Cazare ieftina Ouranopolis

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Marina si Amalia Mihaiu din Bogata, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Marina si Amalia Mihaiu din Bogata, jud. CalarasiCazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 • Sidonia si Anghelina Parghel din Gheorghieni, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Ouranoupoli, Makedonia, Grecia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Sidonia si Anghelina Parghel din Gheorghieni, jud. ClujCazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 • Remus si Severin Voina din Cerbia, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Remus si Severin Voina din Cerbia, jud. HunedoaraCazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 • Ghiță si Lucrețiu Boroianu din Gorgota, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Ouranoupoli, Makedonia, Grecia!

  (Ghiță si Lucrețiu Boroianu din Gorgota, jud. DambovitaCazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 • Alex si Lucreția Cebotari din Jiblea Veche, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Ouranoupoli, Makedonia, Grecia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Alex si Lucreția Cebotari din Jiblea Veche, jud. ValceaCazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 • Henrieta si Dalia Rusescu din Comanesti, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia.

  (Henrieta si Dalia Rusescu din Comanesti, jud. BacauCazare in Ouranoupoli, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 1. Amplasat aproape de plaja, linistit, camera cu vedere la mare si balcon spatios.

 2. Totul a fost foarte bine și a corespuns așteptărilor noastre, conform cu descrierea lor.

 3. Am fost primiți la o oră foarte nepotrivită în noapte, cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă. Curățenie, mic dejun, parcare generoasă, locație superbă pe malul mării.

 4. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 5. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 6. Condiții excelente. Micul dejun a fost foarte bun.

 7. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 8. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 9. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 10. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 11. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 12. Foarte curat Gazda extrem de primitoare și amabila Camere foarte curate Apartamentul foarte bine utilat

 13. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 14. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 15. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 16. Very nice location, friendly staff, we had great time

 17. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 18. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 19. The setting, the comfort, the silence, the beach, the food.

 20. It’s a wonderful place. The staff is extraordinary polite and cooperative. The food is excellent. The beach is very clean and comfortable. Perfect for relaxation!

 21. Very peaceful and relaxing, away from the crowds, amazing breakfasts, cleanliness, impeccable service

 22. Constantin-adrian februarie 15, 2019 at 9:34 pm

  Amabilitatea gazdei și disponibilitatea. Poziția excelenta.

 23. Poziția centrală , curățenia , amabilitatea gazdei .

 24. Totul, gazda, poziția centrala, curățenia, priveliștea

 25. Amplasat aproape de plaja, linistit, camera cu vedere la mare si balcon spatios.

 26. Totul a fost foarte bine și a corespuns așteptărilor noastre, conform cu descrierea lor.

 27. Am fost primiți la o oră foarte nepotrivită în noapte, cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă. Curățenie, mic dejun, parcare generoasă, locație superbă pe malul mării.

 28. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 29. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 30. Condiții excelente. Micul dejun a fost foarte bun.

 31. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 32. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 33. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 34. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 35. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 36. Foarte curat Gazda extrem de primitoare și amabila Camere foarte curate Apartamentul foarte bine utilat

 37. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 38. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 39. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 40. Very nice location, friendly staff, we had great time

 41. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 42. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 43. Constantin-adrian februarie 19, 2019 at 10:25 pm

  Amabilitatea gazdei și disponibilitatea. Poziția excelenta.

 44. Poziția centrală , curățenia , amabilitatea gazdei .

 45. Totul, gazda, poziția centrala, curățenia, priveliștea

 46. The setting, the comfort, the silence, the beach, the food.

 47. It’s a wonderful place. The staff is extraordinary polite and cooperative. The food is excellent. The beach is very clean and comfortable. Perfect for relaxation!

 48. Very peaceful and relaxing, away from the crowds, amazing breakfasts, cleanliness, impeccable service

 49. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 50. Curatenie, schimbare lenjerie si prosoape in fiecare zi. Mic dejun excellent. Locatie f. buna.

 51. Foarte curat, personal f amabil, lenjeria si prosoapele schimbate in fiecare zi, aer conditionat, locatia in centrul statiunii dar pe o strada linistita. Plaja la 2 min de pensiune, micul dejun luat in curte la umbra leandrilor. A fost totul f bine. Multumim gazdei!

 52. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 53. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 54. Condiții excelente. Micul dejun a fost foarte bun.

 55. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 56. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 57. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 58. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 59. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 60. Foarte curat Gazda extrem de primitoare și amabila Camere foarte curate Apartamentul foarte bine utilat

 61. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 62. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 63. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 64. Very nice location, friendly staff, we had great time

 65. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 66. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 67. The setting, the comfort, the silence, the beach, the food.

 68. It’s a wonderful place. The staff is extraordinary polite and cooperative. The food is excellent. The beach is very clean and comfortable. Perfect for relaxation!

 69. Very peaceful and relaxing, away from the crowds, amazing breakfasts, cleanliness, impeccable service

 70. Constantin-adrian martie 7, 2019 at 3:58 am

  Amabilitatea gazdei și disponibilitatea. Poziția excelenta.

 71. Poziția centrală , curățenia , amabilitatea gazdei .

 72. Totul, gazda, poziția centrala, curățenia, priveliștea

 73. Cazarea excelenta. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Peste asteptari.

 74. Este a doua oara cand suntem cazati la aceasta locatie si, ca si prima oara, am fost incantati de locatia centrala si de amabilitatea proprietarilor. Curatenie exemplara, se face zilnic, iar proprietarii, mereu cu zambetul pe buze, raspund prompt oicaror nevoi ale oaspetilor. Cu siguranta vom reveni.

 75. Locatie extraordinara, situata in centru, langa magazine si taverne, foarte aproape de plaja ; Proprietarii extraordinari atat dna Maria cat si dl Nikos Recomand cu incredere

 76. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 77. Curatenie, schimbare lenjerie si prosoape in fiecare zi. Mic dejun excellent. Locatie f. buna.

 78. Foarte curat, personal f amabil, lenjeria si prosoapele schimbate in fiecare zi, aer conditionat, locatia in centrul statiunii dar pe o strada linistita. Plaja la 2 min de pensiune, micul dejun luat in curte la umbra leandrilor. A fost totul f bine. Multumim gazdei!

 79. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 80. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 81. Condiții excelente. Micul dejun a fost foarte bun.

 82. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 83. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 84. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 85. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 86. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 87. Foarte curat Gazda extrem de primitoare și amabila Camere foarte curate Apartamentul foarte bine utilat

 88. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 89. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 90. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 91. Very nice location, friendly staff, we had great time

 92. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 93. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 94. The setting, the comfort, the silence, the beach, the food.

 95. It’s a wonderful place. The staff is extraordinary polite and cooperative. The food is excellent. The beach is very clean and comfortable. Perfect for relaxation!

 96. Very peaceful and relaxing, away from the crowds, amazing breakfasts, cleanliness, impeccable service

 97. Hotelul este plasat la 10 minute de mers pe jos de centru Ouranopoli. Priveliste excelenta de pe balcon. Personal de la receptie foarte amabil. Am ajuns tarziu in nopate in jur de ora 1.15 si am fost primiti fara nicio problema, sau comentarii supliementare. Mic dejun foarte bun si variat. Recomand fara ezitari!

 98. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 99. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 100. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 101. Curatenie, schimbare lenjerie si prosoape in fiecare zi. Mic dejun excellent. Locatie f. buna.

 102. Foarte curat, personal f amabil, lenjeria si prosoapele schimbate in fiecare zi, aer conditionat, locatia in centrul statiunii dar pe o strada linistita. Plaja la 2 min de pensiune, micul dejun luat in curte la umbra leandrilor. A fost totul f bine. Multumim gazdei!

 103. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 104. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 105. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 106. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 107. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 108. Foarte curat Gazda extrem de primitoare și amabila Camere foarte curate Apartamentul foarte bine utilat

 109. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 110. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 111. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 112. Very nice location, friendly staff, we had great time

 113. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 114. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 115. The setting, the comfort, the silence, the beach, the food.

 116. It’s a wonderful place. The staff is extraordinary polite and cooperative. The food is excellent. The beach is very clean and comfortable. Perfect for relaxation!

 117. Very peaceful and relaxing, away from the crowds, amazing breakfasts, cleanliness, impeccable service

 118. Constantin-adrian martie 31, 2019 at 2:03 am

  Amabilitatea gazdei și disponibilitatea. Poziția excelenta.

 119. Poziția centrală , curățenia , amabilitatea gazdei .

 120. Totul, gazda, poziția centrala, curățenia, priveliștea

 121. Amplasat aproape de plaja, linistit, camera cu vedere la mare si balcon spatios.

 122. Totul a fost foarte bine și a corespuns așteptărilor noastre, conform cu descrierea lor.

 123. Am fost primiți la o oră foarte nepotrivită în noapte, cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă. Curățenie, mic dejun, parcare generoasă, locație superbă pe malul mării.

 124. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 125. Curatenie, schimbare lenjerie si prosoape in fiecare zi. Mic dejun excellent. Locatie f. buna.

 126. Foarte curat, personal f amabil, lenjeria si prosoapele schimbate in fiecare zi, aer conditionat, locatia in centrul statiunii dar pe o strada linistita. Plaja la 2 min de pensiune, micul dejun luat in curte la umbra leandrilor. A fost totul f bine. Multumim gazdei!

 127. Hotelul este plasat la 10 minute de mers pe jos de centru Ouranopoli. Priveliste excelenta de pe balcon. Personal de la receptie foarte amabil. Am ajuns tarziu in nopate in jur de ora 1.15 si am fost primiti fara nicio problema, sau comentarii supliementare. Mic dejun foarte bun si variat. Recomand fara ezitari!

 128. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 129. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 130. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 131. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 132. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 133. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 134. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 135. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 136. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 137. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 138. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 139. Very nice location, friendly staff, we had great time

 140. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 141. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 142. The setting, the comfort, the silence, the beach, the food.

 143. It’s a wonderful place. The staff is extraordinary polite and cooperative. The food is excellent. The beach is very clean and comfortable. Perfect for relaxation!

 144. Very peaceful and relaxing, away from the crowds, amazing breakfasts, cleanliness, impeccable service

 145. Amplasat aproape de plaja, linistit, camera cu vedere la mare si balcon spatios.

 146. Totul a fost foarte bine și a corespuns așteptărilor noastre, conform cu descrierea lor.

 147. Am fost primiți la o oră foarte nepotrivită în noapte, cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă. Curățenie, mic dejun, parcare generoasă, locație superbă pe malul mării.

 148. Very nice location, friendly staff, we had great time

 149. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 150. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 151. Hotelul este plasat la 10 minute de mers pe jos de centru Ouranopoli. Priveliste excelenta de pe balcon. Personal de la receptie foarte amabil. Am ajuns tarziu in nopate in jur de ora 1.15 si am fost primiti fara nicio problema, sau comentarii supliementare. Mic dejun foarte bun si variat. Recomand fara ezitari!

 152. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 153. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 154. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 155. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 156. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 157. Neasteptat de frumos, inedit, curat, cu o priveliste de vis si un miros imbietor al glicinei.

 158. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 159. Curatenie, schimbare lenjerie si prosoape in fiecare zi. Mic dejun excellent. Locatie f. buna.

 160. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 161. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 162. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 163. The setting, the comfort, the silence, the beach, the food.

 164. It’s a wonderful place. The staff is extraordinary polite and cooperative. The food is excellent. The beach is very clean and comfortable. Perfect for relaxation!

 165. Very peaceful and relaxing, away from the crowds, amazing breakfasts, cleanliness, impeccable service

 166. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 167. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 168. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 169. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 170. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 171. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 172. Very nice location, friendly staff, we had great time

 173. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 174. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 175. Hotelul este plasat la 10 minute de mers pe jos de centru Ouranopoli. Priveliste excelenta de pe balcon. Personal de la receptie foarte amabil. Am ajuns tarziu in nopate in jur de ora 1.15 si am fost primiti fara nicio problema, sau comentarii supliementare. Mic dejun foarte bun si variat. Recomand fara ezitari!

 176. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 177. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 178. Neasteptat de frumos, inedit, curat, cu o priveliste de vis si un miros imbietor al glicinei.

 179. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 180. Curatenie, schimbare lenjerie si prosoape in fiecare zi. Mic dejun excellent. Locatie f. buna.

 181. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 182. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 183. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 184. The setting, the comfort, the silence, the beach, the food.

 185. It’s a wonderful place. The staff is extraordinary polite and cooperative. The food is excellent. The beach is very clean and comfortable. Perfect for relaxation!

 186. Very peaceful and relaxing, away from the crowds, amazing breakfasts, cleanliness, impeccable service

 187. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 188. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 189. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 190. Pretul oferit catre aceasta proprietate nu a fost pe masura asteptarilor si pozelor prezentate pe booking.

 191. The location, the facilities, the breakfast. This is the best 4 star hotel in the area we have stayed at so far

 192. The hotel buildings are located in a wonderful olive orchard. The room we stayed was large. The food was quite good. Special thanks to miss Eleni from the reception who was very attentive. We really could rest at this hotel.

 193. Facilitățile și utilitățile din dotarea bucătăriei, plaja cu apa mării curată totuși și limpede, dotată cu șezlonguri și umbrelă de soare gratuite , locația și aranjamentul curții, frumos îngrijite, florile , pomii, măslinii, leandrii, pomii fructiferi , dotarea cu grătare pentru mese petrecute în aer liber… locuri de joacă pentru copii, posibilitatea unor mici cumpărături , la magazinul din campingul din imediata apropiere a complexului KARI, amabilitatea stafului, frumusețea peisajului marin , liniștea odihnitoare…

 194. Locația excelentă,personalul foarte amabil iar pretul f bun recomand.

 195. Amplasarea hotelului, liniștea din jur,umbra parcării și bineînțeles drumul foarte scurt pana la plajă să nu uit balconul imens al camerei

 196. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 197. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 198. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 199. Pretul oferit catre aceasta proprietate nu a fost pe masura asteptarilor si pozelor prezentate pe booking.

 200. The location, the facilities, the breakfast. This is the best 4 star hotel in the area we have stayed at so far

 201. The hotel buildings are located in a wonderful olive orchard. The room we stayed was large. The food was quite good. Special thanks to miss Eleni from the reception who was very attentive. We really could rest at this hotel.

 202. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 203. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 204. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 205. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 206. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 207. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 208. locatie foarte bine amplasata cu plaja privata si apartamente elegante si foarte dotate

 209. Locul e ferit de imbulzeala, masini etc. E liniste perfecta pentru odihna si relaxare. Gazda ne-a sugerat doua restaurante foarte bune. Am mancat foarte gustos acolo.

 210. Athos villas is a special place. It has the luxury of a five star hotel but offers privacy and comfort of a home. Magnificent views from the balconies. The beach is sandy with beds and chairs reserved for each villa, an abundundance of beach towels, enjoyable swimming, and most importantly peace and quiet. The staff is extremely friendly and efficient, unobtrusive but always there for you. You can make your own barbecue here. Comfortable sun loungers scattered everywhere around the vast property with carefully kept greenery. A jacuzzi corner. All this adds to total relaxation experience. We brought our bikes and rode to Ouranopoli and Ammouliani. Great fun!

 211. Welcome reception, room view, room space, cleaning, food, friendly staff, beach, service, wifi connection, restaurants

 212. Staff were fantastic and attentive Location great Restaurants very good Great atmosphere Even the band that played in the bar Sunday evening were first class

 213. Lovely hotel, well located, staff very friendly, great breakfast, room great if a little small

 214. Cazarea excelenta. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Peste asteptari.

 215. Este a doua oara cand suntem cazati la aceasta locatie si, ca si prima oara, am fost incantati de locatia centrala si de amabilitatea proprietarilor. Curatenie exemplara, se face zilnic, iar proprietarii, mereu cu zambetul pe buze, raspund prompt oicaror nevoi ale oaspetilor. Cu siguranta vom reveni.

 216. Locatie extraordinara, situata in centru, langa magazine si taverne, foarte aproape de plaja ; Proprietarii extraordinari atat dna Maria cat si dl Nikos Recomand cu incredere

 217. Very nice location, friendly staff, we had great time

 218. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 219. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 220. Hotelul este plasat la 10 minute de mers pe jos de centru Ouranopoli. Priveliste excelenta de pe balcon. Personal de la receptie foarte amabil. Am ajuns tarziu in nopate in jur de ora 1.15 si am fost primiti fara nicio problema, sau comentarii supliementare. Mic dejun foarte bun si variat. Recomand fara ezitari!

 221. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 222. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 223. Vederea extraordinara spre biserică, balcon, amabilitate, saltea. Locatie centrala excelenta!

 224. Neasteptat de frumos, inedit, curat, cu o priveliste de vis si un miros imbietor al glicinei.

 225. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 226. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 227. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 228. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 229. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 230. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 231. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 232. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 233. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 234. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 235. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 236. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 237. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 238. Hotelul este plasat la 10 minute de mers pe jos de centru Ouranopoli. Priveliste excelenta de pe balcon. Personal de la receptie foarte amabil. Am ajuns tarziu in nopate in jur de ora 1.15 si am fost primiti fara nicio problema, sau comentarii supliementare. Mic dejun foarte bun si variat. Recomand fara ezitari!

 239. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 240. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 241. Very nice location, friendly staff, we had great time

 242. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 243. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 244. Vederea extraordinara spre biserică, balcon, amabilitate, saltea. Locatie centrala excelenta!

 245. Neasteptat de frumos, inedit, curat, cu o priveliste de vis si un miros imbietor al glicinei.

 246. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 247. Cazarea la Emmeleia a fost peste asteptari. Gazda a fost minunata, ne-a intampinat si ne-a condus la cazare, ne-a recomandat de unde sa cumparam masline la un pret avatajos, a fost foarta calda si primitoare. Cazarea a fost impecabila, pozele de la descriere arata identic cu realitatea. Ouranopolis are oameni calzi, primitori, care iti sar imediat in ajutor. As revenii oricand inapoi! 🙂

 248. Globetrotter87 mai 15, 2019 at 1:46 pm

  Everything, starting from the big smile and ‘benvenuti’ our host told us as we entered the front door.

 249. Dear Maria,thank you for your hospitality, Nice,cozy,new design studio, all you need,weel equipt kitchenette, nice view,just 3 min. from the center.perfect wi fi,

 250. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 251. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 252. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 253. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 254. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 255. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 256. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 257. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 258. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 259. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 260. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 261. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 262. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 263. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 264. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 265. Vederea extraordinara spre biserică, balcon, amabilitate, saltea. Locatie centrala excelenta!

 266. Neasteptat de frumos, inedit, curat, cu o priveliste de vis si un miros imbietor al glicinei.

 267. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 268. Hotelul este plasat la 10 minute de mers pe jos de centru Ouranopoli. Priveliste excelenta de pe balcon. Personal de la receptie foarte amabil. Am ajuns tarziu in nopate in jur de ora 1.15 si am fost primiti fara nicio problema, sau comentarii supliementare. Mic dejun foarte bun si variat. Recomand fara ezitari!

 269. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 270. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 271. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 272. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 273. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 274. The setting, the comfort, the silence, the beach, the food.

 275. It’s a wonderful place. The staff is extraordinary polite and cooperative. The food is excellent. The beach is very clean and comfortable. Perfect for relaxation!

 276. Very peaceful and relaxing, away from the crowds, amazing breakfasts, cleanliness, impeccable service

 277. Very nice location, friendly staff, we had great time

 278. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 279. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 280. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 281. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 282. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 283. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 284. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 285. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 286. Hotelul este plasat la 10 minute de mers pe jos de centru Ouranopoli. Priveliste excelenta de pe balcon. Personal de la receptie foarte amabil. Am ajuns tarziu in nopate in jur de ora 1.15 si am fost primiti fara nicio problema, sau comentarii supliementare. Mic dejun foarte bun si variat. Recomand fara ezitari!

 287. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 288. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 289. Vederea extraordinara spre biserică, balcon, amabilitate, saltea. Locatie centrala excelenta!

 290. Neasteptat de frumos, inedit, curat, cu o priveliste de vis si un miros imbietor al glicinei.

 291. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 292. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 293. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 294. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 295. The setting, the comfort, the silence, the beach, the food.

 296. It’s a wonderful place. The staff is extraordinary polite and cooperative. The food is excellent. The beach is very clean and comfortable. Perfect for relaxation!

 297. Very peaceful and relaxing, away from the crowds, amazing breakfasts, cleanliness, impeccable service

 298. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 299. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 300. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 301. Very nice location, friendly staff, we had great time

 302. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 303. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 304. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 305. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 306. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 307. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 308. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 309. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 310. Hotelul este plasat la 10 minute de mers pe jos de centru Ouranopoli. Priveliste excelenta de pe balcon. Personal de la receptie foarte amabil. Am ajuns tarziu in nopate in jur de ora 1.15 si am fost primiti fara nicio problema, sau comentarii supliementare. Mic dejun foarte bun si variat. Recomand fara ezitari!

 311. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 312. Au acceptat sa las mașina la ei in parcare timp de 3 zile fără sa ceara vreun ban ,și chiar m-au dus fără sa le zic in port cu mașina lor ! Iar view asupra portului e superb !

 313. Vederea extraordinara spre biserică, balcon, amabilitate, saltea. Locatie centrala excelenta!

 314. Neasteptat de frumos, inedit, curat, cu o priveliste de vis si un miros imbietor al glicinei.

 315. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 316. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 317. Piscinele curate si mari, meniul la restaurant bogat si gustos! Multumesc! 🙂

 318. Curatenia si amabilitatea personalului hotelului. In mod spacial cei de la barul de pe plaja . Barmanul Gioghis sociabil,atent si f.bun in tot ce face . Linistea si confortul care il ofera locatia. Mincare multa dar putin diversificata.

 319. Rrusti Shehi is best Waiter. He has my respect in every direction.

 320. Great hotel , modern and clean , great for a holiday .

 321. The setting, the comfort, the silence, the beach, the food.

 322. Very nice location, friendly staff, we had great time

 323. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 324. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 325. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 326. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 327. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 328. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 329. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 330. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 331. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 332. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 333. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 334. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 335. Personal foarte atent, curatenie in camera, spatiu de joaca si programul pentru copii. Mancarea variata si foarte gustoasa. Minimarket in complex.

 336. The food was OK, but there could be a little more diversity

 337. Poziția hotelului oferă turiștilor o priveliște de excepție atat asupra unei mari părți din Ouranoupolis, cât și a plajelor si marii Egee. Fabulos!

 338. Hotelul este plasat la 10 minute de mers pe jos de centru Ouranopoli. Priveliste excelenta de pe balcon. Personal de la receptie foarte amabil. Am ajuns tarziu in nopate in jur de ora 1.15 si am fost primiti fara nicio problema, sau comentarii supliementare. Mic dejun foarte bun si variat. Recomand fara ezitari!

 339. Totul la superlativ. Gazde deosebit de amabile si primitoare, curatenie exemplara (in sase zile ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de trei ori), micul dejun foarte bun, dar peste toate este privelistea de la balcon (toate camerele au vedere la mare) si de pe terasa hotelului. Mult peste asteptari, mai ales pentru un hotel de 2 stele.

 340. Vederea extraordinara spre biserică, balcon, amabilitate, saltea. Locatie centrala excelenta!

 341. Neasteptat de frumos, inedit, curat, cu o priveliste de vis si un miros imbietor al glicinei.

 342. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 343. We loved that we were upgraded from single to double sea view villa. Unfortunately even the two bedroom villa was so small. The beach is lovely, the food was amazing congrats to the chef! We enjoyed nice cocktails and very good service at the beach. We loved having our breakfast at the villa every day and the complimentary massage on the beach. This place is a real escape.

 344. Rrusti Shehi is best Waiter. He has my respect in every direction.

 345. Great hotel , modern and clean , great for a holiday .

 346. Very nice location, friendly staff, we had great time

 347. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 348. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 349. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 350. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 351. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 352. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 353. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 354. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 355. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 356. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 357. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 358. Deși nu am putut sta la micul dejun, am fost încasat la pretul fără acesta. Afacere de familie extrem de primitoare. Voi mai reveni!

 359. Locația, curătenia, raportul calitate/preț și amabilitatea !

 360. Curățenia,priveliștea si amabilitatea patronului care ne a permis să lăsăm masinile in curtea hotelului pentru 4 zile desi noi am stat doar o zi oaspeti.

 361. Vederea extraordinara spre biserică, balcon, amabilitate, saltea. Locatie centrala excelenta!

 362. Neasteptat de frumos, inedit, curat, cu o priveliste de vis si un miros imbietor al glicinei.

 363. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 364. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 365. Personal foarte atent, curatenie in camera, spatiu de joaca si programul pentru copii. Mancarea variata si foarte gustoasa. Minimarket in complex.

 366. The food was OK, but there could be a little more diversity

 367. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 368. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 369. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 370. Patul a fost mare si confortabil. A fost liniste, nu am fost deranjati cu nimic. Mi-a placut piscina, chiar daca nu am fost acolo, de la balcon am vazut ca in fiecare dimineata erau acolo pentru a curata apa si a face curatenie. Mi-a placut faptul ca imediat ce liftul s-a stricat, au venit si au reparat defectiunea si faptul ca din incinta hotelului, printr-un tunel intrai imediat pe plaja.

 371. Mancare bunicica, dar si aia cu gust de apa lir cu clor.

 372. Hotelul este situat intr-o ona foarte frumosa si linistita. Cu priveliste spre mare de pe balconul camerei.

 373. Ne-a placut in mare parte totul,o locatie frumoasa ,linistita,am avut o sedere relaxanta,fara incidente.Camera mare ,terasa la fel,curatenie foarte buna,in fiecare zi se facea curat schimbat prosoape.

 374. Location, concept, staff. A great chance for avoiding the busy and overpriced centre of Ouranoupoli.

 375. It was our best three days during our Greece trip. Their private beach and pool was silent and lovely, not like usual August crowd. Perfect place to rest, chill, enjoy sunset and watch the stars as well as great breakfast and food.

 376. Facilitățile și utilitățile din dotarea bucătăriei, plaja cu apa mării curată totuși și limpede, dotată cu șezlonguri și umbrelă de soare gratuite , locația și aranjamentul curții, frumos îngrijite, florile , pomii, măslinii, leandrii, pomii fructiferi , dotarea cu grătare pentru mese petrecute în aer liber… locuri de joacă pentru copii, posibilitatea unor mici cumpărături , la magazinul din campingul din imediata apropiere a complexului KARI, amabilitatea stafului, frumusețea peisajului marin , liniștea odihnitoare…

 377. Locația excelentă,personalul foarte amabil iar pretul f bun recomand.

 378. Amplasarea hotelului, liniștea din jur,umbra parcării și bineînțeles drumul foarte scurt pana la plajă să nu uit balconul imens al camerei

 379. отличный вид с терассы. комнаты оснащены сеткой от насекомых. можно было спать с открытыми окнами без кондиционера. тихо. просторный номер. парковка прямо у двери. благоустроенная и большая территория с растениями

 380. Το πρωινό ήταν καλό. Τα κρεβάτια άνετα. Ο καναπές κρεβάτι όχι και τόσο. Η τοποθεσία είναι φανταστική και ο χώρος του αμφιθεατρικά χτισμένου συγκροτήματος πολύ περιποιημένος.

 381. Πολύ άνετο (juniorsuite)υπέροχη θέα στην θάλασσα,πολύ ωραίος περιβάλλον χώρος (γκαζόν ,λουλούδια μεγάλη έκταση χώρου, η πισίνα μακρυά από τα διαμερίσματα χωρίς να ενοχλεί) μεγάλο μπαλκόνι.

 382. Facilitățile și utilitățile din dotarea bucătăriei, plaja cu apa mării curată totuși și limpede, dotată cu șezlonguri și umbrelă de soare gratuite , locația și aranjamentul curții, frumos îngrijite, florile , pomii, măslinii, leandrii, pomii fructiferi , dotarea cu grătare pentru mese petrecute în aer liber… locuri de joacă pentru copii, posibilitatea unor mici cumpărături , la magazinul din campingul din imediata apropiere a complexului KARI, amabilitatea stafului, frumusețea peisajului marin , liniștea odihnitoare…

 383. Locația excelentă,personalul foarte amabil iar pretul f bun recomand.

 384. Amplasarea hotelului, liniștea din jur,umbra parcării și bineînțeles drumul foarte scurt pana la plajă să nu uit balconul imens al camerei

 385. MICUL DEJUN A FOST FOARTE BUN . LOCATIA A FOST BUNA .

 386. Privelistea , terasa si amabilitatea personalului.

 387. Locatie excelenta,parcare generoasa,liniste si curatenie.

 388. Vederea extraordinara spre biserică, balcon, amabilitate, saltea. Locatie centrala excelenta!

 389. Neasteptat de frumos, inedit, curat, cu o priveliste de vis si un miros imbietor al glicinei.

 390. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 391. amplasarea camerei, plaja aproape, mancarea, vegetatia din complex, nu pare de 5 stele dar le simti :).

 392. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 393. Personal foarte atent, curatenie in camera, spatiu de joaca si programul pentru copii. Mancarea variata si foarte gustoasa. Minimarket in complex.

 394. Very nice location, friendly staff, we had great time

 395. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 396. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 397. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 398. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 399. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 400. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 401. We loved that we were upgraded from single to double sea view villa. Unfortunately even the two bedroom villa was so small. The beach is lovely, the food was amazing congrats to the chef! We enjoyed nice cocktails and very good service at the beach. We loved having our breakfast at the villa every day and the complimentary massage on the beach. This place is a real escape.

 402. Rrusti Shehi is best Waiter. He has my respect in every direction.

 403. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 404. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 405. Locația superbă, personal amabil, micul dejun foarte bun.

 406. Micul dejun a fost bun, indestulator, numai ca prea putin variat de la o zi la alta. Hotelul este usor de localizat,

 407. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 408. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 409. MICUL DEJUN A FOST FOARTE BUN . LOCATIA A FOST BUNA .

 410. Privelistea , terasa si amabilitatea personalului.

 411. Locatie excelenta,parcare generoasa,liniste si curatenie.

 412. Vederea extraordinara spre biserică, balcon, amabilitate, saltea. Locatie centrala excelenta!

 413. Neasteptat de frumos, inedit, curat, cu o priveliste de vis si un miros imbietor al glicinei.

 414. Amplasarea si parcarea gratuita oferita de proprietara intr-un spatiu special amenajat si curatenia zilnica. Micul dejun a fost de asemenea ok.

 415. amplasarea camerei, plaja aproape, mancarea, vegetatia din complex, nu pare de 5 stele dar le simti :).

 416. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 417. Personal foarte atent, curatenie in camera, spatiu de joaca si programul pentru copii. Mancarea variata si foarte gustoasa. Minimarket in complex.

 418. Very nice location, friendly staff, we had great time

 419. A lovely, spacious home, with all the amenities you will need for an amazing stay. We loved the pool with its fun trampoline and all the privacy around it (almost didn’t go to the beach because of it! 🙂 ) The grill makes for an amazing dinner on the terrace so there’s really only great things to say about the house and our host as well! We plan on going back again next year so definitely recommend this to other groups!

 420. We really enjoyed our time at the villa. We loved everything about it – the barbeque, the pool, the garden..everything! The views from the terrace and patio are fantastic. It is super close to the sea and yet very quiet and tranquil.

 421. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 422. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 423. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 424. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 425. We loved that we were upgraded from single to double sea view villa. Unfortunately even the two bedroom villa was so small. The beach is lovely, the food was amazing congrats to the chef! We enjoyed nice cocktails and very good service at the beach. We loved having our breakfast at the villa every day and the complimentary massage on the beach. This place is a real escape.

 426. Rrusti Shehi is best Waiter. He has my respect in every direction.

 427. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 428. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 429. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 430. In fiecare zi se face curatenie in camera, se schimba prosoapele si lenjeria. Mancarea suficienta si acopera toate gusturile

 431. 5545931001765590 iulie 5, 2019 at 5:27 pm

  1.vederea din balcon este f frumoasa ! 2.micul dejun f bun !

 432. Am avut parte de un sejur superb…La propriu pot sa spun ca ne-a placut totul.

 433. MICUL DEJUN A FOST FOARTE BUN . LOCATIA A FOST BUNA .

 434. Privelistea , terasa si amabilitatea personalului.

 435. Locatie excelenta,parcare generoasa,liniste si curatenie.

 436. amplasarea camerei, plaja aproape, mancarea, vegetatia din complex, nu pare de 5 stele dar le simti :).

 437. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 438. Personal foarte atent, curatenie in camera, spatiu de joaca si programul pentru copii. Mancarea variata si foarte gustoasa. Minimarket in complex.

 439. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 440. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 441. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 442. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 443. Perfect location of the fabulous villa, just few minutes away from nice beach bars. The sea view from the terrace and the outside dining area is spectacular! Very clean and nicely renovated bedrooms as well as modern bathrooms. Huge and comfortable common space, incl. kitchen. Lolita is perfect host, solving issues on spot :))

 444. Very nice location, friendly staff, we had great time

 445. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 446. We loved that we were upgraded from single to double sea view villa. Unfortunately even the two bedroom villa was so small. The beach is lovely, the food was amazing congrats to the chef! We enjoyed nice cocktails and very good service at the beach. We loved having our breakfast at the villa every day and the complimentary massage on the beach. This place is a real escape.

 447. Rrusti Shehi is best Waiter. He has my respect in every direction.

 448. Micul dejun a fost bun, indestulator, numai ca prea putin variat de la o zi la alta. Hotelul este usor de localizat,

 449. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 450. Locatia este curata si bine amplasata fata de plaja si de centrul si de tavernele din Ouranoupoli. Micul dejun este diversificat. Am stat intr-un bungalow pe plaja si am avut parte de apusuri superbe si multa liniste. Recomand aceasta locatie!

 451. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 452. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 453. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 454. Facilitățile și utilitățile din dotarea bucătăriei, plaja cu apa mării curată totuși și limpede, dotată cu șezlonguri și umbrelă de soare gratuite , locația și aranjamentul curții, frumos îngrijite, florile , pomii, măslinii, leandrii, pomii fructiferi , dotarea cu grătare pentru mese petrecute în aer liber… locuri de joacă pentru copii, posibilitatea unor mici cumpărături , la magazinul din campingul din imediata apropiere a complexului KARI, amabilitatea stafului, frumusețea peisajului marin , liniștea odihnitoare…

 455. Locația excelentă,personalul foarte amabil iar pretul f bun recomand.

 456. Amplasarea hotelului, liniștea din jur,umbra parcării și bineînțeles drumul foarte scurt pana la plajă să nu uit balconul imens al camerei

 457. Foarte curat, mic dejun ok cu variante pentru toate gusturile, personal foarte amabil. Vederea de la balcon superbă.

 458. MICUL DEJUN A FOST FOARTE BUN . LOCATIA A FOST BUNA .

 459. Privelistea , terasa si amabilitatea personalului.

 460. amplasarea camerei, plaja aproape, mancarea, vegetatia din complex, nu pare de 5 stele dar le simti :).

 461. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 462. Personal foarte atent, curatenie in camera, spatiu de joaca si programul pentru copii. Mancarea variata si foarte gustoasa. Minimarket in complex.

 463. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 464. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 465. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 466. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 467. Perfect location of the fabulous villa, just few minutes away from nice beach bars. The sea view from the terrace and the outside dining area is spectacular! Very clean and nicely renovated bedrooms as well as modern bathrooms. Huge and comfortable common space, incl. kitchen. Lolita is perfect host, solving issues on spot :))

 468. Very nice location, friendly staff, we had great time

 469. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 470. We loved that we were upgraded from single to double sea view villa. Unfortunately even the two bedroom villa was so small. The beach is lovely, the food was amazing congrats to the chef! We enjoyed nice cocktails and very good service at the beach. We loved having our breakfast at the villa every day and the complimentary massage on the beach. This place is a real escape.

 471. Rrusti Shehi is best Waiter. He has my respect in every direction.

 472. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 473. Micul dejun a fost bun, indestulator, numai ca prea putin variat de la o zi la alta. Hotelul este usor de localizat,

 474. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 475. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 476. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 477. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 478. Facilitățile și utilitățile din dotarea bucătăriei, plaja cu apa mării curată totuși și limpede, dotată cu șezlonguri și umbrelă de soare gratuite , locația și aranjamentul curții, frumos îngrijite, florile , pomii, măslinii, leandrii, pomii fructiferi , dotarea cu grătare pentru mese petrecute în aer liber… locuri de joacă pentru copii, posibilitatea unor mici cumpărături , la magazinul din campingul din imediata apropiere a complexului KARI, amabilitatea stafului, frumusețea peisajului marin , liniștea odihnitoare…

 479. Locația excelentă,personalul foarte amabil iar pretul f bun recomand.

 480. Amplasarea hotelului, liniștea din jur,umbra parcării și bineînțeles drumul foarte scurt pana la plajă să nu uit balconul imens al camerei

 481. Ospitalitatea personalului, curatenia din camere si hotel, privelistea frumoasa din balcoan (se poate vedea toata statiunea, hotelul fiind amplasat pe un deal).

 482. Ce place este ca proprietraul mentine standardul ridicat. Nu are pretentia de a fi altceva decat ceea ce este. Dar ce est e ESTE BINE! Este un hotel curat cu un mic dejun excelent pentru pretul platit. De asemenea personalul a fost de mare ajutor cu indicatii de calatoriem turism sau altele.

 483. Foarte curat, mic dejun ok cu variante pentru toate gusturile, personal foarte amabil. Vederea de la balcon superbă.

 484. amplasarea camerei, plaja aproape, mancarea, vegetatia din complex, nu pare de 5 stele dar le simti :).

 485. Amplasarea in zona , zona de plaja privată , camera drăguța , spatioasa

 486. Personal foarte atent, curatenie in camera, spatiu de joaca si programul pentru copii. Mancarea variata si foarte gustoasa. Minimarket in complex.

 487. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 488. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 489. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 490. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 491. Perfect location of the fabulous villa, just few minutes away from nice beach bars. The sea view from the terrace and the outside dining area is spectacular! Very clean and nicely renovated bedrooms as well as modern bathrooms. Huge and comfortable common space, incl. kitchen. Lolita is perfect host, solving issues on spot :))

 492. Very nice location, friendly staff, we had great time

 493. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 494. We loved that we were upgraded from single to double sea view villa. Unfortunately even the two bedroom villa was so small. The beach is lovely, the food was amazing congrats to the chef! We enjoyed nice cocktails and very good service at the beach. We loved having our breakfast at the villa every day and the complimentary massage on the beach. This place is a real escape.

 495. Rrusti Shehi is best Waiter. He has my respect in every direction.

 496. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 497. Micul dejun a fost bun, indestulator, numai ca prea putin variat de la o zi la alta. Hotelul este usor de localizat,

 498. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 499. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 500. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 501. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 502. Totul a fost super ok. Raport preț-calitate excelent. Prosoape schimbate zilnic, lenjerii la 2 zile, seif în camera, aer condiționat, balcon mare, parcare exact în fata hotelului,plaja aproape. Priveliștea de-a dreptul spectaculoasa. Am fost foarte mulțumiți. Recomandam cu mare drag!

 503. Statiunea e linistitoare, simti ca te odihnesti cu adevarat. Hotelul e bine pozitionat,cu vedere panoramica peste oras si mare,e curat,personalul amabil,zilnic se face curat in camera, micul dejun e indestulator si variat. Ne-a placut foarte mult.

 504. Totul a fost foarte bine : amabilitatea gazdelor, curățenia din camera, mâncarea foarte bună. Cu siguranta voi duce dorul maslinelor, iaurtului si smochinelor proaspete, servite pe terasa din fata hotelului!!

 505. Locatie excelenta pentru familii cu copii, multe facilitatii in acelasi loc: 2 piscine, taverna unde poti manca sau bea un suc, loc in care poti petrece timpul pe toata perioada zilei: citesti, socializezi, joci un joc de societate.Activitatii pentru copii: pe tot parcursul zilei.Plaja foarte aproape si nu trebuie sa treci strada ca sa ajungi la plaja.Foarte curat si in camere( se face curatenie zilnica) si in interiorul resortului.

 506. Este curat, spațiu mult la piscine, plaja amenajată frumos si curata! Mâncarea nu foarte variată dar gustoasă!

 507. Pișcinele foarte curate, șezlonguri suficiente pentru toată lumea, șezlongurile gratuite pe plajă, personalul din restaurant foarte amabil și atent, mâncarea foarte bună, diversificată și proaspătă. WC foarte curate pe plajă, cu apă la chiuvetă și hârtie suficientă. Dușurile pe plajă situate în zona împădurită lângă toaletele publice.

 508. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 509. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 510. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 511. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 512. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 513. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 514. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 515. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 516. We loved that we were upgraded from single to double sea view villa. Unfortunately even the two bedroom villa was so small. The beach is lovely, the food was amazing congrats to the chef! We enjoyed nice cocktails and very good service at the beach. We loved having our breakfast at the villa every day and the complimentary massage on the beach. This place is a real escape.

 517. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 518. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 519. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 520. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 521. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 522. Micul dejun a fost bun, indestulator, numai ca prea putin variat de la o zi la alta. Hotelul este usor de localizat,

 523. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 524. The locations is excellent the service very good but stayed only one night, we will go back and shall expand on our review.

 525. The loft with sea view was really amazing. The swimming pool was big, nice and not too crowded.

 526. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 527. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 528. Totul a fost super ok. Raport preț-calitate excelent. Prosoape schimbate zilnic, lenjerii la 2 zile, seif în camera, aer condiționat, balcon mare, parcare exact în fata hotelului,plaja aproape. Priveliștea de-a dreptul spectaculoasa. Am fost foarte mulțumiți. Recomandam cu mare drag!

 529. Amplasarea camerei a fost conform asteptarilor si foarte spatioasa. Piscinele curate si mari. Liniste si relaxare si personalul destul de amabil. De asemenea exista tendinta conducerii de a remedia problemele semnalate de turisti.

 530. Locatie excelenta pentru familii cu copii, multe facilitatii in acelasi loc: 2 piscine, taverna unde poti manca sau bea un suc, loc in care poti petrece timpul pe toata perioada zilei: citesti, socializezi, joci un joc de societate.Activitatii pentru copii: pe tot parcursul zilei.Plaja foarte aproape si nu trebuie sa treci strada ca sa ajungi la plaja.Foarte curat si in camere( se face curatenie zilnica) si in interiorul resortului.

 531. Este curat, spațiu mult la piscine, plaja amenajată frumos si curata! Mâncarea nu foarte variată dar gustoasă!

 532. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 533. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 534. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 535. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 536. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 537. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 538. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 539. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 540. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 541. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 542. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 543. Micul dejun a fost bun, indestulator, numai ca prea putin variat de la o zi la alta. Hotelul este usor de localizat,

 544. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 545. We really liked the hotel. The room was clean and the girls at the reception are very nice and helpful. The hotel beach is beautiful!

 546. The location, private beach, near by town of Ouranopolli

 547. Primirea, comunicarea, curățenia, micul dejun, totul

 548. In fiecare zi se face curatenie in camera, se schimba prosoapele si lenjeria. Mancarea suficienta si acopera toate gusturile

 549. 1.vederea din balcon este f frumoasa ! 2.micul dejun f bun !

 550. Amplasarea camerei a fost conform asteptarilor si foarte spatioasa. Piscinele curate si mari. Liniste si relaxare si personalul destul de amabil. De asemenea exista tendinta conducerii de a remedia problemele semnalate de turisti.

 551. Locatie excelenta pentru familii cu copii, multe facilitatii in acelasi loc: 2 piscine, taverna unde poti manca sau bea un suc, loc in care poti petrece timpul pe toata perioada zilei: citesti, socializezi, joci un joc de societate.Activitatii pentru copii: pe tot parcursul zilei.Plaja foarte aproape si nu trebuie sa treci strada ca sa ajungi la plaja.Foarte curat si in camere( se face curatenie zilnica) si in interiorul resortului.

 552. Este curat, spațiu mult la piscine, plaja amenajată frumos si curata! Mâncarea nu foarte variată dar gustoasă!

 553. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 554. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 555. Totul a fost super ok. Raport preț-calitate excelent. Prosoape schimbate zilnic, lenjerii la 2 zile, seif în camera, aer condiționat, balcon mare, parcare exact în fata hotelului,plaja aproape. Priveliștea de-a dreptul spectaculoasa. Am fost foarte mulțumiți. Recomandam cu mare drag!

 556. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 557. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 558. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 559. The resort is very private and situated on a lovely secluded beach. We stayed in the Panorama two bedroom villa which was very nice, although the second floor is attic and wasn’t very comfortable for my tall husband. There was a lovely handwritten welcome note and a complimentary bottle of red wine. On arrival we received a complimentary 30 min massage voucher at the beach cabana which was a nice touch and well appreciated. The beach is gorgeous, clean, well organised and there are beach towels provided for your sunbeds.

 560. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 561. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 562. La cina au fost multe variante din care am putut alege, personalul foarte dragut si primitor, camerele curate, cersafuri si prosoape schimbate zilnic. Privelistea este superba, plaja cu nisip foarte fin.

 563. Priveliște minunata aproape de plaja personalul amabil camera curată totul a fost ok

 564. Totul a fost la superlativ, privelistea foarte frumoasa, personalul dragut, mancarea gustoasa si variata, apartamentul 402 este modern decorat si are multe facilitati, curatenia impecabila.

 565. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 566. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 567. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 568. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 569. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 570. Micul dejun a fost bun, indestulator, numai ca prea putin variat de la o zi la alta. Hotelul este usor de localizat,

 571. Curățenie, personal foarte amabil, locație excelentă, parcare foarte încăpătoare.

 572. Locatie buna, aproape de plaja, aproape de port, usor accesibila, parcare generoasa, camere mari, curate, vedere spre mare.

 573. Micul dejun gustos, proaspăt. Paturile moi şi comfortable.

 574. Amplasarea camerei a fost conform asteptarilor si foarte spatioasa. Piscinele curate si mari. Liniste si relaxare si personalul destul de amabil. De asemenea exista tendinta conducerii de a remedia problemele semnalate de turisti.

 575. Locatie excelenta pentru familii cu copii, multe facilitatii in acelasi loc: 2 piscine, taverna unde poti manca sau bea un suc, loc in care poti petrece timpul pe toata perioada zilei: citesti, socializezi, joci un joc de societate.Activitatii pentru copii: pe tot parcursul zilei.Plaja foarte aproape si nu trebuie sa treci strada ca sa ajungi la plaja.Foarte curat si in camere( se face curatenie zilnica) si in interiorul resortului.

 576. Este curat, spațiu mult la piscine, plaja amenajată frumos si curata! Mâncarea nu foarte variată dar gustoasă!

 577. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 578. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 579. Totul a fost super ok. Raport preț-calitate excelent. Prosoape schimbate zilnic, lenjerii la 2 zile, seif în camera, aer condiționat, balcon mare, parcare exact în fata hotelului,plaja aproape. Priveliștea de-a dreptul spectaculoasa. Am fost foarte mulțumiți. Recomandam cu mare drag!

 580. The resort is very private and situated on a lovely secluded beach. We stayed in the Panorama two bedroom villa which was very nice, although the second floor is attic and wasn’t very comfortable for my tall husband. There was a lovely handwritten welcome note and a complimentary bottle of red wine. On arrival we received a complimentary 30 min massage voucher at the beach cabana which was a nice touch and well appreciated. The beach is gorgeous, clean, well organised and there are beach towels provided for your sunbeds.

 581. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 582. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 583. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 584. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 585. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 586. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 587. We really liked the hotel. The room was clean and the girls at the reception are very nice and helpful. The hotel beach is beautiful!

 588. The location, private beach, near by town of Ouranopolli

 589. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 590. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 591. Micul dejun a fost bun, indestulator, numai ca prea putin variat de la o zi la alta. Hotelul este usor de localizat,

 592. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 593. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 594. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 595. Primirea, comunicarea, curățenia, micul dejun, totul

 596. In fiecare zi se face curatenie in camera, se schimba prosoapele si lenjeria. Mancarea suficienta si acopera toate gusturile

 597. 1.vederea din balcon este f frumoasa ! 2.micul dejun f bun !

 598. Amplasarea camerei a fost conform asteptarilor si foarte spatioasa. Piscinele curate si mari. Liniste si relaxare si personalul destul de amabil. De asemenea exista tendinta conducerii de a remedia problemele semnalate de turisti.

 599. Locatie excelenta pentru familii cu copii, multe facilitatii in acelasi loc: 2 piscine, taverna unde poti manca sau bea un suc, loc in care poti petrece timpul pe toata perioada zilei: citesti, socializezi, joci un joc de societate.Activitatii pentru copii: pe tot parcursul zilei.Plaja foarte aproape si nu trebuie sa treci strada ca sa ajungi la plaja.Foarte curat si in camere( se face curatenie zilnica) si in interiorul resortului.

 600. Este curat, spațiu mult la piscine, plaja amenajată frumos si curata! Mâncarea nu foarte variată dar gustoasă!

 601. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 602. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 603. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 604. The food was by far the best we had in Greece on this trip. The bread alone is awesome, the whole food at breakfast, dinner and in between was awesome and we wished the food was as awesome as in this place on our trip after. Really great! The villa itself with its three areas plus private pool was good, not the most modern style in the upper and sleeping rooms but pool and kitchen were very nice. The beach is super private, very nice to relax and stuff always around when you need something. Thanks to everyone from the team for our lovely stay!!!

 605. The resort is very private and situated on a lovely secluded beach. We stayed in the Panorama two bedroom villa which was very nice, although the second floor is attic and wasn’t very comfortable for my tall husband. There was a lovely handwritten welcome note and a complimentary bottle of red wine. On arrival we received a complimentary 30 min massage voucher at the beach cabana which was a nice touch and well appreciated. The beach is gorgeous, clean, well organised and there are beach towels provided for your sunbeds.

 606. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 607. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 608. We really liked the hotel. The room was clean and the girls at the reception are very nice and helpful. The hotel beach is beautiful!

 609. The location, private beach, near by town of Ouranopolli

 610. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 611. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 612. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 613. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 614. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 615. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 616. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 617. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 618. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 619. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 620. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 621. Micul dejun a fost bun, indestulator, numai ca prea putin variat de la o zi la alta. Hotelul este usor de localizat,

 622. The view from the balcony… attention to details…very clean…

 623. Невероятна гледка, много удобен и уютен апартамент. Топло посрещане!

 624. Усмихнати и позитивни домакини. Прекрасна гледка, удобства и локация. Прекрасно за семейна почивка с деца.

 625. The property was beautiful and well set out. It was very clean and comfortable! The gardens outside were gorgeous- perfect to sit out and read a book in the late afternoon after a day at the beach. The hosts were lovely and so hospitable. We would highly recommend it to anyone travelling to Ouranoupoli.

 626. The hosts are the family – all are so welcoming. The owner Notis helped us with our special request on our check out day. The appartment has many nice touches including the tasty cake on our arrival day. As well as we recommend to visit their jewelry shop on Ouronopolis main walking street. The design is very special and they have so big choice for any taste.

 627. We were the second time in this location. The landlord and his family were very friendly and helpful. The location is near on the village but also very quite and in the nature with a very excellent view on sea.

 628. Intr-adevar micul dejun a fost perfect, iar terasa din fata vilei are un view deosebit (vedeti poza atasata). Totul este foarte bine ingrijit , iar gazda primitoare !

 629. Totul a fost la superlativ, micul dejun, gazda Irini deosebit de amabila, curatenie ireprosabila, lenjeriile si prosoapele schimbate aproape zilnic, umbra pe balcon, aer conditionat, totul cu un aer de prospetime, bun gust si multa atentie fata de oaspeti. Parcare gratuita. Foarte aproape de plaja. Multa liniste!

 630. Propietara extraordinara, am mai invatat cateva cuvinte in greaca ☺️, calda si primitoare! Camera extraordinar de frumoasa, curata, amenajat cu mult bun gust! Statiunea una mica, linistita! Rezonabil ca distanta de centru, o plimbare placuta, plaja aproape, neaglimerata!

 631. Totul a fost foarte bine . Foarte curat amenajat cu gust

 632. Nu poți face comentarii negative. E tot ce vrei de la o cazare.

 633. – cleaning every day and towel changing every two days – beautiful rooms – fully equipped kitchen – two wonderful terraces, one of which had the washing machine and the drying rack; that made washing clothes very practical and convenient – warm welcome – kind host – located near the center, but in a quiet part of the city – beautiful sunset view – there are public parking spots near the building

 634. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Este a doua oara cand ne-am cazat la acest hotel si am fost foarte multumiti! Personal de nota 10!

 635. Curățenie, personal foarte amabil, locație excelentă, parcare foarte încăpătoare.

 636. Locatie buna, aproape de plaja, aproape de port, usor accesibila, parcare generoasa, camere mari, curate, vedere spre mare.

 637. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 638. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 639. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 640. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 641. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 642. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 643. The food was by far the best we had in Greece on this trip. The bread alone is awesome, the whole food at breakfast, dinner and in between was awesome and we wished the food was as awesome as in this place on our trip after. Really great! The villa itself with its three areas plus private pool was good, not the most modern style in the upper and sleeping rooms but pool and kitchen were very nice. The beach is super private, very nice to relax and stuff always around when you need something. Thanks to everyone from the team for our lovely stay!!!

 644. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 645. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 646. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 647. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 648. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 649. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 650. We really liked the hotel. The room was clean and the girls at the reception are very nice and helpful. The hotel beach is beautiful!

 651. The location, private beach, near by town of Ouranopolli

 652. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 653. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 654. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 655. View from villa, beach, nature around the whole property.

 656. Athos villas is a special place. It has the luxury of a five star hotel but offers privacy and comfort of a home. Magnificent views from the balconies. The beach is sandy with beds and chairs reserved for each villa, an abundundance of beach towels, enjoyable swimming, and most importantly peace and quiet. The staff is extremely friendly and efficient, unobtrusive but always there for you. You can make your own barbecue here. Comfortable sun loungers scattered everywhere around the vast property with carefully kept greenery. A jacuzzi corner. All this adds to total relaxation experience. We brought our bikes and rode to Ouranopoli and Ammouliani. Great fun!

 657. The superb location, friendly staff, beautiful sandy beach!

 658. Doamna foarte amabilă, mi a oferit și loc de parcare. Foarte aproape de port.

 659. Cazarea excelenta. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Peste asteptari.

 660. Este a doua oara cand suntem cazati la aceasta locatie si, ca si prima oara, am fost incantati de locatia centrala si de amabilitatea proprietarilor. Curatenie exemplara, se face zilnic, iar proprietarii, mereu cu zambetul pe buze, raspund prompt oicaror nevoi ale oaspetilor. Cu siguranta vom reveni.

 661. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Este a doua oara cand ne-am cazat la acest hotel si am fost foarte multumiti! Personal de nota 10!

 662. Curățenie, personal foarte amabil, locație excelentă, parcare foarte încăpătoare.

 663. Locatie buna, aproape de plaja, aproape de port, usor accesibila, parcare generoasa, camere mari, curate, vedere spre mare.

 664. O camera modesta la un preț destul de bun.Am avut parte de vedere frumoasă la mare.Foarte aproape de plaja și de centru.Proprietarul este o persoană de treabă și foarte primitor.

 665. Mi-a placut amplasamentul între plaje și terasele de pe malul marii!

 666. Aproape de cele mai importante locații de interes din zonă.

 667. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 668. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 669. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 670. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 671. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 672. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 673. Amplasarea camerelor triple la parter, cu intrare separata prin terasa.

 674. Very nice and helpful owner. Private check-in system. Clean and comfortable room with balcony. Nice area near the coast. The pilgrim office for Holy Mount Athos is located on the same street.

 675. Perfectly located, just a few steps to the main restaurant and shopping street, the port, the pilgrims authority, the boat company…Nice rooms with a balcony, a nice view, and the host is so friendly and helpful…The breakfast is simple but great value for money, and will give you a good foundation for your excursion to Athos…

 676. Aproape de plaja, apartamentul foarte mare cu două terase si grătar, curetenie in fiecare zi, parcare gratuită.

 677. Ne-a plăcut amplasare apartamentului desi aveam de urcat o pantă abruptă. Priveliștea foarte frumoasă, curățenie balcoane mari.

 678. Doua terase la apartament, una insorita dimineata, alta seara, o terasa cu pomi, lamai si meri.

 679. Doamna foarte amabilă, mi a oferit și loc de parcare. Foarte aproape de port.

 680. Este in zona comercială a Ouranopolisului, aproape de magazine si restaurante. Priveliste frumoasă.

 681. Cazarea excelenta. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Peste asteptari.

 682. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 683. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 684. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 685. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 686. We really liked the hotel. The room was clean and the girls at the reception are very nice and helpful. The hotel beach is beautiful!

 687. The location, private beach, near by town of Ouranopolli

 688. The food was by far the best we had in Greece on this trip. The bread alone is awesome, the whole food at breakfast, dinner and in between was awesome and we wished the food was as awesome as in this place on our trip after. Really great! The villa itself with its three areas plus private pool was good, not the most modern style in the upper and sleeping rooms but pool and kitchen were very nice. The beach is super private, very nice to relax and stuff always around when you need something. Thanks to everyone from the team for our lovely stay!!!

 689. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 690. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 691. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 692. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 693. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 694. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 695. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 696. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 697. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 698. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 699. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 700. View from villa, beach, nature around the whole property.

 701. Athos villas is a special place. It has the luxury of a five star hotel but offers privacy and comfort of a home. Magnificent views from the balconies. The beach is sandy with beds and chairs reserved for each villa, an abundundance of beach towels, enjoyable swimming, and most importantly peace and quiet. The staff is extremely friendly and efficient, unobtrusive but always there for you. You can make your own barbecue here. Comfortable sun loungers scattered everywhere around the vast property with carefully kept greenery. A jacuzzi corner. All this adds to total relaxation experience. We brought our bikes and rode to Ouranopoli and Ammouliani. Great fun!

 702. The superb location, friendly staff, beautiful sandy beach!

 703. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 704. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 705. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 706. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Este a doua oara cand ne-am cazat la acest hotel si am fost foarte multumiti! Personal de nota 10!

 707. Curățenie, personal foarte amabil, locație excelentă, parcare foarte încăpătoare.

 708. Locatie buna, aproape de plaja, aproape de port, usor accesibila, parcare generoasa, camere mari, curate, vedere spre mare.

 709. O camera modesta la un preț destul de bun.Am avut parte de vedere frumoasă la mare.Foarte aproape de plaja și de centru.Proprietarul este o persoană de treabă și foarte primitor.

 710. Mi-a placut amplasamentul între plaje și terasele de pe malul marii!

 711. It’s in a good location, the room I had had a hot plate and oven and a TV with 3 English channels. It’s old but was clean and had a big balcony with a view to the sea 20 metres away. The owner was nice and helpful

 712. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 713. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 714. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 715. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 716. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 717. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 718. Primirea, comunicarea, curățenia, micul dejun, totul

 719. In fiecare zi se face curatenie in camera, se schimba prosoapele si lenjeria. Mancarea suficienta si acopera toate gusturile

 720. 1.vederea din balcon este f frumoasa ! 2.micul dejun f bun !

 721. Doamna foarte amabilă, mi a oferit și loc de parcare. Foarte aproape de port.

 722. Cazarea excelenta. Amplasarea excelenta. Personalul foarte amabil. Peste asteptari.

 723. Este a doua oara cand suntem cazati la aceasta locatie si, ca si prima oara, am fost incantati de locatia centrala si de amabilitatea proprietarilor. Curatenie exemplara, se face zilnic, iar proprietarii, mereu cu zambetul pe buze, raspund prompt oicaror nevoi ale oaspetilor. Cu siguranta vom reveni.

 724. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 725. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 726. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 727. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 728. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 729. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 730. O camera modesta la un preț destul de bun.Am avut parte de vedere frumoasă la mare.Foarte aproape de plaja și de centru.Proprietarul este o persoană de treabă și foarte primitor.

 731. Mi-a placut amplasamentul între plaje și terasele de pe malul marii!

 732. It’s in a good location, the room I had had a hot plate and oven and a TV with 3 English channels. It’s old but was clean and had a big balcony with a view to the sea 20 metres away. The owner was nice and helpful

 733. The food was by far the best we had in Greece on this trip. The bread alone is awesome, the whole food at breakfast, dinner and in between was awesome and we wished the food was as awesome as in this place on our trip after. Really great! The villa itself with its three areas plus private pool was good, not the most modern style in the upper and sleeping rooms but pool and kitchen were very nice. The beach is super private, very nice to relax and stuff always around when you need something. Thanks to everyone from the team for our lovely stay!!!

 734. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 735. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 736. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 737. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 738. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 739. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 740. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 741. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 742. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 743. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 744. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 745. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 746. We really liked the hotel. The room was clean and the girls at the reception are very nice and helpful. The hotel beach is beautiful!

 747. The location, private beach, near by town of Ouranopolli

 748. Amplasarea camerelor triple la parter, cu intrare separata prin terasa.

 749. Very nice and helpful owner. Private check-in system. Clean and comfortable room with balcony. Nice area near the coast. The pilgrim office for Holy Mount Athos is located on the same street.

 750. Perfectly located, just a few steps to the main restaurant and shopping street, the port, the pilgrims authority, the boat company…Nice rooms with a balcony, a nice view, and the host is so friendly and helpful…The breakfast is simple but great value for money, and will give you a good foundation for your excursion to Athos…

 751. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 752. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 753. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 754. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 755. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 756. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 757. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 758. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 759. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 760. The food was by far the best we had in Greece on this trip. The bread alone is awesome, the whole food at breakfast, dinner and in between was awesome and we wished the food was as awesome as in this place on our trip after. Really great! The villa itself with its three areas plus private pool was good, not the most modern style in the upper and sleeping rooms but pool and kitchen were very nice. The beach is super private, very nice to relax and stuff always around when you need something. Thanks to everyone from the team for our lovely stay!!!

 761. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 762. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 763. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 764. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 765. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 766. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 767. We really liked the hotel. The room was clean and the girls at the reception are very nice and helpful. The hotel beach is beautiful!

 768. The location, private beach, near by town of Ouranopolli

 769. Aproape de plaja, apartamentul foarte mare cu două terase si grătar, curetenie in fiecare zi, parcare gratuită.

 770. Ne-a plăcut amplasare apartamentului desi aveam de urcat o pantă abruptă. Priveliștea foarte frumoasă, curățenie balcoane mari.

 771. Doua terase la apartament, una insorita dimineata, alta seara, o terasa cu pomi, lamai si meri.

 772. Totul este asa cum trebuie sa fie la un hotel. Curat, personal amabil, priveliste minunata din balcon. Recomand!

 773. Micul dejun si privelistea minunata de pe terasa!!!

 774. Curatenie, mic dejun excelent, gazde primitoare si o locatie cu asezare foarte frumoasă!

 775. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 776. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 777. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 778. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 779. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 780. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 781. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 782. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 783. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 784. The food was by far the best we had in Greece on this trip. The bread alone is awesome, the whole food at breakfast, dinner and in between was awesome and we wished the food was as awesome as in this place on our trip after. Really great! The villa itself with its three areas plus private pool was good, not the most modern style in the upper and sleeping rooms but pool and kitchen were very nice. The beach is super private, very nice to relax and stuff always around when you need something. Thanks to everyone from the team for our lovely stay!!!

 785. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 786. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 787. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 788. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 789. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 790. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 791. We really liked the hotel. The room was clean and the girls at the reception are very nice and helpful. The hotel beach is beautiful!

 792. The location, private beach, near by town of Ouranopolli

 793. Un hotel bine gandit in care s-a investit . Totul este de calitate .

 794. Un loc placut, elegant, un personal deosebit de atent, apropiat de turisti,ospitalier. Ne vom intoarce cu drag in acest loc unde am petrecut 10 zile minunate. Va multumim! Un salut si de la Nikolas😘personalului de la Ayia Marina

 795. We felt very pampered at Ayia Marina. The staff was very helpful, and left little treats like Greek cakes and sweets in the room for us. The bed was extremely comfortable, the room clean, and the shower hot and strong. Even the toiletries were wonderful, with an aromatherapy aspect to them. Details were really attended to, such as two different kinds of towels, one for the bath and the other for the beach. All day, fruit, candies, and filtered water is available for the hotel’s guests. The included breakfast was varied and tasty, and there was a choice of a la carte in addition to the buffet, fresh eggs and baked beans. The hotel is well appointed, near the beach and restaurants, but not right in the middle of everything, so it wasn’t noisy. We enjoyed our time there tremendously!

 796. Frumos, curat, gazda primitoare priveliște plăcută, merită vizitat!

 797. Mi-au placut micul dejun bun, proaspat si diversificat, camera mare, locatie buna, posibilitatea de a parca langa hotel, amabilitatea gazdei, curatenia si privelistea din balcon. Multumim Panorama Spa Hotel.

 798. Discreția proprietarilor, camera, curatenia, balconul, priveliștea de la balcon, linistea. Este o locație excelentă pentru cine dorește să se relaxeze.

 799. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 800. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 801. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 802. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 803. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 804. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 805. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 806. We really liked the hotel. The room was clean and the girls at the reception are very nice and helpful. The hotel beach is beautiful!

 807. The location, private beach, near by town of Ouranopolli

 808. The food was by far the best we had in Greece on this trip. The bread alone is awesome, the whole food at breakfast, dinner and in between was awesome and we wished the food was as awesome as in this place on our trip after. Really great! The villa itself with its three areas plus private pool was good, not the most modern style in the upper and sleeping rooms but pool and kitchen were very nice. The beach is super private, very nice to relax and stuff always around when you need something. Thanks to everyone from the team for our lovely stay!!!

 809. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 810. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 811. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 812. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 813. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 814. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 815. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 816. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 817. Un hotel bine gandit in care s-a investit . Totul este de calitate .

 818. Un loc placut, elegant, un personal deosebit de atent, apropiat de turisti,ospitalier. Ne vom intoarce cu drag in acest loc unde am petrecut 10 zile minunate. Va multumim! Un salut si de la Nikolas😘personalului de la Ayia Marina

 819. We felt very pampered at Ayia Marina. The staff was very helpful, and left little treats like Greek cakes and sweets in the room for us. The bed was extremely comfortable, the room clean, and the shower hot and strong. Even the toiletries were wonderful, with an aromatherapy aspect to them. Details were really attended to, such as two different kinds of towels, one for the bath and the other for the beach. All day, fruit, candies, and filtered water is available for the hotel’s guests. The included breakfast was varied and tasty, and there was a choice of a la carte in addition to the buffet, fresh eggs and baked beans. The hotel is well appointed, near the beach and restaurants, but not right in the middle of everything, so it wasn’t noisy. We enjoyed our time there tremendously!

 820. Primirea, comunicarea, curățenia, micul dejun, totul

 821. In fiecare zi se face curatenie in camera, se schimba prosoapele si lenjeria. Mancarea suficienta si acopera toate gusturile

 822. 1.vederea din balcon este f frumoasa ! 2.micul dejun f bun !

 823. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 824. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 825. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 826. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 827. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 828. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 829. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 830. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 831. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 832. Totul! Deși am fost dezamăgită la sosire pentru ca aplicasem pe booking din greșeală pe o camera fără vedere la mare, camera s-a dovedit a fi mult mai răcoroasă și foarte confortabilă. Curățenie exemplară, totul aranjat în detaliu, elegant, atmosferă de familie. Dna. Katerina, o femeie extraordinară mereu dispusă sa ne ajute cu orice. Condițiile sunt cam de 4****.Ne-am întoarce oricând! Plaja peste stradă ,(multe plaje în apropiere), taverna superbă la nici 100 m cu vedere mirifica la mare.

 833. Kindness of the host. Very clean apartment. Sea view from balcony..

 834. The property is lovely and the rooms very are very clean and comfortable. The surrounding is quiet and the view over the sea gives a great sense of peacefulness. There is a nice unorganized little beach just 5 mins away. And big thanks to Stella for being so nice and kind, welcoming and helpful.

 835. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 836. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 837. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 838. Totul a fost foarte bine . Foarte curat amenajat cu gust

 839. Nu poți face comentarii negative. E tot ce vrei de la o cazare.

 840. – cleaning every day and towel changing every two days – beautiful rooms – fully equipped kitchen – two wonderful terraces, one of which had the washing machine and the drying rack; that made washing clothes very practical and convenient – warm welcome – kind host – located near the center, but in a quiet part of the city – beautiful sunset view – there are public parking spots near the building

 841. Un hotel bine gandit in care s-a investit . Totul este de calitate .

 842. Un loc placut, elegant, un personal deosebit de atent, apropiat de turisti,ospitalier. Ne vom intoarce cu drag in acest loc unde am petrecut 10 zile minunate. Va multumim! Un salut si de la Nikolas😘personalului de la Ayia Marina

 843. We felt very pampered at Ayia Marina. The staff was very helpful, and left little treats like Greek cakes and sweets in the room for us. The bed was extremely comfortable, the room clean, and the shower hot and strong. Even the toiletries were wonderful, with an aromatherapy aspect to them. Details were really attended to, such as two different kinds of towels, one for the bath and the other for the beach. All day, fruit, candies, and filtered water is available for the hotel’s guests. The included breakfast was varied and tasty, and there was a choice of a la carte in addition to the buffet, fresh eggs and baked beans. The hotel is well appointed, near the beach and restaurants, but not right in the middle of everything, so it wasn’t noisy. We enjoyed our time there tremendously!

 844. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 845. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 846. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 847. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 848. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 849. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 850. Amplasarea, vederea din camera, dotarile apartamentului, paturi confortabile, plaja din apropiere.

 851. Super locatie si vedere. Plaja amenajata (cu sezlonguri si beach bar) gasesti la 500 m iar cea neamenajata(unde ai doar nisip) la 100 m Taverne si magazine in apropiere

 852. Rooms are ok, basic with a balcony! Some out of town.

 853. Totul a fost foarte bine . Foarte curat amenajat cu gust

 854. Nu poți face comentarii negative. E tot ce vrei de la o cazare.

 855. – cleaning every day and towel changing every two days – beautiful rooms – fully equipped kitchen – two wonderful terraces, one of which had the washing machine and the drying rack; that made washing clothes very practical and convenient – warm welcome – kind host – located near the center, but in a quiet part of the city – beautiful sunset view – there are public parking spots near the building

 856. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 857. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 858. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 859. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 860. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 861. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 862. Totul! Deși am fost dezamăgită la sosire pentru ca aplicasem pe booking din greșeală pe o camera fără vedere la mare, camera s-a dovedit a fi mult mai răcoroasă și foarte confortabilă. Curățenie exemplară, totul aranjat în detaliu, elegant, atmosferă de familie. Dna. Katerina, o femeie extraordinară mereu dispusă sa ne ajute cu orice. Condițiile sunt cam de 4****.Ne-am întoarce oricând! Plaja peste stradă ,(multe plaje în apropiere), taverna superbă la nici 100 m cu vedere mirifica la mare.

 863. Kindness of the host. Very clean apartment. Sea view from balcony..

 864. The property is lovely and the rooms very are very clean and comfortable. The surrounding is quiet and the view over the sea gives a great sense of peacefulness. There is a nice unorganized little beach just 5 mins away. And big thanks to Stella for being so nice and kind, welcoming and helpful.

 865. Intr-adevar micul dejun a fost perfect, iar terasa din fata vilei are un view deosebit (vedeti poza atasata). Totul este foarte bine ingrijit , iar gazda primitoare !

 866. Totul a fost la superlativ, micul dejun, gazda Irini deosebit de amabila, curatenie ireprosabila, lenjeriile si prosoapele schimbate aproape zilnic, umbra pe balcon, aer conditionat, totul cu un aer de prospetime, bun gust si multa atentie fata de oaspeti. Parcare gratuita. Foarte aproape de plaja. Multa liniste!

 867. Propietara extraordinara, am mai invatat cateva cuvinte in greaca ☺️, calda si primitoare! Camera extraordinar de frumoasa, curata, amenajat cu mult bun gust! Statiunea una mica, linistita! Rezonabil ca distanta de centru, o plimbare placuta, plaja aproape, neaglimerata!

 868. Amplasarea camerelor triple la parter, cu intrare separata prin terasa.

 869. Very nice and helpful owner. Private check-in system. Clean and comfortable room with balcony. Nice area near the coast. The pilgrim office for Holy Mount Athos is located on the same street.

 870. Perfectly located, just a few steps to the main restaurant and shopping street, the port, the pilgrims authority, the boat company…Nice rooms with a balcony, a nice view, and the host is so friendly and helpful…The breakfast is simple but great value for money, and will give you a good foundation for your excursion to Athos…

 871. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 872. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 873. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 874. Totul a fost foarte bine . Foarte curat amenajat cu gust

 875. Nu poți face comentarii negative. E tot ce vrei de la o cazare.

 876. Cleanliness, comfort, amenities and great hosts who waited until late at night to welcome us !!!!

 877. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 878. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 879. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 880. Totul! Deși am fost dezamăgită la sosire pentru ca aplicasem pe booking din greșeală pe o camera fără vedere la mare, camera s-a dovedit a fi mult mai răcoroasă și foarte confortabilă. Curățenie exemplară, totul aranjat în detaliu, elegant, atmosferă de familie. Dna. Katerina, o femeie extraordinară mereu dispusă sa ne ajute cu orice. Condițiile sunt cam de 4****.Ne-am întoarce oricând! Plaja peste stradă ,(multe plaje în apropiere), taverna superbă la nici 100 m cu vedere mirifica la mare.

 881. Kindness of the host. Very clean apartment. Sea view from balcony..

 882. The property is lovely and the rooms very are very clean and comfortable. The surrounding is quiet and the view over the sea gives a great sense of peacefulness. There is a nice unorganized little beach just 5 mins away. And big thanks to Stella for being so nice and kind, welcoming and helpful.

 883. Amplasarea, vederea din camera, dotarile apartamentului, paturi confortabile, plaja din apropiere.

 884. Super locatie si vedere. Plaja amenajata (cu sezlonguri si beach bar) gasesti la 500 m iar cea neamenajata(unde ai doar nisip) la 100 m Taverne si magazine in apropiere

 885. Rooms are ok, basic with a balcony! Some out of town.

 886. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 887. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 888. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 889. Intr-adevar micul dejun a fost perfect, iar terasa din fata vilei are un view deosebit (vedeti poza atasata). Totul este foarte bine ingrijit , iar gazda primitoare !

 890. Totul a fost la superlativ, micul dejun, gazda Irini deosebit de amabila, curatenie ireprosabila, lenjeriile si prosoapele schimbate aproape zilnic, umbra pe balcon, aer conditionat, totul cu un aer de prospetime, bun gust si multa atentie fata de oaspeti. Parcare gratuita. Foarte aproape de plaja. Multa liniste!

 891. Propietara extraordinara, am mai invatat cateva cuvinte in greaca ☺️, calda si primitoare! Camera extraordinar de frumoasa, curata, amenajat cu mult bun gust! Statiunea una mica, linistita! Rezonabil ca distanta de centru, o plimbare placuta, plaja aproape, neaglimerata!

 892. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 893. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 894. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 895. Amplasarea camerelor triple la parter, cu intrare separata prin terasa.

 896. Very nice and helpful owner. Private check-in system. Clean and comfortable room with balcony. Nice area near the coast. The pilgrim office for Holy Mount Athos is located on the same street.

 897. Perfectly located, just a few steps to the main restaurant and shopping street, the port, the pilgrims authority, the boat company…Nice rooms with a balcony, a nice view, and the host is so friendly and helpful…The breakfast is simple but great value for money, and will give you a good foundation for your excursion to Athos…

 898. Totul a fost foarte bine . Foarte curat amenajat cu gust

 899. Nu poți face comentarii negative. E tot ce vrei de la o cazare.

 900. Cleanliness, comfort, amenities and great hosts who waited until late at night to welcome us !!!!

 901. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 902. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 903. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 904. Amplasarea, vederea din camera, dotarile apartamentului, paturi confortabile, plaja din apropiere.

 905. Super locatie si vedere. Plaja amenajata (cu sezlonguri si beach bar) gasesti la 500 m iar cea neamenajata(unde ai doar nisip) la 100 m Taverne si magazine in apropiere

 906. Rooms are ok, basic with a balcony! Some out of town.

 907. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 908. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 909. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 910. Intr-adevar micul dejun a fost perfect, iar terasa din fata vilei are un view deosebit (vedeti poza atasata). Totul este foarte bine ingrijit , iar gazda primitoare !

 911. Totul a fost la superlativ, micul dejun, gazda Irini deosebit de amabila, curatenie ireprosabila, lenjeriile si prosoapele schimbate aproape zilnic, umbra pe balcon, aer conditionat, totul cu un aer de prospetime, bun gust si multa atentie fata de oaspeti. Parcare gratuita. Foarte aproape de plaja. Multa liniste!

 912. Propietara extraordinara, am mai invatat cateva cuvinte in greaca ☺️, calda si primitoare! Camera extraordinar de frumoasa, curata, amenajat cu mult bun gust! Statiunea una mica, linistita! Rezonabil ca distanta de centru, o plimbare placuta, plaja aproape, neaglimerata!

 913. The food was by far the best we had in Greece on this trip. The bread alone is awesome, the whole food at breakfast, dinner and in between was awesome and we wished the food was as awesome as in this place on our trip after. Really great! The villa itself with its three areas plus private pool was good, not the most modern style in the upper and sleeping rooms but pool and kitchen were very nice. The beach is super private, very nice to relax and stuff always around when you need something. Thanks to everyone from the team for our lovely stay!!!

 914. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 915. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 916. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 917. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 918. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 919. Amplasarea camerelor triple la parter, cu intrare separata prin terasa.

 920. Very nice and helpful owner. Private check-in system. Clean and comfortable room with balcony. Nice area near the coast. The pilgrim office for Holy Mount Athos is located on the same street.

 921. Perfectly located, just a few steps to the main restaurant and shopping street, the port, the pilgrims authority, the boat company…Nice rooms with a balcony, a nice view, and the host is so friendly and helpful…The breakfast is simple but great value for money, and will give you a good foundation for your excursion to Athos…

 922. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 923. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 924. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 925. The food was by far the best we had in Greece on this trip. The bread alone is awesome, the whole food at breakfast, dinner and in between was awesome and we wished the food was as awesome as in this place on our trip after. Really great! The villa itself with its three areas plus private pool was good, not the most modern style in the upper and sleeping rooms but pool and kitchen were very nice. The beach is super private, very nice to relax and stuff always around when you need something. Thanks to everyone from the team for our lovely stay!!!

 926. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 927. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 928. Totul! Deși am fost dezamăgită la sosire pentru ca aplicasem pe booking din greșeală pe o camera fără vedere la mare, camera s-a dovedit a fi mult mai răcoroasă și foarte confortabilă. Curățenie exemplară, totul aranjat în detaliu, elegant, atmosferă de familie. Dna. Katerina, o femeie extraordinară mereu dispusă sa ne ajute cu orice. Condițiile sunt cam de 4****.Ne-am întoarce oricând! Plaja peste stradă ,(multe plaje în apropiere), taverna superbă la nici 100 m cu vedere mirifica la mare.

 929. Kindness of the host. Very clean apartment. Sea view from balcony..

 930. The property is lovely and the rooms very are very clean and comfortable. The surrounding is quiet and the view over the sea gives a great sense of peacefulness. There is a nice unorganized little beach just 5 mins away. And big thanks to Stella for being so nice and kind, welcoming and helpful.

 931. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 932. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 933. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 934. Intr-adevar micul dejun a fost perfect, iar terasa din fata vilei are un view deosebit (vedeti poza atasata). Totul este foarte bine ingrijit , iar gazda primitoare !

 935. Totul a fost la superlativ, micul dejun, gazda Irini deosebit de amabila, curatenie ireprosabila, lenjeriile si prosoapele schimbate aproape zilnic, umbra pe balcon, aer conditionat, totul cu un aer de prospetime, bun gust si multa atentie fata de oaspeti. Parcare gratuita. Foarte aproape de plaja. Multa liniste!

 936. Propietara extraordinara, am mai invatat cateva cuvinte in greaca ☺️, calda si primitoare! Camera extraordinar de frumoasa, curata, amenajat cu mult bun gust! Statiunea una mica, linistita! Rezonabil ca distanta de centru, o plimbare placuta, plaja aproape, neaglimerata!

 937. Totul a fost foarte bine . Foarte curat amenajat cu gust

 938. Nu poți face comentarii negative. E tot ce vrei de la o cazare.

 939. Cleanliness, comfort, amenities and great hosts who waited until late at night to welcome us !!!!

 940. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 941. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 942. Proprietara o dna ff amabila, personal amabil, camere mari și bine aranjate. Va recomand insula Drenia pentru plaja și înot, deoarece pe partea cu ouranoupoli în apa sunt pietre f mari.

 943. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 944. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 945. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 946. Amplasarea camerelor triple la parter, cu intrare separata prin terasa.

 947. All the best! Very clean , nice place! Thank you! 🙂

 948. Very nice and helpful owner. Private check-in system. Clean and comfortable room with balcony. Nice area near the coast. The pilgrim office for Holy Mount Athos is located on the same street.

 949. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 950. We really liked the hotel. The room was clean and the girls at the reception are very nice and helpful. The hotel beach is beautiful!

 951. The location, private beach, near by town of Ouranopolli

 952. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 953. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 954. Gaza a fost foarte amabila si dornica sa puna la dispozitie tot ce este necesar. Locatia este foarte buna

 955. Totul a fost foarte bine . Foarte curat amenajat cu gust

 956. Nu poți face comentarii negative. E tot ce vrei de la o cazare.

 957. Cleanliness, comfort, amenities and great hosts who waited until late at night to welcome us !!!!

 958. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 959. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 960. The pool was amazing if a little deep when looking after young children whom you want to be able to stand up for. The view was amazing and really tranquil. The ferry to Ammouliani is a stones throw away and we loved Costa Costa beach bar in Nea Roda. 🙂

 961. Amplasarea, vederea din camera, dotarile apartamentului, paturi confortabile, plaja din apropiere.

 962. Super locatie si vedere. Plaja amenajata (cu sezlonguri si beach bar) gasesti la 500 m iar cea neamenajata(unde ai doar nisip) la 100 m Taverne si magazine in apropiere

 963. Rooms are ok, basic with a balcony! Some out of town.

 964. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 965. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 966. Privelistea iti taie respiratia. Curatenia este desavarsita. Micul dejun suficient…

 967. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 968. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 969. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 970. The food was by far the best we had in Greece on this trip. The bread alone is awesome, the whole food at breakfast, dinner and in between was awesome and we wished the food was as awesome as in this place on our trip after. Really great! The villa itself with its three areas plus private pool was good, not the most modern style in the upper and sleeping rooms but pool and kitchen were very nice. The beach is super private, very nice to relax and stuff always around when you need something. Thanks to everyone from the team for our lovely stay!!!

 971. Excellent location, quiet, perfect atmosphere, exactly what I was looking for.

 972. Dear Mr. Dimitris and the whole team of Avaton Luxury Villas Resort,  we could not thank you for those wonderful days you gave us. We really do not have to say anything negative. Avaton Luxury Villas Resort is the ideal destination for someone who wants to rest and clean his mind!! The atmosphere so friendly that only exudes tranquility, in this helps the excellent location between mountains and sea. Your suites were complete with a private pool, the decoration so elegant, the spaces very clean and comfortable that make you feel like you are at home. The excellent cuisine, breakfast, lunch and dinner full. Your sweets and cocktails incredibly! All of these are completed by your kindly service and of cource your smile! We certainly would like to visit you again. We wish you a great summer! 🙂

 973. TOTUL !… Doamna ce admistreaza proprietatea este FOARTE AMABILA și BINEVOITOARE !… Priveliștea din BALCON spre Marea Egee este MAGNIFICA !… Poți spune RUGĂCIUNEA INIMII din BALCON timp de peste o ora !… Simti o PACE IN SUFLET DEOSEBITA !… Tot locul acesta -portul OURANOPOLIS este este deosebit !… Mulți SFINȚI inclusiv “SFÂNTUL SILUAN ATHONITUL și singurul sau ucenic Sf.SOFRONIE ATHONITUL ( SAHAROV ) recent canonizat de Patriarhia Ecumenică -au călcat pe aceste locuri in drumul lor spre NEVOINȚA la Mănăstirea rusească – RUSIKON – “Sf.Pantelimon “!…. Recomand cu mare caldura ȘEDEREA la aceasta pensiune in drumul spre Muntele Athos !… IERTARE !!!…

 974. Este aproape de port, de biroul pentru pelerini, de terase și restaurante. Un loc liniștit. Parcarea privată este peste drum. Plaja este la 50 de metri. Spațiu curat, generos, primitor, înconjurat de verdeață, cu terasă și balcon. Iar gazda este foarte primitoare.

 975. All the best! Very clean , nice place! Thank you! 🙂

 976. Foarte aproape de biroul de unde se poate lua permisul pentru Sf. Munte Athos si biroul de unde poti lua bilete pentru fery.

 977. Am remarcat curățenia ideală și locația ultracentrală, ospitalitatea și bunăvoința gazdei. E locul ideal pentru a te odihni înainte de Athos. Chiar la doi pași de oficiul pentru diamontire.

 978. Totul a fost peste asteptari. Cu siguranta vom reveni. Raport calitate pret excelent.

 979. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 980. We really liked the hotel. The room was clean and the girls at the reception are very nice and helpful. The hotel beach is beautiful!

 981. The location, private beach, near by town of Ouranopolli

 982. Intr-adevar micul dejun a fost perfect, iar terasa din fata vilei are un view deosebit (vedeti poza atasata). Totul este foarte bine ingrijit , iar gazda primitoare !

 983. Totul a fost la superlativ, micul dejun, gazda Irini deosebit de amabila, curatenie ireprosabila, lenjeriile si prosoapele schimbate aproape zilnic, umbra pe balcon, aer conditionat, totul cu un aer de prospetime, bun gust si multa atentie fata de oaspeti. Parcare gratuita. Foarte aproape de plaja. Multa liniste!

 984. Propietara extraordinara, am mai invatat cateva cuvinte in greaca ☺️, calda si primitoare! Camera extraordinar de frumoasa, curata, amenajat cu mult bun gust! Statiunea una mica, linistita! Rezonabil ca distanta de centru, o plimbare placuta, plaja aproape, neaglimerata!

 985. Aproape de plaja, apartamentul foarte mare cu două terase si grătar, curetenie in fiecare zi, parcare gratuită.

 986. Ne-a plăcut amplasare apartamentului desi aveam de urcat o pantă abruptă. Priveliștea foarte frumoasă, curățenie balcoane mari.

 987. Doua terase la apartament, una insorita dimineata, alta seara, o terasa cu pomi, lamai si meri.

 988. I liked everything! The staff, the cleanliness, the fact that the villas are secluded. The staff was obviously trained extremely well. The food is qualitative and really good. I’m coming back for sure!

 989. Loved everything about our stay! The quiet secluded location especially at the moment, very professional friendly and accommodating staff. Covid safety measures in place and felt safe and comfortable the entire time. Outdoor spacious dining in pavilions, Meals and dining exceptional, huge servings! Beach massage was lovely. Had a birthday during our stay and without even mentioning it the staff went above and beyond to make sure it was memorable. Would love to visit again sometime!

 990. Wonderful 5 star beachfront hotel, modern , contemporary and super clean. Ideal for couples or families. Breakfast and dinner were excellent. The restaurant was superb with amazing sea view and the staff was super friendly, polite and professional. In front of the hotel there is a sandy beach where you can relax and enjoy the crystal clear water. Rooms were super clean spacious and very comfortable. Highly recommended! Will definitely come back again!

 991. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 992. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 993. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 994. Excellent, very nice staff, beautieful location and superb food.

 995. Super friendly staff, beautiful sea/beach, some great food (fish on request!), very clean rooms and comfy beds

 996. The sea was the best thing of the hotel and the service

 997. Priveliștea minunata, hospitalitatea personalului, curățenia, terasele de servire mic dejun.

 998. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 999. Paturi extraordinar de confortabile si un peisaj de vis

 1000. Mic dejun destul de slab, locatia relativ aproape de plaja dar trecerea se face peste o pasarela in conditii de caldura foarte ridicata.

 1001. Amplasarea complexului , serviciile , atitudinea personalului

 1002. Hotel has been recently renovated and as result it has an amazing lobby area, restaurant and rooms. Service was excellent, above my expectations and all the staff very friendly and helpful. Very clean and all the measures for Covid-19 are applied, so I felt absolutely safe there. Highly recommend!

 1003. Locatia cu mult peste steaua cu care este catalogata pe booking,cel putin 3 stele ar trebui.Nu lipseste nimic ,peisaj de poveste,confort,aproape de taverne ….

 1004. Gazde foarte amabile,camera cu o vedere superba spre mare,tv,Ac,frigider si mobila modeste,dar am petrecut putin timp înăuntru. Plaja din fata hotelului nu este amenajata,trebuie sa ai sezlong si umbrela,noi am fost inspirati…

 1005. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Este a doua oara cand ne-am cazat la acest hotel si am fost foarte multumiti! Personal de nota 10!

 1006. Camera frumoasa, curata, spatioasa si personal amabil. Hotel situat in centru la un minut de mers pe jos de port.

 1007. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 1008. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 1009. Curatenie, amabilitate, parcare gratuita, … depaseste asteptarile !

 1010. Our apartment had lovely balcony with one of the most amazing views in Ouranoupoli. Bed was very big and comfortable. Clean room with a lot of clean towels.

 1011. Incredible views, very calm and relaxing place, we were in the Paradise. I can compare the hotel to Elounda Mare resort on Crete like feelings and emotions.

 1012. Totul a fost la inaltimea asteptarilor. Personalul trebuie felicitat in mod special pentru amabilitate si calitatea ireprosabila a serviciilor.

 1013. Delicious meals in an inrcredible setting! Hotel is well maintained and every details is thought about! From check in to check out we have been so pleased! We can’t wait to be back next year! Thanks a lot!

 1014. It was the most amazing and magical holiday I had , starting with the welcome greetings they prepare for us , the way they know to make you feel pampered and unique !

 1015. Personalul de la barul plajei au fost cei mai drăguți

 1016. Hotelul are un corp amplasat pe plaja si inca 2 la cativa zeci de metri distanta. Toate camerele au vedere la mare.Personalul este foarte amabil. Curatenia in camera impecabila.(doamna Nelly este foarte harnica si simpatica) . Plaja are pe o portiune bolovani la intrarea in apa. Micul dejun desi nu e foarte variat e gustos. Se plateste pentru umbrele pe plaja, nu am considerat asta un minus avand in vedere raportul foarte bun calitate/pret la cazare. Recomand cazarea in bungalow pe plaja sau camerele duble standard care se gasesc in corpul de cladire cel mai aproape de plaja.

 1017. Mancarea a fost diversificata si gustoasa pentru toate gusturile.Au bucatar care gateste bine.Camerele la bungalow sunt mari,spatioase,iar prosoapele se schimba zilnic si se face curatenie in camera asa cum trebuie.

 1018. Excellent, very nice staff, beautieful location and superb food.

 1019. Super friendly staff, beautiful sea/beach, some great food (fish on request!), very clean rooms and comfy beds

 1020. The sea was the best thing of the hotel and the service

 1021. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 1022. Еverything was perfect. Large pool, large terraces, lots of greenery. The rooms are comfortable.

 1023. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 1024. Camera frumoasa, curata, spatioasa si personal amabil. Hotel situat in centru la un minut de mers pe jos de port.

 1025. O locatie curata peste nivelul obisnuit al cazarilor din Grecia

 1026. Gazda amabila si foarte ospitalira, curatenie impecabila, camere confortabile cu paturi excelente pentru odihna.

 1027. Nu au scăzut standardul. Anul acesta a fost la fel ca anul trecut : liniștit , curat, personal prietenos, raport calitate-preț excelent pentru un hotel de 2 stele. In plus ne-am simțit mereu in siguranța, măsurile anti COVID fiind prezente in permanenta. Felicitări.

 1028. Priveliștea minunata, hospitalitatea personalului, curățenia, terasele de servire mic dejun.

 1029. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 1030. Etablissement au luxe discret et raffiné. Appartement de grand standing. Situation exceptionnelle. Restauration de haute volée. Personnel très compétent et d’une extrême disponibilité. Multiples attentions d’une grande délicatesse. Merci à tous./ Thank you, thank you, thank you…

 1031. Le confort de la villa, la propreté (ménage fait tous les jours à la fois dans et à l’extérieur de la villa), le personnel, la qualité du restaurant (et même du room service excellent !) et la plage magnifique.

 1032. Totul a fost la inaltimea asteptarilor. Personalul trebuie felicitat in mod special pentru amabilitate si calitatea ireprosabila a serviciilor.

 1033. Mi.a placut de tipa de la receptie…nu i.am retinut numele,insa e o fata la vreo 35 de ani,blonduta,cu ochelari. Super simpatica

 1034. Locația excelenta Facilități – piscinele – plaja Cina foarte buna cu mare diversitate Curatenie Amabilitate

 1035. amplasarea fata de plaja, personalul profesionist, echipa de animatie, piscinele, plaja cu sezlonguri si umbrele, apa marii plina de tot felul de pestisori,seara greceasca organizata de hotel lunea, cu putin noroc parcare la umbra, wi-fi bunisor chiar si pe plaja,

 1036. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 1037. Еverything was perfect. Large pool, large terraces, lots of greenery. The rooms are comfortable.

 1038. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 1039. Super endroit dans les hauteurs d’ouranoupolis, une vue dès le matin incroyable, un grand choix de petit déjeuner et un personnel au top !

 1040. L’accueil du patron et son sens de l’hospitalité :nous devions quitter l’hotel à 6h00 du matin et il nous a préparé de quoi manger

 1041. Tout était parfait de l’accueil au départ. Équipe vraiment sympa, chambre agréable, petit déjeuner parfait. Petite plage sympa au pied de l’hôtel. Proximité du restaurant Áthos, vraiment très bien, sinon le village est à 900 mètres avec ses petites tavernes sympathiques.

 1042. La vue sur la mer, emplacement exceptionnel et l’atmosphère particulière de cette petite ville qui réunit toutes les personnes qui veulent s’embarquer pour le Mont Athos.

 1043. Este un loc minunat, pe malul mării, liniștit, curat și primitor. Gazda este foarte atentă și comunică totul prin intermediul Booking.

 1044. TOTUL !… Doamna ce admistreaza proprietatea este FOARTE AMABILA și BINEVOITOARE !… Priveliștea din BALCON spre Marea Egee este MAGNIFICA !… Poți spune RUGĂCIUNEA INIMII din BALCON timp de peste o ora !… Simti o PACE IN SUFLET DEOSEBITA !… Tot locul acesta -portul OURANOPOLIS este este deosebit !… Mulți SFINȚI inclusiv “SFÂNTUL SILUAN ATHONITUL și singurul sau ucenic Sf.SOFRONIE ATHONITUL ( SAHAROV ) recent canonizat de Patriarhia Ecumenică -au călcat pe aceste locuri in drumul lor spre NEVOINȚA la Mănăstirea rusească – RUSIKON – “Sf.Pantelimon “!…. Recomand cu mare caldura ȘEDEREA la aceasta pensiune in drumul spre Muntele Athos !… IERTARE !!!…

 1045. Totul a fost la inaltimea asteptarilor. Personalul trebuie felicitat in mod special pentru amabilitate si calitatea ireprosabila a serviciilor.

 1046. Delicious meals in an inrcredible setting! Hotel is well maintained and every details is thought about! From check in to check out we have been so pleased! We can’t wait to be back next year! Thanks a lot!

 1047. It was the most amazing and magical holiday I had , starting with the welcome greetings they prepare for us , the way they know to make you feel pampered and unique !

 1048. Mi.a placut de tipa de la receptie…nu i.am retinut numele,insa e o fata la vreo 35 de ani,blonduta,cu ochelari. Super simpatica

 1049. Locația excelenta Facilități – piscinele – plaja Cina foarte buna cu mare diversitate Curatenie Amabilitate

 1050. amplasarea fata de plaja, personalul profesionist, echipa de animatie, piscinele, plaja cu sezlonguri si umbrele, apa marii plina de tot felul de pestisori,seara greceasca organizata de hotel lunea, cu putin noroc parcare la umbra, wi-fi bunisor chiar si pe plaja,

 1051. Totul a fost foarte frumos! Multa liniste, priveliste de vis!

 1052. Еverything was perfect. Large pool, large terraces, lots of greenery. The rooms are comfortable.

 1053. The villa is a jem, situated in paradise. Secluded and yet everything is whithin reach, supermarkets, restaurants and beautiful beaches. The villa accomodated our family with wide range of ages in the most comfortable way. The ownner ,Lolita, welcomed us and was available for every request. In my personal case, Lolita was an angel and helped me get through my personal issue. Thank you for that , dear Lolita. I must add that the swimmimg pool is exceptional in its size and beauty. We cherish the amazing moments of our stay in Villa Alba Chiara.

 1054. Excellent, very nice staff, beautieful location and superb food.

 1055. Super friendly staff, beautiful sea/beach, some great food (fish on request!), very clean rooms and comfy beds

 1056. The sea was the best thing of the hotel and the service

 1057. Nu au scăzut standardul. Anul acesta a fost la fel ca anul trecut : liniștit , curat, personal prietenos, raport calitate-preț excelent pentru un hotel de 2 stele. In plus ne-am simțit mereu in siguranța, măsurile anti COVID fiind prezente in permanenta. Felicitări.

 1058. Priveliștea minunata, hospitalitatea personalului, curățenia, terasele de servire mic dejun.

 1059. Totul a fost excelent. Am revenit si vom reveni cu drag !

 1060. Locatie excelenta pentru familii cu copii, multe facilitatii in acelasi loc: 2 piscine, taverna unde poti manca sau bea un suc, loc in care poti petrece timpul pe toata perioada zilei: citesti, socializezi, joci un joc de societate.Activitatii pentru copii: pe tot parcursul zilei.Plaja foarte aproape si nu trebuie sa treci strada ca sa ajungi la plaja.Foarte curat si in camere( se face curatenie zilnica) si in interiorul resortului.

 1061. Este curat, spațiu mult la piscine, plaja amenajată frumos si curata! Mâncarea nu foarte variată dar gustoasă!

 1062. Pișcinele foarte curate, șezlonguri suficiente pentru toată lumea, șezlongurile gratuite pe plajă, personalul din restaurant foarte amabil și atent, mâncarea foarte bună, diversificată și proaspătă. WC foarte curate pe plajă, cu apă la chiuvetă și hârtie suficientă. Dușurile pe plajă situate în zona împădurită lângă toaletele publice.

 1063. Este un loc minunat, pe malul mării, liniștit, curat și primitor. Gazda este foarte atentă și comunică totul prin intermediul Booking.

 1064. TOTUL !… Doamna ce admistreaza proprietatea este FOARTE AMABILA și BINEVOITOARE !… Priveliștea din BALCON spre Marea Egee este MAGNIFICA !… Poți spune RUGĂCIUNEA INIMII din BALCON timp de peste o ora !… Simti o PACE IN SUFLET DEOSEBITA !… Tot locul acesta -portul OURANOPOLIS este este deosebit !… Mulți SFINȚI inclusiv “SFÂNTUL SILUAN ATHONITUL și singurul sau ucenic Sf.SOFRONIE ATHONITUL ( SAHAROV ) recent canonizat de Patriarhia Ecumenică -au călcat pe aceste locuri in drumul lor spre NEVOINȚA la Mănăstirea rusească – RUSIKON – “Sf.Pantelimon “!…. Recomand cu mare caldura ȘEDEREA la aceasta pensiune in drumul spre Muntele Athos !… IERTARE !!!…

 1065. Este aproape de port, de biroul pentru pelerini, de terase și restaurante. Un loc liniștit. Parcarea privată este peste drum. Plaja este la 50 de metri. Spațiu curat, generos, primitor, înconjurat de verdeață, cu terasă și balcon. Iar gazda este foarte primitoare.

 1066. Stațiunea și hotelul sunt foarte primitoare și merită revenit.Tipicul de sătuc grecesc puțin mai modern.Seara foarte liniște și vederea spre mare unica

 1067. Primirea, comunicarea, curățenia, micul dejun, totul