Cazare ieftina Olanesti

De multe ori ne uitam dupa cazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia

ÔśůÔśůÔśůÔśů Pensiunea Noel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Rosa Villa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Olanesti Apartament

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Olanesti

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel President

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Suprem

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Tisa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Select

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dan si Antim Vladimirescu din Trestioara, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dan si Antim Vladimirescu din Trestioara, jud. BuzauCazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Lauren╚Ťia si Nicoar─â Foc╚Öanu din Poienita, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Lauren╚Ťia si Nicoar─â Foc╚Öanu din Poienita, jud. HunedoaraCazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Ieremia si M─âlina ╚śandru din Poienita, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ieremia si M─âlina ╚śandru din Poienita, jud. VranceaCazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Denis si Ilarion NicolaeM─ârgineanu din Filipesti, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia!

  (Denis si Ilarion NicolaeM─ârgineanu din Filipesti, jud. BacauCazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Marioara si Alexe S├ónm─ârtean din Bunesti, jud. Brasov recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Marioara si Alexe S├ónm─ârtean din Bunesti, jud. BrasovCazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Valeriu si Gic─â P├«slaru din Calugaru, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia.

  (Valeriu si Gic─â P├«slaru din Calugaru, jud. TeleormanCazare in B─âile Ol─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 1. Totul a fost impecabil. Foarte curat, personalul amabil, mancarea buna, locul de joaca mai mult decat util pt copii, dar mai ales pt parinti 😉.

 2. Un mic de jun foarte bun, b─âiatul meu de 3 ani a m├óncat foarte bine ceea ce conteaz─â foarte multu pentru mine si familia mea, o sa revenim cu pl─âcere la acest hotel atunci c├ónd va drumul ╚Öi la piscina ­čÖé

 3. Este un hotel vechi dar renovat 99%, tot interiorul av├ónd aspect de nou. Mie ╚Öi so╚Ťiei ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile. Camerele sunt ├«ngrijite iar micul dejun este foarte bogat. Este la 2 min de Tisa SPA RESORT ╚Öi 10 min de zona izvoarelor. Raport calitate pre╚Ö foarte bun

 4. Camerele mari si luminoase, mancarea buna la restaurantul pensiunii, linistea.

 5. Nu e prima data! Revin de fiecare data cu placere. O sa mai ajung aici prin mai cu echipa pe care o conduc. Eu le-as da 5* !

 6. Camera foarte curata, calduroasa. Baia foarte curata, apa calda tot timpul. Mancarea gustoasa, proaspata. M-a surprins extrem de placut. Poti face si tratamente sau masaj. Voi reveni cu drag.

 7. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 8. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 9. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 10. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 11. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 12. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 13. Curatenie,mancare buna si preturi bune ,amplasare,personal,sauna si incaperea cu sare,piscina curata

 14. Atmosfera placuta, lume putina si confort la SPA, foarte curat.

 15. Ne-a placut zona si amplasarea hotelului. Mancarea a fost ok (acum depinde si de pretentiile fiecaruia) – micii insa sunt foarte buni – cui ii plac. Personalul ok – dispus sa te ajute cu ce ai nevoie daca ceri. Cald in hotel – fara probleme pt cei care sufera de frig

 16. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 17. Locatie foarte buna. Parcaj liber si gratuit, insa in varf de sezon ar putea fi insuficient. Restaurantul e superb, curatenie impecabila, serviciu perfect, meniul insa e slabut in conditiile clientelei foarte reduse in extrasezon.

 18. Patul foarte confortabil.Lenjeria de pat de calitate. In fiecare zi se lua gunoiul de la baie.

 19. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 20. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 21. Camera destul de mare, curata si confortabila(mocheta impecabila). Un plus pentru salteaua de pat si pentru baie. Asezare buna. Balcon si priveliste frumoasa. Personal amabil si relaxat. Spa bunicel.

 22. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 23. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 24. Proprietarul f amabil, mancare buna si sunt de incercat papanasii.

 25. Totul a fost impecabil. Foarte curat, personalul amabil, mancarea buna, locul de joaca mai mult decat util pt copii, dar mai ales pt parinti 😉.

 26. Un mic de jun foarte bun, b─âiatul meu de 3 ani a m├óncat foarte bine ceea ce conteaz─â foarte multu pentru mine si familia mea, o sa revenim cu pl─âcere la acest hotel atunci c├ónd va drumul ╚Öi la piscina ­čÖé

 27. Este un hotel vechi dar renovat 99%, tot interiorul av├ónd aspect de nou. Mie ╚Öi so╚Ťiei ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile. Camerele sunt ├«ngrijite iar micul dejun este foarte bogat. Este la 2 min de Tisa SPA RESORT ╚Öi 10 min de zona izvoarelor. Raport calitate pre╚Ö foarte bun

 28. Camerele mari si luminoase, mancarea buna la restaurantul pensiunii, linistea.

 29. Nu e prima data! Revin de fiecare data cu placere. O sa mai ajung aici prin mai cu echipa pe care o conduc. Eu le-as da 5* !

 30. Camera foarte curata, calduroasa. Baia foarte curata, apa calda tot timpul. Mancarea gustoasa, proaspata. M-a surprins extrem de placut. Poti face si tratamente sau masaj. Voi reveni cu drag.

 31. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 32. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 33. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 34. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 35. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 36. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 37. Curatenie,mancare buna si preturi bune ,amplasare,personal,sauna si incaperea cu sare,piscina curata

 38. Atmosfera placuta, lume putina si confort la SPA, foarte curat.

 39. Ne-a placut zona si amplasarea hotelului. Mancarea a fost ok (acum depinde si de pretentiile fiecaruia) – micii insa sunt foarte buni – cui ii plac. Personalul ok – dispus sa te ajute cu ce ai nevoie daca ceri. Cald in hotel – fara probleme pt cei care sufera de frig

 40. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 41. Locatie foarte buna. Parcaj liber si gratuit, insa in varf de sezon ar putea fi insuficient. Restaurantul e superb, curatenie impecabila, serviciu perfect, meniul insa e slabut in conditiile clientelei foarte reduse in extrasezon.

 42. Patul foarte confortabil.Lenjeria de pat de calitate. In fiecare zi se lua gunoiul de la baie.

 43. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 44. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 45. Camera destul de mare, curata si confortabila(mocheta impecabila). Un plus pentru salteaua de pat si pentru baie. Asezare buna. Balcon si priveliste frumoasa. Personal amabil si relaxat. Spa bunicel.

 46. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 47. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 48. Proprietarul f amabil, mancare buna si sunt de incercat papanasii.

 49. Hotelul este renovat in interior, arata excelent, totul este nou si curat. Personalul este foarte amabil, mereu cu zambetul pe buze. Micul dejun diversificat, mancarea excelenta. Loc de parcare in fata hotelului gratuit. Conexiunea wi-fi foarte buna. Foarte aproape de Tisa Spa Resort. Locul de joaca pentru copii este frumos si copii au fost foarte incantati.

 50. Totul a fost impecabil. Foarte curat, personalul amabil, mancarea buna, locul de joaca mai mult decat util pt copii, dar mai ales pt parinti 😉.

 51. Un mic de jun foarte bun, b─âiatul meu de 3 ani a m├óncat foarte bine ceea ce conteaz─â foarte multu pentru mine si familia mea, o sa revenim cu pl─âcere la acest hotel atunci c├ónd va drumul ╚Öi la piscina ­čÖé

 52. Camerele mari si luminoase, mancarea buna la restaurantul pensiunii, linistea.

 53. Nu e prima data! Revin de fiecare data cu placere. O sa mai ajung aici prin mai cu echipa pe care o conduc. Eu le-as da 5* !

 54. Camera foarte curata, calduroasa. Baia foarte curata, apa calda tot timpul. Mancarea gustoasa, proaspata. M-a surprins extrem de placut. Poti face si tratamente sau masaj. Voi reveni cu drag.

 55. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 56. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 57. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 58. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 59. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 60. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 61. Curatenie,mancare buna si preturi bune ,amplasare,personal,sauna si incaperea cu sare,piscina curata

 62. Atmosfera placuta, lume putina si confort la SPA, foarte curat.

 63. Ne-a placut zona si amplasarea hotelului. Mancarea a fost ok (acum depinde si de pretentiile fiecaruia) – micii insa sunt foarte buni – cui ii plac. Personalul ok – dispus sa te ajute cu ce ai nevoie daca ceri. Cald in hotel – fara probleme pt cei care sufera de frig

 64. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 65. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 66. Camera destul de mare, curata si confortabila(mocheta impecabila). Un plus pentru salteaua de pat si pentru baie. Asezare buna. Balcon si priveliste frumoasa. Personal amabil si relaxat. Spa bunicel.

 67. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 68. Locatie foarte buna. Parcaj liber si gratuit, insa in varf de sezon ar putea fi insuficient. Restaurantul e superb, curatenie impecabila, serviciu perfect, meniul insa e slabut in conditiile clientelei foarte reduse in extrasezon.

 69. Patul foarte confortabil.Lenjeria de pat de calitate. In fiecare zi se lua gunoiul de la baie.

 70. M├óncarea excelent─â, personalul ok in special Georgiana. Cur─â╚Ťenie si o servire foarte bun─â. Proprietarul domnul Grig Chiroiu nea f─âcut s─â ne sim╚Ťim super bine .

 71. Camerele mari si luminoase, mancarea buna la restaurantul pensiunii, linistea.

 72. Nu e prima data! Revin de fiecare data cu placere. O sa mai ajung aici prin mai cu echipa pe care o conduc. Eu le-as da 5* !

 73. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 74. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 75. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 76. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 77. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 78. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 79. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 80. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 81. Camera destul de mare, curata si confortabila(mocheta impecabila). Un plus pentru salteaua de pat si pentru baie. Asezare buna. Balcon si priveliste frumoasa. Personal amabil si relaxat. Spa bunicel.

 82. Hotelul este renovat in interior, arata excelent, totul este nou si curat. Personalul este foarte amabil, mereu cu zambetul pe buze. Micul dejun diversificat, mancarea excelenta. Loc de parcare in fata hotelului gratuit. Conexiunea wi-fi foarte buna. Foarte aproape de Tisa Spa Resort. Locul de joaca pentru copii este frumos si copii au fost foarte incantati.

 83. Totul a fost impecabil. Foarte curat, personalul amabil, mancarea buna, locul de joaca mai mult decat util pt copii, dar mai ales pt parinti 😉.

 84. Un mic de jun foarte bun, b─âiatul meu de 3 ani a m├óncat foarte bine ceea ce conteaz─â foarte multu pentru mine si familia mea, o sa revenim cu pl─âcere la acest hotel atunci c├ónd va drumul ╚Öi la piscina ­čÖé

 85. Curatenie,mancare buna si preturi bune ,amplasare,personal,sauna si incaperea cu sare,piscina curata

 86. Atmosfera placuta, lume putina si confort la SPA, foarte curat.

 87. Ne-a placut zona si amplasarea hotelului. Mancarea a fost ok (acum depinde si de pretentiile fiecaruia) – micii insa sunt foarte buni – cui ii plac. Personalul ok – dispus sa te ajute cu ce ai nevoie daca ceri. Cald in hotel – fara probleme pt cei care sufera de frig

 88. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 89. Locatie foarte buna. Parcaj liber si gratuit, insa in varf de sezon ar putea fi insuficient. Restaurantul e superb, curatenie impecabila, serviciu perfect, meniul insa e slabut in conditiile clientelei foarte reduse in extrasezon.

 90. Patul foarte confortabil.Lenjeria de pat de calitate. In fiecare zi se lua gunoiul de la baie.

 91. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 92. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 93. Proprietarul f amabil, mancare buna si sunt de incercat papanasii.

 94. M├óncarea excelent─â, personalul ok in special Georgiana. Cur─â╚Ťenie si o servire foarte bun─â. Proprietarul domnul Grig Chiroiu nea f─âcut s─â ne sim╚Ťim super bine .

 95. Camerele mari si luminoase, mancarea buna la restaurantul pensiunii, linistea.

 96. Nu e prima data! Revin de fiecare data cu placere. O sa mai ajung aici prin mai cu echipa pe care o conduc. Eu le-as da 5* !

 97. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 98. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 99. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 100. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 101. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 102. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 103. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 104. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 105. Camera destul de mare, curata si confortabila(mocheta impecabila). Un plus pentru salteaua de pat si pentru baie. Asezare buna. Balcon si priveliste frumoasa. Personal amabil si relaxat. Spa bunicel.

 106. Hotelul este renovat in interior, arata excelent, totul este nou si curat. Personalul este foarte amabil, mereu cu zambetul pe buze. Micul dejun diversificat, mancarea excelenta. Loc de parcare in fata hotelului gratuit. Conexiunea wi-fi foarte buna. Foarte aproape de Tisa Spa Resort. Locul de joaca pentru copii este frumos si copii au fost foarte incantati.

 107. Totul a fost impecabil. Foarte curat, personalul amabil, mancarea buna, locul de joaca mai mult decat util pt copii, dar mai ales pt parinti 😉.

 108. Un mic de jun foarte bun, b─âiatul meu de 3 ani a m├óncat foarte bine ceea ce conteaz─â foarte multu pentru mine si familia mea, o sa revenim cu pl─âcere la acest hotel atunci c├ónd va drumul ╚Öi la piscina ­čÖé

 109. Curatenie,mancare buna si preturi bune ,amplasare,personal,sauna si incaperea cu sare,piscina curata

 110. Atmosfera placuta, lume putina si confort la SPA, foarte curat.

 111. Ne-a placut zona si amplasarea hotelului. Mancarea a fost ok (acum depinde si de pretentiile fiecaruia) – micii insa sunt foarte buni – cui ii plac. Personalul ok – dispus sa te ajute cu ce ai nevoie daca ceri. Cald in hotel – fara probleme pt cei care sufera de frig

 112. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 113. Locatie foarte buna. Parcaj liber si gratuit, insa in varf de sezon ar putea fi insuficient. Restaurantul e superb, curatenie impecabila, serviciu perfect, meniul insa e slabut in conditiile clientelei foarte reduse in extrasezon.

 114. Patul foarte confortabil.Lenjeria de pat de calitate. In fiecare zi se lua gunoiul de la baie.

 115. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 116. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 117. Proprietarul f amabil, mancare buna si sunt de incercat papanasii.

 118. M├óncarea excelent─â, personalul ok in special Georgiana. Cur─â╚Ťenie si o servire foarte bun─â. Proprietarul domnul Grig Chiroiu nea f─âcut s─â ne sim╚Ťim super bine .

 119. Camerele mari si luminoase, mancarea buna la restaurantul pensiunii, linistea.

 120. Nu e prima data! Revin de fiecare data cu placere. O sa mai ajung aici prin mai cu echipa pe care o conduc. Eu le-as da 5* !

 121. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 122. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 123. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 124. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 125. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 126. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 127. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 128. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 129. Camera destul de mare, curata si confortabila(mocheta impecabila). Un plus pentru salteaua de pat si pentru baie. Asezare buna. Balcon si priveliste frumoasa. Personal amabil si relaxat. Spa bunicel.

 130. Hotelul este renovat in interior, arata excelent, totul este nou si curat. Personalul este foarte amabil, mereu cu zambetul pe buze. Micul dejun diversificat, mancarea excelenta. Loc de parcare in fata hotelului gratuit. Conexiunea wi-fi foarte buna. Foarte aproape de Tisa Spa Resort. Locul de joaca pentru copii este frumos si copii au fost foarte incantati.

 131. Totul a fost impecabil. Foarte curat, personalul amabil, mancarea buna, locul de joaca mai mult decat util pt copii, dar mai ales pt parinti 😉.

 132. Un mic de jun foarte bun, b─âiatul meu de 3 ani a m├óncat foarte bine ceea ce conteaz─â foarte multu pentru mine si familia mea, o sa revenim cu pl─âcere la acest hotel atunci c├ónd va drumul ╚Öi la piscina ­čÖé

 133. Curatenie,mancare buna si preturi bune ,amplasare,personal,sauna si incaperea cu sare,piscina curata

 134. Atmosfera placuta, lume putina si confort la SPA, foarte curat.

 135. Ne-a placut zona si amplasarea hotelului. Mancarea a fost ok (acum depinde si de pretentiile fiecaruia) – micii insa sunt foarte buni – cui ii plac. Personalul ok – dispus sa te ajute cu ce ai nevoie daca ceri. Cald in hotel – fara probleme pt cei care sufera de frig

 136. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 137. Locatie foarte buna. Parcaj liber si gratuit, insa in varf de sezon ar putea fi insuficient. Restaurantul e superb, curatenie impecabila, serviciu perfect, meniul insa e slabut in conditiile clientelei foarte reduse in extrasezon.

 138. Patul foarte confortabil.Lenjeria de pat de calitate. In fiecare zi se lua gunoiul de la baie.

 139. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 140. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 141. Proprietarul f amabil, mancare buna si sunt de incercat papanasii.

 142. totul a fost la superlativ: menu, servire, amabilitate, curatenie, produse prospete. camere curate, personal amabil

 143. Curatenia,mancare foarte gustoasa,portiile mari,timpul de pregatire scurt. Locul de joaca pt copii este excelent,receptia foarte frumos amenajata,ca si camerele.

 144. – amabilitatea personalului – posibilitate tratament in incinta hotelului – totul modernizat

 145. M├óncarea excelent─â, personalul ok in special Georgiana. Cur─â╚Ťenie si o servire foarte bun─â. Proprietarul domnul Grig Chiroiu nea f─âcut s─â ne sim╚Ťim super bine .

 146. Camerele mari si luminoase, mancarea buna la restaurantul pensiunii, linistea.

 147. Nu e prima data! Revin de fiecare data cu placere. O sa mai ajung aici prin mai cu echipa pe care o conduc. Eu le-as da 5* !

 148. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 149. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 150. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 151. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 152. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 153. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 154. M├óncare variat─â, chelneri pl─âcu╚Ťi, camer─â c─âlduroas─â

 155. Curatenie,mancare buna si preturi bune ,amplasare,personal,sauna si incaperea cu sare,piscina curata

 156. Atmosfera placuta, lume putina si confort la SPA, foarte curat.

 157. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 158. Locatie foarte buna. Parcaj liber si gratuit, insa in varf de sezon ar putea fi insuficient. Restaurantul e superb, curatenie impecabila, serviciu perfect, meniul insa e slabut in conditiile clientelei foarte reduse in extrasezon.

 159. Patul foarte confortabil.Lenjeria de pat de calitate. In fiecare zi se lua gunoiul de la baie.

 160. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 161. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 162. Camera destul de mare, curata si confortabila(mocheta impecabila). Un plus pentru salteaua de pat si pentru baie. Asezare buna. Balcon si priveliste frumoasa. Personal amabil si relaxat. Spa bunicel.

 163. Locatia, aranjamentul mobilierului, modul de incalzire, vederea de pe balcon, izolarea relativa fata de localitate, parcarea, apropierea de rau, animalele si pasarile din preajma pensiunii si nu in ultimul rand, amabilitatea personalului.

 164. Liniste, priveliste minunata. Caldura in camera. Relaxant

 165. Este o pensiune curata, cu gazde primitoare, avand o locatie excelenta. Te simti ca si cum te-ai afla in inima padurii. Felicitari si multumim pentru ospitalitate !

 166. totul a fost la superlativ: menu, servire, amabilitate, curatenie, produse prospete. camere curate, personal amabil

 167. Curatenia,mancare foarte gustoasa,portiile mari,timpul de pregatire scurt. Locul de joaca pt copii este excelent,receptia foarte frumos amenajata,ca si camerele.

 168. – amabilitatea personalului – posibilitate tratament in incinta hotelului – totul modernizat

 169. M├óncarea excelent─â, personalul ok in special Georgiana. Cur─â╚Ťenie si o servire foarte bun─â. Proprietarul domnul Grig Chiroiu nea f─âcut s─â ne sim╚Ťim super bine .

 170. Camerele mari si luminoase, mancarea buna la restaurantul pensiunii, linistea.

 171. Nu e prima data! Revin de fiecare data cu placere. O sa mai ajung aici prin mai cu echipa pe care o conduc. Eu le-as da 5* !

 172. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 173. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 174. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 175. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 176. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 177. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 178. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 179. M├óncare variat─â, chelneri pl─âcu╚Ťi, camer─â c─âlduroas─â

 180. Curatenie,mancare buna si preturi bune ,amplasare,personal,sauna si incaperea cu sare,piscina curata

 181. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 182. Locatie foarte buna. Parcaj liber si gratuit, insa in varf de sezon ar putea fi insuficient. Restaurantul e superb, curatenie impecabila, serviciu perfect, meniul insa e slabut in conditiile clientelei foarte reduse in extrasezon.

 183. Patul foarte confortabil.Lenjeria de pat de calitate. In fiecare zi se lua gunoiul de la baie.

 184. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 185. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 186. Camera destul de mare, curata si confortabila(mocheta impecabila). Un plus pentru salteaua de pat si pentru baie. Asezare buna. Balcon si priveliste frumoasa. Personal amabil si relaxat. Spa bunicel.

 187. Locatia, aranjamentul mobilierului, modul de incalzire, vederea de pe balcon, izolarea relativa fata de localitate, parcarea, apropierea de rau, animalele si pasarile din preajma pensiunii si nu in ultimul rand, amabilitatea personalului.

 188. Liniste, priveliste minunata. Caldura in camera. Relaxant

 189. Este o pensiune curata, cu gazde primitoare, avand o locatie excelenta. Te simti ca si cum te-ai afla in inima padurii. Felicitari si multumim pentru ospitalitate !

 190. totul a fost la superlativ: menu, servire, amabilitate, curatenie, produse prospete. camere curate, personal amabil

 191. Curatenia,mancare foarte gustoasa,portiile mari,timpul de pregatire scurt. Locul de joaca pt copii este excelent,receptia foarte frumos amenajata,ca si camerele.

 192. – amabilitatea personalului – posibilitate tratament in incinta hotelului – totul modernizat

 193. micul dejun a fost consistent, diversificat si bun. la cina, pieptul de rata cu mere confiate mi-a placut foarte mult. Locatia este foarte bine amplasata(tv plat cu diagonala mare), langa spa resort tisa(90m), aproape de centrul statiunii, cu privelisti minunate spre dealurile din apropiere. personalul locatiei de la recetie, restaurant, etc, de foarte buna calitate, primitori, veseli si de ajutor iar patronii-dl si dna GRIG de exceptie!

 194. M├óncarea excelent─â, personalul ok in special Georgiana. Cur─â╚Ťenie si o servire foarte bun─â. Proprietarul domnul Grig Chiroiu nea f─âcut s─â ne sim╚Ťim super bine .

 195. Camerele mari si luminoase, mancarea buna la restaurantul pensiunii, linistea.

 196. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 197. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 198. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 199. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 200. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 201. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 202. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 203. M├óncare variat─â, chelneri pl─âcu╚Ťi, camer─â c─âlduroas─â

 204. Curatenie,mancare buna si preturi bune ,amplasare,personal,sauna si incaperea cu sare,piscina curata

 205. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 206. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 207. Locatie foarte buna. Parcaj liber si gratuit, insa in varf de sezon ar putea fi insuficient. Restaurantul e superb, curatenie impecabila, serviciu perfect, meniul insa e slabut in conditiile clientelei foarte reduse in extrasezon.

 208. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 209. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 210. Camera destul de mare, curata si confortabila(mocheta impecabila). Un plus pentru salteaua de pat si pentru baie. Asezare buna. Balcon si priveliste frumoasa. Personal amabil si relaxat. Spa bunicel.

 211. Locatia, aranjamentul mobilierului, modul de incalzire, vederea de pe balcon, izolarea relativa fata de localitate, parcarea, apropierea de rau, animalele si pasarile din preajma pensiunii si nu in ultimul rand, amabilitatea personalului.

 212. Liniste, priveliste minunata. Caldura in camera. Relaxant

 213. Este o pensiune curata, cu gazde primitoare, avand o locatie excelenta. Te simti ca si cum te-ai afla in inima padurii. Felicitari si multumim pentru ospitalitate !

 214. Mi-a placut foarte mult asezarea geografica: deasupra vaii Bailor Olanesti, pe un versant, in spate fiind chiar intrarea in padure, alaturi de potecile de biciclete (downhill) sau drumetii. Diminetile sunt de vis pe balcon/terasa in bataia razelor soarelui, iar noaptea este un loc bun de observare a stelelor (am nimerit chiar in noaptea dintre 20 si 21 aprilie 2018 Lyridele-ploaia de meteoriti). Zona este foarte linistita, iar animalele vecinilor fac totul foarte primitor; este prezent tot timpul un caine foarte prietenos si mare in parcare, care va intimida, ba chiar alunga orice rau-voitor. Camera suficient de mare pentru doua persoane, baia cu wc, chiuveta si cabina de dus, balcon mare, cu scaune si o masa; holul din afara camerei dispune de un frigider mare cu congelator, o chiuveta si un aragaz cu cuptor. Dintre acestea, am folosit doar frigiderul pentru depozitarea anumitor alimente peste noapte, in rest am mancat in oras, la restaurante.

 215. Locatie superba, de vis langa padure,foarte aproape de centru,5 minute de mers,camerele foarte calduroase totul a fost impecabil de curat, igenizat , parfumat.Am ramas foarte placut surprinsi de locatie,peisaj si de gazdele minunate, vom reveni cu multa placere si recomand altor turisti care vor să-și incarce bateriile cu adevarat.

 216. Gazde minunate, receptive la toate dorin╚Ťele noastre. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi c─âlduroas─â. Toate utilit─â╚Ťile puse la dispozi╚Ťia noastr─â. Mul╚Ťumim!

 217. Camera cu priveli╚Öte c─âtre p─âdure ╚Öi o parte din sta╚Ťiune. Balcon, bun pentru fum─âtori. C─âldura ├«n camer─â, am dormit aproape dezveli╚Ťi. Zon─â lini╚Ötit─â. Mas─â de biliard ╚Öi de tenis de mas─â. Nu le-am folosit, ├«ns─â facilit─â╚Ťi bune pentru cei care aleg locul pentru un eveniment gen team-building.

 218. Priveli╚Ötea este incredibila! Este super ok! Vom revenii cu siguran╚Ť─â!

 219. Atmosfera foarte plăcută ! Foarte curat,personalul a fost amabil ! Sala de mese și bucătăria frumoase și bine dotate ! Recomand !!!

 220. Amplasarea, hotelul este renovat intr-o nota moderna.

 221. Se cunoa╚Öte c─â s-a investit, totul pare nou, dar nu e de ajuns. Turismul ├«nseamn─â ┼či multe alte lucruri.

 222. Locatia renovata recent 2018. Locatia unde este amplasata. Personalul este receptiv la problemele semnalate.

 223. Interior elegant și curat, decoruri moderne, personal binevoitor

 224. Locul de joaca, receptia&cafeneaua din hol, micul dejun, camere renovate total, personalul ok.

 225. Amplasarea, hotelul este renovat intr-o nota moderna.

 226. Personal amabil. Curatenie. Mancare buna. Loc prietenos pentru copii si animale.

 227. micul dejun a fost consistent, diversificat si bun. la cina, pieptul de rata cu mere confiate mi-a placut foarte mult. Locatia este foarte bine amplasata(tv plat cu diagonala mare), langa spa resort tisa(90m), aproape de centrul statiunii, cu privelisti minunate spre dealurile din apropiere. personalul locatiei de la recetie, restaurant, etc, de foarte buna calitate, primitori, veseli si de ajutor iar patronii-dl si dna GRIG de exceptie!

 228. M├óncarea excelent─â, personalul ok in special Georgiana. Cur─â╚Ťenie si o servire foarte bun─â. Proprietarul domnul Grig Chiroiu nea f─âcut s─â ne sim╚Ťim super bine .

 229. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 230. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 231. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 232. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 233. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 234. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 235. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 236. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 237. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 238. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 239. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 240. M├óncare variat─â, chelneri pl─âcu╚Ťi, camer─â c─âlduroas─â

 241. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 242. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 243. Camera destul de mare, curata si confortabila(mocheta impecabila). Un plus pentru salteaua de pat si pentru baie. Asezare buna. Balcon si priveliste frumoasa. Personal amabil si relaxat. Spa bunicel.

 244. Locatia, aranjamentul mobilierului, modul de incalzire, vederea de pe balcon, izolarea relativa fata de localitate, parcarea, apropierea de rau, animalele si pasarile din preajma pensiunii si nu in ultimul rand, amabilitatea personalului.

 245. Liniste, priveliste minunata. Caldura in camera. Relaxant

 246. Este o pensiune curata, cu gazde primitoare, avand o locatie excelenta. Te simti ca si cum te-ai afla in inima padurii. Felicitari si multumim pentru ospitalitate !

 247. Personal dr─âgu╚Ť, cur─â╚Ťenie, mic dejun variat. Ok, per total. M-a╚Ö mai ├«ntoarce!

 248. Interior elegant și curat, decoruri moderne, personal binevoitor

 249. Locul de joaca, receptia&cafeneaua din hol, micul dejun, camere renovate total, personalul ok.

 250. Personal amabil. Curatenie. Mancare buna. Loc prietenos pentru copii si animale.

 251. micul dejun a fost consistent, diversificat si bun. la cina, pieptul de rata cu mere confiate mi-a placut foarte mult. Locatia este foarte bine amplasata(tv plat cu diagonala mare), langa spa resort tisa(90m), aproape de centrul statiunii, cu privelisti minunate spre dealurile din apropiere. personalul locatiei de la recetie, restaurant, etc, de foarte buna calitate, primitori, veseli si de ajutor iar patronii-dl si dna GRIG de exceptie!

 252. M├óncarea excelent─â, personalul ok in special Georgiana. Cur─â╚Ťenie si o servire foarte bun─â. Proprietarul domnul Grig Chiroiu nea f─âcut s─â ne sim╚Ťim super bine .

 253. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 254. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 255. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 256. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 257. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 258. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 259. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 260. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 261. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 262. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 263. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 264. M├óncare variat─â, chelneri pl─âcu╚Ťi, camer─â c─âlduroas─â

 265. Locatia, aranjamentul mobilierului, modul de incalzire, vederea de pe balcon, izolarea relativa fata de localitate, parcarea, apropierea de rau, animalele si pasarile din preajma pensiunii si nu in ultimul rand, amabilitatea personalului.

 266. Liniste, priveliste minunata. Caldura in camera. Relaxant

 267. Este o pensiune curata, cu gazde primitoare, avand o locatie excelenta. Te simti ca si cum te-ai afla in inima padurii. Felicitari si multumim pentru ospitalitate !

 268. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 269. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 270. Proprietarul f amabil, mancare buna si sunt de incercat papanasii.

 271. Personal dr─âgu╚Ť, cur─â╚Ťenie, mic dejun variat. Ok, per total. M-a╚Ö mai ├«ntoarce!

 272. Interior elegant și curat, decoruri moderne, personal binevoitor

 273. Locul de joaca, receptia&cafeneaua din hol, micul dejun, camere renovate total, personalul ok.

 274. Personal amabil. Curatenie. Mancare buna. Loc prietenos pentru copii si animale.

 275. micul dejun a fost consistent, diversificat si bun. la cina, pieptul de rata cu mere confiate mi-a placut foarte mult. Locatia este foarte bine amplasata(tv plat cu diagonala mare), langa spa resort tisa(90m), aproape de centrul statiunii, cu privelisti minunate spre dealurile din apropiere. personalul locatiei de la recetie, restaurant, etc, de foarte buna calitate, primitori, veseli si de ajutor iar patronii-dl si dna GRIG de exceptie!

 276. M├óncarea excelent─â, personalul ok in special Georgiana. Cur─â╚Ťenie si o servire foarte bun─â. Proprietarul domnul Grig Chiroiu nea f─âcut s─â ne sim╚Ťim super bine .

 277. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 278. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 279. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 280. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 281. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 282. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 283. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 284. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 285. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 286. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 287. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 288. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 289. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 290. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 291. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 292. Locatia, aranjamentul mobilierului, modul de incalzire, vederea de pe balcon, izolarea relativa fata de localitate, parcarea, apropierea de rau, animalele si pasarile din preajma pensiunii si nu in ultimul rand, amabilitatea personalului.

 293. Liniste, priveliste minunata. Caldura in camera. Relaxant

 294. Este o pensiune curata, cu gazde primitoare, avand o locatie excelenta. Te simti ca si cum te-ai afla in inima padurii. Felicitari si multumim pentru ospitalitate !

 295. Personal dr─âgu╚Ť, cur─â╚Ťenie, mic dejun variat. Ok, per total. M-a╚Ö mai ├«ntoarce!

 296. Interior elegant și curat, decoruri moderne, personal binevoitor

 297. Locul de joaca, receptia&cafeneaua din hol, micul dejun, camere renovate total, personalul ok.

 298. Personal amabil. Curatenie. Mancare buna. Loc prietenos pentru copii si animale.

 299. micul dejun a fost consistent, diversificat si bun. la cina, pieptul de rata cu mere confiate mi-a placut foarte mult. Locatia este foarte bine amplasata(tv plat cu diagonala mare), langa spa resort tisa(90m), aproape de centrul statiunii, cu privelisti minunate spre dealurile din apropiere. personalul locatiei de la recetie, restaurant, etc, de foarte buna calitate, primitori, veseli si de ajutor iar patronii-dl si dna GRIG de exceptie!

 300. M├óncarea excelent─â, personalul ok in special Georgiana. Cur─â╚Ťenie si o servire foarte bun─â. Proprietarul domnul Grig Chiroiu nea f─âcut s─â ne sim╚Ťim super bine .

 301. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 302. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 303. Loca╚Ťie buna . Camera OK . Pentru cei f─âr─â preten╚Ťii.

 304. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 305. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 306. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 307. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 308. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 309. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 310. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 311. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 312. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 313. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 314. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 315. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 316. Locatia, aranjamentul mobilierului, modul de incalzire, vederea de pe balcon, izolarea relativa fata de localitate, parcarea, apropierea de rau, animalele si pasarile din preajma pensiunii si nu in ultimul rand, amabilitatea personalului.

 317. Liniste, priveliste minunata. Caldura in camera. Relaxant

 318. Este o pensiune curata, cu gazde primitoare, avand o locatie excelenta. Te simti ca si cum te-ai afla in inima padurii. Felicitari si multumim pentru ospitalitate !

 319. curat primitor frumos mic dejun ok cu mancare gustoasa

 320. Personal dr─âgu╚Ť, cur─â╚Ťenie, mic dejun variat. Ok, per total. M-a╚Ö mai ├«ntoarce!

 321. Interior elegant și curat, decoruri moderne, personal binevoitor

 322. Personal amabil. Curatenie. Mancare buna. Loc prietenos pentru copii si animale.

 323. micul dejun a fost consistent, diversificat si bun. la cina, pieptul de rata cu mere confiate mi-a placut foarte mult. Locatia este foarte bine amplasata(tv plat cu diagonala mare), langa spa resort tisa(90m), aproape de centrul statiunii, cu privelisti minunate spre dealurile din apropiere. personalul locatiei de la recetie, restaurant, etc, de foarte buna calitate, primitori, veseli si de ajutor iar patronii-dl si dna GRIG de exceptie!

 324. M├óncarea excelent─â, personalul ok in special Georgiana. Cur─â╚Ťenie si o servire foarte bun─â. Proprietarul domnul Grig Chiroiu nea f─âcut s─â ne sim╚Ťim super bine .

 325. Locatia este foarte buna.Aproape de centru si de izvoare. Posibilitatile de relaxare si facilitati sunt f.bune si multiple:curte cu mese,gratar,sali cu mese,terasa,spatii cu flori,baie bine utilata si mare.

 326. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 327. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 328. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 329. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 330. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 331. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 332. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 333. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 334. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 335. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 336. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 337. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 338. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 339. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 340. Locatia, aranjamentul mobilierului, modul de incalzire, vederea de pe balcon, izolarea relativa fata de localitate, parcarea, apropierea de rau, animalele si pasarile din preajma pensiunii si nu in ultimul rand, amabilitatea personalului.

 341. Liniste, priveliste minunata. Caldura in camera. Relaxant

 342. Este o pensiune curata, cu gazde primitoare, avand o locatie excelenta. Te simti ca si cum te-ai afla in inima padurii. Felicitari si multumim pentru ospitalitate !

 343. Mic dejun continental, cuprinzător și gustos (unele produse).

 344. curat primitor frumos mic dejun ok cu mancare gustoasa

 345. Personal dr─âgu╚Ť, cur─â╚Ťenie, mic dejun variat. Ok, per total. M-a╚Ö mai ├«ntoarce!

 346. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 347. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 348. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 349. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 350. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 351. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 352. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 353. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 354. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 355. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 356. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 357. Natura ╚Öi aerul fascinante, mic dejun bun, paturi confortabile, TV plat OK, balcon cu vedere ├«n perspectiv─â, cur─â╚Ťenie OK

 358. micul dejun diversificat ┼či bun, cazarea excelent─â

 359. Hotelul este renovat cu mult bun gust, s-a investit enorm. Am avut un sejur f placut. Mic dejun indestulator, numai un carcotas ar putea comenta ceva in aceasta privinta. Camera f curata, prosoape noi, albe, cosmetice de baie de calitate. Lifturi multe, nu astepti. Nu am fost la spa, dar, cu prima ocazie, vom merge si acolo, au vreo 3. Mult mai frumos decat multe hoteluri de 4 stele. Nota 10! PS: se accepta vouchere de vacanta!

 360. Mic dejun continental, cuprinzător și gustos (unele produse).

 361. Personalul foarte amabil,cald in incapere. Lasa de dorit curatenua in odaie.

 362. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 363. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 364. Amplasament -situat intre hoteluri si zone de SPA si personalul amabil

 365. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 366. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 367. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 368. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 369. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 370. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 371. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 372. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 373. ├Äncep├ónd cu gazdele, loca╚Ťia, facilit─â╚Ťile, reducerea acordata pt. Spa, totul a fost la superlativ. Gazdele au ╚Ťinut cont de tot ceea ce e nevoie pt. a nu avea nicio grija ├«ntr-o vacanta, oric├ót de mica ar fi ea. Trebuie doar sa te prezin╚Ťi ╚Öi te vei relaxa.

 374. Camera,curatenia,amabilitatea proprietarilor. Într-un cuvant-totul.

 375. – Proprietarul foarte corect si orientat sa te ajute pentru a avea un sejur placut. Mi-a atras atentia imediat dupa rezervare, asupra anumitor aspecte(unele le neglijasem din graba, gen baie proprie pe hol la camera rezervata de mine. La alte aspecte inteleg ca de vina e booking.com, pentru ca nu apar pe site la momentul rezervarii… camera rezervata de mine avea in jur de 10 m patrati, iar noi eram 3, booking a permis totusi rezervarea 2+1. Stand doar 2 nopti nu a fost asa o mare problema) – Curatenia. – Pozitionarea pensiunii.

 376. Locatie curata ,calduroasa. Masaj pe pat de jad Acces bucatarie ,cafea din partea casei foarte buna Gazda foarte primitoare,placuta,vesela

 377. Totul a fost minunat! Doamna Nicoleta este o gazd─â minunat─â, foarte amabil─â si foarte primitoare.Vila este foarte curat─â ╚Öi ├«ngrijit─â, lini╚Ötit─â cu o priveli╚Öte frumoas─â te sim╚Ťi ca acas─â.Recomand aceast─â vil─â 😊

 378. Amplasarea si oferta de pret de care am beneficiat (84 lei/noapte)

 379. micul dejun diversificat ┼či bun, cazarea excelent─â

 380. Hotelul este renovat cu mult bun gust, s-a investit enorm. Am avut un sejur f placut. Mic dejun indestulator, numai un carcotas ar putea comenta ceva in aceasta privinta. Camera f curata, prosoape noi, albe, cosmetice de baie de calitate. Lifturi multe, nu astepti. Nu am fost la spa, dar, cu prima ocazie, vom merge si acolo, au vreo 3. Mult mai frumos decat multe hoteluri de 4 stele. Nota 10! PS: se accepta vouchere de vacanta!

 381. Mic dejun continental, cuprinzător și gustos (unele produse).

 382. Personalul foarte amabil,cald in incapere. Lasa de dorit curatenua in odaie.

 383. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 384. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 385. Amplasament -situat intre hoteluri si zone de SPA si personalul amabil

 386. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 387. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 388. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 389. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 390. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 391. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 392. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 393. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 394. ├Äncep├ónd cu gazdele, loca╚Ťia, facilit─â╚Ťile, reducerea acordata pt. Spa, totul a fost la superlativ. Gazdele au ╚Ťinut cont de tot ceea ce e nevoie pt. a nu avea nicio grija ├«ntr-o vacanta, oric├ót de mica ar fi ea. Trebuie doar sa te prezin╚Ťi ╚Öi te vei relaxa.

 395. Camera,curatenia,amabilitatea proprietarilor. Într-un cuvant-totul.

 396. – Proprietarul foarte corect si orientat sa te ajute pentru a avea un sejur placut. Mi-a atras atentia imediat dupa rezervare, asupra anumitor aspecte(unele le neglijasem din graba, gen baie proprie pe hol la camera rezervata de mine. La alte aspecte inteleg ca de vina e booking.com, pentru ca nu apar pe site la momentul rezervarii… camera rezervata de mine avea in jur de 10 m patrati, iar noi eram 3, booking a permis totusi rezervarea 2+1. Stand doar 2 nopti nu a fost asa o mare problema) – Curatenia. – Pozitionarea pensiunii.

 397. Locatie curata ,calduroasa. Masaj pe pat de jad Acces bucatarie ,cafea din partea casei foarte buna Gazda foarte primitoare,placuta,vesela

 398. Totul a fost minunat! Doamna Nicoleta este o gazd─â minunat─â, foarte amabil─â si foarte primitoare.Vila este foarte curat─â ╚Öi ├«ngrijit─â, lini╚Ötit─â cu o priveli╚Öte frumoas─â te sim╚Ťi ca acas─â.Recomand aceast─â vil─â 😊

 399. Amplasarea si oferta de pret de care am beneficiat (84 lei/noapte)

 400. Camera cu priveli╚Öte c─âtre p─âdure ╚Öi o parte din sta╚Ťiune. Balcon, bun pentru fum─âtori. C─âldura ├«n camer─â, am dormit aproape dezveli╚Ťi. Zon─â lini╚Ötit─â. Mas─â de biliard ╚Öi de tenis de mas─â. Nu le-am folosit, ├«ns─â facilit─â╚Ťi bune pentru cei care aleg locul pentru un eveniment gen team-building.

 401. Priveli╚Ötea este incredibila! Este super ok! Vom revenii cu siguran╚Ť─â!

 402. Atmosfera foarte plăcută ! Foarte curat,personalul a fost amabil ! Sala de mese și bucătăria frumoase și bine dotate ! Recomand !!!

 403. Absolut totul la superlativ. Am plecat foarte ├«nc├ónta╚Ťi ┼či vom reveni cu siguran╚Ť─â! Nu are comparatie in zon─â, la nivel de cura╚Ťenie, de m├óncare, dar mai ales la nivel de servire, de disponibilitate ┼či amabilitate a personalului. Mul╚Ťumim, a fost minunat!

 404. Personal amabil. Curatenie. Mancare buna. Loc prietenos pentru copii si animale.

 405. micul dejun a fost consistent, diversificat si bun. la cina, pieptul de rata cu mere confiate mi-a placut foarte mult. Locatia este foarte bine amplasata(tv plat cu diagonala mare), langa spa resort tisa(90m), aproape de centrul statiunii, cu privelisti minunate spre dealurile din apropiere. personalul locatiei de la recetie, restaurant, etc, de foarte buna calitate, primitori, veseli si de ajutor iar patronii-dl si dna GRIG de exceptie!

 406. Locatia este foarte buna.Aproape de centru si de izvoare. Posibilitatile de relaxare si facilitati sunt f.bune si multiple:curte cu mese,gratar,sali cu mese,terasa,spatii cu flori,baie bine utilata si mare.

 407. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 408. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 409. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 410. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 411. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 412. micul dejun diversificat ┼či bun, cazarea excelent─â

 413. Hotelul este renovat cu mult bun gust, s-a investit enorm. Am avut un sejur f placut. Mic dejun indestulator, numai un carcotas ar putea comenta ceva in aceasta privinta. Camera f curata, prosoape noi, albe, cosmetice de baie de calitate. Lifturi multe, nu astepti. Nu am fost la spa, dar, cu prima ocazie, vom merge si acolo, au vreo 3. Mult mai frumos decat multe hoteluri de 4 stele. Nota 10! PS: se accepta vouchere de vacanta!

 414. Mic dejun continental, cuprinzător și gustos (unele produse).

 415. Totul a fost minunat. De la curatenie la facilitati. Linistea. Perfect pentru o mini-vacanta de relaxare. Lacul de pescuit. Data viitoare vom veni si cu copilul.

 416. Greu sa gasesti locuri care sa te multumeasca 100%. Ba chiar sa fie cativa stropi peste 100%. Seven Boutique Villa demonstreaza ca se poate si in Romania. Natural, firesc, cu bun gust.

 417. Felicit─âri gazdei,totul a fost la superlativ !!!! Sunt foarte aten╚Ťi la detalii…Priveli╚Öte deosebita,lini╚Öte,relaxare la piscina ,m├óncare delicioasa ! Recomand cu mare drag

 418. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 419. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 420. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 421. Mi-a placut pozitionarea vilei, mai izolata. Mi-a placut balconul cu vedere la padure. A fost cald si placut. Inclusiv pardoseala de la etajul 1 era calda, putea sa mergi desculti fara frica de a raci. Iar afara au fost -10 grade celsius. A fost foarte liniste. TV-uri mari, noi.

 422. Camera spatioasa, balcon mare, curatenie, liniste. Recomand.

 423. A fost un concediu reu╚Öit datorit─â condi╚Ťiilor foarte bune de cazare . Personalul deosebit de amabil. M├óncarea foare bun─â iar doamnele de la restaurant au fost prietenoase ╚Öi vesele. Maestrul buc─âtar de excep╚Ťie a avut r─âbdare cu noi ╚Öi ne-a r─âsf─â╚Ťat cu preparate gustoase (papana╚Öi delicio╚Öi) . Mul╚Ťumim ,vom reveni cu drag. Liviu ╚Öi Tamara ,Sighi╚Öoara.

 424. micul dejun diversificat ┼či bun, cazarea excelent─â

 425. Hotelul este renovat cu mult bun gust, s-a investit enorm. Am avut un sejur f placut. Mic dejun indestulator, numai un carcotas ar putea comenta ceva in aceasta privinta. Camera f curata, prosoape noi, albe, cosmetice de baie de calitate. Lifturi multe, nu astepti. Nu am fost la spa, dar, cu prima ocazie, vom merge si acolo, au vreo 3. Mult mai frumos decat multe hoteluri de 4 stele. Nota 10! PS: se accepta vouchere de vacanta!

 426. Mic dejun continental, cuprinzător și gustos (unele produse).

 427. Absolut totul la superlativ. Am plecat foarte ├«nc├ónta╚Ťi ┼či vom reveni cu siguran╚Ť─â! Nu are comparatie in zon─â, la nivel de cura╚Ťenie, de m├óncare, dar mai ales la nivel de servire, de disponibilitate ┼či amabilitate a personalului. Mul╚Ťumim, a fost minunat!

 428. Personal amabil. Curatenie. Mancare buna. Loc prietenos pentru copii si animale.

 429. micul dejun a fost consistent, diversificat si bun. la cina, pieptul de rata cu mere confiate mi-a placut foarte mult. Locatia este foarte bine amplasata(tv plat cu diagonala mare), langa spa resort tisa(90m), aproape de centrul statiunii, cu privelisti minunate spre dealurile din apropiere. personalul locatiei de la recetie, restaurant, etc, de foarte buna calitate, primitori, veseli si de ajutor iar patronii-dl si dna GRIG de exceptie!

 430. Locatia este foarte buna.Aproape de centru si de izvoare. Posibilitatile de relaxare si facilitati sunt f.bune si multiple:curte cu mese,gratar,sali cu mese,terasa,spatii cu flori,baie bine utilata si mare.

 431. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 432. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 433. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 434. Apartament spa╚Ťios. Cur─âtenie exemplar─â. Vedere munte.

 435. Privelistea de pe terasa – super Suprafata apartamentului – super Amabilitatea proprietarului Dotarile apartamentului cu exceptia celor enumerate la minusuri

 436. Personalul foarte amabil,cald in incapere. Lasa de dorit curatenua in odaie.

 437. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 438. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 439. Amplasament -situat intre hoteluri si zone de SPA si personalul amabil

 440. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 441. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 442. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 443. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 444. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 445. Bine amplasat, curat, renovat, cu personal politicos si binevoitor.

 446. Hotel nou renovat, decorat modern, foarte curat. Locatie buna. Un mare plus pentru locul de joaca pentru copii si lobby.

 447. Hotel complet renovat,in general arata ca unul de 4 stele !

 448. Locatia este foarte buna.Aproape de centru si de izvoare. Posibilitatile de relaxare si facilitati sunt f.bune si multiple:curte cu mese,gratar,sali cu mese,terasa,spatii cu flori,baie bine utilata si mare.

 449. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 450. Camera curat─â,patul confortabil,proprietara o gazda extraordinar─â.

 451. Personalul foarte amabil,cald in incapere. Lasa de dorit curatenua in odaie.

 452. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 453. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 454. Amplasament -situat intre hoteluri si zone de SPA si personalul amabil

 455. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 456. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 457. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 458. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 459. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 460. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 461. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 462. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 463. Superb!Curatenie,dotari, priveliste minunata,amabilitate.

 464. ├Äncep├ónd cu gazdele, loca╚Ťia, facilit─â╚Ťile, reducerea acordata pt. Spa, totul a fost la superlativ. Gazdele au ╚Ťinut cont de tot ceea ce e nevoie pt. a nu avea nicio grija ├«ntr-o vacanta, oric├ót de mica ar fi ea. Trebuie doar sa te prezin╚Ťi ╚Öi te vei relaxa.

 465. Camera,curatenia,amabilitatea proprietarilor. Într-un cuvant-totul.

 466. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 467. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 468. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 469. Loca╚Ťia are o priveliste minunat─â asupra ├«mprejurimilor ╚Öi este aproape de centrul sta╚Ťiunii. Facilitatea de a servi micul dejun p├ón─â la orice or─â din timpul dimine╚Ťii a fost una excelent─â, micul dejun fiind extrem de consistent ╚Öi variat. De asemenea, amabilitatea cu care ne-au servit cina de╚Öi am ajuns la o or─â t├órzie, ne-a surprins mod pl─âcut. Am beneficiat de toate condi╚Ťiile pentru a ne sim╚Ťi foarte bine: cur─â╚Ťenie, m├óncare gustoas─â, c─âldur─â, discre╚Ťie, aten╚Ťie. Felicit─âri ! P─âstr─âm o amintire ├«n baza c─ârei vom reveni.

 470. Absolut totul la superlativ. Am plecat foarte ├«nc├ónta╚Ťi ┼či vom reveni cu siguran╚Ť─â! Nu are comparatie in zon─â, la nivel de cura╚Ťenie, de m├óncare, dar mai ales la nivel de servire, de disponibilitate ┼či amabilitate a personalului. Mul╚Ťumim, a fost minunat!

 471. Personal amabil. Curatenie. Mancare buna. Loc prietenos pentru copii si animale.

 472. Au fost condi╚Ťii decente raport pre╚Ť-calitate…Gazde foarte amabile,mobilier confortabil…etc

 473. A fost totul perfect ne sperat de bine.o gazda dr─âgu╚Ť─â si un peisaj mirific.

 474. Curly_jo1981 mai 6, 2019 at 3:26 pm

  Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 475. Amabilitatea personalului pentru a fi un sejur cat mai pl─âcut. Ne-au fost prezentate mai multe op╚Ťiuni pentru a ne sim╚Ťi cat mai bine. Mul╚Ťumim personalului.

 476. restaurantul, lucrarile de modernizare ale hotelului

 477. Curatenia, personalul foarte atent. Mic dejun foarte variat cu alimente proaspete. Cafeaua foarte buna.

 478. Personalul foarte amabil,cald in incapere. Lasa de dorit curatenua in odaie.

 479. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 480. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 481. Amplasament -situat intre hoteluri si zone de SPA si personalul amabil

 482. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 483. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 484. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 485. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 486. Am luat si micul dejun si cina, dar din pacate aici au ceva deficiente. Servire intarziata, mai ales in privinta cinei. Locatia este interesanta, am luat si servicii de spa, care au fost ok. Terasa este foarte frumoasa.

 487. Loca╚Ťia are o priveliste minunat─â asupra ├«mprejurimilor ╚Öi este aproape de centrul sta╚Ťiunii. Facilitatea de a servi micul dejun p├ón─â la orice or─â din timpul dimine╚Ťii a fost una excelent─â, micul dejun fiind extrem de consistent ╚Öi variat. De asemenea, amabilitatea cu care ne-au servit cina de╚Öi am ajuns la o or─â t├órzie, ne-a surprins mod pl─âcut. Am beneficiat de toate condi╚Ťiile pentru a ne sim╚Ťi foarte bine: cur─â╚Ťenie, m├óncare gustoas─â, c─âldur─â, discre╚Ťie, aten╚Ťie. Felicit─âri ! P─âstr─âm o amintire ├«n baza c─ârei vom reveni.

 488. Absolut totul la superlativ. Am plecat foarte ├«nc├ónta╚Ťi ┼či vom reveni cu siguran╚Ť─â! Nu are comparatie in zon─â, la nivel de cura╚Ťenie, de m├óncare, dar mai ales la nivel de servire, de disponibilitate ┼či amabilitate a personalului. Mul╚Ťumim, a fost minunat!

 489. Personal amabil. Curatenie. Mancare buna. Loc prietenos pentru copii si animale.

 490. Camere mici baie prea.mare Nu sa luat gunoiul timp de 6 zile a trebuit s─â il caram singuri De facut cur─â╚Ťenie numai vorbesc.

 491. Locatia este foarte buna.Aproape de centru si de izvoare. Posibilitatile de relaxare si facilitati sunt f.bune si multiple:curte cu mese,gratar,sali cu mese,terasa,spatii cu flori,baie bine utilata si mare.

 492. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 493. Au fost condi╚Ťii decente raport pre╚Ť-calitate…Gazde foarte amabile,mobilier confortabil…etc

 494. A fost totul perfect ne sperat de bine.o gazda dr─âgu╚Ť─â si un peisaj mirific.

 495. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 496. Hotelul este renovat in interior. Curatenie in camere. Check-in rapid, personal amabil la receptie. Minifrigider in camera. O „camera a izvoarelor”, cu apa de la principalele izvoare din statiune. Amplasare apropiata de Tisa Spa Resort.

 497. Amabilitatea personalului pentru a fi un sejur cat mai pl─âcut. Ne-au fost prezentate mai multe op╚Ťiuni pentru a ne sim╚Ťi cat mai bine. Mul╚Ťumim personalului.

 498. Ca s-au investit mul╚Ťi bani si se vede, paturile confortabile, temperatura in intreg hotelul este ok, aproape de spa Tisa.

 499. Personalul foarte amabil,cald in incapere. Lasa de dorit curatenua in odaie.

 500. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 501. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 502. Amplasament -situat intre hoteluri si zone de SPA si personalul amabil

 503. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 504. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 505. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 506. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 507. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 508. Hotelul este renovat in interior. Curatenie in camere. Check-in rapid, personal amabil la receptie. Minifrigider in camera. O „camera a izvoarelor”, cu apa de la principalele izvoare din statiune. Amplasare apropiata de Tisa Spa Resort.

 509. Amabilitatea personalului pentru a fi un sejur cat mai pl─âcut. Ne-au fost prezentate mai multe op╚Ťiuni pentru a ne sim╚Ťi cat mai bine. Mul╚Ťumim personalului.

 510. Ca s-au investit mul╚Ťi bani si se vede, paturile confortabile, temperatura in intreg hotelul este ok, aproape de spa Tisa.

 511. Totul a fost excelent! Camera spa╚Ťioas─â, curata, baia mare, prosoape schimbate zilnic. M├óncare bun─â, gustoas─â. Mul╚Ťumim ├«ntregului personal pentru g─âzduire! Recomand cu ├«ncredere!

 512. Servicii foarte bune, la fel si conditiile de cazare, restaurant excelent, foarte curat, preturi avantajoase, atmosfera calda si primitoare.

 513. Loca╚Ťia are o priveliste minunat─â asupra ├«mprejurimilor ╚Öi este aproape de centrul sta╚Ťiunii. Facilitatea de a servi micul dejun p├ón─â la orice or─â din timpul dimine╚Ťii a fost una excelent─â, micul dejun fiind extrem de consistent ╚Öi variat. De asemenea, amabilitatea cu care ne-au servit cina de╚Öi am ajuns la o or─â t├órzie, ne-a surprins mod pl─âcut. Am beneficiat de toate condi╚Ťiile pentru a ne sim╚Ťi foarte bine: cur─â╚Ťenie, m├óncare gustoas─â, c─âldur─â, discre╚Ťie, aten╚Ťie. Felicit─âri ! P─âstr─âm o amintire ├«n baza c─ârei vom reveni.

 514. Camere mici baie prea.mare Nu sa luat gunoiul timp de 6 zile a trebuit s─â il caram singuri De facut cur─â╚Ťenie numai vorbesc.

 515. Locatia este foarte buna.Aproape de centru si de izvoare. Posibilitatile de relaxare si facilitati sunt f.bune si multiple:curte cu mese,gratar,sali cu mese,terasa,spatii cu flori,baie bine utilata si mare.

 516. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 517. Au fost condi╚Ťii decente raport pre╚Ť-calitate…Gazde foarte amabile,mobilier confortabil…etc

 518. A fost totul perfect ne sperat de bine.o gazda dr─âgu╚Ť─â si un peisaj mirific.

 519. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 520. Personalul foarte amabil,cald in incapere. Lasa de dorit curatenua in odaie.

 521. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 522. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 523. Totul a fost minunat. De la curatenie la facilitati. Linistea. Perfect pentru o mini-vacanta de relaxare. Lacul de pescuit. Data viitoare vom veni si cu copilul.

 524. Greu sa gasesti locuri care sa te multumeasca 100%. Ba chiar sa fie cativa stropi peste 100%. Seven Boutique Villa demonstreaza ca se poate si in Romania. Natural, firesc, cu bun gust.

 525. Felicit─âri gazdei,totul a fost la superlativ !!!! Sunt foarte aten╚Ťi la detalii…Priveli╚Öte deosebita,lini╚Öte,relaxare la piscina ,m├óncare delicioasa ! Recomand cu mare drag

 526. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 527. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 528. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 529. Usor de gasit, aproape de centru si de izvoare. Camera calduroasa, mocheta in tot hotelul, privelistea minunata, locuri de parcare, piscina in interiorul hotelului, personal foarte amabil.

 530. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 531. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 532. Pensiune foarte buna. Curatenie f.f. buna, personal amabil , ambianta f.f.buna.

 533. Totul a fost excelent! Camera spa╚Ťioas─â, curata, baia mare, prosoape schimbate zilnic. M├óncare bun─â, gustoas─â. Mul╚Ťumim ├«ntregului personal pentru g─âzduire! Recomand cu ├«ncredere!

 534. Servicii foarte bune, la fel si conditiile de cazare, restaurant excelent, foarte curat, preturi avantajoase, atmosfera calda si primitoare.

 535. Camere mici baie prea.mare Nu sa luat gunoiul timp de 6 zile a trebuit s─â il caram singuri De facut cur─â╚Ťenie numai vorbesc.

 536. Locatia este foarte buna.Aproape de centru si de izvoare. Posibilitatile de relaxare si facilitati sunt f.bune si multiple:curte cu mese,gratar,sali cu mese,terasa,spatii cu flori,baie bine utilata si mare.

 537. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 538. Au fost condi╚Ťii decente raport pre╚Ť-calitate…Gazde foarte amabile,mobilier confortabil…etc

 539. A fost totul perfect ne sperat de bine.o gazda dr─âgu╚Ť─â si un peisaj mirific.

 540. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 541. Hotelul este renovat in interior. Curatenie in camere. Check-in rapid, personal amabil la receptie. Minifrigider in camera. O „camera a izvoarelor”, cu apa de la principalele izvoare din statiune. Amplasare apropiata de Tisa Spa Resort.

 542. Amabilitatea personalului pentru a fi un sejur cat mai pl─âcut. Ne-au fost prezentate mai multe op╚Ťiuni pentru a ne sim╚Ťi cat mai bine. Mul╚Ťumim personalului.

 543. Ca s-au investit mul╚Ťi bani si se vede, paturile confortabile, temperatura in intreg hotelul este ok, aproape de spa Tisa.

 544. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 545. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 546. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 547. Usor de gasit, aproape de centru si de izvoare. Camera calduroasa, mocheta in tot hotelul, privelistea minunata, locuri de parcare, piscina in interiorul hotelului, personal foarte amabil.

 548. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 549. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 550. Personalul foarte amabil,cald in incapere. Lasa de dorit curatenua in odaie.

 551. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 552. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 553. Amplasament -situat intre hoteluri si zone de SPA si personalul amabil

 554. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 555. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

 556. Pensiune foarte buna. Curatenie f.f. buna, personal amabil , ambianta f.f.buna.

 557. Totul a fost excelent! Camera spa╚Ťioas─â, curata, baia mare, prosoape schimbate zilnic. M├óncare bun─â, gustoas─â. Mul╚Ťumim ├«ntregului personal pentru g─âzduire! Recomand cu ├«ncredere!

 558. Servicii foarte bune, la fel si conditiile de cazare, restaurant excelent, foarte curat, preturi avantajoase, atmosfera calda si primitoare.

 559. Camere mici baie prea.mare Nu sa luat gunoiul timp de 6 zile a trebuit s─â il caram singuri De facut cur─â╚Ťenie numai vorbesc.

 560. Locatia este foarte buna.Aproape de centru si de izvoare. Posibilitatile de relaxare si facilitati sunt f.bune si multiple:curte cu mese,gratar,sali cu mese,terasa,spatii cu flori,baie bine utilata si mare.

 561. Gazda foarte amabila si prietenoasa. Pozitia in centrul statiunii . Priveliste deosebita de pe terasa, cu raul curgand la doi pasi, cu brazi in fata vilei. Liniste in jurul vilei. Mult spatiu in spatele vilei, cu pomi, cateva pasari ( un paun, bibilici, gainuse). Cred ca vara este minunat sa te plimbi ! Camerele curate, calduroase, dotate cu frigider . Bucataria dotata cu cele necesare pentru cei care doresc sa gateasca. Posibilitatea de a face gratar.

 562. Au fost condi╚Ťii decente raport pre╚Ť-calitate…Gazde foarte amabile,mobilier confortabil…etc

 563. A fost totul perfect ne sperat de bine.o gazda dr─âgu╚Ť─â si un peisaj mirific.

 564. Apartamentul spatios, vederea la rau, balconul mare, bucataria utilata corespunzator.

 565. Hotelul este renovat in interior. Curatenie in camere. Check-in rapid, personal amabil la receptie. Minifrigider in camera. O „camera a izvoarelor”, cu apa de la principalele izvoare din statiune. Amplasare apropiata de Tisa Spa Resort.

 566. Amabilitatea personalului pentru a fi un sejur cat mai pl─âcut. Ne-au fost prezentate mai multe op╚Ťiuni pentru a ne sim╚Ťi cat mai bine. Mul╚Ťumim personalului.

 567. Ca s-au investit mul╚Ťi bani si se vede, paturile confortabile, temperatura in intreg hotelul este ok, aproape de spa Tisa.

 568. Personal dragut, camere curate, baia curata. Mancarea buna. Recomand cu drag si pt cupluri si pt familii cu copii.

 569. Superlativ,curatenie exemplara,personal foarte amabil,mancare buna ,servire ireprosabila

 570. Hotel construit recent, bine ├«ntre╚Ťinut, curat, mobilier nou, camera bine echipat─â. Piscina de dimensiuni decente, ventilatia sufla aer cald( afara era u╚Öor r─âcoare). Personalul amabil si atent. M├óncarea bun─â, preturi rezonabile.

 571. Usor de gasit, aproape de centru si de izvoare. Camera calduroasa, mocheta in tot hotelul, privelistea minunata, locuri de parcare, piscina in interiorul hotelului, personal foarte amabil.

 572. Ne-a pl─âcut totul, loca╚Ťia, amabilitatea ├«ntregului personal, m├óncarea proasp─ât─â ╚Öi bine preg─âtit─â, corectitudinea , cur─â╚Ťenia, liniste, parcarea .

 573. Curatenie, liniste, personal foarte amabil, caldura, preturile pentru bauturi au fost decente.

 574. Personalul foarte amabil,cald in incapere. Lasa de dorit curatenua in odaie.

 575. Totul a fost bine! Cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, check-in rapid! V─â mul╚Ťumim!

 576. Priveli╚Öte deosebit─â, curat, personal amabil, ap─â cald─â ├«n permanen╚Ť─â etc.

 577. Amplasament -situat intre hoteluri si zone de SPA si personalul amabil

 578. Liftul functional, balconul dotat cu masuta si scaune,vederea, personal amabil. Camera are toate dotarile necesare celor 3 stele. Wifi de banda larga.

 579. Mobilier de calitate, decor de calitate, culori asortate, bun gust in alegerea muzicii de la restsurant.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled