Cazare ieftina Paraul Rece

De multe ori ne uitam dupa cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia

ÔśůÔśů Hotel Bucegi Portile Regatului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa de vacan╚Ťa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Vila Carina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Draga Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Bulevard Predeal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pension Casa Dunarea

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hanul Cotul Donului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Cabana Trei Brazi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Geanina si Felicia Dr─âgu╚Ö din Turnu Rosu, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Geanina si Felicia Dr─âgu╚Ö din Turnu Rosu, jud. SibiuCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Ernest si Marian Surdu din Buftea, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ernest si Marian Surdu din Buftea, jud. IlfovCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Timotei si Ioanina Mu╚Öat din Izvoru, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Timotei si Ioanina Mu╚Öat din Izvoru, jud. PrahovaCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Ana si Jasmina Buhagiar din Taga, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia!

  (Ana si Jasmina Buhagiar din Taga, jud. ClujCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Jana si Albert Popea din Dealu Ferului, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Jana si Albert Popea din Dealu Ferului, jud. AlbaCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Gina si Fiona Gruia din Crangu Nou, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia.

  (Gina si Fiona Gruia din Crangu Nou, jud. VasluiCazare in P├ór├óul Rece, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 1. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 2. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 3. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 4. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 5. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 6. Personalul foarte amabil si atent. Camera foarte frumoasa si spatioasa.

 7. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 8. Cur─â╚Ťenia, confortul,condi╚Ťii bune ╚Öi pret accesibil

 9. Loca╚Ťie minunata! Personalul foarte amabil ╚Öi foarte foarte curat!

 10. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 11. Condi╚Ťiile de cazare ╚Öi m├óncarea au fost bune ╚Öi personalul foarte serviabil! Cu drag o s─â revenim!

 12. TOTUL A FOST LA SUPERLATIV – CONFORT, CURATENIE, AMPLASARE, MIC DEJUN, PERSONAL AMABIL, RAPORT PRET-CALITATE OK. MULTUMIM.

 13. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 14. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 15. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 16. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 17. Micul dejun din a 2a zi, amabilitatea proprietarului.

 18. ÔÇťCroasantulÔÇŁ nu a existat(asta m-a intrebat booking, daca a fost bun croasantul :)…o locatie sa stai maxim o noapte…a fost cald, camera spatioasa.

 19. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 20. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 21. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 22. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 23. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 24. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 25. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 26. Cur─â╚Ťenia, confortul,condi╚Ťii bune ╚Öi pret accesibil

 27. Loca╚Ťie minunata! Personalul foarte amabil ╚Öi foarte foarte curat!

 28. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 29. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 30. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 31. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 32. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 33. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 34. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 35. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 36. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 37. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 38. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 39. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 40. Dumitra-antonela martie 1, 2019 at 3:44 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 41. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 42. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 43. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 44. Cur─â╚Ťenia, confortul,condi╚Ťii bune ╚Öi pret accesibil

 45. Loca╚Ťie minunata! Personalul foarte amabil ╚Öi foarte foarte curat!

 46. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 47. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 48. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 49. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 50. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 51. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 52. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 53. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 54. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 55. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 56. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 57. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 58. Dumitra-antonela martie 6, 2019 at 11:09 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 59. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 60. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 61. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 62. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 63. Cur─â╚Ťenia, confortul,condi╚Ťii bune ╚Öi pret accesibil

 64. – micul dejun si mancarea de la restaurant; – amabilitatea personalului.

 65. Raportul pret / calitate, amplasarea, masa servita in restaurant ,micul dejun bogat, SPA ( s-au straduit ).

 66. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 67. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 68. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 69. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 70. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 71. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 72. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 73. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 74. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 75. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 76. Dumitra-antonela martie 24, 2019 at 8:37 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 77. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 78. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 79. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 80. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 81. Cur─â╚Ťenia, confortul,condi╚Ťii bune ╚Öi pret accesibil

 82. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 83. – micul dejun si mancarea de la restaurant; – amabilitatea personalului.

 84. Raportul pret / calitate, amplasarea, masa servita in restaurant ,micul dejun bogat, SPA ( s-au straduit ).

 85. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 86. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 87. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 88. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 89. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 90. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 91. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 92. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 93. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 94. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 95. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 96. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 97. Dumitra-antonela martie 31, 2019 at 5:37 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 98. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 99. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 100. Camerele ar─âtau exact ca in poze, raportul calitate pre╚Ť foarte bun

 101. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 102. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 103. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 104. Curat, tot personalul profesionist, liniste, pozi╚Ťie, parcare ok.

 105. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 106. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 107. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 108. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 109. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 110. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 111. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 112. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 113. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 114. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 115. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 116. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 117. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 118. Dumitra-antonela aprilie 4, 2019 at 4:28 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 119. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 120. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 121. Camerele ar─âtau exact ca in poze, raportul calitate pre╚Ť foarte bun

 122. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 123. Am fost un grup care am ocupat 4 camere.Ne-am dus putin tem─âtori datorit─â unor comentarii rautacioase(asa le-am considerat noi),dar totul a fost nesperat de bine! Cur─âtenie,c─âldur─â(chiar prea mult─â),curte si priveli╚Öte de vis,lini╚Öte ╚Öi confort.Speram s─â ajungem si la vara,ca sa ne putem bucura de frumuse╚Ťea p─âdurii!Mul╚Ťumim!

 124. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 125. Curat, tot personalul profesionist, liniste, pozi╚Ťie, parcare ok.

 126. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 127. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 128. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 129. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 130. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 131. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 132. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 133. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 134. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 135. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 136. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 137. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 138. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 139. Dumitra-antonela aprilie 19, 2019 at 12:11 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 140. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 141. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 142. Un loc placut… dispune de un loc de joaca pentru copii.

 143. Camerele ar─âtau exact ca in poze, raportul calitate pre╚Ť foarte bun

 144. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 145. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 146. Doamna Natalia – cea care face un masaj , este motivul pentru care vom reveni cu drag!

 147. – parcare ├«nc─âp─âtoare; – camer─â spa╚Ťioas─â cu balcon imens pentru un cuplu ╚Öi chiar dac─â am avut geam la ╚Öosea nu a fost deranjant; – check-in ╚Öi check-out rapid; – m├óncare destul de bun─â (cartofii pr─âji╚Ťi ╚Öi ca╚Öcavalul pane sunt delicioase); – pre╚Ťurile de mini-bar coincid cu cele ale restaurantului, decente.

 148. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 149. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 150. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 151. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 152. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 153. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 154. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 155. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 156. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 157. Dumitra-antonela aprilie 27, 2019 at 1:28 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 158. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 159. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 160. Un loc placut… dispune de un loc de joaca pentru copii.

 161. Camerele ar─âtau exact ca in poze, raportul calitate pre╚Ť foarte bun

 162. Camera mare, frumoasa, cu hol la intrare, vedere spre padure, izolatie buna, peretii erau din caramida (cel putin la etajul 1), personal foarte amabil, locatie excelenta. Curtea amenajata foarte frumos. Paraul care traverseaza curte se aude din camera.

 163. Facilit─â╚Ťi foarte bune, cur─â╚Ťenie, amabilitate, lift, mic dejun cu bufet suedez copios. Camer─â confortabil─â ╚Öi foarte chic, cu balcon. Amplasare excelent─â, curte ├«nc─âp─âtoare, lini╚Öte ╚Öi calm, ├«n ciuda traficului de pe DN 1.

 164. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 165. Doamna Natalia – cea care face un masaj , este motivul pentru care vom reveni cu drag!

 166. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 167. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 168. Totul a fost perfect la pensiune!Personal,cur─â╚Ťenie!

 169. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 170. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 171. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 172. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 173. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 174. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 175. Dumitra-antonela mai 4, 2019 at 5:32 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 176. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 177. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 178. Conditiile au fost excelente, atat cazarea cat si masa ( mic dejun si cina – chiar daca meniul nu a fost foarte diversificat portiile au fost mari si mancarea f. gustoasa ). Personalul f. amabil si deschis la orice cerinta .

 179. Hotelul arat─â foarte bine, personalul foarte dr─âgu╚Ť, Am fost caza╚Ťi pentru s├ómb─ât─â dinaintea Pasteleui ╚Öi prima zi de Paste. In a doua zi au venit sa aduca h├órtie igienica ╚Öi sa ia gunoiul. Micul dejun a fost ok.

 180. Un loc placut… dispune de un loc de joaca pentru copii.

 181. Patul mare si confortabil, priveliștea frumoasa, mâncarea buna.

 182. Facilit─â╚Ťi foarte bune, cur─â╚Ťenie, amabilitate, lift, mic dejun cu bufet suedez copios. Camer─â confortabil─â ╚Öi foarte chic, cu balcon. Amplasare excelent─â, curte ├«nc─âp─âtoare, lini╚Öte ╚Öi calm, ├«n ciuda traficului de pe DN 1.

 183. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 184. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 185. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 186. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 187. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 188. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 189. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 190. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 191. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 192. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 193. Dumitra-antonela mai 12, 2019 at 12:50 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 194. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 195. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 196. Personal amabil, camera mare, baia curata. Micul dejun a fost de tip bufet suedez, dar la cerere ne-au fost gatite oua dupa dorinta (omleta, ochiuri etc).

 197. Conditiile au fost excelente, atat cazarea cat si masa ( mic dejun si cina – chiar daca meniul nu a fost foarte diversificat portiile au fost mari si mancarea f. gustoasa ). Personalul f. amabil si deschis la orice cerinta .

 198. Hotelul arat─â foarte bine, personalul foarte dr─âgu╚Ť, Am fost caza╚Ťi pentru s├ómb─ât─â dinaintea Pasteleui ╚Öi prima zi de Paste. In a doua zi au venit sa aduca h├órtie igienica ╚Öi sa ia gunoiul. Micul dejun a fost ok.

 199. Patul mare si confortabil, priveliștea frumoasa, mâncarea buna.

 200. Facilit─â╚Ťi foarte bune, cur─â╚Ťenie, amabilitate, lift, mic dejun cu bufet suedez copios. Camer─â confortabil─â ╚Öi foarte chic, cu balcon. Amplasare excelent─â, curte ├«nc─âp─âtoare, lini╚Öte ╚Öi calm, ├«n ciuda traficului de pe DN 1.

 201. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 202. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 203. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 204. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 205. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 206. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 207. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 208. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 209. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 210. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 211. Dumitra-antonela mai 15, 2019 at 4:27 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 212. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 213. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 214. Perfect place to use a base for a visit to Bath. Peaceful location but walking distance to the City Centre. The apartment is well equipped and excellent value for money. I would thoroughly recommend this property.

 215. We had a great time in Bath and this place is a GREAT place to stay. Very comfortable apartment. Easy walk to the center. We will repeat in the future.

 216. perfect location and the host had left breakfast which was a lovely extra

 217. Micul dejun a fost bufet suedez foarte bogat si foarte gustos. Multumim!

 218. Foarte bun și variat micul dejun. Mâncare pentru toate gusturile, prezentată frumos. Hotelul este foarte aproape de gară, clădirea este superbă ca aspect arhitectural.

 219. Patul mare si confortabil, priveliștea frumoasa, mâncarea buna.

 220. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 221. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 222. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 223. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 224. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 225. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 226. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 227. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 228. Personalul foarte prietenos si gata sa iti indeplineasca dorintele.

 229. Dumitra-antonela mai 25, 2019 at 12:11 am

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 230. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 231. Liniste,confort,spatiu de joaca ptr.copii,peisajul foarte frumos. Intr-un cuvant ,totul a fost excelent.

 232. Mic dejun bogat, zona curata, mic loc de joaca foarte atractiv pentru copii, loc frumos intretinut si ingrijit, cu multe flori, curat, gazde amabile si primitoare, parcare incapatoare, pat mare, baie practica cu loc in care pot fi asezate cosmeticele, am apreciat mocheta in tot cuprinsul hotelului, curata si in stare aproape noua, caldura din camere, apa calda

 233. Totul super ok,camera curata si aerisita,patul confortabil si foarte spatios,micul dejun foarte abundent si bine servit…locatie splendida cu raul aproape si vedere incredibila…

 234. Personal amabil, camera mare, baia curata. Micul dejun a fost de tip bufet suedez, dar la cerere ne-au fost gatite oua dupa dorinta (omleta, ochiuri etc).

 235. Personalul de la restaurant. Foarte comunicativ ╚Öi cu bun simt, ╚Ťin├ónd cont ca era un singur b─âiat care servea sau avea grija sa fie totul ok, m├óncare deajuns ╚Öi sa ├«ndeplineasc─â ╚Öi ni╚Öte cerin╚Ťe ale musafirilor. M├óncarea a fost bun─â, diversitate.

 236. Hotelul este superb, foarte frumos, totul este impecabil, personal foarte amabil.

 237. Totul a fost excelent! Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie, m├óncarea ╚Öi peisaj la superlativ.

 238. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 239. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 240. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 241. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 242. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 243. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 244. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 245. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 246. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 247. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 248. Dumitra-antonela mai 31, 2019 at 6:52 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 249. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 250. Mic dejun bogat, zona curata, mic loc de joaca foarte atractiv pentru copii, loc frumos intretinut si ingrijit, cu multe flori, curat, gazde amabile si primitoare, parcare incapatoare, pat mare, baie practica cu loc in care pot fi asezate cosmeticele, am apreciat mocheta in tot cuprinsul hotelului, curata si in stare aproape noua, caldura din camere, apa calda

 251. Totul super ok,camera curata si aerisita,patul confortabil si foarte spatios,micul dejun foarte abundent si bine servit…locatie splendida cu raul aproape si vedere incredibila…

 252. Personal amabil, camera mare, baia curata. Micul dejun a fost de tip bufet suedez, dar la cerere ne-au fost gatite oua dupa dorinta (omleta, ochiuri etc).

 253. Locatia e foarte aproape de gara, hotelul este confortabil, foarte curat , are un dus modern, totul este nou in camera, am beneficiat de un apartament cu doua camere, cu doua balcoane si doua televizoare, cu expressor pentru cafea si cele necesare. In camera era foarte cald, sunt calorifere care inca functioneaza. Micul dejun bufet este spectaculos, tine loc de pranz. M-am simtit ca intr-un palat, am putut servi cafeaua pe balcon si respira aer proaspat de munte. Am prins ,de asemeni, o oferta buna de pret .

 254. Personalul de la restaurant. Foarte comunicativ ╚Öi cu bun simt, ╚Ťin├ónd cont ca era un singur b─âiat care servea sau avea grija sa fie totul ok, m├óncare deajuns ╚Öi sa ├«ndeplineasc─â ╚Öi ni╚Öte cerin╚Ťe ale musafirilor. M├óncarea a fost bun─â, diversitate.

 255. Hotelul este superb, foarte frumos, totul este impecabil, personal foarte amabil.

 256. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 257. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 258. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 259. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 260. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 261. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 262. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 263. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 264. Ne-au placut: peisajul, eleganta construc╚Ťiei, numele superb al hotelului, cur─â╚Ťenia deosebita, camerele rustice ├«mbr─âcate ├«n lemn, personalul t├ón─âr si priceput, c─âldura si amabilitatea gazdelor, m├óncarea excelent─â si gustoas─â pentru care nu am asteptat prea mult. Dou─â aspecte doresc sa evidentiez: cinstea- feti╚Ťa mea a uitat telefonul la masa si am fost aten╚Ťionat si, LINI╚śTEA ! Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie!

 265. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 266. Dumitra-antonela iunie 7, 2019 at 6:42 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 267. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 268. Mic dejun bogat, zona curata, mic loc de joaca foarte atractiv pentru copii, loc frumos intretinut si ingrijit, cu multe flori, curat, gazde amabile si primitoare, parcare incapatoare, pat mare, baie practica cu loc in care pot fi asezate cosmeticele, am apreciat mocheta in tot cuprinsul hotelului, curata si in stare aproape noua, caldura din camere, apa calda

 269. Totul super ok,camera curata si aerisita,patul confortabil si foarte spatios,micul dejun foarte abundent si bine servit…locatie splendida cu raul aproape si vedere incredibila…

 270. Personal amabil, camera mare, baia curata. Micul dejun a fost de tip bufet suedez, dar la cerere ne-au fost gatite oua dupa dorinta (omleta, ochiuri etc).

 271. este curat. cald in camera noaptea. este liniste si pozitia este buna. parcare mare. camerele destul de spatioase. personal amabil. am beneficiat de reducere 15% la pretul meselor, dar preturile sunt cam piperate pt categoria asta.

 272. Locatia e foarte aproape de gara, hotelul este confortabil, foarte curat , are un dus modern, totul este nou in camera, am beneficiat de un apartament cu doua camere, cu doua balcoane si doua televizoare, cu expressor pentru cafea si cele necesare. In camera era foarte cald, sunt calorifere care inca functioneaza. Micul dejun bufet este spectaculos, tine loc de pranz. M-am simtit ca intr-un palat, am putut servi cafeaua pe balcon si respira aer proaspat de munte. Am prins ,de asemeni, o oferta buna de pret .

 273. Personalul de la restaurant. Foarte comunicativ ╚Öi cu bun simt, ╚Ťin├ónd cont ca era un singur b─âiat care servea sau avea grija sa fie totul ok, m├óncare deajuns ╚Öi sa ├«ndeplineasc─â ╚Öi ni╚Öte cerin╚Ťe ale musafirilor. M├óncarea a fost bun─â, diversitate.

 274. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 275. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 276. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 277. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 278. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 279. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 280. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 281. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 282. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 283. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 284. Dumitra-antonela iunie 14, 2019 at 6:56 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 285. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 286. Mic dejun bogat, zona curata, mic loc de joaca foarte atractiv pentru copii, loc frumos intretinut si ingrijit, cu multe flori, curat, gazde amabile si primitoare, parcare incapatoare, pat mare, baie practica cu loc in care pot fi asezate cosmeticele, am apreciat mocheta in tot cuprinsul hotelului, curata si in stare aproape noua, caldura din camere, apa calda

 287. Totul super ok,camera curata si aerisita,patul confortabil si foarte spatios,micul dejun foarte abundent si bine servit…locatie splendida cu raul aproape si vedere incredibila…

 288. Personal amabil, camera mare, baia curata. Micul dejun a fost de tip bufet suedez, dar la cerere ne-au fost gatite oua dupa dorinta (omleta, ochiuri etc).

 289. este curat. cald in camera noaptea. este liniste si pozitia este buna. parcare mare. camerele destul de spatioase. personal amabil. am beneficiat de reducere 15% la pretul meselor, dar preturile sunt cam piperate pt categoria asta.

 290. Locatia e foarte aproape de gara, hotelul este confortabil, foarte curat , are un dus modern, totul este nou in camera, am beneficiat de un apartament cu doua camere, cu doua balcoane si doua televizoare, cu expressor pentru cafea si cele necesare. In camera era foarte cald, sunt calorifere care inca functioneaza. Micul dejun bufet este spectaculos, tine loc de pranz. M-am simtit ca intr-un palat, am putut servi cafeaua pe balcon si respira aer proaspat de munte. Am prins ,de asemeni, o oferta buna de pret .

 291. Personalul de la restaurant. Foarte comunicativ ╚Öi cu bun simt, ╚Ťin├ónd cont ca era un singur b─âiat care servea sau avea grija sa fie totul ok, m├óncare deajuns ╚Öi sa ├«ndeplineasc─â ╚Öi ni╚Öte cerin╚Ťe ale musafirilor. M├óncarea a fost bun─â, diversitate.

 292. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 293. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 294. Este o loca╚Ťie frumoasa, cu condi╚Ťii foarte bune . Mul╚Ťumim doamnei de la recep╚Ťie, este o persoan─â deosebit─â.

 295. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 296. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 297. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 298. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 299. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 300. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 301. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 302. Dumitra-antonela iunie 21, 2019 at 11:55 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 303. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 304. C─ât─âlin iunie 21, 2019 at 11:55 pm

  Locatia este una linistita, inconjurata de padure, aproape de drumul care leaga Predeal de Rasnov, departe de agitatia sta╚Ťiunii. Exista un magazin cam la 10 min de mers cu masina. Curte interioara spatioasa, cu multe elemente de joaca pentru copiii. Camera curata si foarte confortabila. Personalul foarte dragut si amabil. Noi vom reveni sigur.

 305. Mic dejun bogat, zona curata, mic loc de joaca foarte atractiv pentru copii, loc frumos intretinut si ingrijit, cu multe flori, curat, gazde amabile si primitoare, parcare incapatoare, pat mare, baie practica cu loc in care pot fi asezate cosmeticele, am apreciat mocheta in tot cuprinsul hotelului, curata si in stare aproape noua, caldura din camere, apa calda

 306. Totul super ok,camera curata si aerisita,patul confortabil si foarte spatios,micul dejun foarte abundent si bine servit…locatie splendida cu raul aproape si vedere incredibila…

 307. Curatenia, locatia, micul dejun (mancare multă și diversificată, foarte bine gătita și apetisanta) , personalul foarte amabil, mobilierul nou și facilitatile ( jacuzzi, sauna, salina, lift, terasă), cu un miros plăcut in cameră și baie

 308. Ospitalitate (inca de la receptie – multumim, Monica). Foarte curat. Mic dejun diversificat. Un masaj foarte bun. Loc de parcare generos.

 309. este curat. cald in camera noaptea. este liniste si pozitia este buna. parcare mare. camerele destul de spatioase. personal amabil. am beneficiat de reducere 15% la pretul meselor, dar preturile sunt cam piperate pt categoria asta.

 310. Locatie excelenta,curatenie exemplara iar personalul exact asa cum ar trebui sa fie in toate unitatile de cazare.Ne am simtit excelent in aceasta pensiune si cu siguranta vom revenue.

 311. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 312. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 313. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 314. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 315. Personal amabil, priveliște superba, loc de parcare in fata pensiunii(doar de 5 mașini maxim), destul de aproape de pârtii, magazine și benzinărie.

 316. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 317. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 318. Amplasarea intr-o zona foarte frumoasa, personal amabil, restaurant cu mancare buna, dar foarte scump─â, iar la anumite intervale orare personalul restaurantului era putin depasit, in sensul in care nu se incadrau in timpul estimat chiar de ei pentru servirea mesei.

 319. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 320. Dumitra-antonela iunie 28, 2019 at 7:21 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 321. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 322. Oferta de pret, micul dejun, amplasarea, programele variate de tv.

 323. Curatenia, locatia, micul dejun (mancare multă și diversificată, foarte bine gătita și apetisanta) , personalul foarte amabil, mobilierul nou și facilitatile ( jacuzzi, sauna, salina, lift, terasă), cu un miros plăcut in cameră și baie

 324. Ospitalitate (inca de la receptie – multumim, Monica). Foarte curat. Mic dejun diversificat. Un masaj foarte bun. Loc de parcare generos.

 325. Locatie excelenta,curatenie exemplara iar personalul exact asa cum ar trebui sa fie in toate unitatile de cazare.Ne am simtit excelent in aceasta pensiune si cu siguranta vom revenue.

 326. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 327. Bucataria avea ce trebuia. Fusese pregatita sa deserveasca un restaurant. Dar si aici ti se infunda chiuveta. Pozi╚Ťia casei.

 328. afost totul ok si perfect gazda foarte amabila si mancare perfecta

 329. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 330. personalul foarte de treaba amabil ,au avut un mic dejun gustos . am fost satisfacuti

 331. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 332. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 333. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 334. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 335. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 336. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 337. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 338. Dumitra-antonela iulie 5, 2019 at 6:51 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 339. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 340. Amplasarea la strada, camera spatioasa si curata. Mancarea de la restaurantul hotelului a fost buna cu portii decente.

 341. Ne-a placut faptul ca, camera a fost spatioasa, mobilata frumos, patul comod si baia era decorata modern.

 342. Amabilitatea receptionerei, Restaurantul foarte curat si personalul foarte amabil. Camera foarte bine aranjata, pat foarte bun / confort maxim. Cu siguranta ma mai inrorc !

 343. Am fost ╚Öi ├«n urm─â cu un an. Ca ╚Öi atunci totul este perfect. Loca╚Ťie dotat─â cu mult peste necesar, cur─â╚Ťenie f─âr─â repro╚Ö, personal agreabil. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 344. Locatie excelenta,curatenie exemplara iar personalul exact asa cum ar trebui sa fie in toate unitatile de cazare.Ne am simtit excelent in aceasta pensiune si cu siguranta vom revenue.

 345. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 346. Nimic demn de mentionat. O pensiune in care uiti pe loc ca ai stat.

 347. Costycostyn30 iulie 5, 2019 at 6:51 pm

  afost totul ok si perfect gazda foarte amabila si mancare perfecta

 348. Loc linistit, personalul foarte dragut, curatenie, mancarea buna.

 349. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 350. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 351. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 352. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 353. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 354. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 355. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 356. Dumitra-antonela iulie 12, 2019 at 7:01 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 357. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 358. Mi-a placut amabilitatea personalului, faptul ca a fost liniste in ciuda amplasarii hotelului in vecinatatea soselei. Micul dejun a fost foarte bun si variat.

 359. Micul dejun de senzatie. Tot felul de preparate, pentru orice gusturi. Patul foarte mare si confortabil, am dormit cu copilul intre noi, care s-a pus de-a latul si tot am avut loc confortabil :))

 360. Camera curata si primitoare.personalul serviabil si mereu la dispozitie. O sa revin cu placere

 361. Am fost ╚Öi ├«n urm─â cu un an. Ca ╚Öi atunci totul este perfect. Loca╚Ťie dotat─â cu mult peste necesar, cur─â╚Ťenie f─âr─â repro╚Ö, personal agreabil. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 362. Locatie excelenta,curatenie exemplara iar personalul exact asa cum ar trebui sa fie in toate unitatile de cazare.Ne am simtit excelent in aceasta pensiune si cu siguranta vom revenue.

 363. Totul super curatenie doamna dela receptie foarte primitoare foarte amabila o locatie de nota 1000 unica an predeal .

 364. Totul la pensiune. Personalul ╚Öi patroana excep╚Ťional!

 365. Nimic demn de mentionat. O pensiune in care uiti pe loc ca ai stat.

 366. afost totul ok si perfect gazda foarte amabila si mancare perfecta

 367. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 368. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 369. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 370. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 371. Locatia . Paraul Rece si ospatarul cu bucatarul , mancare este super. dar prea putin .

 372. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Curatenie, liniste. Mancare foarte buna.

 373. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 374. Dumitra-antonela iulie 19, 2019 at 6:58 pm

  Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 375. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 376. Mi-a placut amabilitatea personalului, faptul ca a fost liniste in ciuda amplasarii hotelului in vecinatatea soselei. Micul dejun a fost foarte bun si variat.

 377. Micul dejun de senzatie. Tot felul de preparate, pentru orice gusturi. Patul foarte mare si confortabil, am dormit cu copilul intre noi, care s-a pus de-a latul si tot am avut loc confortabil :))

 378. Camera curata si primitoare.personalul serviabil si mereu la dispozitie. O sa revin cu placere

 379. Pat confortabil,sedere excelenta,personal fffff amabil si dragut. Totul ,la orice pas -a fost exceptional. SUPER!

 380. Am fost ╚Öi ├«n urm─â cu un an. Ca ╚Öi atunci totul este perfect. Loca╚Ťie dotat─â cu mult peste necesar, cur─â╚Ťenie f─âr─â repro╚Ö, personal agreabil. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 381. Locatie excelenta,curatenie exemplara iar personalul exact asa cum ar trebui sa fie in toate unitatile de cazare.Ne am simtit excelent in aceasta pensiune si cu siguranta vom revenue.

 382. Totul la pensiune. Personalul ╚Öi patroana excep╚Ťional!

 383. Nimic demn de mentionat. O pensiune in care uiti pe loc ca ai stat.

 384. afost totul ok si perfect gazda foarte amabila si mancare perfecta

 385. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 386. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 387. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 388. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 389. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 390. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 391. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 392. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 393. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 394. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 395. – amabilitatea proprietarei – camera ingrijita si curata

 396. conditii foarte bune de cazare, mult bun gust in amenajarea interioara, curatenie, personal foarte amabil!!

 397. Apartamentul care mi s.a oferit. A fost spatios si cu doua balcoane.

 398. Poi totul a fost ft ok, curatenie in camera, lenjeria curata si comoda, privesliste superba, micul dejun variat si mancarea de o calitate superioara. Personalul a fost foarte amabil!

 399. Mi-a placut loca╚Ťia personalul amabil ╚Öi parcarea bine pozi╚Ťionat─â.

 400. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 401. Totul! Amplasare, arhitectur─â, personal, cur─â╚Ťenie, cum am zis – m─â rog, scris! – totul!

 402. Camera foarte frumoasa ╚Öi foarte curata. Personalul foarte amabil. Mul╚Ťumim ╚Öi revenim cu siguran╚Ť─â.

 403. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 404. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 405. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 406. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 407. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 408. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 409. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 410. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 411. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 412. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 413. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 414. – amabilitatea proprietarei – camera ingrijita si curata

 415. Hotelul, camera, micul dejun au fost cu mult peste cele 3 stele

 416. Apartamentul care mi s.a oferit. A fost spatios si cu doua balcoane.

 417. Poi totul a fost ft ok, curatenie in camera, lenjeria curata si comoda, privesliste superba, micul dejun variat si mancarea de o calitate superioara. Personalul a fost foarte amabil!

 418. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 419. Totul! Amplasare, arhitectur─â, personal, cur─â╚Ťenie, cum am zis – m─â rog, scris! – totul!

 420. Camera foarte frumoasa ╚Öi foarte curata. Personalul foarte amabil. Mul╚Ťumim ╚Öi revenim cu siguran╚Ť─â.

 421. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 422. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 423. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 424. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 425. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 426. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 427. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 428. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 429. – amabilitatea proprietarei – camera ingrijita si curata

 430. Amplasare hotel, personal amabil, cur─â╚Ťenie exemplara, mancare preg─âtit─â la restaurantul hotelului…

 431. Hotelul, camera, micul dejun au fost cu mult peste cele 3 stele

 432. Apartamentul care mi s.a oferit. A fost spatios si cu doua balcoane.

 433. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 434. Totul! Amplasare, arhitectur─â, personal, cur─â╚Ťenie, cum am zis – m─â rog, scris! – totul!

 435. Camera foarte frumoasa ╚Öi foarte curata. Personalul foarte amabil. Mul╚Ťumim ╚Öi revenim cu siguran╚Ť─â.

 436. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 437. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 438. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 439. Zona e superba ,restaurantul arata bine ,m├óncare buna ,vestitii Papanasi lipseau de mai multe zile…

 440. Prosoape curate, amplasare buna pentru un weekend de relaxare, restaurant bun, ospatarii super ok.

 441. Mi -a placut doar faptul ca eram intr-un peisaj superb ,dar nu in cabana.Vin pt. a-2a oara aici doar pt.peisaj.

 442. Lini╚Öte, vederea superb─â, gradina ╚Öi terasa exterioara unde se poate servi micul dejun. Domnul de la recep╚Ťie e foarte amabil ╚Öi prepar─â o cafea delicioasa.

 443. Gazde extrem de amabile, curatenie impecabila, asternuturi perfecte, liniste, peisaj. Ne-am simtit foarte bine!

 444. A fost asa cum mi-am dorit, confortul, personalul.

 445. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 446. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 447. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 448. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 449. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 450. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 451. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 452. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 453. – amabilitatea proprietarei – camera ingrijita si curata

 454. Aproape de centru chiar la bulevard,micul dejun, faptul ca am putut lasa bagajele la receptie pentru cateva ore dupa check out, probabil daca avea psicina era de 4 stele. Recomand.

 455. Accesul in oras facil,parcare ok., mic dejun ok,personal ok

 456. Amplasare hotel, personal amabil, cur─â╚Ťenie exemplara, mancare preg─âtit─â la restaurantul hotelului…

 457. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 458. Totul! Amplasare, arhitectur─â, personal, cur─â╚Ťenie, cum am zis – m─â rog, scris! – totul!

 459. Camera foarte frumoasa ╚Öi foarte curata. Personalul foarte amabil. Mul╚Ťumim ╚Öi revenim cu siguran╚Ť─â.

 460. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 461. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 462. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 463. Zona e superba ,restaurantul arata bine ,m├óncare buna ,vestitii Papanasi lipseau de mai multe zile…

 464. Prosoape curate, amplasare buna pentru un weekend de relaxare, restaurant bun, ospatarii super ok.

 465. Mi -a placut doar faptul ca eram intr-un peisaj superb ,dar nu in cabana.Vin pt. a-2a oara aici doar pt.peisaj.

 466. Din perspectova camerei in care am stat, mi s-a parut foarte frumos. Camera foarte mare, spatioasa, baia curata. Camera calduroasa si incalzire in pardoseala in baie. Doamna de la cazare a fost cumsecade si ne-a oferit o cafea dimineata. Arhitectura a fost una foarte interesanta si mi-a placut. Recomand

 467. Lini╚Öte, vederea superb─â, gradina ╚Öi terasa exterioara unde se poate servi micul dejun. Domnul de la recep╚Ťie e foarte amabil ╚Öi prepar─â o cafea delicioasa.

 468. Gazde extrem de amabile, curatenie impecabila, asternuturi perfecte, liniste, peisaj. Ne-am simtit foarte bine!

 469. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 470. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 471. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 472. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 473. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 474. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 475. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 476. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 477. – amabilitatea proprietarei – camera ingrijita si curata

 478. Extrem de curat, personal pl─âcut , comunicativ ╚Öi extrem de receptiv la cerin╚Ťele turi╚Ötilor.

 479. Micul dejun a fost satisfacator, locatia este foarte buna.

 480. Personalul foarte amabil . Mic dejun excelent…mult peste cele 3 * ale hotelului.

 481. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 482. Totul! Amplasare, arhitectur─â, personal, cur─â╚Ťenie, cum am zis – m─â rog, scris! – totul!

 483. Camera foarte frumoasa ╚Öi foarte curata. Personalul foarte amabil. Mul╚Ťumim ╚Öi revenim cu siguran╚Ť─â.

 484. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 485. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 486. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 487. Amplasare f buna, view din camera superb, camera foarte mare. Mic dejun bun si ok la pret. Ai avantajul de a sta in natura, aproape de Poiana Secuilor, poti face diverse drumetii, picnic.

 488. Zona e superba ,restaurantul arata bine ,m├óncare buna ,vestitii Papanasi lipseau de mai multe zile…

 489. Prosoape curate, amplasare buna pentru un weekend de relaxare, restaurant bun, ospatarii super ok.

 490. Din perspectova camerei in care am stat, mi s-a parut foarte frumos. Camera foarte mare, spatioasa, baia curata. Camera calduroasa si incalzire in pardoseala in baie. Doamna de la cazare a fost cumsecade si ne-a oferit o cafea dimineata. Arhitectura a fost una foarte interesanta si mi-a placut. Recomand

 491. Lini╚Öte, vederea superb─â, gradina ╚Öi terasa exterioara unde se poate servi micul dejun. Domnul de la recep╚Ťie e foarte amabil ╚Öi prepar─â o cafea delicioasa.

 492. Gazde extrem de amabile, curatenie impecabila, asternuturi perfecte, liniste, peisaj. Ne-am simtit foarte bine!

 493. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 494. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 495. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 496. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 497. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 498. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 499. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 500. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 501. – amabilitatea proprietarei – camera ingrijita si curata

 502. Extrem de curat, personal pl─âcut , comunicativ ╚Öi extrem de receptiv la cerin╚Ťele turi╚Ötilor.

 503. Micul dejun a fost satisfacator, locatia este foarte buna.

 504. Personalul foarte amabil . Mic dejun excelent…mult peste cele 3 * ale hotelului.

 505. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 506. Totul! Amplasare, arhitectur─â, personal, cur─â╚Ťenie, cum am zis – m─â rog, scris! – totul!

 507. Camera foarte frumoasa ╚Öi foarte curata. Personalul foarte amabil. Mul╚Ťumim ╚Öi revenim cu siguran╚Ť─â.

 508. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 509. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 510. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 511. Amplasare f buna, view din camera superb, camera foarte mare. Mic dejun bun si ok la pret. Ai avantajul de a sta in natura, aproape de Poiana Secuilor, poti face diverse drumetii, picnic.

 512. Zona e superba ,restaurantul arata bine ,m├óncare buna ,vestitii Papanasi lipseau de mai multe zile…

 513. Prosoape curate, amplasare buna pentru un weekend de relaxare, restaurant bun, ospatarii super ok.

 514. Din perspectova camerei in care am stat, mi s-a parut foarte frumos. Camera foarte mare, spatioasa, baia curata. Camera calduroasa si incalzire in pardoseala in baie. Doamna de la cazare a fost cumsecade si ne-a oferit o cafea dimineata. Arhitectura a fost una foarte interesanta si mi-a placut. Recomand

 515. Lini╚Öte, vederea superb─â, gradina ╚Öi terasa exterioara unde se poate servi micul dejun. Domnul de la recep╚Ťie e foarte amabil ╚Öi prepar─â o cafea delicioasa.

 516. Gazde extrem de amabile, curatenie impecabila, asternuturi perfecte, liniste, peisaj. Ne-am simtit foarte bine!

 517. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 518. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 519. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 520. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 521. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 522. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 523. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 524. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 525. conditii foarte bune de cazare, mult bun gust in amenajarea interioara, curatenie, personal foarte amabil!!

 526. Extrem de curat, personal pl─âcut , comunicativ ╚Öi extrem de receptiv la cerin╚Ťele turi╚Ötilor.

 527. Personalul foarte amabil . Mic dejun excelent…mult peste cele 3 * ale hotelului.

 528. Cladirea este interesanta. Hotelul este incalzit bine. Personalul este amabil, zambitor. Mancarea servita la restaurant este gustoasa, portii (prea) mari. Bucatarul este de apreciat. Preturi corecte. Primesti discount 15% pe durata sejurului. Mic dejun variat, la fel de bun. Am fost surprins placut. La de surprins am fost sa gasesc papuci in camera.

 529. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 530. Totul! Amplasare, arhitectur─â, personal, cur─â╚Ťenie, cum am zis – m─â rog, scris! – totul!

 531. Camera foarte frumoasa ╚Öi foarte curata. Personalul foarte amabil. Mul╚Ťumim ╚Öi revenim cu siguran╚Ť─â.

 532. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 533. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 534. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 535. Amplasare f buna, view din camera superb, camera foarte mare. Mic dejun bun si ok la pret. Ai avantajul de a sta in natura, aproape de Poiana Secuilor, poti face diverse drumetii, picnic.

 536. Prosoape curate, amplasare buna pentru un weekend de relaxare, restaurant bun, ospatarii super ok.

 537. Micul dejun gustos, as putea chiar spune personalizat dupa cerintele fiecaruia. Personalul a fost foarte amabil. Vederea de pe terasa este foarte frumoasa. Am mancat la cabana veche cei mai buni papanasi cu dulceata de afine. Din pacate, nu am avut balcon la camera, fiind pe spate, insa a compensat prin faptul ca in fiecare zi am vazut ursii coborand langa cabana. Sunt si multi caini ciobanesti mari, insa prietenosi. Camera a fost ok, baia la fel, cu o cabina de dus care se inchidea perfect, astfel incat am putut sa fac dus fara sa umplu toata baia de apa. Per total, foarte ok.

 538. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 539. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 540. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 541. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 542. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 543. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 544. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 545. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 546. conditii foarte bune de cazare, mult bun gust in amenajarea interioara, curatenie, personal foarte amabil!!

 547. Extrem de curat, personal pl─âcut , comunicativ ╚Öi extrem de receptiv la cerin╚Ťele turi╚Ötilor.

 548. Micul dejun a fost satisfacator, locatia este foarte buna.

 549. Personalul foarte amabil . Mic dejun excelent…mult peste cele 3 * ale hotelului.

 550. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 551. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 552. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 553. mic dejun????absolut nimic, nu as mai face greseala asta niciodata, pute peste tot a iuteala de prajeala, curatenie, jale mare. nu mai promavati astfel de locatii, va pierdeti increderea.

 554. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 555. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 556. Peisaj. Cazare rapida. Restaurant. Vizita urșilor noaptea după ora 23.00.

 557. Amplasare f buna, view din camera superb, camera foarte mare. Mic dejun bun si ok la pret. Ai avantajul de a sta in natura, aproape de Poiana Secuilor, poti face diverse drumetii, picnic.

 558. Zona e superba ,restaurantul arata bine ,m├óncare buna ,vestitii Papanasi lipseau de mai multe zile…

 559. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 560. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 561. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 562. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 563. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 564. – amabilitatea proprietarei – camera ingrijita si curata

 565. Curat, personal amabil in special in restaurant. Micul dejun delicios cu multe optiuni. Cald in camera. Raport calitate-pret excelent.

 566. Extrem de curat, personal pl─âcut , comunicativ ╚Öi extrem de receptiv la cerin╚Ťele turi╚Ötilor.

 567. Micul dejun a fost satisfacator, locatia este foarte buna.

 568. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 569. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 570. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 571. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 572. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 573. Great location – in the middle between Brasov and Sinaia, next to the Bucegi Natural Park. Fast check-in, room cosy enough for a short stay. Free parking place.

 574. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 575. Peisaj. Cazare rapida. Restaurant. Vizita urșilor noaptea după ora 23.00.

 576. Amplasare f buna, view din camera superb, camera foarte mare. Mic dejun bun si ok la pret. Ai avantajul de a sta in natura, aproape de Poiana Secuilor, poti face diverse drumetii, picnic.

 577. Din perspectova camerei in care am stat, mi s-a parut foarte frumos. Camera foarte mare, spatioasa, baia curata. Camera calduroasa si incalzire in pardoseala in baie. Doamna de la cazare a fost cumsecade si ne-a oferit o cafea dimineata. Arhitectura a fost una foarte interesanta si mi-a placut. Recomand

 578. Lini╚Öte, vederea superb─â, gradina ╚Öi terasa exterioara unde se poate servi micul dejun. Domnul de la recep╚Ťie e foarte amabil ╚Öi prepar─â o cafea delicioasa.

 579. Gazde extrem de amabile, curatenie impecabila, asternuturi perfecte, liniste, peisaj. Ne-am simtit foarte bine!

 580. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 581. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 582. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 583. Camera a fost mare (a fost tip suita). Mancarea la restaurant a fost buna, dar exact cum imi aminteam … scumpa. Cu toate ca am stat doar doua nopti, s-a facut curat in camera.

 584. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 585. Peisaj. Cazare rapida. Restaurant. Vizita urșilor noaptea după ora 23.00.

 586. Dna de la receptie, este excep╚Ťional─â, foarte amabil─â ╚Öi cumsecade, ne-a primit cu z├ómbetul pe buze. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, pentru o noapte cat am fost caza╚Ťi ne-am simtit foarte bine.

 587. Foarte cald, camera jocuri pentru copii, restaurant.

 588. Cur─â╚Ťenia, locul unde e a╚Öezat─â ╚Öi personalul de la recep╚Ťie.

 589. Din perspectova camerei in care am stat, mi s-a parut foarte frumos. Camera foarte mare, spatioasa, baia curata. Camera calduroasa si incalzire in pardoseala in baie. Doamna de la cazare a fost cumsecade si ne-a oferit o cafea dimineata. Arhitectura a fost una foarte interesanta si mi-a placut. Recomand

 590. Lini╚Öte, vederea superb─â, gradina ╚Öi terasa exterioara unde se poate servi micul dejun. Domnul de la recep╚Ťie e foarte amabil ╚Öi prepar─â o cafea delicioasa.

 591. Gazde extrem de amabile, curatenie impecabila, asternuturi perfecte, liniste, peisaj. Ne-am simtit foarte bine!

 592. Amplasament de vis, gazde primitoare, discrete, perfect pentru familii cu copii, raport calitate/pret excelent, restaurant cu mancare buna la 200 m de vila.

 593. Location, liniste. Comfort, curatenie Casele sunt frumoase, elegante

 594. Amplasarea, linistea si confortul au fost la inaltime. Camerele spatioase, curate, frumos mobilate

 595. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 596. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 597. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 598. Locatia este buna, camerele sunt curate, spatioase. Personalul este foarte amabil!

 599. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 600. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 601. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, m├óncarea bun─â ╚Öi diversificat─â la micul dejun. La restaurant m├óncare bun─â, gatita bine ╚Öi por╚Ťia prea mare.Ne vom re├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 602. Cald in camere ,micul dejun super cu multe preparate singurul dezavantaj este c─â unele camere nu au balcon iar in momentul in care rezevi camera spune c─â ai balcon dar dup─â confirmare este in func╚Ťie de disponibilitatea hotelului cidat .In rest nu ai ce s─â le repro╚Öezi totul la superlativ nota 10 cu felicit─âri.

 603. Curat, personal amabil in special in restaurant. Micul dejun delicios cu multe optiuni. Cald in camera. Raport calitate-pret excelent.

 604. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 605. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 606. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 607. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 608. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 609. Great location – in the middle between Brasov and Sinaia, next to the Bucegi Natural Park. Fast check-in, room cosy enough for a short stay. Free parking place.

 610. Camera a fost mare (a fost tip suita). Mancarea la restaurant a fost buna, dar exact cum imi aminteam … scumpa. Cu toate ca am stat doar doua nopti, s-a facut curat in camera.

 611. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 612. Peisaj. Cazare rapida. Restaurant. Vizita urșilor noaptea după ora 23.00.

 613. Din perspectova camerei in care am stat, mi s-a parut foarte frumos. Camera foarte mare, spatioasa, baia curata. Camera calduroasa si incalzire in pardoseala in baie. Doamna de la cazare a fost cumsecade si ne-a oferit o cafea dimineata. Arhitectura a fost una foarte interesanta si mi-a placut. Recomand

 614. Lini╚Öte, vederea superb─â, gradina ╚Öi terasa exterioara unde se poate servi micul dejun. Domnul de la recep╚Ťie e foarte amabil ╚Öi prepar─â o cafea delicioasa.

 615. Gazde extrem de amabile, curatenie impecabila, asternuturi perfecte, liniste, peisaj. Ne-am simtit foarte bine!

 616. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 617. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 618. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 619. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 620. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 621. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 622. Locatia este buna, camerele sunt curate, spatioase. Personalul este foarte amabil!

 623. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 624. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 625. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, m├óncarea bun─â ╚Öi diversificat─â la micul dejun. La restaurant m├óncare bun─â, gatita bine ╚Öi por╚Ťia prea mare.Ne vom re├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 626. Cald in camere ,micul dejun super cu multe preparate singurul dezavantaj este c─â unele camere nu au balcon iar in momentul in care rezevi camera spune c─â ai balcon dar dup─â confirmare este in func╚Ťie de disponibilitatea hotelului cidat .In rest nu ai ce s─â le repro╚Öezi totul la superlativ nota 10 cu felicit─âri.

 627. Curat, personal amabil in special in restaurant. Micul dejun delicios cu multe optiuni. Cald in camera. Raport calitate-pret excelent.

 628. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 629. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 630. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 631. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 632. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 633. Great location – in the middle between Brasov and Sinaia, next to the Bucegi Natural Park. Fast check-in, room cosy enough for a short stay. Free parking place.

 634. Camera a fost mare (a fost tip suita). Mancarea la restaurant a fost buna, dar exact cum imi aminteam … scumpa. Cu toate ca am stat doar doua nopti, s-a facut curat in camera.

 635. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 636. Peisaj. Cazare rapida. Restaurant. Vizita urșilor noaptea după ora 23.00.

 637. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 638. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 639. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 640. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 641. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 642. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 643. Locatia este buna, camerele sunt curate, spatioase. Personalul este foarte amabil!

 644. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 645. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 646. In rest, totul a fost perfect ╚Öi la un pre╚Ť foarte bun.

 647. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, m├óncarea bun─â ╚Öi diversificat─â la micul dejun. La restaurant m├óncare bun─â, gatita bine ╚Öi por╚Ťia prea mare.Ne vom re├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 648. Cald in camere ,micul dejun super cu multe preparate singurul dezavantaj este c─â unele camere nu au balcon iar in momentul in care rezevi camera spune c─â ai balcon dar dup─â confirmare este in func╚Ťie de disponibilitatea hotelului cidat .In rest nu ai ce s─â le repro╚Öezi totul la superlativ nota 10 cu felicit─âri.

 649. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 650. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 651. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 652. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 653. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 654. Great location – in the middle between Brasov and Sinaia, next to the Bucegi Natural Park. Fast check-in, room cosy enough for a short stay. Free parking place.

 655. Camera a fost mare (a fost tip suita). Mancarea la restaurant a fost buna, dar exact cum imi aminteam … scumpa. Cu toate ca am stat doar doua nopti, s-a facut curat in camera.

 656. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 657. Peisaj. Cazare rapida. Restaurant. Vizita urșilor noaptea după ora 23.00.

 658. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 659. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 660. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 661. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 662. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 663. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 664. Locatia este buna, camerele sunt curate, spatioase. Personalul este foarte amabil!

 665. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 666. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 667. Nu am ce sa comentez cu privire la camera…a fost curat ,caldura ,totul ok.

 668. Aproape de gara, camere mari, confortabile. Spa╚Ťiu de joaca exterior pentru copii.

 669. Cur─â╚Ťenie. Amabilitatea personalului. Mic dejun excelent. Pre╚Ť bun. ├Änc─âlzirea corespunz─âtoare momentului anului. Televizoare func╚Ťionale moderne. Semnal WiFi de calitate.

 670. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 671. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 672. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 673. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 674. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 675. Great location – in the middle between Brasov and Sinaia, next to the Bucegi Natural Park. Fast check-in, room cosy enough for a short stay. Free parking place.

 676. Locatia extraordinara, nu multi beneficiaza de un asemenea peisaj, personalul foarte amabil, camere curate.

 677. Camera a fost mare (a fost tip suita). Mancarea la restaurant a fost buna, dar exact cum imi aminteam … scumpa. Cu toate ca am stat doar doua nopti, s-a facut curat in camera.

 678. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 679. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 680. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 681. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 682. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 683. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 684. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 685. Locatia este buna, camerele sunt curate, spatioase. Personalul este foarte amabil!

 686. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 687. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 688. Totul, cur─â╚Ťenie ├«n camera, baie, ├«n hotel, mic dejun fabulos

 689. Nu am ce sa comentez cu privire la camera…a fost curat ,caldura ,totul ok.

 690. Aproape de gara, camere mari, confortabile. Spa╚Ťiu de joaca exterior pentru copii.

 691. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 692. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 693. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 694. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 695. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 696. Great location – in the middle between Brasov and Sinaia, next to the Bucegi Natural Park. Fast check-in, room cosy enough for a short stay. Free parking place.

 697. Locatia extraordinara, nu multi beneficiaza de un asemenea peisaj, personalul foarte amabil, camere curate.

 698. Camera a fost mare (a fost tip suita). Mancarea la restaurant a fost buna, dar exact cum imi aminteam … scumpa. Cu toate ca am stat doar doua nopti, s-a facut curat in camera.

 699. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 700. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 701. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 702. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 703. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 704. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 705. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 706. Din perspectova camerei in care am stat, mi s-a parut foarte frumos. Camera foarte mare, spatioasa, baia curata. Camera calduroasa si incalzire in pardoseala in baie. Doamna de la cazare a fost cumsecade si ne-a oferit o cafea dimineata. Arhitectura a fost una foarte interesanta si mi-a placut. Recomand

 707. Lini╚Öte, vederea superb─â, gradina ╚Öi terasa exterioara unde se poate servi micul dejun. Domnul de la recep╚Ťie e foarte amabil ╚Öi prepar─â o cafea delicioasa.

 708. Gazde extrem de amabile, curatenie impecabila, asternuturi perfecte, liniste, peisaj. Ne-am simtit foarte bine!

 709. Locatia extraordinara, nu multi beneficiaza de un asemenea peisaj, personalul foarte amabil, camere curate.

 710. Camera a fost mare (a fost tip suita). Mancarea la restaurant a fost buna, dar exact cum imi aminteam … scumpa. Cu toate ca am stat doar doua nopti, s-a facut curat in camera.

 711. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 712. Dna de la receptie, este excep╚Ťional─â, foarte amabil─â ╚Öi cumsecade, ne-a primit cu z├ómbetul pe buze. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, pentru o noapte cat am fost caza╚Ťi ne-am simtit foarte bine.

 713. Foarte cald, camera jocuri pentru copii, restaurant.

 714. Cur─â╚Ťenia, locul unde e a╚Öezat─â ╚Öi personalul de la recep╚Ťie.

 715. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 716. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 717. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 718. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 719. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 720. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 721. Locatia este buna, camerele sunt curate, spatioase. Personalul este foarte amabil!

 722. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 723. E o pensiune izolata cu o curte frumos amenajata si cu facilitati pt familiile cu copii

 724. Doamna blonda de la recep╚Ťie (scuze nu I-am re╚Ťinut numele:)) Cur─â╚Ťenia, micul dejun peste a╚Ötept─âri, multe produse f─âcute ├«n buc─ât─ârie ╚Öi mezeluri deosebite (par f─âcute ├«n casa), diverse sortimente de p├óine, pl─âcint─â de mere, cu br├ónz─â ╚Öi o prajitura nemaipomenita toate f─âcute de ei. Cafeaua excelenta. Raportul calitate pre╚Ť foarte bun pentru Predeal.

 725. Totul, cur─â╚Ťenie ├«n camera, baie, ├«n hotel, mic dejun fabulos

 726. Nu am ce sa comentez cu privire la camera…a fost curat ,caldura ,totul ok.

 727. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 728. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 729. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 730. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 731. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 732. Great location – in the middle between Brasov and Sinaia, next to the Bucegi Natural Park. Fast check-in, room cosy enough for a short stay. Free parking place.

 733. Locatia extraordinara, nu multi beneficiaza de un asemenea peisaj, personalul foarte amabil, camere curate.

 734. Camera a fost mare (a fost tip suita). Mancarea la restaurant a fost buna, dar exact cum imi aminteam … scumpa. Cu toate ca am stat doar doua nopti, s-a facut curat in camera.

 735. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 736. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 737. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 738. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 739. Absolut tot.O locatie de exceptie pentru ati petrece timpul cu prietenii,avand tot ce ai nevoie acolo.

 740. Locul perfect pentru vcanta, relaxant și liniștit.

 741. Î×ÎÉÎĘÎŚ ÎÉÎôÎÖÎĹ, ΞÎÖÎĹÎť ÎÉμάÎáÎĽ ÎĹÎíÎĹÎĘ ÎĄÎáÎÖÎŁ ÎÖΥμά. ÎĹÎÉ ÎťÎžÎĘÎÉάÎáÎĽ ÎĽÎÉÎÖÎĄÎęÎĘ ÎťÎáÎĽ ÎťÎöÎÖÎęÎÉÎĘ ÎťÎÖÎťÎö ÎáÎĽÎíÎú….

 742. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 743. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 744. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 745. Curat, personal primitor, super cald in camere exact ceea ce ne doream.

 746. Locatia este buna, camerele sunt curate, spatioase. Personalul este foarte amabil!

 747. Totul a fost excep╚Ťional de la loca╚Ťie pana la personalul hotelului.

 748. Doamna blonda de la recep╚Ťie (scuze nu I-am re╚Ťinut numele:)) Cur─â╚Ťenia, micul dejun peste a╚Ötept─âri, multe produse f─âcute ├«n buc─ât─ârie ╚Öi mezeluri deosebite (par f─âcute ├«n casa), diverse sortimente de p├óine, pl─âcint─â de mere, cu br├ónz─â ╚Öi o prajitura nemaipomenita toate f─âcute de ei. Cafeaua excelenta. Raportul calitate pre╚Ť foarte bun pentru Predeal.

 749. Totul, cur─â╚Ťenie ├«n camera, baie, ├«n hotel, mic dejun fabulos

 750. Nu am ce sa comentez cu privire la camera…a fost curat ,caldura ,totul ok.

 751. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 752. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 753. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 754. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 755. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 756. Great location – in the middle between Brasov and Sinaia, next to the Bucegi Natural Park. Fast check-in, room cosy enough for a short stay. Free parking place.

 757. Locatia extraordinara, nu multi beneficiaza de un asemenea peisaj, personalul foarte amabil, camere curate.

 758. Camera a fost mare (a fost tip suita). Mancarea la restaurant a fost buna, dar exact cum imi aminteam … scumpa. Cu toate ca am stat doar doua nopti, s-a facut curat in camera.

 759. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 760. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 761. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 762. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 763. Absolut tot.O locatie de exceptie pentru ati petrece timpul cu prietenii,avand tot ce ai nevoie acolo.

 764. Locul perfect pentru vcanta, relaxant și liniștit.

 765. Î×ÎÉÎĘÎŚ ÎÉÎôÎÖÎĹ, ΞÎÖÎĹÎť ÎÉμάÎáÎĽ ÎĹÎíÎĹÎĘ ÎĄÎáÎÖÎŁ ÎÖΥμά. ÎĹÎÉ ÎťÎžÎĘÎÉάÎáÎĽ ÎĽÎÉÎÖÎĄÎęÎĘ ÎťÎáÎĽ ÎťÎöÎÖÎęÎÉÎĘ ÎťÎÖÎťÎö ÎáÎĽÎíÎú….

 766. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 767. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 768. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 769. Liniste, curatenie, discretie. Ciorbe excelente. Loc de joaca si peisaje.

 770. Foarte frumos!!Privelistea superba! Personalul nota 10 ! Foarte curat in camere si cald! (Mie una mi-a pl─âcut gelul de dus de la baie, avand un miros deosebit)!! Recomand cu drag!!!!

 771. Curat, personal primitor, super cald in camere exact ceea ce ne doream.

 772. Doamna blonda de la recep╚Ťie (scuze nu I-am re╚Ťinut numele:)) Cur─â╚Ťenia, micul dejun peste a╚Ötept─âri, multe produse f─âcute ├«n buc─ât─ârie ╚Öi mezeluri deosebite (par f─âcute ├«n casa), diverse sortimente de p├óine, pl─âcint─â de mere, cu br├ónz─â ╚Öi o prajitura nemaipomenita toate f─âcute de ei. Cafeaua excelenta. Raportul calitate pre╚Ť foarte bun pentru Predeal.

 773. Totul, cur─â╚Ťenie ├«n camera, baie, ├«n hotel, mic dejun fabulos

 774. Nu am ce sa comentez cu privire la camera…a fost curat ,caldura ,totul ok.

 775. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 776. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 777. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 778. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 779. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 780. Great location – in the middle between Brasov and Sinaia, next to the Bucegi Natural Park. Fast check-in, room cosy enough for a short stay. Free parking place.

 781. Locatia extraordinara, nu multi beneficiaza de un asemenea peisaj, personalul foarte amabil, camere curate.

 782. Camera a fost mare (a fost tip suita). Mancarea la restaurant a fost buna, dar exact cum imi aminteam … scumpa. Cu toate ca am stat doar doua nopti, s-a facut curat in camera.

 783. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 784. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 785. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 786. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 787. Absolut tot.O locatie de exceptie pentru ati petrece timpul cu prietenii,avand tot ce ai nevoie acolo.

 788. Locul perfect pentru vcanta, relaxant și liniștit.

 789. Î×ÎÉÎĘÎŚ ÎÉÎôÎÖÎĹ, ΞÎÖÎĹÎť ÎÉμάÎáÎĽ ÎĹÎíÎĹÎĘ ÎĄÎáÎÖÎŁ ÎÖΥμά. ÎĹÎÉ ÎťÎžÎĘÎÉάÎáÎĽ ÎĽÎÉÎÖÎĄÎęÎĘ ÎťÎáÎĽ ÎťÎöÎÖÎęÎÉÎĘ ÎťÎÖÎťÎö ÎáÎĽÎíÎú….

 790. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 791. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 792. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 793. Liniste, curatenie, discretie. Ciorbe excelente. Loc de joaca si peisaje.

 794. Foarte frumos!!Privelistea superba! Personalul nota 10 ! Foarte curat in camere si cald! (Mie una mi-a pl─âcut gelul de dus de la baie, avand un miros deosebit)!! Recomand cu drag!!!!

 795. Curat, personal primitor, super cald in camere exact ceea ce ne doream.

 796. Personal foarte amabil. Masajul de relaxare de vis!

 797. As recomanda mai multe fructe si legume la micul dejun. in rest totul a fost foarte bine.

 798. A fost OK dna de la receptie care ne-a facut check-in-ul a foat misto rau cum foarte rar gasesti. In cam cald si bine liniste nu galagie in hotel. Chiar recomand.

 799. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 800. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 801. Micul dejun nu era disponibil ├«nsa pentru noi nu a fost un minus ├«n plus loca╚Ťia avea facilita╚Ťi foarte bune pentru preparare ╚Öi servire. De asemenea, am primit doua feluri de cl─âtite ├«n camera pentru ├«ntreaga familie, bucuria copiilor!

 802. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 803. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 804. Great location – in the middle between Brasov and Sinaia, next to the Bucegi Natural Park. Fast check-in, room cosy enough for a short stay. Free parking place.

 805. Locatia extraordinara, nu multi beneficiaza de un asemenea peisaj, personalul foarte amabil, camere curate.

 806. Camera a fost mare (a fost tip suita). Mancarea la restaurant a fost buna, dar exact cum imi aminteam … scumpa. Cu toate ca am stat doar doua nopti, s-a facut curat in camera.

 807. Micul dejun foarte bun, locatia curata, personal ok

 808. Hotelul este foarte curat, ├«n loca╚Ťie foarte bun─â pentru drume╚Ťie, personalul foarte bine instruit, m├óncare foarte diversificat─â ╚Öi foarte gustoas─â.

 809. Loca╚Ťia/priveli╚Ötea Restaurantul are pre╚Ťuri decente Personalul foarte prietenos Sauna/jocuri Multe vinuri bune ╚Öi accesibile la pret Mancare buna Camera din lemn rustica ╚Öi cu bun gust

 810. totul a fost excelent …. amabilitatea personalului, mancarea f buna

 811. Absolut tot.O locatie de exceptie pentru ati petrece timpul cu prietenii,avand tot ce ai nevoie acolo.

 812. Locul perfect pentru vcanta, relaxant și liniștit.

 813. Î×ÎÉÎĘÎŚ ÎÉÎôÎÖÎĹ, ΞÎÖÎĹÎť ÎÉμάÎáÎĽ ÎĹÎíÎĹÎĘ ÎĄÎáÎÖÎŁ ÎÖΥμά. ÎĹÎÉ ÎťÎžÎĘÎÉάÎáÎĽ ÎĽÎÉÎÖÎĄÎęÎĘ ÎťÎáÎĽ ÎťÎöÎÖÎęÎÉÎĘ ÎťÎÖÎťÎö ÎáÎĽÎíÎú….

 814. Camere curate si frumos amenajate. Liniste si personal placut

 815. Vila se afla la distanta de strada, privelistea este panoramic─â.Toate camerele au balcon, curatenia este impecabil─â, se intra in camere cand oaspe╚Ťii sunt plecati (se ia gunoiul, se da cu aspiratorul).La baie exista sapun, sampon, prosoape imaculate, hartie igienica. Mobilierul este din lemn, exista TV, minibar dotat cu apa plata.Posibilitate de a lua masa in incinta, exista un meniu si se face comanda pentru un anumit fel de mancare.Se poate gati intr-o anexa din lemn, sau se poate face gratar.Administratorii sunt oameni de incredere, serviabili si sunt mereu in locatie.Exista biliard si masa pentru tenis, copiii au fost incantati.Locatia dispune si de sauna.Am avut o vacanta de neuitat.

 816. Splendid ,personal minunat,priveliste superba,voi reveni cu mare placere ori de cate ori voi avea ocazia.

 817. Merg de 4 ani si m-am sim╚Ťit foarte bine, gazda excelent─â!

 818. Camere spa╚Ťioase ╚Öi curate, personal extraordinar de amabil ╚Öi de implicat, m├óncare foarte gustoas─â ╚Öi por╚Ťii uria╚Öe, locuri de joaca pentru copii ╚Öi la exterior ╚Öi ├«n hotel, vederea spectaculoas─â din camera. Vom reveni, cu siguran╚Ť─â.

 819. Este o locatie deosebita, peisajul este foarte frumos, personalul destul de amabil.

 820. Amplasare buna, in apropiere de gara, curatenie, liniste, mic dejun delicios si consistent, personal foarte amabil. Ne-am simtit foarte bine, am prins zapada pe partie si am facut o plimbare pana la cabana Susai. Merita efortul !! Sauna, salina, jacuzzi, toate la discretie .

 821. Micul dejun foarte bun.Locatia aproape de partie, nu am depins de masina.

 822. Personal foarte amabil, acces la locatie foarte facil, parcare disponibila, mic dejun variat

 823. Personal extrem de prietenos, profesionalism, conditii de cazare excelente, raport calitate pret foarte bun, priveliste minunanta, foarte curat.

 824. Pensiunea este amplasata in zona centrala a orasului, foarte putin retrasa fata de Dn.1, fapt care constituie un avantaj din punct de vedere al zgomotului stradal. Apreciez disponibilitatea gazdei si atentia cu care ne-a tratat. Chiar daca sederea a fost scurta (o noapte) si vremea ne-a permis sa ne plimbam, am remarcat ca erau disponibile jocuri diverse ( rummy, sah etc.) si spatii comune in afara camerelor. Cand vom avea drum prin Predeal, vom avea in atentie cazarea la aceasta pensiune.

 825. Totul a fost la superlativ! Gazda nw-a impresionat prin amabilitate, conditiile au fost excelente. O sa revenim cat mai curand posibil..

 826. Amplasare a fost un factor care a determinat alegerea propriet─â╚Ťii, personal eficient iar mancarea a fost minunata, foarte buna! Camera a fost conform descrierii de pe site, exact ceea ce cautam. Gazde primitoare si atmosfera pl─âcut─â.

 827. Mi-au placut aspectele legate de confort, curatenie, calitatea felurilor de mancare si modul de servire.

 828. Great location – in the middle between Brasov and Sinaia, next to the Bucegi Natural Park. Fast check-in, room cosy enough for a short stay. Free parking place.

 829. Locatia si vederea din apartament de vis. Zona permite plimbari in natura, iarna e zapada mai mereu si este aproape de locul de joaca pentru copii. Restaurantul are mancare buna, personalul este amabil. Am revenit de fiecare data cu placere.

 830. Amplasare excelenta , peisaj superb , mancarea la restaurant excelenta !

 831. Cabana este dr─âgu╚Ť─â, foarte cald in camere, personalul este amabil , noua ne-a pl─âcut ╚Öi vom reveni …

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled