Cazare ieftina Orsova

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Didina si Dominic Dobri╚Ťoiu din Rusenii de Sus, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Didina si Dominic Dobri╚Ťoiu din Rusenii de Sus, jud. BacauCazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Emanuil si Daciana Or─â╚Öan din Ceuas, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Emanuil si Daciana Or─â╚Öan din Ceuas, jud. MuresCazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Codru╚Ťa si Lucre╚Ťiu Medeleanu din Pluton, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Codru╚Ťa si Lucre╚Ťiu Medeleanu din Pluton, jud. NeamtCazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Iuliu si Adonis Cr─âciunescu din Cioarga, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia!

  (Iuliu si Adonis Cr─âciunescu din Cioarga, jud. MuresCazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • ╚śerban si Silvian Arn─âu╚Ťoiu din Totoi, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (╚śerban si Silvian Arn─âu╚Ťoiu din Totoi, jud. AlbaCazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Giorgian si Jasmina Bulacu din Bojila, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia.

  (Giorgian si Jasmina Bulacu din Bojila, jud. IasiCazare in Or┼čova, Mehedin┼úi, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 1. Atentia si orientarea spre turist a proprietarului..

 2. – camera curata, recent renovat─â – personal amabil – aproape de faleza Dunarii – ofera reducere la croaziera in Cazanele Dunarii

 3. Primesc tichete de vacanta si ofera factura. Curatenie, camera mare, frumos decorata cu tema marinareasca. Personal amabil, informatii trasee turistice.

 4. O locatie foarte frumoasa,foarte curata iar proprietarul este un om de nota 10,o sa revenim tot aici!!

 5. Foarte spatioasa,curatenie impecabila,amabilitatea proprietarului,cu alte cuvinte perfect.

 6. Gazda foarte primitoare si saritoare in orice problema legata de petrecerea timpulu liberi in zona si nu numai Camera, chicineta si baia proprie aranjate cu gust, mobilier nou, chicineta dotata cu strictul necesar, mai putin matura, faras si un mop. Totul a fost perfect functional. Am.stat 2 nooti, pe weekend si a fost liniste. RECOMAND! As vrea ca toate pensiunile sa fie cel putin la acest nivel. Imi pare rau ca.nu am facut si poze cu aceasta locatie.

 7. Totul a fost minunat. Gazde incredibil de amabile și serviabile. Nu ai avea ce sa reproșezi.

 8. Un ora╚Ö foarte frumos, foarte curat, cu oameni normali ╚Öi primitori. Prima impresie a gazdelor a fost de nota 10+ lucru care s-a continuat pe toat─â perioada sejurului. Gazdele sunt foarte primitoare ╚Öi comunicative. Ne-au recomandat unde sa m├ónc─âm, cu cine sa ne plimbam cu barca sa vizitam cazanele ╚Öi ├«ntr-adev─âr sunt foarte mul╚Ťumit de recomand─âri. Camerele sunt foarte aranjate, curate ╚Öi patul este foarte confortabil. Seara te po╚Ťi relaxa lini╚Ötit la un gr─âtar ╚Öi la o bere rece ├«n curtea plina de verdea╚Ť─â. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 9. Placut impresionata de curatenie si marimea camerelor,locatie excelenta.Cu siguranta vom reveni.

 10. O loca╚Ťie calda ╚Öi primitoare, proprietarul un om cum rar ├«nt├ólne╚Öti.

 11. Locatie superba, conditii de 5 stele. Ne-am simtit ca acasa.

 12. Locatia minunata! Curatenie impecabila, toate facilitatile. Fara cuvinte.

 13. Totul a fost ├«n regul─â. Gazd─â primitoare, apartamentul exact a╚Öa cum era prezentat ├«n fotografii, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, u╚Öor accesibil, fiind situat la parter. Aflat la dou─â minute de faleza Dun─ârii si destul de aproape de cateva dintre obiectivele turistice. Ne-a pl─âcut ╚Öi vom reveni.

 14. Gazda de vis, traseu cu salupa mirifica. Căpitanul superb, și un ghid de milioane.

 15. A fost foarte bine, proprietarul o persoan─â deosebita.

 16. Atentia si orientarea spre turist a proprietarului..

 17. – camera curata, recent renovat─â – personal amabil – aproape de faleza Dunarii – ofera reducere la croaziera in Cazanele Dunarii

 18. Primesc tichete de vacanta si ofera factura. Curatenie, camera mare, frumos decorata cu tema marinareasca. Personal amabil, informatii trasee turistice.

 19. O locatie foarte frumoasa,foarte curata iar proprietarul este un om de nota 10,o sa revenim tot aici!!

 20. Foarte spatioasa,curatenie impecabila,amabilitatea proprietarului,cu alte cuvinte perfect.

 21. Gazda foarte primitoare si saritoare in orice problema legata de petrecerea timpulu liberi in zona si nu numai Camera, chicineta si baia proprie aranjate cu gust, mobilier nou, chicineta dotata cu strictul necesar, mai putin matura, faras si un mop. Totul a fost perfect functional. Am.stat 2 nooti, pe weekend si a fost liniste. RECOMAND! As vrea ca toate pensiunile sa fie cel putin la acest nivel. Imi pare rau ca.nu am facut si poze cu aceasta locatie.

 22. Totul a fost minunat. Gazde incredibil de amabile și serviabile. Nu ai avea ce sa reproșezi.

 23. Un ora╚Ö foarte frumos, foarte curat, cu oameni normali ╚Öi primitori. Prima impresie a gazdelor a fost de nota 10+ lucru care s-a continuat pe toat─â perioada sejurului. Gazdele sunt foarte primitoare ╚Öi comunicative. Ne-au recomandat unde sa m├ónc─âm, cu cine sa ne plimbam cu barca sa vizitam cazanele ╚Öi ├«ntr-adev─âr sunt foarte mul╚Ťumit de recomand─âri. Camerele sunt foarte aranjate, curate ╚Öi patul este foarte confortabil. Seara te po╚Ťi relaxa lini╚Ötit la un gr─âtar ╚Öi la o bere rece ├«n curtea plina de verdea╚Ť─â. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 24. Placut impresionata de curatenie si marimea camerelor,locatie excelenta.Cu siguranta vom reveni.

 25. O loca╚Ťie calda ╚Öi primitoare, proprietarul un om cum rar ├«nt├ólne╚Öti.

 26. Locatie superba, conditii de 5 stele. Ne-am simtit ca acasa.

 27. Locatia minunata! Curatenie impecabila, toate facilitatile. Fara cuvinte.

 28. Totul a fost ├«n regul─â. Gazd─â primitoare, apartamentul exact a╚Öa cum era prezentat ├«n fotografii, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, u╚Öor accesibil, fiind situat la parter. Aflat la dou─â minute de faleza Dun─ârii si destul de aproape de cateva dintre obiectivele turistice. Ne-a pl─âcut ╚Öi vom reveni.

 29. Gazda de vis, traseu cu salupa mirifica. Căpitanul superb, și un ghid de milioane.

 30. A fost foarte bine, proprietarul o persoan─â deosebita.

 31. Atentia si orientarea spre turist a proprietarului..

 32. – camera curata, recent renovat─â – personal amabil – aproape de faleza Dunarii – ofera reducere la croaziera in Cazanele Dunarii

 33. Primesc tichete de vacanta si ofera factura. Curatenie, camera mare, frumos decorata cu tema marinareasca. Personal amabil, informatii trasee turistice.

 34. O locatie foarte frumoasa,foarte curata iar proprietarul este un om de nota 10,o sa revenim tot aici!!

 35. Foarte spatioasa,curatenie impecabila,amabilitatea proprietarului,cu alte cuvinte perfect.

 36. Gazda foarte primitoare si saritoare in orice problema legata de petrecerea timpulu liberi in zona si nu numai Camera, chicineta si baia proprie aranjate cu gust, mobilier nou, chicineta dotata cu strictul necesar, mai putin matura, faras si un mop. Totul a fost perfect functional. Am.stat 2 nooti, pe weekend si a fost liniste. RECOMAND! As vrea ca toate pensiunile sa fie cel putin la acest nivel. Imi pare rau ca.nu am facut si poze cu aceasta locatie.

 37. Totul a fost minunat. Gazde incredibil de amabile și serviabile. Nu ai avea ce sa reproșezi.

 38. Un ora╚Ö foarte frumos, foarte curat, cu oameni normali ╚Öi primitori. Prima impresie a gazdelor a fost de nota 10+ lucru care s-a continuat pe toat─â perioada sejurului. Gazdele sunt foarte primitoare ╚Öi comunicative. Ne-au recomandat unde sa m├ónc─âm, cu cine sa ne plimbam cu barca sa vizitam cazanele ╚Öi ├«ntr-adev─âr sunt foarte mul╚Ťumit de recomand─âri. Camerele sunt foarte aranjate, curate ╚Öi patul este foarte confortabil. Seara te po╚Ťi relaxa lini╚Ötit la un gr─âtar ╚Öi la o bere rece ├«n curtea plina de verdea╚Ť─â. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 39. Placut impresionata de curatenie si marimea camerelor,locatie excelenta.Cu siguranta vom reveni.

 40. Totul a fost ├«n regul─â. Gazd─â primitoare, apartamentul exact a╚Öa cum era prezentat ├«n fotografii, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, u╚Öor accesibil, fiind situat la parter. Aflat la dou─â minute de faleza Dun─ârii si destul de aproape de cateva dintre obiectivele turistice. Ne-a pl─âcut ╚Öi vom reveni.

 41. Gazda de vis, traseu cu salupa mirifica. Căpitanul superb, și un ghid de milioane.

 42. A fost foarte bine, proprietarul o persoan─â deosebita.

 43. O loca╚Ťie calda ╚Öi primitoare, proprietarul un om cum rar ├«nt├ólne╚Öti.

 44. Locatie superba, conditii de 5 stele. Ne-am simtit ca acasa.

 45. Locatia minunata! Curatenie impecabila, toate facilitatile. Fara cuvinte.

 46. Atentia si orientarea spre turist a proprietarului..

 47. – camera curata, recent renovat─â – personal amabil – aproape de faleza Dunarii – ofera reducere la croaziera in Cazanele Dunarii

 48. Primesc tichete de vacanta si ofera factura. Curatenie, camera mare, frumos decorata cu tema marinareasca. Personal amabil, informatii trasee turistice.

 49. O locatie foarte frumoasa,foarte curata iar proprietarul este un om de nota 10,o sa revenim tot aici!!

 50. Foarte spatioasa,curatenie impecabila,amabilitatea proprietarului,cu alte cuvinte perfect.

 51. Gazda foarte primitoare si saritoare in orice problema legata de petrecerea timpulu liberi in zona si nu numai Camera, chicineta si baia proprie aranjate cu gust, mobilier nou, chicineta dotata cu strictul necesar, mai putin matura, faras si un mop. Totul a fost perfect functional. Am.stat 2 nooti, pe weekend si a fost liniste. RECOMAND! As vrea ca toate pensiunile sa fie cel putin la acest nivel. Imi pare rau ca.nu am facut si poze cu aceasta locatie.

 52. Totul a fost minunat. Gazde incredibil de amabile și serviabile. Nu ai avea ce sa reproșezi.

 53. Un ora╚Ö foarte frumos, foarte curat, cu oameni normali ╚Öi primitori. Prima impresie a gazdelor a fost de nota 10+ lucru care s-a continuat pe toat─â perioada sejurului. Gazdele sunt foarte primitoare ╚Öi comunicative. Ne-au recomandat unde sa m├ónc─âm, cu cine sa ne plimbam cu barca sa vizitam cazanele ╚Öi ├«ntr-adev─âr sunt foarte mul╚Ťumit de recomand─âri. Camerele sunt foarte aranjate, curate ╚Öi patul este foarte confortabil. Seara te po╚Ťi relaxa lini╚Ötit la un gr─âtar ╚Öi la o bere rece ├«n curtea plina de verdea╚Ť─â. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 54. Placut impresionata de curatenie si marimea camerelor,locatie excelenta.Cu siguranta vom reveni.

 55. Am g─âsit lini╚Öte ╚Öi relaxare toate ├«n condi╚Ťii de 5 stele (camera foarte mare, pat imens perfect pentru un cuplu). Recomand!

 56. Un loc linistit, comfortabil, foarte curat si proprietarii au fost extrem de ajutatori cu transportul. Multumim.

 57. Da… foarte confortabil,dar ar trebui s─â aib─â baie proprie fiecare camer─â. Locul este frumos, proprietarii de treab─â ╚Öi tineri!

 58. Locatia se afla pe marginea apei, toate camerele au vedere la dunare

 59. Priveli╚Ötea demen╚Ťial─â! Toate camerele au vedere c─âtre Dun─âre! Camera foarte curat─â, destul de spa╚Ťioasa ╚Öi cu balcon.

 60. Camera a fost în regulă! Peisajul unul de poveste!

 61. Atentia si orientarea spre turist a proprietarului..

 62. – camera curata, recent renovat─â – personal amabil – aproape de faleza Dunarii – ofera reducere la croaziera in Cazanele Dunarii

 63. Primesc tichete de vacanta si ofera factura. Curatenie, camera mare, frumos decorata cu tema marinareasca. Personal amabil, informatii trasee turistice.

 64. O locatie foarte frumoasa,foarte curata iar proprietarul este un om de nota 10,o sa revenim tot aici!!

 65. Foarte spatioasa,curatenie impecabila,amabilitatea proprietarului,cu alte cuvinte perfect.

 66. Gazda foarte primitoare si saritoare in orice problema legata de petrecerea timpulu liberi in zona si nu numai Camera, chicineta si baia proprie aranjate cu gust, mobilier nou, chicineta dotata cu strictul necesar, mai putin matura, faras si un mop. Totul a fost perfect functional. Am.stat 2 nooti, pe weekend si a fost liniste. RECOMAND! As vrea ca toate pensiunile sa fie cel putin la acest nivel. Imi pare rau ca.nu am facut si poze cu aceasta locatie.

 67. Totul a fost minunat. Gazde incredibil de amabile și serviabile. Nu ai avea ce sa reproșezi.

 68. Un ora╚Ö foarte frumos, foarte curat, cu oameni normali ╚Öi primitori. Prima impresie a gazdelor a fost de nota 10+ lucru care s-a continuat pe toat─â perioada sejurului. Gazdele sunt foarte primitoare ╚Öi comunicative. Ne-au recomandat unde sa m├ónc─âm, cu cine sa ne plimbam cu barca sa vizitam cazanele ╚Öi ├«ntr-adev─âr sunt foarte mul╚Ťumit de recomand─âri. Camerele sunt foarte aranjate, curate ╚Öi patul este foarte confortabil. Seara te po╚Ťi relaxa lini╚Ötit la un gr─âtar ╚Öi la o bere rece ├«n curtea plina de verdea╚Ť─â. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 69. Placut impresionata de curatenie si marimea camerelor,locatie excelenta.Cu siguranta vom reveni.

 70. Am g─âsit lini╚Öte ╚Öi relaxare toate ├«n condi╚Ťii de 5 stele (camera foarte mare, pat imens perfect pentru un cuplu). Recomand!

 71. Un loc linistit, comfortabil, foarte curat si proprietarii au fost extrem de ajutatori cu transportul. Multumim.

 72. Da… foarte confortabil,dar ar trebui s─â aib─â baie proprie fiecare camer─â. Locul este frumos, proprietarii de treab─â ╚Öi tineri!

 73. AMPLASARE PE CLISURA DUNARII ,CAMERA CU VEDERE LA DUNARE FOARTE PRIMITOARE . PATUL FOARTE CONFORTABIL . BUCATARIE UTILATA CORESPUNZATOR .

 74. Am petrecut o zi la aceasta pensiune.Peisajul este superb, împrejurimile sunt foarte frumoase.Ne-a plăcut tot.Ne-am dori sa mai revenim

 75. Locatie superba, proprietarul foarte amabil. Recomand!

 76. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 77. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 78. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 79. In primul rand proprietarul , un om minunat ,cu un caracter deosebit nu am cuvinte,camera foarte curata cu un miros placut ,baia la fel ,de asemenea dotata cu o mini bucatarie foarte dragalasa ,cum am spus peste asteptari!!! Aer conditionat, priveliste spre dunare ,langa faleza foarte bine situata si bine pregatita , ramane o amintire placuta unde ├«╚Ťi doresti sa revii!!!

 80. O locatie foarte frumoasa,foarte curata iar proprietarul este un om de nota 10,o sa revenim tot aici!!

 81. Foarte spatioasa,curatenie impecabila,amabilitatea proprietarului,cu alte cuvinte perfect.

 82. Apartamentul este amplasat intr-o zona lini╚Ötita. Ma╚Öina se poate parca ├«n siguran╚Ť─â chiar sub geamul apartamentului. Totul a fost OK.

 83. Locul perfect unde te sim╚Ťi ca acas─â. Gazde super primitoare, cur─â╚Ťenie, utilat cu tot ce e nevoie, confortabil, exact l├óng─â malul Dun─ârii…totul la superlativ. Recomand cu drag. La urm─âtoarea excursie la Dun─âre, sigur vom reveni!🤩🤩🤩

 84. Apatamentul arata ca in fotografii, gazda s-a straduit sa fie totul cat mai ok, apartament dotat cu plase pt tantari si aparate impotriva acestora in fiecare camera. Daca stai pt o seara e super, daca stai mai mult, poate e cazul sa mai cauti…

 85. Totul a fost minunat. Gazde incredibil de amabile și serviabile. Nu ai avea ce sa reproșezi.

 86. Un ora╚Ö foarte frumos, foarte curat, cu oameni normali ╚Öi primitori. Prima impresie a gazdelor a fost de nota 10+ lucru care s-a continuat pe toat─â perioada sejurului. Gazdele sunt foarte primitoare ╚Öi comunicative. Ne-au recomandat unde sa m├ónc─âm, cu cine sa ne plimbam cu barca sa vizitam cazanele ╚Öi ├«ntr-adev─âr sunt foarte mul╚Ťumit de recomand─âri. Camerele sunt foarte aranjate, curate ╚Öi patul este foarte confortabil. Seara te po╚Ťi relaxa lini╚Ötit la un gr─âtar ╚Öi la o bere rece ├«n curtea plina de verdea╚Ť─â. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 87. Placut impresionata de curatenie si marimea camerelor,locatie excelenta.Cu siguranta vom reveni.

 88. In primul rand proprietarul , un om minunat ,cu un caracter deosebit nu am cuvinte,camera foarte curata cu un miros placut ,baia la fel ,de asemenea dotata cu o mini bucatarie foarte dragalasa ,cum am spus peste asteptari!!! Aer conditionat, priveliste spre dunare ,langa faleza foarte bine situata si bine pregatita , ramane o amintire placuta unde ├«╚Ťi doresti sa revii!!!

 89. O locatie foarte frumoasa,foarte curata iar proprietarul este un om de nota 10,o sa revenim tot aici!!

 90. Foarte spatioasa,curatenie impecabila,amabilitatea proprietarului,cu alte cuvinte perfect.

 91. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 92. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 93. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 94. Apartament frumos, spatios aproape de Dunare si de restaurant. Paturi confortabile.

 95. e guy that have the appartment very nice and helpfullTh

 96. Meget fin st├Şrrelse lejlighed, passer perfekt til 6 mennesker. V├Žrten var utroligt hj├Žlpsom, og rar.

 97. Fiind ├«n prima vizita in zon─â am fost ├«ndruma╚Ťi ╚Öi a intervenit pentru croaziera pe Dun─âre

 98. Totul a fost minunat. Gazde incredibil de amabile și serviabile. Nu ai avea ce sa reproșezi.

 99. Un ora╚Ö foarte frumos, foarte curat, cu oameni normali ╚Öi primitori. Prima impresie a gazdelor a fost de nota 10+ lucru care s-a continuat pe toat─â perioada sejurului. Gazdele sunt foarte primitoare ╚Öi comunicative. Ne-au recomandat unde sa m├ónc─âm, cu cine sa ne plimbam cu barca sa vizitam cazanele ╚Öi ├«ntr-adev─âr sunt foarte mul╚Ťumit de recomand─âri. Camerele sunt foarte aranjate, curate ╚Öi patul este foarte confortabil. Seara te po╚Ťi relaxa lini╚Ötit la un gr─âtar ╚Öi la o bere rece ├«n curtea plina de verdea╚Ť─â. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 100. Apartamentul este amplasat intr-o zona lini╚Ötita. Ma╚Öina se poate parca ├«n siguran╚Ť─â chiar sub geamul apartamentului. Totul a fost OK.

 101. Locul perfect unde te sim╚Ťi ca acas─â. Gazde super primitoare, cur─â╚Ťenie, utilat cu tot ce e nevoie, confortabil, exact l├óng─â malul Dun─ârii…totul la superlativ. Recomand cu drag. La urm─âtoarea excursie la Dun─âre, sigur vom reveni!🤩🤩🤩

 102. Apatamentul arata ca in fotografii, gazda s-a straduit sa fie totul cat mai ok, apartament dotat cu plase pt tantari si aparate impotriva acestora in fiecare camera. Daca stai pt o seara e super, daca stai mai mult, poate e cazul sa mai cauti…

 103. utilat complet amplasare buna..langa penny market si aproape de carefour foarte aproape de faleza

 104. Gazda amabil─â, am g─âsit cele necesare in buc─ât─ârie. O variant─â ok pentru o noapte de tranzit.

 105. Pe l├óng─â aceste aspecte negative, apartamentul ne-a surprins pl─âcut prin: amplasamentul foarte aproape de Penny Market ╚Öi cheile Dun─ârii, spa╚Ťiul oferit, geamurile termopan de calitate, ├«nlocuite (credem) de proprietar, ╚Öi amabilitatea proprietarului, care ne-a recomandat o persoan─â cu care s─â discut─âm pentru o croazier─â pe Dun─âre din Or╚Öova (de╚Öi am fost p├ón─â la urm─â cu ╚Öalupa de la Cazanele Mici).

 106. Privelistea din camere este de vis. Totul a fost minunat. O sa revenim cu drag. Multumim Pensiunea Taka !

 107. Locatia excelenta. O defectiune la baie, la scurgere, dar camera a fost schimbata in urmatorele 5 minute.

 108. Amplasarea pe malul Dunarii si privelistea mirifica ne-au facut sejurul mai frumos. Mancarea a fost foarte gustoasa, iar personalul bine instruit si amabil. Ne vom intoarce cu mare drag tot aici la urmatoarea vizita in zona.

 109. A╚Öezarea loca╚Ťie chiar l├óng─â Dun─âre. Spectacol mirific

 110. Ne-am simtit foarte bine. Liniste, peisaj minunat, mancare foarte buna, iar personalul amabil. Camera curata, iar amplasarea pensiunii este excelenta, cu peisajul mirific si magazinele care sunt la cinci minute. Recomand cu toata caldura oricarui turist.

 111. Locatia – peisajul dimineata iti taie respiratia! Organizeaza plimbari cu barca in Cazane iar ghidul este de nota 10. Camera spatioasa.

 112. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 113. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 114. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 115. Mi-a placut totul.Nu se poate explica in cuvinte.Doamna care este si propietara este extrem de amabila.

 116. Totul a fost perfect , vom reveni cu placere de fiecare data cand avem prilejul

 117. Personalul foarte amabil . Camera și baia foarte curată , zona liniștita și plăcută . Curtea frumos amenajată ! Merita !

 118. Conditii execente de cazare,loca╚Ťie superb─â,vom reveni!Recomand cu cea mai mare ├«ncredere!

 119. Peisajul superb ce poate fi admirat de pe terasa pensiunii.

 120. Localizarea. Are un ponton care duce direct spre Dunare. Pacat ca proprietarii nu investesc mai multe resurse in curatenia pensiunii.

 121. A fost superb, peisajul este de vis. Recomand cu mare drag, mai ales gazda de nota 10 deoarece ne-a sugerat ╚Öi c├óteva trasee, pe care cu siguran╚Ť─â nu le f─âceam!

 122. Totul a fost grozav. Am fost un grup de 10 persoane si ne-am simtit extraordinar. Locatia pune la dispozitie tot ce ai nevoie. Am fost incantati de terasa acoperita cu loc de gratar unde am petrecut pana seara tarziu. Gazda e foarte prietenoasa si ajuta cu recomandari utile Recomand cu incredere.

 123. Cur─â╚Ťenie, a╚Öternuturi foarte curate, camer─â foarte spa╚Ťioas─â, baie curat─â.

 124. O locatie in sanul naturii unde intradevar e liniste si te poti relaxa… se aud doar pasarile… mi-a palcut mult aceasta pensiune… are bucatarie si gratar unde iti poti pregati niste pese sau carne la foc…

 125. Peisaj superb, oameni primitori. Un loc ideal pentru relaxare ╚Öi activit─â╚Ťi outdoor.

 126. Amplasare grozav─â, pensiunea construit─â cu bun gust. lini╚Öte c├«t cuprinde, posibilit─â╚Ťi multe de petrecere a timpului liber, personalul foarte amabil ╚Öi cu recomand─âri multe de m├«ncat, petrecere a sejurului, drume╚Ťii. Un mic col╚Ť de rai.

 127. Absolut minunat totul! Privelistea este absolut incredibila !

 128. AMPLASARE PE CLISURA DUNARII ,CAMERA CU VEDERE LA DUNARE FOARTE PRIMITOARE . PATUL FOARTE CONFORTABIL . BUCATARIE UTILATA CORESPUNZATOR .

 129. Am petrecut o zi la aceasta pensiune.Peisajul este superb, împrejurimile sunt foarte frumoase.Ne-a plăcut tot.Ne-am dori sa mai revenim

 130. Locatia se afla pe marginea apei, toate camerele au vedere la dunare

 131. Priveli╚Ötea demen╚Ťial─â! Toate camerele au vedere c─âtre Dun─âre! Camera foarte curat─â, destul de spa╚Ťioasa ╚Öi cu balcon.

 132. Camera a fost în regulă! Peisajul unul de poveste!

 133. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 134. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 135. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 136. In primul rand proprietarul , un om minunat ,cu un caracter deosebit nu am cuvinte,camera foarte curata cu un miros placut ,baia la fel ,de asemenea dotata cu o mini bucatarie foarte dragalasa ,cum am spus peste asteptari!!! Aer conditionat, priveliste spre dunare ,langa faleza foarte bine situata si bine pregatita , ramane o amintire placuta unde ├«╚Ťi doresti sa revii!!!

 137. O locatie foarte frumoasa,foarte curata iar proprietarul este un om de nota 10,o sa revenim tot aici!!

 138. Foarte spatioasa,curatenie impecabila,amabilitatea proprietarului,cu alte cuvinte perfect.

 139. Totul a fost frumos. Curatenie, mobilat si amenajat modern. Blocul este amplasat in capatul falezei, aproape de supermarket (Penny). In garsoniera am gasit tot ce aveam nevoie, atentie sporita la detaliile care fac diferenta. Cu siguranta vom reveni !

 140. Foarte curat, amenajat conform cerinţelor noastre ! Am fost foarte mulţumiţi!

 141. Camera spatioasa, mobilier nou, confortabil , aproape de falez─â, curat.A fost peste asteptari

 142. Vila este foarte curat─â si cochet─â este dotat─â cu tot ce vrei chiar si gr─âdin─â propie ├«ngrijit─â de mama propietarului , de la care am cumparat salat─â si ceap─â pentru ca am fost putin nepreg─âti╚Ťi.

 143. Fiind ├«n prima vizita in zon─â am fost ├«ndruma╚Ťi ╚Öi a intervenit pentru croaziera pe Dun─âre

 144. Totul a fost minunat. Gazde incredibil de amabile și serviabile. Nu ai avea ce sa reproșezi.

 145. Apartamentul este amplasat intr-o zona lini╚Ötita. Ma╚Öina se poate parca ├«n siguran╚Ť─â chiar sub geamul apartamentului. Totul a fost OK.

 146. Locul perfect unde te sim╚Ťi ca acas─â. Gazde super primitoare, cur─â╚Ťenie, utilat cu tot ce e nevoie, confortabil, exact l├óng─â malul Dun─ârii…totul la superlativ. Recomand cu drag. La urm─âtoarea excursie la Dun─âre, sigur vom reveni!🤩🤩🤩

 147. Apatamentul arata ca in fotografii, gazda s-a straduit sa fie totul cat mai ok, apartament dotat cu plase pt tantari si aparate impotriva acestora in fiecare camera. Daca stai pt o seara e super, daca stai mai mult, poate e cazul sa mai cauti…

 148. Absolut minunat totul! Privelistea este absolut incredibila !

 149. AMPLASARE PE CLISURA DUNARII ,CAMERA CU VEDERE LA DUNARE FOARTE PRIMITOARE . PATUL FOARTE CONFORTABIL . BUCATARIE UTILATA CORESPUNZATOR .

 150. Am petrecut o zi la aceasta pensiune.Peisajul este superb, împrejurimile sunt foarte frumoase.Ne-a plăcut tot.Ne-am dori sa mai revenim

 151. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 152. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 153. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 154. In primul rand proprietarul , un om minunat ,cu un caracter deosebit nu am cuvinte,camera foarte curata cu un miros placut ,baia la fel ,de asemenea dotata cu o mini bucatarie foarte dragalasa ,cum am spus peste asteptari!!! Aer conditionat, priveliste spre dunare ,langa faleza foarte bine situata si bine pregatita , ramane o amintire placuta unde ├«╚Ťi doresti sa revii!!!

 155. O locatie foarte frumoasa,foarte curata iar proprietarul este un om de nota 10,o sa revenim tot aici!!

 156. Foarte spatioasa,curatenie impecabila,amabilitatea proprietarului,cu alte cuvinte perfect.

 157. Totul a fost frumos. Curatenie, mobilat si amenajat modern. Blocul este amplasat in capatul falezei, aproape de supermarket (Penny). In garsoniera am gasit tot ce aveam nevoie, atentie sporita la detaliile care fac diferenta. Cu siguranta vom reveni !

 158. Foarte curat, amenajat conform cerinţelor noastre ! Am fost foarte mulţumiţi!

 159. Camera spatioasa, mobilier nou, confortabil , aproape de falez─â, curat.A fost peste asteptari

 160. Vila este foarte curat─â si cochet─â este dotat─â cu tot ce vrei chiar si gr─âdin─â propie ├«ngrijit─â de mama propietarului , de la care am cumparat salat─â si ceap─â pentru ca am fost putin nepreg─âti╚Ťi.

 161. Fiind ├«n prima vizita in zon─â am fost ├«ndruma╚Ťi ╚Öi a intervenit pentru croaziera pe Dun─âre

 162. Totul a fost minunat. Gazde incredibil de amabile și serviabile. Nu ai avea ce sa reproșezi.

 163. Apartamentul este amplasat intr-o zona lini╚Ötita. Ma╚Öina se poate parca ├«n siguran╚Ť─â chiar sub geamul apartamentului. Totul a fost OK.

 164. Locul perfect unde te sim╚Ťi ca acas─â. Gazde super primitoare, cur─â╚Ťenie, utilat cu tot ce e nevoie, confortabil, exact l├óng─â malul Dun─ârii…totul la superlativ. Recomand cu drag. La urm─âtoarea excursie la Dun─âre, sigur vom reveni!🤩🤩🤩

 165. Apatamentul arata ca in fotografii, gazda s-a straduit sa fie totul cat mai ok, apartament dotat cu plase pt tantari si aparate impotriva acestora in fiecare camera. Daca stai pt o seara e super, daca stai mai mult, poate e cazul sa mai cauti…

 166. Dianaioana794 mai 5, 2019 at 5:42 am

  In general, a fost un sejur placut. Locatie buna, curat in camere, terasa pe malul Dunarii reprezinta un punct forte.

 167. Privelistea din camere este de vis. Totul a fost minunat. O sa revenim cu drag. Multumim Pensiunea Taka !

 168. Locatia excelenta. O defectiune la baie, la scurgere, dar camera a fost schimbata in urmatorele 5 minute.

 169. Gazda super, proprietatea descrisa corect, curatenie.

 170. Apartamentul este spatios si curat iar gazda este foarte prietenoasa. Am fost foarte multumiti de cazare si recomand acest loc!!

 171. Apartamentul este foarte spa╚Ťios potrivit chiar pentru dou─â familii. Apartamentul este proasp─ât renovat ╚Öi este situat ├«n apropierea falezei. Gazd─â primitoare. Zon─â superb─â pentru relaxare.

 172. Balconul , m├óncarea, cafeaua, personalul la superlativ! Va recomand pizza casei , plescovita ╚Öi saramura de crap! Cu siguran╚Ť─â sunt ╚Öi altele m├ónc─âruri bune, dar nu am apucat sa le gust….acum. Cu siguran╚Ť─â le incerc tura urmatoare…..sigur revin! Evident croaziera pe Dun─âre la Cazane….tot de la recep╚Ťie se poate rezolva “pl─ânuirea” ac╚Ťiunii. Este absolut magnific sa bei o cafea la r─âs─âritul soarelui de pe balconul de unde se vede golful Or╚Öovei. Va recomandam cu c─âldur─â s─â face╚Ťi asta aici la Damiro

 173. O pensiune foarte ok, amplasata pe faleza Dunării, curat, mâncare bună, personal amabil. Un punct de pornire foarte bun pentru a vizita Cazanele Dunării.

 174. Mancarea foarte buna, camerele curate, personalul amabil, imaginea de pe malul Dunarii e de vis. Am avut parte de un sejur super intreresant si frumos.

 175. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 176. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 177. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 178. Peisajul, amplasarea, personalul, curatenia, promptitudinea si amabilitatea proprietarilor, dotarile bucatariei, facilitatile.

 179. Totul a fost perfect! Incepand cu gazdele foarte primitoare si deschise, locul care este unul de vis, cazarea super ok, multe optiuni de petrecere a timpului. Pentru cei care cauta o oaza de liniste, de relaxare ,locul este perfect. Per total recomand cu mare incredere aceasta unitate de cazare unde noi cu siguranta ne v-om intoarce.

 180. Andrei-cosmin mai 5, 2019 at 5:42 am

  Locatia de nota 10. Personalul amiabil si receptiv. Vom mai reveni cu siguranta!

 181. Loca╚Ťia excelenta pe malul Dun─ârii cu un r─âs─ârit de soare superb. Buc─ât─ârie mare ╚Öi dotata cu tot ce e necesar. Totul a fost pe placul nostru iar raport calitate pre╚Ť OK!

 182. Absolut minunat totul! Privelistea este absolut incredibila !

 183. AMPLASARE PE CLISURA DUNARII ,CAMERA CU VEDERE LA DUNARE FOARTE PRIMITOARE . PATUL FOARTE CONFORTABIL . BUCATARIE UTILATA CORESPUNZATOR .

 184. Camera pt ca arata ca in poze,era curata. A fost ok

 185. Camer─â confortabila, multa lini╚Öte, vedere la Dun─âre ( ceea ce toate camerele au). Am anun╚Ťat intervalul de timp ├«n care sosim, ne_am cazat rapid, f─âr─â probleme, camera fiind preg─âtit─â. Personal amabil, chiar simpatic… 😊Dac─â mai ajungem ├«n zona, aici ne vom caza.

 186. Locatia se afla pe marginea apei, toate camerele au vedere la dunare

 187. Faptul ca s-a implicat in a ne consilia privind obiectivele turistice din zona cu sfaturi foarte folositoare!

 188. Locatia Curat Patronul – Dragos , un om de nota 20 . Totul

 189. In primul rand proprietarul , un om minunat ,cu un caracter deosebit nu am cuvinte,camera foarte curata cu un miros placut ,baia la fel ,de asemenea dotata cu o mini bucatarie foarte dragalasa ,cum am spus peste asteptari!!! Aer conditionat, priveliste spre dunare ,langa faleza foarte bine situata si bine pregatita , ramane o amintire placuta unde ├«╚Ťi doresti sa revii!!!

 190. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 191. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 192. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 193. Absolut perfect, peisajul, atmosfera totul extraordinar de pl─âcut. Cu siguranta vom mai revenii

 194. Amplasarea vilei este extraordinara. Peisajul din jur este mirific si locatia este dotata cu tot ce este necesar pentru o vacanta. Cu siguranta as dori sa revin in aceasta locatie.

 195. Peisajul, amplasarea, personalul, curatenia, promptitudinea si amabilitatea proprietarilor, dotarile bucatariei, facilitatile.

 196. Gazde amabile, foarte prietenoase si deschise, cur─â╚Ťenie ╚Öi dot─âri excelente cu tot ce este necesar pentru o cas─â. Patul confortabil. Terasa spa╚Ťioas─â cu vedere la Dun─âre. Amplasare ├«ntr-un loc lini╚Ötit.

 197. Loca╚Ťia excelenta pe malul Dun─ârii cu un r─âs─ârit de soare superb. Buc─ât─ârie mare ╚Öi dotata cu tot ce e necesar. Totul a fost pe placul nostru iar raport calitate pre╚Ť OK!

 198. Absolut minunat totul! Privelistea este absolut incredibila !

 199. Balconul , m├óncarea, cafeaua, personalul la superlativ! Va recomand pizza casei , plescovita ╚Öi saramura de crap! Cu siguran╚Ť─â sunt ╚Öi altele m├ónc─âruri bune, dar nu am apucat sa le gust….acum. Cu siguran╚Ť─â le incerc tura urmatoare…..sigur revin! Evident croaziera pe Dun─âre la Cazane….tot de la recep╚Ťie se poate rezolva “pl─ânuirea” ac╚Ťiunii. Este absolut magnific sa bei o cafea la r─âs─âritul soarelui de pe balconul de unde se vede golful Or╚Öovei. Va recomandam cu c─âldur─â s─â face╚Ťi asta aici la Damiro

 200. O pensiune foarte ok, amplasata pe faleza Dunării, curat, mâncare bună, personal amabil. Un punct de pornire foarte bun pentru a vizita Cazanele Dunării.

 201. Mancarea foarte buna, camerele curate, personalul amabil, imaginea de pe malul Dunarii e de vis. Am avut parte de un sejur super intreresant si frumos.

 202. M├óncarea buna , pre╚Ťuri acessibile , o terasa frumoasa cu o vedere superba c─âtre Dun─âre , mun╚Ťi , asigurata in caz de r─âcoare cu paturi ╚Öi resouri pt ├«nc─âlzire la fiecare masa . Camere spa╚Ťioase .

 203. Personalul foarte amabil, permanent atent sa te simti bine, curatenie, priveliste.. Restaurantul pensiunii deschis nonstop. Gara extrem de aproape (2 minute).

 204. Confortul si cur─â╚Ťenia din camera, amplasarea camerei la 1 metru de apa.

 205. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 206. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 207. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 208. Totul a fost la superlativ. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie, confort, vom reveni.

 209. Vila este foarte curat─â si cochet─â este dotat─â cu tot ce vrei chiar si gr─âdin─â propie ├«ngrijit─â de mama propietarului , de la care am cumparat salat─â si ceap─â pentru ca am fost putin nepreg─âti╚Ťi.

 210. Fiind ├«n prima vizita in zon─â am fost ├«ndruma╚Ťi ╚Öi a intervenit pentru croaziera pe Dun─âre

 211. Cur─â╚Ťenia, loc special amenajat pentru fum─âtori ├«n balcon, acces imediat la market ╚Öi vase de croazier─â, gazda primitoare ne-a oferit transport de la gar─â cu ma╚Öina proprie.

 212. – Excelenta locatie – Garsoniera este foarte bine pusa la punct cu utilitatile – Gazda a fost extrem de amabila, furnizandu-ne toate informatiile cerute – Recomand calduros tuturor celor ce cauta cazare in Orsova, atat in scopul vacantei, cat si in scopul deplasarilor in interes de serviciu.

 213. Totul a fost frumos. Curatenie, mobilat si amenajat modern. Blocul este amplasat in capatul falezei, aproape de supermarket (Penny). In garsoniera am gasit tot ce aveam nevoie, atentie sporita la detaliile care fac diferenta. Cu siguranta vom reveni !

 214. Faptul ca s-a implicat in a ne consilia privind obiectivele turistice din zona cu sfaturi foarte folositoare!

 215. Locatia Curat Patronul – Dragos , un om de nota 20 . Totul

 216. In primul rand proprietarul , un om minunat ,cu un caracter deosebit nu am cuvinte,camera foarte curata cu un miros placut ,baia la fel ,de asemenea dotata cu o mini bucatarie foarte dragalasa ,cum am spus peste asteptari!!! Aer conditionat, priveliste spre dunare ,langa faleza foarte bine situata si bine pregatita , ramane o amintire placuta unde ├«╚Ťi doresti sa revii!!!

 217. Intr-un cuv├ónt minunat , loca╚Ťie superba ,gazda primitoare , acces u╚Öor la punctele de interes

 218. Cristian-ionut mai 15, 2019 at 2:50 pm

  O loca╚Ťie calda ╚Öi primitoare, proprietarul un om cum rar ├«nt├ólne╚Öti.

 219. Locatie superba, conditii de 5 stele. Ne-am simtit ca acasa.

 220. Gazda super, proprietatea descrisa corect, curatenie.

 221. Apartamentul este spatios si curat iar gazda este foarte prietenoasa. Am fost foarte multumiti de cazare si recomand acest loc!!

 222. Apartamentul este foarte spa╚Ťios potrivit chiar pentru dou─â familii. Apartamentul este proasp─ât renovat ╚Öi este situat ├«n apropierea falezei. Gazd─â primitoare. Zon─â superb─â pentru relaxare.

 223. M├óncarea buna , pre╚Ťuri acessibile , o terasa frumoasa cu o vedere superba c─âtre Dun─âre , mun╚Ťi , asigurata in caz de r─âcoare cu paturi ╚Öi resouri pt ├«nc─âlzire la fiecare masa . Camere spa╚Ťioase .

 224. Personalul foarte amabil, permanent atent sa te simti bine, curatenie, priveliste.. Restaurantul pensiunii deschis nonstop. Gara extrem de aproape (2 minute).

 225. Confortul si cur─â╚Ťenia din camera, amplasarea camerei la 1 metru de apa.

 226. Balconul , m├óncarea, cafeaua, personalul la superlativ! Va recomand pizza casei , plescovita ╚Öi saramura de crap! Cu siguran╚Ť─â sunt ╚Öi altele m├ónc─âruri bune, dar nu am apucat sa le gust….acum. Cu siguran╚Ť─â le incerc tura urmatoare…..sigur revin! Evident croaziera pe Dun─âre la Cazane….tot de la recep╚Ťie se poate rezolva “pl─ânuirea” ac╚Ťiunii. Este absolut magnific sa bei o cafea la r─âs─âritul soarelui de pe balconul de unde se vede golful Or╚Öovei. Va recomandam cu c─âldur─â s─â face╚Ťi asta aici la Damiro

 227. O pensiune foarte ok, amplasata pe faleza Dunării, curat, mâncare bună, personal amabil. Un punct de pornire foarte bun pentru a vizita Cazanele Dunării.

 228. Mancarea foarte buna, camerele curate, personalul amabil, imaginea de pe malul Dunarii e de vis. Am avut parte de un sejur super intreresant si frumos.

 229. Intr-un cuv├ónt minunat , loca╚Ťie superba ,gazda primitoare , acces u╚Öor la punctele de interes

 230. Cristian-ionut mai 18, 2019 at 6:27 pm

  O loca╚Ťie calda ╚Öi primitoare, proprietarul un om cum rar ├«nt├ólne╚Öti.

 231. Locatie superba, conditii de 5 stele. Ne-am simtit ca acasa.

 232. Gazde amabile, foarte prietenoase si deschise, cur─â╚Ťenie ╚Öi dot─âri excelente cu tot ce este necesar pentru o cas─â. Patul confortabil. Terasa spa╚Ťioas─â cu vedere la Dun─âre. Amplasare ├«ntr-un loc lini╚Ötit.

 233. Loca╚Ťia excelenta pe malul Dun─ârii cu un r─âs─ârit de soare superb. Buc─ât─ârie mare ╚Öi dotata cu tot ce e necesar. Totul a fost pe placul nostru iar raport calitate pre╚Ť OK!

 234. Absolut minunat totul! Privelistea este absolut incredibila !

 235. Loca╚Ťia, vederea de la balcon, pat confortabil, personal amabil.

 236. Pozi╚Ťia excelenta , direct la Dun─âre ╚Öi cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea ╚Öi priveli╚Ötea extraordinara!

 237. Priveli╚Ötea dar asta e data de natur─â nu de ei. The view was great. But then again, that’s free and not their merit.

 238. Faptul ca s-a implicat in a ne consilia privind obiectivele turistice din zona cu sfaturi foarte folositoare!

 239. Locatia Curat Patronul – Dragos , un om de nota 20 . Totul

 240. In primul rand proprietarul , un om minunat ,cu un caracter deosebit nu am cuvinte,camera foarte curata cu un miros placut ,baia la fel ,de asemenea dotata cu o mini bucatarie foarte dragalasa ,cum am spus peste asteptari!!! Aer conditionat, priveliste spre dunare ,langa faleza foarte bine situata si bine pregatita , ramane o amintire placuta unde ├«╚Ťi doresti sa revii!!!

 241. Septimiu2005ro mai 18, 2019 at 6:27 pm

  Gazde foarte primitoare, cur─â╚Ťenie, condi╚Ťii excelente!

 242. Colaborarea cu administratorii acestei pensiuni. Loca╚Ťia, se afla la rascruce de drumuri spre mai multe destinatii turistice, portile de fier, manastiri, Herculane, Esalnita, Dubova, Cazanele Mici, statuia lui Decebal, Cazanele Mari, trasee cu bicicleta, croaziere pe Dun─âre. Cur─â╚Ťenia ╚Öi intimitatea.

 243. Am mancat o ciorba de peste si peste la tigaie excelente ! Camera este buna, spatioasa, inalta, baia noua, curata. Gazda, doamna administrator, amabila prietenoasa.

 244. Pensiunea are tot ceea ce poti avea nevoie ca sa iti petreci o vacanta. Locatia este una de vis, chiar pe malul Dunarii. Camerele sunt deosebit de elegante si curate. Vom reveni cu siguranta! Multumim!

 245. Locatie excelenta, curatenie impecabila – mobilier si dotari de nivel superior si alese cu bun gust. Probabil este cea mai buna pensiune din zona.

 246. Intr-un cuv├ónt minunat , loca╚Ťie superba ,gazda primitoare , acces u╚Öor la punctele de interes

 247. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 248. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 249. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 250. Gazda super primitoare. Foarte curat, O sa revenim cu drag.

 251. Faptul ca s-a implicat in a ne consilia privind obiectivele turistice din zona cu sfaturi foarte folositoare!

 252. Locatia Curat Patronul – Dragos , un om de nota 20 . Totul

 253. Cur─â╚Ťenia, loc special amenajat pentru fum─âtori ├«n balcon, acces imediat la market ╚Öi vase de croazier─â, gazda primitoare ne-a oferit transport de la gar─â cu ma╚Öina proprie.

 254. – Excelenta locatie – Garsoniera este foarte bine pusa la punct cu utilitatile – Gazda a fost extrem de amabila, furnizandu-ne toate informatiile cerute – Recomand calduros tuturor celor ce cauta cazare in Orsova, atat in scopul vacantei, cat si in scopul deplasarilor in interes de serviciu.

 255. Totul a fost frumos. Curatenie, mobilat si amenajat modern. Blocul este amplasat in capatul falezei, aproape de supermarket (Penny). In garsoniera am gasit tot ce aveam nevoie, atentie sporita la detaliile care fac diferenta. Cu siguranta vom reveni !

 256. Totul a fost la superlativ. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie, confort, vom reveni.

 257. Vila este foarte curat─â si cochet─â este dotat─â cu tot ce vrei chiar si gr─âdin─â propie ├«ngrijit─â de mama propietarului , de la care am cumparat salat─â si ceap─â pentru ca am fost putin nepreg─âti╚Ťi.

 258. Fiind ├«n prima vizita in zon─â am fost ├«ndruma╚Ťi ╚Öi a intervenit pentru croaziera pe Dun─âre

 259. Apartamentul este foarte curat si spatios. Foarte aproape de Dunare si supermarket. Personalul foarte prietenos. Cu siguranta o sa revenim la apartamentul Maya!

 260. Apartamentul este amplasat intr-o zona lini╚Ötita. Ma╚Öina se poate parca ├«n siguran╚Ť─â chiar sub geamul apartamentului. Totul a fost OK.

 261. Locul perfect unde te sim╚Ťi ca acas─â. Gazde super primitoare, cur─â╚Ťenie, utilat cu tot ce e nevoie, confortabil, exact l├óng─â malul Dun─ârii…totul la superlativ. Recomand cu drag. La urm─âtoarea excursie la Dun─âre, sigur vom reveni!🤩🤩🤩

 262. foarte spatios priveliste incredibila gazda primitoare

 263. Loca╚Ťia: Amplasata pe malul Dun─ârii, probabil c─â ofer─â una dintre cele mai frumoase priveli╚Öti din Or╚Öova. Cur─â╚Ťenia in camere este exemplara, curtea frumos amenajata cu acces la buc─ât─ârie, foi╚Öor, gr─âtar, ponton si pe timp de var─â piscina, personalul foarte amabil. Gazda: Un om deschis, vorb─âre╚Ť care te face sa te sim╚Ťi in largul t─âu ├«nc─â de c├ónd treci de por╚Ťile de acces. Ne-a ajutat cu o plimbare pe Dun─âre, urc├óndu-ne in barca chiar de pe pontonul din spatele pensiunii , plus sfaturi bune despre locurile unde se poate manca bine in zon─â, chiar si despre locurile care pot fi vizitate pe drumul de ├«ntoarcere. Un sejur excelent ╚Öi o loca╚Ťie unde m-a╚Ö ├«ntoarce cu mare drag!

 264. OSPITALITATEA CE TE FACE SA REVII !! Priveliste foarte frumoasa , gradina amenajata si ingrijita, piscina super curata, camerele foarte mari, baia curata si foarte mare . Voi revenii cu mare drag !!!!

 265. Linistea Amabilitatea proprietarului si a doamnei de la curatenie Am avut parte de relaxarea pe care o cautam !

 266. Pensiunea are tot ceea ce poti avea nevoie ca sa iti petreci o vacanta. Locatia este una de vis, chiar pe malul Dunarii. Camerele sunt deosebit de elegante si curate. Vom reveni cu siguranta! Multumim!

 267. Locatie excelenta, curatenie impecabila – mobilier si dotari de nivel superior si alese cu bun gust. Probabil este cea mai buna pensiune din zona.

 268. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 269. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 270. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 271. Gazda super primitoare. Foarte curat, O sa revenim cu drag.

 272. Faptul ca s-a implicat in a ne consilia privind obiectivele turistice din zona cu sfaturi foarte folositoare!

 273. Locatia Curat Patronul – Dragos , un om de nota 20 . Totul

 274. Cur─â╚Ťenia, loc special amenajat pentru fum─âtori ├«n balcon, acces imediat la market ╚Öi vase de croazier─â, gazda primitoare ne-a oferit transport de la gar─â cu ma╚Öina proprie.

 275. – Excelenta locatie – Garsoniera este foarte bine pusa la punct cu utilitatile – Gazda a fost extrem de amabila, furnizandu-ne toate informatiile cerute – Recomand calduros tuturor celor ce cauta cazare in Orsova, atat in scopul vacantei, cat si in scopul deplasarilor in interes de serviciu.

 276. Totul a fost frumos. Curatenie, mobilat si amenajat modern. Blocul este amplasat in capatul falezei, aproape de supermarket (Penny). In garsoniera am gasit tot ce aveam nevoie, atentie sporita la detaliile care fac diferenta. Cu siguranta vom reveni !

 277. Totul a fost la superlativ. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie, confort, vom reveni.

 278. Vila este foarte curat─â si cochet─â este dotat─â cu tot ce vrei chiar si gr─âdin─â propie ├«ngrijit─â de mama propietarului , de la care am cumparat salat─â si ceap─â pentru ca am fost putin nepreg─âti╚Ťi.

 279. Fiind ├«n prima vizita in zon─â am fost ├«ndruma╚Ťi ╚Öi a intervenit pentru croaziera pe Dun─âre

 280. Linistea Amabilitatea proprietarului si a doamnei de la curatenie Am avut parte de relaxarea pe care o cautam !

 281. Pensiunea are tot ceea ce poti avea nevoie ca sa iti petreci o vacanta. Locatia este una de vis, chiar pe malul Dunarii. Camerele sunt deosebit de elegante si curate. Vom reveni cu siguranta! Multumim!

 282. Locatie excelenta, curatenie impecabila – mobilier si dotari de nivel superior si alese cu bun gust. Probabil este cea mai buna pensiune din zona.

 283. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 284. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 285. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 286. Loca╚Ťia propriet─â╚Ťii este aproape de falez─â, camera foarte curata cu toate utilit─â╚Ťile (minibucataria are incluse si tacamuri, farfurii, cani etc) liniste, balcon cu vedere spre Dunare. Proprietarul implicat de ╚Öederea noastr─â acolo, ne.a sugerat obiectivele turistice din zona put├ónd fi sunat oricand pt l─âmuriri. Am avut un timp minunat la aceast─â loca╚Ťie.

 287. Gazda super primitoare. Foarte curat, O sa revenim cu drag.

 288. Faptul ca s-a implicat in a ne consilia privind obiectivele turistice din zona cu sfaturi foarte folositoare!

 289. Cur─â╚Ťenia, loc special amenajat pentru fum─âtori ├«n balcon, acces imediat la market ╚Öi vase de croazier─â, gazda primitoare ne-a oferit transport de la gar─â cu ma╚Öina proprie.

 290. – Excelenta locatie – Garsoniera este foarte bine pusa la punct cu utilitatile – Gazda a fost extrem de amabila, furnizandu-ne toate informatiile cerute – Recomand calduros tuturor celor ce cauta cazare in Orsova, atat in scopul vacantei, cat si in scopul deplasarilor in interes de serviciu.

 291. Totul a fost frumos. Curatenie, mobilat si amenajat modern. Blocul este amplasat in capatul falezei, aproape de supermarket (Penny). In garsoniera am gasit tot ce aveam nevoie, atentie sporita la detaliile care fac diferenta. Cu siguranta vom reveni !

 292. Totul a fost la superlativ. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie, confort, vom reveni.

 293. Vila este foarte curat─â si cochet─â este dotat─â cu tot ce vrei chiar si gr─âdin─â propie ├«ngrijit─â de mama propietarului , de la care am cumparat salat─â si ceap─â pentru ca am fost putin nepreg─âti╚Ťi.

 294. Fiind ├«n prima vizita in zon─â am fost ├«ndruma╚Ťi ╚Öi a intervenit pentru croaziera pe Dun─âre

 295. Apartamentul este foarte curat si spatios. Foarte aproape de Dunare si supermarket. Personalul foarte prietenos. Cu siguranta o sa revenim la apartamentul Maya!

 296. Apartamentul este amplasat intr-o zona lini╚Ötita. Ma╚Öina se poate parca ├«n siguran╚Ť─â chiar sub geamul apartamentului. Totul a fost OK.

 297. Locul perfect unde te sim╚Ťi ca acas─â. Gazde super primitoare, cur─â╚Ťenie, utilat cu tot ce e nevoie, confortabil, exact l├óng─â malul Dun─ârii…totul la superlativ. Recomand cu drag. La urm─âtoarea excursie la Dun─âre, sigur vom reveni!🤩🤩🤩

 298. liniște, curatenie, atentie la detalii si o gazda primitoare.

 299. Gazda amabilă și primitoare, ne-a recomandat personal pentru plimbare cu șalupa (50 Ron/persoană-traseu de aproximativ 40 de km, 2h) si trasee turistice din zona. Casa curata si deși este toata din piatra, căldură este asigurată de aparatele de aer conditionat. Curtea este frumos amenajată cu spatiu de relaxare, hamac, leagan. Zona de grătar este dotată cu cele necesare.

 300. Totul e superb…gazda exceptionala!vom reveni cat de curand!

 301. Aproape de debarcarea, magazine, faleză. Balcon, priveliște excelenta.

 302. Amplasat pe faleza Dunarii ofera o priveliste superba. Aproape de restaurante si magazine.

 303. Nimic nu se compar─â cu o cafea savurat─â diminea╚Ťa sau cu un pahar de vin seara, ├«n briza Dun─ârii, de pe terasa apartamentului.

 304. foarte spatios priveliste incredibila gazda primitoare

 305. Loca╚Ťia: Amplasata pe malul Dun─ârii, probabil c─â ofer─â una dintre cele mai frumoase priveli╚Öti din Or╚Öova. Cur─â╚Ťenia in camere este exemplara, curtea frumos amenajata cu acces la buc─ât─ârie, foi╚Öor, gr─âtar, ponton si pe timp de var─â piscina, personalul foarte amabil. Gazda: Un om deschis, vorb─âre╚Ť care te face sa te sim╚Ťi in largul t─âu ├«nc─â de c├ónd treci de por╚Ťile de acces. Ne-a ajutat cu o plimbare pe Dun─âre, urc├óndu-ne in barca chiar de pe pontonul din spatele pensiunii , plus sfaturi bune despre locurile unde se poate manca bine in zon─â, chiar si despre locurile care pot fi vizitate pe drumul de ├«ntoarcere. Un sejur excelent ╚Öi o loca╚Ťie unde m-a╚Ö ├«ntoarce cu mare drag!

 306. OSPITALITATEA CE TE FACE SA REVII !! Priveliste foarte frumoasa , gradina amenajata si ingrijita, piscina super curata, camerele foarte mari, baia curata si foarte mare . Voi revenii cu mare drag !!!!

 307. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 308. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 309. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 310. M├óncarea buna , pre╚Ťuri acessibile , o terasa frumoasa cu o vedere superba c─âtre Dun─âre , mun╚Ťi , asigurata in caz de r─âcoare cu paturi ╚Öi resouri pt ├«nc─âlzire la fiecare masa . Camere spa╚Ťioase .

 311. Personalul foarte amabil, permanent atent sa te simti bine, curatenie, priveliste.. Restaurantul pensiunii deschis nonstop. Gara extrem de aproape (2 minute).

 312. Confortul si cur─â╚Ťenia din camera, amplasarea camerei la 1 metru de apa.

 313. Camerele sunt frumoase, arata ca in poze. Este curatenie.

 314. Loca╚Ťia, vederea de la balcon, pat confortabil, personal amabil.

 315. Pozi╚Ťia excelenta , direct la Dun─âre ╚Öi cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea ╚Öi priveli╚Ötea extraordinara!

 316. Aproape de debarcarea, magazine, faleză. Balcon, priveliște excelenta.

 317. Amplasat pe faleza Dunarii ofera o priveliste superba. Aproape de restaurante si magazine.

 318. Nimic nu se compar─â cu o cafea savurat─â diminea╚Ťa sau cu un pahar de vin seara, ├«n briza Dun─ârii, de pe terasa apartamentului.

 319. foarte spatios priveliste incredibila gazda primitoare

 320. Loca╚Ťia: Amplasata pe malul Dun─ârii, probabil c─â ofer─â una dintre cele mai frumoase priveli╚Öti din Or╚Öova. Cur─â╚Ťenia in camere este exemplara, curtea frumos amenajata cu acces la buc─ât─ârie, foi╚Öor, gr─âtar, ponton si pe timp de var─â piscina, personalul foarte amabil. Gazda: Un om deschis, vorb─âre╚Ť care te face sa te sim╚Ťi in largul t─âu ├«nc─â de c├ónd treci de por╚Ťile de acces. Ne-a ajutat cu o plimbare pe Dun─âre, urc├óndu-ne in barca chiar de pe pontonul din spatele pensiunii , plus sfaturi bune despre locurile unde se poate manca bine in zon─â, chiar si despre locurile care pot fi vizitate pe drumul de ├«ntoarcere. Un sejur excelent ╚Öi o loca╚Ťie unde m-a╚Ö ├«ntoarce cu mare drag!

 321. OSPITALITATEA CE TE FACE SA REVII !! Priveliste foarte frumoasa , gradina amenajata si ingrijita, piscina super curata, camerele foarte mari, baia curata si foarte mare . Voi revenii cu mare drag !!!!

 322. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 323. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 324. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 325. M├óncarea buna , pre╚Ťuri acessibile , o terasa frumoasa cu o vedere superba c─âtre Dun─âre , mun╚Ťi , asigurata in caz de r─âcoare cu paturi ╚Öi resouri pt ├«nc─âlzire la fiecare masa . Camere spa╚Ťioase .

 326. Personalul foarte amabil, permanent atent sa te simti bine, curatenie, priveliste.. Restaurantul pensiunii deschis nonstop. Gara extrem de aproape (2 minute).

 327. Confortul si cur─â╚Ťenia din camera, amplasarea camerei la 1 metru de apa.

 328. Camerele sunt frumoase, arata ca in poze. Este curatenie.

 329. Loca╚Ťia, vederea de la balcon, pat confortabil, personal amabil.

 330. Pozi╚Ťia excelenta , direct la Dun─âre ╚Öi cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea ╚Öi priveli╚Ötea extraordinara!

 331. foarte spatios priveliste incredibila gazda primitoare

 332. Loca╚Ťia: Amplasata pe malul Dun─ârii, probabil c─â ofer─â una dintre cele mai frumoase priveli╚Öti din Or╚Öova. Cur─â╚Ťenia in camere este exemplara, curtea frumos amenajata cu acces la buc─ât─ârie, foi╚Öor, gr─âtar, ponton si pe timp de var─â piscina, personalul foarte amabil. Gazda: Un om deschis, vorb─âre╚Ť care te face sa te sim╚Ťi in largul t─âu ├«nc─â de c├ónd treci de por╚Ťile de acces. Ne-a ajutat cu o plimbare pe Dun─âre, urc├óndu-ne in barca chiar de pe pontonul din spatele pensiunii , plus sfaturi bune despre locurile unde se poate manca bine in zon─â, chiar si despre locurile care pot fi vizitate pe drumul de ├«ntoarcere. Un sejur excelent ╚Öi o loca╚Ťie unde m-a╚Ö ├«ntoarce cu mare drag!

 333. OSPITALITATEA CE TE FACE SA REVII !! Priveliste foarte frumoasa , gradina amenajata si ingrijita, piscina super curata, camerele foarte mari, baia curata si foarte mare . Voi revenii cu mare drag !!!!

 334. Linistea Amabilitatea proprietarului si a doamnei de la curatenie Am avut parte de relaxarea pe care o cautam !

 335. Pensiunea are tot ceea ce poti avea nevoie ca sa iti petreci o vacanta. Locatia este una de vis, chiar pe malul Dunarii. Camerele sunt deosebit de elegante si curate. Vom reveni cu siguranta! Multumim!

 336. Locatie excelenta, curatenie impecabila – mobilier si dotari de nivel superior si alese cu bun gust. Probabil este cea mai buna pensiune din zona.

 337. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 338. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 339. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 340. Primul contact cu proprietatea primul punct in plus ­čÖé Intrare separata in fiecare camera direct de afara! Intrarea in camera insotita de un miros foarte frumos si placut, fara a fi deranjant in acelasi timp, si o curatenie perfecta. Patul superb si chicineta foarte bine dotata cu tot ce este necesar. Balcon cu vedere la Dunare si umbra dupa-masa. Gazda cu mult bun simt si relaxata, atitudine care se transmite si vizitatorilor!

 341. Loca╚Ťia propriet─â╚Ťii este aproape de falez─â, camera foarte curata cu toate utilit─â╚Ťile (minibucataria are incluse si tacamuri, farfurii, cani etc) liniste, balcon cu vedere spre Dunare. Proprietarul implicat de ╚Öederea noastr─â acolo, ne.a sugerat obiectivele turistice din zona put├ónd fi sunat oricand pt l─âmuriri. Am avut un timp minunat la aceast─â loca╚Ťie.

 342. Gazda super primitoare. Foarte curat, O sa revenim cu drag.

 343. Cur─â╚Ťenia, loc special amenajat pentru fum─âtori ├«n balcon, acces imediat la market ╚Öi vase de croazier─â, gazda primitoare ne-a oferit transport de la gar─â cu ma╚Öina proprie.

 344. – Excelenta locatie – Garsoniera este foarte bine pusa la punct cu utilitatile – Gazda a fost extrem de amabila, furnizandu-ne toate informatiile cerute – Recomand calduros tuturor celor ce cauta cazare in Orsova, atat in scopul vacantei, cat si in scopul deplasarilor in interes de serviciu.

 345. Totul a fost frumos. Curatenie, mobilat si amenajat modern. Blocul este amplasat in capatul falezei, aproape de supermarket (Penny). In garsoniera am gasit tot ce aveam nevoie, atentie sporita la detaliile care fac diferenta. Cu siguranta vom reveni !

 346. Totul a fost la superlativ. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie, confort, vom reveni.

 347. Vila este foarte curat─â si cochet─â este dotat─â cu tot ce vrei chiar si gr─âdin─â propie ├«ngrijit─â de mama propietarului , de la care am cumparat salat─â si ceap─â pentru ca am fost putin nepreg─âti╚Ťi.

 348. Fiind ├«n prima vizita in zon─â am fost ├«ndruma╚Ťi ╚Öi a intervenit pentru croaziera pe Dun─âre

 349. Apartamentul este foarte curat si spatios. Foarte aproape de Dunare si supermarket. Personalul foarte prietenos. Cu siguranta o sa revenim la apartamentul Maya!

 350. Apartamentul este amplasat intr-o zona lini╚Ötita. Ma╚Öina se poate parca ├«n siguran╚Ť─â chiar sub geamul apartamentului. Totul a fost OK.

 351. Locul perfect unde te sim╚Ťi ca acas─â. Gazde super primitoare, cur─â╚Ťenie, utilat cu tot ce e nevoie, confortabil, exact l├óng─â malul Dun─ârii…totul la superlativ. Recomand cu drag. La urm─âtoarea excursie la Dun─âre, sigur vom reveni!🤩🤩🤩

 352. Linistea Amabilitatea proprietarului si a doamnei de la curatenie Am avut parte de relaxarea pe care o cautam !

 353. Pensiunea are tot ceea ce poti avea nevoie ca sa iti petreci o vacanta. Locatia este una de vis, chiar pe malul Dunarii. Camerele sunt deosebit de elegante si curate. Vom reveni cu siguranta! Multumim!

 354. Locatie excelenta, curatenie impecabila – mobilier si dotari de nivel superior si alese cu bun gust. Probabil este cea mai buna pensiune din zona.

 355. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 356. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 357. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 358. Gazda foarte amabila si ne-a oferit informatii cu.privire la obiectivele turistice din zona si imprejurimi.

 359. Exceptional !!!! 1. Locatie selecta (intr-un cartier de vile). 2. Curatenia – fara un gram de praf !!!!!! 3. Bucataria- utilata complet si amplasata intr-un loc inedit. 4. Baia- fara repros. Totul functional. !!! 5. Gazda- f.f.primitoare si cumsecade. VOI REVENI ORICAND CU PLACERE !!!!! MULTUMESC GAZDEI !!!!!!

 360. Loca╚Ťia este amplasat─â superb, cur─â╚Ťenie in camere ╚Öi proprietarul este o gazda minunata!

 361. Cur─â╚Ťenia, loc special amenajat pentru fum─âtori ├«n balcon, acces imediat la market ╚Öi vase de croazier─â, gazda primitoare ne-a oferit transport de la gar─â cu ma╚Öina proprie.

 362. – Excelenta locatie – Garsoniera este foarte bine pusa la punct cu utilitatile – Gazda a fost extrem de amabila, furnizandu-ne toate informatiile cerute – Recomand calduros tuturor celor ce cauta cazare in Orsova, atat in scopul vacantei, cat si in scopul deplasarilor in interes de serviciu.

 363. Totul a fost frumos. Curatenie, mobilat si amenajat modern. Blocul este amplasat in capatul falezei, aproape de supermarket (Penny). In garsoniera am gasit tot ce aveam nevoie, atentie sporita la detaliile care fac diferenta. Cu siguranta vom reveni !

 364. o casa ingrijita, curatenie si atentie la detalii, bine dotata cu tot ce trebuie si o curte minunata cu bolta de vita de vie, flori si terasa. calde recomandari!

 365. Totul a fost la superlativ. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie, confort, vom reveni.

 366. Vila este foarte curat─â si cochet─â este dotat─â cu tot ce vrei chiar si gr─âdin─â propie ├«ngrijit─â de mama propietarului , de la care am cumparat salat─â si ceap─â pentru ca am fost putin nepreg─âti╚Ťi.

 367. Este un apartament spa╚Ťios ╚Öi bine dotat. Noi am fost doar 2 familii, 4 persoane, dar f─âr─â probleme pot sta inca doua persoane sau copii. Nu am avut ╚Ť├ón╚Ťari ╚Öi nici probleme cu c─âldura de afar─â ! Este aproape de Dun─âre , pentru plimb─ârile cu barca sau vapora╚Öul .

 368. Locatia buna,gazda primitoare si apartamentul la fel. foarte frumos si vom mai reveni

 369. Apartamentul este foarte curat si spatios. Foarte aproape de Dunare si supermarket. Personalul foarte prietenos. Cu siguranta o sa revenim la apartamentul Maya!

 370. O loca╚Ťie extraordinara iar casa minunat─â, curat─â. Recomand cu maxim─â ├«ncredere.

 371. Toata locatia este extraordinara, inclusiv panorama catre Dunare.

 372. Este un loc grozav pentru relaxare, curat, decorat cu bun-gust. Personalul e foarte amabil. Are o panoram─â extraordinar─â asupra Dun─ârii, nu te mai saturi sa o prive╚Öti in diferitele momente ale zilei.. De-abia a╚Ötept─âm s─â repet─âm experien╚Ťa!

 373. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 374. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 375. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 376. Camere foarte curate, bucataria dotata cu strictul necesar pentru a pregati micul dejun (sau cina), proprietarul foarte amabil.

 377. Un Domn cu D mare ! ­čÖé Foarte bine dotata pensiunea ! O mica bucatarie care face toti banii, (desi e gratis) pentru a pregati ceva gustare. Comunicarea cu proprietarul ! Si nu in ultimul rand recomandarea pentru un restaurant din Serbia la care m-am intors si a doua zi sa mananc un peste bun !

 378. Mi a placut in mod deosebit atitudinea proprietarului: prietenoasa, bine intentionata si orientata spre confortul clientului. Proprietatea permite acces facil catre faleza Dunarii. Recomand camera tripla – cocheta.

 379. Gazda foarte amabil─â, cur─â╚Ťenie, patul confortabil , totul arata ft bine. Ne-a placut foarte mult.

 380. Pensiunea e suficient de departe de drumul principal pentru a fi lini╚Öte, priveli╚Öte frumoas─â, gazde primitoare, ne-au oferit toate informa╚Ťiile de care am avut nevoie. E foarte curat, au luic de joac─â pentru copii.

 381. Totul a fost foarte bine. Super proprietar, foarte serviabil ╚Öi corect. Pensiunea foarte curata, condi╚Ťii excelente.

 382. Garsoniera este foarte bine pusa la punct, foarte ingrijita si curata. Proprietara foarte amabila. Recomand cu incredere. Daca mai ajungem in Orsova, cu siguranta tot la Garsoniera Ana ne cazam.

 383. Cur─â╚Ťenia, loc special amenajat pentru fum─âtori ├«n balcon, acces imediat la market ╚Öi vase de croazier─â, gazda primitoare ne-a oferit transport de la gar─â cu ma╚Öina proprie.

 384. – Excelenta locatie – Garsoniera este foarte bine pusa la punct cu utilitatile – Gazda a fost extrem de amabila, furnizandu-ne toate informatiile cerute – Recomand calduros tuturor celor ce cauta cazare in Orsova, atat in scopul vacantei, cat si in scopul deplasarilor in interes de serviciu.

 385. – gazda primitoare si prietenoasa – camera spatioasa cu aer conditionat – baie privata externa – curatenia – exista dotarile necesare pentru a gati/a face gratare – terasa in curte, cu balansoar – loc de luat masa si/sau baut cafeaua afara, printre flori, la umbra – wifi – locatia, situata intr-o zona linistita si usor de gasit – ne-am simtit ca acasa, cu siguranta vom reveni – recomandam cu caldura aceasta proprietate

 386. o casa ingrijita, curatenie si atentie la detalii, bine dotata cu tot ce trebuie si o curte minunata cu bolta de vita de vie, flori si terasa. calde recomandari!

 387. Totul a fost la superlativ. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie, confort, vom reveni.

 388. Apartament curat, confortabil cu aer condi╚Ťionat. Totul a fost excelent.

 389. Este un apartament spa╚Ťios ╚Öi bine dotat. Noi am fost doar 2 familii, 4 persoane, dar f─âr─â probleme pot sta inca doua persoane sau copii. Nu am avut ╚Ť├ón╚Ťari ╚Öi nici probleme cu c─âldura de afar─â ! Este aproape de Dun─âre , pentru plimb─ârile cu barca sau vapora╚Öul .

 390. Locatia buna,gazda primitoare si apartamentul la fel. foarte frumos si vom mai reveni

 391. Amplasarea, cur─â╚Ťenia, confortul ╚Öi ├«n special gazda deosebit─â, domnul Cristi. Recomand cu ├«ncredere aceast─â loca╚Ťie!

 392. Un peisaj superb, gazda a fost foarte amabila iar relaxarea este garantata

 393. foarte spatios priveliste incredibila gazda primitoare

 394. Foarte placut si elegant. Proprietari foarte primitori

 395. Gazde primitoare, camere foarte curate ╚Öi aerisite, raport pre╚Ť-calitate foarte bun. Recomand cu ├«ncredere! ­čÖé

 396. A fost un moment bun de relaxare , cu imprejmuiri frumoase si cu mo familie primitoare gata sa-ti satisfaca toate dorintele pt. un sejur placut. Recomand tuturor pensiunea, si voi reveni cu siguranta.

 397. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 398. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 399. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 400. Camere foarte curate, bucataria dotata cu strictul necesar pentru a pregati micul dejun (sau cina), proprietarul foarte amabil.

 401. Un Domn cu D mare ! ­čÖé Foarte bine dotata pensiunea ! O mica bucatarie care face toti banii, (desi e gratis) pentru a pregati ceva gustare. Comunicarea cu proprietarul ! Si nu in ultimul rand recomandarea pentru un restaurant din Serbia la care m-am intors si a doua zi sa mananc un peste bun !

 402. Mi a placut in mod deosebit atitudinea proprietarului: prietenoasa, bine intentionata si orientata spre confortul clientului. Proprietatea permite acces facil catre faleza Dunarii. Recomand camera tripla – cocheta.

 403. O gazd─â excelenta, servicii de calitate, amplasare deosebita

 404. Gazda foarte amabil─â, cur─â╚Ťenie, patul confortabil , totul arata ft bine. Ne-a placut foarte mult.

 405. Pensiunea e suficient de departe de drumul principal pentru a fi lini╚Öte, priveli╚Öte frumoas─â, gazde primitoare, ne-au oferit toate informa╚Ťiile de care am avut nevoie. E foarte curat, au luic de joac─â pentru copii.

 406. Garsoniera este foarte bine pusa la punct, foarte ingrijita si curata. Proprietara foarte amabila. Recomand cu incredere. Daca mai ajungem in Orsova, cu siguranta tot la Garsoniera Ana ne cazam.

 407. Cur─â╚Ťenia, loc special amenajat pentru fum─âtori ├«n balcon, acces imediat la market ╚Öi vase de croazier─â, gazda primitoare ne-a oferit transport de la gar─â cu ma╚Öina proprie.

 408. – Excelenta locatie – Garsoniera este foarte bine pusa la punct cu utilitatile – Gazda a fost extrem de amabila, furnizandu-ne toate informatiile cerute – Recomand calduros tuturor celor ce cauta cazare in Orsova, atat in scopul vacantei, cat si in scopul deplasarilor in interes de serviciu.

 409. – gazda primitoare si prietenoasa – camera spatioasa cu aer conditionat – baie privata externa – curatenia – exista dotarile necesare pentru a gati/a face gratare – terasa in curte, cu balansoar – loc de luat masa si/sau baut cafeaua afara, printre flori, la umbra – wifi – locatia, situata intr-o zona linistita si usor de gasit – ne-am simtit ca acasa, cu siguranta vom reveni – recomandam cu caldura aceasta proprietate

 410. o casa ingrijita, curatenie si atentie la detalii, bine dotata cu tot ce trebuie si o curte minunata cu bolta de vita de vie, flori si terasa. calde recomandari!

 411. Totul a fost la superlativ. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie, confort, vom reveni.

 412. Cazarea foarte buna si proprietarii oameni de nota 10

 413. Foarte placut si elegant. Proprietari foarte primitori

 414. Gazde primitoare, camere foarte curate ╚Öi aerisite, raport pre╚Ť-calitate foarte bun. Recomand cu ├«ncredere! ­čÖé

 415. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 416. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 417. A fost curat, foarte tare ideea de a lasa cheia de la camera celor care ajung mai tarziu, cald si confortabil. Personalul excelent.

 418. Camerele sunt amenajate cu bun gust, au amenajate la ├«ntrare un spa╚Ťiu pentru preg─âtirea micului dejun. Locuri de parcare puse la dispozitie al─âturi . Administrator preg─âtit cu informa╚Ťii pentru excursii in imprejurimi, in general dispus s─â ajute, atitudine pentru care ├«i acord nota maxim─â.

 419. Cur─âtenie impecabila, cum rar intalnesti la hoteluri si pensiuni….. Gazda o persoana minunata, deschisa interesata sa te faca sa te simti excelent. Ne a recomandat locuri unde sa mancam, ce sa vizitam , ne a indrumat si ne a sfatuit cum e mai bine sa vedem dunarea si obiectivele turistice de pe apa. Intr un cuv├ónt ne am simtit ca acasa.

 420. Camere foarte curate, bucataria dotata cu strictul necesar pentru a pregati micul dejun (sau cina), proprietarul foarte amabil.

 421. Recomand cu incredere aceasta proprietate! Gazdele sunt amabile, sincere si corecte! Am fost ajutati cu transportul, informatii despre obiectivele turistice. Curatenie, liniste si priveliste frumoasa. Recomand cu incredere! Nota 10 +!

 422. Curatenie Paturi comfortabile Prosoape multe TV mare Bucatarie cu facilitati. Balansoar Wi Fi

 423. O gazd─â excelenta, servicii de calitate, amplasare deosebita

 424. Garsoniera este foarte bine pusa la punct, foarte ingrijita si curata. Proprietara foarte amabila. Recomand cu incredere. Daca mai ajungem in Orsova, cu siguranta tot la Garsoniera Ana ne cazam.

 425. Cur─â╚Ťenia, loc special amenajat pentru fum─âtori ├«n balcon, acces imediat la market ╚Öi vase de croazier─â, gazda primitoare ne-a oferit transport de la gar─â cu ma╚Öina proprie.

 426. – Excelenta locatie – Garsoniera este foarte bine pusa la punct cu utilitatile – Gazda a fost extrem de amabila, furnizandu-ne toate informatiile cerute – Recomand calduros tuturor celor ce cauta cazare in Orsova, atat in scopul vacantei, cat si in scopul deplasarilor in interes de serviciu.

 427. – gazda primitoare si prietenoasa – camera spatioasa cu aer conditionat – baie privata externa – curatenia – exista dotarile necesare pentru a gati/a face gratare – terasa in curte, cu balansoar – loc de luat masa si/sau baut cafeaua afara, printre flori, la umbra – wifi – locatia, situata intr-o zona linistita si usor de gasit – ne-am simtit ca acasa, cu siguranta vom reveni – recomandam cu caldura aceasta proprietate

 428. o casa ingrijita, curatenie si atentie la detalii, bine dotata cu tot ce trebuie si o curte minunata cu bolta de vita de vie, flori si terasa. calde recomandari!

 429. Totul a fost la superlativ. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie, confort, vom reveni.

 430. Pozi╚Ťia hotelului, parcarea ╚Öi patul foarte confortabil.

 431. Totul a fost conform așteptărilor, camerele curate și o priveliște superba!

 432. Locatia frumoasa, acces rapid la magazine si plimbare placuta pe malul Dunarii.

 433. Proprietarul foarte amabil, relaxat, comunicativ. Curtea este amenajata super dr─âgu╚Ť, ai o piscinuta de raxare(nu de ├«not), ╚Öezlonguri, foi╚Öor, separeu, hamac ╚Öi un ponton pe care te po╚Ťi relaxa seara la un pahar de vin. Nu are restaurant, ├«ns─â ├«╚Ťi po╚Ťi g─âti ce dore╚Öti tu, gr─âtar etc. La 300 m de pensiune este alta cu restaurant, cu m├óncare buna. Va ├«ndruma Cristi. Pt cei mai activi exista fileu de volei, masa ping pong ╚Öi Darts. Cel mai mult mi a pl─âcut atitudinea lui Cristi, de prima oara de c├ónd am vb la telefon(c├ónd am f─âcut rezervarea) ╚Öi pana am plecat, a fost super ok.

 434. Locatia extraordinara, o adevarata oaza de liniste si relaxare pe malul Dunarii. Multumim gazdei noastre, d-nul Cristian, pentru amabilitatea si atentia acordata tuturor oaspetilor, il apreciem pentru tot ce a creat la aceasta minunata casa de vacanta ! Multumim pentru tot si cu siguranta vom reveni !

 435. Casa e la 5 minute cu masina de centrul Orsovei si e dotata nu doar cu piscina, ci si cu alte zone de relaxare, cum ar fi foisor cu masa, hamac, ponton. Aici ne-am petrecut o buna parte din timp. Gazdele sunt foarte prietenoase si amabile, ne-au ajutat sa luam o barca pentru croaziera direct de pe pontul casei. Camera a fost curata si am avut tot ce am avut nevoie. Recomand cu drag!

 436. Locatie buna. Gazda primitoare. Apartament spatios, modern, curat.

 437. Apartamentul este situat pe faleza Dunarii, aproape de centru, Are si intrare separata prin spatele blocului. Este amenajat modern, e curat. Proprietarul organizeaza si excursii cu salupa / vaporasul pe Dunare . Atat livingul, cat si dormitorul au tv si intrare decomandata la baie.

 438. De la condi╚Ťii, la peisaj, p├ón─â la gazd─â, totul a fost minunat!! Recomand cu ├«ncredere!

 439. Amplasat─â aproape de falez─â, un personal prietenos care ne-a sf─âtuit in leg─âtur─â cu zona ╚Öi ne-a sugerat o ambarca╚Ťiune pe Dun─âre. Camera este spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 440. Camerele frumos amenajate, gr─âdina foarte dr─âgu╚Ťa ╚Öi practic─â!

 441. Cazarea foarte buna si proprietarii oameni de nota 10

 442. Gazda foarte draguta, ne-a convins sa mergem cu salupa pe Dunare🥰 experienta minunata🤩 Liniste, confort, utilitati si priveliste spre Dunare. De apreciat curtea bine ingrijita😌

 443. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 444. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 445. Bucataria utilata complet! Patul confortabil O priveliste superba!!

 446. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie ╚Öi priveli╚Ötea sunt ok!

 447. Loca╚Ťie excelent─â, parcare gratuita, cur─â╚Ťenie, tot confortul. Am fost ├«ndruma╚Ťi c─âtre cea mai bun─â varianta pentru plimbare pe Dun─âre. Amabilitate.

 448. Gazda foarte amabil─â! Apartament spa╚Ťios,zona linistita, foarte curat!

 449. locatia foarte buna,curatenie exemplara in apartament,gazda foarte cumsecade si au pus aer conditionaaaat!!!! Recomand!!

 450. apartamentul este pe malul Dun─ârii, aproape de plec─ârile cu vaporas -10 minute pe jos, foarte curat, spa╚Ťios, aproape de Carrefour market!

 451. Personalul foarte amabil, primitor ╚Öi comunicativ. Am reu╚Öit s─â ne caz─âm mai repede dec├ót era stabilit─â ora de check-in. Apartamentul este aproape de falez─â ╚Öi are l├óng─â el un Profi ╚Öi un Carrefour. Este dotat cam cu tot ce e necesar, ╚Öi are si aparat de aer condi╚Ťionat, care este necesar pe temperaturile ridicate din Or╚Öova.

 452. Locatia este frumoasa, proprietarii sunt foarte prietenosi si discreti, apartamentul este dotat cu de toate – vesela, frigider etc si are aer conditionat.

 453. Cur─â╚Ťenia exemplar─â,utilare complet─â ╚Öi ╚Ťuica a fost “belea”

 454. Gazdele extrem de primitoare ╚Öi curtea foarte bine ├«ngrijit─â unde te po╚Ťi relaxa

 455. Nota 10 pentru curatenie si mai ales pentru amabilitatea gazdelor. Am rugat gazdele sa ne serveasca si micul dejun, desi acesta nu era inclus in serviciile oferite si nu au zis nu. Ba dimpotriva, ne-au servit cu un mic dejun delicios, fiind draguti si prompti la orice solicitare pe care am avut-o. Curtea este superba, camerele curate si deosebite cu acei pereti de piatra. Vom reveni cu mare drag.

 456. locatie ok ptr cei care viziteaza baile Herculane si clisura Dunarii

 457. Loca╚Ťie este situat─â pe malul apei, poti desfasura multe activit─â╚Ťi la proprietate. intrare direc din Dn ( o poti gasii pe waze sau maps). Panorama superb─â at├ót ziua cat si noaptea Gazde foarte amabile.

 458. Curte extrem de frumoasa și foarte dotată ( foișor cu gratar, masa de tenis, teren pentru tenis de picior, dart, trambulina,) ponton cu canapea, piscina mica dar curata.Peisaj de vis .

 459. Proprietarul foarte amabil, relaxat, comunicativ. Curtea este amenajata super dr─âgu╚Ť, ai o piscinuta de raxare(nu de ├«not), ╚Öezlonguri, foi╚Öor, separeu, hamac ╚Öi un ponton pe care te po╚Ťi relaxa seara la un pahar de vin. Nu are restaurant, ├«ns─â ├«╚Ťi po╚Ťi g─âti ce dore╚Öti tu, gr─âtar etc. La 300 m de pensiune este alta cu restaurant, cu m├óncare buna. Va ├«ndruma Cristi. Pt cei mai activi exista fileu de volei, masa ping pong ╚Öi Darts. Cel mai mult mi a pl─âcut atitudinea lui Cristi, de prima oara de c├ónd am vb la telefon(c├ónd am f─âcut rezervarea) ╚Öi pana am plecat, a fost super ok.

 460. Cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťionarea extraordinar─â pe malul Dun─ârii, elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament.

 461. Proprietarul este amabil si ne-a ajutat sa avem o vacanta cat mai placuta. Piscina si camera au fost foarte curate. Bucataria este bine utilata.

 462. – locatia proprietatii, intr-un cartier linistit cu vedere frumoasa – as reveni, dar dupa ce s-ar termina renovarile

 463. Locatia in zona linistita, cu trafic redus si oameni primitori. Curtea cu gratar, aragaz, filtru cafea, cuptor microunde, frigider, mese, TV, sezlonguri si gazon. Camerele spatioase si intretinute cu grija de proprietarii locatiei. Casa EMMA este o alegere inteleapta pentru cei care sunt pretentiosi, mai ales si datorita faptului ca a fost numai pentru familia noastra. Recomand cu caldura alegerea acestei case.

 464. Amplasat─â aproape de falez─â, un personal prietenos care ne-a sf─âtuit in leg─âtur─â cu zona ╚Öi ne-a sugerat o ambarca╚Ťiune pe Dun─âre. Camera este spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 465. Camerele frumos amenajate, gr─âdina foarte dr─âgu╚Ťa ╚Öi practic─â!

 466. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 467. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 468. Locatie buna. Gazda primitoare. Apartament spatios, modern, curat.

 469. Gazda foarte draguta, ne-a convins sa mergem cu salupa pe Dunare🥰 experienta minunata🤩 Liniste, confort, utilitati si priveliste spre Dunare. De apreciat curtea bine ingrijita😌

 470. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 471. Confort cur─â╚Ťenie. Totul a fost excelent. Recomand cu ├«ncredere.

 472. Bucataria utilata complet! Patul confortabil O priveliste superba!!

 473. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie ╚Öi priveli╚Ötea sunt ok!

 474. Loca╚Ťie excelent─â, parcare gratuita, cur─â╚Ťenie, tot confortul. Am fost ├«ndruma╚Ťi c─âtre cea mai bun─â varianta pentru plimbare pe Dun─âre. Amabilitate.

 475. Gazda foarte amabil─â! Apartament spa╚Ťios,zona linistita, foarte curat!

 476. locatia foarte buna,curatenie exemplara in apartament,gazda foarte cumsecade si au pus aer conditionaaaat!!!! Recomand!!

 477. apartamentul este pe malul Dun─ârii, aproape de plec─ârile cu vaporas -10 minute pe jos, foarte curat, spa╚Ťios, aproape de Carrefour market!

 478. Pozi╚Ťia hotelului, parcarea ╚Öi patul foarte confortabil.

 479. Totul a fost conform așteptărilor, camerele curate și o priveliște superba!

 480. Locatia frumoasa, acces rapid la magazine si plimbare placuta pe malul Dunarii.

 481. Totul a fost la superlativ. Gazde primitoare si amabile, Camera curata, frumos aranjata si cu panorama frumoasa. Zona de relaxare bine amenajata. O sa revenim neaparat.

 482. Loca╚Ťie este situat─â pe malul apei, poti desfasura multe activit─â╚Ťi la proprietate. intrare direc din Dn ( o poti gasii pe waze sau maps). Panorama superb─â at├ót ziua cat si noaptea Gazde foarte amabile.

 483. Curte extrem de frumoasa și foarte dotată ( foișor cu gratar, masa de tenis, teren pentru tenis de picior, dart, trambulina,) ponton cu canapea, piscina mica dar curata.Peisaj de vis .

 484. Tot este la superlativ, peisaj superb, gazda de milioane

 485. Cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťionarea extraordinar─â pe malul Dun─ârii, elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament.

 486. Proprietarul este amabil si ne-a ajutat sa avem o vacanta cat mai placuta. Piscina si camera au fost foarte curate. Bucataria este bine utilata.

 487. Locatia in zona linistita, cu trafic redus si oameni primitori. Curtea cu gratar, aragaz, filtru cafea, cuptor microunde, frigider, mese, TV, sezlonguri si gazon. Camerele spatioase si intretinute cu grija de proprietarii locatiei. Casa EMMA este o alegere inteleapta pentru cei care sunt pretentiosi, mai ales si datorita faptului ca a fost numai pentru familia noastra. Recomand cu caldura alegerea acestei case.

 488. Amplasat─â aproape de falez─â, un personal prietenos care ne-a sf─âtuit in leg─âtur─â cu zona ╚Öi ne-a sugerat o ambarca╚Ťiune pe Dun─âre. Camera este spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 489. Camerele frumos amenajate, gr─âdina foarte dr─âgu╚Ťa ╚Öi practic─â!

 490. Curata, locatie buna. Din pacate orasul este ÔÇťmortÔÇŁ.

 491. Gazda foarte draguta, ne-a convins sa mergem cu salupa pe Dunare🥰 experienta minunata🤩 Liniste, confort, utilitati si priveliste spre Dunare. De apreciat curtea bine ingrijita😌

 492. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 493. Curatenia, apartamentul frumos amenajat, priveliste superba spre Dunare

 494. Bucataria utilata complet! Patul confortabil O priveliste superba!!

 495. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie ╚Öi priveli╚Ötea sunt ok!

 496. Totul a fost perfect, gazde primitoare , curat , excelent . Recomandam cu c─âldur─â .

 497. Gazda foarte amabil─â! Apartament spa╚Ťios,zona linistita, foarte curat!

 498. locatia foarte buna,curatenie exemplara in apartament,gazda foarte cumsecade si au pus aer conditionaaaat!!!! Recomand!!

 499. Personalul foarte amabil, primitor ╚Öi comunicativ. Am reu╚Öit s─â ne caz─âm mai repede dec├ót era stabilit─â ora de check-in. Apartamentul este aproape de falez─â ╚Öi are l├óng─â el un Profi ╚Öi un Carrefour. Este dotat cam cu tot ce e necesar, ╚Öi are si aparat de aer condi╚Ťionat, care este necesar pe temperaturile ridicate din Or╚Öova.

 500. Locatia este frumoasa, proprietarii sunt foarte prietenosi si discreti, apartamentul este dotat cu de toate – vesela, frigider etc si are aer conditionat.

 501. Cur─â╚Ťenia exemplar─â,utilare complet─â ╚Öi ╚Ťuica a fost “belea”

 502. Lini╚Öte, camera spa╚Ťioas─â, gazd─â foarte amabil─â, dispus─â s─â fac─â cele mai bune recomand─âri privind servirea meselor ╚Öi croazierele pe Dun─âre.

 503. Totul este nou in spatiul de cazare, perfect functional si foarte bine intretinut. Personalul este discret dar foarte amabil.

 504. Locatia este perfecta, foarte aproape de zona unde se iau vaporasele si barcile pentru calatoria spre Cazanele Dunarii. Camera are bucatarie complet utilata, si balcon cu vedere spre Dunare… Proprietarul, d-nul Dragos a fost foarte amabil si ne-a ajutat cu informatii. Recomand cu mare drag.

 505. Totul este așa cum a fost descris și proprietarul de nota 100

 506. Locatie excelenta, proprietarul minunat. Recomand.

 507. Atmosferă relaxată, gazdă excelentă Totul la îndemână.

 508. Mi a placut absolut tot, recomand cu incredere.Foarte curat , dotat cu tot ce ai nevoie si peisajul de vis , peste drum statile de ambarcatiuni cu care se fac curse pe dunare sa poti vizita toate obiectivele turistice. Si D nul Denis gazda noastra foarte amabil.

 509. Curatenia, apartamentul frumos amenajat, priveliste superba spre Dunare

 510. Bucataria utilata complet! Patul confortabil O priveliste superba!!

 511. Curata, locatie buna. Din pacate orasul este ÔÇťmortÔÇŁ.

 512. Gazda foarte draguta, ne-a convins sa mergem cu salupa pe Dunare🥰 experienta minunata🤩 Liniste, confort, utilitati si priveliste spre Dunare. De apreciat curtea bine ingrijita😌

 513. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 514. Locatia in zona linistita, cu trafic redus si oameni primitori. Curtea cu gratar, aragaz, filtru cafea, cuptor microunde, frigider, mese, TV, sezlonguri si gazon. Camerele spatioase si intretinute cu grija de proprietarii locatiei. Casa EMMA este o alegere inteleapta pentru cei care sunt pretentiosi, mai ales si datorita faptului ca a fost numai pentru familia noastra. Recomand cu caldura alegerea acestei case.

 515. Amplasat─â aproape de falez─â, un personal prietenos care ne-a sf─âtuit in leg─âtur─â cu zona ╚Öi ne-a sugerat o ambarca╚Ťiune pe Dun─âre. Camera este spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 516. Camerele frumos amenajate, gr─âdina foarte dr─âgu╚Ťa ╚Öi practic─â!

 517. Perfect pentru un cuplu!! Gazda foarte draguta, Ia fel si vecinii-super prietenosi. Garsoniera impecabila, cu toate facilitatiile!! Recomandam cu drag 😍👌

 518. Garsoniera foarte mare intr-o zona foarte buna. Toate facilitatile asigurate. Totul a fost mai bine decat ne asteptam, confort, curatenie.

 519. Spa╚Ťiu frumos amenajat ╚Öi foarte primitor. Curat ╚Öi bine organizat. Utilat cu tot ce e nevoie!

 520. Personalul foarte amabil, primitor ╚Öi comunicativ. Am reu╚Öit s─â ne caz─âm mai repede dec├ót era stabilit─â ora de check-in. Apartamentul este aproape de falez─â ╚Öi are l├óng─â el un Profi ╚Öi un Carrefour. Este dotat cam cu tot ce e necesar, ╚Öi are si aparat de aer condi╚Ťionat, care este necesar pe temperaturile ridicate din Or╚Öova.

 521. Locatia este frumoasa, proprietarii sunt foarte prietenosi si discreti, apartamentul este dotat cu de toate – vesela, frigider etc si are aer conditionat.

 522. Cur─â╚Ťenia exemplar─â,utilare complet─â ╚Öi ╚Ťuica a fost “belea”

 523. Tot este la superlativ, peisaj superb, gazda de milioane

 524. Cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťionarea extraordinar─â pe malul Dun─ârii, elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament.

 525. Proprietarul este amabil si ne-a ajutat sa avem o vacanta cat mai placuta. Piscina si camera au fost foarte curate. Bucataria este bine utilata.

 526. Cazare ok chiar pe malul Dunarii mancare buna personal amabil ne-am simtit foarte bine!

 527. Personalul este foarte primitor, mancarea este buna si mai mult decat suficienta, la fiecare portie. Locatia superba.

 528. Amplasarea pensiunii ne-a permis să avem o priveliște minunată.

 529. Totul este așa cum a fost descris și proprietarul de nota 100

 530. Locatie excelenta, proprietarul minunat. Recomand.

 531. Atmosferă relaxată, gazdă excelentă Totul la îndemână.

 532. Mi a placut absolut tot, recomand cu incredere.Foarte curat , dotat cu tot ce ai nevoie si peisajul de vis , peste drum statile de ambarcatiuni cu care se fac curse pe dunare sa poti vizita toate obiectivele turistice. Si D nul Denis gazda noastra foarte amabil.

 533. Curatenia, apartamentul frumos amenajat, priveliste superba spre Dunare

 534. Bucataria utilata complet! Patul confortabil O priveliste superba!!

 535. Gazda foarte primitoare , amplasarea garsonierei este aproape de faleza. In garsoniera am g─âsit cur─â╚Ťenie buc─ât─ârie dotata iar zona lini╚Ötita ╚Öi Penny foarte aproape .

 536. Perfect pentru un cuplu!! Gazda foarte draguta, Ia fel si vecinii-super prietenosi. Garsoniera impecabila, cu toate facilitatiile!! Recomandam cu drag 😍👌

 537. Garsoniera foarte mare intr-o zona foarte buna. Toate facilitatile asigurate. Totul a fost mai bine decat ne asteptam, confort, curatenie.

 538. Gazda foarte primitoare , totul este foarte curat, patul foarte confortabil. Calitate /pret peste astept─âri.

 539. Locatia in zona linistita, cu trafic redus si oameni primitori. Curtea cu gratar, aragaz, filtru cafea, cuptor microunde, frigider, mese, TV, sezlonguri si gazon. Camerele spatioase si intretinute cu grija de proprietarii locatiei. Casa EMMA este o alegere inteleapta pentru cei care sunt pretentiosi, mai ales si datorita faptului ca a fost numai pentru familia noastra. Recomand cu caldura alegerea acestei case.

 540. Amplasat─â aproape de falez─â, un personal prietenos care ne-a sf─âtuit in leg─âtur─â cu zona ╚Öi ne-a sugerat o ambarca╚Ťiune pe Dun─âre. Camera este spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 541. Curata, locatie buna. Din pacate orasul este ÔÇťmortÔÇŁ.

 542. Gazda foarte draguta, ne-a convins sa mergem cu salupa pe Dunare🥰 experienta minunata🤩 Liniste, confort, utilitati si priveliste spre Dunare. De apreciat curtea bine ingrijita😌

 543. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 544. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 545. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 546. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 547. Tot este la superlativ, peisaj superb, gazda de milioane

 548. Cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťionarea extraordinar─â pe malul Dun─ârii, elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament.

 549. Proprietarul este amabil si ne-a ajutat sa avem o vacanta cat mai placuta. Piscina si camera au fost foarte curate. Bucataria este bine utilata.

 550. Curat, spatios, foarte aproape de Dunare, balcon mare, izolat fonic destul de bine si la un pret extrem de rezonabil! Conditii de 3 stele la pret de 2…

 551. Lini╚Öte, camera spa╚Ťioas─â, gazd─â foarte amabil─â, dispus─â s─â fac─â cele mai bune recomand─âri privind servirea meselor ╚Öi croazierele pe Dun─âre.

 552. Totul este nou in spatiul de cazare, perfect functional si foarte bine intretinut. Personalul este discret dar foarte amabil.

 553. Totul la superlativ foarte frumos amenajat felicitari recomand cu caldura un loc foarte primitor

 554. Gustul cu care a fost amenajata locatia, patio-ul, amplasarea.

 555. Un loc primitor pentru dou─â familii care doresc s─â petreac─â nopti linistite l├óng─â clipocitul Dun─ârii. Teras─â dr─âgu╚Ť─â, cu buc─ât─ârie exterioar─â dotat─â cu tot ceea ce este necesar. Recomand cu drag!

 556. Apartament foarte curat, complet renovat, situat chiar in centru; gazde extrem de primitoare, care ne-au asteptat la sosire, ne-au dat sfaturi in legatura cu obiectivele de vizitat si ne-au ajutat inclusiv la bagaje. Micile surprize (apa, cafea, ceai, bomboane) au fost un plus de rasfat. Ne-am simtit foarte bine si recomandam cu drag aceasta cazare! Multumim mult gazdelor! Speram sa revenim curand!

 557. Gazda foarte amabila si prompta la solicitari. Apreciez curatenia si utilitatile din apartament. Recomand tuturor celor care vor sa petreaca un sejur la Orsova si in imprejurimi.

 558. Este de apreciat amabilitatea si efortul depus de catre proprietari pentru ca oaspetii sa se simta cat mai bine. Recomand cu toata increderea aceasta proprietate.

 559. Casa calda ╚Öi primitoare… Gazda foarte amabila Totul e cum trebuie sa fie…. Calitate pre╚Ť excelent Recomandat pentru mai multe zile cu familie sau cu prieteni Televiziune ╚Öi internet excelent….

 560. Totul a fost la superlativ. Recomand! Eu cu siguranta am sa revin!

 561. Locatia: Una dintre primele case pe dreapta cum intri in Orsova. Gazda: Primitoare Bucataria: Mare si bine dotata Baia: Mare

 562. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 563. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 564. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 565. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 566. Totul a fost perfect, gazde primitoare , curat , excelent . Recomandam cu c─âldur─â .

 567. Gazda foarte amabil─â! Apartament spa╚Ťios,zona linistita, foarte curat!

 568. Mi-a pl─âcut cur─â╚Ťenia, camera aranjat─â una peste alta o pensiune care o recomand cu mult─â sinceritate turi╚Ötilor care vor s─â se cazeze in Or╚Öova.

 569. Amplasata pe malul Dunarii, camera la 1 m deasupra apei. Restaurantul dragut, personalul foarte amabil.

 570. Loca╚Ťie excelenta.Proprietarii ╚Öi personalul extrem de amabili.Mancarea foarte buna, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitate.

 571. Casa Emma este foarte curata si moderna. Proprietara este o doamna foarte draguta si intelegatoare. Recomand cu drag!

 572. Gazda foarte primitoare , totul este foarte curat, patul foarte confortabil. Calitate /pret peste astept─âri.

 573. Locatia in zona linistita, cu trafic redus si oameni primitori. Curtea cu gratar, aragaz, filtru cafea, cuptor microunde, frigider, mese, TV, sezlonguri si gazon. Camerele spatioase si intretinute cu grija de proprietarii locatiei. Casa EMMA este o alegere inteleapta pentru cei care sunt pretentiosi, mai ales si datorita faptului ca a fost numai pentru familia noastra. Recomand cu caldura alegerea acestei case.

 574. Curata, locatie buna. Din pacate orasul este ÔÇťmortÔÇŁ.

 575. Gazda foarte draguta, ne-a convins sa mergem cu salupa pe Dunare🥰 experienta minunata🤩 Liniste, confort, utilitati si priveliste spre Dunare. De apreciat curtea bine ingrijita😌

 576. Locatie excelenta, aproape de malul Dunarii. Camerele sunt curate iar comunicarea cu gazda a fost de nota 10.

 577. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 578. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 579. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 580. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 581. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 582. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 583. Tot este la superlativ, peisaj superb, gazda de milioane

 584. Cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťionarea extraordinar─â pe malul Dun─ârii, elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament.

 585. Proprietarul este amabil si ne-a ajutat sa avem o vacanta cat mai placuta. Piscina si camera au fost foarte curate. Bucataria este bine utilata.

 586. Gazda foarte primitoare , amplasarea garsonierei este aproape de faleza. In garsoniera am g─âsit cur─â╚Ťenie buc─ât─ârie dotata iar zona lini╚Ötita ╚Öi Penny foarte aproape .

 587. Perfect pentru un cuplu!! Gazda foarte draguta, Ia fel si vecinii-super prietenosi. Garsoniera impecabila, cu toate facilitatiile!! Recomandam cu drag 😍👌

 588. Garsoniera foarte mare intr-o zona foarte buna. Toate facilitatile asigurate. Totul a fost mai bine decat ne asteptam, confort, curatenie.

 589. Micul dejun nu a existat sambata, nu au fost aprovizionati cu marfa. Pozitia hotelului excelenta. Cazarea este foarte aproape de un debarcader pentru croaziere pe dunare.

 590. Pozi╚Ťia hotelului, parcarea ╚Öi patul foarte confortabil.

 591. Totul a fost conform așteptărilor, camerele curate și o priveliște superba!

 592. Excelent, camerele si curtea foarte frumos amenajate. O zona foarte linistita. Gazda amabila si primitoare. Ne-a oferit informatii si ajutor. Multumim.

 593. Casa foarte frumos amenajată, inclusiv curtea si foisorul cu bucătăria. Gazda incredibil de prietenoasă și atenta la toate cererile noastre. Foarte curat. Foarte linistit.

 594. Primirea calduroasa si cu gazde primitoare. Te ajuta cu informatii legate de zona respectiva. Curtea cu gazon si hamac, loc de gratar si frigider.

 595. Este o locatie minunata cu o priveliste de vis si multa, multa liniste. Puteti cumpara de la locatie miere si dulceata ­čÖé Mi-a placut foarte mult ca nu exista tv in camera

 596. Peisajul e foarte frumos, pensiunea e bine amplasat─â, condi╚Ťii foarte bune pentru odihn─â ╚Öi relaxare, am avut tot de ceea ce am avut nevoie.

 597. Locatie superba, retrasa pe un brat linistit al Dunarii. Se pot face plimbari cu barca, caiac, se poate inota si sari de pe ponton. De-a dreptul superb totul!

 598. Am petrecut o noapte in aceasta pensiune, facand rezervarea destul de tarziu, in seara respectiva din cauza unei incurcaturi provocate de alta pensiune. Administratorii Dunavis sunt foarte amabili, au rezolvat toate cererile noastre. Locatia este perfecta, chiar pe malul Dunarii, vizavi avand barcile care pleaca in croaziera spre Cazane. Locatia este perfecta si pentru o plimbare de seara pe faleza. Sunt cateva restaurante in apropiere insa nu le-am incercat. Camera este suficient de spatioasa pentru 2 persoane, cu doua scaune, un dulap pt haine. As mai adauga totusi o masuta mica. Baia foarte curata. Cand vom mai trece prin Orsova, ne vom caza in acelasi loc.

 599. Curata, locatie buna. Din pacate orasul este ÔÇťmortÔÇŁ.

 600. Gazda foarte draguta, ne-a convins sa mergem cu salupa pe Dunare🥰 experienta minunata🤩 Liniste, confort, utilitati si priveliste spre Dunare. De apreciat curtea bine ingrijita😌

 601. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 602. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 603. Locatie usor de gasit, aplasare buna, 3 minute de mers pe jos pana pe Faleza de unde se iau vaporasele pentru excursii in Orsova la Cazane ( capul lui Decebal ) . Magazinul Penny este la 3 minute de mers cu masina. Pentru servirea mesei recomand sa se treaca granita la sarbi la Kladovo restaurant Tekijanka, pretul super , se poate plati si in lei sau Taverna sarbului in Drobeta. Pozele apartamentului nr 2 corespund intocmai cu realitatea, curatenie la superlativ, mobila noua, baie impecabila, bucatarie dotata si utilata, gazda … nota 100 plus, un om care stie sa faca turistul sa se simta in largul lui. Asa da, se poate si in Ro sa avem calitate la preturi decente. Vom revenii cu drag !

 604. Personal foarte amabil si receptiv la solicitari. View foarte bun. Mancarea nu prea diversificata, dar foarte buna.

 605. Mi-a pl─âcut cur─â╚Ťenia, camera aranjat─â una peste alta o pensiune care o recomand cu mult─â sinceritate turi╚Ötilor care vor s─â se cazeze in Or╚Öova.

 606. Amplasata pe malul Dunarii, camera la 1 m deasupra apei. Restaurantul dragut, personalul foarte amabil.

 607. Ne-a pl─âcut totul,cur─â╚Ťenie impecabil─â,f gazda primitoare ╚Öi foarte ospitalier─â

 608. Casa Emma este foarte curata si moderna. Proprietara este o doamna foarte draguta si intelegatoare. Recomand cu drag!

 609. Gazda foarte primitoare , totul este foarte curat, patul foarte confortabil. Calitate /pret peste astept─âri.

 610. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 611. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 612. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 613. Micul dejun nu a existat sambata, nu au fost aprovizionati cu marfa. Pozitia hotelului excelenta. Cazarea este foarte aproape de un debarcader pentru croaziere pe dunare.

 614. Pozi╚Ťia hotelului, parcarea ╚Öi patul foarte confortabil.

 615. Totul a fost conform așteptărilor, camerele curate și o priveliște superba!

 616. Excelent, camerele si curtea foarte frumos amenajate. O zona foarte linistita. Gazda amabila si primitoare. Ne-a oferit informatii si ajutor. Multumim.

 617. Casa foarte frumos amenajată, inclusiv curtea si foisorul cu bucătăria. Gazda incredibil de prietenoasă și atenta la toate cererile noastre. Foarte curat. Foarte linistit.

 618. Primirea calduroasa si cu gazde primitoare. Te ajuta cu informatii legate de zona respectiva. Curtea cu gazon si hamac, loc de gratar si frigider.

 619. Este o locatie minunata cu o priveliste de vis si multa, multa liniste. Puteti cumpara de la locatie miere si dulceata ­čÖé Mi-a placut foarte mult ca nu exista tv in camera

 620. Peisajul e foarte frumos, pensiunea e bine amplasat─â, condi╚Ťii foarte bune pentru odihn─â ╚Öi relaxare, am avut tot de ceea ce am avut nevoie.

 621. Locatie superba, retrasa pe un brat linistit al Dunarii. Se pot face plimbari cu barca, caiac, se poate inota si sari de pe ponton. De-a dreptul superb totul!

 622. Am petrecut o noapte in aceasta pensiune, facand rezervarea destul de tarziu, in seara respectiva din cauza unei incurcaturi provocate de alta pensiune. Administratorii Dunavis sunt foarte amabili, au rezolvat toate cererile noastre. Locatia este perfecta, chiar pe malul Dunarii, vizavi avand barcile care pleaca in croaziera spre Cazane. Locatia este perfecta si pentru o plimbare de seara pe faleza. Sunt cateva restaurante in apropiere insa nu le-am incercat. Camera este suficient de spatioasa pentru 2 persoane, cu doua scaune, un dulap pt haine. As mai adauga totusi o masuta mica. Baia foarte curata. Cand vom mai trece prin Orsova, ne vom caza in acelasi loc.

 623. Camera curata la fel si baia.Vederea din camera este f frumoasa.Pensiunea bine intretinuta si ingrijita.

 624. Curata, locatie buna. Din pacate orasul este ÔÇťmortÔÇŁ.

 625. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 626. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 627. Locatie usor de gasit, aplasare buna, 3 minute de mers pe jos pana pe Faleza de unde se iau vaporasele pentru excursii in Orsova la Cazane ( capul lui Decebal ) . Magazinul Penny este la 3 minute de mers cu masina. Pentru servirea mesei recomand sa se treaca granita la sarbi la Kladovo restaurant Tekijanka, pretul super , se poate plati si in lei sau Taverna sarbului in Drobeta. Pozele apartamentului nr 2 corespund intocmai cu realitatea, curatenie la superlativ, mobila noua, baie impecabila, bucatarie dotata si utilata, gazda … nota 100 plus, un om care stie sa faca turistul sa se simta in largul lui. Asa da, se poate si in Ro sa avem calitate la preturi decente. Vom revenii cu drag !

 628. Personal foarte amabil si receptiv la solicitari. View foarte bun. Mancarea nu prea diversificata, dar foarte buna.

 629. Mi-a pl─âcut cur─â╚Ťenia, camera aranjat─â una peste alta o pensiune care o recomand cu mult─â sinceritate turi╚Ötilor care vor s─â se cazeze in Or╚Öova.

 630. Amplasata pe malul Dunarii, camera la 1 m deasupra apei. Restaurantul dragut, personalul foarte amabil.

 631. Ne-a pl─âcut totul,cur─â╚Ťenie impecabil─â,f gazda primitoare ╚Öi foarte ospitalier─â

 632. Casa Emma este foarte curata si moderna. Proprietara este o doamna foarte draguta si intelegatoare. Recomand cu drag!

 633. Gazda foarte primitoare , totul este foarte curat, patul foarte confortabil. Calitate /pret peste astept─âri.

 634. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 635. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 636. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 637. Camera avea vedere la Dunare iar piscina a jucat un rol important in crearea unei atmosfere de vacanta. De asemenea, proprietarul a fost ospitalier si deschis in comunicare ­čÖé

 638. Ne-a placut totul! Curatenie, ospitalitate, amplasament, nota 10! Privelistea este minunata, te trezesti iesi din camera si vezi Dunarea in toata splendoarea ei. Va multumim pt tot, ne vedem la anul ­čÖé

 639. Locatia ,că am prins pește,că am fost cu barca, priveliștea

 640. Micul dejun nu a existat sambata, nu au fost aprovizionati cu marfa. Pozitia hotelului excelenta. Cazarea este foarte aproape de un debarcader pentru croaziere pe dunare.

 641. Pozi╚Ťia hotelului, parcarea ╚Öi patul foarte confortabil.

 642. Totul a fost conform așteptărilor, camerele curate și o priveliște superba!

 643. Am petrecut o noapte in aceasta pensiune, facand rezervarea destul de tarziu, in seara respectiva din cauza unei incurcaturi provocate de alta pensiune. Administratorii Dunavis sunt foarte amabili, au rezolvat toate cererile noastre. Locatia este perfecta, chiar pe malul Dunarii, vizavi avand barcile care pleaca in croaziera spre Cazane. Locatia este perfecta si pentru o plimbare de seara pe faleza. Sunt cateva restaurante in apropiere insa nu le-am incercat. Camera este suficient de spatioasa pentru 2 persoane, cu doua scaune, un dulap pt haine. As mai adauga totusi o masuta mica. Baia foarte curata. Cand vom mai trece prin Orsova, ne vom caza in acelasi loc.

 644. Curata, locatie buna. Din pacate orasul este ÔÇťmortÔÇŁ.

 645. Gazda foarte draguta, ne-a convins sa mergem cu salupa pe Dunare🥰 experienta minunata🤩 Liniste, confort, utilitati si priveliste spre Dunare. De apreciat curtea bine ingrijita😌

 646. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 647. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 648. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 649. curat , frumos , zona buna , linistita ! recomand , gazda amabila

 650. Ne-a pl─âcut totul,cur─â╚Ťenie impecabil─â,f gazda primitoare ╚Öi foarte ospitalier─â

 651. Casa Emma este foarte curata si moderna. Proprietara este o doamna foarte draguta si intelegatoare. Recomand cu drag!

 652. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 653. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 654. Locatie usor de gasit, aplasare buna, 3 minute de mers pe jos pana pe Faleza de unde se iau vaporasele pentru excursii in Orsova la Cazane ( capul lui Decebal ) . Magazinul Penny este la 3 minute de mers cu masina. Pentru servirea mesei recomand sa se treaca granita la sarbi la Kladovo restaurant Tekijanka, pretul super , se poate plati si in lei sau Taverna sarbului in Drobeta. Pozele apartamentului nr 2 corespund intocmai cu realitatea, curatenie la superlativ, mobila noua, baie impecabila, bucatarie dotata si utilata, gazda … nota 100 plus, un om care stie sa faca turistul sa se simta in largul lui. Asa da, se poate si in Ro sa avem calitate la preturi decente. Vom revenii cu drag !

 655. Excelent, camerele si curtea foarte frumos amenajate. O zona foarte linistita. Gazda amabila si primitoare. Ne-a oferit informatii si ajutor. Multumim.

 656. Casa foarte frumos amenajată, inclusiv curtea si foisorul cu bucătăria. Gazda incredibil de prietenoasă și atenta la toate cererile noastre. Foarte curat. Foarte linistit.

 657. Primirea calduroasa si cu gazde primitoare. Te ajuta cu informatii legate de zona respectiva. Curtea cu gazon si hamac, loc de gratar si frigider.

 658. Este o locatie minunata cu o priveliste de vis si multa, multa liniste. Puteti cumpara de la locatie miere si dulceata ­čÖé Mi-a placut foarte mult ca nu exista tv in camera

 659. Peisajul e foarte frumos, pensiunea e bine amplasat─â, condi╚Ťii foarte bune pentru odihn─â ╚Öi relaxare, am avut tot de ceea ce am avut nevoie.

 660. Proprietarii au fost amabili si ne-au asteptat pana la ora 21:00 sa facem check-in.

 661. Pozitie foarte buna, pret super, personalul super super ok. Recomand cu caldura.

 662. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia ╚Öi cum aratau baia ╚Öi camera. Am r─âmas pl─âcut surprinsa.

 663. Camera curata. Aer conditionat ok. A fost liniste. Telvizor si internet ok.

 664. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 665. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 666. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 667. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 668. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 669. Locatie usor de gasit, aplasare buna, 3 minute de mers pe jos pana pe Faleza de unde se iau vaporasele pentru excursii in Orsova la Cazane ( capul lui Decebal ) . Magazinul Penny este la 3 minute de mers cu masina. Pentru servirea mesei recomand sa se treaca granita la sarbi la Kladovo restaurant Tekijanka, pretul super , se poate plati si in lei sau Taverna sarbului in Drobeta. Pozele apartamentului nr 2 corespund intocmai cu realitatea, curatenie la superlativ, mobila noua, baie impecabila, bucatarie dotata si utilata, gazda … nota 100 plus, un om care stie sa faca turistul sa se simta in largul lui. Asa da, se poate si in Ro sa avem calitate la preturi decente. Vom revenii cu drag !

 670. Excelent, camerele si curtea foarte frumos amenajate. O zona foarte linistita. Gazda amabila si primitoare. Ne-a oferit informatii si ajutor. Multumim.

 671. Casa foarte frumos amenajată, inclusiv curtea si foisorul cu bucătăria. Gazda incredibil de prietenoasă și atenta la toate cererile noastre. Foarte curat. Foarte linistit.

 672. Primirea calduroasa si cu gazde primitoare. Te ajuta cu informatii legate de zona respectiva. Curtea cu gazon si hamac, loc de gratar si frigider.

 673. Am petrecut o noapte in aceasta pensiune, facand rezervarea destul de tarziu, in seara respectiva din cauza unei incurcaturi provocate de alta pensiune. Administratorii Dunavis sunt foarte amabili, au rezolvat toate cererile noastre. Locatia este perfecta, chiar pe malul Dunarii, vizavi avand barcile care pleaca in croaziera spre Cazane. Locatia este perfecta si pentru o plimbare de seara pe faleza. Sunt cateva restaurante in apropiere insa nu le-am incercat. Camera este suficient de spatioasa pentru 2 persoane, cu doua scaune, un dulap pt haine. As mai adauga totusi o masuta mica. Baia foarte curata. Cand vom mai trece prin Orsova, ne vom caza in acelasi loc.

 674. Curata, locatie buna. Din pacate orasul este ÔÇťmortÔÇŁ.

 675. Gazda foarte draguta, ne-a convins sa mergem cu salupa pe Dunare🥰 experienta minunata🤩 Liniste, confort, utilitati si priveliste spre Dunare. De apreciat curtea bine ingrijita😌

 676. Personal foarte amabil si receptiv la solicitari. View foarte bun. Mancarea nu prea diversificata, dar foarte buna.

 677. Mi-a pl─âcut cur─â╚Ťenia, camera aranjat─â una peste alta o pensiune care o recomand cu mult─â sinceritate turi╚Ötilor care vor s─â se cazeze in Or╚Öova.

 678. Amplasata pe malul Dunarii, camera la 1 m deasupra apei. Restaurantul dragut, personalul foarte amabil.

 679. Micul dejun nu a existat sambata, nu au fost aprovizionati cu marfa. Pozitia hotelului excelenta. Cazarea este foarte aproape de un debarcader pentru croaziere pe dunare.

 680. Totul a fost conform așteptărilor, camerele curate și o priveliște superba!

 681. Locatia frumoasa, acces rapid la magazine si plimbare placuta pe malul Dunarii.

 682. Este o locatie minunata cu o priveliste de vis si multa, multa liniste. Puteti cumpara de la locatie miere si dulceata ­čÖé Mi-a placut foarte mult ca nu exista tv in camera

 683. Peisajul e foarte frumos, pensiunea e bine amplasat─â, condi╚Ťii foarte bune pentru odihn─â ╚Öi relaxare, am avut tot de ceea ce am avut nevoie.

 684. Locatie superba, retrasa pe un brat linistit al Dunarii. Se pot face plimbari cu barca, caiac, se poate inota si sari de pe ponton. De-a dreptul superb totul!

 685. Pozitie foarte buna, pret super, personalul super super ok. Recomand cu caldura.

 686. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia ╚Öi cum aratau baia ╚Öi camera. Am r─âmas pl─âcut surprinsa.

 687. Camera curata. Aer conditionat ok. A fost liniste. Telvizor si internet ok.

 688. Locul a fost minunat la marginea Dunari.Priveliste de o frumusete deosebita Propietarul Cristian este foarte amabil.

 689. Totul este așa cum a fost descris și proprietarul de nota 100

 690. Locatie excelenta, proprietarul minunat. Recomand.

 691. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 692. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 693. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 694. curat , frumos , zona buna , linistita ! recomand , gazda amabila

 695. Ne-a pl─âcut totul,cur─â╚Ťenie impecabil─â,f gazda primitoare ╚Öi foarte ospitalier─â

 696. Casa Emma este foarte curata si moderna. Proprietara este o doamna foarte draguta si intelegatoare. Recomand cu drag!

 697. Am petrecut o noapte in aceasta pensiune, facand rezervarea destul de tarziu, in seara respectiva din cauza unei incurcaturi provocate de alta pensiune. Administratorii Dunavis sunt foarte amabili, au rezolvat toate cererile noastre. Locatia este perfecta, chiar pe malul Dunarii, vizavi avand barcile care pleaca in croaziera spre Cazane. Locatia este perfecta si pentru o plimbare de seara pe faleza. Sunt cateva restaurante in apropiere insa nu le-am incercat. Camera este suficient de spatioasa pentru 2 persoane, cu doua scaune, un dulap pt haine. As mai adauga totusi o masuta mica. Baia foarte curata. Cand vom mai trece prin Orsova, ne vom caza in acelasi loc.

 698. Curata, locatie buna. Din pacate orasul este ÔÇťmortÔÇŁ.

 699. Gazda foarte draguta, ne-a convins sa mergem cu salupa pe Dunare🥰 experienta minunata🤩 Liniste, confort, utilitati si priveliste spre Dunare. De apreciat curtea bine ingrijita😌

 700. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 701. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 702. Locatie usor de gasit, aplasare buna, 3 minute de mers pe jos pana pe Faleza de unde se iau vaporasele pentru excursii in Orsova la Cazane ( capul lui Decebal ) . Magazinul Penny este la 3 minute de mers cu masina. Pentru servirea mesei recomand sa se treaca granita la sarbi la Kladovo restaurant Tekijanka, pretul super , se poate plati si in lei sau Taverna sarbului in Drobeta. Pozele apartamentului nr 2 corespund intocmai cu realitatea, curatenie la superlativ, mobila noua, baie impecabila, bucatarie dotata si utilata, gazda … nota 100 plus, un om care stie sa faca turistul sa se simta in largul lui. Asa da, se poate si in Ro sa avem calitate la preturi decente. Vom revenii cu drag !

 703. Excelent, camerele si curtea foarte frumos amenajate. O zona foarte linistita. Gazda amabila si primitoare. Ne-a oferit informatii si ajutor. Multumim.

 704. Casa foarte frumos amenajată, inclusiv curtea si foisorul cu bucătăria. Gazda incredibil de prietenoasă și atenta la toate cererile noastre. Foarte curat. Foarte linistit.

 705. Primirea calduroasa si cu gazde primitoare. Te ajuta cu informatii legate de zona respectiva. Curtea cu gazon si hamac, loc de gratar si frigider.

 706. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 707. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 708. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 709. Locul a fost minunat la marginea Dunari.Priveliste de o frumusete deosebita Propietarul Cristian este foarte amabil.

 710. Totul este așa cum a fost descris și proprietarul de nota 100

 711. Locatie excelenta, proprietarul minunat. Recomand.

 712. curat , frumos , zona buna , linistita ! recomand , gazda amabila

 713. Ne-a pl─âcut totul,cur─â╚Ťenie impecabil─â,f gazda primitoare ╚Öi foarte ospitalier─â

 714. Casa Emma este foarte curata si moderna. Proprietara este o doamna foarte draguta si intelegatoare. Recomand cu drag!

 715. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 716. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 717. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 718. camera foarte mare si curata si foarte cald(suntem totusi in noiembrie),gazda foarte amabila ne-a facut rezervare laDanubius pentru croaziera(cu Laurentiu un capitan de barca si un ghid foarte bine pregatit).bucataria bine utilata si foarte curata.Toata vila are un miros super placut (oriental).

 719. Am petrecut o noapte in aceasta pensiune, facand rezervarea destul de tarziu, in seara respectiva din cauza unei incurcaturi provocate de alta pensiune. Administratorii Dunavis sunt foarte amabili, au rezolvat toate cererile noastre. Locatia este perfecta, chiar pe malul Dunarii, vizavi avand barcile care pleaca in croaziera spre Cazane. Locatia este perfecta si pentru o plimbare de seara pe faleza. Sunt cateva restaurante in apropiere insa nu le-am incercat. Camera este suficient de spatioasa pentru 2 persoane, cu doua scaune, un dulap pt haine. As mai adauga totusi o masuta mica. Baia foarte curata. Cand vom mai trece prin Orsova, ne vom caza in acelasi loc.

 720. Curata, locatie buna. Din pacate orasul este ÔÇťmortÔÇŁ.

 721. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 722. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 723. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 724. Tot este la superlativ, peisaj superb, gazda de milioane

 725. Cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťionarea extraordinar─â pe malul Dun─ârii, elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament.

 726. Proprietarul este amabil si ne-a ajutat sa avem o vacanta cat mai placuta. Piscina si camera au fost foarte curate. Bucataria este bine utilata.

 727. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 728. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 729. Locatie usor de gasit, aplasare buna, 3 minute de mers pe jos pana pe Faleza de unde se iau vaporasele pentru excursii in Orsova la Cazane ( capul lui Decebal ) . Magazinul Penny este la 3 minute de mers cu masina. Pentru servirea mesei recomand sa se treaca granita la sarbi la Kladovo restaurant Tekijanka, pretul super , se poate plati si in lei sau Taverna sarbului in Drobeta. Pozele apartamentului nr 2 corespund intocmai cu realitatea, curatenie la superlativ, mobila noua, baie impecabila, bucatarie dotata si utilata, gazda … nota 100 plus, un om care stie sa faca turistul sa se simta in largul lui. Asa da, se poate si in Ro sa avem calitate la preturi decente. Vom revenii cu drag !

 730. Locul a fost minunat la marginea Dunari.Priveliste de o frumusete deosebita Propietarul Cristian este foarte amabil.

 731. Totul este așa cum a fost descris și proprietarul de nota 100

 732. Locatie excelenta, proprietarul minunat. Recomand.

 733. curat , frumos , zona buna , linistita ! recomand , gazda amabila

 734. Ne-a pl─âcut totul,cur─â╚Ťenie impecabil─â,f gazda primitoare ╚Öi foarte ospitalier─â

 735. Casa Emma este foarte curata si moderna. Proprietara este o doamna foarte draguta si intelegatoare. Recomand cu drag!

 736. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 737. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 738. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 739. Or╚Öova are parc─â toat─â fa╚Ťa ├«ntoars─â spre r─âs─ârit, fiind astfel un ora╚Ö frumos sc─âldat ├«n soare cea mai mare parte din zi. Casele sunt aranjate pe terasele mari ale str─âzilor, multe pline cu flori ├«n cur╚Ťi sau glastre, ├«mbinate armonios cu diferite culori de tencuial─â. Asta face plimb─ârile pe jos prin ora╚Ö s─â fie pl─âcute ╚Öi relaxante. Noi ne-am bucurat s─â travers─âm ora╚Öul la pas ╚Öi s─â admir─âm diferite arhitecturi unele vechi iar altele prea noi!

 740. camera foarte mare si curata si foarte cald(suntem totusi in noiembrie),gazda foarte amabila ne-a facut rezervare laDanubius pentru croaziera(cu Laurentiu un capitan de barca si un ghid foarte bine pregatit).bucataria bine utilata si foarte curata.Toata vila are un miros super placut (oriental).

 741. Am petrecut o noapte in aceasta pensiune, facand rezervarea destul de tarziu, in seara respectiva din cauza unei incurcaturi provocate de alta pensiune. Administratorii Dunavis sunt foarte amabili, au rezolvat toate cererile noastre. Locatia este perfecta, chiar pe malul Dunarii, vizavi avand barcile care pleaca in croaziera spre Cazane. Locatia este perfecta si pentru o plimbare de seara pe faleza. Sunt cateva restaurante in apropiere insa nu le-am incercat. Camera este suficient de spatioasa pentru 2 persoane, cu doua scaune, un dulap pt haine. As mai adauga totusi o masuta mica. Baia foarte curata. Cand vom mai trece prin Orsova, ne vom caza in acelasi loc.

 742. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 743. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 744. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 745. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 746. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 747. Locatie usor de gasit, aplasare buna, 3 minute de mers pe jos pana pe Faleza de unde se iau vaporasele pentru excursii in Orsova la Cazane ( capul lui Decebal ) . Magazinul Penny este la 3 minute de mers cu masina. Pentru servirea mesei recomand sa se treaca granita la sarbi la Kladovo restaurant Tekijanka, pretul super , se poate plati si in lei sau Taverna sarbului in Drobeta. Pozele apartamentului nr 2 corespund intocmai cu realitatea, curatenie la superlativ, mobila noua, baie impecabila, bucatarie dotata si utilata, gazda … nota 100 plus, un om care stie sa faca turistul sa se simta in largul lui. Asa da, se poate si in Ro sa avem calitate la preturi decente. Vom revenii cu drag !

 748. Tot este la superlativ, peisaj superb, gazda de milioane

 749. Cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťionarea extraordinar─â pe malul Dun─ârii, elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament.

 750. Proprietarul este amabil si ne-a ajutat sa avem o vacanta cat mai placuta. Piscina si camera au fost foarte curate. Bucataria este bine utilata.

 751. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 752. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 753. Locatie usor de gasit, aplasare buna, 3 minute de mers pe jos pana pe Faleza de unde se iau vaporasele pentru excursii in Orsova la Cazane ( capul lui Decebal ) . Magazinul Penny este la 3 minute de mers cu masina. Pentru servirea mesei recomand sa se treaca granita la sarbi la Kladovo restaurant Tekijanka, pretul super , se poate plati si in lei sau Taverna sarbului in Drobeta. Pozele apartamentului nr 2 corespund intocmai cu realitatea, curatenie la superlativ, mobila noua, baie impecabila, bucatarie dotata si utilata, gazda … nota 100 plus, un om care stie sa faca turistul sa se simta in largul lui. Asa da, se poate si in Ro sa avem calitate la preturi decente. Vom revenii cu drag !

 754. Foarte curat (baia și lenjeria de pat impecabile) Curte îngrijită și utilată (grătar, balansoar) Se poate cumpăra gem făcut în casă iar proprietarul ne-a aranjat plimbarea pe Dunăre

 755. A fost o cazare foarte frumoas─â. Am fost primi╚Ťi cu c─âldur─â de gazde. Foarte curat ╚Öi un miros extrem de pl─âcut. Vom reveni cu drag.

 756. – gazda primitoare si prietenoasa – camera spatioasa cu aer conditionat – baie privata externa – curatenia – exista dotarile necesare pentru a gati/a face gratare – terasa in curte, cu balansoar – loc de luat masa si/sau baut cafeaua afara, printre flori, la umbra – wifi – locatia, situata intr-o zona linistita si usor de gasit – ne-am simtit ca acasa, cu siguranta vom reveni – recomandam cu caldura aceasta proprietate

 757. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 758. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 759. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 760. Or╚Öova are parc─â toat─â fa╚Ťa ├«ntoars─â spre r─âs─ârit, fiind astfel un ora╚Ö frumos sc─âldat ├«n soare cea mai mare parte din zi. Casele sunt aranjate pe terasele mari ale str─âzilor, multe pline cu flori ├«n cur╚Ťi sau glastre, ├«mbinate armonios cu diferite culori de tencuial─â. Asta face plimb─ârile pe jos prin ora╚Ö s─â fie pl─âcute ╚Öi relaxante. Noi ne-am bucurat s─â travers─âm ora╚Öul la pas ╚Öi s─â admir─âm diferite arhitecturi unele vechi iar altele prea noi!

 761. camera foarte mare si curata si foarte cald(suntem totusi in noiembrie),gazda foarte amabila ne-a facut rezervare laDanubius pentru croaziera(cu Laurentiu un capitan de barca si un ghid foarte bine pregatit).bucataria bine utilata si foarte curata.Toata vila are un miros super placut (oriental).

 762. Am petrecut o noapte in aceasta pensiune, facand rezervarea destul de tarziu, in seara respectiva din cauza unei incurcaturi provocate de alta pensiune. Administratorii Dunavis sunt foarte amabili, au rezolvat toate cererile noastre. Locatia este perfecta, chiar pe malul Dunarii, vizavi avand barcile care pleaca in croaziera spre Cazane. Locatia este perfecta si pentru o plimbare de seara pe faleza. Sunt cateva restaurante in apropiere insa nu le-am incercat. Camera este suficient de spatioasa pentru 2 persoane, cu doua scaune, un dulap pt haine. As mai adauga totusi o masuta mica. Baia foarte curata. Cand vom mai trece prin Orsova, ne vom caza in acelasi loc.

 763. Apartamentul ff curat, spa╚Ťios, paturile confortabile , vedere spre Dun─âre si un p─ârcule╚Ť pt copii l├óng─â bloc. Singurul dezavantaj ar fi ca Ap este la et 3, dar pt noi nu a fost asta o problema.

 764. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, utilit─â╚Ťi moderne ╚Öi multe obiective turistice deosebite.

 765. Apartament foarte spa╚Ťios. Gazdele au fost primitoare si ├«n╚Ťeleg─âtoare.

 766. curat , frumos , zona buna , linistita ! recomand , gazda amabila

 767. Ne-a pl─âcut totul,cur─â╚Ťenie impecabil─â,f gazda primitoare ╚Öi foarte ospitalier─â

 768. Casa Emma este foarte curata si moderna. Proprietara este o doamna foarte draguta si intelegatoare. Recomand cu drag!

 769. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 770. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 771. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 772. Locul a fost minunat la marginea Dunari.Priveliste de o frumusete deosebita Propietarul Cristian este foarte amabil.

 773. Totul este așa cum a fost descris și proprietarul de nota 100

 774. Locatie excelenta, proprietarul minunat. Recomand.

 775. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 776. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 777. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 778. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 779. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 780. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 781. Curatenia,dotarile,linistea si personalul….jos palaria !

 782. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 783. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 784. Condi╚Ťii foarte bune de locuit: buc─ât─ârie cu tot ceea ce este necesar, aragaz cu cuptor, vesel─â, tac├ómuri, aer condi╚Ťionat ╚Öi ├«n buc─ât─ârie ╚Öi ├«n unul din cele trei dormitoare, balcon spa╚Ťios cu canapea…

 785. Comunicare excelenta, check in forte rapid, pozitivi, prietenosi. Apartament foarte curat, racoros (cind afara erau in jurul 40 grade). Bucataria si baia dotata cu totul necesar. Toti au ramas foarte multumiti.

 786. Apartamentul este foarte ok, curat, linistit, cu toate facilitatile necesare pentru o familie.

 787. Ne-am sim╚Ťit minunat. Mul╚Ťumim frumos de g─âzduire!

 788. Am ajuns la pensiune in jurul orei 23, venind din Grecia. Proprietarul foarte binevoitor ne-a contactat telefonic ╚Öi prin mesaje ╚Öi a venit la acea ora la pensiune sa ne prezinte camerele ╚Öi facilit─â╚Ťile.

 789. Proprietarul este foarte de treab─â ╚Öi ├«╚Ťi recomand─â tot ce e de vizitat in zona ╚Öi chiar ├«n ├«mprejurimi!

 790. Apartamentul ff curat, spa╚Ťios, paturile confortabile , vedere spre Dun─âre si un p─ârcule╚Ť pt copii l├óng─â bloc. Singurul dezavantaj ar fi ca Ap este la et 3, dar pt noi nu a fost asta o problema.

 791. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, utilit─â╚Ťi moderne ╚Öi multe obiective turistice deosebite.

 792. Apartament foarte spa╚Ťios. Gazdele au fost primitoare si ├«n╚Ťeleg─âtoare.

 793. Or╚Öova are parc─â toat─â fa╚Ťa ├«ntoars─â spre r─âs─ârit, fiind astfel un ora╚Ö frumos sc─âldat ├«n soare cea mai mare parte din zi. Casele sunt aranjate pe terasele mari ale str─âzilor, multe pline cu flori ├«n cur╚Ťi sau glastre, ├«mbinate armonios cu diferite culori de tencuial─â. Asta face plimb─ârile pe jos prin ora╚Ö s─â fie pl─âcute ╚Öi relaxante. Noi ne-am bucurat s─â travers─âm ora╚Öul la pas ╚Öi s─â admir─âm diferite arhitecturi unele vechi iar altele prea noi!

 794. camera foarte mare si curata si foarte cald(suntem totusi in noiembrie),gazda foarte amabila ne-a facut rezervare laDanubius pentru croaziera(cu Laurentiu un capitan de barca si un ghid foarte bine pregatit).bucataria bine utilata si foarte curata.Toata vila are un miros super placut (oriental).

 795. Am petrecut o noapte in aceasta pensiune, facand rezervarea destul de tarziu, in seara respectiva din cauza unei incurcaturi provocate de alta pensiune. Administratorii Dunavis sunt foarte amabili, au rezolvat toate cererile noastre. Locatia este perfecta, chiar pe malul Dunarii, vizavi avand barcile care pleaca in croaziera spre Cazane. Locatia este perfecta si pentru o plimbare de seara pe faleza. Sunt cateva restaurante in apropiere insa nu le-am incercat. Camera este suficient de spatioasa pentru 2 persoane, cu doua scaune, un dulap pt haine. As mai adauga totusi o masuta mica. Baia foarte curata. Cand vom mai trece prin Orsova, ne vom caza in acelasi loc.

 796. Curatenia,dotarile,linistea si personalul….jos palaria !

 797. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 798. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 799. Foarte curat (baia și lenjeria de pat impecabile) Curte îngrijită și utilată (grătar, balansoar) Se poate cumpăra gem făcut în casă iar proprietarul ne-a aranjat plimbarea pe Dunăre

 800. A fost o cazare foarte frumoas─â. Am fost primi╚Ťi cu c─âldur─â de gazde. Foarte curat ╚Öi un miros extrem de pl─âcut. Vom reveni cu drag.

 801. – gazda primitoare si prietenoasa – camera spatioasa cu aer conditionat – baie privata externa – curatenia – exista dotarile necesare pentru a gati/a face gratare – terasa in curte, cu balansoar – loc de luat masa si/sau baut cafeaua afara, printre flori, la umbra – wifi – locatia, situata intr-o zona linistita si usor de gasit – ne-am simtit ca acasa, cu siguranta vom reveni – recomandam cu caldura aceasta proprietate

 802. Tot este la superlativ, peisaj superb, gazda de milioane

 803. Cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťionarea extraordinar─â pe malul Dun─ârii, elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament.

 804. Proprietarul este amabil si ne-a ajutat sa avem o vacanta cat mai placuta. Piscina si camera au fost foarte curate. Bucataria este bine utilata.

 805. Ne-am sim╚Ťit minunat. Mul╚Ťumim frumos de g─âzduire!

 806. Am ajuns la pensiune in jurul orei 23, venind din Grecia. Proprietarul foarte binevoitor ne-a contactat telefonic ╚Öi prin mesaje ╚Öi a venit la acea ora la pensiune sa ne prezinte camerele ╚Öi facilit─â╚Ťile.

 807. Proprietarul este foarte de treab─â ╚Öi ├«╚Ťi recomand─â tot ce e de vizitat in zona ╚Öi chiar ├«n ├«mprejurimi!

 808. Condi╚Ťii foarte bune de locuit: buc─ât─ârie cu tot ceea ce este necesar, aragaz cu cuptor, vesel─â, tac├ómuri, aer condi╚Ťionat ╚Öi ├«n buc─ât─ârie ╚Öi ├«n unul din cele trei dormitoare, balcon spa╚Ťios cu canapea…

 809. Comunicare excelenta, check in forte rapid, pozitivi, prietenosi. Apartament foarte curat, racoros (cind afara erau in jurul 40 grade). Bucataria si baia dotata cu totul necesar. Toti au ramas foarte multumiti.

 810. Apartamentul este foarte ok, curat, linistit, cu toate facilitatile necesare pentru o familie.

 811. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 812. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 813. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 814. La aceasta pensiune au centrala si ne-am putut bucura de o temperatura placuta in camera tinand cont ca e decembrie si ai nevoie de caldurica. Patut suplimentar pentru copil nu au avut insa am primit scaunel pentru masa. Camera pe care am primit-o a fost foarte spatioasa, patul mare incat ne-am descurcat si cu bebelusul. Ne-am bucurat si pentru bucataria ce o au amenajata pentru turisti. Doamna de la receptie a fost primitoare si prietenoasa. Ne-am simtit bine aici.

 815. Or╚Öova are parc─â toat─â fa╚Ťa ├«ntoars─â spre r─âs─ârit, fiind astfel un ora╚Ö frumos sc─âldat ├«n soare cea mai mare parte din zi. Casele sunt aranjate pe terasele mari ale str─âzilor, multe pline cu flori ├«n cur╚Ťi sau glastre, ├«mbinate armonios cu diferite culori de tencuial─â. Asta face plimb─ârile pe jos prin ora╚Ö s─â fie pl─âcute ╚Öi relaxante. Noi ne-am bucurat s─â travers─âm ora╚Öul la pas ╚Öi s─â admir─âm diferite arhitecturi unele vechi iar altele prea noi!

 816. camera foarte mare si curata si foarte cald(suntem totusi in noiembrie),gazda foarte amabila ne-a facut rezervare laDanubius pentru croaziera(cu Laurentiu un capitan de barca si un ghid foarte bine pregatit).bucataria bine utilata si foarte curata.Toata vila are un miros super placut (oriental).

 817. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 818. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 819. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 820. Foarte curat (baia și lenjeria de pat impecabile) Curte îngrijită și utilată (grătar, balansoar) Se poate cumpăra gem făcut în casă iar proprietarul ne-a aranjat plimbarea pe Dunăre

 821. A fost o cazare foarte frumoas─â. Am fost primi╚Ťi cu c─âldur─â de gazde. Foarte curat ╚Öi un miros extrem de pl─âcut. Vom reveni cu drag.

 822. – gazda primitoare si prietenoasa – camera spatioasa cu aer conditionat – baie privata externa – curatenia – exista dotarile necesare pentru a gati/a face gratare – terasa in curte, cu balansoar – loc de luat masa si/sau baut cafeaua afara, printre flori, la umbra – wifi – locatia, situata intr-o zona linistita si usor de gasit – ne-am simtit ca acasa, cu siguranta vom reveni – recomandam cu caldura aceasta proprietate

 823. Curatenia,dotarile,linistea si personalul….jos palaria !

 824. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 825. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 826. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 827. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 828. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 829. Locul a fost minunat la marginea Dunari.Priveliste de o frumusete deosebita Propietarul Cristian este foarte amabil.

 830. Totul este așa cum a fost descris și proprietarul de nota 100

 831. Locatie excelenta, proprietarul minunat. Recomand.

 832. La aceasta pensiune au centrala si ne-am putut bucura de o temperatura placuta in camera tinand cont ca e decembrie si ai nevoie de caldurica. Patut suplimentar pentru copil nu au avut insa am primit scaunel pentru masa. Camera pe care am primit-o a fost foarte spatioasa, patul mare incat ne-am descurcat si cu bebelusul. Ne-am bucurat si pentru bucataria ce o au amenajata pentru turisti. Doamna de la receptie a fost primitoare si prietenoasa. Ne-am simtit bine aici.

 833. Or╚Öova are parc─â toat─â fa╚Ťa ├«ntoars─â spre r─âs─ârit, fiind astfel un ora╚Ö frumos sc─âldat ├«n soare cea mai mare parte din zi. Casele sunt aranjate pe terasele mari ale str─âzilor, multe pline cu flori ├«n cur╚Ťi sau glastre, ├«mbinate armonios cu diferite culori de tencuial─â. Asta face plimb─ârile pe jos prin ora╚Ö s─â fie pl─âcute ╚Öi relaxante. Noi ne-am bucurat s─â travers─âm ora╚Öul la pas ╚Öi s─â admir─âm diferite arhitecturi unele vechi iar altele prea noi!

 834. camera foarte mare si curata si foarte cald(suntem totusi in noiembrie),gazda foarte amabila ne-a facut rezervare laDanubius pentru croaziera(cu Laurentiu un capitan de barca si un ghid foarte bine pregatit).bucataria bine utilata si foarte curata.Toata vila are un miros super placut (oriental).

 835. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 836. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 837. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 838. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 839. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 840. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 841. Curatenia,dotarile,linistea si personalul….jos palaria !

 842. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 843. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 844. Condi╚Ťii foarte bune de locuit: buc─ât─ârie cu tot ceea ce este necesar, aragaz cu cuptor, vesel─â, tac├ómuri, aer condi╚Ťionat ╚Öi ├«n buc─ât─ârie ╚Öi ├«n unul din cele trei dormitoare, balcon spa╚Ťios cu canapea…

 845. Comunicare excelenta, check in forte rapid, pozitivi, prietenosi. Apartament foarte curat, racoros (cind afara erau in jurul 40 grade). Bucataria si baia dotata cu totul necesar. Toti au ramas foarte multumiti.

 846. Apartamentul este foarte ok, curat, linistit, cu toate facilitatile necesare pentru o familie.

 847. Foarte curat (baia și lenjeria de pat impecabile) Curte îngrijită și utilată (grătar, balansoar) Se poate cumpăra gem făcut în casă iar proprietarul ne-a aranjat plimbarea pe Dunăre

 848. A fost o cazare foarte frumoas─â. Am fost primi╚Ťi cu c─âldur─â de gazde. Foarte curat ╚Öi un miros extrem de pl─âcut. Vom reveni cu drag.

 849. – gazda primitoare si prietenoasa – camera spatioasa cu aer conditionat – baie privata externa – curatenia – exista dotarile necesare pentru a gati/a face gratare – terasa in curte, cu balansoar – loc de luat masa si/sau baut cafeaua afara, printre flori, la umbra – wifi – locatia, situata intr-o zona linistita si usor de gasit – ne-am simtit ca acasa, cu siguranta vom reveni – recomandam cu caldura aceasta proprietate

 850. La aceasta pensiune au centrala si ne-am putut bucura de o temperatura placuta in camera tinand cont ca e decembrie si ai nevoie de caldurica. Patut suplimentar pentru copil nu au avut insa am primit scaunel pentru masa. Camera pe care am primit-o a fost foarte spatioasa, patul mare incat ne-am descurcat si cu bebelusul. Ne-am bucurat si pentru bucataria ce o au amenajata pentru turisti. Doamna de la receptie a fost primitoare si prietenoasa. Ne-am simtit bine aici.

 851. Or╚Öova are parc─â toat─â fa╚Ťa ├«ntoars─â spre r─âs─ârit, fiind astfel un ora╚Ö frumos sc─âldat ├«n soare cea mai mare parte din zi. Casele sunt aranjate pe terasele mari ale str─âzilor, multe pline cu flori ├«n cur╚Ťi sau glastre, ├«mbinate armonios cu diferite culori de tencuial─â. Asta face plimb─ârile pe jos prin ora╚Ö s─â fie pl─âcute ╚Öi relaxante. Noi ne-am bucurat s─â travers─âm ora╚Öul la pas ╚Öi s─â admir─âm diferite arhitecturi unele vechi iar altele prea noi!

 852. camera foarte mare si curata si foarte cald(suntem totusi in noiembrie),gazda foarte amabila ne-a facut rezervare laDanubius pentru croaziera(cu Laurentiu un capitan de barca si un ghid foarte bine pregatit).bucataria bine utilata si foarte curata.Toata vila are un miros super placut (oriental).

 853. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 854. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 855. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 856. Curtea este foarte mare ,frumos amenajat─â si ├«ntre╚Ťinut─â,cu vedere la rau.Peisajul este superb,chiar se poate merge p├ón─â pe malul r├óului la pescuit ,de pe terasa exterioar─â. Exista si o terasa la etaj ,├«n spatele casei,cu vedere la rau,unde po╚Ťi savura o cafea in liniste. Exista posibilitatea efectu─ârii unui gr─âtar ├«ntr-o loca╚Ťie de vis,├«n compania familiei sau prietenilor. Copiii au fost foarte ├«nc├ónta╚Ťi de curte si petrecerea timpului in natura ├«nc├ót am uitat de neajunsurile men╚Ťionate ├«n rubrica anterioar─â(care pot fi rezolvate ├«ntr-o oarecare m─âsur─â?

 857. Loca╚Ťie aflat─â la maxim 5 minute de mers cu ma╚Öina de Orsova. Camere curate, curte foarte frumoasa. Facilita╚Ťi de gr─âtar, Buc─ât─ârie echipata complet.

 858. Great big yard for a romantic evening and/or for kids to enjoy. All amenities present. Being at the waterside was great. Very clean and again a very pretty and well kept garden. Making a campfire with the kids and eating on the balcony was a joy.

 859. Curatenia,dotarile,linistea si personalul….jos palaria !

 860. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 861. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 862. Foarte curat (baia și lenjeria de pat impecabile) Curte îngrijită și utilată (grătar, balansoar) Se poate cumpăra gem făcut în casă iar proprietarul ne-a aranjat plimbarea pe Dunăre

 863. A fost o cazare foarte frumoas─â. Am fost primi╚Ťi cu c─âldur─â de gazde. Foarte curat ╚Öi un miros extrem de pl─âcut. Vom reveni cu drag.

 864. – gazda primitoare si prietenoasa – camera spatioasa cu aer conditionat – baie privata externa – curatenia – exista dotarile necesare pentru a gati/a face gratare – terasa in curte, cu balansoar – loc de luat masa si/sau baut cafeaua afara, printre flori, la umbra – wifi – locatia, situata intr-o zona linistita si usor de gasit – ne-am simtit ca acasa, cu siguranta vom reveni – recomandam cu caldura aceasta proprietate

 865. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 866. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 867. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 868. Condi╚Ťii foarte bune de locuit: buc─ât─ârie cu tot ceea ce este necesar, aragaz cu cuptor, vesel─â, tac├ómuri, aer condi╚Ťionat ╚Öi ├«n buc─ât─ârie ╚Öi ├«n unul din cele trei dormitoare, balcon spa╚Ťios cu canapea…

 869. Comunicare excelenta, check in forte rapid, pozitivi, prietenosi. Apartament foarte curat, racoros (cind afara erau in jurul 40 grade). Bucataria si baia dotata cu totul necesar. Toti au ramas foarte multumiti.

 870. Apartamentul este foarte ok, curat, linistit, cu toate facilitatile necesare pentru o familie.

 871. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 872. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 873. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 874. La aceasta pensiune au centrala si ne-am putut bucura de o temperatura placuta in camera tinand cont ca e decembrie si ai nevoie de caldurica. Patut suplimentar pentru copil nu au avut insa am primit scaunel pentru masa. Camera pe care am primit-o a fost foarte spatioasa, patul mare incat ne-am descurcat si cu bebelusul. Ne-am bucurat si pentru bucataria ce o au amenajata pentru turisti. Doamna de la receptie a fost primitoare si prietenoasa. Ne-am simtit bine aici.

 875. Or╚Öova are parc─â toat─â fa╚Ťa ├«ntoars─â spre r─âs─ârit, fiind astfel un ora╚Ö frumos sc─âldat ├«n soare cea mai mare parte din zi. Casele sunt aranjate pe terasele mari ale str─âzilor, multe pline cu flori ├«n cur╚Ťi sau glastre, ├«mbinate armonios cu diferite culori de tencuial─â. Asta face plimb─ârile pe jos prin ora╚Ö s─â fie pl─âcute ╚Öi relaxante. Noi ne-am bucurat s─â travers─âm ora╚Öul la pas ╚Öi s─â admir─âm diferite arhitecturi unele vechi iar altele prea noi!

 876. camera foarte mare si curata si foarte cald(suntem totusi in noiembrie),gazda foarte amabila ne-a facut rezervare laDanubius pentru croaziera(cu Laurentiu un capitan de barca si un ghid foarte bine pregatit).bucataria bine utilata si foarte curata.Toata vila are un miros super placut (oriental).

 877. Acessul auto e facil.Are parcare. Pensiunea e o locatie excelenta pe malul apei cu spatii de relaxare,bucatarie si ponton.Finisarile interioare sunt de calitate. Nu voi ezita pe viitor , daca voi mai avea timp , sa le calc pragul.

 878. Recomand cu toata inima!! ❤ Minunata locatie, terasa are vedere la Dunare, exista parcare, camerele sunt foarte curate si spatioase, grupul sanitar arata excelent. Multe multumiri doamnei care ne-a ajutat cu check in-ul si check out-ul – este jos palaria, foarte profi si cumsecade. Cu siguranta vom reveni.

 879. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust, foarte curata cu o curte minunta si personal foarte amabil si prietenos.

 880. Condi╚Ťii foarte bune de locuit: buc─ât─ârie cu tot ceea ce este necesar, aragaz cu cuptor, vesel─â, tac├ómuri, aer condi╚Ťionat ╚Öi ├«n buc─ât─ârie ╚Öi ├«n unul din cele trei dormitoare, balcon spa╚Ťios cu canapea…

 881. Comunicare excelenta, check in forte rapid, pozitivi, prietenosi. Apartament foarte curat, racoros (cind afara erau in jurul 40 grade). Bucataria si baia dotata cu totul necesar. Toti au ramas foarte multumiti.

 882. Apartamentul este foarte ok, curat, linistit, cu toate facilitatile necesare pentru o familie.

 883. Apartamentul ff curat, spa╚Ťios, paturile confortabile , vedere spre Dun─âre si un p─ârcule╚Ť pt copii l├óng─â bloc. Singurul dezavantaj ar fi ca Ap este la et 3, dar pt noi nu a fost asta o problema.

 884. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, utilit─â╚Ťi moderne ╚Öi multe obiective turistice deosebite.

 885. Apartament foarte spa╚Ťios. Gazdele au fost primitoare si ├«n╚Ťeleg─âtoare.

 886. Tot este la superlativ, peisaj superb, gazda de milioane

 887. Cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťionarea extraordinar─â pe malul Dun─ârii, elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament.

 888. Proprietarul este amabil si ne-a ajutat sa avem o vacanta cat mai placuta. Piscina si camera au fost foarte curate. Bucataria este bine utilata.

 889. Foarte curat (baia și lenjeria de pat impecabile) Curte îngrijită și utilată (grătar, balansoar) Se poate cumpăra gem făcut în casă iar proprietarul ne-a aranjat plimbarea pe Dunăre

 890. A fost o cazare foarte frumoas─â. Am fost primi╚Ťi cu c─âldur─â de gazde. Foarte curat ╚Öi un miros extrem de pl─âcut. Vom reveni cu drag.

 891. – gazda primitoare si prietenoasa – camera spatioasa cu aer conditionat – baie privata externa – curatenia – exista dotarile necesare pentru a gati/a face gratare – terasa in curte, cu balansoar – loc de luat masa si/sau baut cafeaua afara, printre flori, la umbra – wifi – locatia, situata intr-o zona linistita si usor de gasit – ne-am simtit ca acasa, cu siguranta vom reveni – recomandam cu caldura aceasta proprietate

 892. Este o locatie minunata cu o priveliste de vis si multa, multa liniste. Puteti cumpara de la locatie miere si dulceata ­čÖé Mi-a placut foarte mult ca nu exista tv in camera

 893. Peisajul e foarte frumos, pensiunea e bine amplasat─â, condi╚Ťii foarte bune pentru odihn─â ╚Öi relaxare, am avut tot de ceea ce am avut nevoie.

 894. Locatie superba, retrasa pe un brat linistit al Dunarii. Se pot face plimbari cu barca, caiac, se poate inota si sari de pe ponton. De-a dreptul superb totul!

 895. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 896. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 897. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 898. Mi-a pl─âcut Recep╚Ťie Alex, dar nu ne-am ├«nt├ólnit, doar prin sms, ma ajutat mult. Sunt surda ╚Öi nu pot sa vb la telefon. In camera e curat ╚Öi priveli╚Öte dunarea,am vrut o cada cu hidromasaj ,dar din p─âcat ca cineva sa ocupat, a╚Öa ca cabina de dus. In rest e okey

 899. Recomand aceast─â minunat─â loca┼úie! Totul este la superlativ acolo ❤️ cur─â╚Ťenie peste tot , camere spa╚Ťioase ,o priveli╚Öte de poveste ╚Öi gazde foarte primitoare ╚Öi amabile ! 10+

 900. Priveliste superba, liniste, amenajarile interioare sunt cu bun gust, curatenie… recomand

 901. Condi╚Ťii foarte bune de locuit: buc─ât─ârie cu tot ceea ce este necesar, aragaz cu cuptor, vesel─â, tac├ómuri, aer condi╚Ťionat ╚Öi ├«n buc─ât─ârie ╚Öi ├«n unul din cele trei dormitoare, balcon spa╚Ťios cu canapea…

 902. Comunicare excelenta, check in forte rapid, pozitivi, prietenosi. Apartament foarte curat, racoros (cind afara erau in jurul 40 grade). Bucataria si baia dotata cu totul necesar. Toti au ramas foarte multumiti.

 903. Apartamentul este foarte ok, curat, linistit, cu toate facilitatile necesare pentru o familie.

 904. La aceasta pensiune au centrala si ne-am putut bucura de o temperatura placuta in camera tinand cont ca e decembrie si ai nevoie de caldurica. Patut suplimentar pentru copil nu au avut insa am primit scaunel pentru masa. Camera pe care am primit-o a fost foarte spatioasa, patul mare incat ne-am descurcat si cu bebelusul. Ne-am bucurat si pentru bucataria ce o au amenajata pentru turisti. Doamna de la receptie a fost primitoare si prietenoasa. Ne-am simtit bine aici.

 905. Or╚Öova are parc─â toat─â fa╚Ťa ├«ntoars─â spre r─âs─ârit, fiind astfel un ora╚Ö frumos sc─âldat ├«n soare cea mai mare parte din zi. Casele sunt aranjate pe terasele mari ale str─âzilor, multe pline cu flori ├«n cur╚Ťi sau glastre, ├«mbinate armonios cu diferite culori de tencuial─â. Asta face plimb─ârile pe jos prin ora╚Ö s─â fie pl─âcute ╚Öi relaxante. Noi ne-am bucurat s─â travers─âm ora╚Öul la pas ╚Öi s─â admir─âm diferite arhitecturi unele vechi iar altele prea noi!

 906. camera foarte mare si curata si foarte cald(suntem totusi in noiembrie),gazda foarte amabila ne-a facut rezervare laDanubius pentru croaziera(cu Laurentiu un capitan de barca si un ghid foarte bine pregatit).bucataria bine utilata si foarte curata.Toata vila are un miros super placut (oriental).

 907. Foarte curat (baia și lenjeria de pat impecabile) Curte îngrijită și utilată (grătar, balansoar) Se poate cumpăra gem făcut în casă iar proprietarul ne-a aranjat plimbarea pe Dunăre

 908. A fost o cazare foarte frumoas─â. Am fost primi╚Ťi cu c─âldur─â de gazde. Foarte curat ╚Öi un miros extrem de pl─âcut. Vom reveni cu drag.

 909. – gazda primitoare si prietenoasa – camera spatioasa cu aer conditionat – baie privata externa – curatenia – exista dotarile necesare pentru a gati/a face gratare – terasa in curte, cu balansoar – loc de luat masa si/sau baut cafeaua afara, printre flori, la umbra – wifi – locatia, situata intr-o zona linistita si usor de gasit – ne-am simtit ca acasa, cu siguranta vom reveni – recomandam cu caldura aceasta proprietate

 910. Apartamentul ff curat, spa╚Ťios, paturile confortabile , vedere spre Dun─âre si un p─ârcule╚Ť pt copii l├óng─â bloc. Singurul dezavantaj ar fi ca Ap este la et 3, dar pt noi nu a fost asta o problema.

 911. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, utilit─â╚Ťi moderne ╚Öi multe obiective turistice deosebite.

 912. Apartament foarte spa╚Ťios. Gazdele au fost primitoare si ├«n╚Ťeleg─âtoare.

 913. Locul a fost minunat la marginea Dunari.Priveliste de o frumusete deosebita Propietarul Cristian este foarte amabil.

 914. Totul este așa cum a fost descris și proprietarul de nota 100

 915. Locatie excelenta, proprietarul minunat. Recomand.

 916. Mi-a pl─âcut Recep╚Ťie Alex, dar nu ne-am ├«nt├ólnit, doar prin sms, ma ajutat mult. Sunt surda ╚Öi nu pot sa vb la telefon. In camera e curat ╚Öi priveli╚Öte dunarea,am vrut o cada cu hidromasaj ,dar din p─âcat ca cineva sa ocupat, a╚Öa ca cabina de dus. In rest e okey

 917. Recomand aceast─â minunat─â loca┼úie! Totul este la superlativ acolo ❤️ cur─â╚Ťenie peste tot , camere spa╚Ťioase ,o priveli╚Öte de poveste ╚Öi gazde foarte primitoare ╚Öi amabile ! 10+

 918. Priveliste superba, liniste, amenajarile interioare sunt cu bun gust, curatenie… recomand

 919. Este o locatie minunata cu o priveliste de vis si multa, multa liniste. Puteti cumpara de la locatie miere si dulceata ­čÖé Mi-a placut foarte mult ca nu exista tv in camera

 920. Peisajul e foarte frumos, pensiunea e bine amplasat─â, condi╚Ťii foarte bune pentru odihn─â ╚Öi relaxare, am avut tot de ceea ce am avut nevoie.

 921. Locatie superba, retrasa pe un brat linistit al Dunarii. Se pot face plimbari cu barca, caiac, se poate inota si sari de pe ponton. De-a dreptul superb totul!

 922. La aceasta pensiune au centrala si ne-am putut bucura de o temperatura placuta in camera tinand cont ca e decembrie si ai nevoie de caldurica. Patut suplimentar pentru copil nu au avut insa am primit scaunel pentru masa. Camera pe care am primit-o a fost foarte spatioasa, patul mare incat ne-am descurcat si cu bebelusul. Ne-am bucurat si pentru bucataria ce o au amenajata pentru turisti. Doamna de la receptie a fost primitoare si prietenoasa. Ne-am simtit bine aici.

 923. Or╚Öova are parc─â toat─â fa╚Ťa ├«ntoars─â spre r─âs─ârit, fiind astfel un ora╚Ö frumos sc─âldat ├«n soare cea mai mare parte din zi. Casele sunt aranjate pe terasele mari ale str─âzilor, multe pline cu flori ├«n cur╚Ťi sau glastre, ├«mbinate armonios cu diferite culori de tencuial─â. Asta face plimb─ârile pe jos prin ora╚Ö s─â fie pl─âcute ╚Öi relaxante. Noi ne-am bucurat s─â travers─âm ora╚Öul la pas ╚Öi s─â admir─âm diferite arhitecturi unele vechi iar altele prea noi!

 924. camera foarte mare si curata si foarte cald(suntem totusi in noiembrie),gazda foarte amabila ne-a facut rezervare laDanubius pentru croaziera(cu Laurentiu un capitan de barca si un ghid foarte bine pregatit).bucataria bine utilata si foarte curata.Toata vila are un miros super placut (oriental).

 925. Locul a fost minunat la marginea Dunari.Priveliste de o frumusete deosebita Propietarul Cristian este foarte amabil.

 926. Totul este așa cum a fost descris și proprietarul de nota 100

 927. Locatie excelenta, proprietarul minunat. Recomand.

 928. Apartamentul ff curat, spa╚Ťios, paturile confortabile , vedere spre Dun─âre si un p─ârcule╚Ť pt copii l├óng─â bloc. Singurul dezavantaj ar fi ca Ap este la et 3, dar pt noi nu a fost asta o problema.

 929. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, utilit─â╚Ťi moderne ╚Öi multe obiective turistice deosebite.

 930. Apartament foarte spa╚Ťios. Gazdele au fost primitoare si ├«n╚Ťeleg─âtoare.

 931. Condi╚Ťii foarte bune de locuit: buc─ât─ârie cu tot ceea ce este necesar, aragaz cu cuptor, vesel─â, tac├ómuri, aer condi╚Ťionat ╚Öi ├«n buc─ât─ârie ╚Öi ├«n unul din cele trei dormitoare, balcon spa╚Ťios cu canapea…

 932. Comunicare excelenta, check in forte rapid, pozitivi, prietenosi. Apartament foarte curat, racoros (cind afara erau in jurul 40 grade). Bucataria si baia dotata cu totul necesar. Toti au ramas foarte multumiti.

 933. Apartamentul este foarte ok, curat, linistit, cu toate facilitatile necesare pentru o familie.

 934. Totul a fost de nota 10! Proprietarul organizeaz─â si plimb─âri cu ╚Öalupa pe Dun─âre – pre╚Ťul este bun, experien╚Ťa este unica! Multumim pentru tot! Sigur vom reveni

 935. Gazde primitoare, curatenia foarte bine pusa la punct, apartament renovat si modern.

 936. Apartamentul este foarte curat, spatios, luminos, dotat cu absolut tot ce ai avea nevoie. Noi am petrecut o noapte, special pentru o excursie pe Dunare a doua zi de dimineata. Dan, gazda, un om deschis, primitor, ne-a predat cheia cat si aprtamentul foarte usor, ne-a recomandat si un restaurant bun unde am servit cina. Cu toate ca detine si ambarcatiuni pentru excursii pe Dunare, din pacate nu au fost suficienti clienti pentru a putea beneficia de o excursie oferita de Dan. Dar, ne-a ajutat sa gasim la unul din coleggi/prientenii lui locuri pentru o plimbare superba pe Dunare la Cazane. Recomand cu drag aceasta locatie.

 937. Totul a fost foarte bine.Bucatarie cu toate dotarile, tv in ambele camere…priveliste minunata…

 938. A fost totul pe placut nostru la apartament dar mancarea lasa de dorit !

 939. Totul. Proprietarul foarte amabil, loca╚Ťia excelent─â pe falez─â, la 2 min de Carrefour. Recomand cu drag !

 940. Tot este la superlativ, peisaj superb, gazda de milioane

 941. Cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťionarea extraordinar─â pe malul Dun─ârii, elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament.

 942. Proprietarul este amabil si ne-a ajutat sa avem o vacanta cat mai placuta. Piscina si camera au fost foarte curate. Bucataria este bine utilata.

 943. Pensiune foarte curat─â, foarte bine utilat─â, raport pret calitate foarte bun.

 944. Ne-am sim╚Ťit minunat. Mul╚Ťumim frumos de g─âzduire!

 945. Am ajuns la pensiune in jurul orei 23, venind din Grecia. Proprietarul foarte binevoitor ne-a contactat telefonic ╚Öi prin mesaje ╚Öi a venit la acea ora la pensiune sa ne prezinte camerele ╚Öi facilit─â╚Ťile.

 946. Curatenia,dotarile,linistea si personalul….jos palaria !

 947. Totul a fost perfect și recomand cu drag.Proprietarul un om deosebit.

 948. Cur─â╚Ťenie faina si uscator de par ok pt so╚Ťie. Priveli╚Öte c├ót de c├ót Ok catre Dun─âre.

 949. Nu a fost mic dejun, dar a fost liniste si m-am putut odihni pana dimineata! Personal amabil

 950. La aceasta pensiune au centrala si ne-am putut bucura de o temperatura placuta in camera tinand cont ca e decembrie si ai nevoie de caldurica. Patut suplimentar pentru copil nu au avut insa am primit scaunel pentru masa. Camera pe care am primit-o a fost foarte spatioasa, patul mare incat ne-am descurcat si cu bebelusul. Ne-am bucurat si pentru bucataria ce o au amenajata pentru turisti. Doamna de la receptie a fost primitoare si prietenoasa. Ne-am simtit bine aici.

 951. Or╚Öova are parc─â toat─â fa╚Ťa ├«ntoars─â spre r─âs─ârit, fiind astfel un ora╚Ö frumos sc─âldat ├«n soare cea mai mare parte din zi. Casele sunt aranjate pe terasele mari ale str─âzilor, multe pline cu flori ├«n cur╚Ťi sau glastre, ├«mbinate armonios cu diferite culori de tencuial─â. Asta face plimb─ârile pe jos prin ora╚Ö s─â fie pl─âcute ╚Öi relaxante. Noi ne-am bucurat s─â travers─âm ora╚Öul la pas ╚Öi s─â admir─âm diferite arhitecturi unele vechi iar altele prea noi!

 952. Peisajul, pontonul, linistea, sunt atuurile acestei locatii. In rest, nu este rau, dar este loc si de mai bine. Poate faptul ca am fost in extrasezon are o importanta in acordarea facilitatilor si in implicarea gazdelor…

 953. Este o locatie minunata cu o priveliste de vis si multa, multa liniste. Puteti cumpara de la locatie miere si dulceata ­čÖé Mi-a placut foarte mult ca nu exista tv in camera

 954. Peisajul e foarte frumos, pensiunea e bine amplasat─â, condi╚Ťii foarte bune pentru odihn─â ╚Öi relaxare, am avut tot de ceea ce am avut nevoie.

 955. Apartamentul ff curat, spa╚Ťios, paturile confortabile , vedere spre Dun─âre si un p─ârcule╚Ť pt copii l├óng─â bloc. Singurul dezavantaj ar fi ca Ap este la et 3, dar pt noi nu a fost asta o problema.

 956. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, utilit─â╚Ťi moderne ╚Öi multe obiective turistice deosebite.

 957. Apartament foarte spa╚Ťios. Gazdele au fost primitoare si ├«n╚Ťeleg─âtoare.

 958. Locul a fost minunat la marginea Dunari.Priveliste de o frumusete deosebita Propietarul Cristian este foarte amabil.

 959. Totul este așa cum a fost descris și proprietarul de nota 100

 960. Locatie excelenta, proprietarul minunat. Recomand.

 961. Foarte frumos gazda primitoare si foarte deschis─â ne.a ajutat cu croaziera chiar am putut pescuii

 962. Propirietarul a raspuns promt la cerintele noastre, interesat de confortul turistilor. Personalul de la curatenie cam dezinteresata, nu stiu daca a adus la cunostiinta proprietarului despre un lucru foarte important necesar unui turist pentru a se simti in siguranta din punct de vedere igienic. mie personal, mi a fost jena sa-i spun dnl Dragos la plecare. In rest, OK !

 963. Locatie excelent─â, camer─â mare cu vedere la Dun─âre. foarte curat─â, lini╚Öte, iar ideea cu chicineta este excep╚Ťional─â ( total utilata pentru a pregati un mic dejun sau cina). Dragos proprietarul este foarte atent cu clientii , ne-a oferit noi idei de petrecere a timpului . Daca vom reveni la Or╚Öova, garantat numai aici ne vom caza.

 964. Foarte curat, gazdele foarte amabile si primitoare, peisajul superb.

 965. Curat, frumos mobilat. Loca╚Ťia este perfect─â iar peisajul ce se vede de pe balcon este minunat at├ót diminea╚Ťa c├ót ╚Öi seara. Proprietarul este foarte ├«n╚Ťeleg─âtor, de╚Öi am ├«nt├órziat pt check-in ne-a primit asa cum se cuvine.

 966. Gazda foarte primitoare, priveliște minunată, Carrefour în apropiere, loc ideal pentru grupuri de prieteni

 967. Totul e perfect… personal- domnul Mihai . calitate – pre╚Ť..,pozi╚Ťie . aproape de faleza Dunarii. Recomand din tot sufletul .

 968. E imposibil sa nu iti placa,aproape de Dun─âre in jur de 300 m,proprietarul are si vapor cu care se pot face excursii pe Dun─âre,pr─âjiturile sunt super buneeee :)) recomand din tot sufletul ,camera nr 1 am avut super spatioasa!

 969. Mi se pare o loca╚Ťie subapreciat─â, merit─â mai multe laude.

 970. Cazare bine pozi╚Ťionat─â. Ingrijit, personal amabil. Am fost mul╚Ťumi╚Ťi.

 971. Plimbarea pe Dunare, privelistea superba! Plimbarea la Herculane, traseu foarte frumos prin Parcul Domoglet!😊

 972. Cur─â╚Ťenia, confortul si un personal foarte amabil.

 973. O loca╚Ťie superba, personalul amabil. Vom reveni cu drag!

 974. Totul este extraordinar de frumos gazdele sunt oameni de excep╚Ťie chiar am sa mai merg la ace╚Öti oameni si cu alta ocazie si recomand si altora sa viziteze or╚Öova si casa si soseco va multumesc

 975. Totul EXCELENT. Camerele foarte curate, curtea amenajat─â minunat. 10+ pentru gazde, extrem de politicoase ╚Öi amabile.👏

 976. Camera mare, curat─â , luminoas─â, pensiunea situat─â ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, noaptea se aud doar greierii😁 Proprietarii extrem de amabili ╚Öi prieteno╚Öi. Ne-am sim╚Ťit foarte bine.

 977. Un apartament foarte frumos,mobilat modern si utilat cu absolut tot ce aveai nevoie.Are si o terasa frumoasa,unde am petrecut 2 seri minunate. Gazda foarte amabila si primitoare.Ne-am simtit foarte bine.

 978. Proprietarii locatiei sunt foarte amabili si primitori. A fost foarte curat. Ne-a placut mult.

 979. Atmosfera Liniștea Lipsa TV in camera Atitudinea proprietarului, 10/10 Aș reveni oricând

 980. Vederea este superb─â, loca╚Ťia foarte bun─â dac─â dore╚Öti lini╚Öte ╚Öi relaxare. Un plus este ╚Öi accesul la barc─â ╚Öi caiace pentru plimb─âri pe lac.

 981. Locatia este perfecta pentru a petrece o vacanta linistita si privata, departe de agitatia statiunilor din apropiere. Privelistea este una minunata si este o placere sa te trezesti dimineata. Camerele sunt curate, spatioase, utilate cu o mini bucatarie cu minifrigider, plita, tacamuri, pahare. Se poate face gratar si te poti plimba cu barcutele proprietatii. O sa revenim cu siguranta. Sunt animal friendly, au multe pisicute si un miel prietenos.

 982. Gazda amabil─â de nota 10. Atmosfera relaxant─â. Muzica ambiental─â excelent─â. Cur─â╚Ťenie, miros placut in interior.Multe locuri ├«n curte unde te poti relaxa,petrece timp. Priveli╚Ötea de vis. O sa revenim aici cu siguran╚Ť─â! Recomand cu drag!

 983. Dl. Cristi a fost un baiat de nota 10. Parea ca este baiatul de la noi din gasca…

 984. Locatia este foarte frumoasa, priveliste pe malul dunarii, ponton etc., recomand!

 985. Foarte curat, gazdele foarte amabile si primitoare, peisajul superb.

 986. Foarte curat, gazdele foarte amabile si primitoare, peisajul superb.

 987. Curat, frumos mobilat. Loca╚Ťia este perfect─â iar peisajul ce se vede de pe balcon este minunat at├ót diminea╚Ťa c├ót ╚Öi seara. Proprietarul este foarte ├«n╚Ťeleg─âtor, de╚Öi am ├«nt├órziat pt check-in ne-a primit asa cum se cuvine.

 988. Curat, frumos mobilat. Loca╚Ťia este perfect─â iar peisajul ce se vede de pe balcon este minunat at├ót diminea╚Ťa c├ót ╚Öi seara. Proprietarul este foarte ├«n╚Ťeleg─âtor, de╚Öi am ├«nt├órziat pt check-in ne-a primit asa cum se cuvine.

 989. Gazda foarte primitoare, priveliște minunată, Carrefour în apropiere, loc ideal pentru grupuri de prieteni

 990. Foarte frumos gazda primitoare si foarte deschis─â ne.a ajutat cu croaziera chiar am putut pescuii

 991. Propirietarul a raspuns promt la cerintele noastre, interesat de confortul turistilor. Personalul de la curatenie cam dezinteresata, nu stiu daca a adus la cunostiinta proprietarului despre un lucru foarte important necesar unui turist pentru a se simti in siguranta din punct de vedere igienic. mie personal, mi a fost jena sa-i spun dnl Dragos la plecare. In rest, OK !

 992. Gazda foarte primitoare, priveliște minunată, Carrefour în apropiere, loc ideal pentru grupuri de prieteni

 993. Locatie excelent─â, camer─â mare cu vedere la Dun─âre. foarte curat─â, lini╚Öte, iar ideea cu chicineta este excep╚Ťional─â ( total utilata pentru a pregati un mic dejun sau cina). Dragos proprietarul este foarte atent cu clientii , ne-a oferit noi idei de petrecere a timpului . Daca vom reveni la Or╚Öova, garantat numai aici ne vom caza.

 994. Foarte frumos gazda primitoare si foarte deschis─â ne.a ajutat cu croaziera chiar am putut pescuii

 995. Propirietarul a raspuns promt la cerintele noastre, interesat de confortul turistilor. Personalul de la curatenie cam dezinteresata, nu stiu daca a adus la cunostiinta proprietarului despre un lucru foarte important necesar unui turist pentru a se simti in siguranta din punct de vedere igienic. mie personal, mi a fost jena sa-i spun dnl Dragos la plecare. In rest, OK !

 996. Locatie excelent─â, camer─â mare cu vedere la Dun─âre. foarte curat─â, lini╚Öte, iar ideea cu chicineta este excep╚Ťional─â ( total utilata pentru a pregati un mic dejun sau cina). Dragos proprietarul este foarte atent cu clientii , ne-a oferit noi idei de petrecere a timpului . Daca vom reveni la Or╚Öova, garantat numai aici ne vom caza.

 997. Cazare bine pozi╚Ťionat─â. Ingrijit, personal amabil. Am fost mul╚Ťumi╚Ťi.

 998. Lipsa personal,mâncare foarte proasta,multa mizerie

 999. Plimbarea pe Dunare, privelistea superba! Plimbarea la Herculane, traseu foarte frumos prin Parcul Domoglet!😊

 1000. Loca╚Ťia splendida ….cur─â╚Ťenia las─â de dorit…scump fata de ce ofer─â.

 1001. Personal obosit si inexitent dupa ora 21.00. Pereti murdari cu multi tantari zdrobiti, perdele foarte murdare, bateria de la chiuveta ruginita.

 1002. Cur─â╚Ťenia, confortul si un personal foarte amabil.

 1003. Gazda foarte primitoare.Cristi,proprietarul pensiunii,un om de nota 10+.Recomand cu placere.

 1004. Gazda foarte primitoare.Cristi,proprietarul pensiunii,un om de nota 10+.Recomand cu placere.

 1005. De la superlativ in sus,gazde super primitoare,panorama excelenta, chiar nu am gasit nimic de reproșat

 1006. De la superlativ in sus,gazde super primitoare,panorama excelenta, chiar nu am gasit nimic de reproșat

 1007. Gazda amabil─â de nota 10. Atmosfera relaxant─â. Muzica ambiental─â excelent─â. Cur─â╚Ťenie, miros placut in interior.Multe locuri ├«n curte unde te poti relaxa,petrece timp. Priveli╚Ötea de vis. O sa revenim aici cu siguran╚Ť─â! Recomand cu drag!

 1008. Gazda amabil─â de nota 10. Atmosfera relaxant─â. Muzica ambiental─â excelent─â. Cur─â╚Ťenie, miros placut in interior.Multe locuri ├«n curte unde te poti relaxa,petrece timp. Priveli╚Ötea de vis. O sa revenim aici cu siguran╚Ť─â! Recomand cu drag!

 1009. Totul e perfect… personal- domnul Mihai . calitate – pre╚Ť..,pozi╚Ťie . aproape de faleza Dunarii. Recomand din tot sufletul .

 1010. Totul e perfect… personal- domnul Mihai . calitate – pre╚Ť..,pozi╚Ťie . aproape de faleza Dunarii. Recomand din tot sufletul .

 1011. E imposibil sa nu iti placa,aproape de Dun─âre in jur de 300 m,proprietarul are si vapor cu care se pot face excursii pe Dun─âre,pr─âjiturile sunt super buneeee :)) recomand din tot sufletul ,camera nr 1 am avut super spatioasa!

 1012. E imposibil sa nu iti placa,aproape de Dun─âre in jur de 300 m,proprietarul are si vapor cu care se pot face excursii pe Dun─âre,pr─âjiturile sunt super buneeee :)) recomand din tot sufletul ,camera nr 1 am avut super spatioasa!

 1013. Mi se pare o loca╚Ťie subapreciat─â, merit─â mai multe laude.

 1014. Priveli╚Ötea foarte frumoasa la Dun─âre, camera spa╚Ťioas─â cu mobilier nou ╚Öi modern, gazda ospitaliera

 1015. Mi se pare o loca╚Ťie subapreciat─â, merit─â mai multe laude.

 1016. Priveli╚Ötea foarte frumoasa la Dun─âre, camera spa╚Ťioas─â cu mobilier nou ╚Öi modern, gazda ospitaliera

 1017. Curatenia si privelistea din camera au fost la superlativ.

 1018. Loca╚Ťie cu un peisaj superb..teras─â cu piscin─â..totul foarte curat…ca sa nu mai spun de proprietari Clau si Iosif ..oameni deosebi╚Ťi…le mul╚Ťumim …

 1019. Totul, camera cu vedere la Dunare, curatenie, personalul mereu la dispozitie, modaliatea de plata cu cardul de vacanta, liniste si distantare sociala. Pluuuus, plimbarea pe Dunare cu explicatii complete.

 1020. Prima noastra cazare la Damiro.Ospitalieri.Curatenie.Servire foarte buna.Vom mai reveni

 1021. Curatenia si privelistea din camera au fost la superlativ.

 1022. loca╚Ťia si personalul f bun, insa rezervarea nu a coincis in totalitate cu realitatea, deoarece pe net s-a rezervat cu mic dejun inclus si cand am ajuns ..surpriz─â…mi s_ a spus ca nu avem acest” mic dejun” inclus! ca sa ne bucuram de sejur am lasat deoparte aceasta mic─â neintelegere!

 1023. Loca╚Ťie cu un peisaj superb..teras─â cu piscin─â..totul foarte curat…ca sa nu mai spun de proprietari Clau si Iosif ..oameni deosebi╚Ťi…le mul╚Ťumim …

 1024. Gazda primitoare, curat, curte frumos amenajata, buc─ât─ârie exterioar─â echipat─â cu tot ce este necesar. P.S. pl─âcinta cu mere scoasa din cuptor exact cand am ajuns, si din care gazda ne a oferit si noua, a fost delicioasa! ­čÖé

 1025. Totul, camera cu vedere la Dunare, curatenie, personalul mereu la dispozitie, modaliatea de plata cu cardul de vacanta, liniste si distantare sociala. Pluuuus, plimbarea pe Dunare cu explicatii complete.

 1026. O loca╚Ťie superba, personalul amabil. Vom reveni cu drag!

 1027. Prima noastra cazare la Damiro.Ospitalieri.Curatenie.Servire foarte buna.Vom mai reveni

 1028. Totul este extraordinar de frumos gazdele sunt oameni de excep╚Ťie chiar am sa mai merg la ace╚Öti oameni si cu alta ocazie si recomand si altora sa viziteze or╚Öova si casa si soseco va multumesc

 1029. loca╚Ťia si personalul f bun, insa rezervarea nu a coincis in totalitate cu realitatea, deoarece pe net s-a rezervat cu mic dejun inclus si cand am ajuns ..surpriz─â…mi s_ a spus ca nu avem acest” mic dejun” inclus! ca sa ne bucuram de sejur am lasat deoparte aceasta mic─â neintelegere!

 1030. Gazda primitoare, curat, curte frumos amenajata, buc─ât─ârie exterioar─â echipat─â cu tot ce este necesar. P.S. pl─âcinta cu mere scoasa din cuptor exact cand am ajuns, si din care gazda ne a oferit si noua, a fost delicioasa! ­čÖé

 1031. O loca╚Ťie superba, personalul amabil. Vom reveni cu drag!

 1032. Totul este extraordinar de frumos gazdele sunt oameni de excep╚Ťie chiar am sa mai merg la ace╚Öti oameni si cu alta ocazie si recomand si altora sa viziteze or╚Öova si casa si soseco va multumesc

 1033. Foarte curat, gazdele foarte amabile si primitoare, peisajul superb.

 1034. Curat, frumos mobilat. Loca╚Ťia este perfect─â iar peisajul ce se vede de pe balcon este minunat at├ót diminea╚Ťa c├ót ╚Öi seara. Proprietarul este foarte ├«n╚Ťeleg─âtor, de╚Öi am ├«nt├órziat pt check-in ne-a primit asa cum se cuvine.

 1035. Gazda foarte primitoare, priveliște minunată, Carrefour în apropiere, loc ideal pentru grupuri de prieteni

 1036. Foarte frumos gazda primitoare si foarte deschis─â ne.a ajutat cu croaziera chiar am putut pescuii

 1037. Propirietarul a raspuns promt la cerintele noastre, interesat de confortul turistilor. Personalul de la curatenie cam dezinteresata, nu stiu daca a adus la cunostiinta proprietarului despre un lucru foarte important necesar unui turist pentru a se simti in siguranta din punct de vedere igienic. mie personal, mi a fost jena sa-i spun dnl Dragos la plecare. In rest, OK !

 1038. Locatie excelent─â, camer─â mare cu vedere la Dun─âre. foarte curat─â, lini╚Öte, iar ideea cu chicineta este excep╚Ťional─â ( total utilata pentru a pregati un mic dejun sau cina). Dragos proprietarul este foarte atent cu clientii , ne-a oferit noi idei de petrecere a timpului . Daca vom reveni la Or╚Öova, garantat numai aici ne vom caza.

 1039. Foarte curat, gazdele foarte amabile si primitoare, peisajul superb.

 1040. Lipsa personal,mâncare foarte proasta,multa mizerie

 1041. Loca╚Ťia splendida ….cur─â╚Ťenia las─â de dorit…scump fata de ce ofer─â.

 1042. Curat, frumos mobilat. Loca╚Ťia este perfect─â iar peisajul ce se vede de pe balcon este minunat at├ót diminea╚Ťa c├ót ╚Öi seara. Proprietarul este foarte ├«n╚Ťeleg─âtor, de╚Öi am ├«nt├órziat pt check-in ne-a primit asa cum se cuvine.

 1043. Personal obosit si inexitent dupa ora 21.00. Pereti murdari cu multi tantari zdrobiti, perdele foarte murdare, bateria de la chiuveta ruginita.

 1044. Gazda foarte primitoare, priveliște minunată, Carrefour în apropiere, loc ideal pentru grupuri de prieteni

 1045. Gazda foarte primitoare.Cristi,proprietarul pensiunii,un om de nota 10+.Recomand cu placere.

 1046. Foarte frumos gazda primitoare si foarte deschis─â ne.a ajutat cu croaziera chiar am putut pescuii

 1047. De la superlativ in sus,gazde super primitoare,panorama excelenta, chiar nu am gasit nimic de reproșat

 1048. Propirietarul a raspuns promt la cerintele noastre, interesat de confortul turistilor. Personalul de la curatenie cam dezinteresata, nu stiu daca a adus la cunostiinta proprietarului despre un lucru foarte important necesar unui turist pentru a se simti in siguranta din punct de vedere igienic. mie personal, mi a fost jena sa-i spun dnl Dragos la plecare. In rest, OK !

 1049. Locatie excelent─â, camer─â mare cu vedere la Dun─âre. foarte curat─â, lini╚Öte, iar ideea cu chicineta este excep╚Ťional─â ( total utilata pentru a pregati un mic dejun sau cina). Dragos proprietarul este foarte atent cu clientii , ne-a oferit noi idei de petrecere a timpului . Daca vom reveni la Or╚Öova, garantat numai aici ne vom caza.

 1050. Gazda amabil─â de nota 10. Atmosfera relaxant─â. Muzica ambiental─â excelent─â. Cur─â╚Ťenie, miros placut in interior.Multe locuri ├«n curte unde te poti relaxa,petrece timp. Priveli╚Ötea de vis. O sa revenim aici cu siguran╚Ť─â! Recomand cu drag!

 1051. Cazare bine pozi╚Ťionat─â. Ingrijit, personal amabil. Am fost mul╚Ťumi╚Ťi.

 1052. Totul e perfect… personal- domnul Mihai . calitate – pre╚Ť..,pozi╚Ťie . aproape de faleza Dunarii. Recomand din tot sufletul .

 1053. Plimbarea pe Dunare, privelistea superba! Plimbarea la Herculane, traseu foarte frumos prin Parcul Domoglet!😊

 1054. Cur─â╚Ťenia, confortul si un personal foarte amabil.

 1055. Gazda foarte primitoare.Cristi,proprietarul pensiunii,un om de nota 10+.Recomand cu placere.

 1056. De la superlativ in sus,gazde super primitoare,panorama excelenta, chiar nu am gasit nimic de reproșat

 1057. Gazda amabil─â de nota 10. Atmosfera relaxant─â. Muzica ambiental─â excelent─â. Cur─â╚Ťenie, miros placut in interior.Multe locuri ├«n curte unde te poti relaxa,petrece timp. Priveli╚Ötea de vis. O sa revenim aici cu siguran╚Ť─â! Recomand cu drag!

 1058. Totul e perfect… personal- domnul Mihai . calitate – pre╚Ť..,pozi╚Ťie . aproape de faleza Dunarii. Recomand din tot sufletul .

 1059. E imposibil sa nu iti placa,aproape de Dun─âre in jur de 300 m,proprietarul are si vapor cu care se pot face excursii pe Dun─âre,pr─âjiturile sunt super buneeee :)) recomand din tot sufletul ,camera nr 1 am avut super spatioasa!

 1060. E imposibil sa nu iti placa,aproape de Dun─âre in jur de 300 m,proprietarul are si vapor cu care se pot face excursii pe Dun─âre,pr─âjiturile sunt super buneeee :)) recomand din tot sufletul ,camera nr 1 am avut super spatioasa!

 1061. Mi se pare o loca╚Ťie subapreciat─â, merit─â mai multe laude.

 1062. Mi se pare o loca╚Ťie subapreciat─â, merit─â mai multe laude.

 1063. Priveli╚Ötea foarte frumoasa la Dun─âre, camera spa╚Ťioas─â cu mobilier nou ╚Öi modern, gazda ospitaliera

 1064. Priveli╚Ötea foarte frumoasa la Dun─âre, camera spa╚Ťioas─â cu mobilier nou ╚Öi modern, gazda ospitaliera

 1065. Curatenia si privelistea din camera au fost la superlativ.

 1066. Curatenia si privelistea din camera au fost la superlativ.

 1067. Loca╚Ťie cu un peisaj superb..teras─â cu piscin─â..totul foarte curat…ca sa nu mai spun de proprietari Clau si Iosif ..oameni deosebi╚Ťi…le mul╚Ťumim …

 1068. Totul, camera cu vedere la Dunare, curatenie, personalul mereu la dispozitie, modaliatea de plata cu cardul de vacanta, liniste si distantare sociala. Pluuuus, plimbarea pe Dunare cu explicatii complete.

 1069. Prima noastra cazare la Damiro.Ospitalieri.Curatenie.Servire foarte buna.Vom mai reveni

 1070. loca╚Ťia si personalul f bun, insa rezervarea nu a coincis in totalitate cu realitatea, deoarece pe net s-a rezervat cu mic dejun inclus si cand am ajuns ..surpriz─â…mi s_ a spus ca nu avem acest” mic dejun” inclus! ca sa ne bucuram de sejur am lasat deoparte aceasta mic─â neintelegere!

 1071. Gazda primitoare, curat, curte frumos amenajata, buc─ât─ârie exterioar─â echipat─â cu tot ce este necesar. P.S. pl─âcinta cu mere scoasa din cuptor exact cand am ajuns, si din care gazda ne a oferit si noua, a fost delicioasa! ­čÖé

 1072. O loca╚Ťie superba, personalul amabil. Vom reveni cu drag!

 1073. Totul este extraordinar de frumos gazdele sunt oameni de excep╚Ťie chiar am sa mai merg la ace╚Öti oameni si cu alta ocazie si recomand si altora sa viziteze or╚Öova si casa si soseco va multumesc

 1074. Loca╚Ťie cu un peisaj superb..teras─â cu piscin─â..totul foarte curat…ca sa nu mai spun de proprietari Clau si Iosif ..oameni deosebi╚Ťi…le mul╚Ťumim …

 1075. Totul, camera cu vedere la Dunare, curatenie, personalul mereu la dispozitie, modaliatea de plata cu cardul de vacanta, liniste si distantare sociala. Pluuuus, plimbarea pe Dunare cu explicatii complete.

 1076. Prima noastra cazare la Damiro.Ospitalieri.Curatenie.Servire foarte buna.Vom mai reveni

 1077. loca╚Ťia si personalul f bun, insa rezervarea nu a coincis in totalitate cu realitatea, deoarece pe net s-a rezervat cu mic dejun inclus si cand am ajuns ..surpriz─â…mi s_ a spus ca nu avem acest” mic dejun” inclus! ca sa ne bucuram de sejur am lasat deoparte aceasta mic─â neintelegere!

 1078. Gazda primitoare, curat, curte frumos amenajata, buc─ât─ârie exterioar─â echipat─â cu tot ce este necesar. P.S. pl─âcinta cu mere scoasa din cuptor exact cand am ajuns, si din care gazda ne a oferit si noua, a fost delicioasa! ­čÖé

 1079. O loca╚Ťie superba, personalul amabil. Vom reveni cu drag!

 1080. Totul este extraordinar de frumos gazdele sunt oameni de excep╚Ťie chiar am sa mai merg la ace╚Öti oameni si cu alta ocazie si recomand si altora sa viziteze or╚Öova si casa si soseco va multumesc

 1081. Locatie superba ce ofera o priveliste de vis a rasaritului peste Dunare.Facilitati multiple si gazde foarte amabile si atente.O recomandare pentru un sejur frumos in orsova.

 1082. Gazdele sunt super, priveli╚Ötea e minunata, confort maxim si super curat. Vom reveni cu siguran╚Ťa!

 1083. Foarte curat, gazdele foarte amabile si primitoare, peisajul superb.