Cazare ieftina Moinesti

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ludovic si Iustina R─âzvan din Baranu, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ludovic si Iustina R─âzvan din Baranu, jud. DoljCazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Antoaneta si Florina Afrim din Burdea, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Antoaneta si Florina Afrim din Burdea, jud. ArgesCazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Suzana si Isabela Gruia din Sibiciu de Jos, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Suzana si Isabela Gruia din Sibiciu de Jos, jud. BuzauCazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Mihail si Costin Dobri╚Ťoiu din Bazosu Nou, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia!

  (Mihail si Costin Dobri╚Ťoiu din Bazosu Nou, jud. TimisCazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Octaviu si Stancu R├«peanu din Petresti, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Octaviu si Stancu R├«peanu din Petresti, jud. ClujCazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Matilda si David V─âlu╚Ť─â din Bobalna, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia.

  (Matilda si David V─âlu╚Ť─â din Bobalna, jud. ClujCazare in Moine┼čti, Bac─âu, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 1. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 2. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 3. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 4. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 5. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 6. Patul confortabil, camera spatioasa, amplasare buna.

 7. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 8. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 9. Cabana este amplasata intrun loc pitoresk.Curatenia la un nivel maxim… Bravo!!!

 10. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 11. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 12. Clima in camera, foarte curat, restaurant excelent

 13. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 14. Loca╚Ťie de vis . Am organizat petrecere disco acolo ╚Öi a fost de vis. Gazdele primitoare ╚Öi amabile. Va multumim

 15. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 16. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 17. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 18. Locatia are o pozitie excelenta si un cadru natural pe masura. M├óncarea a fost gustoasa. La pct. 2 nu am evaluat maxim pt ca exista intotdeuna si mai bine. In rest, multe salutari de la cei care am fost. Nu se stie c├ónd vom reveni … poate la anu…

 19. Locatie si amplasament de vis! Liniste si gazde minunate! Felicitari!

 20. It is quite and relax atmosphere place in small village. I really liked the landlord who is especially kind person. Even they dont offer dinner in accommodation, owner helped us get a food from local shop in late evening and we grilled those together in outdoor grill. Rooms are new and clean. Thnx a lot!

 21. A very beautiful location, in the middle of a traditional Romanian village. It’s a family business and the people are very friendly and nice. It’s near an old church and the George Enescu Museum.

 22. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 23. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 24. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 25. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 26. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 27. Patul confortabil, camera spatioasa, amplasare buna.

 28. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 29. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 30. Cabana este amplasata intrun loc pitoresk.Curatenia la un nivel maxim… Bravo!!!

 31. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 32. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 33. Clima in camera, foarte curat, restaurant excelent

 34. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 35. Loca╚Ťie de vis . Am organizat petrecere disco acolo ╚Öi a fost de vis. Gazdele primitoare ╚Öi amabile. Va multumim

 36. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 37. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 38. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 39. Locatia are o pozitie excelenta si un cadru natural pe masura. M├óncarea a fost gustoasa. La pct. 2 nu am evaluat maxim pt ca exista intotdeuna si mai bine. In rest, multe salutari de la cei care am fost. Nu se stie c├ónd vom reveni … poate la anu…

 40. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 41. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 42. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 43. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 44. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 45. Patul confortabil, camera spatioasa, amplasare buna.

 46. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 47. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 48. Cabana este amplasata intrun loc pitoresk.Curatenia la un nivel maxim… Bravo!!!

 49. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 50. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 51. Clima in camera, foarte curat, restaurant excelent

 52. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 53. Loca╚Ťie de vis . Am organizat petrecere disco acolo ╚Öi a fost de vis. Gazdele primitoare ╚Öi amabile. Va multumim

 54. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 55. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 56. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 57. Locatia are o pozitie excelenta si un cadru natural pe masura. M├óncarea a fost gustoasa. La pct. 2 nu am evaluat maxim pt ca exista intotdeuna si mai bine. In rest, multe salutari de la cei care am fost. Nu se stie c├ónd vom reveni … poate la anu…

 58. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 59. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 60. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 61. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 62. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 63. Patul confortabil, camera spatioasa, amplasare buna.

 64. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 65. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 66. Cabana este amplasata intrun loc pitoresk.Curatenia la un nivel maxim… Bravo!!!

 67. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 68. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 69. Clima in camera, foarte curat, restaurant excelent

 70. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 71. Loca╚Ťie de vis . Am organizat petrecere disco acolo ╚Öi a fost de vis. Gazdele primitoare ╚Öi amabile. Va multumim

 72. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 73. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 74. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 75. Locatia are o pozitie excelenta si un cadru natural pe masura. M├óncarea a fost gustoasa. La pct. 2 nu am evaluat maxim pt ca exista intotdeuna si mai bine. In rest, multe salutari de la cei care am fost. Nu se stie c├ónd vom reveni … poate la anu…

 76. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 77. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 78. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 79. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 80. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 81. Patul confortabil, camera spatioasa, amplasare buna.

 82. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 83. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 84. Cabana este amplasata intrun loc pitoresk.Curatenia la un nivel maxim… Bravo!!!

 85. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 86. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 87. Clima in camera, foarte curat, restaurant excelent

 88. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 89. Loca╚Ťie de vis . Am organizat petrecere disco acolo ╚Öi a fost de vis. Gazdele primitoare ╚Öi amabile. Va multumim

 90. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 91. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 92. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 93. Locatia are o pozitie excelenta si un cadru natural pe masura. M├óncarea a fost gustoasa. La pct. 2 nu am evaluat maxim pt ca exista intotdeuna si mai bine. In rest, multe salutari de la cei care am fost. Nu se stie c├ónd vom reveni … poate la anu…

 94. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 95. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 96. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 97. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 98. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 99. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 100. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 101. Loca╚Ťie de vis . Am organizat petrecere disco acolo ╚Öi a fost de vis. Gazdele primitoare ╚Öi amabile. Va multumim

 102. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 103. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 104. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 105. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 106. Loca╚Ťia este frumoasa, m├óncarea bun─â, personalul amabil, micul dejun inclus ofertant.

 107. Interiorul ╚Öi amenajarea cur╚Ťii complexului, cur─â╚Ťenia ╚Öi nivelul serviciilor SPA.cu timpul

 108. Spa-ul este marele plus al acestei locatii si angajatii. Un plus pentru caldura din camera si incalzirea din pardoseala baii.

 109. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 110. Pensiunea este o mica bijuterie a Moldovei(alba natural de data asta) cu oameni ospitalieri,aten╚Ťi si implica╚Ťi . Nu am avut norocul sa r─âm├ón blocat din cauza z─âpezilor ├«nc─â o s─âpt─âm├óna acolo ­čÖé m├óncare foarte buna, cazare la fel ,preturi accesibile,muzica buna ,personalul super tolerant si amabil cu familiile cazate! cum sa nu ramai la bine:) ? locul de joaca al copilului a fost peste tot ├«n pensiune unde accesul este legal permis .

 111. Personalul foarte amabil, gazda foarte ospitaliera mancarea excelenta, foarte curat, cu facilitati diverse, sauna foarte faina, atmosfera calda si traditionala. Ador sarmalele, zacusca , afinata si dulceturile facute in casa.

 112. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 113. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 114. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 115. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 116. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 117. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 118. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 119. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 120. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 121. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 122. Loca╚Ťie de vis . Am organizat petrecere disco acolo ╚Öi a fost de vis. Gazdele primitoare ╚Öi amabile. Va multumim

 123. Locatia este superba Linestea, care te incarca pozitiv Natura Ospitalitatea Decorul Castelul

 124. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 125. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 126. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 127. Locatie si amplasament de vis! Liniste si gazde minunate! Felicitari!

 128. It is quite and relax atmosphere place in small village. I really liked the landlord who is especially kind person. Even they dont offer dinner in accommodation, owner helped us get a food from local shop in late evening and we grilled those together in outdoor grill. Rooms are new and clean. Thnx a lot!

 129. A very beautiful location, in the middle of a traditional Romanian village. It’s a family business and the people are very friendly and nice. It’s near an old church and the George Enescu Museum.

 130. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 131. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 132. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 133. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 134. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 135. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 136. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 137. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 138. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 139. O loca╚Ťie superba! Personalul de nota 10! Felicit─âri proprietarului pentru ca, ╚Ötie sa ├«╚Öi respecte clien╚Ťii!! Vom reveni cu mare drag!!

 140. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 141. Loca╚Ťie de vis . Am organizat petrecere disco acolo ╚Öi a fost de vis. Gazdele primitoare ╚Öi amabile. Va multumim

 142. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 143. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 144. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 145. Locatie si amplasament de vis! Liniste si gazde minunate! Felicitari!

 146. It is quite and relax atmosphere place in small village. I really liked the landlord who is especially kind person. Even they dont offer dinner in accommodation, owner helped us get a food from local shop in late evening and we grilled those together in outdoor grill. Rooms are new and clean. Thnx a lot!

 147. A very beautiful location, in the middle of a traditional Romanian village. It’s a family business and the people are very friendly and nice. It’s near an old church and the George Enescu Museum.

 148. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 149. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 150. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 151. Este situata ├«n centru, iar domni╚Öoara de la recep╚Ťie o t├ón─âr─â foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 152. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 153. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 154. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 155. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 156. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 157. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 158. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 159. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 160. O loca╚Ťie superba! Personalul de nota 10! Felicit─âri proprietarului pentru ca, ╚Ötie sa ├«╚Öi respecte clien╚Ťii!! Vom reveni cu mare drag!!

 161. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 162. Loca╚Ťie de vis . Am organizat petrecere disco acolo ╚Öi a fost de vis. Gazdele primitoare ╚Öi amabile. Va multumim

 163. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 164. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 165. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 166. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 167. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 168. Personalul foarte bun, servirea excelentă, mâncarea foarte bună

 169. Este situata ├«n centru, iar domni╚Öoara de la recep╚Ťie o t├ón─âr─â foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 170. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 171. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 172. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 173. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 174. Camera frumoasa, decorata cu gust. Mic dejun foarte bun. Angajatii nu erau prea instruiti, insa incercau sa te ajute cu orice cerere . Recomand.

 175. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 176. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 177. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 178. O loca╚Ťie superba! Personalul de nota 10! Felicit─âri proprietarului pentru ca, ╚Ötie sa ├«╚Öi respecte clien╚Ťii!! Vom reveni cu mare drag!!

 179. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 180. Loca╚Ťie de vis . Am organizat petrecere disco acolo ╚Öi a fost de vis. Gazdele primitoare ╚Öi amabile. Va multumim

 181. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 182. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 183. micul dejun ff bun mancare buna la restaurant, iar domnisoare de la restaurant ( cea blonda cu ochelari) se misca f repede, intotdeauna cu zambetul pe buze

 184. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 185. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 186. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 187. Este situata ├«n centru, iar domni╚Öoara de la recep╚Ťie o t├ón─âr─â foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 188. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 189. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 190. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 191. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 192. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 193. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 194. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 195. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 196. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 197. O loca╚Ťie superba! Personalul de nota 10! Felicit─âri proprietarului pentru ca, ╚Ötie sa ├«╚Öi respecte clien╚Ťii!! Vom reveni cu mare drag!!

 198. Totul a fost excelent! De la mobilier pana la gradina, totul a fost foarte frumos si rustic!

 199. Un loc lini╚Ötit, personalul foarte bine preg─âtit ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi un pref foarte bun ❤️

 200. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 201. Mancarea foarte bine preparata, gustoasa, apetisanta, iar suprema desfatare a fost fasolea cu ciolan, facuta la comanda. Muzica moldoveneasca cu hore cum rar am vazut.

 202. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 203. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 204. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 205. Este situata ├«n centru, iar domni╚Öoara de la recep╚Ťie o t├ón─âr─â foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 206. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 207. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 208. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 209. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 210. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 211. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 212. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 213. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 214. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 215. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 216. O loca╚Ťie superba! Personalul de nota 10! Felicit─âri proprietarului pentru ca, ╚Ötie sa ├«╚Öi respecte clien╚Ťii!! Vom reveni cu mare drag!!

 217. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 218. Un loc lini╚Ötit, personalul foarte bine preg─âtit ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi un pref foarte bun ❤️

 219. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 220. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 221. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 222. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 223. Este situata ├«n centru, iar domni╚Öoara de la recep╚Ťie o t├ón─âr─â foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 224. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 225. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 226. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 227. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 228. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 229. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 230. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 231. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 232. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 233. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 234. O loca╚Ťie superba! Personalul de nota 10! Felicit─âri proprietarului pentru ca, ╚Ötie sa ├«╚Öi respecte clien╚Ťii!! Vom reveni cu mare drag!!

 235. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 236. Un loc lini╚Ötit, personalul foarte bine preg─âtit ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi un pref foarte bun ❤️

 237. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 238. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 239. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 240. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 241. Este situata ├«n centru, iar domni╚Öoara de la recep╚Ťie o t├ón─âr─â foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 242. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 243. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 244. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 245. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 246. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 247. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 248. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 249. Cazarea s-a realizat foarte repede, personalul a fost amabil si apartamentul foarte curat. Baia este foarte mare. Un mare plus pentru noi au fost obloanele exterioare si rulourile interioare, in camera se putea face intuneric, daca asta doream. Chiar daca am fost cazati in perioada sfarsitului de saptamana si la parter era muzica de la restaurant, izolarea a fost foarte buna.

 250. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 251. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 252. O loca╚Ťie superba! Personalul de nota 10! Felicit─âri proprietarului pentru ca, ╚Ötie sa ├«╚Öi respecte clien╚Ťii!! Vom reveni cu mare drag!!

 253. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 254. Un loc lini╚Ötit, personalul foarte bine preg─âtit ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi un pref foarte bun ❤️

 255. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 256. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 257. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 258. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 259. Este situata ├«n centru, iar domni╚Öoara de la recep╚Ťie o t├ón─âr─â foarte amabila. Tapetul din camera e frumos.

 260. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 261. O pensiune cocheta, cu receptie deschisa non-stop si dotata cu un restaurant in care am regasit o atmosfera extrem de placuta. Desi amplasata in zona centrala a orasului, locatia s-a dovedit a fi surprinzator de linistita! In fiecare dimineata – incurajati de razele unui soare tarziu de toamna, care razbatea printre ramurile copacilor din jur – ne-am baut cafeluta pe terasa imbietoare din fata, serviti fiind de personalul de nota 10, amabil, vorbaret si implicat – in total contrast cu atitudinea ” lu’ sefu’ “!

 262. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 263. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 264. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 265. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 266. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 267. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 268. Un climat aparte, o fost─â cas─â boiereasc─â transformat─â ├«n pensiune. Stil deosebit, amenaj─âri de calitate. Gazde foarte primitoare. Aten╚Ťie, ├«n galeria foto apar fotografii cu castelul Ghica iar unii turi╚Öti cred c─â aceea e pensiunea!Ei bine, nu. Castelul se viziteaz─â doar ╚Öi e ├«n curs de renovare. Pensiunea e exact al─âturi.

 269. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 270. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 271. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 272. Un loc lini╚Ötit, personalul foarte bine preg─âtit ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi un pref foarte bun ❤️

 273. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 274. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 275. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 276. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 277. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 278. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 279. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 280. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 281. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 282. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 283. Un climat aparte, o fost─â cas─â boiereasc─â transformat─â ├«n pensiune. Stil deosebit, amenaj─âri de calitate. Gazde foarte primitoare. Aten╚Ťie, ├«n galeria foto apar fotografii cu castelul Ghica iar unii turi╚Öti cred c─â aceea e pensiunea!Ei bine, nu. Castelul se viziteaz─â doar ╚Öi e ├«n curs de renovare. Pensiunea e exact al─âturi.

 284. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 285. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 286. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 287. Un loc lini╚Ötit, personalul foarte bine preg─âtit ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi un pref foarte bun ❤️

 288. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 289. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 290. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 291. Loca╚Ťia este frumoasa, m├óncarea bun─â, personalul amabil, micul dejun inclus ofertant.

 292. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibil─â, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedica╚Ťi sa te serveasc─â si sa iti satisfac─â toate dorin╚Ťele. O loca╚Ťie frumos amplasat─â chiar la malul apei dar si foarte curat─â. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 293. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 294. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 295. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 296. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 297. Locatie linistita, bucatarie super utilata, camera spatioasa, terasa (balcon). Totul este asa cum este descris si pe booking. Nota 10!

 298. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 299. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 300. este foarte frumos, o priveliste de neuitat, liniste, o zona minunata pentru cei care vor sa se relaxeze

 301. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 302. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 303. De l─âudat amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, decorarea restaurantului ╚Öi calitatea m├ónc─ârii.

 304. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 305. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 306. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 307. Un climat aparte, o fost─â cas─â boiereasc─â transformat─â ├«n pensiune. Stil deosebit, amenaj─âri de calitate. Gazde foarte primitoare. Aten╚Ťie, ├«n galeria foto apar fotografii cu castelul Ghica iar unii turi╚Öti cred c─â aceea e pensiunea!Ei bine, nu. Castelul se viziteaz─â doar ╚Öi e ├«n curs de renovare. Pensiunea e exact al─âturi.

 308. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 309. Locatia extraordinara,iar personalul ce administreaza proprietatea a fost de exceptie. Camerele spatioase, curate si cu vedere la castelul ce se afla pe proprietate.

 310. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 311. Un loc lini╚Ötit, personalul foarte bine preg─âtit ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi un pref foarte bun ❤️

 312. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 313. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 314. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 315. Loca╚Ťia este frumoasa, m├óncarea bun─â, personalul amabil, micul dejun inclus ofertant.

 316. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibil─â, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedica╚Ťi sa te serveasc─â si sa iti satisfac─â toate dorin╚Ťele. O loca╚Ťie frumos amplasat─â chiar la malul apei dar si foarte curat─â. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 317. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 318. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 319. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 320. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 321. Locatie linistita, bucatarie super utilata, camera spatioasa, terasa (balcon). Totul este asa cum este descris si pe booking. Nota 10!

 322. Atmosfera,loca╚Ťia ╚Öi promptitudinea. Activit─â╚Ťile ├«n aer liber ╚Öi m├óncarea!👌

 323. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 324. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 325. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 326. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 327. Superb! Camerele sunt decorate ireprosabil. Ne-am mai cazat aici si de fiecare data am fost placut impresionati!

 328. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 329. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 330. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 331. Dofteana Park este locul ideal pentru a ├«╚Ťi ├«nc─ârca bateriile! Lini╚Ötea deplina, parcul cu veveri╚Ťele ce sar din copac ├«n copac, castelul Ghika , peisajul, dar ╚Öi gazdele, constituie ingredientele unui sejur perfect!

 332. Un climat aparte, o fost─â cas─â boiereasc─â transformat─â ├«n pensiune. Stil deosebit, amenaj─âri de calitate. Gazde foarte primitoare. Aten╚Ťie, ├«n galeria foto apar fotografii cu castelul Ghica iar unii turi╚Öti cred c─â aceea e pensiunea!Ei bine, nu. Castelul se viziteaz─â doar ╚Öi e ├«n curs de renovare. Pensiunea e exact al─âturi.

 333. Foarte frumos si placut. Personalul calificat. Foarte amabili. Nu-i departe de pesterea cu saline. Castelul lui Ghicu faimos se afla pe teritoriul parcului.

 334. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 335. Un loc lini╚Ötit, personalul foarte bine preg─âtit ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi un pref foarte bun ❤️

 336. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 337. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 338. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 339. Loca╚Ťia este frumoasa, m├óncarea bun─â, personalul amabil, micul dejun inclus ofertant.

 340. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibil─â, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedica╚Ťi sa te serveasc─â si sa iti satisfac─â toate dorin╚Ťele. O loca╚Ťie frumos amplasat─â chiar la malul apei dar si foarte curat─â. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 341. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 342. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 343. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 344. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 345. Locatie linistita, bucatarie super utilata, camera spatioasa, terasa (balcon). Totul este asa cum este descris si pe booking. Nota 10!

 346. Atmosfera,loca╚Ťia ╚Öi promptitudinea. Activit─â╚Ťile ├«n aer liber ╚Öi m├óncarea!👌

 347. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 348. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 349. Gradina cu foisoarele sunt foarte frumoase . Curatenia este impecabila. Pesonalul binevoitor. Mancarea delicioasa. Recomand cu drag.

 350. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 351. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 352. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 353. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 354. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 355. Ne-am sim╚Ťit foarte bine, administratorul este foarte deschis ╚Öi primitor, serviabil ╚Öi s─âritor ( un adev─ârat administrator, de nota 10! ╚śi este de ├«n╚Ťeles, bunicul dumnealui a fost administrator pe vremea boierului Ghica) am avut acces la buc─ât─ârie ╚Öi frigider, parcul dendrologic este vechi ╚Öi merita vizitat. Castelul Ghica poate fi vizitat ╚Öi se pot face fotografii. Copiii sunt bine primi╚Ťi. Am avut un sejur minunat, o oaz─â de lini╚Öte ╚Öi frumuse╚Ťe, arborii seculari, lacul ╚Öi p─âdurea, c├óntul p─âs─ârelelor ╚Öi joaca veveri╚Ťelor, gazdele, patul confortabil, terasa ╚Öi cafelu╚Ťa de diminea╚Ť─â…chiar ╚Öi croissantele!! Recomand cu c─âldur─â!!! Merit─â!!!

 356. Pensiunea este o cladire veche foarte bine restaurata si se gaseste in parcul Castelului Ghica. Atmosfera foarte placuta. Gazdele sunt foarte primitoare.

 357. Dofteana Park este locul ideal pentru a ├«╚Ťi ├«nc─ârca bateriile! Lini╚Ötea deplina, parcul cu veveri╚Ťele ce sar din copac ├«n copac, castelul Ghika , peisajul, dar ╚Öi gazdele, constituie ingredientele unui sejur perfect!

 358. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 359. Un loc lini╚Ötit, personalul foarte bine preg─âtit ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi un pref foarte bun ❤️

 360. Avocat Valentina Priboi despagubiri RCA accidente rutiere recomanda Hotel Romanitza Darmanesti, Bacau – pret bun, conditii bune, restaurant cu tot ce vrei, parcare gratuita! Bravo!

 361. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 362. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 363. Loca╚Ťia este frumoasa, m├óncarea bun─â, personalul amabil, micul dejun inclus ofertant.

 364. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibil─â, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedica╚Ťi sa te serveasc─â si sa iti satisfac─â toate dorin╚Ťele. O loca╚Ťie frumos amplasat─â chiar la malul apei dar si foarte curat─â. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 365. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 366. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 367. Atmosfera,loca╚Ťia ╚Öi promptitudinea. Activit─â╚Ťile ├«n aer liber ╚Öi m├óncarea!👌

 368. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 369. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 370. Gradina cu foisoarele sunt foarte frumoase . Curatenia este impecabila. Pesonalul binevoitor. Mancarea delicioasa. Recomand cu drag.

 371. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 372. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 373. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 374. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 375. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 376. Un sfârșit de săptămână liniștit în mijlocul naturii nu clasica pensiune la marginea șoselei, un loc unde regăsești acel aer de demult.Un loc simplu, curat, cu un cadru natural deosebit și personal amabil și primitori.

 377. Ne-am sim╚Ťit foarte bine, administratorul este foarte deschis ╚Öi primitor, serviabil ╚Öi s─âritor ( un adev─ârat administrator, de nota 10! ╚śi este de ├«n╚Ťeles, bunicul dumnealui a fost administrator pe vremea boierului Ghica) am avut acces la buc─ât─ârie ╚Öi frigider, parcul dendrologic este vechi ╚Öi merita vizitat. Castelul Ghica poate fi vizitat ╚Öi se pot face fotografii. Copiii sunt bine primi╚Ťi. Am avut un sejur minunat, o oaz─â de lini╚Öte ╚Öi frumuse╚Ťe, arborii seculari, lacul ╚Öi p─âdurea, c├óntul p─âs─ârelelor ╚Öi joaca veveri╚Ťelor, gazdele, patul confortabil, terasa ╚Öi cafelu╚Ťa de diminea╚Ť─â…chiar ╚Öi croissantele!! Recomand cu c─âldur─â!!! Merit─â!!!

 378. Pensiunea este o cladire veche foarte bine restaurata si se gaseste in parcul Castelului Ghica. Atmosfera foarte placuta. Gazdele sunt foarte primitoare.

 379. Camerele sunt foarte aratoase, televizor cu multe canale, personal amabil la receptie, mancarea foarte buna la restaurant

 380. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 381. Un loc lini╚Ötit, personalul foarte bine preg─âtit ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi un pref foarte bun ❤️

 382. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibil─â, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedica╚Ťi sa te serveasc─â si sa iti satisfac─â toate dorin╚Ťele. O loca╚Ťie frumos amplasat─â chiar la malul apei dar si foarte curat─â. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 383. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 384. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 385. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 386. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 387. Locatie linistita, bucatarie super utilata, camera spatioasa, terasa (balcon). Totul este asa cum este descris si pe booking. Nota 10!

 388. Camera este frumos amenajata,calduroasa si curata avand pat cu saltea de calitate.

 389. Hotel cu un ridicat nivel calitativ, personal prietenos si amabil, restaurant cu mic dejun foarte bun.

 390. Camera spatioasa si mincarea din restaurant gustoasa

 391. Atmosfera,loca╚Ťia ╚Öi promptitudinea. Activit─â╚Ťile ├«n aer liber ╚Öi m├óncarea!👌

 392. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 393. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 394. Gradina cu foisoarele sunt foarte frumoase . Curatenia este impecabila. Pesonalul binevoitor. Mancarea delicioasa. Recomand cu drag.

 395. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 396. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 397. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 398. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 399. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 400. Un sfârșit de săptămână liniștit în mijlocul naturii nu clasica pensiune la marginea șoselei, un loc unde regăsești acel aer de demult.Un loc simplu, curat, cu un cadru natural deosebit și personal amabil și primitori.

 401. Ne-am sim╚Ťit foarte bine, administratorul este foarte deschis ╚Öi primitor, serviabil ╚Öi s─âritor ( un adev─ârat administrator, de nota 10! ╚śi este de ├«n╚Ťeles, bunicul dumnealui a fost administrator pe vremea boierului Ghica) am avut acces la buc─ât─ârie ╚Öi frigider, parcul dendrologic este vechi ╚Öi merita vizitat. Castelul Ghica poate fi vizitat ╚Öi se pot face fotografii. Copiii sunt bine primi╚Ťi. Am avut un sejur minunat, o oaz─â de lini╚Öte ╚Öi frumuse╚Ťe, arborii seculari, lacul ╚Öi p─âdurea, c├óntul p─âs─ârelelor ╚Öi joaca veveri╚Ťelor, gazdele, patul confortabil, terasa ╚Öi cafelu╚Ťa de diminea╚Ť─â…chiar ╚Öi croissantele!! Recomand cu c─âldur─â!!! Merit─â!!!

 402. Pensiunea este o cladire veche foarte bine restaurata si se gaseste in parcul Castelului Ghica. Atmosfera foarte placuta. Gazdele sunt foarte primitoare.

 403. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea personalului, m├óncarea, condi╚Ťiile din camer─â

 404. Camerele sunt foarte aratoase, televizor cu multe canale, personal amabil la receptie, mancarea foarte buna la restaurant

 405. Mancarea foarte buna. Micul dejun peste asteptari. Personalul amabil.

 406. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibil─â, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedica╚Ťi sa te serveasc─â si sa iti satisfac─â toate dorin╚Ťele. O loca╚Ťie frumos amplasat─â chiar la malul apei dar si foarte curat─â. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 407. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 408. Totul a fost excelent. Camera curata si foarte cocheta, patul confortabil. Mancarea a fost gustoasa si multa . Cu siguranta vom reveni.

 409. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 410. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 411. Locatie linistita, bucatarie super utilata, camera spatioasa, terasa (balcon). Totul este asa cum este descris si pe booking. Nota 10!

 412. Camera este frumos amenajata,calduroasa si curata avand pat cu saltea de calitate.

 413. Hotel cu un ridicat nivel calitativ, personal prietenos si amabil, restaurant cu mic dejun foarte bun.

 414. Camera spatioasa si mincarea din restaurant gustoasa

 415. Atmosfera,loca╚Ťia ╚Öi promptitudinea. Activit─â╚Ťile ├«n aer liber ╚Öi m├óncarea!👌

 416. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 417. Totul a fost perfect. Va multumim si vom reveni cu drag !

 418. Gradina cu foisoarele sunt foarte frumoase . Curatenia este impecabila. Pesonalul binevoitor. Mancarea delicioasa. Recomand cu drag.

 419. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 420. Totul, camera, m├óncarea, loca╚Ťia, personalul, totul a fost de excep╚Ťie. Recomand cu c─âldur─â!!!

 421. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 422. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 423. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 424. Foarte frumos, gazde primitoare, cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â, mult─â lini╚Öte ,frumuse╚Ťea locului cu mult spa╚Ťiu verde, Castelul Ghica,lacul ╚Öi tot ce ├«nconjoar─â un loc minunat de a petrece ├«mpreun─â cu familia ╚Öi prietenii. Cu siguran╚Ť─â o s─â revenim.

 425. Un sfârșit de săptămână liniștit în mijlocul naturii nu clasica pensiune la marginea șoselei, un loc unde regăsești acel aer de demult.Un loc simplu, curat, cu un cadru natural deosebit și personal amabil și primitori.

 426. Ne-am sim╚Ťit foarte bine, administratorul este foarte deschis ╚Öi primitor, serviabil ╚Öi s─âritor ( un adev─ârat administrator, de nota 10! ╚śi este de ├«n╚Ťeles, bunicul dumnealui a fost administrator pe vremea boierului Ghica) am avut acces la buc─ât─ârie ╚Öi frigider, parcul dendrologic este vechi ╚Öi merita vizitat. Castelul Ghica poate fi vizitat ╚Öi se pot face fotografii. Copiii sunt bine primi╚Ťi. Am avut un sejur minunat, o oaz─â de lini╚Öte ╚Öi frumuse╚Ťe, arborii seculari, lacul ╚Öi p─âdurea, c├óntul p─âs─ârelelor ╚Öi joaca veveri╚Ťelor, gazdele, patul confortabil, terasa ╚Öi cafelu╚Ťa de diminea╚Ť─â…chiar ╚Öi croissantele!! Recomand cu c─âldur─â!!! Merit─â!!!

 427. Personalul primitor, camere foarte curate, mancarea foarte buna, usor de vizitat obiective turistice in jur.

 428. Curatenie, personal amabil, mic dejun consistent, camera mare si curata.

 429. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea personalului, m├óncarea, condi╚Ťiile din camer─â

 430. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 431. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 432. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 433. peisajul, linistea, confortul, gazdele, mancarea si servirea, faptul ca s-a cerut feed back.

 434. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibil─â, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedica╚Ťi sa te serveasc─â si sa iti satisfac─â toate dorin╚Ťele. O loca╚Ťie frumos amplasat─â chiar la malul apei dar si foarte curat─â. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 435. O locatie perfecta pentru familiile cu copii si nu numai . recomand

 436. Cazarea a fost foarte placuta. Terasa este minunata pentru turisti si copii.

 437. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 438. Curatenie, ospitalitate, facilitati, confort, amplasare locatie.

 439. Pentru cei care doresc relaxare e locul perfect,lini╚Öte ,aer curat,m├óncare bun─â la pre╚Ť decent,parcare,loc de joaca pentru copii,personalul a fost prompt iar doamna Mariana un om deosebit…respect

 440. Atmosfera,loca╚Ťia ╚Öi promptitudinea. Activit─â╚Ťile ├«n aer liber ╚Öi m├óncarea!👌

 441. Peisajul…foarte frumos , aer curat , cazarea…foarte curata ,, locatia frumos amenajata , cu teren de tenis , masa de biliard , restaurantul…frumos , personalul foarte amabil , respectuos , mancarea…foarte buna. Raportul calitate-pret foarte bun. Intr-un cuvant EXCEPTIONAL. Recomand tuturor celor care vor o clipa de liniste intr-un loc de poveste!

 442. Micul dejun este destul de variat, este gustul, iar la 15 RON de persoana are un raport calitate pret foarte bun. Sunt numeroare locuri de parcare, iar curtea interioare este aranjata foarte frumos cu mult spatiu verde si foisoare.

 443. Gradina cu foisoarele sunt foarte frumoase . Curatenia este impecabila. Pesonalul binevoitor. Mancarea delicioasa. Recomand cu drag.

 444. Exceptional totul ,personal foarte bine pregatit cum rar am vazut la acest raport de pret. Mancare traditionala cu un gust foarte bun. FELICITARI.

 445. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 446. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 447. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 448. Parcul castelului spre care da terasa pensiunii ofera o priveliste superba si o plimbare speciala; mobilierul vechi pare autentic

 449. Foarte frumos, gazde primitoare, cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â, mult─â lini╚Öte ,frumuse╚Ťea locului cu mult spa╚Ťiu verde, Castelul Ghica,lacul ╚Öi tot ce ├«nconjoar─â un loc minunat de a petrece ├«mpreun─â cu familia ╚Öi prietenii. Cu siguran╚Ť─â o s─â revenim.

 450. Un sfârșit de săptămână liniștit în mijlocul naturii nu clasica pensiune la marginea șoselei, un loc unde regăsești acel aer de demult.Un loc simplu, curat, cu un cadru natural deosebit și personal amabil și primitori.

 451. Personalul primitor, camere foarte curate, mancarea foarte buna, usor de vizitat obiective turistice in jur.

 452. Curatenie, personal amabil, mic dejun consistent, camera mare si curata.

 453. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea personalului, m├óncarea, condi╚Ťiile din camer─â

 454. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 455. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 456. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 457. Excelenta servirea, mâncarea foarte buna, personal amabil si profi. Felicitări!

 458. peisajul, linistea, confortul, gazdele, mancarea si servirea, faptul ca s-a cerut feed back.

 459. In primul rand amabilitatea celor de acolo cat si a proprietarei este incredibil─â, rar vezi asa ceva in Romania. Oamenii sunt dedica╚Ťi sa te serveasc─â si sa iti satisfac─â toate dorin╚Ťele. O loca╚Ťie frumos amplasat─â chiar la malul apei dar si foarte curat─â. Speram sa putem reveni! Recomand cu mare drag!

 460. Camer─â supercurata,pat excelent,relaxant,baie foarte curata,balcon foarte util !!!!

 461. Cazarea a fost foarte placuta. Terasa este minunata pentru turisti si copii.

 462. Foarte frumoasa si curata pensiunea. O sa revenim cu drag

 463. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 464. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 465. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 466. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 467. Spatiul exterior foarte bine aranjat, personalul amabil si atent, mancarea gustoasa

 468. Foarte frumos amenajata intreaga locatie, iar camerele au un design romantic. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 469. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 470. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 471. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 472. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 473. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 474. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 475. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 476. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 477. Micul dejun consistent, ok. Personalul foarte amabil. Preturi ok, mancare buna.

 478. Micul dejun destul de bogat si diversificat. La confort mai trebuie lucrat.

 479. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 480. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 481. Am revenit dupa un an si totul a fost minunat. Atat noi cat si copii ne-am simtit minunat. Amplasare buna, curatenie, gazde minunate!

 482. Gazde primitoare, mâncare foarte bună, liniste si o priveliste de vis la o cafea dimineata devreme. Am avut tot ce ne-a trebuit într.un singur loc. Recomand pentru familie/grup. Cu siguranta o sa revenim.

 483. Excelenta servirea, mâncarea foarte buna, personal amabil si profi. Felicitări!

 484. Pozitia foarte linistita, dotarea de la bucatarie este foarte buna, curatenia, linistea, gradina din fata si din spate, personalul.

 485. E o pensiune deosebita foarte placuta vizual si se simte dorinta proprietarului de a incerca sa simti acel ceva de acasa. Papucii de casa sunt necesari atat timp cat ne dorim sa fie un mediu cat mai curat si usor de intretinut si chiar e o idee recomandabila oriunde.

 486. Gazda foarte primitoare, personalul dragut, conditiile din camera au fost extrem de bune, existand un raport calitate-pret excelent. Vom reveni cu mare placere!

 487. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 488. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 489. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 490. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 491. Spatiul exterior foarte bine aranjat, personalul amabil si atent, mancarea gustoasa

 492. Foarte frumos amenajata intreaga locatie, iar camerele au un design romantic. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 493. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 494. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 495. Mi-a placut totul…incepand cu personalul, curatenia, ambianta, terasa, micul dejun…totul! Inainte de a rezerva camera citisem comentariile si , cu sinceritate spun, mi se parusera suspecte… chiar OK? Da, totul OK si chiar mai mult decat atat! Cu siguranta vom reveni daca se va mai ivi ocazia! Felicitari!

 496. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 497. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 498. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 499. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 500. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 501. Micul dejun consistent, ok. Personalul foarte amabil. Preturi ok, mancare buna.

 502. Micul dejun destul de bogat si diversificat. La confort mai trebuie lucrat.

 503. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 504. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 505. Am revenit dupa un an si totul a fost minunat. Atat noi cat si copii ne-am simtit minunat. Amplasare buna, curatenie, gazde minunate!

 506. Gazde primitoare, mâncare foarte bună, liniste si o priveliste de vis la o cafea dimineata devreme. Am avut tot ce ne-a trebuit într.un singur loc. Recomand pentru familie/grup. Cu siguranta o sa revenim.

 507. Excelenta servirea, mâncarea foarte buna, personal amabil si profi. Felicitări!

 508. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 509. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 510. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 511. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 512. Ca de fiecare data cind am stat la pensiune am ramas placut surprins de curatenia din camera.

 513. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 514. Micul dejun afost bun si consistent. Servirea foarte buna locatie placuta.

 515. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 516. Totul ne-a pl─âcut, curat,micul dejun foarte bun,variat.

 517. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 518. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 519. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 520. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 521. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 522. Micul dejun consistent, ok. Personalul foarte amabil. Preturi ok, mancare buna.

 523. Micul dejun destul de bogat si diversificat. La confort mai trebuie lucrat.

 524. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 525. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 526. Gazda amabila. Mic dejun rustic. Daca doriti si altceva puteti sa comandati. Trebuie sa incercati ciorba radauteana. Nu am incercat piscina ­čÖé prea frig pentru mine, dar au fost cativa indrazneti

 527. Am revenit dupa un an si totul a fost minunat. Atat noi cat si copii ne-am simtit minunat. Amplasare buna, curatenie, gazde minunate!

 528. Gazde primitoare, mâncare foarte bună, liniste si o priveliste de vis la o cafea dimineata devreme. Am avut tot ce ne-a trebuit într.un singur loc. Recomand pentru familie/grup. Cu siguranta o sa revenim.

 529. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 530. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 531. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 532. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 533. Ca de fiecare data cind am stat la pensiune am ramas placut surprins de curatenia din camera.

 534. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 535. Curat, liniste, mic dejun delicios la pret modic.

 536. Micul dejun afost bun si consistent. Servirea foarte buna locatie placuta.

 537. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 538. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 539. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 540. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 541. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 542. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 543. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 544. Mi-a placut cam tot,a fost super ok si m-am relaxat! Piscina incalzita pe o vreme de 2,3 grade face totii bani! Jacuzzi-ul si MiniPiscina cu sare au fost deasemenea binevenite! Per total ne-am simtit super si cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 545. Este un loc minunat unde po╚Ťi petrece c├óteva zile. Buc─ât─ârie de calitate, preturi reale. Diversitate. Piscina ╚Öi jacuzzi fac to╚Ťi banii dac─â ai timp. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase. Personal de calitate ╚Öi amabil. ├Än co concluzie, pre╚Ť calitate, pozi╚Ťionare, recomand. Locul de joac─â este ideal pentru familiile cu copii.

 546. excelenta locatie personal foarte amabil camera dotata cu tot ce trebuie mincarea foarte buna pentru cei care au copii sa stiti ca au spatii de joaca si afara si in interior si peisajul foarte frumos cu multe flori si verdeata iar in weekend am avut si muzica cu orchestra si solist

 547. Gazda amabila. Mic dejun rustic. Daca doriti si altceva puteti sa comandati. Trebuie sa incercati ciorba radauteana. Nu am incercat piscina ­čÖé prea frig pentru mine, dar au fost cativa indrazneti

 548. Am revenit dupa un an si totul a fost minunat. Atat noi cat si copii ne-am simtit minunat. Amplasare buna, curatenie, gazde minunate!

 549. Gazde primitoare, mâncare foarte bună, liniste si o priveliste de vis la o cafea dimineata devreme. Am avut tot ce ne-a trebuit într.un singur loc. Recomand pentru familie/grup. Cu siguranta o sa revenim.

 550. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 551. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 552. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 553. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 554. Ca de fiecare data cind am stat la pensiune am ramas placut surprins de curatenia din camera.

 555. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 556. Curat, liniste, mic dejun delicios la pret modic.

 557. Micul dejun afost bun si consistent. Servirea foarte buna locatie placuta.

 558. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 559. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 560. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 561. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 562. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 563. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 564. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 565. Mi-a placut cam tot,a fost super ok si m-am relaxat! Piscina incalzita pe o vreme de 2,3 grade face totii bani! Jacuzzi-ul si MiniPiscina cu sare au fost deasemenea binevenite! Per total ne-am simtit super si cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 566. Este un loc minunat unde po╚Ťi petrece c├óteva zile. Buc─ât─ârie de calitate, preturi reale. Diversitate. Piscina ╚Öi jacuzzi fac to╚Ťi banii dac─â ai timp. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase. Personal de calitate ╚Öi amabil. ├Än co concluzie, pre╚Ť calitate, pozi╚Ťionare, recomand. Locul de joac─â este ideal pentru familiile cu copii.

 567. excelenta locatie personal foarte amabil camera dotata cu tot ce trebuie mincarea foarte buna pentru cei care au copii sa stiti ca au spatii de joaca si afara si in interior si peisajul foarte frumos cu multe flori si verdeata iar in weekend am avut si muzica cu orchestra si solist

 568. Micul dejun a fost foarte diversificat, mancarea este gustoasa, personalul amabil. Recomand cu drag!

 569. Micul dejun destul de bogat si diversificat. La confort mai trebuie lucrat.

 570. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 571. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 572. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 573. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 574. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 575. Ca de fiecare data cind am stat la pensiune am ramas placut surprins de curatenia din camera.

 576. Proprietate foarte bine ingrijita. Exteriorul este superb

 577. Curat, liniste, mic dejun delicios la pret modic.

 578. Micul dejun afost bun si consistent. Servirea foarte buna locatie placuta.

 579. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 580. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 581. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 582. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 583. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 584. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 585. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 586. Mi-a placut cam tot,a fost super ok si m-am relaxat! Piscina incalzita pe o vreme de 2,3 grade face totii bani! Jacuzzi-ul si MiniPiscina cu sare au fost deasemenea binevenite! Per total ne-am simtit super si cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 587. Este un loc minunat unde po╚Ťi petrece c├óteva zile. Buc─ât─ârie de calitate, preturi reale. Diversitate. Piscina ╚Öi jacuzzi fac to╚Ťi banii dac─â ai timp. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase. Personal de calitate ╚Öi amabil. ├Än co concluzie, pre╚Ť calitate, pozi╚Ťionare, recomand. Locul de joac─â este ideal pentru familiile cu copii.

 588. excelenta locatie personal foarte amabil camera dotata cu tot ce trebuie mincarea foarte buna pentru cei care au copii sa stiti ca au spatii de joaca si afara si in interior si peisajul foarte frumos cu multe flori si verdeata iar in weekend am avut si muzica cu orchestra si solist

 589. Micul dejun a fost foarte diversificat, mancarea este gustoasa, personalul amabil. Recomand cu drag!

 590. Micul dejun destul de bogat si diversificat. La confort mai trebuie lucrat.

 591. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 592. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 593. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 594. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 595. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 596. Camera a fost foarte frumoasa, se vede c─â a fost decorat─â cu bun gust. ╚śi curat─â.

 597. Camera mare si curata Personal amabil si binevoitor

 598. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 599. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 600. Ca de fiecare data cind am stat la pensiune am ramas placut surprins de curatenia din camera.

 601. Curat, liniste, mic dejun delicios la pret modic.

 602. Micul dejun afost bun si consistent. Servirea foarte buna locatie placuta.

 603. Personal amabil, camera curata, baia foarte curata!!!

 604. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 605. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 606. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 607. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 608. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 609. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 610. Mi-a pl─âcut c─â meniul a fost diferit ├«n fiecare diminea╚Ť─â.

 611. Mi-a placut cam tot,a fost super ok si m-am relaxat! Piscina incalzita pe o vreme de 2,3 grade face totii bani! Jacuzzi-ul si MiniPiscina cu sare au fost deasemenea binevenite! Per total ne-am simtit super si cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 612. Este un loc minunat unde po╚Ťi petrece c├óteva zile. Buc─ât─ârie de calitate, preturi reale. Diversitate. Piscina ╚Öi jacuzzi fac to╚Ťi banii dac─â ai timp. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase. Personal de calitate ╚Öi amabil. ├Än co concluzie, pre╚Ť calitate, pozi╚Ťionare, recomand. Locul de joac─â este ideal pentru familiile cu copii.

 613. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 614. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 615. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 616. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 617. Camera a fost foarte frumoasa, se vede c─â a fost decorat─â cu bun gust. ╚śi curat─â.

 618. Camera mare si curata Personal amabil si binevoitor

 619. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 620. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 621. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 622. Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, atitudinea profesionist─â din partea personalului, micul dejun foarte bun cu multe op╚Ťiuni (english, french, greek ╚Öi multe altele).

 623. Curat, liniste, mic dejun delicios la pret modic.

 624. Micul dejun afost bun si consistent. Servirea foarte buna locatie placuta.

 625. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 626. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 627. Totul…o proprietate minunata,liniste,aer curat si un administrator de nota 1000.Voi reveni cu drag.

 628. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 629. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 630. Locatie ok, terasa frumoasa , curatenie , decoruri cu bun gust, mancare buna si ieftina, personal amabil, camera f curata

 631. Micul dejun a fost foarte diversificat, mancarea este gustoasa, personalul amabil. Recomand cu drag!

 632. Micul dejun destul de bogat si diversificat. La confort mai trebuie lucrat.

 633. mic dejun destul de slabut , am ajuns tarziu , totul era aproape gol ; s au mai adus dupa ce am insistat . minus !

 634. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 635. Este o locatie foarte linistita. Racoroasa datorita padurii de pini . Terenul de tenis este functional. Camere spatioase, mobilier nou si calitativ.

 636. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 637. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 638. Camera a fost foarte frumoasa, se vede c─â a fost decorat─â cu bun gust. ╚śi curat─â.

 639. Camera mare si curata Personal amabil si binevoitor

 640. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 641. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 642. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 643. Cur─âtenie,mancare foarte bun─â personal foarte primitor,m-am sim╚Ťit ca ├«n familie!

 644. Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, atitudinea profesionist─â din partea personalului, micul dejun foarte bun cu multe op╚Ťiuni (english, french, greek ╚Öi multe altele).

 645. Curat, liniste, mic dejun delicios la pret modic.

 646. Am petrecut un sejur minunat ├«ntr-un loc foarte frumos ╚Öi interesant! ├Än special ne-a impresionat castelul de van─âtoare al secolului 19-lea care face parte din complex. Cu siguran╚Ť─â vom vizita din nou complexul.

 647. Am avut chiar posibilitatea de a încărca mașina electrică 16A

 648. Liniște, personalul amabil, peisaj frumos, castelul Ghika superb, parcul din jurul pensiunii superb.

 649. Micul dejun satisfacator, iar locatia destul de frumoasa.

 650. Camera a fost curata. Personalul amabil. Multa liniste in hotel si imprejur.

 651. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 652. Micul dejun a fost foarte diversificat, mancarea este gustoasa, personalul amabil. Recomand cu drag!

 653. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 654. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 655. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 656. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 657. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 658. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 659. Camera a fost foarte frumoasa, se vede c─â a fost decorat─â cu bun gust. ╚śi curat─â.

 660. Camera mare si curata Personal amabil si binevoitor

 661. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 662. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 663. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 664. Cur─âtenie,mancare foarte bun─â personal foarte primitor,m-am sim╚Ťit ca ├«n familie!

 665. Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, atitudinea profesionist─â din partea personalului, micul dejun foarte bun cu multe op╚Ťiuni (english, french, greek ╚Öi multe altele).

 666. Curat, liniste, mic dejun delicios la pret modic.

 667. Pensiunea, conacul din apropiere, parcul foarte frumoase si merita sa fie mai bine puse in valoare. Personalul implicat.

 668. Superb.Gazda foarte primitoare Ceva diferit av├ónd ├«n vedere c─â te po╚Ťi plimba prin curtea palatului Ghika ├«ncerc├ónd s─â te pui in pielea celor ce au tr─âit ├«n acele locuri superbe.Cu mare drag vom reveni.

 669. Calmul, aerul curat din parc si atmosfera generala mais ales cu prezenta castelului.

 670. Camera a fost curata. Personalul amabil. Multa liniste in hotel si imprejur.

 671. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 672. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 673. Micul dejun a fost foarte diversificat, mancarea este gustoasa, personalul amabil. Recomand cu drag!

 674. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 675. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 676. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 677. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 678. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 679. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 680. Camera a fost foarte frumoasa, se vede c─â a fost decorat─â cu bun gust. ╚śi curat─â.

 681. Camera mare si curata Personal amabil si binevoitor

 682. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 683. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 684. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 685. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 686. Cur─âtenie,mancare foarte bun─â personal foarte primitor,m-am sim╚Ťit ca ├«n familie!

 687. Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, atitudinea profesionist─â din partea personalului, micul dejun foarte bun cu multe op╚Ťiuni (english, french, greek ╚Öi multe altele).

 688. Un loc minunat!Oameni minuna╚Ťi!O oaza de liniste si frumos!Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 689. Pensiunea, conacul din apropiere, parcul foarte frumoase si merita sa fie mai bine puse in valoare. Personalul implicat.

 690. Superb.Gazda foarte primitoare Ceva diferit av├ónd ├«n vedere c─â te po╚Ťi plimba prin curtea palatului Ghika ├«ncerc├ónd s─â te pui in pielea celor ce au tr─âit ├«n acele locuri superbe.Cu mare drag vom reveni.

 691. Camera a fost curata. Personalul amabil. Multa liniste in hotel si imprejur.

 692. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 693. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 694. Micul dejun a fost foarte diversificat, mancarea este gustoasa, personalul amabil. Recomand cu drag!

 695. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 696. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 697. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 698. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 699. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 700. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 701. Camera a fost foarte frumoasa, se vede c─â a fost decorat─â cu bun gust. ╚śi curat─â.

 702. Camera mare si curata Personal amabil si binevoitor

 703. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 704. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 705. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 706. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 707. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 708. Cur─âtenie,mancare foarte bun─â personal foarte primitor,m-am sim╚Ťit ca ├«n familie!

 709. Un loc minunat!Oameni minuna╚Ťi!O oaza de liniste si frumos!Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 710. Pensiunea, conacul din apropiere, parcul foarte frumoase si merita sa fie mai bine puse in valoare. Personalul implicat.

 711. Superb.Gazda foarte primitoare Ceva diferit av├ónd ├«n vedere c─â te po╚Ťi plimba prin curtea palatului Ghika ├«ncerc├ónd s─â te pui in pielea celor ce au tr─âit ├«n acele locuri superbe.Cu mare drag vom reveni.

 712. Camera a fost curata. Personalul amabil. Multa liniste in hotel si imprejur.

 713. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 714. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 715. Micul dejun a fost foarte diversificat, mancarea este gustoasa, personalul amabil. Recomand cu drag!

 716. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 717. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 718. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 719. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 720. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 721. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 722. Camera a fost foarte frumoasa, se vede c─â a fost decorat─â cu bun gust. ╚śi curat─â.

 723. Camera mare si curata Personal amabil si binevoitor

 724. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 725. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 726. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 727. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 728. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 729. Cur─âtenie,mancare foarte bun─â personal foarte primitor,m-am sim╚Ťit ca ├«n familie!

 730. Un loc minunat!Oameni minuna╚Ťi!O oaza de liniste si frumos!Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 731. Pensiunea, conacul din apropiere, parcul foarte frumoase si merita sa fie mai bine puse in valoare. Personalul implicat.

 732. Superb.Gazda foarte primitoare Ceva diferit av├ónd ├«n vedere c─â te po╚Ťi plimba prin curtea palatului Ghika ├«ncerc├ónd s─â te pui in pielea celor ce au tr─âit ├«n acele locuri superbe.Cu mare drag vom reveni.

 733. Camera a fost curata. Personalul amabil. Multa liniste in hotel si imprejur.

 734. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 735. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 736. Micul dejun a fost foarte diversificat, mancarea este gustoasa, personalul amabil. Recomand cu drag!

 737. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 738. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 739. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 740. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 741. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 742. Super buna m├óncarea…personalu super ok…locatia super ok ,lini╚Ötit─â RECOMAND CU PL─éCERE…speram sa putem revenii

 743. Totul a fost excelent mancarea foarte buna personalul amabil foarte curate camerele.Recomand

 744. Confort deosebit. Amabilitatea gazdelor, patroni si personalul de serviciu. Mincarea excelenta. Raportul dintre pret si calitate extrem de favorabil pentru clienti. Ne-a placut foarte mult. Vom reveni cu mare placere.

 745. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 746. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 747. Cur─âtenie,mancare foarte bun─â personal foarte primitor,m-am sim╚Ťit ca ├«n familie!

 748. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 749. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 750. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 751. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 752. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 753. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 754. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 755. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 756. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 757. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 758. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 759. Cur─âtenie,mancare foarte bun─â personal foarte primitor,m-am sim╚Ťit ca ├«n familie!

 760. Un loc minunat!Oameni minuna╚Ťi!O oaza de liniste si frumos!Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 761. Pensiunea, conacul din apropiere, parcul foarte frumoase si merita sa fie mai bine puse in valoare. Personalul implicat.

 762. Superb.Gazda foarte primitoare Ceva diferit av├ónd ├«n vedere c─â te po╚Ťi plimba prin curtea palatului Ghika ├«ncerc├ónd s─â te pui in pielea celor ce au tr─âit ├«n acele locuri superbe.Cu mare drag vom reveni.

 763. Camera a fost curata. Personalul amabil. Multa liniste in hotel si imprejur.

 764. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 765. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 766. Micul dejun a fost foarte diversificat, mancarea este gustoasa, personalul amabil. Recomand cu drag!

 767. Totul a fost asa cum ne-am asteptat. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile iar locatia foarte linistita. Recomand cu incredere tuturor ce simt nevoia de relaxare.

 768. Ne -a pl─âcut totul. Camerele sunt a╚Öa cum arat─â fotografiile,mic dejun tip bufet, diversificat ╚Öi foarte bun . M├óncarea,la restaurant, foarte bun─â. Centrul Spa excelent ╚Öi priveli╚Ötea oferit─â de satul de vacan╚Ť─â este mirific─â. Recomand cu drag aceast─â loca╚Ťie!

 769. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 770. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 771. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 772. Super buna m├óncarea…personalu super ok…locatia super ok ,lini╚Ötit─â RECOMAND CU PL─éCERE…speram sa putem revenii

 773. Totul a fost excelent mancarea foarte buna personalul amabil foarte curate camerele.Recomand

 774. Confort deosebit. Amabilitatea gazdelor, patroni si personalul de serviciu. Mincarea excelenta. Raportul dintre pret si calitate extrem de favorabil pentru clienti. Ne-a placut foarte mult. Vom reveni cu mare placere.

 775. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 776. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 777. Cur─âtenie,mancare foarte bun─â personal foarte primitor,m-am sim╚Ťit ca ├«n familie!

 778. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 779. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 780. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 781. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 782. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 783. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 784. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 785. Camera a fost foarte frumoasa, se vede c─â a fost decorat─â cu bun gust. ╚śi curat─â.

 786. La atenci├│n al cliente estuvo muy buena. Todo limpio.

 787. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 788. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 789. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 790. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 791. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 792. Cur─âtenie,mancare foarte bun─â personal foarte primitor,m-am sim╚Ťit ca ├«n familie!

 793. Un loc minunat!Oameni minuna╚Ťi!O oaza de liniste si frumos!Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 794. Pensiunea, conacul din apropiere, parcul foarte frumoase si merita sa fie mai bine puse in valoare. Personalul implicat.

 795. Superb.Gazda foarte primitoare Ceva diferit av├ónd ├«n vedere c─â te po╚Ťi plimba prin curtea palatului Ghika ├«ncerc├ónd s─â te pui in pielea celor ce au tr─âit ├«n acele locuri superbe.Cu mare drag vom reveni.

 796. Camera a fost curata. Personalul amabil. Multa liniste in hotel si imprejur.

 797. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 798. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 799. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 800. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 801. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 802. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 803. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 804. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 805. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 806. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 807. Cur─âtenie,mancare foarte bun─â personal foarte primitor,m-am sim╚Ťit ca ├«n familie!

 808. Un loc minunat!Oameni minuna╚Ťi!O oaza de liniste si frumos!Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 809. Pensiunea, conacul din apropiere, parcul foarte frumoase si merita sa fie mai bine puse in valoare. Personalul implicat.

 810. Superb.Gazda foarte primitoare Ceva diferit av├ónd ├«n vedere c─â te po╚Ťi plimba prin curtea palatului Ghika ├«ncerc├ónd s─â te pui in pielea celor ce au tr─âit ├«n acele locuri superbe.Cu mare drag vom reveni.

 811. Camera a fost curata. Personalul amabil. Multa liniste in hotel si imprejur.

 812. Forte bine amplasat ca tandem pentru sala de petreceri La Anne. Loc bun de parcare in curte. Curat. Mic dejun consistent. Dimineata si seara am putut auzi sunete placute din natura, cantec de cocosi si clopote de la vite (antifonarea e buna, acestea se aud doar daca e geamul deschis, noua chiar ne-au facut placere).

 813. Hotelul pentru situatia aleasa, a corespuns in totalitate scopului .Acesta a fost participarea la nunta in localul LA Anne.

 814. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 815. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 816. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 817. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 818. Camera a fost foarte frumoasa, se vede c─â a fost decorat─â cu bun gust. ╚śi curat─â.

 819. La atenci├│n al cliente estuvo muy buena. Todo limpio.

 820. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 821. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 822. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 823. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 824. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 825. Cur─âtenie,mancare foarte bun─â personal foarte primitor,m-am sim╚Ťit ca ├«n familie!

 826. Un loc minunat!Oameni minuna╚Ťi!O oaza de liniste si frumos!Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 827. Pensiunea, conacul din apropiere, parcul foarte frumoase si merita sa fie mai bine puse in valoare. Personalul implicat.

 828. Superb.Gazda foarte primitoare Ceva diferit av├ónd ├«n vedere c─â te po╚Ťi plimba prin curtea palatului Ghika ├«ncerc├ónd s─â te pui in pielea celor ce au tr─âit ├«n acele locuri superbe.Cu mare drag vom reveni.

 829. Un hotel bine amplasat , curat , foarte cald in camere , am stat 3 nop╚Ťi , m├óncarea foarte bun─â , pre╚Ťuri pt fiecare buzunar ! Salut─âri de la Constan╚Ťa fetei brunete de la recep╚Ťie ╚Öi doamnei blonde ! Cu siguran╚Ť─â vom reveni

 830. Parintii mei au fost foarte multumiti de acomodare. Camere curate si bine incalzite.Personal amabil.

 831. Camera a fost curata. Personalul amabil. Multa liniste in hotel si imprejur.

 832. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 833. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 834. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 835. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 836. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 837. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 838. Personalul excelent, foarte curat, mic dejun foarte bun, foarte placut, cald (in ianuarie).

 839. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 840. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 841. Un loc minunat!Oameni minuna╚Ťi!O oaza de liniste si frumos!Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 842. Pensiunea, conacul din apropiere, parcul foarte frumoase si merita sa fie mai bine puse in valoare. Personalul implicat.

 843. Superb.Gazda foarte primitoare Ceva diferit av├ónd ├«n vedere c─â te po╚Ťi plimba prin curtea palatului Ghika ├«ncerc├ónd s─â te pui in pielea celor ce au tr─âit ├«n acele locuri superbe.Cu mare drag vom reveni.

 844. Un hotel bine amplasat , curat , foarte cald in camere , am stat 3 nop╚Ťi , m├óncarea foarte bun─â , pre╚Ťuri pt fiecare buzunar ! Salut─âri de la Constan╚Ťa fetei brunete de la recep╚Ťie ╚Öi doamnei blonde ! Cu siguran╚Ť─â vom reveni

 845. Parintii mei au fost foarte multumiti de acomodare. Camere curate si bine incalzite.Personal amabil.

 846. Camera a fost curata. Personalul amabil. Multa liniste in hotel si imprejur.

 847. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 848. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 849. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 850. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 851. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 852. Personal foarte ok M├óncare foarte buna Loca╚Ťie superba O sa revin ori de c├óte ori am ocazia Recomand…

 853. Personalul excelent, foarte curat, mic dejun foarte bun, foarte placut, cald (in ianuarie).

 854. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 855. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 856. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si frumos! Camerele sunt foarte curate si spatioase. Personalul e foarte amabil si este tot timpul la dispozitia D-stra.

 857. Un loc minunat!Oameni minuna╚Ťi!O oaza de liniste si frumos!Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 858. Pensiunea, conacul din apropiere, parcul foarte frumoase si merita sa fie mai bine puse in valoare. Personalul implicat.

 859. Curatenia in camere, personalul amabil, mancarea ok

 860. Corectitudinea și faptul că era curat, liniște și cele necesare la tabieturile fiecărui.

 861. Un hotel bine amplasat , curat , foarte cald in camere , am stat 3 nop╚Ťi , m├óncarea foarte bun─â , pre╚Ťuri pt fiecare buzunar ! Salut─âri de la Constan╚Ťa fetei brunete de la recep╚Ťie ╚Öi doamnei blonde ! Cu siguran╚Ť─â vom reveni

 862. Mi-a placut cam tot,a fost super ok si m-am relaxat! Piscina incalzita pe o vreme de 2,3 grade face totii bani! Jacuzzi-ul si MiniPiscina cu sare au fost deasemenea binevenite! Per total ne-am simtit super si cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 863. Este un loc minunat unde po╚Ťi petrece c├óteva zile. Buc─ât─ârie de calitate, preturi reale. Diversitate. Piscina ╚Öi jacuzzi fac to╚Ťi banii dac─â ai timp. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase. Personal de calitate ╚Öi amabil. ├Än co concluzie, pre╚Ť calitate, pozi╚Ťionare, recomand. Locul de joac─â este ideal pentru familiile cu copii.

 864. excelenta locatie personal foarte amabil camera dotata cu tot ce trebuie mincarea foarte buna pentru cei care au copii sa stiti ca au spatii de joaca si afara si in interior si peisajul foarte frumos cu multe flori si verdeata iar in weekend am avut si muzica cu orchestra si solist

 865. Aer curat, personal amabil, m├óncare gustoas─â, mic dejun diversificat ╚Öi gustos, dar cel mai bine a fost la spa, foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 866. Personal amabil,mancare ok,curatenie, spa de minune.

 867. Oameni minunati, locuri minunate! Este un loc unde ne-am sim╚Ťit bine, ne-am odihnit ╚Öi am fost r─âsf─â╚Ťati! Desigur, vom reveni!

 868. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 869. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 870. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 871. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 872. Camera a fost foarte frumoasa, se vede c─â a fost decorat─â cu bun gust. ╚śi curat─â.

 873. La atenci├│n al cliente estuvo muy buena. Todo limpio.

 874. Camerele foarte curate, design placut, peste asteptari, locatie foarte spatioasa

 875. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 876. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 877. Personalul excelent, foarte curat, mic dejun foarte bun, foarte placut, cald (in ianuarie).

 878. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 879. Personalul receptiv ╚śI amabil. Cur─â╚Ťenia ├«n interiorul pensiunii este des─âv├ór╚Öit─â. Camera curat─â, patul confortabil, c─âldur─â ├«n camer─â, balconul este izolat fonic, iar meniul restaurantului diversificat, la pre╚Ťuri decente. Micul dejun suficient pentru o mas─â de diminea╚Ť─â. Cafeaua excelent─â.

 880. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si frumos! Camerele sunt foarte curate si spatioase. Personalul e foarte amabil si este tot timpul la dispozitia D-stra.

 881. Un loc minunat!Oameni minuna╚Ťi!O oaza de liniste si frumos!Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 882. Pensiunea, conacul din apropiere, parcul foarte frumoase si merita sa fie mai bine puse in valoare. Personalul implicat.

 883. Curatenia in camere, personalul amabil, mancarea ok

 884. Corectitudinea și faptul că era curat, liniște și cele necesare la tabieturile fiecărui.

 885. Un hotel bine amplasat , curat , foarte cald in camere , am stat 3 nop╚Ťi , m├óncarea foarte bun─â , pre╚Ťuri pt fiecare buzunar ! Salut─âri de la Constan╚Ťa fetei brunete de la recep╚Ťie ╚Öi doamnei blonde ! Cu siguran╚Ť─â vom reveni

 886. Facilitatile oferite de locatie Piscina si restaurantul hotelului

 887. Mi-a placut cam tot,a fost super ok si m-am relaxat! Piscina incalzita pe o vreme de 2,3 grade face totii bani! Jacuzzi-ul si MiniPiscina cu sare au fost deasemenea binevenite! Per total ne-am simtit super si cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 888. Este un loc minunat unde po╚Ťi petrece c├óteva zile. Buc─ât─ârie de calitate, preturi reale. Diversitate. Piscina ╚Öi jacuzzi fac to╚Ťi banii dac─â ai timp. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase. Personal de calitate ╚Öi amabil. ├Än co concluzie, pre╚Ť calitate, pozi╚Ťionare, recomand. Locul de joac─â este ideal pentru familiile cu copii.

 889. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 890. Locatia este practic la marginea orasului.Ma asteptam sa fie mai in afara lui (spre padure) dar arata bine.Restaurantul are preturi decente, preparate bune.Am stat doar o noapte, am vizitat un pic si orasul care are un parc care merita vazut.Ca si la Comanesti, preturile pt imbracaminte,incaltaminte , servicii sunt foarte bune.Nu ratati piata und gasiti o branza super!

 891. Peisajul în care se află complexul este foarte frumos.

 892. Camerele foarte curate, design placut, peste asteptari, locatie foarte spatioasa

 893. Extraordinar bun gust. Curatenie exemplara. Personal amabil. Mancare foarte buna si foarte frumos prezentata.

 894. O locatie frumoasa unde poti merge cu familia – cu copiii, cu prietenii sau cu grupul de colegi. Perfect si pentru cursuri, team building.

 895. Totul la superlativ, personal, servire ireprosabila, confort, conditii deosebite, curatenie, liniste, mancare foarte buna si multa. Recomand cu toata increderea. Vom reveni cu prima ocazie.

 896. Personalul excelent, foarte curat, mic dejun foarte bun, foarte placut, cald (in ianuarie).

 897. Camera si ├«ntreaga loca╚Ťie este curat─â. Personalul este amabil si atent cu fiecare oaspete. M├óncarea la restaurant este delicioas─â si meniul este surprinz─âtor de variat ! De la preparate tradi╚Ťionale pana la fructe de mare ! Termostat in fiecare camera astfel ├«nc├ót s─â crea╚Ťi in camera temperatura dorita. Restaurantul are spa╚Ťii amenajate pentru fum─âtori si nefumatori.

 898. Ospitalitate, mâncare buna, abundenta, sauna, nu e nevoie sa vii de acasa cu aproape nimic in afara de haine-halate , periute de dinti, pasta de dinti, etc

 899. Gazda primitoare, mic dejun excelent, serviciile oferite de nota 10.

 900. Gazda amabila. Mic dejun rustic. Daca doriti si altceva puteti sa comandati. Trebuie sa incercati ciorba radauteana. Nu am incercat piscina ­čÖé prea frig pentru mine, dar au fost cativa indrazneti

 901. Locatia centala, gazde prietenoase, foarte cald in camera (cazarea a fost in perioada rece).

 902. Mi a pl─âcut totul. Ne am sim╚Ťit foarte bine la aceasta pensiune, este foarte aproape de centru ╚Öi statia de autobuz, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumos amenajata cu toate facilit─â╚Ťile: pheon, fierb─âtor, aeroterma, paturi confortabile, balcon. Gradina din jurul pensiunii frumos amenajata ╚Öi plin─â de verdea╚Ť─â. De asemenea, doamnele care ├«ngrijesc de pensiune foarte dragute si atente. Exist─â ╚Öi loc de gr─âtar, loc de luat masa afara ╚Öi o buc─ât─ârie complet mobilata. Intr un cuv├ónt: excep╚Ťional, recomand pensiunea.

 903. Pozitia foarte linistita, dotarea de la bucatarie este foarte buna, curatenia, linistea, gradina din fata si din spate, personalul.

 904. Micul dejun a fost ok si suficient. Locatia e buna dar un pic cam departe de centrul orasului pentru cine nu are masina personala. Camerele sunt foarte spatioase ca si baia si foarte elegante, deasemeni. Holurile, foarte frumos decorate. Voi mai reveni si cu alta ocazie!

 905. Restaurantul nota 10 Camera curata si confortabila

 906. Camera este impecabil─â, foarte curat─â, c─âldur─â, dotat─â cu toate cele necesare… Personalul este foarte amabil… M├óncarea de la restaurant este excelent─â! Am petrecut dou─â zile minunate, aici! Recomand, tuturor!

 907. Loca╚Ťia superb─â , ├«n mijlocul naturii , cur─â╚Ťenia impecabil─â, amabilitatea personalului , …un loc deosebit !

 908. Este o locatie minunata, usor accesibila, in care te poti relaxa si bucura de natura. Complexul este foarte placut amenajat incluzand activitati precum tenis de camp si baschet. Te simti ca si cum ai fi in varf de munte dar ai tot confortul unei pensiuni.

 909. Mancare foarte buna la preturi decente, ambient placut, personal foarte amabil.

 910. Personalul a fost foarte amabil. Camera curata. Pretul foarte mic pentru locatie.

 911. 1. Camera a fost spatioasa, curata cu mobilier si paturi ok. 2. Baia curata, dar pacat ca iesea acel miros urat din pardoseala. 3. Camera era izolata fonic bine, astfel incat nu am auzit niciun fel de zgomot.

 912. Personalul foarte amabil cu o servire foarte buna ,camera curata si bine intretinuta cu prosoape si lenjerie alba si curata .Amplasamentul este foate bun cu parcare .

 913. Locatia a fost exceptionala. Vom reveni acolo cu urmatoarea ocazie, dar vom sta minim doua nopti pentru a ne bucura de toate facilitatile oferite. Personalul a fost foarte amabil, politicos, plin de energie pozitiva, lucru esential in orice local.

 914. Mi-a placut mult gradina cu foisoarele pentru servit masa, spatiul pentru copii si camerele curate si decorate cu gust. Recomand!

 915. Loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia,decorul ╚Öi amenajarea spa╚Ťiului exterior,personal amabil.

 916. locatie foarte frumoasa pentru mic dejun la terasa

 917. Micul dejun a fost excelent. Cafeaua minunata! Personalul extrem de amabil. S-au respectat toate regulile de protectie si distantare.

 918. In special mancarea oferita de restaurant, de la mic dejun pana la desert, foarte tare, bravo! Apoi facilitatile in raport calitate pret, o pensiune de full 3 stele, clar! Personal foarte amabil! O super alegere! Recomand!!

 919. O loca╚Ťie ╚Öi un personal de nota 10! Cafeaua de diminea╚Ť─â ╚Öi o prajitur─â au fost din partea casei! Recomand!

 920. Personalul excep╚Ťional, oameni foarte amabili ╚Öi faini, cur─â╚Ťenia impecabila, foarte lini╚Ötita zona, abia a╚Ötept sa revenim. Recomand! 🌟🌟🌟🌟🌟

 921. E o locatie discreta, in plin parc, cu multa verdeata. E si un lac in spatele Castelului. Msina se poate parca in interior. Sunt si camere de supraveghere. Daca inainte sa ajungi aici o sa vezi si filmul V├ón─âtorul de Spirite , ÔÇ×The WanderersÔÇŁ, cu Armand Assante o sa fie mai interesant cand o sa vizitezi Castelul.

 922. Mi-a placut chiar totul… In primul rand amabilitatea proprietarului si a intregului personal, apoi servirea, camerele spatioase, curatenia, terasa restaurantului atat de frumos amenajata si plina de flori… Aici am mancat si cea mai buna pizza pe vatra! Amplasarea hotelului, aproape de locul evenimentului, pe stadionul super amenajat pentru-expo-La-Portile-Nemirei+ “Blues in the garden-2020” a fost un avantaj pentru mine.

 923. Mâncarea a fost bună dar păstrăvul a fost excelent!

 924. Curatenia in camere, personalul amabil, mancarea ok

 925. Camera, curtea pensiunii și mai ales, SPA-ul. Recomand cu mult drag.

 926. Facilitatile oferite de locatie Piscina si restaurantul hotelului

 927. Mi-a placut cam tot,a fost super ok si m-am relaxat! Piscina incalzita pe o vreme de 2,3 grade face totii bani! Jacuzzi-ul si MiniPiscina cu sare au fost deasemenea binevenite! Per total ne-am simtit super si cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 928. -curatenie -personal amabil -loc foarte linistit, perfect pentru relaxare -am fost un grup de 7 persoane, intentionam sa revenim cat mai curand

 929. Loca╚Ťia superb─â , ├«n mijlocul naturii , cur─â╚Ťenia impecabil─â, amabilitatea personalului , …un loc deosebit !

 930. Este o locatie minunata, usor accesibila, in care te poti relaxa si bucura de natura. Complexul este foarte placut amenajat incluzand activitati precum tenis de camp si baschet. Te simti ca si cum ai fi in varf de munte dar ai tot confortul unei pensiuni.

 931. Totul a fost la nivelul asteptarilor, curat. Loc de parcare in curtea interioara.

 932. O gradina superba si bine ingrijita. Camera spatioasa si frumos mobilata.

 933. Frumusetea la propriu si figurat a locatiei, locului…

 934. Totul a fost la superlativ ! V om reveni cu mare drag .

 935. Personalul foarte amabil , chiar curtenitor , micul dejun consistent si diversificat , curatenie si bun gust , parcare generoasa , locatie de unde am vizitat usor Lacul Poiana Uzului , Statiunea Slanic Moldova , Salina Tg. Ocna

 936. locatie foarte frumoasa pentru mic dejun la terasa

 937. Ne-a placut foarte tare locatia, pensiunea se afla in curtea Castelului Ghica. Daca te cazezi la pensiune poti vizita Castelul gratis.

 938. Domnul administrator al pensiunii a fost super amabil.Este un loc foarte linistit,care p─âstreaz─â ceva din atmosfera de alt─âdat─â. Plimbarea pe malul Trotusului pe care ne a recomandat o dl.de la pensiune ne a oferit peisaje minunate…

 939. O loca╚Ťie ╚Öi un personal de nota 10! Cafeaua de diminea╚Ť─â ╚Öi o prajitur─â au fost din partea casei! Recomand!

 940. Mi-a placut chiar totul… In primul rand amabilitatea proprietarului si a intregului personal, apoi servirea, camerele spatioase, curatenia, terasa restaurantului atat de frumos amenajata si plina de flori… Aici am mancat si cea mai buna pizza pe vatra! Amplasarea hotelului, aproape de locul evenimentului, pe stadionul super amenajat pentru-expo-La-Portile-Nemirei+ “Blues in the garden-2020” a fost un avantaj pentru mine.

 941. Mâncarea a fost bună dar păstrăvul a fost excelent!

 942. Curatenia in camere, personalul amabil, mancarea ok

 943. M├óncarea la restaurant a fost excelent─â. Chelnerii sunt foarte amabili ╚Öi prieteno╚Öi. Zona de piscin─â – spa este superb─â.

 944. Mic dejun foarte bun ╚Öi mult. Loca╚Ťia frumoas─â dar putin ├«ngr─âm─âdite.

 945. Camera, curtea pensiunii și mai ales, SPA-ul. Recomand cu mult drag.

 946. Micul dejun a fost ok. Loca╚Ťia nu a fost ok pt copii lipsa spa╚Ťiu de joaca

 947. Personal serviabil, mâncare bună, camera curată, loc de joaca și ponei pentru copii, piscina curată, jacuzzi super.

 948. A fost frumos totul De la cur─â╚Ťenie la m├óncare la piscina la priveli╚Öte O sa revenim .

 949. Loca╚Ťia este frumoasa, incinta amenajat─â cu locuri de relaxare. La restaurant personalul este amabil si m├óncarea bun─â.

 950. -curatenie -personal amabil -loc foarte linistit, perfect pentru relaxare -am fost un grup de 7 persoane, intentionam sa revenim cat mai curand

 951. Loca╚Ťia superb─â , ├«n mijlocul naturii , cur─â╚Ťenia impecabil─â, amabilitatea personalului , …un loc deosebit !

 952. Totul a fost la nivelul asteptarilor, curat. Loc de parcare in curtea interioara.

 953. O gradina superba si bine ingrijita. Camera spatioasa si frumos mobilata.

 954. Frumusetea la propriu si figurat a locatiei, locului…

 955. M-am simtit foarte bine la aceasta pensiune. Recomand cu incredere! Eu unul am sa revin cu placere, cand voi mai avea ocazia.

 956. Totul a fost la superlativ ! V om reveni cu mare drag .

 957. Personalul foarte amabil , chiar curtenitor , micul dejun consistent si diversificat , curatenie si bun gust , parcare generoasa , locatie de unde am vizitat usor Lacul Poiana Uzului , Statiunea Slanic Moldova , Salina Tg. Ocna

 958. Domeniul este un loc f. frumos, romantic. castelul este superb, in parte este amenajat ca muzeu, etajul inca nu este mobilat, dar scara interioara si terasa de sus a castelului sunt de avut in vedere. IN trecut cladirea unde este cazarea a fost un corp administrativ al domeniului si este mobilat cu mobilier din lemn masiv, corespunzator cu intregul domeniu. Este, totodata, un loc de plecare catre alte destinatii.

 959. Ne-a placut foarte tare locatia, pensiunea se afla in curtea Castelului Ghica. Daca te cazezi la pensiune poti vizita Castelul gratis.

 960. Domnul administrator al pensiunii a fost super amabil.Este un loc foarte linistit,care p─âstreaz─â ceva din atmosfera de alt─âdat─â. Plimbarea pe malul Trotusului pe care ne a recomandat o dl.de la pensiune ne a oferit peisaje minunate…

 961. Mi-a placut chiar totul… In primul rand amabilitatea proprietarului si a intregului personal, apoi servirea, camerele spatioase, curatenia, terasa restaurantului atat de frumos amenajata si plina de flori… Aici am mancat si cea mai buna pizza pe vatra! Amplasarea hotelului, aproape de locul evenimentului, pe stadionul super amenajat pentru-expo-La-Portile-Nemirei+ “Blues in the garden-2020” a fost un avantaj pentru mine.

 962. Mâncarea a fost bună dar păstrăvul a fost excelent!

 963. Curatenia in camere, personalul amabil, mancarea ok

 964. O atmosfera primitoare. Exist─â un spatiu de joaca pentru copii. La micul dejun zacusca, gemul ╚Öi laptele cov─âsit este f─âcut ├«n cas─â. M├óncarea este foarte buna, por╚Ťii generoase de calitate masterchef.

 965. Ma voi intoarce cu mare placere in aceasta locatie.Ambienta foarte placuta,intima un loc deosebit,echivalent cu un hotel de 4 stele.Foarte curat ,sunt atenti la orice detaliu,camerele si intreaga locatie foarte bine dotate,lucruri de calitate.Mancarea foarte foarte buna.Administratorii se deosebesc de altii prin faptul ca pun suflet in ceea ce fac si de aceea totul este deosebit.Felicitari si respect.

 966. Micul dejun a fost excelent si in general bucataria excelenta. Locatia este impecabil de curata din punc de vedere igienico-sanitar si bine pusa la punct cu masurile antipandemie. Gazdele sunt primitoare, amabile si discrete si la fel si personalul.

 967. Locatia centala, gazde prietenoase, foarte cald in camera (cazarea a fost in perioada rece).

 968. Mi a pl─âcut totul. Ne am sim╚Ťit foarte bine la aceasta pensiune, este foarte aproape de centru ╚Öi statia de autobuz, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumos amenajata cu toate facilit─â╚Ťile: pheon, fierb─âtor, aeroterma, paturi confortabile, balcon. Gradina din jurul pensiunii frumos amenajata ╚Öi plin─â de verdea╚Ť─â. De asemenea, doamnele care ├«ngrijesc de pensiune foarte dragute si atente. Exist─â ╚Öi loc de gr─âtar, loc de luat masa afara ╚Öi o buc─ât─ârie complet mobilata. Intr un cuv├ónt: excep╚Ťional, recomand pensiunea.

 969. Pozitia foarte linistita, dotarea de la bucatarie este foarte buna, curatenia, linistea, gradina din fata si din spate, personalul.

 970. Loca╚Ťia este frumoasa, incinta amenajat─â cu locuri de relaxare. La restaurant personalul este amabil si m├óncarea bun─â.

 971. -curatenie -personal amabil -loc foarte linistit, perfect pentru relaxare -am fost un grup de 7 persoane, intentionam sa revenim cat mai curand

 972. Loca╚Ťia superb─â , ├«n mijlocul naturii , cur─â╚Ťenia impecabil─â, amabilitatea personalului , …un loc deosebit !

 973. O pensiune frumoasa cu un restaurant bun si foarte frumos amenajat in stil rustic. O mancare excelenta cu preturi bune si personabil amabil. Camera cat si pensiunea in ansamblu, frumos decorate cu mobilier de buna calitate, curatenie si facilitati foarte bune, minifrigider in camera. Am nimerit vreme rece intr-un week-end de ianuarie iar camera a fost foarte calduroasa (incalzire in pardoseala din ce am observat). Gradina frumos amenajata cu foisoare si gandita ca spatiu de relaxare si servire a mesei. De revenit pe timp de vara cand probabil gradina inflorita va arata super si cu siguranta o vom face.

 974. Totul a fost la nivelul asteptarilor, curat. Loc de parcare in curtea interioara.

 975. O gradina superba si bine ingrijita. Camera spatioasa si frumos mobilata.

 976. 1.atentia pentru detalii și grija permanenta pentru satisfacerea Clientului; 2.respectarea standardelor de calitate.

 977. Micul dejun diversificat ╚Öi gustos camera dotat─â ╚Öi personal foarte amabil. Felicit─âri!😁😁😁

 978. M-am simtit foarte bine la aceasta pensiune. Recomand cu incredere! Eu unul am sa revin cu placere, cand voi mai avea ocazia.

 979. Am revenit cu pl─âcere ├«n acest loc de poveste. Gazda este extraordinar─â iar castelul ╚Öi domeniul te atrag prin frumuse╚Ťe, ├«n orice anotimp.

 980. Pensiunea se află în incinta castelului Ghica,se poate vizita gratuit! Gazda ne-a făcut o scurtă descriere a castelului. În rest peisajul frumos,pensiunea călduroasă, curată, liniștită!

 981. Totul nu am nimic de repro╚Öat… Cazarea bun─â cu oameni foarte amabili.. Zona superba

 982. Pensiunea foarte curat─â, bine ├«ngrijit─â, iar personalul foarte atent. Loca╚Ťia este una linistit─â, perfecta pentru a petrece cateva zile departe de forfota din ora╚Ö.

 983. Mi-a placut chiar totul… In primul rand amabilitatea proprietarului si a intregului personal, apoi servirea, camerele spatioase, curatenia, terasa restaurantului atat de frumos amenajata si plina de flori… Aici am mancat si cea mai buna pizza pe vatra! Amplasarea hotelului, aproape de locul evenimentului, pe stadionul super amenajat pentru-expo-La-Portile-Nemirei+ “Blues in the garden-2020” a fost un avantaj pentru mine.

 984. Mâncarea a fost bună dar păstrăvul a fost excelent!

 985. M├óncarea la restaurant a fost excelent─â. Chelnerii sunt foarte amabili ╚Öi prieteno╚Öi. Zona de piscin─â – spa este superb─â.

 986. Mic dejun foarte bun ╚Öi mult. Loca╚Ťia frumoas─â dar putin ├«ngr─âm─âdite.

 987. Camera, curtea pensiunii și mai ales, SPA-ul. Recomand cu mult drag.

 988. Micul dejun bun. Locatia excelenta; piscina acoperita si dotarile aferente: OK

 989. Micul dejun a fost ok. Loca╚Ťia nu a fost ok pt copii lipsa spa╚Ťiu de joaca

 990. Personal serviabil, mâncare bună, camera curată, loc de joaca și ponei pentru copii, piscina curată, jacuzzi super.

 991. Totul este foarte curat, camerele arata bine, paturile sunt foarte comode, locatia e foarte frumoasa

 992. Peisajul este de vis! Totul la superlativ! Vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 993. Locatie frumoasa, personal amabil, cur─â╚Ťenie, m├óncare foarte bun─â. Am m├óncat cele mai bune clatite cu br├ónz─â.

 994. Mobilierul din camera,cur─â╚Ťenia,m├óncarea gustoasa,personalul cu bun simt,foi╚Öoare din curte,unde se servea masa.

 995. Cur─â╚Ťenie, personal amabil de la recep╚Ťie, spa╚Ťiile verzi ├«ngrijite, foi╚Öoare ╚Öi balansoare pentru relaxare.

 996. Imprejurimile,terasa si scurtea avsolut minunate,loc de joaca pt copii, mancarea exceptionala.

 997. Micul dejun bun, loca╚Ťia buna. Personalul foarte amabil.

 998. Mancarea si personalul de la terasa este foarte ok. Mic dejun ok.

 999. Pensiune aranjata cu mult bun gust, f.curata, personal amabil, posibilitate sa servesti masa( meniu variat, bun si accesibil ca pret), gradina de vara.

 1000. Loca╚Ťie foarte frumoasa,curat,lini╚Öte,perfect pentru relaxare.castelul poate fi vizitat ╚Öi lacul.este foarte frumos.o sa revenim cu drag.

 1001. O cazare inedită, într-o casă din alt secol. Istoria castelului este deosebită. Acces gratuit la castel, indiferent de oră.

 1002. O oaza de liniste intr-o mare de agitatie, cu un domeniu mirific intregit de copaci seculari in cadrul caruia se afla Castelul Ghica, pe care timpul si-a pus amprenta dar care reuseste din plin sa transmita nostalgia vremurilor de alta data. Gazda discreta si primitoare, cafea din partea casei.

 1003. Mancarea foarte buna la acest hotel. Raport calitate pret perfect. Camerele sunt destul de mari si curate iar baia este noua.

 1004. Recomand… Curatenie, aspect interior exterior placut.

 1005. Camera a fost confortabil─â. O Loca╚Ťie perfect─â pentru dormit. Restaurantul serve╚Öte m├óncare foarte bun─â.

 1006. Destul de departe de oras.Micul dejun bun dar fara ceai negru clasic care e preferatul meu.Parcarea prea mica.Mancarea la restaurant buna complimente bucatarului.

 1007. Micul dejun bun. Locatia excelenta; piscina acoperita si dotarile aferente: OK

 1008. Micul dejun a fost ok. Loca╚Ťia nu a fost ok pt copii lipsa spa╚Ťiu de joaca