Cazare ieftina Pensiuni Baile Felix

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Sava si Ștefan Pietraru din Brastavatu, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Sava si Ștefan Pietraru din Brastavatu, jud. OltCazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România pentru 4 persoane)

 • Caius si Haralambie Rotaru din Pausa, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Caius si Haralambie Rotaru din Pausa, jud. SalajCazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România pentru 4 persoane)

 • Ghenadie si Milena Bălțat din Brazii, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ghenadie si Milena Bălțat din Brazii, jud. AradCazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România pentru 4 persoane)

 • Iridenta si Oana Nicolau din Romanesti, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România!

  (Iridenta si Oana Nicolau din Romanesti, jud. SuceavaCazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România pentru 4 persoane)

 • Antonie si Haralambie Dumbrăveanu din Urzica, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Antonie si Haralambie Dumbrăveanu din Urzica, jud. ValceaCazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România pentru 4 persoane)

 • Blanduzia si Lorin Piersic din Tamna, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România.

  (Blanduzia si Lorin Piersic din Tamna, jud. MehedintiCazare in Pensiuni în Băile Felix, Bihor, România pentru 4 persoane)

 1. Camera frumoasa,calduroasa,mic dejun diversificat,piscina interioara mare,3 saune diferite.Merita incercat.

 2. Totul a fost perfect , Recepționerele extrem de amabile , mereu la dispoziție pentru a satisface toate cerințele noastre ( mai rar așa profesionalism) Camerele extrem de curate și spațioase Cu siguranța vom reveni Mulțumim încă o data Recepției ❤️

 3. Totul a fost conform asteptarilor,desi nu vedeau rezervarea noastra de pe Booking,am primit o alta camera superioara ca si pret!

 4. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoasă curatatenie zilnic amplasată foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 5. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 6. Totul a fost perfect, am apreciat foarte mult ospitalitatea, conditiile si curatenia! Recomand cu mare caldura si sigur o sa ma intorc 🙂

 7. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 8. Am fost foarte mulțumiți, personalul foarte amabil….Mâncarea foarte bună de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 9. Curățenie, ospitalitate, profesionalism, mic dejun foarte bun

 10. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 11. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 12. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 13. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 14. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 15. Camera foarte mare si existenta unei surse suplimentare de caldura. Amplasarea centrala in statiune.

 16. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 17. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 18. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 19. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 20. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 21. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 22. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 23. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 24. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 25. Centrul spa modern, bine organizat, cu multe facilitati si o multitudine de proceduri disponibile, personal priceput, atent si amabil, medic balneolog disponibil pentru consultatii de specialitate, foarte ok totul. In weekend anumite programe au totusi disponibilitate limitata.

 26. Am apreciat curatenia, promptitudinea si discretia personalului; camere mari, saltea de pat confortabila, prosoape si halate de baie schimbate zilnic; domnul doctor si domnisoarele asistente de la baza de tratament au oferit servicii medicale de calitate, profesionale. La restaurant e de admirat faptul ca ofera zilnic legume si fructe proaspete, produsele traditionale ( toba si sunca ) foarte cautate.

 27. Camera foarte mica, fata de restul camerelor la care am stat in acel hotel, poate ca prin booking, e altceva!

 28. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 29. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoasă curatatenie zilnic amplasată foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 30. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 31. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 32. Am fost foarte mulțumiți, personalul foarte amabil….Mâncarea foarte bună de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 33. Curățenie, ospitalitate, profesionalism, mic dejun foarte bun

 34. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 35. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 36. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 37. Curățenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 38. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 39. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 40. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 41. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 42. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 43. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 44. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 45. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 46. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 47. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 48. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 49. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 50. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 51. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoasă curatatenie zilnic amplasată foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 52. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 53. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 54. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 55. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 56. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 57. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 58. Curățenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 59. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 60. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 61. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 62. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 63. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 64. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 65. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 66. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 67. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 68. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 69. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 70. Locație excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur liniștit.

 71. Gazde primitoare, ospitaliere, conditii foarte bune de cazare, curatenie impecabila, cazare aproape identica ca si la 4*

 72. A fost foarte curat in camera, dotata cu tot ce este necesar si conform celor 3* pe care le au. Personalul foarte amabil, ne-a predat camerele la ora 10 desi ora de check-in era 14, pentru ca ne grabeam sa ajungem la Bai. Am primit indicatii detaliate despre zonele de imbaiere si locuri de vizitat a doua zi, pentru a completa sejurul. Micul dejun a fost foarte generos.

 73. Personal din baza de tratament si personalul de la receptie!!!

 74. Da micul dejun a fost proaspăt. Patul confortabil.

 75. Bazinele cu apa termala curate, sauna, bazinul de apa rece, mâncarea, personalul ok.

 76. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 77. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 78. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 79. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 80. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 81. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoasă curatatenie zilnic amplasată foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 82. Curățenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 83. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 84. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 85. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 86. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 87. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 88. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 89. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 90. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 91. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 92. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 93. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 94. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 95. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 96. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 97. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 98. Piscinele cu apă termala(interioare și exterioară). Curățenia, amabilitatea personalului,priveliștea de la balcon.

 99. Amabilitatea personalului, curatenia impecabila, mincare excelenta Multumim !

 100. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 101. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 102. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 103. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 104. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 105. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 106. Camera spațioasă, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil și prietenos. Poziționare foarte bună, în centrul stațiunii. Excelent raport calitate/preț.

 107. Super locatia si personalul foarte de treaba. In mod sigur vom reveni. Recomand si altora.

 108. Amplasarea locației este foarte bună, la mijlocul stațiunii. Poți vizita obiectivele stațiunii.

 109. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 110. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 111. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 112. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 113. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 114. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 115. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 116. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 117. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 118. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 119. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 120. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 121. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 122. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 123. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 124. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 125. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 126. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 127. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 128. Camera spațioasă, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil și prietenos. Poziționare foarte bună, în centrul stațiunii. Excelent raport calitate/preț.

 129. Super locatia si personalul foarte de treaba. In mod sigur vom reveni. Recomand si altora.

 130. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 131. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 132. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 133. Locatie linistita, mic dejun excelent, personal extrem de amabil.

 134. Personal amabil si devotat. Spații primitoare, foarte curate, bine îngrijite. Conditii super!

 135. A fost confort si curățenie. Este amabil personal.

 136. Locație excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur liniștit.

 137. Gazde primitoare, ospitaliere, conditii foarte bune de cazare, curatenie impecabila, cazare aproape identica ca si la 4*

 138. A fost foarte curat in camera, dotata cu tot ce este necesar si conform celor 3* pe care le au. Personalul foarte amabil, ne-a predat camerele la ora 10 desi ora de check-in era 14, pentru ca ne grabeam sa ajungem la Bai. Am primit indicatii detaliate despre zonele de imbaiere si locuri de vizitat a doua zi, pentru a completa sejurul. Micul dejun a fost foarte generos.

 139. Camera este spațioasă (are o canapea in plus, birou și frigider mic. Curățenia este ok. Ne-a plăcut și faptul ca este o mocheta foarte confortabila. Acces gratuit la piscina.

 140. Totul a fost pe placul nostru.Am fost foarte multumiti.

 141. Patul confortabil, camera moderna, teren de sport, piscina, sauna doar contracost!

 142. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 143. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 144. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, curățenie de neegalat , mic dejun delicios și consistent

 145. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 146. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 147. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 148. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 149. Camera spațioasă, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil și prietenos. Poziționare foarte bună, în centrul stațiunii. Excelent raport calitate/preț.

 150. Super locatia si personalul foarte de treaba. In mod sigur vom reveni. Recomand si altora.

 151. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 152. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 153. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 154. Locatie linistita, mic dejun excelent, personal extrem de amabil.

 155. Personal amabil si devotat. Spații primitoare, foarte curate, bine îngrijite. Conditii super!

 156. A fost confort si curățenie. Este amabil personal.

 157. Locație excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur liniștit.

 158. Gazde primitoare, ospitaliere, conditii foarte bune de cazare, curatenie impecabila, cazare aproape identica ca si la 4*

 159. A fost foarte curat in camera, dotata cu tot ce este necesar si conform celor 3* pe care le au. Personalul foarte amabil, ne-a predat camerele la ora 10 desi ora de check-in era 14, pentru ca ne grabeam sa ajungem la Bai. Am primit indicatii detaliate despre zonele de imbaiere si locuri de vizitat a doua zi, pentru a completa sejurul. Micul dejun a fost foarte generos.

 160. Camera este spațioasă (are o canapea in plus, birou și frigider mic. Curățenia este ok. Ne-a plăcut și faptul ca este o mocheta foarte confortabila. Acces gratuit la piscina.

 161. Totul a fost pe placul nostru.Am fost foarte multumiti.

 162. Patul confortabil, camera moderna, teren de sport, piscina, sauna doar contracost!

 163. Doamna de la receptie a fost foarte draguta si primitoare, cladirea este decorata cu mult gust si in pas cu tehnologia. Prezenta aerotermei ajuta foarte mult in camera. Am primit de la cazare discount 40% la President spa dar acest spa a fost sub asteptarile noastre!!! (miros urat, mizerie, apa rece in piscinele exterioare). Locatie linistita și sigura, apropiata de restaurant, supermarket.

 164. Absolut totul. Camera, peisajul, linistea, curte mare, piscina, totul exact cum ne-am dorit

 165. Locația, chiar dacă nu este în Felix, este la 5 minute cu mașina, iar pensiunea se află pe o stradă liniștită, aproape de un restaurant italian autentic cu mâncare excelentă și prețuri decente, și aproape de Carrefour market. De asemenea camera a fost aerisită, modern mobilată. Gazdele oferă cafea și ceai oaspeților și se asigură că toate doleanțele acestora sunt satisfăcute. De asemenea am primit vouchere de 40% reducere la Aqua park President, extrem de utile.

 166. Totul- mâncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumiți

 167. Totul. Amabilitate, atentie, personalul vesnic cu zambetul pe buze.

 168. Curatenia, personalul, mâncarea, nu este aglomerat, bazinele sunt foarte curate.

 169. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug 🙂 – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President 🙂

 170. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 171. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 172. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 173. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 174. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 175. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 176. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 177. Camera spațioasă, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil și prietenos. Poziționare foarte bună, în centrul stațiunii. Excelent raport calitate/preț.

 178. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 179. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 180. Administratorul ne-a oferit încă un pat matrimonial pentru cei doi copii de 3 respectiv 6 ani pentru a evita lipsa de spațiu, acces bucătărie, baie pentru fiecare camera, parcare asigurată, aproape de ștrand 5-7 min de mers lejer, grătar în curte….cu siguranță vom reveni !!!

 181. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 182. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 183. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 184. Amabilitate, comunicare, ospitalitate. Nici nu ai nevoie de mai mult ca să te simți binevenit.

 185. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 186. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 187. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 188. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 189. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 190. Micul dejun a fost excelent (variat si consistent).

 191. Totul a fost extraordinar . Felicitari personalului . Sigur vom reveni curând . Va multumim .

 192. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 193. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 194. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 195. Camera spațioasă, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil și prietenos. Poziționare foarte bună, în centrul stațiunii. Excelent raport calitate/preț.

 196. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 197. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 198. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 199. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug 🙂 – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President 🙂

 200. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 201. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 202. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 203. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 204. Administratorul ne-a oferit încă un pat matrimonial pentru cei doi copii de 3 respectiv 6 ani pentru a evita lipsa de spațiu, acces bucătărie, baie pentru fiecare camera, parcare asigurată, aproape de ștrand 5-7 min de mers lejer, grătar în curte….cu siguranță vom reveni !!!

 205. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 206. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 207. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 208. Locația, personalul foarte dragut, facilitatile, comunicarea foarte buna, camere drăguțe, foarte spatioase, reducere la aquapark, mâncarea la restaurant foarte buna si f. multă, totul foarte ok!

 209. Amabilitate, comunicare, ospitalitate. Nici nu ai nevoie de mai mult ca să te simți binevenit.

 210. Zona liniștită, lipsită de forfota străzii, oameni minunați, curățenie zilnică, restaurant cu produse foate gustoase și variate, confort deosebit. Recomandăm cu drag și vom reveni cu mare plăcere!

 211. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 212. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 213. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 214. Micul dejun a fost excelent (variat si consistent).

 215. Totul a fost extraordinar . Felicitari personalului . Sigur vom reveni curând . Va multumim .

 216. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 217. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 218. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 219. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 220. Locație excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur liniștit.

 221. Gazde primitoare, ospitaliere, conditii foarte bune de cazare, curatenie impecabila, cazare aproape identica ca si la 4*

 222. A fost foarte curat in camera, dotata cu tot ce este necesar si conform celor 3* pe care le au. Personalul foarte amabil, ne-a predat camerele la ora 10 desi ora de check-in era 14, pentru ca ne grabeam sa ajungem la Bai. Am primit indicatii detaliate despre zonele de imbaiere si locuri de vizitat a doua zi, pentru a completa sejurul. Micul dejun a fost foarte generos.

 223. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug 🙂 – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President 🙂

 224. Cred că mai bine de atât nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minunați, te simți ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 225. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 226. Locatie linistita, mic dejun excelent, personal extrem de amabil.

 227. Personal amabil si devotat. Spații primitoare, foarte curate, bine îngrijite. Conditii super!

 228. A fost confort si curățenie. Este amabil personal.

 229. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 230. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 231. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, căldură, poziționare excelentă în localitate… Și multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabilă!!!

 232. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 233. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 234. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 235. Personalul a fost foarte amabil. Multa liniste, atmosfera perfecta pentru relaxare.

 236. Camerele sunt spatioase. Apa din piscina este curata si calda.

 237. In general a fost un sejur reusit chiar daca exista unele lucruri ce ar putea sa fie puse la punct dar, in ansamblu, a fost bine. Am stat doua doua nopti si din acest motiv nu pot evalua sub toate aspectele locatia, poate daca as fi stat mai mult.

 238. Locatie linistita, mic dejun excelent, personal extrem de amabil.

 239. Personal amabil si devotat. Spații primitoare, foarte curate, bine îngrijite. Conditii super!

 240. A fost confort si curățenie. Este amabil personal.

 241. Locație centrală, parcare gratuita, aproape de centru.

 242. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 243. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 244. Totul a fost de neuitat.Personal extrem de harnis si amabil sibextrem de curat.Merita si recomand

 245. Fotografiile corespund cu realitatea! Totul ffff ok.Proprietarii f prietenoși și primitori! Iubitori de copii.Recomandam cu toată inima! Vom reveni cu siguranta!!!😍😘

 246. personal prietenos…oameni la care te întorci cu plăcere!!

 247. Locație superbă, intr-o zona liniștita , gazde primitoare și discrete. Curățenie peste tot: camere și bucatarie.

 248. Amabilitatea, încrederea și buna dispoziție a gazdei

 249. Scuze am scris fără să vreau ce mia placut la paragraful ce nu mia placut va rog din suflet puteti schimba dv va roog nu am fost atentă

 250. Totul a fost excelent ! Mâncarea a fost minunata !

 251. Camera a fost spațioasă și curata, bucătăria utilata, grătarul, florile, proprietarii păreau ok

 252. Locatie excelenta, usor de ajuns in bai fara masina si intr-un timp scurt, liniste si curatenie

 253. Sunt prea multe lucruri placute de spus, incat este posibil sa omit sa le mentionez pe toate: gazda si personalul de nota 10 din toate punctele de vedere, curatenia, piscina interioara cu apa termana (daaaaaaaaa! 🙂 ), internet super rapid, salteaua patului – in sfarsit am avut parte de o saltea pe care m-am odihnit excelent! – de multe ori concediile au insemnat pentru mine o “lupta” de 3-4 zile pana ma obisnuiam cu salteaua, Am mentionat oare ca piscina interioara face toti banii? 🙂

 254. Ospitalitate, curătenie, amabilitate, absolut totul a fost perfect. Recomand cu cea mai mare încredere pensiunea Ana Maria.

 255. Din pacate locatia nu ofera micul dejun. Gazda,bazinul interior au fost ok. Patul bun.

 256. Locația este foarte bine pusa la punct. Camerele sunt foarte curate, foarte primitoare. Accesul este foarte facil.

 257. Personal amabil. Camere curate, comfortabile si spatioase.

 258. Amplasare excelenta langa strandul Apollo; Curatenie exemplara in camera, atmosfera placuta, caldura; Gazda foarte amabila si de cuvant!

 259. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 260. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 261. Locația, personalul foarte dragut, facilitatile, comunicarea foarte buna, camere drăguțe, foarte spatioase, reducere la aquapark, mâncarea la restaurant foarte buna si f. multă, totul foarte ok!

 262. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 263. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 264. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 265. Curat, liniște, personal amabil, recomad aceasta locație cu tot dragul😊

 266. Locație excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur liniștit.

 267. Gazde primitoare, ospitaliere, conditii foarte bune de cazare, curatenie impecabila, cazare aproape identica ca si la 4*

 268. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 269. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 270. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 271. Totul a fost de neuitat.Personal extrem de harnis si amabil sibextrem de curat.Merita si recomand

 272. Fotografiile corespund cu realitatea! Totul ffff ok.Proprietarii f prietenoși și primitori! Iubitori de copii.Recomandam cu toată inima! Vom reveni cu siguranta!!!😍😘

 273. personal prietenos…oameni la care te întorci cu plăcere!!

 274. Este o pensiune foarte frumoasa, am apreciat foarte mult faptul că am găsit exact ceea ce am văzut și în poze. Amplasată într-un loc linistit, primitoare si curata.

 275. Totul a fost super! Curatenie, paturi confortabile, caldura,proprietarii foarte amabili.

 276. Prețul ok. Curățenia. Wifi cu semnal bun. Baia generoasa. Salteaua patului ok. Gazda ok. Locația ok. Parcare Free. Cafeaua oferită gratis este binevenita si chiar buna.

 277. Amabilitatea gazdelor. Pozitionarea, departe de forfota circulatiei si totusi aproape de bazinele cu apa. Posibilitati multiple pentru pregatirea mesei si pentru petrecerea serilor. Doua balcoane opuse in care poti vedea, la o cafea, rasaritul sau apusul soarelui.

 278. Linistea, intimitatea, comfortul pentru un sejur complet. Proprietarii foarte amabili si deschisi. Pentru cei ce vin la strandul Aqua President, proprietarul detine card pentru reducere. Ai tot ce e nevoie pentru a te simti ca si acasa, locatia e aproape de Aqua President, la 2 km de strandul Apollo, de centrul statiunii.

 279. Locație superbă, intr-o zona liniștita , gazde primitoare și discrete. Curățenie peste tot: camere și bucatarie.

 280. Piscina, superfaină, hidromasajul este minunat, apa excelentă. Pensiunea arata foarte bine, camerele sunt foarte mari, patul foarte mare și comod.

 281. Piscina a fost foarte buna, apa calda, vibromasajul excelent, cald in camera, curat, locație ok, o sa revenim aici.

 282. Paturi foarte bune și piscina minunata.Apa caldă și curata. Foarte cald in toată pensiunea. Lobby era foarte plăcut.Pacat că nu are curte pensiunea.

 283. Totul a fost excelent ! Mâncarea a fost minunata !

 284. Camera a fost spațioasă și curata, bucătăria utilata, grătarul, florile, proprietarii păreau ok

 285. Locatie excelenta, usor de ajuns in bai fara masina si intr-un timp scurt, liniste si curatenie

 286. Camera este spațioasă (are o canapea in plus, birou și frigider mic. Curățenia este ok. Ne-a plăcut și faptul ca este o mocheta foarte confortabila. Acces gratuit la piscina.

 287. Totul a fost pe placul nostru.Am fost foarte multumiti.

 288. Patul confortabil, camera moderna, teren de sport, piscina, sauna doar contracost!

 289. Locație centrală, parcare gratuita, aproape de centru.

 290. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 291. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 292. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 293. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 294. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 295. Totul mi a placut. Cel mai mult mi a placut faptul ca e situata chiar in centru.Gradina cu gratarul rustic.Personalul foarte amabil si primitor. Vom mai reveni.

 296. Au in curte o parcare foarte mare. Pt mine conteaza enorm

 297. Amplasare centrala, camere mari curate. Bucataria si zona de luat masa dotate, spatioase si bine amenajate. Gradina si zona de gratar rustic amenajate si ideale pentru vară.

 298. Nu am avut mic-dejun inclus, dar am putut sa-l servim in bucataria amenajata la parterului vilei. Poziționarea, linistea, camera spatioasa si confortul avut.

 299. Pensiunea este aproape de centrul orașului. Personalul este foarte amabil, camerele sunt curate, călduroase și au paturi confortabile. Aici ne-am putut bucura de jacuzzi și de saună. Vom reveni cu drag.

 300. Salteaua patului de buna calitate,camera mare, baie mare avand totul functional, in camera a fost cald. Personal foarte amabil si atent la solicitarile turistilor. Amplasarea este buna, pe str Primaverii,centrul este cam la 300m. Vila Cristal m-a surprins foarte placut, cand voi mai avea drum prin zona, ma voi caza tot aici.

 301. Sunt prea multe lucruri placute de spus, incat este posibil sa omit sa le mentionez pe toate: gazda si personalul de nota 10 din toate punctele de vedere, curatenia, piscina interioara cu apa termana (daaaaaaaaa! 🙂 ), internet super rapid, salteaua patului – in sfarsit am avut parte de o saltea pe care m-am odihnit excelent! – de multe ori concediile au insemnat pentru mine o “lupta” de 3-4 zile pana ma obisnuiam cu salteaua, Am mentionat oare ca piscina interioara face toti banii? 🙂

 302. Ospitalitate, curătenie, amabilitate, absolut totul a fost perfect. Recomand cu cea mai mare încredere pensiunea Ana Maria.

 303. Din pacate locatia nu ofera micul dejun. Gazda,bazinul interior au fost ok. Patul bun.

 304. Micul dejun a fost chiar bun, a fost liniste, personalul de acolo a fost foarte amabil, am primit reducere la Aqua Park President, am avut parcare in curte.

 305. Camera spațioasă,un pat confortabil,curățenie,mobilier de calitate.

 306. Un loc placut, foarte curat, intr-un cartier linistit, in apropierea padurii. Gazda foarte primitoare, ne-a oferit informatii folositoare.

 307. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 308. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 309. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 310. Curat, liniște, personal amabil, recomad aceasta locație cu tot dragul😊

 311. Locație excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur liniștit.

 312. Gazde primitoare, ospitaliere, conditii foarte bune de cazare, curatenie impecabila, cazare aproape identica ca si la 4*

 313. Totul a fost bine Primirea,personalul ….ireprosabil…

 314. Pensiunea este localizata chiar la strada , ( aproape de baile Felix dar si de Oradea) ,Gazda ne-a intampinat foarte amabil, chiar daca ora la care am ajuns era tarzie! Camera a fost foarte buna, Paturi excelente! asternuturi curate, prosoape noi, curatenie exemplara! Am calatorit impreuna cu fetita noastra de nici 2 ani! Locatie excelenta pt familiile cu copii! Vom reveni

 315. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug 🙂 – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President 🙂

 316. Locație centrală, parcare gratuita, aproape de centru.

 317. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 318. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 319. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 320. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 321. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 322. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 323. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 324. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 325. Locatie linistita, mic dejun excelent, personal extrem de amabil.

 326. Personal amabil si devotat. Spații primitoare, foarte curate, bine îngrijite. Conditii super!

 327. A fost confort si curățenie. Este amabil personal.

 328. Gazda foarte ok amabilă, totul bine curat nimic de comentat

 329. Personalul cu care am avut de-a face a fost dragut

 330. Curățenie, ospitalitate, totul este nou. Gazdele sunt primitoare si deschise la nou. In general e un loc primitor si foarte relaxant.

 331. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 332. Locație centrală, parcare gratuita, aproape de centru.

 333. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 334. Totul a fost bine Primirea,personalul ….ireprosabil…

 335. Pensiunea este localizata chiar la strada , ( aproape de baile Felix dar si de Oradea) ,Gazda ne-a intampinat foarte amabil, chiar daca ora la care am ajuns era tarzie! Camera a fost foarte buna, Paturi excelente! asternuturi curate, prosoape noi, curatenie exemplara! Am calatorit impreuna cu fetita noastra de nici 2 ani! Locatie excelenta pt familiile cu copii! Vom reveni

 336. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug 🙂 – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President 🙂

 337. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 338. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 339. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 340. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 341. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 342. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 343. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 344. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 345. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 346. Locatie linistita, mic dejun excelent, personal extrem de amabil.

 347. Personal amabil si devotat. Spații primitoare, foarte curate, bine îngrijite. Conditii super!

 348. A fost confort si curățenie. Este amabil personal.

 349. Totul a fost excelent! Curățenie exemplara,ospitalitate la superlativ! Mulțumim pentru tot..George Strejea

 350. Curat, liniște, personal amabil, recomad aceasta locație cu tot dragul😊

 351. Locație excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur liniștit.

 352. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 353. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 354. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 355. Totul a fost excelent! Curățenie exemplara,ospitalitate la superlativ! Mulțumim pentru tot..George Strejea

 356. Curat, liniște, personal amabil, recomad aceasta locație cu tot dragul😊

 357. Locație excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur liniștit.

 358. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 359. Locație centrală, parcare gratuita, aproape de centru.

 360. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 361. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 362. Totul a fost bine Primirea,personalul ….ireprosabil…

 363. Pensiunea este localizata chiar la strada , ( aproape de baile Felix dar si de Oradea) ,Gazda ne-a intampinat foarte amabil, chiar daca ora la care am ajuns era tarzie! Camera a fost foarte buna, Paturi excelente! asternuturi curate, prosoape noi, curatenie exemplara! Am calatorit impreuna cu fetita noastra de nici 2 ani! Locatie excelenta pt familiile cu copii! Vom reveni

 364. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 365. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 366. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 367. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 368. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 369. Camera confortabilă ,pat confortabil ,zona linistită proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 370. Locatie linistita, mic dejun excelent, personal extrem de amabil.

 371. Personal amabil si devotat. Spații primitoare, foarte curate, bine îngrijite. Conditii super!

 372. A fost confort si curățenie. Este amabil personal.

 373. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 374. Locație centrală, parcare gratuita, aproape de centru.

 375. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 376. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 377. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 378. Totul a fost bine Primirea,personalul ….ireprosabil…

 379. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 380. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 381. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 382. Locatie excelentă aproape de strandul Apollo, de centru si de parcul cu nuferi. Proprietarul pensiunii foarte amabil, au un caine foarte simpatic. Curatenie in camera, frigider in camera, aer conditionat, acces la o bucatarie comuna foarte bine utilata. Pensiunea corespunde întocmai prezentarii de pe Booking. Alimentara bine aprovizionata si cu preturi rezonabile la intrarea in pensiune . Recomand pensiunea si ne vom caza cu altă ocazie când ajungem in Băile Felix.

 383. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 384. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 385. Personal dragut, cazare buna, atmosfera placuta, amplasare perfecta.

 386. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 387. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 388. Locatie linistita, mic dejun excelent, personal extrem de amabil.

 389. Personal amabil si devotat. Spații primitoare, foarte curate, bine îngrijite. Conditii super!

 390. A fost confort si curățenie. Este amabil personal.

 391. Totul a fost excelent! Curățenie exemplara,ospitalitate la superlativ! Mulțumim pentru tot..George Strejea

 392. Curat, liniște, personal amabil, recomad aceasta locație cu tot dragul😊

 393. Locație excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur liniștit.

 394. Totul a fost de neuitat.Personal extrem de harnis si amabil sibextrem de curat.Merita si recomand

 395. Fotografiile corespund cu realitatea! Totul ffff ok.Proprietarii f prietenoși și primitori! Iubitori de copii.Recomandam cu toată inima! Vom reveni cu siguranta!!!😍😘

 396. personal prietenos…oameni la care te întorci cu plăcere!!

 397. Plăcut surprins de atitudinea angajaților, disponibilitate si proactivitate. M-au facut sa ma simt ca acasă fara si sa solicit servicii suplimentare fără stres.

 398. Totul perfect . Camere , piscina excelente . Super curat

 399. Am stat în camera tripla.. Patul extensibil a fost un pat în toată regula pe lângă patul dublu matrimonial.. Puteam sta lejer 5 – 6 persoane în camera ; camera călduroasă, finisaje moderne, televizor plat Samsung care se vedea foarte bine, baie mare, curata, fără mirosuri neplăcute. Micul dejun(contra cost) consistent, bun și ok ca preț (2 adulți și 2 copii aprox. 55 lei cu tot cu ceai și cafea). Piscina amenajata în stil modern, cu un aer intim, apa foarte calda și buna, excelenta pentru copii mai mici. Personal serviabil și amabil. La parter exista un cuptor cu microunde unde se poate încălzi mâncarea sau laptele copiilor. Într-o zi, femeia de servici s-a oferit din proprie inițiativa sa meargă sa ne încălzească laptele sa ne putem noi pregăti de mers la bazin. Peste drum de pensiune exista un parculet pentru copii foarte ok. Pensiunea e situata aproape de centrul stațiunii, dar totuși într-o zona liniștită și accesibila ușor. Pe scurt… Excelent. Recomand cu încredere.

 400. Totul a fost excelent ! Mâncarea a fost minunata !

 401. Camera a fost spațioasă și curata, bucătăria utilata, grătarul, florile, proprietarii păreau ok

 402. Locatie excelenta, usor de ajuns in bai fara masina si intr-un timp scurt, liniste si curatenie

 403. Locatia este foarte frumoasa, bine amplasata, personalul foare amabil, conditii de odihna excelente, o sa revenim cu mare placere.

 404. Sunt prea multe lucruri placute de spus, incat este posibil sa omit sa le mentionez pe toate: gazda si personalul de nota 10 din toate punctele de vedere, curatenia, piscina interioara cu apa termana (daaaaaaaaa! 🙂 ), internet super rapid, salteaua patului – in sfarsit am avut parte de o saltea pe care m-am odihnit excelent! – de multe ori concediile au insemnat pentru mine o “lupta” de 3-4 zile pana ma obisnuiam cu salteaua, Am mentionat oare ca piscina interioara face toti banii? 🙂

 405. Ospitalitate, curătenie, amabilitate, absolut totul a fost perfect. Recomand cu cea mai mare încredere pensiunea Ana Maria.

 406. Locatia este perfecta, foarte aproape de strandul Apollo, camere curate, personal amabil si dornic sa te ajute in orice problema intalnita! PS. Pentru dl primar: Statiunea din pacate a ramas neschimbata! Acelasi aspect ca si in urma cu 10 ani! Sunt fonduri europene! Faceti ceva pentru statiune!

 407. Locația este foarte bine pusa la punct. Camerele sunt foarte curate, foarte primitoare. Accesul este foarte facil.

 408. Personal amabil. Camere curate, comfortabile si spatioase.

 409. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 410. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 411. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 412. Locatia e perfecta, aproape de lacuri, central Personalul foarte amabil si binevoitor

 413. A fost curat. Camera are un aspect relativ nou din perspectiva aranjarii si a mobilierului.

 414. Totul a fost minunat, este foarte curat si nou, sunt conditii excelente, recomand aceasta pensiune amplasata in mijlocul statiunii.

 415. Vila este amplasata intr-un loc linistit. In camera totul a fost curat,iar patul confortabil.

 416. Nu am avut mic-dejun inclus, dar am putut sa-l servim in bucataria amenajata la parterului vilei. Poziționarea, linistea, camera spatioasa si confortul avut.

 417. Pensiunea este aproape de centrul orașului. Personalul este foarte amabil, camerele sunt curate, călduroase și au paturi confortabile. Aici ne-am putut bucura de jacuzzi și de saună. Vom reveni cu drag.

 418. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 419. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 420. Locație centrală, parcare gratuita, aproape de centru.

 421. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 422. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 423. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 424. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 425. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 426. Ne-a plăcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat și mâncarea deosebita. Ne-am simțit minunat. Micul dejun e bogat și gustos. Felicitări gazdei!

 427. Super tot. Rezervați cu încredere la Vila Carlos😚🤗

 428. Aer conditionat, balcon, curatenie de nota 10.Locatia este la 5 min de mers pe jos de Strandul din Felix si 10 min de Lacul cu Nuferi, . Recomand!

 429. Confortul si amabilitatea gazdei. Va multumim si o sa revenim cu drag!

 430. Personal dragut, cazare buna, atmosfera placuta, amplasare perfecta.

 431. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 432. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 433. Curtea interioară , amenajările pensiunii , piscina , spațiu de relaxare atat șezlongurile plus locul in câte poți pregăti un grătar ,într-un cuvânt “Excelent”

 434. Locatie linistita, mic dejun excelent, personal extrem de amabil.

 435. Personal amabil si devotat. Spații primitoare, foarte curate, bine îngrijite. Conditii super!

 436. Exceptionala alegere! Proporietari deosebit de amabili, nu am mai intalnit niciodata gazde asa de primitoare! Curatenie de nota 10* atat in camera, cat si in spatiile comune ale pensiunii. Camera spatioasa mobilat cu mult gust, pat confortabil, baie monderna. Mic dejun tip bufet, variat si gustos, cafea super buna:) Curte mare, aranjata, parcare imensa pentru masini. Locatie buna, aproape de oras si bai. Va multumim pentru tot d-na Florica, d-l Valer! 🙂

 437. Personalul foarte amabil,foarte atenți in toate privințele. Ne vom întoarce oricand cu mare drag. Recomandam Pensiunea Cavaler.

 438. Am stat doua nopți la aceasta pensiune. Este foarte curat, iar gazdele sunt foarte primitoare. Camera este mare, patul foarte confortabil. Gazdele sunt foarte atente sa îți ofere tot ce ai nevoie ca să te simți bine.Micul dejun este foarte bogat și gustos. Nu am decât cuvinte de lauda la adresa gazdelor. Asa ar trebui sa facă toți turism în Romania.Felicitari,oameni minunati!

 439. Confort, curățenie și modul în care am fost primiți. Propietarul un om deosebit.

 440. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 441. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 442. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 443. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 444. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 445. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 446. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 447. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 448. Ambianta placuta in camera. Aer conditionat si plasa la geamuri.

 449. Locatie excelentă aproape de strandul Apollo, de centru si de parcul cu nuferi. Proprietarul pensiunii foarte amabil, au un caine foarte simpatic. Curatenie in camera, frigider in camera, aer conditionat, acces la o bucatarie comuna foarte bine utilata. Pensiunea corespunde întocmai prezentarii de pe Booking. Alimentara bine aprovizionata si cu preturi rezonabile la intrarea in pensiune . Recomand pensiunea si ne vom caza cu altă ocazie când ajungem in Băile Felix.

 450. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 451. Personal dragut, cazare buna, atmosfera placuta, amplasare perfecta.

 452. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 453. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 454. Super tot. Rezervați cu încredere la Vila Carlos😚🤗

 455. Aer conditionat, balcon, curatenie de nota 10.Locatia este la 5 min de mers pe jos de Strandul din Felix si 10 min de Lacul cu Nuferi, . Recomand!

 456. Confortul si amabilitatea gazdei. Va multumim si o sa revenim cu drag!

 457. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 458. Gazde primitoare, camera foarte frumoasa și curata, piscina perfecta! Restaurant foarte bun la 10 min de mers pe jos. Am fost foarte mulțumiți și cu siguranță vom reveni! 🥰

 459. Curtea interioară , amenajările pensiunii , piscina , spațiu de relaxare atat șezlongurile plus locul in câte poți pregăti un grătar ,într-un cuvânt “Excelent”

 460. Confort, curățenie și modul în care am fost primiți. Propietarul un om deosebit.

 461. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 462. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 463. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 464. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 465. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 466. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 467. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 468. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 469. Ambianta placuta in camera. Aer conditionat si plasa la geamuri.

 470. Locatie excelentă aproape de strandul Apollo, de centru si de parcul cu nuferi. Proprietarul pensiunii foarte amabil, au un caine foarte simpatic. Curatenie in camera, frigider in camera, aer conditionat, acces la o bucatarie comuna foarte bine utilata. Pensiunea corespunde întocmai prezentarii de pe Booking. Alimentara bine aprovizionata si cu preturi rezonabile la intrarea in pensiune . Recomand pensiunea si ne vom caza cu altă ocazie când ajungem in Băile Felix.

 471. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 472. Super tot. Rezervați cu încredere la Vila Carlos😚🤗

 473. Aer conditionat, balcon, curatenie de nota 10.Locatia este la 5 min de mers pe jos de Strandul din Felix si 10 min de Lacul cu Nuferi, . Recomand!

 474. Confortul si amabilitatea gazdei. Va multumim si o sa revenim cu drag!

 475. Personal dragut, cazare buna, atmosfera placuta, amplasare perfecta.

 476. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 477. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 478. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 479. Gazde primitoare, camera foarte frumoasa și curata, piscina perfecta! Restaurant foarte bun la 10 min de mers pe jos. Am fost foarte mulțumiți și cu siguranță vom reveni! 🥰

 480. Curtea interioară , amenajările pensiunii , piscina , spațiu de relaxare atat șezlongurile plus locul in câte poți pregăti un grătar ,într-un cuvânt “Excelent”

 481. Confort, curățenie și modul în care am fost primiți. Propietarul un om deosebit.

 482. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 483. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 484. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 485. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 486. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 487. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 488. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 489. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 490. Personal dragut, cazare buna, atmosfera placuta, amplasare perfecta.

 491. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 492. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 493. Super tot. Rezervați cu încredere la Vila Carlos😚🤗

 494. Aer conditionat, balcon, curatenie de nota 10.Locatia este la 5 min de mers pe jos de Strandul din Felix si 10 min de Lacul cu Nuferi, . Recomand!

 495. Confortul si amabilitatea gazdei. Va multumim si o sa revenim cu drag!

 496. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 497. Gazde primitoare, camera foarte frumoasa și curata, piscina perfecta! Restaurant foarte bun la 10 min de mers pe jos. Am fost foarte mulțumiți și cu siguranță vom reveni! 🥰

 498. Curtea interioară , amenajările pensiunii , piscina , spațiu de relaxare atat șezlongurile plus locul in câte poți pregăti un grătar ,într-un cuvânt “Excelent”

 499. Pozitia excalenta, apropierea de Aqua Park, amabilitatea personalului , aerul curat din jur !

 500. Un loc liniștit, aer curat, peisaj frumos, gazda primitoare si sociabilă, reducerea de 50% la hotel president AquaPark constituie un avantaj.

 501. Totul a fost curat,toate condițiile, cafeaua foarte bună care e din partea casei,pentru cat am plătit am fost foarte mulțumită…

 502. După o zi obositoare, un dus bun și o saltea odihnitoare

 503. Confort, curățenie și modul în care am fost primiți. Propietarul un om deosebit.

 504. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 505. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 506. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 507. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 508. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 509. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 510. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 511. Ambianta placuta in camera. Aer conditionat si plasa la geamuri.

 512. Locatie excelentă aproape de strandul Apollo, de centru si de parcul cu nuferi. Proprietarul pensiunii foarte amabil, au un caine foarte simpatic. Curatenie in camera, frigider in camera, aer conditionat, acces la o bucatarie comuna foarte bine utilata. Pensiunea corespunde întocmai prezentarii de pe Booking. Alimentara bine aprovizionata si cu preturi rezonabile la intrarea in pensiune . Recomand pensiunea si ne vom caza cu altă ocazie când ajungem in Băile Felix.

 513. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 514. Personal dragut, cazare buna, atmosfera placuta, amplasare perfecta.

 515. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 516. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 517. Super tot. Rezervați cu încredere la Vila Carlos😚🤗

 518. Aer conditionat, balcon, curatenie de nota 10.Locatia este la 5 min de mers pe jos de Strandul din Felix si 10 min de Lacul cu Nuferi, . Recomand!

 519. Confortul si amabilitatea gazdei. Va multumim si o sa revenim cu drag!

 520. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 521. Gazde primitoare, camera foarte frumoasa și curata, piscina perfecta! Restaurant foarte bun la 10 min de mers pe jos. Am fost foarte mulțumiți și cu siguranță vom reveni! 🥰

 522. Curtea interioară , amenajările pensiunii , piscina , spațiu de relaxare atat șezlongurile plus locul in câte poți pregăti un grătar ,într-un cuvânt “Excelent”

 523. Gazda foarte ok amabilă, totul bine curat nimic de comentat

 524. Personalul cu care am avut de-a face a fost dragut

 525. Curățenie, ospitalitate, totul este nou. Gazdele sunt primitoare si deschise la nou. In general e un loc primitor si foarte relaxant.

 526. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 527. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 528. totul,personal foarte placut si serviabil ,vom reveni cu foarte multa placere si vom recomanda si altor prieteni aceasta locatie precum si localitatea

 529. Gazdă foarte primitoare,amabilă,locația foarte bună,eu una am fost foarte mulțumită,vă mulțumesc frumos

 530. Curățenie, bucătărie utilată, proprietari de nota 10 gata sa ofere ajutor în orice moment

 531. Totul! Exceptional, recomand cu sinceritate! Liniste,siguranta,curatenie,confort,raport calitate/pret =extra,amabilitate,respect,politete, aproape de centru,de strand, dotat cu toate cele necesare unui sejur sau unei vacante,indiferent de vreme sau anotimp! Cu stima si mii de multumiri proprietarilor, voi reveni cu siguranta si drag !!!

 532. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 533. Locatia este excelenta, chiar in centrul statiunii, dar la o mica distanta de strada, suficienta pentru a nu fi deranjati de forfota orasului. Camera curata, iar pe canapeaua extensibila, pot dormi pana la 3 copii, sau chiar doi adulti.

 534. Proprietarii extrem de amabili, curățenie. O familie frumoasa.

 535. Gazda a fost deosebită, nu stia ce să ne mai facă să ne simțim bine. In plus, nea Mitică are o pălincă de Bihor deosebită 😎!

 536. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 537. Curățenia,spațiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispoziție doamna ce ne-a primit o persoană foarte drăguță.. leagănul din incinta ne-a fascinat etc

 538. Mic dejun diversificat, bun. Prețuri accesibile la restaurant. Liniște și relaxare.

 539. Personal foarte politicos și amabil. Restaurant cu mâncare bună, mic dejunul generos Locația liniștită ,aproape de pădure, ideal pentru incursiuni de alergare sau bicicleta.

 540. Totul… locatia, personalul, mancarea. Felicitări!

 541. Ambianta placuta in camera. Aer conditionat si plasa la geamuri.

 542. Locatie excelentă aproape de strandul Apollo, de centru si de parcul cu nuferi. Proprietarul pensiunii foarte amabil, au un caine foarte simpatic. Curatenie in camera, frigider in camera, aer conditionat, acces la o bucatarie comuna foarte bine utilata. Pensiunea corespunde întocmai prezentarii de pe Booking. Alimentara bine aprovizionata si cu preturi rezonabile la intrarea in pensiune . Recomand pensiunea si ne vom caza cu altă ocazie când ajungem in Băile Felix.

 543. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 544. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 545. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 546. Foarte curat în camera, în zona de luat masa, o casă aerisita fara miros miros de mucegai. Foarte bine pentru familii cu copii. Curte cu multă umbră si o zona liniștită. O sa revenim cu siguranta! Foarte drăguță si primitoare doamna Coca!

 547. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 548. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 549. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 550. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 551. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 552. Gazde primitoare, camera foarte frumoasa și curata, piscina perfecta! Restaurant foarte bun la 10 min de mers pe jos. Am fost foarte mulțumiți și cu siguranță vom reveni! 🥰

 553. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 554. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 555. Locatia este excelenta, chiar in centrul statiunii, dar la o mica distanta de strada, suficienta pentru a nu fi deranjati de forfota orasului. Camera curata, iar pe canapeaua extensibila, pot dormi pana la 3 copii, sau chiar doi adulti.

 556. Gazda a fost deosebită, nu stia ce să ne mai facă să ne simțim bine. In plus, nea Mitică are o pălincă de Bihor deosebită 😎!

 557. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 558. Curățenia,spațiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispoziție doamna ce ne-a primit o persoană foarte drăguță.. leagănul din incinta ne-a fascinat etc

 559. Mic dejun diversificat, bun. Prețuri accesibile la restaurant. Liniște și relaxare.

 560. Personal foarte politicos și amabil. Restaurant cu mâncare bună, mic dejunul generos Locația liniștită ,aproape de pădure, ideal pentru incursiuni de alergare sau bicicleta.

 561. Totul… locatia, personalul, mancarea. Felicitări!

 562. Ambianta placuta in camera. Aer conditionat si plasa la geamuri.

 563. Locatie excelentă aproape de strandul Apollo, de centru si de parcul cu nuferi. Proprietarul pensiunii foarte amabil, au un caine foarte simpatic. Curatenie in camera, frigider in camera, aer conditionat, acces la o bucatarie comuna foarte bine utilata. Pensiunea corespunde întocmai prezentarii de pe Booking. Alimentara bine aprovizionata si cu preturi rezonabile la intrarea in pensiune . Recomand pensiunea si ne vom caza cu altă ocazie când ajungem in Băile Felix.

 564. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 565. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 566. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 567. Foarte curat în camera, în zona de luat masa, o casă aerisita fara miros miros de mucegai. Foarte bine pentru familii cu copii. Curte cu multă umbră si o zona liniștită. O sa revenim cu siguranta! Foarte drăguță si primitoare doamna Coca!

 568. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 569. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 570. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 571. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 572. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 573. Gazde primitoare, camera foarte frumoasa și curata, piscina perfecta! Restaurant foarte bun la 10 min de mers pe jos. Am fost foarte mulțumiți și cu siguranță vom reveni! 🥰

 574. Un loc minunat!!! De la intrare se cunoaște diferența, primire călduroasă, atmosferă foarte plăcută, personal de nota 10! Totul arată ca in poze, camera a fost mare, spațioasă, foarte curat, prosoape schimbate zilnic, liniște, confort, mâncare foarte bună, porții foarte mari (cât pt 2 persoane😃), mic dejun diversificat și gustos! Legat de Aqua park un mare avantaj și o idee minunată colaborarea cu President care este foarte aproape, acolo se găsesc de toate, jacuzzi, tobogane, Spa, masaj, sauna, piscine etc 🙂 Prețuri accesibile și calitate superioară!

 575. Mic dejun diversificat, bun. Prețuri accesibile la restaurant. Liniște și relaxare.

 576. Personal foarte politicos și amabil. Restaurant cu mâncare bună, mic dejunul generos Locația liniștită ,aproape de pădure, ideal pentru incursiuni de alergare sau bicicleta.

 577. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 578. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 579. Locatia este excelenta, chiar in centrul statiunii, dar la o mica distanta de strada, suficienta pentru a nu fi deranjati de forfota orasului. Camera curata, iar pe canapeaua extensibila, pot dormi pana la 3 copii, sau chiar doi adulti.

 580. Gazda a fost deosebită, nu stia ce să ne mai facă să ne simțim bine. In plus, nea Mitică are o pălincă de Bihor deosebită 😎!

 581. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 582. Curățenia,spațiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispoziție doamna ce ne-a primit o persoană foarte drăguță.. leagănul din incinta ne-a fascinat etc

 583. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 584. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 585. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 586. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 587. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 588. Gazde primitoare, camera foarte frumoasa și curata, piscina perfecta! Restaurant foarte bun la 10 min de mers pe jos. Am fost foarte mulțumiți și cu siguranță vom reveni! 🥰

 589. Curățenia, personalul și patul foarte confortabil.

 590. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 591. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 592. Ambianta placuta in camera. Aer conditionat si plasa la geamuri.

 593. Locatie excelentă aproape de strandul Apollo, de centru si de parcul cu nuferi. Proprietarul pensiunii foarte amabil, au un caine foarte simpatic. Curatenie in camera, frigider in camera, aer conditionat, acces la o bucatarie comuna foarte bine utilata. Pensiunea corespunde întocmai prezentarii de pe Booking. Alimentara bine aprovizionata si cu preturi rezonabile la intrarea in pensiune . Recomand pensiunea si ne vom caza cu altă ocazie când ajungem in Băile Felix.

 594. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 595. Piscina cu apa termala si hidromasaj Amplasarea vilei Parcare disponibila la proprietate Camera cu balcon

 596. Piscina termala , cam micuță dar frumoasa adâncime 1.10m. Curat.

 597. Servirea impecabila,piscina foarte curata,conditii excelente.Recomand cu drag

 598. Ambianta placuta,mic dejun consistent si variat,personal amabil.

 599. Un loc minunat!!! De la intrare se cunoaște diferența, primire călduroasă, atmosferă foarte plăcută, personal de nota 10! Totul arată ca in poze, camera a fost mare, spațioasă, foarte curat, prosoape schimbate zilnic, liniște, confort, mâncare foarte bună, porții foarte mari (cât pt 2 persoane😃), mic dejun diversificat și gustos! Legat de Aqua park un mare avantaj și o idee minunată colaborarea cu President care este foarte aproape, acolo se găsesc de toate, jacuzzi, tobogane, Spa, masaj, sauna, piscine etc 🙂 Prețuri accesibile și calitate superioară!

 600. Mic dejun diversificat, bun. Prețuri accesibile la restaurant. Liniște și relaxare.

 601. Mi-a plăcut totul. Locația, proprietarii, aproape de Aquapark President, curățenie, liniște… Totul la superlativ!

 602. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 603. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 604. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 605. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 606. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 607. Gazda a fost deosebită, nu stia ce să ne mai facă să ne simțim bine. In plus, nea Mitică are o pălincă de Bihor deosebită 😎!

 608. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 609. Curățenia,spațiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispoziție doamna ce ne-a primit o persoană foarte drăguță.. leagănul din incinta ne-a fascinat etc

 610. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 611. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 612. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 613. Curățenia, personalul și patul foarte confortabil.

 614. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 615. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 616. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 617. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 618. Gazde primitoare, camera foarte frumoasa și curata, piscina perfecta! Restaurant foarte bun la 10 min de mers pe jos. Am fost foarte mulțumiți și cu siguranță vom reveni! 🥰

 619. O pensiune drăguţă, curată, locaţie bună aproape de centru, ştrand, terase, personal amabil.

 620. Locatia este f buna, situata in centrul statiunii. Gazdele f amabile si prietenoase , curtea curata , si ingrijita , un caine frumos si la fel de prietenos ca si stapanii ,bucataria dotata cu tot necesarul .Camera confortabila.

 621. Ambianta placuta in camera. Aer conditionat si plasa la geamuri.

 622. Mi-a plăcut totul. Locația, proprietarii, aproape de Aquapark President, curățenie, liniște… Totul la superlativ!

 623. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 624. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 625. Gazda a fost foarte de treaba cu toatea nevoile pe care le am avut.

 626. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 627. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 628. Gazde primitoare dar discrete , locatie centrala si linistita . Camera foarte curata , mobilier util si suficient .

 629. Ne-a placut totul. Conditiile au fost excelente iar gazdele foarte dragute, dornice sa ne faca sederea cat mai placuta. Recomandam cu caldura, sigur vom reveni!

 630. Gazda foarte prietenoasa și deschisă. O adevărată plăcere să o ai in preajmă. Camera curata și spațioasă.

 631. Toate serviciile au reflectat grija gazdei de a-si satisface, pe deplin, oaspetii! Felicitari!

 632. Amabilitatea, dorința de a face sejurul oaspeților cât mai plăcut și implicarea întregului personal ar trebui luate ca repere de bune practici și de către alți furnizori de servicii de acest tip. Felicitări!

 633. Pensiune noua si curata intr-o locatie frumoasa langa padure

 634. Amabilitatea, serviciile oferite, recomandările gazdelor, foarte primitoare, curățenia, și dacă vă doriți multă liniște, nu e imediat lângă drumul principal. E aer curat, e foarte aproape de Aqua Parcul Hotelului President la aproximativ 150m care are multe piscine exterioare cu apa termală, și interioare acoperite și tobogane diverse.

 635. Totul a fost perfect! Niste oameni minunati, totul foarte curat, liniste..

 636. Amplasarea foarte aproape de Aqua Park President, gazda extrem de primitoare, cafeaua foarte buna.

 637. Locatia, camera spatioasa, parcarea mare si monitorizata, proprietarii deosebiti.

 638. Gazdele au fost foarte primitoare, amabile și atente la detalii. Pensiunea foarte drăguță și curata, iar peisajul din jurul ei a contribuit foarte mult la relaxarea noastră. Vom reveni oricând cu drag!

 639. Locația pensiunii este superba, liniște totala, aer curat și intimitate. Exact ce căutam! Gazdele sunt cei mai deosebiți oameni, proprietarul ne a așteptat la sosire deoarece am ajuns cam târziu luându-ne încă o noapte. In fiecare zi când ne am întâlnit ne a intrebat ce facem și cum suntem, rar, foarte rar exista așa oameni. Doamna ne a îndrumat la ce bai sa mergem, deoarece fiind prima data când venim aici nu știam nimic. Am fost întrebați și de mic de jun dar noi in concediu suntem cam lenesi și a fost o zi când nu ne am putut despărți de pat (chiar domnul ne a spus ce saltele confortabile are). Totul a fost minunat.. din păcate mâine plecam dar mai rămânem cu sufletul aici iar cu următoarea ocazie negreșit vom alege aceasta pensiune! Va mulțumim pentru găzduire oameni minunați!

 640. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 641. Locația excelentă,comfortul deosebit,curățenia impecabilă,atenția la detalii și proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care și-au pus la dispoziție căminul lor turiștilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguranță vom reveni și vă îmbrățișăm cu drag🤗🤗🤗 Mulțumim pentru tot😘

 642. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 643. Gazda a fost foarte de treaba cu toatea nevoile pe care le am avut.

 644. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 645. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 646. Mi-a plăcut totul. Locația, proprietarii, aproape de Aquapark President, curățenie, liniște… Totul la superlativ!

 647. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 648. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 649. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 650. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 651. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 652. Gazde primitoare dar discrete , locatie centrala si linistita . Camera foarte curata , mobilier util si suficient .

 653. Ne-a placut totul. Conditiile au fost excelente iar gazdele foarte dragute, dornice sa ne faca sederea cat mai placuta. Recomandam cu caldura, sigur vom reveni!

 654. Gazda foarte prietenoasa și deschisă. O adevărată plăcere să o ai in preajmă. Camera curata și spațioasă.

 655. Totul a fost exceptional! 10 pe linie pentru gazda noastra, 10 pentru camera de dimensiuni generoase(baia idem), 10 pentru mobilierul de foarta buna calitate(patul exceptional), 10 pentru bucataria super-dotata pusa la dispozitie, un mare 10 pentru curatenie (impecabila), 10 pentru locul de joaca din curte si pentru leagane, 10 pentru ospitalitatea deosebita si pentru palinca primita cadou, 10 pentru caldura din camera in noptile racoroase de toamna, 10 pentru balconul de unde vedeam rasaritul si ne sorbeam cafeaua si as putea continua… Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni cu mare placere! Raport calitate-pret EXCEPTIONAL! Totul a fost perfect! Multumim!

 656. Gazda a fost deosebită, nu stia ce să ne mai facă să ne simțim bine. In plus, nea Mitică are o pălincă de Bihor deosebită 😎!

 657. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 658. Toate serviciile au reflectat grija gazdei de a-si satisface, pe deplin, oaspetii! Felicitari!

 659. Amabilitatea, dorința de a face sejurul oaspeților cât mai plăcut și implicarea întregului personal ar trebui luate ca repere de bune practici și de către alți furnizori de servicii de acest tip. Felicitări!

 660. Pensiune noua si curata intr-o locatie frumoasa langa padure

 661. Amabilitatea, serviciile oferite, recomandările gazdelor, foarte primitoare, curățenia, și dacă vă doriți multă liniște, nu e imediat lângă drumul principal. E aer curat, e foarte aproape de Aqua Parcul Hotelului President la aproximativ 150m care are multe piscine exterioare cu apa termală, și interioare acoperite și tobogane diverse.

 662. Totul a fost perfect! Niste oameni minunati, totul foarte curat, liniste..

 663. Amplasarea foarte aproape de Aqua Park President, gazda extrem de primitoare, cafeaua foarte buna.

 664. Pensiunea foarte frumoasa si curata. Camere mobilate frumos, cu balcoane, unele dintre ele. Restaurantul, foarte bine organizat, cu personal care isi face pe deplin datoria. Am avut micul dejun inclus si de fiecare data ne-a placut ceea ce am mancat. De asemenea am luat pranzul si cina de mai multe ori acolo si mereu am fost placut surprinsi de calitatea produselor oferite. Au niste ciorbe excelente, si deserturi care ne-au placut mult. Chiar ni s-a oferit de mai multe ori palinca din partea casei. Desi vremea a fost cam rece, in interior era foarte placut. Ni s-au oferit bilete de intrare la strandul Prezident cu 50% din pret. Curtea pensiunii este foarte frumos amenajata si am petrecut acolo clipe minunate. Am avut cu noi si un caine care a fost bine tratat si datorita amplasarii pensiunii – loc mult de plimbare imprejur – s-a simtit si el in largul lui. Multumim pentru ospitalitate si recomandam pensiunea.

 665. Ambianta placuta,mic dejun consistent si variat,personal amabil.

 666. Un loc minunat!!! De la intrare se cunoaște diferența, primire călduroasă, atmosferă foarte plăcută, personal de nota 10! Totul arată ca in poze, camera a fost mare, spațioasă, foarte curat, prosoape schimbate zilnic, liniște, confort, mâncare foarte bună, porții foarte mari (cât pt 2 persoane😃), mic dejun diversificat și gustos! Legat de Aqua park un mare avantaj și o idee minunată colaborarea cu President care este foarte aproape, acolo se găsesc de toate, jacuzzi, tobogane, Spa, masaj, sauna, piscine etc 🙂 Prețuri accesibile și calitate superioară!

 667. Mi-a plăcut totul. Locația, proprietarii, aproape de Aquapark President, curățenie, liniște… Totul la superlativ!

 668. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 669. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 670. Gazda a fost foarte de treaba cu toatea nevoile pe care le am avut.

 671. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 672. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 673. Gazde primitoare dar discrete , locatie centrala si linistita . Camera foarte curata , mobilier util si suficient .

 674. Ne-a placut totul. Conditiile au fost excelente iar gazdele foarte dragute, dornice sa ne faca sederea cat mai placuta. Recomandam cu caldura, sigur vom reveni!

 675. Gazda foarte prietenoasa și deschisă. O adevărată plăcere să o ai in preajmă. Camera curata și spațioasă.

 676. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 677. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 678. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 679. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 680. Totul a fost exceptional! 10 pe linie pentru gazda noastra, 10 pentru camera de dimensiuni generoase(baia idem), 10 pentru mobilierul de foarta buna calitate(patul exceptional), 10 pentru bucataria super-dotata pusa la dispozitie, un mare 10 pentru curatenie (impecabila), 10 pentru locul de joaca din curte si pentru leagane, 10 pentru ospitalitatea deosebita si pentru palinca primita cadou, 10 pentru caldura din camera in noptile racoroase de toamna, 10 pentru balconul de unde vedeam rasaritul si ne sorbeam cafeaua si as putea continua… Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni cu mare placere! Raport calitate-pret EXCEPTIONAL! Totul a fost perfect! Multumim!

 681. Gazda a fost deosebită, nu stia ce să ne mai facă să ne simțim bine. In plus, nea Mitică are o pălincă de Bihor deosebită 😎!

 682. Toate serviciile au reflectat grija gazdei de a-si satisface, pe deplin, oaspetii! Felicitari!

 683. Amabilitatea, dorința de a face sejurul oaspeților cât mai plăcut și implicarea întregului personal ar trebui luate ca repere de bune practici și de către alți furnizori de servicii de acest tip. Felicitări!

 684. Pensiune noua si curata intr-o locatie frumoasa langa padure

 685. Pensiunea foarte frumoasa si curata. Camere mobilate frumos, cu balcoane, unele dintre ele. Restaurantul, foarte bine organizat, cu personal care isi face pe deplin datoria. Am avut micul dejun inclus si de fiecare data ne-a placut ceea ce am mancat. De asemenea am luat pranzul si cina de mai multe ori acolo si mereu am fost placut surprinsi de calitatea produselor oferite. Au niste ciorbe excelente, si deserturi care ne-au placut mult. Chiar ni s-a oferit de mai multe ori palinca din partea casei. Desi vremea a fost cam rece, in interior era foarte placut. Ni s-au oferit bilete de intrare la strandul Prezident cu 50% din pret. Curtea pensiunii este foarte frumos amenajata si am petrecut acolo clipe minunate. Am avut cu noi si un caine care a fost bine tratat si datorita amplasarii pensiunii – loc mult de plimbare imprejur – s-a simtit si el in largul lui. Multumim pentru ospitalitate si recomandam pensiunea.

 686. Ambianta placuta,mic dejun consistent si variat,personal amabil.

 687. Un loc minunat!!! De la intrare se cunoaște diferența, primire călduroasă, atmosferă foarte plăcută, personal de nota 10! Totul arată ca in poze, camera a fost mare, spațioasă, foarte curat, prosoape schimbate zilnic, liniște, confort, mâncare foarte bună, porții foarte mari (cât pt 2 persoane😃), mic dejun diversificat și gustos! Legat de Aqua park un mare avantaj și o idee minunată colaborarea cu President care este foarte aproape, acolo se găsesc de toate, jacuzzi, tobogane, Spa, masaj, sauna, piscine etc 🙂 Prețuri accesibile și calitate superioară!

 688. Amabilitatea, serviciile oferite, recomandările gazdelor, foarte primitoare, curățenia, și dacă vă doriți multă liniște, nu e imediat lângă drumul principal. E aer curat, e foarte aproape de Aqua Parcul Hotelului President la aproximativ 150m care are multe piscine exterioare cu apa termală, și interioare acoperite și tobogane diverse.

 689. Totul a fost perfect! Niste oameni minunati, totul foarte curat, liniste..

 690. Amplasarea foarte aproape de Aqua Park President, gazda extrem de primitoare, cafeaua foarte buna.

 691. Arhitectura, amenajarile interioare si exterioare originale si de foarte bun gust. Gazdele au fost ospitaliere si ne-au oferit bilete cu reducere la intrarea in AquaPark-ul Prezident. Aici au foarte multe bazine cu instalatii de masaj subacvatic. Nici nu stii cand trece timpul. Avantajul cel mare il ofera bazinele acoperite care daca nu erau, in conditiile meteo ale acestei perioade, ar fi dus la ratarea concediului nostru. Multumim.

 692. Ne-a plăcut absolut totul, începând de la primirea la pensiune, pana la plecare. Foarte curat, așternuturi proaspete, miroseau atât de bine, ne pare rău că nu am mai rămas. Cu siguranță voi reveni.

 693. Absolut totul, ospitalitatea si bunavointa gazdelor, curatenia de nota 10 plus .Am recomandat deja cu mult drag cunostintelor si o voi face in continuare.

 694. O pensiune destul de ok , foarte curat, caldura si apa calda din belsug

 695. Gazdele foarte primitoare, atmosfera plăcută, locația liniștită.

 696. O pensiune drăguţă, curată, locaţie bună aproape de centru, ştrand, terase, personal amabil.

 697. A fost confortabil , liniște, gazde primitoare …totul excepțional 👍😘

 698. Curățenie, liniste si loc de parcare. Pt toate astea, Mulțumiri

 699. Mi-a placut totul. Camera super spatioasa cu balcon. Baia mare. Frigider in camera. Gazdele foarte dragute.

 700. Super. Gazdele foarte primitoare și populare. Facilități super și în camere și în living și bucătărie. Un concediu excelent!!!

 701. Mi-a plăcut pt. că m-am simțit ca acasă și a fost destul de confortabil

 702. Curte frumoasă, multe flori,gazon frumos, curat, gazdă discretă. A fost ok, pentru o noapte, raportat la banii plătiți.

 703. Gazda foarte amabilă.Camera curată , terasă cu iarba verde, aer curat.Superb

 704. Locație excelentă, liniște, intimitate. Grădină cu verdeață. Aer curat. Personalul amabil. A fost un sejur plăcut petrecut în tihnă și relaxare.

 705. Am revenit! Totul excelent, propritari pietenosi, Internet si cafea gratis intrare redusa la Strand, curatenie, camera, baia excelenta. Voi recomanda si prietenilor nostri din austria cu toata increderea!

 706. Totul a fost placut., locatia pensiunea, statiunea

 707. Mi-a placut locatia, amenajarea curtii si a gradinii. Personalul amabil, curatenie, parcare privata , multa verdeata, o oaza de liniste.

 708. Camera drăguță și curata, curtea frumos întreținută cu loc de joaca pt copii, gazde amabile. Am avut la dispoziție și o bucătărie comuna complet utilata. Cafeaua din partea casei😉. Recomand cu drag!

 709. Foarte curat iar gazda foarte primitoare recomand cu încredere

 710. Mi-a placut calitatea caracteriala a proprietarilor dar si aceea a angajatilor! Sunt oameni de omenie, care fac TOT posibilul pentru a oferi cele mai bune servicii, aidoma cu spiritul primitor traditional romanesc, care in Ardeal astfel inca a ramas!

 711. Camere mari spațioase . Foarte liniște Cafea gratuită dimineața Totul foarte ok

 712. Gazdă foarte primitoare,amabilă,locația foarte bună,eu una am fost foarte mulțumită,vă mulțumesc frumos

 713. Curățenie, bucătărie utilată, proprietari de nota 10 gata sa ofere ajutor în orice moment

 714. Totul! Exceptional, recomand cu sinceritate! Liniste,siguranta,curatenie,confort,raport calitate/pret =extra,amabilitate,respect,politete, aproape de centru,de strand, dotat cu toate cele necesare unui sejur sau unei vacante,indiferent de vreme sau anotimp! Cu stima si mii de multumiri proprietarilor, voi reveni cu siguranta si drag !!!

 715. Vila este amplasata intr-un loc linistit. In camera totul a fost curat,iar patul confortabil.

 716. Nu am avut mic-dejun inclus, dar am putut sa-l servim in bucataria amenajata la parterului vilei. Poziționarea, linistea, camera spatioasa si confortul avut.

 717. Pensiunea este aproape de centrul orașului. Personalul este foarte amabil, camerele sunt curate, călduroase și au paturi confortabile. Aici ne-am putut bucura de jacuzzi și de saună. Vom reveni cu drag.

 718. Micul dejun delicios. Locatia buna aproape de stranduri

 719. Camera foarte curata și moderna, prosoape și lenjerie foarte curata, balcon. Piscina foarte faina și curata și cu apa calda

 720. Piscina cu apa termala si hidromasaj Amplasarea vilei Parcare disponibila la proprietate Camera cu balcon

 721. O pensiune destul de ok , foarte curat, caldura si apa calda din belsug

 722. Gazdele foarte primitoare, atmosfera plăcută, locația liniștită.

 723. O pensiune drăguţă, curată, locaţie bună aproape de centru, ştrand, terase, personal amabil.

 724. Proprietar super amabil, prietenos, te face sa te simti acasa , te serveste cu tot si face tot posibilul sa te simti bine.

 725. Gazda foarte amabilă, curățenie și o locație excelentă.2-3 minute de ștrand și centrul orașului , cafea,ceai gratis , grătar în curte băncuțe- mese si multe alte facilități.👍👏

 726. mi-a plăcut arhitectura cladirii si noutatea lucrurilor. Locația este una accesibilă, apropiată de restaurante.

 727. Super. Gazdele foarte primitoare și populare. Facilități super și în camere și în living și bucătărie. Un concediu excelent!!!

 728. Mi-a plăcut pt. că m-am simțit ca acasă și a fost destul de confortabil

 729. Curte frumoasă, multe flori,gazon frumos, curat, gazdă discretă. A fost ok, pentru o noapte, raportat la banii plătiți.

 730. Amabilitate, curățenie, zona excelenta,liniște Recomand cu toată caldura 🥇

 731. Camera f incapaiiare si interiorul cu mult gust,personalul f primitor!😊

 732. Gazde extrem de primitoare, fără cuvinte… Vom reveni cu drag oricând vom avea ocazia

 733. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 734. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 735. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 736. A fff curat, oamenii ospitalieri și cu bun simț… 😘

 737. Totul a fost ffffff bine,cu siguranță mai revenim cu plăcere. Mulțumim gazdelor.

 738. Mi-a plăcut totul. Locația, proprietarii, aproape de Aquapark President, curățenie, liniște… Totul la superlativ!

 739. Bucătărie foarte utilată, curățenie exemplară, locație excelent amplasată, administrată excepțional !

 740. Proprietar super amabil, prietenos, te face sa te simti acasa , te serveste cu tot si face tot posibilul sa te simti bine.

 741. Gazda foarte amabilă, curățenie și o locație excelentă.2-3 minute de ștrand și centrul orașului , cafea,ceai gratis , grătar în curte băncuțe- mese si multe alte facilități.👍👏

 742. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 743. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 744. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 745. Nu are mic dejun, dar e comod la bucatarie sa gatesti si sa mananci. Se schimba prosopaele in fiecare zi.

 746. Super. Gazdele foarte primitoare și populare. Facilități super și în camere și în living și bucătărie. Un concediu excelent!!!

 747. Mi-a plăcut pt. că m-am simțit ca acasă și a fost destul de confortabil

 748. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 749. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 750. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 751. Vila este amplasata intr-un loc linistit. In camera totul a fost curat,iar patul confortabil.

 752. Nu am avut mic-dejun inclus, dar am putut sa-l servim in bucataria amenajata la parterului vilei. Poziționarea, linistea, camera spatioasa si confortul avut.

 753. Pensiunea este aproape de centrul orașului. Personalul este foarte amabil, camerele sunt curate, călduroase și au paturi confortabile. Aici ne-am putut bucura de jacuzzi și de saună. Vom reveni cu drag.

 754. Camera spatioasa; carticica cu informatii despre atractiile din apropiere; mancarea delicioasa; poibilitatea de a primi carduri speciale pentru aqua parc.

 755. Locatia este amplasata intr-o zona linistita, retrasa, personalul prietenos, amabil; mancarea buna. As recomanda si altor prieteni aceasta locatie.

 756. Ne-a placut totul.Oameni calzi, primitori si atenti la detalii, intr-o locatie la fel de calda, primitoare si curata.

 757. Gazde primitoare dar discrete , locatie centrala si linistita . Camera foarte curata , mobilier util si suficient .

 758. Ne-a placut totul. Conditiile au fost excelente iar gazdele foarte dragute, dornice sa ne faca sederea cat mai placuta. Recomandam cu caldura, sigur vom reveni!

 759. Gazda foarte prietenoasa și deschisă. O adevărată plăcere să o ai in preajmă. Camera curata și spațioasă.

 760. Gazde tinere și amabile. Amplasarea pensiunii oferă o priveliște frumoasă asupra zonei înconjurătoare. Curtea mare și gradina amenajată, o recomandă și familiilor cu copii. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni.

 761. A fff curat, oamenii ospitalieri și cu bun simț… 😘

 762. Totul a fost ffffff bine,cu siguranță mai revenim cu plăcere. Mulțumim gazdelor.

 763. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 764. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 765. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 766. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 767. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 768. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 769. Curățenia în imobil, amabilitatea și disponibilitatea personalului. Este amplasat la mica distanta de bazinele President, clientii pensiunii având și o reducere substanțială la tariful de întrare la bazine. Restaurantul pensiuni oferă suficiente feluri de mâncare și bautură iar porțiile sunt generoase. Atmosferă plăcută și oameni de calitate.

 770. Camera spatioasa; carticica cu informatii despre atractiile din apropiere; mancarea delicioasa; poibilitatea de a primi carduri speciale pentru aqua parc.

 771. Locatia este amplasata intr-o zona linistita, retrasa, personalul prietenos, amabil; mancarea buna. As recomanda si altor prieteni aceasta locatie.

 772. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 773. Locația excelentă,comfortul deosebit,curățenia impecabilă,atenția la detalii și proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care și-au pus la dispoziție căminul lor turiștilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguranță vom reveni și vă îmbrățișăm cu drag🤗🤗🤗 Mulțumim pentru tot😘

 774. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 775. Curățenia, personalul și patul foarte confortabil.

 776. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 777. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 778. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 779. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 780. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 781. Gazda a fost foarte de treaba cu toatea nevoile pe care le am avut.

 782. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 783. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 784. Gazde tinere și amabile. Amplasarea pensiunii oferă o priveliște frumoasă asupra zonei înconjurătoare. Curtea mare și gradina amenajată, o recomandă și familiilor cu copii. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni.

 785. A fff curat, oamenii ospitalieri și cu bun simț… 😘

 786. Totul a fost ffffff bine,cu siguranță mai revenim cu plăcere. Mulțumim gazdelor.

 787. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 788. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 789. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 790. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 791. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 792. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 793. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 794. Curățenia în imobil, amabilitatea și disponibilitatea personalului. Este amplasat la mica distanta de bazinele President, clientii pensiunii având și o reducere substanțială la tariful de întrare la bazine. Restaurantul pensiuni oferă suficiente feluri de mâncare și bautură iar porțiile sunt generoase. Atmosferă plăcută și oameni de calitate.

 795. Camera spatioasa; carticica cu informatii despre atractiile din apropiere; mancarea delicioasa; poibilitatea de a primi carduri speciale pentru aqua parc.

 796. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 797. Locația excelentă,comfortul deosebit,curățenia impecabilă,atenția la detalii și proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care și-au pus la dispoziție căminul lor turiștilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguranță vom reveni și vă îmbrățișăm cu drag🤗🤗🤗 Mulțumim pentru tot😘

 798. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 799. Curățenia, personalul și patul foarte confortabil.

 800. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 801. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 802. Gazda a fost foarte de treaba cu toatea nevoile pe care le am avut.

 803. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 804. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 805. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 806. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 807. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 808. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 809. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 810. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 811. Curățenia, personalul și patul foarte confortabil.

 812. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 813. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 814. Gazde tinere și amabile. Amplasarea pensiunii oferă o priveliște frumoasă asupra zonei înconjurătoare. Curtea mare și gradina amenajată, o recomandă și familiilor cu copii. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni.

 815. A fff curat, oamenii ospitalieri și cu bun simț… 😘

 816. Totul a fost ffffff bine,cu siguranță mai revenim cu plăcere. Mulțumim gazdelor.

 817. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 818. Locația excelentă,comfortul deosebit,curățenia impecabilă,atenția la detalii și proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care și-au pus la dispoziție căminul lor turiștilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguranță vom reveni și vă îmbrățișăm cu drag🤗🤗🤗 Mulțumim pentru tot😘

 819. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 820. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 821. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 822. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 823. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 824. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 825. Curățenia în imobil, amabilitatea și disponibilitatea personalului. Este amplasat la mica distanta de bazinele President, clientii pensiunii având și o reducere substanțială la tariful de întrare la bazine. Restaurantul pensiuni oferă suficiente feluri de mâncare și bautură iar porțiile sunt generoase. Atmosferă plăcută și oameni de calitate.

 826. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 827. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 828. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 829. Gazda a fost foarte de treaba cu toatea nevoile pe care le am avut.

 830. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 831. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 832. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 833. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 834. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 835. Mi-a placut tot, curatenia e impecabila, locatia foarte buna, nu e localizata in zona aglomerata si totusi foarte aproape de Aquaparc President ,practic ,peste drum,la 500 metri distanta,restaurant la 700 de metri, se poate ajunge si pe jos. Pensiunea are si o bucatarie utiliata cu tot ce trebuie si cu doua aparate pentru cafea😜. Propietarii sunt oameni foarte cumsecade care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.

 836. Gazde tinere și amabile. Amplasarea pensiunii oferă o priveliște frumoasă asupra zonei înconjurătoare. Curtea mare și gradina amenajată, o recomandă și familiilor cu copii. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni.

 837. A fff curat, oamenii ospitalieri și cu bun simț… 😘

 838. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 839. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 840. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 841. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 842. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 843. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 844. Curățenia, personalul și patul foarte confortabil.

 845. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 846. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 847. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 848. Locația excelentă,comfortul deosebit,curățenia impecabilă,atenția la detalii și proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care și-au pus la dispoziție căminul lor turiștilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguranță vom reveni și vă îmbrățișăm cu drag🤗🤗🤗 Mulțumim pentru tot😘

 849. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 850. Gazda a fost foarte de treaba cu toatea nevoile pe care le am avut.

 851. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 852. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 853. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 854. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 855. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 856. Curatenia, micul dejun, cafeaua, proprietarii foarte amabili , locatia pensiunii care e aproape de lacul cu nuferi, la 10 min de mers pe jos pana la aqua president, reducere la strandul aqua president.

 857. Totul a fost excelent, gazda primitoare, camere curate si dragute, micul dejun excelent!!! Recomand!!!

 858. Proprietarii sunt foarte draguti si primitori, locatia foarte aproape de centru statiunii, camera curata,calduroasa si micul dejun gustos.

 859. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 860. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 861. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 862. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 863. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 864. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 865. Mi-a placut tot, curatenia e impecabila, locatia foarte buna, nu e localizata in zona aglomerata si totusi foarte aproape de Aquaparc President ,practic ,peste drum,la 500 metri distanta,restaurant la 700 de metri, se poate ajunge si pe jos. Pensiunea are si o bucatarie utiliata cu tot ce trebuie si cu doua aparate pentru cafea😜. Propietarii sunt oameni foarte cumsecade care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.

 866. Gazde tinere și amabile. Amplasarea pensiunii oferă o priveliște frumoasă asupra zonei înconjurătoare. Curtea mare și gradina amenajată, o recomandă și familiilor cu copii. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni.

 867. A fff curat, oamenii ospitalieri și cu bun simț… 😘

 868. Totul a fost asa cum trebuia datorită proprietarului care este foarte omenos si serviabil. Merita vizitată aceasta pensiune

 869. In fiecare dimineata gazda ne intampina intodeauna cu zambetul pe buze si cafea pregatita ceea ce iti da un plus de energie este foarte important ca persoana gazda sa fie sociabila ceea ce este de appreciat la IrishHouse.

 870. Totul. Curățenie, locație deosebita, liniște, personal deosebit. Un proprietar simpatic, deschis, prezent mereu acolo unde aveai nevoie de dumnealui.

 871. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 872. Locația excelentă,comfortul deosebit,curățenia impecabilă,atenția la detalii și proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care și-au pus la dispoziție căminul lor turiștilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguranță vom reveni și vă îmbrățișăm cu drag🤗🤗🤗 Mulțumim pentru tot😘

 873. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 874. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 875. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 876. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 877. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 878. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 879. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 880. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 881. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 882. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 883. Curatenia, micul dejun, cafeaua, proprietarii foarte amabili , locatia pensiunii care e aproape de lacul cu nuferi, la 10 min de mers pe jos pana la aqua president, reducere la strandul aqua president.

 884. Totul a fost excelent, gazda primitoare, camere curate si dragute, micul dejun excelent!!! Recomand!!!

 885. Proprietarii sunt foarte draguti si primitori, locatia foarte aproape de centru statiunii, camera curata,calduroasa si micul dejun gustos.

 886. Curatenia, amabilitatea personalului, facilitatile, ambientul inconjurator, cafeaua/ Am fost multumiti de tichetele oferite la Aqua park Prezident, se sfaturile gazdelor. Drumul de la pensiune la bai a fost placut (gradina, padure).

 887. Gazda primitoare și discreta, cafeaua fin partea casei!

 888. Totul a fost placut., locatia pensiunea, statiunea

 889. Curățenia, personalul și patul foarte confortabil.

 890. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 891. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 892. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 893. Locația excelentă,comfortul deosebit,curățenia impecabilă,atenția la detalii și proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care și-au pus la dispoziție căminul lor turiștilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguranță vom reveni și vă îmbrățișăm cu drag🤗🤗🤗 Mulțumim pentru tot😘

 894. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 895. Totul a fost asa cum trebuia datorită proprietarului care este foarte omenos si serviabil. Merita vizitată aceasta pensiune

 896. In fiecare dimineata gazda ne intampina intodeauna cu zambetul pe buze si cafea pregatita ceea ce iti da un plus de energie este foarte important ca persoana gazda sa fie sociabila ceea ce este de appreciat la IrishHouse.

 897. Totul. Curățenie, locație deosebita, liniște, personal deosebit. Un proprietar simpatic, deschis, prezent mereu acolo unde aveai nevoie de dumnealui.

 898. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 899. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 900. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 901. Curatenia, micul dejun, cafeaua, proprietarii foarte amabili , locatia pensiunii care e aproape de lacul cu nuferi, la 10 min de mers pe jos pana la aqua president, reducere la strandul aqua president.

 902. Totul a fost excelent, gazda primitoare, camere curate si dragute, micul dejun excelent!!! Recomand!!!

 903. Proprietarii sunt foarte draguti si primitori, locatia foarte aproape de centru statiunii, camera curata,calduroasa si micul dejun gustos.

 904. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 905. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 906. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 907. Totul a fost asa cum trebuia datorită proprietarului care este foarte omenos si serviabil. Merita vizitată aceasta pensiune

 908. In fiecare dimineata gazda ne intampina intodeauna cu zambetul pe buze si cafea pregatita ceea ce iti da un plus de energie este foarte important ca persoana gazda sa fie sociabila ceea ce este de appreciat la IrishHouse.

 909. Totul. Curățenie, locație deosebita, liniște, personal deosebit. Un proprietar simpatic, deschis, prezent mereu acolo unde aveai nevoie de dumnealui.

 910. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 911. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 912. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 913. Raport preț calitate excelent 👍👍Gazde foarte primitoare și amabile 😍😍

 914. Curatenia, amabilitatea personalului, facilitatile, ambientul inconjurator, cafeaua/ Am fost multumiti de tichetele oferite la Aqua park Prezident, se sfaturile gazdelor. Drumul de la pensiune la bai a fost placut (gradina, padure).

 915. Gazda primitoare și discreta, cafeaua fin partea casei!

 916. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 917. Locația excelentă,comfortul deosebit,curățenia impecabilă,atenția la detalii și proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care și-au pus la dispoziție căminul lor turiștilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguranță vom reveni și vă îmbrățișăm cu drag🤗🤗🤗 Mulțumim pentru tot😘

 918. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 919. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 920. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 921. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 922. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 923. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 924. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 925. Curatenia, micul dejun, cafeaua, proprietarii foarte amabili , locatia pensiunii care e aproape de lacul cu nuferi, la 10 min de mers pe jos pana la aqua president, reducere la strandul aqua president.

 926. Totul a fost excelent, gazda primitoare, camere curate si dragute, micul dejun excelent!!! Recomand!!!

 927. Proprietarii sunt foarte draguti si primitori, locatia foarte aproape de centru statiunii, camera curata,calduroasa si micul dejun gustos.

 928. Raport preț calitate excelent 👍👍Gazde foarte primitoare și amabile 😍😍

 929. Curatenia, amabilitatea personalului, facilitatile, ambientul inconjurator, cafeaua/ Am fost multumiti de tichetele oferite la Aqua park Prezident, se sfaturile gazdelor. Drumul de la pensiune la bai a fost placut (gradina, padure).

 930. Gazda primitoare și discreta, cafeaua fin partea casei!

 931. Totul a fost asa cum trebuia datorită proprietarului care este foarte omenos si serviabil. Merita vizitată aceasta pensiune

 932. In fiecare dimineata gazda ne intampina intodeauna cu zambetul pe buze si cafea pregatita ceea ce iti da un plus de energie este foarte important ca persoana gazda sa fie sociabila ceea ce este de appreciat la IrishHouse.

 933. Totul. Curățenie, locație deosebita, liniște, personal deosebit. Un proprietar simpatic, deschis, prezent mereu acolo unde aveai nevoie de dumnealui.

 934. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 935. Locația excelentă,comfortul deosebit,curățenia impecabilă,atenția la detalii și proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care și-au pus la dispoziție căminul lor turiștilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguranță vom reveni și vă îmbrățișăm cu drag🤗🤗🤗 Mulțumim pentru tot😘

 936. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 937. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 938. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 939. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 940. Mi-a placut tot, curatenia e impecabila, locatia foarte buna, nu e localizata in zona aglomerata si totusi foarte aproape de Aquaparc President ,practic ,peste drum,la 500 metri distanta,restaurant la 700 de metri, se poate ajunge si pe jos. Pensiunea are si o bucatarie utiliata cu tot ce trebuie si cu doua aparate pentru cafea😜. Propietarii sunt oameni foarte cumsecade care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.

 941. Gazde tinere și amabile. Amplasarea pensiunii oferă o priveliște frumoasă asupra zonei înconjurătoare. Curtea mare și gradina amenajată, o recomandă și familiilor cu copii. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni.

 942. A fff curat, oamenii ospitalieri și cu bun simț… 😘

 943. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 944. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 945. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 946. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 947. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 948. Poziționat in centru, la 2 pași lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine și nu costa scump. Locația curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranză.

 949. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 950. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 951. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 952. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 953. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 954. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 955. Raport preț calitate excelent 👍👍Gazde foarte primitoare și amabile 😍😍

 956. Curatenia, amabilitatea personalului, facilitatile, ambientul inconjurator, cafeaua/ Am fost multumiti de tichetele oferite la Aqua park Prezident, se sfaturile gazdelor. Drumul de la pensiune la bai a fost placut (gradina, padure).

 957. Gazda primitoare și discreta, cafeaua fin partea casei!

 958. Camera foarte mare si curata. Personal foarte amabil.

 959. Totul a fost asa cum trebuia datorită proprietarului care este foarte omenos si serviabil. Merita vizitată aceasta pensiune

 960. In fiecare dimineata gazda ne intampina intodeauna cu zambetul pe buze si cafea pregatita ceea ce iti da un plus de energie este foarte important ca persoana gazda sa fie sociabila ceea ce este de appreciat la IrishHouse.

 961. Gazdele de nota 10.Totul a fost superb .Recomand tuturor.

 962. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 963. Locația excelentă,comfortul deosebit,curățenia impecabilă,atenția la detalii și proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care și-au pus la dispoziție căminul lor turiștilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguranță vom reveni și vă îmbrățișăm cu drag🤗🤗🤗 Mulțumim pentru tot😘

 964. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 965. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 966. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 967. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 968. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 969. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 970. Raport preț calitate excelent 👍👍Gazde foarte primitoare și amabile 😍😍

 971. Curatenia, amabilitatea personalului, facilitatile, ambientul inconjurator, cafeaua/ Am fost multumiti de tichetele oferite la Aqua park Prezident, se sfaturile gazdelor. Drumul de la pensiune la bai a fost placut (gradina, padure).

 972. Gazda primitoare și discreta, cafeaua fin partea casei!

 973. Camera foarte mare si curata. Personal foarte amabil.

 974. Totul a fost asa cum trebuia datorită proprietarului care este foarte omenos si serviabil. Merita vizitată aceasta pensiune

 975. In fiecare dimineata gazda ne intampina intodeauna cu zambetul pe buze si cafea pregatita ceea ce iti da un plus de energie este foarte important ca persoana gazda sa fie sociabila ceea ce este de appreciat la IrishHouse.

 976. Totul a fost excelent, proprietarul – un om foarte cumsecade, camera confortabila, miros placut, loc de parcare, tot ce e nevoie. Recomand! 👍🏼

 977. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 978. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 979. Curățenia, personalul și patul foarte confortabil.

 980. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 981. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 982. Gazda a fost foarte de treaba cu toatea nevoile pe care le am avut.

 983. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 984. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 985. Gazda foarte amabila, a venit si ne-a cazat, desi era trecut de ora 22. (Ora pana la care se poate face checkin). Era foarte curat si aveam tot ce ne trebuia.

 986. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 987. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 988. Raport preț calitate excelent 👍👍Gazde foarte primitoare și amabile 😍😍

 989. Curatenia, amabilitatea personalului, facilitatile, ambientul inconjurator, cafeaua/ Am fost multumiti de tichetele oferite la Aqua park Prezident, se sfaturile gazdelor. Drumul de la pensiune la bai a fost placut (gradina, padure).

 990. Gazda primitoare și discreta, cafeaua fin partea casei!

 991. Camera foarte mare si curata. Personal foarte amabil.

 992. Totul a fost asa cum trebuia datorită proprietarului care este foarte omenos si serviabil. Merita vizitată aceasta pensiune

 993. In fiecare dimineata gazda ne intampina intodeauna cu zambetul pe buze si cafea pregatita ceea ce iti da un plus de energie este foarte important ca persoana gazda sa fie sociabila ceea ce este de appreciat la IrishHouse.

 994. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 995. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 996. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 997. Totul a fost excelent, proprietarul – un om foarte cumsecade, camera confortabila, miros placut, loc de parcare, tot ce e nevoie. Recomand! 👍🏼

 998. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 999. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 1000. Curățenia, personalul și patul foarte confortabil.

 1001. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 1002. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 1003. Gazda a fost foarte de treaba cu toatea nevoile pe care le am avut.

 1004. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 1005. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 1006. Gazda foarte amabila, a venit si ne-a cazat, desi era trecut de ora 22. (Ora pana la care se poate face checkin). Era foarte curat si aveam tot ce ne trebuia.

 1007. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 1008. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 1009. Camera foarte mare si curata. Personal foarte amabil.

 1010. Totul a fost asa cum trebuia datorită proprietarului care este foarte omenos si serviabil. Merita vizitată aceasta pensiune

 1011. In fiecare dimineata gazda ne intampina intodeauna cu zambetul pe buze si cafea pregatita ceea ce iti da un plus de energie este foarte important ca persoana gazda sa fie sociabila ceea ce este de appreciat la IrishHouse.

 1012. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 1013. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 1014. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 1015. Aproape de toate centrele de interes, foarte curat, personalul amabil

 1016. Curatenia, micul dejun, cafeaua, proprietarii foarte amabili , locatia pensiunii care e aproape de lacul cu nuferi, la 10 min de mers pe jos pana la aqua president, reducere la strandul aqua president.

 1017. Totul a fost excelent, gazda primitoare, camere curate si dragute, micul dejun excelent!!! Recomand!!!

 1018. Totul a fost excelent, proprietarul – un om foarte cumsecade, camera confortabila, miros placut, loc de parcare, tot ce e nevoie. Recomand! 👍🏼

 1019. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 1020. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 1021. Curățenia, personalul și patul foarte confortabil.

 1022. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 1023. Știți senzația aceea când vă întoarceți acasă după mult timp și în pragul ușii stă mama/tata cu o dorință arzătoare să vă strângă în brațe? Aceeași trăire o veți avea și la Pensiunea Coca! Doamna Coca vă așteaptă cu multă dragoste și are grijă să nu întâmpinați obstacole în timpul concediului! Camerele sunt foarte curate și sunt dotate cu diverse lucruri de care ați avea nevoie! Pensiunea este situată într-un loc cu multă liniște, iar prețurile sunt accesibile! Dacă vreți să vă simțiți ca la mama acasă atunci mergeți la Pensiunea Coca! 😊

 1024. Gazda a fost foarte de treaba cu toatea nevoile pe care le am avut.

 1025. Totul a fost super ok iar dna Laura este minunată!

 1026. A fost superb! Curătenie de nota 10, bun gust si proprietarii , oameni extraordinari !Totul la superlativ.Recomand!

 1027. Raport preț calitate excelent 👍👍Gazde foarte primitoare și amabile 😍😍

 1028. Curatenia, amabilitatea personalului, facilitatile, ambientul inconjurator, cafeaua/ Am fost multumiti de tichetele oferite la Aqua park Prezident, se sfaturile gazdelor. Drumul de la pensiune la bai a fost placut (gradina, padure).

 1029. Gazda primitoare și discreta, cafeaua fin partea casei!

 1030. Micul dejun diversificat. Camera mare. Curatenie.Amabilitate personal.

 1031. Micul dejun diversificat dar simplu. Locația frumoasa, curățenie în camere, aqua parcul e superb.

 1032. Locația excelenta. Micul dejun nu a fost suficient de diversificat.

 1033. Micul dejun a fost f bun, l-am servit pe terasa hotelului, intr-un cadru f placut, relaxant si confortabil. M-am simtit f bine. Personalul a fost tot timpul atent si grijuliu cu fiecare oaspete. Locatie excelenta. Recomand.

 1034. Meniul a fost diversificat,gustos,bine pregatit si foarte atractiv. Personalul foarte amabil si politicos. Hotelul d-voastra o sa-l recomand tuturor prietenilor iar noi vom reveni cu placere.

 1035. Camere superbe, curate, locația noua, impecabil. Mâncarea foarte, foarte bună! Atat la micul dejun cat si la mesele zilei. Genial !

 1036. Hotel foarte curat, personal amabil, in general atmosfera buna.

 1037. Personal amabil Curățenie peste tot Facilitați excelente, schimba apa și curată piscinele jn fiecare noapte Mancare foarte buna

 1038. Sunt luate toate masurile pt respectarea conditiilor legate de pandemie

 1039. Locatie curata ,piscine mari cu apa curata,sezlonguri suficiente pentru toti oaspetii. Mancarea destul de diversificata si personalul amabil.

 1040. Totul a fost ok, piscinele curate, personal amabil, mancare foarte buna, camere confortabile! Cu siguranta vom reveni!

 1041. Am remarcat eforturile hotelului pentru asigurarea unor condiții minime de igiena

 1042. Ne-a placut piscina, apa curata, temperatura optima.

 1043. Micul dejun ok,curatenie impecabila,personal amabil.Oferta de reducere la intrare in Aquapark cu aproape 50% discount.

 1044. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 1045. Micul dejun a fost excelent.. La fel și locația. Vom reveni cu drag.

 1046. Curățenia și amplasarea hotelului , personalul de servire a mesei .

 1047. LOCATIA, DOTARILE ( BAZINELE CU APA ) CAMERE CONFORTABILE. LINISTEA PRETUL

 1048. Amabilitatea personalului,curatenia ,si m-a impresionat faptul ca in fiecare seara se schimba apa in piscina si se spala piscinele!Nu as fi crezut daca imi spunea alrcineva!❤️

 1049. Curățenie, camerele foarte mari, mâncare bună și diversificata la micul dejun, Aqua Park super,

 1050. Hotelul e ok.La sauna de la Agua Park cea umeda era un miros de statut.

 1051. Locatia si masa au fost bune, noi suntem persoane modeste.Nu stiu ce sa spun , noua …ne-a placut, ne-a placut foarte mult piscina si spatiul aferent…etc ,Pret/calitate a fost foarte bine Suntem multumiti.

 1052. Locatia hotelului, camerele sunt spatioase , personalul foarte amabil, parcare.

 1053. Da,zona buna ,parcare,receptionera foarte draguta,servirea la micul dejun foarte promta

 1054. Se respecta masurile de siguranta si intreg protocolul de preventie a raspandirii virusului SarsCov2. Fapt care iti da un sentiment de siguranta.

 1055. Camera, curatenia si amplasarea sunt la nivelul celor 5 stele, ca si baile termale.

 1056. Personal foarte amabil, confort, stil si eleganta! Vom reveni cu siguranta!

 1057. Piscina exterioara cu apa calda, este grozav sa poti sta in piscina cand afara este frig!

 1058. Piscina cu apa termala,camera spatioasa,view frumos de la ultimul etaj,spatiul verde din cadrul complexului.

 1059. Camera a fost curata si patul confortabil,prosoapele se schimbau zilnic, piscina din fata hotelului e super ok si ft curata. O sa mai revenim.

 1060. Designul si facilitatile locatiei, amabilitatea personalului, curatenia, atentia acordata celor mici (meniu pentru copii si culori puse la dispozitie pe timpul servirii mesei), micul dejun variat si consistent.

 1061. Am venit in aceasta locatie din curiozitate la o recomandare si tot ce pot spune este ca sejurul a depasit toate asteptarile . De la personal si pana la mancare si facilitati ,farà reproş. Super

 1062. Camera primitoare, saltea confortabila, mic dejun delicios si diversificat.

 1063. Oferta de la micul dejun a fost buna, mai sunt diferite aspecte de imbunatatit legat de calitatea sucurilor.

 1064. Amabilitatea personalului, atat cel de la receptie cat si de la baza de tratament si restaurant. Curatenia din hotel foarte ok, prosoapele au fost schimbate zilnic.

 1065. Am fost de 4 ori la acest hotel și nu l-as schimba cu altul.

 1066. Curat. Personalul a fost foarte de treaba, baiatul de la receptie ne-a fost de foarte mare ajutor. Chiar daca noi am ajuns mai devreme, ne-a oferit servicii ireprosabile.

 1067. A fost foarte frumos si placut micul dejun variat. Cu siguranta vom mai reveni

 1068. Ne-a placut piscina, apa curata, temperatura optima.

 1069. Amabilitatea personalului, preturi mici la restaurantul hotelului, iar mancarea foarte buna si variata. Piscinele exterioare, o incantare. Se respecta masurile de siguranta in contextul Covid. Ne-am bucurat si de masa de ping-pong disponibila.

 1070. Micul dejun a fost excelent, foarte variat și gustos. Camere mari, curate. Personal amabil, atent la nevoile oaspeților

 1071. Personalul extrem de primitor si amabil. Amplasarea camerei, curatenia, panorama si marimea ei ( multumesc celor de la receptie!). Piscinele sunt punctul forte, chiar daca cele acoperite sunt acum inchise, dar cele exterioare au fost suficiente, variate si bine ingrijite. Micul dejun este extrem, extrem de diversificat, masa de pranz, a la carte, la preturi surprinzator de mici si cu o varietate, calitate si gust spre foarte bine. Termoscanare la intrare in camere si la fiecare intrarea la masa, solutii dezinfectante pe fiecare masa, mese departate la restaurant, sezlonguri cu spatiu generos printre. Ne-am simtit in siguranta.

 1072. Sauna ok, piscina interioara , apa trebuia 3 grad maicaldal , un rest totul curat, baia ok.chiar si restaurantul , curat , ok

 1073. Micile deficiențe sunt compensate de personal, o echipă tânără și frumoasă în frunte cu managerul, toți amabili, harnici și își dau interesul să iasă totul bine cu posibilități și resurse limitate. Locație frumoasă totuși, lângă pădure, foarte aproape de centru, camere spațioase, balcon spațios, baie dotată cu articole de igienă. In caz că plouă, găsiți suficiente umbrele la recepție ce sunt oferite gratuit spre folosință. Mic dejun destul de variat, bun, porții generoase. Pe scurt, recomand și voi mai reveni cu drag aici.

 1074. Amplasarea hotelului aproape de punctele principale din Baile Felix. Micul dejun bun dar nu foarte variat. Personal amabil.

 1075. Mic dejun ok , insa la cina , bufetul era reprezentat de mancare servita direct in farfurie iar cantitatea foarte mica pentru cei 50 de lei de persoana incasati. Meniul nu era diversificat , optiunile de a alege ceva anume fiind reduse.

 1076. Personal amabil, mancare buna, camere superbe, locatia exceptionala. Nimic de reprosat.

 1077. Amabilitatea personalului,curatenia ,si m-a impresionat faptul ca in fiecare seara se schimba apa in piscina si se spala piscinele!Nu as fi crezut daca imi spunea alrcineva!❤️

 1078. Apartamentul este confortabil, se face curatenie, se schimba prosoapele, facilitatile spa sunt diverse. Micu-dejun este divers, se repeta zilnic, dar ai de unde alege. Per total este o proprietate reusita.

 1079. Fiind pandemie puneau mare accent pe curățenie și siguranță. Triaj, masca obligatorie, la restaurant te serveau, nu aveai voie să pui mâna pe nimic, pixuri dezinfectate, separat de cele folosite. Bazinele exterioare cu apă termală+ bazinul de înot ne-a plăcut mult Și ne-a plăcut pt că doar cine era cazat la hotel putea să folosească bazinele, chiar pt acest lucru am ales acest hotel în perioada aceasta de pandemie. Am avut mic dejun și cină (bufet) +băuturi incluse. Parcarea era mare, gratuită. Cum noi am fost în extrasezon, nu știu dacă în plin sezon e suficientă.

 1080. Se respecta masurile de siguranta si intreg protocolul de preventie a raspandirii virusului SarsCov2. Fapt care iti da un sentiment de siguranta.

 1081. Singura nemultumire este ca de pe data de 7 decembrie s- a inchis hotelul. …..

 1082. Totul a fost perfect. Pentru o zi de relaxare în pandemie! 🙂

 1083. Oferta de la micul dejun a fost buna, mai sunt diferite aspecte de imbunatatit legat de calitatea sucurilor.

 1084. Micul dejun a lasat de dorit in rest totul a fost extraordinar…

 1085. Piscină exterioară a hotelului Micul dejun diversificat respectând masurilile impuse de pandemie Personalul de la receptie foarte amabili Dispenser cu dezinfectant în toate zonele

 1086. Personal prompt, am primit voucher pentru spa la ambele hoteluri president.

 1087. Numai de bine, ca de fiecare data. Ne vedem data viitoare. 👍

 1088. Foarte curat, personalul foarte amabil, mâncarea excelentă.

 1089. Totul la superlativ. Calitate pret un raport peste asteptari

 1090. Mic dejun ok , insa la cina , bufetul era reprezentat de mancare servita direct in farfurie iar cantitatea foarte mica pentru cei 50 de lei de persoana incasati. Meniul nu era diversificat , optiunile de a alege ceva anume fiind reduse.

 1091. Personal amabil, mancare buna, camere superbe, locatia exceptionala. Nimic de reprosat.

 1092. Amabilitatea personalului,curatenia ,si m-a impresionat faptul ca in fiecare seara se schimba apa in piscina si se spala piscinele!Nu as fi crezut daca imi spunea alrcineva!❤️

 1093. Am primit o camera foarte buna, personalul , de la Recepție la liftier, foarte amabil, apa din bazin buna. Am vut demipensiune, mâncarea, deși nu foarte variata, a fost de apreciat.

 1094. Ne-a plăcut curățenia, personalul,apa și locația (apropierea de Oradea).

 1095. Servicii foarte bune, curatenie in intregul hotel, personalul foarte amabil. Parcare disponibila chiar in fata hotelului. Piscinele termale curate, deschise pe parcursul intregii zile. Vom reveni cu următoarea ocazie.

 1096. Sauna ok, piscina interioara , apa trebuia 3 grad maicaldal , un rest totul curat, baia ok.chiar si restaurantul , curat , ok

 1097. Micile deficiențe sunt compensate de personal, o echipă tânără și frumoasă în frunte cu managerul, toți amabili, harnici și își dau interesul să iasă totul bine cu posibilități și resurse limitate. Locație frumoasă totuși, lângă pădure, foarte aproape de centru, camere spațioase, balcon spațios, baie dotată cu articole de igienă. In caz că plouă, găsiți suficiente umbrele la recepție ce sunt oferite gratuit spre folosință. Mic dejun destul de variat, bun, porții generoase. Pe scurt, recomand și voi mai reveni cu drag aici.

 1098. Amplasarea hotelului aproape de punctele principale din Baile Felix. Micul dejun bun dar nu foarte variat. Personal amabil.

 1099. Curat. Personalul a fost foarte de treaba, baiatul de la receptie ne-a fost de foarte mare ajutor. Chiar daca noi am ajuns mai devreme, ne-a oferit servicii ireprosabile.

 1100. A fost foarte frumos si placut micul dejun variat. Cu siguranta vom mai reveni

 1101. Ne-a placut piscina, apa curata, temperatura optima.