Cazare ieftina Radauti

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Rădăuţi, Suceava, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Rădăuţi, Suceava, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Rădăuţi, Suceava, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Rădăuţi, Suceava, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Rădăuţi, Suceava, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Codruța si Leordean Draghincescu din Curaturile, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Rădăuţi, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Codruța si Leordean Draghincescu din Curaturile, jud. ValceaCazare in Rădăuţi, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Blanduzia si Despina Gănescu din Abrud, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Rădăuţi, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Rădăuţi, Suceava, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Blanduzia si Despina Gănescu din Abrud, jud. ConstantaCazare in Rădăuţi, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Eusebiu si Niculina Cardoș din Bolintineni, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Rădăuţi, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Eusebiu si Niculina Cardoș din Bolintineni, jud. MuresCazare in Rădăuţi, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Sabina si Grațiela Baracci din Poroinica, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Rădăuţi, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Rădăuţi, Suceava, România!

  (Sabina si Grațiela Baracci din Poroinica, jud. DambovitaCazare in Rădăuţi, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Costache si Severin Năstase din Hilib, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Rădăuţi, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Rădăuţi, Suceava, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Costache si Severin Năstase din Hilib, jud. CovasnaCazare in Rădăuţi, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Sergiu si Marilena Toderaș din Botesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Rădăuţi, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Rădăuţi, Suceava, România.

  (Sergiu si Marilena Toderaș din Botesti, jud. ArgesCazare in Rădăuţi, Suceava, România pentru 3 persoane)

 1. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 2. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 3. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 4. Camera (apartamentul) ne-a placut, dotarile au fost corespunzatoare, curatenia era corespunzatoare, micul dejun (singura masa servita in acea locatie) a fost multumitor.

 5. Confort,curățenie, liniște,zona plină de istorie si cultura.

 6. O camera eleganta, situata intr-o zona linistita. Gazda a fost foarte amabila, atenta la doleantele mele. Micul dejun a fost foarte bun si foarte bogat. Voi reveni cu siguranta in aceasta locatie.

 7. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 8. Amelia-florentina februarie 15, 2019 at 8:18 pm

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 9. Personalul extrem de amabil! Recomand cu caldura! Au si restaurant unde mancarea este delicioasa! Tot ce am comandat a fost extraordinar!

 10. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 11. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 12. Conditii excelente de cazare . Mic dejun excellent . RECOMAND !

 13. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 14. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 15. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 16. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 17. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 18. Locatia pensiunii este foarte buna, autocarele care pleaca spre Suceava aflandu-se foarte aproape de aceasta pensiune. Atmosfera placuta, personalul amabil, proprietarul deasemenea amabil si intelegator. ( Multumim pentru sandwich-urile pentru drum! Au fost delicioase!) Recomand cu drag Pension Hotel Fast !

 19. personalul foarte amabil, curatenie buna si confortul bun

 20. Foarte bine amplasat ! Restaurant elegant si terasa placută !!

 21. It’s was so good rest for me and… Their restaurant – reeeeally good!!!

 22. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 23. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 24. Conditii excelente de cazare . Mic dejun excellent . RECOMAND !

 25. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 26. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 27. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 28. Camera (apartamentul) ne-a placut, dotarile au fost corespunzatoare, curatenia era corespunzatoare, micul dejun (singura masa servita in acea locatie) a fost multumitor.

 29. Confort,curățenie, liniște,zona plină de istorie si cultura.

 30. O camera eleganta, situata intr-o zona linistita. Gazda a fost foarte amabila, atenta la doleantele mele. Micul dejun a fost foarte bun si foarte bogat. Voi reveni cu siguranta in aceasta locatie.

 31. personalul foarte amabil, curatenie buna si confortul bun

 32. Foarte bine amplasat ! Restaurant elegant si terasa placută !!

 33. It’s was so good rest for me and… Their restaurant – reeeeally good!!!

 34. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 35. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 36. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 37. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 38. Amelia-florentina februarie 19, 2019 at 6:11 am

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 39. Personalul extrem de amabil! Recomand cu caldura! Au si restaurant unde mancarea este delicioasa! Tot ce am comandat a fost extraordinar!

 40. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 41. Amelia-florentina februarie 28, 2019 at 12:14 am

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 42. Personalul extrem de amabil! Recomand cu caldura! Au si restaurant unde mancarea este delicioasa! Tot ce am comandat a fost extraordinar!

 43. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 44. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 45. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 46. Camera (apartamentul) ne-a placut, dotarile au fost corespunzatoare, curatenia era corespunzatoare, micul dejun (singura masa servita in acea locatie) a fost multumitor.

 47. Confort,curățenie, liniște,zona plină de istorie si cultura.

 48. O camera eleganta, situata intr-o zona linistita. Gazda a fost foarte amabila, atenta la doleantele mele. Micul dejun a fost foarte bun si foarte bogat. Voi reveni cu siguranta in aceasta locatie.

 49. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 50. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 51. Conditii excelente de cazare . Mic dejun excellent . RECOMAND !

 52. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 53. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 54. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 55. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 56. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 57. Locatia pensiunii este foarte buna, autocarele care pleaca spre Suceava aflandu-se foarte aproape de aceasta pensiune. Atmosfera placuta, personalul amabil, proprietarul deasemenea amabil si intelegator. ( Multumim pentru sandwich-urile pentru drum! Au fost delicioase!) Recomand cu drag Pension Hotel Fast !

 58. personalul foarte amabil, curatenie buna si confortul bun

 59. Foarte bine amplasat ! Restaurant elegant si terasa placută !!

 60. It’s was so good rest for me and… Their restaurant – reeeeally good!!!

 61. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 62. Amelia-florentina martie 7, 2019 at 6:58 am

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 63. Personalul extrem de amabil! Recomand cu caldura! Au si restaurant unde mancarea este delicioasa! Tot ce am comandat a fost extraordinar!

 64. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 65. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 66. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 67. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 68. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 69. Conditii excelente de cazare . Mic dejun excellent . RECOMAND !

 70. Camera (apartamentul) ne-a placut, dotarile au fost corespunzatoare, curatenia era corespunzatoare, micul dejun (singura masa servita in acea locatie) a fost multumitor.

 71. Confort,curățenie, liniște,zona plină de istorie si cultura.

 72. O camera eleganta, situata intr-o zona linistita. Gazda a fost foarte amabila, atenta la doleantele mele. Micul dejun a fost foarte bun si foarte bogat. Voi reveni cu siguranta in aceasta locatie.

 73. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 74. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 75. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 76. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 77. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 78. Locatia pensiunii este foarte buna, autocarele care pleaca spre Suceava aflandu-se foarte aproape de aceasta pensiune. Atmosfera placuta, personalul amabil, proprietarul deasemenea amabil si intelegator. ( Multumim pentru sandwich-urile pentru drum! Au fost delicioase!) Recomand cu drag Pension Hotel Fast !

 79. personalul foarte amabil, curatenie buna si confortul bun

 80. Foarte bine amplasat ! Restaurant elegant si terasa placută !!

 81. It’s was so good rest for me and… Their restaurant – reeeeally good!!!

 82. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 83. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 84. Conditii excelente de cazare . Mic dejun excellent . RECOMAND !

 85. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 86. Amelia-florentina martie 24, 2019 at 10:32 am

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 87. Personalul extrem de amabil! Recomand cu caldura! Au si restaurant unde mancarea este delicioasa! Tot ce am comandat a fost extraordinar!

 88. Camera (apartamentul) ne-a placut, dotarile au fost corespunzatoare, curatenia era corespunzatoare, micul dejun (singura masa servita in acea locatie) a fost multumitor.

 89. Confort,curățenie, liniște,zona plină de istorie si cultura.

 90. O camera eleganta, situata intr-o zona linistita. Gazda a fost foarte amabila, atenta la doleantele mele. Micul dejun a fost foarte bun si foarte bogat. Voi reveni cu siguranta in aceasta locatie.

 91. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 92. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 93. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 94. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 95. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 96. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 97. Curatenie perfecta.terasa din fata hotelului foarte buna pentru intilnire si sueta.personalul amabil peste masura.preturi accesibile.

 98. Conditii bune de cazare,masa la restaurant foarte bine gatita,micul dejun ajunge pentru 2 persoane.

 99. Un hotel foarte frumos, totul aranjat cu foarte mult gust. Placut impresionata.Daca voi mai reveni in Rădăuți cu siguranță voi alege același hotel.

 100. personalul foarte amabil, curatenie buna si confortul bun

 101. Foarte bine amplasat ! Restaurant elegant si terasa placută !!

 102. It’s was so good rest for me and… Their restaurant – reeeeally good!!!

 103. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 104. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 105. Locatia pensiunii este foarte buna, autocarele care pleaca spre Suceava aflandu-se foarte aproape de aceasta pensiune. Atmosfera placuta, personalul amabil, proprietarul deasemenea amabil si intelegator. ( Multumim pentru sandwich-urile pentru drum! Au fost delicioase!) Recomand cu drag Pension Hotel Fast !

 106. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 107. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 108. Conditii excelente de cazare . Mic dejun excellent . RECOMAND !

 109. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 110. Amelia-florentina martie 30, 2019 at 10:41 pm

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 111. Personalul extrem de amabil! Recomand cu caldura! Au si restaurant unde mancarea este delicioasa! Tot ce am comandat a fost extraordinar!

 112. Camera (apartamentul) ne-a placut, dotarile au fost corespunzatoare, curatenia era corespunzatoare, micul dejun (singura masa servita in acea locatie) a fost multumitor.

 113. Confort,curățenie, liniște,zona plină de istorie si cultura.

 114. O camera eleganta, situata intr-o zona linistita. Gazda a fost foarte amabila, atenta la doleantele mele. Micul dejun a fost foarte bun si foarte bogat. Voi reveni cu siguranta in aceasta locatie.

 115. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 116. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 117. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 118. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 119. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 120. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 121. personalul foarte amabil, curatenie buna si confortul bun

 122. Foarte bine amplasat ! Restaurant elegant si terasa placută !!

 123. It’s was so good rest for me and… Their restaurant – reeeeally good!!!

 124. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 125. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 126. Locatia pensiunii este foarte buna, autocarele care pleaca spre Suceava aflandu-se foarte aproape de aceasta pensiune. Atmosfera placuta, personalul amabil, proprietarul deasemenea amabil si intelegator. ( Multumim pentru sandwich-urile pentru drum! Au fost delicioase!) Recomand cu drag Pension Hotel Fast !

 127. Curatenie perfecta.terasa din fata hotelului foarte buna pentru intilnire si sueta.personalul amabil peste masura.preturi accesibile.

 128. Conditii bune de cazare,masa la restaurant foarte bine gatita,micul dejun ajunge pentru 2 persoane.

 129. Un hotel foarte frumos, totul aranjat cu foarte mult gust. Placut impresionata.Daca voi mai reveni in Rădăuți cu siguranță voi alege același hotel.

 130. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 131. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 132. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 133. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 134. Amelia-florentina aprilie 3, 2019 at 7:38 am

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 135. Personalul extrem de amabil! Recomand cu caldura! Au si restaurant unde mancarea este delicioasa! Tot ce am comandat a fost extraordinar!

 136. Camera (apartamentul) ne-a placut, dotarile au fost corespunzatoare, curatenia era corespunzatoare, micul dejun (singura masa servita in acea locatie) a fost multumitor.

 137. Confort,curățenie, liniște,zona plină de istorie si cultura.

 138. O camera eleganta, situata intr-o zona linistita. Gazda a fost foarte amabila, atenta la doleantele mele. Micul dejun a fost foarte bun si foarte bogat. Voi reveni cu siguranta in aceasta locatie.

 139. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 140. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 141. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 142. Curatenie perfecta.terasa din fata hotelului foarte buna pentru intilnire si sueta.personalul amabil peste masura.preturi accesibile.

 143. Conditii bune de cazare,masa la restaurant foarte bine gatita,micul dejun ajunge pentru 2 persoane.

 144. Un hotel foarte frumos, totul aranjat cu foarte mult gust. Placut impresionata.Daca voi mai reveni in Rădăuți cu siguranță voi alege același hotel.

 145. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 146. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 147. Conditii excelente de cazare . Mic dejun excellent . RECOMAND !

 148. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 149. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 150. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 151. Camera (apartamentul) ne-a placut, dotarile au fost corespunzatoare, curatenia era corespunzatoare, micul dejun (singura masa servita in acea locatie) a fost multumitor.

 152. Confort,curățenie, liniște,zona plină de istorie si cultura.

 153. O camera eleganta, situata intr-o zona linistita. Gazda a fost foarte amabila, atenta la doleantele mele. Micul dejun a fost foarte bun si foarte bogat. Voi reveni cu siguranta in aceasta locatie.

 154. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 155. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 156. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 157. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 158. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 159. Amelia-florentina aprilie 21, 2019 at 12:43 am

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 160. personalul foarte amabil, curatenie buna si confortul bun

 161. Foarte bine amplasat ! Restaurant elegant si terasa placută !!

 162. It’s was so good rest for me and… Their restaurant – reeeeally good!!!

 163. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 164. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 165. Locatia pensiunii este foarte buna, autocarele care pleaca spre Suceava aflandu-se foarte aproape de aceasta pensiune. Atmosfera placuta, personalul amabil, proprietarul deasemenea amabil si intelegator. ( Multumim pentru sandwich-urile pentru drum! Au fost delicioase!) Recomand cu drag Pension Hotel Fast !

 166. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 167. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 168. Amelia-florentina aprilie 27, 2019 at 5:05 am

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 169. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 170. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 171. Conditii excelente de cazare . Mic dejun excellent . RECOMAND !

 172. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 173. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 174. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 175. Camera (apartamentul) ne-a placut, dotarile au fost corespunzatoare, curatenia era corespunzatoare, micul dejun (singura masa servita in acea locatie) a fost multumitor.

 176. Confort,curățenie, liniște,zona plină de istorie si cultura.

 177. O camera eleganta, situata intr-o zona linistita. Gazda a fost foarte amabila, atenta la doleantele mele. Micul dejun a fost foarte bun si foarte bogat. Voi reveni cu siguranta in aceasta locatie.

 178. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 179. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 180. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 181. personalul foarte amabil, curatenie buna si confortul bun

 182. Foarte bine amplasat ! Restaurant elegant si terasa placută !!

 183. It’s was so good rest for me and… Their restaurant – reeeeally good!!!

 184. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 185. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 186. Locatia pensiunii este foarte buna, autocarele care pleaca spre Suceava aflandu-se foarte aproape de aceasta pensiune. Atmosfera placuta, personalul amabil, proprietarul deasemenea amabil si intelegator. ( Multumim pentru sandwich-urile pentru drum! Au fost delicioase!) Recomand cu drag Pension Hotel Fast !

 187. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 188. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 189. Locatia pensiunii este foarte buna, autocarele care pleaca spre Suceava aflandu-se foarte aproape de aceasta pensiune. Atmosfera placuta, personalul amabil, proprietarul deasemenea amabil si intelegator. ( Multumim pentru sandwich-urile pentru drum! Au fost delicioase!) Recomand cu drag Pension Hotel Fast !

 190. Liniște, periferie, muște, greieri,furnici in baie

 191. Personalul, meniul, locul unde se putea lua masa in exterior.

 192. Easy access from the main road and free private parking.

 193. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 194. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 195. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 196. Am avut un sejur foarte frumos la Fresh Accommodation. Personalul a fost de ajutor, camerele spatioase si curate, iar micul dejun a fost delicios si la un pret avantajos. Recomand cu incredere!

 197. Camera (apartamentul) ne-a placut, dotarile au fost corespunzatoare, curatenia era corespunzatoare, micul dejun (singura masa servita in acea locatie) a fost multumitor.

 198. Confort,curățenie, liniște,zona plină de istorie si cultura.

 199. Personal foarte amabil si prietenos. Camera foarte curata si spatioasa.Este un hotel ok si pentru un sejur de familie, desi loc de joaca nu au.Micul dejun foarte bun si variat.

 200. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 201. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 202. Mi-a plăcut tot, un hotel excelent din toate punctele de vedere.

 203. Acest hotel este cea mai buna recomandare in Radauti, pentru turistii care doresc sa se simta ca acasa, la un pret rezonabil.

 204. Personalul a fost foarte amabil si dragut, deasemenea camera comfortabila si foarte curata.

 205. Locatie accesibila in toate directiile, manastiri, Suceava, Ukraina, foarte curat si confortabil.

 206. Am fost foarte mulțumiti de locație. Camera renovata recent. Impecabila curățenia. Mulțumim!

 207. personalul foarte amabil, curatenie buna si confortul bun

 208. Personal foarte amabil si prietenos. Camera foarte curata si spatioasa.Este un hotel ok si pentru un sejur de familie, desi loc de joaca nu au.Micul dejun foarte bun si variat.

 209. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 210. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 211. Locatia linistita. Mirosul camerei curat-neutru. Ne-a placut ca nu am fost conditionati de ora la check-in, am discutat cu responsabilul locatiei si am gasit cheia in usa. Pentru fumatori, se poate fuma pe culoarul din fata camerelor (ferestrele sunt foarte mari iar fumul nu intra in camera). Am parasit locatia lasand cheia in usa, nu am intalnit personalul. Micul dejun gustos si foarte consistent (oua ochiuri simple, omleta cu sunca si cascaval,mezeluri si branzeturi, unt, ceai sau cafea, gem, iaurt, foarte buna a fost painea prajita).

 212. Cazare curată, modernă, cu toate facilitățile incluse. Mic dejun bogat și un desert pe măsura.

 213. Am avut un sejur foarte frumos la Fresh Accommodation. Personalul a fost de ajutor, camerele spatioase si curate, iar micul dejun a fost delicios si la un pret avantajos. Recomand cu incredere!

 214. Amplasata la intrarea in Radauti,prorietatea are camere curate si spatioase,baia dotata. Personalul de la receptie foarte amabil.

 215. Locatie accesibila in toate directiile, manastiri, Suceava, Ukraina, foarte curat si confortabil.

 216. Am fost foarte mulțumiti de locație. Camera renovata recent. Impecabila curățenia. Mulțumim!

 217. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 218. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 219. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 220. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 221. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 222. Amelia-florentina mai 11, 2019 at 10:21 am

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 223. Liniște, periferie, muște, greieri,furnici in baie

 224. Personalul, meniul, locul unde se putea lua masa in exterior.

 225. Easy access from the main road and free private parking.

 226. Curatenie perfecta.terasa din fata hotelului foarte buna pentru intilnire si sueta.personalul amabil peste masura.preturi accesibile.

 227. Conditii bune de cazare,masa la restaurant foarte bine gatita,micul dejun ajunge pentru 2 persoane.

 228. Un hotel foarte frumos, totul aranjat cu foarte mult gust. Placut impresionata.Daca voi mai reveni in Rădăuți cu siguranță voi alege același hotel.

 229. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 230. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 231. Locatia pensiunii este foarte buna, autocarele care pleaca spre Suceava aflandu-se foarte aproape de aceasta pensiune. Atmosfera placuta, personalul amabil, proprietarul deasemenea amabil si intelegator. ( Multumim pentru sandwich-urile pentru drum! Au fost delicioase!) Recomand cu drag Pension Hotel Fast !

 232. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 233. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 234. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 235. Personal foarte amabil si prietenos. Camera foarte curata si spatioasa.Este un hotel ok si pentru un sejur de familie, desi loc de joaca nu au.Micul dejun foarte bun si variat.

 236. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 237. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 238. Camere curate, mic dejun bun și o domnișoară foarte amabila la recepție.

 239. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 240. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 241. Liniște, periferie, muște, greieri,furnici in baie

 242. Personalul, meniul, locul unde se putea lua masa in exterior.

 243. Easy access from the main road and free private parking.

 244. Locatia linistita. Mirosul camerei curat-neutru. Ne-a placut ca nu am fost conditionati de ora la check-in, am discutat cu responsabilul locatiei si am gasit cheia in usa. Pentru fumatori, se poate fuma pe culoarul din fata camerelor (ferestrele sunt foarte mari iar fumul nu intra in camera). Am parasit locatia lasand cheia in usa, nu am intalnit personalul. Micul dejun gustos si foarte consistent (oua ochiuri simple, omleta cu sunca si cascaval,mezeluri si branzeturi, unt, ceai sau cafea, gem, iaurt, foarte buna a fost painea prajita).

 245. Cazare curată, modernă, cu toate facilitățile incluse. Mic dejun bogat și un desert pe măsura.

 246. Am avut un sejur foarte frumos la Fresh Accommodation. Personalul a fost de ajutor, camerele spatioase si curate, iar micul dejun a fost delicios si la un pret avantajos. Recomand cu incredere!

 247. Mi-a plăcut tot, un hotel excelent din toate punctele de vedere.

 248. Acest hotel este cea mai buna recomandare in Radauti, pentru turistii care doresc sa se simta ca acasa, la un pret rezonabil.

 249. Personalul a fost foarte amabil si dragut, deasemenea camera comfortabila si foarte curata.

 250. Amplasata la intrarea in Radauti,prorietatea are camere curate si spatioase,baia dotata. Personalul de la receptie foarte amabil.

 251. Locatie accesibila in toate directiile, manastiri, Suceava, Ukraina, foarte curat si confortabil.

 252. Am fost foarte mulțumiti de locație. Camera renovata recent. Impecabila curățenia. Mulțumim!

 253. Personal foarte amabil si prietenos. Camera foarte curata si spatioasa.Este un hotel ok si pentru un sejur de familie, desi loc de joaca nu au.Micul dejun foarte bun si variat.

 254. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 255. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 256. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 257. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 258. Amelia-florentina mai 24, 2019 at 6:52 pm

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 259. Liniște, periferie, muște, greieri,furnici in baie

 260. Personalul, meniul, locul unde se putea lua masa in exterior.

 261. Easy access from the main road and free private parking.

 262. Amplasata la intrarea in Radauti,prorietatea are camere curate si spatioase,baia dotata. Personalul de la receptie foarte amabil.

 263. Locatie accesibila in toate directiile, manastiri, Suceava, Ukraina, foarte curat si confortabil.

 264. Am fost foarte mulțumiti de locație. Camera renovata recent. Impecabila curățenia. Mulțumim!

 265. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 266. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 267. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 268. Locatia linistita. Mirosul camerei curat-neutru. Ne-a placut ca nu am fost conditionati de ora la check-in, am discutat cu responsabilul locatiei si am gasit cheia in usa. Pentru fumatori, se poate fuma pe culoarul din fata camerelor (ferestrele sunt foarte mari iar fumul nu intra in camera). Am parasit locatia lasand cheia in usa, nu am intalnit personalul. Micul dejun gustos si foarte consistent (oua ochiuri simple, omleta cu sunca si cascaval,mezeluri si branzeturi, unt, ceai sau cafea, gem, iaurt, foarte buna a fost painea prajita).

 269. Cazare curată, modernă, cu toate facilitățile incluse. Mic dejun bogat și un desert pe măsura.

 270. Am avut un sejur foarte frumos la Fresh Accommodation. Personalul a fost de ajutor, camerele spatioase si curate, iar micul dejun a fost delicios si la un pret avantajos. Recomand cu incredere!

 271. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 272. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 273. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 274. Camere curate, mic dejun bun și o domnișoară foarte amabila la recepție.

 275. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 276. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 277. Personal foarte amabil si prietenos. Camera foarte curata si spatioasa.Este un hotel ok si pentru un sejur de familie, desi loc de joaca nu au.Micul dejun foarte bun si variat.

 278. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 279. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 280. Mi-a plăcut tot, un hotel excelent din toate punctele de vedere.

 281. Acest hotel este cea mai buna recomandare in Radauti, pentru turistii care doresc sa se simta ca acasa, la un pret rezonabil.

 282. Personalul a fost foarte amabil si dragut, deasemenea camera comfortabila si foarte curata.

 283. Amplasata la intrarea in Radauti,prorietatea are camere curate si spatioase,baia dotata. Personalul de la receptie foarte amabil.

 284. Locatie accesibila in toate directiile, manastiri, Suceava, Ukraina, foarte curat si confortabil.

 285. Am fost foarte mulțumiti de locație. Camera renovata recent. Impecabila curățenia. Mulțumim!

 286. Curatenie perfecta.terasa din fata hotelului foarte buna pentru intilnire si sueta.personalul amabil peste masura.preturi accesibile.

 287. Conditii bune de cazare,masa la restaurant foarte bine gatita,micul dejun ajunge pentru 2 persoane.

 288. Un hotel foarte frumos, totul aranjat cu foarte mult gust. Placut impresionata.Daca voi mai reveni in Rădăuți cu siguranță voi alege același hotel.

 289. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 290. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 291. Amelia-florentina mai 31, 2019 at 8:09 pm

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 292. Locatia linistita. Mirosul camerei curat-neutru. Ne-a placut ca nu am fost conditionati de ora la check-in, am discutat cu responsabilul locatiei si am gasit cheia in usa. Pentru fumatori, se poate fuma pe culoarul din fata camerelor (ferestrele sunt foarte mari iar fumul nu intra in camera). Am parasit locatia lasand cheia in usa, nu am intalnit personalul. Micul dejun gustos si foarte consistent (oua ochiuri simple, omleta cu sunca si cascaval,mezeluri si branzeturi, unt, ceai sau cafea, gem, iaurt, foarte buna a fost painea prajita).

 293. Cazare curată, modernă, cu toate facilitățile incluse. Mic dejun bogat și un desert pe măsura.

 294. Am avut un sejur foarte frumos la Fresh Accommodation. Personalul a fost de ajutor, camerele spatioase si curate, iar micul dejun a fost delicios si la un pret avantajos. Recomand cu incredere!

 295. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 296. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 297. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 298. Camere curate, mic dejun bun și o domnișoară foarte amabila la recepție.

 299. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 300. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 301. Personal foarte amabil si prietenos. Camera foarte curata si spatioasa.Este un hotel ok si pentru un sejur de familie, desi loc de joaca nu au.Micul dejun foarte bun si variat.

 302. Totul a fost minunat! Este un loc in care as reveni oricand. Personalul foarte amabil, curatenie desavarsita, restaurant super, mic dejun exceptional si totul facut cu gust. Se vede ca bucovinenii sunt specialisti in turism si plus de asta sunt buni la suflet. Va multumesc ca ne-ati facut vacanta frumoasa!

 303. Amplasare centrala, personal ospitalier si profesionist, recomandari bune pentru restaurant in zona, confort, mic dejun foarte bun.

 304. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 305. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 306. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 307. Amplasata la intrarea in Radauti,prorietatea are camere curate si spatioase,baia dotata. Personalul de la receptie foarte amabil.

 308. Locatie accesibila in toate directiile, manastiri, Suceava, Ukraina, foarte curat si confortabil.

 309. Am fost foarte mulțumiti de locație. Camera renovata recent. Impecabila curățenia. Mulțumim!

 310. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 311. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 312. Amelia-florentina iunie 7, 2019 at 12:46 pm

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 313. Curatenie, liniste, mic dejun consistent, per ansamblu foarte bine

 314. Locatia linistita. Mirosul camerei curat-neutru. Ne-a placut ca nu am fost conditionati de ora la check-in, am discutat cu responsabilul locatiei si am gasit cheia in usa. Pentru fumatori, se poate fuma pe culoarul din fata camerelor (ferestrele sunt foarte mari iar fumul nu intra in camera). Am parasit locatia lasand cheia in usa, nu am intalnit personalul. Micul dejun gustos si foarte consistent (oua ochiuri simple, omleta cu sunca si cascaval,mezeluri si branzeturi, unt, ceai sau cafea, gem, iaurt, foarte buna a fost painea prajita).

 315. Cazare curată, modernă, cu toate facilitățile incluse. Mic dejun bogat și un desert pe măsura.

 316. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 317. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 318. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 319. Camere curate, mic dejun bun și o domnișoară foarte amabila la recepție.

 320. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 321. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 322. Curatenie perfecta.terasa din fata hotelului foarte buna pentru intilnire si sueta.personalul amabil peste masura.preturi accesibile.

 323. Conditii bune de cazare,masa la restaurant foarte bine gatita,micul dejun ajunge pentru 2 persoane.

 324. Un hotel foarte frumos, totul aranjat cu foarte mult gust. Placut impresionata.Daca voi mai reveni in Rădăuți cu siguranță voi alege același hotel.

 325. Personal foarte amabil, camarele curate si amplasarea foarte buna.

 326. Totul a fost peste asteptari, dar cel mai mult mi-a placut faptul ca proprietara hotelului spala vasele la bucatarie. Este prima data in viata mea cand vad asa ceva. Respect!

 327. Personal foarte amabil si prietenos. Camera foarte curata si spatioasa.Este un hotel ok si pentru un sejur de familie, desi loc de joaca nu au.Micul dejun foarte bun si variat.

 328. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 329. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 330. Camera ok, curata. Am avut AC, micul dejun inclus in pret (restaurantul este deschis doar pentru micul dejun), Wi-fi decent. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul are o parcare proprie destul de mica, se pot insa folosi si locurile marcate pe strada cu sens unic. Amplasarea nu e la strada principala, deci a fost liniste. Pozitionarea ofera acces facil pentru parc si restaurantele din jur.

 331. Camere curate, mic dejun bun și o domnișoară foarte amabila la recepție.

 332. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 333. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 334. Curatenie, liniste, mic dejun consistent, per ansamblu foarte bine

 335. Locatia linistita. Mirosul camerei curat-neutru. Ne-a placut ca nu am fost conditionati de ora la check-in, am discutat cu responsabilul locatiei si am gasit cheia in usa. Pentru fumatori, se poate fuma pe culoarul din fata camerelor (ferestrele sunt foarte mari iar fumul nu intra in camera). Am parasit locatia lasand cheia in usa, nu am intalnit personalul. Micul dejun gustos si foarte consistent (oua ochiuri simple, omleta cu sunca si cascaval,mezeluri si branzeturi, unt, ceai sau cafea, gem, iaurt, foarte buna a fost painea prajita).

 336. Cazare curată, modernă, cu toate facilitățile incluse. Mic dejun bogat și un desert pe măsura.

 337. Mi-a plăcut tot, un hotel excelent din toate punctele de vedere.

 338. Acest hotel este cea mai buna recomandare in Radauti, pentru turistii care doresc sa se simta ca acasa, la un pret rezonabil.

 339. Personalul a fost foarte amabil si dragut, deasemenea camera comfortabila si foarte curata.

 340. Curatenie perfecta.terasa din fata hotelului foarte buna pentru intilnire si sueta.personalul amabil peste masura.preturi accesibile.

 341. Conditii bune de cazare,masa la restaurant foarte bine gatita,micul dejun ajunge pentru 2 persoane.

 342. Un hotel foarte frumos, totul aranjat cu foarte mult gust. Placut impresionata.Daca voi mai reveni in Rădăuți cu siguranță voi alege același hotel.

 343. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 344. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 345. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 346. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 347. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 348. Amelia-florentina iunie 14, 2019 at 8:12 pm

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 349. Amplasata la intrarea in Radauti,prorietatea are camere curate si spatioase,baia dotata. Personalul de la receptie foarte amabil.

 350. Locatie accesibila in toate directiile, manastiri, Suceava, Ukraina, foarte curat si confortabil.

 351. Am fost foarte mulțumiti de locație. Camera renovata recent. Impecabila curățenia. Mulțumim!

 352. Personal foarte amabil, camarele curate si amplasarea foarte buna.

 353. Totul a fost peste asteptari, dar cel mai mult mi-a placut faptul ca proprietara hotelului spala vasele la bucatarie. Este prima data in viata mea cand vad asa ceva. Respect!

 354. Personal foarte amabil si prietenos. Camera foarte curata si spatioasa.Este un hotel ok si pentru un sejur de familie, desi loc de joaca nu au.Micul dejun foarte bun si variat.

 355. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 356. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 357. Amelia-florentina iunie 22, 2019 at 1:18 am

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 358. Personalul politicos, un mic dejun delicios si multe activitati in aer liber: piscina, teren de tenis, bar si terasa. Se ajunge usor din drumul principal (sunt montate indicatoare de o parte si de alta a drumului) si exista suficiente locuri de parcare in incinta hotelului. La 2 minute de hotel se afla deopotriva un Lidl si un Kaufland de unde se pot face cumparaturi.

 359. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 360. Liniște, periferie, muște, greieri,furnici in baie

 361. Curatenie, liniste, mic dejun consistent, per ansamblu foarte bine

 362. Locatia linistita. Mirosul camerei curat-neutru. Ne-a placut ca nu am fost conditionati de ora la check-in, am discutat cu responsabilul locatiei si am gasit cheia in usa. Pentru fumatori, se poate fuma pe culoarul din fata camerelor (ferestrele sunt foarte mari iar fumul nu intra in camera). Am parasit locatia lasand cheia in usa, nu am intalnit personalul. Micul dejun gustos si foarte consistent (oua ochiuri simple, omleta cu sunca si cascaval,mezeluri si branzeturi, unt, ceai sau cafea, gem, iaurt, foarte buna a fost painea prajita).

 363. Cazare curată, modernă, cu toate facilitățile incluse. Mic dejun bogat și un desert pe măsura.

 364. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 365. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 366. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 367. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 368. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 369. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 370. Camere curate, mic dejun bun și o domnișoară foarte amabila la recepție.

 371. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 372. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 373. Amplasata la intrarea in Radauti,prorietatea are camere curate si spatioase,baia dotata. Personalul de la receptie foarte amabil.

 374. Locatie accesibila in toate directiile, manastiri, Suceava, Ukraina, foarte curat si confortabil.

 375. Am fost foarte mulțumiti de locație. Camera renovata recent. Impecabila curățenia. Mulțumim!

 376. Personal foarte amabil, camarele curate si amplasarea foarte buna.

 377. Totul a fost peste asteptari, dar cel mai mult mi-a placut faptul ca proprietara hotelului spala vasele la bucatarie. Este prima data in viata mea cand vad asa ceva. Respect!

 378. Personal foarte amabil si prietenos. Camera foarte curata si spatioasa.Este un hotel ok si pentru un sejur de familie, desi loc de joaca nu au.Micul dejun foarte bun si variat.

 379. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 380. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 381. Amelia-florentina iunie 28, 2019 at 4:18 pm

  În afara faptului ca mobilierul (referindu ma și la minifrigider) este cam vechi, și lenjeria de pat este puțin uzata (în camera unde am stat eu) este foarte curat (am stat la alta pensiune, Fa_t tot în Rădăuți, unde nici măcar nu aveau lenjeria de pat alba asa cum este în normal și nu mai zic de curățenie sau căldură iarna). Pe timp de iarna este foarte cald în camera, este perfect. Având în vedere prețul și condițiile este cea mai buna alegere din oraș. Curățenia este pe primul loc la aceasta locație. Mâncarea nu știu cum este deoarece am servit în alta locație.

 382. Curatenie, liniste, mic dejun consistent, per ansamblu foarte bine

 383. Locatia linistita. Mirosul camerei curat-neutru. Ne-a placut ca nu am fost conditionati de ora la check-in, am discutat cu responsabilul locatiei si am gasit cheia in usa. Pentru fumatori, se poate fuma pe culoarul din fata camerelor (ferestrele sunt foarte mari iar fumul nu intra in camera). Am parasit locatia lasand cheia in usa, nu am intalnit personalul. Micul dejun gustos si foarte consistent (oua ochiuri simple, omleta cu sunca si cascaval,mezeluri si branzeturi, unt, ceai sau cafea, gem, iaurt, foarte buna a fost painea prajita).

 384. Cazare curată, modernă, cu toate facilitățile incluse. Mic dejun bogat și un desert pe măsura.

 385. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 386. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 387. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 388. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 389. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 390. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 391. Camere curate, mic dejun bun și o domnișoară foarte amabila la recepție.

 392. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 393. Camera in care am fost cazati avea un luminator si ne-a placut cum patrundea lumina prin el. Fetele de la receptie sunt profesioniste, comunicative si foarte amabile. Faptul ca poti lua micul dejun si la o ora mai tarzie este un lucru foarte bun pentru cei ce nu se pot trezi devreme. Deasemenea, ne-au placut foarte mult ciorbele (de perisoare si radauteana). Felicitari !

 394. Curatenie perfecta.terasa din fata hotelului foarte buna pentru intilnire si sueta.personalul amabil peste masura.preturi accesibile.

 395. Conditii bune de cazare,masa la restaurant foarte bine gatita,micul dejun ajunge pentru 2 persoane.

 396. Un hotel foarte frumos, totul aranjat cu foarte mult gust. Placut impresionata.Daca voi mai reveni in Rădăuți cu siguranță voi alege același hotel.

 397. Totul a fost perfect, de la comunicarea cu personalul foarte amabil , confortul de 4 stele, micul dejun , curățenia. Mulțumim de asemenea Doamnei de la receptie care pe lângă faptul că a fost f. drăguță și comunicativă, la plecare ne-a două placintuțe de casă făcute chiar in aceeași locație . Mulțumim încă o dată !

 398. Personal foarte amabil, camarele curate si amplasarea foarte buna.

 399. Totul a fost peste asteptari, dar cel mai mult mi-a placut faptul ca proprietara hotelului spala vasele la bucatarie. Este prima data in viata mea cand vad asa ceva. Respect!

 400. Personalul politicos, un mic dejun delicios si multe activitati in aer liber: piscina, teren de tenis, bar si terasa. Se ajunge usor din drumul principal (sunt montate indicatoare de o parte si de alta a drumului) si exista suficiente locuri de parcare in incinta hotelului. La 2 minute de hotel se afla deopotriva un Lidl si un Kaufland de unde se pot face cumparaturi.

 401. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 402. Liniște, periferie, muște, greieri,furnici in baie

 403. Mâncarea de la restaurant este excepțional de bună. Personalul de nota 10.

 404. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 405. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 406. Am fost cazati in cladirea noua unde totul este renovat si nou

 407. Amplasata la intrarea in Radauti,prorietatea are camere curate si spatioase,baia dotata. Personalul de la receptie foarte amabil.

 408. Locatie accesibila in toate directiile, manastiri, Suceava, Ukraina, foarte curat si confortabil.

 409. Curatenie, liniste, mic dejun consistent, per ansamblu foarte bine

 410. Locatia linistita. Mirosul camerei curat-neutru. Ne-a placut ca nu am fost conditionati de ora la check-in, am discutat cu responsabilul locatiei si am gasit cheia in usa. Pentru fumatori, se poate fuma pe culoarul din fata camerelor (ferestrele sunt foarte mari iar fumul nu intra in camera). Am parasit locatia lasand cheia in usa, nu am intalnit personalul. Micul dejun gustos si foarte consistent (oua ochiuri simple, omleta cu sunca si cascaval,mezeluri si branzeturi, unt, ceai sau cafea, gem, iaurt, foarte buna a fost painea prajita).

 411. Cazare curată, modernă, cu toate facilitățile incluse. Mic dejun bogat și un desert pe măsura.

 412. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 413. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 414. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 415. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 416. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 417. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 418. O locație excelenta…d-na de la Recepție extrem de amabila…mâncarea f buna…multumesc

 419. Camere curate, mic dejun bun și o domnișoară foarte amabila la recepție.

 420. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 421. Personalul politicos, un mic dejun delicios si multe activitati in aer liber: piscina, teren de tenis, bar si terasa. Se ajunge usor din drumul principal (sunt montate indicatoare de o parte si de alta a drumului) si exista suficiente locuri de parcare in incinta hotelului. La 2 minute de hotel se afla deopotriva un Lidl si un Kaufland de unde se pot face cumparaturi.

 422. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 423. Liniște, periferie, muște, greieri,furnici in baie

 424. Totul a fost perfect, de la comunicarea cu personalul foarte amabil , confortul de 4 stele, micul dejun , curățenia. Mulțumim de asemenea Doamnei de la receptie care pe lângă faptul că a fost f. drăguță și comunicativă, la plecare ne-a două placintuțe de casă făcute chiar in aceeași locație . Mulțumim încă o dată !

 425. Personal foarte amabil, camarele curate si amplasarea foarte buna.

 426. Totul a fost peste asteptari, dar cel mai mult mi-a placut faptul ca proprietara hotelului spala vasele la bucatarie. Este prima data in viata mea cand vad asa ceva. Respect!

 427. Mâncarea de la restaurant este excepțional de bună. Personalul de nota 10.

 428. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 429. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 430. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 431. Am fost cazati in cladirea noua unde totul este renovat si nou

 432. Amplasata la intrarea in Radauti,prorietatea are camere curate si spatioase,baia dotata. Personalul de la receptie foarte amabil.

 433. Locație foarte liniștita, condițiile de cazare mult peste așteptări, personalul amabil iar micul dejun a fost extraordinar. Felicitări administratorilor!

 434. Curatenie, liniste, mic dejun consistent, per ansamblu foarte bine

 435. Locatia linistita. Mirosul camerei curat-neutru. Ne-a placut ca nu am fost conditionati de ora la check-in, am discutat cu responsabilul locatiei si am gasit cheia in usa. Pentru fumatori, se poate fuma pe culoarul din fata camerelor (ferestrele sunt foarte mari iar fumul nu intra in camera). Am parasit locatia lasand cheia in usa, nu am intalnit personalul. Micul dejun gustos si foarte consistent (oua ochiuri simple, omleta cu sunca si cascaval,mezeluri si branzeturi, unt, ceai sau cafea, gem, iaurt, foarte buna a fost painea prajita).

 436. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 437. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 438. Experienta groaznica, nu mi-a placut absolut nimic

 439. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 440. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 441. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 442. O locație excelenta…d-na de la Recepție extrem de amabila…mâncarea f buna…multumesc

 443. Camere curate, mic dejun bun și o domnișoară foarte amabila la recepție.

 444. O atmosfera îmbietoare ,personalul extraordinar de primitor,călduros . Primirea a fost peste asteparile mele,dpdv pozitiv.

 445. Totul a fost perfect, de la comunicarea cu personalul foarte amabil , confortul de 4 stele, micul dejun , curățenia. Mulțumim de asemenea Doamnei de la receptie care pe lângă faptul că a fost f. drăguță și comunicativă, la plecare ne-a două placintuțe de casă făcute chiar in aceeași locație . Mulțumim încă o dată !

 446. Personal foarte amabil, camarele curate si amplasarea foarte buna.

 447. Totul a fost peste asteptari, dar cel mai mult mi-a placut faptul ca proprietara hotelului spala vasele la bucatarie. Este prima data in viata mea cand vad asa ceva. Respect!

 448. Personalul politicos, un mic dejun delicios si multe activitati in aer liber: piscina, teren de tenis, bar si terasa. Se ajunge usor din drumul principal (sunt montate indicatoare de o parte si de alta a drumului) si exista suficiente locuri de parcare in incinta hotelului. La 2 minute de hotel se afla deopotriva un Lidl si un Kaufland de unde se pot face cumparaturi.

 449. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 450. Easy access from the main road and free private parking.

 451. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 452. Am fost cazati in cladirea noua unde totul este renovat si nou

 453. Amplasata la intrarea in Radauti,prorietatea are camere curate si spatioase,baia dotata. Personalul de la receptie foarte amabil.

 454. Locație foarte liniștita, condițiile de cazare mult peste așteptări, personalul amabil iar micul dejun a fost extraordinar. Felicitări administratorilor!

 455. Curatenie, liniste, mic dejun consistent, per ansamblu foarte bine

 456. Locatia linistita. Mirosul camerei curat-neutru. Ne-a placut ca nu am fost conditionati de ora la check-in, am discutat cu responsabilul locatiei si am gasit cheia in usa. Pentru fumatori, se poate fuma pe culoarul din fata camerelor (ferestrele sunt foarte mari iar fumul nu intra in camera). Am parasit locatia lasand cheia in usa, nu am intalnit personalul. Micul dejun gustos si foarte consistent (oua ochiuri simple, omleta cu sunca si cascaval,mezeluri si branzeturi, unt, ceai sau cafea, gem, iaurt, foarte buna a fost painea prajita).

 457. Mâncarea de la restaurant este excepțional de bună. Personalul de nota 10.

 458. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 459. Incepand de la amplasamentul motelului fiind in centrul orasului, linistea (cu toate ca trec doar doua trenuri pe zi si acestea au farmecul lor), aerul curat, ambianta, amenajarile de bun gust si calitate, confortul (perne de puf de gasca) asternuturi curate inclusiv patul matrimonial mare cu saltele bune, si nu in ultimul rand atentia patronului sa avem toate conditiile si sa ne simtim cat mai bine precum si a personalului deosebit de amabil.

 460. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 461. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 462. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 463. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 464. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 465. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 466. Locația a corespuns dorintelor noastre de deplasare. Personalul deschis la comunicare și amabil.

 467. O locație excelenta…d-na de la Recepție extrem de amabila…mâncarea f buna…multumesc

 468. Camere curate, mic dejun bun și o domnișoară foarte amabila la recepție.

 469. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 470. Personalul politicos, un mic dejun delicios si multe activitati in aer liber: piscina, teren de tenis, bar si terasa. Se ajunge usor din drumul principal (sunt montate indicatoare de o parte si de alta a drumului) si exista suficiente locuri de parcare in incinta hotelului. La 2 minute de hotel se afla deopotriva un Lidl si un Kaufland de unde se pot face cumparaturi.

 471. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 472. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 473. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 474. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 475. Camera a fost decorată cu tendințe naționale, bucovinene. Bucătarul restaurantului un maestru. Am incercat câteva specialități bucovinene și au fost un deliciu.

 476. Mâncarea de la restaurant este excepțional de bună. Personalul de nota 10.

 477. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 478. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 479. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 480. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 481. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 482. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 483. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 484. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 485. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 486. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 487. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 488. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 489. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 490. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 491. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarului de a rezolva totul in favoarea noastra. Foarte curat si ingrijit. Cea mai buna cafea din zona. Un espresso adevarat!

 492. Micul dejun “F.B.” Locatia “F.B.” Personalul “F.B.” In locatie am stat intre orele 23,00 – 8,00 Apa calda – permanent Lumina – buna Curatenie – zilnic Preturile la bar – foarte mari – comparativ cu alte locatii

 493. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 494. Personalul politicos, un mic dejun delicios si multe activitati in aer liber: piscina, teren de tenis, bar si terasa. Se ajunge usor din drumul principal (sunt montate indicatoare de o parte si de alta a drumului) si exista suficiente locuri de parcare in incinta hotelului. La 2 minute de hotel se afla deopotriva un Lidl si un Kaufland de unde se pot face cumparaturi.

 495. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 496. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 497. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 498. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 499. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 500. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 501. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 502. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 503. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 504. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 505. Personalul foarte amabil. Mâncarea bună dar cam scumpă.

 506. Camera a fost decorată cu tendințe naționale, bucovinene. Bucătarul restaurantului un maestru. Am incercat câteva specialități bucovinene și au fost un deliciu.

 507. Mâncarea de la restaurant este excepțional de bună. Personalul de nota 10.

 508. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 509. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 510. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 511. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 512. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 513. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 514. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 515. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarului de a rezolva totul in favoarea noastra. Foarte curat si ingrijit. Cea mai buna cafea din zona. Un espresso adevarat!

 516. Micul dejun “F.B.” Locatia “F.B.” Personalul “F.B.” In locatie am stat intre orele 23,00 – 8,00 Apa calda – permanent Lumina – buna Curatenie – zilnic Preturile la bar – foarte mari – comparativ cu alte locatii

 517. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 518. Personalul politicos, un mic dejun delicios si multe activitati in aer liber: piscina, teren de tenis, bar si terasa. Se ajunge usor din drumul principal (sunt montate indicatoare de o parte si de alta a drumului) si exista suficiente locuri de parcare in incinta hotelului. La 2 minute de hotel se afla deopotriva un Lidl si un Kaufland de unde se pot face cumparaturi.

 519. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 520. Personalul foarte amabil. Mâncarea bună dar cam scumpă.

 521. Camera a fost decorată cu tendințe naționale, bucovinene. Bucătarul restaurantului un maestru. Am incercat câteva specialități bucovinene și au fost un deliciu.

 522. Mâncarea de la restaurant este excepțional de bună. Personalul de nota 10.

 523. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 524. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 525. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 526. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 527. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 528. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 529. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 530. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 531. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 532. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 533. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 534. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 535. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 536. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarului de a rezolva totul in favoarea noastra. Foarte curat si ingrijit. Cea mai buna cafea din zona. Un espresso adevarat!

 537. Micul dejun “F.B.” Locatia “F.B.” Personalul “F.B.” In locatie am stat intre orele 23,00 – 8,00 Apa calda – permanent Lumina – buna Curatenie – zilnic Preturile la bar – foarte mari – comparativ cu alte locatii

 538. Personal foarte amabil și mereu zâmbitor. Calitatea serviciilor din restaurant extraordinara. Parcare mereu disponibila. O experiență foarte placuta.

 539. Locul potrivit pentru a înnopta după o zi de vizitat mănăstirile din zonă. Personal amabil, curăţenie şi linişte. Restaurantul este cochet, seara am servit un desert foarte bun, iar micul dejun de dimineaţa nu trebuie ratat – este copios. Deşi semnalul gsm este mai slab în zonă, internetul wi-fi a compensat foarte bine acest neajuns. Raportul preţ-calitate este excelent.

 540. Camera curata ,salteaua de la pat f buna ,baia curata si utilată cu tot ce ai nevoie:sapun ,gel de dus uscator de par ,prosoape curate ,slapi

 541. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 542. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 543. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 544. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 545. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 546. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 547. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 548. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 549. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 550. Personalul foarte amabil. Mâncarea bună dar cam scumpă.

 551. Camera a fost decorată cu tendințe naționale, bucovinene. Bucătarul restaurantului un maestru. Am incercat câteva specialități bucovinene și au fost un deliciu.

 552. Mâncarea de la restaurant este excepțional de bună. Personalul de nota 10.

 553. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 554. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 555. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 556. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 557. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarului de a rezolva totul in favoarea noastra. Foarte curat si ingrijit. Cea mai buna cafea din zona. Un espresso adevarat!

 558. Micul dejun “F.B.” Locatia “F.B.” Personalul “F.B.” In locatie am stat intre orele 23,00 – 8,00 Apa calda – permanent Lumina – buna Curatenie – zilnic Preturile la bar – foarte mari – comparativ cu alte locatii

 559. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 560. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 561. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 562. Ne-am simtit ca la niste prieteni vechi, nicidecum ca la o pensiune. Se confirma faptul ca in Bucovina nu conteaza numarul de stele atribuite locatiei, deoarece soarele din sufletul gazdelor au facut sa avem un sejur minunat. Va multumim.

 563. Primire călduroasă din partea gazdei, cameră foarte curată, mult sprijin din partea proprietarei, liniște, totul foarte bine. Mulțumesc!!!

 564. Asa cum v-am comunicat dupa confirmarea rezervarii m-a dezamagit faptul ca am comandat o camera pentru o familie de doua persoane si am primit o camera la mandarsa pentru o persoana. Nici macar dupa 4 zile nu am un raspuns ferm la intrebarea:Cui apartine acest comportament ?

 565. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 566. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarului de a rezolva totul in favoarea noastra. Foarte curat si ingrijit. Cea mai buna cafea din zona. Un espresso adevarat!

 567. Micul dejun “F.B.” Locatia “F.B.” Personalul “F.B.” In locatie am stat intre orele 23,00 – 8,00 Apa calda – permanent Lumina – buna Curatenie – zilnic Preturile la bar – foarte mari – comparativ cu alte locatii

 568. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 569. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 570. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 571. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 572. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 573. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 574. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 575. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 576. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 577. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 578. Personalul politicos, un mic dejun delicios si multe activitati in aer liber: piscina, teren de tenis, bar si terasa. Se ajunge usor din drumul principal (sunt montate indicatoare de o parte si de alta a drumului) si exista suficiente locuri de parcare in incinta hotelului. La 2 minute de hotel se afla deopotriva un Lidl si un Kaufland de unde se pot face cumparaturi.

 579. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 580. Personalul foarte amabil. Mâncarea bună dar cam scumpă.

 581. Camera a fost decorată cu tendințe naționale, bucovinene. Bucătarul restaurantului un maestru. Am incercat câteva specialități bucovinene și au fost un deliciu.

 582. Mâncarea de la restaurant este excepțional de bună. Personalul de nota 10.

 583. Ne-am simtit ca la niste prieteni vechi, nicidecum ca la o pensiune. Se confirma faptul ca in Bucovina nu conteaza numarul de stele atribuite locatiei, deoarece soarele din sufletul gazdelor au facut sa avem un sejur minunat. Va multumim.

 584. Primire călduroasă din partea gazdei, cameră foarte curată, mult sprijin din partea proprietarei, liniște, totul foarte bine. Mulțumesc!!!

 585. Asa cum v-am comunicat dupa confirmarea rezervarii m-a dezamagit faptul ca am comandat o camera pentru o familie de doua persoane si am primit o camera la mandarsa pentru o persoana. Nici macar dupa 4 zile nu am un raspuns ferm la intrebarea:Cui apartine acest comportament ?

 586. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 587. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 588. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 589. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 590. Personalul politicos, un mic dejun delicios si multe activitati in aer liber: piscina, teren de tenis, bar si terasa. Se ajunge usor din drumul principal (sunt montate indicatoare de o parte si de alta a drumului) si exista suficiente locuri de parcare in incinta hotelului. La 2 minute de hotel se afla deopotriva un Lidl si un Kaufland de unde se pot face cumparaturi.

 591. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 592. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 593. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 594. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 595. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 596. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 597. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 598. Personalul foarte amabil. Mâncarea bună dar cam scumpă.

 599. Camera a fost decorată cu tendințe naționale, bucovinene. Bucătarul restaurantului un maestru. Am incercat câteva specialități bucovinene și au fost un deliciu.

 600. Mâncarea de la restaurant este excepțional de bună. Personalul de nota 10.

 601. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 602. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 603. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 604. Mic dejun bun ,camera confortabilă ,o pensiune cu un usor aer desuet,de interbelic,un personal amabil,asezare excelenta

 605. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 606. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarului de a rezolva totul in favoarea noastra. Foarte curat si ingrijit. Cea mai buna cafea din zona. Un espresso adevarat!

 607. Personal foarte amabil și mereu zâmbitor. Calitatea serviciilor din restaurant extraordinara. Parcare mereu disponibila. O experiență foarte placuta.

 608. Locul potrivit pentru a înnopta după o zi de vizitat mănăstirile din zonă. Personal amabil, curăţenie şi linişte. Restaurantul este cochet, seara am servit un desert foarte bun, iar micul dejun de dimineaţa nu trebuie ratat – este copios. Deşi semnalul gsm este mai slab în zonă, internetul wi-fi a compensat foarte bine acest neajuns. Raportul preţ-calitate este excelent.

 609. Camera curata ,salteaua de la pat f buna ,baia curata si utilată cu tot ce ai nevoie:sapun ,gel de dus uscator de par ,prosoape curate ,slapi

 610. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 611. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 612. Este amplasat central, pentru clienti fara prea mari pretentii este excelent. Am ajuns ceva mai tarziu si nu au fost probleme cu cazarea , camera era curata, personalul amabil, in concluzie a fost OK. La final am observat era dotat cu o minibibloteca cu jocuri de remy si altele. Cei amatori le pot folosi.

 613. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 614. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 615. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 616. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 617. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 618. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 619. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 620. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 621. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 622. Personal foarte amabil și mereu zâmbitor. Calitatea serviciilor din restaurant extraordinara. Parcare mereu disponibila. O experiență foarte placuta.

 623. Locul potrivit pentru a înnopta după o zi de vizitat mănăstirile din zonă. Personal amabil, curăţenie şi linişte. Restaurantul este cochet, seara am servit un desert foarte bun, iar micul dejun de dimineaţa nu trebuie ratat – este copios. Deşi semnalul gsm este mai slab în zonă, internetul wi-fi a compensat foarte bine acest neajuns. Raportul preţ-calitate este excelent.

 624. Camera curata ,salteaua de la pat f buna ,baia curata si utilată cu tot ce ai nevoie:sapun ,gel de dus uscator de par ,prosoape curate ,slapi

 625. Camera a fost decorată cu tendințe naționale, bucovinene. Bucătarul restaurantului un maestru. Am incercat câteva specialități bucovinene și au fost un deliciu.

 626. Mâncarea de la restaurant este excepțional de bună. Personalul de nota 10.

 627. Mi-a placut baia. Foarte spatioasa si foarte moderna.

 628. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 629. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 630. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 631. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 632. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 633. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 634. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 635. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 636. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 637. Localizarea este perfecta. Personalul foarte amabil.

 638. Frumos,rustic, curățenie, foarte amabili .Recomand raport calitate pret foarte foarte ok.

 639. Curat, camere mari si bine aranjate, caldura chiar mai multa decat necesar. Paturi peste asteptari de comode, cosmetice de calitate, parcare langa hotel.

 640. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 641. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 642. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 643. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 644. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 645. Personalul politicos, un mic dejun delicios si multe activitati in aer liber: piscina, teren de tenis, bar si terasa. Se ajunge usor din drumul principal (sunt montate indicatoare de o parte si de alta a drumului) si exista suficiente locuri de parcare in incinta hotelului. La 2 minute de hotel se afla deopotriva un Lidl si un Kaufland de unde se pot face cumparaturi.

 646. Mic dejun bun ,camera confortabilă ,o pensiune cu un usor aer desuet,de interbelic,un personal amabil,asezare excelenta

 647. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 648. Disponibilitatea si amabilitatea proprietarului de a rezolva totul in favoarea noastra. Foarte curat si ingrijit. Cea mai buna cafea din zona. Un espresso adevarat!

 649. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 650. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 651. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 652. Personal foarte amabil și mereu zâmbitor. Calitatea serviciilor din restaurant extraordinara. Parcare mereu disponibila. O experiență foarte placuta.

 653. Locul potrivit pentru a înnopta după o zi de vizitat mănăstirile din zonă. Personal amabil, curăţenie şi linişte. Restaurantul este cochet, seara am servit un desert foarte bun, iar micul dejun de dimineaţa nu trebuie ratat – este copios. Deşi semnalul gsm este mai slab în zonă, internetul wi-fi a compensat foarte bine acest neajuns. Raportul preţ-calitate este excelent.

 654. Camera curata ,salteaua de la pat f buna ,baia curata si utilată cu tot ce ai nevoie:sapun ,gel de dus uscator de par ,prosoape curate ,slapi

 655. Ete de recomandat tuturor celor cărora le place a trai câteva clipe intr un ambiant loc de neuitat !

 656. Localizarea este perfecta. Personalul foarte amabil.

 657. Frumos,rustic, curățenie, foarte amabili .Recomand raport calitate pret foarte foarte ok.

 658. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 659. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 660. Personalul politicos, un mic dejun delicios si multe activitati in aer liber: piscina, teren de tenis, bar si terasa. Se ajunge usor din drumul principal (sunt montate indicatoare de o parte si de alta a drumului) si exista suficiente locuri de parcare in incinta hotelului. La 2 minute de hotel se afla deopotriva un Lidl si un Kaufland de unde se pot face cumparaturi.

 661. Ne-am simtit ca la niste prieteni vechi, nicidecum ca la o pensiune. Se confirma faptul ca in Bucovina nu conteaza numarul de stele atribuite locatiei, deoarece soarele din sufletul gazdelor au facut sa avem un sejur minunat. Va multumim.

 662. Primire călduroasă din partea gazdei, cameră foarte curată, mult sprijin din partea proprietarei, liniște, totul foarte bine. Mulțumesc!!!

 663. Asa cum v-am comunicat dupa confirmarea rezervarii m-a dezamagit faptul ca am comandat o camera pentru o familie de doua persoane si am primit o camera la mandarsa pentru o persoana. Nici macar dupa 4 zile nu am un raspuns ferm la intrebarea:Cui apartine acest comportament ?

 664. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 665. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 666. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 667. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 668. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 669. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 670. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 671. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 672. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 673. Amplasarea buna, usor de gasit. Personalul foarte amabil , ne-a dat multe informatii utile. Atit micul dejun cit si cina auf fost excelente si bogate in sortiment. Inca odata, multe multumiri si revenim cu drag.

 674. Mic dejun bun ,camera confortabilă ,o pensiune cu un usor aer desuet,de interbelic,un personal amabil,asezare excelenta

 675. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 676. Personal foarte amabil și mereu zâmbitor. Calitatea serviciilor din restaurant extraordinara. Parcare mereu disponibila. O experiență foarte placuta.

 677. Locul potrivit pentru a înnopta după o zi de vizitat mănăstirile din zonă. Personal amabil, curăţenie şi linişte. Restaurantul este cochet, seara am servit un desert foarte bun, iar micul dejun de dimineaţa nu trebuie ratat – este copios. Deşi semnalul gsm este mai slab în zonă, internetul wi-fi a compensat foarte bine acest neajuns. Raportul preţ-calitate este excelent.

 678. Camera curata ,salteaua de la pat f buna ,baia curata si utilată cu tot ce ai nevoie:sapun ,gel de dus uscator de par ,prosoape curate ,slapi

 679. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 680. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 681. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 682. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 683. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 684. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 685. Personal foarte amabil și mereu zâmbitor. Calitatea serviciilor din restaurant extraordinara. Parcare mereu disponibila. O experiență foarte placuta.

 686. Locul potrivit pentru a înnopta după o zi de vizitat mănăstirile din zonă. Personal amabil, curăţenie şi linişte. Restaurantul este cochet, seara am servit un desert foarte bun, iar micul dejun de dimineaţa nu trebuie ratat – este copios. Deşi semnalul gsm este mai slab în zonă, internetul wi-fi a compensat foarte bine acest neajuns. Raportul preţ-calitate este excelent.

 687. Camera curata ,salteaua de la pat f buna ,baia curata si utilată cu tot ce ai nevoie:sapun ,gel de dus uscator de par ,prosoape curate ,slapi

 688. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 689. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 690. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 691. Ete de recomandat tuturor celor cărora le place a trai câteva clipe intr un ambiant loc de neuitat !

 692. Localizarea este perfecta. Personalul foarte amabil.

 693. Frumos,rustic, curățenie, foarte amabili .Recomand raport calitate pret foarte foarte ok.

 694. Amplasarea buna, usor de gasit. Personalul foarte amabil , ne-a dat multe informatii utile. Atit micul dejun cit si cina auf fost excelente si bogate in sortiment. Inca odata, multe multumiri si revenim cu drag.

 695. Mic dejun bun ,camera confortabilă ,o pensiune cu un usor aer desuet,de interbelic,un personal amabil,asezare excelenta

 696. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 697. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 698. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 699. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 700. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 701. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 702. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 703. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 704. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 705. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 706. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 707. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 708. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 709. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 710. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 711. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 712. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 713. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 714. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 715. Ete de recomandat tuturor celor cărora le place a trai câteva clipe intr un ambiant loc de neuitat !

 716. Localizarea este perfecta. Personalul foarte amabil.

 717. Frumos,rustic, curățenie, foarte amabili .Recomand raport calitate pret foarte foarte ok.

 718. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 719. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 720. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 721. Amplasarea buna, usor de gasit. Personalul foarte amabil , ne-a dat multe informatii utile. Atit micul dejun cit si cina auf fost excelente si bogate in sortiment. Inca odata, multe multumiri si revenim cu drag.

 722. Mic dejun bun ,camera confortabilă ,o pensiune cu un usor aer desuet,de interbelic,un personal amabil,asezare excelenta

 723. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 724. Personal foarte amabil și mereu zâmbitor. Calitatea serviciilor din restaurant extraordinara. Parcare mereu disponibila. O experiență foarte placuta.

 725. Locul potrivit pentru a înnopta după o zi de vizitat mănăstirile din zonă. Personal amabil, curăţenie şi linişte. Restaurantul este cochet, seara am servit un desert foarte bun, iar micul dejun de dimineaţa nu trebuie ratat – este copios. Deşi semnalul gsm este mai slab în zonă, internetul wi-fi a compensat foarte bine acest neajuns. Raportul preţ-calitate este excelent.

 726. Camera curata ,salteaua de la pat f buna ,baia curata si utilată cu tot ce ai nevoie:sapun ,gel de dus uscator de par ,prosoape curate ,slapi

 727. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 728. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 729. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 730. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 731. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 732. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 733. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 734. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 735. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 736. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 737. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 738. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 739. Ete de recomandat tuturor celor cărora le place a trai câteva clipe intr un ambiant loc de neuitat !

 740. Localizarea este perfecta. Personalul foarte amabil.

 741. Frumos,rustic, curățenie, foarte amabili .Recomand raport calitate pret foarte foarte ok.

 742. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 743. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 744. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 745. Amplasarea buna, usor de gasit. Personalul foarte amabil , ne-a dat multe informatii utile. Atit micul dejun cit si cina auf fost excelente si bogate in sortiment. Inca odata, multe multumiri si revenim cu drag.

 746. Mic dejun bun ,camera confortabilă ,o pensiune cu un usor aer desuet,de interbelic,un personal amabil,asezare excelenta

 747. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 748. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 749. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 750. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 751. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 752. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 753. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 754. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 755. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 756. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 757. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 758. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 759. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 760. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 761. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 762. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 763. Ete de recomandat tuturor celor cărora le place a trai câteva clipe intr un ambiant loc de neuitat !

 764. Localizarea este perfecta. Personalul foarte amabil.

 765. Frumos,rustic, curățenie, foarte amabili .Recomand raport calitate pret foarte foarte ok.

 766. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 767. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 768. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 769. Amplasarea buna, usor de gasit. Personalul foarte amabil , ne-a dat multe informatii utile. Atit micul dejun cit si cina auf fost excelente si bogate in sortiment. Inca odata, multe multumiri si revenim cu drag.

 770. Mic dejun bun ,camera confortabilă ,o pensiune cu un usor aer desuet,de interbelic,un personal amabil,asezare excelenta

 771. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 772. Ne-am simtit ca la niste prieteni vechi, nicidecum ca la o pensiune. Se confirma faptul ca in Bucovina nu conteaza numarul de stele atribuite locatiei, deoarece soarele din sufletul gazdelor au facut sa avem un sejur minunat. Va multumim.

 773. Primire călduroasă din partea gazdei, cameră foarte curată, mult sprijin din partea proprietarei, liniște, totul foarte bine. Mulțumesc!!!

 774. Asa cum v-am comunicat dupa confirmarea rezervarii m-a dezamagit faptul ca am comandat o camera pentru o familie de doua persoane si am primit o camera la mandarsa pentru o persoana. Nici macar dupa 4 zile nu am un raspuns ferm la intrebarea:Cui apartine acest comportament ?

 775. Ete de recomandat tuturor celor cărora le place a trai câteva clipe intr un ambiant loc de neuitat !

 776. Localizarea este perfecta. Personalul foarte amabil.

 777. Frumos,rustic, curățenie, foarte amabili .Recomand raport calitate pret foarte foarte ok.

 778. Momentan nu exista restaurant functional, ceea ce a fost un minus.

 779. Usor de ajuns, gazda ne-a oferit tot ajutorul si sfaturile de care aveam nevoie. Curat, camerele mari si ingrijite!

 780. Camera era curata si personalul prietenos, o sa revin in viitor. Va multumesc.

 781. Micul dejun a fost excelent. Personal extrem de amabil.

 782. Mi-a plăcut tot, un hotel excelent din toate punctele de vedere.

 783. Acest hotel este cea mai buna recomandare in Radauti, pentru turistii care doresc sa se simta ca acasa, la un pret rezonabil.

 784. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 785. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 786. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 787. Ne-am simtit ca la niste prieteni vechi, nicidecum ca la o pensiune. Se confirma faptul ca in Bucovina nu conteaza numarul de stele atribuite locatiei, deoarece soarele din sufletul gazdelor au facut sa avem un sejur minunat. Va multumim.

 788. Primire călduroasă din partea gazdei, cameră foarte curată, mult sprijin din partea proprietarei, liniște, totul foarte bine. Mulțumesc!!!

 789. Asa cum v-am comunicat dupa confirmarea rezervarii m-a dezamagit faptul ca am comandat o camera pentru o familie de doua persoane si am primit o camera la mandarsa pentru o persoana. Nici macar dupa 4 zile nu am un raspuns ferm la intrebarea:Cui apartine acest comportament ?

 790. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 791. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 792. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 793. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 794. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 795. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 796. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 797. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 798. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 799. Micul dejun a fost excelent. Personal extrem de amabil.

 800. Mi-a plăcut tot, un hotel excelent din toate punctele de vedere.

 801. Acest hotel este cea mai buna recomandare in Radauti, pentru turistii care doresc sa se simta ca acasa, la un pret rezonabil.

 802. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 803. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 804. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 805. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 806. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 807. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 808. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 809. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 810. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 811. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 812. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 813. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 814. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 815. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 816. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 817. Personal foarte amabil și mereu zâmbitor. Calitatea serviciilor din restaurant extraordinara. Parcare mereu disponibila. O experiență foarte placuta.

 818. Locul potrivit pentru a înnopta după o zi de vizitat mănăstirile din zonă. Personal amabil, curăţenie şi linişte. Restaurantul este cochet, seara am servit un desert foarte bun, iar micul dejun de dimineaţa nu trebuie ratat – este copios. Deşi semnalul gsm este mai slab în zonă, internetul wi-fi a compensat foarte bine acest neajuns. Raportul preţ-calitate este excelent.

 819. Camera curata ,salteaua de la pat f buna ,baia curata si utilată cu tot ce ai nevoie:sapun ,gel de dus uscator de par ,prosoape curate ,slapi

 820. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 821. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 822. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 823. Amplasarea buna, usor de gasit. Personalul foarte amabil , ne-a dat multe informatii utile. Atit micul dejun cit si cina auf fost excelente si bogate in sortiment. Inca odata, multe multumiri si revenim cu drag.

 824. Mic dejun bun ,camera confortabilă ,o pensiune cu un usor aer desuet,de interbelic,un personal amabil,asezare excelenta

 825. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 826. Ete de recomandat tuturor celor cărora le place a trai câteva clipe intr un ambiant loc de neuitat !

 827. Localizarea este perfecta. Personalul foarte amabil.

 828. Frumos,rustic, curățenie, foarte amabili .Recomand raport calitate pret foarte foarte ok.

 829. Micul dejun a fost excelent. Personal extrem de amabil.

 830. Mi-a plăcut tot, un hotel excelent din toate punctele de vedere.

 831. Acest hotel este cea mai buna recomandare in Radauti, pentru turistii care doresc sa se simta ca acasa, la un pret rezonabil.

 832. Momentan nu exista restaurant functional, ceea ce a fost un minus.

 833. Usor de ajuns, gazda ne-a oferit tot ajutorul si sfaturile de care aveam nevoie. Curat, camerele mari si ingrijite!

 834. Camera era curata si personalul prietenos, o sa revin in viitor. Va multumesc.

 835. Ne-am simtit ca la niste prieteni vechi, nicidecum ca la o pensiune. Se confirma faptul ca in Bucovina nu conteaza numarul de stele atribuite locatiei, deoarece soarele din sufletul gazdelor au facut sa avem un sejur minunat. Va multumim.

 836. Primire călduroasă din partea gazdei, cameră foarte curată, mult sprijin din partea proprietarei, liniște, totul foarte bine. Mulțumesc!!!

 837. Asa cum v-am comunicat dupa confirmarea rezervarii m-a dezamagit faptul ca am comandat o camera pentru o familie de doua persoane si am primit o camera la mandarsa pentru o persoana. Nici macar dupa 4 zile nu am un raspuns ferm la intrebarea:Cui apartine acest comportament ?

 838. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 839. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 840. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 841. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 842. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 843. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 844. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 845. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 846. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 847. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 848. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 849. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 850. Micul dejun a fost excelent. Personal extrem de amabil.

 851. Mi-a plăcut tot, un hotel excelent din toate punctele de vedere.

 852. Acest hotel este cea mai buna recomandare in Radauti, pentru turistii care doresc sa se simta ca acasa, la un pret rezonabil.

 853. Ne-am simtit ca la niste prieteni vechi, nicidecum ca la o pensiune. Se confirma faptul ca in Bucovina nu conteaza numarul de stele atribuite locatiei, deoarece soarele din sufletul gazdelor au facut sa avem un sejur minunat. Va multumim.

 854. Primire călduroasă din partea gazdei, cameră foarte curată, mult sprijin din partea proprietarei, liniște, totul foarte bine. Mulțumesc!!!

 855. Asa cum v-am comunicat dupa confirmarea rezervarii m-a dezamagit faptul ca am comandat o camera pentru o familie de doua persoane si am primit o camera la mandarsa pentru o persoana. Nici macar dupa 4 zile nu am un raspuns ferm la intrebarea:Cui apartine acest comportament ?

 856. Personal foarte amabil și mereu zâmbitor. Calitatea serviciilor din restaurant extraordinara. Parcare mereu disponibila. O experiență foarte placuta.

 857. Locul potrivit pentru a înnopta după o zi de vizitat mănăstirile din zonă. Personal amabil, curăţenie şi linişte. Restaurantul este cochet, seara am servit un desert foarte bun, iar micul dejun de dimineaţa nu trebuie ratat – este copios. Deşi semnalul gsm este mai slab în zonă, internetul wi-fi a compensat foarte bine acest neajuns. Raportul preţ-calitate este excelent.

 858. Camera curata ,salteaua de la pat f buna ,baia curata si utilată cu tot ce ai nevoie:sapun ,gel de dus uscator de par ,prosoape curate ,slapi

 859. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 860. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 861. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 862. Retras, liniste, mic dejun copios, personal foarte amabil, curatenie 9/10.

 863. Camere foarte moderne si curate, curățenie exemplara, mic dejun foarte gustos si bogat.

 864. Locatia este o alternativa binevenita in Radauti. Camerele sunt decente si cu bun gust oferind exact ce ai nevoie si nimic mai mult. Mi-a placut ca este liniste in zona si ca parcarea este generoasa.

 865. Amplasarea buna, usor de gasit. Personalul foarte amabil , ne-a dat multe informatii utile. Atit micul dejun cit si cina auf fost excelente si bogate in sortiment. Inca odata, multe multumiri si revenim cu drag.

 866. Mic dejun bun ,camera confortabilă ,o pensiune cu un usor aer desuet,de interbelic,un personal amabil,asezare excelenta

 867. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 868. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 869. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 870. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 871. Personalul amabil, cu exceptia sefului. Locuri de parcare. Usor de ajuns. Micul dejun bun.

 872. Curat, totul nou, personal amabil, mancare foarte buna la un pret ok.

 873. Am fost cazati o noapte in cladirea noua (exista doua cladiri). Locatia este situata la intrarea in orasul Radauti. De aici am mers cu masina sa vizitam centrul orasului. Camerele, mobilierul, baia, etc. arata impecabil. Sunt noi si curate. Raportul pret/calitate este excelent. Recomand cu caldura!

 874. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 875. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 876. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 877. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 878. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 879. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 880. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 881. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 882. -totul aranjat cu gust, curățenie și mobilier frumos. Mâncarea foarte bună și patronul un om minunat. Recomand cu căldură

 883. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 884. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 885. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 886. Momentan nu exista restaurant functional, ceea ce a fost un minus.

 887. Usor de ajuns, gazda ne-a oferit tot ajutorul si sfaturile de care aveam nevoie. Curat, camerele mari si ingrijite!

 888. Camera era curata si personalul prietenos, o sa revin in viitor. Va multumesc.

 889. Personal foarte amabil și mereu zâmbitor. Calitatea serviciilor din restaurant extraordinara. Parcare mereu disponibila. O experiență foarte placuta.

 890. Locul potrivit pentru a înnopta după o zi de vizitat mănăstirile din zonă. Personal amabil, curăţenie şi linişte. Restaurantul este cochet, seara am servit un desert foarte bun, iar micul dejun de dimineaţa nu trebuie ratat – este copios. Deşi semnalul gsm este mai slab în zonă, internetul wi-fi a compensat foarte bine acest neajuns. Raportul preţ-calitate este excelent.

 891. Camera curata ,salteaua de la pat f buna ,baia curata si utilată cu tot ce ai nevoie:sapun ,gel de dus uscator de par ,prosoape curate ,slapi

 892. Ete de recomandat tuturor celor cărora le place a trai câteva clipe intr un ambiant loc de neuitat !

 893. Localizarea este perfecta. Personalul foarte amabil.

 894. Frumos,rustic, curățenie, foarte amabili .Recomand raport calitate pret foarte foarte ok.

 895. Amplasarea buna, usor de gasit. Personalul foarte amabil , ne-a dat multe informatii utile. Atit micul dejun cit si cina auf fost excelente si bogate in sortiment. Inca odata, multe multumiri si revenim cu drag.

 896. Mic dejun bun ,camera confortabilă ,o pensiune cu un usor aer desuet,de interbelic,un personal amabil,asezare excelenta

 897. -personal amabil -mic dejun foarte bun -pat confortabil -desi pensiunea este localizata langa drum, ai parte de liniste, te poti odihni foarte bine pentru ziua urmatoare -loc de parcare la proprietate -semnal wifi foarte bun

 898. Ete de recomandat tuturor celor cărora le place a trai câteva clipe intr un ambiant loc de neuitat !

 899. Localizarea este perfecta. Personalul foarte amabil.

 900. Frumos,rustic, curățenie, foarte amabili .Recomand raport calitate pret foarte foarte ok.

 901. Micul dejun a fost excelent. Personal extrem de amabil.

 902. Mi-a plăcut tot, un hotel excelent din toate punctele de vedere.

 903. very good breakfast. nice room. very clean. good restaurant for duner.

 904. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 905. Totul aranjat și frumos. Deosebit de curat și personal foarte amabil sinprofesionist

 906. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si dorinta personalului de a ajuta clientii. Le dau nota 20 din 10. Deasemenea, ambianta din curtea interioara si designul camerei au fost deosebite. Micul dejun de calitate, proaspat si diversificat. Saltelele foarte comode. Voi reveni cu siguranta.

 907. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 908. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 909. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 910. Personal foarte amabil și mereu zâmbitor. Calitatea serviciilor din restaurant extraordinara. Parcare mereu disponibila. O experiență foarte placuta.

 911. Locul potrivit pentru a înnopta după o zi de vizitat mănăstirile din zonă. Personal amabil, curăţenie şi linişte. Restaurantul este cochet, seara am servit un desert foarte bun, iar micul dejun de dimineaţa nu trebuie ratat – este copios. Deşi semnalul gsm este mai slab în zonă, internetul wi-fi a compensat foarte bine acest neajuns. Raportul preţ-calitate este excelent.

 912. Camera curata ,salteaua de la pat f buna ,baia curata si utilată cu tot ce ai nevoie:sapun ,gel de dus uscator de par ,prosoape curate ,slapi

 913. Ne-am simtit ca la niste prieteni vechi, nicidecum ca la o pensiune. Se confirma faptul ca in Bucovina nu conteaza numarul de stele atribuite locatiei, deoarece soarele din sufletul gazdelor au facut sa avem un sejur minunat. Va multumim.

 914. Primire călduroasă din partea gazdei, cameră foarte curată, mult sprijin din partea proprietarei, liniște, totul foarte bine. Mulțumesc!!!

 915. Asa cum v-am comunicat dupa confirmarea rezervarii m-a dezamagit faptul ca am comandat o camera pentru o familie de doua persoane si am primit o camera la mandarsa pentru o persoana. Nici macar dupa 4 zile nu am un raspuns ferm la intrebarea:Cui apartine acest comportament ?

 916. Momentan nu exista restaurant functional, ceea ce a fost un minus.

 917. Usor de ajuns, gazda ne-a oferit tot ajutorul si sfaturile de care aveam nevoie. Curat, camerele mari si ingrijite!

 918. Camera era curata si personalul prietenos, o sa revin in viitor. Va multumesc.

 919. Nu se serveste micul dejun. Dar este in apropiere pizzeria “Luca”

 920. Lenjeria curata,miros placut peste tot,locatia f linistita,am ajuns la 1,30 noaptea si mi- au deschis imediat,m-au lasat sa ma duc la culcare iar actele le-am facut la plecare!! Toti de acolo sunt ospitalieri si f draguti! E a doua oara cand merg,si de acum incolo doar la Galani ma voi caza cand vin in Radauti!!! Il recomand cu caldura!!

 921. Gazda foarte amabilă. Locația este foarte buna, curat…

 922. Ete de recomandat tuturor celor cărora le place a trai câteva clipe intr un ambiant loc de neuitat !

 923. Localizarea este perfecta. Personalul foarte amabil.

 924. Frumos,rustic, curățenie, foarte amabili .Recomand raport calitate pret foarte foarte ok.

 925. Totul a fost la superlativ si la cele mai inalte standarde !

 926. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 927. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 928. Excelent, atat personalul care a fost foarte amabil, prietenos si proactiv, cat si locatia, foarte curata, confortabila, spatioasa si amenajata/decorata cu bun gust. Multumesc pentru gazduire!

 929. Totul, de la locație pana la mâncare a fost excelent, personal foarte drăguț și amabil…

 930. O locație minunata ! Foarte curat mancare si personalul excepțional !

 931. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 932. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 933. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 934. Foarte aproape de gara si autogari, cu iesire la una din strazile principale, pretabila ca locatie atat pentru tranzit cat si pentru explorarea imprejurimilor (de ex. Putna) folosind trenul sau microbuzele. Caldura in camera, personal amabil, mic dejun inclus destul de satios (la alegere intre platou rece cu salam, masline, branzeturi / omleta cu sunca si cascaval / ochiuri + ceai sau cafea, incepand cu ora 8:00) ; un magazin Lidl se afla peste drum, la ~50m ; pana in centru se poate ajunge in ~10-15 min., pe jos.

 935. Bucuria revederii prietenilor si a orasului Radauti. Eleganta personalului de la pensiune a fost extraordinara. Camerele sunt dotate cu utilitatile necesare unui confort perfect de scurta durata. Lenjeria si prosoapele perfecte si suficiente materiale de igiena (sapun, sampon, hartie igienica).

 936. Foarte bine gandita camera si chiar daca nu este mare este foarte functionala.Foarte cald in camera.

 937. Micul dejun a fost delicios.Desi n-am putut sa aleg nimic din meniurile prezentate,domnisoara care ne-a servit a fost foarte draguta si mi-a pregatit ceea ce i-am cerut.Cina,de asemenea,a fost foarte buna si portiile sunt de ajuns de mari.Este o locatie curata cu personal care stie sa atraga.Cu siguranta o sa recomand!

 938. Condițiile foarte bune, curat, personalul mereu dornic să te ajute. Ne-am simțit foarte bine… Mulțumim!

 939. Totul : camera, baia mare, curățenia, amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună (porția e mare)- încercați colțunașii la desert (foarte buni). Mulțumiri domnișoarei Adelina. 🙂🤗 Chiar dacă Hotelul e aproape de Gară e liniște – trenul trece o dată sau de două ori pe zi.

 940. Raportul calitate pret foarte bun, exact pentru buzunarul turistului cu venit mediu din Romania. TOTUL NOU SI FOARTE CURAT IN CAMERE! Gazdele foarte primitoare, in urma discutiei la telefon am fost informat ca pot ajunge chiar si mai tarziu, spre seara, la locatie. Asta pentru mine a fost un lucru foarte bun pentru ca nu a trebuit sa alerg (am venit din cealalta parte e tarii) ca sa imi fac check-in-ul . Recomand aceasta locatie oricui doreste un sejur in zona manastirilor din Moldova. Este oarecum in centru locurilor de vizitat.

 941. Pret mic si facilitati peste asteptari. Recomand !!!

 942. Un loc superb. Curatenie exemplara. Decorata cu mult bun gust. Cu siguranta o sa revin cand voi mai fi in zona. Bravo…Felicitari

 943. Totul a fost ok. Mâncarea bună, micul dejun bogat și gustos, camere foarte curate și elegante, bine insonorizate, fiind la sosea. Foarte drăguț și convenabil per total.

 944. Totul peste așteptări!! O echipă extraordinara,totul impecabil de curat !! Cu siguranță revin !! Recomand!!

 945. Foarte curat, mancarea gustoasa, raport pret-calitate – f bun. Gazdele f prietenoase. Multumim!

 946. Totul a fost la superlativ si la cele mai inalte standarde !

 947. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 948. Cadrul intim, amenajat cu mult bun gust, administratorul destul de drăguț cu multa grija fata de clienți! Camerele foarte spațioase, frumoase, gradina amenajata superb!

 949. Totul a fost perfect. Începând de la tipa care ne-a întâmpinat si servit cina, pana la modul de servire a micului dejun. Dl care ne-a servit a fost atat de amabil de-ti venea sa-l îmbrățișezi. (m-am abtinut😊). Personal implicat .

 950. Locație decentă, de popas, pentru cei aflati în tranzit sau în interes de serviciu. Curățenia, amabilitatea personalului, amenajarea camerelor, chiar dacă sunt micuțe. Prețul camerei, decent, având și un mic dejun inclus.

 951. Foarte aproape de gara si autogari, cu iesire la una din strazile principale, pretabila ca locatie atat pentru tranzit cat si pentru explorarea imprejurimilor (de ex. Putna) folosind trenul sau microbuzele. Caldura in camera, personal amabil, mic dejun inclus destul de satios (la alegere intre platou rece cu salam, masline, branzeturi / omleta cu sunca si cascaval / ochiuri + ceai sau cafea, incepand cu ora 8:00) ; un magazin Lidl se afla peste drum, la ~50m ; pana in centru se poate ajunge in ~10-15 min., pe jos.

 952. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 953. Sehr gute zentrale Lage , unkomplizierte Check in/ Check out , sehr freundliche Personal , Sauberes Zimmer mit frisches Duft Die Klimaanlage funktionierte einwandfrei Am anreise Tag sind wir erst um 1 Uhr nachts angekommen, wir hatten es telefonisch mitgeteilt und die Mitarbeiterin ist für uns aufgeblieben so dass wir einchecken könnten Locație centrală foarte bună, check-in / check-out fără complicații, personal foarte prietenos Cameră curată cu un miros proaspăt Aerul condiționat a funcționat perfect  

 954. Mi-a placut amplasarea hotelului si micul dejun a fost delicios.

 955. Personalul a fost cel mai important in adaugarea de plus valoare pentru experienta noastra in aceasta locatie. Totul a fost la superlativ, confort, curatenie, locatie. Vom reveni cit de repede avem ocazia! Multumim mult! Oamenii nu pier!

 956. Pensiunea este amplasata intr-o zona de case, mai departe de strada principala, deci este liniste. Camera este placuta, curata, confortabila. Exista parcare la locatie. Chiar daca am ajuns mai tarziu, a fost cineva la locatie si m-a asteptat. La pensiune se poate lua si micul dejun, care este foarte bun si bogat.

 957. Liniștea, curățenia, personalul foarte amabil, micul dejun a fost diversificat și gustos.

 958. Personal foarte amabil, primitor. Camerele au fost îngrijite. Localizarea este excelentă, chiar în centru orașului.

 959. Este un hotel intr-o zona retrasa si foarte plăcut in interior cât si in exterior, parcare , mai multe

 960. Pe foarte scurt, totul 🙂 Cu siguranta voi mai reveni!

 961. Totul a fost perfect. Mancare si cazare buna. Raport calitate pret excelent.

 962. Totul a fost ok. Mâncarea bună, micul dejun bogat și gustos, camere foarte curate și elegante, bine insonorizate, fiind la sosea. Foarte drăguț și convenabil per total.

 963. Totul peste așteptări!! O echipă extraordinara,totul impecabil de curat !! Cu siguranță revin !! Recomand!!

 964. Doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Locația frumoasă, ok pentru a poposi o noapte. Deși nu au servit micul dejun, doamna ne-a îndrumat la o locație unde se pot servi produse gen pizza și patiserie.

 965. Personal foarte amabil, primitor. Camerele au fost îngrijite. Localizarea este excelentă, chiar în centru orașului.

 966. Este un hotel intr-o zona retrasa si foarte plăcut in interior cât si in exterior, parcare , mai multe

 967. Mâncarea excelenta și personalul foarte amabil. Aproape de Lidl și Kaufland.

 968. Curățenie,mâncarea foarte bună și personalul super ok

 969. Curățenie Bravo , tot personalul foarte amabil și mâncarea foarte Bună 👏👏👏

 970. – curtea si locatia au un aer foarte ok. – amabilitatea doamnei. – curatenia

 971. Mi a placut totul. De la varul de pe pereti, veiozele si aplicele aurite, prosoapele noi, bateriile stralucitoare, aerul conditionat, personalul super, mirosul atat de frumos a curat si curatenia exemplara. Recomand cu toata caldura!

 972. Totul a fost foarte bine, locație curata, personal amabil, mic dejun bun, raport calitate preț excelent! Voi reveni când voi mai avea ocazia.

 973. Mi-au placut urmatorele: curatenia (ex: prosoape sigilate), linistea zonei, loc de parcare supravegheat video, incalzirea in pardoseala si nu in ultimul rand amabilitatea proprietarului. Recomand cu incredere aceasta locatie, tuturor celor ce cauta un loc linistit, indiferent de scopul calatoriei in Radauti. Cu siguranta eu voi reveni!

 974. Proprietari amabili, comunicare buna, conditii excelente, bloc de locuinte nou nout, parcare, restaurant, magazin profi – toate in imediata apropiere. Recomand cu caldura!!!

 975. Locația, curățenie exemplară, apartamentul aranjat cu mult gust, liniștea și confortul, baia dotată cu tot ce trebuie. Gazda foarte amabilă

 976. Locatie foarte curate, moderna, cu locuri de parcare sigure, in consecinta totul foarte frumos so de calitate.

 977. Hotel micuț, cochet, amplasat în centrul Rădăuților, foarte curat și ieftin.

 978. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 979. Personalul a fost cel mai important in adaugarea de plus valoare pentru experienta noastra in aceasta locatie. Totul a fost la superlativ, confort, curatenie, locatie. Vom reveni cit de repede avem ocazia! Multumim mult! Oamenii nu pier!

 980. Pensiunea este amplasata intr-o zona de case, mai departe de strada principala, deci este liniste. Camera este placuta, curata, confortabila. Exista parcare la locatie. Chiar daca am ajuns mai tarziu, a fost cineva la locatie si m-a asteptat. La pensiune se poate lua si micul dejun, care este foarte bun si bogat.

 981. Liniștea, curățenia, personalul foarte amabil, micul dejun a fost diversificat și gustos.

 982. cladire noua, curatenie impecabila demna de 7 stele, gazde foarte comunicative si amabile!

 983. Curățenie impecabila, amabilitatea personalului, comoditate. Recomand călduros aceasta structură!

 984. A fost mai mult decat suficient pentru o noapte de cazare ☺️ Pretul foarte bun, curatenie, destul de mic, dar se poate observa clar din poze.

 985. Un hotel foarte primitor si curat! Personalul foarte amabil. Condiții excelente la un preț foarte bun! Mulțumim Harmonie pentru tot! Vom reveni cu mare drag de fiecare dată!

 986. Totul a fost perfect. Mancare si cazare buna. Raport calitate pret excelent.

 987. Totul a fost ok. Mâncarea bună, micul dejun bogat și gustos, camere foarte curate și elegante, bine insonorizate, fiind la sosea. Foarte drăguț și convenabil per total.

 988. Totul la superlativ, mult peste asteptarile noastre. Vom reveni cu drag aici de fiecare data cand ne intoarcem in Bucovina.

 989. Totul a fost realizat la cele mai înalte standarde. Depășește din toate punctele de vedere, marea majoritate a locațiilor unde am fost în țară. De asemenea, este superioară multor locații occidentale. Operatorii din turism, ar trebui să ia exemplu! Gazdele sunt de o amabilitate și un bun simț ieșite din comun. Recomand tuturor celor care doresc să petreacă clipe minunate, să nu rateze această locație!

 990. Gazda foarte amabila, apartament nou si curat amplasat intr-o zona linistita, multe locuri de parcare, nimeni nu te deranjeaza cu absolut nimic. Ajungi repede la obiectivele turistice din zona, iar la 2 minute de cazare este un magazin Profi la care gasesti tot ce ai nevoie.

 991. – curtea si locatia au un aer foarte ok. – amabilitatea doamnei. – curatenia

 992. Mi a placut totul. De la varul de pe pereti, veiozele si aplicele aurite, prosoapele noi, bateriile stralucitoare, aerul conditionat, personalul super, mirosul atat de frumos a curat si curatenia exemplara. Recomand cu toata caldura!

 993. Totul a fost foarte bine, locație curata, personal amabil, mic dejun bun, raport calitate preț excelent! Voi reveni când voi mai avea ocazia.

 994. Patul a fost de calitate, curatenia exemplara in conditiile in care multe pensiuni nu au acest aspecte importante

 995. Totul a fost la superlativ si la cele mai inalte standarde !

 996. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 997. Personalul a fost cel mai important in adaugarea de plus valoare pentru experienta noastra in aceasta locatie. Totul a fost la superlativ, confort, curatenie, locatie. Vom reveni cit de repede avem ocazia! Multumim mult! Oamenii nu pier!

 998. Pensiunea este amplasata intr-o zona de case, mai departe de strada principala, deci este liniste. Camera este placuta, curata, confortabila. Exista parcare la locatie. Chiar daca am ajuns mai tarziu, a fost cineva la locatie si m-a asteptat. La pensiune se poate lua si micul dejun, care este foarte bun si bogat.

 999. Liniștea, curățenia, personalul foarte amabil, micul dejun a fost diversificat și gustos.

 1000. Cel mai amabil personal!♥️ Confort maxim😇 Curățenie și aranjament superb 💯 Recomand cu cea mai mare încredere 👌

 1001. Locatia centrala a prezentat un avantaj, iar raportul calitate-pret foarte ok. In camera, desi mobilierul este destul de vechi, aceasta a fost foarte curata si linistita cu toate cele necesare, patul confortabil, iar caldura din camera ce poate fi ajustata in perioada rece este absolut perfecta. Personalul foarte amabil, pacat ca nu am reusit sa gustam din preparatele de la restaurant fiind pe fuga.

 1002. Mâncarea excelenta și personalul foarte amabil. Aproape de Lidl și Kaufland.

 1003. Totul este nou, foarte curat, raport calitate-pret cum nu am vazut în alte părți.

 1004. cladire noua, curatenie impecabila demna de 7 stele, gazde foarte comunicative si amabile!

 1005. Curățenie impecabila, amabilitatea personalului, comoditate. Recomand călduros aceasta structură!

 1006. Locatie foarte curate, moderna, cu locuri de parcare sigure, in consecinta totul foarte frumos so de calitate.

 1007. Hotel micuț, cochet, amplasat în centrul Rădăuților, foarte curat și ieftin.

 1008. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 1009. Recomand cu toata increderea . Curatenie 5 stele,personal 5 stele totul perfect.Camera curata,frumoasa vom reveni cu drag

 1010. Am fost a doua oara aici si a fost la fel de primitor, curat și placut totul! :). Personalul foarte amabil, camera spațioasă, condiții excelente!felicitări Harmonie!

 1011. Un hotel foarte primitor si curat! Personalul foarte amabil. Condiții excelente la un preț foarte bun! Mulțumim Harmonie pentru tot! Vom reveni cu mare drag de fiecare dată!

 1012. Micul dejun a fost bun și consistent. Mi-a plăcut curățenia,mobilierul,numărul mare de prize ce pot fi folosite pentru conectarea diverselor dispozitive electronice (telefoane,laptop,tablete),balconul și ospitalitatea proprietarilor.

 1013. Personal primitor. Foarte curat și cald în cameră. Accesul ușor.

 1014. Amabilitatea personalului și implicarea managementului.

 1015. Locatie super , foarte curat, linistit , pret ok , o sa revenim cu drag!

 1016. Curat, placut estetic, confortabil, zona linistita. Recomand cu placere.

 1017. Apartamentul nu prea mare, dar foarte curat, modern amenajat și călduros, situat într-un bloc de locuințe nou într-o zonă liniștită, cu parcare proprie și la aproximativ 15-20 minute de mers pe jos de zona centrală. Gazdele amabile și receptive la solicitările noastre.

 1018. Este o locatie excelenta pentru persoane in tranzit. Este bloc nou, foarte curat peste tot inclusiv baia dotata cu toate necesare, gazda foarte primitoare, caldura si apa calda de la CT. Este liniste in timpul noptii ce sa mai zic raport calitate pret excelent. Cand mai trebuie sa raman in Radauti sigur aici voi veni.

 1019. Modern, curat. Perfect pentru calatorii de business si nu numai.

 1020. Excelent, este a doua oara cand ne cazam aici, si o vom face de fiecare data cand venim la Radauti!

 1021. Recomand cu mare încredere. Mi-a plăcut spatiul, plus ca e aproape de centru si e un loc liniștit.

 1022. Personalul a fost cel mai important in adaugarea de plus valoare pentru experienta noastra in aceasta locatie. Totul a fost la superlativ, confort, curatenie, locatie. Vom reveni cit de repede avem ocazia! Multumim mult! Oamenii nu pier!

 1023. Pensiunea este amplasata intr-o zona de case, mai departe de strada principala, deci este liniste. Camera este placuta, curata, confortabila. Exista parcare la locatie. Chiar daca am ajuns mai tarziu, a fost cineva la locatie si m-a asteptat. La pensiune se poate lua si micul dejun, care este foarte bun si bogat.

 1024. Cel mai amabil personal!♥️ Confort maxim😇 Curățenie și aranjament superb 💯 Recomand cu cea mai mare încredere 👌

 1025. Locatia centrala a prezentat un avantaj, iar raportul calitate-pret foarte ok. In camera, desi mobilierul este destul de vechi, aceasta a fost foarte curata si linistita cu toate cele necesare, patul confortabil, iar caldura din camera ce poate fi ajustata in perioada rece este absolut perfecta. Personalul foarte amabil, pacat ca nu am reusit sa gustam din preparatele de la restaurant fiind pe fuga.

 1026. Mâncarea excelenta și personalul foarte amabil. Aproape de Lidl și Kaufland.

 1027. Patul a fost de calitate, curatenia exemplara in conditiile in care multe pensiuni nu au acest aspecte importante

 1028. Totul a fost la superlativ si la cele mai inalte standarde !

 1029. O locație super, curățenie, ospitalitate! Recomand cu plăcere!

 1030. Locația dispune de loc de parcare. Camerele sunt renovate și pare curat. Micul dejun este foarte bun, cu posibilitatea de a alege fiecare ce dorește. Personalul este atent.

 1031. Totul a fost frumos, camera spațioasă, curățenia exemplară. Liniște, confort. Micul dejun a fost foarte bun, consistent, iar fetele de la recepție au fost tot timpul amabile și zâmbitoare.

 1032. Amplasare, curățenie, amabilitatea personalului, mâncarea

 1033. Camera mare-apartament de familie, curatenie, aer conditionat

 1034. Raport preț-calitate excelent; personal prietenos și care își dă silința și interesul. Recomand cu drag!

 1035. Camera este foarte frumoasa, cu un pat mare și confortabil. De asemenea, baia este foarte mare și curata. Toată camera, per ansamblu, este amenajata cu gust, confortabil și foarte curata!

 1036. Totul nou, modern, cu bun gust, confortabil și foarte curat. Personal amabil.

 1037. Camerele au fost OK, curățenie, restaurant convenabil poziționat la parter.

 1038. Nu am luat micul dejun, dar cred ca ar fi fost fobulos. Camerele sunt curate, facute cu gust si foarte confortabile. De asemenea zona este linistita si aproape de centru, Gradina zoologica. Mi-a placut foarte mult mancarea, angajatii .. oameni primitori.Cu siguranta daca o sa mai avem trecere, acolo ne vom caza.

 1039. Este minunat. Mancare excelentă, dulciuri in laboratorul propriu, personal deosebit de tanar si de atent.

 1040. Locatie excelenta in centrul orasului. Camere confortabile, personal bine instruit si serviabil. Camera a fost curatata si rearanjata imediat dupa ce am iesit sa luam micul dejun, Mic dejun fabulos in cofetaria /braseria de alaturi.

 1041. Oameni foarte primitori,foarte amabili,dornici sa- ti ofere ajutorul in orice problemă iar la finalul sejurului sa primesti si ceva dulce sa nu iti fie foame pe drum.Bravoo.Voi reveni oricand cu placere .

 1042. Patronii foarte amabili ,locația curată și facilitați multe

 1043. Patul a fost de calitate, curatenia exemplara in conditiile in care multe pensiuni nu au acest aspecte importante

 1044. Totul a fost la superlativ si la cele mai inalte standarde !

 1045. Camera a fost curata la fel si asternuturile si prosoapele, iar zona este una linistita. Pentru noi au fost suficiente aceste criterii in alegerea locatiei, pentru doua zile de vizitat imprejurimile.

 1046. Mi-a plăcut ca e situat în centru, gazda super primitoare și atenta la toate detaliile, camera curata, paturi comode. Ne-am simțit foarte bine, dacă mai ajungem în zona sigur ne vom caza aici ☺️

 1047. Doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Locația frumoasă, ok pentru a poposi o noapte. Deși nu au servit micul dejun, doamna ne-a îndrumat la o locație unde se pot servi produse gen pizza și patiserie.

 1048. Locatie foarte curate, moderna, cu locuri de parcare sigure, in consecinta totul foarte frumos so de calitate.

 1049. Hotel micuț, cochet, amplasat în centrul Rădăuților, foarte curat și ieftin.

 1050. – Locatia centrala , recomand in jurul hotelului este un parc pentru plimbarile de seara – Parcare – Raport / calitate pret foarte bun – Wifi excelent – Curatenie in fiecare zi – Recomand tuturor care vor o vacanta in Bucovina pentru a vizita obiectivele din jur – Personalul foarte amabil , revin cu siguranta

 1051. o locatie grozava in Radauti , curatenie foarte apreciata , mobilier calitativ , totul a fost minunat pentru o sedere palcuta timp de 3 nopti , multumim gazdelor pentru tot ceea ce au creat

 1052. Am gasit o locatie moderna, luxoasa si bine intretinuta. Dna Elena ne-a intampinat la sosire (cu toate ca am sosit destul de tarziu), am preluat cheile si totul a decurs foarte bine. Mi-a placut felul cum a fost gandita aceasta cladire, dotarile din interior.

 1053. Locatia se afla într-o zona linistita, apartamentele sunt noi si foarte bine utilate (bucatarie completa cu masina de spalat haine si masina de spalat vase, frigider mare). Proprietarii tocmai instalasera in curte un loc de joaca cu topogan/sfoara, leagan si masinute pt copii. Langa locul de joaca este foisorul unde parintii isi pot savura cafeaua.

 1054. Mi-a plăcut camera, care a fost destul de mare, cu un balcon din lemn, cu flori. Foarte curat atât în cameră, cât și la baie, iar personalul de la recepție foarte amabil și prompt în rezolvarea tuturor solicitărilor.

 1055. Locația amplasată în apropierea centrului , la mică distanță de grădina zoologică. Personalul foarte serviabil și cu cunoștințe despre locurile de vizitat în oraș. Mic dejun bun servit cu promtitudine, cafea foarte bună. Camera a fost foarte liniștită cu balcon.

 1056. Totul a fost extraordinar. O sa revenim cu drag la acei oameni minunați!

 1057. Camera mare-apartament de familie, curatenie, aer conditionat

 1058. Raport preț-calitate excelent; personal prietenos și care își dă silința și interesul. Recomand cu drag!

 1059. Camera este foarte frumoasa, cu un pat mare și confortabil. De asemenea, baia este foarte mare și curata. Toată camera, per ansamblu, este amenajata cu gust, confortabil și foarte curata!

 1060. Camera curata si frumos amenajata, personalul foarte primitor iar mancarea diversificata si foarte buna.

 1061. Totul nou, modern, cu bun gust, confortabil și foarte curat. Personal amabil.

 1062. Camerele au fost OK, curățenie, restaurant convenabil poziționat la parter.

 1063. Locatia, curatenia, micul dejun, ospitalitatea gazdelor.

 1064. Este minunat. Mancare excelentă, dulciuri in laboratorul propriu, personal deosebit de tanar si de atent.

 1065. Locatie excelenta in centrul orasului. Camere confortabile, personal bine instruit si serviabil. Camera a fost curatata si rearanjata imediat dupa ce am iesit sa luam micul dejun, Mic dejun fabulos in cofetaria /braseria de alaturi.

 1066. Patronii foarte amabili ,locația curată și facilitați multe

 1067. Patul a fost de calitate, curatenia exemplara in conditiile in care multe pensiuni nu au acest aspecte importante