Cazare ieftina Mamaia Nord Navodari

De multe ori ne uitam dupa cazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România

Apartel 39 - Nickos

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Cristina Aquarium Residence 2

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartel 40 - Fllores

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Panoramis Residence by The Sea

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartel 52 - Topaz

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartel 51 - Opal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Alezzi Sea View

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartel 50 - Ametist

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Lucențiu si Izabela GheorgheDavid din Mustesti, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Lucențiu si Izabela GheorgheDavid din Mustesti, jud. AradCazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Luciana si Răducu Ciupe din Varfu Dealului, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Luciana si Răducu Ciupe din Varfu Dealului, jud. SuceavaCazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Gherghina si Nadia Buruiană din Livada Mica, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Gherghina si Nadia Buruiană din Livada Mica, jud. BuzauCazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Cristobal si Salomea Popa din Dosu Raului, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România!

  (Cristobal si Salomea Popa din Dosu Raului, jud. ValceaCazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Daciana si Erica Chira din Valea Sosii, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Daciana si Erica Chira din Valea Sosii, jud. BacauCazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Mina si Aristița Botean din Patars, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România.

  (Mina si Aristița Botean din Patars, jud. AradCazare in Mamaia Nord, Năvodari, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 1. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 2. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 3. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 4. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 5. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 6. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 7. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 8. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 9. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 10. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 11. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 12. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 13. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 14. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 15. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 16. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 17. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 18. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 19. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 20. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 21. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 22. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 23. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 24. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 25. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 26. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 27. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 28. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 29. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 30. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 31. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 32. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 33. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 34. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 35. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 36. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 37. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 38. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 39. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 40. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 41. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 42. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 43. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 44. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 45. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 46. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 47. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 48. Ca locație este curată și condiții foarte bune. Intru cuvânt. Mulțumit.

 49. Pat confortabil, mobilier in stare buna, aer conditionat, internet Administrator foarte primitor si amabil. Formalitati de checkin/out simple.

 50. Locatia, dotarile apartamentului, proximitatea de plaja si de o un mic magazin al unei benzinarii unde este o cafenea si bancomat, terasa mare (insa fara scaune), wifi bun, parcare foarte aproape de intrare

 51. -apartamentul este situat intr-o cladire noua, civilizata, aflata la 7-8 minute de mers pe jos pana la plaja; -gazda este foarte primitoare, stie sa se faca placuta; -patul din dormitor este impozant, la nevoie pot incapea trei persoane cu usurinta; -bucataria este dotata corespunzator, pentru cine doreste sa gateasca.

 52. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 53. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 54. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 55. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 56. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 57. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 58. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 59. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 60. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 61. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 62. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 63. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 64. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 65. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 66. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 67. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 68. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 69. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 70. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 71. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 72. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 73. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 74. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 75. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 76. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 77. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 78. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 79. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 80. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 81. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 82. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 83. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 84. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 85. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 86. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 87. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 88. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 89. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 90. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 91. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 92. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 93. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 94. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 95. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 96. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 97. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 98. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 99. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 100. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 101. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 102. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 103. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 104. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 105. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 106. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 107. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 108. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 109. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 110. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 111. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 112. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 113. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 114. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 115. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 116. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 117. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 118. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 119. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 120. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 121. Apartamentul este frumos, este decomandat cu 2 camere, bucataria separata (nu este open space), ideal pentru o familie cu mai multi copii. Plaja este la 3 min de mers pe jos.

 122. The fact that is close to the beach, everything is new and amazing living condition.Quiet area. Overall a good experience. I highly recommend it.

 123. Was better than I could imagined and than I saw from the photos ..was everything very clean ..comfortable ..spacious ..very nice and modern decorated ..excellent place to enjoy the lovely Black Sea .. I don’t regret my choice of this apartment ..was a great experience ..Thank you and definitely I will return this summer

 124. curatenia, gradina, amabilitatea prorietarului, linistea

 125. Curtea cu gazon aranjat si pomi fructiferi fantastici. Baile curate. Camerele curate, spatioase, pat confirtabil

 126. O gazda extraordinara, un om care te face sa te simti imediat comfortabil Calitate pret / servicii / oferta a fost excelenta!

 127. Micul dejun ff variat si gustos, loc prielnic pt familii cu copii. Plaja hotelului curata si liniștită:). Personalul prietenos si intelegator

 128. Plaja aproape, mic dejun excelent, personal saritor, camere mari și luminoase.

 129. Locatie, liniste,plaja curata,facilitatile,locurile de joaca pentru copii

 130. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 131. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 132. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 133. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 134. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 135. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 136. Locatie foarte buna, parcare privata cu paza, apartament foarte, foarte, spatios.

 137. Apartament mare,spatios,ideal pentru familiile cu copii.Recomand cu incredere.

 138. Conditii foarte bune in apartament Situat aproape de plaja

 139. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 140. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 141. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 142. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 143. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 144. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 145. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 146. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 147. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 148. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 149. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 150. Apartament situat intr-un imobil nou, foarte frumos amenajat, dotat cu toate cele necesare, gazda amabila, aproape de plaje amenajate.

 151. Localizarea langa plaja, cu vedere la mare ( inca )

 152. apartamentul unde totul este nou..locatia langa plaja super ok proprietarul

 153. I liked the place itself. The owner and the staff were very friendly and helpful! Location near the beach. All in all, I recommend this place!

 154. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 155. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 156. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 157. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 158. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 159. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 160. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 161. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 162. curatenia, curtea, mini bucataria si Mihaela (proprietara).

 163. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 164. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 165. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 166. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 167. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 168. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 169. Apartamentul este superb, aproape de plaja, iar cu gazda ne-am inteles super bine.

 170. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 171. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 172. Localizarea langa plaja, cu vedere la mare ( inca )

 173. apartamentul unde totul este nou..locatia langa plaja super ok proprietarul

 174. I liked the place itself. The owner and the staff were very friendly and helpful! Location near the beach. All in all, I recommend this place!

 175. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 176. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 177. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 178. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 179. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 180. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 181. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 182. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 183. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 184. Locatia extrem de linistita, Atmosfera placuta. Camera decorata cu gust. Curatenie impecabila.

 185. Amenajarea camerei, liniste, locuri de parcare, priveste

 186. Camera foarte curata, patul conforatbil, am avut vedere la lac de pe balcon. Parcare pazita la proprietate.

 187. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 188. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 189. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 190. Apartamentul este superb, aproape de plaja, iar cu gazda ne-am inteles super bine.

 191. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 192. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 193. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 194. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 195. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 196. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 197. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 198. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 199. Probabil cea mai bună calitate a plajei si apei de pe litoral,ideal pentru copii,prea multe sezlonguri,putina plaja pentru cei ce nu prefera acestea.

 200. Stuidoul a fost coquet si primitor. Ne-am simtit ca acasa…

 201. Apartamentul a fost ok, este exact ca in poze, foarte curat si aproape de plaja.

 202. Localizarea langa plaja, cu vedere la mare ( inca )

 203. apartamentul unde totul este nou..locatia langa plaja super ok proprietarul

 204. I liked the place itself. The owner and the staff were very friendly and helpful! Location near the beach. All in all, I recommend this place!

 205. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 206. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 207. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 208. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 209. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 210. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 211. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 212. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 213. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 214. Apartamentul este superb, aproape de plaja, iar cu gazda ne-am inteles super bine.

 215. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 216. Dotari foarte bune, totul ales si instalat cu bun gust. Camere spatioase, o terasa foarte mare….asta pentru ca am stat la ultimul etaj al proprietatii!

 217. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 218. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 219. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 220. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 221. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 222. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 223. Faptul că este foarte aproape de plajă. Este o locație nou construită. Decor elegant.

 224. Apartamentul este superb, aproape de plaja, iar cu gazda ne-am inteles super bine.

 225. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 226. Apartamentul este curat si foarte bine îngrijit. De asemenea dispune de tot ce este nevoie, ba chiar mai mult. Proprietatea este aproape de plaja, iar gazda foarte amabilă și primitoare. Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom reveni!

 227. Curatenie, modern, aproape de plaja, foarte amabili proprietarii.

 228. Ne-a plăcut totul. Gazda foarte amabila, curățenie, aproape de plaja.

 229. camera curata, patul confortabil, aproape de plaja.

 230. Personalul foarte prietenos, mâncarea proaspătă și buna, curățenie, liniște si aproape de plajă.

 231. Personalul amabil, gata sa te ajute oricand. Mancarea foarte buna! Foarte aproape de plaja. Plaja lata fiind loc pentru toata lumea.

 232. Apartamentul foarte frumos, curat și bine amplasat aproape de mare. În apartament am avut tot confortul recomand cu drag.

 233. Gazdă amabilă, locație foarte aproape de plaje, apartament nou cu toate dotările necesare pentru o familie cu copii.

 234. apartament nou, arata exact ca in poze, gazda f amabila

 235. Foarte aproape de plaja. Market la parterul blocului deschis pana la ora 23:00.

 236. Locatia este foarte aproape de plaja! Studioul este amenajat elegant fiind ideal pentru o vacanta in doi. De asemenea la parterul blocului se afla un magazin cu program prelungit (ora inchidere 23:00). Recomand!

 237. Foarte curat, comfortabil, dotat cu tot ce trebuie. Cu siguranta vom reveni!

 238. Micul dejun ff variat si gustos, loc prielnic pt familii cu copii. Plaja hotelului curata si liniștită:). Personalul prietenos si intelegator

 239. Plaja aproape, mic dejun excelent, personal saritor, camere mari și luminoase.

 240. Locatie, liniste,plaja curata,facilitatile,locurile de joaca pentru copii

 241. Am fost luați cu mașina de la gara fără bani și am fost primiți cu o carafa de vin, iar a doua zi ni s-a permis sa plecam la 5-6 seara și am mai folosit deci camera și baia pana atunci, deci nu ne-am decăzut la prânz, încât am mai prins o zi de plaja cu siguranță că ne vom întoarce tot în cameră, unde ne-am pregătit de drum apoi .

 242. -camere curate -plaja aproape -proprietarii sunt foarte amabili -zona linistita

 243. curatenia, curtea, mini bucataria si Mihaela (proprietara).

 244. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 245. Locatie, meniu, curatenie, plaja, ideal pt familii cu copii.

 246. Cel mai confortabil pat in care am dormit. Mic dejun bogat și variat. Mâncarea foarte bună. Amplasarea la 50 m de plajă.

 247. Apartamentul este mai frumos decat in poze, foarte curat si confortabil, proprietarii minunati! Vecinatatea cu restaurantul este buna, ca poti manca alaturi, insa ai si muzica de fond de la el – nu era foarte tare si seara se oprea.

 248. Apartamentul este ft aproape de plaja Papaya iar in apropiere sunt magazine. O experienta care a meritat, recomand!

 249. Mi-a placut mult amplasamentul locatie, cat si amabilitatea gazdei.

 250. Proprieta este foarte aproape de plaja. Camera a fost confortabila și curata. Personalul a fost foarte amabil.

 251. Atmosfera placuta, plaja aproape si relativ libera. Mancare gustoasa si servicii de calitate.

 252. Pensiunea este situata la 2’ de mers pe jos de plaja. Personalul f amabil. Mancarea f buna. Restaurantul pensiunii are un bucatar f bun si priceput. Camera mare, curata , luminoasa. Baia functionala, cu scurgerea buna la dus si toate accesoriile noi.

 253. Faptul că este foarte aproape de plajă. Este o locație nou construită. Decor elegant.

 254. Apartamentul este superb, aproape de plaja, iar cu gazda ne-am inteles super bine.

 255. apartamentul f. frumos, utilat cum trebuie. Aproape de mare

 256. Desi aveam 3 nopti platite, am plecat dupa prima 🙂

 257. Camera spatioasa si patul foarte confortabil Vila era destul de aproape de plaja- aproximativ 300m Gazdele foarte atente

 258. locatie si gazde primitoare. recomand familiilor cu copii 2+ 😊

 259. Miroase a nou in toata vila, curatenie, personal de nota 10. Aproape de plaja, cafeaua buna 🙂 raport calitate pret – excelent. Voi reveni, recomand cu incredere.

 260. camera spatioasa, curata, terasa generoasa, personalul excelent. gradina foarte draguta, spatiile comune de asemenea.

 261. Camera a fost.mare,curata,ne-am putut gati,Desi am stat doar 2nopti.

 262. Micul dejun ff variat si gustos, loc prielnic pt familii cu copii. Plaja hotelului curata si liniștită:). Personalul prietenos si intelegator

 263. Plaja aproape, mic dejun excelent, personal saritor, camere mari și luminoase.

 264. Locatie, liniste,plaja curata,facilitatile,locurile de joaca pentru copii

 265. Proprieta este foarte aproape de plaja. Camera a fost confortabila și curata. Personalul a fost foarte amabil.

 266. Atmosfera placuta, plaja aproape si relativ libera. Mancare gustoasa si servicii de calitate.

 267. Pensiunea este situata la 2’ de mers pe jos de plaja. Personalul f amabil. Mancarea f buna. Restaurantul pensiunii are un bucatar f bun si priceput. Camera mare, curata , luminoasa. Baia functionala, cu scurgerea buna la dus si toate accesoriile noi.

 268. Camera extrem de curata, totul aranjat la milimetru.

 269. personal f ospitalier,curatenie impecabila,situare in inima orasului,unde aveam nevoie,lista pe noptiera cu toate telefoanele utile,inclusiv catering si taxi. minunat!

 270. Imobilul este recent construit sau renovat. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt noi. Am primit camera la parter, a doua de la receptie (locatia are si etaj), care a fost suficient de spatioasa, dotata cu toate cele necesare, lenjerie de pat, ceainic electric, mini frigider, prosoape. Totul impecabil, curat si aranjat. Ne-am putut caza cu catelul, multumim.

 271. Locatia extrem de linistita, Atmosfera placuta. Camera decorata cu gust. Curatenie impecabila.

 272. Amenajarea camerei, liniste, locuri de parcare, priveste

 273. Camera foarte curata, patul conforatbil, am avut vedere la lac de pe balcon. Parcare pazita la proprietate.

 274. Locatie ok, camera mare si moderna, mic dejun f bun, curatenie, plaja f aproape, umbrele si sezlonguri incluse in pret.

 275. Personal receptie clienti si restaurant calificat si cu totii foarte profesionisti, pregatiti mereu sa te faca sa te simti ca acasa. Locatie foarte bine ingrijita si pozitie la 20 m de mare, suite-urile cu vedere la mare ofera o priveliste minunata.

 276. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 277. Proprieta este foarte aproape de plaja. Camera a fost confortabila și curata. Personalul a fost foarte amabil.

 278. Atmosfera placuta, plaja aproape si relativ libera. Mancare gustoasa si servicii de calitate.

 279. Pensiunea este situata la 2’ de mers pe jos de plaja. Personalul f amabil. Mancarea f buna. Restaurantul pensiunii are un bucatar f bun si priceput. Camera mare, curata , luminoasa. Baia functionala, cu scurgerea buna la dus si toate accesoriile noi.

 280. O locație excelenta, exact langa plaja. Nu ne-am fi putut dori mai mult. Apartamentul are tot ce iti poti dori, complet utilat pentru a te simti ca acasa. Vom reveni!

 281. Apartamentul este mai frumos decat in poze, foarte curat si confortabil, proprietarii minunati! Vecinatatea cu restaurantul este buna, ca poti manca alaturi, insa ai si muzica de fond de la el – nu era foarte tare si seara se oprea.

 282. Apartamentul este ft aproape de plaja Papaya iar in apropiere sunt magazine. O experienta care a meritat, recomand!

 283. Foarte aproape de plaja, o bucătărie utilata complet , iar ca bonus o mașina de spălat pentru haine :). Proprietarul foarte disponibil !

 284. Disponibilitatea ptr late check out fara costuri suplimentare! In plus, proprietarul este deschis si foarte amabil. Bravo!

 285. Foarte curat, totul nou, amenajat cu gust, luminos si confortabil!

 286. Locatie ok, camera mare si moderna, mic dejun f bun, curatenie, plaja f aproape, umbrele si sezlonguri incluse in pret.

 287. Personal receptie clienti si restaurant calificat si cu totii foarte profesionisti, pregatiti mereu sa te faca sa te simti ca acasa. Locatie foarte bine ingrijita si pozitie la 20 m de mare, suite-urile cu vedere la mare ofera o priveliste minunata.

 288. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 289. Foarte aproape de plaja, o bucătărie utilata complet , iar ca bonus o mașina de spălat pentru haine :). Proprietarul foarte disponibil !

 290. Disponibilitatea ptr late check out fara costuri suplimentare! In plus, proprietarul este deschis si foarte amabil. Bravo!

 291. Foarte curat, totul nou, amenajat cu gust, luminos si confortabil!

 292. Locatie ok, camera mare si moderna, mic dejun f bun, curatenie, plaja f aproape, umbrele si sezlonguri incluse in pret.

 293. Personal receptie clienti si restaurant calificat si cu totii foarte profesionisti, pregatiti mereu sa te faca sa te simti ca acasa. Locatie foarte bine ingrijita si pozitie la 20 m de mare, suite-urile cu vedere la mare ofera o priveliste minunata.

 294. Locatia proprietatii este perfecta. Este curatenie, iar micul dejun destul de bogat si diversificat. Piscina e minunata cu apa curata si calduta.

 295. Un raport excelent preț-calitate. Foarte curat iar personalul foarte amabil.

 296. Totul a fost la superlativ! Camera spațioasă, foarte curată, cu mobilier nou și modern de cea mai bună calitate și cu o priveliște generoasă către mare! Felicitări personalului amabil și serviabil și mai ales d-nei Elena, mereu cu zâmbetul pe buze! 🤗 Sperăm să revenim curând!

 297. -mobilier nou -personalul amabil a raspuns prompt solicitarilor noastre -pat incapator -semnal wi-fi bun

 298. Mic dejun excelent: bogat si diversificat. Preturile la restaurant cam maricele dar portiile respectau gramajul (te saturai) …recomand platoul fructe de mare și salata thailandeza… Pat mare cu saltea f.buna, balcon mare, tv smart cu diagonala mare, curatenie buna, asternuturi si prosoape schimbate des si de calitate…aer conditionat bun in camera si f.placut ca exista si pe holuri…functionand… Locatia, piscina, plaja peste drum ingrijită cu personal atent si binevoitor…deci se poate si la noi…Felicitari !

 299. Locatie ok, camera mare si moderna, mic dejun f bun, curatenie, plaja f aproape, umbrele si sezlonguri incluse in pret.

 300. Personal receptie clienti si restaurant calificat si cu totii foarte profesionisti, pregatiti mereu sa te faca sa te simti ca acasa. Locatie foarte bine ingrijita si pozitie la 20 m de mare, suite-urile cu vedere la mare ofera o priveliste minunata.

 301. Foarte aproape de plajă, asta mi-a plăcut foarte mult, curat, personalul foarte amabil. Proprietarul este serios, mereu prezent și atent pentru o mai bună desfășurare a activității. Micul dejun a fost suficient și de bun simt. Dacă ești obișnuit să mănânci jumătate de purcel la o masă atunci clar o să spui că e mic și nu e de ajuns

 302. Pensiunea ofera din plin ceea ce promite, personalul facand tot posibilul sa satisfaca cererile si celor mai „carcotasi” clienti. Deviza lor se pare ca este „suntem aici pentru dumneavoastra”. Bravo! Pozitionarea este excelenta.

 303. Pentru o locație de familie este mai mult decat ok. Personal prietenos cu copiii. Mâncare foarte bună și proaspătă.

 304. Mic dejun excelent: bogat si diversificat. Preturile la restaurant cam maricele dar portiile respectau gramajul (te saturai) …recomand platoul fructe de mare și salata thailandeza… Pat mare cu saltea f.buna, balcon mare, tv smart cu diagonala mare, curatenie buna, asternuturi si prosoape schimbate des si de calitate…aer conditionat bun in camera si f.placut ca exista si pe holuri…functionand… Locatia, piscina, plaja peste drum ingrijită cu personal atent si binevoitor…deci se poate si la noi…Felicitari !

 305. Locatie ok, camera mare si moderna, mic dejun f bun, curatenie, plaja f aproape, umbrele si sezlonguri incluse in pret.

 306. Personal receptie clienti si restaurant calificat si cu totii foarte profesionisti, pregatiti mereu sa te faca sa te simti ca acasa. Locatie foarte bine ingrijita si pozitie la 20 m de mare, suite-urile cu vedere la mare ofera o priveliste minunata.

 307. Doamna a fost foarte amabila, pensiunea foarte frumoasa si foarte curat! Vom mai reveni! Mulțumim!

 308. Gazde deosebite. Camere frumoase, un loc linistit si curat. Bucatarie bine utilata cu loc de servit masa la umbra. Nu ne-a lipsit nimic. Plaja aferenta nu este aglomerata. Kaufland si locuri de servit masa la 10 minute de mers pe jos.

 309. Personal amabil, curatenie, liniste si confort – recomand cu incredere!

 310. Facilitatile pentru copii: 2 locuri de joaca, apropierea pe plaja, linistea, disponibilitatea personalului tanar, binevoitor, micul dejun variat.

 311. Ca de obicei locatia minunata, redecorarea terasei super reusita!

 312. Zona este f liniștită. Foarte potrivita pentru familii cu copii. F aproape de plaja, se simte astfel briza si nu este sufocant de cald. Plaja nu este aglomerata, desi sunt locuri destul însemnate pentru cei cu „cearșaf”. Am fost si noi intr-o zi cu cearșaf, căutând o plaja mai curata.

 313. Locatie confortabila, dotata cu tot ce trebuie, aproape de plaja, proprietar implicat. Curtea interioara face toti banii.

 314. Locația a fost foarte curată. Totul este nou și foarte bine îngrijit. Este foarte aproape de plaja. Proprietarii sunt foarte amabili și prietenoși. Ne-am simțit ca acasă.

 315. Totul a fost la superlativ: locatia apartamentului, curățenia, grădina in care poti face grătar sau pur si simplu sa te relaxezi, etc. Ideal pentru familii cu copii! 🙂

 316. 1. Este singura locație cu adevărat curata. 2. Amenajarea apartamentului inclusiv compartimentarea. 3. Promptitudinea personalului. 4. Distanta fata de plaja.

 317. Locatie excelenta, aproape de plaja. Apartamentul arata foarte bine si este perfect pentru 3 persoane

 318. Apartamentul arata exact ca in pozele prezentate pe booking. Foarte frumos designul apartamentului, totul facut cu foarte mult gust. O locatie excelenta.

 319. F nou totul, scump, de clasa, f aproape de.plaja,

 320. Este aproape de plaja, in randul 2. Restaurantul din interior are preturi ultra mari, dar mancarea este buna. Camera este destul de mare. Bucataria bine dotata. A fost liniste si odihnitor.

 321. Foarte placut, confortabil, vedere la mare superba si o locatie excelenta! Parcarea asigurata este un avantaj. Aproape pe plaja.

 322. Locatie confortabila, dotata cu tot ce trebuie, aproape de plaja, proprietar implicat. Curtea interioara face toti banii.

 323. Locația a fost foarte curată. Totul este nou și foarte bine îngrijit. Este foarte aproape de plaja. Proprietarii sunt foarte amabili și prietenoși. Ne-am simțit ca acasă.

 324. Totul a fost la superlativ: locatia apartamentului, curățenia, grădina in care poti face grătar sau pur si simplu sa te relaxezi, etc. Ideal pentru familii cu copii! 🙂

 325. Totul perfect, curățenie, locație, personal. Revenim cu plăcere

 326. Totul este la superlativ. Localizat aproape de plajă, apartamentul este nou și foarte curat. Este mobilat și utilat superb. Are terasă cu vedere la mare. Ne-am simțit grozav. Când vom reveni în Navodari, aici voi încerca prima dată.

 327. Gazda amabila și atenta. Locația foarte bună (aproape de plaja) , chiar dacă zona e în plina dezvoltare, prin urmare se lucrează la clădirile din zona iar drumul are nevoie de asfaltare. Liniște seara în cartier iar ziua pe plaja nu a fost foarte aglomerat. Pentru noi, familie cu copii mici, a fost ideal.

 328. O locație la superlativ: gazda minunata, foarte amabila si dispusa, aproape de mare, curatenie impecabila

 329. Un loc excelent,aproape de plaja.perfect pentru o vacanta de familie.Gazda super ospitaliera. Super incantati!

 330. Locatie aproape de plaja, utilata cu tot ce trebuie, baia in camera, balcon si liniste.

 331. A fost totul perfect din toate punctele de vedere.

 332. Totul a fost in regula, fara surprize neplacute, este aproape de plaja!

 333. The location is perfect, very close to the beach. The rooms are spacious, clean and with a pleasant design. The host is very nice, as they offered us all the needed facilities for a perfect weekend. We strongly recommend Santorini Summer Apartment!

 334. Totul perfect, curățenie, locație, personal. Revenim cu plăcere

 335. Totul este la superlativ. Localizat aproape de plajă, apartamentul este nou și foarte curat. Este mobilat și utilat superb. Are terasă cu vedere la mare. Ne-am simțit grozav. Când vom reveni în Navodari, aici voi încerca prima dată.

 336. Gazda amabila și atenta. Locația foarte bună (aproape de plaja) , chiar dacă zona e în plina dezvoltare, prin urmare se lucrează la clădirile din zona iar drumul are nevoie de asfaltare. Liniște seara în cartier iar ziua pe plaja nu a fost foarte aglomerat. Pentru noi, familie cu copii mici, a fost ideal.

 337. Inca nu am vazut apartament care sa fie dotat cu tot ce trebuie insa fara sa fie prea incarcat. La o sedere mai indelungata ar fi avantajos o masina de spalat.

 338. Ne-a placut mult apartamentul. Totul a fost conform descrierii si prezentarii. Recomand!

 339. Totul este descris ca in realitate. Apartament modern, curat si foarte utilat. Vedere la mare (anul acesta inca o mai gasiti) Foarte aproape de plaja. Pat foarte mare in dormitor.

 340. F nou totul, scump, de clasa, f aproape de.plaja,

 341. Este aproape de plaja, in randul 2. Restaurantul din interior are preturi ultra mari, dar mancarea este buna. Camera este destul de mare. Bucataria bine dotata. A fost liniste si odihnitor.

 342. Foarte placut, confortabil, vedere la mare superba si o locatie excelenta! Parcarea asigurata este un avantaj. Aproape pe plaja.

 343. O locație la superlativ: gazda minunata, foarte amabila si dispusa, aproape de mare, curatenie impecabila

 344. Un loc excelent,aproape de plaja.perfect pentru o vacanta de familie.Gazda super ospitaliera. Super incantati!

 345. Locatie aproape de plaja, utilata cu tot ce trebuie, baia in camera, balcon si liniste.

 346. Absolut superb! Desi inca se amenajeaza nu se simte deloc acest aspect! Recomand!

 347. Foarte curat, nou, bine poziționat, vedere la mare

 348. Localizarea langa plaja, cu vedere la mare ( inca )

 349. Totul perfect, curățenie, locație, personal. Revenim cu plăcere

 350. Totul este la superlativ. Localizat aproape de plajă, apartamentul este nou și foarte curat. Este mobilat și utilat superb. Are terasă cu vedere la mare. Ne-am simțit grozav. Când vom reveni în Navodari, aici voi încerca prima dată.

 351. Gazda amabila și atenta. Locația foarte bună (aproape de plaja) , chiar dacă zona e în plina dezvoltare, prin urmare se lucrează la clădirile din zona iar drumul are nevoie de asfaltare. Liniște seara în cartier iar ziua pe plaja nu a fost foarte aglomerat. Pentru noi, familie cu copii mici, a fost ideal.

 352. A fost totul perfect din toate punctele de vedere.

 353. Totul a fost in regula, fara surprize neplacute, este aproape de plaja!

 354. The location is perfect, very close to the beach. The rooms are spacious, clean and with a pleasant design. The host is very nice, as they offered us all the needed facilities for a perfect weekend. We strongly recommend Santorini Summer Apartment!

 355. Am apreciat foarte mult ca proprietarul mi-a permis sa aduc un caine de talie medie si ca am putut pleca ceva mai târziu, duminică, nemaiavand rezervare după noi. Apartamentul e dotat cu tot ce e nevoie si arata bine. Ar mai fi de adus o matura si faraș pentru o curățenie rapida, la nevoie. Vă mulțumesc și numai bine!

 356. A fost o vacanță plăcută. Apartamentul are tot ceea ce ai nevoie, este foarte bine organizat, iar proprietarul, extrem de promitor și drăguț.

 357. Ne-a plăcut totul, începând de la apartament, camere, parcare, lift, plaja și faptul ca la 10 minute de locație este un lidl.

 358. Personalul foarte amabil si comunicativ. Plaja foarte aproape.

 359. Curatenie exemplara, proprietarii foarte amabili si discreti, locatia, aproape de plaja. Recomand!

 360. Camera aerisita,curata,pat confortabil,aer conditionat,totul ok.

 361. Personalul,cafeaua de dimineata din partea casei,balcon micut cu o masa si 2 scaune,minibar in camera .

 362. Locatie linistita, personal amabil, gazda primitoare, lenjerie impecabila, aproape de mare.

 363. Totul a fost perfect. Camera, distanță pana la plaja. Recomand din suflet!!

 364. Parcarea e mai mult o improvizatie decat o parcare adevarata, dar chiar exista, e asigurata pe toata durata sederii si e bine venita.

 365. Totul a fost ok. Dovada ca se pot oferii si la noi conditii de vacanta. Voi revenii cu siguranta aici daca aleg Marea Neagra.

 366. Mi-a plăcut cum era amenajată camera, curățenia, aspectul băii, bucătăria a fost un avantaj pentru noi .

 367. Camera spatioasa,amenajata frumos,mobila relativ noua.Baie ok. Amplasata pe o strada linistita(in special seara),destul de aproape de mare.

 368. Camera mare, curata si frumoasa. Balcon mare cu masa si scaune. Gazda foarte primitoare.

 369. Locatie ok. Zona linistita. Balcon generos. Exista un santier langa, dar se respecta orele de liniste.

 370. Personalul foarte amabil si comunicativ. Plaja foarte aproape.

 371. Curatenie exemplara, proprietarii foarte amabili si discreti, locatia, aproape de plaja. Recomand!

 372. Camera aerisita,curata,pat confortabil,aer conditionat,totul ok.

 373. Personalul,cafeaua de dimineata din partea casei,balcon micut cu o masa si 2 scaune,minibar in camera .

 374. Locatie linistita, personal amabil, gazda primitoare, lenjerie impecabila, aproape de mare.

 375. Totul a fost perfect. Camera, distanță pana la plaja. Recomand din suflet!!

 376. Parcarea e mai mult o improvizatie decat o parcare adevarata, dar chiar exista, e asigurata pe toata durata sederii si e bine venita.

 377. Totul a fost ok. Dovada ca se pot oferii si la noi conditii de vacanta. Voi revenii cu siguranta aici daca aleg Marea Neagra.

 378. Mi-a plăcut cum era amenajată camera, curățenia, aspectul băii, bucătăria a fost un avantaj pentru noi .

 379. Apartamentul este foarte mare. Aerul conditionat functioneaza perfect. Locatia perfecta pt tineri!!!

 380. Amplasarea buna, suficient de departe de cluburi pentru a se putea dormi si in weekend, insa langa sosea si traficul poate fi deranjant. Apt foarte bine compartimentat, 2 dormitoare, 2 bai, living foarte spatios. Lenjerii de pat si prosoape curate. Vedere spre lac, apus superb. Se poate vedea si o portiune de mare printre blocurile din fata. Personal amabil, dintre apartamentele disponibile s-au straduit sa il aleaga pe cel mai confortabil. Elibereaza factura.

 381. Ca apartam este curat, spatios, se vedea marea pe lateral.

 382. Camera spatioasa,amenajata frumos,mobila relativ noua.Baie ok. Amplasata pe o strada linistita(in special seara),destul de aproape de mare.

 383. Camera mare, curata si frumoasa. Balcon mare cu masa si scaune. Gazda foarte primitoare.

 384. Locatie ok. Zona linistita. Balcon generos. Exista un santier langa, dar se respecta orele de liniste.

 385. Totul a fost superrr….și patul și croasantul…și restul.. 👍👍👍

 386. A fost foarte frumos si foarte curat, domnul Stefan e foarte comunicativ… pot sa spun ca totul e la superlativ! Cu siguranța o sa ne întoarcem tot aici.

 387. Pensiunea este amplasata intr-o locatie linistita, insa nu departea de plaja. Dl Stefan este o persoana amabila.

 388. Personalul foarte amabil si comunicativ. Plaja foarte aproape.

 389. Curatenie exemplara, proprietarii foarte amabili si discreti, locatia, aproape de plaja. Recomand!

 390. Camera aerisita,curata,pat confortabil,aer conditionat,totul ok.

 391. Personalul,cafeaua de dimineata din partea casei,balcon micut cu o masa si 2 scaune,minibar in camera .

 392. Locatie linistita, personal amabil, gazda primitoare, lenjerie impecabila, aproape de mare.

 393. Totul a fost perfect. Camera, distanță pana la plaja. Recomand din suflet!!

 394. Parcarea e mai mult o improvizatie decat o parcare adevarata, dar chiar exista, e asigurata pe toata durata sederii si e bine venita.

 395. Totul a fost ok. Dovada ca se pot oferii si la noi conditii de vacanta. Voi revenii cu siguranta aici daca aleg Marea Neagra.

 396. Mi-a plăcut cum era amenajată camera, curățenia, aspectul băii, bucătăria a fost un avantaj pentru noi .

 397. Apartamentul este foarte mare. Aerul conditionat functioneaza perfect. Locatia perfecta pt tineri!!!

 398. Amplasarea buna, suficient de departe de cluburi pentru a se putea dormi si in weekend, insa langa sosea si traficul poate fi deranjant. Apt foarte bine compartimentat, 2 dormitoare, 2 bai, living foarte spatios. Lenjerii de pat si prosoape curate. Vedere spre lac, apus superb. Se poate vedea si o portiune de mare printre blocurile din fata. Personal amabil, dintre apartamentele disponibile s-au straduit sa il aleaga pe cel mai confortabil. Elibereaza factura.

 399. Ca apartam este curat, spatios, se vedea marea pe lateral.

 400. Camera spatioasa,amenajata frumos,mobila relativ noua.Baie ok. Amplasata pe o strada linistita(in special seara),destul de aproape de mare.

 401. Camera mare, curata si frumoasa. Balcon mare cu masa si scaune. Gazda foarte primitoare.

 402. -curatenia in casa si in camera, apropierea de plaja- cca 10 min de mers, plaja este moderna si frumos amenajata, posibilitati diverse de mancare in zona – proprietarii sunt oameni cumsecade si receptivi la solicitari.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled