Cazare ieftina Mako Ungaria

De multe ori ne uitam dupa cazare in Makó, Csongrád, Ungaria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Makó, Csongrád, Ungaria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Makó, Csongrád, Ungaria

Garden Vend├ęgh├íz Mak├│

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Elizabeth Apartman

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Jázmin Apartman

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Páva Apartmanház

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Ráday Apartman

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Allium Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Szent István Panzió

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Makó, Csongrád, Ungaria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Makó, Csongrád, Ungaria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Adelaida si Daniel Odobescu din Zavoiu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Adelaida si Daniel Odobescu din Zavoiu, jud. BihorCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 • Ileana si Costel Cernat din Ghilavesti, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Makó, Csongrád, Ungaria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ileana si Costel Cernat din Ghilavesti, jud. BacauCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 • Silviu si Nicolae Dobra din Palilula, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Silviu si Nicolae Dobra din Palilula, jud. DoljCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 • Atena si Anghelina Calotescu din Jojei, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Makó, Csongrád, Ungaria!

  (Atena si Anghelina Calotescu din Jojei, jud. AlbaCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 • Silviana si Lucia ╚Üenescu din Perchiu, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Makó, Csongrád, Ungaria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Silviana si Lucia Țenescu din Perchiu, jud. BacauCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 • Zaharia si Nelu Buhu╚Ö din Scaricica, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Makó, Csongrád, Ungaria.

  (Zaharia si Nelu Buhuș din Scaricica, jud. NeamtCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 1. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 2. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 3. Foarte aproape de spa. Un restaurant cu mancare foarte delicioasa. Un personal plin de solicitudine.

 4. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 5. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 6. Aproape de bai . Parcare in curte. Personal amabil. Am primit reducere ptr strand. Curatenie si incalzire in camera . Liniste si comfort.M as intoarce cu drag!

 7. totul a fost foarte bine, camera curata, personalul foarte prietenos si primitor

 8. ospitalitatea si amabilitatea proprietarului si al fiului sau

 9. Micul dejun bun, camera curat─â, gazda foarte amabil─â!

 10. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 11. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 12. K├Âzel volt mindenhez. A tulaj nagyon aranyos, bar├íts├ígos, seg├şt┼Ĺk├ęsz volt.

 13. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 14. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 15. Apartament curat si spatios,gazda primitoare,parcare privata aproape de Bazine

 16. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 17. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 18. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 19. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 20. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 21. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 22. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 23. Amplasare centrala.Apartament mare.Utilat complet.

 24. Recomand cu încredere, curat, dotat și aproape de Băile termale!

 25. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 26. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 27. Foarte aproape de spa. Un restaurant cu mancare foarte delicioasa. Un personal plin de solicitudine.

 28. Mic dejun excelent,format printre altele si din produse traditionale gen toba,caltabos ,jumari…

 29. totul a fost foarte bine, camera curata, personalul foarte prietenos si primitor

 30. ospitalitatea si amabilitatea proprietarului si al fiului sau

 31. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 32. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 33. Aproape de bai . Parcare in curte. Personal amabil. Am primit reducere ptr strand. Curatenie si incalzire in camera . Liniste si comfort.M as intoarce cu drag!

 34. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 35. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 36. K├Âzel volt mindenhez. A tulaj nagyon aranyos, bar├íts├ígos, seg├şt┼Ĺk├ęsz volt.

 37. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 38. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 39. Apartament curat si spatios,gazda primitoare,parcare privata aproape de Bazine

 40. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 41. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 42. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 43. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 44. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 45. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 46. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 47. Amplasare centrala.Apartament mare.Utilat complet.

 48. Recomand cu încredere, curat, dotat și aproape de Băile termale!

 49. Mic dejun excelent,format printre altele si din produse traditionale gen toba,caltabos ,jumari…

 50. totul a fost foarte bine, camera curata, personalul foarte prietenos si primitor

 51. ospitalitatea si amabilitatea proprietarului si al fiului sau

 52. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 53. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 54. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 55. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 56. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 57. K├Âzel volt mindenhez. A tulaj nagyon aranyos, bar├íts├ígos, seg├şt┼Ĺk├ęsz volt.

 58. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 59. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 60. Apartament curat si spatios,gazda primitoare,parcare privata aproape de Bazine

 61. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 62. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 63. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 64. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 65. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 66. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 67. Amabilitatea gazdei, pre╚Ťul bun, dotarea buc─ât─âriei (inclusiv cafea ╚Öi ceai). Reducere la b─âi.

 68. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťia excelenta, personal de nota 10. Apartamentul este dotat cu tot ce este nevoie si este aproape de Hagymatikum. Recomand!

 69. O primire plina de amabilitate , mobilier modern, cu bun gust ,bine ├«ntre╚Ťinut util ,cur─âtenie impecabil─â. Living si buc─ât─ârie cu tot ce e necesar unui sejur : tv , loc de luat mic dejun , vesela, tac├«muri, cuptor microunde, frigider etc. Dormitor cu un pat excelent , lenjerie impecabil─â. Baia corespunz─âtoare. Foarte bune utilit─â╚Ťi: apa cald─â, ├Änc─âlzire in pardoseala , internet , aer condi╚Ťionat , parcare ├«n curte. Ne-au lipsit programele tv in limba rom├ón─â si un aparat pt cafea , dar pt raportul pret/calitate, totul a fost foarte bine , motiv pt care mul╚Ťumim J├ázmin Ap.

 70. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 71. Amplasare centrala.Apartament mare.Utilat complet.

 72. Recomand cu încredere, curat, dotat și aproape de Băile termale!

 73. Personal foarte amabil, curatenie in camera si baie, locatia foarte aproape de strand, loc de parcare gratuit.

 74. Serviabilitate , lift ,c─âldur─â 24┬░ c├ónd afar─â era-2┬░ , pat confortabil, toaleta cu ventila╚Ťie, cabin─â de du┼č. Are bar, restaurant.

 75. Confort,ospitalitate,familiar,curat,bine amplasat,servicii de calitate.Recomand cu ├«ncredere ╚Öi…sper c─â vom reveni !

 76. Mic dejun excelent,format printre altele si din produse traditionale gen toba,caltabos ,jumari…

 77. totul a fost foarte bine, camera curata, personalul foarte prietenos si primitor

 78. ospitalitatea si amabilitatea proprietarului si al fiului sau

 79. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 80. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 81. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 82. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 83. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 84. Apartament curat si spatios,gazda primitoare,parcare privata aproape de Bazine

 85. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 86. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 87. Minden amit az apartman ny├║jtott korszer┼▒en felszerelt

 88. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 89. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 90. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 91. Amabilitatea gazdei, pre╚Ťul bun, dotarea buc─ât─âriei (inclusiv cafea ╚Öi ceai). Reducere la b─âi.

 92. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťia excelenta, personal de nota 10. Apartamentul este dotat cu tot ce este nevoie si este aproape de Hagymatikum. Recomand!

 93. O primire plina de amabilitate , mobilier modern, cu bun gust ,bine ├«ntre╚Ťinut util ,cur─âtenie impecabil─â. Living si buc─ât─ârie cu tot ce e necesar unui sejur : tv , loc de luat mic dejun , vesela, tac├«muri, cuptor microunde, frigider etc. Dormitor cu un pat excelent , lenjerie impecabil─â. Baia corespunz─âtoare. Foarte bune utilit─â╚Ťi: apa cald─â, ├Änc─âlzire in pardoseala , internet , aer condi╚Ťionat , parcare ├«n curte. Ne-au lipsit programele tv in limba rom├ón─â si un aparat pt cafea , dar pt raportul pret/calitate, totul a fost foarte bine , motiv pt care mul╚Ťumim J├ázmin Ap.

 94. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 95. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 96. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 97. M├óncare ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele noastre, croissante proaspete cu ca╚Öcaval ╚Öi altele cu ciocolata, la venire un pahar de palinca din partea casei;excelent, cu alte cuvinte!

 98. Gazda primitoare, conditii bune, amplasare fff buna.

 99. Servirea, cur─â╚Ťenia ╚Öi amabilitatea personalului.

 100. Oameni ospitalieri, condi╚Ťii de cazare ╚Öi mas─â excelente. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Aproape de autostrad─â. Felicit─âri .

 101. Micul dejun a fost abundent, curat, civilizat, dar mancarea nu avea gust insa. Camera confortabila, personalul excelent de amabil, plin de bunavointa, omenie si corectitudine. Parcarea excelent amenajata, spatioasa, in interiorul curtii ale carei porti cred ca se-nchideau noaptea, deci siguranta crescuta.

 102. Mic dejun excelent,format printre altele si din produse traditionale gen toba,caltabos ,jumari…

 103. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 104. Gazda foarte ok, parcare la col╚Ťul blocului, cur─â╚Ťenie, confortabil ╚Öi foarte aproape de b─âi.

 105. Great location, great little apartment, very comfortable bed, great sheets (we want to buy sheets like that), great kitchen, super clean. The place is 50 steps from spa entrance. Parking just few steps away. We will go soon again

 106. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 107. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 108. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 109. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 110. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 111. Mic dejun foarte consistent, liniste, curatenie, amabilitatea personalului, totul a fost minunat si cu siguranta vom reveni.

 112. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 113. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 114. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 115. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 116. Amplasare centrala.Apartament mare.Utilat complet.

 117. Recomand cu încredere, curat, dotat și aproape de Băile termale!

 118. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 119. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 120. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 121. amabilitatea proprietarului gradina mic dejun foarte bun camera foarte curata si frumos amenajata

 122. Micul dejun a fost foarte ok. Iar ca si locatie este in mijlocul campului, dar macar este aproape de granita.

 123. Oameni ospitalieri, condi╚Ťii de cazare ╚Öi mas─â excelente. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Aproape de autostrad─â. Felicit─âri .

 124. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 125. Gazda foarte ok, parcare la col╚Ťul blocului, cur─â╚Ťenie, confortabil ╚Öi foarte aproape de b─âi.

 126. Great location, great little apartment, very comfortable bed, great sheets (we want to buy sheets like that), great kitchen, super clean. The place is 50 steps from spa entrance. Parking just few steps away. We will go soon again

 127. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 128. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 129. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 130. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 131. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 132. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 133. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 134. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 135. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 136. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 137. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 138. Minden amit az apartman ny├║jtott korszer┼▒en felszerelt

 139. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 140. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 141. Mic dejun foarte consistent, liniste, curatenie, amabilitatea personalului, totul a fost minunat si cu siguranta vom reveni.

 142. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 143. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 144. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 145. Absolut tot. Lini╚Öte,cur─â╚Ťenie. Ideal pentru familie

 146. Cine cauta odihna si relaxare, este locatia potrivita, care se afla intr-o zona linistita. Gazdele foarte discrete. Curatenie si bun gust. Cu siguranta o sa revenim.

 147. Curatenia, confortul. Cu un cuvant totul a fost impecabil.

 148. amabilitatea proprietarului gradina mic dejun foarte bun camera foarte curata si frumos amenajata

 149. Micul dejun a fost foarte ok. Iar ca si locatie este in mijlocul campului, dar macar este aproape de granita.

 150. Oameni ospitalieri, condi╚Ťii de cazare ╚Öi mas─â excelente. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Aproape de autostrad─â. Felicit─âri .

 151. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 152. Gazda foarte ok, parcare la col╚Ťul blocului, cur─â╚Ťenie, confortabil ╚Öi foarte aproape de b─âi.

 153. Great location, great little apartment, very comfortable bed, great sheets (we want to buy sheets like that), great kitchen, super clean. The place is 50 steps from spa entrance. Parking just few steps away. We will go soon again

 154. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 155. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 156. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 157. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 158. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 159. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 160. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 161. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 162. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 163. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 164. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 165. Minden amit az apartman ny├║jtott korszer┼▒en felszerelt

 166. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 167. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 168. Mic dejun foarte consistent, liniste, curatenie, amabilitatea personalului, totul a fost minunat si cu siguranta vom reveni.

 169. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 170. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 171. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 172. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 173. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 174. curatenie impecabila,pat confortabil dotari premium in camera

 175. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 176. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 177. Baia din camera, balconul cu vedere spre Hagymaticum, dotarile apartamentului, proximitatea de centru si aqua park, locul de parcare privat,

 178. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 179. Amplasare centrala.Apartament mare.Utilat complet.

 180. Recomand cu încredere, curat, dotat și aproape de Băile termale!

 181. Curat,modern,parcarea masinii chiar in fata casei monitorizata pe camera de luat vederi,incalzire prin pardoseala,aproape de baile Hagymatikum,cartele de reducere 20% pt bai,facilitati de gratar.Sejurul nostru,2 familii de prieteni a fost de 4 nopti si 5 zile,am combinat petrecerea de Revelion cu relaxarea de la bai.Apartamentul dotat cu tot ce este necesar.Gazda foarte amabila ne-a asteptat cu ornamente de sarbatoare ,bradul inpodobit si sampanie din partea casei pe masa.Recomandam si altora iar noi vom mai reveni cu siguranta!!Intr-un cuvant EXCELENT!

 182. Locatia aproape de bai. Apartament modern, utilat! Frumos

 183. Tot ce tine cazare a fost foarte bine, curat și ingrijit.Nota 10

 184. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 185. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 186. Mic dejun foarte consistent, liniste, curatenie, amabilitatea personalului, totul a fost minunat si cu siguranta vom reveni.

 187. amabilitatea proprietarului gradina mic dejun foarte bun camera foarte curata si frumos amenajata

 188. Micul dejun a fost foarte ok. Iar ca si locatie este in mijlocul campului, dar macar este aproape de granita.

 189. Oameni ospitalieri, condi╚Ťii de cazare ╚Öi mas─â excelente. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Aproape de autostrad─â. Felicit─âri .

 190. Pozitia ultracentrala, mic dejun f. bun, paturi confortabile, bere rece la orice ora!

 191. Personal foarte amabil, curatenie in camera si baie, locatia foarte aproape de strand, loc de parcare gratuit.

 192. Serviabilitate , lift ,c─âldur─â 24┬░ c├ónd afar─â era-2┬░ , pat confortabil, toaleta cu ventila╚Ťie, cabin─â de du┼č. Are bar, restaurant.

 193. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 194. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 195. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 196. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 197. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 198. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 199. amabilitatea proprietarului gradina mic dejun foarte bun camera foarte curata si frumos amenajata

 200. Micul dejun a fost foarte ok. Iar ca si locatie este in mijlocul campului, dar macar este aproape de granita.

 201. Oameni ospitalieri, condi╚Ťii de cazare ╚Öi mas─â excelente. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Aproape de autostrad─â. Felicit─âri .

 202. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 203. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 204. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 205. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 206. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 207. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 208. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 209. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 210. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 211. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 212. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 213. Baia din camera, balconul cu vedere spre Hagymaticum, dotarile apartamentului, proximitatea de centru si aqua park, locul de parcare privat,

 214. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 215. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 216. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 217. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 218. Am avut parte de liniste ,curatenie,confort.Recomand cu drag.

 219. amabilitatea proprietarului gradina mic dejun foarte bun camera foarte curata si frumos amenajata

 220. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 221. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 222. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 223. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 224. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 225. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 226. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 227. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 228. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 229. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 230. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 231. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 232. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 233. Simona-maria mai 3, 2019 at 4:21 pm

  Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 234. Mic dejun foarte consistent, liniste, curatenie, amabilitatea personalului, totul a fost minunat si cu siguranta vom reveni.

 235. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 236. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 237. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 238. Absolut tot. Lini╚Öte,cur─â╚Ťenie. Ideal pentru familie

 239. Cine cauta odihna si relaxare, este locatia potrivita, care se afla intr-o zona linistita. Gazdele foarte discrete. Curatenie si bun gust. Cu siguranta o sa revenim.

 240. Curatenia, confortul. Cu un cuvant totul a fost impecabil.

 241. totul este placut si confortabil,gazda foarte amabila si prietenoasa.

 242. Totul a fost foarte dragut:camera,terasa,curatenia.

 243. Mi-a placut: amplasarea, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, amabilitatea gazdelor.

 244. Mihaela-madalina mai 11, 2019 at 11:14 am

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 245. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 246. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 247. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 248. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 249. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 250. Dispunere apartament si anexe bucătărie, baie, wc serviciu! Ideal pentru un cuplu in vârstă care doresc să petreacă mai multe zile într-un orășel superb cu SPA si baza tratament publice!

 251. Curatenia, confortul, dotarea si siguranta.Gazda primitoare, atenta, comunica permanent cu clientii si este preocupata de confortul acestora. Raport calitate – pret foarte bun.

 252. Gazde foarte primitoare, apartament foarte curat situat intr-o zona linistita, parcare sigura in curtea interioara.

 253. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 254. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 255. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 256. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 257. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 258. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 259. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 260. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 261. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 262. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 263. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 264. Minden amit az apartman ny├║jtott korszer┼▒en felszerelt

 265. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 266. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 267. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 268. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 269. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 270. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 271. Locatie linistita, gazda (domana Erika) foarte primitoare, check-in imediat desi am ajuns cu cateva ore inainte de ora stabilita. Curatenie peste tot, aproape de centru si bai, loc de parcare si tot ce vrei. Conditii foarte bune pentru banii platiti. O singura problema am avut, intr-una din zile, timp de o ora nu am avut apa calda, a fost o defectiune insa gazdele au rezolvat foarte repede totul cand am semnalat problema, fara nici un disconfirt. Recomand cu incredere.

 272. Amplasare intr-o zona linistita, 10 min mers pana la terme, totul a fost foarte bine. Recomand!

 273. Gazde minunate! Loca╚Ťie excelenta! Totul la superlativ!

 274. Dispunere apartament si anexe bucătărie, baie, wc serviciu! Ideal pentru un cuplu in vârstă care doresc să petreacă mai multe zile într-un orășel superb cu SPA si baza tratament publice!

 275. Curatenia, confortul, dotarea si siguranta.Gazda primitoare, atenta, comunica permanent cu clientii si este preocupata de confortul acestora. Raport calitate – pret foarte bun.

 276. Gazde foarte primitoare, apartament foarte curat situat intr-o zona linistita, parcare sigura in curtea interioara.

 277. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 278. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 279. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 280. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 281. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 282. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 283. Locatia ideala, aproape de Hagymatikum. Apartament spatios, gazde primitoare.

 284. Paturile sunt foarte confortabile. Camera de dimensiune mare, toate condi╚Ťiile.

 285. Studioul a fost mult peste a╚Ötept─âri. Spa╚Ťiu generos, cur─â╚Ťenie, personal amabil, seriozitate,posibilitate de a pl─âti cu cardul, aproape de b─âile termale.

 286. Cazarea este o vila de vacanta in zona amenajata din apropierea raului Mures. Deci o locatie super pentru plimbari si distractii cu copiii. Conditiile au fost excelente in toate privintele (spatii cazare finisate bine si cu toate utilitatile disponibile), ne-am bucurat de linistea locului. Locatia este la max. 5min de centrul orasului unde exista facilitatile de spa si restaurantele.

 287. Natura apartman is extremely clean, comfortable and welcoming. The apartment is cosy and the garden area is just lovely. There is a large balcony, air on/heating and has all the basic kitchen equipment. The attention to detail in the apartment was 10/10. Tam├ís was very friendly and helpful he gave us information about events happening in the area and good discounts too. Our 3 year old son really enjoyed the ÔÇťhouse with legsÔÇŁ :D. The area the apartment is in is peaceful and very beautiful. Close to Mak├│ centre and Szeged. We couldnÔÇÖt have asked for more this apartment is perfect and we would definitely stay here again.

 288. The location is great if you want to disconnect and relax. The property offers 2 bicycles for free. Also they offer 20% discount for the Hagymatikum Thermal Bath.

 289. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 290. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 291. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 292. Mihaela-madalina mai 18, 2019 at 12:36 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 293. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 294. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 295. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 296. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 297. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 298. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 299. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 300. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 301. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 302. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 303. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 304. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 305. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 306. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 307. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 308. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 309. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 310. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 311. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 312. Minden amit az apartman ny├║jtott korszer┼▒en felszerelt

 313. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 314. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 315. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 316. Mihaela-madalina mai 24, 2019 at 9:29 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 317. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 318. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 319. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 320. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 321. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 322. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 323. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 324. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 325. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 326. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 327. Baia din camera, balconul cu vedere spre Hagymaticum, dotarile apartamentului, proximitatea de centru si aqua park, locul de parcare privat,

 328. Apartament în buricul târgului, efectiv se vede centrul și ștrandul de pe geam. Perfect pentru un sejur cu scopul de a merge la ștrand, e la 3-4 minute de plimbare de acesta. Apartamentul este foarte curat, îngrijit, bucătăria cu toate dotările necesare.

 329. Gazda ok, ne-a primit cu o sticla de vin; patul confortabil; aproape de bai.

 330. Totul a fost conform descrieri. Loca╚Ťie superb─â chiar ├«n centrul ora╚Öului

 331. Locatia ideala, aproape de Hagymatikum. Apartament spatios, gazde primitoare.

 332. Paturile sunt foarte confortabile. Camera de dimensiune mare, toate condi╚Ťiile.

 333. Studioul a fost mult peste a╚Ötept─âri. Spa╚Ťiu generos, cur─â╚Ťenie, personal amabil, seriozitate,posibilitate de a pl─âti cu cardul, aproape de b─âile termale.

 334. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 335. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 336. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 337. Personalul foarte amabil.mic dejun foarte bun.locatia lîngă bai.reducere la bai.

 338. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 339. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 340. Mihaela-madalina mai 31, 2019 at 4:15 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 341. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 342. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 343. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 344. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 345. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 346. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 347. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 348. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 349. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 350. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 351. Baia din camera, balconul cu vedere spre Hagymaticum, dotarile apartamentului, proximitatea de centru si aqua park, locul de parcare privat,

 352. Apartament în buricul târgului, efectiv se vede centrul și ștrandul de pe geam. Perfect pentru un sejur cu scopul de a merge la ștrand, e la 3-4 minute de plimbare de acesta. Apartamentul este foarte curat, îngrijit, bucătăria cu toate dotările necesare.

 353. Gazda ok, ne-a primit cu o sticla de vin; patul confortabil; aproape de bai.

 354. Totul a fost conform descrieri. Loca╚Ťie superb─â chiar ├«n centrul ora╚Öului

 355. Locatia ideala, aproape de Hagymatikum. Apartament spatios, gazde primitoare.

 356. Paturile sunt foarte confortabile. Camera de dimensiune mare, toate condi╚Ťiile.

 357. Studioul a fost mult peste a╚Ötept─âri. Spa╚Ťiu generos, cur─â╚Ťenie, personal amabil, seriozitate,posibilitate de a pl─âti cu cardul, aproape de b─âile termale.

 358. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 359. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 360. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 361. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 362. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 363. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 364. Mihaela-madalina iunie 7, 2019 at 4:03 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 365. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 366. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 367. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 368. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 369. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 370. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 371. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 372. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 373. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 374. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 375. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 376. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 377. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 378. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 379. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 380. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 381. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 382. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 383. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 384. Nagyon kedves a tulaj, maxim├ílis ├║tbaigaz├şt├íst kaptunk mindenre amire sz├╝ks├ęg├╝nk volt. Tiszta ├ęs nagyon k├ęnyelmes szoba. Mindenkinek aj├ínlani tudom.

 385. Personalul foarte amabil.mic dejun foarte bun.locatia lîngă bai.reducere la bai.

 386. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 387. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 388. Mihaela-madalina iunie 14, 2019 at 4:11 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 389. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 390. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 391. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 392. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 393. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 394. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 395. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 396. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 397. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 398. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 399. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 400. Totul a fost foarte bine, curatenie, confort, locatie aproape de centru. Recomand!

 401. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 402. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 403. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 404. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 405. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 406. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 407. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 408. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 409. Totul! Curatenie si confort impecabile! Mic dejun gustos( cafea excelent─â). Personalul dragut, cu zambetul pe buze! Interiorul hotelului f . frumos si cu gust aranjat..camerele si baile exemplu de curatenie!Vom reveni cu drag!

 410. – camere spa╚Ťioase ╚Öi curate; – m├óncarea foarte buna; – personal amabil; – pozi╚Ťia hotelului foarte aproape de strand; – reducere la biletele de intrare la strand.

 411. Personalul foarte amabil.mic dejun foarte bun.locatia lîngă bai.reducere la bai.

 412. Limiste, curat, personal amabil. Camera confortabila. Aer conditionat. Facilit─â╚Ťi ├«n curte: grill, teras─â, gr─âdin─â.

 413. Mihaela-madalina iunie 21, 2019 at 4:02 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 414. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 415. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 416. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 417. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 418. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 419. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 420. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 421. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 422. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 423. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 424. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 425. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 426. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 427. Totul a fost foarte bine, curatenie, confort, locatie aproape de centru. Recomand!

 428. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 429. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 430. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 431. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 432. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 433. Lini╚Öte ,camere ├«nalte ,spa╚Ťioase ,proprietarul foarte primitor ╚Öi un excelent vorbitor de limba englez─â 😜

 434. Totul a fost impecabil de la proprietar pînă la cazare. Mic dejun foarte bun si diversificat. Recomand cu drag si incredere. Va multumesc pentru tot.Vom reveni curînd.

 435. Primire foarte buna ospitalitate din partea casei cafea, palinca, suc, apa.Micul dejun a fost mare și excelent

 436. Limiste, curat, personal amabil. Camera confortabila. Aer conditionat. Facilit─â╚Ťi ├«n curte: grill, teras─â, gr─âdin─â.

 437. Mihaela-madalina iunie 28, 2019 at 4:31 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 438. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 439. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 440. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 441. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 442. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 443. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 444. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 445. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 446. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 447. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 448. Totul a fost foarte bine, curatenie, confort, locatie aproape de centru. Recomand!

 449. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 450. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 451. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 452. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 453. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 454. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 455. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 456. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 457. Este o locatie superba, daca cauti un loc unde sa te relaxezi este cel mai potrivit, noi am gasit tot ce cautam, ospitalitate, curatenie, liniste, confort, gazda foarte primitoare si foarte important la 5 min de strand. Cu siguranta vom reveni. Ne-am simtit mai bine decat acasa.

 458. Foarte aproape de ╚Ötrand ,cur─â╚Ťenie ,gazda foarte primitoare si vorbe╚Öte foarte bine limba romana.A fost un Weekend frumos ne-am sim╚Ťit ca acas─â !😁

 459. Totul a fost in regul─â…cur─â╚Ťenie…liniste…totul super OK. Voi reveni cu pl─âcere

 460. Limiste, curat, personal amabil. Camera confortabila. Aer conditionat. Facilit─â╚Ťi ├«n curte: grill, teras─â, gr─âdin─â.

 461. Mihaela-madalina iulie 5, 2019 at 3:04 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 462. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 463. Totul a fost ok, foarte aproape de ștrand,preturi decente

 464. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 465. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 466. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 467. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 468. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 469. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 470. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 471. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 472. Totul a fost foarte bine, curatenie, confort, locatie aproape de centru. Recomand!

 473. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 474. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 475. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 476. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 477. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 478. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 479. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 480. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 481. Amplasarea in vecin─âtatea B─âilor Hagymatikum face odihna mai sigur─â. Lini╚Ötea zonelor de plimbare ╚Öi cur─â╚Ťenia din zon─â te fac s─â ui╚Ťi de unde ai plecat ╚Öi s─â te tot plimbi seara, p├ón─â t├órziu. Meniul este foarte bun ╚Öi ambian╚Ťa restaurantului te face s─â z─âbove╚Öti ╚Öi pe terasa privind jocul apei ╚Öi luminii. Faptul c─â ma╚Öina este parcat─â la umbr─â, ├«n curtea ├«nchis─â te face s─â nu ai nici o grij─â. Ca oaspe╚Ťi ai hotelului am avut 20% reducere la Hagymatikum.

 482. Personalul foarte dragut si prietenos!Multumiri speciale domnului Peter,pentru profesionalismul cu care isi onoreaza jobul!👏

 483. Locatia centrala si langa strand Hagimatycum. Camerele si hotelul arata foarte frumos. Parcarea mare(aprox 30 masini) in curte, frumos amenajata. Personal prietenos si amabil.

 484. Limiste, curat, personal amabil. Camera confortabila. Aer conditionat. Facilit─â╚Ťi ├«n curte: grill, teras─â, gr─âdin─â.

 485. Mihaela-madalina iulie 12, 2019 at 1:17 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 486. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 487. Totul a fost ok, foarte aproape de ștrand,preturi decente

 488. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 489. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 490. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 491. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 492. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 493. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 494. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 495. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 496. Loca╚Ťia- este foarte aproape de centru. Are parcare in curte. Apartamentul era curat ╚Öi foarte spa╚Ťios.

 497. Locatia excelenta , camera mare si paturi confortabile .

 498. Totul a fost foarte bine, curatenie, confort, locatie aproape de centru. Recomand!

 499. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 500. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 501. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 502. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 503. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 504. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 505. Limiste, curat, personal amabil. Camera confortabila. Aer conditionat. Facilit─â╚Ťi ├«n curte: grill, teras─â, gr─âdin─â.

 506. Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 507. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 508. Comportamentul gazdei: excelent ! Am avut probleme de sanatate , Gazda ne-a asigurat transportul la spital si a intervenit pentru ajutor medical.

 509. Amabilitatea gazdei, pre╚Ťul bun, dotarea buc─ât─âriei (inclusiv cafea ╚Öi ceai). Reducere la b─âi.

 510. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťia excelenta, personal de nota 10. Apartamentul este dotat cu tot ce este nevoie si este aproape de Hagymatikum. Recomand!

 511. Zona linistita, aproape de strand, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â, gazda amabil─â.

 512. Este o locatie superba, daca cauti un loc unde sa te relaxezi este cel mai potrivit, noi am gasit tot ce cautam, ospitalitate, curatenie, liniste, confort, gazda foarte primitoare si foarte important la 5 min de strand. Cu siguranta vom reveni. Ne-am simtit mai bine decat acasa.

 513. Foarte aproape de ╚Ötrand ,cur─â╚Ťenie ,gazda foarte primitoare si vorbe╚Öte foarte bine limba romana.A fost un Weekend frumos ne-am sim╚Ťit ca acas─â !😁

 514. Foarte curat cu toate facilitatile Aproape de ștrandul termal Gazde foarte prietenoase

 515. Totul a fost foarte bine, gazde amabile, zona f linistita, aproape de centru, parcare in interior.

 516. Locatie linistita, gazda (domana Erika) foarte primitoare, check-in imediat desi am ajuns cu cateva ore inainte de ora stabilita. Curatenie peste tot, aproape de centru si bai, loc de parcare si tot ce vrei. Conditii foarte bune pentru banii platiti. O singura problema am avut, intr-una din zile, timp de o ora nu am avut apa calda, a fost o defectiune insa gazdele au rezolvat foarte repede totul cand am semnalat problema, fara nici un disconfirt. Recomand cu incredere.

 517. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 518. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 519. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 520. Micul dejun nu a intrat in comanda. Locatia a fost excelenta, relatia cu personalul pensiunii a fost deasemenea excelenta. In continuare o sa mai fiu clientul Pensiunii si voi recomanda si altor cunoscuti din Timisoara sa fie clientii Pensiunii Szent Gellert Borhaz.

 521. Totul a fost la superlativ: curatenie, personalul, liniste, ambient foarte placut, mancarea foarte buna, deci o locatie pe care o recomand cu mare drag!

 522. Patronul foarte prietenos, am discutat la telefon faptul ca intarziem sosirea din cauza incompetentilor de la vama (am stat in vama 5 ore !!! in data de 31.08.’18 !!!),camera foarte buna,oraselul foarte frumos,vom reveni cu placere.

 523. ne-am simtit ca intr-o familie si ne-am comportat ca atare vom reveni cu multa placere la urmatoarea deplasare

 524. Totul a fost conform asteptarilor. Am fost de 4 ori la aceasta pensiune

 525. Totul ne a placut. Orasul..curtea, terasa. Camerele, personalul, pozitia..

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled