Cazare ieftina Odorheiu Secuiesc

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Axinte si Dida Br├óncu╚Öi din Valea Magurei, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Axinte si Dida Brâncuși din Valea Magurei, jud. ArgesCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România pentru 5 persoane)

 • Nora si Frusina Ciuceanu din Negresti-Oas, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Odorheiu Secuiesc, Harghita, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Nora si Frusina Ciuceanu din Negresti-Oas, jud. Satu MareCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România pentru 5 persoane)

 • Lauren╚Ťia si Varvara Goma din Ivanesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Lauren╚Ťia si Varvara Goma din Ivanesti, jud. VasluiCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Mitic─â si Svetlana Bro╚Öteanu din Buda, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Odorheiu Secuiesc, Harghita, România!

  (Mitică si Svetlana Broșteanu din Buda, jud. PrahovaCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România pentru 5 persoane)

 • Iustina si Cipriana ╚Üu╚Ťea din Otomani, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Odorheiu Secuiesc, Harghita, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iustina si Cipriana ╚Üu╚Ťea din Otomani, jud. BihorCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Ilinca si Lumini╚Ťa Chiril─â din Vadu Parului, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Odorheiu Secuiesc, Harghita, România.

  (Ilinca si Lumini╚Ťa Chiril─â din Vadu Parului, jud. PrahovaCazare in Odorheiu Secuiesc, Harghita, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 1. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 2. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 3. Mi-a placut ca am avut posibilitatea de a face mai multe lucruri cum ar fi: echitatie, plimbare cu trasura, spa, bowling, darts. Nu ne am plictisit deloc. Mancarea de la restaurant foarte buna.

 4. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 5. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 6. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nop╚Ťi ├«n Odorheiu Secuiesc ╚Öi am vizitat ora╚Öul ╚Öi ├«mprejurimile. Pentru odihn─â ╚Öi mas─â (mic dejun) intre plimb─âri loca╚Ťia este excelenta.

 7. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 8. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 9. personalul de la receptie si bar amabili, mancarea acceptabila, la plecare ne-au dat o mica atentie aceasta fiind o turta dulce artizanala cu inscriptia hotelului , dragut din partea lor

 10. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 11. Personal foarte amabil, mancare foarte buna, conditii de la spa foarte bune

 12. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 13. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 14. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 15. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 16. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 17. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 18. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 19. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 20. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 21. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 22. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 23. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 24. Incalzire in pardoseala, cazarea fiind in februareie.

 25. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 26. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 27. Mi-a placut ca am avut posibilitatea de a face mai multe lucruri cum ar fi: echitatie, plimbare cu trasura, spa, bowling, darts. Nu ne am plictisit deloc. Mancarea de la restaurant foarte buna.

 28. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 29. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 30. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nop╚Ťi ├«n Odorheiu Secuiesc ╚Öi am vizitat ora╚Öul ╚Öi ├«mprejurimile. Pentru odihn─â ╚Öi mas─â (mic dejun) intre plimb─âri loca╚Ťia este excelenta.

 31. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 32. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 33. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 34. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 35. Personal foarte amabil, mancare foarte buna, conditii de la spa foarte bune

 36. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 37. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 38. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 39. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 40. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 41. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 42. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 43. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 44. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 45. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 46. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 47. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 48. Incalzire in pardoseala, cazarea fiind in februareie.

 49. Loca╚Ťie excelent─â, in centrul ora╚Öului, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, personal amabil. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 50. Cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â, personal amabil ╚Öi discret, loca╚Ťie foarte buna. Minunat.

 51. Csatl├│sad├ęl februarie 22, 2019 at 7:42 pm

  Gazdele amabile,curat in camera,baie.Loc linistit si amlasare foarte buna.

 52. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 53. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 54. Mi-a placut ca am avut posibilitatea de a face mai multe lucruri cum ar fi: echitatie, plimbare cu trasura, spa, bowling, darts. Nu ne am plictisit deloc. Mancarea de la restaurant foarte buna.

 55. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 56. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 57. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nop╚Ťi ├«n Odorheiu Secuiesc ╚Öi am vizitat ora╚Öul ╚Öi ├«mprejurimile. Pentru odihn─â ╚Öi mas─â (mic dejun) intre plimb─âri loca╚Ťia este excelenta.

 58. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 59. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 60. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 61. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 62. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 63. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 64. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 65. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 66. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 67. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 68. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 69. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 70. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 71. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 72. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 73. Zona de SPA foarte bună, curat și relaxant, camere foarte mari, luminoase și curate. Personal amabil și binevoitor.

 74. Cazare cu personal calificat și amabil, hotel curat și renovat recent, SPA foarte bun.

 75. Oameni extraordinar de amabili, cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, partea de wellnes este excelent─â, perfect─â pentru relaxare. Totul a fost minunat. Cu siguran╚Ť─â vom reveni c├ónd vom mai avea ocazia.

 76. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 77. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 78. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 79. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 80. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 81. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nop╚Ťi ├«n Odorheiu Secuiesc ╚Öi am vizitat ora╚Öul ╚Öi ├«mprejurimile. Pentru odihn─â ╚Öi mas─â (mic dejun) intre plimb─âri loca╚Ťia este excelenta.

 82. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 83. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 84. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 85. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 86. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 87. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 88. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 89. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 90. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 91. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 92. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 93. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 94. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 95. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 96. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 97. Zona de SPA foarte bună, curat și relaxant, camere foarte mari, luminoase și curate. Personal amabil și binevoitor.

 98. Cazare cu personal calificat și amabil, hotel curat și renovat recent, SPA foarte bun.

 99. Oameni extraordinar de amabili, cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, partea de wellnes este excelent─â, perfect─â pentru relaxare. Totul a fost minunat. Cu siguran╚Ť─â vom reveni c├ónd vom mai avea ocazia.

 100. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 101. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 102. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 103. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 104. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 105. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nop╚Ťi ├«n Odorheiu Secuiesc ╚Öi am vizitat ora╚Öul ╚Öi ├«mprejurimile. Pentru odihn─â ╚Öi mas─â (mic dejun) intre plimb─âri loca╚Ťia este excelenta.

 106. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 107. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 108. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 109. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 110. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 111. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 112. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 113. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 114. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 115. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 116. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 117. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 118. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 119. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 120. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 121. Zona de SPA foarte bună, curat și relaxant, camere foarte mari, luminoase și curate. Personal amabil și binevoitor.

 122. Cazare cu personal calificat și amabil, hotel curat și renovat recent, SPA foarte bun.

 123. Oameni extraordinar de amabili, cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, partea de wellnes este excelent─â, perfect─â pentru relaxare. Totul a fost minunat. Cu siguran╚Ť─â vom reveni c├ónd vom mai avea ocazia.

 124. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 125. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 126. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 127. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 128. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 129. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nop╚Ťi ├«n Odorheiu Secuiesc ╚Öi am vizitat ora╚Öul ╚Öi ├«mprejurimile. Pentru odihn─â ╚Öi mas─â (mic dejun) intre plimb─âri loca╚Ťia este excelenta.

 130. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 131. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 132. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 133. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 134. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 135. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 136. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 137. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 138. Micul dejun foarte gustos si curatenia impecabila a asternuturilor. De asemenea, toata pensiunea este decorata in stil elegant.

 139. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 140. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 141. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 142. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 143. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 144. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 145. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 146. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 147. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 148. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 149. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 150. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nop╚Ťi ├«n Odorheiu Secuiesc ╚Öi am vizitat ora╚Öul ╚Öi ├«mprejurimile. Pentru odihn─â ╚Öi mas─â (mic dejun) intre plimb─âri loca╚Ťia este excelenta.

 151. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 152. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 153. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 154. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 155. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 156. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 157. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 158. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 159. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 160. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 161. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 162. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 163. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 164. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 165. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 166. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 167. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 168. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 169. Personal foarte amabil, mic dejun bun. Piscin─â OK – se poate ├«nota. Welness in regul─â. Domnisoara de la piscin─â foarte dr─âgu╚Ť─â.

 170. Zona de SPA foarte bună, curat și relaxant, camere foarte mari, luminoase și curate. Personal amabil și binevoitor.

 171. Cazare cu personal calificat și amabil, hotel curat și renovat recent, SPA foarte bun.

 172. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 173. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 174. Amabilitatea personalului pot sa o consider ca ocupa primul loc. Mic dejun bogat si divers. Meniul restaurantului va va oferi surprize foarte placute. O zona de SPA bine dotata.

 175. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 176. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 177. Este foarte aproape de centru. Gazdele sunt foarte amabile. Micul dejun foarte bun. Am stat 2 nop╚Ťi ├«n Odorheiu Secuiesc ╚Öi am vizitat ora╚Öul ╚Öi ├«mprejurimile. Pentru odihn─â ╚Öi mas─â (mic dejun) intre plimb─âri loca╚Ťia este excelenta.

 178. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 179. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 180. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 181. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 182. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 183. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 184. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 185. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 186. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 187. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 188. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 189. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 190. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 191. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 192. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 193. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 194. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 195. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 196. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 197. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 198. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 199. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 200. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 201. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 202. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 203. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 204. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 205. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 206. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 207. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 208. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 209. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 210. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 211. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 212. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 213. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 214. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 215. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 216. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 217. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â ╚Öi pitoreasc─â. Centrul SPA ╚Öi restaurantul sunt de nota 10, personal amabil, atmosfer─â pl─âcut─â. Mic dejun bogat ╚Öi destul de divers.

 218. Personal foarte amabil, mic dejun bun. Piscin─â OK – se poate ├«nota. Welness in regul─â. Domnisoara de la piscin─â foarte dr─âgu╚Ť─â.

 219. Zona de SPA foarte bună, curat și relaxant, camere foarte mari, luminoase și curate. Personal amabil și binevoitor.

 220. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 221. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 222. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 223. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 224. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 225. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 226. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 227. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 228. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 229. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 230. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 231. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 232. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 233. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 234. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 235. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 236. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 237. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 238. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 239. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 240. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 241. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 242. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 243. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 244. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 245. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 246. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 247. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 248. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 249. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 250. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 251. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 252. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 253. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 254. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 255. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 256. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 257. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 258. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 259. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 260. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 261. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 262. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 263. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 264. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 265. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 266. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 267. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 268. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 269. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 270. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 271. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 272. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 273. Desi este situat central si este destul trafic in camere e liniste. Curatenia este exemplara, personalul foarte amabil, patul foarte comfortabil. Micul dejun excelent. O experienta foarte placuta si cu siguranta o sa mai revin.

 274. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 275. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 276. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 277. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 278. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 279. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 280. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 281. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 282. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 283. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 284. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 285. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 286. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 287. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 288. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 289. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 290. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 291. -micul dejun foarte bun, gustos si bogat, pentru toate gusturile. -camera foarte curata si caldura. -apa calda, baia curata, prosoape curate. -spa-ul curat, apa calda la copii, vestiare curate. -personal foarte dragut.

 292. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 293. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 294. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 295. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 296. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 297. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 298. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 299. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 300. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 301. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 302. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 303. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 304. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 305. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 306. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 307. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 308. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 309. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 310. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 311. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 312. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 313. Personalul a fost extrem de amabil, am fost intampinati cu turta dulce si cu foarte multe informatii utile. In camera a fost foarte cald si placut, am avut si un view frumos asupra orasului.

 314. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â ╚Öi pitoreasc─â. Centrul SPA ╚Öi restaurantul sunt de nota 10, personal amabil, atmosfer─â pl─âcut─â. Mic dejun bogat ╚Öi destul de divers.

 315. Personal foarte amabil, mic dejun bun. Piscin─â OK – se poate ├«nota. Welness in regul─â. Domnisoara de la piscin─â foarte dr─âgu╚Ť─â.

 316. Noi luasem o camera dubla dar ÔÇ×din gresealaÔÇť am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 317. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 318. A fost frumos, camera ok, mâncarea la micul dejun diversificata, spa-ul ok. Restaurantul din incinta are mancare foarte buna, la preturi rezonabile. Am fost a doua oara si sigur vom mai reveni.

 319. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 320. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 321. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 322. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 323. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 324. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 325. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 326. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 327. My Mom and I had a get-away time here. The staff were incredible, the restaurant had unbelievably good food for the price. The room was very clean and comfortable. Best of all, the indoor pool, hot tubs and sauna were fantastic! (Although, the hot tubs were just “warm” tubs….but still great!) I will definitely come here again.

 328. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 329. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 330. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 331. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 332. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 333. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 334. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 335. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 336. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 337. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 338. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 339. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 340. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 341. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 342. Loca╚Ťie foarte frumoasa cu o priveli╚Öte catre r├óul T├órnava Mare care trece la aproximativ 20 – 30 m de bloc. Apartamentul este utilat si mobilat cu tot ce trebuie iar proprietarul foarte amabil.

 343. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 344. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 345. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 346. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 347. Noi luasem o camera dubla dar ÔÇ×din gresealaÔÇť am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 348. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 349. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 350. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 351. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 352. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 353. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 354. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 355. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 356. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 357. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 358. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 359. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 360. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 361. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 362. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 363. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 364. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 365. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 366. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 367. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 368. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 369. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 370. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 371. Noi luasem o camera dubla dar ÔÇ×din gresealaÔÇť am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 372. Un hotel frumos cu centru spa, am fost cu copii si le-a placut tare mult.

 373. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 374. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 375. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 376. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 377. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 378. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 379. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 380. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 381. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 382. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 383. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 384. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 385. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 386. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 387. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 388. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 389. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 390. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 391. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 392. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 393. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 394. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 395. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 396. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 397. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 398. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 399. Noi luasem o camera dubla dar ÔÇ×din gresealaÔÇť am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 400. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 401. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 402. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 403. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 404. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 405. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 406. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 407. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 408. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 409. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 410. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 411. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 412. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 413. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 414. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 415. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 416. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 417. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 418. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 419. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 420. Noi luasem o camera dubla dar ÔÇ×din gresealaÔÇť am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 421. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 422. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 423. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 424. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 425. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 426. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 427. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 428. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 429. Apartament mare si spatios, caldura cum trebuie, baie imensa cu cada mare si dus … totul la superlativ.

 430. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 431. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 432. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 433. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 434. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 435. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 436. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 437. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 438. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 439. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 440. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 441. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 442. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 443. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 444. Noi luasem o camera dubla dar ÔÇ×din gresealaÔÇť am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 445. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 446. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 447. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 448. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 449. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 450. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 451. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 452. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 453. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 454. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 455. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 456. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 457. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 458. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 459. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 460. Cristi_bacau mai 3, 2019 at 1:37 pm

  Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 461. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 462. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 463. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 464. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 465. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 466. Proprietatea este excelenta. Este amplasata in varful unui deal de unde ai o priveliste minunata. Personalul este amabil si deschis. Vom reveni cu placere.

 467. am stat doar o noapte, a fost totul curat, frumos, rustic

 468. Arhitectura cladirii, curatenia si nu in ultimul rand, amabilitatea si politetea personalului.

 469. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 470. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 471. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 472. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 473. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 474. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 475. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 476. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 477. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 478. Totul excelent , curat , amabilitate peste tot , vinuri bune , mancare foarte buna.

 479. Dr─âgu╚Ť mai 6, 2019 at 3:25 pm

  Camerele foarte mari si spatioase, micul dejun bun, personalul foarte amabil, curat.

 480. Large room, helpful reception staff, attentive and very hepful waiter in the restaurant.

 481. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 482. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 483. Noi luasem o camera dubla dar ÔÇ×din gresealaÔÇť am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 484. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 485. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 486. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 487. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 488. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 489. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 490. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 491. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 492. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 493. Proprietatea este excelenta. Este amplasata in varful unui deal de unde ai o priveliste minunata. Personalul este amabil si deschis. Vom reveni cu placere.

 494. am stat doar o noapte, a fost totul curat, frumos, rustic

 495. Arhitectura cladirii, curatenia si nu in ultimul rand, amabilitatea si politetea personalului.

 496. Totul excelent , curat , amabilitate peste tot , vinuri bune , mancare foarte buna.

 497. Dr─âgu╚Ť mai 10, 2019 at 11:58 am

  Camerele foarte mari si spatioase, micul dejun bun, personalul foarte amabil, curat.

 498. Large room, helpful reception staff, attentive and very hepful waiter in the restaurant.

 499. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 500. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 501. Noi luasem o camera dubla dar ÔÇ×din gresealaÔÇť am primit un apartament super spatios chiar prea mare pt doua persoane. In camera am avut ciocolata si sampanie din partea casei un gest super dragut. Spa-ul este curat si foarte fain facut!

 502. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 503. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 504. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 505. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 506. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 507. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 508. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 509. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 510. Friendly staff, good location, clean and quiet apartment, safe parking place.

 511. Proprietatea este excelenta. Este amplasata in varful unui deal de unde ai o priveliste minunata. Personalul este amabil si deschis. Vom reveni cu placere.

 512. am stat doar o noapte, a fost totul curat, frumos, rustic

 513. Arhitectura cladirii, curatenia si nu in ultimul rand, amabilitatea si politetea personalului.

 514. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 515. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 516. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 517. Totul excelent , curat , amabilitate peste tot , vinuri bune , mancare foarte buna.

 518. Dr─âgu╚Ť mai 14, 2019 at 4:56 pm

  Camerele foarte mari si spatioase, micul dejun bun, personalul foarte amabil, curat.

 519. Large room, helpful reception staff, attentive and very hepful waiter in the restaurant.

 520. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 521. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 522. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 523. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 524. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 525. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 526. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 527. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 528. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 529. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 530. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 531. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 532. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 533. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 534. Loca╚Ťie excelenta, personal foarte amabil, curatenie.

 535. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 536. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 537. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 538. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 539. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 540. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 541. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 542. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 543. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 544. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 545. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 546. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 547. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 548. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 549. Este minunat! Loca╚Ťie super, lini╚Öte, personal amabil, m├óncare extraordinar─â!

 550. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 551. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 552. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 553. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 554. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 555. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 556. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 557. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 558. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 559. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 560. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 561. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 562. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 563. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 564. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 565. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 566. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 567. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 568. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 569. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 570. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 571. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 572. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 573. Este minunat! Loca╚Ťie super, lini╚Öte, personal amabil, m├óncare extraordinar─â!

 574. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 575. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 576. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 577. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 578. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 579. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 580. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 581. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 582. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 583. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 584. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 585. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 586. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 587. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 588. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 589. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 590. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 591. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 592. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 593. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 594. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 595. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 596. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 597. Este minunat! Loca╚Ťie super, lini╚Öte, personal amabil, m├óncare extraordinar─â!

 598. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 599. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 600. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 601. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 602. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 603. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 604. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 605. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 606. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 607. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 608. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 609. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 610. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 611. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 612. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 613. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 614. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 615. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 616. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 617. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 618. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 619. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 620. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 621. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 622. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 623. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 624. Este minunat! Loca╚Ťie super, lini╚Öte, personal amabil, m├óncare extraordinar─â!

 625. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 626. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 627. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 628. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 629. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 630. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 631. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 632. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 633. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 634. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 635. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 636. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 637. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 638. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 639. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 640. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 641. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 642. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 643. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 644. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 645. Este minunat! Loca╚Ťie super, lini╚Öte, personal amabil, m├óncare extraordinar─â!

 646. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 647. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 648. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 649. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 650. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 651. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 652. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 653. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 654. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 655. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 656. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 657. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 658. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 659. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 660. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 661. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 662. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 663. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 664. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 665. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 666. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 667. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 668. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 669. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 670. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 671. Este minunat! Loca╚Ťie super, lini╚Öte, personal amabil, m├óncare extraordinar─â!

 672. Este minunat! Loca╚Ťie super, lini╚Öte, personal amabil, m├óncare extraordinar─â!

 673. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 674. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 675. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 676. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 677. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 678. A fost totul excelent. Camera, mancarea, piscina, bowling.

 679. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 680. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 681. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 682. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 683. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 684. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 685. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 686. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 687. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 688. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 689. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 690. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 691. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 692. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 693. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 694. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 695. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 696. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 697. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 698. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 699. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 700. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 701. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 702. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 703. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 704. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 705. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 706. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 707. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 708. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 709. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 710. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 711. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 712. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 713. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 714. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 715. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 716. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 717. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 718. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 719. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 720. Este minunat! Loca╚Ťie super, lini╚Öte, personal amabil, m├óncare extraordinar─â!

 721. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 722. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 723. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 724. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 725. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 726. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 727. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 728. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 729. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 730. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 731. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 732. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 733. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 734. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 735. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 736. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 737. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 738. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 739. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 740. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 741. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 742. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 743. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 744. Este minunat! Loca╚Ťie super, lini╚Öte, personal amabil, m├óncare extraordinar─â!

 745. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 746. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 747. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 748. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 749. central ,lift ,mic dejun ,cald ,dotat cu materiale de publicitate turistica ,apa calda ,receptionerii f .amabili .,la fel dsoara care ne servea micul dejun !fiind dupa ora 10 ,a intrebat politicos daca mai dorim ceva ,sa nu stranga inca preparatele !

 750. perosalul este foare amabil, micul dejun foarte consistent, gustos, painea foarte foarte buna,,dea casei.”

 751. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 752. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 753. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 754. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 755. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 756. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 757. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 758. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 759. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 760. Ambient pl─âcut, gazd─â foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötit─â, dot─âri excelente

 761. Compartimentarea, design-ul apartamentului. In plus priveli╚Ötea, panorama este incredibil─â pentru un apartament dintr-un or─â╚Öel mic de provincie. Am urmarit focurile de artificii de la miezul nop╚Ťii direct de pe canapea!

 762. Totul a fost foarte frumos, apartamentul este bine dotat ╚Öi echipat cu absolut tot ceea ce ai nevoie, iar verdele ce predomina ├«n apartament – frumos ╚Öi de bun gust. Foarte bun ╚Öi amplasamentul, din balcon se putea observa r├óul T├órnava Mare, foarte foarte aproape de centru. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, comunicativ─â, am fost foarte bine primi╚Ťi. Vom reveni! Recomand cu drag ╚Öi c─âldur─â!

 763. – Temperatura apei din piscin─â este perfect─â; – Cur─â╚Ťenia general─â; – M├óncarea bun─â dar cu o u╚Öoar─â discrepan╚Ť─â ├«ntre meniul principal ╚Öi micul dejun; – Personal amabil.

 764. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 765. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 766. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 767. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 768. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 769. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 770. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 771. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 772. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 773. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 774. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 775. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 776. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 777. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 778. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 779. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 780. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 781. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 782. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 783. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 784. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 785. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 786. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 787. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 788. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 789. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 790. – Temperatura apei din piscin─â este perfect─â; – Cur─â╚Ťenia general─â; – M├óncarea bun─â dar cu o u╚Öoar─â discrepan╚Ť─â ├«ntre meniul principal ╚Öi micul dejun; – Personal amabil.

 791. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 792. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 793. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 794. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 795. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 796. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 797. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 798. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 799. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 800. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 801. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 802. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 803. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 804. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 805. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 806. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 807. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 808. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 809. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 810. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 811. – Temperatura apei din piscin─â este perfect─â; – Cur─â╚Ťenia general─â; – M├óncarea bun─â dar cu o u╚Öoar─â discrepan╚Ť─â ├«ntre meniul principal ╚Öi micul dejun; – Personal amabil.

 812. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 813. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 814. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 815. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 816. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 817. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 818. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 819. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 820. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 821. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 822. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 823. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 824. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 825. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 826. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 827. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 828. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 829. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 830. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 831. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 832. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 833. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 834. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 835. – Temperatura apei din piscin─â este perfect─â; – Cur─â╚Ťenia general─â; – M├óncarea bun─â dar cu o u╚Öoar─â discrepan╚Ť─â ├«ntre meniul principal ╚Öi micul dejun; – Personal amabil.

 836. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 837. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 838. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 839. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 840. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 841. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 842. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 843. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 844. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 845. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 846. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 847. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 848. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 849. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 850. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 851. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 852. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 853. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 854. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 855. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 856. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 857. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 858. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 859. – Temperatura apei din piscin─â este perfect─â; – Cur─â╚Ťenia general─â; – M├óncarea bun─â dar cu o u╚Öoar─â discrepan╚Ť─â ├«ntre meniul principal ╚Öi micul dejun; – Personal amabil.

 860. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 861. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 862. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 863. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 864. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 865. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 866. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 867. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 868. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 869. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 870. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 871. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 872. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 873. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 874. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 875. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 876. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 877. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 878. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 879. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 880. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 881. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 882. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 883. – Temperatura apei din piscin─â este perfect─â; – Cur─â╚Ťenia general─â; – M├óncarea bun─â dar cu o u╚Öoar─â discrepan╚Ť─â ├«ntre meniul principal ╚Öi micul dejun; – Personal amabil.

 884. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 885. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 886. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 887. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 888. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 889. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 890. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 891. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 892. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 893. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 894. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 895. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 896. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 897. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 898. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 899. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 900. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 901. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 902. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 903. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 904. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 905. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 906. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 907. – Temperatura apei din piscin─â este perfect─â; – Cur─â╚Ťenia general─â; – M├óncarea bun─â dar cu o u╚Öoar─â discrepan╚Ť─â ├«ntre meniul principal ╚Öi micul dejun; – Personal amabil.

 908. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 909. Atmosfera din restaurant, personalul amabil Locatia pensiunii, deosebita Partea de wellness, bine organizata

 910. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 911. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 912. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 913. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 914. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 915. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 916. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 917. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 918. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 919. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 920. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 921. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 922. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 923. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 924. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 925. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 926. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 927. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 928. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 929. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 930. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 931. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, personal fff s─âritor ╚Öi politicos. Loca╚Ťie superba

 932. Totul este superb, sauna, masajul este de nota 20,personalul foarte pregatit, mic dejun f f bun. O sa revenim

 933. Pensiunea este amplasat─â intr-o zon─â foarte frumoas─â, personalul foarte amabil, atmosfera linistita.

 934. Totul a fost superb! Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea! Recomand!

 935. – Temperatura apei din piscin─â este perfect─â; – Cur─â╚Ťenia general─â; – M├óncarea bun─â dar cu o u╚Öoar─â discrepan╚Ť─â ├«ntre meniul principal ╚Öi micul dejun; – Personal amabil.

 936. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 937. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 938. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 939. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 940. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 941. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 942. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 943. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 944. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 945. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 946. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 947. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 948. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 949. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 950. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 951. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 952. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 953. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 954. Este o pensiune foarte curat─â ╚Öi bine amplasat─â, lini╚Ötit─â, pe o strad─â paralel─â cu centrul ora╚Öului. Camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, cu un pat confortabil. TV, internet, impecabile. Este la trei minute de mers pe jos de un pub, de zona comercial─â, de centrul administrativ ╚Öi ╚Öcolile principale din ora╚Ö.

 955. Totul a fost superb! Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea! Recomand!

 956. – Temperatura apei din piscin─â este perfect─â; – Cur─â╚Ťenia general─â; – M├óncarea bun─â dar cu o u╚Öoar─â discrepan╚Ť─â ├«ntre meniul principal ╚Öi micul dejun; – Personal amabil.

 957. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 958. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 959. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 960. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 961. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 962. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 963. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 964. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 965. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 966. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 967. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 968. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 969. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 970. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 971. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 972. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 973. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 974. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 975. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 976. Micul dejun complet si gazda prietenoasa iar locatia in zona centrala dar linistita

 977. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 978. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 979. Totul a fost superb! Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea! Recomand!

 980. – Temperatura apei din piscin─â este perfect─â; – Cur─â╚Ťenia general─â; – M├óncarea bun─â dar cu o u╚Öoar─â discrepan╚Ť─â ├«ntre meniul principal ╚Öi micul dejun; – Personal amabil.

 981. Spa-ul sub a╚Ötept─âri…..piscin─â cu ape fermele n-am v─âzut, baia de abur nefunctionala, jacuzzi cu apa murdara, la piscina mare fire de par peste tot. Spa-ul mi s-a parut a fi o ,,baie comunala”, erau atat turistii cazati cat si localnicii veni╚Ťi la…relaxare sa nu zic ,,imbaiere”

 982. Proprietatea ingrjijit─â, micul dejun bogat si gustos, personalul amabil

 983. Micul dejun excelent si diversificat. Locatia ideala! Curatenie exemplara, tacamuri impecabile, peronal foarte amabil! Pe langa mezeluri, brazeturi, lactate, au fost tot timpul fructe si legume si produse de panificatie proaspete!

 984. hotelul nou, curat, bine situat in oras, restaurantul bowlingului foarte bun si cu servicii de calitate.

 985. Personalul amabil, pat rezonabil, camera foarte calduroasa, desi era un ger naprasnic in Odorheiu. Ba chiar a trebuit sa dau caloriferul mai incet si sa deschid usa de la terasa, devenise foarte cald. Exista frigider in camera, destul de capabil pentru dimensiunile sale, foarte important pentru cei care calatoresc cu mancare.

 986. Pozitia ultracentrala, proprietari primitori, curat.

 987. Amplasarea central─â. Amabilitatea personalului. Cur─â╚Ťenia. Am primit factura

 988. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 989. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 990. Mic dejun divers,Loca╚Ťia central─â ╚Öi amabilitatea personalului.Cafeaua si masa la bistro-ul Menta excelente

 991. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 992. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 993. In centru Liniște Camera noastră a fost foarte mare

 994. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 995. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 996. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 997. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 998. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 999. O cazare decenta, Foarte curat, Raport calitate/pret excelent, Suntem foarte multumiti

 1000. Micul dejun complet si gazda prietenoasa iar locatia in zona centrala dar linistita

 1001. Gazda este o persoan─â deosebit de primitoare si binevoitoare. Ne-am insirat la taclale si pur si simplu nu stiu cand a zburat timpul. Bravo pentru initiativa deschiderii acestei minunate pensiuni si bravo pentru implicare.

 1002. Locatia, pretul, amenajarea camerei, patul mega confortabil, decoratiunile, mobilierul, impartirea camerei (toaleta, dusul si chiuveta separate)… a fost altceva. Ne-au placut in mod deosebit si felinarele transformate in corpuri de iluminat moderne. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu apa rece intr-o zi caniculara si ne-a stat la dispozitie!

 1003. A fost o camer─â primitoare ,servirea irepro┼čabil─â,piscina mare .

 1004. Curat. Personal foarte prietenos. Kids friendly. Mâncare gustoasa.

 1005. Cur─â╚Ťenie , m├óncarea foarte bun─â, personal amabil, piscinele super ok, sauna perfecta…mul╚Ťumim P├íva Pension & Spa

 1006. Micul dejun excelent, personalul amabil, locatia si facilitatile foarte bune.

 1007. Facilitatile, camera, restaurantul si personalul restaurantului Station.

 1008. Curatenie,confort,se schimba prosoapele zilnic,pentru cutatenie trebuie sa soliciti,altfel nu se ia nici gunoiul.

 1009. CAMERA COCHETA SI CURATA , MOBILIER DE BUNA CALITATE , PATURI CONFORTABILE , A/C OK , WIFI APROAPE OK , PARCARE PRIVATA SUB CHEIE , MIC DEJUN PRECOMANDAT OK , POZITIE CENTRALA ZONA LINISTITA .

 1010. A fost confortabil patul mare.moale….A fost un succes

 1011. Personalul foarte amabil, m-a ajutat cu locul de parcare. Este foarte aproape de centru.

 1012. Micul dejun foarte bun,diversificat,pentru toate gusturile,fiind si de religie musulmana aveam de unde alege, noi neconsumand carne si alte specialitati de porc. Locatie excelenta,fiind in centrul orasului. Am prins si concertul din 20 august,din centrul orasului,un concert superb cu un spectacol de artificii la final de vis. Felicitari edilului orasului,pentru curatenia din oras si lipsa cainilor vagabonzi de pe strazi! Voi mai reveni in concediu in acest oras si hotel.Locuitorii orasului foarte civilizati si amabili in a da relatii. Resping si dezavuez stirile negative spuse de unele posturi tv despre aceasta regiune a tinutului secuiesc. Felicitari doamnelor de la chioscul info din apropierea hotelului pentru amabilitate si oferirea de relatii despre oras si regiune. Ofera pliante foarte precise despre obiective de vizitat.

 1013. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 1014. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 1015. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 1016. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 1017. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 1018. Personal supercalificat,amabil,la dispozi╚Ťia clientului non-stop.

 1019. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 1020. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 1021. Curatenia , amabilitatea proprietarului , linistea , micul dejun , intr-un cuvant totul

 1022. Loacatie este foarte aproape de centru. Patul a fost foarte confortabil, iar in camera liniste deplina.

 1023. Micul dejun complet si gazda prietenoasa iar locatia in zona centrala dar linistita

 1024. Am fost a╚Ötepta╚Ťi cu fructe proaspete, lum├ón─âri parfumate, cafea de calitate superioar─â.

 1025. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 1026. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 1027. Mancarea foarte diversificata, piscina si zona de spa

 1028. A fost o camer─â primitoare ,servirea irepro┼čabil─â,piscina mare .

 1029. Curat. Personal foarte prietenos. Kids friendly. Mâncare gustoasa.

 1030. Micul dejun excelent, personalul amabil, locatia si facilitatile foarte bune.

 1031. Facilitatile, camera, restaurantul si personalul restaurantului Station.

 1032. Curatenie,confort,se schimba prosoapele zilnic,pentru cutatenie trebuie sa soliciti,altfel nu se ia nici gunoiul.

 1033. CAMERA COCHETA SI CURATA , MOBILIER DE BUNA CALITATE , PATURI CONFORTABILE , A/C OK , WIFI APROAPE OK , PARCARE PRIVATA SUB CHEIE , MIC DEJUN PRECOMANDAT OK , POZITIE CENTRALA ZONA LINISTITA .

 1034. A fost confortabil patul mare.moale….A fost un succes

 1035. Personalul foarte amabil, m-a ajutat cu locul de parcare. Este foarte aproape de centru.

 1036. Micul dejun foarte bun,diversificat,pentru toate gusturile,fiind si de religie musulmana aveam de unde alege, noi neconsumand carne si alte specialitati de porc. Locatie excelenta,fiind in centrul orasului. Am prins si concertul din 20 august,din centrul orasului,un concert superb cu un spectacol de artificii la final de vis. Felicitari edilului orasului,pentru curatenia din oras si lipsa cainilor vagabonzi de pe strazi! Voi mai reveni in concediu in acest oras si hotel.Locuitorii orasului foarte civilizati si amabili in a da relatii. Resping si dezavuez stirile negative spuse de unele posturi tv despre aceasta regiune a tinutului secuiesc. Felicitari doamnelor de la chioscul info din apropierea hotelului pentru amabilitate si oferirea de relatii despre oras si regiune. Ofera pliante foarte precise despre obiective de vizitat.

 1037. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 1038. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 1039. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 1040. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 1041. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 1042. Personal supercalificat,amabil,la dispozi╚Ťia clientului non-stop.

 1043. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 1044. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 1045. Curatenia , amabilitatea proprietarului , linistea , micul dejun , intr-un cuvant totul

 1046. Loacatie este foarte aproape de centru. Patul a fost foarte confortabil, iar in camera liniste deplina.

 1047. Micul dejun complet si gazda prietenoasa iar locatia in zona centrala dar linistita

 1048. Am fost a╚Ötepta╚Ťi cu fructe proaspete, lum├ón─âri parfumate, cafea de calitate superioar─â.

 1049. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 1050. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 1051. Micul dejun excelent, personalul amabil, locatia si facilitatile foarte bune.

 1052. Facilitatile, camera, restaurantul si personalul restaurantului Station.

 1053. Curatenie,confort,se schimba prosoapele zilnic,pentru cutatenie trebuie sa soliciti,altfel nu se ia nici gunoiul.

 1054. Mic dejun nu f bogat, bucatarii erau in concediu, dar in regula, servire ok Spa ul fabulos, apa calda, curata, totul functional, piscina pt copii cu apa incalzita, curata, sauna curata

 1055. Mancarea foarte diversificata, piscina si zona de spa

 1056. A fost o camer─â primitoare ,servirea irepro┼čabil─â,piscina mare .

 1057. CAMERA COCHETA SI CURATA , MOBILIER DE BUNA CALITATE , PATURI CONFORTABILE , A/C OK , WIFI APROAPE OK , PARCARE PRIVATA SUB CHEIE , MIC DEJUN PRECOMANDAT OK , POZITIE CENTRALA ZONA LINISTITA .

 1058. A fost confortabil patul mare.moale….A fost un succes

 1059. Personalul foarte amabil, m-a ajutat cu locul de parcare. Este foarte aproape de centru.

 1060. Micul dejun foarte bun,diversificat,pentru toate gusturile,fiind si de religie musulmana aveam de unde alege, noi neconsumand carne si alte specialitati de porc. Locatie excelenta,fiind in centrul orasului. Am prins si concertul din 20 august,din centrul orasului,un concert superb cu un spectacol de artificii la final de vis. Felicitari edilului orasului,pentru curatenia din oras si lipsa cainilor vagabonzi de pe strazi! Voi mai reveni in concediu in acest oras si hotel.Locuitorii orasului foarte civilizati si amabili in a da relatii. Resping si dezavuez stirile negative spuse de unele posturi tv despre aceasta regiune a tinutului secuiesc. Felicitari doamnelor de la chioscul info din apropierea hotelului pentru amabilitate si oferirea de relatii despre oras si regiune. Ofera pliante foarte precise despre obiective de vizitat.

 1061. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 1062. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 1063. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 1064. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 1065. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 1066. Personal supercalificat,amabil,la dispozi╚Ťia clientului non-stop.

 1067. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 1068. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 1069. Curatenia , amabilitatea proprietarului , linistea , micul dejun , intr-un cuvant totul

 1070. Loacatie este foarte aproape de centru. Patul a fost foarte confortabil, iar in camera liniste deplina.

 1071. Micul dejun complet si gazda prietenoasa iar locatia in zona centrala dar linistita

 1072. Am fost a╚Ötepta╚Ťi cu fructe proaspete, lum├ón─âri parfumate, cafea de calitate superioar─â.

 1073. Am fost primiti cu fructe , bucatarie moderna complet utilata si cu produse necesare confortului

 1074. Apartamentul este impecabil, chiar mai mare decat pare in fotografii, iar proprietarii extrem de cumsecade si grijulii, atenti la detalii (lumanari parfumate, fructe, cafea, ceai etc). Ne-am simtit excelent ! Multumim !

 1075. Un apartament foarte frumos amenajat, aproape de centrul orasului, gazde primitoare

 1076. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 1077. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 1078. Mi-au plăcut serviciile Spa oferite si mâncarea servita in restaurantul a la carte.

 1079. Poti sa iti ocupi timpul cu tot felul de activitati. Mancare foarte buna, personal ok. Spa ul are tot ce iti trebuie este foarte bine dotat. A fost un weekend relaxant. 😉

 1080. Micul dejun excelent, personalul amabil, locatia si facilitatile foarte bune.

 1081. Mic dejun nu f bogat, bucatarii erau in concediu, dar in regula, servire ok Spa ul fabulos, apa calda, curata, totul functional, piscina pt copii cu apa incalzita, curata, sauna curata

 1082. Mancarea foarte diversificata, piscina si zona de spa

 1083. A fost o camer─â primitoare ,servirea irepro┼čabil─â,piscina mare .

 1084. CAMERA COCHETA SI CURATA , MOBILIER DE BUNA CALITATE , PATURI CONFORTABILE , A/C OK , WIFI APROAPE OK , PARCARE PRIVATA SUB CHEIE , MIC DEJUN PRECOMANDAT OK , POZITIE CENTRALA ZONA LINISTITA .

 1085. A fost confortabil patul mare.moale….A fost un succes

 1086. Personalul foarte amabil, m-a ajutat cu locul de parcare. Este foarte aproape de centru.

 1087. Micul dejun foarte bun,diversificat,pentru toate gusturile,fiind si de religie musulmana aveam de unde alege, noi neconsumand carne si alte specialitati de porc. Locatie excelenta,fiind in centrul orasului. Am prins si concertul din 20 august,din centrul orasului,un concert superb cu un spectacol de artificii la final de vis. Felicitari edilului orasului,pentru curatenia din oras si lipsa cainilor vagabonzi de pe strazi! Voi mai reveni in concediu in acest oras si hotel.Locuitorii orasului foarte civilizati si amabili in a da relatii. Resping si dezavuez stirile negative spuse de unele posturi tv despre aceasta regiune a tinutului secuiesc. Felicitari doamnelor de la chioscul info din apropierea hotelului pentru amabilitate si oferirea de relatii despre oras si regiune. Ofera pliante foarte precise despre obiective de vizitat.

 1088. Amplasare excelenta, personal serviabil, curatenie exemplara

 1089. Locatia excelenta, mic dejun bogat, personal amabil. O locatie excelenta pentru o vizita in Odorhei si imprejurimi.

 1090. Spa-ul este minunat si complexul in sine isi merita fiecare banut! Micul dejun foarte bun si diversificat!

 1091. Amabilitatea personalulu, curatenie, mancarea excelenta, piscina

 1092. Camera extrem de mare,SPA minunat,mancare extrem de buna in special micul dejun. Posibilitatea de a pune toate cheltuielile pe camera si de a achita la final un pret total. Accepta chiar si vouchere de vacanta.

 1093. Personal supercalificat,amabil,la dispozi╚Ťia clientului non-stop.

 1094. Micul dejun a fost bun. Gazdele au fost prietenoase si deschise.

 1095. Amabilitatea domnului de la restaurant care s-a str─âduit sa ne creeze o atmosfera pl─âcut─â.

 1096. Curatenia , amabilitatea proprietarului , linistea , micul dejun , intr-un cuvant totul

 1097. Loacatie este foarte aproape de centru. Patul a fost foarte confortabil, iar in camera liniste deplina.

 1098. Micul dejun complet si gazda prietenoasa iar locatia in zona centrala dar linistita

 1099. Un apartament foarte frumos amenajat, aproape de centrul orasului, gazde primitoare

 1100. Aparthotel identic cu cele de afar─â – Berlin, Malaga, Palermo etc, etc

 1101. Spatiu mare, curat, utilitati la indemana, aproape de centru, parcare in curte interioara inchisa, personal foarte dragut si saritor.

 1102. Mi-au pl─âcut serviciile Spa oferi