Cazare ieftina Mako Ungaria

De multe ori ne uitam dupa cazare in Makó, Csongrád, Ungaria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Makó, Csongrád, Ungaria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Makó, Csongrád, Ungaria

Thermal Apartman

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Rose Gold Panzi├│

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Jázmin Apartman

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Makotel Apartmanház

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Sz├ęp-Lak Mak├│

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Allium Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Garden Vend├ęgh├íz Mak├│

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Borka Apartman

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Makó, Csongrád, Ungaria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Makó, Csongrád, Ungaria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Adelaida si Daniel Odobescu din Zavoiu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Adelaida si Daniel Odobescu din Zavoiu, jud. BihorCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 • Ileana si Costel Cernat din Ghilavesti, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Makó, Csongrád, Ungaria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ileana si Costel Cernat din Ghilavesti, jud. BacauCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 • Silviu si Nicolae Dobra din Palilula, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Silviu si Nicolae Dobra din Palilula, jud. DoljCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 • Atena si Anghelina Calotescu din Jojei, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Makó, Csongrád, Ungaria!

  (Atena si Anghelina Calotescu din Jojei, jud. AlbaCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 • Silviana si Lucia ╚Üenescu din Perchiu, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Makó, Csongrád, Ungaria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Silviana si Lucia Țenescu din Perchiu, jud. BacauCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 • Zaharia si Nelu Buhu╚Ö din Scaricica, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Mak├│, Csongr├íd, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Makó, Csongrád, Ungaria.

  (Zaharia si Nelu Buhuș din Scaricica, jud. NeamtCazare in Makó, Csongrád, Ungaria pentru 3 persoane)

 1. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 2. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 3. Foarte aproape de spa. Un restaurant cu mancare foarte delicioasa. Un personal plin de solicitudine.

 4. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 5. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 6. Aproape de bai . Parcare in curte. Personal amabil. Am primit reducere ptr strand. Curatenie si incalzire in camera . Liniste si comfort.M as intoarce cu drag!

 7. totul a fost foarte bine, camera curata, personalul foarte prietenos si primitor

 8. ospitalitatea si amabilitatea proprietarului si al fiului sau

 9. Micul dejun bun, camera curat─â, gazda foarte amabil─â!

 10. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 11. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 12. K├Âzel volt mindenhez. A tulaj nagyon aranyos, bar├íts├ígos, seg├şt┼Ĺk├ęsz volt.

 13. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 14. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 15. Apartament curat si spatios,gazda primitoare,parcare privata aproape de Bazine

 16. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 17. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 18. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 19. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 20. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 21. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 22. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 23. Amplasare centrala.Apartament mare.Utilat complet.

 24. Recomand cu încredere, curat, dotat și aproape de Băile termale!

 25. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 26. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 27. Foarte aproape de spa. Un restaurant cu mancare foarte delicioasa. Un personal plin de solicitudine.

 28. Mic dejun excelent,format printre altele si din produse traditionale gen toba,caltabos ,jumari…

 29. totul a fost foarte bine, camera curata, personalul foarte prietenos si primitor

 30. ospitalitatea si amabilitatea proprietarului si al fiului sau

 31. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 32. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 33. Aproape de bai . Parcare in curte. Personal amabil. Am primit reducere ptr strand. Curatenie si incalzire in camera . Liniste si comfort.M as intoarce cu drag!

 34. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 35. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 36. K├Âzel volt mindenhez. A tulaj nagyon aranyos, bar├íts├ígos, seg├şt┼Ĺk├ęsz volt.

 37. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 38. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 39. Apartament curat si spatios,gazda primitoare,parcare privata aproape de Bazine

 40. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 41. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 42. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 43. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 44. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 45. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 46. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 47. Amplasare centrala.Apartament mare.Utilat complet.

 48. Recomand cu încredere, curat, dotat și aproape de Băile termale!

 49. Mic dejun excelent,format printre altele si din produse traditionale gen toba,caltabos ,jumari…

 50. totul a fost foarte bine, camera curata, personalul foarte prietenos si primitor

 51. ospitalitatea si amabilitatea proprietarului si al fiului sau

 52. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 53. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 54. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 55. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 56. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 57. K├Âzel volt mindenhez. A tulaj nagyon aranyos, bar├íts├ígos, seg├şt┼Ĺk├ęsz volt.

 58. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 59. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 60. Apartament curat si spatios,gazda primitoare,parcare privata aproape de Bazine

 61. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 62. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 63. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 64. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 65. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 66. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 67. Amabilitatea gazdei, pre╚Ťul bun, dotarea buc─ât─âriei (inclusiv cafea ╚Öi ceai). Reducere la b─âi.

 68. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťia excelenta, personal de nota 10. Apartamentul este dotat cu tot ce este nevoie si este aproape de Hagymatikum. Recomand!

 69. O primire plina de amabilitate , mobilier modern, cu bun gust ,bine ├«ntre╚Ťinut util ,cur─âtenie impecabil─â. Living si buc─ât─ârie cu tot ce e necesar unui sejur : tv , loc de luat mic dejun , vesela, tac├«muri, cuptor microunde, frigider etc. Dormitor cu un pat excelent , lenjerie impecabil─â. Baia corespunz─âtoare. Foarte bune utilit─â╚Ťi: apa cald─â, ├Änc─âlzire in pardoseala , internet , aer condi╚Ťionat , parcare ├«n curte. Ne-au lipsit programele tv in limba rom├ón─â si un aparat pt cafea , dar pt raportul pret/calitate, totul a fost foarte bine , motiv pt care mul╚Ťumim J├ázmin Ap.

 70. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 71. Amplasare centrala.Apartament mare.Utilat complet.

 72. Recomand cu încredere, curat, dotat și aproape de Băile termale!

 73. Personal foarte amabil, curatenie in camera si baie, locatia foarte aproape de strand, loc de parcare gratuit.

 74. Serviabilitate , lift ,c─âldur─â 24┬░ c├ónd afar─â era-2┬░ , pat confortabil, toaleta cu ventila╚Ťie, cabin─â de du┼č. Are bar, restaurant.

 75. Confort,ospitalitate,familiar,curat,bine amplasat,servicii de calitate.Recomand cu ├«ncredere ╚Öi…sper c─â vom reveni !

 76. Mic dejun excelent,format printre altele si din produse traditionale gen toba,caltabos ,jumari…

 77. totul a fost foarte bine, camera curata, personalul foarte prietenos si primitor

 78. ospitalitatea si amabilitatea proprietarului si al fiului sau

 79. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 80. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 81. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 82. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 83. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 84. Apartament curat si spatios,gazda primitoare,parcare privata aproape de Bazine

 85. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 86. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 87. Minden amit az apartman ny├║jtott korszer┼▒en felszerelt

 88. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 89. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 90. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 91. Amabilitatea gazdei, pre╚Ťul bun, dotarea buc─ât─âriei (inclusiv cafea ╚Öi ceai). Reducere la b─âi.

 92. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťia excelenta, personal de nota 10. Apartamentul este dotat cu tot ce este nevoie si este aproape de Hagymatikum. Recomand!

 93. O primire plina de amabilitate , mobilier modern, cu bun gust ,bine ├«ntre╚Ťinut util ,cur─âtenie impecabil─â. Living si buc─ât─ârie cu tot ce e necesar unui sejur : tv , loc de luat mic dejun , vesela, tac├«muri, cuptor microunde, frigider etc. Dormitor cu un pat excelent , lenjerie impecabil─â. Baia corespunz─âtoare. Foarte bune utilit─â╚Ťi: apa cald─â, ├Änc─âlzire in pardoseala , internet , aer condi╚Ťionat , parcare ├«n curte. Ne-au lipsit programele tv in limba rom├ón─â si un aparat pt cafea , dar pt raportul pret/calitate, totul a fost foarte bine , motiv pt care mul╚Ťumim J├ázmin Ap.

 94. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 95. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 96. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 97. M├óncare ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele noastre, croissante proaspete cu ca╚Öcaval ╚Öi altele cu ciocolata, la venire un pahar de palinca din partea casei;excelent, cu alte cuvinte!

 98. Gazda primitoare, conditii bune, amplasare fff buna.

 99. Servirea, cur─â╚Ťenia ╚Öi amabilitatea personalului.

 100. Oameni ospitalieri, condi╚Ťii de cazare ╚Öi mas─â excelente. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Aproape de autostrad─â. Felicit─âri .

 101. Micul dejun a fost abundent, curat, civilizat, dar mancarea nu avea gust insa. Camera confortabila, personalul excelent de amabil, plin de bunavointa, omenie si corectitudine. Parcarea excelent amenajata, spatioasa, in interiorul curtii ale carei porti cred ca se-nchideau noaptea, deci siguranta crescuta.

 102. Mic dejun excelent,format printre altele si din produse traditionale gen toba,caltabos ,jumari…

 103. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 104. Gazda foarte ok, parcare la col╚Ťul blocului, cur─â╚Ťenie, confortabil ╚Öi foarte aproape de b─âi.

 105. Great location, great little apartment, very comfortable bed, great sheets (we want to buy sheets like that), great kitchen, super clean. The place is 50 steps from spa entrance. Parking just few steps away. We will go soon again

 106. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 107. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 108. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 109. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 110. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 111. Mic dejun foarte consistent, liniste, curatenie, amabilitatea personalului, totul a fost minunat si cu siguranta vom reveni.

 112. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 113. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 114. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 115. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 116. Amplasare centrala.Apartament mare.Utilat complet.

 117. Recomand cu încredere, curat, dotat și aproape de Băile termale!

 118. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 119. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 120. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 121. amabilitatea proprietarului gradina mic dejun foarte bun camera foarte curata si frumos amenajata

 122. Micul dejun a fost foarte ok. Iar ca si locatie este in mijlocul campului, dar macar este aproape de granita.

 123. Oameni ospitalieri, condi╚Ťii de cazare ╚Öi mas─â excelente. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Aproape de autostrad─â. Felicit─âri .

 124. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 125. Gazda foarte ok, parcare la col╚Ťul blocului, cur─â╚Ťenie, confortabil ╚Öi foarte aproape de b─âi.

 126. Great location, great little apartment, very comfortable bed, great sheets (we want to buy sheets like that), great kitchen, super clean. The place is 50 steps from spa entrance. Parking just few steps away. We will go soon again

 127. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 128. camera spatioasa,caldura! personal amabil,vorbesc engleza

 129. Loca╚Ťia este la 1 minut de b─âile termale. Pat confortabil.

 130. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 131. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 132. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 133. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 134. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 135. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 136. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 137. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 138. Minden amit az apartman ny├║jtott korszer┼▒en felszerelt

 139. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 140. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 141. Mic dejun foarte consistent, liniste, curatenie, amabilitatea personalului, totul a fost minunat si cu siguranta vom reveni.

 142. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 143. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 144. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 145. Absolut tot. Lini╚Öte,cur─â╚Ťenie. Ideal pentru familie

 146. Cine cauta odihna si relaxare, este locatia potrivita, care se afla intr-o zona linistita. Gazdele foarte discrete. Curatenie si bun gust. Cu siguranta o sa revenim.

 147. Curatenia, confortul. Cu un cuvant totul a fost impecabil.

 148. amabilitatea proprietarului gradina mic dejun foarte bun camera foarte curata si frumos amenajata

 149. Micul dejun a fost foarte ok. Iar ca si locatie este in mijlocul campului, dar macar este aproape de granita.

 150. Oameni ospitalieri, condi╚Ťii de cazare ╚Öi mas─â excelente. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Aproape de autostrad─â. Felicit─âri .

 151. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 152. Gazda foarte ok, parcare la col╚Ťul blocului, cur─â╚Ťenie, confortabil ╚Öi foarte aproape de b─âi.

 153. Great location, great little apartment, very comfortable bed, great sheets (we want to buy sheets like that), great kitchen, super clean. The place is 50 steps from spa entrance. Parking just few steps away. We will go soon again

 154. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 155. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 156. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 157. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 158. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 159. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 160. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 161. Foarte mul╚Ťumit─â de loca╚Ťie, care este aproape de strand.Conditiile foarte bune,iar personalul deosebit de amabil. Recomand.

 162. Totul a fost peste a╚Ötept─âri. Loca╚Ťie excelent─â (situat la 300 – 400 m de B─âile Hagymatikum), curte frumoas─â, salin─â artificial─â, saun─â. Gazde primitoare, personal vorbitor de limba rom├ón─â. Ne-a pl─âcut foarte mult apartamentul ├«nchiriat, foarte cochet, cu buc─ât─ârie utilat─â complet, baie spa╚Ťioas─â. Pentru c─â ne-am sim╚Ťit ca acas─â, urm─âtoarele sejururi la Mako vor fi tot la Allium Apartman.

 163. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 164. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 165. Minden amit az apartman ny├║jtott korszer┼▒en felszerelt

 166. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 167. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 168. Mic dejun foarte consistent, liniste, curatenie, amabilitatea personalului, totul a fost minunat si cu siguranta vom reveni.

 169. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 170. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 171. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 172. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 173. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 174. curatenie impecabila,pat confortabil dotari premium in camera

 175. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 176. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 177. Baia din camera, balconul cu vedere spre Hagymaticum, dotarile apartamentului, proximitatea de centru si aqua park, locul de parcare privat,

 178. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 179. Amplasare centrala.Apartament mare.Utilat complet.

 180. Recomand cu încredere, curat, dotat și aproape de Băile termale!

 181. Curat,modern,parcarea masinii chiar in fata casei monitorizata pe camera de luat vederi,incalzire prin pardoseala,aproape de baile Hagymatikum,cartele de reducere 20% pt bai,facilitati de gratar.Sejurul nostru,2 familii de prieteni a fost de 4 nopti si 5 zile,am combinat petrecerea de Revelion cu relaxarea de la bai.Apartamentul dotat cu tot ce este necesar.Gazda foarte amabila ne-a asteptat cu ornamente de sarbatoare ,bradul inpodobit si sampanie din partea casei pe masa.Recomandam si altora iar noi vom mai reveni cu siguranta!!Intr-un cuvant EXCELENT!

 182. Locatia aproape de bai. Apartament modern, utilat! Frumos

 183. Tot ce tine cazare a fost foarte bine, curat și ingrijit.Nota 10

 184. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 185. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 186. Mic dejun foarte consistent, liniste, curatenie, amabilitatea personalului, totul a fost minunat si cu siguranta vom reveni.

 187. amabilitatea proprietarului gradina mic dejun foarte bun camera foarte curata si frumos amenajata

 188. Micul dejun a fost foarte ok. Iar ca si locatie este in mijlocul campului, dar macar este aproape de granita.

 189. Oameni ospitalieri, condi╚Ťii de cazare ╚Öi mas─â excelente. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Aproape de autostrad─â. Felicit─âri .

 190. Pozitia ultracentrala, mic dejun f. bun, paturi confortabile, bere rece la orice ora!

 191. Personal foarte amabil, curatenie in camera si baie, locatia foarte aproape de strand, loc de parcare gratuit.

 192. Serviabilitate , lift ,c─âldur─â 24┬░ c├ónd afar─â era-2┬░ , pat confortabil, toaleta cu ventila╚Ťie, cabin─â de du┼č. Are bar, restaurant.

 193. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 194. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 195. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 196. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 197. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 198. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 199. amabilitatea proprietarului gradina mic dejun foarte bun camera foarte curata si frumos amenajata

 200. Micul dejun a fost foarte ok. Iar ca si locatie este in mijlocul campului, dar macar este aproape de granita.

 201. Oameni ospitalieri, condi╚Ťii de cazare ╚Öi mas─â excelente. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Aproape de autostrad─â. Felicit─âri .

 202. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 203. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 204. Gazda a fost foarte draguta (vorbeste bine engleza), apartamentul este foarte curat, totul este nou, are toate dotarile necesare si e amplasat foarte aproape de bai – 1 minut. Copilul (2 ani) a stat gratis, si ni s-a oferit si patut pt el, ceea ce a fost un plus. Multumim Relax Apartman, cu siguranta vom reveni!

 205. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 206. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 207. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 208. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 209. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 210. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 211. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 212. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 213. Baia din camera, balconul cu vedere spre Hagymaticum, dotarile apartamentului, proximitatea de centru si aqua park, locul de parcare privat,

 214. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 215. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 216. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 217. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 218. Am avut parte de liniste ,curatenie,confort.Recomand cu drag.

 219. amabilitatea proprietarului gradina mic dejun foarte bun camera foarte curata si frumos amenajata

 220. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 221. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 222. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 223. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 224. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 225. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 226. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 227. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 228. Raportul calitate pret foarte bun. Am avut inclus ├«n pre╚Ť acces gratis la sauna si salina. Iar apartamentul foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra. Succes pe viitor

 229. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 230. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 231. Proprietar primitor, cur─â╚Ťenia ├«n camere perfecta ╚Öi e lini╚Öte!

 232. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 233. Simona-maria mai 3, 2019 at 4:21 pm

  Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 234. Mic dejun foarte consistent, liniste, curatenie, amabilitatea personalului, totul a fost minunat si cu siguranta vom reveni.

 235. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 236. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 237. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 238. Absolut tot. Lini╚Öte,cur─â╚Ťenie. Ideal pentru familie

 239. Cine cauta odihna si relaxare, este locatia potrivita, care se afla intr-o zona linistita. Gazdele foarte discrete. Curatenie si bun gust. Cu siguranta o sa revenim.

 240. Curatenia, confortul. Cu un cuvant totul a fost impecabil.

 241. totul este placut si confortabil,gazda foarte amabila si prietenoasa.

 242. Totul a fost foarte dragut:camera,terasa,curatenia.

 243. Mi-a placut: amplasarea, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, amabilitatea gazdelor.

 244. Mihaela-madalina mai 11, 2019 at 11:14 am

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 245. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 246. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 247. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 248. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 249. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 250. Dispunere apartament si anexe bucătărie, baie, wc serviciu! Ideal pentru un cuplu in vârstă care doresc să petreacă mai multe zile într-un orășel superb cu SPA si baza tratament publice!

 251. Curatenia, confortul, dotarea si siguranta.Gazda primitoare, atenta, comunica permanent cu clientii si este preocupata de confortul acestora. Raport calitate – pret foarte bun.

 252. Gazde foarte primitoare, apartament foarte curat situat intr-o zona linistita, parcare sigura in curtea interioara.

 253. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 254. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 255. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 256. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 257. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 258. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 259. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 260. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 261. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 262. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 263. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 264. Minden amit az apartman ny├║jtott korszer┼▒en felszerelt

 265. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 266. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 267. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 268. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 269. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 270. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 271. Locatie linistita, gazda (domana Erika) foarte primitoare, check-in imediat desi am ajuns cu cateva ore inainte de ora stabilita. Curatenie peste tot, aproape de centru si bai, loc de parcare si tot ce vrei. Conditii foarte bune pentru banii platiti. O singura problema am avut, intr-una din zile, timp de o ora nu am avut apa calda, a fost o defectiune insa gazdele au rezolvat foarte repede totul cand am semnalat problema, fara nici un disconfirt. Recomand cu incredere.

 272. Amplasare intr-o zona linistita, 10 min mers pana la terme, totul a fost foarte bine. Recomand!

 273. Gazde minunate! Loca╚Ťie excelenta! Totul la superlativ!

 274. Dispunere apartament si anexe bucătărie, baie, wc serviciu! Ideal pentru un cuplu in vârstă care doresc să petreacă mai multe zile într-un orășel superb cu SPA si baza tratament publice!

 275. Curatenia, confortul, dotarea si siguranta.Gazda primitoare, atenta, comunica permanent cu clientii si este preocupata de confortul acestora. Raport calitate – pret foarte bun.

 276. Gazde foarte primitoare, apartament foarte curat situat intr-o zona linistita, parcare sigura in curtea interioara.

 277. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 278. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 279. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 280. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 281. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 282. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 283. Locatia ideala, aproape de Hagymatikum. Apartament spatios, gazde primitoare.

 284. Paturile sunt foarte confortabile. Camera de dimensiune mare, toate condi╚Ťiile.

 285. Studioul a fost mult peste a╚Ötept─âri. Spa╚Ťiu generos, cur─â╚Ťenie, personal amabil, seriozitate,posibilitate de a pl─âti cu cardul, aproape de b─âile termale.

 286. Cazarea este o vila de vacanta in zona amenajata din apropierea raului Mures. Deci o locatie super pentru plimbari si distractii cu copiii. Conditiile au fost excelente in toate privintele (spatii cazare finisate bine si cu toate utilitatile disponibile), ne-am bucurat de linistea locului. Locatia este la max. 5min de centrul orasului unde exista facilitatile de spa si restaurantele.

 287. Natura apartman is extremely clean, comfortable and welcoming. The apartment is cosy and the garden area is just lovely. There is a large balcony, air on/heating and has all the basic kitchen equipment. The attention to detail in the apartment was 10/10. Tam├ís was very friendly and helpful he gave us information about events happening in the area and good discounts too. Our 3 year old son really enjoyed the ÔÇťhouse with legsÔÇŁ :D. The area the apartment is in is peaceful and very beautiful. Close to Mak├│ centre and Szeged. We couldnÔÇÖt have asked for more this apartment is perfect and we would definitely stay here again.

 288. The location is great if you want to disconnect and relax. The property offers 2 bicycles for free. Also they offer 20% discount for the Hagymatikum Thermal Bath.

 289. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 290. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 291. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 292. Mihaela-madalina mai 18, 2019 at 12:36 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 293. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 294. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 295. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 296. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 297. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 298. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 299. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 300. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 301. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 302. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 303. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 304. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 305. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 306. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 307. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 308. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 309. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 310. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 311. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 312. Minden amit az apartman ny├║jtott korszer┼▒en felszerelt

 313. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 314. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 315. Amabilitatea personalului , cur─â╚Ťenia ╚Öi faptul ca exista parcare in curte gratuit─â .

 316. Mihaela-madalina mai 24, 2019 at 9:29 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 317. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 318. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 319. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 320. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 321. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 322. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 323. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 324. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 325. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 326. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 327. Baia din camera, balconul cu vedere spre Hagymaticum, dotarile apartamentului, proximitatea de centru si aqua park, locul de parcare privat,

 328. Apartament în buricul târgului, efectiv se vede centrul și ștrandul de pe geam. Perfect pentru un sejur cu scopul de a merge la ștrand, e la 3-4 minute de plimbare de acesta. Apartamentul este foarte curat, îngrijit, bucătăria cu toate dotările necesare.

 329. Gazda ok, ne-a primit cu o sticla de vin; patul confortabil; aproape de bai.

 330. Totul a fost conform descrieri. Loca╚Ťie superb─â chiar ├«n centrul ora╚Öului

 331. Locatia ideala, aproape de Hagymatikum. Apartament spatios, gazde primitoare.

 332. Paturile sunt foarte confortabile. Camera de dimensiune mare, toate condi╚Ťiile.

 333. Studioul a fost mult peste a╚Ötept─âri. Spa╚Ťiu generos, cur─â╚Ťenie, personal amabil, seriozitate,posibilitate de a pl─âti cu cardul, aproape de b─âile termale.

 334. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 335. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 336. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 337. Personalul foarte amabil.mic dejun foarte bun.locatia lîngă bai.reducere la bai.

 338. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 339. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 340. Mihaela-madalina mai 31, 2019 at 4:15 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 341. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 342. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 343. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 344. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 345. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 346. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 347. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 348. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 349. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 350. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 351. Baia din camera, balconul cu vedere spre Hagymaticum, dotarile apartamentului, proximitatea de centru si aqua park, locul de parcare privat,

 352. Apartament în buricul târgului, efectiv se vede centrul și ștrandul de pe geam. Perfect pentru un sejur cu scopul de a merge la ștrand, e la 3-4 minute de plimbare de acesta. Apartamentul este foarte curat, îngrijit, bucătăria cu toate dotările necesare.

 353. Gazda ok, ne-a primit cu o sticla de vin; patul confortabil; aproape de bai.

 354. Totul a fost conform descrieri. Loca╚Ťie superb─â chiar ├«n centrul ora╚Öului

 355. Locatia ideala, aproape de Hagymatikum. Apartament spatios, gazde primitoare.

 356. Paturile sunt foarte confortabile. Camera de dimensiune mare, toate condi╚Ťiile.

 357. Studioul a fost mult peste a╚Ötept─âri. Spa╚Ťiu generos, cur─â╚Ťenie, personal amabil, seriozitate,posibilitate de a pl─âti cu cardul, aproape de b─âile termale.

 358. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 359. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 360. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 361. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 362. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 363. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 364. Mihaela-madalina iunie 7, 2019 at 4:03 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 365. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 366. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 367. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 368. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 369. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 370. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 371. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 372. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 373. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 374. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 375. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 376. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 377. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 378. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 379. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 380. Totul. Disponibilitatea de a ne ajuta sa ne cazam chiar la o ora tarzie, curatenia, locatia

 381. Amplasarea,curtea ├«n care am putut parca, atmosfera,bunul gust ╚Öi elegan╚Ťa amenaj─ârilor interioare, amabilitatea gazdelor.

 382. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 383. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 384. Nagyon kedves a tulaj, maxim├ílis ├║tbaigaz├şt├íst kaptunk mindenre amire sz├╝ks├ęg├╝nk volt. Tiszta ├ęs nagyon k├ęnyelmes szoba. Mindenkinek aj├ínlani tudom.

 385. Personalul foarte amabil.mic dejun foarte bun.locatia lîngă bai.reducere la bai.

 386. Amplasat fix in centrul orasului, foarte aproape de Hagymatikum. Mic-dejun delicios, sampanie. Camera curata, spatioasa. Prosoape si halate pentru SPA

 387. Designul hotelului, calitatea lenjeriei, amabilitatea personalului.

 388. Mihaela-madalina iunie 14, 2019 at 4:11 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 389. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 390. Proprietarul foarte amabil. Ne-a deschis la o ora tirzie si a facut eforturi sa se inteleaga cu noi in engleza. Micul dejun o.k.

 391. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 392. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 393. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 394. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 395. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 396. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 397. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 398. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 399. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 400. Totul a fost foarte bine, curatenie, confort, locatie aproape de centru. Recomand!

 401. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 402. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 403. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 404. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 405. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 406. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 407. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 408. Faptul ca la receptie se vorbea limba romana, curatenia din camera, facilitate sauna si salina.

 409. Totul! Curatenie si confort impecabile! Mic dejun gustos( cafea excelent─â). Personalul dragut, cu zambetul pe buze! Interiorul hotelului f . frumos si cu gust aranjat..camerele si baile exemplu de curatenie!Vom reveni cu drag!

 410. – camere spa╚Ťioase ╚Öi curate; – m├óncarea foarte buna; – personal amabil; – pozi╚Ťia hotelului foarte aproape de strand; – reducere la biletele de intrare la strand.

 411. Personalul foarte amabil.mic dejun foarte bun.locatia lîngă bai.reducere la bai.

 412. Limiste, curat, personal amabil. Camera confortabila. Aer conditionat. Facilit─â╚Ťi ├«n curte: grill, teras─â, gr─âdin─â.

 413. Mihaela-madalina iunie 21, 2019 at 4:02 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 414. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 415. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 416. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 417. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 418. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 419. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 420. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 421. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 422. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 423. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 424. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 425. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 426. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 427. Totul a fost foarte bine, curatenie, confort, locatie aproape de centru. Recomand!

 428. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 429. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 430. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 431. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 432. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 433. Lini╚Öte ,camere ├«nalte ,spa╚Ťioase ,proprietarul foarte primitor ╚Öi un excelent vorbitor de limba englez─â 😜

 434. Totul a fost impecabil de la proprietar pînă la cazare. Mic dejun foarte bun si diversificat. Recomand cu drag si incredere. Va multumesc pentru tot.Vom reveni curînd.

 435. Primire foarte buna ospitalitate din partea casei cafea, palinca, suc, apa.Micul dejun a fost mare și excelent

 436. Limiste, curat, personal amabil. Camera confortabila. Aer conditionat. Facilit─â╚Ťi ├«n curte: grill, teras─â, gr─âdin─â.

 437. Mihaela-madalina iunie 28, 2019 at 4:31 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 438. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 439. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 440. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 441. Personalul foarte amabil. Apartamentul dragut,curat,aproape de aquapark.Deplasarea am facut o pe jos.Masina parcata in curte in siguranta

 442. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 443. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 444. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 445. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 446. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 447. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 448. Totul a fost foarte bine, curatenie, confort, locatie aproape de centru. Recomand!

 449. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 450. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 451. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 452. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 453. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 454. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 455. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 456. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 457. Este o locatie superba, daca cauti un loc unde sa te relaxezi este cel mai potrivit, noi am gasit tot ce cautam, ospitalitate, curatenie, liniste, confort, gazda foarte primitoare si foarte important la 5 min de strand. Cu siguranta vom reveni. Ne-am simtit mai bine decat acasa.

 458. Foarte aproape de ╚Ötrand ,cur─â╚Ťenie ,gazda foarte primitoare si vorbe╚Öte foarte bine limba romana.A fost un Weekend frumos ne-am sim╚Ťit ca acas─â !😁

 459. Totul a fost in regul─â…cur─â╚Ťenie…liniste…totul super OK. Voi reveni cu pl─âcere

 460. Limiste, curat, personal amabil. Camera confortabila. Aer conditionat. Facilit─â╚Ťi ├«n curte: grill, teras─â, gr─âdin─â.

 461. Mihaela-madalina iulie 5, 2019 at 3:04 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 462. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 463. Totul a fost ok, foarte aproape de ștrand,preturi decente

 464. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 465. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 466. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 467. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 468. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 469. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 470. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 471. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 472. Totul a fost foarte bine, curatenie, confort, locatie aproape de centru. Recomand!

 473. Cur─â╚Ťenie, paturi confortabile, aproape de aquapark, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni.

 474. Aproape de Baile Mako. Proprietatea foarte curata, paturile confortabile. Recomand! Am fost de doua ori si ne vom intoarce cu placere.

 475. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 476. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 477. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 478. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 479. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 480. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 481. Amplasarea in vecin─âtatea B─âilor Hagymatikum face odihna mai sigur─â. Lini╚Ötea zonelor de plimbare ╚Öi cur─â╚Ťenia din zon─â te fac s─â ui╚Ťi de unde ai plecat ╚Öi s─â te tot plimbi seara, p├ón─â t├órziu. Meniul este foarte bun ╚Öi ambian╚Ťa restaurantului te face s─â z─âbove╚Öti ╚Öi pe terasa privind jocul apei ╚Öi luminii. Faptul c─â ma╚Öina este parcat─â la umbr─â, ├«n curtea ├«nchis─â te face s─â nu ai nici o grij─â. Ca oaspe╚Ťi ai hotelului am avut 20% reducere la Hagymatikum.

 482. Personalul foarte dragut si prietenos!Multumiri speciale domnului Peter,pentru profesionalismul cu care isi onoreaza jobul!👏

 483. Locatia centrala si langa strand Hagimatycum. Camerele si hotelul arata foarte frumos. Parcarea mare(aprox 30 masini) in curte, frumos amenajata. Personal prietenos si amabil.

 484. Limiste, curat, personal amabil. Camera confortabila. Aer conditionat. Facilit─â╚Ťi ├«n curte: grill, teras─â, gr─âdin─â.

 485. Mihaela-madalina iulie 12, 2019 at 1:17 pm

  Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 486. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 487. Totul a fost ok, foarte aproape de ștrand,preturi decente

 488. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 489. Foarte relaxant,curatenie,liniste. Am avut tot ce este necesar. Foarte frumos.

 490. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 491. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 492. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 493. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 494. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 495. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 496. Loca╚Ťia- este foarte aproape de centru. Are parcare in curte. Apartamentul era curat ╚Öi foarte spa╚Ťios.

 497. Locatia excelenta , camera mare si paturi confortabile .

 498. Totul a fost foarte bine, curatenie, confort, locatie aproape de centru. Recomand!

 499. Faptul ca am revenit pentru a 5-a oara ……dovedeste ca este o unitate de cazare super, pentru tranzit. Felicitari domnului ROTAR !

 500. Personalul si primirea foarte buna, ne-am odihnit foarte bine, mic dejun ok!

 501. Mic dejun excelent, cafea foarte buna. Pat confortabil. Liniste si pace, ca la tara! Gazdele amabile si prietenoase.

 502. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 503. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 504. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 505. Limiste, curat, personal amabil. Camera confortabila. Aer conditionat. Facilit─â╚Ťi ├«n curte: grill, teras─â, gr─âdin─â.

 506. Micul dejun foarte bogat, patul foarte confortabil!

 507. Ambianta extraordinara, eforturile cuplului gazda de a fi totul perfect, distanta mica fata de centrul Mako si complexul Hagiamatic [ de folosit totusi masina], nici o problema de comunicare in ciuda diferentelor de limba – romana engleza franceza vs maghiara germana rusa. Am folosit locatia doar ca escala dar ne gandim serios sa revenim si doar pentru Mako, oraselul ne-a lasat impresii foarte positive.

 508. Comportamentul gazdei: excelent ! Am avut probleme de sanatate , Gazda ne-a asigurat transportul la spital si a intervenit pentru ajutor medical.

 509. Amabilitatea gazdei, pre╚Ťul bun, dotarea buc─ât─âriei (inclusiv cafea ╚Öi ceai). Reducere la b─âi.

 510. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťia excelenta, personal de nota 10. Apartamentul este dotat cu tot ce este nevoie si este aproape de Hagymatikum. Recomand!

 511. Zona linistita, aproape de strand, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â, gazda amabil─â.

 512. Este o locatie superba, daca cauti un loc unde sa te relaxezi este cel mai potrivit, noi am gasit tot ce cautam, ospitalitate, curatenie, liniste, confort, gazda foarte primitoare si foarte important la 5 min de strand. Cu siguranta vom reveni. Ne-am simtit mai bine decat acasa.

 513. Foarte aproape de ╚Ötrand ,cur─â╚Ťenie ,gazda foarte primitoare si vorbe╚Öte foarte bine limba romana.A fost un Weekend frumos ne-am sim╚Ťit ca acas─â !😁

 514. Foarte curat cu toate facilitatile Aproape de ștrandul termal Gazde foarte prietenoase

 515. Totul a fost foarte bine, gazde amabile, zona f linistita, aproape de centru, parcare in interior.

 516. Locatie linistita, gazda (domana Erika) foarte primitoare, check-in imediat desi am ajuns cu cateva ore inainte de ora stabilita. Curatenie peste tot, aproape de centru si bai, loc de parcare si tot ce vrei. Conditii foarte bune pentru banii platiti. O singura problema am avut, intr-una din zile, timp de o ora nu am avut apa calda, a fost o defectiune insa gazdele au rezolvat foarte repede totul cand am semnalat problema, fara nici un disconfirt. Recomand cu incredere.

 517. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 518. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 519. Totul este la nivel de exceptional ! Este liniste, curatenie, caldura, parcare la proprietate, si gazde amabile! Le doresc mult succes!

 520. Micul dejun nu a intrat in comanda. Locatia a fost excelenta, relatia cu personalul pensiunii a fost deasemenea excelenta. In continuare o sa mai fiu clientul Pensiunii si voi recomanda si altor cunoscuti din Timisoara sa fie clientii Pensiunii Szent Gellert Borhaz.

 521. Totul a fost la superlativ: curatenie, personalul, liniste, ambient foarte placut, mancarea foarte buna, deci o locatie pe care o recomand cu mare drag!

 522. Patronul foarte prietenos, am discutat la telefon faptul ca intarziem sosirea din cauza incompetentilor de la vama (am stat in vama 5 ore !!! in data de 31.08.’18 !!!),camera foarte buna,oraselul foarte frumos,vom reveni cu placere.

 523. ne-am simtit ca intr-o familie si ne-am comportat ca atare vom reveni cu multa placere la urmatoarea deplasare

 524. Totul a fost conform asteptarilor. Am fost de 4 ori la aceasta pensiune

 525. Totul ne a placut. Orasul..curtea, terasa. Camerele, personalul, pozitia..

 526. Amplasamentul , atitudinea prietenoasa , atenta a personalului atat la hotel cat si la restaurant. Hotelul onoreza pe deplin cele 4 stele.

 527. Pozitie excelenta, modern, facilitati super, personal amabil, mancare foarte buna si diversificata, pe toate gusturile.

 528. Amplasarea in vecin─âtatea B─âilor Hagymatikum face odihna mai sigur─â. Lini╚Ötea zonelor de plimbare ╚Öi cur─â╚Ťenia din zon─â te fac s─â ui╚Ťi de unde ai plecat ╚Öi s─â te tot plimbi seara, p├ón─â t├órziu. Meniul este foarte bun ╚Öi ambian╚Ťa restaurantului te face s─â z─âbove╚Öti ╚Öi pe terasa privind jocul apei ╚Öi luminii. Faptul c─â ma╚Öina este parcat─â la umbr─â, ├«n curtea ├«nchis─â te face s─â nu ai nici o grij─â. Ca oaspe╚Ťi ai hotelului am avut 20% reducere la Hagymatikum.

 529. O loca╚Ťie frumoasa pentru dou─â familii, mult spatiu, are doua grupuri sanitare, buc─ât─ârie utilat─â cu tot ce ai nevoie. Multa lini╚Öte, gazde primitoare te ajuta cu tot ce ai nevoie sa te sim╚Ťi bine.

 530. Confortul, loca┼úia, echiparea buc─ât─âriei, lini┼čtea din zon─â. Am primit cheile de la proprietar foarte promt, ocuparea apartamentului a decurs ├«n condi┼úii foarte bune. Am primit ajutor pentru g─âsirea locurilor de vizitat.

 531. Apartamentul renovat cu bun gust, gazda super amabila și vorbitoare de engleză!

 532. Amplasamentul , atitudinea prietenoasa , atenta a personalului atat la hotel cat si la restaurant. Hotelul onoreza pe deplin cele 4 stele.

 533. Pozitie excelenta, modern, facilitati super, personal amabil, mancare foarte buna si diversificata, pe toate gusturile.

 534. Amplasarea in vecin─âtatea B─âilor Hagymatikum face odihna mai sigur─â. Lini╚Ötea zonelor de plimbare ╚Öi cur─â╚Ťenia din zon─â te fac s─â ui╚Ťi de unde ai plecat ╚Öi s─â te tot plimbi seara, p├ón─â t├órziu. Meniul este foarte bun ╚Öi ambian╚Ťa restaurantului te face s─â z─âbove╚Öti ╚Öi pe terasa privind jocul apei ╚Öi luminii. Faptul c─â ma╚Öina este parcat─â la umbr─â, ├«n curtea ├«nchis─â te face s─â nu ai nici o grij─â. Ca oaspe╚Ťi ai hotelului am avut 20% reducere la Hagymatikum.

 535. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 536. Gazda si echipa. Foarte prietenosi si client oriented.

 537. Curtea a fost foarte frumoasa, micul dejun foarte gustos, exista parcare ├«n interiorul propriet─â╚Ťii.

 538. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 539. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 540. Este foarte aproape de Spa studioul. ├Äntr-un bloc cu 2 nivele, chiar l├óng─â Spa! Este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur ╚Öi de 3 persoane.. Buc─ât─âria utilat─â inclusiv cu materie prima ca strict necesar. C─âldur─â o reglezi cum dore╚Öti, este ╚Öi pe gaz ╚Öi clima dac─â dore╚Öti. Magazine ├«n zon─â,restaurante, Peny… Parcare gratis prin toat─â zona loca╚Ťiei. Foarte confortabil ╚Öi curat iar gazda de nota 10.Cu siguran╚Ť─â revin cu placere. Am stat 3 zile ╚Öi am primit ╚Öi reducere la pre╚Ťul total! Realitatea corespunde chiar mai bine dec├ót pozele! Recomand cu ├«ncredere..

 541. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 542. Totul a fost ok, foarte aproape de ștrand,preturi decente

 543. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 544. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 545. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 546. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 547. Orasul este foarte mic, deci aceasta locatie este aproape de orice.

 548. Loca╚Ťia este situat─â la numai 5-7 minute de mers pe jos p├ón─â la Baile Hagymatikum. Pe acela╚Öi traseu se afl─â ╚Öi c├óteva loca╚Ťii unde se poate servi masa. Zona este una lini╚Ötit─â. Loca╚Ťia este potrivit─â pentru familie sau pentru un grup de persoane.

 549. Am avut bucatarie. Utilata. Cunoasteam locatia pentru ca am mai fost de doua ori.

 550. locatia excelenta!receptionerul vorbeste romana, biciclete gratuite,sauna , piscina!

 551. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 552. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 553. Liniste, umbra si racoare pe timpul verii, terasa din fata camerei, internet gratis, micul dejun compus din cafea, ceai, suc de portocale, iaurt, diferite mezeluri, branza topita, margarina, gem, paine, oua ochiuri sau omleta…am primit rosii si ardei la cerere, un plus pentru deschiderea gazdei (doar paine cu oua sau mezeleuri mi s-a parut cam sec, mi-au lipsit legumele).

 554. Gazda foarte amabil─â,cur─â╚Ťenie, mic dejun foarte bun si variat.

 555. Personalul foarte prietenos, proprietatea este curat─â, bine echipata, exact ce ai nevoie dup─â o zi petrecuta pe drum. Cu siguran╚Ťa voi reveni

 556. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 557. Gazda si echipa. Foarte prietenosi si client oriented.

 558. Curtea a fost foarte frumoasa, micul dejun foarte gustos, exista parcare ├«n interiorul propriet─â╚Ťii.

 559. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 560. Totul a fost ok, foarte aproape de ștrand,preturi decente

 561. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 562. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 563. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 564. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 565. Locatia a fost excelenta: aproape de bai. curata, cu parcare proprie. In concluzie cu toate facilitatile solicitate de noi.

 566. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 567. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 568. Liniste, umbra si racoare pe timpul verii, terasa din fata camerei, internet gratis, micul dejun compus din cafea, ceai, suc de portocale, iaurt, diferite mezeluri, branza topita, margarina, gem, paine, oua ochiuri sau omleta…am primit rosii si ardei la cerere, un plus pentru deschiderea gazdei (doar paine cu oua sau mezeleuri mi s-a parut cam sec, mi-au lipsit legumele).

 569. Gazda foarte amabil─â,cur─â╚Ťenie, mic dejun foarte bun si variat.

 570. Personalul foarte prietenos, proprietatea este curat─â, bine echipata, exact ce ai nevoie dup─â o zi petrecuta pe drum. Cu siguran╚Ťa voi reveni

 571. locatia excelenta!receptionerul vorbeste romana, biciclete gratuite,sauna , piscina!

 572. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 573. Recomand cu caldura locatia. Totul a fost la superlativ. Multumiri lui Stefan !!!

 574. In camera a fost placut ,mobila noua,intretinuta,pereti curati ,lenjerie frumoasa .

 575. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 576. Great location, just steps from the spa complex an the center of town. The host is great and helpful. We had a great conversation about traveling. Comfortable beds, great kitchen, espresso machine, and a lot more.

 577. Orasul este foarte mic, deci aceasta locatie este aproape de orice.

 578. Loca╚Ťia este situat─â la numai 5-7 minute de mers pe jos p├ón─â la Baile Hagymatikum. Pe acela╚Öi traseu se afl─â ╚Öi c├óteva loca╚Ťii unde se poate servi masa. Zona este una lini╚Ötit─â. Loca╚Ťia este potrivit─â pentru familie sau pentru un grup de persoane.

 579. Am avut bucatarie. Utilata. Cunoasteam locatia pentru ca am mai fost de doua ori.

 580. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 581. Gazda si echipa. Foarte prietenosi si client oriented.

 582. Curtea a fost foarte frumoasa, micul dejun foarte gustos, exista parcare ├«n interiorul propriet─â╚Ťii.

 583. Locatia a fost excelenta: aproape de bai. curata, cu parcare proprie. In concluzie cu toate facilitatile solicitate de noi.

 584. Locatie perfecta! Esti practic in centru, baile sunt la 50 de metri, gazda de nota 11. Recomand!

 585. Foarte aproape de strand , se poate merge in halat .

 586. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 587. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 588. Camere f.curate, un apartament frumos cu tot ce ai nevoi si o gazd─â super primitoare si amabil─â, aveti si parcare jos in fata apartamentului si cel mai tare… complexul de bazine cu apa termala Mako este vis-a-vis de apartament! La 50 m de el, faci 1 mn de mers pe jos !!!, chiar recomand ! Va multumim

 589. Liniste, umbra si racoare pe timpul verii, terasa din fata camerei, internet gratis, micul dejun compus din cafea, ceai, suc de portocale, iaurt, diferite mezeluri, branza topita, margarina, gem, paine, oua ochiuri sau omleta…am primit rosii si ardei la cerere, un plus pentru deschiderea gazdei (doar paine cu oua sau mezeleuri mi s-a parut cam sec, mi-au lipsit legumele).

 590. Gazda foarte amabil─â,cur─â╚Ťenie, mic dejun foarte bun si variat.

 591. Personalul foarte prietenos, proprietatea este curat─â, bine echipata, exact ce ai nevoie dup─â o zi petrecuta pe drum. Cu siguran╚Ťa voi reveni

 592. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 593. Totul a fost ok, foarte aproape de ștrand,preturi decente

 594. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 595. Zona lini╚Ötit─â, aproape de b─âile termale. Parcare ├«n curte,facilit─â╚Ťi peste medie(piscin─âexterioar─â,mini salin─â, biciclete, loc de gr─âtar ╚Öi ceaun, saun─â, buc─ât─ârieexterioar─â ╚Öi asta pe l├óng─â camera tip studio cu living ╚Öi facilit─â╚Ťi de servit masa, totul inclus ├«n pre╚Ť. ╚Üntr-un cuv├ónt, excelent.

 596. locatia excelenta!receptionerul vorbeste romana, biciclete gratuite,sauna , piscina!

 597. Mi-a pl─âcut foarte mult totul. Camerele sunt moderne, curate. Loca╚Ťia este foarte bine preg─âtit─â pentru familii cu copii. Piscina este curat─â, buc─ât─âria este foarte bine dotat─â.

 598. Locatia este excelenta, perfecta pentru cupluri, foaarte spatios apartamentul. Este la cativa metri de strand, loc de parcare rezervat. Recomand cu incredere, eu voi mai reveni cu siguranta

 599. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 600. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 601. Ca locatie,apartamentul este foarte bine pozitionat fa╚Ťa de baile termale.

 602. Totul a fost ok,amplasar,curatenie si gazda primitoare si amabila!

 603. Amplasare buna,apartament dragut si curat. La parterul blocului este magazinul Coop de unde poti face cumparaturi. Gazda a fost draguta .

 604. Amplasamentul , atitudinea prietenoasa , atenta a personalului atat la hotel cat si la restaurant. Hotelul onoreza pe deplin cele 4 stele.

 605. Pozitie excelenta, modern, facilitati super, personal amabil, mancare foarte buna si diversificata, pe toate gusturile.

 606. Amplasarea in vecin─âtatea B─âilor Hagymatikum face odihna mai sigur─â. Lini╚Ötea zonelor de plimbare ╚Öi cur─â╚Ťenia din zon─â te fac s─â ui╚Ťi de unde ai plecat ╚Öi s─â te tot plimbi seara, p├ón─â t├órziu. Meniul este foarte bun ╚Öi ambian╚Ťa restaurantului te face s─â z─âbove╚Öti ╚Öi pe terasa privind jocul apei ╚Öi luminii. Faptul c─â ma╚Öina este parcat─â la umbr─â, ├«n curtea ├«nchis─â te face s─â nu ai nici o grij─â. Ca oaspe╚Ťi ai hotelului am avut 20% reducere la Hagymatikum.

 607. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 608. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 609. Gazda si echipa. Foarte prietenosi si client oriented.

 610. Frumos, confortabil, liniștit! Ideal pentru un cuplu!

 611. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 612. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 613. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 614. Totul a fost ok, foarte aproape de ștrand,preturi decente

 615. Totul a fost superb. Confort. Lini╚Öte. Cur─â╚Ťenie. Acces u╚Öor la ╚Ötrand.

 616. Locatia este excelenta, perfecta pentru cupluri, foaarte spatios apartamentul. Este la cativa metri de strand, loc de parcare rezervat. Recomand cu incredere, eu voi mai reveni cu siguranta

 617. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 618. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 619. Mic dejun foarte bun. Aproape de centru si de strand. Gazde foarte amabile si primiroare.

 620. Camera spatioasa, frumos aranjata,curata, mic dejun bogat,foarte gustos

 621. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 622. Recomand cu mare drag acest apartament !!! Ne-am sim╚Ťit minunat!!! Loca╚Ťia e de vis,cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,aer curat,relaxare,iar proprietarul foarte serios ╚Öi de treab─â !!! Pre╚Ť ok!

 623. Cazarea este o vila de vacanta in zona amenajata din apropierea raului Mures. Deci o locatie super pentru plimbari si distractii cu copiii. Conditiile au fost excelente in toate privintele (spatii cazare finisate bine si cu toate utilitatile disponibile), ne-am bucurat de linistea locului. Locatia este la max. 5min de centrul orasului unde exista facilitatile de spa si restaurantele.

 624. Natura apartman is extremely clean, comfortable and welcoming. The apartment is cosy and the garden area is just lovely. There is a large balcony, air on/heating and has all the basic kitchen equipment. The attention to detail in the apartment was 10/10. Tam├ís was very friendly and helpful he gave us information about events happening in the area and good discounts too. Our 3 year old son really enjoyed the ÔÇťhouse with legsÔÇŁ :D. The area the apartment is in is peaceful and very beautiful. Close to Mak├│ centre and Szeged. We couldnÔÇÖt have asked for more this apartment is perfect and we would definitely stay here again.

 625. Impecabil!Nota 10 cu Felicit─âri! Am g─âsit un apartament foarte elegant, luxos,curat,confortabil, foarte bine dotat,├«n centrul sta╚Ťiunii, foarte aproape de b─âile termale.

 626. Dialogul cu gazda foarte usor, parcare pregatita si am fost asteptati de gazda la sosire. Recomand cu caldura si m-as intoarce oricind. Foarte aproape de aqwa spa. Super multumiti.

 627. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 628. Amplasamentul , atitudinea prietenoasa , atenta a personalului atat la hotel cat si la restaurant. Hotelul onoreza pe deplin cele 4 stele.

 629. Pozitie excelenta, modern, facilitati super, personal amabil, mancare foarte buna si diversificata, pe toate gusturile.

 630. Amplasarea in vecin─âtatea B─âilor Hagymatikum face odihna mai sigur─â. Lini╚Ötea zonelor de plimbare ╚Öi cur─â╚Ťenia din zon─â te fac s─â ui╚Ťi de unde ai plecat ╚Öi s─â te tot plimbi seara, p├ón─â t├órziu. Meniul este foarte bun ╚Öi ambian╚Ťa restaurantului te face s─â z─âbove╚Öti ╚Öi pe terasa privind jocul apei ╚Öi luminii. Faptul c─â ma╚Öina este parcat─â la umbr─â, ├«n curtea ├«nchis─â te face s─â nu ai nici o grij─â. Ca oaspe╚Ťi ai hotelului am avut 20% reducere la Hagymatikum.

 631. Recomand cu mare drag acest apartament !!! Ne-am sim╚Ťit minunat!!! Loca╚Ťia e de vis,cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,aer curat,relaxare,iar proprietarul foarte serios ╚Öi de treab─â !!! Pre╚Ť ok!

 632. Cazarea este o vila de vacanta in zona amenajata din apropierea raului Mures. Deci o locatie super pentru plimbari si distractii cu copiii. Conditiile au fost excelente in toate privintele (spatii cazare finisate bine si cu toate utilitatile disponibile), ne-am bucurat de linistea locului. Locatia este la max. 5min de centrul orasului unde exista facilitatile de spa si restaurantele.

 633. Natura apartman is extremely clean, comfortable and welcoming. The apartment is cosy and the garden area is just lovely. There is a large balcony, air on/heating and has all the basic kitchen equipment. The attention to detail in the apartment was 10/10. Tam├ís was very friendly and helpful he gave us information about events happening in the area and good discounts too. Our 3 year old son really enjoyed the ÔÇťhouse with legsÔÇŁ :D. The area the apartment is in is peaceful and very beautiful. Close to Mak├│ centre and Szeged. We couldnÔÇÖt have asked for more this apartment is perfect and we would definitely stay here again.

 634. O loca╚Ťie frumoasa pentru dou─â familii, mult spatiu, are doua grupuri sanitare, buc─ât─ârie utilat─â cu tot ce ai nevoie. Multa lini╚Öte, gazde primitoare te ajuta cu tot ce ai nevoie sa te sim╚Ťi bine.

 635. Confortul, loca┼úia, echiparea buc─ât─âriei, lini┼čtea din zon─â. Am primit cheile de la proprietar foarte promt, ocuparea apartamentului a decurs ├«n condi┼úii foarte bune. Am primit ajutor pentru g─âsirea locurilor de vizitat.

 636. Apartamentul renovat cu bun gust, gazda super amabila și vorbitoare de engleză!

 637. Totul nou curat și ordonat frumos ,foarte plăcut recomandam cu încredere

 638. Totul a fost perfect,foarte curat,raport calitate pret excelent. Cu siguranta voi reveni la aceasta proprietate !

 639. I loved the fact that the reality was better than the description or the online pictures. The apartament is brand new and equiped everything you might imagine and need. Everything smelled of new. It was more equiped than my apartament. The location is literally 5 mins away from the entrance în The City (just straigth ahead on the road) and literally just across the road from Hagymatikum Mako (we could see the swimming pools from the balcony) . At a 5 minute walking distance we had a supermarket and 2 restaurants with great food. All in all, the location is perfect especially if you want to go to Hagymatikum. The hosts were very punctual and more than welcoming. They even got us cards with 20% discount for the entrance at the Hagymatikum. Since I live within 2 hours drive from Mako, Hagymatikum is my first choice and I will go several times this summer and from now on, I will stay only there. I truly loved it so very much and I recommend it to everyone

 640. Totul a fost la superlativ. Cur─â╚Ťenie, confort, intimitate.

 641. Very clean , very chic , very , very , very nice everything . We come back for sure at this apart . ✌️✌️✌️

 642. The Flame apartment is absolutely fabulous! It is very modern, cosy, fully equipped – from dish washer and washing machine till the niddle and thread. You can see that every detail is carefully planned. It is very close to the spa. Hosts are very kind and helpful.

 643. Locatia excelenta…aproape de centru,bai ,piata….curte umbroasa ,linistita,vecinii nu deranjeaza…au absolut toate facilitatile…camerele sunt mari ,spatioase,inalte…ne-am simtit foarte bine….

 644. E foarte curat si foarte aproape de spa si centrul orașului. Proprietarii sunt foarte amabili.

 645. Clean, spacious, recently renovated apartment. Although it’s old building with high celling (more then 4 m), heating was working well all the time and it was warm and comfortable.

 646. Mi-a placut totul, depasindu-mi astepatrile, iar gazda, Oliver, e o persoana minuntata!!! Despre aceasta locatie, nu poti sa ai decat cuvinte la spuperlativ. Deci, foarte pe scurt – a fost o vacanta de vis (5 zile), petrecuta alaturi de sotie, motiv pentru care, voi reveni cu mare placere la aceasta locatie, absolut minunatata!

 647. Chiar este „dream apartment”. Totul este perfect. Apartament nou, aproape de strand, este modern, spatios si primitor. Recomand.

 648. Apartamentul este recent aranjat si se vede mana unui arhitect. Cu siguranta a fost pregatit pentru us personal, altfel nu se explica atentia la cele mai mici detalii si calitatea peste medie a obiectelor din casa. Este de departe cel mai dragut apartament de care am avut parte pana cum in pelegrinarile mele.

 649. Amplasarea locatiei, curatenia, dotarea, linistea si tot confortul. Sper sa revenim cu prima ocazie la acasta locatie minunata !

 650. Curatenie exemplara , liniste si foarte aproape de strand

 651. Pozitionare foarte buna, curatenie exemplara si o saltea excelenta

 652. Mic dejun foarte bun. Aproape de centru si de strand. Gazde foarte amabile si primiroare.

 653. Camera spatioasa, frumos aranjata,curata, mic dejun bogat,foarte gustos

 654. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 655. Recomand cu mare drag acest apartament !!! Ne-am sim╚Ťit minunat!!! Loca╚Ťia e de vis,cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,aer curat,relaxare,iar proprietarul foarte serios ╚Öi de treab─â !!! Pre╚Ť ok!

 656. Cazarea este o vila de vacanta in zona amenajata din apropierea raului Mures. Deci o locatie super pentru plimbari si distractii cu copiii. Conditiile au fost excelente in toate privintele (spatii cazare finisate bine si cu toate utilitatile disponibile), ne-am bucurat de linistea locului. Locatia este la max. 5min de centrul orasului unde exista facilitatile de spa si restaurantele.

 657. Natura apartman is extremely clean, comfortable and welcoming. The apartment is cosy and the garden area is just lovely. There is a large balcony, air on/heating and has all the basic kitchen equipment. The attention to detail in the apartment was 10/10. Tam├ís was very friendly and helpful he gave us information about events happening in the area and good discounts too. Our 3 year old son really enjoyed the ÔÇťhouse with legsÔÇŁ :D. The area the apartment is in is peaceful and very beautiful. Close to Mak├│ centre and Szeged. We couldnÔÇÖt have asked for more this apartment is perfect and we would definitely stay here again.

 658. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 659. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 660. Gazda si echipa. Foarte prietenosi si client oriented.

 661. O loca╚Ťie frumoasa pentru dou─â familii, mult spatiu, are doua grupuri sanitare, buc─ât─ârie utilat─â cu tot ce ai nevoie. Multa lini╚Öte, gazde primitoare te ajuta cu tot ce ai nevoie sa te sim╚Ťi bine.

 662. Confortul, loca┼úia, echiparea buc─ât─âriei, lini┼čtea din zon─â. Am primit cheile de la proprietar foarte promt, ocuparea apartamentului a decurs ├«n condi┼úii foarte bune. Am primit ajutor pentru g─âsirea locurilor de vizitat.

 663. Apartamentul renovat cu bun gust, gazda super amabila și vorbitoare de engleză!

 664. Totul nou curat și ordonat frumos ,foarte plăcut recomandam cu încredere

 665. Totul a fost perfect,foarte curat,raport calitate pret excelent. Cu siguranta voi reveni la aceasta proprietate !

 666. I loved the fact that the reality was better than the description or the online pictures. The apartament is brand new and equiped everything you might imagine and need. Everything smelled of new. It was more equiped than my apartament. The location is literally 5 mins away from the entrance în The City (just straigth ahead on the road) and literally just across the road from Hagymatikum Mako (we could see the swimming pools from the balcony) . At a 5 minute walking distance we had a supermarket and 2 restaurants with great food. All in all, the location is perfect especially if you want to go to Hagymatikum. The hosts were very punctual and more than welcoming. They even got us cards with 20% discount for the entrance at the Hagymatikum. Since I live within 2 hours drive from Mako, Hagymatikum is my first choice and I will go several times this summer and from now on, I will stay only there. I truly loved it so very much and I recommend it to everyone

 667. Frumos, confortabil, liniștit! Ideal pentru un cuplu!

 668. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 669. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 670. Super ok loca╚Ťia – aproape de Aqua park – 30 de metri , f ok apartamentul , curat , spa╚Ťios , este f ok ptr o familie de 4 persoane ..

 671. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 672. Totul a fost ok, foarte aproape de ștrand,preturi decente

 673. Totul a fost la superlativ. Cur─â╚Ťenie, confort, intimitate.

 674. Very clean , very chic , very , very , very nice everything . We come back for sure at this apart . ✌️✌️✌️

 675. The Flame apartment is absolutely fabulous! It is very modern, cosy, fully equipped – from dish washer and washing machine till the niddle and thread. You can see that every detail is carefully planned. It is very close to the spa. Hosts are very kind and helpful.

 676. Personaluleste extrem de amabil si competent: am avut nevoie de informatii despre oras si m-au ghidat perfect. Micul dejun e de vis: foarte variat, consistent si excelent preparat. Ni s-a servit in fiecare zi sampanie. Am primit halate pentru strand, gratis. Hotelul are parcare proprie, inchisa, gratuita. Mi-a placut ca NU se fumeaza in hotel, iar in restaurant nu e voie in slapi, bermude, costum de baie, deci doar in tinuta decenta! Restaurantul e mai mult decat placut: elegant, curat, servirea exceptionala! Curatenia este absolut peste orice asteptare. Ma bucur ca am ales acest hotel si voi mai reveni!

 677. Amplasamentul , atitudinea prietenoasa , atenta a personalului atat la hotel cat si la restaurant. Hotelul onoreza pe deplin cele 4 stele.

 678. Pozitie excelenta, modern, facilitati super, personal amabil, mancare foarte buna si diversificata, pe toate gusturile.

 679. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 680. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 681. Gazda si echipa. Foarte prietenosi si client oriented.

 682. Locatia este curata,domnul foarte amabil, de pe geam se vede strandul

 683. Apartman u centru banje, blizu bazena, ─Źist, komforan, predusretljiv i detaljan doma─çin.

 684. Pisem na srpskom zbog nasih( mislim na sve exYu ljude 😀 )Domacin je jako usluzan i ljubazan. Stan je renoviran, velik,i prostran, topao, cist, na minut ali bukvalno od samog Spa centra. Svaka preporuka.

 685. Frumos, confortabil, liniștit! Ideal pentru un cuplu!

 686. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 687. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 688. Super ok loca╚Ťia – aproape de Aqua park – 30 de metri , f ok apartamentul , curat , spa╚Ťios , este f ok ptr o familie de 4 persoane ..

 689. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 690. Totul a fost ok, foarte aproape de ștrand,preturi decente

 691. Mic dejun foarte bun. Aproape de centru si de strand. Gazde foarte amabile si primiroare.

 692. Camera spatioasa, frumos aranjata,curata, mic dejun bogat,foarte gustos

 693. Frumos, spatios, confortabil, zona linistita, paturile super confortabile.

 694. Camere curate , spatioase si calduroase. Bucataria este dotata cu absolut tot ce ai nevoie. Lenjeria alba, imaculata. Ne-am simtit minunat. Felicit─âri proprietarilor pentru implicare si daruire!

 695. Orasul este foarte mic, deci aceasta locatie este aproape de orice.

 696. Loca╚Ťia este situat─â la numai 5-7 minute de mers pe jos p├ón─â la Baile Hagymatikum. Pe acela╚Öi traseu se afl─â ╚Öi c├óteva loca╚Ťii unde se poate servi masa. Zona este una lini╚Ötit─â. Loca╚Ťia este potrivit─â pentru familie sau pentru un grup de persoane.

 697. Locatia este excelenta, perfecta pentru cupluri, foaarte spatios apartamentul. Este la cativa metri de strand, loc de parcare rezervat. Recomand cu incredere, eu voi mai reveni cu siguranta

 698. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 699. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 700. Loca╚Ťie , personal , cur─â╚Ťenie, restaurant , tersa , zona de spa . . . .

 701. Personaluleste extrem de amabil si competent: am avut nevoie de informatii despre oras si m-au ghidat perfect. Micul dejun e de vis: foarte variat, consistent si excelent preparat. Ni s-a servit in fiecare zi sampanie. Am primit halate pentru strand, gratis. Hotelul are parcare proprie, inchisa, gratuita. Mi-a placut ca NU se fumeaza in hotel, iar in restaurant nu e voie in slapi, bermude, costum de baie, deci doar in tinuta decenta! Restaurantul e mai mult decat placut: elegant, curat, servirea exceptionala! Curatenia este absolut peste orice asteptare. Ma bucur ca am ales acest hotel si voi mai reveni!

 702. Amplasamentul , atitudinea prietenoasa , atenta a personalului atat la hotel cat si la restaurant. Hotelul onoreza pe deplin cele 4 stele.

 703. amplasament nota 10 langa baile termale, reducere 20% la intrare

 704. Super ok loca╚Ťia – aproape de Aqua park – 30 de metri , f ok apartamentul , curat , spa╚Ťios , este f ok ptr o familie de 4 persoane ..

 705. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 706. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 707. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 708. Gazda si echipa. Foarte prietenosi si client oriented.

 709. -locatia, foarte aproape de aquapark, doar traversezi strada; -ideal pentru familiile cu copii, exista un loc de joaca si o curte frumoasa; -curat; -proprietarul ne-a asteptat cu centrala pornita, prin urmare a fost cald in apartament; -am primit si un mic suvenir la plecare; Noi cu siguranta vom mai veni.

 710. amabilitatea gazdei, loca╚Ťie excelent─â, cur─â╚Ťenie.

 711. Gazdele primitoare, amabile.apartamentul curat, liniste. Am primit carduri de reducere la strand locatia aproape de strand .

 712. Totul a fost foarte curat, gazdele foarte dr─âgu╚Ťe… Pensiunea am g─âsit o foarte u╚Öor ╚Öi se afl─â la 1km de baile termale. Sunt hoteluri care nu arat─â a╚Öa impecabil ca aceast─â pensiune. O recomand cu drag.

 713. Totul!!!este foarte curat,mic dejun bun,gazdele sunt extraordinare si atente la tot ce ai nevoie,parcare,ne-am simtit minunat!

 714. Gazda foarte amablila , curatenie impecabila , paturi confortabile , pret foarte bun , inrt-un cuvant : excelent ! Cu siguranta ne vom caza tot aici si data viitoare .

 715. Locatia este curata,domnul foarte amabil, de pe geam se vede strandul

 716. Hosts are great, location and parking perfect, everything in best order!

 717. Apartman u centru banje, blizu bazena, ─Źist, komforan, predusretljiv i detaljan doma─çin.

 718. Camera foarte confortabil─â, curat─â, , design modern, spa╚Ťioas─â. Perfect─â pentru familile cu copii.

 719. Zona lini╚Ötit─â, aproape de b─âile termale. Parcare ├«n curte,facilit─â╚Ťi peste medie(piscin─âexterioar─â,mini salin─â, biciclete, loc de gr─âtar ╚Öi ceaun, saun─â, buc─ât─ârieexterioar─â ╚Öi asta pe l├óng─â camera tip studio cu living ╚Öi facilit─â╚Ťi de servit masa, totul inclus ├«n pre╚Ť. ╚Üntr-un cuv├ónt, excelent.

 720. locatia excelenta!receptionerul vorbeste romana, biciclete gratuite,sauna , piscina!

 721. Apartamentul curat, buc─ât─âria bine utilata, foarte aproape de bai. Recomand .

 722. Este foarte aproape de Aquaparc, este curat, confortabil, dotat cu cele necesare pentru servirea micului dejun ╚Öi nu numai. Nu au fost ╚Ť├ón╚Ťari.

 723. Spatiu generos, apartamentul bine compartimentat, curat si aproape de aqua park

 724. Mincare buna, proaspata, personal amabil, curatenie!

 725. Domnisoara de la receptie este foarte amabila.Tot personalul,de altfel este foarte dragut si binevoitor.Multumim.

 726. Loca╚Ťie , personal , cur─â╚Ťenie, restaurant , tersa , zona de spa . . . .

 727. Totul a fost foarte curat, gazdele foarte dr─âgu╚Ťe… Pensiunea am g─âsit o foarte u╚Öor ╚Öi se afl─â la 1km de baile termale. Sunt hoteluri care nu arat─â a╚Öa impecabil ca aceast─â pensiune. O recomand cu drag.

 728. Totul!!!este foarte curat,mic dejun bun,gazdele sunt extraordinare si atente la tot ce ai nevoie,parcare,ne-am simtit minunat!

 729. Gazda foarte amablila , curatenie impecabila , paturi confortabile , pret foarte bun , inrt-un cuvant : excelent ! Cu siguranta ne vom caza tot aici si data viitoare .

 730. A fost foarte frumos, personal foarte amabil, camera curata, curte si gradina mari si frumoase, mic dejun foarte bun! Cu siguranta vom reveni! Proprietatea este imprejmuita, este un loc de cazare si recreere foarte bun si pentru familii cu copii! Multumim!

 731. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 732. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 733. Rezervarea pe care am facut-o nu a inclus micul dejun. Locatia insa este EXCELENTA, foarte aproape de tot ce ai nevoie. Gazda, dna Ibolya – foarte amabila si gata sa te ajute cu tot ce ai nevoie. MULTUMIM!

 734. Locatia ideala, aproape de Hagymatikum. Apartament spatios, gazde primitoare.

 735. Paturile sunt foarte confortabile. Camera de dimensiune mare, toate condi╚Ťiile.

 736. Amplasarea propriet─â╚Ťii foarte aproape de b─âile termale, cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi zona de relaxare care este un plus pentru proprietate.

 737. Este situat foarte aproape de bai ( cca 4 minute de mers pe jos ) , gazde foarte primitoare , curatenie si dotari exemplare ! Multumim Jazmin Apartman , ne-am simtit foarte bine 👍😃 !!!

 738. Totul. Pentru noi a fost locul perfect, un loc unde as reveni cu drag!

 739. Totul a fost peste așteptări . Proprietarul foarte amabil foarte explicit

 740. Curat, confortabil, dotat cu absolut tot ce ai nevoie , gazda primitoare

 741. + locatie situata in centrul orasului Mako, cu acces usor spre Aquapark Mako si Autostrada M43; + raport corect calitate / pret pentru scopul calatoriei (tranzit); + camera curate, cu baie, chicineta si camera cu un pat dublu si doua paturi de o persoana; access in curtea proprietatii; + loc de parcare chiar la proprietate; + gazdele ne-au asteptat desi am ajuns la proprietate la ora 1 dimineata

 742. Apartamentul este spatios, curat si frumos amenajat

 743. Gazdele primitoare, locatie excelenta, apartament frumos, totul super…

 744. Am calatorit cu sotia, ne-a placut foarte mult apartamentul, e amenajat cu gust, ingrijit si super curat. De asemenea, este foarte aproape de strand si e foarte fain sa mergi pe jos pana acolo. Apartamentul are 3 dormitoare la care ai acces in functie de numarul de persoane care se cazeaza (1-6) si un living spatios. Bucataria e complet utilata, se poate gati, cafeaua la espressor este super buna, este aparat de aer conditionat, am apreciat si toaster-ul, etc Gazdele au fost foarte ok, comunicarea excelenta, la check-in a fost prezent si un vorbitor de limba romana, la check-out am comunicat in engleza, am primit indicatii pretioase legat de niste cumparaturi pe care am vrut sa le facem la Mako ­čÖé Apartamentul e mai fain decat va arata pozele.

 745. amplasament nota 10 langa baile termale, reducere 20% la intrare

 746. Super ok loca╚Ťia – aproape de Aqua park – 30 de metri , f ok apartamentul , curat , spa╚Ťios , este f ok ptr o familie de 4 persoane ..

 747. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 748. Loca╚Ťia frumoas─â, departe de aglomera╚Ťie, parcul din fa╚Ťa numai bun de luat cin─â la aer curat. O supa de fazan deosebita! Parcarea privat─â deosebita..dormi linistit.

 749. Mincare buna, proaspata, personal amabil, curatenie!

 750. Domnisoara de la receptie este foarte amabila.Tot personalul,de altfel este foarte dragut si binevoitor.Multumim.

 751. A fost foarte frumos, personal foarte amabil, camera curata, curte si gradina mari si frumoase, mic dejun foarte bun! Cu siguranta vom reveni! Proprietatea este imprejmuita, este un loc de cazare si recreere foarte bun si pentru familii cu copii! Multumim!

 752. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 753. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 754. Amplasarea propriet─â╚Ťii foarte aproape de b─âile termale, cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi zona de relaxare care este un plus pentru proprietate.

 755. Este situat foarte aproape de bai ( cca 4 minute de mers pe jos ) , gazde foarte primitoare , curatenie si dotari exemplare ! Multumim Jazmin Apartman , ne-am simtit foarte bine 👍😃 !!!

 756. Totul. Pentru noi a fost locul perfect, un loc unde as reveni cu drag!

 757. Frumos, confortabil, liniștit! Ideal pentru un cuplu!

 758. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 759. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 760. Totul a fost foarte curat, gazdele foarte dr─âgu╚Ťe… Pensiunea am g─âsit o foarte u╚Öor ╚Öi se afl─â la 1km de baile termale. Sunt hoteluri care nu arat─â a╚Öa impecabil ca aceast─â pensiune. O recomand cu drag.

 761. Totul!!!este foarte curat,mic dejun bun,gazdele sunt extraordinare si atente la tot ce ai nevoie,parcare,ne-am simtit minunat!

 762. Gazda foarte amablila , curatenie impecabila , paturi confortabile , pret foarte bun , inrt-un cuvant : excelent ! Cu siguranta ne vom caza tot aici si data viitoare .

 763. amplasament nota 10 langa baile termale, reducere 20% la intrare

 764. Super ok loca╚Ťia – aproape de Aqua park – 30 de metri , f ok apartamentul , curat , spa╚Ťios , este f ok ptr o familie de 4 persoane ..

 765. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 766. mic dejun excelent, restaurant cu oferta foarte bună, își merită banii

 767. Micul dejun nu a intrat in comanda. Locatia a fost excelenta, relatia cu personalul pensiunii a fost deasemenea excelenta. In continuare o sa mai fiu clientul Pensiunii si voi recomanda si altor cunoscuti din Timisoara sa fie clientii Pensiunii Szent Gellert Borhaz.

 768. Totul a fost la superlativ: curatenie, personalul, liniste, ambient foarte placut, mancarea foarte buna, deci o locatie pe care o recomand cu mare drag!

 769. Locatia este excelenta, perfecta pentru cupluri, foaarte spatios apartamentul. Este la cativa metri de strand, loc de parcare rezervat. Recomand cu incredere, eu voi mai reveni cu siguranta

 770. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 771. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 772. amplasament nota 10 langa baile termale, reducere 20% la intrare

 773. Super ok loca╚Ťia – aproape de Aqua park – 30 de metri , f ok apartamentul , curat , spa╚Ťios , este f ok ptr o familie de 4 persoane ..

 774. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 775. A fost foarte frumos, personal foarte amabil, camera curata, curte si gradina mari si frumoase, mic dejun foarte bun! Cu siguranta vom reveni! Proprietatea este imprejmuita, este un loc de cazare si recreere foarte bun si pentru familii cu copii! Multumim!

 776. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 777. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 778. Frumos, confortabil, liniștit! Ideal pentru un cuplu!

 779. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 780. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 781. Locatia este excelenta, perfecta pentru cupluri, foaarte spatios apartamentul. Este la cativa metri de strand, loc de parcare rezervat. Recomand cu incredere, eu voi mai reveni cu siguranta

 782. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 783. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 784. Camere curate , spatioase si calduroase. Bucataria este dotata cu absolut tot ce ai nevoie. Lenjeria alba, imaculata. Ne-am simtit minunat. Felicit─âri proprietarilor pentru implicare si daruire!

 785. Orasul este foarte mic, deci aceasta locatie este aproape de orice.

 786. Loca╚Ťia este situat─â la numai 5-7 minute de mers pe jos p├ón─â la Baile Hagymatikum. Pe acela╚Öi traseu se afl─â ╚Öi c├óteva loca╚Ťii unde se poate servi masa. Zona este una lini╚Ötit─â. Loca╚Ťia este potrivit─â pentru familie sau pentru un grup de persoane.

 787. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 788. Great location, just steps from the spa complex an the center of town. The host is great and helpful. We had a great conversation about traveling. Comfortable beds, great kitchen, espresso machine, and a lot more.

 789. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 790. Impecabil!Nota 10 cu Felicit─âri! Am g─âsit un apartament foarte elegant, luxos,curat,confortabil, foarte bine dotat,├«n centrul sta╚Ťiunii, foarte aproape de b─âile termale.

 791. Dialogul cu gazda foarte usor, parcare pregatita si am fost asteptati de gazda la sosire. Recomand cu caldura si m-as intoarce oricind. Foarte aproape de aqwa spa. Super multumiti.

 792. Amplasare ├«n apropierea b─âilor Hagymatikum; dotare cu toate cele necesare unui sejur pentru 4 persoane; cur─â╚Ťenie, intimitate, program cultural de excep╚Ťie (concert de anul nou); cartele personalizate pentru intrarea la b─âi (20% reducere din pre╚Ť).

 793. Camera foarte confortabil─â, curat─â, , design modern, spa╚Ťioas─â. Perfect─â pentru familile cu copii.

 794. Zona lini╚Ötit─â, aproape de b─âile termale. Parcare ├«n curte,facilit─â╚Ťi peste medie(piscin─âexterioar─â,mini salin─â, biciclete, loc de gr─âtar ╚Öi ceaun, saun─â, buc─ât─ârieexterioar─â ╚Öi asta pe l├óng─â camera tip studio cu living ╚Öi facilit─â╚Ťi de servit masa, totul inclus ├«n pre╚Ť. ╚Üntr-un cuv├ónt, excelent.

 795. locatia excelenta!receptionerul vorbeste romana, biciclete gratuite,sauna , piscina!

 796. A fost foarte frumos, personal foarte amabil, camera curata, curte si gradina mari si frumoase, mic dejun foarte bun! Cu siguranta vom reveni! Proprietatea este imprejmuita, este un loc de cazare si recreere foarte bun si pentru familii cu copii! Multumim!

 797. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 798. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 799. Frumos, confortabil, liniștit! Ideal pentru un cuplu!

 800. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 801. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 802. amplasament nota 10 langa baile termale, reducere 20% la intrare

 803. Super ok loca╚Ťia – aproape de Aqua park – 30 de metri , f ok apartamentul , curat , spa╚Ťios , este f ok ptr o familie de 4 persoane ..

 804. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 805. Camere curate , spatioase si calduroase. Bucataria este dotata cu absolut tot ce ai nevoie. Lenjeria alba, imaculata. Ne-am simtit minunat. Felicit─âri proprietarilor pentru implicare si daruire!

 806. Orasul este foarte mic, deci aceasta locatie este aproape de orice.

 807. Loca╚Ťia este situat─â la numai 5-7 minute de mers pe jos p├ón─â la Baile Hagymatikum. Pe acela╚Öi traseu se afl─â ╚Öi c├óteva loca╚Ťii unde se poate servi masa. Zona este una lini╚Ötit─â. Loca╚Ťia este potrivit─â pentru familie sau pentru un grup de persoane.

 808. Camera foarte confortabil─â, curat─â, , design modern, spa╚Ťioas─â. Perfect─â pentru familile cu copii.

 809. Zona lini╚Ötit─â, aproape de b─âile termale. Parcare ├«n curte,facilit─â╚Ťi peste medie(piscin─âexterioar─â,mini salin─â, biciclete, loc de gr─âtar ╚Öi ceaun, saun─â, buc─ât─ârieexterioar─â ╚Öi asta pe l├óng─â camera tip studio cu living ╚Öi facilit─â╚Ťi de servit masa, totul inclus ├«n pre╚Ť. ╚Üntr-un cuv├ónt, excelent.

 810. locatia excelenta!receptionerul vorbeste romana, biciclete gratuite,sauna , piscina!

 811. Locatia este excelenta, perfecta pentru cupluri, foaarte spatios apartamentul. Este la cativa metri de strand, loc de parcare rezervat. Recomand cu incredere, eu voi mai reveni cu siguranta

 812. Totul a fost perfect. Un sejur minunat cu multa intelegere din partea gazdei, un apartament superb in care te poti simtii ca acasa fiind si foarte calduros. Multumim Veln├Âk Luxus Apartman pentru un sejur perfect.

 813. Curat.cald.luminos.modern.sampanie din partea casei ceai cafea. Wifi.tv smart. Dormitor romantic cu o cada super mare…ceva excentric si fain o bara de dansat exact langa pat care incalzeste si m-ai tare acel dormitoru.

 814. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 815. Great location, just steps from the spa complex an the center of town. The host is great and helpful. We had a great conversation about traveling. Comfortable beds, great kitchen, espresso machine, and a lot more.

 816. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 817. Loca┼úia este foarte aproape de centrul ora┼čului. Gazdele foarte amabile ┼či primitoare. Cu toate c─â am ├«nt├órziat la cazare, gazda ne-a furnizat toate detaliile cum s─â intr─âm ├«n posesia cheilor. Apartament spa┼úios, frumos amenajat ┼či curat.

 818. Mic dejun foarte bun. Aproape de centru si de strand. Gazde foarte amabile si primiroare.

 819. Camera spatioasa, frumos aranjata,curata, mic dejun bogat,foarte gustos

 820. Loca╚Ťia frumoas─â, departe de aglomera╚Ťie, parcul din fa╚Ťa numai bun de luat cin─â la aer curat. O supa de fazan deosebita! Parcarea privat─â deosebita..dormi linistit.

 821. Mincare buna, proaspata, personal amabil, curatenie!

 822. Domnisoara de la receptie este foarte amabila.Tot personalul,de altfel este foarte dragut si binevoitor.Multumim.

 823. Pensiunea satisface toate cerintele, incepand cu amplasarea, intr-o zona linistita si continuand cu amabilitatea proprietarului si curatenia si ordinea. Recomand cu caldura si asigur ca cei care isi asigura sederea acolo vor fi multumiti.

 824. Totul a fost foarte curat, gazdele foarte dr─âgu╚Ťe… Pensiunea am g─âsit o foarte u╚Öor ╚Öi se afl─â la 1km de baile termale. Sunt hoteluri care nu arat─â a╚Öa impecabil ca aceast─â pensiune. O recomand cu drag.

 825. Totul!!!este foarte curat,mic dejun bun,gazdele sunt extraordinare si atente la tot ce ai nevoie,parcare,ne-am simtit minunat!

 826. Amplasarea propriet─â╚Ťii foarte aproape de b─âile termale, cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi zona de relaxare care este un plus pentru proprietate.

 827. Este situat foarte aproape de bai ( cca 4 minute de mers pe jos ) , gazde foarte primitoare , curatenie si dotari exemplare ! Multumim Jazmin Apartman , ne-am simtit foarte bine 👍😃 !!!

 828. Totul. Pentru noi a fost locul perfect, un loc unde as reveni cu drag!

 829. A fost foarte frumos, personal foarte amabil, camera curata, curte si gradina mari si frumoase, mic dejun foarte bun! Cu siguranta vom reveni! Proprietatea este imprejmuita, este un loc de cazare si recreere foarte bun si pentru familii cu copii! Multumim!

 830. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 831. Gazda foarte primitoare și atentã chiar si la detalii,micul dejun foarte bun, mașina parcata în siguranta,în curtea interioara.Ne-am simtit foarte bine,vom reveni cu siguranta.

 832. amplasament nota 10 langa baile termale, reducere 20% la intrare

 833. Super ok loca╚Ťia – aproape de Aqua park – 30 de metri , f ok apartamentul , curat , spa╚Ťios , este f ok ptr o familie de 4 persoane ..

 834. Plasata chiar l├óng─â intrarea in Water Park Curat cu toate dot─ârile ╚Öi utilit─â╚Ťile Proprietarii foarte amabili

 835. Designul apartamentului și serviciile oferite, inclusiv o sticla de vin din partea casei la sosire.

 836. Locatie excelenta la 300 m de bai, curata, mobilata cu gust cu tot ce e necesar pentru un sejur reusit, parcare gratuita in spatele blocului sau pe strada.

 837. Apartament în buricul târgului, efectiv se vede centrul și ștrandul de pe geam. Perfect pentru un sejur cu scopul de a merge la ștrand, e la 3-4 minute de plimbare de acesta. Apartamentul este foarte curat, îngrijit, bucătăria cu toate dotările necesare.

 838. Foarte curat cu toate facilitatile Aproape de ștrandul termal Gazde foarte prietenoase

 839. Totul a fost foarte bine, gazde amabile, zona f linistita, aproape de centru, parcare in interior.

 840. Locatie linistita, gazda (domana Erika) foarte primitoare, check-in imediat desi am ajuns cu cateva ore inainte de ora stabilita. Curatenie peste tot, aproape de centru si bai, loc de parcare si tot ce vrei. Conditii foarte bune pentru banii platiti. O singura problema am avut, intr-una din zile, timp de o ora nu am avut apa calda, a fost o defectiune insa gazdele au rezolvat foarte repede totul cand am semnalat problema, fara nici un disconfirt. Recomand cu incredere.

 841. Camera foarte confortabil─â, curat─â, , design modern, spa╚Ťioas─â. Perfect─â pentru familile cu copii.

 842. Zona lini╚Ötit─â, aproape de b─âile termale. Parcare ├«n curte,facilit─â╚Ťi peste medie(piscin─âexterioar─â,mini salin─â, biciclete, loc de gr─âtar ╚Öi ceaun, saun─â, buc─ât─ârieexterioar─â ╚Öi asta pe l├óng─â camera tip studio cu living ╚Öi facilit─â╚Ťi de servit masa, totul inclus ├«n pre╚Ť. ╚Üntr-un cuv├ónt, excelent.

 843. locatia excelenta!receptionerul vorbeste romana, biciclete gratuite,sauna , piscina!

 844. Camera foarte confortabil─â, curat─â, , design modern, spa╚Ťioas─â. Perfect─â pentru familile cu copii.

 845. Zona lini╚Ötit─â, aproape de b─âile termale. Parcare ├«n curte,facilit─â╚Ťi peste medie(piscin─âexterioar─â,mini salin─â, biciclete, loc de gr─âtar ╚Öi ceaun, saun─â, buc─ât─ârieexterioar─â ╚Öi asta pe l├óng─â camera tip studio cu living ╚Öi facilit─â╚Ťi de servit masa, totul inclus ├«n pre╚Ť. ╚Üntr-un cuv├ónt, excelent.

 846. locatia excelenta!receptionerul vorbeste romana, biciclete gratuite,sauna , piscina!

 847. Amplasare, cazare confortabila, parcare sigura aproape de strandul termal cca 100m .

 848. amplasament nota 10 langa baile termale, reducere 20% la intrare

 849. Super ok loca╚Ťia – aproape de Aqua park – 30 de metri , f ok apartamentul , curat , spa╚Ťios , este f ok ptr o familie de 4 persoane ..

 850. Frumos, confortabil, liniștit! Ideal pentru un cuplu!

 851. Amplasat la 2 pasi de strandul termal, gazda foarte primitoare si draguta, ne-a pl─âcut tot. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Multumim!

 852. Locatie excelenta, la 50 m de bai. Curatenie exemplara, proprietara foarte prietenoasa si simpatica. Majoritatea utilitatilor casnice sunt OK. Exista 10% reducere la intrare la bai. Parcarea langa bloc.

 853. Este hotelul nostru de suflet din Ungaria. raspunde tuturor asteptarilorîî: confort, mic dejun excelent, parcare sigura, locatie ultracentrala langa strandul termal Hagymaticum! Totul la superlativ! venim des si nu am fost dezamagiti nici o data!

 854. Amplasarea este centrala. Camera bine izolata fonic. Parcarea in curtea interioara. Personal amabil.

 855. Loca╚Ťia frumoas─â, departe de aglomera╚Ťie, parcul din fa╚Ťa numai bun de luat cin─â la aer curat. O supa de fazan deosebita! Parcarea privat─â deosebita..dormi linistit.

 856. Proprietarul foarte primitor ╚Öi atent,loca╚Ťia aproape se bai,apartamentul curat .

 857. O loca╚Ťie super. Amplasare fa╚Ť─â de b─âi cur─â╚Ťenie,c─âldur─â in apartament in aceasta perioada,proprietarul mi╚Öto te ajut─â cu orice te ├«ndruma catre toate obiectivele din zon─â. Calitate pre╚Ť peste a╚Ötept─âri ├«n perioada de vara park pt copii la 50m … Vom reveni cu pl─âcere.

 858. Amplasarea propriet─â╚Ťii foarte aproape de b─âile termale, cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi zona de relaxare care este un plus pentru proprietate.

 859. Amplasare, cazare confortabila, parcare sigura aproape de strandul termal cca 100m .

 860. amplasament nota 10 langa baile termale, reducere 20% la intrare

 861. Super ok loca╚Ťia – aproape de Aqua park – 30 de metri , f ok apartamentul , curat , spa╚Ťios , este f ok ptr o familie de 4 persoane ..

 862. Camera foarte confortabil─â, curat─â, , design modern, spa╚Ťioas─â. Perfect─â pentru familile cu copii.

 863. Zona lini╚Ötit─â, aproape de b─âile termale. Parcare ├«n curte,facilit─â╚Ťi peste medie(piscin─âexterioar─â,mini salin─â, biciclete, loc de gr─âtar ╚Öi ceaun, saun─â, buc─ât─ârieexterioar─â ╚Öi asta pe l├óng─â camera tip studio cu living ╚Öi facilit─â╚Ťi de servit masa, totul inclus ├«n pre╚Ť. ╚Üntr-un cuv├ónt, excelent.

 864. locatia excelenta!receptionerul vorbeste romana, biciclete gratuite,sauna , piscina!

 865. Gazda foarte amabilă că de fiecare dată am primit și de data asta carduri de reducere la ștrand

 866. -locatia, foarte aproape de aquapark, doar traversezi strada; -ideal pentru familiile cu copii, exista un loc de joaca si o curte frumoasa; -curat; -proprietarul ne-a asteptat cu centrala pornita, prin urmare a fost cald in apartament; -am primit si un mic suvenir la plecare; Noi cu siguranta vom mai veni.

 867. amabilitatea gazdei, loca╚Ťie excelent─â, cur─â╚Ťenie.

 868. Totul a fost peste așteptări . Proprietarul foarte amabil foarte explicit

 869. Curat, confortabil, dotat cu absolut tot ce ai nevoie , gazda primitoare

 870. + locatie situata in centrul orasului Mako, cu acces usor spre Aquapark Mako si Autostrada M43; + raport corect calitate / pret pentru scopul calatoriei (tranzit); + camera curate, cu baie, chicineta si camera cu un pat dublu si doua paturi de o persoana; access in curtea proprietatii; + loc de parcare chiar la proprietate; + gazdele ne-au asteptat desi am ajuns la proprietate la ora 1 dimineata

 871. Foarte curat cu toate facilitatile Aproape de ștrandul termal Gazde foarte prietenoase

 872. Totul a fost foarte bine, gazde amabile, zona f linistita, aproape de centru, parcare in interior.

 873. Locatie linistita, gazda (domana Erika) foarte primitoare, check-in imediat desi am ajuns cu cateva ore inainte de ora stabilita. Curatenie peste tot, aproape de centru si bai, loc de parcare si tot ce vrei. Conditii foarte bune pentru banii platiti. O singura problema am avut, intr-una din zile, timp de o ora nu am avut apa calda, a fost o defectiune insa gazdele au rezolvat foarte repede totul cand am semnalat problema, fara nici un disconfirt. Recomand cu incredere.

 874. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 875. Great location, just steps from the spa complex an the center of town. The host is great and helpful. We had a great conversation about traveling. Comfortable beds, great kitchen, espresso machine, and a lot more.

 876. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 877. Este hotelul nostru de suflet din Ungaria. raspunde tuturor asteptarilorîî: confort, mic dejun excelent, parcare sigura, locatie ultracentrala langa strandul termal Hagymaticum! Totul la superlativ! venim des si nu am fost dezamagiti nici o data!

 878. Amplasarea este centrala. Camera bine izolata fonic. Parcarea in curtea interioara. Personal amabil.

 879. Loca╚Ťia frumoas─â, departe de aglomera╚Ťie, parcul din fa╚Ťa numai bun de luat cin─â la aer curat. O supa de fazan deosebita! Parcarea privat─â deosebita..dormi linistit.

 880. Loca╚Ťie relativ aproape de bai… Gazda foarte primitoare mic dejun bogat camere curate tot ├«n regul─â. Ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â!

 881. A fost foarte frumos, personal foarte amabil, camera curata, curte si gradina mari si frumoase, mic dejun foarte bun! Cu siguranta vom reveni! Proprietatea este imprejmuita, este un loc de cazare si recreere foarte bun si pentru familii cu copii! Multumim!

 882. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 883. Proprietarul foarte primitor ╚Öi atent,loca╚Ťia aproape se bai,apartamentul curat .

 884. O loca╚Ťie super. Amplasare fa╚Ť─â de b─âi cur─â╚Ťenie,c─âldur─â in apartament in aceasta perioada,proprietarul mi╚Öto te ajut─â cu orice te ├«ndruma catre toate obiectivele din zon─â. Calitate pre╚Ť peste a╚Ötept─âri ├«n perioada de vara park pt copii la 50m … Vom reveni cu pl─âcere.

 885. Amplasarea propriet─â╚Ťii foarte aproape de b─âile termale, cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi zona de relaxare care este un plus pentru proprietate.

 886. Camera foarte confortabil─â, curat─â, , design modern, spa╚Ťioas─â. Perfect─â pentru familile cu copii.

 887. Zona lini╚Ötit─â, aproape de b─âile termale. Parcare ├«n curte,facilit─â╚Ťi peste medie(piscin─âexterioar─â,mini salin─â, biciclete, loc de gr─âtar ╚Öi ceaun, saun─â, buc─ât─ârieexterioar─â ╚Öi asta pe l├óng─â camera tip studio cu living ╚Öi facilit─â╚Ťi de servit masa, totul inclus ├«n pre╚Ť. ╚Üntr-un cuv├ónt, excelent.

 888. locatia excelenta!receptionerul vorbeste romana, biciclete gratuite,sauna , piscina!

 889. Loca╚Ťie buna,aproape de ╚Ötrand,curat,lini╚Öte….╚Öi gazda vorbe╚Öte rom├óne╚Öte f.bine….voi reveni.koszonom

 890. locatia foarte bine amplasata, aproape de centru si la 2 minute de baile termale, totul foarte curat, bucataria bine utilata, parcare in curte, gazda foarte amabila. O pensiune pe care o recomand.

 891. Locatia foarte bine pozitionata, se ajunge foarte usor la baile Hagymatikum. Design interior modern, cu bun gust, alaturi de o curatenie desavarsita. Terasa este foarte primitoare, un lic relaxant, propice pt a savura in liniste dimineata o cafea in aer liber. Am primit inclusiv vouchere de reducere pt accesul la Hagymatikum, pt fiecare zi petrecuta acolo, aspect pt care mulumim mult gazdei!

 892. Camera curata,bucataria utilata,am fost asteptati cu sampanie pe masa intrucat era Revelionul..Totul a fost ok.Multumim Erika!!

 893. Great location, just steps from the spa complex an the center of town. The host is great and helpful. We had a great conversation about traveling. Comfortable beds, great kitchen, espresso machine, and a lot more.

 894. Great place to stay. We were travelling from Czech to Bulgaria and Mako was great choice for a rest. Erika was really nice and apartment had everything we needed. She couldn’t speak English but had all needed info printed and translated to Czech language ! We definitely recommend this place ­čÖé

 895. Amplasarea locatiei, curatenia, dotarea, linistea si tot confortul. Sper sa revenim cu prima ocazie la acasta locatie minunata !

 896. Curatenie exemplara , liniste si foarte aproape de strand

 897. Pozitionare foarte buna, curatenie exemplara si o saltea excelenta

 898. Apartamentul este spatios, curat si frumos amenajat

 899. Gazdele primitoare, locatie excelenta, apartament frumos, totul super…

 900. Am calatorit cu sotia, ne-a placut foarte mult apartamentul, e amenajat cu gust, ingrijit si super curat. De asemenea, este foarte aproape de strand si e foarte fain sa mergi pe jos pana acolo. Apartamentul are 3 dormitoare la care ai acces in functie de numarul de persoane care se cazeaza (1-6) si un living spatios. Bucataria e complet utilata, se poate gati, cafeaua la espressor este super buna, este aparat de aer conditionat, am apreciat si toaster-ul, etc Gazdele au fost foarte ok, comunicarea excelenta, la check-in a fost prezent si un vorbitor de limba romana, la check-out am comunicat in engleza, am primit indicatii pretioase legat de niste cumparaturi pe care am vrut sa le facem la Mako ­čÖé Apartamentul e mai fain decat va arata pozele.

 901. Camere curate , spatioase si calduroase. Bucataria este dotata cu absolut tot ce ai nevoie. Lenjeria alba, imaculata. Ne-am simtit minunat. Felicit─âri proprietarilor pentru implicare si daruire!

 902. Orasul este foarte mic, deci aceasta locatie este aproape de orice.

 903. Loca╚Ťia este situat─â la numai 5-7 minute de mers pe jos p├ón─â la Baile Hagymatikum. Pe acela╚Öi traseu se afl─â ╚Öi c├óteva loca╚Ťii unde se poate servi masa. Zona este una lini╚Ötit─â. Loca╚Ťia este potrivit─â pentru familie sau pentru un grup de persoane.

 904. Proprietarul foarte primitor ╚Öi atent,loca╚Ťia aproape se bai,apartamentul curat .

 905. O loca╚Ťie super. Amplasare fa╚Ť─â de b─âi cur─â╚Ťenie,c─âldur─â in apartament in aceasta perioada,proprietarul mi╚Öto te ajut─â cu orice te ├«ndruma catre toate obiectivele din zon─â. Calitate pre╚Ť peste a╚Ötept─âri ├«n perioada de vara park pt copii la 50m … Vom reveni cu pl─âcere.

 906. Amplasarea propriet─â╚Ťii foarte aproape de b─âile termale, cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi zona de relaxare care este un plus pentru proprietate.

 907. Loca╚Ťie buna,aproape de ╚Ötrand,curat,lini╚Öte….╚Öi gazda vorbe╚Öte rom├óne╚Öte f.bine….voi reveni.koszonom

 908. locatia foarte bine amplasata, aproape de centru si la 2 minute de baile termale, totul foarte curat, bucataria bine utilata, parcare in curte, gazda foarte amabila. O pensiune pe care o recomand.

 909. Locatia foarte bine pozitionata, se ajunge foarte usor la baile Hagymatikum. Design interior modern, cu bun gust, alaturi de o curatenie desavarsita. Terasa este foarte primitoare, un lic relaxant, propice pt a savura in liniste dimineata o cafea in aer liber. Am primit inclusiv vouchere de reducere pt accesul la Hagymatikum, pt fiecare zi petrecuta acolo, aspect pt care mulumim mult gazdei!

 910. Rezervarea pe care am facut-o nu a inclus micul dejun. Locatia insa este EXCELENTA, foarte aproape de tot ce ai nevoie. Gazda, dna Ibolya – foarte amabila si gata sa te ajute cu tot ce ai nevoie. MULTUMIM!

 911. Locatia ideala, aproape de Hagymatikum. Apartament spatios, gazde primitoare.

 912. Paturile sunt foarte confortabile. Camera de dimensiune mare, toate condi╚Ťiile.

 913. Mi-a placut totul, depasindu-mi astepatrile, iar gazda, Oliver, e o persoana minuntata!!! Despre aceasta locatie, nu poti sa ai decat cuvinte la spuperlativ. Deci, foarte pe scurt – a fost o vacanta de vis (5 zile), petrecuta alaturi de sotie, motiv pentru care, voi reveni cu mare placere la aceasta locatie, absolut minunatata!

 914. Chiar este „dream apartment”. Totul este perfect. Apartament nou, aproape de strand, este modern, spatios si primitor. Recomand.

 915. Apartamentul este recent aranjat si se vede mana unui arhitect. Cu siguranta a fost pregatit pentru us personal, altfel nu se explica atentia la cele mai mici detalii si calitatea peste medie a obiectelor din casa. Este de departe cel mai dragut apartament de care am avut parte pana cum in pelegrinarile mele.

 916. Pensiunea satisface toate cerintele, incepand cu amplasarea, intr-o zona linistita si continuand cu amabilitatea proprietarului si curatenia si ordinea. Recomand cu caldura si asigur ca cei care isi asigura sederea acolo vor fi multumiti.

 917. Totul a fost foarte curat, gazdele foarte dr─âgu╚Ťe… Pensiunea am g─âsit o foarte u╚Öor ╚Öi se afl─â la 1km de baile termale. Sunt hoteluri care nu arat─â a╚Öa impecabil ca aceast─â pensiune. O recomand cu drag.

 918. Totul!!!este foarte curat,mic dejun bun,gazdele sunt extraordinare si atente la tot ce ai nevoie,parcare,ne-am simtit minunat!

 919. Loca╚Ťie relativ aproape de bai… Gazda foarte primitoare mic dejun bogat camere curate tot ├«n regul─â. Ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â!

 920. A fost foarte frumos, personal foarte amabil, camera curata, curte si gradina mari si frumoase, mic dejun foarte bun! Cu siguranta vom reveni! Proprietatea este imprejmuita, este un loc de cazare si recreere foarte bun si pentru familii cu copii! Multumim!

 921. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 922. Am fost cazati in apartamentul Deluxe cu vedere in curte .Curatenie exemplara ,decorat cu gust ,finisaje si dotari de exceptie( de la TV,plita,hota,frigider …pana la pahare si lingurite) Domnul de la receptie foarte amabil (vorbea si limba romana).Se poate parca in strada(zona pare sigura -fiind in centru) , dar sunt disponibile cateva locuri de parcare in curtea care pe langa faptul ca e supravegheata video este si inchisa noaptea(primesti o cheie de la poarta in caz ca te intorci cu masina foarte tarziu in nopate)Extrem de aproape de proprietate sunt baile termale Hagymatikum(intrebati la receptie si de carduri de reducere) .Fiind cazati in decembrie am profitat de caldura din camera ,dar daca mergeti vara -cu siguranta veti aprecia spatiul verde ingrijit si facilitatile din curte (inclusiv piscina )Intr-un cuvant : EXCEPTIONAL !!

 923. Camera foarte confortabil─â, curat─â, , design modern, spa╚Ťioas─â. Perfect─â pentru familile cu copii.

 924. Zona lini╚Ötit─â, aproape de b─âile termale. Parcare ├«n curte,facilit─â╚Ťi peste medie(piscin─âexterioar─â,mini salin─â, biciclete, loc de gr─âtar ╚Öi ceaun, saun─â, buc─ât─ârieexterioar─â ╚Öi asta pe l├óng─â camera tip studio cu living ╚Öi facilit─â╚Ťi de servit masa, totul inclus ├«n pre╚Ť. ╚Üntr-un cuv├ónt, excelent.

 925. Amplasarea, aproape de strandul din localitate, curatenia, discretia proprietarilor.

 926. Este o loca╚Ťie ideal─â pentru tranzit . Micul dejun este OK, iar parcarea este sigur─â .

 927. Gazda amabila. Parcare gratuit in curte. Mic dejun multumitor. Foarte bun pentru tranzit. Am mai fost aici si sunt multumit.

 928. Pensiunea satisface toate cerintele, incepand cu amplasarea, intr-o zona linistita si continuand cu amabilitatea proprietarului si curatenia si ordinea. Recomand cu caldura si asigur ca cei care isi asigura sederea acolo vor fi multumiti.

 929. Totul a fost foarte curat, gazdele foarte dr─âgu╚Ťe… Pensiunea am g─âsit o foarte u╚Öor ╚Öi se afl─â la 1km de baile termale. Sunt hoteluri care nu arat─â a╚Öa impecabil ca aceast─â pensiune. O recomand cu drag.

 930. Totul!!!este foarte curat,mic dejun bun,gazdele sunt extraordinare si atente la tot ce ai nevoie,parcare,ne-am simtit minunat!

 931. Este perfect pt grupuri de 8 sau mai multe persoane, facilitati de gratar afara. In salonul comun nu sunt facilitati de gatit. Locatia cazarii este excelenta, practic poti sa mergi direct in halat la strand. Camerele curate,iarna calduroase. Recomand

 932. Amplasare, cazare confortabila, parcare sigura aproape de strandul termal cca 100m .

 933. amplasament nota 10 langa baile termale, reducere 20% la intrare

 934. Un apartament excelent, spa╚Ťios ╚Öi foarte lini╚Ötit. Totul este amenajat frumos ╚Öi cu gust. Gazda a fost binevoitoare ╚Öi ne-a primit frumos, de╚Öi rezervarea a avut loc ├«n ultimul moment.

 935. Sparkling clean, cozy and comfortable apartment with very good owner.

 936. The apartment is spacious, well furnished, and very clean. Hosts are very kind and friendly. They even have equipment for baby, so we didn’t have to bring our own. Location is easy to find, one street of the main road. There is a supermarket 50m from the house. About 10 minutes from the SPA and the center.

 937. Rezervarea pe care am facut-o nu a inclus micul dejun. Locatia insa este EXCELENTA, foarte aproape de tot ce ai nevoie. Gazda, dna Ibolya – foarte amabila si gata sa te ajute cu tot ce ai nevoie. MULTUMIM!

 938. Locatia ideala, aproape de Hagymatikum. Apartament spatios, gazde primitoare.

 939. Paturile sunt foarte confortabile. Camera de dimensiune mare, toate condi╚Ťiile.

 940. Totul a fost perfect,apartamentul mare,foarte curat,cald,parcare,aproape de strand…proprietarul foarte amabil…ne am simtit extraordinar!!!!

 941. A fost confortabil si curat totul. Gazde primitoare si foarte amabile.

 942. Proprietarul foarte primitor ╚Öi atent,loca╚Ťia aproape se bai,apartamentul curat .

 943. Loca╚Ťie buna,aproape de ╚Ötrand,curat,lini╚Öte….╚Öi gazda vorbe╚Öte rom├óne╚Öte f.bine….voi reveni.koszonom

 944. locatia foarte bine amplasata, aproape de centru si la 2 minute de baile termale, totul foarte curat, bucataria bine utilata, parcare in curte, gazda foarte amabila. O pensiune pe care o recomand.

 945. Locatia foarte bine pozitionata, se ajunge foarte usor la baile Hagymatikum. Design interior modern, cu bun gust, alaturi de o curatenie desavarsita. Terasa este foarte primitoare, un lic relaxant, propice pt a savura in liniste dimineata o cafea in aer liber. Am primit inclusiv vouchere de reducere pt accesul la Hagymatikum, pt fiecare zi petrecuta acolo, aspect pt care mulumim mult gazdei!

 946. Camere curate , spatioase si calduroase. Bucataria este dotata cu absolut tot ce ai nevoie. Lenjeria alba, imaculata. Ne-am simtit minunat. Felicit─âri proprietarilor pentru implicare si daruire!

 947. Orasul este foarte mic, deci aceasta locatie este aproape de orice.

 948. Loca╚Ťia este situat─â la numai 5-7 minute de mers pe jos p├ón─â la Baile Hagymatikum. Pe acela╚Öi traseu se afl─â ╚Öi c├óteva loca╚Ťii unde se poate servi masa. Zona este una lini╚Ötit─â. Loca╚Ťia este potrivit─â pentru familie sau pentru un grup de persoane.

 949. Loca╚Ťia este foarte buna.visavi de bai.personalul amabil. Mic dejun diversificat.hotelul este foarte elegant.

 950. Este hotelul nostru de suflet din Ungaria. raspunde tuturor asteptarilorîî: confort, mic dejun excelent, parcare sigura, locatie ultracentrala langa strandul termal Hagymaticum! Totul la superlativ! venim des si nu am fost dezamagiti nici o data!

 951. Amplasarea este centrala. Camera bine izolata fonic. Parcarea in curtea interioara. Personal amabil.

 952. Totul. Gazda primitoare si prietenoasa, curatenie, liniste, iar conditiile din camera au fost excelente.

 953. Loca╚Ťia foarte aproape de strand, gazda foarte amabil─â am cerut feon pt ca nu era in camera si ne-a adus imediat, am primit carduri de reducere la strand si o mica atentie cand ne-am cazat. Apartamentele sunt foarte curate.

 954. Totul a fost perfect,apartamentul mare,foarte curat,cald,parcare,aproape de strand…proprietarul foarte amabil…ne am simtit extraordinar!!!!

 955. Loca╚Ťie relativ aproape de bai… Gazda foarte primitoare mic dejun bogat camere curate tot ├«n regul─â. Ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â!

 956. A fost foarte frumos, personal foarte amabil, camera curata, curte si gradina mari si frumoase, mic dejun foarte bun! Cu siguranta vom reveni! Proprietatea este imprejmuita, este un loc de cazare si recreere foarte bun si pentru familii cu copii! Multumim!

 957. Totul nou. Amenajare moderna. Zona liniștită. Parcare sigura.

 958. Este perfect pt grupuri de 8 sau mai multe persoane, facilitati de gratar afara. In salonul comun nu sunt facilitati de gatit. Locatia cazarii este excelenta, practic poti sa mergi direct in halat la strand. Camerele curate,iarna calduroase. Recomand

 959. Amplasare, cazare confortabila, parcare sigura aproape de strandul termal cca 100m .

 960. amplasament nota 10 langa baile termale, reducere 20% la intrare

 961. Designul apartamentului și serviciile oferite, inclusiv o sticla de vin din partea casei la sosire.

 962. Locatie excelenta la 300 m de bai, curata, mobilata cu gust cu tot ce e necesar pentru un sejur reusit, parcare gratuita in spatele blocului sau pe strada.

 963. Apartament în buricul târgului, efectiv se vede centrul și ștrandul de pe geam. Perfect pentru un sejur cu scopul de a merge la ștrand, e la 3-4 minute de plimbare de acesta. Apartamentul este foarte curat, îngrijit, bucătăria cu toate dotările necesare.

 964. Camera si bucataria cochete si spatioase, baia dotata cu cada, cabina dus si sauna, loc de parcare in curte, loc de joaca copii si terasa spatioasa. Apartamentul este foarte frumos, curat si modern. Sunt disponibile biciclete, am avut discount 20% la baile termale din Mako.

 965. Totul! A fost peste asteptarile noastre. Gazde primitoare si mai ales de incredere. Ne-au ajutat sa iesim dintr-un impas chiar din prima zi. Conditii excelente, exact ca in oferta, Plimbari cu bicicleta in fiecare seara. Jocurile pentru copii o foarte buna idee. Speram sa revenim. Multumim din toata inima gazdelor!

 966. bucataria dotata cu tot ce este necesar si foarte curata

 967. Am dormit aici o noapte in drum spre Austria, conditii bune, cald in camera, parcare privata, mic dejun decent. Recomand.

 968. Pensiunea satisface toate cerintele, incepand cu amplasarea, intr-o zona linistita si continuand cu amabilitatea proprietarului si curatenia si ordinea. Recomand cu caldura si asigur ca cei care isi asigura sederea acolo vor fi multumiti.

 969. Totul a fost foarte curat, gazdele foarte dr─âgu╚Ťe… Pensiunea am g─âsit o foarte u╚Öor ╚Öi se afl─â la 1km de baile termale. Sunt hoteluri care nu arat─â a╚Öa impecabil ca aceast─â pensiune. O recomand cu drag.

 970. Totul a fost excelent. O sa revenim cu siguranta

 971. Loca╚Ťie buna,aproape de ╚Ötrand,curat,lini╚Öte….╚Öi gazda vorbe╚Öte rom├óne╚Öte f.bine….voi reveni.koszonom

 972. locatia foarte bine amplasata, aproape de centru si la 2 minute de baile termale, totul foarte curat, bucataria bine utilata, parcare in curte, gazda foarte amabila. O pensiune pe care o recomand.

 973. Este perfect pt grupuri de 8 sau mai multe persoane, facilitati de gratar afara. In salonul comun nu sunt facilitati de gatit. Locatia cazarii este excelenta, practic poti sa mergi direct in halat la strand. Camerele curate,iarna calduroase. Recomand

 974. Amplasare, cazare confortabila, parcare sigura aproape de strandul termal cca 100m .

 975. amplasament nota 10 langa baile termale, reducere 20% la intrare

 976. Camera a fost curata, salteaua foarte confortabila.Personalul a fost extrem de amabil.

 977. Absolut totul este la superlativ ! Calde felicit─âri t├ón─ârului care a pus bazele acestei minunate loca╚Ťii. Amabilitatea sa este deosebita ! ├Äi doresc mult succes in continuare, in afacerea pe care o desf─â╚Öoar─â cu mult─â pasiune ╚Öi profesionalism. Voi reveni cu mare pl─âcere, fie ╚Öi numai s─â-l salut, dac─â nu voi fi nevoit s─â r─âm├ón peste noapte.

 978. Am dormit aici o noapte in drum spre Austria, conditii bune, cald in camera, parcare privata, mic dejun decent. Recomand.

 979. Raport calitate-pret imbatabil Parcare Amplasare la 4 minute de mers pe jos de baile termale

 980. A fost excelent. Camera curat─â. Gazda prietenoasa. U╚Öor de g─âsit. Cu siguran╚Ťa revenim cu pl─âcere.

 981. Totul. Gazda primitoare si prietenoasa, curatenie, liniste, iar conditiile din camera au fost excelente.

 982. Gazda foarte amabilă că de fiecare dată am primit și de data asta carduri de reducere la ștrand

 983. -locatia, foarte aproape de aquapark, doar traversezi strada; -ideal pentru familiile cu copii, exista un loc de joaca si o curte frumoasa; -curat; -proprietarul ne-a asteptat cu centrala pornita, prin urmare a fost cald in apartament; -am primit si un mic suvenir la plecare; Noi cu siguranta vom mai veni.

 984. amabilitatea gazdei, loca╚Ťie excelent─â, cur─â╚Ťenie.

 985. Rezervarea pe care am facut-o nu a inclus micul dejun. Locatia insa este EXCELENTA, foarte aproape de tot ce ai nevoie. Gazda, dna Ibolya – foarte amabila si gata sa te ajute cu tot ce ai nevoie. MULTUMIM!

 986. Locatia ideala, aproape de Hagymatikum. Apartament spatios, gazde primitoare.

 987. Paturile sunt foarte confortabile. Camera de dimensiune mare, toate condi╚Ťiile.

 988. Am fost cazati in apartamentul Deluxe cu vedere in curte .Curatenie exemplara ,decorat cu gust ,finisaje si dotari de exceptie( de la TV,plita,hota,frigider …pana la pahare si lingurite) Domnul de la receptie foarte amabil (vorbea si limba romana).Se poate parca in strada(zona pare sigura -fiind in centru) , dar sunt disponibile cateva locuri de parcare in curtea care pe langa faptul ca e supravegheata video este si inchisa noaptea(primesti o cheie de la poarta in caz ca te intorci cu masina foarte tarziu in nopate)Extrem de aproape de proprietate sunt baile termale Hagymatikum(intrebati la receptie si de carduri de reducere) .Fiind cazati in decembrie am profitat de caldura din camera ,dar daca mergeti vara -cu siguranta veti aprecia spatiul verde ingrijit si facilitatile din curte (inclusiv piscina )Intr-un cuvant : EXCEPTIONAL !!

 989. Camera foarte confortabil─â, curat─â, , design modern, spa╚Ťioas─â. Perfect─â pentru familile cu copii.

 990. Zona lini╚Ötit─â, aproape de b─âile termale. Parcare ├«n curte,facilit─â╚Ťi peste medie(piscin─âexterioar─â,mini salin─â, biciclete, loc de gr─âtar ╚Öi ceaun, saun─â, buc─ât─ârieexterioar─â ╚Öi asta pe l├óng─â camera tip studio cu living ╚Öi facilit─â╚Ťi de servit masa, totul inclus ├«n pre╚Ť. ╚Üntr-un cuv├ónt, excelent.

 991. Liniște, mic dejun f bun, curat, propritatate frumoasa, cred ca vara e superb

 992. Loca╚Ťie relativ aproape de bai… Gazda foarte primitoare mic dejun bogat camere curate tot ├«n regul─â. Ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â!

 993. A fost foarte frumos, personal foarte amabil, camera curata, curte si gradina mari si frumoase, mic dejun foarte bun! Cu siguranta vom reveni! Proprietatea este imprejmuita, este un loc de cazare si recreere foarte bun si pentru familii cu copii! Multumim!

 994. Cine si doreste o evadare de cateva zile poate fi sigur ca se va simti excelent, gazda a pus accentul pe detalii, condi╚Ťiile de cazare sunt la superlativ, parcare in curte, ├«nc─âlzire ├«n pardoseala in apartament, buc─ât─ârie cu toate accesoriile necesare daca doriti sa gatiti, acord 4*+, nu ezita╚Ťi, sunt exigent in calificative. Un bun prieten Robert, gazda, vorbeste un pic rom├óne╚Öte, engleza, veti comunica bine cu siguran╚Ť─â! Veti primi cartele cu discount de 20%/zi la acces piscin─â!

 995. Camere curate , spatioase si calduroase. Bucataria este dotata cu absolut tot ce ai nevoie. Lenjeria alba, imaculata. Ne-am simtit minunat. Felicit─âri proprietarilor pentru implicare si daruire!

 996. Orasul este foarte mic, deci aceasta locatie este aproape de orice.