Cazare ieftina Ploiesti Pensiuni

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Stana si Decebal Herlea din Mircesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Stana si Decebal Herlea din Mircesti, jud. VasluiCazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România pentru 3 persoane)

 • Cătălin si Luana Herlea din Sericu, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Cătălin si Luana Herlea din Sericu, jud. TeleormanCazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România pentru 3 persoane)

 • Sofia si Rodica Cioacă din Nenciulesti, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Sofia si Rodica Cioacă din Nenciulesti, jud. BuzauCazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România pentru 3 persoane)

 • Camelia si Mădălin Lascăr din Bulbuc, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România!

  (Camelia si Mădălin Lascăr din Bulbuc, jud. AlbaCazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România pentru 3 persoane)

 • Ștefan si Ionică Voinescu din Slobozia Noua, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ștefan si Ionică Voinescu din Slobozia Noua, jud. BacauCazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România pentru 3 persoane)

 • Marcheta si Silvia Izbașa din Varzari, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România.

  (Marcheta si Silvia Izbașa din Varzari, jud. BihorCazare in Pensiuni în Ploieşti, Prahova, România pentru 3 persoane)

 1. Camera spatioasa si curata, micul dejun este destul de variat. Personalul de la receptie este amabil, camerele sunt exact ca în pozele prezentate pe booking.

 2. Camera foarte confortabila, eleganta. Micul dejun bogat si de calitate.

 3. -personal amabil -am primit up grade la receptie de la 4 la 5 stele. -camera moderna -pat mare confortabil -curatenie -mic dejun diversificat -parcare mare

 4. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 5. – amabilitatea personalului, amplasare, mic dejun variat, caldura, parcare, oferta suita

 6. Locația este excelenta, este curat, drăguț amenajat, are mini bar, cuptor cu microunde și frigider, fierbător de apa. Totul curat. Patul din dormitor, în schimb, era gata sa cada. Se clatină foarte puternic. 🙁

 7. Curățenie, confortabil, proprietarii discreți și foarte amabili! Voi reveni cu placere.

 8. Garsoniera este curata, cu mobilier nou, patul comfortabil, instalatiile sanitare foarte ok, lenjeria de pat si prosoape impecabile. Exista si calorifer electric si un pat pliant suplimentar. Foarte aproape este un supermarket deschis non-stop.

 9. Foarte amabila gazda iar apartamentul foarte frumos. Mai bine decat la hotel

 10. Am fost foarte plăcut surprinși din primul moment petrecut la Sky Blue. Totul este la superlativ: personalul foarte atent, mereu cu zâmbetul pe buze și în permanență la dispoziția clientului. Curățenia este la ea acasă în camerele spațioase, pe holuri, la restaurant și la Spa. Iar mâncarea(meniul foarte bogat si divers)a fost un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Vom reveni cu siguranță cât de curând .

 11. Totul a fost la superlativ! Curatenie impecabila, servicii de calitate, camere spatioase si curate, personal amabil, decorul frumos si armonios. De asemenea, Spa-ul si salina cu sare sunt un plus.

 12. Personal amabil , pat confortabil, curatenie. Bucataria turceasca

 13. Domeniul este deosebit, cele doua vile foarte frumoase si cu finisaje deosebite, camera spatioasa, mancarea buna, preturile la restaurant bune, personal amabil, liniste.

 14. bucataria restaurantului,personal restaurant foarte amabil,ambientul general al locatiei

 15. Dotari excelente, locatie foarte ingrijita, mancare foarte buna

 16. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 17. Ok ca locatie pentru zona in care se afla (nu este in Ploiesti, este in Blejoi), mic dejun ok. Camerele pe doua etaje interesante. Personal amabil dar atat. Aproape de Mall Ploiesti.

 18. Amplasarea – satisfacatoare pentru necesitatile mele. Pentru categoria “economic/low budget” conditii decente de cazare.

 19. LINISTE,CURAT,MIC DEJUN DIVERSIFICAT,PERSONAL AMABIL

 20. Curatenie atat in camera , cât și la baie ,personal amabil , camere amenajate modern , mic dejun variat . Servicii de calitate ! Voi reveni cu drag ! Recomand !

 21. Buna ziua, am stat impreuna cu familia in acest hotel si a fost ok chiar si pentru copii, camera foarte mare,baie incapatoare si micul dejun cu tot ce vrei.

 22. Personalul a fost extrem de prietenos si nu am avut nicio problema. Camerele au fost foarte curate, apa calda vine imediat, chiar daca eram la etaj si aer conditionat in camera. Destul de spatioasa, iar patul si pernele foarte confortabile.

 23. Atmosfera plăcută și primitoare , personalul deschis ,liniște ! Voi reveni cu drag !

 24. Locatie ușor de găsit , flexibilitate și amabilitate atat din partea personalului , cât și a conducerii , curățenie , camera spațioasă , baia curată , liniște in hotel , servicii de calitate ! Recomand cu încredere !

 25. Este foarte curat,fructele din camera și personalul foarte amabil.

 26. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 27. – amabilitatea personalului, amplasare, mic dejun variat, caldura, parcare, oferta suita

 28. Am fost foarte plăcut surprinși din primul moment petrecut la Sky Blue. Totul este la superlativ: personalul foarte atent, mereu cu zâmbetul pe buze și în permanență la dispoziția clientului. Curățenia este la ea acasă în camerele spațioase, pe holuri, la restaurant și la Spa. Iar mâncarea(meniul foarte bogat si divers)a fost un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Vom reveni cu siguranță cât de curând .

 29. Totul a fost la superlativ! Curatenie impecabila, servicii de calitate, camere spatioase si curate, personal amabil, decorul frumos si armonios. De asemenea, Spa-ul si salina cu sare sunt un plus.

 30. Personal amabil , pat confortabil, curatenie. Bucataria turceasca

 31. Este o locatie foarte buna si proprietarul foarte amabil si dragut! Te simti ca si acasa 😍

 32. Curățenie, confortabil, proprietarii discreți și foarte amabili! Voi reveni cu placere.

 33. Garsoniera este curata, cu mobilier nou, patul comfortabil, instalatiile sanitare foarte ok, lenjeria de pat si prosoape impecabile. Exista si calorifer electric si un pat pliant suplimentar. Foarte aproape este un supermarket deschis non-stop.

 34. Domeniul este deosebit, cele doua vile foarte frumoase si cu finisaje deosebite, camera spatioasa, mancarea buna, preturile la restaurant bune, personal amabil, liniste.

 35. bucataria restaurantului,personal restaurant foarte amabil,ambientul general al locatiei

 36. Dotari excelente, locatie foarte ingrijita, mancare foarte buna

 37. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 38. Ok ca locatie pentru zona in care se afla (nu este in Ploiesti, este in Blejoi), mic dejun ok. Camerele pe doua etaje interesante. Personal amabil dar atat. Aproape de Mall Ploiesti.

 39. Amplasarea – satisfacatoare pentru necesitatile mele. Pentru categoria “economic/low budget” conditii decente de cazare.

 40. LINISTE,CURAT,MIC DEJUN DIVERSIFICAT,PERSONAL AMABIL

 41. Curatenie atat in camera , cât și la baie ,personal amabil , camere amenajate modern , mic dejun variat . Servicii de calitate ! Voi reveni cu drag ! Recomand !

 42. Buna ziua, am stat impreuna cu familia in acest hotel si a fost ok chiar si pentru copii, camera foarte mare,baie incapatoare si micul dejun cu tot ce vrei.

 43. Amplasarea,personalul amabil,curățenia. Parcarea privată.

 44. Personal foarte amabil.Locatie centrala.Camera spatioasa, cu balcon.

 45. Curatenie, liniste, personal amabil si prompt. Parcare disponibila la hotel.

 46. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 47. – amabilitatea personalului, amplasare, mic dejun variat, caldura, parcare, oferta suita

 48. Locația este excelenta, este curat, drăguț amenajat, are mini bar, cuptor cu microunde și frigider, fierbător de apa. Totul curat. Patul din dormitor, în schimb, era gata sa cada. Se clatină foarte puternic. 🙁

 49. Este o locatie foarte buna si proprietarul foarte amabil si dragut! Te simti ca si acasa 😍

 50. Curățenie, confortabil, proprietarii discreți și foarte amabili! Voi reveni cu placere.

 51. Garsoniera este curata, cu mobilier nou, patul comfortabil, instalatiile sanitare foarte ok, lenjeria de pat si prosoape impecabile. Exista si calorifer electric si un pat pliant suplimentar. Foarte aproape este un supermarket deschis non-stop.

 52. Am fost foarte plăcut surprinși din primul moment petrecut la Sky Blue. Totul este la superlativ: personalul foarte atent, mereu cu zâmbetul pe buze și în permanență la dispoziția clientului. Curățenia este la ea acasă în camerele spațioase, pe holuri, la restaurant și la Spa. Iar mâncarea(meniul foarte bogat si divers)a fost un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Vom reveni cu siguranță cât de curând .

 53. Totul a fost la superlativ! Curatenie impecabila, servicii de calitate, camere spatioase si curate, personal amabil, decorul frumos si armonios. De asemenea, Spa-ul si salina cu sare sunt un plus.

 54. Personal amabil , pat confortabil, curatenie. Bucataria turceasca

 55. Vila King – impresionanta, somptuoasa. Camera foarte spatioasa, curata e putin spus, luxoasa si eleganta. Resort cu lac, verdeata si lebede, staff amabil si dornic sa sara in ajutor.

 56. O locatie cu gust si eleganta, cu un personal tanar si placut,este cea mai buna locatie din cate am avut, pana acum, intr-o vacanta.

 57. Receptionera a fost foarte amabila si de ajutor. Datorita acesteia am ales o camera minunata, altceva decat alesesem online.

 58. LINISTE,CURAT,MIC DEJUN DIVERSIFICAT,PERSONAL AMABIL

 59. Curatenie atat in camera , cât și la baie ,personal amabil , camere amenajate modern , mic dejun variat . Servicii de calitate ! Voi reveni cu drag ! Recomand !

 60. Buna ziua, am stat impreuna cu familia in acest hotel si a fost ok chiar si pentru copii, camera foarte mare,baie incapatoare si micul dejun cu tot ce vrei.

 61. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 62. Ok ca locatie pentru zona in care se afla (nu este in Ploiesti, este in Blejoi), mic dejun ok. Camerele pe doua etaje interesante. Personal amabil dar atat. Aproape de Mall Ploiesti.

 63. Amplasarea – satisfacatoare pentru necesitatile mele. Pentru categoria “economic/low budget” conditii decente de cazare.

 64. Amplasarea,personalul amabil,curățenia. Parcarea privată.

 65. Personal foarte amabil.Locatie centrala.Camera spatioasa, cu balcon.

 66. Curatenie, liniste, personal amabil si prompt. Parcare disponibila la hotel.

 67. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 68. – amabilitatea personalului, amplasare, mic dejun variat, caldura, parcare, oferta suita

 69. Locația este excelenta, este curat, drăguț amenajat, are mini bar, cuptor cu microunde și frigider, fierbător de apa. Totul curat. Patul din dormitor, în schimb, era gata sa cada. Se clatină foarte puternic. 🙁

 70. Am fost foarte plăcut surprinși din primul moment petrecut la Sky Blue. Totul este la superlativ: personalul foarte atent, mereu cu zâmbetul pe buze și în permanență la dispoziția clientului. Curățenia este la ea acasă în camerele spațioase, pe holuri, la restaurant și la Spa. Iar mâncarea(meniul foarte bogat si divers)a fost un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Vom reveni cu siguranță cât de curând .

 71. Totul a fost la superlativ! Curatenie impecabila, servicii de calitate, camere spatioase si curate, personal amabil, decorul frumos si armonios. De asemenea, Spa-ul si salina cu sare sunt un plus.

 72. Personal amabil , pat confortabil, curatenie. Bucataria turceasca

 73. Este o locatie foarte buna si proprietarul foarte amabil si dragut! Te simti ca si acasa 😍

 74. Curățenie, confortabil, proprietarii discreți și foarte amabili! Voi reveni cu placere.

 75. Garsoniera este curata, cu mobilier nou, patul comfortabil, instalatiile sanitare foarte ok, lenjeria de pat si prosoape impecabile. Exista si calorifer electric si un pat pliant suplimentar. Foarte aproape este un supermarket deschis non-stop.

 76. Vila King – impresionanta, somptuoasa. Camera foarte spatioasa, curata e putin spus, luxoasa si eleganta. Resort cu lac, verdeata si lebede, staff amabil si dornic sa sara in ajutor.

 77. O locatie cu gust si eleganta, cu un personal tanar si placut,este cea mai buna locatie din cate am avut, pana acum, intr-o vacanta.

 78. Receptionera a fost foarte amabila si de ajutor. Datorita acesteia am ales o camera minunata, altceva decat alesesem online.

 79. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 80. Ok ca locatie pentru zona in care se afla (nu este in Ploiesti, este in Blejoi), mic dejun ok. Camerele pe doua etaje interesante. Personal amabil dar atat. Aproape de Mall Ploiesti.

 81. Amplasarea – satisfacatoare pentru necesitatile mele. Pentru categoria “economic/low budget” conditii decente de cazare.

 82. LINISTE,CURAT,MIC DEJUN DIVERSIFICAT,PERSONAL AMABIL

 83. Curatenie atat in camera , cât și la baie ,personal amabil , camere amenajate modern , mic dejun variat . Servicii de calitate ! Voi reveni cu drag ! Recomand !

 84. Buna ziua, am stat impreuna cu familia in acest hotel si a fost ok chiar si pentru copii, camera foarte mare,baie incapatoare si micul dejun cu tot ce vrei.

 85. Amplasarea,personalul amabil,curățenia. Parcarea privată.

 86. Personal foarte amabil.Locatie centrala.Camera spatioasa, cu balcon.

 87. Curatenie, liniste, personal amabil si prompt. Parcare disponibila la hotel.

 88. Camera amenajata cu gust, atenție la detalii, totul nou. Camera cu balcon, spațioasă, bine încălzită. Spațiu de parcare, grădina amenajată excelent, bine îngrijită. Personal foarte amabil. Curățenie și confort.

 89. Catalina-adriana martie 6, 2019 at 11:42 pm

  Totul este foarte frumos amenajat, decorat, mobilat. F curat, superb.

 90. Fiecare camera are o anumita tematica. Curatenia rste impecabila. Proprietarii sunt foarte amabilu.

 91. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 92. – amabilitatea personalului, amplasare, mic dejun variat, caldura, parcare, oferta suita

 93. Locația este excelenta, este curat, drăguț amenajat, are mini bar, cuptor cu microunde și frigider, fierbător de apa. Totul curat. Patul din dormitor, în schimb, era gata sa cada. Se clatină foarte puternic. 🙁

 94. Este o locatie foarte buna si proprietarul foarte amabil si dragut! Te simti ca si acasa 😍

 95. Curățenie, confortabil, proprietarii discreți și foarte amabili! Voi reveni cu placere.

 96. Garsoniera este curata, cu mobilier nou, patul comfortabil, instalatiile sanitare foarte ok, lenjeria de pat si prosoape impecabile. Exista si calorifer electric si un pat pliant suplimentar. Foarte aproape este un supermarket deschis non-stop.

 97. Am fost foarte plăcut surprinși din primul moment petrecut la Sky Blue. Totul este la superlativ: personalul foarte atent, mereu cu zâmbetul pe buze și în permanență la dispoziția clientului. Curățenia este la ea acasă în camerele spațioase, pe holuri, la restaurant și la Spa. Iar mâncarea(meniul foarte bogat si divers)a fost un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Vom reveni cu siguranță cât de curând .

 98. Totul a fost la superlativ! Curatenie impecabila, servicii de calitate, camere spatioase si curate, personal amabil, decorul frumos si armonios. De asemenea, Spa-ul si salina cu sare sunt un plus.

 99. Personal amabil , pat confortabil, curatenie. Bucataria turceasca

 100. Vila King – impresionanta, somptuoasa. Camera foarte spatioasa, curata e putin spus, luxoasa si eleganta. Resort cu lac, verdeata si lebede, staff amabil si dornic sa sara in ajutor.

 101. O locatie cu gust si eleganta, cu un personal tanar si placut,este cea mai buna locatie din cate am avut, pana acum, intr-o vacanta.

 102. Receptionera a fost foarte amabila si de ajutor. Datorita acesteia am ales o camera minunata, altceva decat alesesem online.

 103. LINISTE,CURAT,MIC DEJUN DIVERSIFICAT,PERSONAL AMABIL

 104. Curatenie atat in camera , cât și la baie ,personal amabil , camere amenajate modern , mic dejun variat . Servicii de calitate ! Voi reveni cu drag ! Recomand !

 105. Buna ziua, am stat impreuna cu familia in acest hotel si a fost ok chiar si pentru copii, camera foarte mare,baie incapatoare si micul dejun cu tot ce vrei.

 106. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 107. Ok ca locatie pentru zona in care se afla (nu este in Ploiesti, este in Blejoi), mic dejun ok. Camerele pe doua etaje interesante. Personal amabil dar atat. Aproape de Mall Ploiesti.

 108. Amplasarea – satisfacatoare pentru necesitatile mele. Pentru categoria “economic/low budget” conditii decente de cazare.

 109. Amplasarea,personalul amabil,curățenia. Parcarea privată.

 110. Personal foarte amabil.Locatie centrala.Camera spatioasa, cu balcon.

 111. Curatenie, liniste, personal amabil si prompt. Parcare disponibila la hotel.

 112. Servicii de 5 * . Ospitalitatea,educatia, zambetul, rafinamentul, luxul, curatenia, caracterizeaza hotelul dumneavoastra. Staff “5 * trained “, servicii de inalta calitate si un amplasament de exceptie.

 113. Am fost foarte plăcut surprinși din primul moment petrecut la Sky Blue. Totul este la superlativ: personalul foarte atent, mereu cu zâmbetul pe buze și în permanență la dispoziția clientului. Curățenia este la ea acasă în camerele spațioase, pe holuri, la restaurant și la Spa. Iar mâncarea(meniul foarte bogat si divers)a fost un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Vom reveni cu siguranță cât de curând .

 114. Totul a fost la superlativ! Curatenie impecabila, servicii de calitate, camere spatioase si curate, personal amabil, decorul frumos si armonios. De asemenea, Spa-ul si salina cu sare sunt un plus.

 115. Amplasarea,personalul amabil,curățenia. Parcarea privată.

 116. Personal foarte amabil.Locatie centrala.Camera spatioasa, cu balcon.

 117. Curatenie, liniste, personal amabil si prompt. Parcare disponibila la hotel.

 118. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 119. – amabilitatea personalului, amplasare, mic dejun variat, caldura, parcare, oferta suita

 120. Locația este excelenta, este curat, drăguț amenajat, are mini bar, cuptor cu microunde și frigider, fierbător de apa. Totul curat. Patul din dormitor, în schimb, era gata sa cada. Se clatină foarte puternic. 🙁

 121. Este o locatie foarte buna si proprietarul foarte amabil si dragut! Te simti ca si acasa 😍

 122. Curățenie, confortabil, proprietarii discreți și foarte amabili! Voi reveni cu placere.

 123. Garsoniera este curata, cu mobilier nou, patul comfortabil, instalatiile sanitare foarte ok, lenjeria de pat si prosoape impecabile. Exista si calorifer electric si un pat pliant suplimentar. Foarte aproape este un supermarket deschis non-stop.

 124. Servicii de 5 * . Ospitalitatea,educatia, zambetul, rafinamentul, luxul, curatenia, caracterizeaza hotelul dumneavoastra. Staff “5 * trained “, servicii de inalta calitate si un amplasament de exceptie.

 125. Am fost foarte plăcut surprinși din primul moment petrecut la Sky Blue. Totul este la superlativ: personalul foarte atent, mereu cu zâmbetul pe buze și în permanență la dispoziția clientului. Curățenia este la ea acasă în camerele spațioase, pe holuri, la restaurant și la Spa. Iar mâncarea(meniul foarte bogat si divers)a fost un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Vom reveni cu siguranță cât de curând .

 126. Totul a fost la superlativ! Curatenie impecabila, servicii de calitate, camere spatioase si curate, personal amabil, decorul frumos si armonios. De asemenea, Spa-ul si salina cu sare sunt un plus.

 127. Liniște, ciripit de pasarele, de vis. Mâncare foarte bună, pregătită cu grija, personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Mulțumim!

 128. Minunat,o locatie cum rar intalnesti la noi,Iar despre personal,doar cuvinte de lauda.Felicitari pentru ceea ce faceti !!!

 129. Vila King – impresionanta, somptuoasa. Camera foarte spatioasa, curata e putin spus, luxoasa si eleganta. Resort cu lac, verdeata si lebede, staff amabil si dornic sa sara in ajutor.

 130. LINISTE,CURAT,MIC DEJUN DIVERSIFICAT,PERSONAL AMABIL

 131. Curatenie atat in camera , cât și la baie ,personal amabil , camere amenajate modern , mic dejun variat . Servicii de calitate ! Voi reveni cu drag ! Recomand !

 132. Buna ziua, am stat impreuna cu familia in acest hotel si a fost ok chiar si pentru copii, camera foarte mare,baie incapatoare si micul dejun cu tot ce vrei.

 133. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 134. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 135. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 136. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 137. – amabilitatea personalului, amplasare, mic dejun variat, caldura, parcare, oferta suita

 138. Locația este excelenta, este curat, drăguț amenajat, are mini bar, cuptor cu microunde și frigider, fierbător de apa. Totul curat. Patul din dormitor, în schimb, era gata sa cada. Se clatină foarte puternic. 🙁

 139. Servicii de 5 * . Ospitalitatea,educatia, zambetul, rafinamentul, luxul, curatenia, caracterizeaza hotelul dumneavoastra. Staff “5 * trained “, servicii de inalta calitate si un amplasament de exceptie.

 140. Am fost foarte plăcut surprinși din primul moment petrecut la Sky Blue. Totul este la superlativ: personalul foarte atent, mereu cu zâmbetul pe buze și în permanență la dispoziția clientului. Curățenia este la ea acasă în camerele spațioase, pe holuri, la restaurant și la Spa. Iar mâncarea(meniul foarte bogat si divers)a fost un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Vom reveni cu siguranță cât de curând .

 141. Totul a fost la superlativ! Curatenie impecabila, servicii de calitate, camere spatioase si curate, personal amabil, decorul frumos si armonios. De asemenea, Spa-ul si salina cu sare sunt un plus.

 142. Este o locatie foarte buna si proprietarul foarte amabil si dragut! Te simti ca si acasa 😍

 143. Curățenie, confortabil, proprietarii discreți și foarte amabili! Voi reveni cu placere.

 144. Garsoniera este curata, cu mobilier nou, patul comfortabil, instalatiile sanitare foarte ok, lenjeria de pat si prosoape impecabile. Exista si calorifer electric si un pat pliant suplimentar. Foarte aproape este un supermarket deschis non-stop.

 145. Liniște, ciripit de pasarele, de vis. Mâncare foarte bună, pregătită cu grija, personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Mulțumim!

 146. Minunat,o locatie cum rar intalnesti la noi,Iar despre personal,doar cuvinte de lauda.Felicitari pentru ceea ce faceti !!!

 147. Vila King – impresionanta, somptuoasa. Camera foarte spatioasa, curata e putin spus, luxoasa si eleganta. Resort cu lac, verdeata si lebede, staff amabil si dornic sa sara in ajutor.

 148. LINISTE,CURAT,MIC DEJUN DIVERSIFICAT,PERSONAL AMABIL

 149. Curatenie atat in camera , cât și la baie ,personal amabil , camere amenajate modern , mic dejun variat . Servicii de calitate ! Voi reveni cu drag ! Recomand !

 150. Buna ziua, am stat impreuna cu familia in acest hotel si a fost ok chiar si pentru copii, camera foarte mare,baie incapatoare si micul dejun cu tot ce vrei.

 151. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 152. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 153. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 154. Un apartament excelent pentru a petrece timpul in familie,cu toate condițiile ,te face sa te simți acasa. Sigur ca revenim.

 155. Apartamentul este spatios, paturile foarte confortabile si curatenia exemplara!

 156. Un apartament foarte mare, curat, cu toate dotările și gazda foarte amabilă. Cu siguranță mai venim!

 157. Foarte Frs și curat acest hotel ..Se merita sa te rentorcii ..

 158. Camera este generoasa si am avut parteade un personal interesat sa satisfaca nevoiele celoe cazati.

 159. Hotel amplasat foarte aproape de centru, camera moderna si confortabila, personalul de la receptie extrem de amabil.

 160. O pensiune foarte frumoasă, ai cărei proprietari sunt binevoitori, primitori şi comunicativi. Camerele pot concura cu usurinta cu cele ale unui hotel de 3 stele, sunt foarte curate, frumos amenajate si cu gust, paturi foarte mari, tip king size, foarte confortabile. Mic dejun bun, se achita la proprietate dacă se optează pentru el. Shopping Mall Ploiești este la aproximativ 700 m și se poate ajunge ușor pe jos. Proprietatea are multe locuri de parcare private plus un spațiu exterior frumos amenajat, cu foișor, perfect pentru cafeaua de dimineață.

 161. Iși merită nota de 9.1. Este curat, frumos, comod.

 162. Feroneria de la balcon era defecta. Când am ajuns era un zgomot infernal, se executau lucrări de amenajare

 163. Camere curate, personal amabil. Am fost așteptați până la ora 1 noaptea de către proprietar.

 164. Aer condiționat, gazda foarte amabila și masă pentru tenis de masă.

 165. Este o pensiune asa cum toate ar trebui sa fie. Nu doar ca am recomandat, dar am ramas in relatie de prietenie cu familia d-nei Gina!

 166. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 167. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 168. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 169. Este o vila hotel boutique amplasata destul de aproape de centru. Este o locatie buna pentru o cazare de week-end. Parcarea pe strada este cam deficitara, dar hotelul are si parcare interioara pentru cateva masini.

 170. A fost după așteptări. Dacă suntem la Ploiesti din nou, cred că revenim.

 171. Curat si bine amplasat.As mai.lucra la designul camerei ..par reci si neterminate .Patul cam.mic pentru 2 persone.In rest ok.

 172. a fost curat, personal amiabil, şi cazarea la un preţ bun.

 173. Camera a fost curata. Personalul s-a purtat foarte frumos cu noi. O noapte odihnitoare.

 174. O pensiune foarte frumoasa curata raport calitate pret foarte bun va recomand cu incredere pensiunea toma

 175. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 176. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 177. Ospitalitatea , amabilitatea personalului si a conducerii ,curatenia…

 178. Hotelul este locat in centrul orasului, vis a vis de primarie. Am fost surprins placut cand am ajuns la hotel si am primit un apartament la pret de camera dubla. Apartament are o camera de zi (cu canapea si birou) si un dormitor cu un pat larg si confortabil – am dormit foarte bine. Si pentru parcare, cei de la hotel au fost amabili si mi-au retinut un loc in fata hotelului. Mic dejun bogat, variat, continental. Personalul foarte amabil si de ajutor. Recomand hotelul!

 179. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 180. – amabilitatea personalului, amplasare, mic dejun variat, caldura, parcare, oferta suita

 181. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 182. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 183. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 184. Mic dejun bogat, personalul foarte amabil. Mancarea de la restaurant foarte buna!

 185. Hotelul este locat in centrul orasului, vis a vis de primarie. Am fost surprins placut cand am ajuns la hotel si am primit un apartament la pret de camera dubla. Apartament are o camera de zi (cu canapea si birou) si un dormitor cu un pat larg si confortabil – am dormit foarte bine. Si pentru parcare, cei de la hotel au fost amabili si mi-au retinut un loc in fata hotelului. Mic dejun bogat, variat, continental. Personalul foarte amabil si de ajutor. Recomand hotelul!

 186. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 187. In primul rand locatia este centrala, ceea ce este foarte bine. Micul dejun mai mult decat bun. Produse de igiena in baie mai mult decat era necesar.

 188. Camera spatioasa si curata, micul dejun este destul de variat. Personalul de la receptie este amabil, camerele sunt exact ca în pozele prezentate pe booking.

 189. Camera foarte confortabila, eleganta. Micul dejun bogat si de calitate.

 190. Curatenie, confort, gazda foarte primitoare si atenta la toate nevoile clientului, aproape de magazine, liniste, intr-un cuvant – minunat.

 191. Apartament amplasat intr-o zona linistita. E curat, patul e comod. O mini bucatarie cu strictul necesar. Gazda amabila si primitoare.

 192. Este o locatie foarte buna si proprietarul foarte amabil si dragut! Te simti ca si acasa 😍

 193. Servicii de 5 * . Ospitalitatea,educatia, zambetul, rafinamentul, luxul, curatenia, caracterizeaza hotelul dumneavoastra. Staff “5 * trained “, servicii de inalta calitate si un amplasament de exceptie.

 194. Am fost foarte plăcut surprinși din primul moment petrecut la Sky Blue. Totul este la superlativ: personalul foarte atent, mereu cu zâmbetul pe buze și în permanență la dispoziția clientului. Curățenia este la ea acasă în camerele spațioase, pe holuri, la restaurant și la Spa. Iar mâncarea(meniul foarte bogat si divers)a fost un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Vom reveni cu siguranță cât de curând .

 195. Totul a fost la superlativ! Curatenie impecabila, servicii de calitate, camere spatioase si curate, personal amabil, decorul frumos si armonios. De asemenea, Spa-ul si salina cu sare sunt un plus.

 196. Camere curate, personal amabil. Am fost așteptați până la ora 1 noaptea de către proprietar.

 197. Aer condiționat, gazda foarte amabila și masă pentru tenis de masă.

 198. Este o pensiune asa cum toate ar trebui sa fie. Nu doar ca am recomandat, dar am ramas in relatie de prietenie cu familia d-nei Gina!

 199. LINISTE,CURAT,MIC DEJUN DIVERSIFICAT,PERSONAL AMABIL

 200. Curatenie atat in camera , cât și la baie ,personal amabil , camere amenajate modern , mic dejun variat . Servicii de calitate ! Voi reveni cu drag ! Recomand !

 201. Buna ziua, am stat impreuna cu familia in acest hotel si a fost ok chiar si pentru copii, camera foarte mare,baie incapatoare si micul dejun cu tot ce vrei.

 202. Camera a fost foarte confortabilă, mare, curata, mobilată cu mult bun gust . Hotelul e foarte chic și elegant, cu aspect vintage. Mic dejun variat și servit foarte elegant intr un cadru placut. Hotelul este amplasat foarte aproape de centrul orasului .

 203. Foarte Frs și curat acest hotel ..Se merita sa te rentorcii ..

 204. Camera este generoasa si am avut parteade un personal interesat sa satisfaca nevoiele celoe cazati.

 205. R_vlad_2015_9 mai 3, 2019 at 3:11 pm

  Mic dejun bogat, personalul foarte amabil. Mancarea de la restaurant foarte buna!

 206. Hotelul este locat in centrul orasului, vis a vis de primarie. Am fost surprins placut cand am ajuns la hotel si am primit un apartament la pret de camera dubla. Apartament are o camera de zi (cu canapea si birou) si un dormitor cu un pat larg si confortabil – am dormit foarte bine. Si pentru parcare, cei de la hotel au fost amabili si mi-au retinut un loc in fata hotelului. Mic dejun bogat, variat, continental. Personalul foarte amabil si de ajutor. Recomand hotelul!

 207. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 208. Servicii de 5 * . Ospitalitatea,educatia, zambetul, rafinamentul, luxul, curatenia, caracterizeaza hotelul dumneavoastra. Staff “5 * trained “, servicii de inalta calitate si un amplasament de exceptie.

 209. Am fost foarte plăcut surprinși din primul moment petrecut la Sky Blue. Totul este la superlativ: personalul foarte atent, mereu cu zâmbetul pe buze și în permanență la dispoziția clientului. Curățenia este la ea acasă în camerele spațioase, pe holuri, la restaurant și la Spa. Iar mâncarea(meniul foarte bogat si divers)a fost un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Vom reveni cu siguranță cât de curând .

 210. Totul a fost la superlativ! Curatenie impecabila, servicii de calitate, camere spatioase si curate, personal amabil, decorul frumos si armonios. De asemenea, Spa-ul si salina cu sare sunt un plus.

 211. Curatenie, confort, gazda foarte primitoare si atenta la toate nevoile clientului, aproape de magazine, liniste, intr-un cuvant – minunat.

 212. Apartament amplasat intr-o zona linistita. E curat, patul e comod. O mini bucatarie cu strictul necesar. Gazda amabila si primitoare.

 213. Este o locatie foarte buna si proprietarul foarte amabil si dragut! Te simti ca si acasa 😍

 214. In primul rand locatia este centrala, ceea ce este foarte bine. Micul dejun mai mult decat bun. Produse de igiena in baie mai mult decat era necesar.

 215. Camera spatioasa si curata, micul dejun este destul de variat. Personalul de la receptie este amabil, camerele sunt exact ca în pozele prezentate pe booking.

 216. Camera foarte confortabila, eleganta. Micul dejun bogat si de calitate.

 217. Camere curate, personal amabil. Am fost așteptați până la ora 1 noaptea de către proprietar.

 218. Aer condiționat, gazda foarte amabila și masă pentru tenis de masă.

 219. Este o pensiune asa cum toate ar trebui sa fie. Nu doar ca am recomandat, dar am ramas in relatie de prietenie cu familia d-nei Gina!

 220. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 221. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 222. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 223. LINISTE,CURAT,MIC DEJUN DIVERSIFICAT,PERSONAL AMABIL

 224. Curatenie atat in camera , cât și la baie ,personal amabil , camere amenajate modern , mic dejun variat . Servicii de calitate ! Voi reveni cu drag ! Recomand !

 225. Buna ziua, am stat impreuna cu familia in acest hotel si a fost ok chiar si pentru copii, camera foarte mare,baie incapatoare si micul dejun cu tot ce vrei.

 226. Camera a fost foarte confortabilă, mare, curata, mobilată cu mult bun gust . Hotelul e foarte chic și elegant, cu aspect vintage. Mic dejun variat și servit foarte elegant intr un cadru placut. Hotelul este amplasat foarte aproape de centrul orasului .

 227. Foarte Frs și curat acest hotel ..Se merita sa te rentorcii ..

 228. Camera este generoasa si am avut parteade un personal interesat sa satisfaca nevoiele celoe cazati.

 229. Mic dejun foarte bun,zona linistita parcare proprie,totul a fost perfect

 230. O pensiune foarte frumoasă, ai cărei proprietari sunt binevoitori, primitori şi comunicativi. Camerele pot concura cu usurinta cu cele ale unui hotel de 3 stele, sunt foarte curate, frumos amenajate si cu gust, paturi foarte mari, tip king size, foarte confortabile. Mic dejun bun, se achita la proprietate dacă se optează pentru el. Shopping Mall Ploiești este la aproximativ 700 m și se poate ajunge ușor pe jos. Proprietatea are multe locuri de parcare private plus un spațiu exterior frumos amenajat, cu foișor, perfect pentru cafeaua de dimineață.

 231. Iși merită nota de 9.1. Este curat, frumos, comod.

 232. Este o vila hotel boutique amplasata destul de aproape de centru. Este o locatie buna pentru o cazare de week-end. Parcarea pe strada este cam deficitara, dar hotelul are si parcare interioara pentru cateva masini.

 233. A fost după așteptări. Dacă suntem la Ploiesti din nou, cred că revenim.

 234. Curat si bine amplasat.As mai.lucra la designul camerei ..par reci si neterminate .Patul cam.mic pentru 2 persone.In rest ok.

 235. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 236. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 237. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 238. a fost curat, personal amiabil, şi cazarea la un preţ bun.

 239. Camera a fost curata. Personalul s-a purtat foarte frumos cu noi. O noapte odihnitoare.

 240. O pensiune foarte frumoasa curata raport calitate pret foarte bun va recomand cu incredere pensiunea toma

 241. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 242. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 243. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 244. Totul a fost ireprosabil.Ne-a impresionat plăcut curatenia, ambianța, personalul, servirea si nu in ultimul rând preparatele culinare foarte gustoase. Indiferent de scopul calatoriei, oricine poate apela cu incredere la serviciile hotelului Yarus. Din partea noastră, 10* 🙂

 245. Curatenia ok. Personalul primitor si ospitalier. Micul dejun variat si consistent.

 246. mic dejun de post incropit in 10 min, …deci foarte placut

 247. R_vlad_2015_9 mai 10, 2019 at 8:37 pm

  Mic dejun bogat, personalul foarte amabil. Mancarea de la restaurant foarte buna!

 248. Hotelul este locat in centrul orasului, vis a vis de primarie. Am fost surprins placut cand am ajuns la hotel si am primit un apartament la pret de camera dubla. Apartament are o camera de zi (cu canapea si birou) si un dormitor cu un pat larg si confortabil – am dormit foarte bine. Si pentru parcare, cei de la hotel au fost amabili si mi-au retinut un loc in fata hotelului. Mic dejun bogat, variat, continental. Personalul foarte amabil si de ajutor. Recomand hotelul!

 249. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 250. LINISTE,CURAT,MIC DEJUN DIVERSIFICAT,PERSONAL AMABIL

 251. Curatenie atat in camera , cât și la baie ,personal amabil , camere amenajate modern , mic dejun variat . Servicii de calitate ! Voi reveni cu drag ! Recomand !

 252. Buna ziua, am stat impreuna cu familia in acest hotel si a fost ok chiar si pentru copii, camera foarte mare,baie incapatoare si micul dejun cu tot ce vrei.

 253. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 254. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 255. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 256. Mic dejun foarte bun,zona linistita parcare proprie,totul a fost perfect

 257. O pensiune foarte frumoasă, ai cărei proprietari sunt binevoitori, primitori şi comunicativi. Camerele pot concura cu usurinta cu cele ale unui hotel de 3 stele, sunt foarte curate, frumos amenajate si cu gust, paturi foarte mari, tip king size, foarte confortabile. Mic dejun bun, se achita la proprietate dacă se optează pentru el. Shopping Mall Ploiești este la aproximativ 700 m și se poate ajunge ușor pe jos. Proprietatea are multe locuri de parcare private plus un spațiu exterior frumos amenajat, cu foișor, perfect pentru cafeaua de dimineață.

 258. Iși merită nota de 9.1. Este curat, frumos, comod.

 259. Este o vila hotel boutique amplasata destul de aproape de centru. Este o locatie buna pentru o cazare de week-end. Parcarea pe strada este cam deficitara, dar hotelul are si parcare interioara pentru cateva masini.

 260. A fost după așteptări. Dacă suntem la Ploiesti din nou, cred că revenim.

 261. Curat si bine amplasat.As mai.lucra la designul camerei ..par reci si neterminate .Patul cam.mic pentru 2 persone.In rest ok.

 262. In camera era curat, prosoape si lengerie de pat curata.

 263. a fost curat, personal amiabil, şi cazarea la un preţ bun.

 264. Camera a fost curata. Personalul s-a purtat foarte frumos cu noi. O noapte odihnitoare.

 265. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 266. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 267. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 268. R_vlad_2015_9 mai 15, 2019 at 4:11 am

  Mic dejun bogat, personalul foarte amabil. Mancarea de la restaurant foarte buna!

 269. Hotelul este locat in centrul orasului, vis a vis de primarie. Am fost surprins placut cand am ajuns la hotel si am primit un apartament la pret de camera dubla. Apartament are o camera de zi (cu canapea si birou) si un dormitor cu un pat larg si confortabil – am dormit foarte bine. Si pentru parcare, cei de la hotel au fost amabili si mi-au retinut un loc in fata hotelului. Mic dejun bogat, variat, continental. Personalul foarte amabil si de ajutor. Recomand hotelul!

 270. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 271. Curatenie, confort, gazda foarte primitoare si atenta la toate nevoile clientului, aproape de magazine, liniste, intr-un cuvant – minunat.

 272. Apartament amplasat intr-o zona linistita. E curat, patul e comod. O mini bucatarie cu strictul necesar. Gazda amabila si primitoare.

 273. Este o locatie foarte buna si proprietarul foarte amabil si dragut! Te simti ca si acasa 😍

 274. Mihăiță-adrian mai 15, 2019 at 4:11 am

  O gazda ospitaliera,comunicativa si amabila. Locația este una excelenta situată intr-o zona ultracentrală. Curățenia a fost impecabila in apartament,nu am dus lipsa de absolut nimic. In concluzie a fost un sejur minunat si o sa revin ori de câte ori am ocazia cu mare plăcere!

 275. Apartamentul este situat in centrul orasului si foarte curat. Frumos amenajat si cu bun gust. Proprietarul mi s-a parut un om de nota 10 si foarte punctual.raport calitate pret excelent.

 276. Primirea, Curatenia, Caldura, Apa plata din partea casei

 277. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 278. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 279. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 280. Mic dejun foarte bun,zona linistita parcare proprie,totul a fost perfect

 281. O pensiune foarte frumoasă, ai cărei proprietari sunt binevoitori, primitori şi comunicativi. Camerele pot concura cu usurinta cu cele ale unui hotel de 3 stele, sunt foarte curate, frumos amenajate si cu gust, paturi foarte mari, tip king size, foarte confortabile. Mic dejun bun, se achita la proprietate dacă se optează pentru el. Shopping Mall Ploiești este la aproximativ 700 m și se poate ajunge ușor pe jos. Proprietatea are multe locuri de parcare private plus un spațiu exterior frumos amenajat, cu foișor, perfect pentru cafeaua de dimineață.

 282. Iși merită nota de 9.1. Este curat, frumos, comod.

 283. Este o vila hotel boutique amplasata destul de aproape de centru. Este o locatie buna pentru o cazare de week-end. Parcarea pe strada este cam deficitara, dar hotelul are si parcare interioara pentru cateva masini.

 284. A fost după așteptări. Dacă suntem la Ploiesti din nou, cred că revenim.

 285. Curat si bine amplasat.As mai.lucra la designul camerei ..par reci si neterminate .Patul cam.mic pentru 2 persone.In rest ok.

 286. In camera era curat, prosoape si lengerie de pat curata.

 287. a fost curat, personal amiabil, şi cazarea la un preţ bun.

 288. Camera a fost curata. Personalul s-a purtat foarte frumos cu noi. O noapte odihnitoare.

 289. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 290. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 291. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 292. R_vlad_2015_9 mai 18, 2019 at 4:56 am

  Mic dejun bogat, personalul foarte amabil. Mancarea de la restaurant foarte buna!

 293. Hotelul este locat in centrul orasului, vis a vis de primarie. Am fost surprins placut cand am ajuns la hotel si am primit un apartament la pret de camera dubla. Apartament are o camera de zi (cu canapea si birou) si un dormitor cu un pat larg si confortabil – am dormit foarte bine. Si pentru parcare, cei de la hotel au fost amabili si mi-au retinut un loc in fata hotelului. Mic dejun bogat, variat, continental. Personalul foarte amabil si de ajutor. Recomand hotelul!

 294. Hotelul este foarte curat personalul foarte dragut

 295. In primul rand locatia este centrala, ceea ce este foarte bine. Micul dejun mai mult decat bun. Produse de igiena in baie mai mult decat era necesar.

 296. Camera spatioasa si curata, micul dejun este destul de variat. Personalul de la receptie este amabil, camerele sunt exact ca în pozele prezentate pe booking.

 297. Camera foarte confortabila, eleganta. Micul dejun bogat si de calitate.

 298. Curatenie, confort, gazda foarte primitoare si atenta la toate nevoile clientului, aproape de magazine, liniste, intr-un cuvant – minunat.

 299. Apartament amplasat intr-o zona linistita. E curat, patul e comod. O mini bucatarie cu strictul necesar. Gazda amabila si primitoare.

 300. Este o locatie foarte buna si proprietarul foarte amabil si dragut! Te simti ca si acasa 😍

 301. Locatia este excelenta, pretul este foarte accesibil, iar hotelul este peste minunat, de la personal pana la camerele spatioase si ingrijite si comfortul ce-l ofera.

 302. Locatie deosebita, linistita, hotelul este amplasat intr-o vila restaurata. Am ramas la propriu cu gura cascata cand am intrat in camera, avand o camera situata la mansarda. Fiecare camera este pesonalizata dupa Romeo si Julieta, iar camera de la mansarda , situata pe 2 nivele gen living si dormitor…superba. Voi reveni cu drag aici. Zona centrala. La 2 minute de mers pe jos de centru si mall. Va multumesc

 303. Este o vila hotel boutique amplasata destul de aproape de centru. Este o locatie buna pentru o cazare de week-end. Parcarea pe strada este cam deficitara, dar hotelul are si parcare interioara pentru cateva masini.

 304. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 305. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 306. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 307. Camere curate, personal amabil. Am fost așteptați până la ora 1 noaptea de către proprietar.

 308. Aer condiționat, gazda foarte amabila și masă pentru tenis de masă.

 309. Este o pensiune asa cum toate ar trebui sa fie. Nu doar ca am recomandat, dar am ramas in relatie de prietenie cu familia d-nei Gina!

 310. Mi-a plăcut foarte mult liniștea oferită de zona. Terasa, foisorul, camera.. foarte placute! Voi reveni cu drag!

 311. Mic dejun foarte bun,zona linistita parcare proprie,totul a fost perfect

 312. O pensiune foarte frumoasă, ai cărei proprietari sunt binevoitori, primitori şi comunicativi. Camerele pot concura cu usurinta cu cele ale unui hotel de 3 stele, sunt foarte curate, frumos amenajate si cu gust, paturi foarte mari, tip king size, foarte confortabile. Mic dejun bun, se achita la proprietate dacă se optează pentru el. Shopping Mall Ploiești este la aproximativ 700 m și se poate ajunge ușor pe jos. Proprietatea are multe locuri de parcare private plus un spațiu exterior frumos amenajat, cu foișor, perfect pentru cafeaua de dimineață.

 313. In camera era curat, prosoape si lengerie de pat curata.

 314. a fost curat, personal amiabil, şi cazarea la un preţ bun.

 315. Camera a fost curata. Personalul s-a purtat foarte frumos cu noi. O noapte odihnitoare.

 316. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 317. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 318. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 319. Mi- a placut totul : confort, micul dejun, personal gentil , curatenie . Ma voi intoarce si alta data.

 320. R_vlad_2015_9 mai 24, 2019 at 7:11 pm

  Mic dejun bogat, personalul foarte amabil. Mancarea de la restaurant foarte buna!

 321. Hotelul este locat in centrul orasului, vis a vis de primarie. Am fost surprins placut cand am ajuns la hotel si am primit un apartament la pret de camera dubla. Apartament are o camera de zi (cu canapea si birou) si un dormitor cu un pat larg si confortabil – am dormit foarte bine. Si pentru parcare, cei de la hotel au fost amabili si mi-au retinut un loc in fata hotelului. Mic dejun bogat, variat, continental. Personalul foarte amabil si de ajutor. Recomand hotelul!

 322. Hotel este in centrul orasului,, ușor de găsit, are parcare proprie. Camera a fost mare, dotata cu tot ce e necesar, adică minibar, seif si chiar masa si fier de călcat. Curățenie in camera si in baie.

 323. In primul rand locatia este centrala, ceea ce este foarte bine. Micul dejun mai mult decat bun. Produse de igiena in baie mai mult decat era necesar.

 324. Camera spatioasa si curata, micul dejun este destul de variat. Personalul de la receptie este amabil, camerele sunt exact ca în pozele prezentate pe booking.

 325. Camera spațioasă, curățenie, amplasament bun, liniștit

 326. Camera pregătită doar pt o persoană deși am rezervat pentru doua

 327. Locatia este excelenta, pretul este foarte accesibil, iar hotelul este peste minunat, de la personal pana la camerele spatioase si ingrijite si comfortul ce-l ofera.

 328. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 329. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 330. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 331. Camere curate, personal amabil. Am fost așteptați până la ora 1 noaptea de către proprietar.

 332. Aer condiționat, gazda foarte amabila și masă pentru tenis de masă.

 333. Este o pensiune asa cum toate ar trebui sa fie. Nu doar ca am recomandat, dar am ramas in relatie de prietenie cu familia d-nei Gina!

 334. Mi-a plăcut foarte mult liniștea oferită de zona. Terasa, foisorul, camera.. foarte placute! Voi reveni cu drag!

 335. Mic dejun foarte bun,zona linistita parcare proprie,totul a fost perfect

 336. O pensiune foarte frumoasă, ai cărei proprietari sunt binevoitori, primitori şi comunicativi. Camerele pot concura cu usurinta cu cele ale unui hotel de 3 stele, sunt foarte curate, frumos amenajate si cu gust, paturi foarte mari, tip king size, foarte confortabile. Mic dejun bun, se achita la proprietate dacă se optează pentru el. Shopping Mall Ploiești este la aproximativ 700 m și se poate ajunge ușor pe jos. Proprietatea are multe locuri de parcare private plus un spațiu exterior frumos amenajat, cu foișor, perfect pentru cafeaua de dimineață.

 337. In camera era curat, prosoape si lengerie de pat curata.

 338. a fost curat, personal amiabil, şi cazarea la un preţ bun.

 339. Camera a fost curata. Personalul s-a purtat foarte frumos cu noi. O noapte odihnitoare.

 340. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 341. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 342. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 343. Mi- a placut totul : confort, micul dejun, personal gentil , curatenie . Ma voi intoarce si alta data.

 344. R_vlad_2015_9 mai 31, 2019 at 1:50 pm

  Mic dejun bogat, personalul foarte amabil. Mancarea de la restaurant foarte buna!

 345. Hotelul este locat in centrul orasului, vis a vis de primarie. Am fost surprins placut cand am ajuns la hotel si am primit un apartament la pret de camera dubla. Apartament are o camera de zi (cu canapea si birou) si un dormitor cu un pat larg si confortabil – am dormit foarte bine. Si pentru parcare, cei de la hotel au fost amabili si mi-au retinut un loc in fata hotelului. Mic dejun bogat, variat, continental. Personalul foarte amabil si de ajutor. Recomand hotelul!

 346. Micul de jun a fost exceptional. Camere mari confortabile.

 347. Hotel este in centrul orasului,, ușor de găsit, are parcare proprie. Camera a fost mare, dotata cu tot ce e necesar, adică minibar, seif si chiar masa si fier de călcat. Curățenie in camera si in baie.

 348. In primul rand locatia este centrala, ceea ce este foarte bine. Micul dejun mai mult decat bun. Produse de igiena in baie mai mult decat era necesar.

 349. Camera spațioasă, curățenie, amplasament bun, liniștit

 350. Camera pregătită doar pt o persoană deși am rezervat pentru doua

 351. Locatia este excelenta, pretul este foarte accesibil, iar hotelul este peste minunat, de la personal pana la camerele spatioase si ingrijite si comfortul ce-l ofera.

 352. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 353. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 354. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 355. Camere curate, personal amabil. Am fost așteptați până la ora 1 noaptea de către proprietar.

 356. Aer condiționat, gazda foarte amabila și masă pentru tenis de masă.

 357. Este o pensiune asa cum toate ar trebui sa fie. Nu doar ca am recomandat, dar am ramas in relatie de prietenie cu familia d-nei Gina!

 358. Mi-a plăcut foarte mult liniștea oferită de zona. Terasa, foisorul, camera.. foarte placute! Voi reveni cu drag!

 359. Mic dejun foarte bun,zona linistita parcare proprie,totul a fost perfect

 360. O pensiune foarte frumoasă, ai cărei proprietari sunt binevoitori, primitori şi comunicativi. Camerele pot concura cu usurinta cu cele ale unui hotel de 3 stele, sunt foarte curate, frumos amenajate si cu gust, paturi foarte mari, tip king size, foarte confortabile. Mic dejun bun, se achita la proprietate dacă se optează pentru el. Shopping Mall Ploiești este la aproximativ 700 m și se poate ajunge ușor pe jos. Proprietatea are multe locuri de parcare private plus un spațiu exterior frumos amenajat, cu foișor, perfect pentru cafeaua de dimineață.

 361. Personalul profesional si de mare ajutor, locatia buna,in zona linistita.

 362. Locatie excelenta, cu loc de parcare sigur. Nu am avut timp pentru micul dejun , dar am primit o cafea de la dl. Toma. Sotii Toma sunt foarte curtenitori cu clientii , atenti si amabili. Curatenie peste tot , un singur aspect ar fi : prosoapele curate impecabil dar f aspre. Raport calitate/pret excellent. Recomand !

 363. In camera era curat, prosoape si lengerie de pat curata.

 364. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 365. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 366. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 367. Mi- a placut totul : confort, micul dejun, personal gentil , curatenie . Ma voi intoarce si alta data.

 368. Mic dejun bogat, personalul foarte amabil. Mancarea de la restaurant foarte buna!

 369. Hotelul este locat in centrul orasului, vis a vis de primarie. Am fost surprins placut cand am ajuns la hotel si am primit un apartament la pret de camera dubla. Apartament are o camera de zi (cu canapea si birou) si un dormitor cu un pat larg si confortabil – am dormit foarte bine. Si pentru parcare, cei de la hotel au fost amabili si mi-au retinut un loc in fata hotelului. Mic dejun bogat, variat, continental. Personalul foarte amabil si de ajutor. Recomand hotelul!

 370. Micul de jun a fost exceptional. Camere mari confortabile.

 371. Hotel este in centrul orasului,, ușor de găsit, are parcare proprie. Camera a fost mare, dotata cu tot ce e necesar, adică minibar, seif si chiar masa si fier de călcat. Curățenie in camera si in baie.

 372. In primul rand locatia este centrala, ceea ce este foarte bine. Micul dejun mai mult decat bun. Produse de igiena in baie mai mult decat era necesar.

 373. Personal amabil, curatenie, liniste si cafeaua din partea casei foarte buna.

 374. Mi-a plăcut foarte mult liniștea oferită de zona. Terasa, foisorul, camera.. foarte placute! Voi reveni cu drag!

 375. Mic dejun foarte bun,zona linistita parcare proprie,totul a fost perfect

 376. Camera și baia foarte curate. Patul a fost confortabil. Zonă liniștită, am putut dormi cu geamuri deschise. Recomandăm pensiunea.

 377. Camera spațioasă, curățenie, amplasament bun, liniștit

 378. Camera pregătită doar pt o persoană deși am rezervat pentru doua

 379. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 380. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 381. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 382. Personalul profesional si de mare ajutor, locatia buna,in zona linistita.

 383. Locatie excelenta, cu loc de parcare sigur. Nu am avut timp pentru micul dejun , dar am primit o cafea de la dl. Toma. Sotii Toma sunt foarte curtenitori cu clientii , atenti si amabili. Curatenie peste tot , un singur aspect ar fi : prosoapele curate impecabil dar f aspre. Raport calitate/pret excellent. Recomand !

 384. In camera era curat, prosoape si lengerie de pat curata.

 385. Minunat Oameni deosebiti ne aiu așteptat cu chec proaspăt. Mic dejun delicios. Recomandam

 386. Camere curate, personal amabil. Am fost așteptați până la ora 1 noaptea de către proprietar.

 387. Aer condiționat, gazda foarte amabila și masă pentru tenis de masă.

 388. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 389. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 390. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 391. Design ul camerei,vederea la piscină exterioară,mâncarea bună, totul excelent!

 392. Departe de traficul rutier. De salutat linistea si comfortul camerei. Design clasic, draperii, perdele, mobilier stilat. Culori bine alese. Salteaua excelenta. Dotarea rezonabila a baii.

 393. Locație excelentă, curat, elegant, personal drăguț.

 394. Amplasament bun in cartierul Albert. Puteti lua in calcul ca varianta de cazare daca aveti eveniment in zona. Camera mare si curata. Camera calduroasa dotata cu aer conditionat, tv si mini-frigider. Baia foarte curata si mare.

 395. Totul a fost ireprosabil.Ne-a impresionat plăcut curatenia, ambianța, personalul, servirea si nu in ultimul rând preparatele culinare foarte gustoase. Indiferent de scopul calatoriei, oricine poate apela cu incredere la serviciile hotelului Yarus. Din partea noastră, 10* 🙂

 396. Curatenia ok. Personalul primitor si ospitalier. Micul dejun variat si consistent.

 397. Camera și baia foarte curate. Patul a fost confortabil. Zonă liniștită, am putut dormi cu geamuri deschise. Recomandăm pensiunea.

 398. Camera spațioasă, curățenie, amplasament bun, liniștit

 399. Camera pregătită doar pt o persoană deși am rezervat pentru doua

 400. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 401. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 402. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 403. Minunat Oameni deosebiti ne aiu așteptat cu chec proaspăt. Mic dejun delicios. Recomandam

 404. Camere curate, personal amabil. Am fost așteptați până la ora 1 noaptea de către proprietar.

 405. Aer condiționat, gazda foarte amabila și masă pentru tenis de masă.

 406. camera, personalul, curatenia,..totul a fost conform asteptarilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 407. Personal amabil, curatenie, liniste si cafeaua din partea casei foarte buna.

 408. Mi-a plăcut foarte mult liniștea oferită de zona. Terasa, foisorul, camera.. foarte placute! Voi reveni cu drag!

 409. Personalul profesional si de mare ajutor, locatia buna,in zona linistita.

 410. Locatie excelenta, cu loc de parcare sigur. Nu am avut timp pentru micul dejun , dar am primit o cafea de la dl. Toma. Sotii Toma sunt foarte curtenitori cu clientii , atenti si amabili. Curatenie peste tot , un singur aspect ar fi : prosoapele curate impecabil dar f aspre. Raport calitate/pret excellent. Recomand !

 411. In camera era curat, prosoape si lengerie de pat curata.

 412. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 413. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 414. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 415. Micul de jun a fost exceptional. Camere mari confortabile.

 416. Hotel este in centrul orasului,, ușor de găsit, are parcare proprie. Camera a fost mare, dotata cu tot ce e necesar, adică minibar, seif si chiar masa si fier de călcat. Curățenie in camera si in baie.

 417. In primul rand locatia este centrala, ceea ce este foarte bine. Micul dejun mai mult decat bun. Produse de igiena in baie mai mult decat era necesar.

 418. Mic dejun variat, calitate excelenta. Locatia ultracentral. Personal foarte amabil, indreptat catre nevoile clientilor. Surpriza deosebit de placuta pe care am gasit-o in camera, cu ocazia evenimentului cu totul special din viata noastra, va ramane in memorie!

 419. Mi- a placut totul : confort, micul dejun, personal gentil , curatenie . Ma voi intoarce si alta data.

 420. Mic dejun bogat, personalul foarte amabil. Mancarea de la restaurant foarte buna!

 421. Foarte curat, lenjerie impecabila si baia ireprosabil de curata.

 422. Camera și baia foarte curate. Patul a fost confortabil. Zonă liniștită, am putut dormi cu geamuri deschise. Recomandăm pensiunea.

 423. Camera spațioasă, curățenie, amplasament bun, liniștit

 424. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 425. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 426. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 427. Ne-au asteptat cu apa si bere rece, s-au oferit sa ne faca mancare. Gradina frumoasa, liniste, curatenie. Foarte primitori si draguti cu copii si nevoile lor. Flexibili cu decazarea.

 428. Minunat Oameni deosebiti ne aiu așteptat cu chec proaspăt. Mic dejun delicios. Recomandam

 429. Camere curate, personal amabil. Am fost așteptați până la ora 1 noaptea de către proprietar.

 430. O pensiune excelenta! Liniște, confort, curățenie, ambianta foarte plăcută!

 431. camera, personalul, curatenia,..totul a fost conform asteptarilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 432. Personal amabil, curatenie, liniste si cafeaua din partea casei foarte buna.

 433. Proprietarii foarte amabili, curatenie si confort.

 434. Personalul profesional si de mare ajutor, locatia buna,in zona linistita.

 435. Locatie excelenta, cu loc de parcare sigur. Nu am avut timp pentru micul dejun , dar am primit o cafea de la dl. Toma. Sotii Toma sunt foarte curtenitori cu clientii , atenti si amabili. Curatenie peste tot , un singur aspect ar fi : prosoapele curate impecabil dar f aspre. Raport calitate/pret excellent. Recomand !

 436. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 437. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 438. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 439. Totul a fost senzational,locatia este un mic colt de rai.Surprizele sunt la orice pas,incepand de la serviabilitatea angajatilor,cadourile din camera,camera extraordinar de frumoasa,mare,curata si foarte bine dotata!!Micul dejun foarte variat si de ff bun gust;in materie de servicii Spa totul intrece cu mult asteptarile oricui(sunt cu mult peste alta Spa-uri de 5 stele).Am fost placut surprinsi sa observam ca preturile la toate produsele si serviciile din complex sunt foarte bune.Piscina este ff mare,curata si eleganta.O alta mare surpriza am avut la plecare unde am primit cadou si multumiri din partea angajatilor.Intr-un cuvant:Uuuauuu!!Multumim pt un sejur de 7 stele!!

 440. Excelent. Hotelul este un exemplu de urmat pentru alte unități hoteliere ce lasa de dorit.

 441. Servicii de 5 * . Ospitalitatea,educatia, zambetul, rafinamentul, luxul, curatenia, caracterizeaza hotelul dumneavoastra. Staff “5 * trained “, servicii de inalta calitate si un amplasament de exceptie.

 442. Mic dejun variat, calitate excelenta. Locatia ultracentral. Personal foarte amabil, indreptat catre nevoile clientilor. Surpriza deosebit de placuta pe care am gasit-o in camera, cu ocazia evenimentului cu totul special din viata noastra, va ramane in memorie!

 443. Mi- a placut totul : confort, micul dejun, personal gentil , curatenie . Ma voi intoarce si alta data.

 444. Mic dejun bogat, personalul foarte amabil. Mancarea de la restaurant foarte buna!

 445. Amplasata intr-o zona linistita, curatenia din vila, lenjeria impecabila, personalul amabil, mic dejun excelent, cafea foarte buna. Am fost foarte multumiti.

 446. Patul foarte confortabil iar camera foarte frumoasa.

 447. Foarte curat, lenjerie impecabila si baia ireprosabil de curata.

 448. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 449. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 450. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 451. Ne-au asteptat cu apa si bere rece, s-au oferit sa ne faca mancare. Gradina frumoasa, liniste, curatenie. Foarte primitori si draguti cu copii si nevoile lor. Flexibili cu decazarea.

 452. Minunat Oameni deosebiti ne aiu așteptat cu chec proaspăt. Mic dejun delicios. Recomandam

 453. Camere curate, personal amabil. Am fost așteptați până la ora 1 noaptea de către proprietar.

 454. O pensiune excelenta! Liniște, confort, curățenie, ambianta foarte plăcută!

 455. camera, personalul, curatenia,..totul a fost conform asteptarilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 456. Personal amabil, curatenie, liniste si cafeaua din partea casei foarte buna.

 457. Camera a fost conform așteptărilor, curata, personal amabil

 458. Proprietarii foarte amabili, curatenie si confort.

 459. Personalul profesional si de mare ajutor, locatia buna,in zona linistita.

 460. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 461. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 462. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 463. O cameră superba, cu vedere frumoasă la împrejurimi.Dotarile camerei au depășit așteptările.Micul dejun foarte variat și gustos.

 464. Dotarea băilor cu consumabile. Mic dejun diversificat Curățenia

 465. Mic dejun variat, calitate excelenta. Locatia ultracentral. Personal foarte amabil, indreptat catre nevoile clientilor. Surpriza deosebit de placuta pe care am gasit-o in camera, cu ocazia evenimentului cu totul special din viata noastra, va ramane in memorie!

 466. Camera mare si moderna cu tv diagonala mare , baie mare utilata modest

 467. Micul de jun a fost exceptional. Camere mari confortabile.

 468. Hotel este in centrul orasului,, ușor de găsit, are parcare proprie. Camera a fost mare, dotata cu tot ce e necesar, adică minibar, seif si chiar masa si fier de călcat. Curățenie in camera si in baie.

 469. Totul, problema a fost timpul prea scurt pentru a ma bucura de cazare

 470. O pensiune excelenta! Liniște, confort, curățenie, ambianta foarte plăcută!

 471. camera, personalul, curatenia,..totul a fost conform asteptarilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 472. Amplasata intr-o zona linistita, curatenia din vila, lenjeria impecabila, personalul amabil, mic dejun excelent, cafea foarte buna. Am fost foarte multumiti.

 473. Patul foarte confortabil iar camera foarte frumoasa.

 474. Foarte curat, lenjerie impecabila si baia ireprosabil de curata.

 475. Liniste. Camere spatioase si curate. Gazde amabile.

 476. Gazdele foarte primitoare. Locația este mai retrasă, departe de poluare și zgomot. Curățenie și servire ireproșabile.

 477. Ne-au asteptat cu apa si bere rece, s-au oferit sa ne faca mancare. Gradina frumoasa, liniste, curatenie. Foarte primitori si draguti cu copii si nevoile lor. Flexibili cu decazarea.

 478. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 479. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 480. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 481. Gazda primitoare, curățenie, confort… Super…mulțumesc!

 482. Camera a fost conform așteptărilor, curata, personal amabil

 483. Proprietarii foarte amabili, curatenie si confort.

 484. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 485. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 486. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 487. Totul a fost ok.Este cel mai bun hotel din Ploiesti

 488. O cameră superba, cu vedere frumoasă la împrejurimi.Dotarile camerei au depășit așteptările.Micul dejun foarte variat și gustos.

 489. Dotarea băilor cu consumabile. Mic dejun diversificat Curățenia

 490. Curat, mic dejun variat și de calitate, iar personalul foarte amabil.

 491. Camera mare si moderna cu tv diagonala mare , baie mare utilata modest

 492. Micul de jun a fost exceptional. Camere mari confortabile.

 493. Amplasata intr-o zona linistita, curatenia din vila, lenjeria impecabila, personalul amabil, mic dejun excelent, cafea foarte buna. Am fost foarte multumiti.

 494. Patul foarte confortabil iar camera foarte frumoasa.

 495. Foarte curat, lenjerie impecabila si baia ireprosabil de curata.

 496. As nota in primul rand amabilitatea si ospitalitatea proprietarilor. Sunt ireprosabili. Am fost serviti cu cafea si cu bere. Se poate servi si masa la cerere. Noi am servit si mancare si a fost delicioasa. Copilul nostru a apreciat foarte mult gradina, foisorul si balansoarul. Nimic de reprosat, si cu siguranta vom reveni. Ca si sugestie, as propune un tobogan pentru copii si o groapa de nisip.

 497. Liniste. Camere spatioase si curate. Gazde amabile.

 498. Gazdele foarte primitoare. Locația este mai retrasă, departe de poluare și zgomot. Curățenie și servire ireproșabile.

 499. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 500. Personal foarte amabil, curățenie în camera, camera spațioasă și liniștită.

 501. micul de jun foarte bun la 15 lei , parcare in fata hotelului

 502. Totul, problema a fost timpul prea scurt pentru a ma bucura de cazare

 503. O pensiune excelenta! Liniște, confort, curățenie, ambianta foarte plăcută!

 504. camera, personalul, curatenia,..totul a fost conform asteptarilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 505. Gazda primitoare, curățenie, confort… Super…mulțumesc!

 506. Camera a fost conform așteptărilor, curata, personal amabil

 507. Proprietarii foarte amabili, curatenie si confort.

 508. Locatie excelenta. Oameni primitori. Curat. Conditii excelente.

 509. Curatenie,confort,facilitati(aer conditionat,televizor,cablu,minifrigider)

 510. Die Unterkunft war sauber in zentraler Lage und Preis technisch sehr gut

 511. Totul a fost ok.Este cel mai bun hotel din Ploiesti

 512. O cameră superba, cu vedere frumoasă la împrejurimi.Dotarile camerei au depășit așteptările.Micul dejun foarte variat și gustos.

 513. Dotarea băilor cu consumabile. Mic dejun diversificat Curățenia

 514. Curat, mic dejun variat și de calitate, iar personalul foarte amabil.

 515. Camera mare si moderna cu tv diagonala mare , baie mare utilata modest

 516. Micul de jun a fost exceptional. Camere mari confortabile.

 517. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 518. Plus. Arată super frumos pe afara. Terasa și tot ce ai nevoie.

 519. Gazda foarte primitoare,camera super ok,liniste.totul a fost foarte bine,o sa revin cu placere😊recomand!

 520. Patul a fost f confortabil, personalul amabil si discret si ambientul exterior placut.

 521. Locatie excelenta la marginea orasului Ploiesti,aproape de autostrada.Ingrijit,curat,personal amabil.

 522. personalul amabil si deschis ,camerele foarte curate si cu frigider si aer conditionat,loc pentru fumat pe terasa. sala de mese curata si ordonata,bucataria curata si dotata cu tot ce ai nevoie.Dl Toma o gazda perfecta!

 523. De fiecare data stam la Romeo si Julettia cand venim la Ploesti. Hotelul e central, curat, camerele sunt spatioase si personalul amabil. Pe scurt, e perfect.

 524. Micul dejun a fost bun si divers. Camera mare si aranjata cu gust. Personalul foarte atent. Locatia centrala, intr-o zona linistita. Per ansamblu, o experienta placuta.

 525. Un loc minunat, liniște totală, loc de parcare pe stradă fără plată, dar exista și posibilitatea de a parca în curtea pensiunii, raport calitate-preț excelent, aer condiționat fără cost suplimentar, cameră curată și utilată modern după stilul medieval, un sejur de o noapte reușit și odihnitor. Recomand această pensiune, noi vom reveni cu drag în această locație.

 526. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 527. Suficient dar lipsesc lichide . nici macar apa simpla nu am primit

 528. Ori de cite ori ajung prin zona ma cazez aici pt sunt conditii bune

 529. Recomand! Camera mare, spatioasa, aerisita, foarte curata, personal calificat, mic dejun bogat!

 530. Recomand cu incredere! Camera spatioasa, curata, personal amabil! Cu siguranta voi reveni!

 531. Ce v-a plăcut? Absolut nimic. Regret șederea la acest hotel!

 532. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 533. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 534. Suficient dar lipsesc lichide . nici macar apa simpla nu am primit

 535. De fiecare data stam la Romeo si Julettia cand venim la Ploesti. Hotelul e central, curat, camerele sunt spatioase si personalul amabil. Pe scurt, e perfect.

 536. Micul dejun a fost bun si divers. Camera mare si aranjata cu gust. Personalul foarte atent. Locatia centrala, intr-o zona linistita. Per ansamblu, o experienta placuta.

 537. Un loc minunat, liniște totală, loc de parcare pe stradă fără plată, dar exista și posibilitatea de a parca în curtea pensiunii, raport calitate-preț excelent, aer condiționat fără cost suplimentar, cameră curată și utilată modern după stilul medieval, un sejur de o noapte reușit și odihnitor. Recomand această pensiune, noi vom reveni cu drag în această locație.

 538. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 539. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 540. Plus. Arată super frumos pe afara. Terasa și tot ce ai nevoie.

 541. Patul a fost f confortabil, personalul amabil si discret si ambientul exterior placut.

 542. Locatie excelenta la marginea orasului Ploiesti,aproape de autostrada.Ingrijit,curat,personal amabil.

 543. personalul amabil si deschis ,camerele foarte curate si cu frigider si aer conditionat,loc pentru fumat pe terasa. sala de mese curata si ordonata,bucataria curata si dotata cu tot ce ai nevoie.Dl Toma o gazda perfecta!

 544. M-am simțit foarte bine in acest sejur. Camera a arătat impecabil, patul a fost foarte confortabil, personalul foarte amabil. Pe deasupra am avut parte de servicii gratuite de machiaj. 😊

 545. Personal exceptional . Multumesc domnului de paza care ne- a adus cafea la 4 dimineata . Doamna de la receptie , fff draguta

 546. Curat, mic dejun variat și de calitate, iar personalul foarte amabil.

 547. Personalul este foarte dedicat! Sunt profesionisti si le place meseria pe care o fac: respectuosi, implicati și inteligenti. Va multumesc!

 548. Amplasarea, serviciile oferite, personalul profesionist de la recepție și restaurant. Recomand hotelul atât pentru sejur de business cât și vacanta.

 549. Totul a fost excelent. Mă voi întoarce cu plăcere oridecâte ori voi călători în zonă.

 550. Amenajarea este foarte frumoasa, totul este foarte confortabil, serviciile excelente, personalul prietenos si amabil in hotel si in restaurant. Bonus mancarea foarte buna si muzica live in restaurant.

 551. Absolut tot. Superlativ!!! Muuuuult peste asteptari!!!

 552. Superb. De la curatenie pana la personal, mancare, etc

 553. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 554. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 555. Plus. Arată super frumos pe afara. Terasa și tot ce ai nevoie.

 556. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 557. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 558. Suficient dar lipsesc lichide . nici macar apa simpla nu am primit

 559. Personal foarte amabil,foarte curat,te simți bine când ceea ce vezi in ofertă găsești la locație. Bravo!

 560. Patul a fost f confortabil, personalul amabil si discret si ambientul exterior placut.

 561. Locatie excelenta la marginea orasului Ploiesti,aproape de autostrada.Ingrijit,curat,personal amabil.

 562. Fata de la receptie a fost foarte draguta si amabila.

 563. De fiecare data stam la Romeo si Julettia cand venim la Ploesti. Hotelul e central, curat, camerele sunt spatioase si personalul amabil. Pe scurt, e perfect.

 564. Micul dejun a fost bun si divers. Camera mare si aranjata cu gust. Personalul foarte atent. Locatia centrala, intr-o zona linistita. Per ansamblu, o experienta placuta.

 565. M-am simțit foarte bine in acest sejur. Camera a arătat impecabil, patul a fost foarte confortabil, personalul foarte amabil. Pe deasupra am avut parte de servicii gratuite de machiaj. 😊

 566. Personal exceptional . Multumesc domnului de paza care ne- a adus cafea la 4 dimineata . Doamna de la receptie , fff draguta

 567. Curat, mic dejun variat și de calitate, iar personalul foarte amabil.

 568. Foarte multa liniste,renovat recent cu bun gust,patul, canapeaua ,televiOrul ,mobilierul foarte ok

 569. Temiz, igieana, confort, mobila nou, este centru oraş, liniştit

 570. Great Appartment. Big, clean in great location. The shower is perfect. Christian is nice and helpful

 571. Personalul este foarte dedicat! Sunt profesionisti si le place meseria pe care o fac: respectuosi, implicati și inteligenti. Va multumesc!

 572. Amplasarea, serviciile oferite, personalul profesionist de la recepție și restaurant. Recomand hotelul atât pentru sejur de business cât și vacanta.

 573. Totul a fost excelent. Mă voi întoarce cu plăcere oridecâte ori voi călători în zonă.

 574. Locatie perfecta. Curatenie. Confort. Personal foarte amabil. Totul a fost perfect. Bucatarie cu tot ce ai nevoie. Patul foarte confortabil. Balconul este senzational – un loc perfect de relaxare dimineata la o cafea.

 575. Totul a fost perfect, gazda foarte ospitaliera, locatie buna.

 576. Curatenia,mobilierul nou ,bucataria este utilata cu tot ce ai nevoie,pozitionarea este ultra centrala,totul a fost perfect!

 577. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 578. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 579. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 580. Amplasarea foarte buna, camera frumoasa, personalul amabil.

 581. Fata de la receptie a fost foarte draguta si amabila.

 582. De fiecare data stam la Romeo si Julettia cand venim la Ploesti. Hotelul e central, curat, camerele sunt spatioase si personalul amabil. Pe scurt, e perfect.

 583. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 584. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 585. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 586. Personal foarte amabil,foarte curat,te simți bine când ceea ce vezi in ofertă găsești la locație. Bravo!

 587. Patul a fost f confortabil, personalul amabil si discret si ambientul exterior placut.

 588. Locatie excelenta la marginea orasului Ploiesti,aproape de autostrada.Ingrijit,curat,personal amabil.

 589. Totul a fost OK. Piscina este excelenta! De revenit.

 590. Ospătarii foarte de treabă. Mâncare bună. Deși erau niște evenimente, inclusiv o nunta, in camera nu s-a auzit nimic. Piscina frumos amenajată.

 591. Cazare cu acces la piscine, exterior încălzită, interior, saună, acces la un mega loc de joacă. Bucătărie foarte bună. Personal de excepție.

 592. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 593. M-am simțit foarte bine in acest sejur. Camera a arătat impecabil, patul a fost foarte confortabil, personalul foarte amabil. Pe deasupra am avut parte de servicii gratuite de machiaj. 😊

 594. Personal exceptional . Multumesc domnului de paza care ne- a adus cafea la 4 dimineata . Doamna de la receptie , fff draguta

 595. De exceptie totul. De la micul dejun surprinzator de bogat si diversificat..pana la meniul alla carte si personalul hotelului…totul a fost la superlativ. Voi reveni de fiecare data cu placere!

 596. Personalul este foarte dedicat! Sunt profesionisti si le place meseria pe care o fac: respectuosi, implicati și inteligenti. Va multumesc!

 597. Amplasarea, serviciile oferite, personalul profesionist de la recepție și restaurant. Recomand hotelul atât pentru sejur de business cât și vacanta.

 598. Amenajarea este foarte frumoasa, totul este foarte confortabil, serviciile excelente, personalul prietenos si amabil in hotel si in restaurant. Bonus mancarea foarte buna si muzica live in restaurant.

 599. Absolut tot. Superlativ!!! Muuuuult peste asteptari!!!

 600. Superb. De la curatenie pana la personal, mancare, etc

 601. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 602. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 603. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 604. Amplasarea foarte buna, camera frumoasa, personalul amabil.

 605. Fata de la receptie a fost foarte draguta si amabila.

 606. De fiecare data stam la Romeo si Julettia cand venim la Ploesti. Hotelul e central, curat, camerele sunt spatioase si personalul amabil. Pe scurt, e perfect.

 607. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 608. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 609. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 610. Totul a fost excelent,curățenie, gazde ospitaliere.Vom reveni cu siguranță.

 611. Personal foarte amabil,foarte curat,te simți bine când ceea ce vezi in ofertă găsești la locație. Bravo!

 612. Patul a fost f confortabil, personalul amabil si discret si ambientul exterior placut.

 613. Totul a fost la superlativ!Am avut si ciocolata si fructe,iar personalul a fost ff amabil(ca de obicei)

 614. De exceptie totul. De la micul dejun surprinzator de bogat si diversificat..pana la meniul alla carte si personalul hotelului…totul a fost la superlativ. Voi reveni de fiecare data cu placere!

 615. Personalul este foarte dedicat! Sunt profesionisti si le place meseria pe care o fac: respectuosi, implicati și inteligenti. Va multumesc!

 616. trecand peste imaginea sumbra din parcare, hotelul arata foarte bine si este foarte curat. camera mare spatioasa, patul confortabil. mare atentie la perne 🙂 nu va lasati pacaliti de imagine, o sa aveti o surpriza :)) instalatia de climatizare silentioasa. per total impecabil. micul dejun – pt toate gusturile. pacat de micile probleme pe care le voi mentiona la parti negative

 617. Dotarea camerei cu fier de calcat si masa de calcat a fost un mare plus

 618. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 619. Micul dejun a fost gustos si variat. Mi-ar placea totusi ca pe viitor sa contina si preparate turcesti. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Hotel este amplasat aproape de oras, personalul amabil si prietenos.

 620. Locatie linistita, camerele mari, meniu diversificat, masaj spa ok

 621. Amenajarea este foarte frumoasa, totul este foarte confortabil, serviciile excelente, personalul prietenos si amabil in hotel si in restaurant. Bonus mancarea foarte buna si muzica live in restaurant.

 622. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 623. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 624. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 625. Amplasarea foarte buna, camera frumoasa, personalul amabil.

 626. Fata de la receptie a fost foarte draguta si amabila.

 627. De fiecare data stam la Romeo si Julettia cand venim la Ploesti. Hotelul e central, curat, camerele sunt spatioase si personalul amabil. Pe scurt, e perfect.

 628. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 629. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 630. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 631. Totul a fost excelent,curățenie, gazde ospitaliere.Vom reveni cu siguranță.

 632. Personal foarte amabil,foarte curat,te simți bine când ceea ce vezi in ofertă găsești la locație. Bravo!

 633. Patul a fost f confortabil, personalul amabil si discret si ambientul exterior placut.

 634. Totul a fost la superlativ!Am avut si ciocolata si fructe,iar personalul a fost ff amabil(ca de obicei)

 635. De exceptie totul. De la micul dejun surprinzator de bogat si diversificat..pana la meniul alla carte si personalul hotelului…totul a fost la superlativ. Voi reveni de fiecare data cu placere!

 636. Personalul este foarte dedicat! Sunt profesionisti si le place meseria pe care o fac: respectuosi, implicati și inteligenti. Va multumesc!

 637. trecand peste imaginea sumbra din parcare, hotelul arata foarte bine si este foarte curat. camera mare spatioasa, patul confortabil. mare atentie la perne 🙂 nu va lasati pacaliti de imagine, o sa aveti o surpriza :)) instalatia de climatizare silentioasa. per total impecabil. micul dejun – pt toate gusturile. pacat de micile probleme pe care le voi mentiona la parti negative

 638. Dotarea camerei cu fier de calcat si masa de calcat a fost un mare plus

 639. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 640. Micul dejun a fost gustos si variat. Mi-ar placea totusi ca pe viitor sa contina si preparate turcesti. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Hotel este amplasat aproape de oras, personalul amabil si prietenos.

 641. Locatie linistita, camerele mari, meniu diversificat, masaj spa ok

 642. Amenajarea este foarte frumoasa, totul este foarte confortabil, serviciile excelente, personalul prietenos si amabil in hotel si in restaurant. Bonus mancarea foarte buna si muzica live in restaurant.

 643. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 644. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 645. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 646. Amplasarea foarte buna, camera frumoasa, personalul amabil.

 647. Fata de la receptie a fost foarte draguta si amabila.

 648. De fiecare data stam la Romeo si Julettia cand venim la Ploesti. Hotelul e central, curat, camerele sunt spatioase si personalul amabil. Pe scurt, e perfect.

 649. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 650. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 651. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 652. Totul a fost excelent,curățenie, gazde ospitaliere.Vom reveni cu siguranță.

 653. Personal foarte amabil,foarte curat,te simți bine când ceea ce vezi in ofertă găsești la locație. Bravo!

 654. Patul a fost f confortabil, personalul amabil si discret si ambientul exterior placut.

 655. Camera destul de mare și frumos amenajata, curățenia, patul foarte mare.

 656. Baia mare, cabina duș spațioasă și suport – poliță pentru șampon, gel de dus, piscina, decorul camerei, au 3 tipuri de perne ca și marime

 657. Hotelul se afla intr-o vila renovata, arata superb.

 658. trecand peste imaginea sumbra din parcare, hotelul arata foarte bine si este foarte curat. camera mare spatioasa, patul confortabil. mare atentie la perne 🙂 nu va lasati pacaliti de imagine, o sa aveti o surpriza :)) instalatia de climatizare silentioasa. per total impecabil. micul dejun – pt toate gusturile. pacat de micile probleme pe care le voi mentiona la parti negative

 659. Dotarea camerei cu fier de calcat si masa de calcat a fost un mare plus

 660. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 661. Super!!!!Personal profesionel , cel mai bun hotel din Ploiesti in raport calitate – pret!!!Multumim!!!

 662. Totul a fost la superlativ!Am avut si ciocolata si fructe,iar personalul a fost ff amabil(ca de obicei)

 663. De exceptie totul. De la micul dejun surprinzator de bogat si diversificat..pana la meniul alla carte si personalul hotelului…totul a fost la superlativ. Voi reveni de fiecare data cu placere!

 664. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 665. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 666. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 667. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 668. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 669. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 670. Cazarea superbă, curat, amenajarea interioară în stil italian, personalul vilei deosebit, zonă centrală, calitate-preț excelent, nimic de comentat….

 671. Amplasarea foarte buna, camera frumoasa, personalul amabil.

 672. De fiecare data stam la Romeo si Julettia cand venim la Ploesti. Hotelul e central, curat, camerele sunt spatioase si personalul amabil. Pe scurt, e perfect.

 673. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 674. Amabilitate, respect, grija fata de client. Felicitari!

 675. Totul a fost excelent,curățenie, gazde ospitaliere.Vom reveni cu siguranță.

 676. Super!!!!Personal profesionel , cel mai bun hotel din Ploiesti in raport calitate – pret!!!Multumim!!!

 677. Totul a fost la superlativ!Am avut si ciocolata si fructe,iar personalul a fost ff amabil(ca de obicei)

 678. De exceptie totul. De la micul dejun surprinzator de bogat si diversificat..pana la meniul alla carte si personalul hotelului…totul a fost la superlativ. Voi reveni de fiecare data cu placere!

 679. Curatenie, pat confortabil. Bucatarie utilata. Perfect pentru familiile cu copii. Recomand.

 680. Nu am cuvinte sa imi exprim parearea gazda foarte amabila si ii mulțumesc pentru înțelegere desi am ajuns destul de trz ea a fost acolo prezenta de a intampina f curat multumim din suflet

 681. Comunicare excelenta cu gazda; Curat; Pat confortabil; Supermarket f aproape.

 682. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 683. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 684. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 685. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 686. Amabilitate, respect, grija fata de client. Felicitari!

 687. Totul a fost excelent,curățenie, gazde ospitaliere.Vom reveni cu siguranță.

 688. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 689. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 690. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 691. Cazarea superbă, curat, amenajarea interioară în stil italian, personalul vilei deosebit, zonă centrală, calitate-preț excelent, nimic de comentat….

 692. Amplasarea foarte buna, camera frumoasa, personalul amabil.

 693. Fata de la receptie a fost foarte draguta si amabila.

 694. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 695. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 696. Liniște, curățenie, servirea bună…recomand cu încredere.

 697. Super!!!!Personal profesionel , cel mai bun hotel din Ploiesti in raport calitate – pret!!!Multumim!!!

 698. Totul a fost la superlativ!Am avut si ciocolata si fructe,iar personalul a fost ff amabil(ca de obicei)

 699. De exceptie totul. De la micul dejun surprinzator de bogat si diversificat..pana la meniul alla carte si personalul hotelului…totul a fost la superlativ. Voi reveni de fiecare data cu placere!

 700. Camera destul de mare și frumos amenajata, curățenia, patul foarte mare.

 701. Baia mare, cabina duș spațioasă și suport – poliță pentru șampon, gel de dus, piscina, decorul camerei, au 3 tipuri de perne ca și marime

 702. Hotelul se afla intr-o vila renovata, arata superb.

 703. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 704. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 705. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 706. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 707. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 708. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 709. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 710. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 711. Amabilitate, respect, grija fata de client. Felicitari!

 712. Aproape de Mall. În centrul orașului. Camera a fost cea de la etaj cu baldachin. Personal de nota zece.

 713. Camere foarte frumos amenajate si spatioase. Personalul foarte amabil. Sigur o sa revin aici de fiecare data cand ajung in Ploiesti.

 714. Cazarea superbă, curat, amenajarea interioară în stil italian, personalul vilei deosebit, zonă centrală, calitate-preț excelent, nimic de comentat….

 715. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 716. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 717. Liniște, curățenie, servirea bună…recomand cu încredere.

 718. Super!!!!Personal profesionel , cel mai bun hotel din Ploiesti in raport calitate – pret!!!Multumim!!!

 719. Totul a fost la superlativ!Am avut si ciocolata si fructe,iar personalul a fost ff amabil(ca de obicei)

 720. De exceptie totul. De la micul dejun surprinzator de bogat si diversificat..pana la meniul alla carte si personalul hotelului…totul a fost la superlativ. Voi reveni de fiecare data cu placere!

 721. Sunt foarte multumită. Mancarea este excelenta, camera curata, personal amabil. Bravo!

 722. Patul comod micul dejun complet amplasare intr-o zona linistita

 723. Camerea hotelului in care am fost cazati arata superb!!!

 724. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 725. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 726. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 727. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 728. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 729. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 730. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 731. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 732. Amabilitate, respect, grija fata de client. Felicitari!

 733. Aproape de Mall. În centrul orașului. Camera a fost cea de la etaj cu baldachin. Personal de nota zece.

 734. Camere foarte frumos amenajate si spatioase. Personalul foarte amabil. Sigur o sa revin aici de fiecare data cand ajung in Ploiesti.

 735. Cazarea superbă, curat, amenajarea interioară în stil italian, personalul vilei deosebit, zonă centrală, calitate-preț excelent, nimic de comentat….

 736. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 737. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 738. Liniște, curățenie, servirea bună…recomand cu încredere.

 739. Am facut rezervarea pentru o camera standard dar am primit una mai spatioasa! Totul a fost perfect.

 740. Super!!!!Personal profesionel , cel mai bun hotel din Ploiesti in raport calitate – pret!!!Multumim!!!

 741. Totul a fost la superlativ!Am avut si ciocolata si fructe,iar personalul a fost ff amabil(ca de obicei)

 742. trecand peste imaginea sumbra din parcare, hotelul arata foarte bine si este foarte curat. camera mare spatioasa, patul confortabil. mare atentie la perne 🙂 nu va lasati pacaliti de imagine, o sa aveti o surpriza :)) instalatia de climatizare silentioasa. per total impecabil. micul dejun – pt toate gusturile. pacat de micile probleme pe care le voi mentiona la parti negative

 743. Dotarea camerei cu fier de calcat si masa de calcat a fost un mare plus

 744. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 745. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 746. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 747. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 748. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 749. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 750. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 751. Aproape de Mall. În centrul orașului. Camera a fost cea de la etaj cu baldachin. Personal de nota zece.

 752. Camere foarte frumos amenajate si spatioase. Personalul foarte amabil. Sigur o sa revin aici de fiecare data cand ajung in Ploiesti.

 753. Cazarea superbă, curat, amenajarea interioară în stil italian, personalul vilei deosebit, zonă centrală, calitate-preț excelent, nimic de comentat….

 754. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 755. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 756. Amabilitate, respect, grija fata de client. Felicitari!

 757. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 758. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 759. Liniște, curățenie, servirea bună…recomand cu încredere.

 760. trecand peste imaginea sumbra din parcare, hotelul arata foarte bine si este foarte curat. camera mare spatioasa, patul confortabil. mare atentie la perne 🙂 nu va lasati pacaliti de imagine, o sa aveti o surpriza :)) instalatia de climatizare silentioasa. per total impecabil. micul dejun – pt toate gusturile. pacat de micile probleme pe care le voi mentiona la parti negative

 761. Dotarea camerei cu fier de calcat si masa de calcat a fost un mare plus

 762. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 763. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 764. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 765. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 766. Aproape de Mall. În centrul orașului. Camera a fost cea de la etaj cu baldachin. Personal de nota zece.

 767. Camere foarte frumos amenajate si spatioase. Personalul foarte amabil. Sigur o sa revin aici de fiecare data cand ajung in Ploiesti.

 768. Cazarea superbă, curat, amenajarea interioară în stil italian, personalul vilei deosebit, zonă centrală, calitate-preț excelent, nimic de comentat….

 769. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 770. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 771. Liniște, curățenie, servirea bună…recomand cu încredere.

 772. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 773. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 774. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 775. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 776. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 777. Amabilitate, respect, grija fata de client. Felicitari!

 778. mic dejun foarte bun .ambianta eleganta , personalul atent la detali .multumesc

 779. Sunt foarte multumită. Mancarea este excelenta, camera curata, personal amabil. Bravo!

 780. Patul comod micul dejun complet amplasare intr-o zona linistita

 781. Mi-a placut foarte mult atentia pentru detalii si amabilitatea personalului care ne-a satisfacut si nevoile banale si marunte cat si nevoile majore. Curatenia este de nivel inalt si profesionalismul este desavarsit, de la detalii de genul mini-sampoane, pana la umerase pentru haine in dulap. Elegant cu stil si cu tematica romantica, camera duplex cu cada a fost o escapada romantică completa care ne-a satisfacut nevoia de intimate, deosebit, diferit si misterios. Recomand cu placere pentru sederi scurte sau mai lungi,fiind amplasat intr-o zona retrasa, cu locuri de parcare dar suficient de aproape de centru cat sa ajungi pe jos oriunde in cateva minute.

 782. Aproape de Mall. În centrul orașului. Camera a fost cea de la etaj cu baldachin. Personal de nota zece.

 783. Camere foarte frumos amenajate si spatioase. Personalul foarte amabil. Sigur o sa revin aici de fiecare data cand ajung in Ploiesti.

 784. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 785. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 786. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 787. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 788. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 789. Liniște, curățenie, servirea bună…recomand cu încredere.

 790. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 791. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 792. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 793. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 794. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 795. Amabilitate, respect, grija fata de client. Felicitari!

 796. trecand peste imaginea sumbra din parcare, hotelul arata foarte bine si este foarte curat. camera mare spatioasa, patul confortabil. mare atentie la perne 🙂 nu va lasati pacaliti de imagine, o sa aveti o surpriza :)) instalatia de climatizare silentioasa. per total impecabil. micul dejun – pt toate gusturile. pacat de micile probleme pe care le voi mentiona la parti negative

 797. Dotarea camerei cu fier de calcat si masa de calcat a fost un mare plus

 798. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 799. Mi-a placut foarte mult atentia pentru detalii si amabilitatea personalului care ne-a satisfacut si nevoile banale si marunte cat si nevoile majore. Curatenia este de nivel inalt si profesionalismul este desavarsit, de la detalii de genul mini-sampoane, pana la umerase pentru haine in dulap. Elegant cu stil si cu tematica romantica, camera duplex cu cada a fost o escapada romantică completa care ne-a satisfacut nevoia de intimate, deosebit, diferit si misterios. Recomand cu placere pentru sederi scurte sau mai lungi,fiind amplasat intr-o zona retrasa, cu locuri de parcare dar suficient de aproape de centru cat sa ajungi pe jos oriunde in cateva minute.

 800. Aproape de Mall. În centrul orașului. Camera a fost cea de la etaj cu baldachin. Personal de nota zece.

 801. Camere foarte frumos amenajate si spatioase. Personalul foarte amabil. Sigur o sa revin aici de fiecare data cand ajung in Ploiesti.

 802. Foarte curat, liniște , iar gazdele sunt niste oameni minunați…Abia astept să mă întorc!

 803. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 804. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 805. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 806. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 807. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 808. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 809. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 810. Amabilitate, respect, grija fata de client. Felicitari!

 811. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 812. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 813. Mic dejun gustos, servit pe terasa, o idee foarte buna

 814. Am facut rezervarea pentru o camera standard dar am primit una mai spatioasa! Totul a fost perfect.

 815. Super!!!!Personal profesionel , cel mai bun hotel din Ploiesti in raport calitate – pret!!!Multumim!!!

 816. Totul a fost la superlativ!Am avut si ciocolata si fructe,iar personalul a fost ff amabil(ca de obicei)

 817. Mi-a placut foarte mult atentia pentru detalii si amabilitatea personalului care ne-a satisfacut si nevoile banale si marunte cat si nevoile majore. Curatenia este de nivel inalt si profesionalismul este desavarsit, de la detalii de genul mini-sampoane, pana la umerase pentru haine in dulap. Elegant cu stil si cu tematica romantica, camera duplex cu cada a fost o escapada romantică completa care ne-a satisfacut nevoia de intimate, deosebit, diferit si misterios. Recomand cu placere pentru sederi scurte sau mai lungi,fiind amplasat intr-o zona retrasa, cu locuri de parcare dar suficient de aproape de centru cat sa ajungi pe jos oriunde in cateva minute.

 818. Aproape de Mall. În centrul orașului. Camera a fost cea de la etaj cu baldachin. Personal de nota zece.

 819. Camere foarte frumos amenajate si spatioase. Personalul foarte amabil. Sigur o sa revin aici de fiecare data cand ajung in Ploiesti.

 820. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 821. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 822. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 823. Foarte curat, liniște , iar gazdele sunt niste oameni minunați…Abia astept să mă întorc!

 824. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 825. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 826. Foarte curat, confortabil, cald, personalul atent si mic dejun bun.

 827. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 828. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 829. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 830. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 831. Amabilitate, respect, grija fata de client. Felicitari!

 832. Confort, amabilitate și un personal dedicat și binevoitor,servicii prompte și profesionalism,cu siguranță o sa revenim ! 👌

 833. Totul a fost minunat.Cazare rapidă,camera frumos amenajată si curată,personalul de nota 10. O sa revin cu drag!

 834. Dupa ce am intrat, s-a schimbat total prima impresie de cartier marginas, izolat, si parea ca suntem intr-un hotel mic, luxos, frumos decorat in stilul clasic elegant. Camera arata exact ca in imagini, totul este foarte curat, cu un pat dublu mare, confortabil, tv foarte mare cu acces HBO si Netflix. Baia este spatioasa, dotata cu cabina de dus, prosoape albe curate, produse de igiena, uscator de par am avut in dulapul din camera. A fost foarte cald, atat in camera cat si in baie, apa calda vine repede. Am avut in camera si un racitor mic cu 2 sticle de apa minerala, iar cand am platit la plecare, ne-au spus ca apa intra in costul camerei. Au la parter si restaurant, am putut sa comandam orice din meniu, mancarea a venit repede si a fost foarte gustoasa. Micul dejun a fost inclus, am comandat dintr-o lista (meniu) orice am dorit, de asemenea, foarte gustos.

 835. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 836. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 837. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 838. Foarte curat, liniște , iar gazdele sunt niste oameni minunați…Abia astept să mă întorc!

 839. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 840. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 841. Foarte curat, confortabil, cald, personalul atent si mic dejun bun.

 842. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 843. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 844. Micul dejun a fost gustos si variat. Mi-ar placea totusi ca pe viitor sa contina si preparate turcesti. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Hotel este amplasat aproape de oras, personalul amabil si prietenos.

 845. Locatie linistita, camerele mari, meniu diversificat, masaj spa ok

 846. Amenajarea este foarte frumoasa, totul este foarte confortabil, serviciile excelente, personalul prietenos si amabil in hotel si in restaurant. Bonus mancarea foarte buna si muzica live in restaurant.

 847. Am facut rezervarea pentru o camera standard dar am primit una mai spatioasa! Totul a fost perfect.

 848. Super!!!!Personal profesionel , cel mai bun hotel din Ploiesti in raport calitate – pret!!!Multumim!!!

 849. Totul a fost la superlativ!Am avut si ciocolata si fructe,iar personalul a fost ff amabil(ca de obicei)

 850. trecand peste imaginea sumbra din parcare, hotelul arata foarte bine si este foarte curat. camera mare spatioasa, patul confortabil. mare atentie la perne 🙂 nu va lasati pacaliti de imagine, o sa aveti o surpriza :)) instalatia de climatizare silentioasa. per total impecabil. micul dejun – pt toate gusturile. pacat de micile probleme pe care le voi mentiona la parti negative

 851. Dotarea camerei cu fier de calcat si masa de calcat a fost un mare plus

 852. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 853. Mi-a placut foarte mult atentia pentru detalii si amabilitatea personalului care ne-a satisfacut si nevoile banale si marunte cat si nevoile majore. Curatenia este de nivel inalt si profesionalismul este desavarsit, de la detalii de genul mini-sampoane, pana la umerase pentru haine in dulap. Elegant cu stil si cu tematica romantica, camera duplex cu cada a fost o escapada romantică completa care ne-a satisfacut nevoia de intimate, deosebit, diferit si misterios. Recomand cu placere pentru sederi scurte sau mai lungi,fiind amplasat intr-o zona retrasa, cu locuri de parcare dar suficient de aproape de centru cat sa ajungi pe jos oriunde in cateva minute.

 854. Aproape de Mall. În centrul orașului. Camera a fost cea de la etaj cu baldachin. Personal de nota zece.

 855. Camere foarte frumos amenajate si spatioase. Personalul foarte amabil. Sigur o sa revin aici de fiecare data cand ajung in Ploiesti.

 856. Foarte curat, liniște , iar gazdele sunt niste oameni minunați…Abia astept să mă întorc!

 857. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 858. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 859. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 860. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 861. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 862. Foarte curat, confortabil, cald, personalul atent si mic dejun bun.

 863. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 864. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 865. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 866. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 867. Amabilitate, respect, grija fata de client. Felicitari!

 868. Amplasare buna, personal, restaurant, parcare, saltea confortabilă, baia curata, schimbat zilnic prosoape si la 2 zile lenjerie

 869. Paturi f mari, cu saltea cu memorie, chiar si cel pt copil. Miros placut in camera, f curat. Proximitatea mallului.

 870. Curățenie, liniște , parcare, preturi decente la restaurantul hotelului Nota10.

 871. Mi-a placut foarte mult atentia pentru detalii si amabilitatea personalului care ne-a satisfacut si nevoile banale si marunte cat si nevoile majore. Curatenia este de nivel inalt si profesionalismul este desavarsit, de la detalii de genul mini-sampoane, pana la umerase pentru haine in dulap. Elegant cu stil si cu tematica romantica, camera duplex cu cada a fost o escapada romantică completa care ne-a satisfacut nevoia de intimate, deosebit, diferit si misterios. Recomand cu placere pentru sederi scurte sau mai lungi,fiind amplasat intr-o zona retrasa, cu locuri de parcare dar suficient de aproape de centru cat sa ajungi pe jos oriunde in cateva minute.

 872. Aproape de Mall. În centrul orașului. Camera a fost cea de la etaj cu baldachin. Personal de nota zece.

 873. Camere foarte frumos amenajate si spatioase. Personalul foarte amabil. Sigur o sa revin aici de fiecare data cand ajung in Ploiesti.

 874. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 875. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 876. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 877. Foarte curat, liniște , iar gazdele sunt niste oameni minunați…Abia astept să mă întorc!

 878. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 879. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 880. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 881. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 882. Amabilitate, respect, grija fata de client. Felicitari!

 883. Foarte curat, confortabil, cald, personalul atent si mic dejun bun.

 884. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 885. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 886. trecand peste imaginea sumbra din parcare, hotelul arata foarte bine si este foarte curat. camera mare spatioasa, patul confortabil. mare atentie la perne 🙂 nu va lasati pacaliti de imagine, o sa aveti o surpriza :)) instalatia de climatizare silentioasa. per total impecabil. micul dejun – pt toate gusturile. pacat de micile probleme pe care le voi mentiona la parti negative

 887. Dotarea camerei cu fier de calcat si masa de calcat a fost un mare plus

 888. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 889. Locatie foarte buna, aproape de punctele majore de interes din oras. Personal foarte sociabil si agreabil. O locatie foarte curata, camere mari, luminoase, spatioase, destul de liniste avand in vedere amplasarea unitatii de cazare. Locuri de parcare pe strada sau in curtea unitatii de cazare.

 890. Locatia este in chiar in centru. Curat, camera spatioasa, iar personalul minunat!

 891. Mi-a placut foarte mult atentia pentru detalii si amabilitatea personalului care ne-a satisfacut si nevoile banale si marunte cat si nevoile majore. Curatenia este de nivel inalt si profesionalismul este desavarsit, de la detalii de genul mini-sampoane, pana la umerase pentru haine in dulap. Elegant cu stil si cu tematica romantica, camera duplex cu cada a fost o escapada romantică completa care ne-a satisfacut nevoia de intimate, deosebit, diferit si misterios. Recomand cu placere pentru sederi scurte sau mai lungi,fiind amplasat intr-o zona retrasa, cu locuri de parcare dar suficient de aproape de centru cat sa ajungi pe jos oriunde in cateva minute.

 892. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 893. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 894. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 895. Foarte curat, liniște , iar gazdele sunt niste oameni minunați…Abia astept să mă întorc!

 896. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 897. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 898. Angajatii de nota 20. RECOMAND cu foarte mare caldura

 899. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 900. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 901. Foarte curat, confortabil, cald, personalul atent si mic dejun bun.

 902. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 903. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 904. trecand peste imaginea sumbra din parcare, hotelul arata foarte bine si este foarte curat. camera mare spatioasa, patul confortabil. mare atentie la perne 🙂 nu va lasati pacaliti de imagine, o sa aveti o surpriza :)) instalatia de climatizare silentioasa. per total impecabil. micul dejun – pt toate gusturile. pacat de micile probleme pe care le voi mentiona la parti negative

 905. Dotarea camerei cu fier de calcat si masa de calcat a fost un mare plus

 906. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 907. Locatie foarte buna, aproape de punctele majore de interes din oras. Personal foarte sociabil si agreabil. O locatie foarte curata, camere mari, luminoase, spatioase, destul de liniste avand in vedere amplasarea unitatii de cazare. Locuri de parcare pe strada sau in curtea unitatii de cazare.

 908. Locatia este in chiar in centru. Curat, camera spatioasa, iar personalul minunat!

 909. Mi-a placut foarte mult atentia pentru detalii si amabilitatea personalului care ne-a satisfacut si nevoile banale si marunte cat si nevoile majore. Curatenia este de nivel inalt si profesionalismul este desavarsit, de la detalii de genul mini-sampoane, pana la umerase pentru haine in dulap. Elegant cu stil si cu tematica romantica, camera duplex cu cada a fost o escapada romantică completa care ne-a satisfacut nevoia de intimate, deosebit, diferit si misterios. Recomand cu placere pentru sederi scurte sau mai lungi,fiind amplasat intr-o zona retrasa, cu locuri de parcare dar suficient de aproape de centru cat sa ajungi pe jos oriunde in cateva minute.

 910. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 911. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 912. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 913. Foarte curat, confortabil, cald, personalul atent si mic dejun bun.

 914. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 915. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 916. Angajatii de nota 20. RECOMAND cu foarte mare caldura

 917. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 918. Recomand cu încredere , gazda super amabilă , mereu la dispoziție , curățenie , liniște . NOTA 10+

 919. trecand peste imaginea sumbra din parcare, hotelul arata foarte bine si este foarte curat. camera mare spatioasa, patul confortabil. mare atentie la perne 🙂 nu va lasati pacaliti de imagine, o sa aveti o surpriza :)) instalatia de climatizare silentioasa. per total impecabil. micul dejun – pt toate gusturile. pacat de micile probleme pe care le voi mentiona la parti negative

 920. Dotarea camerei cu fier de calcat si masa de calcat a fost un mare plus

 921. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 922. Loby-ul și zona recepției festiv și inspirat aranjate pentru Crăciun. Personalul foarte amabil.

 923. Am facut rezervarea pentru o camera standard dar am primit una mai spatioasa! Totul a fost perfect.

 924. Super!!!!Personal profesionel , cel mai bun hotel din Ploiesti in raport calitate – pret!!!Multumim!!!

 925. Foarte curat, liniște , iar gazdele sunt niste oameni minunați…Abia astept să mă întorc!

 926. Gazde extraordinare. Ambient placut. Recomand cu caldura.

 927. Camera curata, paturi confortabile, facilități (masa pentru tenis de masa), gazde amabile. Locatie excelenta pentru cei in tranzit, aproape de A3. Aer condiționat functional. Loc de luat masa in aer liber (foisor cu balansoar). Camera situata la parter. Frigider mare cu congelator (pe hol), la dispoziție. Parcare păzită (in curte).

 928. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 929. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 930. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 931. Locatie foarte buna, aproape de punctele majore de interes din oras. Personal foarte sociabil si agreabil. O locatie foarte curata, camere mari, luminoase, spatioase, destul de liniste avand in vedere amplasarea unitatii de cazare. Locuri de parcare pe strada sau in curtea unitatii de cazare.

 932. Locatia este in chiar in centru. Curat, camera spatioasa, iar personalul minunat!

 933. Mi-a placut foarte mult atentia pentru detalii si amabilitatea personalului care ne-a satisfacut si nevoile banale si marunte cat si nevoile majore. Curatenia este de nivel inalt si profesionalismul este desavarsit, de la detalii de genul mini-sampoane, pana la umerase pentru haine in dulap. Elegant cu stil si cu tematica romantica, camera duplex cu cada a fost o escapada romantică completa care ne-a satisfacut nevoia de intimate, deosebit, diferit si misterios. Recomand cu placere pentru sederi scurte sau mai lungi,fiind amplasat intr-o zona retrasa, cu locuri de parcare dar suficient de aproape de centru cat sa ajungi pe jos oriunde in cateva minute.

 934. locatia este palcuta, cocheta, intima si foarte primitoare. gazdele sunt foarte dragute si mereu atente la nevoile clientior. ordinea si curatenia sunt la ele acasa si desi locatia este aproape de strada, zgomotul masinilor este imperceptibil

 935. Angajatii de nota 20. RECOMAND cu foarte mare caldura

 936. Personalul foarte dragut .camera mare si calduroasa

 937. Foarte curat, confortabil, cald, personalul atent si mic dejun bun.

 938. Locatia super frumoasa , super curata si ingrijita , personalul foarte amabil, chiar mi-a depasit asteptarile. Recomand cu multa incredere !

 939. Primirea plăcută, ambient la fel, curățenie si corectitudine- 10 Multumim!

 940. trecand peste imaginea sumbra din parcare, hotelul arata foarte bine si este foarte curat. camera mare spatioasa, patul confortabil. mare atentie la perne 🙂 nu va lasati pacaliti de imagine, o sa aveti o surpriza :)) instalatia de climatizare silentioasa. per total impecabil. micul dejun – pt toate gusturile. pacat de micile probleme pe care le voi mentiona la parti negative

 941. Dotarea camerei cu fier de calcat si masa de calcat a fost un mare plus

 942. Mic dejun foarte bun. Camerele sunt elegante, iar patul este foarte confortabil.

 943. Locatia , micul dejun, conditiile, personal amabil

 944. Clădirea este minunată, te întoarce cumva în timp și totuși, ai sansa sa te bucuri de confortul modern.

 945. Camera destul de mare și frumos amenajata, curățenia, patul foarte mare.

 946. Mic dejun ok. Camera confortabila. Aer condiționat. Wi-Fi. Restaurant în incinta.

 947. Curat, liniste, atmosfera ca acasa si pret-calitate.

 948. – Camera a avut aer conditionat. – Patul a fost confortabil, am dormit bine. – Camera a fost curata.

 949. Receptionerul a fost foarte amabil. A schimbat pe loc cele doua becuri arse pe care le-am adus din camera.

 950. Personalul foarte amabil si placut, camerele curate, spatioase si elegante. Paturile confortabile. Bine izolate fonic. Mobila intretinuta. Recomand si revin oricand cu placere.

 951. amplasarea centrala minibar cu preturi decente patul si pernele confortabile

 952. Toul a fost ăncântător: ospitalitatea gazdei, solicitudinea dânsei, serviciile, modul cum am relaționat. Desi afara era f frig, camerele erau bine încălzite. Atmosfera intimă și relaxantă ne vor face să revenim cu plăcere, oricând. Servicii ikreproșabile. am rămas cu impresia că nu puteam face o alegere mai bună decât aceasta.

 953. locatie centrala,liniste, fff cald,intradevar relaxant, intr-un cuvant totul la superlativ

 954. Confortul, curatenia, spatiul, gradina, gazdele. Totul excelent!

 955. Locatie foarte buna, aproape de punctele majore de interes din oras. Personal foarte sociabil si agreabil. O locatie foarte curata, camere mari, luminoase, spatioase, destul de liniste avand in vedere amplasarea unitatii de cazare. Locuri de parcare pe strada sau in curtea unitatii de cazare.

 956. Locatia este in chiar in centru. Curat, camera spatioasa, iar personalul minunat!

 957. Mi-a placut foarte mult atentia pentru detalii si amabilitatea personalului care ne-a satisfacut si nevoile banale si marunte cat si nevoile majore. Curatenia este de nivel inalt si profesionalismul este desavarsit, de la detalii de genul mini-sampoane, pana la umerase pentru haine in dulap. Elegant cu stil si cu tematica romantica, camera duplex cu cada a fost o escapada romantică completa care ne-a satisfacut nevoia de intimate, deosebit, diferit si misterios. Recomand cu placere pentru sederi scurte sau mai lungi,fiind amplasat intr-o zona retrasa, cu locuri de parcare dar suficient de aproape de centru cat sa ajungi pe jos oriunde in cateva minute.

 958. In acest hotel simti ca esti rasfatat;primesti ciocolata,fructe,apa plata,iar micul dejun este variat.

 959. Loby-ul și zona recepției festiv și inspirat aranjate pentru Crăciun. Personalul foarte amabil.

 960. Am facut rezervarea pentru o camera standard dar am primit una mai spatioasa! Totul a fost perfect.

 961. Totul a fost în regula,curat,confortabil,zonă liniștită.

 962. Curatenie, pat confortabil. Bucatarie utilata. Perfect pentru familiile cu copii. Recomand.

 963. Nu am cuvinte sa imi exprim parearea gazda foarte amabila si ii mulțumesc pentru înțelegere desi am ajuns destul de trz ea a fost acolo prezenta de a intampina f curat multumim din suflet

 964. Totul Servirea foarte bine Personalul atent DRĂGUȚ SI CU ZÎMBETUL pe buze și sauna piscina curate..

 965. Micul dejun a fost gustos si variat. Mi-ar placea totusi ca pe viitor sa contina si preparate turcesti. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Hotel este amplasat aproape de oras, personalul amabil si prietenos.

 966. Locatie linistita, camerele mari, meniu diversificat, masaj spa ok

 967. Localizarea in centru, camere spațioase și luxoase

 968. Camera foarte spatioasa, personalul amabil , aproape de zone de interes, micul dejun ok.

 969. Locația, Camera cu multe geamuri Curățenie Mocheta

 970. Camera în care am dormit a fost foarte spațioasă. Nici un reproș!

 971. Micul dejun a fost variat si serviciile de calitate.

 972. Locatia a fost foarte buna , facilitatiile hotelului peste asteptari , micul dejun diversificat , spa-ul curat cu facilitati suficiente .

 973. Amplasare buna, personal, restaurant, parcare, saltea confortabilă, baia curata, schimbat zilnic prosoape si la 2 zile lenjerie

 974. Paturi f mari, cu saltea cu memorie, chiar si cel pt copil. Miros placut in camera, f curat. Proximitatea mallului.

 975. Curățenie, liniște , parcare, preturi decente la restaurantul hotelului Nota10.

 976. Hotelul foarte curat cu multe facilități.RAport calitate preț excelent. Modern si placut,liniștit si curat.

 977. Personal amabil,curatenie, parcare sigura , mic dejun la nivelul asteptarilor. Voi reveni.

 978. Curatenie ireprosabila, Domnisoara de la receptie foarte prompta si amabila!

 979. Locatie superba! Rasarit de soare, chiar daca a fost innorat, mirific! Camera wow!!! Totul la superlativ! Chiar daca era racoare, piscina parca te hipnotiza!!!!

 980. Absolut totul! -Micul Dejun variat și foarte gustos; -camera foarte curată; -personalul foarte amabil; -piscina curată și apa încălzită; Recomand din toate punctele de vedere!

 981. Totul a fost super OK !!! Personal amabil,curățenie ,mâncarea extraordinara,piscina curată!

 982. Totul era nou in camera Curtea pensiunii arata superb

 983. Locația a fost ok și am avut parte de liniște ceea, ce e foarte important în momentul în care călătorești în interes de serviciu.

 984. SERVICI DE INALTA CALITATE IGIENA LA NIVEL SUPERIOR CALDURA PERSONALULUI CAMERE MODERNE SI CONFORTABILE

 985. Micul dejun a fost servit in camera, prezentat si pregatit f frumos si dichisit, a fost bun si consistent. Servire impecabila, corecta, la ora stabilita. Terasa hotelului este o incantare, frumos amenajata, cu multa verdeata, personalul f amabil, atmosfera f placuta, m-am simtit excelent.

 986. Ne-a plăcut totul. Cameră deosebit de frumoasă și curata dotată cu absolut tot ce este necesar.Mancare delicioasa.Formatia de nota 10. Un sejur romantic. Recomand cuplurilor de toate vârstele.

 987. S-au adaptat foarte bine la situatia prezenta si serviciile sunt de calitate

 988. Camera în care am dormit a fost foarte spațioasă. Nici un reproș!

 989. Micul dejun a fost variat si serviciile de calitate.

 990. Locatia a fost foarte buna , facilitatiile hotelului peste asteptari , micul dejun diversificat , spa-ul curat cu facilitati suficiente .

 991. Totul Servirea foarte bine Personalul atent DRĂGUȚ SI CU ZÎMBETUL pe buze și sauna piscina curate..

 992. Micul dejun a fost gustos si variat. Mi-ar placea totusi ca pe viitor sa contina si preparate turcesti. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Hotel este amplasat aproape de oras, personalul amabil si prietenos.

 993. Locatie linistita, camerele mari, meniu diversificat, masaj spa ok

 994. Conditii ireprosabile, personal amabil! Locatie buna, intr-o zona linistita si cu acces la mijloc de transport in comun, la aproximativ 1 km distanta de supermaketuri pentru acces la cumparaturi. Recomand oricand, oricui si as reveni oricand cu placere!

 995. Hotel foarte curat, miroase foarte bine in camera si baie. Un pat ok cu o saltea foarte buna.

 996. Locația a fost un avantaj Personal amabil Curatenie

 997. Mi-a placut aerul interbelic usor imbatranit de vreme cu candelabrele luminoase si caldura interiorului. Deasemeni, mi-a placut aspectul de modernitate a intrarilor in camera cu cod fara cheie.

 998. Un hotel cochet, cu un aer vintage. Personalul foarte amabil. Ne vom intoarce cu drag!

 999. Hotelul frumos, personalul OK, in special d-na bucatareasa de la micul dejun, demult n-am mai vazut pe cineva sa alerge la propriu ca sa ne serveasca. Piscina a fost super, copiii s-au distrat de minune. Voi reveni cu drag.

 1000. Amplasare buna, personal, restaurant, parcare, saltea confortabilă, baia curata, schimbat zilnic prosoape si la 2 zile lenjerie

 1001. Paturi f mari, cu saltea cu memorie, chiar si cel pt copil. Miros placut in camera, f curat. Proximitatea mallului.

 1002. Curățenie, liniște , parcare, preturi decente la restaurantul hotelului Nota10.

 1003. Mic dejun variat(poti alege on-line preparatele),personal amabil,camere mari si curate.De fiecare data esti intampinat cu ciocolata,apa,fructe

 1004. Micul dejun a fost servit in camera, prezentat si pregatit f frumos si dichisit, a fost bun si consistent. Servire impecabila, corecta, la ora stabilita. Terasa hotelului este o incantare, frumos amenajata, cu multa verdeata, personalul f amabil, atmosfera f placuta, m-am simtit excelent.

 1005. Ne-a plăcut totul. Cameră deosebit de frumoasă și curata dotată cu absolut tot ce este necesar.Mancare delicioasa.Formatia de nota 10. Un sejur romantic. Recomand cuplurilor de toate vârstele.

 1006. Mobilierul și baia. Personalul deosebit de atent și amabil

 1007. depaseste cu mult asteptarile , in primul rand ca serviciile sunt exceptionale de la personal , curatenie si tot ce vrei, am ramas foarte impresionat pentru ca facand comparatia intre hotelul central unde pretul este de 3 ori mai mare iar camerele sunt unele destul de folosite si atmosfera aia comunista, l hotelul yarus pot spune ca este cu mult peste, iar micul dejun este unul foarte variat si proaspat,

 1008. Personal foarte dragut,de exemplu micul dejun se servește intre orele 07:00-10:00 ,a trebuit sa parasim destul de devreme locatia si ne-a fost pregatit micul dejun la pachet! Revenim cu drag,oricand!

 1009. Totul a fost peste asteptari..camera excelenta,curatenie,personalul super amabil,micul dejun pe masura..multumesc pt 2 zile minunate..am apreciat minibiblioteca din camera,o idee excelenta

 1010. Personalul de la recepție foarte amabili, au făcut recomandări foarte bune legat de restaurante unde se poate lua masa.

 1011. Totul a fost wow,la superlativ !!Mai ales Jacuzzi’ul !!! 🤩❤ Camerele spațioase,iar angajații de nota 10+ Recomand cu incredere !!! 🥰

 1012. Camera în care am dormit a fost foarte spațioasă. Nici un reproș!

 1013. Micul dejun a fost variat si serviciile de calitate.

 1014. Locatia a fost foarte buna , facilitatiile hotelului peste asteptari , micul dejun diversificat , spa-ul curat cu facilitati suficiente .

 1015. Foarte curat Parcare mare, gratuita Pat confortabil Camera mare, aerisista

 1016. Conditii ireprosabile, personal amabil! Locatie buna, intr-o zona linistita si cu acces la mijloc de transport in comun, la aproximativ 1 km distanta de supermaketuri pentru acces la cumparaturi. Recomand oricand, oricui si as reveni oricand cu placere!

 1017. Hotel foarte curat, miroase foarte bine in camera si baie. Un pat ok cu o saltea foarte buna.

 1018. Un hotel care s-a adaptat excelent la noile conditii

 1019. Mic dejun variat(poti alege on-line preparatele),personal amabil,camere mari si curate.De fiecare data esti intampinat cu ciocolata,apa,fructe

 1020. Micul dejun a fost servit in camera, prezentat si pregatit f frumos si dichisit, a fost bun si consistent. Servire impecabila, corecta, la ora stabilita. Terasa hotelului este o incantare, frumos amenajata, cu multa verdeata, personalul f amabil, atmosfera f placuta, m-am simtit excelent.

 1021. Totul Servirea foarte bine Personalul atent DRĂGUȚ SI CU ZÎMBETUL pe buze și sauna piscina curate..

 1022. Micul dejun a fost gustos si variat. Mi-ar placea totusi ca pe viitor sa contina si preparate turcesti. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Hotel este amplasat aproape de oras, personalul amabil si prietenos.

 1023. Locatie linistita, camerele mari, meniu diversificat, masaj spa ok

 1024. Locatia e ok, camera e curată si confortabila iar personalul amabil. Recomand

 1025. Amplasare buna, personal, restaurant, parcare, saltea confortabilă, baia curata, schimbat zilnic prosoape si la 2 zile lenjerie

 1026. Paturi f mari, cu saltea cu memorie, chiar si cel pt copil. Miros placut in camera, f curat. Proximitatea mallului.

 1027. Mobilierul și baia. Personalul deosebit de atent și amabil

 1028. depaseste cu mult asteptarile , in primul rand ca serviciile sunt exceptionale de la personal , curatenie si tot ce vrei, am ramas foarte impresionat pentru ca facand comparatia intre hotelul central unde pretul este de 3 ori mai mare iar camerele sunt unele destul de folosite si atmosfera aia comunista, l hotelul yarus pot spune ca este cu mult peste, iar micul dejun este unul foarte variat si proaspat,

 1029. Personal foarte dragut,de exemplu micul dejun se servește intre orele 07:00-10:00 ,a trebuit sa parasim destul de devreme locatia si ne-a fost pregatit micul dejun la pachet! Revenim cu drag,oricand!

 1030. Totul a fost peste asteptari. Camera f.curata, personalul amabil si serviabil, micul dejun bogat si variat.

 1031. Camere mari, spațioase, dotări peste așteptări atât în camera cât și în baie.

 1032. Un hotel de nota 10,Excelenta locatie,curatenie,personalu a fost foarte amabil si atent cu orice, o baie superba.Excelent!!!

 1033. Curățenie, căldură, lenjerie impecabila, produse de igienă la baie

 1034. Servicii de înaltă calitate . Personalul foarte amabil , camerele amenajate cu bun gust și materiale de calitate . Curatenie exemplara și confort de nota 10 . Wifi și netflix gratuit . Totul a fost excelent inclusiv micul dejun .

 1035. A fost ok.si gazda si curățenia impecabil .se merită Bravo ceva frumos nota 10 .o sa mai revin cu plăcere….