Cazare ieftina Muntele Mic

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Amalia si Sebastian Bunea din Sacadat, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Amalia si Sebastian Bunea din Sacadat, jud. BihorCazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 • Ștefania si Eleonora Brega din Marcus, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Muntele Mic, Caraş-Severin, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ștefania si Eleonora Brega din Marcus, jud. CovasnaCazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 • Lorena si Aurelian Pomuț din Sasca Noua, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Lorena si Aurelian Pomuț din Sasca Noua, jud. SuceavaCazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 • Coralia si Cazimir Tutoveanu din Teica, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Muntele Mic, Caraş-Severin, România!

  (Coralia si Cazimir Tutoveanu din Teica, jud. ValceaCazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 • Cătălin si Rebeca Belimace din Ciba, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Muntele Mic, Caraş-Severin, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Cătălin si Rebeca Belimace din Ciba, jud. HarghitaCazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 • Dorli si Ghenadie Văduva din Frasin Vale, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Muntele Mic, Caraş-Severin, România.

  (Dorli si Ghenadie Văduva din Frasin Vale, jud. DambovitaCazare in Muntele Mic, Caraş-Severin, România pentru 4 persoane)

 1. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camerele sunt ingrijite si curate, iar personalul e foarte saritor. Mancarea nu e prea variata, dar compenseaza prin gust.

 2. Personalul extrem de amabil si grijuliu, camerele curate si frumoase, locatia cu o priveliste frumoasa, mancarea gustoasa

 3. Curățenia, încalzirea, mâncarea, wifi sunt OK. Peisajul natural frumos. Pat comfortabil.

 4. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 5. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 6. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 7. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 8. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 9. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 10. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 11. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 12. Locația, personalul amabil, camera este destul de spațioasă.

 13. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 14. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 15. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 16. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 17. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 18. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 19. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 20. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 21. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 22. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 23. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 24. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 25. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camerele sunt ingrijite si curate, iar personalul e foarte saritor. Mancarea nu e prea variata, dar compenseaza prin gust.

 26. Personalul extrem de amabil si grijuliu, camerele curate si frumoase, locatia cu o priveliste frumoasa, mancarea gustoasa

 27. Curățenia, încalzirea, mâncarea, wifi sunt OK. Peisajul natural frumos. Pat comfortabil.

 28. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 29. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 30. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 31. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 32. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 33. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 34. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 35. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 36. Locația, personalul amabil, camera este destul de spațioasă.

 37. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 38. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 39. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 40. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 41. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 42. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 43. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 44. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 45. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 46. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 47. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 48. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 49. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camerele sunt ingrijite si curate, iar personalul e foarte saritor. Mancarea nu e prea variata, dar compenseaza prin gust.

 50. Personalul extrem de amabil si grijuliu, camerele curate si frumoase, locatia cu o priveliste frumoasa, mancarea gustoasa

 51. Curățenia, încalzirea, mâncarea, wifi sunt OK. Peisajul natural frumos. Pat comfortabil.

 52. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 53. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 54. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 55. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 56. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 57. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 58. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 59. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 60. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 61. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 62. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 63. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 64. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 65. Danvaleriu2007 martie 7, 2019 at 2:28 am

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 66. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 67. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 68. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 69. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 70. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 71. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 72. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 73. Dragut, renovat relativ recent, se vede ca proprietarii se straduiesc sa fie bine. Eu cred ca sunt peste media cazarilor de la muntele mic. Bineinteles ca se pot gasi si puncte slabe (nu vreau sa fiu carcotas acum), dar una peste alta a fost ok 🙂

 74. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camerele sunt ingrijite si curate, iar personalul e foarte saritor. Mancarea nu e prea variata, dar compenseaza prin gust.

 75. Personalul extrem de amabil si grijuliu, camerele curate si frumoase, locatia cu o priveliste frumoasa, mancarea gustoasa

 76. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 77. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 78. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 79. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 80. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 81. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 82. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 83. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 84. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 85. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 86. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 87. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 88. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 89. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 90. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 91. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 92. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 93. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 94. Dragut, renovat relativ recent, se vede ca proprietarii se straduiesc sa fie bine. Eu cred ca sunt peste media cazarilor de la muntele mic. Bineinteles ca se pot gasi si puncte slabe (nu vreau sa fiu carcotas acum), dar una peste alta a fost ok 🙂

 95. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camerele sunt ingrijite si curate, iar personalul e foarte saritor. Mancarea nu e prea variata, dar compenseaza prin gust.

 96. Personalul extrem de amabil si grijuliu, camerele curate si frumoase, locatia cu o priveliste frumoasa, mancarea gustoasa

 97. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 98. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 99. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 100. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 101. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 102. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 103. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 104. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 105. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 106. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 107. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 108. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 109. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 110. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 111. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 112. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 113. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 114. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 115. Dragut, renovat relativ recent, se vede ca proprietarii se straduiesc sa fie bine. Eu cred ca sunt peste media cazarilor de la muntele mic. Bineinteles ca se pot gasi si puncte slabe (nu vreau sa fiu carcotas acum), dar una peste alta a fost ok 🙂

 116. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camerele sunt ingrijite si curate, iar personalul e foarte saritor. Mancarea nu e prea variata, dar compenseaza prin gust.

 117. Personalul extrem de amabil si grijuliu, camerele curate si frumoase, locatia cu o priveliste frumoasa, mancarea gustoasa

 118. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 119. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 120. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 121. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 122. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 123. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 124. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 125. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 126. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 127. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 128. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 129. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 130. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 131. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 132. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 133. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 134. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 135. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 136. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 137. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 138. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 139. Dragut, renovat relativ recent, se vede ca proprietarii se straduiesc sa fie bine. Eu cred ca sunt peste media cazarilor de la muntele mic. Bineinteles ca se pot gasi si puncte slabe (nu vreau sa fiu carcotas acum), dar una peste alta a fost ok 🙂

 140. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camerele sunt ingrijite si curate, iar personalul e foarte saritor. Mancarea nu e prea variata, dar compenseaza prin gust.

 141. Personalul extrem de amabil si grijuliu, camerele curate si frumoase, locatia cu o priveliste frumoasa, mancarea gustoasa

 142. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 143. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 144. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 145. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 146. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 147. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 148. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 149. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 150. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 151. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 152. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 153. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 154. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 155. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 156. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 157. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 158. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 159. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 160. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 161. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 162. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 163. Dragut, renovat relativ recent, se vede ca proprietarii se straduiesc sa fie bine. Eu cred ca sunt peste media cazarilor de la muntele mic. Bineinteles ca se pot gasi si puncte slabe (nu vreau sa fiu carcotas acum), dar una peste alta a fost ok 🙂

 164. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camerele sunt ingrijite si curate, iar personalul e foarte saritor. Mancarea nu e prea variata, dar compenseaza prin gust.

 165. Personalul extrem de amabil si grijuliu, camerele curate si frumoase, locatia cu o priveliste frumoasa, mancarea gustoasa

 166. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 167. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 168. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 169. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 170. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 171. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 172. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 173. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 174. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 175. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 176. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 177. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 178. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 179. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 180. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 181. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 182. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 183. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 184. Dragut, renovat relativ recent, se vede ca proprietarii se straduiesc sa fie bine. Eu cred ca sunt peste media cazarilor de la muntele mic. Bineinteles ca se pot gasi si puncte slabe (nu vreau sa fiu carcotas acum), dar una peste alta a fost ok 🙂

 185. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camerele sunt ingrijite si curate, iar personalul e foarte saritor. Mancarea nu e prea variata, dar compenseaza prin gust.

 186. Personalul extrem de amabil si grijuliu, camerele curate si frumoase, locatia cu o priveliste frumoasa, mancarea gustoasa

 187. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 188. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 189. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 190. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 191. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 192. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 193. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 194. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 195. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 196. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 197. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 198. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 199. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 200. Danvaleriu2007 mai 4, 2019 at 1:07 am

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 201. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 202. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 203. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 204. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 205. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 206. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 207. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 208. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 209. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 210. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 211. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 212. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 213. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 214. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 215. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 216. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 217. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 218. Danvaleriu2007 mai 11, 2019 at 11:16 am

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 219. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 220. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 221. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 222. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 223. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 224. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 225. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 226. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 227. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 228. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 229. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 230. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 231. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 232. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 233. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 234. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 235. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 236. Danvaleriu2007 mai 11, 2019 at 11:30 am

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 237. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 238. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 239. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 240. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 241. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 242. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 243. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 244. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 245. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 246. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 247. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 248. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 249. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 250. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 251. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 252. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 253. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 254. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 255. Danvaleriu2007 mai 15, 2019 at 12:36 pm

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 256. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 257. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 258. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 259. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 260. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 261. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 262. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 263. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 264. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 265. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 266. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 267. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 268. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 269. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 270. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 271. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 272. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 273. Danvaleriu2007 mai 18, 2019 at 12:42 pm

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 274. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 275. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 276. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 277. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 278. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 279. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 280. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 281. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 282. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 283. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 284. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 285. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 286. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 287. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 288. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 289. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 290. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 291. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 292. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 293. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 294. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 295. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 296. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 297. Danvaleriu2007 mai 24, 2019 at 6:26 pm

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 298. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 299. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 300. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 301. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 302. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 303. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 304. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 305. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 306. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 307. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 308. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 309. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 310. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 311. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 312. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 313. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 314. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 315. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 316. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 317. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 318. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 319. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 320. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 321. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 322. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 323. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 324. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 325. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 326. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 327. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 328. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 329. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 330. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 331. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 332. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 333. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 334. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 335. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 336. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 337. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 338. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 339. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 340. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 341. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 342. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 343. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 344. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 345. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 346. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 347. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 348. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 349. Super curat totul, foarte confortabil si placut, gazda Sandy rezolva imediat orice problema aveti.

 350. A fost totul peste asteptari. Curatenie, conditii .. mai mult decat ne asteptam.

 351. Un loc frumos si curat. Gazdele foarte drăguțe si primitoare. Vom reveni cu drag daca vom avea ocazia

 352. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 353. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 354. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 355. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 356. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 357. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 358. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 359. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 360. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 361. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 362. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 363. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 364. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 365. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 366. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 367. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 368. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 369. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 370. Camera este excelenta. Spatioasa si confortabila, decorata cu mult bun gust. Camera este linistita. Baia este curata, dusul are presiune. Recomand cu caldura.

 371. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 372. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 373. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 374. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 375. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 376. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 377. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 378. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 379. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 380. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 381. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 382. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 383. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 384. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 385. – N u r e c o m a n d !!!! – MUZICA …MANELE….A TINUT PANA LA 4 (PATRU) DIMINEATA…. !!!!

 386. Camera este excelenta. Spatioasa si confortabila, decorata cu mult bun gust. Camera este linistita. Baia este curata, dusul are presiune. Recomand cu caldura.

 387. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 388. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 389. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 390. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 391. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 392. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 393. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 394. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 395. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 396. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 397. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 398. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 399. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 400. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 401. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 402. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 403. – N u r e c o m a n d !!!! – MUZICA …MANELE….A TINUT PANA LA 4 (PATRU) DIMINEATA…. !!!!

 404. Camera este excelenta. Spatioasa si confortabila, decorata cu mult bun gust. Camera este linistita. Baia este curata, dusul are presiune. Recomand cu caldura.

 405. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 406. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 407. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 408. De prisos orice cuvinte, de cum intrii pe usa te simti ca acasa, doar cu o familie mai mare. Pe langa gazdele primitoare si cu un pas inainte in satisfacerea nevoilor oaspetilor, facilitatile indoor si outdoor sunt complexe si bine gandite si asigura un confort deplin.

 409. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 410. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 411. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 412. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 413. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 414. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 415. Restaurantul este punctul forte cred, au mancare buna si variata. Au si o pisica tare simpatica pe acolo, care abia asteapta sa se joace. Amplasamentul hotelului este ok. In ceea ce priveste camerele (am schimbat 2) pot spune ca baile sunt ok. Managementul este prietenos, incercand sa compenseze pentru carentele hotelului.

 416. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 417. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 418. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 419. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 420. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 421. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 422. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 423. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 424. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 425. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 426. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 427. Locația este bună, aproape de centrul orașului, dar într-o zonă oarecum liniștită.

 428. Gradina ,parcarea ,dotarea camerei cu aer condiționat.

 429. Restaurantul este punctul forte cred, au mancare buna si variata. Au si o pisica tare simpatica pe acolo, care abia asteapta sa se joace. Amplasamentul hotelului este ok. In ceea ce priveste camerele (am schimbat 2) pot spune ca baile sunt ok. Managementul este prietenos, incercand sa compenseze pentru carentele hotelului.

 430. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 431. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 432. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 433. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 434. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 435. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 436. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 437. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 438. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 439. Locația este bună, aproape de centrul orașului, dar într-o zonă oarecum liniștită.

 440. Gradina ,parcarea ,dotarea camerei cu aer condiționat.

 441. Restaurantul este punctul forte cred, au mancare buna si variata. Au si o pisica tare simpatica pe acolo, care abia asteapta sa se joace. Amplasamentul hotelului este ok. In ceea ce priveste camerele (am schimbat 2) pot spune ca baile sunt ok. Managementul este prietenos, incercand sa compenseze pentru carentele hotelului.

 442. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 443. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 444. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 445. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 446. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 447. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 448. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 449. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 450. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 451. Locația este bună, aproape de centrul orașului, dar într-o zonă oarecum liniștită.

 452. Gradina ,parcarea ,dotarea camerei cu aer condiționat.

 453. Restaurantul este punctul forte cred, au mancare buna si variata. Au si o pisica tare simpatica pe acolo, care abia asteapta sa se joace. Amplasamentul hotelului este ok. In ceea ce priveste camerele (am schimbat 2) pot spune ca baile sunt ok. Managementul este prietenos, incercand sa compenseze pentru carentele hotelului.

 454. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 455. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 456. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 457. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 458. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 459. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 460. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 461. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 462. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 463. Locația este bună, aproape de centrul orașului, dar într-o zonă oarecum liniștită.

 464. Gradina ,parcarea ,dotarea camerei cu aer condiționat.

 465. Restaurantul este punctul forte cred, au mancare buna si variata. Au si o pisica tare simpatica pe acolo, care abia asteapta sa se joace. Amplasamentul hotelului este ok. In ceea ce priveste camerele (am schimbat 2) pot spune ca baile sunt ok. Managementul este prietenos, incercand sa compenseze pentru carentele hotelului.

 466. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 467. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 468. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 469. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 470. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 471. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 472. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 473. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 474. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 475. Locația este bună, aproape de centrul orașului, dar într-o zonă oarecum liniștită.

 476. Gradina ,parcarea ,dotarea camerei cu aer condiționat.

 477. Restaurantul este punctul forte cred, au mancare buna si variata. Au si o pisica tare simpatica pe acolo, care abia asteapta sa se joace. Amplasamentul hotelului este ok. In ceea ce priveste camerele (am schimbat 2) pot spune ca baile sunt ok. Managementul este prietenos, incercand sa compenseze pentru carentele hotelului.

 478. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 479. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 480. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 481. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 482. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 483. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 484. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 485. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 486. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 487. Locația este bună, aproape de centrul orașului, dar într-o zonă oarecum liniștită.

 488. Gradina ,parcarea ,dotarea camerei cu aer condiționat.

 489. Restaurantul este punctul forte cred, au mancare buna si variata. Au si o pisica tare simpatica pe acolo, care abia asteapta sa se joace. Amplasamentul hotelului este ok. In ceea ce priveste camerele (am schimbat 2) pot spune ca baile sunt ok. Managementul este prietenos, incercand sa compenseze pentru carentele hotelului.

 490. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 491. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 492. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 493. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 494. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 495. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 496. Locatia este de vis. La doar cativa kilometri de oras, dai de o oaza de liniste. Tot locul emana o pace adanca. Esti parte din padure.

 497. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 498. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 499. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 500. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 501. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 502. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 503. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 504. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 505. Localizată foarte aproape de centru, se poate merge pe jos

 506. A fost o atmosfera linistita si primitoare ca intotdeauna .

 507. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 508. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 509. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 510. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 511. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 512. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 513. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 514. Locația este bună, aproape de centrul orașului, dar într-o zonă oarecum liniștită.

 515. Gradina ,parcarea ,dotarea camerei cu aer condiționat.

 516. Restaurantul este punctul forte cred, au mancare buna si variata. Au si o pisica tare simpatica pe acolo, care abia asteapta sa se joace. Amplasamentul hotelului este ok. In ceea ce priveste camerele (am schimbat 2) pot spune ca baile sunt ok. Managementul este prietenos, incercand sa compenseze pentru carentele hotelului.

 517. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 518. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 519. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 520. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 521. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 522. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 523. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 524. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 525. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 526. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 527. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 528. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 529. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 530. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 531. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 532. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 533. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 534. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 535. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 536. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 537. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 538. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 539. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 540. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 541. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 542. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 543. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 544. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 545. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 546. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 547. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 548. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 549. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 550. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 551. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 552. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 553. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 554. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 555. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 556. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 557. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 558. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 559. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 560. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 561. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 562. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 563. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 564. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 565. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 566. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 567. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 568. A fost o atmosfera linistita si primitoare ca intotdeauna .

 569. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 570. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 571. Dacă am vorbit la superlativ, asta înseamnă totul OK!

 572. Camera mare, cu anticameră, confortabilă. Este gen complex cu restaurant, terasă, bar. Asta mi-a plăcut deoarece nu a trebuit să ne mai deplasăm în alte locații pentru a servi masa.

 573. Micu dejun foarte bun. Camera mare. Curatenie. Aproape de centru.

 574. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 575. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 576. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 577. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 578. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 579. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 580. A fost o atmosfera linistita si primitoare ca intotdeauna .

 581. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 582. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 583. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 584. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 585. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 586. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 587. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 588. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 589. A fost o atmosfera linistita si primitoare ca intotdeauna .

 590. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 591. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 592. Pensiune amplasata intr-o zona linistita. Camera si baia spatioase, foarte curate. Micul dejun suficient, se putea mânca și pe terasa pensiunii. Personalul foarte amabil și serviabil. Parcare amenajata in curtea pensiunii.

 593. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 594. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 595. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 596. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 597. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 598. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 599. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 600. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 601. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 602. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 603. locatia, pensiunea in sine camere spatioase si patui relaxante, personalul calduros si amabil , mancarea la superlativ si nu in ultimul rand faptul ca are piscina

 604. Pensiune amplasata intr-o zona linistita. Camera si baia spatioase, foarte curate. Micul dejun suficient, se putea mânca și pe terasa pensiunii. Personalul foarte amabil și serviabil. Parcare amenajata in curtea pensiunii.

 605. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 606. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 607. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 608. Amplasarea la poalele pădurii. Amabilitatea gazdei.

 609. Pensiune foarte frumoasa, zona linistita, aer curat de munte, sunetul paraului ce curgea langa pensiune.

 610. Dacă am vorbit la superlativ, asta înseamnă totul OK!

 611. Camera mare, cu anticameră, confortabilă. Este gen complex cu restaurant, terasă, bar. Asta mi-a plăcut deoarece nu a trebuit să ne mai deplasăm în alte locații pentru a servi masa.

 612. Micu dejun foarte bun. Camera mare. Curatenie. Aproape de centru.

 613. Totul. Proprietarii pensiunii sunt oameni foarte faini. A fost curat și îngrijit. Am avut parte de intimitate, liniște, o priveliște superba și mâncare bună.

 614. Doamna care se ocupa si de receptie si de servirea mesei a fost o gazda minunată care ne-a facut se ne simtim foarte bine. Mancarea a fost gustoasa la preturi decente.

 615. Breakfast was great, very clean room and bathroom, quietness

 616. Este amplasat intr-un peisaj minunat o oaza de verdeata f bine ingrijita.Piscina era functionala dar fiind cam racoare nu am incercat-o.Interiorul rustic camere decente apa calda non-stop.Proprietarul amabil nu ne-a deranjat. Merita vizitat!

 617. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 618. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 619. Pensiune amplasata intr-o zona linistita. Camera si baia spatioase, foarte curate. Micul dejun suficient, se putea mânca și pe terasa pensiunii. Personalul foarte amabil și serviabil. Parcare amenajata in curtea pensiunii.

 620. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 621. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 622. Pensiunea poate fi lejer clasificată 4 stele. Curățenie desăvârșită și pesonal deosebit de amabil.

 623. Locație excelentă. Ambianță deosebită. Curățenie ireproșabilă.

 624. Extra confort, hot water, heating, super bed, quiet, parking safty.

 625. A fost o atmosfera linistita si primitoare ca intotdeauna .

 626. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 627. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 628. Am putut lua masa la pensiune, doamnele de acolo au gatit ce am ales din ce puteau sa gateasca pana la ora 21…ceea ce mi-au dat de inteles ca le intereseaza ca noi ce venim acolo sa fim multumiti de cum suntem tratati

 629. Totul este nou, proprietara ne-a întrecut așteptările!

 630. Totul. Proprietarii pensiunii sunt oameni foarte faini. A fost curat și îngrijit. Am avut parte de intimitate, liniște, o priveliște superba și mâncare bună.

 631. Locatia frumoasa, inconjurata de padure, camerele frumos decorate cu mobilier pictat, are zona de luat masa afara, foisor, loc de joaca pentru copii, piscina. Sunt catei si pisici la locatie, prietenosi si simpatici. Micul dejun foarte bun si gustos (nu a fost inclus in rezervarea pe booking, dar a meritat sa luam mic dejun, pentru 2 persoane am platit 50 lei micul dejun). Am eliberat camera la ora 12 ziua si am mai putut sta 1 ora jumatate afara pe terasa.

 632. Atmosfera minunata,chiar te simți ca acasă!gazdele foarte primitoare, buni Vali e fantastica,iar bucatele lui Radu au un gust autentic!se vede ca este o afacere de familie făcută cu pasiune și dedicatie!

 633. Acces foarte usor asfalt pana la proprietate, este o cazare deosebita, oamenii sunt deosebiti iar mancarea autentica. Recomand cu caldura pentru un weekend relaxant sau un concediu in natura.

 634. Cabana este o minunatie, micuta si draguta si este amplasata langa un rau, departe de lume, un colt de rai!!!

 635. The place is cozy and you have all you need for your stay. Self checkin is also helpful. The big plus is the picnic/relaxing area that is by the river in the middle of the nature. It includes a fireplace that is very nice. This looks amazing by night when you turn in the lights.

 636. The communication with the host was swift and smooth, as well as the self check-in/check-out. The cabin is cozy, well equipped and the location itself is a peace of heaven.

 637. Pensiune amplasata intr-o zona linistita. Camera si baia spatioase, foarte curate. Micul dejun suficient, se putea mânca și pe terasa pensiunii. Personalul foarte amabil și serviabil. Parcare amenajata in curtea pensiunii.

 638. Personalul plăcut! Atmosfera familială, mâncarea ca acasă!

 639. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 640. Locatie usor de gasit,personal amabil ,camere curate, liniste.

 641. FOARTE CURAT , PERSONAL AMABIL , MANCAREA FOARTE BUNA ! CU SIGURANTA REVENIM

 642. The staff was very kind, the sound isolation of the hotel is very good, clean room and bathroom, huge parking space, the food portions are very generous, clean water in the pool. A wonderful example of a family business.

 643. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 644. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 645. The host was very friendly and we received some advices regarding hiking and at our request, we received a good hot dinner.

 646. Disponibilitate adminisrrator pensiune, am fost cu bicicleta si ne a lasat sa facem dus dupa ce am facut check out-ul, fiind intorsi de la tura de pe Muntele Mic

 647. Pensiunea poate fi lejer clasificată 4 stele. Curățenie desăvârșită și pesonal deosebit de amabil.

 648. Locație excelentă. Ambianță deosebită. Curățenie ireproșabilă.

 649. Am putut lua masa la pensiune, doamnele de acolo au gatit ce am ales din ce puteau sa gateasca pana la ora 21…ceea ce mi-au dat de inteles ca le intereseaza ca noi ce venim acolo sa fim multumiti de cum suntem tratati

 650. Totul este nou, proprietara ne-a întrecut așteptările!

 651. Totul. Proprietarii pensiunii sunt oameni foarte faini. A fost curat și îngrijit. Am avut parte de intimitate, liniște, o priveliște superba și mâncare bună.

 652. Cabana este o minunatie, micuta si draguta si este amplasata langa un rau, departe de lume, un colt de rai!!!

 653. The place is cozy and you have all you need for your stay. Self checkin is also helpful. The big plus is the picnic/relaxing area that is by the river in the middle of the nature. It includes a fireplace that is very nice. This looks amazing by night when you turn in the lights.

 654. The communication with the host was swift and smooth, as well as the self check-in/check-out. The cabin is cozy, well equipped and the location itself is a peace of heaven.

 655. Totul! Nu exista ceva care sa pot spune ca nu a fost cum trebuieste!

 656. Raport calitate/pret excelent. Mic dejun ce a depasit asteptarile in curte. Am fost primiti si la o ora mai tarzie.

 657. Pensiune amplasata intr-o zona linistita. Camera si baia spatioase, foarte curate. Micul dejun suficient, se putea mânca și pe terasa pensiunii. Personalul foarte amabil și serviabil. Parcare amenajata in curtea pensiunii.

 658. Conditii si peisaj minunat, curatenie ireprosabila, personal foarte politicos

 659. Disponibilitate adminisrrator pensiune, am fost cu bicicleta si ne a lasat sa facem dus dupa ce am facut check out-ul, fiind intorsi de la tura de pe Muntele Mic

 660. Pensiunea poate fi lejer clasificată 4 stele. Curățenie desăvârșită și pesonal deosebit de amabil.

 661. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 662. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 663. The host was very friendly and we received some advices regarding hiking and at our request, we received a good hot dinner.

 664. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 665. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 666. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 667. Totul a fost bine,am venit de multe ori aici si nu am fost dezamagit.. Super raport pret calitate

 668. Personal ospitalier, mancarea a fost ok. Zona a fost linistita ca deobicei

 669. A fost o atmosfera linistita si primitoare ca intotdeauna .

 670. Cabana este o minunatie, micuta si draguta si este amplasata langa un rau, departe de lume, un colt de rai!!!

 671. The place is cozy and you have all you need for your stay. Self checkin is also helpful. The big plus is the picnic/relaxing area that is by the river in the middle of the nature. It includes a fireplace that is very nice. This looks amazing by night when you turn in the lights.

 672. The communication with the host was swift and smooth, as well as the self check-in/check-out. The cabin is cozy, well equipped and the location itself is a peace of heaven.

 673. Totul a fost excelent; mi-a depasit asteptarile. Liniste, personal politicos si dispus sa ajute, camera si baia curate si aprovizionate cu toate cele necesare, micul dejun continental gustos si diversificat. Locatia dispune si de parcare in curte.

 674. Administratorul pensiunii este un tînăr dinamic , inteligent și flexibil , un bănățean adevărat și discret , care vorbește puțin, , dar face multe , care dacă va mai “filtra” / selecta puțin colectivul de oameni din subordine , va ajunge departe în domeniul turismului ! Pensiunea este foarte bine poziționată , zona are un mare potențial turistic și este un punct de referință pentru orice cazare din vestul țării !

 675. Totul! Nu exista ceva care sa pot spune ca nu a fost cum trebuieste!

 676. Conditii si peisaj minunat, curatenie ireprosabila, personal foarte politicos

 677. Disponibilitate adminisrrator pensiune, am fost cu bicicleta si ne a lasat sa facem dus dupa ce am facut check out-ul, fiind intorsi de la tura de pe Muntele Mic

 678. Pensiunea poate fi lejer clasificată 4 stele. Curățenie desăvârșită și pesonal deosebit de amabil.

 679. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 680. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 681. The host was very friendly and we received some advices regarding hiking and at our request, we received a good hot dinner.

 682. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 683. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 684. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 685. Am putut lua masa la pensiune, doamnele de acolo au gatit ce am ales din ce puteau sa gateasca pana la ora 21…ceea ce mi-au dat de inteles ca le intereseaza ca noi ce venim acolo sa fim multumiti de cum suntem tratati

 686. Totul este nou, proprietara ne-a întrecut așteptările!

 687. Totul. Proprietarii pensiunii sunt oameni foarte faini. A fost curat și îngrijit. Am avut parte de intimitate, liniște, o priveliște superba și mâncare bună.

 688. Cabana este o minunatie, micuta si draguta si este amplasata langa un rau, departe de lume, un colt de rai!!!

 689. The place is cozy and you have all you need for your stay. Self checkin is also helpful. The big plus is the picnic/relaxing area that is by the river in the middle of the nature. It includes a fireplace that is very nice. This looks amazing by night when you turn in the lights.

 690. The communication with the host was swift and smooth, as well as the self check-in/check-out. The cabin is cozy, well equipped and the location itself is a peace of heaven.

 691. Raport calitate preț bun.personalul este serviabil iar serviciile sunt bune.

 692. Este foarte aproape de soseaua de centura a orasului Caransebes,ceea ce faciliteaza excursiile catre Muntele Mic,Trei Ape,Baile Herculane,fara a mai trece prin oras…Zona in care este situata pensiunea este linistita,departe de zgomotul strazii,cam la 45 minute de mers pe jos catre centrul orasului! La aproximativ 30 minute se afla un restaurant cu meniu divers si preturi accesibile.Micul dejun inclus a fost foarte variat, in stil suedez !

 693. Locația, amabilitatea personalului, camera și baia spațioase.

 694. Totul a fost minunat. De la gaze, locatie, curățenie…

 695. Totul la superlativ. Un loc unde te poti relaxa. Loc de parcare imprejmuit si supravegheat video.

 696. Curatenia exceptionala si personalul foarte amabil. A fost exact ce trebuie !Voi reveni cu siguranta.

 697. Nice caring host. Very peaceful, quiete and beautiful place surrounded by the forest and with a river nearby. We enjoyed the pool and walking around. Fully equiped kitchen with comfortable sitting area. Children loved the upper floor of the bungalow. It was great to sleep with an open window hearing the river and breathing in the fresh air.

 698. Nice lodge located on a high road to Muntele Mic. We booked for a quick stopover on our way to the famous waterfalls (Bigăr and Beușnița).

 699. The location, the host was very careful at our wishes, it was cold outside and the host turned on the heat, it was clean. Very quiet and the location is amazing near the river and the forest.

 700. Minunat, recent renovat, pat nou modern si extrem de confortabil. Excelent!

 701. Amplasarea centrala, loc de parcare in fata hotelului, usor de gasit, personal amabil, caldura.

 702. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled