Cazare ieftina Nei Poroi Grecia

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Profira si Maximilian Rusca din Sarbi, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Profira si Maximilian Rusca din Sarbi, jud. ValceaCazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 • Amalia si Nicuță Cuza din Racovita, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Nei Poroi, Makedonia, Grecia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Amalia si Nicuță Cuza din Racovita, jud. DambovitaCazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 • Florin si Dorli Adameșteanu din Plopi, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Florin si Dorli Adameșteanu din Plopi, jud. BrailaCazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 • Paraschiva si Claudiu Crăciun din Budrea, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Nei Poroi, Makedonia, Grecia!

  (Paraschiva si Claudiu Crăciun din Budrea, jud. BuzauCazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 • Nicodim si Elvira Brudașcu din Marsa, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Nei Poroi, Makedonia, Grecia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Nicodim si Elvira Brudașcu din Marsa, jud. GiurgiuCazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 • Marcela si Romulus Geiculescu din Beria de Jos, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Nei Poroi, Makedonia, Grecia.

  (Marcela si Romulus Geiculescu din Beria de Jos, jud. OltCazare in Nei Poroi, Makedonia, Grecia pentru 2 persoane)

 1. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 2. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 3. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 4. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 5. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 6. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 7. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 8. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 9. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 10. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 11. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 12. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 13. Patronul foarte amabil , curatenie , liniste, aproape de plaja.

 14. Poloha od moře (klid od hlavní třídy), prostorné ložnice, dva balkony. Nei Pori ideální pro dojezd autem z ČR….

 15. Отелем управляет симпатичная семья. Приятный поселок. До моря 3-5 мин. Вокруг много мелких продмагов и кафе, цены в кафе не высокие.

 16. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 17. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 18. Nice, however small rooms, nicely furnished, with big balcony. Small kitchen, quite well equiped. Everything you need for a short stay. Very helpful hosts.

 19. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 20. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 21. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 22. The hotel was ok but not up to what is advertised.

 23. Александр februarie 21, 2019 at 3:56 pm

  Очень приятный отзывчивый персонал. Вкусная еда. Недалёко от моря. В номерах чисто и уютно! Рекомендую!!!

 24. Das Frühstück war sehr gut! Sehr freundliches Personal.

 25. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 26. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 27. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 28. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 29. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 30. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 31. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 32. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 33. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 34. Patronul foarte amabil , curatenie , liniste, aproape de plaja.

 35. Poloha od moře (klid od hlavní třídy), prostorné ložnice, dva balkony. Nei Pori ideální pro dojezd autem z ČR….

 36. Отелем управляет симпатичная семья. Приятный поселок. До моря 3-5 мин. Вокруг много мелких продмагов и кафе, цены в кафе не высокие.

 37. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 38. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 39. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, deschisa, apartamentul a fost curat, spatios, utilat cu tot ce era necesar ( inclusiv bucataria), aproape de plaja. Statiunea linistita, spatioasa, intrare lina in mare. Recomand familiilor cu copii, dar nu numai! Multumim mult gazdei Stamatia, pentru tot confortul! Sper din suflet sa revenim si la anu. Un concediu de vis!

 40. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 41. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 42. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 43. The hotel was ok but not up to what is advertised.

 44. Александр martie 3, 2019 at 5:52 am

  Очень приятный отзывчивый персонал. Вкусная еда. Недалёко от моря. В номерах чисто и уютно! Рекомендую!!!

 45. Das Frühstück war sehr gut! Sehr freundliches Personal.

 46. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 47. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 48. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 49. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 50. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 51. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 52. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 53. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 54. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 55. Patronul foarte amabil , curatenie , liniste, aproape de plaja.

 56. Poloha od moře (klid od hlavní třídy), prostorné ložnice, dva balkony. Nei Pori ideální pro dojezd autem z ČR….

 57. Отелем управляет симпатичная семья. Приятный поселок. До моря 3-5 мин. Вокруг много мелких продмагов и кафе, цены в кафе не высокие.

 58. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 59. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 60. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 61. Patronul foarte amabil , curatenie , liniste, aproape de plaja.

 62. Poloha od moře (klid od hlavní třídy), prostorné ložnice, dva balkony. Nei Pori ideální pro dojezd autem z ČR….

 63. Отелем управляет симпатичная семья. Приятный поселок. До моря 3-5 мин. Вокруг много мелких продмагов и кафе, цены в кафе не высокие.

 64. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 65. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 66. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 67. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 68. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 69. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 70. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 71. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 72. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 73. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 74. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 75. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 76. Super staff and very very kind Warm and ice welcome Room very clean Bed confortable Good equipment

 77. Everything was great and I absolutely recommend this place. We visit in January, so I cannot speak about the high season. However, the owners were really nice and welcoming, the apartment was great, was extremely clean and had everything one may need. I would say that the place looks better compared to the pictures in booking.

 78. Ths apartment was warmed up before we arrived and the hosts gave us a very friendly welcome. The bar/restaurant was very nice too.

 79. The hotel was ok but not up to what is advertised.

 80. Александр martie 24, 2019 at 12:40 am

  Очень приятный отзывчивый персонал. Вкусная еда. Недалёко от моря. В номерах чисто и уютно! Рекомендую!!!

 81. Das Frühstück war sehr gut! Sehr freundliches Personal.

 82. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 83. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 84. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 85. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 86. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 87. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 88. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 89. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 90. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 91. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 92. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 93. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 94. Super staff and very very kind Warm and ice welcome Room very clean Bed confortable Good equipment

 95. Everything was great and I absolutely recommend this place. We visit in January, so I cannot speak about the high season. However, the owners were really nice and welcoming, the apartment was great, was extremely clean and had everything one may need. I would say that the place looks better compared to the pictures in booking.

 96. Ths apartment was warmed up before we arrived and the hosts gave us a very friendly welcome. The bar/restaurant was very nice too.

 97. The hotel was ok but not up to what is advertised.

 98. Александр martie 30, 2019 at 1:57 pm

  Очень приятный отзывчивый персонал. Вкусная еда. Недалёко от моря. В номерах чисто и уютно! Рекомендую!!!

 99. Das Frühstück war sehr gut! Sehr freundliches Personal.

 100. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 101. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 102. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 103. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 104. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 105. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 106. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 107. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 108. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 109. Super staff and very very kind Warm and ice welcome Room very clean Bed confortable Good equipment

 110. Everything was great and I absolutely recommend this place. We visit in January, so I cannot speak about the high season. However, the owners were really nice and welcoming, the apartment was great, was extremely clean and had everything one may need. I would say that the place looks better compared to the pictures in booking.

 111. Ths apartment was warmed up before we arrived and the hosts gave us a very friendly welcome. The bar/restaurant was very nice too.

 112. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 113. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 114. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 115. Patronul foarte amabil , curatenie , liniste, aproape de plaja.

 116. Poloha od moře (klid od hlavní třídy), prostorné ložnice, dva balkony. Nei Pori ideální pro dojezd autem z ČR….

 117. Отелем управляет симпатичная семья. Приятный поселок. До моря 3-5 мин. Вокруг много мелких продмагов и кафе, цены в кафе не высокие.

 118. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 119. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 120. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 121. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 122. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 123. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 124. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 125. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 126. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 127. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 128. Camerele aerisite, balcon mare, curatenie, cabina mare de dus.

 129. The location is perfect. Beach is just around the corner. Shop with everything you need, is across the street. Room is very clean and has kitchenette. The staff are super nice and hospitable.

 130. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 131. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 132. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, deschisa, apartamentul a fost curat, spatios, utilat cu tot ce era necesar ( inclusiv bucataria), aproape de plaja. Statiunea linistita, spatioasa, intrare lina in mare. Recomand familiilor cu copii, dar nu numai! Multumim mult gazdei Stamatia, pentru tot confortul! Sper din suflet sa revenim si la anu. Un concediu de vis!

 133. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 134. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 135. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 136. Super staff and very very kind Warm and ice welcome Room very clean Bed confortable Good equipment

 137. Everything was great and I absolutely recommend this place. We visit in January, so I cannot speak about the high season. However, the owners were really nice and welcoming, the apartment was great, was extremely clean and had everything one may need. I would say that the place looks better compared to the pictures in booking.

 138. Ths apartment was warmed up before we arrived and the hosts gave us a very friendly welcome. The bar/restaurant was very nice too.

 139. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 140. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 141. Nice, however small rooms, nicely furnished, with big balcony. Small kitchen, quite well equiped. Everything you need for a short stay. Very helpful hosts.

 142. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 143. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 144. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 145. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 146. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 147. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 148. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 149. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 150. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, deschisa, apartamentul a fost curat, spatios, utilat cu tot ce era necesar ( inclusiv bucataria), aproape de plaja. Statiunea linistita, spatioasa, intrare lina in mare. Recomand familiilor cu copii, dar nu numai! Multumim mult gazdei Stamatia, pentru tot confortul! Sper din suflet sa revenim si la anu. Un concediu de vis!

 151. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 152. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 153. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 154. Super staff and very very kind Warm and ice welcome Room very clean Bed confortable Good equipment

 155. Everything was great and I absolutely recommend this place. We visit in January, so I cannot speak about the high season. However, the owners were really nice and welcoming, the apartment was great, was extremely clean and had everything one may need. I would say that the place looks better compared to the pictures in booking.

 156. Ths apartment was warmed up before we arrived and the hosts gave us a very friendly welcome. The bar/restaurant was very nice too.

 157. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 158. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 159. Nice, however small rooms, nicely furnished, with big balcony. Small kitchen, quite well equiped. Everything you need for a short stay. Very helpful hosts.

 160. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 161. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 162. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 163. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 164. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 165. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 166. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 167. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 168. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 169. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 170. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 171. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 172. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 173. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 174. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, deschisa, apartamentul a fost curat, spatios, utilat cu tot ce era necesar ( inclusiv bucataria), aproape de plaja. Statiunea linistita, spatioasa, intrare lina in mare. Recomand familiilor cu copii, dar nu numai! Multumim mult gazdei Stamatia, pentru tot confortul! Sper din suflet sa revenim si la anu. Un concediu de vis!

 175. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 176. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 177. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 178. Super staff and very very kind Warm and ice welcome Room very clean Bed confortable Good equipment

 179. Everything was great and I absolutely recommend this place. We visit in January, so I cannot speak about the high season. However, the owners were really nice and welcoming, the apartment was great, was extremely clean and had everything one may need. I would say that the place looks better compared to the pictures in booking.

 180. Ths apartment was warmed up before we arrived and the hosts gave us a very friendly welcome. The bar/restaurant was very nice too.

 181. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 182. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 183. Nice, however small rooms, nicely furnished, with big balcony. Small kitchen, quite well equiped. Everything you need for a short stay. Very helpful hosts.

 184. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 185. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 186. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 187. Patronul foarte amabil , curatenie , liniste, aproape de plaja.

 188. Poloha od moře (klid od hlavní třídy), prostorné ložnice, dva balkony. Nei Pori ideální pro dojezd autem z ČR….

 189. Отелем управляет симпатичная семья. Приятный поселок. До моря 3-5 мин. Вокруг много мелких продмагов и кафе, цены в кафе не высокие.

 190. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 191. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 192. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 193. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 194. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 195. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, deschisa, apartamentul a fost curat, spatios, utilat cu tot ce era necesar ( inclusiv bucataria), aproape de plaja. Statiunea linistita, spatioasa, intrare lina in mare. Recomand familiilor cu copii, dar nu numai! Multumim mult gazdei Stamatia, pentru tot confortul! Sper din suflet sa revenim si la anu. Un concediu de vis!

 196. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 197. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 198. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 199. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 200. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 201. Everything was very clean, we found everything that a family needs in the kitchenette (incl coffee and sugar). Parking is in front of the building, 5 min walk to a large sandy beach. The restaurant has good prices and very good food. At beginning of May, Nei Pori was more quiet than other villages from Olymp Riviera.

 202. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 203. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 204. Nice, however small rooms, nicely furnished, with big balcony. Small kitchen, quite well equiped. Everything you need for a short stay. Very helpful hosts.

 205. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 206. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 207. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 208. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 209. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 210. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 211. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 212. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 213. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, deschisa, apartamentul a fost curat, spatios, utilat cu tot ce era necesar ( inclusiv bucataria), aproape de plaja. Statiunea linistita, spatioasa, intrare lina in mare. Recomand familiilor cu copii, dar nu numai! Multumim mult gazdei Stamatia, pentru tot confortul! Sper din suflet sa revenim si la anu. Un concediu de vis!

 214. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 215. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 216. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 217. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 218. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 219. Everything was very clean, we found everything that a family needs in the kitchenette (incl coffee and sugar). Parking is in front of the building, 5 min walk to a large sandy beach. The restaurant has good prices and very good food. At beginning of May, Nei Pori was more quiet than other villages from Olymp Riviera.

 220. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 221. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 222. Nice, however small rooms, nicely furnished, with big balcony. Small kitchen, quite well equiped. Everything you need for a short stay. Very helpful hosts.

 223. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 224. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 225. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 226. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 227. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 228. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 229. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 230. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 231. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 232. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 233. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 234. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, deschisa, apartamentul a fost curat, spatios, utilat cu tot ce era necesar ( inclusiv bucataria), aproape de plaja. Statiunea linistita, spatioasa, intrare lina in mare. Recomand familiilor cu copii, dar nu numai! Multumim mult gazdei Stamatia, pentru tot confortul! Sper din suflet sa revenim si la anu. Un concediu de vis!

 235. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 236. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 237. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 238. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 239. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 240. Everything was very clean, we found everything that a family needs in the kitchenette (incl coffee and sugar). Parking is in front of the building, 5 min walk to a large sandy beach. The restaurant has good prices and very good food. At beginning of May, Nei Pori was more quiet than other villages from Olymp Riviera.

 241. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 242. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 243. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 244. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 245. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 246. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 247. Patronul foarte amabil , curatenie , liniste, aproape de plaja.

 248. Poloha od moře (klid od hlavní třídy), prostorné ložnice, dva balkony. Nei Pori ideální pro dojezd autem z ČR….

 249. Отелем управляет симпатичная семья. Приятный поселок. До моря 3-5 мин. Вокруг много мелких продмагов и кафе, цены в кафе не высокие.

 250. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 251. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 252. Nice, however small rooms, nicely furnished, with big balcony. Small kitchen, quite well equiped. Everything you need for a short stay. Very helpful hosts.

 253. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 254. Camerele aerisite, balcon mare, curatenie, cabina mare de dus.

 255. The location is perfect. Beach is just around the corner. Shop with everything you need, is across the street. Room is very clean and has kitchenette. The staff are super nice and hospitable.

 256. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 257. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 258. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 259. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 260. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 261. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, deschisa, apartamentul a fost curat, spatios, utilat cu tot ce era necesar ( inclusiv bucataria), aproape de plaja. Statiunea linistita, spatioasa, intrare lina in mare. Recomand familiilor cu copii, dar nu numai! Multumim mult gazdei Stamatia, pentru tot confortul! Sper din suflet sa revenim si la anu. Un concediu de vis!

 262. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 263. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 264. Everything was very clean, we found everything that a family needs in the kitchenette (incl coffee and sugar). Parking is in front of the building, 5 min walk to a large sandy beach. The restaurant has good prices and very good food. At beginning of May, Nei Pori was more quiet than other villages from Olymp Riviera.

 265. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 266. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 267. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 268. The hotel exceeded our expectations! It is exceptionally maintained, very tastefully decorated and well cared for. Everything — the lobby, restaurant and rooms — is in a new condition. Super elegant and sophisticated!! A delight to the eye. Breakfast was abundant and tasty. The cereal types were impressively healthy! Lovely cheese omelette. We were there on Easter Sunday and eventhough it didn’t coincide with the Orthodox Easter, they had painted eggs for us — I’ve never seen such personal service! The rooms/suites are beautifully decorated and comfortable. A bowl of potpourri on the counter — a great touch! The hotel offers a dinner buffet at an additional cost. It’s a very good value for money. The salads were amazing. Thank you all and we look forward to going back in future.

 269. The hotel was ok but not up to what is advertised.

 270. Александр mai 24, 2019 at 6:41 pm

  Очень приятный отзывчивый персонал. Вкусная еда. Недалёко от моря. В номерах чисто и уютно! Рекомендую!!!

 271. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 272. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 273. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 274. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 275. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 276. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 277. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 278. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 279. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, deschisa, apartamentul a fost curat, spatios, utilat cu tot ce era necesar ( inclusiv bucataria), aproape de plaja. Statiunea linistita, spatioasa, intrare lina in mare. Recomand familiilor cu copii, dar nu numai! Multumim mult gazdei Stamatia, pentru tot confortul! Sper din suflet sa revenim si la anu. Un concediu de vis!

 280. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 281. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 282. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 283. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 284. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 285. Everything was very clean, we found everything that a family needs in the kitchenette (incl coffee and sugar). Parking is in front of the building, 5 min walk to a large sandy beach. The restaurant has good prices and very good food. At beginning of May, Nei Pori was more quiet than other villages from Olymp Riviera.

 286. The lady was soo polite. The food was homemade and very delisious. Nice and calm please!

 287. Excellent hosts!Genuine and homemade breakfast! Congratulations!

 288. Clean, friendly and good quite location . The breakfast was to die for. Lots of local shops and restaurants. nearby. Mrs Mairy and Mr Nikos , the owners, are the most charming couple. Power jet multi shower, comfy bed, stylish furnishings …and the list goes on and on. Easy parking as well. I will go back for sure. Easy disable access

 289. Patronul foarte amabil , curatenie , liniste, aproape de plaja.

 290. Poloha od moře (klid od hlavní třídy), prostorné ložnice, dva balkony. Nei Pori ideální pro dojezd autem z ČR….

 291. Отелем управляет симпатичная семья. Приятный поселок. До моря 3-5 мин. Вокруг много мелких продмагов и кафе, цены в кафе не высокие.

 292. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 293. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 294. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 295. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 296. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 297. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 298. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 299. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 300. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, deschisa, apartamentul a fost curat, spatios, utilat cu tot ce era necesar ( inclusiv bucataria), aproape de plaja. Statiunea linistita, spatioasa, intrare lina in mare. Recomand familiilor cu copii, dar nu numai! Multumim mult gazdei Stamatia, pentru tot confortul! Sper din suflet sa revenim si la anu. Un concediu de vis!

 301. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 302. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 303. Everything was very clean, we found everything that a family needs in the kitchenette (incl coffee and sugar). Parking is in front of the building, 5 min walk to a large sandy beach. The restaurant has good prices and very good food. At beginning of May, Nei Pori was more quiet than other villages from Olymp Riviera.

 304. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 305. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 306. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 307. The lady was soo polite. The food was homemade and very delisious. Nice and calm please!

 308. Excellent hosts!Genuine and homemade breakfast! Congratulations!

 309. Clean, friendly and good quite location . The breakfast was to die for. Lots of local shops and restaurants. nearby. Mrs Mairy and Mr Nikos , the owners, are the most charming couple. Power jet multi shower, comfy bed, stylish furnishings …and the list goes on and on. Easy parking as well. I will go back for sure. Easy disable access

 310. Patronul foarte amabil , curatenie , liniste, aproape de plaja.

 311. Poloha od moře (klid od hlavní třídy), prostorné ložnice, dva balkony. Nei Pori ideální pro dojezd autem z ČR….

 312. Отелем управляет симпатичная семья. Приятный поселок. До моря 3-5 мин. Вокруг много мелких продмагов и кафе, цены в кафе не высокие.

 313. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 314. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 315. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 316. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 317. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 318. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 319. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 320. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 321. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 322. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 323. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 324. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 325. The lady was soo polite. The food was homemade and very delisious. Nice and calm please!

 326. Excellent hosts!Genuine and homemade breakfast! Congratulations!

 327. Clean, friendly and good quite location . The breakfast was to die for. Lots of local shops and restaurants. nearby. Mrs Mairy and Mr Nikos , the owners, are the most charming couple. Power jet multi shower, comfy bed, stylish furnishings …and the list goes on and on. Easy parking as well. I will go back for sure. Easy disable access

 328. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 329. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 330. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 331. The hotel exceeded our expectations! It is exceptionally maintained, very tastefully decorated and well cared for. Everything — the lobby, restaurant and rooms — is in a new condition. Super elegant and sophisticated!! A delight to the eye. Breakfast was abundant and tasty. The cereal types were impressively healthy! Lovely cheese omelette. We were there on Easter Sunday and eventhough it didn’t coincide with the Orthodox Easter, they had painted eggs for us — I’ve never seen such personal service! The rooms/suites are beautifully decorated and comfortable. A bowl of potpourri on the counter — a great touch! The hotel offers a dinner buffet at an additional cost. It’s a very good value for money. The salads were amazing. Thank you all and we look forward to going back in future.

 332. The hotel was ok but not up to what is advertised.

 333. if you are considering to pay less, don’t hesitate, this hotel is realy jack pot! the hotel is large enough to provide as conviniance as privacy

 334. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 335. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 336. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 337. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 338. Camerele aerisite, balcon mare, curatenie, cabina mare de dus.

 339. The location is perfect. Beach is just around the corner. Shop with everything you need, is across the street. Room is very clean and has kitchenette. The staff are super nice and hospitable.

 340. Mi-a placut locatia, obiectivele turistice apropiate, calitatea serviciilor din zona, plaja si marea si linistea din zona.

 341. Balconul cu vedere la mare. Proprietarii foarte amabili. Plaja lată cu nisip fin. Amplasarea bună.

 342. Near the sea, beautiful vew, clean, comfortable bad, very nice ouners

 343. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 344. excellent family run hotel, very friendly and hospitable. Definitely my family and i shall be staying there again in the future.

 345. Everything is wonderful, only the pool is shared with another hotel.

 346. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 347. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 348. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, deschisa, apartamentul a fost curat, spatios, utilat cu tot ce era necesar ( inclusiv bucataria), aproape de plaja. Statiunea linistita, spatioasa, intrare lina in mare. Recomand familiilor cu copii, dar nu numai! Multumim mult gazdei Stamatia, pentru tot confortul! Sper din suflet sa revenim si la anu. Un concediu de vis!

 349. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 350. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 351. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 352. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 353. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 354. Everything was very clean, we found everything that a family needs in the kitchenette (incl coffee and sugar). Parking is in front of the building, 5 min walk to a large sandy beach. The restaurant has good prices and very good food. At beginning of May, Nei Pori was more quiet than other villages from Olymp Riviera.

 355. Personal foarte amabil. Foarte curat. Aproape de plaja.

 356. Kind,helpful people Clean,comfortable rooms(daily cleaning) Seablick every morning ,the beach is 3 mins walk. I just simple loved it

 357. everything was great,clean, neat, quiet, close to the beach, near a supermarket, everything is near,owner accessible, at the reception smiling

 358. The lady was soo polite. The food was homemade and very delisious. Nice and calm please!

 359. Excellent hosts!Genuine and homemade breakfast! Congratulations!

 360. Clean, friendly and good quite location . The breakfast was to die for. Lots of local shops and restaurants. nearby. Mrs Mairy and Mr Nikos , the owners, are the most charming couple. Power jet multi shower, comfy bed, stylish furnishings …and the list goes on and on. Easy parking as well. I will go back for sure. Easy disable access

 361. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 362. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 363. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 364. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 365. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 366. E foarte aproape de plaja. Micul dejun cam saracacios. Curatenie in camera, lenjeria si prosoape schimbate la 2 zile. Patronii amabili. Mai trebuie lucrat la micul dejun…

 367. The lady was soo polite. The food was homemade and very delisious. Nice and calm please!

 368. Excellent hosts!Genuine and homemade breakfast! Congratulations!

 369. Clean, friendly and good quite location . The breakfast was to die for. Lots of local shops and restaurants. nearby. Mrs Mairy and Mr Nikos , the owners, are the most charming couple. Power jet multi shower, comfy bed, stylish furnishings …and the list goes on and on. Easy parking as well. I will go back for sure. Easy disable access

 370. Este o locatie unde am mai fost cu doi ani in urma, iar pentru raportul pret/calitate, conditii si amabilitate am promis gazdei ca vom revenim. Am facut-o si totul a fost conform asteptarilor. O vacanta reusita. Recomand.

 371. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 372. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 373. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 374. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 375. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 376. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 377. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 378. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 379. Personal foarte amabil. Foarte curat. Aproape de plaja.

 380. Kind,helpful people Clean,comfortable rooms(daily cleaning) Seablick every morning ,the beach is 3 mins walk. I just simple loved it

 381. everything was great,clean, neat, quiet, close to the beach, near a supermarket, everything is near,owner accessible, at the reception smiling

 382. The hotel exceeded our expectations! It is exceptionally maintained, very tastefully decorated and well cared for. Everything — the lobby, restaurant and rooms — is in a new condition. Super elegant and sophisticated!! A delight to the eye. Breakfast was abundant and tasty. The cereal types were impressively healthy! Lovely cheese omelette. We were there on Easter Sunday and eventhough it didn’t coincide with the Orthodox Easter, they had painted eggs for us — I’ve never seen such personal service! The rooms/suites are beautifully decorated and comfortable. A bowl of potpourri on the counter — a great touch! The hotel offers a dinner buffet at an additional cost. It’s a very good value for money. The salads were amazing. Thank you all and we look forward to going back in future.

 383. The hotel was ok but not up to what is advertised.

 384. if you are considering to pay less, don’t hesitate, this hotel is realy jack pot! the hotel is large enough to provide as conviniance as privacy

 385. Multa liniste cu ciripituri la 5 dimineata :), paturi confortabile, aproape de plaja, loc de parcare in fata, balcon urias la apartament, friganele intr-o zi la mic dejun 🙂

 386. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 387. Confortabil, camere destul de mari, mic dejun bun.

 388. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 389. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 390. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 391. Este o locatie unde am mai fost cu doi ani in urma, iar pentru raportul pret/calitate, conditii si amabilitate am promis gazdei ca vom revenim. Am facut-o si totul a fost conform asteptarilor. O vacanta reusita. Recomand.

 392. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 393. Linistea, ospitalitatea..totul a fost peste asteptari.

 394. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 395. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 396. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 397. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 398. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 399. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 400. Personal foarte amabil. Foarte curat. Aproape de plaja.

 401. Kind,helpful people Clean,comfortable rooms(daily cleaning) Seablick every morning ,the beach is 3 mins walk. I just simple loved it

 402. everything was great,clean, neat, quiet, close to the beach, near a supermarket, everything is near,owner accessible, at the reception smiling

 403. The hotel exceeded our expectations! It is exceptionally maintained, very tastefully decorated and well cared for. Everything — the lobby, restaurant and rooms — is in a new condition. Super elegant and sophisticated!! A delight to the eye. Breakfast was abundant and tasty. The cereal types were impressively healthy! Lovely cheese omelette. We were there on Easter Sunday and eventhough it didn’t coincide with the Orthodox Easter, they had painted eggs for us — I’ve never seen such personal service! The rooms/suites are beautifully decorated and comfortable. A bowl of potpourri on the counter — a great touch! The hotel offers a dinner buffet at an additional cost. It’s a very good value for money. The salads were amazing. Thank you all and we look forward to going back in future.

 404. The hotel was ok but not up to what is advertised.

 405. if you are considering to pay less, don’t hesitate, this hotel is realy jack pot! the hotel is large enough to provide as conviniance as privacy

 406. The lady was soo polite. The food was homemade and very delisious. Nice and calm please!

 407. Excellent hosts!Genuine and homemade breakfast! Congratulations!

 408. Clean, friendly and good quite location . The breakfast was to die for. Lots of local shops and restaurants. nearby. Mrs Mairy and Mr Nikos , the owners, are the most charming couple. Power jet multi shower, comfy bed, stylish furnishings …and the list goes on and on. Easy parking as well. I will go back for sure. Easy disable access

 409. Liniste,curatenie,plaja aproape,personal amabil.Recomand cu incredere

 410. Multa liniste cu ciripituri la 5 dimineata :), paturi confortabile, aproape de plaja, loc de parcare in fata, balcon urias la apartament, friganele intr-o zi la mic dejun 🙂

 411. Motivul principal pentru aceasta alegere a fost ca Hotel Alexandros este foarte aproape de plaja, cca 30-40 m! Camerele sunt confortabile, prietenii nostri au avut camera cu vedere la mare, noi cu vedere la munte, dar peisajele care se vad de pe balcon sunt frumoase! Hotelul are in jurul lui palmieri uriasi, ceea ce da un plus de exotism peisajului! Tavernele din jur au mancare gustoasa si la preturi rezonabile! Curatenia, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei relativ des, amabilitatea personalului ne fac sa dorim sa revenim si alta data la Alexandros!

 412. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 413. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 414. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 415. The hotel exceeded our expectations! It is exceptionally maintained, very tastefully decorated and well cared for. Everything — the lobby, restaurant and rooms — is in a new condition. Super elegant and sophisticated!! A delight to the eye. Breakfast was abundant and tasty. The cereal types were impressively healthy! Lovely cheese omelette. We were there on Easter Sunday and eventhough it didn’t coincide with the Orthodox Easter, they had painted eggs for us — I’ve never seen such personal service! The rooms/suites are beautifully decorated and comfortable. A bowl of potpourri on the counter — a great touch! The hotel offers a dinner buffet at an additional cost. It’s a very good value for money. The salads were amazing. Thank you all and we look forward to going back in future.

 416. The hotel was ok but not up to what is advertised.

 417. if you are considering to pay less, don’t hesitate, this hotel is realy jack pot! the hotel is large enough to provide as conviniance as privacy

 418. PROPRIETATEA FOARTE BINE POZITIONATA , CURATENIE EXEMPLARA. PROPRIETARA, O PERSOANA DEOSEBITA, PREOCUPATA MEREU DE CONFORTUL CELOR CAZATI.

 419. Este o locatie unde am mai fost cu doi ani in urma, iar pentru raportul pret/calitate, conditii si amabilitate am promis gazdei ca vom revenim. Am facut-o si totul a fost conform asteptarilor. O vacanta reusita. Recomand.

 420. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 421. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 422. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 423. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 424. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 425. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 426. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 427. Personal foarte amabil. Foarte curat. Aproape de plaja.

 428. Kind,helpful people Clean,comfortable rooms(daily cleaning) Seablick every morning ,the beach is 3 mins walk. I just simple loved it

 429. everything was great,clean, neat, quiet, close to the beach, near a supermarket, everything is near,owner accessible, at the reception smiling

 430. The lady was soo polite. The food was homemade and very delisious. Nice and calm please!

 431. Excellent hosts!Genuine and homemade breakfast! Congratulations!

 432. Clean, friendly and good quite location . The breakfast was to die for. Lots of local shops and restaurants. nearby. Mrs Mairy and Mr Nikos , the owners, are the most charming couple. Power jet multi shower, comfy bed, stylish furnishings …and the list goes on and on. Easy parking as well. I will go back for sure. Easy disable access

 433. Foarte aproape de plaja. Personalul foarte amabil, iar hotelul impecabil de curat. Mi-a plăcut mult , a fost un sejur perfect.

 434. Liniste,curatenie,plaja aproape,personal amabil.Recomand cu incredere

 435. Multa liniste cu ciripituri la 5 dimineata :), paturi confortabile, aproape de plaja, loc de parcare in fata, balcon urias la apartament, friganele intr-o zi la mic dejun 🙂

 436. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 437. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 438. Amabilitatea personalului, dorința de implicare în orice problemă apărută, sfaturile date pentru orice solicitare, modul în care am fost întâmpinați, faptul că ne-am împrietenit; locația hotelului (chiar lângă plajă), spațiu suficient pentru a parca maşina, proximitate față de un supermarket cu prețuri bune (Agorá). Absolut totul a fost extraordinar.

 439. PROPRIETATEA FOARTE BINE POZITIONATA , CURATENIE EXEMPLARA. PROPRIETARA, O PERSOANA DEOSEBITA, PREOCUPATA MEREU DE CONFORTUL CELOR CAZATI.

 440. Este o locatie unde am mai fost cu doi ani in urma, iar pentru raportul pret/calitate, conditii si amabilitate am promis gazdei ca vom revenim. Am facut-o si totul a fost conform asteptarilor. O vacanta reusita. Recomand.

 441. Gazda foarte amabila, a raspuns prompt la toate cerintele noastre, locuinta foarte curata si bine întreținută, raport pret – calitate categoric favorabil. Recomand cu drag oricărei persoane care doreste sa faca o rezervare la această proprietate.

 442. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 443. În primul rând Liliana de la recepție reușea să te facă să te simți într-un concediu de vis. Curățenie a fost maximă. Micul dejun este deosebit. Hotelul este la standard de 4 stele, dar s-a scumpit cu minim 50% față de anul trecut.

 444. Un sejur placut de 6 zile, personal amabil, mic-dejun ok (cafeaua era de la un aparat Nescafe deci slaba, o bila neagra aici), camera spatioasa cu balcon, internet de buna calitate. S-a putut parca usor in apropierea locatiei. Curatenia sau prosoapele in camera se schimba cam odata la 3 zile, dar nu este un aspect asa important. Plaja este aproape si este dotata cu toate facilitatile, dar intrarea in apa este cam abrupta, fapt pentru care am preferat o plaja aflata la vreo 500m; mult mai putin abrupta si cu nisip peste tot. Sezlogul a fost 7 euro, dar primiti o bautura la alegere. Toate statiunea ofera o plaja de buna calitate, recomandata celor cu copii. In apropiere este un supermarket aprovizionat cu articolele de sezon.

 445. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 446. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 447. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 448. Personal foarte amabil. Foarte curat. Aproape de plaja.

 449. Kind,helpful people Clean,comfortable rooms(daily cleaning) Seablick every morning ,the beach is 3 mins walk. I just simple loved it

 450. everything was great,clean, neat, quiet, close to the beach, near a supermarket, everything is near,owner accessible, at the reception smiling

 451. The lady was soo polite. The food was homemade and very delisious. Nice and calm please!

 452. Excellent hosts!Genuine and homemade breakfast! Congratulations!

 453. Clean, friendly and good quite location . The breakfast was to die for. Lots of local shops and restaurants. nearby. Mrs Mairy and Mr Nikos , the owners, are the most charming couple. Power jet multi shower, comfy bed, stylish furnishings …and the list goes on and on. Easy parking as well. I will go back for sure. Easy disable access

 454. Foarte aproape de plaja. Personalul foarte amabil, iar hotelul impecabil de curat. Mi-a plăcut mult , a fost un sejur perfect.

 455. Liniste,curatenie,plaja aproape,personal amabil.Recomand cu incredere

 456. Multa liniste cu ciripituri la 5 dimineata :), paturi confortabile, aproape de plaja, loc de parcare in fata, balcon urias la apartament, friganele intr-o zi la mic dejun 🙂

 457. Personalul este super. Piscina si hotelul foarte curate, camerele spatioase, potrivite pentru copii.

 458. This is one of the best hotels we’ve visited in Greece: everything from the design and atmosphere, to the staff and the pool garden, was beyond expectations. We arrived late at night and were pleasantly surprised to be accommodated in one of the available penthouse apartments (instead of the double room initially booked). The food both at breakfast and dinner was really delicious, everything wаs fresh and in decent portions. I ordered Mojito and the waiter cut fresh mint from a tiny garden where they’re growing their own basil, mint and other local stuff. The breakfast buffet offers a rich variety. And most importantly – the staff were very friendly, helpful and made our stay more than pleasant.

 459. We found a very well designed and organized small-medium size family run hotel. The room (205) was very clean, with an appropriate size, with modern furniture and appliances, with features and gadgets in order to surprise and please you as a customer (e.g. the refrigerator was powered-up all the time and we had always the drinks cold, or the anti-mosquitos device was available, just in case). The staff, actually the entire family, was very polite and supportive. A special word of thanks to Eliza. The food at breakfast and dinner was very good and diversified in order to satisfy all tastes. The large and nice sandy beach was very close, 5…10 mins of walk, and the sea was excellent, smooth entry with sand. I will definitely return to this hotel next year.

 460. Breakfast was very simple and not great. The hotel is quite nice. Very kind people

 461. Staff helpful with local sights, very friendly and helpful Breakfast was stellar.

 462. Το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο, άνετο και καθαρό με ωραία θέα στη θάλασσα. Το πρωινό πολύ καλό. Το προσωπικό ήταν πάντα δίπλα μας για κάθε εξυπηρέτηση

 463. Apartamentul este foarte mare si confortabil utilat cu tot ce trebuie ptr o vacanta reusita. Am fost 2 familii ( 4 adulti si 4 copii). Copiii au dormit in livingul dotat cu o canapea si doua fotolii extensibile. Dormitoarele au paturi mari si confortabile. Ai la dispozitie lenjerii de pat, prosoape, articole de toaleta si curatenie, inclusiv detergent ptr masina de spalat. Bucataria utilata cu tot ce ai nevoie. Am fost asteptati cu fructe si un bax de apa. Nu ne a detanjat nimeni tot sejurul ceea ce a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie foarte aproape de mare dar si statiunea Nei Pori care are o plaja linistita, intrare lina in mare, ideala ptr familii cu copii. Este al doilea an cand am ales aceasta statiune. Multumim ptr amabilitate! Am avut un sejur de vis!

 464. 1 minute from the beach Great value for money Big and comfortable rooms + well equipped kitchen Really nice staff/hosts

 465. Very nice and clean. Good location. close to the beach and shops.

 466. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 467. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 468. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 469. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 470. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 471. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 472. Locatia spatioasa, curatenia, terasa mare, proprietara a dat foarte multe explicatii utile.

 473. PROPRIETATEA FOARTE BINE POZITIONATA , CURATENIE EXEMPLARA. PROPRIETARA, O PERSOANA DEOSEBITA, PREOCUPATA MEREU DE CONFORTUL CELOR CAZATI.

 474. Este o locatie unde am mai fost cu doi ani in urma, iar pentru raportul pret/calitate, conditii si amabilitate am promis gazdei ca vom revenim. Am facut-o si totul a fost conform asteptarilor. O vacanta reusita. Recomand.

 475. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 476. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 477. Locatie peste drum de plaja, plaja curata si bine organizata, hotel frumos mobilat si decorat, paturi comode, lift functional, internet de viteza buna inclusiv Netflix (cu userul si parola mea), mic dejun OK, curatenie foarte buna cu exceptia mirosului din camera.

 478. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 479. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 480. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 481. Amabilitatea patroanei. De fiecare dată când ne întîlneam, ne întreba dacă mai sunt probleme. Am fost întâmpinați cu o bere de bun venit, iar la plecare ne-a dat cafea pentru drum. Micul dejun are produse de patiserie calde, în fiecare dimineață altele, însă nu foarte divers.

 482. Amabilitatea și disponibilitatea patronilor, curățenia, amplasarea Hotelului, micul dejun.

 483. Hotelul este amplasat la 5 min de plaja, are piscina exterioara curata, lift. Micul dejun nu este atât de diversificat dar este suficient. Gazda foarte amabila. Recomand acest hotel chiar daca au fost mici probleme.

 484. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 485. Piscina curata, incapatoare, amenajarea plajei Venus, se primesc umbrelute in plus la cerere si apa rece la discretie, se acorda atentie deosebita familiilor cu copii, mancarea de la restaurant este foarte buna.

 486. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 487. A fost curățenie , iar apartamentul aproape de plajă aproximativ 2 minute ,

 488. Apartamentul este foarte mare si confortabil utilat cu tot ce trebuie ptr o vacanta reusita. Am fost 2 familii ( 4 adulti si 4 copii). Copiii au dormit in livingul dotat cu o canapea si doua fotolii extensibile. Dormitoarele au paturi mari si confortabile. Ai la dispozitie lenjerii de pat, prosoape, articole de toaleta si curatenie, inclusiv detergent ptr masina de spalat. Bucataria utilata cu tot ce ai nevoie. Am fost asteptati cu fructe si un bax de apa. Nu ne a detanjat nimeni tot sejurul ceea ce a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie foarte aproape de mare dar si statiunea Nei Pori care are o plaja linistita, intrare lina in mare, ideala ptr familii cu copii. Este al doilea an cand am ales aceasta statiune. Multumim ptr amabilitate! Am avut un sejur de vis!

 489. 1 minute from the beach Great value for money Big and comfortable rooms + well equipped kitchen Really nice staff/hosts

 490. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 491. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 492. Micul dejun variat si diferit in fiecare zi , iar fructele si legumele aveau gust bun de proaspat . Am mancat de cateva ori si la pranz , feluri diferite, 4 persoane, si totul a fost OK ! Preturi rezonabile, si servire excelenta. Lenjeria, prosoape, o schimba la doua zile, iar curatenia in camere zilnic ! Intr-un cuvant personalul se straduieste din toate punctele de vedere!

 493. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 494. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 495. Foarte aproape de plaja. Personalul foarte amabil, iar hotelul impecabil de curat. Mi-a plăcut mult , a fost un sejur perfect.

 496. Locatia spatioasa, curatenia, terasa mare, proprietara a dat foarte multe explicatii utile.

 497. PROPRIETATEA FOARTE BINE POZITIONATA , CURATENIE EXEMPLARA. PROPRIETARA, O PERSOANA DEOSEBITA, PREOCUPATA MEREU DE CONFORTUL CELOR CAZATI.

 498. Este o locatie unde am mai fost cu doi ani in urma, iar pentru raportul pret/calitate, conditii si amabilitate am promis gazdei ca vom revenim. Am facut-o si totul a fost conform asteptarilor. O vacanta reusita. Recomand.

 499. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 500. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 501. Locatie peste drum de plaja, plaja curata si bine organizata, hotel frumos mobilat si decorat, paturi comode, lift functional, internet de viteza buna inclusiv Netflix (cu userul si parola mea), mic dejun OK, curatenie foarte buna cu exceptia mirosului din camera.

 502. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 503. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 504. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 505. Personal foarte amabil. Foarte curat. Aproape de plaja.

 506. Kind,helpful people Clean,comfortable rooms(daily cleaning) Seablick every morning ,the beach is 3 mins walk. I just simple loved it

 507. everything was great,clean, neat, quiet, close to the beach, near a supermarket, everything is near,owner accessible, at the reception smiling

 508. Micul dejun excelent, foarte variat! Cafeaua a fost intr-o zi mai buna ,in alta zi mai slaba,cred ca nu toti stiau sa dozeze cafeaua pentru filtru. Camera si baia mari fata de alte hoteluri de 3-4 stele din Grecia. Baia cu cabina de sticla si presiune foarte buna la apa. Piscina foarte curata si apa excelenta. Personalul foarte amabil. Plaja cu nisip fin, apa putin adanca pe o distanta mare. Romani putini, multi nemti,sarbi si unguri.

 509. We liked the renovated lobby and loved the breakfast/restaurant. The food was absolutely amazing and definitely worth making it part of our reservation. The staff and housekeeping were also great and very friendly.

 510. The hotel exceeded our expectations! It is exceptionally maintained, very tastefully decorated and well cared for. Everything — the lobby, restaurant and rooms — is in a new condition. Super elegant and sophisticated!! A delight to the eye. Breakfast was abundant and tasty. The cereal types were impressively healthy! Lovely cheese omelette. We were there on Easter Sunday and eventhough it didn’t coincide with the Orthodox Easter, they had painted eggs for us — I’ve never seen such personal service! The rooms/suites are beautifully decorated and comfortable. A bowl of potpourri on the counter — a great touch! The hotel offers a dinner buffet at an additional cost. It’s a very good value for money. The salads were amazing. Thank you all and we look forward to going back in future.

 511. Amabilitatea patroanei. De fiecare dată când ne întîlneam, ne întreba dacă mai sunt probleme. Am fost întâmpinați cu o bere de bun venit, iar la plecare ne-a dat cafea pentru drum. Micul dejun are produse de patiserie calde, în fiecare dimineață altele, însă nu foarte divers.

 512. Amabilitatea și disponibilitatea patronilor, curățenia, amplasarea Hotelului, micul dejun.

 513. Hotelul este amplasat la 5 min de plaja, are piscina exterioara curata, lift. Micul dejun nu este atât de diversificat dar este suficient. Gazda foarte amabila. Recomand acest hotel chiar daca au fost mici probleme.

 514. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 515. Piscina curata, incapatoare, amenajarea plajei Venus, se primesc umbrelute in plus la cerere si apa rece la discretie, se acorda atentie deosebita familiilor cu copii, mancarea de la restaurant este foarte buna.

 516. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 517. A fost curățenie , iar apartamentul aproape de plajă aproximativ 2 minute ,

 518. Apartamentul este foarte mare si confortabil utilat cu tot ce trebuie ptr o vacanta reusita. Am fost 2 familii ( 4 adulti si 4 copii). Copiii au dormit in livingul dotat cu o canapea si doua fotolii extensibile. Dormitoarele au paturi mari si confortabile. Ai la dispozitie lenjerii de pat, prosoape, articole de toaleta si curatenie, inclusiv detergent ptr masina de spalat. Bucataria utilata cu tot ce ai nevoie. Am fost asteptati cu fructe si un bax de apa. Nu ne a detanjat nimeni tot sejurul ceea ce a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie foarte aproape de mare dar si statiunea Nei Pori care are o plaja linistita, intrare lina in mare, ideala ptr familii cu copii. Este al doilea an cand am ales aceasta statiune. Multumim ptr amabilitate! Am avut un sejur de vis!

 519. 1 minute from the beach Great value for money Big and comfortable rooms + well equipped kitchen Really nice staff/hosts

 520. Locatia spatioasa, curatenia, terasa mare, proprietara a dat foarte multe explicatii utile.

 521. PROPRIETATEA FOARTE BINE POZITIONATA , CURATENIE EXEMPLARA. PROPRIETARA, O PERSOANA DEOSEBITA, PREOCUPATA MEREU DE CONFORTUL CELOR CAZATI.

 522. Este o locatie unde am mai fost cu doi ani in urma, iar pentru raportul pret/calitate, conditii si amabilitate am promis gazdei ca vom revenim. Am facut-o si totul a fost conform asteptarilor. O vacanta reusita. Recomand.

 523. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 524. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 525. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 526. Micul dejun excelent, foarte variat! Cafeaua a fost intr-o zi mai buna ,in alta zi mai slaba,cred ca nu toti stiau sa dozeze cafeaua pentru filtru. Camera si baia mari fata de alte hoteluri de 3-4 stele din Grecia. Baia cu cabina de sticla si presiune foarte buna la apa. Piscina foarte curata si apa excelenta. Personalul foarte amabil. Plaja cu nisip fin, apa putin adanca pe o distanta mare. Romani putini, multi nemti,sarbi si unguri.

 527. We liked the renovated lobby and loved the breakfast/restaurant. The food was absolutely amazing and definitely worth making it part of our reservation. The staff and housekeeping were also great and very friendly.

 528. The hotel exceeded our expectations! It is exceptionally maintained, very tastefully decorated and well cared for. Everything — the lobby, restaurant and rooms — is in a new condition. Super elegant and sophisticated!! A delight to the eye. Breakfast was abundant and tasty. The cereal types were impressively healthy! Lovely cheese omelette. We were there on Easter Sunday and eventhough it didn’t coincide with the Orthodox Easter, they had painted eggs for us — I’ve never seen such personal service! The rooms/suites are beautifully decorated and comfortable. A bowl of potpourri on the counter — a great touch! The hotel offers a dinner buffet at an additional cost. It’s a very good value for money. The salads were amazing. Thank you all and we look forward to going back in future.

 529. Amabilitatea patroanei. De fiecare dată când ne întîlneam, ne întreba dacă mai sunt probleme. Am fost întâmpinați cu o bere de bun venit, iar la plecare ne-a dat cafea pentru drum. Micul dejun are produse de patiserie calde, în fiecare dimineață altele, însă nu foarte divers.

 530. Amabilitatea și disponibilitatea patronilor, curățenia, amplasarea Hotelului, micul dejun.

 531. Hotelul este amplasat la 5 min de plaja, are piscina exterioara curata, lift. Micul dejun nu este atât de diversificat dar este suficient. Gazda foarte amabila. Recomand acest hotel chiar daca au fost mici probleme.

 532. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 533. Piscina curata, incapatoare, amenajarea plajei Venus, se primesc umbrelute in plus la cerere si apa rece la discretie, se acorda atentie deosebita familiilor cu copii, mancarea de la restaurant este foarte buna.

 534. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 535. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 536. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 537. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 538. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 539. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 540. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 541. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 542. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 543. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 544. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 545. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 546. Locatie peste drum de plaja, plaja curata si bine organizata, hotel frumos mobilat si decorat, paturi comode, lift functional, internet de viteza buna inclusiv Netflix (cu userul si parola mea), mic dejun OK, curatenie foarte buna cu exceptia mirosului din camera.

 547. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 548. Piscina curata, incapatoare, amenajarea plajei Venus, se primesc umbrelute in plus la cerere si apa rece la discretie, se acorda atentie deosebita familiilor cu copii, mancarea de la restaurant este foarte buna.

 549. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 550. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 551. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 552. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 553. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 554. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 555. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 556. A fost curățenie , iar apartamentul aproape de plajă aproximativ 2 minute ,

 557. Apartamentul este foarte mare si confortabil utilat cu tot ce trebuie ptr o vacanta reusita. Am fost 2 familii ( 4 adulti si 4 copii). Copiii au dormit in livingul dotat cu o canapea si doua fotolii extensibile. Dormitoarele au paturi mari si confortabile. Ai la dispozitie lenjerii de pat, prosoape, articole de toaleta si curatenie, inclusiv detergent ptr masina de spalat. Bucataria utilata cu tot ce ai nevoie. Am fost asteptati cu fructe si un bax de apa. Nu ne a detanjat nimeni tot sejurul ceea ce a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie foarte aproape de mare dar si statiunea Nei Pori care are o plaja linistita, intrare lina in mare, ideala ptr familii cu copii. Este al doilea an cand am ales aceasta statiune. Multumim ptr amabilitate! Am avut un sejur de vis!

 558. 1 minute from the beach Great value for money Big and comfortable rooms + well equipped kitchen Really nice staff/hosts

 559. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 560. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 561. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 562. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 563. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 564. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 565. Locatia este aproape de plaja , pesonalul foarte amabil si receptiv la orice dorinta , foarte curat , zilnic se face curatenie in camere, se schimba lenjeria si se inlocuiesc consumabilele . Locul de parcare a fost asigurat in fata hotelulului pe toata durata cazarii . Camerele sunt spatioase , dotate cu clima si TV plat , bucatarie cu frigider mare si tot ce este nevoie, balcon mare , router WI-FI pe fiecare etaj .

 566. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, cu verdeață, aproape de plajă. Este curat, plăcut, serviciile sunt foarte bune, gazdele sunt atente, prietenoase, și răspund promt la fiecare nevoie a oaspeților. Apartamentul este foarte spațios, cu terasă minunată, protejată de copertine și de palmierii din față, în care se iese din fiecare incăpere. Este un loc minunat pentru a petrece vacanța.

 567. Nicest and friendliest people, comfy rooms and overall great for a relaxing holiday.

 568. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 569. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 570. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 571. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 572. Piscina curata, incapatoare, amenajarea plajei Venus, se primesc umbrelute in plus la cerere si apa rece la discretie, se acorda atentie deosebita familiilor cu copii, mancarea de la restaurant este foarte buna.

 573. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 574. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 575. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 576. Locatie peste drum de plaja, plaja curata si bine organizata, hotel frumos mobilat si decorat, paturi comode, lift functional, internet de viteza buna inclusiv Netflix (cu userul si parola mea), mic dejun OK, curatenie foarte buna cu exceptia mirosului din camera.

 577. Curățenie, liniste, acces usor, parcare, camera serioasă.

 578. Apartament perfect pentru 4 persoane, acceptarea animalelor de companie, paturi foarte confortabile, amplasare la 7 minute de plaja, amabilitatea gazdelor

 579. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 580. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 581. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 582. Locatie peste drum de plaja, plaja curata si bine organizata, hotel frumos mobilat si decorat, paturi comode, lift functional, internet de viteza buna inclusiv Netflix (cu userul si parola mea), mic dejun OK, curatenie foarte buna cu exceptia mirosului din camera.

 583. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 584. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 585. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 586. The hotel exceeded our expectations! It is exceptionally maintained, very tastefully decorated and well cared for. Everything — the lobby, restaurant and rooms — is in a new condition. Super elegant and sophisticated!! A delight to the eye. Breakfast was abundant and tasty. The cereal types were impressively healthy! Lovely cheese omelette. We were there on Easter Sunday and eventhough it didn’t coincide with the Orthodox Easter, they had painted eggs for us — I’ve never seen such personal service! The rooms/suites are beautifully decorated and comfortable. A bowl of potpourri on the counter — a great touch! The hotel offers a dinner buffet at an additional cost. It’s a very good value for money. The salads were amazing. Thank you all and we look forward to going back in future.

 587. Die Freundlichkeit!!, die Sauberkeit und die sehr gute Qualität bei Frühstück und Abendessen

 588. Das Zimmer war gut mit ein sehr schönes Bad und einem großen schönen Balkon. Die Aussicht auf das Meer war einfach wunderschön. Alles war sauber und ordentlich. Das Frühstücksbuffet war top und Abendbuffet war auch super und lecker. Das Personal nett und freundlich. Im großem und ganzem ein sehr schönes Hotel

 589. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 590. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 591. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 592. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 593. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 594. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 595. A fost curățenie , iar apartamentul aproape de plajă aproximativ 2 minute ,

 596. Apartamentul este foarte mare si confortabil utilat cu tot ce trebuie ptr o vacanta reusita. Am fost 2 familii ( 4 adulti si 4 copii). Copiii au dormit in livingul dotat cu o canapea si doua fotolii extensibile. Dormitoarele au paturi mari si confortabile. Ai la dispozitie lenjerii de pat, prosoape, articole de toaleta si curatenie, inclusiv detergent ptr masina de spalat. Bucataria utilata cu tot ce ai nevoie. Am fost asteptati cu fructe si un bax de apa. Nu ne a detanjat nimeni tot sejurul ceea ce a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie foarte aproape de mare dar si statiunea Nei Pori care are o plaja linistita, intrare lina in mare, ideala ptr familii cu copii. Este al doilea an cand am ales aceasta statiune. Multumim ptr amabilitate! Am avut un sejur de vis!

 597. 1 minute from the beach Great value for money Big and comfortable rooms + well equipped kitchen Really nice staff/hosts

 598. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 599. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 600. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 601. Micul dejun excelent, foarte variat! Cafeaua a fost intr-o zi mai buna ,in alta zi mai slaba,cred ca nu toti stiau sa dozeze cafeaua pentru filtru. Camera si baia mari fata de alte hoteluri de 3-4 stele din Grecia. Baia cu cabina de sticla si presiune foarte buna la apa. Piscina foarte curata si apa excelenta. Personalul foarte amabil. Plaja cu nisip fin, apa putin adanca pe o distanta mare. Romani putini, multi nemti,sarbi si unguri.

 602. We liked the renovated lobby and loved the breakfast/restaurant. The food was absolutely amazing and definitely worth making it part of our reservation. The staff and housekeeping were also great and very friendly.

 603. The hotel exceeded our expectations! It is exceptionally maintained, very tastefully decorated and well cared for. Everything — the lobby, restaurant and rooms — is in a new condition. Super elegant and sophisticated!! A delight to the eye. Breakfast was abundant and tasty. The cereal types were impressively healthy! Lovely cheese omelette. We were there on Easter Sunday and eventhough it didn’t coincide with the Orthodox Easter, they had painted eggs for us — I’ve never seen such personal service! The rooms/suites are beautifully decorated and comfortable. A bowl of potpourri on the counter — a great touch! The hotel offers a dinner buffet at an additional cost. It’s a very good value for money. The salads were amazing. Thank you all and we look forward to going back in future.

 604. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 605. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 606. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 607. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 608. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 609. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 610. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 611. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 612. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 613. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 614. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 615. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 616. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 617. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 618. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 619. Locatia este aproape de plaja , pesonalul foarte amabil si receptiv la orice dorinta , foarte curat , zilnic se face curatenie in camere, se schimba lenjeria si se inlocuiesc consumabilele . Locul de parcare a fost asigurat in fata hotelulului pe toata durata cazarii . Camerele sunt spatioase , dotate cu clima si TV plat , bucatarie cu frigider mare si tot ce este nevoie, balcon mare , router WI-FI pe fiecare etaj .

 620. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, cu verdeață, aproape de plajă. Este curat, plăcut, serviciile sunt foarte bune, gazdele sunt atente, prietenoase, și răspund promt la fiecare nevoie a oaspeților. Apartamentul este foarte spațios, cu terasă minunată, protejată de copertine și de palmierii din față, în care se iese din fiecare incăpere. Este un loc minunat pentru a petrece vacanța.

 621. Nicest and friendliest people, comfy rooms and overall great for a relaxing holiday.

 622. Curățenie, liniste, acces usor, parcare, camera serioasă.

 623. Apartament perfect pentru 4 persoane, acceptarea animalelor de companie, paturi foarte confortabile, amplasare la 7 minute de plaja, amabilitatea gazdelor

 624. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 625. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 626. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 627. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 628. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 629. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 630. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 631. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 632. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 633. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 634. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 635. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 636. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 637. Locatia este aproape de plaja , pesonalul foarte amabil si receptiv la orice dorinta , foarte curat , zilnic se face curatenie in camere, se schimba lenjeria si se inlocuiesc consumabilele . Locul de parcare a fost asigurat in fata hotelulului pe toata durata cazarii . Camerele sunt spatioase , dotate cu clima si TV plat , bucatarie cu frigider mare si tot ce este nevoie, balcon mare , router WI-FI pe fiecare etaj .

 638. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, cu verdeață, aproape de plajă. Este curat, plăcut, serviciile sunt foarte bune, gazdele sunt atente, prietenoase, și răspund promt la fiecare nevoie a oaspeților. Apartamentul este foarte spațios, cu terasă minunată, protejată de copertine și de palmierii din față, în care se iese din fiecare incăpere. Este un loc minunat pentru a petrece vacanța.

 639. Nicest and friendliest people, comfy rooms and overall great for a relaxing holiday.

 640. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 641. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 642. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 643. Curățenie, liniste, acces usor, parcare, camera serioasă.

 644. Apartament perfect pentru 4 persoane, acceptarea animalelor de companie, paturi foarte confortabile, amplasare la 7 minute de plaja, amabilitatea gazdelor

 645. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 646. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 647. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 648. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 649. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 650. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 651. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 652. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 653. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 654. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 655. Locatia este aproape de plaja , pesonalul foarte amabil si receptiv la orice dorinta , foarte curat , zilnic se face curatenie in camere, se schimba lenjeria si se inlocuiesc consumabilele . Locul de parcare a fost asigurat in fata hotelulului pe toata durata cazarii . Camerele sunt spatioase , dotate cu clima si TV plat , bucatarie cu frigider mare si tot ce este nevoie, balcon mare , router WI-FI pe fiecare etaj .

 656. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, cu verdeață, aproape de plajă. Este curat, plăcut, serviciile sunt foarte bune, gazdele sunt atente, prietenoase, și răspund promt la fiecare nevoie a oaspeților. Apartamentul este foarte spațios, cu terasă minunată, protejată de copertine și de palmierii din față, în care se iese din fiecare incăpere. Este un loc minunat pentru a petrece vacanța.

 657. Nicest and friendliest people, comfy rooms and overall great for a relaxing holiday.

 658. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 659. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 660. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 661. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 662. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 663. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 664. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 665. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 666. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 667. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 668. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 669. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 670. Curățenie, liniste, acces usor, parcare, camera serioasă.

 671. Apartament perfect pentru 4 persoane, acceptarea animalelor de companie, paturi foarte confortabile, amplasare la 7 minute de plaja, amabilitatea gazdelor

 672. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 673. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 674. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 675. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 676. Locatia este aproape de plaja , pesonalul foarte amabil si receptiv la orice dorinta , foarte curat , zilnic se face curatenie in camere, se schimba lenjeria si se inlocuiesc consumabilele . Locul de parcare a fost asigurat in fata hotelulului pe toata durata cazarii . Camerele sunt spatioase , dotate cu clima si TV plat , bucatarie cu frigider mare si tot ce este nevoie, balcon mare , router WI-FI pe fiecare etaj .

 677. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, cu verdeață, aproape de plajă. Este curat, plăcut, serviciile sunt foarte bune, gazdele sunt atente, prietenoase, și răspund promt la fiecare nevoie a oaspeților. Apartamentul este foarte spațios, cu terasă minunată, protejată de copertine și de palmierii din față, în care se iese din fiecare incăpere. Este un loc minunat pentru a petrece vacanța.

 678. Nicest and friendliest people, comfy rooms and overall great for a relaxing holiday.

 679. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 680. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 681. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 682. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 683. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 684. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 685. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 686. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 687. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 688. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 689. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 690. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 691. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 692. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 693. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 694. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 695. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 696. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 697. Curățenie, liniste, acces usor, parcare, camera serioasă.

 698. Apartament perfect pentru 4 persoane, acceptarea animalelor de companie, paturi foarte confortabile, amplasare la 7 minute de plaja, amabilitatea gazdelor

 699. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 700. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 701. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 702. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 703. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 704. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 705. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 706. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 707. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 708. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 709. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 710. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 711. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 712. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 713. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 714. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 715. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 716. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 717. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 718. Curățenie, liniste, acces usor, parcare, camera serioasă.

 719. Apartament perfect pentru 4 persoane, acceptarea animalelor de companie, paturi foarte confortabile, amplasare la 7 minute de plaja, amabilitatea gazdelor

 720. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 721. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 722. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 723. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 724. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 725. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 726. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 727. The hotel exceeded our expectations! It is exceptionally maintained, very tastefully decorated and well cared for. Everything — the lobby, restaurant and rooms — is in a new condition. Super elegant and sophisticated!! A delight to the eye. Breakfast was abundant and tasty. The cereal types were impressively healthy! Lovely cheese omelette. We were there on Easter Sunday and eventhough it didn’t coincide with the Orthodox Easter, they had painted eggs for us — I’ve never seen such personal service! The rooms/suites are beautifully decorated and comfortable. A bowl of potpourri on the counter — a great touch! The hotel offers a dinner buffet at an additional cost. It’s a very good value for money. The salads were amazing. Thank you all and we look forward to going back in future.

 728. Πολυ ευρύχωρο, οικογενειακό δωμάτιο. Πλήρες πρωινό και πραγματικά φιλικό προσωπικό και να σκεφτει κανεις οτι το πετυχαμε λιγοπριν το χειμερινο κλεισιμο. Η θάλασσα και η παραλία σε λιγα μετρα απο το ξενοδοχείο, μαγική.

 729. Die Freundlichkeit!!, die Sauberkeit und die sehr gute Qualität bei Frühstück und Abendessen

 730. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 731. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 732. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 733. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 734. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 735. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 736. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 737. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 738. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 739. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 740. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 741. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 742. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 743. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 744. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 745. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 746. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 747. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 748. Curățenie, liniste, acces usor, parcare, camera serioasă.

 749. Apartament perfect pentru 4 persoane, acceptarea animalelor de companie, paturi foarte confortabile, amplasare la 7 minute de plaja, amabilitatea gazdelor

 750. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 751. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 752. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 753. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 754. Location,very comfortable, perfect accomodation, it had everything what you need o vacation. Very close to the beach We felt like at home

 755. Εκείνο που μου άρεσε είναι το εξής΄Όλοι οι σύνοικοι της οικοδομής σεβάστηκαν τις ώρες κοινής ησυχίας. Είναι το Α

 756. Τα πάντα ήταν πεντακάθαρα, και όλα ήταν εκεί που περίμενες να τα βρεις. Όλα ήταν στην εντέλεια. Πρόκειται για διαμέρισμα πολύ κοντά στη θάλασσα. Υπάρχει κλειδοθήκη στην εξωτερική πόρτα, οπότε είναι πανεύκολη η είσοδος.

 757. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 758. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 759. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 760. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 761. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 762. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 763. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 764. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 765. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 766. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 767. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 768. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 769. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 770. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 771. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 772. Location,very comfortable, perfect accomodation, it had everything what you need o vacation. Very close to the beach We felt like at home

 773. Εκείνο που μου άρεσε είναι το εξής΄Όλοι οι σύνοικοι της οικοδομής σεβάστηκαν τις ώρες κοινής ησυχίας. Είναι το Α

 774. Τα πάντα ήταν πεντακάθαρα, και όλα ήταν εκεί που περίμενες να τα βρεις. Όλα ήταν στην εντέλεια. Πρόκειται για διαμέρισμα πολύ κοντά στη θάλασσα. Υπάρχει κλειδοθήκη στην εξωτερική πόρτα, οπότε είναι πανεύκολη η είσοδος.

 775. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 776. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 777. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 778. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 779. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 780. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 781. The hotel exceeded our expectations! It is exceptionally maintained, very tastefully decorated and well cared for. Everything — the lobby, restaurant and rooms — is in a new condition. Super elegant and sophisticated!! A delight to the eye. Breakfast was abundant and tasty. The cereal types were impressively healthy! Lovely cheese omelette. We were there on Easter Sunday and eventhough it didn’t coincide with the Orthodox Easter, they had painted eggs for us — I’ve never seen such personal service! The rooms/suites are beautifully decorated and comfortable. A bowl of potpourri on the counter — a great touch! The hotel offers a dinner buffet at an additional cost. It’s a very good value for money. The salads were amazing. Thank you all and we look forward to going back in future.

 782. Πολυ ευρύχωρο, οικογενειακό δωμάτιο. Πλήρες πρωινό και πραγματικά φιλικό προσωπικό και να σκεφτει κανεις οτι το πετυχαμε λιγοπριν το χειμερινο κλεισιμο. Η θάλασσα και η παραλία σε λιγα μετρα απο το ξενοδοχείο, μαγική.

 783. Die Freundlichkeit!!, die Sauberkeit und die sehr gute Qualität bei Frühstück und Abendessen

 784. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 785. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 786. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 787. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 788. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 789. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 790. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 791. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 792. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 793. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 794. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 795. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 796. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 797. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 798. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 799. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 800. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 801. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 802. Gazda, Domnul Vasilis , un om deosebit. Mr. Vasilis you are a special man, you have my respect. asezarea apartamentului, intr-o vila cocheta, curata cu parcare sub vila la umbra. Apartamentul este retras de la strada deci este liniste. Terasa mare si ferita de razele soarelui, marea majoritatee a timpului am pentrecut-o acolo. Peste drum este un magazin cu de toate. Plaja amenajata a hotelului Venus e la 100 m distanta, langa exista o plaja la liber.

 803. The property is very clean, near the beach, small but cozy, we have all that is needed.

 804. Отношението на собствениците към нас. Оборудването на апартамента с всякакви консумативи.

 805. Location,very comfortable, perfect accomodation, it had everything what you need o vacation. Very close to the beach We felt like at home

 806. Εκείνο που μου άρεσε είναι το εξής΄Όλοι οι σύνοικοι της οικοδομής σεβάστηκαν τις ώρες κοινής ησυχίας. Είναι το Α

 807. Τα πάντα ήταν πεντακάθαρα, και όλα ήταν εκεί που περίμενες να τα βρεις. Όλα ήταν στην εντέλεια. Πρόκειται για διαμέρισμα πολύ κοντά στη θάλασσα. Υπάρχει κλειδοθήκη στην εξωτερική πόρτα, οπότε είναι πανεύκολη η είσοδος.

 808. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 809. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 810. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 811. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 812. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 813. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 814. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 815. The hosts – Katerina and Vassilis are very nice and warm people. They make you feel like home. The food in the restaurant is very good, rooms are bigger than normal and very clean. Definitely recommend it.

 816. Free oranges, apples and water. Also free coffee at leaving.

 817. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 818. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 819. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 820. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 821. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 822. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 823. Curățenie, liniste, acces usor, parcare, camera serioasă.

 824. Apartament perfect pentru 4 persoane, acceptarea animalelor de companie, paturi foarte confortabile, amplasare la 7 minute de plaja, amabilitatea gazdelor

 825. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 826. Locatia spatioasa, curatenia, terasa mare, proprietara a dat foarte multe explicatii utile.

 827. PROPRIETATEA FOARTE BINE POZITIONATA , CURATENIE EXEMPLARA. PROPRIETARA, O PERSOANA DEOSEBITA, PREOCUPATA MEREU DE CONFORTUL CELOR CAZATI.

 828. Este o locatie unde am mai fost cu doi ani in urma, iar pentru raportul pret/calitate, conditii si amabilitate am promis gazdei ca vom revenim. Am facut-o si totul a fost conform asteptarilor. O vacanta reusita. Recomand.

 829. Very nice, well designed apartments. Very comfortable that nice Taverna is on the place (and working at winter). All was as expected! Vasili, ευχαριστώ πολύ!

 830. The owners, Vassilis and Katerina, were great. Always willing to please their guests. Always ready to help and bring to your table everything you need. The dinner and the breakfast were great!

 831. The room was big and well decorated; we had a good balcony with the view over the steet. The property is located close to train station and sea (2nd line). Everything in the room was clean and the beds were comfortable. I think that we were before the touristic season so it was very quiet which we liked.

 832. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 833. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 834. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 835. – Spacious studio on ground flour with private garden. It is OK for a family with baby but I can’t image a comfortable stay for 2 adults + 2 children in that studio. – Friendly host – Beach in front of the house – Kitchen with basic equipment

 836. Everything was great. The owner, when I booked, contacted me the next day on the viber to ask me if I had some other requirements, which was great on his side. When we arrived, Pantellis (the owner), he has put in each studio white wine, water and juice for welcome. The studios were clean and during the stay they changed our towels twice. The communication with Pantelis was great and it was always there to meet us if we needed something. The next time we would go again to the same place.

 837. Lokacija i domćin su bili vrh sve ostalo je bilo poprilicno lepo.

 838. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 839. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 840. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 841. Locatia spatioasa, curatenia, terasa mare, proprietara a dat foarte multe explicatii utile.

 842. PROPRIETATEA FOARTE BINE POZITIONATA , CURATENIE EXEMPLARA. PROPRIETARA, O PERSOANA DEOSEBITA, PREOCUPATA MEREU DE CONFORTUL CELOR CAZATI.

 843. Este o locatie unde am mai fost cu doi ani in urma, iar pentru raportul pret/calitate, conditii si amabilitate am promis gazdei ca vom revenim. Am facut-o si totul a fost conform asteptarilor. O vacanta reusita. Recomand.

 844. The trip was fishing and we were not sure exactly when we would arrive and did not call in advance. By the time we parked, Vasilis was already at the door with the key in hand. We got coffee in the morning two hours before the set time for the restaurant! THANKS FOR THE WONDERFUL CONDITIONS AND EXCELLENT GOOD RELATIONS AND SERVICE!

 845. We stayed for 1 night only during a family road trip. The room was big and well furnished with complimentary fruits and sweets. The beds were comfortable and the bathroom was big too. The main plus of the hotel are the owners, very friendly, polite and eager to help. We would have loved staying longer.

 846. Very nice, well designed apartments. Very comfortable that nice Taverna is on the place (and working at winter). All was as expected! Vasili, ευχαριστώ πολύ!

 847. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 848. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 849. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 850. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 851. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 852. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 853. – Spacious studio on ground flour with private garden. It is OK for a family with baby but I can’t image a comfortable stay for 2 adults + 2 children in that studio. – Friendly host – Beach in front of the house – Kitchen with basic equipment

 854. Everything was great. The owner, when I booked, contacted me the next day on the viber to ask me if I had some other requirements, which was great on his side. When we arrived, Pantellis (the owner), he has put in each studio white wine, water and juice for welcome. The studios were clean and during the stay they changed our towels twice. The communication with Pantelis was great and it was always there to meet us if we needed something. The next time we would go again to the same place.

 855. Lokacija i domćin su bili vrh sve ostalo je bilo poprilicno lepo.

 856. Terasa foarte mare. Amplasarea hotelului intr-o zona linistita. Zona de relaxare din fata hotelului este verde si plina de vegetatie. Camerele sunt foarte curate, iar personalul curata zilnic camera.

 857. Personalul foarte primitor,curățenie,liniște priveliște frumoasă.

 858. Amplasare în apropierea plajei. Personal prietenos. Curățenie făcută în fiecare zi cu schimbarea prosoapelor la fiecare 2 zile.

 859. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 860. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 861. Amplasarea aproape de plaja,vederea spre mare,mic dejun consistent,curatenie efectuata zilnic,proprietarul si personalul foarte amabili.

 862. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 863. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 864. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 865. Locatia spatioasa, curatenia, terasa mare, proprietara a dat foarte multe explicatii utile.

 866. PROPRIETATEA FOARTE BINE POZITIONATA , CURATENIE EXEMPLARA. PROPRIETARA, O PERSOANA DEOSEBITA, PREOCUPATA MEREU DE CONFORTUL CELOR CAZATI.

 867. Este o locatie unde am mai fost cu doi ani in urma, iar pentru raportul pret/calitate, conditii si amabilitate am promis gazdei ca vom revenim. Am facut-o si totul a fost conform asteptarilor. O vacanta reusita. Recomand.

 868. We spent there only one night, but we were very pleased by the accomodation. I think El Greco is one of the cleanest establishments we had the occasion to rent. Also the apartment we have stayed in is the best provided accomodation we have ever seen. It has plenty of storage space and everything one who likes to cook could need to spend a vacation there. The apartment was very warm (central heating and air conditionner) and the hosts provided us lots of extra blankets whitch we did not need. About the hosts, both of them are very nice and helpfull, they offered to cook dinner for us even if their tavern was closed that evening.

 869. Vassilis and Katerina made us feel extremely welcome throughout our stay. Nothing was too much trouble. The room was spotlessly clean and very comfortable. Eating in the restaurant was a highlight and we did it several times! The food was excellent and the service outstanding. We will return again.

 870. The trip was fishing and we were not sure exactly when we would arrive and did not call in advance. By the time we parked, Vasilis was already at the door with the key in hand. We got coffee in the morning two hours before the set time for the restaurant! THANKS FOR THE WONDERFUL CONDITIONS AND EXCELLENT GOOD RELATIONS AND SERVICE!

 871. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 872. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 873. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 874. Curățenie, liniste, acces usor, parcare, camera serioasă.

 875. Apartament perfect pentru 4 persoane, acceptarea animalelor de companie, paturi foarte confortabile, amplasare la 7 minute de plaja, amabilitatea gazdelor

 876. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 877. – Spacious studio on ground flour with private garden. It is OK for a family with baby but I can’t image a comfortable stay for 2 adults + 2 children in that studio. – Friendly host – Beach in front of the house – Kitchen with basic equipment

 878. Everything was great. The owner, when I booked, contacted me the next day on the viber to ask me if I had some other requirements, which was great on his side. When we arrived, Pantellis (the owner), he has put in each studio white wine, water and juice for welcome. The studios were clean and during the stay they changed our towels twice. The communication with Pantelis was great and it was always there to meet us if we needed something. The next time we would go again to the same place.

 879. Lokacija i domćin su bili vrh sve ostalo je bilo poprilicno lepo.

 880. Locatia este aproape de plaja , pesonalul foarte amabil si receptiv la orice dorinta , foarte curat , zilnic se face curatenie in camere, se schimba lenjeria si se inlocuiesc consumabilele . Locul de parcare a fost asigurat in fata hotelulului pe toata durata cazarii . Camerele sunt spatioase , dotate cu clima si TV plat , bucatarie cu frigider mare si tot ce este nevoie, balcon mare , router WI-FI pe fiecare etaj .

 881. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, cu verdeață, aproape de plajă. Este curat, plăcut, serviciile sunt foarte bune, gazdele sunt atente, prietenoase, și răspund promt la fiecare nevoie a oaspeților. Apartamentul este foarte spațios, cu terasă minunată, protejată de copertine și de palmierii din față, în care se iese din fiecare incăpere. Este un loc minunat pentru a petrece vacanța.

 882. Nicest and friendliest people, comfy rooms and overall great for a relaxing holiday.

 883. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 884. Mi-a plăcut tot, personalul f atent, amplasarea bună, am făcut cam 15 min pana in centru, piscina faina, chiar dacă e comuna cu celalalt hotel nu a fost niciodată plina, am avut loc și la șezlong. Recomand, dacă mai merg în nei pori tot acolo ma cazez

 885. intreg personalul inpreuna cu proprietarul au facut tot posibilul ca oaspetii sa fie pe deplin multumiti

 886. Locatia spatioasa, curatenia, terasa mare, proprietara a dat foarte multe explicatii utile.

 887. PROPRIETATEA FOARTE BINE POZITIONATA , CURATENIE EXEMPLARA. PROPRIETARA, O PERSOANA DEOSEBITA, PREOCUPATA MEREU DE CONFORTUL CELOR CAZATI.

 888. Este o locatie unde am mai fost cu doi ani in urma, iar pentru raportul pret/calitate, conditii si amabilitate am promis gazdei ca vom revenim. Am facut-o si totul a fost conform asteptarilor. O vacanta reusita. Recomand.

 889. We spent there only one night, but we were very pleased by the accomodation. I think El Greco is one of the cleanest establishments we had the occasion to rent. Also the apartment we have stayed in is the best provided accomodation we have ever seen. It has plenty of storage space and everything one who likes to cook could need to spend a vacation there. The apartment was very warm (central heating and air conditionner) and the hosts provided us lots of extra blankets whitch we did not need. About the hosts, both of them are very nice and helpfull, they offered to cook dinner for us even if their tavern was closed that evening.

 890. Vassilis and Katerina made us feel extremely welcome throughout our stay. Nothing was too much trouble. The room was spotlessly clean and very comfortable. Eating in the restaurant was a highlight and we did it several times! The food was excellent and the service outstanding. We will return again.

 891. The trip was fishing and we were not sure exactly when we would arrive and did not call in advance. By the time we parked, Vasilis was already at the door with the key in hand. We got coffee in the morning two hours before the set time for the restaurant! THANKS FOR THE WONDERFUL CONDITIONS AND EXCELLENT GOOD RELATIONS AND SERVICE!

 892. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 893. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 894. Croasantul proaspatplasele de tantari de caredw tantari care erau lipsa

 895. Curățenie, liniste, acces usor, parcare, camera serioasă.

 896. Apartament perfect pentru 4 persoane, acceptarea animalelor de companie, paturi foarte confortabile, amplasare la 7 minute de plaja, amabilitatea gazdelor

 897. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 898. Am rezervat un apartament cu doua camere si am fost foarte incantati.Curatenie impecabila,camere spatioase,mobilier nou ,bucataria complet utilata .Balcon mare ,cu masa si patru scaune ,uscator de rufe. Aparate de aer conditionat in fiecare camera. Gazdele discrete si foarte amabile. Aproape de plaja ,zona linistita .

 899. Totul a fost ok. Curățenie exemplară, schimbat lenjerie pat prosoape. Era nou totul. Chicineta dotată etc. Recomand această proprietate!

 900. Everything was fine, the hosts were very polite and helpful, there was no matress for the baby bed but they bought a new one for us in half an hour. We had a great time there

 901. Totul a fost excelent. Camera ok, balcon foarte mare, curățenie exemplara, zilnic schimbat prosoapele, la 2 zile schimbat lenjeria. Micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil gata oricând sa te ajute sau sa-ti ofere sfaturi pentru a te simți cât mai bine. Un hotel în care m-as întoarce oricând și pe care pe care îl recomand cu drag.

 902. Mic dejun bun , curățenie exemplară și personal calduros

 903. Amabili , serviabil , tot timpul atenți in a satisface nevoile clientului Mancare foarte buna Foarte aproape de plaja . Liniște in hotel Curățenie in camere si schimbat prosoape zilnic.

 904. It is close to the beach, we had a terrace facing the shore. Clean contemporary style, great breakfast and general hospitality When leaving we received a bottle of unique olive oil ♥️👌

 905. Really enjoyed everything, room, breakfast, location.

 906. The location is superb. Just opposite the sandy sea of Neoi Poroi. The owner is very friendly with great customer focus and a genuine interest to offer great service. The room had a great view to the sea and it was very clean. An excellent experience to relax and close to Platamonas where is the nightlife.

 907. Curatenie luna.Totul foarte nou.Pat comfortabil.Aproape de plaja.Priveliste superba de la balcon.Beach baruri in apropiere(muzica se opreste la 22).Restaurante bune in jur.

 908. Παρα πολύ καλό ακριβώς όπως το δείχνουν οι φωτογραφίες!! Άνετο, ήσυχα με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα!!!Άνετο πάρκινγκ και στα 200 μέτρα η παραλία!! Κατάλληλο για οικογένειες!!!

 909. Die Lage des Hotels war direkt am Strand. Das war super . Allerdings musste man abends immer ein Stück fahren um Restaurants und Bars zu sehen.

 910. It’s a very good and comfortable place. People were so nice, friendly and very helpful! Recommend this place!

 911. I liked everything about the place. It was very clean and comfortable. Very surprised with how big and modern the rooms were considering how affordable they were.

 912. ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ.ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΑ.ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..

 913. Πολύ άνετο δωμάτιο, καθαριότητα άψογη, η οικοδέσποινα εξαιρετικη

 914. Πολύ κοντά στην παραλία… άνετο δωμάτιο και πολύ καθαρό…πολύ ευγενική η οικοδέσποινα!!!!

 915. Καθαρό δωμάτιο , δίπλα στην θάλασσα και κοντά σε όλα τα μαγαζιά

 916. Amplasare pe plajă, parcare generoasă, vedere asupra mării și a muntelui Olimp, totul la superlativ.

 917. Η τοποθεσία είναι εξαιρετική. Με το που βγεις από το κατάλυμα έπεσες στη θάλασσα και όλα στα πόδια σου σε ότι αφορά τα μαγαζιά!!!

 918. Το δωμάτιο ειχε κλιματισμό. Είχε μπαλκόνι άνετο να κάτσεις με υπεροχη θεα ολη την παραλία. Κουζινα με ψυγειο.

 919. Great place everything was next to our room, brand new facilities.

 920. Ηταν πολυ ωραια οταν ξυπνσουσαμε τρωγαμε μπουγατσα και ειχαμε θεα την θαλασσα. Τα κρεβατια ηταν πολυ ανετα. Το ακροντισιον δουλευε τελεια και ειχαμε πολυ ωραια δροσια στο σπιτι.

 921. Τα δωμάτια και ολο το κτιριακο συγκρότημα ειναι φανταστικα!!! Τα δε παιδια υπέροχα!!!

 922. Totul a fost perfect, curatenie zilnic peste tot, personalul foarte atent si prietenos, servirea ireprosabila, mancarea foarte buna si rapid servita. Recomand cu placere acest hotel.

 923. Amplasat peste drum de plaja. Confortabil, cochet, curat Panorama superba cu marea. Se vede rasaritul .

 924. Mancarea la micul dejun a fost proaspata si f buna si pt toate gusturile! Receptionerele f dragute, receptive si operative in rezolvarea micilor probleme! Pt copii locul de joaca de ideal ,de ex. la ai mei le-au placut mult toboganul gonflabil in special!

 925. Amplasare pe plajă, parcare generoasă, vedere asupra mării și a muntelui Olimp, totul la superlativ.

 926. .Πολυ ήσυχο και καθαρο., τέλεια θέα και μέσα στο κέντρο των παραλιακών μαγαζιών.

 927. Καθαρό δωμάτιο με υπέροχη θέα και άνετο μπαλκόνι 407 Μπροστά στην παραλία για άμεσο μπάνιο Σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτω

 928. Nice balcony, clean tidy. Close to the beach. were not many people in oct. the hostess is nice and has a market downstairs which is convenient.

 929. La vila Aleka est situé au dessus d’un commerce (a savoir pour le trouver plus facilement 😉 ). L’emplacement est parfait car proche de la plage et des commerces/restaurants, ce qui permet de profiter de la plage sans soucis. Très bons séjours

 930. Локацията е доста добра, хоста беше много очтив и си прекарахме страхотно. Градчето е хубаво има къде да се разходиш. Бихме го посетили отново.

 931. Our stay here was perfectly relaxing and restful. The village was like a ghost town due to covid and the end of season but the staff at Evilion made us feel very special. The beach is heavenly and right at the end of the strip so it’s all mega private. The food we had at the hotel was some of the best we’ve ever had!!

 932. BREAKFAST WAS REALLY NICE , PERSONELL WAS NICE AND KIND, LOCATION IS EXCELLENT, THE BEACH IS VERY GOOD. REASTAURANT OF THE HOTEL IS VERY NICE WITH DELICIOUS FOOD.

 933. The breakfast was reach and had different kinds of food but what I liked most is that I found my kind of food, food that I have in my diet. As far As the location is concerned, the hotel is situated in a place that you can view both the sea and mount Olympus.

 934. Personalul este amabil, gata să ajute la orice solicitare.

 935. Καθαριότητα, χώροι, μπαλκόνι, συννενόηση με ιδιοκτήτη

 936. Όλα μας άρεσαν.Και οι δύο εξερεριτικοι άνθρωποι. Καθαρά τα δωμάτια. Ησυχία. Όλα τέλεια..

 937. Great place everything was next to our room, brand new facilities.

 938. Το δωμάτιο μας ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και η ιδιοκτητρια ήταν καταπληκτικη! Μας κατατόπισε ΑΠΟΛΥΤΑ για το πού να πάμε να διασκεδάσουμε και να φάμε. Η σχέση τιμής-ποιότητας ήταν πέραν των προσδοκιών μας καλή!!! Το δωμάτιο ήταν ανακαινισμένο, πανέμορφο και άνετο!!! Θα ξαναπάμε ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!

 939. Ηταν πολυ ωραια οταν ξυπνσουσαμε τρωγαμε μπουγατσα και ειχαμε θεα την θαλασσα. Τα κρεβατια ηταν πολυ ανετα. Το ακροντισιον δουλευε τελεια και ειχαμε πολυ ωραια δροσια στο σπιτι.

 940. Nice balcony, clean tidy. Close to the beach. were not many people in oct. the hostess is nice and has a market downstairs which is convenient.

 941. La vila Aleka est situé au dessus d’un commerce (a savoir pour le trouver plus facilement 😉 ). L’emplacement est parfait car proche de la plage et des commerces/restaurants, ce qui permet de profiter de la plage sans soucis. Très bons séjours

 942. Локацията е доста добра, хоста беше много очтив и си прекарахме страхотно. Градчето е хубаво има къде да се разходиш. Бихме го посетили отново.

 943. Υπέροχα δωμάτια πεντακάθαρα και μεγάλα,με όλα όσα ακριβώς ανέφερει στης περιγραφές του,Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τά ακριβά δωμάτια πολυτελούς ξενοδοχείου,,Η κυρία Μαρία και η οικογένεια της υπέροχοι άνθρωποι , ευγενικοί και πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και να σού λύσουν κάθε απορία,, είστε υπέροχοι,, Θα ξανάρθουμε σίγουρα!!

 944. Sehr nette Gastgeberin. Hat Tipps gegeben und war sehr hilfreich. Alle Corona Vorschriften wurden eingehalten. Klima, Balkon, Fliegengitter, alles vorhanden. Jederzeit wieder.

 945. Gastgeber können nicht netter und liebevoller sein, man fühlt sich sofort in dem Familienbetrieb willkommen. Es ist sauber, alles vorhanden und 2min zum Strand mit einer langen Promenade, Tavernen und Bars, für einen Strandurlaub optimal. Empfehle ich mit bestem Gewissen weiter!

 946. Personalul este amabil, gata să ajute la orice solicitare.

 947. Καθαριότητα, χώροι, μπαλκόνι, συννενόηση με ιδιοκτήτη

 948. Όλα μας άρεσαν.Και οι δύο εξερεριτικοι άνθρωποι. Καθαρά τα δωμάτια. Ησυχία. Όλα τέλεια..

 949. Our stay here was perfectly relaxing and restful. The village was like a ghost town due to covid and the end of season but the staff at Evilion made us feel very special. The beach is heavenly and right at the end of the strip so it’s all mega private. The food we had at the hotel was some of the best we’ve ever had!!

 950. BREAKFAST WAS REALLY NICE , PERSONELL WAS NICE AND KIND, LOCATION IS EXCELLENT, THE BEACH IS VERY GOOD. REASTAURANT OF THE HOTEL IS VERY NICE WITH DELICIOUS FOOD.

 951. The breakfast was reach and had different kinds of food but what I liked most is that I found my kind of food, food that I have in my diet. As far As the location is concerned, the hotel is situated in a place that you can view both the sea and mount Olympus.

 952. Amplasare pe plajă, parcare generoasă, vedere asupra mării și a muntelui Olimp, totul la superlativ.

 953. .Πολυ ήσυχο και καθαρο., τέλεια θέα και μέσα στο κέντρο των παραλιακών μαγαζιών.

 954. Καθαρό δωμάτιο με υπέροχη θέα και άνετο μπαλκόνι 407 Μπροστά στην παραλία για άμεσο μπάνιο Σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτω

 955. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 956. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 957. Great staff, friendly bartenders and service. Accomodating all dietary needs. Big smiles and warm welcome. Mosquito repellent was available in the room. Great variety and unique house cocktails. Free parking and good wi fi coverage.

 958. Our stay here was perfectly relaxing and restful. The village was like a ghost town due to covid and the end of season but the staff at Evilion made us feel very special. The beach is heavenly and right at the end of the strip so it’s all mega private. The food we had at the hotel was some of the best we’ve ever had!!

 959. BREAKFAST WAS REALLY NICE , PERSONELL WAS NICE AND KIND, LOCATION IS EXCELLENT, THE BEACH IS VERY GOOD. REASTAURANT OF THE HOTEL IS VERY NICE WITH DELICIOUS FOOD.

 960. The breakfast was reach and had different kinds of food but what I liked most is that I found my kind of food, food that I have in my diet. As far As the location is concerned, the hotel is situated in a place that you can view both the sea and mount Olympus.

 961. Υπέροχα δωμάτια πεντακάθαρα και μεγάλα,με όλα όσα ακριβώς ανέφερει στης περιγραφές του,Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τά ακριβά δωμάτια πολυτελούς ξενοδοχείου,,Η κυρία Μαρία και η οικογένεια της υπέροχοι άνθρωποι , ευγενικοί και πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και να σού λύσουν κάθε απορία,, είστε υπέροχοι,, Θα ξανάρθουμε σίγουρα!!

 962. Sehr nette Gastgeberin. Hat Tipps gegeben und war sehr hilfreich. Alle Corona Vorschriften wurden eingehalten. Klima, Balkon, Fliegengitter, alles vorhanden. Jederzeit wieder.

 963. Gastgeber können nicht netter und liebevoller sein, man fühlt sich sofort in dem Familienbetrieb willkommen. Es ist sauber, alles vorhanden und 2min zum Strand mit einer langen Promenade, Tavernen und Bars, für einen Strandurlaub optimal. Empfehle ich mit bestem Gewissen weiter!

 964. Nice balcony, clean tidy. Close to the beach. were not many people in oct. the hostess is nice and has a market downstairs which is convenient.

 965. La vila Aleka est situé au dessus d’un commerce (a savoir pour le trouver plus facilement 😉 ). L’emplacement est parfait car proche de la plage et des commerces/restaurants, ce qui permet de profiter de la plage sans soucis. Très bons séjours

 966. Локацията е доста добра, хоста беше много очтив и си прекарахме страхотно. Градчето е хубаво има къде да се разходиш. Бихме го посетили отново.

 967. Personalul este amabil, gata să ajute la orice solicitare.

 968. Καθαριότητα, χώροι, μπαλκόνι, συννενόηση με ιδιοκτήτη

 969. Όλα μας άρεσαν.Και οι δύο εξερεριτικοι άνθρωποι. Καθαρά τα δωμάτια. Ησυχία. Όλα τέλεια..

 970. Locatie apropiata de plaja, curata, personal amabil

 971. Amplasarea hotelului, camera si curatenia deosebit de bune

 972. Great staff, friendly bartenders and service. Accomodating all dietary needs. Big smiles and warm welcome. Mosquito repellent was available in the room. Great variety and unique house cocktails. Free parking and good wi fi coverage.

 973. Amplasare pe plajă, parcare generoasă, vedere asupra mării și a muntelui Olimp, totul la superlativ.

 974. .Πολυ ήσυχο και καθαρο., τέλεια θέα και μέσα στο κέντρο των παραλιακών μαγαζιών.

 975. Καθαρό δωμάτιο με υπέροχη θέα και άνετο μπαλκόνι 407 Μπροστά στην παραλία για άμεσο μπάνιο Σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτω

 976. Curățenie, liniste, acces usor, parcare, camera serioasă.

 977. Apartament perfect pentru 4 persoane, acceptarea animalelor de companie, paturi foarte confortabile, amplasare la 7 minute de plaja, amabilitatea gazdelor

 978. Hotelul este aproape de plajă. Serviciile oferite sunt excelente, iar patronul este extrem de amabil.

 979. Locația excelenta, la capătul stațiunii. Personalul foarte amabil și foarte important, un hotel prietenos cu animalele de companie.

 980. Calitatea personalului, curățenia, micul dejun și camera de hotel.

 981. Atenția sporită ptr turist,pentru ‘amănuntul ‘care face diferența care fac din acesta locație un adevărat paradis al bunului gust cu multe lucruri specifice Greciei si elenilor.O vacanta superba in cea mai liniștita si primitoare Grecie din cate am vazut vreodata…Personal special cu adevărat’ ptr Tine ‘ca turist aflat acolo…

 982. Very close to the beach, very clean and the owners very helpfull.

 983. Great location, very close to beach, the apartment is clean and comfortable. The hosts are very friendly and will do their best to make your stay as best as possible. There are plenty of parking spots in front ofthe hotel. The beach in the area of the hotel is nice with fine sand, and water level is increasing slowly – very suitable for kids.

 984. Η άψογη εξυπηρέτηση, η απόσταση μόλις ενός οικοδομικού τετράγωνο από τη θάλασσα η τοποθεσία και το μεγάλο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα!

 985. Aproape de plaja, pret corect, personal amabil, saltele confortabile

 986. Camera spațioasă, dotata corespunzător, gazda foarte primitoare

 987. Vila foarte primitoare statiunea și plaja deosebita

 988. Curatenie, gazda primitoare Foarte aproape de plaja

 989. The location is close to the beach. We had everything we needed for a two weeks stay in Nei Pori. The owners are very friendly.

 990. It had everything we needed for the stay. The place is quiet, really close to the beach.

 991. Vila renovată recent cu materiale și manopera de calitate. Amplasament bun,foarte aproape de plajă și loc de parcare .

 992. – big room and big bathroom. Everything is new and nice. – very close to the beach, taverns and shops – good water pressure – Rula (the owner) is nice and helpful

 993. The host was great, the room was big with a separate kitchen which had all the things necessary to cook a meal. The hotel was 3 min to the beach.

 994. It’s a very good and comfortable place. People were so nice, friendly and very helpful! Recommend this place!

 995. I liked everything about the place. It was very clean and comfortable. Very surprised with how big and modern the rooms were considering how affordable they were.

 996. Το Blue Horizon βρίσκεται σε προνομιακή θέση, μπροστά στην όμορφη παραλία και με εξαιρετική θέα στο απέραντο γαλάζιο. Οι χώροι ήταν πεντακάθαροι και το διαμέρισμα φινετσάτο και προσεγμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια. Επίσης και η εξυπηρέτηση ήταν υποδειγματική. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 997. Our stay in Villa Christina was perfect. Room was the same as in the pictures, very clean, comfy. Other great thing is that is in the quite street, so we slept like babies 😅. Our room was great because it was facing northwest, so it was not so much hot. Other good facilities: air conditioning, clean towels and sheet after 3 days, internet was great, so we could streams Wimbledon’s final. Finally, this was our first holiday with our kid and it was perfect! Host Radka is very friendly and polite! 🥰 All recommendations!

 998. Everything was perfect. Radka was so kind the place was affordable and perfect.

 999. All was good, we had one night booked but we stayed for two. Great communication with Radka from the beginning to the end of our stay! The room was lovely and clean. Calm surroundings. The WiFi was OK, the kitchenette had everything you need for a fast simple meal. The beach was close. We will be back for sure!

 1000. Locația excelenta, la capătul stațiunii. Personalul foarte amabil și foarte important, un hotel prietenos cu animalele de companie.

 1001. Calitatea personalului, curățenia, micul dejun și camera de hotel.

 1002. Atenția sporită ptr turist,pentru ‘amănuntul ‘care face diferența care fac din acesta locație un adevărat paradis al bunului gust cu multe lucruri specifice Greciei si elenilor.O vacanta superba in cea mai liniștita si primitoare Grecie din cate am vazut vreodata…Personal special cu adevărat’ ptr Tine ‘ca turist aflat acolo…

 1003. Very close to the beach, very clean and the owners very helpfull.

 1004. Great location, very close to beach, the apartment is clean and comfortable. The hosts are very friendly and will do their best to make your stay as best as possible. There are plenty of parking spots in front ofthe hotel. The beach in the area of the hotel is nice with fine sand, and water level is increasing slowly – very suitable for kids.

 1005. What can I say, an excellent hotel, for the money’s that I paid is way worth it, the staff is really grateful, carrying, friendly and talkative, always asking if everything is good, if anyone needs anything etc. the hotel itself is awesome, the beach is really close and you can see it from the balcony with a very awesome view to the beach sea in one side and with another great view to the mountains on the other side. I have no words to describe how grateful I am having the opportunity to stay at this hotel, definitely I’ll go again with no doubts, I really recommend it, I’m leaving this place really happy, grateful and refreshed, as for the money as I mentioned before they are really money’s well spent, recommend it 100%!

 1006. Aproape de plaja, pret corect, personal amabil, saltele confortabile

 1007. Camera spațioasă, dotata corespunzător, gazda foarte primitoare

 1008. Vila foarte primitoare statiunea și plaja deosebita

 1009. It’s a very good and comfortable place. People were so nice, friendly and very helpful! Recommend this place!

 1010. I liked everything about the place. It was very clean and comfortable. Very surprised with how big and modern the rooms were considering how affordable they were.

 1011. Το Blue Horizon βρίσκεται σε προνομιακή θέση, μπροστά στην όμορφη παραλία και με εξαιρετική θέα στο απέραντο γαλάζιο. Οι χώροι ήταν πεντακάθαροι και το διαμέρισμα φινετσάτο και προσεγμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια. Επίσης και η εξυπηρέτηση ήταν υποδειγματική. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 1012. Vila renovată recent cu materiale și manopera de calitate. Amplasament bun,foarte aproape de plajă și loc de parcare .

 1013. – big room and big bathroom. Everything is new and nice. – very close to the beach, taverns and shops – good water pressure – Rula (the owner) is nice and helpful

 1014. The host was great, the room was big with a separate kitchen which had all the things necessary to cook a meal. The hotel was 3 min to the beach.

 1015. Curatenie, gazda primitoare Foarte aproape de plaja

 1016. The location is close to the beach. We had everything we needed for a two weeks stay in Nei Pori. The owners are very friendly.

 1017. It had everything we needed for the stay. The place is quiet, really close to the beach.

 1018. Our stay in Villa Christina was perfect. Room was the same as in the pictures, very clean, comfy. Other great thing is that is in the quite street, so we slept like babies 😅. Our room was great because it was facing northwest, so it was not so much hot. Other good facilities: air conditioning, clean towels and sheet after 3 days, internet was great, so we could streams Wimbledon’s final. Finally, this was our first holiday with our kid and it was perfect! Host Radka is very friendly and polite! 🥰 All recommendations!

 1019. Everything was perfect. Radka was so kind the place was affordable and perfect.

 1020. All was good, we had one night booked but we stayed for two. Great communication with Radka from the beginning to the end of our stay! The room was lovely and clean. Calm surroundings. The WiFi was OK, the kitchenette had everything you need for a fast simple meal. The beach was close. We will be back for sure!

 1021. We are thrilled with the staff and the hotel. The staff is at your disposal 24/7 and they meet all the requirements immediately. We’ll come again 🌴🌴🌴

 1022. Very close to the beach but still quiet so that one can relax when back at the room. Very kind and helpful staff!

 1023. Bardzo dobry hotel. Bardzo miła i przyjemna obsługa spełniająca każde życzenie gości. Bardzo czysto. Łóżka bardzo wygodne.