Cazare ieftina Pensiuni 2 Mai

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România

Casa Stavros

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Mugur

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Gerard

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Dyny 2 Mai

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Leo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Villa Bella

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa De Vacanta Cleopatra

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Daniela

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Jean si Anghelina Tism─âneanu din Buru, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Jean si Anghelina Tismăneanu din Buru, jud. ClujCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Giorgiana si Blanduzia Muntean din Dealu Negru, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Giorgiana si Blanduzia Muntean din Dealu Negru, jud. ClujCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Maxim si Mitic─â Procopie din Ghebari, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Maxim si Mitică Procopie din Ghebari, jud. VranceaCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Inocen╚Ťiu si Francisc Grebencea din Dealu Geoagiului, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România!

  (Inocen╚Ťiu si Francisc Grebencea din Dealu Geoagiului, jud. AlbaCazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Zamfir si Amelia Tavitian din Bailesti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Zamfir si Amelia Tavitian din Bailesti, jud. DoljCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Maia si Ioanina Tatomirescu din Valea Caselor, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni ├«n 2 Mai, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România.

  (Maia si Ioanina Tatomirescu din Valea Caselor, jud. DambovitaCazare in Pensiuni în 2 Mai, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 1. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 2. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 3. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 4. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 5. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 6. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 7. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 8. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 9. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 10. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 11. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 12. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 13. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 14. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 15. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 16. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 17. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 18. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 19. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 20. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 21. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 22. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 23. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 24. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 25. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 26. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 27. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 28. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 29. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 30. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 31. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 32. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 33. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 34. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 35. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 36. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 37. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 38. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 39. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 40. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 41. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 42. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 43. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 44. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 45. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 46. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 47. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 48. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 49. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 50. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 51. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 52. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 53. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 54. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 55. Curtea, terasa aferent─â camerei. Salteaua, pernele.

 56. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 57. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori ╚Öi verdea╚Ť─â din curte ╚Öi de pe balcon, lini╚Ötea, buc─ât─âria utilat─â, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 58. Foarte amabila gazda, o curte spatioasa si ingrijita!

 59. Condi╚Ťii f bune , cur─â╚Ťenie , aer condi╚Ťionat ├«n fiecare camera, buc─ât─âria dotat─â ╚Öi ├«n special curtea f mare ╚Öi aerisita !

 60. Gazde foarte primitoare, prompte, amabile, camere spatioase, baie foarte curata, foarte curat peste tot. Paturi mari si saltele comfortabile. Curte in care copiii se pot juca, este iarba verde, trambulina, tobogan si alte jucarii. Ne vom intoarce cu placere aici.

 61. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 62. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 63. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 64. Mi a placut foarte mult vila, totul este alb, impecabil, foarte curat, camerele sunt spatioase, moderne. Au vedere la mare chiar din pat de unde am privit un rasarit minunat! Este foarte aproape de plaja! Proprietari sunt niste oameni minunati, foarte cumsecade, prietenosi si amabili. (Fata cu zambetul pe buze!)

 65. A fost o sedere minunata, totul straluceste si arata exact ca in poze,iar energia buna a gazdelor se simte in fiecare coltisor. Relaxare la superlativ!

 66. Gazda extraordinar de primitoare, cur─â╚Ťenia impecabil─â!

 67. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 68. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 69. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 70. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 71. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 72. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 73. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 74. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 75. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 76. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 77. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 78. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 79. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 80. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 81. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 82. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 83. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 84. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 85. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 86. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 87. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 88. Curtea, terasa aferent─â camerei. Salteaua, pernele.

 89. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 90. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori ╚Öi verdea╚Ť─â din curte ╚Öi de pe balcon, lini╚Ötea, buc─ât─âria utilat─â, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 91. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 92. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 93. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 94. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 95. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 96. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 97. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 98. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 99. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 100. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 101. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 102. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 103. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 104. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 105. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 106. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 107. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 108. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 109. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 110. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 111. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 112. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 113. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 114. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 115. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 116. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 117. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 118. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 119. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 120. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 121. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 122. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 123. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 124. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 125. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 126. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 127. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 128. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 129. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 130. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 131. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 132. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 133. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 134. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 135. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 136. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 137. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 138. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 139. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 140. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 141. 1. Cur─â╚Ťenia, 2. curtea generoas─â, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou ╚Öi modern. 4. Aer condi╚Ťionat 5. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile.

 142. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 143. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 144. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 145. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 146. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 147. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 148. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 149. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 150. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 151. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 152. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 153. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 154. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 155. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 156. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 157. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 158. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 159. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 160. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 161. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 162. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 163. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 164. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 165. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 166. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 167. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 168. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 169. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 170. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 171. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 172. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 173. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 174. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 175. Magnific. Cel mai frumos loc ! Ne-am simtit foarte bine. La inceput eram reticenta datorita ultimelor recenzii dar se pare ca tot ce am citit acolo erau lucruri false care nu exista. totul a fost IREPROSABIL. Camera curata , personal foarte amabil , mancarea proaspata si foarte gustoasa. Am mai fost in 2 Mai in locuri de cazare la preturi mult mai mari decat aici si erau mult mai dezamagitoare conditiile, fata de acest loc. Ce e drept,,,, nu poti multumi pe toata lumea! Chiar nu inteleg atitudinea unora. Ma bucur ca nu am tinut cont de recenziile proaste si am mers acolo. Voi reveni cu mare placere. Multumim proprietarilor care chiar fac eforturi ca totul sa fie intr-un mod cat mai deosebit. Nici la unele hotele de 5 stele nu am gasit conditiile de aici. Perdele prafuite………….NICI VORBA……lucrez intr-o spalatorie de haine …. credetima totul era impecabil. RECOMAND caci chiar merita!

 176. La pensiune totul a fost minunat.Curatenie in camera ,in curte ,in bucatarie si la pizzarie.Tot personalul foarte atent.

 177. Ospitalitate zero. Mic dejun …. prost. Parcare lipsa in perioadele aglomerate 10 locuri pt 20 de camere…cladirea arata bine dar atat.

 178. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 179. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 180. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 181. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 182. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 183. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 184. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 185. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 186. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 187. Apartamentul e foarte curat,arata mai bine decat in pozele postate pe site,paturile confortabile,proprietarul foarte amabil

 188. Pensiunea este nou─â ┼či arat─â impecabil. Utilit─â┼úile func┼úioneaz─â f─âr─â probleme. Acces la buc─ât─ârie utilat─â, curtea este foarte dr─âgu┼ú─â. Proprietarul este extrem de amabil ┼či de binevoitor. Relativ aproape de plaj─â.

 189. Proprietarul, super om, ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca acas─â. O lini╚Öte care ne-a relaxat ╚Öi condi╚Ťiile excelente. Bravo Giani!

 190. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 191. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 192. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 193. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 194. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 195. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 196. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 197. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 198. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 199. Apartamentul e foarte curat,arata mai bine decat in pozele postate pe site,paturile confortabile,proprietarul foarte amabil

 200. Pensiunea este nou─â ┼či arat─â impecabil. Utilit─â┼úile func┼úioneaz─â f─âr─â probleme. Acces la buc─ât─ârie utilat─â, curtea este foarte dr─âgu┼ú─â. Proprietarul este extrem de amabil ┼či de binevoitor. Relativ aproape de plaj─â.

 201. Proprietarul, super om, ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca acas─â. O lini╚Öte care ne-a relaxat ╚Öi condi╚Ťiile excelente. Bravo Giani!

 202. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 203. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 204. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 205. Curtea, terasa aferent─â camerei. Salteaua, pernele.

 206. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 207. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori ╚Öi verdea╚Ť─â din curte ╚Öi de pe balcon, lini╚Ötea, buc─ât─âria utilat─â, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 208. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 209. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 210. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 211. Extraordinare doamnele de acolo, ni╚Öte dr─âgu╚Ťe. Toat─â lumea a fost foarte primitoare ╚Öi dr─âgu╚Ťa, camere curate, pensiunea este pozi╚Ťionat─â intr-o loca╚Ťie de vis, la maxim 3 minute de plaja. A fost o pl─âcere. Cu siguran╚Ťa o sa mai revenim!

 212. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 213. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 214. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 215. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 216. Arhitectura spa╚Ťiului, grija pentru detalii, c─âldura gazdelor, inten╚Ťiile lor bune.

 217. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 218. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 219. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 220. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 221. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 222. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 223. Apartamentul e foarte curat,arata mai bine decat in pozele postate pe site,paturile confortabile,proprietarul foarte amabil

 224. Pensiunea este nou─â ┼či arat─â impecabil. Utilit─â┼úile func┼úioneaz─â f─âr─â probleme. Acces la buc─ât─ârie utilat─â, curtea este foarte dr─âgu┼ú─â. Proprietarul este extrem de amabil ┼či de binevoitor. Relativ aproape de plaj─â.

 225. Proprietarul, super om, ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca acas─â. O lini╚Öte care ne-a relaxat ╚Öi condi╚Ťiile excelente. Bravo Giani!

 226. Curtea, terasa aferent─â camerei. Salteaua, pernele.

 227. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 228. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori ╚Öi verdea╚Ť─â din curte ╚Öi de pe balcon, lini╚Ötea, buc─ât─âria utilat─â, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 229. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 230. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 231. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 232. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 233. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 234. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 235. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 236. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 237. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 238. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 239. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 240. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 241. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 242. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 243. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 244. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 245. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 246. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 247. Personalul este foarte amabil si disponibil pentru satisfacerea nevoilor/dorintelor turistilor. Amplasarea fata de restaurante/magazine este foarte buna. Curtea este foarte frumoasa, ingrijita, cu leagane foarte comode.

 248. cel mai mult suntem multumiti de personal, mai ales de proprietara, a fost foarte amabila cu noi, cand aveam nevoie de ajutor, ne-a ajutat peste limita necesara. Felicitari pt doamna Mihaela, stie ce face, are o personalitate de model!

 249. Totul excelent…curatenie, comfort, amabilitate din partea gazdelor! Recomandam cu caldura!!!

 250. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 251. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 252. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 253. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 254. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 255. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 256. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 257. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 258. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 259. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 260. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 261. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 262. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 263. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 264. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 265. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 266. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 267. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 268. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 269. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 270. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 271. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 272. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 273. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 274. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 275. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 276. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 277. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 278. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 279. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 280. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 281. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 282. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 283. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 284. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 285. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 286. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 287. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 288. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 289. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 290. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 291. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 292. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 293. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 294. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 295. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 296. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 297. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 298. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 299. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 300. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 301. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 302. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 303. Cur─âtenie, amabilitatea personalului, pozi╚Ťionare.

 304. Extraordinare doamnele de acolo, ni╚Öte dr─âgu╚Ťe. Toat─â lumea a fost foarte primitoare ╚Öi dr─âgu╚Ťa, camere curate, pensiunea este pozi╚Ťionat─â intr-o loca╚Ťie de vis, la maxim 3 minute de plaja. A fost o pl─âcere. Cu siguran╚Ťa o sa mai revenim!

 305. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 306. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 307. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 308. Locul ├«n sine este o oaz─â de lini╚Öte, un loc fermec─âtor cu plaja situata la doi pa╚Öi de loca╚Ťie iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 309. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 310. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 311. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 312. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 313. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 314. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 315. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 316. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 317. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 318. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 319. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 320. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 321. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 322. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 323. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 324. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 325. Magnific. Cel mai frumos loc ! Ne-am simtit foarte bine. La inceput eram reticenta datorita ultimelor recenzii dar se pare ca tot ce am citit acolo erau lucruri false care nu exista. totul a fost IREPROSABIL. Camera curata , personal foarte amabil , mancarea proaspata si foarte gustoasa. Am mai fost in 2 Mai in locuri de cazare la preturi mult mai mari decat aici si erau mult mai dezamagitoare conditiile, fata de acest loc. Ce e drept,,,, nu poti multumi pe toata lumea! Chiar nu inteleg atitudinea unora. Ma bucur ca nu am tinut cont de recenziile proaste si am mers acolo. Voi reveni cu mare placere. Multumim proprietarilor care chiar fac eforturi ca totul sa fie intr-un mod cat mai deosebit. Nici la unele hotele de 5 stele nu am gasit conditiile de aici. Perdele prafuite………….NICI VORBA……lucrez intr-o spalatorie de haine …. credetima totul era impecabil. RECOMAND caci chiar merita!

 326. La pensiune totul a fost minunat.Curatenie in camera ,in curte ,in bucatarie si la pizzarie.Tot personalul foarte atent.

 327. Ospitalitate zero. Mic dejun …. prost. Parcare lipsa in perioadele aglomerate 10 locuri pt 20 de camere…cladirea arata bine dar atat.

 328. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 329. Locul ├«n sine este o oaz─â de lini╚Öte, un loc fermec─âtor cu plaja situata la doi pa╚Öi de loca╚Ťie iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 330. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 331. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 332. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 333. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 334. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 335. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 336. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 337. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 338. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 339. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 340. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 341. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 342. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 343. Alexandru-sorin iunie 7, 2019 at 3:46 pm

  Foarte personal micul dejun, doamna care se ocupa iti gateste exact ce iti place pe loc. Proprietara foarte ospitaliera, un om deosebit.

 344. Curtea, pinii, foisoarele și amabilitatea gazdelor.

 345. Extraordinare doamnele de acolo, ni╚Öte dr─âgu╚Ťe. Toat─â lumea a fost foarte primitoare ╚Öi dr─âgu╚Ťa, camere curate, pensiunea este pozi╚Ťionat─â intr-o loca╚Ťie de vis, la maxim 3 minute de plaja. A fost o pl─âcere. Cu siguran╚Ťa o sa mai revenim!

 346. Curtea, terasa aferent─â camerei. Salteaua, pernele.

 347. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 348. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori ╚Öi verdea╚Ť─â din curte ╚Öi de pe balcon, lini╚Ötea, buc─ât─âria utilat─â, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 349. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 350. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 351. Ni╚Öte gazde extraordinare. Oameni deosebi╚Ťi. Pensiunea este noua, mobilierul este nou ╚Öi aspectuos.

 352. Gradina foarte frumoasa, gazda primitoare, locatia la strada

 353. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 354. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 355. Personalul este foarte amabil si disponibil pentru satisfacerea nevoilor/dorintelor turistilor. Amplasarea fata de restaurante/magazine este foarte buna. Curtea este foarte frumoasa, ingrijita, cu leagane foarte comode.

 356. cel mai mult suntem multumiti de personal, mai ales de proprietara, a fost foarte amabila cu noi, cand aveam nevoie de ajutor, ne-a ajutat peste limita necesara. Felicitari pt doamna Mihaela, stie ce face, are o personalitate de model!

 357. Totul excelent…curatenie, comfort, amabilitate din partea gazdelor! Recomandam cu caldura!!!

 358. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 359. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 360. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte.

 361. Pensiunea este animal friendly, si totusi cand am lasat un mic bichon in camera, personalul a intrat neanuntat in camera, in absenta noastra, pierzandu-ne cainele prin statiune. Personalul si proprietarul ne-au spuns cu nonsalanta ca a fugit catelul, care repet, era in camera , usa fiind incuiata. Au refuzat sa ne ajute sa il cautam. Nu recomand, locatia este ok dar oamenii care administreaza locatia sunt neprofesionali.

 362. Camera incapatoare cu AC, frigider, aragaz, prosoape, papuci, lenjerie. Aproape de terase si magazine. Parcare in interior. Se vedea marea din camera. Proprietarii au fost amabili. Destul de liniste, nu ne-a derannat nimeni.

 363. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 364. Amenajarea cur╚Ťii, ├«ngrijit ╚Öi cu tot ce-╚Ťi trebuie pentru gr─âtar ╚Öi pentru joaca copiilor + foi╚Öor.

 365. Foarte amabila gazda, o curte spatioasa si ingrijita!

 366. Condi╚Ťii f bune , cur─â╚Ťenie , aer condi╚Ťionat ├«n fiecare camera, buc─ât─âria dotat─â ╚Öi ├«n special curtea f mare ╚Öi aerisita !

 367. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 368. Locul ├«n sine este o oaz─â de lini╚Öte, un loc fermec─âtor cu plaja situata la doi pa╚Öi de loca╚Ťie iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 369. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 370. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 371. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 372. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 373. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 374. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 375. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 376. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei ­čÖé

 377. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 378. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 379. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 380. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 381. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 382. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 383. Locul ├«n sine este o oaz─â de lini╚Öte, un loc fermec─âtor cu plaja situata la doi pa╚Öi de loca╚Ťie iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 384. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 385. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 386. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 387. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 388. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 389. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 390. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 391. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei ­čÖé

 392. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 393. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 394. O locatie potrivita pentru familie – loc de joaca pentru copii, curte spatioasa cu multa verdeata si umbra, liniste si gazde primitoare. Se afla la strada si se poate parca in fata curtii. La distante foarte mici sunt terase, magazine/piata, farmacie, ATM, iar plajele sunt la 3-4 min de mers pe jos. Masa poate fi gatita/servita si in curte – este disponibila o bucatarie de vara, gratar, disc, etc.

 395. Gradina foarte frumoasa, gazda primitoare, locatia la strada

 396. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 397. Camere minunate, foarte curate. Proprietari excelen╚Ťi, gata s─â te ajute cu orice. Camere din fa╚Ť─â cu vedere la mare. Aer condi╚Ťionat.

 398. Absolut tot, o loca╚Ťie frumoasa, o gazda minunata, camera foarte curat─â.

 399. Foarte curat si family friendly. Gazdele foarte primitoare si satitoare, gata sa te ajute cu orice ai nevoie. Multumim pentru tot! Ne-am simtit minunat!

 400. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 401. Locul ├«n sine este o oaz─â de lini╚Öte, un loc fermec─âtor cu plaja situata la doi pa╚Öi de loca╚Ťie iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 402. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 403. Florian-sorel iulie 5, 2019 at 3:57 pm

  Locatie foarte buna cu restaurant la botu’ calului.

 404. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 405. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 406. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 407. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 408. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 409. Cur─âtenia impecabil─â,dotarea buc─ât─âriei,amabilitatea proprietarilor,linistea des─âv├ór╚Öit─â. Proprietari sunt ni╚Öte oameni deosebi╚Ťi.

 410. Totul la superlativ: mobila noua, decorat cu bun gust, miroase frumos in toata vila. Am avut o sticla de vin din partea casei in camera cand ne-am cazat. Camerele au frigider, aer conditionat si televizor. Vila are o gradina frumoasa, o bucatarie mare pentru turisti, loc de luat masa in curte. Cafeaua de dimineata e din partea casei. Gazdele incearca sa satisfaca orice dorinta a turistilor astfel incat toata lumea sa fie multumita. Voi reveni cu placere si in viitor!

 411. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei ­čÖé

 412. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 413. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 414. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 415. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 416. O oaza de liniste si verdea╚Ť─â. Personal foarte amabil. Curatenie

 417. Foarte fain, umbra multă în curte, loc de joacă pt copii in spatele casei, aproape de plaja, aproape de locuri de mâncat, bucătărie de vară utilata, gazdele super faine. Ne mai întoarcem.

 418. Recomand Casa Stavros, personal amabil, binevoitor, camere nu foarte mari dar curate, zona de piscină bine pusa la punct, liniștit și relaxant totul.

 419. Amenajarea in stil grecesc, personal amabil, piscina curata

 420. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 421. Un loc lini╚Ötit, muzica bun─â, pozi╚Ťie foarte bun─â a hotelului . Personalul a fost foarte amabil

 422. Locatie foarte buna cu restaurant la botu’ calului.

 423. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 424. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 425. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 426. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprieta╚Ťii, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 427. Totul a fost foarte bine, liniste, placut, confortabil, proprietarii prietenosi si disponibili

 428. Cur─âtenia impecabil─â,dotarea buc─ât─âriei,amabilitatea proprietarilor,linistea des─âv├ór╚Öit─â. Proprietari sunt ni╚Öte oameni deosebi╚Ťi.

 429. Totul la superlativ: mobila noua, decorat cu bun gust, miroase frumos in toata vila. Am avut o sticla de vin din partea casei in camera cand ne-am cazat. Camerele au frigider, aer conditionat si televizor. Vila are o gradina frumoasa, o bucatarie mare pentru turisti, loc de luat masa in curte. Cafeaua de dimineata e din partea casei. Gazdele incearca sa satisfaca orice dorinta a turistilor astfel incat toata lumea sa fie multumita. Voi reveni cu placere si in viitor!

 430. -pat mare -frigider in camera -prosoape curate -camera spatioasa -foarte multa liniste -amenajat foarte frumos in curte, loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulti

 431. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 432. O oaza de liniste si verdea╚Ť─â. Personal foarte amabil. Curatenie

 433. Cur─â╚Ťenia de la a╚Öternuturi pana la obiectele sanitare, prosoape.

 434. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 435. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 436. Curte mare, cu terasa si verdeata, liniste, aproape de plaja, camere ok, majoritatea familii cu copii

 437. Amplasarea foarte aproape de plaja, curatenia, personalul foarte amabil, curtea amenajata foarte frumos, conditiile oferite foarte bune

 438. Camera impecabila, nou mobilata ╚Öi utilat─â Balcon spa╚Ťios Raport calitate/pre╚Ť excelent

 439. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 440. Camera este dotata conform informatiilor de pe booking. Recomand camera triplacu chicineta familiilor cu copii.

 441. Plaja este la 10 min de mers cu ma╚Öina. Vila are o terasa pl─âcuta. Langa vila este un magazin non stop si la cateva minute de mers sunt c├óteva ” mici” restaurante.

 442. Vila arata foarte bine, este curata, mobilier nou, wi-fi si frigider in camera. Curtea este mare si ai unde iti usca rufele.

 443. Personal amabil, ac functional, pat confortabil, curatenie, tv lcd, frigider in camera

 444. Am fost primi╚Ťi foarte frumos si am fost caza╚Ťi cu o or─â mai devreme, peste tot era foarte curat.

 445. Va recomand aceast─â cazare dac─â dori╚Ťi o ╚Öedere lini╚Ötit─â, camere curate ╚Öi proprietarii sunt de nota 10! Minunat!

 446. Totul la superlativ.Proprietarii sunt niste oameni deosebiti!!

 447. Camera foarte spa╚Ťioas─â si proprietarii super de ga╚Öca 😋

 448. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 449. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 450. Zona in care era amplasata pensiunea era foarte linistita, iar in curte are foarte mult spatiu si zona de relaxare. Pe langa asta are si toate utilitatile de care ai nevoie.

 451. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 452. Barul si piscina sunt foarte ok si decorul de asemenea Aer conditionat in camere

 453. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 454. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, por╚Ťii foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguran╚Ť─â.

 455. M├óncarea e delicioas─â ╚Öi la pre╚Ťuri foarte bune. Iar loca╚Ťia e superb─â fiind la c├ó╚Ťiva metri de plaj─â.

 456. Locatia este exceptionala, cu peisajele salbatice si barcile pescarilor …totusi , aglomeratia de corturi instalate chiar in fata bungalourilor nu ne-a facut sa ne simtim prea confortabil…

 457. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 458. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 459. Gazdele sunt foarte de treab─â si atente fac tot posibilul s─â ai toate conditiile pentru un sejur c├«t mai pl─âcut. Le mul╚Ťumim ╚Öi pe aceast─â cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICIT─éRI .

 460. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 461. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 462. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 463. Camera curata, curte mare si foarte frumoasa. Gazda foarte amabila. Multumim mult! ­čÖé

 464. -pat mare -frigider in camera -prosoape curate -camera spatioasa -foarte multa liniste -amenajat foarte frumos in curte, loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulti

 465. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 466. Camera de 3 persoane cu balcon a fost perfecta, spatioasa. Curatenie cum rar intalnesti. Totul sclipea. Foarte aproape de mare. Liniste . Proprietarul serios si special. Multumim frumos.

 467. Personal foarte amabil, loca╚Ťie extraordinar de curata.

 468. Locatia este frumoasa, foarte curata, aproape de plaja si de restaurantul La Dinamo.

 469. Locatia in sine, curtea, patul foarte confortabil, curatenie, liniste, gazdele foarte amabile

 470. Mi-au pl─âcut: Ospitalitatea ╚Öi disponibilitatea gazdelor ╚Öi doamnelor responsabile de cur─â╚Ťenie. Proximitatea fa╚Ť─â de plaj─â. Lini╚Ötea din jurul cl─âdirii. Micile facilit─â╚Ťi precum o mic─â bibliotec─â, vesel─â c├ót cuprinde, pentru toate nevoile, boardgames, bere la dozator, o sticl─â de vin din partea casei. Cafea bun─â, din partea casei. Exist─â parcare. Pot fi ├«mprumutate biciclete. Foarte curat.

 471. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, teras─â generoas─â, buc─ât─ârie perfect utilat─â,cafea,vin,╚Ťuic─â din partea casei. Cu drag o s─â revin,cu tot cu prieteni.

 472. Un loc extraordinar! Marea minunata, totul de vis…

 473. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, por╚Ťii foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguran╚Ť─â.

 474. M├óncarea e delicioas─â ╚Öi la pre╚Ťuri foarte bune. Iar loca╚Ťia e superb─â fiind la c├ó╚Ťiva metri de plaj─â.

 475. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 476. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 477. Gazdele sunt foarte de treab─â si atente fac tot posibilul s─â ai toate conditiile pentru un sejur c├«t mai pl─âcut. Le mul╚Ťumim ╚Öi pe aceast─â cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICIT─éRI .

 478. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 479. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 480. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 481. Camera curata, curte mare si foarte frumoasa. Gazda foarte amabila. Multumim mult! ­čÖé

 482. -pat mare -frigider in camera -prosoape curate -camera spatioasa -foarte multa liniste -amenajat foarte frumos in curte, loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulti

 483. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 484. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 485. Loca╚Ťie.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 486. Loca╚Ťia excelent─â, chiar l├óng─â plaj─â ╚Öi restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori ╚Öi un loc de joac─â generos

 487. Loca╚Ťie super, la 100 de metri de drumul na╚Ťional Mangalia – Vama Veche, dar pe o strada foarte linistita, pensiunea foarte frumoasa, cu multe flori, curat, camere destul de mari, buc─ât─ârie utilata cu toate cele necesare, terasa frumoasa. La 10 minute de plaja, mers pe jos. Proprietarii foarte amabili ╚Öi discre╚Ťi. Un sejur foarte frumos, multumim!

 488. Gazda a fost foarte amabila, disponibila, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. De mentionat ca nu am stat decat o singur─â noapte deci nu a fost o experien╚Ť─â foarte vast─â.

 489. O mica oaza amenajata cu gust. Camera spatioasa/racoroasa, tv, internet, minifrigider si baie privata. Bucatarie comuna la dispozitie.

 490. Camera curat─â, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 491. Cazarea este foarte frumoas─â. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiec╚Ťii legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 492. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 493. Un loc extraordinar! Marea minunata, totul de vis…

 494. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, por╚Ťii foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguran╚Ť─â.

 495. M├óncarea e delicioas─â ╚Öi la pre╚Ťuri foarte bune. Iar loca╚Ťia e superb─â fiind la c├ó╚Ťiva metri de plaj─â.

 496. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 497. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 498. Gazdele sunt foarte de treab─â si atente fac tot posibilul s─â ai toate conditiile pentru un sejur c├«t mai pl─âcut. Le mul╚Ťumim ╚Öi pe aceast─â cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICIT─éRI .

 499. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 500. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 501. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 502. Locatia este foarte buna. Curatenia este impecabila. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand locatia.

 503. Locatia este foare buna, pe malul marii. Conditiile de cazare, excelente, gazda foarte amabil.

 504. Casa bine amplasata, curatenia, linistea din interiorul vilei, gazda f amabila.

 505. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 506. Loca╚Ťie.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 507. Loca╚Ťia excelent─â, chiar l├óng─â plaj─â ╚Öi restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori ╚Öi un loc de joac─â generos

 508. Totul renovat, curatenie, acces la bucatarie externa utilata.

 509. Paturile au fost confortabile totul ok gazda primitoare

 510. Curatenie la superlativ.Personal de nota 10. Vom reveni cu siguranta!!

 511. Camera curat─â, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 512. Cazarea este foarte frumoas─â. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiec╚Ťii legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 513. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 514. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 515. Barul si piscina sunt foarte ok si decorul de asemenea Aer conditionat in camere

 516. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 517. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 518. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 519. Gazdele sunt foarte de treab─â si atente fac tot posibilul s─â ai toate conditiile pentru un sejur c├«t mai pl─âcut. Le mul╚Ťumim ╚Öi pe aceast─â cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICIT─éRI .

 520. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 521. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 522. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 523. Locatia este foarte buna. Curatenia este impecabila. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand locatia.

 524. Locatia este foare buna, pe malul marii. Conditiile de cazare, excelente, gazda foarte amabil.

 525. Casa bine amplasata, curatenia, linistea din interiorul vilei, gazda f amabila.

 526. Camera curat─â, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 527. Cazarea este foarte frumoas─â. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiec╚Ťii legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 528. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 529. Va recomand aceast─â cazare dac─â dori╚Ťi o ╚Öedere lini╚Ötit─â, camere curate ╚Öi proprietarii sunt de nota 10! Minunat!

 530. Totul la superlativ.Proprietarii sunt niste oameni deosebiti!!

 531. Camera foarte spa╚Ťioas─â si proprietarii super de ga╚Öca 😋

 532. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 533. Barul si piscina sunt foarte ok si decorul de asemenea Aer conditionat in camere

 534. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 535. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 536. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 537. Gazdele sunt foarte de treab─â si atente fac tot posibilul s─â ai toate conditiile pentru un sejur c├«t mai pl─âcut. Le mul╚Ťumim ╚Öi pe aceast─â cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICIT─éRI .

 538. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 539. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 540. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 541. Camera curat─â, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 542. Cazarea este foarte frumoas─â. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiec╚Ťii legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 543. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 544. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 545. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 546. Zona in care era amplasata pensiunea era foarte linistita, iar in curte are foarte mult spatiu si zona de relaxare. Pe langa asta are si toate utilitatile de care ai nevoie.

 547. Locatia este foarte buna. Curatenia este impecabila. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand locatia.

 548. Locatia este foare buna, pe malul marii. Conditiile de cazare, excelente, gazda foarte amabil.

 549. Casa bine amplasata, curatenia, linistea din interiorul vilei, gazda f amabila.

 550. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 551. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 552. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 553. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 554. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 555. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 556. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 557. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 558. Gazdele sunt foarte de treab─â si atente fac tot posibilul s─â ai toate conditiile pentru un sejur c├«t mai pl─âcut. Le mul╚Ťumim ╚Öi pe aceast─â cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICIT─éRI .

 559. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 560. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 561. Zona in care era amplasata pensiunea era foarte linistita, iar in curte are foarte mult spatiu si zona de relaxare. Pe langa asta are si toate utilitatile de care ai nevoie.

 562. Camera curat─â, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 563. Cazarea este foarte frumoas─â. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiec╚Ťii legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 564. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 565. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 566. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 567. Zona in care era amplasata pensiunea era foarte linistita, iar in curte are foarte mult spatiu si zona de relaxare. Pe langa asta are si toate utilitatile de care ai nevoie.

 568. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 569. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 570. Gazdele sunt foarte de treab─â si atente fac tot posibilul s─â ai toate conditiile pentru un sejur c├«t mai pl─âcut. Le mul╚Ťumim ╚Öi pe aceast─â cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICIT─éRI .

 571. Va recomand aceast─â cazare dac─â dori╚Ťi o ╚Öedere lini╚Ötit─â, camere curate ╚Öi proprietarii sunt de nota 10! Minunat!

 572. Totul la superlativ.Proprietarii sunt niste oameni deosebiti!!

 573. Camera foarte spa╚Ťioas─â si proprietarii super de ga╚Öca 😋

 574. Proprietari foarte atenti si ospitalieri. Cazare foarte buna, gradina ingrijita. Multumim

 575. Gazdele au fost primitoare și totul e alb și curat. Foarte frumos!

 576. De la mansarda priveli╚Ötea e minunat─â! Cur─â╚Ťenie exemplar─â, pat foarte confortabil, personal foarte amabil,curtea e frumos amenajata.

 577. Camera curat─â, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 578. Cazarea este foarte frumoas─â. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiec╚Ťii legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 579. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 580. Am stat 7 nop╚Ťi ╚Öi cu siguran╚Ťa la anul o sa revenim. Camera a fost spa╚Ťioas─â, curat─â . Este amplasat─â intr-o zona lini╚Ötita , proprietarii foarte primitori ╚Öi amabili !

 581. Camerele spa╚Ťioase ,mobila noua ╚Öi gazdele foarte primitoare.

 582. Conditii ireprosabile. Am avut un apartament cu 2 camere + baie, toate spatioase si curate. Ca dotari, exista plase pentru insecte atat la usa de la balcon cat si la ferestre, un minifrigider intr-una dintre camere, suficient pentru necesitati. Am fost foarte incantata ca am avut si chiuveta in camera unde se afla si frigiderul plus un mini bar. Nu exista aer conditionat, dar nu a fost nevoie, seara chiar era racoare iar ziua nu stiu exact daca era vreun disconfort pentru ca nu am stat in camera. Gazda a fost foarte prietenoasa si receptiva la nevoi. De asemenea, exista o parcare in curte spatioasa, un foisor cu posibilitatea de a face gratar si de a folosi aragazul. Tot in foisor exista 2 frigidere mari si o chiuveta. Cu siguranta voi reveni cu placere!

 583. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 584. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 585. Zona in care era amplasata pensiunea era foarte linistita, iar in curte are foarte mult spatiu si zona de relaxare. Pe langa asta are si toate utilitatile de care ai nevoie.

 586. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 587. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 588. Gazdele sunt foarte de treab─â si atente fac tot posibilul s─â ai toate conditiile pentru un sejur c├«t mai pl─âcut. Le mul╚Ťumim ╚Öi pe aceast─â cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICIT─éRI .

 589. Cazarea este foarte frumoas─â. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiec╚Ťii legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 590. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 591. Camera este dotata conform informatiilor de pe booking. Recomand camera triplacu chicineta familiilor cu copii.

 592. Va recomand aceast─â cazare dac─â dori╚Ťi o ╚Öedere lini╚Ötit─â, camere curate ╚Öi proprietarii sunt de nota 10! Minunat!

 593. Totul la superlativ.Proprietarii sunt niste oameni deosebiti!!

 594. Camera foarte spa╚Ťioas─â si proprietarii super de ga╚Öca 😋

 595. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 596. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 597. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 598. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 599. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa ­čÖé

 600. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 601. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 602. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 603. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 604. Am stat 7 nop╚Ťi ╚Öi cu siguran╚Ťa la anul o sa revenim. Camera a fost spa╚Ťioas─â, curat─â . Este amplasat─â intr-o zona lini╚Ötita , proprietarii foarte primitori ╚Öi amabili !

 605. Camerele spa╚Ťioase ,mobila noua ╚Öi gazdele foarte primitoare.

 606. Conditii ireprosabile. Am avut un apartament cu 2 camere + baie, toate spatioase si curate. Ca dotari, exista plase pentru insecte atat la usa de la balcon cat si la ferestre, un minifrigider intr-una dintre camere, suficient pentru necesitati. Am fost foarte incantata ca am avut si chiuveta in camera unde se afla si frigiderul plus un mini bar. Nu exista aer conditionat, dar nu a fost nevoie, seara chiar era racoare iar ziua nu stiu exact daca era vreun disconfort pentru ca nu am stat in camera. Gazda a fost foarte prietenoasa si receptiva la nevoi. De asemenea, exista o parcare in curte spatioasa, un foisor cu posibilitatea de a face gratar si de a folosi aragazul. Tot in foisor exista 2 frigidere mari si o chiuveta. Cu siguranta voi reveni cu placere!

 607. Cazarea este foarte frumoas─â. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiec╚Ťii legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 608. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 609. Camera este dotata conform informatiilor de pe booking. Recomand camera triplacu chicineta familiilor cu copii.

 610. Locatie foarte bine amplasata, gazde foarte amabile, curatenie

 611. Gazdele au fost f prietenoase iar sfaturile lor f utile .

 612. Gazde foarte primitoare si atente. Foarte curat. In plus, locatia la 3 min de plaja. A fost o vacanta asa cum mi-am dorit😃. Speram sa revenim curand.

 613. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 614. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 615. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 616. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 617. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 618. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 619. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 620. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 621. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 622. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 623. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 624. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 625. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 626. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 627. Gazdele sunt foarte de treab─â si atente fac tot posibilul s─â ai toate conditiile pentru un sejur c├«t mai pl─âcut. Le mul╚Ťumim ╚Öi pe aceast─â cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICIT─éRI .

 628. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 629. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa ­čÖé

 630. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 631. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 632. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa ­čÖé

 633. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 634. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 635. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 636. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 637. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 638. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 639. Gazdele sunt foarte de treab─â si atente fac tot posibilul s─â ai toate conditiile pentru un sejur c├«t mai pl─âcut. Le mul╚Ťumim ╚Öi pe aceast─â cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICIT─éRI .

 640. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 641. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 642. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 643. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 644. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 645. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 646. Raportul calitate-pret este senza╚Ťional. Spa╚Ťiul este supravegheat video, inclusiv parcarea. Cazarea este foarte ├«ngrijit─â, curat(nu am ├«n╚Ťeles problema cu mirosul de canalizare) In mod normal, sunt sigur─â c─â este o zon─â foarte lini╚Ötit─â, problema a fost cu vecinul. Spa╚Ťiul este foarte frumos amenajat, pensiunea av├ónd o curte interioara frumoas─â. Am avut o masa, scaune afara, pe balcon, chiar ╚Öi usc─âtor pentru rufe. Un mare plus a fost frigiderul din camer─â. Distan╚Ťa fa╚Ť─â de plaj─â este mic─â. Am stat doar 2 nop╚Ťi ╚Öi totu╚Öi ├«n a doua zi, a venit menajera s─â fac─â curat. Un alt plus a fost plaja privat─â, beneficiind de ╚Öezlonguri, umbrela ╚Öi masa. Per total, a fost super! Categoric vom reveni!

 647. In primul rand, curatenia impecabila. Camera si baia cu dotari noi, asternutul foarte simpatic si apretat, nu am mai stat la o pensiune in 2 Mai in care intra menajera in fiecare zi sa faca curatenie. Este foarte liniste, curtea este ingrijita si aranjata cu bun gust si cu multa vegetatie. Sunt plase de tantari la toate geamurile si la usa. Intrarea in curte se face pe baza de cartela. Si poate cel mai mare plus, la plaja am beneficiat de paturi cu umbrelute gratis. Cafelele de dimineata ne-au fost oferite de catre gazde, foarte amabile. Evaluarea mea se refera la camerele duble standard.

 648. Curatenia din camera, tinand cont ca este pensiune nu ma asteptam sa se faca curatenie zilnic. Proprietara pensiunii si d-na de la curatenie foarte amabile. Sezlongurile pe plaja oferite gratuit.

 649. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 650. Loca╚Ťie.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 651. Loca╚Ťia excelent─â, chiar l├óng─â plaj─â ╚Öi restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori ╚Öi un loc de joac─â generos

 652. Am stat 7 nop╚Ťi ╚Öi cu siguran╚Ťa la anul o sa revenim. Camera a fost spa╚Ťioas─â, curat─â . Este amplasat─â intr-o zona lini╚Ötita , proprietarii foarte primitori ╚Öi amabili !

 653. Camerele spa╚Ťioase ,mobila noua ╚Öi gazdele foarte primitoare.

 654. Conditii ireprosabile. Am avut un apartament cu 2 camere + baie, toate spatioase si curate. Ca dotari, exista plase pentru insecte atat la usa de la balcon cat si la ferestre, un minifrigider intr-una dintre camere, suficient pentru necesitati. Am fost foarte incantata ca am avut si chiuveta in camera unde se afla si frigiderul plus un mini bar. Nu exista aer conditionat, dar nu a fost nevoie, seara chiar era racoare iar ziua nu stiu exact daca era vreun disconfort pentru ca nu am stat in camera. Gazda a fost foarte prietenoasa si receptiva la nevoi. De asemenea, exista o parcare in curte spatioasa, un foisor cu posibilitatea de a face gratar si de a folosi aragazul. Tot in foisor exista 2 frigidere mari si o chiuveta. Cu siguranta voi reveni cu placere!

 655. Locatie buna, aproape de plaja si de vama veche. Gazde prietenoase ­čÖé

 656. Camerele sunt foarte curate si faine, proprietarii sunt foarte amabili si au facut tot posibilul ca sa ne putem simti bine! Recomand cu incredere si caldura! Cu siguranta vom reveni! Va multumim pentru tot!

 657. Este o loca┼úie superb─â. Ne-a pl─âcut enorm de proprietar ┼či de so┼úia acestuia. ├Än camer─â era mai frumos dec├ót ne a┼čteptam. Foarte curat, foarte primitor. Vom reveni cu pl─âcere.

 658. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 659. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 660. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 661. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 662. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 663. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 664. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 665. Loca╚Ťie.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 666. Loca╚Ťia excelent─â, chiar l├óng─â plaj─â ╚Öi restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori ╚Öi un loc de joac─â generos

 667. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 668. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa ­čÖé

 669. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 670. Proprietarii au fost foarte primitori. Proprietatea este ├«ngrijit─â cu multa aten╚Ťie la detalii.

 671. Am fost primi╚Ťi foarte bine, condi╚Ťii perfecte,gazde foarte amabile ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare, aproape de plaj─â- apr. 7-10 minute mers. Un mare plus este curtea spa╚Ťioas─â ╚Öi foi╚Öorul de l├óng─â gr─âtar. O sa revenim.

 672. Este un loc foarte linistit, perfect pentru odihna dupa o zi de plaja si o seara de petrecere. Curatenia este impecabila.

 673. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 674. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 675. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 676. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 677. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 678. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 679. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 680. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 681. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 682. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 683. Loca╚Ťie.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 684. Loca╚Ťia excelent─â, chiar l├óng─â plaj─â ╚Öi restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori ╚Öi un loc de joac─â generos

 685. Am stat 7 nop╚Ťi ╚Öi cu siguran╚Ťa la anul o sa revenim. Camera a fost spa╚Ťioas─â, curat─â . Este amplasat─â intr-o zona lini╚Ötita , proprietarii foarte primitori ╚Öi amabili !

 686. Camerele spa╚Ťioase ,mobila noua ╚Öi gazdele foarte primitoare.

 687. Conditii ireprosabile. Am avut un apartament cu 2 camere + baie, toate spatioase si curate. Ca dotari, exista plase pentru insecte atat la usa de la balcon cat si la ferestre, un minifrigider intr-una dintre camere, suficient pentru necesitati. Am fost foarte incantata ca am avut si chiuveta in camera unde se afla si frigiderul plus un mini bar. Nu exista aer conditionat, dar nu a fost nevoie, seara chiar era racoare iar ziua nu stiu exact daca era vreun disconfort pentru ca nu am stat in camera. Gazda a fost foarte prietenoasa si receptiva la nevoi. De asemenea, exista o parcare in curte spatioasa, un foisor cu posibilitatea de a face gratar si de a folosi aragazul. Tot in foisor exista 2 frigidere mari si o chiuveta. Cu siguranta voi reveni cu placere!

 688. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 689. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 690. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 691. – curat – lini╚Öte : de╚Öi era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, ├«n camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – de╚Öi nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 692. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 693. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 694. Locatie buna, aproape de plaja si de vama veche. Gazde prietenoase ­čÖé

 695. Camerele sunt foarte curate si faine, proprietarii sunt foarte amabili si au facut tot posibilul ca sa ne putem simti bine! Recomand cu incredere si caldura! Cu siguranta vom reveni! Va multumim pentru tot!

 696. Este o loca┼úie superb─â. Ne-a pl─âcut enorm de proprietar ┼či de so┼úia acestuia. ├Än camer─â era mai frumos dec├ót ne a┼čteptam. Foarte curat, foarte primitor. Vom reveni cu pl─âcere.

 697. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 698. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 699. Gazdele sunt foarte de treab─â si atente fac tot posibilul s─â ai toate conditiile pentru un sejur c├«t mai pl─âcut. Le mul╚Ťumim ╚Öi pe aceast─â cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICIT─éRI .

 700. Am stat 7 nop╚Ťi ╚Öi cu siguran╚Ťa la anul o sa revenim. Camera a fost spa╚Ťioas─â, curat─â . Este amplasat─â intr-o zona lini╚Ötita , proprietarii foarte primitori ╚Öi amabili !

 701. Camerele spa╚Ťioase ,mobila noua ╚Öi gazdele foarte primitoare.

 702. Conditii ireprosabile. Am avut un apartament cu 2 camere + baie, toate spatioase si curate. Ca dotari, exista plase pentru insecte atat la usa de la balcon cat si la ferestre, un minifrigider intr-una dintre camere, suficient pentru necesitati. Am fost foarte incantata ca am avut si chiuveta in camera unde se afla si frigiderul plus un mini bar. Nu exista aer conditionat, dar nu a fost nevoie, seara chiar era racoare iar ziua nu stiu exact daca era vreun disconfort pentru ca nu am stat in camera. Gazda a fost foarte prietenoasa si receptiva la nevoi. De asemenea, exista o parcare in curte spatioasa, un foisor cu posibilitatea de a face gratar si de a folosi aragazul. Tot in foisor exista 2 frigidere mari si o chiuveta. Cu siguranta voi reveni cu placere!

 703. Un loc perfect pentru o vacanta relaxanta. Conditii satisfacatoare pentru camere, o gradina spatioasa si o bucatarie bine dotata, unde se gasesc si mese de ping pong, fusbol si hockey de masa. Proporietarii sunt amabili si prietenosi. Recomandam cu incredere!

 704. Condi╚Ťiile de cazare sunt decente. Gazda, dna Gabi, ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim ca ├«n familie. G─âte╚Öte bine, pentru cei ce doresc. Du╚Öuri ╚Öi toalete ├«n curte utile pentru a da jos nisipul de pe picioare atunci c├ónd revi de la plaj─â. Astfel evi╚Ťi s─â duci nisipul ├«n camere ╚Öi ├«n baile aferente. Baia din camer─â este decent─â – chiuvet─â, wc ╚Öi du╚Ö cu ap─â cald─â. ╚śezlonguri ├«n curte la umbr─â. Se poate face gr─âtar ├«n curte. Relativ aproape de plaj─â.

 705. Personalul foarte de treaba.Mic dejun foarte bun.Camere mari,curate.apa calda nonstop,curte plin─â de verdea╚Ť─â…recomad cu caldura!

 706. Locatie foarte bine amplasata, gazde foarte amabile, curatenie

 707. Gazdele au fost f prietenoase iar sfaturile lor f utile .

 708. Gazde foarte primitoare si atente. Foarte curat. In plus, locatia la 3 min de plaja. A fost o vacanta asa cum mi-am dorit😃. Speram sa revenim curand.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled