Cazare ieftina Popesti Leordeni

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Mihail si Aurelia Papahagi din Calinesti-Vasilache, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Mihail si Aurelia Papahagi din Calinesti-Vasilache, jud. SuceavaCazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Maxim si Lidia Tăriceanu din Comanesti, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Maxim si Lidia Tăriceanu din Comanesti, jud. AradCazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Grațiana si Veta Chelcea din Rapa Caramizii, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Grațiana si Veta Chelcea din Rapa Caramizii, jud. ValceaCazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Coralia si Lorena Stroe din Preluca, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Coralia si Lorena Stroe din Preluca, jud. NeamtCazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Daciana si Ramona Grozescu din Predeal, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Daciana si Ramona Grozescu din Predeal, jud. PrahovaCazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Fiona si Lică Negoițescu din Varateci, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Fiona si Lică Negoițescu din Varateci, jud. ValceaCazare in Popeşti-Leordeni, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 1. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 2. Destul de curat blocul relativ nou dar cu multe lipsuri

 3. Ne-au ajutat cu check-in-ul mai devreme; camere curate, mobilier nou, personal foarte amabil. Totul a fost perfect! recomand cu incredere!

 4. Patul a fost excelent cu saltea deosebita iar copii au dormit foarte bine.

 5. Am fost cazați în seara de Revelion, și, deși eram sceptici, așteptările ne-au fost cu mult întrecute. Personalul a fost foarte atent la toate detaliile și cerințele noastre. Paturile au fost deosebit de confortabile comparativ cu hotelurile cotate la același nivel. Am fost pe deplin satisfăcuți de acest sejur, camerele atent decorate,iar aspectul general face ca hotelul să fie alegerea potrivită pentru orice fel de sejur. Felicitări întregii echipe, de la menajere, la recepționeri și la bordul executiv!

 6. ca de obicei…. camera super, liniste, personalul exact asa cum trebuie.

 7. Totul.F.curat,spatios,gazdele intelegatoare,modern,utilat,superb

 8. Personalul foarte receptiv, atent și corect. Au grijă de client până la sfârșit și lasă turistului o dorință de a mai reveni aici. Am avut diferite cereri și comunicări cu 3 dintre administratori – și toți sunt la fel de amabili și receptivi. Sunt foarte punctuali și rapizi în gestionare.

 9. Personal foarte amabil, liniste, camera spatioasa.

 10. Primitor, intim, personal amabil! Nimic de reprosat. Am stat doar o noapte.

 11. -personal amabil -cald in camera (calorifer si in baie) -curatenie -mic dejun bun -internet OK

 12. Camera suficient de mare, restaurant frumos, parcare disponibila și gratuită, personal amabil, raport preț calitate bun, mic dejun bun pentru 3 stele.

 13. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 14. Destul de curat blocul relativ nou dar cu multe lipsuri

 15. Ne-au ajutat cu check-in-ul mai devreme; camere curate, mobilier nou, personal foarte amabil. Totul a fost perfect! recomand cu incredere!

 16. Patul a fost excelent cu saltea deosebita iar copii au dormit foarte bine.

 17. Am fost cazați în seara de Revelion, și, deși eram sceptici, așteptările ne-au fost cu mult întrecute. Personalul a fost foarte atent la toate detaliile și cerințele noastre. Paturile au fost deosebit de confortabile comparativ cu hotelurile cotate la același nivel. Am fost pe deplin satisfăcuți de acest sejur, camerele atent decorate,iar aspectul general face ca hotelul să fie alegerea potrivită pentru orice fel de sejur. Felicitări întregii echipe, de la menajere, la recepționeri și la bordul executiv!

 18. ca de obicei…. camera super, liniste, personalul exact asa cum trebuie.

 19. Totul.F.curat,spatios,gazdele intelegatoare,modern,utilat,superb

 20. Personalul foarte receptiv, atent și corect. Au grijă de client până la sfârșit și lasă turistului o dorință de a mai reveni aici. Am avut diferite cereri și comunicări cu 3 dintre administratori – și toți sunt la fel de amabili și receptivi. Sunt foarte punctuali și rapizi în gestionare.

 21. Personal foarte amabil, liniste, camera spatioasa.

 22. Primitor, intim, personal amabil! Nimic de reprosat. Am stat doar o noapte.

 23. -personal amabil -cald in camera (calorifer si in baie) -curatenie -mic dejun bun -internet OK

 24. Camera suficient de mare, restaurant frumos, parcare disponibila și gratuită, personal amabil, raport preț calitate bun, mic dejun bun pentru 3 stele.

 25. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 26. Destul de curat blocul relativ nou dar cu multe lipsuri

 27. Ne-au ajutat cu check-in-ul mai devreme; camere curate, mobilier nou, personal foarte amabil. Totul a fost perfect! recomand cu incredere!

 28. Patul a fost excelent cu saltea deosebita iar copii au dormit foarte bine.

 29. Am fost cazați în seara de Revelion, și, deși eram sceptici, așteptările ne-au fost cu mult întrecute. Personalul a fost foarte atent la toate detaliile și cerințele noastre. Paturile au fost deosebit de confortabile comparativ cu hotelurile cotate la același nivel. Am fost pe deplin satisfăcuți de acest sejur, camerele atent decorate,iar aspectul general face ca hotelul să fie alegerea potrivită pentru orice fel de sejur. Felicitări întregii echipe, de la menajere, la recepționeri și la bordul executiv!

 30. ca de obicei…. camera super, liniste, personalul exact asa cum trebuie.

 31. Locația este ferită de centrul Bucureștiului, dar este lângă Parcul Văcărești, cu o doză de aer curat și liniște față de străzile mari ale orașului. Personalul și serviciile depășesc așteptările, oferind uneori chiar mai mult decât au promis. Dacă nu ai prevăzut ceva înainte ce călătorie – aici vei fi ajutat imediat și cu grijă. raportul de preț-calitate bate vizibil spre calitate la preț econom class. Hotelul este perfect pentru întâlniri de afaceri, pentru sportivii în deplasări de competiții, dar și pentru familii care călătoresc cu copii, sau vor să se oprească pentru un popas de câteva zile în drum spre alte destinații.

 32. Totul.F.curat,spatios,gazdele intelegatoare,modern,utilat,superb

 33. Personalul foarte receptiv, atent și corect. Au grijă de client până la sfârșit și lasă turistului o dorință de a mai reveni aici. Am avut diferite cereri și comunicări cu 3 dintre administratori – și toți sunt la fel de amabili și receptivi. Sunt foarte punctuali și rapizi în gestionare.

 34. Primitor, intim, personal amabil! Nimic de reprosat. Am stat doar o noapte.

 35. -personal amabil -cald in camera (calorifer si in baie) -curatenie -mic dejun bun -internet OK

 36. Camera suficient de mare, restaurant frumos, parcare disponibila și gratuită, personal amabil, raport preț calitate bun, mic dejun bun pentru 3 stele.

 37. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 38. Destul de curat blocul relativ nou dar cu multe lipsuri

 39. Ne-au ajutat cu check-in-ul mai devreme; camere curate, mobilier nou, personal foarte amabil. Totul a fost perfect! recomand cu incredere!

 40. Patul a fost excelent cu saltea deosebita iar copii au dormit foarte bine.

 41. Am fost cazați în seara de Revelion, și, deși eram sceptici, așteptările ne-au fost cu mult întrecute. Personalul a fost foarte atent la toate detaliile și cerințele noastre. Paturile au fost deosebit de confortabile comparativ cu hotelurile cotate la același nivel. Am fost pe deplin satisfăcuți de acest sejur, camerele atent decorate,iar aspectul general face ca hotelul să fie alegerea potrivită pentru orice fel de sejur. Felicitări întregii echipe, de la menajere, la recepționeri și la bordul executiv!

 42. ca de obicei…. camera super, liniste, personalul exact asa cum trebuie.

 43. Locația este ferită de centrul Bucureștiului, dar este lângă Parcul Văcărești, cu o doză de aer curat și liniște față de străzile mari ale orașului. Personalul și serviciile depășesc așteptările, oferind uneori chiar mai mult decât au promis. Dacă nu ai prevăzut ceva înainte ce călătorie – aici vei fi ajutat imediat și cu grijă. raportul de preț-calitate bate vizibil spre calitate la preț econom class. Hotelul este perfect pentru întâlniri de afaceri, pentru sportivii în deplasări de competiții, dar și pentru familii care călătoresc cu copii, sau vor să se oprească pentru un popas de câteva zile în drum spre alte destinații.

 44. Totul.F.curat,spatios,gazdele intelegatoare,modern,utilat,superb

 45. Personalul foarte receptiv, atent și corect. Au grijă de client până la sfârșit și lasă turistului o dorință de a mai reveni aici. Am avut diferite cereri și comunicări cu 3 dintre administratori – și toți sunt la fel de amabili și receptivi. Sunt foarte punctuali și rapizi în gestionare.

 46. Primitor, intim, personal amabil! Nimic de reprosat. Am stat doar o noapte.

 47. -personal amabil -cald in camera (calorifer si in baie) -curatenie -mic dejun bun -internet OK

 48. Camera suficient de mare, restaurant frumos, parcare disponibila și gratuită, personal amabil, raport preț calitate bun, mic dejun bun pentru 3 stele.

 49. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 50. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 51. Destul de curat blocul relativ nou dar cu multe lipsuri

 52. Patul a fost excelent cu saltea deosebita iar copii au dormit foarte bine.

 53. Am fost cazați în seara de Revelion, și, deși eram sceptici, așteptările ne-au fost cu mult întrecute. Personalul a fost foarte atent la toate detaliile și cerințele noastre. Paturile au fost deosebit de confortabile comparativ cu hotelurile cotate la același nivel. Am fost pe deplin satisfăcuți de acest sejur, camerele atent decorate,iar aspectul general face ca hotelul să fie alegerea potrivită pentru orice fel de sejur. Felicitări întregii echipe, de la menajere, la recepționeri și la bordul executiv!

 54. ca de obicei…. camera super, liniste, personalul exact asa cum trebuie.

 55. Locația este ferită de centrul Bucureștiului, dar este lângă Parcul Văcărești, cu o doză de aer curat și liniște față de străzile mari ale orașului. Personalul și serviciile depășesc așteptările, oferind uneori chiar mai mult decât au promis. Dacă nu ai prevăzut ceva înainte ce călătorie – aici vei fi ajutat imediat și cu grijă. raportul de preț-calitate bate vizibil spre calitate la preț econom class. Hotelul este perfect pentru întâlniri de afaceri, pentru sportivii în deplasări de competiții, dar și pentru familii care călătoresc cu copii, sau vor să se oprească pentru un popas de câteva zile în drum spre alte destinații.

 56. Totul.F.curat,spatios,gazdele intelegatoare,modern,utilat,superb

 57. Personalul foarte receptiv, atent și corect. Au grijă de client până la sfârșit și lasă turistului o dorință de a mai reveni aici. Am avut diferite cereri și comunicări cu 3 dintre administratori – și toți sunt la fel de amabili și receptivi. Sunt foarte punctuali și rapizi în gestionare.

 58. Amabilitatea personalului, curatenia, micul dejun. Felicitari !!! Le meritati pe deplin.

 59. Primitor, intim, personal amabil! Nimic de reprosat. Am stat doar o noapte.

 60. -personal amabil -cald in camera (calorifer si in baie) -curatenie -mic dejun bun -internet OK

 61. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 62. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 63. Destul de curat blocul relativ nou dar cu multe lipsuri

 64. Patul a fost excelent cu saltea deosebita iar copii au dormit foarte bine.

 65. Am fost cazați în seara de Revelion, și, deși eram sceptici, așteptările ne-au fost cu mult întrecute. Personalul a fost foarte atent la toate detaliile și cerințele noastre. Paturile au fost deosebit de confortabile comparativ cu hotelurile cotate la același nivel. Am fost pe deplin satisfăcuți de acest sejur, camerele atent decorate,iar aspectul general face ca hotelul să fie alegerea potrivită pentru orice fel de sejur. Felicitări întregii echipe, de la menajere, la recepționeri și la bordul executiv!

 66. ca de obicei…. camera super, liniste, personalul exact asa cum trebuie.

 67. Locația este ferită de centrul Bucureștiului, dar este lângă Parcul Văcărești, cu o doză de aer curat și liniște față de străzile mari ale orașului. Personalul și serviciile depășesc așteptările, oferind uneori chiar mai mult decât au promis. Dacă nu ai prevăzut ceva înainte ce călătorie – aici vei fi ajutat imediat și cu grijă. raportul de preț-calitate bate vizibil spre calitate la preț econom class. Hotelul este perfect pentru întâlniri de afaceri, pentru sportivii în deplasări de competiții, dar și pentru familii care călătoresc cu copii, sau vor să se oprească pentru un popas de câteva zile în drum spre alte destinații.

 68. Totul.F.curat,spatios,gazdele intelegatoare,modern,utilat,superb

 69. Personalul foarte receptiv, atent și corect. Au grijă de client până la sfârșit și lasă turistului o dorință de a mai reveni aici. Am avut diferite cereri și comunicări cu 3 dintre administratori – și toți sunt la fel de amabili și receptivi. Sunt foarte punctuali și rapizi în gestionare.

 70. Amabilitatea personalului, curatenia, micul dejun. Felicitari !!! Le meritati pe deplin.

 71. Primitor, intim, personal amabil! Nimic de reprosat. Am stat doar o noapte.

 72. -personal amabil -cald in camera (calorifer si in baie) -curatenie -mic dejun bun -internet OK

 73. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 74. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 75. Destul de curat blocul relativ nou dar cu multe lipsuri

 76. Patul a fost excelent cu saltea deosebita iar copii au dormit foarte bine.

 77. Am fost cazați în seara de Revelion, și, deși eram sceptici, așteptările ne-au fost cu mult întrecute. Personalul a fost foarte atent la toate detaliile și cerințele noastre. Paturile au fost deosebit de confortabile comparativ cu hotelurile cotate la același nivel. Am fost pe deplin satisfăcuți de acest sejur, camerele atent decorate,iar aspectul general face ca hotelul să fie alegerea potrivită pentru orice fel de sejur. Felicitări întregii echipe, de la menajere, la recepționeri și la bordul executiv!

 78. ca de obicei…. camera super, liniste, personalul exact asa cum trebuie.

 79. Personal foarte amabil . Camerele merita pretul din plin

 80. Locatie frumoasa, curata cu personal responsabil. Am primit toate informatiile online referitoare la cazare si parcarea. Totul a fost OK. Vom reveni cu placere si altadata.

 81. Locația este ferită de centrul Bucureștiului, dar este lângă Parcul Văcărești, cu o doză de aer curat și liniște față de străzile mari ale orașului. Personalul și serviciile depășesc așteptările, oferind uneori chiar mai mult decât au promis. Dacă nu ai prevăzut ceva înainte ce călătorie – aici vei fi ajutat imediat și cu grijă. raportul de preț-calitate bate vizibil spre calitate la preț econom class. Hotelul este perfect pentru întâlniri de afaceri, pentru sportivii în deplasări de competiții, dar și pentru familii care călătoresc cu copii, sau vor să se oprească pentru un popas de câteva zile în drum spre alte destinații.

 82. Amabilitatea personalului, curatenia, micul dejun. Felicitari !!! Le meritati pe deplin.

 83. Primitor, intim, personal amabil! Nimic de reprosat. Am stat doar o noapte.

 84. -personal amabil -cald in camera (calorifer si in baie) -curatenie -mic dejun bun -internet OK

 85. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 86. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 87. Destul de curat blocul relativ nou dar cu multe lipsuri

 88. Patul a fost confortabil A fost curat, am stat doua nopți și ne-a făcut curat in camera și după prima noapte Zona a fost liniștita.

 89. Patul a fost excelent cu saltea deosebita iar copii au dormit foarte bine.

 90. Am fost cazați în seara de Revelion, și, deși eram sceptici, așteptările ne-au fost cu mult întrecute. Personalul a fost foarte atent la toate detaliile și cerințele noastre. Paturile au fost deosebit de confortabile comparativ cu hotelurile cotate la același nivel. Am fost pe deplin satisfăcuți de acest sejur, camerele atent decorate,iar aspectul general face ca hotelul să fie alegerea potrivită pentru orice fel de sejur. Felicitări întregii echipe, de la menajere, la recepționeri și la bordul executiv!

 91. Este cel putin a 4 oara cand ma cazez aici. In ciuda celor spuse la ce nu mi-a plăcut,curățenia este ok, locația este relativ aproape de zona centrală a orașului iar faptul că poti sa găsești loc de parcare este cel mai Ok lucru. Personalul este foarte amabil si primitor. Un lucru care mi-a plăcut este faptul că am putut să stau în ultima zi de ședere mult mai mult față de ora de plecare . Internet ok , baia dotată cu ceea ce ai nevoie si foarte curata.

 92. Personal foarte amabil . Camerele merita pretul din plin

 93. Locatie frumoasa, curata cu personal responsabil. Am primit toate informatiile online referitoare la cazare si parcarea. Totul a fost OK. Vom reveni cu placere si altadata.

 94. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 95. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 96. Destul de curat blocul relativ nou dar cu multe lipsuri

 97. Foarte curat, în fiecare zi curățenie, foarte ok. Blocurile noi și curate, cu tablouri pe casa scării, foarte ok. Priveliștea de la ferestre minunata, gradina vecinilor cu pomi infloriti și vie, o gradina lucrata. Pat foarte confortabil. Prosoape curate și de calitate. S-a ars un bec, am anunțat și l-au schimbat, se ocupa.

 98. Recepția călduroasă, doamnele de la mic dejun foarte respectuoase.

 99. Patul a fost confortabil A fost curat, am stat doua nopți și ne-a făcut curat in camera și după prima noapte Zona a fost liniștita.

 100. Locatia, in mare, a fost accesibila pt noi, pt ceea ce am avut nevoie la momentul calatoriei.

 101. Este cel putin a 4 oara cand ma cazez aici. In ciuda celor spuse la ce nu mi-a plăcut,curățenia este ok, locația este relativ aproape de zona centrală a orașului iar faptul că poti sa găsești loc de parcare este cel mai Ok lucru. Personalul este foarte amabil si primitor. Un lucru care mi-a plăcut este faptul că am putut să stau în ultima zi de ședere mult mai mult față de ora de plecare . Internet ok , baia dotată cu ceea ce ai nevoie si foarte curata.

 102. Personal foarte amabil . Camerele merita pretul din plin

 103. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 104. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 105. Destul de curat blocul relativ nou dar cu multe lipsuri

 106. Foarte curat, în fiecare zi curățenie, foarte ok. Blocurile noi și curate, cu tablouri pe casa scării, foarte ok. Priveliștea de la ferestre minunata, gradina vecinilor cu pomi infloriti și vie, o gradina lucrata. Pat foarte confortabil. Prosoape curate și de calitate. S-a ars un bec, am anunțat și l-au schimbat, se ocupa.

 107. Recepția călduroasă, doamnele de la mic dejun foarte respectuoase.

 108. Patul a fost confortabil A fost curat, am stat doua nopți și ne-a făcut curat in camera și după prima noapte Zona a fost liniștita.

 109. Locatia, in mare, a fost accesibila pt noi, pt ceea ce am avut nevoie la momentul calatoriei.

 110. Este cel putin a 4 oara cand ma cazez aici. In ciuda celor spuse la ce nu mi-a plăcut,curățenia este ok, locația este relativ aproape de zona centrală a orașului iar faptul că poti sa găsești loc de parcare este cel mai Ok lucru. Personalul este foarte amabil si primitor. Un lucru care mi-a plăcut este faptul că am putut să stau în ultima zi de ședere mult mai mult față de ora de plecare . Internet ok , baia dotată cu ceea ce ai nevoie si foarte curata.

 111. Personal foarte amabil . Camerele merita pretul din plin

 112. Micul dejun a fost foarte bun, hotelul e curatel, sunt locuri de parcare. Staff-ul e ok. Raport calitate-pret excelent! Un hotel in care poti sa-ti petreci 2,3 zile daca ai treaba prin Bucuresti!

 113. Curatenia este okay, apartamentul este maricel, bine aerisit si bine ingrijit.

 114. Intreg aspectul hotelului , de la intrare , restaurant, terasa pana la aranjamentul camerei, totul a fost placut

 115. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 116. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 117. Destul de curat blocul relativ nou dar cu multe lipsuri

 118. Foarte curat, în fiecare zi curățenie, foarte ok. Blocurile noi și curate, cu tablouri pe casa scării, foarte ok. Priveliștea de la ferestre minunata, gradina vecinilor cu pomi infloriti și vie, o gradina lucrata. Pat foarte confortabil. Prosoape curate și de calitate. S-a ars un bec, am anunțat și l-au schimbat, se ocupa.

 119. Recepția călduroasă, doamnele de la mic dejun foarte respectuoase.

 120. Patul a fost confortabil A fost curat, am stat doua nopți și ne-a făcut curat in camera și după prima noapte Zona a fost liniștita.

 121. Locatia, in mare, a fost accesibila pt noi, pt ceea ce am avut nevoie la momentul calatoriei.

 122. Este cel putin a 4 oara cand ma cazez aici. In ciuda celor spuse la ce nu mi-a plăcut,curățenia este ok, locația este relativ aproape de zona centrală a orașului iar faptul că poti sa găsești loc de parcare este cel mai Ok lucru. Personalul este foarte amabil si primitor. Un lucru care mi-a plăcut este faptul că am putut să stau în ultima zi de ședere mult mai mult față de ora de plecare . Internet ok , baia dotată cu ceea ce ai nevoie si foarte curata.

 123. Personal foarte amabil . Camerele merita pretul din plin

 124. Micul dejun a fost foarte bun, hotelul e curatel, sunt locuri de parcare. Staff-ul e ok. Raport calitate-pret excelent! Un hotel in care poti sa-ti petreci 2,3 zile daca ai treaba prin Bucuresti!

 125. Curatenia este okay, apartamentul este maricel, bine aerisit si bine ingrijit.

 126. Intreg aspectul hotelului , de la intrare , restaurant, terasa pana la aranjamentul camerei, totul a fost placut

 127. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 128. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 129. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 130. Curat, paturi confortabile, perfect pentru o noapte de tranzit

 131. Foarte curat, în fiecare zi curățenie, foarte ok. Blocurile noi și curate, cu tablouri pe casa scării, foarte ok. Priveliștea de la ferestre minunata, gradina vecinilor cu pomi infloriti și vie, o gradina lucrata. Pat foarte confortabil. Prosoape curate și de calitate. S-a ars un bec, am anunțat și l-au schimbat, se ocupa.

 132. Recepția călduroasă, doamnele de la mic dejun foarte respectuoase.

 133. Locatia, in mare, a fost accesibila pt noi, pt ceea ce am avut nevoie la momentul calatoriei.

 134. Este cel putin a 4 oara cand ma cazez aici. In ciuda celor spuse la ce nu mi-a plăcut,curățenia este ok, locația este relativ aproape de zona centrală a orașului iar faptul că poti sa găsești loc de parcare este cel mai Ok lucru. Personalul este foarte amabil si primitor. Un lucru care mi-a plăcut este faptul că am putut să stau în ultima zi de ședere mult mai mult față de ora de plecare . Internet ok , baia dotată cu ceea ce ai nevoie si foarte curata.

 135. Personal foarte amabil . Camerele merita pretul din plin

 136. Confortabil, curat, aranjament modern, personalul dragut.

 137. Micul dejun a fost foarte bun, hotelul e curatel, sunt locuri de parcare. Staff-ul e ok. Raport calitate-pret excelent! Un hotel in care poti sa-ti petreci 2,3 zile daca ai treaba prin Bucuresti!

 138. Curatenia este okay, apartamentul este maricel, bine aerisit si bine ingrijit.

 139. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 140. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 141. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 142. Curat, paturi confortabile, perfect pentru o noapte de tranzit

 143. Foarte curat, în fiecare zi curățenie, foarte ok. Blocurile noi și curate, cu tablouri pe casa scării, foarte ok. Priveliștea de la ferestre minunata, gradina vecinilor cu pomi infloriti și vie, o gradina lucrata. Pat foarte confortabil. Prosoape curate și de calitate. S-a ars un bec, am anunțat și l-au schimbat, se ocupa.

 144. Recepția călduroasă, doamnele de la mic dejun foarte respectuoase.

 145. Locatia, in mare, a fost accesibila pt noi, pt ceea ce am avut nevoie la momentul calatoriei.

 146. Este cel putin a 4 oara cand ma cazez aici. In ciuda celor spuse la ce nu mi-a plăcut,curățenia este ok, locația este relativ aproape de zona centrală a orașului iar faptul că poti sa găsești loc de parcare este cel mai Ok lucru. Personalul este foarte amabil si primitor. Un lucru care mi-a plăcut este faptul că am putut să stau în ultima zi de ședere mult mai mult față de ora de plecare . Internet ok , baia dotată cu ceea ce ai nevoie si foarte curata.

 147. Personal foarte amabil . Camerele merita pretul din plin

 148. Confortabil, curat, aranjament modern, personalul dragut.

 149. Micul dejun a fost foarte bun, hotelul e curatel, sunt locuri de parcare. Staff-ul e ok. Raport calitate-pret excelent! Un hotel in care poti sa-ti petreci 2,3 zile daca ai treaba prin Bucuresti!

 150. Curatenia este okay, apartamentul este maricel, bine aerisit si bine ingrijit.

 151. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 152. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 153. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 154. Curat, paturi confortabile, perfect pentru o noapte de tranzit

 155. Foarte curat, în fiecare zi curățenie, foarte ok. Blocurile noi și curate, cu tablouri pe casa scării, foarte ok. Priveliștea de la ferestre minunata, gradina vecinilor cu pomi infloriti și vie, o gradina lucrata. Pat foarte confortabil. Prosoape curate și de calitate. S-a ars un bec, am anunțat și l-au schimbat, se ocupa.

 156. Recepția călduroasă, doamnele de la mic dejun foarte respectuoase.

 157. Locatia, in mare, a fost accesibila pt noi, pt ceea ce am avut nevoie la momentul calatoriei.

 158. Este cel putin a 4 oara cand ma cazez aici. In ciuda celor spuse la ce nu mi-a plăcut,curățenia este ok, locația este relativ aproape de zona centrală a orașului iar faptul că poti sa găsești loc de parcare este cel mai Ok lucru. Personalul este foarte amabil si primitor. Un lucru care mi-a plăcut este faptul că am putut să stau în ultima zi de ședere mult mai mult față de ora de plecare . Internet ok , baia dotată cu ceea ce ai nevoie si foarte curata.

 159. Personal foarte amabil . Camerele merita pretul din plin

 160. Personalul de la receptie a ridicat mult nota per ansamblu, atribuita sejurului.

 161. Confortabil, curat, aranjament modern, personalul dragut.

 162. Micul dejun a fost foarte bun, hotelul e curatel, sunt locuri de parcare. Staff-ul e ok. Raport calitate-pret excelent! Un hotel in care poti sa-ti petreci 2,3 zile daca ai treaba prin Bucuresti!

 163. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 164. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 165. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 166. Curat, paturi confortabile, perfect pentru o noapte de tranzit

 167. Foarte curat, în fiecare zi curățenie, foarte ok. Blocurile noi și curate, cu tablouri pe casa scării, foarte ok. Priveliștea de la ferestre minunata, gradina vecinilor cu pomi infloriti și vie, o gradina lucrata. Pat foarte confortabil. Prosoape curate și de calitate. S-a ars un bec, am anunțat și l-au schimbat, se ocupa.

 168. Recepția călduroasă, doamnele de la mic dejun foarte respectuoase.

 169. Locatia, in mare, a fost accesibila pt noi, pt ceea ce am avut nevoie la momentul calatoriei.

 170. Este cel putin a 4 oara cand ma cazez aici. In ciuda celor spuse la ce nu mi-a plăcut,curățenia este ok, locația este relativ aproape de zona centrală a orașului iar faptul că poti sa găsești loc de parcare este cel mai Ok lucru. Personalul este foarte amabil si primitor. Un lucru care mi-a plăcut este faptul că am putut să stau în ultima zi de ședere mult mai mult față de ora de plecare . Internet ok , baia dotată cu ceea ce ai nevoie si foarte curata.

 171. Personal foarte amabil . Camerele merita pretul din plin

 172. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 173. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 174. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 175. Curat, paturi confortabile, perfect pentru o noapte de tranzit

 176. Foarte curat, în fiecare zi curățenie, foarte ok. Blocurile noi și curate, cu tablouri pe casa scării, foarte ok. Priveliștea de la ferestre minunata, gradina vecinilor cu pomi infloriti și vie, o gradina lucrata. Pat foarte confortabil. Prosoape curate și de calitate. S-a ars un bec, am anunțat și l-au schimbat, se ocupa.

 177. Recepția călduroasă, doamnele de la mic dejun foarte respectuoase.

 178. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 179. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 180. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 181. Receptioneri au fost si doi barbati, probabil patronii, extrem de amabili si indatoritori.

 182. Curat, paturi confortabile, perfect pentru o noapte de tranzit

 183. Foarte curat, în fiecare zi curățenie, foarte ok. Blocurile noi și curate, cu tablouri pe casa scării, foarte ok. Priveliștea de la ferestre minunata, gradina vecinilor cu pomi infloriti și vie, o gradina lucrata. Pat foarte confortabil. Prosoape curate și de calitate. S-a ars un bec, am anunțat și l-au schimbat, se ocupa.

 184. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 185. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 186. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 187. Receptioneri au fost si doi barbati, probabil patronii, extrem de amabili si indatoritori.

 188. Curat, paturi confortabile, perfect pentru o noapte de tranzit

 189. Foarte curat, în fiecare zi curățenie, foarte ok. Blocurile noi și curate, cu tablouri pe casa scării, foarte ok. Priveliștea de la ferestre minunata, gradina vecinilor cu pomi infloriti și vie, o gradina lucrata. Pat foarte confortabil. Prosoape curate și de calitate. S-a ars un bec, am anunțat și l-au schimbat, se ocupa.

 190. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 191. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 192. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 193. Receptioneri au fost si doi barbati, probabil patronii, extrem de amabili si indatoritori.

 194. Curat, paturi confortabile, perfect pentru o noapte de tranzit

 195. Foarte curat, în fiecare zi curățenie, foarte ok. Blocurile noi și curate, cu tablouri pe casa scării, foarte ok. Priveliștea de la ferestre minunata, gradina vecinilor cu pomi infloriti și vie, o gradina lucrata. Pat foarte confortabil. Prosoape curate și de calitate. S-a ars un bec, am anunțat și l-au schimbat, se ocupa.

 196. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 197. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 198. Curatenie. Perfect pt familii cu copii sau pentru tranzit…etc Tot ce ai nevoie pentru odihna si un dus

 199. Nimic. Pretul exagerat .Am platit o diferenta mare de pret pentru a nu fi cazat la mansarda.

 200. Receptioneri au fost si doi barbati, probabil patronii, extrem de amabili si indatoritori.

 201. Curat, paturi confortabile, perfect pentru o noapte de tranzit

 202. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 203. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 204. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 205. Locatie, confort, curatenie, amabilitate – foarte bine Micul dejun dezamagitor

 206. Nimic. Pretul exagerat .Am platit o diferenta mare de pret pentru a nu fi cazat la mansarda.

 207. Receptioneri au fost si doi barbati, probabil patronii, extrem de amabili si indatoritori.

 208. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 209. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 210. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 211. Locatie, confort, curatenie, amabilitate – foarte bine Micul dejun dezamagitor

 212. Nimic. Pretul exagerat .Am platit o diferenta mare de pret pentru a nu fi cazat la mansarda.

 213. Receptioneri au fost si doi barbati, probabil patronii, extrem de amabili si indatoritori.

 214. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 215. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 216. In general, the apartment is new and is located about 5-6 km from the city. It is located in a gated complex and has its own parking space.

 217. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 218. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 219. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 220. O cazare excelenta pentru familii cu 2 copii. Apartament cu doua camere, f curat, balcon spatios, frigider etc. Excelenta locatie de tranzit pt a evita aglomeratia din Bucuresti. Raport calitate pret excelent!

 221. O cazare excelenta in drum spre Grecia! A uitat baiatul meu o bijuterie si receptionerul ne-a sunat sa ne anunte ca e la ei. La intoarcerea in tara ne-am cazat tot aici. Recomand cu drag!

 222. Curatenia, personalul, spatiul, locația linistita.

 223. Personal amabil,curat,perfect pentru o noapte cat am stat noi.Recomand!

 224. Foarte curat, linistit, mic dejun ok, locuri de parcare in fata hotelului

 225. Camera ingrijita, lenjerii si cearsafuri curate. Personal amabil. Mic dejun gustos.

 226. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 227. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 228. In general, the apartment is new and is located about 5-6 km from the city. It is located in a gated complex and has its own parking space.

 229. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 230. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 231. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 232. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 233. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 234. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 235. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 236. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 237. In general, the apartment is new and is located about 5-6 km from the city. It is located in a gated complex and has its own parking space.

 238. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 239. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 240. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 241. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 242. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 243. In general, the apartment is new and is located about 5-6 km from the city. It is located in a gated complex and has its own parking space.

 244. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 245. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 246. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 247. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 248. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 249. In general, the apartment is new and is located about 5-6 km from the city. It is located in a gated complex and has its own parking space.

 250. O cazare excelenta pentru familii cu 2 copii. Apartament cu doua camere, f curat, balcon spatios, frigider etc. Excelenta locatie de tranzit pt a evita aglomeratia din Bucuresti. Raport calitate pret excelent!

 251. O cazare excelenta in drum spre Grecia! A uitat baiatul meu o bijuterie si receptionerul ne-a sunat sa ne anunte ca e la ei. La intoarcerea in tara ne-am cazat tot aici. Recomand cu drag!

 252. Curatenia, personalul, spatiul, locația linistita.

 253. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 254. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 255. In general, the apartment is new and is located about 5-6 km from the city. It is located in a gated complex and has its own parking space.

 256. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 257. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 258. Amabilitatea personalului, curățenia, cafeaua de dimineață.

 259. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 260. O cazare excelenta pentru familii cu 2 copii. Apartament cu doua camere, f curat, balcon spatios, frigider etc. Excelenta locatie de tranzit pt a evita aglomeratia din Bucuresti. Raport calitate pret excelent!

 261. O cazare excelenta in drum spre Grecia! A uitat baiatul meu o bijuterie si receptionerul ne-a sunat sa ne anunte ca e la ei. La intoarcerea in tara ne-am cazat tot aici. Recomand cu drag!

 262. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 263. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 264. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 265. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 266. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 267. In general, the apartment is new and is located about 5-6 km from the city. It is located in a gated complex and has its own parking space.

 268. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 269. O cazare excelenta pentru familii cu 2 copii. Apartament cu doua camere, f curat, balcon spatios, frigider etc. Excelenta locatie de tranzit pt a evita aglomeratia din Bucuresti. Raport calitate pret excelent!

 270. O cazare excelenta in drum spre Grecia! A uitat baiatul meu o bijuterie si receptionerul ne-a sunat sa ne anunte ca e la ei. La intoarcerea in tara ne-am cazat tot aici. Recomand cu drag!

 271. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 272. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 273. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 274. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 275. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 276. In general, the apartment is new and is located about 5-6 km from the city. It is located in a gated complex and has its own parking space.

 277. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 278. O cazare excelenta pentru familii cu 2 copii. Apartament cu doua camere, f curat, balcon spatios, frigider etc. Excelenta locatie de tranzit pt a evita aglomeratia din Bucuresti. Raport calitate pret excelent!

 279. O cazare excelenta in drum spre Grecia! A uitat baiatul meu o bijuterie si receptionerul ne-a sunat sa ne anunte ca e la ei. La intoarcerea in tara ne-am cazat tot aici. Recomand cu drag!

 280. Pretul decent pentru o camera cu tot confortul. Totul a fost conform asteptarilor. Pentru mine si amplasamentul a fost perfect avand treaba in zona.

 281. Nu am servit micul dejun. Locatia nu este tocmai in centru dar se poate ajunge repede in oras, nefiind exagerat de aglomerat in zona. Parcarea este un avantaj al hotelului.

 282. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 283. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 284. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 285. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 286. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 287. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 288. In general, the apartment is new and is located about 5-6 km from the city. It is located in a gated complex and has its own parking space.

 289. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 290. O cazare excelenta pentru familii cu 2 copii. Apartament cu doua camere, f curat, balcon spatios, frigider etc. Excelenta locatie de tranzit pt a evita aglomeratia din Bucuresti. Raport calitate pret excelent!

 291. O cazare excelenta in drum spre Grecia! A uitat baiatul meu o bijuterie si receptionerul ne-a sunat sa ne anunte ca e la ei. La intoarcerea in tara ne-am cazat tot aici. Recomand cu drag!

 292. Pretul decent pentru o camera cu tot confortul. Totul a fost conform asteptarilor. Pentru mine si amplasamentul a fost perfect avand treaba in zona.

 293. Nu am servit micul dejun. Locatia nu este tocmai in centru dar se poate ajunge repede in oras, nefiind exagerat de aglomerat in zona. Parcarea este un avantaj al hotelului.

 294. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 295. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 296. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 297. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 298. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 299. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 300. All liked it . The apartment has everything you need

 301. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 302. O cazare excelenta pentru familii cu 2 copii. Apartament cu doua camere, f curat, balcon spatios, frigider etc. Excelenta locatie de tranzit pt a evita aglomeratia din Bucuresti. Raport calitate pret excelent!

 303. O cazare excelenta in drum spre Grecia! A uitat baiatul meu o bijuterie si receptionerul ne-a sunat sa ne anunte ca e la ei. La intoarcerea in tara ne-am cazat tot aici. Recomand cu drag!

 304. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 305. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 306. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 307. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 308. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 309. All liked it . The apartment has everything you need

 310. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 311. O cazare excelenta pentru familii cu 2 copii. Apartament cu doua camere, f curat, balcon spatios, frigider etc. Excelenta locatie de tranzit pt a evita aglomeratia din Bucuresti. Raport calitate pret excelent!

 312. O cazare excelenta in drum spre Grecia! A uitat baiatul meu o bijuterie si receptionerul ne-a sunat sa ne anunte ca e la ei. La intoarcerea in tara ne-am cazat tot aici. Recomand cu drag!

 313. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 314. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 315. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 316. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 317. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 318. All liked it . The apartment has everything you need

 319. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 320. O cazare excelenta pentru familii cu 2 copii. Apartament cu doua camere, f curat, balcon spatios, frigider etc. Excelenta locatie de tranzit pt a evita aglomeratia din Bucuresti. Raport calitate pret excelent!

 321. O cazare excelenta in drum spre Grecia! A uitat baiatul meu o bijuterie si receptionerul ne-a sunat sa ne anunte ca e la ei. La intoarcerea in tara ne-am cazat tot aici. Recomand cu drag!

 322. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 323. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 324. nu am servit micul dejun, dar, noi, am cautat parcarea inclusa in oferta hotelului si a fost chiar in spatele hotelului gratuita. apoi am ajuns foarte repede la autostrada Soarelui. Perfecta amplasare in drum spre mare daca pleci de departe si vrei sa dormi peste noapte.

 325. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 326. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 327. All liked it . The apartment has everything you need

 328. Camere curate, personalul foarte amabil si zona linistita.

 329. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 330. O cazare excelenta pentru familii cu 2 copii. Apartament cu doua camere, f curat, balcon spatios, frigider etc. Excelenta locatie de tranzit pt a evita aglomeratia din Bucuresti. Raport calitate pret excelent!

 331. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 332. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 333. All liked it . The apartment has everything you need

 334. Am inchiriat o camera și am primit un apartament un apartament spațios, curat și in mod neașteptat, având in vedere amplasarea, am avut liniște maxima. Plus loc de parcare, ceea ce nu e ușor in zona capitalei. Recomand! Cu siguranța vom mai reveni și sper sa mai prindem liberă camera 402

 335. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 336. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 337. Suită cu 1 dormitor arata exact ca pe Booking, camera curata, personalul prietenos.

 338. Camere curate, personalul foarte amabil si zona linistita.

 339. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 340. Am inchiriat o camera și am primit un apartament un apartament spațios, curat și in mod neașteptat, având in vedere amplasarea, am avut liniște maxima. Plus loc de parcare, ceea ce nu e ușor in zona capitalei. Recomand! Cu siguranța vom mai reveni și sper sa mai prindem liberă camera 402

 341. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 342. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 343. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 344. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 345. All liked it . The apartment has everything you need

 346. Suită cu 1 dormitor arata exact ca pe Booking, camera curata, personalul prietenos.

 347. Camere curate, personalul foarte amabil si zona linistita.

 348. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 349. Exact ce aveam nevoie. Staff foarte amabil. Multumim

 350. Camera spaţioasă, confortabilă. Poziţia excelentă. Serviciile de taxi excelente.

 351. Pretul decent pentru o camera cu tot confortul. Totul a fost conform asteptarilor. Pentru mine si amplasamentul a fost perfect avand treaba in zona.

 352. Am inchiriat o camera și am primit un apartament un apartament spațios, curat și in mod neașteptat, având in vedere amplasarea, am avut liniște maxima. Plus loc de parcare, ceea ce nu e ușor in zona capitalei. Recomand! Cu siguranța vom mai reveni și sper sa mai prindem liberă camera 402

 353. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 354. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 355. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 356. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 357. All liked it . The apartment has everything you need

 358. Suită cu 1 dormitor arata exact ca pe Booking, camera curata, personalul prietenos.

 359. Camere curate, personalul foarte amabil si zona linistita.

 360. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 361. practic & accesibil & punct forte cu parcarea

 362. Pentru scopul deplasarii la Bucuresti locatia a fost aproape ceea mai buna , dar aceasta locatie a fost alegerea organizatorilor . La micul dejun mare inghesuiala , cred ca e disproportionat spatiul raportat la numarul de camere .In rest OK , bun , diversivicat

 363. Totu!!!l Personal amabil, servicii deosebite !!! Am avut parte inclusiv de o surpriză, rezervasem o cameră matrimonială și ne-au oferit un apartament!!! Impecabil !!!!

 364. Am inchiriat o camera și am primit un apartament un apartament spațios, curat și in mod neașteptat, având in vedere amplasarea, am avut liniște maxima. Plus loc de parcare, ceea ce nu e ușor in zona capitalei. Recomand! Cu siguranța vom mai reveni și sper sa mai prindem liberă camera 402

 365. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 366. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 367. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 368. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 369. All liked it . The apartment has everything you need

 370. Suită cu 1 dormitor arata exact ca pe Booking, camera curata, personalul prietenos.

 371. Camere curate, personalul foarte amabil si zona linistita.

 372. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 373. Exact ce aveam nevoie. Staff foarte amabil. Multumim

 374. Camera spaţioasă, confortabilă. Poziţia excelentă. Serviciile de taxi excelente.

 375. Pretul decent pentru o camera cu tot confortul. Totul a fost conform asteptarilor. Pentru mine si amplasamentul a fost perfect avand treaba in zona.

 376. Am inchiriat o camera și am primit un apartament un apartament spațios, curat și in mod neașteptat, având in vedere amplasarea, am avut liniște maxima. Plus loc de parcare, ceea ce nu e ușor in zona capitalei. Recomand! Cu siguranța vom mai reveni și sper sa mai prindem liberă camera 402

 377. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 378. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 379. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 380. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 381. All liked it . The apartment has everything you need

 382. Suită cu 1 dormitor arata exact ca pe Booking, camera curata, personalul prietenos.

 383. Camere curate, personalul foarte amabil si zona linistita.

 384. Patul confortabil, curat, personal prietenos, cald în cameră.

 385. Exact ce aveam nevoie. Staff foarte amabil. Multumim

 386. Camera spaţioasă, confortabilă. Poziţia excelentă. Serviciile de taxi excelente.

 387. Pretul decent pentru o camera cu tot confortul. Totul a fost conform asteptarilor. Pentru mine si amplasamentul a fost perfect avand treaba in zona.

 388. Am inchiriat o camera și am primit un apartament un apartament spațios, curat și in mod neașteptat, având in vedere amplasarea, am avut liniște maxima. Plus loc de parcare, ceea ce nu e ușor in zona capitalei. Recomand! Cu siguranța vom mai reveni și sper sa mai prindem liberă camera 402

 389. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 390. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 391. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 392. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 393. All liked it . The apartment has everything you need

 394. Apartamentul a fost superb,calduros,liniste,curatenie si personal de nota 10.Recomand!lLocatia este putin departe de obiectivele turistice

 395. Suită cu 1 dormitor arata exact ca pe Booking, camera curata, personalul prietenos.

 396. Camere curate, personalul foarte amabil si zona linistita.

 397. Exact ce aveam nevoie. Staff foarte amabil. Multumim

 398. Camera spaţioasă, confortabilă. Poziţia excelentă. Serviciile de taxi excelente.

 399. Pretul decent pentru o camera cu tot confortul. Totul a fost conform asteptarilor. Pentru mine si amplasamentul a fost perfect avand treaba in zona.

 400. Am inchiriat o camera și am primit un apartament un apartament spațios, curat și in mod neașteptat, având in vedere amplasarea, am avut liniște maxima. Plus loc de parcare, ceea ce nu e ușor in zona capitalei. Recomand! Cu siguranța vom mai reveni și sper sa mai prindem liberă camera 402

 401. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 402. Nu am optat pentru micul dejun. Locatia este in regula, insa depinde unde ai treburi de rezolvat. Dar se poate ajunge destul de usor oriunde cu taxiul sau cu masina personala. Ofera parcare gratuita si camerele sunt foarte spatioase si moderne.

 403. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 404. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 405. All liked it . The apartment has everything you need

 406. Apartament spatios, curat, tv in ambele camere, loc parcare, personal amabil.

 407. Apartamentul a fost superb,calduros,liniste,curatenie si personal de nota 10.Recomand!lLocatia este putin departe de obiectivele turistice

 408. Suită cu 1 dormitor arata exact ca pe Booking, camera curata, personalul prietenos.

 409. Exact ce aveam nevoie. Staff foarte amabil. Multumim

 410. Camera spaţioasă, confortabilă. Poziţia excelentă. Serviciile de taxi excelente.

 411. Pretul decent pentru o camera cu tot confortul. Totul a fost conform asteptarilor. Pentru mine si amplasamentul a fost perfect avand treaba in zona.

 412. Prețul, serviciile, amabilitatea personalului, curățenia ireproșabila.

 413. Am inchiriat o camera și am primit un apartament un apartament spațios, curat și in mod neașteptat, având in vedere amplasarea, am avut liniște maxima. Plus loc de parcare, ceea ce nu e ușor in zona capitalei. Recomand! Cu siguranța vom mai reveni și sper sa mai prindem liberă camera 402

 414. Amabilitatea personalului, camera curată, preț bun

 415. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 416. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 417. All liked it . The apartment has everything you need

 418. A fost curat, personalul a fost amabil, a existat parcare gratuită. Camera principala era spatioasa.

 419. Apartament spatios, curat, tv in ambele camere, loc parcare, personal amabil.

 420. Apartamentul a fost superb,calduros,liniste,curatenie si personal de nota 10.Recomand!lLocatia este putin departe de obiectivele turistice

 421. Personalul amabil. Este o locație liniștită, recomand celor care nu au pretentii mari. Raport calitate preț ok.

 422. Exact ce aveam nevoie. Staff foarte amabil. Multumim

 423. Camera spaţioasă, confortabilă. Poziţia excelentă. Serviciile de taxi excelente.

 424. In general un hotel exceptional pe care il recomand. Am fost cazati in camera 303. Curatenie Saltea foarte foarte buna AC Mobilier nou Facilitati functionale

 425. Personal serios si profesionist, cu orice problema, ne au ajutat si inteles! Am ajuns la cazare cu putin inainte de miezul noptii si totul a decurs usor cu documentele si instalarea efectiva, sa nu mai spun cat de intelegator au fost in ziua parasirii locatiei ca depasisem termenul de check out cu cateva ore si nu au avut nimic impotriva, am ramas placut impresionat, voi reveni cu placere in popesti leordeni!merita, raportul calitate pret, este excelent!

 426. Prețul, serviciile, amabilitatea personalului, curățenia ireproșabila.

 427. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 428. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 429. All liked it . The apartment has everything you need

 430. O locatie simpla,curata cu tot ce ai nevoie la un pret foarte bun. Doamnele de la receptie sunt foarte ok, ne-au primit foarte frumos si chiar au fost dragute sa ne schimbe camera pentru a ne indeplini dorintele.

 431. Sejur facut de doua nopti in conditii tare bune, ne-am odihnit tare bine si ne-am simtit ca acasa. Raport pret/calitate excelent.

 432. A fost curat, personalul a fost amabil, a existat parcare gratuită. Camera principala era spatioasa.

 433. Am fost cazata o zi cu fetita mea de un an si 4 luni si ofer calificativul maxim pentru ca totul a fost foarte bine pus la punct si curat iar fetele foarte dragute si amabile. Este a doua experienta pozitiva in cadrul acestui hotel si voi recomanda tot timpul cu mare drag. Felicitari si mult succes! Iulia Vasile

 434. In general un hotel exceptional pe care il recomand. Am fost cazati in camera 303. Curatenie Saltea foarte foarte buna AC Mobilier nou Facilitati functionale

 435. Personal serios si profesionist, cu orice problema, ne au ajutat si inteles! Am ajuns la cazare cu putin inainte de miezul noptii si totul a decurs usor cu documentele si instalarea efectiva, sa nu mai spun cat de intelegator au fost in ziua parasirii locatiei ca depasisem termenul de check out cu cateva ore si nu au avut nimic impotriva, am ramas placut impresionat, voi reveni cu placere in popesti leordeni!merita, raportul calitate pret, este excelent!

 436. O locatie simpla,curata cu tot ce ai nevoie la un pret foarte bun. Doamnele de la receptie sunt foarte ok, ne-au primit foarte frumos si chiar au fost dragute sa ne schimbe camera pentru a ne indeplini dorintele.

 437. Sejur facut de doua nopti in conditii tare bune, ne-am odihnit tare bine si ne-am simtit ca acasa. Raport pret/calitate excelent.

 438. A fost curat, personalul a fost amabil, a existat parcare gratuită. Camera principala era spatioasa.

 439. Totul,super curat,comunicarea cu personalul super ok,confortabil,parcarea la fel

 440. Super locatie. Personal amabil, check-in rapid. Toate indicatiile prin telefon. Recomand!

 441. Totul a fost absolut superb! Domnul care m-a îndrumat a fost calm, atent la detalii şi foarte diplomat!

 442. Totul a fost minunat! Un singur cuvânt am pentru acesti oameni, profesionalism . O sa revenim cu cel mai mare drag ! Le mulțumim pentru interesul de care au dat dovada , mai rar asa personal .

 443. Personalul de la receptie foarte amabil. De f. mare ajutor si cu sugestii bune in ceea ce priveste locurile unde se poate si chiar merita sa comanzi ceva de mancare (acum in pandemie e si asta o problema). Nu e o destinatie de vacanta dar, per ansamblu a fost Ok, mai ales pentru cine calatatoreste in interes de serviciu.

 444. Am fost cazata o zi cu fetita mea de un an si 4 luni si ofer calificativul maxim pentru ca totul a fost foarte bine pus la punct si curat iar fetele foarte dragute si amabile. Este a doua experienta pozitiva in cadrul acestui hotel si voi recomanda tot timpul cu mare drag. Felicitari si mult succes! Iulia Vasile

 445. Locatia este foarte buna, facilitati bune, personal pregatit si amabil, camere foarte curate. Am fost de mai multe ori pina acum si niciodata nu am fost dezamagiti.

 446. A fost totul ok, dupa asteptari, locul de parcare a fost cam inghesuit si am avut emotii ca nu o sa gasesc, dar am gasit pana la urma.

 447. O locatie simpla,curata cu tot ce ai nevoie la un pret foarte bun. Doamnele de la receptie sunt foarte ok, ne-au primit foarte frumos si chiar au fost dragute sa ne schimbe camera pentru a ne indeplini dorintele.

 448. Totul la superlativ pentru un tarif greu de bătut. Recomand cu încredere.

 449. Personal amabil, check-in fara batai de cap, parcare gratuita, cald in camere, raport calitate-pret. Foarte ok per total.

 450. Check in-ul s-a realizat foarte usor, gazda fiind foarte primitoare. Parcare gratuita si wifi functional. Camera a fost curata si per total totul a fost foarte bine. Raportul calitate pret excelent.

 451. totul foarte curat, camerele mari si dotate ca in descriere, se ajunge usor la locatie, personalul extrem, extrem de amabil, loc de parcare asigurat, normele de igiena Covid pastrate. vom reveni cu drag! va multumim

 452. Totul a fost minunat! Un singur cuvânt am pentru acesti oameni, profesionalism . O sa revenim cu cel mai mare drag ! Le mulțumim pentru interesul de care au dat dovada , mai rar asa personal .

 453. Personalul de la receptie foarte amabil. De f. mare ajutor si cu sugestii bune in ceea ce priveste locurile unde se poate si chiar merita sa comanzi ceva de mancare (acum in pandemie e si asta o problema). Nu e o destinatie de vacanta dar, per ansamblu a fost Ok, mai ales pentru cine calatatoreste in interes de serviciu.

 454. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 455. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 456. All liked it . The apartment has everything you need

 457. Locatia este foarte buna, facilitati bune, personal pregatit si amabil, camere foarte curate. Am fost de mai multe ori pina acum si niciodata nu am fost dezamagiti.

 458. A fost totul ok, dupa asteptari, locul de parcare a fost cam inghesuit si am avut emotii ca nu o sa gasesc, dar am gasit pana la urma.

 459. O locatie simpla,curata cu tot ce ai nevoie la un pret foarte bun. Doamnele de la receptie sunt foarte ok, ne-au primit foarte frumos si chiar au fost dragute sa ne schimbe camera pentru a ne indeplini dorintele.

 460. Totul la superlativ pentru un tarif greu de bătut. Recomand cu încredere.

 461. Personal amabil, check-in fara batai de cap, parcare gratuita, cald in camere, raport calitate-pret. Foarte ok per total.

 462. Check in-ul s-a realizat foarte usor, gazda fiind foarte primitoare. Parcare gratuita si wifi functional. Camera a fost curata si per total totul a fost foarte bine. Raportul calitate pret excelent.

 463. Un loc perfect pentru a te opri in drum spre mare

 464. Totul a fost minunat, iar personalul foarte drăguț și săritor la toate solicitările.

 465. Totul este perfect, este foarte curat, liniste, discret, personalul este super

 466. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul curat și locația cu toate facilitățile necesare foarte aproape de apartament.

 467. Multă liniște, curățenie, totul foarte frumos.Recomand cu plăcere.

 468. Spatios, linistit, curat, aproape de metrou si magazine de alimentatie.

 469. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 470. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 471. All liked it . The apartment has everything you need

 472. un hotel excelent , cu apartamente chic pentru sedere lunga si scurta .

 473. Curățenie, locatie foarte buna, raport calitate preț excelent!

 474. Locatia este foarte buna, facilitati bune, personal pregatit si amabil, camere foarte curate. Am fost de mai multe ori pina acum si niciodata nu am fost dezamagiti.

 475. Personal amabil, parcare proprie, restaurant OK, preparate OK. Nu am ales cu mic dejun deoarece din cauza regulilor pandemiei se livreaza “in punga”. Nu e vina hotelului. Daca tot costa 30 lei, mai bine am achizitionat de la Lidl-ul din spatele hotelului.

 476. Locatie excelenta,usor de gasit,personal foarte anabil,mic dejun ok.Recomand cu incredere.

 477. Personalul foarte amabil Camera curata Foarte aproape de zona noastră de interes

 478. Ușor de ajuns. Parcare privata, dar cu plata. Locație liniștită.

 479. Locatia este linistita, privelistea de vis, relaxant e cuvantul de ordine.

 480. Patul odihnitor Linistea Curatenia Produsele cosmetice

 481. Amplasament. Amabilitate personal Raport calitate pret

 482. Acces facil, prietenosi cu copiii, curatenie, mic dejun copios, ambient clasic si de bun-gust, pret corect.

 483. A fost exact ce am cautat. Raport calitate/preț excelent.

 484. Locație centrală, mic dejun ok, cina comandată excelentă.

 485. Locație bine plasată, aproape de stația de autobuz… ușor de ajuns. 🙂

 486. Locație, curățenie, personal amabil, mic dejun foarte bun

 487. Amplasat in zona dorita de noi. Spațios. Frumos amenajat. Dotat cu cele necesare.

 488. Mi-a placut ca a fost curat si nu a fost galagie de la trafic, ci doar de la pasari, ca a fost aproape de locatia unde mergeam la curs, ca am putut ajunge si pleca la ce ora am dorit.

 489. All liked it . The apartment has everything you need

 490. Un loc perfect pentru a te opri in drum spre mare

 491. Totul a fost minunat, iar personalul foarte drăguț și săritor la toate solicitările.

 492. Totul este perfect, este foarte curat, liniste, discret, personalul este super

 493. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul curat și locația cu toate facilitățile necesare foarte aproape de apartament.

 494. Multă liniște, curățenie, totul foarte frumos.Recomand cu plăcere.

 495. Spatios, linistit, curat, aproape de metrou si magazine de alimentatie.

 496. Foarte curat, liniște, personalul foarte amabil, lenjeria de pat, prosoapele au fost schimbate zilnic, curățenie in fiecare zi, nota maxim

 497. un hotel excelent , cu apartamente chic pentru sedere lunga si scurta .

 498. Curățenie, locatie foarte buna, raport calitate preț excelent!

 499. Locatia a avut tot ce trebuie pentru sejurul de cateva ore, pe care l-am petrecut acolo.

 500. Hotelul este localizat la periferia Bucurestiului si a fost o alegere foarte buna pentru tranzit. Mi-a placut faptul ca exista locuri de parcare chiar in fata hotelului. Camerele pozitionate spre curtea interioara sunt preferabile celor de la strada deoarece nu se aude zgomotul produs de autoturisme. Patul dublu cu saltea confortabila, curat in camera, frigiderul bine aprovizionat.

 501. Personal amabil, parcare proprie, restaurant OK, preparate OK. Nu am ales cu mic dejun deoarece din cauza regulilor pandemiei se livreaza “in punga”. Nu e vina hotelului. Daca tot costa 30 lei, mai bine am achizitionat de la Lidl-ul din spatele hotelului.

 502. Un hotel bun, cu un cost al serviciilor oferite foarte bun. Camerele curate, micul dejun bun, atmosfera relaxanta. Parcare mare unde găsești tot timpul locuri libere. Ceea ce îmi place la hotelul asta este atmosfera liniștită, muzica ambientala din zona de lobby relaxanta și personalul de la recepție mereu zâmbitor si amabil.

 503. Ușor de ajuns. Parcare privata, dar cu plata. Locație liniștită.

 504. Locatia este linistita, privelistea de vis, relaxant e cuvantul de ordine.

 505. Surpriza placuta. Mai mult un mic muzeu decat hotel. Nu e de 2 stele, e undeva intre 3 si 4 stele. Aer conditionat, frigider, pahare, tv functionabil, pat foarte comod . Camera mare, liniste in hotel.

 506. Personalul de treabă. Locația bună. Camerele destul de ok dar sunt așa vintage pentru cine prefera și are plăcere. Curat. Mic dejun sarac dar așa ROMÂNESC DECI FELICITĂRI OAMENILOR DE ACOLO.

 507. Amplasament. Amabilitate personal Raport calitate pret

 508. Camera dragut amenajata si curata. Am gasit loc de parcare tot timpul, domnul de la parcare fiind foarte amabil si saritor. Aerul conditionat functiona bine. De evitat camera 321 ( am ramas cu clanta de la usa la baie in mana)..recomand cu drag camera 613.

 509. Curatenia, linistea, atitudinea angajatilor de la receptie si restaurant, a agentului de paza care, vazand ca ma chinui sa gasesc loc de parcare, a venit sa ma ajute.

 510. Existenta locurilor de parcare, asezare aproape de zona centrala

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled