Cazare ieftina Miercurea Ciuc

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Lia si Zenovia Trandafir din Suseni, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Lia si Zenovia Trandafir din Suseni, jud. ArgesCazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, România pentru 3 persoane)

 • Catinca si Tiberiu Lupulescu din Soimos, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Miercurea-Ciuc, Harghita, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Catinca si Tiberiu Lupulescu din Soimos, jud. AradCazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, România pentru 3 persoane)

 • Amalia si Alice Chihaia din Buchilasi, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Amalia si Alice Chihaia din Buchilasi, jud. PrahovaCazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, România pentru 3 persoane)

 • M─âlina si Dinu Coman din Izvoarele, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Miercurea-Ciuc, Harghita, România!

  (Mălina si Dinu Coman din Izvoarele, jud. TulceaCazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, România pentru 3 persoane)

 • Rozalia si Tatiana Mihalache din Tinosu, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Miercurea-Ciuc, Harghita, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Rozalia si Tatiana Mihalache din Tinosu, jud. PrahovaCazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, România pentru 3 persoane)

 • Floare si Fabia Ag├«rbiceanu din Eremitu, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Miercurea-Ciuc, Harghita, România.

  (Floare si Fabia Agîrbiceanu din Eremitu, jud. MuresCazare in Miercurea-Ciuc, Harghita, România pentru 3 persoane)

 1. 🙂 camerele moderne, curate; Personal amabil; M├óncare bun─â

 2. Totul a fost ok. Eu as schimba mobilierul dacă ar fi după mine, pentru a împrospăta Look-ul.

 3. +parcare +wifi mergea si la et 8 si la parter +curat +un hotel comunist foarte bine conservat +foarte cald +personalul vorbea romana

 4. Personalul extrem de amabil. Curatenia din camere si de la baie. Izolarea fonic─â a hotelului. Semnalul wi-fi foarte puternic. Parcare accesibila. Mobilierul nou (sau intretinut) bine gandit. Mancarea la restaurant corect gatita la preturi accesibile.

 5. Camera tripla spatioasa, moderna, foarte cald , restaurant cu preturi acceptabile , mancarea f.buna. Recomand pt tranzit sau ski la Harghita Bai .

 6. Camera curata, amenajata cu trebuie, personal amabil.

 7. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 8. Totul a fost la superlativ. Gazda foarte amabila si discreta pe tot parcursul sederii. Curatenie exemplara, dotari foarte bune. Cu siguranta vom mai reveni si vom recomanda locatia si altora.

 9. Apartament spatios, toate dotarile, cada spa dubla, piscina excelenta, liniste, pentru doritori sauna, jacuzzi. Amabilitate deosebita a gazdei.

 10. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 11. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 12. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 13. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 14. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 15. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 16. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 17. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 18. Am fost cazati aici acum aprox 2 luni si am beneficiat de servicii foarte bune (poate pentru ca era mai cald afara): camere frumoase(spre parcare), mic dejun delicios; Insa la revenirea de acum am gasit cu totul altceva;

 19. Un apartament confortabil in care te simti ca acasa ^_^ .

 20. Totul în apartament, inclusiv loc de joacă pentru copii

 21. A great apartment, new, clean and located inside a very nice building.

 22. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 23. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 24. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 25. Personalul extrem de amabil. Curatenia din camere si de la baie. Izolarea fonic─â a hotelului. Semnalul wi-fi foarte puternic. Parcare accesibila. Mobilierul nou (sau intretinut) bine gandit. Mancarea la restaurant corect gatita la preturi accesibile.

 26. Camera tripla spatioasa, moderna, foarte cald , restaurant cu preturi acceptabile , mancarea f.buna. Recomand pt tranzit sau ski la Harghita Bai .

 27. Camera curata, amenajata cu trebuie, personal amabil.

 28. 🙂 camerele moderne, curate; Personal amabil; M├óncare bun─â

 29. Totul a fost ok. Eu as schimba mobilierul dacă ar fi după mine, pentru a împrospăta Look-ul.

 30. +parcare +wifi mergea si la et 8 si la parter +curat +un hotel comunist foarte bine conservat +foarte cald +personalul vorbea romana

 31. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 32. Totul a fost la superlativ. Gazda foarte amabila si discreta pe tot parcursul sederii. Curatenie exemplara, dotari foarte bune. Cu siguranta vom mai reveni si vom recomanda locatia si altora.

 33. Apartament spatios, toate dotarile, cada spa dubla, piscina excelenta, liniste, pentru doritori sauna, jacuzzi. Amabilitate deosebita a gazdei.

 34. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 35. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 36. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 37. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 38. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 39. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 40. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 41. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 42. Am fost cazati aici acum aprox 2 luni si am beneficiat de servicii foarte bune (poate pentru ca era mai cald afara): camere frumoase(spre parcare), mic dejun delicios; Insa la revenirea de acum am gasit cu totul altceva;

 43. Un apartament confortabil in care te simti ca acasa ^_^ .

 44. Totul în apartament, inclusiv loc de joacă pentru copii

 45. A great apartment, new, clean and located inside a very nice building.

 46. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 47. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 48. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 49. Camerele noi, spa╚Ťioase ╚Öi curate Lenjerie de calitate ╚Öi curata Personal amabil ╚Öi comunicativ.

 50. Personalul extrem de amabil. Curatenia din camere si de la baie. Izolarea fonic─â a hotelului. Semnalul wi-fi foarte puternic. Parcare accesibila. Mobilierul nou (sau intretinut) bine gandit. Mancarea la restaurant corect gatita la preturi accesibile.

 51. Camera tripla spatioasa, moderna, foarte cald , restaurant cu preturi acceptabile , mancarea f.buna. Recomand pt tranzit sau ski la Harghita Bai .

 52. 🙂 camerele moderne, curate; Personal amabil; M├óncare bun─â

 53. Totul a fost ok. Eu as schimba mobilierul dacă ar fi după mine, pentru a împrospăta Look-ul.

 54. +parcare +wifi mergea si la et 8 si la parter +curat +un hotel comunist foarte bine conservat +foarte cald +personalul vorbea romana

 55. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 56. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 57. Totul a fost la superlativ. Gazda foarte amabila si discreta pe tot parcursul sederii. Curatenie exemplara, dotari foarte bune. Cu siguranta vom mai reveni si vom recomanda locatia si altora.

 58. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 59. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 60. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 61. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 62. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 63. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 64. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 65. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 66. Am fost cazati aici acum aprox 2 luni si am beneficiat de servicii foarte bune (poate pentru ca era mai cald afara): camere frumoase(spre parcare), mic dejun delicios; Insa la revenirea de acum am gasit cu totul altceva;

 67. Un apartament confortabil in care te simti ca acasa ^_^ .

 68. Totul în apartament, inclusiv loc de joacă pentru copii

 69. A great apartment, new, clean and located inside a very nice building.

 70. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 71. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 72. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 73. 🙂 camerele moderne, curate; Personal amabil; M├óncare bun─â

 74. Totul a fost ok. Eu as schimba mobilierul dacă ar fi după mine, pentru a împrospăta Look-ul.

 75. +parcare +wifi mergea si la et 8 si la parter +curat +un hotel comunist foarte bine conservat +foarte cald +personalul vorbea romana

 76. Camerele noi, spa╚Ťioase ╚Öi curate Lenjerie de calitate ╚Öi curata Personal amabil ╚Öi comunicativ.

 77. Personalul extrem de amabil. Curatenia din camere si de la baie. Izolarea fonic─â a hotelului. Semnalul wi-fi foarte puternic. Parcare accesibila. Mobilierul nou (sau intretinut) bine gandit. Mancarea la restaurant corect gatita la preturi accesibile.

 78. Camera tripla spatioasa, moderna, foarte cald , restaurant cu preturi acceptabile , mancarea f.buna. Recomand pt tranzit sau ski la Harghita Bai .

 79. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 80. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 81. Totul a fost la superlativ. Gazda foarte amabila si discreta pe tot parcursul sederii. Curatenie exemplara, dotari foarte bune. Cu siguranta vom mai reveni si vom recomanda locatia si altora.

 82. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 83. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 84. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 85. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 86. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 87. Am fost cazati aici acum aprox 2 luni si am beneficiat de servicii foarte bune (poate pentru ca era mai cald afara): camere frumoase(spre parcare), mic dejun delicios; Insa la revenirea de acum am gasit cu totul altceva;

 88. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 89. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 90. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 91. Un apartament confortabil in care te simti ca acasa ^_^ .

 92. Totul în apartament, inclusiv loc de joacă pentru copii

 93. A great apartment, new, clean and located inside a very nice building.

 94. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 95. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 96. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 97. Mancarea a fost buna si ieftina. Camera curata. Izolatie fonica buna.

 98. Camerele noi, spa╚Ťioase ╚Öi curate Lenjerie de calitate ╚Öi curata Personal amabil ╚Öi comunicativ.

 99. Personalul extrem de amabil. Curatenia din camere si de la baie. Izolarea fonic─â a hotelului. Semnalul wi-fi foarte puternic. Parcare accesibila. Mobilierul nou (sau intretinut) bine gandit. Mancarea la restaurant corect gatita la preturi accesibile.

 100. 🙂 camerele moderne, curate; Personal amabil; M├óncare bun─â

 101. Totul a fost ok. Eu as schimba mobilierul dacă ar fi după mine, pentru a împrospăta Look-ul.

 102. +parcare +wifi mergea si la et 8 si la parter +curat +un hotel comunist foarte bine conservat +foarte cald +personalul vorbea romana

 103. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 104. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 105. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 106. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 107. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 108. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 109. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 110. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 111. Am fost cazati aici acum aprox 2 luni si am beneficiat de servicii foarte bune (poate pentru ca era mai cald afara): camere frumoase(spre parcare), mic dejun delicios; Insa la revenirea de acum am gasit cu totul altceva;

 112. Un apartament confortabil in care te simti ca acasa ^_^ .

 113. Totul în apartament, inclusiv loc de joacă pentru copii

 114. A great apartment, new, clean and located inside a very nice building.

 115. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 116. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 117. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 118. Curatenie exemplara, personal amabil, mancarea excelenta. Voi reveni aici.

 119. Mancarea a fost buna si ieftina. Camera curata. Izolatie fonica buna.

 120. Camerele noi, spa╚Ťioase ╚Öi curate Lenjerie de calitate ╚Öi curata Personal amabil ╚Öi comunicativ.

 121. 🙂 camerele moderne, curate; Personal amabil; M├óncare bun─â

 122. Totul a fost ok. Eu as schimba mobilierul dacă ar fi după mine, pentru a împrospăta Look-ul.

 123. +parcare +wifi mergea si la et 8 si la parter +curat +un hotel comunist foarte bine conservat +foarte cald +personalul vorbea romana

 124. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 125. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 126. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 127. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 128. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 129. Am fost cazati aici acum aprox 2 luni si am beneficiat de servicii foarte bune (poate pentru ca era mai cald afara): camere frumoase(spre parcare), mic dejun delicios; Insa la revenirea de acum am gasit cu totul altceva;

 130. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 131. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 132. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 133. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 134. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 135. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 136. Un apartament confortabil in care te simti ca acasa ^_^ .

 137. Totul în apartament, inclusiv loc de joacă pentru copii

 138. A great apartment, new, clean and located inside a very nice building.

 139. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 140. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 141. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 142. te simti chiar ca acasa, atmosfera f calda, dincolo de conditiile de cazare. personalul e super!

 143. Curatenie exemplara, personal amabil, mancarea excelenta. Voi reveni aici.

 144. Mancarea a fost buna si ieftina. Camera curata. Izolatie fonica buna.

 145. balconul inchis de la apartament, curatenia, designul camerei

 146. Micul dejun slab. Se aude totul în camera,ce vorbesc vecinii se aude tot.

 147. 🙂 camerele moderne, curate; Personal amabil; M├óncare bun─â

 148. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 149. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 150. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 151. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 152. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 153. Am fost cazati aici acum aprox 2 luni si am beneficiat de servicii foarte bune (poate pentru ca era mai cald afara): camere frumoase(spre parcare), mic dejun delicios; Insa la revenirea de acum am gasit cu totul altceva;

 154. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 155. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 156. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 157. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 158. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 159. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 160. Un apartament confortabil in care te simti ca acasa ^_^ .

 161. Totul în apartament, inclusiv loc de joacă pentru copii

 162. A great apartment, new, clean and located inside a very nice building.

 163. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 164. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 165. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 166. Curatenia, personalul. Curtea foarte generoasa pentru parcarea masinii in siguranta.

 167. HU – Kenyelmes, tiszta es tv-vel, kishutovel felszerelt szoba. Reggeli boseges es finom. A kiszolgalas kedves es gyors. Reggeli felszolgalasa kozos megegyezes szerint. Kellemes, huvos terasz etkezes celjara. RO – Camera comoda, curata si dotata cu televizor si frigider mic. Micul dejun este bogat si gustos. Servirea politicoasa si rapida. Ora servirii micului dejun la intelegere comuna cu proprietara. Exista si terasa pentru a lua masa in loc racoros, placut.

 168. Curat , primire excelent─â, iar gazda extrem de amabil─â!

 169. te simti chiar ca acasa, atmosfera f calda, dincolo de conditiile de cazare. personalul e super!

 170. Curatenie exemplara, personal amabil, mancarea excelenta. Voi reveni aici.

 171. Mancarea a fost buna si ieftina. Camera curata. Izolatie fonica buna.

 172. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 173. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 174. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 175. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 176. balconul inchis de la apartament, curatenia, designul camerei

 177. Micul dejun slab. Se aude totul în camera,ce vorbesc vecinii se aude tot.

 178. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 179. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 180. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 181. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 182. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 183. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 184. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 185. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 186. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 187. Curatenia, personalul. Curtea foarte generoasa pentru parcarea masinii in siguranta.

 188. HU – Kenyelmes, tiszta es tv-vel, kishutovel felszerelt szoba. Reggeli boseges es finom. A kiszolgalas kedves es gyors. Reggeli felszolgalasa kozos megegyezes szerint. Kellemes, huvos terasz etkezes celjara. RO – Camera comoda, curata si dotata cu televizor si frigider mic. Micul dejun este bogat si gustos. Servirea politicoasa si rapida. Ora servirii micului dejun la intelegere comuna cu proprietara. Exista si terasa pentru a lua masa in loc racoros, placut.

 189. Curat , primire excelent─â, iar gazda extrem de amabil─â!

 190. te simti chiar ca acasa, atmosfera f calda, dincolo de conditiile de cazare. personalul e super!

 191. Curatenie exemplara, personal amabil, mancarea excelenta. Voi reveni aici.

 192. Mancarea a fost buna si ieftina. Camera curata. Izolatie fonica buna.

 193. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 194. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 195. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 196. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 197. balconul inchis de la apartament, curatenia, designul camerei

 198. Micul dejun slab. Se aude totul în camera,ce vorbesc vecinii se aude tot.

 199. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 200. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 201. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 202. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 203. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 204. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 205. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 206. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 207. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 208. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 209. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 210. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 211. Amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenia, tariful rezonabil pentru ni╚Öte zile de s─ârb─âtoare, Loc de parcare suficient.

 212. te simti chiar ca acasa, atmosfera f calda, dincolo de conditiile de cazare. personalul e super!

 213. Curatenie exemplara, personal amabil, mancarea excelenta. Voi reveni aici.

 214. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 215. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 216. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 217. The view is excellent and the living room is very comfy! Free parking is just by the door. The property owners left us a kind note for our arrival.

 218. Really nice place to stay. Spacious accommodation with good facilities. Great location. Only stayed for one night but would come back for longer.

 219. Even if I didn’t meet the host, the main door is opened when I arrived and check-in was easy. Just walked in the house and could see all instructions and house rules. Great view with full facilities. Best for a family.

 220. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 221. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 222. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 223. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 224. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 225. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 226. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 227. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 228. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 229. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 230. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 231. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 232. Personal serviabil si politicos, mic dejun bogat si variat.

 233. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 234. balconul inchis de la apartament, curatenia, designul camerei

 235. O loca╚Ťie bun─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Camerele curate ╚Öi spa╚Ťioase.

 236. Noi am avut o camera stil casuta, si a fost super ca am avut liniste (am fost cu 2 copii). Patul foarte mare, curatenie peste tot.

 237. Este o locatie foarte curata si moderna cu personal foarte amabil. Pretul foarte bun in raport cu facilitatile oferite.

 238. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 239. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 240. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 241. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 242. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 243. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 244. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 245. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 246. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 247. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 248. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 249. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 250. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 251. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 252. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 253. Personal serviabil si politicos, mic dejun bogat si variat.

 254. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 255. balconul inchis de la apartament, curatenia, designul camerei

 256. O loca╚Ťie bun─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Camerele curate ╚Öi spa╚Ťioase.

 257. Noi am avut o camera stil casuta, si a fost super ca am avut liniste (am fost cu 2 copii). Patul foarte mare, curatenie peste tot.

 258. Este o locatie foarte curata si moderna cu personal foarte amabil. Pretul foarte bun in raport cu facilitatile oferite.

 259. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 260. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 261. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 262. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 263. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 264. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 265. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 266. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 267. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 268. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 269. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 270. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 271. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 272. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 273. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 274. Amplasat in centrul orasului, langa parc, ofera o priveliste placuta. Mic dejun bogat si diversificat.

 275. Personal serviabil si politicos, mic dejun bogat si variat.

 276. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 277. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 278. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 279. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 280. O loca╚Ťie bun─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Camerele curate ╚Öi spa╚Ťioase.

 281. Noi am avut o camera stil casuta, si a fost super ca am avut liniste (am fost cu 2 copii). Patul foarte mare, curatenie peste tot.

 282. Este o locatie foarte curata si moderna cu personal foarte amabil. Pretul foarte bun in raport cu facilitatile oferite.

 283. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 284. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 285. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 286. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 287. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 288. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 289. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 290. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 291. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 292. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 293. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 294. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 295. O loca╚Ťie bun─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Camerele curate ╚Öi spa╚Ťioase.

 296. Noi am avut o camera stil casuta, si a fost super ca am avut liniste (am fost cu 2 copii). Patul foarte mare, curatenie peste tot.

 297. Este o locatie foarte curata si moderna cu personal foarte amabil. Pretul foarte bun in raport cu facilitatile oferite.

 298. Amplasat in centrul orasului, langa parc, ofera o priveliste placuta. Mic dejun bogat si diversificat.

 299. Personal serviabil si politicos, mic dejun bogat si variat.

 300. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 301. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 302. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 303. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 304. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 305. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 306. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 307. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 308. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 309. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 310. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 311. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 312. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 313. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 314. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 315. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 316. O loca╚Ťie bun─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Camerele curate ╚Öi spa╚Ťioase.

 317. Noi am avut o camera stil casuta, si a fost super ca am avut liniste (am fost cu 2 copii). Patul foarte mare, curatenie peste tot.

 318. Este o locatie foarte curata si moderna cu personal foarte amabil. Pretul foarte bun in raport cu facilitatile oferite.

 319. Amplasat in centrul orasului, langa parc, ofera o priveliste placuta. Mic dejun bogat si diversificat.

 320. Personal serviabil si politicos, mic dejun bogat si variat.

 321. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 322. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 323. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 324. Camerele sunt spatioase, luminoase si calduroase. Totul este nou si arata impecabil. Baile sunt curate si dotate cu tot ce este necesar. Este foarte bine pozitionat, 3min pe jos pana in centru. Exista loc de parcare supravegheat si masina este in siguranta. Restaurantul care apartine htelului este cu specialitate italiana iar bucatarul fiind italian, totul este delicios. Recomand cu multa incredere

 325. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 326. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 327. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 328. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 329. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 330. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 331. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 332. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 333. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 334. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 335. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 336. Am fost primiti calduros, camera a fost spatioasa si confortabila. Totul a fost curat si patul moale.

 337. Amplasat in centrul orasului, langa parc, ofera o priveliste placuta. Mic dejun bogat si diversificat.

 338. Personal serviabil si politicos, mic dejun bogat si variat.

 339. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 340. O loca╚Ťie bun─â ╚Öi lini╚Ötit─â. Camerele curate ╚Öi spa╚Ťioase.

 341. Noi am avut o camera stil casuta, si a fost super ca am avut liniste (am fost cu 2 copii). Patul foarte mare, curatenie peste tot.

 342. Este o locatie foarte curata si moderna cu personal foarte amabil. Pretul foarte bun in raport cu facilitatile oferite.

 343. Camere curate, incalzite, apa calda, micul dejun gustos, consistent, completat cu ceai natural si cafea, ambele excelente !

 344. Mâncare foarte bună. Personal prietenos si ospitalier.

 345. Cur─â╚Ťenia, amabitatea ╚Öi faptul c─â ├«n zona restaurantului mobilierul este deosebit, pictat rustic. Foarte aproape de Centru.

 346. Restaurantul . Mancare ” interesanta ” . Si baia cu design.

 347. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 348. Amabilitatea tuturor, restauranul italian, masa servit─â. Cur─â╚Ťenia

 349. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 350. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 351. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 352. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 353. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 354. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 355. Pentru o calatorie in interes de serviciu este ok. Curat, gazdele amabile, locuri de parcare

 356. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenie. Confort. Raport calitate-pre╚Ť excelent.

 357. Personalul este foarte amabil, camerele sunt foarte curate și bine aranjate. Proprietarii au făcut o treabă excelentă cu transformarea unui cămin de nefamiliști într-un hotel!

 358. Amplasat in centrul orasului, langa parc, ofera o priveliste placuta. Mic dejun bogat si diversificat.

 359. Personal serviabil si politicos, mic dejun bogat si variat.

 360. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 361. Camera foarte buna, pret mic, curat, linistit, mancarea buna.

 362. Tot …curatenia,ospitalitatea,gentiletia…camere frumoase si primitoare.Zona linistita .

 363. Camera suficient de spatioasa si foarte curata, parcare gratuita in curtea hotelului, mancare buna la preturi accesibile . De altfel acest hotel ofera un raport pret/servicii foarte bun . Daca mai am drum prim Miercurea Ciuc o sa revin ­čÖé .

 364. Aproape de centru, zona linistita in drumul spre sanctuar (cam 2km), mobila f frumoasa, mic dejun bun.

 365. Restaurantul . Mancare ” interesanta ” . Si baia cu design.

 366. Faptul ca au parcare proprie, mancarea restaurantului este de nota 20, personalul este foarte amabil.

 367. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 368. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 369. Totul la superlativ! Nu trebuie ratata nici o ocazie de a va petrece cateva zile in aceasta locatie!

 370. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 371. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 372. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 373. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 374. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 375. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 376. Conditii foarte bune, foarte curat, linistit, placut.

 377. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 378. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 379. Amplasat in centrul orasului, langa parc, ofera o priveliste placuta. Mic dejun bogat si diversificat.

 380. Personal serviabil si politicos, mic dejun bogat si variat.

 381. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 382. Camera foarte buna, pret mic, curat, linistit, mancarea buna.

 383. Tot …curatenia,ospitalitatea,gentiletia…camere frumoase si primitoare.Zona linistita .

 384. Camera suficient de spatioasa si foarte curata, parcare gratuita in curtea hotelului, mancare buna la preturi accesibile . De altfel acest hotel ofera un raport pret/servicii foarte bun . Daca mai am drum prim Miercurea Ciuc o sa revin ­čÖé .

 385. Dan-┼čtefan iunie 28, 2019 at 6:54 pm

  Totul este foarte luxos si bine aranjat, cu gust. Se observa, usor, calitatea produselor folosite.

 386. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 387. Nimic de reprosat, mai bine ca la mine acasa. Daca cineva gaseste ceva rau de spus despre proprietate, acel om are o problema.

 388. Amplasare (la cateva minute de centru), cur─â╚Ťenie, mic dejun, personal.

 389. Aproape de centru, zona linistita in drumul spre sanctuar (cam 2km), mobila f frumoasa, mic dejun bun.

 390. Restaurantul . Mancare ” interesanta ” . Si baia cu design.

 391. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 392. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 393. Apartamentul era foarte curat, modern mobilat si dotat. Amplasarea apartamentului era destul de aproape de centrul orasului, intr-un cartier linistit si plin de verdeata. Distanta fata de centru era de 10 minute de mers pe jos. Recomand acest apartament!

 394. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 395. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 396. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 397. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 398. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 399. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 400. Amplasat in centrul orasului, langa parc, ofera o priveliste placuta. Mic dejun bogat si diversificat.

 401. Personal serviabil si politicos, mic dejun bogat si variat.

 402. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 403. Camera foarte buna, pret mic, curat, linistit, mancarea buna.

 404. Tot …curatenia,ospitalitatea,gentiletia…camere frumoase si primitoare.Zona linistita .

 405. Camera suficient de spatioasa si foarte curata, parcare gratuita in curtea hotelului, mancare buna la preturi accesibile . De altfel acest hotel ofera un raport pret/servicii foarte bun . Daca mai am drum prim Miercurea Ciuc o sa revin ­čÖé .

 406. Amplasare (la cateva minute de centru), cur─â╚Ťenie, mic dejun, personal.

 407. Aproape de centru, zona linistita in drumul spre sanctuar (cam 2km), mobila f frumoasa, mic dejun bun.

 408. Restaurantul . Mancare ” interesanta ” . Si baia cu design.

 409. Camerele senzationale, ownerul extraordinar, view ul superb. O sa revin cu sigurata si pentru sezonul de schi💪

 410. Dan-┼čtefan iulie 5, 2019 at 6:22 pm

  Totul este foarte luxos si bine aranjat, cu gust. Se observa, usor, calitatea produselor folosite.

 411. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 412. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 413. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 414. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 415. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 416. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 417. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 418. Conditii foarte bune, foarte curat, linistit, placut.

 419. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 420. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 421. Amplasat in centrul orasului, langa parc, ofera o priveliste placuta. Mic dejun bogat si diversificat.

 422. Personal serviabil si politicos, mic dejun bogat si variat.

 423. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 424. Camera foarte buna, pret mic, curat, linistit, mancarea buna.

 425. Tot …curatenia,ospitalitatea,gentiletia…camere frumoase si primitoare.Zona linistita .

 426. Camera suficient de spatioasa si foarte curata, parcare gratuita in curtea hotelului, mancare buna la preturi accesibile . De altfel acest hotel ofera un raport pret/servicii foarte bun . Daca mai am drum prim Miercurea Ciuc o sa revin ­čÖé .

 427. Camerele senzationale, ownerul extraordinar, view ul superb. O sa revin cu sigurata si pentru sezonul de schi💪

 428. Dan-┼čtefan iulie 12, 2019 at 6:26 pm

  Totul este foarte luxos si bine aranjat, cu gust. Se observa, usor, calitatea produselor folosite.

 429. De la o gazd─â foarte primitoare pana la conditiile oferite totul a fost excelent

 430. Amplasare (la cateva minute de centru), cur─â╚Ťenie, mic dejun, personal.

 431. Aproape de centru, zona linistita in drumul spre sanctuar (cam 2km), mobila f frumoasa, mic dejun bun.

 432. Restaurantul . Mancare ” interesanta ” . Si baia cu design.

 433. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 434. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 435. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 436. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 437. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 438. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 439. Conditii foarte bune, foarte curat, linistit, placut.

 440. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 441. Este totul perfect patul este fff mare ╚Öi pufos baia e curat─â….Buc─ât─ârie,tv,wifi toate sunt excelente….recomand tuturor😍😍😍

 442. Patul a fost ok si camera curata, minus mirosul oribil din baie.

 443. Camera foarte buna, pret mic, curat, linistit, mancarea buna.

 444. Tot …curatenia,ospitalitatea,gentiletia…camere frumoase si primitoare.Zona linistita .

 445. Amplasat in centrul orasului, langa parc, ofera o priveliste placuta. Mic dejun bogat si diversificat.

 446. Personal serviabil si politicos, mic dejun bogat si variat.

 447. Nu mi-a placut chiar nimic. Hotelul este de evitat.

 448. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 449. It’s just perfect fully equipped little cozy place. I can only recommend! Thumbs up!

 450. Eleg├íns, letisztult, modern design. Ragyog├│ tisztas├íg. Kedves, seg├şt┼Ĺk├ęsz kapcsolattart├│.

 451. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 452. Camerele senzationale, ownerul extraordinar, view ul superb. O sa revin cu sigurata si pentru sezonul de schi💪

 453. Totul este foarte luxos si bine aranjat, cu gust. Se observa, usor, calitatea produselor folosite.

 454. O locatie draguta, cocheta, personalul f amabil! La restaurant se mananca extraordinar de bine! Recomand !!! Nota : 10+

 455. Amplasare (la cateva minute de centru), cur─â╚Ťenie, mic dejun, personal.

 456. Aproape de centru, zona linistita in drumul spre sanctuar (cam 2km), mobila f frumoasa, mic dejun bun.

 457. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 458. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 459. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 460. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 461. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 462. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 463. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 464. Conditii foarte bune, foarte curat, linistit, placut.

 465. Condi╚Ťii de cazare excelente, cur─â╚Ťenie, dotarea completa a buc─ât─âriei. Amabilitatea ╚Öi receptivitatea personalului.

 466. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 467. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 468. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 469. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 470. Camerele senzationale, ownerul extraordinar, view ul superb. O sa revin cu sigurata si pentru sezonul de schi💪

 471. Totul este foarte luxos si bine aranjat, cu gust. Se observa, usor, calitatea produselor folosite.

 472. Locatia perfecta. Un parc in imediata apropiere. Noi am avut camera dubla superioasa cu balcon, foarte draguta, balconul perfect, probabil ca in mod normal este si foarte liniste. Doar ca, sunt niste lucrari de reamenajare la hotel si la 7 dimineata au inceput cu ciocanela la geam. Am primit totusi un anunt ca incearca sa lucreze intre 8:30-17 dar oricum faptul era deja consumat. Noroc ca nu au lucrat si in weekend. Per total camera, privelistea au fost bune.

 473. A fost relativ curat, micul dejun cu putine produse dar calitative

 474. personal extrem de amabil, a raspuns tuturor solicitarilor noastre. camera curata, spatioasa. mic dejun variat, produse de calitate corecta. locatie excekenta in centrul orasului. parcarea a fost free.

 475. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 476. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 477. Pateoana- super faina! O pizza extraordinara! Nu ratati daca ajunge╚Ťi in zon─â!

 478. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 479. It’s just perfect fully equipped little cozy place. I can only recommend! Thumbs up!

 480. Tiszta, j├│l felszerelt, v├írosk├Âzponti elhelyezked├ęs, lak├ís el┼Ĺtti parkol├ísi lehet┼Ĺs├ęg!

 481. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 482. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 483. Apartamentul era foarte curat, modern mobilat si dotat. Amplasarea apartamentului era destul de aproape de centrul orasului, intr-un cartier linistit si plin de verdeata. Distanta fata de centru era de 10 minute de mers pe jos. Recomand acest apartament!

 484. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 485. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 486. Conditii foarte bune, foarte curat, linistit, placut.

 487. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 488. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 489. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 490. Loca╚Ťia ├«n centrul ora╚Öului, personalul amabil, curatenia

 491. Locatia perfecta. Un parc in imediata apropiere. Noi am avut camera dubla superioasa cu balcon, foarte draguta, balconul perfect, probabil ca in mod normal este si foarte liniste. Doar ca, sunt niste lucrari de reamenajare la hotel si la 7 dimineata au inceput cu ciocanela la geam. Am primit totusi un anunt ca incearca sa lucreze intre 8:30-17 dar oricum faptul era deja consumat. Noroc ca nu au lucrat si in weekend. Per total camera, privelistea au fost bune.

 492. A fost relativ curat, micul dejun cu putine produse dar calitative

 493. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 494. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 495. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 496. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 497. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 498. Pateoana- super faina! O pizza extraordinara! Nu ratati daca ajunge╚Ťi in zon─â!

 499. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 500. Camerele senzationale, ownerul extraordinar, view ul superb. O sa revin cu sigurata si pentru sezonul de schi💪

 501. Totul este foarte luxos si bine aranjat, cu gust. Se observa, usor, calitatea produselor folosite.

 502. Curat, amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Recomand cu incredere!!

 503. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 504. It’s just perfect fully equipped little cozy place. I can only recommend! Thumbs up!

 505. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 506. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 507. Apartamentul era foarte curat, modern mobilat si dotat. Amplasarea apartamentului era destul de aproape de centrul orasului, intr-un cartier linistit si plin de verdeata. Distanta fata de centru era de 10 minute de mers pe jos. Recomand acest apartament!

 508. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 509. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 510. Conditii foarte bune, foarte curat, linistit, placut.

 511. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 512. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 513. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 514. Locatie foarte buna, gazda primitoare iar curtea este frumoasa. Sunt multiple locuri unde se poate fuma:)

 515. Noua ne-a placut. Defapt am mers sa ne simtim bine.

 516. Gazda primitoare… Totul la superlativ… Recomand cu incredere

 517. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 518. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 519. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 520. Loca╚Ťia ├«n centrul ora╚Öului, personalul amabil, curatenia

 521. Locatia perfecta. Un parc in imediata apropiere. Noi am avut camera dubla superioasa cu balcon, foarte draguta, balconul perfect, probabil ca in mod normal este si foarte liniste. Doar ca, sunt niste lucrari de reamenajare la hotel si la 7 dimineata au inceput cu ciocanela la geam. Am primit totusi un anunt ca incearca sa lucreze intre 8:30-17 dar oricum faptul era deja consumat. Noroc ca nu au lucrat si in weekend. Per total camera, privelistea au fost bune.

 522. A fost relativ curat, micul dejun cu putine produse dar calitative

 523. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 524. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 525. Pateoana- super faina! O pizza extraordinara! Nu ratati daca ajunge╚Ťi in zon─â!

 526. Curat, amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Recomand cu incredere!!

 527. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 528. It’s just perfect fully equipped little cozy place. I can only recommend! Thumbs up!

 529. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 530. Camerele senzationale, ownerul extraordinar, view ul superb. O sa revin cu sigurata si pentru sezonul de schi💪

 531. Totul este foarte luxos si bine aranjat, cu gust. Se observa, usor, calitatea produselor folosite.

 532. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 533. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 534. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 535. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 536. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 537. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 538. Gazde primitoare, se poate servi masa (pranz, cina nu doar mic dejun), mancare foarte buna. Liniste, loc de parcare spatios.

 539. Priveliștea este superbă.Totul foarte curat si aranjat.Merita sa te cazezi.

 540. Ne-a placut tot, restaurant super ok, preturi bune, mancare buna, personal de nota 10,gazda amabila, extracuratenie, patul comfortabil,camera primitoare, liniste, baia foarte curata, ne-a placut tot👍👍👍, doar ca sejurul nostru a fost foarte scurt!

 541. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 542. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 543. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 544. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 545. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 546. Pateoana- super faina! O pizza extraordinara! Nu ratati daca ajunge╚Ťi in zon─â!

 547. Loca╚Ťia ├«n centrul ora╚Öului, personalul amabil, curatenia

 548. Locatia perfecta. Un parc in imediata apropiere. Noi am avut camera dubla superioasa cu balcon, foarte draguta, balconul perfect, probabil ca in mod normal este si foarte liniste. Doar ca, sunt niste lucrari de reamenajare la hotel si la 7 dimineata au inceput cu ciocanela la geam. Am primit totusi un anunt ca incearca sa lucreze intre 8:30-17 dar oricum faptul era deja consumat. Noroc ca nu au lucrat si in weekend. Per total camera, privelistea au fost bune.

 549. A fost relativ curat, micul dejun cu putine produse dar calitative

 550. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 551. Camerele senzationale, ownerul extraordinar, view ul superb. O sa revin cu sigurata si pentru sezonul de schi💪

 552. Totul este foarte luxos si bine aranjat, cu gust. Se observa, usor, calitatea produselor folosite.

 553. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 554. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 555. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 556. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 557. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 558. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 559. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 560. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 561. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 562. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 563. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 564. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 565. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 566. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 567. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 568. Loca╚Ťia ├«n centrul ora╚Öului, personalul amabil, curatenia

 569. Locatia perfecta. Un parc in imediata apropiere. Noi am avut camera dubla superioasa cu balcon, foarte draguta, balconul perfect, probabil ca in mod normal este si foarte liniste. Doar ca, sunt niste lucrari de reamenajare la hotel si la 7 dimineata au inceput cu ciocanela la geam. Am primit totusi un anunt ca incearca sa lucreze intre 8:30-17 dar oricum faptul era deja consumat. Noroc ca nu au lucrat si in weekend. Per total camera, privelistea au fost bune.

 570. A fost relativ curat, micul dejun cu putine produse dar calitative

 571. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 572. Camerele senzationale, ownerul extraordinar, view ul superb. O sa revin cu sigurata si pentru sezonul de schi💪

 573. Totul este foarte luxos si bine aranjat, cu gust. Se observa, usor, calitatea produselor folosite.

 574. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 575. Parcarea spatioasa. Micul dejun variat si foarte bun. Patul confortabil.

 576. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 577. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 578. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 579. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 580. Curat, amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Recomand cu incredere!!

 581. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 582. It’s just perfect fully equipped little cozy place. I can only recommend! Thumbs up!

 583. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 584. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 585. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 586. Structura hotelului permite o renovare în ton cu vremurile actuale Pozitia fata de centru și parc este un avantaj

 587. Loca╚Ťia ├«n centrul ora╚Öului, personalul amabil, curatenia

 588. Locatia perfecta. Un parc in imediata apropiere. Noi am avut camera dubla superioasa cu balcon, foarte draguta, balconul perfect, probabil ca in mod normal este si foarte liniste. Doar ca, sunt niste lucrari de reamenajare la hotel si la 7 dimineata au inceput cu ciocanela la geam. Am primit totusi un anunt ca incearca sa lucreze intre 8:30-17 dar oricum faptul era deja consumat. Noroc ca nu au lucrat si in weekend. Per total camera, privelistea au fost bune.

 589. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 590. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 591. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 592. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 593. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 594. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 595. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 596. Curat, amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Recomand cu incredere!!

 597. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 598. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 599. Camerele senzationale, ownerul extraordinar, view ul superb. O sa revin cu sigurata si pentru sezonul de schi💪

 600. Totul este foarte luxos si bine aranjat, cu gust. Se observa, usor, calitatea produselor folosite.

 601. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 602. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 603. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 604. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 605. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 606. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 607. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 608. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 609. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 610. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 611. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 612. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 613. Structura hotelului permite o renovare în ton cu vremurile actuale Pozitia fata de centru și parc este un avantaj

 614. Loca╚Ťia ├«n centrul ora╚Öului, personalul amabil, curatenia

 615. Locatia perfecta. Un parc in imediata apropiere. Noi am avut camera dubla superioasa cu balcon, foarte draguta, balconul perfect, probabil ca in mod normal este si foarte liniste. Doar ca, sunt niste lucrari de reamenajare la hotel si la 7 dimineata au inceput cu ciocanela la geam. Am primit totusi un anunt ca incearca sa lucreze intre 8:30-17 dar oricum faptul era deja consumat. Noroc ca nu au lucrat si in weekend. Per total camera, privelistea au fost bune.

 616. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 617. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 618. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 619. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 620. Curat, amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Recomand cu incredere!!

 621. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 622. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 623. Camerele senzationale, ownerul extraordinar, view ul superb. O sa revin cu sigurata si pentru sezonul de schi💪

 624. Totul este foarte luxos si bine aranjat, cu gust. Se observa, usor, calitatea produselor folosite.

 625. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 626. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 627. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 628. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 629. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 630. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 631. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 632. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 633. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 634. Structura hotelului permite o renovare în ton cu vremurile actuale Pozitia fata de centru și parc este un avantaj

 635. Loca╚Ťia ├«n centrul ora╚Öului, personalul amabil, curatenia

 636. Locatia perfecta. Un parc in imediata apropiere. Noi am avut camera dubla superioasa cu balcon, foarte draguta, balconul perfect, probabil ca in mod normal este si foarte liniste. Doar ca, sunt niste lucrari de reamenajare la hotel si la 7 dimineata au inceput cu ciocanela la geam. Am primit totusi un anunt ca incearca sa lucreze intre 8:30-17 dar oricum faptul era deja consumat. Noroc ca nu au lucrat si in weekend. Per total camera, privelistea au fost bune.

 637. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 638. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 639. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 640. Locatie linistita, gazda extrem de primitoare, parcare sigura, mic dejun cu preparate proaspete, din bucataria locala.

 641. Totul a fost super ok ,de la primire pina la plecare.Felicitari !

 642. Gazde extrem de amabile (pentru ca am venit cu un copil de doi ani ni s-a oferit camera la parter, ca sa nu existe probleme cu treptele, ni s-au recomandat locatii pentru luat masa si alte servicii din oras, taxi etc.). Locatie aproape de centru si zone in care se poate lua masa (max. 10 min. mers pe jos). Liniste si curatenie. Curte spatioasa si frumos amenajata.

 643. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 644. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 645. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 646. Datorit─â amplas─ârii ultracentrale am revenit aici( si nu numai). Pe langa cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öita si amabilitatea gazdei m-a surprins in mod placut faptul ca doamna Nicoleta a ╚Ťinut cont de sugestiile mele si acum am gasit covorase in baie, deci nu am mai p─â╚Öit pe gresia rece dupa dus. In concluzie, voi reveni cu drag oricand.

 647. Curat si fara odorizanti de camera sau de lenjerie.Curat curat.Pat confortabil. Nu este utilizata lina, seegras sau pene de pasare.

 648. Apartament placut situat central.Proprietara foarte amabila.Recomand.

 649. Vacanta noastr─â a fost minunata. Camera a aratat exact ca ├«n poze ╚Öi a fost extrem de curat. Pe parcursul vacantei a fost foarte lini╚Öte, nu am avut probleme cu g─âl─âgie de niciun fel. M├óncarea a fost foarte buna ╚Öi gazda foarte atenta la preferin╚Ťele noastre, foarte amabila ╚Öi primitoare. Accesul este facil ╚Öi loca╚Ťia este excelenta. Cu siguran╚Ť─â vom reveni aici cu drag.

 650. Personal amabil, atmosfera familiala, prietenoasa.

 651. Merita sa le treci pragul. Am doar cuvinte de lauda pt toate serviciile (cazare ╚Öi restaurant). Ne-am sim╚Ťit foarte bine.

 652. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 653. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 654. Personalul amabil, restaurantul cu preparate gustiase

 655. Structura hotelului permite o renovare în ton cu vremurile actuale Pozitia fata de centru și parc este un avantaj

 656. Loca╚Ťia ├«n centrul ora╚Öului, personalul amabil, curatenia

 657. personal extrem de amabil, a raspuns tuturor solicitarilor noastre. camera curata, spatioasa. mic dejun variat, produse de calitate corecta. locatie excekenta in centrul orasului. parcarea a fost free.

 658. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 659. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 660. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 661. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 662. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 663. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 664. Totul a fost foarte frumos ╚Öi cazarea este de vis. Propietarul este foarte prietenos ╚Öi foarte amabil. Cu siguran╚Ť─â o s─â mai revenim!

 665. Totul a fost la superlativ! Gazda foarte atenta, locul retras si linistit, experienta in ciubar a fost de milioane, casele au un design aparte. Vom reveni cu siguranta! Recomand tuturor.

 666. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 667. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 668. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 669. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 670. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 671. Curat, amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Recomand cu incredere!!

 672. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 673. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 674. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 675. In mare parte ok ……. camera pe care am primit-o avea un jacuzzi care a prins numai bine pentru relaxare. Parcare proprie , restaurantul cu preparate ok .

 676. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 677. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 678. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 679. Structura hotelului permite o renovare în ton cu vremurile actuale Pozitia fata de centru și parc este un avantaj

 680. Loca╚Ťia ├«n centrul ora╚Öului, personalul amabil, curatenia

 681. personal extrem de amabil, a raspuns tuturor solicitarilor noastre. camera curata, spatioasa. mic dejun variat, produse de calitate corecta. locatie excekenta in centrul orasului. parcarea a fost free.

 682. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 683. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 684. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 685. Gazde primitoare, se poate servi masa (pranz, cina nu doar mic dejun), mancare foarte buna. Liniste, loc de parcare spatios.

 686. Priveliștea este superbă.Totul foarte curat si aranjat.Merita sa te cazezi.

 687. Ne-a placut tot, restaurant super ok, preturi bune, mancare buna, personal de nota 10,gazda amabila, extracuratenie, patul comfortabil,camera primitoare, liniste, baia foarte curata, ne-a placut tot👍👍👍, doar ca sejurul nostru a fost foarte scurt!

 688. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 689. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 690. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 691. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 692. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 693. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 694. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 695. Curat, amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Recomand cu incredere!!

 696. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 697. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 698. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 699. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 700. Datorit─â amplas─ârii ultracentrale am revenit aici( si nu numai). Pe langa cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öita si amabilitatea gazdei m-a surprins in mod placut faptul ca doamna Nicoleta a ╚Ťinut cont de sugestiile mele si acum am gasit covorase in baie, deci nu am mai p─â╚Öit pe gresia rece dupa dus. In concluzie, voi reveni cu drag oricand.

 701. Curat si fara odorizanti de camera sau de lenjerie.Curat curat.Pat confortabil. Nu este utilizata lina, seegras sau pene de pasare.

 702. Apartament placut situat central.Proprietara foarte amabila.Recomand.

 703. Am revenit in acest hotel cu placere. Este pozitionat intr-o zona linistita, placuta, fiind langa un parc. Atmosfera in hotel este linistita, personalul amabil, mancare buna. Daca ajungi aici cu masina gasesti fara probleme loc de parcare.

 704. Locatia este excelenta, chiar in centru, la 5 min de mers pe jos prin parc de zona pietonala cu restaurante. Personalul foarte amabil. Camera a fost OK – de trei stele. Curata si calduroasa.

 705. Hotel curat, pl─âcut, personal super amabil, at├ót la recep╚Ťie, c├ót ╚Öi la restaurant. Mic dejun pentru toate gusturile, cafea foarte bun─â.

 706. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 707. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 708. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 709. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 710. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 711. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 712. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 713. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 714. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 715. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 716. Curat, amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Recomand cu incredere!!

 717. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 718. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 719. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 720. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 721. Lini╚Öte, personalul extrem de amabil ╚Öi dornic s─â ajute. Am primit informa╚Ťii utile despre punctele de atrac╚Ťie din ora╚Ö. Pe scurt: ospitalitatea la ea acas─â.

 722. Spa╚Ťii de cazare decente, personal foarte amabil ╚Öi respectuos fa╚Ť─â de clien╚Ťi! Am plecat ├«nc├óntat din acest loc! Ini╚Ťial, c├ónd am ales s─â m─â cazez aici pentru dou─â nop╚Ťi, aveam o re╚Ťinere, m-am g├óndit c─â dac─â nu ╚Ötiu vorbi ungure╚Öte, o s─â fie o problem─â, dar m-am ├«n╚Öelat! Oamenii de acolo sunt Ok ╚Öi s-au comportat irepro╚Öabil!

 723. Cur─â╚Ťenia, personal amabil, raport pret- calitate ok

 724. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 725. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 726. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 727. Locatie foarte buna, gazda primitoare iar curtea este frumoasa. Sunt multiple locuri unde se poate fuma:)

 728. Noua ne-a placut. Defapt am mers sa ne simtim bine.

 729. Gazda primitoare… Totul la superlativ… Recomand cu incredere

 730. Am revenit in acest hotel cu placere. Este pozitionat intr-o zona linistita, placuta, fiind langa un parc. Atmosfera in hotel este linistita, personalul amabil, mancare buna. Daca ajungi aici cu masina gasesti fara probleme loc de parcare.

 731. Locatia este excelenta, chiar in centru, la 5 min de mers pe jos prin parc de zona pietonala cu restaurante. Personalul foarte amabil. Camera a fost OK – de trei stele. Curata si calduroasa.

 732. Hotel curat, pl─âcut, personal super amabil, at├ót la recep╚Ťie, c├ót ╚Öi la restaurant. Mic dejun pentru toate gusturile, cafea foarte bun─â.

 733. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 734. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 735. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 736. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 737. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 738. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 739. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 740. Curat, amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Recomand cu incredere!!

 741. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 742. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 743. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 744. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 745. Totul a fost foarte frumos ╚Öi cazarea este de vis. Propietarul este foarte prietenos ╚Öi foarte amabil. Cu siguran╚Ť─â o s─â mai revenim!

 746. Totul a fost la superlativ! Gazda foarte atenta, locul retras si linistit, experienta in ciubar a fost de milioane, casele au un design aparte. Vom reveni cu siguranta! Recomand tuturor.

 747. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 748. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 749. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 750. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 751. Raport corect calitate-pre╚Ť, personal amabil, lift func╚Ťional f─âr─â timp prelungit de a╚Öteptare

 752. Am revenit in acest hotel cu placere. Este pozitionat intr-o zona linistita, placuta, fiind langa un parc. Atmosfera in hotel este linistita, personalul amabil, mancare buna. Daca ajungi aici cu masina gasesti fara probleme loc de parcare.

 753. Locatia este excelenta, chiar in centru, la 5 min de mers pe jos prin parc de zona pietonala cu restaurante. Personalul foarte amabil. Camera a fost OK – de trei stele. Curata si calduroasa.

 754. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 755. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 756. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 757. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 758. Curat, amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Recomand cu incredere!!

 759. O garsoniera aranjata cu bun gust, tv, wi fi, un frigider in bucatarie, fierbator, microunde, vesela cuprinzatoare, curatenie.

 760. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 761. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 762. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 763. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 764. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 765. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 766. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 767. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 768. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 769. Totul a fost foarte frumos ╚Öi cazarea este de vis. Propietarul este foarte prietenos ╚Öi foarte amabil. Cu siguran╚Ť─â o s─â mai revenim!

 770. Totul a fost la superlativ! Gazda foarte atenta, locul retras si linistit, experienta in ciubar a fost de milioane, casele au un design aparte. Vom reveni cu siguranta! Recomand tuturor.

 771. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 772. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 773. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 774. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 775. Raport corect calitate-pre╚Ť, personal amabil, lift func╚Ťional f─âr─â timp prelungit de a╚Öteptare

 776. Am revenit in acest hotel cu placere. Este pozitionat intr-o zona linistita, placuta, fiind langa un parc. Atmosfera in hotel este linistita, personalul amabil, mancare buna. Daca ajungi aici cu masina gasesti fara probleme loc de parcare.

 777. Locatia este excelenta, chiar in centru, la 5 min de mers pe jos prin parc de zona pietonala cu restaurante. Personalul foarte amabil. Camera a fost OK – de trei stele. Curata si calduroasa.

 778. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 779. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 780. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 781. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 782. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 783. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 784. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 785. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 786. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 787. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 788. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 789. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 790. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 791. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 792. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 793. Amplasarea ft aproape de centrul orasului. Destul de spatioasa si dotata. Am avut caldura si apa calda din belsug, iar gazda mi s a parut ft ok.

 794. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 795. Curat, amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de centru. Recomand cu incredere!!

 796. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 797. Camerele curate, mic dejun bun, amabilitatea personalului

 798. In mare parte ok ……. camera pe care am primit-o avea un jacuzzi care a prins numai bine pentru relaxare. Parcare proprie , restaurantul cu preparate ok .

 799. Raport corect calitate-pre╚Ť, personal amabil, lift func╚Ťional f─âr─â timp prelungit de a╚Öteptare

 800. Am revenit in acest hotel cu placere. Este pozitionat intr-o zona linistita, placuta, fiind langa un parc. Atmosfera in hotel este linistita, personalul amabil, mancare buna. Daca ajungi aici cu masina gasesti fara probleme loc de parcare.

 801. Locatia este excelenta, chiar in centru, la 5 min de mers pe jos prin parc de zona pietonala cu restaurante. Personalul foarte amabil. Camera a fost OK – de trei stele. Curata si calduroasa.

 802. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 803. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 804. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 805. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 806. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 807. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 808. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 809. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 810. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 811. Toata locuinta este aranjata cu grija si intr-o ambianta placuta DISPUNE SI DE BALCON INCHIS CU TERMOPAN. Apa calda tot timpul, caldura de asemenea. Prosoape la dispozitie, toata vesela de bucatarie este pregatita. Pat confortabil si lenjerie la dispozitie. Garsoniera este situata intr-o zona linistita, cu locuri de parcare si magazin non-stop chiar in imediata apropiere. Gazda bine primitoare chiar si in miez de noapte, si vorbitoare de limba romana. RECOMAND CU MARE INCREDERE LOCUINTELE DE LA FOCUS HOME

 812. Amplasarea ft aproape de centrul orasului. Destul de spatioasa si dotata. Am avut caldura si apa calda din belsug, iar gazda mi s a parut ft ok.

 813. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 814. Totul a fost foarte frumos ╚Öi cazarea este de vis. Propietarul este foarte prietenos ╚Öi foarte amabil. Cu siguran╚Ť─â o s─â mai revenim!

 815. Totul a fost la superlativ! Gazda foarte atenta, locul retras si linistit, experienta in ciubar a fost de milioane, casele au un design aparte. Vom reveni cu siguranta! Recomand tuturor.

 816. Apartamentul in care am stat este superb! Privelistea catre oras e superba! Totul a fost foarte ok, ospitalitatea, conditiile! Vom mai reveni! Recomand cu drag !😊

 817. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 818. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 819. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 820. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 821. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 822. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 823. Raport corect calitate-pre╚Ť, personal amabil, lift func╚Ťional f─âr─â timp prelungit de a╚Öteptare

 824. Am revenit in acest hotel cu placere. Este pozitionat intr-o zona linistita, placuta, fiind langa un parc. Atmosfera in hotel este linistita, personalul amabil, mancare buna. Daca ajungi aici cu masina gasesti fara probleme loc de parcare.

 825. Locatia este excelenta, chiar in centru, la 5 min de mers pe jos prin parc de zona pietonala cu restaurante. Personalul foarte amabil. Camera a fost OK – de trei stele. Curata si calduroasa.

 826. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 827. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 828. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 829. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 830. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 831. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 832. Toata locuinta este aranjata cu grija si intr-o ambianta placuta DISPUNE SI DE BALCON INCHIS CU TERMOPAN. Apa calda tot timpul, caldura de asemenea. Prosoape la dispozitie, toata vesela de bucatarie este pregatita. Pat confortabil si lenjerie la dispozitie. Garsoniera este situata intr-o zona linistita, cu locuri de parcare si magazin non-stop chiar in imediata apropiere. Gazda bine primitoare chiar si in miez de noapte, si vorbitoare de limba romana. RECOMAND CU MARE INCREDERE LOCUINTELE DE LA FOCUS HOME

 833. Amplasarea ft aproape de centrul orasului. Destul de spatioasa si dotata. Am avut caldura si apa calda din belsug, iar gazda mi s a parut ft ok.

 834. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 835. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 836. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 837. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 838. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 839. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 840. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 841. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 842. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 843. Curat, dragut, accepta si animale de companie, vedere frumoasa spre munte.

 844. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, comfort,zona lini╚Ötit─â.

 845. Camera a fost curat─â, aranjat─â cu gust. Masa foarte bun─â. Mic dejunul inclus cu variante ╚Öi ├«n╚Ťelegere din partea personalului. Personal amabil ╚Öi serviabil.

 846. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 847. Raport corect calitate-pre╚Ť, personal amabil, lift func╚Ťional f─âr─â timp prelungit de a╚Öteptare

 848. Am revenit in acest hotel cu placere. Este pozitionat intr-o zona linistita, placuta, fiind langa un parc. Atmosfera in hotel este linistita, personalul amabil, mancare buna. Daca ajungi aici cu masina gasesti fara probleme loc de parcare.

 849. Locatia este excelenta, chiar in centru, la 5 min de mers pe jos prin parc de zona pietonala cu restaurante. Personalul foarte amabil. Camera a fost OK – de trei stele. Curata si calduroasa.

 850. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 851. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 852. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 853. Toata locuinta este aranjata cu grija si intr-o ambianta placuta DISPUNE SI DE BALCON INCHIS CU TERMOPAN. Apa calda tot timpul, caldura de asemenea. Prosoape la dispozitie, toata vesela de bucatarie este pregatita. Pat confortabil si lenjerie la dispozitie. Garsoniera este situata intr-o zona linistita, cu locuri de parcare si magazin non-stop chiar in imediata apropiere. Gazda bine primitoare chiar si in miez de noapte, si vorbitoare de limba romana. RECOMAND CU MARE INCREDERE LOCUINTELE DE LA FOCUS HOME

 854. Amplasarea ft aproape de centrul orasului. Destul de spatioasa si dotata. Am avut caldura si apa calda din belsug, iar gazda mi s a parut ft ok.

 855. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 856. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 857. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 858. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 859. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 860. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 861. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 862. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 863. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 864. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 865. Loc curat cu toate produsele necesare; de la șampon până la uscător de păr, vase de tot felul. Loc minimalist si placut!

 866. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 867. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 868. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, comfort,zona lini╚Ötit─â.

 869. Camera a fost curat─â, aranjat─â cu gust. Masa foarte bun─â. Mic dejunul inclus cu variante ╚Öi ├«n╚Ťelegere din partea personalului. Personal amabil ╚Öi serviabil.

 870. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 871. Raport corect calitate-pre╚Ť, personal amabil, lift func╚Ťional f─âr─â timp prelungit de a╚Öteptare

 872. Am revenit in acest hotel cu placere. Este pozitionat intr-o zona linistita, placuta, fiind langa un parc. Atmosfera in hotel este linistita, personalul amabil, mancare buna. Daca ajungi aici cu masina gasesti fara probleme loc de parcare.

 873. Locatia este excelenta, chiar in centru, la 5 min de mers pe jos prin parc de zona pietonala cu restaurante. Personalul foarte amabil. Camera a fost OK – de trei stele. Curata si calduroasa.

 874. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 875. Curat, m├óncare destul de buna, preturi acceptabile, personal amabil 😚

 876. Mi-a placut implicarea personalului in rezolvarea unei probleme aparuta la rezervarea camerei. Am apreciat ajutorul oferit astfel ca sejurul meu a fost excelent si moralul ridicat.

 877. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 878. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 879. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 880. Locatia la superlativ, dotarile excelente la bucatarie,balconul imens. Felicitari gazdei!

 881. Un apartament confortabil in care te simti ca acasa ^_^ .

 882. Totul în apartament, inclusiv loc de joacă pentru copii

 883. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 884. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 885. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 886. Toata locuinta este aranjata cu grija si intr-o ambianta placuta DISPUNE SI DE BALCON INCHIS CU TERMOPAN. Apa calda tot timpul, caldura de asemenea. Prosoape la dispozitie, toata vesela de bucatarie este pregatita. Pat confortabil si lenjerie la dispozitie. Garsoniera este situata intr-o zona linistita, cu locuri de parcare si magazin non-stop chiar in imediata apropiere. Gazda bine primitoare chiar si in miez de noapte, si vorbitoare de limba romana. RECOMAND CU MARE INCREDERE LOCUINTELE DE LA FOCUS HOME

 887. Amplasarea ft aproape de centrul orasului. Destul de spatioasa si dotata. Am avut caldura si apa calda din belsug, iar gazda mi s a parut ft ok.

 888. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 889. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 890. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 891. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 892. Loc curat cu toate produsele necesare; de la șampon până la uscător de păr, vase de tot felul. Loc minimalist si placut!

 893. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 894. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 895. Ne-am bucurat de 3 zile minunate petrecute la Hotel Fenyo: camera confortabila si bine incalzite, un mic dejun consistent, personal amabil. Un raport calitate/pret excelent. Am fost placut impresionati de preparatele culinare servite la restaurantul hotelului, avand suficiente variante pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

 896. Pozi╚Ťionarea hotelului excelenta, personal foarte amabil ╚Öi un mic dejun ├«n stil bufet suedez foarte consist

 897. Raport corect calitate-pre╚Ť, personal amabil, lift func╚Ťional f─âr─â timp prelungit de a╚Öteptare

 898. M├óncarea este excelent─â. Pre╚Ťurile sunt rezonabile.

 899. Personal calificat, foarte respectuos și primitori!

 900. Totul este super ok , personalul amabil, curatenie , camere mari spatioase, Am fost nu odata, am fost de ‘n’ ori, in diverse camere, efectiv chiar spuneam si dnei de la receptie, parca vin acasa. Felicitari!

 901. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 902. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 903. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 904. Toata locuinta este aranjata cu grija si intr-o ambianta placuta DISPUNE SI DE BALCON INCHIS CU TERMOPAN. Apa calda tot timpul, caldura de asemenea. Prosoape la dispozitie, toata vesela de bucatarie este pregatita. Pat confortabil si lenjerie la dispozitie. Garsoniera este situata intr-o zona linistita, cu locuri de parcare si magazin non-stop chiar in imediata apropiere. Gazda bine primitoare chiar si in miez de noapte, si vorbitoare de limba romana. RECOMAND CU MARE INCREDERE LOCUINTELE DE LA FOCUS HOME

 905. Amplasarea ft aproape de centrul orasului. Destul de spatioasa si dotata. Am avut caldura si apa calda din belsug, iar gazda mi s a parut ft ok.

 906. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 907. Loc curat cu toate produsele necesare; de la șampon până la uscător de păr, vase de tot felul. Loc minimalist si placut!

 908. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 909. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťia curat─â, bine ├«ngrijit─â, foarte moderna, utilat─â cu tot ce trebuie pentru a preg─âti cate ceva diminea╚Ťa, ╚Öi nu numai! Lini╚Öte!

 910. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 911. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 912. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 913. Locatia la superlativ, dotarile excelente la bucatarie,balconul imens. Felicitari gazdei!

 914. Un apartament confortabil in care te simti ca acasa ^_^ .

 915. Totul în apartament, inclusiv loc de joacă pentru copii

 916. Personalul foarte primitor. Mâncarea foarte buna. Un loc liniștit.

 917. Hotelul este bine amplasat,curat si ne-au ajutat cu un late check-out.

 918. Raport excelent calitate-pret. Personal amabil. Foarte bun micul dejun de tip bufet suedez inclus in pret.

 919. Condi╚Ťii deosebite, personal amabil, mic dejun tip bufet suedez, variat, mai pu╚Ťin pentru cei care postesc.

 920. Ne-am bucurat de 3 zile minunate petrecute la Hotel Fenyo: camera confortabila si bine incalzite, un mic dejun consistent, personal amabil. Un raport calitate/pret excelent. Am fost placut impresionati de preparatele culinare servite la restaurantul hotelului, avand suficiente variante pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

 921. Pozi╚Ťionarea hotelului excelenta, personal foarte amabil ╚Öi un mic dejun ├«n stil bufet suedez foarte consist

 922. Gazda foarte amabila. Loca╚Ťie foarte curata. Recomand

 923. Apartamentul este intr-o locatie aproape de 15 minute maxim de mers pe jos fata de centru, cu o parcare unde se gasesc intotdeauna locuri de parcare si un supermarket exact in fata blocului. Locatia este foarte linistita, apartamentul curat, semidecomandat si camerele nu sunt despartite de usi. In bucatarie se afla o plita, un toaster si un fierbator, iar gazda a lasat niste plicuri de ceai si de cafea. Exista si un frigider mic care poate fi utilizat.

 924. Foarte aproape de un Pub unde se serveste mâncare bună

 925. Toata locuinta este aranjata cu grija si intr-o ambianta placuta DISPUNE SI DE BALCON INCHIS CU TERMOPAN. Apa calda tot timpul, caldura de asemenea. Prosoape la dispozitie, toata vesela de bucatarie este pregatita. Pat confortabil si lenjerie la dispozitie. Garsoniera este situata intr-o zona linistita, cu locuri de parcare si magazin non-stop chiar in imediata apropiere. Gazda bine primitoare chiar si in miez de noapte, si vorbitoare de limba romana. RECOMAND CU MARE INCREDERE LOCUINTELE DE LA FOCUS HOME

 926. Amplasarea ft aproape de centrul orasului. Destul de spatioasa si dotata. Am avut caldura si apa calda din belsug, iar gazda mi s a parut ft ok.

 927. Garsoniera amenajata foarte atent, in care nu iti lipseste nimic. Excelenta comunicare cu proprietarul. Zona foarte linistita, magazin non-stop la nici 100 de metri de blocul unde este amplasata garsoniera.

 928. Atat proprietarul, cat si persoana care ne-a asteptat si condus la apartament, au fost foarte serviabili si discreti.

 929. Loc curat cu toate produsele necesare; de la șampon până la uscător de păr, vase de tot felul. Loc minimalist si placut!

 930. Cur─â╚Ťenia, amabilitatea administratorului, dot─ârile moderne,

 931. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 932. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 933. Punctualitatea proprietarului,confortul,curatenia.

 934. O loca╚Ťie frumoasa, cu niste camere spatioase si curate, foarte calduroase in comparatie cu frigul de afara,, cu un design dragut.Restaurantul cu meniu diversificat!

 935. Camera ok. Patul. salteaua, cearceafuri, perne f. f, ok. Bae cu hidromasaj. Ok, ok

 936. M├óncarea este excelent─â. Pre╚Ťurile sunt rezonabile.

 937. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, comfort,zona lini╚Ötit─â.

 938. Camera a fost curat─â, aranjat─â cu gust. Masa foarte bun─â. Mic dejunul inclus cu variante ╚Öi ├«n╚Ťelegere din partea personalului. Personal amabil ╚Öi serviabil.

 939. Saltea confortabil─â, televizor cu diagonala mare .

 940. Loca╚Ťia, amplasarea, proprietarii – nota 10! Noi am fost la ski, 25 minute pe ceas pana la partie – Harghita Bai sau SKIGYIMES acelea╚Öi timp in directii diferite…. Condi╚Ťii similare nu prea g─âse╚Öti aproape de partie…

 941. Totul a fost foarte frumos ╚Öi cazarea este de vis. Propietarul este foarte prietenos ╚Öi foarte amabil. Cu siguran╚Ť─â o s─â mai revenim!

 942. Totul a fost la superlativ! Gazda foarte atenta, locul retras si linistit, experienta in ciubar a fost de milioane, casele au un design aparte. Vom reveni cu siguranta! Recomand tuturor.

 943. Locatie foarte draguta, camere spatioase, personal amanil si primitor, mancare gustoasa, mic dejun variat. Recomand!

 944. Disponibilitatea de a explica motivele pentru care SPA-ul nu era disponibil.

 945. Condi╚Ťii deosebite, personal amabil, mic dejun tip bufet suedez, variat, mai pu╚Ťin pentru cei care postesc.

 946. Totul! Dar mai ales intrarea care parcă te îmbie să revii!

 947. Recomand cu incredere! Restairantul are mancare buna, personal amabil, camera curata si placuta. Vom reveni pe viitor!

 948. Mic dejun foarte bun si traditional, preturi bune. Curatenie in camere, spatioase, mobilat modern.

 949. Loca╚Ťie centrala, m├óncare bun─â, cur─â╚Ťenie, personalul super. Recomand.

 950. Totul a fost ok. Camera mare, curat─â, aranjat─â cu gust. Baia spa╚Ťioas─â curat─â, are ╚Öi bideu. Personal amabil ╚Öi binevoitor.

 951. Personal amabil, camere spatioase, mic dejun bun.

 952. Hotelul se afla 5-10 minute (cu taxi) de gara CFR, intr-o locatie linistita. Personalul foarte dragut si amabil; camera spatioasa, curata, aranjata simplu, dar cu gust. Patul a fost foarte confortabil, iar micul dejun inclus, la alegere si foarte satios.

 953. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, comfort,zona lini╚Ötit─â.

 954. Camera a fost curat─â, aranjat─â cu gust. Masa foarte bun─â. Mic dejunul inclus cu variante ╚Öi ├«n╚Ťelegere din partea personalului. Personal amabil ╚Öi serviabil.

 955. Posibil cea mai bună cazare la care am stat în acești bani (75 lei/noapte). Bloc de garsoniere. Zonă liniștită. Recomand și sper să revin.

 956. Linistea: chiar dac─â garsoniera este ├«ntr-un bloc de locuin╚Ťe, am avut parte de mult─â lini╚Öte.

 957. It was our second time to Nexus,nice apartment close to city center,a pleasure.

 958. O locatie accesibila, curata, confortabila,gazda primitoare . Comunicarea foarte buna din momentul rezervarii si pana la plecare.

 959. Atat proprietarul, cat si persoana care ne-a asteptat si condus la apartament, au fost foarte serviabili si discreti.

 960. Loc curat cu toate produsele necesare; de la șampon până la uscător de păr, vase de tot felul. Loc minimalist si placut!

 961. Locatia la superlativ, dotarile excelente la bucatarie,balconul imens. Felicitari gazdei!

 962. Un apartament confortabil in care te simti ca acasa ^_^ .

 963. Totul în apartament, inclusiv loc de joacă pentru copii

 964. Totul a fost minunat, locatia foarte spatioasa, curatenie exemplar─â, finisajele de lux, utilat complet. Gazda foarte primitoare si comunicativ─â. Totul e fost excelent.

 965. Loca╚Ťia, amplasarea, proprietarii – nota 10! Noi am fost la ski, 25 minute pe ceas pana la partie – Harghita Bai sau SKIGYIMES acelea╚Öi timp in directii diferite…. Condi╚Ťii similare nu prea g─âse╚Öti aproape de partie…

 966. Totul a fost foarte frumos ╚Öi cazarea este de vis. Propietarul este foarte prietenos ╚Öi foarte amabil. Cu siguran╚Ť─â o s─â mai revenim!

 967. Hotelul in sine este un mix interesant de modern si vechi: mozaicul si covoare de acum 40 de ani te intampina la intrare, dar dupa ce am deschis usa camerei duble superioare cu o cheie clasica care avea un breloc vechi, zgariat si enorm dintr-un metal foarte greu, dincolo de usa am gasit o camera amenajata modern cu mobilier nou si chiar dotata cu smart tv LG de 42 inchi. Salteaua de la pat e chiar minunata. Configuratia camerei duble superioare e foarte interesanta, avand de fapt inca o mini camera pana spre terasa in aer liber, unde po╚Ťi lua masa sau admira apusul, dar poti sa o si transformi in terasa aerisita avand in vedere ca are de fapt doi pereti cu geamuri care se pot deschide total. Hotelul si camera sunt curate, iar personalul foarte amabil. Fiind situat langa parcul central si patinoar e o zona linistita si cu priveliste frumoasa, aproape de centrul orasului unde ajungi rapid traversand parcul.

 968. Fabulos. Caracteristica definitorie: lux si confort. Bucatarie traditionala excelenta.

 969. Micul dejun se poate servi in camera sau pe terasa, la ora si meniul prestabilite cu o zi inainte. Personal amabil, serviabil. Curatenie, dezinfectant la receptie si la intrarea in lift.

 970. Camere simple dar curate ╚Öi confortabile. Personal foarte amabil. In condi╚Ťii de pandemie, gama de produse oferite la masa este ok

 971. Personal indreptat spre nevoile turistilor(ora check in >23:00),mic dejun gustos si la pret rentabil!Recomand cu incredere!

 972. Ne-am cazat 2 adulti si un copil 13+, am avut un semiapartament sa zic asa, o camera mare care avea pat matrimonial si inca un pat separat si o camera mai mica cu alt pat. Ambele foarte curate, dotate cu tv. Curat peste tot, personalul foarte amabil. Am ramas impresionat cu toate ca are doar 2 stele. Parcare proprie luminata. Foarte usor de ajuns, situat la drumul principal.

 973. Mi-a placut amabilitatea personalului, faptul ca au parcare proprie, micul dejun care ne-a depasit asteptarile, curatenia si confortul camerei.

 974. O loca╚Ťie excelent─â, camera a fost foarte confortabil─â iar personalul amabil. Restaurantul din curte ofer─â m├óncare excelent─â la pre╚Ťuri acceptabile iar micul dejun a fost ├«ndestul─âtor.

 975. pozi╚Ťia cvasi-central─â a hotelului locuri de parcare in fata cladirii restaurantul aferent

 976. Totul minunat!!Foarte amabil personalul,locatia superba,iar micul dejun nemaipomenit de gustos!!Merita vizitata!!Cu siguranta vom reveni!

 977. Peisaj superb, mic dejun foarte bun si consistent, piscin─â excelent─â, gazdele inimoase, zona linistit─â, multe animalute ­čÖé Multumim Erika si Andrea pentru tot ceea ce faceti pentru oameni si animalute deopotriva. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 978. Micul dejun foarte bun ╚Öi consistent. O familie primitoare, cele mai simpatice sufletele (c─â╚Ťei). Cele mai bune gazde, au stat foarte mult dup─â noi. Recomand!

 979. Locatie absolut superba! Aerul curat, linistea, apartamentele primitoare, curate, privelistea de vis te vor cuceri cu siguranta! Poti sta seara pe terasa sa savurezi un pahar de vin sau cafeaua de dimineata sub privirea atenta si patrunzatoare a muntilor din jur. Proprietarii sunt niste oameni exemplari, primitori si politicosi. Recomand cu toata inima pentru toti cei care doresc sa aiba o experienta de neuitat si neaparat mai mult de o seara, caci merita din plin!!

 980. Un domeniu placut pentru a te relaxa la piscina. Terenul de sport face timpul sa treaca intr-un mod placut. Facilitatile sunt bine intretinute si totul este foarte curat.

 981. Camerele noi, curate, spatioase. Curtea interioara ofera intimitate si un spatiul ideal pentru relaxare

 982. Mancarea este foarte buna, personalul prietenos si totul este bine ingrijit.

 983. Mâncarea, gazdele, atitudinea și comportamentul, disponibilitatea

 984. Curte mare ingrijita cu loc de joaca pentru copii: tobogan, groapa de nisip cu accesorii, scranciob, leagan, trambulina

 985. Totul a fost foarte bine, Locatie in centrul orasului, camere confortabile si spatioasa,liniste si mic dejun bogat si foarte gustos. Personal foarte dragut si atent. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 986. Micul dejun gustos, consistent. Personal foarte amabil. Locatie excelenta.

 987. Totul a fost perfect! Camera, locatia fix in centru, mancarea la restaurant, micul dejun a fost special.

 988. primirea calduroasa si linistea,orasul,muzeul si oamenii locului…faptul ca am avut roalert pt.urs,oamenii serviabili si atenti la nevoile noastre,confort,curatenie si bunavointa…mai revenim,multumim!

 989. Locatie foarte buna, gazda primitoare iar curtea este frumoasa. Sunt multiple locuri unde se poate fuma:)

 990. Noua ne-a placut. Defapt am mers sa ne simtim bine.

 991. Amplasare hotelului a fost motivul pentru care am selectat acest hotel, respectiv apropierea de Judecatorie. Hotelul a fost peste asteptarile mele. Micul dejun a fost foarte variat, cafeaua super buna. In camera a fost confortabil, terasa si balconul au fost un mare plus. Curatenia a fost impecabila in orice parte a hotelului. Voi reveni cu siguranta!

 992. – locatia (este situat central, langa patinoar si parcul orasului) – curatenia – are o terasa foarte frumoasa cu vedere spre parc

 993. Micul Dejun se servea la o or─â anterior stabilit─â ├«n camer─â sau la una dintre cele dou─â terase externe. Personalul angajat a fost foarte amabil, prietenos. Foarte bun─â pozi╚Ťia hotelului….

 994. Curatenia locatiei, amabilitatea personalului. Este un loc linistit, am locuit doar o noapte dar recomand o sedere pentru mai multe zile.

 995. Extraordinar de curat, personalul amabil si zambitor, pretul rezonabil, camera destul de spatioasa, patul deosebit de confortabil.

 996. Locatie foarte curata, cu personal amabil si bine pregatit. Mancare foarte gustoas─â si rezonabil─â la pret, parcare gratis… recomand cu caldur─â!

 997. Locatie absolut superba! Aerul curat, linistea, apartamentele primitoare, curate, privelistea de vis te vor cuceri cu siguranta! Poti sta seara pe terasa sa savurezi un pahar de vin sau cafeaua de dimineata sub privirea atenta si patrunzatoare a muntilor din jur. Proprietarii sunt niste oameni exemplari, primitori si politicosi. Recomand cu toata inima pentru toti cei care doresc sa aiba o experienta de neuitat si neaparat mai mult de o seara, caci merita din plin!!

 998. Un domeniu placut pentru a te relaxa la piscina. Terenul de sport face timpul sa treaca intr-un mod placut. Facilitatile sunt bine intretinute si totul este foarte curat.

 999. Camerele noi, curate, spatioase. Curtea interioara ofera intimitate si un spatiul ideal pentru relaxare

 1000. Am stat in camera King De luxe care a fost exact ca in descrierea de pe Booking, f mare si cu o baie super draguta, moderna si calduroasa. Micul dejun destul de copios si diversificat iar cina fix ca la un restaurant italienesc din Italia, adica wow si delicioasa(apropo, este preparata de un tip italian care este extrem de priceput ☺️) Aceasta locatie este la nici 5 min de mers pe jos de centru.

 1001. Locatia este excelenta, aproape de centru. Camera este spatioasa, confortabila, curata. Un mare plus pentru restaurant, mancarea ne-a depasit asteptarile la preturi ok.

 1002. tot impecabil de curat si de primitor!! si camera la mansarda ne-a linistit si bucurat sufletul!

 1003. Cred ca este prima cazare care m-a impresionat at├ót de mult. Am avut parte de mult─â amabilitate,gazdele sunt foarte prietenoase ╚Öi amabile. Casa extrem de primitoare ╚Öi cu bun gust amenajat─â.Camerele sunt spa╚Ťioase ╚Öi curate,nu lipse╚Öte nimic. Terasa ofer─â o priveli╚Öte frumoasa ╚Öi relaxanta. Micul dejun excelent,preg─âtit cu aten╚Ťie ╚Öi delicios. Recomand cu drag! Cu siguran╚Ťa voi reveni cu prima ocazie! Multumim!

 1004. Exceptional mic dejun! Diferit fata de alte locatii din zona; specialitati ale casei, gust unic, retete proprii. Personal f.amabil, prietenos. Privelistea de pe terasa locatiei – minunata – deschidere larga spre Miercurea Ciuc, cu vizibilitate mare. Dotarile de mobilier exterior – gradina, terasele, piscina – adecvate ca stil regiunii. Pliante de prezentare a pensiunii – informatii clare, complete.

 1005. Totul minunat!!Foarte amabil personalul,locatia superba,iar micul dejun nemaipomenit de gustos!!Merita vizitata!!Cu siguranta vom reveni!

 1006. Un hotel excelent! Nu am nimic de repro╚Öat, din contr─â! Mi-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile. Totul a fost foarte curat. Camera a fost spa╚Ťioas─â, luminoas─â, iar patul foarte confortabil. Baia, de asemenea, spa╚Ťioas─â ╚Öi bine utilat─â. Restaurantul hotelului ofer─â o gam─â foarte variat─â de preparate gustoase, ├«nc├ót am preferat s─â servesc fiecare mas─â acolo ╚Öi s─â ├«ncerc m├ónc─âruri diferite. Micul dejun a fost incus ├«n pre╚Ťul caz─ârii, ├«n limita a 25 ron. Pre╚Ťuri bune ╚Öi m├óncare gustoas─â, inclusiv re╚Ťete cu specific local, cu gust ca acas─â. Amplasamentul hotelului este ├«ntr-o zon─â cu case, destul de lini╚Ötit─â. Distan╚Ťele sunt de aproximativ 30 de minute de mers pe jos p├ón─â ├«n centrul ora╚Öului, gar─â sau chiar p├ón─â la obiectivele religioase de pe muntele ╚śumuleu. Aproximativ 10 minute se face p├ón─â la sanctuarul marian/m─ân─âstirea franciscan─â din ╚śumuleu-Ciuc. Pe scurt, loca╚Ťia ofer─â toate condi╚Ťiile ╚Öi tot confortul, necesare pentru un sejur pl─âcut, lini╚Ötit ╚Öi reu╚Öit.

 1007. Mancarea excelenta, mic dejun a la carte, inclus in limita a 25 ron de persoana

 1008. Hotelul se afla 5-10 minute (cu taxi) de gara CFR, intr-o locatie linistita. Personalul foarte dragut si amabil; camera spatioasa, curata, aranjata simplu, dar cu gust. Patul a fost foarte confortabil, iar micul dejun inclus, la alegere si foarte satios.

 1009. Liniște,aproape de gară și de centru,personal foarte amabil și primitor.Recomand cu drag hotelul !

 1010. Lini╚Öte, personalul extrem de amabil ╚Öi dornic s─â ajute. Am primit informa╚Ťii utile despre punctele de atrac╚Ťie din ora╚Ö. Pe scurt: ospitalitatea la ea acas─â.

 1011. Spa╚Ťii de cazare decente, personal foarte amabil ╚Öi respectuos fa╚Ť─â de clien╚Ťi! Am plecat ├«nc├óntat din acest loc! Ini╚Ťial, c├ónd am ales s─â m─â cazez aici pentru dou─â nop╚Ťi, aveam o re╚Ťinere, m-am g├óndit c─â dac─â nu ╚Ötiu vorbi ungure╚Öte, o s─â fie o problem─â, dar m-am ├«n╚Öelat! Oamenii de acolo sunt Ok ╚Öi s-au comportat irepro╚Öabil!

 1012. Curatenia, apartament modern, amabilitatea gazdei, atentia la detalii

 1013. Locatie linistita, magazine in apropiere, aproape de centru

 1014. Nu am avut inclus micul de jun insa restul a fost ok. Era curatenie si liniste.

 1015. Camere renovate, loca╚Ťie l├óng─â parcul central, mic dejun excelent.

 1016. Micul dejun a fost bun, doar cam sub╚Ťirel, dar servirea a fost bun─â! Pozi╚Ťia hotelului este foarte bun─â ╚Öi faptul c─â exist─â parcare ├«n fa╚Ťa hotelului (nepl─âtit─â) este un mare avantaj. Sunt multe alte hoteluri mai scumpe f─âr─â parcare.

 1017. Posibilitate parcare in fata hotelului pe loc public, camera spatioasa, călduroasă, baie cu cada, tv, posibilitate de room service si alte servicii. Hotelul bine pozitionat, aproape de centrul orasului. Micul dejun a fost ok. Posibilitatea de a cina la hotel, avand un restaurant, mâncarea buna

 1018. Nu am consumat micul dejun , dar in schimb am fost surprinsa placut de ceea ce inseamna hotelul

 1019. Curatenia locatiei, amabilitatea personalului. Este un loc linistit, am locuit doar o noapte dar recomand o sedere pentru mai multe zile.

 1020. Extraordinar de curat, personalul amabil si zambitor, pretul rezonabil, camera destul de spatioasa, patul deosebit de confortabil.

 1021. Mic dejun foarte bun,cur─â╚Ťenie peste tot,c─âldur─â in camera.Personal foarte atent la confortul nostru ╚Öi foarte amabil.

 1022. mi-a placut foarte mult camera, baia. Personalul foarte amabil

 1023. Am stat in camera King De luxe care a fost exact ca in descrierea de pe Booking, f mare si cu o baie super draguta, moderna si calduroasa. Micul dejun destul de copios si diversificat iar cina fix ca la un restaurant italienesc din Italia, adica wow si delicioasa(apropo, este preparata de un tip italian care este extrem de priceput ☺️) Aceasta locatie este la nici 5 min de mers pe jos de centru.

 1024. Multumesc receptionerei care a schimbat camera, in 209 fiind o problema cu caldura. Am primit apartamentul 205 foarte comod si curat.

 1025. Un hotel excelent! Nu am nimic de repro╚Öat, din contr─â! Mi-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile. Totul a fost foarte curat. Camera a fost spa╚Ťioas─â, luminoas─â, iar patul foarte confortabil. Baia, de asemenea, spa╚Ťioas─â ╚Öi bine utilat─â. Restaurantul hotelului ofer─â o gam─â foarte variat─â de preparate gustoase, ├«nc├ót am preferat s─â servesc fiecare mas─â acolo ╚Öi s─â ├«ncerc m├ónc─âruri diferite. Micul dejun a fost incus ├«n pre╚Ťul caz─ârii, ├«n limita a 25 ron. Pre╚Ťuri bune ╚Öi m├óncare gustoas─â, inclusiv re╚Ťete cu specific local, cu gust ca acas─â. Amplasamentul hotelului este ├«ntr-o zon─â cu case, destul de lini╚Ötit─â. Distan╚Ťele sunt de aproximativ 30 de minute de mers pe jos p├ón─â ├«n centrul ora╚Öului, gar─â sau chiar p├ón─â la obiectivele religioase de pe muntele ╚śumuleu. Aproximativ 10 minute se face p├ón─â la sanctuarul marian/m─ân─âstirea franciscan─â din ╚śumuleu-Ciuc. Pe scurt, loca╚Ťia ofer─â toate condi╚Ťiile ╚Öi tot confortul, necesare pentru un sejur pl─âcut, lini╚Ötit ╚Öi reu╚Öit.

 1026. Mancarea excelenta, mic dejun a la carte, inclus in limita a 25 ron de persoana

 1027. Locatia excelenta, camera mare si curata, amabilitatea personalului. De mentionat ca desi camerele sunt deasupra restaurantului, nu se aude nicio galagie si nu se simte niciun miros de la bucatarie. Care la randul ei e ceva musai de incercat: bucatarie cu specific italian, clasic, dar cu mancaruri facute excelent, portii generoase.

 1028. Loca╚Ťie centrala, parcare privata ├«nc─âp─âtoare cu acces direct in pensiune, personal extrem de amabil si serviabil, cur─â╚Ťenie perfecta, baia spa╚Ťioas─â, cu toate facilit─â╚Ťile, micul dejun inclus in pre╚Ť, foarte bun si ├«ndestul─âtor.

 1029. Pensiunea este situata in centrul orasului, curatenia este exemplara, personalul a fost extrem, extrem de amabil, micul dejun foarte variat si delicios.

 1030. Locatie absolut superba! Aerul curat, linistea, apartamentele primitoare, curate, privelistea de vis te vor cuceri cu siguranta! Poti sta seara pe terasa sa savurezi un pahar de vin sau cafeaua de dimineata sub privirea atenta si patrunzatoare a muntilor din jur. Proprietarii sunt niste oameni exemplari, primitori si politicosi. Recomand cu toata inima pentru toti cei care doresc sa aiba o experienta de neuitat si neaparat mai mult de o seara, caci merita din plin!!

 1031. Un domeniu placut pentru a te relaxa la piscina. Terenul de sport face timpul sa treaca intr-un mod placut. Facilitatile sunt bine intretinute si totul este foarte curat.

 1032. Camerele noi, curate, spatioase. Curtea interioara ofera intimitate si un spatiul ideal pentru relaxare

 1033. Apartament confortabil, basic. La 20 de minute fata de centru si de mall-ul din Miercurea Ciuc. Parcarea foarte utila, mare si se gasesc locuri la orice ora.

 1034. Totul a fost super, vom reveni cu mare drag!!!! Călduros, parfumat,foarte curat, liniște, parcare gratuită,

 1035. Foarte curat, c─âlduros, dotat cu tot ce ai nevoie, iar gazda prietenoas─â. Recomand cu ├«ncredere! ❤

 1036. Cred ca este prima cazare care m-a impresionat at├ót de mult. Am avut parte de mult─â amabilitate,gazdele sunt foarte prietenoase ╚Öi amabile. Casa extrem de primitoare ╚Öi cu bun gust amenajat─â.Camerele sunt spa╚Ťioase ╚Öi curate,nu lipse╚Öte nimic. Terasa ofer─â o priveli╚Öte frumoasa ╚Öi relaxanta. Micul dejun excelent,preg─âtit cu aten╚Ťie ╚Öi delicios. Recomand cu drag! Cu siguran╚Ťa voi reveni cu prima ocazie! Multumim!

 1037. Exceptional mic dejun! Diferit fata de alte locatii din zona; specialitati ale casei, gust unic, retete proprii. Personal f.amabil, prietenos. Privelistea de pe terasa locatiei – minunata – deschidere larga spre Miercurea Ciuc, cu vizibilitate mare. Dotarile de mobilier exterior – gradina, terasele, piscina – adecvate ca stil regiunii. Pliante de prezentare a pensiunii – informatii clare, complete.

 1038. Totul minunat!!Foarte amabil personalul,locatia superba,iar micul dejun nemaipomenit de gustos!!Merita vizitata!!Cu siguranta vom reveni!