Cazare ieftina Litoral Romanesc

De multe ori ne uitam dupa cazare in Olimp, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Olimp, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Olimp, Constanţa, România

Sara Sea View Olimp

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Blaxy Condos Olimp

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Holiday Olimp Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Popasul Pescarilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Egreta

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Lacul Racilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Pam Beach Resort

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Meduza Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Olimp, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iosefina si Savina Onciu din Schinteiesti, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iosefina si Savina Onciu din Schinteiesti, jud. MehedintiCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Tudosia si Isabela Pârvu din Tomnatec, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Olimp, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Tudosia si Isabela Pârvu din Tomnatec, jud. HunedoaraCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Ilona si Ludovic Lovinescu din Chitoc, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ilona si Ludovic Lovinescu din Chitoc, jud. VasluiCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Camil si Martin Dumbrăveanu din Bichigiu, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Olimp, Constanţa, România!

  (Camil si Martin Dumbrăveanu din Bichigiu, jud. Bistrita-NasaudCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Teodosia si Pătru Comănescu din Persinari, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Olimp, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Teodosia si Pătru Comănescu din Persinari, jud. DambovitaCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Luca si Letiția Gulian din Casa de Piatra, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Olimp, Constanţa, România.

  (Luca si Letiția Gulian din Casa de Piatra, jud. AlbaCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 1. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 2. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 3. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 4. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 5. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 6. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 7. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 8. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 9. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 10. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 11. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 12. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 13. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 14. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 15. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 16. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost „vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 17. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 18. Camera curata , spatioasa , tv in camera cu multe posturi , piscina in fata hotelului ,mic dejun variat si bun,inclusiv pepene si fructe . Draperii elegante care te fac sa dormi foarte bine daca sunt trase. Terasa cu mese langa hotel . Hotelul accepta tichete de masa si plata cu cardul.

 19. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 20. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 21. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 22. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 23. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 24. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 25. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 26. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 27. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 28. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 29. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 30. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 31. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 32. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 33. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 34. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 35. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 36. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 37. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 38. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 39. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 40. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 41. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 42. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 43. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 44. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 45. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 46. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 47. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 48. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 49. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 50. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 51. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 52. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 53. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 54. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 55. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 56. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 57. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 58. Receptia foarte mare copii alergau in voie restaurantul

 59. Curatenia,mic dejun bogat, personal foarte atent la curățirea meselor și aducerea alimentelor ce lipseau.

 60. OMLETA MAI BINE RENUNTI LA EA DECAT SA STAI 30 MINUTE LA COADA!IN REST E OK !

 61. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 62. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 63. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 64. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 65. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 66. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 67. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 68. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 69. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 70. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 71. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 72. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 73. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 74. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 75. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 76. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 77. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 78. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 79. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 80. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 81. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 82. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 83. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 84. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 85. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 86. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 87. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 88. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 89. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 90. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 91. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 92. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 93. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 94. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 95. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 96. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 97. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 98. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 99. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 100. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 101. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 102. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 103. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 104. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 105. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 106. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 107. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 108. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 109. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 110. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 111. Elena-madalina martie 2, 2019 at 9:35 am

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 112. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 113. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 114. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 115. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 116. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 117. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 118. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 119. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 120. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 121. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 122. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 123. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 124. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 125. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 126. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 127. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 128. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 129. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 130. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 131. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 132. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 133. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 134. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 135. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 136. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 137. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 138. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 139. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 140. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 141. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 142. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 143. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 144. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 145. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 146. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 147. Elena-madalina martie 9, 2019 at 4:26 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 148. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 149. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 150. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 151. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 152. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 153. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 154. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 155. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 156. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 157. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 158. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 159. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 160. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost „vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 161. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 162. Camera curata , spatioasa , tv in camera cu multe posturi , piscina in fata hotelului ,mic dejun variat si bun,inclusiv pepene si fructe . Draperii elegante care te fac sa dormi foarte bine daca sunt trase. Terasa cu mese langa hotel . Hotelul accepta tichete de masa si plata cu cardul.

 163. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 164. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 165. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 166. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 167. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 168. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 169. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 170. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 171. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 172. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 173. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 174. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 175. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 176. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 177. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 178. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 179. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 180. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 181. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 182. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 183. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 184. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 185. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 186. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 187. Receptia foarte mare copii alergau in voie restaurantul

 188. Curatenia,mic dejun bogat, personal foarte atent la curățirea meselor și aducerea alimentelor ce lipseau.

 189. OMLETA MAI BINE RENUNTI LA EA DECAT SA STAI 30 MINUTE LA COADA!IN REST E OK !

 190. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 191. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 192. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 193. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 194. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 195. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 196. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 197. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 198. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 199. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 200. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 201. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 202. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost „vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 203. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 204. Camera curata , spatioasa , tv in camera cu multe posturi , piscina in fata hotelului ,mic dejun variat si bun,inclusiv pepene si fructe . Draperii elegante care te fac sa dormi foarte bine daca sunt trase. Terasa cu mese langa hotel . Hotelul accepta tichete de masa si plata cu cardul.

 205. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 206. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 207. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 208. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 209. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 210. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 211. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 212. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 213. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 214. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 215. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 216. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 217. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 218. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 219. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 220. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 221. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 222. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 223. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 224. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 225. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 226. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 227. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 228. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 229. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 230. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 231. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 232. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 233. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 234. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 235. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 236. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 237. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 238. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 239. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 240. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 241. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 242. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 243. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 244. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 245. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 246. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 247. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 248. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 249. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 250. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 251. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 252. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 253. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 254. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 255. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 256. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 257. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 258. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 259. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 260. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 261. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 262. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 263. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 264. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 265. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 266. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 267. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 268. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 269. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 270. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 271. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 272. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 273. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 274. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 275. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 276. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 277. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 278. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 279. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 280. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 281. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 282. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 283. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 284. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 285. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 286. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 287. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 288. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 289. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost „vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 290. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 291. Camera curata , spatioasa , tv in camera cu multe posturi , piscina in fata hotelului ,mic dejun variat si bun,inclusiv pepene si fructe . Draperii elegante care te fac sa dormi foarte bine daca sunt trase. Terasa cu mese langa hotel . Hotelul accepta tichete de masa si plata cu cardul.

 292. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 293. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 294. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 295. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 296. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 297. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 298. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 299. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 300. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 301. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 302. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 303. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 304. Doamna Marcela si colega dânsei foarte de treabă. Curățenia în vilă. Amplasarea. Cazarea perfecta pentru 3 familii. Bucătăria utilizabilă. Posibilitatea de a sta in curte, in foișor, de a face un grătar. Este o cazare la care voi reveni daca voi avea ocazia. Deocamdată Olimpul nu e o stațiune in care aș reveni curând. Nu mergeam nici acum dar așa s-au aliniat astrele.

 305. In rest a fost ok…A fost curat…personal amabil…locația placuta…aproape de plaja😊

 306. un cadru intim, cu multa verdeata in jur si aer curat. combinatia ideala de aerosoli si aer curat generat de verdeata din jur. cazarea a fost ok, vila curata si bine intretinuta dotata cu toate facilitatile pt o sedere mai prelungita

 307. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost „vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 308. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 309. Camera curata , spatioasa , tv in camera cu multe posturi , piscina in fata hotelului ,mic dejun variat si bun,inclusiv pepene si fructe . Draperii elegante care te fac sa dormi foarte bine daca sunt trase. Terasa cu mese langa hotel . Hotelul accepta tichete de masa si plata cu cardul.

 310. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 311. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 312. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 313. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 314. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 315. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 316. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 317. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 318. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 319. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 320. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 321. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 322. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 323. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 324. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 325. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 326. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 327. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 328. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 329. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 330. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 331. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 332. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 333. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 334. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 335. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 336. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 337. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 338. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 339. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 340. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 341. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost „vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 342. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 343. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 344. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 345. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 346. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 347. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 348. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 349. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 350. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 351. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 352. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 353. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 354. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 355. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 356. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 357. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 358. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 359. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 360. Elena-madalina mai 3, 2019 at 1:35 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 361. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 362. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 363. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 364. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 365. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 366. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost „vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 367. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 368. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 369. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 370. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 371. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 372. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 373. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 374. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 375. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 376. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 377. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 378. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 379. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 380. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 381. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 382. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 383. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 384. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost „vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 385. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 386. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 387. Elena-madalina mai 6, 2019 at 3:24 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 388. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 389. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 390. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 391. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 392. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 393. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 394. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 395. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 396. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 397. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 398. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 399. Elena-madalina mai 10, 2019 at 11:53 am

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 400. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 401. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 402. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 403. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 404. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 405. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 406. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 407. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 408. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost „vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 409. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 410. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 411. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 412. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 413. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 414. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 415. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 416. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 417. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 418. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 419. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 420. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost „vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 421. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 422. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 423. Elena-madalina mai 14, 2019 at 4:52 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 424. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 425. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 426. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 427. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 428. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 429. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 430. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 431. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 432. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled