Cazare ieftina Paraul Rece

De multe ori ne uitam dupa cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia

ÔśůÔśů Hotel Bucegi Portile Regatului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Vila Carina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Mountain View

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa de vacan╚Ťa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Bulevard Predeal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pension Casa Dunarea

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pensiunea Crescent

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hanul Cotul Donului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Geanina si Felicia Dr─âgu╚Ö din Turnu Rosu, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Geanina si Felicia Dr─âgu╚Ö din Turnu Rosu, jud. SibiuCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Ernest si Marian Surdu din Buftea, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ernest si Marian Surdu din Buftea, jud. IlfovCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Timotei si Ioanina Mu╚Öat din Izvoru, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Timotei si Ioanina Mu╚Öat din Izvoru, jud. PrahovaCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Ana si Jasmina Buhagiar din Taga, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia!

  (Ana si Jasmina Buhagiar din Taga, jud. ClujCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Jana si Albert Popea din Dealu Ferului, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Jana si Albert Popea din Dealu Ferului, jud. AlbaCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Gina si Fiona Gruia din Crangu Nou, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia.

  (Gina si Fiona Gruia din Crangu Nou, jud. VasluiCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 1. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 2. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 3. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 4. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 5. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 6. Personalul foarte amabil si atent. Camera foarte frumoasa si spatioasa.

 7. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 8. Cur─â╚Ťenia, confortul,condi╚Ťii bune ╚Öi pret accesibil

 9. Loca╚Ťie minunata! Personalul foarte amabil ╚Öi foarte foarte curat!

 10. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 11. Condi╚Ťiile de cazare ╚Öi m├óncarea au fost bune ╚Öi personalul foarte serviabil! Cu drag o s─â revenim!

 12. TOTUL A FOST LA SUPERLATIV – CONFORT, CURATENIE, AMPLASARE, MIC DEJUN, PERSONAL AMABIL, RAPORT PRET-CALITATE OK. MULTUMIM.

 13. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 14. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 15. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 16. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 17. Micul dejun din a 2a zi, amabilitatea proprietarului.

 18. ÔÇťCroasantulÔÇŁ nu a existat(asta m-a intrebat booking, daca a fost bun croasantul :)…o locatie sa stai maxim o noapte…a fost cald, camera spatioasa.

 19. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 20. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 21. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 22. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 23. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 24. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 25. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 26. Cur─â╚Ťenia, confortul,condi╚Ťii bune ╚Öi pret accesibil

 27. Loca╚Ťie minunata! Personalul foarte amabil ╚Öi foarte foarte curat!

 28. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 29. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 30. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 31. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 32. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 33. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 34. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 35. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 36. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 37. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 38. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 39. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 40. Dumitra-antonela martie 1, 2019 at 3:44 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 41. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 42. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 43. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 44. Cur─â╚Ťenia, confortul,condi╚Ťii bune ╚Öi pret accesibil

 45. Loca╚Ťie minunata! Personalul foarte amabil ╚Öi foarte foarte curat!

 46. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 47. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 48. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 49. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 50. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 51. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 52. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 53. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 54. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 55. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 56. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 57. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 58. Dumitra-antonela martie 6, 2019 at 11:09 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 59. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 60. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 61. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 62. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 63. Cur─â╚Ťenia, confortul,condi╚Ťii bune ╚Öi pret accesibil

 64. – micul dejun si mancarea de la restaurant; – amabilitatea personalului.

 65. Raportul pret / calitate, amplasarea, masa servita in restaurant ,micul dejun bogat, SPA ( s-au straduit ).

 66. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 67. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 68. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 69. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 70. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 71. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 72. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 73. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 74. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 75. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 76. Dumitra-antonela martie 24, 2019 at 8:37 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 77. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 78. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 79. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 80. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 81. Cur─â╚Ťenia, confortul,condi╚Ťii bune ╚Öi pret accesibil

 82. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 83. – micul dejun si mancarea de la restaurant; – amabilitatea personalului.

 84. Raportul pret / calitate, amplasarea, masa servita in restaurant ,micul dejun bogat, SPA ( s-au straduit ).

 85. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 86. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 87. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 88. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 89. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 90. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 91. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 92. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 93. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 94. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 95. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 96. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 97. Dumitra-antonela martie 31, 2019 at 5:37 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 98. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 99. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 100. Camerele ar─âtau exact ca in poze, raportul calitate pre╚Ť foarte bun

 101. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 102. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 103. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 104. Curat, tot personalul profesionist, liniste, pozi╚Ťie, parcare ok.

 105. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 106. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 107. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 108. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 109. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 110. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 111. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 112. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 113. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 114. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 115. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 116. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 117. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 118. Dumitra-antonela aprilie 4, 2019 at 4:28 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 119. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 120. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 121. Camerele ar─âtau exact ca in poze, raportul calitate pre╚Ť foarte bun

 122. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 123. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 124. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 125. Curat, tot personalul profesionist, liniste, pozi╚Ťie, parcare ok.

 126. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 127. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 128. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 129. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 130. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 131. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 132. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 133. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 134. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 135. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 136. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 137. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 138. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 139. Dumitra-antonela aprilie 19, 2019 at 12:11 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 140. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 141. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 142. Un loc placut… dispune de un loc de joaca pentru copii.

 143. Camerele ar─âtau exact ca in poze, raportul calitate pre╚Ť foarte bun

 144. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 145. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 146. Doamna Natalia – cea care face un masaj , este motivul pentru care vom reveni cu drag!

 147. – parcare ├«nc─âp─âtoare; – camer─â spa╚Ťioas─â cu balcon imens pentru un cuplu ╚Öi chiar dac─â am avut geam la ╚Öosea nu a fost deranjant; – check-in ╚Öi check-out rapid; – m├óncare destul de bun─â (cartofii pr─âji╚Ťi ╚Öi ca╚Öcavalul pane sunt delicioase); – pre╚Ťurile de mini-bar coincid cu cele ale restaurantului, decente.

 148. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 149. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 150. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 151. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 152. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 153. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 154. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 155. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 156. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 157. Dumitra-antonela aprilie 27, 2019 at 1:28 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 158. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 159. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 160. Un loc placut… dispune de un loc de joaca pentru copii.

 161. Camerele ar─âtau exact ca in poze, raportul calitate pre╚Ť foarte bun

 162. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 163. Facilit─â╚Ťi foarte bune, cur─â╚Ťenie, amabilitate, lift, mic dejun cu bufet suedez copios. Camer─â confortabil─â ╚Öi foarte chic, cu balcon. Amplasare excelent─â, curte ├«nc─âp─âtoare, lini╚Öte ╚Öi calm, ├«n ciuda traficului de pe DN 1.

 164. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 165. Doamna Natalia – cea care face un masaj , este motivul pentru care vom reveni cu drag!

 166. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 167. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 168. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 169. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 170. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 171. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 172. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 173. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 174. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 175. Dumitra-antonela mai 4, 2019 at 5:32 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 176. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 177. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 178. Conditiile au fost excelente, atat cazarea cat si masa ( mic dejun si cina – chiar daca meniul nu a fost foarte diversificat portiile au fost mari si mancarea f. gustoasa ). Personalul f. amabil si deschis la orice cerinta .

 179. Hotelul arat─â foarte bine, personalul foarte dr─âgu╚Ť, Am fost caza╚Ťi pentru s├ómb─ât─â dinaintea Pasteleui ╚Öi prima zi de Paste. In a doua zi au venit sa aduca h├órtie igienica ╚Öi sa ia gunoiul. Micul dejun a fost ok.

 180. Un loc placut… dispune de un loc de joaca pentru copii.

 181. Patul mare si confortabil, priveliștea frumoasa, mâncarea buna.

 182. Facilit─â╚Ťi foarte bune, cur─â╚Ťenie, amabilitate, lift, mic dejun cu bufet suedez copios. Camer─â confortabil─â ╚Öi foarte chic, cu balcon. Amplasare excelent─â, curte ├«nc─âp─âtoare, lini╚Öte ╚Öi calm, ├«n ciuda traficului de pe DN 1.

 183. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 184. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 185. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 186. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 187. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 188. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 189. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 190. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 191. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 192. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 193. Dumitra-antonela mai 12, 2019 at 12:50 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 194. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 195. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 196. Personal amabil, camera mare, baia curata. Micul dejun a fost de tip bufet suedez, dar la cerere ne-au fost gatite oua dupa dorinta (omleta, ochiuri etc).

 197. Conditiile au fost excelente, atat cazarea cat si masa ( mic dejun si cina – chiar daca meniul nu a fost foarte diversificat portiile au fost mari si mancarea f. gustoasa ). Personalul f. amabil si deschis la orice cerinta .

 198. Hotelul arat─â foarte bine, personalul foarte dr─âgu╚Ť, Am fost caza╚Ťi pentru s├ómb─ât─â dinaintea Pasteleui ╚Öi prima zi de Paste. In a doua zi au venit sa aduca h├órtie igienica ╚Öi sa ia gunoiul. Micul dejun a fost ok.

 199. Patul mare si confortabil, priveliștea frumoasa, mâncarea buna.

 200. Facilit─â╚Ťi foarte bune, cur─â╚Ťenie, amabilitate, lift, mic dejun cu bufet suedez copios. Camer─â confortabil─â ╚Öi foarte chic, cu balcon. Amplasare excelent─â, curte ├«nc─âp─âtoare, lini╚Öte ╚Öi calm, ├«n ciuda traficului de pe DN 1.

 201. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 202. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 203. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 204. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 205. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 206. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 207. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 208. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 209. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 210. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 211. Dumitra-antonela mai 15, 2019 at 4:27 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 212. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 213. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 214. Perfect place to use a base for a visit to Bath. Peaceful location but walking distance to the City Centre. The apartment is well equipped and excellent value for money. I would thoroughly recommend this property.

 215. We had a great time in Bath and this place is a GREAT place to stay. Very comfortable apartment. Easy walk to the center. We will repeat in the future.

 216. perfect location and the host had left breakfast which was a lovely extra

 217. Micul dejun a fost bufet suedez foarte bogat si foarte gustos. Multumim!

 218. Foarte bun și variat micul dejun. Mâncare pentru toate gusturile, prezentată frumos. Hotelul este foarte aproape de gară, clădirea este superbă ca aspect arhitectural.

 219. Patul mare si confortabil, priveliștea frumoasa, mâncarea buna.

 220. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 221. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 222. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 223. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 224. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 225. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 226. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 227. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 228. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 229. Dumitra-antonela mai 25, 2019 at 12:11 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 230. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 231. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 232. Mic dejun bogat, zona curata, mic loc de joaca foarte atractiv pentru copii, loc frumos intretinut si ingrijit, cu multe flori, curat, gazde amabile si primitoare, parcare incapatoare, pat mare, baie practica cu loc in care pot fi asezate cosmeticele, am apreciat mocheta in tot cuprinsul hotelului, curata si in stare aproape noua, caldura din camere, apa calda

 233. Totul super ok,camera curata si aerisita,patul confortabil si foarte spatios,micul dejun foarte abundent si bine servit…locatie splendida cu raul aproape si vedere incredibila…

 234. Personal amabil, camera mare, baia curata. Micul dejun a fost de tip bufet suedez, dar la cerere ne-au fost gatite oua dupa dorinta (omleta, ochiuri etc).

 235. Personalul de la restaurant. Foarte comunicativ ╚Öi cu bun simt, ╚Ťin├ónd cont ca era un singur b─âiat care servea sau avea grija sa fie totul ok, m├óncare deajuns ╚Öi sa ├«ndeplineasc─â ╚Öi ni╚Öte cerin╚Ťe ale musafirilor. M├óncarea a fost bun─â, diversitate.

 236. Hotelul este superb, foarte frumos, totul este impecabil, personal foarte amabil.

 237. Totul a fost excelent! Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie, m├óncarea ╚Öi peisaj la superlativ.

 238. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 239. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 240. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 241. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 242. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 243. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 244. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 245. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 246. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 247. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 248. Dumitra-antonela mai 31, 2019 at 6:52 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 249. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 250. Mic dejun bogat, zona curata, mic loc de joaca foarte atractiv pentru copii, loc frumos intretinut si ingrijit, cu multe flori, curat, gazde amabile si primitoare, parcare incapatoare, pat mare, baie practica cu loc in care pot fi asezate cosmeticele, am apreciat mocheta in tot cuprinsul hotelului, curata si in stare aproape noua, caldura din camere, apa calda

 251. Totul super ok,camera curata si aerisita,patul confortabil si foarte spatios,micul dejun foarte abundent si bine servit…locatie splendida cu raul aproape si vedere incredibila…

 252. Personal amabil, camera mare, baia curata. Micul dejun a fost de tip bufet suedez, dar la cerere ne-au fost gatite oua dupa dorinta (omleta, ochiuri etc).

 253. Locatia e foarte aproape de gara, hotelul este confortabil, foarte curat , are un dus modern, totul este nou in camera, am beneficiat de un apartament cu doua camere, cu doua balcoane si doua televizoare, cu expressor pentru cafea si cele necesare. In camera era foarte cald, sunt calorifere care inca functioneaza. Micul dejun bufet este spectaculos, tine loc de pranz. M-am simtit ca intr-un palat, am putut servi cafeaua pe balcon si respira aer proaspat de munte. Am prins ,de asemeni, o oferta buna de pret .

 254. Personalul de la restaurant. Foarte comunicativ ╚Öi cu bun simt, ╚Ťin├ónd cont ca era un singur b─âiat care servea sau avea grija sa fie totul ok, m├óncare deajuns ╚Öi sa ├«ndeplineasc─â ╚Öi ni╚Öte cerin╚Ťe ale musafirilor. M├óncarea a fost bun─â, diversitate.

 255. Hotelul este superb, foarte frumos, totul este impecabil, personal foarte amabil.

 256. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 257. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 258. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 259. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 260. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 261. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 262. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 263. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 264. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 265. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 266. Dumitra-antonela iunie 7, 2019 at 6:42 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 267. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 268. Mic dejun bogat, zona curata, mic loc de joaca foarte atractiv pentru copii, loc frumos intretinut si ingrijit, cu multe flori, curat, gazde amabile si primitoare, parcare incapatoare, pat mare, baie practica cu loc in care pot fi asezate cosmeticele, am apreciat mocheta in tot cuprinsul hotelului, curata si in stare aproape noua, caldura din camere, apa calda

 269. Totul super ok,camera curata si aerisita,patul confortabil si foarte spatios,micul dejun foarte abundent si bine servit…locatie splendida cu raul aproape si vedere incredibila…

 270. Personal amabil, camera mare, baia curata. Micul dejun a fost de tip bufet suedez, dar la cerere ne-au fost gatite oua dupa dorinta (omleta, ochiuri etc).

 271. este curat. cald in camera noaptea. este liniste si pozitia este buna. parcare mare. camerele destul de spatioase. personal amabil. am beneficiat de reducere 15% la pretul meselor, dar preturile sunt cam piperate pt categoria asta.

 272. Locatia e foarte aproape de gara, hotelul este confortabil, foarte curat , are un dus modern, totul este nou in camera, am beneficiat de un apartament cu doua camere, cu doua balcoane si doua televizoare, cu expressor pentru cafea si cele necesare. In camera era foarte cald, sunt calorifere care inca functioneaza. Micul dejun bufet este spectaculos, tine loc de pranz. M-am simtit ca intr-un palat, am putut servi cafeaua pe balcon si respira aer proaspat de munte. Am prins ,de asemeni, o oferta buna de pret .

 273. Personalul de la restaurant. Foarte comunicativ ╚Öi cu bun simt, ╚Ťin├ónd cont ca era un singur b─âiat care servea sau avea grija sa fie totul ok, m├óncare deajuns ╚Öi sa ├«ndeplineasc─â ╚Öi ni╚Öte cerin╚Ťe ale musafirilor. M├óncarea a fost bun─â, diversitate.

 274. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 275. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 276. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 277. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 278. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 279. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 280. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 281. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 282. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 283. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 284. Dumitra-antonela iunie 14, 2019 at 6:56 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 285. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 286. Mic dejun bogat, zona curata, mic loc de joaca foarte atractiv pentru copii, loc frumos intretinut si ingrijit, cu multe flori, curat, gazde amabile si primitoare, parcare incapatoare, pat mare, baie practica cu loc in care pot fi asezate cosmeticele, am apreciat mocheta in tot cuprinsul hotelului, curata si in stare aproape noua, caldura din camere, apa calda

 287. Totul super ok,camera curata si aerisita,patul confortabil si foarte spatios,micul dejun foarte abundent si bine servit…locatie splendida cu raul aproape si vedere incredibila…

 288. Personal amabil, camera mare, baia curata. Micul dejun a fost de tip bufet suedez, dar la cerere ne-au fost gatite oua dupa dorinta (omleta, ochiuri etc).

 289. este curat. cald in camera noaptea. este liniste si pozitia este buna. parcare mare. camerele destul de spatioase. personal amabil. am beneficiat de reducere 15% la pretul meselor, dar preturile sunt cam piperate pt categoria asta.

 290. Locatia e foarte aproape de gara, hotelul este confortabil, foarte curat , are un dus modern, totul este nou in camera, am beneficiat de un apartament cu doua camere, cu doua balcoane si doua televizoare, cu expressor pentru cafea si cele necesare. In camera era foarte cald, sunt calorifere care inca functioneaza. Micul dejun bufet este spectaculos, tine loc de pranz. M-am simtit ca intr-un palat, am putut servi cafeaua pe balcon si respira aer proaspat de munte. Am prins ,de asemeni, o oferta buna de pret .

 291. Personalul de la restaurant. Foarte comunicativ ╚Öi cu bun simt, ╚Ťin├ónd cont ca era un singur b─âiat care servea sau avea grija sa fie totul ok, m├óncare deajuns ╚Öi sa ├«ndeplineasc─â ╚Öi ni╚Öte cerin╚Ťe ale musafirilor. M├óncarea a fost bun─â, diversitate.

 292. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 293. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 294. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 295. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 296. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 297. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 298. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 299. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 300. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 301. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 302. Dumitra-antonela iunie 21, 2019 at 11:55 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 303. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 304. C─ât─âlin iunie 21, 2019 at 11:55 pm

  Locatia este una linistita, inconjurata de padure, aproape de drumul care leaga Predeal de Rasnov, departe de agitatia sta╚Ťiunii. Exista un magazin cam la 10 min de mers cu masina. Curte interioara spatioasa, cu multe elemente de joaca pentru copiii. Camera curata si foarte confortabila. Personalul foarte dragut si amabil. Noi vom reveni sigur.

 305. Mic dejun bogat, zona curata, mic loc de joaca foarte atractiv pentru copii, loc frumos intretinut si ingrijit, cu multe flori, curat, gazde amabile si primitoare, parcare incapatoare, pat mare, baie practica cu loc in care pot fi asezate cosmeticele, am apreciat mocheta in tot cuprinsul hotelului, curata si in stare aproape noua, caldura din camere, apa calda

 306. Totul super ok,camera curata si aerisita,patul confortabil si foarte spatios,micul dejun foarte abundent si bine servit…locatie splendida cu raul aproape si vedere incredibila…

 307. Curatenia, locatia, micul dejun (mancare multă și diversificată, foarte bine gătita și apetisanta) , personalul foarte amabil, mobilierul nou și facilitatile ( jacuzzi, sauna, salina, lift, terasă), cu un miros plăcut in cameră și baie

 308. Ospitalitate (inca de la receptie – multumim, Monica). Foarte curat. Mic dejun diversificat. Un masaj foarte bun. Loc de parcare generos.

 309. este curat. cald in camera noaptea. este liniste si pozitia este buna. parcare mare. camerele destul de spatioase. personal amabil. am beneficiat de reducere 15% la pretul meselor, dar preturile sunt cam piperate pt categoria asta.

 310. Locatie excelenta,curatenie exemplara iar personalul exact asa cum ar trebui sa fie in toate unitatile de cazare.Ne am simtit excelent in aceasta pensiune si cu siguranta vom revenue.

 311. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 312. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 313. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 314. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 315. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 316. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 317. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 318. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 319. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 320. Dumitra-antonela iunie 28, 2019 at 7:21 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 321. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 322. Oferta de pret, micul dejun, amplasarea, programele variate de tv.

 323. Curatenia, locatia, micul dejun (mancare multă și diversificată, foarte bine gătita și apetisanta) , personalul foarte amabil, mobilierul nou și facilitatile ( jacuzzi, sauna, salina, lift, terasă), cu un miros plăcut in cameră și baie

 324. Ospitalitate (inca de la receptie – multumim, Monica). Foarte curat. Mic dejun diversificat. Un masaj foarte bun. Loc de parcare generos.

 325. Locatie excelenta,curatenie exemplara iar personalul exact asa cum ar trebui sa fie in toate unitatile de cazare.Ne am simtit excelent in aceasta pensiune si cu siguranta vom revenue.

 326. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 327. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 328. afost totul ok si perfect gazda foarte amabila si mancare perfecta

 329. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 330. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 331. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 332. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 333. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 334. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 335. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 336. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 337. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 338. Dumitra-antonela iulie 5, 2019 at 6:51 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 339. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 340. Amplasarea la strada, camera spatioasa si curata. Mancarea de la restaurantul hotelului a fost buna cu portii decente.

 341. Ne-a placut faptul ca, camera a fost spatioasa, mobilata frumos, patul comod si baia era decorata modern.

 342. Amabilitatea receptionerei, Restaurantul foarte curat si personalul foarte amabil. Camera foarte bine aranjata, pat foarte bun / confort maxim. Cu siguranta ma mai inrorc !

 343. Am fost ╚Öi ├«n urm─â cu un an. Ca ╚Öi atunci totul este perfect. Loca╚Ťie dotat─â cu mult peste necesar, cur─â╚Ťenie f─âr─â repro╚Ö, personal agreabil. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 344. Locatie excelenta,curatenie exemplara iar personalul exact asa cum ar trebui sa fie in toate unitatile de cazare.Ne am simtit excelent in aceasta pensiune si cu siguranta vom revenue.

 345. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 346. Nimic demn de mentionat. O pensiune in care uiti pe loc ca ai stat.

 347. Costycostyn30 iulie 5, 2019 at 6:51 pm

  afost totul ok si perfect gazda foarte amabila si mancare perfecta

 348. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 349. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 350. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 351. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 352. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 353. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 354. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 355. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 356. Dumitra-antonela iulie 12, 2019 at 7:01 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 357. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 358. Mi-a placut amabilitatea personalului, faptul ca a fost liniste in ciuda amplasarii hotelului in vecinatatea soselei. Micul dejun a fost foarte bun si variat.

 359. Micul dejun de senzatie. Tot felul de preparate, pentru orice gusturi. Patul foarte mare si confortabil, am dormit cu copilul intre noi, care s-a pus de-a latul si tot am avut loc confortabil :))

 360. Camera curata si primitoare.personalul serviabil si mereu la dispozitie. O sa revin cu placere

 361. Am fost ╚Öi ├«n urm─â cu un an. Ca ╚Öi atunci totul este perfect. Loca╚Ťie dotat─â cu mult peste necesar, cur─â╚Ťenie f─âr─â repro╚Ö, personal agreabil. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 362. Locatie excelenta,curatenie exemplara iar personalul exact asa cum ar trebui sa fie in toate unitatile de cazare.Ne am simtit excelent in aceasta pensiune si cu siguranta vom revenue.

 363. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 364. Totul la pensiune. Personalul ╚Öi patroana excep╚Ťional!

 365. Nimic demn de mentionat. O pensiune in care uiti pe loc ca ai stat.

 366. afost totul ok si perfect gazda foarte amabila si mancare perfecta

 367. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 368. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 369. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 370. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 371. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 372. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 373. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 374. Dumitra-antonela iulie 19, 2019 at 6:58 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 375. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 376. Mi-a placut amabilitatea personalului, faptul ca a fost liniste in ciuda amplasarii hotelului in vecinatatea soselei. Micul dejun a fost foarte bun si variat.

 377. Micul dejun de senzatie. Tot felul de preparate, pentru orice gusturi. Patul foarte mare si confortabil, am dormit cu copilul intre noi, care s-a pus de-a latul si tot am avut loc confortabil :))

 378. Camera curata si primitoare.personalul serviabil si mereu la dispozitie. O sa revin cu placere

 379. Pat confortabil,sedere excelenta,personal fffff amabil si dragut. Totul ,la orice pas -a fost exceptional. SUPER!

 380. Am fost ╚Öi ├«n urm─â cu un an. Ca ╚Öi atunci totul este perfect. Loca╚Ťie dotat─â cu mult peste necesar, cur─â╚Ťenie f─âr─â repro╚Ö, personal agreabil. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 381. Locatie excelenta,curatenie exemplara iar personalul exact asa cum ar trebui sa fie in toate unitatile de cazare.Ne am simtit excelent in aceasta pensiune si cu siguranta vom revenue.

 382. Totul la pensiune. Personalul ╚Öi patroana excep╚Ťional!

 383. Nimic demn de mentionat. O pensiune in care uiti pe loc ca ai stat.

 384. afost totul ok si perfect gazda foarte amabila si mancare perfecta

 385. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 386. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 387. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled