Cazare ieftina Orasul Constanta

De multe ori ne uitam dupa cazare in Constanţa, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Constanţa, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Constanţa, Constanţa, România

ÔśůÔśůÔśů Hotel Ibis Constanta

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Florentina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Megalos

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Dali Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Villa Edel Constanta

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśů Curtea Brancoveneasc─â

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Voila

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Constanţa, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Constanţa, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Agripina si Zina Sila╚Ö din Spiridoni, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Agripina si Zina Silaș din Spiridoni, jud. ArgesCazare in Constanţa, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Manole si Dorin Marin din Bucerdea Vanoasa, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Constanţa, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Manole si Dorin Marin din Bucerdea Vanoasa, jud. AlbaCazare in Constanţa, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Leordean si Pompilia Dr─âgu╚Öanu din Rusi, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Leordean si Pompilia Drăgușanu din Rusi, jud. HunedoaraCazare in Constanţa, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Sidonia si Georgian Onciu din Dealu Corbului, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Constanţa, Constanţa, România!

  (Sidonia si Georgian Onciu din Dealu Corbului, jud. MaramuresCazare in Constanţa, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Dominic si Todor Dr─âgu╚Öeanu din Cozmesti, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Constanţa, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Dominic si Todor Drăgușeanu din Cozmesti, jud. IasiCazare in Constanţa, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Corina si Lavinia C─ârpini╚Ö din Luncasprie, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Constan┼úa, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Constanţa, Constanţa, România.

  (Corina si Lavinia Cărpiniș din Luncasprie, jud. BihorCazare in Constanţa, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 1. Cald pe tot timpul sejurului si vederea frumoasa spre mare din camera. Personalul foarte ok, iar conditiile decente.

 2. O totala placere sa numesc acest loc acasa pentru cateva zile. Priveliste superba,liniste,camera curata,confortabila si spatioasa, personal amabil.

 3. curatenie, confort, o parte din personal mai disponibil, ospatar amabil, mancare buna

 4. Personalul a fost amabil. Camera a fost curat─â. ├Änc─âlzirea camerei foarte bun─â. Loca╚Ťia hotelului este foarte bun─â pentru c─âl─âtorii de afaceri.

 5. Totul a fost foarte placut! Este un hotel foarte frumos si foarte curat! Camera a fost foarte calduroasa! Micul dejun bun si bogat!

 6. Locatie aproape de restaurante , baruri . Mijloace de transport la indemana . Sala de mese dotata si destul de intima . Personalul foarte amabil . Dotari in camera decente .Este loc si de mai bine mai ales la aceste tarife .

 7. Locatia e centrala, decoratiunile interioare sunt deosebite; micul dejun deosebit si gustos, personalul foarte amabil.

 8. Locatie excelenta, personal amabil si eficient, camera curata, comfortabila si cu personalitate. Micul dejun bogat, gustos, cu personal atent, gata sa anticipeze si sa satisfaca orice dorinta a oaspetelui. Un loc unde imi va face placere sa revin ori de cate ori voi avea ocazie. Excelent raport pret – calitate.

 9. Un hotel cu caracter, cu camere inalte si grija pentru stil (inclusiv telefonul din camera sau bateriile din baie). Locatie foarte buna pentru plaja, personal amabil si zambitor. Mic-dejun indestulator si proaspat.

 10. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 11. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 12. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 13. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 14. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 15. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 16. Locatia este un plus pentru aceasta proprietate. Livingul este spatios si modern. Bucataria este complet utilata. Proprietatea este curata.

 17. Curat, loca╚Ťie f buna, amenajare baby friendly, spatios. Pentru cei cu bebelusi este loc pt carucior la parter, nu trebuie urcat in apartament.

 18. Apartamentul este exact ca in fotografii, nou renovat. Se afla la etajul 2 al unei cladiri. Pentru noi a fost ok ,dar pt familii cu copii mici sau varstnici sunt cam greu de urcat. Amenajat f dr─âgu╚Ť, living spa╚Ťios. Saltele confortabile.Exact la intrarea in Piata Ovidiu ,foarte multe terase pe strada ,dar cu toate acestea izolarea fonica e foarte buna. Bucataria dotata cu de toate,inclusiv ingrediente. La sosire proprietarul ne-a a╚Öteptat cu bere si apa rece in frigider. La plaja Modern se ajuge coborand niste scari , 5-10 minute de plimbare , unde gasiti plaja libera pt cearceafuri langa apa ,iar ╚Öezlongurile mai in spate. E o locatie f buna din toate punctele de vedere, gazda foarte draguta. Recomand!

 19. Cald pe tot timpul sejurului si vederea frumoasa spre mare din camera. Personalul foarte ok, iar conditiile decente.

 20. O totala placere sa numesc acest loc acasa pentru cateva zile. Priveliste superba,liniste,camera curata,confortabila si spatioasa, personal amabil.

 21. curatenie, confort, o parte din personal mai disponibil, ospatar amabil, mancare buna

 22. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 23. Personalul a fost amabil. Camera a fost curat─â. ├Änc─âlzirea camerei foarte bun─â. Loca╚Ťia hotelului este foarte bun─â pentru c─âl─âtorii de afaceri.

 24. Totul a fost foarte placut! Este un hotel foarte frumos si foarte curat! Camera a fost foarte calduroasa! Micul dejun bun si bogat!

 25. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spa╚Ťioas─â, curata, cu decora╚Ťiuni vintage si cu ni╚Öte tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de institu╚Ťii publice dar si de locurile de promenada. Recep╚Ťionerele amabile.

 26. Locatia e centrala, decoratiunile interioare sunt deosebite; micul dejun deosebit si gustos, personalul foarte amabil.

 27. Locatie excelenta, personal amabil si eficient, camera curata, comfortabila si cu personalitate. Micul dejun bogat, gustos, cu personal atent, gata sa anticipeze si sa satisfaca orice dorinta a oaspetelui. Un loc unde imi va face placere sa revin ori de cate ori voi avea ocazie. Excelent raport pret – calitate.

 28. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 29. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 30. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 31. Locatia hotelului ! Personalu hotelului foarte amabili

 32. personal amabil, politicos si instruit. curatenie, caldura, locatie buna, restaurant foarte bun.

 33. Locatie super ok, sunt restaurante foarte bune in zona. In hotel este curat si camera foarte curata,. Staffull foarte prietenos si politicos. Este un hotel budget dar cat am stat nu am simtit mare diferenta intre acest hotel si altele care practica tarife mai mari.

 34. Micul dejun diversificat. Camera curată și căldura au contribuit la confortul meu.

 35. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 36. Personalul a fost amabil. Camera a fost curat─â. ├Änc─âlzirea camerei foarte bun─â. Loca╚Ťia hotelului este foarte bun─â pentru c─âl─âtorii de afaceri.

 37. Micul dejun fenomenal, personalul profesionist si cu bun simt.

 38. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spa╚Ťioas─â, curata, cu decora╚Ťiuni vintage si cu ni╚Öte tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de institu╚Ťii publice dar si de locurile de promenada. Recep╚Ťionerele amabile.

 39. Locatia e centrala, decoratiunile interioare sunt deosebite; micul dejun deosebit si gustos, personalul foarte amabil.

 40. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 41. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 42. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 43. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 44. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 45. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 46. Buc─ât─âreasa!!!! 10 puncte din 10!!! M├óncarea, excelent─â . Loca╚Ťia, intim si discret…personalul ,activ

 47. Amplasare excelent─â, aproape de pia╚Ťa Ovidiu. Recep╚Ťie non-stop. Restaurantul de la etaj ofer─â o frumoas─â priveli╚Öte spre mare. Mic dejun foarte consistent, g─âtit la comand─â, de un personal binevoitor. Lift exterior. Lenjerie curat─â, prosoape curate.

 48. Curatenie, locatie excelenta, personal foarte amabil

 49. O locatie buna pentru tot ce iti doresti sa faci in Constanta, vacanta, tranzit, afaceri. Personal amabil, hotel bine dotat din toate punctele de vedere. Vederea spre mare dimineata … e tot ceea ce conteaza indiferent de scopul calatoriei

 50. Priveliștea, camera, amabilitatea personalului, micul dejun

 51. Locatia hotelului ! Personalu hotelului foarte amabili

 52. Promptitudinea personalului, micul dejul bun, cur─â╚Ťenia din camera.

 53. Micul dejun diversificat. Camera curată și căldura au contribuit la confortul meu.

 54. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 55. Design clasic si elegant, bun gust si rafinament, mic dejun delicios si variat, personal foarte amabil, cur─âtenie, totul la superlativ.

 56. Micul dejun fenomenal, personalul profesionist si cu bun simt.

 57. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spa╚Ťioas─â, curata, cu decora╚Ťiuni vintage si cu ni╚Öte tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de institu╚Ťii publice dar si de locurile de promenada. Recep╚Ťionerele amabile.

 58. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 59. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 60. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 61. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 62. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 63. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 64. Amenajarile interioare deosebite,calitatea mobilierului,a geamurilor,a dotarilor excelenta. Se remarca rafinamentul si eleganta celui care a conceput totul.

 65. Camera mare,patul si pernele excelente,curatenia,micul dejun elegant si suficient.Amplasare excelenta atat pentru cei care vin la plaja sau sa viziteze orasul cat si pentru business.

 66. Apartamentul este f mare, curat, saltea si perne confortabile. A fost liniste, amplasarea este f buna, plaja aproape, restaurante in apropiere. placuta surpriza!

 67. Buc─ât─âreasa!!!! 10 puncte din 10!!! M├óncarea, excelent─â . Loca╚Ťia, intim si discret…personalul ,activ

 68. Amplasare excelent─â, aproape de pia╚Ťa Ovidiu. Recep╚Ťie non-stop. Restaurantul de la etaj ofer─â o frumoas─â priveli╚Öte spre mare. Mic dejun foarte consistent, g─âtit la comand─â, de un personal binevoitor. Lift exterior. Lenjerie curat─â, prosoape curate.

 69. Curatenie, locatie excelenta, personal foarte amabil

 70. Lini╚Öte, priveli╚Öte excelent─â, cur─â╚Ťenie, confort. Totul a fost foarte bine!

 71. Amplasarea foarte buna, oferă o priveliște frumoasă pentru un răsărit la malul mării. Mic dejun foarte bun, cu cafea, sucuri, ceaiuri, omleta, bacon, brânzeturi, prăjiturele și multe fructe. Personal amabil, mereu cu zâmbetul pe buze.

 72. O locatie buna pentru tot ce iti doresti sa faci in Constanta, vacanta, tranzit, afaceri. Personal amabil, hotel bine dotat din toate punctele de vedere. Vederea spre mare dimineata … e tot ceea ce conteaza indiferent de scopul calatoriei

 73. Baia foarte spatioasa, lenjeria de pat curata. Foarte multumit de conditiile din camera.

 74. Hotel renovat de curând din acest motiv fiind curat si bine ingrijit. Personalul destul de amabil si destul de pregatit. Camera spatioasa si curata.

 75. Camera exceptionala….hotel renovat complet….proprietarii foarte prietenosi …..si oameni extraordinari….recomand din inim─â.

 76. Promptitudinea personalului, micul dejul bun, cur─â╚Ťenia din camera.

 77. Micul dejun diversificat. Camera curată și căldura au contribuit la confortul meu.

 78. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 79. Cazare confortabil─â, spa╚Ťioas─â, modern─â. Recomand.

 80. Foarte spatios, luminos si curat! Cu siguranta vom reveni!

 81. Totul a fost perfect. Apartament in bloc nou, foarte mare,luminos,o terasa mare unde po╚Ťi servi masa ai face gr─âtar. Apartamentul este complet utilat, mobilat modern, totul este nou si de calitate. Proprietarii sunt amabili,prietenosi si foarte saritori in satisfacerea oric─ârei dorin╚Ťe. Recomand cu c─âldur─â. Ne vom ├«ntoarce cu placere oric├ónd!

 82. Design clasic si elegant, bun gust si rafinament, mic dejun delicios si variat, personal foarte amabil, cur─âtenie, totul la superlativ.

 83. Micul dejun fenomenal, personalul profesionist si cu bun simt.

 84. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spa╚Ťioas─â, curata, cu decora╚Ťiuni vintage si cu ni╚Öte tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de institu╚Ťii publice dar si de locurile de promenada. Recep╚Ťionerele amabile.

 85. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 86. curatenie, pat confortabil, cald pentru aceasta perioada din an, gazde ospitaliere. recomand un restaurant la cateva minute de proprietate: beta

 87. Oameni faini, mic dejun proaspat. Totul a fost exact cum am planificat. Cu siguranta voi mai alege aceasta locatie!

 88. Apartamentul mare, modern, cu toate facilitatile. Gazda extrem de amabila, micul dejun adus zilnic la usa indestulator si pentru toate gusturile! Plaja e la cinci minute de mers pe jos. Multumesc, vom reveni cu siguranta!

 89. Totul a fost la superlativ, gazda foarte primitoare, amabila si punctuala.

 90. Locatie foarte frumoasa, aproape de plaja, apartamentul superb cu priveliste catre mare, luminos, foarte curat, ideal si pentru familii cu copii. Personalul amabil si prietenos. Micul dejun bogat si proaspat. Apartamentul are toate facilitatile descrise pe site si arata chiar mai bine fata de pozele expuse. Multumim pentru vacanta linistita si frumoasa!

 91. Este aproape de terasele din portul turistic Tomis, respectiv de Cazino ┼či pia╚Ťa Ovidiu.

 92. Amplasare excelenta, aproape de plaja si de centrul vechi al orasului

 93. Lini╚Öte, priveli╚Öte excelent─â, cur─â╚Ťenie, confort. Totul a fost foarte bine!

 94. Totul a fost peste asteptari, mic dejun foarte variat, camere spatioase, curate. Nu te astepti ca un hotel de 3 stele sa aiba serviciile acestea. Recomand cu incredere

 95. Micul dejun este foarte bun, consistent, personalul foarte amabil, receptiv

 96. O loca╚Ťie cu camere spa╚Ťioase, mic dejun bogat ╚Öi diversificat.

 97. Locatie excelenta, confort, loc de parcare asigurat, mic dejun f. bun.

 98. Design clasic si elegant, bun gust si rafinament, mic dejun delicios si variat, personal foarte amabil, cur─âtenie, totul la superlativ.

 99. Micul dejun fenomenal, personalul profesionist si cu bun simt.

 100. Camera f.spatioasa. Pat f.confortabil. Locatie excelenta. Mic dejun indestulator. Restaurant pt.mic dejun intim, cu panorama la mare si personal f.amabil.

 101. Buc─ât─âreasa!!!! 10 puncte din 10!!! M├óncarea, excelent─â . Loca╚Ťia, intim si discret…personalul ,activ

 102. Amplasare excelent─â, aproape de pia╚Ťa Ovidiu. Recep╚Ťie non-stop. Restaurantul de la etaj ofer─â o frumoas─â priveli╚Öte spre mare. Mic dejun foarte consistent, g─âtit la comand─â, de un personal binevoitor. Lift exterior. Lenjerie curat─â, prosoape curate.

 103. Amenajarile interioare deosebite,calitatea mobilierului,a geamurilor,a dotarilor excelenta. Se remarca rafinamentul si eleganta celui care a conceput totul.

 104. Camera mare,patul si pernele excelente,curatenia,micul dejun elegant si suficient.Amplasare excelenta atat pentru cei care vin la plaja sau sa viziteze orasul cat si pentru business.

 105. Apartamentul este f mare, curat, saltea si perne confortabile. A fost liniste, amplasarea este f buna, plaja aproape, restaurante in apropiere. placuta surpriza!

 106. Locatia proprietatii este una foarte buna, se afla la cate sute de metri de plaja. Anumite camere ofera chiar vedere la mare, ceea ce este cu adevarat deosebit. Personalul este prietenos si amabil (atat receptionerii, cat si cameristele). Receptia este deschisa non-stop, deci se poate ajunge la hotel la orice ora. Nu am avut mic dejun inclus, insa am vazut ca era totusi foarte variat. Camera a fost suficient de spatioasa pentru 2 persoane. Sistemul de incalzire foarte eficient.

 107. Hotelul necesita o renovare completa pentru a fi pe masura locatiei.Privelistea de la camerele cu sea-view este uimitoare!

 108. Totul este asa cum trebuie Peronalul ,super amabil ! Singurul hotel din Constanta ,in care nu exista miros de micegai.

 109. a fost foarte bine curatenie si tot confortul cu siguranta o sa mai revenim

 110. Personalul este foarte amabil. camera este spatioasa, iar patul este suficient pentru 2 adulti si un copil mic. Micul dejun a fost delicios.

 111. Totul a fost peste asteptari, mic dejun foarte variat, camere spatioase, curate. Nu te astepti ca un hotel de 3 stele sa aiba serviciile acestea. Recomand cu incredere

 112. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 113. Locatie excelenta, confort, loc de parcare asigurat, mic dejun f. bun.

 114. Design clasic si elegant, bun gust si rafinament, mic dejun delicios si variat, personal foarte amabil, cur─âtenie, totul la superlativ.

 115. Camera f.spatioasa. Pat f.confortabil. Locatie excelenta. Mic dejun indestulator. Restaurant pt.mic dejun intim, cu panorama la mare si personal f.amabil.

 116. Buc─ât─âreasa!!!! 10 puncte din 10!!! M├óncarea, excelent─â . Loca╚Ťia, intim si discret…personalul ,activ

 117. Amplasare excelent─â, aproape de pia╚Ťa Ovidiu. Recep╚Ťie non-stop. Restaurantul de la etaj ofer─â o frumoas─â priveli╚Öte spre mare. Mic dejun foarte consistent, g─âtit la comand─â, de un personal binevoitor. Lift exterior. Lenjerie curat─â, prosoape curate.

 118. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 119. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 120. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 121. Desi nu am stat in cam 6 tot ne-am simtit f bine .

 122. Confortul camerei in general, precum și restaurantul ( meniu, servire etc

 123. Cazare excelent─â,restaurant cu un meniu care satisface,cred eu, toate gusturile. Osp─âtar care ╚Ötie s─â se fac─â pl─âcut,util ╚Öi discret. Camera c─âlduroas─â, cochet─â,cu vedere la mare,cu baie mare ╚Öi cozy…Servicii excelente!

 124. Amplasarea hotelului este excelenta, practic imediat langa plaja, vederea din camera spre mare fiind extraordinara. Este un hotel decent, curat, personalul este amabil si de ajutor. Camerele sunt spatioase, paturile incapatoare. In jurul hotelului exista numeroase restaurante de foarte buna calitate.

 125. Personalul excelent ,cur─â╚Ťenie,mic dejun excelent

 126. Locatia proprietatii este una foarte buna, se afla la cate sute de metri de plaja. Anumite camere ofera chiar vedere la mare, ceea ce este cu adevarat deosebit. Personalul este prietenos si amabil (atat receptionerii, cat si cameristele). Receptia este deschisa non-stop, deci se poate ajunge la hotel la orice ora. Nu am avut mic dejun inclus, insa am vazut ca era totusi foarte variat. Camera a fost suficient de spatioasa pentru 2 persoane. Sistemul de incalzire foarte eficient.

 127. a fost foarte bine curatenie si tot confortul cu siguranta o sa mai revenim

 128. Personalul este foarte amabil. camera este spatioasa, iar patul este suficient pentru 2 adulti si un copil mic. Micul dejun a fost delicios.

 129. Totul a fost peste asteptari, mic dejun foarte variat, camere spatioase, curate. Nu te astepti ca un hotel de 3 stele sa aiba serviciile acestea. Recomand cu incredere

 130. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 131. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 132. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 133. Micul dejun a fost bun, am apreciat amabilitatea doamnei care ne-a servit, precum si vederea, panorama de pe terasa de langa sala pt. servirea micului dejun !

 134. Camera f.spatioasa. Pat f.confortabil. Locatie excelenta. Mic dejun indestulator. Restaurant pt.mic dejun intim, cu panorama la mare si personal f.amabil.

 135. Buc─ât─âreasa!!!! 10 puncte din 10!!! M├óncarea, excelent─â . Loca╚Ťia, intim si discret…personalul ,activ

 136. Desi nu am stat in cam 6 tot ne-am simtit f bine .

 137. Confortul camerei in general, precum și restaurantul ( meniu, servire etc

 138. Cazare excelent─â,restaurant cu un meniu care satisface,cred eu, toate gusturile. Osp─âtar care ╚Ötie s─â se fac─â pl─âcut,util ╚Öi discret. Camera c─âlduroas─â, cochet─â,cu vedere la mare,cu baie mare ╚Öi cozy…Servicii excelente!

 139. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 140. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 141. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 142. Camera spatioasa si curat─â, personalul foarte amabil. Voi reveni cu drag

 143. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 144. curatenie, pat confortabil, cald pentru aceasta perioada din an, gazde ospitaliere. recomand un restaurant la cateva minute de proprietate: beta

 145. Camera arata decent Prosoapele și lenjeria erau curate

 146. a fost foarte bine curatenie si tot confortul cu siguranta o sa mai revenim

 147. Personalul este foarte amabil. camera este spatioasa, iar patul este suficient pentru 2 adulti si un copil mic. Micul dejun a fost delicios.

 148. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 149. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 150. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 151. Carmen-virginia aprilie 3, 2019 at 7:38 am

  Locatie excelenta, marea este aproape, zona linistita, staff super, mic dejun foarte bun!

 152. Micul dejun a fost bun, am apreciat amabilitatea doamnei care ne-a servit, precum si vederea, panorama de pe terasa de langa sala pt. servirea micului dejun !

 153. Camera f.spatioasa. Pat f.confortabil. Locatie excelenta. Mic dejun indestulator. Restaurant pt.mic dejun intim, cu panorama la mare si personal f.amabil.

 154. Camera spatioasa si curat─â, personalul foarte amabil. Voi reveni cu drag

 155. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 156. curatenie, pat confortabil, cald pentru aceasta perioada din an, gazde ospitaliere. recomand un restaurant la cateva minute de proprietate: beta

 157. Amenajarile interioare deosebite,calitatea mobilierului,a geamurilor,a dotarilor excelenta. Se remarca rafinamentul si eleganta celui care a conceput totul.

 158. Camera mare,patul si pernele excelente,curatenia,micul dejun elegant si suficient.Amplasare excelenta atat pentru cei care vin la plaja sau sa viziteze orasul cat si pentru business.

 159. Apartamentul este f mare, curat, saltea si perne confortabile. A fost liniste, amplasarea este f buna, plaja aproape, restaurante in apropiere. placuta surpriza!

 160. privelistea de pe terasa a facut toti banii, curatenie impecabila, administrator foarte amabil

 161. Amplasare excelenta! Langa plaja si centrul vechi. Portul Tomis e la un pas.

 162. O surpriza placuta a fost amplasarea fata de plaja, de zona de promenada si de restaurantele din portul turistic. Privelistea de pe terasa imobilului (etaj 3) este superba. Administratorul imobilului a raspuns prompt la orice solicitare.

 163. Pozitia camerei spre mare, cu vapoare asteptand intrarea in port, ne-a bucurat nespus, ca de altfel si in anii precedenti. Merita sa fie vizitat Muzeul National al Marinei Constanta, cu exponate extrem de interesante din flota maritima si fluviala a Romaniei, ilustrand experienta marinarilor si ofiterilor romani de-a-lungul istoriei moderne a tarii noastre.

 164. Amplasarea hotelului e perfecta.Camera destul de spatioasa

 165. Vederea, cur─â╚Ťenia, este aproape de plaj─â, apartament spa╚Ťios, 2 toalete, 2 televizoare.

 166. Amplasare excelenta, conditii de cazare la superlativ.Facilitati care te ajuta sa te simti confortabil.Personal deosebit de amabil , atent la cerintele tale. Recomand pentru toti cei care calatoresc in ,,interes de serviciu”!

 167. Excelent, curat, locatie,parcare, istorie.Felicitari! Unul din cele mai bune hoteluri in care am stat.

 168. Amenajarile interioare deosebite,calitatea mobilierului,a geamurilor,a dotarilor excelenta. Se remarca rafinamentul si eleganta celui care a conceput totul.

 169. M├óncare buna, pre╚Ť rezonabil, servire, personal amabil ╚Öi prompt, pat confortabil, cur─â╚Ťenie, terasa acoperit─â ╚Öi ├«nc─âlzit─â pentru fum─âtori.

 170. Design-ul camerei conform pozelor de pe site. Pat confortabil. Atmosfer─â pl─âcut─â. Bar bine echipat.

 171. Mi-a pl─âcut amabilitatea personalului care a fost foarte receptiv la solicit─ârile noastre, ├«n special Nicoleta. Mi-a pl─âcut faptul c─â restaurantul are op╚Ťiunea de servire ├«n camer─â, ╚Öi bucatele la restaurant au fost foarte gustoase.

 172. Totul e la superlativ! Nimic nu e l─âsat la voia ├«nt├ómpl─ârii, pana la cele mai mici detalii. E cur─â╚Ťenie de str─âluce╚Öte totul, restaurant cu m├óncare foaaarte buna, cinematograf, si loc de joaca pentru copii. Recomand din tot sufletul

 173. Foarte curat si confortabil, personalul foarte pl─âcut si amabil.

 174. Totul este perfect ,servicii,locatie,personal.Felicitari tuturor celor care muncesc la MAVA. Recomand tuturor aceasta locatie de exceptie. Multumesc pentru tot si voi reveni cu mare placere la Mava.

 175. Baia foarte spatioasa, lenjeria de pat curata. Foarte multumit de conditiile din camera.

 176. Hotel renovat de curând din acest motiv fiind curat si bine ingrijit. Personalul destul de amabil si destul de pregatit. Camera spatioasa si curata.

 177. Camera exceptionala….hotel renovat complet….proprietarii foarte prietenosi …..si oameni extraordinari….recomand din inim─â.

 178. Locatie foarte bine amplasata, personal extrem de binevoitor. Experienta placuta, vom reveni cu siguranta

 179. O cladire amplasa in centrul vechi, ├«nc─ârcat─â de istorie ╚Öi amenajat─â fabulos cu grija la detalii, f─âr─â cusur. Camerele diferit decorate in stilul clasic ╚Öi elegant al anilor ce o descriu, atmosfera romantica ╚Öi unica. Grija pentru clienti a proprietarei atinge cotele excelentei. Un sejur minunat, o experien╚Ťa de neuitat.

 180. Minunata construc╚Ťie, din centrul vechi al Constan╚Ťei, vegheaz─â asupra Soarelui ╚Öi a Lunii, care r─âsar romantic din apele Marii Negre ╚Öi apun melancolic peste ora╚Ö… A╚Öadar, dac─â dori╚Ťi s─â fi╚Ťi romantici ╚Öi /sau melancolici cu siguran╚Ť─â Belle Epogue este loca╚Ťia perfect─â. C─â este vorba de o sear─â romantic─â sau un sejur de vis, doamna Claudia v─â va ├«nt├ómpina ╚Öi se va ocupa personal, ca totul sa corespund─â p├ón─â ╚Öi celor mai exigente dorin╚Ťe. Grija fa╚Ť─â de micile detalii, care te introduc subtil ╚Öi elegant ├«ntr-o atmosfer─â de basm, se simte la tot pasul, ├«ncep├ónd cu partea de subsol a restaurantului printre sfe╚Önice, ceasuri ╚Öi oglinzi, continu├ónd cu camerele decorate superb ├«n catifea, m─ât─âsuri pastelate, candelabre ╚Öi picturi, apoi termin├ónd cu frumoasa teras─â de pe acoperisul cl─âdirii unde briza m─ârii ├«╚Ťi va tine companie. „Elegan╚Ťa nu ├«nseamn─â s─â ie╚Öi in eviden╚Ť─â, ci sa intri ├«n amintire.”

 181. Wi-fi-ul de calitate, aerul conditionat functiona.

 182. Loca╚Ťia este aproape de plaj─â, pentru familiile cu copii este un plus pentru c─â nu au mult de mers iar plaja este curat─â ╚Öi nu foarte aglomerat─â, apa numai bun─â pentru cei mici. Apartamentul este spa╚Ťios, cu toate utilit─â╚Ťile necesare.

 183. – bucataria foarte bine dotata, – prosoape curate – camere spatioase, – curatenia din spatiile comune, – discretia gazdelor, – aproape de plaja – acces controlat in prorietate (interfon) – apartamentul cu 2 dormitoare este luminos si spatios cu terasa generoasa.

 184. Loca╚Ťia buna, cur─â╚Ťenie, vedere apare excelent─â.

 185. Personal amabil, curatenie, liniste, mic dejun foarte bun, amplasare excelenta!

 186. Vizualizarea spre mare, cabina de dus spa╚Ťioas─â, baie curat─â, la fel ca ╚Öi camera per total. Aproape totul a fost perfect. Felicit─âri personalului pentru organizare ╚Öi amabilitate.

 187. Cazare confortabil─â, spa╚Ťioas─â, modern─â. Recomand.

 188. Foarte spatios, luminos si curat! Cu siguranta vom reveni!

 189. Totul a fost perfect. Apartament in bloc nou, foarte mare,luminos,o terasa mare unde po╚Ťi servi masa ai face gr─âtar. Apartamentul este complet utilat, mobilat modern, totul este nou si de calitate. Proprietarii sunt amabili,prietenosi si foarte saritori in satisfacerea oric─ârei dorin╚Ťe. Recomand cu c─âldur─â. Ne vom ├«ntoarce cu placere oric├ónd!

 190. Locatia ok, personalul ok , apa calda, curatenie, liniste … Mirosul in camera si pe hol in regula … Loc de parcare usor de gasit

 191. foarte bun micul dejun, diversificat, calitate buna, proasp─ât, foarte misto

 192. Camera arata decent Prosoapele și lenjeria erau curate

 193. Gazdă foarte primitoare și bucuroasă să ne primească! Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie pentru o ședere confortabilă și zona în care este amplasat este goarte bună!

 194. Loca╚Ťie excelent─â, cur─â╚Ťenie impecabil─â, buc─ât─ârie complet echipat─â, gazde amabile, apartamentul este situat chiar l├óng─â plaj─â. Vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 195. It’s the best accommodation I’ve ever booked in Romania! The appartment is brand new, wonderful furnished, sparkling clean, cosy, quiet and with the best view! Moreover, it is placed right next to the beach – Zoom Beach is 100 meters away – and if you like watersports – like kiteboarding or windsurfing – you have a kitespot right in front of the appartment. You can see it from the balcony ­čÖé

 196. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 197. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 198. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 199. Mic dejun foarte bun, diversificat. cafea excelentă. Amplasare pe o stradă foarte liniștită.

 200. Camera spatioasa si curat─â, personalul foarte amabil. Voi reveni cu drag

 201. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 202. Apartamentul peste a╚Ötept─âri ,ai la dispozi╚Ťie tot ce ai nevoie ╚Öi in plus,personalul foarte serviabil ╚Öi implicat .

 203. Totul e la superlativ! Nimic nu e l─âsat la voia ├«nt├ómpl─ârii, pana la cele mai mici detalii. E cur─â╚Ťenie de str─âluce╚Öte totul, restaurant cu m├óncare foaaarte buna, cinematograf, si loc de joaca pentru copii. Recomand din tot sufletul

 204. Foarte curat si confortabil, personalul foarte pl─âcut si amabil.

 205. Locatia ok, personalul ok , apa calda, curatenie, liniste … Mirosul in camera si pe hol in regula … Loc de parcare usor de gasit

 206. foarte bun micul dejun, diversificat, calitate buna, proasp─ât, foarte misto

 207. Camera arata decent Prosoapele și lenjeria erau curate

 208. Alexandru-razvan mai 4, 2019 at 5:26 am

  Studio spatios, curat, bine utilat cu bun gust, gazda foarte amabila

 209. Confortabil. Gazda a efectuat transferul de la aeroport.

 210. Garsoniera a fost rezervata pentru nasi, care s.au aratat extraordinar de imcantati de Doamna care le.a oferit cheile, de dotarile cazarii, de locatie. Or sa revina cu siguranta.

 211. Cazare confortabil─â, spa╚Ťioas─â, modern─â. Recomand.

 212. Foarte spatios, luminos si curat! Cu siguranta vom reveni!

 213. Totul a fost perfect. Apartament in bloc nou, foarte mare,luminos,o terasa mare unde po╚Ťi servi masa ai face gr─âtar. Apartamentul este complet utilat, mobilat modern, totul este nou si de calitate. Proprietarii sunt amabili,prietenosi si foarte saritori in satisfacerea oric─ârei dorin╚Ťe. Recomand cu c─âldur─â. Ne vom ├«ntoarce cu placere oric├ónd!

 214. Gazda foarte primitoare, discreta. Conditii bune calitate-pret, foarte aproape de plaja!

 215. Locatie excelenta, in Faleza Nord, chiar langa plaja. Om amabil, camera curata. Recomand!

 216. The owner is an amazing person! The place is in the north part between Mamaia and the city center, but not far from the old town. There is an amazing, large and beautiful beach just 4 or 5 ( very close) minutes from the place. Recommended! Thank you Daniel for your smile and good vibes! ­čśÇ

 217. Totul a fost la superlativ. Proprietarii primitori ╚Öi receptivi la toate solicit─ârile mele, cur─â╚Ťenia impecabila ╚Öi zona foarte bun─â, Mall Vivo este foarte aproape, la plaj─â se ajunge repede ╚Öi ├«n 5 min e╚Öti pe Autostrada(pentru cei interesa╚Ťi). Va recomand cu toata ├«ncrederea!

 218. Totul a fost a╚Öa cum trebuie. Gazdele foarte amabile ╚Öi la dispozi╚Ťia noastr─â

 219. Stapinii foarte prietenosi si receptivi. Parcare dedicata, iluminata si cu acces limitat. Conexiune stabila Wi-Fi, TV LCD, bucatarie dotata cu minimul necasar.

 220. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 221. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 222. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 223. Amplasarea in centru și priveliștea către răsăritul soarelui din mare.

 224. Micul dejun este excelent. Restaurantul placut, un pranz bun.

 225. Locatia hotelului este excelenta, langa mare, plaja, obiective turistice, etc. Camerele cu vedere la mare reprezinta cea mai indicata optiune. Micul dejun este atractiv.

 226. Totul a fost exact ca in fotografii , personal foarte amabil , curatenie , televizor , pat foarte comfortabil, servicii de camera , mini frigider, sala de ping pong , etc.

 227. -camera twin frumos amenajat─â -mobil─â mult─â, spa╚Ťiu de depozitare -curat -priveli╚Öte spre mare

 228. Camera mare , spatioasa. Locatia buna. Personal amabil.

 229. Un loc extrem de linistit si de primitor…..o ambianta rustica intr-o mare de modernism……un ansamblu perfect de liniste si relaxare….exact ceea ce cautam……multumim echipa Dali

 230. Micul dejun variat si gustos, e foarte aproape de plaja, se urca si se coboara scari pana la plaja, hotelul e la 1 minut de scari. Aproape de gara sau autogara, se ajunge cu autobuzul de la gara in 10/15 minute si mers pe jos 7-8 minute, restaurante in apropiere.

 231. Amplasarea hotelului!!!Este foarte aproape de mare,personalul foarte amabil, mic dejun gustos, disponibilitatea angajatilor fa╚Ť─â de nevoile oaspetilor!

 232. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 233. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 234. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 235. mic dejun ok. locatia.. in zona respective am avut treaba

 236. Camera in sine, patul, privelistea, pacat de acest hotel. Cineva cu gust, ar trebui sa investeasca in el, insa nu e nevoie de sume astronomice, ci de o mana priceputa in domeniu.

 237. Personal foarte amabil, servicii foarte bune. Pre╚Ťul acceptabil, cur─â╚Ťenie

 238. Camera decorata frumos ╚Öi curata. Bun─âvoin╚Ťa ├«n leg─âtur─â cu posibilitatea de a ma caza mai devreme.

 239. Atmosfera ok, mic dejun bogat, amplasare buna, parcare.

 240. Carmen-virginia mai 10, 2019 at 7:02 pm

  Locatie excelenta, marea este aproape, zona linistita, staff super, mic dejun foarte bun!

 241. Atmosfera discret─â. Am cerut ap─â cald─â pentru ceai noaptea la 23 si ne-au oferit cu tot cu ceainic sa-l ducem in camer─â. Chiar de 2 ori.

 242. Ambianta plăcută , un loc minunat și foarte relaxant

 243. Camera mare si foarte curata, mobilier de calitate. Baia desemenea foarte curata, tot ce ai avea nevoie pt odihna. Conexiunea wifi buna in camera. Micul dejun foarte bun, cafeaua excelenta, personalul foarte dragut, vom reveni.

 244. Personalul ne-a primit cu bratele deschise, a fost amabil. Camera m-a surprins placut, cu un design frumos si confort perfect. Curatenia a fost de asemenea exceptionala.

 245. Amabilitatea, ajutorul și disponibilitatea. O experienta extrem de plăcută, foarte bine situat, curat, cu un personal extraordinar!

 246. Locatia foarte bun─â, vila se afla pe aleea pietonala din centrul istoric. Camera a fost foarte curata. Doamna proprietar a fost foarte amabila

 247. Micul dejun; amplasarea excelenta; vederea spre mare.

 248. Amplasarea in centru și priveliștea către răsăritul soarelui din mare.

 249. Micul dejun este excelent. Restaurantul placut, un pranz bun.

 250. Stilul mobilierului din camere este foarte elegant. Sala de receptie este de bun gust si este confortabila. Masa de la micul dejun a fost perfecta. Curatenia este garantata. Hotelul a fost perfect amplasat pentru scopul sejurului meu.

 251. Totul a fost exact ca in fotografii , personal foarte amabil , curatenie , televizor , pat foarte comfortabil, servicii de camera , mini frigider, sala de ping pong , etc.

 252. -camera twin frumos amenajat─â -mobil─â mult─â, spa╚Ťiu de depozitare -curat -priveli╚Öte spre mare

 253. O zon─â foarte lini╚Ötit─â,priveli╚Ötea de pe terasa,patul foarte confortabil pentru mine si iubitul meu,buc─ât─âria complet utilitata,chiar am folosit si ma╚Öina de sp─âlat rufe …Un pret foarte excelent pentru serviciile oferite…Voi reveni!

 254. Gazda a fost foarte amabil─â. Loca╚Ťia este excelent├Ą. Recomand cu pl─âcere!

 255. Locatia placuta, curat, linistit. Conditii bune de cazare. Gazde prietenoase si primitoare.

 256. Sirgogo_traveler mai 15, 2019 at 12:27 pm

  Conditii excelente, proprietar amabil, locatie buna. Recomand!

 257. Gheorghita-andrei mai 15, 2019 at 12:27 pm

  Totul a fost la superlativ!Men╚Ťionez ca am fost caza╚Ťi aici doar pentru festivalul Neversea. Camera era foarte curata ╚Öi totul miroasea bine. Pat confortabil,buc─ât─âria dotata cu electrocasnice noi,baia moderna.

 258. A fost super: curatenie, liniste, gazde amabile, mobilier nou, pat confortabil. Conditii foarte bune ,peste asteptari si proprietari super ok.

 259. Micul dejun; amplasarea excelenta; vederea spre mare.

 260. Amplasarea in centru și priveliștea către răsăritul soarelui din mare.

 261. Micul dejun este excelent. Restaurantul placut, un pranz bun.

 262. Stilul mobilierului din camere este foarte elegant. Sala de receptie este de bun gust si este confortabila. Masa de la micul dejun a fost perfecta. Curatenia este garantata. Hotelul a fost perfect amplasat pentru scopul sejurului meu.

 263. Camera mare, curata, am fost la ├«nceputul lunii mai ╚Öi a fost ╚Öi c─âldur─â, ap─â cald─â, s-a f─âcut cur─â╚Ťenie ├«n fiecare zi

 264. Totul a fost exact ca in fotografii , personal foarte amabil , curatenie , televizor , pat foarte comfortabil, servicii de camera , mini frigider, sala de ping pong , etc.

 265. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 266. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 267. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 268. Camera foarte mare, pat si perne foarte bune. locatie excelenta, cu acces usor la plaja Modern, restaurante si portul Tomis. Mic dejun a la carte, servit fie in restaurantul hotelului, fie in Irish pub din fata hotelului.

 269. Amplasare excelenta, conditii de cazare la superlativ.Facilitati care te ajuta sa te simti confortabil.Personal deosebit de amabil , atent la cerintele tale. Recomand pentru toti cei care calatoresc in ,,interes de serviciu”!

 270. Excelent, curat, locatie,parcare, istorie.Felicitari! Unul din cele mai bune hoteluri in care am stat.

 271. privelistea de pe terasa a facut toti banii, curatenie impecabila, administrator foarte amabil

 272. Amplasare excelenta! Langa plaja si centrul vechi. Portul Tomis e la un pas.

 273. O surpriza placuta a fost amplasarea fata de plaja, de zona de promenada si de restaurantele din portul turistic. Privelistea de pe terasa imobilului (etaj 3) este superba. Administratorul imobilului a raspuns prompt la orice solicitare.

 274. Patul si designul camerei sunt excelente. Mereu revenim cu placere. Mava este prima optiune cand cautam cazare in Constanta/Mamaia. Multumim

 275. Apartamentul peste a╚Ötept─âri ,ai la dispozi╚Ťie tot ce ai nevoie ╚Öi in plus,personalul foarte serviabil ╚Öi implicat .

 276. Totul e la superlativ! Nimic nu e l─âsat la voia ├«nt├ómpl─ârii, pana la cele mai mici detalii. E cur─â╚Ťenie de str─âluce╚Öte totul, restaurant cu m├óncare foaaarte buna, cinematograf, si loc de joaca pentru copii. Recomand din tot sufletul

 277. Personalul este OK, se poate apela pentru orice problem─â sau informa┼úie, ├«ntotdeauna este foarte amabil! Personalul care efectueaz─â cur─â┼úenia este atent ┼či discret. Hotelul nu se afl─â la malul M─ârii, dar este amplasat ├«ntr-un loc lini┼čtit. Restaurantul hotelului serve┼čte m├ónc─âruri gustoase.

 278. Apartament spa╚Ťios,confortabil,ideal pentru familiile cu copii.

 279. Personal foarte amabil și flexibil. Camere curate.

 280. Alexandru-sebastian mai 18, 2019 at 3:27 pm

  Curatenia,camera foarte spatioasa,iar domnisoara de a receptie a fost o draguta!10+

 281. Camera spa╚Ťioas─â,curat─â, mobilierul nou, patul mare, baia impecabil─â, lenjeria f curat─â , personalul amabil,managerul ff primitor si disponibil. Hotelul se afla aproape de mijloacele de transport Am stat 2 nop╚Ťi si ne-am sim╚Ťit foarte bine.

 282. Totul, cur─â╚Ťenie, pozitia fa╚Ť─â de plaja , lini╚Öte.

 283. Gazda a fost foarte ospitalier─â, iar c─âsu╚Ťele sunt amplasate ├«ntr-un spa╚Ťiu plin cu verdea╚Ť─â, ├«n mijlocul ora╚Öului. Totul este foarte curat ╚Öi frumos. Recomand cu drag.

 284. Intr-un oras zgomotos, o oaza de liniste. Casutele sunt absolut superbe, amplasate intr-o livada, iar tot ce auzi este cantecul pasarilor. Gazda noastra a fost extrem de discreta si de amabila. Multumim!

 285. Totul a fost minunat incepand cu gazda noastra care este o doamna extraordinara. A facut tot ce i-a stat in putinta sa nu ne lipseasca absolut nimic. Casuta in care am stat a fost de vis, integrata perfect intr-o gradina minunata. Totul a fost la superlativ. Va multumim doamna Ivan pentru tot ce ati facut pentru noi!

 286. Hotelul a fost pe măsura așteptărilor, exact ca in fotografiile prezentate. Foarte elegant si extrem de curant. Recomand !

 287. apartamentul era spatios, cu vedere spre mare fotoliul de masaj a facut toti banii micul dejun gustos

 288. Mic dejun variat, au fost prompti in comunicare, patul foarte confortabil.

 289. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 290. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 291. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 292. privelistea spre mare, aproape de plaja, pat confortabil, flori naturale în camera

 293. Camera foarte mare, pat si perne foarte bune. locatie excelenta, cu acces usor la plaja Modern, restaurante si portul Tomis. Mic dejun a la carte, servit fie in restaurantul hotelului, fie in Irish pub din fata hotelului.

 294. Amplasare excelenta, conditii de cazare la superlativ.Facilitati care te ajuta sa te simti confortabil.Personal deosebit de amabil , atent la cerintele tale. Recomand pentru toti cei care calatoresc in ,,interes de serviciu”!

 295. Locatie excelenta, terasa superba cu un view minunat. Totul aproape, magazine terase…

 296. privelistea de pe terasa a facut toti banii, curatenie impecabila, administrator foarte amabil

 297. Amplasare excelenta! Langa plaja si centrul vechi. Portul Tomis e la un pas.

 298. Patul si designul camerei sunt excelente. Mereu revenim cu placere. Mava este prima optiune cand cautam cazare in Constanta/Mamaia. Multumim

 299. Apartamentul peste a╚Ötept─âri ,ai la dispozi╚Ťie tot ce ai nevoie ╚Öi in plus,personalul foarte serviabil ╚Öi implicat .

 300. Totul e la superlativ! Nimic nu e l─âsat la voia ├«nt├ómpl─ârii, pana la cele mai mici detalii. E cur─â╚Ťenie de str─âluce╚Öte totul, restaurant cu m├óncare foaaarte buna, cinematograf, si loc de joaca pentru copii. Recomand din tot sufletul

 301. Alexandru-sebastian mai 24, 2019 at 11:57 pm

  Curatenia,camera foarte spatioasa,iar domnisoara de a receptie a fost o draguta!10+

 302. Camera spa╚Ťioas─â,curat─â, mobilierul nou, patul mare, baia impecabil─â, lenjeria f curat─â , personalul amabil,managerul ff primitor si disponibil. Hotelul se afla aproape de mijloacele de transport Am stat 2 nop╚Ťi si ne-am sim╚Ťit foarte bine.

 303. Totul, cur─â╚Ťenie, pozitia fa╚Ť─â de plaja , lini╚Öte.

 304. Atmosfera discret─â. Am cerut ap─â cald─â pentru ceai noaptea la 23 si ne-au oferit cu tot cu ceainic sa-l ducem in camer─â. Chiar de 2 ori.

 305. Ambianta plăcută , un loc minunat și foarte relaxant

 306. Camera mare si foarte curata, mobilier de calitate. Baia desemenea foarte curata, tot ce ai avea nevoie pt odihna. Conexiunea wifi buna in camera. Micul dejun foarte bun, cafeaua excelenta, personalul foarte dragut, vom reveni.

 307. Am fost la Megalos de peste 5 ori cazati. Intotdeauna o placere. Totul este la superlativ.

 308. Hotelul a fost pe măsura așteptărilor, exact ca in fotografiile prezentate. Foarte elegant si extrem de curant. Recomand !

 309. apartamentul era spatios, cu vedere spre mare fotoliul de masaj a facut toti banii micul dejun gustos

 310. M─âd─âlina mai 31, 2019 at 6:43 pm

  Proprietarul a fost foarte amabil ╚Öi ne-a servit cu midii imediat dup─â ce am ajuns. De asemenea, a fost foarte ├«n╚Ťeleg─âtor cu faptul ca am ajuns mult mai devreme dec├ót ora programata de check-in. Recomand!

 311. Loca╚Ťie foarte aproape de mare, lini╚Öte, proprietar foarte sociabil, spa╚Ťiu de relaxare super afar─â.

 312. Gazda foarte primitoare, discreta. Conditii bune calitate-pret, foarte aproape de plaja!

 313. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 314. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 315. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 316. Mic dejun foarte bun, diversificat. cafea excelentă. Amplasare pe o stradă foarte liniștită.

 317. Camera spatioasa si curat─â, personalul foarte amabil. Voi reveni cu drag

 318. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 319. Micul dejun variat si bun, amplasare foarte buna, personalul amabil, loc de parcare.

 320. micul dejun a fost saracacios. aveai de ales doar ochiuri sau omleta. plus ca am vazut prin sala de mese gandaci

 321. Hotelul se află în centru, pe o stradă din centrul vechi, dar nu una dintre cele principale (și aglomerate), ci una mai mică. Așadar, totul e accesibil foarte ușor la pas și este foarte liniște. Bonus: vederea la mare superbă din restaurantul de la ultimul etaj. Mic dejunul e bun (nu spectaculos, dar e suficient). Camera a fost curată, aerisită și confortabilă.

 322. Totul a fost perfect. Cazarea, restaurantul, plaja hotelului, mancarea, intr-un cuvant TOTUL!

 323. M├óncarea este excelenta, loca╚Ťia este chiar pe Faleza, iar priveli╚Ötea e uimitoare. Cur─â╚Ťenie impecabila, patul foarte confortabil. Vom reveni ori de c├óte ori vom avea ocazia!

 324. Loca╚Ťia prefecta, personal amabil, mic dejun delicios

 325. Personal foarte amabil. Toate cerintele mele au fost indeplinite. Un hotel micutz si cochet, chiar langa malul marii (marea s-a vazut perfect din balcon). Aproape de port si de zona pietonala cu zeci de restaurante (food street). Recomand

 326. Camera spatioasa, vederea catre mare, baia spatioasa,amabilitatea personalului, amplasarea hotelului.

 327. Camera spatioasa, personal competent, micul dejun cu clatite delicioase.

 328. Curatenia, privelistea, atmosfera placuta din hol si camera

 329. Micul dejun a fost bogat si variat, personalul foarte amabil si toate facilitatile minunate. Iar loca╚Ťia e minunata, nu prea departe de centru.

 330. Curatenie, mic dejun bogat si mancare buna, camera spatioasa cu pat confortabil, mobilier modern, recepetie confortabila. Accepta si tichete de vacanta.

 331. Gazda exceptionala, de calitate, ne-a primit frumos, ne-a dat sfaturi despre restaurantele si magazinele din zona (unde putem manca ok), ne-a ajutat cu transportul (ne-a chemat dumnealui un taxi ptr ca noi nu cunoastem zona). Camerele conform fotografiilor (spatioase, curate), baia ok, apa calda. LOCATIE FOARTE APROAPE DE PLAJA!😍 Pentru un sejur de 2 nopti, am avut conditii pe masura. RECOMANDAM!

 332. M─âd─âlina iunie 7, 2019 at 6:31 pm

  Proprietarul a fost foarte amabil ╚Öi ne-a servit cu midii imediat dup─â ce am ajuns. De asemenea, a fost foarte ├«n╚Ťeleg─âtor cu faptul ca am ajuns mult mai devreme dec├ót ora programata de check-in. Recomand!

 333. Loca╚Ťie foarte aproape de mare, lini╚Öte, proprietar foarte sociabil, spa╚Ťiu de relaxare super afar─â.

 334. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 335. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 336. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 337. Mic dejun foarte bun, diversificat. cafea excelentă. Amplasare pe o stradă foarte liniștită.

 338. Camera spatioasa si curat─â, personalul foarte amabil. Voi reveni cu drag

 339. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 340. Micul dejun variat si bun, amplasare foarte buna, personalul amabil, loc de parcare.

 341. micul dejun a fost saracacios. aveai de ales doar ochiuri sau omleta. plus ca am vazut prin sala de mese gandaci

 342. Hotelul se află în centru, pe o stradă din centrul vechi, dar nu una dintre cele principale (și aglomerate), ci una mai mică. Așadar, totul e accesibil foarte ușor la pas și este foarte liniște. Bonus: vederea la mare superbă din restaurantul de la ultimul etaj. Mic dejunul e bun (nu spectaculos, dar e suficient). Camera a fost curată, aerisită și confortabilă.

 343. Totul a fost perfect. Cazarea, restaurantul, plaja hotelului, mancarea, intr-un cuvant TOTUL!

 344. M├óncarea este excelenta, loca╚Ťia este chiar pe Faleza, iar priveli╚Ötea e uimitoare. Cur─â╚Ťenie impecabila, patul foarte confortabil. Vom reveni ori de c├óte ori vom avea ocazia!

 345. Loca╚Ťia prefecta, personal amabil, mic dejun delicios

 346. Personal foarte amabil. Toate cerintele mele au fost indeplinite. Un hotel micutz si cochet, chiar langa malul marii (marea s-a vazut perfect din balcon). Aproape de port si de zona pietonala cu zeci de restaurante (food street). Recomand

 347. Camera spatioasa, vederea catre mare, baia spatioasa,amabilitatea personalului, amplasarea hotelului.

 348. Camera spatioasa, personal competent, micul dejun cu clatite delicioase.

 349. Atmosfera placuta, micile suprize, mere proaspete, cafea, ceai si apa minerala incluse in pret.

 350. Loca╚Ťie foarte bun─â, lini╚Ötit─â, aproape de plaj─â ╚Öi de centrul vechi

 351. Proprietara este extrem de amabila, camera a fost curata. Pensiunea este amplasata in centrul orasului, foarte aproape de Peninsula si de restaurantele si cafenelele de pe Bulevardul Tomis.

 352. tipa de la receptie … 5* / placuta cu Do not disturb pentru adormiti / personal amabil.

 353. Panorama, curanetia, amabilitatea personalului. Prosoape gratuite pentru plaja de la receptie.

 354. Ceea ce apreciez este locatia hotelului (foarte aproape de plaja), curatenia din camera, amabilitatea personalului si faptul ca Max, catelusul nostru, ne poate insoti de fiecare data

 355. Ca si loca╚Ťie e super, la drum principal. Daca am avut nevoie de ceva, imediat ni s-a adus. Pana la plaja mergi pe jos cam 10, 15 Min, insa cu ma╚Öin─â faci 2 Min, daca ai si unde parca. Hotelul e in renovare. A fost hotel Capri ├«nainte, de aceea posibil sa nu g─âsi╚Ťi date despre el pe google.

 356. Camerele arata foarte bine curatenia este impecabila printre putinele cazari unde am fost si nu am ce sa reprosez! Totul de nota 10.

 357. Situat chiar in centrul orasului, foarte aproape de centrul vechi al orasului si la 2 minute de mers pe jos de plaja , cu o atmosfera intima, camerele foarte curate si spatioase, personalul foarte amabil si receptiv la orice nelamurire, recomand JacobÔÇÖs oricui vine in Constanta !

 358. Faptul ca am putut sa vin mai repede cu o zi fa╚Ť─â de data rezervat─â

 359. Lenjeria curata, dar uzata, cu gauri în plicul în care era pilota

 360. T├ón─ârul care ne-a ├«nt├ómpinat a spus ca nu este angajat ci este un afin al gazdei.Deci …sinceritatea dumnealui. La plecare nu am mai ├«nt├ólnit pe nimeni, deci….

 361. Curatenia, privelistea, atmosfera placuta din hol si camera

 362. Micul dejun a fost bogat si variat, personalul foarte amabil si toate facilitatile minunate. Iar loca╚Ťia e minunata, nu prea departe de centru.

 363. Curatenie, mic dejun bogat si mancare buna, camera spatioasa cu pat confortabil, mobilier modern, recepetie confortabila. Accepta si tichete de vacanta.

 364. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 365. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 366. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 367. Hotel curat, personalul dragut si amabil, micul dejun bun, camera si baia mari si curate. Nu se fumeaza inauntru si asta e bine.

 368. Locatia este buna, retrasa dar cu acces facil la cateva puncte de atractie ca microrezervatie, delfinariu, McDonalds, City Park Mall, inchirieri biciclete

 369. la mic dejun am incercat meniul 2 si 3… bune! omletele bune… ceva mai multa verdeata nu strica! personalul ok, asezarea e buna daca vrei sa ajungi in mamaia si la mall, dar mall e peste tot si asta nu se pune! pentru a vizita insa centrul constantei, e cam departe! dar merge… atentie la taximetre… data viitoare folosesc uber, pentru prima data in viata mea o sa o folosesc uber in constanta!

 370. Personal foarte amabil. Toate cerintele mele au fost indeplinite. Un hotel micutz si cochet, chiar langa malul marii (marea s-a vazut perfect din balcon). Aproape de port si de zona pietonala cu zeci de restaurante (food street). Recomand

 371. Camera spatioasa, vederea catre mare, baia spatioasa,amabilitatea personalului, amplasarea hotelului.

 372. Camera spatioasa, personal competent, micul dejun cu clatite delicioase.

 373. Camera spatioasa, curatenia, faptul ca am cazati imediat, micul dejun.

 374. Cur─â╚Ťenie, Baia igienizata, personalul amabil. Micul dejun destul de variat, iar m├óncarea era bun─â. Pe╚Ötii de l├óng─â lift mi-au pl─âcut. ­čÖé Patul super, am dormit foarte bine. Camera ╚Öi baia foarte ok, dac─â ar da m─âsu╚Ť─â ╚Öi fotoliile afara, ar fi o camera super.

 375. Micul dejun bun, locatia cam izolata desi relativ aproape de plaja

 376. Gazde primitoare si zona foarte linistita si frumoasa.

 377. Amabilitatea d-lui Voinea, dispus oricind sa te ajute.

 378. Gazda exceptionala, de calitate, ne-a primit frumos, ne-a dat sfaturi despre restaurantele si magazinele din zona (unde putem manca ok), ne-a ajutat cu transportul (ne-a chemat dumnealui un taxi ptr ca noi nu cunoastem zona). Camerele conform fotografiilor (spatioase, curate), baia ok, apa calda. LOCATIE FOARTE APROAPE DE PLAJA!😍 Pentru un sejur de 2 nopti, am avut conditii pe masura. RECOMANDAM!

 379. Hotelul mi-a placut, excelent loc pentru cei singuri.

 380. Personalul foarte amabil, loca╚Ťia curat─â, lini╚Ötit─â, aproape de plaj─â. ├Än camer─â este frigider func╚Ťional, televizor racordat la re╚Ťeaua de televiziune prin cablu, paturi comode, dulap ├«nc─âp─âtor pentru haine.

 381. Hotel nou, construc╚Ťie 2010, apartament renovat, arata foarte bine, personajul de la recep╚Ťie foarte amabil ╚Öi saritor, au r─âspuns mereu solicit─ârilor noastre.Apartament foarte mare, curat. Zona in care se afla foarte pl─âcut─â, lini╚Ötit─â, multa verdeata 7-8 minute pe jos de mare ╚Öi 2 minute de diverse restaurante.

 382. Apartamentul foarte curat, amplasat aproape de plaja, mall si restaurante. Ne-am simtit excelent!

 383. Gazdele extrem de amabile si binevoitoare. Apartament curat, frumos amenajat, dotat cu tot ce este nevoie si amplasat intr-o zona care iti permite sa ajungi la obiectivele turistice dorite.

 384. Apartamentul e situat la etajul 4, ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe din zona central─â, l├óng─â mall, aproape de plaja Modern dar ╚Öi de zona turistic─â a ora╚Öului. Are 2 camere, buc─ât─ârie utilat─â cu plit─â, cuptor cu microunde, frigider mare, vesel─â, o mas─â, canapea, de fapt un col╚Ťar comod. O camer─â are pat dublu, confortabil ╚Öi un ╚Öifonier, cealalt─â o canapea extensibil─â, o mas─â mic─â ╚Öi o bibliotec─â. Ambele camere au c├óte un televizor mare, LCD. Baia e normal─â pentru un apartament de bloc, cu cabin─â de du┼č destul de mare. Apartamentul e dotat cu central─â proprie ╚Öi aer condi╚Ťionat ├«n camera cu canapea dar dac─â r─âm├ón u╚Öile deschise face fa╚Ť─â la ambele camere. Cur─â╚Ťenia a fost irepro╚Öabil─â, cear╚Öafuri, prosoape curate ╚Öi de bun─â calitate. Gazdele, deosebit de amabile, ne-au a╚Öteptat cu cheile, ba chiar ne-au ajutat ╚Öi la bagaje.

 385. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 386. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 387. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 388. Totul mai mult ca perfect, loca╚Ťia, camera, baia, hamacul, ospitalitatea gazdei, perfect !!! 👏👏👏

 389. O loca╚Ťie superb─â cu o gazd─â minunat─â. S-a v─âzut ├«nc─â de la momentul rezerv─ârii faptul c─â clientul este pe primul loc. Comunicarea a fost una foarte bun─â – ceea ce este important pentru mine – mai ales c─â sunt din Bra╚Öov, iar dup─â 400 de km ╚Ötiam c─â gazda m─â a╚Öteapt─â, chiar dac─â ajung mai devreme de check-in sau mai t├órziu. C├ót despre cazare, totul a fost la superlativ. Nu ne-a lipsit absolut nimic: usc─âtor de p─âr, fier de c─âlcat, aer condi╚Ťionat, frigider, cur─â╚Ťenie, iar c─âsu╚Ťele ├«n sine sunt moderne ╚Öi confortabile. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 390. Liniste,curatenie,amabilitate din partea gazdelor,ospitalitate,bun gust,concept nou.

 391. Nu am luat micul dejun,deci nu pot sa evaluez. Dar camera a fost excelenta: liniste,confort si curatenie. Personal foarte amabil. Multumesc pentru tot!

 392. Un grand mersi pentru Villa Edel. Camera spatioasa, tot comfortul de care este nevoie in hotel este. Plaja aproape, bank, market, tot in apropiere. Statii autobuse in toate directiile. Am avut o odihna de neuitat. Mersi mult pentru Adrian, foarte amabil si grujuliu , pentru a face odihna oamenilor pe nota 10. Mersi.

 393. Mic dejun foarte bun, diversificat. cafea excelentă. Amplasare pe o stradă foarte liniștită.

 394. Loca╚Ťie excelenta, marea este aproape, zona linistita, mic dejun foarte bun!

 395. Hotelul e elegant, camerele arata ca in poze, am avut aer conditionat. Locatia e superba, chiar in centru, foarte aproape de plaja si de debarcader. Am avut acces nelimitat la terasa cu vedere la mare. Hotelul dispune de curte unde a putut parca masina.

 396. Micul dejun, un amestec intre bufet suedez si a la carte dar poti comanda ce si cat vrei. M├óncare buna. Personalul foarte amabil Cur─â╚Ťenia OK Un hotel stil boutique, cochet, situat foarte aproape de centrul vechi, Port si Plaja Modern.

 397. ar fi fost excelent daca ar fi avut macar mic dejun.

 398. Pentru 2 nopti ,apartament 4persoane pret 430 lei , excelent!!!La un pret mai mare ,nu merita.

 399. – amplasarea pe Bulevardul Mamaia, aproape de Delfinariu ╚Öi de sta╚Ťia de autobuz – personal amabil – paturi confortabile, prosoape albe, pufoase

 400. Amplasarea ideal─â l├óng─â plaj─â, lini╚Öte deplin─â, camera spa╚Ťioas─â cu baie proprie cu AC, curte cu hamac, Buc─ât─ârie complet echipata. Cur─â╚Ťenie, gazda foarte amabil─â, gata mereu sa ne ofere suport. A fost un sejur de 10 zile Perfect. Cu siguran╚Ťa vom reveni ╚Öi vom recomanda aceasta loca╚Ťie unui prieten.

 401. Raport calitate-pre╚Ť excelent ! Gazda foarte implicat─â ,te ajuta ori de c├óte ori ai nevoie !

 402. Gazde primitoare si zona foarte linistita si frumoasa.

 403. Maria-gabriela iunie 28, 2019 at 7:11 pm

  Loca╚Ťia excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi politicos, micul dejun diversificat ╚Öi de calitate.

 404. Locatia aproape de Mamaia si de plaja. Camera mare si curat─â. Locuri de parcare suficiente. Personal amabil. Mic dejun variat.

 405. Camera spatioasa, curatenia, faptul ca am cazati imediat, micul dejun.

 406. Loca╚Ťia Faptul ca accepta animale de companie Patul confortabil cu lenjerie curata Lini╚Ötea… de╚Öi geamurile d─âdeau in strada principal─â, inauntru nu se auzea nimic.

 407. Hotelul mi-a placut, excelent loc pentru cei singuri.

 408. Personalul foarte amabil, loca╚Ťia curat─â, lini╚Ötit─â, aproape de plaj─â. ├Än camer─â este frigider func╚Ťional, televizor racordat la re╚Ťeaua de televiziune prin cablu, paturi comode, dulap ├«nc─âp─âtor pentru haine.

 409. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 410. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 411. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 412. Totul mai mult ca perfect, loca╚Ťia, camera, baia, hamacul, ospitalitatea gazdei, perfect !!! 👏👏👏

 413. O loca╚Ťie superb─â cu o gazd─â minunat─â. S-a v─âzut ├«nc─â de la momentul rezerv─ârii faptul c─â clientul este pe primul loc. Comunicarea a fost una foarte bun─â – ceea ce este important pentru mine – mai ales c─â sunt din Bra╚Öov, iar dup─â 400 de km ╚Ötiam c─â gazda m─â a╚Öteapt─â, chiar dac─â ajung mai devreme de check-in sau mai t├órziu. C├ót despre cazare, totul a fost la superlativ. Nu ne-a lipsit absolut nimic: usc─âtor de p─âr, fier de c─âlcat, aer condi╚Ťionat, frigider, cur─â╚Ťenie, iar c─âsu╚Ťele ├«n sine sunt moderne ╚Öi confortabile. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 414. Liniste,curatenie,amabilitate din partea gazdelor,ospitalitate,bun gust,concept nou.

 415. Foarte frumos,curat,totul ok!recomand cu incredere!

 416. Amabilitatea proprietarului,cur─â╚Ťenie, raport calitate-pret ,confortul,totul a fost super! Vom reveni cu siguranta.Recomand!

 417. Amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenie, unu loc unde cu siguran╚Ť─â vom reveni cu pl─âcere! Recomand!

 418. Amplasarea ideal─â l├óng─â plaj─â, lini╚Öte deplin─â, camera spa╚Ťioas─â cu baie proprie cu AC, curte cu hamac, Buc─ât─ârie complet echipata. Cur─â╚Ťenie, gazda foarte amabil─â, gata mereu sa ne ofere suport. A fost un sejur de 10 zile Perfect. Cu siguran╚Ťa vom reveni ╚Öi vom recomanda aceasta loca╚Ťie unui prieten.

 419. Raport calitate-pre╚Ť excelent ! Gazda foarte implicat─â ,te ajuta ori de c├óte ori ai nevoie !

 420. Gazde primitoare si zona foarte linistita si frumoasa.

 421. Plaja aproape, restaurant de calitate in proximitate

 422. Este curat ,o loca╚Ťie foarte bun─â.Este aproape de restaurant ╚Öi plaja.

 423. Canapeaua extensibila a fost confortabila si micul dejun bun

 424. Loca╚Ťia Faptul ca accepta animale de companie Patul confortabil cu lenjerie curata Lini╚Ötea… de╚Öi geamurile d─âdeau in strada principal─â, inauntru nu se auzea nimic.

 425. Hotelul mi-a placut, excelent loc pentru cei singuri.

 426. Personalul foarte amabil, loca╚Ťia curat─â, lini╚Ötit─â, aproape de plaj─â. ├Än camer─â este frigider func╚Ťional, televizor racordat la re╚Ťeaua de televiziune prin cablu, paturi comode, dulap ├«nc─âp─âtor pentru haine.

 427. Micul dejun foarte bun și variat,personalul foarte amabil și atent.

 428. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 429. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 430. Totul mai mult ca perfect, loca╚Ťia, camera, baia, hamacul, ospitalitatea gazdei, perfect !!! 👏👏👏

 431. O loca╚Ťie superb─â cu o gazd─â minunat─â. S-a v─âzut ├«nc─â de la momentul rezerv─ârii faptul c─â clientul este pe primul loc. Comunicarea a fost una foarte bun─â – ceea ce este important pentru mine – mai ales c─â sunt din Bra╚Öov, iar dup─â 400 de km ╚Ötiam c─â gazda m─â a╚Öteapt─â, chiar dac─â ajung mai devreme de check-in sau mai t├órziu. C├ót despre cazare, totul a fost la superlativ. Nu ne-a lipsit absolut nimic: usc─âtor de p─âr, fier de c─âlcat, aer condi╚Ťionat, frigider, cur─â╚Ťenie, iar c─âsu╚Ťele ├«n sine sunt moderne ╚Öi confortabile. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 432. Liniste,curatenie,amabilitate din partea gazdelor,ospitalitate,bun gust,concept nou.

 433. Amplasarea si camera (am transmis ca doresc o camera la un etaj superior pentru priveliste) am primit la ultimul etaj camera 706. Am solicitat parcare pazita,au rezolvat solicitarea. Curatenia in camera exemplara – multumiri Doamnei Dana Servirea la restaurant ireprosabila- multumiri Dragos. In concluzie : Multumesc pentru ospitalitate IBIS Constanta !

 434. – privelistea care se vedea din camera (a fost o camera cu vedere spre mare) – localizarea: aproape de plaja, aproape de alte obiective turistice – multe fructe la micul dejun

 435. Foarte bine amplasat, aproape si de orasul vechi, si de plaja, loc excelent pentru cateva zile de vacanta. Curatenie ireprosabila. Liniste. Camera cu vedere la mare. Restaurant bun in cadrul hotelului. Prosoape de plaja gratuite de la receptie, pentru cei care au nevoie.

 436. Super cazare, foarte aproape de plaja, un mediu foarte primitor si placut. Proprietarul este de nota 10, ne-am sim╚Ťit excelent si cu siguran╚Ť─â o sa mai revenim.

 437. Amplasarea ideal─â l├óng─â plaj─â, lini╚Öte deplin─â, camera spa╚Ťioas─â cu baie proprie cu AC, curte cu hamac, Buc─ât─ârie complet echipata. Cur─â╚Ťenie, gazda foarte amabil─â, gata mereu sa ne ofere suport. A fost un sejur de 10 zile Perfect. Cu siguran╚Ťa vom reveni ╚Öi vom recomanda aceasta loca╚Ťie unui prieten.

 438. Raport calitate-pre╚Ť excelent ! Gazda foarte implicat─â ,te ajuta ori de c├óte ori ai nevoie !

 439. Camera curat─â, personal receptiv, micul dejun a fost fabulos…cu de toate. Cafea excelent─â cu gust autentic . Mul╚Ťumim personalului care a fost de serviciu pe timpul sejurului nostru.

 440. Plaja aproape, restaurant de calitate in proximitate

 441. Este curat ,o loca╚Ťie foarte bun─â.Este aproape de restaurant ╚Öi plaja.

 442. Foarte aproape de mai multe restaurante bune dar si de plaja.

 443. Loca╚Ťia Faptul ca accepta animale de companie Patul confortabil cu lenjerie curata Lini╚Ötea… de╚Öi geamurile d─âdeau in strada principal─â, inauntru nu se auzea nimic.

 444. Hotelul mi-a placut, excelent loc pentru cei singuri.

 445. Curat, camera spatioasa, amplasare buna. Fara atentie prea mare la detalii, nu se ridica la standardul de 4*, dar am mers cu asteptari scazute tocmai pentru ca romanii nu prea stiu sa faca turism, in special la mare.

 446. Micul dejun foarte bun și variat,personalul foarte amabil și atent.

 447. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 448. Totul mai mult ca perfect, loca╚Ťia, camera, baia, hamacul, ospitalitatea gazdei, perfect !!! 👏👏👏

 449. O loca╚Ťie superb─â cu o gazd─â minunat─â. S-a v─âzut ├«nc─â de la momentul rezerv─ârii faptul c─â clientul este pe primul loc. Comunicarea a fost una foarte bun─â – ceea ce este important pentru mine – mai ales c─â sunt din Bra╚Öov, iar dup─â 400 de km ╚Ötiam c─â gazda m─â a╚Öteapt─â, chiar dac─â ajung mai devreme de check-in sau mai t├órziu. C├ót despre cazare, totul a fost la superlativ. Nu ne-a lipsit absolut nimic: usc─âtor de p─âr, fier de c─âlcat, aer condi╚Ťionat, frigider, cur─â╚Ťenie, iar c─âsu╚Ťele ├«n sine sunt moderne ╚Öi confortabile. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 450. Liniste,curatenie,amabilitate din partea gazdelor,ospitalitate,bun gust,concept nou.

 451. Amplasarea buna, camera cu vedere la mare etaj superior, micul dejun, parcarea p─âzit─â chiar dac─â e contra-cost.

 452. Micul dejun foarte bun ╚Öi confortul clasic al lan╚Ťului Ibis.

 453. Amplasarea si camera (am transmis ca doresc o camera la un etaj superior pentru priveliste) am primit la ultimul etaj camera 706. Am solicitat parcare pazita,au rezolvat solicitarea. Curatenia in camera exemplara – multumiri Doamnei Dana Servirea la restaurant ireprosabila- multumiri Dragos. In concluzie : Multumesc pentru ospitalitate IBIS Constanta !

 454. Gazda foarte primitoare ╚Öi foarte de ajutor ! Loca╚Ťie super aproape de plaja!!! FOARTE OK !!!

 455. Locatia aproape de plaja, proprietarul foarte dr─âgu╚Ť, patul mare ╚Öi confortabil

 456. Super cazare, foarte aproape de plaja, un mediu foarte primitor si placut. Proprietarul este de nota 10, ne-am sim╚Ťit excelent si cu siguran╚Ť─â o sa mai revenim.

 457. Bine pozi╚Ťionat, mic dejun consistent, cur─â╚Ťenie, personal amabil.

 458. In primul rand receptionera care a fost o draguta!!

 459. Proprietatea este aproape de plaja „Trei papuci”. Personal ├«mi plac plajele pu╚Ťin mai aerisite. ╚śi deasemnea este l├óng─â restaurantul ” La Scoica”. Mic dejun bun ╚Öi cur─â╚Ťenie ├«n tot hotelul!

 460. A fost foarte lini╚Öte ╚Öi nu ne-a deranjat nimeni. Chiar ne-a pl─âcut. Mul╚Ťumesc . A fostv

 461. – aproape de plaja modern – camere spatioase – aer conditionat vechi, dar functional.

 462. Daboo Doner situat chiar langa Hotel. Hotelul se afla cam la 10 min de mers pe jos pana la plaja Modern din Constanta, am ramas placut surprins de claritatea apei si de nisipul fin.

 463. Curat, camera spatioasa, amplasare buna. Fara atentie prea mare la detalii, nu se ridica la standardul de 4*, dar am mers cu asteptari scazute tocmai pentru ca romanii nu prea stiu sa faca turism, in special la mare.

 464. Micul dejun foarte bun și variat,personalul foarte amabil și atent.

 465. Locul unde este situat hotelul si modul cum este decorat.

 466. Livada in care sunt amplasate casutele este superba.

 467. Doamna Mioara a fost foarte amabila, camera foarte curata, cocheta, ne.a placut foarte mult si ne.am simtit minunat.

 468. Totul mai mult ca perfect, loca╚Ťia, camera, baia, hamacul, ospitalitatea gazdei, perfect !!! 👏👏👏

 469. Pe langa amplasarea excelenta si camerele mari, ca si plus as mai adauga faptul ca doamna menajera a fost foarte draguta si a facut de fiecare data curat, chiar daca in anumite zile plecam tarziu din camera.

 470. Este un hotel perfect pentru cupluri si pentru oameni veniti in scop de afaceri. Se afla la cativa metri de multele scari care duc catre Plaja Modern. Camera a fost standard, dar destul de mare (mai ales dusul). Micul dejun a fost bogat, am platit 8 euro de persoana pe el la proprietate. Personalul foarte amabil. Voi reveni cu siguranta.

 471. Privelistea extraordinara, locatia hotelului foarte buna, serviciile de la receptie promte, receptionerele amabile, prosoapele au fost schimbate zilnic.

 472. Camera modern echipat─â, chiar dac─â cu unele lipsuri, patul dublu confortabil, TV cu ecran mare, minifrigider, cafea/ceai ╚Öi aparat pentru prepararea cafelei pentru perioada sejurului, vedere spre mare, baia cu du╚Ö nikel, balconul cu fotolii ╚Öi m─âsu╚Ť─â pentru servit micul dejun ╚Öi privit r─âs─âritul soarelui, prize suficiente pentru re├«nc─ârcare telefon ╚Öi /sau laptop. Gazda servitoare ╚Öi amabil─â la cerin╚Ťele clien╚Ťilor.

 473. Sejurul petrecut aici a fost excelent! Camera foarte curata, dotarile (prosoape, expresor, minibar, uscator par, produse de baie, aer conditionat etc) -in regim hotelier, iar privelistea spre lac din balconul propriu a fost suberba! Personalul extrem de amabil! Cu siguranta vom reveni!

 474. Camera cocheta, mobilier nou, baie curat─â, modern─â. Cur─â╚Ťenie, cu schimbat prosoape si lenjerie, oricand la cererea clientului, personalul si gazda foarte amabile. Vederea c─âtre lac relaxanta si apusurile absolut superbe!

 475. Curat, camere frumoase cu balcon, aproape de plaja

 476. Mergem la Megalos de c├ó╚Ťiva ani, suntem foarte ├«nc├ónta╚Ťi de loca╚Ťie. De fiecare data a fost curat, mic dejun foarte bun, iar staff ul este foarte implicat. Ne place mult plaja din zona.

 477. Micul dejun cu de toate. Cur─â╚Ťenie ├«n fiecare zi. Plaja destul de aproape, de la hotel drept ├«nainte.

 478. Gradina frumoasa, pomi fructiferi, foarte relaxant

 479. Relax Eaza este, intr-adevar, un loc in care te poti relaxa. Zona este una linistita, iar in interiorul curtii se respecta orele de odihna. Modul in care este amenajata curtea te face sa uiti ca esti in mijlocul orasului. Ne-a placut faptul ca aceste casute sunt amplasate la distanta unele fata de celelalte si simti ca ai intimitate. Iti poti petrece seara in hamac sau stand la foisor. Exista si facilitati pentru gratar. Gazda a fost extrem de amabila si a facut tot posibilul sa ne faca sa ne simtim bine pe durata sejurului.

 480. Totul a fost perfect , drumul pana la locatie este foarte simplu , doamna minunata , locatia excelenta din toate punctele de vedere .

 481. Locuri de parcare, mic dejun exact cat trebuie, liniste, camera racoroasa, personal amabil.

 482. Patul a fost confortabil, se doarme bine, iar personalul este amabil. Hotelul este amplasat bine, pentru plaja si scurte plimbari.

 483. Hotelul este curat, camerele spatioase, micul dejun este acceptabil.

 484. Amplasat in centrul constantei si centrul atractiilor turistice , sederea noastra a fost mai mult decat ne-am imaginat, neavamd nevoie de masina , totul fiind extrem de facil, plaja la 50 metri si atractiole turistice , centrul vechi al constantei si principalele restaurante . Personalul extrem de saritor si politicos . Camera noastra a fost perfecta , fiind tot ce ne-am dorit , si curatenie si incapatoare pentru 3 persoane . Per total vrem sa multumim acestei unitati pentru aceasta mica escapada .

 485. Totul foarte bine. Camere spatioase si curate. Personal amabil si saritor, ne-au indeplinit toate cererile si ne-au rezolvat toate problemele.Asezare foarte buna, in centru orasului Constanta, langa toate obiectivele de vizitat, aproape de plaja si nu foarte departe de statiunea mamaia. Foarte aproape de numeroase restaurante si cafenele.

 486. Domnii de la recep╚Ťie au fost foarte amabili. Lenjeria ╚Öi prosoapele au fost foarte curate.

 487. Micul dejun este ok dar nu special. Locatia foarte buna, deosebita.

 488. Am primit raspunsuri prompte la toate solicitarile noastre.

 489. Atmosfera și istoria clădirii, o gură de aer într-un oraș trist, în ruine.

 490. Personalul amabil ,hotelul curat ,mic dejun bun și pt toate gusturile. Distanta scurtă până la plajă.

 491. Apa calda instant la dus, presiune mare. Prosoapele au fost schimbate zilnic. TV mare cu ecran dublu fata de alt hotel de 4 stele din zona. Pat mare si confortabil. Fereastra foarte mare cu vedere la mare. Dulapul de asemenea a fost unul foarte încăpător. Hotelul se afla la un minut de statia de autobuz.

 492. Amplasarea hotelului. Ca nu erau deschise cluburile de la subsolul hotelului. Supermarket in apropiere. Schimbul prosoapelor de cate ori era necesar.

 493. Locatia excelenta, gazde primitoare, confort perfect.

 494. Foarte curat, gazdele au fost foarte dragute, locatia este foarte aproape de intrarea in Mamaia.

 495. constructie noua cu toate facilitatile .Camera modern mobilata , cu baie mare si luminoasa.Pe etaj exista si o bucatarie utilata.Apa calda permanent .Proprietarii desi locuiesc in acelasi imobil nu au deranjat cu nimic.

 496. Foarte curat, totul este nou, privelistea foarte frumoasa, destul de spatios, personal amabil. Cafea si ceai la discretie. Foarte foarte liniste.

 497. Camera modern echipat─â, chiar dac─â cu unele lipsuri, patul dublu confortabil, TV cu ecran mare, minifrigider, cafea/ceai ╚Öi aparat pentru prepararea cafelei pentru perioada sejurului, vedere spre mare, baia cu du╚Ö nikel, balconul cu fotolii ╚Öi m─âsu╚Ť─â pentru servit micul dejun ╚Öi privit r─âs─âritul soarelui, prize suficiente pentru re├«nc─ârcare telefon ╚Öi /sau laptop. Gazda servitoare ╚Öi amabil─â la cerin╚Ťele clien╚Ťilor.

 498. Sejurul petrecut aici a fost excelent! Camera foarte curata, dotarile (prosoape, expresor, minibar, uscator par, produse de baie, aer conditionat etc) -in regim hotelier, iar privelistea spre lac din balconul propriu a fost suberba! Personalul extrem de amabil! Cu siguranta vom reveni!

 499. Este al doilea an consecutiv când mă cazez aici. Liniște, liniște și iar liniște. Relaxare totală.

 500. Gradina frumoasa, pomi fructiferi, foarte relaxant

 501. Relax Eaza este, intr-adevar, un loc in care te poti relaxa. Zona este una linistita, iar in interiorul curtii se respecta orele de odihna. Modul in care este amenajata curtea te face sa uiti ca esti in mijlocul orasului. Ne-a placut faptul ca aceste casute sunt amplasate la distanta unele fata de celelalte si simti ca ai intimitate. Iti poti petrece seara in hamac sau stand la foisor. Exista si facilitati pentru gratar. Gazda a fost extrem de amabila si a facut tot posibilul sa ne faca sa ne simtim bine pe durata sejurului.

 502. room service, vederea la mare, confortul saltelei de pe pat,

 503. – amplasarea hotelului – micul dejun bun, desi nu a fost foarte diversificat – se ofera prosoape pentru plaja

 504. Locatia este singurul motiv pentru care ma cazez la acest hotel.

 505. Locatia excelenta, gazde primitoare, confort perfect.

 506. Foarte curat, gazdele au fost foarte dragute, locatia este foarte aproape de intrarea in Mamaia.

 507. constructie noua cu toate facilitatile .Camera modern mobilata , cu baie mare si luminoasa.Pe etaj exista si o bucatarie utilata.Apa calda permanent .Proprietarii desi locuiesc in acelasi imobil nu au deranjat cu nimic.

 508. Mic dejun bogat si variat, cu mai multe preparate de casa. Amplasare buna , la 10 minute fata de plaja.

 509. +Camera +Amplasarea +++Lipsa clubului de noapte(a fost închis) acesta fiind un factor pentru care m-as întoarce la acest Hotel. +Magazine în apropriere +Zona destul de liniștită

 510. Personalul amabil ,hotelul curat ,mic dejun bun și pt toate gusturile. Distanta scurtă până la plajă.

 511. Loca╚Ťia este extrem de pl─âcut─â, toate comoditatiile, personalul extrem de amabil, este si cafea si o mica buc─ât─âria foarte bine aranjat─â si curata, daca va plac animalele sunt si niste pisici foarte dr─âgu╚Ťe si jucause. E o postatie perfect pentru a te relaxa departe de traficul ora╚Öului si e perfecta pentru a te distra cu prietenii. Eu sunt foarte mul╚Ťumit─â si cu siguranta o sa revin in zona.

 512. Este al doilea an consecutiv când mă cazez aici. Liniște, liniște și iar liniște. Relaxare totală.

 513. Gradina frumoasa, pomi fructiferi, foarte relaxant

 514. Pozitionare, locuri de parcare, pat confortabil, personal amabil in Receptie

 515. Hotelul este foarte aproape de plaja, intr-o cladire de epoca superba. Ne-au incantat atentia la detalii, obiectele de vintage din decorul camerei, patul confortabil.

 516. Hotelul este amplasat central, in vecinatatea atractiilor turistice. Asigura loc de parcare, personalul este amabil, micul dejun diversificat.

 517. room service, vederea la mare, confortul saltelei de pe pat,

 518. – amplasarea hotelului – micul dejun bun, desi nu a fost foarte diversificat – se ofera prosoape pentru plaja

 519. Locatia este singurul motiv pentru care ma cazez la acest hotel.

 520. Un apartament foarte frumos si promitor foarte aproape ce CityPark mall. intro zona linistita…..proprietarul un foarte amabil….cu siguranta vom reveni….apelati cu incredere

 521. Ne-a pl─âcut tot,de la gazda p├ón─â la priveli╚Öte. Nu ne a╚Öteptam s─â fie a╚Öa de frumos amenajat apartamentul ╚Öi gazda at├ót de primitoare . De cate ori am avut vreo problema sau ├«ntrebare am sunat ╚Öi am fost ajuta╚Ťi la orice ora. City Mall este foarte aproape,cam 2 minute pe jos. Mega image in fata blocului,mini market peste drum,OMV ├«n cap─âtul str─âzii , locuri de parcare. 10/10. Mul╚Ťumim Makeeda pentru un super weekend.

 522. Apartamentul este bine utilat, ofer─â gratuit─â╚Ťi neasteptate, prezinta o cura╚Ťenie impecabila, mobila este nou─â ┼či priveli┼čtea destul de frumoas─â, orientarea spre Sud-Est fiind ideal─â. Are parcare proprie ┼či personalul ne-a primit c├ónd am dorit cu un preaviz de c├óteva minute. Check-inul ca ┼či check-outul au fost extrem.de agile. Haine de baie ┼či de pat sunt abundente, noi ┼či curate. Temperatura interioara se pastreaz─â perfect ├«n pragul comfortului. Vom repeta daca ne este posibil. Gazdele ofer─â s─â suplineasc─â orice a╚Ťi avea nevoie precum filtru de cafea dac─â nu dori╚Ť cafea la ibric sau la plic sau alte dorin╚Ťe.

 523. Curatenia, bunul gust cu care a fost mobilata casa, faptul ca aveau o curte unde puteai sta seara.

 524. Totul a fost de la excep╚Ťional in sus, cur─â╚Ťenie,liniste ,tot ce-ti puteai dori intr-un concediu,curtea dotat─â cu ce am avut eu nevoie,casa cu mult bun gust,si gazda foarte promta(,oamenii ─â╚Ötia chiar stiu sa faca turi╚Ötii sa se simt─â bine),intimitate.o sa mai revin si cu alte ocazii si recomand tuturor .Va multumesc pentru o mini vacanta deosebita. Mi-a parut rau ca s-a terminat.va ├«mbr─â╚Ťi╚Öez cu drag.

 525. Casutza este foarte frumos amenajata – un spatiu primitor si foarte curat. Exista si curte unde te poti relaxa in aer liber, iar pentru cine doreste poate sa faca si un gratar :). Locatia este accesibila cu loc de parcare chiar in fata. Sincer arat mult mai bine decat in poze. Totul a fost bine gandit si cu gust. Gazda este foarte draguta ;). Recomand cu incredere!

 526. Micul dejun excelent. Gabi, domnul de la receptie, ne-a impresionat prin atentia pe care ne-a acordat-o, de la bagaje pana la conversatia avuta. Doamna de la curatenie foarte politicoasa si draguta, cocheta. Camere foarte curate, dotate cu tot ce ai nevoie intr-un sejur la mare (halate, papuci, prosoape curate, lenjerie curata). Chiar si faptul ca adapostiti pisicute la restaurantul Reyna ne-a placut tare mult!

 527. Ne.au pl─âcut camera, plaja, m├óncarea, personalul extrem de amabil, foarte curat peste tot! Cu prima ocazie, aici vom rezerva pentru urm─âtoarea vacan╚Ť─â la mare.

 528. Aproape de plaja, loc linistit, rasaritul se vede din camera. Curatenie, mic dejun gustos, restaurant chiar in curtea hotelului. Per total 5 stele, as reveni cu placere.

 529. Un mare plus pentru amplasare: pe falez─â, aproape de Pia╚Ťa Ovidiu! Pentru o sear─â, ├«n extra-sezon, recomand!

 530. Locatia, amabilitatea personalului, curatenia impecabila, spatiul generos al camerei, calitatea semnalului WiFi.

 531. room service, vederea la mare, confortul saltelei de pe pat,

 532. Curatenia, bunul gust cu care a fost mobilata casa, faptul ca aveau o curte unde puteai sta seara.

 533. Totul a fost de la excep╚Ťional in sus, cur─â╚Ťenie,liniste ,tot ce-ti puteai dori intr-un concediu,curtea dotat─â cu ce am avut eu nevoie,casa cu mult bun gust,si gazda foarte promta(,oamenii ─â╚Ötia chiar stiu sa faca turi╚Ötii sa se simt─â bine),intimitate.o sa mai revin si cu alte ocazii si recomand tuturor .Va multumesc pentru o mini vacanta deosebita. Mi-a parut rau ca s-a terminat.va ├«mbr─â╚Ťi╚Öez cu drag.

 534. Casutza este foarte frumos amenajata – un spatiu primitor si foarte curat. Exista si curte unde te poti relaxa in aer liber, iar pentru cine doreste poate sa faca si un gratar :). Locatia este accesibila cu loc de parcare chiar in fata. Sincer arat mult mai bine decat in poze. Totul a fost bine gandit si cu gust. Gazda este foarte draguta ;). Recomand cu incredere!

 535. Nimic deosebit. Totul in standarde normale. Nu m-a deranjat nimic, dar se poate si mai bine la pretul platit.

 536. Am apreciat confortul , linistea , amabilitatea proprietarului ╚Öi al personalului , Discre╚Ťia general─â . 😊

 537. Gazda foarte amabila, camerele extrem de curate. Chiar si pentru 2 nopti cat am stat a venit o.doamna si a facut curat. Totul este super , o sa revenim cu siguranta

 538. Un apartament foarte frumos si promitor foarte aproape ce CityPark mall. intro zona linistita…..proprietarul un foarte amabil….cu siguranta vom reveni….apelati cu incredere

 539. Ne-a pl─âcut tot,de la gazda p├ón─â la priveli╚Öte. Nu ne a╚Öteptam s─â fie a╚Öa de frumos amenajat apartamentul ╚Öi gazda at├ót de primitoare . De cate ori am avut vreo problema sau ├«ntrebare am sunat ╚Öi am fost ajuta╚Ťi la orice ora. City Mall este foarte aproape,cam 2 minute pe jos. Mega image in fata blocului,mini market peste drum,OMV ├«n cap─âtul str─âzii , locuri de parcare. 10/10. Mul╚Ťumim Makeeda pentru un super weekend.

 540. Apartamentul este bine utilat, ofer─â gratuit─â╚Ťi neasteptate, prezinta o cura╚Ťenie impecabila, mobila este nou─â ┼či priveli┼čtea destul de frumoas─â, orientarea spre Sud-Est fiind ideal─â. Are parcare proprie ┼či personalul ne-a primit c├ónd am dorit cu un preaviz de c├óteva minute. Check-inul ca ┼či check-outul au fost extrem.de agile. Haine de baie ┼či de pat sunt abundente, noi ┼či curate. Temperatura interioara se pastreaz─â perfect ├«n pragul comfortului. Vom repeta daca ne este posibil. Gazdele ofer─â s─â suplineasc─â orice a╚Ťi avea nevoie precum filtru de cafea dac─â nu dori╚Ť cafea la ibric sau la plic sau alte dorin╚Ťe.

 541. Micul dejun excelent. Gabi, domnul de la receptie, ne-a impresionat prin atentia pe care ne-a acordat-o, de la bagaje pana la conversatia avuta. Doamna de la curatenie foarte politicoasa si draguta, cocheta. Camere foarte curate, dotate cu tot ce ai nevoie intr-un sejur la mare (halate, papuci, prosoape curate, lenjerie curata). Chiar si faptul ca adapostiti pisicute la restaurantul Reyna ne-a placut tare mult!

 542. Ne.au pl─âcut camera, plaja, m├óncarea, personalul extrem de amabil, foarte curat peste tot! Cu prima ocazie, aici vom rezerva pentru urm─âtoarea vacan╚Ť─â la mare.

 543. Aproape de plaja, loc linistit, rasaritul se vede din camera. Curatenie, mic dejun gustos, restaurant chiar in curtea hotelului. Per total 5 stele, as reveni cu placere.

 544. Un mare plus pentru amplasare: pe falez─â, aproape de Pia╚Ťa Ovidiu! Pentru o sear─â, ├«n extra-sezon, recomand!

 545. Locatia, amabilitatea personalului, curatenia impecabila, spatiul generos al camerei, calitatea semnalului WiFi.

 546. room service, vederea la mare, confortul saltelei de pe pat,

 547. Apartamentul este confortabil din toate punctele de vedere și bine dotat. Gazda este extrem de amabilă. Un aspect care m-a impresionat a fost răcirea prin pardoseala

 548. Nu pot dec├ót sa recomand acest apartament cu drag. 5 zile ne am sim╚Ťit ca acas─â. Plaja aproape, bae pe plaja ├«ntrare cu card ft curata. Recomand!

 549. Tot! Locatie, gazda, primire cu bauturi si prajituru din partea gazdei, EXCELENT!

 550. Apartamentul este mare, ingrijit, lenjeriile si prosoapele curate, utilat corespunzator, situat intr-o zona buna cu acces rapid la plaja, terase, cluburi, proprietarul foarte amabil. Vom reveni cu placere!

 551. + un apartament cochet + o priveli╚Öte ├«nc├ónt─âtoare unde ne-am sim╚Ťit ca acas─â + cur─â╚Ťenie impecabila + lini╚Öte in ciuda cluburilor din apropiere + am fost ├«nt├ómpina╚Ťi cu drag recomand acesta loca╚Ťie, ╚Öi sper sa revin c├ót de cur├ónd … 😊 un apartament de nota 10 !!!

 552. Great host, clean and cozy apartment & perfect location! Highly recommended.

 553. Totul a fost perfect!!!! Recomand, lini╚Öte totala 👍

 554. Totul a fost foarte bine ! Recomand aceasta cazare mult !! Dna Nicoleta si fiul Andrei ne au primit cu multa caldura si amabilitate ! Camera este moderna , curata si in jur domneste linistea ! In curte poti sa ramaii la cafea , te uimeste frumusetea aranjamentelor florale si via ! Cazarea este in spatele Dedemanului .Abia astept sa revin !

 555. Totul a fost minunat! Recomand aceasta cazare foarte mult. Este foarte curat si liniste. Atat dna Nicoleta, cat si fiul dansei, Andrei, au fost tare draguti si amabili. Camera foarte frumoasa, baie mare, asternuturi curate, un miros foarte placut in camera, curte cu gazon de-ti era mai mare dragul sa stai la umbra. Ferit de traficul zgomotos. Cazarea este in spate la Dedeman. Vom reveni cu drag aici!

 556. Totul, absolut totul. Amabilitatea gazdei, apartamentul foarte curat, fara exagerare ; locatia, plaja..frumos. Ne dorim sa revenim, inclusiv copii si-au exprimat aceasta dorinta. Nota 10 cu felicitari gazdei!!!

 557. Amabilitatea si disponibilitatea gazdei, curatenia, locatia. Totul.

 558. Ne-a plăcut faptul că a fost curat, apartamentul este foarte îngrijit, utilat cu tot ce ai nevoie.

 559. Un Apartament Extraordinar! Este prima data cand incerc „altceva” in afara de Hotel. Dotat cu tot ce ti’ai putea dori in propriul camin. Curatenie impecabila, produse de calitate, mobilat cu foarte mult bun gust, spatios, luminos, localizat central, intr- o zona chiar plina de verdeata si liniste. VOI RECOMANDA SI VOI REVENI CU CERTITUDINE! Felicitari!!!

 560. Gazda a fost foarte prietenoasa si deschisa cu noi. Apartamentul a fost foarte curat si nu a lipsit nimic din ce am avut nevoie. Am avut la dispozitia noastra si diferite sortimente de biscuiti, plus alte consumabile. Multumim frumos pentru tot!

 561. Apartamentul este exact ca in fotografii, este foarte curat, intr-o zona linistita, fiind foarte bine dotat. De asemenea, exista si un loc de parcare privat. Gazda este foarte prietenoasa si atenta la nevoile clientilor. Cu siguranta vom reveni!

 562. Locatia este excelenta si personalul foarte amabil!

 563. Un mare plus pentru amplasare: pe falez─â, aproape de Pia╚Ťa Ovidiu! Pentru o sear─â, ├«n extra-sezon, recomand!

 564. Locatia, amabilitatea personalului, curatenia impecabila, spatiul generos al camerei, calitatea semnalului WiFi.

 565. Apartamentul este mare, ingrijit, lenjeriile si prosoapele curate, utilat corespunzator, situat intr-o zona buna cu acces rapid la plaja, terase, cluburi, proprietarul foarte amabil. Vom reveni cu placere!

 566. + un apartament cochet + o priveli╚Öte ├«nc├ónt─âtoare unde ne-am sim╚Ťit ca acas─â + cur─â╚Ťenie impecabila + lini╚Öte in ciuda cluburilor din apropiere + am fost ├«nt├ómpina╚Ťi cu drag recomand acesta loca╚Ťie, ╚Öi sper sa revin c├ót de cur├ónd … 😊 un apartament de nota 10 !!!

 567. Great host, clean and cozy apartment & perfect location! Highly recommended.

 568. Apartamentul este confortabil din toate punctele de vedere și bine dotat. Gazda este extrem de amabilă. Un aspect care m-a impresionat a fost răcirea prin pardoseala

 569. Nu pot dec├ót sa recomand acest apartament cu drag. 5 zile ne am sim╚Ťit ca acas─â. Plaja aproape, bae pe plaja ├«ntrare cu card ft curata. Recomand!

 570. Tot! Locatie, gazda, primire cu bauturi si prajituru din partea gazdei, EXCELENT!

 571. Micul dejun bogat, diversificat, camera confortabil─â, cur─â╚Ťenie, personalul amabil, aproape de plaj─â, relativ aproape de centrul istoric ╚Öi de sta╚Ťiunea Mamaia.

 572. Mi-a plăcut faptul ca este aproape de centrul orașului .

 573. Afmosfera placuta, personal atent ,amabil,hotel curat,masa foarte buna. Pret – calitate excelent. Am mai fost si anul trecut, si o sa revin cu drag si la anul urmator.

 574. locatia, mobilierul, atmosfera din camere, mic dejun variat si foarte bun

 575. Pozitionare, locuri de parcare, pat confortabil, personal amabil in Receptie

 576. Hotelul este foarte aproape de plaja, intr-o cladire de epoca superba. Ne-au incantat atentia la detalii, obiectele de vintage din decorul camerei, patul confortabil.

 577. Foarte curata camera, frumos amenajata, chicineta utilata si frigider imediat in afara camerei, iar gazdele extraordinar de amabile si ospitaliere, cum rar am intalnit. Foarte bun raportul calitate-pret!

 578. Totul a fost perfect!!!! Recomand, lini╚Öte totala 👍

 579. Totul a fost foarte bine ! Recomand aceasta cazare mult !! Dna Nicoleta si fiul Andrei ne au primit cu multa caldura si amabilitate ! Camera este moderna , curata si in jur domneste linistea ! In curte poti sa ramaii la cafea , te uimeste frumusetea aranjamentelor florale si via ! Cazarea este in spatele Dedemanului .Abia astept sa revin !

 580. Locatia este excelenta si personalul foarte amabil!

 581. Un mare plus pentru amplasare: pe falez─â, aproape de Pia╚Ťa Ovidiu! Pentru o sear─â, ├«n extra-sezon, recomand!

 582. Locatia, amabilitatea personalului, curatenia impecabila, spatiul generos al camerei, calitatea semnalului WiFi.

 583. Hotelul ar merita 4 stele! Cur─â╚Ťenia ╚Öi echipamentele de la baie sunt la cote maxime. Este un hotel care este bine izolat fonic. Micul dejun este variat ╚Öi foarte bine preg─âtit. E un bufet suedez cu de toate, pentru toate gusturile, inclusiv pentru cei care ╚Ťin post. Data viitoare voi face poze ca s─â demonstrez ceea ce spun aici!

 584. Micul dejun bogat, diversificat, camera confortabil─â, cur─â╚Ťenie, personalul amabil, aproape de plaj─â, relativ aproape de centrul istoric ╚Öi de sta╚Ťiunea Mamaia.

 585. Mi-a plăcut faptul ca este aproape de centrul orașului .

 586. locatia, mobilierul, atmosfera din camere, mic dejun variat si foarte bun

 587. Pozitionare, locuri de parcare, pat confortabil, personal amabil in Receptie

 588. Hotelul este foarte aproape de plaja, intr-o cladire de epoca superba. Ne-au incantat atentia la detalii, obiectele de vintage din decorul camerei, patul confortabil.

 589. Ideea este foarte buna. Loca╚Ťia si amenajarea ….15 puncte din 10!!

 590. Superb, un loc perfect pentru relaxare, nu-ti poti dori mai mult.Imi doresc sa revin si anul urmator ­čÖé

 591. Casuta este ca in poze, de vis pentru cei care cauta altceva decat hotel. Este surprinzator de curat si dotarile cazarii sunt de calitate, chiar as zice ca estetica este de bun gust. Fiecare camera are si aer conditionat si frigider. Patul a fost printre cele mai comode din cazarile in care am stat, este suficient de lung cat sa iti poti indinde membrele in totalitate.

 592. Un hotel foarte bine pozitionat, curat si cu personal amabil.

 593. Locatia a fost peste asteptari, aproape de plaja, de centru vechi si restaurante. Curatenia a fost impecabila, articolele de igiena au fost completate zilnic, prosoapele schimbate zilnic. Micul dejun variat si gustos. Multumim personalului amabil. Ne-au incantat florile naturale din camera, detaliu rar intalnit in calatoriile noastre. Recomandam cu placere si altora.

 594. Micul dejun este ok dar nu special. Locatia foarte buna, deosebita.

 595. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 596. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 597. Arhitectura clădirii., tablourile, așternuturile curate.

 598. A fost o temperatjra placuta in camera Vederea de la nalcon foarte frumoasa Micul dejun variat

 599. Locatia este principalul motiv al alegerii mele, dar este insotita de restul serviciilor oferite de hotel.

 600. Locatia este excelenta si personalul foarte amabil!

 601. O polite╚Ťe ie╚Öit─â din comun, oameni deosebi╚Ťi ╚Öi foarte respectuo╚Öi😃😃❤ Recomand!

 602. Hotel foarte bun de tranzit l├óng─â gar─â. Curat, Wi-Fi bun, aparat aer condi╚Ťionat nou.

 603. Locatia, aproape de centru, de satul de vacanta, de spital, de gara. Personalul amabil, intr-un cuvant, PERFECT! Multumesc!

 604. Gazdele deosebit de amabile si atente la nevoile clientilor.

 605. Oameni foarte amabili si primitori, locatie ultracentrala si linistita – fara zgomot de trafic prin preajma, cladire frumoasa cu camere spatioase, curatenie, aproape de puncte principale de interes pentru turisti: Tomis Mall la 6-7 minute, plaja la alte 6-7 minute, restaurantele si terasele de pe bd Tomis la 10-12 minute, intrarea in peninsula la 15-16 minute.

 606. Locatie buna, linistita. Personal amabil si atent. Micul dejun tip bufet suedez, gustos si proaspat. Recomand!

 607. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 608. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 609. Arhitectura clădirii., tablourile, așternuturile curate.

 610. O vila deosebita aproape de plaja si de centrul Constantei, amabilitatea proprietarei, camera spatioasa, confortabila si bine dotata (cana electrica pt ceai, pliculete de ceai si cafea din partea casei, fructe si apa).

 611. Locatie centrala, foarte frumoasa si personal foarte amabil si flexibil

 612. A fost excelent, doamna care este proprietar acolo a venit si ne-a luat de la gara pt ca trenul a ajuns undeva in jur de ora 23:00. Am primit aceeasi camera in care am mai stat si in alti ani de c├ónd merg in Constanta, dar per total forte curat, personal foarte amabil, loca╚Ťie excelent─â, aproape de plaja si de centrul vechi al ora╚Öului ( Pia╚Ťa Ovidiu, port, restaurante, etc). Ne-a ajutat si cu depozitarea bagajelor la check out pt ca aveam tren mai tarziu. Recomand!!

 613. Pozi╚Ťia central─â si gradul de utilare al apartamentului, comunicarea cu gazda.

 614. Curat, amplasare buna, predare/primire chei la timp. Liniste.

 615. Gazda comunicativa ╚Öi dornica sa ajute.Apartament curat,foarte bine dotat cu tot ce ├«╚Ťi trebuie.

 616. nu am servit micul dejun , am plecat dimineata , totul a fost corespunzator.

 617. Hotelul ar merita 4 stele! Cur─â╚Ťenia ╚Öi echipamentele de la baie sunt la cote maxime. Este un hotel care este bine izolat fonic. Micul dejun este variat ╚Öi foarte bine preg─âtit. E un bufet suedez cu de toate, pentru toate gusturile, inclusiv pentru cei care ╚Ťin post. Data viitoare voi face poze ca s─â demonstrez ceea ce spun aici!

 618. Micul dejun bogat, diversificat, camera confortabil─â, cur─â╚Ťenie, personalul amabil, aproape de plaj─â, relativ aproape de centrul istoric ╚Öi de sta╚Ťiunea Mamaia.

 619. foarte aproape de plaja modern, accesul rapid cu masina, loc de parcare la pensiune, curtea umbroasa si racoroasa, perfect pentru o racoritoare seara sau cafea dimineata!

 620. Pre╚Ťul este bun, loca╚Ťia este cam departe de plaja, dar e aproape de bulevard ╚Öi magazine, precum Profi ╚Öi MegaImage. Zona este lini╚Ötit─â. Semnal 4g+ foarte bun. Tonomat cafea/cappucino/etc, la 2 lei.

 621. Pre╚Ťul a fost ok pentru luna august ╚Öi sa putut rezerva pentru o noapte eu am fost mul╚Ťumit─â

 622. Vederea, apa calda aproape instantaneu, pat confortabil, gelul de dus.

 623. C─â ne a putut caza cu animalul de companie. C─â se vede marea 🌞

 624. A fost o temperatjra placuta in camera Vederea de la nalcon foarte frumoasa Micul dejun variat

 625. Curat, cald, gazde foarte primitoare. Micul dejun indestulator.

 626. Condutii bune in camere,materiale de calitate,parchet si mobilier de lemn, mic dejun bun, vom reveni.

 627. Personal f.amabil, condi╚Ťiile bune. Voi reveni cu siguran╚Ť─â

 628. foarte aproape de plaja modern, accesul rapid cu masina, loc de parcare la pensiune, curtea umbroasa si racoroasa, perfect pentru o racoritoare seara sau cafea dimineata!

 629. Pre╚Ťul este bun, loca╚Ťia este cam departe de plaja, dar e aproape de bulevard ╚Öi magazine, precum Profi ╚Öi MegaImage. Zona este lini╚Ötit─â. Semnal 4g+ foarte bun. Tonomat cafea/cappucino/etc, la 2 lei.

 630. Pre╚Ťul a fost ok pentru luna august ╚Öi sa putut rezerva pentru o noapte eu am fost mul╚Ťumit─â

 631. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 632. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 633. Amplasamentul mi-a fost de folos. Mijloace de transport la indemana. Aproape de gara.

 634. Locatie excelenta, curatenie, gazdele saritoare si politicoase, pretul.

 635. Gazdele foarte dragute si atente, camera curata si atmosfera foarte placuta. Atentia la detalii ofera o nota aparte intregii pensiuni. Mi-a placut ca in fata ficarei camere era o mica masuta cu 2 scaune pentru servit o cafea, un suc, etc.

 636. Gazda a fost absolut minunata, foarte amabila; am fost ├«ntreba╚Ťi daca avem nevoie de ceva in plus sau daca totul este in regula. Cur─â╚Ťenia este impecabila, prosoapele sunt perfect albe, mirosul in camera este placut iar baia are ventila╚Ťie. In camera dar si in buc─ât─ârie se gasesc toate lucrurile de care ai nevoie (am avut pana si aparat si pastile pentru ╚Ť├ón╚Ťari). Daca vom avea ocazia tot aici vom reveni, ne-am sim╚Ťit foarte bine ­čÖé

 637. Locatia a fost peste asteptari, aproape de plaja, de centru vechi si restaurante. Curatenia a fost impecabila, articolele de igiena au fost completate zilnic, prosoapele schimbate zilnic. Micul dejun variat si gustos. Multumim personalului amabil. Ne-au incantat florile naturale din camera, detaliu rar intalnit in calatoriile noastre. Recomandam cu placere si altora.

 638. Micul dejun este ok dar nu special. Locatia foarte buna, deosebita.

 639. Am primit raspunsuri prompte la toate solicitarile noastre.

 640. N-am apucat s─â m─ân├ónc. Hotelul e primitor fiindc─â are stil. Camera, mobilat─â retro dar bine echilibrat, are cuvenitele elemente de confort, decorative ╚Öi de utilitate. Venit ├«n fug─â ╚Öi plecat ├«n grab─â, am remarcat ╚Öi c─â toate ÔÇ×sculeleÔÇŁ ce asigur─â confortul, – apa, televizorul, climatizarea, mini-barul – ├«╚Öi ├«ndeplinesc menirea. ├Än fine, totul a fost bine. Mul╚Ťumesc pentru g─âzduire!

 641. Personal amabil, curatenie in camere, micul dejun destul de diversificat.

 642. Mi-au pl─âcut cazarea, cur─â╚Ťenia ╚Öi z├ómbetul personalului.

 643. Atmosfera, amabilitatea personalului, panorama, micul dejun, s.a.m.d.

 644. Amplasarea hotelului chiar langa plaja modern este un plus incontestabil, parcarea nu a fost o problema, ceea ce este de asemenea un avantaj.

 645. Vederea, apa calda aproape instantaneu, pat confortabil, gelul de dus.

 646. Am stat doar o noapte dar a fost foarte bine. Conditiile sunt la superlativ din punct de vedere curatenie, caldura, personal, servire, zambet si amabilitate. A fost foarte usor de ajuns si ca destinatie si ca legatura cu centrul orasului.

 647. Personalul super, camerele mari si foarte curate, mancarea proaspata.

 648. Curatenia este la ea acasa, micul dejun fff bun cu produse proaspete, am vazut si apusul undeva departe printre blocuri 😁 iar patul…o desfatare dupa o zi torida🙂 Recomand din toata inima!!!

 649. Micul dejun bun, bogat, produse proaspete. Camerele calduroase, destul de mari, mobilierul un pic vechi dar intretinut. Personalul ok, proactiv. Bar non-stop, comanzi la receptie prin telefon.

 650. Foarte frumos si curat totul, amplasare centrala,mic dejun bun

 651. nu am servit micul dejun , am plecat dimineata , totul a fost corespunzator.

 652. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 653. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 654. Totul a fost foarte bine. Multumesc ├«ntregului personal pentru civiliza╚Ťia oferita Voi reveni cu placere la acest hotel.

 655. pozitia este excelenta, si personalul foarte amabil. suita in care am stat este spatioasa si impecabil de curata. minibarul este foarte divers.

 656. Pozi╚Ťia,cl─âdirea excelent renovat─â ╚Öi arhitectura /decora╚Ťiuni interioare aparte, personal foarte amabil si prietenos. Atmosfera calda si primitoare.

 657. Promptitudinea staff-ului, curatenia camerei si micul dejun care a fost cat se poate de ok (citisem anterior niste review-uri descurajante, insa, in mod obiectiv, nu se poate reprosa ca micul dejun nu este suficient ori diversificat).

 658. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 659. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 660. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 661. Zona liniștita, deasupra plajei Zorilor, multe restaurante bune in zona, aproape de centru !

 662. Loca╚Ťia foarte bun─â, curat, se schimbau prosoapele ╚Öi consumabilele zilnic, iar personalul foarte amabil.

 663. Camer─â cu vedere la mare. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte. Aproape de centrul vechi al ora╚Öului ╚Öi de mare (3 minute). Personal amabil.

 664. Liniste, curatenie, micul dejun super si diversificat, personalul foarte amabil.

 665. Personal amabil. Curatenie rezonabila (asternuturi curate dar mizerie/ praf prin anumite zone din camera).

 666. Micul dejun destul de variat si proaspat. Cafeaua aromata. Camera spatioasa si curata. Patul confortabile.

 667. Atmosfera, amabilitatea personalului, panorama, micul dejun, s.a.m.d.

 668. Amplasarea hotelului chiar langa plaja modern este un plus incontestabil, parcarea nu a fost o problema, ceea ce este de asemenea un avantaj.

 669. Vederea, apa calda aproape instantaneu, pat confortabil, gelul de dus.

 670. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 671. Micul dejun bun, bogat, produse proaspete. Camerele calduroase, destul de mari, mobilierul un pic vechi dar intretinut. Personalul ok, proactiv. Bar non-stop, comanzi la receptie prin telefon.

 672. Foarte frumos si curat totul, amplasare centrala,mic dejun bun

 673. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 674. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 675. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 676. pozitia este excelenta, si personalul foarte amabil. suita in care am stat este spatioasa si impecabil de curata. minibarul este foarte divers.

 677. Pozi╚Ťia,cl─âdirea excelent renovat─â ╚Öi arhitectura /decora╚Ťiuni interioare aparte, personal foarte amabil si prietenos. Atmosfera calda si primitoare.

 678. Promptitudinea staff-ului, curatenia camerei si micul dejun care a fost cat se poate de ok (citisem anterior niste review-uri descurajante, insa, in mod obiectiv, nu se poate reprosa ca micul dejun nu este suficient ori diversificat).

 679. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 680. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 681. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 682. Locatia aproape de plaja si de satul de vacanta,personal foarte amabil,mic dejun diversificat,camere curate.

 683. Curatenie, paturi confortabile, personal ok, bufet suedez la micul dejun…

 684. Patul confortabil, mic dejun in regula, aer condi╚Ťionat (de╚Öi am rezervat t├órziu) frigider in camera , personalul amabil

 685. Camera în care se ia micul dejun, este cu vedere la mare.

 686. Camera si baia sunt mari, curate. Micul dejun a fost bun. Desi are 3 etaje cladirea are lift! Cireasa de pe tort: restaurantul are vedere la mare si terasa. Accepta si voucher de vacanta.

 687. Loca╚Ťia aproape de centru, micul dejun foarte bogat ╚Öi diversificat.

 688. Chiar nu ai ce sa reprosezi, totul este minunat, mult mai frumos decat in poze, o sa revenim cu drag cu alta ocazie!

 689. Interior luxos cu absolut tot ce e nevoie pentru un hotel de 4 stele. Apa si vin spumos gratis.

 690. Am petrecut un weekend minunat, loft-ul este superb, mai ales ca este dotat cu tot ceea ce ai nevoie!

 691. Atmosfera, amabilitatea personalului, panorama, micul dejun, s.a.m.d.

 692. Amplasarea hotelului chiar langa plaja modern este un plus incontestabil, parcarea nu a fost o problema, ceea ce este de asemenea un avantaj.

 693. Vederea, apa calda aproape instantaneu, pat confortabil, gelul de dus.

 694. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 695. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 696. Amplasamentul mi-a fost de folos. Mijloace de transport la indemana. Aproape de gara.

 697. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 698. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 699. Micul dejun bun, bogat, produse proaspete. Camerele calduroase, destul de mari, mobilierul un pic vechi dar intretinut. Personalul ok, proactiv. Bar non-stop, comanzi la receptie prin telefon.

 700. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 701. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 702. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 703. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 704. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 705. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 706. Am stat doar o noapte dar a fost foarte bine. Conditiile sunt la superlativ din punct de vedere curatenie, caldura, personal, servire, zambet si amabilitate. A fost foarte usor de ajuns si ca destinatie si ca legatura cu centrul orasului.

 707. Personalul super, camerele mari si foarte curate, mancarea proaspata.

 708. Curatenia este la ea acasa, micul dejun fff bun cu produse proaspete, am vazut si apusul undeva departe printre blocuri 😁 iar patul…o desfatare dupa o zi torida🙂 Recomand din toata inima!!!

 709. pozitia este excelenta, si personalul foarte amabil. suita in care am stat este spatioasa si impecabil de curata. minibarul este foarte divers.

 710. Pozi╚Ťia,cl─âdirea excelent renovat─â ╚Öi arhitectura /decora╚Ťiuni interioare aparte, personal foarte amabil si prietenos. Atmosfera calda si primitoare.

 711. Promptitudinea staff-ului, curatenia camerei si micul dejun care a fost cat se poate de ok (citisem anterior niste review-uri descurajante, insa, in mod obiectiv, nu se poate reprosa ca micul dejun nu este suficient ori diversificat).

 712. Este o vila cochet─â, situata pe o strada foarte linistita, aproape de malul marii. Personalul este deosebit de amabil, mi-a oferit indicatii pentru o plimbare in centru, am solicitat micul dejun mai devreme si am fost servita.

 713. Recomand vila Edel. Este bine pozitionata, personalul este atent, micul dejun, variat.

 714. Curat, cald, gazde foarte primitoare. Micul dejun indestulator.

 715. Atmosfera, amabilitatea personalului, panorama, micul dejun, s.a.m.d.

 716. Amplasarea hotelului chiar langa plaja modern este un plus incontestabil, parcarea nu a fost o problema, ceea ce este de asemenea un avantaj.

 717. Vederea, apa calda aproape instantaneu, pat confortabil, gelul de dus.

 718. Cristi este o persoana sociabil─â si politicoasa. Apartamentul a fost foarte frumos dotat cu orice am avut nevoie.

 719. Apartamentul este dotat cu absolut orice lucru necesar. Design-u este foarte bine gandit. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, fiind premium. Locatia are un amplasament ideal, avand diverse variante in a alege plaja preferata.

 720. Aproape de plaj─â, priveli╚Öte, zona lini╚Ötit─â, apartamentul este perfect compartimentat si mobilat. B─âie╚Ťelului de 1,5 ani i-a pl─âcut enorm si s-a simtit ca acasa. Un plus este balconul din beton. Recomand familiilor cu copii si nu numai.

 721. Personal foarte amabil, mic dejun delicios,curat în cameră.

 722. Cazarea ni s-a parut foarte draguta, intima, la jumatatea distantei dintre plaja 3 Papuci care ne place si restaurantele din port. Camera a fost curata, micuta dar comfortabila, iar privelistea de pe balcon e superba, poti vedea rasaritul stand in pat. Am fost intampinati foarte frumos, gazdele sunt foarte amabile si primitoare. Micul dejun a fost pe placul nostru, cu legume, branza, cremvusti, omleta, pizza, un gem delicios de smochine, cereale, fructe proaspete si cafea buna.

 723. Personal primitor si amabil. Locatie foarte aproape de plaja. Curatenie

 724. Apartamentul este minunat, foarte cochet si curat. Este intr-o zina linistita, intr-un cartier nou, vis-a-vis de Vivo Mall. Gazda este foarte draguta si amabila! Vom reveni cu drag!

 725. Totul a fost superb. Oaza de liniste, parcare, proprietari amabili,paturi confortabile, bucatarie dotata.. excelent pentru un sejur la mare..

 726. Apartament vesel, într-adevăr happy flowers! Confortabil, curat. Recomand

 727. Servicii ireprosabile, personal calificat si amabil, camera foarte curata si frumos decorata. Locatia excelenta, aproape de statiunea Mamaia.

 728. Personal foarte amabil , curatenie in camera , micul dejun foarte gustos si bogat . Recomand cu incredere

 729. Mâncarea a fost ok, serviciu de curătenie zilnic, personal amabil.

 730. Camera a fost foarte curata, gazda foarte primitoare & terasa de la parter – minunata.

 731. Camera foarte mare, curata cu un aspect placut, vila amplasata intr-o zona linistita. Doamna Nely foarte amabila, ne-a descris cam cum se desfasoara afacerea dumneaei :-)).

 732. Camera spatioasa, luminoasa, mobilier nou, modern, bine intretinut, lenjerie si prosoape curate, baie moderna si complet utilata, bucatarie utilata corespunzator, curte cu leagan si posibilitate de gratar si masa afara, gradina intretinuta, personal amabil.

 733. Amplasarea foarte buna, aproape de centru istoric si foarte aproape de mare. Desi parcarea hotelului nu este foarte mare, totusi se pot gasi locuri de parcare in apropiere. Nu am avut micul dejun inclus, dar acesta se putea servi la un cost de 8 Eur (bufet suedez).

 734. Hotel amplasat perfect, la intalnirea cu marea ! Curatenie desavarsita, asternuturi si prosoape IMPECABILE, albe ca zapada ! Dotari care asigura confortul oaspetilor, WI-FI perfect functional, preparate gustoase si personal foarte amabil ! Multe motive pentru care sa alegi sa revii ! Va multumesc !

 735. Ca de fiecare data, cald, primitor ╚Öi l├óng─â mare ­čÖé

 736. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 737. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 738. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 739. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 740. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 741. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 742. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 743. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 744. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 745. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 746. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 747. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 748. Hotelul este amplasat vis-a -vis de Delfinariu .Distanta relativ mica pana la plaja (aprox 10-15min de mers pe jos). Personal amabil. Mic Dejun ok (produse de calitate) . Personalul de la restaurant se ocupa in permanenta de completarea platourilor cu mancare . Camera si baia spatioase . Curatenie . Existenta ascensorului.

 749. Personal super amabil, ospitalier cu exceptia unei receptioniste, putin cam plictisita si parca enervata de clienti. Zilele cand aparea ea, evitam receptia!

 750. Mic dejun pentru un hotel de trei stele, destul de bun. Locatia la 1 min de delphinariu si la 10 min de plaja – pe jos. Iar pan la Mamaia cam in 10-15 min cu masina. Hotelul are parcaj, in camera nu se aude zgomot de afara. Personal saritor, in caz ca aveai nevoie de una alta :).

 751. Este o vila cochet─â, situata pe o strada foarte linistita, aproape de malul marii. Personalul este deosebit de amabil, mi-a oferit indicatii pentru o plimbare in centru, am solicitat micul dejun mai devreme si am fost servita.

 752. Recomand vila Edel. Este bine pozitionata, personalul este atent, micul dejun, variat.

 753. Curat, cald, gazde foarte primitoare. Micul dejun indestulator.

 754. Localizarea, locul de parcare, lift, curatenie impecabila, LINISTEA in care poti dormi fff bine dupa o noapte „alba” ­čÖé BRAVO!

 755. Aproape de statiune si mereu se gaseste loc de parcare.

 756. Loca╚Ťie curata, personal cumsecade, m├óncare foarte bun─â ╚Öi proaspata

 757. micul dejun bun, personal amabil, locatia, personalul la receptie amabil cu „zambetul pe buze”

 758. Hotelul este in centru, este foarte bine pozitionat. Am avut camera cu vedere la mare, un mic balcon, am apreciat ca fereastra se putea deschide. Camera a fost comfortabila si foarte curata. Serviciile prompte si foarte bune.

 759. Amplasarea foarte buna, aproape de centru istoric si foarte aproape de mare. Desi parcarea hotelului nu este foarte mare, totusi se pot gasi locuri de parcare in apropiere. Nu am avut micul dejun inclus, dar acesta se putea servi la un cost de 8 Eur (bufet suedez).

 760. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 761. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 762. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 763. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 764. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 765. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 766. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 767. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 768. P─ârerea mea: Loca╚Ťia foarte bun─â, pr├ónzul foarte gustos, lini╚Ötea, atmosfer─â relaxant─â, personalul foarte amabil, salteaua ╚Öi pernele deosebit de odihnitoare, aerul de locuin╚Ť─â lini╚Ötit─â, icoana din camer─â, liftul modern, care usureaz─â accesul la camere persoanelor cu probleme locomotorii sau varstnicilor.

 769. Micul dejun foarte bun. Camera este foarte spatioasa.

 770. Atmosfera foarte primitoare,curatenie impecabila,amplasare langa mare, in zona centrala,foarte multe restaurante in zona

 771. pozitia este excelenta, si personalul foarte amabil. suita in care am stat este spatioasa si impecabil de curata. minibarul este foarte divers.

 772. Camera foarte curata, conditii foarte bune. Personalul foarte amabil.

 773. Am stat doar o noapte dar a fost foarte bine. Conditiile sunt la superlativ din punct de vedere curatenie, caldura, personal, servire, zambet si amabilitate. A fost foarte usor de ajuns si ca destinatie si ca legatura cu centrul orasului.

 774. Personalul super, camerele mari si foarte curate, mancarea proaspata.

 775. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 776. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 777. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 778. micul dejun bun, personal amabil, locatia, personalul la receptie amabil cu „zambetul pe buze”

 779. Hotelul este in centru, este foarte bine pozitionat. Am avut camera cu vedere la mare, un mic balcon, am apreciat ca fereastra se putea deschide. Camera a fost comfortabila si foarte curata. Serviciile prompte si foarte bune.

 780. Amplasarea foarte buna, aproape de centru istoric si foarte aproape de mare. Desi parcarea hotelului nu este foarte mare, totusi se pot gasi locuri de parcare in apropiere. Nu am avut micul dejun inclus, dar acesta se putea servi la un cost de 8 Eur (bufet suedez).

 781. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 782. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 783. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 784. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 785. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 786. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 787. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 788. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 789. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 790. Camera foarte curata, conditii foarte bune. Personalul foarte amabil.

 791. Am stat doar o noapte dar a fost foarte bine. Conditiile sunt la superlativ din punct de vedere curatenie, caldura, personal, servire, zambet si amabilitate. A fost foarte usor de ajuns si ca destinatie si ca legatura cu centrul orasului.

 792. Personalul super, camerele mari si foarte curate, mancarea proaspata.

 793. Panorama de la terasa de la etaj – mi s-a f─âcut dor de Istanbul; mobilierul din fier forjat; tablourile-mozaic, ╚Öi nu ├«n ultimul rand, cada cu hidromasaj – dup─â o zi lunga de plimb─âri, a fost raiul pe p─âm├ónt!

 794. Comunicarea cu personalul,amabilitate si reactie rapida la solicitari.Mic dejun foarte bun.

 795. Camera în care se ia micul dejun, este cu vedere la mare.

 796. Totul, de la receptie, camera, curatenie, mic dejun.

 797. Amplasarea hotelului foarte buna, langa plaja si destul de aproape de centru, micul dejun bun, personalul hotelului prietenos, camerele spatioase si luminoase. Este a doua oara cand ne cazam aici, sigur vom mai reveni!

 798. Hotelul este bine amplasat, curat si cu un personal amabil. Am avut o priveliste frumoasa catre mare.

 799. Apartamentul a depasit cu mult asteptarile,este ideal pentru familiile cu copii mici in cazul in care vrei sa le faci ceva de mancare ai tot ce iti trebuie.

 800. Au apartamente spatioase, curate , mobilier bun, pat si saltea suuuper confortabile. Recomand cu toata increderea.

 801. Profesionalismul ╚Öi amabilitatea de care a dat dovada personalul, confortul ╚Öi c─âldur─â din propria locuin╚Ť─â de care avem nevoie ├«n fiecare noapte c├ónd a╚Öez─âm capul pe perna

 802. micul dejun bun, personal amabil, locatia, personalul la receptie amabil cu „zambetul pe buze”

 803. Hotelul este in centru, este foarte bine pozitionat. Am avut camera cu vedere la mare, un mic balcon, am apreciat ca fereastra se putea deschide. Camera a fost comfortabila si foarte curata. Serviciile prompte si foarte bune.

 804. Amplasarea foarte buna, aproape de centru istoric si foarte aproape de mare. Desi parcarea hotelului nu este foarte mare, totusi se pot gasi locuri de parcare in apropiere. Nu am avut micul dejun inclus, dar acesta se putea servi la un cost de 8 Eur (bufet suedez).

 805. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 806. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 807. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 808. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 809. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 810. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 811. Este o vila cochet─â, situata pe o strada foarte linistita, aproape de malul marii. Personalul este deosebit de amabil, mi-a oferit indicatii pentru o plimbare in centru, am solicitat micul dejun mai devreme si am fost servita.

 812. Recomand vila Edel. Este bine pozitionata, personalul este atent, micul dejun, variat.

 813. Curat, cald, gazde foarte primitoare. Micul dejun indestulator.

 814. Totul, de la receptie, camera, curatenie, mic dejun.

 815. Amplasarea hotelului foarte buna, langa plaja si destul de aproape de centru, micul dejun bun, personalul hotelului prietenos, camerele spatioase si luminoase. Este a doua oara cand ne cazam aici, sigur vom mai reveni!

 816. Hotelul este bine amplasat, curat si cu un personal amabil. Am avut o priveliste frumoasa catre mare.

 817. Personal foarte amabil , mic dejun foarte diversificat …..

 818. Personalul foarte amabil si prompt, mic dejunul variat zilnic, masajul, liniștea

 819. Arhitectura asimetric─â a hotelului si stilul de echipare dotare, serviciile

 820. Personalul ni╚Öte fete foarte de treaba ╚Öi dr─âgu╚Ťe la fel ╚Öi diminea╚Ťa la mic dejun super fetele

 821. Personalul de o amabilitate deosebita. Curatenie peste tot. Micul dejun, fabulos! Rasfat in toata regula! Excelenta pozitia hotelului.

 822. hotelul este foarte frumos,design interior aparte,cu mult bun gust,cochet,atmosfera foarte calda,personalul foarte amabil;camera curata,incalzita.este a 2 a oara,cand ne cazam aici,si vom reveni.

 823. Este a doua oara cand ne-am cazat aici. De fiecare data confortul spatiului si amabilitatea gazdelor ne-au facut sa ne simtim mai bine decat acasa.

 824. Spatiile sunt amenajate spectaculos, foarte curate iar baile si sauna in apartament au fost inedite. As reveni oricand.

 825. Chiar nu ai ce sa reprosezi, totul este minunat, mult mai frumos decat in poze, o sa revenim cu drag cu alta ocazie!

 826. -amplasarea si privelistea din camera la portul Tomis. -aproape de centru -curat in camera,pat confortabil -WI-Fi bun

 827. Micul dejun a fost consistent…curatenie , ordine , personal de nota 10

 828. micul dejun bun, personal amabil, locatia, personalul la receptie amabil cu „zambetul pe buze”

 829. Confortabil si spatios cu un design deosebit, nu are cum sa nu iti placa. Din cate am inteles urmeaza sa se extinda, deci mult succes va doresc!

 830. Este un loc frumos daca vrei sa ii faci o surpriza iubitei, mai ales ca angajatii sunt foarte receptivi, au aranjat camera cu petale de trandafiri si lumanari si am primit o sticla de sampanie pentru ca era aniversarea noastra. Big like. De asemenea, cu toate ca nu este receptie la ora 3 dimineata a venit cineva sa ne ajute cu siguranta de la panoul electric. Foarte multumit si placut surprins am plecat. Multumesc si mult succes!

 831. Ca de fiecare data când ma cazez aici totul este minunat.

 832. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 833. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 834. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 835. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 836. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 837. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 838. Receptionerul a fost foarte amabil și mă ajutat cu tot ce Am cerut.

 839. Cazare decenta pentru acest pret, locatie usor de gasit, nimic de obiectat. Au oferit ce au promovat, iar pentru o seara totul a fost ok. Aprox la 30 min pe jos de Cazino si centrul vechi.

 840. Este amplasat intr-o zona buna, cu acces foarte bun la mijloacele de transport. Raportul calitate-pret este bun. Personalul foarte amabil. Nu am intampinat probleme la procesul de check-in si check-out. Camera curata. Eu nu am stat decat o noapte si consider ca pentru o scurta sedere este ideal.

 841. Personal foarte amabil.Foarte curat si frumos.Mancarea restaurantului foarte buna.Raport foarte bun calitate servicii-pret.Am mers pentru o calatorie la malul marii in ianuarie.

 842. Camera foarte frumoasa si spatioasa,moderna,baia deosebita,personalul foarte amabil,micul dejun,parcarea,pozitia hotelului,revenim!

 843. Camera foarte curata, conditii foarte bune. Personalul foarte amabil.

 844. Locatia aproape de plaja si de satul de vacanta,personal foarte amabil,mic dejun diversificat,camere curate.

 845. Curatenie, paturi confortabile, personal ok, bufet suedez la micul dejun…

 846. Patul confortabil, mic dejun in regula, aer condi╚Ťionat (de╚Öi am rezervat t├órziu) frigider in camera , personalul amabil

 847. Atitudinea personalului a fost de nota 10, extrem de amabili si serviabili.

 848. Amplasare buna, camera mare, curata si dotata cu tot ce ai nevoie pentru a avea tot confortul: wifi, bar, seif, prosoape si lenjerie curata, etc. Singura problema, care sigur poate fi remediata tehnic, a fost aerul conditionat care functiona ca un evantai dar poate atentia la detalii rezolva totul. Recomand!

 849. Hotelul foarte curat, personal ospitalier si gata sa te ajute, micul-dejun bogat, camere frumoase. Recomand

 850. Loca╚Ťia hotelului, vederea la mare, cur─â╚Ťenie, camera confortabila

 851. Totul a fost la superlativ! Vom reveni de fiecare dat─â, cu drag.

 852. Loca╚Ťia excelent─â. Personalul foarte amabil ╚Öi a r─âspuns tuturor cerin╚Ťelor imediat. Priveli╚Ötea foarte frumoas─â. Preocuparea companiei pentru protec╚Ťia mediului

 853. Totul! Pentru cazare de scurt─â durata( tranzit) este ideal! Si pentru un sejur mai lung! Nota 10!

 854. Personal amabil, ambient placut, locatie linistita. Lenjeria si spatiul de cazare, curate. Micul dejun diversificat si foarte gustos, de tip bufet. Raport calitate-pret excelent. Mijloace de transport si statie de autobuz chiar langa hotel. Recomnand cu caldura!

 855. Hotelul este ft bine amplasat, la 5 min pe jos din gară/autogară cu mijloace de transport în comun in apropiere. Camera a fost mare, luminoasă și curată, patul confortabil și baia nouă și bine dotată. Micul dejun bogat și variat. Personalul ft amabil. M-as intoarce cu plăcere.

 856. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 857. Camera spa╚Ťioas─â, paturile comfortabile, baia curat─â, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 858. Personalul extraordinar de amabil, felicit─âri pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Cur─â╚Ťenia ├«n camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 859. Mi-a plăcut camera, balconul, priveliștea, micul dejun. Revin cu placere

 860. Totul, de la receptie, camera, curatenie, mic dejun.

 861. Amplasarea hotelului foarte buna, langa plaja si destul de aproape de centru, micul dejun bun, personalul hotelului prietenos, camerele spatioase si luminoase. Este a doua oara cand ne cazam aici, sigur vom mai reveni!

 862. Un loc de odihn─â Perfect ,cur─â╚Ťenie si mic dejun excelent.

 863. Este o vila cochet─â, situata pe o strada foarte linistita, aproape de malul marii. Personalul este deosebit de amabil, mi-a oferit indicatii pentru o plimbare in centru, am solicitat micul dejun mai devreme si am fost servita.

 864. Recomand vila Edel. Este bine pozitionata, personalul este atent, micul dejun, variat.

 865. Loccatia este foarte buna. ai acces rapid la transportul in comun si la o statie de taxiuri

 866. Pot spune c─â am fost destul de mul╚Ťumit─â de aceasta loca╚Ťie, situat─â ├«ntr-o zon─â linistit─â, aproape de mijloace de transport, aproape de centrul orasului, de statiunea Mamaia. Raport calitate/pret bun. As reveni ├«n viitor la aceast─â loca╚Ťie, o recomand.

 867. Receptionerul a fost foarte amabil și mă ajutat cu tot ce Am cerut.

 868. Loca╚Ťia, condi╚Ťiile de cazare, personalul foarte amabil.

 869. Personal foarte amabil.Foarte curat si frumos.Mancarea restaurantului foarte buna.Raport foarte bun calitate servicii-pret.Am mers pentru o calatorie la malul marii in ianuarie.

 870. Camera foarte frumoasa si spatioasa,moderna,baia deosebita,personalul foarte amabil,micul dejun,parcarea,pozitia hotelului,revenim!

 871. Personalul ni╚Öte fete foarte de treaba ╚Öi dr─âgu╚Ťe la fel ╚Öi diminea╚Ťa la mic dejun super fetele

 872. Personalul de o amabilitate deosebita. Curatenie peste tot. Micul dejun, fabulos! Rasfat in toata regula! Excelenta pozitia hotelului.

 873. hotelul este foarte frumos,design interior aparte,cu mult bun gust,cochet,atmosfera foarte calda,personalul foarte amabil;camera curata,incalzita.este a 2 a oara,cand ne cazam aici,si vom reveni.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled