Cazare ieftina Pensiuni Oradea

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România

Casa Liana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cristi's Rooms - Pensiune

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension Rozeclas

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Delia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Phoenix

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension Varadia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Lara Hotel Rooms

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Regim Hotelier Pietonală

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Adelin si Semenica Moța din Valea Oilor, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Adelin si Semenica Moța din Valea Oilor, jud. IasiCazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România pentru 5 persoane)

 • Claudia si Gică Pogor din Filia, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în Oradea, Bihor, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Claudia si Gică Pogor din Filia, jud. CovasnaCazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România pentru 5 persoane)

 • Nicuță si Nidia Bodiul din Colibi, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Nicuță si Nidia Bodiul din Colibi, jud. AlbaCazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România pentru 5 persoane)

 • Basarab si Răzvan Arnăutu din Corhana, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în Oradea, Bihor, România!

  (Basarab si Răzvan Arnăutu din Corhana, jud. NeamtCazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România pentru 5 persoane)

 • Cantemir si Costel Negreanu din Tisa Noua, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în Oradea, Bihor, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Cantemir si Costel Negreanu din Tisa Noua, jud. AradCazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România pentru 5 persoane)

 • Ghenadie si Anghel Dumitru din Vladimir, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în Oradea, Bihor, România.

  (Ghenadie si Anghel Dumitru din Vladimir, jud. DoljCazare in Pensiuni în Oradea, Bihor, România pentru 5 persoane)

 1. Locatie buna,aproape de centru,amabilitatea personalului este excelenta,holul spatios cu barul din incintaprecum si dimensiunea generoasa a camerelor.

 2. Personal amabil ca de obicei, incepand cu domnul de la parcare, continuand cu domnisoara de la receptie, doamna de la bar…

 3. Piscina & Micul dejun tip bufet suedez (in special salata de vinete), Serviciul personalului de la receptie

 4. Amplasarea si liftul Pretul prea marea pt situatia actuala a proprietatii

 5. Mic dejun foarte bun, personal foarte amabil, zona centrală, liniște.

 6. Excelent ne-am simtit la Impero, parcarea e un plus, micul dejun e foarte bun , iar personalul de nota 10 , de la receptie , la personalul din restaurant si cel care se ocupa de curatenie.

 7. Un hotel formidabil dar cred ca ii trebuie un hotel manager

 8. Pozitionare, chiar in centru, langa teatru’ personal f amabil, mic dejun continental diversificat, camerele deluxe excelente cu balcon. Merita!

 9. Locația este excelenta! Meniul restaurantului, gustul mancarurilor si amabilitatea personalului merită nota 20.

 10. Totul a fost ok dar biscuitii de întâmpinare, nota 11.

 11. Personalul de sex masculin de la recepție. Sunt cei mai buni! In rest, serviciile sunt net superioare si de calitate. Felicitari!

 12. A fost foarte bun croissantul ! Patul foarte confortabil ! Amplasare excepțională!

 13. Totul a fost peste așteptările noastre. Căldură,curat și personal foarte amabil. Recomand cu mare drag și vom reveni cu plăcere.

 14. Lenjerie curata – probabil serviciul este externalizat, micul dejun continental – decent, personalul din sala de luat micul dejun – amabil

 15. Personalul foarte amabil. Cald in camera. Pretul e foarte bun. Mic dejun bogat.

 16. Mancarea este foarte buna, mic dejun variat, masajele sunt cea mai grozava relaxare, in acest hotel doamnele de la masaj au maini de aur!Un loc in care te reintorci cu drag de fiecare data!

 17. Personal amabil, liniște, si ceea ce mi-a plăcut cel mai mult erau saunele, in sfârșit am putut relaxa! Mulțumim !!!

 18. Mic dejun foarte bun si variat. Camera curata, locatia linistita, aproape de centru (15 minute de mers pe jos).

 19. Comfortabil. Gazda foarte amabila. Mobilierul și bucataria ar trebui modernizate.

 20. Apartamentul este spatios si foarte bine amplasat in apropiere de centru (maxim 10 minute de mers pe jos pana in Piata Unirii). Dormitoarele sunt renovate si au paturi si asternuturi foarte confortabile. Curatenia a fost impecabila, iar gazdele foarte, foarte amabile. In apartament sunt si piese de mobilier mai vechi, dar care dau un aer foarte placut si primitor. Bucataria este dotata cu tot ce e nevoie daca vrei sa si gatesti. Iar cafeaua oferita de gazde a fost un mare plus. Ne-am simtit ca acasa si cu siguranta o sa revenim.

 21. Raport calitate pret foarte bun. Apartamentul este mobilat si dotat cu tot ceea ce e necesar. Situarea la cca 10 minute de mers pe jos de centru si loc de parcare in curte reprezinta, de asemenea, un avantaj.

 22. Parcare foarte mare la strada principala spre vama. Conditii decente, curat, staff ok.

 23. Raport pret calitate execelent.Aproape de granita.Curat

 24. Personalul amabil, serviciile ireprosabile #curatenie si confort! Totul la SUPERLATIV!

 25. Amplasarea hotelului, condițiile generale pe care le oferă.

 26. Totul a fost ok dar biscuitii de întâmpinare, nota 11.

 27. Personalul de sex masculin de la recepție. Sunt cei mai buni! In rest, serviciile sunt net superioare si de calitate. Felicitari!

 28. Locația frumoasă, spațios, curat, mâncare bună, primitor. De fapt, cum altfel la Continental?

 29. Locatie buna,aproape de centru,amabilitatea personalului este excelenta,holul spatios cu barul din incintaprecum si dimensiunea generoasa a camerelor.

 30. Personal amabil ca de obicei, incepand cu domnul de la parcare, continuand cu domnisoara de la receptie, doamna de la bar…

 31. Amplasarea si liftul Pretul prea marea pt situatia actuala a proprietatii

 32. Mic dejun foarte bun, personal foarte amabil, zona centrală, liniște.

 33. Excelent ne-am simtit la Impero, parcarea e un plus, micul dejun e foarte bun , iar personalul de nota 10 , de la receptie , la personalul din restaurant si cel care se ocupa de curatenie.

 34. Un hotel formidabil dar cred ca ii trebuie un hotel manager

 35. Pozitionare, chiar in centru, langa teatru’ personal f amabil, mic dejun continental diversificat, camerele deluxe excelente cu balcon. Merita!

 36. Locația este excelenta! Meniul restaurantului, gustul mancarurilor si amabilitatea personalului merită nota 20.

 37. Amabilitatea petsonalului, mic dejun foarte bun, pozitia hotelului central.

 38. Totul a fost peste așteptările noastre. Căldură,curat și personal foarte amabil. Recomand cu mare drag și vom reveni cu plăcere.

 39. Lenjerie curata – probabil serviciul este externalizat, micul dejun continental – decent, personalul din sala de luat micul dejun – amabil

 40. Mic dejunul a fost foarte bun, cu produse proaspete. Camera foarte spatioasa si curata

 41. – Curatenie in camere si in general – mancare buna – parcare interioara cu camere de supraveghere – loc de fumat cu incalzire exteriora

 42. Mancarea este foarte buna, mic dejun variat, masajele sunt cea mai grozava relaxare, in acest hotel doamnele de la masaj au maini de aur!Un loc in care te reintorci cu drag de fiecare data!

 43. O gazda de nota 10+! Foarte respectuos, a făcut tot posibilul ca totul sa fie perfect. Apartamentul este spațios, confortabil, dormitorul mare, bucătăria spațioasă și dotata, baia foarte curată. Recomand cu încredere pentru cupluri, familii. Locația este destul de aproape de centru, aproximativ 20 min distanță pe jos, sau 3 stații cu tramvaiul care are stație lângă bloc.

 44. În primul rând, o gazdă amabilă, gata sã te primească. Locuinţa e foarte spaţiasă, curată, odonată, dotată cam cu tot ce ai „acasă”.

 45. Totul a fost în regulă, conform descrierii de pe booking.com. Întrucât aveam nevoie de cazare doar în acea zonă, acest apartament a fost cea mai bun opțiune din punct de vedere al raportului preț-calitate. Gazda amabilă, mi-a furnizat informații utile privind transportul public. În apartament, există filtru de cafea, semnal wi-fi bun și un televizor inteligent Samsung, cu ecran generos.

 46. Excelenta locatie, cu un host plin de bun simt si cu facilitati cum putini conationali au chiar in propriul camin. Nu pot spune ca ne-a lipsit ceva, am descoperit cu surprindere ca orice ne gandeam ca ar fi trebuit sa ne fi luat cu noi de acasa gaseam imediat in apartament. Se vede ca este detinut si administrat de catre oameni tineri, cu viziune, „umblati prin lume” si care stiu sa ofere turistului tot ceea ce si-ar dori ei, la randul lor, sa gaseasca atunci cand au nevoie de o cazare peste asteptari! Felicitari, Tudor! Multumiri si lui Daniel! 🙂

 47. Casa este foarte luminoasă și confortabilă. Primitoare. Cu tot ceea ce ai nevoie ca să te simți relaxat. Mi-ar fi făcut cu adevărat plăcere să rămân mai multe zile. Sper că atunci când voi reveni în Oradea indiferent de scopul șederii să revin aici. Mulțumesc pentru tot!

 48. Apartament cu camere generoase. Utilat modern. Terasa imensa. Curatenie. Comunicarea cu proprietarul a fost una foarte bună. Foarte aproape de Lotus Mall

 49. In general camera a fost excelenta. Camera era incalzita, TV pt cei care doresc, becuri si lumina execelenta, Parcarea pazita, apropae de granita, Pentru locatie daca esti doar in trecere pt o noapte este o locatie excelenta. In apropiere este LukOil, locatie de unde se poate procura vigneta de Austria daca este nevoie. Micul dejun excent, ai din ce alege

 50. Am revenit dupa cateva zile si totul a fost contrar asteptarilor. Probabil daca aceasta ar fi fost prima experienta, n-as mai fi revenit a doua oara. Sa nu se inteleaga faptul ca a fost horror, insa de data asta n-a mai fost ok.

 51. Hotelul este amplasat foarte aproape de iesirea din tara si este foarte bun pentru odihna si pentru o masa buna. Patul este confortabil, camera mare, totul ok de aceasta data(pentru ca am revenit si lucrurile au stat diferit). Un plus pentru domnul de la restaurant, foarte amabil. Mancarea buna.

 52. Amplasamentul hotelului… Era destul de aproape de centrul orașului.. Și mobilierul din camera….

 53. Personalul drăgut, priveliște minunata asupra râului Crișul Repede.

 54. Locația frumoasă, spațios, curat, mâncare bună, primitor. De fapt, cum altfel la Continental?

 55. Un hotel formidabil dar cred ca ii trebuie un hotel manager

 56. Pozitionare, chiar in centru, langa teatru’ personal f amabil, mic dejun continental diversificat, camerele deluxe excelente cu balcon. Merita!

 57. Locația este excelenta! Meniul restaurantului, gustul mancarurilor si amabilitatea personalului merită nota 20.

 58. Personalul prietenos face șederea plăcută. Camera superioara este spatioasa cu mobilierul modern în stare foarte bună si lenjeria curată. Parcarea este oferită gratuit. Micul dejun este decent.

 59. Micul dejun a fost ok, iar locatia a fost destul de aproape de unde am avut eu evenimentul deci pentru mine a fost ok. Am stat doua zile iar dupa prima noapte au intrat si au schimbat prosoapele, au aranjat patul cum era cand ne-am cazat.

 60. Curățenie, aproape, mic de jun foarte bun, camera mare și am înțeles că vor fii și mai mari pt că o parte a hotelului e in renovare ( nu se vedea dar ne-au anunțat la recepție)

 61. Amplasarea hotelului, condițiile generale pe care le oferă.

 62. Totul a fost ok dar biscuitii de întâmpinare, nota 11.

 63. Personalul de sex masculin de la recepție. Sunt cei mai buni! In rest, serviciile sunt net superioare si de calitate. Felicitari!

 64. Amabilitatea petsonalului, mic dejun foarte bun, pozitia hotelului central.

 65. Totul a fost peste așteptările noastre. Căldură,curat și personal foarte amabil. Recomand cu mare drag și vom reveni cu plăcere.

 66. Lenjerie curata – probabil serviciul este externalizat, micul dejun continental – decent, personalul din sala de luat micul dejun – amabil

 67. Mic dejunul a fost foarte bun, cu produse proaspete. Camera foarte spatioasa si curata

 68. – Curatenie in camere si in general – mancare buna – parcare interioara cu camere de supraveghere – loc de fumat cu incalzire exteriora

 69. Mancarea este foarte buna, mic dejun variat, masajele sunt cea mai grozava relaxare, in acest hotel doamnele de la masaj au maini de aur!Un loc in care te reintorci cu drag de fiecare data!

 70. Excelenta locatie, cu un host plin de bun simt si cu facilitati cum putini conationali au chiar in propriul camin. Nu pot spune ca ne-a lipsit ceva, am descoperit cu surprindere ca orice ne gandeam ca ar fi trebuit sa ne fi luat cu noi de acasa gaseam imediat in apartament. Se vede ca este detinut si administrat de catre oameni tineri, cu viziune, „umblati prin lume” si care stiu sa ofere turistului tot ceea ce si-ar dori ei, la randul lor, sa gaseasca atunci cand au nevoie de o cazare peste asteptari! Felicitari, Tudor! Multumiri si lui Daniel! 🙂

 71. Casa este foarte luminoasă și confortabilă. Primitoare. Cu tot ceea ce ai nevoie ca să te simți relaxat. Mi-ar fi făcut cu adevărat plăcere să rămân mai multe zile. Sper că atunci când voi reveni în Oradea indiferent de scopul șederii să revin aici. Mulțumesc pentru tot!

 72. Apartament cu camere generoase. Utilat modern. Terasa imensa. Curatenie. Comunicarea cu proprietarul a fost una foarte bună. Foarte aproape de Lotus Mall

 73. In general camera a fost excelenta. Camera era incalzita, TV pt cei care doresc, becuri si lumina execelenta, Parcarea pazita, apropae de granita, Pentru locatie daca esti doar in trecere pt o noapte este o locatie excelenta. In apropiere este LukOil, locatie de unde se poate procura vigneta de Austria daca este nevoie. Micul dejun excent, ai din ce alege

 74. Am revenit dupa cateva zile si totul a fost contrar asteptarilor. Probabil daca aceasta ar fi fost prima experienta, n-as mai fi revenit a doua oara. Sa nu se inteleaga faptul ca a fost horror, insa de data asta n-a mai fost ok.

 75. Hotelul este amplasat foarte aproape de iesirea din tara si este foarte bun pentru odihna si pentru o masa buna. Patul este confortabil, camera mare, totul ok de aceasta data(pentru ca am revenit si lucrurile au stat diferit). Un plus pentru domnul de la restaurant, foarte amabil. Mancarea buna.

 76. Totul de nota 10. Stiu sa faca turism.Servicii ireprosabile, iar mai presus de toate raportul pret- servicii cel corect. Sint facuti sa faca turism. Amabilitatea si serviciile la superlativ.

 77. Camera spatioasa,raportul calitate-pret unul corect,aproape de izvoarele termale si de magazine,balconul unde puteai sa-ti bei cafeaua dimineata.

 78. Very nice, clean, affordable and within walking distance to everything!

 79. Un hotel formidabil dar cred ca ii trebuie un hotel manager

 80. Pozitionare, chiar in centru, langa teatru’ personal f amabil, mic dejun continental diversificat, camerele deluxe excelente cu balcon. Merita!

 81. Locația este excelenta! Meniul restaurantului, gustul mancarurilor si amabilitatea personalului merită nota 20.

 82. Serviciile de la restaurant, chiar dacă a fost târziu pentru cină, am fost serviți cu plăcere.

 83. Personalul prietenos face șederea plăcută. Camera superioara este spatioasa cu mobilierul modern în stare foarte bună si lenjeria curată. Parcarea este oferită gratuit. Micul dejun este decent.

 84. Micul dejun a fost ok, iar locatia a fost destul de aproape de unde am avut eu evenimentul deci pentru mine a fost ok. Am stat doua zile iar dupa prima noapte au intrat si au schimbat prosoapele, au aranjat patul cum era cand ne-am cazat.

 85. Amplasarea hotelului, condițiile generale pe care le oferă.

 86. Totul a fost ok dar biscuitii de întâmpinare, nota 11.

 87. Personalul de sex masculin de la recepție. Sunt cei mai buni! In rest, serviciile sunt net superioare si de calitate. Felicitari!

 88. Amabilitatea petsonalului, mic dejun foarte bun, pozitia hotelului central.

 89. Totul a fost peste așteptările noastre. Căldură,curat și personal foarte amabil. Recomand cu mare drag și vom reveni cu plăcere.

 90. Lenjerie curata – probabil serviciul este externalizat, micul dejun continental – decent, personalul din sala de luat micul dejun – amabil

 91. Curățenia exemplară, linişte, personal serviabil, apa la piscină curată şi caldă. Micul dejun nu foarte mult dar de calitate şi consistent. Cafeaua foarte bună.Patul foarte relaxant. Pacat că a trecut repede.

 92. Mic dejunul a fost foarte bun, cu produse proaspete. Camera foarte spatioasa si curata

 93. – Curatenie in camere si in general – mancare buna – parcare interioara cu camere de supraveghere – loc de fumat cu incalzire exteriora

 94. Locația este excelenta. Ajungi pe jos in maxim 5 minute in centru. Personalul foarte amabil.

 95. Totul a fost la superlativ. Mâncarea foarte gustoasa și multă. Personal mai mult decât amabil. O sa revenim cu siguranța!

 96. Personal amabil, camera curata, mic dejun variat si foarte gustos.:)

 97. Ca intotdeauna servire exceptionala 🙂 Don’ t forget to smile

 98. Amplasarea hotelului, condițiile generale pe care le oferă.

 99. Totul a fost ok dar biscuitii de întâmpinare, nota 11.

 100. breakfast and location close to the center micul dejun si locatia aproape de centru

 101. Locația buna. Liniște (pe partea cu Crisul) Personal amabil.

 102. Amplasamentul hotelului… Era destul de aproape de centrul orașului.. Și mobilierul din camera….

 103. Amplasarea in centru, restaurantul ‘a la carte’ si personalul de la restaurant; Location in the center, a la carte restaurant and restaurant staff.

 104. Un hotel formidabil dar cred ca ii trebuie un hotel manager

 105. Pozitionare, chiar in centru, langa teatru’ personal f amabil, mic dejun continental diversificat, camerele deluxe excelente cu balcon. Merita!

 106. Hotel situat aproape de centru. Foarte curat, personalul amabil, micul dejun ok.

 107. Se ajunge usor de la Aeroport.Camera este spatioasa, amenajata simplu dar util. Este relativ liniste. Cand am fost eu faceau ceva reparatii cu picamerul si era cam neplacut. Noroc ca nu am stat in camera prea mult timp.

 108. Serviciile de la restaurant, chiar dacă a fost târziu pentru cină, am fost serviți cu plăcere.

 109. Amabilitatea petsonalului, mic dejun foarte bun, pozitia hotelului central.

 110. Totul a fost peste așteptările noastre. Căldură,curat și personal foarte amabil. Recomand cu mare drag și vom reveni cu plăcere.

 111. Lenjerie curata – probabil serviciul este externalizat, micul dejun continental – decent, personalul din sala de luat micul dejun – amabil

 112. Facilităţile SPA sunt cele mai bune din oraş. Mic dejun foarte bun. Pat mare şi confortabil, baie curată şi spaţioasă. Hotelul este bine amplasat, este aproape de centre comerciale, centrul vechi este la 15 minute de mers pe jos.

 113. – mic dejun variat – restaurant cu meniu divers, pentru toate buzunarele – camera spatioasa -SPA – ul curat, piscina, jacuzzi, 3 tipuri de saune +o camera de relaxare… totul foarte frumos – este amplasat aproape de centru, la 20 min de mers pe jos, are in apropiere magazine – accepta plata cazări si meselor cu vouchere de vacanță

 114. Curățenia exemplară, linişte, personal serviabil, apa la piscină curată şi caldă. Micul dejun nu foarte mult dar de calitate şi consistent. Cafeaua foarte bună.Patul foarte relaxant. Pacat că a trecut repede.

 115. In general camera a fost excelenta. Camera era incalzita, TV pt cei care doresc, becuri si lumina execelenta, Parcarea pazita, apropae de granita, Pentru locatie daca esti doar in trecere pt o noapte este o locatie excelenta. In apropiere este LukOil, locatie de unde se poate procura vigneta de Austria daca este nevoie. Micul dejun excent, ai din ce alege

 116. Am revenit dupa cateva zile si totul a fost contrar asteptarilor. Probabil daca aceasta ar fi fost prima experienta, n-as mai fi revenit a doua oara. Sa nu se inteleaga faptul ca a fost horror, insa de data asta n-a mai fost ok.

 117. Hotelul este amplasat foarte aproape de iesirea din tara si este foarte bun pentru odihna si pentru o masa buna. Patul este confortabil, camera mare, totul ok de aceasta data(pentru ca am revenit si lucrurile au stat diferit). Un plus pentru domnul de la restaurant, foarte amabil. Mancarea buna.

 118. Excelenta locatie, cu un host plin de bun simt si cu facilitati cum putini conationali au chiar in propriul camin. Nu pot spune ca ne-a lipsit ceva, am descoperit cu surprindere ca orice ne gandeam ca ar fi trebuit sa ne fi luat cu noi de acasa gaseam imediat in apartament. Se vede ca este detinut si administrat de catre oameni tineri, cu viziune, „umblati prin lume” si care stiu sa ofere turistului tot ceea ce si-ar dori ei, la randul lor, sa gaseasca atunci cand au nevoie de o cazare peste asteptari! Felicitari, Tudor! Multumiri si lui Daniel! 🙂

 119. Casa este foarte luminoasă și confortabilă. Primitoare. Cu tot ceea ce ai nevoie ca să te simți relaxat. Mi-ar fi făcut cu adevărat plăcere să rămân mai multe zile. Sper că atunci când voi reveni în Oradea indiferent de scopul șederii să revin aici. Mulțumesc pentru tot!

 120. Apartament cu camere generoase. Utilat modern. Terasa imensa. Curatenie. Comunicarea cu proprietarul a fost una foarte bună. Foarte aproape de Lotus Mall

 121. Pozitie excelenta, foarte aproape de centrul orasului Oradea, curat, mancare foarte buna la restaurantul cu specific mediteraneean Laurus

 122. Personalul foarte amabil, au raspuns pozitiv tuturor solicitarilor noastre!

 123. Ca intotdeauna servire exceptionala 🙂 Don’ t forget to smile

 124. Excelenta locație. Curat, gazda primitoare, curat si confort.

 125. Amplasata pe pietonala, la foarte mica distanta de aqua park. Foarte bine utilata…ba mai mult am gasit si plicuri de ceai , condimente si zahar. Amenajarea spatiului

 126. Pozitie excelenta fata de centrul orasului. Curatenie (nota 9+). Liniste (o curte interioara intre ziduri, de unde nu auzi niciun zgomot). Bucutarie bine utilata. Sofa extensibila din living surprinzator de confortabila pentru dormit!

 127. Amplasarea in centru, restaurantul ‘a la carte’ si personalul de la restaurant; Location in the center, a la carte restaurant and restaurant staff.

 128. Un hotel formidabil dar cred ca ii trebuie un hotel manager

 129. Pozitionare, chiar in centru, langa teatru’ personal f amabil, mic dejun continental diversificat, camerele deluxe excelente cu balcon. Merita!

 130. breakfast and location close to the center micul dejun si locatia aproape de centru

 131. Locația buna. Liniște (pe partea cu Crisul) Personal amabil.

 132. Amplasamentul hotelului… Era destul de aproape de centrul orașului.. Și mobilierul din camera….

 133. Hotel situat aproape de centru. Foarte curat, personalul amabil, micul dejun ok.

 134. Se ajunge usor de la Aeroport.Camera este spatioasa, amenajata simplu dar util. Este relativ liniste. Cand am fost eu faceau ceva reparatii cu picamerul si era cam neplacut. Noroc ca nu am stat in camera prea mult timp.

 135. Serviciile de la restaurant, chiar dacă a fost târziu pentru cină, am fost serviți cu plăcere.

 136. Amabilitatea petsonalului, mic dejun foarte bun, pozitia hotelului central.

 137. Totul a fost peste așteptările noastre. Căldură,curat și personal foarte amabil. Recomand cu mare drag și vom reveni cu plăcere.

 138. Lenjerie curata – probabil serviciul este externalizat, micul dejun continental – decent, personalul din sala de luat micul dejun – amabil

 139. Facilităţile SPA sunt cele mai bune din oraş. Mic dejun foarte bun. Pat mare şi confortabil, baie curată şi spaţioasă. Hotelul este bine amplasat, este aproape de centre comerciale, centrul vechi este la 15 minute de mers pe jos.

