Cazare ieftina Mioveni

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Mioveni, Argeş, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Mioveni, Argeş, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Mioveni, Argeş, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Mioveni, Argeş, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Mioveni, Argeş, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Gabriel si George Bibescu din Portaresti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Mioveni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Gabriel si George Bibescu din Portaresti, jud. ValceaCazare in Mioveni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • George si Traian Almășan din Costesti, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Mioveni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Mioveni, Argeş, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (George si Traian Almășan din Costesti, jud. MehedintiCazare in Mioveni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Adelaida si Aurora Poghirc din Parva, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Mioveni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Adelaida si Aurora Poghirc din Parva, jud. Bistrita-NasaudCazare in Mioveni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Ludovic si Aurelian Iacobescu din Rogoz, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Mioveni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Mioveni, Argeş, România!

  (Ludovic si Aurelian Iacobescu din Rogoz, jud. AlbaCazare in Mioveni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Amelia si Anghelina Oltean din Dogari, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Mioveni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Mioveni, Argeş, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Amelia si Anghelina Oltean din Dogari, jud. BuzauCazare in Mioveni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Bartolomeu si Alberta Bosânceanu din Camin, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Mioveni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Mioveni, Argeş, România.

  (Bartolomeu si Alberta Bosânceanu din Camin, jud. Satu MareCazare in Mioveni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 1. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 2. Recepția a fost foarte flexibila și ne-a servit micul dejun deja la ora 6:30.

 3. – locatia si vederea abslout minunate – camera si baia foarte frumoasa – cafeaua in lobby foarte buna si ieftina

 4. Un loc minunat,foarte curat cu o oaza de verdeața impresionanta,cu oameni extraordinar de primitori și serviabili.va recomand!

 5. Proprietarul iubeste pasarile si se ingrijeste de ele, iar eu avand un copil de 3 ani, am facut rezervarea la o pensiune turistica, pacalit de imaginile pe Booking.

 6. Gradina,paunii si celelalte pasari La exterior au masa unde se poate sta

 7. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 8. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 9. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 10. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 11. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 12. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 13. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 14. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 15. Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 16. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 17. Totul a fost in regula, fara a fi ceva exceptional. Plasata bine in afara Pitesti-ului, a fost o locatie buna pentru noi. A fost o problema cu aerisirea vilei, aparent fara a fi vina personalului si cu caracter temporar. In rest OK

 18. O locatie superba, camera frumoasa, patul foarte confortabil, proprietarii amabili… totul la superlativ.

 19. Personalul ,locația,micul dejun foarte bun și diversificat . Camera mare patul foarte confortabil

 20. Camera foarte spatioasa si curata. Locatie foarte buna, desi nu am ales hotelul pentru acest aspect.

 21. Confortul, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, cafeaua excelenta.

 22. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 23. Recepția a fost foarte flexibila și ne-a servit micul dejun deja la ora 6:30.

 24. – locatia si vederea abslout minunate – camera si baia foarte frumoasa – cafeaua in lobby foarte buna si ieftina

 25. Un loc minunat,foarte curat cu o oaza de verdeața impresionanta,cu oameni extraordinar de primitori și serviabili.va recomand!

 26. Proprietarul iubeste pasarile si se ingrijeste de ele, iar eu avand un copil de 3 ani, am facut rezervarea la o pensiune turistica, pacalit de imaginile pe Booking.

 27. Gradina,paunii si celelalte pasari La exterior au masa unde se poate sta

 28. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 29. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 30. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 31. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 32. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 33. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 34. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 35. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 36. Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 37. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 38. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 39. Totul a fost in regula, fara a fi ceva exceptional. Plasata bine in afara Pitesti-ului, a fost o locatie buna pentru noi. A fost o problema cu aerisirea vilei, aparent fara a fi vina personalului si cu caracter temporar. In rest OK

 40. Personalul ,locația,micul dejun foarte bun și diversificat . Camera mare patul foarte confortabil

 41. Camera foarte spatioasa si curata. Locatie foarte buna, desi nu am ales hotelul pentru acest aspect.

 42. Confortul, amabilitatea personalului, micul dejun foarte bun, cafeaua excelenta.

 43. Un loc minunat,foarte curat cu o oaza de verdeața impresionanta,cu oameni extraordinar de primitori și serviabili.va recomand!

 44. Proprietarul iubeste pasarile si se ingrijeste de ele, iar eu avand un copil de 3 ani, am facut rezervarea la o pensiune turistica, pacalit de imaginile pe Booking.

 45. Gradina,paunii si celelalte pasari La exterior au masa unde se poate sta

 46. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 47. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 48. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 49. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 50. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 51. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 52. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 53. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 54. Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 55. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 56. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 57. Totul a fost in regula, fara a fi ceva exceptional. Plasata bine in afara Pitesti-ului, a fost o locatie buna pentru noi. A fost o problema cu aerisirea vilei, aparent fara a fi vina personalului si cu caracter temporar. In rest OK

 58. Locația foarte buna, camera spațioasă, personal amabil

 59. TOT! Confort, curatenie, servire, mancare, personal. EXCELENT!

 60. Personalul ,locația,micul dejun foarte bun și diversificat . Camera mare patul foarte confortabil

 61. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 62. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 63. A fost mare camera ,si curata. Pentru o moapte cat am stat a fost bine.

 64. Un loc minunat,foarte curat cu o oaza de verdeața impresionanta,cu oameni extraordinar de primitori și serviabili.va recomand!

 65. Proprietarul iubeste pasarile si se ingrijeste de ele, iar eu avand un copil de 3 ani, am facut rezervarea la o pensiune turistica, pacalit de imaginile pe Booking.

 66. Gradina,paunii si celelalte pasari La exterior au masa unde se poate sta

 67. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 68. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 69. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 70. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 71. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 72. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 73. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 74. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 75. Gabriel_nedelcu martie 7, 2019 at 6:10 am

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 76. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 77. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 78. Totul a fost in regula, fara a fi ceva exceptional. Plasata bine in afara Pitesti-ului, a fost o locatie buna pentru noi. A fost o problema cu aerisirea vilei, aparent fara a fi vina personalului si cu caracter temporar. In rest OK

 79. Este o locație excelenta, personalabil , curat , cald , cada spa .

 80. Locația foarte buna, camera spațioasă, personal amabil

 81. TOT! Confort, curatenie, servire, mancare, personal. EXCELENT!

 82. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 83. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 84. A fost mare camera ,si curata. Pentru o moapte cat am stat a fost bine.

 85. Un loc minunat,foarte curat cu o oaza de verdeața impresionanta,cu oameni extraordinar de primitori și serviabili.va recomand!

 86. Proprietarul iubeste pasarile si se ingrijeste de ele, iar eu avand un copil de 3 ani, am facut rezervarea la o pensiune turistica, pacalit de imaginile pe Booking.

 87. Gradina,paunii si celelalte pasari La exterior au masa unde se poate sta

 88. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 89. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 90. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 91. Nu mi-a placut nimic. Zona ar avea potential, dar nu reusesc sa beneficieze cu adevarat. Cred ca vor sa faca multe, dar nu reusesc nimic cu adevarat. Ar trebui sa se mai concentreze si pe renovari, detalii….

 92. Locatie placuta la periferia orasului. Hotelul seamana mai degraba cu un han si necesita reparatii pentru a fi adus la standardele normale. Lenjerie si prosoape ok.

 93. Camera spatioasa, luminata, calduroasa si curata. Baia foarte curata. Multe spatii de depozitare.

 94. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 95. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 96. Gabriel_nedelcu martie 24, 2019 at 9:23 am

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 97. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 98. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 99. Totul a fost in regula, fara a fi ceva exceptional. Plasata bine in afara Pitesti-ului, a fost o locatie buna pentru noi. A fost o problema cu aerisirea vilei, aparent fara a fi vina personalului si cu caracter temporar. In rest OK

 100. Este o locație excelenta, personalabil , curat , cald , cada spa .

 101. Locația foarte buna, camera spațioasă, personal amabil

 102. TOT! Confort, curatenie, servire, mancare, personal. EXCELENT!

 103. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 104. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 105. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 106. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 107. Recepția a fost foarte flexibila și ne-a servit micul dejun deja la ora 6:30.

 108. – locatia si vederea abslout minunate – camera si baia foarte frumoasa – cafeaua in lobby foarte buna si ieftina

 109. Un loc minunat,foarte curat cu o oaza de verdeața impresionanta,cu oameni extraordinar de primitori și serviabili.va recomand!

 110. Proprietarul iubeste pasarile si se ingrijeste de ele, iar eu avand un copil de 3 ani, am facut rezervarea la o pensiune turistica, pacalit de imaginile pe Booking.

 111. Gradina,paunii si celelalte pasari La exterior au masa unde se poate sta

 112. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 113. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 114. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 115. Nu mi-a placut nimic. Zona ar avea potential, dar nu reusesc sa beneficieze cu adevarat. Cred ca vor sa faca multe, dar nu reusesc nimic cu adevarat. Ar trebui sa se mai concentreze si pe renovari, detalii….

 116. Locatie placuta la periferia orasului. Hotelul seamana mai degraba cu un han si necesita reparatii pentru a fi adus la standardele normale. Lenjerie si prosoape ok.

 117. Camera spatioasa, luminata, calduroasa si curata. Baia foarte curata. Multe spatii de depozitare.

 118. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 119. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 120. Gabriel_nedelcu martie 30, 2019 at 3:28 pm

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 121. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 122. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 123. Totul a fost in regula, fara a fi ceva exceptional. Plasata bine in afara Pitesti-ului, a fost o locatie buna pentru noi. A fost o problema cu aerisirea vilei, aparent fara a fi vina personalului si cu caracter temporar. In rest OK

 124. Este o locație excelenta, personalabil , curat , cald , cada spa .

 125. Locația foarte buna, camera spațioasă, personal amabil

 126. TOT! Confort, curatenie, servire, mancare, personal. EXCELENT!

 127. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 128. Recepția a fost foarte flexibila și ne-a servit micul dejun deja la ora 6:30.

 129. – locatia si vederea abslout minunate – camera si baia foarte frumoasa – cafeaua in lobby foarte buna si ieftina

 130. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 131. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 132. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 133. Nu mi-a placut nimic. Zona ar avea potential, dar nu reusesc sa beneficieze cu adevarat. Cred ca vor sa faca multe, dar nu reusesc nimic cu adevarat. Ar trebui sa se mai concentreze si pe renovari, detalii….

 134. Locatie placuta la periferia orasului. Hotelul seamana mai degraba cu un han si necesita reparatii pentru a fi adus la standardele normale. Lenjerie si prosoape ok.

 135. Camera spatioasa, luminata, calduroasa si curata. Baia foarte curata. Multe spatii de depozitare.

 136. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 137. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 138. Gabriel_nedelcu aprilie 3, 2019 at 7:40 am

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 139. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 140. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 141. Totul a fost in regula, fara a fi ceva exceptional. Plasata bine in afara Pitesti-ului, a fost o locatie buna pentru noi. A fost o problema cu aerisirea vilei, aparent fara a fi vina personalului si cu caracter temporar. In rest OK

 142. Este o locație excelenta, personalabil , curat , cald , cada spa .

 143. Locația foarte buna, camera spațioasă, personal amabil

 144. TOT! Confort, curatenie, servire, mancare, personal. EXCELENT!

 145. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 146. Recepția a fost foarte flexibila și ne-a servit micul dejun deja la ora 6:30.

 147. – locatia si vederea abslout minunate – camera si baia foarte frumoasa – cafeaua in lobby foarte buna si ieftina

 148. Un loc minunat,foarte curat cu o oaza de verdeața impresionanta,cu oameni extraordinar de primitori și serviabili.va recomand!

 149. Proprietarul iubeste pasarile si se ingrijeste de ele, iar eu avand un copil de 3 ani, am facut rezervarea la o pensiune turistica, pacalit de imaginile pe Booking.

 150. Gradina,paunii si celelalte pasari La exterior au masa unde se poate sta

 151. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 152. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 153. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 154. Amplasare intr-un cadru superb, personalul amabil si mancarea buna!

 155. Pentru micul dejun ai la alegere 5-6 variante prestabilite de catre hotel, fara posibilitate de a schimba continutul. Ora de incepere a servirii micului dejun e 7.30 dar abia atunci incepe sa soseasca personalul. Deci ….daca ai o intalnire matinala ori renunti ori vei intarzia. In rest personalul restaurantului e ok dar putin neatent. Sunt multe fete si se mai pierd in discutii intre ele:).

 156. O locatie excelenta, toate facilitatile renovate, curatenie. Camerele spatioase, mobilier nou. Ideal pentru relaxare.

 157. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 158. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 159. Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 160. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 161. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 162. Totul a fost in regula, fara a fi ceva exceptional. Plasata bine in afara Pitesti-ului, a fost o locatie buna pentru noi. A fost o problema cu aerisirea vilei, aparent fara a fi vina personalului si cu caracter temporar. In rest OK

 163. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 164. Recepția a fost foarte flexibila și ne-a servit micul dejun deja la ora 6:30.

 165. – locatia si vederea abslout minunate – camera si baia foarte frumoasa – cafeaua in lobby foarte buna si ieftina

 166. Un loc minunat,foarte curat cu o oaza de verdeața impresionanta,cu oameni extraordinar de primitori și serviabili.va recomand!

 167. Proprietarul iubeste pasarile si se ingrijeste de ele, iar eu avand un copil de 3 ani, am facut rezervarea la o pensiune turistica, pacalit de imaginile pe Booking.

 168. Gradina,paunii si celelalte pasari La exterior au masa unde se poate sta

 169. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 170. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 171. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 172. Micul dejun a fost OK.Camerele foarte spatioase.Locatia superba.

 173. Amplasare intr-un cadru superb, personalul amabil si mancarea buna!

 174. Pentru micul dejun ai la alegere 5-6 variante prestabilite de catre hotel, fara posibilitate de a schimba continutul. Ora de incepere a servirii micului dejun e 7.30 dar abia atunci incepe sa soseasca personalul. Deci ….daca ai o intalnire matinala ori renunti ori vei intarzia. In rest personalul restaurantului e ok dar putin neatent. Sunt multe fete si se mai pierd in discutii intre ele:).

 175. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 176. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 177. Gabriel_nedelcu aprilie 27, 2019 at 9:31 pm

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 178. Este o locație excelenta, personalabil , curat , cald , cada spa .

 179. Locația foarte buna, camera spațioasă, personal amabil

 180. TOT! Confort, curatenie, servire, mancare, personal. EXCELENT!

 181. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 182. Recepția a fost foarte flexibila și ne-a servit micul dejun deja la ora 6:30.

 183. – locatia si vederea abslout minunate – camera si baia foarte frumoasa – cafeaua in lobby foarte buna si ieftina

 184. Camere spațioase Paturi mari Frigider in camera Caldura Curtea din fata pensiunii foarte mare, curată.

 185. Personalul foarte amabil cazare excelentă, o locație unde uiti de grijile cotidiene si relaxarea e maxima ,recomand tuturor aceasta pensiune !

 186. Un loc minunat,foarte curat cu o oaza de verdeața impresionanta,cu oameni extraordinar de primitori și serviabili.va recomand!

 187. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 188. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 189. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 190. Micul dejun a fost OK.Camerele foarte spatioase.Locatia superba.

 191. Amplasare intr-un cadru superb, personalul amabil si mancarea buna!

 192. Pentru micul dejun ai la alegere 5-6 variante prestabilite de catre hotel, fara posibilitate de a schimba continutul. Ora de incepere a servirii micului dejun e 7.30 dar abia atunci incepe sa soseasca personalul. Deci ….daca ai o intalnire matinala ori renunti ori vei intarzia. In rest personalul restaurantului e ok dar putin neatent. Sunt multe fete si se mai pierd in discutii intre ele:).

 193. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 194. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 195. Gabriel_nedelcu mai 4, 2019 at 6:48 am

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 196. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 197. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 198. Totul a fost in regula, fara a fi ceva exceptional. Plasata bine in afara Pitesti-ului, a fost o locatie buna pentru noi. A fost o problema cu aerisirea vilei, aparent fara a fi vina personalului si cu caracter temporar. In rest OK

 199. Este o locație excelenta, personalabil , curat , cald , cada spa .

 200. Locația foarte buna, camera spațioasă, personal amabil

 201. TOT! Confort, curatenie, servire, mancare, personal. EXCELENT!

 202. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 203. Recepția a fost foarte flexibila și ne-a servit micul dejun deja la ora 6:30.

 204. The staff was very nice and tried to be accommodating. The hotel is well positioned if you travel by car and need a place to sleep. The room was spacious and mostly well maintained. The a-la-carte menu of the restaurant included a wide variety of food and everything we ate (except for breakfast) was tasty and well prepared.

 205. Personal calificat, camera spațioasă, curata. Curtea exterioara este amenajată cu un lac foarte frumos, lebede, fazani, păuni și foarte multa verdeață. Un loc relaxant și odihnitor. Recomand călduros acest loc minunat și voi reveni cu mult drag.

 206. Curtea f generoasa, personalul amabil. In curtea pensiunii este amenajată o mini grădina Zoo, cu păsări foarte frumoase, viu colorate! In spate exista un lac( rate, lebede) cu grătar și foișor, unde se poate mânca! Destul de aproape de lacul Vidraru, castelul Bran și curtea de Argeș! O sa revenim cu plăcere la sfârșitul verii!

 207. Camere spațioase Paturi mari Frigider in camera Caldura Curtea din fata pensiunii foarte mare, curată.

 208. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 209. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 210. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 211. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 212. Dragut, natura si verdeata, liniste, mancare foarte buna.

 213. Micul dejun a fost OK.Camerele foarte spatioase.Locatia superba.

 214. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 215. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 216. Gabriel_nedelcu mai 12, 2019 at 1:32 am

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 217. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 218. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 219. Totul a fost in regula, fara a fi ceva exceptional. Plasata bine in afara Pitesti-ului, a fost o locatie buna pentru noi. A fost o problema cu aerisirea vilei, aparent fara a fi vina personalului si cu caracter temporar. In rest OK

 220. excelent!! ne-am relaxat la SPA, piscina era cu apa calda, sauna umeda, uscata…camera 6/5 cu balcon imens…totul OK!!

 221. Este o locație excelenta, personalabil , curat , cald , cada spa .

 222. Locația foarte buna, camera spațioasă, personal amabil

 223. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 224. Recepția a fost foarte flexibila și ne-a servit micul dejun deja la ora 6:30.

 225. The staff was very nice and tried to be accommodating. The hotel is well positioned if you travel by car and need a place to sleep. The room was spacious and mostly well maintained. The a-la-carte menu of the restaurant included a wide variety of food and everything we ate (except for breakfast) was tasty and well prepared.

 226. Personal calificat, camera spațioasă, curata. Curtea exterioara este amenajată cu un lac foarte frumos, lebede, fazani, păuni și foarte multa verdeață. Un loc relaxant și odihnitor. Recomand călduros acest loc minunat și voi reveni cu mult drag.

 227. Curtea f generoasa, personalul amabil. In curtea pensiunii este amenajată o mini grădina Zoo, cu păsări foarte frumoase, viu colorate! In spate exista un lac( rate, lebede) cu grătar și foișor, unde se poate mânca! Destul de aproape de lacul Vidraru, castelul Bran și curtea de Argeș! O sa revenim cu plăcere la sfârșitul verii!

 228. Camere spațioase Paturi mari Frigider in camera Caldura Curtea din fata pensiunii foarte mare, curată.

 229. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 230. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 231. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 232. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 233. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 234. Dragut, natura si verdeata, liniste, mancare foarte buna.

 235. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 236. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 237. Gabriel_nedelcu mai 15, 2019 at 5:01 pm

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 238. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 239. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 240. Totul a fost in regula, fara a fi ceva exceptional. Plasata bine in afara Pitesti-ului, a fost o locatie buna pentru noi. A fost o problema cu aerisirea vilei, aparent fara a fi vina personalului si cu caracter temporar. In rest OK

 241. excelent!! ne-am relaxat la SPA, piscina era cu apa calda, sauna umeda, uscata…camera 6/5 cu balcon imens…totul OK!!

 242. Este o locație excelenta, personalabil , curat , cald , cada spa .

 243. Locația foarte buna, camera spațioasă, personal amabil

 244. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 245. The staff was very nice and tried to be accommodating. The hotel is well positioned if you travel by car and need a place to sleep. The room was spacious and mostly well maintained. The a-la-carte menu of the restaurant included a wide variety of food and everything we ate (except for breakfast) was tasty and well prepared.

 246. Quite-new facilities, comfortable, helpful staff, large room

 247. Personal calificat, camera spațioasă, curata. Curtea exterioara este amenajată cu un lac foarte frumos, lebede, fazani, păuni și foarte multa verdeață. Un loc relaxant și odihnitor. Recomand călduros acest loc minunat și voi reveni cu mult drag.

 248. Curtea f generoasa, personalul amabil. In curtea pensiunii este amenajată o mini grădina Zoo, cu păsări foarte frumoase, viu colorate! In spate exista un lac( rate, lebede) cu grătar și foișor, unde se poate mânca! Destul de aproape de lacul Vidraru, castelul Bran și curtea de Argeș! O sa revenim cu plăcere la sfârșitul verii!

 249. Camere spațioase Paturi mari Frigider in camera Caldura Curtea din fata pensiunii foarte mare, curată.

 250. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 251. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 252. Local curat, primitor, liniste, te face sa vrei sa revii cu drag. Personal dedicat, chiar si la orele tarzii din noapte. Un loc de recomandat tuturor.

 253. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 254. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 255. Dragut, natura si verdeata, liniste, mancare foarte buna.

 256. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 257. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 258. Gabriel_nedelcu mai 24, 2019 at 1:59 pm

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 259. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 260. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 261. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 262. excelent!! ne-am relaxat la SPA, piscina era cu apa calda, sauna umeda, uscata…camera 6/5 cu balcon imens…totul OK!!

 263. Este o locație excelenta, personalabil , curat , cald , cada spa .

 264. Locația foarte buna, camera spațioasă, personal amabil

 265. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 266. The staff was very nice and tried to be accommodating. The hotel is well positioned if you travel by car and need a place to sleep. The room was spacious and mostly well maintained. The a-la-carte menu of the restaurant included a wide variety of food and everything we ate (except for breakfast) was tasty and well prepared.

 267. Quite-new facilities, comfortable, helpful staff, large room

 268. Personal calificat, camera spațioasă, curata. Curtea exterioara este amenajată cu un lac foarte frumos, lebede, fazani, păuni și foarte multa verdeață. Un loc relaxant și odihnitor. Recomand călduros acest loc minunat și voi reveni cu mult drag.

 269. Curtea f generoasa, personalul amabil. In curtea pensiunii este amenajată o mini grădina Zoo, cu păsări foarte frumoase, viu colorate! In spate exista un lac( rate, lebede) cu grătar și foișor, unde se poate mânca! Destul de aproape de lacul Vidraru, castelul Bran și curtea de Argeș! O sa revenim cu plăcere la sfârșitul verii!

 270. Camere spațioase Paturi mari Frigider in camera Caldura Curtea din fata pensiunii foarte mare, curată.

 271. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 272. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 273. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 274. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 275. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 276. Dragut, natura si verdeata, liniste, mancare foarte buna.

 277. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 278. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 279. Gabriel_nedelcu mai 31, 2019 at 7:22 pm

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 280. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 281. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 282. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 283. excelent!! ne-am relaxat la SPA, piscina era cu apa calda, sauna umeda, uscata…camera 6/5 cu balcon imens…totul OK!!

 284. Este o locație excelenta, personalabil , curat , cald , cada spa .

 285. Locația foarte buna, camera spațioasă, personal amabil

 286. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 287. The staff was very nice and tried to be accommodating. The hotel is well positioned if you travel by car and need a place to sleep. The room was spacious and mostly well maintained. The a-la-carte menu of the restaurant included a wide variety of food and everything we ate (except for breakfast) was tasty and well prepared.

 288. Quite-new facilities, comfortable, helpful staff, large room

 289. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 290. Personal calificat, camera spațioasă, curata. Curtea exterioara este amenajată cu un lac foarte frumos, lebede, fazani, păuni și foarte multa verdeață. Un loc relaxant și odihnitor. Recomand călduros acest loc minunat și voi reveni cu mult drag.

 291. Curtea f generoasa, personalul amabil. In curtea pensiunii este amenajată o mini grădina Zoo, cu păsări foarte frumoase, viu colorate! In spate exista un lac( rate, lebede) cu grătar și foișor, unde se poate mânca! Destul de aproape de lacul Vidraru, castelul Bran și curtea de Argeș! O sa revenim cu plăcere la sfârșitul verii!

 292. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 293. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 294. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 295. Pozitionarea hotelului in mijlocul padurii, aer curat, super.

 296. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 297. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 298. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 299. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 300. Gabriel_nedelcu iunie 7, 2019 at 12:12 pm

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 301. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 302. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 303. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 304. Personalul vesel si serviabil. Camera frumoasa, curata, mare, pat confortabil, baia dotata cu tot ce e necesar. Mâncare buna, programul restaurantului OK. Locație centrala, locuri de parcare suficiente.

 305. excelent!! ne-am relaxat la SPA, piscina era cu apa calda, sauna umeda, uscata…camera 6/5 cu balcon imens…totul OK!!

 306. Este o locație excelenta, personalabil , curat , cald , cada spa .

 307. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 308. Nice and comfortable hotel, breakfast is tasty, recommend it.

 309. The staff was very nice and tried to be accommodating. The hotel is well positioned if you travel by car and need a place to sleep. The room was spacious and mostly well maintained. The a-la-carte menu of the restaurant included a wide variety of food and everything we ate (except for breakfast) was tasty and well prepared.

 310. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 311. Personal calificat, camera spațioasă, curata. Curtea exterioara este amenajată cu un lac foarte frumos, lebede, fazani, păuni și foarte multa verdeață. Un loc relaxant și odihnitor. Recomand călduros acest loc minunat și voi reveni cu mult drag.

 312. Curtea f generoasa, personalul amabil. In curtea pensiunii este amenajată o mini grădina Zoo, cu păsări foarte frumoase, viu colorate! In spate exista un lac( rate, lebede) cu grătar și foișor, unde se poate mânca! Destul de aproape de lacul Vidraru, castelul Bran și curtea de Argeș! O sa revenim cu plăcere la sfârșitul verii!

 313. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 314. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 315. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 316. Pozitionarea hotelului in mijlocul padurii, aer curat, super.

 317. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 318. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 319. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 320. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 321. Gabriel_nedelcu iunie 14, 2019 at 7:27 pm

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 322. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 323. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 324. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 325. Personalul excelent: profesional, manierat, customer-service orientated

 326. Personalul vesel si serviabil. Camera frumoasa, curata, mare, pat confortabil, baia dotata cu tot ce e necesar. Mâncare buna, programul restaurantului OK. Locație centrala, locuri de parcare suficiente.

 327. excelent!! ne-am relaxat la SPA, piscina era cu apa calda, sauna umeda, uscata…camera 6/5 cu balcon imens…totul OK!!

 328. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 329. Nice and comfortable hotel, breakfast is tasty, recommend it.

 330. The staff was very nice and tried to be accommodating. The hotel is well positioned if you travel by car and need a place to sleep. The room was spacious and mostly well maintained. The a-la-carte menu of the restaurant included a wide variety of food and everything we ate (except for breakfast) was tasty and well prepared.

 331. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 332. Personal calificat, camera spațioasă, curata. Curtea exterioara este amenajată cu un lac foarte frumos, lebede, fazani, păuni și foarte multa verdeață. Un loc relaxant și odihnitor. Recomand călduros acest loc minunat și voi reveni cu mult drag.

 333. Curtea f generoasa, personalul amabil. In curtea pensiunii este amenajată o mini grădina Zoo, cu păsări foarte frumoase, viu colorate! In spate exista un lac( rate, lebede) cu grătar și foișor, unde se poate mânca! Destul de aproape de lacul Vidraru, castelul Bran și curtea de Argeș! O sa revenim cu plăcere la sfârșitul verii!

 334. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 335. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 336. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 337. Pozitionarea hotelului in mijlocul padurii, aer curat, super.

 338. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 339. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 340. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 341. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 342. Gabriel_nedelcu iunie 22, 2019 at 12:24 am

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 343. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 344. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 345. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 346. Personalul excelent: profesional, manierat, customer-service orientated

 347. Personalul vesel si serviabil. Camera frumoasa, curata, mare, pat confortabil, baia dotata cu tot ce e necesar. Mâncare buna, programul restaurantului OK. Locație centrala, locuri de parcare suficiente.

 348. excelent!! ne-am relaxat la SPA, piscina era cu apa calda, sauna umeda, uscata…camera 6/5 cu balcon imens…totul OK!!

 349. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 350. Nice and comfortable hotel, breakfast is tasty, recommend it.

 351. The staff was very nice and tried to be accommodating. The hotel is well positioned if you travel by car and need a place to sleep. The room was spacious and mostly well maintained. The a-la-carte menu of the restaurant included a wide variety of food and everything we ate (except for breakfast) was tasty and well prepared.

 352. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 353. Personal calificat, camera spațioasă, curata. Curtea exterioara este amenajată cu un lac foarte frumos, lebede, fazani, păuni și foarte multa verdeață. Un loc relaxant și odihnitor. Recomand călduros acest loc minunat și voi reveni cu mult drag.

 354. Curtea f generoasa, personalul amabil. In curtea pensiunii este amenajată o mini grădina Zoo, cu păsări foarte frumoase, viu colorate! In spate exista un lac( rate, lebede) cu grătar și foișor, unde se poate mânca! Destul de aproape de lacul Vidraru, castelul Bran și curtea de Argeș! O sa revenim cu plăcere la sfârșitul verii!

 355. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 356. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 357. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 358. Camerele spațioase, loc de parcare accesibil, mic dejun f bogat și gustos, ospătari de nota 10. Dacă n-ar fi fost mirosul de pe hol, toate erau aproape de superlativ

 359. Pozitionarea hotelului in mijlocul padurii, aer curat, super.

 360. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 361. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 362. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 363. Gabriel_nedelcu iunie 28, 2019 at 9:36 pm

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 364. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 365. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 366. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 367. Personalul excelent: profesional, manierat, customer-service orientated

 368. Personalul vesel si serviabil. Camera frumoasa, curata, mare, pat confortabil, baia dotata cu tot ce e necesar. Mâncare buna, programul restaurantului OK. Locație centrala, locuri de parcare suficiente.

 369. excelent!! ne-am relaxat la SPA, piscina era cu apa calda, sauna umeda, uscata…camera 6/5 cu balcon imens…totul OK!!

 370. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 371. Nice and comfortable hotel, breakfast is tasty, recommend it.

 372. The staff was very nice and tried to be accommodating. The hotel is well positioned if you travel by car and need a place to sleep. The room was spacious and mostly well maintained. The a-la-carte menu of the restaurant included a wide variety of food and everything we ate (except for breakfast) was tasty and well prepared.

 373. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 374. Personal calificat, camera spațioasă, curata. Curtea exterioara este amenajată cu un lac foarte frumos, lebede, fazani, păuni și foarte multa verdeață. Un loc relaxant și odihnitor. Recomand călduros acest loc minunat și voi reveni cu mult drag.

 375. Curtea f generoasa, personalul amabil. In curtea pensiunii este amenajată o mini grădina Zoo, cu păsări foarte frumoase, viu colorate! In spate exista un lac( rate, lebede) cu grătar și foișor, unde se poate mânca! Destul de aproape de lacul Vidraru, castelul Bran și curtea de Argeș! O sa revenim cu plăcere la sfârșitul verii!

 376. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 377. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 378. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 379. Terasa restaurantului super ok, departe de agitatia orasului (deschisa pana in jurul orei 24 si au si formatie de muzica). Micul dejun a fost superb, la aceeasi terasa (calitate, gust bun, muzica placuta).

 380. Camerele spațioase, loc de parcare accesibil, mic dejun f bogat și gustos, ospătari de nota 10. Dacă n-ar fi fost mirosul de pe hol, toate erau aproape de superlativ

 381. Pozitionarea hotelului in mijlocul padurii, aer curat, super.

 382. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 383. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 384. Gabriel_nedelcu iulie 5, 2019 at 7:31 pm

  Totul! Extrem de curat, gazdele oameni deosebiti! Am fost serviti cu o cafea din partea casei sau ca bautura de bun venit.

 385. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 386. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 387. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 388. Fara repros ! Personal amabil, curatenie, camera ingrijita, parcare interioara, pazita. Da, recomand!

 389. Personalul excelent: profesional, manierat, customer-service orientated

 390. Personalul vesel si serviabil. Camera frumoasa, curata, mare, pat confortabil, baia dotata cu tot ce e necesar. Mâncare buna, programul restaurantului OK. Locație centrala, locuri de parcare suficiente.

 391. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 392. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 393. Nice and comfortable hotel, breakfast is tasty, recommend it.

 394. Începutul a fost bun: frigider in camera, camera mare pentru 2 persoane ,erau plase la geamuri ,curtea cu multă verdeață,pasari…prima zi am fost bine întîmpinați la restaurant dar si la pensiune …specific ca prima zi doar. Ni sa permis o data sa spălăm haine in masina de spălat a pensiunii(am venit pentru o saptamina)Am putut utilizăm parcarea din curte

 395. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 396. Personal calificat, camera spațioasă, curata. Curtea exterioara este amenajată cu un lac foarte frumos, lebede, fazani, păuni și foarte multa verdeață. Un loc relaxant și odihnitor. Recomand călduros acest loc minunat și voi reveni cu mult drag.

 397. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 398. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 399. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 400. Începând de la amplasare și continuând cu atmosfera, totul a fost super.

 401. Terasa restaurantului super ok, departe de agitatia orasului (deschisa pana in jurul orei 24 si au si formatie de muzica). Micul dejun a fost superb, la aceeasi terasa (calitate, gust bun, muzica placuta).

 402. Camerele spațioase, loc de parcare accesibil, mic dejun f bogat și gustos, ospătari de nota 10. Dacă n-ar fi fost mirosul de pe hol, toate erau aproape de superlativ

 403. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 404. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 405. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 406. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 407. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 408. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 409. Mic dejun ok, locatie centrala, camera mare, parcare in locatie

 410. Fara repros ! Personal amabil, curatenie, camera ingrijita, parcare interioara, pazita. Da, recomand!

 411. Personalul excelent: profesional, manierat, customer-service orientated

 412. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 413. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 414. Andreea the receptionist was an amazing staff. She was very helpful!

 415. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 416. Începutul a fost bun: frigider in camera, camera mare pentru 2 persoane ,erau plase la geamuri ,curtea cu multă verdeață,pasari…prima zi am fost bine întîmpinați la restaurant dar si la pensiune …specific ca prima zi doar. Ni sa permis o data sa spălăm haine in masina de spălat a pensiunii(am venit pentru o saptamina)Am putut utilizăm parcarea din curte

 417. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 418. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 419. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 420. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 421. Croasantul nu l_am servit noi.Patul a fost odihnitor.

 422. A fost foarte foarte plăcută camera, curată, personalul excepțional. Muzica foarte bună, dacă au nunți organizate vă vine să dansați toată noaptea!

 423. Începând de la amplasare și continuând cu atmosfera, totul a fost super.

 424. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 425. O oaza de liniste la cativa kilometri de Pitesti. Gazde extrem de primitoare si amabile, curatenie, confort si un mic dejun excelent. Un loc in care merita sa te reintorci. Multumim!

 426. Locul este o oaza de liniste, usor accesibil din oras, gazdele foarte primitoare. Am petrecut putin timp dar ne-am simtit excelent.

 427. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 428. Locație frumoasa. Camera spațioasă. Balcon și vedere frumoasa. Locație noua curățică. Gazda foarte amabila și deschisa. Micul dejun limitat dar bun.

 429. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati de patron. Chiar daca se pregateau pentru Revelion ne-au indeplinit toate cererile si ne-au oferit cele mai bune camere, cu vedere la intreaga vale.

 430. Mic dejun ok, locatie centrala, camera mare, parcare in locatie

 431. Fara repros ! Personal amabil, curatenie, camera ingrijita, parcare interioara, pazita. Da, recomand!

 432. Personalul excelent: profesional, manierat, customer-service orientated

 433. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 434. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 435. Andreea the receptionist was an amazing staff. She was very helpful!

 436. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 437. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 438. Începutul a fost bun: frigider in camera, camera mare pentru 2 persoane ,erau plase la geamuri ,curtea cu multă verdeață,pasari…prima zi am fost bine întîmpinați la restaurant dar si la pensiune …specific ca prima zi doar. Ni sa permis o data sa spălăm haine in masina de spălat a pensiunii(am venit pentru o saptamina)Am putut utilizăm parcarea din curte

 439. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 440. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 441. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 442. – camera spatioasa, semidecomandata – mancare buna, portii mari – zona frumoasa, peisaj frumos – miros frumos peste tot – personal amabil, prietenos – curatenie peste tot

 443. A fost a treia oară, când ne-am cazat la acest hotel, dacă nu ne-ar fi plăcut, cu siguranță nu reveneam – cred că asta spune tot! Îmi susțin în continuare comentariile făcute până în prezent. Camera, baia – spațioase. Patul și televizorul – mari. Lenjeria, prosoapele și obiectele sanitare – strălucitoare. Mâncare foarte bună la restaurantele din incintă.

 444. Mi-a placut linistea si cadrul natural in care se afla hotelul.

 445. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 446. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 447. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 448. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 449. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 450. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 451. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 452. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 453. The room was spacious and really nice. I enjoyed my stay and I will definitely stay there next time.

 454. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 455. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 456. Începutul a fost bun: frigider in camera, camera mare pentru 2 persoane ,erau plase la geamuri ,curtea cu multă verdeață,pasari…prima zi am fost bine întîmpinați la restaurant dar si la pensiune …specific ca prima zi doar. Ni sa permis o data sa spălăm haine in masina de spălat a pensiunii(am venit pentru o saptamina)Am putut utilizăm parcarea din curte

 457. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 458. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 459. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 460. – camera spatioasa, semidecomandata – mancare buna, portii mari – zona frumoasa, peisaj frumos – miros frumos peste tot – personal amabil, prietenos – curatenie peste tot

 461. A fost a treia oară, când ne-am cazat la acest hotel, dacă nu ne-ar fi plăcut, cu siguranță nu reveneam – cred că asta spune tot! Îmi susțin în continuare comentariile făcute până în prezent. Camera, baia – spațioase. Patul și televizorul – mari. Lenjeria, prosoapele și obiectele sanitare – strălucitoare. Mâncare foarte bună la restaurantele din incintă.

 462. Mi-a placut linistea si cadrul natural in care se afla hotelul.

 463. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 464. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 465. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 466. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 467. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 468. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 469. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 470. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 471. The room was spacious and really nice. I enjoyed my stay and I will definitely stay there next time.

 472. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 473. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 474. Începutul a fost bun: frigider in camera, camera mare pentru 2 persoane ,erau plase la geamuri ,curtea cu multă verdeață,pasari…prima zi am fost bine întîmpinați la restaurant dar si la pensiune …specific ca prima zi doar. Ni sa permis o data sa spălăm haine in masina de spălat a pensiunii(am venit pentru o saptamina)Am putut utilizăm parcarea din curte

 475. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 476. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 477. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 478. Locatie frumoasa, peisaj superb, personal amabil si prietenos.

 479. – camera spatioasa, semidecomandata – mancare buna, portii mari – zona frumoasa, peisaj frumos – miros frumos peste tot – personal amabil, prietenos – curatenie peste tot

 480. A fost a treia oară, când ne-am cazat la acest hotel, dacă nu ne-ar fi plăcut, cu siguranță nu reveneam – cred că asta spune tot! Îmi susțin în continuare comentariile făcute până în prezent. Camera, baia – spațioase. Patul și televizorul – mari. Lenjeria, prosoapele și obiectele sanitare – strălucitoare. Mâncare foarte bună la restaurantele din incintă.

 481. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 482. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 483. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 484. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 485. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 486. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 487. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 488. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 489. The room was spacious and really nice. I enjoyed my stay and I will definitely stay there next time.

 490. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 491. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 492. Începutul a fost bun: frigider in camera, camera mare pentru 2 persoane ,erau plase la geamuri ,curtea cu multă verdeață,pasari…prima zi am fost bine întîmpinați la restaurant dar si la pensiune …specific ca prima zi doar. Ni sa permis o data sa spălăm haine in masina de spălat a pensiunii(am venit pentru o saptamina)Am putut utilizăm parcarea din curte

 493. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 494. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 495. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 496. Locatie frumoasa, peisaj superb, personal amabil si prietenos.

 497. – camera spatioasa, semidecomandata – mancare buna, portii mari – zona frumoasa, peisaj frumos – miros frumos peste tot – personal amabil, prietenos – curatenie peste tot

 498. A fost a treia oară, când ne-am cazat la acest hotel, dacă nu ne-ar fi plăcut, cu siguranță nu reveneam – cred că asta spune tot! Îmi susțin în continuare comentariile făcute până în prezent. Camera, baia – spațioase. Patul și televizorul – mari. Lenjeria, prosoapele și obiectele sanitare – strălucitoare. Mâncare foarte bună la restaurantele din incintă.

 499. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 500. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 501. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 502. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 503. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 504. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 505. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 506. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 507. The room was spacious and really nice. I enjoyed my stay and I will definitely stay there next time.

 508. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 509. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 510. Începutul a fost bun: frigider in camera, camera mare pentru 2 persoane ,erau plase la geamuri ,curtea cu multă verdeață,pasari…prima zi am fost bine întîmpinați la restaurant dar si la pensiune …specific ca prima zi doar. Ni sa permis o data sa spălăm haine in masina de spălat a pensiunii(am venit pentru o saptamina)Am putut utilizăm parcarea din curte

 511. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 512. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 513. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 514. locatia superba, in padure. noi nu am ajuns la micul dejun deci nu pot comenta, dar locatia are restaurante cu meniu diversificat mâncarea foarte buna la preturi acceptabile personal agreabil curatenie

 515. Locatie frumoasa, peisaj superb, personal amabil si prietenos.

 516. – camera spatioasa, semidecomandata – mancare buna, portii mari – zona frumoasa, peisaj frumos – miros frumos peste tot – personal amabil, prietenos – curatenie peste tot

 517. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 518. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 519. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 520. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 521. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 522. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 523. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 524. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 525. The room was spacious and really nice. I enjoyed my stay and I will definitely stay there next time.

 526. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 527. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 528. Începutul a fost bun: frigider in camera, camera mare pentru 2 persoane ,erau plase la geamuri ,curtea cu multă verdeață,pasari…prima zi am fost bine întîmpinați la restaurant dar si la pensiune …specific ca prima zi doar. Ni sa permis o data sa spălăm haine in masina de spălat a pensiunii(am venit pentru o saptamina)Am putut utilizăm parcarea din curte

 529. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 530. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 531. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 532. Camera destul de mare, curatenie, un pic se simtea un miros ciudat. Locatia frumoasa, la restaurant mancare f buna

 533. Locatie deosebita, camere dotate cu tot ce trebuie

 534. locatia superba, in padure. noi nu am ajuns la micul dejun deci nu pot comenta, dar locatia are restaurante cu meniu diversificat mâncarea foarte buna la preturi acceptabile personal agreabil curatenie

 535. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 536. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 537. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 538. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 539. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 540. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 541. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 542. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 543. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 544. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 545. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 546. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 547. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 548. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 549. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 550. Camera destul de mare, curatenie, un pic se simtea un miros ciudat. Locatia frumoasa, la restaurant mancare f buna

 551. Locatie deosebita, camere dotate cu tot ce trebuie

 552. locatia superba, in padure. noi nu am ajuns la micul dejun deci nu pot comenta, dar locatia are restaurante cu meniu diversificat mâncarea foarte buna la preturi acceptabile personal agreabil curatenie

 553. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 554. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 555. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 556. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 557. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 558. Un loc in care, simtindu- te ca in familie, poti sa te relaxezi in cursul vizitelor de afaceri din zona. Un loc in care poti sa faci sport, sa respiri aer curat. Un loc modern, excelent ingrijit, cu un personal primitor si siuncer preocupat sa te simti bine.

 559. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 560. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 561. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 562. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 563. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 564. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 565. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 566. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 567. Personal deschis, amabil, Oameni! Mâncarea F. buna,” nu sunt gurmand, sunt gurme”.

 568. Totul este la superlativ! O locație de poveste! O oază de liniște în mijlocul pădurii, în care găsești o curățenie impecabilă, mâncare foarte bună și muzică live.

 569. Camera destul de mare, curatenie, un pic se simtea un miros ciudat. Locatia frumoasa, la restaurant mancare f buna

 570. Locatie deosebita, camere dotate cu tot ce trebuie

 571. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 572. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 573. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 574. Patul este f f confortabil, la fel si perna din puf de gâscă. Mâncarea gustoasă, iar administratorii sunt persoane f atente, drăguțe si cald primitoare. Mentionez ca lângă Pensiunea Andrei a fost o nuntă, la Pensiunea Diana, si nu am auzit nici cel mai mic zgomot, deci tâmplăria este de o calitate superioara. Își merita din plin toate stelele, am fost f mulțumiți, vom reveni!

 575. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 576. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 577. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 578. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 579. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 580. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 581. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 582. Începutul a fost bun: frigider in camera, camera mare pentru 2 persoane ,erau plase la geamuri ,curtea cu multă verdeață,pasari…prima zi am fost bine întîmpinați la restaurant dar si la pensiune …specific ca prima zi doar. Ni sa permis o data sa spălăm haine in masina de spălat a pensiunii(am venit pentru o saptamina)Am putut utilizăm parcarea din curte

 583. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 584. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 585. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 586. Totul a fost la superlativ. Fata de acum doi ani si ceva cand am fost ultima data calitatea serviciilor mi se pare mai buna. Personalul, ca de obicei atent si discret, mancarea foarte buna, Camerele curate.

 587. Personal foarte amabil, amplasare superba langa padure, restaurantul si terasa intr-un cadru deosebit.

 588. Totul este la superlativ! O locație de poveste! O oază de liniște în mijlocul pădurii, în care găsești o curățenie impecabilă, mâncare foarte bună și muzică live.

 589. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 590. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 591. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 592. Patul este f f confortabil, la fel si perna din puf de gâscă. Mâncarea gustoasă, iar administratorii sunt persoane f atente, drăguțe si cald primitoare. Mentionez ca lângă Pensiunea Andrei a fost o nuntă, la Pensiunea Diana, si nu am auzit nici cel mai mic zgomot, deci tâmplăria este de o calitate superioara. Își merita din plin toate stelele, am fost f mulțumiți, vom reveni!

 593. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 594. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 595. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 596. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 597. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 598. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 599. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 600. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 601. Personal amabil, camera curata, miros placut, pat FOARTE comfortabil, jacuzzi imens si bine intretinut.

 602. Exista un teren de tenis/fotbal, sintetic, cu acces gratuit.

 603. Mic dejun de calitate. Patul foarte comod. Cada din camera superba!

 604. Patul este f f confortabil, la fel si perna din puf de gâscă. Mâncarea gustoasă, iar administratorii sunt persoane f atente, drăguțe si cald primitoare. Mentionez ca lângă Pensiunea Andrei a fost o nuntă, la Pensiunea Diana, si nu am auzit nici cel mai mic zgomot, deci tâmplăria este de o calitate superioara. Își merita din plin toate stelele, am fost f mulțumiți, vom reveni!

 605. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 606. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 607. Desi era ora 1 noaptea cand ne-am cazat, am fost asteptati de sef,primiti bine,cu ospitalitate,ne-a oferit parcare a masinii in curte,fiind asigurata; dimineata-la ora stabilita de seara,ne-au astepta cu mic-dejunul pregatit,cafeaua… De apreciat ca-si dau silinta pentru a multumi clientii. PS: de acordat mai multa atentie cu caldura in camere

 608. Gazdele primitoare, micul dejun inclus a fost o mica gustare ok.

 609. Relax…cameră confortabilă. Personal drăguț.Micul dejun bun. Raport pret calitate real.

 610. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 611. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 612. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 613. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 614. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 615. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 616. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 617. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 618. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 619. Totul a fost la superlativ. Fata de acum doi ani si ceva cand am fost ultima data calitatea serviciilor mi se pare mai buna. Personalul, ca de obicei atent si discret, mancarea foarte buna, Camerele curate.

 620. Personal foarte amabil, amplasare superba langa padure, restaurantul si terasa intr-un cadru deosebit.

 621. Totul este la superlativ! O locație de poveste! O oază de liniște în mijlocul pădurii, în care găsești o curățenie impecabilă, mâncare foarte bună și muzică live.

 622. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 623. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 624. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 625. Patul este f f confortabil, la fel si perna din puf de gâscă. Mâncarea gustoasă, iar administratorii sunt persoane f atente, drăguțe si cald primitoare. Mentionez ca lângă Pensiunea Andrei a fost o nuntă, la Pensiunea Diana, si nu am auzit nici cel mai mic zgomot, deci tâmplăria este de o calitate superioara. Își merita din plin toate stelele, am fost f mulțumiți, vom reveni!

 626. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 627. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 628. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 629. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 630. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 631. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 632. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 633. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 634. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 635. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 636. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 637. Totul a fost foarte bine. Recomand cu căldură locația, oricui. Am fost impresionați de mâncarea excelentă, servirea ireproșabilă, curățenia camerelor.

 638. Totul a fost la superlativ. Fata de acum doi ani si ceva cand am fost ultima data calitatea serviciilor mi se pare mai buna. Personalul, ca de obicei atent si discret, mancarea foarte buna, Camerele curate.

 639. Personal foarte amabil, amplasare superba langa padure, restaurantul si terasa intr-un cadru deosebit.

 640. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 641. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 642. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 643. Patul este f f confortabil, la fel si perna din puf de gâscă. Mâncarea gustoasă, iar administratorii sunt persoane f atente, drăguțe si cald primitoare. Mentionez ca lângă Pensiunea Andrei a fost o nuntă, la Pensiunea Diana, si nu am auzit nici cel mai mic zgomot, deci tâmplăria este de o calitate superioara. Își merita din plin toate stelele, am fost f mulțumiți, vom reveni!

 644. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 645. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 646. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 647. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 648. Un hotel dragut, cu oameni primitori si amabili, camere frumoase, restaurantul este foarte bun. Felicitari bucatarului pentru aspectul si gustul mesei de pranz. Hotel dotat cu lift interior. Baia cu cabina de dus cu hidromasaj. Saltele foarte moi in paturi, dotarea camerei este ideala

 649. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 650. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 651. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 652. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 653. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 654. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 655. Totul a fost foarte bine. Recomand cu căldură locația, oricui. Am fost impresionați de mâncarea excelentă, servirea ireproșabilă, curățenia camerelor.

 656. Totul a fost la superlativ. Fata de acum doi ani si ceva cand am fost ultima data calitatea serviciilor mi se pare mai buna. Personalul, ca de obicei atent si discret, mancarea foarte buna, Camerele curate.

 657. Personal foarte amabil, amplasare superba langa padure, restaurantul si terasa intr-un cadru deosebit.

 658. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 659. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 660. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 661. Patul este f f confortabil, la fel si perna din puf de gâscă. Mâncarea gustoasă, iar administratorii sunt persoane f atente, drăguțe si cald primitoare. Mentionez ca lângă Pensiunea Andrei a fost o nuntă, la Pensiunea Diana, si nu am auzit nici cel mai mic zgomot, deci tâmplăria este de o calitate superioara. Își merita din plin toate stelele, am fost f mulțumiți, vom reveni!

 662. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 663. Oamenii amabili, locație excelentă, patul foarte comod…

 664. Desi era un botez in desfasurare in restaurant, in camera nu a fost galagie si m-am putut odihni foarte bine. Personalul este super amabil si promt. Micul dejun este buffet suedez… Excelent! Parcare interioara generoasa.

 665. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 666. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 667. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 668. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 669. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 670. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 671. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 672. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 673. Hotelul este amplasat in Padurea Trivale, intr-o locatie foarte frumoasa. Restaurantul este cald si primitor, mancarea este foarte buna si preturile mai mult decat decente. Pretul pe noapte este foarte convenabil iar parcarea nu este o problema, fiind multe locuri.

 674. Totul a fost foarte bine. Recomand cu căldură locația, oricui. Am fost impresionați de mâncarea excelentă, servirea ireproșabilă, curățenia camerelor.

 675. Totul a fost la superlativ. Fata de acum doi ani si ceva cand am fost ultima data calitatea serviciilor mi se pare mai buna. Personalul, ca de obicei atent si discret, mancarea foarte buna, Camerele curate.

 676. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 677. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 678. În primul rând gazdele foarte primitoare. În al doilea rând amplasarea pensiunii este excelentă. Camere foarte spațioase cu mobilier alb și multe detalii care fac ca să te simți ca acasă.

 679. curatenia exemplara patul comod, pernele moi (aproape peste tot sunt tari) panorama deosebita liniste draperii cu care se poate face intuneric complet wi fi care chiar mergea parcarea comoda

 680. Patul este f f confortabil, la fel si perna din puf de gâscă. Mâncarea gustoasă, iar administratorii sunt persoane f atente, drăguțe si cald primitoare. Mentionez ca lângă Pensiunea Andrei a fost o nuntă, la Pensiunea Diana, si nu am auzit nici cel mai mic zgomot, deci tâmplăria este de o calitate superioara. Își merita din plin toate stelele, am fost f mulțumiți, vom reveni!

 681. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 682. Desi era un botez in desfasurare in restaurant, in camera nu a fost galagie si m-am putut odihni foarte bine. Personalul este super amabil si promt. Micul dejun este buffet suedez… Excelent! Parcare interioara generoasa.

 683. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 684. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 685. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 686. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 687. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 688. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 689. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 690. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 691. Hotelul este amplasat in Padurea Trivale, intr-o locatie foarte frumoasa. Restaurantul este cald si primitor, mancarea este foarte buna si preturile mai mult decat decente. Pretul pe noapte este foarte convenabil iar parcarea nu este o problema, fiind multe locuri.

 692. Totul a fost foarte bine. Recomand cu căldură locația, oricui. Am fost impresionați de mâncarea excelentă, servirea ireproșabilă, curățenia camerelor.

 693. Totul a fost la superlativ. Fata de acum doi ani si ceva cand am fost ultima data calitatea serviciilor mi se pare mai buna. Personalul, ca de obicei atent si discret, mancarea foarte buna, Camerele curate.

 694. E de apreciat curatenia, pozitionarea si ospitalitatea gazdelor. Ne vom intoarce, multumim!

 695. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 696. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 697. curatenia exemplara patul comod, pernele moi (aproape peste tot sunt tari) panorama deosebita liniste draperii cu care se poate face intuneric complet wi fi care chiar mergea parcarea comoda

 698. Patul este f f confortabil, la fel si perna din puf de gâscă. Mâncarea gustoasă, iar administratorii sunt persoane f atente, drăguțe si cald primitoare. Mentionez ca lângă Pensiunea Andrei a fost o nuntă, la Pensiunea Diana, si nu am auzit nici cel mai mic zgomot, deci tâmplăria este de o calitate superioara. Își merita din plin toate stelele, am fost f mulțumiți, vom reveni!

 699. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 700. Desi era un botez in desfasurare in restaurant, in camera nu a fost galagie si m-am putut odihni foarte bine. Personalul este super amabil si promt. Micul dejun este buffet suedez… Excelent! Parcare interioara generoasa.

 701. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 702. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 703. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 704. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 705. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 706. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 707. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 708. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 709. Personal foarte amabil,lângă pădure,parcare,mâncare foarte buna

 710. Hotelul este amplasat in Padurea Trivale, intr-o locatie foarte frumoasa. Restaurantul este cald si primitor, mancarea este foarte buna si preturile mai mult decat decente. Pretul pe noapte este foarte convenabil iar parcarea nu este o problema, fiind multe locuri.

 711. Totul a fost foarte bine. Recomand cu căldură locația, oricui. Am fost impresionați de mâncarea excelentă, servirea ireproșabilă, curățenia camerelor.

 712. E de apreciat curatenia, pozitionarea si ospitalitatea gazdelor. Ne vom intoarce, multumim!

 713. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 714. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 715. Desi era un botez in desfasurare in restaurant, in camera nu a fost galagie si m-am putut odihni foarte bine. Personalul este super amabil si promt. Micul dejun este buffet suedez… Excelent! Parcare interioara generoasa.

 716. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 717. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 718. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 719. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 720. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 721. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 722. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 723. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 724. Personal foarte amabil,lângă pădure,parcare,mâncare foarte buna

 725. Hotelul este amplasat in Padurea Trivale, intr-o locatie foarte frumoasa. Restaurantul este cald si primitor, mancarea este foarte buna si preturile mai mult decat decente. Pretul pe noapte este foarte convenabil iar parcarea nu este o problema, fiind multe locuri.

 726. Totul a fost foarte bine. Recomand cu căldură locația, oricui. Am fost impresionați de mâncarea excelentă, servirea ireproșabilă, curățenia camerelor.

 727. E de apreciat curatenia, pozitionarea si ospitalitatea gazdelor. Ne vom intoarce, multumim!

 728. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 729. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 730. Desi era un botez in desfasurare in restaurant, in camera nu a fost galagie si m-am putut odihni foarte bine. Personalul este super amabil si promt. Micul dejun este buffet suedez… Excelent! Parcare interioara generoasa.

 731. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 732. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 733. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 734. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 735. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 736. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 737. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 738. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 739. Personal foarte amabil,lângă pădure,parcare,mâncare foarte buna

 740. Hotelul este amplasat in Padurea Trivale, intr-o locatie foarte frumoasa. Restaurantul este cald si primitor, mancarea este foarte buna si preturile mai mult decat decente. Pretul pe noapte este foarte convenabil iar parcarea nu este o problema, fiind multe locuri.

 741. Totul a fost foarte bine. Recomand cu căldură locația, oricui. Am fost impresionați de mâncarea excelentă, servirea ireproșabilă, curățenia camerelor.

 742. E de apreciat curatenia, pozitionarea si ospitalitatea gazdelor. Ne vom intoarce, multumim!

 743. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 744. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 745. Desi era un botez in desfasurare in restaurant, in camera nu a fost galagie si m-am putut odihni foarte bine. Personalul este super amabil si promt. Micul dejun este buffet suedez… Excelent! Parcare interioara generoasa.

 746. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 747. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 748. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 749. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 750. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 751. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 752. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 753. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 754. Personal foarte amabil,lângă pădure,parcare,mâncare foarte buna

 755. Hotelul este amplasat in Padurea Trivale, intr-o locatie foarte frumoasa. Restaurantul este cald si primitor, mancarea este foarte buna si preturile mai mult decat decente. Pretul pe noapte este foarte convenabil iar parcarea nu este o problema, fiind multe locuri.

 756. Totul a fost foarte bine. Recomand cu căldură locația, oricui. Am fost impresionați de mâncarea excelentă, servirea ireproșabilă, curățenia camerelor.

 757. E de apreciat curatenia, pozitionarea si ospitalitatea gazdelor. Ne vom intoarce, multumim!

 758. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 759. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 760. Desi era un botez in desfasurare in restaurant, in camera nu a fost galagie si m-am putut odihni foarte bine. Personalul este super amabil si promt. Micul dejun este buffet suedez… Excelent! Parcare interioara generoasa.

 761. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 762. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 763. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 764. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 765. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 766. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 767. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 768. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 769. Personal foarte amabil,lângă pădure,parcare,mâncare foarte buna

 770. Hotelul este amplasat in Padurea Trivale, intr-o locatie foarte frumoasa. Restaurantul este cald si primitor, mancarea este foarte buna si preturile mai mult decat decente. Pretul pe noapte este foarte convenabil iar parcarea nu este o problema, fiind multe locuri.

 771. Totul a fost foarte bine. Recomand cu căldură locația, oricui. Am fost impresionați de mâncarea excelentă, servirea ireproșabilă, curățenia camerelor.

 772. Desi era un botez in desfasurare in restaurant, in camera nu a fost galagie si m-am putut odihni foarte bine. Personalul este super amabil si promt. Micul dejun este buffet suedez… Excelent! Parcare interioara generoasa.

 773. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 774. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 775. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 776. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 777. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 778. Dacă nu te interesează ca locatia sa fie in centru este locul perfect unde sa te cazezi dacă ești in interes de serviciu sau pentru relaxare. Undeva la capătul orașului, intr-o zona cu pădure și rău se afla acest complex care oferă la un preț convenabil cazare in camere modeste dar curate și cu mic dejun.

 779. Relaxare intr-o locație excelent amplasată pe malul lacului

 780. I stay at the star hotel every year if you’re staying in pitesti this place is worth the short 10min drive. I love the outdoor pool and the scenery by the river! Stunning!

 781. Situat într-o zonă ferită de forfota orașului, curtea interioară și designul curții si al restaurantului #deliciosss te duce într-o altă zonă de relax și binedispunere. Am descoperit (undercover) sălile pentru evenimente cîât și cele pentru conferințe, am rămas uimit de așa frumusețe. Am reușit sa prin și o discuție între administratorul locație si o echipa de muncitori, în care le explica despre cum să își facă treaba încât Oaspeții să nu le simtă prezența. De apreciat locația, eforturile personalului pentru a îți oferii o experieță unică în Pitești.

 782. Personal foarte amabil,lângă pădure,parcare,mâncare foarte buna

 783. Hotelul este amplasat in Padurea Trivale, intr-o locatie foarte frumoasa. Restaurantul este cald si primitor, mancarea este foarte buna si preturile mai mult decat decente. Pretul pe noapte este foarte convenabil iar parcarea nu este o problema, fiind multe locuri.

 784. E de apreciat curatenia, pozitionarea si ospitalitatea gazdelor. Ne vom intoarce, multumim!

 785. Amplasare superba, proprietari deosebiti, casa de vis

 786. Foarte frumos Personal foarte primitor Recomand cu toată încrederea

 787. curatenia exemplara patul comod, pernele moi (aproape peste tot sunt tari) panorama deosebita liniste draperii cu care se poate face intuneric complet wi fi care chiar mergea parcarea comoda

 788. Patul este f f confortabil, la fel si perna din puf de gâscă. Mâncarea gustoasă, iar administratorii sunt persoane f atente, drăguțe si cald primitoare. Mentionez ca lângă Pensiunea Andrei a fost o nuntă, la Pensiunea Diana, si nu am auzit nici cel mai mic zgomot, deci tâmplăria este de o calitate superioara. Își merita din plin toate stelele, am fost f mulțumiți, vom reveni!

 789. Mic dejun gustos si generos. Locatia excelenta. Totul este de calitate.

 790. Desi era un botez in desfasurare in restaurant, in camera nu a fost galagie si m-am putut odihni foarte bine. Personalul este super amabil si promt. Micul dejun este buffet suedez… Excelent! Parcare interioara generoasa.

 791. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 792. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 793. Gradina desi este in amenajate este foarte frumoasa. Custile cu pasari ratele lebada

 794. Proprietari de acolo sunt foarte amabil si ne au servit foarte bine. Am putut sa facem mult lucruri asa ca sa mancam impreuna afara, sa facem gratar. Locul este linistit si frumos. Patul este bun si este de toate in camerele.

 795. Totul a fost minunat!camerele sunt recent renovate și foarte curate,ai tot confortul.Personalul este foarte amabil si cel mai important grădina și păsările fac experiența de neuitat.

 796. Desi era un botez in desfasurare in restaurant, in camera nu a fost galagie si m-am putut odihni foarte bine. Personalul este super amabil si promt. Micul dejun este buffet suedez… Excelent! Parcare interioara generoasa.

 797. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 798. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 799. Desi era un botez in desfasurare in restaurant, in camera nu a fost galagie si m-am putut odihni foarte bine. Personalul este super amabil si promt. Micul dejun este buffet suedez… Excelent! Parcare interioara generoasa.

 800. Hotelul bine amenajat, apartamentul curat si spatios. Am petrecut bine sejurul!

 801. Apartamentul e mare, baia de asemenea, patul foarte lat.

 802. Totul a fost peste așteptări! De la locație până la curățenie!

 803. Apartament micuț dar dragut aranjat,dotat cu tot ce era necesar, locație centrală.

 804. O unitate de cazare excelentă în centrul orașului, condițiile sunt excelente, curățenie, cameră spațioasă, bucătărie complet utilată, balcon, te simți ca acasă ! Felicitări domnului proprietar, foarte amabil , cooperant și atent la toate nevoile clienților !

 805. Locatie excelenta, personal amabil,totul la superlativ.

 806. Revenim mereu cu drag aici. Pentru noi este o oază de liniște și relaxare. Bonus: micul dejun excelent!

 807. Locatie f. buna, terasa f. frumoasa, serviciu bun, meniu f. bun

 808. O locație liniștită, frumos decorată si curată, perfectă pentru relaxare si odihnă. Recomand cu drag!

 809. Liniște deplina, aproape de București și Pitești, curățenie, totul calitativ, precum in poze. Bucătărie mare.

 810. Gazda primitoare, locație liniștită, mult spațiu verde.

 811. Foarte frumos! Camera spațioasă, curățenie și liniște. Luminozitatea în camera redusa, dar nu ne-a incomodat. Recomand cu încredere!

 812. A fost o curatenie impecabila. Exista o bucatarie dotata cu absolut orice necesar si modern de asemenea. Personal ospitalier. Locatia este aproape de centrul orasului, de asemenea langa sunt hypermarketuri.

 813. Un loc foarte curat,excelent chiar,căldură,totul e ffffff ok!

 814. – curat – personal amabil – saltea confortabila – liniste

 815. Recomand cu mare drag. Personal foarte atent și amabil, tot timpul la dispoziția clientului. Camere curate, spațioase, climatizare foarte bună. Micul dejun a fost de tip bufet suedez, foarte diversificat. În cadrul locației se află și pub-ul Stradale, cu mâncare diversificată, au un cuptor de tip grătar, unde preparatele sunt făcute direct la jar. Cu siguranță vom reveni cu mare drag, mai ales că locația este la doua minute distanță de fabrica Dacia, unde am mers în interes de serviciu. Din camera se vede uzina.

 816. Curățenia ok Designul camerei plăcut Mâncarea bună și în cantități mari Personal ok Căldură suficienta Patul confortabil și perna bună Erau mănuși de protecție la micul dejun

 817. Un apartament deosebit, totul nou si de calitate superioara, dotat cu toate utilitatile si foarte curat! Gazda primitoare si intelegatoare! Recomand cu incredere!

 818. Totul a fost peste așteptări! De la locație până la curățenie!

 819. Apartament micuț dar dragut aranjat,dotat cu tot ce era necesar, locație centrală.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled