Cazare ieftina Pucioasa

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România

Hotel Marina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Sabina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Piscul Lupului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Lili

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Casa Moroeni

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Soreanca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel King

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Potcoava Mountain Hideaway

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iasmina si Clarisa Hrisoverghi din Smadovicioara de Secu, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iasmina si Clarisa Hrisoverghi din Smadovicioara de Secu, jud. DoljCazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România pentru 4 persoane)

 • Darius si Cerasela Ciupercovici din Soimu, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pucioasa, Dâmboviţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Darius si Cerasela Ciupercovici din Soimu, jud. TeleormanCazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România pentru 4 persoane)

 • Adelin si Eduard Șușman din Calimanesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Adelin si Eduard Șușman din Calimanesti, jud. ValceaCazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România pentru 4 persoane)

 • Crenguța si Ilinca Frunda din Snagov, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pucioasa, Dâmboviţa, România!

  (Crenguța si Ilinca Frunda din Snagov, jud. IlfovCazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România pentru 4 persoane)

 • Petru si Sidonia Bejenaru din Ticos, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pucioasa, Dâmboviţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Petru si Sidonia Bejenaru din Ticos, jud. NeamtCazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România pentru 4 persoane)

 • Mărioara si Julieta Coteanu din Muncelu de Sus, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pucioasa, Dâmboviţa, România.

  (Mărioara si Julieta Coteanu din Muncelu de Sus, jud. IasiCazare in Pucioasa, Dâmboviţa, România pentru 4 persoane)

 1. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 2. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 3. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 4. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 5. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 6. Am avut o vacanta minunata la Casa Piscul Lupului. Ceea ce ne-a placut cel mai mult sunt: – curtea, care este plina de animale (Cai, un magarus, o oita, catel, pisica, gaini) – gazdele (foarte amabile si gata sa ne ajute – cu orice solicitare aveam) – mancarea – peisajele din imprejurimi. Primul lucru pe care l-am facut cand ne-am intors – am programat urmatoarea vacanta la Casa Piscul Lupului.

 7. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 8. Per ansamblu,totul a fost in regula .Proprietarii amabili ,doritori sa ne ajute cu orice ,camera spatioasa ,confortabila,mancarea buna in anumite zile .

 9. Locație bună. Curata peste tot. Gazde primitoare.

 10. Este a 3 oara cand ma cazez si calitatea camerei ( baia ) este in crestere.

 11. Personal foarte amabil. Asternuturile si prosoapele curate, insa hotelul in sine, ar trebui renovat si igienizat urgent. Este amplasat in centru. Micul dejun foarte bun, restaurant foarte curat.

 12. amabilitatea receptionerei si a ospatarilor!M au ajuitat dandu mi indicatii de orientare prin oras!

 13. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 14. Croasantele au fost foarte bune, dar micul dejun a fost sub asteptari.

 15. Am fost singuri la piscină, jacuzzi și saună timp de 3 zile. Personalul a fost deosebit de amabil. In cameră a fost cald, poate prea cald, am dormit cu ferestrele deschise.

 16. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 17. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 18. Am avut o vacanta minunata la Casa Piscul Lupului. Ceea ce ne-a placut cel mai mult sunt: – curtea, care este plina de animale (Cai, un magarus, o oita, catel, pisica, gaini) – gazdele (foarte amabile si gata sa ne ajute – cu orice solicitare aveam) – mancarea – peisajele din imprejurimi. Primul lucru pe care l-am facut cand ne-am intors – am programat urmatoarea vacanta la Casa Piscul Lupului.

 19. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 20. Camerele sunt generoase si curatenia la nivelul asteptarilor

 21. Superba locatie! Camera spatioasa si micul dejun excelent! Sauna mi-a adus clipe nepretuite de relaxare! Personalul serviabil si cu foarte mult bun simt! Recomand cu caldura

 22. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 23. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 24. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 25. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 26. Per ansamblu,totul a fost in regula .Proprietarii amabili ,doritori sa ne ajute cu orice ,camera spatioasa ,confortabila,mancarea buna in anumite zile .

 27. Locație bună. Curata peste tot. Gazde primitoare.

 28. Este a 3 oara cand ma cazez si calitatea camerei ( baia ) este in crestere.

 29. Personal foarte amabil. Asternuturile si prosoapele curate, insa hotelul in sine, ar trebui renovat si igienizat urgent. Este amplasat in centru. Micul dejun foarte bun, restaurant foarte curat.

 30. amabilitatea receptionerei si a ospatarilor!M au ajuitat dandu mi indicatii de orientare prin oras!

 31. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 32. Croasantele au fost foarte bune, dar micul dejun a fost sub asteptari.

 33. Am fost singuri la piscină, jacuzzi și saună timp de 3 zile. Personalul a fost deosebit de amabil. In cameră a fost cald, poate prea cald, am dormit cu ferestrele deschise.

 34. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 35. Camerele sunt generoase si curatenia la nivelul asteptarilor

 36. Superba locatie! Camera spatioasa si micul dejun excelent! Sauna mi-a adus clipe nepretuite de relaxare! Personalul serviabil si cu foarte mult bun simt! Recomand cu caldura

 37. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 38. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 39. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 40. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 41. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 42. Am avut o vacanta minunata la Casa Piscul Lupului. Ceea ce ne-a placut cel mai mult sunt: – curtea, care este plina de animale (Cai, un magarus, o oita, catel, pisica, gaini) – gazdele (foarte amabile si gata sa ne ajute – cu orice solicitare aveam) – mancarea – peisajele din imprejurimi. Primul lucru pe care l-am facut cand ne-am intors – am programat urmatoarea vacanta la Casa Piscul Lupului.

 43. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 44. Per ansamblu,totul a fost in regula .Proprietarii amabili ,doritori sa ne ajute cu orice ,camera spatioasa ,confortabila,mancarea buna in anumite zile .

 45. Locație bună. Curata peste tot. Gazde primitoare.

 46. Camera frumoasa, curățenie, personal amabil, mâncarea buna, camera spatioasa, paturi confortabile, lenjerii curate.

 47. Personalul foarte amabil.Mancarea foarte buna si multa iar preturile mici in comparatie cu alte orase din tara

 48. Este a 3 oara cand ma cazez si calitatea camerei ( baia ) este in crestere.

 49. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 50. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 51. Croasantele au fost foarte bune, dar micul dejun a fost sub asteptari.

 52. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 53. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 54. Am avut o vacanta minunata la Casa Piscul Lupului. Ceea ce ne-a placut cel mai mult sunt: – curtea, care este plina de animale (Cai, un magarus, o oita, catel, pisica, gaini) – gazdele (foarte amabile si gata sa ne ajute – cu orice solicitare aveam) – mancarea – peisajele din imprejurimi. Primul lucru pe care l-am facut cand ne-am intors – am programat urmatoarea vacanta la Casa Piscul Lupului.

 55. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 56. Camerele sunt generoase si curatenia la nivelul asteptarilor

 57. Superba locatie! Camera spatioasa si micul dejun excelent! Sauna mi-a adus clipe nepretuite de relaxare! Personalul serviabil si cu foarte mult bun simt! Recomand cu caldura

 58. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 59. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 60. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 61. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 62. Per ansamblu,totul a fost in regula .Proprietarii amabili ,doritori sa ne ajute cu orice ,camera spatioasa ,confortabila,mancarea buna in anumite zile .

 63. Locație bună. Curata peste tot. Gazde primitoare.

 64. Camera frumoasa, curățenie, personal amabil, mâncarea buna, camera spatioasa, paturi confortabile, lenjerii curate.

 65. Personalul foarte amabil.Mancarea foarte buna si multa iar preturile mici in comparatie cu alte orase din tara

 66. Este a 3 oara cand ma cazez si calitatea camerei ( baia ) este in crestere.

 67. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 68. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 69. Croasantele au fost foarte bune, dar micul dejun a fost sub asteptari.

 70. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 71. Camerele sunt generoase si curatenia la nivelul asteptarilor

 72. Superba locatie! Camera spatioasa si micul dejun excelent! Sauna mi-a adus clipe nepretuite de relaxare! Personalul serviabil si cu foarte mult bun simt! Recomand cu caldura

 73. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 74. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 75. Am avut o vacanta minunata la Casa Piscul Lupului. Ceea ce ne-a placut cel mai mult sunt: – curtea, care este plina de animale (Cai, un magarus, o oita, catel, pisica, gaini) – gazdele (foarte amabile si gata sa ne ajute – cu orice solicitare aveam) – mancarea – peisajele din imprejurimi. Primul lucru pe care l-am facut cand ne-am intors – am programat urmatoarea vacanta la Casa Piscul Lupului.

 76. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 77. Per ansamblu,totul a fost in regula .Proprietarii amabili ,doritori sa ne ajute cu orice ,camera spatioasa ,confortabila,mancarea buna in anumite zile .

 78. Locație bună. Curata peste tot. Gazde primitoare.

 79. Totul este bine, conform asteptarilor. Imbunatatesc calitatea serviciilor.

 80. Camera frumoasa, curățenie, personal amabil, mâncarea buna, camera spatioasa, paturi confortabile, lenjerii curate.

 81. Personalul foarte amabil.Mancarea foarte buna si multa iar preturile mici in comparatie cu alte orase din tara

 82. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 83. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 84. Croasantele au fost foarte bune, dar micul dejun a fost sub asteptari.

 85. Oameni foarte ospitalieri, un loc minunat langa padure si munte, peisaje absolut deosebite. Drumul este foarte ok, asfalt pana aproape de intrare, insa la plecare am avut probleme pentru ca ningea de cateva ore, insa am fost ajutati sa iesim in siguranta pana in primul sat. Camerele sunt ok, am avut destul spatiu si erau si foarte calduroase. Mancare a fost foarte buna, citind alte reviews am crezut ca nu va fi prea buna, insa chiar a fost peste asteptari. Mic dejun variat, la pranz si cina erau de regula 2 feluri de mancare cu 2 garnituri si salate. Desert dupa fiecare masa. Doamnele foarte amabile ne intrebau la ce ora dorim sa servim masa. Un plus pentru domnisoara de la receptie din ziua sosirii, foarte ospitaliera si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Un alt plus pentru caluti si cainii ciobanesti foartr prietenosi.

 86. Totul a fost de vis. Personalul amabil, curățenie desăvârșită, mâncare super bună, iar pentru familiile cu copii cred că este alegerea perfecta pentru vacanța.

 87. Locatie de vis, cu un peisaj de toamna colorata in fiecare dimineata. Fara opulenta, toate lucrurile erau simple, insa de calitate si imbinate cu bun-gust. Mancarea a fost foarte buna si variata, untul si laptele aveau un gust autentic, ca in copilarie :). Caii sunt foarte frumosi si blanzi, i-am mangaiat cu fiecare ocazie si am facut o plimbare cu ei. Cu siguranta este o destinatie ideala pentru iubitorii de natura si de animale. Am ales locatia pentru a-mi petrece ziua de nastere intr-un loc deosebit si a fost alegere reusita.

 88. amplasament , parcare, service personal daca se poate pe viitor mutarea ciorilor restul daca nu esti pretentios merge daca esti mai trebuie facut cate ceva

 89. Personal foarte amabil.Camera curata. Destul de aproape de gara.

 90. Poziționarea, existența balconului la cameră, curătenie, pat confortabil

 91. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 92. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 93. Am avut o vacanta minunata la Casa Piscul Lupului. Ceea ce ne-a placut cel mai mult sunt: – curtea, care este plina de animale (Cai, un magarus, o oita, catel, pisica, gaini) – gazdele (foarte amabile si gata sa ne ajute – cu orice solicitare aveam) – mancarea – peisajele din imprejurimi. Primul lucru pe care l-am facut cand ne-am intors – am programat urmatoarea vacanta la Casa Piscul Lupului.

 94. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 95. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 96. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 97. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 98. Camerele sunt generoase si curatenia la nivelul asteptarilor

 99. Superba locatie! Camera spatioasa si micul dejun excelent! Sauna mi-a adus clipe nepretuite de relaxare! Personalul serviabil si cu foarte mult bun simt! Recomand cu caldura

 100. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 101. Per ansamblu,totul a fost in regula .Proprietarii amabili ,doritori sa ne ajute cu orice ,camera spatioasa ,confortabila,mancarea buna in anumite zile .

 102. Locație bună. Curata peste tot. Gazde primitoare.

 103. Micul dejun excelent. Personalul la inaltimea asteptarilor.

 104. Tv bun dar sa existe mai multe posturi disponibile

 105. Totul este bine, conform asteptarilor. Imbunatatesc calitatea serviciilor.

 106. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 107. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 108. Croasantele au fost foarte bune, dar micul dejun a fost sub asteptari.

 109. Oameni foarte ospitalieri, un loc minunat langa padure si munte, peisaje absolut deosebite. Drumul este foarte ok, asfalt pana aproape de intrare, insa la plecare am avut probleme pentru ca ningea de cateva ore, insa am fost ajutati sa iesim in siguranta pana in primul sat. Camerele sunt ok, am avut destul spatiu si erau si foarte calduroase. Mancare a fost foarte buna, citind alte reviews am crezut ca nu va fi prea buna, insa chiar a fost peste asteptari. Mic dejun variat, la pranz si cina erau de regula 2 feluri de mancare cu 2 garnituri si salate. Desert dupa fiecare masa. Doamnele foarte amabile ne intrebau la ce ora dorim sa servim masa. Un plus pentru domnisoara de la receptie din ziua sosirii, foarte ospitaliera si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Un alt plus pentru caluti si cainii ciobanesti foartr prietenosi.

 110. Totul a fost de vis. Personalul amabil, curățenie desăvârșită, mâncare super bună, iar pentru familiile cu copii cred că este alegerea perfecta pentru vacanța.

 111. Locatie de vis, cu un peisaj de toamna colorata in fiecare dimineata. Fara opulenta, toate lucrurile erau simple, insa de calitate si imbinate cu bun-gust. Mancarea a fost foarte buna si variata, untul si laptele aveau un gust autentic, ca in copilarie :). Caii sunt foarte frumosi si blanzi, i-am mangaiat cu fiecare ocazie si am facut o plimbare cu ei. Cu siguranta este o destinatie ideala pentru iubitorii de natura si de animale. Am ales locatia pentru a-mi petrece ziua de nastere intr-un loc deosebit si a fost alegere reusita.

 112. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 113. Camerele sunt generoase si curatenia la nivelul asteptarilor

 114. Superba locatie! Camera spatioasa si micul dejun excelent! Sauna mi-a adus clipe nepretuite de relaxare! Personalul serviabil si cu foarte mult bun simt! Recomand cu caldura

 115. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 116. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 117. Am avut o vacanta minunata la Casa Piscul Lupului. Ceea ce ne-a placut cel mai mult sunt: – curtea, care este plina de animale (Cai, un magarus, o oita, catel, pisica, gaini) – gazdele (foarte amabile si gata sa ne ajute – cu orice solicitare aveam) – mancarea – peisajele din imprejurimi. Primul lucru pe care l-am facut cand ne-am intors – am programat urmatoarea vacanta la Casa Piscul Lupului.

 118. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 119. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 120. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 121. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 122. Per ansamblu,totul a fost in regula .Proprietarii amabili ,doritori sa ne ajute cu orice ,camera spatioasa ,confortabila,mancarea buna in anumite zile .

 123. Locație bună. Curata peste tot. Gazde primitoare.

 124. Patul confortabil, perna la fel. Un hotel curat – nu, nu avea lenjerii noi dar miroseau a curat. La restaurant a fost o loterie..uneori mancarea buna, alteori nu – cred ca depindea pe tura carui bucatar erai ca altfel nu imi pot explica. In rest..cald, apa fierbinte, personal inclinat spre nevoile oaspetilor.

 125. Micul dejun excelent. Personalul la inaltimea asteptarilor.

 126. Tv bun dar sa existe mai multe posturi disponibile

 127. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 128. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 129. Croasantele au fost foarte bune, dar micul dejun a fost sub asteptari.

 130. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 131. Camerele sunt generoase si curatenia la nivelul asteptarilor

 132. Superba locatie! Camera spatioasa si micul dejun excelent! Sauna mi-a adus clipe nepretuite de relaxare! Personalul serviabil si cu foarte mult bun simt! Recomand cu caldura

 133. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 134. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 135. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 136. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 137. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 138. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 139. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 140. Per ansamblu,totul a fost in regula .Proprietarii amabili ,doritori sa ne ajute cu orice ,camera spatioasa ,confortabila,mancarea buna in anumite zile .

 141. Locație bună. Curata peste tot. Gazde primitoare.

 142. Hotelul este foarte aproape de principalele obiective turistice si de multe restaurante gustoase. Camerele sunt curate si comfortabile. Raportul pret-calitate excelent

 143. Patul confortabil, perna la fel. Un hotel curat – nu, nu avea lenjerii noi dar miroseau a curat. La restaurant a fost o loterie..uneori mancarea buna, alteori nu – cred ca depindea pe tura carui bucatar erai ca altfel nu imi pot explica. In rest..cald, apa fierbinte, personal inclinat spre nevoile oaspetilor.

 144. Micul dejun excelent. Personalul la inaltimea asteptarilor.

 145. – personal amabil; – facilitati hotel; – loc parcare; – mic dejun

 146. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 147. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 148. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 149. Camerele sunt generoase si curatenia la nivelul asteptarilor

 150. Superba locatie! Camera spatioasa si micul dejun excelent! Sauna mi-a adus clipe nepretuite de relaxare! Personalul serviabil si cu foarte mult bun simt! Recomand cu caldura

 151. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 152. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 153. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 154. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 155. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 156. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 157. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 158. Per ansamblu,totul a fost in regula .Proprietarii amabili ,doritori sa ne ajute cu orice ,camera spatioasa ,confortabila,mancarea buna in anumite zile .

 159. Locație bună. Curata peste tot. Gazde primitoare.

 160. Am avut caldura, la restaurant la micul dejun au adus la cerere meniu de post.

 161. Amabilitatea reală (pe alocuri și mascată) a angajaților. Mâncarea gustoasă, faptul că ne-au oferit meniu de post, la cerere. Disponibilitatea totală a personalului de la restaurant.

 162. Hotelul este foarte aproape de principalele obiective turistice si de multe restaurante gustoase. Camerele sunt curate si comfortabile. Raportul pret-calitate excelent

 163. – personal amabil; – facilitati hotel; – loc parcare; – mic dejun

 164. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 165. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 166. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 167. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 168. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 169. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 170. Camerele sunt generoase si curatenia la nivelul asteptarilor

 171. Superba locatie! Camera spatioasa si micul dejun excelent! Sauna mi-a adus clipe nepretuite de relaxare! Personalul serviabil si cu foarte mult bun simt! Recomand cu caldura

 172. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 173. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 174. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 175. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 176. Per ansamblu,totul a fost in regula .Proprietarii amabili ,doritori sa ne ajute cu orice ,camera spatioasa ,confortabila,mancarea buna in anumite zile .

 177. Locație bună. Curata peste tot. Gazde primitoare.

 178. Camera destul de spatioasa, decorata in culori calde. Salteaua patului odihnitoare.

 179. Am avut caldura, la restaurant la micul dejun au adus la cerere meniu de post.

 180. Amabilitatea reală (pe alocuri și mascată) a angajaților. Mâncarea gustoasă, faptul că ne-au oferit meniu de post, la cerere. Disponibilitatea totală a personalului de la restaurant.

 181. – personal amabil; – facilitati hotel; – loc parcare; – mic dejun

 182. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 183. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 184. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 185. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 186. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 187. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 188. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 189. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 190. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 191. Per ansamblu,totul a fost in regula .Proprietarii amabili ,doritori sa ne ajute cu orice ,camera spatioasa ,confortabila,mancarea buna in anumite zile .

 192. Locație bună. Curata peste tot. Gazde primitoare.

 193. Camera destul de spatioasa, decorata in culori calde. Salteaua patului odihnitoare.

 194. Am avut caldura, la restaurant la micul dejun au adus la cerere meniu de post.

 195. Amabilitatea reală (pe alocuri și mascată) a angajaților. Mâncarea gustoasă, faptul că ne-au oferit meniu de post, la cerere. Disponibilitatea totală a personalului de la restaurant.

 196. – personal amabil; – facilitati hotel; – loc parcare; – mic dejun

 197. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 198. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 199. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 200. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 201. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 202. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 203. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 204. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 205. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 206. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 207. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 208. Locatie care merita mai mult de doua stele, la care pozele corespund cu realitatea, unde chiar exista amenajat foisorul, locul pentru gratar, parcarea amenajata, terasa etc si unde se poate petrece o vacanta in liniste si pace ! Prin curatenie, liniste, amabilitate personal si dotari, depaseste multe hoteluri si pensiuni de trei stele la care am mai fost cazat ! In poza atasata puteti vedea peisajul cu care va treziti dimineata !

 209. A fost o cazare OK. Are restaurant și o terasă foarte frumoasă .Personalul amabil. Recomand!

 210. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 211. Camera destul de spatioasa, decorata in culori calde. Salteaua patului odihnitoare.

 212. Am avut caldura, la restaurant la micul dejun au adus la cerere meniu de post.

 213. Amabilitatea reală (pe alocuri și mascată) a angajaților. Mâncarea gustoasă, faptul că ne-au oferit meniu de post, la cerere. Disponibilitatea totală a personalului de la restaurant.

 214. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 215. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 216. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 217. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 218. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 219. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 220. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 221. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 222. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 223. Locatie care merita mai mult de doua stele, la care pozele corespund cu realitatea, unde chiar exista amenajat foisorul, locul pentru gratar, parcarea amenajata, terasa etc si unde se poate petrece o vacanta in liniste si pace ! Prin curatenie, liniste, amabilitate personal si dotari, depaseste multe hoteluri si pensiuni de trei stele la care am mai fost cazat ! In poza atasata puteti vedea peisajul cu care va treziti dimineata !

 224. A fost o cazare OK. Are restaurant și o terasă foarte frumoasă .Personalul amabil. Recomand!

 225. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 226. ne place ca este in centru, ca este curat, prosoape fff curate, corespunde asteptarilor noastre, ne convine pentru ca este aproape de clinica de laser unde merg pentru un tratament! Micul dejun a fost destul de bun, au lipsit sucurile naturale, ouale, cafeaua putea fii mai buna adica nu numai turceasca ci si expreso, iar personalul de acolo destul de …….vocal ,prea ironic, muzica de fond de proasta calitate si prea sonora pentru acea ora!

 227. Camera destul de spatioasa, decorata in culori calde. Salteaua patului odihnitoare.

 228. Am avut caldura, la restaurant la micul dejun au adus la cerere meniu de post.

 229. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 230. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 231. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 232. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 233. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 234. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 235. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 236. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 237. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 238. Locatie care merita mai mult de doua stele, la care pozele corespund cu realitatea, unde chiar exista amenajat foisorul, locul pentru gratar, parcarea amenajata, terasa etc si unde se poate petrece o vacanta in liniste si pace ! Prin curatenie, liniste, amabilitate personal si dotari, depaseste multe hoteluri si pensiuni de trei stele la care am mai fost cazat ! In poza atasata puteti vedea peisajul cu care va treziti dimineata !

 239. A fost o cazare OK. Are restaurant și o terasă foarte frumoasă .Personalul amabil. Recomand!

 240. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 241. ne place ca este in centru, ca este curat, prosoape fff curate, corespunde asteptarilor noastre, ne convine pentru ca este aproape de clinica de laser unde merg pentru un tratament! Micul dejun a fost destul de bun, au lipsit sucurile naturale, ouale, cafeaua putea fii mai buna adica nu numai turceasca ci si expreso, iar personalul de acolo destul de …….vocal ,prea ironic, muzica de fond de proasta calitate si prea sonora pentru acea ora!

 242. Camera destul de spatioasa, decorata in culori calde. Salteaua patului odihnitoare.

 243. Am avut caldura, la restaurant la micul dejun au adus la cerere meniu de post.

 244. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 245. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 246. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 247. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 248. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 249. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 250. Locatie care merita mai mult de doua stele, la care pozele corespund cu realitatea, unde chiar exista amenajat foisorul, locul pentru gratar, parcarea amenajata, terasa etc si unde se poate petrece o vacanta in liniste si pace ! Prin curatenie, liniste, amabilitate personal si dotari, depaseste multe hoteluri si pensiuni de trei stele la care am mai fost cazat ! In poza atasata puteti vedea peisajul cu care va treziti dimineata !

 251. A fost o cazare OK. Are restaurant și o terasă foarte frumoasă .Personalul amabil. Recomand!

 252. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 253. Hotel de zero stele asa ar trebui catalogat. Baie cu cada sparta si gaura nereparata la tevi, pat vechi care scartaia si era jumulit pe canturi (daca nu erai atent te agatai) termopan care nu se inchidea bine, dulapul nu avea rafturi perna si patura stateau pe jos. Intr-un cuvant „jalnic”. Restaurant: 3 feluri de mancare. oua ochiuri , omleta cu sunca si hrana rece.

 254. ne place ca este in centru, ca este curat, prosoape fff curate, corespunde asteptarilor noastre, ne convine pentru ca este aproape de clinica de laser unde merg pentru un tratament! Micul dejun a fost destul de bun, au lipsit sucurile naturale, ouale, cafeaua putea fii mai buna adica nu numai turceasca ci si expreso, iar personalul de acolo destul de …….vocal ,prea ironic, muzica de fond de proasta calitate si prea sonora pentru acea ora!

 255. Camera destul de spatioasa, decorata in culori calde. Salteaua patului odihnitoare.

 256. – personal amabil; – facilitati hotel; – loc parcare; – mic dejun

 257. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 258. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 259. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 260. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 261. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 262. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 263. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 264. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 265. Locatie care merita mai mult de doua stele, la care pozele corespund cu realitatea, unde chiar exista amenajat foisorul, locul pentru gratar, parcarea amenajata, terasa etc si unde se poate petrece o vacanta in liniste si pace ! Prin curatenie, liniste, amabilitate personal si dotari, depaseste multe hoteluri si pensiuni de trei stele la care am mai fost cazat ! In poza atasata puteti vedea peisajul cu care va treziti dimineata !

 266. A fost o cazare OK. Are restaurant și o terasă foarte frumoasă .Personalul amabil. Recomand!

 267. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 268. Hotel de zero stele asa ar trebui catalogat. Baie cu cada sparta si gaura nereparata la tevi, pat vechi care scartaia si era jumulit pe canturi (daca nu erai atent te agatai) termopan care nu se inchidea bine, dulapul nu avea rafturi perna si patura stateau pe jos. Intr-un cuvant „jalnic”. Restaurant: 3 feluri de mancare. oua ochiuri , omleta cu sunca si hrana rece.

 269. ne place ca este in centru, ca este curat, prosoape fff curate, corespunde asteptarilor noastre, ne convine pentru ca este aproape de clinica de laser unde merg pentru un tratament! Micul dejun a fost destul de bun, au lipsit sucurile naturale, ouale, cafeaua putea fii mai buna adica nu numai turceasca ci si expreso, iar personalul de acolo destul de …….vocal ,prea ironic, muzica de fond de proasta calitate si prea sonora pentru acea ora!

 270. Camera destul de spatioasa, decorata in culori calde. Salteaua patului odihnitoare.

 271. – personal amabil; – facilitati hotel; – loc parcare; – mic dejun

 272. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 273. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 274. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 275. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 276. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 277. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 278. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 279. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 280. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 281. Pensiunea este amplasata minunat, are multa verdeata in jur, poti sa te refugiezi intr-un colt sa citesti o carte in liniste. Gazdele sunt minunate, foarte de treaba si serviabile.

 282. Patul confortabil; Facilitati multiple pentru stat in curte la aer: foisor, leagan, livada, hamac

 283. Locatie care merita mai mult de doua stele, la care pozele corespund cu realitatea, unde chiar exista amenajat foisorul, locul pentru gratar, parcarea amenajata, terasa etc si unde se poate petrece o vacanta in liniste si pace ! Prin curatenie, liniste, amabilitate personal si dotari, depaseste multe hoteluri si pensiuni de trei stele la care am mai fost cazat ! In poza atasata puteti vedea peisajul cu care va treziti dimineata !

 284. A fost o cazare OK. Are restaurant și o terasă foarte frumoasă .Personalul amabil. Recomand!

 285. Unde este situată pensiunea mîncarea excelentă gazdele plăcute vesele și camera primitoare.

 286. Amplasare buna. Parcare mare. Micul dejun foarte bun. Cafeaua super.

 287. Hotel de zero stele asa ar trebui catalogat. Baie cu cada sparta si gaura nereparata la tevi, pat vechi care scartaia si era jumulit pe canturi (daca nu erai atent te agatai) termopan care nu se inchidea bine, dulapul nu avea rafturi perna si patura stateau pe jos. Intr-un cuvant „jalnic”. Restaurant: 3 feluri de mancare. oua ochiuri , omleta cu sunca si hrana rece.

 288. ne place ca este in centru, ca este curat, prosoape fff curate, corespunde asteptarilor noastre, ne convine pentru ca este aproape de clinica de laser unde merg pentru un tratament! Micul dejun a fost destul de bun, au lipsit sucurile naturale, ouale, cafeaua putea fii mai buna adica nu numai turceasca ci si expreso, iar personalul de acolo destul de …….vocal ,prea ironic, muzica de fond de proasta calitate si prea sonora pentru acea ora!

 289. Per total a fost relaxant, camera, baia, bucataria si livingul curate. Amplasarea e buna se vad de la geam muntii si padurile din jur. Livingul are coltul cu canapea numai cu geamuri cu vedere spre livada si zona inverzita(un colt relaxant) In curte incap 3-4 masini. In apropiere este si un rau (copilul s-a distrat la o mica balaceala) Foarte aproape este un mic magazin de unde se pot face cumparaturi. Orasul Pucioasa e aproape, sunt restaurante, supermarketuri, 2 piscine private. Se manaca f bine si f ok, calitate pret la restaurantul La Taverna dar sunt si altele. Este si un parc cu locuri de joaca

 290. Locatia excelenta. Curte plina de verdeata. Liniste. Priveliste placuta.

 291. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 292. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 293. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 294. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 295. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 296. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 297. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 298. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat chiar dupa ora 23. Mancare ok, locatie ok, aer curat.

 299. Locatie care merita mai mult de doua stele, la care pozele corespund cu realitatea, unde chiar exista amenajat foisorul, locul pentru gratar, parcarea amenajata, terasa etc si unde se poate petrece o vacanta in liniste si pace ! Prin curatenie, liniste, amabilitate personal si dotari, depaseste multe hoteluri si pensiuni de trei stele la care am mai fost cazat ! In poza atasata puteti vedea peisajul cu care va treziti dimineata !

 300. A fost o cazare OK. Are restaurant și o terasă foarte frumoasă .Personalul amabil. Recomand!

 301. Amplasare buna. Parcare mare. Micul dejun foarte bun. Cafeaua super.

 302. Hotel de zero stele asa ar trebui catalogat. Baie cu cada sparta si gaura nereparata la tevi, pat vechi care scartaia si era jumulit pe canturi (daca nu erai atent te agatai) termopan care nu se inchidea bine, dulapul nu avea rafturi perna si patura stateau pe jos. Intr-un cuvant „jalnic”. Restaurant: 3 feluri de mancare. oua ochiuri , omleta cu sunca si hrana rece.

 303. ne place ca este in centru, ca este curat, prosoape fff curate, corespunde asteptarilor noastre, ne convine pentru ca este aproape de clinica de laser unde merg pentru un tratament! Micul dejun a fost destul de bun, au lipsit sucurile naturale, ouale, cafeaua putea fii mai buna adica nu numai turceasca ci si expreso, iar personalul de acolo destul de …….vocal ,prea ironic, muzica de fond de proasta calitate si prea sonora pentru acea ora!

 304. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 305. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 306. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 307. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 308. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 309. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 310. Per total a fost relaxant, camera, baia, bucataria si livingul curate. Amplasarea e buna se vad de la geam muntii si padurile din jur. Livingul are coltul cu canapea numai cu geamuri cu vedere spre livada si zona inverzita(un colt relaxant) In curte incap 3-4 masini. In apropiere este si un rau (copilul s-a distrat la o mica balaceala) Foarte aproape este un mic magazin de unde se pot face cumparaturi. Orasul Pucioasa e aproape, sunt restaurante, supermarketuri, 2 piscine private. Se manaca f bine si f ok, calitate pret la restaurantul La Taverna dar sunt si altele. Este si un parc cu locuri de joaca

 311. Locatia excelenta. Curte plina de verdeata. Liniste. Priveliste placuta.

 312. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 313. Liniște, confort, ospitalitate, gazde cu simțul umorului………..

 314. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat chiar dupa ora 23. Mancare ok, locatie ok, aer curat.

 315. Locatie care merita mai mult de doua stele, la care pozele corespund cu realitatea, unde chiar exista amenajat foisorul, locul pentru gratar, parcarea amenajata, terasa etc si unde se poate petrece o vacanta in liniste si pace ! Prin curatenie, liniste, amabilitate personal si dotari, depaseste multe hoteluri si pensiuni de trei stele la care am mai fost cazat ! In poza atasata puteti vedea peisajul cu care va treziti dimineata !

 316. Patul a fost confortabil. Camera nu merita mai mult de 80 de lei.

 317. Amplasare buna. Parcare mare. Micul dejun foarte bun. Cafeaua super.

 318. Hotel de zero stele asa ar trebui catalogat. Baie cu cada sparta si gaura nereparata la tevi, pat vechi care scartaia si era jumulit pe canturi (daca nu erai atent te agatai) termopan care nu se inchidea bine, dulapul nu avea rafturi perna si patura stateau pe jos. Intr-un cuvant „jalnic”. Restaurant: 3 feluri de mancare. oua ochiuri , omleta cu sunca si hrana rece.

 319. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 320. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 321. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 322. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 323. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 324. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 325. Per total a fost relaxant, camera, baia, bucataria si livingul curate. Amplasarea e buna se vad de la geam muntii si padurile din jur. Livingul are coltul cu canapea numai cu geamuri cu vedere spre livada si zona inverzita(un colt relaxant) In curte incap 3-4 masini. In apropiere este si un rau (copilul s-a distrat la o mica balaceala) Foarte aproape este un mic magazin de unde se pot face cumparaturi. Orasul Pucioasa e aproape, sunt restaurante, supermarketuri, 2 piscine private. Se manaca f bine si f ok, calitate pret la restaurantul La Taverna dar sunt si altele. Este si un parc cu locuri de joaca

 326. Locatia excelenta. Curte plina de verdeata. Liniste. Priveliste placuta.

 327. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 328. Liniște, confort, ospitalitate, gazde cu simțul umorului………..

 329. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat chiar dupa ora 23. Mancare ok, locatie ok, aer curat.

 330. Locatie care merita mai mult de doua stele, la care pozele corespund cu realitatea, unde chiar exista amenajat foisorul, locul pentru gratar, parcarea amenajata, terasa etc si unde se poate petrece o vacanta in liniste si pace ! Prin curatenie, liniste, amabilitate personal si dotari, depaseste multe hoteluri si pensiuni de trei stele la care am mai fost cazat ! In poza atasata puteti vedea peisajul cu care va treziti dimineata !

 331. Patul a fost confortabil. Camera nu merita mai mult de 80 de lei.

 332. Amplasare buna. Parcare mare. Micul dejun foarte bun. Cafeaua super.

 333. Hotel de zero stele asa ar trebui catalogat. Baie cu cada sparta si gaura nereparata la tevi, pat vechi care scartaia si era jumulit pe canturi (daca nu erai atent te agatai) termopan care nu se inchidea bine, dulapul nu avea rafturi perna si patura stateau pe jos. Intr-un cuvant „jalnic”. Restaurant: 3 feluri de mancare. oua ochiuri , omleta cu sunca si hrana rece.

 334. – personal amabil; – facilitati hotel; – loc parcare; – mic dejun

 335. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 336. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 337. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 338. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 339. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 340. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 341. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 342. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 343. Per total a fost relaxant, camera, baia, bucataria si livingul curate. Amplasarea e buna se vad de la geam muntii si padurile din jur. Livingul are coltul cu canapea numai cu geamuri cu vedere spre livada si zona inverzita(un colt relaxant) In curte incap 3-4 masini. In apropiere este si un rau (copilul s-a distrat la o mica balaceala) Foarte aproape este un mic magazin de unde se pot face cumparaturi. Orasul Pucioasa e aproape, sunt restaurante, supermarketuri, 2 piscine private. Se manaca f bine si f ok, calitate pret la restaurantul La Taverna dar sunt si altele. Este si un parc cu locuri de joaca

 344. Locatia excelenta. Curte plina de verdeata. Liniste. Priveliste placuta.

 345. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 346. Recomandam! Pensiunea merita cel putin 3 stele. Totul este curat, ingrijit. Terasa cu gratar, foisor, teren de iarba pentru jocuri. Gazde foarte drăguțe si primitoare cu care a fost o placere sa discutam. Mancarea foarte buna. 45 minute distanta de Pestera Ialomitei.

 347. Liniște, confort, ospitalitate, gazde cu simțul umorului………..

 348. Gazda foarte amabila, ne-a asteptat chiar dupa ora 23. Mancare ok, locatie ok, aer curat.

 349. Patul a fost confortabil. Camera nu merita mai mult de 80 de lei.

 350. Amplasare buna. Parcare mare. Micul dejun foarte bun. Cafeaua super.

 351. Hotel de zero stele asa ar trebui catalogat. Baie cu cada sparta si gaura nereparata la tevi, pat vechi care scartaia si era jumulit pe canturi (daca nu erai atent te agatai) termopan care nu se inchidea bine, dulapul nu avea rafturi perna si patura stateau pe jos. Intr-un cuvant „jalnic”. Restaurant: 3 feluri de mancare. oua ochiuri , omleta cu sunca si hrana rece.

 352. – personal amabil; – facilitati hotel; – loc parcare; – mic dejun

 353. Camerele sunt spațioase, curate. Personalul amabil. 15 minute de mers pe jos lejer pana în centrul istoric.

 354. In afara de spa(care se poate remedia),totul e ok.

 355. Personal extrem de amabil, curatenie impecabila, dotari de calitate si bun-gust, sedinta de masaj in baza de tratament a hotelului. M-am simtit ca intr-o familie primitoare si nu ca intr-un hotel. Cu siguranta voi mai reveni si recomand cu multa caldura hotelul.

 356. Toata locatia este amenajata cu bun gust. Camerele curate, baia la fel. Micul dejun satios. Personalul foarte amabil.

 357. -o surpriza mai mult decat placuta, aceasta locatie de ‘lux’ in micul orasel. -arhitectura avantgardista, materiale si finisaje de calitate care asigura confort atat ‘ mintii’ cat si „sufletului”. -se lucreaza inca la asigurarea unui program complet:cazare+pensiune completa+spa.[marea partea a spa-ului este deja definitivata] -mic dejun bogat si calitativ servit in restaurantul aflat la parter ce cuprinde inclusiv produse proaspete de la cofetaria proprie. -proprietarul pensiunii este o persoana dinamica disponibil sa te ajute cu orice informatie si sa rezolve orice doleanta care ar putea aparea. -o revigorare a turismului balnear care este tot „trambitata” ar face locatia si mai atractiva.

 358. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 359. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 360. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 361. Per total a fost relaxant, camera, baia, bucataria si livingul curate. Amplasarea e buna se vad de la geam muntii si padurile din jur. Livingul are coltul cu canapea numai cu geamuri cu vedere spre livada si zona inverzita(un colt relaxant) In curte incap 3-4 masini. In apropiere este si un rau (copilul s-a distrat la o mica balaceala) Foarte aproape este un mic magazin de unde se pot face cumparaturi. Orasul Pucioasa e aproape, sunt restaurante, supermarketuri, 2 piscine private. Se manaca f bine si f ok, calitate pret la restaurantul La Taverna dar sunt si altele. Este si un parc cu locuri de joaca

 362. Locatia excelenta. Curte plina de verdeata. Liniste. Priveliste placuta.

 363. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 364. Foarte fain. Priveliste frumoasa de pe terasa, aer tare, mancare foarte buna gatita cu suflet, foarte curat, totul in jur proaspat si verde. Proprietarii ne-au asigurat tot confortul, cu prietenie si discretie. Recomandam cu caldura.

 365. Recomandam! Pensiunea merita cel putin 3 stele. Totul este curat, ingrijit. Terasa cu gratar, foisor, teren de iarba pentru jocuri. Gazde foarte drăguțe si primitoare cu care a fost o placere sa discutam. Mancarea foarte buna. 45 minute distanta de Pestera Ialomitei.

 366. Liniște, confort, ospitalitate, gazde cu simțul umorului………..

 367. Hotelul este amplasat foarte bine, in centrul orasului.

 368. Patul a fost confortabil. Camera nu merita mai mult de 80 de lei.

 369. Amplasare buna. Parcare mare. Micul dejun foarte bun. Cafeaua super.

 370. Original, curat, meniu excelent, portii uriase de mancare …

 371. Comunicarea cu personalul, și conducerea hotelului. Recomand acest hotel, având în vedere modul de tratare al clienților, excelent 👌!

 372. Ni s-a oferit apa plata/minerala imbuteliata gratis, atat la mic dejun cat si in camera. Totul e foarte curat. Climatizarea functioneaza bine, la fel si cada spa. Am mancat un desert foarte bun. Fix langa hotel exista o cofetarie cu laborator propriu. Am mai luat si pentru acasa prajituri bune la 37 lei kg. (banuiesc ca sunt inrudite afacerile).

 373. Per total a fost relaxant, camera, baia, bucataria si livingul curate. Amplasarea e buna se vad de la geam muntii si padurile din jur. Livingul are coltul cu canapea numai cu geamuri cu vedere spre livada si zona inverzita(un colt relaxant) In curte incap 3-4 masini. In apropiere este si un rau (copilul s-a distrat la o mica balaceala) Foarte aproape este un mic magazin de unde se pot face cumparaturi. Orasul Pucioasa e aproape, sunt restaurante, supermarketuri, 2 piscine private. Se manaca f bine si f ok, calitate pret la restaurantul La Taverna dar sunt si altele. Este si un parc cu locuri de joaca

 374. Locatia excelenta. Curte plina de verdeata. Liniste. Priveliste placuta.

 375. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 376. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 377. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 378. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 379. Locatia buna pentru excursii in muntii Leaota Raportul calitate pret foarte bun Mancarea rezonabila (calitate cantitate pret) Gazdele noastre au fost foarte amabile si au incercat sa ne satisfaca toate nevoile. Cu exceptia pernei, care o consider un accident, totul a fost curat. Gasiti ceva de mancare ceea ce ajuta cand va intoarceti dintr-o excursie. Nu e senzatie ci exact ce ai nevoie la preturi decente.

 380. Pensiunea se află intr un loc liniștit unde te poti relaxa. Verdele naturii te face simti ca nimic din lumea asta nu conteaza si nu te poate atinge. Proprietarii pensiunii sunt prietenii la care mergi in vizita, parca i ai cunoaște de o viață.

 381. Ii mulțumim doamnei Tudor pentru amabilitate și ospitalitate. Cu siguranță ne vom caza la aceasta locație dacă vom mai trece prin zona.

 382. Intim cu multiple facilitati pentru copii. Foarte interesanta locatia si peisajul.

 383. I enjoyed the beautiful, immense and private garden with lots of trees, flowers and space to sunbath and relax all day long. Fantastic for setting up the hammock. Nice views and good intimacy. Tthere is a ping pong table, pool table. Seems to be child friendly, lots of kids were having fun in the trampoline and around the property. I think it’s a good choice in the area, the place is very very nice for relaxing, just set normal expectations related to some of the services that are not perfect.

 384. Exceptional service. We asked for laundry service that they never had offered and they managed that for us. Cleaned, dried and stocked our cloths. They even gave us free local alcohol in the evening for no extra cost. Lovely people who are always willing to go the extra step for their customer satisfaction.

 385. Având în vedere prețul camerei, și micul dejun, și locația sunt mai mult decât satisfăcătoare. Vom reven acolo la următoarea călătorie.

 386. Amplasat foarte bine, fix in centru, Recepția deschisă NON stop, mâncarea buna

 387. Era curatel si prima fata de la receptie amabila, dar seara s a schimbat tura!

 388. Imi place faptul ca am gasit camera foarte curata. Apa din piscina este excelenta si curata.

 389. Personal cald și binevoitor. Hotelul are piscina. Este la 2 pași de centrul vechi și Parcul Mitropoliei.

 390. AMPLASAT IN APROPIEREA CENTRULUI ISTORIC . PERSONAL AMABIL , CURATENIE , MIC DEJUN BOGAT SI VARIAT , PISCINA , CADA CU HIDROMASAJ, SAUNA UN MIJLOC PLACUT DE RELAXARE, PARCARE GRATUITA IN INCINTA HOTELULUI… DE 3 STELE MULT MAI BUN DECAT ALTELE DE 4 . RECOMAND CU CALDURA RAPORTUL PRET CALUTATE FIIND UNUL FOARTE BUN !

 391. Original, curat, meniu excelent, portii uriase de mancare …

 392. Comunicarea cu personalul, și conducerea hotelului. Recomand acest hotel, având în vedere modul de tratare al clienților, excelent 👌!

 393. Ni s-a oferit apa plata/minerala imbuteliata gratis, atat la mic dejun cat si in camera. Totul e foarte curat. Climatizarea functioneaza bine, la fel si cada spa. Am mancat un desert foarte bun. Fix langa hotel exista o cofetarie cu laborator propriu. Am mai luat si pentru acasa prajituri bune la 37 lei kg. (banuiesc ca sunt inrudite afacerile).

 394. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 395. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 396. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 397. Per total a fost relaxant, camera, baia, bucataria si livingul curate. Amplasarea e buna se vad de la geam muntii si padurile din jur. Livingul are coltul cu canapea numai cu geamuri cu vedere spre livada si zona inverzita(un colt relaxant) In curte incap 3-4 masini. In apropiere este si un rau (copilul s-a distrat la o mica balaceala) Foarte aproape este un mic magazin de unde se pot face cumparaturi. Orasul Pucioasa e aproape, sunt restaurante, supermarketuri, 2 piscine private. Se manaca f bine si f ok, calitate pret la restaurantul La Taverna dar sunt si altele. Este si un parc cu locuri de joaca

 398. Locatia excelenta. Curte plina de verdeata. Liniste. Priveliste placuta.

 399. Amplasarea in zona linistita, la intrare in padure, curatenia, foisorul cu gratar, livada

 400. Locatia buna pentru excursii in muntii Leaota Raportul calitate pret foarte bun Mancarea rezonabila (calitate cantitate pret) Gazdele noastre au fost foarte amabile si au incercat sa ne satisfaca toate nevoile. Cu exceptia pernei, care o consider un accident, totul a fost curat. Gasiti ceva de mancare ceea ce ajuta cand va intoarceti dintr-o excursie. Nu e senzatie ci exact ce ai nevoie la preturi decente.

 401. Pensiunea se află intr un loc liniștit unde te poti relaxa. Verdele naturii te face simti ca nimic din lumea asta nu conteaza si nu te poate atinge. Proprietarii pensiunii sunt prietenii la care mergi in vizita, parca i ai cunoaște de o viață.

 402. Ii mulțumim doamnei Tudor pentru amabilitate și ospitalitate. Cu siguranță ne vom caza la aceasta locație dacă vom mai trece prin zona.

 403. Personalul extrem de amabil și primitor, foarte curat peste tot, mâncarea foarte bună și proaspătă, un loc de joacă pentru copii minunat, mult spațiu și multă verdeață.

 404. I enjoyed the beautiful, immense and private garden with lots of trees, flowers and space to sunbath and relax all day long. Fantastic for setting up the hammock. Nice views and good intimacy. Tthere is a ping pong table, pool table. Seems to be child friendly, lots of kids were having fun in the trampoline and around the property. I think it’s a good choice in the area, the place is very very nice for relaxing, just set normal expectations related to some of the services that are not perfect.

 405. Exceptional service. We asked for laundry service that they never had offered and they managed that for us. Cleaned, dried and stocked our cloths. They even gave us free local alcohol in the evening for no extra cost. Lovely people who are always willing to go the extra step for their customer satisfaction.

 406. O locație minunata ,camere super spatioase ,curățenie,profesionalism

 407. Imi place faptul ca am gasit camera foarte curata. Apa din piscina este excelenta si curata.

 408. Personal cald și binevoitor. Hotelul are piscina. Este la 2 pași de centrul vechi și Parcul Mitropoliei.

 409. Si micul dejun și celelate mese au fost foarte bogate, iar mincarea pregătită a fost bună și gustoasă. Personalul a fost foarte amabil, prietenos. Amplasarea pensiunii este într-o zona linistită. Ne vom întoarce cu plăcere în această pensiune și o vom recomanda cu placere și la prieteni.

 410. Oameni foarte ospitalieri, un loc minunat langa padure si munte, peisaje absolut deosebite. Drumul este foarte ok, asfalt pana aproape de intrare, insa la plecare am avut probleme pentru ca ningea de cateva ore, insa am fost ajutati sa iesim in siguranta pana in primul sat. Camerele sunt ok, am avut destul spatiu si erau si foarte calduroase. Mancare a fost foarte buna, citind alte reviews am crezut ca nu va fi prea buna, insa chiar a fost peste asteptari. Mic dejun variat, la pranz si cina erau de regula 2 feluri de mancare cu 2 garnituri si salate. Desert dupa fiecare masa. Doamnele foarte amabile ne intrebau la ce ora dorim sa servim masa. Un plus pentru domnisoara de la receptie din ziua sosirii, foarte ospitaliera si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Un alt plus pentru caluti si cainii ciobanesti foartr prietenosi.

 411. Totul a fost de vis. Personalul amabil, curățenie desăvârșită, mâncare super bună, iar pentru familiile cu copii cred că este alegerea perfecta pentru vacanța.

 412. foarte serviabil personalul, foarte buna mâncarea, loc de.joaca,

 413. Original, curat, meniu excelent, portii uriase de mancare …

 414. Comunicarea cu personalul, și conducerea hotelului. Recomand acest hotel, având în vedere modul de tratare al clienților, excelent 👌!

 415. Locația,zona foarte liniștită,accesul la grătar și curtea interioara

 416. Per total a fost relaxant, camera, baia, bucataria si livingul curate. Amplasarea e buna se vad de la geam muntii si padurile din jur. Livingul are coltul cu canapea numai cu geamuri cu vedere spre livada si zona inverzita(un colt relaxant) In curte incap 3-4 masini. In apropiere este si un rau (copilul s-a distrat la o mica balaceala) Foarte aproape este un mic magazin de unde se pot face cumparaturi. Orasul Pucioasa e aproape, sunt restaurante, supermarketuri, 2 piscine private. Se manaca f bine si f ok, calitate pret la restaurantul La Taverna dar sunt si altele. Este si un parc cu locuri de joaca

 417. Locatia excelenta. Curte plina de verdeata. Liniste. Priveliste placuta.

 418. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 419. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 420. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 421. Locatia buna pentru excursii in muntii Leaota Raportul calitate pret foarte bun Mancarea rezonabila (calitate cantitate pret) Gazdele noastre au fost foarte amabile si au incercat sa ne satisfaca toate nevoile. Cu exceptia pernei, care o consider un accident, totul a fost curat. Gasiti ceva de mancare ceea ce ajuta cand va intoarceti dintr-o excursie. Nu e senzatie ci exact ce ai nevoie la preturi decente.

 422. Pensiunea se află intr un loc liniștit unde te poti relaxa. Verdele naturii te face simti ca nimic din lumea asta nu conteaza si nu te poate atinge. Proprietarii pensiunii sunt prietenii la care mergi in vizita, parca i ai cunoaște de o viață.

 423. Ii mulțumim doamnei Tudor pentru amabilitate și ospitalitate. Cu siguranță ne vom caza la aceasta locație dacă vom mai trece prin zona.

 424. Zona linistita, aer curat, loc de joaca pentru copiii si gratar.

 425. Personalul extrem de amabil și primitor, foarte curat peste tot, mâncarea foarte bună și proaspătă, un loc de joacă pentru copii minunat, mult spațiu și multă verdeață.

 426. I enjoyed the beautiful, immense and private garden with lots of trees, flowers and space to sunbath and relax all day long. Fantastic for setting up the hammock. Nice views and good intimacy. Tthere is a ping pong table, pool table. Seems to be child friendly, lots of kids were having fun in the trampoline and around the property. I think it’s a good choice in the area, the place is very very nice for relaxing, just set normal expectations related to some of the services that are not perfect.

 427. O locație minunata ,camere super spatioase ,curățenie,profesionalism

 428. Imi place faptul ca am gasit camera foarte curata. Apa din piscina este excelenta si curata.

 429. Personal cald și binevoitor. Hotelul are piscina. Este la 2 pași de centrul vechi și Parcul Mitropoliei.

 430. Si micul dejun și celelate mese au fost foarte bogate, iar mincarea pregătită a fost bună și gustoasă. Personalul a fost foarte amabil, prietenos. Amplasarea pensiunii este într-o zona linistită. Ne vom întoarce cu plăcere în această pensiune și o vom recomanda cu placere și la prieteni.

 431. Oameni foarte ospitalieri, un loc minunat langa padure si munte, peisaje absolut deosebite. Drumul este foarte ok, asfalt pana aproape de intrare, insa la plecare am avut probleme pentru ca ningea de cateva ore, insa am fost ajutati sa iesim in siguranta pana in primul sat. Camerele sunt ok, am avut destul spatiu si erau si foarte calduroase. Mancare a fost foarte buna, citind alte reviews am crezut ca nu va fi prea buna, insa chiar a fost peste asteptari. Mic dejun variat, la pranz si cina erau de regula 2 feluri de mancare cu 2 garnituri si salate. Desert dupa fiecare masa. Doamnele foarte amabile ne intrebau la ce ora dorim sa servim masa. Un plus pentru domnisoara de la receptie din ziua sosirii, foarte ospitaliera si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Un alt plus pentru caluti si cainii ciobanesti foartr prietenosi.

 432. Totul a fost de vis. Personalul amabil, curățenie desăvârșită, mâncare super bună, iar pentru familiile cu copii cred că este alegerea perfecta pentru vacanța.

 433. foarte serviabil personalul, foarte buna mâncarea, loc de.joaca,

 434. Original, curat, meniu excelent, portii uriase de mancare …

 435. Comunicarea cu personalul, și conducerea hotelului. Recomand acest hotel, având în vedere modul de tratare al clienților, excelent 👌!

 436. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 437. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 438. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 439. Locatia buna pentru excursii in muntii Leaota Raportul calitate pret foarte bun Mancarea rezonabila (calitate cantitate pret) Gazdele noastre au fost foarte amabile si au incercat sa ne satisfaca toate nevoile. Cu exceptia pernei, care o consider un accident, totul a fost curat. Gasiti ceva de mancare ceea ce ajuta cand va intoarceti dintr-o excursie. Nu e senzatie ci exact ce ai nevoie la preturi decente.

 440. Pensiunea se află intr un loc liniștit unde te poti relaxa. Verdele naturii te face simti ca nimic din lumea asta nu conteaza si nu te poate atinge. Proprietarii pensiunii sunt prietenii la care mergi in vizita, parca i ai cunoaște de o viață.

 441. Ii mulțumim doamnei Tudor pentru amabilitate și ospitalitate. Cu siguranță ne vom caza la aceasta locație dacă vom mai trece prin zona.

 442. Zona linistita, aer curat, loc de joaca pentru copiii si gratar.

 443. Personalul extrem de amabil și primitor, foarte curat peste tot, mâncarea foarte bună și proaspătă, un loc de joacă pentru copii minunat, mult spațiu și multă verdeață.

 444. I enjoyed the beautiful, immense and private garden with lots of trees, flowers and space to sunbath and relax all day long. Fantastic for setting up the hammock. Nice views and good intimacy. Tthere is a ping pong table, pool table. Seems to be child friendly, lots of kids were having fun in the trampoline and around the property. I think it’s a good choice in the area, the place is very very nice for relaxing, just set normal expectations related to some of the services that are not perfect.

 445. O locație minunata ,camere super spatioase ,curățenie,profesionalism

 446. Imi place faptul ca am gasit camera foarte curata. Apa din piscina este excelenta si curata.

 447. Personal cald și binevoitor. Hotelul are piscina. Este la 2 pași de centrul vechi și Parcul Mitropoliei.

 448. Nu servesc micul dejun. Locatia placuta, referitor la camera un am stat.

 449. amplasament , parcare, service personal daca se poate pe viitor mutarea ciorilor restul daca nu esti pretentios merge daca esti mai trebuie facut cate ceva

 450. Personal foarte amabil.Camera curata. Destul de aproape de gara.

 451. Hotelul este plasat intr-o zona linistita. Micul dejun a fost foarte bun.Cred ca singura problema nerezolvata pe care o are hotelul este parcarea .Daca veneam in alta zi a saptamanii ,nu duminica ,as fi avut probleme cu gasirea locurilor libere

 452. Hotelul este situat intr-o locatie foarte buna si linistita. Dotariile camerelor sunt in general Ok. Micul dejun a fost ok. Terasa hotelului este superba. Personalul in general a fost foarte amabil.

 453. Aproape de centru. Micul dejun mai diversificat decat multe hoteluri din afara. Camera ok. Personalul ok.

 454. Micul dejun urias, cu oua si legume proaspete. Bonus, super bonus, prajituri de la cofetaria proprie, dupa retete vechi si gustoase. Gustul copilariei mele ! Camera este peste nivelul de 3 stele, iar amplasarea este perfecta, in centru dar pe o strada linistita. Prosoape de calitate foarte buna.

 455. foarte serviabil personalul, foarte buna mâncarea, loc de.joaca,

 456. Original, curat, meniu excelent, portii uriase de mancare …

 457. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 458. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 459. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 460. Foisorul si gratarul, in general amenajarea exterioara dar si accesul in camera ( scara exterioara si holul cu vedere spre propietatile invecinate ).

 461. Pat confortabil şi căldura in cameră chiar dacă fiind septembrie multe pensiuni nu au pornit încă ,încalzirea .

 462. Locația,zona foarte liniștită,accesul la grătar și curtea interioara

 463. Locatia buna pentru excursii in muntii Leaota Raportul calitate pret foarte bun Mancarea rezonabila (calitate cantitate pret) Gazdele noastre au fost foarte amabile si au incercat sa ne satisfaca toate nevoile. Cu exceptia pernei, care o consider un accident, totul a fost curat. Gasiti ceva de mancare ceea ce ajuta cand va intoarceti dintr-o excursie. Nu e senzatie ci exact ce ai nevoie la preturi decente.

 464. Pensiunea se află intr un loc liniștit unde te poti relaxa. Verdele naturii te face simti ca nimic din lumea asta nu conteaza si nu te poate atinge. Proprietarii pensiunii sunt prietenii la care mergi in vizita, parca i ai cunoaște de o viață.

 465. Ii mulțumim doamnei Tudor pentru amabilitate și ospitalitate. Cu siguranță ne vom caza la aceasta locație dacă vom mai trece prin zona.

 466. Camera, linistea, amplasamentul, locatia, curtea, preturile.

 467. Zona linistita, aer curat, loc de joaca pentru copiii si gratar.

 468. Personalul extrem de amabil și primitor, foarte curat peste tot, mâncarea foarte bună și proaspătă, un loc de joacă pentru copii minunat, mult spațiu și multă verdeață.

 469. O locație minunata ,camere super spatioase ,curățenie,profesionalism

 470. Imi place faptul ca am gasit camera foarte curata. Apa din piscina este excelenta si curata.

 471. Personal cald și binevoitor. Hotelul are piscina. Este la 2 pași de centrul vechi și Parcul Mitropoliei.

 472. Nu servesc micul dejun. Locatia placuta, referitor la camera un am stat.

 473. amplasament , parcare, service personal daca se poate pe viitor mutarea ciorilor restul daca nu esti pretentios merge daca esti mai trebuie facut cate ceva

 474. Personal foarte amabil.Camera curata. Destul de aproape de gara.

 475. Micul dejun urias, cu oua si legume proaspete. Bonus, super bonus, prajituri de la cofetaria proprie, dupa retete vechi si gustoase. Gustul copilariei mele ! Camera este peste nivelul de 3 stele, iar amplasarea este perfecta, in centru dar pe o strada linistita. Prosoape de calitate foarte buna.

 476. foarte serviabil personalul, foarte buna mâncarea, loc de.joaca,

 477. Original, curat, meniu excelent, portii uriase de mancare …

 478. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 479. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 480. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 481. Foisorul si gratarul, in general amenajarea exterioara dar si accesul in camera ( scara exterioara si holul cu vedere spre propietatile invecinate ).

 482. Pat confortabil şi căldura in cameră chiar dacă fiind septembrie multe pensiuni nu au pornit încă ,încalzirea .

 483. Locația,zona foarte liniștită,accesul la grătar și curtea interioara

 484. De la bun început, totul. Iuliana și Răzvan știu să ofere turiștilor ceea ce au nevoie și câteodată chiar mai mult. Ne-au făcut să ne simțim parte din familia lor frumoasă și chiar ne-au răsfățat cum au știut ei mai bine. Pentru toate acestea, vă mulțumim. Locul este ceea ce aveam nevoie ca să evadăm din cotidian, priveliștea din cameră ne-a plăcut foarte mult. Aerul în zonă e deosebit de curat și de sănătos, mai ales lângă pădure.

 485. Locatia buna pentru excursii in muntii Leaota Raportul calitate pret foarte bun Mancarea rezonabila (calitate cantitate pret) Gazdele noastre au fost foarte amabile si au incercat sa ne satisfaca toate nevoile. Cu exceptia pernei, care o consider un accident, totul a fost curat. Gasiti ceva de mancare ceea ce ajuta cand va intoarceti dintr-o excursie. Nu e senzatie ci exact ce ai nevoie la preturi decente.

 486. Pensiunea se află intr un loc liniștit unde te poti relaxa. Verdele naturii te face simti ca nimic din lumea asta nu conteaza si nu te poate atinge. Proprietarii pensiunii sunt prietenii la care mergi in vizita, parca i ai cunoaște de o viață.

 487. Camera, linistea, amplasamentul, locatia, curtea, preturile.

 488. Zona linistita, aer curat, loc de joaca pentru copiii si gratar.

 489. Personalul extrem de amabil și primitor, foarte curat peste tot, mâncarea foarte bună și proaspătă, un loc de joacă pentru copii minunat, mult spațiu și multă verdeață.

 490. Baia ..nu luxoasa dar o curatenie maxim. In putine din calatorilile mele am vazut in baie o asemenea curatenie. Totul alb si stralucitor de curat si igenizat. Hotelul are sauna si piscina.. halate impecabile .. puse la dispozitie de hotel. Personal putin dar dragut , amabil si interesat de client.

 491. O locație minunata ,camere super spatioase ,curățenie,profesionalism

 492. Imi place faptul ca am gasit camera foarte curata. Apa din piscina este excelenta si curata.

 493. Nu servesc micul dejun. Locatia placuta, referitor la camera un am stat.

 494. amplasament , parcare, service personal daca se poate pe viitor mutarea ciorilor restul daca nu esti pretentios merge daca esti mai trebuie facut cate ceva

 495. Personal foarte amabil.Camera curata. Destul de aproape de gara.

 496. Micul dejun urias, cu oua si legume proaspete. Bonus, super bonus, prajituri de la cofetaria proprie, dupa retete vechi si gustoase. Gustul copilariei mele ! Camera este peste nivelul de 3 stele, iar amplasarea este perfecta, in centru dar pe o strada linistita. Prosoape de calitate foarte buna.

 497. foarte serviabil personalul, foarte buna mâncarea, loc de.joaca,

 498. Original, curat, meniu excelent, portii uriase de mancare …

 499. Foisorul si gratarul, in general amenajarea exterioara dar si accesul in camera ( scara exterioara si holul cu vedere spre propietatile invecinate ).

 500. Pat confortabil şi căldura in cameră chiar dacă fiind septembrie multe pensiuni nu au pornit încă ,încalzirea .

 501. Locația,zona foarte liniștită,accesul la grătar și curtea interioara

 502. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea foarte buna. Recomand !

 503. Locatia, curatenia exemplara, amenajarea interioara, discretia proprietarilor. Pe scurt este un loc placut, curat, linistit, perfect pentru relaxare. Se poate calarii contra cost (60 ron/ora) pe unul din caii proprietate personala. Felicitari gazdelor pentru grija pe care o acorda detaliilor.

 504. Personalul foarte amabil si disponibil, serviciile si preturile din restaurant excelente. Produse din gospodarie, animale in jur, verdeata.

 505. De la bun început, totul. Iuliana și Răzvan știu să ofere turiștilor ceea ce au nevoie și câteodată chiar mai mult. Ne-au făcut să ne simțim parte din familia lor frumoasă și chiar ne-au răsfățat cum au știut ei mai bine. Pentru toate acestea, vă mulțumim. Locul este ceea ce aveam nevoie ca să evadăm din cotidian, priveliștea din cameră ne-a plăcut foarte mult. Aerul în zonă e deosebit de curat și de sănătos, mai ales lângă pădure.

 506. Locatia buna pentru excursii in muntii Leaota Raportul calitate pret foarte bun Mancarea rezonabila (calitate cantitate pret) Gazdele noastre au fost foarte amabile si au incercat sa ne satisfaca toate nevoile. Cu exceptia pernei, care o consider un accident, totul a fost curat. Gasiti ceva de mancare ceea ce ajuta cand va intoarceti dintr-o excursie. Nu e senzatie ci exact ce ai nevoie la preturi decente.

 507. Pensiunea se află intr un loc liniștit unde te poti relaxa. Verdele naturii te face simti ca nimic din lumea asta nu conteaza si nu te poate atinge. Proprietarii pensiunii sunt prietenii la care mergi in vizita, parca i ai cunoaște de o viață.

 508. Camera, linistea, amplasamentul, locatia, curtea, preturile.

 509. Zona linistita, aer curat, loc de joaca pentru copiii si gratar.

 510. Personalul extrem de amabil și primitor, foarte curat peste tot, mâncarea foarte bună și proaspătă, un loc de joacă pentru copii minunat, mult spațiu și multă verdeață.

 511. Baia ..nu luxoasa dar o curatenie maxim. In putine din calatorilile mele am vazut in baie o asemenea curatenie. Totul alb si stralucitor de curat si igenizat. Hotelul are sauna si piscina.. halate impecabile .. puse la dispozitie de hotel. Personal putin dar dragut , amabil si interesat de client.

 512. O locație minunata ,camere super spatioase ,curățenie,profesionalism

 513. Imi place faptul ca am gasit camera foarte curata. Apa din piscina este excelenta si curata.

 514. Si micul dejun și celelate mese au fost foarte bogate, iar mincarea pregătită a fost bună și gustoasă. Personalul a fost foarte amabil, prietenos. Amplasarea pensiunii este într-o zona linistită. Ne vom întoarce cu plăcere în această pensiune și o vom recomanda cu placere și la prieteni.

 515. Oameni foarte ospitalieri, un loc minunat langa padure si munte, peisaje absolut deosebite. Drumul este foarte ok, asfalt pana aproape de intrare, insa la plecare am avut probleme pentru ca ningea de cateva ore, insa am fost ajutati sa iesim in siguranta pana in primul sat. Camerele sunt ok, am avut destul spatiu si erau si foarte calduroase. Mancare a fost foarte buna, citind alte reviews am crezut ca nu va fi prea buna, insa chiar a fost peste asteptari. Mic dejun variat, la pranz si cina erau de regula 2 feluri de mancare cu 2 garnituri si salate. Desert dupa fiecare masa. Doamnele foarte amabile ne intrebau la ce ora dorim sa servim masa. Un plus pentru domnisoara de la receptie din ziua sosirii, foarte ospitaliera si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Un alt plus pentru caluti si cainii ciobanesti foartr prietenosi.

 516. Totul a fost de vis. Personalul amabil, curățenie desăvârșită, mâncare super bună, iar pentru familiile cu copii cred că este alegerea perfecta pentru vacanța.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled