Cazare ieftina Pensiuni 2 Mai

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România

Vila Andre

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Mura

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiune Aymar

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Aymar

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa de vacanta Eva

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Maranca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Ciobi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Mugur

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Jean si Anghelina Tism─âneanu din Buru, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Jean si Anghelina Tismăneanu din Buru, jud. ClujCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Giorgiana si Blanduzia Muntean din Dealu Negru, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Giorgiana si Blanduzia Muntean din Dealu Negru, jud. ClujCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Maxim si Mitic─â Procopie din Ghebari, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Maxim si Mitică Procopie din Ghebari, jud. VranceaCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Inocen╚Ťiu si Francisc Grebencea din Dealu Geoagiului, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România!

  (Inocen╚Ťiu si Francisc Grebencea din Dealu Geoagiului, jud. AlbaCazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Zamfir si Amelia Tavitian din Bailesti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Zamfir si Amelia Tavitian din Bailesti, jud. DoljCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Maia si Ioanina Tatomirescu din Valea Caselor, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România.

  (Maia si Ioanina Tatomirescu din Valea Caselor, jud. DambovitaCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 1. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 2. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 3. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 4. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 5. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 6. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 7. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 8. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 9. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 10. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 11. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 12. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 13. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 14. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 15. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 16. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 17. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 18. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 19. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 20. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 21. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 22. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 23. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 24. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 25. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 26. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 27. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 28. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 29. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 30. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 31. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 32. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 33. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 34. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 35. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 36. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 37. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 38. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 39. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 40. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 41. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 42. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 43. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 44. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 45. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 46. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 47. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 48. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 49. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 50. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 51. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 52. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 53. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 54. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 55. Curtea, terasa aferent─â camerei. Salteaua, pernele.

 56. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 57. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori ╚Öi verdea╚Ť─â din curte ╚Öi de pe balcon, lini╚Ötea, buc─ât─âria utilat─â, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 58. Foarte amabila gazda, o curte spatioasa si ingrijita!

 59. Condi╚Ťii f bune , cur─â╚Ťenie , aer condi╚Ťionat ├«n fiecare camera, buc─ât─âria dotat─â ╚Öi ├«n special curtea f mare ╚Öi aerisita !

 60. Gazde foarte primitoare, prompte, amabile, camere spatioase, baie foarte curata, foarte curat peste tot. Paturi mari si saltele comfortabile. Curte in care copiii se pot juca, este iarba verde, trambulina, tobogan si alte jucarii. Ne vom intoarce cu placere aici.

 61. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 62. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 63. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 64. Mi a placut foarte mult vila, totul este alb, impecabil, foarte curat, camerele sunt spatioase, moderne. Au vedere la mare chiar din pat de unde am privit un rasarit minunat! Este foarte aproape de plaja! Proprietari sunt niste oameni minunati, foarte cumsecade, prietenosi si amabili. (Fata cu zambetul pe buze!)

 65. A fost o sedere minunata, totul straluceste si arata exact ca in poze,iar energia buna a gazdelor se simte in fiecare coltisor. Relaxare la superlativ!

 66. Gazda extraordinar de primitoare, cur─â╚Ťenia impecabil─â!

 67. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 68. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 69. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 70. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 71. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 72. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 73. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 74. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 75. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 76. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 77. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 78. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 79. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 80. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 81. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 82. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 83. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 84. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 85. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 86. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 87. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 88. Curtea, terasa aferent─â camerei. Salteaua, pernele.

 89. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 90. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori ╚Öi verdea╚Ť─â din curte ╚Öi de pe balcon, lini╚Ötea, buc─ât─âria utilat─â, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 91. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 92. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 93. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 94. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 95. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 96. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 97. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 98. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 99. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 100. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 101. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 102. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 103. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 104. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 105. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 106. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 107. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 108. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 109. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 110. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 111. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 112. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 113. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 114. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 115. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 116. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 117. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 118. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 119. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 120. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 121. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 122. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 123. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 124. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 125. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 126. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 127. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 128. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 129. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 130. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 131. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 132. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 133. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 134. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 135. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 136. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 137. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 138. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 139. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 140. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 141. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 142. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 143. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 144. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 145. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 146. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 147. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 148. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 149. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 150. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 151. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 152. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 153. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 154. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 155. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 156. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 157. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 158. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 159. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 160. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 161. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 162. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 163. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 164. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 165. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 166. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 167. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 168. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 169. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 170. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 171. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 172. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 173. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 174. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 175. Magnific. Cel mai frumos loc ! Ne-am simtit foarte bine. La inceput eram reticenta datorita ultimelor recenzii dar se pare ca tot ce am citit acolo erau lucruri false care nu exista. totul a fost IREPROSABIL. Camera curata , personal foarte amabil , mancarea proaspata si foarte gustoasa. Am mai fost in 2 Mai in locuri de cazare la preturi mult mai mari decat aici si erau mult mai dezamagitoare conditiile, fata de acest loc. Ce e drept,,,, nu poti multumi pe toata lumea! Chiar nu inteleg atitudinea unora. Ma bucur ca nu am tinut cont de recenziile proaste si am mers acolo. Voi reveni cu mare placere. Multumim proprietarilor care chiar fac eforturi ca totul sa fie intr-un mod cat mai deosebit. Nici la unele hotele de 5 stele nu am gasit conditiile de aici. Perdele prafuite………….NICI VORBA……lucrez intr-o spalatorie de haine …. credetima totul era impecabil. RECOMAND caci chiar merita!

 176. La pensiune totul a fost minunat.Curatenie in camera ,in curte ,in bucatarie si la pizzarie.Tot personalul foarte atent.

 177. Ospitalitate zero. Mic dejun …. prost. Parcare lipsa in perioadele aglomerate 10 locuri pt 20 de camere…cladirea arata bine dar atat.

 178. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 179. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 180. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 181. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 182. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 183. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 184. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 185. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 186. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 187. Apartamentul e foarte curat,arata mai bine decat in pozele postate pe site,paturile confortabile,proprietarul foarte amabil

 188. Pensiunea este nou─â ┼či arat─â impecabil. Utilit─â┼úile func┼úioneaz─â f─âr─â probleme. Acces la buc─ât─ârie utilat─â, curtea este foarte dr─âgu┼ú─â. Proprietarul este extrem de amabil ┼či de binevoitor. Relativ aproape de plaj─â.

 189. Proprietarul, super om, ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca acas─â. O lini╚Öte care ne-a relaxat ╚Öi condi╚Ťiile excelente. Bravo Giani!

 190. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 191. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 192. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 193. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 194. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 195. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 196. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 197. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 198. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 199. Apartamentul e foarte curat,arata mai bine decat in pozele postate pe site,paturile confortabile,proprietarul foarte amabil

 200. Pensiunea este nou─â ┼či arat─â impecabil. Utilit─â┼úile func┼úioneaz─â f─âr─â probleme. Acces la buc─ât─ârie utilat─â, curtea este foarte dr─âgu┼ú─â. Proprietarul este extrem de amabil ┼či de binevoitor. Relativ aproape de plaj─â.

 201. Proprietarul, super om, ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca acas─â. O lini╚Öte care ne-a relaxat ╚Öi condi╚Ťiile excelente. Bravo Giani!

 202. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 203. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 204. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 205. Curtea, terasa aferent─â camerei. Salteaua, pernele.

 206. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 207. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori ╚Öi verdea╚Ť─â din curte ╚Öi de pe balcon, lini╚Ötea, buc─ât─âria utilat─â, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 208. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 209. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 210. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 211. Extraordinare doamnele de acolo, ni╚Öte dr─âgu╚Ťe. Toat─â lumea a fost foarte primitoare ╚Öi dr─âgu╚Ťa, camere curate, pensiunea este pozi╚Ťionat─â intr-o loca╚Ťie de vis, la maxim 3 minute de plaja. A fost o pl─âcere. Cu siguran╚Ťa o sa mai revenim!

 212. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 213. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 214. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 215. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 216. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 217. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 218. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 219. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 220. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 221. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 222. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 223. Apartamentul e foarte curat,arata mai bine decat in pozele postate pe site,paturile confortabile,proprietarul foarte amabil

 224. Pensiunea este nou─â ┼či arat─â impecabil. Utilit─â┼úile func┼úioneaz─â f─âr─â probleme. Acces la buc─ât─ârie utilat─â, curtea este foarte dr─âgu┼ú─â. Proprietarul este extrem de amabil ┼či de binevoitor. Relativ aproape de plaj─â.

 225. Proprietarul, super om, ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca acas─â. O lini╚Öte care ne-a relaxat ╚Öi condi╚Ťiile excelente. Bravo Giani!

 226. Curtea, terasa aferent─â camerei. Salteaua, pernele.

 227. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 228. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori ╚Öi verdea╚Ť─â din curte ╚Öi de pe balcon, lini╚Ötea, buc─ât─âria utilat─â, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 229. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 230. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 231. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 232. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 233. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 234. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 235. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 236. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 237. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 238. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 239. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 240. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 241. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 242. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 243. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 244. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 245. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 246. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 247. Personalul este foarte amabil si disponibil pentru satisfacerea nevoilor/dorintelor turistilor. Amplasarea fata de restaurante/magazine este foarte buna. Curtea este foarte frumoasa, ingrijita, cu leagane foarte comode.

 248. cel mai mult suntem multumiti de personal, mai ales de proprietara, a fost foarte amabila cu noi, cand aveam nevoie de ajutor, ne-a ajutat peste limita necesara. Felicitari pt doamna Mihaela, stie ce face, are o personalitate de model!

 249. Totul excelent…curatenie, comfort, amabilitate din partea gazdelor! Recomandam cu caldura!!!

 250. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 251. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 252. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 253. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 254. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 255. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 256. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 257. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 258. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 259. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 260. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 261. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 262. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 263. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 264. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 265. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 266. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 267. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 268. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 269. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 270. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 271. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 272. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 273. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 274. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 275. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 276. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 277. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 278. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 279. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 280. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 281. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 282. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 283. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 284. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 285. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 286. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 287. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 288. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 289. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 290. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 291. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 292. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 293. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 294. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 295. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 296. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 297. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 298. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 299. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 300. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 301. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 302. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 303. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 304. Extraordinare doamnele de acolo, ni╚Öte dr─âgu╚Ťe. Toat─â lumea a fost foarte primitoare ╚Öi dr─âgu╚Ťa, camere curate, pensiunea este pozi╚Ťionat─â intr-o loca╚Ťie de vis, la maxim 3 minute de plaja. A fost o pl─âcere. Cu siguran╚Ťa o sa mai revenim!

 305. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 306. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 307. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 308. Locul ├«n sine este o oaz─â de lini╚Öte, un loc fermec─âtor cu plaja situata la doi pa╚Öi de loca╚Ťie iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 309. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 310. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 311. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 312. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 313. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 314. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 315. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 316. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 317. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 318. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 319. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 320. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 321. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 322. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 323. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 324. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 325. Magnific. Cel mai frumos loc ! Ne-am simtit foarte bine. La inceput eram reticenta datorita ultimelor recenzii dar se pare ca tot ce am citit acolo erau lucruri false care nu exista. totul a fost IREPROSABIL. Camera curata , personal foarte amabil , mancarea proaspata si foarte gustoasa. Am mai fost in 2 Mai in locuri de cazare la preturi mult mai mari decat aici si erau mult mai dezamagitoare conditiile, fata de acest loc. Ce e drept,,,, nu poti multumi pe toata lumea! Chiar nu inteleg atitudinea unora. Ma bucur ca nu am tinut cont de recenziile proaste si am mers acolo. Voi reveni cu mare placere. Multumim proprietarilor care chiar fac eforturi ca totul sa fie intr-un mod cat mai deosebit. Nici la unele hotele de 5 stele nu am gasit conditiile de aici. Perdele prafuite………….NICI VORBA……lucrez intr-o spalatorie de haine …. credetima totul era impecabil. RECOMAND caci chiar merita!

 326. La pensiune totul a fost minunat.Curatenie in camera ,in curte ,in bucatarie si la pizzarie.Tot personalul foarte atent.

 327. Ospitalitate zero. Mic dejun …. prost. Parcare lipsa in perioadele aglomerate 10 locuri pt 20 de camere…cladirea arata bine dar atat.

 328. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 329. Locul ├«n sine este o oaz─â de lini╚Öte, un loc fermec─âtor cu plaja situata la doi pa╚Öi de loca╚Ťie iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 330. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 331. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 332. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 333. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 334. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 335. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 336. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 337. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 338. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 339. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 340. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 341. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 342. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 343. Alexandru-sorin iunie 7, 2019 at 3:46 pm

  Foarte personal micul dejun, doamna care se ocupa iti gateste exact ce iti place pe loc. Proprietara foarte ospitaliera, un om deosebit.

 344. Curtea, pinii, foisoarele și amabilitatea gazdelor.

 345. Extraordinare doamnele de acolo, ni╚Öte dr─âgu╚Ťe. Toat─â lumea a fost foarte primitoare ╚Öi dr─âgu╚Ťa, camere curate, pensiunea este pozi╚Ťionat─â intr-o loca╚Ťie de vis, la maxim 3 minute de plaja. A fost o pl─âcere. Cu siguran╚Ťa o sa mai revenim!

 346. Curtea, terasa aferent─â camerei. Salteaua, pernele.

 347. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 348. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori ╚Öi verdea╚Ť─â din curte ╚Öi de pe balcon, lini╚Ötea, buc─ât─âria utilat─â, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 349. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 350. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 351. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 352. Gradina foarte frumoasa, gazda primitoare, locatia la strada

 353. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 354. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 355. Personalul este foarte amabil si disponibil pentru satisfacerea nevoilor/dorintelor turistilor. Amplasarea fata de restaurante/magazine este foarte buna. Curtea este foarte frumoasa, ingrijita, cu leagane foarte comode.

 356. cel mai mult suntem multumiti de personal, mai ales de proprietara, a fost foarte amabila cu noi, cand aveam nevoie de ajutor, ne-a ajutat peste limita necesara. Felicitari pt doamna Mihaela, stie ce face, are o personalitate de model!

 357. Totul excelent…curatenie, comfort, amabilitate din partea gazdelor! Recomandam cu caldura!!!

 358. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 359. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 360. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 361. Pensiunea este animal friendly, si totusi cand am lasat un mic bichon in camera, personalul a intrat neanuntat in camera, in absenta noastra, pierzandu-ne cainele prin statiune. Personalul si proprietarul ne-au spuns cu nonsalanta ca a fugit catelul, care repet, era in camera , usa fiind incuiata. Au refuzat sa ne ajute sa il cautam. Nu recomand, locatia este ok dar oamenii care administreaza locatia sunt neprofesionali.

 362. Camera incapatoare cu AC, frigider, aragaz, prosoape, papuci, lenjerie. Aproape de terase si magazine. Parcare in interior. Se vedea marea din camera. Proprietarii au fost amabili. Destul de liniste, nu ne-a derannat nimeni.

 363. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 364. Amenajarea cur╚Ťii, ├«ngrijit ╚Öi cu tot ce-╚Ťi trebuie pentru gr─âtar ╚Öi pentru joaca copiilor + foi╚Öor.

 365. Foarte amabila gazda, o curte spatioasa si ingrijita!

 366. Condi╚Ťii f bune , cur─â╚Ťenie , aer condi╚Ťionat ├«n fiecare camera, buc─ât─âria dotat─â ╚Öi ├«n special curtea f mare ╚Öi aerisita !

 367. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 368. Locul ├«n sine este o oaz─â de lini╚Öte, un loc fermec─âtor cu plaja situata la doi pa╚Öi de loca╚Ťie iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 369. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 370. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 371. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 372. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 373. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 374. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 375. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 376. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei ­čÖé

 377. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 378. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 379. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 380. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 381. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 382. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 383. Locul ├«n sine este o oaz─â de lini╚Öte, un loc fermec─âtor cu plaja situata la doi pa╚Öi de loca╚Ťie iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 384. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 385. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 386. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 387. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 388. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 389. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 390. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 391. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei ­čÖé

 392. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 393. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 394. O locatie potrivita pentru familie – loc de joaca pentru copii, curte spatioasa cu multa verdeata si umbra, liniste si gazde primitoare. Se afla la strada si se poate parca in fata curtii. La distante foarte mici sunt terase, magazine/piata, farmacie, ATM, iar plajele sunt la 3-4 min de mers pe jos. Masa poate fi gatita/servita si in curte – este disponibila o bucatarie de vara, gratar, disc, etc.

 395. Gradina foarte frumoasa, gazda primitoare, locatia la strada

 396. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 397. Camere minunate, foarte curate. Proprietari excelen╚Ťi, gata s─â te ajute cu orice. Camere din fa╚Ť─â cu vedere la mare. Aer condi╚Ťionat.

 398. Absolut tot, o loca╚Ťie frumoasa, o gazda minunata, camera foarte curat─â.

 399. Foarte curat si family friendly. Gazdele foarte primitoare si satitoare, gata sa te ajute cu orice ai nevoie. Multumim pentru tot! Ne-am simtit minunat!

 400. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 401. Locul ├«n sine este o oaz─â de lini╚Öte, un loc fermec─âtor cu plaja situata la doi pa╚Öi de loca╚Ťie iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 402. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 403. Florian-sorel iulie 5, 2019 at 3:57 pm

  Locatie foarte buna cu restaurant la botu’ calului.

 404. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 405. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 406. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 407. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 408. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 409. Cur─âtenia impecabil─â,dotarea buc─ât─âriei,amabilitatea proprietarilor,linistea des─âv├ór╚Öit─â. Proprietari sunt ni╚Öte oameni deosebi╚Ťi.

 410. Totul la superlativ: mobila noua, decorat cu bun gust, miroase frumos in toata vila. Am avut o sticla de vin din partea casei in camera cand ne-am cazat. Camerele au frigider, aer conditionat si televizor. Vila are o gradina frumoasa, o bucatarie mare pentru turisti, loc de luat masa in curte. Cafeaua de dimineata e din partea casei. Gazdele incearca sa satisfaca orice dorinta a turistilor astfel incat toata lumea sa fie multumita. Voi reveni cu placere si in viitor!

 411. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei ­čÖé

 412. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 413. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 414. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 415. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 416. O oaza de liniste si verdea╚Ť─â. Personal foarte amabil. Curatenie

 417. Foarte fain, umbra multă în curte, loc de joacă pt copii in spatele casei, aproape de plaja, aproape de locuri de mâncat, bucătărie de vară utilata, gazdele super faine. Ne mai întoarcem.

 418. Recomand Casa Stavros, personal amabil, binevoitor, camere nu foarte mari dar curate, zona de piscină bine pusa la punct, liniștit și relaxant totul.

 419. Amenajarea in stil grecesc, personal amabil, piscina curata

 420. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 421. Un loc lini╚Ötit, muzica bun─â, pozi╚Ťie foarte bun─â a hotelului . Personalul a fost foarte amabil

 422. Locatie foarte buna cu restaurant la botu’ calului.

 423. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 424. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 425. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 426. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 427. Totul a fost foarte bine, liniste, placut, confortabil, proprietarii prietenosi si disponibili

 428. Cur─âtenia impecabil─â,dotarea buc─ât─âriei,amabilitatea proprietarilor,linistea des─âv├ór╚Öit─â. Proprietari sunt ni╚Öte oameni deosebi╚Ťi.

 429. Totul la superlativ: mobila noua, decorat cu bun gust, miroase frumos in toata vila. Am avut o sticla de vin din partea casei in camera cand ne-am cazat. Camerele au frigider, aer conditionat si televizor. Vila are o gradina frumoasa, o bucatarie mare pentru turisti, loc de luat masa in curte. Cafeaua de dimineata e din partea casei. Gazdele incearca sa satisfaca orice dorinta a turistilor astfel incat toata lumea sa fie multumita. Voi reveni cu placere si in viitor!

 430. -pat mare -frigider in camera -prosoape curate -camera spatioasa -foarte multa liniste -amenajat foarte frumos in curte, loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulti

 431. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 432. O oaza de liniste si verdea╚Ť─â. Personal foarte amabil. Curatenie

 433. Cur─â╚Ťenia de la a╚Öternuturi pana la obiectele sanitare, prosoape.

 434. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 435. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 436. Curte mare, cu terasa si verdeata, liniste, aproape de plaja, camere ok, majoritatea familii cu copii

 437. Amplasarea foarte aproape de plaja, curatenia, personalul foarte amabil, curtea amenajata foarte frumos, conditiile oferite foarte bune

 438. Camera impecabila, nou mobilata ╚Öi utilat─â Balcon spa╚Ťios Raport calitate/pre╚Ť excelent

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled