Cazare ieftina Plaja Corbu

De multe ori ne uitam dupa cazare in Plaja Corbu, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Plaja Corbu, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Plaja Corbu, Romania

Cuibul de la Mare

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cazare Balliu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Popasul Pescarilor Deluxe

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Eclipse

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Cristian

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Laura

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Ionuț

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Bianca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Plaja Corbu, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Plaja Corbu, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iris si Carmen Gligor din Langa, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Plaja Corbu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iris si Carmen Gligor din Langa, jud. DoljCazare in Plaja Corbu, Romania pentru 3 persoane)

 • Ianis si Valeria Crăiniceanu din Daia, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Plaja Corbu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Plaja Corbu, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ianis si Valeria Crăiniceanu din Daia, jud. HarghitaCazare in Plaja Corbu, Romania pentru 3 persoane)

 • Floriana si Alice Gheorghiu din Vartoapele de Jos, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Plaja Corbu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Floriana si Alice Gheorghiu din Vartoapele de Jos, jud. TeleormanCazare in Plaja Corbu, Romania pentru 3 persoane)

 • Emilian si Nicoară Möller din Galbeni, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Plaja Corbu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Plaja Corbu, Romania!

  (Emilian si Nicoară Möller din Galbeni, jud. BotosaniCazare in Plaja Corbu, Romania pentru 3 persoane)

 • Lelia si Florentina Lupu din Iordachesti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Plaja Corbu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Plaja Corbu, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lelia si Florentina Lupu din Iordachesti, jud. DoljCazare in Plaja Corbu, Romania pentru 3 persoane)

 • Rodica si Toma Colțoiu din Unguras, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Plaja Corbu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Plaja Corbu, Romania.

  (Rodica si Toma Colțoiu din Unguras, jud. MaramuresCazare in Plaja Corbu, Romania pentru 3 persoane)

 1. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 2. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 3. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 4. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 5. The location is excelent, very autentic, great beach… but strong wind in the most afternoons and evenings. The most I like the atmosphere of the whole place. Great restaurant nearby!

 6. Best location ever. Great resturant nearby. Not many tourists.

 7. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 8. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 9. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 10. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 11. Incinta este bine îngrijită. Am avut loc de parcare. Căsuța a fost curată și am avut la dispoziție un mic frigider, aer condiționat- pe care, din fericire, n-a fost nevoie să-l folosim. Este amenajat în incintă un loc de luat masa și de pregătit mâncarea comun, dotat cu strictul necesar, unde poți sta liniștit la masă. Bonus – 2, 3 pisici. Liniște și pace în cursul săptămânii și ceva mai aglomerat spre sfîrșitul ei. Ne-am simțit tare bine aici pentru o săptămână. Vom reveni cu plăcere.

 12. Gazde extraordinare, liniste, curatenie, spatiu verde generos.

 13. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 14. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 15. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 16. Curat, liniște, cald, personal de nota 10, bucatarie echipata

 17. Totul a fost foarte frumos ,curat si confortabil . Gazde primitoare ,cumsecade si foarte amabile. Sigur o sa mai venim in aceasta locatie. Plaja foarte linistita ,fara galagie si pot spune ca era curata. Drumul pana la plaja cam lung,dar merita efortul.

 18. Gazdele foarte primitoare si cu dorinta de a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor tale !

 19. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 20. The location is excelent, very autentic, great beach… but strong wind in the most afternoons and evenings. The most I like the atmosphere of the whole place. Great restaurant nearby!

 21. Best location ever. Great resturant nearby. Not many tourists.

 22. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 23. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 24. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 25. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 26. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 27. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 28. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 29. Incinta este bine îngrijită. Am avut loc de parcare. Căsuța a fost curată și am avut la dispoziție un mic frigider, aer condiționat- pe care, din fericire, n-a fost nevoie să-l folosim. Este amenajat în incintă un loc de luat masa și de pregătit mâncarea comun, dotat cu strictul necesar, unde poți sta liniștit la masă. Bonus – 2, 3 pisici. Liniște și pace în cursul săptămânii și ceva mai aglomerat spre sfîrșitul ei. Ne-am simțit tare bine aici pentru o săptămână. Vom reveni cu plăcere.

 30. Gazde extraordinare, liniste, curatenie, spatiu verde generos.

 31. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 32. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 33. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 34. Curat, liniște, cald, personal de nota 10, bucatarie echipata

 35. Totul a fost foarte frumos ,curat si confortabil . Gazde primitoare ,cumsecade si foarte amabile. Sigur o sa mai venim in aceasta locatie. Plaja foarte linistita ,fara galagie si pot spune ca era curata. Drumul pana la plaja cam lung,dar merita efortul.

 36. Gazdele foarte primitoare si cu dorinta de a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor tale !

 37. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 38. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 39. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 40. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 41. Incinta este bine îngrijită. Am avut loc de parcare. Căsuța a fost curată și am avut la dispoziție un mic frigider, aer condiționat- pe care, din fericire, n-a fost nevoie să-l folosim. Este amenajat în incintă un loc de luat masa și de pregătit mâncarea comun, dotat cu strictul necesar, unde poți sta liniștit la masă. Bonus – 2, 3 pisici. Liniște și pace în cursul săptămânii și ceva mai aglomerat spre sfîrșitul ei. Ne-am simțit tare bine aici pentru o săptămână. Vom reveni cu plăcere.

 42. Gazde extraordinare, liniste, curatenie, spatiu verde generos.

 43. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 44. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 45. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 46. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 47. The location is excelent, very autentic, great beach… but strong wind in the most afternoons and evenings. The most I like the atmosphere of the whole place. Great restaurant nearby!

 48. Best location ever. Great resturant nearby. Not many tourists.

 49. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 50. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 51. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 52. Mi-a placut foarte mult spatiul: curtea este foarte frumoasa, casuta are foarte mult spatiu pentru o familie cu 3 copii.

 53. Curatenie, paturi cu saltele foarte confortabile, asternuturi albe & curate, usor accesibil cu masina, liniste, gradina frumoasa.

 54. Foarte curat, niste cabanute noi, din lemn foarte cochete. Curtea este foarte bine ingrijita.

 55. Curat, liniște, cald, personal de nota 10, bucatarie echipata

 56. Totul a fost foarte frumos ,curat si confortabil . Gazde primitoare ,cumsecade si foarte amabile. Sigur o sa mai venim in aceasta locatie. Plaja foarte linistita ,fara galagie si pot spune ca era curata. Drumul pana la plaja cam lung,dar merita efortul.

 57. Gazdele foarte primitoare si cu dorinta de a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor tale !

 58. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 59. The location is excelent, very autentic, great beach… but strong wind in the most afternoons and evenings. The most I like the atmosphere of the whole place. Great restaurant nearby!

 60. Best location ever. Great resturant nearby. Not many tourists.

 61. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 62. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 63. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 64. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 65. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 66. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 67. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 68. Incinta este bine îngrijită. Am avut loc de parcare. Căsuța a fost curată și am avut la dispoziție un mic frigider, aer condiționat- pe care, din fericire, n-a fost nevoie să-l folosim. Este amenajat în incintă un loc de luat masa și de pregătit mâncarea comun, dotat cu strictul necesar, unde poți sta liniștit la masă. Bonus – 2, 3 pisici. Liniște și pace în cursul săptămânii și ceva mai aglomerat spre sfîrșitul ei. Ne-am simțit tare bine aici pentru o săptămână. Vom reveni cu plăcere.

 69. Gazde extraordinare, liniste, curatenie, spatiu verde generos.

 70. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 71. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 72. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 73. Curat, liniște, cald, personal de nota 10, bucatarie echipata

 74. Totul a fost foarte frumos ,curat si confortabil . Gazde primitoare ,cumsecade si foarte amabile. Sigur o sa mai venim in aceasta locatie. Plaja foarte linistita ,fara galagie si pot spune ca era curata. Drumul pana la plaja cam lung,dar merita efortul.

 75. Gazdele foarte primitoare si cu dorinta de a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor tale !

 76. Totul a fost bine….camera spatioasa…curatenie…liniste…

 77. Mi-a plăcut amplasarea atât a casei cât și a camerei(parter) si faptul ca am avut curte și terasă.

 78. Ne-am bucurat de multa liniste, iar terasa din fata camerei ne-a oferit prilejul de a ne bucura de cafeaua de dimineata intr-un ambient placut si relaxant. Personalul a fost amabil si binevoitor.

 79. Mi-a placut foarte mult spatiul: curtea este foarte frumoasa, casuta are foarte mult spatiu pentru o familie cu 3 copii.

 80. Curatenie, paturi cu saltele foarte confortabile, asternuturi albe & curate, usor accesibil cu masina, liniste, gradina frumoasa.

 81. Foarte curat, niste cabanute noi, din lemn foarte cochete. Curtea este foarte bine ingrijita.

 82. Lăsând la o parte comoda murdară, în rest camera și baia au fost curate, bucătăria bine utilată.

 83. Absolut tot a fost exceptional. Proprietarii sunt cei mai primitori din cati am intalnit, iar casa este utilata si curata.

 84. Personalul e foarte amabil si atent , se străduiesc să nu ne lipsească nimic. Sunt condițiile de acasa, ne sunt puse la dispoziție tacâmuri, veselă, baie curata cu toate utilitățile gratare de toate felurile, bucătărie unde se poate gătii. Oameni de omenie. Recomand cu căldură pensiunea, noi cu siguranță ne vom întoarce.

 85. Mi-a placut ca a fost liniste,nu te deranjeaza nimeni si-n camera nu erau muste sau tantari.

 86. Locatie linistita, curatenia, zona de luat masa, spatiul verde pentru turisti, relativ aproape de plaja din Corbu(deplasare cu masina), raport calitate-pret corect.

 87. Departe de lumea dezlănțuita, intr-un sat romanesc, asa cum era acum 20 de ani Vama Veche.

 88. Plaja minunată. In cameră, prosoape curate, apa caldă tot timpul, aer condiționat

 89. Apartamentul e nou si curat. Este spatios. Utilat cu tot ce trebuie.

 90. Curatenie, gazdele amabile, aproape de plaja Corbu

 91. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 92. The location is excelent, very autentic, great beach… but strong wind in the most afternoons and evenings. The most I like the atmosphere of the whole place. Great restaurant nearby!

 93. Best location ever. Great resturant nearby. Not many tourists.

 94. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 95. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 96. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 97. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 98. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 99. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 100. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 101. Incinta este bine îngrijită. Am avut loc de parcare. Căsuța a fost curată și am avut la dispoziție un mic frigider, aer condiționat- pe care, din fericire, n-a fost nevoie să-l folosim. Este amenajat în incintă un loc de luat masa și de pregătit mâncarea comun, dotat cu strictul necesar, unde poți sta liniștit la masă. Bonus – 2, 3 pisici. Liniște și pace în cursul săptămânii și ceva mai aglomerat spre sfîrșitul ei. Ne-am simțit tare bine aici pentru o săptămână. Vom reveni cu plăcere.

 102. Gazde extraordinare, liniste, curatenie, spatiu verde generos.

 103. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 104. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 105. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 106. Curat, liniște, cald, personal de nota 10, bucatarie echipata

 107. Totul a fost foarte frumos ,curat si confortabil . Gazde primitoare ,cumsecade si foarte amabile. Sigur o sa mai venim in aceasta locatie. Plaja foarte linistita ,fara galagie si pot spune ca era curata. Drumul pana la plaja cam lung,dar merita efortul.

 108. Gazdele foarte primitoare si cu dorinta de a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor tale !

 109. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 110. The location is excelent, very autentic, great beach… but strong wind in the most afternoons and evenings. The most I like the atmosphere of the whole place. Great restaurant nearby!

 111. Best location ever. Great resturant nearby. Not many tourists.

 112. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 113. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 114. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 115. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 116. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 117. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 118. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 119. Incinta este bine îngrijită. Am avut loc de parcare. Căsuța a fost curată și am avut la dispoziție un mic frigider, aer condiționat- pe care, din fericire, n-a fost nevoie să-l folosim. Este amenajat în incintă un loc de luat masa și de pregătit mâncarea comun, dotat cu strictul necesar, unde poți sta liniștit la masă. Bonus – 2, 3 pisici. Liniște și pace în cursul săptămânii și ceva mai aglomerat spre sfîrșitul ei. Ne-am simțit tare bine aici pentru o săptămână. Vom reveni cu plăcere.

 120. Gazde extraordinare, liniste, curatenie, spatiu verde generos.

 121. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 122. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 123. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 124. Mi-a placut ca a fost liniste,nu te deranjeaza nimeni si-n camera nu erau muste sau tantari.

 125. Locatie linistita, curatenia, zona de luat masa, spatiul verde pentru turisti, relativ aproape de plaja din Corbu(deplasare cu masina), raport calitate-pret corect.

 126. Departe de lumea dezlănțuita, intr-un sat romanesc, asa cum era acum 20 de ani Vama Veche.

 127. Gazdă primitoare și foarte atentă să nu ne lipsească ceva. Revenim cu plăcere.

 128. A fost curat, liniste, dotari corespunzatoare si in camera si pentru gatit – gratar…

 129. Am găsit o pensiune cocheta, la strada psrincipala, multă liniște, o gradina mare cu diverse jocuri pt copii(trambulina, leagăne, balansoar, colt de joaca în nisip), șezlonguri, umbrele tot ce trebuie pt relaxare după o zi la plaja, o curte mare frumoasa plina de flori, umbra multă,camera a fost ok, baia micuța, s-a făcut curat (în mare) în curte și în foișoare zilnic, la 2 zile am primit prosoape proaspete și rola de hârtie igienica, am avut loc de parcare a mașinii în incinta, magazin mixt cu program non-stop la intrare însa cu puține varietăți de produse. Plaja e la 4km de locație, drumul e bun asfaltat însă nu în totalitate, a 2a și a3a intrare către parcarea de la malul marii sunt mai puțin abrupte, plaja frumoasa, curata cu nisip fin, fără alge. A fost superb.

 130. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 131. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 132. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 133. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 134. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 135. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 136. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 137. The location is excelent, very autentic, great beach… but strong wind in the most afternoons and evenings. The most I like the atmosphere of the whole place. Great restaurant nearby!

 138. Best location ever. Great resturant nearby. Not many tourists.

 139. Locatia super. Proprietarii, copii lor si catelul Ema, la fel. Camera este dotata cu minifrigider. Exista un chiosc in curte unde se poate face gratar, iar bucataria comuna este utilata cu tot ce trebuie ca sa poti sa-ti pregatesti mancare pe durata sejurului.

 140. Curtea amenajata foarte frumos si propietarul avea grija sa ramana asa.

 141. Gazde primitoare, curte mare cu gratar, aer conditionat si frigider in camera, bucatarie la dispozitie, bar cu bere/vin si sucuri, curatenie.

 142. Camere curate, spatioase, bucatarie utilata la dispozitie, foisorul – loc de relaxare excelent; liniste , se ajunge relativ usor la plajele salbatice .

 143. Cazarea a fost foarte bună, ne bucurăm că am ales LariCris. Curățenie imaculată, gazde foarte primitoare și ajutătoare. Foișorul amenajat atât pentru copii cât și pentru adulți!! Te poți relaxa după o zi la mare. Cu siguranță recomandăm, îi un loc frumos pentru un sejur la mare!! Mulțumim frumos pentru tot!

 144. Curățenie, gradina mare și frumoasa, loc de luat masa și in fata și in spatele casei, loc de joaca pt copii, bucătărie comuna dar foarte spațioasă și bine dotata,șezlonguri, foișor, toaleta și afara, perfect pt familii cu copii.

 145. Totul a fost bine….camera spatioasa…curatenie…liniste…

 146. Mi-a plăcut amplasarea atât a casei cât și a camerei(parter) si faptul ca am avut curte și terasă.

 147. Ne-am bucurat de multa liniste, iar terasa din fata camerei ne-a oferit prilejul de a ne bucura de cafeaua de dimineata intr-un ambient placut si relaxant. Personalul a fost amabil si binevoitor.

 148. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 149. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 150. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 151. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 152. Incinta este bine îngrijită. Am avut loc de parcare. Căsuța a fost curată și am avut la dispoziție un mic frigider, aer condiționat- pe care, din fericire, n-a fost nevoie să-l folosim. Este amenajat în incintă un loc de luat masa și de pregătit mâncarea comun, dotat cu strictul necesar, unde poți sta liniștit la masă. Bonus – 2, 3 pisici. Liniște și pace în cursul săptămânii și ceva mai aglomerat spre sfîrșitul ei. Ne-am simțit tare bine aici pentru o săptămână. Vom reveni cu plăcere.

 153. Gazde extraordinare, liniste, curatenie, spatiu verde generos.

 154. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 155. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 156. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 157. Mi-a placut foarte mult spatiul: curtea este foarte frumoasa, casuta are foarte mult spatiu pentru o familie cu 3 copii.

 158. Curatenie, paturi cu saltele foarte confortabile, asternuturi albe & curate, usor accesibil cu masina, liniste, gradina frumoasa.

 159. Foarte curat, niste cabanute noi, din lemn foarte cochete. Curtea este foarte bine ingrijita.

 160. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 161. The location is excelent, very autentic, great beach… but strong wind in the most afternoons and evenings. The most I like the atmosphere of the whole place. Great restaurant nearby!

 162. Best location ever. Great resturant nearby. Not many tourists.

 163. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 164. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 165. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 166. Lăsând la o parte comoda murdară, în rest camera și baia au fost curate, bucătăria bine utilată.

 167. Absolut tot a fost exceptional. Proprietarii sunt cei mai primitori din cati am intalnit, iar casa este utilata si curata.

 168. Personalul e foarte amabil si atent , se străduiesc să nu ne lipsească nimic. Sunt condițiile de acasa, ne sunt puse la dispoziție tacâmuri, veselă, baie curata cu toate utilitățile gratare de toate felurile, bucătărie unde se poate gătii. Oameni de omenie. Recomand cu căldură pensiunea, noi cu siguranță ne vom întoarce.

 169. Mi-a placut ca a fost liniste,nu te deranjeaza nimeni si-n camera nu erau muste sau tantari.

 170. Locatie linistita, curatenia, zona de luat masa, spatiul verde pentru turisti, relativ aproape de plaja din Corbu(deplasare cu masina), raport calitate-pret corect.

 171. Departe de lumea dezlănțuita, intr-un sat romanesc, asa cum era acum 20 de ani Vama Veche.

 172. Totul a fost bine….camera spatioasa…curatenie…liniste…

 173. Mi-a plăcut amplasarea atât a casei cât și a camerei(parter) si faptul ca am avut curte și terasă.

 174. Ne-am bucurat de multa liniste, iar terasa din fata camerei ne-a oferit prilejul de a ne bucura de cafeaua de dimineata intr-un ambient placut si relaxant. Personalul a fost amabil si binevoitor.

 175. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 176. Incinta este bine îngrijită. Am avut loc de parcare. Căsuța a fost curată și am avut la dispoziție un mic frigider, aer condiționat- pe care, din fericire, n-a fost nevoie să-l folosim. Este amenajat în incintă un loc de luat masa și de pregătit mâncarea comun, dotat cu strictul necesar, unde poți sta liniștit la masă. Bonus – 2, 3 pisici. Liniște și pace în cursul săptămânii și ceva mai aglomerat spre sfîrșitul ei. Ne-am simțit tare bine aici pentru o săptămână. Vom reveni cu plăcere.

 177. Gazde extraordinare, liniste, curatenie, spatiu verde generos.

 178. Lăsând la o parte comoda murdară, în rest camera și baia au fost curate, bucătăria bine utilată.

 179. Absolut tot a fost exceptional. Proprietarii sunt cei mai primitori din cati am intalnit, iar casa este utilata si curata.

 180. Personalul e foarte amabil si atent , se străduiesc să nu ne lipsească nimic. Sunt condițiile de acasa, ne sunt puse la dispoziție tacâmuri, veselă, baie curata cu toate utilitățile gratare de toate felurile, bucătărie unde se poate gătii. Oameni de omenie. Recomand cu căldură pensiunea, noi cu siguranță ne vom întoarce.

 181. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 182. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 183. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 184. Locatia super. Proprietarii, copii lor si catelul Ema, la fel. Camera este dotata cu minifrigider. Exista un chiosc in curte unde se poate face gratar, iar bucataria comuna este utilata cu tot ce trebuie ca sa poti sa-ti pregatesti mancare pe durata sejurului.

 185. Curtea amenajata foarte frumos si propietarul avea grija sa ramana asa.

 186. Gazde primitoare, curte mare cu gratar, aer conditionat si frigider in camera, bucatarie la dispozitie, bar cu bere/vin si sucuri, curatenie.

 187. Curtea e foarte drăguță având în vedere amplasarea și numărul de căsuțe.

 188. Casutele de lemn sunt foarte frumoase, aleea este superba noaptea. Patul este comod, e prea frig insa sa stai acolo in luna mai, cel putin la inceput de mai. Poate vremea se mai imbuneaza. Staff-ul foarte OK, se aduna gunoiul de pe terasa in fiecare dimineata. Locatia este la iesire din Corbu spre Constanta.

 189. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 190. Lăsând la o parte comoda murdară, în rest camera și baia au fost curate, bucătăria bine utilată.

 191. Absolut tot a fost exceptional. Proprietarii sunt cei mai primitori din cati am intalnit, iar casa este utilata si curata.

 192. Personalul e foarte amabil si atent , se străduiesc să nu ne lipsească nimic. Sunt condițiile de acasa, ne sunt puse la dispoziție tacâmuri, veselă, baie curata cu toate utilitățile gratare de toate felurile, bucătărie unde se poate gătii. Oameni de omenie. Recomand cu căldură pensiunea, noi cu siguranță ne vom întoarce.

 193. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 194. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 195. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 196. Casa Cristina este un loc excelent de cazare atat pentru familile cu copii cat si pentru cupluri sau vacante cu prietenii.Gazda este primitoare si amabila.Camera in care am fost cazati a fost curata, si spatioasa,tv, frigider, toaleta curata, cada, apa calda, prosoape.Are o curte interioara dragut amenajata cu mese, luminata seara, exista si un loc pentru gratar, si spatiu suficient pentru mai multi oaspeti. Deasemenea dispune de o mica bucatarie cu aragaz, cuptor cu microunde, ghiuveta, vesela. Este amplasata intr-o zona linistita a satului, in spatele casei este lacul Corbu, un loc de unde poti admira un apus de soare in toata splendoarea.

 197. Totul a fost bine….camera spatioasa…curatenie…liniste…

 198. Mi-a plăcut amplasarea atât a casei cât și a camerei(parter) si faptul ca am avut curte și terasă.

 199. Locatia super. Proprietarii, copii lor si catelul Ema, la fel. Camera este dotata cu minifrigider. Exista un chiosc in curte unde se poate face gratar, iar bucataria comuna este utilata cu tot ce trebuie ca sa poti sa-ti pregatesti mancare pe durata sejurului.

 200. Curtea amenajata foarte frumos si propietarul avea grija sa ramana asa.

 201. Gazde primitoare, curte mare cu gratar, aer conditionat si frigider in camera, bucatarie la dispozitie, bar cu bere/vin si sucuri, curatenie.

 202. Liniștea, disponibilitatea proprietarilor și curățenia au fost pe primele locuri. Am fost mulțumită și de organizarea casei. Am simțit că suntem singuri în locație, deși erau și alți oaspeți.

 203. Gazda a fost foarte amabila! Cu siguranta voi reveni!

 204. Camera de luxe (de fapt, o garsoniera cu doua camere) se preteaza pentru o familie cu copii. Curatenie impecabila, gazda atenta si amabila, baia spatioasa, patul confortabil. Exista o terasa pe care se poate se poate sta la masa.

 205. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 206. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 207. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 208. Curtea e foarte drăguță având în vedere amplasarea și numărul de căsuțe.

 209. Casutele de lemn sunt foarte frumoase, aleea este superba noaptea. Patul este comod, e prea frig insa sa stai acolo in luna mai, cel putin la inceput de mai. Poate vremea se mai imbuneaza. Staff-ul foarte OK, se aduna gunoiul de pe terasa in fiecare dimineata. Locatia este la iesire din Corbu spre Constanta.

 210. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 211. Aproape de malul marii, cca. 50 m. Priveliste direct catre. Camere in stil rustic dobrogean. Mancare buna. Staff prietenos.

 212. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 213. Very pretty house. Position. Owners are friendly and helpful.

 214. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 215. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 216. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 217. Mi-a placut foarte mult spatiul: curtea este foarte frumoasa, casuta are foarte mult spatiu pentru o familie cu 3 copii.

 218. Curatenie, paturi cu saltele foarte confortabile, asternuturi albe & curate, usor accesibil cu masina, liniste, gradina frumoasa.

 219. Foarte curat, niste cabanute noi, din lemn foarte cochete. Curtea este foarte bine ingrijita.

 220. Absolut totul a fost perfect, proprietarii foarte prietenoși și calzi , o sa revenim cu mare drag 🤗🤗

 221. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 222. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 223. Curtea e foarte drăguță având în vedere amplasarea și numărul de căsuțe.

 224. Casutele de lemn sunt foarte frumoase, aleea este superba noaptea. Patul este comod, e prea frig insa sa stai acolo in luna mai, cel putin la inceput de mai. Poate vremea se mai imbuneaza. Staff-ul foarte OK, se aduna gunoiul de pe terasa in fiecare dimineata. Locatia este la iesire din Corbu spre Constanta.

 225. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 226. Aproape de malul marii, cca. 50 m. Priveliste direct catre. Camere in stil rustic dobrogean. Mancare buna. Staff prietenos.

 227. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 228. The beach: it is more than 1km length , overall the area of beach is very generous. It is almost empty , so it is just for the clients of this resort. The food: fresh and exactly what I asked. The only sound is the sound if the see 24×7. Perfectly for rest. The owners and the staff are available for any request. The room and the bathroom as well are very large.

 229. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 230. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 231. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 232. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 233. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 234. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 235. Absolut totul a fost perfect, proprietarii foarte prietenoși și calzi , o sa revenim cu mare drag 🤗🤗

 236. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 237. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 238. Liniștea, disponibilitatea proprietarilor și curățenia au fost pe primele locuri. Am fost mulțumită și de organizarea casei. Am simțit că suntem singuri în locație, deși erau și alți oaspeți.

 239. Gazda a fost foarte amabila! Cu siguranta voi reveni!

 240. Camera de luxe (de fapt, o garsoniera cu doua camere) se preteaza pentru o familie cu copii. Curatenie impecabila, gazda atenta si amabila, baia spatioasa, patul confortabil. Exista o terasa pe care se poate se poate sta la masa.

 241. Locatia este superba. O priveliste de vis si o atmosfera de calm numai buna pentru relaxare totala. Mancarea de la restaurant este extraordinara.

 242. Aproape de malul marii, cca. 50 m. Priveliste direct catre. Camere in stil rustic dobrogean. Mancare buna. Staff prietenos.

 243. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 244. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 245. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 246. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 247. Curtea e foarte drăguță având în vedere amplasarea și numărul de căsuțe.

 248. Casutele de lemn sunt foarte frumoase, aleea este superba noaptea. Patul este comod, e prea frig insa sa stai acolo in luna mai, cel putin la inceput de mai. Poate vremea se mai imbuneaza. Staff-ul foarte OK, se aduna gunoiul de pe terasa in fiecare dimineata. Locatia este la iesire din Corbu spre Constanta.

 249. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 250. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 251. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 252. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 253. Absolut totul a fost perfect, proprietarii foarte prietenoși și calzi , o sa revenim cu mare drag 🤗🤗

 254. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 255. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 256. Gazdă primitoare și foarte atentă să nu ne lipsească ceva. Revenim cu plăcere.

 257. A fost curat, liniste, dotari corespunzatoare si in camera si pentru gatit – gratar…

 258. Am găsit o pensiune cocheta, la strada psrincipala, multă liniște, o gradina mare cu diverse jocuri pt copii(trambulina, leagăne, balansoar, colt de joaca în nisip), șezlonguri, umbrele tot ce trebuie pt relaxare după o zi la plaja, o curte mare frumoasa plina de flori, umbra multă,camera a fost ok, baia micuța, s-a făcut curat (în mare) în curte și în foișoare zilnic, la 2 zile am primit prosoape proaspete și rola de hârtie igienica, am avut loc de parcare a mașinii în incinta, magazin mixt cu program non-stop la intrare însa cu puține varietăți de produse. Plaja e la 4km de locație, drumul e bun asfaltat însă nu în totalitate, a 2a și a3a intrare către parcarea de la malul marii sunt mai puțin abrupte, plaja frumoasa, curata cu nisip fin, fără alge. A fost superb.

 259. Curtea e foarte drăguță având în vedere amplasarea și numărul de căsuțe.

 260. Casutele de lemn sunt foarte frumoase, aleea este superba noaptea. Patul este comod, e prea frig insa sa stai acolo in luna mai, cel putin la inceput de mai. Poate vremea se mai imbuneaza. Staff-ul foarte OK, se aduna gunoiul de pe terasa in fiecare dimineata. Locatia este la iesire din Corbu spre Constanta.

 261. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 262. Locatia este superba. O priveliste de vis si o atmosfera de calm numai buna pentru relaxare totala. Mancarea de la restaurant este extraordinara.

 263. Aproape de malul marii, cca. 50 m. Priveliste direct catre. Camere in stil rustic dobrogean. Mancare buna. Staff prietenos.

 264. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 265. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 266. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 267. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 268. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 269. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 270. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 271. Absolut totul a fost perfect, proprietarii foarte prietenoși și calzi , o sa revenim cu mare drag 🤗🤗

 272. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 273. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 274. Mi-a placut ca a fost liniste,nu te deranjeaza nimeni si-n camera nu erau muste sau tantari.

 275. Locatie linistita, curatenia, zona de luat masa, spatiul verde pentru turisti, relativ aproape de plaja din Corbu(deplasare cu masina), raport calitate-pret corect.

 276. Departe de lumea dezlănțuita, intr-un sat romanesc, asa cum era acum 20 de ani Vama Veche.

 277. Locatia este superba. O priveliste de vis si o atmosfera de calm numai buna pentru relaxare totala. Mancarea de la restaurant este extraordinara.

 278. Aproape de malul marii, cca. 50 m. Priveliste direct catre. Camere in stil rustic dobrogean. Mancare buna. Staff prietenos.

 279. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 280. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 281. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 282. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 283. Curtea e foarte drăguță având în vedere amplasarea și numărul de căsuțe.

 284. Casutele de lemn sunt foarte frumoase, aleea este superba noaptea. Patul este comod, e prea frig insa sa stai acolo in luna mai, cel putin la inceput de mai. Poate vremea se mai imbuneaza. Staff-ul foarte OK, se aduna gunoiul de pe terasa in fiecare dimineata. Locatia este la iesire din Corbu spre Constanta.

 285. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 286. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 287. Un loc curat, linistit, minunat. Asculti greierii si marea care e la 10 minute de mers pe jos ( aprox. 700 m). Gazdele deosebit de ospitaliere. Multumim.

 288. Aproape de plaja Loc amenajat unde poti luat masa Gratar

 289. Absolut totul a fost perfect, proprietarii foarte prietenoși și calzi , o sa revenim cu mare drag 🤗🤗

 290. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dacă mai mergem pe litoralul românesc tot aici vom reveni. Asta cred că spune tot. Gazdele sunt o familie minunată mai ales micuţa domnisoară şi le mulţumim înca o data pentru sejurul petrecut.

 291. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi și prosoape imaculate. Gazdele, o familie tânără prezentă tot timpul te ajută cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca șederea sa fie cât mai plăcută. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima oră spre altă locație. Meniu obișnuit de la gustări reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fițoși recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 292. Privelistea e foarte frumoasa, patul foarte confortabil.

 293. Cladirea noua. Bucataria bine echipata pentru a putea gati pentru cei 2 copii ceva rapid.

 294. Curățenie în camere și pe toată proprietatea, personal amabil și foarte receptiv la solicitările turiștilor, dotări excelente în zona de bucătărie și servire a mesei.

 295. Curtea e foarte drăguță având în vedere amplasarea și numărul de căsuțe.

 296. Casutele de lemn sunt foarte frumoase, aleea este superba noaptea. Patul este comod, e prea frig insa sa stai acolo in luna mai, cel putin la inceput de mai. Poate vremea se mai imbuneaza. Staff-ul foarte OK, se aduna gunoiul de pe terasa in fiecare dimineata. Locatia este la iesire din Corbu spre Constanta.

 297. O locație liniștita și foarte primitoare. Am fost fericiti ca am putut veni și cu cățelul!

 298. Locatia este superba. O priveliste de vis si o atmosfera de calm numai buna pentru relaxare totala. Mancarea de la restaurant este extraordinara.

 299. Aproape de malul marii, cca. 50 m. Priveliste direct catre. Camere in stil rustic dobrogean. Mancare buna. Staff prietenos.

 300. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 301. În camera foarte curat! Camera de cazare este cu baie proprie, este dotată cu climă, frigider, plasmă, iar in baie boiler elecric de capacitate mare care asigură permanent apă caldă!

 302. Curat, liniște, cald, personal de nota 10, bucatarie echipata

 303. Totul a fost foarte frumos ,curat si confortabil . Gazde primitoare ,cumsecade si foarte amabile. Sigur o sa mai venim in aceasta locatie. Plaja foarte linistita ,fara galagie si pot spune ca era curata. Drumul pana la plaja cam lung,dar merita efortul.

 304. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 305. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 306. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 307. Liniste, curatenie, mobilier de cea mai buna calitate.

 308. Curatenie Lenjerie curata (spun asta fiindca am dat de foarte multe cazari unde am gasit prosoape neschimbate,lenjerii pat..etc) Pat foarte confortabil. Singurul minus -camera 0-(desi..nu este asa important pentru mine dar simt sa-l notez) este : in baie nu exista ventilatie /geam si nici scurgere( doar cea din cabina)..deci in permanenta o sa fie apa in baie dupa un dus:)

 309. Casa Cristina este un loc excelent de cazare atat pentru familile cu copii cat si pentru cupluri sau vacante cu prietenii.Gazda este primitoare si amabila.Camera in care am fost cazati a fost curata, si spatioasa,tv, frigider, toaleta curata, cada, apa calda, prosoape.Are o curte interioara dragut amenajata cu mese, luminata seara, exista si un loc pentru gratar, si spatiu suficient pentru mai multi oaspeti. Deasemenea dispune de o mica bucatarie cu aragaz, cuptor cu microunde, ghiuveta, vesela. Este amplasata intr-o zona linistita a satului, in spatele casei este lacul Corbu, un loc de unde poti admira un apus de soare in toata splendoarea.

 310. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 311. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 312. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 313. Mi-a plăcut faptul că plaja este chiar in fața complexului, poți mânca la terasa complexului bine și sănătos, să bei o bere rc sau un spritz de vara și că te poți rupe de agitația lumii căteva zile. Felicitări domnule Marian!

 314. Amplasarea extraordinara. Vezi marea din camera. Camerele sunt suficient de spatioase, conform asteptarilor. Restaurantul de la locatie are mancare foarte buna: peste foarte bine preparat, salata de icre, cartofi prajiti necongelati…etc Personalul binevoitor. Locuri de parcare berechet.

 315. Locatia este superba. O priveliste de vis si o atmosfera de calm numai buna pentru relaxare totala. Mancarea de la restaurant este extraordinara.

 316. Locatie linistita, camere curate, bucatarie complet utilata, gazde care nu te deranjeaza absolut deloc.O sa revenim cu siguranta !Aerul conditionat este un mare plus.

 317. Curtea e foarte drăguță având în vedere amplasarea și numărul de căsuțe.

 318. Casutele de lemn sunt foarte frumoase, aleea este superba noaptea. Patul este comod, e prea frig insa sa stai acolo in luna mai, cel putin la inceput de mai. Poate vremea se mai imbuneaza. Staff-ul foarte OK, se aduna gunoiul de pe terasa in fiecare dimineata. Locatia este la iesire din Corbu spre Constanta.

 319. Mancarea foarte buna, totul proaspat. Personal amabil. Revenim cu drag!

 320. Proprietatea este la 10 minute de plaja, in zona linistita, proprietarii foarte amabili. Miruna a fost pentru tot grupul de mare ajutor . Unitatea detine bucatarie ( salutari si nota 10 pentru chef!!! ) si un restaurant mic si elegant. Recomandam cu drag !

 321. Camerele sunt recent renovate si curate. Simplu insa decent. Frigider mediu in camera. Foisor cu aragaz si vesela. Gratare in curte (3)

 322. Ospitalitatea gazdelor, liniștea, curățenia. Totul este la superlativ. Mulțumim.

 323. Locație modernă, construită cu bun gust. Camera generoasă, curtea cu un gazon numai bun de odihnit pe el. Piscina nu am testat-o , dar era foarte curata. Liniste si iar liniste. Proprietarii foarte amabili.

 324. Absolut totul a fost perfect, proprietarii foarte prietenoși și calzi , o sa revenim cu mare drag 🤗🤗

 325. Gazda foarte primitoare, atenta. Personalul amabil. Micul dejun delicios, produse de calitate. Privelistea catre lac foarte frumoasa. O proprietate frumoasa.

 326. Privelistea e foarte frumoasa, patul foarte confortabil.

 327. Cladirea noua. Bucataria bine echipata pentru a putea gati pentru cei 2 copii ceva rapid.

 328. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 329. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 330. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 331. Camera drăguță curată cu vedere la mare . Pensiune situată foarte aproape de mare Proprietarii foarte amabili și primitori .

 332. Peisajul minunat, liniștea, plaja foarte aproape de camera, mancarea

 333. Mi-a plăcut faptul că plaja este chiar in fața complexului, poți mânca la terasa complexului bine și sănătos, să bei o bere rc sau un spritz de vara și că te poți rupe de agitația lumii căteva zile. Felicitări domnule Marian!

 334. Locație curată, faci 10 minute până pe plaja din corbu cu masina, la fel până la navodari.

 335. Conditiile din vila sunt super ok, arata mai bine in realitate decat in poze. ( de obicei este invers) Personalul a fost de ajutor. Ne-am simtit minunat!

 336. Locatie linistita, camere curate, bucatarie complet utilata, gazde care nu te deranjeaza absolut deloc.O sa revenim cu siguranta !Aerul conditionat este un mare plus.

 337. Am încercat si prânz si cina, iar datorita faptului ca au fost foarte ok, diversitate, preț bun, am rămas acolo si pentru celelalte mese pe toata perioada petrecuta la mare. Poate ar fi o idee sa aibă si scoici, midii, hamsii specifice zonei. Totul foarte curat, patul pe placul meu, atenție permanenta la nevoile clienților. Mulțumim pentru tot.

 338. Mancarea foarte buna, totul proaspat. Personal amabil. Revenim cu drag!

 339. Proprietatea este la 10 minute de plaja, in zona linistita, proprietarii foarte amabili. Miruna a fost pentru tot grupul de mare ajutor . Unitatea detine bucatarie ( salutari si nota 10 pentru chef!!! ) si un restaurant mic si elegant. Recomandam cu drag !

 340. În primul rând, plaja Corbu. E (încă) frumoasă și sălbatică. Apoi, amabilitatea proprietarului și a personalului. Ne-au înțeles nevoia de a schimba cazarea rezervată cu ceva mai bun. Au fost înțelegători, ne-au ajutat chiar și la acea oră târzie. Bineînțeles am plătit diferența, dar ne-am rezolvat problema. Cea de-a doua cazare a fost mai ok, aproape de plajă, cu condiții de cazare rezonabile pentru asemenea locație.

 341. – aproape de plajă, la 2-3 minute de mers pe jos – căsuțele sunt lângă un pârâu, seara se aud broscuțele (dacă ceilalți oaspeți au bunul simț să păstreze liniștea) – masă cu scaune în fața căsuței – nu te sufoci înăuntru, pentru că una dintre ferestruici e acoperită doar cu o plasă și intră aer proaspăt (noaptea, însă, se poate face frig) – ai restaurant chiar acolo, dar nu știu cum e, că nu am încercat – preț bun, dar…

 342. Zona este intradevar minunata. Plaja este neprihanita nisipul moale apa curata si nu foarte adinca pe suprafete mari numai buna pentru copii.

 343. Ospitalitatea gazdelor, liniștea, curățenia. Totul este la superlativ. Mulțumim.

 344. Locație modernă, construită cu bun gust. Camera generoasă, curtea cu un gazon numai bun de odihnit pe el. Piscina nu am testat-o , dar era foarte curata. Liniste si iar liniste. Proprietarii foarte amabili.

 345. Absolut totul a fost perfect, proprietarii foarte prietenoși și calzi , o sa revenim cu mare drag 🤗🤗

 346. Camera drăguță curată cu vedere la mare . Pensiune situată foarte aproape de mare Proprietarii foarte amabili și primitori .

 347. Peisajul minunat, liniștea, plaja foarte aproape de camera, mancarea

 348. Mi-a plăcut faptul că plaja este chiar in fața complexului, poți mânca la terasa complexului bine și sănătos, să bei o bere rc sau un spritz de vara și că te poți rupe de agitația lumii căteva zile. Felicitări domnule Marian!

 349. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 350. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 351. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 352. Gazdele primitoare, curățenie, verdeață, liniște, foarte mulțumiți

 353. Locație frumoasa și liniștită. Camerele destul de încăpătoare.

 354. Locație curată, faci 10 minute până pe plaja din corbu cu masina, la fel până la navodari.

 355. Am încercat si prânz si cina, iar datorita faptului ca au fost foarte ok, diversitate, preț bun, am rămas acolo si pentru celelalte mese pe toata perioada petrecuta la mare. Poate ar fi o idee sa aibă si scoici, midii, hamsii specifice zonei. Totul foarte curat, patul pe placul meu, atenție permanenta la nevoile clienților. Mulțumim pentru tot.

 356. Mancarea foarte buna, totul proaspat. Personal amabil. Revenim cu drag!

 357. Proprietatea este la 10 minute de plaja, in zona linistita, proprietarii foarte amabili. Miruna a fost pentru tot grupul de mare ajutor . Unitatea detine bucatarie ( salutari si nota 10 pentru chef!!! ) si un restaurant mic si elegant. Recomandam cu drag !

 358. Amplasat frumos, aprope de plaja, are un restaurant cu vedere frumoasa.

 359. În primul rând, plaja Corbu. E (încă) frumoasă și sălbatică. Apoi, amabilitatea proprietarului și a personalului. Ne-au înțeles nevoia de a schimba cazarea rezervată cu ceva mai bun. Au fost înțelegători, ne-au ajutat chiar și la acea oră târzie. Bineînțeles am plătit diferența, dar ne-am rezolvat problema. Cea de-a doua cazare a fost mai ok, aproape de plajă, cu condiții de cazare rezonabile pentru asemenea locație.

 360. – aproape de plajă, la 2-3 minute de mers pe jos – căsuțele sunt lângă un pârâu, seara se aud broscuțele (dacă ceilalți oaspeți au bunul simț să păstreze liniștea) – masă cu scaune în fața căsuței – nu te sufoci înăuntru, pentru că una dintre ferestruici e acoperită doar cu o plasă și intră aer proaspăt (noaptea, însă, se poate face frig) – ai restaurant chiar acolo, dar nu știu cum e, că nu am încercat – preț bun, dar…

 361. Camera a fost spatioasa, confortabila si bine izolata fonic. Foarte curat si bine intretinut. Personalul foarte amabil.

 362. Linistea din Corbu ne-a placut cel mai mult 🙂 Pensiunea este noua. Personalul foarte cald si primitor. Bucataria dotata cu tot ce trebuie. Mic dejun variat. Camera mare si curata. Exista si o piscina micuta dar ingrijita pentru cine mai vrea o balaceala dupa ce vine de la plaja. Exista o curte cu gazon si jucarii pentru copii.

 363. Ospitalitatea gazdelor, liniștea, curățenia. Totul este la superlativ. Mulțumim.

 364. Liniștea, disponibilitatea proprietarilor și curățenia au fost pe primele locuri. Am fost mulțumită și de organizarea casei. Am simțit că suntem singuri în locație, deși erau și alți oaspeți.

 365. Gazda a fost foarte amabila! Cu siguranta voi reveni!

 366. Camera de luxe (de fapt, o garsoniera cu doua camere) se preteaza pentru o familie cu copii. Curatenie impecabila, gazda atenta si amabila, baia spatioasa, patul confortabil. Exista o terasa pe care se poate se poate sta la masa.

 367. Locația este foarte aproape de plaja, in mijlocul naturii, așa că am avut parte de liniste și relaxare iar căsuțele au fost disponibile imediat (a fost puțin dificil să ajungem la ele, dar să ziceam ca acesta nu a fost un inconvenient).

 368. Amplasat frumos, aprope de plaja, are un restaurant cu vedere frumoasa.

 369. În primul rând, plaja Corbu. E (încă) frumoasă și sălbatică. Apoi, amabilitatea proprietarului și a personalului. Ne-au înțeles nevoia de a schimba cazarea rezervată cu ceva mai bun. Au fost înțelegători, ne-au ajutat chiar și la acea oră târzie. Bineînțeles am plătit diferența, dar ne-am rezolvat problema. Cea de-a doua cazare a fost mai ok, aproape de plajă, cu condiții de cazare rezonabile pentru asemenea locație.

 370. Plaja salbatica, zona linistita. mancarea buna la cherhana. Nu am avut probleme cu catelul nici la cazare nici pe plaja .Daca esti atent sa nu deranjeze alti turisti, te lasa lumea in pace, nu am vazut pe nimeni uitandu-se stramb ca suntem cu catelul, si erau destui catei pe plaja 🙂

 371. Camera drăguță curată cu vedere la mare . Pensiune situată foarte aproape de mare Proprietarii foarte amabili și primitori .

 372. Peisajul minunat, liniștea, plaja foarte aproape de camera, mancarea

 373. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 374. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 375. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 376. Joscusmecherasiiprofitori iulie 12, 2019 at 4:01 pm

  Amplasarea in apropierea plajei si faptul ca accepta animale de companie, In rest, nu ma pot pronunta, am vazut locatia doar din exterior.

 377. Locația foarte aproape de plaja, mobilier aproape nou, camerele dotate cu aer condiționat, apa calda

 378. Locatie la cativa metri de plaja / Located a few meters away from the beach

 379. Gazdele primitoare, curățenie, verdeață, liniște, foarte mulțumiți

 380. Locație frumoasa și liniștită. Camerele destul de încăpătoare.

 381. Locație curată, faci 10 minute până pe plaja din corbu cu masina, la fel până la navodari.

 382. Am încercat si prânz si cina, iar datorita faptului ca au fost foarte ok, diversitate, preț bun, am rămas acolo si pentru celelalte mese pe toata perioada petrecuta la mare. Poate ar fi o idee sa aibă si scoici, midii, hamsii specifice zonei. Totul foarte curat, patul pe placul meu, atenție permanenta la nevoile clienților. Mulțumim pentru tot.

 383. Mancarea foarte buna, totul proaspat. Personal amabil. Revenim cu drag!

 384. Proprietatea este la 10 minute de plaja, in zona linistita, proprietarii foarte amabili. Miruna a fost pentru tot grupul de mare ajutor . Unitatea detine bucatarie ( salutari si nota 10 pentru chef!!! ) si un restaurant mic si elegant. Recomandam cu drag !

 385. Amabilitatea…curățenia… locația..,totul a fost minunat!!!

 386. Camera a fost spatioasa, confortabila si bine izolata fonic. Foarte curat si bine intretinut. Personalul foarte amabil.

 387. Linistea din Corbu ne-a placut cel mai mult 🙂 Pensiunea este noua. Personalul foarte cald si primitor. Bucataria dotata cu tot ce trebuie. Mic dejun variat. Camera mare si curata. Exista si o piscina micuta dar ingrijita pentru cine mai vrea o balaceala dupa ce vine de la plaja. Exista o curte cu gazon si jucarii pentru copii.

 388. O vila minunata, oameni minunati, liniste si pace 🙂

 389. Acces facil, din drumul principal, cu spațiu generos de parcare în curte. Instalații de calitate la baie, camera spațioasă, aerisită și curată, balconul cu măsuță și scaune. Locul de luat mic dejun în aer liber, lângă grădină. După ce am făcut rezervarea am fost contactată prompt de doamna proprietar pentru a-mi spune că pot sosi înainte de ora de check-in, ceea ce a fost o dovadă de atenție și amabilitate. Plăcut impresionată de grija și atenția personală a proprietarilor care pun pe primul plan standardul de curățenie și calitate a serviciilor.

 390. Locație excelentă, cu bun gust si o gazdă excelentă! Oaza de liniste si relaxare. Recomand

 391. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 392. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 393. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 394. Amplasarea in apropierea plajei si faptul ca accepta animale de companie, In rest, nu ma pot pronunta, am vazut locatia doar din exterior.

 395. Locația foarte aproape de plaja, mobilier aproape nou, camerele dotate cu aer condiționat, apa calda

 396. Locatie la cativa metri de plaja / Located a few meters away from the beach

 397. Locatia este aproape dd malul marii si iti ofera o priveliste de vis, personalul amabil, camera placuta

 398. Plaja salbatica, zona linistita. mancarea buna la cherhana. Nu am avut probleme cu catelul nici la cazare nici pe plaja .Daca esti atent sa nu deranjeze alti turisti, te lasa lumea in pace, nu am vazut pe nimeni uitandu-se stramb ca suntem cu catelul, si erau destui catei pe plaja 🙂

 399. Camera drăguță curată cu vedere la mare . Pensiune situată foarte aproape de mare Proprietarii foarte amabili și primitori .

 400. Am optat pentru casa cu doua dormitoare si totul a fost peste asteptari. Am fost 4 persoane dar casa poate adaposti lejer doua famili cu cate un copil.

 401. Gazdele primitoare, curățenie, verdeață, liniște, foarte mulțumiți

 402. Locație frumoasa și liniștită. Camerele destul de încăpătoare.

 403. Pro: managerita este o fata care te intampina zambind. Te ajuta ori de cate ori ai nevoie de ceva. A dat dovada de profesionalism! Mi-a placut locatia. Mancarea este foarte buna. Au cateva optiuni pt pranz si cina, dar merita. Totul este gatit proaspat. Au 2 terase unde poti sa servesti masa, sa fumezi si mai au 2 gratare. Cu siguranta revin!

 404. Am încercat si prânz si cina, iar datorita faptului ca au fost foarte ok, diversitate, preț bun, am rămas acolo si pentru celelalte mese pe toata perioada petrecuta la mare. Poate ar fi o idee sa aibă si scoici, midii, hamsii specifice zonei. Totul foarte curat, patul pe placul meu, atenție permanenta la nevoile clienților. Mulțumim pentru tot.

 405. Mancarea foarte buna, totul proaspat. Personal amabil. Revenim cu drag!

 406. Amabilitatea…curățenia… locația..,totul a fost minunat!!!

 407. Camera a fost spatioasa, confortabila si bine izolata fonic. Foarte curat si bine intretinut. Personalul foarte amabil.

 408. Linistea din Corbu ne-a placut cel mai mult 🙂 Pensiunea este noua. Personalul foarte cald si primitor. Bucataria dotata cu tot ce trebuie. Mic dejun variat. Camera mare si curata. Exista si o piscina micuta dar ingrijita pentru cine mai vrea o balaceala dupa ce vine de la plaja. Exista o curte cu gazon si jucarii pentru copii.

 409. Locația este foarte aproape de plaja, in mijlocul naturii, așa că am avut parte de liniste și relaxare iar căsuțele au fost disponibile imediat (a fost puțin dificil să ajungem la ele, dar să ziceam ca acesta nu a fost un inconvenient).

 410. Amplasat frumos, aprope de plaja, are un restaurant cu vedere frumoasa.

 411. În primul rând, plaja Corbu. E (încă) frumoasă și sălbatică. Apoi, amabilitatea proprietarului și a personalului. Ne-au înțeles nevoia de a schimba cazarea rezervată cu ceva mai bun. Au fost înțelegători, ne-au ajutat chiar și la acea oră târzie. Bineînțeles am plătit diferența, dar ne-am rezolvat problema. Cea de-a doua cazare a fost mai ok, aproape de plajă, cu condiții de cazare rezonabile pentru asemenea locație.

 412. O vila minunata, oameni minunati, liniste si pace 🙂

 413. Acces facil, din drumul principal, cu spațiu generos de parcare în curte. Instalații de calitate la baie, camera spațioasă, aerisită și curată, balconul cu măsuță și scaune. Locul de luat mic dejun în aer liber, lângă grădină. După ce am făcut rezervarea am fost contactată prompt de doamna proprietar pentru a-mi spune că pot sosi înainte de ora de check-in, ceea ce a fost o dovadă de atenție și amabilitate. Plăcut impresionată de grija și atenția personală a proprietarilor care pun pe primul plan standardul de curățenie și calitate a serviciilor.

 414. Locație excelentă, cu bun gust si o gazdă excelentă! Oaza de liniste si relaxare. Recomand

 415. Oameni primitori, cu bun simț. Camere foarte curate și mari. Living mare. Bucătărie complet utilată.

 416. Locație foarte buna,personal super,curătenie excelenta totul foarte ok

 417. Liniștit, atmosferă plăcută, gazde primitoare. Tot confortul, ireproșabil, foarte curat. Nu lipsește nimic: frigider, bucătărie, loc de luat masa. Seara și oricând se poate sta în foișorul de la parter.

 418. Gazdele foarte primitoare, liniste si curatenie !

 419. Ospitalitatea deosebita, liniștea desăvârșita, curățenia și frumusetea extraordinara a plajei Corbu

 420. Curte mare cu loc de joaca, bucătărie, liniste in jur.

 421. O locatie placuta, conditii super. Proprietarul a fost de mare ajutor intr-o situatie dificila in care m-am aflat. Recomand cu drag sa va cazati la Vila Antonio

 422. Curătenie în cameră, balcon dublu cu vedere la grădină/lac, proprietarul a răspuns prompt la cerințele noastre în timpul sejurului.

 423. Camera a fost foarte curata, a fost dragut si foisorul unde se ia masa afara. Recomand

 424. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 425. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 426. M-am simțit ca acasă, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 427. Amplasarea este de vis, peisajul care se vede de pe terasa este superb, marea este aproape cca. 100 m, plaja este curata nu este prea aglomerata oferind intimitate. barul amplasat pe faleza ofera o priveliste minunata si este ca o oaza de relaxare. Se primesc animale de companie!

 428. Locatia este foarte aproape de plaja, plaja e ok, este aerisita si nu se ingesuie nimebi cu prosopul in tine

 429. Pozitia, personalul, atentia la detalii, bunul gust

 430. Camera, desi e foarte mica, e frumos aranjata, curtea la fel.

 431. Foarte aproape de plaja, ceilalti oameni cazati nu au ascultat muzica, deci nu au deranjat.

 432. Sejurul a fost unul linistit, locul pentru masa este incapator si bine dotat cu aparatura. In jurul casutelor este verdeata, accesul se face usor la plaja si dispune de locuri de parcare in incinta proprie.

 433. Gazda primitoare. Se face zilnic curătenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscină exterioară curata. Zona linistita. Voi reveni .

 434. Camera a fost curata,patul mare,baia cu cabina de dus,suficienta apa calda si presiune buna a apei.Prosoapele si lenjeria curata.

 435. Ospitalitatea, curățenia, linistea, piscina, curtea, în generat tot ce tine de proprietar și proprietate. Va multumim!

 436. Gazdele foarte primitoare, liniste si curatenie !

 437. Ospitalitatea deosebita, liniștea desăvârșita, curățenia și frumusetea extraordinara a plajei Corbu

 438. Curte mare cu loc de joaca, bucătărie, liniste in jur.

 439. Oameni primitori, cu bun simț. Camere foarte curate și mari. Living mare. Bucătărie complet utilată.

 440. Locație foarte buna,personal super,curătenie excelenta totul foarte ok

 441. Liniștit, atmosferă plăcută, gazde primitoare. Tot confortul, ireproșabil, foarte curat. Nu lipsește nimic: frigider, bucătărie, loc de luat masa. Seara și oricând se poate sta în foișorul de la parter.

 442. Personal foarte amabil, camera curata, mic dejun diversificat si gustos, posibilitate de servire a pranzului si cinei direct la locatie, diverse facilitati de desfasurare a activitatilor in aer liber.

 443. Foarte bine totul. Miruna deisebit de amabila, mancarea foarte buna, variata si la preturi rezonabile. La fiecare camera suport de uscat prosoape, baie, televizor, doua chioscuri unde puteai lua masa dar aveai si dotare pt ati face mancare singur. Curte mare. Totul foarte bun.

 444. Proprietarul și fata proprietarului, doi oameni extraordinari! 🙂

 445. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 446. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 447. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the „feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 448. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 449. Faptul că accepta animale de companie,te gospodărești singur.amenajare plăcută.

 450. Camera, desi e foarte mica, e frumos aranjata, curtea la fel.

 451. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 452. Gazda primitoare. Se face zilnic curătenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscină exterioară curata. Zona linistita. Voi reveni .

 453. Camera a fost curata,patul mare,baia cu cabina de dus,suficienta apa calda si presiune buna a apei.Prosoapele si lenjeria curata.

 454. Gazdele foarte primitoare, liniste si curatenie !

 455. Ospitalitatea deosebita, liniștea desăvârșita, curățenia și frumusetea extraordinara a plajei Corbu

 456. Curte mare cu loc de joaca, bucătărie, liniste in jur.

 457. O locatie placuta, conditii super. Proprietarul a fost de mare ajutor intr-o situatie dificila in care m-am aflat. Recomand cu drag sa va cazati la Vila Antonio

 458. Curătenie în cameră, balcon dublu cu vedere la grădină/lac, proprietarul a răspuns prompt la cerințele noastre în timpul sejurului.

 459. Camera a fost foarte curata, a fost dragut si foisorul unde se ia masa afara. Recomand

 460. O super locație cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am simțit acolo. Că și celelalte persoane care au fost cazate în aceiași perioadă cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare căldură .. Laurențiu și Simona

 461. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 462. Amplasarea pensiunii,proprietari foarte amabili…recomand😊

 463. Totul! Locul foarte curat, curte, liniste, foisor cu gratar. Amabilitatea proprietarilor a fost mai mult decat am intalnit orisiunde, ar putea da lectii oricaror hoteluri. Am recomandat deja locul iar la anul sigur ne vom reintoarce. Felicitari!

 464. Curatenia, dotarea cu frigider a camerei, amabilitatea gazdei, informatiile date

 465. Amplasat intr-o zona foarte buna , acces usor, locatia a fost usor de gasit, puncte bonus pentru locurile de parcare!

 466. Mic dejun nu a fost inclus in pret. Am platit suplimentar. Am servit micul dejun la restaurantul de langa camera noastra, Luna de Corbu. Personalul foarte placut, primitori si dornici de a face turistul sa se simte bine! Bravo!

 467. Locatia foarte frumoasa. Asternuturi curate. Daca va doriti liniste, plaja salbatica si nu va intereseaza cat cheltuiti, incercati sa nu ajungeti in weekend cand este destul de aglomerat. Proprietar amabil, a permis late check out fara taxare.

 468. Nu are apa calda. Nu are gel de dus, săpun, hartie igienică, plase de tantari( si sunt), nu face nimeni curătenie, nu duce nimeni gunoiul, si costa 250 ron pe noapte doar cazare fara md. Vederea e super,se aude marea poti sa te relaxezi. Dacă poti trece peste cele de mai sus e perfect

 469. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 470. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 471. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the „feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 472. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 473. Terasa cu amenajarile exterioare a fost f frumosa. Curatenie in toata pensiunea

 474. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 475. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 476. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 477. Gazda primitoare. Se face zilnic curătenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscină exterioară curata. Zona linistita. Voi reveni .

 478. O super locație cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am simțit acolo. Că și celelalte persoane care au fost cazate în aceiași perioadă cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare căldură .. Laurențiu și Simona

 479. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 480. Amplasarea pensiunii,proprietari foarte amabili…recomand😊

 481. Totul! Locul foarte curat, curte, liniste, foisor cu gratar. Amabilitatea proprietarilor a fost mai mult decat am intalnit orisiunde, ar putea da lectii oricaror hoteluri. Am recomandat deja locul iar la anul sigur ne vom reintoarce. Felicitari!

 482. Curatenia, dotarea cu frigider a camerei, amabilitatea gazdei, informatiile date

 483. Amplasat intr-o zona foarte buna , acces usor, locatia a fost usor de gasit, puncte bonus pentru locurile de parcare!

 484. Gazdele foarte primitoare, liniste si curatenie !

 485. Ospitalitatea deosebita, liniștea desăvârșita, curățenia și frumusetea extraordinara a plajei Corbu

 486. Curte mare cu loc de joaca, bucătărie, liniste in jur.

 487. Mic dejun nu a fost inclus in pret. Am platit suplimentar. Am servit micul dejun la restaurantul de langa camera noastra, Luna de Corbu. Personalul foarte placut, primitori si dornici de a face turistul sa se simte bine! Bravo!

 488. Locatia foarte frumoasa. Asternuturi curate. Daca va doriti liniste, plaja salbatica si nu va intereseaza cat cheltuiti, incercati sa nu ajungeti in weekend cand este destul de aglomerat. Proprietar amabil, a permis late check out fara taxare.

 489. Nu are apa calda. Nu are gel de dus, săpun, hartie igienică, plase de tantari( si sunt), nu face nimeni curătenie, nu duce nimeni gunoiul, si costa 250 ron pe noapte doar cazare fara md. Vederea e super,se aude marea poti sa te relaxezi. Dacă poti trece peste cele de mai sus e perfect

 490. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 491. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 492. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the „feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 493. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 494. Terasa cu amenajarile exterioare a fost f frumosa. Curatenie in toata pensiunea

 495. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 496. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 497. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 498. Gazda primitoare. Se face zilnic curătenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscină exterioară curata. Zona linistita. Voi reveni .

 499. Magazin alaturi cu produse bio si tot ce ati putea avea nevoie, liniste si foarte spatios , recomand

 500. Bucataria mare si echipata cu toate cele necesare, gratarul. 🙂

 501. Serdeczność i uczynność gospodarzy mimo ograniczeń językowych

 502. O super locație cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am simțit acolo. Că și celelalte persoane care au fost cazate în aceiași perioadă cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare căldură .. Laurențiu și Simona

 503. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 504. Amplasarea pensiunii,proprietari foarte amabili…recomand😊

 505. Totul! Locul foarte curat, curte, liniste, foisor cu gratar. Amabilitatea proprietarilor a fost mai mult decat am intalnit orisiunde, ar putea da lectii oricaror hoteluri. Am recomandat deja locul iar la anul sigur ne vom reintoarce. Felicitari!

 506. Curatenia, dotarea cu frigider a camerei, amabilitatea gazdei, informatiile date

 507. Amplasat intr-o zona foarte buna , acces usor, locatia a fost usor de gasit, puncte bonus pentru locurile de parcare!

 508. Gazdele foarte primitoare, liniste si curatenie !

 509. Ospitalitatea deosebita, liniștea desăvârșita, curățenia și frumusetea extraordinara a plajei Corbu

 510. Curte mare cu loc de joaca, bucătărie, liniste in jur.

 511. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc 🙁

 512. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspeți. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizată din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 513. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the „feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 514. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 515. Terasa cu amenajarile exterioare a fost f frumosa. Curatenie in toata pensiunea

 516. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 517. Mic dejun nu a fost inclus in pret. Am platit suplimentar. Am servit micul dejun la restaurantul de langa camera noastra, Luna de Corbu. Personalul foarte placut, primitori si dornici de a face turistul sa se simte bine! Bravo!

 518. Locatia foarte frumoasa. Asternuturi curate. Daca va doriti liniste, plaja salbatica si nu va intereseaza cat cheltuiti, incercati sa nu ajungeti in weekend cand este destul de aglomerat. Proprietar amabil, a permis late check out fara taxare.

 519. Nu are apa calda. Nu are gel de dus, săpun, hartie igienică, plase de tantari( si sunt), nu face nimeni curătenie, nu duce nimeni gunoiul, si costa 250 ron pe noapte doar cazare fara md. Vederea e super,se aude marea poti sa te relaxezi. Dacă poti trece peste cele de mai sus e perfect

 520. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 521. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 522. Gazda primitoare. Se face zilnic curătenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscină exterioară curata. Zona linistita. Voi reveni .

 523. Gazdele foarte primitoare, liniste si curatenie !

 524. Ospitalitatea deosebita, liniștea desăvârșita, curățenia și frumusetea extraordinara a plajei Corbu

 525. Curte mare cu loc de joaca, bucătărie, liniste in jur.

 526. Curat, liniștit, proprietari super! M-aș întoarce oricând cu drag! 😙

 527. O super locație cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am simțit acolo. Că și celelalte persoane care au fost cazate în aceiași perioadă cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare căldură .. Laurențiu și Simona

 528. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 529. Totul! Locul foarte curat, curte, liniste, foisor cu gratar. Amabilitatea proprietarilor a fost mai mult decat am intalnit orisiunde, ar putea da lectii oricaror hoteluri. Am recomandat deja locul iar la anul sigur ne vom reintoarce. Felicitari!

 530. Curatenia, dotarea cu frigider a camerei, amabilitatea gazdei, informatiile date

 531. Amplasat intr-o zona foarte buna , acces usor, locatia a fost usor de gasit, puncte bonus pentru locurile de parcare!

 532. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 533. Locația și spațiile de recreere: barul, grătarul și leagănul. Spațiul verde bine întreținut.

 534. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled