Cazare ieftina Pensiuni 2 Mai

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Jean si Anghelina Tismăneanu din Buru, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Jean si Anghelina Tismăneanu din Buru, jud. ClujCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Giorgiana si Blanduzia Muntean din Dealu Negru, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Giorgiana si Blanduzia Muntean din Dealu Negru, jud. ClujCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Maxim si Mitică Procopie din Ghebari, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Maxim si Mitică Procopie din Ghebari, jud. VranceaCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Inocențiu si Francisc Grebencea din Dealu Geoagiului, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România!

  (Inocențiu si Francisc Grebencea din Dealu Geoagiului, jud. AlbaCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Zamfir si Amelia Tavitian din Bailesti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Zamfir si Amelia Tavitian din Bailesti, jud. DoljCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Maia si Ioanina Tatomirescu din Valea Caselor, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România.

  (Maia si Ioanina Tatomirescu din Valea Caselor, jud. DambovitaCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 1. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 2. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 3. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 4. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 5. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 6. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 7. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 8. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 9. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 10. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 11. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 12. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 13. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 14. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 15. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 16. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 17. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 18. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 19. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 20. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 21. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 22. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 23. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 24. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 25. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 26. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 27. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 28. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 29. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 30. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 31. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 32. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 33. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 34. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 35. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 36. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 37. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 38. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 39. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 40. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 41. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 42. 1. Curățenia, 2. curtea generoasă, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou și modern. 4. Aer condiționat 5. Gazdele foarte primitoare și amabile.

 43. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 44. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 45. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 46. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 47. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 48. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 49. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 50. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 51. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 52. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 53. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 54. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 55. Curtea, terasa aferentă camerei. Salteaua, pernele.

 56. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 57. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori și verdeață din curte și de pe balcon, liniștea, bucătăria utilată, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 58. Foarte amabila gazda, o curte spatioasa si ingrijita!

 59. Condiții f bune , curățenie , aer condiționat în fiecare camera, bucătăria dotată și în special curtea f mare și aerisita !

 60. Gazde foarte primitoare, prompte, amabile, camere spatioase, baie foarte curata, foarte curat peste tot. Paturi mari si saltele comfortabile. Curte in care copiii se pot juca, este iarba verde, trambulina, tobogan si alte jucarii. Ne vom intoarce cu placere aici.

 61. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 62. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 63. 1. Curățenia, 2. curtea generoasă, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou și modern. 4. Aer condiționat 5. Gazdele foarte primitoare și amabile.

 64. Mi a placut foarte mult vila, totul este alb, impecabil, foarte curat, camerele sunt spatioase, moderne. Au vedere la mare chiar din pat de unde am privit un rasarit minunat! Este foarte aproape de plaja! Proprietari sunt niste oameni minunati, foarte cumsecade, prietenosi si amabili. (Fata cu zambetul pe buze!)

 65. A fost o sedere minunata, totul straluceste si arata exact ca in poze,iar energia buna a gazdelor se simte in fiecare coltisor. Relaxare la superlativ!

 66. Gazda extraordinar de primitoare, curățenia impecabilă!

 67. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 68. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 69. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 70. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 71. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 72. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 73. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 74. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 75. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 76. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 77. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 78. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 79. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 80. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 81. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 82. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 83. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 84. 1. Curățenia, 2. curtea generoasă, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou și modern. 4. Aer condiționat 5. Gazdele foarte primitoare și amabile.

 85. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 86. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 87. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 88. Curtea, terasa aferentă camerei. Salteaua, pernele.

 89. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 90. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori și verdeață din curte și de pe balcon, liniștea, bucătăria utilată, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 91. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 92. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 93. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 94. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 95. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 96. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 97. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 98. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 99. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 100. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 101. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 102. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 103. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 104. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 105. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 106. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 107. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 108. 1. Curățenia, 2. curtea generoasă, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou și modern. 4. Aer condiționat 5. Gazdele foarte primitoare și amabile.

 109. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 110. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 111. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 112. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 113. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 114. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 115. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 116. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 117. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 118. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 119. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 120. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 121. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 122. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 123. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 124. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 125. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 126. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 127. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 128. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 129. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 130. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 131. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 132. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 133. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 134. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 135. 1. Curățenia, 2. curtea generoasă, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou și modern. 4. Aer condiționat 5. Gazdele foarte primitoare și amabile.

 136. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 137. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 138. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 139. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 140. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 141. 1. Curățenia, 2. curtea generoasă, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou și modern. 4. Aer condiționat 5. Gazdele foarte primitoare și amabile.

 142. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 143. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 144. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 145. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 146. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 147. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 148. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 149. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 150. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 151. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 152. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 153. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 154. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 155. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 156. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 157. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 158. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 159. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 160. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 161. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 162. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 163. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 164. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 165. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 166. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 167. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 168. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 169. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 170. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 171. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 172. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 173. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 174. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 175. Magnific. Cel mai frumos loc ! Ne-am simtit foarte bine. La inceput eram reticenta datorita ultimelor recenzii dar se pare ca tot ce am citit acolo erau lucruri false care nu exista. totul a fost IREPROSABIL. Camera curata , personal foarte amabil , mancarea proaspata si foarte gustoasa. Am mai fost in 2 Mai in locuri de cazare la preturi mult mai mari decat aici si erau mult mai dezamagitoare conditiile, fata de acest loc. Ce e drept,,,, nu poti multumi pe toata lumea! Chiar nu inteleg atitudinea unora. Ma bucur ca nu am tinut cont de recenziile proaste si am mers acolo. Voi reveni cu mare placere. Multumim proprietarilor care chiar fac eforturi ca totul sa fie intr-un mod cat mai deosebit. Nici la unele hotele de 5 stele nu am gasit conditiile de aici. Perdele prafuite………….NICI VORBA……lucrez intr-o spalatorie de haine …. credetima totul era impecabil. RECOMAND caci chiar merita!

 176. La pensiune totul a fost minunat.Curatenie in camera ,in curte ,in bucatarie si la pizzarie.Tot personalul foarte atent.

 177. Ospitalitate zero. Mic dejun …. prost. Parcare lipsa in perioadele aglomerate 10 locuri pt 20 de camere…cladirea arata bine dar atat.

 178. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 179. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 180. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 181. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 182. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 183. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 184. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 185. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 186. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 187. Apartamentul e foarte curat,arata mai bine decat in pozele postate pe site,paturile confortabile,proprietarul foarte amabil

 188. Pensiunea este nouă şi arată impecabil. Utilităţile funcţionează fără probleme. Acces la bucătărie utilată, curtea este foarte drăguţă. Proprietarul este extrem de amabil şi de binevoitor. Relativ aproape de plajă.

 189. Proprietarul, super om, ne-a făcut să ne simțim ca acasă. O liniște care ne-a relaxat și condițiile excelente. Bravo Giani!

 190. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 191. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 192. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 193. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 194. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 195. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 196. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 197. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 198. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 199. Apartamentul e foarte curat,arata mai bine decat in pozele postate pe site,paturile confortabile,proprietarul foarte amabil

 200. Pensiunea este nouă şi arată impecabil. Utilităţile funcţionează fără probleme. Acces la bucătărie utilată, curtea este foarte drăguţă. Proprietarul este extrem de amabil şi de binevoitor. Relativ aproape de plajă.

 201. Proprietarul, super om, ne-a făcut să ne simțim ca acasă. O liniște care ne-a relaxat și condițiile excelente. Bravo Giani!

 202. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 203. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 204. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 205. Curtea, terasa aferentă camerei. Salteaua, pernele.

 206. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 207. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori și verdeață din curte și de pe balcon, liniștea, bucătăria utilată, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 208. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 209. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 210. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 211. Extraordinare doamnele de acolo, niște drăguțe. Toată lumea a fost foarte primitoare și drăguța, camere curate, pensiunea este poziționată intr-o locație de vis, la maxim 3 minute de plaja. A fost o plăcere. Cu siguranța o sa mai revenim!

 212. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 213. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 214. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 215. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 216. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 217. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 218. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 219. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 220. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 221. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 222. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 223. Apartamentul e foarte curat,arata mai bine decat in pozele postate pe site,paturile confortabile,proprietarul foarte amabil

 224. Pensiunea este nouă şi arată impecabil. Utilităţile funcţionează fără probleme. Acces la bucătărie utilată, curtea este foarte drăguţă. Proprietarul este extrem de amabil şi de binevoitor. Relativ aproape de plajă.

 225. Proprietarul, super om, ne-a făcut să ne simțim ca acasă. O liniște care ne-a relaxat și condițiile excelente. Bravo Giani!

 226. Curtea, terasa aferentă camerei. Salteaua, pernele.

 227. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 228. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori și verdeață din curte și de pe balcon, liniștea, bucătăria utilată, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 229. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 230. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 231. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 232. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 233. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 234. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 235. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 236. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 237. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 238. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 239. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 240. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 241. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 242. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 243. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 244. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 245. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 246. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 247. Personalul este foarte amabil si disponibil pentru satisfacerea nevoilor/dorintelor turistilor. Amplasarea fata de restaurante/magazine este foarte buna. Curtea este foarte frumoasa, ingrijita, cu leagane foarte comode.

 248. cel mai mult suntem multumiti de personal, mai ales de proprietara, a fost foarte amabila cu noi, cand aveam nevoie de ajutor, ne-a ajutat peste limita necesara. Felicitari pt doamna Mihaela, stie ce face, are o personalitate de model!

 249. Totul excelent…curatenie, comfort, amabilitate din partea gazdelor! Recomandam cu caldura!!!

 250. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 251. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 252. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 253. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 254. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 255. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 256. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 257. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 258. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 259. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 260. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 261. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 262. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 263. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 264. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 265. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 266. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 267. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 268. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 269. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 270. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 271. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 272. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 273. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 274. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 275. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 276. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 277. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 278. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 279. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 280. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 281. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 282. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 283. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 284. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 285. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 286. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 287. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 288. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 289. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 290. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 291. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 292. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 293. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 294. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 295. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 296. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 297. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 298. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 299. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 300. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 301. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 302. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 303. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 304. Extraordinare doamnele de acolo, niște drăguțe. Toată lumea a fost foarte primitoare și drăguța, camere curate, pensiunea este poziționată intr-o locație de vis, la maxim 3 minute de plaja. A fost o plăcere. Cu siguranța o sa mai revenim!

 305. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 306. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 307. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 308. Locul în sine este o oază de liniște, un loc fermecător cu plaja situata la doi pași de locație iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 309. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 310. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 311. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 312. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 313. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 314. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 315. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 316. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 317. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 318. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 319. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 320. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 321. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 322. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 323. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 324. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 325. Magnific. Cel mai frumos loc ! Ne-am simtit foarte bine. La inceput eram reticenta datorita ultimelor recenzii dar se pare ca tot ce am citit acolo erau lucruri false care nu exista. totul a fost IREPROSABIL. Camera curata , personal foarte amabil , mancarea proaspata si foarte gustoasa. Am mai fost in 2 Mai in locuri de cazare la preturi mult mai mari decat aici si erau mult mai dezamagitoare conditiile, fata de acest loc. Ce e drept,,,, nu poti multumi pe toata lumea! Chiar nu inteleg atitudinea unora. Ma bucur ca nu am tinut cont de recenziile proaste si am mers acolo. Voi reveni cu mare placere. Multumim proprietarilor care chiar fac eforturi ca totul sa fie intr-un mod cat mai deosebit. Nici la unele hotele de 5 stele nu am gasit conditiile de aici. Perdele prafuite………….NICI VORBA……lucrez intr-o spalatorie de haine …. credetima totul era impecabil. RECOMAND caci chiar merita!

 326. La pensiune totul a fost minunat.Curatenie in camera ,in curte ,in bucatarie si la pizzarie.Tot personalul foarte atent.

 327. Ospitalitate zero. Mic dejun …. prost. Parcare lipsa in perioadele aglomerate 10 locuri pt 20 de camere…cladirea arata bine dar atat.

 328. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 329. Locul în sine este o oază de liniște, un loc fermecător cu plaja situata la doi pași de locație iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 330. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 331. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 332. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 333. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 334. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 335. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 336. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 337. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 338. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 339. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 340. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 341. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 342. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 343. Alexandru-sorin iunie 7, 2019 at 3:46 pm

  Foarte personal micul dejun, doamna care se ocupa iti gateste exact ce iti place pe loc. Proprietara foarte ospitaliera, un om deosebit.

 344. Curtea, pinii, foisoarele și amabilitatea gazdelor.

 345. Extraordinare doamnele de acolo, niște drăguțe. Toată lumea a fost foarte primitoare și drăguța, camere curate, pensiunea este poziționată intr-o locație de vis, la maxim 3 minute de plaja. A fost o plăcere. Cu siguranța o sa mai revenim!

 346. Curtea, terasa aferentă camerei. Salteaua, pernele.

 347. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 348. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori și verdeață din curte și de pe balcon, liniștea, bucătăria utilată, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 349. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 350. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 351. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 352. Gradina foarte frumoasa, gazda primitoare, locatia la strada

 353. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 354. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 355. Personalul este foarte amabil si disponibil pentru satisfacerea nevoilor/dorintelor turistilor. Amplasarea fata de restaurante/magazine este foarte buna. Curtea este foarte frumoasa, ingrijita, cu leagane foarte comode.

 356. cel mai mult suntem multumiti de personal, mai ales de proprietara, a fost foarte amabila cu noi, cand aveam nevoie de ajutor, ne-a ajutat peste limita necesara. Felicitari pt doamna Mihaela, stie ce face, are o personalitate de model!

 357. Totul excelent…curatenie, comfort, amabilitate din partea gazdelor! Recomandam cu caldura!!!

 358. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 359. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 360. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 361. Pensiunea este animal friendly, si totusi cand am lasat un mic bichon in camera, personalul a intrat neanuntat in camera, in absenta noastra, pierzandu-ne cainele prin statiune. Personalul si proprietarul ne-au spuns cu nonsalanta ca a fugit catelul, care repet, era in camera , usa fiind incuiata. Au refuzat sa ne ajute sa il cautam. Nu recomand, locatia este ok dar oamenii care administreaza locatia sunt neprofesionali.

 362. Camera incapatoare cu AC, frigider, aragaz, prosoape, papuci, lenjerie. Aproape de terase si magazine. Parcare in interior. Se vedea marea din camera. Proprietarii au fost amabili. Destul de liniste, nu ne-a derannat nimeni.

 363. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 364. Amenajarea curții, îngrijit și cu tot ce-ți trebuie pentru grătar și pentru joaca copiilor + foișor.

 365. Foarte amabila gazda, o curte spatioasa si ingrijita!

 366. Condiții f bune , curățenie , aer condiționat în fiecare camera, bucătăria dotată și în special curtea f mare și aerisita !

 367. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 368. Locul în sine este o oază de liniște, un loc fermecător cu plaja situata la doi pași de locație iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 369. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 370. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 371. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 372. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 373. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 374. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 375. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 376. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei 🙂

 377. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 378. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 379. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 380. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 381. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 382. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 383. Locul în sine este o oază de liniște, un loc fermecător cu plaja situata la doi pași de locație iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 384. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 385. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 386. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 387. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 388. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 389. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 390. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 391. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei 🙂

 392. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 393. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 394. O locatie potrivita pentru familie – loc de joaca pentru copii, curte spatioasa cu multa verdeata si umbra, liniste si gazde primitoare. Se afla la strada si se poate parca in fata curtii. La distante foarte mici sunt terase, magazine/piata, farmacie, ATM, iar plajele sunt la 3-4 min de mers pe jos. Masa poate fi gatita/servita si in curte – este disponibila o bucatarie de vara, gratar, disc, etc.

 395. Gradina foarte frumoasa, gazda primitoare, locatia la strada

 396. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 397. Camere minunate, foarte curate. Proprietari excelenți, gata să te ajute cu orice. Camere din față cu vedere la mare. Aer condiționat.

 398. Absolut tot, o locație frumoasa, o gazda minunata, camera foarte curată.

 399. Foarte curat si family friendly. Gazdele foarte primitoare si satitoare, gata sa te ajute cu orice ai nevoie. Multumim pentru tot! Ne-am simtit minunat!

 400. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 401. Locul în sine este o oază de liniște, un loc fermecător cu plaja situata la doi pași de locație iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 402. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 403. Florian-sorel iulie 5, 2019 at 3:57 pm

  Locatie foarte buna cu restaurant la botu’ calului.

 404. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 405. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 406. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 407. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 408. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 409. Curătenia impecabilă,dotarea bucătăriei,amabilitatea proprietarilor,linistea desăvârșită. Proprietari sunt niște oameni deosebiți.

 410. Totul la superlativ: mobila noua, decorat cu bun gust, miroase frumos in toata vila. Am avut o sticla de vin din partea casei in camera cand ne-am cazat. Camerele au frigider, aer conditionat si televizor. Vila are o gradina frumoasa, o bucatarie mare pentru turisti, loc de luat masa in curte. Cafeaua de dimineata e din partea casei. Gazdele incearca sa satisfaca orice dorinta a turistilor astfel incat toata lumea sa fie multumita. Voi reveni cu placere si in viitor!

 411. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei 🙂

 412. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 413. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 414. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 415. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 416. O oaza de liniste si verdeață. Personal foarte amabil. Curatenie

 417. Foarte fain, umbra multă în curte, loc de joacă pt copii in spatele casei, aproape de plaja, aproape de locuri de mâncat, bucătărie de vară utilata, gazdele super faine. Ne mai întoarcem.

 418. Recomand Casa Stavros, personal amabil, binevoitor, camere nu foarte mari dar curate, zona de piscină bine pusa la punct, liniștit și relaxant totul.

 419. Amenajarea in stil grecesc, personal amabil, piscina curata

 420. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 421. Un loc liniștit, muzica bună, poziție foarte bună a hotelului . Personalul a fost foarte amabil

 422. Locatie foarte buna cu restaurant la botu’ calului.

 423. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 424. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 425. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 426. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 427. Totul a fost foarte bine, liniste, placut, confortabil, proprietarii prietenosi si disponibili

 428. Curătenia impecabilă,dotarea bucătăriei,amabilitatea proprietarilor,linistea desăvârșită. Proprietari sunt niște oameni deosebiți.

 429. Totul la superlativ: mobila noua, decorat cu bun gust, miroase frumos in toata vila. Am avut o sticla de vin din partea casei in camera cand ne-am cazat. Camerele au frigider, aer conditionat si televizor. Vila are o gradina frumoasa, o bucatarie mare pentru turisti, loc de luat masa in curte. Cafeaua de dimineata e din partea casei. Gazdele incearca sa satisfaca orice dorinta a turistilor astfel incat toata lumea sa fie multumita. Voi reveni cu placere si in viitor!

 430. -pat mare -frigider in camera -prosoape curate -camera spatioasa -foarte multa liniste -amenajat foarte frumos in curte, loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulti

 431. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 432. O oaza de liniste si verdeață. Personal foarte amabil. Curatenie

 433. Curățenia de la așternuturi pana la obiectele sanitare, prosoape.

 434. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 435. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 436. Curte mare, cu terasa si verdeata, liniste, aproape de plaja, camere ok, majoritatea familii cu copii

 437. Amplasarea foarte aproape de plaja, curatenia, personalul foarte amabil, curtea amenajata foarte frumos, conditiile oferite foarte bune

 438. Camera impecabila, nou mobilata și utilată Balcon spațios Raport calitate/preț excelent

 439. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 440. Camera este dotata conform informatiilor de pe booking. Recomand camera triplacu chicineta familiilor cu copii.

 441. Plaja este la 10 min de mers cu mașina. Vila are o terasa plăcuta. Langa vila este un magazin non stop si la cateva minute de mers sunt câteva ” mici” restaurante.

 442. Vila arata foarte bine, este curata, mobilier nou, wi-fi si frigider in camera. Curtea este mare si ai unde iti usca rufele.

 443. Personal amabil, ac functional, pat confortabil, curatenie, tv lcd, frigider in camera

 444. Am fost primiți foarte frumos si am fost cazați cu o oră mai devreme, peste tot era foarte curat.

 445. Va recomand această cazare dacă doriți o ședere liniștită, camere curate și proprietarii sunt de nota 10! Minunat!

 446. Totul la superlativ.Proprietarii sunt niste oameni deosebiti!!

 447. Camera foarte spațioasă si proprietarii super de gașca 😋

 448. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 449. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 450. Zona in care era amplasata pensiunea era foarte linistita, iar in curte are foarte mult spatiu si zona de relaxare. Pe langa asta are si toate utilitatile de care ai nevoie.

 451. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 452. Barul si piscina sunt foarte ok si decorul de asemenea Aer conditionat in camere

 453. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 454. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, porții foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguranță.

 455. Mâncarea e delicioasă și la prețuri foarte bune. Iar locația e superbă fiind la câțiva metri de plajă.

 456. Locatia este exceptionala, cu peisajele salbatice si barcile pescarilor …totusi , aglomeratia de corturi instalate chiar in fata bungalourilor nu ne-a facut sa ne simtim prea confortabil…

 457. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 458. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 459. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 460. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 461. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 462. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 463. Camera curata, curte mare si foarte frumoasa. Gazda foarte amabila. Multumim mult! 🙂

 464. -pat mare -frigider in camera -prosoape curate -camera spatioasa -foarte multa liniste -amenajat foarte frumos in curte, loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulti

 465. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 466. Camera de 3 persoane cu balcon a fost perfecta, spatioasa. Curatenie cum rar intalnesti. Totul sclipea. Foarte aproape de mare. Liniste . Proprietarul serios si special. Multumim frumos.

 467. Personal foarte amabil, locație extraordinar de curata.

 468. Locatia este frumoasa, foarte curata, aproape de plaja si de restaurantul La Dinamo.

 469. Locatia in sine, curtea, patul foarte confortabil, curatenie, liniste, gazdele foarte amabile

 470. Mi-au plăcut: Ospitalitatea și disponibilitatea gazdelor și doamnelor responsabile de curățenie. Proximitatea față de plajă. Liniștea din jurul clădirii. Micile facilități precum o mică bibliotecă, veselă cât cuprinde, pentru toate nevoile, boardgames, bere la dozator, o sticlă de vin din partea casei. Cafea bună, din partea casei. Există parcare. Pot fi împrumutate biciclete. Foarte curat.

 471. Curățenie exemplară, terasă generoasă, bucătărie perfect utilată,cafea,vin,țuică din partea casei. Cu drag o să revin,cu tot cu prieteni.

 472. Un loc extraordinar! Marea minunata, totul de vis…

 473. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, porții foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguranță.

 474. Mâncarea e delicioasă și la prețuri foarte bune. Iar locația e superbă fiind la câțiva metri de plajă.

 475. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 476. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 477. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 478. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 479. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 480. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 481. Camera curata, curte mare si foarte frumoasa. Gazda foarte amabila. Multumim mult! 🙂

 482. -pat mare -frigider in camera -prosoape curate -camera spatioasa -foarte multa liniste -amenajat foarte frumos in curte, loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulti

 483. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 484. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 485. Locație.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 486. Locația excelentă, chiar lângă plajă și restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori și un loc de joacă generos

 487. Locație super, la 100 de metri de drumul național Mangalia – Vama Veche, dar pe o strada foarte linistita, pensiunea foarte frumoasa, cu multe flori, curat, camere destul de mari, bucătărie utilata cu toate cele necesare, terasa frumoasa. La 10 minute de plaja, mers pe jos. Proprietarii foarte amabili și discreți. Un sejur foarte frumos, multumim!

 488. Gazda a fost foarte amabila, disponibila, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. De mentionat ca nu am stat decat o singură noapte deci nu a fost o experiență foarte vastă.

 489. O mica oaza amenajata cu gust. Camera spatioasa/racoroasa, tv, internet, minifrigider si baie privata. Bucatarie comuna la dispozitie.

 490. Camera curată, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 491. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 492. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 493. Un loc extraordinar! Marea minunata, totul de vis…

 494. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, porții foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguranță.

 495. Mâncarea e delicioasă și la prețuri foarte bune. Iar locația e superbă fiind la câțiva metri de plajă.

 496. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 497. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 498. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 499. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 500. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 501. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 502. Locatia este foarte buna. Curatenia este impecabila. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand locatia.

 503. Locatia este foare buna, pe malul marii. Conditiile de cazare, excelente, gazda foarte amabil.

 504. Casa bine amplasata, curatenia, linistea din interiorul vilei, gazda f amabila.

 505. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 506. Locație.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 507. Locația excelentă, chiar lângă plajă și restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori și un loc de joacă generos

 508. Totul renovat, curatenie, acces la bucatarie externa utilata.

 509. Paturile au fost confortabile totul ok gazda primitoare

 510. Curatenie la superlativ.Personal de nota 10. Vom reveni cu siguranta!!

 511. Camera curată, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 512. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 513. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 514. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 515. Barul si piscina sunt foarte ok si decorul de asemenea Aer conditionat in camere

 516. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 517. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 518. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 519. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 520. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 521. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 522. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 523. Locatia este foarte buna. Curatenia este impecabila. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand locatia.

 524. Locatia este foare buna, pe malul marii. Conditiile de cazare, excelente, gazda foarte amabil.

 525. Casa bine amplasata, curatenia, linistea din interiorul vilei, gazda f amabila.

 526. Camera curată, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 527. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 528. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 529. Va recomand această cazare dacă doriți o ședere liniștită, camere curate și proprietarii sunt de nota 10! Minunat!

 530. Totul la superlativ.Proprietarii sunt niste oameni deosebiti!!

 531. Camera foarte spațioasă si proprietarii super de gașca 😋

 532. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 533. Barul si piscina sunt foarte ok si decorul de asemenea Aer conditionat in camere

 534. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 535. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 536. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 537. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 538. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 539. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 540. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 541. Camera curată, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 542. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 543. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 544. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 545. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 546. Zona in care era amplasata pensiunea era foarte linistita, iar in curte are foarte mult spatiu si zona de relaxare. Pe langa asta are si toate utilitatile de care ai nevoie.

 547. Locatia este foarte buna. Curatenia este impecabila. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand locatia.

 548. Locatia este foare buna, pe malul marii. Conditiile de cazare, excelente, gazda foarte amabil.

 549. Casa bine amplasata, curatenia, linistea din interiorul vilei, gazda f amabila.

 550. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 551. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 552. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 553. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 554. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 555. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 556. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 557. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 558. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 559. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 560. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 561. Zona in care era amplasata pensiunea era foarte linistita, iar in curte are foarte mult spatiu si zona de relaxare. Pe langa asta are si toate utilitatile de care ai nevoie.

 562. Camera curată, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 563. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 564. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 565. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 566. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 567. Zona in care era amplasata pensiunea era foarte linistita, iar in curte are foarte mult spatiu si zona de relaxare. Pe langa asta are si toate utilitatile de care ai nevoie.

 568. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 569. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 570. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 571. Va recomand această cazare dacă doriți o ședere liniștită, camere curate și proprietarii sunt de nota 10! Minunat!

 572. Totul la superlativ.Proprietarii sunt niste oameni deosebiti!!

 573. Camera foarte spațioasă si proprietarii super de gașca 😋

 574. Proprietari foarte atenti si ospitalieri. Cazare foarte buna, gradina ingrijita. Multumim

 575. Gazdele au fost primitoare și totul e alb și curat. Foarte frumos!

 576. De la mansarda priveliștea e minunată! Curățenie exemplară, pat foarte confortabil, personal foarte amabil,curtea e frumos amenajata.

 577. Camera curată, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 578. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 579. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 580. Am stat 7 nopți și cu siguranța la anul o sa revenim. Camera a fost spațioasă, curată . Este amplasată intr-o zona liniștita , proprietarii foarte primitori și amabili !

 581. Camerele spațioase ,mobila noua și gazdele foarte primitoare.

 582. Conditii ireprosabile. Am avut un apartament cu 2 camere + baie, toate spatioase si curate. Ca dotari, exista plase pentru insecte atat la usa de la balcon cat si la ferestre, un minifrigider intr-una dintre camere, suficient pentru necesitati. Am fost foarte incantata ca am avut si chiuveta in camera unde se afla si frigiderul plus un mini bar. Nu exista aer conditionat, dar nu a fost nevoie, seara chiar era racoare iar ziua nu stiu exact daca era vreun disconfort pentru ca nu am stat in camera. Gazda a fost foarte prietenoasa si receptiva la nevoi. De asemenea, exista o parcare in curte spatioasa, un foisor cu posibilitatea de a face gratar si de a folosi aragazul. Tot in foisor exista 2 frigidere mari si o chiuveta. Cu siguranta voi reveni cu placere!

 583. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 584. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 585. Zona in care era amplasata pensiunea era foarte linistita, iar in curte are foarte mult spatiu si zona de relaxare. Pe langa asta are si toate utilitatile de care ai nevoie.

 586. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 587. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 588. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 589. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 590. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 591. Camera este dotata conform informatiilor de pe booking. Recomand camera triplacu chicineta familiilor cu copii.

 592. Va recomand această cazare dacă doriți o ședere liniștită, camere curate și proprietarii sunt de nota 10! Minunat!

 593. Totul la superlativ.Proprietarii sunt niste oameni deosebiti!!

 594. Camera foarte spațioasă si proprietarii super de gașca 😋

 595. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 596. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 597. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 598. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 599. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa 🙂

 600. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 601. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 602. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 603. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 604. Am stat 7 nopți și cu siguranța la anul o sa revenim. Camera a fost spațioasă, curată . Este amplasată intr-o zona liniștita , proprietarii foarte primitori și amabili !

 605. Camerele spațioase ,mobila noua și gazdele foarte primitoare.

 606. Conditii ireprosabile. Am avut un apartament cu 2 camere + baie, toate spatioase si curate. Ca dotari, exista plase pentru insecte atat la usa de la balcon cat si la ferestre, un minifrigider intr-una dintre camere, suficient pentru necesitati. Am fost foarte incantata ca am avut si chiuveta in camera unde se afla si frigiderul plus un mini bar. Nu exista aer conditionat, dar nu a fost nevoie, seara chiar era racoare iar ziua nu stiu exact daca era vreun disconfort pentru ca nu am stat in camera. Gazda a fost foarte prietenoasa si receptiva la nevoi. De asemenea, exista o parcare in curte spatioasa, un foisor cu posibilitatea de a face gratar si de a folosi aragazul. Tot in foisor exista 2 frigidere mari si o chiuveta. Cu siguranta voi reveni cu placere!

 607. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 608. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 609. Camera este dotata conform informatiilor de pe booking. Recomand camera triplacu chicineta familiilor cu copii.

 610. Locatie foarte bine amplasata, gazde foarte amabile, curatenie

 611. Gazdele au fost f prietenoase iar sfaturile lor f utile .

 612. Gazde foarte primitoare si atente. Foarte curat. In plus, locatia la 3 min de plaja. A fost o vacanta asa cum mi-am dorit😃. Speram sa revenim curand.

 613. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 614. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 615. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 616. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 617. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 618. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 619. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 620. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 621. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 622. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 623. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 624. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 625. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 626. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 627. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 628. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 629. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa 🙂

 630. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 631. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 632. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa 🙂

 633. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 634. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 635. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 636. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 637. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 638. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 639. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 640. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 641. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 642. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 643. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 644. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 645. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 646. Raportul calitate-pret este senzațional. Spațiul este supravegheat video, inclusiv parcarea. Cazarea este foarte îngrijită, curat(nu am înțeles problema cu mirosul de canalizare) In mod normal, sunt sigură că este o zonă foarte liniștită, problema a fost cu vecinul. Spațiul este foarte frumos amenajat, pensiunea având o curte interioara frumoasă. Am avut o masa, scaune afara, pe balcon, chiar și uscător pentru rufe. Un mare plus a fost frigiderul din cameră. Distanța față de plajă este mică. Am stat doar 2 nopți și totuși în a doua zi, a venit menajera să facă curat. Un alt plus a fost plaja privată, beneficiind de șezlonguri, umbrela și masa. Per total, a fost super! Categoric vom reveni!

 647. In primul rand, curatenia impecabila. Camera si baia cu dotari noi, asternutul foarte simpatic si apretat, nu am mai stat la o pensiune in 2 Mai in care intra menajera in fiecare zi sa faca curatenie. Este foarte liniste, curtea este ingrijita si aranjata cu bun gust si cu multa vegetatie. Sunt plase de tantari la toate geamurile si la usa. Intrarea in curte se face pe baza de cartela. Si poate cel mai mare plus, la plaja am beneficiat de paturi cu umbrelute gratis. Cafelele de dimineata ne-au fost oferite de catre gazde, foarte amabile. Evaluarea mea se refera la camerele duble standard.

 648. Curatenia din camera, tinand cont ca este pensiune nu ma asteptam sa se faca curatenie zilnic. Proprietara pensiunii si d-na de la curatenie foarte amabile. Sezlongurile pe plaja oferite gratuit.

 649. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 650. Locație.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 651. Locația excelentă, chiar lângă plajă și restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori și un loc de joacă generos

 652. Am stat 7 nopți și cu siguranța la anul o sa revenim. Camera a fost spațioasă, curată . Este amplasată intr-o zona liniștita , proprietarii foarte primitori și amabili !

 653. Camerele spațioase ,mobila noua și gazdele foarte primitoare.

 654. Conditii ireprosabile. Am avut un apartament cu 2 camere + baie, toate spatioase si curate. Ca dotari, exista plase pentru insecte atat la usa de la balcon cat si la ferestre, un minifrigider intr-una dintre camere, suficient pentru necesitati. Am fost foarte incantata ca am avut si chiuveta in camera unde se afla si frigiderul plus un mini bar. Nu exista aer conditionat, dar nu a fost nevoie, seara chiar era racoare iar ziua nu stiu exact daca era vreun disconfort pentru ca nu am stat in camera. Gazda a fost foarte prietenoasa si receptiva la nevoi. De asemenea, exista o parcare in curte spatioasa, un foisor cu posibilitatea de a face gratar si de a folosi aragazul. Tot in foisor exista 2 frigidere mari si o chiuveta. Cu siguranta voi reveni cu placere!

 655. Locatie buna, aproape de plaja si de vama veche. Gazde prietenoase 🙂

 656. Camerele sunt foarte curate si faine, proprietarii sunt foarte amabili si au facut tot posibilul ca sa ne putem simti bine! Recomand cu incredere si caldura! Cu siguranta vom reveni! Va multumim pentru tot!

 657. Este o locaţie superbă. Ne-a plăcut enorm de proprietar şi de soţia acestuia. În cameră era mai frumos decât ne aşteptam. Foarte curat, foarte primitor. Vom reveni cu plăcere.

 658. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 659. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 660. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 661. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 662. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 663. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 664. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 665. Locație.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 666. Locația excelentă, chiar lângă plajă și restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori și un loc de joacă generos

 667. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 668. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa 🙂

 669. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 670. Proprietarii au fost foarte primitori. Proprietatea este îngrijită cu multa atenție la detalii.

 671. Am fost primiți foarte bine, condiții perfecte,gazde foarte amabile și înțelegătoare, aproape de plajă- apr. 7-10 minute mers. Un mare plus este curtea spațioasă și foișorul de lângă grătar. O sa revenim.

 672. Este un loc foarte linistit, perfect pentru odihna dupa o zi de plaja si o seara de petrecere. Curatenia este impecabila.

 673. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 674. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 675. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 676. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 677. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 678. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 679. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 680. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 681. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 682. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 683. Locație.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 684. Locația excelentă, chiar lângă plajă și restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori și un loc de joacă generos

 685. Am stat 7 nopți și cu siguranța la anul o sa revenim. Camera a fost spațioasă, curată . Este amplasată intr-o zona liniștita , proprietarii foarte primitori și amabili !

 686. Camerele spațioase ,mobila noua și gazdele foarte primitoare.

 687. Conditii ireprosabile. Am avut un apartament cu 2 camere + baie, toate spatioase si curate. Ca dotari, exista plase pentru insecte atat la usa de la balcon cat si la ferestre, un minifrigider intr-una dintre camere, suficient pentru necesitati. Am fost foarte incantata ca am avut si chiuveta in camera unde se afla si frigiderul plus un mini bar. Nu exista aer conditionat, dar nu a fost nevoie, seara chiar era racoare iar ziua nu stiu exact daca era vreun disconfort pentru ca nu am stat in camera. Gazda a fost foarte prietenoasa si receptiva la nevoi. De asemenea, exista o parcare in curte spatioasa, un foisor cu posibilitatea de a face gratar si de a folosi aragazul. Tot in foisor exista 2 frigidere mari si o chiuveta. Cu siguranta voi reveni cu placere!

 688. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 689. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 690. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 691. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 692. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 693. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 694. Locatie buna, aproape de plaja si de vama veche. Gazde prietenoase 🙂

 695. Camerele sunt foarte curate si faine, proprietarii sunt foarte amabili si au facut tot posibilul ca sa ne putem simti bine! Recomand cu incredere si caldura! Cu siguranta vom reveni! Va multumim pentru tot!

 696. Este o locaţie superbă. Ne-a plăcut enorm de proprietar şi de soţia acestuia. În cameră era mai frumos decât ne aşteptam. Foarte curat, foarte primitor. Vom reveni cu plăcere.

 697. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 698. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 699. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 700. Am stat 7 nopți și cu siguranța la anul o sa revenim. Camera a fost spațioasă, curată . Este amplasată intr-o zona liniștita , proprietarii foarte primitori și amabili !

 701. Camerele spațioase ,mobila noua și gazdele foarte primitoare.

 702. Conditii ireprosabile. Am avut un apartament cu 2 camere + baie, toate spatioase si curate. Ca dotari, exista plase pentru insecte atat la usa de la balcon cat si la ferestre, un minifrigider intr-una dintre camere, suficient pentru necesitati. Am fost foarte incantata ca am avut si chiuveta in camera unde se afla si frigiderul plus un mini bar. Nu exista aer conditionat, dar nu a fost nevoie, seara chiar era racoare iar ziua nu stiu exact daca era vreun disconfort pentru ca nu am stat in camera. Gazda a fost foarte prietenoasa si receptiva la nevoi. De asemenea, exista o parcare in curte spatioasa, un foisor cu posibilitatea de a face gratar si de a folosi aragazul. Tot in foisor exista 2 frigidere mari si o chiuveta. Cu siguranta voi reveni cu placere!

 703. Un loc perfect pentru o vacanta relaxanta. Conditii satisfacatoare pentru camere, o gradina spatioasa si o bucatarie bine dotata, unde se gasesc si mese de ping pong, fusbol si hockey de masa. Proporietarii sunt amabili si prietenosi. Recomandam cu incredere!

 704. Condițiile de cazare sunt decente. Gazda, dna Gabi, ne-a făcut să ne simțim ca în familie. Gătește bine, pentru cei ce doresc. Dușuri și toalete în curte utile pentru a da jos nisipul de pe picioare atunci când revi de la plajă. Astfel eviți să duci nisipul în camere și în baile aferente. Baia din cameră este decentă – chiuvetă, wc și duș cu apă caldă. Șezlonguri în curte la umbră. Se poate face grătar în curte. Relativ aproape de plajă.

 705. Personalul foarte de treaba.Mic dejun foarte bun.Camere mari,curate.apa calda nonstop,curte plină de verdeață…recomad cu caldura!

 706. Locatie foarte bine amplasata, gazde foarte amabile, curatenie

 707. Gazdele au fost f prietenoase iar sfaturile lor f utile .

 708. Gazde foarte primitoare si atente. Foarte curat. In plus, locatia la 3 min de plaja. A fost o vacanta asa cum mi-am dorit😃. Speram sa revenim curand.

 709. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 710. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 711. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 712. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 713. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 714. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 715. Pensiunea este mult mai frumoasa decât in poze și cel mai important este foarte foarte curat!!, paturile Foarte confortabile , totul miroase a curat , iar gazda este foarte primitoare , jos pălăria Ne-am simțit foarte bine vom reveni cu drag! Recomandam

 716. – Gazdele sunt foarte primitoare, dimineata ne-au facut cafea..care a fost foarte bine primita – apa calda in permanenta – in camere poti face intuneric..incat sa dormi cat vrei

 717. Mult mai curat si primitor decat lasa sa para din poze. Spatiul din curte amenajat pentru copii cu diverse jocuri.

 718. Gazdele sunt niste persoane calde si binevoitoare! Curatenia exceptionala,amplasare foarte buna! Recomand cu drag! Multumim ca ne-ati primit cu catelusa!

 719. Ca si amplasare, sunt doar 10 min mers lejer pana la plaja, iar locatia arata exact ca in pozele afisate, camera e spatioasa, curata, cu baie proprie si aer conditionat. Curtea din fata casei este umbroasa si racoroasa, ceea ce face o zi torida de vara mult mai suportabila. Fiind un sejur scurt, nu am reusit sa profitam din plin de gradina din spate, ce are spatiu de relaxare, leagan si gratar. In schimb, ne-am bucurat de prietenii patrupezi prezenti, foarte simpatici si jucausi. Per total, ne-am simtit ca acasa, gazdele sunt foarte deschise, primitoare si atente la nevoile oaspetilor. Cu siguranta vom mai reveni!

 720. Proprietarii drăguți si atenti cu oaspetii. Toata pensiunea umbrita de nuci si vie, răcoroasă, numai buna pentru zilele verii. Atmosfera de “acasa la mama”. Curatenia impecabilă în toate spațiile comune pe care Adriana o întreține formidabil. Cățeii și pisicile- cei mai grozavi parteneri de joaca inainte si după plajă. Papa buna, generoasa si din gradina pe care Adriana o pregateste, la cerere.

 721. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 722. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 723. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 724. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 725. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa 🙂

 726. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 727. Locatie foarte buna, camera a fost curata si spatioasa.

 728. Apartamentul a fost superspatios, 2 familii pot sta super confortabil

 729. Aproape de plaja Personal foarte amabil Locatia curata Am avut si parcare

 730. Am apreciat cel mai mult curatenia, curtea cu verdeata, amabilitatea gazdei si proximitatea fata de Vama Veche.

 731. Oameni foarte primitori, curatenie exemplara, la 10 minute de centru si aproape de Vama. Recomand cu caldura, cu siguranta ne vom intoarce!

 732. Właściciel to wspaniały człowiek, bardzo nam pomógł w trudnej dla nas losowej sytuacji. Zostaliśmy przyjęci jak rodzina. Bardzo serdecznie polecam ten obiekt.

 733. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 734. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 735. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 736. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 737. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 738. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 739. Un loc perfect pentru o vacanta relaxanta. Conditii satisfacatoare pentru camere, o gradina spatioasa si o bucatarie bine dotata, unde se gasesc si mese de ping pong, fusbol si hockey de masa. Proporietarii sunt amabili si prietenosi. Recomandam cu incredere!

 740. Condițiile de cazare sunt decente. Gazda, dna Gabi, ne-a făcut să ne simțim ca în familie. Gătește bine, pentru cei ce doresc. Dușuri și toalete în curte utile pentru a da jos nisipul de pe picioare atunci când revi de la plajă. Astfel eviți să duci nisipul în camere și în baile aferente. Baia din cameră este decentă – chiuvetă, wc și duș cu apă caldă. Șezlonguri în curte la umbră. Se poate face grătar în curte. Relativ aproape de plajă.

 741. Personalul foarte de treaba.Mic dejun foarte bun.Camere mari,curate.apa calda nonstop,curte plină de verdeață…recomad cu caldura!

 742. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 743. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 744. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 745. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 746. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa 🙂

 747. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 748. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 749. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 750. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 751. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 752. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 753. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 754. Gazdele sunt niste persoane calde si binevoitoare! Curatenia exceptionala,amplasare foarte buna! Recomand cu drag! Multumim ca ne-ati primit cu catelusa!

 755. Ca si amplasare, sunt doar 10 min mers lejer pana la plaja, iar locatia arata exact ca in pozele afisate, camera e spatioasa, curata, cu baie proprie si aer conditionat. Curtea din fata casei este umbroasa si racoroasa, ceea ce face o zi torida de vara mult mai suportabila. Fiind un sejur scurt, nu am reusit sa profitam din plin de gradina din spate, ce are spatiu de relaxare, leagan si gratar. In schimb, ne-am bucurat de prietenii patrupezi prezenti, foarte simpatici si jucausi. Per total, ne-am simtit ca acasa, gazdele sunt foarte deschise, primitoare si atente la nevoile oaspetilor. Cu siguranta vom mai reveni!

 756. Proprietarii drăguți si atenti cu oaspetii. Toata pensiunea umbrita de nuci si vie, răcoroasă, numai buna pentru zilele verii. Atmosfera de “acasa la mama”. Curatenia impecabilă în toate spațiile comune pe care Adriana o întreține formidabil. Cățeii și pisicile- cei mai grozavi parteneri de joaca inainte si după plajă. Papa buna, generoasa si din gradina pe care Adriana o pregateste, la cerere.

 757. Locatie foarte bine amplasata, gazde foarte amabile, curatenie

 758. Gazdele au fost f prietenoase iar sfaturile lor f utile .

 759. Gazde foarte primitoare si atente. Foarte curat. In plus, locatia la 3 min de plaja. A fost o vacanta asa cum mi-am dorit😃. Speram sa revenim curand.

 760. Un loc perfect pentru o vacanta relaxanta. Conditii satisfacatoare pentru camere, o gradina spatioasa si o bucatarie bine dotata, unde se gasesc si mese de ping pong, fusbol si hockey de masa. Proporietarii sunt amabili si prietenosi. Recomandam cu incredere!

 761. Condițiile de cazare sunt decente. Gazda, dna Gabi, ne-a făcut să ne simțim ca în familie. Gătește bine, pentru cei ce doresc. Dușuri și toalete în curte utile pentru a da jos nisipul de pe picioare atunci când revi de la plajă. Astfel eviți să duci nisipul în camere și în baile aferente. Baia din cameră este decentă – chiuvetă, wc și duș cu apă caldă. Șezlonguri în curte la umbră. Se poate face grătar în curte. Relativ aproape de plajă.

 762. Personalul foarte de treaba.Mic dejun foarte bun.Camere mari,curate.apa calda nonstop,curte plină de verdeață…recomad cu caldura!

 763. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 764. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 765. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 766. Un loc extraordinar! Marea minunata, totul de vis…

 767. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, porții foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguranță.

 768. Mâncarea e delicioasă și la prețuri foarte bune. Iar locația e superbă fiind la câțiva metri de plajă.

 769. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 770. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 771. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 772. Proprietarii au fost foarte primitori. Proprietatea este îngrijită cu multa atenție la detalii.

 773. Am fost primiți foarte bine, condiții perfecte,gazde foarte amabile și înțelegătoare, aproape de plajă- apr. 7-10 minute mers. Un mare plus este curtea spațioasă și foișorul de lângă grătar. O sa revenim.

 774. Este un loc foarte linistit, perfect pentru odihna dupa o zi de plaja si o seara de petrecere. Curatenia este impecabila.

 775. Va recomand această cazare dacă doriți o ședere liniștită, camere curate și proprietarii sunt de nota 10! Minunat!

 776. Totul la superlativ.Proprietarii sunt niste oameni deosebiti!!

 777. Camera foarte spațioasă si proprietarii super de gașca 😋

 778. O camera perfecta pentru o iesire la mare. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun bun. Atmosfera foarte placuta!

 779. O locatie frumoasa, un concept mai putin intalnit la noi, si aici ma refer la felul in care cladirea arata. Este foarte frumos. Noi ne-am simtit foarte bine. Am vrea sa mai venim in vara. Micul dejun ok.

 780. Este prima oara cand venim la Casa Stavros, dar ne vom intoarce cu singuranta. Camerele sunt curate, micul dejun a fost excelent, personalul de nota 20. Un mare plus este vibe-ul grecesc, ne-a placut foarte mult. Vremea nu a prea tinut cu noi, dar, cu toate astea, ne-am simtit extraordinar!

 781. Un loc extraordinar! Marea minunata, totul de vis…

 782. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, porții foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguranță.

 783. Mâncarea e delicioasă și la prețuri foarte bune. Iar locația e superbă fiind la câțiva metri de plajă.

 784. Locatie foarte buna, camera a fost curata si spatioasa.

 785. Apartamentul a fost superspatios, 2 familii pot sta super confortabil

 786. Aproape de plaja Personal foarte amabil Locatia curata Am avut si parcare

 787. Ne a placut foarte mult locația, camerele mari , curate, liniste , gazdele foarte amabile ,ospitaliere ne-au oferit multe informații unde putem mânca ! Este foarte aproape de plaja Vom reveni cu drag in acesta locație unde te simți ca acasă ! Recomand

 788. Pensiunea este mult mai frumoasa decât in poze și cel mai important este foarte foarte curat!!, paturile Foarte confortabile , totul miroase a curat , iar gazda este foarte primitoare , jos pălăria Ne-am simțit foarte bine vom reveni cu drag! Recomandam

 789. – Gazdele sunt foarte primitoare, dimineata ne-au facut cafea..care a fost foarte bine primita – apa calda in permanenta – in camere poti face intuneric..incat sa dormi cat vrei

 790. Atmosfera primitoare, camere curate și călduroase și marea la doar câțiva pasi. Într-un cuvânt un început de an cum nu se putea mai frumos și totul datorita oamenilor care ne-au primit cu caldura și au avut grija sa ne facă șederea cât mai plăcută. Recomandam cu drag cu caldura Vila Mugur, ca un loc unde sa petreceți si sa va faceți cele mai frumoase amintiri, in orice moment al anului. Mulțimim proprietarului pentru ospitalitate 😊

 791. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 792. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 793. Locatie foarte bine amplasata, gazde foarte amabile, curatenie

 794. Gazdele au fost f prietenoase iar sfaturile lor f utile .

 795. Gazde foarte primitoare si atente. Foarte curat. In plus, locatia la 3 min de plaja. A fost o vacanta asa cum mi-am dorit😃. Speram sa revenim curand.

 796. Locatia este foarte buna, destul de aproape de plaja si restaurante dar pe o straduta laterala ceea ce ofera liniste. Amenajarea zonei de piscina este extraordinara, piscina este curata, la bar gasesti cam tot ce-ti doresti la preturi decente, este destul de intim, ne-am simtit tare bine la piscina. Camera curata, dotata cu frigider si aer conditionat. Personal amabil.

 797. Amplasarea este intr-o zona liniștita, camera a fost foarte curată. Zona barului și a piscinei sunt foarte plăcute, la soare dar și la umbra. Prețurile la bar sunt absolut decente. Personalul este foarte zâmbitor și ok. Patul este confortabil și lenjeriile foarte curate, iar camera este dotata cu ceea ce apare și in descriere. Curtea este absolut fabuloasa, cu flori și arbuști frumoși, o plăcere sa o privești și sa te bucuri de ea. Era dezinfectant pus la dispoziție in diferite locuri ale proprietații.

 798. Personalul a fost foarte binevoitor si de ajutor. Camera si baia foarte curate❤

 799. Imi place ca e printre putinele locatii pe plaja! Faptul ca stai in balcon si vezi marea, e minunat!

 800. căsuțele de pe plajă sunt simple, dar priveliștea este minunată! iar mâncarea – super gustoasă 🙂

 801. Locatia e minunata .personalul placut si eficient .

 802. Linistea si atmosfera de calm si relaxare. Foarte aproape de plaja. Proprietari implicati!

 803. Oz camping este un camping doar de rulote, cu o curte verde. Am avut la dispozitie o bucatarie complet echipata, stafful a fost primitor, rulotele sunt f fun si comfy iar bucataria si baia comuna au fist curate. Campingul este f aproape de plaja, iar ceilalti ‘camperi’ au fost foarte draguti, nu ne am simtit deranjati nicio secunda. Recomand!

 804. Locația este foarte frumoasă, liniște, multă verdeață!!! Este foarte aproape de plajă, este o terasă lângă, Gastro Rock, unde se mănâncă foarte bine!!!

 805. Apropierea fata de plaja. Camera de la strada si departata de foisor, baia comuna si curata, curtea frumos amenajata, gazdele amabile. Seamana mai mult cu un hostel si nu cu o pensiune.

 806. Excelenta cazare. Cu siguranta vom reveni și la anul.

 807. Locatia este extrem de frumoasa, camera a fost curata si personalul amabil. In spatele casei se afla o zona de relaxare in stil mediterean pefecta pentru a te bucura de linistea din zona. Recomand cu mare drag pentru serviciile de calitate pe care le ofera si intimitate.

 808. Locația superbă,aproape de plajă.Este o pensiune în care este liniște,curățenie și o grădină mare,îngrijită ,mărginită de foisoare în care se poate savura o cafea,se poate servi masa sau se poate sta la un ,,pahar” de vorba.

 809. Locația este foarte frumoasa, aproape de malul mării, liniștită și cochetă

 810. Cel mai mult mi-a plăcut curtea Excepționala Minunata pt relaxare Foarte aproape de plaja și de magazine, dar retrasa în același timp D-na Felicia o prezenta agreabila si discreta

 811. Gazda foarte primitoare și amabila. Camerele foarte curate. Personalul a fost foarte prietenos. Magazine de aprovizionare aproape de locație și mijloc de transport în comun din jumătate în jumătate de ora chiar din fata curții . Ne-am simțit foarte bine și cu siguranță vom mai reveni. Semnat: Băieții cu grătarul din Ardeal.

 812. O locație excelenta pentru odihna după o zi de plaja. Proprietari tineri care depun toate eforturile sa spulbere mentalitățile și prejudecățile pe care le ai despre serviciile din turism in România . Bravooo pt tot ce reușiți sa faceți . Personalul de la curățenie excelent ,cred ca au fost farmaciste înainte pt ca așa arată camera după ce făceau curat deci bravoo și lor .

 813. Totul a fost super ok. Proprietarul de nota 10! Revenim de fiecare data când avem ocazia cu aceiași plăcere !

 814. E un loc de cazare ideal, pentru familiile cu copii,dar nu numai. Sejurul nostru a fost excelent.Locul e la 1-2 minute de plajă,pe jos. Sper să revenim.

 815. Spatiile comune sunt efectiv de exceptie. Curatenia la cele mai inalte standarde, totul foarte primitor

 816. Foarte curat,se dezinfecta în unitate foarte des,personal amabil,foarte aproape de plajă,

 817. O locație foarte curată. In apropriere se gaseste un restaurant unde se mănâncă bine, (ca la bunica acasa). Ne-am simtit minunat. Recomand cu cea mai mare încredere tuturor.

 818. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 819. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 820. O locație foarte curată. In apropriere se gaseste un restaurant unde se mănâncă bine, (ca la bunica acasa). Ne-am simtit minunat. Recomand cu cea mai mare încredere tuturor.

 821. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 822. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 823. Mi-au fost depasite asteptarile, abia astept sa revin in aceasta locatie anul viitor.

 824. Prima experienta de genul acesta, copii au fost încântați

 825. Aici gasesti tot ce ai nevoie. O bucatarie complet mobilata la interior si exterior. Personal amabil. Lic de luat masa. Rulotele sunt curate, la fel si grupurile sanitare. Internet wifi. Foarte aproape de plaja. Un loc minunat.

 826. Existenta unei bucatarii unde se poate mânca, echipata cu frigider, vesela si chiar un televizor comun. Wifi existent in toata casa. Plaja la 10-15 minute.

 827. Locul este comfortabil, placut, curat si linistit, cu gazdele ospitaliere. Locatia este convenabila. Loc perfect pentru relaxare.

 828. Curățenie impecabila. Liniște. Aproape de plaja. Gazde primitoare și dornice sa te facă să te simți cat mai bine. Voi reveni cu siguranță! Mulțumesc!

 829. Camera a fost ok, destul de spatioasa, foarte curat, facilitati moderne (TV LCD cu Netflix, internet WI-FI cu viteza foarte buna). Plaja se afla la 2 minute de mers pe jos ceea ce s-a dovedit a fi un aspect foarte important in cazul unei furturi de cod rosu. Loc de parcare asigurat in curte. Diverse restaurante si supermarketuri aflate la 2 minute de vila. Locatie excelenta.

 830. Locația buna, proprietarul extrem de prietenos și săritor.

 831. Foarte aproape de plaja, camerele curate, iar gazda extrem de amabilă.

 832. Locatie linistita, se poate ajunge la plaja mergand cateva minute pe jos, camera curata Ofera un raport calitate/pret excelent, daca doriti cazare ieftina in 2 Mai nu ezitati sa veniti!

 833. Camerele erau foarte, foarte curate. Pe jos strălucea de curățenie, Baia foarte curata și făra miros de canal. Ai intimitate și o bucătărie comuna afară. Felicitări proprietarilor!

 834. Este o cazare corecta din toate punctele de vedere.

 835. Gazdele au fost foarte amabile, camerele și baia curate. Per total, am avut o ședere foarte plăcută. Mulțumim de primire!! 😀

 836. Experiență super agreabila. Personalul casei foarte de treaba si amabil. Loc linistit si curat. Recomand!

 837. Excelent! Confortabil, curat, liniste, gazde minunate si atente. De exemplu nu ne a lipsit cafeaua servita dimineata pe terasa frumos amenajata, chiar si cina cu peste proaspat prajit si mamaliga.

 838. Locatie linistita, cu o gradina superba. Exact 760m pana la nisipul plajei.

 839. Totul este ok, atmosfera ,serviabilitate, Curatenie

 840. Camerele si vila in sine erau mult peste asteptarile noastre. Curat, linistit si frumos.

 841. Gazde amabile și primitoare, camera mare, cu mobilier nou și de calitate excelentă, raportul pret-calitate mai mult decât corect, curățenie impecabilă!

 842. Mă bucur nespus că am făcut rezervarea pe booking deși la început am fost puțin sceptic la început datorită unor recenzii dubioase, dar când am ajuns la locație am rămas plăcut impresionat un loc foarte liniștit cu oameni drăguți și primitori lenjerii curate și o curățenie de nedescris la fel ca în poze râdeam de “cabinele de duș neîncăpătoare” cine știe ce +150kg au fost cazați sincer am încăput și eu și soția. Uni ziceau de mizerie de nedescris am căutat” păianjeni ” cred ca au plecat la tropice camera având mobilier nou și întreținut bucătăria utilată complet loc de parcare pt 20 de mașini cu loc de joacă pt copii plus locuri de relaxare pt cei mari un sejur foarte plăcut promit ca voi reveni la anu fără să mai iau seama de hateri sincer i as da în judecată dar vb aia nu există pădure fără uscături

 843. – camerele arată exact ca în poze; – prosoapele, lenjeria au fost schimbate constant și a fost facută curățenie în cameră; – comunicare bună cu proprietarii; Ne-am simțit bine și cu siguranță vom reveni!

 844. Am avut parte de un week end foarte frumos in aceasta locatei; totul foarte bine pus la punct, personal f ok, liniste- zen 🙂 Chiar daca am venit in extrasezon am reusit sa ne deconectam si sa ne relaxam

 845. Ne-am petrecut un week-ens linistit la malul marii; chiar daca am venit in extrasezon ne-am bucurat de aerul curat, liniste; camera foarte confortabila, servicii foarte bune! Multumim!

 846. Spectaculos amenajat ! Un colț din Grecia , adus in România.

 847. Camera spațioasă pentru 2 adulti si 2 copii, canapeaua confortabilă pentru dormit. Baia încăpătoare și curată. Personal amabil. Am apreciat că fiecare cameră avea frigiderul pe holul de la intrare și nu ne-a deranjat zgomotul 😉.

 848. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 849. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 850. Camera curata, spatioasa, personalul foarte amabil.

 851. Camera spatioasa si confortabila, aerul conditionat bine pozitionat. Desi nu am avut uscator la baie, gazda mi l-a dat pe cel personal. Ultima camera de sus are cea mai frumoasa priveliste si este cea mai retrasa.

 852. Nu am servit micul dejun deci nu ma pot pronunta aici. Am inteles ca serveau cafea din parte acasei dar am sarit peste.

 853. – Sufragerie spatioasa – Terasa mare – Gratar foarte bun

 854. Locatie linistita, cu o gradina superba. Exact 760m pana la nisipul plajei.

 855. Totul este ok, atmosfera ,serviabilitate, Curatenie

 856. Really nice host! We had the hole place for ourselfs ( us, a baby and my parents) It was clean! Fully equiped kitchen and really nice garden with BBQ and everything you nees to feel cozy after a day at the beach

 857. Awesome space for children, the downstairs livingroom is perfect space. The garden and outside sitting area are nice and a welcomed addition to have. The kitchen is always useful, especially when travelling with children.

 858. Everything was perfect, great location, great owners! We will go back as we have been pleased being in such kind of location. Many thanks to the owners for making us feel welcomed! All the best!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled