Cazare ieftina Pensiuni Braila

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în Brăila, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în Brăila, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în Brăila, România

Perla Neagră Lotus Spa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiune Heavens

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

restul dulce Brăila

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Reset Club

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Adriano

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Vila Nufarul

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Porto Franco Residence

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Mozaic

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în Brăila, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Otilia si Floare Ciubuc din Garnicet, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Otilia si Floare Ciubuc din Garnicet, jud. ValceaCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 • Maxim si Marin Cusin din Batrani, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în Brăila, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Maxim si Marin Cusin din Batrani, jud. PrahovaCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 • Antoniu si Dorinel Stănculescu din Dragomir, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Antoniu si Dorinel Stănculescu din Dragomir, jud. BacauCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 • Evanghelina si Arian Chinezu din Sperieteni, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în Brăila, România!

  (Evanghelina si Arian Chinezu din Sperieteni, jud. DambovitaCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 • Emanuela si Amalia Loghin din Cheia, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în Brăila, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Emanuela si Amalia Loghin din Cheia, jud. ConstantaCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 • Iulia si Tiberiu Sârbu din Pertesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Brăila, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în Brăila, România.

  (Iulia si Tiberiu Sârbu din Pertesti, jud. ValceaCazare in Pensiuni în Brăila, România pentru 3 persoane)

 1. Design0ul, curatenia, vederea la Dunare, restaurantul si in general bunul gust si eleganta.

 2. Personal foarte amabil, mâncare delicioasa, hotel primitor!

 3. Camera foarte spatioasa, inaltimea peste asteptari. Salteaua patului de cea mai buna calitate, excelenta pentru somn si relaxare. Micul dejun foarte bogat cu produse de calitate.

 4. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 5. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 6. camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 7. O locatie ce satisface cele mai exigente gusturi. Felicitari! O recomand cu csldura.

 8. Totul la superlativ. Peste asteptari. M-as intoarce oricand la acest hotel.

 9. Un hotel ok p malul Dunarii. micul dejun e prestabilit .

 10. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 11. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 12. Este foarte curat apartamentul, paturile sunt confortabile. Proprietarul este foarte amabil, răspunzând prompt la solicitările noastre.

 13. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 14. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 15. Liniștea și intimitatea oferită de unitatea de cazare. Personalul foarte amabil și disponibil.

 16. Locatia, total noua pentru mine. Am facut miscare cutreierand de la hotel pe jos, facand miscare, atingandu-mi obiectivele. In oferta de mic dejun am gasit peste, lapte, fructe, branza, legume. Personalul foarte amabil. Curatenie exemplara, caldura. Mobilierul modern.

 17. Hotelul foarte accesibil, l-am gasit fara probleme utilizand google maps. Camera foarte curata, iar atmosfera linistitoare. Micul dejun inclus este variat, iar personalul orientat spre client.

 18. Camere decorate modern, spatioase. Locatia este OK.

 19. Ar trebui renovat la 4 stele pentru ca are cea msi făina poziție din Brăila asta ar fi bine

 20. Camera foarte curata si comfortabila, liniste, cald in camera, amplasarea centrala, parcare

 21. Hotel vechi,din perioada comunista, insa foarte bine intretinut in interior. Micul dejun a fost satisfacator, patul confortabil. Ca si localizare este pe malul Dunarii in spatele Prefecturii.

 22. Ar trebui renovat la 4 stele pentru ca are cea msi făina poziție din Brăila asta ar fi bine

 23. Camera foarte curata si comfortabila, liniste, cald in camera, amplasarea centrala, parcare

 24. Hotel vechi,din perioada comunista, insa foarte bine intretinut in interior. Micul dejun a fost satisfacator, patul confortabil. Ca si localizare este pe malul Dunarii in spatele Prefecturii.

 25. Localizarea… excelenta… în zona veche a orasului

 26. Design0ul, curatenia, vederea la Dunare, restaurantul si in general bunul gust si eleganta.

 27. Personal foarte amabil, mâncare delicioasa, hotel primitor!

 28. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 29. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 30. camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 31. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 32. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 33. Este foarte curat apartamentul, paturile sunt confortabile. Proprietarul este foarte amabil, răspunzând prompt la solicitările noastre.

 34. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 35. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 36. Liniștea și intimitatea oferită de unitatea de cazare. Personalul foarte amabil și disponibil.

 37. Locatia, total noua pentru mine. Am facut miscare cutreierand de la hotel pe jos, facand miscare, atingandu-mi obiectivele. In oferta de mic dejun am gasit peste, lapte, fructe, branza, legume. Personalul foarte amabil. Curatenie exemplara, caldura. Mobilierul modern.

 38. Hotelul foarte accesibil, l-am gasit fara probleme utilizand google maps. Camera foarte curata, iar atmosfera linistitoare. Micul dejun inclus este variat, iar personalul orientat spre client.

 39. Camere decorate modern, spatioase. Locatia este OK.

 40. Camerele spatioase cu picturile din Brăila veche pe pereti!

 41. Amplasarea, curatenia, confortul si… doamnele de la receptie ! De asemenea, ne-a incantat faptul ca am putut avea parcare langa hotel. Asta in ceea ce priveste hotelul. In privinta orasului, am fost incantati de obiectivele turistice, pe care le-am revazut cu incantare, de Dunare, de parcuri si de farmecul fantanilor, precum si de grandoarea vechilor cladiri (pacat ca foarte multe sunt ruine!) Nu in ultimul rand, merita apreciata latura dulce – patiseriile !!!

 42. The location is just a 3-minute walk from Traian Square, the heart-square of the town. Paintings on the walls are brilliant. It is a quiet, very clean place // Este la doar 3 minute de mers de centrul geometric al orașului – Piața Traian. Picturile de pe pereți sunt geniale, este un loc liniștit și foarte curat.

 43. Personalul foarte amabil și ospitalier, curățenia desăvârșită din cameră, cameristele discrete și eficiente, amplasarea deosebită, amenajarea (mobilă, tapet, tapițeria scaunelor) făcută cu bun gust, salteaua patului (încăpător, comod) foarte bună pentru un somn odihnitor.

 44. Camera mare, frumoasa, mobilata cu tot ce trebuie. Patul a fost foarte confortabil si in camera a fost cald si placut. Temperatura in camera se poate regla si individual (daca nu functioneaza caloriferele). Geamurile sunt mari si ofera o priveliste frumoasa asupra centrului Brailei, camera mea a avut priveliste spre fata hotelului. In camera exista un televizor lcd mare, perfect functionabil. Un plus pentru existenta prizelor langa pat. Internetul merge foarte bine. Baia este echipata cu tot ce este nevoie, inclusiv uscator de par. Parcarea este incapatoare. Hotelul este situat in mijlocul orasului.

 45. Fereastra foarte mare, pervazul lat…., loc ideal pentru cafeaua de dimineata, priveliște la oraș… Cameră spatioasa, cald…

 46. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 47. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 48. Georgina-silvia martie 7, 2019 at 2:32 am

  camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 49. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 50. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 51. Este foarte curat apartamentul, paturile sunt confortabile. Proprietarul este foarte amabil, răspunzând prompt la solicitările noastre.

 52. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 53. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 54. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 55. Locatia, total noua pentru mine. Am facut miscare cutreierand de la hotel pe jos, facand miscare, atingandu-mi obiectivele. In oferta de mic dejun am gasit peste, lapte, fructe, branza, legume. Personalul foarte amabil. Curatenie exemplara, caldura. Mobilierul modern.

 56. Hotelul foarte accesibil, l-am gasit fara probleme utilizand google maps. Camera foarte curata, iar atmosfera linistitoare. Micul dejun inclus este variat, iar personalul orientat spre client.

 57. Camere decorate modern, spatioase. Locatia este OK.

 58. Aer conditionat in sala de conferinte, desi hotelul era setat pe sistemul de caldura, ceea ce nu prea gasesti. Cei care fac prezentari stiu despre ce vorbesc.

 59. Ar trebui renovat la 4 stele pentru ca are cea msi făina poziție din Brăila asta ar fi bine

 60. Camera foarte curata si comfortabila, liniste, cald in camera, amplasarea centrala, parcare

 61. Saltea foarte buna pentru odihna Curat, spatios Locatie excelenta, aproape de Dunare Personal foarte amabil Mic dejun excelent Recomand cu incredere! Raport calitate/pret 10+

 62. Localizarea… excelenta… în zona veche a orasului

 63. Design0ul, curatenia, vederea la Dunare, restaurantul si in general bunul gust si eleganta.

 64. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 65. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 66. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 67. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 68. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 69. Locatia, excelenta. Dotarile au intrunit tot ceea ce isi doreste cineva aflat in vacanta. Propietarul a raspuns prompt la solicitari, cu foarte multa amabilitate. Multumesc pentru tot. Cu siguranta vom mai apela si alta data.

 70. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 71. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 72. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 73. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 74. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 75. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 76. foarte curat. mancare buna la mic dejun. am dormit foarte bine. as mai sta din nou aici fara regrete.

 77. Locatia, total noua pentru mine. Am facut miscare cutreierand de la hotel pe jos, facand miscare, atingandu-mi obiectivele. In oferta de mic dejun am gasit peste, lapte, fructe, branza, legume. Personalul foarte amabil. Curatenie exemplara, caldura. Mobilierul modern.

 78. Hotelul foarte accesibil, l-am gasit fara probleme utilizand google maps. Camera foarte curata, iar atmosfera linistitoare. Micul dejun inclus este variat, iar personalul orientat spre client.

 79. Aer conditionat in sala de conferinte, desi hotelul era setat pe sistemul de caldura, ceea ce nu prea gasesti. Cei care fac prezentari stiu despre ce vorbesc.

 80. Ar trebui renovat la 4 stele pentru ca are cea msi făina poziție din Brăila asta ar fi bine

 81. Camera foarte curata si comfortabila, liniste, cald in camera, amplasarea centrala, parcare

 82. A fost foarte frumos.Locatia este foarte linistita si personalul prietenos.

 83. Mi-a depasit asteptarile.Personalul foarte prietenos si mancarea foarte buna la niste preturi foarte scazute.

 84. În primul rând, un raport calitate preț excelent. Personal amabil. Varietatea mâncării nu e una foarte mare, dar se mănâncă foarte bine la prețuri excelente. Pe scurt, am găsit ceea ce căutam. Cu siguranță voi reveni! PS. Recomand mititeii!

 85. Totul a fost in regula :curățenia merita aprecieri speciale!

 86. Saltea foarte buna pentru odihna Curat, spatios Locatie excelenta, aproape de Dunare Personal foarte amabil Mic dejun excelent Recomand cu incredere! Raport calitate/pret 10+

 87. Localizarea… excelenta… în zona veche a orasului

 88. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 89. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 90. Sehr nette Vermieter! Sehr hilfsbereit. Unterkunft sehr sauber und liegt leicht versteckt! Angenehm und schön zum erholen.

 91. Totul!!!! Oameni, servicii și locație deosebita!!!

 92. Mâncarea la restaurantul lor este foarte buna Apartamentul foarte spațios , utilat cu tot ce trebuie Foarte curat

 93. Cel mai bun hotel la care am stat vreodata. Personal excepțional, managerul hotelului, o doamnă foarte înțelegătoare, care ne-a primit cu căldură. Curățenia, serviciile, mancarea, totul de nota 20. Daca veniti la Brăila, asta e locul perfect! Mulțumim din suflet personalului si va dorim numai bine😍

 94. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 95. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 96. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 97. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 98. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 99. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 100. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 101. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 102. Georgina-silvia martie 30, 2019 at 10:42 pm

  camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 103. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 104. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 105. Locatia, excelenta. Dotarile au intrunit tot ceea ce isi doreste cineva aflat in vacanta. Propietarul a raspuns prompt la solicitari, cu foarte multa amabilitate. Multumesc pentru tot. Cu siguranta vom mai apela si alta data.

 106. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 107. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 108. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 109. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 110. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 111. Sehr nette Vermieter! Sehr hilfsbereit. Unterkunft sehr sauber und liegt leicht versteckt! Angenehm und schön zum erholen.

 112. Totul!!!! Oameni, servicii și locație deosebita!!!

 113. Mâncarea la restaurantul lor este foarte buna Apartamentul foarte spațios , utilat cu tot ce trebuie Foarte curat

 114. Cel mai bun hotel la care am stat vreodata. Personal excepțional, managerul hotelului, o doamnă foarte înțelegătoare, care ne-a primit cu căldură. Curățenia, serviciile, mancarea, totul de nota 20. Daca veniti la Brăila, asta e locul perfect! Mulțumim din suflet personalului si va dorim numai bine😍

 115. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 116. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 117. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 118. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 119. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 120. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 121. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 122. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 123. Georgina-silvia aprilie 3, 2019 at 11:44 am

  camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 124. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 125. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 126. Locatia, excelenta. Dotarile au intrunit tot ceea ce isi doreste cineva aflat in vacanta. Propietarul a raspuns prompt la solicitari, cu foarte multa amabilitate. Multumesc pentru tot. Cu siguranta vom mai apela si alta data.

 127. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 128. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 129. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 130. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 131. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 132. Sehr nette Vermieter! Sehr hilfsbereit. Unterkunft sehr sauber und liegt leicht versteckt! Angenehm und schön zum erholen.

 133. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 134. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 135. Totul!!!! Oameni, servicii și locație deosebita!!!

 136. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 137. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 138. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 139. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 140. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 141. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 142. Hotel foarte dragut, camere mici dar cochete, personal foarte amabil

 143. Confortul oferit, priveliștea, curățenia, aerul de butique hotel.

 144. Totul a fost in regula :curățenia merita aprecieri speciale!

 145. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 146. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 147. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 148. Hotel foarte dragut, camere mici dar cochete, personal foarte amabil

 149. Confortul oferit, priveliștea, curățenia, aerul de butique hotel.

 150. Totul a fost in regula :curățenia merita aprecieri speciale!

 151. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 152. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 153. camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 154. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 155. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 156. Locatia, excelenta. Dotarile au intrunit tot ceea ce isi doreste cineva aflat in vacanta. Propietarul a raspuns prompt la solicitari, cu foarte multa amabilitate. Multumesc pentru tot. Cu siguranta vom mai apela si alta data.

 157. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 158. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 159. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 160. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 161. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 162. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 163. Curățenie, mic dejin bufet foarte bun, căldura, personal amabil.

 164. Conditii excelente. Mult pentru ce ti-ai putea imagina sa gasesti intr-un oras mic si saracacios ca Braila

 165. Camera arata bine, mobilier nou, modern, curat. Restaurant cu mancare ok si la gust si la pret.

 166. Tot ne-a placut Personal.mancare.curatenie Totul

 167. Micul dejun, la cerere, a fost de post. Patul foarte confortabil. Culorile din camera foarte relaxante.

 168. Vederea spre Dunare; curatenia; amenajarea interioara hol, restaurant

 169. Pat confortabil. Camera mare. mic dejun suficient de variant si calitativ. Finisaje din lemn foarte elegante. Locuri de parcare suficiente.

 170. -zona linistita entrala -parcare -curatenie -camera confortabila la raport pret calitate ok.

 171. camera curata si spatioasa, amabilitatea personalului

 172. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 173. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 174. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 175. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 176. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 177. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 178. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 179. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 180. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 181. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 182. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 183. Sehr nette Vermieter! Sehr hilfsbereit. Unterkunft sehr sauber und liegt leicht versteckt! Angenehm und schön zum erholen.

 184. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 185. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 186. Georgina-silvia mai 3, 2019 at 4:05 pm

  camera foarte buna, patul, pernele, totul ok cu exceptia baii

 187. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 188. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 189. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 190. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 191. Gabrielmarius mai 3, 2019 at 4:05 pm

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 192. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 193. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 194. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 195. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 196. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 197. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 198. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 199. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 200. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 201. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 202. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 203. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 204. Sehr nette Vermieter! Sehr hilfsbereit. Unterkunft sehr sauber und liegt leicht versteckt! Angenehm und schön zum erholen.

 205. Totul a fost deosebit, începând cu amplasarea foarte aproape de centru și de promenadă pe malul Dunării, continuând cu amabilitatea doamnei de la recepție care ne-a explicat cum putem ajunge la principalele atracții din Brăila și nu în ultimul rând frumusețea hotelului in sine: spațios, curat, decorat cu mult gust. Restaurantul și holul sunt adevărate bijuterii!

 206. micul dejun ar trebui imbunatatit un pic si diversificat .in rest totul a fost ok. recomand cu caldura acest hotel .

 207. Tot ne-a placut Personal.mancare.curatenie Totul

 208. Da, asa arata un hotel de 3 stele, un exemplu pentru ceilalti hotelieri din Romania.Totul a fost exact ca in descriere, camera curata, baia la fel, micul dejun diversificat.Recomand cu incredere.

 209. Curatenie. Mic dejun bun. Cafeaua. Personal amabil.

 210. Curățenie, mic dejin bufet foarte bun, căldura, personal amabil.

 211. Personalul foarte drăguț iar la restaurant o mâncare super!

 212. Este căldură, curat, raportul calitate preț foarte bun

 213. A fost important ca am avut aer conditionat,pentru ca temperatura exterioara a fost destul de ridicata.

 214. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 215. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 216. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 217. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 218. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 219. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 220. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 221. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 222. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 223. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 224. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 225. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 226. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 227. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 228. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 229. Totul a fost deosebit, începând cu amplasarea foarte aproape de centru și de promenadă pe malul Dunării, continuând cu amabilitatea doamnei de la recepție care ne-a explicat cum putem ajunge la principalele atracții din Brăila și nu în ultimul rând frumusețea hotelului in sine: spațios, curat, decorat cu mult gust. Restaurantul și holul sunt adevărate bijuterii!

 230. micul dejun ar trebui imbunatatit un pic si diversificat .in rest totul a fost ok. recomand cu caldura acest hotel .

 231. Tot ne-a placut Personal.mancare.curatenie Totul

 232. Personalul a fost foarte receptiv la nevoile noastre. Camera a fost curata, iar pt ca am avut camera tripla am avut 3 pilote. Asta mi a placut tare mult. Micul dejun a fost suficient chiar si pt noi care nu mancam carne. Cu siguranta ne vom intoarce si anul viitor.

 233. Da, asa arata un hotel de 3 stele, un exemplu pentru ceilalti hotelieri din Romania.Totul a fost exact ca in descriere, camera curata, baia la fel, micul dejun diversificat.Recomand cu incredere.

 234. Curatenie. Mic dejun bun. Cafeaua. Personal amabil.

 235. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 236. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 237. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 238. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 239. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 240. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 241. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 242. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 243. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 244. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 245. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 246. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 247. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 248. Personalul, amabil si serviabil (probabil proprietarii).

 249. Personalul este extrem de amabil. Centrala termica a dat exact temperatura necesara. Micul dejun, desi nu foarte variat, mi-a placut. Terasa pensiunii este draguta.

 250. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 251. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 252. Apartamentul arată exact precum în poze. Curățenie și o zonă chiar liniștită.

 253. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 254. Gabrielmarius mai 15, 2019 at 12:20 pm

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 255. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 256. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 257. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 258. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 259. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 260. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 261. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 262. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 263. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 264. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 265. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 266. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 267. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 268. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 269. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 270. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 271. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 272. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 273. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 274. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 275. Gabrielmarius mai 18, 2019 at 12:47 pm

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 276. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 277. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 278. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 279. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 280. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 281. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 282. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 283. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 284. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 285. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 286. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 287. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 288. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 289. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 290. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 291. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 292. Gazdele primitoare si amabile, foarte curat in camera, mancare foarte buna!

 293. Mic dejun calitate buna si senzatie de home made Decoratiunile locatiei Curtea, linistea – poate in sezon de vara nu e liniste ?! Curatenia

 294. Atmosfera. Decorurile. Găsești loc de parcare. Nu e aglomerație. Centru dar liniste.

 295. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 296. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 297. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 298. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 299. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 300. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 301. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 302. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 303. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 304. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 305. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 306. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 307. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 308. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 309. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 310. – camera mare si luminoasa ( family room ); – mic dejun bogat si diversificat; – ff curat si ingrijit; – mancarea de la restaurant super delicioasa si f bine gatita; – locatie linistita, vedere spre Dunare; – staff foarte prietenos si comunicativ.

 311. Poziția, avea vedere către Dunăre, curățenia, restaurantul. Recomand călduros. Păcat de oraș, are o proporție de monumente istorice extraordinar de mare, nici Bucureștiul nu cred ca are atâtea, dar sunt lăsate în paragină când sunt efectiv niște bijuterii. Păcat.

 312. Confortabil, foarte curat, cochet, parcare excelenta, iar personalul super amabil. La receptie am fost intampinati calduros si ni s-a raspuns cu multa disponibilitate la intrebarile si doleantele noastre.

 313. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 314. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 315. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 316. Amenajarile interioare arata foarte bine, imbinarea dintre stilul interbelic si cel modern fiind, in general, reusita.

 317. Pat confortabil. Camera mare. mic dejun suficient de variant si calitativ. Finisaje din lemn foarte elegante. Locuri de parcare suficiente.

 318. -zona linistita entrala -parcare -curatenie -camera confortabila la raport pret calitate ok.

 319. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 320. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 321. Personal foarte amabil. Camera curata. Mancare foarte buna.

 322. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 323. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 324. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 325. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 326. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 327. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 328. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 329. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 330. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 331. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 332. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 333. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 334. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 335. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 336. Totul la superlativ!!!! Locatie centrala, apartament curat, excelent intretinut, modern! Vecini prietenosi! Cu siguranta voi mai reveni!

 337. Micul dejun bun,locatia foarte buna aproape de faleza si centru.

 338. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 339. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 340. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 341. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 342. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 343. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 344. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 345. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 346. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 347. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 348. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 349. Am mai fost cazat în această locație și nici nu m-am gândit să mă cazez in altă parte ! Voi reveni mereu cu plăcere !

 350. Liftul vine foarte repede. Am avut acces la terasă cu vedere la Dunăre. Baie cu cadă. Semnal TV foarte bun. Semnal internet foarte bun. Aer condiționat funcționează foarte bine. Minibar dotat. Parcare. Amplasare.

 351. Mic dejun destul de bun, personalul foarte amabil, curatenie la superlativ, preturi ok la restaurant, mancare proaspat gatita, amplasarea hotelului excelenta conform denumirii: BELVEDERE

 352. Este situat aproape de gara, pe bulevardul principal.

 353. Personalul a fost foarte receptiv la nevoile noastre. Camera a fost curata, iar pt ca am avut camera tripla am avut 3 pilote. Asta mi a placut tare mult. Micul dejun a fost suficient chiar si pt noi care nu mancam carne. Cu siguranta ne vom intoarce si anul viitor.

 354. Da, asa arata un hotel de 3 stele, un exemplu pentru ceilalti hotelieri din Romania.Totul a fost exact ca in descriere, camera curata, baia la fel, micul dejun diversificat.Recomand cu incredere.

 355. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 356. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 357. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 358. Micul dejun bun,locatia foarte buna aproape de faleza si centru.

 359. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 360. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 361. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 362. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 363. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 364. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 365. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 366. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 367. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 368. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 369. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 370. O foarte mare curatenie in garsoniera ,dispune de aer conditionat si un pat super confortabil. Bucătăria foarte mare aranjată modern cu tot ce ai nevoie pentru ati pregăti hrana. Proprietarul un om cumsecade a venit după mine la gară si ma condus la apartament. Este un om calm , linistit si dispus sa te ajute in orice moment . Recomand !

 371. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 372. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 373. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 374. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 375. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 376. Micul dejun bun,locatia foarte buna aproape de faleza si centru.

 377. Locatie foarte buna, apartamentul spatios, dotat cu cele necesare, bucataria spatioasa si bine dotata cu aproape tot ce este necesar pentru un sejur confortabil, mai ales ca am fost o familie cu trei copii mici, un singur minus as avea de evidentiat faptul ca am avut doar un pahar.Personalul amabil si receptiv la toate cerintele.

 378. Locația, amabilitatea personalului, micul dejun, suprafața generoasă a apartamentului!

 379. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 380. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 381. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 382. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 383. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 384. Pensiunea dotata cu aer conditionat, tv, restaurant.

 385. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 386. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 387. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, mancare buna, curatenie, cladire de epoca renovata care da alt aer sejurului. Intr-un cuvant am fost foarte multumiti.

 388. O foarte mare curatenie in garsoniera ,dispune de aer conditionat si un pat super confortabil. Bucătăria foarte mare aranjată modern cu tot ce ai nevoie pentru ati pregăti hrana. Proprietarul un om cumsecade a venit după mine la gară si ma condus la apartament. Este un om calm , linistit si dispus sa te ajute in orice moment . Recomand !

 389. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 390. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 391. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 392. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 393. Lacul de lângă pensiune( nămolul mineral organic), faptul că poți face plajă, picnic, sau orice altceva, fără să te deranjeze nimeni, o liniște deplină doar tu cu natura. Irișii din curte, sunt de o frumusețe rară, iar amabilitatea gazdelor este pe măsură!

 394. e ok, nu exista instructiuni de folosire aer conditionat

 395. Excelent in Heavens. Mancare foarte buna si diversificata. Deservire ireprosabila la terasa si restaurant. Preturi accesibile. Curatenie si dotare in camare, mai ceva ca in hoteluiri de 5* Foarte multumiti! RECOMAND !

 396. Micul dejun bun,locatia foarte buna aproape de faleza si centru.

 397. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 398. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 399. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 400. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 401. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 402. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 403. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 404. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 405. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 406. Personalul dragut, localizarea langa Politia municipala si norocul de-a fi gasit un loc liber in parcare…Totul e de trei stele jumate A fost ff ok baia cu robinetii si chiuveta noua.

 407. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 408. Personalul foarte amabil, ospitalier. Pozitionarea este foarte buna (zona foarte linistita), se afla vis-a-vis de o sectie de politie si la 2 min pe jos de centru. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Facilitati: wifi bun, apa imbuteliata la 0.5l, plicuri de nes, papuci de unica folosinta, fierbator, aparat de uscat parul, sapun.

 409. O foarte mare curatenie in garsoniera ,dispune de aer conditionat si un pat super confortabil. Bucătăria foarte mare aranjată modern cu tot ce ai nevoie pentru ati pregăti hrana. Proprietarul un om cumsecade a venit după mine la gară si ma condus la apartament. Este un om calm , linistit si dispus sa te ajute in orice moment . Recomand !

 410. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 411. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

 412. Aerul curat, liniștea, disponibilitatea gazdelor, tratamentul cu nămol, animalele… Totul

 413. Peisaj superb, gazde primitoare si mancare buna 🙂

 414. Amabilitate , zona cu aer curat și liniște, mult spațiu verde

 415. e ok, nu exista instructiuni de folosire aer conditionat

 416. Excelent in Heavens. Mancare foarte buna si diversificata. Deservire ireprosabila la terasa si restaurant. Preturi accesibile. Curatenie si dotare in camare, mai ceva ca in hoteluiri de 5* Foarte multumiti! RECOMAND !

 417. Micul dejun bun,locatia foarte buna aproape de faleza si centru.

 418. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 419. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 420. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 421. Am solicitat schimbarea camerei și mi s-au acceptat cererea.

 422. Curat in camera, mirosea bine, foartee cald,parcare gratis pe sosea. Pizza este jos la parter. Patul confortabil.

 423. Patul a fost confortabil, semnal wi-fi bun, amplasarea destul de ok.

 424. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 425. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 426. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 427. personal amabil si atitudine pro cazarea buna manacarea foarte buna la fel si servirea recomand

 428. Personalul dragut, localizarea langa Politia municipala si norocul de-a fi gasit un loc liber in parcare…Totul e de trei stele jumate A fost ff ok baia cu robinetii si chiuveta noua.

 429. Camera încăpătoare, zona liniștita, parcarea accesibila, personalul deosebit de amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 430. O foarte mare curatenie in garsoniera ,dispune de aer conditionat si un pat super confortabil. Bucătăria foarte mare aranjată modern cu tot ce ai nevoie pentru ati pregăti hrana. Proprietarul un om cumsecade a venit după mine la gară si ma condus la apartament. Este un om calm , linistit si dispus sa te ajute in orice moment . Recomand !

 431. Apartamentul a fost in tocmai cu pozele afisate. Parintii mei au fost multumiti de starea locuintei.

 432. Zonă foarte bună. Magazine. Piața totul aproape. Recomand. Nota 100. Te simți ca Acasă.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled