Cazare ieftina Mestre Venetia

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Mestre, Veneto, Italia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Mestre, Veneto, Italia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Mestre, Veneto, Italia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Mestre, Veneto, Italia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Petruța si Romeo Lucan din Urisor, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Petruța si Romeo Lucan din Urisor, jud. ClujCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 • Miruna si Ghenadie Grosu din Fanatele Madarasului, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Mestre, Veneto, Italia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Miruna si Ghenadie Grosu din Fanatele Madarasului, jud. MuresCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 • Dumitru si Olivia Petre din Goruni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Dumitru si Olivia Petre din Goruni, jud. IasiCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 • Iris si Răzvan Pițurcă din Niculesti, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Mestre, Veneto, Italia!

  (Iris si Răzvan Pițurcă din Niculesti, jud. BuzauCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 • Luiza si Viorel Arghezi din Ramesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Mestre, Veneto, Italia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Luiza si Viorel Arghezi din Ramesti, jud. ValceaCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 • Dacian si Beatrice Botnaru din Rusciori, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Mestre, Veneto, Italia.

  (Dacian si Beatrice Botnaru din Rusciori, jud. OltCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 1. Amazing hostel! I feel in a hotel 5 stars, very comfortable, very security, really beautiful, and perfect location and good price!

 2. Location was perfect! Very clean facilities and soundproofing from downstairs where there was a party going on. Perfect for our 1 night stay to quickly get to/from Venice.

 3. Very cheap accommodation, ideal solution for young people. Very close to Venezia Mestre train station. Reception is open 24h.

 4. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 5. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 6. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 7. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 8. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 9. Locatie cu transport (autobuz) 3€ dus-întors, organizare , curățenie , personalul ok

 10. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 11. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 12. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 13. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 14. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 15. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 16. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 17. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 18. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 19. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 20. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 21. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 22. Hotel nou, foarte curat, camera mica dar confortabila. Mic dejun bogat, Simona ne-a pregatit o cafea foarte buna. Personalul foarte prietenos. Venetia e la 20 de min cu trenul iar statia de tren Mestre la 15 min cu autobuzul.

 23. Foarte curat. Aproape de mijloacele de transport (bus & train). Parcare exterioara gratuita monitorizata video si cu bariera actionata cu cardul de la camera. Se poate cumpara bilet de autobuz pentru Venetia de la receptie. Aproape de Auchan. La micul dejun este o romanca amabila. Micul dejun bun.

 24. Hotelul este superb, totul este curat si confortabil

 25. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 26. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 27. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 28. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 29. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 30. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 31. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 32. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 33. Locatie cu transport (autobuz) 3€ dus-întors, organizare , curățenie , personalul ok

 34. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 35. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 36. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 37. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 38. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 39. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 40. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 41. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 42. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 43. Hotel nou, foarte curat, camera mica dar confortabila. Mic dejun bogat, Simona ne-a pregatit o cafea foarte buna. Personalul foarte prietenos. Venetia e la 20 de min cu trenul iar statia de tren Mestre la 15 min cu autobuzul.

 44. Foarte curat. Aproape de mijloacele de transport (bus & train). Parcare exterioara gratuita monitorizata video si cu bariera actionata cu cardul de la camera. Se poate cumpara bilet de autobuz pentru Venetia de la receptie. Aproape de Auchan. La micul dejun este o romanca amabila. Micul dejun bun.

 45. Hotelul este superb, totul este curat si confortabil

 46. Micul dejun bogat si proaspat. Foarte buna amplasarea, autobuzul spre Venetia trece prin fata hotelului.

 47. camera confortabila,mic dejun generos,locatie langa gara

 48. Locatia perfecta la portile Venetiei. Un plus pentru parcarea proprie, chiar la intrarea in hotel, la pret modic. Personal amabil, gata sa ofere toate indicatiile catre Venetia. Camera nu foarte mare dar curata. Micul dejun excelent, espesso bun la cerere dar fara cost suplimentar.

 49. The place is amazing. I really enjoyed it. Everything is clean and the furniture is new. There are many desks in the hall where the hosts can enjoy a conversation or even work with a laptop. The rooms have plenty space and the beds are equipped with many holders to minor carry-on stuff.

 50. I like the staff. Good job finding them. They were excellent. I had a bad experience in my dorm with a male roommate who was watching porn at full volume at 11:30pm. This made me very uncomfortable as a woman alone sharing the space with him and trying to sleep. I decided to get up, leave all if my belongings in the room and go down to the reception. I asked for a new room and they were very curtious and quickly got me a new room in an all female dorm.

 51. Кровати супер! Мягкие удобные !Бельё белоснежное! Дизайн номера потрясающий! Очень стильный. Потолки серые. Звукоизоляция отменная! Всё шикарно!

 52. The flat is amazing, a lot bigger than what it looks like in the pictures. Is very near to mestre station, which ia great to go to Venice and get to know the city. Highly recommebdable!

 53. On our stay, everything was perfect, we felt at home!

 54. Clean, comfortable, close to train and bus station, washing machine is a bonus!

 55. Great host, absolutely lovely apartment- new, clean, stylish, good bed, good shower, heating. The one you would keep for yourself rather than renting out.

 56. It is very cleaned house and easy to get public transportation and market.

 57. The host Andre, was really friendly. The aaprtment was sparkling clean and had great facilities! Great area. Would come back and recommend! The overall experience was above our expectations! 😊

 58. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 59. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 60. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 61. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 62. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 63. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 64. The apartment is very spacious, all the rooms including kitchen and bathroom are gigantic. It’s easy to agree with owners of the flat – the check in and check out and any other special needs. The host who delivers the keys is very helpful also with whatever might happen throughout the whole stay. The kitchen and bathroom very well equipped. Location is great in relation to both hang out in Mestre and transportation to Venice.

 65. Apartamento en el centro de Mestre, muy cómodo, completo y bien equipado. Las camas muy cómodas. Próximo todo tipo de tiendas y supermercados y muy bien comunicado con transporte público con Venecia

 66. Super bem localizado,comfortavel e limpo.Tudo novo e funcional

 67. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 68. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 69. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 70. Everything was great. Staff friendly and professional. New, clean rooms with everything you can ask for. Good location, close to the train and bus station, supermarkets close by. Very nice lobby.

 71. New, clean, spacious. Particularly liked the shower and the lounge. Thoughtful design of the bunks. Lockers, heaters, big mirrors, small table and chairs, hairdryer, just everything I needed! The housekeeping staff were very friendly with a lot of smiles!

 72. George_antoniou martie 7, 2019 at 11:57 am

  Very good place to access Venice by bus or train! Very helpful staff! The bonus card for a free stay after 3 stays in different hostels of the chain is really appealing for frequent travelers.

 73. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 74. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 75. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 76. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 77. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 78. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 79. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 80. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 81. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 82. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 83. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 84. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 85. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 86. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 87. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 88. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 89. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 90. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 91. Hotel nou, foarte curat, camera mica dar confortabila. Mic dejun bogat, Simona ne-a pregatit o cafea foarte buna. Personalul foarte prietenos. Venetia e la 20 de min cu trenul iar statia de tren Mestre la 15 min cu autobuzul.

 92. Foarte curat. Aproape de mijloacele de transport (bus & train). Parcare exterioara gratuita monitorizata video si cu bariera actionata cu cardul de la camera. Se poate cumpara bilet de autobuz pentru Venetia de la receptie. Aproape de Auchan. La micul dejun este o romanca amabila. Micul dejun bun.

 93. Hotelul este superb, totul este curat si confortabil

 94. Amplasarea hotelului ,linga Gara Centrala si linga liniile de transport in comun,autobuzul fiind mai ieftin catre Venetia linea 2 sau 4L decat trenul spre Venezia si Mestre Centru.Foarte curat si destul de bine dotat, personal amabil.

 95. Very nice, helpful and friendly staff. The location was very well, close to the bus stop and Ain train station. Supermarket and few restaurants in neighborhood. Rooms were simple but very modern and with nice design. Breakfast was very nice with very good price. Various choice, but there was missing hot dishes like scrambled eggs or sausages.

 96. The personnel was helping when my child had an accident in the play corner.

 97. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 98. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 99. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 100. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 101. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 102. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 103. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 104. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 105. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 106. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 107. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 108. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 109. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 110. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 111. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 112. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 113. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 114. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 115. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 116. Camera era completa si foarte primitoare. nu ii lipsea nici ac, nici seiful si nici minibarul.

 117. Curatenia.In rest,nimic bun.Nu recomand acest hotel.

 118. Amplasarea hotelului ,linga Gara Centrala si linga liniile de transport in comun,autobuzul fiind mai ieftin catre Venetia linea 2 sau 4L decat trenul spre Venezia si Mestre Centru.Foarte curat si destul de bine dotat, personal amabil.

 119. Very Good environment, Clean, New building, Play area for Kids, Soccer table for young and Pindi Boys 😀

 120. Very nice, helpful and friendly staff. The location was very well, close to the bus stop and Ain train station. Supermarket and few restaurants in neighborhood. Rooms were simple but very modern and with nice design. Breakfast was very nice with very good price. Various choice, but there was missing hot dishes like scrambled eggs or sausages.

 121. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 122. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 123. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 124. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 125. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 126. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 127. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 128. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 129. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 130. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 131. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 132. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 133. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 134. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 135. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 136. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 137. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 138. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 139. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 140. Camera era completa si foarte primitoare. nu ii lipsea nici ac, nici seiful si nici minibarul.

 141. Curatenia.In rest,nimic bun.Nu recomand acest hotel.

 142. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 143. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 144. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 145. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 146. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 147. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 148. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 149. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 150. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 151. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 152. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 153. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 154. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 155. Camera era completa si foarte primitoare. nu ii lipsea nici ac, nici seiful si nici minibarul.

 156. Curatenia.In rest,nimic bun.Nu recomand acest hotel.

 157. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 158. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 159. Locația,confortul,curățenia,facilitatile,micul dejun

 160. Am ales aceasta locatie pentru a celebra nunta si alegerea s-a dovedit a fi excelenta. Este o vila minunata restaurata cu multe elemente originale care te introduce in povestea Venetiei anilor 1800.

 161. Totul a fost minunat. Ai impresia unei călătorii in timp.

 162. Very nice experience. Convenient location in case you have a car. Cute and comfortable sleep and nice territory. Great impression on reconstruction results. Worth staying there. I would love to have an omelette for breakfast, but it did not influence the great experience.

 163. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 164. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 165. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 166. Restaurantul peste asteptari, mancarea multa mai buna decat in Venetia. Personalul roman foarte amabil, curatenie, acces la piscina si pa transport spre Venetia. A fost o vacanta superba!

 167. Totul a fost plăcut daca nu ești foarte pretențios și locația și mâncarea și personalul deosebiți. Ne v-om reântoarce cu placere și sigur pentru o perioadă mai mare de ședere.

 168. Locatie linistita, ideala pentru relaxare. Usor de ajuns in centrul Venetiei. Personal intelegator.

 169. Amabiliatea, curatenia si micul dejun f diversificat.

 170. Foarte frumos și curat. Mic de jun excelent. Serviciile booking lasa de dorit.Rezerveti direct la hotel,nu prin booking!!!

 171. Poziția perfectă pentru a putea ajunge la Venezia. Stația de autobuz în fața hotelului. Amabilitatea personalului. Faptul că se pot achiziționa bilete pt transport. Atât cu autobuzul cat si cu vaporul. Curățenie, mic dejun variat.

 172. Hotelul este relativ aproape de stația de autobuz. Micul dejun bogat și diversificat. Curățenie , personal ambil și drăguț .

 173. Totul a fost conform descrierii. Micul dejun foarte bun, camerele curate și liniștite. Recomand camerele superioare, sunt corpul principal al clădirii și merită diferența.

 174. Totul a fost conform asteptarilor. De la personalul amabil, la calitatea camerei si a serviciilor. Cea mai buna alegere pentru o vacanta la venetia. Tramvaiul 1 este la 5-10 min de mers pe jos si ajunge in Venetia in 15-20 min. Mobilierul si amenajarea camerei dar si a spatiilor din hotel – una peste medie, de luat in considerare. Deaemeni, centrul Mestre foarte aproape, la 900 m de hotel

 175. Locația foarte buna, apartament spațios si foarte curat, personal foarte amabil.

 176. Gradina interioara.linistea.piscina. apartamentul spațios.

 177. Staff went to a lot of effort to be helpful and we’re very friendly

 178. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 179. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 180. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 181. We booked a room with double bed and an attached private bathroom. 2 minutes from the Mestre train station. Lots of restaurants near by. Very good wifi connection. Very good Breakfast. Good value for money. My recommendation 👍

 182. Nice design and modern hostel with cooking facilities.

 183. The whole hostel has its own style, very comfortable and beautiful, suitable for friends who travel together

 184. The owner Dario of the property was very friendly and told us where to get the bus for Venice [10 minute by bus] only cost 1.50 euros. the property is very clean and tidy with a good size balcony close to trams , buses and supermarket.Highly recommend

 185. Very comfortable and excellently located room, just near direct bus to Venice. Large bed, plenty of room and large bathroom across the hall, for exclusive use. We arrived very late, and our host was very gracious and helpful.

 186. The host is very polite. He told us where to buy tickets to Venice, where there is a bus stop and advised a good pizzeria. The apartments are very clean. It was unexpected and very nice that you left us the croissants with jam, coffee, tea, cold water, butter and milk.

 187. The host was very friendly and helpful. We received some welcome food (pasta, tomato sauce, wine, milk, etc.). The accommodation is well equipped and close to the bus station. Parking is free in the garden. There is a possibility to park in a safe covered garage as well. The accommodation is close to the highway exit, but despite of this it is not noisy at all. There is a catholic church in walking distance.

 188. Very nice for children, offers a nice choice of toys.

 189. Very pleasant owners, absolutely fully equipment apartment. Very comfortable house with very friendly owners. We recommended this apartment for lol guests in Mestre and Venice.

 190. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 191. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 192. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 193. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 194. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 195. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 196. Mestre is a village with Nice atmosfhere. Supermarket just 2min walking. Busstop near the appartement, in 15min you are in Venetië for 1,5€/pp only. Cloth shops are also there.

 197. Comfortable beds, loads of space, gorgeous furnishings and air con in every room

 198. Great location that truly is a gem and exactly what we were looking for. We wanted to know we were in Italy and this beautiful old world apartment fir the bill perfectly

 199. The room is big. The bathroom is clean and new. The breakfast is great.

 200. Everything was perfect. The room was big, nice decorated and clean. The breakfast was also very good. Location and way to the Venice island was around 15 min. with the bus, which stops almost near the house. There is a large supermarket not far. I would like to thank a lot Mr. and Mrs. Taty, they were very friendly and ready to help!!!)

 201. Great accomodation, nice and clean room 😉 thank you

 202. First of all ,the owner took the time in explaining everything that needed to be known about the public transport, accommodation,events.The unit its very clean and well equipped.It feel like being welcome home!Thank you ,Mr.Davide!

 203. From the owner Mr.David to every moment we spend there… Excellent host he knows very little English but with big heart…

 204. Staff is awesome! Very nice people, ready to help with advices about the city, transport and places to see. Thank you very much!!!

 205. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 206. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 207. Locația,confortul,curățenia,facilitatile,micul dejun

 208. The owner Dario of the property was very friendly and told us where to get the bus for Venice [10 minute by bus] only cost 1.50 euros. the property is very clean and tidy with a good size balcony close to trams , buses and supermarket.Highly recommend

 209. Very comfortable and excellently located room, just near direct bus to Venice. Large bed, plenty of room and large bathroom across the hall, for exclusive use. We arrived very late, and our host was very gracious and helpful.

 210. The host is very polite. He told us where to buy tickets to Venice, where there is a bus stop and advised a good pizzeria. The apartments are very clean. It was unexpected and very nice that you left us the croissants with jam, coffee, tea, cold water, butter and milk.

 211. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 212. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 213. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 214. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 215. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 216. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 217. Mestre is a village with Nice atmosfhere. Supermarket just 2min walking. Busstop near the appartement, in 15min you are in Venetië for 1,5€/pp only. Cloth shops are also there.

 218. Comfortable beds, loads of space, gorgeous furnishings and air con in every room

 219. Great location that truly is a gem and exactly what we were looking for. We wanted to know we were in Italy and this beautiful old world apartment fir the bill perfectly

 220. The host was very friendly and helpful. We received some welcome food (pasta, tomato sauce, wine, milk, etc.). The accommodation is well equipped and close to the bus station. Parking is free in the garden. There is a possibility to park in a safe covered garage as well. The accommodation is close to the highway exit, but despite of this it is not noisy at all. There is a catholic church in walking distance.

 221. Very nice for children, offers a nice choice of toys.

 222. Very pleasant owners, absolutely fully equipment apartment. Very comfortable house with very friendly owners. We recommended this apartment for lol guests in Mestre and Venice.

 223. The room is big. The bathroom is clean and new. The breakfast is great.

 224. Everything was perfect. The room was big, nice decorated and clean. The breakfast was also very good. Location and way to the Venice island was around 15 min. with the bus, which stops almost near the house. There is a large supermarket not far. I would like to thank a lot Mr. and Mrs. Taty, they were very friendly and ready to help!!!)

 225. Great accomodation, nice and clean room 😉 thank you

 226. The apartment was lovely and clean. It had everything that you would need in an apartment. The location is excellent and very easy to get to Venice. Local supermarket is just 5 minutes away.

 227. The apartment was very nice, spacious, equipped with everything. We arrived very easily at the apartment at the train station. Access to the means of transport was very easy. Thank you

 228. Interior is really cosy and the apartment is located close to markets and bus stations.

 229. Statia de autobus spre Venetia este in fata hotelului.Statia de tren de asemenea la 300 de metri.Interspar la 300 de metri.Hotelul este excelent.

 230. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 231. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 232. Good at all, great location, easy to get to Venice by public transport. Pet friendly place!

 233. The reception staff was amazing , polite and helpful all the way , easy approachable and happy to answer any questions. Cleaning service is amazing , room was always perfectly clean.

 234. Very Clean and well kept rooms. Good to stay if you have a car.

 235. Camera de familie închiriată formată din 2 dormitoare, foarte mari și spațioase. Mic dejun bogat, curat in camere.

 236. Merita. E aproape de statia de autobuz către Venetia. Luati autobuzul 8 E ( trebuie sa faceti cu mana ca nu opreste daca nu are călători care sa coboare în acea statie) pana in Venetia. Dacă nu opreste ( nu am stiut sa facem cu mana) luati oricare pana la prima stație ( surprinsi am fost sa aflam ca biletele sunt valabile 75 minutede cand l-am compostat prima data pe oricare ruta) iar de acolo autobuzul 2 pana în Venetia. La intoarcere 4 L pana in centru Mestre si de acolo 8 E pana in Terraglio( statia de unde ati urcat). Calatorie placuta! Biletele se pot procura de la hotel.

 237. Locatia langa autostrada si autobus. Mic dejun bogat .

 238. Amplasarea hotelului este foarte buna, se ajunge usor in Venetia cu tramvaiul T 1 (vreo 10 minute), micul dejun este pentru toate gusturile (destul de variat, cafeua nu a fost pe gustul meu, daca voiai o cafea mai buna trebuia sa o platesti separat), se schimbau prosoapele in fiecare zi, caldura in camera. Recomand

 239. Mic dejun foarte bun, proaspat, suficient si variat. Lenjeria alba, curata, impecabila.Camera e spatioasa, curata, la fel si baia. Personalul amabil si de ajutor cu multe informatii. Ne a placut tot!

 240. Legaturi foarte bune cu zona lagunei-statia de tramvai la 5 minute de mers pe jos, apoi aprox.15 min. pana in Piazzale Roma-intrarea in laguna, foarte curat, zona linistita, mic dejun OK

 241. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 242. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 243. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 244. Iuliana-marina mai 12, 2019 at 2:55 pm

  Restaurantul peste asteptari, mancarea multa mai buna decat in Venetia. Personalul roman foarte amabil, curatenie, acces la piscina si pa transport spre Venetia. A fost o vacanta superba!

 245. Totul a fost plăcut daca nu ești foarte pretențios și locația și mâncarea și personalul deosebiți. Ne v-om reântoarce cu placere și sigur pentru o perioadă mai mare de ședere.

 246. Locatie linistita, ideala pentru relaxare. Usor de ajuns in centrul Venetiei. Personal intelegator.

 247. Hotelul dispune de receptie 24/24 si parcare proprie.

 248. este amplasat in apropierea mijloacelor de transport in comun.Micul dejun,desi usor minimalist,este decent.

 249. Curat, langa statia de autobuz, bilete la receptie loc suficient de parcare pe strada unde este hotelul si nu se plateste

 250. Personal drăguț, mai ales la restaurant. Curățenie, organizare.

 251. Se gaseste foarte usor. Parcare gratuita. Mic dejun f bun. La 5 statii distanta de centru. Biletele se gasesc si la receptia hotelului.

 252. Locație ok pentru cine vrea să viziteze Veneția! Parcare gratuita, restaurant, mic dejun ok!

 253. Statia de autobus spre Venetia este in fata hotelului.Statia de tren de asemenea la 300 de metri.Interspar la 300 de metri.Hotelul este excelent.

 254. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 255. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 256. Camera de familie închiriată formată din 2 dormitoare, foarte mari și spațioase. Mic dejun bogat, curat in camere.

 257. Merita. E aproape de statia de autobuz către Venetia. Luati autobuzul 8 E ( trebuie sa faceti cu mana ca nu opreste daca nu are călători care sa coboare în acea statie) pana in Venetia. Dacă nu opreste ( nu am stiut sa facem cu mana) luati oricare pana la prima stație ( surprinsi am fost sa aflam ca biletele sunt valabile 75 minutede cand l-am compostat prima data pe oricare ruta) iar de acolo autobuzul 2 pana în Venetia. La intoarcere 4 L pana in centru Mestre si de acolo 8 E pana in Terraglio( statia de unde ati urcat). Calatorie placuta! Biletele se pot procura de la hotel.

 258. Locatia langa autostrada si autobus. Mic dejun bogat .

 259. Mic dejun acceptabil,același în fiecare zi Amplasarea perfecta pentru a vizita Venezia. Mestre ,un oraș chiar plăcut(centrul orasului) Lenjerii curate

 260. Amplasare ultracentrala in Mestre! Hotelul arata foarte bine. Personalul tare amabil! Mic dejun foarte bun!

 261. Poziționarea buna a hotelului, aproape de mijloacele de transport. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul este foarte curat și frumos decorat. Micul dejun este diversificat și proaspăt. Vom reveni!

 262. Personalul foarte serviabil. Condițiile f bune de cazare.

 263. Locația este dementiala! doar treci strada si te urci in autobuzul 2 care ajunge direct in veneția. iar retur statia este exact în fața hotelului, ceva mai bun de atat nu cred ca se poate gasi. este nota 10+

 264. Excelentă locația. Autobuzul spre Veneția (autobuzul nr. 2) te ia din fața hotelului și te lasă tot în fața hotelului. Foarte aproape de centrul orașului Mestre. Personalul extrem de amabil, am primit câteva recomandări de restaurante foarte, foarte bune din partea recepționerei. Micul dejun bogat. Proprietarul hotelului extrem de amabil și de atent cu clienții. Biletele pentru transportul în comun (autobuz și vaporetto) se pot achiziționa direct de la recepție. Hotelul foarte potrivit pentru familii. Recomand locația cu toată încrederea.

 265. totul a fost ok, locatia a fost cam departe de centru.

 266. Iuliana-marina mai 15, 2019 at 10:43 pm

  Restaurantul peste asteptari, mancarea multa mai buna decat in Venetia. Personalul roman foarte amabil, curatenie, acces la piscina si pa transport spre Venetia. A fost o vacanta superba!

 267. Totul a fost plăcut daca nu ești foarte pretențios și locația și mâncarea și personalul deosebiți. Ne v-om reântoarce cu placere și sigur pentru o perioadă mai mare de ședere.

 268. Hotelul dispune de receptie 24/24 si parcare proprie.

 269. este amplasat in apropierea mijloacelor de transport in comun.Micul dejun,desi usor minimalist,este decent.

 270. Curat, langa statia de autobuz, bilete la receptie loc suficient de parcare pe strada unde este hotelul si nu se plateste

 271. Personal drăguț, mai ales la restaurant. Curățenie, organizare.

 272. Se gaseste foarte usor. Parcare gratuita. Mic dejun f bun. La 5 statii distanta de centru. Biletele se gasesc si la receptia hotelului.

 273. Locație ok pentru cine vrea să viziteze Veneția! Parcare gratuita, restaurant, mic dejun ok!

 274. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 275. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 276. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 277. Personalul prietenos, locația foarte aproape de gara si de autogara, deci transferul la Veneția se face in 10 minute direct la gara cu nasul in Grand Canal. La fel si transferul la aeroport(ambele aerogari). Hotelul este nou, curat, cu personal prietenos.

 278. Hotel amplasat la 5 minute de mers pe jos de gara din Mestre si de autobuzul care face legatura cu aeroportul Marco Polo si cel din Treviso . Pentru deplasare in Veneția statia de autobuz 43 este in fata hotelului, iar in spatele hotelului au statie traseele 2 si 7E. Hotel curat , mic dejun foarte bun ,personal putin dar ok, depozitare de bagaje inainte de check in si dupa check out. Salteaua este ortopedica.

 279. Curat, stație de autobuz peste strada de hotel. Autogara aproape. 2 supermarketuri lângă hotel

 280. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 281. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 282. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 283. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 284. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 285. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 286. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 287. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 288. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 289. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 290. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 291. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 292. Hotelul este amplasat la cateva minute de mers pe jos până la stația de tramvai, biletele pt transport se pot cumpara direct de la hotel. Personalul este foarte amabil si politicos. Camerele sunt curate si spatioase . Micul dejun este bogat si foarte gustos . Cina am servito la restaurantul hotelului si este delicioasă!

 293. Hotelul este relativ aproape de stația de autobuz. Micul dejun bogat și diversificat. Curățenie , personal ambil și drăguț .

 294. Totul a fost conform descrierii. Micul dejun foarte bun, camerele curate și liniștite. Recomand camerele superioare, sunt corpul principal al clădirii și merită diferența.

 295. totul a fost ok, locatia a fost cam departe de centru.

 296. Iuliana-marina mai 24, 2019 at 3:46 pm

  Restaurantul peste asteptari, mancarea multa mai buna decat in Venetia. Personalul roman foarte amabil, curatenie, acces la piscina si pa transport spre Venetia. A fost o vacanta superba!

 297. Totul a fost plăcut daca nu ești foarte pretențios și locația și mâncarea și personalul deosebiți. Ne v-om reântoarce cu placere și sigur pentru o perioadă mai mare de ședere.

 298. Amabiliatea, curatenia si micul dejun f diversificat.

 299. Foarte frumos și curat. Mic de jun excelent. Serviciile booking lasa de dorit.Rezerveti direct la hotel,nu prin booking!!!

 300. Poziția perfectă pentru a putea ajunge la Venezia. Stația de autobuz în fața hotelului. Amabilitatea personalului. Faptul că se pot achiziționa bilete pt transport. Atât cu autobuzul cat si cu vaporul. Curățenie, mic dejun variat.

 301. Totul . A fost superb si peste asteptari si cazarea si vizita in Venetia!

 302. Personalul prietenos, locația foarte aproape de gara si de autogara, deci transferul la Veneția se face in 10 minute direct la gara cu nasul in Grand Canal. La fel si transferul la aeroport(ambele aerogari). Hotelul este nou, curat, cu personal prietenos.

 303. Hotel amplasat la 5 minute de mers pe jos de gara din Mestre si de autobuzul care face legatura cu aeroportul Marco Polo si cel din Treviso . Pentru deplasare in Veneția statia de autobuz 43 este in fata hotelului, iar in spatele hotelului au statie traseele 2 si 7E. Hotel curat , mic dejun foarte bun ,personal putin dar ok, depozitare de bagaje inainte de check in si dupa check out. Salteaua este ortopedica.

 304. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 305. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 306. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 307. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 308. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 309. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 310. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 311. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 312. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 313. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 314. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 315. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 316. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 317. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 318. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 319. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 320. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 321. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 322. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 323. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 324. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 325. Amplasarea hotelului aproape de mijloacele de transport spre Venetia, hotel nou, camera mobilata ingenios pentru a se economisi spatiul.

 326. Totul . A fost superb si peste asteptari si cazarea si vizita in Venetia!

 327. Personalul prietenos, locația foarte aproape de gara si de autogara, deci transferul la Veneția se face in 10 minute direct la gara cu nasul in Grand Canal. La fel si transferul la aeroport(ambele aerogari). Hotelul este nou, curat, cu personal prietenos.

 328. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 329. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 330. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 331. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 332. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 333. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 334. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 335. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 336. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 337. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 338. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 339. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 340. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 341. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 342. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 343. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 344. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 345. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 346. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 347. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 348. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 349. zona linistita cu multa vegetatie…campus cu facilitati ptr sport.. tere de tenis , bazin acoperit de inot, informatii legat de transportul in comun

 350. Sufficient Parking Space available. Good room size, the location is good – relaxing.

 351. Good breakfast. Good pizza. Good location to visit Venice – bus 7 close to hotel.

 352. Hotel cochet, liniștit, parcare, aproape de Veneția

 353. amabilitatea personalului, curatenie, raport calitate-pret, mic dejun gustos

 354. Amplasarea hotelului ,curatenia si pesonalul foarte amabil.

 355. Totul dar inspecial amabilitatea personalului si micul dejun ff bine pregatit si expus, iar doamna Veronica de toata lauda. Amabila si f draguta cu toti clientii. Felicitari tuturor! Recomandam acest hotel cu incredere.

 356. Hotel foarte bun pentru vizitat Veneția. Curățenie parcare inclusă și mic dejun foarte bun. Personal foarte amabil și de ajutor. Camera spațioasă Curățenie in fiecare zi. Recomand

 357. Amplasarea foarte bună. Foarte aproape de hotel este stația pentru tram şi autobuz, iar tot în apropiere poți găsi restaurante, cafenele şi un mic mall în care este supermarket. Patul foarte confortabil. Personalul foarte amabil şi prietenos. Micul dejun a fost bun, dar cam sărăcăcios. Acceptabil însă.

 358. Curățenia , personalul foarte amabil,locație plăcută.

 359. Curat ,personalul foarte amabil,fotografiile de pe Booking corecte.Am avut parcare,totul a fost OK

 360. Hotelul este peste 3 stele (nu 2 cum este clasificat) si la doar 5 minute de mers pe jos pana la gara catre Venice. Asternuturile au fost schimbate chiar dupa prima zi.

 361. Micul dejun a fost diversificat. Ne-a placut locatia : linistita si foarte aproape de mijloacele de transport in comun spre Venetia.

 362. Am fost placut impresionat. Foarte curat. Preturi foarte bune. Mic dejun foarte bun.

 363. Totul merita nota 10.Aproape de transport spre Venetia ,de transport spre gara Mestre ,2 minute de statii.Mic dejun european nu italian ,asta e perfect.Camera super .

 364. Pozitionare buna, aproape de tramvai( 4 min) si autobuz(1min) directia Venetia (12-15min). Personal foarte amabil cu sfaturi si recomandari excelente. Mic dejun corect si copios. Recomand cu incredere.

 365. Curatenia, micul dejun bun, personal amabil, hotel liniștit . Foarte aproape de statia de tramvai, in 10 minute erai in Venetia. Bonus: angajatii hotelului erau romani, foarte deschisi si gata sa te ajute.

 366. Curatenia, micul dejun cu de toate, am gasit atat personal cat si romani cazați, putin te simteai ca acasa. Un hotel liniștit , personal amabil. Posibilitatea de a parca masina si a vizita orasul, urmand apoi sa te cazezi, daca ajungi prea devreme de ora de cazare (13.30). Loc de parcare, chiar daca e cu plata(6 euro/noapte) este perfect sa știi ca ai masina parcata sub geam. Foarte bine situat hotelul, la cateva min de tramvaiul care merge spre Veneția. Au vouchere pentru diverse tururi in Venetia (exp. Turul insulelor: Murano, Burano si Toricelli).

 367. 1. Hotelul ne-a oferit un microbuz pentru transportul in “Piazzale ROMA” la un pret decent deoarece fiind Pastele Catolic, autobuzele nu lucrau. 2. Parking generos.

 368. Curatenia, micul dejun, amabilitatea personalului, prezenta statiilor de autobuz in fata hotelului. Un bilet de autobuz pana in Venetia costa 1,5 eur. Biletele se pot cumpara de la hotel.

 369. Micul dejun este foarte bun. Patul confortabil, camera foarte curata.Statia este la un pas de hotel. Personal foarte de treaba!

 370. Foarte curat! Mi-a placut dusul, cabina separată cu lumina obscura, interesant. Locația este foarte buna, foarte aproape de gara usor de ajuns în Venetia. Camera nu mare dar are tot ce ai nevoie. Are minibar si patul confortabil. Parcarea e cu plata dar f ok. Si cel mai important personalul. Alex de la receptie vorbește romana si ne-a recomandat unde sa mancam. Excelent restaurant! Si restul persoanelor de la receptie au fost foarte amabile. Am stat 2 zile si a fost un inceput de concediu de vis. Ne-am simtit foarte bine la hotel….recomand!

 371. Personalul foarte bine pregatit, spatiul pentru familii foarte placut, parcarea suficienta

 372. Receptioner vorbitor de limba romana care a stiut sa ne indrume astfel incat city break-ul sa fie intr-adevar reusit, curatenie, micul dejun sadisfacator chiar si pentru exigentele unei mame, locatia cu legaturi la mijloace de transport.

 373. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 374. Hotelul modern, curat, confortabil. Amplasare foarte buna, in apropierea garii din Mestre, de unde se poate ajunge cu usurinta in Venetia.

 375. Hotelul este nou prin urmare tot mobilierul este nou, dotările din baie sunt perfect funcționale. Curățenie. Personal, nu m-a deranjat duritatea saltelei. Au fost acoperite și neajunsurile privind personalul și nu a mai fost nevoie sa așteptăm la check în. Check out ul este rapid – este suficient sa lași cardul într o cutie la recepție. Hotelul este bine amplasat iar mijloacele de transport înspre și dinspre Veneția trec prin fata și prin spatele acestuia iar distanta pana pe insula se parcurge în circa 15 minute.

 376. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 377. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 378. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 379. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 380. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 381. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 382. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 383. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 384. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 385. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 386. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 387. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 388. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 389. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 390. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 391. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 392. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 393. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 394. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 395. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 396. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 397. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 398. Hotelul modern, curat, confortabil. Amplasare foarte buna, in apropierea garii din Mestre, de unde se poate ajunge cu usurinta in Venetia.

 399. Hotelul este nou prin urmare tot mobilierul este nou, dotările din baie sunt perfect funcționale. Curățenie. Personal, nu m-a deranjat duritatea saltelei. Au fost acoperite și neajunsurile privind personalul și nu a mai fost nevoie sa așteptăm la check în. Check out ul este rapid – este suficient sa lași cardul într o cutie la recepție. Hotelul este bine amplasat iar mijloacele de transport înspre și dinspre Veneția trec prin fata și prin spatele acestuia iar distanta pana pe insula se parcurge în circa 15 minute.

 400. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 401. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 402. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 403. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 404. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 405. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 406. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 407. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 408. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 409. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 410. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 411. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 412. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 413. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 414. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 415. Micul dejun bogat si proaspat. Foarte buna amplasarea, autobuzul spre Venetia trece prin fata hotelului.

 416. camera confortabila,mic dejun generos,locatie langa gara

 417. Locatia perfecta la portile Venetiei. Un plus pentru parcarea proprie, chiar la intrarea in hotel, la pret modic. Personal amabil, gata sa ofere toate indicatiile catre Venetia. Camera nu foarte mare dar curata. Micul dejun excelent, espesso bun la cerere dar fara cost suplimentar.

 418. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 419. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 420. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 421. There was no property at the address. The telephone number was not answered after the first call with denial of residence

 422. The owner Dario of the property was very friendly and told us where to get the bus for Venice [10 minute by bus] only cost 1.50 euros. the property is very clean and tidy with a good size balcony close to trams , buses and supermarket.Highly recommend

 423. Very comfortable and excellently located room, just near direct bus to Venice. Large bed, plenty of room and large bathroom across the hall, for exclusive use. We arrived very late, and our host was very gracious and helpful.

 424. Mi-a placut faptul ca hotelul era foarte curat. Check-out foarte usor de facut, hotelul dispune de o zona foarte mare de relaxare la parter, unde poti sta cu orele. Check-in se face mereu la ora 15, nicicum mai devreme. Cu autobuzul ajungeam in Venetia in 10 minute.

 425. Stația de autobuz se află în fața hotelului iar gara la 300 m. Check out rapid, doar se lasă cartela într-o cutie la recepție. Personalul amabil, ne-a ajutat și cu informații legate de zonă, restaurante.

 426. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 427. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 428. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 429. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 430. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 431. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 432. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 433. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 434. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 435. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 436. Locația este excelenta pentru a vizita Veneția, Verona, Padova etc.

 437. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 438. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 439. Mi-a placut faptul ca hotelul era foarte curat. Check-out foarte usor de facut, hotelul dispune de o zona foarte mare de relaxare la parter, unde poti sta cu orele. Check-in se face mereu la ora 15, nicicum mai devreme. Cu autobuzul ajungeam in Venetia in 10 minute.

 440. Stația de autobuz se află în fața hotelului iar gara la 300 m. Check out rapid, doar se lasă cartela într-o cutie la recepție. Personalul amabil, ne-a ajutat și cu informații legate de zonă, restaurante.

 441. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 442. They upgraded me and assigned a room to me that was conceived with traveling women in mind!

 443. Cordialità e professionalità dello staff, comfort assoluto della camera, qualità di tutti i servizi, posizione a due minuti a piedi dalla stazione, colazione molto ricca. Albergo moderno ma mai eccessivo.

 444. Vynikajúca poloha, dostupnosť do centra Benátok výborná. Čisté vkusne zariadené izby, milý personál.

 445. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 446. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 447. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 448. Amplasarea hotelului, curățenia, personalul amabil, existența unei parcări sigure, mic dejun continental super. / Hotel location, cleanliness, friendly staff, secure parking, super continental breakfast.

 449. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 450. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 451. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 452. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 453. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 454. E foarte bine amplasat daca doresti sã vizitezi Venetia. Micul dejun ok.

 455. Mi-a placut faptul ca hotelul era foarte curat. Check-out foarte usor de facut, hotelul dispune de o zona foarte mare de relaxare la parter, unde poti sta cu orele. Check-in se face mereu la ora 15, nicicum mai devreme. Cu autobuzul ajungeam in Venetia in 10 minute.

 456. Stația de autobuz se află în fața hotelului iar gara la 300 m. Check out rapid, doar se lasă cartela într-o cutie la recepție. Personalul amabil, ne-a ajutat și cu informații legate de zonă, restaurante.

 457. The owner’s son was kind and spoke english, apartment kind of clean

 458. Perfect location for Marco Polo Airport and for catching the bus or tram into Venice! Whilst the host’s parents didn’t speak much English at all, his Dad used Google Translate most of the time, which was quite fun! They were very helpful hosts. Perfectly adequate for 5 of us for a night at either end of our trip to Croatia!

 459. Great location. Nice little outside space for dinner.

 460. Super friendly helpful host, great location for access to Venice, car parking provided.

 461. The owner was pleasant and smiling. Location of the object in a great location when visiting Venice.

 462. 5 min from the bus and 10 min from the train station that leads you to Venice in a very short time. Parking in Mestre could be very stressful, so the free place offered by this apartment is very important. Mo is a very kind host, willing to help in any way.

 463. Locația este excelenta pentru a vizita Veneția, Verona, Padova etc.

 464. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 465. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 466. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 467. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 468. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 469. Friendly hosts who waited for us and were very helpful with everything. Comfy beds.

 470. The bus stop to Venice is right outside of the building

 471. The location was good and the room was clean and comfort.

 472. There was no property at the address. The telephone number was not answered after the first call with denial of residence

 473. The owner Dario of the property was very friendly and told us where to get the bus for Venice [10 minute by bus] only cost 1.50 euros. the property is very clean and tidy with a good size balcony close to trams , buses and supermarket.Highly recommend

 474. Very comfortable and excellently located room, just near direct bus to Venice. Large bed, plenty of room and large bathroom across the hall, for exclusive use. We arrived very late, and our host was very gracious and helpful.

 475. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 476. Hotelul perfect pr tranzit , am călătorit cu familia, loc de parcare la subsol , Market , restaurant Michele F aproape recomand , stație autobuz spre Veneția in fata hotelului ! Curatenie , recomand 👍!

 477. În sejurul nostru de patru zile la Mestre ne-am cazat la acest hotel și a meritat. Micul dejun de 7 euro face toți banii, dat fiind că în zonă găsești pizza de la 6 euro (vorbesc de restaurante).

 478. Atmosphere was welcoming to all ages, vibrant, and encouraged interaction between guests. Activities were great, and I didn’t feel too old to be part of the scene.

 479. Centerlized air conditioner, hot shower, close to the public transport, near to the bus and train station,nice and big shared public space with an open bar, a shared kitchen and laundry, it is much recommended for couples or a group of friends. A wonderful experience

 480. Staff are nice. They provide lots of information for travelling in Venice. Love the shower with strong pressure and hot enough. location is good if you want a reasonable price stay in Venice. Its just take around 10 – 15 mins to Venice by Bus no.2 ! The hostel also provide a free welcome drink that you can choose bear or white wine upon check-in.

 481. I liked the general cleanliness, the location, the attitudes of the employees, the price, and the regularity. Also very insights on check out. I stayed at the hostel for the first time. Now I can prefer hostels more.

 482. Really interesting building and staffs are always kind. I want this in my country!

 483. It was close to everything, definitely exceeded my expectations. It was very spacious and friendly

 484. Great hotel, very clean, lovely staff! The breakfast was really nice! Great location

 485. New hotel, very clean and comfortable. The location is ideal – just 5 minutes walk from train station and car hiring offices.

 486. very kind and professional staff, location is perfect, very clean and comfortable room

 487. Am stat 5 nopți la acest hotel. Are toate condițiile necesare. Camerele sunt dotate cu chicineta utilata cu de toate(inclusiv mașina de spălat vase) . Amplasarea este foarte buna. Autobuzul 43 care are stație în fata hotelului te duce pana în Veneția în P. Roma. Dacă nu vrei cu autobuzul faci maxim 5 min din camera pana la gara. Personalul foarte amabil. Una din recepționere era româncă. Am avut o pb cu aerul condiționat (Nu se putea închide… Mergea continuu) dar au fost ft operativi și imediat ne-au schimbat camera. In concluzie…. Torul a fost ft ok… Vom reveni cu placere aici! Mulțumim!

 488. Totul. Personalul amabil, apartament minunat, curatenie.

 489. Personalul a fost foarte amabil oferind din proprie initiativa informatii despre o evemtuala vizita la Venetia inclusiv o harta si un traseu optim prin Venetia.Locul arata impecabil avand tot ce este necesar pentru o sedere placuta.Camera a fost foarte spatioasa.

 490. Mobilier nou cu multe optiuni, solid și foarte robust.

 491. Camera spatioasa. Personalul amabil deși este un flux de turiști destul de mare. Hotelul este situat lângă statia autobuz .( 20 minute până în Veneția) Parcare proprie.

 492. Totul a fost perfect nu am nimic de reproșat prețul foarte ok poziționarea foarte ok

 493. The location was near everywhere 🙂 Near trum, resturants, shoppiing center, everything was in 5 minues of walking Great

 494. great place good location very clean for families private parking

 495. Our kind host, Tito, was there to meet us and show us the apartment. He also gave us information about how we could take the tram to Venice Island and gave us hints and tips to make our trip easier. The apartment was perfect for our requirements. We parked our car in a private, secure space and could then forget about it as the apartment is a 5 minute walk from the tram stop and a short ride across to the stunning beauty of Venice. The apartment was very stylish, excellent value for money and more than adequate for our needs. Wonderful, thank you.

 496. Camera spațioasă, paturi foarte confortabile, personal foarte amabil, camera și baia foarte curate, parcare gratuită, mic dejun variat.

 497. Camera mare confortabila ,patul excelent ,curatenia facuta zilnic , parcare , locatie , piscina , lifturile functionau bine , la receptie primesti sfaturi , schita pt transport si bilete pentru Venetia , moldoveanca de la restaurant 🙂

 498. Micul dejun bogat,bun si diversificat,aproape de statiile de transport in comun 3-4 min pentru a ajunge in Venetia(autobuzul nr.2)

 499. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 500. Hotelul perfect pr tranzit , am călătorit cu familia, loc de parcare la subsol , Market , restaurant Michele F aproape recomand , stație autobuz spre Veneția in fata hotelului ! Curatenie , recomand 👍!

 501. În sejurul nostru de patru zile la Mestre ne-am cazat la acest hotel și a meritat. Micul dejun de 7 euro face toți banii, dat fiind că în zonă găsești pizza de la 6 euro (vorbesc de restaurante).

 502. Spacious room and large common room. Free welcome drink. Close to the train station.

 503. The hostel is super modern and clean. The facilities are great, I felt super safe and very welcome. I shared a dormitory, I’m not sure what the private rooms are like, but I really couldn’t have asked for better.

 504. Big new hostel, very clean and well organised, great location near the station, supermarket and several good restaurants

 505. Comfortable bed and pillow Good location, right next to the train station (12 min to Venice Island by train) Spacious, with drawers to put out bags Cool and well decorated space

 506. Everything was great, what a luxury hostel. Bar, little restaurant, animations, decorations.. and the place was really clean.. The breakfast is perfect too.

 507. Service was impeccable, super modern. Great people, fabulous facilities and fun people ! Highly recommend to anyone visiting Venice as the train is enjoyable straight into city centre. Train station extremely close as well as supermarket. Absolutely Love STEFANO!!! Really modern and clean.

 508. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 509. The hotel is new and classy with modern decor and best location in Mestre with direct access to Platform 1 of the Mestre station to take train to Venice Santa Lucia. Rooms and bathrooms are spacious and modern. Breakfast and even bar menu were excellent.

 510. the building is the newest and also the location is really close to the station. I can use airconditoner anytime, hot water as well.

 511. Hotelul este foarte aproape de gara spre Venetia. Patul matrimonial este foarte comfortabil. Dra Madalina de la receptie a fost foarte amabila si ne-a rezolvat toate problemele imediat.

 512. Am stat 5 nopți la acest hotel. Are toate condițiile necesare. Camerele sunt dotate cu chicineta utilata cu de toate(inclusiv mașina de spălat vase) . Amplasarea este foarte buna. Autobuzul 43 care are stație în fata hotelului te duce pana în Veneția în P. Roma. Dacă nu vrei cu autobuzul faci maxim 5 min din camera pana la gara. Personalul foarte amabil. Una din recepționere era româncă. Am avut o pb cu aerul condiționat (Nu se putea închide… Mergea continuu) dar au fost ft operativi și imediat ne-au schimbat camera. In concluzie…. Torul a fost ft ok… Vom reveni cu placere aici! Mulțumim!

 513. Totul. Personalul amabil, apartament minunat, curatenie.

 514. Am avut un sejur plăcut la acest hotel. Micul dejun a fost foarte bun. Recomandat cu plăcere această locație.

 515. Atmosfera foarte tinereasca, gen campus studentesc … dar chiar daca esti cu familia (copii mai mici sau mai mari) nu ai deloc impresia ca nu apartii locului. Aveau amenajate si spatii de joaca pentru cei mici in zona holului. Micul dejun variat. Locatie curata, receptie eficienta (check-in si check-out).

 516. Mobilier nou cu multe optiuni, solid și foarte robust.

 517. -excellent accommodation with all amenities you need located in a quiet area and close to the bus station to travel to Venice -Piazzale Roma -Marino is on your service with all information you need as well airport shuttle -piazza Ferretto is close to accommodation with plenty of restaurants and bars

 518. The apartment was excellent and having two bathrooms for the four of us was a real treat. Mario met us at the airport and dropped us off right at the front door, where his niece, Viola, met us and showed us through the apartment and gave us very useful information about transport (and how to save money!), supermarkets and restaurants. We loved it. Accommodation was excellent and very clean and comfortable.

 519. Nice people that explained us everything. Great location. Comfortable apartament.

 520. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 521. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 522. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 523. Magazine in apropiere! Autobuz către Veneția în fata hotelului, gara aproape, curățenie, micul dejun ca la ibis! Totul peste așteptări.

 524. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 525. Hotelul perfect pr tranzit , am călătorit cu familia, loc de parcare la subsol , Market , restaurant Michele F aproape recomand , stație autobuz spre Veneția in fata hotelului ! Curatenie , recomand 👍!

 526. Location, hostel’s design, the friendly staff, cosy rooms.

 527. In our early 60s we are not your typical hostel users. However we got a comfortable double room with a spotless ans bang up to date bathroom, A nice bar downstairs and a good breakfast for a fair price. Finally the bus stop was right outside the door.

 528. Clean…amazing kitchen, young vibes of hostel and wonderful location. All was amazing including the chic bar with free voucher…Grazia….

 529. It is quite clean, location is perfect, staff are ver friendly

 530. Comfortable bed and pillow Good location, right next to the train station (12 min to Venice Island by train) Spacious, with drawers to put out bags Cool and well decorated space

 531. Everything was great, what a luxury hostel. Bar, little restaurant, animations, decorations.. and the place was really clean.. The breakfast is perfect too.

 532. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 533. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 534. They had very sweet staffs at lated night. They provided a perfect room. The room was clean and huge with coffee machine. This place was very convenience to travel to Venezia.

 535. Hotelul este foarte aproape de gara spre Venetia. Patul matrimonial este foarte comfortabil. Dra Madalina de la receptie a fost foarte amabila si ne-a rezolvat toate problemele imediat.

 536. Am stat 5 nopți la acest hotel. Are toate condițiile necesare. Camerele sunt dotate cu chicineta utilata cu de toate(inclusiv mașina de spălat vase) . Amplasarea este foarte buna. Autobuzul 43 care are stație în fata hotelului te duce pana în Veneția în P. Roma. Dacă nu vrei cu autobuzul faci maxim 5 min din camera pana la gara. Personalul foarte amabil. Una din recepționere era româncă. Am avut o pb cu aerul condiționat (Nu se putea închide… Mergea continuu) dar au fost ft operativi și imediat ne-au schimbat camera. In concluzie…. Torul a fost ft ok… Vom reveni cu placere aici! Mulțumim!

 537. Totul. Personalul amabil, apartament minunat, curatenie.

 538. Recomand cu incredere aceasta locatie. Este un hotel nou, curat si bine organizat. Personal ok, comod, locatia aproape de gara iar in fata hotelului este amenajat pentru a putea sta la o cafea, etc. Check out rapid.

 539. Micul dejun a fost in regula si suficient. Foarte bun fata de ceea ce am platit; Locatia este foarta aproape de tren, ceea ce ne-a asigurat o mobilitate foarte buna. Cel mai mult mi-a placut amabilitatea personalului. M-au ajutat chiar cu imprimarea unor vouchere pentru vizite in Venetia. In plus, optiunea Lokerului este extrem de buna si facil de utilizat.

 540. Am avut un sejur plăcut la acest hotel. Micul dejun a fost foarte bun. Recomandat cu plăcere această locație.

 541. -excellent accommodation with all amenities you need located in a quiet area and close to the bus station to travel to Venice -Piazzale Roma -Marino is on your service with all information you need as well airport shuttle -piazza Ferretto is close to accommodation with plenty of restaurants and bars

 542. The apartment was excellent and having two bathrooms for the four of us was a real treat. Mario met us at the airport and dropped us off right at the front door, where his niece, Viola, met us and showed us through the apartment and gave us very useful information about transport (and how to save money!), supermarkets and restaurants. We loved it. Accommodation was excellent and very clean and comfortable.

 543. Nice people that explained us everything. Great location. Comfortable apartament.

 544. Everything in the hostel is awesome. And very close to the train station so it’s very practical. All the staff was very nice all the time

 545. Near perfect hostel. Well thought through. Very good bunk beds. Nice architecture. Inexpensive.

 546. Room was the same as a very nice hotel, bathroom was very nice and everything was clean

 547. Very beautiful apartment, clean, peaceful, fantastic host, delicious breakfast and perfect location.

 548. the room looked nice and spacious. the public hall was nice but you are not allowed to use anything and basically they ask you to stay in the room all the time.

 549. Luigi is a perfect host! so hospitable and helpful! his breakfasts were so delicious and various. he kindly told us about places to visit, transport to Venice, and it was a real pleasure to talk to him, he is so interesting and talkative that we even didn’t want to leave!)

 550. La situación excelente de comunicación, por la cercanía a la estación de tren, tranvía como bus. Supermercados, bares, heladerías, farmacia, a menos de 2 minutos. Zona tranquila para poder descansar. La Señorita que nos atendió a la llegada, muy atenta y servicial en todo momento.

 551. Muy lindo todo! El barrio re tranquilo y muy buena ubicación! Las habitaciones cómodas!

 552. Location was great, very spacious and clean. Host (Runner) was great and helpful.

 553. It’s a very big, cozy apartment with two bed rooms and two toilets, fit great for family or group trip. The bus station locates just 10m from the building. We forgot our keys at the apartment when we left, the host quickly helped us to post it. We are very thankful. Strongly recommend for all travellers.

 554. A very big and spacious apartment with nice green surroundings. The balcony overlooking the street was lovely as well as the fresh bathrooms and furnished bedrooms. This place was a total gem.

 555. The property creates a feel of an authentic Italian apartment of days gone by. It has a lovely ambiance that helps you to relax and unwind after a busy day exploring. The host also provided a selection of wines we were able to purchase and a complimentary bottle of Procecco.

 556. Magazine in apropiere! Autobuz către Veneția în fata hotelului, gara aproape, curățenie, micul dejun ca la ibis! Totul peste așteptări.

 557. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 558. Hotelul perfect pr tranzit , am călătorit cu familia, loc de parcare la subsol , Market , restaurant Michele F aproape recomand , stație autobuz spre Veneția in fata hotelului ! Curatenie , recomand 👍!

 559. Friendly hosts who waited for us and were very helpful with everything. Comfy beds.

 560. The bus stop to Venice is right outside of the building

 561. The location was good and the room was clean and comfort.

 562. Bine situat,curat,gazde bune. Am fost a doua oara la aceasta locatie

 563. The Appartment have a good location, near by is the bus stop ( you can get to Venice easy ). Very vell equipment- is everything you need. It will be nice when the visitors can get full packet cosmeticks- not only a liquid soap. Good contact with the Host which ist very kindly and helpfull. I recomendet this place.

 564. good location close to old town, market, bus stops to Venice. free parking space 🙂

 565. Curățenia în cameră și baie lasă de dorit și eu chiar nu sunt pretențioasă. Ar trebui pus mai mult accent pe asta. Calitatea prosoapelor, a saltelelor de pat, a pernelor, a lenjeriei aduce o altă bilă neagră. Aici mai au de lucru.

 566. Magazine in apropiere! Autobuz către Veneția în fata hotelului, gara aproape, curățenie, micul dejun ca la ibis! Totul peste așteptări.

 567. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 568. Very beautiful apartment, clean, peaceful, fantastic host, delicious breakfast and perfect location.

 569. the room looked nice and spacious. the public hall was nice but you are not allowed to use anything and basically they ask you to stay in the room all the time.

 570. Luigi is a perfect host! so hospitable and helpful! his breakfasts were so delicious and various. he kindly told us about places to visit, transport to Venice, and it was a real pleasure to talk to him, he is so interesting and talkative that we even didn’t want to leave!)

 571. A very, very decent place with super cheap price and great location. The best hostel I ever lived in. Strongly recommend.

 572. Everything in the hostel is awesome. And very close to the train station so it’s very practical. All the staff was very nice all the time

 573. Near perfect hostel. Well thought through. Very good bunk beds. Nice architecture. Inexpensive.

 574. It’s a very big, cozy apartment with two bed rooms and two toilets, fit great for family or group trip. The bus station locates just 10m from the building. We forgot our keys at the apartment when we left, the host quickly helped us to post it. We are very thankful. Strongly recommend for all travellers.

 575. A very big and spacious apartment with nice green surroundings. The balcony overlooking the street was lovely as well as the fresh bathrooms and furnished bedrooms. This place was a total gem.

 576. The property creates a feel of an authentic Italian apartment of days gone by. It has a lovely ambiance that helps you to relax and unwind after a busy day exploring. The host also provided a selection of wines we were able to purchase and a complimentary bottle of Procecco.

 577. Hotelul este pozitionat aproape de gara (7- 8 min. mers pe jos), avnd o legatura foarte buna cu aeroportul Treviso. Venetia este la 25 min.de mers cu autobuzul 43, statia fiind chiar vis-a-vis de hotel. Bilete pt, autobuz se pot cumpara chiar de la receptie. Sunt mai rentabile legitimatiile de calatorie pt. 3 zile (30 Eur) care include calatorii nelimitate cu autobuzul si vaporetto pe toate canalele din Venetia. Personalul hotelului foarte amabil si atent la solicitarile turistilor. Camera curata cu paturi comfortabile.

 578. Recomand cu incredere aceasta locatie. Este un hotel nou, curat si bine organizat. Personal ok, comod, locatia aproape de gara iar in fata hotelului este amenajat pentru a putea sta la o cafea, etc. Check out rapid.

 579. Micul dejun a fost in regula si suficient. Foarte bun fata de ceea ce am platit; Locatia este foarta aproape de tren, ceea ce ne-a asigurat o mobilitate foarte buna. Cel mai mult mi-a placut amabilitatea personalului. M-au ajutat chiar cu imprimarea unor vouchere pentru vizite in Venetia. In plus, optiunea Lokerului este extrem de buna si facil de utilizat.

 580. Friendly hosts who waited for us and were very helpful with everything. Comfy beds.

 581. The bus stop to Venice is right outside of the building

 582. The location was good and the room was clean and comfort.

 583. Hotel extraordinar,acces la transport foarte comod 20 min pina la Venetia. Cel mai dragut personal vazut vreo data la un hotel.Merita pe deplin.

 584. Superb B&B, clean, comfortable, great choice for breakfast very helpful staff provided lots of jnformation on getting around venice. Bus stop at the end of the road takes you straight into venice. Great location for venice if you dont want to stay in the centre.

 585. Very nice place. The room was very comfortable and clean. The place is very close to the transportation to Venezia. The service was excellent. Very recommended!

 586. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 587. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 588. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 589. Curățenia în cameră și baie lasă de dorit și eu chiar nu sunt pretențioasă. Ar trebui pus mai mult accent pe asta. Calitatea prosoapelor, a saltelelor de pat, a pernelor, a lenjeriei aduce o altă bilă neagră. Aici mai au de lucru.

 590. Magazine in apropiere! Autobuz către Veneția în fata hotelului, gara aproape, curățenie, micul dejun ca la ibis! Totul peste așteptări.

 591. Camerele sunt moderne , temperatura in camera este perfecta., personal amabil

 592. Great location. Great host. Lovely clean and spacious apartment and really close to Venice tram stop.

 593. The location was excellent. Close to public transport, shops and restaurants. The owner was very helpful and the accommodation was very modern and clean.

 594. Great host, very friendly! Accommodation really lovely.

 595. Totul frumos foarte curat proprietari amabili d nota 10

 596. The apartment is perfect and well equipped. The location is very close to the center of Mestre and the bus line is 100 meters walk. The hosts are very nice and kind

 597. Thoughtful extra touches in the apartment. Great location.

 598. Host was amazing and really helpful, helped us with transport and where to get it and gave us bar/restaurant recomendations. Michael took us to the airport on the day we were leaving as it was pouring down with rain, would definitely book again,

 599. Hosts very kind and helpful, great disposition, nice receival

 600. Very good location, big nice flat, good service and facilities

 601. Everything was perfect. Facilities were very modern. Everything you could possibly need was available. Host was so helpful and provided loads of information. Would highly recommend staying here if you are prepared to travel into Venice on the tram (20 minutes journey)

 602. Chiara is very nice and helpful. She offers a lot useful information and always answered our questions. The apartment is clean and has a new well-equipped kitchen, which is very convenient for cooking. It has two bedrooms and is quite spacious for 4 persons. The location is very close to the tram station in a safe residence area. We went to the old city every day with tram or bus. The house itself is not very sound-proof, but only for me as I slept on the fourth bed in the living room.

 603. Chiara and her appartment – the best choice to visit Venezia and to stay in Mestre. Chiara was waiting for us near the house, having occupied a free parking space for our car. She detailed us all the intricacies of the best stay in Venice – transport, restaurants, shops. And she is always in touch, no matter what problem you are. Chiara’s appartment – wonderful appertment with 2 bedrooms, large living room and kitchen, and all You need to live – books, toys, music, wi-fi, kitchen utensils, coffee, tea, oil, pasta, etc. And certainly present for You – bottle of vine! At Chiara’s appartment You feel as comfortable as home and not at a hotel. Tram stop is 500m distance and in 20 min You are in Piazzale Roma, Venice.

 604. Everything: the location, the apartment, modern, clean, spatious, with all needed amenities, prefectly located for a visit to Venice. If I would return to Venice, I would defenitely choose it again. We also had a great communication with the host.

 605. Nice and clean, everything you need. Warm welcome with cookies and beverages. Tickets to go to venice. All the information you need

 606. The host was very helpful. Our flight arrived quite late in the evening and he offered to give us a lift from Mestre’s train station to the apartment, showed us how to get to the nearest tram stop, supermarket, restaurant and bakery. Offered a few tips about transportation and typical Venitian food along with 4 tickets for our first journey to Venice. The apartment is located 15 minutes from Venice so you can easily get there everyday while staying in a comfortable spacious functional apartment in Mestre.

 607. O locație curata, toate facilitățile, aproape de Veneția, gazda de treaba, am primit mâncare din partea casei

 608. O casă foarte confortabilă, linistita, curata, aproape de statia de autobuz spre Venetia. Gazda foarte drăguță, amabilă, discretă. O locație de recomandat si altora si in care vom reveni cu plăcere.

 609. Totul minunat! Curatenie exemplara, foarte confortabil, gazda extraordinara si de mare ajutor!

 610. Locatie foarte buna, se ajunge foarte usor in Venetia cu tramvaiul sau bus 4L, care vin la interval de 10 minute. De la Gara Mestre se ajunge usor la apartament cu tramvaiul ( 4 statii , destul de scurte). Foarte aproape de magazin alimentar situat in Le Barche Mall, care deschide la 8:30-22:00, piata de fructe si legume , de peste si carne. Apartament luminos si dotat pentru a pregati ceva de mancare, dotat cu fier de calcat , masa de calcat , feon, masina de spalat rufe. Cu cardul “City pass Venezia unica” se poate circula pe tramvai si autobuz dar si pe vapoare.Foarte convenabile 40 euro pe 72 ore.

 611. Perfect location. Very neat and clean. And very close to the bus and tram station.

 612. This apartment is located at Centro Mestre in a prime location very close to public transport. Paid parking (8 EURs) per day is available on site. This property is managed by Hotel Venezia and therefore expect professional behaviour from staff, they were helpful, kind and very informative. The hotel staff helped us in bringing our luggage to the apartment. Apartment is spacious, bright, air conditioned for all rooms, lift access from first floor, very clean and fully equipped kitchen. There is a big mall opposite to the apartment that has a supermarket in the basement. Weekly fruit market, local markets were setup just opposite to the apartment. Access to Venice is pretty good, every 10 mins there is a tram or a bus that connects to Venice. We had a great stay in this apartment. Highly recommended for large families with kids.

 613. Very comfortable and extremely well equipped for a hostel. Felt very safe all the time as a female solo traveler. Kitchen, bathrooms, rooms, everything was clean and well organized, which definitely isn’t usual in dorms or hostels. Plus, it’s a great environment for working. Would absolutely recommend staying here.

 614. The location was great. It’s like a minute of walking from Flixbus bus stop and 2 minutes from train station. It was full of life and the most luxurious hostel that I slept. It felt like a 5 star hotel. I didn’t buy breakfast. They had great social events and stuff. They even had 2 bars on the living area. The prices wasn’t cheap, but not expensive either. The beds were REALLY COMFY. The bathroom was the best I saw on a hostel. They had a dj set on saturday night which was super cool! The living area was very good. The view from the rooms felt like a hotel. Staff was friendly, kind and nice. Overall I would definitely recommend this place for people who are not familiar with hostels and seeking comfort.

 615. The hostel is very nice and big, you can meet people easily and the staffs are nice and friendly.

 616. I think this is the best hostel i have ever stayed in! Very new and modern, it seems more like a hotel than a hostel, rooms are very nice and equipped well, breakfast was awesome, staff was super friendly, this place literally has whatever you might need! 🙂

 617. Atmosphere , Staff , Cleanliness , The night events , everything was amazing !

 618. Near the train station, comfortable big airy room, sparkling clean facilities, nice staff…they even offer a welcome drink!

 619. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 620. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 621. Great location, very new and modern. Staff were friendly and helpful.

 622. Super clean, really well located with a direct walkway to the station just behind the hotel. Decent breakfast and friendly staff. The hotel doesn’t have a dinner service but they recommend nice places nearby.

 623. location was great! very convenient to move around as just few yards away from the train station. Breakfast was descent.

 624. The best hotel we stayed in Venice. Super clean unlike other places we experienced. Great shower. Very clean bathroom. TV with lots of channels. We asked for a room with a good view and we got one. Staff were super nice. Great breakfast and coffee. The whole hotel – lobby, reception, restaurant etc – had a welcoming feeling. Right next door to main transportation links to Venice and everywhere else.

 625. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 626. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 627. Locația, foarte aproape de gară și de stația de autobus. Acces rapid spre Veneția. Hotelul este nou, oferă toate facilitățile necesare ( plită electrică, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, veselă, TV cu diagonală mare). Personalul super ok.

 628. Amplasarea este foarte buna, hotelul este nou si curat, facilitati diverse si de bun augur.

 629. Hotelul este pozitionat aproape de gara (7- 8 min. mers pe jos), avnd o legatura foarte buna cu aeroportul Treviso. Venetia este la 25 min.de mers cu autobuzul 43, statia fiind chiar vis-a-vis de hotel. Bilete pt, autobuz se pot cumpara chiar de la receptie. Sunt mai rentabile legitimatiile de calatorie pt. 3 zile (30 Eur) care include calatorii nelimitate cu autobuzul si vaporetto pe toate canalele din Venetia. Personalul hotelului foarte amabil si atent la solicitarile turistilor. Camera curata cu paturi comfortabile.

 630. Recomand cu incredere aceasta locatie. Este un hotel nou, curat si bine organizat. Personal ok, comod, locatia aproape de gara iar in fata hotelului este amenajat pentru a putea sta la o cafea, etc. Check out rapid.

 631. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 632. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 633. Curățenia în cameră și baie lasă de dorit și eu chiar nu sunt pretențioasă. Ar trebui pus mai mult accent pe asta. Calitatea prosoapelor, a saltelelor de pat, a pernelor, a lenjeriei aduce o altă bilă neagră. Aici mai au de lucru.

 634. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 635. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 636. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 637. Many fun activities and interesting stuff in the ground floor. Cheap good food on breakfast and at the bar. Own bathroom and toilet

 638. This is an awesome place to stay with a very lively bar. The sound proofing is good, so I couldn’t hear the bar from my room. The breakfast buffet was very generous, and included bacon and scrambled eggs. Close proximity to train and bus station.

 639. always open and staffs at the helpdesk available anytime.

 640. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 641. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 642. Curățenia în cameră și baie lasă de dorit și eu chiar nu sunt pretențioasă. Ar trebui pus mai mult accent pe asta. Calitatea prosoapelor, a saltelelor de pat, a pernelor, a lenjeriei aduce o altă bilă neagră. Aici mai au de lucru.

 643. Super clean, really well located with a direct walkway to the station just behind the hotel. Decent breakfast and friendly staff. The hotel doesn’t have a dinner service but they recommend nice places nearby.

 644. location was great! very convenient to move around as just few yards away from the train station. Breakfast was descent.

 645. The best hotel we stayed in Venice. Super clean unlike other places we experienced. Great shower. Very clean bathroom. TV with lots of channels. We asked for a room with a good view and we got one. Staff were super nice. Great breakfast and coffee. The whole hotel – lobby, reception, restaurant etc – had a welcoming feeling. Right next door to main transportation links to Venice and everywhere else.

 646. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 647. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 648. Location is perfect. Just near Venezia Mestre train station. 5 min walk.

 649. Personal drăguț și serviabil. A fost de mare folos cu multe detalii despre posibilitățile de vizitare și transport.

 650. Receptionistul a fost foarte amabil si ne-a oferit toata informatiile necesare.

 651. – Microwave available – Bed comfy – Very good location

 652. Un hotel frumos și curat,aproape de stațiile de tramvai și autobuz. Camera foarte curată și spatioasă, prosopele schimbate zilnic,cu pat confortabil și minifrigider.Micul dejun foarte variat și grozav de bun,pregătit de Veronica,o româncă de toată lauda. Mulțumim Sartori Davide pentru sejurul excelent petrecut la hotel. Vom reveni cu mare drag.

 653. Conditiile de cazare, personalul foarte amabil, curatenia si nu in ultimul rand micul dejun. Multumiri doamnei Veronica pentru cafeaua excelenta 😉 Vom reveni cu drag.

 654. Curățenia,micul dejun foarte bogat,amabilitatea personalului,îndeosebi dna.Veronica care ne-a făcut sejurul deosebit de placut.Vom reveni cu plăcere!

 655. Avantaje aproape de mijloace de transport, personal foarte amabil, patul foarte curat

 656. Raport calitate-pret, acces rapid catre magazine si mijloc de transport in comun catre Venetia. Parcarea poate acomoda 4 masini. Am putut lasa masina, desi am ajuns mai devreme de ora de check in. Baia, desi la comun pentru 4 camere, era mare si curata. Patul a fost comod. Pentru o noapte a fost bine.

 657. Relativ aproape de statia feroviara, camera ok. Raport calitate-pret bun.

 658. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 659. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 660. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 661. everything about it especially the bar where everyone meets in cozy atmosphere

 662. The breakfast buffet is definitely worth the 5.90 euros. The private room with private bath was great. We appreciated the welcome drink. The staff were top notch – going above and beyond for us. Overall, the hostel was smart design and functioned well.

 663. One of the best places I’ve ever stay. Everything was great. The staff were lovely, the kitchen was amazing, the atmosphere was great to socialise and meet new people. The rooms were great with the bathrooms being the best I’ve used at a hostel. Would 100% recommend

 664. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 665. Location is great, bus stop is right next to the hotel, Mestre main train station is 5 min walking. Room was very clean, everything is new, comfortable bed, nice bathroom…

 666. Super clean, really well located with a direct walkway to the station just behind the hotel. Decent breakfast and friendly staff. The hotel doesn’t have a dinner service but they recommend nice places nearby.

 667. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 668. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 669. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 670. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 671. Staff was friendly and helpful, amenities were plentiful and beds were comfortable. Paid 6€ at check-in for a hearty breakfast that was well worth it! Would recommend travellers to join daily activities at hostel too

 672. The location was near to the city center. The breakfast served was too good, that serve you a 5-star breakfast with loads of options. The rooms were clean and big with windows to get some fresh air, and the staffs were also polite. Not to mention Dario, whom we met at the reception is very friendly and to our surprise plays guitar on one night. Their bar serves cheap beers in the evening during “happy hours” and the outside space is too lovely and cozy for having late dinners.

 673. Personal drăguț și serviabil. A fost de mare folos cu multe detalii despre posibilitățile de vizitare și transport.

 674. Receptionistul a fost foarte amabil si ne-a oferit toata informatiile necesare.

 675. – Microwave available – Bed comfy – Very good location

 676. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 677. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 678. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 679. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 680. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 681. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 682. Un hotel frumos și curat,aproape de stațiile de tramvai și autobuz. Camera foarte curată și spatioasă, prosopele schimbate zilnic,cu pat confortabil și minifrigider.Micul dejun foarte variat și grozav de bun,pregătit de Veronica,o româncă de toată lauda. Mulțumim Sartori Davide pentru sejurul excelent petrecut la hotel. Vom reveni cu mare drag.

 683. Conditiile de cazare, personalul foarte amabil, curatenia si nu in ultimul rand micul dejun. Multumiri doamnei Veronica pentru cafeaua excelenta 😉 Vom reveni cu drag.

 684. Curățenia,micul dejun foarte bogat,amabilitatea personalului,îndeosebi dna.Veronica care ne-a făcut sejurul deosebit de placut.Vom reveni cu plăcere!

 685. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 686. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 687. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 688. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 689. Great bar and a social zone on the first floor. Convenient location of the hostel – close to train and bus stops.

 690. Everything was great, Anda has perfect atmosphere, is super cool and has great location. Room was spacious and clean, bed was comfortable. We had private double room and it was much more convenient than any other hotel room in this price range.

 691. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 692. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 693. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 694. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 695. Excellent bathroom with a great shower! Always a big one for me me

 696. So new they were still building it on Google Street View. Excellent rooms and services. A good choice for people who appreciate the modern who do not want to stay on the Rialto islands because the hotels are old and cramped. This is the opposite. You can get to the islands for 1.50 Euro on the tram or bus at the bottom of the street. Ideal if you are running in the Venice half marathon or 10k.

 697. Property is conveniently located relative to transportation into Venice as well as close to parking. Apartment is clean and spacious. Breakfast was delicious!

 698. Good value place to stay if you’re coming to Venice as it’s only a 15 minute bus ride away. Owner is very friendly and speaks English.

 699. Great breakfast, very clean, comfy bed,friendly host

 700. This is a fabulous appartment! It’s bright and airy, the balcony is wonderful to relax and eat meals on and there are many well though out features such as enough hooks to hand and dry towels on etc.

 701. Spacious enough for our group (3 adults). The apartment is on the 9th floor so it was good to have a working elevator in the building. We were met by the owner on our arrival and he explained everything about the apartment. The apartment was in excellent condition, very spacious with a nice balcony. We were welcomed with bottles of water and beers in the fridge. Although no coffee or milk was provided, the InterSpar supermarket was very close to the apartment so that we could do shopping.

 702. Our stay was amazingly excellent! The location of the apartment is perfect (5 minutes walk to the train station, 10 minutes – to the centre, a big supermarket is downstairs)! The apartment itself has everything for comfortable living and with a beautiful view to the city and Venice. It was so good to have our breakfast in the open air. And a BIG thank to the owner Mauro who helped us to make our stay so comfortable and fell in love in Venice even more than during our previous visit to this beautiful city! Mauro, you are great! We will definitely come back!

 703. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 704. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 705. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 706. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 707. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 708. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 709. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 710. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 711. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 712. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 713. Staff was very helpful and friendly. Location is very close to train station and local markets. Room was clean and comfortable. Everything was good, would stay again.

 714. The whole stay was amazing! The hostel is brand new with cool design, everything is new and clean. Location is just behind the corner from the Mestre station with several good restaurants around. The reception staff is super friendly and very helpful – they make you feel as if you were good friends. Each day they have some entertaining program, but we were to tired to try them. Modest, but still good breakfast. Even if you happen to find smth cheaper around, I do recommend to pay few euro more and come here – you won’t regret!

 715. Everything was great, this is the best hostel ever. Friendly personnek, very clean and modern, location is perfect.

 716. Earlier I was in Wombats in London and I really enjoyed my stay. So, when I saw that they had hostel in Venice it was my number one choice. 1. The Hostel is very close to the train station, so you can easily get to the historic centre in 10 min. 2. The room was clean and spacious. 3. Really good bar on the 1st floor!

 717. Room is big with attached bathroom. Close to train station and airport bus station

 718. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 719. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 720. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 721. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 722. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 723. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 724. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 725. Very close to transport links to train to Venice€2 and bus station

 726. Excellent bathroom with a great shower! Always a big one for me me

 727. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 728. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 729. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 730. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 731. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 732. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 733. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 734. Staff was very helpful and friendly. Location is very close to train station and local markets. Room was clean and comfortable. Everything was good, would stay again.

 735. The whole stay was amazing! The hostel is brand new with cool design, everything is new and clean. Location is just behind the corner from the Mestre station with several good restaurants around. The reception staff is super friendly and very helpful – they make you feel as if you were good friends. Each day they have some entertaining program, but we were to tired to try them. Modest, but still good breakfast. Even if you happen to find smth cheaper around, I do recommend to pay few euro more and come here – you won’t regret!

 736. I really liked the presentation and vibe of the hostel – from the entry, to the stairs to the halls and the rooms. Personnel at reception is so nice and helpful. Loved the security to enter each floor and room. Good set-up of the beds, and love that they do gender-rooms. Very nice toilet and showers, separated per room. Location is good, very close to the train station! And also to the bus stop to go to Venice Sta. Lucía. Great!

 737. The welcome, the kitchen, the check in, the staff; particularly Matt who helped me out with minor travelling problems that made a great difference to my stay .. I really enjoyed the pizza making class; it was a lot of fun, a cool way to meet new people and to learn new tricks. Furthermore it was a complete and absolute bargain..!

 738. This is a nice hostel close to Mestre train station. It gets a little loud at the hostel bar in the evenings, so I was happy to have a room on the 7th floor. The breakfast is a good option and only costs around 6€.

 739. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 740. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 741. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 742. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 743. Very close to transport links to train to Venice€2 and bus station

 744. Excellent bathroom with a great shower! Always a big one for me me

 745. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 746. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 747. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 748. Micul dejun a fost foarte bun, de asemenea a contat mult curatenia si zona foarte sigura .

 749. Amplasarea este foarte buna, hotelul este nou si curat, facilitati diverse si de bun augur.

 750. Hotelul este pozitionat aproape de gara (7- 8 min. mers pe jos), avnd o legatura foarte buna cu aeroportul Treviso. Venetia este la 25 min.de mers cu autobuzul 43, statia fiind chiar vis-a-vis de hotel. Bilete pt, autobuz se pot cumpara chiar de la receptie. Sunt mai rentabile legitimatiile de calatorie pt. 3 zile (30 Eur) care include calatorii nelimitate cu autobuzul si vaporetto pe toate canalele din Venetia. Personalul hotelului foarte amabil si atent la solicitarile turistilor. Camera curata cu paturi comfortabile.

 751. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 752. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 753. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 754. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 755. Staff was very helpful and friendly. Location is very close to train station and local markets. Room was clean and comfortable. Everything was good, would stay again.

 756. The whole stay was amazing! The hostel is brand new with cool design, everything is new and clean. Location is just behind the corner from the Mestre station with several good restaurants around. The reception staff is super friendly and very helpful – they make you feel as if you were good friends. Each day they have some entertaining program, but we were to tired to try them. Modest, but still good breakfast. Even if you happen to find smth cheaper around, I do recommend to pay few euro more and come here – you won’t regret!

 757. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 758. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 759. 2 minutes walk from bus station at 8pm in the rain. Friendly staff, room 401 was very clean and comfortable for the night. Very quite too.

 760. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 761. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 762. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 763. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 764. Very close to transport links to train to Venice€2 and bus station

 765. Excellent bathroom with a great shower! Always a big one for me me

 766. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 767. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 768. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 769. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 770. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 771. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 772. The breakfast was great and the staff were very friendly.

 773. I really liked the presentation and vibe of the hostel – from the entry, to the stairs to the halls and the rooms. Personnel at reception is so nice and helpful. Loved the security to enter each floor and room. Good set-up of the beds, and love that they do gender-rooms. Very nice toilet and showers, separated per room. Location is good, very close to the train station! And also to the bus stop to go to Venice Sta. Lucía. Great!

 774. The welcome, the kitchen, the check in, the staff; particularly Matt who helped me out with minor travelling problems that made a great difference to my stay .. I really enjoyed the pizza making class; it was a lot of fun, a cool way to meet new people and to learn new tricks. Furthermore it was a complete and absolute bargain..!

 775. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 776. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 777. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 778. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 779. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 780. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 781. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 782. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 783. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 784. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 785. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 786. 2 minutes walk from bus station at 8pm in the rain. Friendly staff, room 401 was very clean and comfortable for the night. Very quite too.

 787. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 788. I won’t lie if I say that it’s the best hostel I’ve ever been. Felt like I’ve been staying in proper hotel, not hostel. Room and bed sheets were clean, great facilities, every day programms for guests. Two showers in a room, full lenght mirror with cute sign. Bed was comfortable and I liked little shelf with lightining. Good kitchen. Bar seems popular, drinks were good. Location is great, super close to train station. Reception was friendly. Very pleased with my stay.

 789. I don’t have another word for this hostel than AMAZING Everything is perfect.

 790. Location was great. Very close to mestre train station and bus services which tske you into venice.

 791. Breakfast buffet, bar, and pool table. Felt very upscale for a hostel. Close to bus and train station. Don’t have to worry about flooding.

 792. The breakfast was great and the staff were very friendly.

 793. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 794. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 795. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 796. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 797. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 798. 2 minutes walk from bus station at 8pm in the rain. Friendly staff, room 401 was very clean and comfortable for the night. Very quite too.

 799. Mic dejun ok, cina diversificata, gustoasa, locatia aproape de autobuz, 3 statii de autobuz pana in Piata Roma Personal super amabil, am primit indicatii prin email exacte, cum ajungem de la aeroport la hotel

 800. Micul de jun Foarte gustos. Suficient pentru toata lumea. Camera curata, pat bun, am dormit Foarte bine. Recomand!!! In 5 min Esti in Venetia!

 801. Existența balconului si pozitia pentru accesul auto, mic dejun foarte bun.

 802. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 803. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 804. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 805. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 806. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 807. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 808. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 809. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 810. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 811. Personalul generos , primitor si conditiile f f bune privind calitate pret. Micul dejus bogat iar restaurantul f curat….!

 812. Camera micuta, dar foarte curata. Amplasata la 3 min de autobuzele catre Venezia (4L) si parcarea. Am stat fara grija masinii, parcarea fiind inchisa. Super! Multumim, ne-am simtit foarte bine cat am stat aici.

 813. Ne-a placut linistea locatiei, curatenia, eleganta hotelului, parcarea disponibila. Cafeaua grozava, restaurantul unde serveam micul dejun.

 814. Mic dejun bun . Locatia langa statia de autobuz . Zona linistita . Personal amabil .

 815. Personalul super ok, micul dejun gustos, locatia foarte aproape de statia de tramvai care duce spre venetia. Raportul calitate-pret foarte bun! Recomand!

 816. Este amplasat în zonă liniștită, cu mașina în curte, la umbră, cu personal foarte amabil și mereu cu zîmbetul pe buze. De la hotel până la autobuz sau până la tramvai se ajunge în câteva minute. Se poate mânca la Taverna Fontana și pentru cumpărături este aproape Cadoro Supermercati. Am primit sfaturi utile și chiar dorința de a mai sta o noapte ne-au rezolvat-o telefonic, la Hotel Guidi, la doi pași distanță.

 817. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 818. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 819. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 820. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 821. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 822. 2 minutes walk from bus station at 8pm in the rain. Friendly staff, room 401 was very clean and comfortable for the night. Very quite too.

 823. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 824. I won’t lie if I say that it’s the best hostel I’ve ever been. Felt like I’ve been staying in proper hotel, not hostel. Room and bed sheets were clean, great facilities, every day programms for guests. Two showers in a room, full lenght mirror with cute sign. Bed was comfortable and I liked little shelf with lightining. Good kitchen. Bar seems popular, drinks were good. Location is great, super close to train station. Reception was friendly. Very pleased with my stay.

 825. I don’t have another word for this hostel than AMAZING Everything is perfect.

 826. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 827. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 828. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 829. Very close to train&Bus station clean Very good breakfast (5.9€)

 830. Everything was perfect. The room and all the facilities were new and clean. There was a nice kitchen where you can cook. Staff were absolutely kind!

 831. The property is new, quite close to the train station. You can see the trains passing by the hostel but you don’t hear any noise inside. It’s super clean and the stuff is very welcoming and helpful! Rooms are spacious. Breakfast is plentiful and fresh.

 832. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 833. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 834. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 835. A fost excelent. Comunicarea cu personalul a fost peste asteptari, mii de multumiri doamnelor Ana si Veronica si domnului de la receptive. Ne-au ajutat cu informatii, ne-au facut comanda la taxi pentru aeroport. Tot timpul cu zambetul pe buze, ne-am simtit intr-un mediu familiar. Excelent raport calitate pret, la pretul platit am avut si micul dejun inclus care a fost foarte copios- sucuri, lactate, fructe, oua, cereal, cafea, sunca, salam, dulcuri, etc, mult peste asteptari. As da peste 10 pentru seriozitate, professionalism. In camera foarte curat, se facea curat zilnic, schimbat prosoape, consumabile. Hotelul pozitionat in centru- se ajunge foarte usor la Venetia. Mii de multumiri, voi recomanda acest hotel tuturor!

 836. Excelent hotel. Personal foarte amabil, micul dejun foarte bun și proaspăt . Mulțumiri Doamnei Veronica ! Mulțumim și doamnelor de la Recepție care ne- au împrumutat umbrele și au fost foarte drăguțe . Speram sa revenim!

 837. Un hotel frumos și curat,aproape de stațiile de tramvai și autobuz. Camera foarte curată și spatioasă, prosopele schimbate zilnic,cu pat confortabil și minifrigider.Micul dejun foarte variat și grozav de bun,pregătit de Veronica,o româncă de toată lauda. Mulțumim Sartori Davide pentru sejurul excelent petrecut la hotel. Vom reveni cu mare drag.

 838. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 839. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 840. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 841. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 842. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 843. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 844. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 845. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 846. 2 minutes walk from bus station at 8pm in the rain. Friendly staff, room 401 was very clean and comfortable for the night. Very quite too.

 847. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 848. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 849. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 850. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 851. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 852. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 853. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 854. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 855. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 856. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 857. Everything! Quality and price in a perfect combination. Localization is amazing. Close to the train station, for €1,50 in 10min you can reach the heart of Venice.

 858. I won’t lie if I say that it’s the best hostel I’ve ever been. Felt like I’ve been staying in proper hotel, not hostel. Room and bed sheets were clean, great facilities, every day programms for guests. Two showers in a room, full lenght mirror with cute sign. Bed was comfortable and I liked little shelf with lightining. Good kitchen. Bar seems popular, drinks were good. Location is great, super close to train station. Reception was friendly. Very pleased with my stay.

 859. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 860. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 861. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 862. A fost excelent. Comunicarea cu personalul a fost peste asteptari, mii de multumiri doamnelor Ana si Veronica si domnului de la receptive. Ne-au ajutat cu informatii, ne-au facut comanda la taxi pentru aeroport. Tot timpul cu zambetul pe buze, ne-am simtit intr-un mediu familiar. Excelent raport calitate pret, la pretul platit am avut si micul dejun inclus care a fost foarte copios- sucuri, lactate, fructe, oua, cereal, cafea, sunca, salam, dulcuri, etc, mult peste asteptari. As da peste 10 pentru seriozitate, professionalism. In camera foarte curat, se facea curat zilnic, schimbat prosoape, consumabile. Hotelul pozitionat in centru- se ajunge foarte usor la Venetia. Mii de multumiri, voi recomanda acest hotel tuturor!

 863. Excelent hotel. Personal foarte amabil, micul dejun foarte bun și proaspăt . Mulțumiri Doamnei Veronica ! Mulțumim și doamnelor de la Recepție care ne- au împrumutat umbrele și au fost foarte drăguțe . Speram sa revenim!

 864. Un hotel frumos și curat,aproape de stațiile de tramvai și autobuz. Camera foarte curată și spatioasă, prosopele schimbate zilnic,cu pat confortabil și minifrigider.Micul dejun foarte variat și grozav de bun,pregătit de Veronica,o româncă de toată lauda. Mulțumim Sartori Davide pentru sejurul excelent petrecut la hotel. Vom reveni cu mare drag.

 865. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 866. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 867. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 868. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 869. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 870. Been spending the occasional night at this other for about 4 times and I found the rooms to be nice and warm in winter which is a must as the weather gets really cold over there. Also everything is always spotless.

 871. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 872. Everything indeed is in need they have it, the hair dryer, private bathroom in each room, well equipped kitchen, clean and good condition rooms, lighting in the room, luggage storage, close enough to Mestre railway station, etc.

 873. Great location close to bus and trains, friendly staff, spacious private room and bathroom

 874. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 875. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 876. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 877. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 878. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 879. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 880. It was fantastic. Very comfortable, clean and cheap hostel. Thanks

 881. Everything else was perfect, staff lovely, facilities great, bathroom fantastic, good atmosphere at the bar. The €6 breakfast was very good value.

 882. It’s like a hotel! Huge rooms, a comfortable lounge, good prices at the bar and informative staff

 883. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 884. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 885. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 886. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 887. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 888. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 889. Locatia este super din toate punctele. La o mica distanta este un restaurant cu mancare foarte buna, statie de autobuz langa hotel, distanta pana la gara 4 minute pe jos,magazine alimentare in zona. Recomand!!

 890. Locatia, camera, receptionera Madalina care ne-a dat cele mai bune ponturi. Fix langa gara, 10 min cu trenul pana la Venetia, 2 euro biletul.

 891. Locație f buna aproape de gara si stația finala a autobuzelor,stație de bus in fata hotelului, mic dejun variat si gustos, personal amabil, hotelul este nou si curat, mobilat modern.

 892. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 893. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 894. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 895. A fost un sejur plăcut ,un personal de treabă la hotel și condiții f bune cât și poziționare .Camera mare ,baia mare ….totul a fost conform așteptărilor !!

 896. Calitatea impecabila a lenjeriei si a prosoapelor, Apa calda si confort termic la discretie.Camera spatioasa si curata. Am ramas placut surprins si voi recomanda prietenilor aceasta locatie.

 897. The personnel is amazing, thank you guys for your work and kindness in the New Year time!!

 898. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 899. Location was great, but also it has a cool vibe and interesting decor. More suited to youthful backpackers, but served our family of 4 perfectly. We stayed in room 426 which has a double bed and 2 bunk beds. Private bathroom and shower.

 900. Location, proximity to Venice and well connected. Loads of food choices. Great service.

 901. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 902. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 903. Hotelul foarte bine plasat cu acces facil la mijloacele de transport. Conditii foarte bune de cazare si mic dejun foarte consistent. Recomand cazarea in acest hotel !

 904. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 905. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 906. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 907. Most probably the best hostel I have been to in Europe. My experience could not have been better. I look forward to staying there once again soon!

 908. Perfect hostel. Wombats has name and I did stayed years ago in Wombats Berlin and Vienna. Still same as they will give you welcome drink. That is so amazing and this makes you so welcome. You do not need pay for towel which is also awesome. It is perfect that you can also order some food late in the night (after long traveling). Also location is so perfect as it is only 3 min away from bus stop to Venice Airport. I wish I could stay longer and that Wombats would be also in other locations (I do not do hostels anymore, but for Wombats I would say that is like hotel and it is one of the best hostels ever). Guys you are so amazing!

 909. It was fantastic. Very comfortable, clean and cheap hostel. Thanks

 910. Micul dejun a fost foarte bun iar locatia exelenta.

 911. A fost excelent. Comunicarea cu personalul a fost peste asteptari, mii de multumiri doamnelor Ana si Veronica si domnului de la receptive. Ne-au ajutat cu informatii, ne-au facut comanda la taxi pentru aeroport. Tot timpul cu zambetul pe buze, ne-am simtit intr-un mediu familiar. Excelent raport calitate pret, la pretul platit am avut si micul dejun inclus care a fost foarte copios- sucuri, lactate, fructe, oua, cereal, cafea, sunca, salam, dulcuri, etc, mult peste asteptari. As da peste 10 pentru seriozitate, professionalism. In camera foarte curat, se facea curat zilnic, schimbat prosoape, consumabile. Hotelul pozitionat in centru- se ajunge foarte usor la Venetia. Mii de multumiri, voi recomanda acest hotel tuturor!

 912. Excelent hotel. Personal foarte amabil, micul dejun foarte bun și proaspăt . Mulțumiri Doamnei Veronica ! Mulțumim și doamnelor de la Recepție care ne- au împrumutat umbrele și au fost foarte drăguțe . Speram sa revenim!

 913. Personalul foarte amabil ,mi a oferit toate datele de a ajunge repede in Venetia. Locatia este foarte buna pt a vizita Venetia,aproape de statia de autobuz. Aproape de Lidl,cafeaua foarte buna la doar 1,5 euro.Foarte curat.Recomand pt a vizita Venetia.Parcarea 7 euro pe zi,masina noastra a stat foarte bine de cand am ajuns pana am plecat.

 914. -totul a fost la superlativ -domnisoara de la receptie(româncă)foarte draguta si amabila,ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie.

 915. Cabina de dus impecabilă, de fapt prima cabina întâlnită care avea scurgerea apei fara probleme, iar dupa dus nu a avut nici un strop de apa inafara ei.

 916. Poziția, foarte aproape de mijloacele de transport si Mall Curățenie Gazdă foarte primitoare

 917. The breakfast was fresh, nice, delicious. Our host has served the breakfast. He made made the most beautiful cappuccino and fresh croissants. He left us cookies and choccolates in the dinning room, for snack.

 918. Very clean, opposite the bus station and owner very helpful.

 919. O camera minunata cu toate facilitatile, mobilata cu bun gust.

 920. Amplasare foarte buna pentru eventuale deplasari,curatenie,amabilitate,totul ok.

 921. Felt very safe staying here, it had its own private entrance and private door to the building. A very quiet area, not disturbed by any street noise. I was able to agree with the owner a time to collect the keys. Our last day we were also able to leave our suitcases at the property until we caught our bus to the airport later on that evening. I would recommend staying here, value for money, safe, very clean, location ideal for buses into Venice

 922. Este o zonă liniștită, aproape de transport direct în Veneția (7E), sunt cam 20′ de mers, însă condițiile sunt foarte bune. Garaj subteran, local pentru servit micul dejun, camere mari cu tot confortul. Excelent.

 923. Este un hotel de nota zece. Camera foarte mare, curatenie, parcare la subsol, bucataria dotata, mobilier nou. Transportul la Venetia se poate face cu transportul public, statia fiind la vreo 200 m si dureaza cam 30 min. Mult peste asteptari la pretul cerut.

 924. @raport calitate pret foarte bun @apartament foarte spatios @zona foarte frumoasa/ aproape de statia de autobus

 925. Amplasare Aer conditionat Parcare in fata hotelului Receptioneri foarte amabili

 926. Personalul de la recepție super. Camera ,lenjeria curata. Parcare in apropiere 12 €/zi. Stația de autobuz este lângă hotel.

 927. Hotelul este foarte bine amplasat, aproape de centru si de statia de autobuz catre Venetia. A fost curat in camera si prosoapele s-au schimbat zilnic. Recomand hotelul.

 928. Appartement très spacieux et propre, bien équipé. Arrêts de bus à proximité (3 min à pied) qui rejoignent la gare de Venise en 20 min (Piazzale Roma). Hôtes très accueillants et arrangeants, merci à eux. Attention, il faut savoir que l’appartement est situé au 3ème ou 4ème étage sans ascenseur.

 929. Çok geniş bir çatı katı dairesi. Kendinizi evde gibi hissediyorsunuz. Geniş bir salon-mutfak vardı. Mutfak o kadar donanımlı ki; bırakın konaklamayı, misafir bile ağırlayabilirsiniz. Mestre’nin tam merkezinde, oldukça güvenli bir bölgede. Çamaşır makinesi var, ücretsiz.

 930. Das Apartment hat eine Top Lage! Die Austattung ist perfekt. Sehr modern eingerichtet und sauber. Man hat Cafes, Supermärkte und vieles mehr direkt vor der Haustür.

 931. Amplasare foarte buna ( chiar in centrul orasului ),foarte aproape de statiile de autobus ,tramvai,apartament spatios, gazda primitoare, curat, liniste. Apartamentul arata exact ca in pozele de prezentare.

 932. We met our host who showed us around the apartment and explained everything, which was great! The location was amazing; right in the middle of Mestre. The apartment was very clean, modern and well-appointed. Having a washing machine was such a bonus! We felt like we were home. Would definitely stay here again!

 933. Everything was perfect. The hostess was so nice and helpful. The apartment was well equipped. There were even such important things like coffee & sparking water. Shopping mall and market just a few meters away. Puublic transport stop is in 2 min walk and it takes just 15 min to get to Venece.

 934. The host was amazingly helpful even picked us up and took us back to the airport which was such a great help, gave great knowledge of the area and how to get about, apartment was ideal for us, everything we needed was there, the location was great too close to the tram, supermarket and shops and bars. I would highly recommend to anyone wishing to spend some time in Venice. We were there with the biggest floods in years so to have the safety of the apartment out of the flooded area was just a bonus. Thank you so much Valerio.

 935. Host was personable and friendly, he had an assortment of breakfast items ready in the cupboard and we were allowed to use the washing machine and kitchen facilities. It was greatly appreciated.

 936. The owner is a perfect Italian host we a lot of good tips and advices. The apartment is perfect located if you wish to visit Venice without worrying where to park as the neighborhood is just fine to park your car and use the tram which is 5 min walking distance.

 937. Personal amabil,camerele mari spatioase foarte aproape de gară și mijloacele de transport.

 938. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 939. Nice sized room very close to train station. Staff friendly. Would stay again

 940. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 941. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 942. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 943. Foarte aproape de gara si se ajunge usor, mijloc de transport spre venetia direct din fata hotelului, personalul foarte ok si deschiși. A fost totul bine

 944. Apartament excelent ca dotare si design. Calitatea materialelor folosite.

 945. Curat, bine situat (aproape de gară), personalul de la recepție și nu numai.

 946. Amplasament bun , mic dejun diversificat și foarte bun , camera spațioasă .

 947. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 948. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 949. Micul dejun a fost diversificat, pentru toate gusturile.

 950. Pozitie excelenta, statie de autobus in fata hotelului, personal extraordinar, totul la superlativ.

 951. Well located for people transiting through for one night

 952. Curățenie impecabila,am avut parte și de o surpriza din partea staffului cu ocazia zilei de naștere 5*

 953. Un hotel foarte cochet,aproape de statia de autobuz pentru Venetia .

 954. Totul! Personal amabil,mic dejun f bun, curățenie, stație de autobuz pentru Venetia la 400 metri!

 955. Ne-am dorit o cazare decentă la un pret decent. Chiar dacă are 3 stele, Hotel Venetia este un loc super decent pentru un sejur. Camerele subt mici (20 mp) dar amenajate cu foarte mult gust si grija pentru a folosi fiecare spatiu. Atmosfera este una tipic venețiană atat pe hol cat si in camere. Hotelul este aproape de stațiile de transport în comun care asigură un transport rapid atat catre gara (7-10 min) cat si catre Venetia (25 min cu tramvaiul, 15-18 min cu autobuzul 4L) Camerele de la etajele 4 și 5 au si balcon, noi am solicitat in momentul rezervării o camera cu balcon pe care ne-au si oferit-o (la acelasi cost). Curatenie, personal amabil, central si usor de ajuns la punctele de interes, cu siguranță vom reveni.

 956. Atmosfera boema, decoruri, personalul, camera intimă, mic dejun

 957. Personalul generos , primitor si conditiile f f bune privind calitate pret. Micul dejus bogat iar restaurantul f curat….!

 958. Camera spațioasă, paturi foarte confortabile, personal foarte amabil, camera și baia foarte curate, parcare gratuită, mic dejun variat.

 959. Camera mare confortabila ,patul excelent ,curatenia facuta zilnic , parcare , locatie , piscina , lifturile functionau bine , la receptie primesti sfaturi , schita pt transport si bilete pentru Venetia , moldoveanca de la restaurant 🙂

 960. Felt exceptionally safe in this hotel. So clean and the room was so spacious. Praise must go to Alessio on reception who helped us with directions and helped us with a room to store luggage in. A credit to the company! There is a Lidl nearby (handy while the restaurant is closed), it is near a busy road but you don’t hear that in the room, just be careful crossing and walking. Quite a way from the train station but there are buses and a bus stop for Venice is only 10 minute walk away

 961. Amplasament bun , mic dejun diversificat și foarte bun , camera spațioasă .

 962. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 963. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 964. Personal amabil,camerele mari spatioase foarte aproape de gară și mijloacele de transport.

 965. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 966. Location couldn’t be easier to reach 30 secs from train station Room is pretty nice Breakfast is very good Restaurant at ground floor is good.

 967. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 968. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 969. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 970. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 971. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 972. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 973. Foarte aproape de gara si se ajunge usor, mijloc de transport spre venetia direct din fata hotelului, personalul foarte ok si deschiși. A fost totul bine

 974. Apartament excelent ca dotare si design. Calitatea materialelor folosite.

 975. Curat, bine situat (aproape de gară), personalul de la recepție și nu numai.

 976. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 977. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 978. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 979. Micul dejun a fost diversificat, pentru toate gusturile.

 980. Pozitie excelenta, statie de autobus in fata hotelului, personal extraordinar, totul la superlativ.

 981. Reception staff was very helpful. Amazing breakfast staff! Free closed and secured parking!

 982. Ne-am dorit o cazare decentă la un pret decent. Chiar dacă are 3 stele, Hotel Venetia este un loc super decent pentru un sejur. Camerele subt mici (20 mp) dar amenajate cu foarte mult gust si grija pentru a folosi fiecare spatiu. Atmosfera este una tipic venețiană atat pe hol cat si in camere. Hotelul este aproape de stațiile de transport în comun care asigură un transport rapid atat catre gara (7-10 min) cat si catre Venetia (25 min cu tramvaiul, 15-18 min cu autobuzul 4L) Camerele de la etajele 4 și 5 au si balcon, noi am solicitat in momentul rezervării o camera cu balcon pe care ne-au si oferit-o (la acelasi cost). Curatenie, personal amabil, central si usor de ajuns la punctele de interes, cu siguranță vom reveni.

 983. Atmosfera boema, decoruri, personalul, camera intimă, mic dejun

 984. Personalul generos , primitor si conditiile f f bune privind calitate pret. Micul dejus bogat iar restaurantul f curat….!

 985. Amplasament bun , mic dejun diversificat și foarte bun , camera spațioasă .

 986. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 987. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 988. Locatia este perfecta langa gara Mestre F.S. Langa sunt trenuri catre venetia din 5 in 5 min si tot langa opreste si bus-ul catre aeroportul din Treviso. Este un hotel nou cu un mic dejun foarte bun si camere moderne.

 989. Micul dejun delicios, hotelul foarte modern, pozitia excelenta.

 990. Hotelul este foarte aproape de gara si de statia de autobuze.(3’ de mers pe jos). Ca si conditii, este excelent! Camerele sunt curate, mobilier nou, totul este impecabil acum 🙂. Micul dejun este bogat si gasesti mancare si daca ajungi la ora 10:15(el terminadu se la ora 10:30). Personalul amiabil, mai ales doamna Mirela, care este romanca si foarte draguta. La fel si fata de la receptie, Ana 🙂.

 991. Personal amabil,camerele mari spatioase foarte aproape de gară și mijloacele de transport.

 992. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 993. Excellent hotel, great beds, great bathroom, brilliant room. Friendly helpful staff. No complaints.

 994. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 995. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 996. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 997. Este curat, vis-a-vis este statia de autobuz către Veneția, sau dacă nu găsiti bilet la receptor, mergeti pana in status de tren, maxim 3 minute pe jos. Micul dejun foarte diversificat pentru suma plătită.

 998. Micul dejun consistent, camera curata cu tot ce e nevoie, statia de autobuz catre Venezia fix in fata hotelului. Poti lua bilete pentru transport public de la receptie. Bar accesibil, totul a fost foarte bine.

 999. Avantajul este pozitionarea fata de rutele de comunicație (tren și autobuz) către Venetia sau mai departe Padova, Vicenza, Verona. Hotelul este modern, curat și are destule facilități. A meritat din plin și mi-a plăcut că au opțiune de fast check out.

 1000. Foarte aproape de gara si se ajunge usor, mijloc de transport spre venetia direct din fata hotelului, personalul foarte ok si deschiși. A fost totul bine

 1001. Apartament excelent ca dotare si design. Calitatea materialelor folosite.

 1002. Curat, bine situat (aproape de gară), personalul de la recepție și nu numai.

 1003. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 1004. Everything was ok. I recommend to stay in this hotel.

 1005. Friendly staff. Great location for Venice. Good price. Quite clean. Modern.

 1006. Micul dejun a fost diversificat, pentru toate gusturile.

 1007. Pozitie excelenta, statie de autobus in fata hotelului, personal extraordinar, totul la superlativ.

 1008. Good location, staff were very helpful. Had a few issues with the toilet and shower in the room which were delt with straight away. We had two adjoining rooms which were lovely, clean and with all the little touches that make the stay more pleasant. I’d definitely stay here again. Breakfast was ok.

 1009. Locația este foarte aproape de gara, de unde poți lua trenul pana la Venezia și ajungi în 10 min. Exista parcare ieftina în apropiere. Camera foarte curata și patul confortabil. Calitate vs preț – excelent.

 1010. Poți ajunge extrem de ușor in Veneția cu autobuzul, având stația foarte aproape. Camerele simple și curate.

 1011. Amplasat in apropierea gării de tren. Personalul este amabil. Prețul foarte bun. Ests și bucătărie comună pentru oaspeți (la parter), dotată cu frigider, fierbator și alte necesare unde poți lua masa și păstra alimentele.

 1012. camera modern aranjata, baie foarte buna , distanta 300 metri de gara pentru a lua trenul spre Venetia , cartier ok , acces facil cu masina , parcare contracost 10 euro pe zi, paersonal dragut , ok pentru 2 nopti

 1013. Strategic locatia e buna, langa statia de tren si autobuz, supermarket alaturi, camerele ok, conform asteptarilor

 1014. Micul dejun a fost foarte bun, de asemenea a contat mult curatenia si zona foarte sigura .

 1015. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 1016. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 1017. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 1018. Micul dejun foarte bun, locatia foarte aproape de gara din Mestre cu legaturi rapide si excelente pentru a vizita Venetia.

 1019. Hotelul foarte bine amplasat langa gara, usor de ajuns in alte statii. Foarte curat.

 1020. Totul. Personalul, camera, curățenie, amplasarea vizavi de gara de unde am ajuns în 10min în Veneția. Recomand cu placere!

 1021. Locatia perfecta atunci cand vrei sa vizitezi Venetia. Foarte aproape de statia de autobuz. Faci cam 15 minute cu autobuzul pana in Venetia. Pretul unui bilet de autobuz este de 3 euro dus-intors. Un mare plus a fost parcarea inclusa deoarece in Venetia parcarea este foarte scumpa.

 1022. Totul,atmosfera.amplasament,amabilitate,curățenie….

 1023. Aerul conditionat, patul confortabil, faptul ca a avut parcare inclusa in pret, distanta mica pana la mijloacele de transport spre Venetia.

 1024. Hotelul are o parcare mare și spațioasă pentru care nu am plătit nimic în plus . Personalul de la recepție foarte amabil , check-in și check-aut le-au făcut foarte repede . Camere mari , curate , luminoase si cu sistem de aer condiționat profesional . Personalul care a deservit mesele s-a comportat excelent . Piscina este alt lucru de care te poți bucura în zilele caniculare .Am fost foarte mulțumit !

 1025. Este o cazare bună, foarte bine amplasată, la mică distanță de autostradă, un loc din care se ajunge ușor în Venetia sau pe litoral. La sosire am primit o băutură de bun venit, mulțumim! Piscina este curată, dar apa destul de rece, insa plăcută. Camera curată, intr-adevăr mocheta este veche, dar pe noi nu ne-a deranjat. Este curat. Parcarea a fost gratuită. Neajunsul major a fost legat de micul dejun. Am stat la o coada infernala pentru a primi micul dejun, iar produsele au lasat foarte mult de dorit. Mezelurile erau invechite, legume nu erau, intr-un cuvânt, am avut parte de un mic dejun de maxim 2 stele, intr-un hotel de 4.

 1026. Camera spațioasă, paturi foarte confortabile, personal foarte amabil, camera și baia foarte curate, parcare gratuită, mic dejun variat.

 1027. Amplasament bun , mic dejun diversificat și foarte bun , camera spațioasă .

 1028. Cel mai bun raport calitate / pret din intreaga zona. Hotel excelent, f bine plasat, cu o parcare corespunzatoare. Camere spatioase si confortabile. Mic dejun f bun.

 1029. curatenie,personal,mic dejun,locatia si restaurantul propriu si cele din apropiere

 1030. Locatia excelenta. Statia de autobus ( Mestre-Venetia, BUS nr. 2 ) la approx. 30m de iesirea din hotel. Gara la approx 500m. Foarte curat.

 1031. Locație ideală pentru a ajunge in 10 minute cu trenul in Venetia (statia S. Lucia).Personalul s-a comportat exemplar.Crățenie impecabila!! Supermarket la 5 minute de mers pe jos. Camera spațioasă cu aer condiționat. Nu are însă frigider și balcon însă calitate preț, nota 10. Ofer calificativ maxim!!Recomand cu încredere!!

 1032. Amplasarea fata de mijloacele de transport. (La 3 minute de gara si chiar in dreptul statiei autobuzului 43 care duce in Venetia). Mic dejun bun tip bufet. (Nu foarte variat dar calitativ foarte ok) Curatenia in camera si hotel. (Hotel nou si bine ingrijit. Zilnic se facea curatenie si se schimbau prosoape.) Personal amabil.

 1033. O echipa de securitate excelenta.. Hotelul langa statia de buss directia Venetia.

 1034. Totul e modern,spațios,curat, micul dejun tip bufet suedez ,aproape de gara Mestre.E f.bun raportul calitate preț.

 1035. Locația este foarte aproape de gara, de unde poți lua trenul pana la Venezia și ajungi în 10 min. Exista parcare ieftina în apropiere. Camera foarte curata și patul confortabil. Calitate vs preț – excelent.

 1036. Hotel foarte ok, ca nou, raport calitate pret excelent, am si prelungit inca o zi

 1037. Locatia excelenta. Statia de autobus ( Mestre-Venetia, BUS nr. 2 ) la approx. 30m de iesirea din hotel. Gara la approx 500m. Foarte curat.

 1038. Locație ideală pentru a ajunge in 10 minute cu trenul in Venetia (statia S. Lucia).Personalul s-a comportat exemplar.Crățenie impecabila!! Supermarket la 5 minute de mers pe jos. Camera spațioasă cu aer condiționat. Nu are însă frigider și balcon însă calitate preț, nota 10. Ofer calificativ maxim!!Recomand cu încredere!!

 1039. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 1040. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 1041. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 1042. Micul dejun foarte bun, locatia foarte aproape de gara din Mestre cu legaturi rapide si excelente pentru a vizita Venetia.

 1043. Hotelul foarte bine amplasat langa gara, usor de ajuns in alte statii. Foarte curat.

 1044. Totul. Personalul, camera, curățenie, amplasarea vizavi de gara de unde am ajuns în 10min în Veneția. Recomand cu placere!

 1045. camera modern aranjata, baie foarte buna , distanta 300 metri de gara pentru a lua trenul spre Venetia , cartier ok , acces facil cu masina , parcare contracost 10 euro pe zi, paersonal dragut , ok pentru 2 nopti

 1046. Strategic locatia e buna, langa statia de tren si autobuz, supermarket alaturi, camerele ok, conform asteptarilor

 1047. Micul dejun a fost foarte bun, de asemenea a contat mult curatenia si zona foarte sigura .

 1048. Hotelul are o parcare mare și spațioasă pentru care nu am plătit nimic în plus . Personalul de la recepție foarte amabil , check-in și check-aut le-au făcut foarte repede . Camere mari , curate , luminoase si cu sistem de aer condiționat profesional . Personalul care a deservit mesele s-a comportat excelent . Piscina este alt lucru de care te poți bucura în zilele caniculare .Am fost foarte mulțumit !

 1049. Este o cazare bună, foarte bine amplasată, la mică distanță de autostradă, un loc din care se ajunge ușor în Venetia sau pe litoral. La sosire am primit o băutură de bun venit, mulțumim! Piscina este curată, dar apa destul de rece, insa plăcută. Camera curată, intr-adevăr mocheta este veche, dar pe noi nu ne-a deranjat. Este curat. Parcarea a fost gratuită. Neajunsul major a fost legat de micul dejun. Am stat la o coada infernala pentru a primi micul dejun, iar produsele au lasat foarte mult de dorit. Mezelurile erau invechite, legume nu erau, intr-un cuvânt, am avut parte de un mic dejun de maxim 2 stele, intr-un hotel de 4.

 1050. Camera spațioasă, paturi foarte confortabile, personal foarte amabil, camera și baia foarte curate, parcare gratuită, mic dejun variat.

 1051. Cel mai mare hostel in care am fost. Curatenie peste tot, personal foarte prietenos, petreceri cu Dj. Locatie foarte buna-chiar langa gara. Trenurile spre Venetia pleaca din 10 in 10 min. The biggest hostel I’ve ever been in. Good vibe. Clean everywhere, clean and soft sheets,very comfortable bed, very friendly stuff, party with dj and bar. Very good location, near the train station. The train to Venice is every 10 min.

 1052. Liked everything about the hotel! Got to know a lot of new people!

 1053. The hostel is modern and really cool inside. The rooms are clean, comfortable and they have all you need. I met 5 new people from different countries and that’s amazing. The staff is friendly and very helpful. There is a bar and music in the evening. I had a really good experience and I would surely do it again.

 1054. Amplasare Aer conditionat Parcare in fata hotelului Receptioneri foarte amabili

 1055. Personalul de la recepție super. Camera ,lenjeria curata. Parcare in apropiere 12 €/zi. Stația de autobuz este lângă hotel.

 1056. Hotelul este foarte bine amplasat, aproape de centru si de statia de autobuz catre Venetia. A fost curat in camera si prosoapele s-au schimbat zilnic. Recomand hotelul.