Cazare ieftina Poiana Marului Caras Severin

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ileana si Alin Mironescu din Ariesu de Padure, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ileana si Alin Mironescu din Ariesu de Padure, jud. MaramuresCazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 • Măriuca si Iustin Diaconu din Medeleni, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Poiana Mărului, Caraş-Severin, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Măriuca si Iustin Diaconu din Medeleni, jud. BacauCazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 • Pompilia si Alida Răceanu din Macesu, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Pompilia si Alida Răceanu din Macesu, jud. GorjCazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 • Felicia si Simi Pomuț din Brazii de Sus, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Poiana Mărului, Caraş-Severin, România!

  (Felicia si Simi Pomuț din Brazii de Sus, jud. PrahovaCazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 • Cezara si Iulian Hirțea din Fonau, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Poiana Mărului, Caraş-Severin, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Cezara si Iulian Hirțea din Fonau, jud. BihorCazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 • Sânziana si Radu Lovinescu din Lapugiu de Jos, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România.

  (Sânziana si Radu Lovinescu din Lapugiu de Jos, jud. HunedoaraCazare in Poiana Mărului, Caraş-Severin, România pentru 2 persoane)

 1. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 2. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 3. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 4. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 5. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 6. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 7. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 8. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 9. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 10. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 11. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 12. Curatenie impecabila.Camere mobilate cu mult bun gust.Amenajarea curtii interioare este superba.

 13. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 14. Totul excelent! Zona fabuloasă, personalul foarte amabil iar preturile ok…

 15. Amplasata intr-un loc foarte frumos, retras, spatiu mare de agrement.

 16. – Peisajul – Mancarea (desi foarte limitata ca optiuni, avea gust bun) – Caldura in camere

 17. O pensiune exceptionala ,personal foarte amabil ,curatenie excelenta,pensiunea are o priveliste superba,o recomand cu caldura .

 18. Locatie foarte frumoasa, curat, mic de jun bun, are in spatele pensiunii o mini gradina prin care trece raul si te poti plimba, foarte frumoasa cazarea. Afara au fost -12 grade si in camera a fost f cald. Bucataria este deschisa pana la ora 20. A meritat! Vom reveni!

 19. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 20. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 21. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 22. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 23. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 24. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 25. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 26. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 27. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 28. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 29. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 30. Curatenie impecabila.Camere mobilate cu mult bun gust.Amenajarea curtii interioare este superba.

 31. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 32. Totul excelent! Zona fabuloasă, personalul foarte amabil iar preturile ok…

 33. Amplasata intr-un loc foarte frumos, retras, spatiu mare de agrement.

 34. – Peisajul – Mancarea (desi foarte limitata ca optiuni, avea gust bun) – Caldura in camere

 35. O pensiune exceptionala ,personal foarte amabil ,curatenie excelenta,pensiunea are o priveliste superba,o recomand cu caldura .

 36. Locatie foarte frumoasa, curat, mic de jun bun, are in spatele pensiunii o mini gradina prin care trece raul si te poti plimba, foarte frumoasa cazarea. Afara au fost -12 grade si in camera a fost f cald. Bucataria este deschisa pana la ora 20. A meritat! Vom reveni!

 37. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 38. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 39. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 40. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 41. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 42. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 43. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 44. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 45. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 46. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 47. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 48. Curatenie impecabila.Camere mobilate cu mult bun gust.Amenajarea curtii interioare este superba.

 49. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 50. Totul excelent! Zona fabuloasă, personalul foarte amabil iar preturile ok…

 51. Amplasata intr-un loc foarte frumos, retras, spatiu mare de agrement.

 52. – Peisajul – Mancarea (desi foarte limitata ca optiuni, avea gust bun) – Caldura in camere

 53. O pensiune exceptionala ,personal foarte amabil ,curatenie excelenta,pensiunea are o priveliste superba,o recomand cu caldura .

 54. Locatie foarte frumoasa, curat, mic de jun bun, are in spatele pensiunii o mini gradina prin care trece raul si te poti plimba, foarte frumoasa cazarea. Afara au fost -12 grade si in camera a fost f cald. Bucataria este deschisa pana la ora 20. A meritat! Vom reveni!

 55. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 56. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 57. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 58. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 59. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 60. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 61. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 62. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 63. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 64. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 65. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 66. Curatenie impecabila.Camere mobilate cu mult bun gust.Amenajarea curtii interioare este superba.

 67. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 68. Totul excelent! Zona fabuloasă, personalul foarte amabil iar preturile ok…

 69. Amplasata intr-un loc foarte frumos, retras, spatiu mare de agrement.

 70. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 71. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 72. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 73. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 74. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 75. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 76. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 77. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 78. Curatenie impecabila.Camere mobilate cu mult bun gust.Amenajarea curtii interioare este superba.

 79. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 80. Totul excelent! Zona fabuloasă, personalul foarte amabil iar preturile ok…

 81. Amplasata intr-un loc foarte frumos, retras, spatiu mare de agrement.

 82. – Peisajul – Mancarea (desi foarte limitata ca optiuni, avea gust bun) – Caldura in camere

 83. O pensiune exceptionala ,personal foarte amabil ,curatenie excelenta,pensiunea are o priveliste superba,o recomand cu caldura .

 84. Locatie foarte frumoasa, curat, mic de jun bun, are in spatele pensiunii o mini gradina prin care trece raul si te poti plimba, foarte frumoasa cazarea. Afara au fost -12 grade si in camera a fost f cald. Bucataria este deschisa pana la ora 20. A meritat! Vom reveni!

 85. Locatia este foarte faina , loc retras , ai unde sa stai la un foc de tabara. Posibilitatea de a sta la un mini foisor. Camera de zi . Destul de curat in casa.

 86. Familia care administreaza proprietatea este super ospitaliera si iti ofera tot ceea ce visezi ca sa te faca sa te simti ca acasa. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator; restul mancarii a fost preparata in ziua in care am dorit sa luam masa, cu atentie si profesionalism. Ne-am simtit ca acasa, in oaza de verdeata, garnisita cu caldura sufleteasca si atentia constanta oferite de gazde. Recomandam cu incredere pentru cei care doresc un concediu linistit, tihnit , in sanul naturii. Facilitatile oferite sunt foarte bune pentru a asigura confortul citadin asteptat ( internet, apa calda, acces la frigider, bucatarie, loc de joaca copii, o gradina si o livada superbe)

 87. Camera a fost super și patul mare și foarte confortabil

 88. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 89. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 90. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 91. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 92. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 93. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 94. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 95. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 96. Curatenie impecabila.Camere mobilate cu mult bun gust.Amenajarea curtii interioare este superba.

 97. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 98. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 99. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 100. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 101. Totul excelent! Zona fabuloasă, personalul foarte amabil iar preturile ok…

 102. Amplasata intr-un loc foarte frumos, retras, spatiu mare de agrement.

 103. – Peisajul – Mancarea (desi foarte limitata ca optiuni, avea gust bun) – Caldura in camere

 104. O pensiune exceptionala ,personal foarte amabil ,curatenie excelenta,pensiunea are o priveliste superba,o recomand cu caldura .

 105. Locatie foarte frumoasa, curat, mic de jun bun, are in spatele pensiunii o mini gradina prin care trece raul si te poti plimba, foarte frumoasa cazarea. Afara au fost -12 grade si in camera a fost f cald. Bucataria este deschisa pana la ora 20. A meritat! Vom reveni!

 106. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 107. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 108. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 109. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 110. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 111. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 112. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 113. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 114. Curatenie impecabila.Camere mobilate cu mult bun gust.Amenajarea curtii interioare este superba.

 115. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 116. Totul excelent! Zona fabuloasă, personalul foarte amabil iar preturile ok…

 117. Amplasata intr-un loc foarte frumos, retras, spatiu mare de agrement.

 118. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 119. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 120. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 121. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 122. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 123. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 124. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 125. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 126. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 127. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 128. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 129. Curatenie impecabila.Camere mobilate cu mult bun gust.Amenajarea curtii interioare este superba.

 130. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 131. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 132. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 133. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 134. Totul excelent! Zona fabuloasă, personalul foarte amabil iar preturile ok…

 135. Amplasata intr-un loc foarte frumos, retras, spatiu mare de agrement.

 136. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 137. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 138. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 139. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 140. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 141. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 142. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 143. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 144. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 145. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 146. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 147. Curatenie impecabila.Camere mobilate cu mult bun gust.Amenajarea curtii interioare este superba.

 148. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 149. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 150. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 151. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 152. Totul excelent! Zona fabuloasă, personalul foarte amabil iar preturile ok…

 153. Amplasata intr-un loc foarte frumos, retras, spatiu mare de agrement.

 154. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 155. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 156. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 157. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 158. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 159. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 160. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 161. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 162. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 163. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 164. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 165. Curatenie impecabila.Camere mobilate cu mult bun gust.Amenajarea curtii interioare este superba.

 166. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 167. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 168. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 169. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 170. Totul excelent! Zona fabuloasă, personalul foarte amabil iar preturile ok…

 171. Amplasata intr-un loc foarte frumos, retras, spatiu mare de agrement.

 172. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 173. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 174. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 175. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 176. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 177. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 178. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 179. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 180. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 181. Peisajul din imprejurimi a fost superb. Gazde de treaba si primitoare.

 182. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 183. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 184. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 185. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 186. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 187. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 188. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 189. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 190. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 191. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 192. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 193. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 194. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 195. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 196. Peisajul din imprejurimi a fost superb. Gazde de treaba si primitoare.

 197. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 198. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 199. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 200. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 201. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 202. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 203. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 204. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 205. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 206. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 207. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 208. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 209. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 210. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 211. Peisajul din imprejurimi a fost superb. Gazde de treaba si primitoare.

 212. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 213. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 214. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 215. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 216. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 217. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 218. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 219. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 220. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 221. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 222. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 223. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 224. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 225. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 226. Amplasare exceptionala , pe malul raului mare , intre munti .

 227. amplasamentul – soare de la 8 la 19 daca il cauti; susurul raului; aerul; linistea

 228. zona frumoasa, linistita, personal amabil, camerele curate(dar cam mici)

 229. Peisajul din imprejurimi a fost superb. Gazde de treaba si primitoare.

 230. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 231. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 232. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 233. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 234. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 235. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 236. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 237. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 238. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 239. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 240. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 241. Amplasare exceptionala , pe malul raului mare , intre munti .

 242. amplasamentul – soare de la 8 la 19 daca il cauti; susurul raului; aerul; linistea

 243. zona frumoasa, linistita, personal amabil, camerele curate(dar cam mici)

 244. Peisajul din imprejurimi a fost superb. Gazde de treaba si primitoare.

 245. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 246. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 247. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 248. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 249. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 250. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 251. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 252. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 253. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 254. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 255. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 256. Amplasare exceptionala , pe malul raului mare , intre munti .

 257. amplasamentul – soare de la 8 la 19 daca il cauti; susurul raului; aerul; linistea

 258. zona frumoasa, linistita, personal amabil, camerele curate(dar cam mici)

 259. Peisajul din imprejurimi a fost superb. Gazde de treaba si primitoare.

 260. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 261. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 262. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 263. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 264. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 265. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 266. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 267. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 268. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 269. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 270. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 271. Amplasare exceptionala , pe malul raului mare , intre munti .

 272. amplasamentul – soare de la 8 la 19 daca il cauti; susurul raului; aerul; linistea

 273. zona frumoasa, linistita, personal amabil, camerele curate(dar cam mici)

 274. Peisajul din imprejurimi a fost superb. Gazde de treaba si primitoare.

 275. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 276. Locatia este superba, primitoare si foarte foarte liniste. A fost exact ce speram. Daca vom mai reveni in zona, cu siguranta vom face aceeasi alegere. 🙂

 277. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 278. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 279. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 280. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 281. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 282. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 283. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 284. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 285. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 286. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 287. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 288. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 289. Amplasare exceptionala , pe malul raului mare , intre munti .

 290. amplasamentul – soare de la 8 la 19 daca il cauti; susurul raului; aerul; linistea

 291. zona frumoasa, linistita, personal amabil, camerele curate(dar cam mici)

 292. Locul si imprejurimile si faptul ca n am avut semnal la telefon

 293. Peisajul din imprejurimi a fost superb. Gazde de treaba si primitoare.

 294. -Locul generos de joacă pentru copii -amabilitatea proprietarilor -frumusetea zonei

 295. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 296. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 297. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 298. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 299. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 300. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 301. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 302. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 303. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 304. Amplasare exceptionala , pe malul raului mare , intre munti .

 305. amplasamentul – soare de la 8 la 19 daca il cauti; susurul raului; aerul; linistea

 306. zona frumoasa, linistita, personal amabil, camerele curate(dar cam mici)

 307. Gradina pensiunii e minunata, gazdele au fost mereu amabile si de ajutor si au reusit sa construiasca un loc de vis acolo. Ciorba de vitel a fost senzationala. Si catelul s-a simtit foarte bine 🙂

 308. Locul si imprejurimile si faptul ca n am avut semnal la telefon

 309. Peisajul din imprejurimi a fost superb. Gazde de treaba si primitoare.

 310. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 311. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 312. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 313. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 314. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 315. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 316. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 317. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 318. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 319. Amplasare exceptionala , pe malul raului mare , intre munti .

 320. amplasamentul – soare de la 8 la 19 daca il cauti; susurul raului; aerul; linistea

 321. zona frumoasa, linistita, personal amabil, camerele curate(dar cam mici)

 322. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 323. Gradina pensiunii e minunata, gazdele au fost mereu amabile si de ajutor si au reusit sa construiasca un loc de vis acolo. Ciorba de vitel a fost senzationala. Si catelul s-a simtit foarte bine 🙂

 324. Locul si imprejurimile si faptul ca n am avut semnal la telefon

 325. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 326. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 327. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 328. Amplasare exceptionala , pe malul raului mare , intre munti .

 329. amplasamentul – soare de la 8 la 19 daca il cauti; susurul raului; aerul; linistea

 330. zona frumoasa, linistita, personal amabil, camerele curate(dar cam mici)

 331. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 332. Gradina pensiunii e minunata, gazdele au fost mereu amabile si de ajutor si au reusit sa construiasca un loc de vis acolo. Ciorba de vitel a fost senzationala. Si catelul s-a simtit foarte bine 🙂

 333. Locul si imprejurimile si faptul ca n am avut semnal la telefon

 334. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 335. Zona din jur este frumoasa, am avut loc de parcare, oamenii amabili.

 336. The breakfast was very poor. Maybe because there were no many guests. Very nice surroundings!

 337. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 338. Locatia este extraordinara ! Dotari foarte diverse pt petrecerea unei vacante cu copii sau nepotii . decor deosebit ! Mic dejun excelent , la un pret bun . Amabilitatea personalului ne-a incintat . Vom reveni sigur !

 339. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 340. Totul la superlativ, cazare, masa, personal foarte amabil,curatenie. Despre gradina pensiunii uaaau💚💚💚 intr-un cuvant rasfat la cele mai inalte cote💕.Asa ca mica paranteza sunt o persoana greu de multumit si totusi ei au reusit…Cu siguranta vom reveni😊

 341. Peisajul, curtea din spate, gradina, camerele, micul dejun, totul a fost la superlativ. Sper sa revenim cat mai curând. Recomand.

 342. Locatie superba, mancare buna si un decor de vis. Loc de joaca pt copii.

 343. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 344. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 345. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 346. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 347. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 348. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 349. Amplasare exceptionala , pe malul raului mare , intre munti .

 350. amplasamentul – soare de la 8 la 19 daca il cauti; susurul raului; aerul; linistea

 351. zona frumoasa, linistita, personal amabil, camerele curate(dar cam mici)

 352. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 353. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 354. Gradina pensiunii e minunata, gazdele au fost mereu amabile si de ajutor si au reusit sa construiasca un loc de vis acolo. Ciorba de vitel a fost senzationala. Si catelul s-a simtit foarte bine 🙂

 355. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 356. Zona din jur este frumoasa, am avut loc de parcare, oamenii amabili.

 357. The breakfast was very poor. Maybe because there were no many guests. Very nice surroundings!

 358. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 359. Locatia este extraordinara ! Dotari foarte diverse pt petrecerea unei vacante cu copii sau nepotii . decor deosebit ! Mic dejun excelent , la un pret bun . Amabilitatea personalului ne-a incintat . Vom reveni sigur !

 360. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 361. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 362. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 363. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 364. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 365. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 366. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 367. Amplasare exceptionala , pe malul raului mare , intre munti .

 368. amplasamentul – soare de la 8 la 19 daca il cauti; susurul raului; aerul; linistea

 369. Locatia superba, camerele curate si comfortabile, mancarea delicioasa, iar gazda deosebita! Cu siguranta ne vom intoarce!

 370. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 371. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 372. Gradina pensiunii e minunata, gazdele au fost mereu amabile si de ajutor si au reusit sa construiasca un loc de vis acolo. Ciorba de vitel a fost senzationala. Si catelul s-a simtit foarte bine 🙂

 373. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 374. Zona din jur este frumoasa, am avut loc de parcare, oamenii amabili.

 375. The breakfast was very poor. Maybe because there were no many guests. Very nice surroundings!

 376. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 377. Locatia este extraordinara ! Dotari foarte diverse pt petrecerea unei vacante cu copii sau nepotii . decor deosebit ! Mic dejun excelent , la un pret bun . Amabilitatea personalului ne-a incintat . Vom reveni sigur !

 378. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 379. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 380. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 381. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 382. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 383. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 384. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 385. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 386. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 387. Gradina pensiunii e minunata, gazdele au fost mereu amabile si de ajutor si au reusit sa construiasca un loc de vis acolo. Ciorba de vitel a fost senzationala. Si catelul s-a simtit foarte bine 🙂

 388. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 389. Zona din jur este frumoasa, am avut loc de parcare, oamenii amabili.

 390. The breakfast was very poor. Maybe because there were no many guests. Very nice surroundings!

 391. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 392. Locatia este extraordinara ! Dotari foarte diverse pt petrecerea unei vacante cu copii sau nepotii . decor deosebit ! Mic dejun excelent , la un pret bun . Amabilitatea personalului ne-a incintat . Vom reveni sigur !

 393. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 394. Foarte frumos, multă liniște, personal foarte amabil. Priveliște extraordinară!

 395. Totul la superlativ, cazare, masa, personal foarte amabil,curatenie. Despre gradina pensiunii uaaau💚💚💚 intr-un cuvant rasfat la cele mai inalte cote💕.Asa ca mica paranteza sunt o persoana greu de multumit si totusi ei au reusit…Cu siguranta vom reveni😊

 396. Peisajul, curtea din spate, gradina, camerele, micul dejun, totul a fost la superlativ. Sper sa revenim cat mai curând. Recomand.

 397. Locatia este excelenta. Oamenii sunt ospitalieri, cooperanti. Singura problema ramane drumul de acces care este execrabil pentru automobile.

 398. Totul a fost frumos doar că era rece înauntru și nu era internet wi-fi așa cum scria în anunț.

 399. Zona in care este situata cabana este foarte linistita, iar peisajul este minunat. Camera curata si patul confortabil! Gazdele primitoare!

 400. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 401. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 402. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 403. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 404. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 405. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 406. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 407. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 408. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 409. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 410. Nu există aer conditionat( ci ventilatie care nu este functionala) ,miros urât de la grupul sanitar. Sala de baie neprevazuta cu accesorii pentru spalat, țânțari si paturi (am avut 2 camere ) foarte incomode ! Ça plus, faptul că recepția a fost deschisa pàna târziu ! Personalul de la receptie amabil !

 411. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 412. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 413. Locatia este extraordinara ! Dotari foarte diverse pt petrecerea unei vacante cu copii sau nepotii . decor deosebit ! Mic dejun excelent , la un pret bun . Amabilitatea personalului ne-a incintat . Vom reveni sigur !

 414. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 415. Micul-dejun intrei variante, indestulator, gustos, sanatos

 416. Un loc deosebit, camere mari, spatioase, o gradina superb ingrijita, personal foarte amabil, dispus sa iti ofere confortul si ajutorul de care ai nevoie pentru a petrece o vacanta frumoasa si linistita. Raul ce curge prin gradina da un plus de farmec pensiunii, locuri de joaca pentru copii, foisor amenajat cu gratar, bancute si locuri retrase pentru relaxare, toate atent ingrijite.

 417. Amabilitatea personalului pentru orice solicitare. Saltelele super mega extra confortabile ( we slept like babies ). Se auzea sunetul raului direct in camera si era foarte relaxant. Am vazut bai mai urate la hoteluri din oras de 4 si 5 stele. Foarte curat. Mancarea proaspata ( snitel, pastrav, garnituri, salate…. ). Overall: a meritat sa ne cazam aici! RECOMAND !!

 418. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 419. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 420. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 421. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 422. Locatia este excelenta. Oamenii sunt ospitalieri, cooperanti. Singura problema ramane drumul de acces care este execrabil pentru automobile.

 423. Totul a fost frumos doar că era rece înauntru și nu era internet wi-fi așa cum scria în anunț.

 424. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 425. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 426. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 427. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 428. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 429. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 430. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 431. Nu există aer conditionat( ci ventilatie care nu este functionala) ,miros urât de la grupul sanitar. Sala de baie neprevazuta cu accesorii pentru spalat, țânțari si paturi (am avut 2 camere ) foarte incomode ! Ça plus, faptul că recepția a fost deschisa pàna târziu ! Personalul de la receptie amabil !

 432. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 433. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 434. Locatia este extraordinara ! Dotari foarte diverse pt petrecerea unei vacante cu copii sau nepotii . decor deosebit ! Mic dejun excelent , la un pret bun . Amabilitatea personalului ne-a incintat . Vom reveni sigur !

 435. Amplasamentul cabanei este suuuper fain. Mancare fff buna. Am primit sfaturi bune de drumetie si ne-am simtit fff bine. Facilitatile ne-au depasit asteptarile. Camerele iti ofera nivelul de discretie si comfort la care aspiri.

 436. Micul-dejun intrei variante, indestulator, gustos, sanatos

 437. Un loc deosebit, camere mari, spatioase, o gradina superb ingrijita, personal foarte amabil, dispus sa iti ofere confortul si ajutorul de care ai nevoie pentru a petrece o vacanta frumoasa si linistita. Raul ce curge prin gradina da un plus de farmec pensiunii, locuri de joaca pentru copii, foisor amenajat cu gratar, bancute si locuri retrase pentru relaxare, toate atent ingrijite.

 438. Amabilitatea personalului pentru orice solicitare. Saltelele super mega extra confortabile ( we slept like babies ). Se auzea sunetul raului direct in camera si era foarte relaxant. Am vazut bai mai urate la hoteluri din oras de 4 si 5 stele. Foarte curat. Mancarea proaspata ( snitel, pastrav, garnituri, salate…. ). Overall: a meritat sa ne cazam aici! RECOMAND !!

 439. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 440. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 441. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 442. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 443. Locatia este excelenta. Oamenii sunt ospitalieri, cooperanti. Singura problema ramane drumul de acces care este execrabil pentru automobile.

 444. Totul a fost frumos doar că era rece înauntru și nu era internet wi-fi așa cum scria în anunț.

 445. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 446. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 447. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 448. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 449. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 450. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 451. *Amplasamentul – zona linistita, multa verdeata, se ajunge destul de repede catre traseele montane si diverse alte obiective turistice din zona; *Camerele si baia foarte curate, patul foarte comod; *Mic-dejun constituit din produse naturale in mare parte: branza, oua, dulceata, gem – foarte bune si proaspete .

 452. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 453. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 454. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 455. Nu există aer conditionat( ci ventilatie care nu este functionala) ,miros urât de la grupul sanitar. Sala de baie neprevazuta cu accesorii pentru spalat, țânțari si paturi (am avut 2 camere ) foarte incomode ! Ça plus, faptul că recepția a fost deschisa pàna târziu ! Personalul de la receptie amabil !

 456. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 457. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 458. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 459. Locatia este extraordinara ! Dotari foarte diverse pt petrecerea unei vacante cu copii sau nepotii . decor deosebit ! Mic dejun excelent , la un pret bun . Amabilitatea personalului ne-a incintat . Vom reveni sigur !

 460. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 461. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 462. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 463. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 464. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 465. Locatia este excelenta. Oamenii sunt ospitalieri, cooperanti. Singura problema ramane drumul de acces care este execrabil pentru automobile.

 466. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 467. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 468. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 469. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 470. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 471. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 472. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 473. Nu există aer conditionat( ci ventilatie care nu este functionala) ,miros urât de la grupul sanitar. Sala de baie neprevazuta cu accesorii pentru spalat, țânțari si paturi (am avut 2 camere ) foarte incomode ! Ça plus, faptul că recepția a fost deschisa pàna târziu ! Personalul de la receptie amabil !

 474. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 475. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 476. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 477. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 478. Ne-a placut foarte mult locatia si imprejurimile. Noi am mers la leneveala, nu am iesit din “perimetru”. AM lasat copilul sa se joace in curte, am aruncat cu pietre in rau si am catarat pietroaiele. In camera a fost curat, iar mancarea a fost buna

 479. Micul-dejun intrei variante, indestulator, gustos, sanatos

 480. Un loc deosebit, camere mari, spatioase, o gradina superb ingrijita, personal foarte amabil, dispus sa iti ofere confortul si ajutorul de care ai nevoie pentru a petrece o vacanta frumoasa si linistita. Raul ce curge prin gradina da un plus de farmec pensiunii, locuri de joaca pentru copii, foisor amenajat cu gratar, bancute si locuri retrase pentru relaxare, toate atent ingrijite.

 481. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 482. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 483. Locatia este excelenta. Oamenii sunt ospitalieri, cooperanti. Singura problema ramane drumul de acces care este execrabil pentru automobile.

 484. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 485. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 486. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 487. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 488. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 489. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 490. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 491. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 492. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 493. *Amplasamentul – zona linistita, multa verdeata, se ajunge destul de repede catre traseele montane si diverse alte obiective turistice din zona; *Camerele si baia foarte curate, patul foarte comod; *Mic-dejun constituit din produse naturale in mare parte: branza, oua, dulceata, gem – foarte bune si proaspete .

 494. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 495. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 496. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 497. Nu există aer conditionat( ci ventilatie care nu este functionala) ,miros urât de la grupul sanitar. Sala de baie neprevazuta cu accesorii pentru spalat, țânțari si paturi (am avut 2 camere ) foarte incomode ! Ça plus, faptul că recepția a fost deschisa pàna târziu ! Personalul de la receptie amabil !

 498. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 499. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 500. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 501. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 502. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 503. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 504. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 505. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 506. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 507. Locatia este excelenta. Oamenii sunt ospitalieri, cooperanti. Singura problema ramane drumul de acces care este execrabil pentru automobile.

 508. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 509. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 510. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 511. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 512. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 513. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 514. *Amplasamentul – zona linistita, multa verdeata, se ajunge destul de repede catre traseele montane si diverse alte obiective turistice din zona; *Camerele si baia foarte curate, patul foarte comod; *Mic-dejun constituit din produse naturale in mare parte: branza, oua, dulceata, gem – foarte bune si proaspete .

 515. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 516. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 517. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 518. Nu există aer conditionat( ci ventilatie care nu este functionala) ,miros urât de la grupul sanitar. Sala de baie neprevazuta cu accesorii pentru spalat, țânțari si paturi (am avut 2 camere ) foarte incomode ! Ça plus, faptul că recepția a fost deschisa pàna târziu ! Personalul de la receptie amabil !

 519. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 520. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 521. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 522. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 523. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 524. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 525. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 526. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 527. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 528. Locatia este excelenta. Oamenii sunt ospitalieri, cooperanti. Singura problema ramane drumul de acces care este execrabil pentru automobile.

 529. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 530. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 531. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 532. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 533. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 534. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 535. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 536. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 537. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 538. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 539. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 540. Nu există aer conditionat( ci ventilatie care nu este functionala) ,miros urât de la grupul sanitar. Sala de baie neprevazuta cu accesorii pentru spalat, țânțari si paturi (am avut 2 camere ) foarte incomode ! Ça plus, faptul că recepția a fost deschisa pàna târziu ! Personalul de la receptie amabil !

 541. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 542. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 543. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 544. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 545. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 546. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 547. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 548. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 549. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 550. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 551. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 552. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 553. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 554. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 555. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 556. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 557. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 558. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 559. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 560. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 561. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 562. Mic dejun foarte bun. Loc frumos, gazde primitoare. Zona are un farmec specific în fiecare anotimp al anului. Recomand cu tărie.

 563. O pensiune cu o amplasare neobisnuita: accesul se face pe la nivelul soselei ce urca spre munte, printr-un spatiu generos unde se afla receptia si restaurantul, in timp ce camerele, situate pe partea opusa intrarii coboara odata cu versantul spre valea unui paraias. Balcoanele cu muscate rosii sunt orientate spre acest peisaj spectacol: in fata un versant impadurit, in vale paraiasul ce-si reuneste bratele dupa ce s-au desprins din imbratisarea unei insule. Cadrul natural de o exeptionala frumusete este copletat cu plante decorative, podete, banci, interventii subtile din materiale naturale, care se incadreaza firesc in peisaj. Si nu in ultimul rand trebuie pomenite curatenia si confortul camerelor si amabilitatea personalului care te intampina cu caldura si povesti uluitoare despre munte si despre viata.

 564. In mod special locatia ( peisaje deosebite ce se pot vedea din camera de hotel ) si curatenia. Camere foarte spatioase

 565. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 566. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 567. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 568. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 569. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 570. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 571. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 572. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 573. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 574. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 575. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 576. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 577. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 578. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 579. Nu există aer conditionat( ci ventilatie care nu este functionala) ,miros urât de la grupul sanitar. Sala de baie neprevazuta cu accesorii pentru spalat, țânțari si paturi (am avut 2 camere ) foarte incomode ! Ça plus, faptul că recepția a fost deschisa pàna târziu ! Personalul de la receptie amabil !

 580. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 581. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 582. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 583. Mic dejun foarte bun. Loc frumos, gazde primitoare. Zona are un farmec specific în fiecare anotimp al anului. Recomand cu tărie.

 584. O pensiune cu o amplasare neobisnuita: accesul se face pe la nivelul soselei ce urca spre munte, printr-un spatiu generos unde se afla receptia si restaurantul, in timp ce camerele, situate pe partea opusa intrarii coboara odata cu versantul spre valea unui paraias. Balcoanele cu muscate rosii sunt orientate spre acest peisaj spectacol: in fata un versant impadurit, in vale paraiasul ce-si reuneste bratele dupa ce s-au desprins din imbratisarea unei insule. Cadrul natural de o exeptionala frumusete este copletat cu plante decorative, podete, banci, interventii subtile din materiale naturale, care se incadreaza firesc in peisaj. Si nu in ultimul rand trebuie pomenite curatenia si confortul camerelor si amabilitatea personalului care te intampina cu caldura si povesti uluitoare despre munte si despre viata.

 585. In mod special locatia ( peisaje deosebite ce se pot vedea din camera de hotel ) si curatenia. Camere foarte spatioase

 586. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 587. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 588. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 589. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 590. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 591. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 592. Loc linistit, restaurant cu muzica de fond placuta Mic dejun satios, mancare din belsug. Mancarea de pranz si seara gustoasa Camera confortabila Serviciu prompt, deosebit de amabil

 593. Ospitalitatea gazdelor. Peisajul vazut de pe balcon, susurul apei paraului.

 594. Personal foarte drăguț si primitor,curățenie, mâncare foarte buna! Recomand cu drag.

 595. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 596. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 597. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 598. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 599. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 600. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 601. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 602. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 603. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 604. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 605. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 606. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 607. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 608. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 609. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 610. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 611. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 612. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 613. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 614. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 615. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 616. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 617. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 618. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 619. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 620. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 621. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 622. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 623. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 624. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 625. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 626. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 627. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 628. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 629. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 630. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 631. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 632. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 633. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 634. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 635. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 636. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 637. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 638. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 639. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 640. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 641. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 642. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 643. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 644. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 645. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 646. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 647. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 648. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 649. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 650. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 651. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 652. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 653. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 654. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 655. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 656. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 657. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 658. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 659. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 660. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 661. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 662. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 663. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 664. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 665. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 666. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 667. Locația frumoasă și curată, peisaj frumos,personal extraordinar.

 668. Mic dejun foarte bun. Loc frumos, gazde primitoare. Zona are un farmec specific în fiecare anotimp al anului. Recomand cu tărie.

 669. O pensiune cu o amplasare neobisnuita: accesul se face pe la nivelul soselei ce urca spre munte, printr-un spatiu generos unde se afla receptia si restaurantul, in timp ce camerele, situate pe partea opusa intrarii coboara odata cu versantul spre valea unui paraias. Balcoanele cu muscate rosii sunt orientate spre acest peisaj spectacol: in fata un versant impadurit, in vale paraiasul ce-si reuneste bratele dupa ce s-au desprins din imbratisarea unei insule. Cadrul natural de o exeptionala frumusete este copletat cu plante decorative, podete, banci, interventii subtile din materiale naturale, care se incadreaza firesc in peisaj. Si nu in ultimul rand trebuie pomenite curatenia si confortul camerelor si amabilitatea personalului care te intampina cu caldura si povesti uluitoare despre munte si despre viata.

 670. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 671. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 672. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 673. Loc linistit, restaurant cu muzica de fond placuta Mic dejun satios, mancare din belsug. Mancarea de pranz si seara gustoasa Camera confortabila Serviciu prompt, deosebit de amabil

 674. Ospitalitatea gazdelor. Peisajul vazut de pe balcon, susurul apei paraului.

 675. Personal foarte drăguț si primitor,curățenie, mâncare foarte buna! Recomand cu drag.

 676. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 677. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 678. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 679. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 680. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 681. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 682. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 683. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 684. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 685. Loc linistit, restaurant cu muzica de fond placuta Mic dejun satios, mancare din belsug. Mancarea de pranz si seara gustoasa Camera confortabila Serviciu prompt, deosebit de amabil

 686. Ospitalitatea gazdelor. Peisajul vazut de pe balcon, susurul apei paraului.

 687. Personal foarte drăguț si primitor,curățenie, mâncare foarte buna! Recomand cu drag.

 688. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 689. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 690. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 691. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 692. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 693. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 694. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 695. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 696. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 697. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 698. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 699. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 700. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 701. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 702. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 703. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 704. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 705. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 706. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 707. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 708. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 709. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 710. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 711. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 712. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 713. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 714. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 715. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 716. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 717. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 718. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 719. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 720. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 721. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 722. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 723. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 724. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 725. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 726. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 727. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 728. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 729. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 730. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 731. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 732. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 733. personalul, Irina o fata deosebita , te face sa-ti doresti sa te reintorci, prin atitudinea ei ,mancare buna pe saturate . Peisaje superbe ,ozon din plin .

 734. Peisajul superb, aerul curat, primirea si felul cum am fost tratati de fata care s-a ocupat de noi.

 735. Very friendly people. You feel like at home. Thank you Irina, doamna Maria and nenea Vio for taking so good care of us :-). The food is very good and you can relax at the tree shade in a hammock after a good meal 🙂 or go for a bike ride. At 7 km far you have a nice waterfall and you can go there by foot, ride a rented bike from them or by car. Or you can go fishing down by the lack or swimming.

 736. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 737. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 738. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 739. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 740. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 741. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 742. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 743. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 744. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 745. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 746. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 747. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 748. Peisaj deosebit , gazde foarte amabile , mancare excelenta si diversificata, curatenie si mulra liniste.

 749. Mi-a placut locatia. Izolat fata de restul lumii. Mi-a placut disponibilitatea de a primi masa la cerere fara sa te simti obligat sa iei masa in locatie. Posibilitatea de a face gratar acolo, Frigider la dispozitie. Recomandarea de la inceput a fost sa ne luam bauturi de acasa. Mocheta ofera un extra confort pentru linistea de pe holuri si camere.

 750. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna si locatia excelenta.

 751. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 752. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 753. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 754. personalul, Irina o fata deosebita , te face sa-ti doresti sa te reintorci, prin atitudinea ei ,mancare buna pe saturate . Peisaje superbe ,ozon din plin .

 755. Peisajul superb, aerul curat, primirea si felul cum am fost tratati de fata care s-a ocupat de noi.

 756. Very friendly people. You feel like at home. Thank you Irina, doamna Maria and nenea Vio for taking so good care of us :-). The food is very good and you can relax at the tree shade in a hammock after a good meal 🙂 or go for a bike ride. At 7 km far you have a nice waterfall and you can go there by foot, ride a rented bike from them or by car. Or you can go fishing down by the lack or swimming.

 757. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 758. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 759. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 760. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 761. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 762. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 763. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 764. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 765. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 766. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 767. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 768. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 769. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 770. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 771. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 772. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 773. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 774. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 775. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 776. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 777. Baie noua, pat confortabil, loc de joaca pt copii, mâncare ca la mama acasă, gazde foarte amabile

 778. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 779. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 780. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 781. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 782. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 783. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 784. O pensiune superba ! Doamna de la receptie foarte primitoare si amabila !

 785. Locația frumoasă și curată, peisaj frumos,personal extraordinar.

 786. Mic dejun foarte bun. Loc frumos, gazde primitoare. Zona are un farmec specific în fiecare anotimp al anului. Recomand cu tărie.

 787. Pensiune amplasata intr-o zona linistita. Camera si baia spatioase, foarte curate. Micul dejun suficient, se putea mânca și pe terasa pensiunii. Personalul foarte amabil și serviabil. Parcare amenajata in curtea pensiunii.

 788. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 789. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 790. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 791. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 792. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 793. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 794. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 795. The host was very friendly and we received some advices regarding hiking and at our request, we received a good hot dinner.

 796. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 797. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 798. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 799. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 800. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 801. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 802. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 803. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 804. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 805. Peisajul este extraordinar, iar imprejurimile sunt superbe. Personalul e foarte amabil.

 806. Extraordinara amplasare. Liniste, confort. Raul din apropiere care te ajuta la un somn excelent.

 807. Am stat o săptămână la pensiunea Retezat.Personalul este extrem de amabil,curatenie in camere si un ambient extraordinar. Mancarea excelenta si un peisaj de vis.Daca vreti liniste si relaxare este locul ideal.Recomand cu căldură.

 808. Pensiune amplasata intr-o zona linistita. Camera si baia spatioase, foarte curate. Micul dejun suficient, se putea mânca și pe terasa pensiunii. Personalul foarte amabil și serviabil. Parcare amenajata in curtea pensiunii.

 809. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 810. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 811. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 812. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 813. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 814. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 815. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 816. The host was very friendly and we received some advices regarding hiking and at our request, we received a good hot dinner.

 817. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 818. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 819. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 820. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 821. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 822. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 823. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 824. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 825. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 826. Peisajul este extraordinar, iar imprejurimile sunt superbe. Personalul e foarte amabil.

 827. Extraordinara amplasare. Liniste, confort. Raul din apropiere care te ajuta la un somn excelent.

 828. Am stat o săptămână la pensiunea Retezat.Personalul este extrem de amabil,curatenie in camere si un ambient extraordinar. Mancarea excelenta si un peisaj de vis.Daca vreti liniste si relaxare este locul ideal.Recomand cu căldură.

 829. Pensiune amplasata intr-o zona linistita. Camera si baia spatioase, foarte curate. Micul dejun suficient, se putea mânca și pe terasa pensiunii. Personalul foarte amabil și serviabil. Parcare amenajata in curtea pensiunii.

 830. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 831. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 832. Proprietarul foarte amabil si atent la toate nevoile noastre, pensiunea amplasată intr-o zona foarte buna, camere curate, posibilitate de grătar, totul perfect!

 833. Un loc foarte linistit si curat. Propietarul este un om deosebit, ne a făcut mare plăcere sa stam la pensiune și dorim sa revenim pentru un sejur mai lung.

 834. Locația foarte bună, proprietarii cabanei foarte amabili, raport calitate-preț excelent! Am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută!!

 835. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 836. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 837. The host was very friendly and we received some advices regarding hiking and at our request, we received a good hot dinner.

 838. Locatia frumoasa, inconjurata de padure, camerele frumos decorate cu mobilier pictat, are zona de luat masa afara, foisor, loc de joaca pentru copii, piscina. Sunt catei si pisici la locatie, prietenosi si simpatici. Micul dejun foarte bun si gustos (nu a fost inclus in rezervarea pe booking, dar a meritat sa luam mic dejun, pentru 2 persoane am platit 50 lei micul dejun). Am eliberat camera la ora 12 ziua si am mai putut sta 1 ora jumatate afara pe terasa.

 839. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 840. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 841. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 842. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 843. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 844. O zona frumoasa, linistita, peisaje minunate ! Camera a fost curata si confortabila, personalul amabil !

 845. O oaza de verdeata si liniste unde omul se contopeste cu natura .Un peisaj de vis , inconjurat de munti , auzindu-se doar susurul raului ce trece prin fata cabanei , o veverita care isi face provizii pentru iarna din nucul vecin , ciripitul pasarelelor dimineata , te relaxeaza si iti da o nota de bine.Pentru iubitorii de drumetii montane drumul parcurs cu masina pina in Poiana Pelegii (de unde incep trasee montane ) este de 1 ora si 30 min.Cabana dispune si de locuri de joaca pentru copii , piscina interioara , locuri de recreere ( pescuit pastrav , foc de tabara , gratar ) .Personal ospitalier , mancare buna , camere curate , totul pentru un sejur minunat.

 846. Locația este minunata, cabana este curata si totul este bine gandit. Este un loc perfect pentru un grup de prieteni, dar si pentru familiile cu copii.

 847. Grădina si priveliștea din camere. Dimensiunea camerei si materialele de calitate nu diferă de cele ale unui hotel de 4 stele. Aproape de cel mai scurt traseu spre lacul Bucura.

 848. Peisajul este extraordinar, iar imprejurimile sunt superbe. Personalul e foarte amabil.

 849. Extraordinara amplasare. Liniste, confort. Raul din apropiere care te ajuta la un somn excelent.

 850. Gazda a fost super amabila , conditiile bune, curatenie, locatia faina. Camera nu foarte mare dar ok raportata la pret, wi-fi gratuit, caldura…..totul super.

 851. Foarte curat. Saltea f buna. Mi a plăcut separarea bucătăriei de zona de servire a mesei.

 852. Am fost mulțumiți de tot. Proprietarii foarte de treabă, iar camera foarte curată. A fost liniște și am avut parte de relaxare maximă. Păcat că nu am prins și vremea bună, dar a fost plăcut și așa. Am vizitat cascada Șucu din apropiere, a fost frumos, 9 km de mers pe jos. Tot proprietarii cabanei Merișor dețin și pontonul Mauru, un loc extrem primitor și relaxant, cu umbreluțe, leagăn, hidrobiciclete ❤️. Vara următoare încercăm și campingul la Ponton Mauru. 😎

 853. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 854. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 855. The host was very friendly and we received some advices regarding hiking and at our request, we received a good hot dinner.

 856. Micul dejun foarte bogat si personalul foarte primitor,iar locatia,de vis.Cine vrea sa se bucure de liniste,relaxare la maxim,recomand cu drag!

 857. Locatie deosebit de frumoasa iar personalul este foarte amabil.

 858. Micul dejun a fost gustos, bogat, personalul s-a conformat cererilor noastre si ne-a adus combinatii care nu erau neaparat in meniu. Toata mancarea a fost proaspata si pregatita minunat. Am mancat si la pranz si seara uneori si totul a fost delicios, adus repede. Personalul este extrem de amabil si s-au straduit continuu sa ne faca sederea cat mai placuta. Camerele sunt curate (am rezervat doua camere), aranjate cu bun gust si mobila de calitate, cu dotari practic pentru 4 stele, cu pat confortabil, foarte bine izolate fonic. Amplasarea este minunata cu priveliste catre munte si o apa curgatoare al carei sunet te energizeaza. A fost o placere sa privim din balcon sau sa ne plimbam prin gradina.

 859. Totul! Nu exista ceva care sa pot spune ca nu a fost cum trebuieste!

 860. Raport calitate/pret excelent. Mic dejun ce a depasit asteptarile in curte. Am fost primiti si la o ora mai tarzie.

 861. Pensiune amplasata intr-o zona linistita. Camera si baia spatioase, foarte curate. Micul dejun suficient, se putea mânca și pe terasa pensiunii. Personalul foarte amabil și serviabil. Parcare amenajata in curtea pensiunii.

 862. O cazare de vis!!!! O recomand tuturor cu drag. Totul exceptional!

 863. Spatiul foarte frumos amenajat, curat, perfect pt un sejur de relaxare cateva zile. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult!

 864. Cea mai frumoasa si curata pensiune la care am fost cazati!! Foarte confortabil, gradina incredibil de frumoasa, foarte atenti la detalii, o adevarata oaza de relaxare 😊

 865. Am putut lua masa la pensiune, doamnele de acolo au gatit ce am ales din ce puteau sa gateasca pana la ora 21…ceea ce mi-au dat de inteles ca le intereseaza ca noi ce venim acolo sa fim multumiti de cum suntem tratati

 866. Totul este nou, proprietara ne-a întrecut așteptările!

 867. Totul. Proprietarii pensiunii sunt oameni foarte faini. A fost curat și îngrijit. Am avut parte de intimitate, liniște, o priveliște superba și mâncare bună.

 868. Gazda a fost super amabila , conditiile bune, curatenie, locatia faina. Camera nu foarte mare dar ok raportata la pret, wi-fi gratuit, caldura…..totul super.

 869. Foarte curat. Saltea f buna. Mi a plăcut separarea bucătăriei de zona de servire a mesei.

 870. Am fost mulțumiți de tot. Proprietarii foarte de treabă, iar camera foarte curată. A fost liniște și am avut parte de relaxare maximă. Păcat că nu am prins și vremea bună, dar a fost plăcut și așa. Am vizitat cascada Șucu din apropiere, a fost frumos, 9 km de mers pe jos. Tot proprietarii cabanei Merișor dețin și pontonul Mauru, un loc extrem primitor și relaxant, cu umbreluțe, leagăn, hidrobiciclete ❤️. Vara următoare încercăm și campingul la Ponton Mauru. 😎

 871. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 872. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 873. The host was very friendly and we received some advices regarding hiking and at our request, we received a good hot dinner.

 874. Micul dejun foarte bogat si personalul foarte primitor,iar locatia,de vis.Cine vrea sa se bucure de liniste,relaxare la maxim,recomand cu drag!

 875. Locatie deosebit de frumoasa iar personalul este foarte amabil.

 876. Micul dejun a fost gustos, bogat, personalul s-a conformat cererilor noastre si ne-a adus combinatii care nu erau neaparat in meniu. Toata mancarea a fost proaspata si pregatita minunat. Am mancat si la pranz si seara uneori si totul a fost delicios, adus repede. Personalul este extrem de amabil si s-au straduit continuu sa ne faca sederea cat mai placuta. Camerele sunt curate (am rezervat doua camere), aranjate cu bun gust si mobila de calitate, cu dotari practic pentru 4 stele, cu pat confortabil, foarte bine izolate fonic. Amplasarea este minunata cu priveliste catre munte si o apa curgatoare al carei sunet te energizeaza. A fost o placere sa privim din balcon sau sa ne plimbam prin gradina.

 877. Administratorul pensiunii este un tînăr dinamic , inteligent și flexibil , un bănățean adevărat și discret , care vorbește puțin, , dar face multe , care dacă va mai “filtra” / selecta puțin colectivul de oameni din subordine , va ajunge departe în domeniul turismului ! Pensiunea este foarte bine poziționată , zona are un mare potențial turistic și este un punct de referință pentru orice cazare din vestul țării !

 878. Totul! Nu exista ceva care sa pot spune ca nu a fost cum trebuieste!

 879. Raport calitate/pret excelent. Mic dejun ce a depasit asteptarile in curte. Am fost primiti si la o ora mai tarzie.

 880. O cazare de vis!!!! O recomand tuturor cu drag. Totul exceptional!

 881. Spatiul foarte frumos amenajat, curat, perfect pt un sejur de relaxare cateva zile. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult!

 882. Cea mai frumoasa si curata pensiune la care am fost cazati!! Foarte confortabil, gradina incredibil de frumoasa, foarte atenti la detalii, o adevarata oaza de relaxare 😊

 883. Am putut lua masa la pensiune, doamnele de acolo au gatit ce am ales din ce puteau sa gateasca pana la ora 21…ceea ce mi-au dat de inteles ca le intereseaza ca noi ce venim acolo sa fim multumiti de cum suntem tratati

 884. Totul este nou, proprietara ne-a întrecut așteptările!

 885. Totul. Proprietarii pensiunii sunt oameni foarte faini. A fost curat și îngrijit. Am avut parte de intimitate, liniște, o priveliște superba și mâncare bună.

 886. Gazda a fost super amabila , conditiile bune, curatenie, locatia faina. Camera nu foarte mare dar ok raportata la pret, wi-fi gratuit, caldura…..totul super.

 887. Foarte curat. Saltea f buna. Mi a plăcut separarea bucătăriei de zona de servire a mesei.

 888. Am fost mulțumiți de tot. Proprietarii foarte de treabă, iar camera foarte curată. A fost liniște și am avut parte de relaxare maximă. Păcat că nu am prins și vremea bună, dar a fost plăcut și așa. Am vizitat cascada Șucu din apropiere, a fost frumos, 9 km de mers pe jos. Tot proprietarii cabanei Merișor dețin și pontonul Mauru, un loc extrem primitor și relaxant, cu umbreluțe, leagăn, hidrobiciclete ❤️. Vara următoare încercăm și campingul la Ponton Mauru. 😎

 889. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 890. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 891. The host was very friendly and we received some advices regarding hiking and at our request, we received a good hot dinner.

 892. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 893. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 894. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 895. Micul dejun foarte bogat si personalul foarte primitor,iar locatia,de vis.Cine vrea sa se bucure de liniste,relaxare la maxim,recomand cu drag!

 896. Locatie deosebit de frumoasa iar personalul este foarte amabil.

 897. Micul dejun a fost gustos, bogat, personalul s-a conformat cererilor noastre si ne-a adus combinatii care nu erau neaparat in meniu. Toata mancarea a fost proaspata si pregatita minunat. Am mancat si la pranz si seara uneori si totul a fost delicios, adus repede. Personalul este extrem de amabil si s-au straduit continuu sa ne faca sederea cat mai placuta. Camerele sunt curate (am rezervat doua camere), aranjate cu bun gust si mobila de calitate, cu dotari practic pentru 4 stele, cu pat confortabil, foarte bine izolate fonic. Amplasarea este minunata cu priveliste catre munte si o apa curgatoare al carei sunet te energizeaza. A fost o placere sa privim din balcon sau sa ne plimbam prin gradina.

 898. Administratorul pensiunii este un tînăr dinamic , inteligent și flexibil , un bănățean adevărat și discret , care vorbește puțin, , dar face multe , care dacă va mai “filtra” / selecta puțin colectivul de oameni din subordine , va ajunge departe în domeniul turismului ! Pensiunea este foarte bine poziționată , zona are un mare potențial turistic și este un punct de referință pentru orice cazare din vestul țării !

 899. Totul! Nu exista ceva care sa pot spune ca nu a fost cum trebuieste!

 900. Raport calitate/pret excelent. Mic dejun ce a depasit asteptarile in curte. Am fost primiti si la o ora mai tarzie.

 901. O cazare de vis!!!! O recomand tuturor cu drag. Totul exceptional!

 902. Spatiul foarte frumos amenajat, curat, perfect pt un sejur de relaxare cateva zile. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult!

 903. Cea mai frumoasa si curata pensiune la care am fost cazati!! Foarte confortabil, gradina incredibil de frumoasa, foarte atenti la detalii, o adevarata oaza de relaxare 😊

 904. Gazda a fost super amabila , conditiile bune, curatenie, locatia faina. Camera nu foarte mare dar ok raportata la pret, wi-fi gratuit, caldura…..totul super.

 905. Foarte curat. Saltea f buna. Mi a plăcut separarea bucătăriei de zona de servire a mesei.

 906. Am fost mulțumiți de tot. Proprietarii foarte de treabă, iar camera foarte curată. A fost liniște și am avut parte de relaxare maximă. Păcat că nu am prins și vremea bună, dar a fost plăcut și așa. Am vizitat cascada Șucu din apropiere, a fost frumos, 9 km de mers pe jos. Tot proprietarii cabanei Merișor dețin și pontonul Mauru, un loc extrem primitor și relaxant, cu umbreluțe, leagăn, hidrobiciclete ❤️. Vara următoare încercăm și campingul la Ponton Mauru. 😎

 907. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 908. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 909. The host was very friendly and we received some advices regarding hiking and at our request, we received a good hot dinner.

 910. Micul dejun foarte bogat si personalul foarte primitor,iar locatia,de vis.Cine vrea sa se bucure de liniste,relaxare la maxim,recomand cu drag!

 911. Locatie deosebit de frumoasa iar personalul este foarte amabil.

 912. Micul dejun a fost gustos, bogat, personalul s-a conformat cererilor noastre si ne-a adus combinatii care nu erau neaparat in meniu. Toata mancarea a fost proaspata si pregatita minunat. Am mancat si la pranz si seara uneori si totul a fost delicios, adus repede. Personalul este extrem de amabil si s-au straduit continuu sa ne faca sederea cat mai placuta. Camerele sunt curate (am rezervat doua camere), aranjate cu bun gust si mobila de calitate, cu dotari practic pentru 4 stele, cu pat confortabil, foarte bine izolate fonic. Amplasarea este minunata cu priveliste catre munte si o apa curgatoare al carei sunet te energizeaza. A fost o placere sa privim din balcon sau sa ne plimbam prin gradina.

 913. Totul a fost excelent; mi-a depasit asteptarile. Liniste, personal politicos si dispus sa ajute, camera si baia curate si aprovizionate cu toate cele necesare, micul dejun continental gustos si diversificat. Locatia dispune si de parcare in curte.

 914. Administratorul pensiunii este un tînăr dinamic , inteligent și flexibil , un bănățean adevărat și discret , care vorbește puțin, , dar face multe , care dacă va mai “filtra” / selecta puțin colectivul de oameni din subordine , va ajunge departe în domeniul turismului ! Pensiunea este foarte bine poziționată , zona are un mare potențial turistic și este un punct de referință pentru orice cazare din vestul țării !

 915. Totul! Nu exista ceva care sa pot spune ca nu a fost cum trebuieste!

 916. Totul a fost super. Personalul foarte amabil. Mancarea foarte buna.

 917. O cazare de vis!!!! O recomand tuturor cu drag. Totul exceptional!

 918. Spatiul foarte frumos amenajat, curat, perfect pt un sejur de relaxare cateva zile. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult!

 919. Gazda a fost super amabila , conditiile bune, curatenie, locatia faina. Camera nu foarte mare dar ok raportata la pret, wi-fi gratuit, caldura…..totul super.

 920. Foarte curat. Saltea f buna. Mi a plăcut separarea bucătăriei de zona de servire a mesei.

 921. Am fost mulțumiți de tot. Proprietarii foarte de treabă, iar camera foarte curată. A fost liniște și am avut parte de relaxare maximă. Păcat că nu am prins și vremea bună, dar a fost plăcut și așa. Am vizitat cascada Șucu din apropiere, a fost frumos, 9 km de mers pe jos. Tot proprietarii cabanei Merișor dețin și pontonul Mauru, un loc extrem primitor și relaxant, cu umbreluțe, leagăn, hidrobiciclete ❤️. Vara următoare încercăm și campingul la Ponton Mauru. 😎

 922. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 923. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 924. The location, the host was very careful at our wishes, it was cold outside and the host turned on the heat, it was clean. Very quiet and the location is amazing near the river and the forest.

 925. Gazdele sunt deosebite, iar peisajul este minunat.

 926. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 927. Pensiunea este foarte frumos amenajata – gradina mare si bine intretinuta, camerele dotate cu mobilier de calitate, asternuturi si prosoape curate. Balconul este destul de mare, iar geamurile au plase pentru tantari. Micul dejun este variat si foarte gustos. Un mare plus este faptul ca poti inchiria biciclete – recomand traseul pana la Gura Apelor. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc gazdelor, care au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 928. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 929. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 930. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 931. Amabilitatea personalului, mancarea foartea buna si multa, peisajul

 932. Locatia superba, curtea de asemenea. Am observat unele imbunatatiri fata de sejurul anterior. Mâncarea gustoasa, doamnele de la pensiune amabile. Un loc perfect de relaxare. Locatia arata exact ca in fotografiile prezentate. Ne-am simțit bine și vom reveni!

 933. Locația este superba, este liniște și aer curat.Camera curata și cu balcon generos. Personalul foarte amabil . Este locul perfect sa iti încarci bateriile conectat la natura .

 934. Raport calitate preț bun.personalul este serviabil iar serviciile sunt bune.

 935. Este foarte aproape de soseaua de centura a orasului Caransebes,ceea ce faciliteaza excursiile catre Muntele Mic,Trei Ape,Baile Herculane,fara a mai trece prin oras…Zona in care este situata pensiunea este linistita,departe de zgomotul strazii,cam la 45 minute de mers pe jos catre centrul orasului! La aproximativ 30 minute se afla un restaurant cu meniu divers si preturi accesibile.Micul dejun inclus a fost foarte variat, in stil suedez !

 936. Locația, amabilitatea personalului, camera și baia spațioase.

 937. Pensiunea are o gradina superbă, personal foarte amabil și mâncare gustoasa.

 938. Totul si anume :Locatia Personalul Conditiile Mancarea Serviciile Piscina

 939. Locatia este minunata, pensiunea arata mult mai bine decat in poze. Se vede ca se investeste in calitate si se creeaza confort pentru clienti! Aproape de multe obiective turistice si cu tematica traditionala, mancare cu specific, gustoasa, majoritatea preparatelor sunt locale, iar aici vin sa completez o recenzie in care se plangeau ca nu exista multe feluri de mancare, fals, exista multe feluri de preparate traditionale astfel ca intr-un sejur de cateva zile poti alege ceva diferit in fiecare zi!

 940. Bucătăria a avut tot ce trebuie, a fost foarte ușor să ne pregătim de mâncare. Sunt 5 băi, ceea ce este foarte bine. Fiecare cameră a fost curată, locul de luat masa este spațios și se pot face și alte activități. Zona este frumoasă, la aproximativ jumătate de oră cu mașina de pârtie.

 941. It’s a very big property with big individual rooms. What I liked a lot and what really works for big mixed groups is that each room has its own bathroom. The kitchen is fully equipped to support both cooking and having a big dinner together. Extra, you have a barbecue grill outside and place to also make chowder, so really good options. The outdoors space contains of a big yard, equipped with a trampoline and space to play football or volleyball or any other sport you like. Besides the village is quiet and lovely, offers an incredible view at the mountains ( for the outdoor lovers there are hikes to do, within an hour tops car reach) You can also book assisted hang gliding lessons in the village ( only in the summertime) The owners are a very cute, warm and friendly older couple, who make you feel welcomed. They help you with everything you need and also if problems occur at the property. All in all it was a great stay, we would definitely return there.

 942. Exkluzivní vybavení, možnost sezení uvnitř či venku. Milí hostitelé. Maximálně nápomocní a starostlivý. Bookoval jsemv den příjezdu tak s námi nepočítali ale vyřešilo se vše ke spokojenosti.

 943. Gazda a fost super amabila , conditiile bune, curatenie, locatia faina. Camera nu foarte mare dar ok raportata la pret, wi-fi gratuit, caldura…..totul super.

 944. Foarte curat. Saltea f buna. Mi a plăcut separarea bucătăriei de zona de servire a mesei.

 945. Am fost mulțumiți de tot. Proprietarii foarte de treabă, iar camera foarte curată. A fost liniște și am avut parte de relaxare maximă. Păcat că nu am prins și vremea bună, dar a fost plăcut și așa. Am vizitat cascada Șucu din apropiere, a fost frumos, 9 km de mers pe jos. Tot proprietarii cabanei Merișor dețin și pontonul Mauru, un loc extrem primitor și relaxant, cu umbreluțe, leagăn, hidrobiciclete ❤️. Vara următoare încercăm și campingul la Ponton Mauru. 😎

 946. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 947. The location, the host was very careful at our wishes, it was cold outside and the host turned on the heat, it was clean. Very quiet and the location is amazing near the river and the forest.

 948. I like the host, he made everything posible to fulfill our wishes – he was there all the time but without inerfere and his presence was felt only when it was needed. The location is great and very well maintained with the pool and play ground. And last but not least, the mountain with its wonderful views and roads, Sucu waterfall , Small Mountain and Poiana Marului resorts.

 949. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 950. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 951. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 952. Amabilitatea personalului, mancarea foartea buna si multa, peisajul

 953. Locatia superba, curtea de asemenea. Am observat unele imbunatatiri fata de sejurul anterior. Mâncarea gustoasa, doamnele de la pensiune amabile. Un loc perfect de relaxare. Locatia arata exact ca in fotografiile prezentate. Ne-am simțit bine și vom reveni!

 954. Locația este superba, este liniște și aer curat.Camera curata și cu balcon generos. Personalul foarte amabil . Este locul perfect sa iti încarci bateriile conectat la natura .

 955. Totul a fost minunat! Părinții mei s-au simțit excelent!

 956. Raport calitate preț bun.personalul este serviabil iar serviciile sunt bune.

 957. Este foarte aproape de soseaua de centura a orasului Caransebes,ceea ce faciliteaza excursiile catre Muntele Mic,Trei Ape,Baile Herculane,fara a mai trece prin oras…Zona in care este situata pensiunea este linistita,departe de zgomotul strazii,cam la 45 minute de mers pe jos catre centrul orasului! La aproximativ 30 minute se afla un restaurant cu meniu divers si preturi accesibile.Micul dejun inclus a fost foarte variat, in stil suedez !

 958. Pensiunea are o gradina superbă, personal foarte amabil și mâncare gustoasa.

 959. Totul si anume :Locatia Personalul Conditiile Mancarea Serviciile Piscina

 960. Locatia este minunata, pensiunea arata mult mai bine decat in poze. Se vede ca se investeste in calitate si se creeaza confort pentru clienti! Aproape de multe obiective turistice si cu tematica traditionala, mancare cu specific, gustoasa, majoritatea preparatelor sunt locale, iar aici vin sa completez o recenzie in care se plangeau ca nu exista multe feluri de mancare, fals, exista multe feluri de preparate traditionale astfel ca intr-un sejur de cateva zile poti alege ceva diferit in fiecare zi!

 961. Bucătăria a avut tot ce trebuie, a fost foarte ușor să ne pregătim de mâncare. Sunt 5 băi, ceea ce este foarte bine. Fiecare cameră a fost curată, locul de luat masa este spațios și se pot face și alte activități. Zona este frumoasă, la aproximativ jumătate de oră cu mașina de pârtie.

 962. It’s a very big property with big individual rooms. What I liked a lot and what really works for big mixed groups is that each room has its own bathroom. The kitchen is fully equipped to support both cooking and having a big dinner together. Extra, you have a barbecue grill outside and place to also make chowder, so really good options. The outdoors space contains of a big yard, equipped with a trampoline and space to play football or volleyball or any other sport you like. Besides the village is quiet and lovely, offers an incredible view at the mountains ( for the outdoor lovers there are hikes to do, within an hour tops car reach) You can also book assisted hang gliding lessons in the village ( only in the summertime) The owners are a very cute, warm and friendly older couple, who make you feel welcomed. They help you with everything you need and also if problems occur at the property. All in all it was a great stay, we would definitely return there.

 963. Exkluzivní vybavení, možnost sezení uvnitř či venku. Milí hostitelé. Maximálně nápomocní a starostlivý. Bookoval jsemv den příjezdu tak s námi nepočítali ale vyřešilo se vše ke spokojenosti.

 964. Totul mi a placut, curatenia, personal amabil, camera spațioasă, priveliștea de la fereastra.

 965. Personal, amabil, curat. Pensiunea amplasata intr – o zona linistita. Superb!

 966. gazdele au fost super, , amplasarea excelenta, zona superba, curte spatioasa, , camera curata si suficienta pentru famile si m a surprins in mod placut ca exista chiar si un uscator de par:)

 967. Gazda a fost super amabila , conditiile bune, curatenie, locatia faina. Camera nu foarte mare dar ok raportata la pret, wi-fi gratuit, caldura…..totul super.

 968. Foarte curat. Saltea f buna. Mi a plăcut separarea bucătăriei de zona de servire a mesei.

 969. Am fost mulțumiți de tot. Proprietarii foarte de treabă, iar camera foarte curată. A fost liniște și am avut parte de relaxare maximă. Păcat că nu am prins și vremea bună, dar a fost plăcut și așa. Am vizitat cascada Șucu din apropiere, a fost frumos, 9 km de mers pe jos. Tot proprietarii cabanei Merișor dețin și pontonul Mauru, un loc extrem primitor și relaxant, cu umbreluțe, leagăn, hidrobiciclete ❤️. Vara următoare încercăm și campingul la Ponton Mauru. 😎

 970. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 971. The location, the host was very careful at our wishes, it was cold outside and the host turned on the heat, it was clean. Very quiet and the location is amazing near the river and the forest.

 972. I like the host, he made everything posible to fulfill our wishes – he was there all the time but without inerfere and his presence was felt only when it was needed. The location is great and very well maintained with the pool and play ground. And last but not least, the mountain with its wonderful views and roads, Sucu waterfall , Small Mountain and Poiana Marului resorts.

 973. Locatie superba!!! Pensiunea si curtea foarte curate si frumos amenajate! Gazde primitoare si amabile! O adevarata “oaza” de liniste si relaxare!!!

 974. Gazdele sunt deosebite, iar peisajul este minunat.

 975. Pensiunea este foarte curata, intr-o zona extrem de linistita si frumoasa. Se serveste mancare, iar ciorbita din fiecare zi este foarte buna! Am revenit a 2a oara si cu siguranta ne revedem si la anul!

 976. Locație foarte liniștită ! Càmera excelentă! Personal plăcut ! Recomand fără rețineri!

 977. Locația a fost foarte buna. Am rămas plăcut impresionați de decorul camerei. Personalul foarte amabil si de ajutor, chiar daca am facut rezervarea pe ultima sută de metri, au fost foarte promți. Recomand!

 978. Curatenie ireprosabila, liniste, personalul foarte amabil, totul la superlativ!

 979. Amabilitatea personalului, mancarea foartea buna si multa, peisajul

 980. Locatia superba, curtea de asemenea. Am observat unele imbunatatiri fata de sejurul anterior. Mâncarea gustoasa, doamnele de la pensiune amabile. Un loc perfect de relaxare. Locatia arata exact ca in fotografiile prezentate. Ne-am simțit bine și vom reveni!

 981. Locația este superba, este liniște și aer curat.Camera curata și cu balcon generos. Personalul foarte amabil . Este locul perfect sa iti încarci bateriile conectat la natura .

 982. Totul a fost minunat! Părinții mei s-au simțit excelent!

 983. Raport calitate preț bun.personalul este serviabil iar serviciile sunt bune.

 984. Este foarte aproape de soseaua de centura a orasului Caransebes,ceea ce faciliteaza excursiile catre Muntele Mic,Trei Ape,Baile Herculane,fara a mai trece prin oras…Zona in care este situata pensiunea este linistita,departe de zgomotul strazii,cam la 45 minute de mers pe jos catre centrul orasului! La aproximativ 30 minute se afla un restaurant cu meniu divers si preturi accesibile.Micul dejun inclus a fost foarte variat, in stil suedez !

 985. Pensiunea are o gradina superbă, personal foarte amabil și mâncare gustoasa.

 986. Totul si anume :Locatia Personalul Conditiile Mancarea Serviciile Piscina

 987. Locatia este minunata, pensiunea arata mult mai bine decat in poze. Se vede ca se investeste in calitate si se creeaza confort pentru clienti! Aproape de multe obiective turistice si cu tematica traditionala, mancare cu specific, gustoasa, majoritatea preparatelor sunt locale, iar aici vin sa completez o recenzie in care se plangeau ca nu exista multe feluri de mancare, fals, exista multe feluri de preparate traditionale astfel ca intr-un sejur de cateva zile poti alege ceva diferit in fiecare zi!

 988. Bucătăria a avut tot ce trebuie, a fost foarte ușor să ne pregătim de mâncare. Sunt 5 băi, ceea ce este foarte bine. Fiecare cameră a fost curată, locul de luat masa este spațios și se pot face și alte activități. Zona este frumoasă, la aproximativ jumătate de oră cu mașina de pârtie.

 989. It’s a very big property with big individual rooms. What I liked a lot and what really works for big mixed groups is that each room has its own bathroom. The kitchen is fully equipped to support both cooking and having a big dinner together. Extra, you have a barbecue grill outside and place to also make chowder, so really good options. The outdoors space contains of a big yard, equipped with a trampoline and space to play football or volleyball or any other sport you like. Besides the village is quiet and lovely, offers an incredible view at the mountains ( for the outdoor lovers there are hikes to do, within an hour tops car reach) You can also book assisted hang gliding lessons in the village ( only in the summertime) The owners are a very cute, warm and friendly older couple, who make you feel welcomed. They help you with everything you need and also if problems occur at the property. All in all it was a great stay, we would definitely return there.

 990. Exkluzivní vybavení, možnost sezení uvnitř či venku. Milí hostitelé. Maximálně nápomocní a starostlivý. Bookoval jsemv den příjezdu tak s námi nepočítali ale vyřešilo se vše ke spokojenosti.