Cazare ieftina Pe Litoralul Bulgaresc

De multe ori ne uitam dupa cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria

Pensiunea Bradet

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Trestia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Serbeca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Rozmarin

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Teo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Cabana Plapumioara

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Chalet Casandra

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa VIV

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Henrieta si Crenguța Datcu din Alma Vii, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Henrieta si Crenguța Datcu din Alma Vii, jud. SibiuCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 5 persoane)

 • Nicuță si Dana Lucan din Fratautii Noi, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Nicuță si Dana Lucan din Fratautii Noi, jud. SuceavaCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 5 persoane)

 • Sorana si Georgiana Silaș din Florica, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Sorana si Georgiana Silaș din Florica, jud. BrailaCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 5 persoane)

 • Luana si Constanța Mărăcuță din Cuciulat, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria!

  (Luana si Constanța Mărăcuță din Cuciulat, jud. SalajCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 5 persoane)

 • Stelian si Eugen Craiu din Neaua, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Stelian si Eugen Craiu din Neaua, jud. MuresCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 5 persoane)

 • Iasmina si Milena Vâlcu din Valea Ciorii, jud. Ialomita recomanda unul dintre locurile de cazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria.

  (Iasmina si Milena Vâlcu din Valea Ciorii, jud. IalomitaCazare in Regiunea Marea Neagră Bulgaria, Bulgaria pentru 5 persoane)

 1. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 2. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 3. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 4. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 5. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 6. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 7. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 8. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 9. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 10. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 11. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 12. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 13. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 14. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 15. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 16. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 17. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 18. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 19. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 20. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 21. Un cadru natural excelent, cu paraiul de munte chiar prin fata casei, ceva de vis

 22. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 23. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 24. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 25. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 26. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 27. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 28. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 29. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 30. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 31. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 32. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 33. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 34. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 35. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 36. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 37. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 38. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 39. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 40. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 41. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 42. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 43. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 44. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 45. Un cadru natural excelent, cu paraiul de munte chiar prin fata casei, ceva de vis

 46. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 47. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 48. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 49. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 50. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 51. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 52. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 53. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 54. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 55. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 56. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 57. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 58. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 59. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 60. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 61. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 62. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 63. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 64. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 65. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 66. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 67. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 68. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 69. Ne-a placut totul: gazda si familia ei, mancarea delicioasa, conditiile de cazare (atmosfera intima si decor autentic si ingenios), amplasamentul si privelistea.

 70. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 71. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 72. Sunt oameni de nota 10 cum numai pe Valea bistriței găsești. Am ajuns după ora 24 și ne-am primit. Dacă nu ar fi fost doamna asa de drăguță am fi dormit în mașină,. Mulțumim pentru ospitalitatea și pentru platoul de la micul dejun. Produse de calitate, mâncare specific zonei, și dulceață de vișine a fost delicioasa.

 73. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 74. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 75. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 76. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 77. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 78. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 79. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 80. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 81. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 82. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 83. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 84. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 85. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 86. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 87. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 88. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 89. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 90. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 91. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 92. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 93. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 94. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 95. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 96. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 97. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 98. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 99. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 100. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 101. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 102. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 103. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 104. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 105. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 106. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 107. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 108. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 109. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 110. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 111. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 112. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 113. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 114. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 115. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 116. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 117. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 118. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 119. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 120. L’atmosfera familiare e la gentilezza della padrona di casa, il giardino e la cucina, più sobria rispetto alle altre provate in Romania.

 121. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 122. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 123. Peisajul de dimineata,florile din balcon,cafeau excelenta,micul dejun foarte bun!! Bravo mai revenim cu drag!!!

 124. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 125. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 126. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 127. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 128. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 129. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 130. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 131. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 132. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 133. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 134. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 135. Locatie frumoasa ,curatenie,camera foarte spatioasa ,vedere spre munte .Bucatarie foarte bine utilata ,dar scopul calatoriei fiind relaxarea poti profita de ea doar pentru a face cafeaua .

 136. Gazda a fost extraordinara! Locatia are o priveliste foarte faina, camerele sunt generoase ca spatiu si decorate cu bun gust. Inca din prima zi ne-am promis ca o sa revenim. Recomand cu cea mai mare placere! Dl. proprietar ne-a ajutat si cu gratarul, dar si cu muzica; aducandu-ne o boza bluetooth uriasa. Multumim!

 137. Totul a fost extraordinar, curățenie exemplara iar gazdele au fost ospitaliere și îndreptate spre nevoia clientului. Peisajul din zona este fabulos. Așteptăm cu nerăbdare sa ne întoarcem!

 138. La taille de la maison et la vue à partir de la térasse.

 139. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 140. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 141. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 142. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 143. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 144. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 145. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 146. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 147. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 148. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 149. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 150. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 151. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 152. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 153. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 154. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 155. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 156. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 157. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 158. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 159. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 160. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 161. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 162. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 163. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 164. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 165. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 166. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 167. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 168. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 169. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 170. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 171. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 172. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 173. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 174. Personalul de aleasa calitate, oameni deosebit de primitori, mancarea f. buna, peisajul de basm si excursia cu sania trasa de cal.

 175. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 176. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 177. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 178. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 179. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 180. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 181. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 182. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 183. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 184. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 185. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 186. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 187. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 188. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 189. Curatenia impecabila, camera frumoasa si cu bun gust iar gazda foarte primitoare

 190. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 191. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 192. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 193. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 194. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 195. In primul si primul rand Picu, cea care si conduce aceasta unitate. Un om cum foarte rar am intalnit si vizitez pensiuni destul de des, in al doilea rand mancarea ce este absolul delicioasa si conditiile de cazare, care ne-au depasit asteptarile cu mult. Recomand oricui ajunge in zona!

 196. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 197. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 198. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 199. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 200. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 201. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 202. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 203. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 204. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 205. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 206. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 207. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 208. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 209. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 210. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 211. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 212. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 213. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 214. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 215. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 216. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 217. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 218. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 219. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 220. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 221. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 222. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 223. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 224. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 225. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 226. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 227. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 228. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 229. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 230. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 231. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 232. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 233. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 234. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 235. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 236. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 237. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 238. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 239. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 240. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 241. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 242. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 243. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 244. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 245. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 246. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 247. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 248. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 249. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 250. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 251. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 252. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 253. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 254. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 255. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 256. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 257. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 258. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 259. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 260. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 261. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 262. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 263. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 264. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 265. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 266. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 267. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 268. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 269. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 270. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 271. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 272. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 273. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 274. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 275. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 276. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 277. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 278. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 279. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 280. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 281. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 282. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 283. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 284. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 285. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 286. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 287. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 288. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 289. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 290. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 291. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 292. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 293. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 294. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 295. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 296. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 297. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 298. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 299. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 300. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 301. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 302. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 303. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 304. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 305. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 306. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 307. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 308. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 309. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 310. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 311. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 312. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 313. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 314. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 315. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 316. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 317. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 318. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 319. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 320. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 321. Gazde primitoare,aveai de toate în camera,bucătărie utilată complet.

 322. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 323. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 324. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 325. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 326. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 327. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 328. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 329. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 330. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 331. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 332. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 333. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 334. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 335. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 336. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 337. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 338. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 339. E, cred, cea mai curată pensiune pe care am întâlnit-o. Iar mâncarea de la restaurant e de vis.

 340. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 341. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 342. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 343. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 344. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 345. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 346. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 347. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 348. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 349. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 350. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 351. O zona foarte frumoasa, oamenii cumsecade din sat

 352. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 353. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 354. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 355. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 356. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 357. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 358. peisajul superb curățenia impecabilă mâncarea foarte gustoasă prețul deosebit de avantajos

 359. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 360. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 361. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 362. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 363. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 364. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 365. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 366. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 367. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 368. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 369. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 370. Mic dejun traditional. În plus, lapte, caș, urdă – proaspete, din producția locală a zonei. Miere, dulceață de cireșe amare, gem de gutui. Pensiunea dispune de bazine cu păstrăv, care vi se pregătește pe loc. Mai proaspăt de atât nu se poate. Locul este liniștit, perfect dacă vrei să scapi de praful și aglomerația orașului. Noi nu ne-am dus să ne autogospodărim, am preferat să lăsăm gazdelor partea cu pregătirea meselor. Dacă vă place să bucătăriți, aveți la dispoziție două grătare, ceaun, disc, ustensile, veselă. Salonul de la etaj dispune, de asemenea, de o bucătărie echipată cu aragaz, chiuvetă, veselă, tacâmuri. Există frigider, congelator.

 371. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 372. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 373. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 374. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 375. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 376. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 377. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 378. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 379. peisajul superb curățenia impecabilă mâncarea foarte gustoasă prețul deosebit de avantajos

 380. Camere mari, frumos amenajate, foarte curate. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 381. camera spatioasa, amenajata cu gust si dotata cu tot ce e necesar. terasa/gradina este extraordinara, mancarea buna, preturile excelente.

 382. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 383. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 384. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 385. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 386. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 387. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 388. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 389. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 390. Proprietate mare, dna administrator super, camerele mari, super curate și călduroase.

 391. Mic dejun traditional. În plus, lapte, caș, urdă – proaspete, din producția locală a zonei. Miere, dulceață de cireșe amare, gem de gutui. Pensiunea dispune de bazine cu păstrăv, care vi se pregătește pe loc. Mai proaspăt de atât nu se poate. Locul este liniștit, perfect dacă vrei să scapi de praful și aglomerația orașului. Noi nu ne-am dus să ne autogospodărim, am preferat să lăsăm gazdelor partea cu pregătirea meselor. Dacă vă place să bucătăriți, aveți la dispoziție două grătare, ceaun, disc, ustensile, veselă. Salonul de la etaj dispune, de asemenea, de o bucătărie echipată cu aragaz, chiuvetă, veselă, tacâmuri. Există frigider, congelator.

 392. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 393. Gazde foarte amabile, amplasare foarte buna a pensiunii, peisaj de iarna de basm si meniul in zilele de Craciun foarte bine ales de catre gazde si delicioase preparatele… Multumim gazdelor pentru atmosfera creata in zilele sejurului nostru pe acele meleaguri

 394. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 395. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 396. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 397. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 398. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 399. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 400. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 401. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 402. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 403. Camerele sunt cochete dotate cu tot confortul(de foarte bună calitate). A fost o ședere de o noapte, în drum spre Vatra Dornei, dar am făcut o scurtă plimbare pe TRANSRARĂU văzând PIETRELE DOAMNEI. Ideal ar fi fost să rămânem câteva zile. Am lăsat mașina în curte pe un gazon bine tuns și am jucat un biliard cu o bere rece.

 404. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 405. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

 406. Grădina superba , mancarea foarte buna Iat gazda deosebita , am câștigat o prietena !

 407. Modul primitor al personalului, amplasarea ! Prorietarii pensiunii sunt amabili si servesc un ceai minunat, plante culese chiar din propria curte! Ma voi intoarce cu drag!

 408. Amabilitatea personalului, Mancarea gustoasa, Locatia linistita, Micile activitati din curte pentru copii

 409. Oameni extrem de amabili gata sa iti ofere tot confortul necesar. Locația este excelenta cu spatii generoase de grătar, foișorul si pensiunea sunt dotate cu de toate, au piscina si păstrăvărie. Curățenie exemplara!!!! Felicitari proprietarilor!!!

 410. Mic dejun traditional. În plus, lapte, caș, urdă – proaspete, din producția locală a zonei. Miere, dulceață de cireșe amare, gem de gutui. Pensiunea dispune de bazine cu păstrăv, care vi se pregătește pe loc. Mai proaspăt de atât nu se poate. Locul este liniștit, perfect dacă vrei să scapi de praful și aglomerația orașului. Noi nu ne-am dus să ne autogospodărim, am preferat să lăsăm gazdelor partea cu pregătirea meselor. Dacă vă place să bucătăriți, aveți la dispoziție două grătare, ceaun, disc, ustensile, veselă. Salonul de la etaj dispune, de asemenea, de o bucătărie echipată cu aragaz, chiuvetă, veselă, tacâmuri. Există frigider, congelator.

 411. Buna ziua Chiar daca la inceput am fost putin reticenta de locatie (deoarece am ajuns seara la pensiune) a doua zi am fost ffffff incantati de cazare ,locatia(privelistea este de vis) ,proprietarii si personalul foarte primitori ,utilitati,curatenie si nu in ultimul rand confort,locuri de vizitat. O pensiune care merita vizitata. Merita pe deplin 9,5

 412. Pensiunea are o pozitie extraordinara, ne-am relaxat admirand frumusetile naturii.Mancarea a fost excelenta, iar micul dejun deosebit de bogat si gustos, totul natural.Neaparat de cerut tochitura casei si cartofii speciali, ai gazdei.

 413. Totul a fost că la carte. Personal foarte amabil, serviciile ireproșabile,raport calitate preț foarte bine echilibrat.

 414. Ospitalitatea doamnei care are in proprietate pensiunea. Pe langa tot, ne-a dus in Borca si ne-/ aranjat transportul la Crucea Talienilor. Ii multumim foarte mult pt ospitalitate. Micul dejun a fost delicios, numai cu chestii home made Camera a fost foarte curata si amenajata cu bun gust Peisajele sunt minunate, la fel si locatia, foarte aproape atat de Munții stanisoarei, cat si de cei ai bistritei.

 415. Foarte primitoare gazda! Și frumoasa zona, la fel si cazarea!

 416. Disponibilitatea proprietarului vis a vis de confortul nostru, ne-a ajutat cu recomandări pentru obiective turistice și pentru mancare. Camera curată și bucătăria cu toate cele necesare unui sejur reușit. Peisajul pe care îl poți admira de pe terasă și palinca de bun venit. Multumim, domnule Mihai! Cu siguranță vom reveni!

 417. Gazda foarte ospitaliera, aer curat, vedere superba spre raul Bistrita, vedere la munte, camera foarte confortabila.

 418. De cum am ajuns am fost întâmpinați cu foarte multă caldura. Personalul este foarte amabil și prietenos. Curățenia din camere de nota zece, amplasarea intr o Zona foarte liniștita. Mâncarea de la micul dejun gustoasa.

 419. Camera este mare, curata, cu mult mobilier, cu bun gust. Personalul amabil si cu bun simt si gata sa iti faca toate mofturile.. ☺️ Locatia este la strada, langa un rau si inconjurata de munti. Desi afara erau in jur de -8 grade, in camera am avut +26grade toata perioada.

 420. Totul la superlativ . Gazda foarte primitoare ,personalul respectuos și mereu cu zâmbetul pe buze,mâncarea foarte gustoasa .

 421. Multumim foarte mult pentru gazduire! Ne-am simtit minunat in casa voastra. Toate au fost aranjate si pregatite de vecinii de mai jos. Locatia este splendida, iar paraul care curge prin fata casei face toti banii. Locul este privat, departe de galagia orasului sau a oamenilor din sat. Ideal pentru cupluri sau familisti. Cu siguranta vom reveni, poate mai multi de data asta! Multumim inca odata!

 422. locatie excelenta,un loc ideal pentru relaxare, munte, padure, paraul care trece prin curte, aproape de Vatra Dornei ( 2 partii de schi), Rarau ( Transrarau) ,pasul Tihuta, pasul Prislop, manastirea Voronet, manastirea Humor…locuri deosebit de frumoase, peisaje naturale superbe

 423. Locația superbă, priveliște frumoasă, pârâul care trece prin curte.

 424. Camerele sunt cochete dotate cu tot confortul(de foarte bună calitate). A fost o ședere de o noapte, în drum spre Vatra Dornei, dar am făcut o scurtă plimbare pe TRANSRARĂU văzând PIETRELE DOAMNEI. Ideal ar fi fost să rămânem câteva zile. Am lăsat mașina în curte pe un gazon bine tuns și am jucat un biliard cu o bere rece.

 425. Locație lângă Transrarau, superb pentru plimbări și condus.

 426. Camera a fost foarte comfortabila si curata. Era cald in camera. Au o bucatarie la dispozitia clientilor bine utilata, frigider, loc de luat masa.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled