Cazare ieftina Padis

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Padiş, Bihor, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Padiş, Bihor, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Padiş, Bihor, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Padiş, Bihor, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Padiş, Bihor, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Albert si Ludmila Dobrițoiu din Neguseni, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Padiş, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Albert si Ludmila Dobrițoiu din Neguseni, jud. BacauCazare in Padiş, Bihor, România pentru 5 persoane)

 • Tatiana si Zamfira Aldulescu din Sabasa, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Padiş, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Padiş, Bihor, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Tatiana si Zamfira Aldulescu din Sabasa, jud. NeamtCazare in Padiş, Bihor, România pentru 5 persoane)

 • Miruna si Julia Simu din Coltesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Padiş, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Miruna si Julia Simu din Coltesti, jud. ValceaCazare in Padiş, Bihor, România pentru 5 persoane)

 • Oana si Nidia Lincar din Babsa, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Padiş, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Padiş, Bihor, România!

  (Oana si Nidia Lincar din Babsa, jud. TimisCazare in Padiş, Bihor, România pentru 5 persoane)

 • Nicolae si David Bulacu din Garnic, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Padiş, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Padiş, Bihor, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Nicolae si David Bulacu din Garnic, jud. Caras-SeverinCazare in Padiş, Bihor, România pentru 5 persoane)

 • Jeana si Dariana Cernat din Treznea, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Padiş, Bihor, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Padiş, Bihor, România.

  (Jeana si Dariana Cernat din Treznea, jud. SalajCazare in Padiş, Bihor, România pentru 5 persoane)

 1. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 2. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 3. Priveliste frumoasa. Aproape de multe trasee montane din zona. Personal amabil. Se mananca la unitatea de cazare.

 4. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 5. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 6. locatia buna, amenajarile de calitate si elegante, curatenie f buna, mancare multa .

 7. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 8. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 9. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 10. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 11. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 12. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 13. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 14. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 15. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 16. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 17. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 18. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 19. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 20. Ai tot ce iti trebuie camere ok curate bucatarie foarte foarte bine utilata caldura din belsug.Loc de gratar foarte bine amenajat cu cel putin 20 de locuri.Foarte aproape de partie 100 de metri maxim locuri de parcare super ok curatatr.Pensiunea este perfecta doar proprietari sunt problema cea mai mare sunt foarte insistenti.

 21. Cabana este pozitionata foarte aproape de pârtie, este curata iar proprietara este foarte ospitaliera! Multumim!

 22. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 23. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 24. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 25. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 26. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 27. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 28. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 29. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 30. Priveliste frumoasa. Aproape de multe trasee montane din zona. Personal amabil. Se mananca la unitatea de cazare.

 31. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 32. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 33. locatia buna, amenajarile de calitate si elegante, curatenie f buna, mancare multa .

 34. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 35. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 36. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 37. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 38. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 39. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 40. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 41. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 42. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 43. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 44. Ai tot ce iti trebuie camere ok curate bucatarie foarte foarte bine utilata caldura din belsug.Loc de gratar foarte bine amenajat cu cel putin 20 de locuri.Foarte aproape de partie 100 de metri maxim locuri de parcare super ok curatatr.Pensiunea este perfecta doar proprietari sunt problema cea mai mare sunt foarte insistenti.

 45. Cabana este pozitionata foarte aproape de pârtie, este curata iar proprietara este foarte ospitaliera! Multumim!

 46. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 47. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 48. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 49. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 50. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 51. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 52. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 53. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 54. Priveliste frumoasa. Aproape de multe trasee montane din zona. Personal amabil. Se mananca la unitatea de cazare.

 55. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 56. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 57. locatia buna, amenajarile de calitate si elegante, curatenie f buna, mancare multa .

 58. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 59. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 60. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 61. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 62. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 63. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 64. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 65. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 66. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 67. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 68. Ai tot ce iti trebuie camere ok curate bucatarie foarte foarte bine utilata caldura din belsug.Loc de gratar foarte bine amenajat cu cel putin 20 de locuri.Foarte aproape de partie 100 de metri maxim locuri de parcare super ok curatatr.Pensiunea este perfecta doar proprietari sunt problema cea mai mare sunt foarte insistenti.

 69. Cabana este pozitionata foarte aproape de pârtie, este curata iar proprietara este foarte ospitaliera! Multumim!

 70. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 71. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 72. Priveliste frumoasa. Aproape de multe trasee montane din zona. Personal amabil. Se mananca la unitatea de cazare.

 73. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 74. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 75. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 76. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 77. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 78. locatia buna, amenajarile de calitate si elegante, curatenie f buna, mancare multa .

 79. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 80. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 81. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 82. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 83. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 84. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 85. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 86. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 87. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 88. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e “la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 89. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 90. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 91. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 92. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 93. Priveliste frumoasa. Aproape de multe trasee montane din zona. Personal amabil. Se mananca la unitatea de cazare.

 94. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 95. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 96. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 97. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 98. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 99. locatia buna, amenajarile de calitate si elegante, curatenie f buna, mancare multa .

 100. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 101. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 102. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 103. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 104. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 105. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 106. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 107. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 108. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 109. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e “la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 110. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 111. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 112. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 113. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 114. Priveliste frumoasa. Aproape de multe trasee montane din zona. Personal amabil. Se mananca la unitatea de cazare.

 115. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 116. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 117. locatia buna, amenajarile de calitate si elegante, curatenie f buna, mancare multa .

 118. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 119. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 120. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 121. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 122. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 123. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 124. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 125. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 126. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 127. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 128. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 129. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 130. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 131. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 132. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 133. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 134. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 135. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 136. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 137. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 138. locatia buna, amenajarile de calitate si elegante, curatenie f buna, mancare multa .

 139. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 140. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 141. Priveliste frumoasa. Aproape de multe trasee montane din zona. Personal amabil. Se mananca la unitatea de cazare.

 142. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 143. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 144. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 145. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 146. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 147. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 148. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 149. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 150. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 151. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 152. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 153. Priveliste frumoasa. Aproape de multe trasee montane din zona. Personal amabil. Se mananca la unitatea de cazare.

 154. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 155. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 156. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 157. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 158. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 159. locatia buna, amenajarile de calitate si elegante, curatenie f buna, mancare multa .

 160. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 161. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 162. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 163. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 164. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 165. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 166. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 167. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 168. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 169. Florin_viorel mai 3, 2019 at 11:12 pm

  Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 170. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 171. Priveliste frumoasa. Aproape de multe trasee montane din zona. Personal amabil. Se mananca la unitatea de cazare.

 172. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 173. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 174. locatia buna, amenajarile de calitate si elegante, curatenie f buna, mancare multa .

 175. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 176. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 177. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 178. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 179. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 180. Ionut-valeriu mai 3, 2019 at 11:12 pm

  Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 181. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 182. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 183. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 184. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 185. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 186. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 187. Florin_viorel mai 11, 2019 at 10:51 am

  Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 188. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 189. Priveliste frumoasa. Aproape de multe trasee montane din zona. Personal amabil. Se mananca la unitatea de cazare.

 190. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 191. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 192. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 193. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 194. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 195. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 196. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 197. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 198. Ionut-valeriu mai 11, 2019 at 10:51 am

  Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 199. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 200. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 201. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 202. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 203. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 204. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 205. Florin_viorel mai 15, 2019 at 9:27 am

  Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 206. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 207. Priveliste frumoasa. Aproape de multe trasee montane din zona. Personal amabil. Se mananca la unitatea de cazare.

 208. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 209. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 210. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 211. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 212. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 213. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 214. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 215. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 216. Ionut-valeriu mai 15, 2019 at 9:27 am

  Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 217. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 218. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 219. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 220. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 221. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 222. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 223. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 224. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 225. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 226. E Ok pentru vârf de munte, condiții excelente de cazare doar ca wifi merge foarte greu sau deloc, cablu tv nu a mers deloc, in rest Ok, Canare calda, curată, apa calda. Per total preț cam mărișor pentru condițiile oferite.

 227. Florin_viorel mai 18, 2019 at 12:18 pm

  Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 228. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 229. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 230. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 231. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 232. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 233. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 234. Ionut-valeriu mai 18, 2019 at 12:18 pm

  Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 235. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 236. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 237. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 238. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 239. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 240. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 241. E Ok pentru vârf de munte, condiții excelente de cazare doar ca wifi merge foarte greu sau deloc, cablu tv nu a mers deloc, in rest Ok, Canare calda, curată, apa calda. Per total preț cam mărișor pentru condițiile oferite.

 242. Florin_viorel mai 24, 2019 at 9:07 pm

  Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 243. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 244. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 245. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 246. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 247. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 248. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 249. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 250. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 251. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 252. Ionut-valeriu mai 24, 2019 at 9:07 pm

  Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 253. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 254. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 255. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 256. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 257. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 258. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 259. E Ok pentru vârf de munte, condiții excelente de cazare doar ca wifi merge foarte greu sau deloc, cablu tv nu a mers deloc, in rest Ok, Canare calda, curată, apa calda. Per total preț cam mărișor pentru condițiile oferite.

 260. Florin_viorel mai 31, 2019 at 3:51 pm

  Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 261. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 262. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 263. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 264. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 265. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 266. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 267. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 268. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 269. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 270. Ionut-valeriu mai 31, 2019 at 3:51 pm

  Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 271. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 272. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 273. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 274. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 275. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 276. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 277. E Ok pentru vârf de munte, condiții excelente de cazare doar ca wifi merge foarte greu sau deloc, cablu tv nu a mers deloc, in rest Ok, Canare calda, curată, apa calda. Per total preț cam mărișor pentru condițiile oferite.

 278. Florin_viorel iunie 7, 2019 at 3:43 pm

  Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 279. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 280. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 281. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 282. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 283. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 284. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 285. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 286. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 287. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 288. Ionut-valeriu iunie 7, 2019 at 3:43 pm

  Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 289. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 290. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 291. Proprietatea este amplasata vizavi de Pestera Ursilor. Este o zona linistita , fara aglomeratie .

 292. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 293. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 294. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 295. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 296. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 297. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 298. E Ok pentru vârf de munte, condiții excelente de cazare doar ca wifi merge foarte greu sau deloc, cablu tv nu a mers deloc, in rest Ok, Canare calda, curată, apa calda. Per total preț cam mărișor pentru condițiile oferite.

 299. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 300. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 301. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 302. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 303. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 304. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 305. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 306. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 307. Pensiunea e plasata chiar in vecinatatea Pesterii ursilor, aceasta se poate vedea din balconul camerei. Mancare buna si personal exceptional: niste oameni atat de primitori si de draguti incat intotdeauna m-as intoarce acolo cu placere.

 308. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 309. Desi noi am făcut rezervare iarna pentru Ski si am facut cam o ora pana la Partia Cartop , s-a meritat , cum am ajuns in camera era foarte cald plus ca la parter este si restaurant unde ne-a servit cu tot ce ne-am dorit. Personalul foarte primitori, înțelegători, simtiti.

 310. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 311. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 312. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 313. E Ok pentru vârf de munte, condiții excelente de cazare doar ca wifi merge foarte greu sau deloc, cablu tv nu a mers deloc, in rest Ok, Canare calda, curată, apa calda. Per total preț cam mărișor pentru condițiile oferite.

 314. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 315. E ok ptr o cabana “de creasta”, chiar mai mult un pic!

 316. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 317. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 318. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 319. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 320. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 321. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 322. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 323. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 324. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 325. Camera a avut balcon mare, cu măsuță si scaune, excelent pentru cafeaua de dimineata si relaxarea de seara. Zona foarte frumoasa.

 326. Pensiunea e plasata chiar in vecinatatea Pesterii ursilor, aceasta se poate vedea din balconul camerei. Mancare buna si personal exceptional: niste oameni atat de primitori si de draguti incat intotdeauna m-as intoarce acolo cu placere.

 327. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 328. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 329. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 330. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 331. Cute wooden cottage with green area around. Big parking. Warm water all the time.

 332. Very helpful and kindful staff. Clean and well equipped treehouses. Perfect and calm location. Delicious dinner and breakfast. The owner waited us with the dinner till 11pm, it was very kindful.

 333. Lokalizacja, czysto, pyszne jedzenie, miły gospodarz

 334. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 335. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 336. Camera si baia curata si frumoasa. Personal de nota 10. Mancarea trece peste nota maxima(parerea mea) cu desert din partea casei.Locatie foarte buna.Drum asfaltat (ruta cea lunga pe la Beius-Pietroasa-Boga).

 337. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 338. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 339. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 340. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 341. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 342. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 343. Camera a avut balcon mare, cu măsuță si scaune, excelent pentru cafeaua de dimineata si relaxarea de seara. Zona foarte frumoasa.

 344. Pensiunea e plasata chiar in vecinatatea Pesterii ursilor, aceasta se poate vedea din balconul camerei. Mancare buna si personal exceptional: niste oameni atat de primitori si de draguti incat intotdeauna m-as intoarce acolo cu placere.

 345. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 346. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 347. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 348. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 349. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 350. Una dintre vacantele mele favorite. Cabana este pozitionata pe raul Arieș, oferind din orice unghi peisaje extraordinare, o zona linistita, unde uiti de grijile aglomeratiei urbane si te incarci cu multa energie pozitiva. Dl Eugen, o gazda primitoare, un extrem de bun bucătar si mereu acolo cand ai nevoie de ceva, fiind mereu dispus sa te ajute cu un sfat, mai ales legat de obiectivele turistice din împrejurimi. Cu siguranta voi reveni la Cabana.

 351. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 352. Cute wooden cottage with green area around. Big parking. Warm water all the time.

 353. Very helpful and kindful staff. Clean and well equipped treehouses. Perfect and calm location. Delicious dinner and breakfast. The owner waited us with the dinner till 11pm, it was very kindful.

 354. La chambre était très bien. Avec des rangements et du chauffage. La personne qui s’occupe de l’établissement est très accueillante elle nous a donné des conseils pour notre randonnée et cuisiné un bon repas typique pour le soir. Je recommande.

 355. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 356. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 357. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 358. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 359. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 360. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 361. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 362. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 363. Ionut-valeriu iulie 5, 2019 at 3:51 pm

  Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 364. Camera a avut balcon mare, cu măsuță si scaune, excelent pentru cafeaua de dimineata si relaxarea de seara. Zona foarte frumoasa.

 365. Pensiunea e plasata chiar in vecinatatea Pesterii ursilor, aceasta se poate vedea din balconul camerei. Mancare buna si personal exceptional: niste oameni atat de primitori si de draguti incat intotdeauna m-as intoarce acolo cu placere.

 366. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 367. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 368. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 369. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 370. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 371. Una dintre vacantele mele favorite. Cabana este pozitionata pe raul Arieș, oferind din orice unghi peisaje extraordinare, o zona linistita, unde uiti de grijile aglomeratiei urbane si te incarci cu multa energie pozitiva. Dl Eugen, o gazda primitoare, un extrem de bun bucătar si mereu acolo cand ai nevoie de ceva, fiind mereu dispus sa te ajute cu un sfat, mai ales legat de obiectivele turistice din împrejurimi. Cu siguranta voi reveni la Cabana.

 372. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 373. Cute wooden cottage with green area around. Big parking. Warm water all the time.

 374. Very helpful and kindful staff. Clean and well equipped treehouses. Perfect and calm location. Delicious dinner and breakfast. The owner waited us with the dinner till 11pm, it was very kindful.

 375. Szuper környezetben található, a faházak és a kiülők hangulatosak, a reggeli és vacsora finom volt. Mi ugyan csak egy éjszakát szálltunk meg, de teljesen megfelelt a célnak. Magyarul beszélő személyzet, Mátyás állt a magyar vendégek rendelkezésére mivel a tulaj se angolul, se magyarul nem beszél csak pár szót. Kártyás fizetés lehetséges!

 376. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 377. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 378. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 379. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 380. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 381. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 382. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 383. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 384. Mi-a plăcut absolut tot. Amplasarea este excelentă cu vedere la crestele muntoase și pârtiile de ski. Micul dejun a fost pe placul nostru, destul de diversificat. Ne-am întoarce oricând.

 385. Camera a avut balcon mare, cu măsuță si scaune, excelent pentru cafeaua de dimineata si relaxarea de seara. Zona foarte frumoasa.

 386. Pensiunea e plasata chiar in vecinatatea Pesterii ursilor, aceasta se poate vedea din balconul camerei. Mancare buna si personal exceptional: niste oameni atat de primitori si de draguti incat intotdeauna m-as intoarce acolo cu placere.

 387. Personalul a fost deosebit de amabil și atent la dorințele noastre. Camera în care am stat a fost spațioasă, curată, călduroasă și patul foarte confortabil. Ne-am bucurat de un mic-dejun delicios, cu produse de casă. Pensiunea este situată aproape de Peștera Urșilor într-o zonă liniștită și pitorească.

 388. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 389. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 390. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 391. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 392. Una dintre vacantele mele favorite. Cabana este pozitionata pe raul Arieș, oferind din orice unghi peisaje extraordinare, o zona linistita, unde uiti de grijile aglomeratiei urbane si te incarci cu multa energie pozitiva. Dl Eugen, o gazda primitoare, un extrem de bun bucătar si mereu acolo cand ai nevoie de ceva, fiind mereu dispus sa te ajute cu un sfat, mai ales legat de obiectivele turistice din împrejurimi. Cu siguranta voi reveni la Cabana.

 393. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 394. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 395. Cute wooden cottage with green area around. Big parking. Warm water all the time.

 396. Very helpful and kindful staff. Clean and well equipped treehouses. Perfect and calm location. Delicious dinner and breakfast. The owner waited us with the dinner till 11pm, it was very kindful.

 397. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 398. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 399. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 400. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 401. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 402. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 403. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 404. OAMENI MINUNAȚI , MALEABILI, foarte ospitalieri și cu lipici în sensul bun !!!

 405. Totul a fost peste asteptari. Personalul, mancarea, camerele. Recomand

 406. Camerele destul de spatioase, privelistea frumoasa, curatenia, micul dejun f. bogat, jacuzzi-ul.

 407. Camera a fost foarte curata, confortabila, calduroasa si primitoare, iar personalul foarte placut si disponibil!

 408. Locația deosebită, curățenia exemplară, terasa restaurantului și priveliștea din cameră. Mi-au plăcut maxim găluștele cu prune și, in special, dovlecelul cu maioneză servit la micul dejun.

 409. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 410. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 411. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 412. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 413. Una dintre vacantele mele favorite. Cabana este pozitionata pe raul Arieș, oferind din orice unghi peisaje extraordinare, o zona linistita, unde uiti de grijile aglomeratiei urbane si te incarci cu multa energie pozitiva. Dl Eugen, o gazda primitoare, un extrem de bun bucătar si mereu acolo cand ai nevoie de ceva, fiind mereu dispus sa te ajute cu un sfat, mai ales legat de obiectivele turistice din împrejurimi. Cu siguranta voi reveni la Cabana.

 414. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 415. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 416. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 417. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 418. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 419. Cute wooden cottage with green area around. Big parking. Warm water all the time.

 420. Very helpful and kindful staff. Clean and well equipped treehouses. Perfect and calm location. Delicious dinner and breakfast. The owner waited us with the dinner till 11pm, it was very kindful.

 421. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 422. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 423. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 424. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 425. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 426. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 427. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 428. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 429. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 430. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 431. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 432. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 433. Locul superb, atmosfera placuta, proprietarul un om de nota 10, mereu dispus sa ne ofere ajutorul si informatiile necesare pt a avea un sejur placut. Localizare f bună, aproape de obiectivele din zona. Vederea de la balcon superba, un loc de relaxare excelent.

 434. Locație in mijlocul naturii cu toate ca e la sosea,splendid, camere curate, preț calitate foarte bun

 435. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 436. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 437. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 438. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 439. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 440. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 441. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 442. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 443. Cute wooden cottage with green area around. Big parking. Warm water all the time.

 444. Very helpful and kindful staff. Clean and well equipped treehouses. Perfect and calm location. Delicious dinner and breakfast. The owner waited us with the dinner till 11pm, it was very kindful.

 445. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 446. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 447. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 448. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 449. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 450. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 451. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 452. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 453. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 454. Camera frumos mobilată și foarte curată. Liniștea și vederea. Mic dejun bogat.

 455. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 456. Amplasarea deosebită.Lângă pădurea de brazi.Camera triplă foarte curată si destul de spatioasa.

 457. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 458. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 459. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 460. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 461. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 462. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 463. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 464. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 465. Cute wooden cottage with green area around. Big parking. Warm water all the time.

 466. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 467. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 468. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 469. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 470. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 471. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 472. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 473. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 474. Mancarea a fost foarte buna si locatie foarte aproape de majoritatea traseelor turistice.

 475. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 476. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 477. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 478. Camera frumos mobilată și foarte curată. Liniștea și vederea. Mic dejun bogat.

 479. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 480. Amplasarea deosebită.Lângă pădurea de brazi.Camera triplă foarte curată si destul de spatioasa.

 481. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 482. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 483. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 484. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 485. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 486. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 487. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 488. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 489. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 490. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 491. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 492. Cute wooden cottage with green area around. Big parking. Warm water all the time.

 493. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 494. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 495. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 496. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 497. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 498. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 499. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 500. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 501. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 502. Totul este peste asteptari, de la camera, restaurant, personal,etc. Brava !😎

 503. Camera frumos mobilată și foarte curată. Liniștea și vederea. Mic dejun bogat.

 504. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 505. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 506. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 507. Proprietari amabili, locație bună aproape de pârtie.

 508. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 509. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 510. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 511. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 512. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 513. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 514. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 515. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 516. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 517. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 518. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 519. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 520. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 521. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 522. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 523. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 524. E Ok pentru vârf de munte, condiții excelente de cazare doar ca wifi merge foarte greu sau deloc, cablu tv nu a mers deloc, in rest Ok, Canare calda, curată, apa calda. Per total preț cam mărișor pentru condițiile oferite.

 525. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 526. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 527. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 528. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 529. Totul este peste asteptari, de la camera, restaurant, personal,etc. Brava !😎

 530. Camera frumos mobilată și foarte curată. Liniștea și vederea. Mic dejun bogat.

 531. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 532. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 533. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 534. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 535. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 536. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 537. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 538. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 539. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 540. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 541. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 542. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 543. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 544. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 545. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 546. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 547. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 548. E Ok pentru vârf de munte, condiții excelente de cazare doar ca wifi merge foarte greu sau deloc, cablu tv nu a mers deloc, in rest Ok, Canare calda, curată, apa calda. Per total preț cam mărișor pentru condițiile oferite.

 549. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 550. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 551. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 552. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 553. Totul este peste asteptari, de la camera, restaurant, personal,etc. Brava !😎

 554. Camera frumos mobilată și foarte curată. Liniștea și vederea. Mic dejun bogat.

 555. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 556. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 557. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 558. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 559. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 560. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 561. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 562. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 563. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 564. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 565. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 566. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 567. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 568. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 569. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 570. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 571. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 572. E Ok pentru vârf de munte, condiții excelente de cazare doar ca wifi merge foarte greu sau deloc, cablu tv nu a mers deloc, in rest Ok, Canare calda, curată, apa calda. Per total preț cam mărișor pentru condițiile oferite.

 573. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 574. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 575. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 576. -mic dejun gustos -amplasare aproape de partie – gazde primitoare

 577. Totul este peste asteptari, de la camera, restaurant, personal,etc. Brava !😎

 578. Camera frumos mobilată și foarte curată. Liniștea și vederea. Mic dejun bogat.

 579. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 580. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 581. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 582. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 583. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 584. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 585. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 586. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 587. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 588. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 589. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 590. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 591. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 592. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 593. E Ok pentru vârf de munte, condiții excelente de cazare doar ca wifi merge foarte greu sau deloc, cablu tv nu a mers deloc, in rest Ok, Canare calda, curată, apa calda. Per total preț cam mărișor pentru condițiile oferite.

 594. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 595. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 596. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 597. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 598. Gazde foarte ospitaliere, mic dejun foarte bun. Am primit informatii cu privire la locurile de vizitat din zona. La cerere pot oferi si cina, ceea ce e un mare avantaj.

 599. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 600. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 601. Totul este peste asteptari, de la camera, restaurant, personal,etc. Brava !😎

 602. Camera frumos mobilată și foarte curată. Liniștea și vederea. Mic dejun bogat.

 603. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 604. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 605. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 606. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 607. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 608. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 609. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 610. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 611. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 612. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 613. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 614. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 615. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 616. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 617. E Ok pentru vârf de munte, condiții excelente de cazare doar ca wifi merge foarte greu sau deloc, cablu tv nu a mers deloc, in rest Ok, Canare calda, curată, apa calda. Per total preț cam mărișor pentru condițiile oferite.

 618. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 619. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 620. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 621. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 622. Gazde foarte ospitaliere, mic dejun foarte bun. Am primit informatii cu privire la locurile de vizitat din zona. La cerere pot oferi si cina, ceea ce e un mare avantaj.

 623. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 624. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 625. Totul este peste asteptari, de la camera, restaurant, personal,etc. Brava !😎

 626. Camera frumos mobilată și foarte curată. Liniștea și vederea. Mic dejun bogat.

 627. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 628. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 629. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 630. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 631. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 632. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 633. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 634. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 635. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 636. Very kind and friendly staff, awesome dual mountain view, great breakfast and traditional drinks

 637. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 638. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 639. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 640. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 641. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 642. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 643. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 644. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 645. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 646. Perfect location at the doors of Apuseni natural park. Car needed and parking available. Great price / quality relation. You can have a beer and a homemade dinner at an affordable price.

 647. Nice, newly refurbished house with very helpfull and kind owner and stuff. Rooms and toilets are simple but all new, modern. Heating is good, they even turned it on for us in July to get us dry after a good shower. Breakfast is ok, for dinner they are flexible and what they prepare is delicious. 5 km’s from the village, in the middle of the forest near the main road. Continue by car for another 2 km’s to Boga and for about 20 mins to Padis plateau. The leaving and dining room is very spacious, good to spend evening hours there.

 648. The location is great, near a river and forest. A car is highly recommended as it is remote but peaceful and nice. Hiking possible (and nice!), best after driving up the mountain first. Breakfast was ok, but buffet is only availble if there are enough guests (we got a plate of cheese and meat plus eggs, bread, butter and marmelade, coffee and tea). The owner and staff were accomodating and helpful. It was clean and tidy. Benches and tables in the garden are great for relaxing and eating. Some relax-chairs or outdoor matts would be a great addition.

 649. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 650. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 651. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 652. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 653. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 654. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 655. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 656. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 657. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 658. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 659. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 660. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 661. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 662. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 663. Very kind and friendly staff, awesome dual mountain view, great breakfast and traditional drinks

 664. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 665. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 666. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 667. Gazde foarte ospitaliere, mic dejun foarte bun. Am primit informatii cu privire la locurile de vizitat din zona. La cerere pot oferi si cina, ceea ce e un mare avantaj.

 668. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 669. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 670. Totul este peste asteptari, de la camera, restaurant, personal,etc. Brava !😎

 671. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 672. Amplasarea deosebită.Lângă pădurea de brazi.Camera triplă foarte curată si destul de spatioasa.

 673. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 674. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 675. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 676. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 677. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 678. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 679. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 680. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 681. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 682. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 683. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 684. Very kind and friendly staff, awesome dual mountain view, great breakfast and traditional drinks

 685. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 686. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 687. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 688. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 689. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 690. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 691. Gazde foarte ospitaliere, mic dejun foarte bun. Am primit informatii cu privire la locurile de vizitat din zona. La cerere pot oferi si cina, ceea ce e un mare avantaj.

 692. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 693. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 694. Totul este peste asteptari, de la camera, restaurant, personal,etc. Brava !😎

 695. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 696. Amplasarea deosebită.Lângă pădurea de brazi.Camera triplă foarte curată si destul de spatioasa.

 697. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 698. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 699. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 700. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 701. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 702. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 703. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 704. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 705. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 706. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 707. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 708. Very kind and friendly staff, awesome dual mountain view, great breakfast and traditional drinks

 709. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 710. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 711. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 712. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 713. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 714. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 715. Gazde foarte ospitaliere, mic dejun foarte bun. Am primit informatii cu privire la locurile de vizitat din zona. La cerere pot oferi si cina, ceea ce e un mare avantaj.

 716. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 717. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 718. Totul este peste asteptari, de la camera, restaurant, personal,etc. Brava !😎

 719. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 720. Amplasarea deosebită.Lângă pădurea de brazi.Camera triplă foarte curată si destul de spatioasa.

 721. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 722. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 723. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 724. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 725. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 726. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 727. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 728. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 729. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 730. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 731. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 732. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 733. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 734. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 735. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 736. Perfect location at the doors of Apuseni natural park. Car needed and parking available. Great price / quality relation. You can have a beer and a homemade dinner at an affordable price.

 737. Nice, newly refurbished house with very helpfull and kind owner and stuff. Rooms and toilets are simple but all new, modern. Heating is good, they even turned it on for us in July to get us dry after a good shower. Breakfast is ok, for dinner they are flexible and what they prepare is delicious. 5 km’s from the village, in the middle of the forest near the main road. Continue by car for another 2 km’s to Boga and for about 20 mins to Padis plateau. The leaving and dining room is very spacious, good to spend evening hours there.

 738. The location is great, near a river and forest. A car is highly recommended as it is remote but peaceful and nice. Hiking possible (and nice!), best after driving up the mountain first. Breakfast was ok, but buffet is only availble if there are enough guests (we got a plate of cheese and meat plus eggs, bread, butter and marmelade, coffee and tea). The owner and staff were accomodating and helpful. It was clean and tidy. Benches and tables in the garden are great for relaxing and eating. Some relax-chairs or outdoor matts would be a great addition.

 739. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 740. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 741. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 742. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 743. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 744. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 745. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 746. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 747. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 748. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 749. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 750. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 751. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 752. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 753. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 754. Mi-a placut gazda, locatia, spatiul mare, raul din spate, aerul.

 755. Amabilitatea patronului ,mâncarea italiană,terasa , spațiul exterior și amplasarea imediat în vecinătatea unui pârâu

 756. The owner it’s really kind, really nice location, good vine.

 757. Perfect location at the doors of Apuseni natural park. Car needed and parking available. Great price / quality relation. You can have a beer and a homemade dinner at an affordable price.

 758. Nice, newly refurbished house with very helpfull and kind owner and stuff. Rooms and toilets are simple but all new, modern. Heating is good, they even turned it on for us in July to get us dry after a good shower. Breakfast is ok, for dinner they are flexible and what they prepare is delicious. 5 km’s from the village, in the middle of the forest near the main road. Continue by car for another 2 km’s to Boga and for about 20 mins to Padis plateau. The leaving and dining room is very spacious, good to spend evening hours there.

 759. The location is great, near a river and forest. A car is highly recommended as it is remote but peaceful and nice. Hiking possible (and nice!), best after driving up the mountain first. Breakfast was ok, but buffet is only availble if there are enough guests (we got a plate of cheese and meat plus eggs, bread, butter and marmelade, coffee and tea). The owner and staff were accomodating and helpful. It was clean and tidy. Benches and tables in the garden are great for relaxing and eating. Some relax-chairs or outdoor matts would be a great addition.

 760. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 761. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 762. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 763. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 764. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 765. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 766. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 767. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 768. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 769. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 770. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 771. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 772. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 773. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 774. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 775. Mi-a placut gazda, locatia, spatiul mare, raul din spate, aerul.

 776. Amabilitatea patronului ,mâncarea italiană,terasa , spațiul exterior și amplasarea imediat în vecinătatea unui pârâu

 777. The owner it’s really kind, really nice location, good vine.

 778. Perfect location at the doors of Apuseni natural park. Car needed and parking available. Great price / quality relation. You can have a beer and a homemade dinner at an affordable price.

 779. Nice, newly refurbished house with very helpfull and kind owner and stuff. Rooms and toilets are simple but all new, modern. Heating is good, they even turned it on for us in July to get us dry after a good shower. Breakfast is ok, for dinner they are flexible and what they prepare is delicious. 5 km’s from the village, in the middle of the forest near the main road. Continue by car for another 2 km’s to Boga and for about 20 mins to Padis plateau. The leaving and dining room is very spacious, good to spend evening hours there.

 780. The location is great, near a river and forest. A car is highly recommended as it is remote but peaceful and nice. Hiking possible (and nice!), best after driving up the mountain first. Breakfast was ok, but buffet is only availble if there are enough guests (we got a plate of cheese and meat plus eggs, bread, butter and marmelade, coffee and tea). The owner and staff were accomodating and helpful. It was clean and tidy. Benches and tables in the garden are great for relaxing and eating. Some relax-chairs or outdoor matts would be a great addition.

 781. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 782. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 783. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 784. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 785. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 786. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 787. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 788. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 789. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 790. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 791. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 792. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 793. Gazde foarte ospitaliere, mic dejun foarte bun. Am primit informatii cu privire la locurile de vizitat din zona. La cerere pot oferi si cina, ceea ce e un mare avantaj.

 794. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 795. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 796. Totul este peste asteptari, de la camera, restaurant, personal,etc. Brava !😎

 797. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 798. Amplasarea deosebită.Lângă pădurea de brazi.Camera triplă foarte curată si destul de spatioasa.

 799. Locatia este excelenta – vis a vis de Pestera Ursilor. Camerele au fost foarte curate, mancarea “ca la mama acasa” iar gazdele au fost cumsecade deoarece ne-au asteptat pana la ora 22:30 sa sosim si ne-au si servit cu mancare calda. Precizez ca este prima data cand ne cazam la Pensiunea Popasul Ursilor – cu siguranta vom revenii !!!

 800. Camera a avut balcon mare, cu măsuță si scaune, excelent pentru cafeaua de dimineata si relaxarea de seara. Zona foarte frumoasa.

 801. Pensiunea e plasata chiar in vecinatatea Pesterii ursilor, aceasta se poate vedea din balconul camerei. Mancare buna si personal exceptional: niste oameni atat de primitori si de draguti incat intotdeauna m-as intoarce acolo cu placere.

 802. Locatie accesibila, usor de gasit, 2 restaurante in apropiere, gazda primitoare si amabila, situata intr-o locatie cu peisaje superbe

 803. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 804. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 805. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 806. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 807. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 808. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 809. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 810. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 811. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 812. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 813. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 814. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 815. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 816. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 817. Gazde foarte ospitaliere, mic dejun foarte bun. Am primit informatii cu privire la locurile de vizitat din zona. La cerere pot oferi si cina, ceea ce e un mare avantaj.

 818. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 819. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 820. Totul este peste asteptari, de la camera, restaurant, personal,etc. Brava !😎

 821. Locația are o panorama frumoasa, personalul comunicativ și amabil, camerele destul de mari și curățenia ok, micul dejun diversificat nu plecai nemâncat de la masa, recomand.

 822. Amplasarea deosebită.Lângă pădurea de brazi.Camera triplă foarte curată si destul de spatioasa.

 823. Locatia este excelenta – vis a vis de Pestera Ursilor. Camerele au fost foarte curate, mancarea “ca la mama acasa” iar gazdele au fost cumsecade deoarece ne-au asteptat pana la ora 22:30 sa sosim si ne-au si servit cu mancare calda. Precizez ca este prima data cand ne cazam la Pensiunea Popasul Ursilor – cu siguranta vom revenii !!!

 824. Camera a avut balcon mare, cu măsuță si scaune, excelent pentru cafeaua de dimineata si relaxarea de seara. Zona foarte frumoasa.

 825. Pensiunea e plasata chiar in vecinatatea Pesterii ursilor, aceasta se poate vedea din balconul camerei. Mancare buna si personal exceptional: niste oameni atat de primitori si de draguti incat intotdeauna m-as intoarce acolo cu placere.

 826. Locatie accesibila, usor de gasit, 2 restaurante in apropiere, gazda primitoare si amabila, situata intr-o locatie cu peisaje superbe

 827. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 828. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 829. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 830. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 831. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 832. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 833. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 834. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 835. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 836. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 837. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 838. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 839. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 840. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 841. Gazde foarte ospitaliere, mic dejun foarte bun. Am primit informatii cu privire la locurile de vizitat din zona. La cerere pot oferi si cina, ceea ce e un mare avantaj.

 842. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 843. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 844. Locatia este excelenta – vis a vis de Pestera Ursilor. Camerele au fost foarte curate, mancarea “ca la mama acasa” iar gazdele au fost cumsecade deoarece ne-au asteptat pana la ora 22:30 sa sosim si ne-au si servit cu mancare calda. Precizez ca este prima data cand ne cazam la Pensiunea Popasul Ursilor – cu siguranta vom revenii !!!

 845. Camera a avut balcon mare, cu măsuță si scaune, excelent pentru cafeaua de dimineata si relaxarea de seara. Zona foarte frumoasa.

 846. Pensiunea e plasata chiar in vecinatatea Pesterii ursilor, aceasta se poate vedea din balconul camerei. Mancare buna si personal exceptional: niste oameni atat de primitori si de draguti incat intotdeauna m-as intoarce acolo cu placere.

 847. Locatie accesibila, usor de gasit, 2 restaurante in apropiere, gazda primitoare si amabila, situata intr-o locatie cu peisaje superbe

 848. Locaţie bunã faţã de pârtie, curãţenie ireproşabilã, cãldurã din belşug, aranjare rusticã, gazda no comment foarte de treabã.

 849. Locatie excelenta, foarte aproape de partiile de schi. Proprietarii foarte amabili, orice probleme am avut, au fost rezolvate imediat. Vom reveni cu siguranta !

 850. Ar fii binevenit un restaurant al pensiunii sau macar servirea micului dejun.

 851. Casă minunată, cel mai tare a fost faptul că pe lângă aceasta curge Arieșul, zgomotul plăcut al apei curgătoare… liniște… super.

 852. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e “la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 853. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 854. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 855. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 856. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 857. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 858. Very kind and friendly staff, awesome dual mountain view, great breakfast and traditional drinks

 859. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 860. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 861. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 862. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 863. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 864. The cottage is new and clean. It is greatly located, you can start most treks here. The owners were very friendly and hospitable. Moreover, they cook fantastic food. Thank you for everything, multumesc pentru tot.

 865. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 866. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 867. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 868. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 869. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 870. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 871. Gazde foarte ospitaliere, mic dejun foarte bun. Am primit informatii cu privire la locurile de vizitat din zona. La cerere pot oferi si cina, ceea ce e un mare avantaj.

 872. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 873. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 874. Un loc foarte liniștit curat personal foarte amabil mâncarea foarte bună

 875. Locatia este excelenta – vis a vis de Pestera Ursilor. Camerele au fost foarte curate, mancarea “ca la mama acasa” iar gazdele au fost cumsecade deoarece ne-au asteptat pana la ora 22:30 sa sosim si ne-au si servit cu mancare calda. Precizez ca este prima data cand ne cazam la Pensiunea Popasul Ursilor – cu siguranta vom revenii !!!

 876. Camera a avut balcon mare, cu măsuță si scaune, excelent pentru cafeaua de dimineata si relaxarea de seara. Zona foarte frumoasa.

 877. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 878. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 879. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 880. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 881. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 882. Az étterem gyönyörű tiszta volt, aranyos, kedves, segítőkész kiszolgálással.

 883. Proprietari foarte amabili, camere si bai curate, bucatarie complet utilata, terasa cu masa mare , cu gratar barbeque, curte verde si spatioasa, priveliste pe munti, aproape de 2 rauri. E un loc foarte linistit daca vrei sa scapi de zgomotul si nebunia orasului e ceea ce cauti. Singura problema e ca nu este semnal la telefon mobil in tot satul Boga . Inceputul traseelor spre cele 2 cascade este aproape .

 884. O cabană într-o zonă de munte frumoasă. Un loc îngrijit si curat. Un loc bun de relaxare pentru familii cu copii.

 885. Very, very nice location You can enjoy the tranquility and relaxation in an exceptional natural setting. The hosts are extremely attentive and hospitable people. I highly recommend !!!

 886. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 887. Cabana este destinata pentru si frecventata de iubitori de drumetii montane. Nu am vazut pe nimeni venit acolo sa “petreaca”, toti oaspetii planuiau seara la cina traseul din ziua urmatoare, iar dimineata plecau spre destinatia aleasa. Nivelul de zgomot a fost minim atat pe terasa si in sala de mese, cat si in camera. Bocancii de munte trebuie lasati la intrare, unde se gasesc si papuci.

 888. Este amplasata foarte aproape de principalele trasee, mâncarea foarte bună și personalul foarte amabil și prietenos, de ajutor in stabilirea traseelor montane.

 889. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 890. Pentru un iubitor al muntelui, proprietatea corespunde. Camera curata, dar cam mica, cu baie proprie. Gazda, primitoare, a raspuns la toate intrebarile. Bucataria este foarte buna. Nu mai zic de zona, Apusenii au locuri deosebit de spectaculoase.

 891. The view was extraordinary. The butter and other stuff was locally made. The hosts are very friendly. The air is very fresh.

 892. The owners of the apartment are very friendly. Even if they do not speak foreign language they do everithing to communicate with the guests. Their hospitality is excellent. The rooms are extramly tidy and clean. The brfeakfast and dinner they served are delicious and plentiful. It is really outstanding.

 893. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 894. Our hosts were really welcoming. We were treated more as friends of the family rather than guests in a hotel. The meals were varied and really well cooked and we were able to take excess breakfast for our packed lunch.

 895. Gazde foarte ospitaliere, mic dejun foarte bun. Am primit informatii cu privire la locurile de vizitat din zona. La cerere pot oferi si cina, ceea ce e un mare avantaj.

 896. Personalul foarte amabil, prietenos, atmosfera familiala. Sunt pregatiti oricand sa-ti ofere informatii despre trasee si atractii turistice.

 897. Gazde primitoare, deși am ajuns foarte târziu ne au servit cina, ne au oferit informații cu privire la trasee și locuri care merită văzute în zona și calea de acces către ele… camera mare, curata…zona linistita

 898. Un loc foarte liniștit curat personal foarte amabil mâncarea foarte bună

 899. Locatia este excelenta – vis a vis de Pestera Ursilor. Camerele au fost foarte curate, mancarea “ca la mama acasa” iar gazdele au fost cumsecade deoarece ne-au asteptat pana la ora 22:30 sa sosim si ne-au si servit cu mancare calda. Precizez ca este prima data cand ne cazam la Pensiunea Popasul Ursilor – cu siguranta vom revenii !!!

 900. Camera a avut balcon mare, cu măsuță si scaune, excelent pentru cafeaua de dimineata si relaxarea de seara. Zona foarte frumoasa.

 901. locatia este excelenta, potrivita pentru copii fiind intr-o zona izolata in mijlocul naturii, perfecta pentru un sejur linistit si relaxant; bucataria este foarte bine echipata; comunicarea cu proprietarii a fost foarte buna.

 902. Gazdele au fost foarte amabile și primitoare 🙂 bucataria a fost complet utilata, camera si baile au fost curate, frumoase, linistite si cu o priveliste mirifica! Terasa are multe mese, gratar barbeque, curte mare si verde, retrasa in mijlocul muntilor!

 903. Locatia superba si efortul gazdei de a mentine totul foarte curat. Terasa foarte frumoasa, bucataria dotata cu tot ce trebuie, produse de curatenie si dezinfectie din belsug. Ne-am simtit foarte bine!

 904. Locație de nota10 Personal. Servire. Confort. De nota10!!!!!

 905. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 906. Personal este foarte amabil și eficient. Vederile de pe balcon spre platoul Padiș sunt unice. Condiții ambientale optime. Mâncarea este foarte gustoasă. Camera este foarte confortabilă.

 907. Exista posibiltatea cazarii in casute sau in hotel. Noi, fiind in numar de doi, am ales cazare in hotel. Am ocupat o camera confortabila, curata si destul de spatioasa. Am avut apa calda din belsug in varf de munte si caldura in camera in luna august, aspecte care iti confera un confort extraordinar. Restaurantul iti ofera relaxarea unei portii de mancare calda cand trebuie sa iti potolesti foamea. Privelistea este de vis iar locatia iti permite accesul usor catre diferite obiective turistice din zona.

 908. Locația excelenta, un colt de rai, amabilitatea gazdei care era mereu preocupata sa vina in întâmpinarea oricărei dorințe a turiștilor. Căsuța iti ofera toate facilitatile necesare dar si sa te simti in mijlocul naturii, departe de aglomerație.

 909. Foarte frumos amenajat complexul, casutele curate, cu toate dotarile necesare : incalzire, baie cu apa calda, TV (pentru cine este interesat) iti ofera intimitate . Gazdele primitoare si mancarea foarte buna (cum in zona nu sunt multe optiuni pentru masa, demi-pensiune este alegera perfecta).

 910. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 911. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 912. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 913. Locatie optima pentru trasee, totul e nou si foarte curat, camera e mare, patul e foarte confortabil, apa calda si caldura non-stop, gazdele foarte dragute, mancarea e foarte buna …

 914. The owners of the apartment are very friendly. Even if they do not speak foreign language they do everithing to communicate with the guests. Their hospitality is excellent. The rooms are extramly tidy and clean. The brfeakfast and dinner they served are delicious and plentiful. It is really outstanding.

 915. The location absolutely amazing, clean air, lot of trees, we could see the traditional occupations of local people. We made excellent walks in the wood and on the mountain. The region is amazing rich in karstik natural monuments. We enjoyed the local food and tasted bio local products.

 916. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 917. This is a mountain cabin, with great location, in the middle of the forest, there are many trekking routes which you can explore. Do not expect large rooms as in a city hotel. The rooms and baths are basic, but they provide what you need and are very clean. After all, if you choose to stay here is because you want to go around and explore the beauty of nature, not spend time in your room. Wifi signal is not very good, but again this is in the middle of the forest. Enjoy nature, put away your phone 😀. Still, if you need your phone, i suggest to bring an external battery charger. The socket in our room was not working…but this was no inconvenience for us. The food was very good and tasty- many thanks to the cook. Breakfast was included, but we also had dinner, paid at property.

 918. Fantastic location, you can just walk out the door and start your hikes. Diner at night was one of the best we had in Romania and the pension so cozy.

 919. Locatia este fabuloasa !!! am avut vedere la partia de schi Vartop si padure ….priveliste ce nu o vom uita. Camera cu balcon a fost curata, ingrijita suficient pentru un sejur de 3 zile.( daca aveam si un frigider era un bonus…) Micul dejun de tip bar suedez a fost variat si indeajuns chiar si pentru cei gurmanzi ! Am servit si cina contra cost si pot spune ca bucataria (bucatarul) este la inaltime…..bravo !!! Administratorul locatiei foarte amabil si prietenos de la care am primit informatii utile pentru obiectivele vizitate de noi. Multumim !!!

 920. A fost o alegere foarte buna. Locul este superb, camera arată foarte bine. In ciuda review-urilor citite înainte de a ajunge acolo, mâncarea a fost excelenta și personalul foarte drăguț!

 921. Gazdele primitoare, apartamentul este foarte spațios, meniul bogat și mâncarea proaspătă.

 922. Aproape de Peșteră Ursilor, mâncarea, liniștea…

 923. Condiții de cazare bune. Personalul amabil. Locație foarte bună.

 924. Personal de excepție, pornind de la proprietar ! Recomand 1000 %

 925. Personal de excepție, oameni călduroși, mâncare excelentă. Merita sa va petreceți vacanța in Apuseni. Recomand cu căldură aceasta pensiune.

 926. Locatia e super, casuta la fel, e liniste, patul confortabil si f calduroasa camera.

 927. Exista posibiltatea cazarii in casute sau in hotel. Noi, fiind in numar de doi, am ales cazare in hotel. Am ocupat o camera confortabila, curata si destul de spatioasa. Am avut apa calda din belsug in varf de munte si caldura in camera in luna august, aspecte care iti confera un confort extraordinar. Restaurantul iti ofera relaxarea unei portii de mancare calda cand trebuie sa iti potolesti foamea. Privelistea este de vis iar locatia iti permite accesul usor catre diferite obiective turistice din zona.

 928. Mi-a placut ca au mancare buna , ca e curat in camera , ca exista camere cu 3 paturi deoarece e necesar si multe pensiuni nu prea au

 929. Locație de nota10 Personal. Servire. Confort. De nota10!!!!!

 930. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 931. Cabana foarte frumoasa, confortabila. Zona superba, linstita.

 932. locatia este excelenta, potrivita pentru copii fiind intr-o zona izolata in mijlocul naturii, perfecta pentru un sejur linistit si relaxant; bucataria este foarte bine echipata; comunicarea cu proprietarii a fost foarte buna.

 933. Gazdele au fost foarte amabile și primitoare 🙂 bucataria a fost complet utilata, camera si baile au fost curate, frumoase, linistite si cu o priveliste mirifica! Terasa are multe mese, gratar barbeque, curte mare si verde, retrasa in mijlocul muntilor!

 934. Excelent locatia. Gazda primitoare , servicii foarte bune, atent la necesitatile oaspetilor.

 935. In primul rand “omul sfințește locul”, iar la 5 căsuțe atât proprietarul cât și personalul sunt de nota 200!!! Căsuțele oferă tot ceea ce ai nevoie ( confort, curățenie, caldura, siguranța…). De asemenea și mâncarea este foarte buna! Vom reveni cu siguranța!!

 936. A szobák tágasak és tiszták, az ágy kényelmes. Mi télen voltunk, de végig meleg volt a szobában, s reggel/este volt meleg víz is. Nagyon kedves és barátságos házigazda, pálinkával várt már érkezéskor s később borral is megkínált. Semmiért nem volt hajlandó pénzt elvenni, pedig a nagy havazás miatt (60-70 cm esett le másfél nap alatt) vasárnap este 15 km t vontatott. Csak ajánlani tudom a szállást s a szállásadót bárkinek!

 937. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 938. This is a mountain cabin, with great location, in the middle of the forest, there are many trekking routes which you can explore. Do not expect large rooms as in a city hotel. The rooms and baths are basic, but they provide what you need and are very clean. After all, if you choose to stay here is because you want to go around and explore the beauty of nature, not spend time in your room. Wifi signal is not very good, but again this is in the middle of the forest. Enjoy nature, put away your phone 😀. Still, if you need your phone, i suggest to bring an external battery charger. The socket in our room was not working…but this was no inconvenience for us. The food was very good and tasty- many thanks to the cook. Breakfast was included, but we also had dinner, paid at property.

 939. Fantastic location, you can just walk out the door and start your hikes. Diner at night was one of the best we had in Romania and the pension so cozy.

 940. Sunt foarte multe de spus: Plecând de la gazdele minunate, atente la detalii, foarte sociabile, oameni atât de plăcuți, trecând la curățenia impecabila din pensiune, sau la mobilierul elegant și de calitate din pensiune și terminand cu mâncarea foarte gustoasa și pe saturate. În orice ordine le-ai lua, nu poți decât sa apreciezi acești oameni și aceasta pensiune. Felicitări din suflet, pentru sufletul pus în aceasta in aceasta pensiune și în serviciile oferite!

 941. Locatie optima pentru trasee, totul e nou si foarte curat, camera e mare, patul e foarte confortabil, apa calda si caldura non-stop, gazdele foarte dragute, mancarea e foarte buna …

 942. The owners of the apartment are very friendly. Even if they do not speak foreign language they do everithing to communicate with the guests. Their hospitality is excellent. The rooms are extramly tidy and clean. The brfeakfast and dinner they served are delicious and plentiful. It is really outstanding.

 943. Zona chiar dacă e mai mult pentru sezonul e schi. Sunt multe trasee turistice.

 944. Gazdele amabile și deschise la solicitările clienților

 945. Am petrecut o saptamana excelenta in compania unor gazde ospitaliere. Am apreciat curatenia, siguranța, promptitudinea si facilitatile proprietatii. Domnul Lucian, gazda, este un foarte bun cunoscator al traseelor din zona si ofera informații detaliate. Ne-a fost chiar ghid pe Cheile Galbenei. Vom reveni cu placere in acest loc unde te poti simti de-al casei.

 946. Locatie frumoasa, curata, personal atent si specializat

 947. Un mic dejun bogat,locatia foarte bine amplasata cu privire la pârtie,cina gustoasa.Totul la superlativ.

 948. Locatia este fabuloasa !!! am avut vedere la partia de schi Vartop si padure ….priveliste ce nu o vom uita. Camera cu balcon a fost curata, ingrijita suficient pentru un sejur de 3 zile.( daca aveam si un frigider era un bonus…) Micul dejun de tip bar suedez a fost variat si indeajuns chiar si pentru cei gurmanzi ! Am servit si cina contra cost si pot spune ca bucataria (bucatarul) este la inaltime…..bravo !!! Administratorul locatiei foarte amabil si prietenos de la care am primit informatii utile pentru obiectivele vizitate de noi. Multumim !!!

 949. Personal de excepție, oameni călduroși, mâncare excelentă. Merita sa va petreceți vacanța in Apuseni. Recomand cu căldură aceasta pensiune.

 950. Locatia e super, casuta la fel, e liniste, patul confortabil si f calduroasa camera.

 951. Exista posibiltatea cazarii in casute sau in hotel. Noi, fiind in numar de doi, am ales cazare in hotel. Am ocupat o camera confortabila, curata si destul de spatioasa. Am avut apa calda din belsug in varf de munte si caldura in camera in luna august, aspecte care iti confera un confort extraordinar. Restaurantul iti ofera relaxarea unei portii de mancare calda cand trebuie sa iti potolesti foamea. Privelistea este de vis iar locatia iti permite accesul usor catre diferite obiective turistice din zona.

 952. Mi-a placut ca au mancare buna , ca e curat in camera , ca exista camere cu 3 paturi deoarece e necesar si multe pensiuni nu prea au

 953. Locație de nota10 Personal. Servire. Confort. De nota10!!!!!

 954. Așternuturi curate,atenție la detalii, mâncare gustoasă!

 955. Cabana foarte frumoasa, confortabila. Zona superba, linstita.

 956. locatia este excelenta, potrivita pentru copii fiind intr-o zona izolata in mijlocul naturii, perfecta pentru un sejur linistit si relaxant; bucataria este foarte bine echipata; comunicarea cu proprietarii a fost foarte buna.

 957. Gazdele au fost foarte amabile și primitoare 🙂 bucataria a fost complet utilata, camera si baile au fost curate, frumoase, linistite si cu o priveliste mirifica! Terasa are multe mese, gratar barbeque, curte mare si verde, retrasa in mijlocul muntilor!

 958. ATENTIE! Este vorba de cabana, nu trebuie sa va asteptati la conditii de hotel chiar daca pretul e mare. Dar pentru cabana este totul OK. Camera simpla cu baie fara pretentii, restaurant propriu al cabanei unde se ia micul dejun. Nu e suedez dar e suficient cat sa porniti pe traseu. Seara este meniul zilei sau gazdele va pot gati ceva diferit dar usor. Puteti bea bere, vin etc.la restaurantul cabanei. Bun si pentru familii, mese mari unde grupurile incap generos. E singurul loc din Glavoi care are toalete inside. Restul…in padure.

 959. This is a mountain cabin, with great location, in the middle of the forest, there are many trekking routes which you can explore. Do not expect large rooms as in a city hotel. The rooms and baths are basic, but they provide what you need and are very clean. After all, if you choose to stay here is because you want to go around and explore the beauty of nature, not spend time in your room. Wifi signal is not very good, but again this is in the middle of the forest. Enjoy nature, put away your phone 😀. Still, if you need your phone, i suggest to bring an external battery charger. The socket in our room was not working…but this was no inconvenience for us. The food was very good and tasty- many thanks to the cook. Breakfast was included, but we also had dinner, paid at property.

 960. Fantastic location, you can just walk out the door and start your hikes. Diner at night was one of the best we had in Romania and the pension so cozy.

 961. Proprietarii chiar isi dau interesul pentru clienti, cabana este foarte bine incalzita, perfect pentru iarna, cand auzi cum bate vantul iar in interior este super cald + mirosul de lemn. De asemena, proprietarii au tinut cont de regimul fara gluten si lactoza tinut de noi. Recomand cu incredere si sigur ne vom intoarce candva.

 962. Sunt foarte multe de spus: Plecând de la gazdele minunate, atente la detalii, foarte sociabile, oameni atât de plăcuți, trecând la curățenia impecabila din pensiune, sau la mobilierul elegant și de calitate din pensiune și terminand cu mâncarea foarte gustoasa și pe saturate. În orice ordine le-ai lua, nu poți decât sa apreciezi acești oameni și aceasta pensiune. Felicitări din suflet, pentru sufletul pus în aceasta in aceasta pensiune și în serviciile oferite!

 963. Locatie optima pentru trasee, totul e nou si foarte curat, camera e mare, patul e foarte confortabil, apa calda si caldura non-stop, gazdele foarte dragute, mancarea e foarte buna …

 964. Zona chiar dacă e mai mult pentru sezonul e schi. Sunt multe trasee turistice.

 965. Gazdele amabile și deschise la solicitările clienților

 966. Am petrecut o saptamana excelenta in compania unor gazde ospitaliere. Am apreciat curatenia, siguranța, promptitudinea si facilitatile proprietatii. Domnul Lucian, gazda, este un foarte bun cunoscator al traseelor din zona si ofera informații detaliate. Ne-a fost chiar ghid pe Cheile Galbenei. Vom reveni cu placere in acest loc unde te poti simti de-al casei.

 967. Proprietarii foarte amabili si bine dispuși. Mancarea excelenta! Hotelul dispune de Spa, și camera de joaca ceea ce este foarte util pentru a te putea relaxa în vacantele cu copii. Foarte aproape de pârtie. Ne-am simțit minunat!

 968. Locatie frumoasa, curata, personal atent si specializat

 969. Un mic dejun bogat,locatia foarte bine amplasata cu privire la pârtie,cina gustoasa.Totul la superlativ.