Cazare ieftina Mamaia Apartamente

De multe ori ne uitam dupa cazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România

★★★★ Iaki Conference & Spa Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★★ Vega Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Bavaria Blu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Riviera

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Hotel Aurora

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Ges

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iridenta si Ilinca Colțoiu din Draguseni, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iridenta si Ilinca Colțoiu din Draguseni, jud. GalatiCazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Stanca si Dumitru Deac din Fumureni, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Apartamente în Mamaia, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Stanca si Dumitru Deac din Fumureni, jud. ValceaCazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Giorgian si Mariana Burduja din Neicu, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Giorgian si Mariana Burduja din Neicu, jud. VranceaCazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Arsenie si Lorelei Ierunca din Protopopesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Apartamente în Mamaia, Constanţa, România!

  (Arsenie si Lorelei Ierunca din Protopopesti, jud. VasluiCazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Antim si Marian Corut din Bogei, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Apartamente în Mamaia, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Antim si Marian Corut din Bogei, jud. BihorCazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Cecilia si Florentin Partoș din Vama, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România.

  (Cecilia si Florentin Partoș din Vama, jud. Satu MareCazare in Apartamente în Mamaia, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 1. Cald pe tot timpul sejurului si vederea frumoasa spre mare din camera. Personalul foarte ok, iar conditiile decente.

 2. O totala placere sa numesc acest loc acasa pentru cateva zile. Priveliste superba,liniste,camera curata,confortabila si spatioasa, personal amabil.

 3. curatenie, confort, o parte din personal mai disponibil, ospatar amabil, mancare buna

 4. Personalul a fost amabil. Camera a fost curată. Încălzirea camerei foarte bună. Locația hotelului este foarte bună pentru călătorii de afaceri.

 5. Totul a fost foarte placut! Este un hotel foarte frumos si foarte curat! Camera a fost foarte calduroasa! Micul dejun bun si bogat!

 6. Locatie aproape de restaurante , baruri . Mijloace de transport la indemana . Sala de mese dotata si destul de intima . Personalul foarte amabil . Dotari in camera decente .Este loc si de mai bine mai ales la aceste tarife .

 7. Locatia e centrala, decoratiunile interioare sunt deosebite; micul dejun deosebit si gustos, personalul foarte amabil.

 8. Locatie excelenta, personal amabil si eficient, camera curata, comfortabila si cu personalitate. Micul dejun bogat, gustos, cu personal atent, gata sa anticipeze si sa satisfaca orice dorinta a oaspetelui. Un loc unde imi va face placere sa revin ori de cate ori voi avea ocazie. Excelent raport pret – calitate.

 9. Un hotel cu caracter, cu camere inalte si grija pentru stil (inclusiv telefonul din camera sau bateriile din baie). Locatie foarte buna pentru plaja, personal amabil si zambitor. Mic-dejun indestulator si proaspat.

 10. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 11. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 12. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 13. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 14. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 15. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 16. Locatia este un plus pentru aceasta proprietate. Livingul este spatios si modern. Bucataria este complet utilata. Proprietatea este curata.

 17. Curat, locație f buna, amenajare baby friendly, spatios. Pentru cei cu bebelusi este loc pt carucior la parter, nu trebuie urcat in apartament.

 18. Apartamentul este exact ca in fotografii, nou renovat. Se afla la etajul 2 al unei cladiri. Pentru noi a fost ok ,dar pt familii cu copii mici sau varstnici sunt cam greu de urcat. Amenajat f drăguț, living spațios. Saltele confortabile.Exact la intrarea in Piata Ovidiu ,foarte multe terase pe strada ,dar cu toate acestea izolarea fonica e foarte buna. Bucataria dotata cu de toate,inclusiv ingrediente. La sosire proprietarul ne-a așteptat cu bere si apa rece in frigider. La plaja Modern se ajuge coborand niste scari , 5-10 minute de plimbare , unde gasiti plaja libera pt cearceafuri langa apa ,iar șezlongurile mai in spate. E o locatie f buna din toate punctele de vedere, gazda foarte draguta. Recomand!

 19. personal amabil, politicos si instruit. curatenie, caldura, locatie buna, restaurant foarte bun.

 20. Locatie super ok, sunt restaurante foarte bune in zona. In hotel este curat si camera foarte curata,. Staffull foarte prietenos si politicos. Este un hotel budget dar cat am stat nu am simtit mare diferenta intre acest hotel si altele care practica tarife mai mari.

 21. Cald pe tot timpul sejurului si vederea frumoasa spre mare din camera. Personalul foarte ok, iar conditiile decente.

 22. Micul dejun diversificat. Camera curată și căldura au contribuit la confortul meu.

 23. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 24. Personalul a fost amabil. Camera a fost curată. Încălzirea camerei foarte bună. Locația hotelului este foarte bună pentru călătorii de afaceri.

 25. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spațioasă, curata, cu decorațiuni vintage si cu niște tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de instituții publice dar si de locurile de promenada. Recepționerele amabile.

 26. Locatia e centrala, decoratiunile interioare sunt deosebite; micul dejun deosebit si gustos, personalul foarte amabil.

 27. Locatie excelenta, personal amabil si eficient, camera curata, comfortabila si cu personalitate. Micul dejun bogat, gustos, cu personal atent, gata sa anticipeze si sa satisfaca orice dorinta a oaspetelui. Un loc unde imi va face placere sa revin ori de cate ori voi avea ocazie. Excelent raport pret – calitate.

 28. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 29. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 30. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 31. O locatie buna pentru tot ce iti doresti sa faci in Constanta, vacanta, tranzit, afaceri. Personal amabil, hotel bine dotat din toate punctele de vedere. Vederea spre mare dimineata … e tot ceea ce conteaza indiferent de scopul calatoriei

 32. Priveliștea, camera, amabilitatea personalului, micul dejun

 33. Locatia hotelului ! Personalu hotelului foarte amabili

 34. Promptitudinea personalului, micul dejul bun, curățenia din camera.

 35. Micul dejun diversificat. Camera curată și căldura au contribuit la confortul meu.

 36. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 37. Design clasic si elegant, bun gust si rafinament, mic dejun delicios si variat, personal foarte amabil, curătenie, totul la superlativ.

 38. Micul dejun fenomenal, personalul profesionist si cu bun simt.

 39. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spațioasă, curata, cu decorațiuni vintage si cu niște tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de instituții publice dar si de locurile de promenada. Recepționerele amabile.

 40. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 41. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 42. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 43. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 44. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 45. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 46. Amenajarile interioare deosebite,calitatea mobilierului,a geamurilor,a dotarilor excelenta. Se remarca rafinamentul si eleganta celui care a conceput totul.

 47. Camera mare,patul si pernele excelente,curatenia,micul dejun elegant si suficient.Amplasare excelenta atat pentru cei care vin la plaja sau sa viziteze orasul cat si pentru business.

 48. Apartamentul este f mare, curat, saltea si perne confortabile. A fost liniste, amplasarea este f buna, plaja aproape, restaurante in apropiere. placuta surpriza!

 49. Bucătăreasa!!!! 10 puncte din 10!!! Mâncarea, excelentă . Locația, intim si discret…personalul ,activ

 50. Amplasare excelentă, aproape de piața Ovidiu. Recepție non-stop. Restaurantul de la etaj oferă o frumoasă priveliște spre mare. Mic dejun foarte consistent, gătit la comandă, de un personal binevoitor. Lift exterior. Lenjerie curată, prosoape curate.

 51. Curatenie, locatie excelenta, personal foarte amabil

 52. Liniște, priveliște excelentă, curățenie, confort. Totul a fost foarte bine!

 53. Amplasarea foarte buna, oferă o priveliște frumoasă pentru un răsărit la malul mării. Mic dejun foarte bun, cu cafea, sucuri, ceaiuri, omleta, bacon, brânzeturi, prăjiturele și multe fructe. Personal amabil, mereu cu zâmbetul pe buze.

 54. O locatie buna pentru tot ce iti doresti sa faci in Constanta, vacanta, tranzit, afaceri. Personal amabil, hotel bine dotat din toate punctele de vedere. Vederea spre mare dimineata … e tot ceea ce conteaza indiferent de scopul calatoriei

 55. Promptitudinea personalului, micul dejul bun, curățenia din camera.

 56. Micul dejun diversificat. Camera curată și căldura au contribuit la confortul meu.

 57. Tot confortul apa calda ,caldura,salteaua,curatenia totul foarte bine.Personalul de la receptie politicos si prietenos. Multumim pentru gazduire!

 58. Design clasic si elegant, bun gust si rafinament, mic dejun delicios si variat, personal foarte amabil, curătenie, totul la superlativ.

 59. Micul dejun fenomenal, personalul profesionist si cu bun simt.

 60. Mic dejun mediu spre bun, camera mare si spațioasă, curata, cu decorațiuni vintage si cu niște tablouri foarte interesante. Spa fierbinte. Parcare la proprietate, aproape de instituții publice dar si de locurile de promenada. Recepționerele amabile.

 61. Curat, dotat cu cele necesare pentru a sta cateva zile bune, aer conditionat si hota de la aragaz functionale si ok, fara zgomote de la vecini, locatie la 10 minute de plaja, liniste ( daca tii geamurile inchise ), bloc super ok, magazine f aproape chiar non stop… farmacie f aproape non stop. Tomis mall la 1 km.

 62. Apartamentul este ideal pentru 2 adulti si un copil. Are o locatie foarte buna, situat intr-un bloc frumos amenajat langa plaja si centrul vechi.

 63. Un apartament curat cu tot ce ai nevoie. Gazda primitoare si comunicativa.

 64. Amenajarile interioare deosebite,calitatea mobilierului,a geamurilor,a dotarilor excelenta. Se remarca rafinamentul si eleganta celui care a conceput totul.

 65. Camera mare,patul si pernele excelente,curatenia,micul dejun elegant si suficient.Amplasare excelenta atat pentru cei care vin la plaja sau sa viziteze orasul cat si pentru business.

 66. Apartamentul este f mare, curat, saltea si perne confortabile. A fost liniste, amplasarea este f buna, plaja aproape, restaurante in apropiere. placuta surpriza!

 67. Bucătăreasa!!!! 10 puncte din 10!!! Mâncarea, excelentă . Locația, intim si discret…personalul ,activ

 68. Amplasare excelentă, aproape de piața Ovidiu. Recepție non-stop. Restaurantul de la etaj oferă o frumoasă priveliște spre mare. Mic dejun foarte consistent, gătit la comandă, de un personal binevoitor. Lift exterior. Lenjerie curată, prosoape curate.

 69. Curatenie, locatie excelenta, personal foarte amabil

 70. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 71. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 72. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 73. Locatia proprietatii este una foarte buna, se afla la cate sute de metri de plaja. Anumite camere ofera chiar vedere la mare, ceea ce este cu adevarat deosebit. Personalul este prietenos si amabil (atat receptionerii, cat si cameristele). Receptia este deschisa non-stop, deci se poate ajunge la hotel la orice ora. Nu am avut mic dejun inclus, insa am vazut ca era totusi foarte variat. Camera a fost suficient de spatioasa pentru 2 persoane. Sistemul de incalzire foarte eficient.

 74. Hotelul necesita o renovare completa pentru a fi pe masura locatiei.Privelistea de la camerele cu sea-view este uimitoare!

 75. Totul este asa cum trebuie Peronalul ,super amabil ! Singurul hotel din Constanta ,in care nu exista miros de micegai.

 76. a fost foarte bine curatenie si tot confortul cu siguranta o sa mai revenim

 77. Personalul este foarte amabil. camera este spatioasa, iar patul este suficient pentru 2 adulti si un copil mic. Micul dejun a fost delicios.

 78. Totul a fost peste asteptari, mic dejun foarte variat, camere spatioase, curate. Nu te astepti ca un hotel de 3 stele sa aiba serviciile acestea. Recomand cu incredere

 79. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 80. Locatie excelenta, confort, loc de parcare asigurat, mic dejun f. bun.

 81. Design clasic si elegant, bun gust si rafinament, mic dejun delicios si variat, personal foarte amabil, curătenie, totul la superlativ.

 82. Camera f.spatioasa. Pat f.confortabil. Locatie excelenta. Mic dejun indestulator. Restaurant pt.mic dejun intim, cu panorama la mare si personal f.amabil.

 83. Bucătăreasa!!!! 10 puncte din 10!!! Mâncarea, excelentă . Locația, intim si discret…personalul ,activ

 84. Amplasare excelentă, aproape de piața Ovidiu. Recepție non-stop. Restaurantul de la etaj oferă o frumoasă priveliște spre mare. Mic dejun foarte consistent, gătit la comandă, de un personal binevoitor. Lift exterior. Lenjerie curată, prosoape curate.

 85. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 86. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 87. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 88. Desi nu am stat in cam 6 tot ne-am simtit f bine .

 89. Confortul camerei in general, precum și restaurantul ( meniu, servire etc

 90. Cazare excelentă,restaurant cu un meniu care satisface,cred eu, toate gusturile. Ospătar care știe să se facă plăcut,util și discret. Camera călduroasă, cochetă,cu vedere la mare,cu baie mare și cozy…Servicii excelente!

 91. Amplasarea hotelului este excelenta, practic imediat langa plaja, vederea din camera spre mare fiind extraordinara. Este un hotel decent, curat, personalul este amabil si de ajutor. Camerele sunt spatioase, paturile incapatoare. In jurul hotelului exista numeroase restaurante de foarte buna calitate.

 92. Personalul excelent ,curățenie,mic dejun excelent

 93. Locatia proprietatii este una foarte buna, se afla la cate sute de metri de plaja. Anumite camere ofera chiar vedere la mare, ceea ce este cu adevarat deosebit. Personalul este prietenos si amabil (atat receptionerii, cat si cameristele). Receptia este deschisa non-stop, deci se poate ajunge la hotel la orice ora. Nu am avut mic dejun inclus, insa am vazut ca era totusi foarte variat. Camera a fost suficient de spatioasa pentru 2 persoane. Sistemul de incalzire foarte eficient.

 94. a fost foarte bine curatenie si tot confortul cu siguranta o sa mai revenim

 95. Personalul este foarte amabil. camera este spatioasa, iar patul este suficient pentru 2 adulti si un copil mic. Micul dejun a fost delicios.

 96. Totul a fost peste asteptari, mic dejun foarte variat, camere spatioase, curate. Nu te astepti ca un hotel de 3 stele sa aiba serviciile acestea. Recomand cu incredere

 97. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 98. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 99. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 100. Micul dejun a fost bun, am apreciat amabilitatea doamnei care ne-a servit, precum si vederea, panorama de pe terasa de langa sala pt. servirea micului dejun !

 101. Camera f.spatioasa. Pat f.confortabil. Locatie excelenta. Mic dejun indestulator. Restaurant pt.mic dejun intim, cu panorama la mare si personal f.amabil.

 102. Bucătăreasa!!!! 10 puncte din 10!!! Mâncarea, excelentă . Locația, intim si discret…personalul ,activ

 103. Desi nu am stat in cam 6 tot ne-am simtit f bine .

 104. Confortul camerei in general, precum și restaurantul ( meniu, servire etc

 105. Cazare excelentă,restaurant cu un meniu care satisface,cred eu, toate gusturile. Ospătar care știe să se facă plăcut,util și discret. Camera călduroasă, cochetă,cu vedere la mare,cu baie mare și cozy…Servicii excelente!

 106. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 107. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 108. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 109. Camera spatioasa si curată, personalul foarte amabil. Voi reveni cu drag

 110. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 111. curatenie, pat confortabil, cald pentru aceasta perioada din an, gazde ospitaliere. recomand un restaurant la cateva minute de proprietate: beta

 112. Camera arata decent Prosoapele și lenjeria erau curate

 113. a fost foarte bine curatenie si tot confortul cu siguranta o sa mai revenim

 114. Personalul este foarte amabil. camera este spatioasa, iar patul este suficient pentru 2 adulti si un copil mic. Micul dejun a fost delicios.

 115. Mic dejun delicios!O recomandare…pe viitor poate un expresor?:)

 116. Personalul extrem de amabil (la mic dejun, la receptie). Camera foarte mare si luminoasa, cu ferestre pe lateralul cladirii (a fost liniste), mobilierul de calitate, de lemn masiv. Mocheta groasa, confortabila in camere. Patul mare si confortabil.

 117. Personal amabil, politicos, prompt fată de solicitările noastre. Interior curat și îngrijit.

 118. Camera spatioasa si curată, personalul foarte amabil. Voi reveni cu drag

 119. A trebuit sa plec mai devreme decat programul pentru micul dejun dar proprietarul a schimbat orarul pentru mine.

 120. curatenie, pat confortabil, cald pentru aceasta perioada din an, gazde ospitaliere. recomand un restaurant la cateva minute de proprietate: beta

 121. Totul a fost conform asteptarilor. Personalul extraordinar! Conditii foarte bune! Voi reveni!

 122. Amplasamentul hotelului,profesionalismul receptionerelor …

 123. Personalul extrem de amabil. Cazarea foarte buna. Peisaj minunat. Mancarea proaspata si buna.

 124. Amenajarile interioare deosebite,calitatea mobilierului,a geamurilor,a dotarilor excelenta. Se remarca rafinamentul si eleganta celui care a conceput totul.

 125. Camera mare,patul si pernele excelente,curatenia,micul dejun elegant si suficient.Amplasare excelenta atat pentru cei care vin la plaja sau sa viziteze orasul cat si pentru business.

 126. Apartamentul este f mare, curat, saltea si perne confortabile. A fost liniste, amplasarea este f buna, plaja aproape, restaurante in apropiere. placuta surpriza!

 127. privelistea de pe terasa a facut toti banii, curatenie impecabila, administrator foarte amabil

 128. Amplasare excelenta! Langa plaja si centrul vechi. Portul Tomis e la un pas.

 129. O surpriza placuta a fost amplasarea fata de plaja, de zona de promenada si de restaurantele din portul turistic. Privelistea de pe terasa imobilului (etaj 3) este superba. Administratorul imobilului a raspuns prompt la orice solicitare.

 130. Pozitia camerei spre mare, cu vapoare asteptand intrarea in port, ne-a bucurat nespus, ca de altfel si in anii precedenti. Merita sa fie vizitat Muzeul National al Marinei Constanta, cu exponate extrem de interesante din flota maritima si fluviala a Romaniei, ilustrand experienta marinarilor si ofiterilor romani de-a-lungul istoriei moderne a tarii noastre.

 131. Amplasarea hotelului e perfecta.Camera destul de spatioasa

 132. Vederea, curățenia, este aproape de plajă, apartament spațios, 2 toalete, 2 televizoare.

 133. N-am avut timp sa luam micul dejun, deorece am plecat devreme din locatie, desi era la discretie in frigider un meniu destul de consistent. Confortul, ergonomia spatiului din camera si baie, precum si amplasamentul locatie au oferit conditiile de odihna si relaxare la superlativ, cu siguranta o sa mai revenim. Curatenie exemplara atit in camera cit si in baie.

 134. Gazda foarte primitoare, casa foarte curata, curtea frumoasa. Revin cu placere data viitoare. Recomand !

 135. Personalul este foarte amabil, de nota 20, iar casa oferă condiții excelente. Recomand cu drag

 136. Patul a fost destul de mare și confortabil. Personalul foarte amabil. Nimeni nu ne-a deranjat.

 137. Andrei-alexandru aprilie 19, 2019 at 2:06 pm

  Raportul calitate-pret este foarte bun. Personalul amabil.

 138. au facut sex vecinii de sus, se aude tot! tipa madam aia, de m a trezit din somn, crezand ca o taie cineva :=) Scarbos! Si a fost si cutremur in noaptea aia :=))!!

 139. mic dejun ok. locatia.. in zona respective am avut treaba

 140. Camera in sine, patul, privelistea, pacat de acest hotel. Cineva cu gust, ar trebui sa investeasca in el, insa nu e nevoie de sume astronomice, ci de o mana priceputa in domeniu.

 141. Personal foarte amabil, servicii foarte bune. Prețul acceptabil, curățenie

 142. Locatia ok, personalul ok , apa calda, curatenie, liniste … Mirosul in camera si pe hol in regula … Loc de parcare usor de gasit

 143. foarte bun micul dejun, diversificat, calitate buna, proaspăt, foarte misto

 144. Camera arata decent Prosoapele și lenjeria erau curate

 145. Raportul calitate, preț foatre bun pentru început de decembrie, curat, spațios!

 146. Mi-a placut totul , paturi confortabile,singura problema a fost vremea de afara dar un plus a fost faptul ca aerul conditionat din camera baga o caldura extraordinara ! Totul curat si aranjat.

 147. Personalul se implica și acordă atenție solicitărilor. Rezolvarea rapidă și eficientă a cerințelor. Spațiul compartimentat (dormitor, cameră de zi cu dotări pentru bucătărie) și foarte mare.

 148. Personalul este ok, hotelul este curat si destul de nou. In camera exista un fierbator, deci se poate face cu usurinta un ceai/ o cafea. Lenjeria este curata, s-au schimbat prosoapele zilnic. Hotelul ofera papuci de unica folosinta. Minibarul contine produse variate.

 149. Condiții decente , personal amabil, micul dejun diversificat .

 150. Amabilitatea receptionerelor si a personalului,curatenia in camere,.

 151. Apartamentul este minunat, gazda este foarte amabilă și dispusă să rezolve orice problemă, view fantastic de pe balcon la lac, apartamentul este foarte bine utilat.

 152. A fost în regulă partea cu privire la cazare şi condiţii oferite. A fost în regulă şi partea care ţine de proprietari. Au fost discreţi şi au asigurat tot ce era necesar.

 153. Bine dotat apartamentul. Canapeaua extensibila confortabila. Deoarece exista spațiu suficient util ar fi un al-II-lea pat matrimonial.

 154. Am petrecut 2 zile in Studio Adina din Mamaia in septembrie 2018. Locatia este ideala pentru vizitarea statiunii si pentru accesul la plaja. Ne-am bucurat de liniste si confort, studioul fiind dotat cu tot ceea ce este nevoie pentru un sejur fara probleme. Baie si bucatarie bine utilate, locuri suficiente pentru depozitarea bagajelor, loc de parcare privat chiar in fata imobilului. Am fost placut impresionati de amabilitatea gazdei si de curatenia impecabila. Vom reveni cu siguranta si vom recomanda si prietenilor.

 155. Proprietatea arata mai bine decat in pozele de pe site! Gazdele sunt cu totul deosebite! Vom reveni cu placere.

 156. O locatie foarte frumoasa si bine ingrijita. Curatenie exemplara in camera, totul a fost la superlativ. Proprietarul este foarte amabil si atent la solicitarile clientului. Recomand cu incredere !

 157. Alex este foarte ok, locația securizata, camera curată, cafeaua nu e rea, plaja aproape, ok una peste alta, se poate sa ne întoarcem ..

 158. Locatia este ideala. Apartamentul este curat si primitor.

 159. Curat, linistit, cu vedere la mare si foarte spatios. Cu siguranta ma voi intoarce

 160. Locatia superba exact ca in poza. Liniste, fff curat si utilat complect. Superlativ totul. Nu mai credeam ca se poate si la Mamaia asa.

 161. Camera are vedere spre mare, zona Mamaia si spre lacul Techirghiol. Este spatioasa si are toate dotarile necesare, practic te simti ca acasa. Se ajunge usor pe plaja unde poti alege intre mai multe zone de sezlonguri.

 162. Pozele de pe booking și descrierea sunt reale. In 2 min ajungi la plaja.

 163. Apartamentul e spațios, curat si are toate facilitatile.

 164. Apartamentul a fost impecabil din punct de vedere al curateniei si al dotarilor. Alina este o gazda comunicativa si deschisa; si-a exprimat disponibilitatea in timpul sejurului, din fericire nu au fost motive sa o deranjam.

 165. Apartament confortabil, curat, modern, situat aproape de mare,dotat cu tot ce este necesar, mai ales pentru o familie cu copii.

 166. Apropierea de plaja.Amabilitatea propietarului.Curatenia in camera.Facilitatile si ordinea prezenta in apartament.

 167. Amplasarea apartamentului cu vederea spre mare si accesul facil catre plaja. Apartamentul dotat corespunzator pentru o vacanta placuta.

 168. Locația foarte buna in imediata apropiere a sezlongurilor , cu valurile marii si soarele la răsărit lângă ceasca de cafea. Bloc nou, modern, apartament ultra utilat. Superb.

 169. Este un apartament foarte confortabil unde as reveni oricand. Am apreciat apreciat apropierea de plaja si privelistea catre mare si lac.

 170. Totul a fost exact cum ne doream. Pt.o familie cu 2 copii mici a fost aproape mai bine ca acasă, ținând cont că am fost la 150 m de mare. Confortul patului, baia și bucătăria, practic tot apartamentul au fost pe placul nostru.

 171. Chiar si in extra sezon, am avut un sejur foarte placut. Apartamentul este foarte comod si calduros. Confortul este deosebit, iar privelistea este superba. Se ajunge in Constanta in cateva minute. Cu siguranta voi reveni la vara.

 172. Apartamentul este bine amplasat cu vedere la mare si aproape de plaja

 173. Locația și curățenia… Foarte aproape de plajă …

 174. Distanta scurta fata de plaja si de satul de vacanta.

 175. In primul rand am fost impresionati de locul de joaca minunat amenajat – copiii au fost extrem de fericiti! Apartamentul mare, aerisit, foarte curat si aranjat cu un gust desavarsit. Am avut toate dotarile necesare, iar gazdele au fost foarte primitoare si pline de solicitudine. Din pacate am stat prea putin!

 176. Ne-a placut totul! Apartamentul in care am stat a fost chic, foarte curat si spatios, gradina a fost punctul forte pentru cea mica, care nu mai voia sa meargă la culcare, iar proprietarii foarte amabili. Ne am simțit foarte bine și vom reveni cu siguranță! Recomand cu căldură!

 177. Totul foarte curat si nou, camere mari si confortabile. Ne-am simtit ca acasa in apartament, este utilat cu tot ce trebuie pentru o familie. Gazda foarte primitoare si amabila, a raspuns prompt solicitarilor noastre. Plaja este foarte aproape si este amenajata foarte frumos. Sigur voi reveni in acest loc cu mare placere si in vacanta de vara!

 178. Am fost cazați la Sophia 3. Apartament nou, foarte modern si curat. Locația este lângă plajă chiar in spatele hotelului Vega. Marmura pe jos, tv Samsung 4k in fiecare camera, bucătăria utilata.

 179. The place was very clean and was equiped with everything needed. I highly recommend it.

 180. אהבנו את המיקום של הדירה, הדירה התאימה לצרכינו, דירה מעוצבת בטוב טעם, מקלחון גדול.

 181. Apartament spațios curat, aproape de plaja și restaurante, gazda primitoare

 182. A fost un apartament curat si intretinut, foarte aproape de plaja, spatios, răcoros. Proprietara a fost foarte amabila . Loc de parcare chiar langa bloc e un mare plus.

 183. Curățenia, bucătăria foarte utilata, si gazda de nota 10.

 184. Apartamentul e spațios, curat si are toate facilitatile.

 185. Apartamentul a fost impecabil din punct de vedere al curateniei si al dotarilor. Alina este o gazda comunicativa si deschisa; si-a exprimat disponibilitatea in timpul sejurului, din fericire nu au fost motive sa o deranjam.

 186. Apartament confortabil, curat, modern, situat aproape de mare,dotat cu tot ce este necesar, mai ales pentru o familie cu copii.

 187. Este un apartament foarte confortabil unde as reveni oricand. Am apreciat apreciat apropierea de plaja si privelistea catre mare si lac.

 188. Totul a fost exact cum ne doream. Pt.o familie cu 2 copii mici a fost aproape mai bine ca acasă, ținând cont că am fost la 150 m de mare. Confortul patului, baia și bucătăria, practic tot apartamentul au fost pe placul nostru.

 189. Chiar si in extra sezon, am avut un sejur foarte placut. Apartamentul este foarte comod si calduros. Confortul este deosebit, iar privelistea este superba. Se ajunge in Constanta in cateva minute. Cu siguranta voi reveni la vara.

 190. – Apartament modern mobilat si foarte bine utilat, pana la cele mai mici detalii; – Calitatea ridicata a finisajelor; – Receptivitatea si ospitalitatea proprietarilor; – Pozitia buna – in apropierea plajei;

 191. Absolut tot. Un apartament frumos, aproape de plaja si cluburi. Extrem de curtat si bine organizat.

 192. Apartamentul este nou, superb mobilat, foarte bine organizat, bine dotat… inclusiv o mini-chicineta cu tot ce-ti trebuie. Plaja din apropiere este minunata. Multumim frumos pentru vin!

 193. Recomand cu cea mai mare plăcere,gazda foarte primitoare. Priveliștea nemaipomenita, un sejur de vis!

 194. Totul este excelent. Un apartament foarte frumos! Vedere mare, curatenie, cel mai frumos rasarit!

 195. Mi-a plăcut totul . Nu ma așteptam sa arate totul ca in poze , chiar mult mult mai bine .

 196. Am gasit o gazda a carui atitudine fata de turisti si turism m-a impresionat in mod foarte placut. Sper ca toti oamenii implicati aceasta afacere in acea zona (Mamaia – Navodari) sa ii urmeze exemplul.

 197. Administratorul e un tip de treaba! Apartamentul este ok, spatios !

 198. totul superb,mobilier de calitate,aproape de plaja

 199. Curatenie,foarte spatios cu un design interior de calitate,gazda foarte prietenoasa,o experienta placuta,recomand cu tarie !

 200. Amplasarea a fost ceea ce ni s-a potrivit Apartamentul 21 et 4 (apartamentul cu mobila alb cu verde in living) este spatios, destul de intretinut Blocul in care e amplasat este frumos, nou, cu paznic (nu stiu ce pazeste ca atunci cand am vrut sa-i lasam o bicicleta in grija pana aducem alte bagaje la masina, a zis ca nu are grija de ea) Gazda este amabila Liftul functionabil

 201. Apartament foarte spațios , curățenie, confortabil, liniște

 202. Este un apartament foarte confortabil unde as reveni oricand. Am apreciat apreciat apropierea de plaja si privelistea catre mare si lac.

 203. Totul a fost exact cum ne doream. Pt.o familie cu 2 copii mici a fost aproape mai bine ca acasă, ținând cont că am fost la 150 m de mare. Confortul patului, baia și bucătăria, practic tot apartamentul au fost pe placul nostru.

 204. Chiar si in extra sezon, am avut un sejur foarte placut. Apartamentul este foarte comod si calduros. Confortul este deosebit, iar privelistea este superba. Se ajunge in Constanta in cateva minute. Cu siguranta voi reveni la vara.

 205. Curățenie desăvârșita. Lenjerii curate, paturi confortabile.

 206. Totul a fost excelent. Apartamentul este perfect pentru o vacanta liniștită pe malul marii împreună cu familia (4 persoane). Este foarte curat și amplasat chiar pe plaja. Gazdele sunt foarte primitoare și am primit chiar și bonus o noapte în plus. 😁😁

 207. Locatie exceptionala, chiar pe plaja. Curatenie exemplara, confort deosebit. Recomand.

 208. Un apartament spatios, bine utilat, foarte apropiat de plaja (~200m). Pat mare si comfortabil, tv in ambele camere, wi-fi bun.

 209. Apartament spațios, curat, aproape de mare, de magazine si la 5 minute cu transport in comun, de zona Cazino, Luna Park. Loc de parcare fără probleme, gazdă de treabă. Recomand!

 210. Mi-a placut locatia. Vis a vis ai mai multe supermarketuri non stop. Ai toate dotarile in apartament si esti aproape de plaja. Un alt mare plus este ca ai iesit si bloc si ai trecerea pe pietoni.

 211. Totul excelent!spatiu imens, pozitie excelenta, curatenie!

 212. Super locație. Doamnele de la Recepție și curățenie sunt super drăguțe. Camerele sunt mari, baia la fel. Recomand cu încredere. Nu luați in seama comentariile negative ! Sigur o sa mai revin aici. E perfect pentru familii cu copii. PS : Restaurantul de lângă ( Acqua Blue ) e super : Best in Town. Merita încercat ! Comentariile negative nu-și au rostul. Aceasta locație nu are duș exterior pentru ca sunt destule plaje private care au așa ceva. Iar de restul ce sa zic , dacă alții vin in concediu sa numere furnici sau muște , sau sa facă mâncare la hotă, atunci chiar au greșit locația.

 213. Privelistea, amabilitatea gazdei, confortul apartamentului. Daca vremea e prietenoasa, in fiecare dimineata poti admira rasaritul de pe terasele generoase.

 214. Locatia cu vedere la mare, foarte aproape de plaja. In extra sezon zona este destul de pustie, dar foarte linistita. Locatia este foarte aproape de toate cluburile de pe plaja, in sezon estival este ideala pentru tineri. Apartamentul este bine dotat, iar personalul foarte prietenos.

 215. Raport calitate/pret excelent. Apartament spatios, luminos si bine dotat.

 216. Bunul gust in amenajarea apartamentului, dotarile de calitate, curatenia, amabilitatea personalului, terasa cu vedere la mare.

 217. Aproape de plaja…aranjat cu bun gust apartamentul….o zona linistita ideala pt familii cu copiii…..

 218. Receptivitate și promptitudine de excepție a personalului la toate solicitările și observațiile făcute.

 219. Ne am simtit ca acasa Foarte curat, liniste, plaja aproape Revenim cu mare drag

 220. Totul a fost de nota 10. Doamna Dorina este o gazdă excelenta iar apartamentul este superb.

 221. Pozitia aprope de plaja. Vedere spre mare superba.

 222. Curatenia, vederea spre mare, marimea camerei, terasa

 223. Locatie excelenta. Se vede rasaritul in mare si apusul in lac. Apartamentul este curat, totul miroase a parfum, modern. E la 2 min de plaja. Bucataria este dotata cu absolut orice. Am avut pana si cafea, lapte codensat si o cutie cu ciocolata din partea ” casei ” 🙂 Gazda este un om deosebit. Cu siguranta o sa revenim.

 224. Totul a fost ok. Privelistea superba catre lac , dar si putin spre mare.Foarte aproape de plaja, cluburile in zona. Gazda foarte draguta, amabila ne-a cazat exact cand am ajuns. Ne vom intoarce cu drag!

 225. Totul a fost minunat: personalul, conditiile, vederea la mare,respectiv lac, balconul imens si calitatea lucrurilor din apartament. Recomand!

 226. Apartament spațios curat, aproape de plaja și restaurante, gazda primitoare

 227. A fost un apartament curat si intretinut, foarte aproape de plaja, spatios, răcoros. Proprietara a fost foarte amabila . Loc de parcare chiar langa bloc e un mare plus.

 228. Curățenia, bucătăria foarte utilata, si gazda de nota 10.

 229. Am gasit o gazda a carui atitudine fata de turisti si turism m-a impresionat in mod foarte placut. Sper ca toti oamenii implicati aceasta afacere in acea zona (Mamaia – Navodari) sa ii urmeze exemplul.

 230. Administratorul e un tip de treaba! Apartamentul este ok, spatios !

 231. totul superb,mobilier de calitate,aproape de plaja

 232. Locatie excelenta. Se vede rasaritul in mare si apusul in lac. Apartamentul este curat, totul miroase a parfum, modern. E la 2 min de plaja. Bucataria este dotata cu absolut orice. Am avut pana si cafea, lapte codensat si o cutie cu ciocolata din partea ” casei ” 🙂 Gazda este un om deosebit. Cu siguranta o sa revenim.

 233. Totul a fost ok. Privelistea superba catre lac , dar si putin spre mare.Foarte aproape de plaja, cluburile in zona. Gazda foarte draguta, amabila ne-a cazat exact cand am ajuns. Ne vom intoarce cu drag!

 234. Totul a fost minunat: personalul, conditiile, vederea la mare,respectiv lac, balconul imens si calitatea lucrurilor din apartament. Recomand!

 235. Totul a fost de nota 10. Doamna Dorina este o gazdă excelenta iar apartamentul este superb.

 236. Pozitia aprope de plaja. Vedere spre mare superba.

 237. Curatenia, vederea spre mare, marimea camerei, terasa

 238. Apartament spațios curat, aproape de plaja și restaurante, gazda primitoare

 239. A fost un apartament curat si intretinut, foarte aproape de plaja, spatios, răcoros. Proprietara a fost foarte amabila . Loc de parcare chiar langa bloc e un mare plus.

 240. Curățenia, bucătăria foarte utilata, si gazda de nota 10.

 241. Apartamentul este foarte frumos si curat. Gazda este o persoana deosebita. Desi am ajuns mai devreme la apartament, gazda a venit special pentru a ne preda apartamentul. Conditii de cazare exceptionale la un pret mai mult decat decent.

 242. Apartament foarte frumos, utilat cu tot ce ai nevoie,locatie aproape de plaja, gazda foarte draguta O sa revin cu drag

 243. Gazda foarte primitoare, cu zâmbetul pe buze cu toate ca am ajuns târziu. Foarte promptă, nu a trebuit să aștept după cheie. Peste așteptări!!

 244. – Apartament modern mobilat si foarte bine utilat, pana la cele mai mici detalii; – Calitatea ridicata a finisajelor; – Receptivitatea si ospitalitatea proprietarilor; – Pozitia buna – in apropierea plajei;

 245. Absolut tot. Un apartament frumos, aproape de plaja si cluburi. Extrem de curtat si bine organizat.

 246. Apartamentul este nou, superb mobilat, foarte bine organizat, bine dotat… inclusiv o mini-chicineta cu tot ce-ti trebuie. Plaja din apropiere este minunata. Multumim frumos pentru vin!

 247. Locatie excelenta. Se vede rasaritul in mare si apusul in lac. Apartamentul este curat, totul miroase a parfum, modern. E la 2 min de plaja. Bucataria este dotata cu absolut orice. Am avut pana si cafea, lapte codensat si o cutie cu ciocolata din partea ” casei ” 🙂 Gazda este un om deosebit. Cu siguranta o sa revenim.

 248. Totul a fost ok. Privelistea superba catre lac , dar si putin spre mare.Foarte aproape de plaja, cluburile in zona. Gazda foarte draguta, amabila ne-a cazat exact cand am ajuns. Ne vom intoarce cu drag!

 249. Totul a fost minunat: personalul, conditiile, vederea la mare,respectiv lac, balconul imens si calitatea lucrurilor din apartament. Recomand!

 250. Apartamentul este foarte aproape de plaja si de cluburi. Este foarte curat si bine întreținut. Proprietarii sunt super 🙂

 251. Totul a fost de nota 10. Doamna Dorina este o gazdă excelenta iar apartamentul este superb.

 252. Pozitia aprope de plaja. Vedere spre mare superba.

 253. Curatenia si amabilitatea gazdei. Ni s a permis late check out si asta am apreciat foarte mult.

 254. Apartament spațios curat, aproape de plaja și restaurante, gazda primitoare

 255. A fost un apartament curat si intretinut, foarte aproape de plaja, spatios, răcoros. Proprietara a fost foarte amabila . Loc de parcare chiar langa bloc e un mare plus.

 256. Recomand cu incredere un sejur pentru orice perioada a verii!!! O locatia de lux, personalul te trateaza foarte bine! Cu singuranta voi reveni!!!

 257. Apartament foarte spațios, zona liniștită, apartament foarte curat

 258. Apartamentul este foarte frumos si curat. Gazda este o persoana deosebita. Desi am ajuns mai devreme la apartament, gazda a venit special pentru a ne preda apartamentul. Conditii de cazare exceptionale la un pret mai mult decat decent.

 259. – Apartament modern mobilat si foarte bine utilat, pana la cele mai mici detalii; – Calitatea ridicata a finisajelor; – Receptivitatea si ospitalitatea proprietarilor; – Pozitia buna – in apropierea plajei;

 260. Absolut tot. Un apartament frumos, aproape de plaja si cluburi. Extrem de curtat si bine organizat.

 261. Apartamentul este nou, superb mobilat, foarte bine organizat, bine dotat… inclusiv o mini-chicineta cu tot ce-ti trebuie. Plaja din apropiere este minunata. Multumim frumos pentru vin!

 262. Camere mari, mobila simpla si utila, paturi mari, baie spatioasa. Foarte comfortabil pentru copii. Locatie excelenta, chiar langa plaja. Personal foarte amabil. Aproape de parcul de distractii.

 263. Alinaalexandra iunie 14, 2019 at 5:16 pm

  Camerele foarte aproape de mare, curate, încăpătoare, proprietarii amabili. Facilități exact ca pe site.

 264. Cel mai mult mi-a plăcut personalul. Foarte deschiși oricăror solicitări. Hotelul este amplasat la 2 pasi de plajă, liniște în această parte de stațiune.

 265. Este un apartament complet utilat, extrem de comod pentru familia noastra. Am ramas aici 4 nopti si am vizitat plajele de la Mamaia, dar si din celelate statiuni. Am facut, in pas de plimbare, 20 de minute pana la plaja, iar 6 minute se facea cu masina, daca se dorea a fi folosita. Noi am vizitat City Mall si am vizionat un film 4DX, dar mai erau destule complexe comerciale in zona, destul de aproape si usor de ajuns. Am fi vrut sa ajungem si la lacul Sinoe, dar nu a fost timp. Cheia ne-a fost predata la ora stabilita fara incidente, de catre un domn amabil si preluata fara intarziere la plecare. Noi ne-am simtit bine si am mai fi stat cel putin inca o zi!

 266. Conditii excelente de cazare, cu absolut tot ce iti este necesar.

 267. the value for the money, the kitchen, the manager was nice in bringing in a washing machine.

 268. Apartamentul corespunde conform asteptarilor. Pentru pretul oferit conditiile sunt foarte bune , apartament cu 2 camere si living – perfect pt 6 persoane. Sunt puse la dispozitie chiar si ustensile pentru a putea gati.

 269. Aprope de plaja Conditii foarte bune la pretul platit.La 5 minute de centrul Mamaia de mers cu masina, magazine prin apropiere. Apartamentul se prezinta cu mobila noua, foarte aerisit apartamentul , utilat ca la tine acasa si toate functionale. Parerea mea daca vrei sa platesti un pret bun, sa ai conditii mai mult decat suficiente si ai masina, e compromisul perfect oferta/pret

 270. Curățenie , modern , foarte aproape de plaja, plaja foarte bine amenajată, gazda primitoare

 271. Locație favorabilă pentru familii, liniște foarte aproape de mare

 272. Curâţenie aveam bucatarie tot ce e necesar in casa .. tot comfortul un punct f f bun parcarea asigurata

 273. Apartamentul este foarte spațios, baia si bucataria utilate si dotate cu tot ce este nevoie. Distanta fata de plaja este mica , avand acces rapid la magazine, restaurante, etc

 274. Apartamentul ca si amplasare super.foarte aproape de plaja, aranjat cu gust , cu balcon foarte mare cu o bucătărie suficientă si dormitor drăguț.e păcat de locație, trebuie avut mai mult in vedere curățenia.si poate jaluzele exterioare ptr.zgomot si căldură.priveliste superba spre lac.! Foarte aproape de mare . Proprietarul cumsecade.! Recomand celor care vin pentru cluburi.

 275. Aproape de plaja,foarte ok,fara diversi comercianti,fum de mici si altele…

 276. Locația: aproape de plaja, priveliște superba înspre mare.

 277. Apartamentul este spatios, luminos, mobilat si utilat corespunzator. Amplasarea este buna, fiind la mica distanta de accesul pe plaja. As incadra apartamentul in categoria “decent”, nimic mai mult.

 278. Curățenia, app era răcoros ; aparatul de cafea incorporabil; este exact ce am văzut in poze; Zona liniștita, nu se auzea muzica de prin apropiere. Încăpeam 6 persoane lejer

 279. Superb view of the lake at sunset, spacious, big terrace, AC in every room, very comfy bed.

 280. Apartament ok. Locatie ok , dar inca multe santiere in zona.

 281. Locatia buna, aproape de plaja. Apartamentul spatios. Limonada excelenta. Ne-am simtit foarte bine.

 282. Noua ne-a placut amabilitatea gazdei in mod special, apartamentul, pozitionarea acestuia fata de plaja, curatenia, dorarile si confortul acestuia.

 283. Locatie excelenta. Se vede rasaritul in mare si apusul in lac. Apartamentul este curat, totul miroase a parfum, modern. E la 2 min de plaja. Bucataria este dotata cu absolut orice. Am avut pana si cafea, lapte codensat si o cutie cu ciocolata din partea ” casei ” 🙂 Gazda este un om deosebit. Cu siguranta o sa revenim.

 284. Totul a fost ok. Privelistea superba catre lac , dar si putin spre mare.Foarte aproape de plaja, cluburile in zona. Gazda foarte draguta, amabila ne-a cazat exact cand am ajuns. Ne vom intoarce cu drag!

 285. Totul a fost minunat: personalul, conditiile, vederea la mare,respectiv lac, balconul imens si calitatea lucrurilor din apartament. Recomand!

 286. Amplasarea lângă plaja, apartamentul foarte frumos amenajat, nou și curat.

 287. De obicei acord doar note și nu comentez ( mi se par suficiente!). Dar, de această dată merită să imi expun părerea mai detaliat! Acest apartament este impecabil din toate punctele de vedere: 1. Amplasarea și vederea: nota 10 (culmea, mai e și un supermarket situat la parter!) Fix lângă plajă! Parcare mare chiar lângă bloc. 2. Pentru părinții anxioși și pretențioși, cu copii mici/ bebei/ toddlers și hiperactivi, gresia din toată casa, inclusiv în duș ESTE ANTIADERENTĂ, de calitate (Ah, ce ușurare!) 3.Bucătăria este dotată cu tot ce îți trebuie, ba chiar prea mult pentru vacanță! (Oale, cratițe suficiente să gătești ce vrei). 4. Ai tot ce e nevoie! 5. Cu siguranță revenim! Puștiul nostru vrea deja „la male, acasă“!

 288. Apartamentul cu vedere spre mare dotat foarte bine personalul amabil

 289. Apartamentul e foarte mare, are aer conditionat, loc de parcare privat in fata blocului. A fost foarte curat iar proprietarii ne-au intampinat cu ospitalitate. Este dotat cu tot ce am avut nevoie, inclusiv uscator de par si fier de calcat. In bucatarie sunt farfurii, tacamuri, prajitor de paine si filtru de cafea. Balconul mare este numai bun pentru relaxare seara. Canapeaua din sufragerie e foarte mare si comfortabila. Plaja este foarte aproape. Proprietarii foarte draguti si ospitalieri,ne-au asteptat langa bloc sa ne arate unde este locul de parcare

 290. Curatenia si amabilitatea gazdei. Ni s a permis late check out si asta am apreciat foarte mult.

 291. Apartament spațios curat, aproape de plaja și restaurante, gazda primitoare

 292. Curatenie, liniste, utilare excelenta. Gazda agreabila; revenim cu siguranta. Ne’am simtit ca acasa!

 293. In apartament ai de toate, uscator, fier de calcat etc.

 294. Comunicarea cu proprietarul a fost foarte bună. Patul a fost foarte confortabil. Așternuturile și prosoapele au fost foarte curate. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie pentru un concediu. Apartamentul are vedere atât la mare cât și la lacul Siutghiol.

 295. Spațios. Aproape de plajă.

 296. Pozitie excelenta, pe lac. Apartamentul mare, confortabil, bine echipat, camerele frumos decorate, cu o priveliste de vis . De cand am ajuns, am fost primiti cu multa caldura de catre staff. Pe toata durata sejurului nu ne-a lipsit absolut nimic, iar conditiile de cazare sunt exceptionale. Gazdele au fost foarte amabile, ne-am putut caza mai devreme de ora afisata pentru check-in.

 297. Wir hatten keine Essen.Die Betten waren sehr bequem.

 298. Locatie excelenta. Se vede rasaritul in mare si apusul in lac. Apartamentul este curat, totul miroase a parfum, modern. E la 2 min de plaja. Bucataria este dotata cu absolut orice. Am avut pana si cafea, lapte codensat si o cutie cu ciocolata din partea ” casei ” 🙂 Gazda este un om deosebit. Cu siguranta o sa revenim.

 299. Totul a fost ok. Privelistea superba catre lac , dar si putin spre mare.Foarte aproape de plaja, cluburile in zona. Gazda foarte draguta, amabila ne-a cazat exact cand am ajuns. Ne vom intoarce cu drag!

 300. Totul a fost minunat: personalul, conditiile, vederea la mare,respectiv lac, balconul imens si calitatea lucrurilor din apartament. Recomand!

 301. Amplasarea lângă plaja, apartamentul foarte frumos amenajat, nou și curat.

 302. De obicei acord doar note și nu comentez ( mi se par suficiente!). Dar, de această dată merită să imi expun părerea mai detaliat! Acest apartament este impecabil din toate punctele de vedere: 1. Amplasarea și vederea: nota 10 (culmea, mai e și un supermarket situat la parter!) Fix lângă plajă! Parcare mare chiar lângă bloc. 2. Pentru părinții anxioși și pretențioși, cu copii mici/ bebei/ toddlers și hiperactivi, gresia din toată casa, inclusiv în duș ESTE ANTIADERENTĂ, de calitate (Ah, ce ușurare!) 3.Bucătăria este dotată cu tot ce îți trebuie, ba chiar prea mult pentru vacanță! (Oale, cratițe suficiente să gătești ce vrei). 4. Ai tot ce e nevoie! 5. Cu siguranță revenim! Puștiul nostru vrea deja „la male, acasă“!

 303. Apartamentul cu vedere spre mare dotat foarte bine personalul amabil

 304. Apartamentul e foarte mare, are aer conditionat, loc de parcare privat in fata blocului. A fost foarte curat iar proprietarii ne-au intampinat cu ospitalitate. Este dotat cu tot ce am avut nevoie, inclusiv uscator de par si fier de calcat. In bucatarie sunt farfurii, tacamuri, prajitor de paine si filtru de cafea. Balconul mare este numai bun pentru relaxare seara. Canapeaua din sufragerie e foarte mare si comfortabila. Plaja este foarte aproape. Proprietarii foarte draguti si ospitalieri,ne-au asteptat langa bloc sa ne arate unde este locul de parcare

 305. Curatenia si amabilitatea gazdei. Ni s a permis late check out si asta am apreciat foarte mult.

 306. Apartament spațios curat, aproape de plaja și restaurante, gazda primitoare

 307. Amplasarea lângă plaja, apartamentul foarte frumos amenajat, nou și curat.

 308. De obicei acord doar note și nu comentez ( mi se par suficiente!). Dar, de această dată merită să imi expun părerea mai detaliat! Acest apartament este impecabil din toate punctele de vedere: 1. Amplasarea și vederea: nota 10 (culmea, mai e și un supermarket situat la parter!) Fix lângă plajă! Parcare mare chiar lângă bloc. 2. Pentru părinții anxioși și pretențioși, cu copii mici/ bebei/ toddlers și hiperactivi, gresia din toată casa, inclusiv în duș ESTE ANTIADERENTĂ, de calitate (Ah, ce ușurare!) 3.Bucătăria este dotată cu tot ce îți trebuie, ba chiar prea mult pentru vacanță! (Oale, cratițe suficiente să gătești ce vrei). 4. Ai tot ce e nevoie! 5. Cu siguranță revenim! Puștiul nostru vrea deja „la male, acasă“!

 309. Apartamentul cu vedere spre mare dotat foarte bine personalul amabil

 310. Este aranjat cu foarte mult gust..aproape de mare..ne-am simtit extraordinar..

 311. Aproape de plaja. Apartament spatios. Gazda primitoare. Bun pentru o familie cu 2 copii. Cateva restaurante bune langa. Aproape de 3 magazine. Multumim.

 312. What impressed me most was the attention to every single detail, the design and feel of the entire apartment, the cleanliness and coziness of the place, the beautiful large terrace with sea-view, a lot of facilities included (coffee and more). I would also mention an excellent communication with the host. To sum up, an amazing experience and great value for the money.

 313. Totul este exact ca in poza , nou, curat ,2x aer conditionat ! Excelent pot spune , vom reveni cu siguranta ! Nu am fost deranjati de nimeni pe toata durata sejurului ! Recomand cu incredere

 314. Curatenie,foarte spatios cu un design interior de calitate,gazda foarte prietenoasa,o experienta placuta,recomand cu tarie !

 315. Amplasarea a fost ceea ce ni s-a potrivit Apartamentul 21 et 4 (apartamentul cu mobila alb cu verde in living) este spatios, destul de intretinut Blocul in care e amplasat este frumos, nou, cu paznic (nu stiu ce pazeste ca atunci cand am vrut sa-i lasam o bicicleta in grija pana aducem alte bagaje la masina, a zis ca nu are grija de ea) Gazda este amabila Liftul functionabil

 316. Amplasat chiar pe malul marii, mobilier modern, comod, nu a lipsit nimic din ceea ce am fi avut nevoie, de la plita cu ceramica, figider, vesela, uscator de par, fotolii, pana la hartie igienica. In camera am avut in frigider, din partea gazdelor, apa si sucuri. Stiu sa fie gazde…

 317. Interior apartament renovat si finisat destul de OK. Carcasa AC ingalbenita, dar perfect functional. Frigider cu apa si doze de suc, aragaz plita, microunde, cafea si filtru cafea, baie placuta, fara miros urat, presiune apa calda OK. Plasa de tantari la usile de la accesul in balconul foarte mare, cu masuta si scaune. Nu au fost probleme ce zgomotele, muzica etc. totul este foarte linistit in zona. Trotuar catre plaja, are 2 dusuri, exista gazon iarba, flori. Parcarea este destul de aglomerata, dar am gasit totusi loc fara probleme. Zona plajei este foarte frumoasa, nisip fin, ai spatiu sa joci si fotbal. Sezlonguri cu umbrelute la pretul standard 25ron.

 318. Curatenie, practic situat pe plaja, facilitati, incluzand parcarea, ok.

 319. Este aranjat cu foarte mult gust..aproape de mare..ne-am simtit extraordinar..

 320. Aproape de plaja. Apartament spatios. Gazda primitoare. Bun pentru o familie cu 2 copii. Cateva restaurante bune langa. Aproape de 3 magazine. Multumim.

 321. What impressed me most was the attention to every single detail, the design and feel of the entire apartment, the cleanliness and coziness of the place, the beautiful large terrace with sea-view, a lot of facilities included (coffee and more). I would also mention an excellent communication with the host. To sum up, an amazing experience and great value for the money.

 322. Apartament ok. Locatie ok , dar inca multe santiere in zona.

 323. Locatia buna, aproape de plaja. Apartamentul spatios. Limonada excelenta. Ne-am simtit foarte bine.

 324. Noua ne-a placut amabilitatea gazdei in mod special, apartamentul, pozitionarea acestuia fata de plaja, curatenia, dorarile si confortul acestuia.

 325. Camera spatioasa, extrem de curat si cu absolut toate utilitatile. Amplasare excelenta, cu siguranta vom reveni.

 326. Proprietarul a fost foarte amabil și a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie. Apartament spațios și bine utilat.

 327. Apartamentul are dubla vedere: la lac si mare. Spatios, curat si bine echipat (aragaz electric, cuptor microunde, aparat cafea Nespresso, ustensile de bucatarie). Proprietarul este amabil si gata sa te ajute cu orice iti face sederea placuta. Plaja privata se afla la cca 25 m de apartament. Loc de parcare in incinta proprietatii.

 328. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 329. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 330. Este aranjat cu foarte mult gust..aproape de mare..ne-am simtit extraordinar..

 331. Apartamentul este amenajat cu mult bun simt,curățenie impecabila,confort sporit și dispune de toate dotările necesare.Gazda de nota 10.

 332. Gazda primitoare. Apartamentul foarte curat, amenajat cu gust si are toate utilitatile. Acces facil, loc de parcare gratuit. Vedere spre parcul verde din interiorul complexului, aproape de plaja. Recomand pentru familiile cu copii si nu numai!

 333. Apartament nou, amenajat cu bun gust, foarte curat, proprietarul foarte atent. Complexul foarte frumos.

 334. Curatenie, gazda deosebit de amabila, bucataria utilata cu de toate, aproape de plaja, Mega Image alaturi, parcare asigurata.

 335. In primul rând, atitudinea gazdei. F primitor și deschid la nevoile noastre. Vom reveni cu drag!

 336. Poziția foarte buna chiar lângă centru orașului si lângă plaje.Camere foarte aranjate bine si noi.

 337. Apartament mare, curat si foarte aproape de plaja. Gazda a fost foarte amabila.

 338. Gazda foarte amabila, apartament spatios cu toate utilitatile, aproape de plaja.

 339. Proprietar foarte amabil,locatia aproape de plaja,camere spațioase.Recomand cu încredere!!

 340. Foarte frumos, spatios, aproape de plaja si de atractii.

 341. Apartamentul este curat şi amenajat cu bun gust. Suficient de încăpător pentru două familii cu copii.

 342. Vederea a fost foarte buna, atât la lac cât și la mare. Este compartimentat foarte bine, încât sa stai in voie și separat și alături de familie. Am avut toate utilitățile, de la masina de spălat vase pana la masina de spălat rufe. Am făcut 2 minute la plaja, recomand!

 343. Comunicare excelenta de la inceput, iar apartamentul curat si bine ingrijit. Am fost in vacanta cu copiii, dar ne-am simtit ca acasa, nu ne-a lipsit nimic. Locatia foarte aproape de plaja. Recomand cu caldura, noi sigur ne vom intoarce.

 344. Mi a placut totul la acest apartament, curatenie, feon, fier de calcat, situat foarte aproape de plaja.

 345. Apartamentul e spațios, curat si are toate facilitatile.

 346. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 347. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 348. Este aranjat cu foarte mult gust..aproape de mare..ne-am simtit extraordinar..

 349. Pozitionarea, balcon mare spre rasarit, camera utilata complet, loc de parcare.

 350. Confortabil, curat, gazda receptiva, totul excelent!

 351. – locatia excelenta cu vedere direct catre mare; – gazda primitoare si foarte intelegatoare; – curatenie in camera, baie si pe terasa, prosoape si lenjerie imaculate, patul si salteaua confortabile , draperia opaca impiedica patrunderea luminii in camera ( te imbie la somn ), geamurile termopan izoleaza foarte bine si nu se aud zgomotele de afara; – frigiderul si aerul conditionat- silentioase, – cu siguranta vom reveni cu drag!

 352. Apartament mare, curat si foarte aproape de plaja. Gazda a fost foarte amabila.

 353. Gazda foarte amabila, apartament spatios cu toate utilitatile, aproape de plaja.

 354. Proprietar foarte amabil,locatia aproape de plaja,camere spațioase.Recomand cu încredere!!

 355. Foarte frumos, spatios, aproape de plaja si de atractii.

 356. Apartamentul este curat şi amenajat cu bun gust. Suficient de încăpător pentru două familii cu copii.

 357. Vederea a fost foarte buna, atât la lac cât și la mare. Este compartimentat foarte bine, încât sa stai in voie și separat și alături de familie. Am avut toate utilitățile, de la masina de spălat vase pana la masina de spălat rufe. Am făcut 2 minute la plaja, recomand!

 358. Apartamentul e frumos amenajat și utilat cu cele necesare .E foarte aproape de plaja.

 359. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 360. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 361. Un apartament foarte bine compartimentat, curat si foarte confortabil!

 362. Proprietatea este situata in primul rand la mare asa ca are un view foarte frumos. Apartamentul de 2 camere a fost transformat in 2 dormitoare si un dining room iar bucataria este cu intrare separata. Cu bratara de la receptie ai acces la piscinele din complex. Ce mai e de mentionat: sunt 3 restaurante la parterul blocurilor din complex: Pagaia, Nikos taverna si un restaurant turcesc.

 363. Mi-au plăcut bunul gust în ce privește amenajarea spațiului dar și faptul ca nu ne-a lipsit absolut nimic. Pentru familii cu copii apartamentul este ideal. În plus facilitățile oferite în complex fac perfect sejurul la mare. Vom reveni, cu siguranță!

 364. Apartament mare, curat si foarte aproape de plaja. Gazda a fost foarte amabila.

 365. Gazda foarte amabila, apartament spatios cu toate utilitatile, aproape de plaja.

 366. Proprietar foarte amabil,locatia aproape de plaja,camere spațioase.Recomand cu încredere!!

 367. Foarte frumos, spatios, aproape de plaja si de atractii.

 368. Apartamentul este curat şi amenajat cu bun gust. Suficient de încăpător pentru două familii cu copii.

 369. Vederea a fost foarte buna, atât la lac cât și la mare. Este compartimentat foarte bine, încât sa stai in voie și separat și alături de familie. Am avut toate utilitățile, de la masina de spălat vase pana la masina de spălat rufe. Am făcut 2 minute la plaja, recomand!

 370. Pozitionarea, balcon mare spre rasarit, camera utilata complet, loc de parcare.

 371. Confortabil, curat, gazda receptiva, totul excelent!

 372. – locatia excelenta cu vedere direct catre mare; – gazda primitoare si foarte intelegatoare; – curatenie in camera, baie si pe terasa, prosoape si lenjerie imaculate, patul si salteaua confortabile , draperia opaca impiedica patrunderea luminii in camera ( te imbie la somn ), geamurile termopan izoleaza foarte bine si nu se aud zgomotele de afara; – frigiderul si aerul conditionat- silentioase, – cu siguranta vom reveni cu drag!

 373. Ne-a plăcut totul, extraordinar, Recomand din toata inima!

 374. Apartament spatios, cu balcon mare, capsulele de cafea pregatita in bucataria dotata, doua televizoare, parcare mare, masina am parcat sub balcon, plaja e foarte aproape. Proprietarul e foarte OK.

 375. Apartamentul arată ca și nou foarte curat, mobilat și utilat cu tot ce este nevoie.

 376. Foarte aproape de plaja, proprietarii sunt super, apartamentul arata exact ca in poze. Parcare stradala unde am gasit loc fara probleme. O sa ma reintorc!

 377. Apartamentul de nota 10 , curatenie exemplara , dotat cu tot ce este nevoie, zona linistita si foarte aproape de plaja. Fotografiile locatiei sunt exact ca in realitate. Proprietarul super ok ! 👍

 378. Curat, aproape de plaja, impecabil, apartamentul arata exact ca in poze, iar gazdele sunt persoane foarte amabile gata sa iti ofere ajutor in orice problema. Vom reveni cu siguranta!!

 379. Un apartament foarte bine compartimentat, curat si foarte confortabil!

 380. Proprietatea este situata in primul rand la mare asa ca are un view foarte frumos. Apartamentul de 2 camere a fost transformat in 2 dormitoare si un dining room iar bucataria este cu intrare separata. Cu bratara de la receptie ai acces la piscinele din complex. Ce mai e de mentionat: sunt 3 restaurante la parterul blocurilor din complex: Pagaia, Nikos taverna si un restaurant turcesc.

 381. Mi-au plăcut bunul gust în ce privește amenajarea spațiului dar și faptul ca nu ne-a lipsit absolut nimic. Pentru familii cu copii apartamentul este ideal. În plus facilitățile oferite în complex fac perfect sejurul la mare. Vom reveni, cu siguranță!

 382. Aproape de plaja,curățenie și lux . Am avut cafea,vin,apa . Apartamentul este deosebit și foarte spațios.

 383. O experienta minunata la mare. Apartamentul este foarte confortabil si extrem de spatios iar toate lucrurile sunt la indemana. Ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni. Micul dejun pe terasa este de neuitat, iar vederea… fara cuvinte! Felicitari proprietarilor pentru bunul gust si atentia la detalii!

 384. O experienta minunata! Atentia la detalii sporita impreuna cu designul foarte atragator al apartamentului fac deliciul unui sejur aici. Copiii s-au simtit extraordinar datorita posibilitatilor de media din apartament. Foarte spatios si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 385. Baia,chicineta,balconul,livingul,confortul,terasa cu vedere la mare.

 386. Apartamentul este foarte îngrijit și confortabil. Priveliștea de la balcon este minunată. Proprietarul este foarte amabil și sigur o să mai revenim.

 387. – The view – Close to the beach – Quiet (no loud clubs or terraces during the weekdays)

 388. Vedere la mare, foarte curat, magazin la parterul blocului, 1 minut pana la plaja

 389. Locatie foarte buna, bloc extrem de curat, apartament extrem de curat

 390. Proprietate excepțională!! Curată si aproape de plajă. Parcare privata . Recomand familiilor si nu numai.

 391. Cladirea arata bine ,apartamentul e frumos si aproape de plaja.Recomand!!!!

 392. Vederea din balcon!!! Cat o mai fi caci mai trantesc un bloc in fata cladirii.

 393. Aproape de plaja, apartament in zona linistita, spatios. Daca am avut nevoie de ceva, am sunat si-n jumatate de ora s-a rezolvat. Vom reveni cu mare drag si alta data!

 394. Foarte aproape de plaja, proprietarii sunt super, apartamentul arata exact ca in poze. Parcare stradala unde am gasit loc fara probleme. O sa ma reintorc!

 395. Apartamentul de nota 10 , curatenie exemplara , dotat cu tot ce este nevoie, zona linistita si foarte aproape de plaja. Fotografiile locatiei sunt exact ca in realitate. Proprietarul super ok ! 👍

 396. Curat, aproape de plaja, impecabil, apartamentul arata exact ca in poze, iar gazdele sunt persoane foarte amabile gata sa iti ofere ajutor in orice problema. Vom reveni cu siguranta!!

 397. Totul a fost peste asteptari. Cel mai mult mi-a placut ca locatia este foarte aproape de plaja, camera are vedere la lac iar apusul a fost fabulos; este foarte spatios apartamentul si dotat cu tot ce este necesar. Multumesc! O sa revin cu drag.

 398. Gazdele foarte primitoare, curățenie, liniște, aer condiționat, studio echipat cu tot ce îți trebuie. Foarte aproape de plaja + locuri de parcare la discreție. Cu siguranță voi reveni.

 399. Cazarea a fost excelenta. Totul parfumat si strălucitor de curatenie. Te simti ca la tine acasa. Copilul a fost foarte incantat. Multumim gazdei pentru confortul asigurat.

 400. Vedere si la mare si la lac, spațiul generos, terasa mare, stilul modern al apartamentului.

 401. Aproape de plaja, cladire noua, camera bine dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Decorata cu mult bun gust.

 402. Totul nou, este foarte aproape de marea albastra, la cativa pasi. Liniste si aer curat!

 403. Un apartament foarte bine compartimentat, curat si foarte confortabil!

 404. Proprietatea este situata in primul rand la mare asa ca are un view foarte frumos. Apartamentul de 2 camere a fost transformat in 2 dormitoare si un dining room iar bucataria este cu intrare separata. Cu bratara de la receptie ai acces la piscinele din complex. Ce mai e de mentionat: sunt 3 restaurante la parterul blocurilor din complex: Pagaia, Nikos taverna si un restaurant turcesc.

 405. Mi-au plăcut bunul gust în ce privește amenajarea spațiului dar și faptul ca nu ne-a lipsit absolut nimic. Pentru familii cu copii apartamentul este ideal. În plus facilitățile oferite în complex fac perfect sejurul la mare. Vom reveni, cu siguranță!

 406. Vedere la mare, foarte curat, magazin la parterul blocului, 1 minut pana la plaja

 407. Locatie foarte buna, bloc extrem de curat, apartament extrem de curat

 408. Proprietate excepțională!! Curată si aproape de plajă. Parcare privata . Recomand familiilor si nu numai.

 409. Frumos, curat, primitor. Priveliște frumoasa și liniște.

 410. Apartamentul este modern, complet utilat, intr-o zona linistita, aflat foarte aproape de plaja. Desi in apropiere sunt cluburile (Nuba, Loft, etc), zgomotul nu a fost o problema. Am petrecut o vacanta perfecta!

 411. Apartamentul e super, balcon generos si foarte curat.

 412. Un apartament ingrijit , terasa cu vedere la mare , utilat , aproape de cluburi . Ne-am simtit minunat si cu siguranta vom revenii .

 413. Apartamentul este de vis!!!m-am simțit super….curățenie nu mai spun!!!totul a fost la superlativ!!!o sa revin cu siguranța!!!

 414. Gazda de nota 10 plus,Apartamentul amenajat cu bun gust ,foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Apartamentul este ideal pentru famili .

 415. Apartamentul e frumos amenajat și utilat cu cele necesare .E foarte aproape de plaja.

 416. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 417. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 418. Un apartament foarte bine compartimentat, curat si foarte confortabil!

 419. Proprietatea este situata in primul rand la mare asa ca are un view foarte frumos. Apartamentul de 2 camere a fost transformat in 2 dormitoare si un dining room iar bucataria este cu intrare separata. Cu bratara de la receptie ai acces la piscinele din complex. Ce mai e de mentionat: sunt 3 restaurante la parterul blocurilor din complex: Pagaia, Nikos taverna si un restaurant turcesc.

 420. Mi-au plăcut bunul gust în ce privește amenajarea spațiului dar și faptul ca nu ne-a lipsit absolut nimic. Pentru familii cu copii apartamentul este ideal. În plus facilitățile oferite în complex fac perfect sejurul la mare. Vom reveni, cu siguranță!

 421. Un apartament ingrijit , terasa cu vedere la mare , utilat , aproape de cluburi . Ne-am simtit minunat si cu siguranta vom revenii .

 422. Apartamentul este de vis!!!m-am simțit super….curățenie nu mai spun!!!totul a fost la superlativ!!!o sa revin cu siguranța!!!

 423. Gazda de nota 10 plus,Apartamentul amenajat cu bun gust ,foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Apartamentul este ideal pentru famili .

 424. Un apartament foarte frumos si curat, la doar 3 minute de plaja, cu o priveliste minunata! Gazda foarte amabila!

 425. Apartament exceptional, curatenie, aproape de plaja. Gazda minunata.Recomand locatia.

 426. Am fost foarte mulțumiți de cazare. Este un apartament foarte frumos si spațios. Locația perfectă, la doar 2 minute de plajă. Recomand!

 427. Gazda foarte amabila și prietenoasa ,locație superba ,apartamentul foart curat ..va recomand Vom reveni cu siguranța !!

 428. Gazdă foarte primitoare. Locație excelentă și foarte aproape de plajă. Apartament foarte curat. Recomand cu încredere.

 429. Un loc minunat! Curățenie, confort, disponibilitate! Gazda foarte amabilă, explicită. Vom reveni cu mare drag!

 430. Apartament nou, modern, curățenie exemplară și gazda foarte amabilă și receptivă la cerințele clientului. Mă voi reîntoarce cu siguranță.

 431. Privelistea si finasejele/mobilierul moderne si in stare buna. Comunicarea foarte buna cu proprietarul.

 432. O locație spațioasă, curată, cu o gazda primitoare și mereu disponibilă sa răspundă nevoilor și cerințelor noastre. Ne vom reîntoarce cu plăcere!

 433. Apartamentul e frumos amenajat și utilat cu cele necesare .E foarte aproape de plaja.

 434. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 435. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 436. Un apartament foarte bine compartimentat, curat si foarte confortabil!

 437. Proprietatea este situata in primul rand la mare asa ca are un view foarte frumos. Apartamentul de 2 camere a fost transformat in 2 dormitoare si un dining room iar bucataria este cu intrare separata. Cu bratara de la receptie ai acces la piscinele din complex. Ce mai e de mentionat: sunt 3 restaurante la parterul blocurilor din complex: Pagaia, Nikos taverna si un restaurant turcesc.

 438. Mi-au plăcut bunul gust în ce privește amenajarea spațiului dar și faptul ca nu ne-a lipsit absolut nimic. Pentru familii cu copii apartamentul este ideal. În plus facilitățile oferite în complex fac perfect sejurul la mare. Vom reveni, cu siguranță!

 439. Absolut totul. gazda,curățenia,căldură,wifi super bun recomand cu încredere.

 440. Spatiu generos, mobilat cu gust, gazda primitoare si amabila. Blocul nou, amplasare buna, recomand cu incredere!

 441. Apartament intr-o zona linistita, aproximativ 650 m pana la mare. In apartament poti pregati un mic dejun daca doresti, deoarece bucataria este utilata. Ceea ce m-a impresionat a fost faptul ca este renovat si intretinut apartamentul, totul este nou, gazda foarte draguta si primitoare atenta la cerintele noastre Ma voi intoarce cu siguranta!

 442. Apartament nou, modern, curățenie exemplară și gazda foarte amabilă și receptivă la cerințele clientului. Mă voi reîntoarce cu siguranță.

 443. Privelistea si finasejele/mobilierul moderne si in stare buna. Comunicarea foarte buna cu proprietarul.

 444. O locație spațioasă, curată, cu o gazda primitoare și mereu disponibilă sa răspundă nevoilor și cerințelor noastre. Ne vom reîntoarce cu plăcere!

 445. Un apartament foarte frumos si curat, la doar 3 minute de plaja, cu o priveliste minunata! Gazda foarte amabila!

 446. Apartament exceptional, curatenie, aproape de plaja. Gazda minunata.Recomand locatia.

 447. Am fost foarte mulțumiți de cazare. Este un apartament foarte frumos si spațios. Locația perfectă, la doar 2 minute de plajă. Recomand!

 448. Baia,chicineta,balconul,livingul,confortul,terasa cu vedere la mare.

 449. Apartamentul este foarte îngrijit și confortabil. Priveliștea de la balcon este minunată. Proprietarul este foarte amabil și sigur o să mai revenim.

 450. – The view – Close to the beach – Quiet (no loud clubs or terraces during the weekdays)

 451. Tot. Cochet, aranjat cu bun gust. Bine echipata bucataria.

 452. Personalul foarte amabil,apartamentul foarte curat si bine dotat.

 453. Apartamentul foarte curat, intr-o zona retrasa și liniștită, amenajat cu bun gust și toate utilitățile necesare.

 454. Personal amabil si pozitionare buna, aproape de cluburi. Apartamanent spatios si curat.

 455. Locația este superba, foarte aproape de plaja la aproximativ 1 min jumătate de mers pe jos. Apartamentul este utilat cu tot ceea ce îți trebuie, nu ne-a lipsit absolut nimic. Recomand cu încredere Lotus 7 Silver pt un sejur minunat!

 456. Curățenia , amabilitatea personalului …nimic de reproșat!Excelent! Felicitări !

 457. Curat ,confortabil si poze reale, bravo propietarului stie sa faca oameni sa revina la el.

 458. Mi-a placut totul. Apartamentul este foarte curat,spatios si foarte aproape de plaja.Recomand!!!Nu exista minusuri.

 459. Din punctul meu de vedere acesta este unul din cele mai frumose apartamente din Mamaia, arata exact ca in poze! Totul la superlativ! View-ul spectaculos! Camerele cu un design deosebit și f curate! Personalul foarte amabil! Clar, își merita toți banii! Recomand!”

 460. Apartamentul foarte curat, utilat complet, designul este unul deosebit, aer conditionat ok, bucataria utilata complet, inclusiv masina de spalat. Proprietarii niste oameni ok si intelegatori. Exista o cartela cu discount de 20% la sezlonguri si piscina hotel Opera. Plaja la 2 minute de mers pe jos, foarte curata, civilizata.

 461. Vacanta superba intr-un apartament dotat cu toate facilitatile. Pentru o vacanta de cateva zile apartamentul acesta a fost mai mult decat suficient. Pentru cei care vin de departe cu masina se poate parca in parcarea privata, iar locatia este chiar la cativa pasi de plaja.

 462. Locatia este splendida! Mi-a placut totul, nu e nimic de reprosat! Proprietarii sunt super oameni!

 463. Foarte frumoasa locația, exact ca în poze! Am avut la dispoziție tot ce aveam nevoie, totul curat și aerisit. Recomand!

 464. Apartament este nou-nouț și mobilierul de calitate. Chicineta dotata cu de toate un mare plus – pontonul cu foisor

 465. Apartamentul foarte curat si mobilat cu bun gust. Mobilierul de calitate mi-a dat sentimentul ca proprietarul chiar se gandeste la confortul turistului. Voi reveni si la vara pt ca este aproape de plaja, cam 7 minute de mers pe jos.

 466. Apartamentul este minunat, gazda este foarte amabilă și dispusă să rezolve orice problemă, view fantastic de pe balcon la lac, apartamentul este foarte bine utilat.

 467. A fost în regulă partea cu privire la cazare şi condiţii oferite. A fost în regulă şi partea care ţine de proprietari. Au fost discreţi şi au asigurat tot ce era necesar.

 468. Bine dotat apartamentul. Canapeaua extensibila confortabila. Deoarece exista spațiu suficient util ar fi un al-II-lea pat matrimonial.

 469. Foarte curat iar gazda foarte amabila si primitoare.

 470. Curățenie excepțională, loc liniștit, plaja aproape, Alexandra este o gazdă foarte bună.

 471. Apartament excelent. Am fost plăcut surprinși de condiții și tot ce tine de apartament.

 472. Locatia este exceleta, se ajunge repede la plaja, supermarket Mega Image chiar langa locatie, apartamentul este curat si dotat cu tot strictul necesar. Gazda foarte primitoare.

 473. Usor de gasit, foarte confortabil, apartment luminous, foarte curat, priveliste spectaculoasa,…… Pacat CA au fost doar 2 zile…… Multumim 😘 😘 😘

 474. Personal foarte amabil Distanta foarte mica până la plaja Apartament spațios, curat si cu toate facilitatile Supermarket aproape

 475. Recomand cu toata increderea,a fost totul exact ca in poze,nou,curat si tot ce ai nevoie gasesti in apartament!

 476. O locatie foarte frumoasa ,de relaxat conditile la unique luxury apartaments sunt foarte bune arata identic ca in pozele de pe internet si personalul este foarte ok 🙂

 477. Apartamentul e de nota 10, gazdele primitoare si super de treaba, piscina curata

 478. Apartament nou, cu toate dotarile, perfect pentru o familie. Curatenie exemplara! Gazda a fost foarte amabila si a raspuns prompt intrebarilor inca de la momentul rezervarii. Locatie pe plaja, o zona frumoasa si mai putin aglomerata, turistic vorbind. In zona se gasesc de toate: mici magazine, fast-food, terase. Notele nu sunt toate de zece doar din cauza a ceea ce se intampla in vecinatate.

 479. In primul rand ne-a plăcut ca este foarte aproape de plaja, apartamentul arata foarte bine și este curat, bine dotat cu absolut tot ce are nevoie o familie cu copii, locul de parcare iarăși este un mare plus, proprietarul este foarte deschis și implicat.

 480. Parfait pour la famille..1 minutes de plages..propre…bien équipe l’appartement..Aproape de plaja..perfect pentru familii cu copii..curat si bine echipat apartamentul.nota 20…..

 481. Totul a fost minunat ,terasa este superbă cu vedere la mare.

 482. Totul a fost asa cum isi doreste orice pretențios. Nimic de obiectat. Totul de calitate . Felicitari proprietarilor!

 483. Amplasarea excelenta,apartamentul impecabil,foarte aproape de plaja,terase in zona,gazdele excepționale. Vom reveni cu mare drag.

 484. Amplasarea garsonierei este foarte buna, aproape de plaja si de restaurantele din zona. Foarte curat, mobilier nou. Pat mare si confortabil. Proprietarul foarte amabil si dispus sa te ajute cu informatiile necesare unui sederi placute.

 485. A fost aproape de plajă, curat și confortabil. Bine utilat si dotat.

 486. Nu exista posibilitatea luarii micului dejun la proprietate dar gasiti facilitati de pregatire a lui in camera . Situata in apropierea plajei e o locatie potrivita pentru un sejur la mare . Chiar in fata intrarii exista o terasa pe care merita sa o vizitati. Preturi ok si foc de tabara seara…Recomandare : nu pierdeti timpul cautand bere ieftina la magazine ( au cam acelasi pret ca pe terase fara sa va ofere placerea de a o savura cu picioarele in nisip ). Si nici autoservirile nu sunt ieftine ( cu pret la 100g s-ar putea sa dati mai mult ca la terase ) …bucurati-va de concediu …ai muncit tot anul meriti o bere si o masa fara bon de supermarket.. cele bune tuturor..

 487. Apartamentul foarte spațios și îngrijit! Totul a fost minunat!

 488. Gazda a fost foarte ospitaliera iar apartamentul a fost genial ca și locație ,ca și confort ,iar raportul calitate pret chiar a fost excelent . Recomanda apartamentul pentru cine îți dorește in sejur de relaxare și plin de confort .

 489. Ambientul, liniștea, soarele care ne-a încălzit inimile, la micul dejun și peisajul.

 490. Apartamentul e frumos amenajat și utilat cu cele necesare .E foarte aproape de plaja.

 491. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 492. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 493. Totul a fost in regula, plaja este foarte aproape, apartamentul a fost curat și încăpător, iar gazda foarte primitoare.

 494. Apartamentul a fost curat, cu tot ce e nevoie in el , iar proprietarul f amabil

 495. Locația este la superlativ :este aproape de mare , in vecinătate se gasesc restaurante și magazin ptr mici cumpărături. Locatia este curata potrivita pentru familii cu copii.Gazda foarte pozitivă si primitoare.

 496. Un apartament foarte frumos si curat, la doar 3 minute de plaja, cu o priveliste minunata! Gazda foarte amabila!

 497. Apartament exceptional, curatenie, aproape de plaja. Gazda minunata.Recomand locatia.

 498. Am fost foarte mulțumiți de cazare. Este un apartament foarte frumos si spațios. Locația perfectă, la doar 2 minute de plajă. Recomand!

 499. Un apartament foarte bine compartimentat, curat si foarte confortabil!

 500. Proprietatea este situata in primul rand la mare asa ca are un view foarte frumos. Apartamentul de 2 camere a fost transformat in 2 dormitoare si un dining room iar bucataria este cu intrare separata. Cu bratara de la receptie ai acces la piscinele din complex. Ce mai e de mentionat: sunt 3 restaurante la parterul blocurilor din complex: Pagaia, Nikos taverna si un restaurant turcesc.

 501. Mi-au plăcut bunul gust în ce privește amenajarea spațiului dar și faptul ca nu ne-a lipsit absolut nimic. Pentru familii cu copii apartamentul este ideal. În plus facilitățile oferite în complex fac perfect sejurul la mare. Vom reveni, cu siguranță!

 502. Apartamentul e frumos amenajat și utilat cu cele necesare .E foarte aproape de plaja.

 503. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 504. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 505. Apartamentul este foarte aproape de plaja, mobila curata, bucatarie utilata. Pozele de pe booking coincid cu realitatea.

 506. Am fost cu 2 copii mici, apartamentul e foarte potrivit, arata exact ca in poze, este foarte curat si comfortabil, ne-a placut foarte mult. Am avut exact ce am avut nevoie, bucataria complet mobilata si utilata, ceva atentii in frigider, baia foarte mare si curata. Este si izolat fonic, astfel ca nu am fost deloc deranjati de galagia cluburilor din zona. Gazdele foarte dragute, m-au ajutat cu absolut tot ce am avut nevoie.

 507. Apartamentul este excelent, curat, aproape de plaja .

 508. Totul a fost mai bine decat ne asteptam. Personal prietenos, curatenie, iar cel mai mare bonus este vederea la mare.

 509. Pozitionarea, balcon mare spre rasarit, camera utilata complet, loc de parcare.

 510. Confortabil, curat, gazda receptiva, totul excelent!

 511. Un apartament foarte bine compartimentat, curat si foarte confortabil!

 512. Proprietatea este situata in primul rand la mare asa ca are un view foarte frumos. Apartamentul de 2 camere a fost transformat in 2 dormitoare si un dining room iar bucataria este cu intrare separata. Cu bratara de la receptie ai acces la piscinele din complex. Ce mai e de mentionat: sunt 3 restaurante la parterul blocurilor din complex: Pagaia, Nikos taverna si un restaurant turcesc.

 513. Mi-au plăcut bunul gust în ce privește amenajarea spațiului dar și faptul ca nu ne-a lipsit absolut nimic. Pentru familii cu copii apartamentul este ideal. În plus facilitățile oferite în complex fac perfect sejurul la mare. Vom reveni, cu siguranță!

 514. Totul nou si curat. Amplasarea foarte buna, 3 min de plaja.

 515. Gazda super ok! Apartamentul arata mai bine decât in poze!

 516. Apartamentul este unul de lux, cu detaliile foarte frumoase. Patul foarte confortabil si privelistea minunata. Cafea si apa din partea casei. Proprietarii sunt foarte prietenosi. Este amplasat foarte bine intr-un cartier rezidential de lux. Are parcare proprie pazita. Terasa este perfecta pt a servi cafeaua si a te bucura de soare si mare.

 517. Un apartament,de lux,toate conditiile! Toate “utilitatiile” nu ti lipseste nici macar o furcultita. De fiecare data voi reveni cu drag!

 518. Apartament îngriji, curat, spatios, arată foarte bine.

 519. Apartamentul a fost foarte frumos, primitor, curat , îngrijit , dotat cu tot ce ai nevoie , iar proprietara foarte amabilă. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu căldură acesta locație.

 520. Cladirea arata bine ,apartamentul e frumos si aproape de plaja.Recomand!!!!

 521. Aproape de plaja, apartament in zona linistita, spatios. Daca am avut nevoie de ceva, am sunat si-n jumatate de ora s-a rezolvat. Vom reveni cu mare drag si alta data!

 522. Apartament spatios si comfortabil Distanta foarte mica fata de plaja Vedere la mare

 523. Locatie excelenta, apartament foarte curat, spatios, care asigura tot confortul unei familii cu copii.

 524. Aproape de plaja răsăritul se soare o locație excelenta

 525. Pozitionare buna, curat, locuri de parcare suficiente, relatia chirias-proprietar foarte buna. Vom mai reveni cu siguranta

 526. Amplasarea perfecta pentru zona de cluburi si plaje foarte bune neaglomerate.

 527. Complexul de apartamente , apartamentul in sine : mare, aerisit,foarte curat, dotat cu tot ce ai nevoie, privelistea frumoasa , gazda foarte draguta!

 528. Apartament curat, perfect dotat, spațios și îngrijit

 529. Apartamentul e frumos amenajat și utilat cu cele necesare .E foarte aproape de plaja.

 530. Locație excelentă pentru un sejur cu familia, totul amenajat cu bun gust. Bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar pentru a te simți ca acasă. Turcoazul din apartament îți dă o stare de bine atât fizic cât și psihic. Dormitorul este “oaza de liniște”, am găsit și câteva cărți de citit. Livingul spațios, zona de servit masa cu vedere la mare. In apropiere se afla 2 supermarketuri, o autoservire la 200 m cu mâncare destul de bună. Plaja foarte aproape de locație. Mulțumim , totul a fost la superlativ. Vă recomand cu drag!

 531. Mult bun gust in amenajarea apartamentului. Felicitari proprietarei! Apartamentul este situat intr-o zona “ tanara” dintre Mamaia si Navodari . Marea se vede suficient printre cladirile “ concurente” . Zona e in dezvoltare si ofera tot ceea ce va doriti de la clasicul nostru litoral ( restaurante felurite , terase , autoserviri , fast food etc… inclusiv “agitatie “pe timp de noapte” . Marea foarte aproape ( 3 min maxim de mers pe jos) . Plaja impecabila ! Sezlongu la pret decent (25 ron / zi) .Recomand cu toata caldura 👍

 532. Apartamentul este foarte aproape de plaja, mobila curata, bucatarie utilata. Pozele de pe booking coincid cu realitatea.

 533. Am fost cu 2 copii mici, apartamentul e foarte potrivit, arata exact ca in poze, este foarte curat si comfortabil, ne-a placut foarte mult. Am avut exact ce am avut nevoie, bucataria complet mobilata si utilata, ceva atentii in frigider, baia foarte mare si curata. Este si izolat fonic, astfel ca nu am fost deloc deranjati de galagia cluburilor din zona. Gazdele foarte dragute, m-au ajutat cu absolut tot ce am avut nevoie.

 534. Apartamentul este excelent, curat, aproape de plaja .

 535. Totul a fost mai bine decat ne asteptam. Personal prietenos, curatenie, iar cel mai mare bonus este vederea la mare.

 536. Pozitionarea, balcon mare spre rasarit, camera utilata complet, loc de parcare.

 537. Confortabil, curat, gazda receptiva, totul excelent!

 538. Un apartament,de lux,toate conditiile! Toate “utilitatiile” nu ti lipseste nici macar o furcultita. De fiecare data voi reveni cu drag!

 539. Apartament îngriji, curat, spatios, arată foarte bine.

 540. Apartamentul a fost foarte frumos, primitor, curat , îngrijit , dotat cu tot ce ai nevoie , iar proprietara foarte amabilă. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu căldură acesta locație.

 541. Totul a fost in regula, plaja este foarte aproape, apartamentul a fost curat și încăpător, iar gazda foarte primitoare.

 542. Apartamentul a fost curat, cu tot ce e nevoie in el , iar proprietarul f amabil

 543. Locația este la superlativ :este aproape de mare , in vecinătate se gasesc restaurante și magazin ptr mici cumpărături. Locatia este curata potrivita pentru familii cu copii.Gazda foarte pozitivă si primitoare.

 544. Amplasarea perfecta pentru zona de cluburi si plaje foarte bune neaglomerate.

 545. Complexul de apartamente , apartamentul in sine : mare, aerisit,foarte curat, dotat cu tot ce ai nevoie, privelistea frumoasa , gazda foarte draguta!

 546. Apartament curat, perfect dotat, spațios și îngrijit

 547. Locatia,dormitorul modern cu balcon si fara zgomot.Livingul cu bucataria ,modern si practic.Baia fara repros iar balconul mare ,de vis!

 548. Totul a fost super!!! Recomand cu căldură locatia Gazda este o persoana minunata

 549. Mi-a placut faptul ca proprietarul ne-a inteles dorinta de a sta la parter, avand copil mic. Am apreciat ajutorul. De asemenea si faptul ca am gasit parcare chiar sub balcon.

 550. Excelenta amplasare, aproape de plaja! Bucataria este utilata, camere spatioase

 551. Un apartament intretinut si curat! Tipul de la check-in foarte amabil! Am fost placut surprins ca am fost lasat sa plec mai tarziu de ora de check-out fara niciun cost suplimentar, nefiind alt sejur dupa mine! Recomand!

 552. O oprire scurta la Mamaia, dar foarte placuta! Apreciez designul apartamentului si amabilitatea personalului! Recomand

 553. Apartamentul foarte spațios și îngrijit! Totul a fost minunat!

 554. Gazda a fost foarte ospitaliera iar apartamentul a fost genial ca și locație ,ca și confort ,iar raportul calitate pret chiar a fost excelent . Recomanda apartamentul pentru cine îți dorește in sejur de relaxare și plin de confort .

 555. Ambientul, liniștea, soarele care ne-a încălzit inimile, la micul dejun și peisajul.

 556. Un apartament foarte frumos si curat, la doar 3 minute de plaja, cu o priveliste minunata! Gazda foarte amabila!

 557. Apartament exceptional, curatenie, aproape de plaja. Gazda minunata.Recomand locatia.

 558. Am fost foarte mulțumiți de cazare. Este un apartament foarte frumos si spațios. Locația perfectă, la doar 2 minute de plajă. Recomand!

 559. Raport calitate pret excelent. Locatia foarte curata , amplasata intr-un loc linistit si cu priveliste frumoasa, proprietarul foarte primitor. Recomand tuturor cu incredere. Cu siguranta voi reveni. Multumesc.

 560. Totul a fost peste asteptari, amplasare, curatenie, amabilitate personal. Minunata locatia. Peste asteptari!

 561. Spatios , curat , funisaje de calitate , terasa cu vedere si la mare Ne am simtit bine, inclusiv copilul nostru de 2 ani !

 562. Totul a fost mai bine decat ne asteptam. Personal prietenos, curatenie, iar cel mai mare bonus este vederea la mare.

 563. Pozitionarea, balcon mare spre rasarit, camera utilata complet, loc de parcare.

 564. Confortabil, curat, gazda receptiva, totul excelent!

 565. Locatia,dormitorul modern cu balcon si fara zgomot.Livingul cu bucataria ,modern si practic.Baia fara repros iar balconul mare ,de vis!

 566. Totul a fost super!!! Recomand cu căldură locatia Gazda este o persoana minunata

 567. Mi-a placut faptul ca proprietarul ne-a inteles dorinta de a sta la parter, avand copil mic. Am apreciat ajutorul. De asemenea si faptul ca am gasit parcare chiar sub balcon.

 568. Un apartament foarte frumos si curat, la doar 3 minute de plaja, cu o priveliste minunata! Gazda foarte amabila!

 569. Apartament exceptional, curatenie, aproape de plaja. Gazda minunata.Recomand locatia.

 570. Am fost foarte mulțumiți de cazare. Este un apartament foarte frumos si spațios. Locația perfectă, la doar 2 minute de plajă. Recomand!

 571. Un apartament,de lux,toate conditiile! Toate “utilitatiile” nu ti lipseste nici macar o furcultita. De fiecare data voi reveni cu drag!

 572. Apartament îngriji, curat, spatios, arată foarte bine.

 573. Apartamentul a fost foarte frumos, primitor, curat , îngrijit , dotat cu tot ce ai nevoie , iar proprietara foarte amabilă. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu căldură acesta locație.

 574. Raport calitate pret excelent. Locatia foarte curata , amplasata intr-un loc linistit si cu priveliste frumoasa, proprietarul foarte primitor. Recomand tuturor cu incredere. Cu siguranta voi reveni. Multumesc.

 575. Totul a fost peste asteptari, amplasare, curatenie, amabilitate personal. Minunata locatia. Peste asteptari!

 576. Spatios , curat , funisaje de calitate , terasa cu vedere si la mare Ne am simtit bine, inclusiv copilul nostru de 2 ani !

 577. Vederea spre lac este deosebită. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul și toată locația are dotări de 5 stele. Foarte curat și mobilat modern și cu bun gust.

 578. Locatie cu conditii excelente ! Proprietarii primitori si responsabili fata de turist . Oameni care au inteles cum se face turism si cum sa trateze clientul . Curatenie si dotare pe masura .M-am simtit excelent !

 579. Gazdele, curtea, peisajul si faptul ca accepta animale de companie

 580. Excelenta amplasare, aproape de plaja! Bucataria este utilata, camere spatioase

 581. Un apartament intretinut si curat! Tipul de la check-in foarte amabil! Am fost placut surprins ca am fost lasat sa plec mai tarziu de ora de check-out fara niciun cost suplimentar, nefiind alt sejur dupa mine! Recomand!

 582. O oprire scurta la Mamaia, dar foarte placuta! Apreciez designul apartamentului si amabilitatea personalului! Recomand

 583. Locația bine întreținută, personal amabil, dotări excelente. Priveliștea de vis! Ne dorim sa ne reîntoarcem aici!

 584. Apartamentul este nou și echipat modern,cu mult gust.Este o performanța sa ai doua camere,un colț pentru bucatarie,baie(foarte plăcută) și terasă intr-un spațiu de doar cca 30 mp.Terasa oferă o vedere f plăcută.Dotarea cu electrocasnice este completa și funcțională.Curatenia este asigurata de obicei zilnic. In apropiere sunt multe restaurante bunicele(recomand Beluga și Nikos)precum și plaje bune.

 585. Totul a fost mai presus de așteptări, curățenia, gazda, dotările din apartament, ne-am simțit minunat si vom reveni cu siguranța!

 586. Interacțiune excelenta, oameni de mare încredere!

 587. Locatia buna, gazda foarte amabila si deschisa spre toate solicitarile noastre, din acest punct de vedere nimic de reprosat, doar multumiri !

 588. Super priveliste! In stanga marea si in dreapta lacul. Recomand!

 589. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 590. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 591. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 592. Ne-a placut tot la apartamentul in care am stat 2 nopti. Foarte bine dotat (fier si masa de calcat, uscator de par, cuptor cu microunde, aragaz, masina de spalat, frigider mare cu congelator, sampon, gel de dus, sapun, prosoape, papuci, cafea, ceai, TV cu un pachet f bun de programe). Curatenie, amenajat modern, lift de asemenea modern.

 593. A fost confortabil patul. Priveliștea a fost frumoasa. M am simțit că acasă, nu mi a lipsit nimic. A fost o surpriză plăcută.Cu siguranta revin la vară! 😀

 594. Apartamentul este decomandat, ceea ce a reprezentat un plus ținând cont că am fost 2 cupluri.

 595. Cladirea arata bine ,apartamentul e frumos si aproape de plaja.Recomand!!!!

 596. Aproape de plaja, apartament in zona linistita, spatios. Daca am avut nevoie de ceva, am sunat si-n jumatate de ora s-a rezolvat. Vom reveni cu mare drag si alta data!

 597. Apartament spatios si comfortabil Distanta foarte mica fata de plaja Vedere la mare

 598. Cu excepția faptului ca ar trebui puțin mai multă atenție la curățenie, totul a fost excepțional. Am avut inclusiv o solicitare de suplimentară, de cazare in cursul diminetii( având un copil mic), care mi a fost îndeplinită. Va multumesc! Cu siguranța voi reveni!!!

 599. Locația, curățenia , raportul calitate-preț . Apartament mare și aerisit cu vedere spre mare .

 600. Locație excelentă. Apartament curat, spațios și foarte bine amplasat.

 601. Excelenta amplasare, aproape de plaja! Bucataria este utilata, camere spatioase

 602. Un apartament intretinut si curat! Tipul de la check-in foarte amabil! Am fost placut surprins ca am fost lasat sa plec mai tarziu de ora de check-out fara niciun cost suplimentar, nefiind alt sejur dupa mine! Recomand!

 603. O oprire scurta la Mamaia, dar foarte placuta! Apreciez designul apartamentului si amabilitatea personalului! Recomand

 604. Un apartament,de lux,toate conditiile! Toate “utilitatiile” nu ti lipseste nici macar o furcultita. De fiecare data voi reveni cu drag!

 605. Apartament îngriji, curat, spatios, arată foarte bine.

 606. Apartamentul a fost foarte frumos, primitor, curat , îngrijit , dotat cu tot ce ai nevoie , iar proprietara foarte amabilă. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu căldură acesta locație.

 607. Locatia,dormitorul modern cu balcon si fara zgomot.Livingul cu bucataria ,modern si practic.Baia fara repros iar balconul mare ,de vis!

 608. Totul a fost super!!! Recomand cu căldură locatia Gazda este o persoana minunata

 609. Mi-a placut faptul ca proprietarul ne-a inteles dorinta de a sta la parter, avand copil mic. Am apreciat ajutorul. De asemenea si faptul ca am gasit parcare chiar sub balcon.

 610. Amabilitatea gazdei, amplasamentul apartamentului, curățenia locației si facilitățile.

 611. Apartamentul foarte curat și îngrit, la un preț super.

 612. Apartamentul minunat,foarte spatios si confortabil,foarte curat,gazda foarte amabila.Totul la superlativ😊

 613. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 614. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 615. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 616. Cladirea arata bine ,apartamentul e frumos si aproape de plaja.Recomand!!!!

 617. Aproape de plaja, apartament in zona linistita, spatios. Daca am avut nevoie de ceva, am sunat si-n jumatate de ora s-a rezolvat. Vom reveni cu mare drag si alta data!

 618. Apartament spatios si comfortabil Distanta foarte mica fata de plaja Vedere la mare

 619. Excelenta amplasare, aproape de plaja! Bucataria este utilata, camere spatioase

 620. Un apartament intretinut si curat! Tipul de la check-in foarte amabil! Am fost placut surprins ca am fost lasat sa plec mai tarziu de ora de check-out fara niciun cost suplimentar, nefiind alt sejur dupa mine! Recomand!

 621. O oprire scurta la Mamaia, dar foarte placuta! Apreciez designul apartamentului si amabilitatea personalului! Recomand

 622. Gazda foarte primitoare ne-a asteptat cu ceva rece in frigider, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Locatie foarte aproape de plaja.

 623. Totul a fost la superlativ.Proprietarii foarte amabili, ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie

 624. Garsoniera este vis-a-vis de Restaurantul Ipanera, are balconul cu vedere la mare si Ipanera.Curat, frumos mobilat, aproape de Cluburile din Nord.

 625. Un apartament,de lux,toate conditiile! Toate “utilitatiile” nu ti lipseste nici macar o furcultita. De fiecare data voi reveni cu drag!

 626. Apartament îngriji, curat, spatios, arată foarte bine.

 627. Apartamentul a fost foarte frumos, primitor, curat , îngrijit , dotat cu tot ce ai nevoie , iar proprietara foarte amabilă. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu căldură acesta locație.

 628. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 629. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 630. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 631. Foarte curat si generos apartamentul. Balcon generos cu vedere la mare. Foarte multumit per total

 632. Apartamentul curat , vederea foarte frumoasa catre Mare , proprietarul foarte de treaba , o pot numi chiar una din cele mai bune experiente , cu siguranta vom recomanda si vom reveni.

 633. O locatie situata aproape de plaja , curat , spatios , foarte bine luminat natural datorita geamurilor mari , gazda foarte ospitaliera.

 634. Deși am avut un sejur scurt și la finalul sezonului a fost foarte plăcut . Gazdele au fost primitoare , serviabile , apartamentul se afla intr- o zona buna , foarte aproape de plaja , este bine utilat și confortabil . Am solicitat ora de chek -in mai devreme și un cheK-out mai târziu și am avut plăcuta surpriza sa ni se permită acest lucru 😊.

 635. Personalul foarte amabil. Un om de nota 10+. Condițiile de cazare au fost peste așteptări. Aproape de mare. Curatenie, patul confortabil.

 636. Totul a fost ok, curat, apartamentul arata foarte bine, baiatul foarte amabil. Recomand!

 637. Priveliste superba, gazda foarte prietenoasa, si patul foarte confortabil

 638. Gazda foarte primitoare . Un apartament curat si o priveliste frumoasa

 639. Gazda foarte ok. Când am ajuns în apartament era deja cald. Am călătorit cu 2 copii mici și afara erau 4 grade.

 640. Locatia,dormitorul modern cu balcon si fara zgomot.Livingul cu bucataria ,modern si practic.Baia fara repros iar balconul mare ,de vis!

 641. Totul a fost super!!! Recomand cu căldură locatia Gazda este o persoana minunata

 642. Mi-a placut faptul ca proprietarul ne-a inteles dorinta de a sta la parter, avand copil mic. Am apreciat ajutorul. De asemenea si faptul ca am gasit parcare chiar sub balcon.

 643. Totul a fost impecabil, începând de la locație, curățenie, facilități disponibilitatea personalului. Gazda a fost deosebit de amabila! Recomand

 644. Apartamentul se afla intr-o zona de constructii noua si este amplasat la 200 de metri de plaja, intr-o zona foarte buna: exista un mini market la parterul blocului cu servicii de catering, iar pe plaja sunt numeroase terase si locuri de mancat. Apartamentul este spatios si dotat complet (plita electrica, cuptor cu microunde, uscator de par etc). Gazda locuieste in zona si a fost foarte draguta cu noi. Zona este linistita si cred ca este indicata pentru familii. Totusi, se poate ajunge intr-o plimbare de 50 de minute pe jos in zona plajelor mai luxoase din Mamaia. Noi ne-am simtit foarte bine si as recomanda si altora aceasta alegere.

 645. Foarte curat, proprietatea amenajata cu gust, foarte aproape de plaja, magazin la parter. Viteza internetului ne-a permis sa vizionam netflix-ul la calitate maxima fara intreruperi. Complet utiliata pentru necesitatile unei familii cu copii. Proprietara a fost foarte prompta si neintruziva. A fost foarte placut, 100% revenim.

 646. Cladirea arata bine ,apartamentul e frumos si aproape de plaja.Recomand!!!!

 647. Aproape de plaja, apartament in zona linistita, spatios. Daca am avut nevoie de ceva, am sunat si-n jumatate de ora s-a rezolvat. Vom reveni cu mare drag si alta data!

 648. Apartament spatios si comfortabil Distanta foarte mica fata de plaja Vedere la mare

 649. Apartament mobilat si decorat cu gust, curat, o locatie perfecta pentru vacanta.

 650. Totul a fost minunat ! Apartament curat, lenjerii și prosoape impecabile, bucătăria utilată cu tot ce trebuie pentru un mic dejun in camera , mașina de spălat cu tot cu detergent 😊 Proprietarul este foarte ospitalier și grijuliu in ce privește nevoile oaspeților ! Exista loc de parcare la subsol , ceea ce este foarte ok . Peste drum de bloc este plaja , una foarte faina , iar magazine sunt 2 foarte aproape .

 651. Apartamentul a fost perfect.Foarte aproape de plaja si de restaurante.

 652. Un apartament,de lux,toate conditiile! Toate “utilitatiile” nu ti lipseste nici macar o furcultita. De fiecare data voi reveni cu drag!

 653. Apartament îngriji, curat, spatios, arată foarte bine.

 654. Apartamentul a fost foarte frumos, primitor, curat , îngrijit , dotat cu tot ce ai nevoie , iar proprietara foarte amabilă. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu căldură acesta locație.

 655. Amabilitatea gazdei, amplasamentul apartamentului, curățenia locației si facilitățile.

 656. Apartamentul foarte curat și îngrit, la un preț super.

 657. Apartamentul minunat,foarte spatios si confortabil,foarte curat,gazda foarte amabila.Totul la superlativ😊

 658. Un apartament foarte frumos si curat, la doar 3 minute de plaja, cu o priveliste minunata! Gazda foarte amabila!

 659. Apartament exceptional, curatenie, aproape de plaja. Gazda minunata.Recomand locatia.

 660. Am fost foarte mulțumiți de cazare. Este un apartament foarte frumos si spațios. Locația perfectă, la doar 2 minute de plajă. Recomand!

 661. Apartament ok. Locatie ok , dar inca multe santiere in zona.

 662. We have stayed 3 adults and 2 children and we had a very good accommodation.The apartment is big and offers everything you need.The hosts were very nice

 663. Very nice and helpful owner! Newly building and spacious apartment! Highly recommended!

 664. Foarte aproape de plaja, apartamentul foarte confortabil si curat, balcon fain mare.

 665. Apartamentul este perfect pt o familie …Vedere spre mare…curățenie exemplară…Pt bugetarii asigură factură necesară la decontarea… Se poate servi masa la parterul locației…Proprietarul un om cu caracter deosebit,foarte receptiv la solicitările noastre…Mulțumim pt un sejur de vis…Vom reveni cu siguranță.

 666. Camere spațioase și curate, mobilier modern, A.C. și tot ce ai nevoie să ai o ședere cât mai confortabilă!

 667. Foarte curat si generos apartamentul. Balcon generos cu vedere la mare. Foarte multumit per total

 668. Apartamentul curat , vederea foarte frumoasa catre Mare , proprietarul foarte de treaba , o pot numi chiar una din cele mai bune experiente , cu siguranta vom recomanda si vom reveni.

 669. O locatie situata aproape de plaja , curat , spatios , foarte bine luminat natural datorita geamurilor mari , gazda foarte ospitaliera.

 670. Deși am avut un sejur scurt și la finalul sezonului a fost foarte plăcut . Gazdele au fost primitoare , serviabile , apartamentul se afla intr- o zona buna , foarte aproape de plaja , este bine utilat și confortabil . Am solicitat ora de chek -in mai devreme și un cheK-out mai târziu și am avut plăcuta surpriza sa ni se permită acest lucru 😊.

 671. Personalul foarte amabil. Un om de nota 10+. Condițiile de cazare au fost peste așteptări. Aproape de mare. Curatenie, patul confortabil.

 672. Totul a fost ok, curat, apartamentul arata foarte bine, baiatul foarte amabil. Recomand!

 673. Amplasat in zona Navodari-Mamaia Nord, o zona inca in constructie cu amenajari nefinalizate. Parcarea mi s-a parut mica pentru 2 scari de bloc, dar exista un teren viran in apropiere pe care se poate parca la nevoie. Apartamentul este foarte curat modern amenajat, bine dotat cu toate cele necesare (mai putin masina de spalat vase, dar noi am mancat doar micul dejun in camera, deci ne-necesar pentru noi). Ambele camere sunt confortabile. Noi am plasat si o saltea gonflabila pentru copil pe jos, deoarece am calatorit cu bunicii. Mi-au placut storurile ce asigurau racoarea pe timpul zilei. Nu a fost nevoie sa folosim aerul conditionat.

 674. Recomand cu toata încrederea,a fost totul super,de la gazda si pana la curățenie,zona linistită si aproape de plaja 👍cu siguranță o sa revenim😊

 675. A fost totul perfect, apartamentul îți oferă tot ce îți este necesar pentru un concediu perfect.

 676. Apartamentul este suficient de mare cat sa te simti confortabil. Este dotat cu cuptor cu microunde, frigider, tacamuri. De pe balconul dormitorului se poate zari o bucatica de mare.

 677. Amabilitatea gazdei, amplasamentul apartamentului, curățenia locației si facilitățile.

 678. Apartamentul foarte curat și îngrit, la un preț super.

 679. Locatie liniștită , elegantă, aproape de atracțiile din Mamaia. Studioul e mobilat cu gust iar terasa e un mic paradis.

 680. Gazda extrem de amabila iar conditiile excelente . Foarte aproape de plaja amenajata civilizat

 681. Camera este cu foarte mult gust mobilata si este dotata pana si cu fier si masa de calcat. Aparatura este fara nici o exceptie de foarta buna calitate. Gazda este primitoare, simpatica si foarte prietenoasa.

 682. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 683. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 684. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 685. Apartament nou, modern, curățenie exemplară și gazda foarte amabilă și receptivă la cerințele clientului. Mă voi reîntoarce cu siguranță.

 686. Privelistea si finasejele/mobilierul moderne si in stare buna. Comunicarea foarte buna cu proprietarul.

 687. O locație spațioasă, curată, cu o gazda primitoare și mereu disponibilă sa răspundă nevoilor și cerințelor noastre. Ne vom reîntoarce cu plăcere!

 688. Am fost foarte placut surprinsa, atat eu cat si familia mea, de tot ceea ce am gasit: o cladire noua, moderna, apartamentul spatios,design inovativ, ultramodern mobilat si utilat cu absolut toate electrocasnicele de calitatea I necesare. Calitatea I a lenjeriilor si pilotelor, curatenia exemplara si welcome basket-ul te fac sa te simti de 5 stele. Personalul educat, amabil, cu foarte mult bun simt. Piscina se curata zilnic, ai toata increderea sa iti lasi copiii sa se balaceasca . Raportul calitate-pret cel mai bun! Cu siguranta vom reveni. Nota 10!

 689. Totul a fost perfect ! Apartamentul este situat intr-un bloc nou, este foarte spatios, totul este nou, curat si dotat cu tot ce este nevoie. Cat despre piscina si bar, totul la superlativ. Proprietarul este receptiv si implicat, noi ne-am simtit foarte bine si vom reveni ori de câte ori vom avea ocazia!

 690. It is a really luxury apartment with hospitable host. Apartment is equipped with all needed facilities. Super clean. Excellent, clean and free of charge pool. Very flexible check-in and check-out. Good location in close proximity to the beach. Lots of place to eat nearby.

 691. Foarte curat si generos apartamentul. Balcon generos cu vedere la mare. Foarte multumit per total

 692. Apartamentul curat , vederea foarte frumoasa catre Mare , proprietarul foarte de treaba , o pot numi chiar una din cele mai bune experiente , cu siguranta vom recomanda si vom reveni.

 693. O locatie situata aproape de plaja , curat , spatios , foarte bine luminat natural datorita geamurilor mari , gazda foarte ospitaliera.

 694. Atitudinea personalului a fost la superlativ. Omul sfinteste locul.

 695. Absolut totul a fost perfect,personal prietenos si amabil atent la oricr detaliu,locatia amplasata la nici 5 min de mers pe jos de plaja iar bucataria pe placul oricarui gurmand. Recomand si abia astept sa revenim aici cu urmatoarea ocazie.

 696. Personal foarte amabil …curățenie și un ambient plăcut!

 697. Foarte buna organizarea in conditii de restrictie legata de covid

 698. Curat și îngrijit. Personal atent și servire la fel.

 699. Totul a fost excelent Mulțumim gazdelor pentru tot

 700. Hotelul este nou si foarte modern, finisajele fiind de cea mai buna calitate, camera este spatioasa, mobilata si decorata cu gust si dispune de cele mai noi tehnologii, vederea la mare este superba, baia arata impecabil, totul este foarte curat. Micul dejun este consistent si foarte gustos. Personalul de asemenea foarte amabil. Hotelul dispune de plaja proprie, foarte bine ingrijita, sezlongurile de pe plaja fiind incluse in pretul camerei, plaja este dotata cu dus si toaleta. In sfarsit un hotel la standarde occidentale. Felicitari!

 701. Totul este foarte bine pus la punct. Personalul amabil,plaja curată,micul dejun bogat!

 702. Hotelul frumos, cu o organizare mult mai buna ca anul trecut si personal mult mai pregatit ! Felicitari !!!

 703. Totul a fost super ! Un loc frumos lângă plajă, personalul super drăguț și ajutător ! Recomand !

 704. Camera frumoasa si spatioasa. atmosfera placuta. Tot personalul cu care am vorbit a demonstrat din plin amabilitate și mult respect. Langa plaja, aproape de beach-baruri, restaurante si market-uri. Potrivit pentru cupluri si familii. Il recomand cu caldura.

 705. Curatenie,personal amabil ,plaja aproape,totul superb!

 706. Personalul,cafeaua de dimineata din partea casei,balcon micut cu o masa si 2 scaune,minibar in camera .

 707. Locatie linistita, personal amabil, gazda primitoare, lenjerie impecabila, aproape de mare.

 708. Totul a fost perfect. Camera, distanță pana la plaja. Recomand din suflet!!

 709. Locatia este foarte buna. Am stat la et. 7 si am avut o priveliste spre malul marii.

 710. Personal receptie amabil, receptiv, locație extraordinară

 711. personalul dragut. mobilier si paturi confortaboile

 712. Un apartament ingrijit , terasa cu vedere la mare , utilat , aproape de cluburi . Ne-am simtit minunat si cu siguranta vom revenii .

 713. Apartamentul este de vis!!!m-am simțit super….curățenie nu mai spun!!!totul a fost la superlativ!!!o sa revin cu siguranța!!!

 714. Gazda de nota 10 plus,Apartamentul amenajat cu bun gust ,foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Apartamentul este ideal pentru famili .

 715. Confortul camerei 419, camera e imensa.. curățenie desăvârșită peste tot, TV flat de 38″…micul dejun a fost servit in camera…din cauza pandemia de Sars-cov02..

 716. Camere mari , personal dragut , mic dejun bogat , proaspat si bun !

 717. Pentru extrasezon, micul dejun a fost ok. Locatia este buna.

 718. Hotel curat, bine amplasat aproape de plajă, de terase, de obiective turistice și chiar de un bancomat ( universal) la Terasa Maria( terasă cu lăutari). Se pot face plimbări cu vaporul ( in apropiere de hotel) iar plaja din fața hotelului este modernă și curată; cu loc de joacă pentru copii și parc de distracții. Este un hotel cu mult peste așteptări ( ar trebui acordate ***). Recomand! și cu siguranță revin!

 719. Locatie foarte buna, curatenie in tot hotelul, personal amabil si primitor.

 720. Mic dejun bogat. Doresc sa mai vin la acest hotel.

 721. View Mic dejun bogat Curățenie Terase bine aerisite

 722. Micul dejun excelent.Locatia curata.Foarte frumos amplasata.

 723. Micul dejun a fost diversificat, o idee geniala pentru geamul de la baie care da spre dormitor 😊

 724. A fost super curat hotelul și micul dejun a fost okay.

 725. Renovat de curand,curat,bine amplasat,mic dejun bun si bine organizata servirea,linistit; briza asigura racoare in timpul noptii astfel ca nu am folosit aerul conditionat ,iar dimineata am vazut rasaritul stand in pat

 726. Micul dejun ok, ar mai putea fi un pic imbunatatit insa per ansambul ok. locatia excelenta, amplasarea hotelului nemaipomenita, aproape de plaja si mare, o vedere panoramica super iar de la etajul 11 si mai super.

 727. Locația hotelului este foarte buna, aproape de plaja, terase și buticuri.

 728. Locația este aproape de plajă. Priveliștea era superbă. Poziția hotelului excelenta pentru a privi marea și lacul.

 729. Plaja peste drum de hotel, amplasare foarte buna fata de centrul Mamaiei, personal foarte amabil, camerele spatioase, paturi confortabile, liniste, loc de parcare gratuit, un șezlong pe plaja gratuit, plaja foarte frumos amenajata. Raportul calitate preț foarte bun. Am avut un sejur minunat si cu siguranta vom reveni. Recomand aceasta locatie.

 730. Cazarea la acest hotel merita toti banii: personal binevoitor si orientat catre nevoile clientilor, curatenie exemplara, mic dejun excelent, camera mare si aerisita cu dotari de 4*, patul foarte confortabil, plaja privata, piscina curata, preturi la bar si restaurant acceptabile. Felicitari! Vom reveni cu siguranta!

 731. Ca in fiecare an curățenia impecabila, personalul de la pișcină, seful de sală de la restaurant și doamna de la curățenie de pe et.6 doar la superlativ pot fi notate. A… și să nu uit de domnul nou de la recepție, foarte amabil și dânsul (bună alegere)

 732. Mic dejun variat si bun, cafeaua excelenta. Plaja privata, personalul amabil, locatia retrasa, apartament si terasă spațioase

 733. camera a fost foarte spatioasa, baia la fel, deasemenea si terasa cu o vedere superba catre mare si zona de promenada. Recomand hotelul pentru confortul camerei si amplasare.

 734. Pentru mine este cel mai frumos hotel, a patra oara vin aici si o sa revin de fiecare data cu drag. Multumesc.

 735. Locatia fix la plaja si ca am fost cazati mai devreme decat ora de check in.

 736. Piscina buna atât pt copii cât și pt adulți, mic dejun tip bufet suedez, pozitia buna fata de plaja, event pt copii

 737. Personalul foarte amabil,cameristele foarte receptive și amabile. Băiatul înalt de la recepție foarte amabil, m-a ajutat cu orice doleanță. Entuziasm neobosit indiferent de oră!

 738. Personalul super si curatenie maxima. Foarte aproape de plaja si cu o serie de facilitati (piscina, loc de joaca pentru copii) pe care le-am evitat, data fiind situatia cu pandemia.

 739. Foarte curat, un mare plus il constituie parcarea. Personalul foarte amabil, mai ales domnisoarele/doamna de la receptie si doamnele de serviciu (foarte placute si cu zambetul pe buze). Foarte curat peste tot (camera, baie, restaurant, spatii comune), spatiul verde frumos ingrijit. Micul dejun foarte variat, bogat, pentru toate gusturile. Camera (sunrise matrimoniala) cu patul extra large suficient de mare pentru 2 adulti + 1 copil de 11 ani, lenjeria foarte curata si confortabila, aerul conditionat foarte eficient (chiar daca uneori cam zgomotos).

 740. Amplasarea hotelului este destul de aproape de plaja. Camera a fost curata, lenjeria de pat impecabila. Am apreciat balconul destul de spatios. Un mini frigider in camera si-a facut treaba cu prisosinta. Micul dejun a fost foarte bogat in comparatie cu alte hoteluri de 3*. Cafeaua foarte buna!

 741. + mâncarea a fost foarte bună; + hotelul dispune de o parcare mare, gratuită, prevăzută cu barieră ce se deschide prin apelarea unui nr. de telefon trimis prin e-mail în prealabil ajungerii la hotel; + în cameră a fost făcută curățenie zilnic, întregul hotel mi s-a părut foarte curat; + personal amabil/zâmbitor

 742. Totul Am descoperit un hotel frumos, curat cu oameni frumosi Vreau sa devin client permanent

 743. locatie f buna, aproape de centrul statiunii, camere amenajate frumos, curate si cu totul functional (i.e. tv, apa calda, a/c, wifi), personal amabil, vedere spre mare (chiar daca partiala, tot este frumoasa), locuri de parcare suficiente. micul dejun a fost f bun (organizare putin haotica, dar trecem peste) si restaurantul hotelului este f bun. regulile anti-covid respectate corect.

 744. Totul – curatenia, personal, mancarea, facilitarile din camera

 745. Upgrade apartament fara costuri suplimentate. Mic dejun variat. Personal atent, respectuos, mereu cu zambetul pe buze. Masuri de preventie Covid bine structurate: toata lumea poarta masca in interior, exista dispensere cu dezinfectant la receptie precum si la fiecare etaj. Un sejur excelent!

 746. Totul a fost excelent.Micul dejun f. bun iar personalul de nota 10.

 747. Printre putinele hoteluri de calitate deschise extra-sezon. Foarte calduros, priveliste superba. Restaurantul de nota 10, atat cina cat si micul dejun. Dimineata te trezesc pescarusii ! apoi admiri rasaritul soarelui (invaluit in nori) din mare… absolut superb!

 748. Locatia minunata,pe faleza.Camera cu vedere la mare a adus un plus de incantare.Pat confortabil,baia curata si dotata cu produse cosmetice suficiente.Personal amabil,se respecta normele de distantare si igiena. Micul dejun variat,suficient.

 749. Locația o știam, am mai fost, deci nu a fost o surpriză pentru mine că totul a fost foarte bine: curățenie, confort, mic dejun.

 750. Vedere foarte frumoasă. Camera mare, curata, balcon mare, mic dejun foarte bun. Am beneficiat prin booking de camera dubla chiar dacă platisem single si camera a fost la etajul la care am solicitat. A fost excelent.

 751. locatie foarte buna, in zona de promenada a statiunii, camera curata si spatioasa. vederea este frumoasa, chiar si din camerele fara vedere frontala la mare. personal amabil si mic dejun bogat. un raport cost/calitate corect. regulile anti-covid respectate corect. vom reveni cu placere.

 752. Vederea Micul dejun A2a oara cand venima acest hotel si suntem multumiti

 753. Amplasare excelenta, aproape de plaja, vedere superba de la etajul 7 ( chiar daca era laterala, era de vis), curatenie, camera frumoasa, pat f confortabil, baie moderna cu o baterie la dus care parca iti facea masaj ☺mic dejun variat, personal amabil. Aveau un super loc de joaca dar cu vremurile din prezent nu s-a putut deschide. Este unul din cele mai bune hoteluri la care am stat pe litoralul nostru in ultimii ani, recomand cu drag!

 754. Personal foarte amabil, locatia foarte bine amplasata, facilitati multe. As reveni cu drag!

 755. Raport calitate -pret, bun .Personal foarte amabil ,paturi comode ,curatenie zilnica . Recomand cu caldura !

 756. Personalul de la recepție foarte amabil și profesionist, camera foarte curata, spațioasă, Baia ok, balconul îndeajuns de încăpător pt a sta dimineața la cafea! Nota 10 pt Hotel!

 757. Hotelul este foarte frumos si foarte bine ingrijit. Merita din plin cele 4 stele din acest punct de vedere

 758. Personal foarte amabil, curățenie super, {în camera în fiecare zi} , camera spațioasă, baie la fel, mincare foarte bună, locație bună, vedere spre lac excelenta și mai ales sau respectat masurile covid

 759. Parcarea privată și supravegheată video Micul dejun bogat si calitativ Camere curate si superbe Calificat corect la 4*

 760. raport calitate pret pentru momentul utilizarii excelent , este clar ca un asemenea pret mic nu se va mai regasi sezonul urmator cand lifturile vor fi functionale si aer conditionat in toate incaperile si restaurantul operativ. Pentru acest sezon , amplasament,servicii si dotari = excelent

 761. Locatie excelenta, vedere la lac, liniste, toate utilitatile, parcare privata.

 762. Totul foarte curat , utilat cu tot ce ai nevoie . Balconul dinspre lac ofera o priveliste relaxanta !

 763. Poziția excelenta pe malul marii, răsăritul de soare pe care il admir de la balconul Alcor ori de câte ori vin in Mamaia in ultimii 30 de ani.

 764. Mic dejun f bun, plaja foarte curata si ingrijita, cel mai bun masaj -doamna care facea masaj minunata, hotelul f ok, ingrijit.

 765. Mic dejun variat si bun, iar mancarea de la restaurant excelenta.

 766. Camera, mare, spatioasa, inalta, foarte bine luminata, curata, foarte bine incalzita iarna, balcon spatios.

 767. Hotelul este bine amplasat, curat. Apartamentul a fost curat si bine aranjat. Ne-a placut restaurantul si mancarea servita. Personalul este foarte amabil.

 768. Felicitari personalului! Toti cei implicati sunt amabili si profesionisti!

 769. Politica hotelului de management al relatiei cu clientul , orientata catre client. Felicitari! Instruirea si respectarea procedurilor de catre echipa prezenta 10-12 Nov. Cromatica sincrona si atentia pt detalii in locatie. Promptitudine si zambet !! Bravo !

 770. Totul Am descoperit un hotel frumos, curat cu oameni frumosi Vreau sa devin client permanent

 771. locatie f buna, aproape de centrul statiunii, camere amenajate frumos, curate si cu totul functional (i.e. tv, apa calda, a/c, wifi), personal amabil, vedere spre mare (chiar daca partiala, tot este frumoasa), locuri de parcare suficiente. micul dejun a fost f bun (organizare putin haotica, dar trecem peste) si restaurantul hotelului este f bun. regulile anti-covid respectate corect.

 772. Superb, pe malul marii, locatie excelenta, absolut uimitor

 773. Curat , parcare , mic dejun ! Mulțumesc ptr Bonus camera cu vedere la mare , chiar dacă am stat doar 10 min dimineața pe balcon ! 😊

 774. Pentru un sejur extrasezon, locatia e excelenta – foarte linistit, doar marea si pescarusii… Micul dejun a fost inedit ca mod de servire. Foarte cald in camere.

 775. locatie foarte buna, in zona de promenada a statiunii, camera curata si spatioasa. vederea este frumoasa, chiar si din camerele fara vedere frontala la mare. personal amabil si mic dejun bogat. un raport cost/calitate corect. regulile anti-covid respectate corect. vom reveni cu placere.

 776. Vederea Micul dejun A2a oara cand venima acest hotel si suntem multumiti

 777. Amplasare excelenta, aproape de plaja, vedere superba de la etajul 7 ( chiar daca era laterala, era de vis), curatenie, camera frumoasa, pat f confortabil, baie moderna cu o baterie la dus care parca iti facea masaj ☺mic dejun variat, personal amabil. Aveau un super loc de joaca dar cu vremurile din prezent nu s-a putut deschide. Este unul din cele mai bune hoteluri la care am stat pe litoralul nostru in ultimii ani, recomand cu drag!

 778. Personal discret și amabil, curățenie impecabilă, mic dejun cu tot ce vrei.

 779. Curatenia, confort, personal amabil, camera spatioasa, mancarea la restaurant buna

 780. Totul a fost foarte bine! Camera curata, mic dejun diversificat, personal binevoitor. Multumim.

 781. Totul a fost bine. Se putea vedea din balconul camerei în care am fost cazați – marea pe de o parte, iar de cealaltă parte locul de parcare a mașinii. A fost f.bine că în luna septembrie conducerea hotelului a luat inițiativa de scădere a prețului la cazare, motiv pentru care am stat și ne-am bucurat mai mult timp de mare și de soare. Le mulțumim tuturor și le dorim multă sănătate !

 782. Locatie excelenta, curatenie, recent renovat, toate instalatiile in buna stare

 783. Curatenia, dotarile pentru un hotel de 3 stele (frigider, aparat aer conditionat, televizor de calitate, mocheta), confortul patului, cu o saltea buna si asternuturi foarte curate, dușul fara cadita, direct pe podea, draperiile groase care nu permiteau intrarea luminii la primele ore ale diminetii, faptul ca, fiind finalul lunii septembrie si nefiind prea multi clienti, era liniste si neaglomerat, parcarea mare, vederea partiala catre mare de pe balcon, personalul amabil. Cand am fost in timpul verii, anul trecut, ne-a placut mult micul dejun tip bufet foarte diversificat si gustos, servit pe terasa. Anul acesta, fiind ultimul weekend in care hotelul mai era deschis, nu se mai servea micul dejun.

 784. Am fost singurii oaspeți ai hotelului si am fost impresionați de profesionalismul intregului personal! Hotelul este amenajat in stil boutique-hotel, iar cartile ” imprastiate/aranjate” in hol si in camera, ne-au facut sa ne simtim minunat!

 785. Foarte aproape de plaja,foarte curat,personal amabil și micul dejun excelent.

 786. Am gasit exact ceea ce ne promitea proprietatea: locatie buna, priveliste, confort, liniste.

 787. Camere mari Curatenie Impecabil Apa din partea casei

 788. Una din cele mai frumoase , curate și luxoase locații din Constanta ! Totul de nota 10 🌺 Bravo și respect ! 👍👍👍

 789. Totul a fost perfect. Am apreciat masurile de siguranta si zambetul personalului de la receptie (chiar daca fost ascuns de masca). Este un loc perfect atat pentru cupluri cat si pentru business.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled