Cazare ieftina Pensiune Sovata

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Augustina si Aneta Stamatin din Teleormanu, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Augustina si Aneta Stamatin din Teleormanu, jud. TeleormanCazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Viviana si Antoniu Nicolaie din Corbii din Vale, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sovata, Mure┼č, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Viviana si Antoniu Nicolaie din Corbii din Vale, jud. ValceaCazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Mara si Voichi╚Ťa Neculce din Prundu, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Mara si Voichi╚Ťa Neculce din Prundu, jud. GiurgiuCazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Daciana si Sergiu Gheorghila╚Ö din Biharia, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sovata, Mure┼č, Rom├ónia!

  (Daciana si Sergiu Gheorghila╚Ö din Biharia, jud. BihorCazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Renata si Mihaela M─âz─ârachi din Rotari, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sovata, Mure┼č, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Renata si Mihaela M─âz─ârachi din Rotari, jud. PrahovaCazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Ivan si Aureliana Jebeleanu din Rasca, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia.

  (Ivan si Aureliana Jebeleanu din Rasca, jud. SuceavaCazare in Sovata, Mure┼č, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 1. Saunele, micul dejun, privelistea, staff.ul, seif in camera, curatenia,

 2. Micul dejun a fost generos , patul mare și confortabil

 3. Locatia, patul foarte mare, mancarea gustoasa, zona spa ok

 4. Absolut totul a fost minunat ! Domnii de la receptie foarte draguti. Doamna cu, curatenia la fel, personalul de la restaurant atent.

 5. Lini╚Ötea ,cur─â╚Ťenia ,servirea ….m├óncarea . Felicit─âri personalului de la buc─ât─ârie ╚Öi tinerilor care ne-au servit ╚Öi ajutat .

 6. micul dejun a fost fabulos,personal calificat,draguti

 7. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 8. Am achizitionat un apartament, am stat eu sotia si cei 3 copii.Gazda de 10+,confort peste asteptari (nu se fumeaza in camera,nu se consuma alcool),camere dotate modern cu mobilier nou,spatioase, v-om mai reveni cu siguranta chiar si de la 300 km.Mentionez ca un prieten mi-a recomandat si s-a meritat sa fac drumul pt 3 zile

 9. Am fost asteptat de gazda care a fost foarte amabila.Conform,intim.placut.Recomand.

 10. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 11. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 12. Cur─â╚Ťenia excelent─â, aten╚Ťia deosebit─â pentru fiecare detaliu ╚Öi amabilitatea gazdelor. Faptul c─â prosoapele se schimb─â la 2 zile constituie un mare plus pentru gazde.

 13. Zona lini╚Ötita, curte mare, foi╚Öorul cu toate dot─ârile necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile ╚Öi discrete. Ne am sim╚Ťit minunat.

 14. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 15. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 16. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 17. đ«đ╗đŞĐĆ februarie 15, 2019 at 9:13 pm

  Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 18. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare ­čÖé (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 19. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 20. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 21. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 22. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 23. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 24. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilit─â╚Ťi moderne ╚Öi de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 25. Centrul spa , bazinele , sauna , foarte mișto. Personalul foarte primitor . Mic dejun foarte bogat și gustos.

 26. Mic dejun excelent , personalul f. Amabil , camera confortabila .

 27. Saunele, micul dejun, privelistea, staff.ul, seif in camera, curatenia,

 28. Loca╚Ťia a fost superba. Lini╚Öte, perfect pentru un Weekend de relaxare

 29. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 30. Absolut totul a fost minunat ! Domnii de la receptie foarte draguti. Doamna cu, curatenia la fel, personalul de la restaurant atent.

 31. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 32. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 33. Cur─â╚Ťenia excelent─â, aten╚Ťia deosebit─â pentru fiecare detaliu ╚Öi amabilitatea gazdelor. Faptul c─â prosoapele se schimb─â la 2 zile constituie un mare plus pentru gazde.

 34. Zona lini╚Ötita, curte mare, foi╚Öorul cu toate dot─ârile necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile ╚Öi discrete. Ne am sim╚Ťit minunat.

 35. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 36. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 37. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 38. đ«đ╗đŞĐĆ februarie 19, 2019 at 11:02 pm

  Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 39. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare ­čÖé (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 40. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 41. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 42. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 43. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 44. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 45. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilit─â╚Ťi moderne ╚Öi de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 46. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 47. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 48. Am g─âsit un loc retras ╚Öi lini╚Ötit, aproape de p─âdure ╚Öi la grani╚Ť─â cu moc─âni╚Ťa vesel─â din Sovata, ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi am apreciat bunul-gust al construc╚Ťiei, combina╚Ťia reu╚Öit─â dintre lemn, piatr─â, spa╚Ťii ├«nalte ╚Öi deschidere. Atmosfera intim─â ├«╚Ťi d─âdea ghes s─â te ├«ncarci de energia bun─â a locului. Recomand cu mare drag!

 49. Bazinul cu apa sărată de la -1, respecta temperatura afișată, sauna e buna, corespunzătoare.

 50. Mi-au placut tratamentele balneo, in special impachetarile cu namol si dusul subacvatic

 51. Centrul spa , bazinele , sauna , foarte mișto. Personalul foarte primitor . Mic dejun foarte bogat și gustos.

 52. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 53. Loca╚Ťia a fost superba. Lini╚Öte, perfect pentru un Weekend de relaxare

 54. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 55. Pozi╚Ťia Vilei Ursu fa╚Ťa de obiectivele importante este avantajoas─â, camera curat─â ╚Öi bine ├«nc─âlzit─â , mic dejun excelent!

 56. Gazda este foarte primitoare si dornica de ajutor. Camera a fost curata si calduroasa (februarie), paturile foarte comode. Micul dejun bun, diversificat. Este situata la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu.

 57. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 58. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 59. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 60. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 61. Zona lini╚Ötita, curte mare, foi╚Öorul cu toate dot─ârile necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile ╚Öi discrete. Ne am sim╚Ťit minunat.

 62. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 63. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 64. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 65. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 66. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 67. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 68. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 69. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilit─â╚Ťi moderne ╚Öi de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 70. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 71. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 72. Am g─âsit un loc retras ╚Öi lini╚Ötit, aproape de p─âdure ╚Öi la grani╚Ť─â cu moc─âni╚Ťa vesel─â din Sovata, ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi am apreciat bunul-gust al construc╚Ťiei, combina╚Ťia reu╚Öit─â dintre lemn, piatr─â, spa╚Ťii ├«nalte ╚Öi deschidere. Atmosfera intim─â ├«╚Ťi d─âdea ghes s─â te ├«ncarci de energia bun─â a locului. Recomand cu mare drag!

 73. Loca╚Ťie excelenta,piscina pentru toate gusturile, m├óncare foarte bun─â, cur─â╚Ťenie.

 74. Facilit─â╚Ťi SPA super, mic dejun foarte generos , diversificat si pentru toate gusturile, cur─â╚Ťenie in camere si schimbare prosoape zilnic, personal amabil.

 75. Serviciile de la cosmetica și în general de la Spa .

 76. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 77. Loca╚Ťia a fost superba. Lini╚Öte, perfect pentru un Weekend de relaxare

 78. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 79. Raportul calitate-pret foarte bun. Camera si baia curata, internet gratuit, parcare in curtea vilei, foarte aproape de centru si de Lacul Ursu(vreo 5 min pe jos), gazda este primitoare si saritoare, orice apare incearca sa rezolve. Micul dejun inclus foarte bun, cina buna(30 lei-un singur fel de mancare, de exemplu piure de cartof cu ceafa, apa si salata incluse, fruct, iar daca e nevoie se ofera si supliment in aceeasi suma). Sauna si jacuzzi gratuite. Noi am fost multumiti de serviciile oferite.

 80. Pozi╚Ťia Vilei Ursu fa╚Ťa de obiectivele importante este avantajoas─â, camera curat─â ╚Öi bine ├«nc─âlzit─â , mic dejun excelent!

 81. Gazda este foarte primitoare si dornica de ajutor. Camera a fost curata si calduroasa (februarie), paturile foarte comode. Micul dejun bun, diversificat. Este situata la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu.

 82. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 83. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 84. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 85. Zona lini╚Ötita, curte mare, foi╚Öorul cu toate dot─ârile necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile ╚Öi discrete. Ne am sim╚Ťit minunat.

 86. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 87. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 88. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 89. đ«đ╗đŞĐĆ martie 7, 2019 at 4:45 am

  Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 90. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare ­čÖé (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 91. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 92. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 93. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 94. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 95. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 96. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilit─â╚Ťi moderne ╚Öi de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 97. Serviciile sunt OK. Mancare buna, mic dejun variat, preturi decente.

 98. Loca╚Ťie excelenta,piscina pentru toate gusturile, m├óncare foarte bun─â, cur─â╚Ťenie.

 99. Facilit─â╚Ťi SPA super, mic dejun foarte generos , diversificat si pentru toate gusturile, cur─â╚Ťenie in camere si schimbare prosoape zilnic, personal amabil.

 100. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 101. Loca╚Ťia a fost superba. Lini╚Öte, perfect pentru un Weekend de relaxare

 102. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 103. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumesc pentru tot ce face╚Ťi pentru a ne sim╚Ťi foarte bine.

 104. Raportul calitate-pret foarte bun. Camera si baia curata, internet gratuit, parcare in curtea vilei, foarte aproape de centru si de Lacul Ursu(vreo 5 min pe jos), gazda este primitoare si saritoare, orice apare incearca sa rezolve. Micul dejun inclus foarte bun, cina buna(30 lei-un singur fel de mancare, de exemplu piure de cartof cu ceafa, apa si salata incluse, fruct, iar daca e nevoie se ofera si supliment in aceeasi suma). Sauna si jacuzzi gratuite. Noi am fost multumiti de serviciile oferite.

 105. Pozi╚Ťia Vilei Ursu fa╚Ťa de obiectivele importante este avantajoas─â, camera curat─â ╚Öi bine ├«nc─âlzit─â , mic dejun excelent!

 106. Loca╚Ťia este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 107. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 108. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 109. Zona lini╚Ötita, curte mare, foi╚Öorul cu toate dot─ârile necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile ╚Öi discrete. Ne am sim╚Ťit minunat.

 110. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 111. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 112. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 113. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 114. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilit─â╚Ťi moderne ╚Öi de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 115. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 116. đ«đ╗đŞĐĆ martie 15, 2019 at 3:28 am

  Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 117. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare ­čÖé (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 118. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 119. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 120. Am g─âsit un loc retras ╚Öi lini╚Ötit, aproape de p─âdure ╚Öi la grani╚Ť─â cu moc─âni╚Ťa vesel─â din Sovata, ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi am apreciat bunul-gust al construc╚Ťiei, combina╚Ťia reu╚Öit─â dintre lemn, piatr─â, spa╚Ťii ├«nalte ╚Öi deschidere. Atmosfera intim─â ├«╚Ťi d─âdea ghes s─â te ├«ncarci de energia bun─â a locului. Recomand cu mare drag!

 121. Micul dejun a fost excelent, la fel ╚Öi loca╚Ťia. Multumim!

 122. diversitatea preparatelor, promtitudinea personalului

 123. Amabilitatea si profesionalismul personalului, micul dejun diversificat.

 124. Locatie foarte frumoasa, moderna cu spatiu mult in suita avuta la dispozitie (2 adulti si 2 copii 14 si 4 ani). Panaorama ok a statiunii de la etajul 7 unde an fost cazati.Caldura in camere dupa plac. 2 bai la dispozitie Curatenie perfecta, personalul atent la sulicitarile clientilor, cu liftul poti ajunge direct in tunelul care face legatura cu zona de spa. Mic dejun tip bufet suedez cu oferta foarte bogata. In camera gratuit ceai, si cafea precum si articole de igiena. Halate pt deplasare la spa pregatite. La receptie , la spa si la masa se ajunge apasand alt buton din cele 2 lifturi moderne avute la dispozitie. Formalitatile de check-in out rapide.

 125. Facilitatile si amabilitatea personalului sunt de nota 10.

 126. Micul dejun a fost excelent, la fel ╚Öi loca╚Ťia. Multumim!

 127. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 128. Loca╚Ťia a fost superba. Lini╚Öte, perfect pentru un Weekend de relaxare

 129. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 130. Multumim sefului si personalului vilei Ursu,mic dejun si cina super , camere curate si spatioase , balcon imens.Mihai si Mariana Hunedoara.

 131. Gazda si personalul amabil, micul dejun tip ‘bar suedez’ foarte bun, posibilitatea de a servi si cina . Camerele spatioase si curate, luminoase si bine aerisite.

 132. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumesc pentru tot ce face╚Ťi pentru a ne sim╚Ťi foarte bine.

 133. – cur─â╚Ťenie impecabila ╚Öi intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei ╚Öi a bucatariei – mini frigider ├«n camera – loca╚Ťia – vila ├«nc─âlzit─â foarte bine, chiar ╚Öi ├«n zilele ├«n care doar camera noastr─â era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului ╚Öi a personalului

 134. Loca╚Ťia este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 135. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 136. Zona lini╚Ötita, curte mare, foi╚Öorul cu toate dot─ârile necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile ╚Öi discrete. Ne am sim╚Ťit minunat.

 137. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 138. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 139. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 140. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 141. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 142. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 143. đ«đ╗đŞĐĆ martie 31, 2019 at 4:32 am

  Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 144. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare ­čÖé (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 145. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 146. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 147. Am g─âsit un loc retras ╚Öi lini╚Ötit, aproape de p─âdure ╚Öi la grani╚Ť─â cu moc─âni╚Ťa vesel─â din Sovata, ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi am apreciat bunul-gust al construc╚Ťiei, combina╚Ťia reu╚Öit─â dintre lemn, piatr─â, spa╚Ťii ├«nalte ╚Öi deschidere. Atmosfera intim─â ├«╚Ťi d─âdea ghes s─â te ├«ncarci de energia bun─â a locului. Recomand cu mare drag!

 148. Am stat ├«n Danubius Br─âdet. Locul este curat ╚Öi ├«ngrijit. Hotelul este renovat ╚Öi acest lucru se vede. M├óncarea a fost suficienta ╚Öi buna. Nu ne au pl─âcut pr─âjiturile. Nu uita╚Ťi acas─â papucii de plaja/piscina pentru c─â nu ve╚Ťi primi de la hotel ╚Öi un pont ar fi s─â face╚Ťi programare la masaj sau la ce mai dori╚Ťi cu o zi – doua ├«nainte de a ajunge, deoarece tind sa cred c─â personalul este destul de putin ╚Öi nu ve╚Ťi g─âsi locuri. (Noi am vrut sa facem program─âri luni c├ónd am ajuns..╚Öi nu am g─âsit nici un loc liber p├ón─â joi la amiaz─â).

 149. Micul dejun a fost bun. Imprejurimile sunt frumoase. Locatie este buna ,centrul SPA bun

 150. Personalul de la Spa deosebit din punct de vedere al profesionalismului, politetii

 151. Multumim sefului si personalului vilei Ursu,mic dejun si cina super , camere curate si spatioase , balcon imens.Mihai si Mariana Hunedoara.

 152. Gazda si personalul amabil, micul dejun tip ‘bar suedez’ foarte bun, posibilitatea de a servi si cina . Camerele spatioase si curate, luminoase si bine aerisite.

 153. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumesc pentru tot ce face╚Ťi pentru a ne sim╚Ťi foarte bine.

 154. – cur─â╚Ťenie impecabila ╚Öi intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei ╚Öi a bucatariei – mini frigider ├«n camera – loca╚Ťia – vila ├«nc─âlzit─â foarte bine, chiar ╚Öi ├«n zilele ├«n care doar camera noastr─â era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului ╚Öi a personalului

 155. Loca╚Ťia este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 156. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 157. Zona lini╚Ötita, curte mare, foi╚Öorul cu toate dot─ârile necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile ╚Öi discrete. Ne am sim╚Ťit minunat.

 158. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 159. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 160. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 161. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 162. Am g─âsit un loc retras ╚Öi lini╚Ötit, aproape de p─âdure ╚Öi la grani╚Ť─â cu moc─âni╚Ťa vesel─â din Sovata, ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi am apreciat bunul-gust al construc╚Ťiei, combina╚Ťia reu╚Öit─â dintre lemn, piatr─â, spa╚Ťii ├«nalte ╚Öi deschidere. Atmosfera intim─â ├«╚Ťi d─âdea ghes s─â te ├«ncarci de energia bun─â a locului. Recomand cu mare drag!

 163. Camera cu vederea spre lacul Ursu, saunele, piscinele și amplasarea hotelului

 164. Zona superba,spa excelent curatenie recomand cu incredere

 165. confortul, curatenia, facilitatile camerei, zona de SPA, micul dejun

 166. Oaspetele foarte gentil ╚Öi prietenos, chiar mi-a ╚Ťinut umbrela sa nu ma plaoie cand desc─ârcam bagajele!

 167. Proprietarii au fost foarte primitori . Camerele curate , mari si foarte comode . Locatia foarte aproape de lacul Ursu . Bucataria excelent utilata pentru cei care vor sa gateasca . Vom reveni cu mare drag .

 168. In general locatia arata bine, este curata si oameni sunt primitori. Mai au de lucru la parcare si la gradina.

 169. Micul dejun variat, camera și baia curata, foarte cald in camera, vila este aproape de lacul Ursu.

 170. amabilitatea personalului,curatenie mic dejun, cina la cerere

 171. Multumim sefului si personalului vilei Ursu,mic dejun si cina super , camere curate si spatioase , balcon imens.Mihai si Mariana Hunedoara.

 172. – cur─â╚Ťenie impecabila ╚Öi intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei ╚Öi a bucatariei – mini frigider ├«n camera – loca╚Ťia – vila ├«nc─âlzit─â foarte bine, chiar ╚Öi ├«n zilele ├«n care doar camera noastr─â era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului ╚Öi a personalului

 173. Loca╚Ťia este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 174. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 175. Zona lini╚Ötita, curte mare, foi╚Öorul cu toate dot─ârile necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile ╚Öi discrete. Ne am sim╚Ťit minunat.

 176. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 177. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 178. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 179. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 180. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 181. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 182. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 183. Am g─âsit un loc retras ╚Öi lini╚Ötit, aproape de p─âdure ╚Öi la grani╚Ť─â cu moc─âni╚Ťa vesel─â din Sovata, ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi am apreciat bunul-gust al construc╚Ťiei, combina╚Ťia reu╚Öit─â dintre lemn, piatr─â, spa╚Ťii ├«nalte ╚Öi deschidere. Atmosfera intim─â ├«╚Ťi d─âdea ghes s─â te ├«ncarci de energia bun─â a locului. Recomand cu mare drag!

 184. Foarte curat, gazda primitoare, ne-a permis accesul ├«n apartament chiar daca am sosit ├«nainte de ora anun╚Ťat─â, amenajat cu gust, buc─ât─ârie f bine dotat─â, zon─â lini╚Ötit─â, la 15 minute de mers pe jos de lacul Ursu.

 185. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 186. đ«đ╗đŞĐĆ aprilie 20, 2019 at 12:55 am

  Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 187. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 188. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 189. Loca╚Ťia a fost superba. Lini╚Öte, perfect pentru un Weekend de relaxare

 190. Gazdele ospitaliere, cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â, m├óncarea delicioas─â. Ne-am sim╚Ťit foarte bine.

 191. Micul dejun variat, camera și baia curata, foarte cald in camera, vila este aproape de lacul Ursu.

 192. amabilitatea personalului,curatenie mic dejun, cina la cerere

 193. – cur─â╚Ťenie impecabila ╚Öi intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei ╚Öi a bucatariei – mini frigider ├«n camera – loca╚Ťia – vila ├«nc─âlzit─â foarte bine, chiar ╚Öi ├«n zilele ├«n care doar camera noastr─â era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului ╚Öi a personalului

 194. Loca╚Ťia este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 195. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 196. Zona lini╚Ötita, curte mare, foi╚Öorul cu toate dot─ârile necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile ╚Öi discrete. Ne am sim╚Ťit minunat.

 197. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 198. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 199. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 200. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 201. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 202. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 203. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 204. Am g─âsit un loc retras ╚Öi lini╚Ötit, aproape de p─âdure ╚Öi la grani╚Ť─â cu moc─âni╚Ťa vesel─â din Sovata, ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi am apreciat bunul-gust al construc╚Ťiei, combina╚Ťia reu╚Öit─â dintre lemn, piatr─â, spa╚Ťii ├«nalte ╚Öi deschidere. Atmosfera intim─â ├«╚Ťi d─âdea ghes s─â te ├«ncarci de energia bun─â a locului. Recomand cu mare drag!

 205. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 206. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 207. Loca╚Ťia a fost superba. Lini╚Öte, perfect pentru un Weekend de relaxare

 208. Loca╚Ťie, camera, cur─â╚Ťenie, facilit─â╚Ťi – gr─âtar – living generos

 209. – cur─â╚Ťenie impecabila ╚Öi intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei ╚Öi a bucatariei – mini frigider ├«n camera – loca╚Ťia – vila ├«nc─âlzit─â foarte bine, chiar ╚Öi ├«n zilele ├«n care doar camera noastr─â era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului ╚Öi a personalului

 210. Loca╚Ťia este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 211. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 212. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 213. Am g─âsit un loc retras ╚Öi lini╚Ötit, aproape de p─âdure ╚Öi la grani╚Ť─â cu moc─âni╚Ťa vesel─â din Sovata, ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi am apreciat bunul-gust al construc╚Ťiei, combina╚Ťia reu╚Öit─â dintre lemn, piatr─â, spa╚Ťii ├«nalte ╚Öi deschidere. Atmosfera intim─â ├«╚Ťi d─âdea ghes s─â te ├«ncarci de energia bun─â a locului. Recomand cu mare drag!

 214. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 215. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 216. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 217. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 218. Zona lini╚Ötita, curte mare, foi╚Öorul cu toate dot─ârile necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile ╚Öi discrete. Ne am sim╚Ťit minunat.

 219. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 220. Foarte curat, gazda primitoare, ne-a permis accesul ├«n apartament chiar daca am sosit ├«nainte de ora anun╚Ťat─â, amenajat cu gust, buc─ât─ârie f bine dotat─â, zon─â lini╚Ötit─â, la 15 minute de mers pe jos de lacul Ursu.

 221. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 222. đ«đ╗đŞĐĆ mai 4, 2019 at 4:54 am

  Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 223. Amplasarea inafara orasului,liniste,confort atmosfera de “acasa”. Totul a fost la superlativ iar propietarul o persoana extraordinara. Vom reveni cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 224. Totul a fost ok, cald, curat, priveli╚Öte frumoas─â, iar gazdele au fost foarte dr─âgu╚Ťe.

 225. Totul a fost super…Aer curat.Liniste.Cu siguranta vom mai merge.

 226. Hotel super ok m├óncare ff buna camera curata sta╚Ťiune lini╚Ötit─â ideal pt relaxare

 227. Hotelul este foarte bine amplasat, aproape de toate atractiile turistice din statiune. Camerele sunt luminoase, mobilierul este nou si paturile foarte confortabile. Centrul SPA, aflat pe doua etaje, are dotari excelente. Personalul foarte amabil, mereu zambitor si dornic sa te ajute.

 228. mmicul dejun a fost bufet suedez bun, in camere a fost bine , cald

 229. TOTUL A FOST EXCELENT . Gazda a fost de nota 10 . Foarte atent la nevoile noastre . Micul dejun a fost bufet suedez , foarte bun si indestulator , Cina am servit tot acolo conta cost , faceam comanda dupa micul dejun, iar seara intre ora 19-21 o puteam servii , suc ,cafea , fructe , si lapte din partea casei . Confortul de nota 10 , o curatenie impecabila , liniste si caldura in camere . FELICITARI GAZDEI .

 230. Ospitalitatea gazdei, amplasarea vilei au fost de excep╚Ťie. Vom mai reveni!

 231. Gazdele ospitaliere, cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â, m├óncarea delicioas─â. Ne-am sim╚Ťit foarte bine.

 232. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 233. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 234. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 235. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 236. Zona lini╚Ötita, curte mare, foi╚Öorul cu toate dot─ârile necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile ╚Öi discrete. Ne am sim╚Ťit minunat.

 237. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 238. o locatie draguta in expansiune, am fost surprinsa placut.

 239. Apartament spatios. Dar aveti grija, exista mai multe tipuri de apartamente, unele fiind mult mai mici. Nu se gasesc pize cu ele pe booking.

 240. Liniste, curatenie, camera spatioasa si luminoasa, personal atent, prompt si amabil, mancare buna, piscina excelenta.

 241. Amplasarea excelenta, amabilitatea personalului si curatenia fac din hotelul “Muresul” o locatie unde merita sa-ti petreci vacanta.

 242. Spatiul SPA intim si chiar peste asteptari.. Liniste .. cu adevarat relaxant

 243. Personal deosebit. Bine instruit ╚Öi amabil. Buc─ât─âria este de vis. Alege╚Ťi tot ce v─â dore╚Öte inima ╚Öi nu o s─â fi╚Ťi dezam─âgi╚Ťi. Pre╚Ťurile sunt de bun sim╚Ť. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Spa-ul este la nivelul maxim al loca╚Ťiei. Nu am avut parte de maneli╚Öti. Dar aceasta nu este atribu╚Ťia hotelierului (depinde de cultura fiec─ârui turist).

 244. Personal amabil si foarte primitor, parcare asigurata, wi-fi ok, sala de mese pentru micul dejun , in curtea hotelui spatiu de servit masa si chiar loc amenajat pentru gratar . Curatenia este asigurata in toata unitatea de cazare . Raportul pret – calitate super ok . Amplasarea si confortul hotelului sunt punctul forte , poti spune ca este in acelasi timp si aproape de centru si izolata in padure, intre lacul Ursu si Tivoli….pe youtube gasiti filmulete postate care ajuta sa va formati o impresie . Recomand hotel Tivoli !!

 245. Curat in camera si in baie, lenjeria si prosoapele fara pete si au fost schimbate a treia zi. Locatia hotelului este una de exceptie, in inima naturii si la 10 min plimbare lejera de zona cu restaurante a statiunii. Personalul amabil si receptiv la solicitarile clientilor.

 246. Gazdele sunt dragute, amabile si foarte primitoare, amplasarea hotelului excelenta, aer curat. Mic de jun bun, curte mare si spatioasa, loc de parcare.

 247. Piscina cu apa sarata,apa fiind pompata din lacul Ursu,filtrata si incalzita.Locatia hotelului este buna in centrul statiunii.Am sosit in jurul orei 11.30 si am reusit sa ne cazam camera fiind disponibila.

 248. Micul dejun a fost variat ,bun ,localul foarte curat,, personalul amabil si de ajutor.

 249. Locatia, hotelului, privelistea, micul dejun, Facilitatile SPA sunt OK

 250. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 251. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 252. Loca╚Ťia a fost superba. Lini╚Öte, perfect pentru un Weekend de relaxare

 253. Loca╚Ťie, camera, cur─â╚Ťenie, facilit─â╚Ťi – gr─âtar – living generos

 254. – cur─â╚Ťenie impecabila ╚Öi intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei ╚Öi a bucatariei – mini frigider ├«n camera – loca╚Ťia – vila ├«nc─âlzit─â foarte bine, chiar ╚Öi ├«n zilele ├«n care doar camera noastr─â era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului ╚Öi a personalului

 255. Loca╚Ťia este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 256. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 257. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 258. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilit─â╚Ťi moderne ╚Öi de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 259. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 260. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 261. Am g─âsit un loc retras ╚Öi lini╚Ötit, aproape de p─âdure ╚Öi la grani╚Ť─â cu moc─âni╚Ťa vesel─â din Sovata, ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi am apreciat bunul-gust al construc╚Ťiei, combina╚Ťia reu╚Öit─â dintre lemn, piatr─â, spa╚Ťii ├«nalte ╚Öi deschidere. Atmosfera intim─â ├«╚Ťi d─âdea ghes s─â te ├«ncarci de energia bun─â a locului. Recomand cu mare drag!

 262. Amplasarea inafara orasului,liniste,confort atmosfera de “acasa”. Totul a fost la superlativ iar propietarul o persoana extraordinara. Vom reveni cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 263. Totul a fost ok, cald, curat, priveli╚Öte frumoas─â, iar gazdele au fost foarte dr─âgu╚Ťe.

 264. Totul a fost super…Aer curat.Liniste.Cu siguranta vom mai merge.

 265. o locatie draguta in expansiune, am fost surprinsa placut.

 266. Apartament spatios. Dar aveti grija, exista mai multe tipuri de apartamente, unele fiind mult mai mici. Nu se gasesc pize cu ele pe booking.

 267. Liniste, curatenie, camera spatioasa si luminoasa, personal atent, prompt si amabil, mancare buna, piscina excelenta.

 268. Gazda primitoare , amabila , camera super curata , servicii de calitate . Revin cu placere .

 269. Gazda primitoare. Totul nou..miros pl─âcut. .confort superb. Recomand cu ├«ncredere. .Cu siguran╚Ť─â vom.mai reveni

 270. Totul este nou si curat. Vederea de la balcon este grozava.

 271. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 272. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 273. Loca╚Ťia a fost superba. Lini╚Öte, perfect pentru un Weekend de relaxare

 274. Statiunea fff curata pensiunea fff curata si am avut f multa liniste ,am servit masa la ,,Ciuperca mica” unde am avut parte de o surpriza fffff placuta o lista meniu de master chef ,un gust ffff bun la preparate .Aprecierile sunt facute de o persoana cu o a c tivitate de 40 de ani de turism si o meserie de bucatar.

 275. Personal foarte amabil, camera curata cu toate dot─ârile, sauna, jacuzzi.

 276. Camere spa╚Ťioase, curate, personal amabil, mic dejun bogat ! Recomand !

 277. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 278. A fost superb, toate serviciile au fost la nivel maxim. Loca╚Ťia este dotat─â cu tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

 279. Proprietarul este de nota 10. Ca si recomandare: as dota baia cu un cos de gunoi. De asemenea, chiar daca asta ar insemna majorarea usoara a tarifului de cazare as pune la dispozitie un uscaror de par si un cuptor cu microunde in fiecare camera.

 280. Loca╚Ťie, camera, cur─â╚Ťenie, facilit─â╚Ťi – gr─âtar – living generos

 281. – cur─â╚Ťenie impecabila ╚Öi intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei ╚Öi a bucatariei – mini frigider ├«n camera – loca╚Ťia – vila ├«nc─âlzit─â foarte bine, chiar ╚Öi ├«n zilele ├«n care doar camera noastr─â era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului ╚Öi a personalului

 282. Loca╚Ťia este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 283. Apartament, curat ╚Öi dotat (cu obiecte/vesela/aparate de calitate), mobilat modern, balcon mare. Pre╚Ť foarte rezonabil, pot locui 4 persoane. Este situat ├«ns─â ├«ntr un bloc obi╚Önuit (vechi) ├«n centrul orasului, nu ├«n sta╚Ťiune. Lacul Ursu de ex. cam la 1,5 – 2 km)

 284. locatia a fost excelenta, apreciez bun gustul, camerele si bucataria au fost dotate cu tot ce este necesar. Nu am intapinat nici o problema, iar cu propietarii ne-am vazut doar in prima zi la primirea cheilor. Au fost prompti

 285. Locatia centala , facilitatile foarte apropiate, posibilitatea de a ajunge usor la Sovata Bai si la Praid

 286. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 287. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 288. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 289. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 290. Madalyna4ever mai 24, 2019 at 3:11 pm

  Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 291. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 292. Camera a fost foarte curata, conditii foarte bune si personalul extrem de amabil.

 293. Gazda primitoare , amabila , camera super curata , servicii de calitate . Revin cu placere .

 294. Gazda primitoare. Totul nou..miros pl─âcut. .confort superb. Recomand cu ├«ncredere. .Cu siguran╚Ť─â vom.mai reveni

 295. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 296. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 297. Loca╚Ťia a fost superba. Lini╚Öte, perfect pentru un Weekend de relaxare

 298. Pozitie foarte buna, camere echipate corespunzator, spatioase si curate, mic dejun diversificat, gazda prietenoasa.

 299. Mi-a plăcut proprietarul, personalul a fost competent și serviciile de calitate

 300. Statiunea fff curata pensiunea fff curata si am avut f multa liniste ,am servit masa la ,,Ciuperca mica” unde am avut parte de o surpriza fffff placuta o lista meniu de master chef ,un gust ffff bun la preparate .Aprecierile sunt facute de o persoana cu o a c tivitate de 40 de ani de turism si o meserie de bucatar.

 301. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 302. A fost superb, toate serviciile au fost la nivel maxim. Loca╚Ťia este dotat─â cu tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

 303. Proprietarul este de nota 10. Ca si recomandare: as dota baia cu un cos de gunoi. De asemenea, chiar daca asta ar insemna majorarea usoara a tarifului de cazare as pune la dispozitie un uscaror de par si un cuptor cu microunde in fiecare camera.

 304. Loca╚Ťie, camera, cur─â╚Ťenie, facilit─â╚Ťi – gr─âtar – living generos

 305. – cur─â╚Ťenie impecabila ╚Öi intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei ╚Öi a bucatariei – mini frigider ├«n camera – loca╚Ťia – vila ├«nc─âlzit─â foarte bine, chiar ╚Öi ├«n zilele ├«n care doar camera noastr─â era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului ╚Öi a personalului

 306. Loca╚Ťia este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 307. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 308. Apartament, curat ╚Öi dotat (cu obiecte/vesela/aparate de calitate), mobilat modern, balcon mare. Pre╚Ť foarte rezonabil, pot locui 4 persoane. Este situat ├«ns─â ├«ntr un bloc obi╚Önuit (vechi) ├«n centrul orasului, nu ├«n sta╚Ťiune. Lacul Ursu de ex. cam la 1,5 – 2 km)

 309. locatia a fost excelenta, apreciez bun gustul, camerele si bucataria au fost dotate cu tot ce este necesar. Nu am intapinat nici o problema, iar cu propietarii ne-am vazut doar in prima zi la primirea cheilor. Au fost prompti

 310. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 311. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 312. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 313. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 314. Madalyna4ever mai 31, 2019 at 6:13 pm

  Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 315. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 316. Mic dejun bogat si variat, personal amabil si serviabil. Locatia superba.

 317. Complexul hotelier isi respecta cele 4 stele (personal de servire, curatenie, amplasament, facilitati de cazare, baza de tratament). Bufetul suedez (mic-dejun si cina) a fost variat si de calitate.

 318. Hotel super ok m├óncare ff buna camera curata sta╚Ťiune lini╚Ötit─â ideal pt relaxare

 319. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 320. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 321. Loca╚Ťia a fost superba. Lini╚Öte, perfect pentru un Weekend de relaxare

 322. Totul un dezastru ,mizerie.neaerisit un sejur ratat. Dupa informatiile culese vila este administrata de o alta persoana comparativ cu anul trecut,

 323. pozitionarea e foarte buna, langa Hotel Alunis, se ajunge rapid in centru si la orice obiectiv turistic din Sovata, gazda este primitoare si atenta la nevoile clientilor, camerele sunt curate, au miniFrigider si balcon, curat si dragut.

 324. Pozitie foarte buna, camere echipate corespunzator, spatioase si curate, mic dejun diversificat, gazda prietenoasa.

 325. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 326. A fost superb, toate serviciile au fost la nivel maxim. Loca╚Ťia este dotat─â cu tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

 327. Proprietarul este de nota 10. Ca si recomandare: as dota baia cu un cos de gunoi. De asemenea, chiar daca asta ar insemna majorarea usoara a tarifului de cazare as pune la dispozitie un uscaror de par si un cuptor cu microunde in fiecare camera.

 328. Loca╚Ťie, camera, cur─â╚Ťenie, facilit─â╚Ťi – gr─âtar – living generos

 329. – cur─â╚Ťenie impecabila ╚Öi intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei ╚Öi a bucatariei – mini frigider ├«n camera – loca╚Ťia – vila ├«nc─âlzit─â foarte bine, chiar ╚Öi ├«n zilele ├«n care doar camera noastr─â era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului ╚Öi a personalului

 330. Loca╚Ťia este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 331. Apartamentul este curat, amenajat cu bun gust, baia spatioasa, patul din dormitor confortabil, locatie linistita. Nu am stat decat o singura noapte, dar daca voi mai reveni in Sovata, voi lua in considerare apartamentul pentru eventuala cazare. Gazda a fost super de treaba.

 332. E o loca╚Ťie excelent─â,imi doresc sa o gasesc liber─â si data viitoare c├ónd ma voi ├«ntoarce la Sovata…

 333. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 334. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 335. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 336. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 337. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 338. Madalyna4ever iunie 7, 2019 at 6:02 pm

  Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 339. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 340. * Mâncare bună, personalul foarte amabil și zâmbitor, camera mare, mobilier și finisaje de calitate * Design-ul interior interesant dar cam sumbru * Piscină cu apă dulce foarte faină + bazin cu apă sărată separat + bazin bazin pentru copii cu apa caldă (accesul la piscină+SPA se plătește separat)

 341. Mic dejun consistent,apetisant,variat.Atmosfera linistita.Sunteti pe drumul bun.

 342. personal calificat, amabil, prompt; mic dejun variat; mancarea de la restaurant foarte buna; spa excelent (design, dotari, curatenie); zona linistita, hotel neaglomerat – excelent pentru relaxare

 343. Hotelul este foarte bine amplasat in centrul statiunii. Camera este spatioasa si balconul foarte mare, cu masuta si doua scaune. Micul dejun este destul de bogat. Restaurantul Kali este lipit de hotel si are terasa afara, necesara pentru fumatori mai ales. Portiile de mancare sunt mari – uitati-va la gramaje cand comandati, ca s-ar putea sa nu puteti manca tot. Preturile sunt foarte bune, comparativ cu alte restaurante. O ciorba de burta la Kali este 15 lei, iar la Dracula este 33 lei. Un draft de bere este 6 lei, iar la Dracula este 12 lei. Preturile la celelalte restaurante sunt cu 20-30% mai mari decat la Kali, iar portiile mai mici. Zona de spa are un bazin cu apa calda sarata, o piscina cu apa dulce incalzita, jakuzzi, sauna de aburi si sauna finlandeza. Afara este o zona amenajata cu cateva sezlonguri si zona de fumat. Spa-ul este deschis de la ora 9 – 21 zilnic. Prosoapele sunt la dispozitie in zona de spa.Sovata este o statiune in care doresti sa revii.

 344. Curatenia a fost efectuata cu seriozitate. Micul dejun bun, restaurantul curat. Suita primitoare, mobilier nou.

 345. micul dejun suficient si bun, locatia buna si curata.nu s-a aplicat reducerea de 10 procente pentru celelalte mese servite la restaurant chiar daca aparea in prospectul- reclama de la hotel !

 346. Mic dejun bogat si variat, personal amabil si serviabil. Locatia superba.

 347. Complexul hotelier isi respecta cele 4 stele (personal de servire, curatenie, amplasament, facilitati de cazare, baza de tratament). Bufetul suedez (mic-dejun si cina) a fost variat si de calitate.

 348. Hotel super ok m├óncare ff buna camera curata sta╚Ťiune lini╚Ötit─â ideal pt relaxare

 349. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 350. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 351. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 352. micul dejun a fost peste asteptari, hotelul desi ramas cu dotarile din anii 80 este totusi curat si raport pret calitate odeal pentru un sejur de 1-2 nopti,personalul extrem de amabil si prietenos,pozitia perfecta daca nu te deranjeaza o plimbare prin padure pe poteca amenajata si luminata pana la lac

 353. Personal amabil si foarte primitor, parcare asigurata, wi-fi ok, sala de mese pentru micul dejun , in curtea hotelui spatiu de servit masa si chiar loc amenajat pentru gratar . Curatenia este asigurata in toata unitatea de cazare . Raportul pret – calitate super ok . Amplasarea si confortul hotelului sunt punctul forte , poti spune ca este in acelasi timp si aproape de centru si izolata in padure, intre lacul Ursu si Tivoli….pe youtube gasiti filmulete postate care ajuta sa va formati o impresie . Recomand hotel Tivoli !!

 354. Curat in camera si in baie, lenjeria si prosoapele fara pete si au fost schimbate a treia zi. Locatia hotelului este una de exceptie, in inima naturii si la 10 min plimbare lejera de zona cu restaurante a statiunii. Personalul amabil si receptiv la solicitarile clientilor.

 355. Hotelul situat ├«n inima sta╚Ťiunii, l├óng─â lacul Ursu.

 356. Curatenie si mancare buna Personal sociabil si serviabil Curat

 357. Amplasarea hotelului.Curăţenia. Personalul foarte amabil. Centrul SPA bine organizat

 358. Un loc minunat, liniștit, curat cu personal deosebit. Recomand din tot sufletul!

 359. Peisajul pe care-l vezi din balcon. Liniste in hotel.

 360. Solicitudinea, promptitudinea, amabilitatea si profesionalismul personalului. De asemenea mi-au placut conditiile de cazare, curatenia si pretul.

 361. Nemeth este locul ideal pentru un concediu relaxant si revigorant! Personalul, mancarea si cazarea sunt peste masura asteptarilor, iar zona spa este una foarte frumoasa si relaxanta! De asemenea este foarte usor sa vizitezi imprejurimile, deoarece sunt foarte multe trasee turistice 👍👍👍

 362. Faptul ca exista piscina si cada de hidromasaj, ca activitatii de relaxare, si mult spatiu de joaca pentru copii.

 363. Landscape is breathtaking, accomodation meets every expectations, a lot of children playgrounds and adult relaxation points. Summing pools: clean and safe. Food: various and good. Staff: very cooperative with every demand we had.

 364. Micul dejun si prânzul a fost foarte bun. Locatia foarte buna. Cardul de fidelitate pentru reteaua europeană a hotelurilor Danubius ne-a adus câte doua prânzuri pentru doua persoane gratis. La piscinele de la unul dintre etajele Spa-ului era liniște, fiind interzis accesul copiilor.

 365. Totul a fost excelent ├«cep├ónd cu sta┼úiunea care este foarte frumoas─â ┼či curat─â ┼či termin├ónd cu hotelul ┼či personalul acestuia care a fost foarte pl─âcut.

 366. Foarte bun micul dejun si consistent. Varietate de feluri de mancare, toate proaspete si gustoase. Cafeaua de la automat nu este insa prea gustoasa. Personalul foarte dragut si serviabil.

 367. Micul dejun a fost in regula. Cazarea confortabila. Vila este amplasata foarte bine aproape de centru, de lac. Vederea din camera frumoasa.

 368. locatie exceland atat ca si constructie, cat si ca amplasare.

 369. Locatie f.buna, loc de parcare asigurat, personal f. binevoitor, camera cu balcon. Mic dejun excelent.

 370. Maria-magdalena iunie 21, 2019 at 11:03 pm

  Mi-a plăcut primirea, aspectul camerei și curtea. Mi-a plăcut foarte mult priveliștea, la fel și plimbările pe stradă seara.

 371. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 372. A fost superb, toate serviciile au fost la nivel maxim. Loca╚Ťia este dotat─â cu tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

 373. Am revenit la aceasta proprietate dupa cateva luni de zile – serviciile au ramas la acelasi nivel ridicat de calitate. Cu siguranta vom reveni.

 374. Locatia excelenta, curatenie ireprosabila, design frumos atat in camere cat si in restul locatiei

 375. Loca╚Ťie, camera, cur─â╚Ťenie, facilit─â╚Ťi – gr─âtar – living generos

 376. Apartamentul este curat, amenajat cu bun gust, baia spatioasa, patul din dormitor confortabil, locatie linistita. Nu am stat decat o singura noapte, dar daca voi mai reveni in Sovata, voi lua in considerare apartamentul pentru eventuala cazare. Gazda a fost super de treaba.

 377. E o loca╚Ťie excelent─â,imi doresc sa o gasesc liber─â si data viitoare c├ónd ma voi ├«ntoarce la Sovata…

 378. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 379. Dormitoare curate, buc─ât─ârie dotat─â suficient, loc de gr─âtar ╚Öi teras─â bine amenajate. Copiii au avut loc de joac─â. Peisaj ├«nc├ónt─âtor. Lini╚Öte, acces u╚Öor cu ma╚Öina. Mul╚Ťumim.

 380. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 381. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 382. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 383. Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 384. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 385. Gazde primitoare, locatie linistita, 10 km de strandul Praid si Salina , 2-3 km de alte lacuri Ursu,Alunis !!Plimbari cu Mocanita !

 386. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 387. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 388. Micul dejun si prânzul a fost foarte bun. Locatia foarte buna. Cardul de fidelitate pentru reteaua europeană a hotelurilor Danubius ne-a adus câte doua prânzuri pentru doua persoane gratis. La piscinele de la unul dintre etajele Spa-ului era liniște, fiind interzis accesul copiilor.

 389. Totul a fost excelent ├«cep├ónd cu sta┼úiunea care este foarte frumoas─â ┼či curat─â ┼či termin├ónd cu hotelul ┼či personalul acestuia care a fost foarte pl─âcut.

 390. Foarte bun micul dejun si consistent. Varietate de feluri de mancare, toate proaspete si gustoase. Cafeaua de la automat nu este insa prea gustoasa. Personalul foarte dragut si serviabil.

 391. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 392. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 393. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 394. Micul dejun a fost in regula. Cazarea confortabila. Vila este amplasata foarte bine aproape de centru, de lac. Vederea din camera frumoasa.

 395. locatie exceland atat ca si constructie, cat si ca amplasare.

 396. Locatie f.buna, loc de parcare asigurat, personal f. binevoitor, camera cu balcon. Mic dejun excelent.

 397. Maria-magdalena iunie 28, 2019 at 4:43 pm

  Mi-a plăcut primirea, aspectul camerei și curtea. Mi-a plăcut foarte mult priveliștea, la fel și plimbările pe stradă seara.

 398. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 399. A fost superb, toate serviciile au fost la nivel maxim. Loca╚Ťia este dotat─â cu tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

 400. Am revenit la aceasta proprietate dupa cateva luni de zile – serviciile au ramas la acelasi nivel ridicat de calitate. Cu siguranta vom reveni.

 401. Locatia excelenta, curatenie ireprosabila, design frumos atat in camere cat si in restul locatiei

 402. Loca╚Ťie, camera, cur─â╚Ťenie, facilit─â╚Ťi – gr─âtar – living generos

 403. Apartamentul este curat, amenajat cu bun gust, baia spatioasa, patul din dormitor confortabil, locatie linistita. Nu am stat decat o singura noapte, dar daca voi mai reveni in Sovata, voi lua in considerare apartamentul pentru eventuala cazare. Gazda a fost super de treaba.

 404. E o loca╚Ťie excelent─â,imi doresc sa o gasesc liber─â si data viitoare c├ónd ma voi ├«ntoarce la Sovata…

 405. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 406. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 407. Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 408. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 409. Septimiu2005ro iunie 28, 2019 at 4:43 pm

  Gazde primitoare, locatie linistita, 10 km de strandul Praid si Salina , 2-3 km de alte lacuri Ursu,Alunis !!Plimbari cu Mocanita !

 410. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 411. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 412. Diversitatea locurilor de îmbăiere; Calitatea hranei oferite la micul dejun; calitatea saltelelelor, etc.

 413. Micul dejun OK. Camera OK – Patul foarte mare (++) SPA-ul e punctul de atractie acolo!

 414. Mi-au placut loca╚Ťia, m├óncarea gustoas─â si diversificat─â, SPA-ul cu posibilit─â╚Ťi variate de tratament si de petrecere a timpului, personalul amabil.

 415. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 416. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 417. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 418. Loca┼úia excelent─â, gazda primitoare ┼či receptiv─â. Cur─â┼úenia din camer─â.

 419. Micul dejun a fost in regula. Cazarea confortabila. Vila este amplasata foarte bine aproape de centru, de lac. Vederea din camera frumoasa.

 420. locatie exceland atat ca si constructie, cat si ca amplasare.

 421. Minunat! Ne pare rau c─â nu am stat mai mult! Camera spatioasa curata, dna de la curatenie si proprietarul joviali, prezenti. Abia asteptam sa revenim! ­čÖé

 422. Maria-magdalena iulie 5, 2019 at 6:13 pm

  Mi-a plăcut primirea, aspectul camerei și curtea. Mi-a plăcut foarte mult priveliștea, la fel și plimbările pe stradă seara.

 423. Claudia141991 iulie 5, 2019 at 6:13 pm

  Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 424. Am revenit la aceasta proprietate dupa cateva luni de zile – serviciile au ramas la acelasi nivel ridicat de calitate. Cu siguranta vom reveni.

 425. Locatia excelenta, curatenie ireprosabila, design frumos atat in camere cat si in restul locatiei

 426. Loca╚Ťie, camera, cur─â╚Ťenie, facilit─â╚Ťi – gr─âtar – living generos

 427. Apartamentul este curat, amenajat cu bun gust, baia spatioasa, patul din dormitor confortabil, locatie linistita. Nu am stat decat o singura noapte, dar daca voi mai reveni in Sovata, voi lua in considerare apartamentul pentru eventuala cazare. Gazda a fost super de treaba.

 428. E o loca╚Ťie excelent─â,imi doresc sa o gasesc liber─â si data viitoare c├ónd ma voi ├«ntoarce la Sovata…

 429. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 430. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 431. Madalyna4ever iulie 5, 2019 at 6:13 pm

  Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 432. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 433. Septimiu2005ro iulie 5, 2019 at 6:13 pm

  Gazde primitoare, locatie linistita, 10 km de strandul Praid si Salina , 2-3 km de alte lacuri Ursu,Alunis !!Plimbari cu Mocanita !

 434. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 435. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 436. Totul gazda extraordinara foarte atent─â foarte comunicativa

 437. Daniela-cristina iulie 12, 2019 at 12:57 pm

  Zona este una frumoasa, desi cam departe de Lacul Ursu. Gazda a fost primitoare, binevoitoare.

 438. Am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â primitoare, mereu cu z├ómbetul pe buze, care ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim de-a casei. Am avut parte de lini╚Öte ╚Öi intimitate. Cur─â╚Ťenie lun─â 😊

 439. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 440. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 441. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 442. Loca┼úia excelent─â, gazda primitoare ┼či receptiv─â. Cur─â┼úenia din camer─â.

 443. Micul dejun a fost in regula. Cazarea confortabila. Vila este amplasata foarte bine aproape de centru, de lac. Vederea din camera frumoasa.

 444. locatie exceland atat ca si constructie, cat si ca amplasare.

 445. Minunat! Ne pare rau c─â nu am stat mai mult! Camera spatioasa curata, dna de la curatenie si proprietarul joviali, prezenti. Abia asteptam sa revenim! ­čÖé

 446. Maria-magdalena iulie 12, 2019 at 12:57 pm

  Mi-a plăcut primirea, aspectul camerei și curtea. Mi-a plăcut foarte mult priveliștea, la fel și plimbările pe stradă seara.

 447. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 448. Am revenit la aceasta proprietate dupa cateva luni de zile – serviciile au ramas la acelasi nivel ridicat de calitate. Cu siguranta vom reveni.

 449. Locatia excelenta, curatenie ireprosabila, design frumos atat in camere cat si in restul locatiei

 450. Loca╚Ťie, camera, cur─â╚Ťenie, facilit─â╚Ťi – gr─âtar – living generos

 451. Apartamentul este curat, amenajat cu bun gust, baia spatioasa, patul din dormitor confortabil, locatie linistita. Nu am stat decat o singura noapte, dar daca voi mai reveni in Sovata, voi lua in considerare apartamentul pentru eventuala cazare. Gazda a fost super de treaba.

 452. E o loca╚Ťie excelent─â,imi doresc sa o gasesc liber─â si data viitoare c├ónd ma voi ├«ntoarce la Sovata…

 453. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 454. Dormitoare curate, buc─ât─ârie dotat─â suficient, loc de gr─âtar ╚Öi teras─â bine amenajate. Copiii au avut loc de joac─â. Peisaj ├«nc├ónt─âtor. Lini╚Öte, acces u╚Öor cu ma╚Öina. Mul╚Ťumim.

 455. Intimitate, confort, spa╚Ťiu excelent pentru relaxare. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, wifi puternic, curte ce poate fi folosit─â ╚Öi pt activit─â╚Ťi sportiv-recreative sau pt relaxare.

 456. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 457. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 458. Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 459. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 460. Totul a fost perfect.Gazde deosebit de amabile.,liniste ,amenajari exterioare cu bun gust,peisaj feeric .Recomandam tuturor ,conditii mai bune comparativ cu hotel de 3 stele!

 461. locatie excelenta,gazde deosebit de amabile,mic dejun excelent

 462. Chiar daca am ajuns foarte t├órziu s─â ne cazam personalul a fost foarte dr─âgu╚Ť

 463. Confortabil, cur─â╚Ťenie,amabilitate ╚Öi discret.Recomand ╚Öi prietenilor.Vom reveni cu certitudine.

 464. Gazde sociabile, curatenie, piscina reprezinta un avantaj.

 465. Amplasata intr-o zona linistita, curatenie, gazda foarte amabila. Multumim

 466. Locatie linistita,departe de zgomote,incalzire buna.

 467. Serviabilitatea personalului de intretinere excelenta 10 +

 468. Nu prea confortabil pe canapea extensibila dar in rest a fost ok

 469. Un loc minunat, liniștit, curat cu personal deosebit. Recomand din tot sufletul!

 470. Peisajul pe care-l vezi din balcon. Liniste in hotel.

 471. Solicitudinea, promptitudinea, amabilitatea si profesionalismul personalului. De asemenea mi-au placut conditiile de cazare, curatenia si pretul.

 472. Totul gazda extraordinara foarte atent─â foarte comunicativa

 473. Zona este una frumoasa, desi cam departe de Lacul Ursu. Gazda a fost primitoare, binevoitoare.

 474. Am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â primitoare, mereu cu z├ómbetul pe buze, care ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim de-a casei. Am avut parte de lini╚Öte ╚Öi intimitate. Cur─â╚Ťenie lun─â 😊

 475. Hotel nou renovat, elegant. Televizorul ascuns dupa un perete de sticla este fenomenal. Curatenie impecabila. Camerele dinspre statiune cu o vedere minunata. Balcon cu masuta si scaun. Personal de nota 10. Am rugat sa mi se aduca un buchet de flori, pentru aniversare si am primit unul dintre cele mai frumoase pe care le-am vazut in viata. Mancare diversificata. Un hotel de nota 10. Piscina si spa excelente. Bilet de intrare la Lacul Ursu inclus (neasteptat !) in pret. Pat matrimonial urias.

 476. Ansamblul de piscine este minunat, cele cu apa sarata sunt un mare plus. Exista o piscina strict pentru relaxare, cu o ambianta deosebita (muzica pe fundal). Si o piscina mica cu tobogan, bucuria copiilor. Camera spatioasa.

 477. Micu dejun, slabut – locatia, daca va referiti la restaurant, sa o calificam ÔÇŁokÔÇŁ

 478. Piscina mare ,cu apa calda.Piscina cu apa sarata destul de concentrata . Spa-ul ok.Parcarea mare ,in curte interioara. Hotelul linistit in centrul statiunii .Mancarea la restaurantul hotelului foarte gustoasa.

 479. Curatenia, masa servita la un restaurant frumos, cu terasa.

 480. Hotelul este foarte bine amplasat in centrul statiunii. Camera este spatioasa si balconul foarte mare, cu masuta si doua scaune. Micul dejun este destul de bogat. Restaurantul Kali este lipit de hotel si are terasa afara, necesara pentru fumatori mai ales. Portiile de mancare sunt mari – uitati-va la gramaje cand comandati, ca s-ar putea sa nu puteti manca tot. Preturile sunt foarte bune, comparativ cu alte restaurante. O ciorba de burta la Kali este 15 lei, iar la Dracula este 33 lei. Un draft de bere este 6 lei, iar la Dracula este 12 lei. Preturile la celelalte restaurante sunt cu 20-30% mai mari decat la Kali, iar portiile mai mici. Zona de spa are un bazin cu apa calda sarata, o piscina cu apa dulce incalzita, jakuzzi, sauna de aburi si sauna finlandeza. Afara este o zona amenajata cu cateva sezlonguri si zona de fumat. Spa-ul este deschis de la ora 9 – 21 zilnic. Prosoapele sunt la dispozitie in zona de spa.Sovata este o statiune in care doresti sa revii.

 481. locatia, personalul de la receptia hotelului si de la centru SPA, foarte primitor. Schimbarea prosoapelor si a halatelor de baie foarte des. Centru Spa de nota 10, zona de impachetari cu namol, ar putea fi mai intretinuta, curatenia in zona spalatoarelor ar putea sa se faca dupa fiecare persoana cu produse pentru curatenie. Piscinele super, daca la sezlongurile de afara existau si umbrele pentru soare atunci chiar ca ar fi fost nemaipomenit . Terasele de la bar si restaurant ok Parcul din fata hotelului frumos intretinut cu multe flori

 482. Cur─â╚Ťenia serviciile piscinele ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd personalul atent

 483. amabilitatea intregului personal, curatenia., bazinele foarte curate. Intr-un cuvant mi-a placut totul. Voi reveni cu multa placere.

 484. Lini╚Ötea, amplasamentul, comportamentul angaja╚Ťilor, masa. Deci, totul!

 485. Recomand. Servicii excelente . Personalul foarte amabil.

 486. Micul-dejun bogat, patul confortabil, reducerea la SPA, personalul amabil, amplasarea.

 487. Recomand!!! Un loc minunat!!! Cur─âtenie, lini╚Öte, ospitalitate!!! 5 stele ⭐⭐⭐⭐⭐

 488. Camera sau mai bine zis apartamentul foarte bine intretinute, mobilier de calitate, bucatarie, baie si un balcon imens unde am ramas surprinsi sa gasim si un sezlong intins , perfect pentru o relaxare de dupa-amiaza. Vederea superba spre statiune si imprejurimi, gazda extraordinara, comunicare excelenta.

 489. Dotari si conditii excelente, curatenie perfecta, pozitie ultracentrala, gazda (dl Istvan) discreta, terasa cu vedere superba.

 490. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 491. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 492. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 493. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 494. Administratorul S-a ocupat imediat de noi și a rezolvat orice problem

 495. Loca┼úia excelent─â, gazda primitoare ┼či receptiv─â. Cur─â┼úenia din camer─â.

 496. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 497. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 498. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 499. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 500. Zon─â foarte bun─â, cur─â╚Ťenie ,amabilitate din partea gazdei

 501. Zona linistita, conditii de relaxare, loc de joaca pentru copii.

 502. Vila este la 10 minute de lacul Ursu. Camera este foarte curata si are balcon. Vila dispune de bucatarie utilata, frigider, loc de servit masa in living, terasa si gratar afara.

 503. Totul a fost perfect. Personal amabil, o locatie de vis.

 504. Vila are un amplasament care ofera o priveliste foarte frumoasa, este linistita si este aproape de lac.

 505. Apartamentul este spatios si foarte frumos amenajat si decorat. Balconul este foarte mare si placut. Am fost excelent primiti impreuna cu catelul nostru si ne-am simtit ca acasa. In bucatarie am gasit doua borcanase cu gem de caise facut de gazda, foarte foarte bun, chiar recomand sa gustati ­čÖé .

 506. Mi-a placut ca este un apartament spatios, situat la etajul 1 al blocului, mobilat modern si avand toate cele necesare in bucatarie. Arata exact ca in poze. Recomand pentru familii cu copii.

 507. Apartamentul e decorat cu gust, ├«n culori pl─âcute si vesele, primitor si curat. Este localizat ├«ntr-un cartier destul de linistit, aproape de Penny Market si de Banca Transilvania. Buc─ât─âria e bine echipat─â. Gazda a fost amabil─â si ne-a pus la dispozi╚Ťie cafea, zahar, condimente si cereale. Borcanelul de dulceata de caise pe care l-am primit a fost delicios. Canapeaua din living a fost confortabil─â.

 508. Locatie superba, camera cu vedere spre lacul Ursu si spre centrul statiunii.

 509. MICUL DEJUN F. BUN, CONSISTENT SI DIVERSIFICAT, IAR LOCATIA SUPERBA, VIS A VIS DE LACUL URSUL, NICI CA SE PUTEA CEVA MAI CONVENABIL, PERSONALUL EDUCAT SI CU ZAMBETUL PE BUZE CHIAR DACA NU VORBEAM LIMBA LOR CI LIMBA ROMANA!! MI AU FACUT O IMPRESIE DEOSEBIT DE BUNA, SINGURUL LUCRU A FOST CA AM PLECAT CU 1 ZI MAI DEVREME SI AM PIERDUT BANII PT ACEA NOAPTE…

 510. La spa totul la superlativ. O zona de relaxare numai adulti. Masaje multe in oferta. Acces gratuit la lacul Ursu. Am putut parca bicicletele langa receptie in camera bagajelor.

 511. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 512. A fost un sejur frumos, vom mai reveni daca mai ajungem la Sovata. Multumim

 513. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 514. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 515. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 516. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 517. Vila este la 10 minute de lacul Ursu. Camera este foarte curata si are balcon. Vila dispune de bucatarie utilata, frigider, loc de servit masa in living, terasa si gratar afara.

 518. Totul a fost perfect. Personal amabil, o locatie de vis.

 519. Vila are un amplasament care ofera o priveliste foarte frumoasa, este linistita si este aproape de lac.

 520. Foarte curat. Gazda prietenoasa. Apartament incapator si cu tot ce ai nevoie in dormitoare bucatarie si baie.

 521. Apartamentul este spatios si foarte frumos amenajat si decorat. Balconul este foarte mare si placut. Am fost excelent primiti impreuna cu catelul nostru si ne-am simtit ca acasa. In bucatarie am gasit doua borcanase cu gem de caise facut de gazda, foarte foarte bun, chiar recomand sa gustati ­čÖé .

 522. Mi-a placut ca este un apartament spatios, situat la etajul 1 al blocului, mobilat modern si avand toate cele necesare in bucatarie. Arata exact ca in poze. Recomand pentru familii cu copii.

 523. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 524. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 525. Zon─â foarte bun─â, cur─â╚Ťenie ,amabilitate din partea gazdei

 526. Totul, locatia, curatenie , liniste bucatarie f. utilata

 527. Loca╚Ťie cu mult─â lini╚Öte, retras─â, dar destul de aproape de zonele de interes din sta╚Ťiune.

 528. Gazdele foarte primitoare, curat, lini╚Öte.Raport calitate -pre╚Ť excep╚Ťional.

 529. Camera foarte frumoasa si curata, baia impecabila, finisaje de calitate, spa-ul frumos dar cam aglomerat desi nu am fost in week-end, mancarea ok

 530. Camera este spatioasa, a fost curat, mancarea la restaurant a fost variata si gustoasa. Personalul este amabil, atmosfera in acest hotel este foarte placuta.

 531. Mi-a pl─âcut vederea din balconul camerei,piscinele.Ce nu mi-a pl─âcut intrarea in lac, nu s-a investit nimic, niste bare nu sunt,de care sa te ╚Ťii pe margine cand intrii in lac, treptele sunt foarte alunecoase,e mare p─âcat, a╚Öa hotel frumos ╚Öi luxos ╚Öi sa ne facem de r├ós in ochii str─âinilor s─â fie lacul asa prost ├«ntre╚Ťinut. P─âcat!Turi╚Ötii ptr lac vin, pe l├óng─â serviciile ce ofer─â hotelul…

 532. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 533. A fost un sejur frumos, vom mai reveni daca mai ajungem la Sovata. Multumim

 534. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 535. Totul: mic dejun, ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, parcarea auto.

 536. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 537. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 538. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 539. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 540. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 541. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 542. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 543. Un apartament amenajat cu mult bun gust, care oferă tot ce ai putea avea nevoie ca turist. Totul la îndemâna, cafea, ceai, prosoape, perne, vesela si tacâmuri, confort ca acasă.

 544. Curatenia. M─ârimea, confortul si dotarile camerei. Privelistea. Parcarea auto.

 545. Vila este la 10 minute de lacul Ursu. Camera este foarte curata si are balcon. Vila dispune de bucatarie utilata, frigider, loc de servit masa in living, terasa si gratar afara.

 546. Totul a fost perfect. Personal amabil, o locatie de vis.

 547. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 548. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 549. Zon─â foarte bun─â, cur─â╚Ťenie ,amabilitate din partea gazdei

 550. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 551. Gazda foarte prietenoasa si in fiecare seara venea sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva sau daca sint probleme.. T otul a fost la superlativ.

 552. Totul, locatia, curatenie , liniste bucatarie f. utilata

 553. Amabalitatea personalului, serviciile de tratament, spa-ul…

 554. Ca de obicei, schimbare prosoape si cur─â╚Ťenie zilnic─â, c─âldura la calorifere, personal amabil si discret, mic dejun pentru toate gusturile , spa-ul excelent.

 555. Locatie superba, camera cu vedere spre lacul Ursu si spre centrul statiunii.

 556. Recomand!!! Un loc minunat!!! Cur─âtenie, lini╚Öte, ospitalitate!!! 5 stele ⭐⭐⭐⭐⭐

 557. Camera sau mai bine zis apartamentul foarte bine intretinute, mobilier de calitate, bucatarie, baie si un balcon imens unde am ramas surprinsi sa gasim si un sezlong intins , perfect pentru o relaxare de dupa-amiaza. Vederea superba spre statiune si imprejurimi, gazda extraordinara, comunicare excelenta.

 558. Dotari si conditii excelente, curatenie perfecta, pozitie ultracentrala, gazda (dl Istvan) discreta, terasa cu vedere superba.

 559. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 560. A fost un sejur frumos, vom mai reveni daca mai ajungem la Sovata. Multumim

 561. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 562. Totul: mic dejun, ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, parcarea auto.

 563. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 564. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 565. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 566. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 567. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 568. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 569. Gazda foarte prietenoasa si in fiecare seara venea sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva sau daca sint probleme.. T otul a fost la superlativ.

 570. Totul, locatia, curatenie , liniste bucatarie f. utilata

 571. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 572. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 573. Un apartament amenajat cu mult bun gust, care oferă tot ce ai putea avea nevoie ca turist. Totul la îndemâna, cafea, ceai, prosoape, perne, vesela si tacâmuri, confort ca acasă.

 574. Locatia este minunata, exact ca in poze, aflata intr-o zona linistita, la 7 minute de agitatia din centrul orasului. Prin spatele casei puteti vedea mocanita Sovata cum trece in fiecare zi. Proprietarii sunt oameni minunati, ne-au intampinat cu vin si palinca; Garantat va veti simti ca “acasa”. Cu siguranta o sa revenim .

 575. Totul la superlativ. Amplasarea, casa, curatenia și amabilitatea gazdelor. Recomand

 576. Rocky mi-a pl─âcut cel mai mult. Toate au fost faine, raport calitate-pre╚Ť fb. Mul╚Ťumim gazdei😊

 577. Locatia, piscinele de la -1 si -2, restaurantul, amabilitatea personalului, camere spatioase, curatenia. Salina de la Praid care este foarte aproape.

 578. Amabalitatea personalului, serviciile de tratament, spa-ul…

 579. Ca de obicei, schimbare prosoape si cur─â╚Ťenie zilnic─â, c─âldura la calorifere, personal amabil si discret, mic dejun pentru toate gusturile , spa-ul excelent.

 580. Recomand!!! Un loc minunat!!! Cur─âtenie, lini╚Öte, ospitalitate!!! 5 stele ⭐⭐⭐⭐⭐

 581. Camera sau mai bine zis apartamentul foarte bine intretinute, mobilier de calitate, bucatarie, baie si un balcon imens unde am ramas surprinsi sa gasim si un sezlong intins , perfect pentru o relaxare de dupa-amiaza. Vederea superba spre statiune si imprejurimi, gazda extraordinara, comunicare excelenta.

 582. Dotari si conditii excelente, curatenie perfecta, pozitie ultracentrala, gazda (dl Istvan) discreta, terasa cu vedere superba.

 583. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 584. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 585. A fost un sejur frumos, vom mai reveni daca mai ajungem la Sovata. Multumim

 586. Totul: mic dejun, ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, parcarea auto.

 587. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 588. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 589. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 590. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 591. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 592. Locatia foarte frumoasa; natura, liniste, se auzea cand trecea si suiera Mocanita prin apropiere ceea ce facea locatia si mai pitoreasca; spatiu generos in curte; proprietarii foarte amabili – rezolva orice cerinta; curatenie in locatie, in bucatarie, in camera, prosoape si lenjerie pat curate; wifi puternic;

 593. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 594. Gazda foarte prietenoasa si in fiecare seara venea sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva sau daca sint probleme.. T otul a fost la superlativ.

 595. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 596. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 597. Un apartament amenajat cu mult bun gust, care oferă tot ce ai putea avea nevoie ca turist. Totul la îndemâna, cafea, ceai, prosoape, perne, vesela si tacâmuri, confort ca acasă.

 598. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, amplasat─â aproape de centrul localit─â╚Ťii dar in marginea p─âdurii. Am utilizat jacuzzi ╚Öi a fost relaxant ╚Öi de dimensiuni generoase .

 599. Totul la superlativ! Cur─â╚Ťenie, dot─âri, buc─ât─ârie complet utilata, camere mari, spa╚Ťioase, loc de joaca pentru copii, gr─âtar, terasa, parcare gratuita, personal foarte amabil. Recomand cu drag ╚Öi ├«ncredere!

 600. Curatenia. M─ârimea, confortul si dotarile camerei. Privelistea. Parcarea auto.

 601. Acest hotel se bazeaza pe amplasarea buna pe care o are si pe centrul spa. Singurul aspect pozitiv a fost micul dejun si personalul de la mic dejun. A fost singurul personal amabil , cu bun simt, care a stiut sa raspunda la salut si la solicitarile avute

 602. Locatia, piscinele de la -1 si -2, restaurantul, amabilitatea personalului, camere spatioase, curatenia. Salina de la Praid care este foarte aproape.

 603. Amabalitatea personalului, serviciile de tratament, spa-ul…

 604. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 605. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 606. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 607. Totul: mic dejun, ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, parcarea auto.

 608. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 609. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 610. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 611. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 612. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 613. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 614. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 615. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 616. Locatia, curatenia, parcarea proprie. Personalul a fost la superlativ.

 617. Amplasarea al─âturi de p─âdure, cur─â╚Ťenia, camera cu muscate la balcon ╚Öi amabilitatea proprietarului. Felicit─âri! Vom reveni cu mare pl─âcere!

 618. pozitie f buna in statiunea Sovata,parcare larga,spatii generoase interioare,curatenie deplina,priveliste de la balcon minunata,gazda primitoare si prietenoasa

 619. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 620. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 621. Zon─â foarte bun─â, cur─â╚Ťenie ,amabilitate din partea gazdei

 622. Locatia foarte frumoasa; natura, liniste, se auzea cand trecea si suiera Mocanita prin apropiere ceea ce facea locatia si mai pitoreasca; spatiu generos in curte; proprietarii foarte amabili – rezolva orice cerinta; curatenie in locatie, in bucatarie, in camera, prosoape si lenjerie pat curate; wifi puternic;

 623. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 624. Gazda foarte prietenoasa si in fiecare seara venea sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva sau daca sint probleme.. T otul a fost la superlativ.

 625. Nu mi-am imaginat ca este atit de bine gîndit logistica hotelului procedurile piscină sărată tot intr-un hotel.

 626. Mic dejun foarte bun , variat. Personal foarte dragut. Locatia si statiunea excelente. SPA curat , placut.

 627. Locatia, piscinele de la -1 si -2, restaurantul, amabilitatea personalului, camere spatioase, curatenia. Salina de la Praid care este foarte aproape.

 628. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 629. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 630. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 631. Totul: mic dejun, ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, parcarea auto.

 632. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 633. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 634. Pensiunea este superba. Proprietarii sunt deosebiti de primitori si frumosi la Suflet!!!!

 635. Gazdele sunt foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Apartamentul de la mansarda a fost foarte curat. Paturile sunt comfortabile. Este echipat complet, nu trebuie sa mai cari electrocasnicele mici cu tine. Zona este linistita. Locatia este foarte buna, poti ajunge la lacul Ursul in doar 20 de minute de mers pe jos. In apropiere(5-10 min mers pe jos) sunt piete, supermarketuri, statie de taxi. Masina se poate parca in siguranta in curtea proprietatii.

 636. Ospitalitatea, loca╚Ťia, apartament frumos ╚Öi ingrijit

 637. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 638. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 639. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 640. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 641. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 642. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 643. Camera a fost curata, confortabila, personalul foarte dragut si amabil. Micul dejun bun si foarte variat. SPA-ul este grozav, nu te plictisesti. Cu siguranta vom mai reveni.

 644. Sectorul Spa , m├óncare bun─â ╚Öi personalul de la restaurant, fetele ╚Öi b─âie╚Ťii foarte amabili,aten╚Ťi,s─âritori! Foarte buni!

 645. Locatia este superba, hotelul este bine amenajat. Meniul este suficient de variat, zona de SPA este foarte confortabila.

 646. Camera foarte curata, personalul bine pregatit. Punctul forte este zona de spa si piscinele interioare. Micul dejun foarte variat si gustos.

 647. Comparativ cu alte posibilit─â╚Ťi de cazare ├«n Sovata, la Danubius Bradet mi-a p─ârut foarte bun totul.

 648. Totul! Mancarea f buna, personalul amabil si politicos, baza de tratament excelenta!

 649. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 650. Totul: mic dejun, ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, parcarea auto.

 651. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 652. Locatia e Una perfecta pt un weekend,in cazul nostru.Curatenie in camera,prosoape si lenjerie immaculate,aproape de mocanita. Recomand cu incredere😘😘😘😘

 653. Camer─â spa╚Ťioas─â , curat─â, cu uscator de p─âr ╚Öi produse de baie a╚Öa cum ar fi normal s─â g─âse╚Öti peste tot

 654. Hotelul este amplasat intr-o zona in care se afla multe supermarketuri, exista un frigider in camera, iar curatenia se face in fiecare zi.

 655. Locatia foarte buna. Micul dejun poate sa fie imbunatatit.

 656. Superb!!! Totul arata irepro╚Öabil!!! Trebuie incercat spa-ul, in special piscina cu apa s─ârat─â cu sare specifica zonei. Micul dejun foarte bogat! Room-service foarte prompt. Camerele foarte curate. Tot hotelul are o nuan╚Ť─â moderna cu finisaje atent executate!

 657. Locatie execelenta si linistita camerele mari si frumose cu toate dotarile necesare, micul de jun foarte bun. Centrul SPA este ok, personalul foarte dragut si serviabil. Recomand acest hotel pentru un weekend de relaxare.

 658. Camera curata, prosoape curate. Totul impecabil. Mic dejun copios si gustos. Cafeaua extraordinara.

 659. Amplasarea hotelului in zona turistica a sta╚Ťiunii, mic dejun foarte bun, curatenia in camere , personal amabil,

 660. Localizare excelenta, locuri de parcare suficiente, mic dejun bun si variat. Deasemenea conditiile de la piscina

 661. Cur─â╚Ťenie deplin─â, camere spa╚Ťioase, gazda este foarte primitoare. Ai toate condi╚Ťiile(ma╚Öin─â de sp─âlat vase, rufe, usc─âtor).

 662. Am inchiriat pentru 2 nopti apartamentul, aici incap fara probleme 2 cupluri fara sa se intalneasca prea des, sau chiar 5 adulti. Conditiile sunt excelente, apartamentul este calduros, mobilierul de foarta buna calitate si bucaataria complet mobilata. Apartamentul este amplasat in mijlocul orasului, la 1 minut de Penny market si 3 minute de gara mocanitei. Gazda este foarte primitoare! Recomand! 10/10

 663. A fost cur─â╚Ťenie, apartamentul nou, mobilat frumos!

 664. Amabilitatea personalului,mâncarea, piscina, sauna

 665. Lini╚Ötea, amplasamentul, comportamentul angaja╚Ťilor, masa. Deci, totul!

 666. Recomand. Servicii excelente . Personalul foarte amabil.

 667. Mic dejun variat. Curatenie la restaurant, in camere si in baza de tratament. Servicii de calitate. Confort. Personal amabil.

 668. Camera foarte curata, personalul bine pregatit. Punctul forte este zona de spa si piscinele interioare. Micul dejun foarte variat si gustos.

 669. Comparativ cu alte posibilit─â╚Ťi de cazare ├«n Sovata, la Danubius Bradet mi-a p─ârut foarte bun totul.

 670. Micul dejun a fost delicios, servit exemplar , curat si bogat, pentru toate gusturile. Ar fi super daca ar fi si paine fara gluten, pentru cei ca mine care au intoleranta la gluten, adra alrfel totu este foarte bun si proaspat. Locatia este superba, privelistea foarte frumoasa spre lac , personalul foarte simtit si serviabil, de nota 10 toate !

 671. Totul a fost perfect, ca de fiecare dat─â. Multumim!

 672. Camera a fost curata, confortabila, personalul foarte dragut si amabil. Micul dejun bun si foarte variat. SPA-ul este grozav, nu te plictisesti. Cu siguranta vom mai reveni.

 673. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 674. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 675. Totul: mic dejun, ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, parcarea auto.

 676. Parcarea pensiunii, interiorul pensiunii, curatenia.

 677. Cur─â╚Ťenie, camere cu mobilier nou, mic dejun foarte bun.

 678. Locatia e Una perfecta pt un weekend,in cazul nostru.Curatenie in camera,prosoape si lenjerie immaculate,aproape de mocanita. Recomand cu incredere😘😘😘😘

 679. Camera spatioasa, terasa si vederea catre lac de-a dreptul superba.

 680. Loca╚Ťia foarte frumoas─â, lini╚Öte. Este aproape de centrul ora╚Öului, de magazine. Gazde primitoare, amabile. Ne-au oferit informa╚Ťii cu privire la punctele de atrac╚Ťie. Camera curata, spa╚Ťioasa, balcon cu vedere spre p├ór├óu.

 681. ├Än primul r├ónd proprietara, o DOAMN─é. Cur─â╚Ťenia, exemplar─â. Confort extraordinar. Pe l├óng─â camere, livingul, buc─ât─âria, curtea, totul superb.

 682. Centrul spa e minunat, vederea din camere e foarte misto. Merita banii!

 683. Totul a fost perfect. Felicit─âri si respect ├«ntregului personal. Masa foarte gustoas─â, camera curata, ne-am simtit respecta╚Ťi ╚Öi r─âsf─â╚Ťa╚Ťi. Multumim pentru sejurul excelent.

 684. ├Äncep├ónd de la cazare, amabilitatea personalului, camera confortabil─â cu balcon la primul etaj cu un peisaj de basm! Cur─â╚Ťenia care se face in fiecare zi, inclusiv schimbat lenjerie, prosoape. Eu am avut demipensiune, ╚Öi tot a fost prea mult!! Mancare ff gustoas─â, proasp─ât─â mereu diversificat─â, iar seara meniu a la carte! ╚Üin s─â recomand cea mai mare si cea mai gustoas─â por╚Ťie de cordon bleu g─âtit─â excelent! Pur ╚Öi simplu totul a fos servit exemplar. Iar in privin╚Ťa pre╚Ťului hotelul merit─â chiar 4 stele, av├ónd in vedere c─â e prima oar─â c├ónd toate costurile sejurului au fost ├«ncasate la sf├ór╚Öit sejurului. Bravo nota 10! Nimic nu s-a incasat anticipat, exemplu bun de urmat ╚Öi de al╚Ťi manageri de hotel. Tin de asemenea s─â mul╚Ťumesc Genius pentru dicountul deloc neglijabil!! Voi reveni cu drag recomand cu ├«ncredere ╚Öi c─âldur─â!!

 685. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 686. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 687. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 688. Hotelul este nou si frumos. Personalul deosebit de amabil, micul dejun delicios. Piscina foarte curata. Felicitari !!!

 689. Locatia foarte buna. Micul dejun poate sa fie imbunatatit.

 690. Superb!!! Totul arata irepro╚Öabil!!! Trebuie incercat spa-ul, in special piscina cu apa s─ârat─â cu sare specifica zonei. Micul dejun foarte bogat! Room-service foarte prompt. Camerele foarte curate. Tot hotelul are o nuan╚Ť─â moderna cu finisaje atent executate!

 691. Micul dejun a fost delicios, servit exemplar , curat si bogat, pentru toate gusturile. Ar fi super daca ar fi si paine fara gluten, pentru cei ca mine care au intoleranta la gluten, adra alrfel totu este foarte bun si proaspat. Locatia este superba, privelistea foarte frumoasa spre lac , personalul foarte simtit si serviabil, de nota 10 toate !

 692. Totul a fost perfect, ca de fiecare dat─â. Multumim!

 693. Camera a fost curata, confortabila, personalul foarte dragut si amabil. Micul dejun bun si foarte variat. SPA-ul este grozav, nu te plictisesti. Cu siguranta vom mai reveni.

 694. Recomand!!! Un loc minunat!!! Cur─âtenie, lini╚Öte, ospitalitate!!! 5 stele ⭐⭐⭐⭐⭐

 695. Camera sau mai bine zis apartamentul foarte bine intretinute, mobilier de calitate, bucatarie, baie si un balcon imens unde am ramas surprinsi sa gasim si un sezlong intins , perfect pentru o relaxare de dupa-amiaza. Vederea superba spre statiune si imprejurimi, gazda extraordinara, comunicare excelenta.

 696. Dotari si conditii excelente, curatenie perfecta, pozitie ultracentrala, gazda (dl Istvan) discreta, terasa cu vedere superba.

 697. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 698. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 699. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 700. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 701. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 702. Totul: mic dejun, ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, parcarea auto.

 703. Locatia foarte frumoasa; natura, liniste, se auzea cand trecea si suiera Mocanita prin apropiere ceea ce facea locatia si mai pitoreasca; spatiu generos in curte; proprietarii foarte amabili – rezolva orice cerinta; curatenie in locatie, in bucatarie, in camera, prosoape si lenjerie pat curate; wifi puternic;

 704. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 705. Gazda foarte prietenoasa si in fiecare seara venea sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva sau daca sint probleme.. T otul a fost la superlativ.

 706. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 707. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 708. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 709. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 710. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 711. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 712. Villa este amplasata numai la 3 min distanta de la lacul Ursu,intr-o zona a Sovatei foarte linistita. Din fereastra odaii se deschide o priveleste nemaipomenit de frumoasa. Villa are o bucatarie destul de spatioasa si este dotata cu tot necesarul

 713. Locatia, curatenia, parcarea proprie. Personalul a fost la superlativ.

 714. Amplasarea al─âturi de p─âdure, cur─â╚Ťenia, camera cu muscate la balcon ╚Öi amabilitatea proprietarului. Felicit─âri! Vom reveni cu mare pl─âcere!

 715. Camera este frumos amenajat─â, are dot─âri satisf─âc─âtoare, am avut 2 camere la care s-a deschis u╚Öa dintre ele, situa╚Ťie perfect─â mai ales cand sunt si copii. M├óncarea din restaurant este gustoas─â. Spa-ul cu suficiente piscine sa nu te plictise╚Öti, o zon─â speciala doar pentru adulti, relaxanta. Sovata e bine ├«ntre╚Ťinut, traseele din jurul lacului Ursu bine amenajate si cu multe indicatoare c─âtre obiectivele turistice din zona. Personalul amabil.

 716. Micul dejun f. bun, amplasamentul hotelului excelenta.

 717. Meniul a fost dlvers și ireproșabil. Bucatarul nemaipomenit!!!

 718. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 719. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 720. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 721. Mic dejun foarte bun, locatia excelenta, un loc in care te poti relaxa cu adevarat.

 722. Totul a fost frumos,personalul foarte atent la nevoile turiștilor. Recomand!

 723. Echipa medicala este de exceptie. Zona de spa si de tratament arata bine iar personalul profesionist si amabil.

 724. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 725. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 726. Totul: mic dejun, ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, parcarea auto.

 727. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 728. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 729. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 730. Parcarea pensiunii, interiorul pensiunii, curatenia.

 731. Cur─â╚Ťenie, camere cu mobilier nou, mic dejun foarte bun.

 732. Locatia e Una perfecta pt un weekend,in cazul nostru.Curatenie in camera,prosoape si lenjerie immaculate,aproape de mocanita. Recomand cu incredere😘😘😘😘

 733. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 734. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 735. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 736. Super boutique hotel – design, servicii ╚Öi dot─âri de cea mai bun─â calitate.

 737. Hotelul este nou si frumos. Personalul deosebit de amabil, micul dejun delicios. Piscina foarte curata. Felicitari !!!

 738. Locatia foarte buna. Micul dejun poate sa fie imbunatatit.

 739. Mic dejun foarte bun, locatia excelenta, un loc in care te poti relaxa cu adevarat.

 740. Totul a fost frumos,personalul foarte atent la nevoile turiștilor. Recomand!

 741. Echipa medicala este de exceptie. Zona de spa si de tratament arata bine iar personalul profesionist si amabil.

 742. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 743. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 744. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 745. Absolut totul:cur─â╚Ťenie,servicii,amplasare ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd o gazd─â care se ocup─â de turi╚Öti.

 746. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 747. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 748. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 749. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 750. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 751. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 752. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 753. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 754. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, dot─ârile, lini╚Ötea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 755. Villa este amplasata numai la 3 min distanta de la lacul Ursu,intr-o zona a Sovatei foarte linistita. Din fereastra odaii se deschide o priveleste nemaipomenit de frumoasa. Villa are o bucatarie destul de spatioasa si este dotata cu tot necesarul

 756. Locatia, curatenia, parcarea proprie. Personalul a fost la superlativ.

 757. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 758. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 759. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 760. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 761. Ma bucur ca am venit la aceast─â pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 762. Aranjarea interioară, dotările și liniștea au fost o surpriză plăcută.

 763. A fost totul OK: cazarea, masa, baza de tratament. O sa mai venim!

 764. Locatia excelenta! Mancarea foarte buna si diversificata!

 765. Camera este frumos amenajat─â, are dot─âri satisf─âc─âtoare, am avut 2 camere la care s-a deschis u╚Öa dintre ele, situa╚Ťie perfect─â mai ales cand sunt si copii. M├óncarea din restaurant este gustoas─â. Spa-ul cu suficiente piscine sa nu te plictise╚Öti, o zon─â speciala doar pentru adulti, relaxanta. Sovata e bine ├«ntre╚Ťinut, traseele din jurul lacului Ursu bine amenajate si cu multe indicatoare c─âtre obiectivele turistice din zona. Personalul amabil.

 766. Peisajul foarte frumos, foarte curat, gazde primitoare, atente, serviabile. Un loc cu multa verdeata si aer curat unde catelusii nostrii s-au simtit minunat

 767. Un loc unde verdele naturii, frumusetea imprejurimilor si ospitalitatea gazdelor isi spun cuvantul.

 768. Amplasarea inafara orasului,liniste,confort atmosfera de “acasa”. Totul a fost la superlativ iar propietarul o persoana extraordinara. Vom reveni cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 769. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 770. Ma bucur ca am venit la aceast─â pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 771. Aranjarea interioară, dotările și liniștea au fost o surpriză plăcută.

 772. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 773. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 774. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 775. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 776. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 777. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 778. Absolut totul:cur─â╚Ťenie,servicii,amplasare ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd o gazd─â care se ocup─â de turi╚Öti.

 779. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 780. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 781. Este o zona linistita.casa e bine impartita si are tot ce ti trebuie.ecista gratar afara..leagan si o curte faina.

 782. Gazda primitoare, apartamentul curat și amplasat într-o zonă liniștită și frumoasă.Vom reveni cu plăcere!

 783. – o casa foarte curata – gazdele foarte amabile si discrete – aer curat si o curte foarte mare mai ales ptr familiile cu copii – amplasare buna destul de aproape de punctele de interes

 784. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, dot─ârile, lini╚Ötea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 785. Villa este amplasata numai la 3 min distanta de la lacul Ursu,intr-o zona a Sovatei foarte linistita. Din fereastra odaii se deschide o priveleste nemaipomenit de frumoasa. Villa are o bucatarie destul de spatioasa si este dotata cu tot necesarul

 786. Locatia, curatenia, parcarea proprie. Personalul a fost la superlativ.

 787. curatenia,halatele si prosoapele impecabile,privelistea,linistea din hotel. Micul dejun si cina au fost corespunzatoare.

 788. Loca╚Ťia este bun─â, cu vedere la Lacul Ursu. M├óncarea bun─â, at├ót calitativ c├ót ╚Öi cantitativ. Cur─â╚Ťenie ├«n camere ╚Öi ├«n baza de tratament, bazine, spa, etc.

 789. A fost totul OK: cazarea, masa, baza de tratament. O sa mai venim!

 790. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 791. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 792. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 793. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 794. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 795. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 796. Absolut totul:cur─â╚Ťenie,servicii,amplasare ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd o gazd─â care se ocup─â de turi╚Öti.

 797. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 798. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 799. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 800. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 801. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 802. Locatia foarte frumoasa; natura, liniste, se auzea cand trecea si suiera Mocanita prin apropiere ceea ce facea locatia si mai pitoreasca; spatiu generos in curte; proprietarii foarte amabili – rezolva orice cerinta; curatenie in locatie, in bucatarie, in camera, prosoape si lenjerie pat curate; wifi puternic;

 803. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 804. Gazda foarte prietenoasa si in fiecare seara venea sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva sau daca sint probleme.. T otul a fost la superlativ.

 805. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 806. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, dot─ârile, lini╚Ötea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 807. Villa este amplasata numai la 3 min distanta de la lacul Ursu,intr-o zona a Sovatei foarte linistita. Din fereastra odaii se deschide o priveleste nemaipomenit de frumoasa. Villa are o bucatarie destul de spatioasa si este dotata cu tot necesarul

 808. Locatia este minunata, exact ca in poze, aflata intr-o zona linistita, la 7 minute de agitatia din centrul orasului. Prin spatele casei puteti vedea mocanita Sovata cum trece in fiecare zi. Proprietarii sunt oameni minunati, ne-au intampinat cu vin si palinca; Garantat va veti simti ca “acasa”. Cu siguranta o sa revenim .

 809. Totul la superlativ. Amplasarea, casa, curatenia și amabilitatea gazdelor. Recomand

 810. Rocky mi-a pl─âcut cel mai mult. Toate au fost faine, raport calitate-pre╚Ť fb. Mul╚Ťumim gazdei😊

 811. Micul dejun si cina foarte variate. Personalul amabil.

 812. Design camera, curatenia Restaurant de pe malul lacului Ursu (Ciuperca Mica)

 813. curatenia,halatele si prosoapele impecabile,privelistea,linistea din hotel. Micul dejun si cina au fost corespunzatoare.

 814. Totul. Zona este linistita, perfect pentru cei care doresc sa se odihneasca. Gazdele sunt amabile si ofera toate informatiile despre statiune. Recomand.

 815. A fost bine din toate punctele de vedere. Fa╚Ť─â de alte caz─âri ne-a pl─âcut ├«ndeosebi cur─â╚Ťenia ╚Öi primirea f─âcut─â de proprietari!

 816. Ambient foarte placut, gazdele foarte prietenoase si primitoare, ne-am simtit ca intr-o vizita la vechi prieteni. Exceptional, speram sa mai gasim disponibil când o sa revenim!

 817. Absolut totul:cur─â╚Ťenie,servicii,amplasare ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd o gazd─â care se ocup─â de turi╚Öti.

 818. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 819. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 820. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 821. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 822. Ma bucur ca am venit la aceast─â pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 823. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.

 824. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 825. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, dot─ârile, lini╚Ötea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 826. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 827. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 828. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 829. Liniste, proprietar discret. Curatenie, caldura. Ne am simtit foarte bine. Recomand proprietatea. Nu e in centrul orasului, insa distanta e mica(cu masina).

 830. Este o zona linistita.casa e bine impartita si are tot ce ti trebuie.ecista gratar afara..leagan si o curte faina.

 831. Gazda primitoare, apartamentul curat și amplasat într-o zonă liniștită și frumoasă.Vom reveni cu plăcere!

 832. Recomand!!! Un loc minunat!!! Cur─âtenie, lini╚Öte, ospitalitate!!! 5 stele ⭐⭐⭐⭐⭐

 833. Camera sau mai bine zis apartamentul foarte bine intretinute, mobilier de calitate, bucatarie, baie si un balcon imens unde am ramas surprinsi sa gasim si un sezlong intins , perfect pentru o relaxare de dupa-amiaza. Vederea superba spre statiune si imprejurimi, gazda extraordinara, comunicare excelenta.

 834. Dotari si conditii excelente, curatenie perfecta, pozitie ultracentrala, gazda (dl Istvan) discreta, terasa cu vedere superba.

 835. Personalul foarte amabil. Locatia excelenta, Micul dejun cu destul de multe optiuni, dara fara schimbari pe perioada sejurului. Partea de spa cu dotari suficiente.

 836. Mic dejun bun. Locatia este potrivita pentru acest tip de turism.

 837. Micul dejun si cina foarte variate. Personalul amabil.

 838. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 839. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 840. Ma bucur ca am venit la aceast─â pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 841. Absolut totul:cur─â╚Ťenie,servicii,amplasare ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd o gazd─â care se ocup─â de turi╚Öti.

 842. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 843. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 844. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 845. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 846. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 847. Oameni prieteno╚Öi ╚Öi o priveli╚Öte superba. Merita sa veni╚Ťi.

 848. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 849. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 850. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.

 851. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 852. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, dot─ârile, lini╚Ötea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 853. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 854. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 855. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 856. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 857. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 858. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 859. Totul a fost foarte OK. Camera curata, restaurant elegant, mancarea gustoasa.

 860. Locatie frumoasa, baza de tratament si spa foarte bine pusa la punct, camerele spatioase …mai ales patul foarte generos

 861. Personalul foarte amabil. Locatia excelenta, Micul dejun cu destul de multe optiuni, dara fara schimbari pe perioada sejurului. Partea de spa cu dotari suficiente.

 862. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 863. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 864. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 865. Absolut totul:cur─â╚Ťenie,servicii,amplasare ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd o gazd─â care se ocup─â de turi╚Öti.

 866. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 867. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 868. Oameni prieteno╚Öi ╚Öi o priveli╚Öte superba. Merita sa veni╚Ťi.

 869. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 870. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 871. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 872. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 873. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 874. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 875. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 876. Ma bucur ca am venit la aceast─â pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 877. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 878. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 879. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 880. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.

 881. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 882. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, dot─ârile, lini╚Ötea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 883. merita tot, mai putin serviciile tv si wi-fi(nu am avut internet in camera),ceea ce pt 4 stele nu e ok

 884. Spa-ul, micul dejun diversificat, camera liniștită, personalul amabil.

 885. Hotelul a fost, ca de obicei extraordinar de bun, curat, cu servicii de calitate si personal politicos si bine instruit.

 886. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 887. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 888. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 889. Oameni prieteno╚Öi ╚Öi o priveli╚Öte superba. Merita sa veni╚Ťi.

 890. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 891. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 892. Marmura de pe sc─âri arat─â bine,parcare la loca╚Ťie,lift la doar 3 etaje,patronul vorb─âre╚Ť..

 893. Absolut totul:cur─â╚Ťenie,servicii,amplasare ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd o gazd─â care se ocup─â de turi╚Öti.

 894. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 895. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.

 896. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 897. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, dot─ârile, lini╚Ötea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 898. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 899. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 900. Ma bucur ca am venit la aceast─â pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 901. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 902. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 903. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 904. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 905. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 906. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 907. Locatia, curatenia, piscinele cu apa sarata (totusi foarte aglomerate cand sunt pline cele 2 hoteluri). Camerele mari, foarte frumoase.

 908. Excelent. Recomand. Revenim periodic la acest hotel, deoarece totul a fost conform asteptarilor.

 909. micul dejun bogat, mancarea foarte buna si variata, ospatarii exceptionali (in mod special atentia sefului de sala,cred, de la restaurant-cina). curatenia e pe primul loc! saunele, piscinele foarte bune atitudinea celor de la receptie si a conducerii – foarte buna!

 910. Marmura de pe sc─âri arat─â bine,parcare la loca╚Ťie,lift la doar 3 etaje,patronul vorb─âre╚Ť..

 911. Absolut totul:cur─â╚Ťenie,servicii,amplasare ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd o gazd─â care se ocup─â de turi╚Öti.

 912. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 913. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 914. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 915. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 916. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 917. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 918. Ma bucur ca am venit la aceast─â pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 919. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 920. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 921. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minuna╚Ťi (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dot─ârile inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai doreasc─â? Multumim dnei Maria si so╚Ťului pt toata atentia si bun─âvoin╚Ťa. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspe╚Ťi! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din Bucure╚Öti.

 922. Oameni prieteno╚Öi ╚Öi o priveli╚Öte superba. Merita sa veni╚Ťi.

 923. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 924. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 925. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.

 926. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 927. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, dot─ârile, lini╚Ötea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 928. A fost nemaipomenit. Gazdele foarte amabile ╚Öi discrete. Patul foarte confortabil,cur─â╚Ťenie impecabila. Peisajul este mirific, iar amenaj─ârile din exteriorul pensiunii sunt f─âcute cu bun gust ╚Öi ├«n cele mai mici am─ânunte. Extraordinar, a fost cel mai minunat loc ├«n care am fost cazat vreodat─â. Mul╚Ťumesc gazdelor ╚Öi sper sa revenim.

 929. Amplasare este foarte aproape de centru Lacul Ursu, curat─â camera!Vom reveni cu drag!

 930. Micul dejun ti-l pregatesti singur. Deci a fost excelent ­čśë Bucataria este utilata f.bine. Terasa cu mese si locul cu gratare sunt de senzatie. Locatia e la inaltime si la propriu si la figurat, cu o panorama superba a orasului, zarita printre copaci. Totul aici iti ofera liniste, pace si ne-am trezit vorbind “in soapta” unul cu celalat, ca sa nu sticam armonia locului. Gazdele au fost binevoitoare si serviabile. Vom reveni la Pensiunea Aby.

 931. Aerul foarte curat, peisajul, zona de wellness & spa a hotelului.

 932. Ca de fiecare data revin cu pl─âcere ,pentru zona,facilit─â╚Ťile hotelului ,confort,personal prietenos ╚Öi amabil.

 933. A fost un sejur excelent. Mai putin aglomerat ca in alte dati la spa, deci mult mai placut. Amabilitatea personalului,centrul spa, micul dejun excelent.

 934. Tot a fost excelent. Personalul a reactionat la orice rugaminte. Vila se afla pe drumul central, langa lacul Ursu , drumul acesta duce spre partia de ski.

 935. Marmura de pe sc─âri arat─â bine,parcare la loca╚Ťie,lift la doar 3 etaje,patronul vorb─âre╚Ť..

 936. Absolut totul:cur─â╚Ťenie,servicii,amplasare ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd o gazd─â care se ocup─â de turi╚Öti.

 937. Mic dejun proaspat, personal amabil. Surprize placute din partea hotelului.

 938. Personal amabil, cur─â╚Ťenie zilnic, pre╚Ťul ╚Öi serviciile oferite sunt foarte bune, ╚Öi Sovata este o sta╚Ťiune ├«n care venin cu drag de peste 10 ani. Vom mai reveni cu drag. Mul╚Ťumim pentru ospitalitate.

 939. Camera arat─â exact ca in poze. Cur─â╚Ťenie exemplar─â , saltea ok , c─âldur─â ├«n camer─â personal ok mai pu╚Ťin o doamn─â de la cur─â╚Ťenie. Am rugat-o s─â fac─â curat ├«n camer─â dar nu prea ├«n╚Ťelegea limba rom├ón─â. Per total a fost un sejur ok. Recomand.

 940. Totul ii perfect si ii exact ca in poza….piscina cu apa sarata calda,jacuzzi cu apa calda,halate,papuci de camera…totul ii perfect….recomand oricui sa mearga!

 941. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 942. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 943. Amabilitatea proprietarul, cur─â╚Ťenia, c─âldura din camer─â.

 944. Personal foarte amabil, cu siguran╚Ťa mai revenim.

 945. Totul la superlativ, plin de flori, lini╚Öte,o gazda binevoitoare.”biscuitul” oferit la cafea nemaipomenit. Felicit─âri… O sa revenim.

 946. M-am simtit ca si acasa. Locatie buna, curatenie, liniste, totul la indemina, piscina la 2 pasi, restaurant la fel, magazin alimentar la 2 pasi, ce mai? excelent!

 947. Apartamentul este situat in centrul statiunii, recent renovat, modern si beneficiaz─â de toate dotarile.

 948. Excelenta locatie ╚Öi raport calitate/pre╚Ť, gazdele deosebit de primitoare ╚Öi deschise, r─âspund la primul apel, gata sa te ajute dac─â e cazul, disponibilitate maxim─â.

 949. Aspectul placut,mobilier frumos,cur─â╚Ťenie,nu lipsea nimic.

 950. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 951. Excelent pentru o sta╚Ťionare in Sovata. Apartament complet utilat, curat ╚Öi cu gazde minunate.

 952. Oameni prieteno╚Öi ╚Öi o priveli╚Öte superba. Merita sa veni╚Ťi.

 953. Amplasament, arhitectura, confort, cur─â╚Ťenie, detalii…si vegeta╚Ťia…

 954. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 955. Totul a fost perfect de la Check in pana la Check out ,vom revenii cu siguranta ! Curatenia ,personalul si raportul calitate pret de nota 10. Centrul spa ,se inchiriaza pentru 90 de min doar pentru 20 lei respectiv 40 lei /persoana,este perfect pentru o escapad─â in cuplu .

 956. Pl─ântu╚Ťa din baie, design-ul camerei ╚Öi al b─âii, amplasarea aproape de obiective turistice, personalul, cadoul din partea casei de 15 februarie

 957. Linistea,peisajul, camera,personalul,serviciile. Ca recomandare as sugera zaluzele in zona de spa ,ciubar pentru mai multa intimitate pe timp de zi.Ne-am întoarce oricand cu drag.

 958. Mobilier nou. Amenajare cu foarte mult bun gust. Serviciul de curatenie in camera impecabil. (Felicitari doamnei de la curatenie) Personslul de la receptie foarte amabil. In general pensiunile de 3 stele sunt amenajate cu mobilier prost si baia este groaznica, iar curatenie se face o data la cateva zile. Aici curatenia se face zilnic. Dragi cititori, daca doriti ca si alte persoane sa beneficieze de aceste conditii, nu deteriorati mobilierul si nu murdariti lenjeria si peretii. Nu stergeti pe jos cu prosopul de picioare.

 959. Amenajarea moderna, facilit─â╚Ťile oferite, aten╚Ťia personalului au fost un mare plus.

 960. Totul. Conditiile sunt excelente. Curatenie impecabila. Sunt magazine/supermarket in apropiere.

 961. Bine pozitionata ca locatie, bucatarie/loc de luat masa foarte util pentru familii cu copii, facilit─â╚Ťi de gr─âtar la exterior. Vom reveni si vara.

 962. A fost nemaipomenit. Gazdele foarte amabile ╚Öi discrete. Patul foarte confortabil,cur─â╚Ťenie impecabila. Peisajul este mirific, iar amenaj─ârile din exteriorul pensiunii sunt f─âcute cu bun gust ╚Öi ├«n cele mai mici am─ânunte. Extraordinar, a fost cel mai minunat loc ├«n care am fost cazat vreodat─â. Mul╚Ťumesc gazdelor ╚Öi sper sa revenim.

 963. Amplasare este foarte aproape de centru Lacul Ursu, curat─â camera!Vom reveni cu drag!

 964. A fost un noroc ca am gasit aceasta locatie linistita si retrasa. Gazdele sunt niste oameni foarte primitori si cumsecade. Curatenie exemplara in toate cele trei camere inchiriate. Recomand !

 965. Foarte frumos ╚Öi lini╚Ötit. Cur─â╚Ťenie ╚Öi confort, proprietarii de nota zece. Cu siguran╚Ť─â ne vom ├«ntoarce aici.

 966. Gazdele binevoitoare, ospitaliere, ne-au asigurat confortul ori de cate ori a fost necesar Curtea ingrijita Camera a fost spatioasa, curata, cu dotari suficiente si de calitate Bobita, catelul, o companie pl─âcuta

 967. Gazda foarte draguta. Celelalte camere nu erau ocupate in perioada in care am stat noi, prin urmare a fost foarte multa liniste. Gratarul a fost functional. Bucataria utila suficient. Lenjeria si prosoapele curate. Nota generala 10. Recomand cu placere.

 968. Locatia foarte frumoasa; natura, liniste, se auzea cand trecea si suiera Mocanita prin apropiere ceea ce facea locatia si mai pitoreasca; spatiu generos in curte; proprietarii foarte amabili – rezolva orice cerinta; curatenie in locatie, in bucatarie, in camera, prosoape si lenjerie pat curate; wifi puternic;

 969. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 970. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, camera spa╚Ťioas─â, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leag─âne, topogan ╚Öi trambulina pentru copii. Cur─â╚Ťenie ok, buc─ât─ârie utilata complet.

 971. Zon─â lini╚Ötit─â, spatiu de joac─â pentru copii, teras─â, gr─âtar la dispozi╚Ťie

 972. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 973. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.

 974. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 975. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, dot─ârile, lini╚Ötea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 976. Excelent din toate punctele de vedere!!! Mul╚Ťumim!

 977. Lini╚Öte, confort, ospitalitate, loca╚Ťie ├«ntr-o zon─â excelent─â, aproape de toate atrac╚Ťiile sta╚Ťiunii. Felicit─âri gazdei! Mul╚Ťumim! 🤗

 978. Gazde amabile si primitoare, preocupate ca șederea sa fie cat mai plăcută!

 979. Totul a fost lux, camera curata si super confortabilă si o priveliște care te farmecă, micul dejun foarte variat si gustos, un serjur de vis se poate avea doar stand la acest hotel!

 980. Conditiile de cazare f bune,cur─â╚Ťenia din hotel,amabilitatea personalului,cadrul natural minunat.

 981. Personal foarte amabil, administratorul deasemeni, renovat recent, liniste pe partea din spate a hotelului, acces la rampa mobila.

 982. Loca╚Ťia excelenta. Aer curat , loca╚Ťie ideal─â pt plimbare in natura !

 983. Mâncarea și servirea foarte bună in conditiile actuale.

 984. Totul a fost in regula !! Recomand cu încredere !!

 985. Pozitionarea camerei. Atentia personalului si fluxurile de servire pentru a preveni extinderea coronavirusului.

 986. Locatia exceptionala ,privelistea superba ,liniste ,aer curat .Micul dejun foarte bun ,conditii exceptionale de cazare curatenie si masuri de preventie foarte bine gandite.

 987. Locatia, ospitalitatea, modul de organizare in conditii aparte.

 988. Camerele sunt spatioase si foarte luminoase,dotarile sunt bune.

 989. Loca╚Ťia , personalul amabil , micul dejun diversificat , modul in care se respect─â regulile de protec╚Ťie ( tot personalul e foarte atent ca acestea s─â fie respectate ) .

 990. Salteaua si pernele de inalta calitate. Designe ul camerei foarte frumos.

 991. Usor accesibil. Camere placut amenajate. Personal agreabil.

 992. Foarte curat, papuci de unica folosinta pentru camera 2+1.

 993. Totul a fost ok camera curata cearceafuri curate , priveliste frumoasa pe spate

 994. Loca╚Ťie aproape de obiective, parcare spa╚Ťioas─â, micul dejun foarte bun, posibilitatea de a lua masa la terasa al─âturat─â, preparate foarte bune ╚Öi la pre╚Ťuri decente.

 995. Locatie perfecta. Camera mare cu balcon. Restaurantul Kali din hotel.

 996. O locatie excelenta aproape de toate obiectivele turistice.

 997. Cond. de cazare si masa au fost excelente. Totul personalul vilei a fost extrem de amabil. Bucatareasa a fost extraordinara, pt dansa nota mea este 10+.

 998. Locatia si imprejurimile sunt deosebite ! Recomand tuturor celor care doresc o oaza de relaxare si comfort !

 999. Micul dejun a fost sub forma de bufet deschis care a continut : omleta, ou ochiuri, paine cu ou, gem diferite sortimente, unt, pateu, mezeluri, crenvusti, cascaval, iaurt, lapte, juice, fructe, ceai, cafea.

 1000. loca╚Ťia ╚Öi construc╚Ťia superbe, personalul foarte amabil

 1001. Amabilitatea personalului, micul dejun bogat (chiar dac─â nu prea variat de la o zi la alta, dar servit prompt ╚Öi de bun─â calitate), oferirea unui discount (am fost cazate ├«ntr-o camer─â cvadrupl─â trei persoane, a╚Öadar am pl─âtit pentru trei persoane, 150 lei pe noapte, ├«n consecin╚Ť─â, am beneficiat de un spa╚Ťiu mai mare, o camer─â de 18 metri p─âtra╚Ťi, la pre╚Ťul uneia triple, de 16 metri p─âtra╚Ťi).

 1002. Mic dejun bogat , servire prompta, curatenie. Reguli corona respectate. Totul conform asteptarilor. Revenim.

 1003. Este o locatie pe care o recomand, camerele sunt curate, spatioase, personalul de la receptie foarte amabil , exista televizoare la care se pot conecta diverse periferice, port Hdmi, Usb, conectori pentru audio video. Statiunea este de o rara frumusete. Un argument ca se poate face turism civilizat la standarde ridicate si in Romania

 1004. Micul dejun si cina au fost diversificate, servirea ╚Öi personalul a fost irepro╚Öabil. Recomand ╚Öi prietenilor aceast─â loca╚Ťie ╚Öi noi vom reveni cu mare drag.

 1005. Mic dejun bogat s├ş proaspat. Locatie confortabila s├ş foarte placuta.

 1006. Curatenie,amplasarea hotelului si amabilitatea personalului.

 1007. Foarte frumos, elegant, curat, și amabilitate din partea personalului

 1008. – restaurant bun . singurul incovenient este meniul foarte limitat – curatenie – personal amabil

 1009. Hotelul este nou, proaspat pus in functiune, amenajat modern, elegant, cu dotari moderne. Singurul lucru care lipsea din camera a fost frigiderul. Zona in care este amplasat este foarte buna, aproape de centrul statiunii si cele mai importante obiective – lacul Ursul si celelalte lacuri. Micul dejun a fost bun, foarte variat, pentru toate gusturile si dietele.

 1010. Mic dejun excelent, doar modul de servire este usor disconfortabil datorita conditiileor de securitate (foarte strict respectate in incinta hotelului ,a restaurantului si bazei de tratament) impuse de pandemie. Dar personalul a fost foarte amabil si competent.

 1011. Locatia minunata, camera confortabila cu privelistea deosebita spre lac, personalul atent si discret si micul dejun variat, servit exceptional in conditiile actuale. Am apreciat accesul gratuit la Lacul Ursu (2 intrari/zi/persoana).

 1012. Incepand de la intrare intri intr-un loc magnific. Camerele foarte spatioase, calduroase, iar serviciile sunt de nota 10 plus.

 1013. Am luat cazare cu demipensiune. Micul dejun fabulos, cina delicioasa, portii mari si mancarea cu gust, foarte buna! Camerele spatioase, curate, personal amabil. Curatenie si la SPA, totul a fost la superlativ. Cu siguranta vom reveni!

 1014. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi modern mobilat─â . Atmosfera intim─â .Patul foarte confortabil cu lenjerii impecabile.

 1015. Pozi╚Ťionare buna, curatenie si m├óncare foarte buna!

 1016. Amabilitatea personalului si imprejurimile locatiei.

 1017. Zona lini╚Ötit─â ├«n care este amplasat ╚Öi apropierea de centrul sta╚Ťiunii.

 1018. Mic dejun bogat, variat, f bun. Am luat si cina – mancarea a fost delicioasa, portii generoase

 1019. Totul a fost foarte ok, camera mare, curata, linistita, baia de asemenea curata, prosoape curate, lenjeria impecabila, caldura mare noaptea. Am avut micul dejun inclus, care a fost delicios, iar restaurantul serveste mancarea foarte buna.

 1020. Mancare buna, indestulatoare. s-au respectat conditiile impuse de pandemie.

 1021. Locatia bine amplasata, nu departe de centrul statiunii, insa mai retrasa, peisaj dragut si linistit. Personalul foarte amabil, atent si receptiv. Camera curata, mare si primitoare, cu balcon generos. Personal cred ca micul dejun poate fi imbunatatit, mai ales daca doresti sa te hranesti sanatos si stai mai multe zile.

 1022. Totul a fost foarte bine! Vila este foarte bine amplasata, aproape de centru, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase, dot─ârile de calitate, foarte curat, micul dejun variat ╚Öi bogat, gazda amabil─â! Dac─â vom mai trece prin zona,, vom reveni!

 1023. Personalul foarte amabil cu un mare plus pentru domnul administrator (care a fost deschis pentru rezolvarea oric─ârei probleme) ╚Öi pentru doamna buc─ât─âreas─â ( care face o m├óncare foarte gustoas─â ╚Öi care i-a r─âsf─â╚Ťat seara pe copii ╚Öi cu c├óte ceva dulce f─âcut de ea, bonus). Pozi╚Ťie foarte bun─â fiind aproape de majoritatea atrac╚Ťiilor. M├óncarea bun─â, gustoas─â ╚Öi por╚Ťii foarte mari (cu un pic mai mult─â diversitate la meniu ar fi grozav dar raportat la pre╚Ť este foarte bine). Camere curate iar paturile foarte confortabile.

 1024. Un hotel foarte frumos, bine pozitionat in centru cu priveliste frumoasa catre munte! Zona linistita, curatenie, mobier nou! Recoman!

 1025. Loca╚Ťia buna u╚Öor de accesat, curat, comfortabil, modern, parcare .

 1026. Totul arat─â exact ca ├«n poze. Curat, confortabil ╚Öi pl─âcut. Nu consider c─â acest hotel e de 3 stele ci de 4 av├ónd ├«n vedere condi╚Ťiile pe care le ofer─â.

 1027. Totul la superlativ! As mai adauga cateva sesizari pe care nu pot sa le trec la sectiunea ,,ce nu mi-a placut,, Am solicitat pat matrimonial, dar, probabil nu a fost camera disponibila cu pat matrimonial. As fi preferat sa avem acces la SPA 2 ore/zi, 1 ora este putin, avand in vedere ca erau functionale 3 bazine si 3 saune.

 1028. A fost o experienta placuta,cu respectarea regulilor recomandate in pandemie,cu programare la masa si zona spa.Personalul amabil,micul dejun diversificat si pentru ca a fost 31 decembrie,un minunat foc de artificii vazut de la etajul 6.

 1029. Camera , spa-ul , faptul c─â este permis cu animale de companie

 1030. Colegii de la receptie si zona SPA ,foarte dr─âgu╚Ťi si amabili. Cur─â╚Ťenie,c─âldura,facilit─â╚Ťi,super,ca de obicei

 1031. Am fost foarte multumiti de micul dejun consistent si diversificat. In ceea ce priveste locatia, ne-am bucurat, in ciuda vremii ploioase, de o panorama frumoasa a lacului Ursu. Relaxarea la SPA, mai ales la apa sarata si sauna, ne-a reincarcat cu energie. Peste tot, personalul a fost de nota zece. Sigur vom reveni!

 1032. intrun cuvant:totul. Personal ff amabil. incepand de la receptie, pana la personaluk de la restaurant cat si spa. Mancarea ff variata, sincer nu ma asteptam., atat la micul dejun, cat si la cina. La spa, au fost deschise 2 bazine cu apa sarata si saunele, plus kneip. Dar avand in vedere restrictiile pandemiei, a fost super ok si asa, chiar daca am fi vrut sa stam mai mult..😊

 1033. Mic dejun variat, fructe proaspete. Am fost foarte multumi╚Ťi de serviciile oferite

 1034. Hotelul curat, cu un aer intim ╚Öi lini╚Ötit, pozi╚Ťionat mai retras, camera c─âlduroas─â ╚Öi de asemenea curat─â, personalul amabil, micul dejun tip bufet variat ╚Öi gustos. Un loc ├«n care vom reveni mereu cu pl─âcere.

 1035. Locatie, cur─â╚Ťenie si servire foarte bun─â. M├óncarea preg─âtit─â de bucatar f.buna, chiar dac─â meniul este mai putin variat.

 1036. Micull dejun a fost bogat si produsele de calitate si proaspete !

 1037. totul la superlativ, atat masa cat si cazarea si baza de tratament. Superba locatie, cu siguranta vom reveni!!!

 1038. Hotelul este nou, proaspat pus in functiune, amenajat modern, elegant, cu dotari moderne. Singurul lucru care lipsea din camera a fost frigiderul. Zona in care este amplasat este foarte buna, aproape de centrul statiunii si cele mai importante obiective – lacul Ursul si celelalte lacuri. Micul dejun a fost bun, foarte variat, pentru toate gusturile si dietele.

 1039. Foarte frumos amenajat, curatenie, locatia usor de gasit, personalul amabil , bine organizat avand in vedere contextul epidemiologic din aceasta perioada.

 1040. Camera foarte curata, amplasarea relativ aproape de lacul Ursu, mic dejun destul de variat.

 1041. Serviciile, aten╚Ťia pt detaliu, disponibilitatea conducerii de a avea la dispozitie tot ce ai nevoie, zona de spa, camera, masa, amplasarea, preocuparea de a ridica standele, modern

 1042. Un hotel foarte frumos, bine pozitionat in centru cu priveliste frumoasa catre munte! Zona linistita, curatenie, mobier nou! Recoman!

 1043. Loca╚Ťia buna u╚Öor de accesat, curat, comfortabil, modern, parcare .

 1044. Totul arat─â exact ca ├«n poze. Curat, confortabil ╚Öi pl─âcut. Nu consider c─â acest hotel e de 3 stele ci de 4 av├ónd ├«n vedere condi╚Ťiile pe care le ofer─â.

 1045. Serviciile au fost la nivelul unor profesionisti in turism. Ne-au primit cu catelul si pentru noi a contat maxim. Am ajuns la hotel pe 30 decembrie 2020, iar in camera ne astepta o sticla de sampanie si un platou de prajituri bune de tot, din partea hotelului. Mancare foarte buna la restaurantul hotelului, la preturi decente si portii mari si servita extrem de repede. Ne-au oferit palinca din partea casei. Orice solicitare am avut, au rezolvat-o prompt. Tot personalul s-a purtat ireprosabil.

 1046. Micul dejun bogat, camera mare, balcon, amplasare ok

 1047. Personal foarte amabil. Parcare disponibil─â. Camera curata, c─âlduroas─â, pat mare, confortabil, baie cu cada. Mic dejun foarte variat. Mancarea la restaurant foarte buna si pre╚Ťuri acceptabile. Loca╚Ťie foarte aproape de lacul ursu.

 1048. Confort, cura╚Ťenie, mic dejun foarte bun ╚Öi diversificat.

 1049. A fost excelent! Personal , servicii , cazare, masa, la superlativ . Va mul╚Ťumim ! O sa revenim cu drag!

 1050. Stare de confort ╚Öi relaxare maxima ! Ceea ce am servit la cina mi-a bucurat sim╚Ťurile !