Cazare ieftina Mestre

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Mestre, Veneto, Italia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Mestre, Veneto, Italia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Mestre, Veneto, Italia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Mestre, Veneto, Italia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Denisa si Răzvan Buzești din Varleni, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Denisa si Răzvan Buzești din Varleni, jud. ValceaCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 2 persoane)

 • Corvin si Ozana Coșeriu din Tulesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Mestre, Veneto, Italia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Corvin si Ozana Coșeriu din Tulesti, jud. VasluiCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 2 persoane)

 • Hortensia si Adrian Manicatide din Oveselu, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Hortensia si Adrian Manicatide din Oveselu, jud. ValceaCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 2 persoane)

 • Remus si Dumitra Loteanu din Latunas, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Mestre, Veneto, Italia!

  (Remus si Dumitra Loteanu din Latunas, jud. TimisCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 2 persoane)

 • Carmina si Mihai Muscalu din Parvesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Mestre, Veneto, Italia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Carmina si Mihai Muscalu din Parvesti, jud. VasluiCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 2 persoane)

 • Anghel si Savina Sturdza din Stoiculesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Mestre, Veneto, Italia.

  (Anghel si Savina Sturdza din Stoiculesti, jud. ValceaCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 2 persoane)

 1. Amazing hostel! I feel in a hotel 5 stars, very comfortable, very security, really beautiful, and perfect location and good price!

 2. Location was perfect! Very clean facilities and soundproofing from downstairs where there was a party going on. Perfect for our 1 night stay to quickly get to/from Venice.

 3. Very cheap accommodation, ideal solution for young people. Very close to Venezia Mestre train station. Reception is open 24h.

 4. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 5. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 6. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 7. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 8. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 9. Locatie cu transport (autobuz) 3€ dus-întors, organizare , curățenie , personalul ok

 10. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 11. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 12. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 13. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 14. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 15. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 16. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 17. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 18. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 19. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 20. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 21. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 22. Hotel nou, foarte curat, camera mica dar confortabila. Mic dejun bogat, Simona ne-a pregatit o cafea foarte buna. Personalul foarte prietenos. Venetia e la 20 de min cu trenul iar statia de tren Mestre la 15 min cu autobuzul.

 23. Foarte curat. Aproape de mijloacele de transport (bus & train). Parcare exterioara gratuita monitorizata video si cu bariera actionata cu cardul de la camera. Se poate cumpara bilet de autobuz pentru Venetia de la receptie. Aproape de Auchan. La micul dejun este o romanca amabila. Micul dejun bun.

 24. Hotelul este superb, totul este curat si confortabil

 25. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 26. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 27. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 28. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 29. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 30. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 31. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 32. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 33. Locatie cu transport (autobuz) 3€ dus-întors, organizare , curățenie , personalul ok

 34. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 35. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 36. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 37. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 38. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 39. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 40. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 41. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 42. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 43. Hotel nou, foarte curat, camera mica dar confortabila. Mic dejun bogat, Simona ne-a pregatit o cafea foarte buna. Personalul foarte prietenos. Venetia e la 20 de min cu trenul iar statia de tren Mestre la 15 min cu autobuzul.

 44. Foarte curat. Aproape de mijloacele de transport (bus & train). Parcare exterioara gratuita monitorizata video si cu bariera actionata cu cardul de la camera. Se poate cumpara bilet de autobuz pentru Venetia de la receptie. Aproape de Auchan. La micul dejun este o romanca amabila. Micul dejun bun.

 45. Hotelul este superb, totul este curat si confortabil

 46. Micul dejun bogat si proaspat. Foarte buna amplasarea, autobuzul spre Venetia trece prin fata hotelului.

 47. camera confortabila,mic dejun generos,locatie langa gara

 48. Locatia perfecta la portile Venetiei. Un plus pentru parcarea proprie, chiar la intrarea in hotel, la pret modic. Personal amabil, gata sa ofere toate indicatiile catre Venetia. Camera nu foarte mare dar curata. Micul dejun excelent, espesso bun la cerere dar fara cost suplimentar.

 49. The place is amazing. I really enjoyed it. Everything is clean and the furniture is new. There are many desks in the hall where the hosts can enjoy a conversation or even work with a laptop. The rooms have plenty space and the beds are equipped with many holders to minor carry-on stuff.

 50. Las instalaciones son espectaculares. El personal muy amable. La ubicación muy buena , estación de bus y supermercados cerca.

 51. Прекрасный персонал, очень чисто, удобное расположение – рядом остановка автобуса до аэропорта.

 52. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 53. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 54. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 55. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 56. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 57. Locatie cu transport (autobuz) 3€ dus-întors, organizare , curățenie , personalul ok

 58. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 59. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 60. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 61. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 62. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 63. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 64. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 65. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 66. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 67. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 68. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 69. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 70. Hotel nou, foarte curat, camera mica dar confortabila. Mic dejun bogat, Simona ne-a pregatit o cafea foarte buna. Personalul foarte prietenos. Venetia e la 20 de min cu trenul iar statia de tren Mestre la 15 min cu autobuzul.

 71. Foarte curat. Aproape de mijloacele de transport (bus & train). Parcare exterioara gratuita monitorizata video si cu bariera actionata cu cardul de la camera. Se poate cumpara bilet de autobuz pentru Venetia de la receptie. Aproape de Auchan. La micul dejun este o romanca amabila. Micul dejun bun.

 72. Hotelul este superb, totul este curat si confortabil

 73. The place is amazing. I really enjoyed it. Everything is clean and the furniture is new. There are many desks in the hall where the hosts can enjoy a conversation or even work with a laptop. The rooms have plenty space and the beds are equipped with many holders to minor carry-on stuff.

 74. I like the staff. Good job finding them. They were excellent. I had a bad experience in my dorm with a male roommate who was watching porn at full volume at 11:30pm. This made me very uncomfortable as a woman alone sharing the space with him and trying to sleep. I decided to get up, leave all if my belongings in the room and go down to the reception. I asked for a new room and they were very curtious and quickly got me a new room in an all female dorm.

 75. Кровати супер! Мягкие удобные !Бельё белоснежное! Дизайн номера потрясающий! Очень стильный. Потолки серые. Звукоизоляция отменная! Всё шикарно!

 76. The flat is amazing, a lot bigger than what it looks like in the pictures. Is very near to mestre station, which ia great to go to Venice and get to know the city. Highly recommebdable!

 77. On our stay, everything was perfect, we felt at home!

 78. Clean, comfortable, close to train and bus station, washing machine is a bonus!

 79. The apartment is very spacious, all the rooms including kitchen and bathroom are gigantic. It’s easy to agree with owners of the flat – the check in and check out and any other special needs. The host who delivers the keys is very helpful also with whatever might happen throughout the whole stay. The kitchen and bathroom very well equipped. Location is great in relation to both hang out in Mestre and transportation to Venice.

 80. Apartamento en el centro de Mestre, muy cómodo, completo y bien equipado. Las camas muy cómodas. Próximo todo tipo de tiendas y supermercados y muy bien comunicado con transporte público con Venecia

 81. Super bem localizado,comfortavel e limpo.Tudo novo e funcional

 82. Beautiful modern apartment, although kitchen lacking some basics like a bottle opener, corkscrew or pizza slicer! Plenty of room to move around. Good use some lamps as lighting very bright. Bakery next door, bar opposite and fantastic pizza 5 minutes walk away. Make sure they slice it for you!

 83. It’s only 5 minutes from the centre in Mestre and bus station with bus number 2 is just outside the apartment and it goes to the Venice. 🙂

 84. 숙소자체가 너무 깔끔하고 주방도 잘 되어있어서 좋았습니다! 바로앞에 맛있는 빵집이 있어요!

 85. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 86. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 87. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 88. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 89. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 90. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 91. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 92. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 93. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 94. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 95. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 96. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 97. Everything was great. Staff friendly and professional. New, clean rooms with everything you can ask for. Good location, close to the train and bus station, supermarkets close by. Very nice lobby.

 98. New, clean, spacious. Particularly liked the shower and the lounge. Thoughtful design of the bunks. Lockers, heaters, big mirrors, small table and chairs, hairdryer, just everything I needed! The housekeeping staff were very friendly with a lot of smiles!

 99. George_antoniou martie 7, 2019 at 2:51 am

  Very good place to access Venice by bus or train! Very helpful staff! The bonus card for a free stay after 3 stays in different hostels of the chain is really appealing for frequent travelers.

 100. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 101. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 102. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 103. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 104. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 105. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 106. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 107. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 108. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 109. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 110. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 111. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 112. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 113. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 114. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 115. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 116. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 117. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 118. Hotel nou, foarte curat, camera mica dar confortabila. Mic dejun bogat, Simona ne-a pregatit o cafea foarte buna. Personalul foarte prietenos. Venetia e la 20 de min cu trenul iar statia de tren Mestre la 15 min cu autobuzul.

 119. Foarte curat. Aproape de mijloacele de transport (bus & train). Parcare exterioara gratuita monitorizata video si cu bariera actionata cu cardul de la camera. Se poate cumpara bilet de autobuz pentru Venetia de la receptie. Aproape de Auchan. La micul dejun este o romanca amabila. Micul dejun bun.

 120. Hotelul este superb, totul este curat si confortabil

 121. Amplasarea hotelului ,linga Gara Centrala si linga liniile de transport in comun,autobuzul fiind mai ieftin catre Venetia linea 2 sau 4L decat trenul spre Venezia si Mestre Centru.Foarte curat si destul de bine dotat, personal amabil.

 122. Very nice, helpful and friendly staff. The location was very well, close to the bus stop and Ain train station. Supermarket and few restaurants in neighborhood. Rooms were simple but very modern and with nice design. Breakfast was very nice with very good price. Various choice, but there was missing hot dishes like scrambled eggs or sausages.

 123. The personnel was helping when my child had an accident in the play corner.

 124. Amplasarea hotelului ,linga Gara Centrala si linga liniile de transport in comun,autobuzul fiind mai ieftin catre Venetia linea 2 sau 4L decat trenul spre Venezia si Mestre Centru.Foarte curat si destul de bine dotat, personal amabil.

 125. Very Good environment, Clean, New building, Play area for Kids, Soccer table for young and Pindi Boys 😀

 126. Very nice, helpful and friendly staff. The location was very well, close to the bus stop and Ain train station. Supermarket and few restaurants in neighborhood. Rooms were simple but very modern and with nice design. Breakfast was very nice with very good price. Various choice, but there was missing hot dishes like scrambled eggs or sausages.

 127. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 128. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 129. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 130. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 131. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 132. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 133. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 134. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 135. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 136. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 137. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 138. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 139. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 140. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 141. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 142. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 143. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 144. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 145. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 146. Camera era completa si foarte primitoare. nu ii lipsea nici ac, nici seiful si nici minibarul.

 147. Curatenia.In rest,nimic bun.Nu recomand acest hotel.

 148. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 149. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 150. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 151. Amplasarea hotelului ,linga Gara Centrala si linga liniile de transport in comun,autobuzul fiind mai ieftin catre Venetia linea 2 sau 4L decat trenul spre Venezia si Mestre Centru.Foarte curat si destul de bine dotat, personal amabil.

 152. Comfortable rooms and plenty of seating downstairs, though not much of it is really comfortable. Long table with power sockets for devices is a nice touch.

 153. Very Good environment, Clean, New building, Play area for Kids, Soccer table for young and Pindi Boys 😀

 154. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 155. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 156. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 157. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 158. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 159. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 160. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 161. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 162. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 163. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 164. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 165. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 166. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 167. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 168. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 169. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 170. Camera era completa si foarte primitoare. nu ii lipsea nici ac, nici seiful si nici minibarul.

 171. Curatenia.In rest,nimic bun.Nu recomand acest hotel.

 172. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 173. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 174. Locația,confortul,curățenia,facilitatile,micul dejun

 175. Good at all, great location, easy to get to Venice by public transport. Pet friendly place!

 176. The reception staff was amazing , polite and helpful all the way , easy approachable and happy to answer any questions. Cleaning service is amazing , room was always perfectly clean.

 177. Very Clean and well kept rooms. Good to stay if you have a car.

 178. amabilitatea personalului, curatenie, raport calitate-pret, mic dejun gustos

 179. Amplasarea hotelului ,curatenia si pesonalul foarte amabil.

 180. Curatenie, parcare,aer conditionat, amplasare buna.

 181. Amplasarea foarte bună. Foarte aproape de hotel este stația pentru tram şi autobuz, iar tot în apropiere poți găsi restaurante, cafenele şi un mic mall în care este supermarket. Patul foarte confortabil. Personalul foarte amabil şi prietenos. Micul dejun a fost bun, dar cam sărăcăcios. Acceptabil însă.

 182. Mi-a plăcut foarte mult hotelul, este aproape de mijloacele de transport, camera a fost curată, lenjeria și prosoapele schimbate in fiecare zi. Micul dejun sățios și servirea micului dejun exemplara, pentru care ii multumim doamnei Veronica! Cu siguranța o sa recomandam și prietenilor acest hotel!

 183. Hotelul este amplasat aproape de zona centrala din Mestre,unde sunt restaurante,terase,magazine.De la Aeroportul Treviso se ajunge foarte usor la hotel cu autobuzul ATVO /Barzi si de aici foarte usor in Venetia .Personalul hotelului foarte amabil,te ajuta cu orice.Camera mare ,cu pat confortabil, minifrigider,baia este mare, cu produse de igiena si feon.Se face curat si se schimba prosoapele zilnic.Micul dejun -lactate,gem,mezeluri,croisant,fructe,cafea,este foarte bun ,iar d-na Veronica o persoana joviala si serviabila.Pretul platit foarte bun.Recomand.

 184. Curățenia , personalul foarte amabil,locație plăcută.

 185. Curat ,personalul foarte amabil,fotografiile de pe Booking corecte.Am avut parcare,totul a fost OK

 186. Hotelul este peste 3 stele (nu 2 cum este clasificat) si la doar 5 minute de mers pe jos pana la gara catre Venice. Asternuturile au fost schimbate chiar dupa prima zi.

 187. Totul merita nota 10.Aproape de transport spre Venetia ,de transport spre gara Mestre ,2 minute de statii.Mic dejun european nu italian ,asta e perfect.Camera super .

 188. Foarte aproape de tranvaiul cu care in 10 min ajungi in Venentia sau in Mestre Centru cam 2-3 min (mers pe jos) de la hotel. Curatenia a fost exemplara zilnic mi-au fost schimbate prosoapele si asternuturile. Micul dejun este proaspat si un plus ca l-am putut servi pe terasa.

 189. Fiecare turist primește informații despre Venezia imediat ce ajunge la receptie Curatenie in camere, personal amabil.

 190. Curatenia, micul dejun bun, personal amabil, hotel liniștit . Foarte aproape de statia de tramvai, in 10 minute erai in Venetia. Bonus: angajatii hotelului erau romani, foarte deschisi si gata sa te ajute.

 191. Curatenia, micul dejun cu de toate, am gasit atat personal cat si romani cazați, putin te simteai ca acasa. Un hotel liniștit , personal amabil. Posibilitatea de a parca masina si a vizita orasul, urmand apoi sa te cazezi, daca ajungi prea devreme de ora de cazare (13.30). Loc de parcare, chiar daca e cu plata(6 euro/noapte) este perfect sa știi ca ai masina parcata sub geam. Foarte bine situat hotelul, la cateva min de tramvaiul care merge spre Veneția. Au vouchere pentru diverse tururi in Venetia (exp. Turul insulelor: Murano, Burano si Toricelli).

 192. curatenie, paturi foarte confortabile, amabilitatea personalului, micul dejun

 193. Micul dejun este foarte bun. Patul confortabil, camera foarte curata.Statia este la un pas de hotel. Personal foarte de treaba!

 194. curat, comfortabil, personalul prietenos. camerele foarte bine izolate: hotelul este fix langa calea ferata dar, la traficul ridicat care este in zona, nu se aude/simte nimic in camera. Gara spre Venetia la 1.5 km(la dus – numai de acolo se pot procura bilete) si 600 m. (intors se poate cobori);

 195. Patul confortabil, aerul conditionat functioneaza si raceste f bine, personalul foarte dragut; desi trec multe trenuri prin spatele hotelului nu se aude mai nimic, hotelul fiind bine izolat. Amplasarea nu e rea – e la vreo 1.5 km de gara din Mestre dar este statie de autobuz in fata hotelului de unde poti lua si autobuzul direct catre Venetia. Ce nu am stiut noi cand ne-am dus acolo si nu ne-au spus nici cei de la hotel este ca autobuzele respective nu circula in weekend (si nici de sarbatorile legale)…asa ca am mers pe jos cu trolerul pana la hotel, nu foarte placut. Am aflat ulterior ca exista si o masina de la hotel care te poate lua de la/duce la gara contra cost, evident. E bine ca poti lua bilete de autobuz de la receptia hotelului.

 196. We booked a room with double bed and an attached private bathroom. 2 minutes from the Mestre train station. Lots of restaurants near by. Very good wifi connection. Very good Breakfast. Good value for money. My recommendation 👍

 197. Nice design and modern hostel with cooking facilities.

 198. The whole hostel has its own style, very comfortable and beautiful, suitable for friends who travel together

 199. The owner Dario of the property was very friendly and told us where to get the bus for Venice [10 minute by bus] only cost 1.50 euros. the property is very clean and tidy with a good size balcony close to trams , buses and supermarket.Highly recommend

 200. Very comfortable and excellently located room, just near direct bus to Venice. Large bed, plenty of room and large bathroom across the hall, for exclusive use. We arrived very late, and our host was very gracious and helpful.

 201. The host is very polite. He told us where to buy tickets to Venice, where there is a bus stop and advised a good pizzeria. The apartments are very clean. It was unexpected and very nice that you left us the croissants with jam, coffee, tea, cold water, butter and milk.

 202. The host was very friendly and helpful. We received some welcome food (pasta, tomato sauce, wine, milk, etc.). The accommodation is well equipped and close to the bus station. Parking is free in the garden. There is a possibility to park in a safe covered garage as well. The accommodation is close to the highway exit, but despite of this it is not noisy at all. There is a catholic church in walking distance.

 203. Very nice for children, offers a nice choice of toys.

 204. Very pleasant owners, absolutely fully equipment apartment. Very comfortable house with very friendly owners. We recommended this apartment for lol guests in Mestre and Venice.

 205. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 206. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 207. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 208. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 209. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 210. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 211. Mestre is a village with Nice atmosfhere. Supermarket just 2min walking. Busstop near the appartement, in 15min you are in Venetië for 1,5€/pp only. Cloth shops are also there.

 212. Comfortable beds, loads of space, gorgeous furnishings and air con in every room

 213. Great location that truly is a gem and exactly what we were looking for. We wanted to know we were in Italy and this beautiful old world apartment fir the bill perfectly

 214. The room is big. The bathroom is clean and new. The breakfast is great.

 215. Everything was perfect. The room was big, nice decorated and clean. The breakfast was also very good. Location and way to the Venice island was around 15 min. with the bus, which stops almost near the house. There is a large supermarket not far. I would like to thank a lot Mr. and Mrs. Taty, they were very friendly and ready to help!!!)

 216. Great accomodation, nice and clean room 😉 thank you

 217. First of all ,the owner took the time in explaining everything that needed to be known about the public transport, accommodation,events.The unit its very clean and well equipped.It feel like being welcome home!Thank you ,Mr.Davide!

 218. From the owner Mr.David to every moment we spend there… Excellent host he knows very little English but with big heart…

 219. Staff is awesome! Very nice people, ready to help with advices about the city, transport and places to see. Thank you very much!!!

 220. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 221. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 222. Locația,confortul,curățenia,facilitatile,micul dejun

 223. Good at all, great location, easy to get to Venice by public transport. Pet friendly place!

 224. The reception staff was amazing , polite and helpful all the way , easy approachable and happy to answer any questions. Cleaning service is amazing , room was always perfectly clean.

 225. Very Clean and well kept rooms. Good to stay if you have a car.

 226. Curățenia , personalul foarte amabil,locație plăcută.

 227. Curat ,personalul foarte amabil,fotografiile de pe Booking corecte.Am avut parcare,totul a fost OK

 228. Hotelul este peste 3 stele (nu 2 cum este clasificat) si la doar 5 minute de mers pe jos pana la gara catre Venice. Asternuturile au fost schimbate chiar dupa prima zi.

 229. Curatenia, micul dejun bun, personal amabil, hotel liniștit . Foarte aproape de statia de tramvai, in 10 minute erai in Venetia. Bonus: angajatii hotelului erau romani, foarte deschisi si gata sa te ajute.

 230. Curatenia, micul dejun cu de toate, am gasit atat personal cat si romani cazați, putin te simteai ca acasa. Un hotel liniștit , personal amabil. Posibilitatea de a parca masina si a vizita orasul, urmand apoi sa te cazezi, daca ajungi prea devreme de ora de cazare (13.30). Loc de parcare, chiar daca e cu plata(6 euro/noapte) este perfect sa știi ca ai masina parcata sub geam. Foarte bine situat hotelul, la cateva min de tramvaiul care merge spre Veneția. Au vouchere pentru diverse tururi in Venetia (exp. Turul insulelor: Murano, Burano si Toricelli).

 231. curatenie, paturi foarte confortabile, amabilitatea personalului, micul dejun

 232. Personalul de la receptia hotelului a fost amabil. Camera a fost curata. Hotelul se afla vis a vis de gara, ceea ce a fost mai mult decat convenabil avand in vedere scopul sederii noastre in Mestre. Vom reveni cu placere.

 233. Amplasarea hotelului, chiar peste drum de gara, oferind un acces facil spre toate destinatiile. Autogara era de asemenea foarte aproape, la 5 minute de mers pe jos. Camera hotelului era curata, se făcea curatenie zilnic, se schimbau prosoapele zilnic. Micul dejun tip bufet suedez, nu prea variat,dar bun, la care primeai şi cafea/cappuccino. Personalul hotelului dragut şi amabil.

 234. Very close to the railway station (only crossing the street) and good breakfast 🙂

 235. Camera de familie închiriată formată din 2 dormitoare, foarte mari și spațioase. Mic dejun bogat, curat in camere.

 236. Merita. E aproape de statia de autobuz către Venetia. Luati autobuzul 8 E ( trebuie sa faceti cu mana ca nu opreste daca nu are călători care sa coboare în acea statie) pana in Venetia. Dacă nu opreste ( nu am stiut sa facem cu mana) luati oricare pana la prima stație ( surprinsi am fost sa aflam ca biletele sunt valabile 75 minutede cand l-am compostat prima data pe oricare ruta) iar de acolo autobuzul 2 pana în Venetia. La intoarcere 4 L pana in centru Mestre si de acolo 8 E pana in Terraglio( statia de unde ati urcat). Calatorie placuta! Biletele se pot procura de la hotel.

 237. Locatia langa autostrada si autobus. Mic dejun bogat .

 238. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 239. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 240. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 241. Mic dejun acceptabil,același în fiecare zi Amplasarea perfecta pentru a vizita Venezia. Mestre ,un oraș chiar plăcut(centrul orasului) Lenjerii curate

 242. Amplasare ultracentrala in Mestre! Hotelul arata foarte bine. Personalul tare amabil! Mic dejun foarte bun!

 243. Poziționarea buna a hotelului, aproape de mijloacele de transport. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul este foarte curat și frumos decorat. Micul dejun este diversificat și proaspăt. Vom reveni!

 244. Statia de autobus spre Venetia este in fata hotelului.Statia de tren de asemenea la 300 de metri.Interspar la 300 de metri.Hotelul este excelent.

 245. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 246. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 247. Curățenia , personalul foarte amabil,locație plăcută.

 248. Curat ,personalul foarte amabil,fotografiile de pe Booking corecte.Am avut parcare,totul a fost OK

 249. Hotelul este peste 3 stele (nu 2 cum este clasificat) si la doar 5 minute de mers pe jos pana la gara catre Venice. Asternuturile au fost schimbate chiar dupa prima zi.

 250. Curatenia, micul dejun bun, personal amabil, hotel liniștit . Foarte aproape de statia de tramvai, in 10 minute erai in Venetia. Bonus: angajatii hotelului erau romani, foarte deschisi si gata sa te ajute.

 251. Curatenia, micul dejun cu de toate, am gasit atat personal cat si romani cazați, putin te simteai ca acasa. Un hotel liniștit , personal amabil. Posibilitatea de a parca masina si a vizita orasul, urmand apoi sa te cazezi, daca ajungi prea devreme de ora de cazare (13.30). Loc de parcare, chiar daca e cu plata(6 euro/noapte) este perfect sa știi ca ai masina parcata sub geam. Foarte bine situat hotelul, la cateva min de tramvaiul care merge spre Veneția. Au vouchere pentru diverse tururi in Venetia (exp. Turul insulelor: Murano, Burano si Toricelli).

 252. curatenie, paturi foarte confortabile, amabilitatea personalului, micul dejun

 253. Personalul de la receptia hotelului a fost amabil. Camera a fost curata. Hotelul se afla vis a vis de gara, ceea ce a fost mai mult decat convenabil avand in vedere scopul sederii noastre in Mestre. Vom reveni cu placere.

 254. Amplasarea hotelului, chiar peste drum de gara, oferind un acces facil spre toate destinatiile. Autogara era de asemenea foarte aproape, la 5 minute de mers pe jos. Camera hotelului era curata, se făcea curatenie zilnic, se schimbau prosoapele zilnic. Micul dejun tip bufet suedez, nu prea variat,dar bun, la care primeai şi cafea/cappuccino. Personalul hotelului dragut şi amabil.

 255. Very close to the railway station (only crossing the street) and good breakfast 🙂

 256. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 257. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 258. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 259. Hotel extraordinar,acces la transport foarte comod 20 min pina la Venetia. Cel mai dragut personal vazut vreo data la un hotel.Merita pe deplin.

 260. Very nice rooms and facilities. Walking distance to train to Venice. Plenty of restaurants in the neighbourhood. Good parking facilities but not free.

 261. Amazing staff, very clean, great location near to the bus stop to Venice. Nice yard for kids playing. Tasty breakfast. I will definitely come back.

 262. 1. Hotelul ne-a oferit un microbuz pentru transportul in “Piazzale ROMA” la un pret decent deoarece fiind Pastele Catolic, autobuzele nu lucrau. 2. Parking generos.

 263. Curatenia, micul dejun, amabilitatea personalului, prezenta statiilor de autobuz in fata hotelului. Un bilet de autobuz pana in Venetia costa 1,5 eur. Biletele se pot cumpara de la hotel.

 264. Micul dejun este foarte bun. Patul confortabil, camera foarte curata.Statia este la un pas de hotel. Personal foarte de treaba!

 265. Mic dejun acceptabil,același în fiecare zi Amplasarea perfecta pentru a vizita Venezia. Mestre ,un oraș chiar plăcut(centrul orasului) Lenjerii curate

 266. Amplasare ultracentrala in Mestre! Hotelul arata foarte bine. Personalul tare amabil! Mic dejun foarte bun!

 267. Poziționarea buna a hotelului, aproape de mijloacele de transport. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul este foarte curat și frumos decorat. Micul dejun este diversificat și proaspăt. Vom reveni!

 268. Statia de autobus spre Venetia este in fata hotelului.Statia de tren de asemenea la 300 de metri.Interspar la 300 de metri.Hotelul este excelent.

 269. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 270. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 271. Camera de familie închiriată formată din 2 dormitoare, foarte mari și spațioase. Mic dejun bogat, curat in camere.

 272. Merita. E aproape de statia de autobuz către Venetia. Luati autobuzul 8 E ( trebuie sa faceti cu mana ca nu opreste daca nu are călători care sa coboare în acea statie) pana in Venetia. Dacă nu opreste ( nu am stiut sa facem cu mana) luati oricare pana la prima stație ( surprinsi am fost sa aflam ca biletele sunt valabile 75 minutede cand l-am compostat prima data pe oricare ruta) iar de acolo autobuzul 2 pana în Venetia. La intoarcere 4 L pana in centru Mestre si de acolo 8 E pana in Terraglio( statia de unde ati urcat). Calatorie placuta! Biletele se pot procura de la hotel.

 273. Locatia langa autostrada si autobus. Mic dejun bogat .

 274. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 275. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 276. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 277. Hotel extraordinar,acces la transport foarte comod 20 min pina la Venetia. Cel mai dragut personal vazut vreo data la un hotel.Merita pe deplin.

 278. Close to the train station, clean room with a small balcony, nice lounge for breakfast.

 279. Very nice rooms and facilities. Walking distance to train to Venice. Plenty of restaurants in the neighbourhood. Good parking facilities but not free.

 280. totul a fost ok, locatia a fost cam departe de centru.

 281. Iuliana-marina mai 15, 2019 at 9:19 am

  Restaurantul peste asteptari, mancarea multa mai buna decat in Venetia. Personalul roman foarte amabil, curatenie, acces la piscina si pa transport spre Venetia. A fost o vacanta superba!

 282. Totul a fost plăcut daca nu ești foarte pretențios și locația și mâncarea și personalul deosebiți. Ne v-om reântoarce cu placere și sigur pentru o perioadă mai mare de ședere.

 283. Mic dejun acceptabil,același în fiecare zi Amplasarea perfecta pentru a vizita Venezia. Mestre ,un oraș chiar plăcut(centrul orasului) Lenjerii curate

 284. Amplasare ultracentrala in Mestre! Hotelul arata foarte bine. Personalul tare amabil! Mic dejun foarte bun!

 285. Poziționarea buna a hotelului, aproape de mijloacele de transport. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul este foarte curat și frumos decorat. Micul dejun este diversificat și proaspăt. Vom reveni!

 286. Personalul profesionist, foarte amabil si bine informat despre trenuri, autobuze, destinatii turistice sau alte detalii privind deplasarea de la hotel spre destinatiile turistice din zona sau din alte orase din apropiere. Curatenie de nota 10 !!! Mobilierul este mai vintage dar totul este foarte curat si intretinut fara mirosuri ciudate ,fara pete , rupturi sau cârpituri. Baile sunt foarte curate fara mirosuri de mucegai sau canal, prosoapele au fost schimbate zilnic . Raportul preț/calitate excelent !!! Am fost in al doilea an cazat la Hotelul Piave si dupa doi ani de experienta cu acest hotel pot sa il recomand cu toata increderea . Si anul trecut si anul acesta am fost placut impresionat de personalul hotelului si de curatenia din hotel , camere si bai. Daca doriti o cazare decenta, curata, un mic dejun de calitate si o cafea buna, daca chiar va doriti o vacanta linistita si fara surprize neplacute in Mestre nu ezitati sa va cazati la Hotel Piave !!! 👍👍👍👍👍

 287. Locația-aproape de mijloacele de transport. Personalul- foarte amabil

 288. Micul dejun bun, camerele decente, curatenie zilnic.

 289. Hotelul dispune de receptie 24/24 si parcare proprie.

 290. este amplasat in apropierea mijloacelor de transport in comun.Micul dejun,desi usor minimalist,este decent.

 291. Curat, langa statia de autobuz, bilete la receptie loc suficient de parcare pe strada unde este hotelul si nu se plateste

 292. Curat, stație de autobuz peste strada de hotel. Autogara aproape. 2 supermarketuri lângă hotel

 293. Statia de autobus spre Venetia este in fata hotelului.Statia de tren de asemenea la 300 de metri.Interspar la 300 de metri.Hotelul este excelent.

 294. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 295. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 296. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 297. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 298. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 299. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 300. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 301. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 302. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 303. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 304. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 305. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 306. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 307. Hotelul este amplasat la cateva minute de mers pe jos până la stația de tramvai, biletele pt transport se pot cumpara direct de la hotel. Personalul este foarte amabil si politicos. Camerele sunt curate si spatioase . Micul dejun este bogat si foarte gustos . Cina am servito la restaurantul hotelului si este delicioasă!

 308. Hotelul este relativ aproape de stația de autobuz. Micul dejun bogat și diversificat. Curățenie , personal ambil și drăguț .

 309. Totul a fost conform descrierii. Micul dejun foarte bun, camerele curate și liniștite. Recomand camerele superioare, sunt corpul principal al clădirii și merită diferența.

 310. totul a fost ok, locatia a fost cam departe de centru.

 311. Iuliana-marina mai 18, 2019 at 1:04 pm

  Restaurantul peste asteptari, mancarea multa mai buna decat in Venetia. Personalul roman foarte amabil, curatenie, acces la piscina si pa transport spre Venetia. A fost o vacanta superba!

 312. Totul a fost plăcut daca nu ești foarte pretențios și locația și mâncarea și personalul deosebiți. Ne v-om reântoarce cu placere și sigur pentru o perioadă mai mare de ședere.

 313. Amabiliatea, curatenia si micul dejun f diversificat.

 314. Foarte frumos și curat. Mic de jun excelent. Serviciile booking lasa de dorit.Rezerveti direct la hotel,nu prin booking!!!

 315. Poziția perfectă pentru a putea ajunge la Venezia. Stația de autobuz în fața hotelului. Amabilitatea personalului. Faptul că se pot achiziționa bilete pt transport. Atât cu autobuzul cat si cu vaporul. Curățenie, mic dejun variat.

 316. Personalul prietenos, locația foarte aproape de gara si de autogara, deci transferul la Veneția se face in 10 minute direct la gara cu nasul in Grand Canal. La fel si transferul la aeroport(ambele aerogari). Hotelul este nou, curat, cu personal prietenos.

 317. Hotel amplasat la 5 minute de mers pe jos de gara din Mestre si de autobuzul care face legatura cu aeroportul Marco Polo si cel din Treviso . Pentru deplasare in Veneția statia de autobuz 43 este in fata hotelului, iar in spatele hotelului au statie traseele 2 si 7E. Hotel curat , mic dejun foarte bun ,personal putin dar ok, depozitare de bagaje inainte de check in si dupa check out. Salteaua este ortopedica.

 318. Curat, stație de autobuz peste strada de hotel. Autogara aproape. 2 supermarketuri lângă hotel

 319. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 320. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 321. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 322. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 323. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 324. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 325. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 326. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 327. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 328. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 329. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 330. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 331. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 332. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 333. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 334. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 335. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 336. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 337. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 338. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 339. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 340. Totul . A fost superb si peste asteptari si cazarea si vizita in Venetia!

 341. Personalul prietenos, locația foarte aproape de gara si de autogara, deci transferul la Veneția se face in 10 minute direct la gara cu nasul in Grand Canal. La fel si transferul la aeroport(ambele aerogari). Hotelul este nou, curat, cu personal prietenos.

 342. Hotel amplasat la 5 minute de mers pe jos de gara din Mestre si de autobuzul care face legatura cu aeroportul Marco Polo si cel din Treviso . Pentru deplasare in Veneția statia de autobuz 43 este in fata hotelului, iar in spatele hotelului au statie traseele 2 si 7E. Hotel curat , mic dejun foarte bun ,personal putin dar ok, depozitare de bagaje inainte de check in si dupa check out. Salteaua este ortopedica.

 343. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 344. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 345. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 346. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 347. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 348. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 349. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 350. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 351. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 352. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 353. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 354. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 355. Hotelul este amplasat la cateva minute de mers pe jos până la stația de tramvai, biletele pt transport se pot cumpara direct de la hotel. Personalul este foarte amabil si politicos. Camerele sunt curate si spatioase . Micul dejun este bogat si foarte gustos . Cina am servito la restaurantul hotelului si este delicioasă!

 356. Hotelul este relativ aproape de stația de autobuz. Micul dejun bogat și diversificat. Curățenie , personal ambil și drăguț .

 357. Totul a fost conform descrierii. Micul dejun foarte bun, camerele curate și liniștite. Recomand camerele superioare, sunt corpul principal al clădirii și merită diferența.

 358. totul a fost ok, locatia a fost cam departe de centru.

 359. Iuliana-marina mai 31, 2019 at 4:37 pm

  Restaurantul peste asteptari, mancarea multa mai buna decat in Venetia. Personalul roman foarte amabil, curatenie, acces la piscina si pa transport spre Venetia. A fost o vacanta superba!

 360. Totul a fost plăcut daca nu ești foarte pretențios și locația și mâncarea și personalul deosebiți. Ne v-om reântoarce cu placere și sigur pentru o perioadă mai mare de ședere.

 361. Amabiliatea, curatenia si micul dejun f diversificat.

 362. Foarte frumos și curat. Mic de jun excelent. Serviciile booking lasa de dorit.Rezerveti direct la hotel,nu prin booking!!!

 363. Poziția perfectă pentru a putea ajunge la Venezia. Stația de autobuz în fața hotelului. Amabilitatea personalului. Faptul că se pot achiziționa bilete pt transport. Atât cu autobuzul cat si cu vaporul. Curățenie, mic dejun variat.

 364. Amplasarea hotelului aproape de mijloacele de transport spre Venetia, hotel nou, camera mobilata ingenios pentru a se economisi spatiul.

 365. Totul . A fost superb si peste asteptari si cazarea si vizita in Venetia!

 366. Personalul prietenos, locația foarte aproape de gara si de autogara, deci transferul la Veneția se face in 10 minute direct la gara cu nasul in Grand Canal. La fel si transferul la aeroport(ambele aerogari). Hotelul este nou, curat, cu personal prietenos.

 367. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 368. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 369. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 370. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 371. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 372. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 373. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 374. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 375. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 376. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 377. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 378. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 379. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 380. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 381. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 382. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 383. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 384. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 385. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 386. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 387. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 388. amabilitatea personalului, curatenie, raport calitate-pret, mic dejun gustos

 389. Amplasarea hotelului ,curatenia si pesonalul foarte amabil.

 390. Curatenie, parcare,aer conditionat, amplasare buna.

 391. Totul dar inspecial amabilitatea personalului si micul dejun ff bine pregatit si expus, iar doamna Veronica de toata lauda. Amabila si f draguta cu toti clientii. Felicitari tuturor! Recomandam acest hotel cu incredere.

 392. Hotel foarte bun pentru vizitat Veneția. Curățenie parcare inclusă și mic dejun foarte bun. Personal foarte amabil și de ajutor. Camera spațioasă Curățenie in fiecare zi. Recomand

 393. Amplasarea foarte bună. Foarte aproape de hotel este stația pentru tram şi autobuz, iar tot în apropiere poți găsi restaurante, cafenele şi un mic mall în care este supermarket. Patul foarte confortabil. Personalul foarte amabil şi prietenos. Micul dejun a fost bun, dar cam sărăcăcios. Acceptabil însă.

 394. zona linistita cu multa vegetatie…campus cu facilitati ptr sport.. tere de tenis , bazin acoperit de inot, informatii legat de transportul in comun

 395. Sufficient Parking Space available. Good room size, the location is good – relaxing.

 396. Good breakfast. Good pizza. Good location to visit Venice – bus 7 close to hotel.

 397. All is new. The bed is confortable and the room is very clean. Our bathroom was outside the room but it was spacious. Very good located, 5 minutes to the train station and very near to bus station too. It has kitchen with everything you need.

 398. Very good value for money! For the price, I didnt expect it to be that good. The bed and pillows were so comfy. The property is super clean. Everything you need for a short stay is available. Very close to Mestre Station which can take you to Venice easily. Highly recommended.

 399. Absolutely everything was GREAT!! Specially the hospitality and service of the person in charge. I really recommend this place to everyone.

 400. Curățenia , personalul foarte amabil,locație plăcută.

 401. Curat ,personalul foarte amabil,fotografiile de pe Booking corecte.Am avut parcare,totul a fost OK

 402. Hotelul este peste 3 stele (nu 2 cum este clasificat) si la doar 5 minute de mers pe jos pana la gara catre Venice. Asternuturile au fost schimbate chiar dupa prima zi.

 403. Micul dejun a fost diversificat. Ne-a placut locatia : linistita si foarte aproape de mijloacele de transport in comun spre Venetia.

 404. Am fost placut impresionat. Foarte curat. Preturi foarte bune. Mic dejun foarte bun.

 405. Totul merita nota 10.Aproape de transport spre Venetia ,de transport spre gara Mestre ,2 minute de statii.Mic dejun european nu italian ,asta e perfect.Camera super .

 406. Pozitionare buna, aproape de tramvai( 4 min) si autobuz(1min) directia Venetia (12-15min). Personal foarte amabil cu sfaturi si recomandari excelente. Mic dejun corect si copios. Recomand cu incredere.

 407. Curatenia, micul dejun bun, personal amabil, hotel liniștit . Foarte aproape de statia de tramvai, in 10 minute erai in Venetia. Bonus: angajatii hotelului erau romani, foarte deschisi si gata sa te ajute.

 408. Curatenia, micul dejun cu de toate, am gasit atat personal cat si romani cazați, putin te simteai ca acasa. Un hotel liniștit , personal amabil. Posibilitatea de a parca masina si a vizita orasul, urmand apoi sa te cazezi, daca ajungi prea devreme de ora de cazare (13.30). Loc de parcare, chiar daca e cu plata(6 euro/noapte) este perfect sa știi ca ai masina parcata sub geam. Foarte bine situat hotelul, la cateva min de tramvaiul care merge spre Veneția. Au vouchere pentru diverse tururi in Venetia (exp. Turul insulelor: Murano, Burano si Toricelli).

 409. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 410. Hotelul modern, curat, confortabil. Amplasare foarte buna, in apropierea garii din Mestre, de unde se poate ajunge cu usurinta in Venetia.

 411. Hotelul este nou prin urmare tot mobilierul este nou, dotările din baie sunt perfect funcționale. Curățenie. Personal, nu m-a deranjat duritatea saltelei. Au fost acoperite și neajunsurile privind personalul și nu a mai fost nevoie sa așteptăm la check în. Check out ul este rapid – este suficient sa lași cardul într o cutie la recepție. Hotelul este bine amplasat iar mijloacele de transport înspre și dinspre Veneția trec prin fata și prin spatele acestuia iar distanta pana pe insula se parcurge în circa 15 minute.

 412. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 413. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 414. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 415. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 416. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 417. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 418. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 419. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 420. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 421. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 422. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 423. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 424. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 425. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 426. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 427. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 428. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 429. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 430. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 431. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 432. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 433. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 434. Hotelul modern, curat, confortabil. Amplasare foarte buna, in apropierea garii din Mestre, de unde se poate ajunge cu usurinta in Venetia.

 435. Hotelul este nou prin urmare tot mobilierul este nou, dotările din baie sunt perfect funcționale. Curățenie. Personal, nu m-a deranjat duritatea saltelei. Au fost acoperite și neajunsurile privind personalul și nu a mai fost nevoie sa așteptăm la check în. Check out ul este rapid – este suficient sa lași cardul într o cutie la recepție. Hotelul este bine amplasat iar mijloacele de transport înspre și dinspre Veneția trec prin fata și prin spatele acestuia iar distanta pana pe insula se parcurge în circa 15 minute.

 436. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 437. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 438. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 439. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 440. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 441. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 442. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 443. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 444. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 445. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 446. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 447. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 448. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 449. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 450. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 451. Micul dejun bogat si proaspat. Foarte buna amplasarea, autobuzul spre Venetia trece prin fata hotelului.

 452. camera confortabila,mic dejun generos,locatie langa gara

 453. Locatia perfecta la portile Venetiei. Un plus pentru parcarea proprie, chiar la intrarea in hotel, la pret modic. Personal amabil, gata sa ofere toate indicatiile catre Venetia. Camera nu foarte mare dar curata. Micul dejun excelent, espesso bun la cerere dar fara cost suplimentar.

 454. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 455. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 456. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 457. Mi-a placut faptul ca hotelul era foarte curat. Check-out foarte usor de facut, hotelul dispune de o zona foarte mare de relaxare la parter, unde poti sta cu orele. Check-in se face mereu la ora 15, nicicum mai devreme. Cu autobuzul ajungeam in Venetia in 10 minute.

 458. Stația de autobuz se află în fața hotelului iar gara la 300 m. Check out rapid, doar se lasă cartela într-o cutie la recepție. Personalul amabil, ne-a ajutat și cu informații legate de zonă, restaurante.

 459. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 460. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 461. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 462. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 463. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 464. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 465. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 466. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 467. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 468. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 469. Rooms are very cute and clean, with big windows and a lot of space for your stuff. There is a kitchen you can use, it i well-equipped and has all necessary things. The breakfast was good, although it was served portionally so there was no chance to eat 2 croissant instead of one=) Nevertheless, they had quite good coffee and milk, so it saves the situation.

 470. Breakfast with other guests was nice 😏. Location near to trainstation.

 471. Though we were 5 adults and 2 children, we fit quite well in the family room which also had a big balcony.

 472. Locația este excelenta pentru a vizita Veneția, Verona, Padova etc.

 473. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 474. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 475. Mi-a placut faptul ca hotelul era foarte curat. Check-out foarte usor de facut, hotelul dispune de o zona foarte mare de relaxare la parter, unde poti sta cu orele. Check-in se face mereu la ora 15, nicicum mai devreme. Cu autobuzul ajungeam in Venetia in 10 minute.

 476. Stația de autobuz se află în fața hotelului iar gara la 300 m. Check out rapid, doar se lasă cartela într-o cutie la recepție. Personalul amabil, ne-a ajutat și cu informații legate de zonă, restaurante.

 477. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 478. They upgraded me and assigned a room to me that was conceived with traveling women in mind!

 479. Cordialità e professionalità dello staff, comfort assoluto della camera, qualità di tutti i servizi, posizione a due minuti a piedi dalla stazione, colazione molto ricca. Albergo moderno ma mai eccessivo.

 480. Vynikajúca poloha, dostupnosť do centra Benátok výborná. Čisté vkusne zariadené izby, milý personál.

 481. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 482. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 483. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 484. Amplasarea hotelului, curățenia, personalul amabil, existența unei parcări sigure, mic dejun continental super. / Hotel location, cleanliness, friendly staff, secure parking, super continental breakfast.

 485. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 486. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 487. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 488. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 489. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 490. E foarte bine amplasat daca doresti sã vizitezi Venetia. Micul dejun ok.

 491. Mi-a placut faptul ca hotelul era foarte curat. Check-out foarte usor de facut, hotelul dispune de o zona foarte mare de relaxare la parter, unde poti sta cu orele. Check-in se face mereu la ora 15, nicicum mai devreme. Cu autobuzul ajungeam in Venetia in 10 minute.

 492. Stația de autobuz se află în fața hotelului iar gara la 300 m. Check out rapid, doar se lasă cartela într-o cutie la recepție. Personalul amabil, ne-a ajutat și cu informații legate de zonă, restaurante.

 493. Everything was perfect, nice staff, amazing location

 494. They upgraded me and assigned a room to me that was conceived with traveling women in mind!

 495. Friendly and helpful staff. Nice rooms and comfortable bed

 496. Micul dejun bogat,bun si diversificat,aproape de statiile de transport in comun 3-4 min pentru a ajunge in Venetia(autobuzul nr.2)

 497. Hotel cu camere spatioase, curățenie exemplara, personal amabil, parcare gratis, loc de joacă pt copii

 498. Aproape de Mestre si de stația de autobuz,camera curata si spatioasa,totul perfect.

 499. Locația este excelenta pentru a vizita Veneția, Verona, Padova etc.

 500. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 501. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 502. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 503. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 504. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 505. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 506. Hotelul perfect pr tranzit , am călătorit cu familia, loc de parcare la subsol , Market , restaurant Michele F aproape recomand , stație autobuz spre Veneția in fata hotelului ! Curatenie , recomand 👍!

 507. În sejurul nostru de patru zile la Mestre ne-am cazat la acest hotel și a meritat. Micul dejun de 7 euro face toți banii, dat fiind că în zonă găsești pizza de la 6 euro (vorbesc de restaurante).

 508. The apartment is comfortable, but this situation has spoiled the impression.

 509. The apartment are better than we expected. Very clean, all stuff for comfort life

 510. Facilities were good and clean, check-in was easy. Parking in the neighborhood was cheap and the placement in the city was good.

 511. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 512. Hotelul perfect pr tranzit , am călătorit cu familia, loc de parcare la subsol , Market , restaurant Michele F aproape recomand , stație autobuz spre Veneția in fata hotelului ! Curatenie , recomand 👍!

 513. În sejurul nostru de patru zile la Mestre ne-am cazat la acest hotel și a meritat. Micul dejun de 7 euro face toți banii, dat fiind că în zonă găsești pizza de la 6 euro (vorbesc de restaurante).

 514. Spacious room and large common room. Free welcome drink. Close to the train station.

 515. The hostel is super modern and clean. The facilities are great, I felt super safe and very welcome. I shared a dormitory, I’m not sure what the private rooms are like, but I really couldn’t have asked for better.

 516. Big new hostel, very clean and well organised, great location near the station, supermarket and several good restaurants

 517. Comfortable bed and pillow Good location, right next to the train station (12 min to Venice Island by train) Spacious, with drawers to put out bags Cool and well decorated space

 518. Everything was great, what a luxury hostel. Bar, little restaurant, animations, decorations.. and the place was really clean.. The breakfast is perfect too.

 519. Service was impeccable, super modern. Great people, fabulous facilities and fun people ! Highly recommend to anyone visiting Venice as the train is enjoyable straight into city centre. Train station extremely close as well as supermarket. Absolutely Love STEFANO!!! Really modern and clean.

 520. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 521. The hotel is new and classy with modern decor and best location in Mestre with direct access to Platform 1 of the Mestre station to take train to Venice Santa Lucia. Rooms and bathrooms are spacious and modern. Breakfast and even bar menu were excellent.

 522. the building is the newest and also the location is really close to the station. I can use airconditoner anytime, hot water as well.

 523. Hotelul este foarte aproape de gara spre Venetia. Patul matrimonial este foarte comfortabil. Dra Madalina de la receptie a fost foarte amabila si ne-a rezolvat toate problemele imediat.

 524. Am stat 5 nopți la acest hotel. Are toate condițiile necesare. Camerele sunt dotate cu chicineta utilata cu de toate(inclusiv mașina de spălat vase) . Amplasarea este foarte buna. Autobuzul 43 care are stație în fata hotelului te duce pana în Veneția în P. Roma. Dacă nu vrei cu autobuzul faci maxim 5 min din camera pana la gara. Personalul foarte amabil. Una din recepționere era româncă. Am avut o pb cu aerul condiționat (Nu se putea închide… Mergea continuu) dar au fost ft operativi și imediat ne-au schimbat camera. In concluzie…. Torul a fost ft ok… Vom reveni cu placere aici! Mulțumim!

 525. Totul. Personalul amabil, apartament minunat, curatenie.

 526. Am avut un sejur plăcut la acest hotel. Micul dejun a fost foarte bun. Recomandat cu plăcere această locație.

 527. Atmosfera foarte tinereasca, gen campus studentesc … dar chiar daca esti cu familia (copii mai mici sau mai mari) nu ai deloc impresia ca nu apartii locului. Aveau amenajate si spatii de joaca pentru cei mici in zona holului. Micul dejun variat. Locatie curata, receptie eficienta (check-in si check-out).

 528. Mobilier nou cu multe optiuni, solid și foarte robust.

 529. -excellent accommodation with all amenities you need located in a quiet area and close to the bus station to travel to Venice -Piazzale Roma -Marino is on your service with all information you need as well airport shuttle -piazza Ferretto is close to accommodation with plenty of restaurants and bars

 530. The apartment was excellent and having two bathrooms for the four of us was a real treat. Mario met us at the airport and dropped us off right at the front door, where his niece, Viola, met us and showed us through the apartment and gave us very useful information about transport (and how to save money!), supermarkets and restaurants. We loved it. Accommodation was excellent and very clean and comfortable.

 531. Nice people that explained us everything. Great location. Comfortable apartament.

 532. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 533. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 534. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 535. Magazine in apropiere! Autobuz către Veneția în fata hotelului, gara aproape, curățenie, micul dejun ca la ibis! Totul peste așteptări.

 536. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 537. Hotelul perfect pr tranzit , am călătorit cu familia, loc de parcare la subsol , Market , restaurant Michele F aproape recomand , stație autobuz spre Veneția in fata hotelului ! Curatenie , recomand 👍!

 538. Location, hostel’s design, the friendly staff, cosy rooms.

 539. In our early 60s we are not your typical hostel users. However we got a comfortable double room with a spotless ans bang up to date bathroom, A nice bar downstairs and a good breakfast for a fair price. Finally the bus stop was right outside the door.

 540. Clean…amazing kitchen, young vibes of hostel and wonderful location. All was amazing including the chic bar with free voucher…Grazia….

 541. It is quite clean, location is perfect, staff are ver friendly

 542. Comfortable bed and pillow Good location, right next to the train station (12 min to Venice Island by train) Spacious, with drawers to put out bags Cool and well decorated space

 543. Everything was great, what a luxury hostel. Bar, little restaurant, animations, decorations.. and the place was really clean.. The breakfast is perfect too.

 544. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 545. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 546. They had very sweet staffs at lated night. They provided a perfect room. The room was clean and huge with coffee machine. This place was very convenience to travel to Venezia.

 547. Hotelul este foarte aproape de gara spre Venetia. Patul matrimonial este foarte comfortabil. Dra Madalina de la receptie a fost foarte amabila si ne-a rezolvat toate problemele imediat.

 548. Am stat 5 nopți la acest hotel. Are toate condițiile necesare. Camerele sunt dotate cu chicineta utilata cu de toate(inclusiv mașina de spălat vase) . Amplasarea este foarte buna. Autobuzul 43 care are stație în fata hotelului te duce pana în Veneția în P. Roma. Dacă nu vrei cu autobuzul faci maxim 5 min din camera pana la gara. Personalul foarte amabil. Una din recepționere era româncă. Am avut o pb cu aerul condiționat (Nu se putea închide… Mergea continuu) dar au fost ft operativi și imediat ne-au schimbat camera. In concluzie…. Torul a fost ft ok… Vom reveni cu placere aici! Mulțumim!

 549. Totul. Personalul amabil, apartament minunat, curatenie.

 550. Recomand cu incredere aceasta locatie. Este un hotel nou, curat si bine organizat. Personal ok, comod, locatia aproape de gara iar in fata hotelului este amenajat pentru a putea sta la o cafea, etc. Check out rapid.

 551. Micul dejun a fost in regula si suficient. Foarte bun fata de ceea ce am platit; Locatia este foarta aproape de tren, ceea ce ne-a asigurat o mobilitate foarte buna. Cel mai mult mi-a placut amabilitatea personalului. M-au ajutat chiar cu imprimarea unor vouchere pentru vizite in Venetia. In plus, optiunea Lokerului este extrem de buna si facil de utilizat.

 552. Am avut un sejur plăcut la acest hotel. Micul dejun a fost foarte bun. Recomandat cu plăcere această locație.

 553. -excellent accommodation with all amenities you need located in a quiet area and close to the bus station to travel to Venice -Piazzale Roma -Marino is on your service with all information you need as well airport shuttle -piazza Ferretto is close to accommodation with plenty of restaurants and bars

 554. The apartment was excellent and having two bathrooms for the four of us was a real treat. Mario met us at the airport and dropped us off right at the front door, where his niece, Viola, met us and showed us through the apartment and gave us very useful information about transport (and how to save money!), supermarkets and restaurants. We loved it. Accommodation was excellent and very clean and comfortable.

 555. Nice people that explained us everything. Great location. Comfortable apartament.

 556. Friendly and helpful hosts. Transport from the airport on request (paid) – great deal. Very good location, clean, well-equipped kitchen, safe neighborhood, close to the bus stop and shops. Greetings to the hosts …. 🙂 Agnes

 557. Our host was extremely helpful. Apartment was spacious for two travellers. Good restaurants so close by and bus stop for Venice near the property appreciated.

 558. I felt the word ‘home to home’ matches to this accommodation. Within 20min Journey to Venice. Host provided us with very informative leaflets. Stay was very pleasant.

 559. Magazine in apropiere! Autobuz către Veneția în fata hotelului, gara aproape, curățenie, micul dejun ca la ibis! Totul peste așteptări.

 560. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 561. Hotelul perfect pr tranzit , am călătorit cu familia, loc de parcare la subsol , Market , restaurant Michele F aproape recomand , stație autobuz spre Veneția in fata hotelului ! Curatenie , recomand 👍!

 562. Very beautiful apartment, clean, peaceful, fantastic host, delicious breakfast and perfect location.

 563. the room looked nice and spacious. the public hall was nice but you are not allowed to use anything and basically they ask you to stay in the room all the time.

 564. Luigi is a perfect host! so hospitable and helpful! his breakfasts were so delicious and various. he kindly told us about places to visit, transport to Venice, and it was a real pleasure to talk to him, he is so interesting and talkative that we even didn’t want to leave!)

 565. Everything in the hostel is awesome. And very close to the train station so it’s very practical. All the staff was very nice all the time

 566. Near perfect hostel. Well thought through. Very good bunk beds. Nice architecture. Inexpensive.

 567. Room was the same as a very nice hotel, bathroom was very nice and everything was clean

 568. La situación excelente de comunicación, por la cercanía a la estación de tren, tranvía como bus. Supermercados, bares, heladerías, farmacia, a menos de 2 minutos. Zona tranquila para poder descansar. La Señorita que nos atendió a la llegada, muy atenta y servicial en todo momento.

 569. Muy lindo todo! El barrio re tranquilo y muy buena ubicación! Las habitaciones cómodas!

 570. Location was great, very spacious and clean. Host (Runner) was great and helpful.

 571. It’s a very big, cozy apartment with two bed rooms and two toilets, fit great for family or group trip. The bus station locates just 10m from the building. We forgot our keys at the apartment when we left, the host quickly helped us to post it. We are very thankful. Strongly recommend for all travellers.

 572. A very big and spacious apartment with nice green surroundings. The balcony overlooking the street was lovely as well as the fresh bathrooms and furnished bedrooms. This place was a total gem.

 573. The property creates a feel of an authentic Italian apartment of days gone by. It has a lovely ambiance that helps you to relax and unwind after a busy day exploring. The host also provided a selection of wines we were able to purchase and a complimentary bottle of Procecco.

 574. Friendly hosts who waited for us and were very helpful with everything. Comfy beds.

 575. The bus stop to Venice is right outside of the building

 576. The location was good and the room was clean and comfort.

 577. Recomand cu incredere aceasta locatie. Este un hotel nou, curat si bine organizat. Personal ok, comod, locatia aproape de gara iar in fata hotelului este amenajat pentru a putea sta la o cafea, etc. Check out rapid.

 578. Micul dejun a fost in regula si suficient. Foarte bun fata de ceea ce am platit; Locatia este foarta aproape de tren, ceea ce ne-a asigurat o mobilitate foarte buna. Cel mai mult mi-a placut amabilitatea personalului. M-au ajutat chiar cu imprimarea unor vouchere pentru vizite in Venetia. In plus, optiunea Lokerului este extrem de buna si facil de utilizat.

 579. Am avut un sejur plăcut la acest hotel. Micul dejun a fost foarte bun. Recomandat cu plăcere această locație.

 580. Curățenia în cameră și baie lasă de dorit și eu chiar nu sunt pretențioasă. Ar trebui pus mai mult accent pe asta. Calitatea prosoapelor, a saltelelor de pat, a pernelor, a lenjeriei aduce o altă bilă neagră. Aici mai au de lucru.

 581. Magazine in apropiere! Autobuz către Veneția în fata hotelului, gara aproape, curățenie, micul dejun ca la ibis! Totul peste așteptări.

 582. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 583. Very beautiful apartment, clean, peaceful, fantastic host, delicious breakfast and perfect location.

 584. the room looked nice and spacious. the public hall was nice but you are not allowed to use anything and basically they ask you to stay in the room all the time.

 585. Luigi is a perfect host! so hospitable and helpful! his breakfasts were so delicious and various. he kindly told us about places to visit, transport to Venice, and it was a real pleasure to talk to him, he is so interesting and talkative that we even didn’t want to leave!)

 586. A very, very decent place with super cheap price and great location. The best hostel I ever lived in. Strongly recommend.

 587. Everything in the hostel is awesome. And very close to the train station so it’s very practical. All the staff was very nice all the time

 588. Near perfect hostel. Well thought through. Very good bunk beds. Nice architecture. Inexpensive.

 589. It’s a very big, cozy apartment with two bed rooms and two toilets, fit great for family or group trip. The bus station locates just 10m from the building. We forgot our keys at the apartment when we left, the host quickly helped us to post it. We are very thankful. Strongly recommend for all travellers.

 590. A very big and spacious apartment with nice green surroundings. The balcony overlooking the street was lovely as well as the fresh bathrooms and furnished bedrooms. This place was a total gem.

 591. The property creates a feel of an authentic Italian apartment of days gone by. It has a lovely ambiance that helps you to relax and unwind after a busy day exploring. The host also provided a selection of wines we were able to purchase and a complimentary bottle of Procecco.

 592. Friendly hosts who waited for us and were very helpful with everything. Comfy beds.

 593. The bus stop to Venice is right outside of the building

 594. The location was good and the room was clean and comfort.

 595. Hotelul este pozitionat aproape de gara (7- 8 min. mers pe jos), avnd o legatura foarte buna cu aeroportul Treviso. Venetia este la 25 min.de mers cu autobuzul 43, statia fiind chiar vis-a-vis de hotel. Bilete pt, autobuz se pot cumpara chiar de la receptie. Sunt mai rentabile legitimatiile de calatorie pt. 3 zile (30 Eur) care include calatorii nelimitate cu autobuzul si vaporetto pe toate canalele din Venetia. Personalul hotelului foarte amabil si atent la solicitarile turistilor. Camera curata cu paturi comfortabile.

 596. Recomand cu incredere aceasta locatie. Este un hotel nou, curat si bine organizat. Personal ok, comod, locatia aproape de gara iar in fata hotelului este amenajat pentru a putea sta la o cafea, etc. Check out rapid.

 597. Micul dejun a fost in regula si suficient. Foarte bun fata de ceea ce am platit; Locatia este foarta aproape de tren, ceea ce ne-a asigurat o mobilitate foarte buna. Cel mai mult mi-a placut amabilitatea personalului. M-au ajutat chiar cu imprimarea unor vouchere pentru vizite in Venetia. In plus, optiunea Lokerului este extrem de buna si facil de utilizat.

 598. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 599. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 600. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 601. Hotel extraordinar,acces la transport foarte comod 20 min pina la Venetia. Cel mai dragut personal vazut vreo data la un hotel.Merita pe deplin.

 602. Superb B&B, clean, comfortable, great choice for breakfast very helpful staff provided lots of jnformation on getting around venice. Bus stop at the end of the road takes you straight into venice. Great location for venice if you dont want to stay in the centre.

 603. Very nice place. The room was very comfortable and clean. The place is very close to the transportation to Venezia. The service was excellent. Very recommended!

 604. Curățenia în cameră și baie lasă de dorit și eu chiar nu sunt pretențioasă. Ar trebui pus mai mult accent pe asta. Calitatea prosoapelor, a saltelelor de pat, a pernelor, a lenjeriei aduce o altă bilă neagră. Aici mai au de lucru.

 605. Magazine in apropiere! Autobuz către Veneția în fata hotelului, gara aproape, curățenie, micul dejun ca la ibis! Totul peste așteptări.

 606. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 607. Absolutely mind-blowing! Smiley and very friendly staff, great amenities, fantastic vibe. The best hostel I’ve ever stayed in my life. High five to all guys working there! You rock big time!:)

 608. The location was perfect. I liked the space in the rooms, the split bathroom and even an extra sink in the room itself. The breakfast was nice with a lot of options. The atmosphere in the hostel was great so basically i’ve no complaints .

 609. Everything was perfect! Very clean and very good beds! It was almost like a 4 🌟 hotel!

 610. The hostel is very nice and big, you can meet people easily and the staffs are nice and friendly.

 611. I think this is the biggest hostels that I have ever been to. It’s a few minutes walk to the Mestre train station which can be your jump off point to Verona, Padua, Florence or Milan. The bus station to Venice is adjacent to the train station. The rooms are clean and you can cook your own meals, they have a well-equiped kitchen.

 612. I love everything about this property. Amazing decoration, clean, new, near to the bus station.

 613. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 614. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 615. Great new hotel , comfortable beds , well equipped rooms

 616. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 617. Locația, foarte aproape de gară și de stația de autobus. Acces rapid spre Veneția. Hotelul este nou, oferă toate facilitățile necesare ( plită electrică, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, veselă, TV cu diagonală mare). Personalul super ok.

 618. Un apartament modern, spatios si sigurul din cele in care am stat in Italia la care ar reveni cu drag .

 619. Best Staff,Best Location,Best Room, everything available in 3 min walk railway station ,bus stop,taxi

 620. Ubicación perfecta para ir a Venecia y todavía mejor para aeropuertos, los dos Desayuno muy bien y a las 6 y media, perfecto para aprovechar Venecia Personal muy atento sobre todo recepción Hotel muy nuevo y muy limpio

 621. Новий готель. Прибирали кожного дня. Локація хороша, поряд станція автобусна, ресторани. До центру міста 15 хвилин пішки.

 622. Hotelul este pozitionat aproape de gara (7- 8 min. mers pe jos), avnd o legatura foarte buna cu aeroportul Treviso. Venetia este la 25 min.de mers cu autobuzul 43, statia fiind chiar vis-a-vis de hotel. Bilete pt, autobuz se pot cumpara chiar de la receptie. Sunt mai rentabile legitimatiile de calatorie pt. 3 zile (30 Eur) care include calatorii nelimitate cu autobuzul si vaporetto pe toate canalele din Venetia. Personalul hotelului foarte amabil si atent la solicitarile turistilor. Camera curata cu paturi comfortabile.

 623. Recomand cu incredere aceasta locatie. Este un hotel nou, curat si bine organizat. Personal ok, comod, locatia aproape de gara iar in fata hotelului este amenajat pentru a putea sta la o cafea, etc. Check out rapid.

 624. Micul dejun a fost in regula si suficient. Foarte bun fata de ceea ce am platit; Locatia este foarta aproape de tren, ceea ce ne-a asigurat o mobilitate foarte buna. Cel mai mult mi-a placut amabilitatea personalului. M-au ajutat chiar cu imprimarea unor vouchere pentru vizite in Venetia. In plus, optiunea Lokerului este extrem de buna si facil de utilizat.

 625. Amplasare excelenta pentru cei care nu cunosc zona. Statia de autobuz se afla chiar in fata blocului.

 626. The location is opposite to the bus stop(from airport). The apartment was clean is very accessible to the Venice. They gave us all the required information which was really helpful. Thanks to Victor.

 627. Great location! The bus stop to Venezia and train station is almost under the apartment. Comfortable beds, good equipments in the kitchen. Vittorio was so helpful. We requested highchair and he got it.

 628. Very comfortable and extremely well equipped for a hostel. Felt very safe all the time as a female solo traveler. Kitchen, bathrooms, rooms, everything was clean and well organized, which definitely isn’t usual in dorms or hostels. Plus, it’s a great environment for working. Would absolutely recommend staying here.

 629. The location was great. It’s like a minute of walking from Flixbus bus stop and 2 minutes from train station. It was full of life and the most luxurious hostel that I slept. It felt like a 5 star hotel. I didn’t buy breakfast. They had great social events and stuff. They even had 2 bars on the living area. The prices wasn’t cheap, but not expensive either. The beds were REALLY COMFY. The bathroom was the best I saw on a hostel. They had a dj set on saturday night which was super cool! The living area was very good. The view from the rooms felt like a hotel. Staff was friendly, kind and nice. Overall I would definitely recommend this place for people who are not familiar with hostels and seeking comfort.

 630. I think this is the biggest hostels that I have ever been to. It’s a few minutes walk to the Mestre train station which can be your jump off point to Verona, Padua, Florence or Milan. The bus station to Venice is adjacent to the train station. The rooms are clean and you can cook your own meals, they have a well-equiped kitchen.

 631. Great location. Great host. Lovely clean and spacious apartment and really close to Venice tram stop.

 632. The location was excellent. Close to public transport, shops and restaurants. The owner was very helpful and the accommodation was very modern and clean.

 633. Great host, very friendly! Accommodation really lovely.

 634. Totul frumos foarte curat proprietari amabili d nota 10

 635. The apartment is perfect and well equipped. The location is very close to the center of Mestre and the bus line is 100 meters walk. The hosts are very nice and kind

 636. Thoughtful extra touches in the apartment. Great location.

 637. The hostel is super close to the station (3 -4 min walking). It’s really clean and the staff is super nice! The breakfast was also really good with enough options. My room was spacious, clean and the bathroom was also very nice, it felt like I was in a hotel! I really enjoyed this hostel and it would be awesome if it’s everywhere in Italy!

 638. I think this is the best hostel i have ever stayed in! Very new and modern, it seems more like a hotel than a hostel, rooms are very nice and equipped well, breakfast was awesome, staff was super friendly, this place literally has whatever you might need! 🙂

 639. Atmosphere , Staff , Cleanliness , The night events , everything was amazing !

 640. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 641. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 642. Great location, very new and modern. Staff were friendly and helpful.

 643. Host was amazing and really helpful, helped us with transport and where to get it and gave us bar/restaurant recomendations. Michael took us to the airport on the day we were leaving as it was pouring down with rain, would definitely book again,

 644. Hosts very kind and helpful, great disposition, nice receival

 645. Very good location, big nice flat, good service and facilities

 646. Super clean, really well located with a direct walkway to the station just behind the hotel. Decent breakfast and friendly staff. The hotel doesn’t have a dinner service but they recommend nice places nearby.

 647. location was great! very convenient to move around as just few yards away from the train station. Breakfast was descent.

 648. The best hotel we stayed in Venice. Super clean unlike other places we experienced. Great shower. Very clean bathroom. TV with lots of channels. We asked for a room with a good view and we got one. Staff were super nice. Great breakfast and coffee. The whole hotel – lobby, reception, restaurant etc – had a welcoming feeling. Right next door to main transportation links to Venice and everywhere else.

 649. We really enjoyed our stay here. The apartment is beautifully presented, clean and spacious. It has pretty much everything you need and more. It was nice being away from the hustle and bustle of Venice. It is only a very short and inexpensive tram ride into Venice. The friendly service and helpfulness from the owners was outstanding. Complimentary tram tickets and biscuits were a nice touch. Even dropped us at the airport when most people are still sleeping!! Thank you again!! Highly recommended.

 650. Everything: the location, the apartment, modern, clean, spatious, with all needed amenities, prefectly located for a visit to Venice. If I would return to Venice, I would defenitely choose it again. We also had a great communication with the host.

 651. Nice and clean, everything you need. Warm welcome with cookies and beverages. Tickets to go to venice. All the information you need

 652. Many fun activities and interesting stuff in the ground floor. Cheap good food on breakfast and at the bar. Own bathroom and toilet

 653. This is an awesome place to stay with a very lively bar. The sound proofing is good, so I couldn’t hear the bar from my room. The breakfast buffet was very generous, and included bacon and scrambled eggs. Close proximity to train and bus station.

 654. always open and staffs at the helpdesk available anytime.

 655. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 656. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 657. Curățenia în cameră și baie lasă de dorit și eu chiar nu sunt pretențioasă. Ar trebui pus mai mult accent pe asta. Calitatea prosoapelor, a saltelelor de pat, a pernelor, a lenjeriei aduce o altă bilă neagră. Aici mai au de lucru.

 658. Super clean, really well located with a direct walkway to the station just behind the hotel. Decent breakfast and friendly staff. The hotel doesn’t have a dinner service but they recommend nice places nearby.

 659. location was great! very convenient to move around as just few yards away from the train station. Breakfast was descent.

 660. The best hotel we stayed in Venice. Super clean unlike other places we experienced. Great shower. Very clean bathroom. TV with lots of channels. We asked for a room with a good view and we got one. Staff were super nice. Great breakfast and coffee. The whole hotel – lobby, reception, restaurant etc – had a welcoming feeling. Right next door to main transportation links to Venice and everywhere else.

 661. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 662. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 663. Location is perfect. Just near Venezia Mestre train station. 5 min walk.

 664. Personal drăguț și serviabil. A fost de mare folos cu multe detalii despre posibilitățile de vizitare și transport.

 665. Patul a fost foarte confortabil ,lenjeria curata ,dar cu un pic de miros ,prosoape curate dar la fel acelasi miros ,dar utilizabile ,nu este aer conditionat dar am avut doua ventilatoare care ne-au ajutat foarte mult deoarece a fost foarte cald !

 666. Receptionistul a fost foarte amabil si ne-a oferit toata informatiile necesare.

 667. Un hotel frumos și curat,aproape de stațiile de tramvai și autobuz. Camera foarte curată și spatioasă, prosopele schimbate zilnic,cu pat confortabil și minifrigider.Micul dejun foarte variat și grozav de bun,pregătit de Veronica,o româncă de toată lauda. Mulțumim Sartori Davide pentru sejurul excelent petrecut la hotel. Vom reveni cu mare drag.

 668. Conditiile de cazare, personalul foarte amabil, curatenia si nu in ultimul rand micul dejun. Multumiri doamnei Veronica pentru cafeaua excelenta 😉 Vom reveni cu drag.

 669. Curățenia,micul dejun foarte bogat,amabilitatea personalului,îndeosebi dna.Veronica care ne-a făcut sejurul deosebit de placut.Vom reveni cu plăcere!

 670. Avantaje aproape de mijloace de transport, personal foarte amabil, patul foarte curat

 671. Raport calitate-pret, acces rapid catre magazine si mijloc de transport in comun catre Venetia. Parcarea poate acomoda 4 masini. Am putut lasa masina, desi am ajuns mai devreme de ora de check in. Baia, desi la comun pentru 4 camere, era mare si curata. Patul a fost comod. Pentru o noapte a fost bine.

 672. Relativ aproape de statia feroviara, camera ok. Raport calitate-pret bun.

 673. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 674. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 675. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 676. everything about it especially the bar where everyone meets in cozy atmosphere

 677. The breakfast buffet is definitely worth the 5.90 euros. The private room with private bath was great. We appreciated the welcome drink. The staff were top notch – going above and beyond for us. Overall, the hostel was smart design and functioned well.

 678. One of the best places I’ve ever stay. Everything was great. The staff were lovely, the kitchen was amazing, the atmosphere was great to socialise and meet new people. The rooms were great with the bathrooms being the best I’ve used at a hostel. Would 100% recommend

 679. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 680. Location is great, bus stop is right next to the hotel, Mestre main train station is 5 min walking. Room was very clean, everything is new, comfortable bed, nice bathroom…

 681. Super clean, really well located with a direct walkway to the station just behind the hotel. Decent breakfast and friendly staff. The hotel doesn’t have a dinner service but they recommend nice places nearby.

 682. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 683. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 684. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 685. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 686. Staff was friendly and helpful, amenities were plentiful and beds were comfortable. Paid 6€ at check-in for a hearty breakfast that was well worth it! Would recommend travellers to join daily activities at hostel too

 687. The location was near to the city center. The breakfast served was too good, that serve you a 5-star breakfast with loads of options. The rooms were clean and big with windows to get some fresh air, and the staffs were also polite. Not to mention Dario, whom we met at the reception is very friendly and to our surprise plays guitar on one night. Their bar serves cheap beers in the evening during “happy hours” and the outside space is too lovely and cozy for having late dinners.

 688. Personal drăguț și serviabil. A fost de mare folos cu multe detalii despre posibilitățile de vizitare și transport.

 689. Receptionistul a fost foarte amabil si ne-a oferit toata informatiile necesare.

 690. – Microwave available – Bed comfy – Very good location

 691. Avantaje aproape de mijloace de transport, personal foarte amabil, patul foarte curat

 692. Raport calitate-pret, acces rapid catre magazine si mijloc de transport in comun catre Venetia. Parcarea poate acomoda 4 masini. Am putut lasa masina, desi am ajuns mai devreme de ora de check in. Baia, desi la comun pentru 4 camere, era mare si curata. Patul a fost comod. Pentru o noapte a fost bine.

 693. Relativ aproape de statia feroviara, camera ok. Raport calitate-pret bun.

 694. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 695. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 696. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 697. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 698. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 699. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 700. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 701. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 702. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 703. L’autobus à 10 min à pied qui nous amène directement à Venise

 704. Dzīvojlis tīrs. Atrašanās vieta super. Apkārt daudz veikalu. Sabiedriskais transports 3 minūšu gājiena atālumā

 705. Klimatyzacja Żaluzje zewnętrzne i wewnętrzne Blok strzeżony, za płotem Wyposażenie kuchni Ręczniki dla każdego

 706. Friendly and helpful hosts. Transport from the airport on request (paid) – great deal. Very good location, clean, well-equipped kitchen, safe neighborhood, close to the bus stop and shops. Greetings to the hosts …. 🙂 Agnes

 707. Our host was extremely helpful. Apartment was spacious for two travellers. Good restaurants so close by and bus stop for Venice near the property appreciated.

 708. I felt the word ‘home to home’ matches to this accommodation. Within 20min Journey to Venice. Host provided us with very informative leaflets. Stay was very pleasant.

 709. It is spacious and clean. The location is jus a bus away from the city center, perfect!

 710. Lovely and spacious. Host who met us at the property (Silvia) was friendly and helpful. WiFi and all appliances worked with no issues. Apartment felt secure and decorated lovely. Really pleased overall.

 711. Отличные апартаменты и расположение, все было хорошо и комфортно. Для нас не было никаких минусов Отдельная спальня, диван в гостиной и отдельная большая кухня. Мебелеровка Икея, очень чисто и уютно

 712. The apartment was fully equipped with the proper amenities and so we had a comfortable stay. There was also quiet and so we enjoyed a rest. The host was fluent in English and helped us lot to orient in Mestre and Venice.

 713. Monica is a great host, very polite, helpful, and speaks good English. She made our check in very easy and also ordered the airport transfer early morning at 4:30am. I will fully recommend Monica Apt to any tourist family visiting Venice. Apartment is cozy and decorated cool with free Sky Cinema movies on TV cable. All utensils and bathroom amenities were there. 5 mins walk to the bus and markets.

 714. Great place to visit Venice. Bus goes straight to Venice from local bus-stop. Monica provided all the information to have a problem free visit to Venice.

 715. Nice welcoming and Excellent explanation about the apartment and needed information about nearby areas. Every thing we may need was available including kitchen equipment Presence of parking

 716. The host is super nice and welcoming! There was no any problem to request later arrival and he met us, helping to park a car and then explained us everything around the Venice and how we should smartly plan our visit with “to do list” as well as how to save money on transport around the area. He also gave us a map with main points 🙂 the apartment were super clean and nice, modern and cozy. We really felt like home! Would comeback again.

 717. Our host was there to meet us at the appointed time and greeted us very warmly, with good information and advice. The bedroom and bathroom were excellent. And it was a great value for the area, with easy bus connections to the city of Venice. One of our best stays in Mestre.

 718. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 719. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 720. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 721. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 722. Staff was very helpful and friendly. Location is very close to train station and local markets. Room was clean and comfortable. Everything was good, would stay again.

 723. The whole stay was amazing! The hostel is brand new with cool design, everything is new and clean. Location is just behind the corner from the Mestre station with several good restaurants around. The reception staff is super friendly and very helpful – they make you feel as if you were good friends. Each day they have some entertaining program, but we were to tired to try them. Modest, but still good breakfast. Even if you happen to find smth cheaper around, I do recommend to pay few euro more and come here – you won’t regret!

 724. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 725. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 726. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 727. Everything was great, this is the best hostel ever. Friendly personnek, very clean and modern, location is perfect.

 728. Earlier I was in Wombats in London and I really enjoyed my stay. So, when I saw that they had hostel in Venice it was my number one choice. 1. The Hostel is very close to the train station, so you can easily get to the historic centre in 10 min. 2. The room was clean and spacious. 3. Really good bar on the 1st floor!

 729. Room is big with attached bathroom. Close to train station and airport bus station

 730. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 731. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 732. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 733. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 734. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 735. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 736. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 737. Very close to transport links to train to Venice€2 and bus station

 738. Excellent bathroom with a great shower! Always a big one for me me

 739. Property is conveniently located relative to transportation into Venice as well as close to parking. Apartment is clean and spacious. Breakfast was delicious!

 740. Good value place to stay if you’re coming to Venice as it’s only a 15 minute bus ride away. Owner is very friendly and speaks English.

 741. Great breakfast, very clean, comfy bed,friendly host

 742. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 743. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 744. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 745. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 746. Staff was very helpful and friendly. Location is very close to train station and local markets. Room was clean and comfortable. Everything was good, would stay again.

 747. The whole stay was amazing! The hostel is brand new with cool design, everything is new and clean. Location is just behind the corner from the Mestre station with several good restaurants around. The reception staff is super friendly and very helpful – they make you feel as if you were good friends. Each day they have some entertaining program, but we were to tired to try them. Modest, but still good breakfast. Even if you happen to find smth cheaper around, I do recommend to pay few euro more and come here – you won’t regret!

 748. I really liked the presentation and vibe of the hostel – from the entry, to the stairs to the halls and the rooms. Personnel at reception is so nice and helpful. Loved the security to enter each floor and room. Good set-up of the beds, and love that they do gender-rooms. Very nice toilet and showers, separated per room. Location is good, very close to the train station! And also to the bus stop to go to Venice Sta. Lucía. Great!

 749. The welcome, the kitchen, the check in, the staff; particularly Matt who helped me out with minor travelling problems that made a great difference to my stay .. I really enjoyed the pizza making class; it was a lot of fun, a cool way to meet new people and to learn new tricks. Furthermore it was a complete and absolute bargain..!

 750. This is a nice hostel close to Mestre train station. It gets a little loud at the hostel bar in the evenings, so I was happy to have a room on the 7th floor. The breakfast is a good option and only costs around 6€.

 751. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 752. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 753. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 754. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 755. Very close to transport links to train to Venice€2 and bus station

 756. Excellent bathroom with a great shower! Always a big one for me me

 757. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 758. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 759. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 760. Micul dejun a fost foarte bun, de asemenea a contat mult curatenia si zona foarte sigura .

 761. Amplasarea este foarte buna, hotelul este nou si curat, facilitati diverse si de bun augur.

 762. Hotelul este pozitionat aproape de gara (7- 8 min. mers pe jos), avnd o legatura foarte buna cu aeroportul Treviso. Venetia este la 25 min.de mers cu autobuzul 43, statia fiind chiar vis-a-vis de hotel. Bilete pt, autobuz se pot cumpara chiar de la receptie. Sunt mai rentabile legitimatiile de calatorie pt. 3 zile (30 Eur) care include calatorii nelimitate cu autobuzul si vaporetto pe toate canalele din Venetia. Personalul hotelului foarte amabil si atent la solicitarile turistilor. Camera curata cu paturi comfortabile.

 763. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 764. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 765. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 766. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 767. Staff was very helpful and friendly. Location is very close to train station and local markets. Room was clean and comfortable. Everything was good, would stay again.

 768. The whole stay was amazing! The hostel is brand new with cool design, everything is new and clean. Location is just behind the corner from the Mestre station with several good restaurants around. The reception staff is super friendly and very helpful – they make you feel as if you were good friends. Each day they have some entertaining program, but we were to tired to try them. Modest, but still good breakfast. Even if you happen to find smth cheaper around, I do recommend to pay few euro more and come here – you won’t regret!

 769. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 770. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 771. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 772. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 773. Very close to transport links to train to Venice€2 and bus station

 774. Excellent bathroom with a great shower! Always a big one for me me

 775. The breakfast was great and the staff were very friendly.

 776. I really liked the presentation and vibe of the hostel – from the entry, to the stairs to the halls and the rooms. Personnel at reception is so nice and helpful. Loved the security to enter each floor and room. Good set-up of the beds, and love that they do gender-rooms. Very nice toilet and showers, separated per room. Location is good, very close to the train station! And also to the bus stop to go to Venice Sta. Lucía. Great!

 777. The welcome, the kitchen, the check in, the staff; particularly Matt who helped me out with minor travelling problems that made a great difference to my stay .. I really enjoyed the pizza making class; it was a lot of fun, a cool way to meet new people and to learn new tricks. Furthermore it was a complete and absolute bargain..!

 778. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 779. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 780. 2 minutes walk from bus station at 8pm in the rain. Friendly staff, room 401 was very clean and comfortable for the night. Very quite too.

 781. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 782. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 783. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 784. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 785. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 786. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 787. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 788. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 789. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 790. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 791. I won’t lie if I say that it’s the best hostel I’ve ever been. Felt like I’ve been staying in proper hotel, not hostel. Room and bed sheets were clean, great facilities, every day programms for guests. Two showers in a room, full lenght mirror with cute sign. Bed was comfortable and I liked little shelf with lightining. Good kitchen. Bar seems popular, drinks were good. Location is great, super close to train station. Reception was friendly. Very pleased with my stay.

 792. I don’t have another word for this hostel than AMAZING Everything is perfect.

 793. Micul dejun a fost foarte bun, de asemenea a contat mult curatenia si zona foarte sigura .

 794. Amplasarea este foarte buna, hotelul este nou si curat, facilitati diverse si de bun augur.

 795. Hotelul este pozitionat aproape de gara (7- 8 min. mers pe jos), avnd o legatura foarte buna cu aeroportul Treviso. Venetia este la 25 min.de mers cu autobuzul 43, statia fiind chiar vis-a-vis de hotel. Bilete pt, autobuz se pot cumpara chiar de la receptie. Sunt mai rentabile legitimatiile de calatorie pt. 3 zile (30 Eur) care include calatorii nelimitate cu autobuzul si vaporetto pe toate canalele din Venetia. Personalul hotelului foarte amabil si atent la solicitarile turistilor. Camera curata cu paturi comfortabile.

 796. Nice welcoming and Excellent explanation about the apartment and needed information about nearby areas. Every thing we may need was available including kitchen equipment Presence of parking

 797. The host is super nice and welcoming! There was no any problem to request later arrival and he met us, helping to park a car and then explained us everything around the Venice and how we should smartly plan our visit with “to do list” as well as how to save money on transport around the area. He also gave us a map with main points 🙂 the apartment were super clean and nice, modern and cozy. We really felt like home! Would comeback again.

 798. Our host was there to meet us at the appointed time and greeted us very warmly, with good information and advice. The bedroom and bathroom were excellent. And it was a great value for the area, with easy bus connections to the city of Venice. One of our best stays in Mestre.

 799. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 800. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 801. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 802. Este o zonă liniștită, aproape de transport direct în Veneția (7E), sunt cam 20′ de mers, însă condițiile sunt foarte bune. Garaj subteran, local pentru servit micul dejun, camere mari cu tot confortul. Excelent.

 803. Este un hotel de nota zece. Camera foarte mare, curatenie, parcare la subsol, bucataria dotata, mobilier nou. Transportul la Venetia se poate face cu transportul public, statia fiind la vreo 200 m si dureaza cam 30 min. Mult peste asteptari la pretul cerut.

 804. @raport calitate pret foarte bun @apartament foarte spatios @zona foarte frumoasa/ aproape de statia de autobus

 805. Micul dejun bun ( branza, sunca, oua, fructe, patiserie, etc) Aproape de mijloacele de transport si de magazine. Gazda foarte primitoare. Camera este simpla, dar curata.

 806. We were greeted by a lovely man who made us feel very welcome. Made us a coffee and showed us how everything worked. Comfortable beds. Good location not far from airport bus

 807. Located in a quite neighborhood with easy access to train and bus stations. Room is spacious, clean and nicely fitted out. Especially appreciated the owner’s hospitality and her hand-drawn map. Breakfast is good, too. Absolutely the best one amid the four places we’ve stayed on this Italy trip.

 808. Locatia destul de buna, se ajunge in Venetia cu autobuzul in maxim 25 min . Apartamentul este amplasat in apropierea unui mall , magazine si restaurante in zona .

 809. Totul a fost perfect , apartament spatios , curat ! Recomand

 810. The location and all the space! There are 4 bedrooms, 2 bathrooms and beds to sleep 9!! It was huge! It really felt like home. This apartment was right in the middle of Mestre within walking distance to everything we needed; cafes, supermarket, the Piazza, restaurants and eateries, the fresh produce market, shops, gelateria, trams and buses. We had a washing machine too, which was such a bonus. The building is secure and we felt safe everywhere we went in town. The only thing it wasn’t close to was the train station, but that was only a short taxi ride away.

 811. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 812. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 813. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 814. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 815. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 816. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 817. Very close to train station. Building is new and feels like a hotel.

 818. Very new. Very clean. Very kind. Very nice. Breakfast very tasty. Needless to say best hostel i ve ever seen

 819. I stayed in a 6 bed female dorm which was huge and very clean. Bathroom was modern, toilet was seperate to the shower which is a plus!

 820. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 821. I won’t lie if I say that it’s the best hostel I’ve ever been. Felt like I’ve been staying in proper hotel, not hostel. Room and bed sheets were clean, great facilities, every day programms for guests. Two showers in a room, full lenght mirror with cute sign. Bed was comfortable and I liked little shelf with lightining. Good kitchen. Bar seems popular, drinks were good. Location is great, super close to train station. Reception was friendly. Very pleased with my stay.

 822. I don’t have another word for this hostel than AMAZING Everything is perfect.

 823. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 824. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 825. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 826. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 827. Very close to transport links to train to Venice€2 and bus station

 828. Excellent bathroom with a great shower! Always a big one for me me

 829. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 830. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 831. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 832. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 833. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 834. 2 minutes walk from bus station at 8pm in the rain. Friendly staff, room 401 was very clean and comfortable for the night. Very quite too.

 835. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 836. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 837. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 838. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 839. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 840. 2 minutes walk from bus station at 8pm in the rain. Friendly staff, room 401 was very clean and comfortable for the night. Very quite too.

 841. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 842. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 843. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 844. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 845. I won’t lie if I say that it’s the best hostel I’ve ever been. Felt like I’ve been staying in proper hotel, not hostel. Room and bed sheets were clean, great facilities, every day programms for guests. Two showers in a room, full lenght mirror with cute sign. Bed was comfortable and I liked little shelf with lightining. Good kitchen. Bar seems popular, drinks were good. Location is great, super close to train station. Reception was friendly. Very pleased with my stay.

 846. I don’t have another word for this hostel than AMAZING Everything is perfect.

 847. Very close to train&Bus station clean Very good breakfast (5.9€)

 848. Everything was perfect. The room and all the facilities were new and clean. There was a nice kitchen where you can cook. Staff were absolutely kind!

 849. The property is new, quite close to the train station. You can see the trains passing by the hostel but you don’t hear any noise inside. It’s super clean and the stuff is very welcoming and helpful! Rooms are spacious. Breakfast is plentiful and fresh.

 850. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 851. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 852. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 853. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 854. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 855. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 856. A fost excelent. Comunicarea cu personalul a fost peste asteptari, mii de multumiri doamnelor Ana si Veronica si domnului de la receptive. Ne-au ajutat cu informatii, ne-au facut comanda la taxi pentru aeroport. Tot timpul cu zambetul pe buze, ne-am simtit intr-un mediu familiar. Excelent raport calitate pret, la pretul platit am avut si micul dejun inclus care a fost foarte copios- sucuri, lactate, fructe, oua, cereal, cafea, sunca, salam, dulcuri, etc, mult peste asteptari. As da peste 10 pentru seriozitate, professionalism. In camera foarte curat, se facea curat zilnic, schimbat prosoape, consumabile. Hotelul pozitionat in centru- se ajunge foarte usor la Venetia. Mii de multumiri, voi recomanda acest hotel tuturor!

 857. Excelent hotel. Personal foarte amabil, micul dejun foarte bun și proaspăt . Mulțumiri Doamnei Veronica ! Mulțumim și doamnelor de la Recepție care ne- au împrumutat umbrele și au fost foarte drăguțe . Speram sa revenim!

 858. Un hotel frumos și curat,aproape de stațiile de tramvai și autobuz. Camera foarte curată și spatioasă, prosopele schimbate zilnic,cu pat confortabil și minifrigider.Micul dejun foarte variat și grozav de bun,pregătit de Veronica,o româncă de toată lauda. Mulțumim Sartori Davide pentru sejurul excelent petrecut la hotel. Vom reveni cu mare drag.

 859. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 860. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 861. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 862. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 863. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 864. 2 minutes walk from bus station at 8pm in the rain. Friendly staff, room 401 was very clean and comfortable for the night. Very quite too.

 865. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 866. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 867. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 868. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 869. Everything! Quality and price in a perfect combination. Localization is amazing. Close to the train station, for €1,50 in 10min you can reach the heart of Venice.

 870. I won’t lie if I say that it’s the best hostel I’ve ever been. Felt like I’ve been staying in proper hotel, not hostel. Room and bed sheets were clean, great facilities, every day programms for guests. Two showers in a room, full lenght mirror with cute sign. Bed was comfortable and I liked little shelf with lightining. Good kitchen. Bar seems popular, drinks were good. Location is great, super close to train station. Reception was friendly. Very pleased with my stay.

 871. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 872. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 873. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 874. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 875. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 876. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 877. 1) A lot of places to charge your electonical devices :))) 2) The best WI-FI connection ever 3) The first hostel ever in which I wanted to use the upper bed (stairs are so firm and secure, beds are safe as they can be) 4) Rooms are big and spacy (there is even a desk!) 5) Each room has a private bathroom and toalet (2 rooms). And they have enough space to leave your stuff without getting them wet. 6) Tha staff is really helpful, wellcoming, and casual. They exceeded my expectation. 7) There is a huge “living room” with comfortable couches, working desks and a lot of places for charging electronic devices. 8) There is a big room for having breakfast. (not sure if only for the breakfast you pay at the bar). 9) The whole place is modern, nicely decorated and it feels like home 10) The bus station is nearby.

 878. Very close to train&Bus station clean Very good breakfast (5.9€)

 879. Everything was perfect. The room and all the facilities were new and clean. There was a nice kitchen where you can cook. Staff were absolutely kind!

 880. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 881. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 882. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 883. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 884. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 885. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 886. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 887. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 888. Been spending the occasional night at this other for about 4 times and I found the rooms to be nice and warm in winter which is a must as the weather gets really cold over there. Also everything is always spotless.

 889. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 890. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 891. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 892. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 893. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 894. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 895. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 896. Everything indeed is in need they have it, the hair dryer, private bathroom in each room, well equipped kitchen, clean and good condition rooms, lighting in the room, luggage storage, close enough to Mestre railway station, etc.

 897. Great location close to bus and trains, friendly staff, spacious private room and bathroom

 898. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 899. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 900. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 901. It was fantastic. Very comfortable, clean and cheap hostel. Thanks

 902. Everything else was perfect, staff lovely, facilities great, bathroom fantastic, good atmosphere at the bar. The €6 breakfast was very good value.

 903. It’s like a hotel! Huge rooms, a comfortable lounge, good prices at the bar and informative staff

 904. Personalul generos , primitor si conditiile f f bune privind calitate pret. Micul dejus bogat iar restaurantul f curat….!

 905. Camera micuta, dar foarte curata. Amplasata la 3 min de autobuzele catre Venezia (4L) si parcarea. Am stat fara grija masinii, parcarea fiind inchisa. Super! Multumim, ne-am simtit foarte bine cat am stat aici.

 906. Ne-a placut linistea locatiei, curatenia, eleganta hotelului, parcarea disponibila. Cafeaua grozava, restaurantul unde serveam micul dejun.

 907. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 908. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 909. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 910. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 911. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 912. The personnel is amazing, thank you guys for your work and kindness in the New Year time!!

 913. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 914. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 915. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 916. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 917. Location was great, but also it has a cool vibe and interesting decor. More suited to youthful backpackers, but served our family of 4 perfectly. We stayed in room 426 which has a double bed and 2 bunk beds. Private bathroom and shower.

 918. Location, proximity to Venice and well connected. Loads of food choices. Great service.

 919. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 920. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 921. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 922. Perfect hostel. Wombats has name and I did stayed years ago in Wombats Berlin and Vienna. Still same as they will give you welcome drink. That is so amazing and this makes you so welcome. You do not need pay for towel which is also awesome. It is perfect that you can also order some food late in the night (after long traveling). Also location is so perfect as it is only 3 min away from bus stop to Venice Airport. I wish I could stay longer and that Wombats would be also in other locations (I do not do hostels anymore, but for Wombats I would say that is like hotel and it is one of the best hostels ever). Guys you are so amazing!

 923. It was fantastic. Very comfortable, clean and cheap hostel. Thanks

 924. Everything else was perfect, staff lovely, facilities great, bathroom fantastic, good atmosphere at the bar. The €6 breakfast was very good value.

 925. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 926. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 927. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 928. Micul dejun a fost foarte bun iar locatia exelenta.

 929. A fost excelent. Comunicarea cu personalul a fost peste asteptari, mii de multumiri doamnelor Ana si Veronica si domnului de la receptive. Ne-au ajutat cu informatii, ne-au facut comanda la taxi pentru aeroport. Tot timpul cu zambetul pe buze, ne-am simtit intr-un mediu familiar. Excelent raport calitate pret, la pretul platit am avut si micul dejun inclus care a fost foarte copios- sucuri, lactate, fructe, oua, cereal, cafea, sunca, salam, dulcuri, etc, mult peste asteptari. As da peste 10 pentru seriozitate, professionalism. In camera foarte curat, se facea curat zilnic, schimbat prosoape, consumabile. Hotelul pozitionat in centru- se ajunge foarte usor la Venetia. Mii de multumiri, voi recomanda acest hotel tuturor!

 930. Excelent hotel. Personal foarte amabil, micul dejun foarte bun și proaspăt . Mulțumiri Doamnei Veronica ! Mulțumim și doamnelor de la Recepție care ne- au împrumutat umbrele și au fost foarte drăguțe . Speram sa revenim!

 931. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 932. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 933. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 934. Micul dejun a fost foarte bun iar locatia exelenta.

 935. A fost excelent. Comunicarea cu personalul a fost peste asteptari, mii de multumiri doamnelor Ana si Veronica si domnului de la receptive. Ne-au ajutat cu informatii, ne-au facut comanda la taxi pentru aeroport. Tot timpul cu zambetul pe buze, ne-am simtit intr-un mediu familiar. Excelent raport calitate pret, la pretul platit am avut si micul dejun inclus care a fost foarte copios- sucuri, lactate, fructe, oua, cereal, cafea, sunca, salam, dulcuri, etc, mult peste asteptari. As da peste 10 pentru seriozitate, professionalism. In camera foarte curat, se facea curat zilnic, schimbat prosoape, consumabile. Hotelul pozitionat in centru- se ajunge foarte usor la Venetia. Mii de multumiri, voi recomanda acest hotel tuturor!

 936. Excelent hotel. Personal foarte amabil, micul dejun foarte bun și proaspăt . Mulțumiri Doamnei Veronica ! Mulțumim și doamnelor de la Recepție care ne- au împrumutat umbrele și au fost foarte drăguțe . Speram sa revenim!

 937. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 938. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 939. The personnel is amazing, thank you guys for your work and kindness in the New Year time!!

 940. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 941. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 942. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 943. Noi nu am vrut sa ne batem capul cu bagaje de la parcare pana la statiile de imbarcare apoi prin vapoare pana la o cazare pe insula. Asa ca am ales sa ne cazam in Mestre. StayCity este o locatie excelenta pentru a vizita Venetia. Parchezi in fata blocului pentru a da jos bagale, apoi muti masina in parcarea aproiata pentru 6€/24ore. Statia de tren Mestre se afla la 200m pentru numai 1,75€/pers mergi o statie la Venetia Santa Lucia. Trenuri din 10 in 10 min. Odata ce ai pasit pe insula trebuie sa iti ei bilet de vapor sau barca privata cel mai rentabil este biletul de 20€ de pers pe zi. Cu el mergi oriunde, Murano, Burano, Lido… timp sa ai sa le vezi pe toate. In apropiere StaycCity este un restaurant foarte bun unde poti vedea cum iti este gatita mancarea. Vis a vis este si un market. Camerele sunt spatioase, curate, cu bucatarie complet utilata. Micul dejun foarte bun poate fi servit intr-un spatiu amenajat cu stil! Recomand!

 944. Hotel nou, in regim de apart-hotel, facilitati super, la un pret foarte convenabil. Aproape de statia de autobuz catre Venetia, de un supermarket, de o parcare supraetajata ieftina ( 6 euro pe zi) si de un restaurant cochet, hotelul are absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur in Venetia. Totul la superlativ. Recomand!

 945. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 946. The place itself is perfect cos it is brand new and well thought for the needs of travellers. Very appreciated the welcome drink and the hostel vibe which doesn’t go lost in such a big place. Location is top, easy to reach. Big thank you to Alessandra and Mattia, super receptionists!

 947. An excellent stay! Clean, spacious, welcoming staff and really good location! I’ll definitely come back 🙂

 948. Comfortable location, nice staff, clean rooms and good facilities

 949. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 950. Very new & clean, well equipped room and cozy bed. Staffs are also very nice

 951. The hostel is simply amazing. Everything is super clean, organized, the decoration is fantastic. Wifi works perfectly, clean sheets, bathrooms and bedrooms in general… best option in Mestre by far. 😄 Definetly will be back for a longer stay. Its near id you need to go on airport or in the center city Venice.

 952. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 953. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 954. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 955. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 956. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 957. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 958. Foarte aproape de gara si se ajunge usor, mijloc de transport spre venetia direct din fata hotelului, personalul foarte ok si deschiși. A fost totul bine

 959. Apartament excelent ca dotare si design. Calitatea materialelor folosite.

 960. Curat, bine situat (aproape de gară), personalul de la recepție și nu numai.

 961. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 962. -Very Close to Mestre Railway Station (nearly 50 meters) -Kindly staff – Some design furniture inside – informal and nice restaurant

 963. Excellent, convenient location. Close to shops & transport. Big, comfortable clean room. Pleasant, helpful staff.

 964. Amplasare Aer conditionat Parcare in fata hotelului Receptioneri foarte amabili

 965. Personalul de la recepție super. Camera ,lenjeria curata. Parcare in apropiere 12 €/zi. Stația de autobuz este lângă hotel.

 966. Hotelul este foarte bine amplasat, aproape de centru si de statia de autobuz catre Venetia. A fost curat in camera si prosoapele s-au schimbat zilnic. Recomand hotelul.

 967. Amabilitatea, pozitionarea aproape de statia de transport pentru Venezia, caldura si curatenia.

 968. Very near to the near station and the staff is very helpful!

 969. Friendly owner, easy communication. Our room was in the corner, so we had 2 windows with a pleasant view. There was a working conditioner, and an available public refrigerator was handy. The railway station is right across the street. 10 min to Venice on the train, which departs every 10 min. The Mestre city is also a good place to walk around.

 970. Micul dejun a fost foarte bun, de asemenea a contat mult curatenia si zona foarte sigura .

 971. Amplasarea este foarte buna, hotelul este nou si curat, facilitati diverse si de bun augur.

 972. Hotelul este pozitionat aproape de gara (7- 8 min. mers pe jos), avnd o legatura foarte buna cu aeroportul Treviso. Venetia este la 25 min.de mers cu autobuzul 43, statia fiind chiar vis-a-vis de hotel. Bilete pt, autobuz se pot cumpara chiar de la receptie. Sunt mai rentabile legitimatiile de calatorie pt. 3 zile (30 Eur) care include calatorii nelimitate cu autobuzul si vaporetto pe toate canalele din Venetia. Personalul hotelului foarte amabil si atent la solicitarile turistilor. Camera curata cu paturi comfortabile.

 973. The room was clean and comfortable. We were not disturbed and we were able to use the kitchen freely.

 974. Perfect location, very nice host and very nice apartment in an upmarket apartment block. There is a big TV room with a library where one can spend free time, if any. Bathroom was close to the room and shower gel with shampoo was provided. Breakfast was simple and served a bit late but nevertheless it is always good to have at least something at the very beginning of day.

 975. Great location, close to the station so you can easily go to Venice or the airport. The room was with essentials, but the apartment seems well decorated.

 976. Amplasat aproape de gara din Mestre,usor de localizat,camera foarte ok,micul dejun in camera,aparat de cafea in camera!

 977. Locatia aprope de autobuzul de Venetia, micul dejun acceptabil, raportul pret calitate OK

 978. Everything was nice, great location near the train station

 979. Personal amabil,camerele mari spatioase foarte aproape de gară și mijloacele de transport.

 980. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 981. Nice sized room very close to train station. Staff friendly. Would stay again

 982. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 983. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 984. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 985. Foarte aproape de gara si se ajunge usor, mijloc de transport spre venetia direct din fata hotelului, personalul foarte ok si deschiși. A fost totul bine

 986. Apartament excelent ca dotare si design. Calitatea materialelor folosite.

 987. Curat, bine situat (aproape de gară), personalul de la recepție și nu numai.

 988. Amplasament bun , mic dejun diversificat și foarte bun , camera spațioasă .

 989. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 990. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 991. Curățenie impecabila,am avut parte și de o surpriza din partea staffului cu ocazia zilei de naștere 5*

 992. Un hotel foarte cochet,aproape de statia de autobuz pentru Venetia .

 993. Totul! Personal amabil,mic dejun f bun, curățenie, stație de autobuz pentru Venetia la 400 metri!

 994. Ne-am dorit o cazare decentă la un pret decent. Chiar dacă are 3 stele, Hotel Venetia este un loc super decent pentru un sejur. Camerele subt mici (20 mp) dar amenajate cu foarte mult gust si grija pentru a folosi fiecare spatiu. Atmosfera este una tipic venețiană atat pe hol cat si in camere. Hotelul este aproape de stațiile de transport în comun care asigură un transport rapid atat catre gara (7-10 min) cat si catre Venetia (25 min cu tramvaiul, 15-18 min cu autobuzul 4L) Camerele de la etajele 4 și 5 au si balcon, noi am solicitat in momentul rezervării o camera cu balcon pe care ne-au si oferit-o (la acelasi cost). Curatenie, personal amabil, central si usor de ajuns la punctele de interes, cu siguranță vom reveni.

 995. Atmosfera boema, decoruri, personalul, camera intimă, mic dejun

 996. Personalul generos , primitor si conditiile f f bune privind calitate pret. Micul dejus bogat iar restaurantul f curat….!

 997. Micul dejun a fost diversificat, pentru toate gusturile.

 998. Pozitie excelenta, statie de autobus in fata hotelului, personal extraordinar, totul la superlativ.

 999. Well located for people transiting through for one night

 1000. Amplasarea hotelului, curățenia, personalul amabil, existența unei parcări sigure, mic dejun continental super. / Hotel location, cleanliness, friendly staff, secure parking, super continental breakfast.

 1001. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 1002. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 1003. Amplasament bun , mic dejun diversificat și foarte bun , camera spațioasă .

 1004. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 1005. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 1006. Personal amabil,camerele mari spatioase foarte aproape de gară și mijloacele de transport.

 1007. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 1008. Location couldn’t be easier to reach 30 secs from train station Room is pretty nice Breakfast is very good Restaurant at ground floor is good.

 1009. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 1010. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 1011. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 1012. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 1013. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 1014. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 1015. Foarte aproape de gara si se ajunge usor, mijloc de transport spre venetia direct din fata hotelului, personalul foarte ok si deschiși. A fost totul bine

 1016. Apartament excelent ca dotare si design. Calitatea materialelor folosite.

 1017. Curat, bine situat (aproape de gară), personalul de la recepție și nu numai.

 1018. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 1019. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 1020. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 1021. Amplasarea hotelului, curățenia, personalul amabil, existența unei parcări sigure, mic dejun continental super. / Hotel location, cleanliness, friendly staff, secure parking, super continental breakfast.

 1022. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 1023. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 1024. Micul dejun a fost diversificat, pentru toate gusturile.

 1025. Pozitie excelenta, statie de autobus in fata hotelului, personal extraordinar, totul la superlativ.

 1026. Reception staff was very helpful. Amazing breakfast staff! Free closed and secured parking!

 1027. Amplasament bun , mic dejun diversificat și foarte bun , camera spațioasă .

 1028. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 1029. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 1030. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 1031. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 1032. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 1033. Personal amabil,camerele mari spatioase foarte aproape de gară și mijloacele de transport.

 1034. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 1035. Excellent hotel, great beds, great bathroom, brilliant room. Friendly helpful staff. No complaints.

 1036. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 1037. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 1038. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 1039. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 1040. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 1041. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 1042. Foarte aproape de gara si se ajunge usor, mijloc de transport spre venetia direct din fata hotelului, personalul foarte ok si deschiși. A fost totul bine

 1043. Apartament excelent ca dotare si design. Calitatea materialelor folosite.

 1044. Curat, bine situat (aproape de gară), personalul de la recepție și nu numai.

 1045. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 1046. Everything was ok. I recommend to stay in this hotel.

 1047. Friendly staff. Great location for Venice. Good price. Quite clean. Modern.

 1048. Micul dejun a fost diversificat, pentru toate gusturile.

 1049. Pozitie excelenta, statie de autobus in fata hotelului, personal extraordinar, totul la superlativ.

 1050. Good location, staff were very helpful. Had a few issues with the toilet and shower in the room which were delt with straight away. We had two adjoining rooms which were lovely, clean and with all the little touches that make the stay more pleasant. I’d definitely stay here again. Breakfast was ok.