 140. – mic dejun variat – restaurant cu meniu divers, pentru toate buzunarele – camera spatioasa -SPA – ul curat, piscina, jacuzzi, 3 tipuri de saune +o camera de relaxare… totul foarte frumos – este amplasat aproape de centru, la 20 min de mers pe jos, are in apropiere magazine – accepta plata cazări si meselor cu vouchere de vacanță

 141. Curățenia exemplară, linişte, personal serviabil, apa la piscină curată şi caldă. Micul dejun nu foarte mult dar de calitate şi consistent. Cafeaua foarte bună.Patul foarte relaxant. Pacat că a trecut repede.

 142. Locatie ok, aproape de granita, curat si destul de liniste.

 143. Liniștea. Față de data trecută faptul că nu mirosea a mâncare pe hol.

 144. In general camera a fost excelenta. Camera era incalzita, TV pt cei care doresc, becuri si lumina execelenta, Parcarea pazita, apropae de granita, Pentru locatie daca esti doar in trecere pt o noapte este o locatie excelenta. In apropiere este LukOil, locatie de unde se poate procura vigneta de Austria daca este nevoie. Micul dejun excent, ai din ce alege

 145. Nu a fost nimic care sa fi fost placut, ingrozitor!!!!

 146. Amplasare foarte buna, apartamentul arata ca in poze, dragut amenajat si curat.

 147. Exact in centrul orașului. Apartament foarte curat si confortabil. Proprietar foarte amabil si prompt. Am făcut rezervarea la ora 23:15, iar la ora 23:30 ne-am intalnit cu acesta pentru a ne preda cheile locuinței.

 148. A fost frumos totul , incalzirea in pardoseala in special !

 149. ,Am avut un sejur placut, plata serviciilor se poate face in numerar la receptie, nu este nevoie de un avans in momentul rezervarii. Serviciul wireless este foarte bun. Se ajunge usor la toate obiectivele din centrul orasului.

 150. Doar linistea din cele doua nopti cat am stat acolo.

 151. Curățenie,amabilitatea domnului cu care am discutat .

 152. A fost foarte frumos totul , foarte foarte curat și camera foarte frumoasa O sa revin cu cea mai mare plăcere și recomanda cu încredere 🙏🙏🙏

 153. Usor de gasit ,foarte draguta camera ,primitoare si patul foarte comfortabil.Loc de parcare in fata.Aproape de un pub cu mancare buna .Aproape de profi si farmacii .

 154. Locatia este perfecta, in apropiere de centrul orasului.

 155. Aproape de centru, camera curată și călduroasă, proprietăți amabili

 156. A fost foarte cald in camera :). Internetul mergea brici! Am primit mic dejun gratuit desi nu rezervasem, gazdele au fost foarte dragute cu mine :).

 157. Personal foarte amabil, micul dejun foarte bun ,inclus in pretul camerei; totul a fost asa cum ne doream.Sotul meu a uitat din greseala o borseta in restaurant cu acte si bani ,a revenit aproape dupa o ora cand si-a adus aminte ca nu o mai are:) …a gasit-o exact acolo unde o uitase cu tot ce era in ea .Felicitari tuturor pentru servicii.Vom reveni cu drag.

 158. Personal foarte amabil, mic dejun excelent. În putine ocazii am avut parte de un mic dejun copios si un gust delicios.

 159. DESTUL DE RAPID MICUL DEJUN SI INCREDEREA DIN PARTEA GAZDEI SELECTATA PE CLIENT.

 160. Personal foarte amabil, am primit chiar o cafea din partea casei, raport pret calitate foarte bun. Pat mare, baia destul de mare. Per total, foarte ok avand in vedere pretul.

 161. A fost frumoasa camera ,iar personalul este foarte amabil ! cind mai avem ocazia vom revenii cu placere

 162. am avut o problema cu proprietarul deoarece am fost nevoit sa platesc mai mult decat era rezervarea facuta , rezervaria era cu mic dejun inclus , si cand am ajuns a trebuit sa plaatin separat ,am fost taxat la efectuarea rezervari si nu a mai fost luata in calcul de proprietar asa ca am platit dinou intreaga suma ,umpic mai mult decat era facuta rezervarea

 163. Personalul dragut, ofera sfaturi despre obiective de vizitat, totul foarte curat, decorat frumos, atentie la detalii, locatie aproape de mall si centru, mic dejun gustos.

 164. locatie excelenta, iar la 50 m vis-a-vis este un restaurant foarte bun. Important ! nu uitati sa faceti rezervare la restaurant

 165. Micul dejun bogat si variat, designul camerei modern, amabilitatea proprietarei mereu cu zambetul pe buze, proximitatea de minimarket, restaurante, centru

 166. Amabilitatea petsonalului, mic dejun foarte bun, pozitia hotelului central.

 167. Totul a fost peste așteptările noastre. Căldură,curat și personal foarte amabil. Recomand cu mare drag și vom reveni cu plăcere.

 168. Lenjerie curata – probabil serviciul este externalizat, micul dejun continental – decent, personalul din sala de luat micul dejun – amabil

 169. Foarte bine amplasat, hotelul arata foarte bine si e foarte curat. Personal amabil. Restaurant cu mancare variata. Parcare pazita contra cost- un avantaj avand in vedere tariful de parcare din restul orasului.

 170. Amplasarea in centru, restaurantul ‘a la carte’ si personalul de la restaurant; Location in the center, a la carte restaurant and restaurant staff.

 171. Un hotel formidabil dar cred ca ii trebuie un hotel manager

 172. Foarte bine poziționată, dotată ok, check-in flexibil.

 173. Gazda cooperanta,locatie accesibila si servicii bine puse la punct

 174. Excelenta locație. Curat, gazda primitoare, curat si confort.

 175. Personalul ospitalier (apreciez mentinerea personalului mai in varsta la prestarea unor servicii din hotel). Amplasarea hotelului aproape de centru. Bazinul. Camerele dotate cu tot ce trebuie. Permisivitatea fata de animale de companie.

 176. breakfast and location close to the center micul dejun si locatia aproape de centru

 177. Locația buna. Liniște (pe partea cu Crisul) Personal amabil.

 178. Amplasarea hotelului fb. Parcarea spațioasă, zona liniștită, personal amabil, Micul dejun f bun și diversificat, camera mare, călduroasă, cu mocheta. Condiții meteo excelente pentru familii cu copii.

 179. Camera mare , curata, bine aranjata. Mobilierul arata bine . Baie noua , curata si intretinuta .

 180. Hotel situat aproape de centru. Foarte curat, personalul amabil, micul dejun ok.

 181. Micul dejun foarte diversificat, camera spatioasa, pat confortabil, iar SPA-ul a depasit asteptarile.

 182. Totul, mai ales partea Spa a hotelului, o ambianță deosebită, relaxanta.

 183. Acces la SPA inclus in pretul de rezervare si dejun super!

 184. Locatia foarte buna, langa parc si aquapark, parcare pazita. Patul foarte comod si bun pentru un somn odihnitor.

 185. Pozitie excelenta, foarte aproape de centrul orasului Oradea, curat, mancare foarte buna la restaurantul cu specific mediteraneean Laurus

 186. Personalul foarte amabil, au raspuns pozitiv tuturor solicitarilor noastre!

 187. Patul confortabil, micul dejun diversificat. Excelent.

 188. Curatenia din camera. Parcare generoasa. Personal amabil la receptie al carui serviciu insa, este umbrit de colegii din zona restaurant/bucatarie.

 189. Locatie ok, aproape de granita, curat si destul de liniste.

 190. Amplasat romantic pe malul Crisului Repede, langa Nymphea Thermal Spa, dar un pic cam departe de centrul istoric al orasului Oradea, hotelul ofera comfortul clasic al celor 4 stele. Camerele cu balcon, de pe fatada opusa raului, sunt spatioase, paturile extrem de comfortabile, cu perne si plapume cu puf ! Frigiderul, facilitatiile pt ceai si cafea, halatele de baie, prosoapele curate si absorbante, marutisurile din baie, seiful, completeaza multumitor comfortul camerei. Micul dejun divers, indestulator. Spa ul extrem de placut, linistit in cursul saptamanii (dar relativ aglomerat in week end), ofera un bazin de inot cu apa incalzita, jacuzzi incapator, saune si sala de forta. Personalul extrem de amabil si prompt.

 191. Te simți aproape ca acasă, personal amabil, locația este curată conform standardelor.

 192. Locatia foarte buna, langa parc si aquapark, parcare pazita. Patul foarte comod si bun pentru un somn odihnitor.

 193. Camera a fost ok. Mi-a placut ca au smart tv samsung relativ nou.

 194. Totul a fost ireprosabil. Curatenie, eleganta, bun gust. M-as intoarce oricand!

 195. Foarte bine amplasat, hotelul arata foarte bine si e foarte curat. Personal amabil. Restaurant cu mancare variata. Parcare pazita contra cost- un avantaj avand in vedere tariful de parcare din restul orasului.

 196. Foarte ok raport pret/calitate, personal amabil, mancarea la restaurant buna!

 197. Liniștea și așezarea hotelului, care este bine poziționat . Personalul f amabil.

 198. Mancarea la restaurantul hotelului foarte buna.Camera curata ,iar saltelele confortabile.

 199. Recomand cu incredere, profesionisti din orice punct de vedere.

 200. Foarte curat, bine amplasat, cu parcare proprie si camere foarte mari. Micul dejun ok pentru 3 stele si salteaua foarte comoda.

 201. Am avut camera tripla. Patul dublu a fost ok. Patul de o persoana nu mi-a plăcut!

 202. Micul dejun a fost foarte variat si desi nu am facut rezervarea din timp am putut manca acolo. Locatia este super ok, noi am mers la Aquapark care se afla la o distanta de maxim 2 km, deci am fost foarte multumiti!

 203. mic dejun bun, personal atent, camera mare , curat. Piscina

 204. Personalul ospitalier (apreciez mentinerea personalului mai in varsta la prestarea unor servicii din hotel). Amplasarea hotelului aproape de centru. Bazinul. Camerele dotate cu tot ce trebuie. Permisivitatea fata de animale de companie.

 205. Locația este ok, pana in centru se ajunge ușor chiar și pe jos, la o plimbare. Zona a fost liniștită. Camera destul de spațioasă. Micul dejun bun. Personal amabil.

 206. mic dejun foarte bun.locatie foarte buna.personal amabil.

 207. Personal amabil, mic dejun continental bogat, curățenie acceptabilă, căldură în cameră, parcare disponibilă în wekend gratuita, sala de relaxare în interiorul hotelului, spatioasa.

 208. Patul confortabil, micul dejun diversificat. Excelent.

 209. Curatenia din camera. Parcare generoasa. Personal amabil la receptie al carui serviciu insa, este umbrit de colegii din zona restaurant/bucatarie.

 210. Locatie ok, aproape de granita, curat si destul de liniste.

 211. Hotelul se afla amplasat intr-o zona superba, parcul Bratianu! E pastrat stilul Imperiului Austro-Ungar, insa totul e perfect functional, cu dotari moderne, restaurant cu terasa acoperita si descoperita absolut superbe! Noi am luat pranzul in prima zi pe terasa exterioara, deoarece era soare si cald afara ca vara iar o cina tarzie pe tereasa acoperita cu vedere la piscina exterioara!!! Centrul Spa are: piscina, sauna cu infrarosii, sauna clasica, sauna umeda (cel putin pe astea le-am testat noi), am vazut si un semn care ducea spre jacuzzi , de exemplu. Mancarea foarte buna, micul-dejun servit intr-un salon cu aer clasic si elegant, cu vesela alba, am remarcat grija pentru detalii! Personalul mai mult decat amabil, ne-a recomandat specialitatea zilei sau ne-a servit cu cina aproape de ora inchiderii!!! Merita vazut si orasul, cu toate cladirile renovate, cu arhitectura pastrata ca acum peste 100 de ani!!!

 212. Personalul deosebit de amabil. Mic dejun bogat .Curatenie.

 213. Locatia este foarte linistita, locuri de parcare disponibile in fata hotelului. De asemenea micul dejun este excelent, foarte diversificat si totul este foarte proaspat. Cu siguranta voi mai reveni Nota: 10+

 214. Recomand cu incredere, profesionisti din orice punct de vedere.

 215. Foarte curat, bine amplasat, cu parcare proprie si camere foarte mari. Micul dejun ok pentru 3 stele si salteaua foarte comoda.

 216. Am avut camera tripla. Patul dublu a fost ok. Patul de o persoana nu mi-a plăcut!

 217. Camera a fost ok. Mi-a placut ca au smart tv samsung relativ nou.

 218. Totul a fost ireprosabil. Curatenie, eleganta, bun gust. M-as intoarce oricand!

 219. Foarte bine amplasat, hotelul arata foarte bine si e foarte curat. Personal amabil. Restaurant cu mancare variata. Parcare pazita contra cost- un avantaj avand in vedere tariful de parcare din restul orasului.

 220. Foarte ok raport pret/calitate, personal amabil, mancarea la restaurant buna!

 221. Liniștea și așezarea hotelului, care este bine poziționat . Personalul f amabil.

 222. Mancarea la restaurantul hotelului foarte buna.Camera curata ,iar saltelele confortabile.

 223. Amplasarea fata de centrul orasului si Nimphaea este foarte buna (la o plimbare pe jos). Respecta standardele Continental Forum (ce-i drept nu foarte ridicate).

 224. Micul dejun a fost foarte variat si desi nu am facut rezervarea din timp am putut manca acolo. Locatia este super ok, noi am mers la Aquapark care se afla la o distanta de maxim 2 km, deci am fost foarte multumiti!

 225. mic dejun bun, personal atent, camera mare , curat. Piscina

 226. Camera OK si mic dejun neasteptat de bun. Locatie perfecta daca doriti sa vizitati Oradea.

 227. Locația este ok, pana in centru se ajunge ușor chiar și pe jos, la o plimbare. Zona a fost liniștită. Camera destul de spațioasă. Micul dejun bun. Personal amabil.

 228. mic dejun foarte bun.locatie foarte buna.personal amabil.

 229. Patul confortabil, micul dejun diversificat. Excelent.

 230. Curatenia din camera. Parcare generoasa. Personal amabil la receptie al carui serviciu insa, este umbrit de colegii din zona restaurant/bucatarie.

 231. Locatie ok, aproape de granita, curat si destul de liniste.

 232. Amplasat romantic pe malul Crisului Repede, langa Nymphea Thermal Spa, dar un pic cam departe de centrul istoric al orasului Oradea, hotelul ofera comfortul clasic al celor 4 stele. Camerele cu balcon, de pe fatada opusa raului, sunt spatioase, paturile extrem de comfortabile, cu perne si plapume cu puf ! Frigiderul, facilitatiile pt ceai si cafea, halatele de baie, prosoapele curate si absorbante, marutisurile din baie, seiful, completeaza multumitor comfortul camerei. Micul dejun divers, indestulator. Spa ul extrem de placut, linistit in cursul saptamanii (dar relativ aglomerat in week end), ofera un bazin de inot cu apa incalzita, jacuzzi incapator, saune si sala de forta. Personalul extrem de amabil si prompt.

 233. Te simți aproape ca acasă, personal amabil, locația este curată conform standardelor.

 234. Locatia foarte buna, langa parc si aquapark, parcare pazita. Patul foarte comod si bun pentru un somn odihnitor.

 235. Personal f.prietenos. Locatie buna, parcare securizata. Raport pret/calitate ok. Hotel pt tranzit. 1-2 nopti maxim. Gradina f placuta, din nefericire era frig si nu am putut beneficia de ea.

 236. locatia ok. micul dejun cam limitat, dar nu pleci flamand

 237. Locația frumoasă,camera primitoare bine încălzită,curățenie, personal drăguț!

 238. Hotelul este in centru, foarte aproape de Cetate si de parcul acvatic. Privelistea este minunata! Mic dejun bun.

 239. Denisa-mihaela mai 3, 2019 at 9:02 pm

  Camera, mic dejunul, vederea spre Crisul Repede si cameristele

 240. Masa de lucru in camera. Mic dejun incepand cu ora 06.30

 241. Camera a fost ok. Mi-a placut ca au smart tv samsung relativ nou.

 242. Totul a fost ireprosabil. Curatenie, eleganta, bun gust. M-as intoarce oricand!

 243. Foarte bine amplasat, hotelul arata foarte bine si e foarte curat. Personal amabil. Restaurant cu mancare variata. Parcare pazita contra cost- un avantaj avand in vedere tariful de parcare din restul orasului.

 244. Foarte ok raport pret/calitate, personal amabil, mancarea la restaurant buna!

 245. Liniștea și așezarea hotelului, care este bine poziționat . Personalul f amabil.

 246. Mancarea la restaurantul hotelului foarte buna.Camera curata ,iar saltelele confortabile.

 247. Micul dejun excellent, diversificat. Locatia este aproape de zona centrala si are in apropriere si gradina zoologica, foarte frumoasa de vizitat cu copii.

 248. Ne-a plăcut liniştea, amenajarea hotelului, cu personal profesionist.

 249. Micul dejun foarte bun, personalul foarte gentil !

 250. Am calatorit impreuna cu un grup de 15 persoane. Am fost asteptati si asistati la cazare cu mult inainte de ora pt check in. Am cerut ca grupul nostru sa fie cazat pe acelasi palier si cerinta ne-a fost indeplinita. In plus, la cerere, ni s-a pregatit cina, desi proprietatea serveste doar micul dejun. A fost o cina pe cinste la un pret bun si micul dejun a fost extraordinar. Cafeaua, minunata si servita cu stil. Personalul a fost deosebit de amabil si atent.

 251. Salteaua mi a distrus spatele pentru următoarele 3 zile.

 252. Camera OK si mic dejun neasteptat de bun. Locatie perfecta daca doriti sa vizitati Oradea.

 253. Patul confortabil, micul dejun diversificat. Excelent.

 254. Curatenia din camera. Parcare generoasa. Personal amabil la receptie al carui serviciu insa, este umbrit de colegii din zona restaurant/bucatarie.

 255. Locatie ok, aproape de granita, curat si destul de liniste.

 256. Apartament frumos, hotelul curat și amplasat in zona liniștita. Pisicuța superba

 257. Curat, personalul foarte amabil, parcare proprie foarte bună, poziție centrală pe o străduță liniștită, cu un peco PETROM în apropiere.

 258. Personal f.prietenos. Locatie buna, parcare securizata. Raport pret/calitate ok. Hotel pt tranzit. 1-2 nopti maxim. Gradina f placuta, din nefericire era frig si nu am putut beneficia de ea.

 259. Amplasat romantic pe malul Crisului Repede, langa Nymphea Thermal Spa, dar un pic cam departe de centrul istoric al orasului Oradea, hotelul ofera comfortul clasic al celor 4 stele. Camerele cu balcon, de pe fatada opusa raului, sunt spatioase, paturile extrem de comfortabile, cu perne si plapume cu puf ! Frigiderul, facilitatiile pt ceai si cafea, halatele de baie, prosoapele curate si absorbante, marutisurile din baie, seiful, completeaza multumitor comfortul camerei. Micul dejun divers, indestulator. Spa ul extrem de placut, linistit in cursul saptamanii (dar relativ aglomerat in week end), ofera un bazin de inot cu apa incalzita, jacuzzi incapator, saune si sala de forta. Personalul extrem de amabil si prompt.

 260. Te simți aproape ca acasă, personal amabil, locația este curată conform standardelor.

 261. Locatia foarte buna, langa parc si aquapark, parcare pazita. Patul foarte comod si bun pentru un somn odihnitor.

 262. Cărțile & albumele de artă din lobby-ul elegant amenajat, cu o puternică amprentă de neogotic în designul modern/minimalist.

 263. Personal amabil. Decor frumos al hotelului, zona placuta unde este situat hotelul.

 264. A fost extraordinar personalul; oameni foarte deschisi si foarte dispusi sa iti ofere o sedere extrem de confortabila.

 265. Paturi comfortabile, lenjerie curata, designul camerei, locatia la cateva minute mers pe jos de centru. Am petrecut doar o noapte acolo si pe ansamblu totul a fost ok.

 266. Curățenie,amabilitatea domnului cu care am discutat .

 267. A fost foarte frumos totul , foarte foarte curat și camera foarte frumoasa O sa revin cu cea mai mare plăcere și recomanda cu încredere 🙏🙏🙏

 268. Personal foarte amabil, am primit chiar o cafea din partea casei, raport pret calitate foarte bun. Pat mare, baia destul de mare. Per total, foarte ok avand in vedere pretul.

 269. A fost frumoasa camera ,iar personalul este foarte amabil ! cind mai avem ocazia vom revenii cu placere

 270. am avut o problema cu proprietarul deoarece am fost nevoit sa platesc mai mult decat era rezervarea facuta , rezervaria era cu mic dejun inclus , si cand am ajuns a trebuit sa plaatin separat ,am fost taxat la efectuarea rezervari si nu a mai fost luata in calcul de proprietar asa ca am platit dinou intreaga suma ,umpic mai mult decat era facuta rezervarea

 271. In rest totul a fost excelent. Ne-a placut camera cu mobila pictata si paturi confortabile. Atat curtea cat si sala de mese sunt foarte pitoresti. Gazdele au fost deosebit de amabile. Recomand cu caldura aceasta unitate care e situata aproape de centru si de Cetatea Oradea.

 272. Da a fost confortabil este ok pt un concediu sau doar ocazional.

 273. am dat timpul inapoi ! In sensul bun al cuvantului .

 274. Gazda foarte primitoare , camera cutata ,oameni foarte buni .

 275. Servicii ireprosabile, multumiri gazdei pentru tot!

 276. Personalul extrem de politicos, amabil, dotări la superlativ.

 277. Locatie linistita si curata. Gazde foarte amabile 🙂

 278. Locatia este perfecta, in apropiere de centrul orasului.

 279. Aproape de centru, camera curată și călduroasă, proprietăți amabili

 280. O locatie linistita intr-o fosta livada. Mic dejun gustos si o gazda amabila.

 281. O zona de tara, super-linistita, cazarea se face de fapt in casa unor persoane, extraordinare de altfel, foarte curat, cu acces la orice fel de facilitati. Chiar daca e in afara orasului, macar te poti odihno foarte bine, iar panorama este superba. Cu masina nisunt probleme de a ajunge acolo. Fara, e putin mai complicat.

 282. Liviaiordache mai 10, 2019 at 12:03 pm

  O locație perfecta pentru liniște si odihna acompaniată de o priveliște superba asupra orașului! Toata aprecierea pentru gazdele noastre sociabile, confort si conditii!

 283. Gazda foarte amabila , mancare buna – pe saturate , curatenie in camera , cafea excelenta si cea mai buna omleta . Nu va lasati inselati de exteriorul pensiunii si nici de imprejurimi , camerele sunt peste asteptari .

 284. Personal foarte amabil, micul dejun foarte bun ,inclus in pretul camerei; totul a fost asa cum ne doream.Sotul meu a uitat din greseala o borseta in restaurant cu acte si bani ,a revenit aproape dupa o ora cand si-a adus aminte ca nu o mai are:) …a gasit-o exact acolo unde o uitase cu tot ce era in ea .Felicitari tuturor pentru servicii.Vom reveni cu drag.

 285. Personal foarte amabil, mic dejun excelent. În putine ocazii am avut parte de un mic dejun copios si un gust delicios.

 286. Cărțile & albumele de artă din lobby-ul elegant amenajat, cu o puternică amprentă de neogotic în designul modern/minimalist.

 287. Personal amabil. Decor frumos al hotelului, zona placuta unde este situat hotelul.

 288. A fost extraordinar personalul; oameni foarte deschisi si foarte dispusi sa iti ofere o sedere extrem de confortabila.

 289. In rest totul a fost excelent. Ne-a placut camera cu mobila pictata si paturi confortabile. Atat curtea cat si sala de mese sunt foarte pitoresti. Gazdele au fost deosebit de amabile. Recomand cu caldura aceasta unitate care e situata aproape de centru si de Cetatea Oradea.

 290. Da a fost confortabil este ok pt un concediu sau doar ocazional.

 291. am dat timpul inapoi ! In sensul bun al cuvantului .

 292. Paturi comfortabile, lenjerie curata, designul camerei, locatia la cateva minute mers pe jos de centru. Am petrecut doar o noapte acolo si pe ansamblu totul a fost ok.

 293. Curățenie,amabilitatea domnului cu care am discutat .

 294. A fost foarte frumos totul , foarte foarte curat și camera foarte frumoasa O sa revin cu cea mai mare plăcere și recomanda cu încredere 🙏🙏🙏

 295. Personal foarte amabil, am primit chiar o cafea din partea casei, raport pret calitate foarte bun. Pat mare, baia destul de mare. Per total, foarte ok avand in vedere pretul.

 296. A fost frumoasa camera ,iar personalul este foarte amabil ! cind mai avem ocazia vom revenii cu placere

 297. am avut o problema cu proprietarul deoarece am fost nevoit sa platesc mai mult decat era rezervarea facuta , rezervaria era cu mic dejun inclus , si cand am ajuns a trebuit sa plaatin separat ,am fost taxat la efectuarea rezervari si nu a mai fost luata in calcul de proprietar asa ca am platit dinou intreaga suma ,umpic mai mult decat era facuta rezervarea

 298. Gazda foarte primitoare , camera cutata ,oameni foarte buni .

 299. Servicii ireprosabile, multumiri gazdei pentru tot!

 300. Personalul extrem de politicos, amabil, dotări la superlativ.

 301. O locatie linistita intr-o fosta livada. Mic dejun gustos si o gazda amabila.

 302. O zona de tara, super-linistita, cazarea se face de fapt in casa unor persoane, extraordinare de altfel, foarte curat, cu acces la orice fel de facilitati. Chiar daca e in afara orasului, macar te poti odihno foarte bine, iar panorama este superba. Cu masina nisunt probleme de a ajunge acolo. Fara, e putin mai complicat.

 303. Liviaiordache mai 14, 2019 at 6:04 pm

  O locație perfecta pentru liniște si odihna acompaniată de o priveliște superba asupra orașului! Toata aprecierea pentru gazdele noastre sociabile, confort si conditii!

 304. Paturi comfortabile, lenjerie curata, designul camerei, locatia la cateva minute mers pe jos de centru. Am petrecut doar o noapte acolo si pe ansamblu totul a fost ok.

 305. Curățenie,amabilitatea domnului cu care am discutat .

 306. A fost foarte frumos totul , foarte foarte curat și camera foarte frumoasa O sa revin cu cea mai mare plăcere și recomanda cu încredere 🙏🙏🙏

 307. Cărțile & albumele de artă din lobby-ul elegant amenajat, cu o puternică amprentă de neogotic în designul modern/minimalist.

 308. Personal amabil. Decor frumos al hotelului, zona placuta unde este situat hotelul.

 309. A fost extraordinar personalul; oameni foarte deschisi si foarte dispusi sa iti ofere o sedere extrem de confortabila.

 310. Curățenie impecabilă,spațiu generos al camerei și o gazdă formidabilă.Recomand această locație tuturor.

 311. Locatie buna, amenajat frumos cu un mic dejun minunat.

 312. Linistea si accesul usor la centrul istoric. Camere curate.

 313. Locația este aproape de centrul orașului.Am putut plăti cu cardul.

 314. Raport calitate pret ok. Aproape de centrul orasului.

 315. A fost frumos totul , incalzirea in pardoseala in special !

 316. Locație extraordinară, la numai 100 m de Piața Unirii

 317. Nu a fost nimic care sa fi fost placut, ingrozitor!!!!

 318. Amplasare foarte buna, apartamentul arata ca in poze, dragut amenajat si curat.

 319. Locatia ultracentrala, parcare interioara, curatenie si pretul f mic

 320. Paturi comfortabile, lenjerie curata, designul camerei, locatia la cateva minute mers pe jos de centru. Am petrecut doar o noapte acolo si pe ansamblu totul a fost ok.

 321. Curățenie,amabilitatea domnului cu care am discutat .

 322. Cărțile & albumele de artă din lobby-ul elegant amenajat, cu o puternică amprentă de neogotic în designul modern/minimalist.

 323. Personal amabil. Decor frumos al hotelului, zona placuta unde este situat hotelul.

 324. A fost extraordinar personalul; oameni foarte deschisi si foarte dispusi sa iti ofere o sedere extrem de confortabila.

 325. Curățenie impecabilă,spațiu generos al camerei și o gazdă formidabilă.Recomand această locație tuturor.

 326. Locatie buna, amenajat frumos cu un mic dejun minunat.

 327. Linistea si accesul usor la centrul istoric. Camere curate.

 328. Angajata de la receptie a fost foarte amabila tot timpul

 329. Locația este aproape de centrul orașului.Am putut plăti cu cardul.

 330. Raport calitate pret ok. Aproape de centrul orasului.

 331. Locație extraordinară, la numai 100 m de Piața Unirii

 332. Nu a fost nimic care sa fi fost placut, ingrozitor!!!!

 333. Amplasare foarte buna, apartamentul arata ca in poze, dragut amenajat si curat.

 334. Este situată la doi pași de centrul orașului , am dormit o noapte aici in condiții foarte bune, ne-am simțit foarte bine , am parcat masina in curte , deci recomand cu încredere .

 335. Locatia ultracentrala, parcare interioara, curatenie si pretul f mic

 336. Paturi comfortabile, lenjerie curata, designul camerei, locatia la cateva minute mers pe jos de centru. Am petrecut doar o noapte acolo si pe ansamblu totul a fost ok.

 337. Cărțile & albumele de artă din lobby-ul elegant amenajat, cu o puternică amprentă de neogotic în designul modern/minimalist.

 338. Personal amabil. Decor frumos al hotelului, zona placuta unde este situat hotelul.

 339. A fost extraordinar personalul; oameni foarte deschisi si foarte dispusi sa iti ofere o sedere extrem de confortabila.

 340. Curățenie impecabilă,spațiu generos al camerei și o gazdă formidabilă.Recomand această locație tuturor.

 341. Locatie buna, amenajat frumos cu un mic dejun minunat.

 342. Linistea si accesul usor la centrul istoric. Camere curate.

 343. Locație extraordinară, la numai 100 m de Piața Unirii

 344. Nu a fost nimic care sa fi fost placut, ingrozitor!!!!

 345. Amplasare foarte buna, apartamentul arata ca in poze, dragut amenajat si curat.

 346. ok ca si mic dejun / locatia aproape de centrul orasului

 347. Angajata de la receptie a fost foarte amabila tot timpul

 348. Locația este aproape de centrul orașului.Am putut plăti cu cardul.

 349. Locație extraordinară, la numai 100 m de Piața Unirii

 350. Nu a fost nimic care sa fi fost placut, ingrozitor!!!!

 351. Amplasare foarte buna, apartamentul arata ca in poze, dragut amenajat si curat.

 352. ok ca si mic dejun / locatia aproape de centrul orasului

 353. Angajata de la receptie a fost foarte amabila tot timpul

 354. Locația este aproape de centrul orașului.Am putut plăti cu cardul.

 355. Patul super-relaxant Locație perfectă Liniște Aproape de orice obiectiv Ideal in raport cu magazinele

 356. Este situată la doi pași de centrul orașului , am dormit o noapte aici in condiții foarte bune, ne-am simțit foarte bine , am parcat masina in curte , deci recomand cu încredere .

 357. Locatia ultracentrala, parcare interioara, curatenie si pretul f mic

 358. Design cu bun gust, curățenie de nota 10, personal foarte amabil.

 359. Un loc foarte confortabil, bine intretinut si extrem de curat. Peste drum este un restaurant foarte bun, Corsarul. Micul dejun a fost tip continental, dar bogat. Cu siguranta, voi reveni. Nimic de reprosat.

 360. Locația bună, curățenie impecabila, camera frumos mobilată, mic dejun bogat și diversificat, gazdele foarte amabile. Recomand cu plăcere

 361. Ospitalieri, drăguți… cu încredere, nu ezitați!

 362. Am fost plăcut surprinsă de atitudinea personalului: sociabil, comunicativ, amabil şi deosebit de interesat în a ne face să ne simţim bine. Pensiunea este situată în centrul vechi al oraşului, aşa că am avut acces facil la toate obiectivele turistice. Camera a fost confortabilă, curată şi micul dejun gustos.

 363. Locatie linistita si curata. Gazde foarte amabile 🙂

 364. Patul super-relaxant Locație perfectă Liniște Aproape de orice obiectiv Ideal in raport cu magazinele

 365. Este situată la doi pași de centrul orașului , am dormit o noapte aici in condiții foarte bune, ne-am simțit foarte bine , am parcat masina in curte , deci recomand cu încredere .

 366. Locatia ultracentrala, parcare interioara, curatenie si pretul f mic

 367. ok ca si mic dejun / locatia aproape de centrul orasului

 368. Angajata de la receptie a fost foarte amabila tot timpul

 369. Locația este aproape de centrul orașului.Am putut plăti cu cardul.

 370. Locație extraordinară, la numai 100 m de Piața Unirii

 371. Nu a fost nimic care sa fi fost placut, ingrozitor!!!!

 372. Amplasare foarte buna, apartamentul arata ca in poze, dragut amenajat si curat.

 373. Amabilitate. Neputând sta la micul dejun am fost servit după-amiaza, in compensare, cu o ciorba de burtă excelentă.

 374. Personal foarte amabil, am primit chiar o cafea din partea casei, raport pret calitate foarte bun. Pat mare, baia destul de mare. Per total, foarte ok avand in vedere pretul.

 375. A fost frumoasa camera ,iar personalul este foarte amabil ! cind mai avem ocazia vom revenii cu placere

 376. Pret-ul mic la camera, dar daca as fi avut posibilitatea as fi platit diferenta pt ceva mai calitativ. Avantaj-ul lor a fost ospitabilitatea.

 377. Singurul lucru bun din aceasta experienta este faptul ca am plecat sanatosi din acea mizerie.

 378. Per total ok -paturile confortabile -foarte calduroasa plapuma -locatie buna (in apropierea punctelor importante ale orasului) -spatiu de parcare bun (noaptea se inchidea poarta)

 379. Gradina …. fabuloasa, Lucky … delicios. In rest, de la A la Z totul perfect. Multumim pentru ospitalitate, pentru tot.

 380. Un loc de cazare perfect in Oradea! Este aproape de centru, incat merita facuta plimbarea maxim 20 de minute pe jos pana in Piata Unirii, centrul orasului. Dupa plimbarea prin oras, gradina superba din incinta casei, rupta parca din povesti, te va face sa te simti ca intr-un spa in care te relaxezi. O atmosfera foarte placuta si linistitoare, conditii excelente de cazare, gazdele foarte primitoare si comunicative, in prezenta carora te simti revigorat si mereu vesel. Este un loc pe care il recomand tuturor celor care vor sa viziteze orasul, deoarece exista senzatia ca, pentru acea perioada a sederii aici, in preajma este un paradis de verdeata si o energie pozitiva in fiecare coltisor.

 381. Va multumim, doamna Catalina, pentru amabilitate, grija, ospitalitate, disponibilitate, grija pentru detalii si pentru toate recomandarile pe care ni le-ati facut! Ne-a placut totul la dumneavoastra si recomandam tuturor sa va viziteze!

 382. Amabilitatea proprietarilor este foarte mare. Sunt oameni foarte prietenoși. S-a văzut că pensiunea este una familială. Asta mi-a plăcut. Întotdeauna cineva este în birou, nu contează când ajungeți. Un fapt care mi-a facilitat venirea. Micul dejun este pregătit cu multă dragoste și are mult de oferit. Localitatea e liniștită, patul e comod.

 383. Liniștea și amabilitatea sunt la ele acasă.Multumesc oamenilor frumosi!

 384. personal ok mic dejun ok locatie linistita totul functional

 385. Gradina …. fabuloasa, Lucky … delicios. In rest, de la A la Z totul perfect. Multumim pentru ospitalitate, pentru tot.

 386. Un loc de cazare perfect in Oradea! Este aproape de centru, incat merita facuta plimbarea maxim 20 de minute pe jos pana in Piata Unirii, centrul orasului. Dupa plimbarea prin oras, gradina superba din incinta casei, rupta parca din povesti, te va face sa te simti ca intr-un spa in care te relaxezi. O atmosfera foarte placuta si linistitoare, conditii excelente de cazare, gazdele foarte primitoare si comunicative, in prezenta carora te simti revigorat si mereu vesel. Este un loc pe care il recomand tuturor celor care vor sa viziteze orasul, deoarece exista senzatia ca, pentru acea perioada a sederii aici, in preajma este un paradis de verdeata si o energie pozitiva in fiecare coltisor.

 387. Va multumim, doamna Catalina, pentru amabilitate, grija, ospitalitate, disponibilitate, grija pentru detalii si pentru toate recomandarile pe care ni le-ati facut! Ne-a placut totul la dumneavoastra si recomandam tuturor sa va viziteze!

 388. Locație extraordinară, la numai 100 m de Piața Unirii

 389. Nu a fost nimic care sa fi fost placut, ingrozitor!!!!

 390. Amplasare foarte buna, apartamentul arata ca in poze, dragut amenajat si curat.

 391. Am optat fără mic dejun. Camerele spațioase, curate, cu dotări corespunzătoare. Parcarea generoasă și gratuită. Amplasarea pensiunii – excelentă în raport cu centrul orașului.

 392. Camera destul de mare, patul foarte confortabil. Amplasarea pensiunii aproape de centru este un mare avantaj.

 393. Loc de parcare in curte , personalul a răspuns prompt la întrebările mele. Foarte aproape de centru istoric

 394. Patul super-relaxant Locație perfectă Liniște Aproape de orice obiectiv Ideal in raport cu magazinele

 395. Este situată la doi pași de centrul orașului , am dormit o noapte aici in condiții foarte bune, ne-am simțit foarte bine , am parcat masina in curte , deci recomand cu încredere .

 396. Locatia ultracentrala, parcare interioara, curatenie si pretul f mic

 397. Design cu bun gust, curățenie de nota 10, personal foarte amabil.

 398. Un loc foarte confortabil, bine intretinut si extrem de curat. Peste drum este un restaurant foarte bun, Corsarul. Micul dejun a fost tip continental, dar bogat. Cu siguranta, voi reveni. Nimic de reprosat.

 399. Locația bună, curățenie impecabila, camera frumos mobilată, mic dejun bogat și diversificat, gazdele foarte amabile. Recomand cu plăcere

 400. Am savurat din plin șederea la aceasta pensiune minunată: condiții excepționale de cazare, o gradina japoneza deosebita, o curățenie exemplară, și o mare atenție din partea proprietarilor la toate detaliile care fac șederea plăcută. Situata central, într-un cartier frumos și liniștit, pensiunea oferă confortul unei oaze de liniște și relaxare așa cum și le dorește orice calator după o zi de explorare a orașului. Terasa oferă condiții minunate pentru o seara plăcută, sau pentru o cafea matinala, iar amabilitatea și ospitalitatea gazdelor ne-au făcut să dorim sa revenim cat de curând. Camerele sunt foarte comode, bine dotate, condițiile de odihnă sunt minunate, iar cafeaua oferită cu eleganta de gazdă, in fiecare dimineață, ne-a făcut mare plăcere. Vom reveni cu siguranță, pentru confortul oferit, dar mai ales pentru ospitalitatea deosebita a gazdei, și prezența minunatului labrador!

 401. Gazde foarte primitoare, inclusiv catelul, locatie aproape de centru, foarte curata si linistita, cascada de la lac iti da o stare de relaxare deosebita, cafea excelenta la trezire, parcare asigurata gratis. Toate au fost la superlativ, recomand cu incredere si vom reveni cu drag. Felicitari proprietarilor, le place ceea ce fac si le pasa de comfortul oaspetilor

 402. Gradina …. fabuloasa, Lucky … delicios. In rest, de la A la Z totul perfect. Multumim pentru ospitalitate, pentru tot.

 403. Aproape de Aquapark Nymphaea. Prețul acceptabil pentru o noapte.

 404. Personal amabil, camera tripla a fost spatioasa. Desi sejurul a fost in perioada 1 mai, camera a fost incalzita.

 405. Gazde foarte primitoare, camera mare, micul dejun foarte bun! Recomand!

 406. Am optat fără mic dejun. Camerele spațioase, curate, cu dotări corespunzătoare. Parcarea generoasă și gratuită. Amplasarea pensiunii – excelentă în raport cu centrul orașului.

 407. Camera destul de mare, patul foarte confortabil. Amplasarea pensiunii aproape de centru este un mare avantaj.

 408. Loc de parcare in curte , personalul a răspuns prompt la întrebările mele. Foarte aproape de centru istoric

 409. Patul super-relaxant Locație perfectă Liniște Aproape de orice obiectiv Ideal in raport cu magazinele

 410. Este situată la doi pași de centrul orașului , am dormit o noapte aici in condiții foarte bune, ne-am simțit foarte bine , am parcat masina in curte , deci recomand cu încredere .

 411. Locatia ultracentrala, parcare interioara, curatenie si pretul f mic

 412. Locație extraordinară, la numai 100 m de Piața Unirii

 413. Nu a fost nimic care sa fi fost placut, ingrozitor!!!!

 414. Amplasare foarte buna, apartamentul arata ca in poze, dragut amenajat si curat.

 415. Am savurat din plin șederea la aceasta pensiune minunată: condiții excepționale de cazare, o gradina japoneza deosebita, o curățenie exemplară, și o mare atenție din partea proprietarilor la toate detaliile care fac șederea plăcută. Situata central, într-un cartier frumos și liniștit, pensiunea oferă confortul unei oaze de liniște și relaxare așa cum și le dorește orice calator după o zi de explorare a orașului. Terasa oferă condiții minunate pentru o seara plăcută, sau pentru o cafea matinala, iar amabilitatea și ospitalitatea gazdelor ne-au făcut să dorim sa revenim cat de curând. Camerele sunt foarte comode, bine dotate, condițiile de odihnă sunt minunate, iar cafeaua oferită cu eleganta de gazdă, in fiecare dimineață, ne-a făcut mare plăcere. Vom reveni cu siguranță, pentru confortul oferit, dar mai ales pentru ospitalitatea deosebita a gazdei, și prezența minunatului labrador!

 416. Gazde foarte primitoare, inclusiv catelul, locatie aproape de centru, foarte curata si linistita, cascada de la lac iti da o stare de relaxare deosebita, cafea excelenta la trezire, parcare asigurata gratis. Toate au fost la superlativ, recomand cu incredere si vom reveni cu drag. Felicitari proprietarilor, le place ceea ce fac si le pasa de comfortul oaspetilor

 417. Gradina …. fabuloasa, Lucky … delicios. In rest, de la A la Z totul perfect. Multumim pentru ospitalitate, pentru tot.

 418. Aproape de Aquapark Nymphaea. Prețul acceptabil pentru o noapte.

 419. Personal amabil, camera tripla a fost spatioasa. Desi sejurul a fost in perioada 1 mai, camera a fost incalzita.

 420. Gazde foarte primitoare, camera mare, micul dejun foarte bun! Recomand!

 421. Am optat fără mic dejun. Camerele spațioase, curate, cu dotări corespunzătoare. Parcarea generoasă și gratuită. Amplasarea pensiunii – excelentă în raport cu centrul orașului.

 422. Camera destul de mare, patul foarte confortabil. Amplasarea pensiunii aproape de centru este un mare avantaj.

 423. Loc de parcare in curte , personalul a răspuns prompt la întrebările mele. Foarte aproape de centru istoric

 424. Locație extraordinară, la numai 100 m de Piața Unirii

 425. Nu a fost nimic care sa fi fost placut, ingrozitor!!!!

 426. Amplasare foarte buna, apartamentul arata ca in poze, dragut amenajat si curat.

 427. Patul super-relaxant Locație perfectă Liniște Aproape de orice obiectiv Ideal in raport cu magazinele

 428. Este situată la doi pași de centrul orașului , am dormit o noapte aici in condiții foarte bune, ne-am simțit foarte bine , am parcat masina in curte , deci recomand cu încredere .

 429. Locatia ultracentrala, parcare interioara, curatenie si pretul f mic

 430. Locație minunata, oaza de liniște si verdeața, susur de apa, curățenie desăvârșita, gazda minunata.

 431. Am savurat din plin șederea la aceasta pensiune minunată: condiții excepționale de cazare, o gradina japoneza deosebita, o curățenie exemplară, și o mare atenție din partea proprietarilor la toate detaliile care fac șederea plăcută. Situata central, într-un cartier frumos și liniștit, pensiunea oferă confortul unei oaze de liniște și relaxare așa cum și le dorește orice calator după o zi de explorare a orașului. Terasa oferă condiții minunate pentru o seara plăcută, sau pentru o cafea matinala, iar amabilitatea și ospitalitatea gazdelor ne-au făcut să dorim sa revenim cat de curând. Camerele sunt foarte comode, bine dotate, condițiile de odihnă sunt minunate, iar cafeaua oferită cu eleganta de gazdă, in fiecare dimineață, ne-a făcut mare plăcere. Vom reveni cu siguranță, pentru confortul oferit, dar mai ales pentru ospitalitatea deosebita a gazdei, și prezența minunatului labrador!

 432. Gazde foarte primitoare, inclusiv catelul, locatie aproape de centru, foarte curata si linistita, cascada de la lac iti da o stare de relaxare deosebita, cafea excelenta la trezire, parcare asigurata gratis. Toate au fost la superlativ, recomand cu incredere si vom reveni cu drag. Felicitari proprietarilor, le place ceea ce fac si le pasa de comfortul oaspetilor

 433. Aproape de Aquapark Nymphaea. Prețul acceptabil pentru o noapte.

 434. Personal amabil, camera tripla a fost spatioasa. Desi sejurul a fost in perioada 1 mai, camera a fost incalzita.

 435. Gazde foarte primitoare, camera mare, micul dejun foarte bun! Recomand!

 436. Condiții foarte bune, iar doamna te face sa te simți “ca acasa” prin bunăstarea pe care o emana! Revin cu același drag de fiecare data!

 437. Curat,lenjerie impecabilă,mic dejun foarte gustos,amplasare foarte facilă…mi-a plăcut!

 438. Absolut tot, ma asteptam la rau dupa ce am citit recenzii, dar la banii care ii platesti totul e ok, personal bun , mancare foarte buna. Recomand cu mare drag

 439. Locatia este curata. in centru si daca ai noroc gasesti si parcare.Are minifrigider si A/C

 440. Amabilitate, curatenie si comfort. Recomand cu toata caldura!

 441. Apartamentul a fost spatios, comfortabil, locatia foarte buna. Totul functioneaza si gazda si-a facut treaba corespunzator.

 442. Am optat fără mic dejun. Camerele spațioase, curate, cu dotări corespunzătoare. Parcarea generoasă și gratuită. Amplasarea pensiunii – excelentă în raport cu centrul orașului.

 443. Camera destul de mare, patul foarte confortabil. Amplasarea pensiunii aproape de centru este un mare avantaj.

 444. Loc de parcare in curte , personalul a răspuns prompt la întrebările mele. Foarte aproape de centru istoric

 445. Locatie aproape de centrul istoric, doamna ce se ocupa de curatenie foarte draguta. Zona destul de linistita, din cand in cand se auzeau tramvaiele. Clima functionala, TV functional. Sederea a fost placuta.

 446. – amplasare; – raportul pret calitate este unul bun; – zona linistita – aproape de centru si magazine (la mai putin de 100 metri este un Profi, apoi la distanta rezonabila de mers pe jos e centrul istoric); – asternuturi curate; – checkin usor de facut, prin cod primit pe telefon cu aproximativ 2 ore inainte de a ajunge.

 447. Patul super-relaxant Locație perfectă Liniște Aproape de orice obiectiv Ideal in raport cu magazinele

 448. Locație extraordinară, la numai 100 m de Piața Unirii

 449. Nu a fost nimic care sa fi fost placut, ingrozitor!!!!

 450. Amplasare foarte buna, apartamentul arata ca in poze, dragut amenajat si curat.

 451. Pozitia locatiei este super centrala, gazda f primitoare, curtea este minunata. Am avut senzatia ca sunt acasa. Recomand cu caldura

 452. Locație minunata, oaza de liniște si verdeața, susur de apa, curățenie desăvârșita, gazda minunata.

 453. Am savurat din plin șederea la aceasta pensiune minunată: condiții excepționale de cazare, o gradina japoneza deosebita, o curățenie exemplară, și o mare atenție din partea proprietarilor la toate detaliile care fac șederea plăcută. Situata central, într-un cartier frumos și liniștit, pensiunea oferă confortul unei oaze de liniște și relaxare așa cum și le dorește orice calator după o zi de explorare a orașului. Terasa oferă condiții minunate pentru o seara plăcută, sau pentru o cafea matinala, iar amabilitatea și ospitalitatea gazdelor ne-au făcut să dorim sa revenim cat de curând. Camerele sunt foarte comode, bine dotate, condițiile de odihnă sunt minunate, iar cafeaua oferită cu eleganta de gazdă, in fiecare dimineață, ne-a făcut mare plăcere. Vom reveni cu siguranță, pentru confortul oferit, dar mai ales pentru ospitalitatea deosebita a gazdei, și prezența minunatului labrador!

 454. Aproape de Aquapark Nymphaea. Prețul acceptabil pentru o noapte.

 455. Personal amabil, camera tripla a fost spatioasa. Desi sejurul a fost in perioada 1 mai, camera a fost incalzita.

 456. Gazde foarte primitoare, camera mare, micul dejun foarte bun! Recomand!

 457. Condiții foarte bune, iar doamna te face sa te simți “ca acasa” prin bunăstarea pe care o emana! Revin cu același drag de fiecare data!

 458. Curat,lenjerie impecabilă,mic dejun foarte gustos,amplasare foarte facilă…mi-a plăcut!

 459. Absolut tot, ma asteptam la rau dupa ce am citit recenzii, dar la banii care ii platesti totul e ok, personal bun , mancare foarte buna. Recomand cu mare drag

 460. Locatia este linistita și foarte aproape de centru. Camera este bine dotata și curata.

 461. Locatia este curata. in centru si daca ai noroc gasesti si parcare.Are minifrigider si A/C

 462. Amabilitate, curatenie si comfort. Recomand cu toata caldura!

 463. Locație extraordinară, la numai 100 m de Piața Unirii

 464. Nu a fost nimic care sa fi fost placut, ingrozitor!!!!

 465. Amplasare foarte buna, apartamentul arata ca in poze, dragut amenajat si curat.

 466. Locatie aproape de centrul istoric, doamna ce se ocupa de curatenie foarte draguta. Zona destul de linistita, din cand in cand se auzeau tramvaiele. Clima functionala, TV functional. Sederea a fost placuta.

 467. – amplasare; – raportul pret calitate este unul bun; – zona linistita – aproape de centru si magazine (la mai putin de 100 metri este un Profi, apoi la distanta rezonabila de mers pe jos e centrul istoric); – asternuturi curate; – checkin usor de facut, prin cod primit pe telefon cu aproximativ 2 ore inainte de a ajunge.

 468. Patul super-relaxant Locație perfectă Liniște Aproape de orice obiectiv Ideal in raport cu magazinele

 469. Nimic! Totul infect! Par pe jos, lenjeria neschimbata, baia cu un miros groaznic.Am fost in tranzit.Nu recomand!Personalul a fost ok.

 470. Am avut 4 paturi in camera, noi fiind 4 membri in familie (doi adulti, un copil de 13 ani si unul de 1 an), ceea ce ar fi fost convenabl in cazul in care am fi ramas peste noapte. Aproape de centrul comercial Crisul (cred ca asa ii spune), deci de centru.

 471. Curat ,linistit si cu personal amabil.Imi place ff mult ca nu se fumeaza in camere desi sunt fumatoare,au o terasa acoperita anume pentru fumatori.Pe viitor cand voi merge la Oradea aleg cu drag acest hotel.

 472. Liniște, gazde foarte primitoare, foarte atenți, ușor de găsit. Revin cu multa placere ❤️

 473. Mic dejun bogat, gazdele sunt ospitaliere, dar discrete in acelasi timp, zona este linistita.

 474. A fost o decizie buna sa aleg Casa Liana.Proprietarii au fost primitori,un nivel de echipare al camerei exceptional,un pret bun pentru ceea ce primesti si mai ales este o zona linistita si aproape de parcul acvatic Nymphea ceea ce pentru mine reprezinta un bonus enorm.Cu siguranta data viitoare tot aici voi apela pentru cazare.

 475. Proprietarul foarte amabil, am făcut rezervare la o camera fără sa fiu atenta.. Când am ajuns mi am dat seama ca nu e ce am vrut defapt proprietarul a fost foarte pozitiv și imediat mi a schimbat camera. Camera luminoasa dacă vrei întuneric are rulouri exterioare. Lenjeri și prosoape imaculate. Baia e mare.

 476. Locatia este linistita și foarte aproape de centru. Camera este bine dotata și curata.

 477. Locatia este curata. in centru si daca ai noroc gasesti si parcare.Are minifrigider si A/C

 478. Camera spatioasa. Parcare in curtea locatiei. Posibilitatea folosirii bucatariei comune utilate. Cafea din partea casei.

 479. amplasare excelenta , aproape de un complex de magazine iesire rapida spre centura orasului usor de localizat zona foarte linistita

 480. Personalul destul de saritor. Parcare interioara

 481. Faptul ca am avut terasa chiar la iesirea din camera. A fost foarte curat si nu am avut ce sa reprosez. Gazde foarte amabile.

 482. Primire călduroasă, cameră curată, spațioasă,loc de parcare,aer condiționat…nu poți cere mai mult la cât am plătit. Cu siguranță o sa revin. Mulțumim! 🙂

 483. Usor de gasit , aer coditionat functionabil , chiar daca batea direct pe tn , dar era ok. Zona linistita , un abc la 50m.

 484. Locatie pozitionata bine. Raport calitate pret foarte bun ..

 485. Recomand!Camera foarte curată și doamna care ne-a primit zâmbitoare și disponibilă

 486. Am avut loc de parcare. Chiar daca nu am avut mic dejun, am putut sa bem dimineata o cafea buna din partea casei, pe terasa. Totul e foarte curat. Mie mi-a placut modul in care e amenajata baia, in stil retro. Pe jos se ajunge in 15 minute in centru.

 487. Liniște, gazde foarte primitoare, foarte atenți, ușor de găsit. Revin cu multa placere ❤️

 488. Mic dejun bogat, gazdele sunt ospitaliere, dar discrete in acelasi timp, zona este linistita.

 489. A fost o decizie buna sa aleg Casa Liana.Proprietarii au fost primitori,un nivel de echipare al camerei exceptional,un pret bun pentru ceea ce primesti si mai ales este o zona linistita si aproape de parcul acvatic Nymphea ceea ce pentru mine reprezinta un bonus enorm.Cu siguranta data viitoare tot aici voi apela pentru cazare.

 490. Faptul ca am avut terasa chiar la iesirea din camera. A fost foarte curat si nu am avut ce sa reprosez. Gazde foarte amabile.

 491. Primire călduroasă, cameră curată, spațioasă,loc de parcare,aer condiționat…nu poți cere mai mult la cât am plătit. Cu siguranță o sa revin. Mulțumim! 🙂

 492. Usor de gasit , aer coditionat functionabil , chiar daca batea direct pe tn , dar era ok. Zona linistita , un abc la 50m.

 493. Camera spațioasă cu balcon. Amplasare pensiunii într-o zonă foarte accesibilă, la ieșire din Oradea înspre Băile Felix

 494. Condiții foarte bune, iar doamna te face sa te simți “ca acasa” prin bunăstarea pe care o emana! Revin cu același drag de fiecare data!

 495. Curat,lenjerie impecabilă,mic dejun foarte gustos,amplasare foarte facilă…mi-a plăcut!

 496. Amabilitatea proprietarilor este foarte mare. Sunt oameni foarte prietenoși. S-a văzut că pensiunea este una familială. Asta mi-a plăcut. Întotdeauna cineva este în birou, nu contează când ajungeți. Un fapt care mi-a facilitat venirea. Micul dejun este pregătit cu multă dragoste și are mult de oferit. Localitatea e liniștită, patul e comod.

 497. Liniștea și amabilitatea sunt la ele acasă.Multumesc oamenilor frumosi!

 498. personal ok mic dejun ok locatie linistita totul functional

 499. Proprietarul foarte amabil, am făcut rezervare la o camera fără sa fiu atenta.. Când am ajuns mi am dat seama ca nu e ce am vrut defapt proprietarul a fost foarte pozitiv și imediat mi a schimbat camera. Camera luminoasa dacă vrei întuneric are rulouri exterioare. Lenjeri și prosoape imaculate. Baia e mare.

 500. Locatia este linistita și foarte aproape de centru. Camera este bine dotata și curata.

 501. Locatia este curata. in centru si daca ai noroc gasesti si parcare.Are minifrigider si A/C

 502. Pensiunea este situata la o statie jumatate de centru intr-o zona linistita. Ai aproape de pensiune tot ce vrei distractie, restaurante cu preturi bune si magazine

 503. Foarte aproape de centrul orasului (max. 10 minute de mers pe jos), curatenie exemplara, personal discret, sistem de cazare foarte eficient si modern, pat confortabil. Doamna care se ocupa de curatenie este foarte amabila. Am fost foarte multumiti si cel mai probabil vom mai reveni.

 504. Ambient placut,patul -salteaua foarte confortabila,este bine pozitionat,aproape de centru,are imprejur restaurante cu terase,Kaufland,Profi,aer conditionat.La o distanta de aprox.10 min.de Aquaparcul Nymphaea (cu masina)

 505. Liniște, gazde foarte primitoare, foarte atenți, ușor de găsit. Revin cu multa placere ❤️

 506. Mic dejun bogat, gazdele sunt ospitaliere, dar discrete in acelasi timp, zona este linistita.

 507. A fost o decizie buna sa aleg Casa Liana.Proprietarii au fost primitori,un nivel de echipare al camerei exceptional,un pret bun pentru ceea ce primesti si mai ales este o zona linistita si aproape de parcul acvatic Nymphea ceea ce pentru mine reprezinta un bonus enorm.Cu siguranta data viitoare tot aici voi apela pentru cazare.

 508. Curatenia , saltelele , aranjamentul locatiei interior si exterior

 509. Gazda foarte primitoare si atenta la nevoile musafirilor. Te simti ca si cum ai fi in vizita la prieteni. Locatia e linistita, cu terasa, spatiu verde si un catel adorabil.

 510. Totul a fost foarte placut. Curtea este verde cu o atmosfera relaxanta iar camerele sunt curate si frumoase, avand tot ce le trebuie. De asemenea gazda ne-a facut sa ne simtim extrem de bine primiti. Recomand cu caldura 🙂

 511. Faptul ca am avut terasa chiar la iesirea din camera. A fost foarte curat si nu am avut ce sa reprosez. Gazde foarte amabile.

 512. Primire călduroasă, cameră curată, spațioasă,loc de parcare,aer condiționat…nu poți cere mai mult la cât am plătit. Cu siguranță o sa revin. Mulțumim! 🙂

 513. Usor de gasit , aer coditionat functionabil , chiar daca batea direct pe tn , dar era ok. Zona linistita , un abc la 50m.

 514. Camera spațioasă cu balcon. Amplasare pensiunii într-o zonă foarte accesibilă, la ieșire din Oradea înspre Băile Felix

 515. Condiții foarte bune, iar doamna te face sa te simți “ca acasa” prin bunăstarea pe care o emana! Revin cu același drag de fiecare data!

 516. Curat,lenjerie impecabilă,mic dejun foarte gustos,amplasare foarte facilă…mi-a plăcut!

 517. Amabilitatea proprietarilor este foarte mare. Sunt oameni foarte prietenoși. S-a văzut că pensiunea este una familială. Asta mi-a plăcut. Întotdeauna cineva este în birou, nu contează când ajungeți. Un fapt care mi-a facilitat venirea. Micul dejun este pregătit cu multă dragoste și are mult de oferit. Localitatea e liniștită, patul e comod.

 518. Liniștea și amabilitatea sunt la ele acasă.Multumesc oamenilor frumosi!

 519. personal ok mic dejun ok locatie linistita totul functional

 520. Proprietarul foarte amabil, am făcut rezervare la o camera fără sa fiu atenta.. Când am ajuns mi am dat seama ca nu e ce am vrut defapt proprietarul a fost foarte pozitiv și imediat mi a schimbat camera. Camera luminoasa dacă vrei întuneric are rulouri exterioare. Lenjeri și prosoape imaculate. Baia e mare.

 521. Locatia este linistita și foarte aproape de centru. Camera este bine dotata și curata.

 522. Locatia este curata. in centru si daca ai noroc gasesti si parcare.Are minifrigider si A/C

 523. Gazda primitoare și foarte amabila! Curățenie desăvârșită! Un loc deosebit de plăcut!

 524. Curatenia , saltelele , aranjamentul locatiei interior si exterior

 525. Gazda foarte primitoare si atenta la nevoile musafirilor. Te simti ca si cum ai fi in vizita la prieteni. Locatia e linistita, cu terasa, spatiu verde si un catel adorabil.

 526. Liniște, gazde foarte primitoare, foarte atenți, ușor de găsit. Revin cu multa placere ❤️

 527. Mic dejun bogat, gazdele sunt ospitaliere, dar discrete in acelasi timp, zona este linistita.

 528. A fost o decizie buna sa aleg Casa Liana.Proprietarii au fost primitori,un nivel de echipare al camerei exceptional,un pret bun pentru ceea ce primesti si mai ales este o zona linistita si aproape de parcul acvatic Nymphea ceea ce pentru mine reprezinta un bonus enorm.Cu siguranta data viitoare tot aici voi apela pentru cazare.

 529. Camera spațioasă cu balcon. Amplasare pensiunii într-o zonă foarte accesibilă, la ieșire din Oradea înspre Băile Felix

 530. Condiții foarte bune, iar doamna te face sa te simți “ca acasa” prin bunăstarea pe care o emana! Revin cu același drag de fiecare data!

 531. Curat,lenjerie impecabilă,mic dejun foarte gustos,amplasare foarte facilă…mi-a plăcut!

 532. Faptul ca am avut terasa chiar la iesirea din camera. A fost foarte curat si nu am avut ce sa reprosez. Gazde foarte amabile.

 533. Primire călduroasă, cameră curată, spațioasă,loc de parcare,aer condiționat…nu poți cere mai mult la cât am plătit. Cu siguranță o sa revin. Mulțumim! 🙂

 534. Usor de gasit , aer coditionat functionabil , chiar daca batea direct pe tn , dar era ok. Zona linistita , un abc la 50m.

 535. Mic dejun foarte bun, variat si cu multe produse traditionale, foarte gustoase.

 536. Amabilitatea proprietarilor este foarte mare. Sunt oameni foarte prietenoși. S-a văzut că pensiunea este una familială. Asta mi-a plăcut. Întotdeauna cineva este în birou, nu contează când ajungeți. Un fapt care mi-a facilitat venirea. Micul dejun este pregătit cu multă dragoste și are mult de oferit. Localitatea e liniștită, patul e comod.

 537. Liniștea și amabilitatea sunt la ele acasă.Multumesc oamenilor frumosi!

 538. Proprietarul foarte amabil, am făcut rezervare la o camera fără sa fiu atenta.. Când am ajuns mi am dat seama ca nu e ce am vrut defapt proprietarul a fost foarte pozitiv și imediat mi a schimbat camera. Camera luminoasa dacă vrei întuneric are rulouri exterioare. Lenjeri și prosoape imaculate. Baia e mare.

 539. Locatia este linistita și foarte aproape de centru. Camera este bine dotata și curata.

 540. Locatia este curata. in centru si daca ai noroc gasesti si parcare.Are minifrigider si A/C

 541. Amplasament foarte bun, raportul calitate-pret, excelent !

 542. Un spațiu proiectat pentru alte scopuri dar care este foarte bine îngrijit și cu oameni amabili. Nimic extraordinar, este orinarul acela pe care ni-l dorim cu toții. Locul este liniștit, aerul curat și la distanta rezonabila de centru

 543. Locația foarte frumoasa, liniștită , ambianta deosebita, o plăcere să stai pe terasa. Biblioteca/livingul și capela merita vazute.

 544. Gazda primitoare și foarte amabila! Curățenie desăvârșită! Un loc deosebit de plăcut!

 545. Curatenia , saltelele , aranjamentul locatiei interior si exterior

 546. Gazda foarte primitoare si atenta la nevoile musafirilor. Te simti ca si cum ai fi in vizita la prieteni. Locatia e linistita, cu terasa, spatiu verde si un catel adorabil.

 547. Camera spațioasă cu balcon. Amplasare pensiunii într-o zonă foarte accesibilă, la ieșire din Oradea înspre Băile Felix

 548. Condiții foarte bune, iar doamna te face sa te simți “ca acasa” prin bunăstarea pe care o emana! Revin cu același drag de fiecare data!

 549. Curat,lenjerie impecabilă,mic dejun foarte gustos,amplasare foarte facilă…mi-a plăcut!

 550. Faptul ca am avut terasa chiar la iesirea din camera. A fost foarte curat si nu am avut ce sa reprosez. Gazde foarte amabile.

 551. Primire călduroasă, cameră curată, spațioasă,loc de parcare,aer condiționat…nu poți cere mai mult la cât am plătit. Cu siguranță o sa revin. Mulțumim! 🙂

 552. Usor de gasit , aer coditionat functionabil , chiar daca batea direct pe tn , dar era ok. Zona linistita , un abc la 50m.

 553. Mic dejun foarte bun, variat si cu multe produse traditionale, foarte gustoase.

 554. Amabilitatea proprietarilor este foarte mare. Sunt oameni foarte prietenoși. S-a văzut că pensiunea este una familială. Asta mi-a plăcut. Întotdeauna cineva este în birou, nu contează când ajungeți. Un fapt care mi-a facilitat venirea. Micul dejun este pregătit cu multă dragoste și are mult de oferit. Localitatea e liniștită, patul e comod.

 555. Liniștea și amabilitatea sunt la ele acasă.Multumesc oamenilor frumosi!

 556. Amplasare foarte frumoasă, deși la ceva distanță de centru. Liniște, foarte curat, gazde foarte amabile și simpatice. Omleta delicioasă, la fel și palinca! Voi reveni cu siguranță!

 557. Liniște, gazde foarte primitoare, foarte atenți, ușor de găsit. Revin cu multa placere ❤️

 558. Mic dejun bogat, gazdele sunt ospitaliere, dar discrete in acelasi timp, zona este linistita.

 559. Gazda foarte amabila , mancare buna – pe saturate , curatenie in camera , cafea excelenta si cea mai buna omleta . Nu va lasati inselati de exteriorul pensiunii si nici de imprejurimi , camerele sunt peste asteptari .

 560. Personal foarte amabil, micul dejun foarte bun ,inclus in pretul camerei; totul a fost asa cum ne doream.Sotul meu a uitat din greseala o borseta in restaurant cu acte si bani ,a revenit aproape dupa o ora cand si-a adus aminte ca nu o mai are:) …a gasit-o exact acolo unde o uitase cu tot ce era in ea .Felicitari tuturor pentru servicii.Vom reveni cu drag.

 561. Personal foarte amabil, mic dejun excelent. În putine ocazii am avut parte de un mic dejun copios si un gust delicios.

 562. Amplasament foarte bun, raportul calitate-pret, excelent !

 563. Un spațiu proiectat pentru alte scopuri dar care este foarte bine îngrijit și cu oameni amabili. Nimic extraordinar, este orinarul acela pe care ni-l dorim cu toții. Locul este liniștit, aerul curat și la distanta rezonabila de centru

 564. Locația foarte frumoasa, liniștită , ambianta deosebita, o plăcere să stai pe terasa. Biblioteca/livingul și capela merita vazute.

 565. Amplasare într-o zonă liniștită ,aproape de centru, mobilierul confortabil de calitate, dimensiunea spațioasă a camerei, curățenia și amabilitatea gazdei. Cu siguranță am să revin. Recomand sa rezervați cu încredere.

 566. Ospitalitatea a fost de apreciat! Totul la superlativ, curățenie, liniște și confort, totul foarte bine igienizat. Am fost cazată de două ori împreună cu un grup de prieteni, o să revenim cu drag de câte ori o să avem ocazia.

 567. O locatie excelenta, cu personal primitor, care te face sa te simti ca acasa.

 568. Amplasare foarte frumoasă, deși la ceva distanță de centru. Liniște, foarte curat, gazde foarte amabile și simpatice. Omleta delicioasă, la fel și palinca! Voi reveni cu siguranță!

 569. Liniște, gazde foarte primitoare, foarte atenți, ușor de găsit. Revin cu multa placere ❤️

 570. Mic dejun bogat, gazdele sunt ospitaliere, dar discrete in acelasi timp, zona este linistita.

 571. Locatia este foarte draguta! Camera este confortabila, primitoare, foarte curata! Bauturile din partea casei (apa, suc) din frigider au fost binevenite! Check in, check out foarte usor, rapid! Recomand!

 572. Locatie pozitionata bine. Raport calitate pret foarte bun ..

 573. Recomand!Camera foarte curată și doamna care ne-a primit zâmbitoare și disponibilă

 574. Sfaturi utile din partea celor care se ocupa de proprietate camera spatioasa, luminoasa, curata in camera exista si dulap, frigider, uscator de par baie spatioasa si curata

 575. Camera este foarte curata și cochet amenajata. Personalul foarte amabil

 576. Camera cu un designe frumos, de calitate si bun gust. Foarte curat. Dupa doua nopti lenjeria de pat a fost schimbata. Baia mare. O locatie linistita.

 577. Customer service de 5 stele. Gazdele foarte primitoare! PS. Cafeaua a fost foarte bună!

 578. Micul dejun a fost excelent, iar gazda foarte primitoare

 579. Natura, multa verdeață, grădina, flori, foisorul. Parcare ok

 580. Gazda primitoare și foarte amabila! Curățenie desăvârșită! Un loc deosebit de plăcut!

 581. Curatenia , saltelele , aranjamentul locatiei interior si exterior

 582. Gazda foarte primitoare si atenta la nevoile musafirilor. Te simti ca si cum ai fi in vizita la prieteni. Locatia e linistita, cu terasa, spatiu verde si un catel adorabil.

 583. Camera a fost foarte curata, baia la fel, gazda foarte amabila. Totul a fost ok. Cu siguranta vom mai reveni. Recomandam cu caldura Casa Paveios.

 584. I proprietari sono persone meravigliose, molto disponibili. La navetta per e dall’aeroporto comodissima. Camera stupenda come nelle foto, la struttura bellissima e pulizia impeccabile. Va multumesc din suflet pentru ospitalitate, sper sa revin cat de curand.

 585. Nice pension, surroundings clean, pleasant sitting. There is also a barbecue outside. Inside very cleanly. I recommend.

 586. Oradea un oraș superb.Cazarea foarte aproape de centru,personal foarte prietenos.Curatenie exemplară in camera rezervată.Recomandarile făcute au fost foarte bune și de folos.Felicitari gazdei.

 587. Aproape de centru. Camera a fost curată cu tot ce aveam nevoie. Proprietarii sunt foarte de treabă și ne-au dat si indicatii bune ce am mai putea vizita. Micul dejun a fost bun.

 588. Amplasarea in centrul orasului, asigurarea unui loc de parcare

 589. Amplasare foarte frumoasă, deși la ceva distanță de centru. Liniște, foarte curat, gazde foarte amabile și simpatice. Omleta delicioasă, la fel și palinca! Voi reveni cu siguranță!

 590. Liniște, gazde foarte primitoare, foarte atenți, ușor de găsit. Revin cu multa placere ❤️

 591. Mic dejun bogat, gazdele sunt ospitaliere, dar discrete in acelasi timp, zona este linistita.

 592. Deși am stat doar o noapte, ma declar foarte mulțumită… Camera mare, curata, frumos amenajata. Patul destul de incapator ( am dormit fără probleme 2 adulți si un copil de 3 ani), si foarte confortabil. Exista o curte superba, ne pare rău că nu am reușit sa profitam mai mult de ea. Recomand cu drag

 593. Gazda primitoare și foarte amabila! Curățenie desăvârșită! Un loc deosebit de plăcut!

 594. Curatenia , saltelele , aranjamentul locatiei interior si exterior

 595. Camera spațioasă cu balcon. Amplasare pensiunii într-o zonă foarte accesibilă, la ieșire din Oradea înspre Băile Felix

 596. Condiții foarte bune, iar doamna te face sa te simți “ca acasa” prin bunăstarea pe care o emana! Revin cu același drag de fiecare data!

 597. Curat,lenjerie impecabilă,mic dejun foarte gustos,amplasare foarte facilă…mi-a plăcut!

 598. Faptul ca am avut terasa chiar la iesirea din camera. A fost foarte curat si nu am avut ce sa reprosez. Gazde foarte amabile.

 599. Primire călduroasă, cameră curată, spațioasă,loc de parcare,aer condiționat…nu poți cere mai mult la cât am plătit. Cu siguranță o sa revin. Mulțumim! 🙂

 600. Wi-Fi ok. Poziția bună, la ieșirea spre Cluj. Personalul amabil. Aer condiționat. Frigider.

 601. Super proprietari! Le mulțumim din suflet pt. tot! Au sărit direct in ajutor când am avut nevoie! Multumim!

 602. Mic dejun foarte bun, variat si cu multe produse traditionale, foarte gustoase.

 603. Amabilitatea proprietarilor este foarte mare. Sunt oameni foarte prietenoși. S-a văzut că pensiunea este una familială. Asta mi-a plăcut. Întotdeauna cineva este în birou, nu contează când ajungeți. Un fapt care mi-a facilitat venirea. Micul dejun este pregătit cu multă dragoste și are mult de oferit. Localitatea e liniștită, patul e comod.

 604. Totul a fost așa cum ne-am așteptat. Camera spațioasă cu TV mare și paturi confortabile.

 605. Totul a fost foarte bine, locatia este aproape de centru, intr-o zona linistita. Camera dotata cu tot ceea ce este necesar, suficient de spatioasa si de primitoare. Gazda ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Recomand cu caldura!

 606. Proprietarul foarte amabil, am făcut rezervare la o camera fără sa fiu atenta.. Când am ajuns mi am dat seama ca nu e ce am vrut defapt proprietarul a fost foarte pozitiv și imediat mi a schimbat camera. Camera luminoasa dacă vrei întuneric are rulouri exterioare. Lenjeri și prosoape imaculate. Baia e mare.

 607. Am facut greseala sa merg pe mana Booking fara sa mai analizez locatia, nu voi mai face asta! Regim Hotelier Pietonală este de fapt un buncar, din pacate cum am observat ca au mai scris utilizatorii, si la noi se inscrie in topul celor mai proaste experiente traite ca si calatori! Singurul lucru de laudat este gazda amabila, ce imediat ne-a sarit in ajutor cu sfaturi, insa mai mult de atat nu gasesc.

 608. Mi-a plăcut gazda deoarece m -a aștepta chiar dacă am ajuns la ora târzie si deasemenea camera a fost curata si confortabila

 609. Raport calitate preț excelent,ideal pt o noapte,curat,gazda super.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled