Cazare ieftina Mestre Venetia

De multe ori ne uitam dupa cazare in Mestre, Veneto, Italia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Mestre, Veneto, Italia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Mestre, Veneto, Italia

ao Hotel Venezia Mestre 2

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa di Joy

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

VeniceApartment公寓

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ao Hotel Venezia Mestre

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Plaza

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bianchina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Monti14 Guesthouse

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Mestre, Veneto, Italia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Petruța si Romeo Lucan din Urisor, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Petruța si Romeo Lucan din Urisor, jud. ClujCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 • Miruna si Ghenadie Grosu din Fanatele Madarasului, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Mestre, Veneto, Italia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Miruna si Ghenadie Grosu din Fanatele Madarasului, jud. MuresCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 • Dumitru si Olivia Petre din Goruni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Dumitru si Olivia Petre din Goruni, jud. IasiCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 • Iris si Răzvan Pițurcă din Niculesti, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Mestre, Veneto, Italia!

  (Iris si Răzvan Pițurcă din Niculesti, jud. BuzauCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 • Luiza si Viorel Arghezi din Ramesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Mestre, Veneto, Italia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Luiza si Viorel Arghezi din Ramesti, jud. ValceaCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 • Dacian si Beatrice Botnaru din Rusciori, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Mestre, Veneto, Italia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Mestre, Veneto, Italia.

  (Dacian si Beatrice Botnaru din Rusciori, jud. OltCazare in Mestre, Veneto, Italia pentru 3 persoane)

 1. Amazing hostel! I feel in a hotel 5 stars, very comfortable, very security, really beautiful, and perfect location and good price!

 2. Location was perfect! Very clean facilities and soundproofing from downstairs where there was a party going on. Perfect for our 1 night stay to quickly get to/from Venice.

 3. Very cheap accommodation, ideal solution for young people. Very close to Venezia Mestre train station. Reception is open 24h.

 4. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 5. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 6. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 7. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 8. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 9. Locatie cu transport (autobuz) 3€ dus-întors, organizare , curățenie , personalul ok

 10. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 11. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 12. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 13. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 14. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 15. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 16. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 17. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 18. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 19. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 20. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 21. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 22. Hotel nou, foarte curat, camera mica dar confortabila. Mic dejun bogat, Simona ne-a pregatit o cafea foarte buna. Personalul foarte prietenos. Venetia e la 20 de min cu trenul iar statia de tren Mestre la 15 min cu autobuzul.

 23. Foarte curat. Aproape de mijloacele de transport (bus & train). Parcare exterioara gratuita monitorizata video si cu bariera actionata cu cardul de la camera. Se poate cumpara bilet de autobuz pentru Venetia de la receptie. Aproape de Auchan. La micul dejun este o romanca amabila. Micul dejun bun.

 24. Hotelul este superb, totul este curat si confortabil

 25. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 26. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 27. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 28. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 29. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 30. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 31. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 32. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 33. Locatie cu transport (autobuz) 3€ dus-întors, organizare , curățenie , personalul ok

 34. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 35. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 36. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 37. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 38. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 39. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 40. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 41. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 42. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 43. Hotel nou, foarte curat, camera mica dar confortabila. Mic dejun bogat, Simona ne-a pregatit o cafea foarte buna. Personalul foarte prietenos. Venetia e la 20 de min cu trenul iar statia de tren Mestre la 15 min cu autobuzul.

 44. Foarte curat. Aproape de mijloacele de transport (bus & train). Parcare exterioara gratuita monitorizata video si cu bariera actionata cu cardul de la camera. Se poate cumpara bilet de autobuz pentru Venetia de la receptie. Aproape de Auchan. La micul dejun este o romanca amabila. Micul dejun bun.

 45. Hotelul este superb, totul este curat si confortabil

 46. Micul dejun bogat si proaspat. Foarte buna amplasarea, autobuzul spre Venetia trece prin fata hotelului.

 47. camera confortabila,mic dejun generos,locatie langa gara

 48. Locatia perfecta la portile Venetiei. Un plus pentru parcarea proprie, chiar la intrarea in hotel, la pret modic. Personal amabil, gata sa ofere toate indicatiile catre Venetia. Camera nu foarte mare dar curata. Micul dejun excelent, espesso bun la cerere dar fara cost suplimentar.

 49. The place is amazing. I really enjoyed it. Everything is clean and the furniture is new. There are many desks in the hall where the hosts can enjoy a conversation or even work with a laptop. The rooms have plenty space and the beds are equipped with many holders to minor carry-on stuff.

 50. I like the staff. Good job finding them. They were excellent. I had a bad experience in my dorm with a male roommate who was watching porn at full volume at 11:30pm. This made me very uncomfortable as a woman alone sharing the space with him and trying to sleep. I decided to get up, leave all if my belongings in the room and go down to the reception. I asked for a new room and they were very curtious and quickly got me a new room in an all female dorm.

 51. Кровати супер! Мягкие удобные !Бельё белоснежное! Дизайн номера потрясающий! Очень стильный. Потолки серые. Звукоизоляция отменная! Всё шикарно!

 52. The flat is amazing, a lot bigger than what it looks like in the pictures. Is very near to mestre station, which ia great to go to Venice and get to know the city. Highly recommebdable!

 53. On our stay, everything was perfect, we felt at home!

 54. Clean, comfortable, close to train and bus station, washing machine is a bonus!

 55. Great host, absolutely lovely apartment- new, clean, stylish, good bed, good shower, heating. The one you would keep for yourself rather than renting out.

 56. It is very cleaned house and easy to get public transportation and market.

 57. The host Andre, was really friendly. The aaprtment was sparkling clean and had great facilities! Great area. Would come back and recommend! The overall experience was above our expectations! 😊

 58. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 59. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 60. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 61. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 62. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 63. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 64. The apartment is very spacious, all the rooms including kitchen and bathroom are gigantic. It’s easy to agree with owners of the flat – the check in and check out and any other special needs. The host who delivers the keys is very helpful also with whatever might happen throughout the whole stay. The kitchen and bathroom very well equipped. Location is great in relation to both hang out in Mestre and transportation to Venice.

 65. Apartamento en el centro de Mestre, muy cómodo, completo y bien equipado. Las camas muy cómodas. Próximo todo tipo de tiendas y supermercados y muy bien comunicado con transporte público con Venecia

 66. Super bem localizado,comfortavel e limpo.Tudo novo e funcional

 67. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 68. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 69. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 70. Everything was great. Staff friendly and professional. New, clean rooms with everything you can ask for. Good location, close to the train and bus station, supermarkets close by. Very nice lobby.

 71. New, clean, spacious. Particularly liked the shower and the lounge. Thoughtful design of the bunks. Lockers, heaters, big mirrors, small table and chairs, hairdryer, just everything I needed! The housekeeping staff were very friendly with a lot of smiles!

 72. George_antoniou martie 7, 2019 at 11:57 am

  Very good place to access Venice by bus or train! Very helpful staff! The bonus card for a free stay after 3 stays in different hostels of the chain is really appealing for frequent travelers.

 73. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 74. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 75. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 76. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 77. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 78. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 79. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 80. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 81. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 82. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 83. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 84. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 85. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 86. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 87. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 88. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 89. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 90. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 91. Hotel nou, foarte curat, camera mica dar confortabila. Mic dejun bogat, Simona ne-a pregatit o cafea foarte buna. Personalul foarte prietenos. Venetia e la 20 de min cu trenul iar statia de tren Mestre la 15 min cu autobuzul.

 92. Foarte curat. Aproape de mijloacele de transport (bus & train). Parcare exterioara gratuita monitorizata video si cu bariera actionata cu cardul de la camera. Se poate cumpara bilet de autobuz pentru Venetia de la receptie. Aproape de Auchan. La micul dejun este o romanca amabila. Micul dejun bun.

 93. Hotelul este superb, totul este curat si confortabil

 94. Amplasarea hotelului ,linga Gara Centrala si linga liniile de transport in comun,autobuzul fiind mai ieftin catre Venetia linea 2 sau 4L decat trenul spre Venezia si Mestre Centru.Foarte curat si destul de bine dotat, personal amabil.

 95. Very nice, helpful and friendly staff. The location was very well, close to the bus stop and Ain train station. Supermarket and few restaurants in neighborhood. Rooms were simple but very modern and with nice design. Breakfast was very nice with very good price. Various choice, but there was missing hot dishes like scrambled eggs or sausages.

 96. The personnel was helping when my child had an accident in the play corner.

 97. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 98. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 99. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 100. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 101. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 102. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 103. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 104. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 105. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 106. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 107. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 108. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 109. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 110. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 111. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 112. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 113. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 114. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 115. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 116. Camera era completa si foarte primitoare. nu ii lipsea nici ac, nici seiful si nici minibarul.

 117. Curatenia.In rest,nimic bun.Nu recomand acest hotel.

 118. Amplasarea hotelului ,linga Gara Centrala si linga liniile de transport in comun,autobuzul fiind mai ieftin catre Venetia linea 2 sau 4L decat trenul spre Venezia si Mestre Centru.Foarte curat si destul de bine dotat, personal amabil.

 119. Very Good environment, Clean, New building, Play area for Kids, Soccer table for young and Pindi Boys 😀

 120. Very nice, helpful and friendly staff. The location was very well, close to the bus stop and Ain train station. Supermarket and few restaurants in neighborhood. Rooms were simple but very modern and with nice design. Breakfast was very nice with very good price. Various choice, but there was missing hot dishes like scrambled eggs or sausages.

 121. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 122. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 123. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 124. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 125. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 126. E vis-a-vis de gara din Mestre . Personalul de la hotel si la superlativ cel de la restaurant . Camerele sunt curate , mobilier modern , chiar futurist.

 127. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 128. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 129. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 130. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 131. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 132. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 133. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 134. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 135. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 136. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 137. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 138. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 139. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 140. Camera era completa si foarte primitoare. nu ii lipsea nici ac, nici seiful si nici minibarul.

 141. Curatenia.In rest,nimic bun.Nu recomand acest hotel.

 142. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 143. Ideal pentru a vizita Venetia. Statia de autobuz este fix in fata hotelului, autobuzul circuland non stop in weekend.

 144. Locatia , statia de autobuz spre Venetia in fata hotelului, gara din Mestere nu este departe Supermarketul de langa hotel + cafeaua de dimineata

 145. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 146. recomand aeasta locatie pentru amplasare amabilitateapersonalului de la receptie curatenie

 147. Amplasarea hotelului este foarte buna, aproape de gara din Mestre de unde foarte usor se ajunge in Venetia cu autobuzul, la aeroport cu autocarul sau se poate lua trenul spre alte destinatii turistice, precum Verona. Personalul a fost foarte amabil, iar in camera patul era chiar foarte confortabil. Uscatorul de par a fost de mare folos!

 148. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 149. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 150. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 151. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 152. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 153. Curățenia și mărimea camerei Amabilitatea și disponibilitatea personalului

 154. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 155. Camera era completa si foarte primitoare. nu ii lipsea nici ac, nici seiful si nici minibarul.

 156. Curatenia.In rest,nimic bun.Nu recomand acest hotel.

 157. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 158. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 159. Locația,confortul,curățenia,facilitatile,micul dejun

 160. Am ales aceasta locatie pentru a celebra nunta si alegerea s-a dovedit a fi excelenta. Este o vila minunata restaurata cu multe elemente originale care te introduce in povestea Venetiei anilor 1800.

 161. Totul a fost minunat. Ai impresia unei călătorii in timp.

 162. Very nice experience. Convenient location in case you have a car. Cute and comfortable sleep and nice territory. Great impression on reconstruction results. Worth staying there. I would love to have an omelette for breakfast, but it did not influence the great experience.

 163. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 164. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 165. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 166. Restaurantul peste asteptari, mancarea multa mai buna decat in Venetia. Personalul roman foarte amabil, curatenie, acces la piscina si pa transport spre Venetia. A fost o vacanta superba!

 167. Totul a fost plăcut daca nu ești foarte pretențios și locația și mâncarea și personalul deosebiți. Ne v-om reântoarce cu placere și sigur pentru o perioadă mai mare de ședere.

 168. Locatie linistita, ideala pentru relaxare. Usor de ajuns in centrul Venetiei. Personal intelegator.

 169. Amabiliatea, curatenia si micul dejun f diversificat.

 170. Foarte frumos și curat. Mic de jun excelent. Serviciile booking lasa de dorit.Rezerveti direct la hotel,nu prin booking!!!

 171. Poziția perfectă pentru a putea ajunge la Venezia. Stația de autobuz în fața hotelului. Amabilitatea personalului. Faptul că se pot achiziționa bilete pt transport. Atât cu autobuzul cat si cu vaporul. Curățenie, mic dejun variat.

 172. Hotelul este relativ aproape de stația de autobuz. Micul dejun bogat și diversificat. Curățenie , personal ambil și drăguț .

 173. Totul a fost conform descrierii. Micul dejun foarte bun, camerele curate și liniștite. Recomand camerele superioare, sunt corpul principal al clădirii și merită diferența.

 174. Totul a fost conform asteptarilor. De la personalul amabil, la calitatea camerei si a serviciilor. Cea mai buna alegere pentru o vacanta la venetia. Tramvaiul 1 este la 5-10 min de mers pe jos si ajunge in Venetia in 15-20 min. Mobilierul si amenajarea camerei dar si a spatiilor din hotel – una peste medie, de luat in considerare. Deaemeni, centrul Mestre foarte aproape, la 900 m de hotel

 175. Locația foarte buna, apartament spațios si foarte curat, personal foarte amabil.

 176. Gradina interioara.linistea.piscina. apartamentul spațios.

 177. Staff went to a lot of effort to be helpful and we’re very friendly

 178. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 179. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 180. Mic dejun excelent. Personal amabil care a rezolvat toate problemele aparute in timpul sejurului. Am rezervat o camera standard si am primit un apartament spatios. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Pana la Venetia se fac 15 minute, exista o statie in fata hotelului unde masina vine din jumatate in jumatate de ora si o alta statie la 5 – 7 min de hotel unde autobuzele spre Venetia vin destul de des cam la 5 min.

 181. We booked a room with double bed and an attached private bathroom. 2 minutes from the Mestre train station. Lots of restaurants near by. Very good wifi connection. Very good Breakfast. Good value for money. My recommendation 👍

 182. Nice design and modern hostel with cooking facilities.

 183. The whole hostel has its own style, very comfortable and beautiful, suitable for friends who travel together

 184. The owner Dario of the property was very friendly and told us where to get the bus for Venice [10 minute by bus] only cost 1.50 euros. the property is very clean and tidy with a good size balcony close to trams , buses and supermarket.Highly recommend

 185. Very comfortable and excellently located room, just near direct bus to Venice. Large bed, plenty of room and large bathroom across the hall, for exclusive use. We arrived very late, and our host was very gracious and helpful.

 186. The host is very polite. He told us where to buy tickets to Venice, where there is a bus stop and advised a good pizzeria. The apartments are very clean. It was unexpected and very nice that you left us the croissants with jam, coffee, tea, cold water, butter and milk.

 187. The host was very friendly and helpful. We received some welcome food (pasta, tomato sauce, wine, milk, etc.). The accommodation is well equipped and close to the bus station. Parking is free in the garden. There is a possibility to park in a safe covered garage as well. The accommodation is close to the highway exit, but despite of this it is not noisy at all. There is a catholic church in walking distance.

 188. Very nice for children, offers a nice choice of toys.

 189. Very pleasant owners, absolutely fully equipment apartment. Very comfortable house with very friendly owners. We recommended this apartment for lol guests in Mestre and Venice.

 190. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 191. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 192. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 193. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 194. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 195. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 196. Mestre is a village with Nice atmosfhere. Supermarket just 2min walking. Busstop near the appartement, in 15min you are in Venetië for 1,5€/pp only. Cloth shops are also there.

 197. Comfortable beds, loads of space, gorgeous furnishings and air con in every room

 198. Great location that truly is a gem and exactly what we were looking for. We wanted to know we were in Italy and this beautiful old world apartment fir the bill perfectly

 199. The room is big. The bathroom is clean and new. The breakfast is great.

 200. Everything was perfect. The room was big, nice decorated and clean. The breakfast was also very good. Location and way to the Venice island was around 15 min. with the bus, which stops almost near the house. There is a large supermarket not far. I would like to thank a lot Mr. and Mrs. Taty, they were very friendly and ready to help!!!)

 201. Great accomodation, nice and clean room 😉 thank you

 202. First of all ,the owner took the time in explaining everything that needed to be known about the public transport, accommodation,events.The unit its very clean and well equipped.It feel like being welcome home!Thank you ,Mr.Davide!

 203. From the owner Mr.David to every moment we spend there… Excellent host he knows very little English but with big heart…

 204. Staff is awesome! Very nice people, ready to help with advices about the city, transport and places to see. Thank you very much!!!

 205. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 206. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 207. Locația,confortul,curățenia,facilitatile,micul dejun

 208. The owner Dario of the property was very friendly and told us where to get the bus for Venice [10 minute by bus] only cost 1.50 euros. the property is very clean and tidy with a good size balcony close to trams , buses and supermarket.Highly recommend

 209. Very comfortable and excellently located room, just near direct bus to Venice. Large bed, plenty of room and large bathroom across the hall, for exclusive use. We arrived very late, and our host was very gracious and helpful.

 210. The host is very polite. He told us where to buy tickets to Venice, where there is a bus stop and advised a good pizzeria. The apartments are very clean. It was unexpected and very nice that you left us the croissants with jam, coffee, tea, cold water, butter and milk.

 211. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 212. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 213. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 214. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 215. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 216. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 217. Mestre is a village with Nice atmosfhere. Supermarket just 2min walking. Busstop near the appartement, in 15min you are in Venetië for 1,5€/pp only. Cloth shops are also there.

 218. Comfortable beds, loads of space, gorgeous furnishings and air con in every room

 219. Great location that truly is a gem and exactly what we were looking for. We wanted to know we were in Italy and this beautiful old world apartment fir the bill perfectly

 220. The host was very friendly and helpful. We received some welcome food (pasta, tomato sauce, wine, milk, etc.). The accommodation is well equipped and close to the bus station. Parking is free in the garden. There is a possibility to park in a safe covered garage as well. The accommodation is close to the highway exit, but despite of this it is not noisy at all. There is a catholic church in walking distance.

 221. Very nice for children, offers a nice choice of toys.

 222. Very pleasant owners, absolutely fully equipment apartment. Very comfortable house with very friendly owners. We recommended this apartment for lol guests in Mestre and Venice.

 223. The room is big. The bathroom is clean and new. The breakfast is great.

 224. Everything was perfect. The room was big, nice decorated and clean. The breakfast was also very good. Location and way to the Venice island was around 15 min. with the bus, which stops almost near the house. There is a large supermarket not far. I would like to thank a lot Mr. and Mrs. Taty, they were very friendly and ready to help!!!)

 225. Great accomodation, nice and clean room 😉 thank you

 226. The apartment was lovely and clean. It had everything that you would need in an apartment. The location is excellent and very easy to get to Venice. Local supermarket is just 5 minutes away.

 227. The apartment was very nice, spacious, equipped with everything. We arrived very easily at the apartment at the train station. Access to the means of transport was very easy. Thank you

 228. Interior is really cosy and the apartment is located close to markets and bus stations.

 229. Statia de autobus spre Venetia este in fata hotelului.Statia de tren de asemenea la 300 de metri.Interspar la 300 de metri.Hotelul este excelent.

 230. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 231. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 232. Good at all, great location, easy to get to Venice by public transport. Pet friendly place!

 233. The reception staff was amazing , polite and helpful all the way , easy approachable and happy to answer any questions. Cleaning service is amazing , room was always perfectly clean.

 234. Very Clean and well kept rooms. Good to stay if you have a car.

 235. Camera de familie închiriată formată din 2 dormitoare, foarte mari și spațioase. Mic dejun bogat, curat in camere.

 236. Merita. E aproape de statia de autobuz către Venetia. Luati autobuzul 8 E ( trebuie sa faceti cu mana ca nu opreste daca nu are călători care sa coboare în acea statie) pana in Venetia. Dacă nu opreste ( nu am stiut sa facem cu mana) luati oricare pana la prima stație ( surprinsi am fost sa aflam ca biletele sunt valabile 75 minutede cand l-am compostat prima data pe oricare ruta) iar de acolo autobuzul 2 pana în Venetia. La intoarcere 4 L pana in centru Mestre si de acolo 8 E pana in Terraglio( statia de unde ati urcat). Calatorie placuta! Biletele se pot procura de la hotel.

 237. Locatia langa autostrada si autobus. Mic dejun bogat .

 238. Amplasarea hotelului este foarte buna, se ajunge usor in Venetia cu tramvaiul T 1 (vreo 10 minute), micul dejun este pentru toate gusturile (destul de variat, cafeua nu a fost pe gustul meu, daca voiai o cafea mai buna trebuia sa o platesti separat), se schimbau prosoapele in fiecare zi, caldura in camera. Recomand

 239. Mic dejun foarte bun, proaspat, suficient si variat. Lenjeria alba, curata, impecabila.Camera e spatioasa, curata, la fel si baia. Personalul amabil si de ajutor cu multe informatii. Ne a placut tot!

 240. Legaturi foarte bune cu zona lagunei-statia de tramvai la 5 minute de mers pe jos, apoi aprox.15 min. pana in Piazzale Roma-intrarea in laguna, foarte curat, zona linistita, mic dejun OK

 241. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 242. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 243. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 244. Iuliana-marina mai 12, 2019 at 2:55 pm

  Restaurantul peste asteptari, mancarea multa mai buna decat in Venetia. Personalul roman foarte amabil, curatenie, acces la piscina si pa transport spre Venetia. A fost o vacanta superba!

 245. Totul a fost plăcut daca nu ești foarte pretențios și locația și mâncarea și personalul deosebiți. Ne v-om reântoarce cu placere și sigur pentru o perioadă mai mare de ședere.

 246. Locatie linistita, ideala pentru relaxare. Usor de ajuns in centrul Venetiei. Personal intelegator.

 247. Hotelul dispune de receptie 24/24 si parcare proprie.

 248. este amplasat in apropierea mijloacelor de transport in comun.Micul dejun,desi usor minimalist,este decent.

 249. Curat, langa statia de autobuz, bilete la receptie loc suficient de parcare pe strada unde este hotelul si nu se plateste

 250. Personal drăguț, mai ales la restaurant. Curățenie, organizare.

 251. Se gaseste foarte usor. Parcare gratuita. Mic dejun f bun. La 5 statii distanta de centru. Biletele se gasesc si la receptia hotelului.

 252. Locație ok pentru cine vrea să viziteze Veneția! Parcare gratuita, restaurant, mic dejun ok!

 253. Statia de autobus spre Venetia este in fata hotelului.Statia de tren de asemenea la 300 de metri.Interspar la 300 de metri.Hotelul este excelent.

 254. Nu mi-a placut patul dublu pt ca fugea salteaua. Dar a fost curat, micul dejun ok.

 255. Micul dejun foarte bun, amplasarea hotelului foarte aproape de gara, curatenia din hotel.

 256. Camera de familie închiriată formată din 2 dormitoare, foarte mari și spațioase. Mic dejun bogat, curat in camere.

 257. Merita. E aproape de statia de autobuz către Venetia. Luati autobuzul 8 E ( trebuie sa faceti cu mana ca nu opreste daca nu are călători care sa coboare în acea statie) pana in Venetia. Dacă nu opreste ( nu am stiut sa facem cu mana) luati oricare pana la prima stație ( surprinsi am fost sa aflam ca biletele sunt valabile 75 minutede cand l-am compostat prima data pe oricare ruta) iar de acolo autobuzul 2 pana în Venetia. La intoarcere 4 L pana in centru Mestre si de acolo 8 E pana in Terraglio( statia de unde ati urcat). Calatorie placuta! Biletele se pot procura de la hotel.

 258. Locatia langa autostrada si autobus. Mic dejun bogat .

 259. Mic dejun acceptabil,același în fiecare zi Amplasarea perfecta pentru a vizita Venezia. Mestre ,un oraș chiar plăcut(centrul orasului) Lenjerii curate

 260. Amplasare ultracentrala in Mestre! Hotelul arata foarte bine. Personalul tare amabil! Mic dejun foarte bun!

 261. Poziționarea buna a hotelului, aproape de mijloacele de transport. Personalul a fost foarte amabil. Hotelul este foarte curat și frumos decorat. Micul dejun este diversificat și proaspăt. Vom reveni!

 262. Personalul foarte serviabil. Condițiile f bune de cazare.

 263. Locația este dementiala! doar treci strada si te urci in autobuzul 2 care ajunge direct in veneția. iar retur statia este exact în fața hotelului, ceva mai bun de atat nu cred ca se poate gasi. este nota 10+

 264. Excelentă locația. Autobuzul spre Veneția (autobuzul nr. 2) te ia din fața hotelului și te lasă tot în fața hotelului. Foarte aproape de centrul orașului Mestre. Personalul extrem de amabil, am primit câteva recomandări de restaurante foarte, foarte bune din partea recepționerei. Micul dejun bogat. Proprietarul hotelului extrem de amabil și de atent cu clienții. Biletele pentru transportul în comun (autobuz și vaporetto) se pot achiziționa direct de la recepție. Hotelul foarte potrivit pentru familii. Recomand locația cu toată încrederea.

 265. totul a fost ok, locatia a fost cam departe de centru.

 266. Iuliana-marina mai 15, 2019 at 10:43 pm

  Restaurantul peste asteptari, mancarea multa mai buna decat in Venetia. Personalul roman foarte amabil, curatenie, acces la piscina si pa transport spre Venetia. A fost o vacanta superba!

 267. Totul a fost plăcut daca nu ești foarte pretențios și locația și mâncarea și personalul deosebiți. Ne v-om reântoarce cu placere și sigur pentru o perioadă mai mare de ședere.

 268. Hotelul dispune de receptie 24/24 si parcare proprie.

 269. este amplasat in apropierea mijloacelor de transport in comun.Micul dejun,desi usor minimalist,este decent.

 270. Curat, langa statia de autobuz, bilete la receptie loc suficient de parcare pe strada unde este hotelul si nu se plateste

 271. Personal drăguț, mai ales la restaurant. Curățenie, organizare.

 272. Se gaseste foarte usor. Parcare gratuita. Mic dejun f bun. La 5 statii distanta de centru. Biletele se gasesc si la receptia hotelului.

 273. Locație ok pentru cine vrea să viziteze Veneția! Parcare gratuita, restaurant, mic dejun ok!

 274. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 275. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 276. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 277. Personalul prietenos, locația foarte aproape de gara si de autogara, deci transferul la Veneția se face in 10 minute direct la gara cu nasul in Grand Canal. La fel si transferul la aeroport(ambele aerogari). Hotelul este nou, curat, cu personal prietenos.

 278. Hotel amplasat la 5 minute de mers pe jos de gara din Mestre si de autobuzul care face legatura cu aeroportul Marco Polo si cel din Treviso . Pentru deplasare in Veneția statia de autobuz 43 este in fata hotelului, iar in spatele hotelului au statie traseele 2 si 7E. Hotel curat , mic dejun foarte bun ,personal putin dar ok, depozitare de bagaje inainte de check in si dupa check out. Salteaua este ortopedica.

 279. Curat, stație de autobuz peste strada de hotel. Autogara aproape. 2 supermarketuri lângă hotel

 280. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 281. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 282. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 283. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 284. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 285. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 286. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 287. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 288. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 289. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 290. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 291. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 292. Hotelul este amplasat la cateva minute de mers pe jos până la stația de tramvai, biletele pt transport se pot cumpara direct de la hotel. Personalul este foarte amabil si politicos. Camerele sunt curate si spatioase . Micul dejun este bogat si foarte gustos . Cina am servito la restaurantul hotelului si este delicioasă!

 293. Hotelul este relativ aproape de stația de autobuz. Micul dejun bogat și diversificat. Curățenie , personal ambil și drăguț .

 294. Totul a fost conform descrierii. Micul dejun foarte bun, camerele curate și liniștite. Recomand camerele superioare, sunt corpul principal al clădirii și merită diferența.

 295. totul a fost ok, locatia a fost cam departe de centru.

 296. Iuliana-marina mai 24, 2019 at 3:46 pm

  Restaurantul peste asteptari, mancarea multa mai buna decat in Venetia. Personalul roman foarte amabil, curatenie, acces la piscina si pa transport spre Venetia. A fost o vacanta superba!

 297. Totul a fost plăcut daca nu ești foarte pretențios și locația și mâncarea și personalul deosebiți. Ne v-om reântoarce cu placere și sigur pentru o perioadă mai mare de ședere.

 298. Amabiliatea, curatenia si micul dejun f diversificat.

 299. Foarte frumos și curat. Mic de jun excelent. Serviciile booking lasa de dorit.Rezerveti direct la hotel,nu prin booking!!!

 300. Poziția perfectă pentru a putea ajunge la Venezia. Stația de autobuz în fața hotelului. Amabilitatea personalului. Faptul că se pot achiziționa bilete pt transport. Atât cu autobuzul cat si cu vaporul. Curățenie, mic dejun variat.

 301. Totul . A fost superb si peste asteptari si cazarea si vizita in Venetia!

 302. Personalul prietenos, locația foarte aproape de gara si de autogara, deci transferul la Veneția se face in 10 minute direct la gara cu nasul in Grand Canal. La fel si transferul la aeroport(ambele aerogari). Hotelul este nou, curat, cu personal prietenos.

 303. Hotel amplasat la 5 minute de mers pe jos de gara din Mestre si de autobuzul care face legatura cu aeroportul Marco Polo si cel din Treviso . Pentru deplasare in Veneția statia de autobuz 43 este in fata hotelului, iar in spatele hotelului au statie traseele 2 si 7E. Hotel curat , mic dejun foarte bun ,personal putin dar ok, depozitare de bagaje inainte de check in si dupa check out. Salteaua este ortopedica.

 304. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 305. Amplasarea este buna, 5 minute pana la gara Venetia Mestre

 306. amplasarea este super raport preț / calitate la nivel înalt

 307. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 308. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 309. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 310. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 311. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 312. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 313. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 314. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 315. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 316. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 317. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 318. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 319. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 320. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 321. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 322. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 323. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 324. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 325. Amplasarea hotelului aproape de mijloacele de transport spre Venetia, hotel nou, camera mobilata ingenios pentru a se economisi spatiul.

 326. Totul . A fost superb si peste asteptari si cazarea si vizita in Venetia!

 327. Personalul prietenos, locația foarte aproape de gara si de autogara, deci transferul la Veneția se face in 10 minute direct la gara cu nasul in Grand Canal. La fel si transferul la aeroport(ambele aerogari). Hotelul este nou, curat, cu personal prietenos.

 328. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 329. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 330. Amplasat foarte aproape de gară și autogară, stații de autobuz. Camera curată, lenjerie curată, prosoape etc. Curățenie în fiecare zi. Mic dejun ok, doar hrană rece, nimic gătit. Există cuptor cu microunde. Bagajele pot fi lăsate gratis la recepție înainte de check-in, dar nu și după check-out (există în recepție niște lockere cu 4€ pe zi).

 331. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 332. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 333. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 334. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 335. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 336. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 337. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 338. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 339. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 340. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 341. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 342. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 343. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 344. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 345. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 346. Au fost amabili si ne-au acceptat si cu cei doi copii fara sa ne taxeze in plus

 347. Curățenie… in tot hotelul foarte ok. Personalul zâmbitor si amabil in orice moment.Aproape si simplu pentru a vizita Veneția.

 348. Comfortabil, bine amplasat pentru cine isi doreste sa viziteze Venetia

 349. zona linistita cu multa vegetatie…campus cu facilitati ptr sport.. tere de tenis , bazin acoperit de inot, informatii legat de transportul in comun

 350. Sufficient Parking Space available. Good room size, the location is good – relaxing.

 351. Good breakfast. Good pizza. Good location to visit Venice – bus 7 close to hotel.

 352. Hotel cochet, liniștit, parcare, aproape de Veneția

 353. amabilitatea personalului, curatenie, raport calitate-pret, mic dejun gustos

 354. Amplasarea hotelului ,curatenia si pesonalul foarte amabil.

 355. Totul dar inspecial amabilitatea personalului si micul dejun ff bine pregatit si expus, iar doamna Veronica de toata lauda. Amabila si f draguta cu toti clientii. Felicitari tuturor! Recomandam acest hotel cu incredere.

 356. Hotel foarte bun pentru vizitat Veneția. Curățenie parcare inclusă și mic dejun foarte bun. Personal foarte amabil și de ajutor. Camera spațioasă Curățenie in fiecare zi. Recomand

 357. Amplasarea foarte bună. Foarte aproape de hotel este stația pentru tram şi autobuz, iar tot în apropiere poți găsi restaurante, cafenele şi un mic mall în care este supermarket. Patul foarte confortabil. Personalul foarte amabil şi prietenos. Micul dejun a fost bun, dar cam sărăcăcios. Acceptabil însă.

 358. Curățenia , personalul foarte amabil,locație plăcută.

 359. Curat ,personalul foarte amabil,fotografiile de pe Booking corecte.Am avut parcare,totul a fost OK

 360. Hotelul este peste 3 stele (nu 2 cum este clasificat) si la doar 5 minute de mers pe jos pana la gara catre Venice. Asternuturile au fost schimbate chiar dupa prima zi.

 361. Micul dejun a fost diversificat. Ne-a placut locatia : linistita si foarte aproape de mijloacele de transport in comun spre Venetia.

 362. Am fost placut impresionat. Foarte curat. Preturi foarte bune. Mic dejun foarte bun.

 363. Totul merita nota 10.Aproape de transport spre Venetia ,de transport spre gara Mestre ,2 minute de statii.Mic dejun european nu italian ,asta e perfect.Camera super .

 364. Pozitionare buna, aproape de tramvai( 4 min) si autobuz(1min) directia Venetia (12-15min). Personal foarte amabil cu sfaturi si recomandari excelente. Mic dejun corect si copios. Recomand cu incredere.

 365. Curatenia, micul dejun bun, personal amabil, hotel liniștit . Foarte aproape de statia de tramvai, in 10 minute erai in Venetia. Bonus: angajatii hotelului erau romani, foarte deschisi si gata sa te ajute.

 366. Curatenia, micul dejun cu de toate, am gasit atat personal cat si romani cazați, putin te simteai ca acasa. Un hotel liniștit , personal amabil. Posibilitatea de a parca masina si a vizita orasul, urmand apoi sa te cazezi, daca ajungi prea devreme de ora de cazare (13.30). Loc de parcare, chiar daca e cu plata(6 euro/noapte) este perfect sa știi ca ai masina parcata sub geam. Foarte bine situat hotelul, la cateva min de tramvaiul care merge spre Veneția. Au vouchere pentru diverse tururi in Venetia (exp. Turul insulelor: Murano, Burano si Toricelli).

 367. 1. Hotelul ne-a oferit un microbuz pentru transportul in „Piazzale ROMA” la un pret decent deoarece fiind Pastele Catolic, autobuzele nu lucrau. 2. Parking generos.

 368. Curatenia, micul dejun, amabilitatea personalului, prezenta statiilor de autobuz in fata hotelului. Un bilet de autobuz pana in Venetia costa 1,5 eur. Biletele se pot cumpara de la hotel.

 369. Micul dejun este foarte bun. Patul confortabil, camera foarte curata.Statia este la un pas de hotel. Personal foarte de treaba!

 370. Foarte curat! Mi-a placut dusul, cabina separată cu lumina obscura, interesant. Locația este foarte buna, foarte aproape de gara usor de ajuns în Venetia. Camera nu mare dar are tot ce ai nevoie. Are minibar si patul confortabil. Parcarea e cu plata dar f ok. Si cel mai important personalul. Alex de la receptie vorbește romana si ne-a recomandat unde sa mancam. Excelent restaurant! Si restul persoanelor de la receptie au fost foarte amabile. Am stat 2 zile si a fost un inceput de concediu de vis. Ne-am simtit foarte bine la hotel….recomand!

 371. Personalul foarte bine pregatit, spatiul pentru familii foarte placut, parcarea suficienta

 372. Receptioner vorbitor de limba romana care a stiut sa ne indrume astfel incat city break-ul sa fie intr-adevar reusit, curatenie, micul dejun sadisfacator chiar si pentru exigentele unei mame, locatia cu legaturi la mijloace de transport.

 373. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 374. Hotelul modern, curat, confortabil. Amplasare foarte buna, in apropierea garii din Mestre, de unde se poate ajunge cu usurinta in Venetia.

 375. Hotelul este nou prin urmare tot mobilierul este nou, dotările din baie sunt perfect funcționale. Curățenie. Personal, nu m-a deranjat duritatea saltelei. Au fost acoperite și neajunsurile privind personalul și nu a mai fost nevoie sa așteptăm la check în. Check out ul este rapid – este suficient sa lași cardul într o cutie la recepție. Hotelul este bine amplasat iar mijloacele de transport înspre și dinspre Veneția trec prin fata și prin spatele acestuia iar distanta pana pe insula se parcurge în circa 15 minute.

 376. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 377. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 378. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 379. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 380. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 381. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 382. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 383. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 384. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 385. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 386. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 387. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 388. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 389. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 390. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 391. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 392. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 393. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 394. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 395. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 396. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 397. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 398. Hotelul modern, curat, confortabil. Amplasare foarte buna, in apropierea garii din Mestre, de unde se poate ajunge cu usurinta in Venetia.

 399. Hotelul este nou prin urmare tot mobilierul este nou, dotările din baie sunt perfect funcționale. Curățenie. Personal, nu m-a deranjat duritatea saltelei. Au fost acoperite și neajunsurile privind personalul și nu a mai fost nevoie sa așteptăm la check în. Check out ul este rapid – este suficient sa lași cardul într o cutie la recepție. Hotelul este bine amplasat iar mijloacele de transport înspre și dinspre Veneția trec prin fata și prin spatele acestuia iar distanta pana pe insula se parcurge în circa 15 minute.

 400. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 401. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 402. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 403. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 404. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 405. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 406. Locația este excelenta, raportul preț calitate foarte bun. Recomand

 407. Curatenie, intimitate. Autobuzul spre Venetia are statia exact in fata hotelului .

 408. Locatia f buna pt Venetia, autobuzul in fata hotelului, supermarket la subsol..

 409. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 410. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 411. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 412. Aproape de Veneția. Stația de bus aproape chiar prea aproape. Pret calitate… perfect.

 413. Camerele au fost relativ curate, deserturile Ok la micul dejun. Personalul este drăguț

 414. Locatia…foarte aproape de mijloacele de transport…. Supermarket in apropiere Se face curatenie in fiecare zi…se schimbă prosoapele zilnic

 415. Micul dejun bogat si proaspat. Foarte buna amplasarea, autobuzul spre Venetia trece prin fata hotelului.

 416. camera confortabila,mic dejun generos,locatie langa gara

 417. Locatia perfecta la portile Venetiei. Un plus pentru parcarea proprie, chiar la intrarea in hotel, la pret modic. Personal amabil, gata sa ofere toate indicatiile catre Venetia. Camera nu foarte mare dar curata. Micul dejun excelent, espesso bun la cerere dar fara cost suplimentar.

 418. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 419. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 420. Locatia este foarte buna, la 500 m de gara si chiar langa statia de autobuz. Accesul este foarte usor spre Venetia, cam 15 min cu orice mijloc de transport. Camerele sunt frumos aranjate, cu aerisire superioara, temperatura in camera este perfecta. Nu se aude galagie nici de afara, nici din camerele vecine, e un minim zgomot al traficului, avand in vedere zona. Este si un supermarket InterSpar la 200m. Totul este exact ca in poze.

 421. There was no property at the address. The telephone number was not answered after the first call with denial of residence

 422. The owner Dario of the property was very friendly and told us where to get the bus for Venice [10 minute by bus] only cost 1.50 euros. the property is very clean and tidy with a good size balcony close to trams , buses and supermarket.Highly recommend

 423. Very comfortable and excellently located room, just near direct bus to Venice. Large bed, plenty of room and large bathroom across the hall, for exclusive use. We arrived very late, and our host was very gracious and helpful.

 424. Mi-a placut faptul ca hotelul era foarte curat. Check-out foarte usor de facut, hotelul dispune de o zona foarte mare de relaxare la parter, unde poti sta cu orele. Check-in se face mereu la ora 15, nicicum mai devreme. Cu autobuzul ajungeam in Venetia in 10 minute.

 425. Stația de autobuz se află în fața hotelului iar gara la 300 m. Check out rapid, doar se lasă cartela într-o cutie la recepție. Personalul amabil, ne-a ajutat și cu informații legate de zonă, restaurante.

 426. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 427. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 428. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 429. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 430. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 431. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 432. Curatenie, camera mare, moderna , dotata, confortabila. Peate drum de gara si autohara apre Venetia ai Treviso. 12 min cu autobuzul 2 pana in Venetia.

 433. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 434. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 435. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 436. Locația este excelenta pentru a vizita Veneția, Verona, Padova etc.

 437. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 438. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 439. Mi-a placut faptul ca hotelul era foarte curat. Check-out foarte usor de facut, hotelul dispune de o zona foarte mare de relaxare la parter, unde poti sta cu orele. Check-in se face mereu la ora 15, nicicum mai devreme. Cu autobuzul ajungeam in Venetia in 10 minute.

 440. Stația de autobuz se află în fața hotelului iar gara la 300 m. Check out rapid, doar se lasă cartela într-o cutie la recepție. Personalul amabil, ne-a ajutat și cu informații legate de zonă, restaurante.

 441. Este un hotel relativ nou, cochet, cu un mic dejun tip bufet destul de ok si clasic in acelasi timp! Este foarte aproape de gara din Mestre si de autogara !

 442. They upgraded me and assigned a room to me that was conceived with traveling women in mind!

 443. Cordialità e professionalità dello staff, comfort assoluto della camera, qualità di tutti i servizi, posizione a due minuti a piedi dalla stazione, colazione molto ricca. Albergo moderno ma mai eccessivo.

 444. Vynikajúca poloha, dostupnosť do centra Benátok výborná. Čisté vkusne zariadené izby, milý personál.

 445. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 446. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 447. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 448. Amplasarea hotelului, curățenia, personalul amabil, existența unei parcări sigure, mic dejun continental super. / Hotel location, cleanliness, friendly staff, secure parking, super continental breakfast.

 449. Locatia excelenta langa gara si autogara !camera spatioasa, curata!

 450. Amplasarea vis a vis de gara din Mestre, comod pentru o calatorie in Venetia(10 min cu trenul). Parcare mare exterioara , curatenie. Personalul de la receptie foarte amabil.

 451. – locație ok, personal amabil, parcare subterana cu acces facil din hotel, priveliste frumoasă din cameră

 452. Camera foarte comodă, curat, conexiune la wifi excelentă.

 453. un pat foarte bun cu saltea confortabilă, camera mare și mai ales recipientele și plicurile pentru prepararea ceaiului sau a cafelei în cameră.

 454. E foarte bine amplasat daca doresti sã vizitezi Venetia. Micul dejun ok.

 455. Mi-a placut faptul ca hotelul era foarte curat. Check-out foarte usor de facut, hotelul dispune de o zona foarte mare de relaxare la parter, unde poti sta cu orele. Check-in se face mereu la ora 15, nicicum mai devreme. Cu autobuzul ajungeam in Venetia in 10 minute.

 456. Stația de autobuz se află în fața hotelului iar gara la 300 m. Check out rapid, doar se lasă cartela într-o cutie la recepție. Personalul amabil, ne-a ajutat și cu informații legate de zonă, restaurante.

 457. The owner’s son was kind and spoke english, apartment kind of clean

 458. Perfect location for Marco Polo Airport and for catching the bus or tram into Venice! Whilst the host’s parents didn’t speak much English at all, his Dad used Google Translate most of the time, which was quite fun! They were very helpful hosts. Perfectly adequate for 5 of us for a night at either end of our trip to Croatia!

 459. Great location. Nice little outside space for dinner.

 460. Super friendly helpful host, great location for access to Venice, car parking provided.

 461. The owner was pleasant and smiling. Location of the object in a great location when visiting Venice.

 462. 5 min from the bus and 10 min from the train station that leads you to Venice in a very short time. Parking in Mestre could be very stressful, so the free place offered by this apartment is very important. Mo is a very kind host, willing to help in any way.

 463. Locația este excelenta pentru a vizita Veneția, Verona, Padova etc.

 464. Hotel curat personal binevoitor dar lipsa frigiderul

 465. – aproape de gara (trenuri care pleaca din 10 in 10 min spre Padova, Vicenza, Verona); – statia de autobuz (43 pentru venetia) langa hotel; – personal prietenos; – locul de relaxare de la receptie foarte mare (inclusiv loc de joaca pentru copii)

 466. Amplasarea hotelului asigura transfer facil catre Venetia si aeroport. Micul dejun bun, Baia curata.

 467. A fost curat si aproape de mijloacele de transport catre Venetia.

 468. Amplasarea este foarte bună, mai ales pentru cei care vor sa viziteze Venetia sau au de mers la aeroport.

 469. Friendly hosts who waited for us and were very helpful with everything. Comfy beds.

 470. The bus stop to Venice is right outside of the building

 471. The location was good and the room was clean and comfort.

 472. There was no property at the address. The telephone number was not answered after the first call with denial of residence

 473. The owner Dario of the property was very friendly and told us where to get the bus for Venice [10 minute by bus] only cost 1.50 euros. the property is very clean and tidy with a good size balcony close to trams , buses and supermarket.Highly recommend

 474. Very comfortable and excellently located room, just near direct bus to Venice. Large bed, plenty of room and large bathroom across the hall, for exclusive use. We arrived very late, and our host was very gracious and helpful.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled