Cazare ieftina Resita

De multe ori ne uitam dupa cazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România

Penthouse Luxury 115 mp

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Mario Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Mario Apartament regim hotelier

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Marcos Apartments - Stanisoarei

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Colț de rai

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

YOYO Zurli Park

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Garden View

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ica si Vicențiu Vulcănescu din Valea Mare, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ica si Vicențiu Vulcănescu din Valea Mare, jud. Caras-SeverinCazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 • Titus si Flavia Anghelescu din Greoni, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Reşiţa, Caraş-Severin, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Titus si Flavia Anghelescu din Greoni, jud. Caras-SeverinCazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 • Mihnea si Costel Dugulescu din Sutesti, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Mihnea si Costel Dugulescu din Sutesti, jud. BrailaCazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 • Andrian si Dochia Sasu din Pociovalistea, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Reşiţa, Caraş-Severin, România!

  (Andrian si Dochia Sasu din Pociovalistea, jud. GorjCazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 • Casandra si Dumitra Boștină din Bratila, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Reşiţa, Caraş-Severin, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Casandra si Dumitra Boștină din Bratila, jud. BacauCazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 • Dumitru si Ana Grigorescu din Zaplazi, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Reşiţa, Caraş-Severin, România.

  (Dumitru si Ana Grigorescu din Zaplazi, jud. BuzauCazare in Reşiţa, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 1. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 2. Apartamentul pe care ni l-au oferit este situat in centrul orașului. A fost curat, cu toate cele necesare, cu o priveliște frumoasa asupra orașului.

 3. Location it was great and very realible with our arrival time….. -Locația a fost excelenta și doamna a fost foarte amabila și foarte flexibila cu sosirea noastră …am ajuns la o ora foarte târzie

 4. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 5. Absolut totul, pentru mine a dost perfect. Felicitari personalului si propietarului

 6. Locație foarte buna, restaurant OK, curat și personal amabil.

 7. mancarea foarte buna la restaurant si ospitalitatea peste asteptari !!!

 8. Nu am o părere despre asta pentru ca nu am mai stat la micul dejun

 9. Am ajuns seara la 22:30. La receptie era un domn ce ne-a făcut check-in-ul și ne-a oferit telecomenzile pentru TV. Nu știm dacă funcționează fiindcă nu l-am pornit. In camera a fost foarte cald. Ne-a plăcut faptul ca am avut camera cu vedere spre parcare. Camera are 2 noptiere, e scaune/fotolii, nu mai știu exact, dulap, cuier, oglinda. Am avut mic dejun inclus, foarte bun. Omleta cu de toate ar trebui făcută cu 3 oua, dar a noastră a fost cu 4. Lângă ai jumătate de roșie tăiată feliuțe. Eu am optat pentru platou rece: 3 felii salam, 2 cașcaval, 2 Kaiser, 2 șunca, 3 măsline, 1 triunghi brânza topita Delaco, 1 pătrățel unt și unul de gem. Mai era ceva la alegere tot cu oua. Ca băuturi noi am ales ceai și cafea, intra tot in prețul micului dejun. Pentru noi a fost de ajuns.

 10. Camera spațioasă, acces la bucătărie utilata, zona liniștită. Gazda a fost ospitaliera și dornica sa ne facă sa ne simțim cât mai bine. Recomandam sincer aceasta locație.

 11. Protitudine, curățenie, raport pret-calitatea foarte bun.

 12. Gazde primitoare, mic dejun consistent, ne-am simtit excelent ! 🙂

 13. Apartamentul era bine încălzit in momentul când am ajuns. Bine mobilat și utilat. Masa extensibila din bucătărie e foarte utila pentru servit masa Locație este foarte aproape de centrul civic al orașului, și de magazine (lidl chiar în fața blocului). Se poate găsi usor loc de parcare în jurul blocului.

 14. Garsoniera destul de mare Utilata cu tot ce trebuie

 15. Gazda foarte amabila, apartamentul frumos, utilat excelent, recomandam cu caldura!

 16. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 17. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 18. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 19. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 20. Absolut totul, pentru mine a dost perfect. Felicitari personalului si propietarului

 21. Locație foarte buna, restaurant OK, curat și personal amabil.

 22. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 23. Apartamentul pe care ni l-au oferit este situat in centrul orașului. A fost curat, cu toate cele necesare, cu o priveliște frumoasa asupra orașului.

 24. Location it was great and very realible with our arrival time….. -Locația a fost excelenta și doamna a fost foarte amabila și foarte flexibila cu sosirea noastră …am ajuns la o ora foarte târzie

 25. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 26. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 27. -curatenie -camere confortabile. -parcare -mic dejun ok.

 28. Camera spațioasă, acces la bucătărie utilata, zona liniștită. Gazda a fost ospitaliera și dornica sa ne facă sa ne simțim cât mai bine. Recomandam sincer aceasta locație.

 29. Protitudine, curățenie, raport pret-calitatea foarte bun.

 30. Gazde primitoare, mic dejun consistent, ne-am simtit excelent ! 🙂

 31. mancarea foarte buna la restaurant si ospitalitatea peste asteptari !!!

 32. Nu am o părere despre asta pentru ca nu am mai stat la micul dejun

 33. Am ajuns seara la 22:30. La receptie era un domn ce ne-a făcut check-in-ul și ne-a oferit telecomenzile pentru TV. Nu știm dacă funcționează fiindcă nu l-am pornit. In camera a fost foarte cald. Ne-a plăcut faptul ca am avut camera cu vedere spre parcare. Camera are 2 noptiere, e scaune/fotolii, nu mai știu exact, dulap, cuier, oglinda. Am avut mic dejun inclus, foarte bun. Omleta cu de toate ar trebui făcută cu 3 oua, dar a noastră a fost cu 4. Lângă ai jumătate de roșie tăiată feliuțe. Eu am optat pentru platou rece: 3 felii salam, 2 cașcaval, 2 Kaiser, 2 șunca, 3 măsline, 1 triunghi brânza topita Delaco, 1 pătrățel unt și unul de gem. Mai era ceva la alegere tot cu oua. Ca băuturi noi am ales ceai și cafea, intra tot in prețul micului dejun. Pentru noi a fost de ajuns.

 34. Apartamentul era bine încălzit in momentul când am ajuns. Bine mobilat și utilat. Masa extensibila din bucătărie e foarte utila pentru servit masa Locație este foarte aproape de centrul civic al orașului, și de magazine (lidl chiar în fața blocului). Se poate găsi usor loc de parcare în jurul blocului.

 35. Garsoniera destul de mare Utilata cu tot ce trebuie

 36. Gazda foarte amabila, apartamentul frumos, utilat excelent, recomandam cu caldura!

 37. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 38. Apartamentul pe care ni l-au oferit este situat in centrul orașului. A fost curat, cu toate cele necesare, cu o priveliște frumoasa asupra orașului.

 39. Location it was great and very realible with our arrival time….. -Locația a fost excelenta și doamna a fost foarte amabila și foarte flexibila cu sosirea noastră …am ajuns la o ora foarte târzie

 40. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 41. Absolut totul, pentru mine a dost perfect. Felicitari personalului si propietarului

 42. Locație foarte buna, restaurant OK, curat și personal amabil.

 43. mancarea foarte buna la restaurant si ospitalitatea peste asteptari !!!

 44. Nu am o părere despre asta pentru ca nu am mai stat la micul dejun

 45. Am ajuns seara la 22:30. La receptie era un domn ce ne-a făcut check-in-ul și ne-a oferit telecomenzile pentru TV. Nu știm dacă funcționează fiindcă nu l-am pornit. In camera a fost foarte cald. Ne-a plăcut faptul ca am avut camera cu vedere spre parcare. Camera are 2 noptiere, e scaune/fotolii, nu mai știu exact, dulap, cuier, oglinda. Am avut mic dejun inclus, foarte bun. Omleta cu de toate ar trebui făcută cu 3 oua, dar a noastră a fost cu 4. Lângă ai jumătate de roșie tăiată feliuțe. Eu am optat pentru platou rece: 3 felii salam, 2 cașcaval, 2 Kaiser, 2 șunca, 3 măsline, 1 triunghi brânza topita Delaco, 1 pătrățel unt și unul de gem. Mai era ceva la alegere tot cu oua. Ca băuturi noi am ales ceai și cafea, intra tot in prețul micului dejun. Pentru noi a fost de ajuns.

 46. Camera spațioasă, acces la bucătărie utilata, zona liniștită. Gazda a fost ospitaliera și dornica sa ne facă sa ne simțim cât mai bine. Recomandam sincer aceasta locație.

 47. Protitudine, curățenie, raport pret-calitatea foarte bun.

 48. Gazde primitoare, mic dejun consistent, ne-am simtit excelent ! 🙂

 49. Apartamentul era bine încălzit in momentul când am ajuns. Bine mobilat și utilat. Masa extensibila din bucătărie e foarte utila pentru servit masa Locație este foarte aproape de centrul civic al orașului, și de magazine (lidl chiar în fața blocului). Se poate găsi usor loc de parcare în jurul blocului.

 50. Garsoniera destul de mare Utilata cu tot ce trebuie

 51. Gazda foarte amabila, apartamentul frumos, utilat excelent, recomandam cu caldura!

 52. Dupa o mica incurcatura, totul s-a rezolvat. Proprietarul fusese intr-o zona fara semnal, dar a luat legatura cu mine de indata ce a vazut rezervarea. Totul a fost ok. Recomand cu incredere!

 53. Mi-a placut ca a fost foarte curat, gazda foarte amabila, apartamentul spatios, confortabil, daca mai ajung in Resita, tot acolo ma voi caza.

 54. Gazdele foarte ok, acorda libertate totala. Apartamentul ff frumos, spatios, curat, pare recent renovat, sunt si ghivece cu flori in toate incaperile unele chiar inflorite.Amplasarea e f buna, zona linistita, este chiar langa un deal pe care se poate face o mini drumetie f placuta de unde se poate vedea tot orasul. Am avut emotii pt ca a fost prima data cand mi s-au luat banii de pe card, desi am facut multe rezervari pe booking de-a lungul timpului, dar totul a fost ok.

 55. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 56. Apartamentul pe care ni l-au oferit este situat in centrul orașului. A fost curat, cu toate cele necesare, cu o priveliște frumoasa asupra orașului.

 57. Location it was great and very realible with our arrival time….. -Locația a fost excelenta și doamna a fost foarte amabila și foarte flexibila cu sosirea noastră …am ajuns la o ora foarte târzie

 58. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 59. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 60. -curatenie -camere confortabile. -parcare -mic dejun ok.

 61. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 62. Absolut totul, pentru mine a dost perfect. Felicitari personalului si propietarului

 63. Locație foarte buna, restaurant OK, curat și personal amabil.

 64. Camera spațioasă, acces la bucătărie utilata, zona liniștită. Gazda a fost ospitaliera și dornica sa ne facă sa ne simțim cât mai bine. Recomandam sincer aceasta locație.

 65. Protitudine, curățenie, raport pret-calitatea foarte bun.

 66. Gazde primitoare, mic dejun consistent, ne-am simtit excelent ! 🙂

 67. Apartamentul era bine încălzit in momentul când am ajuns. Bine mobilat și utilat. Masa extensibila din bucătărie e foarte utila pentru servit masa Locație este foarte aproape de centrul civic al orașului, și de magazine (lidl chiar în fața blocului). Se poate găsi usor loc de parcare în jurul blocului.

 68. Garsoniera destul de mare Utilata cu tot ce trebuie

 69. Gazda foarte amabila, apartamentul frumos, utilat excelent, recomandam cu caldura!

 70. Dupa o mica incurcatura, totul s-a rezolvat. Proprietarul fusese intr-o zona fara semnal, dar a luat legatura cu mine de indata ce a vazut rezervarea. Totul a fost ok. Recomand cu incredere!

 71. Mi-a placut ca a fost foarte curat, gazda foarte amabila, apartamentul spatios, confortabil, daca mai ajung in Resita, tot acolo ma voi caza.

 72. Gazdele foarte ok, acorda libertate totala. Apartamentul ff frumos, spatios, curat, pare recent renovat, sunt si ghivece cu flori in toate incaperile unele chiar inflorite.Amplasarea e f buna, zona linistita, este chiar langa un deal pe care se poate face o mini drumetie f placuta de unde se poate vedea tot orasul. Am avut emotii pt ca a fost prima data cand mi s-au luat banii de pe card, desi am facut multe rezervari pe booking de-a lungul timpului, dar totul a fost ok.

 73. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 74. Apartamentul pe care ni l-au oferit este situat in centrul orașului. A fost curat, cu toate cele necesare, cu o priveliște frumoasa asupra orașului.

 75. Location it was great and very realible with our arrival time….. -Locația a fost excelenta și doamna a fost foarte amabila și foarte flexibila cu sosirea noastră …am ajuns la o ora foarte târzie

 76. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 77. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 78. -curatenie -camere confortabile. -parcare -mic dejun ok.

 79. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 80. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 81. Absolut totul, pentru mine a dost perfect. Felicitari personalului si propietarului

 82. Camera spațioasă, acces la bucătărie utilata, zona liniștită. Gazda a fost ospitaliera și dornica sa ne facă sa ne simțim cât mai bine. Recomandam sincer aceasta locație.

 83. Protitudine, curățenie, raport pret-calitatea foarte bun.

 84. Gazde primitoare, mic dejun consistent, ne-am simtit excelent ! 🙂

 85. Apartamentul era bine încălzit in momentul când am ajuns. Bine mobilat și utilat. Masa extensibila din bucătărie e foarte utila pentru servit masa Locație este foarte aproape de centrul civic al orașului, și de magazine (lidl chiar în fața blocului). Se poate găsi usor loc de parcare în jurul blocului.

 86. Garsoniera destul de mare Utilata cu tot ce trebuie

 87. Gazda foarte amabila, apartamentul frumos, utilat excelent, recomandam cu caldura!

 88. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 89. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 90. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 91. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 92. Apartamentul pe care ni l-au oferit este situat in centrul orașului. A fost curat, cu toate cele necesare, cu o priveliște frumoasa asupra orașului.

 93. Location it was great and very realible with our arrival time….. -Locația a fost excelenta și doamna a fost foarte amabila și foarte flexibila cu sosirea noastră …am ajuns la o ora foarte târzie

 94. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 95. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 96. -curatenie -camere confortabile. -parcare -mic dejun ok.

 97. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 98. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 99. Absolut totul, pentru mine a dost perfect. Felicitari personalului si propietarului

 100. Camera spațioasă, acces la bucătărie utilata, zona liniștită. Gazda a fost ospitaliera și dornica sa ne facă sa ne simțim cât mai bine. Recomandam sincer aceasta locație.

 101. Protitudine, curățenie, raport pret-calitatea foarte bun.

 102. Gazde primitoare, mic dejun consistent, ne-am simtit excelent ! 🙂

 103. Apartamentul era bine încălzit in momentul când am ajuns. Bine mobilat și utilat. Masa extensibila din bucătărie e foarte utila pentru servit masa Locație este foarte aproape de centrul civic al orașului, și de magazine (lidl chiar în fața blocului). Se poate găsi usor loc de parcare în jurul blocului.

 104. Garsoniera destul de mare Utilata cu tot ce trebuie

 105. Gazda foarte amabila, apartamentul frumos, utilat excelent, recomandam cu caldura!

 106. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 107. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 108. Absolut totul, pentru mine a dost perfect. Felicitari personalului si propietarului

 109. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 110. Apartamentul pe care ni l-au oferit este situat in centrul orașului. A fost curat, cu toate cele necesare, cu o priveliște frumoasa asupra orașului.

 111. Location it was great and very realible with our arrival time….. -Locația a fost excelenta și doamna a fost foarte amabila și foarte flexibila cu sosirea noastră …am ajuns la o ora foarte târzie

 112. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 113. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 114. -curatenie -camere confortabile. -parcare -mic dejun ok.

 115. Camera spațioasă, acces la bucătărie utilata, zona liniștită. Gazda a fost ospitaliera și dornica sa ne facă sa ne simțim cât mai bine. Recomandam sincer aceasta locație.

 116. Protitudine, curățenie, raport pret-calitatea foarte bun.

 117. Gazde primitoare, mic dejun consistent, ne-am simtit excelent ! 🙂

 118. Un loc special, cu mult bun gust. Foarte curat si intim. Gazdele oameni deosebiti!

 119. Incepand de la decor, priveliste de pe balcon, amplasare langa centru, magazine si restaurante la maxim 5 minute pana la design-ul din apartament care este exceptional. Totul la un loc iti ofera o stare de nici nu-ti mai dai seama in ce oras esti.

 120. Locatia, curatenie, totul nou, facilitati ca acasa.

 121. Apartamentul era bine încălzit in momentul când am ajuns. Bine mobilat și utilat. Masa extensibila din bucătărie e foarte utila pentru servit masa Locație este foarte aproape de centrul civic al orașului, și de magazine (lidl chiar în fața blocului). Se poate găsi usor loc de parcare în jurul blocului.

 122. Garsoniera destul de mare Utilata cu tot ce trebuie

 123. Gazda foarte amabila, apartamentul frumos, utilat excelent, recomandam cu caldura!

 124. Dupa o mica incurcatura, totul s-a rezolvat. Proprietarul fusese intr-o zona fara semnal, dar a luat legatura cu mine de indata ce a vazut rezervarea. Totul a fost ok. Recomand cu incredere!

 125. Mi-a placut ca a fost foarte curat, gazda foarte amabila, apartamentul spatios, confortabil, daca mai ajung in Resita, tot acolo ma voi caza.

 126. Gazdele foarte ok, acorda libertate totala. Apartamentul ff frumos, spatios, curat, pare recent renovat, sunt si ghivece cu flori in toate incaperile unele chiar inflorite.Amplasarea e f buna, zona linistita, este chiar langa un deal pe care se poate face o mini drumetie f placuta de unde se poate vedea tot orasul. Am avut emotii pt ca a fost prima data cand mi s-au luat banii de pe card, desi am facut multe rezervari pe booking de-a lungul timpului, dar totul a fost ok.

 127. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 128. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 129. -curatenie -camere confortabile. -parcare -mic dejun ok.

 130. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 131. Apartamentul pe care ni l-au oferit este situat in centrul orașului. A fost curat, cu toate cele necesare, cu o priveliște frumoasa asupra orașului.

 132. Location it was great and very realible with our arrival time….. -Locația a fost excelenta și doamna a fost foarte amabila și foarte flexibila cu sosirea noastră …am ajuns la o ora foarte târzie

 133. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 134. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 135. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 136. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 137. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 138. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 139. Micul dejun a fost excelent, chiar dacă noi am venit cu cerințe mai speciale. În plus am avut multă liniște, așa cum ne-am dorit.

 140. Camera spațioasă, acces la bucătărie utilata, zona liniștită. Gazda a fost ospitaliera și dornica sa ne facă sa ne simțim cât mai bine. Recomandam sincer aceasta locație.

 141. Protitudine, curățenie, raport pret-calitatea foarte bun.

 142. Dupa o mica incurcatura, totul s-a rezolvat. Proprietarul fusese intr-o zona fara semnal, dar a luat legatura cu mine de indata ce a vazut rezervarea. Totul a fost ok. Recomand cu incredere!

 143. Mi-a placut ca a fost foarte curat, gazda foarte amabila, apartamentul spatios, confortabil, daca mai ajung in Resita, tot acolo ma voi caza.

 144. Gazdele foarte ok, acorda libertate totala. Apartamentul ff frumos, spatios, curat, pare recent renovat, sunt si ghivece cu flori in toate incaperile unele chiar inflorite.Amplasarea e f buna, zona linistita, este chiar langa un deal pe care se poate face o mini drumetie f placuta de unde se poate vedea tot orasul. Am avut emotii pt ca a fost prima data cand mi s-au luat banii de pe card, desi am facut multe rezervari pe booking de-a lungul timpului, dar totul a fost ok.

 145. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 146. Apartamentul pe care ni l-au oferit este situat in centrul orașului. A fost curat, cu toate cele necesare, cu o priveliște frumoasa asupra orașului.

 147. Location it was great and very realible with our arrival time….. -Locația a fost excelenta și doamna a fost foarte amabila și foarte flexibila cu sosirea noastră …am ajuns la o ora foarte târzie

 148. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 149. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 150. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 151. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 152. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 153. -curatenie -camere confortabile. -parcare -mic dejun ok.

 154. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 155. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 156. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 157. Gazda a fost foarte amabila si atenta. Camera spațioasă, confortabila si curată.

 158. Micul dejun a fost excelent, chiar dacă noi am venit cu cerințe mai speciale. În plus am avut multă liniște, așa cum ne-am dorit.

 159. Camera spațioasă, acces la bucătărie utilata, zona liniștită. Gazda a fost ospitaliera și dornica sa ne facă sa ne simțim cât mai bine. Recomandam sincer aceasta locație.

 160. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 161. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 162. -curatenie -camere confortabile. -parcare -mic dejun ok.

 163. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 164. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 165. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 166. O gazda primitoare si foarte de treaba, ne a asteptat cu o bautura specifica, foarte curat, zona linistita, peisaj pictoresc, un mic dejun foarte bun. Recomand din toate punctele de vedere!

 167. Personal foarte amabil, camera curata, zona linistita. Recoamnd!

 168. Gazda a fost foarte amabila si atenta. Camera spațioasă, confortabila si curată.

 169. mancarea foarte buna la restaurant si ospitalitatea peste asteptari !!!

 170. Nu am o părere despre asta pentru ca nu am mai stat la micul dejun

 171. Zlatingeorgiana mai 4, 2019 at 5:02 am

  Am ajuns seara la 22:30. La receptie era un domn ce ne-a făcut check-in-ul și ne-a oferit telecomenzile pentru TV. Nu știm dacă funcționează fiindcă nu l-am pornit. In camera a fost foarte cald. Ne-a plăcut faptul ca am avut camera cu vedere spre parcare. Camera are 2 noptiere, e scaune/fotolii, nu mai știu exact, dulap, cuier, oglinda. Am avut mic dejun inclus, foarte bun. Omleta cu de toate ar trebui făcută cu 3 oua, dar a noastră a fost cu 4. Lângă ai jumătate de roșie tăiată feliuțe. Eu am optat pentru platou rece: 3 felii salam, 2 cașcaval, 2 Kaiser, 2 șunca, 3 măsline, 1 triunghi brânza topita Delaco, 1 pătrățel unt și unul de gem. Mai era ceva la alegere tot cu oua. Ca băuturi noi am ales ceai și cafea, intra tot in prețul micului dejun. Pentru noi a fost de ajuns.

 172. Promptitudine, o comuncare excelenta, apartament la standarde foarte ridicate. toate notele de 10.

 173. Florin-daniel mai 4, 2019 at 5:02 am

  Apartamentul era bine încălzit in momentul când am ajuns. Bine mobilat și utilat. Masa extensibila din bucătărie e foarte utila pentru servit masa Locație este foarte aproape de centrul civic al orașului, și de magazine (lidl chiar în fața blocului). Se poate găsi usor loc de parcare în jurul blocului.

 174. Garsoniera destul de mare Utilata cu tot ce trebuie

 175. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 176. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 177. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 178. Amplasatea -forte aproape de centru și de Bazinul de Inot Reșița unde am participat la o competiție. Apartamentul cochet, curat, confortabil ! Vom reveni!

 179. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 180. Apartamentul pe care ni l-au oferit este situat in centrul orașului. A fost curat, cu toate cele necesare, cu o priveliște frumoasa asupra orașului.

 181. Mic dejun cam slabut, poate pentru ca erau putine persoane cazate. Cafeaua excelenta.

 182. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 183. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 184. Camera foarte curata, miros placut, personal amabil.

 185. Pur si simplu excelent. Nu ma asteptam la o camera atat de curata si spatioasa. Totul impecabil. Baia extraordinara.

 186. I loved the location of the motel just 100 meters from the open air locomotive museum in Resita. Staff was excellent. It is a family runned business, and it looks more like a 3 star hotel than a motel. Even though the motel is near the road , but the rooms are on the back side of the building and was at a very quiet place. In the same building of Rosdelmar, on the first floor is the motel and on second floor is the pub/ restaurant. I asked for a heater and I got it in 5 minutes. I recommend this place and next time I am surely will come back here.

 187. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 188. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 189. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 190. personal super amabil, mic dejun copios, liniste, curatenie

 191. O gazda primitoare si foarte de treaba, ne a asteptat cu o bautura specifica, foarte curat, zona linistita, peisaj pictoresc, un mic dejun foarte bun. Recomand din toate punctele de vedere!

 192. Personal foarte amabil, camera curata, zona linistita. Recoamnd!

 193. Dupa o mica incurcatura, totul s-a rezolvat. Proprietarul fusese intr-o zona fara semnal, dar a luat legatura cu mine de indata ce a vazut rezervarea. Totul a fost ok. Recomand cu incredere!

 194. Mi-a placut ca a fost foarte curat, gazda foarte amabila, apartamentul spatios, confortabil, daca mai ajung in Resita, tot acolo ma voi caza.

 195. Gazdele foarte ok, acorda libertate totala. Apartamentul ff frumos, spatios, curat, pare recent renovat, sunt si ghivece cu flori in toate incaperile unele chiar inflorite.Amplasarea e f buna, zona linistita, este chiar langa un deal pe care se poate face o mini drumetie f placuta de unde se poate vedea tot orasul. Am avut emotii pt ca a fost prima data cand mi s-au luat banii de pe card, desi am facut multe rezervari pe booking de-a lungul timpului, dar totul a fost ok.

 196. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 197. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 198. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 199. Mic dejun cam slabut, poate pentru ca erau putine persoane cazate. Cafeaua excelenta.

 200. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 201. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 202. personal super amabil, mic dejun copios, liniste, curatenie

 203. O gazda primitoare si foarte de treaba, ne a asteptat cu o bautura specifica, foarte curat, zona linistita, peisaj pictoresc, un mic dejun foarte bun. Recomand din toate punctele de vedere!

 204. Personal foarte amabil, camera curata, zona linistita. Recoamnd!

 205. mancarea foarte buna la restaurant si ospitalitatea peste asteptari !!!

 206. Nu am o părere despre asta pentru ca nu am mai stat la micul dejun

 207. Zlatingeorgiana mai 15, 2019 at 3:13 pm

  Am ajuns seara la 22:30. La receptie era un domn ce ne-a făcut check-in-ul și ne-a oferit telecomenzile pentru TV. Nu știm dacă funcționează fiindcă nu l-am pornit. In camera a fost foarte cald. Ne-a plăcut faptul ca am avut camera cu vedere spre parcare. Camera are 2 noptiere, e scaune/fotolii, nu mai știu exact, dulap, cuier, oglinda. Am avut mic dejun inclus, foarte bun. Omleta cu de toate ar trebui făcută cu 3 oua, dar a noastră a fost cu 4. Lângă ai jumătate de roșie tăiată feliuțe. Eu am optat pentru platou rece: 3 felii salam, 2 cașcaval, 2 Kaiser, 2 șunca, 3 măsline, 1 triunghi brânza topita Delaco, 1 pătrățel unt și unul de gem. Mai era ceva la alegere tot cu oua. Ca băuturi noi am ales ceai și cafea, intra tot in prețul micului dejun. Pentru noi a fost de ajuns.

 208. Camera foarte curata, miros placut, personal amabil.

 209. Pur si simplu excelent. Nu ma asteptam la o camera atat de curata si spatioasa. Totul impecabil. Baia extraordinara.

 210. I loved the location of the motel just 100 meters from the open air locomotive museum in Resita. Staff was excellent. It is a family runned business, and it looks more like a 3 star hotel than a motel. Even though the motel is near the road , but the rooms are on the back side of the building and was at a very quiet place. In the same building of Rosdelmar, on the first floor is the motel and on second floor is the pub/ restaurant. I asked for a heater and I got it in 5 minutes. I recommend this place and next time I am surely will come back here.

 211. Promptitudine, o comuncare excelenta, apartament la standarde foarte ridicate. toate notele de 10.

 212. Florin-daniel mai 15, 2019 at 3:13 pm

  Apartamentul era bine încălzit in momentul când am ajuns. Bine mobilat și utilat. Masa extensibila din bucătărie e foarte utila pentru servit masa Locație este foarte aproape de centrul civic al orașului, și de magazine (lidl chiar în fața blocului). Se poate găsi usor loc de parcare în jurul blocului.

 213. Garsoniera destul de mare Utilata cu tot ce trebuie

 214. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 215. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 216. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 217. amplasamentul, usor de gasit, o buna locatie pentru a vedea minunatiile naturii din acea zona,curatenie, liniste, numai motive bune pentru a reveni si a treia oara :), pe curand, mai avem inca multe de vazut in acel colt de tara,colt de rai

 218. Amplasatea -forte aproape de centru și de Bazinul de Inot Reșița unde am participat la o competiție. Apartamentul cochet, curat, confortabil ! Vom reveni!

 219. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 220. Mic dejun cam slabut, poate pentru ca erau putine persoane cazate. Cafeaua excelenta.

 221. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 222. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 223. Camera foarte curata, miros placut, personal amabil.

 224. Pur si simplu excelent. Nu ma asteptam la o camera atat de curata si spatioasa. Totul impecabil. Baia extraordinara.

 225. I loved the location of the motel just 100 meters from the open air locomotive museum in Resita. Staff was excellent. It is a family runned business, and it looks more like a 3 star hotel than a motel. Even though the motel is near the road , but the rooms are on the back side of the building and was at a very quiet place. In the same building of Rosdelmar, on the first floor is the motel and on second floor is the pub/ restaurant. I asked for a heater and I got it in 5 minutes. I recommend this place and next time I am surely will come back here.

 226. Faptul ca este multă liniște, verdeață, ospitalitatea gazdelor, camera mare și luminoasă.

 227. Gazda foarte amabila și primitoare. Am fost întâmpinat cu țuică și limonada.Mic dejun copios. Liniștea de la locație. Camera a fost superba..

 228. personal super amabil, mic dejun copios, liniste, curatenie

 229. Apartamentul a fost foarte frumos decorat, utilat cu mobilier nou, foarte curat, linistit, utilat cu de toate, foarte aproape de restaurante, loc de parcare, priveliste superba. Chiar s-a meritat!

 230. Un loc special, cu mult bun gust. Foarte curat si intim. Gazdele oameni deosebiti!

 231. Incepand de la decor, priveliste de pe balcon, amplasare langa centru, magazine si restaurante la maxim 5 minute pana la design-ul din apartament care este exceptional. Totul la un loc iti ofera o stare de nici nu-ti mai dai seama in ce oras esti.

 232. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 233. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 234. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 235. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 236. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 237. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 238. Mic dejun cam slabut, poate pentru ca erau putine persoane cazate. Cafeaua excelenta.

 239. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 240. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 241. Camera foarte curata, miros placut, personal amabil.

 242. Pur si simplu excelent. Nu ma asteptam la o camera atat de curata si spatioasa. Totul impecabil. Baia extraordinara.

 243. I loved the location of the motel just 100 meters from the open air locomotive museum in Resita. Staff was excellent. It is a family runned business, and it looks more like a 3 star hotel than a motel. Even though the motel is near the road , but the rooms are on the back side of the building and was at a very quiet place. In the same building of Rosdelmar, on the first floor is the motel and on second floor is the pub/ restaurant. I asked for a heater and I got it in 5 minutes. I recommend this place and next time I am surely will come back here.

 244. amplasamentul, usor de gasit, o buna locatie pentru a vedea minunatiile naturii din acea zona,curatenie, liniste, numai motive bune pentru a reveni si a treia oara :), pe curand, mai avem inca multe de vazut in acel colt de tara,colt de rai

 245. Amplasatea -forte aproape de centru și de Bazinul de Inot Reșița unde am participat la o competiție. Apartamentul cochet, curat, confortabil ! Vom reveni!

 246. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 247. Foarte frumoasa locația, un loc perfect pentru recreere și relaxare, multă liniște și înconjurat de natura. Gazda foarte primitoare, chiar daca am depășit ora de cazare am fost primit cum se cuvine. Recomand și cu siguranță o sa revin la locație.

 248. Faptul ca este multă liniște, verdeață, ospitalitatea gazdelor, camera mare și luminoasă.

 249. Gazda foarte amabila și primitoare. Am fost întâmpinat cu țuică și limonada.Mic dejun copios. Liniștea de la locație. Camera a fost superba..

 250. Apartamentul a fost foarte frumos decorat, utilat cu mobilier nou, foarte curat, linistit, utilat cu de toate, foarte aproape de restaurante, loc de parcare, priveliste superba. Chiar s-a meritat!

 251. Un loc special, cu mult bun gust. Foarte curat si intim. Gazdele oameni deosebiti!

 252. Incepand de la decor, priveliste de pe balcon, amplasare langa centru, magazine si restaurante la maxim 5 minute pana la design-ul din apartament care este exceptional. Totul la un loc iti ofera o stare de nici nu-ti mai dai seama in ce oras esti.

 253. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 254. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 255. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 256. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 257. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 258. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 259. amplasamentul, usor de gasit, o buna locatie pentru a vedea minunatiile naturii din acea zona,curatenie, liniste, numai motive bune pentru a reveni si a treia oara :), pe curand, mai avem inca multe de vazut in acel colt de tara,colt de rai

 260. Amplasatea -forte aproape de centru și de Bazinul de Inot Reșița unde am participat la o competiție. Apartamentul cochet, curat, confortabil ! Vom reveni!

 261. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 262. Mic dejun cam slabut, poate pentru ca erau putine persoane cazate. Cafeaua excelenta.

 263. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 264. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 265. Camera foarte curata, miros placut, personal amabil.

 266. Pur si simplu excelent. Nu ma asteptam la o camera atat de curata si spatioasa. Totul impecabil. Baia extraordinara.

 267. I loved the location of the motel just 100 meters from the open air locomotive museum in Resita. Staff was excellent. It is a family runned business, and it looks more like a 3 star hotel than a motel. Even though the motel is near the road , but the rooms are on the back side of the building and was at a very quiet place. In the same building of Rosdelmar, on the first floor is the motel and on second floor is the pub/ restaurant. I asked for a heater and I got it in 5 minutes. I recommend this place and next time I am surely will come back here.

 268. Foarte frumoasa locația, un loc perfect pentru recreere și relaxare, multă liniște și înconjurat de natura. Gazda foarte primitoare, chiar daca am depășit ora de cazare am fost primit cum se cuvine. Recomand și cu siguranță o sa revin la locație.

 269. Faptul ca este multă liniște, verdeață, ospitalitatea gazdelor, camera mare și luminoasă.

 270. Gazda foarte amabila și primitoare. Am fost întâmpinat cu țuică și limonada.Mic dejun copios. Liniștea de la locație. Camera a fost superba..

 271. Apartamentul a fost foarte frumos decorat, utilat cu mobilier nou, foarte curat, linistit, utilat cu de toate, foarte aproape de restaurante, loc de parcare, priveliste superba. Chiar s-a meritat!

 272. Un loc special, cu mult bun gust. Foarte curat si intim. Gazdele oameni deosebiti!

 273. Incepand de la decor, priveliste de pe balcon, amplasare langa centru, magazine si restaurante la maxim 5 minute pana la design-ul din apartament care este exceptional. Totul la un loc iti ofera o stare de nici nu-ti mai dai seama in ce oras esti.

 274. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 275. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 276. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 277. Mic dejun cam slabut, poate pentru ca erau putine persoane cazate. Cafeaua excelenta.

 278. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 279. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 280. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 281. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 282. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 283. Personalul e amabil si incearca sa te faca sa te simti cat mai bine. Veti putea bea o cafea foarte buna. Foarte curat, asternuturi curate, baie curata si clima adecvată camerei

 284. Camera foarte curata, miros placut, personal amabil.

 285. Pur si simplu excelent. Nu ma asteptam la o camera atat de curata si spatioasa. Totul impecabil. Baia extraordinara.

 286. Foarte frumoasa locația, un loc perfect pentru recreere și relaxare, multă liniște și înconjurat de natura. Gazda foarte primitoare, chiar daca am depășit ora de cazare am fost primit cum se cuvine. Recomand și cu siguranță o sa revin la locație.

 287. Faptul ca este multă liniște, verdeață, ospitalitatea gazdelor, camera mare și luminoasă.

 288. Gazda foarte amabila și primitoare. Am fost întâmpinat cu țuică și limonada.Mic dejun copios. Liniștea de la locație. Camera a fost superba..

 289. mancarea foarte buna la restaurant si ospitalitatea peste asteptari !!!

 290. Nu am o părere despre asta pentru ca nu am mai stat la micul dejun

 291. Zlatingeorgiana iunie 14, 2019 at 6:28 pm

  Am ajuns seara la 22:30. La receptie era un domn ce ne-a făcut check-in-ul și ne-a oferit telecomenzile pentru TV. Nu știm dacă funcționează fiindcă nu l-am pornit. In camera a fost foarte cald. Ne-a plăcut faptul ca am avut camera cu vedere spre parcare. Camera are 2 noptiere, e scaune/fotolii, nu mai știu exact, dulap, cuier, oglinda. Am avut mic dejun inclus, foarte bun. Omleta cu de toate ar trebui făcută cu 3 oua, dar a noastră a fost cu 4. Lângă ai jumătate de roșie tăiată feliuțe. Eu am optat pentru platou rece: 3 felii salam, 2 cașcaval, 2 Kaiser, 2 șunca, 3 măsline, 1 triunghi brânza topita Delaco, 1 pătrățel unt și unul de gem. Mai era ceva la alegere tot cu oua. Ca băuturi noi am ales ceai și cafea, intra tot in prețul micului dejun. Pentru noi a fost de ajuns.

 292. Mic dejun cam slabut, poate pentru ca erau putine persoane cazate. Cafeaua excelenta.

 293. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 294. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 295. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 296. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 297. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 298. amplasamentul, usor de gasit, o buna locatie pentru a vedea minunatiile naturii din acea zona,curatenie, liniste, numai motive bune pentru a reveni si a treia oara :), pe curand, mai avem inca multe de vazut in acel colt de tara,colt de rai

 299. Amplasatea -forte aproape de centru și de Bazinul de Inot Reșița unde am participat la o competiție. Apartamentul cochet, curat, confortabil ! Vom reveni!

 300. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 301. Personalul e amabil si incearca sa te faca sa te simti cat mai bine. Veti putea bea o cafea foarte buna. Foarte curat, asternuturi curate, baie curata si clima adecvată camerei

 302. Camera foarte curata, miros placut, personal amabil.

 303. Pur si simplu excelent. Nu ma asteptam la o camera atat de curata si spatioasa. Totul impecabil. Baia extraordinara.

 304. Gazde foarte deschise si ospitalieri-toata stima, priveliste frumoasa cu multa verdeata, liniste, superb.Camerele foarte frumoase si curate.

 305. Personalul super ok, a rezolvat cu parcare, cu cardul bagajele, nota 10.

 306. Foarte frumoasa locația, un loc perfect pentru recreere și relaxare, multă liniște și înconjurat de natura. Gazda foarte primitoare, chiar daca am depășit ora de cazare am fost primit cum se cuvine. Recomand și cu siguranță o sa revin la locație.

 307. Apartamentul a fost foarte frumos decorat, utilat cu mobilier nou, foarte curat, linistit, utilat cu de toate, foarte aproape de restaurante, loc de parcare, priveliste superba. Chiar s-a meritat!

 308. Un loc special, cu mult bun gust. Foarte curat si intim. Gazdele oameni deosebiti!

 309. Incepand de la decor, priveliste de pe balcon, amplasare langa centru, magazine si restaurante la maxim 5 minute pana la design-ul din apartament care este exceptional. Totul la un loc iti ofera o stare de nici nu-ti mai dai seama in ce oras esti.

 310. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 311. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 312. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 313. Tot – Felicitari gazdelor pentru ca au dus totul la superlativ. Un apartament foarte bine gandit si extra dotat. Ne-am reintoarce cu mare drag!

 314. Apartamentul a fost foarte frumos decorat, utilat cu mobilier nou, foarte curat, linistit, utilat cu de toate, foarte aproape de restaurante, loc de parcare, priveliste superba. Chiar s-a meritat!

 315. Un loc special, cu mult bun gust. Foarte curat si intim. Gazdele oameni deosebiti!

 316. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 317. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 318. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 319. Mic dejun cam slabut, poate pentru ca erau putine persoane cazate. Cafeaua excelenta.

 320. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 321. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 322. Servicii si curățenie peste așteptări. Confort si liniște in inima naturii. Recomand din suflet.

 323. Confort deosebit, foarte spațios. Imobilul este situat la poalele pădurii – aer curat, ciripit de păsărele, pârâiaș în partea din spate a curții. Păcat că nu am putut să stăm mai mult, să putem face un grătar, să jucăm un ping-pong. Micul dejun a fost foarte consistent.

 324. Locatia este excelenta pentru cine doreste o oaza de liniste. Ciripitul pasarilor de padure te incanta. Imprejurimi minunate. Pentru amatorii de drumetii sunt trasee frumoase, privelisti minunate ( inca nu sunt defrisate padurile). Se poate ajunge lejer la Barajul Valiug, Trei Ape, Secu . Micul dejun excelent pentru pofticiosi.

 325. Personalul e amabil si incearca sa te faca sa te simti cat mai bine. Veti putea bea o cafea foarte buna. Foarte curat, asternuturi curate, baie curata si clima adecvată camerei

 326. Camera foarte curata, miros placut, personal amabil.

 327. Pur si simplu excelent. Nu ma asteptam la o camera atat de curata si spatioasa. Totul impecabil. Baia extraordinara.

 328. Foarte frumos amenajat, in mijlocul naturii, usor accesibil din centrul orasului (o portiune mica cu drum de beton, dar foarte OK). Gazdele foarte primitoare, ne-am simtit excelent.

 329. Gazde foarte deschise si ospitalieri-toata stima, priveliste frumoasa cu multa verdeata, liniste, superb.Camerele foarte frumoase si curate.

 330. Personalul super ok, a rezolvat cu parcare, cu cardul bagajele, nota 10.

 331. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 332. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 333. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 334. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 335. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 336. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 337. Gazde prietenoase, primire călduroasă, curățenie în camera.

 338. Mi-a plăcut totul începând cu proprietarii niște oameni excepționali și cooperativi Si locația foarte frumoasă și liniștită Cine dorește liniște și să se recreeze recomand cu incredere Din partea mea jos pălăria 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

 339. Locatie frumoasa, gazda excelenta, primitoare, recomand cu caldura.

 340. Tot – Felicitari gazdelor pentru ca au dus totul la superlativ. Un apartament foarte bine gandit si extra dotat. Ne-am reintoarce cu mare drag!

 341. Apartamentul a fost foarte frumos decorat, utilat cu mobilier nou, foarte curat, linistit, utilat cu de toate, foarte aproape de restaurante, loc de parcare, priveliste superba. Chiar s-a meritat!

 342. Un loc special, cu mult bun gust. Foarte curat si intim. Gazdele oameni deosebiti!

 343. amplasamentul, usor de gasit, o buna locatie pentru a vedea minunatiile naturii din acea zona,curatenie, liniste, numai motive bune pentru a reveni si a treia oara :), pe curand, mai avem inca multe de vazut in acel colt de tara,colt de rai

 344. Amplasatea -forte aproape de centru și de Bazinul de Inot Reșița unde am participat la o competiție. Apartamentul cochet, curat, confortabil ! Vom reveni!

 345. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 346. Mic dejun cam slabut, poate pentru ca erau putine persoane cazate. Cafeaua excelenta.

 347. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 348. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 349. – apartament spatios si racoros – zona linistita – gazde amabile, ne-au asteptat pana mai tarziu – locatia este putin departe de oras, dar cu masina se poate ajunge relativ usor in zona; (ultima portiune de drum – cateva sute de metri – este drum de tara). Exista de asemenea transport public care ajunge in zona, se pot gasi informatii despre orar in apartament. – raport calitate – pret foarte ok, recomand locatia, mai ales pentru tranzit

 350. Servicii si curățenie peste așteptări. Confort si liniște in inima naturii. Recomand din suflet.

 351. Confort deosebit, foarte spațios. Imobilul este situat la poalele pădurii – aer curat, ciripit de păsărele, pârâiaș în partea din spate a curții. Păcat că nu am putut să stăm mai mult, să putem face un grătar, să jucăm un ping-pong. Micul dejun a fost foarte consistent.

 352. Camera curata spatioasa cu aer conditionat ă fost ok. Accesul la proprietate este usor.

 353. Personalul e amabil si incearca sa te faca sa te simti cat mai bine. Veti putea bea o cafea foarte buna. Foarte curat, asternuturi curate, baie curata si clima adecvată camerei

 354. Camera foarte curata, miros placut, personal amabil.

 355. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 356. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 357. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 358. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 359. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 360. Atitudinea lui Cătălin .A fost prompt și m a ajutat cu alte două paturi pt mine și sotul meu. Dejunul perfect și fresh.Multumesc

 361. Gazde prietenoase, primire călduroasă, curățenie în camera.

 362. Mi-a plăcut totul începând cu proprietarii niște oameni excepționali și cooperativi Si locația foarte frumoasă și liniștită Cine dorește liniște și să se recreeze recomand cu incredere Din partea mea jos pălăria 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

 363. Locatie frumoasa, gazda excelenta, primitoare, recomand cu caldura.

 364. Tot – Felicitari gazdelor pentru ca au dus totul la superlativ. Un apartament foarte bine gandit si extra dotat. Ne-am reintoarce cu mare drag!

 365. Apartamentul a fost foarte frumos decorat, utilat cu mobilier nou, foarte curat, linistit, utilat cu de toate, foarte aproape de restaurante, loc de parcare, priveliste superba. Chiar s-a meritat!

 366. Un loc special, cu mult bun gust. Foarte curat si intim. Gazdele oameni deosebiti!

 367. amplasamentul, usor de gasit, o buna locatie pentru a vedea minunatiile naturii din acea zona,curatenie, liniste, numai motive bune pentru a reveni si a treia oara :), pe curand, mai avem inca multe de vazut in acel colt de tara,colt de rai

 368. Amplasatea -forte aproape de centru și de Bazinul de Inot Reșița unde am participat la o competiție. Apartamentul cochet, curat, confortabil ! Vom reveni!

 369. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 370. Mic dejun cam slabut, poate pentru ca erau putine persoane cazate. Cafeaua excelenta.

 371. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 372. Camera curata, patul confortabil. Minibarul aprovizionat corespunzator.

 373. – apartament spatios si racoros – zona linistita – gazde amabile, ne-au asteptat pana mai tarziu – locatia este putin departe de oras, dar cu masina se poate ajunge relativ usor in zona; (ultima portiune de drum – cateva sute de metri – este drum de tara). Exista de asemenea transport public care ajunge in zona, se pot gasi informatii despre orar in apartament. – raport calitate – pret foarte ok, recomand locatia, mai ales pentru tranzit

 374. Servicii si curățenie peste așteptări. Confort si liniște in inima naturii. Recomand din suflet.

 375. Confort deosebit, foarte spațios. Imobilul este situat la poalele pădurii – aer curat, ciripit de păsărele, pârâiaș în partea din spate a curții. Păcat că nu am putut să stăm mai mult, să putem face un grătar, să jucăm un ping-pong. Micul dejun a fost foarte consistent.

 376. Camera curata spatioasa cu aer conditionat ă fost ok. Accesul la proprietate este usor.

 377. Personalul e amabil si incearca sa te faca sa te simti cat mai bine. Veti putea bea o cafea foarte buna. Foarte curat, asternuturi curate, baie curata si clima adecvată camerei

 378. Camera foarte curata, miros placut, personal amabil.

 379. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 380. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 381. Foarte curat si confortabil. Proprietara foarte amabila si saritoare.

 382. hotelul este cumva la marginea orasului, dar Resita este un oras mic, asa ca nu este o mare problema. Camerele sunt corecte, mobilate totusi simplist, curate. Lenjeria de pat si prosoapele sunt curate, dar cred ca si-au depasit de mult durata normala de viata. TV cu ecran plat, baia ok. Micul dejun este bufet suedez si sa spunem ca ar contine tot ce trebuie.

 383. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 384. Este a doua oară când vin aici. Totul a fost foarte bine. Locația excelentă, restaurant foarte bun, personalul foarte amabil (ca și data trecută de altfel). Camera spațioasă și curată, la fel și baia. Micul dejun la alegere a fost destul de variat și gustos. A fost o experiență plăcută și relaxantă cu siguranță voi mai reveni.

 385. Localizarea – liniste si verdeata. Patul – mare. Terasa. Amabilitatea gazdelor.

 386. Gazde prietenoase, primire călduroasă, curățenie în camera.

 387. Mi-a plăcut totul începând cu proprietarii niște oameni excepționali și cooperativi Si locația foarte frumoasă și liniștită Cine dorește liniște și să se recreeze recomand cu incredere Din partea mea jos pălăria 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

 388. Tot – Felicitari gazdelor pentru ca au dus totul la superlativ. Un apartament foarte bine gandit si extra dotat. Ne-am reintoarce cu mare drag!

 389. Apartamentul a fost foarte frumos decorat, utilat cu mobilier nou, foarte curat, linistit, utilat cu de toate, foarte aproape de restaurante, loc de parcare, priveliste superba. Chiar s-a meritat!

 390. Un loc special, cu mult bun gust. Foarte curat si intim. Gazdele oameni deosebiti!

 391. amplasamentul, usor de gasit, o buna locatie pentru a vedea minunatiile naturii din acea zona,curatenie, liniste, numai motive bune pentru a reveni si a treia oara :), pe curand, mai avem inca multe de vazut in acel colt de tara,colt de rai

 392. Amplasatea -forte aproape de centru și de Bazinul de Inot Reșița unde am participat la o competiție. Apartamentul cochet, curat, confortabil ! Vom reveni!

 393. AMENAJAREA INTERIOARĂ CU MATERIALE DE CALITATE ȘI MULT BUN GUST. SIMPLITATE ȘI CURĂȚENIE. Amplasarea într-o zonă liniștită. În apropiere este un supermarket ceea ce facilitează buna ședere.

 394. Este placut ca de fiecare data cand ma cazez la acest hotel sa constat ca ramane la fel de cochet si de primitor.

 395. Mic dejun cam slabut, poate pentru ca erau putine persoane cazate. Cafeaua excelenta.

 396. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, cafea buna, curat, amplasat in zona buna.

 397. – apartament spatios si racoros – zona linistita – gazde amabile, ne-au asteptat pana mai tarziu – locatia este putin departe de oras, dar cu masina se poate ajunge relativ usor in zona; (ultima portiune de drum – cateva sute de metri – este drum de tara). Exista de asemenea transport public care ajunge in zona, se pot gasi informatii despre orar in apartament. – raport calitate – pret foarte ok, recomand locatia, mai ales pentru tranzit

 398. Servicii si curățenie peste așteptări. Confort si liniște in inima naturii. Recomand din suflet.

 399. Confort deosebit, foarte spațios. Imobilul este situat la poalele pădurii – aer curat, ciripit de păsărele, pârâiaș în partea din spate a curții. Păcat că nu am putut să stăm mai mult, să putem face un grătar, să jucăm un ping-pong. Micul dejun a fost foarte consistent.

 400. Camera curata spatioasa cu aer conditionat ă fost ok. Accesul la proprietate este usor.

 401. Personalul e amabil si incearca sa te faca sa te simti cat mai bine. Veti putea bea o cafea foarte buna. Foarte curat, asternuturi curate, baie curata si clima adecvată camerei

 402. Camera foarte curata, miros placut, personal amabil.

 403. Curățenie,personal amabil și micul dejun variat și copios!

 404. hotelul este cumva la marginea orasului, dar Resita este un oras mic, asa ca nu este o mare problema. Camerele sunt corecte, mobilate totusi simplist, curate. Lenjeria de pat si prosoapele sunt curate, dar cred ca si-au depasit de mult durata normala de viata. TV cu ecran plat, baia ok. Micul dejun este bufet suedez si sa spunem ca ar contine tot ce trebuie.

 405. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 406. O locatie superba! Gazde foarte primitoare si super amabile! Camere mari si curate, loc de joace pentru copii, terasa acoperita unde se poate servi masa, terasa pentru fumatori chiar la intrare. Situata intr-un loc linistit si cu peisaj foarte frumos! Un loc de popas si relaxare excelent! Recomand din suflet!

 407. Mi-a placut tot , oamenii foarte primitori ,placuti locul foarte frumos curat mic de jun inclus ,liniste totul arata ca in poze

 408. Gazda este ok , ne-a asteptat si dupa ora de check-in.

 409. O cazare exceptionala, concureaza cu un apartament turistic din occident! Curatenie, confort deosebit, totul ca acasa, facilitati moderne, finisaje luxoase, bun gust. Pretul include mic dejun, dar se ofera mult mai mult: cereale, iaurt, racoritoare, dulciuri, cafea, vin, apa plata. Gazda este de asemenea foarte amabila! Accesul la cheia apart se face pe baza unui cod comunicat de proprietar, usor si rapid.

 410. Mi-a plăcut absolut tot la acest apartament. M-am simțit ca acasă. Curățenie excepțională, decorat cu mult gust, atenție la detalii, dotat cu tot ce ai nevoie. O sa revin cu placere de fiecare data.

 411. Situat in centrul orasului. F. curat, cu un design deosebit pin a in cele mai mici amanunte.O curatenie si o ordine deosebita. Totul nou. Facilitati si peste normale. Felicitari

 412. Superb! Aproape de Cascada Bigăr, Cheile Nerei. Și vama către Serbia la o distanță de 75 km.O vacanță frumoasă!

 413. Curat, mobilier nou, zona linistita, usor de luat/predat chei.

 414. Responsabilul a fost foarte amabil și proactiv: a fost de acord să returneze 20% din prețul total al rezervării pe fondul unei erori inițiale de-a d-lui.

 415. Curățenie exemplară ,proprietara amabilă. Apartamentul exact ca și în fotografii. Recomand

 416. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 417. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 418. Conditii excelente și gazde foarte amabile. Curatenie impecabila. Apartamentul e foarte aproape de centru, magazine. Zona este liniștită si frumoasă.

 419. Apartamentul este excelent, foarte curat, spațios, cu toate dotările, zona este foarte frumoasa, cu pădure langa, priveliște frumoasă care se poate admira de pe balcon. Recomand

 420. Dupa o mica incurcatura, totul s-a rezolvat. Proprietarul fusese intr-o zona fara semnal, dar a luat legatura cu mine de indata ce a vazut rezervarea. Totul a fost ok. Recomand cu incredere!

 421. Locația este in centrul orașului și este aproape de multe restaurante din zona, camerele sunt mari.

 422. Micul dejun este tip bufet și este foarte variat. Camera este spațioasă, patul confortabil și lenjeriile curate și neparfumate. Baia este dotată și utilată complet. Seiful funcționează și băuturile din frigider sunt variate.

 423. Este placut ca de fiecare data cand ma cazez la acest hotel sa constat ca ramane la fel de cochet si de primitor.

 424. O locatie curata si superba in inima naturii. Gazda foarte primitoare chiar daca am ajuns destul de tarziu. (22:00)

 425. Totul a fost conform asteptarilor noastre. Proprietarii foarte amabili. Apartament mobilat si utilat cu tot ceea ce este necesar si foarte curat.

 426. – apartament spatios si racoros – zona linistita – gazde amabile, ne-au asteptat pana mai tarziu – locatia este putin departe de oras, dar cu masina se poate ajunge relativ usor in zona; (ultima portiune de drum – cateva sute de metri – este drum de tara). Exista de asemenea transport public care ajunge in zona, se pot gasi informatii despre orar in apartament. – raport calitate – pret foarte ok, recomand locatia, mai ales pentru tranzit

 427. O locatie superba! Gazde foarte primitoare si super amabile! Camere mari si curate, loc de joace pentru copii, terasa acoperita unde se poate servi masa, terasa pentru fumatori chiar la intrare. Situata intr-un loc linistit si cu peisaj foarte frumos! Un loc de popas si relaxare excelent! Recomand din suflet!

 428. Mi-a placut tot , oamenii foarte primitori ,placuti locul foarte frumos curat mic de jun inclus ,liniste totul arata ca in poze

 429. Gazda este ok , ne-a asteptat si dupa ora de check-in.

 430. Superb! Aproape de Cascada Bigăr, Cheile Nerei. Și vama către Serbia la o distanță de 75 km.O vacanță frumoasă!

 431. Curat, mobilier nou, zona linistita, usor de luat/predat chei.

 432. Responsabilul a fost foarte amabil și proactiv: a fost de acord să returneze 20% din prețul total al rezervării pe fondul unei erori inițiale de-a d-lui.

 433. O cazare exceptionala, concureaza cu un apartament turistic din occident! Curatenie, confort deosebit, totul ca acasa, facilitati moderne, finisaje luxoase, bun gust. Pretul include mic dejun, dar se ofera mult mai mult: cereale, iaurt, racoritoare, dulciuri, cafea, vin, apa plata. Gazda este de asemenea foarte amabila! Accesul la cheia apart se face pe baza unui cod comunicat de proprietar, usor si rapid.

 434. Mi-a plăcut absolut tot la acest apartament. M-am simțit ca acasă. Curățenie excepțională, decorat cu mult gust, atenție la detalii, dotat cu tot ce ai nevoie. O sa revin cu placere de fiecare data.

 435. Situat in centrul orasului. F. curat, cu un design deosebit pin a in cele mai mici amanunte.O curatenie si o ordine deosebita. Totul nou. Facilitati si peste normale. Felicitari

 436. Curățenie exemplară ,proprietara amabilă. Apartamentul exact ca și în fotografii. Recomand

 437. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 438. Apartament foarte frumos si curat. Zona este liniștita. Doamna este foarte amabila

 439. Conditii excelente și gazde foarte amabile. Curatenie impecabila. Apartamentul e foarte aproape de centru, magazine. Zona este liniștită si frumoasă.

 440. Apartamentul este excelent, foarte curat, spațios, cu toate dotările, zona este foarte frumoasa, cu pădure langa, priveliște frumoasă care se poate admira de pe balcon. Recomand

 441. Dupa o mica incurcatura, totul s-a rezolvat. Proprietarul fusese intr-o zona fara semnal, dar a luat legatura cu mine de indata ce a vazut rezervarea. Totul a fost ok. Recomand cu incredere!

 442. Zona linistita, aproape de centru, apartament relaxant, cu vedere frumoasa. Gazda amabilă.

 443. Totul a fost in regula. Am fost anuntati din timp ca apartamentul nu este disponibil si intrebati daca suntem de acord sa fim cazati la cel de pe Aleea Stanisoarei. Locatie foarte primitoare, frumos aranjata si dotata cu tot ceea ce ai nevoie.

 444. Locatia a fost conform asteptarilor mele, curat, pat confortabil (saltea), toata locatia utilata modern, dus conform asteptarilor mele, bucatarie utilata, ustensile pentru gatit, dulapuri si mobila noua. Am fost placut impresionat.

 445. Locația este in centrul orașului și este aproape de multe restaurante din zona, camerele sunt mari.

 446. Micul dejun este tip bufet și este foarte variat. Camera este spațioasă, patul confortabil și lenjeriile curate și neparfumate. Baia este dotată și utilată complet. Seiful funcționează și băuturile din frigider sunt variate.

 447. Este placut ca de fiecare data cand ma cazez la acest hotel sa constat ca ramane la fel de cochet si de primitor.

 448. Curățenie,personal amabil și micul dejun variat și copios!

 449. hotelul este cumva la marginea orasului, dar Resita este un oras mic, asa ca nu este o mare problema. Camerele sunt corecte, mobilate totusi simplist, curate. Lenjeria de pat si prosoapele sunt curate, dar cred ca si-au depasit de mult durata normala de viata. TV cu ecran plat, baia ok. Micul dejun este bufet suedez si sa spunem ca ar contine tot ce trebuie.

 450. Spatiu generos, Presiune apa calda buna, Personal OK

 451. Gazda foarte amabila. Amplasarea este potrivită pentru relaxare.

 452. O locatie superba! Gazde foarte primitoare si super amabile! Camere mari si curate, loc de joace pentru copii, terasa acoperita unde se poate servi masa, terasa pentru fumatori chiar la intrare. Situata intr-un loc linistit si cu peisaj foarte frumos! Un loc de popas si relaxare excelent! Recomand din suflet!

 453. Mi-a placut tot , oamenii foarte primitori ,placuti locul foarte frumos curat mic de jun inclus ,liniste totul arata ca in poze

 454. am fost cu parintii (in varsta), am gasit o cazare confortabila, camere mari, paturile, curatenie, totul a fost ok

 455. Superb! Aproape de Cascada Bigăr, Cheile Nerei. Și vama către Serbia la o distanță de 75 km.O vacanță frumoasă!

 456. Curat, mobilier nou, zona linistita, usor de luat/predat chei.

 457. O cazare exceptionala, concureaza cu un apartament turistic din occident! Curatenie, confort deosebit, totul ca acasa, facilitati moderne, finisaje luxoase, bun gust. Pretul include mic dejun, dar se ofera mult mai mult: cereale, iaurt, racoritoare, dulciuri, cafea, vin, apa plata. Gazda este de asemenea foarte amabila! Accesul la cheia apart se face pe baza unui cod comunicat de proprietar, usor si rapid.

 458. Mi-a plăcut absolut tot la acest apartament. M-am simțit ca acasă. Curățenie excepțională, decorat cu mult gust, atenție la detalii, dotat cu tot ce ai nevoie. O sa revin cu placere de fiecare data.

 459. Situat in centrul orasului. F. curat, cu un design deosebit pin a in cele mai mici amanunte.O curatenie si o ordine deosebita. Totul nou. Facilitati si peste normale. Felicitari

 460. Conditii excelente și gazde foarte amabile. Curatenie impecabila. Apartamentul e foarte aproape de centru, magazine. Zona este liniștită si frumoasă.

 461. Apartamentul este excelent, foarte curat, spațios, cu toate dotările, zona este foarte frumoasa, cu pădure langa, priveliște frumoasă care se poate admira de pe balcon. Recomand

 462. Dupa o mica incurcatura, totul s-a rezolvat. Proprietarul fusese intr-o zona fara semnal, dar a luat legatura cu mine de indata ce a vazut rezervarea. Totul a fost ok. Recomand cu incredere!

 463. Un apartament curat ,confortabil ,bine utilat, ideal pentru popasul nostru!

 464. Curățenie exemplară ,proprietara amabilă. Apartamentul exact ca și în fotografii. Recomand

 465. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 466. Zona linistita, aproape de centru, apartament relaxant, cu vedere frumoasa. Gazda amabilă.

 467. Totul a fost in regula. Am fost anuntati din timp ca apartamentul nu este disponibil si intrebati daca suntem de acord sa fim cazati la cel de pe Aleea Stanisoarei. Locatie foarte primitoare, frumos aranjata si dotata cu tot ceea ce ai nevoie.

 468. Locatia a fost conform asteptarilor mele, curat, pat confortabil (saltea), toata locatia utilata modern, dus conform asteptarilor mele, bucatarie utilata, ustensile pentru gatit, dulapuri si mobila noua. Am fost placut impresionat.

 469. Locația este in centrul orașului și este aproape de multe restaurante din zona, camerele sunt mari.

 470. Micul dejun este tip bufet și este foarte variat. Camera este spațioasă, patul confortabil și lenjeriile curate și neparfumate. Baia este dotată și utilată complet. Seiful funcționează și băuturile din frigider sunt variate.

 471. Este placut ca de fiecare data cand ma cazez la acest hotel sa constat ca ramane la fel de cochet si de primitor.

 472. Domnilor, felicitari! A trebuit sa plec la 5 dimineata din hotel si am fost placut surprins sa primesc micul dejun la pachet! Va multumesc! Ati castigat un client! Locatia este chiar vizavi de gara Resita Nord, la doar 7 minute de mers pe jos, deci daca aveti tren de dimineata, e o alegere excelenta!

 473. Curățenie,personal amabil și micul dejun variat și copios!

 474. hotelul este cumva la marginea orasului, dar Resita este un oras mic, asa ca nu este o mare problema. Camerele sunt corecte, mobilate totusi simplist, curate. Lenjeria de pat si prosoapele sunt curate, dar cred ca si-au depasit de mult durata normala de viata. TV cu ecran plat, baia ok. Micul dejun este bufet suedez si sa spunem ca ar contine tot ce trebuie.

 475. Gazda foarte amabila. Amplasarea este potrivită pentru relaxare.

 476. O locatie superba! Gazde foarte primitoare si super amabile! Camere mari si curate, loc de joace pentru copii, terasa acoperita unde se poate servi masa, terasa pentru fumatori chiar la intrare. Situata intr-un loc linistit si cu peisaj foarte frumos! Un loc de popas si relaxare excelent! Recomand din suflet!

 477. Mi-a placut tot , oamenii foarte primitori ,placuti locul foarte frumos curat mic de jun inclus ,liniste totul arata ca in poze

 478. Un apartament curat ,confortabil ,bine utilat, ideal pentru popasul nostru!

 479. Curățenie exemplară ,proprietara amabilă. Apartamentul exact ca și în fotografii. Recomand

 480. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 481. Apartament frumos amenajat, curat. Patul foarte confortabil. Gazda amabila

 482. am fost cu parintii (in varsta), am gasit o cazare confortabila, camere mari, paturile, curatenie, totul a fost ok

 483. Superb! Aproape de Cascada Bigăr, Cheile Nerei. Și vama către Serbia la o distanță de 75 km.O vacanță frumoasă!

 484. Conditii excelente și gazde foarte amabile. Curatenie impecabila. Apartamentul e foarte aproape de centru, magazine. Zona este liniștită si frumoasă.

 485. Apartamentul este excelent, foarte curat, spațios, cu toate dotările, zona este foarte frumoasa, cu pădure langa, priveliște frumoasă care se poate admira de pe balcon. Recomand

 486. Dupa o mica incurcatura, totul s-a rezolvat. Proprietarul fusese intr-o zona fara semnal, dar a luat legatura cu mine de indata ce a vazut rezervarea. Totul a fost ok. Recomand cu incredere!

 487. O cazare exceptionala, concureaza cu un apartament turistic din occident! Curatenie, confort deosebit, totul ca acasa, facilitati moderne, finisaje luxoase, bun gust. Pretul include mic dejun, dar se ofera mult mai mult: cereale, iaurt, racoritoare, dulciuri, cafea, vin, apa plata. Gazda este de asemenea foarte amabila! Accesul la cheia apart se face pe baza unui cod comunicat de proprietar, usor si rapid.

 488. Mi-a plăcut absolut tot la acest apartament. M-am simțit ca acasă. Curățenie excepțională, decorat cu mult gust, atenție la detalii, dotat cu tot ce ai nevoie. O sa revin cu placere de fiecare data.

 489. Situat in centrul orasului. F. curat, cu un design deosebit pin a in cele mai mici amanunte.O curatenie si o ordine deosebita. Totul nou. Facilitati si peste normale. Felicitari

 490. Practic ieși din casa scării direct in curtea hypermarketului LIDL. Intre bloc si hypermarket este amenajat un loc de joaca pentru copii, zona fiind liniștita iar centrul este la numai 5 minute de mers pe jos.

 491. Zona linistita, aproape de centru, apartament relaxant, cu vedere frumoasa. Gazda amabilă.

 492. Totul a fost in regula. Am fost anuntati din timp ca apartamentul nu este disponibil si intrebati daca suntem de acord sa fim cazati la cel de pe Aleea Stanisoarei. Locatie foarte primitoare, frumos aranjata si dotata cu tot ceea ce ai nevoie.

 493. Domnilor, felicitari! A trebuit sa plec la 5 dimineata din hotel si am fost placut surprins sa primesc micul dejun la pachet! Va multumesc! Ati castigat un client! Locatia este chiar vizavi de gara Resita Nord, la doar 7 minute de mers pe jos, deci daca aveti tren de dimineata, e o alegere excelenta!

 494. Curățenie,personal amabil și micul dejun variat și copios!

 495. hotelul este cumva la marginea orasului, dar Resita este un oras mic, asa ca nu este o mare problema. Camerele sunt corecte, mobilate totusi simplist, curate. Lenjeria de pat si prosoapele sunt curate, dar cred ca si-au depasit de mult durata normala de viata. TV cu ecran plat, baia ok. Micul dejun este bufet suedez si sa spunem ca ar contine tot ce trebuie.

 496. Locația este in centrul orașului și este aproape de multe restaurante din zona, camerele sunt mari.

 497. Micul dejun este tip bufet și este foarte variat. Camera este spațioasă, patul confortabil și lenjeriile curate și neparfumate. Baia este dotată și utilată complet. Seiful funcționează și băuturile din frigider sunt variate.

 498. Este placut ca de fiecare data cand ma cazez la acest hotel sa constat ca ramane la fel de cochet si de primitor.

 499. Vederea din camera, aproape de muzeul locomotivelor

 500. Camera curata spatioasa cu aer conditionat ă fost ok. Accesul la proprietate este usor.

 501. Personalul e amabil si incearca sa te faca sa te simti cat mai bine. Veti putea bea o cafea foarte buna. Foarte curat, asternuturi curate, baie curata si clima adecvată camerei

 502. Gazda foarte amabila. Amplasarea este potrivită pentru relaxare.

 503. O locatie superba! Gazde foarte primitoare si super amabile! Camere mari si curate, loc de joace pentru copii, terasa acoperita unde se poate servi masa, terasa pentru fumatori chiar la intrare. Situata intr-un loc linistit si cu peisaj foarte frumos! Un loc de popas si relaxare excelent! Recomand din suflet!

 504. Mi-a placut tot , oamenii foarte primitori ,placuti locul foarte frumos curat mic de jun inclus ,liniste totul arata ca in poze

 505. Un apartament curat ,confortabil ,bine utilat, ideal pentru popasul nostru!

 506. Curățenie exemplară ,proprietara amabilă. Apartamentul exact ca și în fotografii. Recomand

 507. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 508. Conditii excelente și gazde foarte amabile. Curatenie impecabila. Apartamentul e foarte aproape de centru, magazine. Zona este liniștită si frumoasă.

 509. Apartamentul este excelent, foarte curat, spațios, cu toate dotările, zona este foarte frumoasa, cu pădure langa, priveliște frumoasă care se poate admira de pe balcon. Recomand

 510. Dupa o mica incurcatura, totul s-a rezolvat. Proprietarul fusese intr-o zona fara semnal, dar a luat legatura cu mine de indata ce a vazut rezervarea. Totul a fost ok. Recomand cu incredere!

 511. O cazare exceptionala, concureaza cu un apartament turistic din occident! Curatenie, confort deosebit, totul ca acasa, facilitati moderne, finisaje luxoase, bun gust. Pretul include mic dejun, dar se ofera mult mai mult: cereale, iaurt, racoritoare, dulciuri, cafea, vin, apa plata. Gazda este de asemenea foarte amabila! Accesul la cheia apart se face pe baza unui cod comunicat de proprietar, usor si rapid.

 512. Mi-a plăcut absolut tot la acest apartament. M-am simțit ca acasă. Curățenie excepțională, decorat cu mult gust, atenție la detalii, dotat cu tot ce ai nevoie. O sa revin cu placere de fiecare data.

 513. Situat in centrul orasului. F. curat, cu un design deosebit pin a in cele mai mici amanunte.O curatenie si o ordine deosebita. Totul nou. Facilitati si peste normale. Felicitari

 514. Apartament frumos amenajat, curat. Patul foarte confortabil. Gazda amabila

 515. am fost cu parintii (in varsta), am gasit o cazare confortabila, camere mari, paturile, curatenie, totul a fost ok

 516. Superb! Aproape de Cascada Bigăr, Cheile Nerei. Și vama către Serbia la o distanță de 75 km.O vacanță frumoasă!

 517. Practic ieși din casa scării direct in curtea hypermarketului LIDL. Intre bloc si hypermarket este amenajat un loc de joaca pentru copii, zona fiind liniștita iar centrul este la numai 5 minute de mers pe jos.

 518. Zona linistita, aproape de centru, apartament relaxant, cu vedere frumoasa. Gazda amabilă.

 519. Totul a fost in regula. Am fost anuntati din timp ca apartamentul nu este disponibil si intrebati daca suntem de acord sa fim cazati la cel de pe Aleea Stanisoarei. Locatie foarte primitoare, frumos aranjata si dotata cu tot ceea ce ai nevoie.

 520. Liniste,curățenie,personalul amabil,mic dejun foarte ok

 521. Domnilor, felicitari! A trebuit sa plec la 5 dimineata din hotel si am fost placut surprins sa primesc micul dejun la pachet! Va multumesc! Ati castigat un client! Locatia este chiar vizavi de gara Resita Nord, la doar 7 minute de mers pe jos, deci daca aveti tren de dimineata, e o alegere excelenta!

 522. Curățenie,personal amabil și micul dejun variat și copios!

 523. O cazare exceptionala, concureaza cu un apartament turistic din occident! Curatenie, confort deosebit, totul ca acasa, facilitati moderne, finisaje luxoase, bun gust. Pretul include mic dejun, dar se ofera mult mai mult: cereale, iaurt, racoritoare, dulciuri, cafea, vin, apa plata. Gazda este de asemenea foarte amabila! Accesul la cheia apart se face pe baza unui cod comunicat de proprietar, usor si rapid.

 524. Mi-a plăcut absolut tot la acest apartament. M-am simțit ca acasă. Curățenie excepțională, decorat cu mult gust, atenție la detalii, dotat cu tot ce ai nevoie. O sa revin cu placere de fiecare data.

 525. Situat in centrul orasului. F. curat, cu un design deosebit pin a in cele mai mici amanunte.O curatenie si o ordine deosebita. Totul nou. Facilitati si peste normale. Felicitari

 526. Conditii excelente și gazde foarte amabile. Curatenie impecabila. Apartamentul e foarte aproape de centru, magazine. Zona este liniștită si frumoasă.

 527. Apartamentul este excelent, foarte curat, spațios, cu toate dotările, zona este foarte frumoasa, cu pădure langa, priveliște frumoasă care se poate admira de pe balcon. Recomand

 528. Dupa o mica incurcatura, totul s-a rezolvat. Proprietarul fusese intr-o zona fara semnal, dar a luat legatura cu mine de indata ce a vazut rezervarea. Totul a fost ok. Recomand cu incredere!

 529. Un apartament curat ,confortabil ,bine utilat, ideal pentru popasul nostru!

 530. Curățenie exemplară ,proprietara amabilă. Apartamentul exact ca și în fotografii. Recomand

 531. Foarte calduros si curat, proprietara foarte amabila, prompta.

 532. Apartament frumos amenajat, curat. Patul foarte confortabil. Gazda amabila

 533. am fost cu parintii (in varsta), am gasit o cazare confortabila, camere mari, paturile, curatenie, totul a fost ok

 534. Superb! Aproape de Cascada Bigăr, Cheile Nerei. Și vama către Serbia la o distanță de 75 km.O vacanță frumoasă!

 535. Gazda foarte amabila. Amplasarea este potrivită pentru relaxare.

 536. O locatie superba! Gazde foarte primitoare si super amabile! Camere mari si curate, loc de joace pentru copii, terasa acoperita unde se poate servi masa, terasa pentru fumatori chiar la intrare. Situata intr-un loc linistit si cu peisaj foarte frumos! Un loc de popas si relaxare excelent! Recomand din suflet!

 537. Mi-a placut tot , oamenii foarte primitori ,placuti locul foarte frumos curat mic de jun inclus ,liniste totul arata ca in poze

 538. Totul. De la personal la cazare. Raport calitate – preț 10

 539. Gazda foarte amabila, ne-a așteptat chiar daca ora de sosire era tarzie. Amplasarea foarte frumoasa, existau multe locuri de joaca pentru cei mici, inclusiv masa de ping pong. Ne-am simtit foarte bine.

 540. O locatie curata si superba in inima naturii. Gazda foarte primitoare chiar daca am ajuns destul de tarziu. (22:00)

 541. Locatie excelenta. In apartament ai tot ce este necesar ca sa te simti ACASA.

 542. apartament curat, frumos amenajat si cu multe facilitati. as reveni cu placere.

 543. Curat, modern, liniștit, aproape de centru și gara Reșița Sud.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled