. O zona de luat masa si chicineta cu ustensile pentru 4 persoane, frigider mare , toate aflate in imediata apropiere a camerei. Raport calitate/pret foarte bun. Recomand cu placere!

 344. Gazdele sunt amabile si prietenoase.M-am simtit foarte bine in compania lor.

 345. Cat de primitoti au fost, mi-a placut forma camerei, traditionala dar modernizata. Mi-a placut ca totul era aranjat atent si cu gust, incat decorul era cald si primitor.

 346. Micul dejun este bogat, pentru toate gusturile. Noi am ales sa mancam la restaurantul hotelului si la pranz si cina si am fost foarte multumiti, mancarea este foarte buna si servirea rapida. Recomand papanasii!!! Camera a fost spatioasa cu vedere superba, spre oras, locatia ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber in special celor cu copii mici (piscina, loc de joaca, pajiste, leagane) si un loc de joaca langa restaurant, in curs de amenajare.

 347. foarte ok ca era diversificat micul dejun si locatia foarte curata

 348. Amplasamentul intr-un cadru de vis. Calitatea la rang la arta din toate punctele de vedere.

 349. Locatie izolata, dar relativ aproape de Brasov, zona linistita, iar privelistea de nota 10. A fost un weekend foarte relaxant.

 350. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 351. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 352. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 353. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 354. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 355. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 356. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 357. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 358. Camera frumoasă, așternuturi de calitate, curățenie ok, Curtea și pădurea superbe.

 359. Micul dejun este bogat, pentru toate gusturile. Noi am ales sa mancam la restaurantul hotelului si la pranz si cina si am fost foarte multumiti, mancarea este foarte buna si servirea rapida. Recomand papanasii!!! Camera a fost spatioasa cu vedere superba, spre oras, locatia ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber in special celor cu copii mici (piscina, loc de joaca, pajiste, leagane) si un loc de joaca langa restaurant, in curs de amenajare.

 360. foarte ok ca era diversificat micul dejun si locatia foarte curata

 361. Zona liniștită, proprietari de treaba, camerele curate si aerisite

 362. O locație de vis, camerele spațioase și foarte curate. Gazdele foarte amabile, in vila am avut acces la bucătărie complet utilată, curte foarte mare cu foișor, grătar și terasa! A fost un sejur de nota 10!!! Vom reveni cu siguranța!!

 363. Primirea de calitate. Camere foarte curate si confortabile

 364. Locatie izolata, dar relativ aproape de Brasov, zona linistita, iar privelistea de nota 10. A fost un weekend foarte relaxant.

 365. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 366. Privelistea deosebita, liniste, perfect pentru cateva zile departe de aglomeratie si stres

 367. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 368. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 369. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 370. Exemplar,mi-a depasit asteptarile,locatie de vis,curatenie,amabilitate,iti doresti sa nu mai pleci de acolo.

 371. locatia – loc minunat in mijlocul naturii( padure si munte)

 372. Mi-a placut tot! Zona in care este amplasata este superba si foarte linistita, iar vila este spatioasa, foarte curata si personalul super amabil.

 373. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 374. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 375. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 376. Camera frumoasă, așternuturi de calitate, curățenie ok, Curtea și pădurea superbe.

 377. Micul dejun este bogat, pentru toate gusturile. Noi am ales sa mancam la restaurantul hotelului si la pranz si cina si am fost foarte multumiti, mancarea este foarte buna si servirea rapida. Recomand papanasii!!! Camera a fost spatioasa cu vedere superba, spre oras, locatia ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber in special celor cu copii mici (piscina, loc de joaca, pajiste, leagane) si un loc de joaca langa restaurant, in curs de amenajare.

 378. foarte ok ca era diversificat micul dejun si locatia foarte curata

 379. Zona liniștită, proprietari de treaba, camerele curate si aerisite

 380. O locație de vis, camerele spațioase și foarte curate. Gazdele foarte amabile, in vila am avut acces la bucătărie complet utilată, curte foarte mare cu foișor, grătar și terasa! A fost un sejur de nota 10!!! Vom reveni cu siguranța!!

 381. Primirea de calitate. Camere foarte curate si confortabile

 382. Un sejur cu multa liniste si inconjurati de natura. A fost exact ce cautam si ce ne doream. Nimic nu poate fi mai placut decat sa te trezeasca dimineata cantecul pasarilor , sa iesi in balcon sa ai brazii aproape ,sa auzi susurul apei si sa-ti umpli plamanii cu aerul tare de la munte.

 383. Locatie izolata, dar relativ aproape de Brasov, zona linistita, iar privelistea de nota 10. A fost un weekend foarte relaxant.

 384. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 385. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 386. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 387. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 388. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 389. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 390. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 391. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 392. Camere mari, frumos amenajate, ospitalitatea gazdei, facilități de petrecere a timpului pt copii

 393. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 394. – micul dejun e de nota 10 . – personalul de la restaurant de nota 10 – curatenia era facuta zilnic – piscina super ok . De apreciat că avea si jucarii de apă pentru copii – camera de joaca pentru copii de nota 10

 395. Camera frumoasă, așternuturi de calitate, curățenie ok, Curtea și pădurea superbe.

 396. Micul dejun este bogat, pentru toate gusturile. Noi am ales sa mancam la restaurantul hotelului si la pranz si cina si am fost foarte multumiti, mancarea este foarte buna si servirea rapida. Recomand papanasii!!! Camera a fost spatioasa cu vedere superba, spre oras, locatia ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber in special celor cu copii mici (piscina, loc de joaca, pajiste, leagane) si un loc de joaca langa restaurant, in curs de amenajare.

 397. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 398. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 399. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 400. Zona liniștită, proprietari de treaba, camerele curate si aerisite

 401. O locație de vis, camerele spațioase și foarte curate. Gazdele foarte amabile, in vila am avut acces la bucătărie complet utilată, curte foarte mare cu foișor, grătar și terasa! A fost un sejur de nota 10!!! Vom reveni cu siguranța!!

 402. Primirea de calitate. Camere foarte curate si confortabile

 403. Un sejur cu multa liniste si inconjurati de natura. A fost exact ce cautam si ce ne doream. Nimic nu poate fi mai placut decat sa te trezeasca dimineata cantecul pasarilor , sa iesi in balcon sa ai brazii aproape ,sa auzi susurul apei si sa-ti umpli plamanii cu aerul tare de la munte.

 404. Locatie izolata, dar relativ aproape de Brasov, zona linistita, iar privelistea de nota 10. A fost un weekend foarte relaxant.

 405. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 406. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 407. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 408. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 409. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 410. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 411. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 412. Amplasarea locatiei, curatenia, personalul. Mic dejun foarte bun.

 413. Micul dejun a fost foarte bun si consistent. Camerele foarte curate si cu o vedere placuta

 414. Priveliste frumoasa (daca veti primi camera pe partea cu intrarea)

 415. – micul dejun e de nota 10 . – personalul de la restaurant de nota 10 – curatenia era facuta zilnic – piscina super ok . De apreciat că avea si jucarii de apă pentru copii – camera de joaca pentru copii de nota 10

 416. Camera frumoasă, așternuturi de calitate, curățenie ok, Curtea și pădurea superbe.

 417. Micul dejun este bogat, pentru toate gusturile. Noi am ales sa mancam la restaurantul hotelului si la pranz si cina si am fost foarte multumiti, mancarea este foarte buna si servirea rapida. Recomand papanasii!!! Camera a fost spatioasa cu vedere superba, spre oras, locatia ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber in special celor cu copii mici (piscina, loc de joaca, pajiste, leagane) si un loc de joaca langa restaurant, in curs de amenajare.

 418. Acces usor la proprietate, loc de parcare , pozitie buna pentru zona in care ne desfasuram activitatea. Proprietari deosebiti, amabili si cooperanti, cafea ( expresso nota 10) din partea casei. Foarte curat si multa liniste. O zona de luat masa si chicineta cu ustensile pentru 4 persoane, frigider mare , toate aflate in imediata apropiere a camerei. Raport calitate/pret foarte bun. Recomand cu placere!

 419. Gazdele sunt amabile si prietenoase.M-am simtit foarte bine in compania lor.

 420. Cat de primitoti au fost, mi-a placut forma camerei, traditionala dar modernizata. Mi-a placut ca totul era aranjat atent si cu gust, incat decorul era cald si primitor.

 421. Loc intim, gazdele foarte primitoare desi check-in-ul s-a făcut tarziu.

 422. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 423. Amplasarea proprietatii, curtea spatioasa si frumos amenajata, locuri de parcare, balconul ok.

 424. Un sejur cu multa liniste si inconjurati de natura. A fost exact ce cautam si ce ne doream. Nimic nu poate fi mai placut decat sa te trezeasca dimineata cantecul pasarilor , sa iesi in balcon sa ai brazii aproape ,sa auzi susurul apei si sa-ti umpli plamanii cu aerul tare de la munte.

 425. Locatie izolata, dar relativ aproape de Brasov, zona linistita, iar privelistea de nota 10. A fost un weekend foarte relaxant.

 426. Locatia, foarte frumos amplasata pensiunea. Liniste

 427. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 428. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 429. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 430. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 431. Camere mari, frumos amenajate, ospitalitatea gazdei, facilități de petrecere a timpului pt copii

 432. Curatenie impecabila, priveliste superba de pe balcon, gazde primitoare, paturi foarte confortabile, facilitati excelente.

 433. Pensiune pozitionata intr-o zona linistita, cu panorama frumoasa asupra muntilor din jur. Locatie curata, decorata cu mult bun gust, bine dotata in zona de bucatarie comuna. Paturi confortabile, baie curata. Gradina ingrijita, plina de flori. Acces usor la obiective turistice din zona vaii Prahovei si Brasovului. Recomand cazarea si sper sa revenim!

 434. Super curata camera unde am fost cazați, personalul foarte amabil. Zona unde este amplasată pensiunea este foarte liniștită. Este un loc in care domină linistea si relaxarea ❤

 435. În rest, totul a fost perfect, de la locație și amplasament, liniște, curățenie, gazde prietenoase și amabile, care au venit în întâmpinarea nevoilor clienților, măsuri foarte bune de securitate a vilei și curții, utilități, facilități, confort, totul a fost impecabil.

 436. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 437. Locatia este superba, camera foarte mare si curata.

 438. Locația este frumoasa, deși este pozitionata un pic mai sus decât drumul spre canion. Camera destul de mare cu balcon.

 439. Peisajul si faptul ca aveau loc de joaca pentru copii. Facilitați: tenis de masa, biliard, piscina.

 440. Suita mare, patul f ok mare,super. Doamna care servea la restaurant f plăcută!

 441. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 442. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 443. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 444. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 445. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 446. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 447. Este foarte curat si camerele sunt foarte spatioase, este un loc in care m-as intoarce cu mare drag

 448. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 449. Totul a fost excelent. Foarte curat și o căldură pentru orice persoană friguroasă. Chiar nu am nimic de reproșat.

 450. Locație,curățenie,amenanajarea camerelor,gazdele primitoare

 451. Perfect! Loc relaxant, mâncare foarte bună, camere foarte frumos amenajate! 😍 Personal amabil!

 452. Restaurantul foarte bun, chiar daca are specific pizza se poate servi si un burger bun, bruscheti delicioase deci pentru noi a fost foarte bine ca am putut lua masa de seara dupa ce am ajuns.

 453. Amplasamentul a fost minunat. Am urcat pe un deal, pe la marginea unei paduri si de acolo am vazut Brasovul.

 454. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 455. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 456. Locatia este superba, camera foarte mare si curata.

 457. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 458. Peisajul si faptul ca aveau loc de joaca pentru copii. Facilitați: tenis de masa, biliard, piscina.

 459. Suita mare, patul f ok mare,super. Doamna care servea la restaurant f plăcută!

 460. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 461. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 462. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 463. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 464. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 465. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 466. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 467. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 468. Este foarte curat si camerele sunt foarte spatioase, este un loc in care m-as intoarce cu mare drag

 469. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 470. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 471. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 472. Perfect! Loc relaxant, mâncare foarte bună, camere foarte frumos amenajate! 😍 Personal amabil!

 473. Restaurantul foarte bun, chiar daca are specific pizza se poate servi si un burger bun, bruscheti delicioase deci pentru noi a fost foarte bine ca am putut lua masa de seara dupa ce am ajuns.

 474. Amplasamentul a fost minunat. Am urcat pe un deal, pe la marginea unei paduri si de acolo am vazut Brasovul.

 475. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 476. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 477. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 478. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 479. Peisajul si faptul ca aveau loc de joaca pentru copii. Facilitați: tenis de masa, biliard, piscina.

 480. Suita mare, patul f ok mare,super. Doamna care servea la restaurant f plăcută!

 481. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 482. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 483. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 484. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 485. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 486. Este foarte curat si camerele sunt foarte spatioase, este un loc in care m-as intoarce cu mare drag

 487. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 488. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 489. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 490. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 491. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 492. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 493. Perfect! Loc relaxant, mâncare foarte bună, camere foarte frumos amenajate! 😍 Personal amabil!

 494. Restaurantul foarte bun, chiar daca are specific pizza se poate servi si un burger bun, bruscheti delicioase deci pentru noi a fost foarte bine ca am putut lua masa de seara dupa ce am ajuns.

 495. Amplasamentul a fost minunat. Am urcat pe un deal, pe la marginea unei paduri si de acolo am vazut Brasovul.

 496. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 497. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 498. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 499. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 500. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 501. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 502. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 503. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 504. Este foarte curat si camerele sunt foarte spatioase, este un loc in care m-as intoarce cu mare drag

 505. Locatia minunata, proprietarii amabili si disponibili, o familie deosebita, camerele spatioase si curate, micul dejun f. bun. Sejur linistit, ne-am simtit foarte bine. Recomandam cu incredere!

 506. Personal minunat, curatenie, conform, mic dejun foarte bun!

 507. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 508. Un loc minunat pentru orcine care cauta un loc de cazare in Brasov.

 509. Acces usor la proprietate, loc de parcare , pozitie buna pentru zona in care ne desfasuram activitatea. Proprietari deosebiti, amabili si cooperanti, cafea ( expresso nota 10) din partea casei. Foarte curat si multa liniste. O zona de luat masa si chicineta cu ustensile pentru 4 persoane, frigider mare , toate aflate in imediata apropiere a camerei. Raport calitate/pret foarte bun. Recomand cu placere!

 510. Gazdele sunt amabile si prietenoase.M-am simtit foarte bine in compania lor.

 511. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 512. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 513. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 514. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 515. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 516. Camere mari, frumos amenajate, ospitalitatea gazdei, facilități de petrecere a timpului pt copii

 517. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 518. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 519. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 520. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 521. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 522. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 523. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 524. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 525. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 526. Locatia minunata, proprietarii amabili si disponibili, o familie deosebita, camerele spatioase si curate, micul dejun f. bun. Sejur linistit, ne-am simtit foarte bine. Recomandam cu incredere!

 527. Personal minunat, curatenie, conform, mic dejun foarte bun!

 528. Totul foarte curat si ingrijit,personal foarte amabil si intelegator,de ex eu am ajuns la o ora tarzie si au fost foarte draguti propietari cu toate detaliile locatiei.

 529. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 530. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 531. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 532. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 533. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 534. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 535. Un loc minunat pentru orcine care cauta un loc de cazare in Brasov.

 536. Acces usor la proprietate, loc de parcare , pozitie buna pentru zona in care ne desfasuram activitatea. Proprietari deosebiti, amabili si cooperanti, cafea ( expresso nota 10) din partea casei. Foarte curat si multa liniste. O zona de luat masa si chicineta cu ustensile pentru 4 persoane, frigider mare , toate aflate in imediata apropiere a camerei. Raport calitate/pret foarte bun. Recomand cu placere!

 537. Gazdele sunt amabile si prietenoase.M-am simtit foarte bine in compania lor.

 538. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 539. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 540. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 541. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 542. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 543. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 544. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 545. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 546. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 547. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 548. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 549. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 550. Totul a fost perfect! Recomand cu sinceritate proprietatea!

 551. Gazdele foarte amabile, pensiunea foarte curată, spațioasă, utilată cu tot ce ai nevoie. Ne-am simțit foarte bine

 552. Pensiune pozitionata intr-o zona linistita, cu panorama frumoasa asupra muntilor din jur. Locatie curata, decorata cu mult bun gust, bine dotata in zona de bucatarie comuna. Paturi confortabile, baie curata. Gradina ingrijita, plina de flori. Acces usor la obiective turistice din zona vaii Prahovei si Brasovului. Recomand cazarea si sper sa revenim!

 553. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 554. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 555. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 556. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 557. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 558. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 559. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 560. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 561. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 562. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 563. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 564. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 565. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 566. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 567. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 568. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 569. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 570. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 571. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 572. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 573. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 574. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 575. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 576. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 577. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 578. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 579. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 580. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 581. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 582. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 583. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 584. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 585. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 586. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 587. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 588. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 589. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 590. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 591. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 592. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 593. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 594. Gazdele au fost ospitaliere. Totul a fost la superlativ.

 595. Totul a fost perfect! Recomand cu sinceritate proprietatea!

 596. Gazdele foarte amabile, pensiunea foarte curată, spațioasă, utilată cu tot ce ai nevoie. Ne-am simțit foarte bine

 597. Pensiune pozitionata intr-o zona linistita, cu panorama frumoasa asupra muntilor din jur. Locatie curata, decorata cu mult bun gust, bine dotata in zona de bucatarie comuna. Paturi confortabile, baie curata. Gradina ingrijita, plina de flori. Acces usor la obiective turistice din zona vaii Prahovei si Brasovului. Recomand cazarea si sper sa revenim!

 598. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 599. Pensiunea hotel Topaz, a fost cel mai probabil construita din fonduri europene si au fost nevoiti sa faca si un restaurant la acel moment. Din pacate, desi pe Booking se mentioneaza ca exista, restaurantul acestei pensiuni nu functioneaza. Singurele restaurante in zona ar fi la pensiunea Dâmbul Morii (preturile accesibile) si la pensiunea 3 Stejari (preturi exagerat de mari). Ambele restaurante sunt la 1-2 km de mers pe jos, asta daca nu vrei sa iti distrugi masina. Drumul destul de impracticabil pana la pensiune. O portiune din drum, desi este asfaltata, este plina de cratere, iar cealalta portiune este aruncat pietris si s-au format denivelari. Aveti grija daca aveti masina cu garda la sol mai joasa.. Ar mai fi si alte puncte slabe, insa ma voi opri aici

 600. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 601. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 602. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 603. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 604. Totul a fost perfect! Recomand cu sinceritate proprietatea!

 605. Gazdele foarte amabile, pensiunea foarte curată, spațioasă, utilată cu tot ce ai nevoie. Ne-am simțit foarte bine

 606. Pensiune pozitionata intr-o zona linistita, cu panorama frumoasa asupra muntilor din jur. Locatie curata, decorata cu mult bun gust, bine dotata in zona de bucatarie comuna. Paturi confortabile, baie curata. Gradina ingrijita, plina de flori. Acces usor la obiective turistice din zona vaii Prahovei si Brasovului. Recomand cazarea si sper sa revenim!

 607. Personalul a fost foarte amabil, patul a fost confortabil și extrem de curat! Cu siguranța o sa revenim! ☺️

 608. Un loc minunat pentru orcine care cauta un loc de cazare in Brasov.

 609. Acces usor la proprietate, loc de parcare , pozitie buna pentru zona in care ne desfasuram activitatea. Proprietari deosebiti, amabili si cooperanti, cafea ( expresso nota 10) din partea casei. Foarte curat si multa liniste. O zona de luat masa si chicineta cu ustensile pentru 4 persoane, frigider mare , toate aflate in imediata apropiere a camerei. Raport calitate/pret foarte bun. Recomand cu placere!

 610. Gazda primitoare. Locatie linistita, am avut parte de un somn odihnitor. Salteaua patului ortopedica, asternuturi curate, baie utilata corespunzator. La fiecare geam al camerei (balcon, geam de la baie) este plasa antiinsecte, un mare plus si din pacate foarte rar intalnita si la alte pensiuni. Va multumesc pentru servicii.

 611. Proprietatea are o curte superba, este liniste, gazda foarte primitoare si discreta. Patul foarte confortabil, lenjeria alb imaculat, curat peste tot in general.

 612. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 613. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 614. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 615. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 616. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 617. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 618. Gazdele foarte primitoare, camera foarte curata cu multe facilitati si un peisaj de vis, o sa ne reîntoarcem cu drag.

 619. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 620. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 621. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 622. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 623. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 624. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 625. Totul a fost perfect! Recomand cu sinceritate proprietatea!

 626. Gazdele foarte amabile, pensiunea foarte curată, spațioasă, utilată cu tot ce ai nevoie. Ne-am simțit foarte bine

 627. Pensiune pozitionata intr-o zona linistita, cu panorama frumoasa asupra muntilor din jur. Locatie curata, decorata cu mult bun gust, bine dotata in zona de bucatarie comuna. Paturi confortabile, baie curata. Gradina ingrijita, plina de flori. Acces usor la obiective turistice din zona vaii Prahovei si Brasovului. Recomand cazarea si sper sa revenim!

 628. Gazda primitoare. Locatie linistita, am avut parte de un somn odihnitor. Salteaua patului ortopedica, asternuturi curate, baie utilata corespunzator. La fiecare geam al camerei (balcon, geam de la baie) este plasa antiinsecte, un mare plus si din pacate foarte rar intalnita si la alte pensiuni. Va multumesc pentru servicii.

 629. Proprietatea are o curte superba, este liniste, gazda foarte primitoare si discreta. Patul foarte confortabil, lenjeria alb imaculat, curat peste tot in general.

 630. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 631. Gazde foarte primitoare. Recomand cu căldură! Cu siguranta voi reveni

 632. locatia este super ,doamna este foarte amabila si atenta sa nu lipseasca nimic,ne-a intampinat cu un pahar de vin din partea casei,dimineata am primit cafea din partea casei,camerele curate,patul confortabil.totul a fost ok,recomand.

 633. Personalul a fost foarte amabil, patul a fost confortabil și extrem de curat! Cu siguranța o sa revenim! ☺️

 634. La data si timpul sejurului, temperatura camerei excelenta contiinua ! Bravo.

 635. Un loc elegant in apropietea muntilor. Mancare proaspata si bine gatita. Curatenie exemplara si personal amabil.Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 636. Micul dejun a fost bun. Locatia a fost superba, miros de rasina de brad

 637. Locatie fabuloasa, camere spatioase, aerisite, parcare amenajata

 638. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 639. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 640. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 641. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 642. Locatie frumoasa,execelent pentru familii cu copii,camere spatioase,la 30 min de centrul Brasovului.

 643. Gazda primitoare. Locatie linistita, am avut parte de un somn odihnitor. Salteaua patului ortopedica, asternuturi curate, baie utilata corespunzator. La fiecare geam al camerei (balcon, geam de la baie) este plasa antiinsecte, un mare plus si din pacate foarte rar intalnita si la alte pensiuni. Va multumesc pentru servicii.

 644. Proprietatea are o curte superba, este liniste, gazda foarte primitoare si discreta. Patul foarte confortabil, lenjeria alb imaculat, curat peste tot in general.

 645. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 646. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 647. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 648. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 649. Ne-am simtit foarte bine, am vizitat locuri frumoase, ne-am odihnit si am mancat bine, dar asta nu a contat atat de mult cat a contat atmosfera si compania creata de gazde. Este o locatie moderna si primitoare. Recomand familiilor cu sau fara copii care iubesc natura, adora confortul si respecta prietenia…

 650. mic dejun foarte gustos, indestulator, curat, cald, modern, fara tv, ideal pt odihna

 651. Locatia minunata, proprietarii amabili si disponibili, o familie deosebita, camerele spatioase si curate, micul dejun f. bun. Sejur linistit, ne-am simtit foarte bine. Recomandam cu incredere!

 652. Condiții peste așteptări. Gazde extraordinar de ospitaliere. Recomand cu drag Casa Sara.

 653. Personalul super, amabil,doamna foarte drăguță ,camera arata mai bine decat se vede in poze,foarte mulțumiți! Căldura asigurata,liniște, intelegere,baie privată curata si bine ingrijita .

 654. Gazde foarte primitoare. Recomand cu căldură! Cu siguranta voi reveni

 655. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 656. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 657. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 658. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 659. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 660. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 661. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 662. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 663. Locatie frumoasa,execelent pentru familii cu copii,camere spatioase,la 30 min de centrul Brasovului.

 664. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 665. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 666. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 667. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 668. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 669. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 670. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 671. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 672. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 673. La data si timpul sejurului, temperatura camerei excelenta contiinua ! Bravo.

 674. Un loc elegant in apropietea muntilor. Mancare proaspata si bine gatita. Curatenie exemplara si personal amabil.Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 675. Micul dejun a fost bun. Locatia a fost superba, miros de rasina de brad

 676. Locatie fabuloasa, camere spatioase, aerisite, parcare amenajata

 677. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 678. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 679. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 680. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 681. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 682. Gazdele primitoare , curatenie desavarsita , mic dejun foarte bun si variat !

 683. Ne-am simtit foarte bine, am vizitat locuri frumoase, ne-am odihnit si am mancat bine, dar asta nu a contat atat de mult cat a contat atmosfera si compania creata de gazde. Este o locatie moderna si primitoare. Recomand familiilor cu sau fara copii care iubesc natura, adora confortul si respecta prietenia…

 684. mic dejun foarte gustos, indestulator, curat, cald, modern, fara tv, ideal pt odihna

 685. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 686. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 687. Locatie frumoasa,execelent pentru familii cu copii,camere spatioase,la 30 min de centrul Brasovului.

 688. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 689. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 690. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 691. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 692. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 693. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 694. La data si timpul sejurului, temperatura camerei excelenta contiinua ! Bravo.

 695. Un loc elegant in apropietea muntilor. Mancare proaspata si bine gatita. Curatenie exemplara si personal amabil.Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 696. Micul dejun a fost bun. Locatia a fost superba, miros de rasina de brad

 697. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 698. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 699. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 700. Gazdele primitoare , curatenie desavarsita , mic dejun foarte bun si variat !

 701. Ne-am simtit foarte bine, am vizitat locuri frumoase, ne-am odihnit si am mancat bine, dar asta nu a contat atat de mult cat a contat atmosfera si compania creata de gazde. Este o locatie moderna si primitoare. Recomand familiilor cu sau fara copii care iubesc natura, adora confortul si respecta prietenia…

 702. mic dejun foarte gustos, indestulator, curat, cald, modern, fara tv, ideal pt odihna

 703. Locatie fabuloasa, camere spatioase, aerisite, parcare amenajata

 704. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 705. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 706. Facilitatile exterioare (terasă, grătar, masa de pong pong, loc de joaca pentru copii) sunt de nota 10. De asemenea, curățenia in camere si on pensiune este la fel mai înalt nivel.

 707. Totul este asa cum trebuie. Cameră mare, foarte curată, baia impecabila, balcon amenajat. Curtea este minunată! Gazda extrem de amabilă!

 708. O pensiune cum rar găsești în România! Curățenia și amabilitatea proprietarilor a fost peste așteptări. Iar peisajul, de vis! Cu siguranță ne vom întoarce!

 709. Super curat, super pret , un loc in care ne intoarcem sigur!

 710. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 711. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 712. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 713. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 714. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 715. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 716. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 717. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 718. Gazda primitoare. Locatie linistita, am avut parte de un somn odihnitor. Salteaua patului ortopedica, asternuturi curate, baie utilata corespunzator. La fiecare geam al camerei (balcon, geam de la baie) este plasa antiinsecte, un mare plus si din pacate foarte rar intalnita si la alte pensiuni. Va multumesc pentru servicii.

 719. Proprietatea are o curte superba, este liniste, gazda foarte primitoare si discreta. Patul foarte confortabil, lenjeria alb imaculat, curat peste tot in general.

 720. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 721. Perfect! Loc relaxant, mâncare foarte bună, camere foarte frumos amenajate! 😍 Personal amabil!

 722. Restaurantul foarte bun, chiar daca are specific pizza se poate servi si un burger bun, bruscheti delicioase deci pentru noi a fost foarte bine ca am putut lua masa de seara dupa ce am ajuns.

 723. Amplasamentul a fost minunat. Am urcat pe un deal, pe la marginea unei paduri si de acolo am vazut Brasovul.

 724. Locatie fabuloasa, camere spatioase, aerisite, parcare amenajata

 725. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 726. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 727. O pensiune foarte frumos facuta cu camere frumoase si calduroase. Un living si o bucatarie spatioase. Am avut parte de o primire extraordinara, iar gazdele foarte primitoare si serviabile. Ne-am simtit extraordinar si vrem sa revenim cand vom avea ocazia.

 728. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 729. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 730. Condiții peste așteptări. Gazde extraordinar de ospitaliere. Recomand cu drag Casa Sara.

 731. Personalul super, amabil,doamna foarte drăguță ,camera arata mai bine decat se vede in poze,foarte mulțumiți! Căldura asigurata,liniște, intelegere,baie privată curata si bine ingrijita .

 732. Gazde foarte primitoare. Recomand cu căldură! Cu siguranta voi reveni

 733. Super curat, super pret , un loc in care ne intoarcem sigur!

 734. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 735. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 736. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 737. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 738. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 739. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 740. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 741. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 742. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 743. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 744. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 745. Proprietarii foarte drăguți și atenți. Foarte curat. Am fost primiți cu locația gata încălzită.

 746. Apartamentul este foarte curat si bine pozitionat fata de principalele obiective, iar bucataria este dotata cu tot ce este nevoie. Gazdele sunt foarte ospitaliere si intelegatoare. Recomand cu incredere.

 747. We had enjoyed very match the hospitality or Otilia and her daughter, it was a very good stay, and we enjoyed the very large and comfortable apartment. We warmly recommend other to rent the apartment and to enjoy the good place. We do think that for all people that are visiting Brashove area, it is very recommended to stay at Casa Ovesia

 748. Gazdele primitoare , curatenie desavarsita , mic dejun foarte bun si variat !

 749. Ne-am simtit foarte bine, am vizitat locuri frumoase, ne-am odihnit si am mancat bine, dar asta nu a contat atat de mult cat a contat atmosfera si compania creata de gazde. Este o locatie moderna si primitoare. Recomand familiilor cu sau fara copii care iubesc natura, adora confortul si respecta prietenia…

 750. mic dejun foarte gustos, indestulator, curat, cald, modern, fara tv, ideal pt odihna

 751. Super curat, super pret , un loc in care ne intoarcem sigur!

 752. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 753. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 754. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 755. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 756. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 757. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 758. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 759. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 760. + locatia + wifi + parcare privata + gratar si foisor in curte + bucatarie utilata full + aproape de telescaun Bunloc ptr parapanta

 761. Totul la superlativ : curățenia, amabilitatea gazdei.

 762. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 763. Proprietarii foarte drăguți și atenți. Foarte curat. Am fost primiți cu locația gata încălzită.

 764. Apartamentul este foarte curat si bine pozitionat fata de principalele obiective, iar bucataria este dotata cu tot ce este nevoie. Gazdele sunt foarte ospitaliere si intelegatoare. Recomand cu incredere.

 765. We had enjoyed very match the hospitality or Otilia and her daughter, it was a very good stay, and we enjoyed the very large and comfortable apartment. We warmly recommend other to rent the apartment and to enjoy the good place. We do think that for all people that are visiting Brashove area, it is very recommended to stay at Casa Ovesia

 766. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 767. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 768. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 769. Super curat, super pret , un loc in care ne intoarcem sigur!

 770. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 771. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 772. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 773. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 774. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 775. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 776. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 777. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 778. Locatie fabuloasa, camere spatioase, aerisite, parcare amenajata

 779. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 780. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 781. Perfect! Loc relaxant, mâncare foarte bună, camere foarte frumos amenajate! 😍 Personal amabil!

 782. Restaurantul foarte bun, chiar daca are specific pizza se poate servi si un burger bun, bruscheti delicioase deci pentru noi a fost foarte bine ca am putut lua masa de seara dupa ce am ajuns.

 783. Amplasamentul a fost minunat. Am urcat pe un deal, pe la marginea unei paduri si de acolo am vazut Brasovul.

 784. O pensiune foarte frumos facuta cu camere frumoase si calduroase. Un living si o bucatarie spatioase. Am avut parte de o primire extraordinara, iar gazdele foarte primitoare si serviabile. Ne-am simtit extraordinar si vrem sa revenim cand vom avea ocazia.

 785. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 786. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 787. Super curat, super pret , un loc in care ne intoarcem sigur!

 788. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 789. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 790. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 791. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 792. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 793. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 794. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 795. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 796. O pensiune foarte frumos facuta cu camere frumoase si calduroase. Un living si o bucatarie spatioase. Am avut parte de o primire extraordinara, iar gazdele foarte primitoare si serviabile. Ne-am simtit extraordinar si vrem sa revenim cand vom avea ocazia.

 797. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 798. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 799. Proprietarii foarte drăguți și atenți. Foarte curat. Am fost primiți cu locația gata încălzită.

 800. Apartamentul este foarte curat si bine pozitionat fata de principalele obiective, iar bucataria este dotata cu tot ce este nevoie. Gazdele sunt foarte ospitaliere si intelegatoare. Recomand cu incredere.

 801. We had enjoyed very match the hospitality or Otilia and her daughter, it was a very good stay, and we enjoyed the very large and comfortable apartment. We warmly recommend other to rent the apartment and to enjoy the good place. We do think that for all people that are visiting Brashove area, it is very recommended to stay at Casa Ovesia

 802. Perfect! Loc relaxant, mâncare foarte bună, camere foarte frumos amenajate! 😍 Personal amabil!

 803. Restaurantul foarte bun, chiar daca are specific pizza se poate servi si un burger bun, bruscheti delicioase deci pentru noi a fost foarte bine ca am putut lua masa de seara dupa ce am ajuns.

 804. Amplasamentul a fost minunat. Am urcat pe un deal, pe la marginea unei paduri si de acolo am vazut Brasovul.

 805. Gazda primitoare. Locatie linistita, am avut parte de un somn odihnitor. Salteaua patului ortopedica, asternuturi curate, baie utilata corespunzator. La fiecare geam al camerei (balcon, geam de la baie) este plasa antiinsecte, un mare plus si din pacate foarte rar intalnita si la alte pensiuni. Va multumesc pentru servicii.

 806. Proprietatea are o curte superba, este liniste, gazda foarte primitoare si discreta. Patul foarte confortabil, lenjeria alb imaculat, curat peste tot in general.

 807. Curățenia, liniștea și comunicarea cu proprietarul

 808. Super curat, super pret , un loc in care ne intoarcem sigur!

 809. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 810. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 811. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 812. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 813. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 814. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 815. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 816. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 817. Condiții peste așteptări. Gazde extraordinar de ospitaliere. Recomand cu drag Casa Sara.

 818. Personalul super, amabil,doamna foarte drăguță ,camera arata mai bine decat se vede in poze,foarte mulțumiți! Căldura asigurata,liniște, intelegere,baie privată curata si bine ingrijita .

 819. Gazde foarte primitoare. Recomand cu căldură! Cu siguranta voi reveni

 820. Camerele foarte curate, bucataria curata si utilata cu tot ce trebuie. Proprietarii sunt mai mult decat amabili.

 821. Amplasarea, cadrul natural, insusi casa si atitudinea deschisa si prietenoasa a gazdelor ne-au facut sa ne simtim minunat!

 822. Casa noua, complet utilata, foarte spatioasa si curata. Curte curata si intretinuta. Zona linistita. Priveliste superba dimineata. Propietari foarte amabili si simpatici. Recomand cu incredere!

 823. Locatie fabuloasa, camere spatioase, aerisite, parcare amenajata

 824. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 825. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 826. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 827. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 828. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 829. Locatie fabuloasa, camere spatioase, aerisite, parcare amenajata

 830. Locația este de VIS! Un loc minunat cu gazde primitoare. Pensiunea este amplasat la poalele muntelui , ne-am putut bucura de multă liniște și aer curat . In interiorul pensiunii ai multe activități la dispoziție incluse in preț . Gazdele ne-au pus un frigider la dispoziție pentru produsele noastre, seara am putut face un gratar in minunat grădina cu foișor .

 831. Proprietarii foarte amabili, camera spațioasă, curata, liniștea din zona și priveliștea

 832. Super curat, super pret , un loc in care ne intoarcem sigur!

 833. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 834. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 835. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 836. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 837. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 838. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 839. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 840. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 841. Condiții peste așteptări. Gazde extraordinar de ospitaliere. Recomand cu drag Casa Sara.

 842. Personalul super, amabil,doamna foarte drăguță ,camera arata mai bine decat se vede in poze,foarte mulțumiți! Căldura asigurata,liniște, intelegere,baie privată curata si bine ingrijita .

 843. Gazde foarte primitoare. Recomand cu căldură! Cu siguranta voi reveni

 844. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 845. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 846. Cu toate ca am ajuns tarziu la cazare si am plecat foarte devreme, experienta a fost una placuta si gazda foarte ok, comunicativa. Lenjeria a fost curata. Parcarea din curtea vilei un plus.

 847. + locatia + wifi + parcare privata + gratar si foisor in curte + bucatarie utilata full + aproape de telescaun Bunloc ptr parapanta

 848. Totul la superlativ : curățenia, amabilitatea gazdei.

 849. Camere foarte calduroase, animale foarte prietenoase la proprietate, curte splendida

 850. Super curat, super pret , un loc in care ne intoarcem sigur!

 851. Este un loc ideal pentru familii cu copii cu locuri de joacă atat in interior, cat si in exterior, o piscina cu apa incalzita si curata. Micul dejun gustos si variat. O locatie linistita.

 852. Loctie superba, mancare f buna, mic dejun bogat si variat, personal amabil.Servicii si facilitati excelente ( piscina, ping pong ,biliard)

 853. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 854. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 855. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 856. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 857. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 858. Pensiunea este curata si bine dotata, iar gazda e amabila si discreta. Pe langa obiectivele turistice cunoscute din Brasov(la aprox10 km), se pot gasi ceva locuri pitoresti si in Sacele(cum ar fi Poiana Anghelescu, cabane, etc).

 859. Este mult peste așteptări! Un raport calitate-preț excelent. Curățenie perfecta, le da clasa multor hoteluri și pensiuni. Căldură în camere, confort, tot ce îți poți dori de la o cazare. Nota 10. Mulțumim doamnei proprietar care este o dulce! Felicitări pentru ceea ce faceți!

 860. Superba arhitectura interioara si finisajele. Ideal plasata pentru vizitarea Canionului.

 861. Locația minunată,proprietarii deosebiți, sejur liniștit,foarte aproape de Brașov,camere mari și curate.Ne-am simțit foarte bine. Vom reveni cu siguranță.

 862. Tot,gazda pimitoare,liniste curatenie,aproape de toate statiunile din Brasov.

 863. Gazda primitoare. Locatie linistita, am avut parte de un somn odihnitor. Salteaua patului ortopedica, asternuturi curate, baie utilata corespunzator. La fiecare geam al camerei (balcon, geam de la baie) este plasa antiinsecte, un mare plus si din pacate foarte rar intalnita si la alte pensiuni. Va multumesc pentru servicii.

 864. Proprietatea are o curte superba, este liniste, gazda foarte primitoare si discreta. Patul foarte confortabil, lenjeria alb imaculat, curat peste tot in general.

 865. Casa foarte frumoasa, calduroasa , facuta cu bun gust , zona linistita , gratarel in curte , proprietarii foarte amabili si de treaba. Va multumim pentru gazduire si vom mai reveni !

 866. Camerele foarte curate, bucataria curata si utilata cu tot ce trebuie. Proprietarii sunt mai mult decat amabili.

 867. Amplasarea, cadrul natural, insusi casa si atitudinea deschisa si prietenoasa a gazdelor ne-au facut sa ne simtim minunat!

 868. Personalul pensiunii au fost ospitalieri. Condițiile au fost foarte bune. Mâncarea delicioasă. Pe scurt te face sa te intorci😍

 869. Mi-a placut zona, aproape de padure. Mi- a placut locatia, curata, cu personal extrem de amabil.

 870. La data si timpul sejurului, temperatura camerei excelenta contiinua ! Bravo.

 871. Peisajul este superb. Padurea este in spate. Locatia este super

 872. Camera spatioasa. Mic dejun variat si gustos. Piscina curata. Loc de joaca pentru copii.

 873. Super curat, super pret , un loc in care ne intoarcem sigur!

 874. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 875. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 876. O casa foarte confortabila si bine dotata, curatenie exemplara si proprietari discreti, respectuosi si primitori. Ne-am simtit foarte bine in acesta locatie.

 877. Gazdele extrem de primitoare, locatia formidabila pentru cei care doresc sa petreaca un concediu in natura si cu multa liniste,

 878. Foarte curat, fff linistit, cearceafuri si prosoape curate si calitative. Caldura a fost excelenta. Baia deasemeni foarte curata. Gazda a fost foarte primitoare. Daca mai raman peste noapte in Brasov, cu siguranta voi alege tot aceeasi locatie.

 879. Camera spatioasa, amenajata cu bun gust, cu piese de mobiler frumoase, atmosfera calda creata de lumina placuta data de cele 3 veioze din camera, pat confortabil, pilote calduroase, balcon cu vedere superba asupra orasului Sacele si partial Brasov (mai ales dupa lasarea intunericului si aprinderea numeroaselor felinare stradale). Mic dejun si cina foarte generoase si extrem de gustoase, oferite cu multa serviabilitate de catre gazde, intr-o atmosfera destinsa si familiara. Amplasarea langa padure, cu posibilitatea de a face plimbari pe dealurile line aflate foarte aproape, care ofera o belvedere superba. Multa liniste. Salon frumos pentru servirea mesei, luminos, spatios, cu vedere la peisaj. Atitudinea proprietarilor plina de amabilitate, caldura, umanism, interes pentru starea de bine a turistilor. Catelul foarte simpatic si la fel de prietenos ca si stapanii 🙂

 880. O casuta confortabila ,retrasa cu un peisaj superb.

 881. Locația, privelistea, dotările, liniștea, discreția proprietarilor.

 882. We loved our stay here. The bungalow is new, very cozy and warm. It’s quite close to Brasov as well (if travelling by car) and the views from the bungalow are really nice.

 883. Locatia, amplasamentul, facilitatile, mancarea si personalul sunt excelente. Singurul incovenient a fost faptul ca era prea tare dat caloriferul si a fost foarte cald in camera, desi am incercat sa opresc caloriferul, de la robinetul care seteaza caldura, nu am reusit. Am dormit cu geamul deschis. In rest, toate sunt excelente, atat dotarile si mancarea cat si personalul.

 884. Curățenia; Amplasarea; Mic-dejun diversificat; Centrul Spa.

 885. locatia excelenta si peisajele din jur ,confort maxim.

 886. Casa depaseste toate asteptarile pentru un grup care vrea sa se simta bine la munte. Zona linistita, peisajul de vis. Casa este noua si nu iti lipseste nimic. Recomand grupurilor care vor sa petreaca un sejur in apropierea Brasovului intr-o locatie excelentă. Felicitari proprietarilor!

 887. Casa foarte frumoasa, calduroasa , facuta cu bun gust , zona linistita , gratarel in curte , proprietarii foarte amabili si de treaba. Va multumim pentru gazduire si vom mai reveni !

 888. Camerele foarte curate, bucataria curata si utilata cu tot ce trebuie. Proprietarii sunt mai mult decat amabili.

 889. Confort de bun simt, mobilier bine intretinut, facilitati ok la bucatarie si in living! Nu am folosit gratarul, desi zona din care face parte arata foarte prietenos! Temperatura din camere a fost bine dimensionata in functie de ciclul noapte/zi! Revenim vara!

 890. Multumiți de gazda ! Loc liniștit pentru cei ce își doresc liniște.

 891. Facilitățile de petrecere a timpului sunt plăcute și variate.

 892. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 893. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 894. The apartment is very good: spacious, cozy, very clean, equipped with everything needed, nicely decorated, all small details are well thought to ensure the best stay for the guests. Emil and Samanta are great hosts, very friendly and ready to help in everything their guests need. I would definitely recommend to stay there!

 895. O zona linistita cu un peisaj minunat. Un loc bine aranjat cu mult gust.

 896. Zona este liniștită și te poți relaxa cum nu o poți face la un hotel. Priveliștea ar mai fi un plus, ai vedere din pat asupra municipiului Săcele. Ai spital județean la 2 pași, totuși, de preferat să nu ai nevoie să ajungi pe acolo. În rest, patul foarte confortabil, aspect deosebit în cameră, totul este cu gust și e foarte plăcută atmosfera din acest bungalow. Nu ai aragaz (chicinetă), însă ai la dispoziție un fierbător pentru cine consumă dimineața ceai/cafea. Căldura din cameră o poți regla la orice temperatură vrei și se face imediat cald cu ajutorul unui dispozitiv de tipul unui calorifer electric modern cu afișaj.

 897. Un loc minunat, curat și intim. Am avut parte de un răsărit minunat văzut chiar din pat.

 898. Camere curate, personal amabil, locatie foarte bună, peisaje si dotări excelente! Mâncarea foarte bună.

 899. Locatia, amplasamentul, facilitatile, mancarea si personalul sunt excelente. Singurul incovenient a fost faptul ca era prea tare dat caloriferul si a fost foarte cald in camera, desi am incercat sa opresc caloriferul, de la robinetul care seteaza caldura, nu am reusit. Am dormit cu geamul deschis. In rest, toate sunt excelente, atat dotarile si mancarea cat si personalul.

 900. Curățenia; Amplasarea; Mic-dejun diversificat; Centrul Spa.

 901. Micul dejun a fost consistent si nu a fost nevoie sa ne deplasam la restaurant, au fost amabili si ne-au servit la cabana. Camere mari in cabana iar in living exista o canapea in care se poate dormi. Wi-fi disponibil in aproape toata incinta, este foarta slaba acoperirea GSM in zona.

 902. Personal excelent, mâncarea la fel (porții mari, ingrediente proaspete și bine gătite). Foarte liniște și foarte curat totul. Priveliște extraordinară.

 903. Placut, curat Casuta spatioasa; paturi comode; suficiente paturi si perne Pesonal la restaurant foarte amabil; Mini loc de joaca pentru copii

 904. Priveliștea superbă, curățenia impecabilă, linistea, hamacele. Am comandat mâncarea la recomandarea gazdelor și ne-a plăcut.

 905. Patul a fost foarte comfortabil. Ne-am odihnit foarte bine. Priveliștea din cameră este superbă. În jur este liniște, ceea ce ne-a făcut șederea foarte plăcută.

 906. Designul bungalowului, peisajul, liniștea data de amplasarea locației, curățenia impecabila, proprietara care e o doamna foarte drăguța și ne a ajutat cu tot ce am avut nevoie.

 907. Locul a fost minunat, camera (inclusiv baia și balconul) foarte curată și frumos aranjată. Am rămas plăcut surprinși să găsim și șlapi de unică folosință.

 908. Este o locatie linistita, unde te poti relaxa. Gazdele sunt persoane minunate, care ne.au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie. Noi am fost un cuplu, dar locatia este perfecta si pentru grup. Cu siguranta o sa mai venim!

 909. O locație curata frumoasa ,liniste gazde primitoare intr un cuvînt perfect

 910. O pensiune foarte frumos facuta cu camere frumoase si calduroase. Un living si o bucatarie spatioase. Am avut parte de o primire extraordinara, iar gazdele foarte primitoare si serviabile. Ne-am simtit extraordinar si vrem sa revenim cand vom avea ocazia.

 911. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 912. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 913. Alex, gazda e ok. Curtea este impecabila, frumos intretinuta! Gazonul face toti banii.

 914. Locație intimă, cu absolut toate lucrurile necesare pt un mini sejur la munte, ieșire rapida către toate stațiunile din zona, inclusiv pt traseele montane, liniște, curățenie, proprietar foarte atent la nevoile clienților, pe scurt totul a fost peste așteptări.

 915. Foarte curat, cu bun gust. Ne-am simtit excelent. Recomandam cu incredere!

 916. Foarte ok ca poți da comanda și manca în fata chalet ului. Vine rapid mâncarea și este foarte bună mâncarea. Căldură în căsuța.

 917. Proprietarii au reusit sa creeze un loc intim si cochet, dar mai presus de orice ne-a placut amabilitatatea. Mancarea a fost delicioasa si la preturi de bun simt. Totul foarte curat si ingrijit, chiar daca camerele sunt mititele. Un singur incovenient as preciza, baia de la camera nostra a avut dusul montat la chiuveta, asta in lipsa spatiului. Aici, consider ca ar trebui preturi diferentiate.

 918. Foarte curat! Din pozele de pe booking aveam asteptari mai joase, dar in realitate camerele de oaspeti sunt foarte dragute si curate, apa calda si caldura. Mancarea a fost foarte gustoasa.

 919. Camere curate, personal amabil, locatie foarte bună, peisaje si dotări excelente! Mâncarea foarte bună.

 920. Locatia, amplasamentul, facilitatile, mancarea si personalul sunt excelente. Singurul incovenient a fost faptul ca era prea tare dat caloriferul si a fost foarte cald in camera, desi am incercat sa opresc caloriferul, de la robinetul care seteaza caldura, nu am reusit. Am dormit cu geamul deschis. In rest, toate sunt excelente, atat dotarile si mancarea cat si personalul.

 921. Curățenia; Amplasarea; Mic-dejun diversificat; Centrul Spa.

 922. Cazarea foarte plăcută, personalul foarte amabil, curățenia impecabilă, cafea, ceai, inclusiv floricele, din partea casei. Bucătăria este dotată cu toate ustensilele pentru a prepara o masă reușită. Ne-am simțit foarte bine, recomandăm cu multă căldură!

 923. Totul a fost exact ca in poze, curățenie, căldură, priveliște. Pe viitor un uscător de par si totul e mai mult decât perfect. Vom reveni cu siguranță!

 924. locatie excelenta, curatenie, dotari ; biciclete, masa tenis,gradina, gratar, sezlonguri

 925. O pensiune foarte frumos facuta cu camere frumoase si calduroase. Un living si o bucatarie spatioase. Am avut parte de o primire extraordinara, iar gazdele foarte primitoare si serviabile. Ne-am simtit extraordinar si vrem sa revenim cand vom avea ocazia.

 926. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 927. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 928. Locația este în apropierea telescaunului Bunloc și foarte aproape de centura Brașovului. Puteți ajunge la obiectivul dorit în timpul cel mai scurt Pensiunea este nouă și oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Familia Vasile, administratorii pensiunii ne-au pregătit tot ce era necesar pentru un sejur minunat. Au fost peste așteptările noastre. Vă mulțumim și sperăm să ajunge și în sezonul de iarnă, la schi.

 929. Confortul casei si al curtii este ideal pentru o minivacanta. Pentru familiile cu copii mai mici este alegerea perfecta. Gazdele sunt absolut devotate si discrete. Felicitari.

 930. Locatia este superba, intr-o zona linistita cu o priveliste minunata. Gazdele au fost primitoare, mai ales ca noi am ajuns vineri seara tarziu, ne-au oferit tot ce aveam nevoie: ulei, sare, zahar, cafea, ceai, carbuni pentru gratar, din bucatarie nu lipseste nimic. Curatenia a fost super ok, totul este nou si te simti confortabil. Totul este la superlativ. Recomand cu drag! 😊

 931. O cazare ideală pt cine doreste un loc linistit si relaxant, intr-o camera foarte confortabilă si curată. Petecul de verdeata, hamacul si masuta de afara iti pot oferi momente de neuitat. Si este si o solutie de cazare indicată pe parcursul existentei pandemiei. Insa este indicată pt cei ce calatoresc cu automobil personal.

 932. Priveliștea superbă, curățenia impecabilă, linistea, hamacele. Am comandat mâncarea la recomandarea gazdelor și ne-a plăcut.

 933. Patul a fost foarte comfortabil. Ne-am odihnit foarte bine. Priveliștea din cameră este superbă. În jur este liniște, ceea ce ne-a făcut șederea foarte plăcută.

 934. O căsuță admirabilă, amenajată cu mult bun gust si foarte confortabilă. Totul nou si atât de curata încât as fi crezut ca suntem primii clienți!

 935. Micuta dar primitoare, foarte curata si cu tot ce trebuie unei familii pentru cateva zile.

 936. Casa este extraordinara, luminoasă,modern decorata, cu toate utilitățile necesare. Bucătăria este complet echipata,living spațios, iar dormitorul este foarte mare. Este situata la 10 km de centrul Brașovului. Loc de parcare in fata casei. Zona este foarte liniștită! Recomand!

 937. Staff-ul foarte friendly si saritor, ne intrebau de fiecare data cand coboram daca avem nevoie de ceva. Camera confortabila, cu mobilier nou si saltea moale. Cate doua prize la fiecare capat de pat. Curat, foarte curat. Suficient loc de depozitare a hainelor, inclusiv cuiere suficiente.

 938. A fost curat, liniște și o atmosferă placută. Personalul amabil și mâncarea gustoasă.

 939. Foarte ok ca poți da comanda și manca în fata chalet ului. Vine rapid mâncarea și este foarte bună mâncarea. Căldură în căsuța.

 940. Camere curate, personal amabil, locatie foarte bună, peisaje si dotări excelente! Mâncarea foarte bună.

 941. Locatia, amplasamentul, facilitatile, mancarea si personalul sunt excelente. Singurul incovenient a fost faptul ca era prea tare dat caloriferul si a fost foarte cald in camera, desi am incercat sa opresc caloriferul, de la robinetul care seteaza caldura, nu am reusit. Am dormit cu geamul deschis. In rest, toate sunt excelente, atat dotarile si mancarea cat si personalul.

 942. Curățenia; Amplasarea; Mic-dejun diversificat; Centrul Spa.

 943. Locație amenjata cu foarte mult bun gust, foarte bine utilată. Gazda deosebit de politicoasa și ospitaliera, locația este ideală pentru un concediu liniștita, casa foarte încăpătoare. Recomand! Mă voi reîntoarce cu siguranta.

 944. O căsuță admirabilă, amenajată cu mult bun gust si foarte confortabilă. Totul nou si atât de curata încât as fi crezut ca suntem primii clienți!

 945. Micuta dar primitoare, foarte curata si cu tot ce trebuie unei familii pentru cateva zile.

 946. Totul, linistea, curatenia extraordinara, bunul gust al designului interior, ospitalitatea gazdei.

 947. Casa Francesca este amplasata pe o strada putin circulata din Sacele, aproape de zona telescaunului si usor de gasit. Interiorul este amenajat cu gust si atentie la detalii. 2 bai si o bucatarie deservesc ansamblul celor 3 camere care ocupa etajul 2 al unei vile. Balconul este orientat catre rasarit si destul de generos.

 948. Camerele au fost perfecte si foarte calduroase. Bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie, farfurii, căni, cuțite, pahare, tacâmuri.

 949. -proprietarii au fost foarte draguti; -atat pensiunea cat si camera arata foarte bine; -camera a fost foarte curata si linistita.

 950. Vila a fost foarte usor de gasit. Proprietarii au fost foarte draguti cu noi. Am avut loc de parcare, loc amenajat pentru gratar, iar bucatarie a fost utilata cu tot ce ne trebuia. O sa revenim cu mare placere in aceasta locatie. 😊

 951. Cazarea foarte plăcută, personalul foarte amabil, curățenia impecabilă, cafea, ceai, inclusiv floricele, din partea casei. Bucătăria este dotată cu toate ustensilele pentru a prepara o masă reușită. Ne-am simțit foarte bine, recomandăm cu multă căldură!

 952. Pentru cei cu familie, este locul perfect ,nu am ce sa reprosez

 953. O locație excelentă – zonă liniștită, curățenie și o curte superbă, iar gazda foarte amabilă. Recomand cu drag!

 954. Locatie foarte buna. am fost doar in trecre, dar am ramas placut surprinsi de frumusetea locatiei! Foarte bine amenajat, si foarte foarte curat. Gradina e mare si superba, iar zona foarte linistita.

 955. O pensiune foarte frumos facuta cu camere frumoase si calduroase. Un living si o bucatarie spatioase. Am avut parte de o primire extraordinara, iar gazdele foarte primitoare si serviabile. Ne-am simtit extraordinar si vrem sa revenim cand vom avea ocazia.

 956. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 957. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 958. Camerele sunt calduroase si curate, casutele separate indeplinesc cu brio cerintele de distantare impuse de autoritati din cauza pandemiei. Pentru familiile cu copii sunt foarte potrivite. Privelistea este foarte placuta. Micul dejun copios se poate servi si in camera, la fel ca si celelalte mese. Pizza a fost delicioasa.

 959. Sederea la Il Rifugio a fost mai mult decat placuta. Am avut norocul de a prinde zapada iar totul era magic, casutele, restaurantul dar si celelalte facilitati. Proprietarul un om foarte ok, ne-a permis accesul pe terenul de fotbal plin de zapada, a meritat tot efortul. Cei de la proprietate, oameni calzi cu bun simt ne-au raspuns la orice cerinta avuta. Vrem sa revenim si pe vara la casute, a fost tare frumos.

 960. O locatie foarte draguta, cocheta, cu personal respectuos si atent. Atat restaurantul cat si spatiul de cazare sunt curate si ingrijite. Desi am ajuns tarziu am fost serviti f prompt iar preparatele au fost apreciate de tot grupul. Felicitari pentru modul de administrare a locatiei, cu siguranta vom reveni.

 961. Personalul foarte amabil, am primit toate informatiile pe care le-am cerut. Zona este foarte linistita, perfecta pentru un weekend de relaxare. Curatenia este un punct forte, prosoape/lenjerie. Un sejur foarte placut.

 962. Micul dejun a fost exceptional, la fel si mancarea la cina, asezatia este una frumoasa, relaxanta cu multe facilitati(sauna, piscina, ciubar) pentru o relaxare de cateva zile este o locatie de vis, o sa mai revenim cu placere!!

 963. Camere curate, personal amabil, locatie foarte bună, peisaje si dotări excelente! Mâncarea foarte bună.

 964. Am fost primiti de gazde foarte frumos!! Curatenia este la ea acasa, camera mare cu tot ce ti trebuie ( dulapuri, televizor, pat mare confortabi, etc…) , baie personala foarte curata si cu cele necesare!! Pretul foarte bun! Recomand cu drag !

 965. Totul a fost minunat Proprietari niște oameni minunați nota 10

 966. Ca de obicei gazdele f primitoare si atente,camere f curate,caldura la discretie,liniste si confort,parcare,si e f aproape de brasov,recomandam👍

 967. Pensiunea este noua, decorata modern și cu bun gust și utilata cu tot ce îți trebuie. Are mașina de spălat vase care este un mare plus. Fiecare camera are termostatul propriu, ceea ce mi se pare genial. Oricum, casa e foarte călduroasă. Proprietarii sunt foarte amabili și dispuși sa te ajute cu orice informație soliciți.

 968. Locația este în apropierea telescaunului Bunloc și foarte aproape de centura Brașovului. Puteți ajunge la obiectivul dorit în timpul cel mai scurt Pensiunea este nouă și oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Familia Vasile, administratorii pensiunii ne-au pregătit tot ce era necesar pentru un sejur minunat. Au fost peste așteptările noastre. Vă mulțumim și sperăm să ajunge și în sezonul de iarnă, la schi.

 969. Confortul casei si al curtii este ideal pentru o minivacanta. Pentru familiile cu copii mai mici este alegerea perfecta. Gazdele sunt absolut devotate si discrete. Felicitari.

 970. Privelistea, confortul, curatenia, micul dejun delicios, amabilitatea proprietarilor, isi dau tot interesul pentru a multumi clientii, totul! Vom reveni cu mare placere!

 971. Personal foarte amabil. Locația are o vedere foarte fumoasa, pe timp de noapte se vede o parte din Brașov. Căldură, așternuturi curate, acces la internet cu smart tv. Mic dejun inclus, bogat si diversificat.

 972. Amabilitatea personalului; Locația de imbie sa revii, Curățenie exemplara, … totul la superlativ.

 973. Totul a fost excelent. Am apreciat cel mai mult ca nu au avut conditii suplimentare pentru animalul de companie. Am mers cu un boxer si a dormit cu noi in camera, a alergat prin curte si ne-am simtit excelent cu totii. Locul e la 20 de minute de condus din Piata Sfatului, e foarte curat si ingrijit, iar gazda a fost prompta si prietenoasa. O sa revenim cu siguranta!

 974. O locație foarte frumoasa, curata, primitoare, atent amenajata, o oaza de liniste, retrasa, dar totuși foarte aproape de atracțiile Brașovului. Un peisaj superb și un răsărit pe care am avut ocazia sa îl admiram chiar din vârful patului.Vom reveni cu drag de fiecare data când vom avea ocazia.

 975. Camera spatioasa, curata cu toate facilitatile. Recomand!

 976. O pensiune foarte frumos facuta cu camere frumoase si calduroase. Un living si o bucatarie spatioase. Am avut parte de o primire extraordinara, iar gazdele foarte primitoare si serviabile. Ne-am simtit extraordinar si vrem sa revenim cand vom avea ocazia.

 977. Foarte ok totul. Dotări, preț, curte, facilități afara, foarte relaxant și, cel mai important ..gazdele super!

 978. Am participat la un eveniment care s-a desfășurat în altă locație, dar am ales pentru odihnă această locație și absolut toți invitații au fost încântați. Curățenia este superlativ. Dotarea bucătăriei de la subsol a fost peste așteptări. Ai tot ce vrei, pentru tot ce ai dori să-ți prepari. Modul cum este structurată clădirea mi-a plăcut foarte mult. Grădina este superbă, cu un foișor la fel de bine dotat, de la aragaz, grătar până la cuptor cu lemne unde, soțiile noastre cu un pic de ajutor din partea noastră, au și preparat câteva ”bucate”. Gazda a fost foarte amabilă și a încercat, pe cât i-a stat în putință, să ne satisfacă toate doleanțele.

 979. Totul a fost perfect. Foarte frumos amenajat, extraordinar din punct de vedere al curateniei iar gazda primitoare. Cu siguranta voi alege din nou aceiasi locatie cand voi ajunge la Brasov.

 980. Totul a fost neașteptat de bine. Camerele foarte curate și spațioase, mobilierul nou, saltele confortabile. Personalul de nota 10 fără discuție. Recomand cu încredere.

 981. Locație excelenta pentru cei care vin cu mașina proprie, la 10 minute de Brașov. Iar pentru ceilalți, e stația de autobuz chiar lângă.

 982. Proprietarii sunt foarte cumsecade, amabili, primitori, au grija sa nu-ti lipseasca nimic – te intampina cu zimbetul pe buze si la sosire si la plecare. Cu siguranta revenim.

 983. Totul a fost excelent. Gazdele minunate si foarte primitoare , ne-au intampinat cu vin iar dimineata ne-au adus cafea . Locatia minunata si cazarea ireprosabila.

 984. Am fost primiti de gazde foarte frumos!! Curatenia este la ea acasa, camera mare cu tot ce ti trebuie ( dulapuri, televizor, pat mare confortabi, etc…) , baie personala foarte curata si cu cele necesare!! Pretul foarte bun! Recomand cu drag !

 985. O locație superba intr-o zona liniștita. Totul a fost minunat. Foarte curat și personalul împreuna cu conducerea foarte amabili și primitori. Recomand

 986. Surpriza de a avea și cazare de nota 10. Oprim de ani de zile sa mâncăm la aceasta locație, am aflat acum ca au și cazare de nota 10.

 987. Curte frumoasa si un restaurant unde se mananca bine

 988. Bungalow-ul este spatios, curat. Poți face gratar sau poti comanda la restaurantele din zona care livreaza.

 989. Totul cu bun gust, curat, confortabil, modern, priveliștea minunata, liniște.

 990. Liniste, curatenie si faptul ca iti poti comanda mancarea de la o pensiune din zona.

 991. – Camera a fost încălzită în mod corespunzător; – Locuri de parcare suficiente în fața proprietății; – Personal foarte amabil; – Posibilitatea de servire a micului dejun în restaurantul motelului; – TV LCD în cameră; – Acces ușor dinspre Predeal, motelul fiind amplasat la intrarea în Brașov.

 992. Mic dejun ok, cu câteva opțiuni din care se poate alege. Meniul variat. Bucătărie foarte buna. Curat, ingrijit, cald (pe timp de iarna), personal atent și amabil. Raport calitate preț excelent. Recomand cu căldură!

 993. Amabilitatea personalului. Mâncarea de la restaurant este gustoasă.

 994. Proprietarii pensiunii sunt foart ospitalieri, ne-au oferit inclusiv indicatii de obiective turistice pe care sa le vizitam in cursul sejurului. Camera a fost spatioasa, foarte curata, amenajata cu mult bun gust. Am avut chiar si flori proaspete in camera. Curtea este cocheta, cu spatiu de joaca pentru copii si cu loc de facut gratare. In fiecare zi au fost suficiente locuri de parcare pentru toti oaspetii.

 995. Gazdele foarte primitoare. Foarte curat in camere si in pensiunea, liniste, priveliste minunata de la balcon. Cu siguranta ne vom reintoarce.

 996. Curățenie, conditii excelente, gazde minunate. Priveliștea de la balcon superba. Liniste. Sigur vom reveni cu următoarea ocazie.

 997. Totul a fost excelent, micul dejun, masa servita in diverse momente, piscina, sauna si jacuzzi-ul. Posibilitatea de a face scurte calatorii in imprejurimi.

 998. Totul a fost peste asteptari, micul dejun a fost excelent. Am putut prelungi sejurul cu inca o zi. A fost peste asteptari piscina si jacuzzi intr-un loc de munte.

 999. Camerele mari, curate cu pat foarte mare. Personal foarte amabil. Piscina super ok, iar jacuzzi de dimensiuni destul de mari cum nu prea am întâlnit la alte hoteluri. Micul dejun foarte generos, de tip a la carte. Vom reveni și altădată.

 1000. Conditiile de cazare au fost extraordinare, intr-un apartament de lux care avea toate facilitatile. Gazda a fost foarte primitoare. Exista locuri de parcare si o terasa superba. Ne-am simtit minunat! Recomandam cu drag!

 1001. Totul mi a plăcut: camera, bucătăria dotată, baia. Am găsit tot ce ne trebuia. Ne am simțit în siguranță, ca la niște prieteni . Felicitări, oameni dragi!

 1002. Locatie eleganta si foarte curata. Spatiul bine compartimentat si aranjat.

 1003. Totul a fost excelent, micul dejun, masa servita in diverse momente, piscina, sauna si jacuzzi-ul. Posibilitatea de a face scurte calatorii in imprejurimi.

 1004. Totul a fost peste asteptari, micul dejun a fost excelent. Am putut prelungi sejurul cu inca o zi. A fost peste asteptari piscina si jacuzzi intr-un loc de munte.

 1005. Camerele mari, curate cu pat foarte mare. Personal foarte amabil. Piscina super ok, iar jacuzzi de dimensiuni destul de mari cum nu prea am întâlnit la alte hoteluri. Micul dejun foarte generos, de tip a la carte. Vom reveni și altădată.

 1006. O locație superba intr-o zona liniștita. Totul a fost minunat. Foarte curat și personalul împreuna cu conducerea foarte amabili și primitori. Recomand

 1007. Surpriza de a avea și cazare de nota 10. Oprim de ani de zile sa mâncăm la aceasta locație, am aflat acum ca au și cazare de nota 10.

 1008. Curte frumoasa si un restaurant unde se mananca bine

 1009. Bungalow-ul este spatios, curat. Poți face gratar sau poti comanda la restaurantele din zona care livreaza.

 1010. Totul cu bun gust, curat, confortabil, modern, priveliștea minunata, liniște.

 1011. Liniste, curatenie si faptul ca iti poti comanda mancarea de la o pensiune din zona.

 1012. Micul dejun foarte bun si generos. Foarte curat! In sfarsit am gasit o locatie in care pot sa spun ca a fost foarte curat! Gazdele primitoare si foarte amabile. Voi reveni cu drag.

 1013. Proprietarii pensiunii sunt foart ospitalieri, ne-au oferit inclusiv indicatii de obiective turistice pe care sa le vizitam in cursul sejurului. Camera a fost spatioasa, foarte curata, amenajata cu mult bun gust. Am avut chiar si flori proaspete in camera. Curtea este cocheta, cu spatiu de joaca pentru copii si cu loc de facut gratare. In fiecare zi au fost suficiente locuri de parcare pentru toti oaspetii.

 1014. Gazdele foarte primitoare. Foarte curat in camere si in pensiunea, liniste, priveliste minunata de la balcon. Cu siguranta ne vom reintoarce.

 1015. – Camera a fost încălzită în mod corespunzător; – Locuri de parcare suficiente în fața proprietății; – Personal foarte amabil; – Posibilitatea de servire a micului dejun în restaurantul motelului; – TV LCD în cameră; – Acces ușor dinspre Predeal, motelul fiind amplasat la intrarea în Brașov.

 1016. Mic dejun ok, cu câteva opțiuni din care se poate alege. Meniul variat. Bucătărie foarte buna. Curat, ingrijit, cald (pe timp de iarna), personal atent și amabil. Raport calitate preț excelent. Recomand cu căldură!

 1017. Amabilitatea personalului. Mâncarea de la restaurant este gustoasă.

 1018. Proprietarul a fost foarte amabil. Curățenia din camera a fost impecabilă, iar facilitățile au corespuns cu descrierea. Locația este una foarte liniștită cu vedere la diverși masivi muntoși.

 1019. Desi camera a fost f mica, a fost totul foarte curat si confortabil, locatie linistita, curtea interioara frumos amenajata, parcare gratuita in incinta, gazda amabila

 1020. A fost totul perfect liniste pensiune curata personal amabil si zambitor locatie de nota 10 recomand cu incredete

 1021. Un colt de Rai de care ne-am bucurat in fiecare clipa. Linistea, curatenia exemplara, peisajul de poveste, aerul pur al muntilor, gazdele extraordinar de amabile, toate acestea ne-au facut sa ne simtim minunat si sa ne dorim sa revenim din nou si din nou. O mentiune speciala pentru bideul din baie, extrem de practic. Spectacolul oferit de parapantisti si urmarit zilnic de la fereastra camerei a adus un plus de indedit si farmec sejurului nostru. Vom reveni oricand cu mare placere, recomand cu toata increderea.

 1022. O locație liniștita cu un peisaj de poveste. Curățenie de nota 10, proprietar foarte amabil și înțelegător. Voi reveni cu drag

 1023. Totul a fost perfect! Recomand cu sinceritate proprietatea!