Cazare ieftina Navodari Pensiuni

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România

T&V ALEZZI BEACH RESORT

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Nautic Sport Club

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Villa Cristina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartments Excelsior Mamaia Nord

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Ardelean

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Sunshine Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Villa Tasaul

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Emanuil si Gherghina Lincar din Ciba, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Emanuil si Gherghina Lincar din Ciba, jud. MuresCazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Petrică si Violeta Turcescu din Soimus, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Petrică si Violeta Turcescu din Soimus, jud. SalajCazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Luana si Marcela Calotescu din Valea Mare, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Luana si Marcela Calotescu din Valea Mare, jud. BacauCazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Zaraza si Valentina Găvănescu din Betesti, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România!

  (Zaraza si Valentina Găvănescu din Betesti, jud. NeamtCazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Draga si Ducu Bejinariu din Vadu Anei, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Draga si Ducu Bejinariu din Vadu Anei, jud. IlfovCazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Roxana si Catinca Drăgulescu din Baraiacu, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România.

  (Roxana si Catinca Drăgulescu din Baraiacu, jud. MehedintiCazare in Pensiuni în Năvodari, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 1. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 2. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 3. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 4. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 5. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 6. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 7. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 8. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 9. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 10. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 11. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 12. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 13. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 14. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 15. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 16. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 17. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 18. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 19. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 20. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 21. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 22. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 23. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 24. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 25. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 26. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 27. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 28. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 29. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 30. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 31. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 32. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 33. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 34. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 35. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 36. Ca locație este curată și condiții foarte bune. Intru cuvânt. Mulțumit.

 37. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 38. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 39. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 40. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 41. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 42. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 43. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 44. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 45. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 46. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 47. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 48. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 49. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 50. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 51. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 52. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 53. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 54. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 55. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 56. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 57. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 58. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 59. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 60. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 61. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 62. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 63. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 64. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 65. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 66. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 67. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 68. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 69. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 70. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 71. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 72. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 73. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 74. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 75. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 76. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 77. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 78. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 79. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 80. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 81. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 82. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 83. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 84. Ca locație este curată și condiții foarte bune. Intru cuvânt. Mulțumit.

 85. Caldura.curatenie.apa calda.mobilier si televizor nou.10+

 86. Propretarii te fac sa te simti ca acasa. Felicitari ,recomand cu placere aceasta locatie,a fost minunat

 87. Foarte curat si foarte comfortabil. Camerele au mobila noua si sunt amenajate decent cu bun gust. Conditii excelente pentru un pret foarte mic. Recomand!

 88. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 89. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 90. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 91. Desi aveam 3 nopti platite, am plecat dupa prima 🙂

 92. Camera spatioasa si patul foarte confortabil Vila era destul de aproape de plaja- aproximativ 300m Gazdele foarte atente

 93. locatie si gazde primitoare. recomand familiilor cu copii 2+ 😊

 94. curatenia, gradina, amabilitatea prorietarului, linistea

 95. Curtea cu gazon aranjat si pomi fructiferi fantastici. Baile curate. Camerele curate, spatioase, pat confirtabil

 96. O gazda extraordinara, un om care te face sa te simti imediat comfortabil Calitate pret / servicii / oferta a fost excelenta!

 97. Caldura.curatenie.apa calda.mobilier si televizor nou.10+

 98. Propretarii te fac sa te simti ca acasa. Felicitari ,recomand cu placere aceasta locatie,a fost minunat

 99. Foarte curat si foarte comfortabil. Camerele au mobila noua si sunt amenajate decent cu bun gust. Conditii excelente pentru un pret foarte mic. Recomand!

 100. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 101. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 102. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 103. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 104. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 105. Ca locație este curată și condiții foarte bune. Intru cuvânt. Mulțumit.

 106. curatenia, gradina, amabilitatea prorietarului, linistea

 107. Curtea cu gazon aranjat si pomi fructiferi fantastici. Baile curate. Camerele curate, spatioase, pat confirtabil

 108. O gazda extraordinara, un om care te face sa te simti imediat comfortabil Calitate pret / servicii / oferta a fost excelenta!

 109. Desi aveam 3 nopti platite, am plecat dupa prima 🙂

 110. Camera spatioasa si patul foarte confortabil Vila era destul de aproape de plaja- aproximativ 300m Gazdele foarte atente

 111. locatie si gazde primitoare. recomand familiilor cu copii 2+ 😊

 112. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 113. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 114. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 115. S-a vorbit politicos cu noi la telefon,era wi-fi , fiind in oras erau aproape supermarketuri,loc linistit

 116. Raport bun calitate pret, personal foarte amabil, camera mare curata.

 117. Mi a plăcut doar poziția, aproape de centrul orașului.

 118. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 119. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 120. curatenia, curtea, mini bucataria si Mihaela (proprietara).

 121. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 122. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 123. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 124. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 125. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 126. curatenia, curtea, mini bucataria si Mihaela (proprietara).

 127. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 128. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 129. Ca locație este curată și condiții foarte bune. Intru cuvânt. Mulțumit.

 130. S-a vorbit politicos cu noi la telefon,era wi-fi , fiind in oras erau aproape supermarketuri,loc linistit

 131. Raport bun calitate pret, personal foarte amabil, camera mare curata.

 132. Mi a plăcut doar poziția, aproape de centrul orașului.

 133. Imobilul este recent construit sau renovat. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt noi. Am primit camera la parter, a doua de la receptie (locatia are si etaj), care a fost suficient de spatioasa, dotata cu toate cele necesare, lenjerie de pat, ceainic electric, mini frigider, prosoape. Totul impecabil, curat si aranjat. Ne-am putut caza cu catelul, multumim.

 134. Caldura.curatenie.apa calda.mobilier si televizor nou.10+

 135. Propretarii te fac sa te simti ca acasa. Felicitari ,recomand cu placere aceasta locatie,a fost minunat

 136. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 137. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 138. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 139. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 140. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 141. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 142. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 143. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 144. curatenia, curtea, mini bucataria si Mihaela (proprietara).

 145. Localizarea langa plaja, cu vedere la mare ( inca )

 146. apartamentul unde totul este nou..locatia langa plaja super ok proprietarul

 147. I liked the place itself. The owner and the staff were very friendly and helpful! Location near the beach. All in all, I recommend this place!

 148. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 149. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 150. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 151. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 152. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 153. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 154. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 155. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 156. curatenia, curtea, mini bucataria si Mihaela (proprietara).

 157. Imobilul este recent construit sau renovat. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt noi. Am primit camera la parter, a doua de la receptie (locatia are si etaj), care a fost suficient de spatioasa, dotata cu toate cele necesare, lenjerie de pat, ceainic electric, mini frigider, prosoape. Totul impecabil, curat si aranjat. Ne-am putut caza cu catelul, multumim.

 158. Caldura.curatenie.apa calda.mobilier si televizor nou.10+

 159. Propretarii te fac sa te simti ca acasa. Felicitari ,recomand cu placere aceasta locatie,a fost minunat

 160. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 161. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 162. Ca locație este curată și condiții foarte bune. Intru cuvânt. Mulțumit.

 163. S-a vorbit politicos cu noi la telefon,era wi-fi , fiind in oras erau aproape supermarketuri,loc linistit

 164. Raport bun calitate pret, personal foarte amabil, camera mare curata.

 165. Mi a plăcut doar poziția, aproape de centrul orașului.

 166. O gazda mai mult decat primitoare si o casa curata, ingrijita.

 167. curatenia, gradina, amabilitatea prorietarului, linistea

 168. Curtea cu gazon aranjat si pomi fructiferi fantastici. Baile curate. Camerele curate, spatioase, pat confirtabil

 169. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 170. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 171. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 172. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 173. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 174. curatenia, curtea, mini bucataria si Mihaela (proprietara).

 175. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 176. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 177. Ca locație este curată și condiții foarte bune. Intru cuvânt. Mulțumit.

 178. Locația e bună, departe de orice zonă de construcții și liniștită, aproape de plajă, 10 minute și locul/rile gratis de parcare în curte, baia mare ce are o cadă la fel de mare, spațiul camerei e generos cu AC. și televizor plat mare!

 179. Ospitalitatea gazdelor a fost remarcabila.Curatenie in camera si in baie, liniste, bucataria foarte bine dotata.Ne intoarcem cu drag si data viitoare.

 180. Proprietara este o persoana corecta si amabila. Exista o bucatarie utilata care poate fi folosita.

 181. Imobilul este recent construit sau renovat. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt noi. Am primit camera la parter, a doua de la receptie (locatia are si etaj), care a fost suficient de spatioasa, dotata cu toate cele necesare, lenjerie de pat, ceainic electric, mini frigider, prosoape. Totul impecabil, curat si aranjat. Ne-am putut caza cu catelul, multumim.

 182. Caldura.curatenie.apa calda.mobilier si televizor nou.10+

 183. Propretarii te fac sa te simti ca acasa. Felicitari ,recomand cu placere aceasta locatie,a fost minunat

 184. S-a vorbit politicos cu noi la telefon,era wi-fi , fiind in oras erau aproape supermarketuri,loc linistit

 185. Raport bun calitate pret, personal foarte amabil, camera mare curata.

 186. Mi a plăcut doar poziția, aproape de centrul orașului.

 187. O gazda mai mult decat primitoare si o casa curata, ingrijita.

 188. curatenia, gradina, amabilitatea prorietarului, linistea

 189. Curtea cu gazon aranjat si pomi fructiferi fantastici. Baile curate. Camerele curate, spatioase, pat confirtabil

 190. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 191. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 192. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 193. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 194. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 195. curatenia, curtea, mini bucataria si Mihaela (proprietara).

 196. Doamna a fost foarte amabila, pensiunea foarte frumoasa si foarte curat! Vom mai reveni! Mulțumim!

 197. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 198. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 199. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 200. Camera spațioasă, aproape de mare,linişte, prețul foarte bun.

 201. Totul a fost perfect, liniste, curatenie, personalul foarte amabil.

 202. personal f ospitalier,curatenie impecabila,situare in inima orasului,unde aveam nevoie,lista pe noptiera cu toate telefoanele utile,inclusiv catering si taxi. minunat!

 203. Imobilul este recent construit sau renovat. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt noi. Am primit camera la parter, a doua de la receptie (locatia are si etaj), care a fost suficient de spatioasa, dotata cu toate cele necesare, lenjerie de pat, ceainic electric, mini frigider, prosoape. Totul impecabil, curat si aranjat. Ne-am putut caza cu catelul, multumim.

 204. Caldura.curatenie.apa calda.mobilier si televizor nou.10+

 205. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 206. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 207. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 208. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 209. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 210. curatenia, curtea, mini bucataria si Mihaela (proprietara).

 211. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 212. Camera spațioasă, aproape de mare,linişte, prețul foarte bun.

 213. Totul a fost perfect, liniste, curatenie, personalul foarte amabil.

 214. Doamna a fost foarte amabila, pensiunea foarte frumoasa si foarte curat! Vom mai reveni! Mulțumim!

 215. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 216. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 217. personal f ospitalier,curatenie impecabila,situare in inima orasului,unde aveam nevoie,lista pe noptiera cu toate telefoanele utile,inclusiv catering si taxi. minunat!

 218. Imobilul este recent construit sau renovat. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt noi. Am primit camera la parter, a doua de la receptie (locatia are si etaj), care a fost suficient de spatioasa, dotata cu toate cele necesare, lenjerie de pat, ceainic electric, mini frigider, prosoape. Totul impecabil, curat si aranjat. Ne-am putut caza cu catelul, multumim.

 219. Caldura.curatenie.apa calda.mobilier si televizor nou.10+

 220. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 221. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 222. curatenia, curtea, mini bucataria si Mihaela (proprietara).

 223. Proprieta este foarte aproape de plaja. Camera a fost confortabila și curata. Personalul a fost foarte amabil.

 224. Atmosfera placuta, plaja aproape si relativ libera. Mancare gustoasa si servicii de calitate.

 225. Pensiunea este situata la 2’ de mers pe jos de plaja. Personalul f amabil. Mancarea f buna. Restaurantul pensiunii are un bucatar f bun si priceput. Camera mare, curata , luminoasa. Baia functionala, cu scurgerea buna la dus si toate accesoriile noi.

 226. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 227. Camera spațioasă, aproape de mare,linişte, prețul foarte bun.

 228. Totul a fost perfect, liniste, curatenie, personalul foarte amabil.

 229. Doamna a fost foarte amabila, pensiunea foarte frumoasa si foarte curat! Vom mai reveni! Mulțumim!

 230. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 231. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 232. Camera extrem de curata, totul aranjat la milimetru.

 233. personal f ospitalier,curatenie impecabila,situare in inima orasului,unde aveam nevoie,lista pe noptiera cu toate telefoanele utile,inclusiv catering si taxi. minunat!

 234. Imobilul este recent construit sau renovat. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt noi. Am primit camera la parter, a doua de la receptie (locatia are si etaj), care a fost suficient de spatioasa, dotata cu toate cele necesare, lenjerie de pat, ceainic electric, mini frigider, prosoape. Totul impecabil, curat si aranjat. Ne-am putut caza cu catelul, multumim.

 235. Proprieta este foarte aproape de plaja. Camera a fost confortabila și curata. Personalul a fost foarte amabil.

 236. Atmosfera placuta, plaja aproape si relativ libera. Mancare gustoasa si servicii de calitate.

 237. Pensiunea este situata la 2’ de mers pe jos de plaja. Personalul f amabil. Mancarea f buna. Restaurantul pensiunii are un bucatar f bun si priceput. Camera mare, curata , luminoasa. Baia functionala, cu scurgerea buna la dus si toate accesoriile noi.

 238. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 239. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 240. curatenia, curtea, mini bucataria si Mihaela (proprietara).

 241. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 242. Camera spațioasă, aproape de mare,linişte, prețul foarte bun.

 243. Totul a fost perfect, liniste, curatenie, personalul foarte amabil.

 244. Doamna a fost foarte amabila, pensiunea foarte frumoasa si foarte curat! Vom mai reveni! Mulțumim!

 245. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 246. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 247. Camera extrem de curata, totul aranjat la milimetru.

 248. personal f ospitalier,curatenie impecabila,situare in inima orasului,unde aveam nevoie,lista pe noptiera cu toate telefoanele utile,inclusiv catering si taxi. minunat!

 249. Imobilul este recent construit sau renovat. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt noi. Am primit camera la parter, a doua de la receptie (locatia are si etaj), care a fost suficient de spatioasa, dotata cu toate cele necesare, lenjerie de pat, ceainic electric, mini frigider, prosoape. Totul impecabil, curat si aranjat. Ne-am putut caza cu catelul, multumim.

 250. Proprieta este foarte aproape de plaja. Camera a fost confortabila și curata. Personalul a fost foarte amabil.

 251. Atmosfera placuta, plaja aproape si relativ libera. Mancare gustoasa si servicii de calitate.

 252. Pensiunea este situata la 2’ de mers pe jos de plaja. Personalul f amabil. Mancarea f buna. Restaurantul pensiunii are un bucatar f bun si priceput. Camera mare, curata , luminoasa. Baia functionala, cu scurgerea buna la dus si toate accesoriile noi.

 253. Gazde deosebit de atente si prietenoase,ne-am simtit foarte bine. Am fost tratați cu cafea expresso foarte buna si dulciuri de calitate. Nu ne-a lipsit nimic,totul a fost la superlativ.Multumim gazdelor!

 254. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 255. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 256. Doamna a fost foarte amabila, pensiunea foarte frumoasa si foarte curat! Vom mai reveni! Mulțumim!

 257. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 258. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 259. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 260. Camera spațioasă, aproape de mare,linişte, prețul foarte bun.

 261. Totul a fost perfect, liniste, curatenie, personalul foarte amabil.

 262. Camera extrem de curata, totul aranjat la milimetru.

 263. personal f ospitalier,curatenie impecabila,situare in inima orasului,unde aveam nevoie,lista pe noptiera cu toate telefoanele utile,inclusiv catering si taxi. minunat!

 264. Imobilul este recent construit sau renovat. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt noi. Am primit camera la parter, a doua de la receptie (locatia are si etaj), care a fost suficient de spatioasa, dotata cu toate cele necesare, lenjerie de pat, ceainic electric, mini frigider, prosoape. Totul impecabil, curat si aranjat. Ne-am putut caza cu catelul, multumim.

 265. Locație foarte curată și îngrijită. Patronii săritori și foarte organizaţi în toată proprietatea. Aproape de malul mării. Aș reveni oricând cu plăcere.

 266. Desi aveam 3 nopti platite, am plecat dupa prima 🙂

 267. Camera spatioasa si patul foarte confortabil Vila era destul de aproape de plaja- aproximativ 300m Gazdele foarte atente

 268. Cafeaua pusă la dispoziție de proprietari !!! Fără costuri suplimentare !!! ✌️✌️✌️O echipa tânăra , comunicativa , de perspectiva . Recomand din tot sufletul… 👍👍👍 Totul foarte curat … și fresh !!

 269. Gazde deosebit de atente si prietenoase,ne-am simtit foarte bine. Am fost tratați cu cafea expresso foarte buna si dulciuri de calitate. Nu ne-a lipsit nimic,totul a fost la superlativ.Multumim gazdelor!

 270. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 271. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 272. Camera spațioasă, aproape de mare,linişte, prețul foarte bun.

 273. Totul a fost perfect, liniste, curatenie, personalul foarte amabil.

 274. Camera extrem de curata, totul aranjat la milimetru.

 275. personal f ospitalier,curatenie impecabila,situare in inima orasului,unde aveam nevoie,lista pe noptiera cu toate telefoanele utile,inclusiv catering si taxi. minunat!

 276. Imobilul este recent construit sau renovat. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt noi. Am primit camera la parter, a doua de la receptie (locatia are si etaj), care a fost suficient de spatioasa, dotata cu toate cele necesare, lenjerie de pat, ceainic electric, mini frigider, prosoape. Totul impecabil, curat si aranjat. Ne-am putut caza cu catelul, multumim.

 277. Locație foarte curată și îngrijită. Patronii săritori și foarte organizaţi în toată proprietatea. Aproape de malul mării. Aș reveni oricând cu plăcere.

 278. Desi aveam 3 nopti platite, am plecat dupa prima 🙂

 279. Camera spatioasa si patul foarte confortabil Vila era destul de aproape de plaja- aproximativ 300m Gazdele foarte atente

 280. Propietar este educat, cu bun simt, locul este curat. Merita la suma de 175 lei.

 281. O gazda mai mult decat primitoare si o casa curata, ingrijita.

 282. curatenia, gradina, amabilitatea prorietarului, linistea

 283. Foarte aproape de plajă, asta mi-a plăcut foarte mult, curat, personalul foarte amabil. Proprietarul este serios, mereu prezent și atent pentru o mai bună desfășurare a activității. Micul dejun a fost suficient și de bun simt. Dacă ești obișnuit să mănânci jumătate de purcel la o masă atunci clar o să spui că e mic și nu e de ajuns

 284. Pensiunea ofera din plin ceea ce promite, personalul facand tot posibilul sa satisfaca cererile si celor mai „carcotasi” clienti. Deviza lor se pare ca este „suntem aici pentru dumneavoastra”. Bravo! Pozitionarea este excelenta.

 285. Pentru o locație de familie este mai mult decat ok. Personal prietenos cu copiii. Mâncare foarte bună și proaspătă.

 286. Cafeaua pusă la dispoziție de proprietari !!! Fără costuri suplimentare !!! ✌️✌️✌️O echipa tânăra , comunicativa , de perspectiva . Recomand din tot sufletul… 👍👍👍 Totul foarte curat … și fresh !!

 287. Gazde deosebit de atente si prietenoase,ne-am simtit foarte bine. Am fost tratați cu cafea expresso foarte buna si dulciuri de calitate. Nu ne-a lipsit nimic,totul a fost la superlativ.Multumim gazdelor!

 288. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 289. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 290. Camera spațioasă, aproape de mare,linişte, prețul foarte bun.

 291. Totul a fost perfect, liniste, curatenie, personalul foarte amabil.

 292. Curatenie, zona linistita, magazine si piata in imediata apropiere a locatiei, amabilitatea gazdei. Un raport pret/calitate excelent.

 293. Camera extrem de curata, totul aranjat la milimetru.

 294. personal f ospitalier,curatenie impecabila,situare in inima orasului,unde aveam nevoie,lista pe noptiera cu toate telefoanele utile,inclusiv catering si taxi. minunat!

 295. Locație foarte curată și îngrijită. Patronii săritori și foarte organizaţi în toată proprietatea. Aproape de malul mării. Aș reveni oricând cu plăcere.

 296. Desi aveam 3 nopti platite, am plecat dupa prima 🙂

 297. Camera spatioasa si patul foarte confortabil Vila era destul de aproape de plaja- aproximativ 300m Gazdele foarte atente

 298. Foarte aproape de plajă, asta mi-a plăcut foarte mult, curat, personalul foarte amabil. Proprietarul este serios, mereu prezent și atent pentru o mai bună desfășurare a activității. Micul dejun a fost suficient și de bun simt. Dacă ești obișnuit să mănânci jumătate de purcel la o masă atunci clar o să spui că e mic și nu e de ajuns

 299. Pensiunea ofera din plin ceea ce promite, personalul facand tot posibilul sa satisfaca cererile si celor mai „carcotasi” clienti. Deviza lor se pare ca este „suntem aici pentru dumneavoastra”. Bravo! Pozitionarea este excelenta.

 300. Pentru o locație de familie este mai mult decat ok. Personal prietenos cu copiii. Mâncare foarte bună și proaspătă.

 301. Cafeaua pusă la dispoziție de proprietari !!! Fără costuri suplimentare !!! ✌️✌️✌️O echipa tânăra , comunicativa , de perspectiva . Recomand din tot sufletul… 👍👍👍 Totul foarte curat … și fresh !!

 302. Gazde deosebit de atente si prietenoase,ne-am simtit foarte bine. Am fost tratați cu cafea expresso foarte buna si dulciuri de calitate. Nu ne-a lipsit nimic,totul a fost la superlativ.Multumim gazdelor!

 303. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 304. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 305. Camera spațioasă, aproape de mare,linişte, prețul foarte bun.

 306. Totul a fost perfect, liniste, curatenie, personalul foarte amabil.

 307. Curatenie, zona linistita, magazine si piata in imediata apropiere a locatiei, amabilitatea gazdei. Un raport pret/calitate excelent.

 308. Camera extrem de curata, totul aranjat la milimetru.

 309. personal f ospitalier,curatenie impecabila,situare in inima orasului,unde aveam nevoie,lista pe noptiera cu toate telefoanele utile,inclusiv catering si taxi. minunat!

 310. Locație foarte curată și îngrijită. Patronii săritori și foarte organizaţi în toată proprietatea. Aproape de malul mării. Aș reveni oricând cu plăcere.

 311. Desi aveam 3 nopti platite, am plecat dupa prima 🙂

 312. Camera spatioasa si patul foarte confortabil Vila era destul de aproape de plaja- aproximativ 300m Gazdele foarte atente

 313. Amplasarea in apropierea plajei, mic dejun bun, desi nu foarte variat. Amabilitatea personalului si, in mod deosebit, disponibilitatea si iscusinta culinara a bucatarului Cristi,

 314. Amplasarea foarte aproape de plaja. Curățenia. Personalul foarte amabil. Mâncarea foarte gustoasă și proaspătă. Camera luminoasă și aranjată cu gust.

 315. Foarte aproape de plajă, asta mi-a plăcut foarte mult, curat, personalul foarte amabil. Proprietarul este serios, mereu prezent și atent pentru o mai bună desfășurare a activității. Micul dejun a fost suficient și de bun simt. Dacă ești obișnuit să mănânci jumătate de purcel la o masă atunci clar o să spui că e mic și nu e de ajuns

 316. Cafeaua pusă la dispoziție de proprietari !!! Fără costuri suplimentare !!! ✌️✌️✌️O echipa tânăra , comunicativa , de perspectiva . Recomand din tot sufletul… 👍👍👍 Totul foarte curat … și fresh !!

 317. Gazde deosebit de atente si prietenoase,ne-am simtit foarte bine. Am fost tratați cu cafea expresso foarte buna si dulciuri de calitate. Nu ne-a lipsit nimic,totul a fost la superlativ.Multumim gazdelor!

 318. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 319. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 320. Camera spațioasă, aproape de mare,linişte, prețul foarte bun.

 321. Totul a fost perfect, liniste, curatenie, personalul foarte amabil.

 322. Foarte curat, gazda o doamna foarte amabila si placuta.

 323. Gazde primitoare, curatenie. A fost o cazare excelenta.

 324. Totul! Gazde cu bun simt, primitoare, am fost primiți de la ora 8 de dimineața, curățenie, liniste si clienti de calitate. Un sejur de 10. Multumim ca ne-ati ajutat sa ne încercăm bateriile.

 325. 1. Am solicitat checkin mai devreme si personalul s-a mobilizat in acest sens, reușind sa o predea curată intr-o oră. 2. Zona linistita si cu locuri de parcare im fața ferestrei. Totuși, atentie, fără mașină accesul la plajă este dificil.

 326. A fost confortabil, curat, intim. Doamna de la personal este foarte draguta si amabila.

 327. Curatenie, zona linistita, magazine si piata in imediata apropiere a locatiei, amabilitatea gazdei. Un raport pret/calitate excelent.

 328. Pensiunea este foarte aproape de plaja, curata, mic dejun ok.

 329. Amplasarea in apropierea plajei, mic dejun bun, desi nu foarte variat. Amabilitatea personalului si, in mod deosebit, disponibilitatea si iscusinta culinara a bucatarului Cristi,

 330. Amplasarea foarte aproape de plaja. Curățenia. Personalul foarte amabil. Mâncarea foarte gustoasă și proaspătă. Camera luminoasă și aranjată cu gust.

 331. Cafeaua pusă la dispoziție de proprietari !!! Fără costuri suplimentare !!! ✌️✌️✌️O echipa tânăra , comunicativa , de perspectiva . Recomand din tot sufletul… 👍👍👍 Totul foarte curat … și fresh !!

 332. Gazde deosebit de atente si prietenoase,ne-am simtit foarte bine. Am fost tratați cu cafea expresso foarte buna si dulciuri de calitate. Nu ne-a lipsit nimic,totul a fost la superlativ.Multumim gazdelor!

 333. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 334. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 335. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 336. Camera spațioasă, aproape de mare,linişte, prețul foarte bun.

 337. Foarte curat, gazda o doamna foarte amabila si placuta.

 338. Gazde primitoare, curatenie. A fost o cazare excelenta.

 339. Totul! Gazde cu bun simt, primitoare, am fost primiți de la ora 8 de dimineața, curățenie, liniste si clienti de calitate. Un sejur de 10. Multumim ca ne-ati ajutat sa ne încercăm bateriile.

 340. 1. Am solicitat checkin mai devreme si personalul s-a mobilizat in acest sens, reușind sa o predea curată intr-o oră. 2. Zona linistita si cu locuri de parcare im fața ferestrei. Totuși, atentie, fără mașină accesul la plajă este dificil.

 341. A fost confortabil, curat, intim. Doamna de la personal este foarte draguta si amabila.

 342. Curatenie, zona linistita, magazine si piata in imediata apropiere a locatiei, amabilitatea gazdei. Un raport pret/calitate excelent.

 343. Doamna a fost foarte amabila, pensiunea foarte frumoasa si foarte curat! Vom mai reveni! Mulțumim!

 344. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 345. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 346. A fost o experienta plăcută, gazdele amabile,plaja aproape, camerele exact ca în descriere. Mulțumim ca ne-ați primit cu 2 cătei!

 347. Foarte curat. Gazdele sunt oameni foarte buni, iubitori de animale. Totul a fost la-indemana. Foarte multă liniște.

 348. Proprietarii foarte amabili si indatoritori,curatenie si multa liniste.

 349. A fost totul ok in raport cu pretul,este o locatie curata ,micul dejun a fost inclus,au si restaurant unde mancarea este foarte ok,150-200 m de plaja,se vedea pensiunea de malul marii,per total sunt multumit de ce am primit pentru cat am platit. Alte aspecte nu tin de proprietate ci de zona fapt pentru care am ales sa nu le mentionez.

 350. Am stat cu familia (cu copil de 4 ani) o saptamana. Este o locatie perfecta pentru o familie cu copii. Liniste, mancare buna la restaurantul pensiunii si accent pus pe curatenie.

 351. Camere noi si curate,personal bun,locația frumoasa la 100 m de plajă

 352. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 353. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 354. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 355. Locatia e excelenta in ce priveste facilitatile. Restaurant ieftin, magazine si piata peste drum. Piata nu este galagioasa. Centrul orasului, Lidl si Penny la cateva sute de metri distanta. Izolatia fonica a ferestrelor este foarte buna. Bonus la sosire ciocolata si pliculete cafea. Am apreciat mult prezenta fierbatorului electric si a uscatorului de par.

 356. Personalul este foarte prietenos si politicos, conditiile sunt excelente, curatenie si confort. Am fost foarte incantata de politica lor de a accepta animale de companie, pe mine m-au primit cu tot cu colivia cu papagal.

 357. Curățenia absolută, camera cocheta și intimă, dotată super cu de toate…. pentru o pensiune să ai minifrigider, uscător de păr și fierbător in camera..nu am mai întâlni, se simte mâna unui profesionist de la interior la dotări…per total super camera… Vis-a-vis aveai restaurant autoservire cu mâncare bună și la preț satisfăcător…

 358. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 359. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 360. Curat, balcon cu vedere la gradina, camera dotata cu aer conditionat, gazde primitioare, parcare.

 361. -locatia aproape de plaja, zona linistita; -pat mare si confortabil; -frigider in camera; -lenjerie si prosoape albe si foarte curate; -televizor mare si plat; -cafea buna din partea casei.

 362. Totul a fost asa cum ar trebui. Gazdele primitoare, camera curată și dotată, avea frigider și televizor foarte mare. Plaja este destul de aproape.

 363. Personal primitor si grijuliu Curat in camere Tv mare smart Paturi mari Aproape de plaja( 7 8 min de mers pe jos)

 364. Totul a fost perfect ! Gazdele foarte primitoare , totul foarte curat, camera mare 🙂

 365. A fost o experienta plăcută, gazdele amabile,plaja aproape, camerele exact ca în descriere. Mulțumim ca ne-ați primit cu 2 cătei!

 366. Foarte curat. Gazdele sunt oameni foarte buni, iubitori de animale. Totul a fost la-indemana. Foarte multă liniște.

 367. Bună comunicare, câteva minute pana la plajă, terasă intimă cu muzică bună, cele mai bune legume la grătar, am văzut și câțiva patrupezi cazați iar asta spune tot despre proprietari.. oameni de nota zece!

 368. A fost totul ok in raport cu pretul,este o locatie curata ,micul dejun a fost inclus,au si restaurant unde mancarea este foarte ok,150-200 m de plaja,se vedea pensiunea de malul marii,per total sunt multumit de ce am primit pentru cat am platit. Alte aspecte nu tin de proprietate ci de zona fapt pentru care am ales sa nu le mentionez.

 369. Am stat cu familia (cu copil de 4 ani) o saptamana. Este o locatie perfecta pentru o familie cu copii. Liniste, mancare buna la restaurantul pensiunii si accent pus pe curatenie.

 370. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 371. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 372. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 373. Doamna a fost foarte amabila, pensiunea foarte frumoasa si foarte curat! Vom mai reveni! Mulțumim!

 374. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 375. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 376. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 377. Locatia e excelenta in ce priveste facilitatile. Restaurant ieftin, magazine si piata peste drum. Piata nu este galagioasa. Centrul orasului, Lidl si Penny la cateva sute de metri distanta. Izolatia fonica a ferestrelor este foarte buna. Bonus la sosire ciocolata si pliculete cafea. Am apreciat mult prezenta fierbatorului electric si a uscatorului de par.

 378. Personalul este foarte prietenos si politicos, conditiile sunt excelente, curatenie si confort. Am fost foarte incantata de politica lor de a accepta animale de companie, pe mine m-au primit cu tot cu colivia cu papagal.

 379. -locatia aproape de plaja, zona linistita; -pat mare si confortabil; -frigider in camera; -lenjerie si prosoape albe si foarte curate; -televizor mare si plat; -cafea buna din partea casei.

 380. Totul a fost asa cum ar trebui. Gazdele primitoare, camera curată și dotată, avea frigider și televizor foarte mare. Plaja este destul de aproape.

 381. Personal primitor si grijuliu Curat in camere Tv mare smart Paturi mari Aproape de plaja( 7 8 min de mers pe jos)

 382. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 383. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 384. Curat, balcon cu vedere la gradina, camera dotata cu aer conditionat, gazde primitioare, parcare.

 385. Multumim ca ne-ati primit cu catelul, si ca erati la locatie cand am ajuns , vineri seara la 10PM.

 386. Totul a fost perfect ! Gazdele foarte primitoare , totul foarte curat, camera mare 🙂

 387. A fost o experienta plăcută, gazdele amabile,plaja aproape, camerele exact ca în descriere. Mulțumim ca ne-ați primit cu 2 cătei!

 388. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 389. Locatia e excelenta in ce priveste facilitatile. Restaurant ieftin, magazine si piata peste drum. Piata nu este galagioasa. Centrul orasului, Lidl si Penny la cateva sute de metri distanta. Izolatia fonica a ferestrelor este foarte buna. Bonus la sosire ciocolata si pliculete cafea. Am apreciat mult prezenta fierbatorului electric si a uscatorului de par.

 390. Personalul este foarte prietenos si politicos, conditiile sunt excelente, curatenie si confort. Am fost foarte incantata de politica lor de a accepta animale de companie, pe mine m-au primit cu tot cu colivia cu papagal.

 391. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 392. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 393. Curat, balcon cu vedere la gradina, camera dotata cu aer conditionat, gazde primitioare, parcare.

 394. Exceptand cele se mai sus,camera arata ok, era curata,paturile confortabile, exista frigider in camera

 395. -locatia aproape de plaja, zona linistita; -pat mare si confortabil; -frigider in camera; -lenjerie si prosoape albe si foarte curate; -televizor mare si plat; -cafea buna din partea casei.

 396. Totul a fost asa cum ar trebui. Gazdele primitoare, camera curată și dotată, avea frigider și televizor foarte mare. Plaja este destul de aproape.

 397. Absolut nimic, un miros urat a caine cand intri in curte.

 398. Mai oameni buni nu tot scrieti ca Domnul Vasile este un om de nu stiu ce nota. Noi am fost o trupa de 20 de persoane si nu ne-a placut deloc de dansu si nici acolo, nu am avut voie sa facem mancare sa nu spalam haien sa nu facem aproape minic ce sa mai vorbim de ascultat muzica sau altceva de genu. Tot timpu a avut nervi si draci pe noi 6 nopti cat am stat acolo. Are scris la descriere ca ai de toate incluse in pret de la vesela pana la calcator si uscatoar de par, dar pe cand ajungi acolo nu mai ai nimic din ce scrie. Am mai vorbit cu alte familii care au mai fost cu noi acolo si nici ei ju au fost incantati de ce a fost acolo. Doamnu Vasile este foarte multumit de doamne divortate sau de alte religii care nu asculta muzica si mai ales care nu sunt grupuri. Nu recomand nimanui sa mearga acolo.

 399. Terasa, camera mare, curata, nea Vasile un om blând, cald si primitor!!

 400. Curatenie, liniste, gazda de nota 10, loc de joaca pt copii, aproape de plaja..un sejur excelent 😍

 401. Totul. Gazda amabila, curatenie atat in camere cat si in curte/bucatarie. Existenta unui mic loc de joaca in curte

 402. Locatia este foarte frumoasa, camerele sunt extrem de curate. Personalul a fost foarte primitor si amabil.

 403. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 404. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 405. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 406. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 407. Locatia e excelenta in ce priveste facilitatile. Restaurant ieftin, magazine si piata peste drum. Piata nu este galagioasa. Centrul orasului, Lidl si Penny la cateva sute de metri distanta. Izolatia fonica a ferestrelor este foarte buna. Bonus la sosire ciocolata si pliculete cafea. Am apreciat mult prezenta fierbatorului electric si a uscatorului de par.

 408. Personalul este foarte prietenos si politicos, conditiile sunt excelente, curatenie si confort. Am fost foarte incantata de politica lor de a accepta animale de companie, pe mine m-au primit cu tot cu colivia cu papagal.

 409. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 410. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 411. Curat, balcon cu vedere la gradina, camera dotata cu aer conditionat, gazde primitioare, parcare.

 412. Gazda este foarte primitoare și drăguță. Apartamentul este curat, îngrijit, dispune de un balcon mare. Exista loc de parcare iar zona este la 10 minute de plaja. Recomand.

 413. Am apreciat nespus curatenia desavarsita si amabilitatea personalului. Vila este situata la circa 500 metri de plaja, avand chiar si vedere spre mare. Cu siguranta vom reveni!

 414. Cameră mare , spațioasă, curățenie super, liniște și mai ales acceptă și animale de companie…o terasa foarte bine dotată cu fotolii și canapele de râtan sintetic unde puteai servi o cafea de la dozator…parcare in incintă gratuit…acces facil direct din bulevard.. pensiune cocheta și bine întreținută.

 415. am petrecut un weekend la vila mari, gazdele au fost foarte amabile, camera curata, vedere spre mare.

 416. gazda f amabilă, zonă liniștită, curte răcoroasă cu verdeață, terasă, foișor, foarte curat în cameră, aer condiționat, frigider

 417. Vila este spatioasa, cu camere mari dotate cu aer conditionat, iar gradina este formidabila: plina cu verdeata, copaci si vita de vie; acolo te poti ascune si odihni departe de arsita de pe plaja in mijlocul zilei. Gazdele ne-au pus la dispozitie bucataria, unde am putut prepara micul dejun in fiecare dimineata sau gratarul din curte. A fost un sejur excelent. Este un loc in care intentionez sa ma intorc cat de curand.

 418. Absolut nimic, un miros urat a caine cand intri in curte.

 419. Mai oameni buni nu tot scrieti ca Domnul Vasile este un om de nu stiu ce nota. Noi am fost o trupa de 20 de persoane si nu ne-a placut deloc de dansu si nici acolo, nu am avut voie sa facem mancare sa nu spalam haien sa nu facem aproape minic ce sa mai vorbim de ascultat muzica sau altceva de genu. Tot timpu a avut nervi si draci pe noi 6 nopti cat am stat acolo. Are scris la descriere ca ai de toate incluse in pret de la vesela pana la calcator si uscatoar de par, dar pe cand ajungi acolo nu mai ai nimic din ce scrie. Am mai vorbit cu alte familii care au mai fost cu noi acolo si nici ei ju au fost incantati de ce a fost acolo. Doamnu Vasile este foarte multumit de doamne divortate sau de alte religii care nu asculta muzica si mai ales care nu sunt grupuri. Nu recomand nimanui sa mearga acolo.

 420. Terasa, camera mare, curata, nea Vasile un om blând, cald si primitor!!

 421. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 422. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 423. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 424. Totul a fost ok, camera frumos amenajata, zona foarte liniștită!

 425. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 426. Locatia e excelenta in ce priveste facilitatile. Restaurant ieftin, magazine si piata peste drum. Piata nu este galagioasa. Centrul orasului, Lidl si Penny la cateva sute de metri distanta. Izolatia fonica a ferestrelor este foarte buna. Bonus la sosire ciocolata si pliculete cafea. Am apreciat mult prezenta fierbatorului electric si a uscatorului de par.

 427. Gazda este foarte primitoare și drăguță. Apartamentul este curat, îngrijit, dispune de un balcon mare. Exista loc de parcare iar zona este la 10 minute de plaja. Recomand.

 428. Am apreciat nespus curatenia desavarsita si amabilitatea personalului. Vila este situata la circa 500 metri de plaja, avand chiar si vedere spre mare. Cu siguranta vom reveni!

 429. Cameră mare , spațioasă, curățenie super, liniște și mai ales acceptă și animale de companie…o terasa foarte bine dotată cu fotolii și canapele de râtan sintetic unde puteai servi o cafea de la dozator…parcare in incintă gratuit…acces facil direct din bulevard.. pensiune cocheta și bine întreținută.

 430. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 431. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 432. Curat, balcon cu vedere la gradina, camera dotata cu aer conditionat, gazde primitioare, parcare.

 433. Curatenie, liniste, gazda de nota 10, loc de joaca pt copii, aproape de plaja..un sejur excelent 😍

 434. Totul. Gazda amabila, curatenie atat in camere cat si in curte/bucatarie. Existenta unui mic loc de joaca in curte

 435. Locatia este foarte frumoasa, camerele sunt extrem de curate. Personalul a fost foarte primitor si amabil.

 436. Absolut nimic, un miros urat a caine cand intri in curte.

 437. Mai oameni buni nu tot scrieti ca Domnul Vasile este un om de nu stiu ce nota. Noi am fost o trupa de 20 de persoane si nu ne-a placut deloc de dansu si nici acolo, nu am avut voie sa facem mancare sa nu spalam haien sa nu facem aproape minic ce sa mai vorbim de ascultat muzica sau altceva de genu. Tot timpu a avut nervi si draci pe noi 6 nopti cat am stat acolo. Are scris la descriere ca ai de toate incluse in pret de la vesela pana la calcator si uscatoar de par, dar pe cand ajungi acolo nu mai ai nimic din ce scrie. Am mai vorbit cu alte familii care au mai fost cu noi acolo si nici ei ju au fost incantati de ce a fost acolo. Doamnu Vasile este foarte multumit de doamne divortate sau de alte religii care nu asculta muzica si mai ales care nu sunt grupuri. Nu recomand nimanui sa mearga acolo.

 438. Terasa, camera mare, curata, nea Vasile un om blând, cald si primitor!!

 439. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 440. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 441. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 442. Doamna a fost foarte amabila, pensiunea foarte frumoasa si foarte curat! Vom mai reveni! Mulțumim!

 443. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 444. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 445. Totul a fost ok, camera frumos amenajata, zona foarte liniștită!

 446. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 447. Locatia e excelenta in ce priveste facilitatile. Restaurant ieftin, magazine si piata peste drum. Piata nu este galagioasa. Centrul orasului, Lidl si Penny la cateva sute de metri distanta. Izolatia fonica a ferestrelor este foarte buna. Bonus la sosire ciocolata si pliculete cafea. Am apreciat mult prezenta fierbatorului electric si a uscatorului de par.

 448. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 449. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 450. Curat, balcon cu vedere la gradina, camera dotata cu aer conditionat, gazde primitioare, parcare.

 451. Exceptand cele se mai sus,camera arata ok, era curata,paturile confortabile, exista frigider in camera

 452. -locatia aproape de plaja, zona linistita; -pat mare si confortabil; -frigider in camera; -lenjerie si prosoape albe si foarte curate; -televizor mare si plat; -cafea buna din partea casei.

 453. Totul a fost asa cum ar trebui. Gazdele primitoare, camera curată și dotată, avea frigider și televizor foarte mare. Plaja este destul de aproape.

 454. Gazda este foarte primitoare și drăguță. Apartamentul este curat, îngrijit, dispune de un balcon mare. Exista loc de parcare iar zona este la 10 minute de plaja. Recomand.

 455. Am apreciat nespus curatenia desavarsita si amabilitatea personalului. Vila este situata la circa 500 metri de plaja, avand chiar si vedere spre mare. Cu siguranta vom reveni!

 456. Cameră mare , spațioasă, curățenie super, liniște și mai ales acceptă și animale de companie…o terasa foarte bine dotată cu fotolii și canapele de râtan sintetic unde puteai servi o cafea de la dozator…parcare in incintă gratuit…acces facil direct din bulevard.. pensiune cocheta și bine întreținută.

 457. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 458. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 459. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 460. Doamna a fost foarte amabila, pensiunea foarte frumoasa si foarte curat! Vom mai reveni! Mulțumim!

 461. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 462. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 463. Totul a fost ok, camera frumos amenajata, zona foarte liniștită!

 464. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 465. Locatia e excelenta in ce priveste facilitatile. Restaurant ieftin, magazine si piata peste drum. Piata nu este galagioasa. Centrul orasului, Lidl si Penny la cateva sute de metri distanta. Izolatia fonica a ferestrelor este foarte buna. Bonus la sosire ciocolata si pliculete cafea. Am apreciat mult prezenta fierbatorului electric si a uscatorului de par.

 466. o locatie elegantă curată spațioasă un loc unde te simți bine.

 467. – curat – mobilier modern – baie modernă – comunicarea f bună cu proprietarul

 468. A fost minunat, personal amabil, locatie noua si foarte curata, aproape de plajă. Vom reveni cu drag !!

 469. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 470. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 471. Curat, balcon cu vedere la gradina, camera dotata cu aer conditionat, gazde primitioare, parcare.

 472. locatia in centrul orasului,langa piata centrala,intre centrele comerciale ale orasului,si cu o bodega arhaica in apropiere,’nea sile select 2014′,unde poti bea o halba ca pe vremuri,si sa uiti de toate,cu niste oameni pasnici alaturi! si o liniste patriarhala in toata urbea,asa incat poti dormi 10 ore netulburat!

 473. Totul a fost ok, camera frumos amenajata, zona foarte liniștită!

 474. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 475. Absolut nimic, un miros urat a caine cand intri in curte.

 476. Mai oameni buni nu tot scrieti ca Domnul Vasile este un om de nu stiu ce nota. Noi am fost o trupa de 20 de persoane si nu ne-a placut deloc de dansu si nici acolo, nu am avut voie sa facem mancare sa nu spalam haien sa nu facem aproape minic ce sa mai vorbim de ascultat muzica sau altceva de genu. Tot timpu a avut nervi si draci pe noi 6 nopti cat am stat acolo. Are scris la descriere ca ai de toate incluse in pret de la vesela pana la calcator si uscatoar de par, dar pe cand ajungi acolo nu mai ai nimic din ce scrie. Am mai vorbit cu alte familii care au mai fost cu noi acolo si nici ei ju au fost incantati de ce a fost acolo. Doamnu Vasile este foarte multumit de doamne divortate sau de alte religii care nu asculta muzica si mai ales care nu sunt grupuri. Nu recomand nimanui sa mearga acolo.

 477. Terasa, camera mare, curata, nea Vasile un om blând, cald si primitor!!

 478. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 479. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 480. Curat, balcon cu vedere la gradina, camera dotata cu aer conditionat, gazde primitioare, parcare.

 481. locatia in centrul orasului,langa piata centrala,intre centrele comerciale ale orasului,si cu o bodega arhaica in apropiere,’nea sile select 2014′,unde poti bea o halba ca pe vremuri,si sa uiti de toate,cu niste oameni pasnici alaturi! si o liniste patriarhala in toata urbea,asa incat poti dormi 10 ore netulburat!

 482. Totul a fost ok, camera frumos amenajata, zona foarte liniștită!

 483. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 484. Absolut nimic, un miros urat a caine cand intri in curte.

 485. Mai oameni buni nu tot scrieti ca Domnul Vasile este un om de nu stiu ce nota. Noi am fost o trupa de 20 de persoane si nu ne-a placut deloc de dansu si nici acolo, nu am avut voie sa facem mancare sa nu spalam haien sa nu facem aproape minic ce sa mai vorbim de ascultat muzica sau altceva de genu. Tot timpu a avut nervi si draci pe noi 6 nopti cat am stat acolo. Are scris la descriere ca ai de toate incluse in pret de la vesela pana la calcator si uscatoar de par, dar pe cand ajungi acolo nu mai ai nimic din ce scrie. Am mai vorbit cu alte familii care au mai fost cu noi acolo si nici ei ju au fost incantati de ce a fost acolo. Doamnu Vasile este foarte multumit de doamne divortate sau de alte religii care nu asculta muzica si mai ales care nu sunt grupuri. Nu recomand nimanui sa mearga acolo.

 486. Terasa, camera mare, curata, nea Vasile un om blând, cald si primitor!!

 487. S-a vorbit politicos cu noi la telefon,era wi-fi , fiind in oras erau aproape supermarketuri,loc linistit

 488. Raport bun calitate pret, personal foarte amabil, camera mare curata.

 489. Mi a plăcut doar poziția, aproape de centrul orașului.

 490. Gazda este foarte primitoare și drăguță. Apartamentul este curat, îngrijit, dispune de un balcon mare. Exista loc de parcare iar zona este la 10 minute de plaja. Recomand.

 491. Am apreciat nespus curatenia desavarsita si amabilitatea personalului. Vila este situata la circa 500 metri de plaja, avand chiar si vedere spre mare. Cu siguranta vom reveni!

 492. Cameră mare , spațioasă, curățenie super, liniște și mai ales acceptă și animale de companie…o terasa foarte bine dotată cu fotolii și canapele de râtan sintetic unde puteai servi o cafea de la dozator…parcare in incintă gratuit…acces facil direct din bulevard.. pensiune cocheta și bine întreținută.

 493. locatia in centrul orasului,langa piata centrala,intre centrele comerciale ale orasului,si cu o bodega arhaica in apropiere,’nea sile select 2014′,unde poti bea o halba ca pe vremuri,si sa uiti de toate,cu niste oameni pasnici alaturi! si o liniste patriarhala in toata urbea,asa incat poti dormi 10 ore netulburat!

 494. Totul a fost ok, camera frumos amenajata, zona foarte liniștită!

 495. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 496. Terasa, camera mare, curata, nea Vasile un om blând, cald si primitor!!

 497. O locație liniștitoare.. Curata… Domnul Vasile om de nota 1000..

 498. Propietar este educat, cu bun simt, locul este curat. Merita la suma de 175 lei.

 499. Gazda este foarte primitoare și drăguță. Apartamentul este curat, îngrijit, dispune de un balcon mare. Exista loc de parcare iar zona este la 10 minute de plaja. Recomand.

 500. Am apreciat nespus curatenia desavarsita si amabilitatea personalului. Vila este situata la circa 500 metri de plaja, avand chiar si vedere spre mare. Cu siguranta vom reveni!

 501. Cameră mare , spațioasă, curățenie super, liniște și mai ales acceptă și animale de companie…o terasa foarte bine dotată cu fotolii și canapele de râtan sintetic unde puteai servi o cafea de la dozator…parcare in incintă gratuit…acces facil direct din bulevard.. pensiune cocheta și bine întreținută.

 502. Totul a fost asa cum ar trebui. Gazdele primitoare, camera curată și dotată, avea frigider și televizor foarte mare. Plaja este destul de aproape.

 503. Personal primitor si grijuliu Curat in camere Tv mare smart Paturi mari Aproape de plaja( 7 8 min de mers pe jos)

 504. Personalul foarte amabil, ne-au oferit cafea si ceai din partea casei. Din fericire, am putut prelua camera mai devreme, iar dupa check-out ne-am putut lasa bagajele pana seara cand am plecat catre casa. Vom reveni cu siguranta!

 505. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 506. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 507. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 508. Totul a fost asa cum ar trebui. Gazdele primitoare, camera curată și dotată, avea frigider și televizor foarte mare. Plaja este destul de aproape.

 509. Personal primitor si grijuliu Curat in camere Tv mare smart Paturi mari Aproape de plaja( 7 8 min de mers pe jos)

 510. Personalul foarte amabil, ne-au oferit cafea si ceai din partea casei. Din fericire, am putut prelua camera mai devreme, iar dupa check-out ne-am putut lasa bagajele pana seara cand am plecat catre casa. Vom reveni cu siguranta!

 511. locatia in centrul orasului,langa piata centrala,intre centrele comerciale ale orasului,si cu o bodega arhaica in apropiere,’nea sile select 2014′,unde poti bea o halba ca pe vremuri,si sa uiti de toate,cu niste oameni pasnici alaturi! si o liniste patriarhala in toata urbea,asa incat poti dormi 10 ore netulburat!

 512. Totul a fost ok, camera frumos amenajata, zona foarte liniștită!

 513. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 514. Am apreciat atât camerele foarte generoase și curate cât și ospitalitatea gazdelor. Recomand!

 515. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 516. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 517. Gazda este foarte primitoare și drăguță. Apartamentul este curat, îngrijit, dispune de un balcon mare. Exista loc de parcare iar zona este la 10 minute de plaja. Recomand.

 518. Am apreciat nespus curatenia desavarsita si amabilitatea personalului. Vila este situata la circa 500 metri de plaja, avand chiar si vedere spre mare. Cu siguranta vom reveni!

 519. Cameră mare , spațioasă, curățenie super, liniște și mai ales acceptă și animale de companie…o terasa foarte bine dotată cu fotolii și canapele de râtan sintetic unde puteai servi o cafea de la dozator…parcare in incintă gratuit…acces facil direct din bulevard.. pensiune cocheta și bine întreținută.

 520. Terasa, camera mare, curata, nea Vasile un om blând, cald si primitor!!

 521. O locație liniștitoare.. Curata… Domnul Vasile om de nota 1000..

 522. Propietar este educat, cu bun simt, locul este curat. Merita la suma de 175 lei.

 523. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 524. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 525. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 526. locatia in centrul orasului,langa piata centrala,intre centrele comerciale ale orasului,si cu o bodega arhaica in apropiere,’nea sile select 2014′,unde poti bea o halba ca pe vremuri,si sa uiti de toate,cu niste oameni pasnici alaturi! si o liniste patriarhala in toata urbea,asa incat poti dormi 10 ore netulburat!

 527. Totul a fost ok, camera frumos amenajata, zona foarte liniștită!

 528. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 529. Am apreciat atât camerele foarte generoase și curate cât și ospitalitatea gazdelor. Recomand!

 530. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 531. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 532. Totul a fost asa cum ar trebui. Gazdele primitoare, camera curată și dotată, avea frigider și televizor foarte mare. Plaja este destul de aproape.

 533. Personal primitor si grijuliu Curat in camere Tv mare smart Paturi mari Aproape de plaja( 7 8 min de mers pe jos)

 534. Personalul foarte amabil, ne-au oferit cafea si ceai din partea casei. Din fericire, am putut prelua camera mai devreme, iar dupa check-out ne-am putut lasa bagajele pana seara cand am plecat catre casa. Vom reveni cu siguranta!

 535. Gazda este foarte primitoare și drăguță. Apartamentul este curat, îngrijit, dispune de un balcon mare. Exista loc de parcare iar zona este la 10 minute de plaja. Recomand.

 536. Am apreciat nespus curatenia desavarsita si amabilitatea personalului. Vila este situata la circa 500 metri de plaja, avand chiar si vedere spre mare. Cu siguranta vom reveni!

 537. Cameră mare , spațioasă, curățenie super, liniște și mai ales acceptă și animale de companie…o terasa foarte bine dotată cu fotolii și canapele de râtan sintetic unde puteai servi o cafea de la dozator…parcare in incintă gratuit…acces facil direct din bulevard.. pensiune cocheta și bine întreținută.

 538. Terasa, camera mare, curata, nea Vasile un om blând, cald si primitor!!

 539. O locație liniștitoare.. Curata… Domnul Vasile om de nota 1000..

 540. Propietar este educat, cu bun simt, locul este curat. Merita la suma de 175 lei.

 541. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 542. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 543. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 544. Gazda este foarte primitoare și drăguță. Apartamentul este curat, îngrijit, dispune de un balcon mare. Exista loc de parcare iar zona este la 10 minute de plaja. Recomand.

 545. Am apreciat nespus curatenia desavarsita si amabilitatea personalului. Vila este situata la circa 500 metri de plaja, avand chiar si vedere spre mare. Cu siguranta vom reveni!

 546. Cameră mare , spațioasă, curățenie super, liniște și mai ales acceptă și animale de companie…o terasa foarte bine dotată cu fotolii și canapele de râtan sintetic unde puteai servi o cafea de la dozator…parcare in incintă gratuit…acces facil direct din bulevard.. pensiune cocheta și bine întreținută.

 547. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 548. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 549. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 550. Gazda este foarte primitoare și drăguță. Apartamentul este curat, îngrijit, dispune de un balcon mare. Exista loc de parcare iar zona este la 10 minute de plaja. Recomand.

 551. Am apreciat nespus curatenia desavarsita si amabilitatea personalului. Vila este situata la circa 500 metri de plaja, avand chiar si vedere spre mare. Cu siguranta vom reveni!

 552. Cameră mare , spațioasă, curățenie super, liniște și mai ales acceptă și animale de companie…o terasa foarte bine dotată cu fotolii și canapele de râtan sintetic unde puteai servi o cafea de la dozator…parcare in incintă gratuit…acces facil direct din bulevard.. pensiune cocheta și bine întreținută.

 553. locatia in centrul orasului,langa piata centrala,intre centrele comerciale ale orasului,si cu o bodega arhaica in apropiere,’nea sile select 2014′,unde poti bea o halba ca pe vremuri,si sa uiti de toate,cu niste oameni pasnici alaturi! si o liniste patriarhala in toata urbea,asa incat poti dormi 10 ore netulburat!

 554. Totul a fost ok, camera frumos amenajata, zona foarte liniștită!

 555. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 556. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 557. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 558. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 559. Am apreciat atât camerele foarte generoase și curate cât și ospitalitatea gazdelor. Recomand!

 560. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 561. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 562. Gazda este foarte primitoare și drăguță. Apartamentul este curat, îngrijit, dispune de un balcon mare. Exista loc de parcare iar zona este la 10 minute de plaja. Recomand.

 563. Am apreciat nespus curatenia desavarsita si amabilitatea personalului. Vila este situata la circa 500 metri de plaja, avand chiar si vedere spre mare. Cu siguranta vom reveni!

 564. Cameră mare , spațioasă, curățenie super, liniște și mai ales acceptă și animale de companie…o terasa foarte bine dotată cu fotolii și canapele de râtan sintetic unde puteai servi o cafea de la dozator…parcare in incintă gratuit…acces facil direct din bulevard.. pensiune cocheta și bine întreținută.

 565. o locatie elegantă curată spațioasă un loc unde te simți bine.

 566. – curat – mobilier modern – baie modernă – comunicarea f bună cu proprietarul

 567. A fost minunat, personal amabil, locatie noua si foarte curata, aproape de plajă. Vom reveni cu drag !!

 568. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 569. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 570. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 571. Totul a fost asa cum ar trebui. Gazdele primitoare, camera curată și dotată, avea frigider și televizor foarte mare. Plaja este destul de aproape.

 572. Personal primitor si grijuliu Curat in camere Tv mare smart Paturi mari Aproape de plaja( 7 8 min de mers pe jos)

 573. Personalul foarte amabil, ne-au oferit cafea si ceai din partea casei. Din fericire, am putut prelua camera mai devreme, iar dupa check-out ne-am putut lasa bagajele pana seara cand am plecat catre casa. Vom reveni cu siguranta!

 574. Terasa, camera mare, curata, nea Vasile un om blând, cald si primitor!!

 575. O locație liniștitoare.. Curata… Domnul Vasile om de nota 1000..

 576. Propietar este educat, cu bun simt, locul este curat. Merita la suma de 175 lei.

 577. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 578. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 579. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 580. Am apreciat atât camerele foarte generoase și curate cât și ospitalitatea gazdelor. Recomand!

 581. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 582. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 583. Terasa, camera mare, curata, nea Vasile un om blând, cald si primitor!!

 584. O locație liniștitoare.. Curata… Domnul Vasile om de nota 1000..

 585. Propietar este educat, cu bun simt, locul este curat. Merita la suma de 175 lei.

 586. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 587. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 588. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 589. locatia in centrul orasului,langa piata centrala,intre centrele comerciale ale orasului,si cu o bodega arhaica in apropiere,’nea sile select 2014′,unde poti bea o halba ca pe vremuri,si sa uiti de toate,cu niste oameni pasnici alaturi! si o liniste patriarhala in toata urbea,asa incat poti dormi 10 ore netulburat!

 590. Totul a fost ok, camera frumos amenajata, zona foarte liniștită!

 591. Personalul foarte amabil, curatie, pot veni cu catelusul meu cu mare drag de fiecare data.

 592. Doamna a fost foarte amabila, pensiunea foarte frumoasa si foarte curat! Vom mai reveni! Mulțumim!

 593. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 594. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 595. Am apreciat atât camerele foarte generoase și curate cât și ospitalitatea gazdelor. Recomand!

 596. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 597. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 598. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 599. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 600. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 601. Curatenie, liniste, gazda de nota 10, loc de joaca pt copii, aproape de plaja..un sejur excelent 😍

 602. Totul. Gazda amabila, curatenie atat in camere cat si in curte/bucatarie. Existenta unui mic loc de joaca in curte

 603. Locatia este foarte frumoasa, camerele sunt extrem de curate. Personalul a fost foarte primitor si amabil.

 604. Am apreciat atât camerele foarte generoase și curate cât și ospitalitatea gazdelor. Recomand!

 605. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 606. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 607. Totul a fost asa cum ar trebui. Gazdele primitoare, camera curată și dotată, avea frigider și televizor foarte mare. Plaja este destul de aproape.

 608. Personal primitor si grijuliu Curat in camere Tv mare smart Paturi mari Aproape de plaja( 7 8 min de mers pe jos)

 609. Personalul foarte amabil, ne-au oferit cafea si ceai din partea casei. Din fericire, am putut prelua camera mai devreme, iar dupa check-out ne-am putut lasa bagajele pana seara cand am plecat catre casa. Vom reveni cu siguranta!

 610. Terasa, camera mare, curata, nea Vasile un om blând, cald si primitor!!

 611. O locație liniștitoare.. Curata… Domnul Vasile om de nota 1000..

 612. Propietar este educat, cu bun simt, locul este curat. Merita la suma de 175 lei.

 613. Am apreciat atât camerele foarte generoase și curate cât și ospitalitatea gazdelor. Recomand!

 614. Personalul si cazarea super ok …va multumim inca o data pt tot …chiar ne ati ajutat…o sa revenim cu placere.

 615. Locatia,personalul,camera.O oaza de verdeața la câțiva pași de mare.

 616. Casa Alba este o casa de vacanta pe care mi-as dori sa o gasesc in orice colt al lumii cand merg in vacanta. Camerele sunt mari, au baie proprie si aer conditionat. Terasa din fata casei este un loc unde te poti relaxa, poti bea o cafea sau servi masa. Zona unde este amplasata este linistita. D-l Gelu este o gaza exemplara, foarte amabil si eu il felicit pentru profesionalismul cu care gestioneaza Casa Alba.

 617. Totul a fost super ok.Curat,intim si aproape de plaja.O sa revenim cu siguranta.

 618. Gazda si in general facilitatile apartamentului cu un singur dormitor. Merita banul platit.

 619. o locatie elegantă curată spațioasă un loc unde te simți bine.

 620. – curat – mobilier modern – baie modernă – comunicarea f bună cu proprietarul

 621. A fost minunat, personal amabil, locatie noua si foarte curata, aproape de plajă. Vom reveni cu drag !!

 622. Curatenie, personal placut, checkin pana la 00h, perfect! Loc placut de revenire.

 623. Very clean and posh room with everything in it. (Kitchen, fridge, microwave…etc)…Very stylish and clean bathroom. Quiet area, very helpful staff. Very happy with the purchase.

 624. New furniture, clean and kind staff. Far from the sea(10min drive), but close to the city and the supermarkets. The vila is very close to other vilas and you hear everything that neighbors do or when they listen to music. As you will probably sleep with the window open might be a little noisy. But overall great value for money

 625. Locația a fost o surpriza plăcuta. Totul extrem de îngrijit si de calitate. Nu ne-a lipsit absolut nimic, iar gazda a fost extrem de implicată, a făcut tot ce se putea sa ne simțim excelent. Recomand cu caldura.

 626. Locație excelenta, apartamentul este frumos amenajat, curat, cu toate facilitatile. Marea se vede minunat de la etajul 4 iar cafeaua bauta pe balcon are un gust deosebit.

 627. Totul a fost la superlativ! Inclusiv vremea a fost mult mai buna decat cea anuntata! Nu stiu daca proprietarul a avut ceva de-a face cu asta, dar a fost minunat! 😁😁😁

 628. Personalul foarte amabil, mâncare buna chiar și pt pretențioși, iar porțiile de mâncare, imense. Amplasament foarte bun. Foarte potrivit pt familii cu prichindei mici.

 629. Facilitatile pentru copii: 2 locuri de joaca, apropierea pe plaja, linistea, disponibilitatea personalului tanar, binevoitor, micul dejun variat.

 630. Zona este f liniștită. Foarte potrivita pentru familii cu copii. F aproape de plaja, se simte astfel briza si nu este sufocant de cald. Plaja nu este aglomerata, desi sunt locuri destul însemnate pentru cei cu „cearșaf”. Am fost si noi intr-o zi cu cearșaf, căutând o plaja mai curata.

 631. Absolut superb! Desi inca se amenajeaza nu se simte deloc acest aspect! Recomand!

 632. Foarte curat, nou, bine poziționat, vedere la mare

 633. Localizarea langa plaja, cu vedere la mare ( inca )

 634. Curățenie Tot ce ai nevoie. (ex: rola pentru scame) Zona liniștită Recomand cu încredere.

 635. Ai tot ce-ti trebuie la indemana – de la uscator de par, fier si masa de calcat, la vesela, electrocasnice. Baia nu este comuna, asa cum scrie in descriere. Ffff curat

 636. Ciekawy apartament z prywatnym wejściem, bardzo sympatyczni gospodarze, praktycznie cały czas dostępni na miejscu. W okolicy sklepy spożywcze.

 637. Locatia super! Liniste si curatenie exemplara! Proprietarii foarte, foarte amabili si atenti la nevoile clientilor! De revenit, cu siguranta

 638. Am rezervat apartamentul de 2 dormitoare, dar la sosire ni s-a oferit cel de 3 dormitoare, foarte spatios si cu o terasa frumoasa. Un televizor foarte mare, open living cu zona de luat masa. Masina de spalat este un plus. In zona este un restaurant care face livrari.

 639. Am stat într-un apartament de 4 camere. Apartamentul e foarte spațios, pe lângă cele 3 dormitoare, mai există o sufragerie (living) foarte mare cu bucătărie deschisă, o baie confortabilă și un balcon/terasă mare, peste așteptări. Apartamentul are toate dotarile la bucătărie, dacă vă trebuie ceva, îi cereți gazdei. În apartament sunt 2 televizoare smart, unul în sufragerie și celălalt într-un dormitor. Curtea este frumoasă. Mașina poate fi parcată de-a lungul gardului proprietății. Apartamentul cred că se poate închiria și iarna, deoarece are dotări în acest sens (centrală, calorifere). Locul de cazare este liniștit.

 640. Locatia f frumoasa si spatioasa, are o priveliste minunata la malul lacului Tasaul!

 641. Amabilitatea si prompitudeana, precum si linistea in cadrul proprietatii, locul care chiar ofera relaxarea necesara unui concediu placut.

 642. Proprietarul super ok. Locația extraordinara . Perfect

 643. F nou totul, scump, de clasa, f aproape de.plaja,

 644. Este aproape de plaja, in randul 2. Restaurantul din interior are preturi ultra mari, dar mancarea este buna. Camera este destul de mare. Bucataria bine dotata. A fost liniste si odihnitor.

 645. Foarte placut, confortabil, vedere la mare superba si o locatie excelenta! Parcarea asigurata este un avantaj. Aproape pe plaja.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled