Cazare ieftina Piata Victoriei

De multe ori ne uitam dupa cazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

★ Hotel Sir Gara de Nord

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ NH Bucharest

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Herastrau

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Bucur Accommodation

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Siqua Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Little Bucharest Old Town Hostel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Cristina si Georgel Apostu din Buduhala, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Cristina si Georgel Apostu din Buduhala, jud. GorjCazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Camil si Minodora Măgureanu din Zagra, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Camil si Minodora Măgureanu din Zagra, jud. Bistrita-NasaudCazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Nicuță si Veronica Dobrogianu din Poienile Oancei, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Nicuță si Veronica Dobrogianu din Poienile Oancei, jud. NeamtCazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Horațiu si Relu Brumaru din Dobra, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Horațiu si Relu Brumaru din Dobra, jud. HunedoaraCazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Daciana si Nora Dumitru din Rudeni, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Daciana si Nora Dumitru din Rudeni, jud. ArgesCazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Marioara si Stela Onciu din Craguesti, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Marioara si Stela Onciu din Craguesti, jud. MehedintiCazare in Piaţa Victoriei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu „aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 32. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 33. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 34. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 35. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 36. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 37. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 38. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 39. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 40. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 41. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 42. Perfect studio and location. Would definitely go back

 43. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 44. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 45. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 46. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 47. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 48. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 49. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 50. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 51. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 52. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 53. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 54. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 55. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 56. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 57. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 58. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 59. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 60. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 61. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 62. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 63. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 64. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 65. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 66. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 67. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 68. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 69. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 70. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 71. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 72. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 73. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 74. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 75. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 76. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 77. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 78. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 79. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 80. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 81. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 82. The location was great, just next to anything you would like to have, food, drinks, snacks, shopping mall. The room was clean with brand new furniture. Fresh towels and extra sheets in case you needed them. The room has a fully equipped with kitchen. There was an ATM in the hotel for easier and safer withdrawals. The staff was helpful and kind. Tip: A vending machine at the lobby would have been a nice addition.

 83. Wow.huge apartement, very clean .new everything.g8 location. Value for money.in fact the only hotel/ apt ive taken photos off

 84. it’s actually even better than what you see in the photos. Totally worth it and recommendable.

 85. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 86. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 87. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 88. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 89. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 90. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 91. Un apartament frumos, dotat cu tot ce este nevoie. Foarte curat si spatios. Este pozitionat in centrul vechi pe o strada plina cu restaurante si cluburi. Recomand!

 92. Locatia. Exact in centrul vechi. A salvat situatia. Proprietarul ok, înțelegător.

 93. Clean and cosy, very nice host. The flat had everything that we needed. The area is splendid – in the middle of the action – full of clubs. The location is minutes away from the palace of parliament.

 94. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 95. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 96. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 97. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 98. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 99. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 100. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 101. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 102. Nice location, nice host, everything you need inside the apartment… I will be back, for sure 🙂

 103. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 104. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 105. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 106. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 107. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 108. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 109. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 110. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 111. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 112. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 113. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 114. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 115. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 116. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 117. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת „מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 118. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 119. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 120. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 121. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 122. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 123. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 124. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 125. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 126. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 127. Curatenie , gasesti tot ce ai nevoie in cadrul complexului

 128. Potrivit, destul de bogat, poate ar trebui incluse și fructele proaspete

 129. Totul a fost conform asteptarilor noastre.Locatia potrivita nevoilor,apreciem faptul ca am solicitat o camera de nefumatori si dorinta ne-a fost respectata.Multumiri personalului!

 130. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 131. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 132. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 133. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 134. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 135. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 136. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 137. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 138. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 139. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 140. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 141. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 142. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 143. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 144. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 145. Curatenie , gasesti tot ce ai nevoie in cadrul complexului

 146. Potrivit, destul de bogat, poate ar trebui incluse și fructele proaspete

 147. Totul a fost conform asteptarilor noastre.Locatia potrivita nevoilor,apreciem faptul ca am solicitat o camera de nefumatori si dorinta ne-a fost respectata.Multumiri personalului!

 148. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 149. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 150. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 151. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 152. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 153. Nice location, nice host, everything you need inside the apartment… I will be back, for sure 🙂

 154. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 155. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 156. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 157. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 158. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 159. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 160. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 161. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 162. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 163. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 164. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 165. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 166. Locatie f.buna.Curatenie. Tot ce e necesar prezent.Personal amabil,saritor.

 167. Mic dejun excelent si diversificat. Mi-ar fi placut mai multe optiuni calde si mai multe legume/alimente bio la micul dejun. Facilitatea de a lua pranzul sau cina la Restaurantul Ibis a fost unul din criteriile pentru care am ales Hotelul. Meniul cinei (de doua ori am cinat )clar cinstit si bun! Distanta de Clinica Trident (unde am participat la un curs de 2 zile) am parcurs/o pe jos in 10 min.

 168. Un hotel care isi merita cele 3 stele. Camere foarte frumoase, curate. Baie curată. Mancare foarte bună, mic dejun variat si bogat. Tare mulțumită! Locatie langa Parlament, aproape de centru, liniste. Recomand cu caldura Ibis Parlament.

 169. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 170. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 171. Camera spatioasa, mobilier nou, saltea si perne confortabile. Wifi foarte bun. Baia curata si utilata, fara miros de canalizare. Balcoane cu geam despartitor colorat (negru) astfel incat vecinii sa nu poata privi la tine cand iti bei cafeaua. Restaurantul frumos amenajat, personal foarte amabil si atent la detalii (ex inlocuire scrumiera nu doar cand e deja plina), mancare gustoasa si suficienta cantitativ (ador salata fitness!). Piscina exterioara mare, saltele noi si curate, neaglomerata si, deci, fara riscul de a fi nevoit sa suporti toata gama de mirosuri de parfum si, nu numai ….

 172. Mic dejun bogat, atmosfera placuta, amabilitate. Voi reveni cu drag.

 173. Revin destul de des la acest hotel. Imi place amabilitatea personalului si amplasarea hotelului. Este aproape de Aeroportul Otopeni si de Gara de Nord. Este un loc linistit si curat, in care te poti bucura de timpul liber la dispozitie.

 174. Doamnele de la curățenie foarte amabile, personalul de la receptie -dezamăgitor

 175. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 176. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 177. Super hotel desi are 3 stele. Pentru o noapte cat am stat nici nu e nevoie de mai mult. Super conceptul si design-ul camerei. Personalul foarte prietenos. Nu am simtit nici o diferenta intre 3 si 4 stele.

 178. Foarte confortabil patul, confortabile fotoliile, și sistemul de iluminare excelent.

 179. Locatia usor accesibila dintr-o zona destul de aglomerata – Baneasa. Este ca o evadare intr-un alt tinut, in doar citeva minute. Vegetatia exterioara si pavilioanele amenajate reprezinta un loc minunat pentru intruniri mai mari dar si pentru cupluri sau persoane in transit. Nu am servit micul dejun.

 180. Micul dejun a fost calitativ, e aproape de Baneasa Mall, personalul foarte amabil,recomand cu caldura

 181. Foarte aproape de clubul Quantic unde am concertat

 182. Micul dejun este surprinzator de bogat, mult imbunanatit fata de vara lui 2018. Apreciez ca foarte bune: curatenia, patul, linistea (cat se poate pentru localizarea hotelului), existenta parcarii (un mare plus), amenajarea camerei si a baii, oglinzile, sursele de lumina si situarea prizelor, plasa insecte, draperiile groase, facilitatile, mocheta, etc

 183. Totul. Este a doua oara când aleg Ambiance și la fel ca prima data totul a decurs minunat.

 184. Personal deosebit de amabil, curățenie, pat foarte confortabil, camera suficient de spațioasă.

 185. Curățenie, mic dejun delicios, personal amabil, parcare în fața proprietății, cameră mare, pat dublu ( nu două paturi / saltele unite ) , căldură, liniște, apă fierbinte. Te simți acasă!!!

 186. Personalul, faptul ca s-a facut curat in fiecare zi in camera, la 2 zile se schimba prosoapele. Mic dejun bufet suedez, bun, variat si consistent. Cu siguranta o sa ma mai intorc.

 187. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 188. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 189. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 190. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 191. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 192. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 193. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 194. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 195. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 196. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 197. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 198. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 199. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 200. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 201. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 202. Amplasare,posibilitate parcare,acces usor la obiective turistice.apartamentul amenajat cu bun gust

 203. Very good value for money. Clean, warm, big apartment, in a very good central location.. handover and key return was super easy. Ap

 204. The place was clean and nice it was also spacious.

 205. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 206. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 207. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 208. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 209. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 210. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 211. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 212. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 213. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 214. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 215. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 216. Foarte confortabil patul, confortabile fotoliile, și sistemul de iluminare excelent.

 217. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 218. Camerele mari, foarte înalte ceea ce face sa fie foarte bine aerisite. Locație curata, personal amabil, ușor de ajuns la locație, zona liniștită.

 219. Am fost incatat de toate facilitatile vilei , mult peste asteptari la pretul camerei .

 220. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 221. Paul-gabriel mai 4, 2019 at 6:16 am

  Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 222. Camera frumos amenajată. Curata. Salteaua patului excelenta

 223. Simon-corina mai 4, 2019 at 6:16 am

  Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 224. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 225. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 226. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 227. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 228. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 229. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 230. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 231. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 232. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 233. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 234. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 235. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 236. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 237. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 238. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 239. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 240. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 241. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 242. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 243. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 244. Absolut totul este frumos,locația excelenta,curățenie,recomand cu incredere

 245. Totul a fost super! Gazdele foarte prietenoase , apartamentul confortabil, amplasarea super! Foarte potrivit pentru cupluri dar si pentru familii cu copii.

 246. Am discutat cu proprietarul doar cu 2 ore inainte de a ajunge la apartament, dar totul a fost pregatit ca la carte. Curatenie si conform de nota 10.

 247. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 248. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 249. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 250. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 251. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 252. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 253. Mi-a plăcut faptul ca a fost foarte curat si atmosfera placuta. Patul a fost confortabil si personalul amabil. Recomand cu încredere!

 254. Absolut tot, de la servicii pana la amabilitatea celor din staff

 255. Maria-nicoleta mai 15, 2019 at 6:08 pm

  Personalul a fost foarte amabil, mi-a placut curatenia, lenjeria a fost curata si calcata. Pentru sederea mea scurta a fost excelent.

 256. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 257. Andreeaphilip mai 15, 2019 at 6:08 pm

  Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 258. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 259. Personalul e foarte serviabil,zona este centrala,apartamentul este bine dotat cu tot ce este nevoie pentru o sedere confortabila.

 260. Totul a fost așa cum m-am gindit eu, va recomand cu încredere !

 261. The apartment was big and cozy. Plus the location was great.

 262. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 263. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 264. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 265. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 266. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 267. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 268. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 269. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 270. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 271. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 272. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 273. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 274. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 275. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 276. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 277. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 278. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 279. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 280. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 281. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 282. Okromania2015 mai 25, 2019 at 1:41 am

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 283. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 284. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 285. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 286. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 287. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 288. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 289. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 290. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 291. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 292. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 293. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 294. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 295. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 296. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 297. It was really clean and really nice apartment. Near to everything

 298. Calator_frecvent mai 31, 2019 at 8:16 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 299. Apartament impecabil, frumos amenajat, parcare privata, gazda amabila si prompta.

 300. Apartamentul este foarte frumos, condițiile foarte bune

 301. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 302. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 303. Close to main attractions, subway station, bus station, restaurants.

 304. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 305. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 306. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 307. Bucătăria dotată corespunzător, patul confortabil, spații de depozitare, loc de servit masa, birou de lucru, baia curată, disponibilitatea proprietarului de a-mi da indicatii de check-in chiar și aproape de miezul noptii, restaurante la 50m de locație, magazine… Foarte foarte aproape de Perfect!

 308. Gazda amabila, placuta! apartamentul-o bijuterie!! Curat, bine amenajat, paturile foarte comode, totul a fost perfect!!

 309. the room was exactly as it is in the photos, in a convenient location and quiet area, close to a square, mini market and restaurants, a comfortable bed, clean room, warm water.

 310. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 311. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 312. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 313. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 314. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 315. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 316. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 317. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 318. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 319. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 320. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 321. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 8:13 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 322. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 323. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 324. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 325. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 326. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 327. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 328. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 329. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 330. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 331. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 332. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 333. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 334. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 335. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 336. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 337. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 338. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 339. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 340. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 341. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 342. Nice and clean apartment, great view from terrace.

 343. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 344. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 345. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 346. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 347. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 348. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 349. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 350. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 351. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 352. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 353. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 354. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 355. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 356. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 357. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 358. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 359. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 360. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 361. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 362. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 363. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 364. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 365. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 366. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 367. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 368. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 369. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 370. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 371. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 372. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 373. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 374. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 375. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 376. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 377. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 378. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 379. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 380. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 381. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 382. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 383. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 384. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 385. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 386. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 387. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 388. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 389. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 390. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 391. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 392. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 393. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 394. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 395. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 396. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 397. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 398. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 399. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 400. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 401. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 402. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 403. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 404. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 405. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 406. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 407. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 408. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 409. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 410. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 411. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 412. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 413. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 414. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 415. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 416. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 417. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 418. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 419. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 420. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 421. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 422. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 423. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 424. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 425. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu „detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 426. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 427. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 428. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 429. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 430. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 431. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 432. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 433. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 434. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 435. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 436. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 437. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 438. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 439. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 440. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu „detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 441. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 442. Curat, locatie linistita, in zona centrala. Camerele exceptional de curate, personal super amabil. Voi reveni cu siguranta.

 443. The property is in central location, close to the Old City and close to Piata Unirii !!!

 444. Excellent location and flat,very clean and modern with a amazing view over the old town. Quiet over the night and the host was very friendly and helpful. Easy check in and check out. Highly recommend it for future guests. Thank you

 445. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 446. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 447. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 448. apartament regim hotelier, cafea la expresor+apa+biscuiti din partea proprietatii, Bucatarie bine utilata, produse de curatenie si igiena la discretie.

 449. Un apartament frumos,gazda foarte amabila,intelegatoare.

 450. Faptul că pentru o singură noapte gazda ne-a așteptat cu apă,biscuiți și cafea pentru dimineață ,ceea ce nu întâlnești în multe locații de cazare,nouă ne-a plăcut.

 451. totul… curățenia, micul dejun, personalul (mai ales personalul)

 452. Zona centrala si faptul ca e liniste si foarte curat.

 453. Amplasarea hotelului este foarte buna, camera este extrem de confortabila, spatioasa, linistita, aer conditionat, internet wifi, baie cu cada, micul dejun este extrem de bogat si gustos, personalul foarte amabil. Ne-am simtit foarte bine, recomand hotelul cu cea mai mare incredere.

 454. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 455. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 456. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 457. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 458. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 459. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu „pretentii”

 460. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 461. Great location near old town. Spacious two rooms with air conditioner. Balcony with table and chairs. First floor so no need to use rickety elevator. The owner cooperated and tried to fix the things we pointed out to him.

 462. Die Lage war top. Nah zu allem. Das Bett war bequem.

 463. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 464. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 465. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 466. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 467. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 468. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 469. Ap este mare , curat , ordonat cu multe spatii de depozitare Bucataria super utilata

 470. Totul a fost de nota 10, curatenie, discretie, amplasare, dotari.

 471. Very nice apartment – clean, new furniture, good repair, there is everything you need and even more. Special thanks to the owner – he met us, helped with parking, accompanied during the stay. It was a big unexpected pleasure to have welcome drinks. We definitely recommend this apartment and we’ll take it again next time in Bucharest!!!

 472. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 473. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 474. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 475. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 476. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 477. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 478. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 479. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 480. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 481. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 482. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 483. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 484. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 485. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 486. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 487. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 488. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 489. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 490. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 491. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 492. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 493. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 494. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 495. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 496. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 497. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 498. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 499. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 500. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 501. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 502. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 503. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 504. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 505. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 506. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 507. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 508. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 509. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 510. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 511. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 512. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 513. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 514. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 515. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 516. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 517. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 518. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 519. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 520. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 521. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 522. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 523. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 524. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 525. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 526. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 527. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 528. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 529. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 530. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 531. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 532. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 533. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 534. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 535. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 536. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 537. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 538. Personalul foarte amabil! Hotel foarte curat! Amplasare minunata! Nu simti ca esti in Bucurestiul cel aglomerat si agitat!

 539. totul perfect personal foarte amabil curățenie impecabil liniste la piscina o zona foarte liniștită. recomand acest hotel!

 540. Personal foarte bun mai putin acel incident de la receptie cu taxa de parcare auto care nu a fost anuntat….

 541. Locatia e frumoasa , apartament la ultimul etaj, avea o terasa/balcon imensa pacat ca nu era deloc intretinuta,apartanentul mare spatios

 542. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 543. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 544. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 545. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 546. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 547. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 548. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 549. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 550. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 551. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 552. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 553. The location is perfect. Piata Romana ( or Roman Plaza) metro station is just 30 seconds away by walk and this makes it really convenient to travel anywhere in Bucharest. It is on the main road and has lots of shops and other points of interests nearby. The room itself was good and the amenities provided were really good. The host was very nice and kind. If you want a room at good place which is near to metro and Old town as well, then select this one.

 554. I would definitely recommend this property! It is very close to the city, all facilities needed are present, its clean and the landlord is fantastic. We had some difficulties during our stay to which anticipated perfectly. He is very helpful and kind.

 555. Great and full equiped Apartment in the City centre. Very clean. Uncompliceted handover of the keys. Very central at Piata Romana, a central place with Metro, bus stop direct to Airport, McDonalds and Co.

 556. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 557. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 558. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 559. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 560. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 561. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 562. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 563. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 564. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 565. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 566. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 567. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 568. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 569. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 570. the apartment was in a great place just a few steps from the old town, very easy to find.we never saw the owner, we had a good communication through texts and emails for the arrival time, and the way that we will take the key

 571. The best apartment we have ever stayed in, had all the supplies we needed-dishes soap, coffee machine, towels, iron, I can go on and on-basically anything you can think of. Very clean and so pretty. We did’t think it would be as good as it looked in pictures, but it’s even better. It has everything you want in an apartment and more+ great location. Recommending to anyone.

 572. Sehr gute Kommunikation mit der Gastgeberin. Check In unkompliziert. Tolle Lage der Wohnung, welche selbst sauber und gut ausgestattet war.

 573. Центр города, тихое уютное место, чистота в квартире, все есть, даже пластыри и зубная щетка . И кстати советую посетить итальянский ресторан сразу возле квартиры. Очень вкусно и не дорого

 574. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 575. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 576. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 577. A fost liniste, situat aproape de centru, curatenie in camere si tot strictul necesar, pretul foarte ok, singurul lucru necesar ar fi un gel de dus in rest nota 10

 578. E un loc liniştit şi civilizat, se respectă ora de linişte, după 22 nu mai e gălăgie, e plăcut!

 579. Camera mi s-a parut potrivita pt pretul pe care l-am platit dar nu am mai gasit locuri pt urmatoarele nopti.

 580. Amplasarea hotelului a corespuns atât nevoilor mele din acel moment, dar , în general locația este plăcută și liniștită, apropierea de obiective turistice interesante o face atractivă.

 581. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 582. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 583. Este o locație excelenta ,proprietari foarte amabili .Ma voi întoarce cu drag mereu .Recomand ..

 584. Locatia excelenta, gazda foarte eficienta, buna comunicare, gradina foarte utila si relaxanta. Un loc linistit si foarte bine pozitionat (la doar 2-300 m de destinatia mea).

 585. Totul, incepand de la primul apel telefonic pt confirmarea rezervarii si pana la felul in care am fost tratati!

 586. Amplasamentul ultracentral si faptul ca am primit cheile dimineata la prima ora.

 587. Locatia,amabilitatea gazdei care ne a primit la ora 12, curat lună

 588. Apartamentul mi-a depasit asteptarile. Fiind un pret mic, ma asteptam ca si calitatea sa fie la fel, insa s-a intamplat contrariul. Amplasarea a fost excelenta, cu un Mega (supermarket) la nici 2 min, locul a fost foarte curat, si de asemenea liftul foarte folositor, fiind cazati la etajul 4. Nu cred ca as fi putut cere mai mult de la un astfel de loc. Foarte modest, curat si placut, pentru cineva in trecere si fara pretentii.

 589. Foarte aproape de multe obiective turistice, parcuri,etc

 590. Locatia este dotata cu bucatarie si cu dozator de apa pe casa scarii. Camera mi s-a parut confortabila. Locatia este in apropiere de parcul Carol si la doua statii distanta de statia de metrou (se poate lua autobuzul 117 care circula din aprox. din 5 in 5 min). In apropiere este un restaurant Buisniess, unde mancarea a fost foarte buna si pretul ok.

 591. Totul a fost minunat. Gazda foarte drăguță, personalul deosebit de amabil.

 592. Nu au fost incluse si servicii de masa! Totul a fost excellent! Gazda supeer!!!

 593. Totul a fost in regula! Confortabil, priveliste frumoasa, gazda primitoare!

 594. Gazda a fost foarte primitoare,ne-a asteptat cu bauturi reci la sosirea in apartament.Am calatorit in interes de servici,totul a fost excelent.Recomand cu incredere si multumesc inca o data pentru ospitalitate!

 595. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 596. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 597. baia și ștergarele destul de curate, revistele gratuite foarte utile, aparatul de aer condiționat foarte puternic!

 598. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 599. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 600. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 601. Faptul ca este situata la 5 minute de Piata Roamana (metrou) este un avantaj pentru cine doreste sa viziteze Bucurestiul. Garsoniera este suficient de spatioasa pentru un cuplu cu un copil. Patul si canapeaua sunt confortabile. Gazda ne-a asteptat asa cum am stabilit telefonic. Sejurul a fost prefect pentru noi.

 602. Curățenie, apartament primitor, gazda foarte de treabă. Bucătărie utilată cu tot ce este necesar.

 603. Atitudinea, ospitalitatea si disponibilitatea proprietarului (ne-a asteptat exact la ora la care am ajuns in Bucuresti pentru a putea ocupa imediat apartamentul, cu cateva ore inaintea efectuarii check-in-ului); pozitia centrala a apartamentului; dotarile si curatenia.

 604. Apartament spațios, frumos mobilat, modern, curat, cu toate facilitățile. Am avut tot ce ne-a trebuit. Am găsit înțelegere și am fost cazate mult mai devreme decât ora de check-in. Amplasat la artera principală, cu geamuri care dau în spatele blocului, liniște. Zona excelentă, lângă Biserica italiană, cam la egală distanță de stațiile de metrou Universitate și Piața Romană. Acces în toate direcțiile, fiind amplasat în centrul Bucureștiului. Vom reveni cu siguranță!

 605. Ordinea, curățenia, liniștea și poziționarea. Seriozitatea gazdei.

 606. Locatia, apartament cu 2 dormitoare si living, aproape de metrou, magazine alimentare in jur, raport pret/calitate ok

 607. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 608. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 609. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 610. Aerul conditionat si camera inalta, foarte spatioasa! Este ideal pentru o persoana, maxim 2, in cazul in care doriti o locatie ultracentrala la un pret extrem de bun!

 611. -patul; -faptul ca este amplasat central; -gazda foarte primitoare; -curatenia din camera.

 612. Location is very good. Old city and public transport round at the corner.

 613. Foarte multumiti de ospitalitatea si amabilitatea proprietarului,

 614. Locatia, in centrul Bucurestiului, cuartenia exemplara si gazada de nota 10.

 615. Impecabil, locație excelentă (lângă Foișorul de Foc), atmosfera vechiului București convertită într-un spațiu modern cu mult bun gust, gazdă excelentă.

 616. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 617. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 618. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 619. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 620. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 621. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 622. M-a incantat faptul ca locatia este intr-o zona frumoasa, langa terase, aproape de Muzeul de Istorie, aproape de statiile de mijloacele de transport.

 623. Revin de fiecare data când avem nevoie la acest apartament datorita locației perfecte pentru noi…

 624. A fost f bine, poziția excelenta pentru ce ne interesa pe noi…vom mai reveni…

 625. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 626. Central location so very convenient. Self Check-in and check-out. Big enough to have space.

 627. The apartment is located in heart of the city. Lots of restaurants and bars around. You can easily use the public transport – metro, bus or tram. There is a mall near to the apartment. In the apartment you have all you need for a short stay.

 628. Locație excelentă. Parcare asigurată. Gazda de nota 10.

 629. Good location, nice clean apartment, and an awesome host. Sorry we didn’t book for a longer period.

 630. Nice apartment for a very modest price. Excellent location, close to metro station and numerous restuarants. Very nice host willing to solve all issues.

 631. Apartamentul este superb si zona nu mai spun! Este exact in centrul orasului! Este aproape de farmacii , magazine nonstop ,schimb valutarFoarte curat si personalul foarte amabil si f intelegator ! Putem spune ca am avut o experienta de nota 11!

 632. Locul unde este situat foarte aproape de centru Bucurestului.

 633. -aer conditionat -tv in fiecare dormitor -living mare -pot dormi 6 persoane -la 3 minute de centru vechi -renovat recent -este complet utilat

 634. Patul matrimonial și spațiul foarte mare al camerei nr 1 ( nu le cunosc pe celelalte)

 635. Mi-a plăcut foarte mult. Aproape de Piata Victoriei, de metrou sau alte mijloace de transport. Strada linistita. Gazda foarte primitoare. Foarte curat. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Cu siguranță vom reveni!

 636. Comfort. Ideal pentru familie cu copil. Grija gazdei pentru a ne simti bine. Curatenie

 637. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 638. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 639. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 640. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 641. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 642. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 643. The apartment is very well located and you can’t beat the price. Good restaurants with nightlife are just outside the apartment. You can hear the nightlife so if you are sensitive to noise you should bring earplugs.

 644. The host is very friendly, supportive and the location is great just at the entrance of the old town pedestrian area.

 645. Exceedingly friendly and could not have been more helpful or accommodating before our stay or on arrival. The flat is in a great location with good views from the balcony. It is lively outside but quiet inside so caters for all needs.

 646. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 647. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 648. A fost incredibil. O gazda și o căsuță scoase cu totul din contextul unui București frustrat și obosit. O persoană caldă, binevoitoare cu un apartament fenomenal. Totul ne a asigurat ca am avut cel mai bun mini concediu din ultimii ani. Cu proxima ocazie voi reveni tot la Delia. Multumim! Mulțumim! Va pupăm cu mult drag.

 649. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 650. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 651. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 652. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 653. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 654. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 655. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 656. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 657. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 658. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 659. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 660. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 661. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 662. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 663. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 664. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 665. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 666. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 667. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 668. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 669. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 670. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 671. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 672. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 673. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 674. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 675. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 676. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 677. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 678. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 679. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 680. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 681. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 682. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 683. The apartment is located close to the bus stop from the airport shuttle, and in the historic center. The apartment is fantastic, with a really nice decoration. The kitchen and the bathroom are great. And Cristina is an amazing host, we had an issue during our trip and she went above and beyond to assist us with it. We couldn’t be happier to have chosen this place. And next time we come, we’ll definitely stay here again.

 684. Excellent location right in the Old Town. Cristina very easy to deal with and communicate with. Room was modern and with satellite television. Also, very good value.

 685. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 686. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 687. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de „acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 688. Un apartament micuț si elegant. Foarte curat si modern , dotat cu tot ce trebuie pentru a petrece câteva zile în frumosul Bucuresti. Priveliștea de la geam este una chiar drăguță, dimineata având ocazia sa te bucuri de ea împreună cu micii prieteni ce vin sa isi ia micul dejun de pe pervazul ferestrei. Apartamentul este central si foarte aproape de metrou. Cu siguranta voi reveni.

 689. Aceasta locatie este una dintre putinele apartamente/garsoniere in care am stat cazat si arata fix ca in poze. Prin urmare nu au fost surprize neplacute, lucru pe care l-am apreciat deosebit de mult. O surpriza totusi a fost si anume o sticla cu apa plata pusa la rece, mai ales ca afara era foarte cald. In rest camera aranjata cu mult bun gust, culori relaxante, iar patul foarte confortabil, am dormit excelent. Curatenie peste tot. Cat despre gazde, foarte primitoare, primitul si predatul cheiilor a fost facil. Va multumesc si.. voi reveni!

 690. The apartment is just as promised in the title – very cosy! Refurbished apartment, quite comfortable, just at the centre.. I couldn’t ask for more!

 691. Locația excelentă, langa Centrul Vechi și Muzeul de Istorie. Condițiile exact ca in poze și descriere.

 692. Pozitie superba, pret bun, comunicare excelenta cu proprietarii

 693. Amplasarea, in centru, cu o priveliste frumoasa asupra Dambovitei. Proprietara, deosebit de amabila. Curatenie. Confort. Aer conditionat. Liniste. Chicineta.

 694. Totul a fost excelent! Studioul, gazda, unde este amplasat, facilitati!

 695. Cetățenie, intim, confortabil, liniste iar balconul face sejurul si mai placut

 696. Curatenie impecabila. Apartament echipat cu tot ce e necesar si chiar mai mult. Locatie foarte buna.

 697. Îmi place locația, curățenia si tot confortul camerei! Am mai stat aici si revin de fiecare dată, când trebuie să vin în București.

 698. Locatia, in padure, liniste, cu personal foarte amabil

 699. Locația hotelului, departe de aglomerația capitalei, camera mare, curățenie, lenjeria și prosoapele imaculate, patul si pernele confortabile. Dotările, mobilierul…totul a fost la superlativ.

 700. Locație perfecta. Terase cu mâncare bine gătită și preturi convenabile. De exemplu Taverna Covaci, City Grill

 701. Apartamentul a fost curat, pozitia excelenta. Este utilat . Cu siguranta ma voi intoarce .

 702. Gazda a fost amabila si s-a straduit sa ne ofere maxim de confort

 703. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 704. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 705. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 706. I loved the location of the apartment. Very close to the public transport. The apartment was sparkling clean and it is very well equipped with everything you’d possibly need for your stay.I highly recommend this apartment for future guests.Thank you, it was a pleasure!

 707. We stayed twice, at beginning and end of time in Romania and both times the host Madalina couldn’t have been more helpful. The apartment was spotlessly clean and really Comfortable. There was an added bonus of a lovely terrace and it was in a great position to look around Bucharest old town.

 708. Loved the terrace. Very comfy bed. Spotlessly clean.

 709. Curatenia, amplasarea foarte buna, apartamentul este spatios si curat, bucatariaeste dotata cu aragaz si vesela .

 710. The apartament has an amazing view, two bedrooms and a living room, with balconies on each room. It is very clean, but it could use some extensive renovations. I would also recommenddoing something about the beds and linnens. The smell of old and stale wasn’t very pleasant.

 711. The view from the window was incredible (all 3 rooms have own terrace). The host – Andrei is really nice guy, rules of accomodation are clear and fair.

 712. Locatie excelenta, apartament bine utilat si foarte confortabil; procedura de check-in foarte facila. Recomand pentru orice tip de sejur.

 713. Patul a fost confortabil, curatenie extraordinara, apartamentul este deosebit, design minunat. Ospitalitate deosebita, gazda a fost deosebita, am comunicat foarte usor si deschis, s-au interesat de nevoile noastre. Bucataria utilata cu tot ce e nevoie. Localizare excelenta, centrala, supermarket foarte aproape, restaurante, tot…!

 714. The apartament is in an old Bucharest building right in the centre. Besides the location, the apartament looks amazing and is very spacious. Clearly recommend and will be back!

 715. Personal amabil, curățenie, foarte multe spatii de depozitare, pat și canapea comode. Apartament spațios (exceptând bucătăria), frumos amenajat pentru un apartament într-un bloc vechi.

 716. Locatia centrala acces f bun la mijloace de transport aparatul de cafea – face cafea f buna detalii care te fac sa te simti „acasa”

 717. Totul a fost ok. Curatenie in apartament, spatiu sepatat pentru dormit, liniste in zona. Pozitia centrala, aproape de magazine si restaurante.

 718. Proprietara foarte rapida si precisa in raspunsuri. Privelistea perfecta,din multe unghiuri si balconul super incapator. Pat comod,sufragerie mare. Dotata cu tot ce trebuie . – de la umerase la uscator de par

 719. Locația f buna,chiar lângă intrarea la metrou Unirii,super central,proprietara amabila,curățenie ,iar priveliștea de pe terasa e fabuloasa,se vede spectacolul de la fântâni .

 720. A fost totul foarte curat si panorama este senzationala

 721. Locația excelenta în centrul vechi Spațiu generos în 2 camere mari cu 3 canapele și 2 paturi matrimoniale. Preț superieftin comparativ cu locația și condițiile. In baie exista șampon, gel dus, prosoape, fier de călcat, mașina de spălat, etc.

 722. Spațios. Foarte bine poziționat. Exact lângă centrul vechi. Statie de metrou aproape, Mc Donald’s, magazine, patiserii. Central. Este lângă centrul vechi dar nu sunt probleme cu galagia. Este in o zonă mai liniștită.

 723. Apartamentul foarte spațios, curat si dotat cu tot ce ai putea avea nevoie. Foarte aproape de localuri.

 724. Apartamentul este dragut, curat si se afla intr-o zona linistita, f aproape de statia de metrou. Proprietarii sunt foarte amabili.

 725. Apartament curat,dotat cu tot ce ai nevoie, aproape de stația de metrou , zona liniștită. Voi reveni.

 726. Apartamentul este curat, bine întreținut, se afla intr-o zona liniștită. Nu ne-a lipsit nimic.

 727. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 728. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 729. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 730. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 731. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 732. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 733. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 734. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 735. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 736. Absolut tot mi-a placut , proprietar amabil, din apartament nu lipsea absolut nimic pentru a avea vreun discomfort sau vreo lipsa. Amplasarea foarte buna .

 737. Apartamentul este excelent. Este amplasat in Centrul Vechi si e foarte curat si modern, utilat cu tot ce iti trebuie.

 738. Locuinta excelenta, foarte ingrijita si curata, balconul are o vedere foarte frumoasa, patul cu o saltea foarte confortabila, totul este nou, recomand!

 739. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 740. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 741. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 742. Pozitionarea a fost foarte buna si curatenia la fel. Este excelent pentru un weekend de petrecere in Centrul Vechi al Bucurestiului. Pretul a fost bun pentru centrul Bucurestiului.

 743. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 744. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 745. Primire calduroasa , amplasare buna, camera curata si confortabila. Raportul pret / ceea ce s.a oferit , a fost unul corect.

 746. Foarte curat, confortabil, foarte aproape de centrul vechi ( maxim 10 min.pe jos), personalul dragut. ..

 747. Raport calitate/preț ok. Aproape de centru. Parcare gratuită. Mic dejun acceptabil. Consumabile gratuite.(inclusiv papuci)

 748. Amplasarea, amenajarea si dotarile spatiului au fost peste asteptari. la fel si amabilitatea gazdelor.

 749. Perfect pentru cei activi noaptea, cei puși pe distractie pana in orele dimineții. Locație in buricul târgului.

 750. Gazda primitoare si intelegatoare. Apartament foarte bine pozitionat si ofera toate dotarile necesare. O sa revenim cu placere.

 751. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 752. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 753. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 754. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 755. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 756. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 757. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 758. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 759. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 760. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 761. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 762. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti „Patul este senzatie „spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 763. In primul rand curatenia,am fost in hoteluri de 4 stele si din romania si din strainatate si nu am gasit asa curatenie

 764. Ne-am simtit, literalmente, ca acasa! Gazde primitoare, ne-au asteptat sa ajungem dupa cheie, sunt tineri, draguti, foarte amabili! Conditii excelente, bucatarie, camera si baie complet utilate, am gasit chiar mai multe decat ne asteptam! Pozele de pe site sunt conform realitatii!!! Aer conditionat care a fost perfect avand in vedere ca am prins doua zile extrem de calduroase si cred ca toti stim ce inseamna Bucurestiul sub cod de canicula! Zona frumoasa, aproape de statia de metrou, mall Park Lake, un Lidl, cam tot ce iti trebuie ai la indemana! Noi am venit de la Gara de Nord si am ajuns cu un singur metrou acolo, ceea ce e perfect cand ai bagaje!! Am doar cuvinte de lauda pentru proprietari, recomand cu drag!

 765. Totul e ca in poze. Curat și dotat cu tot ce ai nevoie. Zona este foarte liniștită, relativ aproape de Dristor. Personalul foarte amabil. Am fost placut surprins de ceea ce am gasit, recomand și cu siguranță voi reveni.

 766. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 767. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 768. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 769. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 770. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 771. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 772. Totul a fost exact cum trebuia sa fie! Locatia este excelenta! Gazda asemenea! Blocul este linistit in limita unuia ce este inchiriat intr-o propportie f mare.

 773. The apartment was amazing! Super clean (the towels smelled fresh), super warm 24/24 and it is sooo close to everything!! Near metro station, near airport bus station, near the istoric centre and to everything you need to have fun in the morning and night! The house was equiped with everything you may need and the decoration is excactly like the photos.

 774. It was really well located in the center of the city, absolutely clean and with everything we needed for our stay. 10/10

 775. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 776. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 777. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 778. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 779. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati „in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 780. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 781. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 782. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 783. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 784. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 785. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 786. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 787. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 788. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 789. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 790. Atmosfera si curatenia din micul restaurant. Promptitudinea celor de la receptie in rezolvarea problemelor.

 791. putin cam vechi dar confortabil si placut, locatie buna

 792. Atentia la detalii, personalul amabil, salteaua, pozitia hotelului – aproape de Cismigiu

 793. Incepe sa fie invechit hotelul(camerele) , dar spa.ul e #1 din Bucuresti, oamenii is f primitori si amabili , mancarea excelenta, parcare gratis…calitate pret mult mai bun ca la orice hotel din Buc..

 794. Totul, de la felul în care e totul pus la punct, cu detalii, pana la faptul că e cald in camera, parcarea gratuită și micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil si profesionist!

 795. Check it instant , la fel check-out. Room Service foarte rapid cu produse proaspete si de calitate. Piscina interioară și foarte mult cea exterioară.Foarte relaxant in apa calda la 0 grade afara. Micul dejun foarte diversificat.

 796. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 797. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 798. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 799. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 800. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 801. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 802. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 803. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 804. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 805. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 806. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 807. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 808. Pozitionarea apartamentului, priveliștea, curățenia, dotările, tot. Apartamentul este situat intr-un bloc foarte curat, central. Mobilierul este modern cu multiple spatii de depozitare. Bucătăria este utilata corespunzator si draperiile fac un ambient placut si reconfortant.

 809. Poziția și priveliștea oferită de acest apartament reprezintă punctul forte al proprietății. Plata direct din cont și preluarea cheilor prin intermediul unei căsușe poștale simplifică mult modalitatea de cazare. Apartamentul este confortabil, dar sunt și lucruri ce ar putea fi îmbunătățite. În general condițiile sunt bune, iar lipsurile sunt compensate de poziția foarte bună a apartamentului.

 810. Totul foarte frumos,apartamentul, locația,priveliște. Vom reveni cu mare placere.

 811. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 812. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 813. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 814. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 815. Bright and clean appartment, it is placed in the center of city and in the nearest to all attractions

 816. Clean, good internal design, spaceous, very close to all. Zero complaints.

 817. A doua zi chiar dacă nu făcusem programare sa rezolvat cu transferul gratuit către aeroport.

 818. Personalul este foarte amabil, lenjeria este curată și este cald in camera.

 819. Hotelul este foarte bine localizat, aproape de centru si de mijloacele de transport. Camera este simpla, curata si utila. Paturile sunt confortabile. Raport bun calitate/ pret. Recomand.

 820. Gazda amabila, informatii concise si s-a oferit bon fiscal, un serviciu destul de rar intalnit in acest segment de activitate.

 821. Locatie excelentă. Gazda foarte amabila. Apartament curat.

 822. Locație bună in centrul orasului Curat Preț excelent Posibilitate de facturare

 823. Amabilitatea personalului, curățenia, amplasamentul foarte aproape de Gara de Nord, liniștea.

 824. locatia perfecta langa gara de nord. personal amabil, raportul calitate/pret imbatabil pt Bucuresti, acest hotel ar merita o stea in plus

 825. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 826. Amabilitatea si caldura cu care m-a intampinat personalul, promptitudinea in rezolvarea solicitarilor, mesajul de intampinare pe care l-am gasit in camera, explicatiile pe care le-am primit la intrebarile mele.

 827. Personalul a fost amabil şi camera deloc zgomotoasă. Raportul calitate / preț este unul foarte bun.

 828. Micul dejun variat, parcarea gratuită, locația foarte bună.

 829. Foarte curat , zona linistita , poti sa te plimbi sa joci tenis sa mananci relaxat pe malul herastraului fructe de mare… superb!

 830. Cu siguranta vom mai reveni ! Sunteti foarte profesionali !

 831. Mi a placut cazarea si comportamentul personalului : manager, receptionerii, cameristele. Toti amabili si promti. Locatia superba. Restauranul curat si frumos mobilat iar ospatarii si bucatarul profesionisti. Tot personalul de nota 10. Recomand sincer aceasta locatie si pentru familiile cu copii, avand lacul alaturi si alte locuri de distractie pentru cei mici. Eu am fost de trei ori si o sa revin cu drag aici. .

 832. Mic dejun inclus in pretul camerei- excelent . Faptul ca a fost asigurata o sticla de apa plata in camera din partea hotelului( nu prea se practica la pretul acesta) Linistea din camere avand in vedere ca este amplasat in centrul Bucurestiului. Raport calitate/pret foarte bun.

 833. In general foarte bine, curat, mic dejun gustos, personal amabil.

 834. Liniștea locației, intimitatea, curățenia, amabilitatea personalului

 835. Colectivul hotelului este tanar, pregatit, serviabil, sociabil, servire ireprosabila. Totul a fost excelent incepand de la receptie, restaurant si pana la curatenia in camera.

 836. personalul hotelului mi s-a parut mult mai amabil decat in alte locuri.

 837. Mic dejun joarte bun, locatie excelenta, extrem de curat.

 838. Personalul a fost foarte amabil, camera curata si moderna,micul dejun foarte bun iar locatia este excelenta! Cu siguranta voi reveni !

 839. Micul dejun si personalul deosebit de amabil care imi ofereau cea mai buna cappucino, ma vor face sa revin la acest hotel!

 840. Hotel curat si frumos!Personalul foarte amabil si prietenos! Recomand cu incredere

 841. Locatia excelenta, mic dejun excelent, foarte curat! Recomand.

 842. Camere foarte spatioase, la fel si baia. Mic dejun bogat si variat.

 843. Curățenie, liniste, mâncarea bună, parcarea proprie.

 844. Paul e cel mai cool angajat care lucrează la recepție.

 845. Mi-a placut locatia si zona in care este amplasata si deasemenea pretul foarte bun

 846. Cameră curată , priveliște minunată ,cald , lenjerie curata ,bucătărie super . E un loc frumos, recomand e in Centru vechi .

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled