Cazare ieftina Orasul Bacau

De multe ori ne uitam dupa cazare in Bacău, Bacău, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Bacău, Bacău, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Bacău, Bacău, România

★★★ Bizant Boutique Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Downtown "Rendez-Vous" Luxury

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament complex Bacovia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Ambiance

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartment River

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Ambiance Center

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Magic Garden

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Relax Central Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Bacău, Bacău, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Bacău, Bacău, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Steliana si Lucian Ciucurescu din Moara Noua, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Bacău, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Steliana si Lucian Ciucurescu din Moara Noua, jud. DambovitaCazare in Bacău, Bacău, România pentru 4 persoane)

 • Antoaneta si Nicu Vulpescu din Teascu din Deal, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Bacău, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bacău, Bacău, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Antoaneta si Nicu Vulpescu din Teascu din Deal, jud. DoljCazare in Bacău, Bacău, România pentru 4 persoane)

 • Agata si Visarion Bega din Valea Ursului, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Bacău, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Agata si Visarion Bega din Valea Ursului, jud. IasiCazare in Bacău, Bacău, România pentru 4 persoane)

 • Timea si Paulica Baghiu din Sarata, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Bacău, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bacău, Bacău, România!

  (Timea si Paulica Baghiu din Sarata, jud. BuzauCazare in Bacău, Bacău, România pentru 4 persoane)

 • Alberta si Gina Cristea din Bralostita, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Bacău, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bacău, Bacău, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Alberta si Gina Cristea din Bralostita, jud. DoljCazare in Bacău, Bacău, România pentru 4 persoane)

 • Anastasia si Dorel Voinescu din Siret, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Bacău, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bacău, Bacău, România.

  (Anastasia si Dorel Voinescu din Siret, jud. SuceavaCazare in Bacău, Bacău, România pentru 4 persoane)

 1. baia curata , cu accesorile necesare. de mentionat ca para mare de la dus nu este functionala in totalitate ( camera 103)

 2. Locația , camera frumoasa și mâncarea foarte bună.

 3. Impecabil, luxos, curat, personal foarte profesional și amabil. Alături e un restaurant foarte bun. Micul dejun delicios și servirea impecabilă. Felicitări!

 4. Apartament nou, curat și ultracentral. Confortabil și gazda super de treaba! Locuri de parcare se găsesc lângă bloc.

 5. Propietate excelenta,totul fiind la inalte standarde.Apartament spatios,calduros,dotat cu absolut tot ce e necesar pt a asigura un sejur perfect;patul foarte confortabil,mobilier nou,design deosebit al intregului apartament,plasare in centrul orasului,in imediata apropiere terase,restaurante,magazine alimentare.De notat amabilitatea extrema a propietarului.

 6. Amplasarea in centrul orasului, apartament nou, spatios.

 7. Micul dejun excelent, camera frumos decorata ca de altfel toata locatia lenjeria impecabila

 8. Conditii-le de cazare,mic dejun,personalul si ambianta.

 9. Curățenie, cameră călduroasă și frumoasă . Mic dejun foarte bun

 10. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 11. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 12. restaurantul terasa a fost f f f OK din punt de vedere mincare ; si in special pentru solicitudinea aratata de IONUT

 13. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 14. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 15. Clar de acum înainte o să stau doar la apartamente.Fara hoteluri.La același preț sa ai 70-80mp, față de 16-20mp cat are o camera de hotel,bucatarie utilata cu cafea și ceai la dispoziție oricând,vesela,hota deasupra mesei pt a se putea fuma și trage fumul direct,baie cu cada nu doar duș,e un scenariu care acum câțiva ani nu îl vedeam.Si mai interesanta e canapeaua foarte lunga care ocupa tot livingul.Garaj la dispoziție nu cred că am întâlnit prea des.Faptul că este la parter e a fost și mai bine pt că a mai avut de carat bagaje(ușa la interfon nu poate fi lăsată deschisă,dar am blocat-o).Căldură,odorizante profesionale,per total liniște și confort.Deci,altceva.

 16. ZONA CENTRALA…APT CURAT . COMFORT …. PROPRIETAR COMUNICATIV TOTUL PERFECT ….

 17. Locatie accesibila. Gazada primitoare si amabila. Apartamentul este curat si confortabil, eu am sa mai revin .

 18. a fost un weekend foarte placut datorate atmosferei calde si amenajarii placute ale apartamentului.o gazda foarte primitoare si amabila,curatenie caldura si confort maxim

 19. Totul e curat si ingrijit, zona e faina si linistita, locul e amenajat intr un stil aparte si gasesti tot ce ai nevoie, chiar poti spune ca te simti ca la tine acasa. Proprietarul atent, de cuvant si foarte intelegator. Merita locatia si nu am nimic de reprosat! E potrivita atat pentru o zona de liniste, cat si pentru un loc ideal de distractie cu prietenii. As recomanda oricui cu drag si incredere!

 20. Este liniște, în curte grătar, leagăn, șezlonguri, verdeață. În cabana am găsit tot ceea ce aveam nevoie, am avut intimitate, proprietarii nu ne-au deranjat.

 21. Vila spatioasa, utilata cu tot ce ai nevoie, peisajul foarte frumos, liniste,curte frumoasă,gazda foarte amabila si care ne-a stat la dispozitie 24/24.Raport calitate/pret excelent si cu siguranta revenim.

 22. Un apartament comod si bine echipat, situat central la et. 7 al unui bloc. Este foarte spațios, bine ingrijit si curat. Gazda a fost amabila, multumim !

 23. Zona foarte buna , acces la tot ce ai nevoie . Modern si frumos ❤️

 24. Spatios, curat, modern, locatie centrala, usor accesibila

 25. baia curata , cu accesorile necesare. de mentionat ca para mare de la dus nu este functionala in totalitate ( camera 103)

 26. Locația , camera frumoasa și mâncarea foarte bună.

 27. Impecabil, luxos, curat, personal foarte profesional și amabil. Alături e un restaurant foarte bun. Micul dejun delicios și servirea impecabilă. Felicitări!

 28. Apartament nou, curat și ultracentral. Confortabil și gazda super de treaba! Locuri de parcare se găsesc lângă bloc.

 29. Propietate excelenta,totul fiind la inalte standarde.Apartament spatios,calduros,dotat cu absolut tot ce e necesar pt a asigura un sejur perfect;patul foarte confortabil,mobilier nou,design deosebit al intregului apartament,plasare in centrul orasului,in imediata apropiere terase,restaurante,magazine alimentare.De notat amabilitatea extrema a propietarului.

 30. Amplasarea in centrul orasului, apartament nou, spatios.

 31. Micul dejun excelent, camera frumos decorata ca de altfel toata locatia lenjeria impecabila

 32. Conditii-le de cazare,mic dejun,personalul si ambianta.

 33. Curățenie, cameră călduroasă și frumoasă . Mic dejun foarte bun

 34. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 35. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 36. restaurantul terasa a fost f f f OK din punt de vedere mincare ; si in special pentru solicitudinea aratata de IONUT

 37. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 38. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 39. Clar de acum înainte o să stau doar la apartamente.Fara hoteluri.La același preț sa ai 70-80mp, față de 16-20mp cat are o camera de hotel,bucatarie utilata cu cafea și ceai la dispoziție oricând,vesela,hota deasupra mesei pt a se putea fuma și trage fumul direct,baie cu cada nu doar duș,e un scenariu care acum câțiva ani nu îl vedeam.Si mai interesanta e canapeaua foarte lunga care ocupa tot livingul.Garaj la dispoziție nu cred că am întâlnit prea des.Faptul că este la parter e a fost și mai bine pt că a mai avut de carat bagaje(ușa la interfon nu poate fi lăsată deschisă,dar am blocat-o).Căldură,odorizante profesionale,per total liniște și confort.Deci,altceva.

 40. ZONA CENTRALA…APT CURAT . COMFORT …. PROPRIETAR COMUNICATIV TOTUL PERFECT ….

 41. Locatie accesibila. Gazada primitoare si amabila. Apartamentul este curat si confortabil, eu am sa mai revin .

 42. a fost un weekend foarte placut datorate atmosferei calde si amenajarii placute ale apartamentului.o gazda foarte primitoare si amabila,curatenie caldura si confort maxim

 43. Totul e curat si ingrijit, zona e faina si linistita, locul e amenajat intr un stil aparte si gasesti tot ce ai nevoie, chiar poti spune ca te simti ca la tine acasa. Proprietarul atent, de cuvant si foarte intelegator. Merita locatia si nu am nimic de reprosat! E potrivita atat pentru o zona de liniste, cat si pentru un loc ideal de distractie cu prietenii. As recomanda oricui cu drag si incredere!

 44. Este liniște, în curte grătar, leagăn, șezlonguri, verdeață. În cabana am găsit tot ceea ce aveam nevoie, am avut intimitate, proprietarii nu ne-au deranjat.

 45. Vila spatioasa, utilata cu tot ce ai nevoie, peisajul foarte frumos, liniste,curte frumoasă,gazda foarte amabila si care ne-a stat la dispozitie 24/24.Raport calitate/pret excelent si cu siguranta revenim.

 46. Un apartament comod si bine echipat, situat central la et. 7 al unui bloc. Este foarte spațios, bine ingrijit si curat. Gazda a fost amabila, multumim !

 47. Zona foarte buna , acces la tot ce ai nevoie . Modern si frumos ❤️

 48. Spatios, curat, modern, locatie centrala, usor accesibila

 49. Locatie centrala, camere comode , curatenie. Mic dejun foarte bun si diversificat. Pret raport calitate excelent!

 50. Camera foarte curată cu dotări la 4 stele ++ Peste așteptări și peste multe alte locuri vizitate. Am fost foarte mulțumit și încântat. Atmosferă plăcută personal foarte amabil. Rareori am văzut condiții atât de bune!

 51. Camera f frumoasa, spatioasa, micul dejun f bun si f bogat, personalul f amabil.

 52. Apartament nou, curat și ultracentral. Confortabil și gazda super de treaba! Locuri de parcare se găsesc lângă bloc.

 53. Propietate excelenta,totul fiind la inalte standarde.Apartament spatios,calduros,dotat cu absolut tot ce e necesar pt a asigura un sejur perfect;patul foarte confortabil,mobilier nou,design deosebit al intregului apartament,plasare in centrul orasului,in imediata apropiere terase,restaurante,magazine alimentare.De notat amabilitatea extrema a propietarului.

 54. Amplasarea in centrul orasului, apartament nou, spatios.

 55. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 56. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 57. restaurantul terasa a fost f f f OK din punt de vedere mincare ; si in special pentru solicitudinea aratata de IONUT

 58. Micul dejun excelent, camera frumos decorata ca de altfel toata locatia lenjeria impecabila

 59. Conditii-le de cazare,mic dejun,personalul si ambianta.

 60. Curățenie, cameră călduroasă și frumoasă . Mic dejun foarte bun

 61. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 62. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 63. Clar de acum înainte o să stau doar la apartamente.Fara hoteluri.La același preț sa ai 70-80mp, față de 16-20mp cat are o camera de hotel,bucatarie utilata cu cafea și ceai la dispoziție oricând,vesela,hota deasupra mesei pt a se putea fuma și trage fumul direct,baie cu cada nu doar duș,e un scenariu care acum câțiva ani nu îl vedeam.Si mai interesanta e canapeaua foarte lunga care ocupa tot livingul.Garaj la dispoziție nu cred că am întâlnit prea des.Faptul că este la parter e a fost și mai bine pt că a mai avut de carat bagaje(ușa la interfon nu poate fi lăsată deschisă,dar am blocat-o).Căldură,odorizante profesionale,per total liniște și confort.Deci,altceva.

 64. ZONA CENTRALA…APT CURAT . COMFORT …. PROPRIETAR COMUNICATIV TOTUL PERFECT ….

 65. Locatie accesibila. Gazada primitoare si amabila. Apartamentul este curat si confortabil, eu am sa mai revin .

 66. a fost un weekend foarte placut datorate atmosferei calde si amenajarii placute ale apartamentului.o gazda foarte primitoare si amabila,curatenie caldura si confort maxim

 67. Totul e curat si ingrijit, zona e faina si linistita, locul e amenajat intr un stil aparte si gasesti tot ce ai nevoie, chiar poti spune ca te simti ca la tine acasa. Proprietarul atent, de cuvant si foarte intelegator. Merita locatia si nu am nimic de reprosat! E potrivita atat pentru o zona de liniste, cat si pentru un loc ideal de distractie cu prietenii. As recomanda oricui cu drag si incredere!

 68. Este liniște, în curte grătar, leagăn, șezlonguri, verdeață. În cabana am găsit tot ceea ce aveam nevoie, am avut intimitate, proprietarii nu ne-au deranjat.

 69. Vila spatioasa, utilata cu tot ce ai nevoie, peisajul foarte frumos, liniste,curte frumoasă,gazda foarte amabila si care ne-a stat la dispozitie 24/24.Raport calitate/pret excelent si cu siguranta revenim.

 70. Un apartament comod si bine echipat, situat central la et. 7 al unui bloc. Este foarte spațios, bine ingrijit si curat. Gazda a fost amabila, multumim !

 71. Zona foarte buna , acces la tot ce ai nevoie . Modern si frumos ❤️

 72. Spatios, curat, modern, locatie centrala, usor accesibila

 73. baia curata , cu accesorile necesare. de mentionat ca para mare de la dus nu este functionala in totalitate ( camera 103)

 74. Locația , camera frumoasa și mâncarea foarte bună.

 75. Impecabil, luxos, curat, personal foarte profesional și amabil. Alături e un restaurant foarte bun. Micul dejun delicios și servirea impecabilă. Felicitări!

 76. Am fost sincer impresionati. Camera, baia superbe. Patul foarte comod. O placere sa fii gazduit acolo. Televizorul merge foarte bine – ceva ce mai rar am intalnit.

 77. Micul dejun excelent, camera frumos decorata ca de altfel toata locatia lenjeria impecabila

 78. Conditii-le de cazare,mic dejun,personalul si ambianta.

 79. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 80. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 81. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 82. De la curatenia perfecta pana la atentia la cele mai mici detalii,cazarea la acest apartament a fost incrrdibila.Propietarul este extrem de politicos si dragut.Recomand cu caldura iar raportul calitate pret,zona easte mai mult decat OK!

 83. Apartament nou, curat și ultracentral. Confortabil și gazda super de treaba! Locuri de parcare se găsesc lângă bloc.

 84. Propietate excelenta,totul fiind la inalte standarde.Apartament spatios,calduros,dotat cu absolut tot ce e necesar pt a asigura un sejur perfect;patul foarte confortabil,mobilier nou,design deosebit al intregului apartament,plasare in centrul orasului,in imediata apropiere terase,restaurante,magazine alimentare.De notat amabilitatea extrema a propietarului.

 85. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 86. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 87. Clar de acum înainte o să stau doar la apartamente.Fara hoteluri.La același preț sa ai 70-80mp, față de 16-20mp cat are o camera de hotel,bucatarie utilata cu cafea și ceai la dispoziție oricând,vesela,hota deasupra mesei pt a se putea fuma și trage fumul direct,baie cu cada nu doar duș,e un scenariu care acum câțiva ani nu îl vedeam.Si mai interesanta e canapeaua foarte lunga care ocupa tot livingul.Garaj la dispoziție nu cred că am întâlnit prea des.Faptul că este la parter e a fost și mai bine pt că a mai avut de carat bagaje(ușa la interfon nu poate fi lăsată deschisă,dar am blocat-o).Căldură,odorizante profesionale,per total liniște și confort.Deci,altceva.

 88. ZONA CENTRALA…APT CURAT . COMFORT …. PROPRIETAR COMUNICATIV TOTUL PERFECT ….

 89. Locatie accesibila. Gazada primitoare si amabila. Apartamentul este curat si confortabil, eu am sa mai revin .

 90. a fost un weekend foarte placut datorate atmosferei calde si amenajarii placute ale apartamentului.o gazda foarte primitoare si amabila,curatenie caldura si confort maxim

 91. Totul e curat si ingrijit, zona e faina si linistita, locul e amenajat intr un stil aparte si gasesti tot ce ai nevoie, chiar poti spune ca te simti ca la tine acasa. Proprietarul atent, de cuvant si foarte intelegator. Merita locatia si nu am nimic de reprosat! E potrivita atat pentru o zona de liniste, cat si pentru un loc ideal de distractie cu prietenii. As recomanda oricui cu drag si incredere!

 92. Este liniște, în curte grătar, leagăn, șezlonguri, verdeață. În cabana am găsit tot ceea ce aveam nevoie, am avut intimitate, proprietarii nu ne-au deranjat.

 93. Vila spatioasa, utilata cu tot ce ai nevoie, peisajul foarte frumos, liniste,curte frumoasă,gazda foarte amabila si care ne-a stat la dispozitie 24/24.Raport calitate/pret excelent si cu siguranta revenim.

 94. Un apartament comod si bine echipat, situat central la et. 7 al unui bloc. Este foarte spațios, bine ingrijit si curat. Gazda a fost amabila, multumim !

 95. Zona foarte buna , acces la tot ce ai nevoie . Modern si frumos ❤️

 96. Spatios, curat, modern, locatie centrala, usor accesibila

 97. Deoarece am stat doar câteva ore, fiind in tranzit, nu îmi pot da o părere foarte avizata. In principiu a fost bine.

 98. Amabilitatea proprietarului. Cafeaua & tuica cu care am fost serviti au fost foarte bine. Recomand.

 99. Proprietarul a fost foarte amabil. Vinul foarte bun la Bacau.

 100. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 101. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 102. Clar de acum înainte o să stau doar la apartamente.Fara hoteluri.La același preț sa ai 70-80mp, față de 16-20mp cat are o camera de hotel,bucatarie utilata cu cafea și ceai la dispoziție oricând,vesela,hota deasupra mesei pt a se putea fuma și trage fumul direct,baie cu cada nu doar duș,e un scenariu care acum câțiva ani nu îl vedeam.Si mai interesanta e canapeaua foarte lunga care ocupa tot livingul.Garaj la dispoziție nu cred că am întâlnit prea des.Faptul că este la parter e a fost și mai bine pt că a mai avut de carat bagaje(ușa la interfon nu poate fi lăsată deschisă,dar am blocat-o).Căldură,odorizante profesionale,per total liniște și confort.Deci,altceva.

 103. Am fost sincer impresionati. Camera, baia superbe. Patul foarte comod. O placere sa fii gazduit acolo. Televizorul merge foarte bine – ceva ce mai rar am intalnit.

 104. Micul dejun excelent, camera frumos decorata ca de altfel toata locatia lenjeria impecabila

 105. Conditii-le de cazare,mic dejun,personalul si ambianta.

 106. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 107. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 108. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 109. Ca acasa! Si chiar mai bine. O locatie deosebit de primitoare, in tonuri blande, cu o eleganta care te face sa te simti rasfatat si cu caldura pe care o are un camin adevarat, in care locuiesc oameni dragi. Totul, de la cafeaua care te asteapta rabdatoare sa o servesti dimineata sau dupa un drum obositor, oferita cu generozitate la sosire, pana la primirea cu zambet si maxim de disponibilitate, a gazdei, este o promisiune materializata intr-o sedere de vis, cu tot rasfatul pe care curatenia impecabila si comfortul deosebit le ofera. Orasul ar fi cu siguranta mai sarac fara acest spatiu deosebit de cazare in care vom reveni cu drag si de care, impreuna cu delicatetea si sprijinul in toate al gazdei, o ni se faca dor.

 110. De la curatenia perfecta pana la atentia la cele mai mici detalii,cazarea la acest apartament a fost incrrdibila.Propietarul este extrem de politicos si dragut.Recomand cu caldura iar raportul calitate pret,zona easte mai mult decat OK!

 111. Apartament nou, curat și ultracentral. Confortabil și gazda super de treaba! Locuri de parcare se găsesc lângă bloc.

 112. ZONA CENTRALA…APT CURAT . COMFORT …. PROPRIETAR COMUNICATIV TOTUL PERFECT ….

 113. Locatie accesibila. Gazada primitoare si amabila. Apartamentul este curat si confortabil, eu am sa mai revin .

 114. a fost un weekend foarte placut datorate atmosferei calde si amenajarii placute ale apartamentului.o gazda foarte primitoare si amabila,curatenie caldura si confort maxim

 115. Totul e curat si ingrijit, zona e faina si linistita, locul e amenajat intr un stil aparte si gasesti tot ce ai nevoie, chiar poti spune ca te simti ca la tine acasa. Proprietarul atent, de cuvant si foarte intelegator. Merita locatia si nu am nimic de reprosat! E potrivita atat pentru o zona de liniste, cat si pentru un loc ideal de distractie cu prietenii. As recomanda oricui cu drag si incredere!

 116. Este liniște, în curte grătar, leagăn, șezlonguri, verdeață. În cabana am găsit tot ceea ce aveam nevoie, am avut intimitate, proprietarii nu ne-au deranjat.

 117. Vila spatioasa, utilata cu tot ce ai nevoie, peisajul foarte frumos, liniste,curte frumoasă,gazda foarte amabila si care ne-a stat la dispozitie 24/24.Raport calitate/pret excelent si cu siguranta revenim.

 118. Un apartament comod si bine echipat, situat central la et. 7 al unui bloc. Este foarte spațios, bine ingrijit si curat. Gazda a fost amabila, multumim !

 119. Zona foarte buna , acces la tot ce ai nevoie . Modern si frumos ❤️

 120. Spatios, curat, modern, locatie centrala, usor accesibila

 121. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 122. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 123. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 124. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 125. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 126. Clar de acum înainte o să stau doar la apartamente.Fara hoteluri.La același preț sa ai 70-80mp, față de 16-20mp cat are o camera de hotel,bucatarie utilata cu cafea și ceai la dispoziție oricând,vesela,hota deasupra mesei pt a se putea fuma și trage fumul direct,baie cu cada nu doar duș,e un scenariu care acum câțiva ani nu îl vedeam.Si mai interesanta e canapeaua foarte lunga care ocupa tot livingul.Garaj la dispoziție nu cred că am întâlnit prea des.Faptul că este la parter e a fost și mai bine pt că a mai avut de carat bagaje(ușa la interfon nu poate fi lăsată deschisă,dar am blocat-o).Căldură,odorizante profesionale,per total liniște și confort.Deci,altceva.

 127. Felicitări proprietarilor, administratorului și personalului! Totul este de nota 10! Mulțumim pentru ospitalitate.

 128. Hotel primitor, cu personal foarte amabil (Madalin s-a ocupat de tot si a facut-o foarte bine). Restaurant foarte bun, la fel si parcarea.

 129. Curatenie si liniste plus amabilitatea personalului.

 130. ZONA CENTRALA…APT CURAT . COMFORT …. PROPRIETAR COMUNICATIV TOTUL PERFECT ….

 131. Locatie accesibila. Gazada primitoare si amabila. Apartamentul este curat si confortabil, eu am sa mai revin .

 132. a fost un weekend foarte placut datorate atmosferei calde si amenajarii placute ale apartamentului.o gazda foarte primitoare si amabila,curatenie caldura si confort maxim

 133. Ca acasa! Si chiar mai bine. O locatie deosebit de primitoare, in tonuri blande, cu o eleganta care te face sa te simti rasfatat si cu caldura pe care o are un camin adevarat, in care locuiesc oameni dragi. Totul, de la cafeaua care te asteapta rabdatoare sa o servesti dimineata sau dupa un drum obositor, oferita cu generozitate la sosire, pana la primirea cu zambet si maxim de disponibilitate, a gazdei, este o promisiune materializata intr-o sedere de vis, cu tot rasfatul pe care curatenia impecabila si comfortul deosebit le ofera. Orasul ar fi cu siguranta mai sarac fara acest spatiu deosebit de cazare in care vom reveni cu drag si de care, impreuna cu delicatetea si sprijinul in toate al gazdei, o ni se faca dor.

 134. De la curatenia perfecta pana la atentia la cele mai mici detalii,cazarea la acest apartament a fost incrrdibila.Propietarul este extrem de politicos si dragut.Recomand cu caldura iar raportul calitate pret,zona easte mai mult decat OK!

 135. Apartament nou, curat și ultracentral. Confortabil și gazda super de treaba! Locuri de parcare se găsesc lângă bloc.

 136. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 137. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 138. Totul e curat si ingrijit, zona e faina si linistita, locul e amenajat intr un stil aparte si gasesti tot ce ai nevoie, chiar poti spune ca te simti ca la tine acasa. Proprietarul atent, de cuvant si foarte intelegator. Merita locatia si nu am nimic de reprosat! E potrivita atat pentru o zona de liniste, cat si pentru un loc ideal de distractie cu prietenii. As recomanda oricui cu drag si incredere!

 139. Un apartament comod si bine echipat, situat central la et. 7 al unui bloc. Este foarte spațios, bine ingrijit si curat. Gazda a fost amabila, multumim !

 140. Zona foarte buna , acces la tot ce ai nevoie . Modern si frumos ❤️

 141. Spatios, curat, modern, locatie centrala, usor accesibila

 142. Este foarte aprope de centru, are restaurant inclusiv cu meniul zilei.

 143. Personalul foarte placut si o atmosfera super !!! Felicitari domnului patron !!!

 144. Atitudinea, atmosfera de familie, interiorul, decoratiunile, a fost o experienta frumoasa 🙂

 145. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 146. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 147. Clar de acum înainte o să stau doar la apartamente.Fara hoteluri.La același preț sa ai 70-80mp, față de 16-20mp cat are o camera de hotel,bucatarie utilata cu cafea și ceai la dispoziție oricând,vesela,hota deasupra mesei pt a se putea fuma și trage fumul direct,baie cu cada nu doar duș,e un scenariu care acum câțiva ani nu îl vedeam.Si mai interesanta e canapeaua foarte lunga care ocupa tot livingul.Garaj la dispoziție nu cred că am întâlnit prea des.Faptul că este la parter e a fost și mai bine pt că a mai avut de carat bagaje(ușa la interfon nu poate fi lăsată deschisă,dar am blocat-o).Căldură,odorizante profesionale,per total liniște și confort.Deci,altceva.

 148. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 149. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 150. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 151. Felicitări proprietarilor, administratorului și personalului! Totul este de nota 10! Mulțumim pentru ospitalitate.

 152. Hotel primitor, cu personal foarte amabil (Madalin s-a ocupat de tot si a facut-o foarte bine). Restaurant foarte bun, la fel si parcarea.

 153. Curatenie si liniste plus amabilitatea personalului.

 154. Ca acasa! Si chiar mai bine. O locatie deosebit de primitoare, in tonuri blande, cu o eleganta care te face sa te simti rasfatat si cu caldura pe care o are un camin adevarat, in care locuiesc oameni dragi. Totul, de la cafeaua care te asteapta rabdatoare sa o servesti dimineata sau dupa un drum obositor, oferita cu generozitate la sosire, pana la primirea cu zambet si maxim de disponibilitate, a gazdei, este o promisiune materializata intr-o sedere de vis, cu tot rasfatul pe care curatenia impecabila si comfortul deosebit le ofera. Orasul ar fi cu siguranta mai sarac fara acest spatiu deosebit de cazare in care vom reveni cu drag si de care, impreuna cu delicatetea si sprijinul in toate al gazdei, o ni se faca dor.

 155. De la curatenia perfecta pana la atentia la cele mai mici detalii,cazarea la acest apartament a fost incrrdibila.Propietarul este extrem de politicos si dragut.Recomand cu caldura iar raportul calitate pret,zona easte mai mult decat OK!

 156. Apartament nou, curat și ultracentral. Confortabil și gazda super de treaba! Locuri de parcare se găsesc lângă bloc.

 157. ZONA CENTRALA…APT CURAT . COMFORT …. PROPRIETAR COMUNICATIV TOTUL PERFECT ….

 158. Locatie accesibila. Gazada primitoare si amabila. Apartamentul este curat si confortabil, eu am sa mai revin .

 159. a fost un weekend foarte placut datorate atmosferei calde si amenajarii placute ale apartamentului.o gazda foarte primitoare si amabila,curatenie caldura si confort maxim

 160. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 161. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 162. Totul e curat si ingrijit, zona e faina si linistita, locul e amenajat intr un stil aparte si gasesti tot ce ai nevoie, chiar poti spune ca te simti ca la tine acasa. Proprietarul atent, de cuvant si foarte intelegator. Merita locatia si nu am nimic de reprosat! E potrivita atat pentru o zona de liniste, cat si pentru un loc ideal de distractie cu prietenii. As recomanda oricui cu drag si incredere!

 163. Un apartament comod si bine echipat, situat central la et. 7 al unui bloc. Este foarte spațios, bine ingrijit si curat. Gazda a fost amabila, multumim !

 164. Zona foarte buna , acces la tot ce ai nevoie . Modern si frumos ❤️

 165. Spatios, curat, modern, locatie centrala, usor accesibila

 166. Este foarte aprope de centru, are restaurant inclusiv cu meniul zilei.

 167. Personalul foarte placut si o atmosfera super !!! Felicitari domnului patron !!!

 168. Atitudinea, atmosfera de familie, interiorul, decoratiunile, a fost o experienta frumoasa 🙂

 169. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 170. Totul , camere foarte curate , patul excelent și micul dejun foarte bun .

 171. Confortul, moara care se vedea de la fereastra si amplasarea. l-am recomandat si vom mai veni

 172. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 173. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 174. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 175. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 176. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 177. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 178. Felicitări proprietarilor, administratorului și personalului! Totul este de nota 10! Mulțumim pentru ospitalitate.

 179. Hotel primitor, cu personal foarte amabil (Madalin s-a ocupat de tot si a facut-o foarte bine). Restaurant foarte bun, la fel si parcarea.

 180. Curatenie si liniste plus amabilitatea personalului.

 181. Situat central, toate facilitatile, proprietarii foarte saritori si amabili.

 182. ZONA CENTRALA…APT CURAT . COMFORT …. PROPRIETAR COMUNICATIV TOTUL PERFECT ….

 183. Locatie accesibila. Gazada primitoare si amabila. Apartamentul este curat si confortabil, eu am sa mai revin .

 184. Ca acasa! Si chiar mai bine. O locatie deosebit de primitoare, in tonuri blande, cu o eleganta care te face sa te simti rasfatat si cu caldura pe care o are un camin adevarat, in care locuiesc oameni dragi. Totul, de la cafeaua care te asteapta rabdatoare sa o servesti dimineata sau dupa un drum obositor, oferita cu generozitate la sosire, pana la primirea cu zambet si maxim de disponibilitate, a gazdei, este o promisiune materializata intr-o sedere de vis, cu tot rasfatul pe care curatenia impecabila si comfortul deosebit le ofera. Orasul ar fi cu siguranta mai sarac fara acest spatiu deosebit de cazare in care vom reveni cu drag si de care, impreuna cu delicatetea si sprijinul in toate al gazdei, o ni se faca dor.

 185. De la curatenia perfecta pana la atentia la cele mai mici detalii,cazarea la acest apartament a fost incrrdibila.Propietarul este extrem de politicos si dragut.Recomand cu caldura iar raportul calitate pret,zona easte mai mult decat OK!

 186. Apartament nou, curat și ultracentral. Confortabil și gazda super de treaba! Locuri de parcare se găsesc lângă bloc.

 187. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 188. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 189. Totul e curat si ingrijit, zona e faina si linistita, locul e amenajat intr un stil aparte si gasesti tot ce ai nevoie, chiar poti spune ca te simti ca la tine acasa. Proprietarul atent, de cuvant si foarte intelegator. Merita locatia si nu am nimic de reprosat! E potrivita atat pentru o zona de liniste, cat si pentru un loc ideal de distractie cu prietenii. As recomanda oricui cu drag si incredere!

 190. Un apartament comod si bine echipat, situat central la et. 7 al unui bloc. Este foarte spațios, bine ingrijit si curat. Gazda a fost amabila, multumim !

 191. Zona foarte buna , acces la tot ce ai nevoie . Modern si frumos ❤️

 192. Spatios, curat, modern, locatie centrala, usor accesibila

 193. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 194. Totul , camere foarte curate , patul excelent și micul dejun foarte bun .

 195. Confortul, moara care se vedea de la fereastra si amplasarea. l-am recomandat si vom mai veni

 196. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 197. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 198. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 199. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 200. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 201. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 202. Cladirea este superba din constructie si excelent ,,intinerita”.S-au investit multi bani si bun gust , lucru care te face sa te simti special ca oaspete.Un plus pentru restaurantul micut si cochet si nu in ultimul rand pentru personalul deosebit de amabil.

 203. Mi-a placut camera si faptul ca nu se poate intra in cladire decat cu card. Parcarea sigura, poarta se inchide dupa o anumita ora seara. Asta e bine deoarece suntem locati in apropierea garii. Micul dejun bun, trebuie ales din cateva meniuri. Se poate servi si cina la locatie.

 204. Felicitări proprietarilor, administratorului și personalului! Totul este de nota 10! Mulțumim pentru ospitalitate.

 205. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 206. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 207. Totul e curat si ingrijit, zona e faina si linistita, locul e amenajat intr un stil aparte si gasesti tot ce ai nevoie, chiar poti spune ca te simti ca la tine acasa. Proprietarul atent, de cuvant si foarte intelegator. Merita locatia si nu am nimic de reprosat! E potrivita atat pentru o zona de liniste, cat si pentru un loc ideal de distractie cu prietenii. As recomanda oricui cu drag si incredere!

 208. Situat central, toate facilitatile, proprietarii foarte saritori si amabili.

 209. ZONA CENTRALA…APT CURAT . COMFORT …. PROPRIETAR COMUNICATIV TOTUL PERFECT ….

 210. Locatie accesibila. Gazada primitoare si amabila. Apartamentul este curat si confortabil, eu am sa mai revin .

 211. Un apartament comod si bine echipat, situat central la et. 7 al unui bloc. Este foarte spațios, bine ingrijit si curat. Gazda a fost amabila, multumim !

 212. Zona foarte buna , acces la tot ce ai nevoie . Modern si frumos ❤️

 213. Spatios, curat, modern, locatie centrala, usor accesibila

 214. Amplasarea hotelului este excelenta si serviciile personalului sunt ireprosabile. Camerele sunt foarte spatioase, iar curatenia este la cele mai inalte standarde. Recomand cu caldura restaurantul “ Casa Rebeca”, a fost mult peste asteptari!

 215. Curățenie, camera mare. Un plus pentru „Casa Rebeca”

 216. Foarte curat, confortabil, mic dejun foarte bogat, personalul amabil. O sa mai merg.

 217. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 218. Totul , camere foarte curate , patul excelent și micul dejun foarte bun .

 219. Confortul, moara care se vedea de la fereastra si amplasarea. l-am recomandat si vom mai veni

 220. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 221. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 222. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 223. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 224. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 225. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 226. Cladirea este superba din constructie si excelent ,,intinerita”.S-au investit multi bani si bun gust , lucru care te face sa te simti special ca oaspete.Un plus pentru restaurantul micut si cochet si nu in ultimul rand pentru personalul deosebit de amabil.

 227. Mi-a placut camera si faptul ca nu se poate intra in cladire decat cu card. Parcarea sigura, poarta se inchide dupa o anumita ora seara. Asta e bine deoarece suntem locati in apropierea garii. Micul dejun bun, trebuie ales din cateva meniuri. Se poate servi si cina la locatie.

 228. Felicitări proprietarilor, administratorului și personalului! Totul este de nota 10! Mulțumim pentru ospitalitate.

 229. Ospitalieri , curățenie , paturi confortabile. Bine pozitionata in centrul orașului în același timp fiind într-o zonă foarte liniștită din apropierea parcului

 230. Locatie perfecta, chiar linga hotel se poate de luat masa. Paturi bune, baie echipată cu instalații calitative Grohe. Calitate-pret foarte buna.

 231. Cel mai mult mi.a plăcut ca a fost o curățenie de nedescris.super 😍😍

 232. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 233. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 234. Totul e curat si ingrijit, zona e faina si linistita, locul e amenajat intr un stil aparte si gasesti tot ce ai nevoie, chiar poti spune ca te simti ca la tine acasa. Proprietarul atent, de cuvant si foarte intelegator. Merita locatia si nu am nimic de reprosat! E potrivita atat pentru o zona de liniste, cat si pentru un loc ideal de distractie cu prietenii. As recomanda oricui cu drag si incredere!

 235. Locatie excelenta in centru. Curatenie. Din pacate, datorita schimbarilor din program, fiind nevoiti sa mai stam o noapte, a trebuit sa schimbam locatia deoarece am fost informati ca a doua zi dupa ora 12 vin alti turisti.

 236. Totul la superlativ, începând de la curățenie, amplasament și în special gazda. O sa revenim cu drag de fiecare data.

 237. Ca acasa! Si chiar mai bine. O locatie deosebit de primitoare, in tonuri blande, cu o eleganta care te face sa te simti rasfatat si cu caldura pe care o are un camin adevarat, in care locuiesc oameni dragi. Totul, de la cafeaua care te asteapta rabdatoare sa o servesti dimineata sau dupa un drum obositor, oferita cu generozitate la sosire, pana la primirea cu zambet si maxim de disponibilitate, a gazdei, este o promisiune materializata intr-o sedere de vis, cu tot rasfatul pe care curatenia impecabila si comfortul deosebit le ofera. Orasul ar fi cu siguranta mai sarac fara acest spatiu deosebit de cazare in care vom reveni cu drag si de care, impreuna cu delicatetea si sprijinul in toate al gazdei, o ni se faca dor.

 238. Ospitalieri , curățenie , paturi confortabile. Bine pozitionata in centrul orașului în același timp fiind într-o zonă foarte liniștită din apropierea parcului

 239. Locatie perfecta, chiar linga hotel se poate de luat masa. Paturi bune, baie echipată cu instalații calitative Grohe. Calitate-pret foarte buna.

 240. Cel mai mult mi.a plăcut ca a fost o curățenie de nedescris.super 😍😍

 241. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 242. Totul , camere foarte curate , patul excelent și micul dejun foarte bun .

 243. Confortul, moara care se vedea de la fereastra si amplasarea. l-am recomandat si vom mai veni

 244. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 245. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 246. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 247. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 248. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 249. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 250. Bloc nou si curat, locatia buna( locuri de parcare)

 251. Apartament curat, frumos, într-o zonă liniștită și foarte comodă pentru oricine! Ne-am simțit minunat în acest apartament și în decembrie revenim!😚

 252. Apartament curat, intr-un bloc nou, utilat cu tot ce trebuie.

 253. Apartamentul este situati in centrul Bacaului, este foarte curat si este dotat cu tot ce este nevoie.

 254. Confortabil Bine utilat si dotat si cel mai important la orice ora din zi si din noapte a fost liniste(prea linistit)

 255. Decent si de bun gust! Propietaru un un tip foarte serios!!! Recomand !!!

 256. Situat central, toate facilitatile, proprietarii foarte saritori si amabili.

 257. ZONA CENTRALA…APT CURAT . COMFORT …. PROPRIETAR COMUNICATIV TOTUL PERFECT ….

 258. Locatie accesibila. Gazada primitoare si amabila. Apartamentul este curat si confortabil, eu am sa mai revin .

 259. Locatie excelenta in centru. Curatenie. Din pacate, datorita schimbarilor din program, fiind nevoiti sa mai stam o noapte, a trebuit sa schimbam locatia deoarece am fost informati ca a doua zi dupa ora 12 vin alti turisti.

 260. Totul la superlativ, începând de la curățenie, amplasament și în special gazda. O sa revenim cu drag de fiecare data.

 261. Ca acasa! Si chiar mai bine. O locatie deosebit de primitoare, in tonuri blande, cu o eleganta care te face sa te simti rasfatat si cu caldura pe care o are un camin adevarat, in care locuiesc oameni dragi. Totul, de la cafeaua care te asteapta rabdatoare sa o servesti dimineata sau dupa un drum obositor, oferita cu generozitate la sosire, pana la primirea cu zambet si maxim de disponibilitate, a gazdei, este o promisiune materializata intr-o sedere de vis, cu tot rasfatul pe care curatenia impecabila si comfortul deosebit le ofera. Orasul ar fi cu siguranta mai sarac fara acest spatiu deosebit de cazare in care vom reveni cu drag si de care, impreuna cu delicatetea si sprijinul in toate al gazdei, o ni se faca dor.

 262. Amplasarea hotelului este excelenta si serviciile personalului sunt ireprosabile. Camerele sunt foarte spatioase, iar curatenia este la cele mai inalte standarde. Recomand cu caldura restaurantul “ Casa Rebeca”, a fost mult peste asteptari!

 263. Curățenie, camera mare. Un plus pentru „Casa Rebeca”

 264. Foarte curat, confortabil, mic dejun foarte bogat, personalul amabil. O sa mai merg.

 265. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 266. Totul , camere foarte curate , patul excelent și micul dejun foarte bun .

 267. Confortul, moara care se vedea de la fereastra si amplasarea. l-am recomandat si vom mai veni

 268. Ospitalieri , curățenie , paturi confortabile. Bine pozitionata in centrul orașului în același timp fiind într-o zonă foarte liniștită din apropierea parcului

 269. Locatie perfecta, chiar linga hotel se poate de luat masa. Paturi bune, baie echipată cu instalații calitative Grohe. Calitate-pret foarte buna.

 270. Cel mai mult mi.a plăcut ca a fost o curățenie de nedescris.super 😍😍

 271. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 272. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 273. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 274. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 275. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 276. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 277. Camera spatioasa,curata,mobilata cu gust,personalul amabil.

 278. Cladirea este superba din constructie si excelent ,,intinerita”.S-au investit multi bani si bun gust , lucru care te face sa te simti special ca oaspete.Un plus pentru restaurantul micut si cochet si nu in ultimul rand pentru personalul deosebit de amabil.

 279. Mi-a placut camera si faptul ca nu se poate intra in cladire decat cu card. Parcarea sigura, poarta se inchide dupa o anumita ora seara. Asta e bine deoarece suntem locati in apropierea garii. Micul dejun bun, trebuie ales din cateva meniuri. Se poate servi si cina la locatie.

 280. Un apartament comod si bine echipat, situat central la et. 7 al unui bloc. Este foarte spațios, bine ingrijit si curat. Gazda a fost amabila, multumim !

 281. Zona foarte buna , acces la tot ce ai nevoie . Modern si frumos ❤️

 282. Spatios, curat, modern, locatie centrala, usor accesibila

 283. Vila este curata, intr-o locatie linistita. Gazda a fost ok. Recomand familiilor cu copii

 284. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 285. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 286. Amplasarea hotelului este excelenta si serviciile personalului sunt ireprosabile. Camerele sunt foarte spatioase, iar curatenia este la cele mai inalte standarde. Recomand cu caldura restaurantul “ Casa Rebeca”, a fost mult peste asteptari!

 287. Curățenie, camera mare. Un plus pentru „Casa Rebeca”

 288. Foarte curat, confortabil, mic dejun foarte bogat, personalul amabil. O sa mai merg.

 289. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 290. Totul , camere foarte curate , patul excelent și micul dejun foarte bun .

 291. Confortul, moara care se vedea de la fereastra si amplasarea. l-am recomandat si vom mai veni

 292. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 293. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 294. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 295. Apartamentul are un balcon imens , dimineata poti avea un rasarit de soare grandios !

 296. Gazda a fost super iar apartamentul in cele mai bune condiții, fara a exista nici cea mai mica defecțiune. Sunt multumit pe deplin!

 297. Apartament situat in zona centrală , bine îngrijit , curat. Recomand .

 298. Vila este curata, intr-o locatie linistita. Gazda a fost ok. Recomand familiilor cu copii

 299. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 300. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 301. Hotelul este situat intr-un peisaj de concediu, personalul foarte amabil, curate si confortabile camerele, raport pret calitate excelent.

 302. Patul a fost excelent. Pernele…. lasă de dorit..

 303. Patul foarte confortabil, liniste, amplasare, baia foarte mare.

 304. Personal foarte amabil, atent si prompt. Saltele foarte confortabile si camere spatioase si curate. Mancare foarte buna si ambient extrem de placut in incinta restaurantului.

 305. Locatia foarte frumoasa, receptia foarte ok, holul superb, restaurantul foarte buna, recomand mancarea de aici, ospatarii foarte ok

 306. – parcare privata in curte – hotel superb si am avut parte de o intampinare placuta – personal super amabil – confort in camera – raport-calitate pret foarte bun Recomand! Eu unul, urmeaza sa mai revin aici!

 307. camera foarte frumoasa, extrem de confortabil patul, iar privelistea chiar a fost ceva deosebit! Personalul foate amabil, data viitoare promit sa incerc si restaurantul.

 308. Personal foarte amabil. Curatenie impecabila. Mic dejun in regula.

 309. baia curata , cu accesorile necesare. de mentionat ca para mare de la dus nu este functionala in totalitate ( camera 103)

 310. camera foarte frumoasa, extrem de confortabil patul, iar privelistea chiar a fost ceva deosebit! Personalul foate amabil, data viitoare promit sa incerc si restaurantul.

 311. Personal foarte amabil. Curatenie impecabila. Mic dejun in regula.

 312. baia curata , cu accesorile necesare. de mentionat ca para mare de la dus nu este functionala in totalitate ( camera 103)

 313. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 314. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 315. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 316. Hotelul deosebit, mobilier, decor de vis. Personalul foarte amabil, mâncarea delicioasă.

 317. Camera spatioasa,curata,mobilata cu gust,personalul amabil.

 318. Cladirea este superba din constructie si excelent ,,intinerita”.S-au investit multi bani si bun gust , lucru care te face sa te simti special ca oaspete.Un plus pentru restaurantul micut si cochet si nu in ultimul rand pentru personalul deosebit de amabil.

 319. Vila este curata, intr-o locatie linistita. Gazda a fost ok. Recomand familiilor cu copii

 320. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 321. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 322. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 323. Totul , camere foarte curate , patul excelent și micul dejun foarte bun .

 324. Confortul, moara care se vedea de la fereastra si amplasarea. l-am recomandat si vom mai veni

 325. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 326. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 327. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 328. Ospitalieri , curățenie , paturi confortabile. Bine pozitionata in centrul orașului în același timp fiind într-o zonă foarte liniștită din apropierea parcului

 329. Locatie perfecta, chiar linga hotel se poate de luat masa. Paturi bune, baie echipată cu instalații calitative Grohe. Calitate-pret foarte buna.

 330. Cel mai mult mi.a plăcut ca a fost o curățenie de nedescris.super 😍😍

 331. Foarte ok apartamentul, situat chiar in centru. Este spatios, curat, si are toate accesoriile necesare unei sederi foarte confortabile.

 332. Locatie excelenta in centru. Curatenie. Din pacate, datorita schimbarilor din program, fiind nevoiti sa mai stam o noapte, a trebuit sa schimbam locatia deoarece am fost informati ca a doua zi dupa ora 12 vin alti turisti.

 333. Totul la superlativ, începând de la curățenie, amplasament și în special gazda. O sa revenim cu drag de fiecare data.

 334. Amplasarea hotelului este excelenta si serviciile personalului sunt ireprosabile. Camerele sunt foarte spatioase, iar curatenia este la cele mai inalte standarde. Recomand cu caldura restaurantul “ Casa Rebeca”, a fost mult peste asteptari!

 335. Curățenie, camera mare. Un plus pentru „Casa Rebeca”

 336. Foarte curat, confortabil, mic dejun foarte bogat, personalul amabil. O sa mai merg.

 337. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 338. Totul , camere foarte curate , patul excelent și micul dejun foarte bun .

 339. Confortul, moara care se vedea de la fereastra si amplasarea. l-am recomandat si vom mai veni

 340. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 341. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 342. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 343. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 344. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 345. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 346. Amenajarea camerei, coloritul, posibilitatea servirii micului dejun.

 347. Ospitalieri , curățenie , paturi confortabile. Bine pozitionata in centrul orașului în același timp fiind într-o zonă foarte liniștită din apropierea parcului

 348. Locatie perfecta, chiar linga hotel se poate de luat masa. Paturi bune, baie echipată cu instalații calitative Grohe. Calitate-pret foarte buna.

 349. Camera a fost ok. Curatenie, liniste. TV bun. Cosmetice bune. Am nimerit in aceeasi camera despre care un alt turist spunea ca lampadarul nu avea bec, dar nu a fost nicio problema.

 350. Mancare foarte buna si camerele mari si frumos aranjate

 351. Hotelul deosebit, mobilier, decor de vis. Personalul foarte amabil, mâncarea delicioasă.

 352. Vila este curata, intr-o locatie linistita. Gazda a fost ok. Recomand familiilor cu copii

 353. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 354. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 355. Foarte ok apartamentul, situat chiar in centru. Este spatios, curat, si are toate accesoriile necesare unei sederi foarte confortabile.

 356. Locatie excelenta in centru. Curatenie. Din pacate, datorita schimbarilor din program, fiind nevoiti sa mai stam o noapte, a trebuit sa schimbam locatia deoarece am fost informati ca a doua zi dupa ora 12 vin alti turisti.

 357. Totul la superlativ, începând de la curățenie, amplasament și în special gazda. O sa revenim cu drag de fiecare data.

 358. Amplasarea hotelului este excelenta si serviciile personalului sunt ireprosabile. Camerele sunt foarte spatioase, iar curatenia este la cele mai inalte standarde. Recomand cu caldura restaurantul “ Casa Rebeca”, a fost mult peste asteptari!

 359. Curățenie, camera mare. Un plus pentru „Casa Rebeca”

 360. Foarte curat, confortabil, mic dejun foarte bogat, personalul amabil. O sa mai merg.

 361. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 362. Totul , camere foarte curate , patul excelent și micul dejun foarte bun .

 363. Confortul, moara care se vedea de la fereastra si amplasarea. l-am recomandat si vom mai veni

 364. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 365. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 366. Un hotel minunat, linistit, curat, cu o servire ireprosabila, meniu grozav, din produse naturale. Il recomand tuturor!

 367. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 368. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 369. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 370. Amenajarea camerei, coloritul, posibilitatea servirii micului dejun.

 371. Ospitalieri , curățenie , paturi confortabile. Bine pozitionata in centrul orașului în același timp fiind într-o zonă foarte liniștită din apropierea parcului

 372. Locatie perfecta, chiar linga hotel se poate de luat masa. Paturi bune, baie echipată cu instalații calitative Grohe. Calitate-pret foarte buna.

 373. Camera a fost ok. Curatenie, liniste. TV bun. Cosmetice bune. Am nimerit in aceeasi camera despre care un alt turist spunea ca lampadarul nu avea bec, dar nu a fost nicio problema.

 374. Mancare foarte buna si camerele mari si frumos aranjate

 375. Hotelul deosebit, mobilier, decor de vis. Personalul foarte amabil, mâncarea delicioasă.

 376. Vila este curata, intr-o locatie linistita. Gazda a fost ok. Recomand familiilor cu copii

 377. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 378. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 379. Foarte ok apartamentul, situat chiar in centru. Este spatios, curat, si are toate accesoriile necesare unei sederi foarte confortabile.

 380. Locatie excelenta in centru. Curatenie. Din pacate, datorita schimbarilor din program, fiind nevoiti sa mai stam o noapte, a trebuit sa schimbam locatia deoarece am fost informati ca a doua zi dupa ora 12 vin alti turisti.

 381. Totul la superlativ, începând de la curățenie, amplasament și în special gazda. O sa revenim cu drag de fiecare data.

 382. Absolut totul. Micul dejun foarte bun si consistent.

 383. Personal foarte amabil, atent si prompt. Saltele foarte confortabile si camere spatioase si curate. Mancare foarte buna si ambient extrem de placut in incinta restaurantului.

 384. Locatia foarte frumoasa, receptia foarte ok, holul superb, restaurantul foarte buna, recomand mancarea de aici, ospatarii foarte ok

 385. Amplasarea hotelului este excelenta si serviciile personalului sunt ireprosabile. Camerele sunt foarte spatioase, iar curatenia este la cele mai inalte standarde. Recomand cu caldura restaurantul “ Casa Rebeca”, a fost mult peste asteptari!

 386. Curățenie, camera mare. Un plus pentru „Casa Rebeca”

 387. Foarte curat, confortabil, mic dejun foarte bogat, personalul amabil. O sa mai merg.

 388. Detaliile fac diferenta…iar aici totul e excelent pana in cel mai mic detaliu. Recomand cu caldura, indiferent de scopul calatoriei. Neaparat incercati si restaurantul👍🏻

 389. Micul dejun a fost disponibil până la 11,30 dimineața. Curățenie impecabilă. Mobilier de bun gust.

 390. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 391. Locul amplasării este foarte bun, ar trebui valorificat printr-o renovare adecvată. Clienți puțini, ceea ce s-a concretizat în faptul că am așteptat ca micul dejun să fie gata destul de mult.

 392. De la personal până la condiții și locație…totul.

 393. Curat, mancare buna, personal amabil, locatie excelenta. Exteriorul ar trebui renovat, dar nu afecteaza experienta sederii la hotel decat vizual.

 394. Personal f amabil, mancarea excelenta la micul dejun si pe terasa de sus a hotelului la preturi bune

 395. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 396. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 397. Amplasamentul de poveste, personalul deosebit de amabil, servirea si curatenia exemplare!

 398. Adrian-constantin mai 31, 2019 at 10:32 pm

  Personal extrem de amiabil și înțelegător. Am fost primit cu zâmbetul pe buze, și îndrumat pe parcursul experienței cu o caldura nemaintâlnita in zona. Proprietatea se afla la 2km de Bacau in munți, oferind o liniște deplina, un aer foarte curat, și o priveliște minunata unde cafeaua o bei in tihna deplina. Un loc foarte relaxant și curat unde îți poți încarcă bateriile pentru continuarea drumului. Micul dejun a fost extrem de gustos și hrănitor. Cafeaua de dimineața excelenta.

 399. Am avut parte de o cina foarte delicioasa si de un ambient extraordinar de relaxant. Camera in care am fost cazat era impresionabil de spatioasa si curata, toaleta foarte bine dezinfectata iar patul si perna confortabile .Personalul amabil cu un tact pe masura. Multumesc pentru serviicile oferite!

 400. Camera a fost ok. Curatenie, liniste. TV bun. Cosmetice bune. Am nimerit in aceeasi camera despre care un alt turist spunea ca lampadarul nu avea bec, dar nu a fost nicio problema.

 401. Mancare foarte buna si camerele mari si frumos aranjate

 402. Hotelul deosebit, mobilier, decor de vis. Personalul foarte amabil, mâncarea delicioasă.

 403. Amenajarea camerei, coloritul, posibilitatea servirii micului dejun.

 404. Ospitalieri , curățenie , paturi confortabile. Bine pozitionata in centrul orașului în același timp fiind într-o zonă foarte liniștită din apropierea parcului

 405. Locatie perfecta, chiar linga hotel se poate de luat masa. Paturi bune, baie echipată cu instalații calitative Grohe. Calitate-pret foarte buna.

 406. Personalul amabil, a oferit toate detaliile necesare sejurului. Curatenie exemplara si foarte multa atentie la detalii. Un hotel de 4 stele dupa parerea mea. Multumesc!

 407. Absolut totul. Micul dejun foarte bun si consistent.

 408. Personal foarte amabil, atent si prompt. Saltele foarte confortabile si camere spatioase si curate. Mancare foarte buna si ambient extrem de placut in incinta restaurantului.

 409. Detaliile fac diferenta…iar aici totul e excelent pana in cel mai mic detaliu. Recomand cu caldura, indiferent de scopul calatoriei. Neaparat incercati si restaurantul👍🏻

 410. Micul dejun a fost disponibil până la 11,30 dimineața. Curățenie impecabilă. Mobilier de bun gust.

 411. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 412. Personal f amabil, mancarea excelenta la micul dejun si pe terasa de sus a hotelului la preturi bune

 413. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 414. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 415. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 416. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 417. Pentru noi a fost excelent. De cate ori vom avea de stat in Bacau, vom cauta aceasta locatie.

 418. + freundliches, sehr engagiertes Personal + äußerst stilvolle Einrichtung + gut sortierte Bar und angenehme Atmosphäre + sehr gutes Frühstück + Personal a fost foarte angajat, si foarte competent (si prietenos) + O cazare cu foarte mult stil + un bar cu multe variatii si o atmosphera extraordinara + micul de jun a fost foarte bun

 419. Camera a fost ok. Curatenie, liniste. TV bun. Cosmetice bune. Am nimerit in aceeasi camera despre care un alt turist spunea ca lampadarul nu avea bec, dar nu a fost nicio problema.

 420. Mancare foarte buna si camerele mari si frumos aranjate

 421. Amenajarea camerei, coloritul, posibilitatea servirii micului dejun.

 422. Ospitalieri , curățenie , paturi confortabile. Bine pozitionata in centrul orașului în același timp fiind într-o zonă foarte liniștită din apropierea parcului

 423. Locatie perfecta, chiar linga hotel se poate de luat masa. Paturi bune, baie echipată cu instalații calitative Grohe. Calitate-pret foarte buna.

 424. Vila este curata, intr-o locatie linistita. Gazda a fost ok. Recomand familiilor cu copii

 425. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 426. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 427. Foarte ok apartamentul, situat chiar in centru. Este spatios, curat, si are toate accesoriile necesare unei sederi foarte confortabile.

 428. Locatie excelenta in centru. Curatenie. Din pacate, datorita schimbarilor din program, fiind nevoiti sa mai stam o noapte, a trebuit sa schimbam locatia deoarece am fost informati ca a doua zi dupa ora 12 vin alti turisti.

 429. Totul la superlativ, începând de la curățenie, amplasament și în special gazda. O sa revenim cu drag de fiecare data.

 430. Hotelul este situat intr-un peisaj de concediu, personalul foarte amabil, curate si confortabile camerele, raport pret calitate excelent.

 431. Patul a fost excelent. Pernele…. lasă de dorit..

 432. Size of the room, of the bed as well as of the bathroom.

 433. Camere foarte curate, mobilier nou, mic dejun cu mult peste ce ofera un hotel de 3 stele.

 434. Personal extrem de amabil. Locatie linistita. Parcare mare. Mic dejun foarte bun. Spatii exterioare tip terasa / foisor.

 435. Locație moderna, utilata cu bun gust. Salonul restaurantului impresionează. Personalul este amabil iar oferta culinara este la înălțime.

 436. Personal super drăguț !! Curățenie de nota 10 + ! Mi-au depășit Așteptările !

 437. Confortabil, pat mare și relaxant și muuulta liniște. Recepție non stop, deci în caz ca aveți petreceri ce țin până târziu va puteți întoarce oricând doriți fără probleme.

 438. Central, curatenia, personal amabil si discret. Restaurant bun, elegant cu mancare proaspătă și de calitate.

 439. Locația fantastica, chiar în centrul orașului. Camera mare, frumoasa și foarte curata. Geamuri mari dar totuși cu intimitate. Curte micuța și cocheta. Personal foarte amabil. Restaurantul cu deserturi fabuloase

 440. A fost curat, camerele aratau ca in poze, a fost destul de usor de gasit si e pozitionat intro zona destul de linistita. Oamenii au fost destul de binevoitori si deschisi sa rezolve situatiile aparute.

 441. Amplasarea in zona centrala, personal foarte amabil, curatenia, camera foarte spatioasa dotata si utilata corespunzator, mic dejun foarte bogat si gustos, loc de parcare in curte…

 442. Amplasare hotelului este centrală și ăsta ar fi un mare avantaj.

 443. Locul amplasării este foarte bun, ar trebui valorificat printr-o renovare adecvată. Clienți puțini, ceea ce s-a concretizat în faptul că am așteptat ca micul dejun să fie gata destul de mult.

 444. De la personal până la condiții și locație…totul.

 445. Unul din cele mai frumoase locuri in care am poposit, ghinionul ca am avut fereastra camerei orientata către sosea și cam se simte orice tir ce trece Bucătăria impecabila, servirea fără cusur, camerele primitoare

 446. Mi-a placut designul si atmosfera interioara a hotelului. Mancare gustoasa si servicii foarte bune.

 447. Personalul, mancarea, servirea, aranjamentele de sezon. Nu se poate reprosa nimic!!!

 448. Locatia excelenta! Curat! Proprietara pensiunii este o persoana de calitate si gata oricand sa ajute. Camerele primitoare aranjate in culori calde cu paturi confortabile. Restaurantul pensiunii ofera mic dejun indestulator la un pret mic. Servirea a fost rapida si cu mare atentie la detalii. Recomand cu mare caldura aceasta pensiune care dupa parerea mea se ridica la rand de hotel de 4 stele.

 449. Curat,confortabil,camera mare calduroasa,recomand.

 450. Linistea,discretia,confortu,curatenia personalu amabil a fost foarte ok din punctul meu de vedere.

 451. Detaliile fac diferenta…iar aici totul e excelent pana in cel mai mic detaliu. Recomand cu caldura, indiferent de scopul calatoriei. Neaparat incercati si restaurantul👍🏻

 452. Micul dejun a fost disponibil până la 11,30 dimineața. Curățenie impecabilă. Mobilier de bun gust.

 453. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 454. Personal f amabil, mancarea excelenta la micul dejun si pe terasa de sus a hotelului la preturi bune

 455. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 456. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 457. Bine dispus şi aproape de centrul oraşului. Dacă din exterior, nu este foarte atrăgător, în interior este este plăcut. Cafeaua a fost foarte bună.

 458. Locație foarte bună, aproape de centru dar și de ieșirea din oraș. Aerul condiționat. Personalul de la recepție amabil.

 459. A fost foarte placut . Liniște curat iar personalul foarte amabili

 460. Locatie linistita, acces usor, paturi confortabile.

 461. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 462. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 463. O locație minunata in care ne-am simțit excelent. Camera in care am fost cazați are o baie mare și dotata cu absolut tot ce este necesar. Micul dejun a fost excelent, iar personalul a fost impecabil.

 464. + freundliches, sehr engagiertes Personal + äußerst stilvolle Einrichtung + gut sortierte Bar und angenehme Atmosphäre + sehr gutes Frühstück + Personal a fost foarte angajat, si foarte competent (si prietenos) + O cazare cu foarte mult stil + un bar cu multe variatii si o atmosphera extraordinara + micul de jun a fost foarte bun

 465. Camera a fost ok. Curatenie, liniste. TV bun. Cosmetice bune. Am nimerit in aceeasi camera despre care un alt turist spunea ca lampadarul nu avea bec, dar nu a fost nicio problema.

 466. Vila este curata, intr-o locatie linistita. Gazda a fost ok. Recomand familiilor cu copii

 467. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 468. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 469. Ambient foarte plăcut,liniște, totul foarte bine organizat. Am avut parte de o primire călduroasă,gazda a fost foarte sociabilă. Totul a fost la superlativ!!!

 470. Foarte ok apartamentul, situat chiar in centru. Este spatios, curat, si are toate accesoriile necesare unei sederi foarte confortabile.

 471. Locatie excelenta in centru. Curatenie. Din pacate, datorita schimbarilor din program, fiind nevoiti sa mai stam o noapte, a trebuit sa schimbam locatia deoarece am fost informati ca a doua zi dupa ora 12 vin alti turisti.

 472. Mult mai bine decât anul trecut, cu siguranță voi reveni.

 473. Bine dispus şi aproape de centrul oraşului. Dacă din exterior, nu este foarte atrăgător, în interior este este plăcut. Cafeaua a fost foarte bună.

 474. Locație foarte bună, aproape de centru dar și de ieșirea din oraș. Aerul condiționat. Personalul de la recepție amabil.

 475. Curat , mic dejun bun , personal amabil, pret foarte bun !

 476. Peste orice asteptare, o primire pe cinste si totul a fost perfect. O locatia frumoasa foarta ingrijita si dupa standard european. Curatenia a fost exemplar. O gazda care t-a facut sa te simti bine 🙂 Nota 10

 477. Locatie superba, curatenie si liniste. Mancare foarte buna.

 478. Detaliile fac diferenta…iar aici totul e excelent pana in cel mai mic detaliu. Recomand cu caldura, indiferent de scopul calatoriei. Neaparat incercati si restaurantul👍🏻

 479. Micul dejun a fost disponibil până la 11,30 dimineața. Curățenie impecabilă. Mobilier de bun gust.

 480. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 481. Personal f amabil, mancarea excelenta la micul dejun si pe terasa de sus a hotelului la preturi bune

 482. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 483. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 484. Locatie linistita, acces usor, paturi confortabile.

 485. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 486. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 487. O locație minunata in care ne-am simțit excelent. Camera in care am fost cazați are o baie mare și dotata cu absolut tot ce este necesar. Micul dejun a fost excelent, iar personalul a fost impecabil.

 488. + freundliches, sehr engagiertes Personal + äußerst stilvolle Einrichtung + gut sortierte Bar und angenehme Atmosphäre + sehr gutes Frühstück + Personal a fost foarte angajat, si foarte competent (si prietenos) + O cazare cu foarte mult stil + un bar cu multe variatii si o atmosphera extraordinara + micul de jun a fost foarte bun

 489. Camera a fost ok. Curatenie, liniste. TV bun. Cosmetice bune. Am nimerit in aceeasi camera despre care un alt turist spunea ca lampadarul nu avea bec, dar nu a fost nicio problema.

 490. Vila este curata, intr-o locatie linistita. Gazda a fost ok. Recomand familiilor cu copii

 491. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 492. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 493. Ambient foarte plăcut,liniște, totul foarte bine organizat. Am avut parte de o primire călduroasă,gazda a fost foarte sociabilă. Totul a fost la superlativ!!!

 494. Foarte ok apartamentul, situat chiar in centru. Este spatios, curat, si are toate accesoriile necesare unei sederi foarte confortabile.

 495. Locatie excelenta in centru. Curatenie. Din pacate, datorita schimbarilor din program, fiind nevoiti sa mai stam o noapte, a trebuit sa schimbam locatia deoarece am fost informati ca a doua zi dupa ora 12 vin alti turisti.

 496. Fructe proaspete in camera, curatenie impecabila si mic dejun f. bun!

 497. Camera este confortabila si micul dejun este generos.

 498. Amplasarea hotelului este excelenta si serviciile personalului sunt ireprosabile. Camerele sunt foarte spatioase, iar curatenia este la cele mai inalte standarde. Recomand cu caldura restaurantul “ Casa Rebeca”, a fost mult peste asteptari!

 499. Detaliile fac diferenta…iar aici totul e excelent pana in cel mai mic detaliu. Recomand cu caldura, indiferent de scopul calatoriei. Neaparat incercati si restaurantul👍🏻

 500. Micul dejun a fost disponibil până la 11,30 dimineața. Curățenie impecabilă. Mobilier de bun gust.

 501. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 502. Atmosfera prietenoasa si . Foarte multa natura si totul exceptional de curat si ingrijit.

 503. Curat , mic dejun bun , personal amabil, pret foarte bun !

 504. Peste orice asteptare, o primire pe cinste si totul a fost perfect. O locatia frumoasa foarta ingrijita si dupa standard european. Curatenia a fost exemplar. O gazda care t-a facut sa te simti bine 🙂 Nota 10

 505. Personal f amabil, mancarea excelenta la micul dejun si pe terasa de sus a hotelului la preturi bune

 506. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 507. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 508. Mult mai bine decât anul trecut, cu siguranță voi reveni.

 509. Bine dispus şi aproape de centrul oraşului. Dacă din exterior, nu este foarte atrăgător, în interior este este plăcut. Cafeaua a fost foarte bună.

 510. Locație foarte bună, aproape de centru dar și de ieșirea din oraș. Aerul condiționat. Personalul de la recepție amabil.

 511. Locatie linistita, acces usor, paturi confortabile.

 512. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 513. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 514. Camere curate si frumoase. Pat mare, comfortabil, perne multe si mari. Mancare delicioasa

 515. O locație minunata in care ne-am simțit excelent. Camera in care am fost cazați are o baie mare și dotata cu absolut tot ce este necesar. Micul dejun a fost excelent, iar personalul a fost impecabil.

 516. + freundliches, sehr engagiertes Personal + äußerst stilvolle Einrichtung + gut sortierte Bar und angenehme Atmosphäre + sehr gutes Frühstück + Personal a fost foarte angajat, si foarte competent (si prietenos) + O cazare cu foarte mult stil + un bar cu multe variatii si o atmosphera extraordinara + micul de jun a fost foarte bun

 517. Vila este curata, intr-o locatie linistita. Gazda a fost ok. Recomand familiilor cu copii

 518. Locatia frumoasa,casa spatioasa,utilitatile bune,curte frumoasa ,gratarul c am micut,cel mai mult mi a placut este o zona linistita cu aer curat

 519. Locatia este ferita de centrul Bacaului,dar este langa padurea Valea Budului..Personalul si serviciile depasesc asteptarile,oferind uneori chiar mai mult decat au promis.Daca nu ai prevazut ceva inainte de calatorie,aici vei fi ajutat imediat si cu grija.Raportul de pret -calitate bate vizibil spre calitate la pret economy class.Vila este perfecta pt. Intalniri amoroase 🙂 pentru sportivii in deplasari de competitii,dar si pentru familiile care calatoresc cu copii,sa vor sa se opreasca pt un popas de cateva zile in drum spre alte destinatii.

 520. Camera mare, curata, am stat seara pe terasa, personalul foarte amabil, a fost foarte bine.

 521. Pensiunea Hanami iti ofera conditii excelente pentru cazare si mancare,mai ales ciorbele moldovenesti,curatenie exemplara. .O nota de plus 10 pentru proprietari,gazde perfecte ce nu te lasa cu nicio problema nerezolvata .Un avantaj si curtea pensiunii,nu foarte amenajata, dar indeajuns,sa stai afara la o cafea, sa poti face un gratar.Intr-un cuvant, voi reveni cu mare placere.

 522. A fost destul de cald, camera mare. Personalul amabil. Cabina de dus cu hidromasaj functional, Rar intalnit in categoria sa.

 523. Deosebit de curat, de bine întreținut. Mancarea foarte buna, iar gazdele extrem de primitoare, atente la orice detaliu si dornice sa-ti asigure o sedere cat mai placuta. Felicitari familiei care detine afacerea! Vom reveni cu siguranta!

 524. foarte politicosi. foarte atenti la oaspeti. curatenie. totul nou. pare foarte in regula pentru familii cu copii. recomand.

 525. Atmosfera prietenoasa si . Foarte multa natura si totul exceptional de curat si ingrijit.

 526. Detaliile fac diferenta…iar aici totul e excelent pana in cel mai mic detaliu. Recomand cu caldura, indiferent de scopul calatoriei. Neaparat incercati si restaurantul👍🏻

 527. Micul dejun a fost disponibil până la 11,30 dimineața. Curățenie impecabilă. Mobilier de bun gust.

 528. Micul dejun a fost foarte diversificat și gustos. Hotelul este de vis. Mi-am băut cafeaua pe terasă și am fost mai mult decât surprins de frumusețea exterioară a locației. Râul cu păstrăvi, moara, grădina și terasa de vară m-au fermecat. M-am simtit minunat, am mâncat câteva mâncăruri absolut delicioase și am avut ocazia sa gust și din berea artizanală făcută în propria fabrică, din incinta locației. Totul a fost deosebit. Cu siguranță revin.

 529. Totul este perfect: amabilitate, ospitalitate, curatenie, discretie, confort. Micul dejun foarte variat, indestulator, gustos, servit intr-o locatie foarte curată și cu bun gust. Doamna de la bucătărie excelează in preparate proprii foarte gustoase si in amabilitate. Felicitari!

 530. Totul mi-a placut! Fff curat, liniste, oameni amabili si frumosi!

 531. Totul a fost peste asteptari,un personal excelent primitori,ajutatori si sociabili,o recomand cu multa placere si incredere aceasta locatie nu o sa fiti dezamagiti

 532. Personal f amabil, mancarea excelenta la micul dejun si pe terasa de sus a hotelului la preturi bune

 533. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 534. -personal foarte amabil -pat mare/confortabil -baie utilata -mic dejun

 535. Mult mai bine decât anul trecut, cu siguranță voi reveni.

 536. Bine dispus şi aproape de centrul oraşului. Dacă din exterior, nu este foarte atrăgător, în interior este este plăcut. Cafeaua a fost foarte bună.

 537. Locație foarte bună, aproape de centru dar și de ieșirea din oraș. Aerul condiționat. Personalul de la recepție amabil.

 538. Totul este curat, cu stil, asternuturi, perne de buna calitate, tv cu multe canale,liniste, aproape de gara, apa si sucuri nonalcoolice in frigider din partea casei

 539. Curat,intim,ospitalier,mâncare excelenta, personal amabil, prietenos si foarte atent la nevoile clienților. Recomand !

 540. Camere curate si frumoase. Pat mare, comfortabil, perne multe si mari. Mancare delicioasa

 541. Locatie linistita, acces usor, paturi confortabile.

 542. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 543. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 544. Destul de cochet, mic dejun ok, muzica plăcută în restaurant, o atmosfera primitoare și parcare privata.

 545. Foarte curat. Un loc „personalizat”, te face sa te deconectezi.

 546. Micul dejun ok. Un bufet suedez bunicel. Personalul extra serviabil. Preturi acceptabile.

 547. Nmic pt ca nu m am putut caza, personalul nu a comunicat in timp util lipsa camerei dupa ce rezervarea s a facut. Multumesc hotelului

 548. Curățenia Servirea, personalul amabil Terasa utilată OK

 549. Personal super drăguț !! Curățenie de nota 10 + ! Mi-au depășit Așteptările !

 550. excelent preparate, atmosfera placuta, liniste, spatiu verde

 551. Raport calitate preț excelent. Camera mare, cu frigider vechi dar funcțional, chiuveta și plita pe gaz, aer condiționat.

 552. Locatia excelenta! Curat! Proprietara pensiunii este o persoana de calitate si gata oricand sa ajute. Camerele primitoare aranjate in culori calde cu paturi confortabile. Restaurantul pensiunii ofera mic dejun indestulator la un pret mic. Servirea a fost rapida si cu mare atentie la detalii. Recomand cu mare caldura aceasta pensiune care dupa parerea mea se ridica la rand de hotel de 4 stele.

 553. Personalul prietens, locatia accepta animale de companie, locatia centrala cu parcare disponibila.

 554. Locația fantastica, chiar în centrul orașului. Camera mare, frumoasa și foarte curata. Geamuri mari dar totuși cu intimitate. Curte micuța și cocheta. Personal foarte amabil. Restaurantul cu deserturi fabuloase

 555. A fost curat, camerele aratau ca in poze, a fost destul de usor de gasit si e pozitionat intro zona destul de linistita. Oamenii au fost destul de binevoitori si deschisi sa rezolve situatiile aparute.

 556. Amplasare. Prosoape curate. Liniste.asigura parcare.

 557. Amplasare hotelului este centrală și ăsta ar fi un mare avantaj.

 558. Locul amplasării este foarte bun, ar trebui valorificat printr-o renovare adecvată. Clienți puțini, ceea ce s-a concretizat în faptul că am așteptat ca micul dejun să fie gata destul de mult.

 559. Camera si baia foarte spatioase. Linistea datorata zonei si reataurantul cu terasa generoasa.

 560. Camera foarte spațioasă, curată, baia foarte mare, curată, am avut prosoape curate, cazarea a fost făcută în afara orelor menționate pe site, ceea ce ne-a bucurat foarte mult deoarece nu am reușit să ajungem în intervalul precizat. Am sunat la recepție iar doamna Daniela a lăsat cheia de la camera noastră la un paznic și astfel am avut unde dormi. Patul din camera dublă este foarte mare și foarte confortabil – 2m x 2m.

 561. Hotelul este situat intr-un peisaj de concediu, personalul foarte amabil, curate si confortabile camerele, raport pret calitate excelent.

 562. Fructe proaspete in camera, curatenie impecabila si mic dejun f. bun!

 563. Camera este confortabila si micul dejun este generos.

 564. Amplasarea hotelului este excelenta si serviciile personalului sunt ireprosabile. Camerele sunt foarte spatioase, iar curatenia este la cele mai inalte standarde. Recomand cu caldura restaurantul “ Casa Rebeca”, a fost mult peste asteptari!

 565. camera foarte frumoasa, extrem de confortabil patul, iar privelistea chiar a fost ceva deosebit! Personalul foate amabil, data viitoare promit sa incerc si restaurantul.

 566. Personal foarte amabil. Curatenie impecabila. Mic dejun in regula.

 567. baia curata , cu accesorile necesare. de mentionat ca para mare de la dus nu este functionala in totalitate ( camera 103)

 568. Micul dejun excelent, curat, restaurant foarte elegant

 569. Curatenie excelenta. Camera mare. Parcare suficienta. Mic dejun super.

 570. Era foarte curat, pernele erau foarte bune de dormit pe ele am ramas foarte multumiti de absolut tot.

 571. mic dejun bogat, iar servirea ireprosabila. Se vede ca administratorii au invatat ce inseamna turismul

 572. Recomand cu tot dragul aceasta locație. Serviciile se ridică la nivelul unui hotel de 5*, curățenie, totul nou, patul extrem de confortabil si curat, micul dejun gustos si variat, personalul de nota 10. Ne-am simtit ca acasa, vom reveni negreșit!

 573. Personal amabil, foarte curat, o pensiune unde poti sa te opresti daca esti in trecere prin Bacau. Recomand!

 574. Au schimbat micul dejun( nu mai sunt meniurile fixe…cele 3 variante !!!!!

 575. Detaliile fac diferenta…iar aici totul e excelent pana in cel mai mic detaliu. Recomand cu caldura, indiferent de scopul calatoriei. Neaparat incercati si restaurantul👍🏻

 576. Micul dejun a fost disponibil până la 11,30 dimineața. Curățenie impecabilă. Mobilier de bun gust.

 577. zona linistita, camera ok, restaurant intim in incinta pensiunii cu o mica terasa pe trotuar, dupa model spaniol sau Italian.

 578. Totul a fost minunat! Multumesc pentru colaborare. Vom reveni cu cea mai mare placere! Ne-a placut foarte mult curatenia si amabilitatea personalului!

 579. Mult mai bine decât anul trecut, cu siguranță voi reveni.

 580. Personal amabil și atent la nevoile clientului, camera foarte curată, prosoape curate ,baie impecabilă. Mâncare foarte bună. Liniște, locație aproape de centru.

 581. Cum am fost primiti foarte amabili draguti mic dejun deosebit

 582. Locatia este amenajata cu mult gust. Curatenia este ireprosabila. Personalul foarte amabil.

 583. Un hotel foarte curat amplasat chiar in centrul orasului.Personalul a fost foarte amabil,atat cel de la receptie cat si de la restaurant. Micul dejun a fost delicios iar terasa de la etajul cinci a fost de-a dreptul senzationala,trebuie incercata! Cu siguranta voi reveni si voi recomanda cu drag!!

 584. Personal f amabil, mancarea excelenta la micul dejun si pe terasa de sus a hotelului la preturi bune

 585. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 586. Locație excelenta ,curățenie,totul este nou si foarte utilat, proprietarul foarte amabil

 587. Totul este peste așteptări , superbă locația, revenim cu cea mai mare plăcere !

 588. Ambient foarte plăcut,liniște, totul foarte bine organizat. Am avut parte de o primire călduroasă,gazda a fost foarte sociabilă. Totul a fost la superlativ!!!

 589. Locatie linistita, acces usor, paturi confortabile.

 590. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 591. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 592. Mic dejun bogat si diversificat, curatenie in general, zona linistita si amplasare buna ( centrul orasului)

 593. Personalul extrem de atent și serviabil, camera impecabila, platoul de fructe.

 594. Extrem de curat și confortabil. Personalul prietenos. Mic dejun excelent. Perfect pentru deplasări de orice tip. Locație centrală cu acces la punctele de interes. Nimic de obiectat.

 595. mic dejun bogat, iar servirea ireprosabila. Se vede ca administratorii au invatat ce inseamna turismul

 596. Recomand cu tot dragul aceasta locație. Serviciile se ridică la nivelul unui hotel de 5*, curățenie, totul nou, patul extrem de confortabil si curat, micul dejun gustos si variat, personalul de nota 10. Ne-am simtit ca acasa, vom reveni negreșit!

 597. Personal amabil, foarte curat, o pensiune unde poti sa te opresti daca esti in trecere prin Bacau. Recomand!

 598. Ideea de hotel legată de prezența unei fabrici artizanale de bere. Apa din jurul hotelului.

 599. Au schimbat micul dejun( nu mai sunt meniurile fixe…cele 3 variante !!!!!

 600. Detaliile fac diferenta…iar aici totul e excelent pana in cel mai mic detaliu. Recomand cu caldura, indiferent de scopul calatoriei. Neaparat incercati si restaurantul👍🏻

 601. Personal amabil și atent la nevoile clientului, camera foarte curată, prosoape curate ,baie impecabilă. Mâncare foarte bună. Liniște, locație aproape de centru.

 602. Cum am fost primiti foarte amabili draguti mic dejun deosebit

 603. Locatia este amenajata cu mult gust. Curatenia este ireprosabila. Personalul foarte amabil.

 604. Amabilitatea personalului, curatenia si pozitionarea pensiunii.

 605. zona linistita, camera ok, restaurant intim in incinta pensiunii cu o mica terasa pe trotuar, dupa model spaniol sau Italian.

 606. Totul a fost minunat! Multumesc pentru colaborare. Vom reveni cu cea mai mare placere! Ne-a placut foarte mult curatenia si amabilitatea personalului!

 607. Un hotel foarte curat amplasat chiar in centrul orasului.Personalul a fost foarte amabil,atat cel de la receptie cat si de la restaurant. Micul dejun a fost delicios iar terasa de la etajul cinci a fost de-a dreptul senzationala,trebuie incercata! Cu siguranta voi reveni si voi recomanda cu drag!!

 608. Personal f amabil, mancarea excelenta la micul dejun si pe terasa de sus a hotelului la preturi bune

 609. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 610. Gazda primitoare, locatia arata exact ca in poze si este pozitionata central, curatenie, miros placut, toate facilitatile disponibile. Recomand cu mare drag!

 611. Locație excelenta ,curățenie,totul este nou si foarte utilat, proprietarul foarte amabil

 612. Totul este peste așteptări , superbă locația, revenim cu cea mai mare plăcere !

 613. Locatie linistita, acces usor, paturi confortabile.

 614. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 615. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 616. Personal amabil și atent la nevoile clientului, camera foarte curată, prosoape curate ,baie impecabilă. Mâncare foarte bună. Liniște, locație aproape de centru.

 617. Cum am fost primiti foarte amabili draguti mic dejun deosebit

 618. Locatia este amenajata cu mult gust. Curatenia este ireprosabila. Personalul foarte amabil.

 619. Personalul, curățenia, locatia- aer curat, liniște, verdeață, gradina-, micul dejun…. Prețul!!! Recomandam!!!

 620. Totul. Personal excepțional, servire ireproșabilă, totul la superlativ. Recomand cu căldură!

 621. mic dejun bogat, iar servirea ireprosabila. Se vede ca administratorii au invatat ce inseamna turismul

 622. Ideea de hotel legată de prezența unei fabrici artizanale de bere. Apa din jurul hotelului.

 623. Au schimbat micul dejun( nu mai sunt meniurile fixe…cele 3 variante !!!!!

 624. Detaliile fac diferenta…iar aici totul e excelent pana in cel mai mic detaliu. Recomand cu caldura, indiferent de scopul calatoriei. Neaparat incercati si restaurantul👍🏻

 625. Amabilitatea personalului, curatenia si pozitionarea pensiunii.

 626. zona linistita, camera ok, restaurant intim in incinta pensiunii cu o mica terasa pe trotuar, dupa model spaniol sau Italian.

 627. Totul a fost minunat! Multumesc pentru colaborare. Vom reveni cu cea mai mare placere! Ne-a placut foarte mult curatenia si amabilitatea personalului!

 628. Un hotel foarte curat amplasat chiar in centrul orasului.Personalul a fost foarte amabil,atat cel de la receptie cat si de la restaurant. Micul dejun a fost delicios iar terasa de la etajul cinci a fost de-a dreptul senzationala,trebuie incercata! Cu siguranta voi reveni si voi recomanda cu drag!!

 629. Personal f amabil, mancarea excelenta la micul dejun si pe terasa de sus a hotelului la preturi bune

 630. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 631. Foarte spatios, curatenie exemplara, apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Proprietarul foarte de treaba, recomand cu placere aceasta locatie. 10+!

 632. Gazda primitoare, locatia arata exact ca in poze si este pozitionata central, curatenie, miros placut, toate facilitatile disponibile. Recomand cu mare drag!

 633. Locație excelenta ,curățenie,totul este nou si foarte utilat, proprietarul foarte amabil

 634. Locatie linistita, acces usor, paturi confortabile.

 635. Apartamentul este foarte curat,doamna care se ocupa de el a fost foarte amabila cu noi.

 636. Pot sa recomand cu mare încredere și căldură, apartamentul Maxx după o ședere de 1zi.Daca sunt peste 6 grade nici nu trebuie taxi pana în centru, sunt doar 300m.Profi market la 100m,bucătăria bine utilata cu toate aparatele noi, parcare la liber,(am găsit tot timpul loc), curățenie sclipitoare.Ramona a fost destul de amabila și ne-a furnizat detergentul pt mașina de spălat și masa de călcat. Prevad o foarte frumoasa prietenie pe viitor 😀

 637. Camera mare, frumos amenajată, curată. Restaurant cu mâncare bună la preț rezonabil. Personalul amabil.

 638. Camere curate personal amabil bucătărie excelentă, administratorul un tip de 10

 639. Mic dejun excelent,pregatit repede,servit cu profesionalitate.

 640. Personal f amabil. Locatia f curata. Mancarea f buna.

 641. Au un bucatar ce a participat la Master Chef iar meniurile sunt foarte interesante si gustoase.

 642. Conditii excelente, personal amabil, mic dejun bun!

 643. Ideea de hotel legată de prezența unei fabrici artizanale de bere. Apa din jurul hotelului.

 644. Au schimbat micul dejun( nu mai sunt meniurile fixe…cele 3 variante !!!!!

 645. Detaliile fac diferenta…iar aici totul e excelent pana in cel mai mic detaliu. Recomand cu caldura, indiferent de scopul calatoriei. Neaparat incercati si restaurantul👍🏻

 646. locatie buna , receptie non stop si pilota era calduroasa

 647. Amabilitatea personalului, curatenia si pozitionarea pensiunii.

 648. zona linistita, camera ok, restaurant intim in incinta pensiunii cu o mica terasa pe trotuar, dupa model spaniol sau Italian.

 649. Personal amabil și atent la nevoile clientului, camera foarte curată, prosoape curate ,baie impecabilă. Mâncare foarte bună. Liniște, locație aproape de centru.

 650. Cum am fost primiti foarte amabili draguti mic dejun deosebit

 651. Locatia este amenajata cu mult gust. Curatenia este ireprosabila. Personalul foarte amabil.

 652. Un hotel foarte curat amplasat chiar in centrul orasului.Personalul a fost foarte amabil,atat cel de la receptie cat si de la restaurant. Micul dejun a fost delicios iar terasa de la etajul cinci a fost de-a dreptul senzationala,trebuie incercata! Cu siguranta voi reveni si voi recomanda cu drag!!

 653. Personal f amabil, mancarea excelenta la micul dejun si pe terasa de sus a hotelului la preturi bune

 654. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 655. Foarte spatios, curatenie exemplara, apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Proprietarul foarte de treaba, recomand cu placere aceasta locatie. 10+!

 656. Gazda primitoare, locatia arata exact ca in poze si este pozitionata central, curatenie, miros placut, toate facilitatile disponibile. Recomand cu mare drag!

 657. Locație excelenta ,curățenie,totul este nou si foarte utilat, proprietarul foarte amabil

 658. Amabilitatea gazdei si solicitudinea legate de doleantele noastre.

 659. Gazda primitoare .Am gasit subiecte comune pe tema carora am discutat mai bine de 2 ore.

 660. Locatia foarte linistita. Proprietarul este un om extraordinar, atent la toate detaliile.

 661. Camera mare, frumos amenajată, curată. Restaurant cu mâncare bună la preț rezonabil. Personalul amabil.

 662. Camere curate personal amabil bucătărie excelentă, administratorul un tip de 10

 663. Mic dejun excelent,pregatit repede,servit cu profesionalitate.

 664. Amabilitatea gazdei si creativitatea folosita in construirea pensiunii.

 665. A fost liniste,camera foarte curata,baia igienizata cu simt de raspundere, dl Tica foarte amabil si ospitalier. Felicitari !

 666. Recomand acest loc tuturor, trebuie fiecare dintre noi sa facem cel puțin o data în viata un popas la Șoferul Norocos și sa stam la un pahar de vorba cu patronul acestui local.

 667. A fost cu mult peste așteptările mele. În afară de o porțiune de drum care nu este asfaltată, totul a fost minunat: amplasamentul locației, ospitalitatea, curățenia, dotările, grădina cu foișoarele, personalul.

 668. Camera cu balcon a fost destul de mare si foarte curata. Se vede ca a fost modernizata de curand. Baia impecabila. Personal foarte amabil si prietenos.

 669. Amplasarea, curatenia si nu in ultimul rand personalul, mereu zambitor si prietenos.

 670. Ideea de hotel legată de prezența unei fabrici artizanale de bere. Apa din jurul hotelului.

 671. Au schimbat micul dejun( nu mai sunt meniurile fixe…cele 3 variante !!!!!

 672. Detaliile fac diferenta…iar aici totul e excelent pana in cel mai mic detaliu. Recomand cu caldura, indiferent de scopul calatoriei. Neaparat incercati si restaurantul👍🏻

 673. Apartamentul este spatios, super curat, dotat cu absolut tot ce ai nevoie , inclusiv bucataria, utilata cu toate cele necesare, inclusiv , cafea din partea casei. O zona foarte linistita, foarte aproape de toate punctele de interes din Bacau. Gazda foarte atenta, se asigura ca sejurul sa fie unul placut si sa nu-ti lipseasca nimic. Este un model in domeniul prestarilor de servicii de inchirieri in regim hotelier . Felicitari ! Si desigur, recomand cu multa incredere !

 674. Locație buna cu parcare , f curat și spațios iar gazda de nota 10+ Totul a fost perfect

 675. Gazda amabila, apartament curat, spatios si complet utilat. Din punctul meu de vedere conditiile oferite nu se pot gasi la hotelurile din oras, iar pretul e foarte bun pentru cazarea a 4 adulti si 2 copii. Un mare plus pentru locurile de parcare asigurate de gazda.

 676. locatie buna , receptie non stop si pilota era calduroasa

 677. Amabilitatea personalului, curatenia si pozitionarea pensiunii.

 678. zona linistita, camera ok, restaurant intim in incinta pensiunii cu o mica terasa pe trotuar, dupa model spaniol sau Italian.

 679. Micul dejun -bun, dar trebuie adaugat si un suc natural sau apa

 680. Personal amabil și atent la nevoile clientului, camera foarte curată, prosoape curate ,baie impecabilă. Mâncare foarte bună. Liniște, locație aproape de centru.

 681. Cum am fost primiti foarte amabili draguti mic dejun deosebit

 682. Un hotel foarte curat amplasat chiar in centrul orasului.Personalul a fost foarte amabil,atat cel de la receptie cat si de la restaurant. Micul dejun a fost delicios iar terasa de la etajul cinci a fost de-a dreptul senzationala,trebuie incercata! Cu siguranta voi reveni si voi recomanda cu drag!!

 683. Personal f amabil, mancarea excelenta la micul dejun si pe terasa de sus a hotelului la preturi bune

 684. Mic dejun excelent, locatia este centrala, personalul foarte prietenos

 685. Foarte spatios, curatenie exemplara, apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Proprietarul foarte de treaba, recomand cu placere aceasta locatie. 10+!

 686. Gazda primitoare, locatia arata exact ca in poze si este pozitionata central, curatenie, miros placut, toate facilitatile disponibile. Recomand cu mare drag!

 687. Locație excelenta ,curățenie,totul este nou si foarte utilat, proprietarul foarte amabil

 688. Personalul prietens, locatia accepta animale de companie, locatia centrala cu parcare disponibila.

 689. Locația fantastica, chiar în centrul orașului. Camera mare, frumoasa și foarte curata. Geamuri mari dar totuși cu intimitate. Curte micuța și cocheta. Personal foarte amabil. Restaurantul cu deserturi fabuloase

 690. A fost curat, camerele aratau ca in poze, a fost destul de usor de gasit si e pozitionat intro zona destul de linistita. Oamenii au fost destul de binevoitori si deschisi sa rezolve situatiile aparute.

 691. Foarte spatios, curatenie exemplara, apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Proprietarul foarte de treaba, recomand cu placere aceasta locatie. 10+!

 692. Gazda primitoare, locatia arata exact ca in poze si este pozitionata central, curatenie, miros placut, toate facilitatile disponibile. Recomand cu mare drag!

 693. Locație excelenta ,curățenie,totul este nou si foarte utilat, proprietarul foarte amabil

 694. Apartamentul este spatios, super curat, dotat cu absolut tot ce ai nevoie , inclusiv bucataria, utilata cu toate cele necesare, inclusiv , cafea din partea casei. O zona foarte linistita, foarte aproape de toate punctele de interes din Bacau. Gazda foarte atenta, se asigura ca sejurul sa fie unul placut si sa nu-ti lipseasca nimic. Este un model in domeniul prestarilor de servicii de inchirieri in regim hotelier . Felicitari ! Si desigur, recomand cu multa incredere !

 695. Locație buna cu parcare , f curat și spațios iar gazda de nota 10+ Totul a fost perfect

 696. Gazda amabila, apartament curat, spatios si complet utilat. Din punctul meu de vedere conditiile oferite nu se pot gasi la hotelurile din oras, iar pretul e foarte bun pentru cazarea a 4 adulti si 2 copii. Un mare plus pentru locurile de parcare asigurate de gazda.

 697. Mi-a plăcut totul . Și e chiar accesibil și aproape de centru . E super . Recomand

 698. Totul foarte usor, va si cum ne-am fi intors acasa. Gazda de exceptie. Locatia foarte buna si aproape de centru. Minunat. Recomandam cu caldura.

 699. Recomand cu inima deschisa ,curatenie ,gazda , liniște,confort de nota 10 + ! Voi revenii cu plăcere!

 700. Excelent! Iti va depasi asteptarile! Curat! De exceptie!

 701. Spatios, proprietar de treaba, cafea si ceai din partea sa

 702. Mi-a plăcut foarte mult. O zona linistita, curatenie, confort, camerele spațioase și foarte frumos amenajat! Recomand cu mare încredere și voi reveni ori de câte ori voi avea ocazia!

 703. Un apartament comod si bine echipat, situat central la et. 7 al unui bloc. Este foarte spațios, bine ingrijit si curat. Gazda a fost amabila, multumim !

 704. Zona foarte buna , acces la tot ce ai nevoie . Modern si frumos ❤️

 705. Spatios, curat, modern, locatie centrala, usor accesibila

 706. super administrator, super personal, super curatenie !!!

 707. –O investitie inspirata intr o afacere de familie,o construcție gândită si inzestrata gospodărește,o laudabila grija pentru detaliu,un personal ocupat tot timpul dar gata oricand sa ti satisfaca cea mai mica dorinta…Felul cum am fost întâmpinați si tratati ne a facut sa ne simtim oaspeti doriti si respectați!

 708. A fost cu mult peste așteptările mele. În afară de o porțiune de drum care nu este asfaltată, totul a fost minunat: amplasamentul locației, ospitalitatea, curățenia, dotările, grădina cu foișoarele, personalul.

 709. O locatie si un proprietar exelente. Comfort, bun simt si tot ce e necesar pe parcursul unei deplasari. Magazine aproape de locatie.

 710. Apartamentul are un balcon imens , dimineata poti avea un rasarit de soare grandios !

 711. Gazda a fost super iar apartamentul in cele mai bune condiții, fara a exista nici cea mai mica defecțiune. Sunt multumit pe deplin!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled