Cazare ieftina Pensiuni Braila

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în Brăila, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în Brăila, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în Brăila, România

Perla Neagră Lotus Spa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiune Heavens

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Reset Club

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Vila Nufarul

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Adriano

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Porto Franco Residence

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Mozaic

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

apartament bariera

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în Brăila, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Otilia si Floare Ciubuc din Garnicet, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Otilia si Floare Ciubuc din Garnicet, jud. ValceaCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 • Maxim si Marin Cusin din Batrani, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în Brăila, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Maxim si Marin Cusin din Batrani, jud. PrahovaCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 • Antoniu si Dorinel Stănculescu din Dragomir, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Antoniu si Dorinel Stănculescu din Dragomir, jud. BacauCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 • Evanghelina si Arian Chinezu din Sperieteni, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în Brăila, România!

  (Evanghelina si Arian Chinezu din Sperieteni, jud. DambovitaCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 • Emanuela si Amalia Loghin din Cheia, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în Brăila, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Emanuela si Amalia Loghin din Cheia, jud. ConstantaCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 • Iulia si Tiberiu Sârbu din Pertesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în Brăila, România.

  (Iulia si Tiberiu Sârbu din Pertesti, jud. ValceaCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 1. Design0ul, curatenia, vederea la Dunare, restaurantul si in general bunul gust si eleganta.

 2. Personal foarte amabil, mâncare delicioasa, hotel primitor!

 3. Camera foarte spatioasa, inaltimea peste asteptari. Salteaua patului de cea mai buna calitate, excelenta pentru somn si relaxare. Micul dejun foarte bogat cu produse de calitate.

 4. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 5. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 6. camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 7. O locatie ce satisface cele mai exigente gusturi. Felicitari! O recomand cu csldura.

 8. Totul la superlativ. Peste asteptari. M-as intoarce oricand la acest hotel.

 9. Un hotel ok p malul Dunarii. micul dejun e prestabilit .

 10. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 11. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 12. Este foarte curat apartamentul, paturile sunt confortabile. Proprietarul este foarte amabil, răspunzând prompt la solicitările noastre.

 13. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 14. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 15. Liniștea și intimitatea oferită de unitatea de cazare. Personalul foarte amabil și disponibil.

 16. Locatia, total noua pentru mine. Am facut miscare cutreierand de la hotel pe jos, facand miscare, atingandu-mi obiectivele. In oferta de mic dejun am gasit peste, lapte, fructe, branza, legume. Personalul foarte amabil. Curatenie exemplara, caldura. Mobilierul modern.

 17. Hotelul foarte accesibil, l-am gasit fara probleme utilizand google maps. Camera foarte curata, iar atmosfera linistitoare. Micul dejun inclus este variat, iar personalul orientat spre client.

 18. Camere decorate modern, spatioase. Locatia este OK.

 19. Ar trebui renovat la 4 stele pentru ca are cea msi făina poziție din Brăila asta ar fi bine

 20. Camera foarte curata si comfortabila, liniste, cald in camera, amplasarea centrala, parcare

 21. Hotel vechi,din perioada comunista, insa foarte bine intretinut in interior. Micul dejun a fost satisfacator, patul confortabil. Ca si localizare este pe malul Dunarii in spatele Prefecturii.

 22. Ar trebui renovat la 4 stele pentru ca are cea msi făina poziție din Brăila asta ar fi bine

 23. Camera foarte curata si comfortabila, liniste, cald in camera, amplasarea centrala, parcare

 24. Hotel vechi,din perioada comunista, insa foarte bine intretinut in interior. Micul dejun a fost satisfacator, patul confortabil. Ca si localizare este pe malul Dunarii in spatele Prefecturii.

 25. Localizarea… excelenta… în zona veche a orasului

 26. Design0ul, curatenia, vederea la Dunare, restaurantul si in general bunul gust si eleganta.

 27. Personal foarte amabil, mâncare delicioasa, hotel primitor!

 28. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 29. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 30. camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 31. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 32. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 33. Este foarte curat apartamentul, paturile sunt confortabile. Proprietarul este foarte amabil, răspunzând prompt la solicitările noastre.

 34. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 35. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 36. Liniștea și intimitatea oferită de unitatea de cazare. Personalul foarte amabil și disponibil.

 37. Locatia, total noua pentru mine. Am facut miscare cutreierand de la hotel pe jos, facand miscare, atingandu-mi obiectivele. In oferta de mic dejun am gasit peste, lapte, fructe, branza, legume. Personalul foarte amabil. Curatenie exemplara, caldura. Mobilierul modern.

 38. Hotelul foarte accesibil, l-am gasit fara probleme utilizand google maps. Camera foarte curata, iar atmosfera linistitoare. Micul dejun inclus este variat, iar personalul orientat spre client.

 39. Camere decorate modern, spatioase. Locatia este OK.

 40. Camerele spatioase cu picturile din Brăila veche pe pereti!

 41. Amplasarea, curatenia, confortul si… doamnele de la receptie ! De asemenea, ne-a incantat faptul ca am putut avea parcare langa hotel. Asta in ceea ce priveste hotelul. In privinta orasului, am fost incantati de obiectivele turistice, pe care le-am revazut cu incantare, de Dunare, de parcuri si de farmecul fantanilor, precum si de grandoarea vechilor cladiri (pacat ca foarte multe sunt ruine!) Nu in ultimul rand, merita apreciata latura dulce – patiseriile !!!

 42. The location is just a 3-minute walk from Traian Square, the heart-square of the town. Paintings on the walls are brilliant. It is a quiet, very clean place // Este la doar 3 minute de mers de centrul geometric al orașului – Piața Traian. Picturile de pe pereți sunt geniale, este un loc liniștit și foarte curat.

 43. Personalul foarte amabil și ospitalier, curățenia desăvârșită din cameră, cameristele discrete și eficiente, amplasarea deosebită, amenajarea (mobilă, tapet, tapițeria scaunelor) făcută cu bun gust, salteaua patului (încăpător, comod) foarte bună pentru un somn odihnitor.

 44. Camera mare, frumoasa, mobilata cu tot ce trebuie. Patul a fost foarte confortabil si in camera a fost cald si placut. Temperatura in camera se poate regla si individual (daca nu functioneaza caloriferele). Geamurile sunt mari si ofera o priveliste frumoasa asupra centrului Brailei, camera mea a avut priveliste spre fata hotelului. In camera exista un televizor lcd mare, perfect functionabil. Un plus pentru existenta prizelor langa pat. Internetul merge foarte bine. Baia este echipata cu tot ce este nevoie, inclusiv uscator de par. Parcarea este incapatoare. Hotelul este situat in mijlocul orasului.

 45. Fereastra foarte mare, pervazul lat…., loc ideal pentru cafeaua de dimineata, priveliște la oraș… Cameră spatioasa, cald…

 46. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 47. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 48. Georgina-silvia martie 7, 2019 at 2:32 am

  camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 49. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 50. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 51. Este foarte curat apartamentul, paturile sunt confortabile. Proprietarul este foarte amabil, răspunzând prompt la solicitările noastre.

 52. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 53. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 54. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 55. Locatia, total noua pentru mine. Am facut miscare cutreierand de la hotel pe jos, facand miscare, atingandu-mi obiectivele. In oferta de mic dejun am gasit peste, lapte, fructe, branza, legume. Personalul foarte amabil. Curatenie exemplara, caldura. Mobilierul modern.

 56. Hotelul foarte accesibil, l-am gasit fara probleme utilizand google maps. Camera foarte curata, iar atmosfera linistitoare. Micul dejun inclus este variat, iar personalul orientat spre client.

 57. Camere decorate modern, spatioase. Locatia este OK.

 58. Aer conditionat in sala de conferinte, desi hotelul era setat pe sistemul de caldura, ceea ce nu prea gasesti. Cei care fac prezentari stiu despre ce vorbesc.

 59. Ar trebui renovat la 4 stele pentru ca are cea msi făina poziție din Brăila asta ar fi bine

 60. Camera foarte curata si comfortabila, liniste, cald in camera, amplasarea centrala, parcare

 61. Saltea foarte buna pentru odihna Curat, spatios Locatie excelenta, aproape de Dunare Personal foarte amabil Mic dejun excelent Recomand cu incredere! Raport calitate/pret 10+

 62. Localizarea… excelenta… în zona veche a orasului

 63. Design0ul, curatenia, vederea la Dunare, restaurantul si in general bunul gust si eleganta.

 64. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 65. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 66. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 67. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 68. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 69. Locatia, excelenta. Dotarile au intrunit tot ceea ce isi doreste cineva aflat in vacanta. Propietarul a raspuns prompt la solicitari, cu foarte multa amabilitate. Multumesc pentru tot. Cu siguranta vom mai apela si alta data.

 70. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 71. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 72. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 73. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 74. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 75. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 76. foarte curat. mancare buna la mic dejun. am dormit foarte bine. as mai sta din nou aici fara regrete.

 77. Locatia, total noua pentru mine. Am facut miscare cutreierand de la hotel pe jos, facand miscare, atingandu-mi obiectivele. In oferta de mic dejun am gasit peste, lapte, fructe, branza, legume. Personalul foarte amabil. Curatenie exemplara, caldura. Mobilierul modern.

 78. Hotelul foarte accesibil, l-am gasit fara probleme utilizand google maps. Camera foarte curata, iar atmosfera linistitoare. Micul dejun inclus este variat, iar personalul orientat spre client.

 79. Aer conditionat in sala de conferinte, desi hotelul era setat pe sistemul de caldura, ceea ce nu prea gasesti. Cei care fac prezentari stiu despre ce vorbesc.

 80. Ar trebui renovat la 4 stele pentru ca are cea msi făina poziție din Brăila asta ar fi bine

 81. Camera foarte curata si comfortabila, liniste, cald in camera, amplasarea centrala, parcare

 82. A fost foarte frumos.Locatia este foarte linistita si personalul prietenos.

 83. Mi-a depasit asteptarile.Personalul foarte prietenos si mancarea foarte buna la niste preturi foarte scazute.

 84. În primul rând, un raport calitate preț excelent. Personal amabil. Varietatea mâncării nu e una foarte mare, dar se mănâncă foarte bine la prețuri excelente. Pe scurt, am găsit ceea ce căutam. Cu siguranță voi reveni! PS. Recomand mititeii!

 85. Totul a fost in regula :curățenia merita aprecieri speciale!

 86. Saltea foarte buna pentru odihna Curat, spatios Locatie excelenta, aproape de Dunare Personal foarte amabil Mic dejun excelent Recomand cu incredere! Raport calitate/pret 10+

 87. Localizarea… excelenta… în zona veche a orasului

 88. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 89. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 90. Sehr nette Vermieter! Sehr hilfsbereit. Unterkunft sehr sauber und liegt leicht versteckt! Angenehm und schön zum erholen.

 91. Totul!!!! Oameni, servicii și locație deosebita!!!

 92. Mâncarea la restaurantul lor este foarte buna Apartamentul foarte spațios , utilat cu tot ce trebuie Foarte curat

 93. Cel mai bun hotel la care am stat vreodata. Personal excepțional, managerul hotelului, o doamnă foarte înțelegătoare, care ne-a primit cu căldură. Curățenia, serviciile, mancarea, totul de nota 20. Daca veniti la Brăila, asta e locul perfect! Mulțumim din suflet personalului si va dorim numai bine😍

 94. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 95. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 96. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 97. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 98. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 99. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 100. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 101. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 102. Georgina-silvia martie 30, 2019 at 10:42 pm

  camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 103. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 104. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 105. Locatia, excelenta. Dotarile au intrunit tot ceea ce isi doreste cineva aflat in vacanta. Propietarul a raspuns prompt la solicitari, cu foarte multa amabilitate. Multumesc pentru tot. Cu siguranta vom mai apela si alta data.

 106. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 107. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 108. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 109. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 110. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 111. Sehr nette Vermieter! Sehr hilfsbereit. Unterkunft sehr sauber und liegt leicht versteckt! Angenehm und schön zum erholen.

 112. Totul!!!! Oameni, servicii și locație deosebita!!!

 113. Mâncarea la restaurantul lor este foarte buna Apartamentul foarte spațios , utilat cu tot ce trebuie Foarte curat

 114. Cel mai bun hotel la care am stat vreodata. Personal excepțional, managerul hotelului, o doamnă foarte înțelegătoare, care ne-a primit cu căldură. Curățenia, serviciile, mancarea, totul de nota 20. Daca veniti la Brăila, asta e locul perfect! Mulțumim din suflet personalului si va dorim numai bine😍

 115. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 116. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 117. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 118. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 119. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 120. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 121. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 122. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 123. Georgina-silvia aprilie 3, 2019 at 11:44 am

  camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 124. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 125. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 126. Locatia, excelenta. Dotarile au intrunit tot ceea ce isi doreste cineva aflat in vacanta. Propietarul a raspuns prompt la solicitari, cu foarte multa amabilitate. Multumesc pentru tot. Cu siguranta vom mai apela si alta data.

 127. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 128. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 129. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 130. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 131. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 132. Sehr nette Vermieter! Sehr hilfsbereit. Unterkunft sehr sauber und liegt leicht versteckt! Angenehm und schön zum erholen.

 133. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 134. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 135. Totul!!!! Oameni, servicii și locație deosebita!!!

 136. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 137. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 138. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 139. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 140. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 141. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 142. Hotel foarte dragut, camere mici dar cochete, personal foarte amabil

 143. Confortul oferit, priveliștea, curățenia, aerul de butique hotel.

 144. Totul a fost in regula :curățenia merita aprecieri speciale!

 145. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 146. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 147. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 148. Hotel foarte dragut, camere mici dar cochete, personal foarte amabil

 149. Confortul oferit, priveliștea, curățenia, aerul de butique hotel.

 150. Totul a fost in regula :curățenia merita aprecieri speciale!

 151. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 152. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 153. camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 154. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 155. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 156. Locatia, excelenta. Dotarile au intrunit tot ceea ce isi doreste cineva aflat in vacanta. Propietarul a raspuns prompt la solicitari, cu foarte multa amabilitate. Multumesc pentru tot. Cu siguranta vom mai apela si alta data.

 157. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 158. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 159. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 160. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 161. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 162. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 163. Curățenie, mic dejin bufet foarte bun, căldura, personal amabil.

 164. Conditii excelente. Mult pentru ce ti-ai putea imagina sa gasesti intr-un oras mic si saracacios ca Braila

 165. Camera arata bine, mobilier nou, modern, curat. Restaurant cu mancare ok si la gust si la pret.

 166. Tot ne-a placut Personal.mancare.curatenie Totul

 167. Micul dejun, la cerere, a fost de post. Patul foarte confortabil. Culorile din camera foarte relaxante.

 168. Vederea spre Dunare; curatenia; amenajarea interioara hol, restaurant

 169. Pat confortabil. Camera mare. mic dejun suficient de variant si calitativ. Finisaje din lemn foarte elegante. Locuri de parcare suficiente.

 170. -zona linistita entrala -parcare -curatenie -camera confortabila la raport pret calitate ok.

 171. camera curata si spatioasa, amabilitatea personalului

 172. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 173. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 174. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 175. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 176. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 177. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 178. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 179. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 180. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 181. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 182. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 183. Sehr nette Vermieter! Sehr hilfsbereit. Unterkunft sehr sauber und liegt leicht versteckt! Angenehm und schön zum erholen.

 184. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 185. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 186. Georgina-silvia mai 3, 2019 at 4:05 pm

  camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 187. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 188. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 189. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 190. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 191. Gabrielmarius mai 3, 2019 at 4:05 pm

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 192. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 193. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 194. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 195. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 196. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 197. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 198. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 199. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 200. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 201. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 202. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 203. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 204. Sehr nette Vermieter! Sehr hilfsbereit. Unterkunft sehr sauber und liegt leicht versteckt! Angenehm und schön zum erholen.

 205. Totul a fost deosebit, începând cu amplasarea foarte aproape de centru și de promenadă pe malul Dunării, continuând cu amabilitatea doamnei de la recepție care ne-a explicat cum putem ajunge la principalele atracții din Brăila și nu în ultimul rând frumusețea hotelului in sine: spațios, curat, decorat cu mult gust. Restaurantul și holul sunt adevărate bijuterii!

 206. micul dejun ar trebui imbunatatit un pic si diversificat .in rest totul a fost ok. recomand cu caldura acest hotel .

 207. Tot ne-a placut Personal.mancare.curatenie Totul

 208. Da, asa arata un hotel de 3 stele, un exemplu pentru ceilalti hotelieri din Romania.Totul a fost exact ca in descriere, camera curata, baia la fel, micul dejun diversificat.Recomand cu incredere.

 209. Curatenie. Mic dejun bun. Cafeaua. Personal amabil.

 210. Curățenie, mic dejin bufet foarte bun, căldura, personal amabil.

 211. Personalul foarte drăguț iar la restaurant o mâncare super!

 212. Este căldură, curat, raportul calitate preț foarte bun

 213. A fost important ca am avut aer conditionat,pentru ca temperatura exterioara a fost destul de ridicata.

 214. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 215. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 216. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 217. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 218. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 219. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 220. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 221. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 222. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 223. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 224. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 225. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 226. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 227. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 228. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 229. Totul a fost deosebit, începând cu amplasarea foarte aproape de centru și de promenadă pe malul Dunării, continuând cu amabilitatea doamnei de la recepție care ne-a explicat cum putem ajunge la principalele atracții din Brăila și nu în ultimul rând frumusețea hotelului in sine: spațios, curat, decorat cu mult gust. Restaurantul și holul sunt adevărate bijuterii!

 230. micul dejun ar trebui imbunatatit un pic si diversificat .in rest totul a fost ok. recomand cu caldura acest hotel .

 231. Tot ne-a placut Personal.mancare.curatenie Totul

 232. Personalul a fost foarte receptiv la nevoile noastre. Camera a fost curata, iar pt ca am avut camera tripla am avut 3 pilote. Asta mi a placut tare mult. Micul dejun a fost suficient chiar si pt noi care nu mancam carne. Cu siguranta ne vom intoarce si anul viitor.

 233. Da, asa arata un hotel de 3 stele, un exemplu pentru ceilalti hotelieri din Romania.Totul a fost exact ca in descriere, camera curata, baia la fel, micul dejun diversificat.Recomand cu incredere.

 234. Curatenie. Mic dejun bun. Cafeaua. Personal amabil.

 235. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 236. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 237. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 238. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 239. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 240. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 241. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 242. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 243. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 244. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 245. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 246. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 247. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 248. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 249. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 250. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 251. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 252. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 253. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 254. Gabrielmarius mai 15, 2019 at 12:20 pm

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 255. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 256. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 257. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 258. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 259. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 260. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 261. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 262. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 263. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 264. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 265. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 266. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 267. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 268. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 269. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 270. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 271. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 272. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 273. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 274. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 275. Gabrielmarius mai 18, 2019 at 12:47 pm

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 276. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 277. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 278. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 279. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 280. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 281. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 282. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 283. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 284. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 285. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 286. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 287. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 288. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 289. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 290. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 291. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 292. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 293. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 294. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 295. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 296. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 297. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 298. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 299. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 300. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 301. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 302. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 303. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 304. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 305. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 306. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 307. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 308. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 309. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 310. – camera mare si luminoasa ( family room ); – mic dejun bogat si diversificat; – ff curat si ingrijit; – mancarea de la restaurant super delicioasa si f bine gatita; – locatie linistita, vedere spre Dunare; – staff foarte prietenos si comunicativ.

 311. Poziția, avea vedere către Dunăre, curățenia, restaurantul. Recomand călduros. Păcat de oraș, are o proporție de monumente istorice extraordinar de mare, nici Bucureștiul nu cred ca are atâtea, dar sunt lăsate în paragină când sunt efectiv niște bijuterii. Păcat.

 312. Confortabil, foarte curat, cochet, parcare excelenta, iar personalul super amabil. La receptie am fost intampinati calduros si ni s-a raspuns cu multa disponibilitate la intrebarile si doleantele noastre.

 313. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 314. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 315. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 316. Amenajarile interioare arata foarte bine, imbinarea dintre stilul interbelic si cel modern fiind, in general, reusita.

 317. Pat confortabil. Camera mare. mic dejun suficient de variant si calitativ. Finisaje din lemn foarte elegante. Locuri de parcare suficiente.

 318. -zona linistita entrala -parcare -curatenie -camera confortabila la raport pret calitate ok.

 319. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 320. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 321. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 322. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 323. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 324. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 325. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 326. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 327. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 328. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 329. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 330. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 331. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 332. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 333. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 334. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 335. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 336. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 337. Micul dejun bun,locatia foarte buna aproape de faleza si centru.

 338. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 339. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 340. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 341. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 342. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 343. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 344. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 345. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 346. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 347. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 348. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 349. Am mai fost cazat în această locație și nici nu m-am gândit să mă cazez in altă parte ! Voi reveni mereu cu plăcere !

 350. Liftul vine foarte repede. Am avut acces la terasă cu vedere la Dunăre. Baie cu cadă. Semnal TV foarte bun. Semnal internet foarte bun. Aer condiționat funcționează foarte bine. Minibar dotat. Parcare. Amplasare.

 351. Mic dejun destul de bun, personalul foarte amabil, curatenie la superlativ, preturi ok la restaurant, mancare proaspat gatita, amplasarea hotelului excelenta conform denumirii: BELVEDERE

 352. Este situat aproape de gara, pe bulevardul principal.

 353. Personalul a fost foarte receptiv la nevoile noastre. Camera a fost curata, iar pt ca am avut camera tripla am avut 3 pilote. Asta mi a placut tare mult. Micul dejun a fost suficient chiar si pt noi care nu mancam carne. Cu siguranta ne vom intoarce si anul viitor.

 354. Da, asa arata un hotel de 3 stele, un exemplu pentru ceilalti hotelieri din Romania.Totul a fost exact ca in descriere, camera curata, baia la fel, micul dejun diversificat.Recomand cu incredere.

 355. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 356. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 357. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 358. Micul dejun bun,locatia foarte buna aproape de faleza si centru.

 359. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 360. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 361. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 362. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 363. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 364. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 365. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 366. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 367. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 368. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 369. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 370. O foarte mare curatenie in garsoniera ,dispune de aer conditionat si un pat super confortabil. Bucătăria foarte mare aranjată modern cu tot ce ai nevoie pentru ati pregăti hrana. Proprietarul un om cumsecade a venit după mine la gară si ma condus la apartament. Este un om calm , linistit si dispus sa te ajute in orice moment . Recomand !

 371. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 372. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 373. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 374. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 375. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 376. Micul dejun bun,locatia foarte buna aproape de faleza si centru.

 377. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 378. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 379. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 380. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 381. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 382. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 383. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 384. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 385. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 386. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 387. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 388. O foarte mare curatenie in garsoniera ,dispune de aer conditionat si un pat super confortabil. Bucătăria foarte mare aranjată modern cu tot ce ai nevoie pentru ati pregăti hrana. Proprietarul un om cumsecade a venit după mine la gară si ma condus la apartament. Este un om calm , linistit si dispus sa te ajute in orice moment . Recomand !

 389. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 390. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 391. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 392. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 393. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 394. e ok, nu exista instructiuni de folosire aer conditionat

 395. Excelent in Heavens. Mancare foarte buna si diversificata. Deservire ireprosabila la terasa si restaurant. Preturi accesibile. Curatenie si dotare in camare, mai ceva ca in hoteluiri de 5* Foarte multumiti! RECOMAND !

 396. Micul dejun bun,locatia foarte buna aproape de faleza si centru.

 397. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 398. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 399. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 400. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 401. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 402. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 403. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 404. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 405. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 406. Personalul dragut, localizarea langa Politia municipala si norocul de-a fi gasit un loc liber in parcare…Totul e de trei stele jumate A fost ff ok baia cu robinetii si chiuveta noua.

 407. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 408. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 409. O foarte mare curatenie in garsoniera ,dispune de aer conditionat si un pat super confortabil. Bucătăria foarte mare aranjată modern cu tot ce ai nevoie pentru ati pregăti hrana. Proprietarul un om cumsecade a venit după mine la gară si ma condus la apartament. Este un om calm , linistit si dispus sa te ajute in orice moment . Recomand !

 410. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 411. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 412. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 413. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 414. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 415. e ok, nu exista instructiuni de folosire aer conditionat

 416. Excelent in Heavens. Mancare foarte buna si diversificata. Deservire ireprosabila la terasa si restaurant. Preturi accesibile. Curatenie si dotare in camare, mai ceva ca in hoteluiri de 5* Foarte multumiti! RECOMAND !

 417. Micul dejun bun,locatia foarte buna aproape de faleza si centru.

 418. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 419. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 420. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 421. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 422. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 423. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 424. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 425. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 426. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 427. personal amabil si atitudine pro cazarea buna manacarea foarte buna la fel si servirea recomand

 428. Personalul dragut, localizarea langa Politia municipala si norocul de-a fi gasit un loc liber in parcare…Totul e de trei stele jumate A fost ff ok baia cu robinetii si chiuveta noua.

 429. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 430. O foarte mare curatenie in garsoniera ,dispune de aer conditionat si un pat super confortabil. Bucătăria foarte mare aranjată modern cu tot ce ai nevoie pentru ati pregăti hrana. Proprietarul un om cumsecade a venit după mine la gară si ma condus la apartament. Este un om calm , linistit si dispus sa te ajute in orice moment . Recomand !

 431. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 432. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 433. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 434. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 435. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 436. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 437. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 438. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 439. Foarte bine amplasat, in zona veche. Camera curata, confortabila.

 440. e ok, nu exista instructiuni de folosire aer conditionat

 441. Excelent in Heavens. Mancare foarte buna si diversificata. Deservire ireprosabila la terasa si restaurant. Preturi accesibile. Curatenie si dotare in camare, mai ceva ca in hoteluiri de 5* Foarte multumiti! RECOMAND !

 442. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 443. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 444. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 445. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 446. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 447. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 448. este foarte curat,mobilat frumos,personal foarte amabil,pretul corect,vedere frumoasa(de la restaurant) catre fluviul Dunarea.

 449. pentru micul dejun nota 2 din max 5 excelent. Saracacios si cu vesela sparta. Amplasarea langa Dunare este punctul forte

 450. Este o clădire tradițională in Brăila unde , personal, rezerv de peste 25 de ani.

 451. Un ambient deosebit Un hotel de foarte buna calitate

 452. Locatie minunata, camere spatioase, paturi confortabile, curatenie, personal amabil. Felicitari !

 453. Un hotel proaspat renovat in centrul vechi al Brailei, modern si clasic in acelas timp, care vrea sa recreeze atmosfera boema din trecut. Micul dejun este ok. Personalul este foarte amabil. Locatia este excelenta, are locuri de parcare suficiente, exista bicilete disponibile pentru plimbari pe faleza sa prin oras (pentru cei mai curajosi), o terasa moderna etc .

 454. Spațiu mare pentru suita premium. Ideal pentru o familie cu doi copii.

 455. Este situat aproape de gara, pe bulevardul principal.

 456. Personalul a fost foarte receptiv la nevoile noastre. Camera a fost curata, iar pt ca am avut camera tripla am avut 3 pilote. Asta mi a placut tare mult. Micul dejun a fost suficient chiar si pt noi care nu mancam carne. Cu siguranta ne vom intoarce si anul viitor.

 457. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 458. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 459. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 460. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 461. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 462. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 463. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 464. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 465. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 466. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 467. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 468. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 469. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 470. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 471. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 472. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 473. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 474. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 475. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 476. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 477. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 478. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 479. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 480. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 481. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 482. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 483. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 484. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 485. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 486. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 487. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 488. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 489. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 490. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 491. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 492. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 493. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 494. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 495. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 496. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 497. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 498. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 499. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 500. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 501. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 502. Locatia este satisfacatoare si micul dejun bunicel .

 503. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 504. Curățenie. Confort. Atmosferă plăcută. Personal foarte amabil. Mic dejun gustos – 4 variante (1 vegetarian).

 505. O foarte mare curatenie in garsoniera ,dispune de aer conditionat si un pat super confortabil. Bucătăria foarte mare aranjată modern cu tot ce ai nevoie pentru ati pregăti hrana. Proprietarul un om cumsecade a venit după mine la gară si ma condus la apartament. Este un om calm , linistit si dispus sa te ajute in orice moment . Recomand !

 506. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 507. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 508. Gazda ne-a predat apartamentul repede. Camere mari. Nu pot spune nimic despre aerul conditionat pentru ca nu am fost nevoiti sa-l utilizam.

 509. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 510. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 511. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 512. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 513. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 514. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 515. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 516. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 517. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 518. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 519. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 520. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 521. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 522. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 523. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 524. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 525. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 526. Locatia este satisfacatoare si micul dejun bunicel .

 527. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 528. Curățenie. Confort. Atmosferă plăcută. Personal foarte amabil. Mic dejun gustos – 4 variante (1 vegetarian).

 529. Locatie este aproape centrul (” inima „) orasului , pe o raza de 500 m sunt piete, magazine, teatru, muzee, galerii de arta, parcul orasului, portul si faleza Dunarii, primaria, celebrele fantani cinetice Apartamentul este modern si confortabil, denota bun gust si stil, spatios si foarte practic, utilat si familiar. Patul este king size,.tv Samsung cu diagonala mare, wi-fi cu semnal puternic ,confortul este la nivel inalt, totul este la superlativ! Proprietarii sunt un cuplu tanar, educat si foarte amabil,gata oricând sa ajute, foarte discreti si indatoritori, a fost o placere sa relationam, recomandam cu caldura si incredere! Cu multumirile de rigoare acordam nota 10!! Cu stima, Lucian si Mihaela Marinescu,

 530. O foarte mare curatenie in garsoniera ,dispune de aer conditionat si un pat super confortabil. Bucătăria foarte mare aranjată modern cu tot ce ai nevoie pentru ati pregăti hrana. Proprietarul un om cumsecade a venit după mine la gară si ma condus la apartament. Este un om calm , linistit si dispus sa te ajute in orice moment . Recomand !

 531. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 532. Gazda ne-a predat apartamentul repede. Camere mari. Nu pot spune nimic despre aerul conditionat pentru ca nu am fost nevoiti sa-l utilizam.

 533. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 534. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 535. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 536. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 537. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 538. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 539. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 540. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 541. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 542. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 543. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 544. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 545. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 546. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 547. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 548. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 549. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 550. Locatia este satisfacatoare si micul dejun bunicel .

 551. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 552. Curățenie. Confort. Atmosferă plăcută. Personal foarte amabil. Mic dejun gustos – 4 variante (1 vegetarian).

 553. Totul arata exact, daca nu chiar mai bine, decat in poze. Aprtamentul este foarte curat, are toate facilitatile necesare. In plus, cafea si bomboane. Locuri de parcare se gasesc in apropierea imobilului. Ne.am simtit ca acasa.

 554. Locatie este aproape centrul (” inima „) orasului , pe o raza de 500 m sunt piete, magazine, teatru, muzee, galerii de arta, parcul orasului, portul si faleza Dunarii, primaria, celebrele fantani cinetice Apartamentul este modern si confortabil, denota bun gust si stil, spatios si foarte practic, utilat si familiar. Patul este king size,.tv Samsung cu diagonala mare, wi-fi cu semnal puternic ,confortul este la nivel inalt, totul este la superlativ! Proprietarii sunt un cuplu tanar, educat si foarte amabil,gata oricând sa ajute, foarte discreti si indatoritori, a fost o placere sa relationam, recomandam cu caldura si incredere! Cu multumirile de rigoare acordam nota 10!! Cu stima, Lucian si Mihaela Marinescu,

 555. O foarte mare curatenie in garsoniera ,dispune de aer conditionat si un pat super confortabil. Bucătăria foarte mare aranjată modern cu tot ce ai nevoie pentru ati pregăti hrana. Proprietarul un om cumsecade a venit după mine la gară si ma condus la apartament. Este un om calm , linistit si dispus sa te ajute in orice moment . Recomand !

 556. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 557. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 558. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 559. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 560. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 561. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 562. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 563. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 564. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 565. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 566. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 567. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 568. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 569. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 570. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 571. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 572. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 573. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 574. Locatia este satisfacatoare si micul dejun bunicel .

 575. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 576. Curățenie. Confort. Atmosferă plăcută. Personal foarte amabil. Mic dejun gustos – 4 variante (1 vegetarian).

 577. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 578. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 579. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 580. Faptul ca gazda a fost intelegatoare si am reusit sa facem check -in l cu ceva timp inainte de ora stabilita.

 581. Totul arata exact, daca nu chiar mai bine, decat in poze. Aprtamentul este foarte curat, are toate facilitatile necesare. In plus, cafea si bomboane. Locuri de parcare se gasesc in apropierea imobilului. Ne.am simtit ca acasa.

 582. Locatie este aproape centrul (” inima „) orasului , pe o raza de 500 m sunt piete, magazine, teatru, muzee, galerii de arta, parcul orasului, portul si faleza Dunarii, primaria, celebrele fantani cinetice Apartamentul este modern si confortabil, denota bun gust si stil, spatios si foarte practic, utilat si familiar. Patul este king size,.tv Samsung cu diagonala mare, wi-fi cu semnal puternic ,confortul este la nivel inalt, totul este la superlativ! Proprietarii sunt un cuplu tanar, educat si foarte amabil,gata oricând sa ajute, foarte discreti si indatoritori, a fost o placere sa relationam, recomandam cu caldura si incredere! Cu multumirile de rigoare acordam nota 10!! Cu stima, Lucian si Mihaela Marinescu,

 583. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 584. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 585. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 586. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 587. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 588. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 589. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 590. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 591. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 592. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 593. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 594. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 595. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 596. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 597. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 598. Locatia este satisfacatoare si micul dejun bunicel .

 599. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 600. Curățenie. Confort. Atmosferă plăcută. Personal foarte amabil. Mic dejun gustos – 4 variante (1 vegetarian).

 601. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 602. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 603. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 604. Faptul ca gazda a fost intelegatoare si am reusit sa facem check -in l cu ceva timp inainte de ora stabilita.

 605. Totul arata exact, daca nu chiar mai bine, decat in poze. Aprtamentul este foarte curat, are toate facilitatile necesare. In plus, cafea si bomboane. Locuri de parcare se gasesc in apropierea imobilului. Ne.am simtit ca acasa.

 606. Locatie este aproape centrul (” inima „) orasului , pe o raza de 500 m sunt piete, magazine, teatru, muzee, galerii de arta, parcul orasului, portul si faleza Dunarii, primaria, celebrele fantani cinetice Apartamentul este modern si confortabil, denota bun gust si stil, spatios si foarte practic, utilat si familiar. Patul este king size,.tv Samsung cu diagonala mare, wi-fi cu semnal puternic ,confortul este la nivel inalt, totul este la superlativ! Proprietarii sunt un cuplu tanar, educat si foarte amabil,gata oricând sa ajute, foarte discreti si indatoritori, a fost o placere sa relationam, recomandam cu caldura si incredere! Cu multumirile de rigoare acordam nota 10!! Cu stima, Lucian si Mihaela Marinescu,

 607. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 608. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 609. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 610. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 611. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 612. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 613. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 614. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 615. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 616. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 617. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 618. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 619. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 620. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 621. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 622. Locatia este satisfacatoare si micul dejun bunicel .

 623. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 624. Curățenie. Confort. Atmosferă plăcută. Personal foarte amabil. Mic dejun gustos – 4 variante (1 vegetarian).

 625. Faptul ca gazda a fost intelegatoare si am reusit sa facem check -in l cu ceva timp inainte de ora stabilita.

 626. Totul arata exact, daca nu chiar mai bine, decat in poze. Aprtamentul este foarte curat, are toate facilitatile necesare. In plus, cafea si bomboane. Locuri de parcare se gasesc in apropierea imobilului. Ne.am simtit ca acasa.

 627. Locatie este aproape centrul (” inima „) orasului , pe o raza de 500 m sunt piete, magazine, teatru, muzee, galerii de arta, parcul orasului, portul si faleza Dunarii, primaria, celebrele fantani cinetice Apartamentul este modern si confortabil, denota bun gust si stil, spatios si foarte practic, utilat si familiar. Patul este king size,.tv Samsung cu diagonala mare, wi-fi cu semnal puternic ,confortul este la nivel inalt, totul este la superlativ! Proprietarii sunt un cuplu tanar, educat si foarte amabil,gata oricând sa ajute, foarte discreti si indatoritori, a fost o placere sa relationam, recomandam cu caldura si incredere! Cu multumirile de rigoare acordam nota 10!! Cu stima, Lucian si Mihaela Marinescu,

 628. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 629. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 630. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 631. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 632. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 633. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 634. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 635. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 636. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 637. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 638. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 639. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 640. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 641. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 642. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 643. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 644. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 645. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 646. Locatia este satisfacatoare si micul dejun bunicel .

 647. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 648. Curățenie. Confort. Atmosferă plăcută. Personal foarte amabil. Mic dejun gustos – 4 variante (1 vegetarian).

 649. Avand in vedere ca de aceasta data am rezervat apartamentul si pentru bussines si pentru relaxare, consideram ca spatiul si facilitatile au fost perfecte pentru nevoile noastre. Va multumim inca o data pentru amabilitate!

 650. Faptul ca gazda a fost intelegatoare si am reusit sa facem check -in l cu ceva timp inainte de ora stabilita.

 651. Totul arata exact, daca nu chiar mai bine, decat in poze. Aprtamentul este foarte curat, are toate facilitatile necesare. In plus, cafea si bomboane. Locuri de parcare se gasesc in apropierea imobilului. Ne.am simtit ca acasa.

 652. + Apartament extrem de spatios, camere (dormitoare) mari, cu multe spatii de depozitare; + Curatenia : Lenjerii/prosoape curate, apartamentul era f. ok pregatit, desi am avut sejur doar de 1 noapte; + Utilat cu tot cea ce este nevoie : Frigider/Congelator mari, cuptor microunde, aragaz, fier de calcat, TV in toate camerele, etc.; + Zona ok, linistita, aproape de centru, acces facil catre orice destinatie; + Comunicarea ok cu proprietarul;

 653. Gazda ne-a predat apartamentul repede. Camere mari. Nu pot spune nimic despre aerul conditionat pentru ca nu am fost nevoiti sa-l utilizam.

 654. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 655. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 656. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 657. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 658. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 659. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 660. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 661. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 662. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 663. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 664. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 665. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 666. Беше прекрасно,за втори път отсядаме в хотела.Местоположението е отлично за пътуващи-на тихо място близо до търговския център.Закуската е добра,кафето също.

 667. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 668. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 669. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 670. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 671. Curățenie. Confort. Atmosferă plăcută. Personal foarte amabil. Mic dejun gustos – 4 variante (1 vegetarian).

 672. personal amabil si atitudine pro cazarea buna manacarea foarte buna la fel si servirea recomand

 673. Avand in vedere ca de aceasta data am rezervat apartamentul si pentru bussines si pentru relaxare, consideram ca spatiul si facilitatile au fost perfecte pentru nevoile noastre. Va multumim inca o data pentru amabilitate!

 674. Faptul ca gazda a fost intelegatoare si am reusit sa facem check -in l cu ceva timp inainte de ora stabilita.

 675. Totul arata exact, daca nu chiar mai bine, decat in poze. Aprtamentul este foarte curat, are toate facilitatile necesare. In plus, cafea si bomboane. Locuri de parcare se gasesc in apropierea imobilului. Ne.am simtit ca acasa.

 676. + Apartament extrem de spatios, camere (dormitoare) mari, cu multe spatii de depozitare; + Curatenia : Lenjerii/prosoape curate, apartamentul era f. ok pregatit, desi am avut sejur doar de 1 noapte; + Utilat cu tot cea ce este nevoie : Frigider/Congelator mari, cuptor microunde, aragaz, fier de calcat, TV in toate camerele, etc.; + Zona ok, linistita, aproape de centru, acces facil catre orice destinatie; + Comunicarea ok cu proprietarul;

 677. Gazda ne-a predat apartamentul repede. Camere mari. Nu pot spune nimic despre aerul conditionat pentru ca nu am fost nevoiti sa-l utilizam.

 678. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 679. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 680. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 681. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 682. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 683. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 684. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 685. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 686. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 687. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 688. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 689. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 690. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 691. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 692. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 693. Беше прекрасно,за втори път отсядаме в хотела.Местоположението е отлично за пътуващи-на тихо място близо до търговския център.Закуската е добра,кафето също.

 694. Pensiunea este amplasată chiar în centrul orașului, pe o stradă liniștită. Curățenia a fost exemlară. Fiind cu nepotul de 1 an și 8 luni, curios și jucăuș, am putut vedea și podeaua de sub covor, care nu avea fir de praf. Încăperile mari și atmosferă caldă. În meniu erau 5 tipuri de mic dejun. Micul dejun a fost pregătit pe loc și a fost foarte gustos. Omleta cu șuncă și cașcaval a fost „the best”. Se putea mânca și la prânz. Totul era preparat pe loc și s-au simțit produsele proaspete, iar mâncarea foarte gustoasă.

 695. Locatia este satisfacatoare si micul dejun bunicel .

 696. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 697. + Apartament extrem de spatios, camere (dormitoare) mari, cu multe spatii de depozitare; + Curatenia : Lenjerii/prosoape curate, apartamentul era f. ok pregatit, desi am avut sejur doar de 1 noapte; + Utilat cu tot cea ce este nevoie : Frigider/Congelator mari, cuptor microunde, aragaz, fier de calcat, TV in toate camerele, etc.; + Zona ok, linistita, aproape de centru, acces facil catre orice destinatie; + Comunicarea ok cu proprietarul;

 698. Gazda ne-a predat apartamentul repede. Camere mari. Nu pot spune nimic despre aerul conditionat pentru ca nu am fost nevoiti sa-l utilizam.

 699. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 700. Mi-a plăcut apartamentul pentru că este frumos amenajat, ai toate utilitățile necesare unui sejur reușit, iar proprietarul a avut răbdare să îi răspund la telefon, deși timp de 3 ore nu am avut semnal. Am apreciat. Recomand!

 701. Avand in vedere ca de aceasta data am rezervat apartamentul si pentru bussines si pentru relaxare, consideram ca spatiul si facilitatile au fost perfecte pentru nevoile noastre. Va multumim inca o data pentru amabilitate!

 702. Faptul ca gazda a fost intelegatoare si am reusit sa facem check -in l cu ceva timp inainte de ora stabilita.

 703. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 704. Linistea care va fi apreciata mai ales de catre cei ce traiesc intr-un loc aglomerat. Pentru cei interesati, impachetarile cu faimosul nămol din lacul situat la câțiva metri si concesionat de către proprietari. Copiii mei au apreciat prietenia cateilor însă că urmare a prezentei acestora am plecat cu vreo 2 puricei… Datorită faptului că semnalul la telefon este foarte slab iar conexiunea la internetul aproape imposibilă, am fost nevoiți să petrecem timpul in familie jucând badminton, remi, biliard si tenis de masă ( instrumentele puse la dispoziție de către proprietari) Doamna Flori foarte discretă si amabilă, domnul George mult prea interesat de beneficiile materiale.

 705. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 706. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 707. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 708. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 709. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 710. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 711. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 712. La parterul locatiei este pizzerie proprie. Vis-a-vis este un service auto f competent. In apropiere este Kaufland.

 713. M-am simțit confortabil la pensiune și voi mai reveni , cu siguranță.

 714. A fost o locație liniștită și rustica A fost ceva romantic și frumos O pensiune de nota 10 și fac o pizza super bun O sa recomand aceasta locație Și am sa mai vin la Pensiunea Adriano

 715. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 716. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 717. Беше прекрасно,за втори път отсядаме в хотела.Местоположението е отлично за пътуващи-на тихо място близо до търговския център.Закуската е добра,кафето също.

 718. Pensiunea este amplasată chiar în centrul orașului, pe o stradă liniștită. Curățenia a fost exemlară. Fiind cu nepotul de 1 an și 8 luni, curios și jucăuș, am putut vedea și podeaua de sub covor, care nu avea fir de praf. Încăperile mari și atmosferă caldă. În meniu erau 5 tipuri de mic dejun. Micul dejun a fost pregătit pe loc și a fost foarte gustos. Omleta cu șuncă și cașcaval a fost „the best”. Se putea mânca și la prânz. Totul era preparat pe loc și s-au simțit produsele proaspete, iar mâncarea foarte gustoasă.

 719. Locatia este satisfacatoare si micul dejun bunicel .

 720. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 721. + Apartament extrem de spatios, camere (dormitoare) mari, cu multe spatii de depozitare; + Curatenia : Lenjerii/prosoape curate, apartamentul era f. ok pregatit, desi am avut sejur doar de 1 noapte; + Utilat cu tot cea ce este nevoie : Frigider/Congelator mari, cuptor microunde, aragaz, fier de calcat, TV in toate camerele, etc.; + Zona ok, linistita, aproape de centru, acces facil catre orice destinatie; + Comunicarea ok cu proprietarul;

 722. Gazda ne-a predat apartamentul repede. Camere mari. Nu pot spune nimic despre aerul conditionat pentru ca nu am fost nevoiti sa-l utilizam.

 723. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 724. Curatenie, locatie, raport pret-calitate excelent, gazda foarte amabila! Recomand cu incredere

 725. Mi-a plăcut apartamentul pentru că este frumos amenajat, ai toate utilitățile necesare unui sejur reușit, iar proprietarul a avut răbdare să îi răspund la telefon, deși timp de 3 ore nu am avut semnal. Am apreciat. Recomand!

 726. Avand in vedere ca de aceasta data am rezervat apartamentul si pentru bussines si pentru relaxare, consideram ca spatiul si facilitatile au fost perfecte pentru nevoile noastre. Va multumim inca o data pentru amabilitate!

 727. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 728. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 729. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 730. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 731. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 732. Super locatie! Curatenie, amplasare, mic dejun foarte gustos. Cu siguranta ne vom intoarce aici cu prima ocazie!!!

 733. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 734. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 735. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 736. La parterul locatiei este pizzerie proprie. Vis-a-vis este un service auto f competent. In apropiere este Kaufland.

 737. M-am simțit confortabil la pensiune și voi mai reveni , cu siguranță.

 738. A fost o locație liniștită și rustica A fost ceva romantic și frumos O pensiune de nota 10 și fac o pizza super bun O sa recomand aceasta locație Și am sa mai vin la Pensiunea Adriano

 739. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 740. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 741. Беше прекрасно,за втори път отсядаме в хотела.Местоположението е отлично за пътуващи-на тихо място близо до търговския център.Закуската е добра,кафето също.

 742. Pensiune cocheta, curata, camere spatioase, bine dotate, cu personal amabil, mancare gustoasa. Situata in zona centrala, pe o strada linistita si cu posibilitate de parcare pe stada, langa pensiune.

 743. Pensiunea este amplasată chiar în centrul orașului, pe o stradă liniștită. Curățenia a fost exemlară. Fiind cu nepotul de 1 an și 8 luni, curios și jucăuș, am putut vedea și podeaua de sub covor, care nu avea fir de praf. Încăperile mari și atmosferă caldă. În meniu erau 5 tipuri de mic dejun. Micul dejun a fost pregătit pe loc și a fost foarte gustos. Omleta cu șuncă și cașcaval a fost „the best”. Se putea mânca și la prânz. Totul era preparat pe loc și s-au simțit produsele proaspete, iar mâncarea foarte gustoasă.

 744. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 745. Apartamentul este mare, spațios, are balcon si este intr-o zona linistită. Este dotat cu expresor, feon de calitate.Prosoapele si asternuturile curate, apretate. TV -uri in fiecare camera(inclusiv living). Proprietar deschis la discutie si amabil.

 746. + Apartament extrem de spatios, camere (dormitoare) mari, cu multe spatii de depozitare; + Curatenia : Lenjerii/prosoape curate, apartamentul era f. ok pregatit, desi am avut sejur doar de 1 noapte; + Utilat cu tot cea ce este nevoie : Frigider/Congelator mari, cuptor microunde, aragaz, fier de calcat, TV in toate camerele, etc.; + Zona ok, linistita, aproape de centru, acces facil catre orice destinatie; + Comunicarea ok cu proprietarul;

 747. Gazda ne-a predat apartamentul repede. Camere mari. Nu pot spune nimic despre aerul conditionat pentru ca nu am fost nevoiti sa-l utilizam.

 748. Curatenie, locatie, raport pret-calitate excelent, gazda foarte amabila! Recomand cu incredere

 749. Mi-a plăcut apartamentul pentru că este frumos amenajat, ai toate utilitățile necesare unui sejur reușit, iar proprietarul a avut răbdare să îi răspund la telefon, deși timp de 3 ore nu am avut semnal. Am apreciat. Recomand!

 750. Avand in vedere ca de aceasta data am rezervat apartamentul si pentru bussines si pentru relaxare, consideram ca spatiul si facilitatile au fost perfecte pentru nevoile noastre. Va multumim inca o data pentru amabilitate!

 751. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 752. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 753. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 754. Ca de obicei foarte bun micul dejun ! A fost liniste si ne-am putut odihni !

 755. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 756. Am avut studio nr 11. Te simti ca acasa, are bucatarioara, masina de spalat, uscator, tetasa, pat , asternut impecabil de curat, halat , papuci, frigider, masa. Restaurantul are o mancare foarte buna, recomand cu caldura. Ospatarii sunt foarte atenti si cu mult bun simt.

 757. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 758. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 759. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 760. La parterul locatiei este pizzerie proprie. Vis-a-vis este un service auto f competent. In apropiere este Kaufland.

 761. M-am simțit confortabil la pensiune și voi mai reveni , cu siguranță.

 762. A fost o locație liniștită și rustica A fost ceva romantic și frumos O pensiune de nota 10 și fac o pizza super bun O sa recomand aceasta locație Și am sa mai vin la Pensiunea Adriano

 763. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 764. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 765. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 766. Pensiune cocheta, curata, camere spatioase, bine dotate, cu personal amabil, mancare gustoasa. Situata in zona centrala, pe o strada linistita si cu posibilitate de parcare pe stada, langa pensiune.

 767. Pensiunea este amplasată chiar în centrul orașului, pe o stradă liniștită. Curățenia a fost exemlară. Fiind cu nepotul de 1 an și 8 luni, curios și jucăuș, am putut vedea și podeaua de sub covor, care nu avea fir de praf. Încăperile mari și atmosferă caldă. În meniu erau 5 tipuri de mic dejun. Micul dejun a fost pregătit pe loc și a fost foarte gustos. Omleta cu șuncă și cașcaval a fost „the best”. Se putea mânca și la prânz. Totul era preparat pe loc și s-au simțit produsele proaspete, iar mâncarea foarte gustoasă.

 768. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 769. Apartament modern, foarte curat, situat in zona 0, foarte aproape de Catedrala si bulevardul Calarasi. Gazde primitoare.

 770. Apartamentul este mare, spațios, are balcon si este intr-o zona linistită. Este dotat cu expresor, feon de calitate.Prosoapele si asternuturile curate, apretate. TV -uri in fiecare camera(inclusiv living). Proprietar deschis la discutie si amabil.

 771. + Apartament extrem de spatios, camere (dormitoare) mari, cu multe spatii de depozitare; + Curatenia : Lenjerii/prosoape curate, apartamentul era f. ok pregatit, desi am avut sejur doar de 1 noapte; + Utilat cu tot cea ce este nevoie : Frigider/Congelator mari, cuptor microunde, aragaz, fier de calcat, TV in toate camerele, etc.; + Zona ok, linistita, aproape de centru, acces facil catre orice destinatie; + Comunicarea ok cu proprietarul;

 772. Un apartament foarte placut, dotat cu tot ceea ce este necesar si foarte calduros. Situat intr-o zona linistita, relativ aproape de centru

 773. Curatenie, locatie, raport pret-calitate excelent, gazda foarte amabila! Recomand cu incredere

 774. Mi-a plăcut apartamentul pentru că este frumos amenajat, ai toate utilitățile necesare unui sejur reușit, iar proprietarul a avut răbdare să îi răspund la telefon, deși timp de 3 ore nu am avut semnal. Am apreciat. Recomand!

 775. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 776. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 777. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 778. A fost peste așteptări , iar micul dejun demențial (mult și gustos )

 779. Ca de obicei foarte bun micul dejun ! A fost liniste si ne-am putut odihni !

 780. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 781. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 782. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 783. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 784. La parterul locatiei este pizzerie proprie. Vis-a-vis este un service auto f competent. In apropiere este Kaufland.

 785. M-am simțit confortabil la pensiune și voi mai reveni , cu siguranță.

 786. A fost o locație liniștită și rustica A fost ceva romantic și frumos O pensiune de nota 10 și fac o pizza super bun O sa recomand aceasta locație Și am sa mai vin la Pensiunea Adriano

 787. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 788. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 789. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 790. Pensiune cocheta, curata, camere spatioase, bine dotate, cu personal amabil, mancare gustoasa. Situata in zona centrala, pe o strada linistita si cu posibilitate de parcare pe stada, langa pensiune.

 791. Pensiunea este amplasată chiar în centrul orașului, pe o stradă liniștită. Curățenia a fost exemlară. Fiind cu nepotul de 1 an și 8 luni, curios și jucăuș, am putut vedea și podeaua de sub covor, care nu avea fir de praf. Încăperile mari și atmosferă caldă. În meniu erau 5 tipuri de mic dejun. Micul dejun a fost pregătit pe loc și a fost foarte gustos. Omleta cu șuncă și cașcaval a fost „the best”. Se putea mânca și la prânz. Totul era preparat pe loc și s-au simțit produsele proaspete, iar mâncarea foarte gustoasă.

 792. Un hotel superb, curat, personalul amabil, locatie f buna, o curte f frumoasă de luat micul dejun si nu numai.

 793. Apartamentul curat,dotat cu cele necesare (fier de calcat, uscator de par)Asternuturi si prosoapte curate.Gazda fff de treaba.Cand am avut nevoie imediat a raspuns la mesaje.Vom reveni cu drag!!!

 794. Apartament modern, foarte curat, situat in zona 0, foarte aproape de Catedrala si bulevardul Calarasi. Gazde primitoare.

 795. Apartamentul este mare, spațios, are balcon si este intr-o zona linistită. Este dotat cu expresor, feon de calitate.Prosoapele si asternuturile curate, apretate. TV -uri in fiecare camera(inclusiv living). Proprietar deschis la discutie si amabil.

 796. Un apartament foarte placut, dotat cu tot ceea ce este necesar si foarte calduros. Situat intr-o zona linistita, relativ aproape de centru

 797. Curatenie, locatie, raport pret-calitate excelent, gazda foarte amabila! Recomand cu incredere

 798. Mi-a plăcut apartamentul pentru că este frumos amenajat, ai toate utilitățile necesare unui sejur reușit, iar proprietarul a avut răbdare să îi răspund la telefon, deși timp de 3 ore nu am avut semnal. Am apreciat. Recomand!

 799. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 800. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 801. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 802. A fost peste așteptări , iar micul dejun demențial (mult și gustos )

 803. Ca de obicei foarte bun micul dejun ! A fost liniste si ne-am putut odihni !

 804. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 805. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 806. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 807. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 808. La parterul locatiei este pizzerie proprie. Vis-a-vis este un service auto f competent. In apropiere este Kaufland.

 809. M-am simțit confortabil la pensiune și voi mai reveni , cu siguranță.

 810. A fost o locație liniștită și rustica A fost ceva romantic și frumos O pensiune de nota 10 și fac o pizza super bun O sa recomand aceasta locație Și am sa mai vin la Pensiunea Adriano

 811. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 812. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 813. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 814. Personalul, locația, curățenia! Micul dejun bun si sănătos! Recomand cu certitudine!

 815. Pensiune cocheta, curata, camere spatioase, bine dotate, cu personal amabil, mancare gustoasa. Situata in zona centrala, pe o strada linistita si cu posibilitate de parcare pe stada, langa pensiune.

 816. Pensiunea este amplasată chiar în centrul orașului, pe o stradă liniștită. Curățenia a fost exemlară. Fiind cu nepotul de 1 an și 8 luni, curios și jucăuș, am putut vedea și podeaua de sub covor, care nu avea fir de praf. Încăperile mari și atmosferă caldă. În meniu erau 5 tipuri de mic dejun. Micul dejun a fost pregătit pe loc și a fost foarte gustos. Omleta cu șuncă și cașcaval a fost „the best”. Se putea mânca și la prânz. Totul era preparat pe loc și s-au simțit produsele proaspete, iar mâncarea foarte gustoasă.

 817. Un apartament foarte placut, dotat cu tot ceea ce este necesar si foarte calduros. Situat intr-o zona linistita, relativ aproape de centru

 818. Curatenie, locatie, raport pret-calitate excelent, gazda foarte amabila! Recomand cu incredere

 819. Mi-a plăcut apartamentul pentru că este frumos amenajat, ai toate utilitățile necesare unui sejur reușit, iar proprietarul a avut răbdare să îi răspund la telefon, deși timp de 3 ore nu am avut semnal. Am apreciat. Recomand!

 820. Apartamentul curat,dotat cu cele necesare (fier de calcat, uscator de par)Asternuturi si prosoapte curate.Gazda fff de treaba.Cand am avut nevoie imediat a raspuns la mesaje.Vom reveni cu drag!!!

 821. Apartament modern, foarte curat, situat in zona 0, foarte aproape de Catedrala si bulevardul Calarasi. Gazde primitoare.

 822. Apartamentul este mare, spațios, are balcon si este intr-o zona linistită. Este dotat cu expresor, feon de calitate.Prosoapele si asternuturile curate, apretate. TV -uri in fiecare camera(inclusiv living). Proprietar deschis la discutie si amabil.

 823. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 824. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 825. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 826. A fost peste așteptări , iar micul dejun demențial (mult și gustos )

 827. Ca de obicei foarte bun micul dejun ! A fost liniste si ne-am putut odihni !

 828. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 829. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 830. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 831. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 832. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 833. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 834. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 835. La parterul locatiei este pizzerie proprie. Vis-a-vis este un service auto f competent. In apropiere este Kaufland.

 836. M-am simțit confortabil la pensiune și voi mai reveni , cu siguranță.

 837. A fost o locație liniștită și rustica A fost ceva romantic și frumos O pensiune de nota 10 și fac o pizza super bun O sa recomand aceasta locație Și am sa mai vin la Pensiunea Adriano

 838. Personalul, locația, curățenia! Micul dejun bun si sănătos! Recomand cu certitudine!

 839. Pensiune cocheta, curata, camere spatioase, bine dotate, cu personal amabil, mancare gustoasa. Situata in zona centrala, pe o strada linistita si cu posibilitate de parcare pe stada, langa pensiune.

 840. Pensiunea este amplasată chiar în centrul orașului, pe o stradă liniștită. Curățenia a fost exemlară. Fiind cu nepotul de 1 an și 8 luni, curios și jucăuș, am putut vedea și podeaua de sub covor, care nu avea fir de praf. Încăperile mari și atmosferă caldă. În meniu erau 5 tipuri de mic dejun. Micul dejun a fost pregătit pe loc și a fost foarte gustos. Omleta cu șuncă și cașcaval a fost „the best”. Se putea mânca și la prânz. Totul era preparat pe loc și s-au simțit produsele proaspete, iar mâncarea foarte gustoasă.

 841. Un apartament foarte placut, dotat cu tot ceea ce este necesar si foarte calduros. Situat intr-o zona linistita, relativ aproape de centru

 842. Curatenie, locatie, raport pret-calitate excelent, gazda foarte amabila! Recomand cu incredere

 843. Mi-a plăcut apartamentul pentru că este frumos amenajat, ai toate utilitățile necesare unui sejur reușit, iar proprietarul a avut răbdare să îi răspund la telefon, deși timp de 3 ore nu am avut semnal. Am apreciat. Recomand!

 844. Apartamentul curat,dotat cu cele necesare (fier de calcat, uscator de par)Asternuturi si prosoapte curate.Gazda fff de treaba.Cand am avut nevoie imediat a raspuns la mesaje.Vom reveni cu drag!!!

 845. Apartament modern, foarte curat, situat in zona 0, foarte aproape de Catedrala si bulevardul Calarasi. Gazde primitoare.

 846. Apartamentul este mare, spațios, are balcon si este intr-o zona linistită. Este dotat cu expresor, feon de calitate.Prosoapele si asternuturile curate, apretate. TV -uri in fiecare camera(inclusiv living). Proprietar deschis la discutie si amabil.

 847. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 848. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 849. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 850. A fost peste așteptări , iar micul dejun demențial (mult și gustos )

 851. Ca de obicei foarte bun micul dejun ! A fost liniste si ne-am putut odihni !

 852. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 853. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 854. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 855. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 856. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 857. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 858. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 859. La parterul locatiei este pizzerie proprie. Vis-a-vis este un service auto f competent. In apropiere este Kaufland.

 860. M-am simțit confortabil la pensiune și voi mai reveni , cu siguranță.

 861. A fost o locație liniștită și rustica A fost ceva romantic și frumos O pensiune de nota 10 și fac o pizza super bun O sa recomand aceasta locație Și am sa mai vin la Pensiunea Adriano

 862. Personalul, locația, curățenia! Micul dejun bun si sănătos! Recomand cu certitudine!

 863. Pensiune cocheta, curata, camere spatioase, bine dotate, cu personal amabil, mancare gustoasa. Situata in zona centrala, pe o strada linistita si cu posibilitate de parcare pe stada, langa pensiune.

 864. Pensiunea este amplasată chiar în centrul orașului, pe o stradă liniștită. Curățenia a fost exemlară. Fiind cu nepotul de 1 an și 8 luni, curios și jucăuș, am putut vedea și podeaua de sub covor, care nu avea fir de praf. Încăperile mari și atmosferă caldă. În meniu erau 5 tipuri de mic dejun. Micul dejun a fost pregătit pe loc și a fost foarte gustos. Omleta cu șuncă și cașcaval a fost „the best”. Se putea mânca și la prânz. Totul era preparat pe loc și s-au simțit produsele proaspete, iar mâncarea foarte gustoasă.

 865. Un apartament foarte placut, dotat cu tot ceea ce este necesar si foarte calduros. Situat intr-o zona linistita, relativ aproape de centru

 866. Curatenie, locatie, raport pret-calitate excelent, gazda foarte amabila! Recomand cu incredere

 867. Mi-a plăcut apartamentul pentru că este frumos amenajat, ai toate utilitățile necesare unui sejur reușit, iar proprietarul a avut răbdare să îi răspund la telefon, deși timp de 3 ore nu am avut semnal. Am apreciat. Recomand!

 868. Apartamentul curat,dotat cu cele necesare (fier de calcat, uscator de par)Asternuturi si prosoapte curate.Gazda fff de treaba.Cand am avut nevoie imediat a raspuns la mesaje.Vom reveni cu drag!!!

 869. Apartament modern, foarte curat, situat in zona 0, foarte aproape de Catedrala si bulevardul Calarasi. Gazde primitoare.

 870. Apartamentul este mare, spațios, are balcon si este intr-o zona linistită. Este dotat cu expresor, feon de calitate.Prosoapele si asternuturile curate, apretate. TV -uri in fiecare camera(inclusiv living). Proprietar deschis la discutie si amabil.

 871. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 872. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 873. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 874. A fost peste așteptări , iar micul dejun demențial (mult și gustos )

 875. Ca de obicei foarte bun micul dejun ! A fost liniste si ne-am putut odihni !

 876. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 877. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 878. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 879. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 880. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 881. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 882. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 883. La parterul locatiei este pizzerie proprie. Vis-a-vis este un service auto f competent. In apropiere este Kaufland.

 884. M-am simțit confortabil la pensiune și voi mai reveni , cu siguranță.

 885. A fost o locație liniștită și rustica A fost ceva romantic și frumos O pensiune de nota 10 și fac o pizza super bun O sa recomand aceasta locație Și am sa mai vin la Pensiunea Adriano

 886. Personalul, locația, curățenia! Micul dejun bun si sănătos! Recomand cu certitudine!

 887. Pensiune cocheta, curata, camere spatioase, bine dotate, cu personal amabil, mancare gustoasa. Situata in zona centrala, pe o strada linistita si cu posibilitate de parcare pe stada, langa pensiune.

 888. Pensiunea este amplasată chiar în centrul orașului, pe o stradă liniștită. Curățenia a fost exemlară. Fiind cu nepotul de 1 an și 8 luni, curios și jucăuș, am putut vedea și podeaua de sub covor, care nu avea fir de praf. Încăperile mari și atmosferă caldă. În meniu erau 5 tipuri de mic dejun. Micul dejun a fost pregătit pe loc și a fost foarte gustos. Omleta cu șuncă și cașcaval a fost „the best”. Se putea mânca și la prânz. Totul era preparat pe loc și s-au simțit produsele proaspete, iar mâncarea foarte gustoasă.

 889. Un apartament foarte placut, dotat cu tot ceea ce este necesar si foarte calduros. Situat intr-o zona linistita, relativ aproape de centru

 890. Curatenie, locatie, raport pret-calitate excelent, gazda foarte amabila! Recomand cu incredere

 891. Mi-a plăcut apartamentul pentru că este frumos amenajat, ai toate utilitățile necesare unui sejur reușit, iar proprietarul a avut răbdare să îi răspund la telefon, deși timp de 3 ore nu am avut semnal. Am apreciat. Recomand!

 892. Apartamentul curat,dotat cu cele necesare (fier de calcat, uscator de par)Asternuturi si prosoapte curate.Gazda fff de treaba.Cand am avut nevoie imediat a raspuns la mesaje.Vom reveni cu drag!!!

 893. Apartament modern, foarte curat, situat in zona 0, foarte aproape de Catedrala si bulevardul Calarasi. Gazde primitoare.

 894. Apartamentul este mare, spațios, are balcon si este intr-o zona linistită. Este dotat cu expresor, feon de calitate.Prosoapele si asternuturile curate, apretate. TV -uri in fiecare camera(inclusiv living). Proprietar deschis la discutie si amabil.

 895. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 896. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 897. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 898. A fost peste așteptări , iar micul dejun demențial (mult și gustos )

 899. Ca de obicei foarte bun micul dejun ! A fost liniste si ne-am putut odihni !

 900. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 901. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 902. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 903. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 904. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 905. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 906. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 907. La parterul locatiei este pizzerie proprie. Vis-a-vis este un service auto f competent. In apropiere este Kaufland.

 908. M-am simțit confortabil la pensiune și voi mai reveni , cu siguranță.

 909. A fost o locație liniștită și rustica A fost ceva romantic și frumos O pensiune de nota 10 și fac o pizza super bun O sa recomand aceasta locație Și am sa mai vin la Pensiunea Adriano

 910. Personalul, locația, curățenia! Micul dejun bun si sănătos! Recomand cu certitudine!

 911. Pensiune cocheta, curata, camere spatioase, bine dotate, cu personal amabil, mancare gustoasa. Situata in zona centrala, pe o strada linistita si cu posibilitate de parcare pe stada, langa pensiune.

 912. Pensiunea este amplasată chiar în centrul orașului, pe o stradă liniștită. Curățenia a fost exemlară. Fiind cu nepotul de 1 an și 8 luni, curios și jucăuș, am putut vedea și podeaua de sub covor, care nu avea fir de praf. Încăperile mari și atmosferă caldă. În meniu erau 5 tipuri de mic dejun. Micul dejun a fost pregătit pe loc și a fost foarte gustos. Omleta cu șuncă și cașcaval a fost „the best”. Se putea mânca și la prânz. Totul era preparat pe loc și s-au simțit produsele proaspete, iar mâncarea foarte gustoasă.

 913. Apartamentul curat,dotat cu cele necesare (fier de calcat, uscator de par)Asternuturi si prosoapte curate.Gazda fff de treaba.Cand am avut nevoie imediat a raspuns la mesaje.Vom reveni cu drag!!!

 914. Apartament modern, foarte curat, situat in zona 0, foarte aproape de Catedrala si bulevardul Calarasi. Gazde primitoare.

 915. Apartamentul este mare, spațios, are balcon si este intr-o zona linistită. Este dotat cu expresor, feon de calitate.Prosoapele si asternuturile curate, apretate. TV -uri in fiecare camera(inclusiv living). Proprietar deschis la discutie si amabil.

 916. Un apartament foarte placut, dotat cu tot ceea ce este necesar si foarte calduros. Situat intr-o zona linistita, relativ aproape de centru

 917. Curatenie, locatie, raport pret-calitate excelent, gazda foarte amabila! Recomand cu incredere

 918. Mi-a plăcut apartamentul pentru că este frumos amenajat, ai toate utilitățile necesare unui sejur reușit, iar proprietarul a avut răbdare să îi răspund la telefon, deși timp de 3 ore nu am avut semnal. Am apreciat. Recomand!

 919. Gazde foarte primitoare, mâncarea foarte buna. Atmosfera foarte plăcută și relaxanta. Inovativi în ceea ce privește procedurile spa cu nămol. Peisajele, lacul și briza sunt în ton cu atmosfera. Locația este pt relaxare si pt cunoscători,te întoarce complet în natura și în modul de trai simplu fără stresul cotidian al marilor orașe. Recomand celor care știu la ce sa se aștepte și sa evalueze corect acest profil de spa.

 920. Micul dejun a fost gustos si preparat ca la „mama acasa”. A fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.Curatenie,liniste,frumos amenajat in camere.Patronii foarte amabili si primitori.Gradina frumoasa,mancarea foarte buna. Am incercat si proceduri de tratament chiar daca nu ne-am propus initial.Vom reveni cu orice ocazie!

 921. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 922. A fost peste așteptări , iar micul dejun demențial (mult și gustos )

 923. Ca de obicei foarte bun micul dejun ! A fost liniste si ne-am putut odihni !

 924. Personal foarte amabil, apartament foarte spațios, curățenie impecabilă, echipat cu tot ce este necesar, mâncare foarte buna la restaurant.

 925. Curatenia, proasoape si lenjerie pat imaculate, este liniste , am gasit loc de parcare.

 926. Curățenie, prosoape, asternut f curate, mobilier si dotari de calitare.

 927. Linistea si curatenia, au fost super si personalul f dragut

 928. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 929. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 930. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 931. La parterul locatiei este pizzerie proprie. Vis-a-vis este un service auto f competent. In apropiere este Kaufland.

 932. M-am simțit confortabil la pensiune și voi mai reveni , cu siguranță.

 933. A fost o locație liniștită și rustica A fost ceva romantic și frumos O pensiune de nota 10 și fac o pizza super bun O sa recomand aceasta locație Și am sa mai vin la Pensiunea Adriano

 934. – amplasare – mic dejun – personal – apartament spațios

 935. Personalul, locația, curățenia! Micul dejun bun si sănătos! Recomand cu certitudine!

 936. Pensiune cocheta, curata, camere spatioase, bine dotate, cu personal amabil, mancare gustoasa. Situata in zona centrala, pe o strada linistita si cu posibilitate de parcare pe stada, langa pensiune.

 937. Un apartament foarte placut, dotat cu tot ceea ce este necesar si foarte calduros. Situat intr-o zona linistita, relativ aproape de centru

 938. Curatenie, locatie, raport pret-calitate excelent, gazda foarte amabila! Recomand cu incredere

 939. Mi-a plăcut apartamentul pentru că este frumos amenajat, ai toate utilitățile necesare unui sejur reușit, iar proprietarul a avut răbdare să îi răspund la telefon, deși timp de 3 ore nu am avut semnal. Am apreciat. Recomand!

 940. Apartamentul curat,dotat cu cele necesare (fier de calcat, uscator de par)Asternuturi si prosoapte curate.Gazda fff de treaba.Cand am avut nevoie imediat a raspuns la mesaje.Vom reveni cu drag!!!

 941. Apartament modern, foarte curat, situat in zona 0, foarte aproape de Catedrala si bulevardul Calarasi. Gazde primitoare.

 942. Apartamentul este mare, spațios, are balcon si este intr-o zona linistită. Este dotat cu expresor, feon de calitate.Prosoapele si asternuturile curate, apretate. TV -uri in fiecare camera(inclusiv living). Proprietar deschis la discutie si amabil.