Cazare ieftina Nadlac

De multe ori ne uitam dupa cazare in Nădlac, Arad, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Nădlac, Arad, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Nădlac, Arad, România

Pensiunea Rodica

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Timisoara Sannicolau Mare

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Saguna

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Zoppas Inn

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Tinu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Sannicolau

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cazare de 4 **** in Lovrin

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Tusi Lovrin

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Nădlac, Arad, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dariana si Andrada Comănescu din Deleni, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dariana si Andrada Comănescu din Deleni, jud. ClujCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 • Aida si Lăcrămioara Sârbu din Slava Rusa, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Nădlac, Arad, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Aida si Lăcrămioara Sârbu din Slava Rusa, jud. TulceaCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 • Ghiță si Dalia Ciolan din Betesti, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ghiță si Dalia Ciolan din Betesti, jud. HarghitaCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 • Vladimir si Todor Socolescu din Campulung la Tisa, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Nădlac, Arad, România!

  (Vladimir si Todor Socolescu din Campulung la Tisa, jud. MaramuresCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 • Iacob si Nicușor Ploeșteanu din Avramesti, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Nădlac, Arad, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iacob si Nicușor Ploeșteanu din Avramesti, jud. MuresCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 • Florina si Valentina Negrescu din Carei, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Nădlac, Arad, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Nădlac, Arad, România.

  (Florina si Valentina Negrescu din Carei, jud. Satu MareCazare in Nădlac, Arad, România pentru 3 persoane)

 1. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 2. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 3. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 4. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 5. Am ajuns seara tarziu, doamna Jeni ne astepta cu masa pusa.. am simtit ca imi vizitez bunicii. Recomand 100%. Nu uitati sa cereti somniferul ( palinca)!!

 6. foarte curat si personalul foarte amabil. pc.:incercati palinca doamnei Jeni!

 7. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 8. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 9. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 10. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 11. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 12. Am ajuns seara tarziu, doamna Jeni ne astepta cu masa pusa.. am simtit ca imi vizitez bunicii. Recomand 100%. Nu uitati sa cereti somniferul ( palinca)!!

 13. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 14. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 15. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 16. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 17. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 18. Am ajuns seara tarziu, doamna Jeni ne astepta cu masa pusa.. am simtit ca imi vizitez bunicii. Recomand 100%. Nu uitati sa cereti somniferul ( palinca)!!

 19. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 20. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 21. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 22. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 23. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 24. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 25. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 26. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 27. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 28. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 29. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 30. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 31. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 32. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 33. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 34. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 35. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 36. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 37. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 38. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 39. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 40. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 41. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 42. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 43. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 44. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 45. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 46. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 47. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 48. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 49. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 50. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 51. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 52. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 53. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 54. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 55. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 56. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 57. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 58. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 59. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 60. Doamna Rodica e o gazdă excelentă, foarte amabilă și serviabilă. M-a făcut să mă simt ca la mama acasă. Am mâncat foarte bine. Totul gustos și făcut la moment. Mâncare bună la un preț excelent.

 61. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 62. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 63. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 64. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 65. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 66. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 67. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 68. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 69. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 70. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 71. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 72. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 73. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 74. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 75. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 76. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 77. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 78. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 79. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 80. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 81. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 82. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 83. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 84. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 85. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 86. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 87. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 88. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 89. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 90. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 91. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 92. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 93. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 94. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 95. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 96. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 97. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 98. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 99. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 100. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 101. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 102. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 103. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 104. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 105. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 106. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 107. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 108. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 109. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 110. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 111. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 112. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 113. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 114. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 115. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 116. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 117. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 118. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 119. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 120. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 121. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 122. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 123. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 124. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 125. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 126. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 127. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 128. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 129. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 130. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 131. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 132. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 133. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 134. Personalul de la Recepție si cameristele foarte primitoare , nota 10

 135. Camere confortabile, curate, baie foarte bine dotata.

 136. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 137. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 138. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 139. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 140. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 141. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 142. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 143. Personalul de la Recepție si cameristele foarte primitoare , nota 10

 144. Camere confortabile, curate, baie foarte bine dotata.

 145. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 146. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 147. Very friendly contact. Appartement was clean and well-appointed.

 148. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 149. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 150. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 151. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 152. Personalul de la Recepție si cameristele foarte primitoare , nota 10

 153. Camere confortabile, curate, baie foarte bine dotata.

 154. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 155. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 156. Very friendly contact. Appartement was clean and well-appointed.

 157. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 158. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 159. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 160. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 161. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 162. Personalul de la Recepție si cameristele foarte primitoare , nota 10

 163. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 164. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 165. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 166. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 167. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 168. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 169. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 170. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 171. Die Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft der Gastgeber, der Pool, die Sauberkeit, die Größe der Wohnung, der Garten.

 172. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 173. Foarte ok cu siguranta o sa ne mai intoarcem acum ca v-am descoperit ,curatenia excelenta camerele foarte spatioase si frumoase,liniste si multa educatie din partea personalului

 174. foarte amabil personalul ,are si restaurant care este un plus tinand cont ca este cam greu sa gasesti local in apropiere unde sa mananci foarte curata camera

 175. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 176. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 177. Personalul de la Recepție si cameristele foarte primitoare , nota 10

 178. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 179. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 180. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 181. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 182. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 183. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 184. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 185. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 186. Die Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft der Gastgeber, der Pool, die Sauberkeit, die Größe der Wohnung, der Garten.

 187. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 188. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 189. Foarte ok cu siguranta o sa ne mai intoarcem acum ca v-am descoperit ,curatenia excelenta camerele foarte spatioase si frumoase,liniste si multa educatie din partea personalului

 190. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 191. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 192. Personalul de la Recepție si cameristele foarte primitoare , nota 10

 193. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 194. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 195. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 196. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 197. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 198. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 199. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 200. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 201. Die Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft der Gastgeber, der Pool, die Sauberkeit, die Größe der Wohnung, der Garten.

 202. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 203. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 204. Foarte ok cu siguranta o sa ne mai intoarcem acum ca v-am descoperit ,curatenia excelenta camerele foarte spatioase si frumoase,liniste si multa educatie din partea personalului

 205. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 206. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 207. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 208. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 209. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 210. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 211. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 212. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 213. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 214. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 215. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 216. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 217. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 218. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 219. Foarte ok cu siguranta o sa ne mai intoarcem acum ca v-am descoperit ,curatenia excelenta camerele foarte spatioase si frumoase,liniste si multa educatie din partea personalului

 220. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 221. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 222. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 223. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 224. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 225. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 226. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 227. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 228. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 229. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 230. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 231. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 232. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 233. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 234. Foarte ok cu siguranta o sa ne mai intoarcem acum ca v-am descoperit ,curatenia excelenta camerele foarte spatioase si frumoase,liniste si multa educatie din partea personalului

 235. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 236. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 237. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 238. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 239. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 240. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 241. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 242. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 243. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 244. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 245. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 246. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 247. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 248. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 249. Foarte ok cu siguranta o sa ne mai intoarcem acum ca v-am descoperit ,curatenia excelenta camerele foarte spatioase si frumoase,liniste si multa educatie din partea personalului

 250. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 251. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 252. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 253. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 254. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 255. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 256. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 257. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 258. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 259. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 260. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 261. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 262. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 263. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 264. Foarte ok cu siguranta o sa ne mai intoarcem acum ca v-am descoperit ,curatenia excelenta camerele foarte spatioase si frumoase,liniste si multa educatie din partea personalului

 265. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 266. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 267. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 268. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 269. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 270. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 271. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 272. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 273. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 274. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 275. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 276. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 277. – este situat chiar la șosea, pe sensul de mers dinspre Arad spre graniță, deci foarte ușor de ajuns – având și camera orientată spre curtea hotelului, nu s-a auzit zgomotul traficului – curtea interioară cu parcare și terasă – restaurantul din clădirea hotelului (are patron diferit, nu sunt aceeași firmă) servește o mâncare bună – personalul extraordinar de amabil – curățenia din cameră, era șters praful peste tot și aspirat pe jos

 278. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 279. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 280. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 281. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 282. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 283. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 284. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 285. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 286. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 287. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 288. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 289. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 290. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 291. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 292. – este situat chiar la șosea, pe sensul de mers dinspre Arad spre graniță, deci foarte ușor de ajuns – având și camera orientată spre curtea hotelului, nu s-a auzit zgomotul traficului – curtea interioară cu parcare și terasă – restaurantul din clădirea hotelului (are patron diferit, nu sunt aceeași firmă) servește o mâncare bună – personalul extraordinar de amabil – curățenia din cameră, era șters praful peste tot și aspirat pe jos

 293. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 294. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 295. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 296. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 297. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 298. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 299. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 300. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 301. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 302. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 303. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 304. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 305. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 306. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 307. – este situat chiar la șosea, pe sensul de mers dinspre Arad spre graniță, deci foarte ușor de ajuns – având și camera orientată spre curtea hotelului, nu s-a auzit zgomotul traficului – curtea interioară cu parcare și terasă – restaurantul din clădirea hotelului (are patron diferit, nu sunt aceeași firmă) servește o mâncare bună – personalul extraordinar de amabil – curățenia din cameră, era șters praful peste tot și aspirat pe jos

 308. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 309. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 310. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 311. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 312. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 313. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 314. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 315. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 316. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 317. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 318. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 319. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 320. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 321. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 322. – este situat chiar la șosea, pe sensul de mers dinspre Arad spre graniță, deci foarte ușor de ajuns – având și camera orientată spre curtea hotelului, nu s-a auzit zgomotul traficului – curtea interioară cu parcare și terasă – restaurantul din clădirea hotelului (are patron diferit, nu sunt aceeași firmă) servește o mâncare bună – personalul extraordinar de amabil – curățenia din cameră, era șters praful peste tot și aspirat pe jos

 323. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 324. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 325. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 326. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 327. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 328. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 329. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 330. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 331. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 332. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 333. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 334. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 335. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 336. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 337. – este situat chiar la șosea, pe sensul de mers dinspre Arad spre graniță, deci foarte ușor de ajuns – având și camera orientată spre curtea hotelului, nu s-a auzit zgomotul traficului – curtea interioară cu parcare și terasă – restaurantul din clădirea hotelului (are patron diferit, nu sunt aceeași firmă) servește o mâncare bună – personalul extraordinar de amabil – curățenia din cameră, era șters praful peste tot și aspirat pe jos

 338. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 339. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 340. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 341. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 342. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 343. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 344. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 345. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 346. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 347. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 348. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 349. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 350. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 351. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 352. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 353. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 354. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 355. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 356. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 357. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 358. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 359. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 360. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 361. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 362. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 363. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 364. – este situat chiar la șosea, pe sensul de mers dinspre Arad spre graniță, deci foarte ușor de ajuns – având și camera orientată spre curtea hotelului, nu s-a auzit zgomotul traficului – curtea interioară cu parcare și terasă – restaurantul din clădirea hotelului (are patron diferit, nu sunt aceeași firmă) servește o mâncare bună – personalul extraordinar de amabil – curățenia din cameră, era șters praful peste tot și aspirat pe jos

 365. O locatie de tranzit perfecta ! Felicitari proprietarului !

 366. Primirea calduroasa si atmosfera relaxanta te determina sa iti mai doresti sa poposesti in acest loc. O pensiune foarte cocheta. Felicitari!

 367. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 368. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 369. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 370. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 371. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 372. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 373. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 374. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 375. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 376. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 377. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 378. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 379. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 380. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 381. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 382. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 383. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 384. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 385. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 386. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 387. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 388. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 389. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 390. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 391. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 392. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 393. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 394. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 395. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 396. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 397. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 398. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 399. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 400. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 401. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 402. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 403. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 404. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 405. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 406. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 407. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 408. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 409. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 410. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 411. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 412. Perfect room with AC. Large car park. Supermarket in the Hotel.Here you can buy everything. Restaurant nearby. Early Checkout 2:00 am was no problem.

 413. Zaskakująco komfortowe wnętrze w stosunku do reszt miejscowości. Z zewnątrz wygląda… tak sobie, ale w środku jest ładnie, czysto i komfortowo. Bezpiecznie, łatwy kontakt z nie-angielsko-języczną obsługą. Cena… bardzo dobra.

 414. The cleanliness, the friendliness of the host, very comfortable bed…

 415. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 416. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 417. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 418. Curat, recepția deschisă nonstop, personal amabil, parcare mare, ultracentral.

 419. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 420. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 421. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 422. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 423. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 424. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 425. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 426. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 427. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 428. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 429. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 430. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 431. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 432. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 433. Curat, recepția deschisă nonstop, personal amabil, parcare mare, ultracentral.

 434. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 435. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 436. Curatenia,parcarea interioara,lenjeria curata si persoana care ne-a asteptat .Foarte amabili.

 437. Totul a fost superb. Recomand cu incredere .Mergeti in aceasta locatie si nu veti regreta.Are tot ce aveti nevoie. Foarte mare , curat, nou , cu toate cele necesare.

 438. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 439. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 440. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 441. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 442. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 443. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 444. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 445. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 446. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 447. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 448. Curat, recepția deschisă nonstop, personal amabil, parcare mare, ultracentral.

 449. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 450. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 451. Curatenia,parcarea interioara,lenjeria curata si persoana care ne-a asteptat .Foarte amabili.

 452. Totul a fost superb. Recomand cu incredere .Mergeti in aceasta locatie si nu veti regreta.Are tot ce aveti nevoie. Foarte mare , curat, nou , cu toate cele necesare.

 453. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 454. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 455. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 456. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 457. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 458. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 459. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 460. Curat, recepția deschisă nonstop, personal amabil, parcare mare, ultracentral.

 461. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 462. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 463. Curatenia,parcarea interioara,lenjeria curata si persoana care ne-a asteptat .Foarte amabili.

 464. Totul a fost superb. Recomand cu incredere .Mergeti in aceasta locatie si nu veti regreta.Are tot ce aveti nevoie. Foarte mare , curat, nou , cu toate cele necesare.

 465. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 466. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 467. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 468. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 469. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 470. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 471. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 472. Am apreciat curatenia, amabilitatea doamnei de la receptie si micul dejun. Exista un restautant in imediata apropiere.

 473. Foarte curat, personalul foarte atent si indatoritor. Camerel au dimesiuni generoase. La parter exista un restaurant unde se mananca ok.

 474. Locatie perfectă pentru tranzit cu restaurant excelent si posibilitate cumparare vignete Ungaria si Austria.

 475. Curat, recepția deschisă nonstop, personal amabil, parcare mare, ultracentral.

 476. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 477. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 478. Curatenia,parcarea interioara,lenjeria curata si persoana care ne-a asteptat .Foarte amabili.

 479. Totul a fost superb. Recomand cu incredere .Mergeti in aceasta locatie si nu veti regreta.Are tot ce aveti nevoie. Foarte mare , curat, nou , cu toate cele necesare.

 480. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 481. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 482. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 483. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 484. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 485. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 486. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 487. Perfect room with AC. Large car park. Supermarket in the Hotel.Here you can buy everything. Restaurant nearby. Early Checkout 2:00 am was no problem.

 488. Zaskakująco komfortowe wnętrze w stosunku do reszt miejscowości. Z zewnątrz wygląda… tak sobie, ale w środku jest ładnie, czysto i komfortowo. Bezpiecznie, łatwy kontakt z nie-angielsko-języczną obsługą. Cena… bardzo dobra.

 489. The cleanliness, the friendliness of the host, very comfortable bed…

 490. Am apreciat curatenia, amabilitatea doamnei de la receptie si micul dejun. Exista un restautant in imediata apropiere.

 491. Foarte curat, personalul foarte atent si indatoritor. Camerel au dimesiuni generoase. La parter exista un restaurant unde se mananca ok.

 492. Locatie perfectă pentru tranzit cu restaurant excelent si posibilitate cumparare vignete Ungaria si Austria.

 493. Mâncare foarte buna si foarte aproape de graniță,camera a fost ok în raport calitate preț.

 494. Personalul amabil, mâncarea foarte bună, locația în regulă, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate preț rezonabil!

 495. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 496. Internet foarte bun peste tot, parcare, pozitie centrala, mic dejun foarte bun.

 497. Curat, recepția deschisă nonstop, personal amabil, parcare mare, ultracentral.

 498. Proximitatea cu zona centrală, parcarea proprie supravegheată, personalul foarte amabil, camera și baia spațioase și curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat și îndestulător. O locație bună pentru tranzit și nu numai.

 499. Curatenia,parcarea interioara,lenjeria curata si persoana care ne-a asteptat .Foarte amabili.

 500. Totul a fost superb. Recomand cu incredere .Mergeti in aceasta locatie si nu veti regreta.Are tot ce aveti nevoie. Foarte mare , curat, nou , cu toate cele necesare.

 501. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant „COMPLET”.

 502. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 503. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 504. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 505. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 506. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 507. Sehr freundlich, sehr ruhig, schöner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 508. Perfect room with AC. Large car park. Supermarket in the Hotel.Here you can buy everything. Restaurant nearby. Early Checkout 2:00 am was no problem.

 509. Zaskakująco komfortowe wnętrze w stosunku do reszt miejscowości. Z zewnątrz wygląda… tak sobie, ale w środku jest ładnie, czysto i komfortowo. Bezpiecznie, łatwy kontakt z nie-angielsko-języczną obsługą. Cena… bardzo dobra.

 510. The cleanliness, the friendliness of the host, very comfortable bed…

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled