Cazare ieftina Pantelimon

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

★★★ Hotel Premiere

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Doi Taurasi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Puiu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Grande Palace

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Cristian

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Mega Penthouse Unirii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Hotel Sir Colentina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Nicolaie si Casian Cassian din Turcesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Nicolaie si Casian Cassian din Turcesti, jud. ArgesCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Elisabeta si Silviu Eliade din Peris, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Elisabeta si Silviu Eliade din Peris, jud. IlfovCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Răducu si Crenguța Diculescu din Slobozia Botesti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Răducu si Crenguța Diculescu din Slobozia Botesti, jud. VranceaCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Ioana si Amedeu Gruia din Sateni, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Ioana si Amedeu Gruia din Sateni, jud. DambovitaCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Luca si Cazimir Stănculescu din Gardani, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Luca si Cazimir Stănculescu din Gardani, jud. MaramuresCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Victoria si Alex Butnaru din Husasau de Cris, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Victoria si Alex Butnaru din Husasau de Cris, jud. BihorCazare in Pantelimon, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 1. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 2. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 3. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 4. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 5. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 6. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 7. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 8. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 9. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 10. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 11. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 12. Singurul lucru care mi-a placut la proprietate a fost anuntul de pe booking, adica in poze arata bine… Realitatea sete alta!!

 13. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 14. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 15. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 16. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 17. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 18. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 19. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 20. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 21. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 22. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 23. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 24. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 25. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 26. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 27. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 28. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 29. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 30. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 31. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 32. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 33. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 34. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 35. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 36. Singurul lucru care mi-a placut la proprietate a fost anuntul de pe booking, adica in poze arata bine… Realitatea sete alta!!

 37. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 38. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 39. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 40. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 41. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 42. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 43. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 44. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 45. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 46. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 47. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 48. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 49. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 50. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 51. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 52. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 53. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 54. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 55. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 56. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 57. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 58. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 59. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 60. Singurul lucru care mi-a placut la proprietate a fost anuntul de pe booking, adica in poze arata bine… Realitatea sete alta!!

 61. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 62. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 63. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 64. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 65. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 66. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 67. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 68. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 69. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 70. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 71. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 72. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 73. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 74. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 75. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 76. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 77. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 78. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 79. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 80. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 81. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 82. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 83. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 84. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 85. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 86. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 87. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 88. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 89. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 90. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 91. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 92. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 93. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 94. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 95. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 96. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 97. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 98. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 99. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 100. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 101. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 102. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 103. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 104. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 105. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 106. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 107. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 108. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 109. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 110. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 111. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 112. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 113. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 114. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 115. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 116. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 117. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 118. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 119. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 120. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 121. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 122. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 123. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 124. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 125. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 126. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 127. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 128. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 129. Mereu cu zambetul pe buze, foarte atenti, ospitalieri. Doar cuvinte de lauda am la adresa dansilor. Pot sa spun ca m-am simtit ca-n ardeal, atat de bine a fost!

 130. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 131. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 132. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 133. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 134. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 135. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 136. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 137. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 138. A true sample of excellent hospitality. Location is great, right in the heart of Bucharest. The apartment view is awesome! Without doubt one of the favourite apartment I stayed in during my time in this beautiful city. I fully recommend.

 139. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 140. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 141. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 142. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 143. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 144. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 145. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 146. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 147. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 148. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 149. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 150. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 151. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 152. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 153. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 154. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 155. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 156. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 157. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 158. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 159. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 160. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 161. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 162. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 163. Nu am luat micul dejun,aveam cafea,iar oboseala am tratat-o doar cu-atat.

 164. Curățenie liniște caldura si o gazda primitoare.Vom reveni cu placere

 165. Liniste,curățenie,angajați super ok . Cu siguranta vom reveni !

 166. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 167. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 168. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 169. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 170. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 171. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 172. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 173. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 174. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 175. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 176. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 177. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 178. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 179. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 180. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 181. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 182. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 183. Pret foarte bun dar si conditii pe masura. Parcarea.

 184. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 185. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 186. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 187. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 188. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 189. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 190. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 191. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 192. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 193. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 194. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 195. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 196. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 197. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 198. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 199. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 200. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 201. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 202. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 203. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 204. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 205. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 206. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 207. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 208. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 209. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 210. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 211. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 212. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 213. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 214. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 215. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 216. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 217. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 218. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 219. super personal , mic dejun excelent, wi excelent, de fiecare data ma reintorc cu placere!

 220. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 221. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 222. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 223. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 224. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 225. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 226. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 227. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 228. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 229. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 230. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 231. Locatie foarte frumoasa si curata cu gazde primitoare. Parcare interioara pazita !!!

 232. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 233. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 234. Good value for money! The apartment was amazing, warm and big rooms and the kitchen has everything you need. The apartment was very clean, and it was exactly how we expect it to be. The guest was really friendly and helped us with everything we need. I totally recommend it!

 235. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 236. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 237. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 238. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 239. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 240. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 241. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 242. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 243. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 244. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 245. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 246. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 247. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 248. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 249. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 250. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 251. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 252. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 253. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 254. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 255. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 256. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 257. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 258. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 259. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 260. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 261. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 262. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 263. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 264. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 265. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 266. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 267. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 268. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 269. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 270. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 271. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 272. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 273. Locatie foarte buna, personal extrem de amabil. Camerele cu toate comoditatile, si ce este cel mai important : FOARTE CURAT. Dimineata am fost serviti de proprietar cu cafea- un om foarte primitor. Curtea este amenajata deosebit, copilul s.a simtit foarte bine. Ne vom intoarce neaparat

 274. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 275. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 276. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 277. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 278. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 279. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 280. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 281. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 282. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 283. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 284. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 285. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 286. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 287. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 288. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 289. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 290. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 291. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 292. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 293. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 294. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 295. Valentina1979 mai 3, 2019 at 12:23 pm

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 296. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 297. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 298. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 299. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 300. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 301. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 302. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 303. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 304. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 305. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 306. The apartment matched the description. It had all the amenities as well as a few extras.

 307. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 308. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 309. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 310. Bucureștenul mai 3, 2019 at 12:23 pm

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 311. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 312. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 313. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 314. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 315. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 316. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 317. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 318. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 319. Valentina1979 mai 10, 2019 at 12:16 pm

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 320. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 321. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 322. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 323. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 324. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 325. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 326. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 327. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 328. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 329. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 330. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 331. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 332. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 333. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 334. Bucureștenul mai 10, 2019 at 12:16 pm

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 335. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 336. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 337. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 338. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 339. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 340. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 341. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 342. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 343. Valentina1979 mai 14, 2019 at 5:25 pm

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 344. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 345. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 346. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 347. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 348. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 349. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 350. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 351. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 352. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 353. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 354. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 355. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 356. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 357. A fost toata camera confortabilă inclusiv patul,e foarte relaxant

 358. Bucureștenul mai 14, 2019 at 5:25 pm

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 359. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 360. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 361. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 362. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 363. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 364. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 365. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 366. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 367. Valentina1979 mai 18, 2019 at 3:42 am

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 368. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 369. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 370. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 371. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 372. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 373. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 374. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 375. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 376. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 377. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 378. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 379. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 380. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 381. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 382. Bucureștenul mai 18, 2019 at 3:42 am

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 383. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 384. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 385. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 386. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 387. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 388. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 389. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 390. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 391. Valentina1979 mai 24, 2019 at 6:01 pm

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 392. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 393. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 394. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 395. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 396. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 397. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 398. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 399. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 400. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 401. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 402. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 403. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 404. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 405. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 406. Bucureștenul mai 24, 2019 at 6:01 pm

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 407. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 408. A fost excelenta primirea,confortul si mai ales peisajul de la etajul 10.

 409. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 410. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 411. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 412. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 413. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 414. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 415. Valentina1979 mai 31, 2019 at 12:31 pm

  Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 416. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 417. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 418. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 419. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 420. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 421. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 422. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 423. O atmosfera calda, familiala. Confort, liniste, discretie, eleganța. Recomand!

 424. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 425. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 426. Service was excelent. Amazing views , very spacious

 427. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 428. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 429. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 430. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 431. Bucureștenul mai 31, 2019 at 12:31 pm

  Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 432. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 433. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 434. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 435. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 436. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 437. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 438. Mâncarea este excelentă iar camerele sunt foarte curate și confortabile. Este foarte ușor de găsit și prețul este mai mult decât rezonabil.

 439. Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 440. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 441. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 442. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 443. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 444. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 445. Curatenie exemplara, parcare interioară păzită, personal amabil. O sa revin cu mare placere!

 446. Un loc excelent sa te relaxezi cu persoana iubita !! O sa revenim cu drag .

 447. Personalul este foarte amabil, deschis, prietenos.

 448. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 449. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 450. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 451. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 452. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 453. Exact ce am cautat, pret decent si conditii decente de cazare (cu parcare gratuita).

 454. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 455. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 456. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 457. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 458. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 459. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 460. Curatenie, liniste, camere spatioase, domnul de la receptie de nota 10. Micul dejun a fost ok, mancarea in general ok. Piscina curata. Perfect pt un weekend relaxant, iar raportul calitate pret este in regula.

 461. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 462. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 463. Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 464. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 465. Am platit pt o camera dubla si am primit o camera tripla mult mai are ,rezervarea fiind facuta pt o cam dubla.

 466. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 467. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 468. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 469. Curatenie, personal amabil, cafeaua din partea casei excelenta si liniste.

 470. Foarte curat! Personalul este amabil si respectos. Parcare asigurata pentru fiecare camera si posibilitate mic-dejun. Pretul este mic in comparatie cu serviciile oferite! Am primit apa rece si cafea gratuit din partea casei. Vom reveni cu drag la acest hotel!

 471. Foarte curat. Aer conditionat. Parcarea mare in interiorul proprietatii. Proprietarii sunt tineri si amabili, nu cauta prietenii cu clientii ci sunt foarte profesionisti. Nu se fumeaza in camere!

 472. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 473. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 474. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 475. Raport pret calitate foarte ok! Curatenie, loc de parcare

 476. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 477. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 478. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 479. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 480. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 481. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 482. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 483. Mi-a placut camera spatioasa si curata, dusul curat si cu uscator de par. Micul dejun e minunat!

 484. Curatenie, liniste, camere spatioase, domnul de la receptie de nota 10. Micul dejun a fost ok, mancarea in general ok. Piscina curata. Perfect pt un weekend relaxant, iar raportul calitate pret este in regula.

 485. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 486. Excelent!căldura si apa calda non stop,curățenie,liniste,parcare păzită,am beneficiat de acces gratuit la sala de fitness,totul perfect!

 487. Relaxant,kid friendly,racoros,mai ales in zilele călduroase:)

 488. Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 489. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 490. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 491. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 492. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 493. Curatenie, personal amabil, cafeaua din partea casei excelenta si liniste.

 494. Foarte curat! Personalul este amabil si respectos. Parcare asigurata pentru fiecare camera si posibilitate mic-dejun. Pretul este mic in comparatie cu serviciile oferite! Am primit apa rece si cafea gratuit din partea casei. Vom reveni cu drag la acest hotel!

 495. Foarte curat. Aer conditionat. Parcarea mare in interiorul proprietatii. Proprietarii sunt tineri si amabili, nu cauta prietenii cu clientii ci sunt foarte profesionisti. Nu se fumeaza in camere!

 496. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 497. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 498. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 499. Raport pret calitate foarte ok! Curatenie, loc de parcare

 500. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 501. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 502. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 503. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 504. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 505. O primire calduroasa, angajati amabili si cu bun simt, foarte curat, mancarea excelenta.

 506. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 507. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 508. Atmosfera de la piscina – foarte placuta. Personalul amabil. Multa verdeata.

 509. Curatenie, liniste, camere spatioase, domnul de la receptie de nota 10. Micul dejun a fost ok, mancarea in general ok. Piscina curata. Perfect pt un weekend relaxant, iar raportul calitate pret este in regula.

 510. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 511. Relaxant,kid friendly,racoros,mai ales in zilele călduroase:)

 512. Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 513. Curatenie , liniste , atmosfera calda din partea proprietarilor.

 514. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 515. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 516. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 517. Curatenie, personal amabil, cafeaua din partea casei excelenta si liniste.

 518. Foarte curat! Personalul este amabil si respectos. Parcare asigurata pentru fiecare camera si posibilitate mic-dejun. Pretul este mic in comparatie cu serviciile oferite! Am primit apa rece si cafea gratuit din partea casei. Vom reveni cu drag la acest hotel!

 519. Foarte curat. Aer conditionat. Parcarea mare in interiorul proprietatii. Proprietarii sunt tineri si amabili, nu cauta prietenii cu clientii ci sunt foarte profesionisti. Nu se fumeaza in camere!

 520. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 521. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 522. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 523. Raport pret calitate foarte ok! Curatenie, loc de parcare

 524. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 525. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 526. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 527. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 528. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 529. O primire calduroasa, angajati amabili si cu bun simt, foarte curat, mancarea excelenta.

 530. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 531. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 532. Atmosfera de la piscina – foarte placuta. Personalul amabil. Multa verdeata.

 533. Curatenie, liniste, camere spatioase, domnul de la receptie de nota 10. Micul dejun a fost ok, mancarea in general ok. Piscina curata. Perfect pt un weekend relaxant, iar raportul calitate pret este in regula.

 534. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 535. Un loc primitor cu personal atent. Conditii excelente mi-a depasit asteptarile.

 536. Relaxant,kid friendly,racoros,mai ales in zilele călduroase:)

 537. Proprietarii foarte amabili și înțelegători.Curatenie, o curte superbă cu foișor si o sală de mese frumoasă. Parcarea privată este foarte încăpătoare. Am fost cazați în seara de Înviere și am avut un Paste foarte reusit in care am facut si grătar ca pentru 1 Mai si am fost si la biserica din apropriere.

 538. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 539. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 540. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 541. Curatenie, personal amabil, cafeaua din partea casei excelenta si liniste.

 542. Foarte curat! Personalul este amabil si respectos. Parcare asigurata pentru fiecare camera si posibilitate mic-dejun. Pretul este mic in comparatie cu serviciile oferite! Am primit apa rece si cafea gratuit din partea casei. Vom reveni cu drag la acest hotel!

 543. Foarte curat. Aer conditionat. Parcarea mare in interiorul proprietatii. Proprietarii sunt tineri si amabili, nu cauta prietenii cu clientii ci sunt foarte profesionisti. Nu se fumeaza in camere!

 544. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 545. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 546. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 547. Raport pret calitate foarte ok! Curatenie, loc de parcare

 548. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 549. Spre uimirea mea, dimensiunile camerei au fost mult peste asteptari, de asemeni si cele ale baii, curatenia a fost impecabila, cearceafurile si prosoapele miroseau efectiv a curat, proaspat, in camera mirosea frumos. Cu reparatiile de rigoare, de care suntem siguri ca managerul deja se ocupa,pt ca am vazut ceva lucrari chiar cand faceam check-out-ul, hotelul va fi pur si simplu perfect. Cu siguranta, de-as avea nevoie sa revin in zona, as apela la Hotel Sir Colentina.

 550. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 551. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

 552. perspectiva orasului, senzatia ca te afli pe un vas de croaziera, stilul anilor 70 in amenajarea camerelor

 553. O primire calduroasa, angajati amabili si cu bun simt, foarte curat, mancarea excelenta.

 554. Personal foarte OK (nu inteleg de ce sunt multe comentarii negative referitoare la atitudinea lor, poate au fost schimbati). Foarte foarte curat, am avut parcare precum solicitasem (am avut noroc fiindca parcare e destul de mica).

 555. Camera spatioasa, comoda si foarte curata. Angajatii foarte draguti si politicosi. Recomand

 556. Atmosfera de la piscina – foarte placuta. Personalul amabil. Multa verdeata.

 557. Curatenie, liniste, camere spatioase, domnul de la receptie de nota 10. Micul dejun a fost ok, mancarea in general ok. Piscina curata. Perfect pt un weekend relaxant, iar raportul calitate pret este in regula.

 558. Curāțenie,personal zâmbitor,prețuri foarte decente chiar și la restauran Mulțumes personalului și celui ce avut această idee de a creea ceva frumos

 559. Apartamentul in care am fost cazati este foarte mare. Baia este foarte spatioasa. Camera are terasa mare. Corpul de cladire in care este apartamentul nu este la strada. Exista foisor si spatiu verde de joaca pentru copii. Receptie non-stop. Viteza la internet foarte buna. Parcare gratuita in curte. AC inclus in pret.

 560. Un loc primitor cu personal atent. Conditii excelente mi-a depasit asteptarile.

 561. Relaxant,kid friendly,racoros,mai ales in zilele călduroase:)

 562. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 563. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 564. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 565. curatenie, multa liniste, parcare sigura,super OK…

 566. Curatenie, personal amabil, cafeaua din partea casei excelenta si liniste.

 567. Foarte curat! Personalul este amabil si respectos. Parcare asigurata pentru fiecare camera si posibilitate mic-dejun. Pretul este mic in comparatie cu serviciile oferite! Am primit apa rece si cafea gratuit din partea casei. Vom reveni cu drag la acest hotel!

 568. We received a surprise welcome gift: bottles of champagne.

 569. The host Oprea met us at the exact time we agreed and showed us around the property. We were surprised how nice the balcony area was overlooking Bucharest. I would definitely recommend this place to friends and family. All shops and restaurants were within walking distance and there is a 24 hour shop literally outside the property. We would like to thank Oprea and his team for the amazing stay and his exactional hospitality 🙂

 570. we stayed for a bachelor party weekend and the place was spot on for our needs, very spacious for 13 people and very kind host, clean rooms and all needed utilities.

 571. Curat, personal amabil,mic dejun compus numai din alimente ambalate individual( vidate)…pe scurt am fost f mulțumită.

 572. Raport pret calitate foarte ok! Curatenie, loc de parcare

 573. Locatia este bine poziționată. Personalul amabil, ne-a ajutat cu parcarea. Camerele sunt curate. In ansamblu este OK.

 574. Cel mai potrivit hotel pentru un city-break in Bucuresti

 575. Locatia superba , patul si asternutul extrem de primitor , mocheta de buna calitate , pufoasa .

 576. Soțul meu, admirând de copil clădirea din Piața Universității, a primit, de ziua lui, o cazare la Intercontinental. Și pot spune că alegere mea a fost reușită. Balconul foarte mare are o vedere superbă . Camera este spațioasă și utilată conform celor 5 stele . Patul excelent. Fotolii confortabile. Lifturile sunt suficiente și foarte rapide. Zonă de relaxare la ultimul etaj funcțională (piscină, sală de gimnastică).

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled