Cazare ieftina Pantelimon

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Nicolaie si Casian Cassian din Turcesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Nicolaie si Casian Cassian din Turcesti, jud. ArgesCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Elisabeta si Silviu Eliade din Peris, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Elisabeta si Silviu Eliade din Peris, jud. IlfovCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Răducu si Crenguța Diculescu din Slobozia Botesti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Răducu si Crenguța Diculescu din Slobozia Botesti, jud. VranceaCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Ioana si Amedeu Gruia din Sateni, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Ioana si Amedeu Gruia din Sateni, jud. DambovitaCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Luca si Cazimir Stănculescu din Gardani, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Luca si Cazimir Stănculescu din Gardani, jud. MaramuresCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Victoria si Alex Butnaru din Husasau de Cris, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Victoria si Alex Butnaru din Husasau de Cris, jud. BihorCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 1. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 2. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 3. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 4. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 5. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 6. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 7. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 8. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 9. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 10. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 11. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 12. Singurul lucru care mi-a placut la proprietate a fost anuntul de pe booking, adica in poze arata bine… Realitatea sete alta!!

 13. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 14. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 15. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 16. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 17. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 18. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 19. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 20. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 21. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 22. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 23. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 24. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 25. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 26. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 27. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 28. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 29. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 30. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 31. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 32. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 33. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 34. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 35. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 36. Singurul lucru care mi-a placut la proprietate a fost anuntul de pe booking, adica in poze arata bine… Realitatea sete alta!!

 37. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 38. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 39. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 40. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 41. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 42. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 43. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 44. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 45. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 46. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 47. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 48. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 49. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 50. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 51. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 52. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 53. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 54. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 55. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 56. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 57. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 58. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 59. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 60. Singurul lucru care mi-a placut la proprietate a fost anuntul de pe booking, adica in poze arata bine… Realitatea sete alta!!

 61. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 62. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 63. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 64. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 65. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 66. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 67. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 68. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 69. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 70. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 71. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 72. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 73. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 74. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 75. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 76. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 77. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 78. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 79. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 80. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 81. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 82. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 83. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 84. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 85. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 86. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 87. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 88. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 89. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 90. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 91. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 92. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 93. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 94. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 95. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 96. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 97. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 98. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 99. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 100. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 101. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 102. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 103. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 104. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 105. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 106. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 107. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 108. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 109. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 110. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 111. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 112. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 113. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 114. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 115. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 116. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 117. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 118. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 119. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 120. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 121. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 122. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 123. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 124. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 125. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 126. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 127. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 128. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 129. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 130. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 131. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 132. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 133. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 134. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 135. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 136. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 137. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 138. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 139. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 140. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 141. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 142. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 143. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 144. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 145. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 146. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 147. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 148. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 149. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 150. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 151. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 152. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 153. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 154. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 155. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 156. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 157. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 158. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 159. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 160. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 161. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 162. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 163. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 164. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 165. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 166. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 167. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 168. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 169. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 170. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 171. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 172. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 173. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 174. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 175. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 176. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 177. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 178. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 179. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 180. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 181. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 182. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 183. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 184. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 185. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 186. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 187. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 188. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 189. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 190. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 191. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 192. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 193. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 194. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 195. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 196. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 197. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 198. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 199. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 200. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 201. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 202. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 203. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 204. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 205. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 206. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 207. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 208. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 209. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 210. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 211. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 212. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 213. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 214. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 215. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 216. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 217. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 218. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 219. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 220. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 221. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 222. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 223. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 224. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 225. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 226. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 227. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 228. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 229. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 230. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 231. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 232. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 233. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 234. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 235. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 236. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 237. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 238. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 239. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 240. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 241. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 242. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 243. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 244. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 245. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 246. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 247. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 248. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 249. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 250. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 251. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 252. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 253. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 254. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 255. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 256. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 257. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 258. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 259. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 260. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 261. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 262. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 263. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 264. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 265. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 266. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 267. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 268. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 269. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 270. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 271. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 272. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 273. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 274. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 275. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 276. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 277. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 278. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 279. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 280. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 281. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 282. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 283. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 284. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 285. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 286. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 287. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 288. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 289. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 290. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 291. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 292. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 293. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 294. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 295. Valentina1979 mai 3, 2019 at 12:23 pm

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 296. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 297. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 298. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 299. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 300. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 301. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 302. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 303. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 304. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 305. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 306. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 307. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 308. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 309. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 310. Bucureștenul mai 3, 2019 at 12:23 pm

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 311. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 312. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 313. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 314. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 315. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 316. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 317. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 318. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 319. Valentina1979 mai 10, 2019 at 12:16 pm

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 320. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 321. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 322. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 323. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 324. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 325. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 326. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 327. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 328. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 329. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 330. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 331. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 332. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 333. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 334. Bucureștenul mai 10, 2019 at 12:16 pm

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 335. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 336. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 337. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 338. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 339. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 340. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 341. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 342. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 343. Valentina1979 mai 14, 2019 at 5:25 pm

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 344. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 345. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 346. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 347. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 348. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 349. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 350. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 351. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 352. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 353. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 354. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 355. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 356. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 357. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 358. Bucureștenul mai 14, 2019 at 5:25 pm

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 359. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 360. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 361. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 362. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 363. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 364. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 365. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 366. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 367. Valentina1979 mai 18, 2019 at 3:42 am

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 368. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 369. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 370. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 371. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 372. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 373. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 374. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 375. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 376. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 377. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 378. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 379. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 380. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 381. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 382. Bucureștenul mai 18, 2019 at 3:42 am

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 383. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 384. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 385. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 386. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 387. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 388. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 389. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 390. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 391. Valentina1979 mai 24, 2019 at 6:01 pm

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 392. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 393. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 394. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 395. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 396. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 397. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 398. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 399. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 400. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 401. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 402. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 403. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 404. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 405. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 406. Bucureștenul mai 24, 2019 at 6:01 pm

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 407. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 408. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 409. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 410. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 411. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 412. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 413. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 414. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 415. Valentina1979 mai 31, 2019 at 12:31 pm

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 416. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 417. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 418. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 419. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 420. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 421. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 422. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 423. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 424. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 425. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 426. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 427. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 428. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 429. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 430. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 431. Bucureștenul mai 31, 2019 at 12:31 pm

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 432. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 433. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 434. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 435. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 436. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 437. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 438. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 439. Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 440. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 441. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 442. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 443. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 444. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 445. Curatenie exemplara, parcare interioară păzită, personal amabil. O sa revin cu mare placere!

 446. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 447. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 448. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 449. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 450. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 451. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 452. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 453. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 454. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 455. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 456. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 457. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 458. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 459. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 460. Curatenie, liniste, camere spatioase, domnul de la receptie de nota 10. Micul dejun a fost ok, mancarea in general ok. Piscina curata. Perfect pt un weekend relaxant, iar raportul calitate pret este in regula.

 461. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 462. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 463. Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 464. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 465. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 466. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 467. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 468. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 469. Curatenie, personal amabil, cafeaua din partea casei excelenta si liniste.

 470. Foarte curat! Personalul este amabil si respectos. Parcare asigurata pentru fiecare camera si posibilitate mic-dejun. Pretul este mic in comparatie cu serviciile oferite! Am primit apa rece si cafea gratuit din partea casei. Vom reveni cu drag la acest hotel!

 471. Foarte curat. Aer conditionat. Parcarea mare in interiorul proprietatii. Proprietarii sunt tineri si amabili, nu cauta prietenii cu clientii ci sunt foarte profesionisti. Nu se fumeaza in camere!

 472. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 473. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 474. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 475. Raport pret calitate foarte ok! Curatenie, loc de parcare

 476. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 477. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 478. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 479. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 480. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 481. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 482. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 483. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 484. Curatenie, liniste, camere spatioase, domnul de la receptie de nota 10. Micul dejun a fost ok, mancarea in general ok. Piscina curata. Perfect pt un weekend relaxant, iar raportul calitate pret este in regula.

 485. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 486. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 487. Relaxant,kid friendly,racoros,mai ales in zilele călduroase:)

 488. Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 489. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 490. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 491. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 492. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 493. Curatenie, personal amabil, cafeaua din partea casei excelenta si liniste.

 494. Foarte curat! Personalul este amabil si respectos. Parcare asigurata pentru fiecare camera si posibilitate mic-dejun. Pretul este mic in comparatie cu serviciile oferite! Am primit apa rece si cafea gratuit din partea casei. Vom reveni cu drag la acest hotel!

 495. Foarte curat. Aer conditionat. Parcarea mare in interiorul proprietatii. Proprietarii sunt tineri si amabili, nu cauta prietenii cu clientii ci sunt foarte profesionisti. Nu se fumeaza in camere!

 496. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 497. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 498. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 499. Raport pret calitate foarte ok! Curatenie, loc de parcare

 500. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 501. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 502. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 503. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 504. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 505. O primire calduroasa, angajati amabili si cu bun simt, foarte curat, mancarea excelenta.

 506. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 507. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 508. Atmosfera de la piscina – foarte placuta. Personalul amabil. Multa verdeata.

 509. Curatenie, liniste, camere spatioase, domnul de la receptie de nota 10. Micul dejun a fost ok, mancarea in general ok. Piscina curata. Perfect pt un weekend relaxant, iar raportul calitate pret este in regula.

 510. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 511. Relaxant,kid friendly,racoros,mai ales in zilele călduroase:)

 512. Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 513. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 514. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 515. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 516. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 517. Curatenie, personal amabil, cafeaua din partea casei excelenta si liniste.

 518. Foarte curat! Personalul este amabil si respectos. Parcare asigurata pentru fiecare camera si posibilitate mic-dejun. Pretul este mic in comparatie cu serviciile oferite! Am primit apa rece si cafea gratuit din partea casei. Vom reveni cu drag la acest hotel!

 519. Foarte curat. Aer conditionat. Parcarea mare in interiorul proprietatii. Proprietarii sunt tineri si amabili, nu cauta prietenii cu clientii ci sunt foarte profesionisti. Nu se fumeaza in camere!

 520. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 521. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 522. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 523. Raport pret calitate foarte ok! Curatenie, loc de parcare

 524. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 525. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 526. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 527. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 528. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 529. O primire calduroasa, angajati amabili si cu bun simt, foarte curat, mancarea excelenta.

 530. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 531. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 532. Atmosfera de la piscina – foarte placuta. Personalul amabil. Multa verdeata.

 533. Curatenie, liniste, camere spatioase, domnul de la receptie de nota 10. Micul dejun a fost ok, mancarea in general ok. Piscina curata. Perfect pt un weekend relaxant, iar raportul calitate pret este in regula.

 534. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 535. Un loc primitor cu personal atent. Conditii excelente mi-a depasit asteptarile.

 536. Relaxant,kid friendly,racoros,mai ales in zilele călduroase:)

 537. Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 538. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 539. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 540. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 541. Curatenie, personal amabil, cafeaua din partea casei excelenta si liniste.

 542. Foarte curat! Personalul este amabil si respectos. Parcare asigurata pentru fiecare camera si posibilitate mic-dejun. Pretul este mic in comparatie cu serviciile oferite! Am primit apa rece si cafea gratuit din partea casei. Vom reveni cu drag la acest hotel!

 543. Foarte curat. Aer conditionat. Parcarea mare in interiorul proprietatii. Proprietarii sunt tineri si amabili, nu cauta prietenii cu clientii ci sunt foarte profesionisti. Nu se fumeaza in camere!

 544. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 545. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 546. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 547. Raport pret calitate foarte ok! Curatenie, loc de parcare

 548. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 549. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 550. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 551. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 552. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 553. O primire calduroasa, angajati amabili si cu bun simt, foarte curat, mancarea excelenta.

 554. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 555. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 556. Atmosfera de la piscina – foarte placuta. Personalul amabil. Multa verdeata.

 557. Curatenie, liniste, camere spatioase, domnul de la receptie de nota 10. Micul dejun a fost ok, mancarea in general ok. Piscina curata. Perfect pt un weekend relaxant, iar raportul calitate pret este in regula.

 558. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 559. Apartamentul in care am fost cazati este foarte mare. Baia este foarte spatioasa. Camera are terasa mare. Corpul de cladire in care este apartamentul nu este la strada. Exista foisor si spatiu verde de joaca pentru copii. Receptie non-stop. Viteza la internet foarte buna. Parcare gratuita in curte. AC inclus in pret.

 560. Un loc primitor cu personal atent. Conditii excelente mi-a depasit asteptarile.

 561. Relaxant,kid friendly,racoros,mai ales in zilele călduroase:)

 562. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 563. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 564. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 565. curatenie, multa liniste, parcare sigura,super OK…

 566. Curatenie, personal amabil, cafeaua din partea casei excelenta si liniste.

 567. Foarte curat! Personalul este amabil si respectos. Parcare asigurata pentru fiecare camera si posibilitate mic-dejun. Pretul este mic in comparatie cu serviciile oferite! Am primit apa rece si cafea gratuit din partea casei. Vom reveni cu drag la acest hotel!

 568. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 569. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 570. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 571. Curat, personal amabil,mic dejun compus numai din alimente ambalate individual( vidate)…pe scurt am fost f mulțumită.

 572. Raport pret calitate foarte ok! Curatenie, loc de parcare

 573. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 574. Cel mai potrivit hotel pentru un city-break in Bucuresti

 575. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 576. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 577. O primire calduroasa, angajati amabili si cu bun simt, foarte curat, mancarea excelenta.

 578. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 579. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 580. Personal amabil, locație relativ liniștită și comodă fata de traseu, dar cred ca este doar o ultima experiență.

 581. Atmosfera de la piscina – foarte placuta. Personalul amabil. Multa verdeata.

 582. Curatenie, liniste, camere spatioase, domnul de la receptie de nota 10. Micul dejun a fost ok, mancarea in general ok. Piscina curata. Perfect pt un weekend relaxant, iar raportul calitate pret este in regula.

 583. Camera frumos amenajata si curatenie. Un local linistit si relaxant.

 584. Apartamentul in care am fost cazati este foarte mare. Baia este foarte spatioasa. Camera are terasa mare. Corpul de cladire in care este apartamentul nu este la strada. Exista foisor si spatiu verde de joaca pentru copii. Receptie non-stop. Viteza la internet foarte buna. Parcare gratuita in curte. AC inclus in pret.

 585. Un loc primitor cu personal atent. Conditii excelente mi-a depasit asteptarile.

 586. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 587. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 588. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 589. curatenie, multa liniste, parcare sigura,super OK…

 590. Curatenie, personal amabil, cafeaua din partea casei excelenta si liniste.

 591. Foarte curat! Personalul este amabil si respectos. Parcare asigurata pentru fiecare camera si posibilitate mic-dejun. Pretul este mic in comparatie cu serviciile oferite! Am primit apa rece si cafea gratuit din partea casei. Vom reveni cu drag la acest hotel!

 592. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 593. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 594. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 595. Curat, personal amabil,mic dejun compus numai din alimente ambalate individual( vidate)…pe scurt am fost f mulțumită.

 596. Raport pret calitate foarte ok! Curatenie, loc de parcare

 597. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 598. Cel mai potrivit hotel pentru un city-break in Bucuresti

 599. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 600. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 601. Raport bun pret-calitate. Locatia este in Pantelimon la 5 min de Esplanada. Acces facil la transportul public.

 602. O primire calduroasa, angajati amabili si cu bun simt, foarte curat, mancarea excelenta.

 603. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 604. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 605. Camera mare, spatioasa, baia la fel, super confortabil

 606. Piscina e frumoasa, mancare buna si ospătarul foarte de treaba.

 607. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 608. Camera frumos amenajata si curatenie. Un local linistit si relaxant.

 609. Apartamentul in care am fost cazati este foarte mare. Baia este foarte spatioasa. Camera are terasa mare. Corpul de cladire in care este apartamentul nu este la strada. Exista foisor si spatiu verde de joaca pentru copii. Receptie non-stop. Viteza la internet foarte buna. Parcare gratuita in curte. AC inclus in pret.

 610. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 611. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 612. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 613. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 614. Camere curate, personalul excelent. Foarte bine amplasat pentru cei care ajung in capitala dar doresc sa evite aglomerația și prețurile piperate ale altor cazări din București.

 615. Aproape de Bucuresti, camere excelente, personal super.

 616. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 617. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 618. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 619. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 620. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 621. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 622. Este aproape de stație, personal foarte amabil. Mic dejun prea ieftin. O sa revenim!

 623. Camera ok, nu e foate lux, dar la cate stele are este ok. Aer conditionat functional, prosoape curate. Amplasare asa si asa. Mic dejun destul de bun, avand in vedere ca nu se pregateste pe loc.

 624. A fost ok totul. Am apreciat in mod deosebit faptul ca dupa ce mi-am uitat servieta pe masa de pe terasa, dupa micul dejun, la intoarcerea dupa aproximativ o ora mi-a fost returnata de la receptie. Multumesc.

 625. camera curata, baie curata, pat cu saltea ok, metroul aproape, terasa de mic dejun

 626. Multumim mult personalului pentru ponturile pentru a evita aglomeratia de pe centura.

 627. Raport bun pret-calitate. Locatia este in Pantelimon la 5 min de Esplanada. Acces facil la transportul public.

 628. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 629. Camera mare, spatioasa, baia la fel, super confortabil

 630. Piscina e frumoasa, mancare buna si ospătarul foarte de treaba.

 631. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 632. Camera frumos amenajata si curatenie. Un local linistit si relaxant.

 633. Apartamentul in care am fost cazati este foarte mare. Baia este foarte spatioasa. Camera are terasa mare. Corpul de cladire in care este apartamentul nu este la strada. Exista foisor si spatiu verde de joaca pentru copii. Receptie non-stop. Viteza la internet foarte buna. Parcare gratuita in curte. AC inclus in pret.

 634. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 635. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 636. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 637. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 638. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 639. Camere curate, personalul excelent. Foarte bine amplasat pentru cei care ajung in capitala dar doresc sa evite aglomerația și prețurile piperate ale altor cazări din București.

 640. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 641. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 642. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 643. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 644. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 645. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 646. Este aproape de stație, personal foarte amabil. Mic dejun prea ieftin. O sa revenim!

 647. Camera ok, nu e foate lux, dar la cate stele are este ok. Aer conditionat functional, prosoape curate. Amplasare asa si asa. Mic dejun destul de bun, avand in vedere ca nu se pregateste pe loc.

 648. A fost ok totul. Am apreciat in mod deosebit faptul ca dupa ce mi-am uitat servieta pe masa de pe terasa, dupa micul dejun, la intoarcerea dupa aproximativ o ora mi-a fost returnata de la receptie. Multumesc.

 649. camera curata, baie curata, pat cu saltea ok, metroul aproape, terasa de mic dejun

 650. Multumim mult personalului pentru ponturile pentru a evita aglomeratia de pe centura.

 651. Raport bun pret-calitate. Locatia este in Pantelimon la 5 min de Esplanada. Acces facil la transportul public.

 652. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 653. Camera mare, spatioasa, baia la fel, super confortabil

 654. Piscina e frumoasa, mancare buna si ospătarul foarte de treaba.

 655. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 656. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 657. Camera frumos amenajata si curatenie. Un local linistit si relaxant.

 658. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 659. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 660. Camere curate, personalul excelent. Foarte bine amplasat pentru cei care ajung in capitala dar doresc sa evite aglomerația și prețurile piperate ale altor cazări din București.

 661. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 662. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 663. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 664. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 665. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 666. Este aproape de stație, personal foarte amabil. Mic dejun prea ieftin. O sa revenim!

 667. Mâncarea restaurantului a fost delicioasa! Condiții excelente! Mulțumim 🤗😀

 668. camera curata, baie curata, pat cu saltea ok, metroul aproape, terasa de mic dejun

 669. Multumim mult personalului pentru ponturile pentru a evita aglomeratia de pe centura.

 670. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 671. Camera mare, spatioasa, baia la fel, super confortabil

 672. Piscina e frumoasa, mancare buna si ospătarul foarte de treaba.

 673. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 674. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 675. Camera frumos amenajata si curatenie. Un local linistit si relaxant.

 676. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 677. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 678. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 679. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 680. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 681. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 682. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 683. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 684. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 685. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 686. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 687. Este aproape de stație, personal foarte amabil. Mic dejun prea ieftin. O sa revenim!

 688. Mâncarea restaurantului a fost delicioasa! Condiții excelente! Mulțumim 🤗😀

 689. camera curata, baie curata, pat cu saltea ok, metroul aproape, terasa de mic dejun

 690. Multumim mult personalului pentru ponturile pentru a evita aglomeratia de pe centura.

 691. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 692. Camera mare, spatioasa, baia la fel, super confortabil

 693. Piscina e frumoasa, mancare buna si ospătarul foarte de treaba.

 694. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 695. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 696. Camera frumos amenajata si curatenie. Un local linistit si relaxant.

 697. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 698. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 699. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 700. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 701. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 702. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 703. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 704. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 705. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 706. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 707. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 708. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 709. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 710. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 711. Este aproape de stație, personal foarte amabil. Mic dejun prea ieftin. O sa revenim!

 712. Mâncarea restaurantului a fost delicioasa! Condiții excelente! Mulțumim 🤗😀

 713. camera curata, baie curata, pat cu saltea ok, metroul aproape, terasa de mic dejun

 714. Multumim mult personalului pentru ponturile pentru a evita aglomeratia de pe centura.

 715. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 716. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 717. Camera mare, spatioasa, baia la fel, super confortabil

 718. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 719. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 720. Camera frumos amenajata si curatenie. Un local linistit si relaxant.

 721. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 722. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 723. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 724. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 725. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 726. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 727. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 728. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 729. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 730. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 731. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 732. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 733. Amplasarea hotelului a corespuns atât nevoilor mele din acel moment, dar , în general locația este plăcută și liniștită, apropierea de obiective turistice interesante o face atractivă.

 734. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 735. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 736. Mâncarea restaurantului a fost delicioasa! Condiții excelente! Mulțumim 🤗😀

 737. camera curata, baie curata, pat cu saltea ok, metroul aproape, terasa de mic dejun

 738. Multumim mult personalului pentru ponturile pentru a evita aglomeratia de pe centura.

 739. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 740. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 741. Camera mare, spatioasa, baia la fel, super confortabil

 742. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 743. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 744. Camera frumos amenajata si curatenie. Un local linistit si relaxant.

 745. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 746. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 747. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 748. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 749. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 750. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 751. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 752. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 753. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 754. Amplasarea hotelului a corespuns atât nevoilor mele din acel moment, dar , în general locația este plăcută și liniștită, apropierea de obiective turistice interesante o face atractivă.

 755. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 756. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 757. Raportul calitate preț și proximitatea față de o gură de metrou.

 758. Mâncarea restaurantului a fost delicioasa! Condiții excelente! Mulțumim 🤗😀

 759. camera curata, baie curata, pat cu saltea ok, metroul aproape, terasa de mic dejun

 760. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 761. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 762. Camera mare, spatioasa, baia la fel, super confortabil

 763. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 764. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 765. Camera frumos amenajata si curatenie. Un local linistit si relaxant.

 766. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 767. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 768. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 769. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 770. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 771. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 772. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 773. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 774. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 775. Amplasarea hotelului a corespuns atât nevoilor mele din acel moment, dar , în general locația este plăcută și liniștită, apropierea de obiective turistice interesante o face atractivă.

 776. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 777. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 778. micul dejun afost excelent,personalul,pot spune ,profesionist-bravo

 779. Hotelul este foarte bine situat, foarte curat, personalul este extrem de amabil, patul este confortabil si pernele sunt un vis… Micul dejun – exceptional.

 780. Totul a fost excelent, hotelul poate concura cu toate hotelurile de aceasi categorie din lume!

 781. Raportul calitate preț și proximitatea față de o gură de metrou.

 782. Mâncarea restaurantului a fost delicioasa! Condiții excelente! Mulțumim 🤗😀

 783. camera curata, baie curata, pat cu saltea ok, metroul aproape, terasa de mic dejun

 784. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 785. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 786. Camera mare, spatioasa, baia la fel, super confortabil

 787. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 788. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 789. Camera frumos amenajata si curatenie. Un local linistit si relaxant.

 790. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 791. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 792. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 793. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 794. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 795. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 796. Amplasarea hotelului a corespuns atât nevoilor mele din acel moment, dar , în general locația este plăcută și liniștită, apropierea de obiective turistice interesante o face atractivă.

 797. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 798. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 799. INTERCONTINENTAL BUCURESTI 💯💯💯🥰🤗🌹🥀🌺💐💐💐🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 800. micul dejun afost excelent,personalul,pot spune ,profesionist-bravo

 801. Hotelul este foarte bine situat, foarte curat, personalul este extrem de amabil, patul este confortabil si pernele sunt un vis… Micul dejun – exceptional.

 802. Hotelul este aproape de mijloacele de transport, camera foarte curată, personal amabil.

 803. Personal amabil, primitori, plusul lor este curatenia desavarsita, mic dejun bun, ingrijit, diversificat si cafeaua , expresso , no limit, excelenta, revenim cu placere, multumim!

 804. Raportul calitate preț și proximitatea față de o gură de metrou.

 805. Absolut nimic de reprosat. Micul dejun, foarte bun si suficient cantitativ. In plus ne-a fost servit si la ora la care doream noi. Cand am intrebat proprietara la ce ora se serveste micul dejun, a raspuns: “la ce ora doriti!”. Si chiar asa a fost. Locatia, excelenta ca amplasare, din punctul meu de vedere, fiind interesat sa fie cat mai aproape de intrarea pe A2. In rest, o curte mica dar foarte frumoasa, plina de flori, camera absolut ireposabila, iar gazda, extrem de placuta.

 806. Good location. Big rooms with W.S in each room. Big kitchen and dining room

 807. Домакинката беше много любезна и говореше перфектно английски.

 808. Poziționarea casei într-o zona liniștită și curățenia camerelor

 809. Foaret curat , raport bun calitate pret. Mic dejun foarte bun

 810. Liniște ..amabilitate..o cazare f buna ..vom reveni!!

 811. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 812. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 813. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 814. Gazda, designul, curatenia, biscuiții lasati pentru noi

 815. Apartament nou, parcare sigura. Ne-am simțit minunat.

 816. Apartament spațios, modern mobilat, curat și complet utilat, situat intr un cartier rezidențial liniștit. Parcare gratuită și sigura.

 817. Hotelul este aproape de mijloacele de transport, camera foarte curată, personal amabil.

 818. Personal amabil, primitori, plusul lor este curatenia desavarsita, mic dejun bun, ingrijit, diversificat si cafeaua , expresso , no limit, excelenta, revenim cu placere, multumim!

 819. Raportul calitate preț și proximitatea față de o gură de metrou.

 820. Curățenia exemplara, camera spațioasă, amabilitatea personalului. Mâncarea a fost gustoasa.

 821. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 822. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 823. Totul a fost minunat! Multumim pentru tot. Vom reveni cu drag !

 824. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 825. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 826. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 827. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 828. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 829. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 830. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 831. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 832. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 833. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 834. Curatenia, lenjerie curata, camera aerisita, personal prezent

 835. Personalul deosebit de amabil, care venea in intampinarea dorintelor noastre. Privelistea, interiorul de bun gust. Desi situat central, nu ne-a deranjat galagia strazii. A fost o adevarata placere sa stam la acest hotel si ne vom intoarce cand vom avea ocazia.

 836. Amabilitatea personalului, curățenia, bunul gust al hotelului, confortul camerei, micul dejun delicios, amplasarea hotelului, arhitectura lui. O locație emblematica a Bucureștiului.

 837. INTERCONTINENTAL BUCURESTI 💯💯💯🥰🤗🌹🥀🌺💐💐💐🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 838. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 839. Hotelul este aproape de mijloacele de transport, camera foarte curată, personal amabil.

 840. Personal amabil, primitori, plusul lor este curatenia desavarsita, mic dejun bun, ingrijit, diversificat si cafeaua , expresso , no limit, excelenta, revenim cu placere, multumim!

 841. Curățenia exemplara, camera spațioasă, amabilitatea personalului. Mâncarea a fost gustoasa.

 842. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 843. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 844. Totul a fost minunat! Multumim pentru tot. Vom reveni cu drag !

 845. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 846. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 847. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 848. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 849. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 850. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 851. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 852. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 853. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 854. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 855. Curatenia, lenjerie curata, camera aerisita, personal prezent

 856. Personalul deosebit de amabil, care venea in intampinarea dorintelor noastre. Privelistea, interiorul de bun gust. Desi situat central, nu ne-a deranjat galagia strazii. A fost o adevarata placere sa stam la acest hotel si ne vom intoarce cand vom avea ocazia.

 857. Amabilitatea personalului, curățenia, bunul gust al hotelului, confortul camerei, micul dejun delicios, amplasarea hotelului, arhitectura lui. O locație emblematica a Bucureștiului.

 858. INTERCONTINENTAL BUCURESTI 💯💯💯🥰🤗🌹🥀🌺💐💐💐🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 859. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 860. Foarte aproape de metrou.Personalul foarte amabil .

 861. Hotelul este aproape de mijloacele de transport, camera foarte curată, personal amabil.

 862. Curățenia exemplara, camera spațioasă, amabilitatea personalului. Mâncarea a fost gustoasa.

 863. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 864. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 865. Totul a fost minunat! Multumim pentru tot. Vom reveni cu drag !

 866. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 867. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 868. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 869. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 870. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 871. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 872. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 873. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 874. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 875. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 876. Curatenia, lenjerie curata, camera aerisita, personal prezent

 877. Pozitie, view, mai ales din Club lounge si din camerele de la etajele superioare

 878. Personalul deosebit de amabil, care venea in intampinarea dorintelor noastre. Privelistea, interiorul de bun gust. Desi situat central, nu ne-a deranjat galagia strazii. A fost o adevarata placere sa stam la acest hotel si ne vom intoarce cand vom avea ocazia.

 879. Amabilitatea personalului, curățenia, bunul gust al hotelului, confortul camerei, micul dejun delicios, amplasarea hotelului, arhitectura lui. O locație emblematica a Bucureștiului.

 880. Foarte placut, atmosfera intima. Totul curat. Personalul indatoritor. Mancarea gustoasa si servita la timp.

 881. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 882. Foarte aproape de metrou.Personalul foarte amabil .

 883. Curățenia exemplara, camera spațioasă, amabilitatea personalului. Mâncarea a fost gustoasa.

 884. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 885. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 886. Totul a fost minunat! Multumim pentru tot. Vom reveni cu drag !

 887. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 888. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 889. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 890. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 891. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 892. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 893. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 894. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 895. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 896. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 897. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 898. mic dejun bun, sală de sport bine echipată, piscina mică dar curată, sauna finlandeză și cea turcească bune, amplasare excelentă.

 899. Pozitie, view, mai ales din Club lounge si din camerele de la etajele superioare

 900. Personalul deosebit de amabil, care venea in intampinarea dorintelor noastre. Privelistea, interiorul de bun gust. Desi situat central, nu ne-a deranjat galagia strazii. A fost o adevarata placere sa stam la acest hotel si ne vom intoarce cand vom avea ocazia.

 901. Absolut nimic de reprosat. Micul dejun, foarte bun si suficient cantitativ. In plus ne-a fost servit si la ora la care doream noi. Cand am intrebat proprietara la ce ora se serveste micul dejun, a raspuns: “la ce ora doriti!”. Si chiar asa a fost. Locatia, excelenta ca amplasare, din punctul meu de vedere, fiind interesat sa fie cat mai aproape de intrarea pe A2. In rest, o curte mica dar foarte frumoasa, plina de flori, camera absolut ireposabila, iar gazda, extrem de placuta.

 902. Good location. Big rooms with W.S in each room. Big kitchen and dining room

 903. Домакинката беше много любезна и говореше перфектно английски.

 904. Dotari moderne ale locatiei. Similare unui hotel de 4 stele. Fara exagerare.

 905. Poziționarea casei într-o zona liniștită și curățenia camerelor

 906. Foaret curat , raport bun calitate pret. Mic dejun foarte bun

 907. Foarte placut, atmosfera intima. Totul curat. Personalul indatoritor. Mancarea gustoasa si servita la timp.

 908. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 909. Foarte aproape de metrou.Personalul foarte amabil .

 910. 200 până la metrou și statii de autobuz/troleu care merg până în centrul Bucureștiului, magazin Mega Image la 150 m (deschis și după ora 22), spatiu confortabil, călduros, comunicare foarte ușoară cu proprietarul (ajungând seara foarte tarziu, am intrat în posesia cheii fara sa ne mai întâlnim cu el – nu divulg metoda 😁)

 911. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 912. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 913. Absolut nimic de reprosat. Micul dejun, foarte bun si suficient cantitativ. In plus ne-a fost servit si la ora la care doream noi. Cand am intrebat proprietara la ce ora se serveste micul dejun, a raspuns: “la ce ora doriti!”. Si chiar asa a fost. Locatia, excelenta ca amplasare, din punctul meu de vedere, fiind interesat sa fie cat mai aproape de intrarea pe A2. In rest, o curte mica dar foarte frumoasa, plina de flori, camera absolut ireposabila, iar gazda, extrem de placuta.

 914. Good location. Big rooms with W.S in each room. Big kitchen and dining room

 915. Домакинката беше много любезна и говореше перфектно английски.

 916. Foarte placut, atmosfera intima. Totul curat. Personalul indatoritor. Mancarea gustoasa si servita la timp.

 917. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 918. Foarte aproape de metrou.Personalul foarte amabil .

 919. Dotari moderne ale locatiei. Similare unui hotel de 4 stele. Fara exagerare.

 920. Poziționarea casei într-o zona liniștită și curățenia camerelor

 921. Foaret curat , raport bun calitate pret. Mic dejun foarte bun

 922. Gazda, designul, curatenia, biscuiții lasati pentru noi

 923. Apartament nou, parcare sigura. Ne-am simțit minunat.

 924. Apartament spațios, modern mobilat, curat și complet utilat, situat intr un cartier rezidențial liniștit. Parcare gratuită și sigura.

 925. Foarte placut, atmosfera intima. Totul curat. Personalul indatoritor. Mancarea gustoasa si servita la timp.

 926. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 927. Foarte aproape de metrou.Personalul foarte amabil .

 928. Curățenia exemplara, camera spațioasă, amabilitatea personalului. Mâncarea a fost gustoasa.

 929. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 930. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 931. Totul a fost minunat! Multumim pentru tot. Vom reveni cu drag !

 932. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 933. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 934. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 935. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 936. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 937. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 938. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 939. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 940. Totul la superlativ! Mai ales patul suplimentar si micul dejun pentru copii fara extracosturi! Chiar de apreciat!!!

 941. mic dejun bun, sală de sport bine echipată, piscina mică dar curată, sauna finlandeză și cea turcească bune, amplasare excelentă.

 942. Pozitie, view, mai ales din Club lounge si din camerele de la etajele superioare

 943. Ce pot sa zic decat ca locatia in sine a fost exemplara. Se ajunge foarte usor fiind intr-o zona centrala, iar gazda este foarte primitoare. Am comunicat usor si ne-am inteles din toate punctele de vedere. Cat despre locatie, cum am zis este exemplara, luminoasa si foarte curata!!!

 944. Locatia si apartamentul – facilitati, curatenie, compartimentarea spatiului.

 945. the appartment is very nice and well decorate. the beds are very comfortable. 2 bathrooms ant toilets are a great upgrede for a family. the owners are extremly nice and helpfool there are airconditions in each and every room. very important in the hot city of Bucarest

 946. Foarte placut, atmosfera intima. Totul curat. Personalul indatoritor. Mancarea gustoasa si servita la timp.

 947. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 948. Foarte aproape de metrou.Personalul foarte amabil .

 949. Curățenia exemplara, camera spațioasă, amabilitatea personalului. Mâncarea a fost gustoasa.

 950. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 951. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 952. Totul a fost minunat! Multumim pentru tot. Vom reveni cu drag !

 953. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 954. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 955. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 956. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 957. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 958. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 959. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 960. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 961. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 962. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 963. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 964. Privelistea….extraordinara, holul hotelului foarte frumos aranjat, personalul foarte dragut.

 965. Totul la superlativ! Mai ales patul suplimentar si micul dejun pentru copii fara extracosturi! Chiar de apreciat!!!

 966. mic dejun bun, sală de sport bine echipată, piscina mică dar curată, sauna finlandeză și cea turcească bune, amplasare excelentă.

 967. Foarte placut, atmosfera intima. Totul curat. Personalul indatoritor. Mancarea gustoasa si servita la timp.

 968. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 969. Foarte aproape de metrou.Personalul foarte amabil .

 970. Curățenia exemplara, camera spațioasă, amabilitatea personalului. Mâncarea a fost gustoasa.

 971. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 972. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 973. Totul a fost minunat! Multumim pentru tot. Vom reveni cu drag !

 974. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 975. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 976. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 977. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 978. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 979. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 980. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 981. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 982. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 983. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 984. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 985. Privelistea….extraordinara, holul hotelului foarte frumos aranjat, personalul foarte dragut.

 986. Totul la superlativ! Mai ales patul suplimentar si micul dejun pentru copii fara extracosturi! Chiar de apreciat!!!

 987. mic dejun bun, sală de sport bine echipată, piscina mică dar curată, sauna finlandeză și cea turcească bune, amplasare excelentă.

 988. Foarte placut, atmosfera intima. Totul curat. Personalul indatoritor. Mancarea gustoasa si servita la timp.

 989. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 990. Foarte aproape de metrou.Personalul foarte amabil .

 991. Curățenia exemplara, camera spațioasă, amabilitatea personalului. Mâncarea a fost gustoasa.

 992. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 993. Gazdele au fost foarte ospitaliere, curatenia si micul dejun de de asemenea nota 10.

 994. Totul a fost minunat! Multumim pentru tot. Vom reveni cu drag !

 995. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 996. Totul a fost peste așteptări. Voi reveni cu siguranta!

 997. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 998. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 999. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 1000. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 1001. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 1002. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 1003. Am avut placuta surpriza sa constat ca au fost schimbate veiozele si mocheta, in camera in care am stat si in urma cu doua luni. Deci se investeste. Toate celelalte au fost, ca de obicei, conform asteptarilor.

 1004. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 1005. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 1006. Foarte placut, atmosfera intima. Totul curat. Personalul indatoritor. Mancarea gustoasa si servita la timp.

 1007. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 1008. Foarte aproape de metrou.Personalul foarte amabil .

 1009. Raport preț/calitate foarte bun. Curățenie în cameră fiecare zi.

 1010. Curățenia exemplara, camera spațioasă, amabilitatea personalului. Mâncarea a fost gustoasa.

 1011. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 1012. O locație bună.Personalul foarte amabil și primitor.Curățenie exemplară.Facilitățile au fost la înălțime.

 1013. Totul a fost minunat! Multumim pentru tot. Vom reveni cu drag !

 1014. mic dejun bun,locatia usor de gasit,parcarea excelenta,personal foarte amabil,curatenie,liniste .

 1015. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 1016. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 1017. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 1018. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 1019. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 1020. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 1021. Foarte placut, atmosfera intima. Totul curat. Personalul indatoritor. Mancarea gustoasa si servita la timp.

 1022. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 1023. Foarte aproape de metrou.Personalul foarte amabil .

 1024. Raport preț/calitate foarte bun. Curățenie în cameră fiecare zi.

 1025. Curățenia exemplara, camera spațioasă, amabilitatea personalului. Mâncarea a fost gustoasa.

 1026. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 1027. Locatia comoda in drum spre casa. Parcare, privata, mancare f. buna doar ca se livreaza de la un restaurant din preajma. Recomand tuturor drumetilor !

 1028. O locație bună.Personalul foarte amabil și primitor.Curățenie exemplară.Facilitățile au fost la înălțime.

 1029. Totul a fost minunat! Multumim pentru tot. Vom reveni cu drag !

 1030. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 1031. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 1032. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 1033. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 1034. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 1035. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 1036. Daca am revenit a 3a oara innseamna ca nu am nimic de reprosat.

 1037. Foarte placut, atmosfera intima. Totul curat. Personalul indatoritor. Mancarea gustoasa si servita la timp.

 1038. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 1039. Raport preț/calitate foarte bun. Curățenie în cameră fiecare zi.

 1040. Curățenia exemplara, camera spațioasă, amabilitatea personalului. Mâncarea a fost gustoasa.

 1041. Cada, camera, restaurantul, locația și aranjamentul de pe pat!

 1042. Locatia comoda in drum spre casa. Parcare, privata, mancare f. buna doar ca se livreaza de la un restaurant din preajma. Recomand tuturor drumetilor !

 1043. O locație bună.Personalul foarte amabil și primitor.Curățenie exemplară.Facilitățile au fost la înălțime.

 1044. Totul a fost minunat! Multumim pentru tot. Vom reveni cu drag !

 1045. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 1046. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 1047. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 1048. Location is perfect, not far from the town center. The view is amazing, nice, big and clean also. There are shops and restaurants 24h open very close. We got there almost at midnight and someone was waiting for us to check in and show us around (with champagne) . Highly recomended.

 1049. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 1050. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 1051. Daca am revenit a 3a oara innseamna ca nu am nimic de reprosat.

 1052. Foarte placut, atmosfera intima. Totul curat. Personalul indatoritor. Mancarea gustoasa si servita la timp.

 1053. Statia de metrou Pantelimon foarte aproape, liniste ,curatenie ,mic dejun foarte bun.

 1054. Raport calitate pret a fost super. Curatenie si confort. Aer conditionat, frigider, pat confortabil, lenjerie curata, baie curata, etc… Pt cei care au tot felul de comentarii banale, cand va mai cautati cazare selectati de la 300 lei, nu variante sub 150 si apoi comentati!

 1055. Locatia superba, confort garantat, mancarea excelenta la restaurant, personalul extrem de amabil!

 1056. Totul a fost OK, incepand cu prestatia si profesionalismul personalului pana la frumusetea locatiei.Nu te poti astepta ca intr-o astfel de zona sa gasesti o astfel de oaza pentru relaxare si odihna.

 1057. Totul la superlativ! un coltisor de rai la marginea Bucurestiului. Liniste, curatenie si amabilitate. Totul cu gust si energie pozitiva. Mancarea foarte buna si proaspata, meniu variat romanesc. Un gratar super si loc de relaxare verde si cu flori.

 1058. Curat, ingrijit, curte minunata, personal foarte amabil, parcare.

 1059. Locatie buna, camera si baie spatioasa. Parcare in curte.

 1060. Formalitățile de cazare a durat 1 minut.. Personal amabil,atent la toate nevoile noastre. Parcare gratuita și păzită. Camera foarte curata și spațioasă. Amplasament aproape de București. Liniște desăvârșită în hotel.. Restaurant vis a vis de hotel, altul la 2 km și la 1 km o saormerie non-stop la numai câteva sute de metri cu produse delicioase. Un sejur de nota 10, în hotel de 3 stele care este peste multe hoteluri de 3, 4 stele în care am stat în Europa.

 1061. Camera a fost foarte curata ,cafeaua de dimineata excelenta ,iar personalul de la receptie foarte amabil si activ ! Vom reveni cu drag !

 1062. Camere curate dotate cu aer condiționat și cu plase antiinsecte. Patul foarte mare! Parcarea păzită și personalul foarte comunicativ. Bravos!

 1063. Apa caldă e OK! Curățenia OK. La prețul asta în București este foarte OK.

 1064. Receptionera . . Sincer , number one ! Curațenia , ambientul , comfortul . . Tineti-o tot asa , sunt client de aproape 6 ani , inceputul a fost mai ciudat , acum va ofer respect . .

 1065. Amplasarea foarte aproape de transportul public in comun.

 1066. Amplasarea hotelului, chiar in centrul orasului. Camera curata, patul confortabil. Micul dejun extraordinar de fin, bun si variat, de bun gust.

 1067. Curatenia, patul foarte comod si mare, panorama, parcarea si personalul de la intrare. Micul dejun foarte bun , variat; cafele la discretie; omlete si clatite facute pe loc; personal foarte bun si amabil.

 1068. Locatia,patul foarte comfortabil,servirea si personalul de la mic dejun,personalul de la receptie,camera frumoasa.

 1069. Locatie buna, gazde primitoare, apartament foarte spatios. Este potrivit pentru 2 familii, avand doua bai.

 1070. great location, easy communication upfront (via whatssapp), great tips for places to go in the area.

 1071. Locatia si apartamentul – facilitati, curatenie, compartimentarea spatiului.

 1072. Camera mare, curtea foarte frumoasa cu piscina si multe plante. Parcare gratis.

 1073. Un loc primitor, liniștit și curat. Camera spațioasă, dotată cu toate facilitățile necesare. Un popas excelent!

 1074. Locație frumoasă și curată .Multă verdeață și flori.Posibilități de relaxare.Serviciile de calitate ,domnul de la recepție foarte serviabil.

 1075. Totul la superlativ! un coltisor de rai la marginea Bucurestiului. Liniste, curatenie si amabilitate. Totul cu gust si energie pozitiva. Mancarea foarte buna si proaspata, meniu variat romanesc. Un gratar super si loc de relaxare verde si cu flori.

 1076. Curat, ingrijit, curte minunata, personal foarte amabil, parcare.

 1077. Locatie buna, camera si baie spatioasa. Parcare in curte.

 1078. Foarte curat. Personal amabil, discret. Ușor de găsit. Parcare mare in spate.

 1079. Formalitățile de cazare a durat 1 minut.. Personal amabil,atent la toate nevoile noastre. Parcare gratuita și păzită. Camera foarte curata și spațioasă. Amplasament aproape de București. Liniște desăvârșită în hotel.. Restaurant vis a vis de hotel, altul la 2 km și la 1 km o saormerie non-stop la numai câteva sute de metri cu produse delicioase. Un sejur de nota 10, în hotel de 3 stele care este peste multe hoteluri de 3, 4 stele în care am stat în Europa.

 1080. Camera a fost foarte curata ,cafeaua de dimineata excelenta ,iar personalul de la receptie foarte amabil si activ ! Vom reveni cu drag !

 1081. Nu am servit micul dejun. Locația mi-a convenit față de activitatea pe care urma să o desfășor.

 1082. Apa caldă e OK! Curățenia OK. La prețul asta în București este foarte OK.

 1083. Receptionera . . Sincer , number one ! Curațenia , ambientul , comfortul . . Tineti-o tot asa , sunt client de aproape 6 ani , inceputul a fost mai ciudat , acum va ofer respect . .

 1084. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 1085. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 1086. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 1087. Locatie buna, gazde primitoare, apartament foarte spatios. Este potrivit pentru 2 familii, avand doua bai.

 1088. great location, easy communication upfront (via whatssapp), great tips for places to go in the area.

 1089. Locatia si apartamentul – facilitati, curatenie, compartimentarea spatiului.

 1090. Am fost cazata o zi cu fetita mea de un an si 4 luni si ofer calificativul maxim pentru ca totul a fost foarte bine pus la punct si curat iar fetele foarte dragute si amabile. Este a doua experienta pozitiva in cadrul acestui hotel si voi recomanda tot timpul cu mare drag. Felicitari si mult succes! Iulia Vasile

 1091. In general un hotel exceptional pe care il recomand. Am fost cazati in camera 303. Curatenie Saltea foarte foarte buna AC Mobilier nou Facilitati functionale

 1092. Personal serios si profesionist, cu orice problema, ne au ajutat si inteles! Am ajuns la cazare cu putin inainte de miezul noptii si totul a decurs usor cu documentele si instalarea efectiva, sa nu mai spun cat de intelegator au fost in ziua parasirii locatiei ca depasisem termenul de check out cu cateva ore si nu au avut nimic impotriva, am ramas placut impresionat, voi reveni cu placere in popesti leordeni!merita, raportul calitate pret, este excelent!

 1093. Micul dejun a fost foarte bun și îndestulător. Camera arăta foarte bine, era cald, plăcut, curat, paturile foarte confortabile, personalul amabil. Am apreciat și faptul că s-a făcut curățenie în cameră zilnic, au fost schimbate prosoapele, au fost aduse și articole de toaletă noi. Faptul că există sală de fitness, teren de fotbal, de tenis, că există dotări pentru tenisul de masă, că se pot face plimbări ecvestre reprezintă un atu pentru hotel. Desigur, unele servicii sunt cu plată suplimentară.

 1094. Camera mare, curtea foarte frumoasa cu piscina si multe plante. Parcare gratis.

 1095. Un loc primitor, liniștit și curat. Camera spațioasă, dotată cu toate facilitățile necesare. Un popas excelent!

 1096. Totul la superlativ! un coltisor de rai la marginea Bucurestiului. Liniste, curatenie si amabilitate. Totul cu gust si energie pozitiva. Mancarea foarte buna si proaspata, meniu variat romanesc. Un gratar super si loc de relaxare verde si cu flori.

 1097. Curat, ingrijit, curte minunata, personal foarte amabil, parcare.

 1098. Locatie buna, camera si baie spatioasa. Parcare in curte.

 1099. Un hotel minunat, curat, camere călduroase, personal extraordinar de amabil. Locația este ușor de găsit, exista restaurant in apropiere, iar hotelul dispune de parcare! Singurul regret ca am stat doar 2 nopți!

 1100. Foarte curat. Personal amabil, discret. Ușor de găsit. Parcare mare in spate.

 1101. Formalitățile de cazare a durat 1 minut.. Personal amabil,atent la toate nevoile noastre. Parcare gratuita și păzită. Camera foarte curata și spațioasă. Amplasament aproape de București. Liniște desăvârșită în hotel.. Restaurant vis a vis de hotel, altul la 2 km și la 1 km o saormerie non-stop la numai câteva sute de metri cu produse delicioase. Un sejur de nota 10, în hotel de 3 stele care este peste multe hoteluri de 3, 4 stele în care am stat în Europa.

 1102. Nu am servit micul dejun. Locația mi-a convenit față de activitatea pe care urma să o desfășor.

 1103. Apa caldă e OK! Curățenia OK. La prețul asta în București este foarte OK.

 1104. Receptionera . . Sincer , number one ! Curațenia , ambientul , comfortul . . Tineti-o tot asa , sunt client de aproape 6 ani , inceputul a fost mai ciudat , acum va ofer respect . .

 1105. Am petrecut noaptea de revelion si am solicitat si primit cameră la nivel superior +priveliște către piața Universității. Bonus! free bar din partea hotelului.

 1106. Probabil cel mai prestigios hotel din Bucuresti, plin de istorie. Un adevarat muzeu.

 1107. Personalul modul de primire si organizarea exemplara a tuturor din staf. Cu ocazia asta urez un an bun tututor angajatilor din Intercontinental!