Cazare ieftina Piatra Neamt

De multe ori ne uitam dupa cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România

ÔśůÔśůÔśůÔśů Central Plaza Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

C─âsu╚Ťa din p─âdure

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

MEDALE HOME

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament INA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Lovely Place & Lovely Town

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Mika's Home II

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Floarea Soarelui

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

kraus apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Larisa si Ilinca Mitu din Almas, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neam┼ú, Neam┼ú, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Larisa si Ilinca Mitu din Almas, jud. AradCazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Iosif si Ilinca Codru╚Ť din Sacaseni, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neam┼ú, Neam┼ú, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Piatra Neamţ, Neamţ, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Iosif si Ilinca Codru╚Ť din Sacaseni, jud. Satu MareCazare in Piatra Neam┼ú, Neam┼ú, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Lidia si Viorel Tomoiag─â din Rigmani, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neam┼ú, Neam┼ú, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Lidia si Viorel Tomoiagă din Rigmani, jud. MuresCazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Emilian si Carla Albulescu din Seinoiu, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neam┼ú, Neam┼ú, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Piatra Neamţ, Neamţ, România!

  (Emilian si Carla Albulescu din Seinoiu, jud. CalarasiCazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Iulia si Heracleea Oprea din Iclod, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neam┼ú, Neam┼ú, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Piatra Neamţ, Neamţ, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iulia si Heracleea Oprea din Iclod, jud. ClujCazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Melina si Fabiana ╚śerbu din Frasinu, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neam┼ú, Neam┼ú, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Piatra Neamţ, Neamţ, România.

  (Melina si Fabiana ╚śerbu din Frasinu, jud. DambovitaCazare in Piatra Neam┼ú, Neam┼ú, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 1. Camera curata si moderna. Meniul la restaurant foarte bogat și bine pregatit. Mic dejun excelent.

 2. Confort, personal amabil, micul dejun bogat, pozitie excelenta ( se ajunge usor in orice parte a orasului)

 3. Petrecerea de la restaurant. Decorul de s─ârb─âtori ╚Öi promptitudinea de la recep╚Ťie. Voi reveni cu placere! Felicit─âri!

 4. Tot, servicii, ospitalitate, bun sim╚Ť. Primire c─âlduroas─â! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 5. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 6. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 7. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 8. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 9. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 10. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 11. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 12. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 13. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 14. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 15. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 16. A fost curat, am avut lini┼čte deplin─â, zona este excelent─â,proprietari foarte amabili ┼či facilit─â┼úi excelente. Recomand cu ├«ncredere aceast─â loca┼úie!

 17. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 18. Propietarii s-au asigurat ca sederea noastra sa fie cat mai placuta. Am primit recomandari din partea gazdei in ceea ce priveste locurile in care puteam lua masa, activitatile/atractiile turistice. Ba chiar am primit o sticla cu apa din partea dumnealor si ne-au lasat si cateva gustari dulci. Patul a fost foarte confortabil.

 19. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 20. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 21. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu g─âsirea proprieta╚Ťii. Ne-a pl─âcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 22. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 23. – loca╚Ťie excelent─â, aproape de centru – apartamemtul arat─â foarte bine, confortabil ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile – proprietarul foarte amabil ╚Öi de ajutor – locul de parcare chiar ├«n fa╚Ťa apartamentului

 24. Apartamentul este extraordinar din toate punctele de vedere, proprietara foarte amabila, parcare in fata blocului, tot ce ai nevoie la indemana

 25. Camera curata si moderna. Meniul la restaurant foarte bogat și bine pregatit. Mic dejun excelent.

 26. Confort, personal amabil, micul dejun bogat, pozitie excelenta ( se ajunge usor in orice parte a orasului)

 27. Petrecerea de la restaurant. Decorul de s─ârb─âtori ╚Öi promptitudinea de la recep╚Ťie. Voi reveni cu placere! Felicit─âri!

 28. Tot, servicii, ospitalitate, bun sim╚Ť. Primire c─âlduroas─â! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 29. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 30. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 31. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 32. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 33. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 34. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 35. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 36. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 37. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 38. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 39. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 40. A fost curat, am avut lini┼čte deplin─â, zona este excelent─â,proprietari foarte amabili ┼či facilit─â┼úi excelente. Recomand cu ├«ncredere aceast─â loca┼úie!

 41. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 42. Propietarii s-au asigurat ca sederea noastra sa fie cat mai placuta. Am primit recomandari din partea gazdei in ceea ce priveste locurile in care puteam lua masa, activitatile/atractiile turistice. Ba chiar am primit o sticla cu apa din partea dumnealor si ne-au lasat si cateva gustari dulci. Patul a fost foarte confortabil.

 43. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 44. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 45. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu g─âsirea proprieta╚Ťii. Ne-a pl─âcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 46. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 47. – loca╚Ťie excelent─â, aproape de centru – apartamemtul arat─â foarte bine, confortabil ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile – proprietarul foarte amabil ╚Öi de ajutor – locul de parcare chiar ├«n fa╚Ťa apartamentului

 48. Apartamentul este extraordinar din toate punctele de vedere, proprietara foarte amabila, parcare in fata blocului, tot ce ai nevoie la indemana

 49. Camera curata si moderna. Meniul la restaurant foarte bogat și bine pregatit. Mic dejun excelent.

 50. Confort, personal amabil, micul dejun bogat, pozitie excelenta ( se ajunge usor in orice parte a orasului)

 51. Petrecerea de la restaurant. Decorul de s─ârb─âtori ╚Öi promptitudinea de la recep╚Ťie. Voi reveni cu placere! Felicit─âri!

 52. Tot, servicii, ospitalitate, bun sim╚Ť. Primire c─âlduroas─â! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 53. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 54. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 55. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 56. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 57. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 58. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 59. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 60. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 61. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 62. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 63. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 64. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 65. A fost curat, am avut lini┼čte deplin─â, zona este excelent─â,proprietari foarte amabili ┼či facilit─â┼úi excelente. Recomand cu ├«ncredere aceast─â loca┼úie!

 66. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 67. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 68. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 69. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu g─âsirea proprieta╚Ťii. Ne-a pl─âcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 70. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 71. – loca╚Ťie excelent─â, aproape de centru – apartamemtul arat─â foarte bine, confortabil ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile – proprietarul foarte amabil ╚Öi de ajutor – locul de parcare chiar ├«n fa╚Ťa apartamentului

 72. Apartamentul este extraordinar din toate punctele de vedere, proprietara foarte amabila, parcare in fata blocului, tot ce ai nevoie la indemana

 73. Totul a fost perfect.Proprietarul este amabil ┼či condi┼úiile sunt excelente.

 74. Pozi╚Ťionarea excelent─â a propriet─â╚Ťii. Comunicarea facil─â cu stafful. Disponibilitatea personalului.

 75. Foarte curat, spatios, proprietarul foarte amabil, supermarketuri aproape !

 76. Tot, servicii, ospitalitate, bun sim╚Ť. Primire c─âlduroas─â! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 77. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 78. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 79. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 80. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 81. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 82. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 83. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 84. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 85. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 86. A fost curat, am avut lini┼čte deplin─â, zona este excelent─â,proprietari foarte amabili ┼či facilit─â┼úi excelente. Recomand cu ├«ncredere aceast─â loca┼úie!

 87. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 88. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 89. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 90. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 91. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 92. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 93. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu g─âsirea proprieta╚Ťii. Ne-a pl─âcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 94. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 95. – loca╚Ťie excelent─â, aproape de centru – apartamemtul arat─â foarte bine, confortabil ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile – proprietarul foarte amabil ╚Öi de ajutor – locul de parcare chiar ├«n fa╚Ťa apartamentului

 96. Apartamentul este extraordinar din toate punctele de vedere, proprietara foarte amabila, parcare in fata blocului, tot ce ai nevoie la indemana

 97. Tot, servicii, ospitalitate, bun sim╚Ť. Primire c─âlduroas─â! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 98. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 99. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 100. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 101. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 102. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 103. A fost frumos apartamentul,gazda de nota 10.A fost totul foarte frumos.

 104. Apartamentul ne-a surprins intr-un mod foarte placut. Pe langa modul grozav de amenajare, am dispus de tot ce am fi avut nevoie pentru confortul sejurului. Gazda a fost foarte primitoare si ne-a intampinat cu caldura, iar ajutorul dumneaei a fost primit cu bucurie. Recomand sederea la Ambient cu toata inima.

 105. A fost totul ok cu mare placere o sa revenim. ╚śi cu mare drag recomand ╚Öi la al╚Ťii sa mearg─â la Piatra Neam╚Ť. Este o zona foarte frumoasa ╚Öi merit─â vizitat─â, cazativa la Ambiente,merita

 106. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 107. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 108. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 109. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 110. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 111. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 112. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 113. – loca╚Ťie excelent─â, aproape de centru – apartamemtul arat─â foarte bine, confortabil ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile – proprietarul foarte amabil ╚Öi de ajutor – locul de parcare chiar ├«n fa╚Ťa apartamentului

 114. Apartamentul este extraordinar din toate punctele de vedere, proprietara foarte amabila, parcare in fata blocului, tot ce ai nevoie la indemana

 115. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 116. A fost curat, am avut lini┼čte deplin─â, zona este excelent─â,proprietari foarte amabili ┼či facilit─â┼úi excelente. Recomand cu ├«ncredere aceast─â loca┼úie!

 117. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 118. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 119. un loc cu adevarat ca si acasa,cu o gazda primitoare si discreta!

 120. Totul arata exact ca in poze. Locatia foarte buna, aproape de magazine si de mall. Loc de parcare in fata blocului. Apartament curat, linistit si spatios, paturi confortabile. Proprietar amabil si primitor.

 121. Tot, servicii, ospitalitate, bun sim╚Ť. Primire c─âlduroas─â! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 122. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 123. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 124. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 125. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 126. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 127. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 128. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 129. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 130. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 131. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 132. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 133. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 134. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea f─âcut─â si cu siguranta o sa mai revin

 135. Foarte comod amplasat apartamentul. Curat ╚Öi gazde amabile. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 136. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 137. un loc cu adevarat ca si acasa,cu o gazda primitoare si discreta!

 138. Totul arata exact ca in poze. Locatia foarte buna, aproape de magazine si de mall. Loc de parcare in fata blocului. Apartament curat, linistit si spatios, paturi confortabile. Proprietar amabil si primitor.

 139. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 140. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 141. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu g─âsirea proprieta╚Ťii. Ne-a pl─âcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 142. Gazda foarte binevoitoare si punctuala. Apartament modern, are o pozitie excelenta in centrul orasului, camere luminoase cu paturi confortabile, bucatarie, 2 TV, wi-fi, locul de parcare pentru masina exact linga bloc, sub balconul apartamentului, etc. totul a fost perfect pentru o vacanta de familie. Multumim frumos!

 143. Loca╚Ťie excelenta. Centrala. Totul e curat ╚Öi primitor. Gazda prietenoasa.

 144. Loca╚Ťie excelent─â, foarte curat, proprietar foarte amabil.

 145. Camerele curate ,mari, aerisite, baia spatioasa – apa calda instant Personal amabil si cu solutii la orice solicitare

 146. Tot, servicii, ospitalitate, bun sim╚Ť. Primire c─âlduroas─â! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 147. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 148. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 149. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 150. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 151. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 152. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 153. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 154. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 155. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 156. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 157. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 158. A fost curat, am avut lini┼čte deplin─â, zona este excelent─â,proprietari foarte amabili ┼či facilit─â┼úi excelente. Recomand cu ├«ncredere aceast─â loca┼úie!

 159. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 160. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spa╚Ťios ╚Öi nu lipse╚Öte nimic. Gazda este minunata.

 161. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 162. – loca╚Ťie excelent─â, aproape de centru – apartamemtul arat─â foarte bine, confortabil ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile – proprietarul foarte amabil ╚Öi de ajutor – locul de parcare chiar ├«n fa╚Ťa apartamentului

 163. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 164. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 165. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu g─âsirea proprieta╚Ťii. Ne-a pl─âcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 166. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 167. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea f─âcut─â si cu siguranta o sa mai revin

 168. Foarte comod amplasat apartamentul. Curat ╚Öi gazde amabile. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 169. privelistea din camera, curatenia, pat confortabil

 170. Micul dejun foarte calitativ. Camerele curate, destul de spa╚Ťioase.

 171. Camera curata si moderna. Meniul la restaurant foarte bogat și bine pregatit. Mic dejun excelent.

 172. Camerele curate ,mari, aerisite, baia spatioasa – apa calda instant Personal amabil si cu solutii la orice solicitare

 173. Tot, servicii, ospitalitate, bun sim╚Ť. Primire c─âlduroas─â! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 174. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 175. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 176. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 177. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 178. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 179. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea f─âcut─â si cu siguranta o sa mai revin

 180. Foarte comod amplasat apartamentul. Curat ╚Öi gazde amabile. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 181. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 182. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 183. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu g─âsirea proprieta╚Ťii. Ne-a pl─âcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 184. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 185. un loc cu adevarat ca si acasa,cu o gazda primitoare si discreta!

 186. Totul arata exact ca in poze. Locatia foarte buna, aproape de magazine si de mall. Loc de parcare in fata blocului. Apartament curat, linistit si spatios, paturi confortabile. Proprietar amabil si primitor.

 187. Apartamentul este curat, elegant si bine situat, aproape de centru. Proprietarii foarte amabili, m-au ajutat la sosire cu transportul. O locatie perfecta pentru oricine vine in Piatra Neamt si are nevoie de un spatiu pentru cazare.

 188. Gazda este foarte amabila iar garsoniera, inspirat decorata si cu o atmosfera intima si calduroasa, este amplasata aproape de centru istoric si gara/telegondola, intr-o zona linistita a orasului, aproape fara trafic rutier, locatie curata, bucataria complet utilata si patul foarte confortabil!

 189. Am calatorit cu sotia mea din Anglia pentru prima data si am fost cazati la apartment central pentru noua nopti.Apartamentul este bine pozitionat de centru,curat cu gazda bine primitoare gasind tot ce am avut nevoie in locuinta. La mici distante de mers am gasit tot ce am avut nevoie de la banci bancare ,supermacheturi,diverse magazine,restaurante,fast fooduri si baruri de calitate si la mici distante de zonele turistice ale orasului.

 190. Amplasare centrală. Disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 191. Foarte curat Camera spatioasa Priveliste frumoasa Pat foarte mare si confortabil

 192. privelistea din camera, curatenia, pat confortabil

 193. Camerele curate ,mari, aerisite, baia spatioasa – apa calda instant Personal amabil si cu solutii la orice solicitare

 194. Tot, servicii, ospitalitate, bun sim╚Ť. Primire c─âlduroas─â! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 195. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 196. Pensiunea proaspat renovata, camerele foarte curate.

 197. Ieftin si bun, aproape de centru, langa gara si plecate gondola

 198. exact langa locatiiile la care a trebuit sa ajungem totul o.k. !

 199. Impecabil din toate punctele de vedere! Recomand aceasta locatie.

 200. Curatatenie ╚Öi lucruri de calitate. Personalul primitor. Tv mare, camera destul de spa╚Ťioas─â.

 201. Am comandat apa minerala si ospatara mi-a adus plata..,incercand sa ma convinga ca este apa minerala naturala… Este evident ca daca doream apa plata, nu-i ziceam sa imi imi aduca minerala..

 202. Micul dejun este foarte bun si variat. Pensiunea este aproape de oras, la 6 minute de mers cu masina de centru. Transportul public este de asemenea o optiune, statiile de autobuz fiind aproape de pensiune. Terasa din spate este spatioasa si eleganta, are atat spatii de joaca pentru copii cat si mese.

 203. Promptitudinea personalului, marimea camerei, calitatea micului dejun, loc de joaca pentru copii, parcare.

 204. Totul a fost minunat! Recomand cu toată inima!! Mâncarea delicioasa!!!

 205. Personal amabil , cur─â╚Ťenie, confort , raport pre╚Ť-calitate bun, camer─â spa╚Ťioas─â .

 206. At├ót personalul c├ót ╚Öi amplasarea hotelului sunt f bune. M├óncarea bun─â ╚Öi la un pre╚Ť bun. Personalul a fost amabil ╚Öi primitor, f─âc├óndu-te sa te sim╚Ťi ca acasa

 207. Camera foarte spatioasa, condi╚Ťiile de cazare super.

 208. Totul a fost perfect. Eu nu am ce reproșa. Gazdele au fost primitoare. Tot respectul.

 209. Foarte curat, personalul extrem de amabil ╚Öi atent. Micul dejun foarte bun, totul proasp─ât. Am sa revin cu siguran╚Ťa.

 210. Cea mai buna gazda, cea mai buna mancare( micul dejun excelent, dulceata de afine o adevarata delicatete) si cea mai impecabila servire, camera foarte spatioasa, curatenie ca la carte si o vedere superba. De abia asteptam sa revenim in aceasta locatie superba.

 211. Ospitalitatea ,curatenia, prfesionalismul propietarilor de pensiune

 212. O pensiune superba cu o amplasare de vis, o cur─â╚Ťenie impecabila un personal amabil ╚Öi m├óncare foarte gustoasa!

 213. Curatenie,bun gust,liniște,gazde primitoare si mancare buna.

 214. Camerele curate ,mari, aerisite, baia spatioasa – apa calda instant Personal amabil si cu solutii la orice solicitare

 215. Tot, servicii, ospitalitate, bun sim╚Ť. Primire c─âlduroas─â! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 216. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 217. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 218. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 219. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 220. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 221. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 222. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 223. A fost totul ok. Conform descrierii. Amenajat cu gust.

 224. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 225. un loc cu adevarat ca si acasa,cu o gazda primitoare si discreta!

 226. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spa╚Ťios ╚Öi nu lipse╚Öte nimic. Gazda este minunata.

 227. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 228. – loca╚Ťie excelent─â, aproape de centru – apartamemtul arat─â foarte bine, confortabil ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile – proprietarul foarte amabil ╚Öi de ajutor – locul de parcare chiar ├«n fa╚Ťa apartamentului

 229. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 230. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 231. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 232. locatie f buna, centrala, apartament curat, am fost multumiti

 233. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 234. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea f─âcut─â si cu siguranta o sa mai revin

 235. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 236. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 237. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu g─âsirea proprieta╚Ťii. Ne-a pl─âcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 238. Mi-a placut faptul ca ai parte de intimitate , ca a fost multa liniste , personalul amabil , curatenie in camera si baie si mancarea buna la restaurant.

 239. Camere confortabile, frumos dotate si mobilate. Bai spatioase, bine finisate, foarte curate. Personal prietenos si foarte receptiv.

 240. Cur─â╚Ťenia din camera Patul comod Dus mare si comod Mic dejun modest dar complet Cafea excelenta

 241. Apartament cu conditii exceptionale. Curatenie impecabila. Amplasat in centrul orasului. Multumim gazdei pentru amabilitate. O gazda foarte primitoare care ne-a intampinat cu zambetul pe buze. RECOMAND. Pretul foarte bun.

 242. nice position in the city centre. Pozitionat in centrul orasului.

 243. Gazda foarte primitoare, am comunicat foarte bine. Curatenia. Amplasarea in zona centrala centrala. Existanta unui loc de parcare in apropiere. Facilitatile apartamentului.

 244. Excelent Un apartament care arata mult mai bine in realitate decat in fotografii. Am avut tot confortul si facilitatile de care am avut nevoie. A fost o placere sa admiram zilnic pomul inflorit din fata ferestrei (din pacate este doar de sezon).

 245. Apartamentul este curat, elegant si bine situat, aproape de centru. Proprietarii foarte amabili, m-au ajutat la sosire cu transportul. O locatie perfecta pentru oricine vine in Piatra Neamt si are nevoie de un spatiu pentru cazare.

 246. Gazda este foarte amabila iar garsoniera, inspirat decorata si cu o atmosfera intima si calduroasa, este amplasata aproape de centru istoric si gara/telegondola, intr-o zona linistita a orasului, aproape fara trafic rutier, locatie curata, bucataria complet utilata si patul foarte confortabil!

 247. Dou─â dormitoare confortabile.Curat si ├«ngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joac─â e WOW! B─âie╚Ťelul meu(2a5l) a fost mega ├«nc├óntat de gama larg─â de ma╚Öinu╚Ťe si mingi colorate. In apropiere se afl─â un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 248. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 249. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 250. Camera frumoasa, curata, pat mare, vedere frumoasa, personal prietenos.

 251. camera este buna, curatenia este de asemenea buna, hotelul este in centru, a fost ceea ce am asteptat.

 252. Amplasarea, serviciul de parcare oferit gratuit clientilor hotelului, curatenia

 253. Georgeta-viorica mai 5, 2019 at 5:50 am

  Locatie ideala (aflata la punctul de pornire a telegondolei).Curatenie de nota 10, discretie si eleganta! Camere f spatioase aflate intr-o constructie care imbina istoria cu modernismul!

 254. Locatie excelenta, curatenie, personal amabil, raport calitate-pret excelent

 255. Amplasare foarte buna. Lipsa liftului creaza probleme persoanelor in varsta

 256. Micul dejun este foarte bun si variat. Pensiunea este aproape de oras, la 6 minute de mers cu masina de centru. Transportul public este de asemenea o optiune, statiile de autobuz fiind aproape de pensiune. Terasa din spate este spatioasa si eleganta, are atat spatii de joaca pentru copii cat si mese.

 257. Promptitudinea personalului, marimea camerei, calitatea micului dejun, loc de joaca pentru copii, parcare.

 258. Totul a fost minunat! Recomand cu toată inima!! Mâncarea delicioasa!!!

 259. Curat, liniște, acces facil, parcare, Jacuzzi, frumos!

 260. locatia f buna. micul dejun omleta ochiuri trebuie imbunatatit.

 261. Un loc, curat , luxos la care m-aș întoarce cu mare drag

 262. Curatenie, personal amabil, camera spatioasa,mic dejun diversificat

 263. Camera frumoasa, curata, pat mare, vedere frumoasa, personal prietenos.

 264. camera este buna, curatenia este de asemenea buna, hotelul este in centru, a fost ceea ce am asteptat.

 265. Totul a fost super. Te simnti ca la tine acasa. Privelistea este super relaxanta. Multumim gazdelor. Cu siguranta vom reveni

 266. Privelistea este absolut superba. Apartamentul foarte frumos ╚Öi curat, dotat cu orice ai putea avea nevoie. Totul a fost extraordinar, dar cel mai important, gazdele sunt niste oameni minuna╚Ťi care au avut grija sa nu ne lipseasc─â nimic. Ne-au a╚Öteptat cu s─âr─â╚Ťele ╚Öi cornule╚Ťe f─âcute de doamna Ana, iar pentru Revelion ne-au preg─âtit un platou cu pr─âjituri de cas─â, lucru care ne-a impresionat pe to╚Ťi. Sper─âm s─â revenim cat de cur├ónd!

 267. Am fost primiti foarte cald si cu respect. Totul a mers super bine, camerele mari, dotate si foarte confortabil. Nu am dus lipsa de nimic. Ne vom intoarce. Multumim.

 268. totul a fost la un nivel inalt. Va multumesc mult pentru cazere !

 269. Amplasare in centru, la cateva minute de obiective turistice. Apartamentul este decorat cu gust. Centrala proprie e minunata cand ai un copil de 2-3 ani. Utilat complet, excelent pt o vacanta! Intr-un cuvant: excelent!!!! Nota 10.

 270. A fost superb!!!! O amplasare mai mult ca perfecta, 2 min de la orice muzeu al orasului, 5 min pana la telegonbdola… Superb, bravo Apartament Carmen!!!!

 271. Apartament foarte frumos, utilat cu tot ce trebuie . Practic esti ca acasa. Este situat ├«n centrul orasului, foarte aproape de telegondola , gradina zoologic─â. Vederea din balcon este superba. Gazda a fost de nota 10, ne a dat p─âlinc─â si la venire si la plecare ­čÖé de asemenea ne a l─âsat ├«n frigider apa, iaurt, fructe si o sticl─â de vin . Ne am simtit minunat, multumim mult pentru tot!

 272. Amabilitatea gazdei (ne-a asteptat la gara), atentia la confortul nostru (ne-a cerut detalii in avans despre calatorie ca sa stie de ce avem nevoie), curatenia locului, ne-a asteptat cu fructe si mici lucruri utile dupa un drum lung, pana ajungi la magazin sau restaurant.

 273. Camere aerisite, curate, dotate cu strictul necesar, vedere foarte buna spre zona muntoasa, spre oras. Bucataria dotata dintoate punctele de vedere, baie curata. Este bine de urmat, de catre toti cei care inchiriaza spatiile de locuit. Felicitari pentru acel apartament inchiriat. Locatia imobilului aproape de magazine, statii CFR, autobuze, telegondola.

 274. Confort ╚Öi cur─â╚Ťenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 275. Mi-a placut faptul ca ai parte de intimitate , ca a fost multa liniste , personalul amabil , curatenie in camera si baie si mancarea buna la restaurant.

 276. Camere confortabile, frumos dotate si mobilate. Bai spatioase, bine finisate, foarte curate. Personal prietenos si foarte receptiv.

 277. Camere frumoase si spatioase. Pozitionare super cu acces rapid la diverse obiective turistice si nu numai.

 278. Georgeta-viorica mai 10, 2019 at 7:21 pm

  Locatie ideala (aflata la punctul de pornire a telegondolei).Curatenie de nota 10, discretie si eleganta! Camere f spatioase aflate intr-o constructie care imbina istoria cu modernismul!

 279. Locatie excelenta, curatenie, personal amabil, raport calitate-pret excelent

 280. A fost ok , mi-a placut foarte mult peisajul de la balcon , patul foarte confortabil

 281. Micul dejun este foarte bun si variat. Pensiunea este aproape de oras, la 6 minute de mers cu masina de centru. Transportul public este de asemenea o optiune, statiile de autobuz fiind aproape de pensiune. Terasa din spate este spatioasa si eleganta, are atat spatii de joaca pentru copii cat si mese.

 282. Promptitudinea personalului, marimea camerei, calitatea micului dejun, loc de joaca pentru copii, parcare.

 283. Curat, liniște, acces facil, parcare, Jacuzzi, frumos!

 284. locatia f buna. micul dejun omleta ochiuri trebuie imbunatatit.

 285. Un loc, curat , luxos la care m-aș întoarce cu mare drag

 286. Curatenie, personal amabil, camera spatioasa,mic dejun diversificat

 287. Camera frumoasa, curata, pat mare, vedere frumoasa, personal prietenos.

 288. camera este buna, curatenia este de asemenea buna, hotelul este in centru, a fost ceea ce am asteptat.

 289. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 290. A fost totul ok. Conform descrierii. Amenajat cu gust.

 291. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 292. Confort ╚Öi cur─â╚Ťenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 293. Mi-a placut faptul ca ai parte de intimitate , ca a fost multa liniste , personalul amabil , curatenie in camera si baie si mancarea buna la restaurant.

 294. Camere confortabile, frumos dotate si mobilate. Bai spatioase, bine finisate, foarte curate. Personal prietenos si foarte receptiv.

 295. Am petrecut c├óteva zile foarte frumoase, apartamentul este foarte primitor si ofer─â toate condi╚Ťiile necesare unei ╚Öederi pl─âcute.┬á Totul a fost lini╚Ötit ╚Öi pl─âcut. Apartamentul este foarte curat, iar ospitalitatea gazdei ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca acas─â. A fost un sejur de neuitat ╚Öi ne-am sim╚Ťit extraordinar! Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 296. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 297. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 298. Cristianmoise mai 15, 2019 at 6:50 pm

  Loca╚Ťie confortabil─â, aproape de centru. Extrem de curat─â ╚Öi dotat─â cu asolut tot ce este nevoie. Irepro╚Öabil.

 299. Gazda a fost super amabila. Locatia excelenta, sigura si centrala. Apartamentul este curat, frumos amenajat si perfect pentru cupluri. Bonus privelistea de la geam a fost superba.

 300. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 301. Apartamentul este foarte elegant,curat si amenajat cu mult bun gust.Este situat in zona centrala a orasului. Proprietarul este un om extraordinar care a avut amabilitatea de a ne face cateva recomandari turistice . Multumim din suflet ! Recomandam cu toata increderea aceasta locatie!

 302. O gazd─â foare amabil─â, politicoas─â ┼či discret─â, ne pare r─âu c─â nu am apucat s─â discut─âm mai mult. Cur─â┼úenie impecabil─â, dot─âri arhisuficiente, pozi┼úionarea central─â a apartamentului(existen┼úa unui loc de parcare constituie un bonus), cu alte cuvinte, ne-am sim┼úit ca acas─â. Mul┼úumim, d-l Mihai !

 303. Gazda foarte binevoitoare si punctuala. Apartament modern, are o pozitie excelenta in centrul orasului, camere luminoase cu paturi confortabile, bucatarie, 2 TV, wi-fi, locul de parcare pentru masina exact linga bloc, sub balconul apartamentului, etc. totul a fost perfect pentru o vacanta de familie. Multumim frumos!

 304. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spa╚Ťios ╚Öi nu lipse╚Öte nimic. Gazda este minunata.

 305. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 306. – loca╚Ťie excelent─â, aproape de centru – apartamemtul arat─â foarte bine, confortabil ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile – proprietarul foarte amabil ╚Öi de ajutor – locul de parcare chiar ├«n fa╚Ťa apartamentului

 307. Dou─â dormitoare confortabile.Curat si ├«ngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joac─â e WOW! B─âie╚Ťelul meu(2a5l) a fost mega ├«nc├óntat de gama larg─â de ma╚Öinu╚Ťe si mingi colorate. In apropiere se afl─â un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 308. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 309. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 310. Curatenie, personal amabil, camera spatioasa,mic dejun diversificat

 311. Camera frumoasa, curata, pat mare, vedere frumoasa, personal prietenos.

 312. camera este buna, curatenia este de asemenea buna, hotelul este in centru, a fost ceea ce am asteptat.

 313. Totul a fost super. Te simnti ca la tine acasa. Privelistea este super relaxanta. Multumim gazdelor. Cu siguranta vom reveni

 314. Privelistea este absolut superba. Apartamentul foarte frumos ╚Öi curat, dotat cu orice ai putea avea nevoie. Totul a fost extraordinar, dar cel mai important, gazdele sunt niste oameni minuna╚Ťi care au avut grija sa nu ne lipseasc─â nimic. Ne-au a╚Öteptat cu s─âr─â╚Ťele ╚Öi cornule╚Ťe f─âcute de doamna Ana, iar pentru Revelion ne-au preg─âtit un platou cu pr─âjituri de cas─â, lucru care ne-a impresionat pe to╚Ťi. Sper─âm s─â revenim cat de cur├ónd!

 315. Am fost primiti foarte cald si cu respect. Totul a mers super bine, camerele mari, dotate si foarte confortabil. Nu am dus lipsa de nimic. Ne vom intoarce. Multumim.

 316. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria „fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 317. Confort ╚Öi cur─â╚Ťenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 318. Mi-a placut faptul ca ai parte de intimitate , ca a fost multa liniste , personalul amabil , curatenie in camera si baie si mancarea buna la restaurant.

 319. Cristianmoise mai 18, 2019 at 9:51 pm

  Loca╚Ťie confortabil─â, aproape de centru. Extrem de curat─â ╚Öi dotat─â cu asolut tot ce este nevoie. Irepro╚Öabil.

 320. Gazda a fost super amabila. Locatia excelenta, sigura si centrala. Apartamentul este curat, frumos amenajat si perfect pentru cupluri. Bonus privelistea de la geam a fost superba.

 321. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 322. Dou─â dormitoare confortabile.Curat si ├«ngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joac─â e WOW! B─âie╚Ťelul meu(2a5l) a fost mega ├«nc├óntat de gama larg─â de ma╚Öinu╚Ťe si mingi colorate. In apropiere se afl─â un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 323. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 324. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 325. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 326. A fost totul ok. Conform descrierii. Amenajat cu gust.

 327. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 328. locatie f buna, centrala, apartament curat, am fost multumiti

 329. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 330. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea f─âcut─â si cu siguranta o sa mai revin

 331. Am petrecut c├óteva zile foarte frumoase, apartamentul este foarte primitor si ofer─â toate condi╚Ťiile necesare unei ╚Öederi pl─âcute.┬á Totul a fost lini╚Ötit ╚Öi pl─âcut. Apartamentul este foarte curat, iar ospitalitatea gazdei ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca acas─â. A fost un sejur de neuitat ╚Öi ne-am sim╚Ťit extraordinar! Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 332. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 333. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 334. Gazda foarte primitoare, deosebit de curat, foarte spatios.

 335. Personalul foarte amabil; mincare buna, mic dejun clasic acceptabil .

 336. Personalul a fost mai mult decat amabil, curatenia a fost impecabila, chiar am fost impresionat. Mancarea a fost la nivelul asteptarilor. Ne-am simtit foarte bine, comunicarea cu proprietarul a fost excelenta, mai mult decat atat, ne-a ajutat in rezolvarea unei situatii nu tocmai placute, fapt pentru care ii multumim inca o data. Cand vom avea ocazia sa revenim la Piatra Neamt, vom alege cu siguranta aceeasi locatie. Recomand cu drag aceasta pensiune tuturor ce vor sa se simta ca acasa…

 337. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria „fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 338. Confort ╚Öi cur─â╚Ťenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 339. Mi-a placut faptul ca ai parte de intimitate , ca a fost multa liniste , personalul amabil , curatenie in camera si baie si mancarea buna la restaurant.

 340. Super loca╚Ťie ╚Öi foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 341. Cristianmoise mai 25, 2019 at 5:56 am

  Loca╚Ťie confortabil─â, aproape de centru. Extrem de curat─â ╚Öi dotat─â cu asolut tot ce este nevoie. Irepro╚Öabil.

 342. Gazda a fost super amabila. Locatia excelenta, sigura si centrala. Apartamentul este curat, frumos amenajat si perfect pentru cupluri. Bonus privelistea de la geam a fost superba.

 343. Dou─â dormitoare confortabile.Curat si ├«ngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joac─â e WOW! B─âie╚Ťelul meu(2a5l) a fost mega ├«nc├óntat de gama larg─â de ma╚Öinu╚Ťe si mingi colorate. In apropiere se afl─â un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 344. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 345. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 346. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 347. A fost totul ok. Conform descrierii. Amenajat cu gust.

 348. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 349. Totul a fost extrem de placut. Apartamentul este foarte frumos amenajat, curat,utilat , personalul foarte amabil. La 50m se afla un mall. Cu siguranta aici o sa ne cazam cand mai mergem la Piatra Neamt.

 350. Apartamentul foarte mare si frumos mobilat,bucataria foarte dotata,parcare in curte sau in parcarea de la Mall,centrala proprie . Gazdele foarte primitoare,care ne-au dat informatii despre locatiile turistice din imprejurimi ….. The flat was very large and well-furnished,the kitchen was very well-equipped,parking lot in the yard or in the parking lot of the Mall…..The hosts were very friendly……..

 351. Amplasat langa supermarket , loc de parcare , cur─â╚Ťenie , gazda primitoare, buc─ât─ârie utilat─â , living spa╚Ťios ╚Öi luminos , totul la superlativ ! Recomand cu drag!

 352. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spa╚Ťios ╚Öi nu lipse╚Öte nimic. Gazda este minunata.

 353. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 354. – loca╚Ťie excelent─â, aproape de centru – apartamemtul arat─â foarte bine, confortabil ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile – proprietarul foarte amabil ╚Öi de ajutor – locul de parcare chiar ├«n fa╚Ťa apartamentului

 355. Apartamentul este foarte elegant,curat si amenajat cu mult bun gust.Este situat in zona centrala a orasului. Proprietarul este un om extraordinar care a avut amabilitatea de a ne face cateva recomandari turistice . Multumim din suflet ! Recomandam cu toata increderea aceasta locatie!

 356. O gazd─â foare amabil─â, politicoas─â ┼či discret─â, ne pare r─âu c─â nu am apucat s─â discut─âm mai mult. Cur─â┼úenie impecabil─â, dot─âri arhisuficiente, pozi┼úionarea central─â a apartamentului(existen┼úa unui loc de parcare constituie un bonus), cu alte cuvinte, ne-am sim┼úit ca acas─â. Mul┼úumim, d-l Mihai !

 357. Gazda foarte binevoitoare si punctuala. Apartament modern, are o pozitie excelenta in centrul orasului, camere luminoase cu paturi confortabile, bucatarie, 2 TV, wi-fi, locul de parcare pentru masina exact linga bloc, sub balconul apartamentului, etc. totul a fost perfect pentru o vacanta de familie. Multumim frumos!

 358. Micul dejun e indestulator si variat. Locatia f buna, camerele curate si personalul foarte prompt.

 359. Locatia. Hotelul este amplasat central. Camera in care am stat a fost mare, spatioasa si frumos amenajata.

 360. Curatenie, personal amabil, camera spatioasa,mic dejun diversificat

 361. Locatia foarte buna chiar in centrul orasului,aproape de gara si de telegondola.

 362. Camere frumoase si spatioase. Pozitionare super cu acces rapid la diverse obiective turistice si nu numai.

 363. Georgeta-viorica iunie 1, 2019 at 12:52 am

  Locatie ideala (aflata la punctul de pornire a telegondolei).Curatenie de nota 10, discretie si eleganta! Camere f spatioase aflate intr-o constructie care imbina istoria cu modernismul!

 364. Camera dubla superioara. Este f spatioasa si curata, una dintre cele mai spatioase in care am stat. Personal amabil , cafea buna , priveliste frumoasa.

 365. Very nice staff, they offered me two rooms and let me chose which one I preferred. Although located at the street, it was very quiet and I slept well. Breakfast is not included, but can be added at very low cost (and is delicious).

 366. Ich bin Reiseradler. Die sichere Unterbringung des Fahrrades war kein Problem. Alles top, inkl Internet. Gutes Restaurant im Haus. Gerne wieder ludwigontour.wordpress.com

 367. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 368. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria „fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 369. Confort ╚Öi cur─â╚Ťenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 370. Super loca╚Ťie ╚Öi foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 371. Loca╚Ťie confortabil─â, aproape de centru. Extrem de curat─â ╚Öi dotat─â cu asolut tot ce este nevoie. Irepro╚Öabil.

 372. Gazda a fost super amabila. Locatia excelenta, sigura si centrala. Apartamentul este curat, frumos amenajat si perfect pentru cupluri. Bonus privelistea de la geam a fost superba.

 373. Locatia este accesibila , la sosea pe DN 15 Piatra Neamt-Bicaz, la iesirea din Piatra Neamt. Raport calitate pret bun. Mobilier si dotari recente, pat confortabil, miros placut in camera . Toaleta curata dotata cu tot ce trebuie. Mic dejun decent pentru 20 lei/persoana : omleta, unt, salam, kaiser,masline,ceai/cafea, gem de mere bio (productie proprie),banane, croissant.

 374. Camera spatioasa, curatenie, bine amplasata. Excelenta

 375. Curat, liniște, acces facil, parcare, Jacuzzi, frumos!

 376. Peisajul frumos care te relaxeaza, amplasarea aproape de oras, parcarea incapatoare, personalul discret, etc’ voi reveni ╚Öi data viitoare aici cu placere’

 377. Personal foarte amabil, curat in camera, aproape de oras.

 378. Curatenie maxima,primire calduroasa, camera amenajata cu gust,confort, patul comod

 379. Camera foarte spatioasa,curata si un miros foarte placut! Personalul foarte amabil si primitor! O locatie excelenta!

 380. Personal deosebit de amabil, promptitudine și profesionalism Camere curate si saltea foarte comoda Recomand cu drag!

 381. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea ,seriozitatea ………Nota10+

 382. Personal discret dar disponibil la nevoie, camere extrem de curate si bine ├«ntre╚Ťinute, mini bar plin, vedere superba c─âtre muntele Pietricica, restaurant ok. Piatra Neamt.. oras superb!

 383. Micul dejun e indestulator si variat. Locatia f buna, camerele curate si personalul foarte prompt.

 384. Locatia. Hotelul este amplasat central. Camera in care am stat a fost mare, spatioasa si frumos amenajata.

 385. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 386. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria „fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 387. Confort ╚Öi cur─â╚Ťenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 388. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 389. Super loca╚Ťie ╚Öi foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 390. Loca╚Ťie confortabil─â, aproape de centru. Extrem de curat─â ╚Öi dotat─â cu asolut tot ce este nevoie. Irepro╚Öabil.

 391. Dou─â dormitoare confortabile.Curat si ├«ngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joac─â e WOW! B─âie╚Ťelul meu(2a5l) a fost mega ├«nc├óntat de gama larg─â de ma╚Öinu╚Ťe si mingi colorate. In apropiere se afl─â un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 392. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 393. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 394. Amabilitate gazde… cur─â╚Ťenie dot─âri loca╚Ťie confort…

 395. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 396. A fost totul ok. Conform descrierii. Amenajat cu gust.

 397. Totul a fost extrem de placut. Apartamentul este foarte frumos amenajat, curat,utilat , personalul foarte amabil. La 50m se afla un mall. Cu siguranta aici o sa ne cazam cand mai mergem la Piatra Neamt.

 398. Apartamentul foarte mare si frumos mobilat,bucataria foarte dotata,parcare in curte sau in parcarea de la Mall,centrala proprie . Gazdele foarte primitoare,care ne-au dat informatii despre locatiile turistice din imprejurimi ….. The flat was very large and well-furnished,the kitchen was very well-equipped,parking lot in the yard or in the parking lot of the Mall…..The hosts were very friendly……..

 399. Amplasat langa supermarket , loc de parcare , cur─â╚Ťenie , gazda primitoare, buc─ât─ârie utilat─â , living spa╚Ťios ╚Öi luminos , totul la superlativ ! Recomand cu drag!

 400. Mobila de bucatarie ­čÖé Pozitionarea in centru (cu zgomotul de rigoare) Patul e bun, dar noi am gasit lenjerie care mirosea urat, am cerut alta

 401. Foarte confortabil, amplasament ultracentral, gazda primitoare.

 402. The thematics of the rooms were pleasing, the lobby and main area being a nice hint of green and the dorm being a really deep pink. Got a really refreshing sleep because the curtains blocked most of the sun

 403. Am petrecut c├óteva zile foarte frumoase, apartamentul este foarte primitor si ofer─â toate condi╚Ťiile necesare unei ╚Öederi pl─âcute.┬á Totul a fost lini╚Ötit ╚Öi pl─âcut. Apartamentul este foarte curat, iar ospitalitatea gazdei ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca acas─â. A fost un sejur de neuitat ╚Öi ne-am sim╚Ťit extraordinar! Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 404. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 405. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 406. Personal discret dar disponibil la nevoie, camere extrem de curate si bine ├«ntre╚Ťinute, mini bar plin, vedere superba c─âtre muntele Pietricica, restaurant ok. Piatra Neamt.. oras superb!

 407. Micul dejun e indestulator si variat. Locatia f buna, camerele curate si personalul foarte prompt.

 408. Locatia. Hotelul este amplasat central. Camera in care am stat a fost mare, spatioasa si frumos amenajata.

 409. Locatia foarte buna chiar in centrul orasului,aproape de gara si de telegondola.

 410. Camere frumoase si spatioase. Pozitionare super cu acces rapid la diverse obiective turistice si nu numai.

 411. Georgeta-viorica iunie 15, 2019 at 12:31 am

  Locatie ideala (aflata la punctul de pornire a telegondolei).Curatenie de nota 10, discretie si eleganta! Camere f spatioase aflate intr-o constructie care imbina istoria cu modernismul!

 412. Un loc superb, cu terasa ╚Öi gr─âdina foarte frumoasa ╚Öi o lini╚Öte … personalul amabil, cel mai frumos loc din acest ora╚Ö, meniu diversificat, m├óncare excelenta! Revin cu siguran╚Ťa

 413. A fost ok , mi-a placut foarte mult peisajul de la balcon , patul foarte confortabil

 414. Micul dejun este foarte bun si variat. Pensiunea este aproape de oras, la 6 minute de mers cu masina de centru. Transportul public este de asemenea o optiune, statiile de autobuz fiind aproape de pensiune. Terasa din spate este spatioasa si eleganta, are atat spatii de joaca pentru copii cat si mese.

 415. Amplasarea este foarte aproape de centru. Conditiile din camera sunt bune, curatenie.Camerele au balcon. Dispune de bucatarie dotata cu tot ce este necesar. Are loc de parcare in curte.

 416. Ne-a placut in mod deosebit amplasarea vilei…in centrul orasului dar totusi intr-o zona linistita, apoi curatenia si gazdele.

 417. Curatenie, bucataria utilata complet. Avand in vedere pretul si conditiile , mi s-a parut foarte avantajos .

 418. Gheorghita-andrei iunie 15, 2019 at 12:31 am

  Camera este foarte mare,mobilierul este nou.Curatenia demna de l─âudat.Cu siguranta as reveni la aceasta loca╚Ťie!

 419. A fost foarte bine pentru noi, conditii mult mai bune fata de alte locatii in care costul a fost superior. Sper sa revenim cat de curand, amabilitatea personalului chiar merita sa poposesti in aceasta locatie. Deasemeni, cel putin din camera ocupata de noi, peisajul a fost deosebit, o placere sa te trezesti sa vezi muntii in toata splendoarea lor, eventual sub fuioare de ceata. Pentru cei ce apreciaza – pentru mine a fost un plus – de pe terasa camerei aveam priveliste si spre casa Domnului – biserica locala – lucru linistitor, cred eu.

 420. Comfortul camerei, personalul, privelistea, piscina,sauna.

 421. Frig in camera pe timp de zi , domnul care se ocupa de pensiune a zis ca ziua opre╚Öte c─âldura doar noaptea ii da drumu , internetul nu func╚Ťiona deloc , am facut hotspot de pe telefon sa putem folosi internetul.

 422. foarte confortabil patul camera calduroasa si liniste

 423. The place is exactly what you should expect for that money. The staff was nice and it was really fun to comunicate with them! The room was just what you needed – a bed, bathroom (really small and who has never seen this 2in1 concept of shower and toilet as one place might be a bit surprised), wifi and hanger. Not really in the city centre but also not ridiculously far. I liked that place. It was fun!

 424. Totul a fost perfect. Eu nu am ce reproșa. Gazdele au fost primitoare. Tot respectul.

 425. Foarte curat, personalul extrem de amabil ╚Öi atent. Micul dejun foarte bun, totul proasp─ât. Am sa revin cu siguran╚Ťa.

 426. Cea mai buna gazda, cea mai buna mancare( micul dejun excelent, dulceata de afine o adevarata delicatete) si cea mai impecabila servire, camera foarte spatioasa, curatenie ca la carte si o vedere superba. De abia asteptam sa revenim in aceasta locatie superba.

 427. Camera spa╚Ťioas─â, raport calitate & pre╚Ť, mochet─â in camere ╚Öi pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 428. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 429. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria „fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 430. Cur─â╚Ťenie , confort ╚Öi un mic dejun delicios ! Personal foarte dr─âgu╚Ť 🍀Revin cu pl─âcere 🎊🎊☀️

 431. – camera excelenta, curat cu aer conditionat – parcare la hotel ok – personal ok – dulceata de cirese de la micul dejun – exceptionala!

 432. Personal discret dar disponibil la nevoie, camere extrem de curate si bine ├«ntre╚Ťinute, mini bar plin, vedere superba c─âtre muntele Pietricica, restaurant ok. Piatra Neamt.. oras superb!

 433. Camera spa╚Ťioas─â, raport calitate & pre╚Ť, mochet─â in camere ╚Öi pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 434. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 435. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria „fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 436. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 437. Super loca╚Ťie ╚Öi foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 438. Loca╚Ťie confortabil─â, aproape de centru. Extrem de curat─â ╚Öi dotat─â cu asolut tot ce este nevoie. Irepro╚Öabil.

 439. Serviciu impecabil, curat ╚Öi toate facilit─â╚Ťile necesare!

 440. Dou─â dormitoare confortabile.Curat si ├«ngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joac─â e WOW! B─âie╚Ťelul meu(2a5l) a fost mega ├«nc├óntat de gama larg─â de ma╚Öinu╚Ťe si mingi colorate. In apropiere se afl─â un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 441. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 442. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistit─â.

 443. Amabilitate gazde… cur─â╚Ťenie dot─âri loca╚Ťie confort…

 444. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 445. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 446. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! ­čÖé

 447. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 448. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 449. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spa╚Ťios ╚Öi nu lipse╚Öte nimic. Gazda este minunata.

 450. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 451. Super! Curat, confortabil, loca╚Ťie excelenta, gazda de nota 10. Mul╚Ťumim,

 452. Curat, acces facil, pozitionare f bun─â, gazde amabile

 453. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 454. Cur─â╚Ťenie , confort ╚Öi un mic dejun delicios ! Personal foarte dr─âgu╚Ť 🍀Revin cu pl─âcere 🎊🎊☀️

 455. – camera excelenta, curat cu aer conditionat – parcare la hotel ok – personal ok – dulceata de cirese de la micul dejun – exceptionala!

 456. Personal discret dar disponibil la nevoie, camere extrem de curate si bine ├«ntre╚Ťinute, mini bar plin, vedere superba c─âtre muntele Pietricica, restaurant ok. Piatra Neamt.. oras superb!

 457. Camera mare, pat comfortabil, baie ok, mic dejun destul de variat si bun, tip bufet.

 458. Camera spa╚Ťioas─â, raport calitate & pre╚Ť, mochet─â in camere ╚Öi pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 459. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 460. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 461. Super loca╚Ťie ╚Öi foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 462. Loca╚Ťie confortabil─â, aproape de centru. Extrem de curat─â ╚Öi dotat─â cu asolut tot ce este nevoie. Irepro╚Öabil.

 463. Serviciu impecabil, curat ╚Öi toate facilit─â╚Ťile necesare!

 464. Dou─â dormitoare confortabile.Curat si ├«ngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joac─â e WOW! B─âie╚Ťelul meu(2a5l) a fost mega ├«nc├óntat de gama larg─â de ma╚Öinu╚Ťe si mingi colorate. In apropiere se afl─â un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 465. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 466. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistit─â.

 467. Amabilitate gazde… cur─â╚Ťenie dot─âri loca╚Ťie confort…

 468. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 469. Super! Curat, confortabil, loca╚Ťie excelenta, gazda de nota 10. Mul╚Ťumim,

 470. Curat, acces facil, pozitionare f bun─â, gazde amabile

 471. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 472. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 473. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spa╚Ťios ╚Öi nu lipse╚Öte nimic. Gazda este minunata.

 474. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 475. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 476. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! ­čÖé

 477. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 478. Cur─â╚Ťenie , confort ╚Öi un mic dejun delicios ! Personal foarte dr─âgu╚Ť 🍀Revin cu pl─âcere 🎊🎊☀️

 479. – camera excelenta, curat cu aer conditionat – parcare la hotel ok – personal ok – dulceata de cirese de la micul dejun – exceptionala!

 480. Personal discret dar disponibil la nevoie, camere extrem de curate si bine ├«ntre╚Ťinute, mini bar plin, vedere superba c─âtre muntele Pietricica, restaurant ok. Piatra Neamt.. oras superb!

 481. Camera mare, pat comfortabil, baie ok, mic dejun destul de variat si bun, tip bufet.

 482. Camera spa╚Ťioas─â, raport calitate & pre╚Ť, mochet─â in camere ╚Öi pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 483. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 484. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 485. Super loca╚Ťie ╚Öi foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 486. Loca╚Ťie confortabil─â, aproape de centru. Extrem de curat─â ╚Öi dotat─â cu asolut tot ce este nevoie. Irepro╚Öabil.

 487. Serviciu impecabil, curat ╚Öi toate facilit─â╚Ťile necesare!

 488. Dou─â dormitoare confortabile.Curat si ├«ngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joac─â e WOW! B─âie╚Ťelul meu(2a5l) a fost mega ├«nc├óntat de gama larg─â de ma╚Öinu╚Ťe si mingi colorate. In apropiere se afl─â un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 489. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 490. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistit─â.

 491. Amabilitate gazde… cur─â╚Ťenie dot─âri loca╚Ťie confort…

 492. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 493. Super! Curat, confortabil, loca╚Ťie excelenta, gazda de nota 10. Mul╚Ťumim,

 494. Curat, acces facil, pozitionare f bun─â, gazde amabile

 495. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 496. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 497. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spa╚Ťios ╚Öi nu lipse╚Öte nimic. Gazda este minunata.

 498. Raport calitate/pre┼ú ok!Foarte curat,decor modern ┼či o gazd─â primitoare!

 499. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 500. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! ­čÖé

 501. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 502. Hotelul este pozi╚Ťionat foarte bine ├«n Piatra Neam╚Ť, ├«n apropierea Pietricic─âi. Am fost cazat de mai multe ori la acest hotel ╚Öi mi-a pl─âcut personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea de la micul – dejun. Recomand cu c─âldur─â acest hotel at├ót pentru c─âl─âtorii ├«n interes de serviciu c├ót ╚Öi vacan╚Ťe.

 503. Mic dejun proasp─ât, cur─â╚Ťenie exemplara. Chiar dac─â este situat in centru, zona este foarte lini╚Ötita.

 504. Camera a fost superba! Orasul curat, plin de verdeata si de viata! Oameni frumosi!!!

 505. Camera mare, pat comfortabil, baie ok, mic dejun destul de variat si bun, tip bufet.

 506. Camera spa╚Ťioas─â, raport calitate & pre╚Ť, mochet─â in camere ╚Öi pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 507. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 508. Ce mi-a pl─âcut e faptul c─â totul e cu mult mai bine dec├ót ce se vede ├«n poze. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, ustensilele ╚Öi frumuse╚Ťea camerei sunt ceea ce orice c─âl─âtor are nevoie. E lini╚Öte, bine echipat ╚Öi raportul pre╚Ť/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toat─â inima!

 509. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 510. Super loca╚Ťie ╚Öi foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 511. Serviciu impecabil, curat ╚Öi toate facilit─â╚Ťile necesare!

 512. Dou─â dormitoare confortabile.Curat si ├«ngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joac─â e WOW! B─âie╚Ťelul meu(2a5l) a fost mega ├«nc├óntat de gama larg─â de ma╚Öinu╚Ťe si mingi colorate. In apropiere se afl─â un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 513. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 514. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistit─â.

 515. Amabilitate gazde… cur─â╚Ťenie dot─âri loca╚Ťie confort…

 516. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 517. Super! Curat, confortabil, loca╚Ťie excelenta, gazda de nota 10. Mul╚Ťumim,

 518. Curat, acces facil, pozitionare f bun─â, gazde amabile

 519. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 520. Totul impecabil ,Nico la in hotel de cinci stele nu gasesti luxul si confortul de aici!

 521. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 522. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spa╚Ťios ╚Öi nu lipse╚Öte nimic. Gazda este minunata.

 523. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 524. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! ­čÖé

 525. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 526. Revin intotdeauna cu placere la acest hotel. Micul dejun, curatenia, mirosul din camere si din hotel sunt la cel mai inalt nivel. s-a rezolvat si problema cu plata parcarii (clientii hotelului beneficiaza de parcare gratuita). Este un hotel care isi respecta standardul

 527. Patul extrem de confortabil, camera curata, personalul extraordinar de dragut. Am facut late ceck-in la ora 18.00 si nu mi s-a perceput nici o taxa. Room service-ul ireprosabil. La receptie super personalul, foarte saritor si de ajutor. Revenim oricand cu drag.

 528. Camera mare, curata. Personal profesionist, amabil. Mic dejun perfect.

 529. Camera mare, pat comfortabil, baie ok, mic dejun destul de variat si bun, tip bufet.

 530. Camera spa╚Ťioas─â, raport calitate & pre╚Ť, mochet─â in camere ╚Öi pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 531. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 532. Ce mi-a pl─âcut e faptul c─â totul e cu mult mai bine dec├ót ce se vede ├«n poze. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, ustensilele ╚Öi frumuse╚Ťea camerei sunt ceea ce orice c─âl─âtor are nevoie. E lini╚Öte, bine echipat ╚Öi raportul pre╚Ť/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toat─â inima!

 533. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 534. Super loca╚Ťie ╚Öi foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 535. Serviciu impecabil, curat ╚Öi toate facilit─â╚Ťile necesare!

 536. Dou─â dormitoare confortabile.Curat si ├«ngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joac─â e WOW! B─âie╚Ťelul meu(2a5l) a fost mega ├«nc├óntat de gama larg─â de ma╚Öinu╚Ťe si mingi colorate. In apropiere se afl─â un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 537. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 538. Super! Curat, confortabil, loca╚Ťie excelenta, gazda de nota 10. Mul╚Ťumim,

 539. Curat, acces facil, pozitionare f bun─â, gazde amabile

 540. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 541. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 542. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! ­čÖé

 543. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 544. Apartament spaţios, frumos amenajat, cu loc de parcare inclus.

 545. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistit─â.

 546. Amabilitate gazde… cur─â╚Ťenie dot─âri loca╚Ťie confort…

 547. Totul impecabil ,Nico la in hotel de cinci stele nu gasesti luxul si confortul de aici!

 548. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 549. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spa╚Ťios ╚Öi nu lipse╚Öte nimic. Gazda este minunata.

 550. Amplasarea, cur─â╚Ťenia,confortul. Un hotel cu stil.

 551. Pozi╚Ťie, camere, decor, ambian╚Ť─â, servicii,angaja╚Ťi, facilit─â╚Ťi, muzic─â jazz din lobby pe care am auzit-o asear─â 🙂, mic dejun, check in, check out. Felicit─âri Central Plaza! Voi reveni clar…🙂

 552. Revin intotdeauna cu placere la acest hotel. Micul dejun, curatenia, mirosul din camere si din hotel sunt la cel mai inalt nivel. s-a rezolvat si problema cu plata parcarii (clientii hotelului beneficiaza de parcare gratuita). Este un hotel care isi respecta standardul

 553. Foarte confortabil, mic dejun ok, cur─â╚Ťenie, personalul foarte atent la nevoile clientului!

 554. Camera mare, pat comfortabil, baie ok, mic dejun destul de variat si bun, tip bufet.

 555. Camera spa╚Ťioas─â, raport calitate & pre╚Ť, mochet─â in camere ╚Öi pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 556. Serviciu impecabil, curat ╚Öi toate facilit─â╚Ťile necesare!

 557. Dou─â dormitoare confortabile.Curat si ├«ngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joac─â e WOW! B─âie╚Ťelul meu(2a5l) a fost mega ├«nc├óntat de gama larg─â de ma╚Öinu╚Ťe si mingi colorate. In apropiere se afl─â un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 558. Totul. Desi copiii nostri sunt adul╚Ťi, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicit─âri.

 559. Ce mi-a pl─âcut e faptul c─â totul e cu mult mai bine dec├ót ce se vede ├«n poze. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, ustensilele ╚Öi frumuse╚Ťea camerei sunt ceea ce orice c─âl─âtor are nevoie. E lini╚Öte, bine echipat ╚Öi raportul pre╚Ť/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toat─â inima!

 560. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 561. Super loca╚Ťie ╚Öi foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 562. Super! Curat, confortabil, loca╚Ťie excelenta, gazda de nota 10. Mul╚Ťumim,

 563. Curat, acces facil, pozitionare f bun─â, gazde amabile

 564. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 565. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 566. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! ­čÖé

 567. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 568. Totul impecabil ,Nico la in hotel de cinci stele nu gasesti luxul si confortul de aici!

 569. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 570. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spa╚Ťios ╚Öi nu lipse╚Öte nimic. Gazda este minunata.

 571. Apartament spaţios, frumos amenajat, cu loc de parcare inclus.

 572. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistit─â.

 573. Amabilitate gazde… cur─â╚Ťenie dot─âri loca╚Ťie confort…

 574. Amabilitatea personalului, mic dejun bun. Cafeaua de la bar, oferită la micul dejun, a fost de nota 10. Mâncare bună si proaspata, servită in restaurant.

 575. Bufet suedez, OK! Receptia foarte placuta si atotstiutoare. Baietii amabili si prompti. Aer curat si destula liniste, chiar daca locatia e la sosea. Camera curata, design modern.

 576. Micul dejun ok, personal foarte amabil, totul ok.

 577. Curat, camera spatioase, baia putin cam stramta. Mic-dejun generos. Am servit cină în barul hotelului (in restaurant nu am fost), unde mâncarea a fost gustoasă.

 578. camera ok, micul dejun de 5 stele , personal amabil

 579. A fost minunat. Personalul dragut. Mancarea execelnta. Micul dejun perfect.

 580. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! C├ónd vom mai avea drum prin Piatra Neam╚Ť sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 581. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 582. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mul╚Ťumim.

 583. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 584. Ce mi-a pl─âcut e faptul c─â totul e cu mult mai bine dec├ót ce se vede ├«n poze. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, ustensilele ╚Öi frumuse╚Ťea camerei sunt ceea ce orice c─âl─âtor are nevoie. E lini╚Öte, bine echipat ╚Öi raportul pre╚Ť/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toat─â inima!

 585. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 586. A fost proasp─ât croasantul? A fost confortabil patul?Da , totul a fost ok..

 587. Super! Curat, confortabil, loca╚Ťie excelenta, gazda de nota 10. Mul╚Ťumim,

 588. Curat, acces facil, pozitionare f bun─â, gazde amabile

 589. Apartamentul este decorat cu foarte mult bun gust, este confortabil ╚Öi dotat cu absolut tot ce trebuie. Este situat ├«ntr – un cartier lini╚Ötit. Are loc de parcare privat, ├«n fa╚Ťa locuin╚Ťei. Proprietara este foarte amabil─â ╚Öi atent─â cu oaspe╚Ťii. Am avut un sejur minunat ╚Öi-i mul╚Ťumim doamnei pentru acest lucru. Vom reveni, cu siguran╚Ť─â, cu foarte mult─â pl─âcere.

 590. Foarte bine amplasat, multa liniste si o proprietara de nota 10.

 591. Excelent Un apartament care arata mult mai bine in realitate decat in fotografii. Am avut tot confortul si facilitatile de care am avut nevoie. A fost o placere sa admiram zilnic pomul inflorit din fata ferestrei (din pacate este doar de sezon).

 592. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 593. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! ­čÖé

 594. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 595. Privelistea si aerul curat,dintr-un orasel care merita vazut.

 596. Mi a pl─âcut ca apartamentul este pozi╚Ťionat ├«n centrul ora╚Öului.

 597. Ieftin. Spatios. Frigider mare. Amplasament bun (dimineata se zarea Ocolasul Mare din balcon). Predarea cheilor fara intarziere. Comunicare buna.

 598. Cam tot,pozitie,confort,personal,mic dejun.Conform asteptarilor.

 599. Curat, camera spatioase, baia putin cam stramta. Mic-dejun generos. Am servit cină în barul hotelului (in restaurant nu am fost), unde mâncarea a fost gustoasă.

 600. camera ok, micul dejun de 5 stele , personal amabil

 601. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 602. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 603. Mic dejun bogat si diversificat, personal amabil, curatenie. Este o locatie foarte frumosa potrivita pentru orice ocazie.

 604. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! C├ónd vom mai avea drum prin Piatra Neam╚Ť sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 605. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 606. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mul╚Ťumim.

 607. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 608. Ce mi-a pl─âcut e faptul c─â totul e cu mult mai bine dec├ót ce se vede ├«n poze. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, ustensilele ╚Öi frumuse╚Ťea camerei sunt ceea ce orice c─âl─âtor are nevoie. E lini╚Öte, bine echipat ╚Öi raportul pre╚Ť/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toat─â inima!

 609. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 610. A fost proasp─ât croasantul? A fost confortabil patul?Da , totul a fost ok..

 611. Super! Curat, confortabil, loca╚Ťie excelenta, gazda de nota 10. Mul╚Ťumim,

 612. Curat, acces facil, pozitionare f bun─â, gazde amabile

 613. Privelistea si aerul curat,dintr-un orasel care merita vazut.

 614. Mi a pl─âcut ca apartamentul este pozi╚Ťionat ├«n centrul ora╚Öului.

 615. Ieftin. Spatios. Frigider mare. Amplasament bun (dimineata se zarea Ocolasul Mare din balcon). Predarea cheilor fara intarziere. Comunicare buna.

 616. Totul ok!!! Doamna placuta,primitoare Loca╚Ťia ne-a placut fiind la parter, zona lini╚Ötit─â Este o cazare pe gustul celor ce vor s─â se relaxeze

 617. Apartamentul este decorat cu foarte mult bun gust, este confortabil ╚Öi dotat cu absolut tot ce trebuie. Este situat ├«ntr – un cartier lini╚Ötit. Are loc de parcare privat, ├«n fa╚Ťa locuin╚Ťei. Proprietara este foarte amabil─â ╚Öi atent─â cu oaspe╚Ťii. Am avut un sejur minunat ╚Öi-i mul╚Ťumim doamnei pentru acest lucru. Vom reveni, cu siguran╚Ť─â, cu foarte mult─â pl─âcere.

 618. Foarte bine amplasat, multa liniste si o proprietara de nota 10.

 619. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 620. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! ­čÖé

 621. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 622. Micul dejun a fost bun dar nu foarte diversificat. Camerele curate si aerisite, mobilierul este de calitate. patul confortabil.

 623. Cam tot,pozitie,confort,personal,mic dejun.Conform asteptarilor.

 624. Curat, camera spatioase, baia putin cam stramta. Mic-dejun generos. Am servit cină în barul hotelului (in restaurant nu am fost), unde mâncarea a fost gustoasă.

 625. O caban─â foarte frumoas─â , cu toate utilit─â╚Ťile, cu o saun─â ╚Öi un ╚Öemineu foarte practice si relaxante pentru un weekend ├«n doi. Ne-am sim╚Ťit extraordinar, vom reveni c├ót de cur├ónd.

 626. Este un loc minunat si linistit, ideal pentru familiile cu copii. Foarte curat si elegant, gazda foarte draguta. Noi am fost fost cu trei copii, am avut padurea in spatele casei, curtea mare unde au putut alerga in voie, am facut foc in fiecare seara.In curte au venit veverite 😀

 627. Gazda ne-a ├«nt├ómpinat cu mare drag, loca╚Ťia e superb─â ╚Öi totul foarte curat. Efectiv, s-au g├óndit la tot ce ai avea nevoie pentru un sejur super relaxant. Se vede ca s-a investit cu suflet… Recomand cu c─âldur─â…╚Öi r─âcoare (de munte 🌲) 🤩😍!!!

 628. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 629. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 630. Mic dejun bogat si diversificat, personal amabil, curatenie. Este o locatie foarte frumosa potrivita pentru orice ocazie.

 631. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 632. Ce mi-a pl─âcut e faptul c─â totul e cu mult mai bine dec├ót ce se vede ├«n poze. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, ustensilele ╚Öi frumuse╚Ťea camerei sunt ceea ce orice c─âl─âtor are nevoie. E lini╚Öte, bine echipat ╚Öi raportul pre╚Ť/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toat─â inima!

 633. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 634. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! C├ónd vom mai avea drum prin Piatra Neam╚Ť sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 635. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 636. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mul╚Ťumim.

 637. Un apartament curat si bine pus la punct, cu o gazda foarte draguta!

 638. Multumim doamnei care a fost foarte amabila. Apartamentul este situat central, este foarte curat si amenajat cu bun gust. Doamna Spiridonescu este un artist si un om foarte sufletist. Multumim pentru pireul de castane!!!

 639. Totul ok!!! Doamna placuta,primitoare Loca╚Ťia ne-a placut fiind la parter, zona lini╚Ötit─â Este o cazare pe gustul celor ce vor s─â se relaxeze

 640. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 641. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! ­čÖé

 642. Gazda foarte amabil─â, ne-a a╚Öteptat la autogar─â ╚Öi ne-a dus cu ma╚Öina la apartament. Este ├«n zon─â central─â , foarte, foarte lini╚Ötit. O cur─â╚Ťenie exemplar─â, o locuin╚Ť─â cu central─â, dou─â camere, buc─ât─ârie, baie, foarte frumos amenajat─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi absolut toate cele necesare. Inclusiv c─âr╚Ťi pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim s─â revenim ├«ntr – un loc ├«n care ne-am sim╚Ťit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 643. Totul a fost excelent.Spatiu,confort,curatenie fara cusur.Gazda, mai mult decat primitoare si binevoitaoare,cumsecade si discreta.Fara cuvinte,mai cu seama ca am ajuns la o ora destul de tarzie si,cu toate acestea,a stat la dispozitia noastra.Ne-am simtit minunat ! Recomand cu caldura aceasta locatie.

 644. Gazda foarte primitoare, locatie excelenta! Recomand cu drag!

 645. totul a fost perfect,apartament foarte curat, pozi╚Ťie foarte bun─â si gazda primitoare.recomand cu drag!

 646. Hotelul este frumos si personalul prietenos si eficient. Camera a fost foarte curata.

 647. Locatia centrala a hotelului este potrivita daca doresti sa explorezi orasul pe jos. Camerele sunt mari, curate si bine intretinute. Personalul este amabil. Micul dejun a fost ok, mai putin cafeaua 😊

 648. Micul dejun a fost bun dar nu foarte diversificat. Camerele curate si aerisite, mobilierul este de calitate. patul confortabil.

 649. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! C├ónd vom mai avea drum prin Piatra Neam╚Ť sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 650. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 651. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mul╚Ťumim.

 652. Am petrecut c├óteva zile foarte frumoase, apartamentul este foarte primitor si ofer─â toate condi╚Ťiile necesare unei ╚Öederi pl─âcute.┬á Totul a fost lini╚Ötit ╚Öi pl─âcut. Apartamentul este foarte curat, iar ospitalitatea gazdei ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca acas─â. A fost un sejur de neuitat ╚Öi ne-am sim╚Ťit extraordinar! Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 653. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 654. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 655. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 656. Ce mi-a pl─âcut e faptul c─â totul e cu mult mai bine dec├ót ce se vede ├«n poze. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, ustensilele ╚Öi frumuse╚Ťea camerei sunt ceea ce orice c─âl─âtor are nevoie. E lini╚Öte, bine echipat ╚Öi raportul pre╚Ť/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toat─â inima!

 657. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 658. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 659. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 660. Mic dejun bogat si diversificat, personal amabil, curatenie. Este o locatie foarte frumosa potrivita pentru orice ocazie.

 661. O caban─â foarte frumoas─â , cu toate utilit─â╚Ťile, cu o saun─â ╚Öi un ╚Öemineu foarte practice si relaxante pentru un weekend ├«n doi. Ne-am sim╚Ťit extraordinar, vom reveni c├ót de cur├ónd.

 662. Este un loc minunat si linistit, ideal pentru familiile cu copii. Foarte curat si elegant, gazda foarte draguta. Noi am fost fost cu trei copii, am avut padurea in spatele casei, curtea mare unde au putut alerga in voie, am facut foc in fiecare seara.In curte au venit veverite 😀

 663. Gazda ne-a ├«nt├ómpinat cu mare drag, loca╚Ťia e superb─â ╚Öi totul foarte curat. Efectiv, s-au g├óndit la tot ce ai avea nevoie pentru un sejur super relaxant. Se vede ca s-a investit cu suflet… Recomand cu c─âldur─â…╚Öi r─âcoare (de munte 🌲) 🤩😍!!!

 664. Curat ╚Öi modern dar g─âl─âgie seara t├«rziu.Priveliste frumoas─â de la geam spre munte😊💗 Apartamentul este situat ├«n zon─â centrala ╚Öi aproape de telegondola este de apreciat. 😄😍

 665. Curatenia, pat comod, conditii bune la bucatarie si baie, apartamentul arata mai bine ca in poze! Parchetul din camera scartaie foarte tare dar posibil sa nu deranjeze pe unii.

 666. Locatie buna, central. Per total a fost ok, calitate-pret, apartamentul situat aproape de cele mai importante puncte de atractie, telegondola, centru veci, etc. Orasul curat si linistit.

 667. Tot, tot ce ├«nseamn─â aceast─â proprietate, (ce intr─â ├«n pre╚Ť), este chiar superb, poate mai pu╚Ťin partea cu „vedere la munte”, cam lipse╚Öte.

 668. Apartamentul a fost foarte curat, amplasat in centrul orasului. Recomand cu incredere aceasta unitate de cazare.

 669. Apartamentul este foarte curat, spa╚Ťios ╚Öi primitor, iar comunicarea cu gazda a fost facil─â ╚Öi pl─âcut─â!

 670. Hotelul este frumos si personalul prietenos si eficient. Camera a fost foarte curata.

 671. Locatia centrala a hotelului este potrivita daca doresti sa explorezi orasul pe jos. Camerele sunt mari, curate si bine intretinute. Personalul este amabil. Micul dejun a fost ok, mai putin cafeaua 😊

 672. Micul dejun a fost bun dar nu foarte diversificat. Camerele curate si aerisite, mobilierul este de calitate. patul confortabil.

 673. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! C├ónd vom mai avea drum prin Piatra Neam╚Ť sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 674. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 675. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mul╚Ťumim.

 676. Am petrecut c├óteva zile foarte frumoase, apartamentul este foarte primitor si ofer─â toate condi╚Ťiile necesare unei ╚Öederi pl─âcute.┬á Totul a fost lini╚Ötit ╚Öi pl─âcut. Apartamentul este foarte curat, iar ospitalitatea gazdei ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca acas─â. A fost un sejur de neuitat ╚Öi ne-am sim╚Ťit extraordinar! Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 677. Multe co╚Öule╚Ťe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 678. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 679. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 680. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 681. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 682. Privelistea si aerul curat,dintr-un orasel care merita vazut.

 683. Mi a pl─âcut ca apartamentul este pozi╚Ťionat ├«n centrul ora╚Öului.

 684. Ieftin. Spatios. Frigider mare. Amplasament bun (dimineata se zarea Ocolasul Mare din balcon). Predarea cheilor fara intarziere. Comunicare buna.

 685. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 686. Ce mi-a pl─âcut e faptul c─â totul e cu mult mai bine dec├ót ce se vede ├«n poze. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, ustensilele ╚Öi frumuse╚Ťea camerei sunt ceea ce orice c─âl─âtor are nevoie. E lini╚Öte, bine echipat ╚Öi raportul pre╚Ť/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toat─â inima!

 687. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 688. EN: Perfect location: very close to city center (2 minutes walk). Many stores in the vicinity. Modern apartment and furniture. One large bed and one extendable sofa, each room with TV. Lots of extras: hairdryer, ironing machine, wash machine. Parking in the vicinity (evenings and weekend free). I think there was also free internet, but since I already had it activated on my mobile, I didn’t check. RO: Locatie foarte bune, la 2 minute de mers pe jos de centru. Multe magazine in apropiere. Mobilat modern. Un pat mare si o canapea extensibila. Fiecare camera cu televizor. Dotat cu uscator de par, masina de spalat rufe si fier de calcat. Parcare in apropiere (gratis seara si in weekend). Cred ca era si internet gratuit, dar nu am verificat.

 689. Ne-a placut totul. Apartamentul este renovat,modern, deosebit.

 690. Este in centrul orasului, e un loc linistit. Camere si lenjerii curate. Pentru noi a contat disponibilitatea si deschiderea gazdei, comunicare excelenta! 😊

 691. Locatia are o amplasare excelenta la o liziera de padure foarte potrivita pentru relaxare.Spatiile sunt foarte generoase,amenajate cu bun gust intr-un stil autentic.Facilitatile de bucatarie,gratar si spatiu exterior cu toate dotarile. Sauna pe lemne este perfecta si completeaza fericit atmosfera de relaxare.

 692. O caban─â foarte frumoas─â , cu toate utilit─â╚Ťile, cu o saun─â ╚Öi un ╚Öemineu foarte practice si relaxante pentru un weekend ├«n doi. Ne-am sim╚Ťit extraordinar, vom reveni c├ót de cur├ónd.

 693. Este un loc minunat si linistit, ideal pentru familiile cu copii. Foarte curat si elegant, gazda foarte draguta. Noi am fost fost cu trei copii, am avut padurea in spatele casei, curtea mare unde au putut alerga in voie, am facut foc in fiecare seara.In curte au venit veverite 😀

 694. Camera curata,pat extralarge,confortabil,mic dejun excelent,parcare ,situat central.

 695. amplasarea camera primitoare si calduroasa parcarea gratuita si sigura personal implicat si serviabil micul dejun foarte bun

 696. Hotelul este frumos si personalul prietenos si eficient. Camera a fost foarte curata.

 697. Sa nimeresc cele 6 numere norocoase la loto as ├«ncerca mai ├«nt├ói sa ii cump─âr c─âsu╚Ťa artistei care a creat-o ╚Öi as tine-o in mod egoist numai pt mine . Gazda chiar ╚Ötie sa ofere oaspe╚Ťilor calitate ╚Öi bun gust . A╚Öa un loc descoperi numai odat─â in via╚Ťa : un bun gust ╚Öi o cur─â╚Ťenie rar ├«nt├ólnite situate intr-o zona parca rupta din rai ╚Öi totul e at├ót de autentic cum nici prin vis nu ╚Ťi-ai fi ├«nchipuit . ╚śi asta zic in postura de turist destul de preten╚Ťios care se ocupa cu vizitatul lumii pe post de hobby ╚Öi a v─âzut o cota destul de numeroasa de gazde in to╚Ťi anii recenti . Bravo

 698. Locatia are o amplasare excelenta la o liziera de padure foarte potrivita pentru relaxare.Spatiile sunt foarte generoase,amenajate cu bun gust intr-un stil autentic.Facilitatile de bucatarie,gratar si spatiu exterior cu toate dotarile. Sauna pe lemne este perfecta si completeaza fericit atmosfera de relaxare.

 699. O caban─â foarte frumoas─â , cu toate utilit─â╚Ťile, cu o saun─â ╚Öi un ╚Öemineu foarte practice si relaxante pentru un weekend ├«n doi. Ne-am sim╚Ťit extraordinar, vom reveni c├ót de cur├ónd.

 700. Totul a fost la superlativ! O să revin oricând am ocazia aiki.

 701. Apartamentul a fost foarte curat, gazda prompt─â, ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi amabil─â. Recomand cu incredere! Realitatea e mult mai bun─â dec├ót pozele.

 702. O locuinta cocheta si curata , într-o zonă linistită, foarte aproape de centru. Gazdă primitoare .

 703. Hint: arata mult mai bine decat in poze. Un loc cu un aer aristocrat

 704. Gazda foarta amabila, ne au intampinat cu multa caldura , locatie cu o priveliste superba ,foarte spatios si comfortabil, copii nu s-au plictisit o secunda au avut parte de jucarii atat in camera cat si in gradina iar piscina e un bonus…. o sa revenim cu mare drag !!! Multumim

 705. Great apartment, fully equipped, with views and lovely apartment owners. Recommended for families and anyone looking for a family atmosphere and exemplary hospitality.

 706. Totul excelent. Super conditii la super pret. Nu cred ca in zona este ceva care sa se apropie macar

 707. Totul a fost excelent.Spatiu,confort,curatenie fara cusur.Gazda, mai mult decat primitoare si binevoitaoare,cumsecade si discreta.Fara cuvinte,mai cu seama ca am ajuns la o ora destul de tarzie si,cu toate acestea,a stat la dispozitia noastra.Ne-am simtit minunat ! Recomand cu caldura aceasta locatie.

 708. Gazda foarte primitoare, locatie excelenta! Recomand cu drag!

 709. Apartamentul este foarte bine amplasat fata de toate obiectivele turistice. La Mika’s Home II g─âse╚Öti tot ce ai nevoie, este foarte frumos amenajat, este curat si este utilat cu tot ce ai nevoie.

 710. Locatia centrala, poti ajunge usor sa vizitezi centrul orasului. De asemenea sunt si cateva restaurante in zona unde poti servi masa iar preturile sunt decente. Gazda este foarte ok, a venit si ne-a aratat apartamentul iar momentul predarii cheilor a fost foarte practic si nu au fost probleme.

 711. Pozi╚Ťie foarte bun─â a apartamentului, aproape de centru. Am g─âsit loc de parcare (cu plat─â) chiar ├«n fa╚Ťa blocului. Apartamentul este la etajul 4 (blocul nu are lift), este spa╚Ťios, curat, dotat cu tot ce trebuie, lini╚Ötit la orice or─â a zilei. Comunicare excelent─â cu gazdele, ne-au oferit punctualitate ╚Öi ├«ncredere. Pe noi ne-a interesat s─â vizit─âm muzeele de art─â din ora╚Ö (sunt dou─â care ne-au pl─âcut foarte mult) ╚Öi m─ân─âstirile din toat─â zona Neam╚Ťului (P├óng─âra╚Ťi, Bistri╚Ťa, Agapia, Secu, Neam╚Ť ╚Öi celelalte). Mul╚Ťumim pentru cafea!

 712. Un apartament cu 1 camer─â foarte curat, aranjat cu ╚Öic, spa╚Ťios, cu un balcon foarte generos ╚Öi at├ót de pl─âcut, ╚Öi cu o buc─ât─ârie dotat─â cu de toate, astfel ├«nc├ót s─â te sim╚Ťi ca acas─â! Iar proprietara – o doamn─â deosebit de amabil─â!!!🤗👍😊

 713. Totul a fost foarte pl─âcut, gazda foarte ospitaliera, ave╚Ťi parte de tot ce ave╚Ťi nevoie, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, bloc modern, tot ce promite ├«n anun╚Ť ╚Öi chiar mai mult! Merit─â!!!

 714. Gazda foarte amabila, loc de parcare asigurat, panorama frumoasa

 715. Trebuie sa fii nebun sa scrii la rubrica asta :)))

 716. Gazda primitoare ╚Öi apartamentul foarte modern ╚Öi curat. Recomand cu cea mai mare ├«ncredere. Foarte spa╚Ťios.

 717. Confortul a fost excelent! Totul a fost la superlativ!

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled