Cazare ieftina Moinesti

De multe ori ne uitam dupa cazare in Moineşti, Bacău, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Moineşti, Bacău, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Moineşti, Bacău, România

★★★ Complex Parc Pini Moinesti

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Central apartment in Moinesti

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Cabana Soimul

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Casa Georgia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Dofteana Park

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hotel Romanitza

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Portile Ocnei

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Casa Creanga

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Moineşti, Bacău, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Moineşti, Bacău, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ludovic si Iustina Răzvan din Baranu, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Moineşti, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ludovic si Iustina Răzvan din Baranu, jud. DoljCazare in Moineşti, Bacău, România pentru 3 persoane)

 • Antoaneta si Florina Afrim din Burdea, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Moineşti, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Moineşti, Bacău, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Antoaneta si Florina Afrim din Burdea, jud. ArgesCazare in Moineşti, Bacău, România pentru 3 persoane)

 • Suzana si Isabela Gruia din Sibiciu de Jos, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Moineşti, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Suzana si Isabela Gruia din Sibiciu de Jos, jud. BuzauCazare in Moineşti, Bacău, România pentru 3 persoane)

 • Mihail si Costin Dobrițoiu din Bazosu Nou, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Moineşti, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Moineşti, Bacău, România!

  (Mihail si Costin Dobrițoiu din Bazosu Nou, jud. TimisCazare in Moineşti, Bacău, România pentru 3 persoane)

 • Octaviu si Stancu Rîpeanu din Petresti, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Moineşti, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Moineşti, Bacău, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Octaviu si Stancu Rîpeanu din Petresti, jud. ClujCazare in Moineşti, Bacău, România pentru 3 persoane)

 • Matilda si David Văluță din Bobalna, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Moineşti, Bacău, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Moineşti, Bacău, România.

  (Matilda si David Văluță din Bobalna, jud. ClujCazare in Moineşti, Bacău, România pentru 3 persoane)

 1. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 2. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 3. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 4. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 5. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 6. Patul confortabil, camera spatioasa, amplasare buna.

 7. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 8. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 9. Cabana este amplasata intrun loc pitoresk.Curatenia la un nivel maxim… Bravo!!!

 10. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 11. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 12. Clima in camera, foarte curat, restaurant excelent

 13. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 14. Locație de vis . Am organizat petrecere disco acolo și a fost de vis. Gazdele primitoare și amabile. Va multumim

 15. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 16. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 17. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 18. Locatia are o pozitie excelenta si un cadru natural pe masura. Mâncarea a fost gustoasa. La pct. 2 nu am evaluat maxim pt ca exista intotdeuna si mai bine. In rest, multe salutari de la cei care am fost. Nu se stie când vom reveni … poate la anu…

 19. Locatie si amplasament de vis! Liniste si gazde minunate! Felicitari!

 20. It is quite and relax atmosphere place in small village. I really liked the landlord who is especially kind person. Even they dont offer dinner in accommodation, owner helped us get a food from local shop in late evening and we grilled those together in outdoor grill. Rooms are new and clean. Thnx a lot!

 21. A very beautiful location, in the middle of a traditional Romanian village. It’s a family business and the people are very friendly and nice. It’s near an old church and the George Enescu Museum.

 22. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 23. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 24. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 25. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 26. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 27. Patul confortabil, camera spatioasa, amplasare buna.

 28. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 29. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 30. Cabana este amplasata intrun loc pitoresk.Curatenia la un nivel maxim… Bravo!!!

 31. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 32. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 33. Clima in camera, foarte curat, restaurant excelent

 34. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 35. Locație de vis . Am organizat petrecere disco acolo și a fost de vis. Gazdele primitoare și amabile. Va multumim

 36. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 37. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 38. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 39. Locatia are o pozitie excelenta si un cadru natural pe masura. Mâncarea a fost gustoasa. La pct. 2 nu am evaluat maxim pt ca exista intotdeuna si mai bine. In rest, multe salutari de la cei care am fost. Nu se stie când vom reveni … poate la anu…

 40. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 41. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 42. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 43. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 44. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 45. Patul confortabil, camera spatioasa, amplasare buna.

 46. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 47. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 48. Cabana este amplasata intrun loc pitoresk.Curatenia la un nivel maxim… Bravo!!!

 49. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 50. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 51. Clima in camera, foarte curat, restaurant excelent

 52. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 53. Locație de vis . Am organizat petrecere disco acolo și a fost de vis. Gazdele primitoare și amabile. Va multumim

 54. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 55. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 56. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 57. Locatia are o pozitie excelenta si un cadru natural pe masura. Mâncarea a fost gustoasa. La pct. 2 nu am evaluat maxim pt ca exista intotdeuna si mai bine. In rest, multe salutari de la cei care am fost. Nu se stie când vom reveni … poate la anu…

 58. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 59. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 60. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 61. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 62. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 63. Patul confortabil, camera spatioasa, amplasare buna.

 64. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 65. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 66. Cabana este amplasata intrun loc pitoresk.Curatenia la un nivel maxim… Bravo!!!

 67. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 68. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 69. Clima in camera, foarte curat, restaurant excelent

 70. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 71. Locație de vis . Am organizat petrecere disco acolo și a fost de vis. Gazdele primitoare și amabile. Va multumim

 72. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 73. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 74. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 75. Locatia are o pozitie excelenta si un cadru natural pe masura. Mâncarea a fost gustoasa. La pct. 2 nu am evaluat maxim pt ca exista intotdeuna si mai bine. In rest, multe salutari de la cei care am fost. Nu se stie când vom reveni … poate la anu…

 76. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 77. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 78. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 79. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 80. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 81. Patul confortabil, camera spatioasa, amplasare buna.

 82. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 83. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 84. Cabana este amplasata intrun loc pitoresk.Curatenia la un nivel maxim… Bravo!!!

 85. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 86. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 87. Clima in camera, foarte curat, restaurant excelent

 88. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 89. Locație de vis . Am organizat petrecere disco acolo și a fost de vis. Gazdele primitoare și amabile. Va multumim

 90. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 91. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 92. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 93. Locatia are o pozitie excelenta si un cadru natural pe masura. Mâncarea a fost gustoasa. La pct. 2 nu am evaluat maxim pt ca exista intotdeuna si mai bine. In rest, multe salutari de la cei care am fost. Nu se stie când vom reveni … poate la anu…

 94. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 95. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 96. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 97. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 98. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 99. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 100. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 101. Locație de vis . Am organizat petrecere disco acolo și a fost de vis. Gazdele primitoare și amabile. Va multumim

 102. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 103. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 104. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 105. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 106. Locația este frumoasa, mâncarea bună, personalul amabil, micul dejun inclus ofertant.

 107. Interiorul și amenajarea curții complexului, curățenia și nivelul serviciilor SPA.cu timpul

 108. Spa-ul este marele plus al acestei locatii si angajatii. Un plus pentru caldura din camera si incalzirea din pardoseala baii.

 109. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 110. Pensiunea este o mica bijuterie a Moldovei(alba natural de data asta) cu oameni ospitalieri,atenți si implicați . Nu am avut norocul sa rămân blocat din cauza zăpezilor încă o săptămâna acolo 🙂 mâncare foarte buna, cazare la fel ,preturi accesibile,muzica buna ,personalul super tolerant si amabil cu familiile cazate! cum sa nu ramai la bine:) ? locul de joaca al copilului a fost peste tot în pensiune unde accesul este legal permis .

 111. Personalul foarte amabil, gazda foarte ospitaliera mancarea excelenta, foarte curat, cu facilitati diverse, sauna foarte faina, atmosfera calda si traditionala. Ador sarmalele, zacusca , afinata si dulceturile facute in casa.

 112. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 113. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 114. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 115. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 116. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 117. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 118. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 119. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 120. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 121. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 122. Locație de vis . Am organizat petrecere disco acolo și a fost de vis. Gazdele primitoare și amabile. Va multumim

 123. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 124. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 125. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 126. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 127. Locatie si amplasament de vis! Liniste si gazde minunate! Felicitari!

 128. It is quite and relax atmosphere place in small village. I really liked the landlord who is especially kind person. Even they dont offer dinner in accommodation, owner helped us get a food from local shop in late evening and we grilled those together in outdoor grill. Rooms are new and clean. Thnx a lot!

 129. A very beautiful location, in the middle of a traditional Romanian village. It’s a family business and the people are very friendly and nice. It’s near an old church and the George Enescu Museum.

 130. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 131. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 132. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 133. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 134. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 135. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 136. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 137. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 138. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 139. O locație superba! Personalul de nota 10! Felicitări proprietarului pentru ca, știe sa își respecte clienții!! Vom reveni cu mare drag!!

 140. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 141. Locație de vis . Am organizat petrecere disco acolo și a fost de vis. Gazdele primitoare și amabile. Va multumim

 142. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 143. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 144. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 145. Locatie si amplasament de vis! Liniste si gazde minunate! Felicitari!

 146. It is quite and relax atmosphere place in small village. I really liked the landlord who is especially kind person. Even they dont offer dinner in accommodation, owner helped us get a food from local shop in late evening and we grilled those together in outdoor grill. Rooms are new and clean. Thnx a lot!

 147. A very beautiful location, in the middle of a traditional Romanian village. It’s a family business and the people are very friendly and nice. It’s near an old church and the George Enescu Museum.

 148. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 149. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 150. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 151. Este situata în centru, iar domnișoara de la recepție o tânără foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 152. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 153. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 154. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 155. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 156. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 157. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 158. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 159. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 160. O locație superba! Personalul de nota 10! Felicitări proprietarului pentru ca, știe sa își respecte clienții!! Vom reveni cu mare drag!!

 161. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 162. Locație de vis . Am organizat petrecere disco acolo și a fost de vis. Gazdele primitoare și amabile. Va multumim

 163. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 164. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 165. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 166. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 167. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 168. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 169. Este situata în centru, iar domnișoara de la recepție o tânără foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 170. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 171. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 172. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 173. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 174. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 175. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 176. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 177. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 178. O locație superba! Personalul de nota 10! Felicitări proprietarului pentru ca, știe sa își respecte clienții!! Vom reveni cu mare drag!!

 179. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 180. Locație de vis . Am organizat petrecere disco acolo și a fost de vis. Gazdele primitoare și amabile. Va multumim

 181. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 182. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 183. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 184. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 185. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 186. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 187. Este situata în centru, iar domnișoara de la recepție o tânără foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 188. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 189. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 190. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 191. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 192. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 193. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 194. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 195. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 196. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 197. O locație superba! Personalul de nota 10! Felicitări proprietarului pentru ca, știe sa își respecte clienții!! Vom reveni cu mare drag!!

 198. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 199. Un loc liniștit, personalul foarte bine pregătit și amabil, curățenie și un pref foarte bun ❤️

 200. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 201. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 202. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 203. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 204. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 205. Este situata în centru, iar domnișoara de la recepție o tânără foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 206. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 207. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 208. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 209. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 210. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 211. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 212. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 213. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 214. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 215. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 216. O locație superba! Personalul de nota 10! Felicitări proprietarului pentru ca, știe sa își respecte clienții!! Vom reveni cu mare drag!!

 217. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 218. Un loc liniștit, personalul foarte bine pregătit și amabil, curățenie și un pref foarte bun ❤️

 219. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 220. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 221. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 222. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 223. Este situata în centru, iar domnișoara de la recepție o tânără foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 224. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 225. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 226. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 227. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 228. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 229. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 230. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 231. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 232. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 233. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 234. O locație superba! Personalul de nota 10! Felicitări proprietarului pentru ca, știe sa își respecte clienții!! Vom reveni cu mare drag!!

 235. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 236. Un loc liniștit, personalul foarte bine pregătit și amabil, curățenie și un pref foarte bun ❤️

 237. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 238. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 239. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 240. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 241. Este situata în centru, iar domnișoara de la recepție o tânără foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 242. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 243. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 244. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 245. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 246. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 247. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 248. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 249. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 250. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 251. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 252. O locație superba! Personalul de nota 10! Felicitări proprietarului pentru ca, știe sa își respecte clienții!! Vom reveni cu mare drag!!

 253. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 254. Un loc liniștit, personalul foarte bine pregătit și amabil, curățenie și un pref foarte bun ❤️

 255. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 256. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 257. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 258. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 259. Este situata în centru, iar domnișoara de la recepție o tânără foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 260. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 261. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ „!

 262. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 263. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 264. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 265. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 266. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 267. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 268. Un climat aparte, o fostă casă boierească transformată în pensiune. Stil deosebit, amenajări de calitate. Gazde foarte primitoare. Atenție, în galeria foto apar fotografii cu castelul Ghica iar unii turiști cred că aceea e pensiunea!Ei bine, nu. Castelul se vizitează doar și e în curs de renovare. Pensiunea e exact alături.

 269. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 270. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 271. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 272. Un loc liniștit, personalul foarte bine pregătit și amabil, curățenie și un pref foarte bun ❤️

 273. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 274. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 275. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 276. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 277. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 278. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 279. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 280. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 281. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 282. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 283. Un climat aparte, o fostă casă boierească transformată în pensiune. Stil deosebit, amenajări de calitate. Gazde foarte primitoare. Atenție, în galeria foto apar fotografii cu castelul Ghica iar unii turiști cred că aceea e pensiunea!Ei bine, nu. Castelul se vizitează doar și e în curs de renovare. Pensiunea e exact alături.

 284. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 285. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 286. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 287. Un loc liniștit, personalul foarte bine pregătit și amabil, curățenie și un pref foarte bun ❤️

 288. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 289. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 290. Ne -a plăcut totul. Camerele sunt așa cum arată fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat și foarte bun . Mâncarea,la restaurant, foarte bună. Centrul Spa excelent și priveliștea oferită de satul de vacanță este mirifică. Recomand cu drag această locație!

 291. Locația este frumoasa, mâncarea bună, personalul amabil, micul dejun inclus ofertant.

 292. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibilă, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedicați sa te servească si sa iti satisfacă toate dorințele. O locație frumos amplasată chiar la malul apei dar si foarte curată. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 293. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 294. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 295. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 296. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 297. Locatie linistita, bucatarie super utilata, camera spatioasa, terasa (balcon). Totul este asa cum este descris si pe booking. Nota 10!

 298. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 299. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 300. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 301. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 302. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 303. De lăudat amabilitatea personalului, curățenia, decorarea restaurantului și calitatea mâncării.

 304. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 305. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 306. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 307. Un climat aparte, o fostă casă boierească transformată în pensiune. Stil deosebit, amenajări de calitate. Gazde foarte primitoare. Atenție, în galeria foto apar fotografii cu castelul Ghica iar unii turiști cred că aceea e pensiunea!Ei bine, nu. Castelul se vizitează doar și e în curs de renovare. Pensiunea e exact alături.

 308. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 309. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 310. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 311. Un loc liniștit, personalul foarte bine pregătit și amabil, curățenie și un pref foarte bun ❤️

 312. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 313. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 314. Ne -a plăcut totul. Camerele sunt așa cum arată fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat și foarte bun . Mâncarea,la restaurant, foarte bună. Centrul Spa excelent și priveliștea oferită de satul de vacanță este mirifică. Recomand cu drag această locație!

 315. Locația este frumoasa, mâncarea bună, personalul amabil, micul dejun inclus ofertant.

 316. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibilă, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedicați sa te servească si sa iti satisfacă toate dorințele. O locație frumos amplasată chiar la malul apei dar si foarte curată. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 317. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 318. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 319. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 320. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 321. Locatie linistita, bucatarie super utilata, camera spatioasa, terasa (balcon). Totul este asa cum este descris si pe booking. Nota 10!

 322. Atmosfera,locația și promptitudinea. Activitățile în aer liber și mâncarea!👌

 323. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 324. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 325. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 326. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 327. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 328. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 329. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 330. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 331. Dofteana Park este locul ideal pentru a îți încărca bateriile! Liniștea deplina, parcul cu veverițele ce sar din copac în copac, castelul Ghika , peisajul, dar și gazdele, constituie ingredientele unui sejur perfect!

 332. Un climat aparte, o fostă casă boierească transformată în pensiune. Stil deosebit, amenajări de calitate. Gazde foarte primitoare. Atenție, în galeria foto apar fotografii cu castelul Ghica iar unii turiști cred că aceea e pensiunea!Ei bine, nu. Castelul se vizitează doar și e în curs de renovare. Pensiunea e exact alături.

 333. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 334. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 335. Un loc liniștit, personalul foarte bine pregătit și amabil, curățenie și un pref foarte bun ❤️

 336. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 337. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 338. Ne -a plăcut totul. Camerele sunt așa cum arată fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat și foarte bun . Mâncarea,la restaurant, foarte bună. Centrul Spa excelent și priveliștea oferită de satul de vacanță este mirifică. Recomand cu drag această locație!

 339. Locația este frumoasa, mâncarea bună, personalul amabil, micul dejun inclus ofertant.

 340. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibilă, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedicați sa te servească si sa iti satisfacă toate dorințele. O locație frumos amplasată chiar la malul apei dar si foarte curată. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 341. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 342. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 343. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 344. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 345. Locatie linistita, bucatarie super utilata, camera spatioasa, terasa (balcon). Totul este asa cum este descris si pe booking. Nota 10!

 346. Atmosfera,locația și promptitudinea. Activitățile în aer liber și mâncarea!👌

 347. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 348. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 349. Gradina cu foisoarele sunt foarte frumoase . Curatenia este impecabila. Pesonalul binevoitor. Mancarea delicioasa. Recomand cu drag.

 350. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 351. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 352. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 353. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 354. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 355. Ne-am simțit foarte bine, administratorul este foarte deschis și primitor, serviabil și săritor ( un adevărat administrator, de nota 10! Și este de înțeles, bunicul dumnealui a fost administrator pe vremea boierului Ghica) am avut acces la bucătărie și frigider, parcul dendrologic este vechi și merita vizitat. Castelul Ghica poate fi vizitat și se pot face fotografii. Copiii sunt bine primiți. Am avut un sejur minunat, o oază de liniște și frumusețe, arborii seculari, lacul și pădurea, cântul păsărelelor și joaca veverițelor, gazdele, patul confortabil, terasa și cafeluța de dimineață…chiar și croissantele!! Recomand cu căldură!!! Merită!!!

 356. Pensiunea este o cladire veche foarte bine restaurata si se gaseste in parcul Castelului Ghica. Atmosfera foarte placuta. Gazdele sunt foarte primitoare.

 357. Dofteana Park este locul ideal pentru a îți încărca bateriile! Liniștea deplina, parcul cu veverițele ce sar din copac în copac, castelul Ghika , peisajul, dar și gazdele, constituie ingredientele unui sejur perfect!

 358. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 359. Un loc liniștit, personalul foarte bine pregătit și amabil, curățenie și un pref foarte bun ❤️

 360. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 361. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 362. Ne -a plăcut totul. Camerele sunt așa cum arată fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat și foarte bun . Mâncarea,la restaurant, foarte bună. Centrul Spa excelent și priveliștea oferită de satul de vacanță este mirifică. Recomand cu drag această locație!

 363. Locația este frumoasa, mâncarea bună, personalul amabil, micul dejun inclus ofertant.

 364. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibilă, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedicați sa te servească si sa iti satisfacă toate dorințele. O locație frumos amplasată chiar la malul apei dar si foarte curată. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 365. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 366. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 367. Atmosfera,locația și promptitudinea. Activitățile în aer liber și mâncarea!👌

 368. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 369. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 370. Gradina cu foisoarele sunt foarte frumoase . Curatenia este impecabila. Pesonalul binevoitor. Mancarea delicioasa. Recomand cu drag.

 371. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 372. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 373. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 374. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 375. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 376. Un sfârșit de săptămână liniștit în mijlocul naturii nu clasica pensiune la marginea șoselei, un loc unde regăsești acel aer de demult.Un loc simplu, curat, cu un cadru natural deosebit și personal amabil și primitori.

 377. Ne-am simțit foarte bine, administratorul este foarte deschis și primitor, serviabil și săritor ( un adevărat administrator, de nota 10! Și este de înțeles, bunicul dumnealui a fost administrator pe vremea boierului Ghica) am avut acces la bucătărie și frigider, parcul dendrologic este vechi și merita vizitat. Castelul Ghica poate fi vizitat și se pot face fotografii. Copiii sunt bine primiți. Am avut un sejur minunat, o oază de liniște și frumusețe, arborii seculari, lacul și pădurea, cântul păsărelelor și joaca veverițelor, gazdele, patul confortabil, terasa și cafeluța de dimineață…chiar și croissantele!! Recomand cu căldură!!! Merită!!!

 378. Pensiunea este o cladire veche foarte bine restaurata si se gaseste in parcul Castelului Ghica. Atmosfera foarte placuta. Gazdele sunt foarte primitoare.

 379. Camerele sunt foarte aratoase, televizor cu multe canale, personal amabil la receptie, mancarea foarte buna la restaurant

 380. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 381. Un loc liniștit, personalul foarte bine pregătit și amabil, curățenie și un pref foarte bun ❤️

 382. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibilă, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedicați sa te servească si sa iti satisfacă toate dorințele. O locație frumos amplasată chiar la malul apei dar si foarte curată. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 383. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 384. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 385. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 386. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 387. Locatie linistita, bucatarie super utilata, camera spatioasa, terasa (balcon). Totul este asa cum este descris si pe booking. Nota 10!

 388. Camera este frumos amenajata,calduroasa si curata avand pat cu saltea de calitate.

 389. Hotel cu un ridicat nivel calitativ, personal prietenos si amabil, restaurant cu mic dejun foarte bun.

 390. Camera spatioasa si mincarea din restaurant gustoasa

 391. Atmosfera,locația și promptitudinea. Activitățile în aer liber și mâncarea!👌

 392. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 393. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 394. Gradina cu foisoarele sunt foarte frumoase . Curatenia este impecabila. Pesonalul binevoitor. Mancarea delicioasa. Recomand cu drag.

 395. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 396. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 397. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 398. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 399. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 400. Un sfârșit de săptămână liniștit în mijlocul naturii nu clasica pensiune la marginea șoselei, un loc unde regăsești acel aer de demult.Un loc simplu, curat, cu un cadru natural deosebit și personal amabil și primitori.

 401. Ne-am simțit foarte bine, administratorul este foarte deschis și primitor, serviabil și săritor ( un adevărat administrator, de nota 10! Și este de înțeles, bunicul dumnealui a fost administrator pe vremea boierului Ghica) am avut acces la bucătărie și frigider, parcul dendrologic este vechi și merita vizitat. Castelul Ghica poate fi vizitat și se pot face fotografii. Copiii sunt bine primiți. Am avut un sejur minunat, o oază de liniște și frumusețe, arborii seculari, lacul și pădurea, cântul păsărelelor și joaca veverițelor, gazdele, patul confortabil, terasa și cafeluța de dimineață…chiar și croissantele!! Recomand cu căldură!!! Merită!!!

 402. Pensiunea este o cladire veche foarte bine restaurata si se gaseste in parcul Castelului Ghica. Atmosfera foarte placuta. Gazdele sunt foarte primitoare.

 403. Curățenia, amabilitatea personalului, mâncarea, condițiile din cameră

 404. Camerele sunt foarte aratoase, televizor cu multe canale, personal amabil la receptie, mancarea foarte buna la restaurant

 405. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 406. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibilă, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedicați sa te servească si sa iti satisfacă toate dorințele. O locație frumos amplasată chiar la malul apei dar si foarte curată. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 407. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 408. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 409. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 410. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 411. Locatie linistita, bucatarie super utilata, camera spatioasa, terasa (balcon). Totul este asa cum este descris si pe booking. Nota 10!

 412. Camera este frumos amenajata,calduroasa si curata avand pat cu saltea de calitate.

 413. Hotel cu un ridicat nivel calitativ, personal prietenos si amabil, restaurant cu mic dejun foarte bun.

 414. Camera spatioasa si mincarea din restaurant gustoasa

 415. Atmosfera,locația și promptitudinea. Activitățile în aer liber și mâncarea!👌

 416. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 417. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 418. Gradina cu foisoarele sunt foarte frumoase . Curatenia este impecabila. Pesonalul binevoitor. Mancarea delicioasa. Recomand cu drag.

 419. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 420. Totul, camera, mâncarea, locația, personalul, totul a fost de excepție. Recomand cu căldură!!!

 421. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 422. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 423. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 424. Foarte frumos, gazde primitoare, curățenie și multă, multă liniște ,frumusețea locului cu mult spațiu verde, Castelul Ghica,lacul și tot ce înconjoară un loc minunat de a petrece împreună cu familia și prietenii. Cu siguranță o să revenim.

 425. Un sfârșit de săptămână liniștit în mijlocul naturii nu clasica pensiune la marginea șoselei, un loc unde regăsești acel aer de demult.Un loc simplu, curat, cu un cadru natural deosebit și personal amabil și primitori.

 426. Ne-am simțit foarte bine, administratorul este foarte deschis și primitor, serviabil și săritor ( un adevărat administrator, de nota 10! Și este de înțeles, bunicul dumnealui a fost administrator pe vremea boierului Ghica) am avut acces la bucătărie și frigider, parcul dendrologic este vechi și merita vizitat. Castelul Ghica poate fi vizitat și se pot face fotografii. Copiii sunt bine primiți. Am avut un sejur minunat, o oază de liniște și frumusețe, arborii seculari, lacul și pădurea, cântul păsărelelor și joaca veverițelor, gazdele, patul confortabil, terasa și cafeluța de dimineață…chiar și croissantele!! Recomand cu căldură!!! Merită!!!

 427. Personalul primitor, camere foarte curate, mancarea foarte buna, usor de vizitat obiective turistice in jur.

 428. Curatenie, personal amabil, mic dejun consistent, camera mare si curata.

 429. Curățenia, amabilitatea personalului, mâncarea, condițiile din cameră

 430. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 431. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 432. Ne -a plăcut totul. Camerele sunt așa cum arată fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat și foarte bun . Mâncarea,la restaurant, foarte bună. Centrul Spa excelent și priveliștea oferită de satul de vacanță este mirifică. Recomand cu drag această locație!

 433. peisajul, linistea, confortul, gazdele, mancarea si servirea, faptul ca s-a cerut feed back.

 434. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibilă, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedicați sa te servească si sa iti satisfacă toate dorințele. O locație frumos amplasată chiar la malul apei dar si foarte curată. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 435. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 436. Cazarea a fost foarte placuta. Terasa este minunata pentru turisti si copii.

 437. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 438. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 439. Pentru cei care doresc relaxare e locul perfect,liniște ,aer curat,mâncare bună la preț decent,parcare,loc de joaca pentru copii,personalul a fost prompt iar doamna Mariana un om deosebit…respect

 440. Atmosfera,locația și promptitudinea. Activitățile în aer liber și mâncarea!👌

 441. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 442. Micul dejun este destul de variat, este gustul, iar la 15 RON de persoana are un raport calitate pret foarte bun. Sunt numeroare locuri de parcare, iar curtea interioare este aranjata foarte frumos cu mult spatiu verde si foisoare.

 443. Gradina cu foisoarele sunt foarte frumoase . Curatenia este impecabila. Pesonalul binevoitor. Mancarea delicioasa. Recomand cu drag.

 444. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 445. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 446. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 447. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 448. Parcul castelului spre care da terasa pensiunii ofera o priveliste superba si o plimbare speciala; mobilierul vechi pare autentic

 449. Foarte frumos, gazde primitoare, curățenie și multă, multă liniște ,frumusețea locului cu mult spațiu verde, Castelul Ghica,lacul și tot ce înconjoară un loc minunat de a petrece împreună cu familia și prietenii. Cu siguranță o să revenim.

 450. Un sfârșit de săptămână liniștit în mijlocul naturii nu clasica pensiune la marginea șoselei, un loc unde regăsești acel aer de demult.Un loc simplu, curat, cu un cadru natural deosebit și personal amabil și primitori.

 451. Personalul primitor, camere foarte curate, mancarea foarte buna, usor de vizitat obiective turistice in jur.

 452. Curatenie, personal amabil, mic dejun consistent, camera mare si curata.

 453. Curățenia, amabilitatea personalului, mâncarea, condițiile din cameră

 454. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 455. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 456. Ne -a plăcut totul. Camerele sunt așa cum arată fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat și foarte bun . Mâncarea,la restaurant, foarte bună. Centrul Spa excelent și priveliștea oferită de satul de vacanță este mirifică. Recomand cu drag această locație!

 457. Excelenta servirea, mâncarea foarte buna, personal amabil si profi. Felicitări!

 458. peisajul, linistea, confortul, gazdele, mancarea si servirea, faptul ca s-a cerut feed back.

 459. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibilă, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedicați sa te servească si sa iti satisfacă toate dorințele. O locație frumos amplasată chiar la malul apei dar si foarte curată. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 460. Cameră supercurata,pat excelent,relaxant,baie foarte curata,balcon foarte util !!!!

 461. Cazarea a fost foarte placuta. Terasa este minunata pentru turisti si copii.

 462. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 463. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 464. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 465. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 466. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 467. Spatiul exterior foarte bine aranjat, personalul amabil si atent, mancarea gustoasa

 468. Foarte frumos amenajata intreaga locatie, iar camerele au un design romantic. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 469. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 470. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 471. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 472. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 473. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 474. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 475. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 476. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 477. Micul dejun consistent, ok. Personalul foarte amabil. Preturi ok, mancare buna.

 478. Micul dejun destul de bogat si diversificat. La confort mai trebuie lucrat.

 479. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 480. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 481. Am revenit dupa un an si totul a fost minunat. Atat noi cat si copii ne-am simtit minunat. Amplasare buna, curatenie, gazde minunate!

 482. Gazde primitoare, mâncare foarte bună, liniste si o priveliste de vis la o cafea dimineata devreme. Am avut tot ce ne-a trebuit într.un singur loc. Recomand pentru familie/grup. Cu siguranta o sa revenim.

 483. Excelenta servirea, mâncarea foarte buna, personal amabil si profi. Felicitări!

 484. Pozitia foarte linistita, dotarea de la bucatarie este foarte buna, curatenia, linistea, gradina din fata si din spate, personalul.

 485. E o pensiune deosebita foarte placuta vizual si se simte dorinta proprietarului de a incerca sa simti acel ceva de acasa. Papucii de casa sunt necesari atat timp cat ne dorim sa fie un mediu cat mai curat si usor de intretinut si chiar e o idee recomandabila oriunde.

 486. Gazda foarte primitoare, personalul dragut, conditiile din camera au fost extrem de bune, existand un raport calitate-pret excelent. Vom reveni cu mare placere!

 487. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 488. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 489. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 490. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 491. Spatiul exterior foarte bine aranjat, personalul amabil si atent, mancarea gustoasa

 492. Foarte frumos amenajata intreaga locatie, iar camerele au un design romantic. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 493. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 494. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 495. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 496. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 497. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 498. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 499. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 500. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 501. Micul dejun consistent, ok. Personalul foarte amabil. Preturi ok, mancare buna.

 502. Micul dejun destul de bogat si diversificat. La confort mai trebuie lucrat.

 503. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 504. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 505. Am revenit dupa un an si totul a fost minunat. Atat noi cat si copii ne-am simtit minunat. Amplasare buna, curatenie, gazde minunate!

 506. Gazde primitoare, mâncare foarte bună, liniste si o priveliste de vis la o cafea dimineata devreme. Am avut tot ce ne-a trebuit într.un singur loc. Recomand pentru familie/grup. Cu siguranta o sa revenim.

 507. Excelenta servirea, mâncarea foarte buna, personal amabil si profi. Felicitări!

 508. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 509. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 510. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 511. Personal foarte ok Mâncare foarte buna Locație superba O sa revin ori de câte ori am ocazia Recomand…

 512. Ca de fiecare data cind am stat la pensiune am ramas placut surprins de curatenia din camera.

 513. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 514. Micul dejun afost bun si consistent. Servirea foarte buna locatie placuta.

 515. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 516. Totul ne-a plăcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 517. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 518. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 519. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 520. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 521. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 522. Micul dejun consistent, ok. Personalul foarte amabil. Preturi ok, mancare buna.

 523. Micul dejun destul de bogat si diversificat. La confort mai trebuie lucrat.

 524. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 525. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 526. Gazda amabila. Mic dejun rustic. Daca doriti si altceva puteti sa comandati. Trebuie sa incercati ciorba radauteana. Nu am incercat piscina 🙂 prea frig pentru mine, dar au fost cativa indrazneti

 527. Am revenit dupa un an si totul a fost minunat. Atat noi cat si copii ne-am simtit minunat. Amplasare buna, curatenie, gazde minunate!

 528. Gazde primitoare, mâncare foarte bună, liniste si o priveliste de vis la o cafea dimineata devreme. Am avut tot ce ne-a trebuit într.un singur loc. Recomand pentru familie/grup. Cu siguranta o sa revenim.

 529. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 530. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 531. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 532. Personal foarte ok Mâncare foarte buna Locație superba O sa revin ori de câte ori am ocazia Recomand…

 533. Ca de fiecare data cind am stat la pensiune am ramas placut surprins de curatenia din camera.

 534. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 535. Curat, liniste, mic dejun delicios la pret modic.

 536. Micul dejun afost bun si consistent. Servirea foarte buna locatie placuta.

 537. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 538. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 539. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 540. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 541. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 542. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 543. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 544. Mi-a placut cam tot,a fost super ok si m-am relaxat! Piscina incalzita pe o vreme de 2,3 grade face totii bani! Jacuzzi-ul si MiniPiscina cu sare au fost deasemenea binevenite! Per total ne-am simtit super si cu siguranță vom reveni!

 545. Este un loc minunat unde poți petrece câteva zile. Bucătărie de calitate, preturi reale. Diversitate. Piscina și jacuzzi fac toți banii dacă ai timp. Camere curate și spațioase. Personal de calitate și amabil. În co concluzie, preț calitate, poziționare, recomand. Locul de joacă este ideal pentru familiile cu copii.

 546. excelenta locatie personal foarte amabil camera dotata cu tot ce trebuie mincarea foarte buna pentru cei care au copii sa stiti ca au spatii de joaca si afara si in interior si peisajul foarte frumos cu multe flori si verdeata iar in weekend am avut si muzica cu orchestra si solist

 547. Gazda amabila. Mic dejun rustic. Daca doriti si altceva puteti sa comandati. Trebuie sa incercati ciorba radauteana. Nu am incercat piscina 🙂 prea frig pentru mine, dar au fost cativa indrazneti

 548. Am revenit dupa un an si totul a fost minunat. Atat noi cat si copii ne-am simtit minunat. Amplasare buna, curatenie, gazde minunate!

 549. Gazde primitoare, mâncare foarte bună, liniste si o priveliste de vis la o cafea dimineata devreme. Am avut tot ce ne-a trebuit într.un singur loc. Recomand pentru familie/grup. Cu siguranta o sa revenim.

 550. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 551. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 552. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 553. Personal foarte ok Mâncare foarte buna Locație superba O sa revin ori de câte ori am ocazia Recomand…

 554. Ca de fiecare data cind am stat la pensiune am ramas placut surprins de curatenia din camera.

 555. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 556. Curat, liniste, mic dejun delicios la pret modic.

 557. Micul dejun afost bun si consistent. Servirea foarte buna locatie placuta.

 558. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 559. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 560. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 561. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 562. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 563. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 564. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 565. Mi-a placut cam tot,a fost super ok si m-am relaxat! Piscina incalzita pe o vreme de 2,3 grade face totii bani! Jacuzzi-ul si MiniPiscina cu sare au fost deasemenea binevenite! Per total ne-am simtit super si cu siguranță vom reveni!

 566. Este un loc minunat unde poți petrece câteva zile. Bucătărie de calitate, preturi reale. Diversitate. Piscina și jacuzzi fac toți banii dacă ai timp. Camere curate și spațioase. Personal de calitate și amabil. În co concluzie, preț calitate, poziționare, recomand. Locul de joacă este ideal pentru familiile cu copii.

 567. excelenta locatie personal foarte amabil camera dotata cu tot ce trebuie mincarea foarte buna pentru cei care au copii sa stiti ca au spatii de joaca si afara si in interior si peisajul foarte frumos cu multe flori si verdeata iar in weekend am avut si muzica cu orchestra si solist

 568. Micul dejun a fost foarte diversificat, mancarea este gustoasa, personalul amabil. Recomand cu drag!

 569. Micul dejun destul de bogat si diversificat. La confort mai trebuie lucrat.

 570. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 571. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 572. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 573. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 574. Personal foarte ok Mâncare foarte buna Locație superba O sa revin ori de câte ori am ocazia Recomand…

 575. Ca de fiecare data cind am stat la pensiune am ramas placut surprins de curatenia din camera.

 576. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 577. Curat, liniste, mic dejun delicios la pret modic.

 578. Micul dejun afost bun si consistent. Servirea foarte buna locatie placuta.

 579. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 580. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 581. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 582. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 583. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 584. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 585. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 586. Mi-a placut cam tot,a fost super ok si m-am relaxat! Piscina incalzita pe o vreme de 2,3 grade face totii bani! Jacuzzi-ul si MiniPiscina cu sare au fost deasemenea binevenite! Per total ne-am simtit super si cu siguranță vom reveni!

 587. Este un loc minunat unde poți petrece câteva zile. Bucătărie de calitate, preturi reale. Diversitate. Piscina și jacuzzi fac toți banii dacă ai timp. Camere curate și spațioase. Personal de calitate și amabil. În co concluzie, preț calitate, poziționare, recomand. Locul de joacă este ideal pentru familiile cu copii.

 588. excelenta locatie personal foarte amabil camera dotata cu tot ce trebuie mincarea foarte buna pentru cei care au copii sa stiti ca au spatii de joaca si afara si in interior si peisajul foarte frumos cu multe flori si verdeata iar in weekend am avut si muzica cu orchestra si solist

 589. Micul dejun a fost foarte diversificat, mancarea este gustoasa, personalul amabil. Recomand cu drag!

 590. Micul dejun destul de bogat si diversificat. La confort mai trebuie lucrat.

 591. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled