Cazare ieftina Mare 2 Mai

De multe ori ne uitam dupa cazare in 2 Mai, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in 2 Mai, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in 2 Mai, Constanţa, România

Micul Golf

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Stavros

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Mugur

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Gerard

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Daniela

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa Mario

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Tania

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Panos

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in 2 Mai, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in 2 Mai, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Lelia si Amza Găvănescu din Gornesti, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Lelia si Amza Găvănescu din Gornesti, jud. MuresCazare in 2 Mai, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Vasile si Ciprian Călinescu din Ostroveni, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de 2 Mai, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Vasile si Ciprian Călinescu din Ostroveni, jud. DoljCazare in 2 Mai, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Cezar si Andreea Rușanu din Curteni, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Cezar si Andreea Rușanu din Curteni, jud. VasluiCazare in 2 Mai, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Sava si Rareș Rădescu din Valea Mare-Bratia, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din 2 Mai, Constanţa, România!

  (Sava si Rareș Rădescu din Valea Mare-Bratia, jud. ArgesCazare in 2 Mai, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Amelia si Janeta Patriciu din Glambocu, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din 2 Mai, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Amelia si Janeta Patriciu din Glambocu, jud. ArgesCazare in 2 Mai, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Coralia si Ion Almășan din Albulesti, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in 2 Mai, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in 2 Mai, Constanţa, România.

  (Coralia si Ion Almășan din Albulesti, jud. MehedintiCazare in 2 Mai, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 1. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 2. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 3. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 4. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 5. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 6. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 7. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 8. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 9. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 10. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 11. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 12. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 13. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 14. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 15. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 16. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 17. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 18. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 19. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 20. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 21. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 22. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 23. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 24. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 25. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 26. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 27. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 28. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 29. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 30. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 31. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 32. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 33. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 34. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 35. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 36. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 37. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 38. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 39. 1. Curățenia, 2. curtea generoasă, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou și modern. 4. Aer condiționat 5. Gazdele foarte primitoare și amabile.

 40. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 41. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 42. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 43. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 44. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 45. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 46. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 47. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 48. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 49. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 50. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 51. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 52. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 53. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 54. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 55. Curtea, terasa aferentă camerei. Salteaua, pernele.

 56. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 57. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori și verdeață din curte și de pe balcon, liniștea, bucătăria utilată, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 58. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 59. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 60. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 61. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 62. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 63. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 64. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 65. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 66. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 67. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 68. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 69. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 70. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 71. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 72. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 73. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 74. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 75. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 76. Curtea, terasa aferentă camerei. Salteaua, pernele.

 77. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 78. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori și verdeață din curte și de pe balcon, liniștea, bucătăria utilată, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 79. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 80. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 81. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 82. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 83. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 84. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 85. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 86. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 87. 1. Curățenia, 2. curtea generoasă, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou și modern. 4. Aer condiționat 5. Gazdele foarte primitoare și amabile.

 88. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 89. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 90. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 91. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 92. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 93. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 94. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 95. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 96. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 97. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 98. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 99. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 100. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 101. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 102. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 103. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 104. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 105. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 106. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 107. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 108. 1. Curățenia, 2. curtea generoasă, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou și modern. 4. Aer condiționat 5. Gazdele foarte primitoare și amabile.

 109. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 110. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 111. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 112. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 113. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 114. Totul, dar mai ales amabilitatea personalului. …. si portiile de mancare XXL ale doamnei Monica.😊 Locatie excelenta, aproape de plaja. Posibilitatea de a servi masa la pensiune (la sala de mese sau la terasa). Mancare buna, proaspata, muuuulta, nu scumpa si faptul ca se gateste la cerere. Camera curata, lenjerie si prosoape la fel. Frigider si televizor in camera. Baie proprie, dus, apa calda. Raport calitate/pret – excelent.

 115. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 116. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 117. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 118. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 119. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 120. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 121. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 122. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 123. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 124. Cel mai mult mi a placut ospitalitatea, corectitudinea si umanitatea celor din Vila Mossel

 125. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, mobilier nou, curte foarte frumoasa, ingrijita, proprietara foarte amabila si atenta cu clientii.

 126. Gazda a fost extrem de amabila iar camerele, curtea, bucataria extierioara foarte bine intretinute si curate

 127. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 128. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 129. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 130. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 131. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 132. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 133. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 134. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 135. 1. Curățenia, 2. curtea generoasă, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou și modern. 4. Aer condiționat 5. Gazdele foarte primitoare și amabile.

 136. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 137. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 138. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 139. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 140. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 141. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 142. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 143. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 144. 1. Curățenia, 2. curtea generoasă, 3. camere mari, luminoase, cu mobilier nou și modern. 4. Aer condiționat 5. Gazdele foarte primitoare și amabile.

 145. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 146. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 147. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 148. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 149. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 150. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 151. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 152. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 153. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 154. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 155. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 156. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 157. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 158. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 159. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 160. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 161. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 162. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 163. Magnific. Cel mai frumos loc ! Ne-am simtit foarte bine. La inceput eram reticenta datorita ultimelor recenzii dar se pare ca tot ce am citit acolo erau lucruri false care nu exista. totul a fost IREPROSABIL. Camera curata , personal foarte amabil , mancarea proaspata si foarte gustoasa. Am mai fost in 2 Mai in locuri de cazare la preturi mult mai mari decat aici si erau mult mai dezamagitoare conditiile, fata de acest loc. Ce e drept,,,, nu poti multumi pe toata lumea! Chiar nu inteleg atitudinea unora. Ma bucur ca nu am tinut cont de recenziile proaste si am mers acolo. Voi reveni cu mare placere. Multumim proprietarilor care chiar fac eforturi ca totul sa fie intr-un mod cat mai deosebit. Nici la unele hotele de 5 stele nu am gasit conditiile de aici. Perdele prafuite………….NICI VORBA……lucrez intr-o spalatorie de haine …. credetima totul era impecabil. RECOMAND caci chiar merita!

 164. La pensiune totul a fost minunat.Curatenie in camera ,in curte ,in bucatarie si la pizzarie.Tot personalul foarte atent.

 165. Ospitalitate zero. Mic dejun …. prost. Parcare lipsa in perioadele aglomerate 10 locuri pt 20 de camere…cladirea arata bine dar atat.

 166. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 167. Totul este exceptional…..am ramas chiar foarte placut surprins de locatie……o sa ma intorc de fiecare data cand o sa am ocazia la Casa STRAVROS!!!

 168. Personal amabil, curatenie si libertatea de a te simti bine

 169. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 170. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 171. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 172. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 173. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 174. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 175. Apartamentul e foarte curat,arata mai bine decat in pozele postate pe site,paturile confortabile,proprietarul foarte amabil

 176. Pensiunea este nouă şi arată impecabil. Utilităţile funcţionează fără probleme. Acces la bucătărie utilată, curtea este foarte drăguţă. Proprietarul este extrem de amabil şi de binevoitor. Relativ aproape de plajă.

 177. Proprietarul, super om, ne-a făcut să ne simțim ca acasă. O liniște care ne-a relaxat și condițiile excelente. Bravo Giani!

 178. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 179. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 180. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 181. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 182. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 183. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 184. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 185. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 186. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 187. Apartamentul e foarte curat,arata mai bine decat in pozele postate pe site,paturile confortabile,proprietarul foarte amabil

 188. Pensiunea este nouă şi arată impecabil. Utilităţile funcţionează fără probleme. Acces la bucătărie utilată, curtea este foarte drăguţă. Proprietarul este extrem de amabil şi de binevoitor. Relativ aproape de plajă.

 189. Proprietarul, super om, ne-a făcut să ne simțim ca acasă. O liniște care ne-a relaxat și condițiile excelente. Bravo Giani!

 190. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 191. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 192. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 193. Curtea, terasa aferentă camerei. Salteaua, pernele.

 194. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 195. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori și verdeață din curte și de pe balcon, liniștea, bucătăria utilată, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 196. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 197. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 198. Arhitectura spațiului, grija pentru detalii, căldura gazdelor, intențiile lor bune.

 199. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 200. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 201. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 202. Personalul este foarte amabil si disponibil pentru satisfacerea nevoilor/dorintelor turistilor. Amplasarea fata de restaurante/magazine este foarte buna. Curtea este foarte frumoasa, ingrijita, cu leagane foarte comode.

 203. cel mai mult suntem multumiti de personal, mai ales de proprietara, a fost foarte amabila cu noi, cand aveam nevoie de ajutor, ne-a ajutat peste limita necesara. Felicitari pt doamna Mihaela, stie ce face, are o personalitate de model!

 204. Totul excelent…curatenie, comfort, amabilitate din partea gazdelor! Recomandam cu caldura!!!

 205. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 206. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 207. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 208. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 209. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 210. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 211. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 212. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 213. Curte racoroasa si placuta, perfecta pt familie cu copii. Camera aerisita si foarte curata. Amplasare buna fata de plaja

 214. liniste , curat , personal foarte ok ! spatiul mare la bucatarie si baile foarte curate

 215. atmosfera relaxanta si modul in care este amenajata curtea interioara

 216. Patul foarte mare, bucătăria cu tot ce este nevoie, foarte curat atat in camera, baie cât și spațiul in aer liber îngrijit

 217. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 218. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 219. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 220. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 221. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 222. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 223. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 224. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 225. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 226. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 227. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 228. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 229. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 230. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 231. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 232. Curtea, terasa aferentă camerei. Salteaua, pernele.

 233. Locatie super voi reveni si la anul,deasemeni recomand aceasta locatie cu caldura, o locatie linistita si foarte frumoasa.

 234. Amabilitatea gazdelor, decorul cu flori și verdeață din curte și de pe balcon, liniștea, bucătăria utilată, loc de parcare la proprietate, fotoliile de pe balcon.

 235. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 236. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 237. Camerele sunt curate, personal ok o curte frumos aranjata.

 238. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 239. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 240. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 241. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 242. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 243. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 244. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 245. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 246. Curătenie, amabilitatea personalului, poziționare.

 247. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 248. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 249. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 250. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 251. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 252. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 253. Posibilitatea de a avea o cazare de familie cu tot ce este necesar…o mica terasa însorită dimineata pentru primele raze de soare , bucătărie dotată, 3 dormitoare încăpătoare , livingul cu canapea potrivit pentru copii obosiți dupa plajă

 254. Extrem de curat Gazda super primitoare Curtea foarte draguta Loc excelent pentru familii cu copii dar si pentru gasca de tineri petrecareti

 255. Vila are trei dormitoare situate la etaj cu o baie alocata pentru ele, si inca o baie este la parter. Mai este una in curte in spatele casei, daca este nevoie de apa calda suplimentar. Camerele sunt ok, vila ca si locatie este destul de aproape de plaja, daca nu aveti de carat bagaje prea voluminoase pentru plaja se poate merge lejer pe jos 5-7 min. Exista gratar in curte, dar noi nu l-am folosit. Proprietarul este amabil. In curte in spatele casei este un golden retriever tanar absolut superb n.b. de care insa mi-as dori sa se ocupe mai mult, si sa nu mai fie lasat singur intrun spatiu destul de mic. E o rasa de caine foarte sociabil si are nevoie de contact permanent cu stapanii si de miscare, nu sa fie tinut inchis si vizitat ocazional 🙁

 256. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 257. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 258. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 259. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 260. Curtea si zona de piscina amenajate frumos, piscina curata, personalul amabil si calduros.

 261. Locatia excelenta, curtea este amenajata foarte frumos, piscina curata. Camera si baia sunt curate.

 262. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 263. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 264. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 265. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 266. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 267. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 268. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 269. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 270. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 271. Posibilitatea de a avea o cazare de familie cu tot ce este necesar…o mica terasa însorită dimineata pentru primele raze de soare , bucătărie dotată, 3 dormitoare încăpătoare , livingul cu canapea potrivit pentru copii obosiți dupa plajă

 272. Extrem de curat Gazda super primitoare Curtea foarte draguta Loc excelent pentru familii cu copii dar si pentru gasca de tineri petrecareti

 273. Vila are trei dormitoare situate la etaj cu o baie alocata pentru ele, si inca o baie este la parter. Mai este una in curte in spatele casei, daca este nevoie de apa calda suplimentar. Camerele sunt ok, vila ca si locatie este destul de aproape de plaja, daca nu aveti de carat bagaje prea voluminoase pentru plaja se poate merge lejer pe jos 5-7 min. Exista gratar in curte, dar noi nu l-am folosit. Proprietarul este amabil. In curte in spatele casei este un golden retriever tanar absolut superb n.b. de care insa mi-as dori sa se ocupe mai mult, si sa nu mai fie lasat singur intrun spatiu destul de mic. E o rasa de caine foarte sociabil si are nevoie de contact permanent cu stapanii si de miscare, nu sa fie tinut inchis si vizitat ocazional 🙁

 274. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 275. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 276. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 277. Extraordinare doamnele de acolo, niște drăguțe. Toată lumea a fost foarte primitoare și drăguța, camere curate, pensiunea este poziționată intr-o locație de vis, la maxim 3 minute de plaja. A fost o plăcere. Cu siguranța o sa mai revenim!

 278. Privelistea din camera cvatrupla a fost foarte frumoasa. Curtea frumos amenajata si mare.

 279. Pensiunea este foarte aproape de plaja si are o vedere minunata spre mare. Am cautat un loc linistit pentru a-mi petrece concediul, un loc unde sa ma pot odihni si reculege, iar aici am gasit ce mi-am dorit.

 280. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 281. Locul în sine este o oază de liniște, un loc fermecător cu plaja situata la doi pași de locație iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 282. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 283. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 284. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 285. Localizarea. Chiar pe plaja, din camera paseai pe nisip.

 286. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 287. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 288. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 289. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 290. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 291. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 292. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 293. Camera avea un miros de mucegai, desi mobila era ok, nu am ce sa spun de mobila dar mirosul era ingrozitor. Iar un alt punct slab parcarea, daca scrie ca ai parcare trebuie sa si oferi asta, nu o parcare pe strada

 294. Camera foarte curata, magazine chiar in curtea invecinata, aproape de plaja.

 295. Posibilitatea de a avea o cazare de familie cu tot ce este necesar…o mica terasa însorită dimineata pentru primele raze de soare , bucătărie dotată, 3 dormitoare încăpătoare , livingul cu canapea potrivit pentru copii obosiți dupa plajă

 296. Extrem de curat Gazda super primitoare Curtea foarte draguta Loc excelent pentru familii cu copii dar si pentru gasca de tineri petrecareti

 297. Vila are trei dormitoare situate la etaj cu o baie alocata pentru ele, si inca o baie este la parter. Mai este una in curte in spatele casei, daca este nevoie de apa calda suplimentar. Camerele sunt ok, vila ca si locatie este destul de aproape de plaja, daca nu aveti de carat bagaje prea voluminoase pentru plaja se poate merge lejer pe jos 5-7 min. Exista gratar in curte, dar noi nu l-am folosit. Proprietarul este amabil. In curte in spatele casei este un golden retriever tanar absolut superb n.b. de care insa mi-as dori sa se ocupe mai mult, si sa nu mai fie lasat singur intrun spatiu destul de mic. E o rasa de caine foarte sociabil si are nevoie de contact permanent cu stapanii si de miscare, nu sa fie tinut inchis si vizitat ocazional 🙁

 298. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 299. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 300. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 301. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 302. Locul în sine este o oază de liniște, un loc fermecător cu plaja situata la doi pași de locație iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 303. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 304. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 305. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 306. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 307. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 308. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 309. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 310. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 311. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 312. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 313. Gradina foarte frumoasa, gazda primitoare, locatia la strada

 314. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 315. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 316. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 317. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 318. Niște gazde extraordinare. Oameni deosebiți. Pensiunea este noua, mobilierul este nou și aspectuos.

 319. Gradina foarte frumoasa, gazda primitoare, locatia la strada

 320. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 321. curte mare, multa verdeata, spatiu amenajat pentru copii, proprietarii foarte amabili

 322. Personalul este foarte amabil si disponibil pentru satisfacerea nevoilor/dorintelor turistilor. Amplasarea fata de restaurante/magazine este foarte buna. Curtea este foarte frumoasa, ingrijita, cu leagane foarte comode.

 323. cel mai mult suntem multumiti de personal, mai ales de proprietara, a fost foarte amabila cu noi, cand aveam nevoie de ajutor, ne-a ajutat peste limita necesara. Felicitari pt doamna Mihaela, stie ce face, are o personalitate de model!

 324. Totul excelent…curatenie, comfort, amabilitate din partea gazdelor! Recomandam cu caldura!!!

 325. Cazare buna, personal amabil si serviabil,mancare buna si proaspata, foarte aproape de plaja, un loc de joaca amenajat perfect, pentru copii. Locul ideal pentru petrecerea unui concediu la mare cu copilul/copiii fara stres, griji, sau alte temeri.

 326. Gazde minunate, camere ai curte ingrijite, mic dejun bine diversificat, locatie excelenta, un loc firesc si armonios.

 327. Este foarte aproape de plaja,cu vederea la mare,curățenie și liniște.

 328. liniste , curat , personal foarte ok ! spatiul mare la bucatarie si baile foarte curate

 329. atmosfera relaxanta si modul in care este amenajata curtea interioara

 330. Patul foarte mare, bucătăria cu tot ce este nevoie, foarte curat atat in camera, baie cât și spațiul in aer liber îngrijit

 331. Pensiunea este animal friendly, si totusi cand am lasat un mic bichon in camera, personalul a intrat neanuntat in camera, in absenta noastra, pierzandu-ne cainele prin statiune. Personalul si proprietarul ne-au spuns cu nonsalanta ca a fugit catelul, care repet, era in camera , usa fiind incuiata. Au refuzat sa ne ajute sa il cautam. Nu recomand, locatia este ok dar oamenii care administreaza locatia sunt neprofesionali.

 332. Camera incapatoare cu AC, frigider, aragaz, prosoape, papuci, lenjerie. Aproape de terase si magazine. Parcare in interior. Se vedea marea din camera. Proprietarii au fost amabili. Destul de liniste, nu ne-a derannat nimeni.

 333. Foarte curat , loc de parcare , aproape de plaja , gazda amabila

 334. Cu siguranță voi reveni și recomand tuturor. camera a fost simplă, cu fix ce aveam nevoie: pat, dulap și fotolii, dar foaaarte curat. fiul proprietarei a fost foarte simpatic și amabil,iar curtea este minunata, îmi amintea de confortul de acasă. pitoresc și curat, cu un preț mai mult decât decent. se observa grija proprietarei ca oaspeții sa se întoarcă cu drag la cazare, sa se simtă confortabil în orice colțișor al curții. aa, și am găsit mască de păr la duș, cu asta m-au cucerit. bine, și cu pisica din curte, care este foarte prietenoasa. recomand pentru orice, de la liniște la intimitate și curățenie, plus apropierea de plajă.

 335. Proprietarii, locația, camera, condițiile. Totul a fost foarte bine și plăcut.

 336. Raportul calitate pret mi se pare a fi foarte bun. Personalul este prietenos. Oamenii care au fost cazati in camerele alaturate au fost foarte de treaba. In principal am avut cam toate facilitatile de care am avut nevoie.

 337. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 338. Locul în sine este o oază de liniște, un loc fermecător cu plaja situata la doi pași de locație iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 339. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 340. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 341. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 342. Deh, vorbim de Micul Golf, restaurantul (terasa, crasma, cum vreti sa ii spuneti) cu cea mai buna amplasare si cea mai placuta atmosfera de pe litoralul romanesc! Din 4 zile cate am stat, in 3 dintre ele nu ne-am desprins de la terasa.

 343. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 344. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 345. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 346. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei 🙂

 347. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 348. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 349. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 350. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 351. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 352. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 353. Locul în sine este o oază de liniște, un loc fermecător cu plaja situata la doi pași de locație iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 354. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 355. Locatie foarte buna cu restaurant la botu’ calului.

 356. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 357. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 358. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 359. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 360. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 361. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei 🙂

 362. Am gasit exact ceea ce am cautat: liniste, confort, curatenie si amabilitate. Vom reveni cu siguranta!

 363. Camera mare, curata, mobilier nou, balcon incapator, cu uscator, masa, scaune, baie curata, prosoape suficiente, curte frumos amenajata, proprietar prietenos

 364. O locatie potrivita pentru familie – loc de joaca pentru copii, curte spatioasa cu multa verdeata si umbra, liniste si gazde primitoare. Se afla la strada si se poate parca in fata curtii. La distante foarte mici sunt terase, magazine/piata, farmacie, ATM, iar plajele sunt la 3-4 min de mers pe jos. Masa poate fi gatita/servita si in curte – este disponibila o bucatarie de vara, gratar, disc, etc.

 365. Gradina foarte frumoasa, gazda primitoare, locatia la strada

 366. Curatenie , oameni prietenosi , proprietari sociabili si primitori . Vom reveni si vara viitoare . Multumim de ospitalitate.

 367. Camere minunate, foarte curate. Proprietari excelenți, gata să te ajute cu orice. Camere din față cu vedere la mare. Aer condiționat.

 368. Absolut tot, o locație frumoasa, o gazda minunata, camera foarte curată.

 369. Foarte curat si family friendly. Gazdele foarte primitoare si satitoare, gata sa te ajute cu orice ai nevoie. Multumim pentru tot! Ne-am simtit minunat!

 370. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 371. Locul în sine este o oază de liniște, un loc fermecător cu plaja situata la doi pași de locație iar piscina este un bonus! Gazda foarte primitoare camerele spatioase, foarte curate si foarte bine echipate. Recomand aceasta locatie!

 372. Mi a placut faptul ca atmosfera este super relaxata, iar locul este foarte frumos decorat. Este curat, iar serviciile sunt pe masura. Recomand!!

 373. Florian-sorel iulie 5, 2019 at 4:21 pm

  Locatie foarte buna cu restaurant la botu’ calului.

 374. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 375. Locatia excelenta, privelistea minunata, ar fi si mai frumos daca nu ar fi corturile acolo. Mancarea a fost buna, comanda a venit repede.

 376. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 377. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 378. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 379. Curătenia impecabilă,dotarea bucătăriei,amabilitatea proprietarilor,linistea desăvârșită. Proprietari sunt niște oameni deosebiți.

 380. Totul la superlativ: mobila noua, decorat cu bun gust, miroase frumos in toata vila. Am avut o sticla de vin din partea casei in camera cand ne-am cazat. Camerele au frigider, aer conditionat si televizor. Vila are o gradina frumoasa, o bucatarie mare pentru turisti, loc de luat masa in curte. Cafeaua de dimineata e din partea casei. Gazdele incearca sa satisfaca orice dorinta a turistilor astfel incat toata lumea sa fie multumita. Voi reveni cu placere si in viitor!

 381. Curatenia, curtea, locul de joaca si cafeaua din partea casei 🙂

 382. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 383. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 384. totul a fost minunat, exact cum am discutat la telefon. pozele sunt reale.

 385. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 386. O oaza de liniste si verdeață. Personal foarte amabil. Curatenie

 387. Foarte fain, umbra multă în curte, loc de joacă pt copii in spatele casei, aproape de plaja, aproape de locuri de mâncat, bucătărie de vară utilata, gazdele super faine. Ne mai întoarcem.

 388. Locația pentru ca este foarte aproape de plaja, curtea interioară

 389. Totul foarte bine organizat si ingrijit. Oameni de calitate cum rar mai gasesti. Relaxarea este garantata in acest loc. Baile si dusurile foarte curate. Totul bine intretinut. Rulotele sunt intr-o stare generala buna si foarte curate.

 390. liniste , curat , personal foarte ok ! spatiul mare la bucatarie si baile foarte curate

 391. Recomand Casa Stavros, personal amabil, binevoitor, camere nu foarte mari dar curate, zona de piscină bine pusa la punct, liniștit și relaxant totul.

 392. Amenajarea in stil grecesc, personal amabil, piscina curata

 393. locatie perfecta pt petrecut timp cu prietenii la o sticla de vin pe marginea piscinei. camerele sunt mici dar curate si-ti ofera tot ce ai nevoie. mic dejun corect si bine diversificat, iar personalul este mai mult decat amabil.

 394. Un loc liniștit, muzica bună, poziție foarte bună a hotelului . Personalul a fost foarte amabil

 395. Locatie foarte buna cu restaurant la botu’ calului.

 396. Priveliste e extraordinara. Mancarea este fenomenala. Noi nu mancam peste, de obicei. Dar aici am mancat de toate felurile.

 397. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 398. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 399. Mobilier nou, camera mare, linistite, foisorul din spate complet echipat, parcarea din curtea proprietații, aproape de plaja si de restaurantele din jur.

 400. Totul a fost foarte bine, liniste, placut, confortabil, proprietarii prietenosi si disponibili

 401. Curătenia impecabilă,dotarea bucătăriei,amabilitatea proprietarilor,linistea desăvârșită. Proprietari sunt niște oameni deosebiți.

 402. Totul la superlativ: mobila noua, decorat cu bun gust, miroase frumos in toata vila. Am avut o sticla de vin din partea casei in camera cand ne-am cazat. Camerele au frigider, aer conditionat si televizor. Vila are o gradina frumoasa, o bucatarie mare pentru turisti, loc de luat masa in curte. Cafeaua de dimineata e din partea casei. Gazdele incearca sa satisfaca orice dorinta a turistilor astfel incat toata lumea sa fie multumita. Voi reveni cu placere si in viitor!

 403. -pat mare -frigider in camera -prosoape curate -camera spatioasa -foarte multa liniste -amenajat foarte frumos in curte, loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulti

 404. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 405. O oaza de liniste si verdeață. Personal foarte amabil. Curatenie

 406. Locatia usor accesibila, frumos amenajata, personal primitor

 407. Locatie ideala pentru familii cu copii. Piscina curata un mare plus. Curte mare, spatiu generos pentru servirea micului dejun. Personal foarte amabil.

 408. Recomand Casa Stavros, personal amabil, binevoitor, camere nu foarte mari dar curate, zona de piscină bine pusa la punct, liniștit și relaxant totul.

 409. Totul este despre mare .terasa este superba.atmosfera boemă.la restaurant au peste si scoici proaspete din mare -super fain gatite.am stat 4 zile aici fara sa părăsim locul…

 410. Un loc liniștit, muzica bună, poziție foarte bună a hotelului . Personalul a fost foarte amabil

 411. Locatie foarte buna cu restaurant la botu’ calului.

 412. Locatia la 2 minute de plaja,camerele mari si curate.Proprietarii foarte amabili.

 413. Camea mare, baia foarte mare, foarte curat, personal amabil si terasa senzationala. Pensiunea este la 4 min de plaja.

 414. Foisorul face toti banii.Camera mare si spatioasa,mobilierul nou si de calitate.Proprietara foare amabila.

 415. Curățenia de la așternuturi pana la obiectele sanitare, prosoape.

 416. -Totul este foarte foarte curat! -Este foarte aproape de plaja (chiar langa primarie; tot la primarie gasiti si un bancomat CEC). -Am gasit loc de parcare foarte usor. -Atmosfera este linistita, si totul este la locul lui. -Plata se poate face cu cardul (pe booking se specifica ca se accepta doar cash).

 417. Totul a fost super. Camera,curatenia,locatia, pretul OK. Vremea un pic capricioasa iulie 2018. Sigur vom reveni.

 418. Ansolut totul ,chiar a fost peste asteptari.Curatenie ,schimbat lenjerii ,prosoape ,consumabile la doua zile ,curte si gradina ,mari ,frumoase ,zone de relaxare dupamiaza si seara ,apa calda cu presiune,non stop,bucatarie mare utilata si ar mai fi multe lucruri bune de zis.In concluzie foarte bine o locatie de nota zece

 419. Zona foarte buna, personal de calitate, gazde excelente. Aproape de plaja, bun pentru miscare. Ideal pentru familii care au copii.

 420. Casa este situata chiar la iesirea din 2Mai lucru care mi-a placut foarte mult deoarece, fiind mai retrasa, ne-am bucurat de liniste, departe de agitația din stațiune. Beneficiaza de o gradina mare, frumos amenajata, umbroasa, cu loc de joaca pentru cei mici… numai bine de stat la prânz cand soarele era prea puternic si nu mai puteam sta la plaja. De asemenea, plaja este foarte aproape… in 10 minute esti pe plaja. In apropiere sunt restaurante si supermarketuri. Gazdele sunt foarte amabile si prietenoase. Recomand pentru familii cu copii, dar si pentru cei care vor un sejur linistit.

 421. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 422. Barul si piscina sunt foarte ok si decorul de asemenea Aer conditionat in camere

 423. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 424. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, porții foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguranță.

 425. Mâncarea e delicioasă și la prețuri foarte bune. Iar locația e superbă fiind la câțiva metri de plajă.

 426. Locatia este exceptionala, cu peisajele salbatice si barcile pescarilor …totusi , aglomeratia de corturi instalate chiar in fata bungalourilor nu ne-a facut sa ne simtim prea confortabil…

 427. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 428. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 429. Camere curate, mari si foarte frumose, gazde super amabile. Plaja foarte aproape(1-2 minute), o locatie super linistita, un pic prea linistita dupa 4 zile, dar noroc cu Vama veche ca e la doar 4-5 minute distanta.

 430. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 431. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 432. Ca nu am luat decat o seara. Abia asteptam sa se faca dimineata sa plec.

 433. Camera curata, curte mare si foarte frumoasa. Gazda foarte amabila. Multumim mult! 🙂

 434. -pat mare -frigider in camera -prosoape curate -camera spatioasa -foarte multa liniste -amenajat foarte frumos in curte, loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulti

 435. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 436. – curtea din spate si camera arata ok; – turistii pot beneficia de gratarul din curte si pot lua micul dejun/cina pe terasa; – proprietara chiar se straduieste sa se faca placuta, insa lipsa experientei in domeniul turismului isi pune amprenta; – exista o bucatarie comuna unde turistii isi pot pregati micul dejun, pranzul sau cina. Bucataria este dotata cu frigider, cuptor cu microunde, aragaz pe butelie si vesela;

 437. Curtea, foișorul, toate spatiile de relaxare de afara arata foarte bine și sunt foarte confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce trebuie. Exista dușuri și bai comune și la parter și deși am fost în camera cu baie comuna, nu am gasit niciodată ocupat.

 438. Totul a fost extraordinar! Am fost foarte impresionata de aceasta casa de cum am pasit in curte. Florile, verdeata din curte, curatenia, linistea de acolo si gazdele extrem de amabile si primitoare, nu te fac decat sa ti doresti sa revii cu drag ori de cate ori simti nevoia de cateva zile de relaxare, odihna si liniste! P.S. Pozele de pe internet de la aceasta cazare sunt cu adevarat reale! Totul este un mic colt de rai!🥰

 439. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 440. Barul si piscina sunt foarte ok si decorul de asemenea Aer conditionat in camere

 441. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 442. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, porții foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguranță.

 443. Mâncarea e delicioasă și la prețuri foarte bune. Iar locația e superbă fiind la câțiva metri de plajă.

 444. Locatia este exceptionala, cu peisajele salbatice si barcile pescarilor …totusi , aglomeratia de corturi instalate chiar in fata bungalourilor nu ne-a facut sa ne simtim prea confortabil…

 445. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 446. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 447. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 448. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 449. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 450. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 451. Casa Mediterana este o oaza de liniste si de frumos in agitatia de la malul marii. Camera (King Superioara) este foarte frumos decorata, spatioasa si confortabila – am apreciat patul dublu in care se doarme bine si dusul de tip „walk-in” din baia cu influente nautice. Terasa din spate (da, arata ca in poze!!!), plus bucataria utilata la care au acces oaspetii, intregesc atmosfera relaxanta.

 452. – curtea din spate si camera arata ok; – turistii pot beneficia de gratarul din curte si pot lua micul dejun/cina pe terasa; – proprietara chiar se straduieste sa se faca placuta, insa lipsa experientei in domeniul turismului isi pune amprenta; – exista o bucatarie comuna unde turistii isi pot pregati micul dejun, pranzul sau cina. Bucataria este dotata cu frigider, cuptor cu microunde, aragaz pe butelie si vesela;

 453. Curtea, foișorul, toate spatiile de relaxare de afara arata foarte bine și sunt foarte confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce trebuie. Exista dușuri și bai comune și la parter și deși am fost în camera cu baie comuna, nu am gasit niciodată ocupat.

 454. Camera curata, curte mare si foarte frumoasa. Gazda foarte amabila. Multumim mult! 🙂

 455. -pat mare -frigider in camera -prosoape curate -camera spatioasa -foarte multa liniste -amenajat foarte frumos in curte, loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulti

 456. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 457. Un loc extraordinar! Marea minunata, totul de vis…

 458. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, porții foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguranță.

 459. Mâncarea e delicioasă și la prețuri foarte bune. Iar locația e superbă fiind la câțiva metri de plajă.

 460. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 461. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 462. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 463. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 464. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 465. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 466. Camera curata, curte mare si foarte frumoasa. Gazda foarte amabila. Multumim mult! 🙂

 467. -pat mare -frigider in camera -prosoape curate -camera spatioasa -foarte multa liniste -amenajat foarte frumos in curte, loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulti

 468. Proprietarii foarte prietenosi si de ajutor la nevoie. Locatia excelenta, in special pentru familiile cu copii avand un spatiu de joaca umbrit de copaci, ideal pentru orele cand nu se poate sta la plaja. Vom reveni cu siguranta!

 469. Cameră spațioasă, bucătărie bine dotată, terasele au fost amenajate într-un mod agreabil

 470. Casa Mediterana este o oaza de liniste si de frumos in agitatia de la malul marii. Camera (King Superioara) este foarte frumos decorata, spatioasa si confortabila – am apreciat patul dublu in care se doarme bine si dusul de tip „walk-in” din baia cu influente nautice. Terasa din spate (da, arata ca in poze!!!), plus bucataria utilata la care au acces oaspetii, intregesc atmosfera relaxanta.

 471. – curtea din spate si camera arata ok; – turistii pot beneficia de gratarul din curte si pot lua micul dejun/cina pe terasa; – proprietara chiar se straduieste sa se faca placuta, insa lipsa experientei in domeniul turismului isi pune amprenta; – exista o bucatarie comuna unde turistii isi pot pregati micul dejun, pranzul sau cina. Bucataria este dotata cu frigider, cuptor cu microunde, aragaz pe butelie si vesela;

 472. Un loc extraordinar! Marea minunata, totul de vis…

 473. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, porții foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguranță.

 474. Mâncarea e delicioasă și la prețuri foarte bune. Iar locația e superbă fiind la câțiva metri de plajă.

 475. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 476. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 477. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 478. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 479. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 480. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 481. Locatia este foarte buna. Curatenia este impecabila. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand locatia.

 482. Locatia este foare buna, pe malul marii. Conditiile de cazare, excelente, gazda foarte amabil.

 483. Casa bine amplasata, curatenia, linistea din interiorul vilei, gazda f amabila.

 484. Ospitalitatea gazdei, decenta, perseverenta si faptul ca m-am simtit ca acasa.

 485. Super curatenie, gazdele foarte amabile, camera foarte spatioasa, aproape de magazin

 486. Recomand cu incredere, în primul rând pentru curățenie si igienă, dintre toate locațiile în care am fost cazați pe litoralul românesc, inclusiv hoteluri, Casa Flor a fost cea mai curata si spatiul generos, mobilier nou in camera, balcon, acces la foișor cu bucătărie, leagăn in curte, gazdele minunate si foarte atente. La 10-15 min. de plajă, mers lejer pe jos.

 487. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 488. Locație.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 489. Locația excelentă, chiar lângă plajă și restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori și un loc de joacă generos

 490. Totul renovat, curatenie, acces la bucatarie externa utilata.

 491. Paturile au fost confortabile totul ok gazda primitoare

 492. Curatenie la superlativ.Personal de nota 10. Vom reveni cu siguranta!!

 493. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 494. Barul si piscina sunt foarte ok si decorul de asemenea Aer conditionat in camere

 495. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 496. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 497. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 498. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 499. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 500. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 501. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 502. Locatia este foarte buna. Curatenia este impecabila. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand locatia.

 503. Locatia este foare buna, pe malul marii. Conditiile de cazare, excelente, gazda foarte amabil.

 504. Casa bine amplasata, curatenia, linistea din interiorul vilei, gazda f amabila.

 505. Posibilitatea de a avea o cazare de familie cu tot ce este necesar…o mica terasa însorită dimineata pentru primele raze de soare , bucătărie dotată, 3 dormitoare încăpătoare , livingul cu canapea potrivit pentru copii obosiți dupa plajă

 506. Awesome space for children, the downstairs livingroom is perfect space. The garden and outside sitting area are nice and a welcomed addition to have. The kitchen is always useful, especially when travelling with children.

 507. Everything was perfect, great location, great owners! We will go back as we have been pleased being in such kind of location. Many thanks to the owners for making us feel welcomed! All the best!

 508. Ospitalitatea gazdei, decenta, perseverenta si faptul ca m-am simtit ca acasa.

 509. Super curatenie, gazdele foarte amabile, camera foarte spatioasa, aproape de magazin

 510. Recomand cu incredere, în primul rând pentru curățenie si igienă, dintre toate locațiile în care am fost cazați pe litoralul românesc, inclusiv hoteluri, Casa Flor a fost cea mai curata si spatiul generos, mobilier nou in camera, balcon, acces la foișor cu bucătărie, leagăn in curte, gazdele minunate si foarte atente. La 10-15 min. de plajă, mers lejer pe jos.

 511. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 512. Barul si piscina sunt foarte ok si decorul de asemenea Aer conditionat in camere

 513. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 514. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 515. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 516. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 517. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 518. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 519. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 520. Cameră spațioasă, bucătărie bine dotată, terasele au fost amenajate într-un mod agreabil

 521. Casa Mediterana este o oaza de liniste si de frumos in agitatia de la malul marii. Camera (King Superioara) este foarte frumos decorata, spatioasa si confortabila – am apreciat patul dublu in care se doarme bine si dusul de tip „walk-in” din baia cu influente nautice. Terasa din spate (da, arata ca in poze!!!), plus bucataria utilata la care au acces oaspetii, intregesc atmosfera relaxanta.

 522. – curtea din spate si camera arata ok; – turistii pot beneficia de gratarul din curte si pot lua micul dejun/cina pe terasa; – proprietara chiar se straduieste sa se faca placuta, insa lipsa experientei in domeniul turismului isi pune amprenta; – exista o bucatarie comuna unde turistii isi pot pregati micul dejun, pranzul sau cina. Bucataria este dotata cu frigider, cuptor cu microunde, aragaz pe butelie si vesela;

 523. Camera curată, prosoape, cearsafuri impecabile. Salteaua buna, am dormit bine

 524. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 525. 1. Ni s-a permis sa facem check in ul de cand am ajuns, cu toate ca pe site este specificat de la 17:00 2. Locatie usor accesibila 3. Dusul este foarte practic, apa cu presiune 4. Destule locuri de parcare, chiar daca noi nu am mai prins loc

 526. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 527. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 528. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 529. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 530. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 531. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 532. Cameră spațioasă, bucătărie bine dotată, terasele au fost amenajate într-un mod agreabil

 533. Casa Mediterana este o oaza de liniste si de frumos in agitatia de la malul marii. Camera (King Superioara) este foarte frumos decorata, spatioasa si confortabila – am apreciat patul dublu in care se doarme bine si dusul de tip „walk-in” din baia cu influente nautice. Terasa din spate (da, arata ca in poze!!!), plus bucataria utilata la care au acces oaspetii, intregesc atmosfera relaxanta.

 534. – curtea din spate si camera arata ok; – turistii pot beneficia de gratarul din curte si pot lua micul dejun/cina pe terasa; – proprietara chiar se straduieste sa se faca placuta, insa lipsa experientei in domeniul turismului isi pune amprenta; – exista o bucatarie comuna unde turistii isi pot pregati micul dejun, pranzul sau cina. Bucataria este dotata cu frigider, cuptor cu microunde, aragaz pe butelie si vesela;

 535. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 536. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 537. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 538. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 539. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 540. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 541. Cameră spațioasă, bucătărie bine dotată, terasele au fost amenajate într-un mod agreabil

 542. Casa Mediterana este o oaza de liniste si de frumos in agitatia de la malul marii. Camera (King Superioara) este foarte frumos decorata, spatioasa si confortabila – am apreciat patul dublu in care se doarme bine si dusul de tip „walk-in” din baia cu influente nautice. Terasa din spate (da, arata ca in poze!!!), plus bucataria utilata la care au acces oaspetii, intregesc atmosfera relaxanta.

 543. Curtea, foișorul, toate spatiile de relaxare de afara arata foarte bine și sunt foarte confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce trebuie. Exista dușuri și bai comune și la parter și deși am fost în camera cu baie comuna, nu am gasit niciodată ocupat.

 544. Camera a fost curata si foarte linistita. Gazdele au fost foarte amabile si ne-au ajutat cu mic dejun delicios si cafea dimineata

 545. Gazdele extrem de amabile, ne-au răspuns prompt la toate solicitările. În plus doamna casei este o bucatareasă minunată și recomand să luați prânzul la pensiune. Raportul calitate – preț excelent.

 546. Personalul amabil, curatenia din camera, accesul la facilitati si linistea !

 547. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 548. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 549. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 550. Va recomand această cazare dacă doriți o ședere liniștită, camere curate și proprietarii sunt de nota 10! Minunat!

 551. Totul la superlativ.Proprietarii sunt niste oameni deosebiti!!

 552. Camera foarte spațioasă si proprietarii super de gașca 😋

 553. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 554. Barul si piscina sunt foarte ok si decorul de asemenea Aer conditionat in camere

 555. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 556. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 557. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 558. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 559. Locatie foarte bine amplasata, gazde foarte amabile, curatenie

 560. Gazdele au fost f prietenoase iar sfaturile lor f utile .

 561. Gazde foarte primitoare si atente. Foarte curat. In plus, locatia la 3 min de plaja. A fost o vacanta asa cum mi-am dorit😃. Speram sa revenim curand.

 562. Am stat 7 nopți și cu siguranța la anul o sa revenim. Camera a fost spațioasă, curată . Este amplasată intr-o zona liniștita , proprietarii foarte primitori și amabili !

 563. Camerele spațioase ,mobila noua și gazdele foarte primitoare.

 564. Conditii ireprosabile. Am avut un apartament cu 2 camere + baie, toate spatioase si curate. Ca dotari, exista plase pentru insecte atat la usa de la balcon cat si la ferestre, un minifrigider intr-una dintre camere, suficient pentru necesitati. Am fost foarte incantata ca am avut si chiuveta in camera unde se afla si frigiderul plus un mini bar. Nu exista aer conditionat, dar nu a fost nevoie, seara chiar era racoare iar ziua nu stiu exact daca era vreun disconfort pentru ca nu am stat in camera. Gazda a fost foarte prietenoasa si receptiva la nevoi. De asemenea, exista o parcare in curte spatioasa, un foisor cu posibilitatea de a face gratar si de a folosi aragazul. Tot in foisor exista 2 frigidere mari si o chiuveta. Cu siguranta voi reveni cu placere!

 565. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 566. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 567. Camera este dotata conform informatiilor de pe booking. Recomand camera triplacu chicineta familiilor cu copii.

 568. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 569. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 570. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 571. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 572. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 573. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 574. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 575. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 576. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 577. Camera a fost curata si foarte linistita. Gazdele au fost foarte amabile si ne-au ajutat cu mic dejun delicios si cafea dimineata

 578. Gazdele extrem de amabile, ne-au răspuns prompt la toate solicitările. În plus doamna casei este o bucatareasă minunată și recomand să luați prânzul la pensiune. Raportul calitate – preț excelent.

 579. Personalul amabil, curatenia din camera, accesul la facilitati si linistea !

 580. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 581. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 582. Camera este dotata conform informatiilor de pe booking. Recomand camera triplacu chicineta familiilor cu copii.

 583. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 584. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 585. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 586. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 587. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 588. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 589. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 590. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 591. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 592. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 593. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 594. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 595. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 596. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa 🙂

 597. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 598. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 599. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 600. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 601. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 602. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 603. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 604. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 605. Locație.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 606. Locația excelentă, chiar lângă plajă și restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori și un loc de joacă generos

 607. Cameră spațioasă, bucătărie bine dotată, terasele au fost amenajate într-un mod agreabil

 608. Casa Mediterana este o oaza de liniste si de frumos in agitatia de la malul marii. Camera (King Superioara) este foarte frumos decorata, spatioasa si confortabila – am apreciat patul dublu in care se doarme bine si dusul de tip „walk-in” din baia cu influente nautice. Terasa din spate (da, arata ca in poze!!!), plus bucataria utilata la care au acces oaspetii, intregesc atmosfera relaxanta.

 609. Curtea, foișorul, toate spatiile de relaxare de afara arata foarte bine și sunt foarte confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce trebuie. Exista dușuri și bai comune și la parter și deși am fost în camera cu baie comuna, nu am gasit niciodată ocupat.

 610. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 611. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa 🙂

 612. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 613. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 614. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 615. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 616. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 617. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 618. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 619. E un loc liniștit, plăcut, intim, curat. Recomand cu încredere. Proprietarii sunt foarte drăguți.

 620. Cu siguranță voi reveni și recomand tuturor. camera a fost simplă, cu fix ce aveam nevoie: pat, dulap și fotolii, dar foaaarte curat. fiul proprietarei a fost foarte simpatic și amabil,iar curtea este minunata, îmi amintea de confortul de acasă. pitoresc și curat, cu un preț mai mult decât decent. se observa grija proprietarei ca oaspeții sa se întoarcă cu drag la cazare, sa se simtă confortabil în orice colțișor al curții. aa, și am găsit mască de păr la duș, cu asta m-au cucerit. bine, și cu pisica din curte, care este foarte prietenoasa. recomand pentru orice, de la liniște la intimitate și curățenie, plus apropierea de plajă.

 621. Proprietarii, locația, camera, condițiile. Totul a fost foarte bine și plăcut.

 622. Un loc perfect pentru o vacanta relaxanta. Conditii satisfacatoare pentru camere, o gradina spatioasa si o bucatarie bine dotata, unde se gasesc si mese de ping pong, fusbol si hockey de masa. Proporietarii sunt amabili si prietenosi. Recomandam cu incredere!

 623. Condițiile de cazare sunt decente. Gazda, dna Gabi, ne-a făcut să ne simțim ca în familie. Gătește bine, pentru cei ce doresc. Dușuri și toalete în curte utile pentru a da jos nisipul de pe picioare atunci când revi de la plajă. Astfel eviți să duci nisipul în camere și în baile aferente. Baia din cameră este decentă – chiuvetă, wc și duș cu apă caldă. Șezlonguri în curte la umbră. Se poate face grătar în curte. Relativ aproape de plajă.

 624. Personalul foarte de treaba.Mic dejun foarte bun.Camere mari,curate.apa calda nonstop,curte plină de verdeață…recomad cu caldura!

 625. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 626. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 627. Camera este dotata conform informatiilor de pe booking. Recomand camera triplacu chicineta familiilor cu copii.

 628. Proprietarii au fost foarte primitori. Proprietatea este îngrijită cu multa atenție la detalii.

 629. Am fost primiți foarte bine, condiții perfecte,gazde foarte amabile și înțelegătoare, aproape de plajă- apr. 7-10 minute mers. Un mare plus este curtea spațioasă și foișorul de lângă grătar. O sa revenim.

 630. Este un loc foarte linistit, perfect pentru odihna dupa o zi de plaja si o seara de petrecere. Curatenia este impecabila.

 631. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 632. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 633. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 634. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 635. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 636. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 637. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 638. Locație.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 639. Locația excelentă, chiar lângă plajă și restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori și un loc de joacă generos

 640. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 641. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa 🙂

 642. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 643. Proprietarii au fost foarte primitori. Proprietatea este îngrijită cu multa atenție la detalii.

 644. Am fost primiți foarte bine, condiții perfecte,gazde foarte amabile și înțelegătoare, aproape de plajă- apr. 7-10 minute mers. Un mare plus este curtea spațioasă și foișorul de lângă grătar. O sa revenim.

 645. Este un loc foarte linistit, perfect pentru odihna dupa o zi de plaja si o seara de petrecere. Curatenia este impecabila.

 646. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 647. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 648. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 649. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 650. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 651. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 652. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 653. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 654. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 655. Un loc foarte curat si bine intretinut cu o gradina frumoasa

 656. curatenia impecabila, proprietarii foarte amabili, atmosfera civilizata, catelusa 🙂

 657. Este curat, aproape de plaja, se accepta animalele de companie (un caine de talie mica). Vila este ori noua ori renovata.

 658. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 659. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 660. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 661. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 662. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 663. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 664. Gazdele sunt niste persoane calde si binevoitoare! Curatenia exceptionala,amplasare foarte buna! Recomand cu drag! Multumim ca ne-ati primit cu catelusa!

 665. Ca si amplasare, sunt doar 10 min mers lejer pana la plaja, iar locatia arata exact ca in pozele afisate, camera e spatioasa, curata, cu baie proprie si aer conditionat. Curtea din fata casei este umbroasa si racoroasa, ceea ce face o zi torida de vara mult mai suportabila. Fiind un sejur scurt, nu am reusit sa profitam din plin de gradina din spate, ce are spatiu de relaxare, leagan si gratar. In schimb, ne-am bucurat de prietenii patrupezi prezenti, foarte simpatici si jucausi. Per total, ne-am simtit ca acasa, gazdele sunt foarte deschise, primitoare si atente la nevoile oaspetilor. Cu siguranta vom mai reveni!

 666. Proprietarii drăguți si atenti cu oaspetii. Toata pensiunea umbrita de nuci si vie, răcoroasă, numai buna pentru zilele verii. Atmosfera de „acasa la mama”. Curatenia impecabilă în toate spațiile comune pe care Adriana o întreține formidabil. Cățeii și pisicile- cei mai grozavi parteneri de joaca inainte si după plajă. Papa buna, generoasa si din gradina pe care Adriana o pregateste, la cerere.

 667. Ospitalitatea gazdei, decenta, perseverenta si faptul ca m-am simtit ca acasa.

 668. Super curatenie, gazdele foarte amabile, camera foarte spatioasa, aproape de magazin

 669. Recomand cu incredere, în primul rând pentru curățenie si igienă, dintre toate locațiile în care am fost cazați pe litoralul românesc, inclusiv hoteluri, Casa Flor a fost cea mai curata si spatiul generos, mobilier nou in camera, balcon, acces la foișor cu bucătărie, leagăn in curte, gazdele minunate si foarte atente. La 10-15 min. de plajă, mers lejer pe jos.

 670. Locatie foarte bine amplasata, gazde foarte amabile, curatenie

 671. Gazdele au fost f prietenoase iar sfaturile lor f utile .

 672. Gazde foarte primitoare si atente. Foarte curat. In plus, locatia la 3 min de plaja. A fost o vacanta asa cum mi-am dorit😃. Speram sa revenim curand.

 673. Un loc perfect pentru o vacanta relaxanta. Conditii satisfacatoare pentru camere, o gradina spatioasa si o bucatarie bine dotata, unde se gasesc si mese de ping pong, fusbol si hockey de masa. Proporietarii sunt amabili si prietenosi. Recomandam cu incredere!

 674. Condițiile de cazare sunt decente. Gazda, dna Gabi, ne-a făcut să ne simțim ca în familie. Gătește bine, pentru cei ce doresc. Dușuri și toalete în curte utile pentru a da jos nisipul de pe picioare atunci când revi de la plajă. Astfel eviți să duci nisipul în camere și în baile aferente. Baia din cameră este decentă – chiuvetă, wc și duș cu apă caldă. Șezlonguri în curte la umbră. Se poate face grătar în curte. Relativ aproape de plajă.

 675. Personalul foarte de treaba.Mic dejun foarte bun.Camere mari,curate.apa calda nonstop,curte plină de verdeață…recomad cu caldura!

 676. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 677. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 678. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 679. Pensiunea este mult mai frumoasa decât in poze și cel mai important este foarte foarte curat!!, paturile Foarte confortabile , totul miroase a curat , iar gazda este foarte primitoare , jos pălăria Ne-am simțit foarte bine vom reveni cu drag! Recomandam

 680. – Gazdele sunt foarte primitoare, dimineata ne-au facut cafea..care a fost foarte bine primita – apa calda in permanenta – in camere poti face intuneric..incat sa dormi cat vrei

 681. Mult mai curat si primitor decat lasa sa para din poze. Spatiul din curte amenajat pentru copii cu diverse jocuri.

 682. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 683. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 684. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 685. E un loc liniștit, plăcut, intim, curat. Recomand cu încredere. Proprietarii sunt foarte drăguți.

 686. Cu siguranță voi reveni și recomand tuturor. camera a fost simplă, cu fix ce aveam nevoie: pat, dulap și fotolii, dar foaaarte curat. fiul proprietarei a fost foarte simpatic și amabil,iar curtea este minunata, îmi amintea de confortul de acasă. pitoresc și curat, cu un preț mai mult decât decent. se observa grija proprietarei ca oaspeții sa se întoarcă cu drag la cazare, sa se simtă confortabil în orice colțișor al curții. aa, și am găsit mască de păr la duș, cu asta m-au cucerit. bine, și cu pisica din curte, care este foarte prietenoasa. recomand pentru orice, de la liniște la intimitate și curățenie, plus apropierea de plajă.

 687. Proprietarii, locația, camera, condițiile. Totul a fost foarte bine și plăcut.

 688. Proprietarii au fost foarte primitori. Proprietatea este îngrijită cu multa atenție la detalii.

 689. Am fost primiți foarte bine, condiții perfecte,gazde foarte amabile și înțelegătoare, aproape de plajă- apr. 7-10 minute mers. Un mare plus este curtea spațioasă și foișorul de lângă grătar. O sa revenim.

 690. Este un loc foarte linistit, perfect pentru odihna dupa o zi de plaja si o seara de petrecere. Curatenia este impecabila.

 691. Gazdele sunt niste persoane calde si binevoitoare! Curatenia exceptionala,amplasare foarte buna! Recomand cu drag! Multumim ca ne-ati primit cu catelusa!

 692. Ca si amplasare, sunt doar 10 min mers lejer pana la plaja, iar locatia arata exact ca in pozele afisate, camera e spatioasa, curata, cu baie proprie si aer conditionat. Curtea din fata casei este umbroasa si racoroasa, ceea ce face o zi torida de vara mult mai suportabila. Fiind un sejur scurt, nu am reusit sa profitam din plin de gradina din spate, ce are spatiu de relaxare, leagan si gratar. In schimb, ne-am bucurat de prietenii patrupezi prezenti, foarte simpatici si jucausi. Per total, ne-am simtit ca acasa, gazdele sunt foarte deschise, primitoare si atente la nevoile oaspetilor. Cu siguranta vom mai reveni!

 693. Proprietarii drăguți si atenti cu oaspetii. Toata pensiunea umbrita de nuci si vie, răcoroasă, numai buna pentru zilele verii. Atmosfera de „acasa la mama”. Curatenia impecabilă în toate spațiile comune pe care Adriana o întreține formidabil. Cățeii și pisicile- cei mai grozavi parteneri de joaca inainte si după plajă. Papa buna, generoasa si din gradina pe care Adriana o pregateste, la cerere.

 694. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 695. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 696. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 697. Am apreciat cel mai mult curatenia, curtea cu verdeata, amabilitatea gazdei si proximitatea fata de Vama Veche.

 698. Oameni foarte primitori, curatenie exemplara, la 10 minute de centru si aproape de Vama. Recomand cu caldura, cu siguranta ne vom intoarce!

 699. Właściciel to wspaniały człowiek, bardzo nam pomógł w trudnej dla nas losowej sytuacji. Zostaliśmy przyjęci jak rodzina. Bardzo serdecznie polecam ten obiekt.

 700. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 701. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 702. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 703. Pensiunea este mult mai frumoasa decât in poze și cel mai important este foarte foarte curat!!, paturile Foarte confortabile , totul miroase a curat , iar gazda este foarte primitoare , jos pălăria Ne-am simțit foarte bine vom reveni cu drag! Recomandam

 704. – Gazdele sunt foarte primitoare, dimineata ne-au facut cafea..care a fost foarte bine primita – apa calda in permanenta – in camere poti face intuneric..incat sa dormi cat vrei

 705. Mult mai curat si primitor decat lasa sa para din poze. Spatiul din curte amenajat pentru copii cu diverse jocuri.

 706. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 707. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 708. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 709. Nu am solicitat mic – dejun. Locatia aproape de plaja. Totul nou, curat, functional si bine – gandit. Gazdele amabile, serviabile, politicoase si discrete.

 710. Aproape de plaja .Foisorul mare si dotat cu de toate.

 711. Gazdele sunt foarte de treabă si atente fac tot posibilul să ai toate conditiile pentru un sejur cît mai plăcut. Le mulțumim și pe această cale pentru zile minunate petrecute la CASA LEO 2 MAI. FELICITĂRI .

 712. Locatie foarte buna, camera a fost curata si spatioasa.

 713. Apartamentul a fost superspatios, 2 familii pot sta super confortabil

 714. Aproape de plaja Personal foarte amabil Locatia curata Am avut si parcare

 715. Proprietarii au fost foarte primitori. Proprietatea este îngrijită cu multa atenție la detalii.

 716. Am fost primiți foarte bine, condiții perfecte,gazde foarte amabile și înțelegătoare, aproape de plajă- apr. 7-10 minute mers. Un mare plus este curtea spațioasă și foișorul de lângă grătar. O sa revenim.

 717. Este un loc foarte linistit, perfect pentru odihna dupa o zi de plaja si o seara de petrecere. Curatenia este impecabila.

 718. Hotelul frumos,camere mari,elegante,mobilier nou,amplasarea hotelului convenabila,piscina buna,mic dejunul corespunzator

 719. Placut impresionata de locatie: linistita, camera spatioasa, curata, mobilierul modern iar curtea draguta! O alegera buna!

 720. Pensiune situata intr un loc f linistit, departe de forfoteala din timpul weekendului. Camerele spatioase, asternuturi si prosoape albe, curate, impecabile. Proprietarii sunt persoane f placute si amabile, ne au ajutat cu recomandarile lor; speram sa revenim

 721. Camera a fost curata. Au fost suficiente prosoape/perne/cearsafuri.(noi fiind 4 pers). Piscina ok. Pesonal amabil.

 722. Camera arata foarte bine, la fel si complexul -stil mediteranean. Zona de langa piscina este minunata (multe mese, umbra, sezlonguri), iar micul dejun la fel. Pana la plaja sunt cam 10 minute pe jos.

 723. Totul este perfect! o sa ma intorc ori de cateori o sa am ocazia va multumesc mult!!!!

 724. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 725. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 726. Curatenia, liniste, gazdele amabile, am avut fructe si apa la discretie in fiecare dimineata. Am putut parca in curte si este suficient loc de parcare si pe strada

 727. Proprietarii au fost foarte primitori. Proprietatea este îngrijită cu multa atenție la detalii.

 728. Am fost primiți foarte bine, condiții perfecte,gazde foarte amabile și înțelegătoare, aproape de plajă- apr. 7-10 minute mers. Un mare plus este curtea spațioasă și foișorul de lângă grătar. O sa revenim.

 729. Este un loc foarte linistit, perfect pentru odihna dupa o zi de plaja si o seara de petrecere. Curatenia este impecabila.

 730. Cameră spațioasă, bucătărie bine dotată, terasele au fost amenajate într-un mod agreabil

 731. Casa Mediterana este o oaza de liniste si de frumos in agitatia de la malul marii. Camera (King Superioara) este foarte frumos decorata, spatioasa si confortabila – am apreciat patul dublu in care se doarme bine si dusul de tip „walk-in” din baia cu influente nautice. Terasa din spate (da, arata ca in poze!!!), plus bucataria utilata la care au acces oaspetii, intregesc atmosfera relaxanta.

 732. Curtea, foișorul, toate spatiile de relaxare de afara arata foarte bine și sunt foarte confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce trebuie. Exista dușuri și bai comune și la parter și deși am fost în camera cu baie comuna, nu am gasit niciodată ocupat.

 733. Locatia se află mla câtva pasi de la mare. Curătenia în camere este impecabilă. Personal drăguti. Mic dejun suficient.

 734. Locație.. atmosfera…gazdele ….timpul petrecut in familie.

 735. Locația excelentă, chiar lângă plajă și restaurantul Acvamarin, care e foarte bun Curtea cu flori și un loc de joacă generos

 736. Un loc extraordinar! Marea minunata, totul de vis…

 737. Totul. Locatie extraordinara. Mancare buna la preturi rezonabile, porții foarte mari. Servire rapida. Personal amabil. Curat. Apa mica si fara valuri perfecta pt copii. Camere video peste tot, astfel ca nu se fura nimic,am lasat totul pe plaja. Liniste. Cand si cand se auzea muzica la restaurant, dar nu tare, iar muzica era una buna,nu manele sau melodii de sezon. Masina a fost parcata in spatele bungaloului. Exista un mic loc de joaca pt copii, dar pt copii mai maricei. Lebede foarte blande, veneau langa noi, le hraneam,iar noaptea defilau in golf in lumina farului ca niste dive :). Pt noi Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguranță.

 738. Mâncarea e delicioasă și la prețuri foarte bune. Iar locația e superbă fiind la câțiva metri de plajă.

 739. O camera perfecta pentru o iesire la mare. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun bun. Atmosfera foarte placuta!

 740. O locatie frumoasa, un concept mai putin intalnit la noi, si aici ma refer la felul in care cladirea arata. Este foarte frumos. Noi ne-am simtit foarte bine. Am vrea sa mai venim in vara. Micul dejun ok.

 741. Este prima oara cand venim la Casa Stavros, dar ne vom intoarce cu singuranta. Camerele sunt curate, micul dejun a fost excelent, personalul de nota 20. Un mare plus este vibe-ul grecesc, ne-a placut foarte mult. Vremea nu a prea tinut cu noi, dar, cu toate astea, ne-am simtit extraordinar!

 742. Atmosfera primitoare, camere curate și călduroase și marea la doar câțiva pasi. Într-un cuvânt un început de an cum nu se putea mai frumos și totul datorita oamenilor care ne-au primit cu caldura și au avut grija sa ne facă șederea cât mai plăcută. Recomandam cu drag cu caldura Vila Mugur, ca un loc unde sa petreceți si sa va faceți cele mai frumoase amintiri, in orice moment al anului. Mulțimim proprietarului pentru ospitalitate 😊

 743. – curat – liniște : deși era o nunta la aprox. 150 m care se auzea foarte tare din curte, în camera care era pozitionata pe spate nu se auzea absolut nimic – deși nu am stat in curte, aveau un spatiu in curte unde puteai sta la umbra

 744. Camera spatioasa, racoroasa, curata. Zona cu liniste.

 745. Ne a placut foarte mult locația, camerele mari , curate, liniste , gazdele foarte amabile ,ospitaliere ne-au oferit multe informații unde putem mânca ! Este foarte aproape de plaja Vom reveni cu drag in acesta locație unde te simți ca acasă ! Recomand

 746. Pensiunea este mult mai frumoasa decât in poze și cel mai important este foarte foarte curat!!, paturile Foarte confortabile , totul miroase a curat , iar gazda este foarte primitoare , jos pălăria Ne-am simțit foarte bine vom reveni cu drag! Recomandam

 747. – Gazdele sunt foarte primitoare, dimineata ne-au facut cafea..care a fost foarte bine primita – apa calda in permanenta – in camere poti face intuneric..incat sa dormi cat vrei

 748. Locatie foarte bine amplasata, gazde foarte amabile, curatenie

 749. Gazdele au fost f prietenoase iar sfaturile lor f utile .

 750. Gazde foarte primitoare si atente. Foarte curat. In plus, locatia la 3 min de plaja. A fost o vacanta asa cum mi-am dorit😃. Speram sa revenim curand.

 751. Locatie foarte buna, camera a fost curata si spatioasa.

 752. Apartamentul a fost superspatios, 2 familii pot sta super confortabil

 753. Aproape de plaja Personal foarte amabil Locatia curata Am avut si parcare

 754. Totul renovat, curatenie, acces la bucatarie externa utilata.

 755. Paturile au fost confortabile totul ok gazda primitoare

 756. Curatenie la superlativ.Personal de nota 10. Vom reveni cu siguranta!!

 757. Cazarea este foarte frumoasă. Am stat in studio de 4 persoane. Nu avem obiecții legat de cazare. Este foarte aproape de plaja 2 Mai si de restaurante si magazine

 758. Pat confortabil, clean sheets, pozitie foarte buna.

 759. Camera este dotata conform informatiilor de pe booking. Recomand camera triplacu chicineta familiilor cu copii.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled