Cazare ieftina O Noapte Bucuresti

De multe ori ne uitam dupa cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

★★★★★ Radisson Blu Hotel Bucharest

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartment Sirenelor 63

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cathedral View Studio

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Apartment in Bucuresti Titan

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bahluiului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Nassif Estates ( Wild Orchids Apartment )

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Old City Cosy Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Alina's Central Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Olimpia si Marian Dorneanu din Luna, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Olimpia si Marian Dorneanu din Luna, jud. ClujCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Silvian si Estera Anton din Desa, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Silvian si Estera Anton din Desa, jud. DoljCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Octaviu si Ion Cazan din Pestere, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Octaviu si Ion Cazan din Pestere, jud. Caras-SeverinCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Florina si Mara Râpeanu din Posta Calnau, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Florina si Mara Râpeanu din Posta Calnau, jud. BuzauCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Marta si Gianina Doicaru din Pintic, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Marta si Gianina Doicaru din Pintic, jud. ClujCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Cerasela si Anuța Văleanu din Seciu, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Cerasela si Anuța Văleanu din Seciu, jud. ValceaCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu „aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Poziția geografica, vederea din balcon, curețenia din locație, personalul. Totul

 29. Excelent raport pret calitate, proprietarul foarte amabil, curatenie impecabila, foarte intim. Mii de multumiri gazdei!

 30. Gazda deosebit de amabila. Pozitie centrala si raport calitate / pret bun.

 31. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 32. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 33. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 34. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 35. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 36. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 37. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 38. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 39. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 40. Personalul a fost amabil; toate schimburile deoarece am stat o saptamana. Pretul este ridicat fata de serviciile oferite.

 41. Curățenia și micul dejun. Recomand, raport excelent calitate/pret

 42. Ospitalitaea personalului! inca de la receptie, receptionera isi merita locul! Apoi ospatarii, profesionisti!

 43. Loc frumos si linistit, locatia se afla in park, nu??

 44. Atmosfera de sărbătoare creată în restaurant. Modul de servire a mesei. Calitatea saltelei (am dormit excelent) . Si bineinteles zona . Personal amabil. Mic dejun decent.

 45. Locatia este o oaza de liniste in mijlocul orasului, personalul este extrem de amabil iar conditiile de cazare si masa sunt excelente. 😊😊😊

 46. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 47. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 48. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 49. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 50. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 51. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 52. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 53. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 54. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 55. Excelent amplasat in zona parcului Kisellef, aproape de Piata Victoriei si Arcul de Triumf. Camera principala spatioasa, cu balcon generos. Bucataria dotata si placuta. Exista masina de spalat, fier de calcat, masa de calcat, suport ptr. uscat rufe si uscator de par. In mai putine cuvinte, m-am simtit ca acasa.

 56. A fost f.bine ,in zona in care aveam treaba, curat, bine pozitionat.

 57. Amplasarea lângă Parcul Kiseleff a fost perfectă. Zona liniștită cu verdeață în centrul capitalei. Apartamentul situat la etajul unu are o terasă mare cu vedere la parc. Mobilată cu bun gust îți dă impresia că ai ajuns acasă nu în hotel, asigurându- ți tot confortul unui cămin. Mă voi întoarce cu plăcere aici.

 58. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 59. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 60. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 61. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 62. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 63. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 64. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 65. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 66. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 67. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 68. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 69. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 70. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 71. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 72. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 73. The location was great, just next to anything you would like to have, food, drinks, snacks, shopping mall. The room was clean with brand new furniture. Fresh towels and extra sheets in case you needed them. The room has a fully equipped with kitchen. There was an ATM in the hotel for easier and safer withdrawals. The staff was helpful and kind. Tip: A vending machine at the lobby would have been a nice addition.

 74. Wow.huge apartement, very clean .new everything.g8 location. Value for money.in fact the only hotel/ apt ive taken photos off

 75. it’s actually even better than what you see in the photos. Totally worth it and recommendable.

 76. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 77. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 78. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 79. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 80. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 81. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 82. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 83. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 84. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 85. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 86. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 87. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 88. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 89. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 90. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 91. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 92. Comfortable and convenient apartment with lovely little extras. At the gates of Old Town.

 93. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 94. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 95. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 96. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 97. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 98. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 99. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 100. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 101. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 102. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 103. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 104. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 105. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 106. Parcare proprie gratuita, aproape de zona de interes, micul dejun diversificat, 3 lifturi de acces, piscina interioara si exterioara pentru amatori de acest gen de relaxare

 107. Promptitudinea receptionerului de a-mi schimba camera.

 108. Micul dejun excelent, piscina,deși un pic rece, foarte curata.

 109. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 110. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 111. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת „מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 112. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 113. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 114. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 115. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 116. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 117. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 118. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 119. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 120. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 121. Am apreciat ambianta si facilitatile, parcare mare si gratuita. Micul dejun a fost foarte bun. Personalul este amabil si atent.

 122. Super cazare intr-o locatie f.buna, parcare generoasa in pretul camerei, . Piscina si centrul spa sunt superbe. Mic dejun f.variat si gustos. Personal extrem de amabil

 123. Micul dejun este abundent si foarte bun. Pozitia fata de Romexpo este excelenta, la doar 5 minute de mers pe jos.

 124. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 125. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 126. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 127. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 128. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 129. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 130. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 131. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 132. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 133. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 134. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 135. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 136. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 137. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 138. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 139. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 140. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 141. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 142. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 143. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 144. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 145. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 146. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 147. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 148. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 149. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 150. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 151. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 152. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 153. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 154. Totul a fost conform imaginilor. Curățenie, confort, utilități, cât și o gazda primitoare. Locul de parcare este gratuit iar accesul la diferite artere principale aproape si usor! Recomand cu încredere.

 155. Apartamentul este foarte curat si spatios. Gasesti tot ce ai nevoie si gazda este foarte politicoasa si de ajutor.

 156. Apartament recent renovat, dotări de ultimă oră de la sanitare la electrocasnice, toate noi și foarte curate. Ambele balcoane sunt închise, paturile comfortabile, aer condiționat pe hol. Condiții de lux !

 157. Multumesc pentru ospitalitate! Curat, confortabil, liniste! Ca acasa! Bravo si pentru serviciul de paza!

 158. Amabilitate, siguranța , curățenie, totul foarte bine organizat . Felicitări !

 159. Un apartament frumos, curat, amplasat aproape de ambasada usa. Gazda foarte amabila si dornica sa ajute.

 160. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 161. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 162. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 163. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 164. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 165. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 166. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 167. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 168. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 169. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 170. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 171. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 172. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 173. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 174. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 175. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 176. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 177. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 178. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 179. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 180. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 181. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 182. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 183. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 184. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 185. Camerele mari, foarte înalte ceea ce face sa fie foarte bine aerisite. Locație curata, personal amabil, ușor de ajuns la locație, zona liniștită.

 186. Am fost incatat de toate facilitatile vilei , mult peste asteptari la pretul camerei .

 187. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 188. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 189. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 190. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 191. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 192. Camera frumos amenajată. Curata. Salteaua patului excelenta

 193. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 194. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 195. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 196. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 197. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 198. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 199. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 200. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 201. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 202. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 203. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 204. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 205. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 206. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 207. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 208. Amabilitatea personalului, camera mare, amenajată cu foarte bun gust, baia generoasa.

 209. Vila noua. Zona linistita. Desi ultimii 500m sunt pe un drum pietruit, nu a fost un inconvenient. Personal amabil.

 210. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 211. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 212. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 213. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 214. Personal amabil, locație foarte bună, pat confortabil, cameră plăcută.

 215. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 216. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 217. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 218. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 219. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 220. Camera, balconul, faptul ca poti sa-ti pregatesti cafeaua si/ sau micul dejun in camera, frigiderul incapator

 221. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 222. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 223. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 224. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 225. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 226. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 227. Locatia excelenta (de fapt acesta a fost principalul motiv pentru care am ales Hotel Berthelot). La micul dejun v-as sugera mai multe optiuni pentru turistii vegetarieni…si poate cafeaua mai savuroasa (de exemplu, expresso-ul pus la dispozitie in camera a fost mult mai bun!). Si poate suc fresh (cu adevarat)…

 228. Mi-a plăcut micul dejun. Locaţia destul de central, iar personalul foarte amabil. Voi revenii cu drag la acest hotel.

 229. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 230. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 231. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 232. Confortul camerelor este chiar ok, curatenia este ok, personalul foarte amabil si orientat sa gaseasca solutii ok si rapid. Restaurantul are o bucatarie buna si cele cateva retete sunt suficiente pentru un sejur de pana la 3 zile

 233. Hotel foarte primitor, amenajat cu mult bun gust. Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara, paturi confortabile si micul dejun proaspat, bogat si gustos. Vom reveni cu placere!

 234. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 235. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 236. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 237. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 238. Personal amabil, locație foarte bună, pat confortabil, cameră plăcută.

 239. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 240. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 241. locatia e foarte buna, e curat, mancarea e buna, patul foarte comod, mi-a placut foarte mult stilul vechi, personalul a fost foarte amabil.

 242. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 243. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 244. Camera, balconul, faptul ca poti sa-ti pregatesti cafeaua si/ sau micul dejun in camera, frigiderul incapator

 245. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 246. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 247. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 248. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 249. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 250. Totul la superlativ, amabilitatea, disponibilitatea celor care lucreaza la acest hotel, fara rezerve. Inclusiv scartaitul scarilor are farmec.

 251. Pozitia ultracentrala, mobilierul, arhitectura cladirii. Totul la superlativ.

 252. Stilul hotelului, decoratiunile interioare, obiectele de arta, atmosfera melancolica, personalul deosebit de amabil.

 253. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 254. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 255. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 12:01 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 256. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 257. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 258. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 259. Locatia a fost minunata. Apartamentul a avut toate facilitatile.

 260. Apartamentul este modern cu toate dotarile necesare, foarte aproape de centrul vechi.

 261. Central location, modern apartment, comfortable…

 262. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 263. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 264. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 265. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 266. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 267. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 268. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 269. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 270. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 271. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 272. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 273. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 274. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 275. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 276. Okromania2015 mai 24, 2019 at 3:55 pm

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 277. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 278. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 279. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 280. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 281. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 282. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 283. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 284. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 285. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 286. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 287. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 288. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 289. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 290. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 291. It was really clean and really nice apartment. Near to everything

 292. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 293. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 294. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 295. Calator_frecvent mai 31, 2019 at 3:23 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 296. Apartament impecabil, frumos amenajat, parcare privata, gazda amabila si prompta.

 297. Apartamentul este foarte frumos, condițiile foarte bune

 298. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 299. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 300. Close to main attractions, subway station, bus station, restaurants.

 301. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 302. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 303. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 304. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 305. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 306. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 307. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 308. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 309. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 310. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 311. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 312. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 313. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 314. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 315. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 316. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 317. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 318. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 3:22 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 319. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 320. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 321. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 322. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 323. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 324. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 325. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 326. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 327. Florin-nicolae iunie 14, 2019 at 3:26 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 328. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 329. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 330. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 331. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 332. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 333. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 334. Personalul foarte amabil, locatia centrala si linistita, foarte curat, prosoapele schimbate zilnic, camerele sunt dotate cu tot ce este necesar.

 335. Foarte bun micul dejun, din pacate nu se facea refill la produse, pe masura ce se consumau.

 336. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 337. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 338. Locatia excelenta (de fapt acesta a fost principalul motiv pentru care am ales Hotel Berthelot). La micul dejun v-as sugera mai multe optiuni pentru turistii vegetarieni…si poate cafeaua mai savuroasa (de exemplu, expresso-ul pus la dispozitie in camera a fost mult mai bun!). Si poate suc fresh (cu adevarat)…

 339. Mi-a plăcut micul dejun. Locaţia destul de central, iar personalul foarte amabil. Voi revenii cu drag la acest hotel.

 340. Desi e situat in centrul Bucurestiului, in camera a fost foarte liniste. Sucul proaspat de fructe si legume de la micul dejun : foarte bun, preparat in fata clientilor.

 341. Camera linistită, mic dejun bogat, personal amabil

 342. Totul a fost excelent. Recomand cu incredere! Personal amabil pe toate departamentele, camere foarte curate, mâncare și servire foarte buna, întâmpinare la receptie excelentă.

 343. Personalul foarte amabil. Loc de parcare gratuit de la hotel si locatia foarte buna.

 344. Apartamentul este spațios, mic dejun bun, cafeau nu foarte bună Salteaua si patul foarte confortabile!

 345. Patul, super confortabil, curatenie, totul pregatit exact cum am si stabilit…ordonat, frumos, placut in rest…

 346. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 347. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 348. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 349. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 350. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 351. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 352. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 353. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 354. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 355. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 356. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 357. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 358. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 359. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 360. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 361. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 362. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 363. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 364. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 365. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 366. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 367. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 368. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 369. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 370. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 371. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 372. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 373. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 374. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 375. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 376. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 377. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 378. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 379. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 380. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 381. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 382. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 383. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 384. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 385. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 386. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 387. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 388. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 389. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 390. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 391. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 392. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 393. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 394. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 395. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 396. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 397. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 398. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 399. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 400. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 401. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 402. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 403. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 404. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 405. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 406. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 407. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 408. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 409. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 410. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 411. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 412. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 413. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 414. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 415. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 416. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 417. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 418. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 419. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 420. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 421. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 422. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu „detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 423. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 424. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 425. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 426. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 427. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 428. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 429. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 430. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 431. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 432. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 433. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 434. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 435. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 436. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 437. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu „detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 438. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 439. Curat, locatie linistita, in zona centrala. Camerele exceptional de curate, personal super amabil. Voi reveni cu siguranta.

 440. The property is in central location, close to the Old City and close to Piata Unirii !!!

 441. Excellent location and flat,very clean and modern with a amazing view over the old town. Quiet over the night and the host was very friendly and helpful. Easy check in and check out. Highly recommend it for future guests. Thank you

 442. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 443. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 444. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 445. apartament regim hotelier, cafea la expresor+apa+biscuiti din partea proprietatii, Bucatarie bine utilata, produse de curatenie si igiena la discretie.

 446. Un apartament frumos,gazda foarte amabila,intelegatoare.

 447. Faptul că pentru o singură noapte gazda ne-a așteptat cu apă,biscuiți și cafea pentru dimineață ,ceea ce nu întâlnești în multe locații de cazare,nouă ne-a plăcut.

 448. totul… curățenia, micul dejun, personalul (mai ales personalul)

 449. Zona centrala si faptul ca e liniste si foarte curat.

 450. Amplasarea hotelului este foarte buna, camera este extrem de confortabila, spatioasa, linistita, aer conditionat, internet wifi, baie cu cada, micul dejun este extrem de bogat si gustos, personalul foarte amabil. Ne-am simtit foarte bine, recomand hotelul cu cea mai mare incredere.

 451. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 452. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 453. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 454. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 455. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 456. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu „pretentii”

 457. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 458. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 459. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 460. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 461. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 462. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 463. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 464. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 465. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 466. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 467. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 468. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 469. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 470. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 471. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 472. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 473. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 474. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 475. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 476. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 477. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 478. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 479. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 480. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 481. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 482. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 483. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 484. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 485. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 486. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 487. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 488. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 489. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 490. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 491. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 492. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 493. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 494. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 495. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 496. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 497. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 498. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 499. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 500. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 501. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 502. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 503. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 504. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 505. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 506. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 507. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 508. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 509. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 510. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 511. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 512. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 513. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 514. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 515. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 516. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 517. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 518. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 519. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 520. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 521. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 522. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 523. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 524. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 525. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 526. Personalul foarte amabil! Hotel foarte curat! Amplasare minunata! Nu simti ca esti in Bucurestiul cel aglomerat si agitat!

 527. totul perfect personal foarte amabil curățenie impecabil liniste la piscina o zona foarte liniștită. recomand acest hotel!

 528. Personal foarte bun mai putin acel incident de la receptie cu taxa de parcare auto care nu a fost anuntat….

 529. Locatia e frumoasa , apartament la ultimul etaj, avea o terasa/balcon imensa pacat ca nu era deloc intretinuta,apartanentul mare spatios

 530. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 531. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 532. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 533. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 534. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 535. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 536. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 537. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 538. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 539. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 540. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 541. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 542. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 543. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 544. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 545. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 546. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 547. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 548. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 549. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 550. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 551. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 552. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 553. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 554. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 555. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 556. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 557. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 558. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 559. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 560. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 561. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 562. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 563. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 564. the apartment was in a great place just a few steps from the old town, very easy to find.we never saw the owner, we had a good communication through texts and emails for the arrival time, and the way that we will take the key

 565. The best apartment we have ever stayed in, had all the supplies we needed-dishes soap, coffee machine, towels, iron, I can go on and on-basically anything you can think of. Very clean and so pretty. We did’t think it would be as good as it looked in pictures, but it’s even better. It has everything you want in an apartment and more+ great location. Recommending to anyone.

 566. Sehr gute Kommunikation mit der Gastgeberin. Check In unkompliziert. Tolle Lage der Wohnung, welche selbst sauber und gut ausgestattet war.

 567. Центр города, тихое уютное место, чистота в квартире, все есть, даже пластыри и зубная щетка . И кстати советую посетить итальянский ресторан сразу возле квартиры. Очень вкусно и не дорого

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled