Cazare ieftina Odorheiu Secuiesc

De multe ori ne uitam dupa cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România

★★★ Lilla Panzió

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Lilla Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Palace II Panzio

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Septimia Resort - SPA Hotel ***

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Trasura - Hinto Panzio

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel - Restaurant Gonduzo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Küküllő - Târnava

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Axinte si Dida Brâncuși din Valea Magurei, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Axinte si Dida Brâncuși din Valea Magurei, jud. ArgesCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România pentru 5 persoane)

 • Nora si Frusina Ciuceanu din Negresti-Oas, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Odorheiu Secuiesc, Harghita, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Nora si Frusina Ciuceanu din Negresti-Oas, jud. Satu MareCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România pentru 5 persoane)

 • Laurenția si Varvara Goma din Ivanesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Laurenția si Varvara Goma din Ivanesti, jud. VasluiCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România pentru 5 persoane)

 • Mitică si Svetlana Broșteanu din Buda, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Odorheiu Secuiesc, Harghita, România!

  (Mitică si Svetlana Broșteanu din Buda, jud. PrahovaCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România pentru 5 persoane)

 • Iustina si Cipriana Țuțea din Otomani, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Odorheiu Secuiesc, Harghita, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iustina si Cipriana Țuțea din Otomani, jud. BihorCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România pentru 5 persoane)

 • Ilinca si Luminița Chirilă din Vadu Parului, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România.

  (Ilinca si Luminița Chirilă din Vadu Parului, jud. PrahovaCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România pentru 5 persoane)

 1. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 2. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 3. Mi-a placut ca am avut posibilitatea de a face mai multe lucruri cum ar fi: echitatie, plimbare cu trasura, spa, bowling, darts. Nu ne am plictisit deloc. Mancarea de la restaurant foarte buna.

 4. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 5. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 6. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nopți în Odorheiu Secuiesc și am vizitat orașul și împrejurimile. Pentru odihnă și masă (mic dejun) intre plimbări locația este excelenta.

 7. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 8. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 9. personalul de la receptie si bar amabili, mancarea acceptabila, la plecare ne-au dat o mica atentie aceasta fiind o turta dulce artizanala cu inscriptia hotelului , dragut din partea lor

 10. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 11. Personal foarte amabil, mancare foarte buna, conditii de la spa foarte bune

 12. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 13. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 14. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 15. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 16. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 17. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 18. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 19. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 20. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 21. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 22. Aparthotel identic cu cele de afară – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 23. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 24. Incalzire in pardoseala, cazarea fiind in februareie.

 25. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 26. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 27. Mi-a placut ca am avut posibilitatea de a face mai multe lucruri cum ar fi: echitatie, plimbare cu trasura, spa, bowling, darts. Nu ne am plictisit deloc. Mancarea de la restaurant foarte buna.

 28. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 29. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 30. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nopți în Odorheiu Secuiesc și am vizitat orașul și împrejurimile. Pentru odihnă și masă (mic dejun) intre plimbări locația este excelenta.

 31. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 32. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 33. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 34. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 35. Personal foarte amabil, mancare foarte buna, conditii de la spa foarte bune

 36. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 37. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 38. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 39. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 40. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 41. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 42. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 43. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 44. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 45. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 46. Aparthotel identic cu cele de afară – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 47. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 48. Incalzire in pardoseala, cazarea fiind in februareie.

 49. Locație excelentă, in centrul orașului, curățenie, liniște, personal amabil. Cu siguranță vom reveni.

 50. Curățenie desăvârșită, personal amabil și discret, locație foarte buna. Minunat.

 51. Gazdele amabile,curat in camera,baie.Loc linistit si amlasare foarte buna.

 52. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 53. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 54. Mi-a placut ca am avut posibilitatea de a face mai multe lucruri cum ar fi: echitatie, plimbare cu trasura, spa, bowling, darts. Nu ne am plictisit deloc. Mancarea de la restaurant foarte buna.

 55. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 56. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 57. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nopți în Odorheiu Secuiesc și am vizitat orașul și împrejurimile. Pentru odihnă și masă (mic dejun) intre plimbări locația este excelenta.

 58. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 59. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 60. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 61. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 62. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 63. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 64. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 65. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 66. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 67. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 68. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 69. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 70. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 71. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 72. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 73. Zona de SPA foarte bună, curat și relaxant, camere foarte mari, luminoase și curate. Personal amabil și binevoitor.

 74. Cazare cu personal calificat și amabil, hotel curat și renovat recent, SPA foarte bun.

 75. Oameni extraordinar de amabili, curățenie ireproșabilă, partea de wellnes este excelentă, perfectă pentru relaxare. Totul a fost minunat. Cu siguranță vom reveni când vom mai avea ocazia.

 76. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 77. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 78. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 79. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 80. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 81. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nopți în Odorheiu Secuiesc și am vizitat orașul și împrejurimile. Pentru odihnă și masă (mic dejun) intre plimbări locația este excelenta.

 82. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 83. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 84. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 85. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 86. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 87. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 88. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 89. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 90. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 91. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 92. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 93. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 94. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 95. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 96. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 97. Zona de SPA foarte bună, curat și relaxant, camere foarte mari, luminoase și curate. Personal amabil și binevoitor.

 98. Cazare cu personal calificat și amabil, hotel curat și renovat recent, SPA foarte bun.

 99. Oameni extraordinar de amabili, curățenie ireproșabilă, partea de wellnes este excelentă, perfectă pentru relaxare. Totul a fost minunat. Cu siguranță vom reveni când vom mai avea ocazia.

 100. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 101. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 102. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 103. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 104. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 105. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nopți în Odorheiu Secuiesc și am vizitat orașul și împrejurimile. Pentru odihnă și masă (mic dejun) intre plimbări locația este excelenta.

 106. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 107. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 108. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 109. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 110. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 111. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 112. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 113. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 114. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 115. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 116. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 117. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 118. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 119. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 120. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 121. Zona de SPA foarte bună, curat și relaxant, camere foarte mari, luminoase și curate. Personal amabil și binevoitor.

 122. Cazare cu personal calificat și amabil, hotel curat și renovat recent, SPA foarte bun.

 123. Oameni extraordinar de amabili, curățenie ireproșabilă, partea de wellnes este excelentă, perfectă pentru relaxare. Totul a fost minunat. Cu siguranță vom reveni când vom mai avea ocazia.

 124. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 125. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 126. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 127. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 128. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 129. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nopți în Odorheiu Secuiesc și am vizitat orașul și împrejurimile. Pentru odihnă și masă (mic dejun) intre plimbări locația este excelenta.

 130. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 131. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 132. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 133. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 134. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 135. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 136. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 137. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 138. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 139. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 140. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 141. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 142. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 143. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 144. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 145. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 146. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 147. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 148. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 149. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 150. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nopți în Odorheiu Secuiesc și am vizitat orașul și împrejurimile. Pentru odihnă și masă (mic dejun) intre plimbări locația este excelenta.

 151. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 152. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 153. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 154. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 155. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 156. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 157. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 158. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 159. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 160. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 161. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 162. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 163. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 164. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 165. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 166. Aparthotel identic cu cele de afară – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 167. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 168. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 169. Personal foarte amabil, mic dejun bun. Piscină OK – se poate înota. Welness in regulă. Domnisoara de la piscină foarte drăguță.

 170. Zona de SPA foarte bună, curat și relaxant, camere foarte mari, luminoase și curate. Personal amabil și binevoitor.

 171. Cazare cu personal calificat și amabil, hotel curat și renovat recent, SPA foarte bun.

 172. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 173. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 174. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 175. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 176. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 177. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nopți în Odorheiu Secuiesc și am vizitat orașul și împrejurimile. Pentru odihnă și masă (mic dejun) intre plimbări locația este excelenta.

 178. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 179. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 180. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 181. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 182. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 183. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 184. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 185. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 186. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 187. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 188. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 189. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 190. Aparthotel identic cu cele de afară – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 191. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 192. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 193. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 194. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 195. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 196. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 197. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 198. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 199. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 200. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 201. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 202. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 203. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 204. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 205. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 206. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 207. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 208. Gazda este o persoană deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 209. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 210. Este o pensiune foarte curată și bine amplasată, liniștită, pe o stradă paralelă cu centrul orașului. Camera foarte spațioasă și curată, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercială, de centrul administrativ și școlile principale din oraș.

 211. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 212. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 213. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 214. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 215. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 216. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 217. Locație liniștită și pitorească. Centrul SPA și restaurantul sunt de nota 10, personal amabil, atmosferă plăcută. Mic dejun bogat și destul de divers.

 218. Personal foarte amabil, mic dejun bun. Piscină OK – se poate înota. Welness in regulă. Domnisoara de la piscină foarte drăguță.

 219. Zona de SPA foarte bună, curat și relaxant, camere foarte mari, luminoase și curate. Personal amabil și binevoitor.

 220. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 221. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 222. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 223. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 224. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 225. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 226. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 227. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 228. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 229. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 230. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 231. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 232. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 233. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 234. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 235. Gazda este o persoană deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 236. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 237. Este o pensiune foarte curată și bine amplasată, liniștită, pe o stradă paralelă cu centrul orașului. Camera foarte spațioasă și curată, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercială, de centrul administrativ și școlile principale din oraș.

 238. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 239. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 240. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 241. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 242. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 243. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 244. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 245. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 246. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 247. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 248. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 249. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 250. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 251. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 252. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 253. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 254. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 255. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 256. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 257. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 258. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 259. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 260. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 261. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 262. Aparthotel identic cu cele de afară – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 263. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 264. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 265. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 266. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 267. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 268. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 269. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 270. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 271. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 272. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 273. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 274. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 275. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 276. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 277. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 278. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 279. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 280. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 281. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 282. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 283. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 284. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 285. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 286. Aparthotel identic cu cele de afară – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 287. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 288. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 289. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 290. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 291. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 292. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 293. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 294. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 295. Mic dejun divers,Locația centrală și amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 296. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 297. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 298. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 299. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 300. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 301. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 302. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 303. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 304. Gazda este o persoană deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 305. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 306. Este o pensiune foarte curată și bine amplasată, liniștită, pe o stradă paralelă cu centrul orașului. Camera foarte spațioasă și curată, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercială, de centrul administrativ și școlile principale din oraș.

 307. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 308. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 309. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 310. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 311. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 312. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 313. Personalul a fost extrem de amabil, am fost intampinati cu turta dulce si cu foarte multe informatii utile. In camera a fost foarte cald si placut, am avut si un view frumos asupra orasului.

 314. Locație liniștită și pitorească. Centrul SPA și restaurantul sunt de nota 10, personal amabil, atmosferă plăcută. Mic dejun bogat și destul de divers.

 315. Personal foarte amabil, mic dejun bun. Piscină OK – se poate înota. Welness in regulă. Domnisoara de la piscină foarte drăguță.

 316. Noi luasem o camera dubla dar „din greseala“ am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 317. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 318. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 319. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 320. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 321. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 322. Mic dejun divers,Locația centrală și amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 323. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 324. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 325. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 326. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 327. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just „warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 328. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 329. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 330. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 331. Gazda este o persoană deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 332. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 333. Este o pensiune foarte curată și bine amplasată, liniștită, pe o stradă paralelă cu centrul orașului. Camera foarte spațioasă și curată, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercială, de centrul administrativ și școlile principale din oraș.

 334. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 335. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 336. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 337. Mic dejun divers,Locația centrală și amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 338. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 339. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 340. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 341. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 342. Locație foarte frumoasa cu o priveliște catre râul Târnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 343. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 344. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 345. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 346. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 347. Noi luasem o camera dubla dar „din greseala“ am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 348. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 349. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 350. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 351. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 352. Mic dejun divers,Locația centrală și amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 353. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 354. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 355. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 356. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 357. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 358. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 359. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 360. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 361. Gazda este o persoană deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 362. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 363. Este o pensiune foarte curată și bine amplasată, liniștită, pe o stradă paralelă cu centrul orașului. Camera foarte spațioasă și curată, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercială, de centrul administrativ și școlile principale din oraș.

 364. Ambient plăcut, gazdă foarte primitoare, locație liniștită, dotări excelente

 365. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 366. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 367. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 368. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 369. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 370. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 371. Noi luasem o camera dubla dar „din greseala“ am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 372. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 373. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 374. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 375. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 376. Mic dejun divers,Locația centrală și amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 377. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 378. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 379. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 380. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 381. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 382. Gazda este o persoană deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 383. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 384. Este o pensiune foarte curată și bine amplasată, liniștită, pe o stradă paralelă cu centrul orașului. Camera foarte spațioasă și curată, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercială, de centrul administrativ și școlile principale din oraș.

 385. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 386. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 387. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 388. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 389. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 390. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 391. Ambient plăcut, gazdă foarte primitoare, locație liniștită, dotări excelente

 392. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 393. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 394. Aparthotel identic cu cele de afară – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 395. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 396. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 397. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 398. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 399. Noi luasem o camera dubla dar „din greseala“ am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 400. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 401. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 402. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 403. Mic dejun divers,Locația centrală și amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 404. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 405. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 406. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 407. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 408. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 409. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 410. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 411. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 412. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 413. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 414. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 415. Ambient plăcut, gazdă foarte primitoare, locație liniștită, dotări excelente

 416. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 417. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 418. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 419. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 420. Noi luasem o camera dubla dar „din greseala“ am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 421. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 422. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 423. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 424. Mic dejun divers,Locația centrală și amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 425. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 426. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 427. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 428. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 429. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 430. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 431. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 432. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 433. Ambient plăcut, gazdă foarte primitoare, locație liniștită, dotări excelente

 434. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 435. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 436. Aparthotel identic cu cele de afară – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 437. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 438. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 439. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 440. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 441. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 442. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 443. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 444. Noi luasem o camera dubla dar „din greseala“ am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 445. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 446. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 447. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 448. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 449. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 450. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 451. Mic dejun divers,Locația centrală și amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 452. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 453. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 454. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a străduit sa ne creeze o atmosfera plăcută.

 455. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 456. Locație excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 457. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 458. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 459. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 460. Cristi_bacau mai 3, 2019 at 1:37 pm

  Ambient plăcut, gazdă foarte primitoare, locație liniștită, dotări excelente

 461. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveliștea, panorama este incredibilă pentru un apartament dintr-un orășel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nopții direct de pe canapea!

 462. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat și echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina în apartament – frumos și de bun gust. Foarte bun și amplasamentul, din balcon se putea observa râul Târnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte drăguță, comunicativă, am fost foarte bine primiți. Vom reveni! Recomand cu drag și căldură!

 463. Aparthotel identic cu cele de afară – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 464. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 465. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 466. Proprietatea este excelenta. Este amplasata in varful unui deal de unde ai o priveliste minunata. Personalul este amabil si deschis. Vom reveni cu placere.

 467. am stat doar o noapte, a fost totul curat, frumos, rustic

 468. Arhitectura cladirii, curatenia si nu in ultimul rand, amabilitatea si politetea personalului.

 469. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 470. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 471. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 472. Mic dejun divers,Locația centrală și amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 473. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 474. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 475. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 476. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 477. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 478. Totul excelent , curat , amabilitate peste tot , vinuri bune , mancare foarte buna.

 479. Camerele foarte mari si spatioase, micul dejun bun, personalul foarte amabil, curat.

 480. Large room, helpful reception staff, attentive and very hepful waiter in the restaurant.

 481. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 482. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 483. Noi luasem o camera dubla dar „din greseala“ am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 484. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 485. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 486. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 487. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 488. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 489. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 490. Mic dejun divers,Locația centrală și amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 491. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 492. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 493. Proprietatea este excelenta. Este amplasata in varful unui deal de unde ai o priveliste minunata. Personalul este amabil si deschis. Vom reveni cu placere.

 494. am stat doar o noapte, a fost totul curat, frumos, rustic

 495. Arhitectura cladirii, curatenia si nu in ultimul rand, amabilitatea si politetea personalului.

 496. Totul excelent , curat , amabilitate peste tot , vinuri bune , mancare foarte buna.

 497. Camerele foarte mari si spatioase, micul dejun bun, personalul foarte amabil, curat.

 498. Large room, helpful reception staff, attentive and very hepful waiter in the restaurant.

 499. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 500. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 501. Noi luasem o camera dubla dar „din greseala“ am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 502. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 503. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 504. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 505. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 506. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 507. Amplasarea centrală. Amabilitatea personalului. Curățenia. Am primit factura

 508. Aparthotel identic cu cele de afară – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 509. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 510. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 511. Proprietatea este excelenta. Este amplasata in varful unui deal de unde ai o priveliste minunata. Personalul este amabil si deschis. Vom reveni cu placere.

 512. am stat doar o noapte, a fost totul curat, frumos, rustic

 513. Arhitectura cladirii, curatenia si nu in ultimul rand, amabilitatea si politetea personalului.

 514. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 515. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 516. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 517. Totul excelent , curat , amabilitate peste tot , vinuri bune , mancare foarte buna.

 518. Camerele foarte mari si spatioase, micul dejun bun, personalul foarte amabil, curat.

 519. Large room, helpful reception staff, attentive and very hepful waiter in the restaurant.

 520. Mic dejun divers,Locația centrală și amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 521. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 522. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled