Cazare ieftina Parndorf

De multe ori ne uitam dupa cazare in Parndorf, Burgenland, Austria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Parndorf, Burgenland, Austria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Parndorf, Burgenland, Austria

★★★★ Pannonia Tower

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Am Ziegenhof

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Familienhaus Parndorf

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pension Diana-Parndorf

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Holiday House Huszar 2

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hauptstraße 76C Ferienhaus

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Ungarische Krone

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Parndorf, Burgenland, Austria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Parndorf, Burgenland, Austria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Măriuca si Aurora Bădescu din Mogosani, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Parndorf, Burgenland, Austria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Măriuca si Aurora Bădescu din Mogosani, jud. GorjCazare in Parndorf, Burgenland, Austria pentru 4 persoane)

 • Bănel si Nicu Gheorghilaș din Priloage, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Parndorf, Burgenland, Austria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Parndorf, Burgenland, Austria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Bănel si Nicu Gheorghilaș din Priloage, jud. ValceaCazare in Parndorf, Burgenland, Austria pentru 4 persoane)

 • Martin si Iris FamiliaRațiu din Scaius, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Parndorf, Burgenland, Austria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Martin si Iris FamiliaRațiu din Scaius, jud. Caras-SeverinCazare in Parndorf, Burgenland, Austria pentru 4 persoane)

 • Ionel si Silvian Ducas din Stefanca, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Parndorf, Burgenland, Austria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Parndorf, Burgenland, Austria!

  (Ionel si Silvian Ducas din Stefanca, jud. MuresCazare in Parndorf, Burgenland, Austria pentru 4 persoane)

 • Georgiana si Izabela Hurezeanu din Icafalau, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Parndorf, Burgenland, Austria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Parndorf, Burgenland, Austria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Georgiana si Izabela Hurezeanu din Icafalau, jud. CovasnaCazare in Parndorf, Burgenland, Austria pentru 4 persoane)

 • Margareta si Manuela Bega din Arcus, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Parndorf, Burgenland, Austria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Parndorf, Burgenland, Austria.

  (Margareta si Manuela Bega din Arcus, jud. CovasnaCazare in Parndorf, Burgenland, Austria pentru 4 persoane)

 1. Imi cere taxa de statiune!!! Pe care am platit o prin plata facuta cu cardul in momentul rezervarii !

 2. Mic dejun cu multe variante de produse. Camera spatioasa dar pare neprietenoasa datorita poate cromaticii generale si mobilierului ales. Ok, este un hotel de tranzit, nu pune accent pe leisure, dar ar fi putut sa fie macar un pic mai primitor.

 3. Senzația de comfort, curățenia, căldura și buna cuviință ă personalului.

 4. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 5. Amplasarea aproape de outlet,casa este foarte spatioasa si bine amenajata,situata intr-o zona linistitta cu loc de parcare gratuit si sigur, cu toate utilitatile necesare. Patul este confortabil iar gazda este minunata.Raportul calitate pret este excelent.Restaurantele din zona servesc o mancare foarte buna la preturi acceptabile.Recomand cu incredere.

 6. Am fost intampinat de gazde cu foarte multa caldura si mi-a placut in mod special faptul ca am fost anuntat (sms) ca check in-ul este disponibil (din acel moment) mai devreme decat este specificat in regulile publicate. Alt aspect important pentru mine este faptul ca a fost acceptat si catelusul meu de care nu ma despart nici macar in concediu. Locatia este foarte aproape de Outlet Center iar la Viena se ajunge relativ repede pe autostrada. Casa are tot ce ii trebuie, bucataria are toate dotarile necesare, proprietatea detine inclusiv o curte interioara suficient de mare unde vara se poate sta la un suc (si o tigara pentru cine obisnuieste). Este important de subliniat ca vorbim despre o casa normala cu toate dotarile si foarte curata, dar care nu se adreseaza pretentiosilor care obisnuiesc sa rezerve 4 si 5 stele.

 7. Camere curate, gazada prietenoasa si primitoare. Locatie foarte buna daca doresti sa faci shopping la outletul din zona.

 8. Absolut totul. In special salteaua, am dormit pe ea foarte bine. Micul dejun, delicios. Per ansamblu, sigur vom mai reveni. Va multumim pentru tot.

 9. Condiţiile au fost bune. Mic dejun corespunzator Gazda VORBESTE ROMÂNESTE !

 10. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 11. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 12. Ti Ha lokalita,veľmi čisto,útulne a veľmi mili personal👍

 13. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 14. Aproape de autostrada si de Parndorf. Pret bun raportat la alte locatii similare din zona. Un hotel bun pt o noapte de tranzit

 15. Așternuturi curate , mâncare buna la micul dejun locație restaurant foarte frumoasa

 16. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 17. O locatie exceptionala pentru cine vrea sa vada o regiune senzationala a Austriei. Andreea, de la receptie, vorbeste romaneste si va poate raspunde la orice intrebare legata de minunatele locuri din jur sau de pensiune. Zilnic se organizeaza degustari de vinuri si saptamanal plimbari pe via proprietatii cu caruta. Terasa este formidabila cu o viziune ampla asupra imprejurimilor si a lacului. Curatenie, liniste, aer senzational, mic dejun imaratesc. Vom reveni neaparat, camera ne-a placut enorm, si atmosfera in general. Minunat!

 18. Mi-a plăcut tot, camera mare si foarte curata, dotată cu toate cele necesare, patul confortabil, micul dejun variat și gustos, multe produse locale, peisajul divin. Si foarte aproape de outlet-ul din Parndorf

 19. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 20. Am ales cazarea pentru ca tranzitam Austria in drum spre Romania. Mi-a placut faptul ca e aproape de autostrada. Insa, am fost placut surprinsa de locul acesta dupa o dezamagire provocata de un Novotel in Italia. Camera a fost curata, iar micul dejun a fost bun ( nu mega bogat, dar lucrurile esentiale erau acolo). Am mancat la restaurantul de la parter iar mancarea a fost super buna. Per total, o experienta foarte frumoasa.

 21. Amplasamentul hoteluli ,atitudinea si comportamentul personalului

 22. Imi cere taxa de statiune!!! Pe care am platit o prin plata facuta cu cardul in momentul rezervarii !

 23. Mic dejun cu multe variante de produse. Camera spatioasa dar pare neprietenoasa datorita poate cromaticii generale si mobilierului ales. Ok, este un hotel de tranzit, nu pune accent pe leisure, dar ar fi putut sa fie macar un pic mai primitor.

 24. Senzația de comfort, curățenia, căldura și buna cuviință ă personalului.

 25. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 26. Amplasarea aproape de outlet,casa este foarte spatioasa si bine amenajata,situata intr-o zona linistitta cu loc de parcare gratuit si sigur, cu toate utilitatile necesare. Patul este confortabil iar gazda este minunata.Raportul calitate pret este excelent.Restaurantele din zona servesc o mancare foarte buna la preturi acceptabile.Recomand cu incredere.

 27. Am fost intampinat de gazde cu foarte multa caldura si mi-a placut in mod special faptul ca am fost anuntat (sms) ca check in-ul este disponibil (din acel moment) mai devreme decat este specificat in regulile publicate. Alt aspect important pentru mine este faptul ca a fost acceptat si catelusul meu de care nu ma despart nici macar in concediu. Locatia este foarte aproape de Outlet Center iar la Viena se ajunge relativ repede pe autostrada. Casa are tot ce ii trebuie, bucataria are toate dotarile necesare, proprietatea detine inclusiv o curte interioara suficient de mare unde vara se poate sta la un suc (si o tigara pentru cine obisnuieste). Este important de subliniat ca vorbim despre o casa normala cu toate dotarile si foarte curata, dar care nu se adreseaza pretentiosilor care obisnuiesc sa rezerve 4 si 5 stele.

 28. Camere curate, gazada prietenoasa si primitoare. Locatie foarte buna daca doresti sa faci shopping la outletul din zona.

 29. Absolut totul. In special salteaua, am dormit pe ea foarte bine. Micul dejun, delicios. Per ansamblu, sigur vom mai reveni. Va multumim pentru tot.

 30. Condiţiile au fost bune. Mic dejun corespunzator Gazda VORBESTE ROMÂNESTE !

 31. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 32. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 33. Ti Ha lokalita,veľmi čisto,útulne a veľmi mili personal👍

 34. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 35. Aproape de autostrada si de Parndorf. Pret bun raportat la alte locatii similare din zona. Un hotel bun pt o noapte de tranzit

 36. Așternuturi curate , mâncare buna la micul dejun locație restaurant foarte frumoasa

 37. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 38. O locatie exceptionala pentru cine vrea sa vada o regiune senzationala a Austriei. Andreea, de la receptie, vorbeste romaneste si va poate raspunde la orice intrebare legata de minunatele locuri din jur sau de pensiune. Zilnic se organizeaza degustari de vinuri si saptamanal plimbari pe via proprietatii cu caruta. Terasa este formidabila cu o viziune ampla asupra imprejurimilor si a lacului. Curatenie, liniste, aer senzational, mic dejun imaratesc. Vom reveni neaparat, camera ne-a placut enorm, si atmosfera in general. Minunat!

 39. Mi-a plăcut tot, camera mare si foarte curata, dotată cu toate cele necesare, patul confortabil, micul dejun variat și gustos, multe produse locale, peisajul divin. Si foarte aproape de outlet-ul din Parndorf

 40. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 41. Am ales cazarea pentru ca tranzitam Austria in drum spre Romania. Mi-a placut faptul ca e aproape de autostrada. Insa, am fost placut surprinsa de locul acesta dupa o dezamagire provocata de un Novotel in Italia. Camera a fost curata, iar micul dejun a fost bun ( nu mega bogat, dar lucrurile esentiale erau acolo). Am mancat la restaurantul de la parter iar mancarea a fost super buna. Per total, o experienta foarte frumoasa.

 42. Amplasamentul hoteluli ,atitudinea si comportamentul personalului

 43. Imi cere taxa de statiune!!! Pe care am platit o prin plata facuta cu cardul in momentul rezervarii !

 44. Mic dejun cu multe variante de produse. Camera spatioasa dar pare neprietenoasa datorita poate cromaticii generale si mobilierului ales. Ok, este un hotel de tranzit, nu pune accent pe leisure, dar ar fi putut sa fie macar un pic mai primitor.

 45. Senzația de comfort, curățenia, căldura și buna cuviință ă personalului.

 46. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 47. Amplasarea aproape de outlet,casa este foarte spatioasa si bine amenajata,situata intr-o zona linistitta cu loc de parcare gratuit si sigur, cu toate utilitatile necesare. Patul este confortabil iar gazda este minunata.Raportul calitate pret este excelent.Restaurantele din zona servesc o mancare foarte buna la preturi acceptabile.Recomand cu incredere.

 48. Am fost intampinat de gazde cu foarte multa caldura si mi-a placut in mod special faptul ca am fost anuntat (sms) ca check in-ul este disponibil (din acel moment) mai devreme decat este specificat in regulile publicate. Alt aspect important pentru mine este faptul ca a fost acceptat si catelusul meu de care nu ma despart nici macar in concediu. Locatia este foarte aproape de Outlet Center iar la Viena se ajunge relativ repede pe autostrada. Casa are tot ce ii trebuie, bucataria are toate dotarile necesare, proprietatea detine inclusiv o curte interioara suficient de mare unde vara se poate sta la un suc (si o tigara pentru cine obisnuieste). Este important de subliniat ca vorbim despre o casa normala cu toate dotarile si foarte curata, dar care nu se adreseaza pretentiosilor care obisnuiesc sa rezerve 4 si 5 stele.

 49. Amplasamentul, cazarea, buna servire ,,cu zâmbetul pe buze”! Mulțumim! O recomand cu toata seriozitatea!

 50. Camere curate, gazada prietenoasa si primitoare. Locatie foarte buna daca doresti sa faci shopping la outletul din zona.

 51. Absolut totul. In special salteaua, am dormit pe ea foarte bine. Micul dejun, delicios. Per ansamblu, sigur vom mai reveni. Va multumim pentru tot.

 52. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 53. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 54. Ti Ha lokalita,veľmi čisto,útulne a veľmi mili personal👍

 55. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 56. Aproape de autostrada si de Parndorf. Pret bun raportat la alte locatii similare din zona. Un hotel bun pt o noapte de tranzit

 57. Așternuturi curate , mâncare buna la micul dejun locație restaurant foarte frumoasa

 58. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 59. O locatie exceptionala pentru cine vrea sa vada o regiune senzationala a Austriei. Andreea, de la receptie, vorbeste romaneste si va poate raspunde la orice intrebare legata de minunatele locuri din jur sau de pensiune. Zilnic se organizeaza degustari de vinuri si saptamanal plimbari pe via proprietatii cu caruta. Terasa este formidabila cu o viziune ampla asupra imprejurimilor si a lacului. Curatenie, liniste, aer senzational, mic dejun imaratesc. Vom reveni neaparat, camera ne-a placut enorm, si atmosfera in general. Minunat!

 60. Mi-a plăcut tot, camera mare si foarte curata, dotată cu toate cele necesare, patul confortabil, micul dejun variat și gustos, multe produse locale, peisajul divin. Si foarte aproape de outlet-ul din Parndorf

 61. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 62. Am ales cazarea pentru ca tranzitam Austria in drum spre Romania. Mi-a placut faptul ca e aproape de autostrada. Insa, am fost placut surprinsa de locul acesta dupa o dezamagire provocata de un Novotel in Italia. Camera a fost curata, iar micul dejun a fost bun ( nu mega bogat, dar lucrurile esentiale erau acolo). Am mancat la restaurantul de la parter iar mancarea a fost super buna. Per total, o experienta foarte frumoasa.

 63. Amplasamentul hoteluli ,atitudinea si comportamentul personalului

 64. Imi cere taxa de statiune!!! Pe care am platit o prin plata facuta cu cardul in momentul rezervarii !

 65. Mic dejun cu multe variante de produse. Camera spatioasa dar pare neprietenoasa datorita poate cromaticii generale si mobilierului ales. Ok, este un hotel de tranzit, nu pune accent pe leisure, dar ar fi putut sa fie macar un pic mai primitor.

 66. Senzația de comfort, curățenia, căldura și buna cuviință ă personalului.

 67. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 68. Amplasarea aproape de outlet,casa este foarte spatioasa si bine amenajata,situata intr-o zona linistitta cu loc de parcare gratuit si sigur, cu toate utilitatile necesare. Patul este confortabil iar gazda este minunata.Raportul calitate pret este excelent.Restaurantele din zona servesc o mancare foarte buna la preturi acceptabile.Recomand cu incredere.

 69. Am fost intampinat de gazde cu foarte multa caldura si mi-a placut in mod special faptul ca am fost anuntat (sms) ca check in-ul este disponibil (din acel moment) mai devreme decat este specificat in regulile publicate. Alt aspect important pentru mine este faptul ca a fost acceptat si catelusul meu de care nu ma despart nici macar in concediu. Locatia este foarte aproape de Outlet Center iar la Viena se ajunge relativ repede pe autostrada. Casa are tot ce ii trebuie, bucataria are toate dotarile necesare, proprietatea detine inclusiv o curte interioara suficient de mare unde vara se poate sta la un suc (si o tigara pentru cine obisnuieste). Este important de subliniat ca vorbim despre o casa normala cu toate dotarile si foarte curata, dar care nu se adreseaza pretentiosilor care obisnuiesc sa rezerve 4 si 5 stele.

 70. Amplasamentul, cazarea, buna servire ,,cu zâmbetul pe buze”! Mulțumim! O recomand cu toata seriozitatea!

 71. Camere curate, gazada prietenoasa si primitoare. Locatie foarte buna daca doresti sa faci shopping la outletul din zona.

 72. Absolut totul. In special salteaua, am dormit pe ea foarte bine. Micul dejun, delicios. Per ansamblu, sigur vom mai reveni. Va multumim pentru tot.

 73. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 74. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 75. Ti Ha lokalita,veľmi čisto,útulne a veľmi mili personal👍

 76. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 77. Aproape de autostrada si de Parndorf. Pret bun raportat la alte locatii similare din zona. Un hotel bun pt o noapte de tranzit

 78. Așternuturi curate , mâncare buna la micul dejun locație restaurant foarte frumoasa

 79. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 80. O locatie exceptionala pentru cine vrea sa vada o regiune senzationala a Austriei. Andreea, de la receptie, vorbeste romaneste si va poate raspunde la orice intrebare legata de minunatele locuri din jur sau de pensiune. Zilnic se organizeaza degustari de vinuri si saptamanal plimbari pe via proprietatii cu caruta. Terasa este formidabila cu o viziune ampla asupra imprejurimilor si a lacului. Curatenie, liniste, aer senzational, mic dejun imaratesc. Vom reveni neaparat, camera ne-a placut enorm, si atmosfera in general. Minunat!

 81. Mi-a plăcut tot, camera mare si foarte curata, dotată cu toate cele necesare, patul confortabil, micul dejun variat și gustos, multe produse locale, peisajul divin. Si foarte aproape de outlet-ul din Parndorf

 82. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 83. Am ales cazarea pentru ca tranzitam Austria in drum spre Romania. Mi-a placut faptul ca e aproape de autostrada. Insa, am fost placut surprinsa de locul acesta dupa o dezamagire provocata de un Novotel in Italia. Camera a fost curata, iar micul dejun a fost bun ( nu mega bogat, dar lucrurile esentiale erau acolo). Am mancat la restaurantul de la parter iar mancarea a fost super buna. Per total, o experienta foarte frumoasa.

 84. Amplasamentul hoteluli ,atitudinea si comportamentul personalului

 85. Personal amabil, mic dejun bogat, cafea buna, curatenie peste tot, la doi pasi de outlet, panorama superba, camera la superlativ.

 86. Imi cere taxa de statiune!!! Pe care am platit o prin plata facuta cu cardul in momentul rezervarii !

 87. Mic dejun cu multe variante de produse. Camera spatioasa dar pare neprietenoasa datorita poate cromaticii generale si mobilierului ales. Ok, este un hotel de tranzit, nu pune accent pe leisure, dar ar fi putut sa fie macar un pic mai primitor.

 88. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 89. Amplasarea aproape de outlet,casa este foarte spatioasa si bine amenajata,situata intr-o zona linistitta cu loc de parcare gratuit si sigur, cu toate utilitatile necesare. Patul este confortabil iar gazda este minunata.Raportul calitate pret este excelent.Restaurantele din zona servesc o mancare foarte buna la preturi acceptabile.Recomand cu incredere.

 90. Am fost intampinat de gazde cu foarte multa caldura si mi-a placut in mod special faptul ca am fost anuntat (sms) ca check in-ul este disponibil (din acel moment) mai devreme decat este specificat in regulile publicate. Alt aspect important pentru mine este faptul ca a fost acceptat si catelusul meu de care nu ma despart nici macar in concediu. Locatia este foarte aproape de Outlet Center iar la Viena se ajunge relativ repede pe autostrada. Casa are tot ce ii trebuie, bucataria are toate dotarile necesare, proprietatea detine inclusiv o curte interioara suficient de mare unde vara se poate sta la un suc (si o tigara pentru cine obisnuieste). Este important de subliniat ca vorbim despre o casa normala cu toate dotarile si foarte curata, dar care nu se adreseaza pretentiosilor care obisnuiesc sa rezerve 4 si 5 stele.

 91. Totul este perfect, primire calduroasa, camera curata, aerisita, calduroasa, mic dejun satios, ceea mai buna cafea, personal foarte primitor , popular , cu o deosebita atentie la tot ceea ce ai nevoie.. cu siguranta ramane pensiunea noastra de suflet, cu siguranta o sa revenim de fiecare data cand vom fii prin zona

 92. Amplasamentul, cazarea, buna servire ,,cu zâmbetul pe buze”! Mulțumim! O recomand cu toata seriozitatea!

 93. Camere curate, gazada prietenoasa si primitoare. Locatie foarte buna daca doresti sa faci shopping la outletul din zona.

 94. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 95. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 96. Ti Ha lokalita,veľmi čisto,útulne a veľmi mili personal👍

 97. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 98. Aproape de autostrada si de Parndorf. Pret bun raportat la alte locatii similare din zona. Un hotel bun pt o noapte de tranzit

 99. Așternuturi curate , mâncare buna la micul dejun locație restaurant foarte frumoasa

 100. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 101. O locatie exceptionala pentru cine vrea sa vada o regiune senzationala a Austriei. Andreea, de la receptie, vorbeste romaneste si va poate raspunde la orice intrebare legata de minunatele locuri din jur sau de pensiune. Zilnic se organizeaza degustari de vinuri si saptamanal plimbari pe via proprietatii cu caruta. Terasa este formidabila cu o viziune ampla asupra imprejurimilor si a lacului. Curatenie, liniste, aer senzational, mic dejun imaratesc. Vom reveni neaparat, camera ne-a placut enorm, si atmosfera in general. Minunat!

 102. Mi-a plăcut tot, camera mare si foarte curata, dotată cu toate cele necesare, patul confortabil, micul dejun variat și gustos, multe produse locale, peisajul divin. Si foarte aproape de outlet-ul din Parndorf

 103. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 104. Am ales cazarea pentru ca tranzitam Austria in drum spre Romania. Mi-a placut faptul ca e aproape de autostrada. Insa, am fost placut surprinsa de locul acesta dupa o dezamagire provocata de un Novotel in Italia. Camera a fost curata, iar micul dejun a fost bun ( nu mega bogat, dar lucrurile esentiale erau acolo). Am mancat la restaurantul de la parter iar mancarea a fost super buna. Per total, o experienta foarte frumoasa.

 105. Amplasamentul hoteluli ,atitudinea si comportamentul personalului

 106. Personal amabil, mic dejun bogat, cafea buna, curatenie peste tot, la doi pasi de outlet, panorama superba, camera la superlativ.

 107. Imi cere taxa de statiune!!! Pe care am platit o prin plata facuta cu cardul in momentul rezervarii !

 108. Mic dejun cu multe variante de produse. Camera spatioasa dar pare neprietenoasa datorita poate cromaticii generale si mobilierului ales. Ok, este un hotel de tranzit, nu pune accent pe leisure, dar ar fi putut sa fie macar un pic mai primitor.

 109. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 110. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 111. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 112. Mi-a placut in mod deosebit cordialitatea gazdelor si curatenia exemplara

 113. Totul este perfect, primire calduroasa, camera curata, aerisita, calduroasa, mic dejun satios, ceea mai buna cafea, personal foarte primitor , popular , cu o deosebita atentie la tot ceea ce ai nevoie.. cu siguranta ramane pensiunea noastra de suflet, cu siguranta o sa revenim de fiecare data cand vom fii prin zona

 114. Amplasamentul, cazarea, buna servire ,,cu zâmbetul pe buze”! Mulțumim! O recomand cu toata seriozitatea!

 115. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 116. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 117. Ti Ha lokalita,veľmi čisto,útulne a veľmi mili personal👍

 118. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 119. Aproape de autostrada si de Parndorf. Pret bun raportat la alte locatii similare din zona. Un hotel bun pt o noapte de tranzit

 120. Așternuturi curate , mâncare buna la micul dejun locație restaurant foarte frumoasa

 121. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 122. O locatie exceptionala pentru cine vrea sa vada o regiune senzationala a Austriei. Andreea, de la receptie, vorbeste romaneste si va poate raspunde la orice intrebare legata de minunatele locuri din jur sau de pensiune. Zilnic se organizeaza degustari de vinuri si saptamanal plimbari pe via proprietatii cu caruta. Terasa este formidabila cu o viziune ampla asupra imprejurimilor si a lacului. Curatenie, liniste, aer senzational, mic dejun imaratesc. Vom reveni neaparat, camera ne-a placut enorm, si atmosfera in general. Minunat!

 123. Mi-a plăcut tot, camera mare si foarte curata, dotată cu toate cele necesare, patul confortabil, micul dejun variat și gustos, multe produse locale, peisajul divin. Si foarte aproape de outlet-ul din Parndorf

 124. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 125. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 126. Am ales cazarea pentru ca tranzitam Austria in drum spre Romania. Mi-a placut faptul ca e aproape de autostrada. Insa, am fost placut surprinsa de locul acesta dupa o dezamagire provocata de un Novotel in Italia. Camera a fost curata, iar micul dejun a fost bun ( nu mega bogat, dar lucrurile esentiale erau acolo). Am mancat la restaurantul de la parter iar mancarea a fost super buna. Per total, o experienta foarte frumoasa.

 127. Personal amabil, mic dejun bogat, cafea buna, curatenie peste tot, la doi pasi de outlet, panorama superba, camera la superlativ.

 128. Imi cere taxa de statiune!!! Pe care am platit o prin plata facuta cu cardul in momentul rezervarii !

 129. Mic dejun cu multe variante de produse. Camera spatioasa dar pare neprietenoasa datorita poate cromaticii generale si mobilierului ales. Ok, este un hotel de tranzit, nu pune accent pe leisure, dar ar fi putut sa fie macar un pic mai primitor.

 130. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 131. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 132. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 133. Foarte curat, gazda primitoare, mic dejun proaspăt.

 134. Mi-a placut in mod deosebit cordialitatea gazdelor si curatenia exemplara

 135. Totul este perfect, primire calduroasa, camera curata, aerisita, calduroasa, mic dejun satios, ceea mai buna cafea, personal foarte primitor , popular , cu o deosebita atentie la tot ceea ce ai nevoie.. cu siguranta ramane pensiunea noastra de suflet, cu siguranta o sa revenim de fiecare data cand vom fii prin zona

 136. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 137. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 138. Ti Ha lokalita,veľmi čisto,útulne a veľmi mili personal👍

 139. Mic dejun bun. Locatia m-a avantatjat caci era aproape de gara.

 140. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 141. Aproape de autostrada si de Parndorf. Pret bun raportat la alte locatii similare din zona. Un hotel bun pt o noapte de tranzit

 142. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 143. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 144. O locatie exceptionala pentru cine vrea sa vada o regiune senzationala a Austriei. Andreea, de la receptie, vorbeste romaneste si va poate raspunde la orice intrebare legata de minunatele locuri din jur sau de pensiune. Zilnic se organizeaza degustari de vinuri si saptamanal plimbari pe via proprietatii cu caruta. Terasa este formidabila cu o viziune ampla asupra imprejurimilor si a lacului. Curatenie, liniste, aer senzational, mic dejun imaratesc. Vom reveni neaparat, camera ne-a placut enorm, si atmosfera in general. Minunat!

 145. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 146. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 147. Am ales cazarea pentru ca tranzitam Austria in drum spre Romania. Mi-a placut faptul ca e aproape de autostrada. Insa, am fost placut surprinsa de locul acesta dupa o dezamagire provocata de un Novotel in Italia. Camera a fost curata, iar micul dejun a fost bun ( nu mega bogat, dar lucrurile esentiale erau acolo). Am mancat la restaurantul de la parter iar mancarea a fost super buna. Per total, o experienta foarte frumoasa.

 148. Personal amabil, mic dejun bogat, cafea buna, curatenie peste tot, la doi pasi de outlet, panorama superba, camera la superlativ.

 149. Imi cere taxa de statiune!!! Pe care am platit o prin plata facuta cu cardul in momentul rezervarii !

 150. Mic dejun cu multe variante de produse. Camera spatioasa dar pare neprietenoasa datorita poate cromaticii generale si mobilierului ales. Ok, este un hotel de tranzit, nu pune accent pe leisure, dar ar fi putut sa fie macar un pic mai primitor.

 151. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 152. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 153. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 154. Foarte curat, gazda primitoare, mic dejun proaspăt.

 155. Mi-a placut in mod deosebit cordialitatea gazdelor si curatenia exemplara

 156. Totul este perfect, primire calduroasa, camera curata, aerisita, calduroasa, mic dejun satios, ceea mai buna cafea, personal foarte primitor , popular , cu o deosebita atentie la tot ceea ce ai nevoie.. cu siguranta ramane pensiunea noastra de suflet, cu siguranta o sa revenim de fiecare data cand vom fii prin zona

 157. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 158. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 159. Ti Ha lokalita,veľmi čisto,útulne a veľmi mili personal👍

 160. Mic dejun bun. Locatia m-a avantatjat caci era aproape de gara.

 161. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 162. Aproape de autostrada si de Parndorf. Pret bun raportat la alte locatii similare din zona. Un hotel bun pt o noapte de tranzit

 163. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 164. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 165. O locatie exceptionala pentru cine vrea sa vada o regiune senzationala a Austriei. Andreea, de la receptie, vorbeste romaneste si va poate raspunde la orice intrebare legata de minunatele locuri din jur sau de pensiune. Zilnic se organizeaza degustari de vinuri si saptamanal plimbari pe via proprietatii cu caruta. Terasa este formidabila cu o viziune ampla asupra imprejurimilor si a lacului. Curatenie, liniste, aer senzational, mic dejun imaratesc. Vom reveni neaparat, camera ne-a placut enorm, si atmosfera in general. Minunat!

 166. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 167. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 168. Am ales cazarea pentru ca tranzitam Austria in drum spre Romania. Mi-a placut faptul ca e aproape de autostrada. Insa, am fost placut surprinsa de locul acesta dupa o dezamagire provocata de un Novotel in Italia. Camera a fost curata, iar micul dejun a fost bun ( nu mega bogat, dar lucrurile esentiale erau acolo). Am mancat la restaurantul de la parter iar mancarea a fost super buna. Per total, o experienta foarte frumoasa.

 169. Personal amabil, mic dejun bogat, cafea buna, curatenie peste tot, la doi pasi de outlet, panorama superba, camera la superlativ.

 170. Imi cere taxa de statiune!!! Pe care am platit o prin plata facuta cu cardul in momentul rezervarii !

 171. Mic dejun cu multe variante de produse. Camera spatioasa dar pare neprietenoasa datorita poate cromaticii generale si mobilierului ales. Ok, este un hotel de tranzit, nu pune accent pe leisure, dar ar fi putut sa fie macar un pic mai primitor.

 172. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 173. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 174. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 175. Foarte curat, gazda primitoare, mic dejun proaspăt.

 176. Mi-a placut in mod deosebit cordialitatea gazdelor si curatenia exemplara

 177. Totul este perfect, primire calduroasa, camera curata, aerisita, calduroasa, mic dejun satios, ceea mai buna cafea, personal foarte primitor , popular , cu o deosebita atentie la tot ceea ce ai nevoie.. cu siguranta ramane pensiunea noastra de suflet, cu siguranta o sa revenim de fiecare data cand vom fii prin zona

 178. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 179. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 180. Ti Ha lokalita,veľmi čisto,útulne a veľmi mili personal👍

 181. Mic dejun bun. Locatia m-a avantatjat caci era aproape de gara.

 182. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 183. Aproape de autostrada si de Parndorf. Pret bun raportat la alte locatii similare din zona. Un hotel bun pt o noapte de tranzit

 184. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 185. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 186. O locatie exceptionala pentru cine vrea sa vada o regiune senzationala a Austriei. Andreea, de la receptie, vorbeste romaneste si va poate raspunde la orice intrebare legata de minunatele locuri din jur sau de pensiune. Zilnic se organizeaza degustari de vinuri si saptamanal plimbari pe via proprietatii cu caruta. Terasa este formidabila cu o viziune ampla asupra imprejurimilor si a lacului. Curatenie, liniste, aer senzational, mic dejun imaratesc. Vom reveni neaparat, camera ne-a placut enorm, si atmosfera in general. Minunat!

 187. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 188. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 189. Am ales cazarea pentru ca tranzitam Austria in drum spre Romania. Mi-a placut faptul ca e aproape de autostrada. Insa, am fost placut surprinsa de locul acesta dupa o dezamagire provocata de un Novotel in Italia. Camera a fost curata, iar micul dejun a fost bun ( nu mega bogat, dar lucrurile esentiale erau acolo). Am mancat la restaurantul de la parter iar mancarea a fost super buna. Per total, o experienta foarte frumoasa.

 190. Curat, baie spațioasă, mic dejun diversificat & bun

 191. Mic dejun f bun. Parcarea si minibarul din camera sunt gratuite. Amplasare perfecta pt cei care vin la cumparaturi.

 192. Personal amabil, mic dejun bogat, cafea buna, curatenie peste tot, la doi pasi de outlet, panorama superba, camera la superlativ.

 193. Locatie foarte bine amplasata. Gazdele, oameni primitori. Servicii de cazare foarte bune.

 194. Foarte curat, gazda primitoare, mic dejun proaspăt.

 195. Mi-a placut in mod deosebit cordialitatea gazdelor si curatenia exemplara

 196. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 197. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 198. Die Ruhe, die Freundlichkeit und Herzlichkeit der Betreiber, die Ausstattung und die viele Mühe das „Alte” zu erhalten.

 199. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 200. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 201. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 202. Mic dejun bun. Locatia m-a avantatjat caci era aproape de gara.

 203. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 204. Aproape de autostrada si de Parndorf. Pret bun raportat la alte locatii similare din zona. Un hotel bun pt o noapte de tranzit

 205. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 206. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 207. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 208. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 209. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 210. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 211. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 212. Curat, baie spațioasă, mic dejun diversificat & bun

 213. Mic dejun f bun. Parcarea si minibarul din camera sunt gratuite. Amplasare perfecta pt cei care vin la cumparaturi.

 214. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 215. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 216. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 217. Locatie foarte bine amplasata. Gazdele, oameni primitori. Servicii de cazare foarte bune.

 218. Foarte curat, gazda primitoare, mic dejun proaspăt.

 219. Mi-a placut in mod deosebit cordialitatea gazdelor si curatenia exemplara

 220. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 221. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 222. Appartamento molto accogliente e dotato di tutto, piccola fattoria a gestione famigliare, proprietari molto gentili e disponibili, località tranquilla e ottimo punto di partenza per visitare diversi luoghi

 223. Mic dejun bun. Locatia m-a avantatjat caci era aproape de gara.

 224. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 225. Aproape de autostrada si de Parndorf. Pret bun raportat la alte locatii similare din zona. Un hotel bun pt o noapte de tranzit

 226. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 227. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 228. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 229. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 230. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 231. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 232. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 233. Curat, baie spațioasă, mic dejun diversificat & bun

 234. Mic dejun f bun. Parcarea si minibarul din camera sunt gratuite. Amplasare perfecta pt cei care vin la cumparaturi.

 235. Locatie foarte bine amplasata. Gazdele, oameni primitori. Servicii de cazare foarte bune.

 236. Foarte curat, gazda primitoare, mic dejun proaspăt.

 237. Mi-a placut in mod deosebit cordialitatea gazdelor si curatenia exemplara

 238. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 239. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 240. Appartamento molto accogliente e dotato di tutto, piccola fattoria a gestione famigliare, proprietari molto gentili e disponibili, località tranquilla e ottimo punto di partenza per visitare diversi luoghi

 241. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 242. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 243. Este mare si corecta, cald si are tot ce trebuie pentru o sedere ca acasa.

 244. Locatie aproape de Parndorf Outlet, curatenie si locuri de parcare !

 245. Mic dejun bun. Locatia m-a avantatjat caci era aproape de gara.

 246. Mancare buna la restaurant, loc de parcare destul, aproape de autlet

 247. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 248. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 249. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 250. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 251. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 252. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 253. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 254. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 255. Curat, baie spațioasă, mic dejun diversificat & bun

 256. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 257. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 258. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 259. Gazda este foarte primitoare, curățenia și dimensiunile camerei sunt ok.

 260. Locatie foarte bine amplasata. Gazdele, oameni primitori. Servicii de cazare foarte bune.

 261. Foarte curat, gazda primitoare, mic dejun proaspăt.

 262. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 263. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 264. Appartamento molto accogliente e dotato di tutto, piccola fattoria a gestione famigliare, proprietari molto gentili e disponibili, località tranquilla e ottimo punto di partenza per visitare diversi luoghi

 265. Liniste, curat, mâncare buna si foarte bine amplasat pentru cand esti in tranzit.

 266. Zona in care a fost hotelul a fost frumoasa, mancarea buna

 267. Locatie aproape de Parndorf Outlet, curatenie si locuri de parcare !

 268. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 269. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 270. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 271. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 272. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 273. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 274. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 275. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 276. Curat, baie spațioasă, mic dejun diversificat & bun

 277. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 278. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 279. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 280. Gazda este foarte primitoare, curățenia și dimensiunile camerei sunt ok.

 281. Locatie foarte bine amplasata. Gazdele, oameni primitori. Servicii de cazare foarte bune.

 282. Foarte curat, gazda primitoare, mic dejun proaspăt.

 283. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 284. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 285. Appartamento molto accogliente e dotato di tutto, piccola fattoria a gestione famigliare, proprietari molto gentili e disponibili, località tranquilla e ottimo punto di partenza per visitare diversi luoghi

 286. Liniste, curat, mâncare buna si foarte bine amplasat pentru cand esti in tranzit.

 287. Zona in care a fost hotelul a fost frumoasa, mancarea buna

 288. Locatie aproape de Parndorf Outlet, curatenie si locuri de parcare !

 289. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 290. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 291. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 292. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 293. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 294. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 295. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 296. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 297. Curat, baie spațioasă, mic dejun diversificat & bun

 298. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 299. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 300. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 301. Totul. Amplasamentul pensiunii este foarte bun, recepționerul foarte amabil, camera mobilată cu gust și curată, micul dejun mulțumitor și parcarea sigură.

 302. Totul a fost mai presus de asteptarile noastre in toate privintele. Micul dejun ceva de vis!!!

 303. Gazda este foarte primitoare, curățenia și dimensiunile camerei sunt ok.

 304. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 305. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 306. Appartamento molto accogliente e dotato di tutto, piccola fattoria a gestione famigliare, proprietari molto gentili e disponibili, località tranquilla e ottimo punto di partenza per visitare diversi luoghi

 307. Liniste, curat, mâncare buna si foarte bine amplasat pentru cand esti in tranzit.

 308. Zona in care a fost hotelul a fost frumoasa, mancarea buna

 309. Locatie aproape de Parndorf Outlet, curatenie si locuri de parcare !

 310. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 311. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 312. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 313. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 314. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 315. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 316. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 317. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 318. Curat, baie spațioasă, mic dejun diversificat & bun

 319. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 320. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 321. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 322. Totul. Amplasamentul pensiunii este foarte bun, recepționerul foarte amabil, camera mobilată cu gust și curată, micul dejun mulțumitor și parcarea sigură.

 323. Totul a fost mai presus de asteptarile noastre in toate privintele. Micul dejun ceva de vis!!!

 324. Gazda este foarte primitoare, curățenia și dimensiunile camerei sunt ok.

 325. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 326. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 327. Appartamento molto accogliente e dotato di tutto, piccola fattoria a gestione famigliare, proprietari molto gentili e disponibili, località tranquilla e ottimo punto di partenza per visitare diversi luoghi

 328. Liniste, curat, mâncare buna si foarte bine amplasat pentru cand esti in tranzit.

 329. Zona in care a fost hotelul a fost frumoasa, mancarea buna

 330. Locatie aproape de Parndorf Outlet, curatenie si locuri de parcare !

 331. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 332. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 333. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 334. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 335. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 336. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 337. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 338. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 339. Curat, baie spațioasă, mic dejun diversificat & bun

 340. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 341. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 342. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 343. Totul. Amplasamentul pensiunii este foarte bun, recepționerul foarte amabil, camera mobilată cu gust și curată, micul dejun mulțumitor și parcarea sigură.

 344. Totul a fost mai presus de asteptarile noastre in toate privintele. Micul dejun ceva de vis!!!

 345. Gazda este foarte primitoare, curățenia și dimensiunile camerei sunt ok.

 346. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 347. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 348. Sehr freundliche und hilfsbereite Gastgeber. Ruhig gelegen. Die Ziegen sind sehr süß. Das alte wurde sehr schön erhalten, haben uns wohl gefühlt und im Bett sehr gut geschlafen. Vielen Dank für den Aufenthalt. Gerne kommen wir wieder.

 349. Liniste, curat, mâncare buna si foarte bine amplasat pentru cand esti in tranzit.

 350. Zona in care a fost hotelul a fost frumoasa, mancarea buna

 351. Locatie aproape de Parndorf Outlet, curatenie si locuri de parcare !

 352. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 353. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 354. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 355. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 356. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 357. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 358. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 359. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 360. Curat, baie spațioasă, mic dejun diversificat & bun

 361. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 362. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 363. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 364. Totul. Amplasamentul pensiunii este foarte bun, recepționerul foarte amabil, camera mobilată cu gust și curată, micul dejun mulțumitor și parcarea sigură.

 365. Totul a fost mai presus de asteptarile noastre in toate privintele. Micul dejun ceva de vis!!!

 366. Gazda este foarte primitoare, curățenia și dimensiunile camerei sunt ok.

 367. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 368. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 369. Sehr freundliche und hilfsbereite Gastgeber. Ruhig gelegen. Die Ziegen sind sehr süß. Das alte wurde sehr schön erhalten, haben uns wohl gefühlt und im Bett sehr gut geschlafen. Vielen Dank für den Aufenthalt. Gerne kommen wir wieder.

 370. O locație frumoasa , liniște ,curățenie și un mic dejun divers.Sigur o sa mai revenim

 371. Liniste, curat, mâncare buna si foarte bine amplasat pentru cand esti in tranzit.

 372. Zona in care a fost hotelul a fost frumoasa, mancarea buna

 373. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 374. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 375. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 376. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 377. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 378. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 379. Mic dejun mai putin bun ca in anii anteriori , probabil datorita amenajarilor din hotel . Un mare grup organizat de turisti a ocupat toata sala de mese la aceiasi ora , devenind aglomerat si neincapator . Hotelul ramane un punct de referinta in zona . sunt convins ca dupa renovare va redeveni ce a fost . Un hotel foarte bun , cu personal excelent.

 380. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 381. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 382. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 383. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 384. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 385. Totul. Amplasamentul pensiunii este foarte bun, recepționerul foarte amabil, camera mobilată cu gust și curată, micul dejun mulțumitor și parcarea sigură.

 386. Totul a fost mai presus de asteptarile noastre in toate privintele. Micul dejun ceva de vis!!!

 387. Gazda este foarte primitoare, curățenia și dimensiunile camerei sunt ok.

 388. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 389. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 390. Sehr freundliche und hilfsbereite Gastgeber. Ruhig gelegen. Die Ziegen sind sehr süß. Das alte wurde sehr schön erhalten, haben uns wohl gefühlt und im Bett sehr gut geschlafen. Vielen Dank für den Aufenthalt. Gerne kommen wir wieder.

 391. O locație frumoasa , liniște ,curățenie și un mic dejun divers.Sigur o sa mai revenim

 392. Liniste, curat, mâncare buna si foarte bine amplasat pentru cand esti in tranzit.

 393. Zona in care a fost hotelul a fost frumoasa, mancarea buna

 394. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 395. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 396. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 397. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 398. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 399. Locatie excelentă, confort peste asteptari, mic dejun foarte bun.

 400. Mic dejun mai putin bun ca in anii anteriori , probabil datorita amenajarilor din hotel . Un mare grup organizat de turisti a ocupat toata sala de mese la aceiasi ora , devenind aglomerat si neincapator . Hotelul ramane un punct de referinta in zona . sunt convins ca dupa renovare va redeveni ce a fost . Un hotel foarte bun , cu personal excelent.

 401. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 402. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 403. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 404. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 405. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 406. Un spațiu intim, cochet, foarte curat, proprietarul extrem de amabil. O sa revin cu drag in acest loc, cu atât mai mult cu cât este foarte aproape de Outlet. De apreciat ca micul dejun este inclus in preț.

 407. Totul. Amplasamentul pensiunii este foarte bun, recepționerul foarte amabil, camera mobilată cu gust și curată, micul dejun mulțumitor și parcarea sigură.

 408. Totul a fost mai presus de asteptarile noastre in toate privintele. Micul dejun ceva de vis!!!

 409. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 410. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 411. Sehr freundliche und hilfsbereite Gastgeber. Ruhig gelegen. Die Ziegen sind sehr süß. Das alte wurde sehr schön erhalten, haben uns wohl gefühlt und im Bett sehr gut geschlafen. Vielen Dank für den Aufenthalt. Gerne kommen wir wieder.

 412. O locație frumoasa , liniște ,curățenie și un mic dejun divers.Sigur o sa mai revenim

 413. Liniste, curat, mâncare buna si foarte bine amplasat pentru cand esti in tranzit.

 414. Zona in care a fost hotelul a fost frumoasa, mancarea buna

 415. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 416. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 417. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 418. Mic dejun mai putin bun ca in anii anteriori , probabil datorita amenajarilor din hotel . Un mare grup organizat de turisti a ocupat toata sala de mese la aceiasi ora , devenind aglomerat si neincapator . Hotelul ramane un punct de referinta in zona . sunt convins ca dupa renovare va redeveni ce a fost . Un hotel foarte bun , cu personal excelent.

 419. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 420. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 421. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 422. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 423. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 424. Un spațiu intim, cochet, foarte curat, proprietarul extrem de amabil. O sa revin cu drag in acest loc, cu atât mai mult cu cât este foarte aproape de Outlet. De apreciat ca micul dejun este inclus in preț.

 425. Totul. Amplasamentul pensiunii este foarte bun, recepționerul foarte amabil, camera mobilată cu gust și curată, micul dejun mulțumitor și parcarea sigură.

 426. Totul a fost mai presus de asteptarile noastre in toate privintele. Micul dejun ceva de vis!!!

 427. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 428. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 429. Sehr freundliche und hilfsbereite Gastgeber. Ruhig gelegen. Die Ziegen sind sehr süß. Das alte wurde sehr schön erhalten, haben uns wohl gefühlt und im Bett sehr gut geschlafen. Vielen Dank für den Aufenthalt. Gerne kommen wir wieder.

 430. Amplasare in apropierea autostrazii. Excelent loc pentru o oprire de o noapte. Micul dejun ok.

 431. Locatie linistita cu istorie de peste 100 de ani. Personalul amabil

 432. O locație frumoasa , liniște ,curățenie și un mic dejun divers.Sigur o sa mai revenim

 433. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 434. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 435. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 436. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 437. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 438. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 439. Mic dejun mai putin bun ca in anii anteriori , probabil datorita amenajarilor din hotel . Un mare grup organizat de turisti a ocupat toata sala de mese la aceiasi ora , devenind aglomerat si neincapator . Hotelul ramane un punct de referinta in zona . sunt convins ca dupa renovare va redeveni ce a fost . Un hotel foarte bun , cu personal excelent.

 440. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 441. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 442. Un spațiu intim, cochet, foarte curat, proprietarul extrem de amabil. O sa revin cu drag in acest loc, cu atât mai mult cu cât este foarte aproape de Outlet. De apreciat ca micul dejun este inclus in preț.

 443. Totul. Amplasamentul pensiunii este foarte bun, recepționerul foarte amabil, camera mobilată cu gust și curată, micul dejun mulțumitor și parcarea sigură.

 444. Totul a fost mai presus de asteptarile noastre in toate privintele. Micul dejun ceva de vis!!!

 445. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 446. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 447. Sehr freundliche und hilfsbereite Gastgeber. Ruhig gelegen. Die Ziegen sind sehr süß. Das alte wurde sehr schön erhalten, haben uns wohl gefühlt und im Bett sehr gut geschlafen. Vielen Dank für den Aufenthalt. Gerne kommen wir wieder.

 448. Marius-cornel iulie 5, 2019 at 1:41 pm

  Amplasare in apropierea autostrazii. Excelent loc pentru o oprire de o noapte. Micul dejun ok.

 449. Locatie linistita cu istorie de peste 100 de ani. Personalul amabil

 450. O locație frumoasa , liniște ,curățenie și un mic dejun divers.Sigur o sa mai revenim

 451. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 452. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 453. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 454. Mic dejun mai putin bun ca in anii anteriori , probabil datorita amenajarilor din hotel . Un mare grup organizat de turisti a ocupat toata sala de mese la aceiasi ora , devenind aglomerat si neincapator . Hotelul ramane un punct de referinta in zona . sunt convins ca dupa renovare va redeveni ce a fost . Un hotel foarte bun , cu personal excelent.

 455. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 456. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 457. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 458. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 459. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 460. Amabilitatea gazdei precum și recomandările acestuia, curățenia un raport bun calitate pret. Parcare gratuită. Ne vom întoarce cu siguranta.

 461. Totul a fost perfect. Si patul, si camera si baia. Gazda primitoare si volubila. Curatenie desavarsita, mobilier de calitate, baia foarte curata, incapatoare , iar cabina de dus este cum putini si-o pot imagina. Aflata la doua minute de autostrada, recomand cu caldura aceasta pensiune.

 462. Atitudinea prieteneasca si respectuoasa a patronului care vorbeste si romaneste.Curatenia exemplara din tot spatiul hotelier.

 463. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 464. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 465. Sehr freundliche und hilfsbereite Gastgeber. Ruhig gelegen. Die Ziegen sind sehr süß. Das alte wurde sehr schön erhalten, haben uns wohl gefühlt und im Bett sehr gut geschlafen. Vielen Dank für den Aufenthalt. Gerne kommen wir wieder.

 466. Amplasare in apropierea autostrazii. Excelent loc pentru o oprire de o noapte. Micul dejun ok.

 467. Locatie linistita cu istorie de peste 100 de ani. Personalul amabil

 468. O locație frumoasa , liniște ,curățenie și un mic dejun divers.Sigur o sa mai revenim

 469. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 470. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 471. Micul dejun foarte bun ! Camera foarte frumoasa și curată ! Vinul excelent !

 472. Amabilitatea gazdei precum și recomandările acestuia, curățenia un raport bun calitate pret. Parcare gratuită. Ne vom întoarce cu siguranta.

 473. Totul a fost perfect. Si patul, si camera si baia. Gazda primitoare si volubila. Curatenie desavarsita, mobilier de calitate, baia foarte curata, incapatoare , iar cabina de dus este cum putini si-o pot imagina. Aflata la doua minute de autostrada, recomand cu caldura aceasta pensiune.

 474. Atitudinea prieteneasca si respectuoasa a patronului care vorbeste si romaneste.Curatenia exemplara din tot spatiul hotelier.

 475. Mic dejun mai putin bun ca in anii anteriori , probabil datorita amenajarilor din hotel . Un mare grup organizat de turisti a ocupat toata sala de mese la aceiasi ora , devenind aglomerat si neincapator . Hotelul ramane un punct de referinta in zona . sunt convins ca dupa renovare va redeveni ce a fost . Un hotel foarte bun , cu personal excelent.

 476. Camera curata, spațioasă. Personal amabil, mic dejun diversificat si proaspăt.

 477. Mic dejun bogat și foarte bun. Locație foarte buna și ușor accesibila.

 478. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 479. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 480. Sehr freundliche und hilfsbereite Gastgeber. Ruhig gelegen. Die Ziegen sind sehr süß. Das alte wurde sehr schön erhalten, haben uns wohl gefühlt und im Bett sehr gut geschlafen. Vielen Dank für den Aufenthalt. Gerne kommen wir wieder.

 481. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 482. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 483. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 484. Amplasare in apropierea autostrazii. Excelent loc pentru o oprire de o noapte. Micul dejun ok.

 485. Locatie linistita cu istorie de peste 100 de ani. Personalul amabil

 486. O locație frumoasa , liniște ,curățenie și un mic dejun divers.Sigur o sa mai revenim

 487. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 488. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 489. Locatie excelenta pentru vizite la Viena sau pentru pasionatii de vin. Mic dejun extrem de bogat si sanatos. Totul este extrem de curat, iar personalul foarte amabil si de ajutor.

 490. Camere spatioase ,curate ,mic dejun ok ,barul de jos cu servicii ok !

 491. Foarte aproape de Outlet Mic dejun variat Ne-au facut separat omleta pentru pitic

 492. Micul dejun,parcarea,apropierea de autostrada si centrul comercial.

 493. Property was spotless clean, despite being well damaged and despite the strong smell of dampness. Safe parking nearby. All was good on the end. It is probably ok to stay for one night.

 494. Place is quite alright for one night stay when you are on the road. Clear. Good value for money

 495. Es ist ja recht nett gemeint, dass die Vermieter nette, ansprechende Bilder aufhängen, aber das alleine reicht halt nicht aus. Die Lage in Parndorf ist für verschiedene Aktivitäten am Neusiedlersee an sich recht gut.

 496. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 497. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 498. Feel like home, so great experience to be in a typical Austrian house and goat farm. Very clean and fully equipped kitchen. Close to Fashion Outlet.

 499. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 500. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 501. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 502. Amabilitatea gazdei, curățenia din camere și faptul ca locația este foarte aproape de autostrada și zona de shopping. Totul a fost la superlativ, recomand aceasta locație fără nicio ezitare. Cu siguranță voi reveni aici.

 503. Curatenia, servicii de calitate si disponibilitatea gazdei.

 504. Bine plasat pentru tranzit,legat de Parndorf.Locatie buna,foarte curat.

 505. Un loc incarcat de istorie care nu este mai deloc pus in valoare…cele trei stele ale pensiunii sunt doar de reclama… practic in nu exista nicio faciliate, doar restaurant si un loc unde sa dormi si cam atat! Personalul si mancarea sunt sigurele care sunt de apreciat la aceasta pensiune.

 506. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 507. Amplasare in apropierea autostrazii. Excelent loc pentru o oprire de o noapte. Micul dejun ok.

 508. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 509. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 510. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 511. Camere spatioase ,curate ,mic dejun ok ,barul de jos cu servicii ok !

 512. Foarte aproape de Outlet Mic dejun variat Ne-au facut separat omleta pentru pitic

 513. Micul dejun,parcarea,apropierea de autostrada si centrul comercial.

 514. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 515. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 516. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 517. Gazda foarte primitoare, camera foarte curata, micul dejun este ok. Locația, aproape de autostrada . Este foarte bine! Mulțumim gazdei. O sa revenim totdeauna când avem ocazia.

 518. Pensiunea ofera confortul dorit dupa o lunga calatorie. Ceea ce am apreciat este corectitudinea managerului. Toate informatiile primite au fost corecte si de folos.

 519. Amabilitatea gazdei, curățenia din camere și faptul ca locația este foarte aproape de autostrada și zona de shopping. Totul a fost la superlativ, recomand aceasta locație fără nicio ezitare. Cu siguranță voi reveni aici.

 520. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 521. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 522. Feel like home, so great experience to be in a typical Austrian house and goat farm. Very clean and fully equipped kitchen. Close to Fashion Outlet.

 523. Property was spotless clean, despite being well damaged and despite the strong smell of dampness. Safe parking nearby. All was good on the end. It is probably ok to stay for one night.

 524. Place is quite alright for one night stay when you are on the road. Clear. Good value for money

 525. На кухне есть все необходимое. Красивый уютный городок.

 526. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 527. Un loc incarcat de istorie care nu este mai deloc pus in valoare…cele trei stele ale pensiunii sunt doar de reclama… practic in nu exista nicio faciliate, doar restaurant si un loc unde sa dormi si cam atat! Personalul si mancarea sunt sigurele care sunt de apreciat la aceasta pensiune.

 528. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 529. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 530. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 531. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 532. Camere spatioase ,curate ,mic dejun ok ,barul de jos cu servicii ok !

 533. Foarte aproape de Outlet Mic dejun variat Ne-au facut separat omleta pentru pitic

 534. Micul dejun,parcarea,apropierea de autostrada si centrul comercial.

 535. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 536. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 537. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 538. Locatia, curatenia, confortul si amabilitatea ersonalului sunt punctele cheie ale acestei locatii.

 539. Gazda foarte primitoare, camera foarte curata, micul dejun este ok. Locația, aproape de autostrada . Este foarte bine! Mulțumim gazdei. O sa revenim totdeauna când avem ocazia.

 540. Pensiunea ofera confortul dorit dupa o lunga calatorie. Ceea ce am apreciat este corectitudinea managerului. Toate informatiile primite au fost corecte si de folos.

 541. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 542. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 543. Tolles, gemütliches Apartment. Sehr gut ausgestattet. Schöne Terrasse mit Blick auf die Ziegen. Supernette Gastgeber. Immer gerne wieder!

 544. Property was spotless clean, despite being well damaged and despite the strong smell of dampness. Safe parking nearby. All was good on the end. It is probably ok to stay for one night.

 545. Place is quite alright for one night stay when you are on the road. Clear. Good value for money

 546. На кухне есть все необходимое. Красивый уютный городок.

 547. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 548. Un loc incarcat de istorie care nu este mai deloc pus in valoare…cele trei stele ale pensiunii sunt doar de reclama… practic in nu exista nicio faciliate, doar restaurant si un loc unde sa dormi si cam atat! Personalul si mancarea sunt sigurele care sunt de apreciat la aceasta pensiune.

 549. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 550. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 551. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 552. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 553. Aproape de outlet,usor de gasit,personal ok,mic dejun bun

 554. Camere spatioase ,curate ,mic dejun ok ,barul de jos cu servicii ok !

 555. Foarte aproape de Outlet Mic dejun variat Ne-au facut separat omleta pentru pitic

 556. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 557. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 558. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 559. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 560. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 561. Tolles, gemütliches Apartment. Sehr gut ausgestattet. Schöne Terrasse mit Blick auf die Ziegen. Supernette Gastgeber. Immer gerne wieder!

 562. Este a doua oară când ne cazam aici și sigur vom reveni și vom recomanda și altora aceasta pensiune.

 563. Faptul ca nu te simti urmarit, ba din contra nu stiu cum sa faca sa nu te deranjeze, dar in acelasi timp sa te simti bine!

 564. Locatia, curatenia, confortul si amabilitatea ersonalului sunt punctele cheie ale acestei locatii.

 565. Property was spotless clean, despite being well damaged and despite the strong smell of dampness. Safe parking nearby. All was good on the end. It is probably ok to stay for one night.

 566. Place is quite alright for one night stay when you are on the road. Clear. Good value for money

 567. На кухне есть все необходимое. Красивый уютный городок.

 568. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 569. Un loc incarcat de istorie care nu este mai deloc pus in valoare…cele trei stele ale pensiunii sunt doar de reclama… practic in nu exista nicio faciliate, doar restaurant si un loc unde sa dormi si cam atat! Personalul si mancarea sunt sigurele care sunt de apreciat la aceasta pensiune.

 570. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 571. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 572. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 573. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 574. Hotel potrivit pentru o noapte . Aproape de autostrada ,are locuri de parcare. Cafeaua buna.

 575. Aproape de outlet,usor de gasit,personal ok,mic dejun bun

 576. Camere spatioase ,curate ,mic dejun ok ,barul de jos cu servicii ok !

 577. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 578. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 579. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 580. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 581. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 582. typical Austrian farm with super friendly owners and access to farm for kids,

 583. Este a doua oară când ne cazam aici și sigur vom reveni și vom recomanda și altora aceasta pensiune.

 584. Faptul ca nu te simti urmarit, ba din contra nu stiu cum sa faca sa nu te deranjeze, dar in acelasi timp sa te simti bine!

 585. Locatia, curatenia, confortul si amabilitatea ersonalului sunt punctele cheie ale acestei locatii.

 586. Property was spotless clean, despite being well damaged and despite the strong smell of dampness. Safe parking nearby. All was good on the end. It is probably ok to stay for one night.

 587. Place is quite alright for one night stay when you are on the road. Clear. Good value for money

 588. На кухне есть все необходимое. Красивый уютный городок.

 589. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 590. Un loc incarcat de istorie care nu este mai deloc pus in valoare…cele trei stele ale pensiunii sunt doar de reclama… practic in nu exista nicio faciliate, doar restaurant si un loc unde sa dormi si cam atat! Personalul si mancarea sunt sigurele care sunt de apreciat la aceasta pensiune.

 591. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 592. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 593. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 594. Familia slatter este minunata, are grija de toate detaliile, inclusiv la micul dejun numele meu era scris în română, nu în engleza! Multumesc pentru ada o primire:)

 595. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 596. Parcarea gratuita, pozitionarea fata de centrul de cumparaturi, atmosfera, mancarea a la carte, camerele din tower foarte mari si spatioase, curatenia, vederea din turn.

 597. Hotel potrivit pentru o noapte . Aproape de autostrada ,are locuri de parcare. Cafeaua buna.

 598. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 599. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 600. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 601. Camera si baia, moderne și spațioase, personal foarte amabil.

 602. Este a doua oară când ne cazam aici și sigur vom reveni și vom recomanda și altora aceasta pensiune.

 603. Faptul ca nu te simti urmarit, ba din contra nu stiu cum sa faca sa nu te deranjeze, dar in acelasi timp sa te simti bine!

 604. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 605. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 606. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 607. Property was spotless clean, despite being well damaged and despite the strong smell of dampness. Safe parking nearby. All was good on the end. It is probably ok to stay for one night.

 608. Place is quite alright for one night stay when you are on the road. Clear. Good value for money

 609. На кухне есть все необходимое. Красивый уютный городок.

 610. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 611. Un loc incarcat de istorie care nu este mai deloc pus in valoare…cele trei stele ale pensiunii sunt doar de reclama… practic in nu exista nicio faciliate, doar restaurant si un loc unde sa dormi si cam atat! Personalul si mancarea sunt sigurele care sunt de apreciat la aceasta pensiune.

 612. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 613. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 614. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 615. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 616. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 617. Parcarea gratuita, pozitionarea fata de centrul de cumparaturi, atmosfera, mancarea a la carte, camerele din tower foarte mari si spatioase, curatenia, vederea din turn.

 618. Hotel potrivit pentru o noapte . Aproape de autostrada ,are locuri de parcare. Cafeaua buna.

 619. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 620. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 621. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 622. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 623. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 624. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 625. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 626. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 627. Camera si baia, moderne și spațioase, personal foarte amabil.

 628. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 629. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 630. O locație frumoasa , liniște ,curățenie și un mic dejun divers.Sigur o sa mai revenim

 631. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 632. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 633. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 634. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 635. Parcarea gratuita, pozitionarea fata de centrul de cumparaturi, atmosfera, mancarea a la carte, camerele din tower foarte mari si spatioase, curatenia, vederea din turn.

 636. Hotel potrivit pentru o noapte . Aproape de autostrada ,are locuri de parcare. Cafeaua buna.

 637. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 638. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 639. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 640. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 641. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 642. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 643. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 644. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 645. Camera si baia, moderne și spațioase, personal foarte amabil.

 646. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 647. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 648. O locație frumoasa , liniște ,curățenie și un mic dejun divers.Sigur o sa mai revenim

 649. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 650. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 651. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 652. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 653. Parcarea gratuita, pozitionarea fata de centrul de cumparaturi, atmosfera, mancarea a la carte, camerele din tower foarte mari si spatioase, curatenia, vederea din turn.

 654. Hotel potrivit pentru o noapte . Aproape de autostrada ,are locuri de parcare. Cafeaua buna.

 655. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 656. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 657. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 658. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 659. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 660. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 661. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 662. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 663. Camera si baia, moderne și spațioase, personal foarte amabil.

 664. Good location, perfect for one or two night stay. Clean and warm during cold season Great value for money. Recommend

 665. Property was spotless clean, despite being well damaged and despite the strong smell of dampness. Safe parking nearby. All was good on the end. It is probably ok to stay for one night.

 666. Place is quite alright for one night stay when you are on the road. Clear. Good value for money

 667. Hotel a fost OK. Amplasare buna, cativa kilometri distanta de Outlet Pandorf. Liniste. Restaurant propriu.

 668. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 669. Un loc incarcat de istorie care nu este mai deloc pus in valoare…cele trei stele ale pensiunii sunt doar de reclama… practic in nu exista nicio faciliate, doar restaurant si un loc unde sa dormi si cam atat! Personalul si mancarea sunt sigurele care sunt de apreciat la aceasta pensiune.

 670. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 671. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 672. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 673. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 674. Parcarea gratuita, pozitionarea fata de centrul de cumparaturi, atmosfera, mancarea a la carte, camerele din tower foarte mari si spatioase, curatenia, vederea din turn.

 675. Hotel potrivit pentru o noapte . Aproape de autostrada ,are locuri de parcare. Cafeaua buna.

 676. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 677. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 678. Camera si baia, moderne și spațioase, personal foarte amabil.

 679. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 680. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 681. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 682. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 683. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 684. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 685. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 686. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 687. O locație frumoasa , liniște ,curățenie și un mic dejun divers.Sigur o sa mai revenim

 688. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 689. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 690. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 691. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 692. Parcarea gratuita, pozitionarea fata de centrul de cumparaturi, atmosfera, mancarea a la carte, camerele din tower foarte mari si spatioase, curatenia, vederea din turn.

 693. Hotel potrivit pentru o noapte . Aproape de autostrada ,are locuri de parcare. Cafeaua buna.

 694. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 695. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 696. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 697. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 698. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 699. Camera si baia, moderne și spațioase, personal foarte amabil.

 700. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 701. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 702. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 703. Locatie excelenta,mic dejun bun, locuri de interes foarte aproape,liniste.

 704. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 705. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 706. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 707. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 708. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 709. Locatie excelenta pentru Outlet Parndorf. Camerele mari, foarte curate. Gazda va ajuta cu orice aveti nevoie, vorbeste la un nivel acceptabil engleza. Puteti parca in fata pensiunii sau pe trotuarul strazii din lateral.

 710. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 711. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 712. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 713. Parcarea gratuita, pozitionarea fata de centrul de cumparaturi, atmosfera, mancarea a la carte, camerele din tower foarte mari si spatioase, curatenia, vederea din turn.

 714. Hotel potrivit pentru o noapte . Aproape de autostrada ,are locuri de parcare. Cafeaua buna.

 715. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 716. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 717. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 718. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 719. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 720. Camera si baia, moderne și spațioase, personal foarte amabil.

 721. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 722. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 723. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 724. Locatie excelenta,mic dejun bun, locuri de interes foarte aproape,liniste.

 725. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 726. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 727. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 728. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 729. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 730. Locatie excelenta pentru Outlet Parndorf. Camerele mari, foarte curate. Gazda va ajuta cu orice aveti nevoie, vorbeste la un nivel acceptabil engleza. Puteti parca in fata pensiunii sau pe trotuarul strazii din lateral.

 731. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 732. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 733. Daa, totul a fost minunat, mai ales privelistea nota 10

 734. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 735. Parcarea gratuita, pozitionarea fata de centrul de cumparaturi, atmosfera, mancarea a la carte, camerele din tower foarte mari si spatioase, curatenia, vederea din turn.

 736. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 737. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 738. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 739. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 740. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 741. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 742. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 743. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 744. Camera si baia, moderne și spațioase, personal foarte amabil.

 745. Locatie excelenta,mic dejun bun, locuri de interes foarte aproape,liniste.

 746. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 747. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 748. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 749. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 750. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 751. Locatie excelenta pentru Outlet Parndorf. Camerele mari, foarte curate. Gazda va ajuta cu orice aveti nevoie, vorbeste la un nivel acceptabil engleza. Puteti parca in fata pensiunii sau pe trotuarul strazii din lateral.

 752. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 753. Totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Atmosfera calda și prietenoasa. Felicitări! Ffff curat.

 754. Locație excelentă,camera curată și micul dejun, bun.

 755. Daa, totul a fost minunat, mai ales privelistea nota 10

 756. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 757. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 758. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 759. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 760. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 761. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 762. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 763. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 764. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 765. Camera si baia, moderne și spațioase, personal foarte amabil.

 766. Locatie excelenta,mic dejun bun, locuri de interes foarte aproape,liniste.

 767. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 768. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 769. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 770. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 771. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 772. Locație excelentă,camera curată și micul dejun, bun.

 773. Daa, totul a fost minunat, mai ales privelistea nota 10

 774. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 775. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 776. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 777. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 778. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 779. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 780. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 781. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 782. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 783. Camera si baia, moderne și spațioase, personal foarte amabil.

 784. Locatie excelenta,mic dejun bun, locuri de interes foarte aproape,liniste.

 785. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 786. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 787. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 788. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 789. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 790. Locație excelentă,camera curată și micul dejun, bun.

 791. Daa, totul a fost minunat, mai ales privelistea nota 10

 792. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 793. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 794. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 795. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 796. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 797. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 798. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 799. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 800. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 801. Camera si baia, moderne și spațioase, personal foarte amabil.

 802. Good location, perfect for one or two night stay. Clean and warm during cold season Great value for money. Recommend

 803. Place is quite alright for one night stay when you are on the road. Clear. Good value for money

 804. Ljubazan domaćin, besplatan parking, udobni kreveti

 805. Everything was SUPER! Thomas is a great host. Apartment is clean, modern, have everything what we needed for our stay. Beautiful terrace, super comfy bed….. Location is great if you plan shopping in Parndorf.

 806. Very clean and modern apartment. The owners are great people, they even helped us with some vegetables as the stores were all closed.

 807. Everything was perfect in the apartment, starting with the cleanest-possible glasses and ending with the terrace&garden.

 808. stilul, atentia la detalii, cozy si plin de charme.

 809. Good place for a family with children. For a single person it is very comfortable also, very quiet and situated on the main street. There is a leavings room, a small kitchen box and a bedroom with all necessary equipment.

 810. Great communication and very helpful information from Marina&Andreas ; very cozy apartment; very good located

 811. Locație excelentă,camera curată și micul dejun, bun.

 812. Daa, totul a fost minunat, mai ales privelistea nota 10

 813. Camerele foarte curate, personal amabil, mic dejun variat

 814. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 815. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 816. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 817. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 818. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 819. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 820. Locația a fost perfecta pentru sesiunea de cumpărături din outlet Parndorf, la doar 7 minute de mers cu mașina

 821. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 822. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 823. Good location, perfect for one or two night stay. Clean and warm during cold season Great value for money. Recommend

 824. Place is quite alright for one night stay when you are on the road. Clear. Good value for money

 825. Ljubazan domaćin, besplatan parking, udobni kreveti

 826. Everything was SUPER! Thomas is a great host. Apartment is clean, modern, have everything what we needed for our stay. Beautiful terrace, super comfy bed….. Location is great if you plan shopping in Parndorf.

 827. Very clean and modern apartment. The owners are great people, they even helped us with some vegetables as the stores were all closed.

 828. Everything was perfect in the apartment, starting with the cleanest-possible glasses and ending with the terrace&garden.

 829. Locație excelentă pentru cei care merg la Parndorf. Camere moderne, foarte curate si spatioase. Micul dejun este destul de bun.

 830. Propietarul foarte ospitalier Vinul producție proprie bun Locație curățenie și personal excelent

 831. Totul la superlativ !!!Personalul,servicii,amplasarea,curățenie .

 832. In scopul calatoriei noastre a fost perfecta . A fost Foarte aproape de lanturile de magazine care leam avut de strabatut.

 833. Locație excelentă,camera curată și micul dejun, bun.

 834. Daa, totul a fost minunat, mai ales privelistea nota 10

 835. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 836. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 837. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 838. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 839. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 840. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 841. Good location, perfect for one or two night stay. Clean and warm during cold season Great value for money. Recommend

 842. Place is quite alright for one night stay when you are on the road. Clear. Good value for money

 843. Ljubazan domaćin, besplatan parking, udobni kreveti

 844. Locația a fost perfecta pentru sesiunea de cumpărături din outlet Parndorf, la doar 7 minute de mers cu mașina

 845. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 846. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 847. Locatie excelenta,mic dejun bun, locuri de interes foarte aproape,liniste.

 848. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 849. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 850. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 851. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 852. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 853. Locatie foarte aproape de Outlet Parndorf , personal zimbitor si amabil , curatenie impecabila , camera standard dar placuta. Cadou de bun venit o sticla de apa si saculet cu levantica pe perna . Mic dejun cu de toate . Isi merita banii . Recomand

 854. Locatie excelenta pentru Outlet Parndorf. Camerele mari, foarte curate. Gazda va ajuta cu orice aveti nevoie, vorbeste la un nivel acceptabil engleza. Puteti parca in fata pensiunii sau pe trotuarul strazii din lateral.

 855. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 856. Cameră frumoasă și curată. Parcare supravegheată. Mic Dejun excelent cu de toate și pentru toate gusturile.

 857. In scopul calatoriei noastre a fost perfecta . A fost Foarte aproape de lanturile de magazine care leam avut de strabatut.

 858. Locație excelentă,camera curată și micul dejun, bun.

 859. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 860. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 861. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 862. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 863. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 864. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 865. Locația a fost perfecta pentru sesiunea de cumpărături din outlet Parndorf, la doar 7 minute de mers cu mașina

 866. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 867. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 868. The Host was extraordinary. We drove to the property and it was an insane busy period of the Year due to Christmas so the traffic was extremely busy. We arrived at 1 in the morning, still the Host found a way of accommodating us at that hour. Thank you so much! The house has all the ammenities you Could ask for, the beds were very confortable, it was clean … great VALUE for money. Very good coffee! Would definetely recommend!

 869. Good location, perfect for one or two night stay. Clean and warm during cold season Great value for money. Recommend

 870. Place is quite alright for one night stay when you are on the road. Clear. Good value for money

 871. Locatie excelenta,mic dejun bun, locuri de interes foarte aproape,liniste.

 872. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 873. Locația și aerul curat, pe balcon se poate fuma, restaurantul cu mâncare bună și prețuri rezonabile

 874. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 875. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 876. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 877. Locatie foarte aproape de Outlet Parndorf , personal zimbitor si amabil , curatenie impecabila , camera standard dar placuta. Cadou de bun venit o sticla de apa si saculet cu levantica pe perna . Mic dejun cu de toate . Isi merita banii . Recomand

 878. Locatie excelenta pentru Outlet Parndorf. Camerele mari, foarte curate. Gazda va ajuta cu orice aveti nevoie, vorbeste la un nivel acceptabil engleza. Puteti parca in fata pensiunii sau pe trotuarul strazii din lateral.

 879. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 880. Curățenia, amabilitatea personalului, micul dejun, locația.

 881. Cameră frumoasă și curată. Parcare supravegheată. Mic Dejun excelent cu de toate și pentru toate gusturile.

 882. In scopul calatoriei noastre a fost perfecta . A fost Foarte aproape de lanturile de magazine care leam avut de strabatut.

 883. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 884. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 885. Gazdele foarte amabile, cafea bună, la filtru. O casă prețioasă, cu dotări, prietenoasă copiilor.

 886. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 887. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 888. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 889. Locația a fost perfecta pentru sesiunea de cumpărături din outlet Parndorf, la doar 7 minute de mers cu mașina

 890. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 891. Recomand locatia. Totul a fost excelent. Curatenia este maxima ( peste marea majoritate a hotelurilor/pensiunilor la care am fost cazat pana acum). Proprietarul este din Romania si este mereu disponibil sa va ofere ajutor sau informatii/sfaturi foarte bune despre imprejurimi sau despre Austria in general. In special pentru cei care nu vorbesc limba germana este un mare ajutor. PS Nu ratati restaurantul recomandat de proprietar… a fost cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata la un restaurant in Austria.

 892. Very good for a family, quiet neighbourhood, close to restaurants, bakerei and outlet center.

 893. The Host was extraordinary. We drove to the property and it was an insane busy period of the Year due to Christmas so the traffic was extremely busy. We arrived at 1 in the morning, still the Host found a way of accommodating us at that hour. Thank you so much! The house has all the ammenities you Could ask for, the beds were very confortable, it was clean … great VALUE for money. Very good coffee! Would definetely recommend!

 894. Good location, perfect for one or two night stay. Clean and warm during cold season Great value for money. Recommend

 895. Usor de gasit, ieftin si odihnitor inainte de ajunge la Wiena

 896. Locatie excelenta,mic dejun bun, locuri de interes foarte aproape,liniste.

 897. Totul !, atmosfera, personalul, zona, localitatea, locatia, totul !

 898. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 899. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 900. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

 901. Locatie foarte aproape de Outlet Parndorf , personal zimbitor si amabil , curatenie impecabila , camera standard dar placuta. Cadou de bun venit o sticla de apa si saculet cu levantica pe perna . Mic dejun cu de toate . Isi merita banii . Recomand

 902. Locatie excelenta pentru Outlet Parndorf. Camerele mari, foarte curate. Gazda va ajuta cu orice aveti nevoie, vorbeste la un nivel acceptabil engleza. Puteti parca in fata pensiunii sau pe trotuarul strazii din lateral.

 903. Amabilitatea personalului si modul de cooperare. Va multumesc!

 904. Aproape de outlet, camera spatioasa, curat, cald, mic dejun foarte bun.

 905. Curățenia, amabilitatea personalului, micul dejun, locația.

 906. Cameră frumoasă și curată. Parcare supravegheată. Mic Dejun excelent cu de toate și pentru toate gusturile.

 907. Foarte comod. Curat si placut. Sigur daca o sa am ocazia o sa revin.

 908. Wonderful atmosphere. Comfortable bed. Large space. Very friendly hosts. No tv :-)! Close to outlet centre.

 909. This is a nice place to slow down, relax, enjoy the family time without any rush! And the hosts try to make our stay as much comfortable as possible. We are very grateful for the opportunity to stay on a local farm and taste marvelous home made cheese and local wine, as for the children, they were really pleased to see the goats and to learn lots about their life! Monika, thank you for your time and care, we always felt staying at your place. Hope to be back. Highly recommended at any time. Outlet nearby is a competitive advantage)

 910. Locatie curata, gazde primitoare si foarte discrete. Un loc perfect de tranzit si de” vizitat” outlet-ul !

 911. Este prima proprietate pe care o caut cand merg la Parndorf. Spatios, bine dotat, foarte curat. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Multumiri gazdelor!

 912. Desi am rezervat o singura camera, am avut toata casa la dispozitie (living, bucatarie, baie, curte etc.)

 913. Cafea mai buna decit ce se bea de obicei in pensiunile austriece.

 914. Locația a fost perfecta pentru sesiunea de cumpărături din outlet Parndorf, la doar 7 minute de mers cu mașina

 915. Personal foarte amabil,saritor.Ne-a dat multe informatii cu privire la Outletul din Parndorf. Locatia este super,la 2km de Outlet iar camera a fost faina

 916. Very good for a family, quiet neighbourhood, close to restaurants, bakerei and outlet center.

 917. The Host was extraordinary. We drove to the property and it was an insane busy period of the Year due to Christmas so the traffic was extremely busy. We arrived at 1 in the morning, still the Host found a way of accommodating us at that hour. Thank you so much! The house has all the ammenities you Could ask for, the beds were very confortable, it was clean … great VALUE for money. Very good coffee! Would definetely recommend!

 918. Good location, perfect for one or two night stay. Clean and warm during cold season Great value for money. Recommend

 919. Cladirea hotelului este un han vechi. Este o atmosfera placuta. Micul dejun bun.

 920. Locatia, dimensiunea camerei, mic dejun, restaurant, amabilitatea personalului

 921. Usor de gasit, ieftin si odihnitor inainte de ajunge la Wiena

 922. Personalul e foarte amabil, atmosfera primitoare, terasa restaurantului si privelistea!

 923. 1.Peisajul. 2.Vinul. Aer curat și multa liniste.

 924. micul dejun bogat, variat, camera foarte curata, terasa de mic dejun cu priveliște. Este situat foarte aproape de Parndorf, Family Park, Neusiedler am See, Carnuntum, Viena.In apropiere se afla restaurante cu preparate și atmosfere locale.Pe terasa pensiunii se poate savura vinul casei, din producția proprie.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled