Cazare ieftina Ocnele Mari

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Ocnele Mari, Vâlcea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Ocnele Mari, Vâlcea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Ocnele Mari, Vâlcea, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Ocnele Mari, Vâlcea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Ocnele Mari, Vâlcea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Mitru╚Ť si Rafael Cebanu din Nenciulesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Ocnele Mari, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Mitru╚Ť si Rafael Cebanu din Nenciulesti, jud. ValceaCazare in Ocnele Mari, V├ólcea, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Noemi si Antoaneta Lip─â din Grausorul, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Ocnele Mari, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Ocnele Mari, Vâlcea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Noemi si Antoaneta Lipă din Grausorul, jud. MuresCazare in Ocnele Mari, Vâlcea, România pentru 5 persoane)

 • Panait si Floare Cov─âtaru din Calugareni, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Ocnele Mari, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Panait si Floare Covătaru din Calugareni, jud. NeamtCazare in Ocnele Mari, Vâlcea, România pentru 5 persoane)

 • Stancu si Floriana Radu din Golu Grabicina, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Ocnele Mari, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Ocnele Mari, Vâlcea, România!

  (Stancu si Floriana Radu din Golu Grabicina, jud. BuzauCazare in Ocnele Mari, Vâlcea, România pentru 5 persoane)

 • Aurelia si Gregorian Rotaru din Rotarea, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Ocnele Mari, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Ocnele Mari, Vâlcea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Aurelia si Gregorian Rotaru din Rotarea, jud. PrahovaCazare in Ocnele Mari, Vâlcea, România pentru 5 persoane)

 • Daniel si Zina Cardo╚Ö din Sandulesti, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Ocnele Mari, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Ocnele Mari, Vâlcea, România.

  (Daniel si Zina Cardoș din Sandulesti, jud. ClujCazare in Ocnele Mari, Vâlcea, România pentru 5 persoane)

 1. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 2. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 3. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 4. Mi-a placut camera, foarte curata si calduroasa. Patul super confortabil. Personalul ok. M-am simtit si am dormit foarte bine impreuna cu fiul meu de numai un anisor. Recomand!

 5. O camera curata, foarte linistita aplasarea… parcare privata la proprietate… Proprietatea e foarte aproape de salina…

 6. Modern,curat,pl─âcut.Are toate facilit─â╚Ťile pensiunilor cu preten╚Ťii.Absolut comparabil cu pensiunile din alte ╚Ť─âri.

 7. Amplasare excelenta,personal amabil,curatenie si comfort.

 8. Amplasarea si privelistea este punctul forte al hotelului. Pentru a vedea panorama orasului, cu rasaritul, merita de stat la hotel. Curatenia din camere a fost una exemplara. Baia destul de moderna si curata.

 9. Televizorul, numarul mare de programe, apa fierbinte, patul.

 10. Curatenie impecabila si gazde mai mult decat ospitaliere. Amplasata in centrul orasului, chiar la baza muntelui, cu parcare privata. Micul dejun extraordinar de bogat si gustos, preparat cu suflet. Am apreciat ca, avand copii, ne-au servit micul dejun si dupa ora anuntata. Un loc ideal pentru o echipa sportiva, familii cu copii sau fara. Pretul este cel mai mic din Ramnicu Valcea si ti se indeplinesc toate cerintele. Extraordinar, felicitari!

 11. Totul OK. Gazdele foarte amabile. Localizare foarte linistita.

 12. Totul. Grija ╚Öi aten╚Ťia gazdelor. Micul dejun din partea casei ╚Öi foarte bun. Lini╚Ötea rural─â a zonei.

 13. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 14. Wow.. totul a fost superb.. camera geniala, curatenie exemplara, masajul minunat, mancarea super❤️

 15. Mocheta super curata,mobilier de calitate,climatizarea perfecta,servicii excelente! Big like!

 16. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 17. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 18. Patul confortabil si canapeaua cu fotoliile de pe hol, iluminatul.

 19. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 20. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 21. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 22. Mi-a placut camera, foarte curata si calduroasa. Patul super confortabil. Personalul ok. M-am simtit si am dormit foarte bine impreuna cu fiul meu de numai un anisor. Recomand!

 23. O camera curata, foarte linistita aplasarea… parcare privata la proprietate… Proprietatea e foarte aproape de salina…

 24. Modern,curat,pl─âcut.Are toate facilit─â╚Ťile pensiunilor cu preten╚Ťii.Absolut comparabil cu pensiunile din alte ╚Ť─âri.

 25. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 26. Amplasare excelenta,personal amabil,curatenie si comfort.

 27. Amplasarea si privelistea este punctul forte al hotelului. Pentru a vedea panorama orasului, cu rasaritul, merita de stat la hotel. Curatenia din camere a fost una exemplara. Baia destul de moderna si curata.

 28. Curatenie impecabila si gazde mai mult decat ospitaliere. Amplasata in centrul orasului, chiar la baza muntelui, cu parcare privata. Micul dejun extraordinar de bogat si gustos, preparat cu suflet. Am apreciat ca, avand copii, ne-au servit micul dejun si dupa ora anuntata. Un loc ideal pentru o echipa sportiva, familii cu copii sau fara. Pretul este cel mai mic din Ramnicu Valcea si ti se indeplinesc toate cerintele. Extraordinar, felicitari!

 29. Totul OK. Gazdele foarte amabile. Localizare foarte linistita.

 30. Totul. Grija ╚Öi aten╚Ťia gazdelor. Micul dejun din partea casei ╚Öi foarte bun. Lini╚Ötea rural─â a zonei.

 31. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 32. Wow.. totul a fost superb.. camera geniala, curatenie exemplara, masajul minunat, mancarea super❤️

 33. Mocheta super curata,mobilier de calitate,climatizarea perfecta,servicii excelente! Big like!

 34. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 35. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 36. Patul confortabil si canapeaua cu fotoliile de pe hol, iluminatul.

 37. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 38. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 39. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 40. Mi-a placut camera, foarte curata si calduroasa. Patul super confortabil. Personalul ok. M-am simtit si am dormit foarte bine impreuna cu fiul meu de numai un anisor. Recomand!

 41. O camera curata, foarte linistita aplasarea… parcare privata la proprietate… Proprietatea e foarte aproape de salina…

 42. Modern,curat,pl─âcut.Are toate facilit─â╚Ťile pensiunilor cu preten╚Ťii.Absolut comparabil cu pensiunile din alte ╚Ť─âri.

 43. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 44. Amplasare excelenta,personal amabil,curatenie si comfort.

 45. Amplasarea si privelistea este punctul forte al hotelului. Pentru a vedea panorama orasului, cu rasaritul, merita de stat la hotel. Curatenia din camere a fost una exemplara. Baia destul de moderna si curata.

 46. Curatenie impecabila si gazde mai mult decat ospitaliere. Amplasata in centrul orasului, chiar la baza muntelui, cu parcare privata. Micul dejun extraordinar de bogat si gustos, preparat cu suflet. Am apreciat ca, avand copii, ne-au servit micul dejun si dupa ora anuntata. Un loc ideal pentru o echipa sportiva, familii cu copii sau fara. Pretul este cel mai mic din Ramnicu Valcea si ti se indeplinesc toate cerintele. Extraordinar, felicitari!

 47. Totul OK. Gazdele foarte amabile. Localizare foarte linistita.

 48. Totul. Grija ╚Öi aten╚Ťia gazdelor. Micul dejun din partea casei ╚Öi foarte bun. Lini╚Ötea rural─â a zonei.

 49. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 50. Wow.. totul a fost superb.. camera geniala, curatenie exemplara, masajul minunat, mancarea super❤️

 51. Mocheta super curata,mobilier de calitate,climatizarea perfecta,servicii excelente! Big like!

 52. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 53. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 54. Patul confortabil si canapeaua cu fotoliile de pe hol, iluminatul.

 55. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 56. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 57. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 58. Mi-a placut camera, foarte curata si calduroasa. Patul super confortabil. Personalul ok. M-am simtit si am dormit foarte bine impreuna cu fiul meu de numai un anisor. Recomand!

 59. O camera curata, foarte linistita aplasarea… parcare privata la proprietate… Proprietatea e foarte aproape de salina…

 60. Modern,curat,pl─âcut.Are toate facilit─â╚Ťile pensiunilor cu preten╚Ťii.Absolut comparabil cu pensiunile din alte ╚Ť─âri.

 61. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 62. Amplasare excelenta,personal amabil,curatenie si comfort.

 63. Amplasarea si privelistea este punctul forte al hotelului. Pentru a vedea panorama orasului, cu rasaritul, merita de stat la hotel. Curatenia din camere a fost una exemplara. Baia destul de moderna si curata.

 64. Curatenie impecabila si gazde mai mult decat ospitaliere. Amplasata in centrul orasului, chiar la baza muntelui, cu parcare privata. Micul dejun extraordinar de bogat si gustos, preparat cu suflet. Am apreciat ca, avand copii, ne-au servit micul dejun si dupa ora anuntata. Un loc ideal pentru o echipa sportiva, familii cu copii sau fara. Pretul este cel mai mic din Ramnicu Valcea si ti se indeplinesc toate cerintele. Extraordinar, felicitari!

 65. Totul OK. Gazdele foarte amabile. Localizare foarte linistita.

 66. Totul. Grija ╚Öi aten╚Ťia gazdelor. Micul dejun din partea casei ╚Öi foarte bun. Lini╚Ötea rural─â a zonei.

 67. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 68. Wow.. totul a fost superb.. camera geniala, curatenie exemplara, masajul minunat, mancarea super❤️

 69. Mocheta super curata,mobilier de calitate,climatizarea perfecta,servicii excelente! Big like!

 70. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 71. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 72. Patul confortabil si canapeaua cu fotoliile de pe hol, iluminatul.

 73. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 74. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 75. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 76. Mi-a placut camera, foarte curata si calduroasa. Patul super confortabil. Personalul ok. M-am simtit si am dormit foarte bine impreuna cu fiul meu de numai un anisor. Recomand!

 77. O camera curata, foarte linistita aplasarea… parcare privata la proprietate… Proprietatea e foarte aproape de salina…

 78. Modern,curat,pl─âcut.Are toate facilit─â╚Ťile pensiunilor cu preten╚Ťii.Absolut comparabil cu pensiunile din alte ╚Ť─âri.

 79. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 80. Amplasare excelenta,personal amabil,curatenie si comfort.

 81. Amplasarea si privelistea este punctul forte al hotelului. Pentru a vedea panorama orasului, cu rasaritul, merita de stat la hotel. Curatenia din camere a fost una exemplara. Baia destul de moderna si curata.

 82. Curatenie impecabila si gazde mai mult decat ospitaliere. Amplasata in centrul orasului, chiar la baza muntelui, cu parcare privata. Micul dejun extraordinar de bogat si gustos, preparat cu suflet. Am apreciat ca, avand copii, ne-au servit micul dejun si dupa ora anuntata. Un loc ideal pentru o echipa sportiva, familii cu copii sau fara. Pretul este cel mai mic din Ramnicu Valcea si ti se indeplinesc toate cerintele. Extraordinar, felicitari!

 83. Totul OK. Gazdele foarte amabile. Localizare foarte linistita.

 84. Totul. Grija ╚Öi aten╚Ťia gazdelor. Micul dejun din partea casei ╚Öi foarte bun. Lini╚Ötea rural─â a zonei.

 85. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 86. Wow.. totul a fost superb.. camera geniala, curatenie exemplara, masajul minunat, mancarea super❤️

 87. Mocheta super curata,mobilier de calitate,climatizarea perfecta,servicii excelente! Big like!

 88. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 89. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 90. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 91. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 92. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 93. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 94. Mi-a placut camera, foarte curata si calduroasa. Patul super confortabil. Personalul ok. M-am simtit si am dormit foarte bine impreuna cu fiul meu de numai un anisor. Recomand!

 95. O camera curata, foarte linistita aplasarea… parcare privata la proprietate… Proprietatea e foarte aproape de salina…

 96. Modern,curat,pl─âcut.Are toate facilit─â╚Ťile pensiunilor cu preten╚Ťii.Absolut comparabil cu pensiunile din alte ╚Ť─âri.

 97. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 98. Amplasare excelenta,personal amabil,curatenie si comfort.

 99. Amplasarea si privelistea este punctul forte al hotelului. Pentru a vedea panorama orasului, cu rasaritul, merita de stat la hotel. Curatenia din camere a fost una exemplara. Baia destul de moderna si curata.

 100. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 101. Curatenie impecabila si gazde mai mult decat ospitaliere. Amplasata in centrul orasului, chiar la baza muntelui, cu parcare privata. Micul dejun extraordinar de bogat si gustos, preparat cu suflet. Am apreciat ca, avand copii, ne-au servit micul dejun si dupa ora anuntata. Un loc ideal pentru o echipa sportiva, familii cu copii sau fara. Pretul este cel mai mic din Ramnicu Valcea si ti se indeplinesc toate cerintele. Extraordinar, felicitari!

 102. Totul OK. Gazdele foarte amabile. Localizare foarte linistita.

 103. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 104. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 105. Wow.. totul a fost superb.. camera geniala, curatenie exemplara, masajul minunat, mancarea super❤️

 106. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 107. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 108. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 109. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 110. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 111. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 112. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 113. Amplasare excelenta,personal amabil,curatenie si comfort.

 114. Amplasarea si privelistea este punctul forte al hotelului. Pentru a vedea panorama orasului, cu rasaritul, merita de stat la hotel. Curatenia din camere a fost una exemplara. Baia destul de moderna si curata.

 115. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 116. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 117. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 118. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 119. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 120. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 121. Proprietarii sunt foarte cumsecade. Au r─âspuns cu bun─âvoin╚Ťa ╚Öi rapiditate cerin╚Ťelor noastre. Camera foarte curat─â. Buc─ât─âria mare ╚Öi utilat─â. Gr─âdina superba. Parcare aproape de intrare. Ne-am sim╚Ťit minunat. Va mul╚Ťumim!

 122. Camerele sunt mari si comfortabile, wifi, aproape de Salina si de oras. Pensiunea are gradina unde se pot juca copiii. Personalul a fost foarte politicos

 123. Mi-a placut camera, foarte curata si calduroasa. Patul super confortabil. Personalul ok. M-am simtit si am dormit foarte bine impreuna cu fiul meu de numai un anisor. Recomand!

 124. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 125. Amplasare excelenta,personal amabil,curatenie si comfort.

 126. Amplasarea si privelistea este punctul forte al hotelului. Pentru a vedea panorama orasului, cu rasaritul, merita de stat la hotel. Curatenia din camere a fost una exemplara. Baia destul de moderna si curata.

 127. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 128. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 129. Curatenie impecabila si gazde mai mult decat ospitaliere. Amplasata in centrul orasului, chiar la baza muntelui, cu parcare privata. Micul dejun extraordinar de bogat si gustos, preparat cu suflet. Am apreciat ca, avand copii, ne-au servit micul dejun si dupa ora anuntata. Un loc ideal pentru o echipa sportiva, familii cu copii sau fara. Pretul este cel mai mic din Ramnicu Valcea si ti se indeplinesc toate cerintele. Extraordinar, felicitari!

 130. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 131. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 132. Wow.. totul a fost superb.. camera geniala, curatenie exemplara, masajul minunat, mancarea super❤️

 133. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 134. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 135. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 136. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 137. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 138. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 139. Mi-a placut locul unde este amplasat hotelul, aproape de centru, personalul amabil.

 140. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 141. Amplasare excelenta,personal amabil,curatenie si comfort.

 142. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 143. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 144. Curatenie impecabila si gazde mai mult decat ospitaliere. Amplasata in centrul orasului, chiar la baza muntelui, cu parcare privata. Micul dejun extraordinar de bogat si gustos, preparat cu suflet. Am apreciat ca, avand copii, ne-au servit micul dejun si dupa ora anuntata. Un loc ideal pentru o echipa sportiva, familii cu copii sau fara. Pretul este cel mai mic din Ramnicu Valcea si ti se indeplinesc toate cerintele. Extraordinar, felicitari!

 145. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 146. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 147. Wow.. totul a fost superb.. camera geniala, curatenie exemplara, masajul minunat, mancarea super❤️

 148. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 149. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 150. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 151. Hotelul in sine este ok, dar izolat, nu are restaurant, iar micul dejun se poate servi doar daca se anunta in prealabil si se aduce din alta parte

 152. personal amabil.piscina super.totul ok,de asta am revenit.

 153. Locatie linistita, parcare mare, personal amabil, curatenie, renovat si in bune conditii.

 154. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 155. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 156. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 157. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 158. Proprietarii sunt foarte cumsecade. Au r─âspuns cu bun─âvoin╚Ťa ╚Öi rapiditate cerin╚Ťelor noastre. Camera foarte curat─â. Buc─ât─âria mare ╚Öi utilat─â. Gr─âdina superba. Parcare aproape de intrare. Ne-am sim╚Ťit minunat. Va mul╚Ťumim!

 159. Camerele sunt mari si comfortabile, wifi, aproape de Salina si de oras. Pensiunea are gradina unde se pot juca copiii. Personalul a fost foarte politicos

 160. Mi-a placut locul unde este amplasat hotelul, aproape de centru, personalul amabil.

 161. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 162. Amplasare excelenta,personal amabil,curatenie si comfort.

 163. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 164. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 165. Curatenie impecabila si gazde mai mult decat ospitaliere. Amplasata in centrul orasului, chiar la baza muntelui, cu parcare privata. Micul dejun extraordinar de bogat si gustos, preparat cu suflet. Am apreciat ca, avand copii, ne-au servit micul dejun si dupa ora anuntata. Un loc ideal pentru o echipa sportiva, familii cu copii sau fara. Pretul este cel mai mic din Ramnicu Valcea si ti se indeplinesc toate cerintele. Extraordinar, felicitari!

 166. Personalul. Toat─â lumea extrem de comunicativ─â. M─âncarea a fost de Master chef! Totul la superlativ. Revenim cu drag. 😀

 167. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 168. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 169. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 170. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 171. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 172. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 173. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 174. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 175. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 176. Proprietarii sunt foarte cumsecade. Au r─âspuns cu bun─âvoin╚Ťa ╚Öi rapiditate cerin╚Ťelor noastre. Camera foarte curat─â. Buc─ât─âria mare ╚Öi utilat─â. Gr─âdina superba. Parcare aproape de intrare. Ne-am sim╚Ťit minunat. Va mul╚Ťumim!

 177. Camerele sunt mari si comfortabile, wifi, aproape de Salina si de oras. Pensiunea are gradina unde se pot juca copiii. Personalul a fost foarte politicos

 178. Loca╚Ťia hotelului, cur─â╚Ťenia, confortul ╚Öi mobilierul nou din camera fac din aceasta loca╚Ťie un hotel de viitor.

 179. Mi-a placut locul unde este amplasat hotelul, aproape de centru, personalul amabil.

 180. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 181. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 182. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 183. Curatenie impecabila si gazde mai mult decat ospitaliere. Amplasata in centrul orasului, chiar la baza muntelui, cu parcare privata. Micul dejun extraordinar de bogat si gustos, preparat cu suflet. Am apreciat ca, avand copii, ne-au servit micul dejun si dupa ora anuntata. Un loc ideal pentru o echipa sportiva, familii cu copii sau fara. Pretul este cel mai mic din Ramnicu Valcea si ti se indeplinesc toate cerintele. Extraordinar, felicitari!

 184. Personalul. Toat─â lumea extrem de comunicativ─â. M─âncarea a fost de Master chef! Totul la superlativ. Revenim cu drag. 😀

 185. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 186. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 187. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 188. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 189. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 190. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 191. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 192. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 193. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 194. Proprietarii sunt foarte cumsecade. Au r─âspuns cu bun─âvoin╚Ťa ╚Öi rapiditate cerin╚Ťelor noastre. Camera foarte curat─â. Buc─ât─âria mare ╚Öi utilat─â. Gr─âdina superba. Parcare aproape de intrare. Ne-am sim╚Ťit minunat. Va mul╚Ťumim!

 195. Camerele sunt mari si comfortabile, wifi, aproape de Salina si de oras. Pensiunea are gradina unde se pot juca copiii. Personalul a fost foarte politicos

 196. Loca╚Ťia hotelului, cur─â╚Ťenia, confortul ╚Öi mobilierul nou din camera fac din aceasta loca╚Ťie un hotel de viitor.

 197. Mi-a placut locul unde este amplasat hotelul, aproape de centru, personalul amabil.

 198. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 199. Gazda foarte amabila, curat in camera, zona linistita.

 200. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 201. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 202. Personalul. Toat─â lumea extrem de comunicativ─â. M─âncarea a fost de Master chef! Totul la superlativ. Revenim cu drag. 😀

 203. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 204. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 205. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 206. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 207. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 208. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 209. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 210. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 211. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 212. Proprietarii sunt foarte cumsecade. Au r─âspuns cu bun─âvoin╚Ťa ╚Öi rapiditate cerin╚Ťelor noastre. Camera foarte curat─â. Buc─ât─âria mare ╚Öi utilat─â. Gr─âdina superba. Parcare aproape de intrare. Ne-am sim╚Ťit minunat. Va mul╚Ťumim!

 213. Camerele sunt mari si comfortabile, wifi, aproape de Salina si de oras. Pensiunea are gradina unde se pot juca copiii. Personalul a fost foarte politicos

 214. Loca╚Ťia hotelului, cur─â╚Ťenia, confortul ╚Öi mobilierul nou din camera fac din aceasta loca╚Ťie un hotel de viitor.

 215. Mi-a placut locul unde este amplasat hotelul, aproape de centru, personalul amabil.

 216. Panorama asupra ora╚Öului oferita de cam 206, cur─â╚Ťenie des─âv├«r╚Öit─â si in camera su in baie,personal f.amabil. parcarea generoas─â a hotelului. Hotelul este amplasat ├«ntr-un cartier linistit al orasului.

 217. Gazda foarte amabila, curat in camera, zona linistita.

 218. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 219. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 220. Personalul. Toat─â lumea extrem de comunicativ─â. M─âncarea a fost de Master chef! Totul la superlativ. Revenim cu drag. 😀

 221. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 222. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 223. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 224. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 225. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 226. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 227. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 228. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 229. totul este frumos, curat, curte mare, multa verdeata, gazde de nota 10. alegeti cu incredere pensiunea lor ­čśë

 230. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 231. Proprietarii sunt foarte cumsecade. Au r─âspuns cu bun─âvoin╚Ťa ╚Öi rapiditate cerin╚Ťelor noastre. Camera foarte curat─â. Buc─ât─âria mare ╚Öi utilat─â. Gr─âdina superba. Parcare aproape de intrare. Ne-am sim╚Ťit minunat. Va mul╚Ťumim!

 232. Pre╚Ť bun pentru servicii per total! Personal discret ╚Öi amabil!

 233. Loca╚Ťia hotelului, cur─â╚Ťenia, confortul ╚Öi mobilierul nou din camera fac din aceasta loca╚Ťie un hotel de viitor.

 234. Mi-a placut locul unde este amplasat hotelul, aproape de centru, personalul amabil.

 235. Gazda foarte amabila, curat in camera, zona linistita.

 236. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 237. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 238. Personalul. Toat─â lumea extrem de comunicativ─â. M─âncarea a fost de Master chef! Totul la superlativ. Revenim cu drag. 😀

 239. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 240. Totul a fost minunat camera foarte primitoare micul dejun fff bun si rafinat iar mincarea in Restaurant a fost clasa trebuie o data sa mincati aici

 241. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 242. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 243. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 244. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 245. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 246. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 247. totul este frumos, curat, curte mare, multa verdeata, gazde de nota 10. alegeti cu incredere pensiunea lor ­čśë

 248. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 249. Proprietarii sunt foarte cumsecade. Au r─âspuns cu bun─âvoin╚Ťa ╚Öi rapiditate cerin╚Ťelor noastre. Camera foarte curat─â. Buc─ât─âria mare ╚Öi utilat─â. Gr─âdina superba. Parcare aproape de intrare. Ne-am sim╚Ťit minunat. Va mul╚Ťumim!

 250. Locatia este deosebita.Am avut camera cu vedere spre oras .

 251. Pre╚Ť bun pentru servicii per total! Personal discret ╚Öi amabil!

 252. Loca╚Ťia hotelului, cur─â╚Ťenia, confortul ╚Öi mobilierul nou din camera fac din aceasta loca╚Ťie un hotel de viitor.

 253. Gazda foarte amabila, curat in camera, zona linistita.

 254. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 255. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 256. Este amplasat intr un loc retras si linistit, iar terasa de la etajul 5 face toti banii. Recomand cu incredere.

 257. Personalul. Toat─â lumea extrem de comunicativ─â. M─âncarea a fost de Master chef! Totul la superlativ. Revenim cu drag. 😀

 258. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 259. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 260. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 261. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 262. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 263. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 264. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 265. totul este frumos, curat, curte mare, multa verdeata, gazde de nota 10. alegeti cu incredere pensiunea lor ­čśë

 266. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 267. Proprietarii sunt foarte cumsecade. Au r─âspuns cu bun─âvoin╚Ťa ╚Öi rapiditate cerin╚Ťelor noastre. Camera foarte curat─â. Buc─ât─âria mare ╚Öi utilat─â. Gr─âdina superba. Parcare aproape de intrare. Ne-am sim╚Ťit minunat. Va mul╚Ťumim!

 268. Pernele si salteaua foarte tari ,destul de inconfortabile

 269. Locatia este deosebita.Am avut camera cu vedere spre oras .

 270. Pre╚Ť bun pentru servicii per total! Personal discret ╚Öi amabil!

 271. Gazda foarte amabila, curat in camera, zona linistita.

 272. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 273. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 274. Este amplasat intr un loc retras si linistit, iar terasa de la etajul 5 face toti banii. Recomand cu incredere.

 275. Personalul. Toat─â lumea extrem de comunicativ─â. M─âncarea a fost de Master chef! Totul la superlativ. Revenim cu drag. 😀

 276. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 277. Personal amabil, serviabil, gata sa iti satisfaca orice dorinta. Esti intrebat la ce ora sa ti se pregateasca micul dejun. Atmosfera familiara, calda.

 278. Proprietarii ft amabili si ospitalieri. Pensiunea este ft ft curata si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr-o vacanta. Parcarea se face in incinta proprietatii. Exista spatiu pt gratar in curte, o mini terasa in aer liber, loc de joaca amenajat cu leagane in curte pt copii, foisoare de lemn in care ai Smart Tv,wifi,jocuri,xbox,toate cele necesare. Ft apropiata de toate punctele turistice din zona. Intr-un cuvant “magnific”. Ne vom intoarce cu siguranta si la anul.

 279. Saltea foarte confortabila, curatenie, caldura in camere, proprietari amabili, parcare ok

 280. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 281. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 282. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 283. totul este frumos, curat, curte mare, multa verdeata, gazde de nota 10. alegeti cu incredere pensiunea lor ­čśë

 284. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 285. Proprietarii sunt foarte cumsecade. Au r─âspuns cu bun─âvoin╚Ťa ╚Öi rapiditate cerin╚Ťelor noastre. Camera foarte curat─â. Buc─ât─âria mare ╚Öi utilat─â. Gr─âdina superba. Parcare aproape de intrare. Ne-am sim╚Ťit minunat. Va mul╚Ťumim!

 286. Micul dejun consistent, loca╚Ťia curata camere mari,personalit─â╚Ťi amabil

 287. Pernele si salteaua foarte tari ,destul de inconfortabile

 288. Locatia este deosebita.Am avut camera cu vedere spre oras .

 289. Gazda foarte amabila, curat in camera, zona linistita.

 290. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 291. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 292. Este amplasat intr un loc retras si linistit, iar terasa de la etajul 5 face toti banii. Recomand cu incredere.

 293. Personalul. Toat─â lumea extrem de comunicativ─â. M─âncarea a fost de Master chef! Totul la superlativ. Revenim cu drag. 😀

 294. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 295. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 296. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 297. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 298. totul este frumos, curat, curte mare, multa verdeata, gazde de nota 10. alegeti cu incredere pensiunea lor ­čśë

 299. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 300. Proprietarii sunt foarte cumsecade. Au r─âspuns cu bun─âvoin╚Ťa ╚Öi rapiditate cerin╚Ťelor noastre. Camera foarte curat─â. Buc─ât─âria mare ╚Öi utilat─â. Gr─âdina superba. Parcare aproape de intrare. Ne-am sim╚Ťit minunat. Va mul╚Ťumim!

 301. Micul dejun consistent, loca╚Ťia curata camere mari,personalit─â╚Ťi amabil

 302. Pernele si salteaua foarte tari ,destul de inconfortabile

 303. Locatia este deosebita.Am avut camera cu vedere spre oras .

 304. Gazda foarte amabila, curat in camera, zona linistita.

 305. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 306. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 307. Este amplasat intr un loc retras si linistit, iar terasa de la etajul 5 face toti banii. Recomand cu incredere.

 308. Personalul. Toat─â lumea extrem de comunicativ─â. M─âncarea a fost de Master chef! Totul la superlativ. Revenim cu drag. 😀

 309. Mic dejun foarte bun, lejer comparabil cu locatii foarte bune din Europa. Personal impecabil, camera curata, spatioasa si luminoasa.

 310. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 311. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 312. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 313. Cameră foarte curată și bine dotată. Grădină superbă. Gazde prietenoase.

 314. totul este frumos, curat, curte mare, multa verdeata, gazde de nota 10. alegeti cu incredere pensiunea lor ­čśë

 315. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 316. Locatia este extraordinara, intr-un cartier linistit. Peronalul, de moda veche, dar aici am reintalnit bunul simt pe care nu l-am mai regasit demult in alte hoteluri, noi sau vechi. Nota 10 pentru acest lucru!

 317. Micul dejun consistent, loca╚Ťia curata camere mari,personalit─â╚Ťi amabil

 318. Pernele si salteaua foarte tari ,destul de inconfortabile

 319. Gazda foarte amabila, curat in camera, zona linistita.

 320. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 321. E foarte multă liniște, serviciile sunt foarte bune, micul dejun îndestulător și permanenta amabilitate a gazdelor.

 322. personalul atat de amabil….chiar ne-au facut sa ne simtim excelent

 323. micul dejun intr-o ambianta placuta ,excellent ca diversitate si calitate

 324. Este amplasat intr un loc retras si linistit, iar terasa de la etajul 5 face toti banii. Recomand cu incredere.

 325. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 326. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 327. Locatie excelenta. Aproape de salina. Personalul foarte primitor. Recomand cu incredere.

 328. Cameră foarte curată și bine dotată. Grădină superbă. Gazde prietenoase.

 329. totul este frumos, curat, curte mare, multa verdeata, gazde de nota 10. alegeti cu incredere pensiunea lor ­čśë

 330. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 331. Locatia este extraordinara, intr-un cartier linistit. Peronalul, de moda veche, dar aici am reintalnit bunul simt pe care nu l-am mai regasit demult in alte hoteluri, noi sau vechi. Nota 10 pentru acest lucru!

 332. Micul dejun consistent, loca╚Ťia curata camere mari,personalit─â╚Ťi amabil

 333. Pernele si salteaua foarte tari ,destul de inconfortabile

 334. – Locatie frumoasa pe un deal aproape de centru. – Balcon mare, deschis, cu vedere. – Mic dejun ieftin si bun.

 335. Gazda foarte amabila, curat in camera, zona linistita.

 336. Intr-o zona linistita dar forte aproepe de drumul principal. Foarte curat si placut. Gazde discrete, dar primitoare.

 337. Personalul a fost foarte dr─âgu╚Ť, mereu cu z├ómbetul pe buze ╚Öi dornici sa ma ajute cu orice as fi avut nevoie. Camera foarte curat─â. M├óncarea a fost excelenta. Revin cu cea mai mare pl─âcere!

 338. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea personalului,produsele de la micul dejun si faptul ca au acum si o parcare exterioar─â spatioasa

 339. personalul atat de amabil….chiar ne-au facut sa ne simtim excelent

 340. Bine organizat ╚Öi amplasat. Celelalte opinii au fost exprimate mai sus . Merita sa te cazezi la Tisa. Exist─â ╚Öi oferta c─â ├«n cazul cazarii la Tisa ├«n cazul ├«n care vrei sa mergi in alta loca╚Ťie s─â prime╚Öti unele facilit─â╚Ťi daca mergi la hot. Tisa din acel ora╚Ö

 341. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 342. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 343. Cameră foarte curată și bine dotată. Grădină superbă. Gazde prietenoase.

 344. totul este frumos, curat, curte mare, multa verdeata, gazde de nota 10. alegeti cu incredere pensiunea lor ­čśë

 345. A fost foarte frumos , camera foarte mare și curată , curtea la fel de mare și frumoasă , au loc de grătar , foișor , loc de joacă.Recomand cu drag

 346. Totul a fost foarte placut, personalul este operativ si dispus sa ajute si sa gaseasca solutii in favoarea clientului. Noi nu ne-am trezit in intervalul in care se servea micul dejun pentru ca am fost la festivalul de blues de la Brezoi, insa ne-au servit chiar si dupa si au fost foarte draguti. Privelistea e minunata de pe balcon.

 347. Farte curat. Pozitia excelenta. Parcare. Personalul foarte amabil.

 348. Locatia este extraordinara, intr-un cartier linistit. Peronalul, de moda veche, dar aici am reintalnit bunul simt pe care nu l-am mai regasit demult in alte hoteluri, noi sau vechi. Nota 10 pentru acest lucru!

 349. Loca╚Ťie pl─âcut─â,stad─â lini╚Ötit─â,verdea╚Ť─â,personal amabil.

 350. – Locatie frumoasa pe un deal aproape de centru. – Balcon mare, deschis, cu vedere. – Mic dejun ieftin si bun.

 351. Gazda foarte amabila, curat in camera, zona linistita.

 352. Personal foarte amabil si profesionist, au indeplinit toate cerintele noastre (taxi rapid, camera foarte curata si fresh, lenjerie de pat si perne antialergice-sufar alergie praf-). Patul extrem de comod. Mic dejun bogat si variabil, cu produse de calitate. Mereu ne-a primit un zambet chiar si din partea stuff-ului de cleaning. Recomand cu drag si sigur vom mai reveni! A.

 353. personalul foarte amabil, mic dejun bun si de calitate

 354. Personalul a fost foarte dr─âgu╚Ť, mereu cu z├ómbetul pe buze ╚Öi dornici sa ma ajute cu orice as fi avut nevoie. Camera foarte curat─â. M├óncarea a fost excelenta. Revin cu cea mai mare pl─âcere!

 355. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 356. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 357. Foarte curat, confortabil, bucatarie utilata modern, facilitati pregatire masa excelente, strandul este foarte aproape si a fost renovat in totalitate, racoare, desi nu este aer conditionat, lenjerii, prosoape, absolut toata aparatura si accesoriile sunt de calitate.

 358. Bine organizat ╚Öi amplasat. Celelalte opinii au fost exprimate mai sus . Merita sa te cazezi la Tisa. Exist─â ╚Öi oferta c─â ├«n cazul cazarii la Tisa ├«n cazul ├«n care vrei sa mergi in alta loca╚Ťie s─â prime╚Öti unele facilit─â╚Ťi daca mergi la hot. Tisa din acel ora╚Ö

 359. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 360. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 361. Personalul este foarte amabil. Camera in care am stat avea un balcon plin de flori, mobila noua, moderna, salteaua foarte confortabila, curatenie si ordine am gasit in fiecare zi, schimbate prosoapele. Televizorul LCD foarte mare cu contectare la internet. Curtea foarte frumoasa, plina de flori. Turistii au la dispozitie si o bucatarie dotata si utilata, daca vor sa isi pregateasca ceva. Per ansamblu, un sejur foarte placut.

 362. Camere curate, proprietar amabil si dragut, o curte/gradina superba. Potrivit familliolr cu copii.

 363. excelent totul, mai putin zona in care este amplasata pensiuhea !

 364. Are terasa. Holurile sunt mari, ├«nc─âp─âtoare pentru a putea cara bagaje lejer. Cam at├ót cu toat─â bun─âvoin╚Ťa.

 365. Amplasare in centrul orasului. Ne-am plimbat cu placere in zona si am savurat seara petrecuta in oras. Hotelul este curat si dotat pentru comoditatea clientilor.

 366. Pozi╚Ťia hotelului este excelent─â! Panoram─â deosebit─â asupra ora╚Öului R├ómnicu V├ólcea! Amplasament de vis, la poalele Dealului Capela!

 367. Baia foarte mare, dusul incredibil de spatios Curatenia Micul dejun Camera spatioasa Localizarea in apropierea unui restaurant cu specific romanesc

 368. Totul.Gazde primitoare, camera curata , mic dejun bun si ieftin.

 369. Cel mai mult mi-au placut curatenia impecabila, faptul ca am avut loc de parcare gratuita si amabilitatea personalului.

 370. Micul dejun foarte bun și variat, vederea minunată, personalul foarte amabil.

 371. Preparatele restaurantului sunt elevate; mobilierul si decoratiunile, asemenea.

 372. Mi-a placut foarte mult patul si pernele din camera, au oferit confortul perfect pentru un somn linistit. Camera a fost foarte curata. Personalul de la receptie ne-a primit cu multa caldura.

 373. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 374. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 375. Foarte curat, confortabil, bucatarie utilata modern, facilitati pregatire masa excelente, strandul este foarte aproape si a fost renovat in totalitate, racoare, desi nu este aer conditionat, lenjerii, prosoape, absolut toata aparatura si accesoriile sunt de calitate.

 376. Bine organizat ╚Öi amplasat. Celelalte opinii au fost exprimate mai sus . Merita sa te cazezi la Tisa. Exist─â ╚Öi oferta c─â ├«n cazul cazarii la Tisa ├«n cazul ├«n care vrei sa mergi in alta loca╚Ťie s─â prime╚Öti unele facilit─â╚Ťi daca mergi la hot. Tisa din acel ora╚Ö

 377. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 378. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 379. Personalul este foarte amabil. Camera in care am stat avea un balcon plin de flori, mobila noua, moderna, salteaua foarte confortabila, curatenie si ordine am gasit in fiecare zi, schimbate prosoapele. Televizorul LCD foarte mare cu contectare la internet. Curtea foarte frumoasa, plina de flori. Turistii au la dispozitie si o bucatarie dotata si utilata, daca vor sa isi pregateasca ceva. Per ansamblu, un sejur foarte placut.

 380. Camere curate, proprietar amabil si dragut, o curte/gradina superba. Potrivit familliolr cu copii.

 381. excelent totul, mai putin zona in care este amplasata pensiuhea !

 382. Are terasa. Holurile sunt mari, ├«nc─âp─âtoare pentru a putea cara bagaje lejer. Cam at├ót cu toat─â bun─âvoin╚Ťa.

 383. Amplasare in centrul orasului. Ne-am plimbat cu placere in zona si am savurat seara petrecuta in oras. Hotelul este curat si dotat pentru comoditatea clientilor.

 384. Pozi╚Ťia hotelului este excelent─â! Panoram─â deosebit─â asupra ora╚Öului R├ómnicu V├ólcea! Amplasament de vis, la poalele Dealului Capela!

 385. Baia foarte mare, dusul incredibil de spatios Curatenia Micul dejun Camera spatioasa Localizarea in apropierea unui restaurant cu specific romanesc

 386. Totul.Gazde primitoare, camera curata , mic dejun bun si ieftin.

 387. Cel mai mult mi-au placut curatenia impecabila, faptul ca am avut loc de parcare gratuita si amabilitatea personalului.

 388. Totul , cur─â╚Ťenia , personaul, m├óncarea, un sejur de 4 nopti minunat!

 389. Micul dejun foarte bun și variat, vederea minunată, personalul foarte amabil.

 390. Preparatele restaurantului sunt elevate; mobilierul si decoratiunile, asemenea.

 391. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 392. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 393. Foarte curat, confortabil, bucatarie utilata modern, facilitati pregatire masa excelente, strandul este foarte aproape si a fost renovat in totalitate, racoare, desi nu este aer conditionat, lenjerii, prosoape, absolut toata aparatura si accesoriile sunt de calitate.

 394. Bine organizat ╚Öi amplasat. Celelalte opinii au fost exprimate mai sus . Merita sa te cazezi la Tisa. Exist─â ╚Öi oferta c─â ├«n cazul cazarii la Tisa ├«n cazul ├«n care vrei sa mergi in alta loca╚Ťie s─â prime╚Öti unele facilit─â╚Ťi daca mergi la hot. Tisa din acel ora╚Ö

 395. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 396. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 397. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 398. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 399. Personalul este foarte amabil. Camera in care am stat avea un balcon plin de flori, mobila noua, moderna, salteaua foarte confortabila, curatenie si ordine am gasit in fiecare zi, schimbate prosoapele. Televizorul LCD foarte mare cu contectare la internet. Curtea foarte frumoasa, plina de flori. Turistii au la dispozitie si o bucatarie dotata si utilata, daca vor sa isi pregateasca ceva. Per ansamblu, un sejur foarte placut.

 400. Are terasa. Holurile sunt mari, ├«nc─âp─âtoare pentru a putea cara bagaje lejer. Cam at├ót cu toat─â bun─âvoin╚Ťa.

 401. Amplasare in centrul orasului. Ne-am plimbat cu placere in zona si am savurat seara petrecuta in oras. Hotelul este curat si dotat pentru comoditatea clientilor.

 402. Pozi╚Ťia hotelului este excelent─â! Panoram─â deosebit─â asupra ora╚Öului R├ómnicu V├ólcea! Amplasament de vis, la poalele Dealului Capela!

 403. Baia foarte mare, dusul incredibil de spatios Curatenia Micul dejun Camera spatioasa Localizarea in apropierea unui restaurant cu specific romanesc

 404. Totul.Gazde primitoare, camera curata , mic dejun bun si ieftin.

 405. Cel mai mult mi-au placut curatenia impecabila, faptul ca am avut loc de parcare gratuita si amabilitatea personalului.

 406. Am scris mai sus. Mi a plăcut totul. Miroase foarte frumos în camera. E foarte plăcut. Mobilierul si tablourile sunt super.Este un hotel din care nu mai vrei să pleci . Sper sa revin in fiecare an .

 407. Totul , cur─â╚Ťenia , personaul, m├óncarea, un sejur de 4 nopti minunat!

 408. Micul dejun foarte bun și variat, vederea minunată, personalul foarte amabil.

 409. Bine organizat ╚Öi amplasat. Celelalte opinii au fost exprimate mai sus . Merita sa te cazezi la Tisa. Exist─â ╚Öi oferta c─â ├«n cazul cazarii la Tisa ├«n cazul ├«n care vrei sa mergi in alta loca╚Ťie s─â prime╚Öti unele facilit─â╚Ťi daca mergi la hot. Tisa din acel ora╚Ö

 410. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 411. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 412. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 413. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 414. Foarte curat, confortabil, bucatarie utilata modern, facilitati pregatire masa excelente, strandul este foarte aproape si a fost renovat in totalitate, racoare, desi nu este aer conditionat, lenjerii, prosoape, absolut toata aparatura si accesoriile sunt de calitate.

 415. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 416. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 417. Personalul este foarte amabil. Camera in care am stat avea un balcon plin de flori, mobila noua, moderna, salteaua foarte confortabila, curatenie si ordine am gasit in fiecare zi, schimbate prosoapele. Televizorul LCD foarte mare cu contectare la internet. Curtea foarte frumoasa, plina de flori. Turistii au la dispozitie si o bucatarie dotata si utilata, daca vor sa isi pregateasca ceva. Per ansamblu, un sejur foarte placut.

 418. Priveliște frumoasă. Mic dejun gen bufet suedez, destul de consistent. Personal f amabil

 419. Are terasa. Holurile sunt mari, ├«nc─âp─âtoare pentru a putea cara bagaje lejer. Cam at├ót cu toat─â bun─âvoin╚Ťa.

 420. Amplasare in centrul orasului. Ne-am plimbat cu placere in zona si am savurat seara petrecuta in oras. Hotelul este curat si dotat pentru comoditatea clientilor.

 421. Baia foarte mare, dusul incredibil de spatios Curatenia Micul dejun Camera spatioasa Localizarea in apropierea unui restaurant cu specific romanesc

 422. Totul.Gazde primitoare, camera curata , mic dejun bun si ieftin.

 423. Cel mai mult mi-au placut curatenia impecabila, faptul ca am avut loc de parcare gratuita si amabilitatea personalului.

 424. Personal amabil si orientat pe gasirea de solutii care sa faca sejurul cat mai aproape de asteptarile oaspetilor. Camera mare cu pat confortabil si perne asemnea. Mic dejun variat si bun ( la cafea s-ar mai putea lucra ). Cana electrica si ceai in camera. Restaurantul este de incercat. Peste tot foarte, foarte curat Daca aveti asteptari referitoare la stilul decorativ al camerei poate nu ar fi rau sa intrebati la receptie cand faceti rezervarea

 425. Am scris mai sus. Mi a plăcut totul. Miroase foarte frumos în camera. E foarte plăcut. Mobilierul si tablourile sunt super.Este un hotel din care nu mai vrei să pleci . Sper sa revin in fiecare an .

 426. Totul , cur─â╚Ťenia , personaul, m├óncarea, un sejur de 4 nopti minunat!

 427. Bine organizat ╚Öi amplasat. Celelalte opinii au fost exprimate mai sus . Merita sa te cazezi la Tisa. Exist─â ╚Öi oferta c─â ├«n cazul cazarii la Tisa ├«n cazul ├«n care vrei sa mergi in alta loca╚Ťie s─â prime╚Öti unele facilit─â╚Ťi daca mergi la hot. Tisa din acel ora╚Ö

 428. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 429. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 430. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 431. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 432. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 433. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 434. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 435. Personalul este foarte amabil. Camera in care am stat avea un balcon plin de flori, mobila noua, moderna, salteaua foarte confortabila, curatenie si ordine am gasit in fiecare zi, schimbate prosoapele. Televizorul LCD foarte mare cu contectare la internet. Curtea foarte frumoasa, plina de flori. Turistii au la dispozitie si o bucatarie dotata si utilata, daca vor sa isi pregateasca ceva. Per ansamblu, un sejur foarte placut.

 436. Priveliște frumoasă. Mic dejun gen bufet suedez, destul de consistent. Personal f amabil

 437. Are terasa. Holurile sunt mari, ├«nc─âp─âtoare pentru a putea cara bagaje lejer. Cam at├ót cu toat─â bun─âvoin╚Ťa.

 438. Amplasare in centrul orasului. Ne-am plimbat cu placere in zona si am savurat seara petrecuta in oras. Hotelul este curat si dotat pentru comoditatea clientilor.

 439. Baia foarte mare, dusul incredibil de spatios Curatenia Micul dejun Camera spatioasa Localizarea in apropierea unui restaurant cu specific romanesc

 440. Totul.Gazde primitoare, camera curata , mic dejun bun si ieftin.

 441. Cel mai mult mi-au placut curatenia impecabila, faptul ca am avut loc de parcare gratuita si amabilitatea personalului.

 442. Personalul foarte ospitalier.Politicos si stilat. Cur─â╚Ťenia impecabil─â. M├óncarea excep╚Ťional─â. Decorarea interioar─â perfecta. Patul foarte bun Faptul c─â toate instala╚Ťiile sanitare sunt perfecte. Totul e foarte frumos .

 443. ATMOSFERA PLACUTA.PERSONAL FOARTE ATENT.CURATENIE IMPECABILA

 444. Personal amabil si orientat pe gasirea de solutii care sa faca sejurul cat mai aproape de asteptarile oaspetilor. Camera mare cu pat confortabil si perne asemnea. Mic dejun variat si bun ( la cafea s-ar mai putea lucra ). Cana electrica si ceai in camera. Restaurantul este de incercat. Peste tot foarte, foarte curat Daca aveti asteptari referitoare la stilul decorativ al camerei poate nu ar fi rau sa intrebati la receptie cand faceti rezervarea

 445. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 446. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 447. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 448. Bine organizat ╚Öi amplasat. Celelalte opinii au fost exprimate mai sus . Merita sa te cazezi la Tisa. Exist─â ╚Öi oferta c─â ├«n cazul cazarii la Tisa ├«n cazul ├«n care vrei sa mergi in alta loca╚Ťie s─â prime╚Öti unele facilit─â╚Ťi daca mergi la hot. Tisa din acel ora╚Ö

 449. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 450. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 451. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 452. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 453. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 454. Priveliște frumoasă. Mic dejun gen bufet suedez, destul de consistent. Personal f amabil

 455. Are terasa. Holurile sunt mari, ├«nc─âp─âtoare pentru a putea cara bagaje lejer. Cam at├ót cu toat─â bun─âvoin╚Ťa.

 456. Amplasare in centrul orasului. Ne-am plimbat cu placere in zona si am savurat seara petrecuta in oras. Hotelul este curat si dotat pentru comoditatea clientilor.

 457. ├Än afar─â dulapului, a fost o cur─â╚Ťenie perfect─â, patul confortabil, lenjeria de bun─â calitate, pensiunea este situat─â ├«n centru dar beneficiaz─â de parcare, personalul agreabil, cu disponibilitate, oricum, un bun raport calitate- pre╚Ť…

 458. Baia foarte mare, dusul incredibil de spatios Curatenia Micul dejun Camera spatioasa Localizarea in apropierea unui restaurant cu specific romanesc

 459. Totul.Gazde primitoare, camera curata , mic dejun bun si ieftin.

 460. Personalul foarte ospitalier.Politicos si stilat. Cur─â╚Ťenia impecabil─â. M├óncarea excep╚Ťional─â. Decorarea interioar─â perfecta. Patul foarte bun Faptul c─â toate instala╚Ťiile sanitare sunt perfecte. Totul e foarte frumos .

 461. ATMOSFERA PLACUTA.PERSONAL FOARTE ATENT.CURATENIE IMPECABILA

 462. Personal amabil si orientat pe gasirea de solutii care sa faca sejurul cat mai aproape de asteptarile oaspetilor. Camera mare cu pat confortabil si perne asemnea. Mic dejun variat si bun ( la cafea s-ar mai putea lucra ). Cana electrica si ceai in camera. Restaurantul este de incercat. Peste tot foarte, foarte curat Daca aveti asteptari referitoare la stilul decorativ al camerei poate nu ar fi rau sa intrebati la receptie cand faceti rezervarea

 463. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 464. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 465. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 466. Bine organizat ╚Öi amplasat. Celelalte opinii au fost exprimate mai sus . Merita sa te cazezi la Tisa. Exist─â ╚Öi oferta c─â ├«n cazul cazarii la Tisa ├«n cazul ├«n care vrei sa mergi in alta loca╚Ťie s─â prime╚Öti unele facilit─â╚Ťi daca mergi la hot. Tisa din acel ora╚Ö

 467. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 468. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 469. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 470. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 471. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 472. -amplasare buna -personal foarte amabil -mic dejun gustos

 473. Priveliște frumoasă. Mic dejun gen bufet suedez, destul de consistent. Personal f amabil

 474. Amplasare in centrul orasului. Ne-am plimbat cu placere in zona si am savurat seara petrecuta in oras. Hotelul este curat si dotat pentru comoditatea clientilor.

 475. ├Än afar─â dulapului, a fost o cur─â╚Ťenie perfect─â, patul confortabil, lenjeria de bun─â calitate, pensiunea este situat─â ├«n centru dar beneficiaz─â de parcare, personalul agreabil, cu disponibilitate, oricum, un bun raport calitate- pre╚Ť…

 476. Baia foarte mare, dusul incredibil de spatios Curatenia Micul dejun Camera spatioasa Localizarea in apropierea unui restaurant cu specific romanesc

 477. Totul.Gazde primitoare, camera curata , mic dejun bun si ieftin.

 478. Personalul foarte ospitalier.Politicos si stilat. Cur─â╚Ťenia impecabil─â. M├óncarea excep╚Ťional─â. Decorarea interioar─â perfecta. Patul foarte bun Faptul c─â toate instala╚Ťiile sanitare sunt perfecte. Totul e foarte frumos .

 479. ATMOSFERA PLACUTA.PERSONAL FOARTE ATENT.CURATENIE IMPECABILA

 480. Personal amabil si orientat pe gasirea de solutii care sa faca sejurul cat mai aproape de asteptarile oaspetilor. Camera mare cu pat confortabil si perne asemnea. Mic dejun variat si bun ( la cafea s-ar mai putea lucra ). Cana electrica si ceai in camera. Restaurantul este de incercat. Peste tot foarte, foarte curat Daca aveti asteptari referitoare la stilul decorativ al camerei poate nu ar fi rau sa intrebati la receptie cand faceti rezervarea

 481. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 482. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 483. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 484. Bine organizat ╚Öi amplasat. Celelalte opinii au fost exprimate mai sus . Merita sa te cazezi la Tisa. Exist─â ╚Öi oferta c─â ├«n cazul cazarii la Tisa ├«n cazul ├«n care vrei sa mergi in alta loca╚Ťie s─â prime╚Öti unele facilit─â╚Ťi daca mergi la hot. Tisa din acel ora╚Ö

 485. foarte confortabila si placuta! Disponibilitatea si promptitudea “gazdei” excelenta!

 486. Aproape de salina iar pentru Ocnele Mari ramane cea mai buna varianta de cazare.

 487. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 488. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 489. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 490. -amplasare buna -personal foarte amabil -mic dejun gustos

 491. Priveliște frumoasă. Mic dejun gen bufet suedez, destul de consistent. Personal f amabil

 492. Amplasare in centrul orasului. Ne-am plimbat cu placere in zona si am savurat seara petrecuta in oras. Hotelul este curat si dotat pentru comoditatea clientilor.

 493. ├Än afar─â dulapului, a fost o cur─â╚Ťenie perfect─â, patul confortabil, lenjeria de bun─â calitate, pensiunea este situat─â ├«n centru dar beneficiaz─â de parcare, personalul agreabil, cu disponibilitate, oricum, un bun raport calitate- pre╚Ť…

 494. Baia foarte mare, dusul incredibil de spatios Curatenia Micul dejun Camera spatioasa Localizarea in apropierea unui restaurant cu specific romanesc

 495. Totul.Gazde primitoare, camera curata , mic dejun bun si ieftin.

 496. Personalul foarte ospitalier.Politicos si stilat. Cur─â╚Ťenia impecabil─â. M├óncarea excep╚Ťional─â. Decorarea interioar─â perfecta. Patul foarte bun Faptul c─â toate instala╚Ťiile sanitare sunt perfecte. Totul e foarte frumos .

 497. ATMOSFERA PLACUTA.PERSONAL FOARTE ATENT.CURATENIE IMPECABILA

 498. Personal amabil si orientat pe gasirea de solutii care sa faca sejurul cat mai aproape de asteptarile oaspetilor. Camera mare cu pat confortabil si perne asemnea. Mic dejun variat si bun ( la cafea s-ar mai putea lucra ). Cana electrica si ceai in camera. Restaurantul este de incercat. Peste tot foarte, foarte curat Daca aveti asteptari referitoare la stilul decorativ al camerei poate nu ar fi rau sa intrebati la receptie cand faceti rezervarea

 499. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 500. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 501. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 502. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 503. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 504. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 505. Panorama spectaculoas─â asupra ora╚Öului, lini╚Ötea, cur─âtenia, camera spa╚Ťioas─â, atmosfera de hotel-pensiune de munte, cu miros de struguri ╚Öi lemne de foc pe str─âdu╚Ťele care urc─â spre hotel. Am nimerit ├«ntr-o zi superb─â de toamn─â, deci ╚Öi asta a contribuit la atmosfera general─â.

 506. -amplasare buna -personal foarte amabil -mic dejun gustos

 507. Priveliște frumoasă. Mic dejun gen bufet suedez, destul de consistent. Personal f amabil

 508. ├Än afar─â dulapului, a fost o cur─â╚Ťenie perfect─â, patul confortabil, lenjeria de bun─â calitate, pensiunea este situat─â ├«n centru dar beneficiaz─â de parcare, personalul agreabil, cu disponibilitate, oricum, un bun raport calitate- pre╚Ť…

 509. Baia foarte mare, dusul incredibil de spatios Curatenia Micul dejun Camera spatioasa Localizarea in apropierea unui restaurant cu specific romanesc

 510. Totul.Gazde primitoare, camera curata , mic dejun bun si ieftin.

 511. Micul dejun a fost gustos si variat. Locatia frumoasa, aproape de centru.

 512. Personalul foarte ospitalier.Politicos si stilat. Cur─â╚Ťenia impecabil─â. M├óncarea excep╚Ťional─â. Decorarea interioar─â perfecta. Patul foarte bun Faptul c─â toate instala╚Ťiile sanitare sunt perfecte. Totul e foarte frumos .

 513. ATMOSFERA PLACUTA.PERSONAL FOARTE ATENT.CURATENIE IMPECABILA

 514. Totul, de la gazde pana la camere. Am fost primita cu multa caldura si m-am simtit confortabil. Camera a fost curata, spatioasa si am avut la dispozitie tot ce mi.as fi putut dori.

 515. Totul a fost EXTRAORDINAR. Gazdele minunate Curatenie exemplara Bai proprii Am stat doar 3 zile, iar in aceste 3 zile ne-au fost schimbate prosoapele si golite cosurile de gunoi ceea ce foarte rar vezi in Romania. Super, recomand cu tot dragul. Nota 10/10.

 516. Conditii excelente, un raport foarte bun calitate-pret

 517. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 518. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 519. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 520. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 521. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 522. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 523. Mi-a placut locul, amplasarea…de vede tot orasul de acolo de sus si e intim, retras.

 524. Panorama spectaculoas─â asupra ora╚Öului, lini╚Ötea, cur─âtenia, camera spa╚Ťioas─â, atmosfera de hotel-pensiune de munte, cu miros de struguri ╚Öi lemne de foc pe str─âdu╚Ťele care urc─â spre hotel. Am nimerit ├«ntr-o zi superb─â de toamn─â, deci ╚Öi asta a contribuit la atmosfera general─â.

 525. -amplasare buna -personal foarte amabil -mic dejun gustos

 526. Conditii excelente, foarte comfortabil, foarte curat, pret rezonabil. Proprietarii sunt foarte prietenosi. Locatie convenabila, aproape de restaurante si la cateva minute de centru.

 527. ├Än afar─â dulapului, a fost o cur─â╚Ťenie perfect─â, patul confortabil, lenjeria de bun─â calitate, pensiunea este situat─â ├«n centru dar beneficiaz─â de parcare, personalul agreabil, cu disponibilitate, oricum, un bun raport calitate- pre╚Ť…

 528. Baia foarte mare, dusul incredibil de spatios Curatenia Micul dejun Camera spatioasa Localizarea in apropierea unui restaurant cu specific romanesc

 529. Mi-a pl─âcut totul, personalul foarte amabil, cur─â╚Ťenie, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabila

 530. Micul dejun a fost gustos si variat. Locatia frumoasa, aproape de centru.

 531. Personalul foarte ospitalier.Politicos si stilat. Cur─â╚Ťenia impecabil─â. M├óncarea excep╚Ťional─â. Decorarea interioar─â perfecta. Patul foarte bun Faptul c─â toate instala╚Ťiile sanitare sunt perfecte. Totul e foarte frumos .

 532. Totul, de la gazde pana la camere. Am fost primita cu multa caldura si m-am simtit confortabil. Camera a fost curata, spatioasa si am avut la dispozitie tot ce mi.as fi putut dori.

 533. Totul a fost EXTRAORDINAR. Gazdele minunate Curatenie exemplara Bai proprii Am stat doar 3 zile, iar in aceste 3 zile ne-au fost schimbate prosoapele si golite cosurile de gunoi ceea ce foarte rar vezi in Romania. Super, recomand cu tot dragul. Nota 10/10.

 534. Conditii excelente, un raport foarte bun calitate-pret

 535. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 536. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 537. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 538. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 539. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 540. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 541. Mi-a placut locul, amplasarea…de vede tot orasul de acolo de sus si e intim, retras.

 542. Panorama spectaculoas─â asupra ora╚Öului, lini╚Ötea, cur─âtenia, camera spa╚Ťioas─â, atmosfera de hotel-pensiune de munte, cu miros de struguri ╚Öi lemne de foc pe str─âdu╚Ťele care urc─â spre hotel. Am nimerit ├«ntr-o zi superb─â de toamn─â, deci ╚Öi asta a contribuit la atmosfera general─â.

 543. -amplasare buna -personal foarte amabil -mic dejun gustos

 544. + un mare plus personalul +cabina de duș încăpătoare +curat +Zona liniștită și accesibilă

 545. Conditii excelente, foarte comfortabil, foarte curat, pret rezonabil. Proprietarii sunt foarte prietenosi. Locatie convenabila, aproape de restaurante si la cateva minute de centru.

 546. ├Än afar─â dulapului, a fost o cur─â╚Ťenie perfect─â, patul confortabil, lenjeria de bun─â calitate, pensiunea este situat─â ├«n centru dar beneficiaz─â de parcare, personalul agreabil, cu disponibilitate, oricum, un bun raport calitate- pre╚Ť…

 547. Mi-a pl─âcut totul, personalul foarte amabil, cur─â╚Ťenie, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabila

 548. Micul dejun a fost gustos si variat. Locatia frumoasa, aproape de centru.

 549. Personalul foarte ospitalier.Politicos si stilat. Cur─â╚Ťenia impecabil─â. M├óncarea excep╚Ťional─â. Decorarea interioar─â perfecta. Patul foarte bun Faptul c─â toate instala╚Ťiile sanitare sunt perfecte. Totul e foarte frumos .

 550. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 551. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 552. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 553. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 554. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 555. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 556. Mi-a placut locul, amplasarea…de vede tot orasul de acolo de sus si e intim, retras.

 557. Panorama spectaculoas─â asupra ora╚Öului, lini╚Ötea, cur─âtenia, camera spa╚Ťioas─â, atmosfera de hotel-pensiune de munte, cu miros de struguri ╚Öi lemne de foc pe str─âdu╚Ťele care urc─â spre hotel. Am nimerit ├«ntr-o zi superb─â de toamn─â, deci ╚Öi asta a contribuit la atmosfera general─â.

 558. -amplasare buna -personal foarte amabil -mic dejun gustos

 559. + un mare plus personalul +cabina de duș încăpătoare +curat +Zona liniștită și accesibilă

 560. Conditii excelente, foarte comfortabil, foarte curat, pret rezonabil. Proprietarii sunt foarte prietenosi. Locatie convenabila, aproape de restaurante si la cateva minute de centru.

 561. ├Än afar─â dulapului, a fost o cur─â╚Ťenie perfect─â, patul confortabil, lenjeria de bun─â calitate, pensiunea este situat─â ├«n centru dar beneficiaz─â de parcare, personalul agreabil, cu disponibilitate, oricum, un bun raport calitate- pre╚Ť…

 562. Mi-a pl─âcut totul, personalul foarte amabil, cur─â╚Ťenie, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabila

 563. Micul dejun a fost gustos si variat. Locatia frumoasa, aproape de centru.

 564. Personalul foarte ospitalier.Politicos si stilat. Cur─â╚Ťenia impecabil─â. M├óncarea excep╚Ťional─â. Decorarea interioar─â perfecta. Patul foarte bun Faptul c─â toate instala╚Ťiile sanitare sunt perfecte. Totul e foarte frumos .

 565. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 566. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 567. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 568. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 569. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 570. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 571. Mi-a placut locul, amplasarea…de vede tot orasul de acolo de sus si e intim, retras.

 572. Panorama spectaculoas─â asupra ora╚Öului, lini╚Ötea, cur─âtenia, camera spa╚Ťioas─â, atmosfera de hotel-pensiune de munte, cu miros de struguri ╚Öi lemne de foc pe str─âdu╚Ťele care urc─â spre hotel. Am nimerit ├«ntr-o zi superb─â de toamn─â, deci ╚Öi asta a contribuit la atmosfera general─â.

 573. -amplasare buna -personal foarte amabil -mic dejun gustos

 574. + un mare plus personalul +cabina de duș încăpătoare +curat +Zona liniștită și accesibilă

 575. Conditii excelente, foarte comfortabil, foarte curat, pret rezonabil. Proprietarii sunt foarte prietenosi. Locatie convenabila, aproape de restaurante si la cateva minute de centru.

 576. ├Än afar─â dulapului, a fost o cur─â╚Ťenie perfect─â, patul confortabil, lenjeria de bun─â calitate, pensiunea este situat─â ├«n centru dar beneficiaz─â de parcare, personalul agreabil, cu disponibilitate, oricum, un bun raport calitate- pre╚Ť…

 577. Totul a fost EXCELENT. Curatenie impecabila, mic dejun variat, personal amabil si foarte bine pregatit, parcare gratuita.

 578. Mi-a pl─âcut totul, personalul foarte amabil, cur─â╚Ťenie, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabila

 579. Micul dejun a fost gustos si variat. Locatia frumoasa, aproape de centru.

 580. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 581. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 582. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 583. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 584. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 585. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 586. Mi-a placut locul, amplasarea…de vede tot orasul de acolo de sus si e intim, retras.

 587. Panorama spectaculoas─â asupra ora╚Öului, lini╚Ötea, cur─âtenia, camera spa╚Ťioas─â, atmosfera de hotel-pensiune de munte, cu miros de struguri ╚Öi lemne de foc pe str─âdu╚Ťele care urc─â spre hotel. Am nimerit ├«ntr-o zi superb─â de toamn─â, deci ╚Öi asta a contribuit la atmosfera general─â.

 588. -amplasare buna -personal foarte amabil -mic dejun gustos

 589. + un mare plus personalul +cabina de duș încăpătoare +curat +Zona liniștită și accesibilă

 590. Conditii excelente, foarte comfortabil, foarte curat, pret rezonabil. Proprietarii sunt foarte prietenosi. Locatie convenabila, aproape de restaurante si la cateva minute de centru.

 591. ├Än afar─â dulapului, a fost o cur─â╚Ťenie perfect─â, patul confortabil, lenjeria de bun─â calitate, pensiunea este situat─â ├«n centru dar beneficiaz─â de parcare, personalul agreabil, cu disponibilitate, oricum, un bun raport calitate- pre╚Ť…

 592. Totul a fost EXCELENT. Curatenie impecabila, mic dejun variat, personal amabil si foarte bine pregatit, parcare gratuita.

 593. Mi-a pl─âcut totul, personalul foarte amabil, cur─â╚Ťenie, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabila

 594. Micul dejun a fost gustos si variat. Locatia frumoasa, aproape de centru.

 595. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 596. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 597. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 598. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 599. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 600. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 601. Amabili, am primit o camera cu vedere desi platisem varianta fara vedere

 602. Mi-a placut locul, amplasarea…de vede tot orasul de acolo de sus si e intim, retras.

 603. Panorama spectaculoas─â asupra ora╚Öului, lini╚Ötea, cur─âtenia, camera spa╚Ťioas─â, atmosfera de hotel-pensiune de munte, cu miros de struguri ╚Öi lemne de foc pe str─âdu╚Ťele care urc─â spre hotel. Am nimerit ├«ntr-o zi superb─â de toamn─â, deci ╚Öi asta a contribuit la atmosfera general─â.

 604. + un mare plus personalul +cabina de duș încăpătoare +curat +Zona liniștită și accesibilă

 605. Conditii excelente, foarte comfortabil, foarte curat, pret rezonabil. Proprietarii sunt foarte prietenosi. Locatie convenabila, aproape de restaurante si la cateva minute de centru.

 606. ├Än afar─â dulapului, a fost o cur─â╚Ťenie perfect─â, patul confortabil, lenjeria de bun─â calitate, pensiunea este situat─â ├«n centru dar beneficiaz─â de parcare, personalul agreabil, cu disponibilitate, oricum, un bun raport calitate- pre╚Ť…

 607. Totul a fost EXCELENT. Curatenie impecabila, mic dejun variat, personal amabil si foarte bine pregatit, parcare gratuita.

 608. Mi-a pl─âcut totul, personalul foarte amabil, cur─â╚Ťenie, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabila

 609. Micul dejun a fost gustos si variat. Locatia frumoasa, aproape de centru.

 610. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 611. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 612. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 613. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 614. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 615. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 616. Panorama extraordinara, camera curata, cald, confortabil.

 617. Amabili, am primit o camera cu vedere desi platisem varianta fara vedere

 618. Mi-a placut locul, amplasarea…de vede tot orasul de acolo de sus si e intim, retras.

 619. + un mare plus personalul +cabina de duș încăpătoare +curat +Zona liniștită și accesibilă

 620. Conditii excelente, foarte comfortabil, foarte curat, pret rezonabil. Proprietarii sunt foarte prietenosi. Locatie convenabila, aproape de restaurante si la cateva minute de centru.

 621. ├Än afar─â dulapului, a fost o cur─â╚Ťenie perfect─â, patul confortabil, lenjeria de bun─â calitate, pensiunea este situat─â ├«n centru dar beneficiaz─â de parcare, personalul agreabil, cu disponibilitate, oricum, un bun raport calitate- pre╚Ť…

 622. Totul, in special amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia in camere, zona de saune ╚Öi restaurantul foarte bun

 623. Totul a fost EXCELENT. Curatenie impecabila, mic dejun variat, personal amabil si foarte bine pregatit, parcare gratuita.

 624. Mi-a pl─âcut totul, personalul foarte amabil, cur─â╚Ťenie, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabila

 625. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 626. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 627. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 628. Locatie frumoasa. Aranjata cu mult bun gust. O saltea excelenta. Cald in camera toata noaptea nu doar pana la ora 24.00 cum am intalnit la alte cazari.

 629. Totul a fost minunat. Am fost cazati la etaj, camera cu balcon. Personalul a fost amabil, curatenie in camere, intr-un cuvant minunat. Multumim

 630. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, eleganta, intimitatea… Totul!

 631. Proprietarii foarte amabili, gata sa te ajute oricand, dotari foarte bune, curatenie, confort.

 632. Micul dejun a fost gustos si variat, selectie de mezeluri, branza, cascaval, omleta taraneasca facuta din multe oua, legume , ceai sau cafea , la alegere. Cafeaua exceptionala! Proprietarii sunt extrem de amabili si foarte atenti la nevoile oaspetilor. Cu siguranta vom reveni!

 633. Amabilitatea domnilor de la cazare, micul dejun copios si variat, piscina este cu apa calda, camerele sunt calduroase, totul a fost foarte ok!

 634. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 635. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 636. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 637. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 638. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 639. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 640. Panorama extraordinara, camera curata, cald, confortabil.

 641. Amabili, am primit o camera cu vedere desi platisem varianta fara vedere

 642. Mi-a placut locul, amplasarea…de vede tot orasul de acolo de sus si e intim, retras.

 643. Personalul foarte amabil! Locatie excelent─â! Foarte curat!

 644. + un mare plus personalul +cabina de duș încăpătoare +curat +Zona liniștită și accesibilă

 645. Conditii excelente, foarte comfortabil, foarte curat, pret rezonabil. Proprietarii sunt foarte prietenosi. Locatie convenabila, aproape de restaurante si la cateva minute de centru.

 646. Confortabil, linistit, modern, camera mare, baie mare, totul perfect.

 647. Totul, in special amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia in camere, zona de saune ╚Öi restaurantul foarte bun

 648. Totul a fost EXCELENT. Curatenie impecabila, mic dejun variat, personal amabil si foarte bine pregatit, parcare gratuita.

 649. Camera foarte frumoasă și curată.Personalul amabil.

 650. A fost o k. Pre╚Ťul cam mare, fata de pozi╚Ťia camerei. ├Än rest toate bune.

 651. Totul, de la gazde pana la camere. Am fost primita cu multa caldura si m-am simtit confortabil. Camera a fost curata, spatioasa si am avut la dispozitie tot ce mi.as fi putut dori.

 652. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 653. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 654. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 655. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 656. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 657. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 658. Panorama extraordinara, camera curata, cald, confortabil.

 659. Amabili, am primit o camera cu vedere desi platisem varianta fara vedere

 660. Mi-a placut locul, amplasarea…de vede tot orasul de acolo de sus si e intim, retras.

 661. Personalul foarte amabil! Locatie excelent─â! Foarte curat!

 662. + un mare plus personalul +cabina de duș încăpătoare +curat +Zona liniștită și accesibilă

 663. Conditii excelente, foarte comfortabil, foarte curat, pret rezonabil. Proprietarii sunt foarte prietenosi. Locatie convenabila, aproape de restaurante si la cateva minute de centru.

 664. Confortabil, linistit, modern, camera mare, baie mare, totul perfect.

 665. Totul, in special amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia in camere, zona de saune ╚Öi restaurantul foarte bun

 666. Totul a fost EXCELENT. Curatenie impecabila, mic dejun variat, personal amabil si foarte bine pregatit, parcare gratuita.

 667. Camera foarte frumoasă și curată.Personalul amabil.

 668. A fost o k. Pre╚Ťul cam mare, fata de pozi╚Ťia camerei. ├Än rest toate bune.

 669. Totul, de la gazde pana la camere. Am fost primita cu multa caldura si m-am simtit confortabil. Camera a fost curata, spatioasa si am avut la dispozitie tot ce mi.as fi putut dori.

 670. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 671. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 672. Zona linistita,foarte aproape de strandul din Ocnita,bucatarie curata si bine dotata.

 673. Camera foarte spatioasa si curata. Prosoape impecabile, lenjerie impecabilă. Camera calduroasa si luminată. Baia curata, aerisita si incalzita. Din pacate nu am putut sa profitam si de curtea interioara (am ramas doar o noapte fiind veniti pentru a participa la o nunta in Ramnicu Valcea) . Aproximativ 5-10 minute fata de centru, aplasata intr-o zona linisita cu un mic magazin la parter dotat cu cele necesare. Curtea ofera un spatiu foarte larg pentru familii cu copii, rona de relaxare, leagan, foisor, gratar, gazonul îngrijit. Vom reveni cu urmatoarea ocazie cand ne vom afla in zona.

 674. Am ramas surprinsa de curatenie, amabilitatea proprietarului, disponibilitatea de a ajuta, de dotarile din camera si baie. De obicei , pensiunile doteaza camerele cu cate un TV no name, de marimea unui ecran de laptop, ca sa ‘bifeze’ plusul de dotare. Aici am gasit un LCD imens, potrivit ales distantei de privire, marca si la care am avut acces inclusiv la Netflix !!! Calatoresc mult, dar este prima data cand am intalnit asa ceva. Baia este mare , potrivita si unui hotel de 4 stele. Felicitari ! Curtea este frumoasa, iti poti bea cafeaua stand la umbra unui pom, relaxandu-te.

 675. Totul la superlativ, loca╚Ťie buna, personal amabil, curatenie in camere, pretul foarte bun! Sigur o sa revenim!

 676. Amplasre excelent─â,priveli╚Öte minunat─â,cur─â╚Ťenie,confort,personal amabil!Cu siguran─â voi reveni!😍

 677. Panorama extraordinara, camera curata, cald, confortabil.

 678. Amabili, am primit o camera cu vedere desi platisem varianta fara vedere

 679. Personalul foarte amabil! Locatie excelent─â! Foarte curat!

 680. + un mare plus personalul +cabina de duș încăpătoare +curat +Zona liniștită și accesibilă

 681. Conditii excelente, foarte comfortabil, foarte curat, pret rezonabil. Proprietarii sunt foarte prietenosi. Locatie convenabila, aproape de restaurante si la cateva minute de centru.

 682. Totul. Hotelul este foarte confortabil, calduros. Personalul este f amabil, fara a exagera insa si fara impresia aceea de falsitate pe care o vezi in alte parti. Restaurantul are produse de calitate, micul dejun exceptional….un plus pentru cafeaua de dimineata. Parcarea proprie e iar un plus, zona fiind destul de aglomerata

 683. Confortabil, linistit, modern, camera mare, baie mare, totul perfect.

 684. Totul, in special amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia in camere, zona de saune ╚Öi restaurantul foarte bun

 685. Camera foarte frumoasă și curată.Personalul amabil.

 686. A fost o k. Pre╚Ťul cam mare, fata de pozi╚Ťia camerei. ├Än rest toate bune.

 687. Totul, de la gazde pana la camere. Am fost primita cu multa caldura si m-am simtit confortabil. Camera a fost curata, spatioasa si am avut la dispozitie tot ce mi.as fi putut dori.

 688. Camera spa╚Ťioas─â, foarte pl─âcut─â ochiului. Pat mare ╚Öi confortabil, de la baie nu a lipsit absolut nimic, iar gazda foarte primitoare. Este foarte bine, continua╚Ťi a╚Öa!

 689. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 690. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 691. Lini╚Ötea..cur─â╚Ťenia…amplasarea ..amabilitatea proprietarului

 692. Televizor 4k, veceu modern, regulator clima, pat moale, albituri curate, zona de odihna amenajat─â.

 693. Camere mari,curate,calduroase. Saltele confortabile, bai moderne. Personal amabil si prietenos. Aproape de salina si de centrul orasului Ramnicu Valcea. Multumim!!! 😘😘😘

 694. Mi-a placut mult camera,! Personalul foarte amabil! Privelistea superba!

 695. Pentru a doua oara la hotel Panoramic si ne vom intoarce. Un hotel primitor , oameni de nota 10 , camera foarte ok .

 696. Amplasre excelent─â,priveli╚Öte minunat─â,cur─â╚Ťenie,confort,personal amabil!Cu siguran─â voi reveni!😍

 697. Aproape de centru, zona linistita, foarte curat, placut, atmosfera ca acasa, personal foarte amabil si atent, halatele au fost o atentie grozava.

 698. Personalul foarte amabil! Locatie excelent─â! Foarte curat!

 699. + un mare plus personalul +cabina de duș încăpătoare +curat +Zona liniștită și accesibilă

 700. Cur─â╚Ťenia, peisajul, camerele mari, terasa de la etajul cinci ofer─â o priveli╚Öte de vis!

 701. Mic dejun foarte bun, servicii de profesioniști, confort potrivit clasificării, camere generoase, bucătărie excelentă, disponibilitate.

 702. Parcarea subterana, curatenie, confort, design, pat foarte confortabil, balcon.

 703. Camera foarte frumoasă și curată.Personalul amabil.

 704. A fost o k. Pre╚Ťul cam mare, fata de pozi╚Ťia camerei. ├Än rest toate bune.

 705. Totul, de la gazde pana la camere. Am fost primita cu multa caldura si m-am simtit confortabil. Camera a fost curata, spatioasa si am avut la dispozitie tot ce mi.as fi putut dori.

 706. Este un loc foarte linistit si frumos . Casutele sunt exact ca in poze

 707. Curatenie, camera dotata cu tot ce este necesar, amabilitate din partea proprietarului.

 708. Curat, am g─âsit strictul necesar, o loca╚Ťie unde vom mai reveni cu siguran╚Ťa.

 709. Camera spa╚Ťioas─â, foarte pl─âcut─â ochiului. Pat mare ╚Öi confortabil, de la baie nu a lipsit absolut nimic, iar gazda foarte primitoare. Este foarte bine, continua╚Ťi a╚Öa!

 710. Loc de joaca pentru copii exterior si interior. Bucatarie utilata. Camere mari.

 711. Camera foarte frumoasa, spatioasa, curata cu o terasa mare!!!! Foarte aproape strandul Ocnita care este bine amenajat, cu o intindere mare, apa calda, tot confortul!

 712. Totul a fost minunat! Ne a surprins cel mai tare gratarul ce ne astepta deja curat, am avut chiar si lemne puse la dispozitie. Cu siguranta vom reveni si pentru a 4 a oara!

 713. Totul a fost mai presus de a╚Ötept─âri. Gazdele ne au ajutat cu orice , camerele au fost extrem de curate ╚Öi amenajate cu bun gust. Cu siguran╚Ť─â vom reveni

 714. Locatia superba, curtea extraordinara, perfecta pentru copii.Am fost foarte multumiti de aceasta pensiune.Vom revenii cu siguranta !

 715. Mi-au depasit asteptarile pozitia in oras si privelistea…iti taie rasuflarea. Am prins un rasarit nemaipomenit, nu vezi zilnic asa ceva. Micul dejun (optional) a fost cuprinzator, insa l-am luat la pachet pentru ca a trebuit sa plec dimineata devreme. Dar si in zona este un restaraunt italian cu meniu foarte bun. Personalul a fost foarte amabil si intelegator cu nevoile noastre. Cu asemenea locuri chiar pot sa spun ca Ramnicu Valcea se afla pe un drum foarte bun din punct de vedere turistic.

 716. Cel mai mult mi a placut vederea din camera , amplasarea, amabilitatea. Despre mancare nu pot spune nimic, nu am luat masa acolo.

 717. Camera a fost una tripla, destul de mare si cu balcon. Micul dejun a fost unul bogat, am avut de toate inclusiv pentru copii. Personalul de la receptie foarte amabil cu copiii desi am ajuns la o ora tarzie la cazare.Ne-a parut rau ca am stat doar o noapte.

 718. Micul dejun contine in mare parte produse traditionale, gen sunca, cascaval, si este unul gustos. Cafeaua este si ea foarte buna.

 719. Amplasare centrala, fara zgomotul circulatiei (doar cele de la animalele crescute pe terenul de vizavi al Episcopiei, deci ca la bunici la tara !), au loc propriu de parcare, camera nu prea mare, cu balcon cu masuta si 2 scaune, baia marisoara si bine dotata (bideu, cabina larga de dus pe pardoseala), tv plat cu diagonala mica. Au loc special pt servirea mesei, unde au si un tv plat cu diagonala f. mare. Mancare diversa si suficienta (servita, nu tip “bufet suedez”), inclusiv cafea si ceai. Gazda binevoitoare si amabila.

 720. Micul dejun a fost foarte gustos ╚Öi diferit de la o zi la alta, noi av├ónd cinci mic-dejunuri, cafeaua foarte bun─â, de calitate, curat ╚Öi cu p─âstrarea permanent─â a distan╚Ťei, ├«n contextul actual de pandemie. Vom reveni cu pl─âcere!

 721. Respectarea stricta a m─âsurilor de protec╚Ťie covid19. Amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, confortul camerei ╚Öi nu in ultimul r├ónd m├óncarea de la restaurantul hotelului.

 722. Ca de obicei, la superlativ. Unul dintre cele mai bune hoteluri din tara!

 723. Hotelul este situat intr-o zona sigura , are parcare proprie cu bariera , camere spa╚Ťioase cu AC , curat iar angaja╚Ťii sunt foarte amabili. Micul dejun bun. Ne-am mai ├«ntoarce .

 724. Locatia este excelenta pt a ajunge usor la salina, principala atractie din zona si este linistita pt a te deconecta de agitatia orasului aglomerat. Am prins un apus de luna plina, portocalie, cum n-am mai vazut si ne-am bucurat de sunetul greierilor😊

 725. C─âsu╚Ťele sunt foarte dr─âgu╚Ť amenajate, iar priveli╚Ötea e frumoasa. Zon─â lini╚Ötit─â ╚Öi relaxant─â. Buc─ât─âria este echipata cu tot ce ai putea avea nevoie. Cu siguran╚Ť─â vom reveni cu drag!

 726. Am r─âmas foarte surprin╚Öi pl─âcu╚Ťi. Loca╚Ťia excelenta, lini╚Öte, priveli╚Ötea excep╚Ťional─â, iar gazdele de nota 10. Am g─âsit la proprietate exact tot ceea ce am avut nevoie.

 727. Camera amenajata ff frumos. Curat. Recomand !!!

 728. Totul a fost minunat! Ne a surprins cel mai tare gratarul ce ne astepta deja curat, am avut chiar si lemne puse la dispozitie. Cu siguranta vom reveni si pentru a 4 a oara!

 729. Totul a fost mai presus de a╚Ötept─âri. Gazdele ne au ajutat cu orice , camerele au fost extrem de curate ╚Öi amenajate cu bun gust. Cu siguran╚Ť─â vom reveni

 730. Camera mare, baia de asemenea , caldura super ok , termostat in camera , personal dr─âgu╚Ť si implicat !

 731. Cur─â╚Ťenie, personal amabil, lini╚Öte vedere frumoas─â !

 732. Personal amabil, locatie linistita si aer curat, langa padure. Facilitati bune, desi nu senzationale, curatenie perfecta.

 733. Locatia este excelenta pt a ajunge usor la salina, principala atractie din zona si este linistita pt a te deconecta de agitatia orasului aglomerat. Am prins un apus de luna plina, portocalie, cum n-am mai vazut si ne-am bucurat de sunetul greierilor😊

 734. C─âsu╚Ťele sunt foarte dr─âgu╚Ť amenajate, iar priveli╚Ötea e frumoasa. Zon─â lini╚Ötit─â ╚Öi relaxant─â. Buc─ât─âria este echipata cu tot ce ai putea avea nevoie. Cu siguran╚Ť─â vom reveni cu drag!

 735. Am r─âmas foarte surprin╚Öi pl─âcu╚Ťi. Loca╚Ťia excelenta, lini╚Öte, priveli╚Ötea excep╚Ťional─â, iar gazdele de nota 10. Am g─âsit la proprietate exact tot ceea ce am avut nevoie.

 736. Camera amenajata ff frumos. Curat. Recomand !!!

 737. Totul a fost minunat! Ne a surprins cel mai tare gratarul ce ne astepta deja curat, am avut chiar si lemne puse la dispozitie. Cu siguranta vom reveni si pentru a 4 a oara!

 738. Totul a fost mai presus de a╚Ötept─âri. Gazdele ne au ajutat cu orice , camerele au fost extrem de curate ╚Öi amenajate cu bun gust. Cu siguran╚Ť─â vom reveni

 739. totul a fost foarte bine, patul confortabil, caldura peste tot, peisajul superb, loca╚Ťie ├«nalt─â, foarte curat

 740. Camera mare, baia de asemenea , caldura super ok , termostat in camera , personal dr─âgu╚Ť si implicat !

 741. Cur─â╚Ťenie, personal amabil, lini╚Öte vedere frumoas─â !

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled