Cazare ieftina O Noapte Bucuresti

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Olimpia si Marian Dorneanu din Luna, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Olimpia si Marian Dorneanu din Luna, jud. ClujCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Silvian si Estera Anton din Desa, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Silvian si Estera Anton din Desa, jud. DoljCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Octaviu si Ion Cazan din Pestere, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Octaviu si Ion Cazan din Pestere, jud. Caras-SeverinCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Florina si Mara Râpeanu din Posta Calnau, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Florina si Mara Râpeanu din Posta Calnau, jud. BuzauCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Marta si Gianina Doicaru din Pintic, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Marta si Gianina Doicaru din Pintic, jud. ClujCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Cerasela si Anuța Văleanu din Seciu, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Cerasela si Anuța Văleanu din Seciu, jud. ValceaCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Poziția geografica, vederea din balcon, curețenia din locație, personalul. Totul

 29. Excelent raport pret calitate, proprietarul foarte amabil, curatenie impecabila, foarte intim. Mii de multumiri gazdei!

 30. Gazda deosebit de amabila. Pozitie centrala si raport calitate / pret bun.

 31. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 32. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 33. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 34. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 35. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 36. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 37. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 38. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 39. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 40. Personalul a fost amabil; toate schimburile deoarece am stat o saptamana. Pretul este ridicat fata de serviciile oferite.

 41. Curățenia și micul dejun. Recomand, raport excelent calitate/pret

 42. Ospitalitaea personalului! inca de la receptie, receptionera isi merita locul! Apoi ospatarii, profesionisti!

 43. Loc frumos si linistit, locatia se afla in park, nu??

 44. Atmosfera de sărbătoare creată în restaurant. Modul de servire a mesei. Calitatea saltelei (am dormit excelent) . Si bineinteles zona . Personal amabil. Mic dejun decent.

 45. Locatia este o oaza de liniste in mijlocul orasului, personalul este extrem de amabil iar conditiile de cazare si masa sunt excelente. 😊😊😊

 46. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 47. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 48. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 49. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 50. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 51. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 52. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 53. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 54. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 55. Excelent amplasat in zona parcului Kisellef, aproape de Piata Victoriei si Arcul de Triumf. Camera principala spatioasa, cu balcon generos. Bucataria dotata si placuta. Exista masina de spalat, fier de calcat, masa de calcat, suport ptr. uscat rufe si uscator de par. In mai putine cuvinte, m-am simtit ca acasa.

 56. A fost f.bine ,in zona in care aveam treaba, curat, bine pozitionat.

 57. Amplasarea lângă Parcul Kiseleff a fost perfectă. Zona liniștită cu verdeață în centrul capitalei. Apartamentul situat la etajul unu are o terasă mare cu vedere la parc. Mobilată cu bun gust îți dă impresia că ai ajuns acasă nu în hotel, asigurându- ți tot confortul unui cămin. Mă voi întoarce cu plăcere aici.

 58. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 59. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 60. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 61. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 62. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 63. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 64. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 65. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 66. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 67. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 68. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 69. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 70. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 71. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 72. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 73. The location was great, just next to anything you would like to have, food, drinks, snacks, shopping mall. The room was clean with brand new furniture. Fresh towels and extra sheets in case you needed them. The room has a fully equipped with kitchen. There was an ATM in the hotel for easier and safer withdrawals. The staff was helpful and kind. Tip: A vending machine at the lobby would have been a nice addition.

 74. Wow.huge apartement, very clean .new everything.g8 location. Value for money.in fact the only hotel/ apt ive taken photos off

 75. it’s actually even better than what you see in the photos. Totally worth it and recommendable.

 76. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 77. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 78. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 79. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 80. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 81. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 82. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 83. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 84. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 85. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 86. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 87. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 88. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 89. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 90. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 91. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 92. Comfortable and convenient apartment with lovely little extras. At the gates of Old Town.

 93. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 94. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 95. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 96. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 97. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 98. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 99. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 100. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 101. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 102. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 103. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 104. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 105. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 106. Parcare proprie gratuita, aproape de zona de interes, micul dejun diversificat, 3 lifturi de acces, piscina interioara si exterioara pentru amatori de acest gen de relaxare

 107. Promptitudinea receptionerului de a-mi schimba camera.

 108. Micul dejun excelent, piscina,deși un pic rece, foarte curata.

 109. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 110. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 111. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת “מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 112. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 113. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 114. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 115. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 116. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 117. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 118. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 119. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 120. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 121. Am apreciat ambianta si facilitatile, parcare mare si gratuita. Micul dejun a fost foarte bun. Personalul este amabil si atent.

 122. Super cazare intr-o locatie f.buna, parcare generoasa in pretul camerei, . Piscina si centrul spa sunt superbe. Mic dejun f.variat si gustos. Personal extrem de amabil

 123. Micul dejun este abundent si foarte bun. Pozitia fata de Romexpo este excelenta, la doar 5 minute de mers pe jos.

 124. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 125. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 126. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 127. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 128. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 129. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 130. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 131. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 132. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 133. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 134. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 135. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 136. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 137. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 138. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 139. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 140. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 141. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 142. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 143. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 144. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 145. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 146. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 147. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 148. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 149. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 150. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 151. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 152. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 153. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 154. Totul a fost conform imaginilor. Curățenie, confort, utilități, cât și o gazda primitoare. Locul de parcare este gratuit iar accesul la diferite artere principale aproape si usor! Recomand cu încredere.

 155. Apartamentul este foarte curat si spatios. Gasesti tot ce ai nevoie si gazda este foarte politicoasa si de ajutor.

 156. Apartament recent renovat, dotări de ultimă oră de la sanitare la electrocasnice, toate noi și foarte curate. Ambele balcoane sunt închise, paturile comfortabile, aer condiționat pe hol. Condiții de lux !

 157. Multumesc pentru ospitalitate! Curat, confortabil, liniste! Ca acasa! Bravo si pentru serviciul de paza!

 158. Amabilitate, siguranța , curățenie, totul foarte bine organizat . Felicitări !

 159. Un apartament frumos, curat, amplasat aproape de ambasada usa. Gazda foarte amabila si dornica sa ajute.

 160. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 161. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 162. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 163. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 164. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 165. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 166. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 167. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 168. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 169. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 170. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 171. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 172. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 173. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 174. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 175. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 176. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 177. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 178. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 179. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 180. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 181. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 182. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 183. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 184. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 185. Camerele mari, foarte înalte ceea ce face sa fie foarte bine aerisite. Locație curata, personal amabil, ușor de ajuns la locație, zona liniștită.

 186. Am fost incatat de toate facilitatile vilei , mult peste asteptari la pretul camerei .

 187. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 188. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 189. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 190. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 191. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 192. Camera frumos amenajată. Curata. Salteaua patului excelenta

 193. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 194. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 195. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 196. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 197. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 198. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 199. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 200. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 201. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 202. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 203. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 204. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 205. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 206. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 207. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 208. Amabilitatea personalului, camera mare, amenajată cu foarte bun gust, baia generoasa.

 209. Vila noua. Zona linistita. Desi ultimii 500m sunt pe un drum pietruit, nu a fost un inconvenient. Personal amabil.

 210. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 211. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 212. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 213. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 214. Personal amabil, locație foarte bună, pat confortabil, cameră plăcută.

 215. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 216. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 217. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 218. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 219. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 220. Camera, balconul, faptul ca poti sa-ti pregatesti cafeaua si/ sau micul dejun in camera, frigiderul incapator

 221. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 222. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 223. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 224. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 225. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 226. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 227. Locatia excelenta (de fapt acesta a fost principalul motiv pentru care am ales Hotel Berthelot). La micul dejun v-as sugera mai multe optiuni pentru turistii vegetarieni…si poate cafeaua mai savuroasa (de exemplu, expresso-ul pus la dispozitie in camera a fost mult mai bun!). Si poate suc fresh (cu adevarat)…

 228. Mi-a plăcut micul dejun. Locaţia destul de central, iar personalul foarte amabil. Voi revenii cu drag la acest hotel.

 229. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 230. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 231. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 232. Confortul camerelor este chiar ok, curatenia este ok, personalul foarte amabil si orientat sa gaseasca solutii ok si rapid. Restaurantul are o bucatarie buna si cele cateva retete sunt suficiente pentru un sejur de pana la 3 zile

 233. Hotel foarte primitor, amenajat cu mult bun gust. Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara, paturi confortabile si micul dejun proaspat, bogat si gustos. Vom reveni cu placere!

 234. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 235. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 236. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 237. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 238. Personal amabil, locație foarte bună, pat confortabil, cameră plăcută.

 239. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 240. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 241. locatia e foarte buna, e curat, mancarea e buna, patul foarte comod, mi-a placut foarte mult stilul vechi, personalul a fost foarte amabil.

 242. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 243. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 244. Camera, balconul, faptul ca poti sa-ti pregatesti cafeaua si/ sau micul dejun in camera, frigiderul incapator

 245. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 246. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 247. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 248. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 249. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 250. Totul la superlativ, amabilitatea, disponibilitatea celor care lucreaza la acest hotel, fara rezerve. Inclusiv scartaitul scarilor are farmec.

 251. Pozitia ultracentrala, mobilierul, arhitectura cladirii. Totul la superlativ.

 252. Stilul hotelului, decoratiunile interioare, obiectele de arta, atmosfera melancolica, personalul deosebit de amabil.

 253. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 254. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 255. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 12:01 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 256. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 257. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 258. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 259. Locatia a fost minunata. Apartamentul a avut toate facilitatile.

 260. Apartamentul este modern cu toate dotarile necesare, foarte aproape de centrul vechi.

 261. Central location, modern apartment, comfortable…

 262. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 263. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 264. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 265. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 266. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 267. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 268. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 269. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 270. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 271. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 272. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 273. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 274. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 275. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 276. Okromania2015 mai 24, 2019 at 3:55 pm

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 277. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 278. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 279. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 280. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 281. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 282. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 283. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 284. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 285. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 286. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 287. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 288. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 289. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 290. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 291. It was really clean and really nice apartment. Near to everything

 292. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 293. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 294. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 295. Calator_frecvent mai 31, 2019 at 3:23 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 296. Apartament impecabil, frumos amenajat, parcare privata, gazda amabila si prompta.

 297. Apartamentul este foarte frumos, condițiile foarte bune

 298. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 299. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 300. Close to main attractions, subway station, bus station, restaurants.

 301. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 302. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 303. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 304. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 305. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 306. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 307. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 308. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 309. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 310. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 311. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 312. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 313. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 314. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 315. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 316. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 317. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 318. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 3:22 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 319. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 320. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 321. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 322. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 323. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 324. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 325. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 326. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 327. Florin-nicolae iunie 14, 2019 at 3:26 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 328. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 329. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 330. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 331. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 332. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 333. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 334. Personalul foarte amabil, locatia centrala si linistita, foarte curat, prosoapele schimbate zilnic, camerele sunt dotate cu tot ce este necesar.

 335. Foarte bun micul dejun, din pacate nu se facea refill la produse, pe masura ce se consumau.

 336. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 337. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 338. Locatia excelenta (de fapt acesta a fost principalul motiv pentru care am ales Hotel Berthelot). La micul dejun v-as sugera mai multe optiuni pentru turistii vegetarieni…si poate cafeaua mai savuroasa (de exemplu, expresso-ul pus la dispozitie in camera a fost mult mai bun!). Si poate suc fresh (cu adevarat)…

 339. Mi-a plăcut micul dejun. Locaţia destul de central, iar personalul foarte amabil. Voi revenii cu drag la acest hotel.

 340. Desi e situat in centrul Bucurestiului, in camera a fost foarte liniste. Sucul proaspat de fructe si legume de la micul dejun : foarte bun, preparat in fata clientilor.

 341. Camera linistită, mic dejun bogat, personal amabil

 342. Totul a fost excelent. Recomand cu incredere! Personal amabil pe toate departamentele, camere foarte curate, mâncare și servire foarte buna, întâmpinare la receptie excelentă.

 343. Personalul foarte amabil. Loc de parcare gratuit de la hotel si locatia foarte buna.

 344. Apartamentul este spațios, mic dejun bun, cafeau nu foarte bună Salteaua si patul foarte confortabile!

 345. Patul, super confortabil, curatenie, totul pregatit exact cum am si stabilit…ordonat, frumos, placut in rest…

 346. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 347. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 348. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 349. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 350. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 351. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 352. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 353. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 354. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 355. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 356. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 357. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 358. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 359. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 360. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 361. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 362. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 363. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 364. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 365. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 366. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 367. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 368. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 369. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 370. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 371. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 372. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 373. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 374. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 375. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 376. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 377. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 378. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 379. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 380. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 381. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 382. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 383. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 384. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 385. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 386. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 387. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 388. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 389. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 390. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 391. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 392. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 393. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 394. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 395. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 396. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 397. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 398. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 399. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 400. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 401. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 402. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 403. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 404. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 405. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 406. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 407. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 408. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 409. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 410. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 411. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 412. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 413. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 414. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 415. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 416. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 417. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 418. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 419. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 420. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 421. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 422. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 423. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 424. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 425. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 426. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 427. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 428. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 429. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 430. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 431. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 432. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 433. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 434. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 435. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 436. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 437. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 438. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 439. Curat, locatie linistita, in zona centrala. Camerele exceptional de curate, personal super amabil. Voi reveni cu siguranta.

 440. The property is in central location, close to the Old City and close to Piata Unirii !!!

 441. Excellent location and flat,very clean and modern with a amazing view over the old town. Quiet over the night and the host was very friendly and helpful. Easy check in and check out. Highly recommend it for future guests. Thank you

 442. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 443. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 444. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 445. apartament regim hotelier, cafea la expresor+apa+biscuiti din partea proprietatii, Bucatarie bine utilata, produse de curatenie si igiena la discretie.

 446. Un apartament frumos,gazda foarte amabila,intelegatoare.

 447. Faptul că pentru o singură noapte gazda ne-a așteptat cu apă,biscuiți și cafea pentru dimineață ,ceea ce nu întâlnești în multe locații de cazare,nouă ne-a plăcut.

 448. totul… curățenia, micul dejun, personalul (mai ales personalul)

 449. Zona centrala si faptul ca e liniste si foarte curat.

 450. Amplasarea hotelului este foarte buna, camera este extrem de confortabila, spatioasa, linistita, aer conditionat, internet wifi, baie cu cada, micul dejun este extrem de bogat si gustos, personalul foarte amabil. Ne-am simtit foarte bine, recomand hotelul cu cea mai mare incredere.

 451. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 452. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 453. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 454. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 455. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 456. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 457. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 458. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 459. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 460. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 461. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 462. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 463. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 464. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 465. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 466. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 467. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 468. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 469. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 470. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 471. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 472. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 473. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 474. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 475. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 476. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 477. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 478. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 479. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 480. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 481. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 482. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 483. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 484. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 485. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 486. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 487. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 488. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 489. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 490. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 491. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 492. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 493. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 494. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 495. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 496. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 497. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 498. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 499. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 500. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 501. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 502. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 503. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 504. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 505. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 506. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 507. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 508. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 509. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 510. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 511. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 512. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 513. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 514. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 515. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 516. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 517. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 518. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 519. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 520. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 521. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 522. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 523. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 524. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 525. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 526. Personalul foarte amabil! Hotel foarte curat! Amplasare minunata! Nu simti ca esti in Bucurestiul cel aglomerat si agitat!

 527. totul perfect personal foarte amabil curățenie impecabil liniste la piscina o zona foarte liniștită. recomand acest hotel!

 528. Personal foarte bun mai putin acel incident de la receptie cu taxa de parcare auto care nu a fost anuntat….

 529. Locatia e frumoasa , apartament la ultimul etaj, avea o terasa/balcon imensa pacat ca nu era deloc intretinuta,apartanentul mare spatios

 530. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 531. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 532. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 533. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 534. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 535. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 536. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 537. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 538. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 539. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 540. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 541. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 542. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 543. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 544. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 545. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 546. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 547. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 548. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 549. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 550. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 551. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 552. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 553. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 554. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 555. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 556. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 557. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 558. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 559. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 560. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 561. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 562. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 563. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 564. the apartment was in a great place just a few steps from the old town, very easy to find.we never saw the owner, we had a good communication through texts and emails for the arrival time, and the way that we will take the key

 565. The best apartment we have ever stayed in, had all the supplies we needed-dishes soap, coffee machine, towels, iron, I can go on and on-basically anything you can think of. Very clean and so pretty. We did’t think it would be as good as it looked in pictures, but it’s even better. It has everything you want in an apartment and more+ great location. Recommending to anyone.

 566. Sehr gute Kommunikation mit der Gastgeberin. Check In unkompliziert. Tolle Lage der Wohnung, welche selbst sauber und gut ausgestattet war.

 567. Центр города, тихое уютное место, чистота в квартире, все есть, даже пластыри и зубная щетка . И кстати советую посетить итальянский ресторан сразу возле квартиры. Очень вкусно и не дорого

 568. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 569. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 570. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 571. A fost liniste, situat aproape de centru, curatenie in camere si tot strictul necesar, pretul foarte ok, singurul lucru necesar ar fi un gel de dus in rest nota 10

 572. E un loc liniştit şi civilizat, se respectă ora de linişte, după 22 nu mai e gălăgie, e plăcut!

 573. Personalul foarte amabil, amplasare excelenta in centrul orasului, curatenie, etc.

 574. Amplasarea hotelului a corespuns atât nevoilor mele din acel moment, dar , în general locația este plăcută și liniștită, apropierea de obiective turistice interesante o face atractivă.

 575. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 576. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 577. Este o locație excelenta ,proprietari foarte amabili .Ma voi întoarce cu drag mereu .Recomand ..

 578. Locatia excelenta, gazda foarte eficienta, buna comunicare, gradina foarte utila si relaxanta. Un loc linistit si foarte bine pozitionat (la doar 2-300 m de destinatia mea).

 579. Totul, incepand de la primul apel telefonic pt confirmarea rezervarii si pana la felul in care am fost tratati!

 580. Amplasamentul ultracentral si faptul ca am primit cheile dimineata la prima ora.

 581. Locatia,amabilitatea gazdei care ne a primit la ora 12, curat lună

 582. Apartamentul mi-a depasit asteptarile. Fiind un pret mic, ma asteptam ca si calitatea sa fie la fel, insa s-a intamplat contrariul. Amplasarea a fost excelenta, cu un Mega (supermarket) la nici 2 min, locul a fost foarte curat, si de asemenea liftul foarte folositor, fiind cazati la etajul 4. Nu cred ca as fi putut cere mai mult de la un astfel de loc. Foarte modest, curat si placut, pentru cineva in trecere si fara pretentii.

 583. Foarte aproape de multe obiective turistice, parcuri,etc

 584. Locatia este dotata cu bucatarie si cu dozator de apa pe casa scarii. Camera mi s-a parut confortabila. Locatia este in apropiere de parcul Carol si la doua statii distanta de statia de metrou (se poate lua autobuzul 117 care circula din aprox. din 5 in 5 min). In apropiere este un restaurant Buisniess, unde mancarea a fost foarte buna si pretul ok.

 585. Totul a fost minunat. Gazda foarte drăguță, personalul deosebit de amabil.

 586. Nu au fost incluse si servicii de masa! Totul a fost excellent! Gazda supeer!!!

 587. Mi a plăcut locația si persoana cu care am luat legatura, care a fost foarte amabilă.

 588. Totul a fost in regula! Confortabil, priveliste frumoasa, gazda primitoare!

 589. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 590. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 591. Locatia foarte buna. Raport pret calitate foarte bun.

 592. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 593. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 594. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 595. Amplasarea, compartimentarea apartamentului si facilitatile, m-au facut sa ma simt ca acasa

 596. Proprietarul a fost amabil și a ajutat cu sfaturi.

 597. Totul a fost conform descrierilor de pe booking. Conditii foarte bune in raport cu pretul solicitat.

 598. Doamna Alexandra este o gazda extraordinara iar fiica ei un copil minunt 🙂 Va multumim pt tot si ne bucuram ca am avut ocazia sa ne cunoastem si sa stam la dumnevoastra.Raport calitate/pret extraordinar.

 599. Apartamentul este localizat aproape de metrou, dar, in acelasi timp, este ferit de zgomotul strazii. Este foarte curat si spatios. Patul si pernele sunt extrem de confortabile. Este utilat cu tot ce este necesar unei sederi fara griji.

 600. Gazda a fost foarte primitoare, apartamentul a fost foarte curat și mare ! Raportul calitate preț este excelent. Locația este foarte buna, aproape de Afi. Patul este mare și comfortabil , canapeaua la fel. Nu am avut niciun fel de probleme. Atât domnul și cât doamna se vede ca sunt niște persoane serioase și foarte amabili! O sa revenim cu drag Doamna Alexandra este o dulcica

 601. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 602. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 603. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 604. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 605. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 606. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 607. Proprietara a fost foarte ospitalieră si proactiva.

 608. 1. Aproape de Unirii/ Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si mai ales de Mall Vitan. 2. Nou, foarte curat si ingrijit. 3. Wi-fi optim! 4. Plin cu energie pozitiva! 5. Bucatarie dotata cu de toate! 6. Balcon – cu loc pentru fumat. 7. Apa minerala, sticla de vin, croissante – free!

 609. Gazada primitoare, apartamanentul curat, aranjat bine!

 610. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 611. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 612. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 613. Totul : proprietar amabil, curățenie, intimitate, liniște. Mici detalii care dau o impresie de acasă : un bol cu bomboane și biscuiți în camera, un deodorant de cameră, un aparat de făcut cafea cu tot cu capsule… Și nu în ultimul rând, amplasarea clădirii…

 614. – Proprietara amabila – Pat moale – Frigider – Tv cu netflix – AC functional – A fost curat

 615. Totul excelent. Camera spatioasa, lenjerie impecabila, minibar, cafea, netflix, cada cu hidromasaj si oglinzi 😉

 616. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 617. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 618. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 619. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 620. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 621. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 622. Un apartament frumos, dotat cu tot ce este nevoie. Foarte curat si spatios. Este pozitionat in centrul vechi pe o strada plina cu restaurante si cluburi. Recomand!

 623. The size of the apartment is great; we had 3 people travelling in total and it meant that we all had our own bed for the night. Good location; lots of cafes/bars/shopping to do in the surrounding area. The host was more than accomodating; willing to help us with luggage storage so we could sight see after check out that day.

 624. Location was fantastic! Clean, modern decoration and ideal for a long weekend away.

 625. Este situat in centru orasului,este comod .A fost curat si neam odihnit foarte bine.

 626. Amplasare in centrul orasului, confortabil, parcare disponibila peste noapte, paza umana imobil

 627. Senzational…de la priveliste la confort un 10 pe linie

 628. Foarte bine pozitionat (piata Uniri). Gazda foarte amabila. Curatenie, liniste, aerisit, aer-conditionat, electrocasnice, masa calcat, detergenti… nu a lipsit nimic. Felicitari!

 629. Apartament este situat in centrul orasului. Curatenie exemplara, paturile confortabile, langa un supermarket si un mall, loc de parcare. Arata exact ca in poze. Recomand cu incredere.

 630. The location was brilliant. Unfortunately, the address we had was incorrect so was walked a lot of extra distance and wasted time trying to late the property (correct address in photo). It is actually very simple to find from the Metro, between a big shopping centre and a large Carrefour supermarket. The apartment is spacious with a full kitchen and lots of cooking equipment, crockery, etc. There was even a sewing kit, which we needed to use! There are three balconies and a great view. It was probably a penthouse or sub-penthouse. Nick is a very helpful host and made sure we were settled and had everything we needed. There is a lift – big bonus with older people and heavier bags.

 631. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 632. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 633. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 634. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 635. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 636. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 637. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 638. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 639. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 640. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 641. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 642. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 643. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 644. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 645. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 646. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 647. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 648. Curatenie, aer conditionat,pat confortabil, bucatarie utilata, loc de parcare… nota 10! Ca o mica sugestie, un filtru de cafea ar fi completarea ideală! Recomand!

 649. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 650. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 651. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 652. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 653. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 654. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 655. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 656. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 657. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 658. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 659. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 660. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 661. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 662. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 663. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 664. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 665. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 666. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 667. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 668. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 669. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 670. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 671. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 672. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 673. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 674. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 675. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 676. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 677. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 678. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 679. Apartamentul arata exact ca in poze, o atmosfera cozy, curatenie impecabila , toate cele necesare inclusiv fier de calcat si fion, patul este f confortabil si pot spune ca cel mai mare plus il aduce sistemul bluetooth.Il recomand cu incredere!

 680. Totul a fost perfect! Curatenie, confort, ospitalitate, punctualitate, apartamentul frumos decorat, cafea si ceai, recomand cu drag! Chiar in centrul Bucurestiului! Cladire noua! Liniste!

 681. Curat. Spatios. Mobilat modern si cu tot ceea ce vrei. Balcon perfect. Recomand cu multa incredere. Zona foarte buna

 682. Totul a fost foarte bine. Locatia este excelenta. Cu siguranța vom mai reveni aici.

 683. Garsoniera confortabila . Frigider si aer conditionat functionale ; chicineta curatica , baie spatioasa si curata . Parcare se gaseste ( am ajuns joi la ora de varf) peste bulevard in spatele Spitalului Coltea si e OK .

 684. Garsoniera amplasata central, foarte aproape de Intercontinental, cu o suprafata mare, utilata cu absolut tot ce este necesar. Preluarea cheilor a fost una facila si rapida. Locuinta a fost curata si decenta ca si aspect. Caloriferul nu a mers insa aerul conditionat a facut fata cu brio, nefiind frig in locuinta. Raportul calitate pret unu excelent avand in vedere zona unde este amplasat imobilul

 685. Liniste, intimitate, curatenie si localizarea langa parc

 686. Apartament foarte curat si bine amplasat. Gazdele sunt foarte amabile.

 687. Pat confortabil ,foarte curat ,amplasat intr-o zona cu magazine ,stație de autobuz. Excelent !

 688. Excelent. O îmbinare deosebita între clasic și modern. Restaurant super!

 689. Un hotel foarte bun,amplasat intr-o zona linistita,aproape de centru.Camere sunt mari si curate.Mic dejun este foarte bun.Personal extrem de atent si amabil.Daca vii cu masina,nu-ti fa probleme,hotelul are propria parcare.Si data viitoare cand vin in Bucuresti,Hotel Diesel va fi alegerea mea.

 690. Camera am primit o exact cum am solicitat. Fără zgomot din trafic. Am avut un examen de susținut și doream să mă odihnesc.

 691. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 692. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 693. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 694. Vedere frumoasă spre lac, parcare în fața proprietății, liniște. Locația e perfectă dacă ai treabă în zona de Nord a capitalei.

 695. O camera foarte spațioasă, amenajata cu bun gust.

 696. Locatia linistita. Un living mare unde puteai sa mănânci ce ai comandat la diverse firme de cattering. Parcare gratuita. Cafea din partea casei. Pret excelent.

 697. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 698. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 699. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 700. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 701. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 702. Apartamentul este localizat in centrul vechi al orasului. Toate localurile si centrele istorice sunt in nemijlocita apropiere. Gazda a fost foarte amabila si a oferit suport continuu de la check-in pina in ziua plecarii.

 703. Superrr !!! Totul e cu adevărat la superlativ : confortabil, decorat cu mult bun gust, poziționat foarte bine, liniștit… Recomand cu încredere… cu siguranță revin !!!😀

 704. The apartment is located in the city center. The owners are very friendly and warm!

 705. From the moment we stepped inside we felt a very positive vibe! Even if its a relatively small apartment it has it all! It’s COZY, CLEAN,ELEGANT & BEAUTIFUL DESIGN ! I highly recommend it !

 706. Mi-a placut totul ! Personalul de la receptie-foarte amabil.Curatenie in camera,baie.Caldura in camera,baie. Micul dejun foarte bun,variat. Amplasarea hotelului-foarte buna. Felicitari intregului personal pentru profesionalism Recomand Hotel Bliss !Vom reveni!

 707. Camera foarte frumoasa si eleganta. Curatenia domneste ,atat in camera cat si in hotel,iar personalul la loc de cinste. Domnul de la receptie ,super om!Nu conteaza ora la care ajungi,dansul te intampina cu zambetul pe buze . Mii de multumiri !

 708. A fost curat si foarte frumos !! Doamna de la receptie foarte draguta . Multumim frumos.

 709. Curatenie, liniste si niste gazde minunate. Va multumim!

 710. Atmosfera plăcută, camerele curate, mobilierul și cărțile, te face sa te întorci in timp pentru câteva ore!

 711. Totul a fost minunat. Locatia, desi nu e in centrul Bucurestiului, asigura acces foarte rapid in centru prin plasarea ei foarte aproape de statia de metrou “Laminorului”.

 712. Privelistea studioului. Gazda, o persoana serioasa si rapida.

 713. De la amabilitatea personalului, curățenia, priveliștea și până la facilitățile oferite, totul a fost perfect. Recomand!

 714. Situată în centru vechi, intr o clădire veche , iti ofera tot confortul! Garsoniera este micuță si cocheta si are o terasa de unde poti admira orasul…Este perfecta pentru a petrece cateva zile in oras! Cu siguranta vom reveni!

 715. Camera mare , baie la fel . Liniște si multă verdeața in jur .

 716. Îmi place locația, curățenia si tot confortul camerei! Am mai stat aici si revin de fiecare dată, când trebuie să vin în București.

 717. Locatia, in padure, liniste, cu personal foarte amabil

 718. gazda e o drăguța, hamacul din camera e cool, intreaga atmosfera e de inima albastră f potrivita pt un artist! felicitari pt amenajari!

 719. Amenajare originală, spaţiu cald, primitor, linişte. Dulapul, pick-up-ul şi hamacul sunt de nota 11.

 720. Gazda a fost deosebit de agreabila, zona este foarte buna pentru vizitarea unor obiective turistice. Apartamentul este rezonabil pentru maxim trei persoane, cu mult bun gust si implicare in designul interior. Linistea pe perioada noptii a fost asigurata de pozitionarea foarte buna a imobilului. Parcarea a fost sigura si gratuita.

 721. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 722. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 723. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 724. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 725. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 726. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 727. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 728. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 729. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 730. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 731. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 732. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 733. Absolut tot mi-a placut , proprietar amabil, din apartament nu lipsea absolut nimic pentru a avea vreun discomfort sau vreo lipsa. Amplasarea foarte buna .

 734. Apartamentul este excelent. Este amplasat in Centrul Vechi si e foarte curat si modern, utilat cu tot ce iti trebuie.

 735. Locuinta excelenta, foarte ingrijita si curata, balconul are o vedere foarte frumoasa, patul cu o saltea foarte confortabila, totul este nou, recomand!

 736. A fost foarte curat si confortabil, proprietarii au fost foarte amabili! Recomand cu incredere!

 737. Atitudinea extrem de amabilă a gazdelor. Chiar s-au oferit să mă preia de la Otopeni, fiind în drumul lor. În plus, deși am ajuns spre ora 22.00, când magazinele din zonă erau închise, m-au dus cu mașina la un supermarket non-stop! Am apreciat curățenia deosebită și faptul că nu-ți lipsește nimic în apartamentul pe care-l pun la dispoziție. E o locație apropiată de Otopeni și Ambasada SUA. Deci, pentru cineva care merge pentru viză, e o alegere excelentă! Recomand cu căldură! (că și căldură am avut din plin, deși am fost în decembrie! 🙂

 738. Foarte curat, recent renovat cu mult bun gust. Gazde extrem de atente la nevoile clientilor.

 739. Promtitudinea gazdei, pozitia blocului si faptul ca a fost cald in camera.

 740. deja de cateva ori ma opresc in acest apartament, sunt multumit. +10

 741. Amplasamentul este genial. Gaza a fost super de treaba. Check in-ul si check out-ul au fost perfecte. Blocul este foarte sigur, avand personal ce se ocupa de persoanele ce intra si ies. Apartamentul este la et. 5 dar beneficieaza de 2 lifturi functionale. Baia are si dus(chiar daca nu apare in poze).

 742. Totul a fost peste asteptari. Intregul apartament este foarte bine dotat si utilat, foarte spatios si foarte curat. Este situat intr o zona linistita. Proprietara a fost foarte amabila. Cu siguranta, voi reveni!

 743. Apartamentul este foarte frumos decorat, amplasat pe o straduta linistita si ofera acces facil catre centru. Patul este extrem de comfortabil, baile sunt curate si au echipamente sanitare de calitate.

 744. Totul : liniște, curățenie, amplasare, intimitate. Comunicarea cu doamna proprietar.

 745. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 746. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 747. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 748. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 749. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 750. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 751. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 752. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 753. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 754. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 755. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 756. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 757. Totul, de la felul în care e totul pus la punct, cu detalii, pana la faptul că e cald in camera, parcarea gratuită și micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil si profesionist!

 758. Check it instant , la fel check-out. Room Service foarte rapid cu produse proaspete si de calitate. Piscina interioară și foarte mult cea exterioară.Foarte relaxant in apa calda la 0 grade afara. Micul dejun foarte diversificat.

 759. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 760. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 761. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 762. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 763. In primul rand curatenia,am fost in hoteluri de 4 stele si din romania si din strainatate si nu am gasit asa curatenie

 764. Ne-am simtit, literalmente, ca acasa! Gazde primitoare, ne-au asteptat sa ajungem dupa cheie, sunt tineri, draguti, foarte amabili! Conditii excelente, bucatarie, camera si baie complet utilate, am gasit chiar mai multe decat ne asteptam! Pozele de pe site sunt conform realitatii!!! Aer conditionat care a fost perfect avand in vedere ca am prins doua zile extrem de calduroase si cred ca toti stim ce inseamna Bucurestiul sub cod de canicula! Zona frumoasa, aproape de statia de metrou, mall Park Lake, un Lidl, cam tot ce iti trebuie ai la indemana! Noi am venit de la Gara de Nord si am ajuns cu un singur metrou acolo, ceea ce e perfect cand ai bagaje!! Am doar cuvinte de lauda pentru proprietari, recomand cu drag!

 765. Totul e ca in poze. Curat și dotat cu tot ce ai nevoie. Zona este foarte liniștită, relativ aproape de Dristor. Personalul foarte amabil. Am fost placut surprins de ceea ce am gasit, recomand și cu siguranță voi reveni.

 766. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 767. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 768. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 769. Camera, micul-dejun, curatenie, restaurante hotel, bar hotel.

 770. Micul dejun, personal amabil, restaurante bune, spa curat, pat confortabil

 771. Totul este foarte bine de fiecare data cand revenim!

 772. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 773. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 774. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 775. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 776. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 777. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 778. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 779. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 780. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 781. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 782. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 783. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 784. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 785. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 786. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 787. Atmosfera si curatenia din micul restaurant. Promptitudinea celor de la receptie in rezolvarea problemelor.

 788. putin cam vechi dar confortabil si placut, locatie buna

 789. Atentia la detalii, personalul amabil, salteaua, pozitia hotelului – aproape de Cismigiu

 790. Curățenie, liniste, mâncarea bună, parcarea proprie.

 791. Super locatia in centru…cu parcare mare inchisa ..mic dejun excelent

 792. Mi s-au indeplinit cererile pe care le-am facut la receptie, adica am primit camera cu balcon, iar personalul de la restaurant s-a purtat foarte bine. De asemeni, micul dejun si cina au fost foarte gustoase.

 793. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 794. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 795. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 796. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 797. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 798. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 799. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 800. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 801. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 802. Pozitionarea apartamentului, priveliștea, curățenia, dotările, tot. Apartamentul este situat intr-un bloc foarte curat, central. Mobilierul este modern cu multiple spatii de depozitare. Bucătăria este utilata corespunzator si draperiile fac un ambient placut si reconfortant.

 803. Poziția și priveliștea oferită de acest apartament reprezintă punctul forte al proprietății. Plata direct din cont și preluarea cheilor prin intermediul unei căsușe poștale simplifică mult modalitatea de cazare. Apartamentul este confortabil, dar sunt și lucruri ce ar putea fi îmbunătățite. În general condițiile sunt bune, iar lipsurile sunt compensate de poziția foarte bună a apartamentului.

 804. Totul foarte frumos,apartamentul, locația,priveliște. Vom reveni cu mare placere.

 805. Locație perfecta. Terase cu mâncare bine gătită și preturi convenabile. De exemplu Taverna Covaci, City Grill

 806. Apartamentul a fost curat, pozitia excelenta. Este utilat . Cu siguranta ma voi intoarce .

 807. Gazda a fost amabila si s-a straduit sa ne ofere maxim de confort

 808. A doua zi chiar dacă nu făcusem programare sa rezolvat cu transferul gratuit către aeroport.

 809. Personalul este foarte amabil, lenjeria este curată și este cald in camera.

 810. Hotelul este foarte bine localizat, aproape de centru si de mijloacele de transport. Camera este simpla, curata si utila. Paturile sunt confortabile. Raport bun calitate/ pret. Recomand.

 811. Ramai consternat ca in Romania o lege nu este respectata pe intreg teritoriul ei.. la receptie nu primesc vouchere veritabile, nu false, eliberate de o entitate legala… pai, atunci de ce statul Roman este de acord cu existenta acestor vouchere??? Sau deja ne am federalizat si nu am aflat lucrul asta!!! Pacat, in rest totl a fost f bine!

 812. Patul, pernele, am dormit din nou foarte bine aici!

 813. Camerele f spațioase și curate. Stil rustic dar elegant. Locație centrală, la 200m de stația de metrou din Romană. Felicitări

 814. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 815. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 816. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 817. -micul dejun este foarte bun -restaurantul hotelului serveste mancare buna, in afara orelor de M.D. -patul foarte comod -camera spatioasa -extrem de aproape de Gara de Nord si de autobuzul spre aeroport. -personalul de la receptie foarte eficient si amabil

 818. Te conectezi foarte repede cu toate mijoacele de transport.

 819. Curatenia din camera, lenjeria de pat foarte curata. Locatia excelenta, aproape de Gara , dar si de centrul orasului . Acces facil la mijloace de transport.

 820. Camera in care am fost cazat, la ultimul etaj, are o panorama superba catre centrul vechi.

 821. Vederea de pe Teresa apartamentului extraordinara!

 822. Locatia este fix in centrul vechi, cladire veche, oameni prietenosi.

 823. There is no better location in central Bucharest than this. At a walking distance to anything you would like to see. Plenty of restaurants and theaters around. The apartment is refreshed and spacious, especially good for a family or company of up to 6 friends. Downstairs there is a big supermarket. Our host even managed to find us a parking place just in front of the building. I would definitely go back to this apartment if we visit Bucharest again.

 824. The appartment is located in the centre of Bukarest. It is big and comfortable. It has everything you would need: AC, comfortable beds, dishes, cooker, kettle, washing machine. Wifi works fine. The owner contacted us before our arrival via whatsapp and her mother was waiting for us to give us the keys. She is a lovely sweet lady.

 825. The apartment location is excellent, there is a small supermarker just around the corner The owner is very nice and willing

 826. Foarte curat, locatie perfecta, vederea asupra orasului a fost punctul forte.

 827. Locație superba, paturi comode, curățenie și bun gust. Proprietar de calitate, recomandam!

 828. Curatenie, Comfort, Apartament spatios, luminos, aerisit, et.10 cu vedere spre vestul Bucurestiului de la inaltime. Recomand cu placere!

 829. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 830. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 831. Extremely cozy small apartment, clean and very well equipped, bathroom with shower clean and equipped with basic cosmetics for those who are not masters of packing 🙂 But the true unbeatable and priceless value of this location is the care that THE HOST – Delia – is taking on her guest from booking till the departure. Artsy Studio will be my address whenever in Bucharest.

 832. Amplasare foarte ok, aproape de centrul vechi si de magazine, spatiu suficient pentru 4 persoane, baie mare, semnal bun wi-fi.

 833. very polite and accomodating owner; exceptionally clean and comfortable; will return surely

 834. Spacious apartment Good location Very clean Well equipped

 835. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 836. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 837. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 838. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 839. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 840. Zona super centrală, cu foarte multe puncte utile in vecinătate, cu restaurante, farmacii, cafenele, Mall Cocor si Unirea Shopping in vecinătate. Bonus Centru Vechi la câteva sute de metri.

 841. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 842. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 843. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 844. Totul excelent! Nu am intampinat niciun fel de probleme la check-in sau la check-out. Zona ultra centrala. Conform si chiar peste asteptari! Multumiri gazdei!

 845. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 846. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 847. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 848. Cristina, the hostess, was fantastic. It was easy to communicate with her and she provided all support we needed. Check-in was easy – we arrived at 11pm – as we had clear instructions on how to get the keys in a locker at apartment entrance. The property location could hardly be better. Within the old town and close to many areas of interest, good shops and restaurants. The apartment is a renovated and well kept in a quite old building. It is equiped with all needed appliances and furniture.

 849. The apartment was perfect, great location and the owner is very kind and very helpful!

 850. Proprietari foarte amabili. Apartamentul este frumos si curat, potrivit pentru o familie cu 2 copii. Exista parcare publica in fata blocului dar la aproximativ 200 m se afla o parcare gratuita de 300 locuri care este supravegheata video si sigur veti gasi locuri libere. Multumim frumos si cu siguranta vom reveni

 851. Foarte curat, mobilat cu bun gust și foarte modern. Foarte potrivit pentru familii. Ne-am simțit foarte bine. Gazda minunata și de foarte mare ajutor.

 852. Apartamentul corespunde asteptarilor, gazda este foarte amabila.

 853. Locatie potrivita , care satisface aproape orice gust. Pozitia sa este excelenta. Personalul este foarte amabil!

 854. Locatia foarte buna si serviciile (curatenie, receptie) deasemenea. Camerele spatioase si cu tot confortul necesar. Spatiile aferente curate si primitoare.

 855. Personalul foarte amabil, camere curate, parcare subterana.

 856. Totul a fost foarte frumos, curat si cu o priveliște minunata. Voi reveni cu drag.

 857. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 858. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 859. Un loc unde am reveni orcand cu cea mai mare placere.Totul a fost frumos ,condițiile de cazare excelente curățenie si tot ce a trebuit pentru a ne simți bine.

 860. Locatia din centrul Bucurestiului, terasa cu panorama, potrivita pt fumatori si nu numai, lift, acces usor si proprietarul in zona cu disponibilitate extinsa.

 861. Excellent hospitality, good conditions,flexible check out!! Excellent stay…thank you!

 862. A fost un weekend perfect. E locul care mă duce cu gândul la București în vremuri de glorie

 863. Totul nou curat elegant, personalul politicos amabil. Suficient de cald in camera. Restaurantul foarte bun si micul dejun dar mai ales pranzul si la un pret f. convenabil si bonus pianistul foarte inspirat.Si la minihotelul meu din Suceava canta un pianist la mic dejun.

 864. Mic dejun acceptabil, fara sa iasa in evidenta cu ceva in mod special. As spune ca a fost la nivel de 3 stele.

 865. Locație foarte avantajoasă, posibilitatea de a efectua procedura de check-in într-o manieră flexibilă datorită sistemului de acces prin cod, pat foarte confortabil, bucătărie utilată cu tot ce este nevoie pentru un sejur scurt și curățenia impecabilă. Voi reveni cu siguranță! 🙂

 866. O surpriză plăcută, o mică vila in aglomeratul oras, parcare atât în stradă cât și în curte. Bonus, am avut căldura, la începutul lui octombrie !

 867. Am avut intr-adevar o experienta placuta pe timpul celor 4 zile cat a durat sederea noastra la Cismigiu Grand Rezidence. Va multumim pentru facilitatile de cazare si confort puse le dispozitie. In tot ce ati realizat in acest spatiu de cazare se ghiceste grija ca celor ce va trec pragul sa nu le lipseasca nimic. Vom reveni cu placere cu orice ocazie. Va multumim.

 868. Amabilitatea personalului, curățenia, amplasamentul foarte aproape de Gara de Nord, liniștea.

 869. locatia perfecta langa gara de nord. personal amabil, raportul calitate/pret imbatabil pt Bucuresti, acest hotel ar merita o stea in plus

 870. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 871. Amabilitatea si caldura cu care m-a intampinat personalul, promptitudinea in rezolvarea solicitarilor, mesajul de intampinare pe care l-am gasit in camera, explicatiile pe care le-am primit la intrebarile mele.

 872. Personalul a fost amabil şi camera deloc zgomotoasă. Raportul calitate / preț este unul foarte bun.

 873. Micul dejun variat, parcarea gratuită, locația foarte bună.

 874. Micul dejun a fost foarte bun, personalul deosebit de amabil si cooperant, locația corespunzatoare unui hotel de tradiție, cu mici exceptii. Am remarcat cu incantare curatenia. Vom reveni cu placere in acest hotel si il vom recomanda si prietenilor.

 875. Locatia se afla in inima Bucureștiului! Proprietatea este drăguța, asa mai vintage!

 876. Pret incredibil de mic pentru cate servicii se ofera.

 877. Cea mai tare zona din bucuresti si un pret accesibil

 878. Personalul foarte de treaba, curatenie, si o atmosfera placuta

 879. Recepționerii f. amabili. Baia, bucătăria, dormitorul, așternuturi, prosoape curate. A fost liniște in dormitor și m-am odihnit bine.

 880. Micul dejun a fost ok. O cafea foarte buna. Locatia a fost in conformitate cu nevoia noastra. Personalul este foarte amabil si ne-a indeplinit toate solicitarile.

 881. Am revenit in acest hotel datorita amplasarii sale de exceptie si am observat o crestere a calitatii serviciilor si a atentiei personalului care a fosttot timpul disponibil si dornic sa ma ajute. Un hotel foarte bun in care te simti ca un client VIP. Voi reveni cu siguranta

 882. Am fost foarte multumita de amplasarea acestui hotel, este foarte aproape de mijloacele de transport si de aeroport, camera primita a fost foarte draguta, personalul a fost profi, micul dejun a fost delicios. Cu siguranta o sa revin 🙂

 883. Totul a fost ok,personal super,locația bună,,,curățenie, totul a fost bine!!

 884. Totul ok! Personalul de la recepție, restaurant.. Foarte amabili si drăguți!

 885. Raport calitate pret foarte bun! Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara!

 886. Totul a fost conform asteptarilor!Multumesc frumos!O zi frumoasa!

 887. Nu am avut timp pentru a servi micul dejun.Locatia este amplasata excelent pentru cei ce calatoresc cu trenul.

 888. Totul. Inclusiv faptul ca s-a tinut cont de modul de plata – prin Booking, anticipata, cu card, online si am avut o reducere pentru asta. Va felicit pentru amabilitatea deosebita a personalului cu care m-am intersectat pe toata durata sederii la dumneavoastra ! Sigur voi reveni !

 889. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 890. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 891. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 892. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 893. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 894. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 895. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 896. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 897. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 898. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 899. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 900. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 901. Locatia foarte buna. Micul dejun afectat de pandemie, la pachet,, cu alimente care nu se pot consuma la pachet (gem, unt..)

 902. La 5 minute de Gara de Nord, ceea ce pentru noi a fost super ! Curat, dotari mai mult decat suficiente ! Ar fi foarte bine daca ar exista si un mic frigider!

 903. Un Hotel frumos cu preturi bune, personalul foarte amabili si prietenosi.

 904. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 905. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 906. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 907. Un hotel care isi mentine standardul si raportul calitate pret .

 908. Locatie excelenta,personal amabil.D-na Cristina a fost minunata!!Va multumesc!!!!

 909. La receptie am fost informat de catre D-ra Cristina despre toate masurile de preventie COVID-19 aplicate de catre hotel (scanner temperatura la intrare, locatii dezinfectant, modalitati servire mese, etc). De asemenea, tot personalul purtau manusi si masca de protectie. Micul dejun si cina au fost aduse in camera foarte repede si la ora specificata.

 910. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 911. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 912. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 913. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 914. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 915. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 916. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 917. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 918. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 919. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 920. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 921. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 922. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 923. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 924. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 925. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 926. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 927. Totul perfect. Ca de fiecare dată. Doamnele care se ocupa de camere, nota 10.

 928. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 929. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 930. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 931. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 932. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 933. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 934. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 935. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 936. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 937. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 938. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 939. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 940. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 941. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 942. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 943. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 944. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 945. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 946. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 947. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 948. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 949. Camera este curată, persona de la receptie te face sa te simți confortabil.

 950. Mi-a plăcut pt ca mobilierul și baia sunt noi și moderne. Noi am avut o camera mică – pt ca asta am ales – și ne-am simțit bine, chiar și in contextul actual al pandemiei, pt ca era f curat. Domnișoara de la Recepție a fost f amabila și ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie.

 951. Mic dejun diversificat. Omleta excelenta gătită exact cum am vrut_light și pufoasa. Atmosfera foarte prietenoasa, intima și neconvențională. Un must_return

 952. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 953. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 954. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 955. Personalul extrem de amabil, atmosfera generala placuta, respectarea cerintelor impuse de pandemie. Mancare excelenta in restaurantul hotelului (cina).

 956. Curatenie, locatie,micul dejun foarte bun. Se ajunge foarte usor in centrul orasului. Liniste in hotel, totul a fost perfect. Sigur voi mai reveni, raportul pret calitate este super.La pretul platit totul a fost peste asteptari.

 957. pozitia hotelului , curatenia , micul dejun ,personalul

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled