Cazare ieftina Nadlac

De multe ori ne uitam dupa cazare in Nădlac, Arad, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Nădlac, Arad, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Nădlac, Arad, România

★★★ Hotel Timisoara Sannicolau Mare

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Hostel Luciana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Saguna

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Tinu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Sannicolau

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Tusi Lovrin

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Komodo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Nădlac, Arad, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dariana si Andrada Comănescu din Deleni, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dariana si Andrada Comănescu din Deleni, jud. ClujCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 • Aida si Lăcrămioara Sârbu din Slava Rusa, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Nădlac, Arad, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Aida si Lăcrămioara Sârbu din Slava Rusa, jud. TulceaCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 • Ghiță si Dalia Ciolan din Betesti, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ghiță si Dalia Ciolan din Betesti, jud. HarghitaCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 • Vladimir si Todor Socolescu din Campulung la Tisa, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Nădlac, Arad, România!

  (Vladimir si Todor Socolescu din Campulung la Tisa, jud. MaramuresCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 • Iacob si Nicușor Ploeșteanu din Avramesti, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Nădlac, Arad, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iacob si Nicușor Ploeșteanu din Avramesti, jud. MuresCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 • Florina si Valentina Negrescu din Carei, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Nădlac, Arad, România.

  (Florina si Valentina Negrescu din Carei, jud. Satu MareCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 1. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 2. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 3. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 4. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 5. Am ajuns seara tarziu, doamna Jeni ne astepta cu masa pusa.. am simtit ca imi vizitez bunicii. Recomand 100%. Nu uitati sa cereti somniferul ( palinca)!!

 6. foarte curat si personalul foarte amabil. pc.:incercati palinca doamnei Jeni!

 7. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 8. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 9. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 10. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 11. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 12. Am ajuns seara tarziu, doamna Jeni ne astepta cu masa pusa.. am simtit ca imi vizitez bunicii. Recomand 100%. Nu uitati sa cereti somniferul ( palinca)!!

 13. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 14. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 15. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 16. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 17. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 18. Am ajuns seara tarziu, doamna Jeni ne astepta cu masa pusa.. am simtit ca imi vizitez bunicii. Recomand 100%. Nu uitati sa cereti somniferul ( palinca)!!

 19. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 20. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 21. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 22. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 23. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 24. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 25. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 26. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 27. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 28. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 29. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 30. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 31. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 32. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 33. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 34. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 35. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 36. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 37. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 38. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 39. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 40. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 41. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 42. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 43. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 44. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 45. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 46. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 47. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 48. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 49. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 50. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 51. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 52. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 53. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 54. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 55. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 56. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 57. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 58. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 59. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 60. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 61. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 62. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 63. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 64. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 65. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 66. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 67. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 68. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 69. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 70. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 71. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 72. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 73. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 74. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 75. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 76. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 77. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 78. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 79. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 80. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 81. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 82. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 83. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 84. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 85. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 86. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 87. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 88. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 89. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 90. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 91. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 92. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 93. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 94. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 95. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 96. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 97. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 98. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 99. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 100. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 101. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 102. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 103. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 104. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 105. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 106. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 107. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 108. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 109. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 110. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 111. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 112. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 113. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 114. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 115. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 116. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 117. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 118. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 119. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 120. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 121. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 122. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 123. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 124. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 125. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 126. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 127. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 128. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 129. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 130. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 131. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 132. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 133. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 134. Personalul de la Recepție si cameristele foarte primitoare , nota 10

 135. Camere confortabile, curate, baie foarte bine dotata.

 136. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 137. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 138. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 139. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 140. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 141. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 142. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 143. Personalul de la Recepție si cameristele foarte primitoare , nota 10

 144. Camere confortabile, curate, baie foarte bine dotata.

 145. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 146. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 147. Very friendly contact. Appartement was clean and well-appointed.

 148. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 149. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 150. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 151. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 152. Personalul de la Recepție si cameristele foarte primitoare , nota 10

 153. Camere confortabile, curate, baie foarte bine dotata.

 154. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 155. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 156. Very friendly contact. Appartement was clean and well-appointed.

 157. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 158. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 159. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled