Cazare ieftina Pensiuni Moeciu

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România

Ella Mansion

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hanul Dorului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Adelante

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Kate House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Aniela

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Adoro

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Mogan

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Denisa Stoian

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Julieta si Șerban Balanici din Vladuleni, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Julieta si Șerban Balanici din Vladuleni, jud. GorjCazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Aglaia si Mariana Greceanu din Tudor Vladimirescu, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Aglaia si Mariana Greceanu din Tudor Vladimirescu, jud. BrailaCazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Savina si Doru Doicaru din Podenii Noi, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Savina si Doru Doicaru din Podenii Noi, jud. PrahovaCazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Marioara si Mina Bibescu din Venchi, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România!

  (Marioara si Mina Bibescu din Venchi, jud. MuresCazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Pleșu si Marinela Bodescu din Bobesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Pleșu si Marinela Bodescu din Bobesti, jud. VasluiCazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Casiana si Zina Hagi din Stanesti, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România.

  (Casiana si Zina Hagi din Stanesti, jud. MehedintiCazare in Pensiuni în Moieciu de Jos, Braşov, România pentru 5 persoane)

 1. Camera spatioasa, cu balcon,priveliste extraordinara.

 2. Peisaj super totul in ordine in afara de apa rece din piscina

 3. Apartamentul spatios si curat, privelistea de la balcon.

 4. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 5. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 6. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 7. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 8. Peisajul extraordinar, mancarea f buna, locatia deosebita.

 9. Cea mai pitoreasca zona accesibila cu masina pe care am vizitat-o pana acum ! Curatenie impecabila, personal foarte amabil, restaurant cu specific romanesc – moldovenesc, cu feluri de mancare extrem de gustoase ( recomand in mod deosebit supa crema de ciuperci/urzici, soleanca, zeama de pui cu taitei de casa, pastravul cu legume ). Ultimii 4-5 km pana la Amfiteatru sunt pe un drum forestier si pot fi problematici pe vreme rea, dar la cerere se asigura transport . Seara am beneficiat din partea gazdelor si de un super foc de tabara, acompaniat de vin fiert. Multumim !

 10. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un „bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 11. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 12. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. 🙂 Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 13. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 14. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 15. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 16. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 17. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste așteptări…… recomand.

 18. Curatenia, designul, amabilitatea personalului, inclusiv de la restaurant. De asemenea, faptul ca restaurantul este mic si este in cadrul hotelului face mult mai usoara viata parintilor care calatoresc cu copiii.

 19. Peisajul foarte frumos, personalul super, mâncarea bună, păcat ca proprietarul nu investește în pensiune. Baia nu e deloc ok, bateria de la dus arata groaznic.

 20. Vederea din camera este superba, personalul foare dragut.

 21. Camera primitoare si calduroasa, peisajul vazut pe geam si din balcon mirific, in adevaratul sens al cuvantului. Patul confortabil.

 22. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 23. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 24. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 25. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 26. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 27. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 28. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 29. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste așteptări…… recomand.

 30. Curatenia, designul, amabilitatea personalului, inclusiv de la restaurant. De asemenea, faptul ca restaurantul este mic si este in cadrul hotelului face mult mai usoara viata parintilor care calatoresc cu copiii.

 31. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 32. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 33. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 34. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un „bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 35. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 36. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. 🙂 Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 37. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 38. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 39. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 40. Colț de rai , felicitări ! Ați depășit orice limita a frumuseții și confortului 😊. Am trăit intr-o poveste ce nu mi-aș fi dorit vreodată sa se încheie. Mulțumim !

 41. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 42. Peisajul extraordinar, mancarea f buna, locatia deosebita.

 43. Camere cu priveliște frumoasă, liniște, acces auto foarte bun.

 44. Personalul persoane de milioane. Doamna de la bucătărie o femeie jos pălăria, băiatul de la „recepție” care era de fapt multifuncțional adică era și barman și osaptar și recepționer și manager și de toate. Pe un salariu mizer! De lăudat. Priveliștea este de milioane, păcat că locul nu este îngrijit iar șeful/patronul nu își dă interesul!

 45. Peisajul foarte frumos, personalul super, mâncarea bună, păcat ca proprietarul nu investește în pensiune. Baia nu e deloc ok, bateria de la dus arata groaznic.

 46. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 47. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 48. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 49. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 50. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 51. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste așteptări…… recomand.

 52. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 53. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 54. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 55. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 56. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 57. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 58. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un „bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 59. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 60. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. 🙂 Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 61. Colț de rai , felicitări ! Ați depășit orice limita a frumuseții și confortului 😊. Am trăit intr-o poveste ce nu mi-aș fi dorit vreodată sa se încheie. Mulțumim !

 62. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 63. Peisajul extraordinar, mancarea f buna, locatia deosebita.

 64. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 65. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 66. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 67. Camere cu priveliște frumoasă, liniște, acces auto foarte bun.

 68. Personalul persoane de milioane. Doamna de la bucătărie o femeie jos pălăria, băiatul de la „recepție” care era de fapt multifuncțional adică era și barman și osaptar și recepționer și manager și de toate. Pe un salariu mizer! De lăudat. Priveliștea este de milioane, păcat că locul nu este îngrijit iar șeful/patronul nu își dă interesul!

 69. Peisajul foarte frumos, personalul super, mâncarea bună, păcat ca proprietarul nu investește în pensiune. Baia nu e deloc ok, bateria de la dus arata groaznic.

 70. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 71. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 72. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 73. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 74. Colț de rai , felicitări ! Ați depășit orice limita a frumuseții și confortului 😊. Am trăit intr-o poveste ce nu mi-aș fi dorit vreodată sa se încheie. Mulțumim !

 75. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 76. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 77. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 78. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste așteptări…… recomand.

 79. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 80. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 81. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 82. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 83. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 84. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 85. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un „bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 86. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 87. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. 🙂 Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 88. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 89. Camere cu priveliște frumoasă, liniște, acces auto foarte bun.

 90. Personalul persoane de milioane. Doamna de la bucătărie o femeie jos pălăria, băiatul de la „recepție” care era de fapt multifuncțional adică era și barman și osaptar și recepționer și manager și de toate. Pe un salariu mizer! De lăudat. Priveliștea este de milioane, păcat că locul nu este îngrijit iar șeful/patronul nu își dă interesul!

 91. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 92. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 93. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 94. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 95. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 96. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 97. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 98. Colț de rai , felicitări ! Ați depășit orice limita a frumuseții și confortului 😊. Am trăit intr-o poveste ce nu mi-aș fi dorit vreodată sa se încheie. Mulțumim !

 99. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 100. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 101. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 102. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 103. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 104. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 105. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste așteptări…… recomand.

 106. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 107. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 108. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 109. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 110. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 111. Camere cu priveliște frumoasă, liniște, acces auto foarte bun.

 112. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un „bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 113. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 114. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. 🙂 Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 115. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 116. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 117. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 118. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 119. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 120. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 121. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 122. Colț de rai , felicitări ! Ați depășit orice limita a frumuseții și confortului 😊. Am trăit intr-o poveste ce nu mi-aș fi dorit vreodată sa se încheie. Mulțumim !

 123. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 124. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 125. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 126. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 127. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, mâncarea foarte buna si de bun gust si o priveliște impresionată. Foarte mulțumiți si ne dorim să mai revenim. Noi am fost in sezon de iarnă si cu multa, multă zăpadă. Ospătarul, un băiat foarte simțit si un om foarte respectuos, într-un cuvânt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacanță de VIS. VA MULȚUMIM!

 128. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 129. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 130. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 131. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 132. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 133. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 134. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 135. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 136. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un „bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 137. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 138. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. 🙂 Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 139. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 140. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 141. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 142. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 143. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 144. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 145. Mi-a placut faptul a fost cald in cameră, amplasamentul cabanei și vederea extraordinara către munte.

 146. Liniste, aer curat pe terasa, gazde foarte amabile, priveliste frumoasa, bucatarie accesibila (lucru pe care l-am urmarit, avand copil mic, am dorit sa gatim special pentru el)

 147. Priveliștea de pe balcon, căldură din proprietate. Loc de parcare

 148. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 149. Camera foarte curată. Micul dejun absolut delicios.

 150. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 151. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 152. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 153. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 154. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 155. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 156. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 157. Camera a fost foarte curata si calduroasa. Proprietara este o doamna foarte draguta care te ajuta cu orice ai nevoie!❤️

 158. Ne am simtit foarte bine! Gazdele foarte amabile si primitiare!

 159. Totul a fost foarte bine. Mulțumim gazdelor! Vom reveni cu drag.

 160. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 161. Curtea e frumoasă, un plus pentru locul de joaca și băncile cu acoperiș, este foarte plăcut să stai în curte.

 162. Curățenia, amabilitatea gazdelor si faptul că atunci când îmi savuram cafeaua în balcon vedeam căprioarele pe munte! Sau în foișor mă liniștea susurul râului de munte!

 163. Totul a fost minunat, locație excelenta, pădurea in spate și râul in fata, munții acoperiți cu zăpada in depărtare, ceva de vis

 164. A fost o rezervare pe ultima sută de metrii dar pana urma s-a dovedit o alegere foarte bună. Curat si fara mirosuri. Priveliște foarte frumoasă. Mic dejun foarte bun si diversificat pentru 23 lei/persoană. Personal amabil. Cel mai probabil voi reveni.

 165. – Profesionalismul si caldura proprietarilor si a personalului. – Micul dejun foarte bogat si variat. – Linistea inconjuratoare. Pensiunea se afla departe de orice sursa de zgomot si este inconjurata numai de verdeata. – Gogosile cu care am fost serviti (am fost 9 persoane) de catre proprietara pensiunii. A fost o surpriza extrem de placuta.

 166. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 167. Camera foarte curată. Micul dejun absolut delicios.

 168. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 169. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 170. Colț de rai , felicitări ! Ați depășit orice limita a frumuseții și confortului 😊. Am trăit intr-o poveste ce nu mi-aș fi dorit vreodată sa se încheie. Mulțumim !

 171. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 172. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 173. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 174. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 175. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, mâncarea foarte buna si de bun gust si o priveliște impresionată. Foarte mulțumiți si ne dorim să mai revenim. Noi am fost in sezon de iarnă si cu multa, multă zăpadă. Ospătarul, un băiat foarte simțit si un om foarte respectuos, într-un cuvânt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacanță de VIS. VA MULȚUMIM!

 176. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 177. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 178. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 179. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 180. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 181. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 182. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 183. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 184. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un „bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 185. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 186. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. 🙂 Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 187. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 188. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 189. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 190. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 191. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 192. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 193. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 194. Colț de rai , felicitări ! Ați depășit orice limita a frumuseții și confortului 😊. Am trăit intr-o poveste ce nu mi-aș fi dorit vreodată sa se încheie. Mulțumim !

 195. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 196. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, mâncarea foarte buna si de bun gust si o priveliște impresionată. Foarte mulțumiți si ne dorim să mai revenim. Noi am fost in sezon de iarnă si cu multa, multă zăpadă. Ospătarul, un băiat foarte simțit si un om foarte respectuos, într-un cuvânt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacanță de VIS. VA MULȚUMIM!

 197. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 198. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 199. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 200. Camera foarte curată. Micul dejun absolut delicios.

 201. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 202. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 203. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 204. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 205. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 206. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 207. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 208. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un „bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 209. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 210. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. 🙂 Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 211. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 212. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 213. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 214. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un „bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 215. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 216. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. 🙂 Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 217. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, mâncarea foarte buna si de bun gust si o priveliște impresionată. Foarte mulțumiți si ne dorim să mai revenim. Noi am fost in sezon de iarnă si cu multa, multă zăpadă. Ospătarul, un băiat foarte simțit si un om foarte respectuos, într-un cuvânt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacanță de VIS. VA MULȚUMIM!

 218. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 219. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 220. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 221. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 222. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 223. Nice place with a lot of comman space. the pool was nice and the stuff was friendly and kind (and hot).

 224. Maheshchandra mai 3, 2019 at 12:46 pm

  The room was dirty, the bedding was not fresh and it was smelling, TV facility was totally useless, faulty remote control and satellite was not working.

 225. Enamoradadeviajar mai 3, 2019 at 12:46 pm

  Common places very clean. Rooms small, but for sleep and shower it was definitely enough, rooms also fresh and clean. Kitchen fully equipped, nothing was missing. Man who introduced us was very kind and helpful during whole our stay, whatever we needed I wrote to him on what’s up and he always answered immiediately. Lady who is cleaning the house and also living there is also very friendly, sociable and helpful. The place as a wgole is very cosy, you feel like at home.

 226. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 227. Denis-emanuil mai 3, 2019 at 12:46 pm

  Curtea e frumoasă, un plus pentru locul de joaca și băncile cu acoperiș, este foarte plăcut să stai în curte.

 228. Curățenia, amabilitatea gazdelor si faptul că atunci când îmi savuram cafeaua în balcon vedeam căprioarele pe munte! Sau în foișor mă liniștea susurul râului de munte!

 229. Gazde foarte bune. Mic dejun gustos, curat, caldura. Recomand cu placere!

 230. Propietarii sunt niste oameni deosebiti de draguti si primitori. Recomand cu placere pensiunea Piatra Craiului.

 231. Camere curate, Gazde cumsecade si primitoare, mic dejun copios si gustos, voi reveni si in vara.

 232. Camerele au fost relativ curate, dar baile foarte mici si invechite. La caldura s-a dat drumul dupa ora 19 si cand am ajuns era destul de rece in camere, apoi peste noapte a fost cald, dar spre dimineata s-a racit iar. Paturile au fost destul de tari si pilota grea. Micul dejun a fost stabilit de catre gazda si nu a fost foarte variat.

 233. micul dejun excelent, locatie buna, linistita, personal super.

 234. Totul a fost conform asteptarilor.A fost o greseala din partea mea sa nu anunt ora sosirii.Dar situatia s a rezolvat asa cum ne am dorit. Recomand sa petreceti cel putin un weekend la aceasta pensiune. Proprietarul ne a ajutat cu informatii privind restaurantele din zona . Se mananca excelent la „Poiana soarelui” dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare ,eventual sa nu fii flamand

 235. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 236. Camera foarte curată. Micul dejun absolut delicios.

 237. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 238. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 239. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 240. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 241. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 242. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 243. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 244. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 245. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 246. Denis-emanuil mai 10, 2019 at 5:59 pm

  Curtea e frumoasă, un plus pentru locul de joaca și băncile cu acoperiș, este foarte plăcut să stai în curte.

 247. Totul a fost super!!! Felicitări doamnei Dorina! Vom reveni cu placere cât de curând!

 248. Camera a fost foarte curata si calduroasa. Proprietara este o doamna foarte draguta care te ajuta cu orice ai nevoie!❤️

 249. Ne am simtit foarte bine! Gazdele foarte amabile si primitiare!

 250. Teodor-vicențiu mai 10, 2019 at 5:59 pm

  Personalul a fost primitor si cald, servire excelenta, camera curata si cu priveliste incantatoare. Recreere cu ping pong la han. Trasee montane in apropiere.

 251. Totul a fost ok. Doamna de la pensiune super draguta. Conditiile de relaxare…gratar …priveliste…totul a fost super! De mers in grup pentru distractie sau evenimente este ideal!

 252. Totul a fost minunat, locație excelenta, pădurea in spate și râul in fata, munții acoperiți cu zăpada in depărtare, ceva de vis

 253. Totul a fost foarte bine, curatenie, caldura, gazde amabile, micul dejun bogat

 254. Dianaioana794 mai 10, 2019 at 5:59 pm

  In general e foarte ok, camera spatioasa, caldura in camera, mic dejun gustos, personal amabil

 255. Micul dejun si preparatele servite in restaurant foarte bune si frumos aranjate, personal foarte amabil.

 256. Atat zona cât și pensiunea minunate, ne am simțit foarte bine, gazda minunata iar confortul super au tot ceea ce ti doresti acolo vi doar sa te odihnești și sa te simți bine. Va ofer cu încredere

 257. Gazda deosebit de receptiva la toate desi Am ajuns foarte tarziu! Locatia excelenta intr-un cadru natural deosebit !

 258. Curatenie, personal foarte amabil, in bucatarie gasesti tot ce ai nevoie , gratar, foisor.. foarte ok

 259. Mancarea f.buna, proprietari f.primitori,sociabili, atmosfera: ca de familie!! Sejurul a fost scurt, dar vom incerca sa savuram din plin tot ceea ce ofera pensiunea data viitoare. Promitem sa revenim!

 260. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 261. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 262. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 263. Camera foarte curată. Micul dejun absolut delicios.

 264. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 265. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 266. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 267. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 268. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 269. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 270. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 271. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 272. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 273. Denis-emanuil mai 15, 2019 at 1:07 am

  Curtea e frumoasă, un plus pentru locul de joaca și băncile cu acoperiș, este foarte plăcut să stai în curte.

 274. Totul a fost super!!! Felicitări doamnei Dorina! Vom reveni cu placere cât de curând!

 275. Camera a fost foarte curata si calduroasa. Proprietara este o doamna foarte draguta care te ajuta cu orice ai nevoie!❤️

 276. Ne am simtit foarte bine! Gazdele foarte amabile si primitiare!

 277. Gazda este foarte amabila; camerele spatioase si foarte curate

 278. Raportul calitate preț a fost foarte bun. Personalul a fost foarte prietenos.

 279. Curatenie impecabila, camere foarte mari, mobilier de hotel de 5 stele, bai spatioase si foarte curate, terasa foarte mare cu vedere spre munte. Totul cu f mult gust!

 280. Teodor-vicențiu mai 15, 2019 at 1:07 am

  Personalul a fost primitor si cald, servire excelenta, camera curata si cu priveliste incantatoare. Recreere cu ping pong la han. Trasee montane in apropiere.

 281. Totul a fost ok. Doamna de la pensiune super draguta. Conditiile de relaxare…gratar …priveliste…totul a fost super! De mers in grup pentru distractie sau evenimente este ideal!

 282. Totul a fost minunat, locație excelenta, pădurea in spate și râul in fata, munții acoperiți cu zăpada in depărtare, ceva de vis

 283. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 284. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 285. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 286. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 287. Camera foarte curată. Micul dejun absolut delicios.

 288. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 289. Totul a fost super!!! Felicitări doamnei Dorina! Vom reveni cu placere cât de curând!

 290. Camera a fost foarte curata si calduroasa. Proprietara este o doamna foarte draguta care te ajuta cu orice ai nevoie!❤️

 291. Ne am simtit foarte bine! Gazdele foarte amabile si primitiare!

 292. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 293. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 294. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 295. Recomandabil familiilor cu copii (gazdele sunt foarte tolerante): este o curte imensa cu leagane si animale domestice peste tot. Ne-a placut mult mancarea (marea parte a produselor erau naturale). Aerul foarte curat, privelistea superba. Daca am mai merge o data in zona cu copii dupa noi as alege aceeasi pensiune.

 296. Camera spatioasa, curata. Personalul foarte amabil iar mancarea excelenta. Vom reveni cu siguranta.

 297. Peisajul frumos in care este amplasată pensiunea…

 298. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 299. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 300. Denis-emanuil mai 18, 2019 at 4:14 am

  Curtea e frumoasă, un plus pentru locul de joaca și băncile cu acoperiș, este foarte plăcut să stai în curte.

 301. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 302. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 303. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 304. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 305. Camera foarte curată. Micul dejun absolut delicios.

 306. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 307. Mancarea f.buna, proprietari f.primitori,sociabili, atmosfera: ca de familie!! Sejurul a fost scurt, dar vom incerca sa savuram din plin tot ceea ce ofera pensiunea data viitoare. Promitem sa revenim!

 308. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 309. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 310. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 311. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 312. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 313. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 314. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 315. Denis-emanuil mai 24, 2019 at 2:02 pm

  Curtea e frumoasă, un plus pentru locul de joaca și băncile cu acoperiș, este foarte plăcut să stai în curte.

 316. Totul a fost super!!! Felicitări doamnei Dorina! Vom reveni cu placere cât de curând!

 317. Camera a fost foarte curata si calduroasa. Proprietara este o doamna foarte draguta care te ajuta cu orice ai nevoie!❤️

 318. Ne am simtit foarte bine! Gazdele foarte amabile si primitiare!

 319. Atat zona cât și pensiunea minunate, ne am simțit foarte bine, gazda minunata iar confortul super au tot ceea ce ti doresti acolo vi doar sa te odihnești și sa te simți bine. Va ofer cu încredere

 320. Gazda deosebit de receptiva la toate desi Am ajuns foarte tarziu! Locatia excelenta intr-un cadru natural deosebit !

 321. Curatenie, personal foarte amabil, in bucatarie gasesti tot ce ai nevoie , gratar, foisor.. foarte ok

 322. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 323. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 324. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 325. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 326. Camera foarte curată. Micul dejun absolut delicios.

 327. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 328. Mancarea f.buna, proprietari f.primitori,sociabili, atmosfera: ca de familie!! Sejurul a fost scurt, dar vom incerca sa savuram din plin tot ceea ce ofera pensiunea data viitoare. Promitem sa revenim!

 329. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 330. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 331. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 332. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 333. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 334. Totul a fost super!!! Felicitări doamnei Dorina! Vom reveni cu placere cât de curând!

 335. Camera a fost foarte curata si calduroasa. Proprietara este o doamna foarte draguta care te ajuta cu orice ai nevoie!❤️

 336. Ne am simtit foarte bine! Gazdele foarte amabile si primitiare!

 337. Micul dejun – excelent! Calitate si cantitate, ambele la maxim! Camera curata si linistita. Spatii suficiente de parcare.

 338. Totul a fost foarte bine, curatenie, caldura, gazde amabile, micul dejun bogat

 339. Dianaioana794 mai 31, 2019 at 12:56 pm

  In general e foarte ok, camera spatioasa, caldura in camera, mic dejun gustos, personal amabil

 340. Teodor-vicențiu mai 31, 2019 at 12:56 pm

  Personalul a fost primitor si cald, servire excelenta, camera curata si cu priveliste incantatoare. Recreere cu ping pong la han. Trasee montane in apropiere.

 341. Totul a fost ok. Doamna de la pensiune super draguta. Conditiile de relaxare…gratar …priveliste…totul a fost super! De mers in grup pentru distractie sau evenimente este ideal!

 342. Totul a fost minunat, locație excelenta, pădurea in spate și râul in fata, munții acoperiți cu zăpada in depărtare, ceva de vis

 343. Super, la anul revin cu mare drag. Ospitalieri, curat, zona superba

 344. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 345. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 346. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 347. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 348. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 349. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 350. Camera foarte curată. Micul dejun absolut delicios.

 351. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 352. Mancarea f.buna, proprietari f.primitori,sociabili, atmosfera: ca de familie!! Sejurul a fost scurt, dar vom incerca sa savuram din plin tot ceea ce ofera pensiunea data viitoare. Promitem sa revenim!

 353. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 354. Personalul foarte amabil. Local curat. Mâncare tradițională excelenta.

 355. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 356. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 357. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 358. Super, la anul revin cu mare drag. Ospitalieri, curat, zona superba

 359. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 360. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 361. Totul a fost super!!! Felicitări doamnei Dorina! Vom reveni cu placere cât de curând!

 362. Camera a fost foarte curata si calduroasa. Proprietara este o doamna foarte draguta care te ajuta cu orice ai nevoie!❤️

 363. Ne am simtit foarte bine! Gazdele foarte amabile si primitiare!

 364. Gazda exceptionala. Om bun si gospodar! Mancarea din produse locale in mare parte si foarte sanatoasa.

 365. Micul dejun – excelent! Calitate si cantitate, ambele la maxim! Camera curata si linistita. Spatii suficiente de parcare.

 366. Totul a fost foarte bine, curatenie, caldura, gazde amabile, micul dejun bogat

 367. Atat zona cât și pensiunea minunate, ne am simțit foarte bine, gazda minunata iar confortul super au tot ceea ce ti doresti acolo vi doar sa te odihnești și sa te simți bine. Va ofer cu încredere

 368. Gazda deosebit de receptiva la toate desi Am ajuns foarte tarziu! Locatia excelenta intr-un cadru natural deosebit !

 369. Curatenie, personal foarte amabil, in bucatarie gasesti tot ce ai nevoie , gratar, foisor.. foarte ok

 370. Gazda exceptionala. Om bun si gospodar! Mancarea din produse locale in mare parte si foarte sanatoasa.

 371. Micul dejun – excelent! Calitate si cantitate, ambele la maxim! Camera curata si linistita. Spatii suficiente de parcare.

 372. Totul a fost foarte bine, curatenie, caldura, gazde amabile, micul dejun bogat

 373. Teodor-vicențiu iunie 14, 2019 at 1:01 pm

  Personalul a fost primitor si cald, servire excelenta, camera curata si cu priveliste incantatoare. Recreere cu ping pong la han. Trasee montane in apropiere.

 374. Totul a fost ok. Doamna de la pensiune super draguta. Conditiile de relaxare…gratar …priveliste…totul a fost super! De mers in grup pentru distractie sau evenimente este ideal!

 375. Totul a fost minunat, locație excelenta, pădurea in spate și râul in fata, munții acoperiți cu zăpada in depărtare, ceva de vis

 376. Locatie excelenta.Camerele mari,curate,paturi mari(incap lejer 2 copii si 2 adulti), terasa cu priveliste spre munte,loc de joaca ce face toti banii.Ideal pentru familii cu copii.Bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie,sa te simti exact ca acasa.Curte mare,plina de verdeata unde au loc copiii sa tot alerge!Ne-am simtit excelent!Merita!

 377. – curtea foarte mare, cu iarba, copaci, loc de joaca pentru copii, tiroliana, hamac, leagane; – terasa exterioara; – spatiul interior comun de la parter este foarte frumos decorat si luminat; – bucataria utiliata; – camera spatioasa si curata; – privelistea de pe dealul din spatele proprietatii; – proprietarul este extrem de amabil.

 378. Foarte frumos decorata, foarte confortabil, locul de joaca a „facut toti banii”! Ne-am simtit foarte bine, si vom reveni!

 379. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 380. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 381. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 382. Recomandabil familiilor cu copii (gazdele sunt foarte tolerante): este o curte imensa cu leagane si animale domestice peste tot. Ne-a placut mult mancarea (marea parte a produselor erau naturale). Aerul foarte curat, privelistea superba. Daca am mai merge o data in zona cu copii dupa noi as alege aceeasi pensiune.

 383. Camera spatioasa, curata. Personalul foarte amabil iar mancarea excelenta. Vom reveni cu siguranta.

 384. Peisajul frumos in care este amplasată pensiunea…

 385. Gazde foarte primitoare, un peisaj superb și condiții mai mult decât decente. Micul dejun foarte gustos și consistent, cu porții uriașe… 👋👋👋

 386. Mancarea f.buna, proprietari f.primitori,sociabili, atmosfera: ca de familie!! Sejurul a fost scurt, dar vom incerca sa savuram din plin tot ceea ce ofera pensiunea data viitoare. Promitem sa revenim!

 387. Totul:peisaj, confort, curățenie, amabilitate, facilități, ajutorul oferit, socializarea, mâncarea excelentă, ș.a.m.d!

 388. Raportul calitate/pret exceptional!!!Asta conteaza intr-o minivacanta de 4 zile

 389. Locația este foarte buna și raportul calitate preț este excelent

 390. Gazdele primitoare, curat in camere ,apa caldă,tv , internet duș si toaleta in cameră,ambele la fel de curate. Acces la bucătărie și foișor cu grătar în spatele curții. Recomand cu căldură

 391. Mi-a placut camera,curatenia,restaurantul ,spatiul de joaca ,paraul din spatele curtii,servirea si comunicarea cu administratorii pensiunii.

 392. Priveliste frumoasa; excelent spatiul de relaxare din spatele pensiunii. Loc de „incarcat bateriile” excelent – aer ozonat si energie buna din plin ! Baia foarte spatioasa cu balcon. Ideea cu cada cu hidromasaj excelenta.

 393. ++ Personalul, mancarea si curatenia la baie au fost foarte OK. + Curtea destul de ingrijita dar leaganele si topoganele un pic cam imbatranite/lemnul putrezit.

 394. E un plus faptul ca ai o bucatarie la dispozitie, frigider, un spatiu pentru gratar si foisor. Pentru noi au fost de ajutor.

 395. Disponibilitatea si amabilitatea personalului, linistea, curatenia,

 396. Totul a fost super!!! Felicitări doamnei Dorina! Vom reveni cu placere cât de curând!

 397. Mancarea foarte buna, gazdele foarte prietenoase si atente la clienti, locatia de vis!

 398. Gazde foarte primitoare, un peisaj superb și condiții mai mult decât decente. Micul dejun foarte gustos și consistent, cu porții uriașe… 👋👋👋

 399. Mancarea f.buna, proprietari f.primitori,sociabili, atmosfera: ca de familie!! Sejurul a fost scurt, dar vom incerca sa savuram din plin tot ceea ce ofera pensiunea data viitoare. Promitem sa revenim!

 400. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 401. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 402. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 403. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 404. Camera foarte curată. Micul dejun absolut delicios.

 405. Am revenit cu drag. Locație curată, frumos amenajată, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguranță vom reveni.

 406. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 407. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 408. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 409. Super, la anul revin cu mare drag. Ospitalieri, curat, zona superba

 410. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 411. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 412. Gazda exceptionala. Om bun si gospodar! Mancarea din produse locale in mare parte si foarte sanatoasa.

 413. Micul dejun – excelent! Calitate si cantitate, ambele la maxim! Camera curata si linistita. Spatii suficiente de parcare.

 414. Totul a fost foarte bine, curatenie, caldura, gazde amabile, micul dejun bogat

 415. Locatie foarte frumoasa, gazdele primitoare (la sosire am fost intampinati cu tuica si visinata), camera spatioasa si curata. Micul dejun bogat si variat (25 de lei/pers). Vom reveni cu placere!!

 416. Mancarea foarte buna, gazdele foarte prietenoase si atente la clienti, locatia de vis!

 417. Gazde foarte primitoare, un peisaj superb și condiții mai mult decât decente. Micul dejun foarte gustos și consistent, cu porții uriașe… 👋👋👋

 418. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 419. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 420. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 421. Personal foarte amabil, camera curata cu balcon spre paraul din apropiere, mic dejun foarte bun.

 422. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 423. Camera foarte curată. Micul dejun absolut delicios.

 424. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 425. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 426. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 427. Super, la anul revin cu mare drag. Ospitalieri, curat, zona superba

 428. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 429. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 430. Pensiunea este curata si bine amplasata in Moieciu de Jos. De la balcon ai o priveliste foarte frumoasa. Proprietarii sunt amabili si primitori. Facilitiati ok: loc de parcare, wifi, tv, bucatarie. Apartamentul pentru 4 persoane este foarte spatios.

 431. E un plus faptul ca ai o bucatarie la dispozitie, frigider, un spatiu pentru gratar si foisor. Pentru noi au fost de ajutor.

 432. Disponibilitatea si amabilitatea personalului, linistea, curatenia,

 433. Locatie foarte frumoasa, gazdele primitoare (la sosire am fost intampinati cu tuica si visinata), camera spatioasa si curata. Micul dejun bogat si variat (25 de lei/pers). Vom reveni cu placere!!

 434. Mancarea foarte buna, gazdele foarte prietenoase si atente la clienti, locatia de vis!

 435. Gazde foarte primitoare, un peisaj superb și condiții mai mult decât decente. Micul dejun foarte gustos și consistent, cu porții uriașe… 👋👋👋

 436. Personalul amabil, pozitionarea vilei si privelistea.

 437. Personal foarte amabil, camera curata cu balcon spre paraul din apropiere, mic dejun foarte bun.

 438. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 439. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 440. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 441. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 442. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 443. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 444. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 445. Super, la anul revin cu mare drag. Ospitalieri, curat, zona superba

 446. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 447. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 448. Pensiunea este curata si bine amplasata in Moieciu de Jos. De la balcon ai o priveliste foarte frumoasa. Proprietarii sunt amabili si primitori. Facilitiati ok: loc de parcare, wifi, tv, bucatarie. Apartamentul pentru 4 persoane este foarte spatios.

 449. E un plus faptul ca ai o bucatarie la dispozitie, frigider, un spatiu pentru gratar si foisor. Pentru noi au fost de ajutor.

 450. Disponibilitatea si amabilitatea personalului, linistea, curatenia,

 451. pensiunea este foarte bine plasata , nu esti deranjat de zgomotul strazii principale din comuna

 452. Teodor-vicențiu iulie 12, 2019 at 1:16 pm

  Personalul a fost primitor si cald, servire excelenta, camera curata si cu priveliste incantatoare. Recreere cu ping pong la han. Trasee montane in apropiere.

 453. Totul a fost ok. Doamna de la pensiune super draguta. Conditiile de relaxare…gratar …priveliste…totul a fost super! De mers in grup pentru distractie sau evenimente este ideal!

 454. totul a fost foarte bine : conditiile de cazare ,curatenie impecabila ,mancare „ca la mama acasa ” ,in fiecare seara desert din partea casei,tuica si visinata de intampinare ,gazde primitoare si calde ,dovada vie a proverbului „omul sfinteste locul „.vom reveni cu siguranta .

 455. Locatie foarte frumoasa, gazdele primitoare (la sosire am fost intampinati cu tuica si visinata), camera spatioasa si curata. Micul dejun bogat si variat (25 de lei/pers). Vom reveni cu placere!!

 456. Mancarea foarte buna, gazdele foarte prietenoase si atente la clienti, locatia de vis!

 457. Personalul amabil, pozitionarea vilei si privelistea.

 458. Personal foarte amabil, camera curata cu balcon spre paraul din apropiere, mic dejun foarte bun.

 459. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 460. Great location in Moieciu de Jos village towards the road to the picturesque Pestera village. There are numerous hiking routes in the area. The rooms were very clean, everything was brand new and the food was great. I recommend trying the traditional bulz (polenta with three types of cheese) and the traditional cheese wrapped in fir tree bark The host / manager is a very nice person and creates a very relaxing atmosphere especially when she is singing in the kitchen while preparing the food :). Locatie foarte buna in Moieciu de Jos, spre drumul care duce la pitorescul sat Pestera. Exista numeroase trasee de drumetie in zona. Camerele sunt foarte curate, tot e nou nout si mancarea grozava. Recomand bulzul cu trei tipuri de branza si traditionala branza in coaja de brad. Gaza / cea care administreaza pensiunea este o persoana amabila si contribuie la crearea unei atmosfere foarte relaxante, in special cand canta in bucatarie in timp ce prepara mancarea 🙂

 461. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 462. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 463. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 464. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 465. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 466. Super, la anul revin cu mare drag. Ospitalieri, curat, zona superba

 467. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 468. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 469. Curat, servire impecabilă, masa foarte generoasă, peisaj superb

 470. totul a fost foarte bine : conditiile de cazare ,curatenie impecabila ,mancare „ca la mama acasa ” ,in fiecare seara desert din partea casei,tuica si visinata de intampinare ,gazde primitoare si calde ,dovada vie a proverbului „omul sfinteste locul „.vom reveni cu siguranta .

 471. Locatie foarte frumoasa, gazdele primitoare (la sosire am fost intampinati cu tuica si visinata), camera spatioasa si curata. Micul dejun bogat si variat (25 de lei/pers). Vom reveni cu placere!!

 472. O locatie foarte aproape de atractiile turistice din zona cu un peisaj de vis.Personalul foarte amabil serviabil care te intampina intotdeauna cu zambetul pe buze .Ei au facut diferenta si de aceea ne vom intoarce cu drag.

 473. Zona linistita , chiar la intrarea dinspre Bran, parcare privata, zona amenajata pentru micul dejun primitoare si foarte placut aranjata

 474. Personalul amabil, pozitionarea vilei si privelistea.

 475. Great location in Moieciu de Jos village towards the road to the picturesque Pestera village. There are numerous hiking routes in the area. The rooms were very clean, everything was brand new and the food was great. I recommend trying the traditional bulz (polenta with three types of cheese) and the traditional cheese wrapped in fir tree bark The host / manager is a very nice person and creates a very relaxing atmosphere especially when she is singing in the kitchen while preparing the food :). Locatie foarte buna in Moieciu de Jos, spre drumul care duce la pitorescul sat Pestera. Exista numeroase trasee de drumetie in zona. Camerele sunt foarte curate, tot e nou nout si mancarea grozava. Recomand bulzul cu trei tipuri de branza si traditionala branza in coaja de brad. Gaza / cea care administreaza pensiunea este o persoana amabila si contribuie la crearea unei atmosfere foarte relaxante, in special cand canta in bucatarie in timp ce prepara mancarea 🙂

 476. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 477. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 478. ospitalitatea gazdelor, mancarea excelenta, camerele curate iar privelistea superba.

 479. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 480. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 481. Super, la anul revin cu mare drag. Ospitalieri, curat, zona superba

 482. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 483. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 484. Pensiunea este curata si bine amplasata in Moieciu de Jos. De la balcon ai o priveliste foarte frumoasa. Proprietarii sunt amabili si primitori. Facilitiati ok: loc de parcare, wifi, tv, bucatarie. Apartamentul pentru 4 persoane este foarte spatios.

 485. E un plus faptul ca ai o bucatarie la dispozitie, frigider, un spatiu pentru gratar si foisor. Pentru noi au fost de ajutor.

 486. Disponibilitatea si amabilitatea personalului, linistea, curatenia,

 487. Totul! Meniul a fost deosebit si pe gustul tuturor! Personal deosebit , amabil si foarte ingaduitor la toate cerintele noastre ! Locatie foarte frumoasa ,linistita si deosebita priveliste !

 488. Camera 1 de la mansarda corpului principal a fost extraordinară. Foarte spatioasa si potrivit decorata. Este a treia vacanță la Hanul cu Noroc si sigur nu va fi ultima.

 489. Am ajuns inainte cu doua ore de ora check-in ului si am fost primiti. Gratar acoperit, foisor cu o capacitate de circa 20 de persoane, doua mese de ping pong, ne au oferit o vitrina frigorifica pentru cele aduse de acasa de noi. Nu este la drumul principal, fara zgomot de automobile, un parau superb care trece pe langa drumul de acces din fata hanului, iar in spatele hanului se poate urca pe munte unde este o priveliste superba. Pentru un grup de 13 persoane cum am fost noi, este locatia ideala.

 490. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 491. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 492. locatie linistita si confortabila. foarte curat. gazda foarte primitoare

 493. Locație excelenta, curățenie la superlativ, camere mari cu mobilier modern, bucatarie mare, dotata cu tot ce este necesar, loc de joaca pentru copii, grătar! Este locul ideal pentru relaxare maxima! Iar gazdele sunt extrem de amabile, te fac sa te simți ca in familie!

 494. Peisajul, locul de joaca, facilitate gratar, bucatarie utilata, parcare

 495. Gazda foarte amabila. Curățenie la superlativ. Poziționare bună.

 496. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 497. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 498. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 499. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi 🙂 Curatenie excelentă! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. Băiatul de la recepție, un om de calitate, s-a straduit cu bunătate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 500. Gazde primitoare si amabile! Mic dejun de calitate!

 501. Apartament cu terasă cu vedere la munte, si paraul la doi pași. Absolut minunat!

 502. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 503. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 504. locatie linistita si confortabila. foarte curat. gazda foarte primitoare

 505. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 506. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 507. ospitalitatea gazdelor, mancarea excelenta, camerele curate iar privelistea superba.

 508. Super, la anul revin cu mare drag. Ospitalieri, curat, zona superba

 509. Parcare generoasa, mult spațiu verde. Camera a fost spațioasă, deși nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate găti la bucătărie, exista foișor și loc pt grătar.

 510. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 511. Mi-a placut camera,curatenia,restaurantul ,spatiul de joaca ,paraul din spatele curtii,servirea si comunicarea cu administratorii pensiunii.

 512. Priveliste frumoasa; excelent spatiul de relaxare din spatele pensiunii. Loc de „incarcat bateriile” excelent – aer ozonat si energie buna din plin ! Baia foarte spatioasa cu balcon. Ideea cu cada cu hidromasaj excelenta.

 513. ++ Personalul, mancarea si curatenia la baie au fost foarte OK. + Curtea destul de ingrijita dar leaganele si topoganele un pic cam imbatranite/lemnul putrezit.

 514. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 515. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 516. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 517. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 518. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi 🙂 Curatenie excelentă! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. Băiatul de la recepție, un om de calitate, s-a straduit cu bunătate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 519. Gazde primitoare si amabile! Mic dejun de calitate!

 520. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 521. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 522. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 523. ne-a placut locatia foarte mult si faptul ca sunt 3 camere (asta inseamna „nu aglomeratie”) am facut ce am vrut noi si cand am vrut

 524. Totul. Gazda amabilă și atentă la cererile noastre! Curtea mare și plină cu leagăne, tobogan, trambulină, tiroliana, etc.

 525. O locatie superba, cu camere mari, spatioase, paturi foarte mari si confortabile, bucatarie complet utila, gratar, loc de joaca pentru copii. Intreaga pensiune este decorata rustic, cu foarte mult bun gust! Locatia ideala pentru familii cu copii!

 526. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 527. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 528. ospitalitatea gazdelor, mancarea excelenta, camerele curate iar privelistea superba.

 529. Locație excelenta, curățenie la superlativ, camere mari cu mobilier modern, bucatarie mare, dotata cu tot ce este necesar, loc de joaca pentru copii, grătar! Este locul ideal pentru relaxare maxima! Iar gazdele sunt extrem de amabile, te fac sa te simți ca in familie!

 530. Peisajul, locul de joaca, facilitate gratar, bucatarie utilata, parcare

 531. Gazda foarte amabila. Curățenie la superlativ. Poziționare bună.

 532. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 533. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 534. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 535. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 536. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi 🙂 Curatenie excelentă! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. Băiatul de la recepție, un om de calitate, s-a straduit cu bunătate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 537. Gazde primitoare si amabile! Mic dejun de calitate!

 538. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 539. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 540. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 541. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 542. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 543. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 544. o zona de vis cu gazde primitoare.recomand tuturor aceasta pensiune minunata si linistita

 545. Proprietarii au fost foarte politicoşi şi prietenoşi, te ajutau cu orice aveai nevoie şi erau în permanență în ajutorul tău. Am fost aşteptați cu brațele deschise şi ne-am simțit bine-primiți. Peisajul a fost extrem de frumos, în special de la camera de la etajul al doilea şi curtea arăta impecabil. Sejurul a fost extrem de plăcut!

 546. Foarte relaxant si placut. Camere super curate propietarii foarte amabili.

 547. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 548. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 549. Zonă liniștită și aproape de obiective turistice, gazda prietenoasa, mic dejun de calitate

 550. foarte curat, nu ne-a lipsit nimic!! casa complet echipata si la bucatarie. patul foarte confortabil!! La exterior foisoare cu gratare, balansoare, hamace. foarte utilata si pentru copilasi! multumim !

 551. Locație excelenta, curățenie la superlativ, camere mari cu mobilier modern, bucatarie mare, dotata cu tot ce este necesar, loc de joaca pentru copii, grătar! Este locul ideal pentru relaxare maxima! Iar gazdele sunt extrem de amabile, te fac sa te simți ca in familie!

 552. Peisajul, locul de joaca, facilitate gratar, bucatarie utilata, parcare

 553. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 554. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi 🙂 Curatenie excelentă! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. Băiatul de la recepție, un om de calitate, s-a straduit cu bunătate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 555. Gazde primitoare si amabile! Mic dejun de calitate!

 556. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 557. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 558. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 559. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 560. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 561. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 562. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 563. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 564. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 565. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 566. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 567. Zonă liniștită și aproape de obiective turistice, gazda prietenoasa, mic dejun de calitate

 568. Totul a fost superb. Proprietara extrem de amabilă. Cu siguranţă vom reveni.

 569. Excelent,curatenie, liniste,gradina superba, gazda primitoare, amabila

 570. Cel mai bun mic dejun!! Salata de vinete ar fi facut o pe bunica geloasa!! Merci frumos doamnei la receptie care ne a indrumat spre locuri minunate si restaurante fermecate. Extrem de pregatita, organizata si mereu cu zimbet pe fata 🙂

 571. Locația, panorama spectaculoasa a Pietrei Craiului în spate și a Bucegilor în față. Liniștea, dacă ai camera spre spatele pensunii.

 572. Proprietar amabil, camere mari cu vedere la munte, o terasa superbă plina de flori cu o priveliște minunată, parcare in curte, apa calda, caldura.

 573. Mi-a placut faptul a fost cald in cameră, amplasamentul cabanei și vederea extraordinara către munte.

 574. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 575. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 576. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 577. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 578. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 579. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 580. foarte curat, nu ne-a lipsit nimic!! casa complet echipata si la bucatarie. patul foarte confortabil!! La exterior foisoare cu gratare, balansoare, hamace. foarte utilata si pentru copilasi! multumim !

 581. Locație excelenta, curățenie la superlativ, camere mari cu mobilier modern, bucatarie mare, dotata cu tot ce este necesar, loc de joaca pentru copii, grătar! Este locul ideal pentru relaxare maxima! Iar gazdele sunt extrem de amabile, te fac sa te simți ca in familie!

 582. Peisajul, locul de joaca, facilitate gratar, bucatarie utilata, parcare

 583. Curatenia,amabilitatea si solicitudinea personalului, locatia.Recomandam!!!!

 584. Pensiunea a fost ușor de localizat, gazda a fost foarte drăguță si ospitalieră chiar dacă am ajuns mai tarziu. Foarte curat si un plus pentru foisorul foarte frumos amenajat.

 585. Un raport foarte bun calitate-preț! Personalul este foarte amabil!

 586. Totul a fost superb. Proprietara extrem de amabilă. Cu siguranţă vom reveni.

 587. Excelent,curatenie, liniste,gradina superba, gazda primitoare, amabila

 588. Cel mai bun mic dejun!! Salata de vinete ar fi facut o pe bunica geloasa!! Merci frumos doamnei la receptie care ne a indrumat spre locuri minunate si restaurante fermecate. Extrem de pregatita, organizata si mereu cu zimbet pe fata 🙂

 589. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 590. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 591. Zonă liniștită și aproape de obiective turistice, gazda prietenoasa, mic dejun de calitate

 592. Curte mare, priveliste frumoasa, mic dejun excelent, cu produse traditionale, curat, gazda foarte primitoare si prietenoasa. Vom reveni!

 593. Pensiunea este una ideala pentru familii cu copii. Curte mare, cu loc de joaca. Zona superba. Mancarea foarte foarte buna, ca la mama acasa, cu ingrediente bio. Servire ireprosabila. Gazdele extrem de primitoare. Nota 10 pt. personal ! Va Multumim inca o data pe aceasta cale, si cu siguranta o sa mai venim pe la dv.

 594. A fost o vacanță frumoasă! Gazdele au fost foarte primitoare, amabile și foarte atente. Curățenie în camere, micul dejun variat și bogat cu produse tradiționale românești! Peisaje superbe! Ne-am simțit minunat și le mulțumim gazdelor de la pensiunea IOSEFINA!

 595. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 596. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 597. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 598. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 599. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 600. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 601. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 602. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 603. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi 🙂 Curatenie excelentă! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. Băiatul de la recepție, un om de calitate, s-a straduit cu bunătate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 604. foarte curat, nu ne-a lipsit nimic!! casa complet echipata si la bucatarie. patul foarte confortabil!! La exterior foisoare cu gratare, balansoare, hamace. foarte utilata si pentru copilasi! multumim !

 605. Locație excelenta, curățenie la superlativ, camere mari cu mobilier modern, bucatarie mare, dotata cu tot ce este necesar, loc de joaca pentru copii, grătar! Este locul ideal pentru relaxare maxima! Iar gazdele sunt extrem de amabile, te fac sa te simți ca in familie!

 606. Peisajul, locul de joaca, facilitate gratar, bucatarie utilata, parcare

 607. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 608. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 609. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 610. Curatenia,amabilitatea si solicitudinea personalului, locatia.Recomandam!!!!

 611. Pensiunea a fost ușor de localizat, gazda a fost foarte drăguță si ospitalieră chiar dacă am ajuns mai tarziu. Foarte curat si un plus pentru foisorul foarte frumos amenajat.

 612. Un raport foarte bun calitate-preț! Personalul este foarte amabil!

 613. Locatia e superba, salbatica si inedita.Camerele au nume de avioane vechi,copii au fost f incantati.Amenajarea interioara e o imbinare placuta de traditional si facilitati moderne, spatiul verde de afara e extraordinar.Mic dejun bogat.Per total o surpriza placuta.

 614. Gazda primitoare, mic dejun gustos, amplasare excelenta, ambianta familiala.

 615. Totul a fost superb. Proprietara extrem de amabilă. Cu siguranţă vom reveni.

 616. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 617. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 618. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 619. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 620. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 621. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 622. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 623. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 624. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi 🙂 Curatenie excelentă! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. Băiatul de la recepție, un om de calitate, s-a straduit cu bunătate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 625. foarte curat, nu ne-a lipsit nimic!! casa complet echipata si la bucatarie. patul foarte confortabil!! La exterior foisoare cu gratare, balansoare, hamace. foarte utilata si pentru copilasi! multumim !

 626. Locație excelenta, curățenie la superlativ, camere mari cu mobilier modern, bucatarie mare, dotata cu tot ce este necesar, loc de joaca pentru copii, grătar! Este locul ideal pentru relaxare maxima! Iar gazdele sunt extrem de amabile, te fac sa te simți ca in familie!

 627. Peisajul, locul de joaca, facilitate gratar, bucatarie utilata, parcare

 628. Curatenia,amabilitatea si solicitudinea personalului, locatia.Recomandam!!!!

 629. Pensiunea a fost ușor de localizat, gazda a fost foarte drăguță si ospitalieră chiar dacă am ajuns mai tarziu. Foarte curat si un plus pentru foisorul foarte frumos amenajat.

 630. Un raport foarte bun calitate-preț! Personalul este foarte amabil!

 631. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 632. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 633. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 634. Un loc de relaxare superb,liniștit cu gazde primitoare, mîcare bună ,peisaje frumoase

 635. Mic dejun – bufet suedez, excelent. Liniste, in mijlocul naturii, departe de trafic si aglomeratie. Rustic. Preturi excelente la cazare si masa.

 636. Locatia este una f buna pentru cei ce doresc liniste, peisaje frumoase si aer curat.

 637. Curte mare, priveliste frumoasa, mic dejun excelent, cu produse traditionale, curat, gazda foarte primitoare si prietenoasa. Vom reveni!

 638. Pensiunea este una ideala pentru familii cu copii. Curte mare, cu loc de joaca. Zona superba. Mancarea foarte foarte buna, ca la mama acasa, cu ingrediente bio. Servire ireprosabila. Gazdele extrem de primitoare. Nota 10 pt. personal ! Va Multumim inca o data pe aceasta cale, si cu siguranta o sa mai venim pe la dv.

 639. A fost o vacanță frumoasă! Gazdele au fost foarte primitoare, amabile și foarte atente. Curățenie în camere, micul dejun variat și bogat cu produse tradiționale românești! Peisaje superbe! Ne-am simțit minunat și le mulțumim gazdelor de la pensiunea IOSEFINA!

 640. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 641. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 642. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi 🙂 Curatenie excelentă! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. Băiatul de la recepție, un om de calitate, s-a straduit cu bunătate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 643. Locatia e superba, salbatica si inedita.Camerele au nume de avioane vechi,copii au fost f incantati.Amenajarea interioara e o imbinare placuta de traditional si facilitati moderne, spatiul verde de afara e extraordinar.Mic dejun bogat.Per total o surpriza placuta.

 644. Gazda primitoare, mic dejun gustos, amplasare excelenta, ambianta familiala.

 645. Totul a fost superb. Proprietara extrem de amabilă. Cu siguranţă vom reveni.

 646. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 647. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 648. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 649. Foarte primitori, camera foarte curată or grădina superba .

 650. Locatie excelenta, destul de aproape de minunatul Castel Bran, cu gazde primitoare si amabile, ce fac orice e posibil sa te simti oaspete binevenit in casa lor.

 651. Raportul calitate/pret exceptional!!!Asta conteaza intr-o minivacanta de 4 zile

 652. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 653. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 654. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 655. Foarte curat, raport calitate – preț super. Gazda foarte amabila

 656. Personal f.amabil si binevoitor,totul f.curat,liniste,aproape de Bran,aproape de restaurante si magazine.

 657. Am fost foarte multumiti de cazare si de locatie. Foarte frumos, si personalul foarte primitor.

 658. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 659. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 660. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 661. Un loc de relaxare superb,liniștit cu gazde primitoare, mîcare bună ,peisaje frumoase

 662. Mic dejun – bufet suedez, excelent. Liniste, in mijlocul naturii, departe de trafic si aglomeratie. Rustic. Preturi excelente la cazare si masa.

 663. Locatia este una f buna pentru cei ce doresc liniste, peisaje frumoase si aer curat.

 664. Locația, panorama spectaculoasa a Pietrei Craiului în spate și a Bucegilor în față. Liniștea, dacă ai camera spre spatele pensunii.

 665. Mi-a placut faptul a fost cald in cameră, amplasamentul cabanei și vederea extraordinara către munte.

 666. Liniste, aer curat pe terasa, gazde foarte amabile, priveliste frumoasa, bucatarie accesibila (lucru pe care l-am urmarit, avand copil mic, am dorit sa gatim special pentru el)

 667. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 668. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 669. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 670. Curte mare, priveliste frumoasa, mic dejun excelent, cu produse traditionale, curat, gazda foarte primitoare si prietenoasa. Vom reveni!

 671. Pensiunea este una ideala pentru familii cu copii. Curte mare, cu loc de joaca. Zona superba. Mancarea foarte foarte buna, ca la mama acasa, cu ingrediente bio. Servire ireprosabila. Gazdele extrem de primitoare. Nota 10 pt. personal ! Va Multumim inca o data pe aceasta cale, si cu siguranta o sa mai venim pe la dv.

 672. A fost o vacanță frumoasă! Gazdele au fost foarte primitoare, amabile și foarte atente. Curățenie în camere, micul dejun variat și bogat cu produse tradiționale românești! Peisaje superbe! Ne-am simțit minunat și le mulțumim gazdelor de la pensiunea IOSEFINA!

 673. a fost foarte frumos, mic dejun bun, proprietara foarte amabila si atenta la nevoile noastre

 674. Locatia e superba, salbatica si inedita.Camerele au nume de avioane vechi,copii au fost f incantati.Amenajarea interioara e o imbinare placuta de traditional si facilitati moderne, spatiul verde de afara e extraordinar.Mic dejun bogat.Per total o surpriza placuta.

 675. Gazda primitoare, mic dejun gustos, amplasare excelenta, ambianta familiala.

 676. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 677. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 678. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 679. Foarte curat, raport calitate – preț super. Gazda foarte amabila

 680. Personal f.amabil si binevoitor,totul f.curat,liniste,aproape de Bran,aproape de restaurante si magazine.

 681. Am fost foarte multumiti de cazare si de locatie. Foarte frumos, si personalul foarte primitor.

 682. Domnul Buzdugan (proprietarul ) este un om tare drăguț, glumeț si de omenie. Am avut foișor unde am putut sa facem grătar.

 683. Raportul preț-calitate a fost bun. Camera a fost spațioasă și curată.

 684. Gazde de nota 10, liniste noaptea, terasa si peisajul din spate, in general ok, recomand!

 685. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 686. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 687. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 688. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 689. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 690. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 691. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 692. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 693. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 694. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 695. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 696. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 697. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 698. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 699. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 700. Un loc de relaxare superb,liniștit cu gazde primitoare, mîcare bună ,peisaje frumoase

 701. Mic dejun – bufet suedez, excelent. Liniste, in mijlocul naturii, departe de trafic si aglomeratie. Rustic. Preturi excelente la cazare si masa.

 702. Locatia este una f buna pentru cei ce doresc liniste, peisaje frumoase si aer curat.

 703. Locația, panorama spectaculoasa a Pietrei Craiului în spate și a Bucegilor în față. Liniștea, dacă ai camera spre spatele pensunii.

 704. Mi-a placut faptul a fost cald in cameră, amplasamentul cabanei și vederea extraordinara către munte.

 705. Liniste, aer curat pe terasa, gazde foarte amabile, priveliste frumoasa, bucatarie accesibila (lucru pe care l-am urmarit, avand copil mic, am dorit sa gatim special pentru el)

 706. A fost superb la hanul cu noroc, proprietarii au facut sâmbătă un foc de tabără și gogoși. A fost minunat. 🙂 revenim in vara.

 707. Un loc de relaxare superb,liniștit cu gazde primitoare, mîcare bună ,peisaje frumoase

 708. Mic dejun – bufet suedez, excelent. Liniste, in mijlocul naturii, departe de trafic si aglomeratie. Rustic. Preturi excelente la cazare si masa.

 709. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 710. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 711. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 712. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 713. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 714. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 715. Micul dejun foarte bun si indestulator! D-na foarte draguta si dornica sa ne fie totul pe plac camera mare,extrem de curata cu vedere la munte. o locatie superba!

 716. Personalul foarte amabil si micul dejun foarte bun. Camera curata, caldura si apa calda foarte ok.

 717. a fost foarte frumos, mic dejun bun, proprietara foarte amabila si atenta la nevoile noastre

 718. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 719. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 720. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 721. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 722. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 723. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 724. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 725. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 726. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 727. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 728. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 729. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 730. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 731. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 732. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 733. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 734. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 735. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 736. Temperatura constanta in camera; scurgerea la dus este bine gandita; curatenie ireprosabila;

 737. ne-a placut locatia foarte mult si faptul ca sunt 3 camere (asta inseamna „nu aglomeratie”) am facut ce am vrut noi si cand am vrut

 738. Totul. Gazda amabilă și atentă la cererile noastre! Curtea mare și plină cu leagăne, tobogan, trambulină, tiroliana, etc.

 739. Superb! Personal, priveliste, locatie, mic dejun!

 740. Micul dejun foarte bun si indestulator! D-na foarte draguta si dornica sa ne fie totul pe plac camera mare,extrem de curata cu vedere la munte. o locatie superba!

 741. Personalul foarte amabil si micul dejun foarte bun. Camera curata, caldura si apa calda foarte ok.

 742. Am apreciat mult ospitalitatea gazdelor si promptitudinea cu care au raspuns solicitarilor noastre. Recomandam locatia si cu siguranta vom reveni aici cu placere!

 743. Curatenia,amabilitatea si solicitudinea personalului, locatia.Recomandam!!!!

 744. Pensiunea a fost ușor de localizat, gazda a fost foarte drăguță si ospitalieră chiar dacă am ajuns mai tarziu. Foarte curat si un plus pentru foisorul foarte frumos amenajat.

 745. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 746. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 747. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 748. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 749. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 750. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 751. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 752. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 753. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 754. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 755. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 756. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 757. micul dejun de exceptie,propietari extrem de atenti,oameni frumosi cu suflet mare.

 758. Proprietarul foarte atent la detalii,o gradina foarte frumoasa si un mic dejun bogat foarte bun

 759. Gazdele primitoare, loc frumos, confortabil, placut. Sper să ne vedem și la o vacanță următoare!

 760. Atat zona cât și pensiunea minunate, ne am simțit foarte bine, gazda minunata iar confortul super au tot ceea ce ti doresti acolo vi doar sa te odihnești și sa te simți bine. Va ofer cu încredere

 761. Gazda deosebit de receptiva la toate desi Am ajuns foarte tarziu! Locatia excelenta intr-un cadru natural deosebit !

 762. Curatenie, personal foarte amabil, in bucatarie gasesti tot ce ai nevoie , gratar, foisor.. foarte ok

 763. Am apreciat mult ospitalitatea gazdelor si promptitudinea cu care au raspuns solicitarilor noastre. Recomandam locatia si cu siguranta vom reveni aici cu placere!

 764. Curatenia,amabilitatea si solicitudinea personalului, locatia.Recomandam!!!!

 765. Pensiunea a fost ușor de localizat, gazda a fost foarte drăguță si ospitalieră chiar dacă am ajuns mai tarziu. Foarte curat si un plus pentru foisorul foarte frumos amenajat.

 766. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 767. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 768. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 769. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 770. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 771. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 772. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 773. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 774. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 775. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 776. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 777. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 778. Foarte curat, raport calitate – preț super. Gazda foarte amabila

 779. Personal f.amabil si binevoitor,totul f.curat,liniste,aproape de Bran,aproape de restaurante si magazine.

 780. Am fost foarte multumiti de cazare si de locatie. Foarte frumos, si personalul foarte primitor.

 781. o zona de vis cu gazde primitoare.recomand tuturor aceasta pensiune minunata si linistita

 782. Proprietarii au fost foarte politicoşi şi prietenoşi, te ajutau cu orice aveai nevoie şi erau în permanență în ajutorul tău. Am fost aşteptați cu brațele deschise şi ne-am simțit bine-primiți. Peisajul a fost extrem de frumos, în special de la camera de la etajul al doilea şi curtea arăta impecabil. Sejurul a fost extrem de plăcut!

 783. Foarte relaxant si placut. Camere super curate propietarii foarte amabili.

 784. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 785. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 786. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 787. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 788. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 789. O locație frumoasa , liniște , curățenie . Voi reveni !

 790. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 791. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 792. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 793. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 794. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 795. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 796. Un loc plin de liniste, frumusete si caldura! Frumos imbinat traditionalul cu modernul,. Curatenie exemplara,. Aer de munte si miros de lemn.,peisaj de vis! Gazde extraordinare, mancare excelenta! Visinata si prajitura cu zmeura din partea casei, mmmm….un deliciu!! Intr.un cuvant: Acasa!! Oricand, cu drag voi reveni aici!!

 797. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 798. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 799. Superb! Personal, priveliste, locatie, mic dejun!

 800. Micul dejun foarte bun si indestulator! D-na foarte draguta si dornica sa ne fie totul pe plac camera mare,extrem de curata cu vedere la munte. o locatie superba!

 801. Personalul foarte amabil si micul dejun foarte bun. Camera curata, caldura si apa calda foarte ok.

 802. Curtea e mare, gratarul e bine echipat, camerele sunt mari si curate

 803. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 804. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 805. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 806. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 807. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 808. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 809. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 810. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 811. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 812. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 813. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 814. Un loc plin de liniste, frumusete si caldura! Frumos imbinat traditionalul cu modernul,. Curatenie exemplara,. Aer de munte si miros de lemn.,peisaj de vis! Gazde extraordinare, mancare excelenta! Visinata si prajitura cu zmeura din partea casei, mmmm….un deliciu!! Intr.un cuvant: Acasa!! Oricand, cu drag voi reveni aici!!

 815. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 816. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 817. O curte foarte frumoasa, cu multe flori si verdeata, pe malul raului. Gazda amabila, pensiune curata, mobilata decent. Am fost si anul trecut si am revenit si anul acesta cu drag.

 818. Vila Aniela este o locatie de nota 10 in toate privintele. Curatenie, confort, amplasare (raul care trece prin curte), proprietari discreti si amabili, liniste, gradina si curtea frumos ingrijite, aranjamentele florale din toata locatia, atent selectate si care iti bucura ochii. Un sejur de neuitat. Sigur vom mai reveni.

 819. Friendly welcome, comfy beds, quiet room and clean.

 820. Superb! Personal, priveliste, locatie, mic dejun!

 821. Micul dejun foarte bun si indestulator! D-na foarte draguta si dornica sa ne fie totul pe plac camera mare,extrem de curata cu vedere la munte. o locatie superba!

 822. Personalul foarte amabil si micul dejun foarte bun. Camera curata, caldura si apa calda foarte ok.

 823. Locatia a fost foarte frumoasa. Spatiul exterior cu loc de joaca pentru copii a fost mai impresionant decat in poze. Parcarea in incinta pensiunii cu pavaj. Personalul prietenos si manierat. Per total am fost foarte multumiti de rezervare.

 824. Amplasarea. Jacuzzi din dotarea baii. Restaurantul pensiunii: mancarea buna, servire civilizata. Proprietarii prietenosi.

 825. Mi-a placut camera,curatenia,restaurantul ,spatiul de joaca ,paraul din spatele curtii,servirea si comunicarea cu administratorii pensiunii.

 826. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 827. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 828. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 829. Curtea e mare, gratarul e bine echipat, camerele sunt mari si curate

 830. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 831. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 832. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 833. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 834. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 835. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 836. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 837. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 838. Un loc plin de liniste, frumusete si caldura! Frumos imbinat traditionalul cu modernul,. Curatenie exemplara,. Aer de munte si miros de lemn.,peisaj de vis! Gazde extraordinare, mancare excelenta! Visinata si prajitura cu zmeura din partea casei, mmmm….un deliciu!! Intr.un cuvant: Acasa!! Oricand, cu drag voi reveni aici!!

 839. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 840. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 841. O curte foarte frumoasa, cu multe flori si verdeata, pe malul raului. Gazda amabila, pensiune curata, mobilata decent. Am fost si anul trecut si am revenit si anul acesta cu drag.

 842. Vila Aniela este o locatie de nota 10 in toate privintele. Curatenie, confort, amplasare (raul care trece prin curte), proprietari discreti si amabili, liniste, gradina si curtea frumos ingrijite, aranjamentele florale din toata locatia, atent selectate si care iti bucura ochii. Un sejur de neuitat. Sigur vom mai reveni.

 843. Friendly welcome, comfy beds, quiet room and clean.

 844. A fost superb la hanul cu noroc, proprietarii au facut sâmbătă un foc de tabără și gogoși. A fost minunat. 🙂 revenim in vara.

 845. Un loc de relaxare superb,liniștit cu gazde primitoare, mîcare bună ,peisaje frumoase

 846. Mic dejun – bufet suedez, excelent. Liniste, in mijlocul naturii, departe de trafic si aglomeratie. Rustic. Preturi excelente la cazare si masa.

 847. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 848. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 849. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 850. Curtea e mare, gratarul e bine echipat, camerele sunt mari si curate

 851. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 852. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 853. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 854. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 855. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 856. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 857. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 858. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 859. Un loc plin de liniste, frumusete si caldura! Frumos imbinat traditionalul cu modernul,. Curatenie exemplara,. Aer de munte si miros de lemn.,peisaj de vis! Gazde extraordinare, mancare excelenta! Visinata si prajitura cu zmeura din partea casei, mmmm….un deliciu!! Intr.un cuvant: Acasa!! Oricand, cu drag voi reveni aici!!

 860. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 861. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 862. O curte foarte frumoasa, cu multe flori si verdeata, pe malul raului. Gazda amabila, pensiune curata, mobilata decent. Am fost si anul trecut si am revenit si anul acesta cu drag.

 863. Vila Aniela este o locatie de nota 10 in toate privintele. Curatenie, confort, amplasare (raul care trece prin curte), proprietari discreti si amabili, liniste, gradina si curtea frumos ingrijite, aranjamentele florale din toata locatia, atent selectate si care iti bucura ochii. Un sejur de neuitat. Sigur vom mai reveni.

 864. Friendly welcome, comfy beds, quiet room and clean.

 865. Am apreciat mult ospitalitatea gazdelor si promptitudinea cu care au raspuns solicitarilor noastre. Recomandam locatia si cu siguranta vom reveni aici cu placere!

 866. Curatenia,amabilitatea si solicitudinea personalului, locatia.Recomandam!!!!

 867. Pensiunea a fost ușor de localizat, gazda a fost foarte drăguță si ospitalieră chiar dacă am ajuns mai tarziu. Foarte curat si un plus pentru foisorul foarte frumos amenajat.

 868. A fost superb la hanul cu noroc, proprietarii au facut sâmbătă un foc de tabără și gogoși. A fost minunat. 🙂 revenim in vara.

 869. Un loc de relaxare superb,liniștit cu gazde primitoare, mîcare bună ,peisaje frumoase

 870. Mic dejun – bufet suedez, excelent. Liniste, in mijlocul naturii, departe de trafic si aglomeratie. Rustic. Preturi excelente la cazare si masa.

 871. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 872. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 873. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 874. Curtea e mare, gratarul e bine echipat, camerele sunt mari si curate

 875. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 876. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recepționer foarte drăgut

 877. Am remarcat cu mare placere curatenia din bucatarie! Este excelent echipata si pusa integral la dispozitia oaspetilor. Gazda este deosebit de prietenoasa si ospitaliera. Ne-a imprumutat inclusiv sanie pentru nepotei. Exista si loc de joaca pentru copii. Cei doi catei dragalasi sunt tovarasi nedespartiti…

 878. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 879. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 880. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 881. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 882. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 883. Superb! Personal, priveliste, locatie, mic dejun!

 884. Micul dejun foarte bun si indestulator! D-na foarte draguta si dornica sa ne fie totul pe plac camera mare,extrem de curata cu vedere la munte. o locatie superba!

 885. Personalul foarte amabil si micul dejun foarte bun. Camera curata, caldura si apa calda foarte ok.

 886. Am remarcat cu mare placere curatenia din bucatarie! Este excelent echipata si pusa integral la dispozitia oaspetilor. Gazda este deosebit de prietenoasa si ospitaliera. Ne-a imprumutat inclusiv sanie pentru nepotei. Exista si loc de joaca pentru copii. Cei doi catei dragalasi sunt tovarasi nedespartiti…

 887. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 888. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 889. ce mi-a placut: totul! cum intri, miroase a curat, e usor de gasit, ai parcare in curte, caldura, apa calda, salteaua e ortopedica (nu cum unii inchipuiti obisnuiti cu salteaua bunicii din pene de gaina au zis ca e incomoda). Pe langa asta, am avut si mic dejun tip bufet inclus. Raport calitate/pret: 10/10

 890. Curtea e mare, gratarul e bine echipat, camerele sunt mari si curate

 891. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 892. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 893. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 894. Gazda primitoare ,ne am bucurat că am fost primiti gratuit cu câinele . Curățenie în camera,la restaurant personal tânăr foarte amabil și atent ,preturile bune,iar priveliștea de la terasa superbă. A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Vom reveni .

 895. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 896. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 897. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 898. Locația, panorama spectaculoasa a Pietrei Craiului în spate și a Bucegilor în față. Liniștea, dacă ai camera spre spatele pensunii.

 899. Mi-a placut faptul a fost cald in cameră, amplasamentul cabanei și vederea extraordinara către munte.

 900. Liniste, aer curat pe terasa, gazde foarte amabile, priveliste frumoasa, bucatarie accesibila (lucru pe care l-am urmarit, avand copil mic, am dorit sa gatim special pentru el)

 901. micul dejun de exceptie,propietari extrem de atenti,oameni frumosi cu suflet mare.

 902. Proprietarul foarte atent la detalii,o gradina foarte frumoasa si un mic dejun bogat foarte bun

 903. Gazdele primitoare, loc frumos, confortabil, placut. Sper să ne vedem și la o vacanță următoare!

 904. Domnul Buzdugan (proprietarul ) este un om tare drăguț, glumeț si de omenie. Am avut foișor unde am putut sa facem grătar.

 905. Raportul preț-calitate a fost bun. Camera a fost spațioasă și curată.

 906. Gazde de nota 10, liniste noaptea, terasa si peisajul din spate, in general ok, recomand!

 907. Camere mari si spatioase,mancare excelenta,personal amabila si primitor,administratorul o persoana deosebita si prietenoasa! Nota 10 recomand

 908. Administratorul este o persoană amabilă și plăcută!!!! Mâncarea foarte bine pregătită!peisaj de vis

 909. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 910. Am remarcat cu mare placere curatenia din bucatarie! Este excelent echipata si pusa integral la dispozitia oaspetilor. Gazda este deosebit de prietenoasa si ospitaliera. Ne-a imprumutat inclusiv sanie pentru nepotei. Exista si loc de joaca pentru copii. Cei doi catei dragalasi sunt tovarasi nedespartiti…

 911. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 912. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 913. ce mi-a placut: totul! cum intri, miroase a curat, e usor de gasit, ai parcare in curte, caldura, apa calda, salteaua e ortopedica (nu cum unii inchipuiti obisnuiti cu salteaua bunicii din pene de gaina au zis ca e incomoda). Pe langa asta, am avut si mic dejun tip bufet inclus. Raport calitate/pret: 10/10

 914. Curtea e mare, gratarul e bine echipat, camerele sunt mari si curate

 915. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 916. O curte foarte frumoasa, cu multe flori si verdeata, pe malul raului. Gazda amabila, pensiune curata, mobilata decent. Am fost si anul trecut si am revenit si anul acesta cu drag.

 917. Vila Aniela este o locatie de nota 10 in toate privintele. Curatenie, confort, amplasare (raul care trece prin curte), proprietari discreti si amabili, liniste, gradina si curtea frumos ingrijite, aranjamentele florale din toata locatia, atent selectate si care iti bucura ochii. Un sejur de neuitat. Sigur vom mai reveni.

 918. Friendly welcome, comfy beds, quiet room and clean.

 919. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 920. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 921. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 922. Domnul Buzdugan (proprietarul ) este un om tare drăguț, glumeț si de omenie. Am avut foișor unde am putut sa facem grătar.

 923. Raportul preț-calitate a fost bun. Camera a fost spațioasă și curată.

 924. Gazde de nota 10, liniste noaptea, terasa si peisajul din spate, in general ok, recomand!

 925. micul dejun de exceptie,propietari extrem de atenti,oameni frumosi cu suflet mare.

 926. Proprietarul foarte atent la detalii,o gradina foarte frumoasa si un mic dejun bogat foarte bun

 927. Gazdele primitoare, loc frumos, confortabil, placut. Sper să ne vedem și la o vacanță următoare!

 928. Superb! Personal, priveliste, locatie, mic dejun!

 929. Micul dejun foarte bun si indestulator! D-na foarte draguta si dornica sa ne fie totul pe plac camera mare,extrem de curata cu vedere la munte. o locatie superba!

 930. Personalul foarte amabil si micul dejun foarte bun. Camera curata, caldura si apa calda foarte ok.

 931. ce mi-a placut: totul! cum intri, miroase a curat, e usor de gasit, ai parcare in curte, caldura, apa calda, salteaua e ortopedica (nu cum unii inchipuiti obisnuiti cu salteaua bunicii din pene de gaina au zis ca e incomoda). Pe langa asta, am avut si mic dejun tip bufet inclus. Raport calitate/pret: 10/10

 932. Curtea e mare, gratarul e bine echipat, camerele sunt mari si curate

 933. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 934. Foarte multumiti,camerele mari si spatioase,personalul amabil,mâncarea foarte buna,patronul foarte sociabil si amabil, recomand peisaj de vis

 935. Camere mari si spatioase,mancare excelenta,personal amabila si primitor,administratorul o persoana deosebita si prietenoasa! Nota 10 recomand

 936. Administratorul este o persoană amabilă și plăcută!!!! Mâncarea foarte bine pregătită!peisaj de vis

 937. Am remarcat cu mare placere curatenia din bucatarie! Este excelent echipata si pusa integral la dispozitia oaspetilor. Gazda este deosebit de prietenoasa si ospitaliera. Ne-a imprumutat inclusiv sanie pentru nepotei. Exista si loc de joaca pentru copii. Cei doi catei dragalasi sunt tovarasi nedespartiti…

 938. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 939. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 940. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 941. Am avut marea inspirație de a alege pensiunea „Kate House”, Moieciu de Jos. Pe lângă frumoasele peisaje aflate în vecinătatea vilei,am avut parte de o gazda absolut încântătoare care ne-a răsfățat cu bunătăți culinare de o mare finețe. Aranjamentele interioare, amprenta creativă a gazdei și curățenia impecabila, ne-au făcut să ne simțim minunat. Cu siguranță data viitoare vom reveni la pensiune. Felicitări !

 942. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 943. O curte foarte frumoasa, cu multe flori si verdeata, pe malul raului. Gazda amabila, pensiune curata, mobilata decent. Am fost si anul trecut si am revenit si anul acesta cu drag.

 944. Vila Aniela este o locatie de nota 10 in toate privintele. Curatenie, confort, amplasare (raul care trece prin curte), proprietari discreti si amabili, liniste, gradina si curtea frumos ingrijite, aranjamentele florale din toata locatia, atent selectate si care iti bucura ochii. Un sejur de neuitat. Sigur vom mai reveni.

 945. Friendly welcome, comfy beds, quiet room and clean.

 946. Superb! Personal, priveliste, locatie, mic dejun!

 947. Micul dejun foarte bun si indestulator! D-na foarte draguta si dornica sa ne fie totul pe plac camera mare,extrem de curata cu vedere la munte. o locatie superba!

 948. Personalul foarte amabil si micul dejun foarte bun. Camera curata, caldura si apa calda foarte ok.

 949. Locația superba, o curățenie exemplara, gazdele foarte primitoare, recomand!

 950. De cand calatoresc in lume,nu am gasit o proprietate careia sa ii dau nota 10. Aceasta chiar merita!!! Pentru inceput trebuie sa spun ca am fost un grup mai mare de prieteni. Si cand sunt multi oameni,e greu sa ii multumesti pe toti. Dar aici s-a putut. In primul rand camerele sunt curate,totul este nou(exact ca in poza). Proprietara de nota 20.Orice „mica nemultumire” se rezolva imediat si cu zambetul pe buze. Are o bucatarie comuna care este echipata corespunzator. Curtea este ingrijita,cu bancute,leagan,gratar si un loc special amenajat pentru copii. Ne-am simtit deosebit si sigur o sa revenim!!!

 951. Personalul foarte înțelegător Patul foarte confortabil Baia super curata