Cazare ieftina Piatra Neamt

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Larisa si Ilinca Mitu din Almas, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Larisa si Ilinca Mitu din Almas, jud. AradCazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Iosif si Ilinca Codruț din Sacaseni, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Piatra Neamţ, Neamţ, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Iosif si Ilinca Codruț din Sacaseni, jud. Satu MareCazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Lidia si Viorel Tomoiagă din Rigmani, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Lidia si Viorel Tomoiagă din Rigmani, jud. MuresCazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Emilian si Carla Albulescu din Seinoiu, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Piatra Neamţ, Neamţ, România!

  (Emilian si Carla Albulescu din Seinoiu, jud. CalarasiCazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Iulia si Heracleea Oprea din Iclod, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Piatra Neamţ, Neamţ, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iulia si Heracleea Oprea din Iclod, jud. ClujCazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 • Melina si Fabiana Șerbu din Frasinu, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Piatra Neamţ, Neamţ, România.

  (Melina si Fabiana Șerbu din Frasinu, jud. DambovitaCazare in Piatra Neamţ, Neamţ, România pentru 2 persoane)

 1. Camera curata si moderna. Meniul la restaurant foarte bogat și bine pregatit. Mic dejun excelent.

 2. Confort, personal amabil, micul dejun bogat, pozitie excelenta ( se ajunge usor in orice parte a orasului)

 3. Petrecerea de la restaurant. Decorul de sărbători și promptitudinea de la recepție. Voi reveni cu placere! Felicitări!

 4. Tot, servicii, ospitalitate, bun simț. Primire călduroasă! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 5. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 6. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 7. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 8. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 9. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 10. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 11. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 12. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 13. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 14. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 15. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 16. A fost curat, am avut linişte deplină, zona este excelentă,proprietari foarte amabili şi facilităţi excelente. Recomand cu încredere această locaţie!

 17. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 18. Propietarii s-au asigurat ca sederea noastra sa fie cat mai placuta. Am primit recomandari din partea gazdei in ceea ce priveste locurile in care puteam lua masa, activitatile/atractiile turistice. Ba chiar am primit o sticla cu apa din partea dumnealor si ne-au lasat si cateva gustari dulci. Patul a fost foarte confortabil.

 19. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 20. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 21. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu găsirea proprietații. Ne-a plăcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 22. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 23. – locație excelentă, aproape de centru – apartamemtul arată foarte bine, confortabil și cu toate utilitățile – proprietarul foarte amabil și de ajutor – locul de parcare chiar în fața apartamentului

 24. Apartamentul este extraordinar din toate punctele de vedere, proprietara foarte amabila, parcare in fata blocului, tot ce ai nevoie la indemana

 25. Camera curata si moderna. Meniul la restaurant foarte bogat și bine pregatit. Mic dejun excelent.

 26. Confort, personal amabil, micul dejun bogat, pozitie excelenta ( se ajunge usor in orice parte a orasului)

 27. Petrecerea de la restaurant. Decorul de sărbători și promptitudinea de la recepție. Voi reveni cu placere! Felicitări!

 28. Tot, servicii, ospitalitate, bun simț. Primire călduroasă! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 29. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 30. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 31. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 32. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 33. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 34. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 35. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 36. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 37. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 38. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 39. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 40. A fost curat, am avut linişte deplină, zona este excelentă,proprietari foarte amabili şi facilităţi excelente. Recomand cu încredere această locaţie!

 41. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 42. Propietarii s-au asigurat ca sederea noastra sa fie cat mai placuta. Am primit recomandari din partea gazdei in ceea ce priveste locurile in care puteam lua masa, activitatile/atractiile turistice. Ba chiar am primit o sticla cu apa din partea dumnealor si ne-au lasat si cateva gustari dulci. Patul a fost foarte confortabil.

 43. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 44. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 45. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu găsirea proprietații. Ne-a plăcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 46. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 47. – locație excelentă, aproape de centru – apartamemtul arată foarte bine, confortabil și cu toate utilitățile – proprietarul foarte amabil și de ajutor – locul de parcare chiar în fața apartamentului

 48. Apartamentul este extraordinar din toate punctele de vedere, proprietara foarte amabila, parcare in fata blocului, tot ce ai nevoie la indemana

 49. Camera curata si moderna. Meniul la restaurant foarte bogat și bine pregatit. Mic dejun excelent.

 50. Confort, personal amabil, micul dejun bogat, pozitie excelenta ( se ajunge usor in orice parte a orasului)

 51. Petrecerea de la restaurant. Decorul de sărbători și promptitudinea de la recepție. Voi reveni cu placere! Felicitări!

 52. Tot, servicii, ospitalitate, bun simț. Primire călduroasă! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 53. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 54. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 55. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 56. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 57. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 58. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 59. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 60. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 61. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 62. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 63. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 64. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 65. A fost curat, am avut linişte deplină, zona este excelentă,proprietari foarte amabili şi facilităţi excelente. Recomand cu încredere această locaţie!

 66. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 67. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 68. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 69. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu găsirea proprietații. Ne-a plăcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 70. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 71. – locație excelentă, aproape de centru – apartamemtul arată foarte bine, confortabil și cu toate utilitățile – proprietarul foarte amabil și de ajutor – locul de parcare chiar în fața apartamentului

 72. Apartamentul este extraordinar din toate punctele de vedere, proprietara foarte amabila, parcare in fata blocului, tot ce ai nevoie la indemana

 73. Totul a fost perfect.Proprietarul este amabil şi condiţiile sunt excelente.

 74. Poziționarea excelentă a proprietății. Comunicarea facilă cu stafful. Disponibilitatea personalului.

 75. Foarte curat, spatios, proprietarul foarte amabil, supermarketuri aproape !

 76. Tot, servicii, ospitalitate, bun simț. Primire călduroasă! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 77. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 78. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 79. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 80. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 81. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 82. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 83. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 84. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 85. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 86. A fost curat, am avut linişte deplină, zona este excelentă,proprietari foarte amabili şi facilităţi excelente. Recomand cu încredere această locaţie!

 87. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 88. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 89. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 90. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 91. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 92. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 93. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu găsirea proprietații. Ne-a plăcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 94. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 95. – locație excelentă, aproape de centru – apartamemtul arată foarte bine, confortabil și cu toate utilitățile – proprietarul foarte amabil și de ajutor – locul de parcare chiar în fața apartamentului

 96. Apartamentul este extraordinar din toate punctele de vedere, proprietara foarte amabila, parcare in fata blocului, tot ce ai nevoie la indemana

 97. Tot, servicii, ospitalitate, bun simț. Primire călduroasă! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 98. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 99. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 100. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 101. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 102. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 103. A fost frumos apartamentul,gazda de nota 10.A fost totul foarte frumos.

 104. Apartamentul ne-a surprins intr-un mod foarte placut. Pe langa modul grozav de amenajare, am dispus de tot ce am fi avut nevoie pentru confortul sejurului. Gazda a fost foarte primitoare si ne-a intampinat cu caldura, iar ajutorul dumneaei a fost primit cu bucurie. Recomand sederea la Ambient cu toata inima.

 105. A fost totul ok cu mare placere o sa revenim. Și cu mare drag recomand și la alții sa meargă la Piatra Neamț. Este o zona foarte frumoasa și merită vizitată, cazativa la Ambiente,merita

 106. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 107. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 108. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 109. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 110. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 111. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 112. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 113. – locație excelentă, aproape de centru – apartamemtul arată foarte bine, confortabil și cu toate utilitățile – proprietarul foarte amabil și de ajutor – locul de parcare chiar în fața apartamentului

 114. Apartamentul este extraordinar din toate punctele de vedere, proprietara foarte amabila, parcare in fata blocului, tot ce ai nevoie la indemana

 115. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 116. A fost curat, am avut linişte deplină, zona este excelentă,proprietari foarte amabili şi facilităţi excelente. Recomand cu încredere această locaţie!

 117. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 118. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 119. un loc cu adevarat ca si acasa,cu o gazda primitoare si discreta!

 120. Totul arata exact ca in poze. Locatia foarte buna, aproape de magazine si de mall. Loc de parcare in fata blocului. Apartament curat, linistit si spatios, paturi confortabile. Proprietar amabil si primitor.

 121. Tot, servicii, ospitalitate, bun simț. Primire călduroasă! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 122. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 123. Curat, mic dejun bun, personalul politicos și profesionist.

 124. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 125. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 126. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 127. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 128. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 129. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 130. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 131. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 132. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 133. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 134. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea făcută si cu siguranta o sa mai revin

 135. Foarte comod amplasat apartamentul. Curat și gazde amabile. Vom reveni cu siguranță

 136. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 137. un loc cu adevarat ca si acasa,cu o gazda primitoare si discreta!

 138. Totul arata exact ca in poze. Locatia foarte buna, aproape de magazine si de mall. Loc de parcare in fata blocului. Apartament curat, linistit si spatios, paturi confortabile. Proprietar amabil si primitor.

 139. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 140. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 141. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu găsirea proprietații. Ne-a plăcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 142. Gazda foarte binevoitoare si punctuala. Apartament modern, are o pozitie excelenta in centrul orasului, camere luminoase cu paturi confortabile, bucatarie, 2 TV, wi-fi, locul de parcare pentru masina exact linga bloc, sub balconul apartamentului, etc. totul a fost perfect pentru o vacanta de familie. Multumim frumos!

 143. Locație excelenta. Centrala. Totul e curat și primitor. Gazda prietenoasa.

 144. Locație excelentă, foarte curat, proprietar foarte amabil.

 145. Camerele curate ,mari, aerisite, baia spatioasa – apa calda instant Personal amabil si cu solutii la orice solicitare

 146. Tot, servicii, ospitalitate, bun simț. Primire călduroasă! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 147. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 148. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 149. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 150. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 151. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 152. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 153. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 154. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 155. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 156. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 157. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 158. A fost curat, am avut linişte deplină, zona este excelentă,proprietari foarte amabili şi facilităţi excelente. Recomand cu încredere această locaţie!

 159. Totul a fost superb. Gazdele super ok. Te ajuta cu orice informatie ai nevoie, atenti la roate detaliile, in locatie te asteapta cu o mica atentie… Apartamentul este situat la parterul blocului intr-o zoma linistita, renovat, totul nou. Aproape de centrul orasului, undeva la max 8-10min e mers pe jos. Cu siguranta de revenit.

 160. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spațios și nu lipsește nimic. Gazda este minunata.

 161. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 162. – locație excelentă, aproape de centru – apartamemtul arată foarte bine, confortabil și cu toate utilitățile – proprietarul foarte amabil și de ajutor – locul de parcare chiar în fața apartamentului

 163. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 164. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 165. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu găsirea proprietații. Ne-a plăcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 166. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 167. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea făcută si cu siguranta o sa mai revin

 168. Foarte comod amplasat apartamentul. Curat și gazde amabile. Vom reveni cu siguranță

 169. privelistea din camera, curatenia, pat confortabil

 170. Micul dejun foarte calitativ. Camerele curate, destul de spațioase.

 171. Camera curata si moderna. Meniul la restaurant foarte bogat și bine pregatit. Mic dejun excelent.

 172. Camerele curate ,mari, aerisite, baia spatioasa – apa calda instant Personal amabil si cu solutii la orice solicitare

 173. Tot, servicii, ospitalitate, bun simț. Primire călduroasă! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 174. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 175. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 176. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 177. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 178. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 179. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea făcută si cu siguranta o sa mai revin

 180. Foarte comod amplasat apartamentul. Curat și gazde amabile. Vom reveni cu siguranță

 181. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 182. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 183. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu găsirea proprietații. Ne-a plăcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 184. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 185. un loc cu adevarat ca si acasa,cu o gazda primitoare si discreta!

 186. Totul arata exact ca in poze. Locatia foarte buna, aproape de magazine si de mall. Loc de parcare in fata blocului. Apartament curat, linistit si spatios, paturi confortabile. Proprietar amabil si primitor.

 187. Apartamentul este curat, elegant si bine situat, aproape de centru. Proprietarii foarte amabili, m-au ajutat la sosire cu transportul. O locatie perfecta pentru oricine vine in Piatra Neamt si are nevoie de un spatiu pentru cazare.

 188. Gazda este foarte amabila iar garsoniera, inspirat decorata si cu o atmosfera intima si calduroasa, este amplasata aproape de centru istoric si gara/telegondola, intr-o zona linistita a orasului, aproape fara trafic rutier, locatie curata, bucataria complet utilata si patul foarte confortabil!

 189. Am calatorit cu sotia mea din Anglia pentru prima data si am fost cazati la apartment central pentru noua nopti.Apartamentul este bine pozitionat de centru,curat cu gazda bine primitoare gasind tot ce am avut nevoie in locuinta. La mici distante de mers am gasit tot ce am avut nevoie de la banci bancare ,supermacheturi,diverse magazine,restaurante,fast fooduri si baruri de calitate si la mici distante de zonele turistice ale orasului.

 190. Amplasare centrală. Disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 191. Foarte curat Camera spatioasa Priveliste frumoasa Pat foarte mare si confortabil

 192. privelistea din camera, curatenia, pat confortabil

 193. Camerele curate ,mari, aerisite, baia spatioasa – apa calda instant Personal amabil si cu solutii la orice solicitare

 194. Tot, servicii, ospitalitate, bun simț. Primire călduroasă! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 195. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 196. Pensiunea proaspat renovata, camerele foarte curate.

 197. Ieftin si bun, aproape de centru, langa gara si plecate gondola

 198. exact langa locatiiile la care a trebuit sa ajungem totul o.k. !

 199. Impecabil din toate punctele de vedere! Recomand aceasta locatie.

 200. Curatatenie și lucruri de calitate. Personalul primitor. Tv mare, camera destul de spațioasă.

 201. Am comandat apa minerala si ospatara mi-a adus plata..,incercand sa ma convinga ca este apa minerala naturala… Este evident ca daca doream apa plata, nu-i ziceam sa imi imi aduca minerala..

 202. Micul dejun este foarte bun si variat. Pensiunea este aproape de oras, la 6 minute de mers cu masina de centru. Transportul public este de asemenea o optiune, statiile de autobuz fiind aproape de pensiune. Terasa din spate este spatioasa si eleganta, are atat spatii de joaca pentru copii cat si mese.

 203. Promptitudinea personalului, marimea camerei, calitatea micului dejun, loc de joaca pentru copii, parcare.

 204. Totul a fost minunat! Recomand cu toată inima!! Mâncarea delicioasa!!!

 205. Personal amabil , curățenie, confort , raport preț-calitate bun, cameră spațioasă .

 206. Atât personalul cât și amplasarea hotelului sunt f bune. Mâncarea bună și la un preț bun. Personalul a fost amabil și primitor, făcându-te sa te simți ca acasa

 207. Camera foarte spatioasa, condițiile de cazare super.

 208. Totul a fost perfect. Eu nu am ce reproșa. Gazdele au fost primitoare. Tot respectul.

 209. Foarte curat, personalul extrem de amabil și atent. Micul dejun foarte bun, totul proaspăt. Am sa revin cu siguranța.

 210. Cea mai buna gazda, cea mai buna mancare( micul dejun excelent, dulceata de afine o adevarata delicatete) si cea mai impecabila servire, camera foarte spatioasa, curatenie ca la carte si o vedere superba. De abia asteptam sa revenim in aceasta locatie superba.

 211. Ospitalitatea ,curatenia, prfesionalismul propietarilor de pensiune

 212. O pensiune superba cu o amplasare de vis, o curățenie impecabila un personal amabil și mâncare foarte gustoasa!

 213. Curatenie,bun gust,liniște,gazde primitoare si mancare buna.

 214. Camerele curate ,mari, aerisite, baia spatioasa – apa calda instant Personal amabil si cu solutii la orice solicitare

 215. Tot, servicii, ospitalitate, bun simț. Primire călduroasă! Acest hotel merita 4 stele si 1 milion de nota 10.

 216. Foarte curat, camera spatioasa, confortabila, mobilier modern, bine intretinut. Personal amabil.

 217. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 218. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 219. Mi-a placut tot. Apartamentul este exact ca in poze, amenajat cu gust, foarte curat, baia impecabila. Locatia este super, zona linistita, 10 min de mers pe jos pana in centru. Proprietarul foarte amabil, punctual, dornic sa ne faca sederea cat mai placuta.

 220. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 221. Apartamentul ingrijit,curat,proprietarul amabil. Privelistea superba spre munti cu vedere la telegondola.

 222. Apartament modern, camera mare, spatioasa si ingrijita.

 223. A fost totul ok. Conform descrierii. Amenajat cu gust.

 224. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 225. un loc cu adevarat ca si acasa,cu o gazda primitoare si discreta!

 226. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spațios și nu lipsește nimic. Gazda este minunata.

 227. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 228. – locație excelentă, aproape de centru – apartamemtul arată foarte bine, confortabil și cu toate utilitățile – proprietarul foarte amabil și de ajutor – locul de parcare chiar în fața apartamentului

 229. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 230. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 231. Apartamentul este mare, conditii excelente, doamna este foarte amabila, chiar s-a interesat de ora la care ajungem sa fie totul perfect.

 232. locatie f buna, centrala, apartament curat, am fost multumiti

 233. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 234. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea făcută si cu siguranta o sa mai revin

 235. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 236. Gazda primitoare si sociabila. Apartament dragut, amenajat cu bun gust si utilat cu toate cele necesare.

 237. Foarte curat, gazda amabila a venit sa ne ia de la gara, deci s-a eliminat stresul cu găsirea proprietații. Ne-a plăcut foarte mult cum era amenajat holul de la intrare. Forte cochet si primitor!

 238. Mi-a placut faptul ca ai parte de intimitate , ca a fost multa liniste , personalul amabil , curatenie in camera si baie si mancarea buna la restaurant.

 239. Camere confortabile, frumos dotate si mobilate. Bai spatioase, bine finisate, foarte curate. Personal prietenos si foarte receptiv.

 240. Curățenia din camera Patul comod Dus mare si comod Mic dejun modest dar complet Cafea excelenta

 241. Apartament cu conditii exceptionale. Curatenie impecabila. Amplasat in centrul orasului. Multumim gazdei pentru amabilitate. O gazda foarte primitoare care ne-a intampinat cu zambetul pe buze. RECOMAND. Pretul foarte bun.

 242. nice position in the city centre. Pozitionat in centrul orasului.

 243. Gazda foarte primitoare, am comunicat foarte bine. Curatenia. Amplasarea in zona centrala centrala. Existanta unui loc de parcare in apropiere. Facilitatile apartamentului.

 244. Excelent Un apartament care arata mult mai bine in realitate decat in fotografii. Am avut tot confortul si facilitatile de care am avut nevoie. A fost o placere sa admiram zilnic pomul inflorit din fata ferestrei (din pacate este doar de sezon).

 245. Apartamentul este curat, elegant si bine situat, aproape de centru. Proprietarii foarte amabili, m-au ajutat la sosire cu transportul. O locatie perfecta pentru oricine vine in Piatra Neamt si are nevoie de un spatiu pentru cazare.

 246. Gazda este foarte amabila iar garsoniera, inspirat decorata si cu o atmosfera intima si calduroasa, este amplasata aproape de centru istoric si gara/telegondola, intr-o zona linistita a orasului, aproape fara trafic rutier, locatie curata, bucataria complet utilata si patul foarte confortabil!

 247. Două dormitoare confortabile.Curat si îngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joacă e WOW! Băiețelul meu(2a5l) a fost mega încântat de gama largă de mașinuțe si mingi colorate. In apropiere se află un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 248. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 249. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 250. Camera frumoasa, curata, pat mare, vedere frumoasa, personal prietenos.

 251. camera este buna, curatenia este de asemenea buna, hotelul este in centru, a fost ceea ce am asteptat.

 252. Amplasarea, serviciul de parcare oferit gratuit clientilor hotelului, curatenia

 253. Georgeta-viorica mai 5, 2019 at 5:50 am

  Locatie ideala (aflata la punctul de pornire a telegondolei).Curatenie de nota 10, discretie si eleganta! Camere f spatioase aflate intr-o constructie care imbina istoria cu modernismul!

 254. Locatie excelenta, curatenie, personal amabil, raport calitate-pret excelent

 255. Amplasare foarte buna. Lipsa liftului creaza probleme persoanelor in varsta

 256. Micul dejun este foarte bun si variat. Pensiunea este aproape de oras, la 6 minute de mers cu masina de centru. Transportul public este de asemenea o optiune, statiile de autobuz fiind aproape de pensiune. Terasa din spate este spatioasa si eleganta, are atat spatii de joaca pentru copii cat si mese.

 257. Promptitudinea personalului, marimea camerei, calitatea micului dejun, loc de joaca pentru copii, parcare.

 258. Totul a fost minunat! Recomand cu toată inima!! Mâncarea delicioasa!!!

 259. Curat, liniște, acces facil, parcare, Jacuzzi, frumos!

 260. locatia f buna. micul dejun omleta ochiuri trebuie imbunatatit.

 261. Un loc, curat , luxos la care m-aș întoarce cu mare drag

 262. Curatenie, personal amabil, camera spatioasa,mic dejun diversificat

 263. Camera frumoasa, curata, pat mare, vedere frumoasa, personal prietenos.

 264. camera este buna, curatenia este de asemenea buna, hotelul este in centru, a fost ceea ce am asteptat.

 265. Totul a fost super. Te simnti ca la tine acasa. Privelistea este super relaxanta. Multumim gazdelor. Cu siguranta vom reveni

 266. Privelistea este absolut superba. Apartamentul foarte frumos și curat, dotat cu orice ai putea avea nevoie. Totul a fost extraordinar, dar cel mai important, gazdele sunt niste oameni minunați care au avut grija sa nu ne lipsească nimic. Ne-au așteptat cu sărățele și cornulețe făcute de doamna Ana, iar pentru Revelion ne-au pregătit un platou cu prăjituri de casă, lucru care ne-a impresionat pe toți. Sperăm să revenim cat de curând!

 267. Am fost primiti foarte cald si cu respect. Totul a mers super bine, camerele mari, dotate si foarte confortabil. Nu am dus lipsa de nimic. Ne vom intoarce. Multumim.

 268. totul a fost la un nivel inalt. Va multumesc mult pentru cazere !

 269. Amplasare in centru, la cateva minute de obiective turistice. Apartamentul este decorat cu gust. Centrala proprie e minunata cand ai un copil de 2-3 ani. Utilat complet, excelent pt o vacanta! Intr-un cuvant: excelent!!!! Nota 10.

 270. A fost superb!!!! O amplasare mai mult ca perfecta, 2 min de la orice muzeu al orasului, 5 min pana la telegonbdola… Superb, bravo Apartament Carmen!!!!

 271. Apartament foarte frumos, utilat cu tot ce trebuie . Practic esti ca acasa. Este situat în centrul orasului, foarte aproape de telegondola , gradina zoologică. Vederea din balcon este superba. Gazda a fost de nota 10, ne a dat pălincă si la venire si la plecare 🙂 de asemenea ne a lăsat în frigider apa, iaurt, fructe si o sticlă de vin . Ne am simtit minunat, multumim mult pentru tot!

 272. Amabilitatea gazdei (ne-a asteptat la gara), atentia la confortul nostru (ne-a cerut detalii in avans despre calatorie ca sa stie de ce avem nevoie), curatenia locului, ne-a asteptat cu fructe si mici lucruri utile dupa un drum lung, pana ajungi la magazin sau restaurant.

 273. Camere aerisite, curate, dotate cu strictul necesar, vedere foarte buna spre zona muntoasa, spre oras. Bucataria dotata dintoate punctele de vedere, baie curata. Este bine de urmat, de catre toti cei care inchiriaza spatiile de locuit. Felicitari pentru acel apartament inchiriat. Locatia imobilului aproape de magazine, statii CFR, autobuze, telegondola.

 274. Confort și curățenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 275. Mi-a placut faptul ca ai parte de intimitate , ca a fost multa liniste , personalul amabil , curatenie in camera si baie si mancarea buna la restaurant.

 276. Camere confortabile, frumos dotate si mobilate. Bai spatioase, bine finisate, foarte curate. Personal prietenos si foarte receptiv.

 277. Camere frumoase si spatioase. Pozitionare super cu acces rapid la diverse obiective turistice si nu numai.

 278. Georgeta-viorica mai 10, 2019 at 7:21 pm

  Locatie ideala (aflata la punctul de pornire a telegondolei).Curatenie de nota 10, discretie si eleganta! Camere f spatioase aflate intr-o constructie care imbina istoria cu modernismul!

 279. Locatie excelenta, curatenie, personal amabil, raport calitate-pret excelent

 280. A fost ok , mi-a placut foarte mult peisajul de la balcon , patul foarte confortabil

 281. Micul dejun este foarte bun si variat. Pensiunea este aproape de oras, la 6 minute de mers cu masina de centru. Transportul public este de asemenea o optiune, statiile de autobuz fiind aproape de pensiune. Terasa din spate este spatioasa si eleganta, are atat spatii de joaca pentru copii cat si mese.

 282. Promptitudinea personalului, marimea camerei, calitatea micului dejun, loc de joaca pentru copii, parcare.

 283. Curat, liniște, acces facil, parcare, Jacuzzi, frumos!

 284. locatia f buna. micul dejun omleta ochiuri trebuie imbunatatit.

 285. Un loc, curat , luxos la care m-aș întoarce cu mare drag

 286. Curatenie, personal amabil, camera spatioasa,mic dejun diversificat

 287. Camera frumoasa, curata, pat mare, vedere frumoasa, personal prietenos.

 288. camera este buna, curatenia este de asemenea buna, hotelul este in centru, a fost ceea ce am asteptat.

 289. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 290. A fost totul ok. Conform descrierii. Amenajat cu gust.

 291. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 292. Confort și curățenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 293. Mi-a placut faptul ca ai parte de intimitate , ca a fost multa liniste , personalul amabil , curatenie in camera si baie si mancarea buna la restaurant.

 294. Camere confortabile, frumos dotate si mobilate. Bai spatioase, bine finisate, foarte curate. Personal prietenos si foarte receptiv.

 295. Am petrecut câteva zile foarte frumoase, apartamentul este foarte primitor si oferă toate condițiile necesare unei șederi plăcute.  Totul a fost liniștit și plăcut. Apartamentul este foarte curat, iar ospitalitatea gazdei ne-a făcut să ne simțim ca acasă. A fost un sejur de neuitat și ne-am simțit extraordinar! Cu siguranță vom reveni.

 296. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 297. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 298. Cristianmoise mai 15, 2019 at 6:50 pm

  Locație confortabilă, aproape de centru. Extrem de curată și dotată cu asolut tot ce este nevoie. Ireproșabil.

 299. Gazda a fost super amabila. Locatia excelenta, sigura si centrala. Apartamentul este curat, frumos amenajat si perfect pentru cupluri. Bonus privelistea de la geam a fost superba.

 300. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 301. Apartamentul este foarte elegant,curat si amenajat cu mult bun gust.Este situat in zona centrala a orasului. Proprietarul este un om extraordinar care a avut amabilitatea de a ne face cateva recomandari turistice . Multumim din suflet ! Recomandam cu toata increderea aceasta locatie!

 302. O gazdă foare amabilă, politicoasă şi discretă, ne pare rău că nu am apucat să discutăm mai mult. Curăţenie impecabilă, dotări arhisuficiente, poziţionarea centrală a apartamentului(existenţa unui loc de parcare constituie un bonus), cu alte cuvinte, ne-am simţit ca acasă. Mulţumim, d-l Mihai !

 303. Gazda foarte binevoitoare si punctuala. Apartament modern, are o pozitie excelenta in centrul orasului, camere luminoase cu paturi confortabile, bucatarie, 2 TV, wi-fi, locul de parcare pentru masina exact linga bloc, sub balconul apartamentului, etc. totul a fost perfect pentru o vacanta de familie. Multumim frumos!

 304. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spațios și nu lipsește nimic. Gazda este minunata.

 305. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 306. – locație excelentă, aproape de centru – apartamemtul arată foarte bine, confortabil și cu toate utilitățile – proprietarul foarte amabil și de ajutor – locul de parcare chiar în fața apartamentului

 307. Două dormitoare confortabile.Curat si îngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joacă e WOW! Băiețelul meu(2a5l) a fost mega încântat de gama largă de mașinuțe si mingi colorate. In apropiere se află un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 308. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 309. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 310. Curatenie, personal amabil, camera spatioasa,mic dejun diversificat

 311. Camera frumoasa, curata, pat mare, vedere frumoasa, personal prietenos.

 312. camera este buna, curatenia este de asemenea buna, hotelul este in centru, a fost ceea ce am asteptat.

 313. Totul a fost super. Te simnti ca la tine acasa. Privelistea este super relaxanta. Multumim gazdelor. Cu siguranta vom reveni

 314. Privelistea este absolut superba. Apartamentul foarte frumos și curat, dotat cu orice ai putea avea nevoie. Totul a fost extraordinar, dar cel mai important, gazdele sunt niste oameni minunați care au avut grija sa nu ne lipsească nimic. Ne-au așteptat cu sărățele și cornulețe făcute de doamna Ana, iar pentru Revelion ne-au pregătit un platou cu prăjituri de casă, lucru care ne-a impresionat pe toți. Sperăm să revenim cat de curând!

 315. Am fost primiti foarte cald si cu respect. Totul a mers super bine, camerele mari, dotate si foarte confortabil. Nu am dus lipsa de nimic. Ne vom intoarce. Multumim.

 316. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria “fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 317. Confort și curățenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 318. Mi-a placut faptul ca ai parte de intimitate , ca a fost multa liniste , personalul amabil , curatenie in camera si baie si mancarea buna la restaurant.

 319. Cristianmoise mai 18, 2019 at 9:51 pm

  Locație confortabilă, aproape de centru. Extrem de curată și dotată cu asolut tot ce este nevoie. Ireproșabil.

 320. Gazda a fost super amabila. Locatia excelenta, sigura si centrala. Apartamentul este curat, frumos amenajat si perfect pentru cupluri. Bonus privelistea de la geam a fost superba.

 321. Apartament curat, amplasare foarte buna, proprietar amabil si punctual, raport calitate/pret excelent.

 322. Două dormitoare confortabile.Curat si îngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joacă e WOW! Băiețelul meu(2a5l) a fost mega încântat de gama largă de mașinuțe si mingi colorate. In apropiere se află un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 323. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 324. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 325. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 326. A fost totul ok. Conform descrierii. Amenajat cu gust.

 327. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 328. locatie f buna, centrala, apartament curat, am fost multumiti

 329. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 330. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea făcută si cu siguranta o sa mai revin

 331. Am petrecut câteva zile foarte frumoase, apartamentul este foarte primitor si oferă toate condițiile necesare unei șederi plăcute.  Totul a fost liniștit și plăcut. Apartamentul este foarte curat, iar ospitalitatea gazdei ne-a făcut să ne simțim ca acasă. A fost un sejur de neuitat și ne-am simțit extraordinar! Cu siguranță vom reveni.

 332. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 333. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 334. Gazda foarte primitoare, deosebit de curat, foarte spatios.

 335. Personalul foarte amabil; mincare buna, mic dejun clasic acceptabil .

 336. Personalul a fost mai mult decat amabil, curatenia a fost impecabila, chiar am fost impresionat. Mancarea a fost la nivelul asteptarilor. Ne-am simtit foarte bine, comunicarea cu proprietarul a fost excelenta, mai mult decat atat, ne-a ajutat in rezolvarea unei situatii nu tocmai placute, fapt pentru care ii multumim inca o data. Cand vom avea ocazia sa revenim la Piatra Neamt, vom alege cu siguranta aceeasi locatie. Recomand cu drag aceasta pensiune tuturor ce vor sa se simta ca acasa…

 337. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria “fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 338. Confort și curățenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 339. Mi-a placut faptul ca ai parte de intimitate , ca a fost multa liniste , personalul amabil , curatenie in camera si baie si mancarea buna la restaurant.

 340. Super locație și foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 341. Cristianmoise mai 25, 2019 at 5:56 am

  Locație confortabilă, aproape de centru. Extrem de curată și dotată cu asolut tot ce este nevoie. Ireproșabil.

 342. Gazda a fost super amabila. Locatia excelenta, sigura si centrala. Apartamentul este curat, frumos amenajat si perfect pentru cupluri. Bonus privelistea de la geam a fost superba.

 343. Două dormitoare confortabile.Curat si îngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joacă e WOW! Băiețelul meu(2a5l) a fost mega încântat de gama largă de mașinuțe si mingi colorate. In apropiere se află un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 344. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 345. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 346. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 347. A fost totul ok. Conform descrierii. Amenajat cu gust.

 348. Un loc super in care eu si familia mea ne-am simtit ca acasa! Un apartament bine echipat, modern, calduros pe timp de iarna si foarte bine pozitionat, in imediata apropiere de mall si restul atracţiilor comerciale!! Gazda foarte foarte primitoare si un ghid extraordinar! Recomand cu siguranta!

 349. Totul a fost extrem de placut. Apartamentul este foarte frumos amenajat, curat,utilat , personalul foarte amabil. La 50m se afla un mall. Cu siguranta aici o sa ne cazam cand mai mergem la Piatra Neamt.

 350. Apartamentul foarte mare si frumos mobilat,bucataria foarte dotata,parcare in curte sau in parcarea de la Mall,centrala proprie . Gazdele foarte primitoare,care ne-au dat informatii despre locatiile turistice din imprejurimi ….. The flat was very large and well-furnished,the kitchen was very well-equipped,parking lot in the yard or in the parking lot of the Mall…..The hosts were very friendly……..

 351. Amplasat langa supermarket , loc de parcare , curățenie , gazda primitoare, bucătărie utilată , living spațios și luminos , totul la superlativ ! Recomand cu drag!

 352. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spațios și nu lipsește nimic. Gazda este minunata.

 353. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 354. – locație excelentă, aproape de centru – apartamemtul arată foarte bine, confortabil și cu toate utilitățile – proprietarul foarte amabil și de ajutor – locul de parcare chiar în fața apartamentului

 355. Apartamentul este foarte elegant,curat si amenajat cu mult bun gust.Este situat in zona centrala a orasului. Proprietarul este un om extraordinar care a avut amabilitatea de a ne face cateva recomandari turistice . Multumim din suflet ! Recomandam cu toata increderea aceasta locatie!

 356. O gazdă foare amabilă, politicoasă şi discretă, ne pare rău că nu am apucat să discutăm mai mult. Curăţenie impecabilă, dotări arhisuficiente, poziţionarea centrală a apartamentului(existenţa unui loc de parcare constituie un bonus), cu alte cuvinte, ne-am simţit ca acasă. Mulţumim, d-l Mihai !

 357. Gazda foarte binevoitoare si punctuala. Apartament modern, are o pozitie excelenta in centrul orasului, camere luminoase cu paturi confortabile, bucatarie, 2 TV, wi-fi, locul de parcare pentru masina exact linga bloc, sub balconul apartamentului, etc. totul a fost perfect pentru o vacanta de familie. Multumim frumos!

 358. Micul dejun e indestulator si variat. Locatia f buna, camerele curate si personalul foarte prompt.

 359. Locatia. Hotelul este amplasat central. Camera in care am stat a fost mare, spatioasa si frumos amenajata.

 360. Curatenie, personal amabil, camera spatioasa,mic dejun diversificat

 361. Locatia foarte buna chiar in centrul orasului,aproape de gara si de telegondola.

 362. Camere frumoase si spatioase. Pozitionare super cu acces rapid la diverse obiective turistice si nu numai.

 363. Georgeta-viorica iunie 1, 2019 at 12:52 am

  Locatie ideala (aflata la punctul de pornire a telegondolei).Curatenie de nota 10, discretie si eleganta! Camere f spatioase aflate intr-o constructie care imbina istoria cu modernismul!

 364. Camera dubla superioara. Este f spatioasa si curata, una dintre cele mai spatioase in care am stat. Personal amabil , cafea buna , priveliste frumoasa.

 365. Very nice staff, they offered me two rooms and let me chose which one I preferred. Although located at the street, it was very quiet and I slept well. Breakfast is not included, but can be added at very low cost (and is delicious).

 366. Ich bin Reiseradler. Die sichere Unterbringung des Fahrrades war kein Problem. Alles top, inkl Internet. Gutes Restaurant im Haus. Gerne wieder ludwigontour.wordpress.com

 367. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 368. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria “fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 369. Confort și curățenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 370. Super locație și foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 371. Locație confortabilă, aproape de centru. Extrem de curată și dotată cu asolut tot ce este nevoie. Ireproșabil.

 372. Gazda a fost super amabila. Locatia excelenta, sigura si centrala. Apartamentul este curat, frumos amenajat si perfect pentru cupluri. Bonus privelistea de la geam a fost superba.

 373. Locatia este accesibila , la sosea pe DN 15 Piatra Neamt-Bicaz, la iesirea din Piatra Neamt. Raport calitate pret bun. Mobilier si dotari recente, pat confortabil, miros placut in camera . Toaleta curata dotata cu tot ce trebuie. Mic dejun decent pentru 20 lei/persoana : omleta, unt, salam, kaiser,masline,ceai/cafea, gem de mere bio (productie proprie),banane, croissant.

 374. Camera spatioasa, curatenie, bine amplasata. Excelenta

 375. Curat, liniște, acces facil, parcare, Jacuzzi, frumos!

 376. Peisajul frumos care te relaxeaza, amplasarea aproape de oras, parcarea incapatoare, personalul discret, etc’ voi reveni și data viitoare aici cu placere’

 377. Personal foarte amabil, curat in camera, aproape de oras.

 378. Curatenie maxima,primire calduroasa, camera amenajata cu gust,confort, patul comod

 379. Camera foarte spatioasa,curata si un miros foarte placut! Personalul foarte amabil si primitor! O locatie excelenta!

 380. Personal deosebit de amabil, promptitudine și profesionalism Camere curate si saltea foarte comoda Recomand cu drag!

 381. Curățenia, amabilitatea ,seriozitatea ………Nota10+

 382. Personal discret dar disponibil la nevoie, camere extrem de curate si bine întreținute, mini bar plin, vedere superba către muntele Pietricica, restaurant ok. Piatra Neamt.. oras superb!

 383. Micul dejun e indestulator si variat. Locatia f buna, camerele curate si personalul foarte prompt.

 384. Locatia. Hotelul este amplasat central. Camera in care am stat a fost mare, spatioasa si frumos amenajata.

 385. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 386. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria “fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 387. Confort și curățenie. Personal amabil. Mancare buna. Caldura. Totul a fost excellent! Recomand acest hotel!

 388. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 389. Super locație și foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 390. Locație confortabilă, aproape de centru. Extrem de curată și dotată cu asolut tot ce este nevoie. Ireproșabil.

 391. Două dormitoare confortabile.Curat si îngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joacă e WOW! Băiețelul meu(2a5l) a fost mega încântat de gama largă de mașinuțe si mingi colorate. In apropiere se află un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 392. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 393. Apartamentul este curat spatios si linistit, dotat cu toate cele necesare, de la gel de dus pana la masina de spalat, inclusiv spatiu de joaca pentru copii. Recomand!

 394. Amabilitate gazde… curățenie dotări locație confort…

 395. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 396. A fost totul ok. Conform descrierii. Amenajat cu gust.

 397. Totul a fost extrem de placut. Apartamentul este foarte frumos amenajat, curat,utilat , personalul foarte amabil. La 50m se afla un mall. Cu siguranta aici o sa ne cazam cand mai mergem la Piatra Neamt.

 398. Apartamentul foarte mare si frumos mobilat,bucataria foarte dotata,parcare in curte sau in parcarea de la Mall,centrala proprie . Gazdele foarte primitoare,care ne-au dat informatii despre locatiile turistice din imprejurimi ….. The flat was very large and well-furnished,the kitchen was very well-equipped,parking lot in the yard or in the parking lot of the Mall…..The hosts were very friendly……..

 399. Amplasat langa supermarket , loc de parcare , curățenie , gazda primitoare, bucătărie utilată , living spațios și luminos , totul la superlativ ! Recomand cu drag!

 400. Mobila de bucatarie 🙂 Pozitionarea in centru (cu zgomotul de rigoare) Patul e bun, dar noi am gasit lenjerie care mirosea urat, am cerut alta

 401. Foarte confortabil, amplasament ultracentral, gazda primitoare.

 402. The thematics of the rooms were pleasing, the lobby and main area being a nice hint of green and the dorm being a really deep pink. Got a really refreshing sleep because the curtains blocked most of the sun

 403. Am petrecut câteva zile foarte frumoase, apartamentul este foarte primitor si oferă toate condițiile necesare unei șederi plăcute.  Totul a fost liniștit și plăcut. Apartamentul este foarte curat, iar ospitalitatea gazdei ne-a făcut să ne simțim ca acasă. A fost un sejur de neuitat și ne-am simțit extraordinar! Cu siguranță vom reveni.

 404. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 405. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 406. Personal discret dar disponibil la nevoie, camere extrem de curate si bine întreținute, mini bar plin, vedere superba către muntele Pietricica, restaurant ok. Piatra Neamt.. oras superb!

 407. Micul dejun e indestulator si variat. Locatia f buna, camerele curate si personalul foarte prompt.

 408. Locatia. Hotelul este amplasat central. Camera in care am stat a fost mare, spatioasa si frumos amenajata.

 409. Locatia foarte buna chiar in centrul orasului,aproape de gara si de telegondola.

 410. Camere frumoase si spatioase. Pozitionare super cu acces rapid la diverse obiective turistice si nu numai.

 411. Georgeta-viorica iunie 15, 2019 at 12:31 am

  Locatie ideala (aflata la punctul de pornire a telegondolei).Curatenie de nota 10, discretie si eleganta! Camere f spatioase aflate intr-o constructie care imbina istoria cu modernismul!

 412. Un loc superb, cu terasa și grădina foarte frumoasa și o liniște … personalul amabil, cel mai frumos loc din acest oraș, meniu diversificat, mâncare excelenta! Revin cu siguranța

 413. A fost ok , mi-a placut foarte mult peisajul de la balcon , patul foarte confortabil

 414. Micul dejun este foarte bun si variat. Pensiunea este aproape de oras, la 6 minute de mers cu masina de centru. Transportul public este de asemenea o optiune, statiile de autobuz fiind aproape de pensiune. Terasa din spate este spatioasa si eleganta, are atat spatii de joaca pentru copii cat si mese.

 415. Amplasarea este foarte aproape de centru. Conditiile din camera sunt bune, curatenie.Camerele au balcon. Dispune de bucatarie dotata cu tot ce este necesar. Are loc de parcare in curte.

 416. Ne-a placut in mod deosebit amplasarea vilei…in centrul orasului dar totusi intr-o zona linistita, apoi curatenia si gazdele.

 417. Curatenie, bucataria utilata complet. Avand in vedere pretul si conditiile , mi s-a parut foarte avantajos .

 418. Gheorghita-andrei iunie 15, 2019 at 12:31 am

  Camera este foarte mare,mobilierul este nou.Curatenia demna de lăudat.Cu siguranta as reveni la aceasta locație!

 419. A fost foarte bine pentru noi, conditii mult mai bune fata de alte locatii in care costul a fost superior. Sper sa revenim cat de curand, amabilitatea personalului chiar merita sa poposesti in aceasta locatie. Deasemeni, cel putin din camera ocupata de noi, peisajul a fost deosebit, o placere sa te trezesti sa vezi muntii in toata splendoarea lor, eventual sub fuioare de ceata. Pentru cei ce apreciaza – pentru mine a fost un plus – de pe terasa camerei aveam priveliste si spre casa Domnului – biserica locala – lucru linistitor, cred eu.

 420. Comfortul camerei, personalul, privelistea, piscina,sauna.

 421. Frig in camera pe timp de zi , domnul care se ocupa de pensiune a zis ca ziua oprește căldura doar noaptea ii da drumu , internetul nu funcționa deloc , am facut hotspot de pe telefon sa putem folosi internetul.

 422. foarte confortabil patul camera calduroasa si liniste

 423. The place is exactly what you should expect for that money. The staff was nice and it was really fun to comunicate with them! The room was just what you needed – a bed, bathroom (really small and who has never seen this 2in1 concept of shower and toilet as one place might be a bit surprised), wifi and hanger. Not really in the city centre but also not ridiculously far. I liked that place. It was fun!

 424. Totul a fost perfect. Eu nu am ce reproșa. Gazdele au fost primitoare. Tot respectul.

 425. Foarte curat, personalul extrem de amabil și atent. Micul dejun foarte bun, totul proaspăt. Am sa revin cu siguranța.

 426. Cea mai buna gazda, cea mai buna mancare( micul dejun excelent, dulceata de afine o adevarata delicatete) si cea mai impecabila servire, camera foarte spatioasa, curatenie ca la carte si o vedere superba. De abia asteptam sa revenim in aceasta locatie superba.

 427. Camera spațioasă, raport calitate & preț, mochetă in camere și pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 428. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 429. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria “fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 430. Curățenie , confort și un mic dejun delicios ! Personal foarte drăguț 🍀Revin cu plăcere 🎊🎊☀️

 431. – camera excelenta, curat cu aer conditionat – parcare la hotel ok – personal ok – dulceata de cirese de la micul dejun – exceptionala!

 432. Personal discret dar disponibil la nevoie, camere extrem de curate si bine întreținute, mini bar plin, vedere superba către muntele Pietricica, restaurant ok. Piatra Neamt.. oras superb!

 433. Camera spațioasă, raport calitate & preț, mochetă in camere și pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 434. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 435. Micul dejun nu foarte variat dar exact cat trebuie. Poate ar fi bine introducerea unor sucuri mai spre categoria “fresh” Persoana de la receptie foarte amabila ……….OK din punct de vedere al curateniei in camera, in general in hotel..

 436. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 437. Super locație și foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 438. Locație confortabilă, aproape de centru. Extrem de curată și dotată cu asolut tot ce este nevoie. Ireproșabil.

 439. Serviciu impecabil, curat și toate facilitățile necesare!

 440. Două dormitoare confortabile.Curat si îngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joacă e WOW! Băiețelul meu(2a5l) a fost mega încântat de gama largă de mașinuțe si mingi colorate. In apropiere se află un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 441. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 442. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistită.

 443. Amabilitate gazde… curățenie dotări locație confort…

 444. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 445. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 446. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! 🙂

 447. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 448. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 449. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spațios și nu lipsește nimic. Gazda este minunata.

 450. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 451. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 452. Curat, acces facil, pozitionare f bună, gazde amabile

 453. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 454. Curățenie , confort și un mic dejun delicios ! Personal foarte drăguț 🍀Revin cu plăcere 🎊🎊☀️

 455. – camera excelenta, curat cu aer conditionat – parcare la hotel ok – personal ok – dulceata de cirese de la micul dejun – exceptionala!

 456. Personal discret dar disponibil la nevoie, camere extrem de curate si bine întreținute, mini bar plin, vedere superba către muntele Pietricica, restaurant ok. Piatra Neamt.. oras superb!

 457. Camera mare, pat comfortabil, baie ok, mic dejun destul de variat si bun, tip bufet.

 458. Camera spațioasă, raport calitate & preț, mochetă in camere și pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 459. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 460. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 461. Super locație și foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 462. Locație confortabilă, aproape de centru. Extrem de curată și dotată cu asolut tot ce este nevoie. Ireproșabil.

 463. Serviciu impecabil, curat și toate facilitățile necesare!

 464. Două dormitoare confortabile.Curat si îngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joacă e WOW! Băiețelul meu(2a5l) a fost mega încântat de gama largă de mașinuțe si mingi colorate. In apropiere se află un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 465. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 466. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistită.

 467. Amabilitate gazde… curățenie dotări locație confort…

 468. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 469. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 470. Curat, acces facil, pozitionare f bună, gazde amabile

 471. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 472. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 473. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spațios și nu lipsește nimic. Gazda este minunata.

 474. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 475. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 476. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! 🙂

 477. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 478. Curățenie , confort și un mic dejun delicios ! Personal foarte drăguț 🍀Revin cu plăcere 🎊🎊☀️

 479. – camera excelenta, curat cu aer conditionat – parcare la hotel ok – personal ok – dulceata de cirese de la micul dejun – exceptionala!

 480. Personal discret dar disponibil la nevoie, camere extrem de curate si bine întreținute, mini bar plin, vedere superba către muntele Pietricica, restaurant ok. Piatra Neamt.. oras superb!

 481. Camera mare, pat comfortabil, baie ok, mic dejun destul de variat si bun, tip bufet.

 482. Camera spațioasă, raport calitate & preț, mochetă in camere și pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 483. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 484. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 485. Super locație și foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 486. Locație confortabilă, aproape de centru. Extrem de curată și dotată cu asolut tot ce este nevoie. Ireproșabil.

 487. Serviciu impecabil, curat și toate facilitățile necesare!

 488. Două dormitoare confortabile.Curat si îngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joacă e WOW! Băiețelul meu(2a5l) a fost mega încântat de gama largă de mașinuțe si mingi colorate. In apropiere se află un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 489. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 490. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistită.

 491. Amabilitate gazde… curățenie dotări locație confort…

 492. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 493. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 494. Curat, acces facil, pozitionare f bună, gazde amabile

 495. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 496. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 497. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spațios și nu lipsește nimic. Gazda este minunata.

 498. Raport calitate/preţ ok!Foarte curat,decor modern şi o gazdă primitoare!

 499. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 500. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! 🙂

 501. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 502. Hotelul este poziționat foarte bine în Piatra Neamț, în apropierea Pietricicăi. Am fost cazat de mai multe ori la acest hotel și mi-a plăcut personalul, curățenia, mâncarea de la micul – dejun. Recomand cu căldură acest hotel atât pentru călătorii în interes de serviciu cât și vacanțe.

 503. Mic dejun proaspăt, curățenie exemplara. Chiar dacă este situat in centru, zona este foarte liniștita.

 504. Camera a fost superba! Orasul curat, plin de verdeata si de viata! Oameni frumosi!!!

 505. Camera mare, pat comfortabil, baie ok, mic dejun destul de variat si bun, tip bufet.

 506. Camera spațioasă, raport calitate & preț, mochetă in camere și pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 507. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 508. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 509. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 510. Super locație și foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 511. Serviciu impecabil, curat și toate facilitățile necesare!

 512. Două dormitoare confortabile.Curat si îngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joacă e WOW! Băiețelul meu(2a5l) a fost mega încântat de gama largă de mașinuțe si mingi colorate. In apropiere se află un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 513. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 514. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistită.

 515. Amabilitate gazde… curățenie dotări locație confort…

 516. Apartament spatios, confortabil , cu toate cele necesare. Gazda este primitoare si amabila . Totul a fost superb. Multumim!

 517. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 518. Curat, acces facil, pozitionare f bună, gazde amabile

 519. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 520. Totul impecabil ,Nico la in hotel de cinci stele nu gasesti luxul si confortul de aici!

 521. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 522. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spațios și nu lipsește nimic. Gazda este minunata.

 523. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 524. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! 🙂

 525. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 526. Revin intotdeauna cu placere la acest hotel. Micul dejun, curatenia, mirosul din camere si din hotel sunt la cel mai inalt nivel. s-a rezolvat si problema cu plata parcarii (clientii hotelului beneficiaza de parcare gratuita). Este un hotel care isi respecta standardul

 527. Patul extrem de confortabil, camera curata, personalul extraordinar de dragut. Am facut late ceck-in la ora 18.00 si nu mi s-a perceput nici o taxa. Room service-ul ireprosabil. La receptie super personalul, foarte saritor si de ajutor. Revenim oricand cu drag.

 528. Camera mare, curata. Personal profesionist, amabil. Mic dejun perfect.

 529. Camera mare, pat comfortabil, baie ok, mic dejun destul de variat si bun, tip bufet.

 530. Camera spațioasă, raport calitate & preț, mochetă in camere și pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 531. Personal super. Mancare f buna. Curatenie. Pat comfortabil. Mic dejun bun. Raport calitate pret f bun

 532. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 533. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 534. Super locație și foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 535. Serviciu impecabil, curat și toate facilitățile necesare!

 536. Două dormitoare confortabile.Curat si îngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joacă e WOW! Băiețelul meu(2a5l) a fost mega încântat de gama largă de mașinuțe si mingi colorate. In apropiere se află un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 537. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 538. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 539. Curat, acces facil, pozitionare f bună, gazde amabile

 540. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 541. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 542. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! 🙂

 543. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 544. Apartament spaţios, frumos amenajat, cu loc de parcare inclus.

 545. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistită.

 546. Amabilitate gazde… curățenie dotări locație confort…

 547. Totul impecabil ,Nico la in hotel de cinci stele nu gasesti luxul si confortul de aici!

 548. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 549. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spațios și nu lipsește nimic. Gazda este minunata.

 550. Amplasarea, curățenia,confortul. Un hotel cu stil.

 551. Poziție, camere, decor, ambianță, servicii,angajați, facilități, muzică jazz din lobby pe care am auzit-o aseară 🙂, mic dejun, check in, check out. Felicitări Central Plaza! Voi reveni clar…🙂

 552. Revin intotdeauna cu placere la acest hotel. Micul dejun, curatenia, mirosul din camere si din hotel sunt la cel mai inalt nivel. s-a rezolvat si problema cu plata parcarii (clientii hotelului beneficiaza de parcare gratuita). Este un hotel care isi respecta standardul

 553. Foarte confortabil, mic dejun ok, curățenie, personalul foarte atent la nevoile clientului!

 554. Camera mare, pat comfortabil, baie ok, mic dejun destul de variat si bun, tip bufet.

 555. Camera spațioasă, raport calitate & preț, mochetă in camere și pe hol, curte mare cu parcare, restaurant ok.

 556. Serviciu impecabil, curat și toate facilitățile necesare!

 557. Două dormitoare confortabile.Curat si îngrijit. Etajul 1 pentru noi a fost un mare plus! Dar camera de joacă e WOW! Băiețelul meu(2a5l) a fost mega încântat de gama largă de mașinuțe si mingi colorate. In apropiere se află un market, schimb valutar, patiserie,etc. Recomand acest apartament!

 558. Totul. Desi copiii nostri sunt adulți, am admirat amenajarea celui de al treilea dormitor pentru copii. Felicitări.

 559. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 560. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 561. Super locație și foarte curat. Merita rezervat! Gazda foarte primitoare.

 562. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 563. Curat, acces facil, pozitionare f bună, gazde amabile

 564. Gazdele amabile, apartamentul dotat corect, amplasat bine, foarte curat.

 565. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 566. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! 🙂

 567. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 568. Totul impecabil ,Nico la in hotel de cinci stele nu gasesti luxul si confortul de aici!

 569. Totul a fost conform asteptarilor.Apartamentul curat,mobilier nou,electrocasnice noi si mobilier de foarte buna calitate.Cu siguranta vom reveni daca vom mai avea drum prin acel oras.De asemenea gazdele foarte comunicative si intelegatoare. Recomand

 570. Este un apartament foarte frumos, aranjat cu bun gust, spațios și nu lipsește nimic. Gazda este minunata.

 571. Apartament spaţios, frumos amenajat, cu loc de parcare inclus.

 572. Apartament amenajat super ok, cu tot ce iti doresti, amplasare ok, zona linistită.

 573. Amabilitate gazde… curățenie dotări locație confort…

 574. Amabilitatea personalului, mic dejun bun. Cafeaua de la bar, oferită la micul dejun, a fost de nota 10. Mâncare bună si proaspata, servită in restaurant.

 575. Bufet suedez, OK! Receptia foarte placuta si atotstiutoare. Baietii amabili si prompti. Aer curat si destula liniste, chiar daca locatia e la sosea. Camera curata, design modern.

 576. Micul dejun ok, personal foarte amabil, totul ok.

 577. Curat, camera spatioase, baia putin cam stramta. Mic-dejun generos. Am servit cină în barul hotelului (in restaurant nu am fost), unde mâncarea a fost gustoasă.

 578. camera ok, micul dejun de 5 stele , personal amabil

 579. A fost minunat. Personalul dragut. Mancarea execelnta. Micul dejun perfect.

 580. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 581. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 582. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mulțumim.

 583. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 584. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 585. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 586. A fost proaspăt croasantul? A fost confortabil patul?Da , totul a fost ok..

 587. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 588. Curat, acces facil, pozitionare f bună, gazde amabile

 589. Apartamentul este decorat cu foarte mult bun gust, este confortabil și dotat cu absolut tot ce trebuie. Este situat într – un cartier liniștit. Are loc de parcare privat, în fața locuinței. Proprietara este foarte amabilă și atentă cu oaspeții. Am avut un sejur minunat și-i mulțumim doamnei pentru acest lucru. Vom reveni, cu siguranță, cu foarte multă plăcere.

 590. Foarte bine amplasat, multa liniste si o proprietara de nota 10.

 591. Excelent Un apartament care arata mult mai bine in realitate decat in fotografii. Am avut tot confortul si facilitatile de care am avut nevoie. A fost o placere sa admiram zilnic pomul inflorit din fata ferestrei (din pacate este doar de sezon).

 592. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 593. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! 🙂

 594. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 595. Privelistea si aerul curat,dintr-un orasel care merita vazut.

 596. Mi a plăcut ca apartamentul este poziționat în centrul orașului.

 597. Ieftin. Spatios. Frigider mare. Amplasament bun (dimineata se zarea Ocolasul Mare din balcon). Predarea cheilor fara intarziere. Comunicare buna.

 598. Cam tot,pozitie,confort,personal,mic dejun.Conform asteptarilor.

 599. Curat, camera spatioase, baia putin cam stramta. Mic-dejun generos. Am servit cină în barul hotelului (in restaurant nu am fost), unde mâncarea a fost gustoasă.

 600. camera ok, micul dejun de 5 stele , personal amabil

 601. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 602. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 603. Mic dejun bogat si diversificat, personal amabil, curatenie. Este o locatie foarte frumosa potrivita pentru orice ocazie.

 604. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 605. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 606. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mulțumim.

 607. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 608. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 609. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 610. A fost proaspăt croasantul? A fost confortabil patul?Da , totul a fost ok..

 611. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 612. Curat, acces facil, pozitionare f bună, gazde amabile

 613. Privelistea si aerul curat,dintr-un orasel care merita vazut.

 614. Mi a plăcut ca apartamentul este poziționat în centrul orașului.

 615. Ieftin. Spatios. Frigider mare. Amplasament bun (dimineata se zarea Ocolasul Mare din balcon). Predarea cheilor fara intarziere. Comunicare buna.

 616. Totul ok!!! Doamna placuta,primitoare Locația ne-a placut fiind la parter, zona liniștită Este o cazare pe gustul celor ce vor să se relaxeze

 617. Apartamentul este decorat cu foarte mult bun gust, este confortabil și dotat cu absolut tot ce trebuie. Este situat într – un cartier liniștit. Are loc de parcare privat, în fața locuinței. Proprietara este foarte amabilă și atentă cu oaspeții. Am avut un sejur minunat și-i mulțumim doamnei pentru acest lucru. Vom reveni, cu siguranță, cu foarte multă plăcere.

 618. Foarte bine amplasat, multa liniste si o proprietara de nota 10.

 619. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 620. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! 🙂

 621. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 622. Micul dejun a fost bun dar nu foarte diversificat. Camerele curate si aerisite, mobilierul este de calitate. patul confortabil.

 623. Cam tot,pozitie,confort,personal,mic dejun.Conform asteptarilor.

 624. Curat, camera spatioase, baia putin cam stramta. Mic-dejun generos. Am servit cină în barul hotelului (in restaurant nu am fost), unde mâncarea a fost gustoasă.

 625. O cabană foarte frumoasă , cu toate utilitățile, cu o saună și un șemineu foarte practice si relaxante pentru un weekend în doi. Ne-am simțit extraordinar, vom reveni cât de curând.

 626. Este un loc minunat si linistit, ideal pentru familiile cu copii. Foarte curat si elegant, gazda foarte draguta. Noi am fost fost cu trei copii, am avut padurea in spatele casei, curtea mare unde au putut alerga in voie, am facut foc in fiecare seara.In curte au venit veverite 😀

 627. Gazda ne-a întâmpinat cu mare drag, locația e superbă și totul foarte curat. Efectiv, s-au gândit la tot ce ai avea nevoie pentru un sejur super relaxant. Se vede ca s-a investit cu suflet… Recomand cu căldură…și răcoare (de munte 🌲) 🤩😍!!!

 628. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 629. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 630. Mic dejun bogat si diversificat, personal amabil, curatenie. Este o locatie foarte frumosa potrivita pentru orice ocazie.

 631. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 632. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 633. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 634. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 635. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 636. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mulțumim.

 637. Un apartament curat si bine pus la punct, cu o gazda foarte draguta!

 638. Multumim doamnei care a fost foarte amabila. Apartamentul este situat central, este foarte curat si amenajat cu bun gust. Doamna Spiridonescu este un artist si un om foarte sufletist. Multumim pentru pireul de castane!!!

 639. Totul ok!!! Doamna placuta,primitoare Locația ne-a placut fiind la parter, zona liniștită Este o cazare pe gustul celor ce vor să se relaxeze

 640. totul , mai putin baia, care era mai putin spatioasa, dar raportul calitate pret a fost perfect.

 641. Gazda foarte prietenoasa, apartamentul de-o curatenie sclipitoare, ne-am simtit foarte bine! 🙂

 642. Gazda foarte amabilă, ne-a așteptat la autogară și ne-a dus cu mașina la apartament. Este în zonă centrală , foarte, foarte liniștit. O curățenie exemplară, o locuință cu centrală, două camere, bucătărie, baie, foarte frumos amenajată, cu foarte mult bun gust și absolut toate cele necesare. Inclusiv cărți pentru deconectare! Un balcon mare, frumos aranjat pentru servit cafeaua. Ne dorim să revenim într – un loc în care ne-am simțit excelent!!!! Recomand din tot sufletul!!!!

 643. Totul a fost excelent.Spatiu,confort,curatenie fara cusur.Gazda, mai mult decat primitoare si binevoitaoare,cumsecade si discreta.Fara cuvinte,mai cu seama ca am ajuns la o ora destul de tarzie si,cu toate acestea,a stat la dispozitia noastra.Ne-am simtit minunat ! Recomand cu caldura aceasta locatie.

 644. Gazda foarte primitoare, locatie excelenta! Recomand cu drag!

 645. totul a fost perfect,apartament foarte curat, poziție foarte bună si gazda primitoare.recomand cu drag!

 646. Hotelul este frumos si personalul prietenos si eficient. Camera a fost foarte curata.

 647. Locatia centrala a hotelului este potrivita daca doresti sa explorezi orasul pe jos. Camerele sunt mari, curate si bine intretinute. Personalul este amabil. Micul dejun a fost ok, mai putin cafeaua 😊

 648. Micul dejun a fost bun dar nu foarte diversificat. Camerele curate si aerisite, mobilierul este de calitate. patul confortabil.

 649. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 650. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 651. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mulțumim.

 652. Am petrecut câteva zile foarte frumoase, apartamentul este foarte primitor si oferă toate condițiile necesare unei șederi plăcute.  Totul a fost liniștit și plăcut. Apartamentul este foarte curat, iar ospitalitatea gazdei ne-a făcut să ne simțim ca acasă. A fost un sejur de neuitat și ne-am simțit extraordinar! Cu siguranță vom reveni.

 653. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 654. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 655. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 656. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 657. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 658. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 659. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 660. Mic dejun bogat si diversificat, personal amabil, curatenie. Este o locatie foarte frumosa potrivita pentru orice ocazie.

 661. O cabană foarte frumoasă , cu toate utilitățile, cu o saună și un șemineu foarte practice si relaxante pentru un weekend în doi. Ne-am simțit extraordinar, vom reveni cât de curând.

 662. Este un loc minunat si linistit, ideal pentru familiile cu copii. Foarte curat si elegant, gazda foarte draguta. Noi am fost fost cu trei copii, am avut padurea in spatele casei, curtea mare unde au putut alerga in voie, am facut foc in fiecare seara.In curte au venit veverite 😀

 663. Gazda ne-a întâmpinat cu mare drag, locația e superbă și totul foarte curat. Efectiv, s-au gândit la tot ce ai avea nevoie pentru un sejur super relaxant. Se vede ca s-a investit cu suflet… Recomand cu căldură…și răcoare (de munte 🌲) 🤩😍!!!

 664. Curat și modern dar gălăgie seara tîrziu.Priveliste frumoasă de la geam spre munte😊💗 Apartamentul este situat în zonă centrala și aproape de telegondola este de apreciat. 😄😍

 665. Curatenia, pat comod, conditii bune la bucatarie si baie, apartamentul arata mai bine ca in poze! Parchetul din camera scartaie foarte tare dar posibil sa nu deranjeze pe unii.

 666. Locatie buna, central. Per total a fost ok, calitate-pret, apartamentul situat aproape de cele mai importante puncte de atractie, telegondola, centru veci, etc. Orasul curat si linistit.

 667. Tot, tot ce înseamnă această proprietate, (ce intră în preț), este chiar superb, poate mai puțin partea cu “vedere la munte”, cam lipsește.

 668. Apartamentul a fost foarte curat, amplasat in centrul orasului. Recomand cu incredere aceasta unitate de cazare.

 669. Apartamentul este foarte curat, spațios și primitor, iar comunicarea cu gazda a fost facilă și plăcută!

 670. Hotelul este frumos si personalul prietenos si eficient. Camera a fost foarte curata.

 671. Locatia centrala a hotelului este potrivita daca doresti sa explorezi orasul pe jos. Camerele sunt mari, curate si bine intretinute. Personalul este amabil. Micul dejun a fost ok, mai putin cafeaua 😊

 672. Micul dejun a fost bun dar nu foarte diversificat. Camerele curate si aerisite, mobilierul este de calitate. patul confortabil.

 673. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 674. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 675. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mulțumim.

 676. Am petrecut câteva zile foarte frumoase, apartamentul este foarte primitor si oferă toate condițiile necesare unei șederi plăcute.  Totul a fost liniștit și plăcut. Apartamentul este foarte curat, iar ospitalitatea gazdei ne-a făcut să ne simțim ca acasă. A fost un sejur de neuitat și ne-am simțit extraordinar! Cu siguranță vom reveni.

 677. Multe coșulețe cu bomboane, ceai, cafea, foarte curat, totul ok. Vom reveni

 678. Totul a fost foarte bine! Raport calitate pret excelent! Gazda a fost foarte amabila.

 679. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 680. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 681. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 682. Privelistea si aerul curat,dintr-un orasel care merita vazut.

 683. Mi a plăcut ca apartamentul este poziționat în centrul orașului.

 684. Ieftin. Spatios. Frigider mare. Amplasament bun (dimineata se zarea Ocolasul Mare din balcon). Predarea cheilor fara intarziere. Comunicare buna.

 685. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 686. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 687. Mi-a plăcut camera mobilata modern, zonă liniștită, aproape de centru.

 688. EN: Perfect location: very close to city center (2 minutes walk). Many stores in the vicinity. Modern apartment and furniture. One large bed and one extendable sofa, each room with TV. Lots of extras: hairdryer, ironing machine, wash machine. Parking in the vicinity (evenings and weekend free). I think there was also free internet, but since I already had it activated on my mobile, I didn’t check. RO: Locatie foarte bune, la 2 minute de mers pe jos de centru. Multe magazine in apropiere. Mobilat modern. Un pat mare si o canapea extensibila. Fiecare camera cu televizor. Dotat cu uscator de par, masina de spalat rufe si fier de calcat. Parcare in apropiere (gratis seara si in weekend). Cred ca era si internet gratuit, dar nu am verificat.

 689. Ne-a placut totul. Apartamentul este renovat,modern, deosebit.

 690. Este in centrul orasului, e un loc linistit. Camere si lenjerii curate. Pentru noi a contat disponibilitatea si deschiderea gazdei, comunicare excelenta! 😊

 691. Locatia are o amplasare excelenta la o liziera de padure foarte potrivita pentru relaxare.Spatiile sunt foarte generoase,amenajate cu bun gust intr-un stil autentic.Facilitatile de bucatarie,gratar si spatiu exterior cu toate dotarile. Sauna pe lemne este perfecta si completeaza fericit atmosfera de relaxare.

 692. O cabană foarte frumoasă , cu toate utilitățile, cu o saună și un șemineu foarte practice si relaxante pentru un weekend în doi. Ne-am simțit extraordinar, vom reveni cât de curând.

 693. Este un loc minunat si linistit, ideal pentru familiile cu copii. Foarte curat si elegant, gazda foarte draguta. Noi am fost fost cu trei copii, am avut padurea in spatele casei, curtea mare unde au putut alerga in voie, am facut foc in fiecare seara.In curte au venit veverite 😀

 694. Camera curata,pat extralarge,confortabil,mic dejun excelent,parcare ,situat central.

 695. amplasarea camera primitoare si calduroasa parcarea gratuita si sigura personal implicat si serviabil micul dejun foarte bun

 696. Hotelul este frumos si personalul prietenos si eficient. Camera a fost foarte curata.

 697. Sa nimeresc cele 6 numere norocoase la loto as încerca mai întâi sa ii cumpăr căsuța artistei care a creat-o și as tine-o in mod egoist numai pt mine . Gazda chiar știe sa ofere oaspeților calitate și bun gust . Așa un loc descoperi numai odată in viața : un bun gust și o curățenie rar întâlnite situate intr-o zona parca rupta din rai și totul e atât de autentic cum nici prin vis nu ți-ai fi închipuit . Și asta zic in postura de turist destul de pretențios care se ocupa cu vizitatul lumii pe post de hobby și a văzut o cota destul de numeroasa de gazde in toți anii recenti . Bravo

 698. Locatia are o amplasare excelenta la o liziera de padure foarte potrivita pentru relaxare.Spatiile sunt foarte generoase,amenajate cu bun gust intr-un stil autentic.Facilitatile de bucatarie,gratar si spatiu exterior cu toate dotarile. Sauna pe lemne este perfecta si completeaza fericit atmosfera de relaxare.

 699. O cabană foarte frumoasă , cu toate utilitățile, cu o saună și un șemineu foarte practice si relaxante pentru un weekend în doi. Ne-am simțit extraordinar, vom reveni cât de curând.

 700. Totul a fost la superlativ! O să revin oricând am ocazia aiki.

 701. Apartamentul a fost foarte curat, gazda promptă, înțelegătoare și amabilă. Recomand cu incredere! Realitatea e mult mai bună decât pozele.

 702. O locuinta cocheta si curata , într-o zonă linistită, foarte aproape de centru. Gazdă primitoare .

 703. Hint: arata mult mai bine decat in poze. Un loc cu un aer aristocrat

 704. Gazda foarta amabila, ne au intampinat cu multa caldura , locatie cu o priveliste superba ,foarte spatios si comfortabil, copii nu s-au plictisit o secunda au avut parte de jucarii atat in camera cat si in gradina iar piscina e un bonus…. o sa revenim cu mare drag !!! Multumim

 705. Great apartment, fully equipped, with views and lovely apartment owners. Recommended for families and anyone looking for a family atmosphere and exemplary hospitality.

 706. Totul excelent. Super conditii la super pret. Nu cred ca in zona este ceva care sa se apropie macar

 707. Totul a fost excelent.Spatiu,confort,curatenie fara cusur.Gazda, mai mult decat primitoare si binevoitaoare,cumsecade si discreta.Fara cuvinte,mai cu seama ca am ajuns la o ora destul de tarzie si,cu toate acestea,a stat la dispozitia noastra.Ne-am simtit minunat ! Recomand cu caldura aceasta locatie.

 708. Gazda foarte primitoare, locatie excelenta! Recomand cu drag!

 709. Apartamentul este foarte bine amplasat fata de toate obiectivele turistice. La Mika’s Home II găsești tot ce ai nevoie, este foarte frumos amenajat, este curat si este utilat cu tot ce ai nevoie.

 710. Locatia centrala, poti ajunge usor sa vizitezi centrul orasului. De asemenea sunt si cateva restaurante in zona unde poti servi masa iar preturile sunt decente. Gazda este foarte ok, a venit si ne-a aratat apartamentul iar momentul predarii cheilor a fost foarte practic si nu au fost probleme.

 711. Poziție foarte bună a apartamentului, aproape de centru. Am găsit loc de parcare (cu plată) chiar în fața blocului. Apartamentul este la etajul 4 (blocul nu are lift), este spațios, curat, dotat cu tot ce trebuie, liniștit la orice oră a zilei. Comunicare excelentă cu gazdele, ne-au oferit punctualitate și încredere. Pe noi ne-a interesat să vizităm muzeele de artă din oraș (sunt două care ne-au plăcut foarte mult) și mănăstirile din toată zona Neamțului (Pângărați, Bistrița, Agapia, Secu, Neamț și celelalte). Mulțumim pentru cafea!

 712. Un apartament cu 1 cameră foarte curat, aranjat cu șic, spațios, cu un balcon foarte generos și atât de plăcut, și cu o bucătărie dotată cu de toate, astfel încât să te simți ca acasă! Iar proprietara – o doamnă deosebit de amabilă!!!🤗👍😊

 713. Totul a fost foarte plăcut, gazda foarte ospitaliera, aveți parte de tot ce aveți nevoie, liniște, curățenie, bloc modern, tot ce promite în anunț și chiar mai mult! Merită!!!

 714. Gazda foarte amabila, loc de parcare asigurat, panorama frumoasa

 715. Trebuie sa fii nebun sa scrii la rubrica asta :)))

 716. Gazda primitoare și apartamentul foarte modern și curat. Recomand cu cea mai mare încredere. Foarte spațios.

 717. Confortul a fost excelent! Totul a fost la superlativ!

 718. Totul a fost la superlativ! Servicii de calitate, foarte amabili. Hotel la standard cu adevarat de 4 Stele. Felicitari👍Cu siguranta voi reveni cu Drag la Hotel Central

 719. Hotelul frumos,restauantul de la etajul intai foarte sic “Library bar”,cofetarie de langa la fel cu multe bunatati.

 720. Camera curata,pat extralarge,confortabil,mic dejun excelent,parcare ,situat central.

 721. Sincer, nu am crezut ca exista așa ceva in țara, totul gândit cu un excelent simt practic dar și cu bun gust! Detaliile încununează aceasta locație ca fiind una perfecta pentru cine dorește natura, optimism, romantism și nu in ultimul rând, senzație de împlinire! Totodata, din primele clipe realizezi ca vrei și tu așa o căbănuța! Felicitări și mulțumiri gazdei din partea noastră, George și Rodica!

 722. Sa nimeresc cele 6 numere norocoase la loto as încerca mai întâi sa ii cumpăr căsuța artistei care a creat-o și as tine-o in mod egoist numai pt mine . Gazda chiar știe sa ofere oaspeților calitate și bun gust . Așa un loc descoperi numai odată in viața : un bun gust și o curățenie rar întâlnite situate intr-o zona parca rupta din rai și totul e atât de autentic cum nici prin vis nu ți-ai fi închipuit . Și asta zic in postura de turist destul de pretențios care se ocupa cu vizitatul lumii pe post de hobby și a văzut o cota destul de numeroasa de gazde in toți anii recenti . Bravo

 723. Locatia are o amplasare excelenta la o liziera de padure foarte potrivita pentru relaxare.Spatiile sunt foarte generoase,amenajate cu bun gust intr-un stil autentic.Facilitatile de bucatarie,gratar si spatiu exterior cu toate dotarile. Sauna pe lemne este perfecta si completeaza fericit atmosfera de relaxare.

 724. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 725. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 726. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 727. Totul a fost minunat – daca vom avea ocazia o sa revenim din nou !!!!

 728. Hint: arata mult mai bine decat in poze. Un loc cu un aer aristocrat

 729. Gazda foarta amabila, ne au intampinat cu multa caldura , locatie cu o priveliste superba ,foarte spatios si comfortabil, copii nu s-au plictisit o secunda au avut parte de jucarii atat in camera cat si in gradina iar piscina e un bonus…. o sa revenim cu mare drag !!! Multumim

 730. Totul foarte curat si foarte bine echipata atat bucataria cat si baia. Am fost primiti foarte frumos iar gazda ne-a fost suport 24/24!

 731. Totul a fost la superlativ! O să revin oricând am ocazia aiki.

 732. Apartamentul a fost foarte curat, gazda promptă, înțelegătoare și amabilă. Recomand cu incredere! Realitatea e mult mai bună decât pozele.

 733. Tot! Amplasarea, linistea, apartamentul f curat, mobilat si utilat cu tot ce trebuie iar gazda foarte amabila, ne-a zis tot ce avem de vizitat. La plecare sotul si-a uitat geaca in cuier iar doamna imediat ne-a trimis-o prin curier.

 734. A fost proaspăt croasantul? A fost confortabil patul?Da , totul a fost ok..

 735. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 736. Ne-a placut totul. Gazde foarte primitoare, curat, confortabil, liniste.

 737. Totul excelent. Super conditii la super pret. Nu cred ca in zona este ceva care sa se apropie macar

 738. Totul a fost excelent.Spatiu,confort,curatenie fara cusur.Gazda, mai mult decat primitoare si binevoitaoare,cumsecade si discreta.Fara cuvinte,mai cu seama ca am ajuns la o ora destul de tarzie si,cu toate acestea,a stat la dispozitia noastra.Ne-am simtit minunat ! Recomand cu caldura aceasta locatie.

 739. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 740. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 741. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 742. Totul a fost la superlativ! Servicii de calitate, foarte amabili. Hotel la standard cu adevarat de 4 Stele. Felicitari👍Cu siguranta voi reveni cu Drag la Hotel Central

 743. Hotelul frumos,restauantul de la etajul intai foarte sic “Library bar”,cofetarie de langa la fel cu multe bunatati.

 744. Camera curata,pat extralarge,confortabil,mic dejun excelent,parcare ,situat central.

 745. Sincer, nu am crezut ca exista așa ceva in țara, totul gândit cu un excelent simt practic dar și cu bun gust! Detaliile încununează aceasta locație ca fiind una perfecta pentru cine dorește natura, optimism, romantism și nu in ultimul rând, senzație de împlinire! Totodata, din primele clipe realizezi ca vrei și tu așa o căbănuța! Felicitări și mulțumiri gazdei din partea noastră, George și Rodica!

 746. Sa nimeresc cele 6 numere norocoase la loto as încerca mai întâi sa ii cumpăr căsuța artistei care a creat-o și as tine-o in mod egoist numai pt mine . Gazda chiar știe sa ofere oaspeților calitate și bun gust . Așa un loc descoperi numai odată in viața : un bun gust și o curățenie rar întâlnite situate intr-o zona parca rupta din rai și totul e atât de autentic cum nici prin vis nu ți-ai fi închipuit . Și asta zic in postura de turist destul de pretențios care se ocupa cu vizitatul lumii pe post de hobby și a văzut o cota destul de numeroasa de gazde in toți anii recenti . Bravo

 747. Locatia are o amplasare excelenta la o liziera de padure foarte potrivita pentru relaxare.Spatiile sunt foarte generoase,amenajate cu bun gust intr-un stil autentic.Facilitatile de bucatarie,gratar si spatiu exterior cu toate dotarile. Sauna pe lemne este perfecta si completeaza fericit atmosfera de relaxare.

 748. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 749. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 750. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 751. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 752. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 753. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mulțumim.

 754. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 755. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 756. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 757. Tot! Amplasarea, linistea, apartamentul f curat, mobilat si utilat cu tot ce trebuie iar gazda foarte amabila, ne-a zis tot ce avem de vizitat. La plecare sotul si-a uitat geaca in cuier iar doamna imediat ne-a trimis-o prin curier.

 758. A fost proaspăt croasantul? A fost confortabil patul?Da , totul a fost ok..

 759. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 760. Un apartament curat si bine pus la punct, cu o gazda foarte draguta!

 761. Multumim doamnei care a fost foarte amabila. Apartamentul este situat central, este foarte curat si amenajat cu bun gust. Doamna Spiridonescu este un artist si un om foarte sufletist. Multumim pentru pireul de castane!!!

 762. Totul ok!!! Doamna placuta,primitoare Locația ne-a placut fiind la parter, zona liniștită Este o cazare pe gustul celor ce vor să se relaxeze

 763. Ieftin. Spatios. Frigider mare. Amplasament bun (dimineata se zarea Ocolasul Mare din balcon). Predarea cheilor fara intarziere. Comunicare buna.

 764. Nu am avut mic dejun. Locatia este perfecta. Aproape de teatru, centru vechi, parc, Ma voi intoarce de cate ori voi avea ceva de facut in Piatra-Neamt.

 765. Foarte confortabil, amplasament ultracentral, gazda primitoare.

 766. Totul a fost la superlativ! Servicii de calitate, foarte amabili. Hotel la standard cu adevarat de 4 Stele. Felicitari👍Cu siguranta voi reveni cu Drag la Hotel Central

 767. Hotelul frumos,restauantul de la etajul intai foarte sic “Library bar”,cofetarie de langa la fel cu multe bunatati.

 768. Camera curata,pat extralarge,confortabil,mic dejun excelent,parcare ,situat central.

 769. Mobilier nou. Desi se afla chiar langa gara si ne asteptam sa fie galagie, ne-am putut odihni.

 770. Totul a fost pe măsura asteptarilor. Camera mare, frumos si modern mobilată, pe gustul nostru. Pensiunea foarte aprope de centru, de autogara, de Lidl. Personalul foarte atent si dragut. O recomandam cu drag!

 771. Personal foarte amabil, curățenie si confortabil…totul la superlativ. Recomand cu drag!

 772. Pensiunea isi merita din plin clasificarea si rating-ul de pe site. Locatie ideala pentru o sedere scurta, ca si pentru un sejur mai lung. Recomand.

 773. Raportul calitate pret relativ corect. Faptul ca dispune de un minifrigider.

 774. Locatie frumoasa, curata si spatioasa. Curtea foarte mare cu gratar si mese loc de joaca pentru copii si parcare spatioasa. Personal amabil.

 775. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 776. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 777. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 778. Mulțumim! Foarte bine ,curat și personal amiabil! O să mai revenim!!!😘

 779. Camera este spațioasă, foarte curat. Gazdele sunt primitoare, la proprietate puteți găsi inclusiv mic dejun(aveți de ales din 4 feluri). Raport calitate preț f ok! Recomand

 780. Recomand cu drag!! Camere confortabile si curate, personal amabil.

 781. Pensiune linistita, camere spatioase. Curatenie exemplara.

 782. Camera a fost foarte spațioasă și călduroasă ,totul a fost lux !

 783. ….locație liniștită,atmosferă relaxată și odihnă!

 784. Curățenie, liniște, mâncare foarte bună, panoramă deosebită

 785. Priveliștea a fost minunata. Locul de joaca pentru copii este un plus

 786. Servirea,profesionalismul,mîncarea bună și aranjată într-un mod deosebit, curățenia și locul liniștitor!

 787. Micul dejun, parcarea, personalul, camera, totul este ok.

 788. Totul a fost la superlativ! Servicii de calitate, foarte amabili. Hotel la standard cu adevarat de 4 Stele. Felicitari👍Cu siguranta voi reveni cu Drag la Hotel Central

 789. Hotelul frumos,restauantul de la etajul intai foarte sic “Library bar”,cofetarie de langa la fel cu multe bunatati.

 790. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 791. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 792. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 793. Tot! Amplasarea, linistea, apartamentul f curat, mobilat si utilat cu tot ce trebuie iar gazda foarte amabila, ne-a zis tot ce avem de vizitat. La plecare sotul si-a uitat geaca in cuier iar doamna imediat ne-a trimis-o prin curier.

 794. A fost proaspăt croasantul? A fost confortabil patul?Da , totul a fost ok..

 795. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 796. locatie f buna, centrala, apartament curat, am fost multumiti

 797. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 798. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea făcută si cu siguranta o sa mai revin

 799. Sincer, nu am crezut ca exista așa ceva in țara, totul gândit cu un excelent simt practic dar și cu bun gust! Detaliile încununează aceasta locație ca fiind una perfecta pentru cine dorește natura, optimism, romantism și nu in ultimul rând, senzație de împlinire! Totodata, din primele clipe realizezi ca vrei și tu așa o căbănuța! Felicitări și mulțumiri gazdei din partea noastră, George și Rodica!

 800. Sa nimeresc cele 6 numere norocoase la loto as încerca mai întâi sa ii cumpăr căsuța artistei care a creat-o și as tine-o in mod egoist numai pt mine . Gazda chiar știe sa ofere oaspeților calitate și bun gust . Așa un loc descoperi numai odată in viața : un bun gust și o curățenie rar întâlnite situate intr-o zona parca rupta din rai și totul e atât de autentic cum nici prin vis nu ți-ai fi închipuit . Și asta zic in postura de turist destul de pretențios care se ocupa cu vizitatul lumii pe post de hobby și a văzut o cota destul de numeroasa de gazde in toți anii recenti . Bravo

 801. Locatia are o amplasare excelenta la o liziera de padure foarte potrivita pentru relaxare.Spatiile sunt foarte generoase,amenajate cu bun gust intr-un stil autentic.Facilitatile de bucatarie,gratar si spatiu exterior cu toate dotarile. Sauna pe lemne este perfecta si completeaza fericit atmosfera de relaxare.

 802. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 803. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 804. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mulțumim.

 805. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 806. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 807. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 808. Locatia este intr-un cartier linistit , cu oameni calzi. Locuinta este dotata cu tot ce trebuie si este foarte curata!Gazda este o persoana calda si foarte primitoare, ii multumim pentru sejurul petrecut la Piatra Neamt!

 809. – curățenie – dormitorul este foarte mare – absolut toate ustensilele pentru gatit – amplasare bună față de zonele de interes ale orașului

 810. Great place to stay. Only 3km walk to the center. Perfect value for money

 811. Aplasare excelenta, camera spatioasa, curat, mic dejun variat, cafea foarte buna.

 812. Curățenie, personal amabil, restaurantul hotelului foarte bun.

 813. Personal foarte amabil care Răspunde la toate cerintele clentului

 814. locatie f buna, centrala, apartament curat, am fost multumiti

 815. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 816. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea făcută si cu siguranta o sa mai revin

 817. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 818. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 819. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 820. Tot! Amplasarea, linistea, apartamentul f curat, mobilat si utilat cu tot ce trebuie iar gazda foarte amabila, ne-a zis tot ce avem de vizitat. La plecare sotul si-a uitat geaca in cuier iar doamna imediat ne-a trimis-o prin curier.

 821. A fost proaspăt croasantul? A fost confortabil patul?Da , totul a fost ok..

 822. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 823. Sincer, nu am crezut ca exista așa ceva in țara, totul gândit cu un excelent simt practic dar și cu bun gust! Detaliile încununează aceasta locație ca fiind una perfecta pentru cine dorește natura, optimism, romantism și nu in ultimul rând, senzație de împlinire! Totodata, din primele clipe realizezi ca vrei și tu așa o căbănuța! Felicitări și mulțumiri gazdei din partea noastră, George și Rodica!

 824. Sa nimeresc cele 6 numere norocoase la loto as încerca mai întâi sa ii cumpăr căsuța artistei care a creat-o și as tine-o in mod egoist numai pt mine . Gazda chiar știe sa ofere oaspeților calitate și bun gust . Așa un loc descoperi numai odată in viața : un bun gust și o curățenie rar întâlnite situate intr-o zona parca rupta din rai și totul e atât de autentic cum nici prin vis nu ți-ai fi închipuit . Și asta zic in postura de turist destul de pretențios care se ocupa cu vizitatul lumii pe post de hobby și a văzut o cota destul de numeroasa de gazde in toți anii recenti . Bravo

 825. Locatia are o amplasare excelenta la o liziera de padure foarte potrivita pentru relaxare.Spatiile sunt foarte generoase,amenajate cu bun gust intr-un stil autentic.Facilitatile de bucatarie,gratar si spatiu exterior cu toate dotarile. Sauna pe lemne este perfecta si completeaza fericit atmosfera de relaxare.

 826. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 827. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 828. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 829. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 830. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 831. Apartamentul este foarte curat si complet utilat. Am gasit inclusiv jucarii in una dintre camere. Proprierarul este foarte amabil. Amplasarea nu este centrala dar este intr-un cartier linistit iar taxi-ul pana in centru costa doar 10 lei. Locurile de parcare au fost incluse in pretul apartamentului. Mulțumim.

 832. A fost minunat. Recomand cu încredere! Cu alta ocazie tot aici o sa vin

 833. Apartamentul este frumos, decorat cu gust și foarte curat. Gazda este amabila și primitoare.

 834. Un loc in care te simiti ca acasa, amenajat frumos, exact ca in poze, curatenie si tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur. Loc de parcare in fata imbolilului, iar propietarul foarte amabil. Recomand!

 835. Totul a fost la un nivel foarte înalt, cu excepția situației arătate mai sus.

 836. Camera curată , caldura in camera .curatenie , mic dejun gustos și proaspăt , cina super ..felicitări bucătarului pentru modul cum a gătit Peștele și desertul ! Atmosfera plăcută

 837. Aplasare excelenta, camera spatioasa, curat, mic dejun variat, cafea foarte buna.

 838. Hotelul este poziționat perfect, central, dar în același timp aproape de natură, oferind o priveliște minunată. Camera mare, spațioasă, de o curățenie exemplară, în care am avut acces la toate facilitățile, a fost chiar peste așteptările mele. Totul nou și modern, confort de nota 10. Un mare plus: personalul foarte primitor și prompt. Am apreciat că au fost foarte amabili și mi-au dat sfaturi despre ce aș putea să vizitez în Piatra Neamț și direcții de orientare.

 839. Am călătorit în interes de serviciu și am căutat în primul rând un loc în care să îmi rezolv rapid toate nevoile: o cameră curată, masă gustoasă, internet rapid. Atlas Aparthotel le-a îndeplinit pe toate cu brio, ba chiar mai mult. Camera a fost de-a dreptul frumoasă și am regăsit o atmoferă plăcută și relaxantă de care nici nu mă gândisem că voi avea parte. Micul dejun foarte ok și chiar consistent. Am avut timp să mă bucur și de o cafea excelentă în timp ce admiram priveliștea de munte.

 840. Locatia a fost excelenta . Totul curat si mobilat cu gust si stil . Linistea si confortul au fost extraordinare. Micul dejun a fost excelent.Personalul a fost extraordinar .

 841. Camerele curate, spatioase si confortabile. Personalul amabil.

 842. Patul a fost foarte comfortabil.Camera foarte mare si baia la fel.Liniste chiar daca e la 20 de m de gară. Curat in camera si un pret foarte bun.Raport calitate pret excelent!

 843. Camere curate, cu mobilier nou. Poziție bună. Liniște.

 844. Gazda extraordinara, căsuța amenajata cu mult bun gust, intimitate în mijlocul naturii.

 845. Sincer, nu am crezut ca exista așa ceva in țara, totul gândit cu un excelent simt practic dar și cu bun gust! Detaliile încununează aceasta locație ca fiind una perfecta pentru cine dorește natura, optimism, romantism și nu in ultimul rând, senzație de împlinire! Totodata, din primele clipe realizezi ca vrei și tu așa o căbănuța! Felicitări și mulțumiri gazdei din partea noastră, George și Rodica!

 846. Sa nimeresc cele 6 numere norocoase la loto as încerca mai întâi sa ii cumpăr căsuța artistei care a creat-o și as tine-o in mod egoist numai pt mine . Gazda chiar știe sa ofere oaspeților calitate și bun gust . Așa un loc descoperi numai odată in viața : un bun gust și o curățenie rar întâlnite situate intr-o zona parca rupta din rai și totul e atât de autentic cum nici prin vis nu ți-ai fi închipuit . Și asta zic in postura de turist destul de pretențios care se ocupa cu vizitatul lumii pe post de hobby și a văzut o cota destul de numeroasa de gazde in toți anii recenti . Bravo

 847. Pensiune linistita, camere spatioase. Curatenie exemplara.

 848. Camera a fost foarte spațioasă și călduroasă ,totul a fost lux !

 849. ….locație liniștită,atmosferă relaxată și odihnă!

 850. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 851. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 852. Personalul foarte foarte dragut, ne-au permis check-inul mai devreme pt ca eram cu un copil mic care trebuia culcat la pranz, mancarea foarte buna, fetita a fost super incantata de ciorbitele de acolo, chiar intr-o seara ne-au vervit mancarea dupa terminarea Programului. Au o curte interioara cu trambulina, tobogan, jucarele pentru copilasi. Foarte curat si camere spatioase.

 853. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 854. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 855. Ce mi-a plăcut e faptul că totul e cu mult mai bine decât ce se vede în poze. Locația, curățenia, ustensilele și frumusețea camerei sunt ceea ce orice călător are nevoie. E liniște, bine echipat și raportul preț/calitate este foarte bine stabilit. Recomand din toată inima!

 856. Totul a fost la un nivel foarte înalt, cu excepția situației arătate mai sus.

 857. Camera curată , caldura in camera .curatenie , mic dejun gustos și proaspăt , cina super ..felicitări bucătarului pentru modul cum a gătit Peștele și desertul ! Atmosfera plăcută

 858. Aplasare excelenta, camera spatioasa, curat, mic dejun variat, cafea foarte buna.

 859. Hotelul este poziționat perfect, central, dar în același timp aproape de natură, oferind o priveliște minunată. Camera mare, spațioasă, de o curățenie exemplară, în care am avut acces la toate facilitățile, a fost chiar peste așteptările mele. Totul nou și modern, confort de nota 10. Un mare plus: personalul foarte primitor și prompt. Am apreciat că au fost foarte amabili și mi-au dat sfaturi despre ce aș putea să vizitez în Piatra Neamț și direcții de orientare.

 860. Am călătorit în interes de serviciu și am căutat în primul rând un loc în care să îmi rezolv rapid toate nevoile: o cameră curată, masă gustoasă, internet rapid. Atlas Aparthotel le-a îndeplinit pe toate cu brio, ba chiar mai mult. Camera a fost de-a dreptul frumoasă și am regăsit o atmoferă plăcută și relaxantă de care nici nu mă gândisem că voi avea parte. Micul dejun foarte ok și chiar consistent. Am avut timp să mă bucur și de o cafea excelentă în timp ce admiram priveliștea de munte.

 861. Locatia a fost excelenta . Totul curat si mobilat cu gust si stil . Linistea si confortul au fost extraordinare. Micul dejun a fost excelent.Personalul a fost extraordinar .

 862. Gazda extraordinara, căsuța amenajata cu mult bun gust, intimitate în mijlocul naturii.

 863. Sincer, nu am crezut ca exista așa ceva in țara, totul gândit cu un excelent simt practic dar și cu bun gust! Detaliile încununează aceasta locație ca fiind una perfecta pentru cine dorește natura, optimism, romantism și nu in ultimul rând, senzație de împlinire! Totodata, din primele clipe realizezi ca vrei și tu așa o căbănuța! Felicitări și mulțumiri gazdei din partea noastră, George și Rodica!

 864. Sa nimeresc cele 6 numere norocoase la loto as încerca mai întâi sa ii cumpăr căsuța artistei care a creat-o și as tine-o in mod egoist numai pt mine . Gazda chiar știe sa ofere oaspeților calitate și bun gust . Așa un loc descoperi numai odată in viața : un bun gust și o curățenie rar întâlnite situate intr-o zona parca rupta din rai și totul e atât de autentic cum nici prin vis nu ți-ai fi închipuit . Și asta zic in postura de turist destul de pretențios care se ocupa cu vizitatul lumii pe post de hobby și a văzut o cota destul de numeroasa de gazde in toți anii recenti . Bravo

 865. Comunicarea cu receptia hotelului a fost foarte prompta. Curatenia, ambientul, parcarea, mancarea la restaurant si micul dejun au fost excelente! De asemenea, amplasarea hotelului este foarte buna.

 866. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 867. Camera mare cu un pat dublu foarte larg, balcon, baie curata si suficient de mare, frigider, cam tot ce trebuie la un hotel.Raport pret calitate foarte bun

 868. Sederea a fost o adevarata experienta. Locul este foarte modern si confortabil din toate punctele de vedere.

 869. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 870. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 871. Totul a fost peste masura asteptarilor . Vom reveni cu mare drag. Camera pentru copii are totul pentru ca copii sa se simta bine.Proprietarul cu foarte mult bun simt.

 872. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 873. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 874. Tot! Amplasarea, linistea, apartamentul f curat, mobilat si utilat cu tot ce trebuie iar gazda foarte amabila, ne-a zis tot ce avem de vizitat. La plecare sotul si-a uitat geaca in cuier iar doamna imediat ne-a trimis-o prin curier.

 875. A fost proaspăt croasantul? A fost confortabil patul?Da , totul a fost ok..

 876. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 877. Mobila de bucatarie cu amortizoare la usi si setare. Tabloul de la blatul de bucatarie frumos. Tacamuri si vesela la dispozitie. Dotat cu electrocasnice necesare. Gazda foarte amabila.

 878. Un apartament curat si bine pus la punct, cu o gazda foarte draguta!

 879. Multumim doamnei care a fost foarte amabila. Apartamentul este situat central, este foarte curat si amenajat cu bun gust. Doamna Spiridonescu este un artist si un om foarte sufletist. Multumim pentru pireul de castane!!!

 880. Totul a fost la un nivel foarte înalt, cu excepția situației arătate mai sus.

 881. Camera curată , caldura in camera .curatenie , mic dejun gustos și proaspăt , cina super ..felicitări bucătarului pentru modul cum a gătit Peștele și desertul ! Atmosfera plăcută

 882. Aplasare excelenta, camera spatioasa, curat, mic dejun variat, cafea foarte buna.

 883. Hotelul este poziționat perfect, central, dar în același timp aproape de natură, oferind o priveliște minunată. Camera mare, spațioasă, de o curățenie exemplară, în care am avut acces la toate facilitățile, a fost chiar peste așteptările mele. Totul nou și modern, confort de nota 10. Un mare plus: personalul foarte primitor și prompt. Am apreciat că au fost foarte amabili și mi-au dat sfaturi despre ce aș putea să vizitez în Piatra Neamț și direcții de orientare.

 884. Am călătorit în interes de serviciu și am căutat în primul rând un loc în care să îmi rezolv rapid toate nevoile: o cameră curată, masă gustoasă, internet rapid. Atlas Aparthotel le-a îndeplinit pe toate cu brio, ba chiar mai mult. Camera a fost de-a dreptul frumoasă și am regăsit o atmoferă plăcută și relaxantă de care nici nu mă gândisem că voi avea parte. Micul dejun foarte ok și chiar consistent. Am avut timp să mă bucur și de o cafea excelentă în timp ce admiram priveliștea de munte.

 885. Locatia a fost excelenta . Totul curat si mobilat cu gust si stil . Linistea si confortul au fost extraordinare. Micul dejun a fost excelent.Personalul a fost extraordinar .

 886. Casuta din padure impresioneaza prin design, curatenie, materiale si finisaje. Gazdele sunt cu adevarat primitoare si atente, se vede ca au pus mult suflet (si cap) in amenajarea spatiului. Atat interiorul, cat si exteriorul sunt grijuliu randuite si decorate, cu accente si noi, si traditionale. Ne bucuram ca v-am gasit 🙂

 887. Gazda extraordinara, căsuța amenajata cu mult bun gust, intimitate în mijlocul naturii.

 888. Sincer, nu am crezut ca exista așa ceva in țara, totul gândit cu un excelent simt practic dar și cu bun gust! Detaliile încununează aceasta locație ca fiind una perfecta pentru cine dorește natura, optimism, romantism și nu in ultimul rând, senzație de împlinire! Totodata, din primele clipe realizezi ca vrei și tu așa o căbănuța! Felicitări și mulțumiri gazdei din partea noastră, George și Rodica!

 889. Tot ce tine de cazare este pus la punct in cele mai mici detalii. Restaurantul este foarte elegant, iar mancarea este deosebit de buna, cu preturi rezonabile.

 890. Comunicarea cu receptia hotelului a fost foarte prompta. Curatenia, ambientul, parcarea, mancarea la restaurant si micul dejun au fost excelente! De asemenea, amplasarea hotelului este foarte buna.

 891. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 892. Sederea a fost o adevarata experienta. Locul este foarte modern si confortabil din toate punctele de vedere.

 893. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 894. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 895. Totul a fost peste masura asteptarilor . Vom reveni cu mare drag. Camera pentru copii are totul pentru ca copii sa se simta bine.Proprietarul cu foarte mult bun simt.

 896. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 897. Apartamentul e mare, foarte frumos amenajat, gasesti acolo absolut tot ce ai nevoie. M-a impresionat curatenia deosebita si grija pentru detalii. Camera pentru copii mi-a placut mult, (desi copilul meu e mare). Faptul ca proprietarii s-au gandit sa puna acolo carti cu povesti, jucarii si creioane colorate cred ca spune totul despre ei. Minunat de-a dreptul!

 898. Tot! Amplasarea, linistea, apartamentul f curat, mobilat si utilat cu tot ce trebuie iar gazda foarte amabila, ne-a zis tot ce avem de vizitat. La plecare sotul si-a uitat geaca in cuier iar doamna imediat ne-a trimis-o prin curier.

 899. A fost proaspăt croasantul? A fost confortabil patul?Da , totul a fost ok..

 900. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 901. Foarte curat, confortabil, liniște, totul perfect!

 902. Mi-a placut faptul ca pozele sunt reale, apartamentul, care defapt este o garsoniera arata exact ca si in poze. Mi-a placut faptul ca era curatenie desavarsita.

 903. Locatie buna, aproape de centru. Dormitor spatios. Modern amenajat. Check-in ingenios.

 904. Totul a fost la un nivel foarte înalt, cu excepția situației arătate mai sus.

 905. Camera curată , caldura in camera .curatenie , mic dejun gustos și proaspăt , cina super ..felicitări bucătarului pentru modul cum a gătit Peștele și desertul ! Atmosfera plăcută

 906. Aplasare excelenta, camera spatioasa, curat, mic dejun variat, cafea foarte buna.

 907. locatie f buna, centrala, apartament curat, am fost multumiti

 908. Proprietarul a venit permanent in intampinarea solicitarilor noastre si ne-a sprijinit chiar si cu transportul catre locatie. Locatia este foarte aproape de centru si am avut parte de tot confortul necesar. Apreciem si multumim doamnei! Sper sa avem ocazia sa revenim.

 909. Totul a fost perfect!gazde primitoare,iar apartamentul foarte curat si ordonat. Am fost foarte multumit de alegerea făcută si cu siguranta o sa mai revin

 910. Tot ce tine de cazare este pus la punct in cele mai mici detalii. Restaurantul este foarte elegant, iar mancarea este deosebit de buna, cu preturi rezonabile.

 911. Comunicarea cu receptia hotelului a fost foarte prompta. Curatenia, ambientul, parcarea, mancarea la restaurant si micul dejun au fost excelente! De asemenea, amplasarea hotelului este foarte buna.

 912. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 913. Tot! Amplasarea, linistea, apartamentul f curat, mobilat si utilat cu tot ce trebuie iar gazda foarte amabila, ne-a zis tot ce avem de vizitat. La plecare sotul si-a uitat geaca in cuier iar doamna imediat ne-a trimis-o prin curier.

 914. A fost proaspăt croasantul? A fost confortabil patul?Da , totul a fost ok..

 915. Super! Curat, confortabil, locație excelenta, gazda de nota 10. Mulțumim,

 916. Pat confortabil. Asternuturi si prosoape albe, curate. Centrala termica proprie.

 917. Totul a fost peste masura asteptarilor . Vom reveni cu mare drag. Camera pentru copii are totul pentru ca copii sa se simta bine.Proprietarul cu foarte mult bun simt.

 918. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 919. Casuta din padure impresioneaza prin design, curatenie, materiale si finisaje. Gazdele sunt cu adevarat primitoare si atente, se vede ca au pus mult suflet (si cap) in amenajarea spatiului. Atat interiorul, cat si exteriorul sunt grijuliu randuite si decorate, cu accente si noi, si traditionale. Ne bucuram ca v-am gasit 🙂

 920. Gazda extraordinara, căsuța amenajata cu mult bun gust, intimitate în mijlocul naturii.

 921. Sincer, nu am crezut ca exista așa ceva in țara, totul gândit cu un excelent simt practic dar și cu bun gust! Detaliile încununează aceasta locație ca fiind una perfecta pentru cine dorește natura, optimism, romantism și nu in ultimul rând, senzație de împlinire! Totodata, din primele clipe realizezi ca vrei și tu așa o căbănuța! Felicitări și mulțumiri gazdei din partea noastră, George și Rodica!

 922. Hotelul este poziționat perfect, central, dar în același timp aproape de natură, oferind o priveliște minunată. Camera mare, spațioasă, de o curățenie exemplară, în care am avut acces la toate facilitățile, a fost chiar peste așteptările mele. Totul nou și modern, confort de nota 10. Un mare plus: personalul foarte primitor și prompt. Am apreciat că au fost foarte amabili și mi-au dat sfaturi despre ce aș putea să vizitez în Piatra Neamț și direcții de orientare.

 923. Am călătorit în interes de serviciu și am căutat în primul rând un loc în care să îmi rezolv rapid toate nevoile: o cameră curată, masă gustoasă, internet rapid. Atlas Aparthotel le-a îndeplinit pe toate cu brio, ba chiar mai mult. Camera a fost de-a dreptul frumoasă și am regăsit o atmoferă plăcută și relaxantă de care nici nu mă gândisem că voi avea parte. Micul dejun foarte ok și chiar consistent. Am avut timp să mă bucur și de o cafea excelentă în timp ce admiram priveliștea de munte.

 924. Locatia a fost excelenta . Totul curat si mobilat cu gust si stil . Linistea si confortul au fost extraordinare. Micul dejun a fost excelent.Personalul a fost extraordinar .

 925. A fost foarte bine, este o pensiune frumos amenajata atat in interior, cat si in exterior. Am stat doar o noapte, fiind in tranzit, dar ne-am bucurat de toate facilitatile: aer conditionat, mic dejun, piscina, plus accesoriile necesare acesteia (sezlonguri, prosoape, umbrela de soare). De remarcat este atitudinea pozitiva a personalului, comunicarea eficienta inca inainte de a ajunge la pensiune (mail si telefon), amabilitatea doamnelor de la receptie si raspunsul lor promt in toate momentele in care am avut nevoie de ceva, fie ca a fost vorba de check in mai devreme, de uscator de par, de un medicament, ori de cardul pe care l-am ratacit acolo si care a fost cautat, gasit si apoi trimis la noi. Multumim mult pentru tot!

 926. Camera spatioasa, balconul care oferea un cadru rural, relaxant. Gazdele sunt binevoitoare, ne-au permis accesul la toate spațiile anexate pensiunii: piscina, foișorul, terasa etc. Vom reveni cu plăcere!

 927. Mi-a plăcut totul. A fost foarte frumos. Vom reveni cu plăcere.

 928. Curatenie exemplara,amabilitatea gazdelor si micul dejun excelent!

 929. Totul a fost la un nivel foarte înalt, cu excepția situației arătate mai sus.

 930. Camera curată , caldura in camera .curatenie , mic dejun gustos și proaspăt , cina super ..felicitări bucătarului pentru modul cum a gătit Peștele și desertul ! Atmosfera plăcută

 931. Tot ce tine de cazare este pus la punct in cele mai mici detalii. Restaurantul este foarte elegant, iar mancarea este deosebit de buna, cu preturi rezonabile.

 932. Comunicarea cu receptia hotelului a fost foarte prompta. Curatenia, ambientul, parcarea, mancarea la restaurant si micul dejun au fost excelente! De asemenea, amplasarea hotelului este foarte buna.

 933. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 934. Locatie mai retrasă si linistita. Camere spatioase , curate, bine utilate.

 935. confortul, linistea, curatenia . the best of Oamenii placuti, primitori.

 936. Camera spatioasa, paturi comfortabile, pensiunea plasata intr-o zona linistita

 937. Mobila de bucatarie cu amortizoare la usi si setare. Tabloul de la blatul de bucatarie frumos. Tacamuri si vesela la dispozitie. Dotat cu electrocasnice necesare. Gazda foarte amabila.

 938. Un apartament curat si bine pus la punct, cu o gazda foarte draguta!

 939. Multumim doamnei care a fost foarte amabila. Apartamentul este situat central, este foarte curat si amenajat cu bun gust. Doamna Spiridonescu este un artist si un om foarte sufletist. Multumim pentru pireul de castane!!!

 940. A fost foarte bine, este o pensiune frumos amenajata atat in interior, cat si in exterior. Am stat doar o noapte, fiind in tranzit, dar ne-am bucurat de toate facilitatile: aer conditionat, mic dejun, piscina, plus accesoriile necesare acesteia (sezlonguri, prosoape, umbrela de soare). De remarcat este atitudinea pozitiva a personalului, comunicarea eficienta inca inainte de a ajunge la pensiune (mail si telefon), amabilitatea doamnelor de la receptie si raspunsul lor promt in toate momentele in care am avut nevoie de ceva, fie ca a fost vorba de check in mai devreme, de uscator de par, de un medicament, ori de cardul pe care l-am ratacit acolo si care a fost cautat, gasit si apoi trimis la noi. Multumim mult pentru tot!

 941. Camera spatioasa, balconul care oferea un cadru rural, relaxant. Gazdele sunt binevoitoare, ne-au permis accesul la toate spațiile anexate pensiunii: piscina, foișorul, terasa etc. Vom reveni cu plăcere!

 942. Mi-a plăcut totul. A fost foarte frumos. Vom reveni cu plăcere.

 943. Sederea a fost o adevarata experienta. Locul este foarte modern si confortabil din toate punctele de vedere.

 944. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 945. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 946. Apartament modern, aranjat cu bun gust, foarte aproape de centru. Gazda a fost foarte amabila și ne-a oferit multe informații despre obiectivele turistice din zona. Ne-am simțit foarte bine, cu siguranță vom reveni.

 947. Am gasit un apartament curat, foarte frumos , un ambient prietenos. Pozitia este foarte buna, central. Gazda este prietenoasa, ne-a ajutat cu informatii utile privind obiectivele turistice. Vom reveni!

 948. apartament foarte confortabil, umbros, racoros si linistit. dormitorul si sufrageria au fost foarte spatioase

 949. A fost minunat. Recomand cu încredere! Cu alta ocazie tot aici o sa vin

 950. Apartamentul este frumos, decorat cu gust și foarte curat. Gazda este amabila și primitoare.

 951. Un loc in care te simiti ca acasa, amenajat frumos, exact ca in poze, curatenie si tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur. Loc de parcare in fata imbolilului, iar propietarul foarte amabil. Recomand!

 952. Curatenie exemplara,amabilitatea gazdelor si micul dejun excelent!

 953. Totul a fost la un nivel foarte înalt, cu excepția situației arătate mai sus.

 954. Camera curată , caldura in camera .curatenie , mic dejun gustos și proaspăt , cina super ..felicitări bucătarului pentru modul cum a gătit Peștele și desertul ! Atmosfera plăcută

 955. Tot ce tine de cazare este pus la punct in cele mai mici detalii. Restaurantul este foarte elegant, iar mancarea este deosebit de buna, cu preturi rezonabile.

 956. Comunicarea cu receptia hotelului a fost foarte prompta. Curatenia, ambientul, parcarea, mancarea la restaurant si micul dejun au fost excelente! De asemenea, amplasarea hotelului este foarte buna.

 957. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 958. Locatie mai retrasă si linistita. Camere spatioase , curate, bine utilate.

 959. confortul, linistea, curatenia . the best of Oamenii placuti, primitori.

 960. Camera spatioasa, paturi comfortabile, pensiunea plasata intr-o zona linistita

 961. A fost foarte bine, este o pensiune frumos amenajata atat in interior, cat si in exterior. Am stat doar o noapte, fiind in tranzit, dar ne-am bucurat de toate facilitatile: aer conditionat, mic dejun, piscina, plus accesoriile necesare acesteia (sezlonguri, prosoape, umbrela de soare). De remarcat este atitudinea pozitiva a personalului, comunicarea eficienta inca inainte de a ajunge la pensiune (mail si telefon), amabilitatea doamnelor de la receptie si raspunsul lor promt in toate momentele in care am avut nevoie de ceva, fie ca a fost vorba de check in mai devreme, de uscator de par, de un medicament, ori de cardul pe care l-am ratacit acolo si care a fost cautat, gasit si apoi trimis la noi. Multumim mult pentru tot!

 962. Camera spatioasa, balconul care oferea un cadru rural, relaxant. Gazdele sunt binevoitoare, ne-au permis accesul la toate spațiile anexate pensiunii: piscina, foișorul, terasa etc. Vom reveni cu plăcere!

 963. Mi-a plăcut totul. A fost foarte frumos. Vom reveni cu plăcere.

 964. Apartament modern, aranjat cu bun gust, foarte aproape de centru. Gazda a fost foarte amabila și ne-a oferit multe informații despre obiectivele turistice din zona. Ne-am simțit foarte bine, cu siguranță vom reveni.

 965. Am gasit un apartament curat, foarte frumos , un ambient prietenos. Pozitia este foarte buna, central. Gazda este prietenoasa, ne-a ajutat cu informatii utile privind obiectivele turistice. Vom reveni!

 966. apartament foarte confortabil, umbros, racoros si linistit. dormitorul si sufrageria au fost foarte spatioase

 967. A fost minunat. Recomand cu încredere! Cu alta ocazie tot aici o sa vin

 968. Apartamentul este frumos, decorat cu gust și foarte curat. Gazda este amabila și primitoare.

 969. Un loc in care te simiti ca acasa, amenajat frumos, exact ca in poze, curatenie si tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur. Loc de parcare in fata imbolilului, iar propietarul foarte amabil. Recomand!

 970. Ieftin. Spatios. Frigider mare. Amplasament bun (dimineata se zarea Ocolasul Mare din balcon). Predarea cheilor fara intarziere. Comunicare buna.

 971. Nu am avut mic dejun. Locatia este perfecta. Aproape de teatru, centru vechi, parc, Ma voi intoarce de cate ori voi avea ceva de facut in Piatra-Neamt.

 972. Foarte confortabil, amplasament ultracentral, gazda primitoare.

 973. Sederea a fost o adevarata experienta. Locul este foarte modern si confortabil din toate punctele de vedere.

 974. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 975. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 976. Curatenie exemplara,amabilitatea gazdelor si micul dejun excelent!

 977. Totul a fost la un nivel foarte înalt, cu excepția situației arătate mai sus.

 978. Camera curată , caldura in camera .curatenie , mic dejun gustos și proaspăt , cina super ..felicitări bucătarului pentru modul cum a gătit Peștele și desertul ! Atmosfera plăcută

 979. Sederea a fost o adevarata experienta. Locul este foarte modern si confortabil din toate punctele de vedere.

 980. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 981. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 982. Incepand cu amabilitatea personalului de la receptie si continuand cu confortul si curatenia din apartament, totul a fost la superlativ. Micul dejun foarte bun.

 983. Apartamentul a fost impecabil, totul era nou și de foarte bună calitate

 984. Hotelul este poziționat perfect, central, dar în același timp aproape de natură, oferind o priveliște minunată. Camera mare, spațioasă, de o curățenie exemplară, în care am avut acces la toate facilitățile, a fost chiar peste așteptările mele. Totul nou și modern, confort de nota 10. Un mare plus: personalul foarte primitor și prompt. Am apreciat că au fost foarte amabili și mi-au dat sfaturi despre ce aș putea să vizitez în Piatra Neamț și direcții de orientare.

 985. Gazda foarte amabila, a răspuns pozitiv solicitarii noastre de a ne caza la o ora foarte tarzie. Ne-a oferit detalii si indicatii privind punctele de atractie din oras. Apartamentul foarte curat si bine organizat, utilat complet.

 986. Gazda foarte primitoare . In apartament o curatenie impecabila . Dotat si utilat cu toate cele necesare in asa fel incât sa nu-ti lipseasca nimic . Mobilat si decorat modern , cu mult bun gust . Pat mare , cu o saltea de calitate in care ne-am putut odihni foarte confortabil . Vom reveni cu placere ! Recomandam aceasta locatie !

 987. Mi.a placut totul. Foarte frumos,curat si gazda de treaba

 988. Tot ce tine de cazare este pus la punct in cele mai mici detalii. Restaurantul este foarte elegant, iar mancarea este deosebit de buna, cu preturi rezonabile.

 989. Comunicarea cu receptia hotelului a fost foarte prompta. Curatenia, ambientul, parcarea, mancarea la restaurant si micul dejun au fost excelente! De asemenea, amplasarea hotelului este foarte buna.

 990. arata foarte bine si este foarte curat la un pret foarte mic in comparatie cu alte hoteluri din piatra neamt

 991. Ieftin. Spatios. Frigider mare. Amplasament bun (dimineata se zarea Ocolasul Mare din balcon). Predarea cheilor fara intarziere. Comunicare buna.

 992. Nu am avut mic dejun. Locatia este perfecta. Aproape de teatru, centru vechi, parc, Ma voi intoarce de cate ori voi avea ceva de facut in Piatra-Neamt.

 993. Foarte confortabil, amplasament ultracentral, gazda primitoare.

 994. Comfortabil si curat, proprietarii foarte amabili. Locatia excelenta

 995. Apartamentul este ideal! Echipat cu toate cele necesare chiar și pentru o durată mai lungă, este modern decorat și foarte, foarte curat. Este amplasat central, ușor de ajuns pe jos sau cu mijloacele de transport în comun și aproape de magazine, restaurante și atracțile turistice. Cel mai important pentru noi a fost totuși comunicarea excelentă cu proprietarii, care ne-au oferit toate informațiile de care am avut nevoie. Recomand cu încredere !!👍 Silvia G. 🌹

 996. Tot! Amplasarea, linistea, apartamentul f curat, mobilat si utilat cu tot ce trebuie iar gazda foarte amabila, ne-a zis tot ce avem de vizitat. La plecare sotul si-a uitat geaca in cuier iar doamna imediat ne-a trimis-o prin curier.

 997. Deși zona centrală, locație liniștită, apartament curat, dotat cu tot ce trebuie, parcare asigurată.

 998. Foarte curat, confortabil, liniște, totul perfect!

 999. Mi-a placut faptul ca pozele sunt reale, apartamentul, care defapt este o garsoniera arata exact ca si in poze. Mi-a placut faptul ca era curatenie desavarsita.

 1000. Personalul EXCELENT (atat cel de la front-desk cat si din restaurant-crama). Multumiri

 1001. Curatenie exemplara,amabilitatea gazdelor si micul dejun excelent!

 1002. Totul a fost la un nivel foarte înalt, cu excepția situației arătate mai sus.

 1003. Patul a fost mai mult decat confortabil. In apartament gasesti tot ce iti doresti, exact ca acasa.

 1004. Incepand cu amabilitatea personalului de la receptie si continuand cu confortul si curatenia din apartament, totul a fost la superlativ. Micul dejun foarte bun.

 1005. Apartamentul a fost impecabil, totul era nou și de foarte bună calitate

 1006. Receptionistul de noapte. Foarte politicos și disponibil pentru a avea o seară plăcută. Merita felicitat, sincer.

 1007. Tot ce tine de cazare este pus la punct in cele mai mici detalii. Restaurantul este foarte elegant, iar mancarea este deosebit de buna, cu preturi rezonabile.

 1008. Comunicarea cu receptia hotelului a fost foarte prompta. Curatenia, ambientul, parcarea, mancarea la restaurant si micul dejun au fost excelente! De asemenea, amplasarea hotelului este foarte buna.

 1009. Deși zona centrală, locație liniștită, apartament curat, dotat cu tot ce trebuie, parcare asigurată.

 1010. Foarte curat, confortabil, liniște, totul perfect!

 1011. Mi-a placut faptul ca pozele sunt reale, apartamentul, care defapt este o garsoniera arata exact ca si in poze. Mi-a placut faptul ca era curatenie desavarsita.

 1012. Sederea a fost o adevarata experienta. Locul este foarte modern si confortabil din toate punctele de vedere.

 1013. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 1014. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 1015. A fost minunat. Recomand cu încredere! Cu alta ocazie tot aici o sa vin

 1016. Apartamentul este frumos, decorat cu gust și foarte curat. Gazda este amabila și primitoare.

 1017. Un loc in care te simiti ca acasa, amenajat frumos, exact ca in poze, curatenie si tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur. Loc de parcare in fata imbolilului, iar propietarul foarte amabil. Recomand!

 1018. Gazda foarte amabila, a răspuns pozitiv solicitarii noastre de a ne caza la o ora foarte tarzie. Ne-a oferit detalii si indicatii privind punctele de atractie din oras. Apartamentul foarte curat si bine organizat, utilat complet.

 1019. Gazda foarte primitoare . In apartament o curatenie impecabila . Dotat si utilat cu toate cele necesare in asa fel incât sa nu-ti lipseasca nimic . Mobilat si decorat modern , cu mult bun gust . Pat mare , cu o saltea de calitate in care ne-am putut odihni foarte confortabil . Vom reveni cu placere ! Recomandam aceasta locatie !

 1020. Mi.a placut totul. Foarte frumos,curat si gazda de treaba

 1021. Mobila de bucatarie cu amortizoare la usi si setare. Tabloul de la blatul de bucatarie frumos. Tacamuri si vesela la dispozitie. Dotat cu electrocasnice necesare. Gazda foarte amabila.

 1022. Un apartament curat si bine pus la punct, cu o gazda foarte draguta!

 1023. Multumim doamnei care a fost foarte amabila. Apartamentul este situat central, este foarte curat si amenajat cu bun gust. Doamna Spiridonescu este un artist si un om foarte sufletist. Multumim pentru pireul de castane!!!

 1024. Personalul EXCELENT (atat cel de la front-desk cat si din restaurant-crama). Multumiri

 1025. Curatenie exemplara,amabilitatea gazdelor si micul dejun excelent!

 1026. Totul a fost la un nivel foarte înalt, cu excepția situației arătate mai sus.

 1027. Receptionistul de noapte. Foarte politicos și disponibil pentru a avea o seară plăcută. Merita felicitat, sincer.

 1028. Tot ce tine de cazare este pus la punct in cele mai mici detalii. Restaurantul este foarte elegant, iar mancarea este deosebit de buna, cu preturi rezonabile.

 1029. Comunicarea cu receptia hotelului a fost foarte prompta. Curatenia, ambientul, parcarea, mancarea la restaurant si micul dejun au fost excelente! De asemenea, amplasarea hotelului este foarte buna.

 1030. Totul a fost minunat! Apartamentul are o suprafata foarte generoasa, este amenajat cu mult bun gust, utilat cu toate cele necesare si de o curatenie impecabila! Vom reveni aici cu mare placere!

 1031. Patul a fost mai mult decat confortabil. In apartament gasesti tot ce iti doresti, exact ca acasa.

 1032. Incepand cu amabilitatea personalului de la receptie si continuand cu confortul si curatenia din apartament, totul a fost la superlativ. Micul dejun foarte bun.

 1033. Sederea a fost o adevarata experienta. Locul este foarte modern si confortabil din toate punctele de vedere.

 1034. Curatenia . Amplasarea aproape de Centru . Accesibilitatea . Utilarea cu tot ce ti trebuie .

 1035. Locatia este foarte buna, iar dotarile au depasit asteptarile noastre! Totul a fost deosebit de curat si foate bine intretinut. Recomand aceasta locatie!

 1036. Gazda foarte amabila, a răspuns pozitiv solicitarii noastre de a ne caza la o ora foarte tarzie. Ne-a oferit detalii si indicatii privind punctele de atractie din oras. Apartamentul foarte curat si bine organizat, utilat complet.

 1037. Gazda foarte primitoare . In apartament o curatenie impecabila . Dotat si utilat cu toate cele necesare in asa fel incât sa nu-ti lipseasca nimic . Mobilat si decorat modern , cu mult bun gust . Pat mare , cu o saltea de calitate in care ne-am putut odihni foarte confortabil . Vom reveni cu placere ! Recomandam aceasta locatie !

 1038. Mi.a placut totul. Foarte frumos,curat si gazda de treaba

 1039. Locatie mai retrasă si linistita. Camere spatioase , curate, bine utilate.

 1040. confortul, linistea, curatenia . the best of Oamenii placuti, primitori.

 1041. Camera spatioasa, paturi comfortabile, pensiunea plasata intr-o zona linistita

 1042. Totul. Gazda de un farmec desavarsit, iar apartamentul cu siguranta o a doua casa. Toul la indemana si intr-o zona cu accces catre toate punctele de atractie si comerciale. Minunat! Nu e prima noastra vizita si cu siguranta nu vom rata nici o ocazie de a fi gazduiti aici.

 1043. Apartamentul este foarte aproape de centru .Gazda deosebit de amabila.Check-in si check-out foarte simplu si eficient.

 1044. EN: Perfect location: very close to city center (2 minutes walk). Many stores in the vicinity. Modern apartment and furniture. One large bed and one extendable sofa, each room with TV. Lots of extras: hairdryer, ironing machine, wash machine. Parking in the vicinity (evenings and weekend free). I think there was also free internet, but since I already had it activated on my mobile, I didn’t check. RO: Locatie foarte bune, la 2 minute de mers pe jos de centru. Multe magazine in apropiere. Mobilat modern. Un pat mare si o canapea extensibila. Fiecare camera cu televizor. Dotat cu uscator de par, masina de spalat rufe si fier de calcat. Parcare in apropiere (gratis seara si in weekend). Cred ca era si internet gratuit, dar nu am verificat.

 1045. Deși zona centrală, locație liniștită, apartament curat, dotat cu tot ce trebuie, parcare asigurată.

 1046. Foarte curat, confortabil, liniște, totul perfect!

 1047. Mi-a placut faptul ca pozele sunt reale, apartamentul, care defapt este o garsoniera arata exact ca si in poze. Mi-a placut faptul ca era curatenie desavarsita.

 1048. Totul a fost minunat! Apartamentul are o suprafata foarte generoasa, este amenajat cu mult bun gust, utilat cu toate cele necesare si de o curatenie impecabila! Vom reveni aici cu mare placere!

 1049. Patul a fost mai mult decat confortabil. In apartament gasesti tot ce iti doresti, exact ca acasa.

 1050. Incepand cu amabilitatea personalului de la receptie si continuand cu confortul si curatenia din apartament, totul a fost la superlativ. Micul dejun foarte bun.

 1051. Totul a fost foarte frumos!Gazdele au fost foarte amabile iar camerele foarte curate!

 1052. Un loc foarte curat și primitor, camerele sunt mari și foarte frumos amenajate ☺️

 1053. Receptionistul de noapte. Foarte politicos și disponibil pentru a avea o seară plăcută. Merita felicitat, sincer.

 1054. Un hotel foarte frumos, totul nou,parcare gratis și poziția hotelului

 1055. Personalul EXCELENT (atat cel de la front-desk cat si din restaurant-crama). Multumiri

 1056. Curatenie exemplara,amabilitatea gazdelor si micul dejun excelent!

 1057. Gazda a fost extrem de primitoare, apartamentul placut si primitor. Ne-am simtit foarte bine.

 1058. Gazda a fost foarte atenta la detalii prin faptul ca nu a facut rabat a pus la dispozitie lenjerie si prosoape de calitate. Recomand oricui acest apartament

 1059. Gazda foarte amabila, a răspuns pozitiv solicitarii noastre de a ne caza la o ora foarte tarzie. Ne-a oferit detalii si indicatii privind punctele de atractie din oras. Apartamentul foarte curat si bine organizat, utilat complet.

 1060. Pat confortabil. Asternuturi si prosoape albe, curate. Centrala termica proprie.

 1061. Totul a fost peste masura asteptarilor . Vom reveni cu mare drag. Camera pentru copii are totul pentru ca copii sa se simta bine.Proprietarul cu foarte mult bun simt.

 1062. Multumim! Apartament super curat si amenajat cu bun gust,spatios, luminos! Când vom mai avea drum prin Piatra Neamț sigur revenim in Smart Apartament👏👏👏

 1063. Locatie mai retrasă si linistita. Camere spatioase , curate, bine utilate.

 1064. confortul, linistea, curatenia . the best of Oamenii placuti, primitori.

 1065. Camera spatioasa, paturi comfortabile, pensiunea plasata intr-o zona linistita

 1066. Ne-a placut foarte mult, un apartament frumos mobilat, foarte curat si dotat cu toate facilitatile. Ne-am simtit ca acasa, nimic de obiectat!

 1067. Deși zona centrală, locație liniștită, apartament curat, dotat cu tot ce trebuie, parcare asigurată.

 1068. Foarte curat, confortabil, liniște, totul perfect!

 1069. Camerele foarte curate, căldură și apă caldă în toate camerele, vase pe care le puteam utiliza și multe utilități folositoare. Personalul a fost foarte amabil.

 1070. Locatia excelenta. USor de plecat in diverse puncte de interes si peste drum de mall. Curtea foarte frumos amenajata, gazda extrem de placuta, primitoare si intelegatoare.

 1071. Curatenia, locatia, mobilierul modern, linistea , pesajele sunt perfecte.

 1072. Totul a fost la superlativ. Curatenie. Personal amabil. Mic dejun delicios. Camera mare, calduroasa. Atmosfera foarte placuta.

 1073. Locatia este excelenta, cladirea elegant renovata, camere confortabile, cafeaua, conversatia si Geanina ….. delicioase. O sa revenim cu siguranta.

 1074. Best place to stay in the middle of Piatra Neamt, superb accommodation and good meals. Recently redecorated, stylish and quiet.

 1075. Totul, curățenie, ambient, servire, comunicare, felicitările mele echipei!!

 1076. Totul a fost foarte frumos!Gazdele au fost foarte amabile iar camerele foarte curate!

 1077. Un loc foarte curat și primitor, camerele sunt mari și foarte frumos amenajate ☺️

 1078. Apartament spațios cu 2 băi (foarte important pentru familiile cu mai mulți membri), luminos, foarte primitor, impecabil din punct de vedere al curățenie și cu o bucătărie foarte bine echipată.

 1079. Usor de gasit, personal extrem de amabil, apartamentul exceptional. Curat, confortabil, frumos, complet utilat. Revin cu cea mai mare placere. P.S. Dulceata o minune

 1080. Totul a fost perfect. Personalul – ospitaluer, atent, receptiv. Micul dejun – exact asa cum trebuie sa fie un mic dejun, cu care esti obisnuit de ani si ani. Cu siguranta, cand voi reveni la Piatra Neamt, o sa ma opresc la Atlas.

 1081. Locatie mai retrasă si linistita. Camere spatioase , curate, bine utilate.

 1082. confortul, linistea, curatenia . the best of Oamenii placuti, primitori.

 1083. Camera spatioasa, paturi comfortabile, pensiunea plasata intr-o zona linistita

 1084. Apartamentul foarte curat, ca in poze, spatios. Este situat la parter. Aproape de centru. Mobilierul este ca nou. Gazda ne-a pus la dispozitie toate cele necesare pentru pragatirea unei cafele. Procedura de check out. Temperatura in apartament o poti regla. Liniste.

 1085. Ne-a placut foarte mult, un apartament frumos mobilat, foarte curat si dotat cu toate facilitatile. Ne-am simtit ca acasa, nimic de obiectat!

 1086. Deși zona centrală, locație liniștită, apartament curat, dotat cu tot ce trebuie, parcare asigurată.

 1087. Proprietarul apartamentului a fost foarte amabil; apartamentul, foarte curat, cochet, cald; paturile, foarte noi si confortabile, liniste in cladire. Daca vom reveni la Piatra Neamt cu siguranta vom alege acelasi loc de cazare.

 1088. Apartament modern, aranjat cu bun gust, foarte aproape de centru. Gazda a fost foarte amabila și ne-a oferit multe informații despre obiectivele turistice din zona. Ne-am simțit foarte bine, cu siguranță vom reveni.

 1089. Am gasit un apartament curat, foarte frumos , un ambient prietenos. Pozitia este foarte buna, central. Gazda este prietenoasa, ne-a ajutat cu informatii utile privind obiectivele turistice. Vom reveni!

 1090. Mobila de bucatarie cu amortizoare la usi si setare. Tabloul de la blatul de bucatarie frumos. Tacamuri si vesela la dispozitie. Dotat cu electrocasnice necesare. Gazda foarte amabila.

 1091. Un apartament curat si bine pus la punct, cu o gazda foarte draguta!

 1092. Multumim doamnei care a fost foa