Cazare ieftina Litoral Romanesc

De multe ori ne uitam dupa cazare in Olimp, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Olimp, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Olimp, Constanţa, România

★★★★ Novum By the Sea

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Pam Beach Resort

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartments For You

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Time Olimp

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Lacul Racilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Belvedere

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Blanca Olimp

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Olimp, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iosefina si Savina Onciu din Schinteiesti, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iosefina si Savina Onciu din Schinteiesti, jud. MehedintiCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Tudosia si Isabela Pârvu din Tomnatec, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Olimp, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Tudosia si Isabela Pârvu din Tomnatec, jud. HunedoaraCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Ilona si Ludovic Lovinescu din Chitoc, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ilona si Ludovic Lovinescu din Chitoc, jud. VasluiCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Camil si Martin Dumbrăveanu din Bichigiu, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Olimp, Constanţa, România!

  (Camil si Martin Dumbrăveanu din Bichigiu, jud. Bistrita-NasaudCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Teodosia si Pătru Comănescu din Persinari, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Olimp, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Teodosia si Pătru Comănescu din Persinari, jud. DambovitaCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Luca si Letiția Gulian din Casa de Piatra, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Olimp, Constanţa, România.

  (Luca si Letiția Gulian din Casa de Piatra, jud. AlbaCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 1. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 2. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 3. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 4. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 5. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 6. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 7. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 8. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 9. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 10. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 11. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 12. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 13. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 14. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 15. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 16. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 17. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 18. Camera curata , spatioasa , tv in camera cu multe posturi , piscina in fata hotelului ,mic dejun variat si bun,inclusiv pepene si fructe . Draperii elegante care te fac sa dormi foarte bine daca sunt trase. Terasa cu mese langa hotel . Hotelul accepta tichete de masa si plata cu cardul.

 19. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 20. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 21. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 22. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 23. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 24. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 25. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 26. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 27. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 28. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 29. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 30. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 31. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 32. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 33. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 34. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 35. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 36. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 37. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 38. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 39. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 40. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 41. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 42. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 43. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 44. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 45. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 46. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 47. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 48. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 49. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 50. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 51. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 52. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 53. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 54. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 55. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 56. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 57. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 58. Receptia foarte mare copii alergau in voie restaurantul

 59. Curatenia,mic dejun bogat, personal foarte atent la curățirea meselor și aducerea alimentelor ce lipseau.

 60. OMLETA MAI BINE RENUNTI LA EA DECAT SA STAI 30 MINUTE LA COADA!IN REST E OK !

 61. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 62. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 63. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 64. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 65. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 66. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 67. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 68. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 69. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 70. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 71. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 72. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 73. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 74. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 75. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 76. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 77. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 78. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 79. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 80. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 81. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 82. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 83. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 84. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 85. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 86. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 87. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 88. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 89. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 90. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 91. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 92. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 93. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 94. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 95. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 96. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 97. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 98. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 99. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 100. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 101. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 102. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 103. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 104. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 105. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 106. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 107. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 108. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 109. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 110. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 111. Elena-madalina martie 2, 2019 at 9:35 am

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 112. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 113. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 114. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 115. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 116. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 117. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 118. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 119. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 120. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 121. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 122. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 123. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 124. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 125. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 126. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 127. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 128. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 129. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 130. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 131. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 132. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 133. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 134. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 135. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 136. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 137. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 138. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 139. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 140. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 141. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 142. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 143. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 144. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 145. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 146. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 147. Elena-madalina martie 9, 2019 at 4:26 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 148. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 149. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 150. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 151. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 152. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 153. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 154. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 155. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 156. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 157. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 158. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 159. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 160. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 161. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 162. Camera curata , spatioasa , tv in camera cu multe posturi , piscina in fata hotelului ,mic dejun variat si bun,inclusiv pepene si fructe . Draperii elegante care te fac sa dormi foarte bine daca sunt trase. Terasa cu mese langa hotel . Hotelul accepta tichete de masa si plata cu cardul.

 163. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 164. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 165. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 166. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 167. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 168. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 169. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 170. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 171. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 172. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 173. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 174. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 175. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 176. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 177. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 178. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 179. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 180. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 181. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 182. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 183. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 184. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 185. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 186. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 187. Receptia foarte mare copii alergau in voie restaurantul

 188. Curatenia,mic dejun bogat, personal foarte atent la curățirea meselor și aducerea alimentelor ce lipseau.

 189. OMLETA MAI BINE RENUNTI LA EA DECAT SA STAI 30 MINUTE LA COADA!IN REST E OK !

 190. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 191. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 192. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 193. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 194. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 195. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 196. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 197. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 198. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 199. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 200. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 201. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 202. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 203. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 204. Camera curata , spatioasa , tv in camera cu multe posturi , piscina in fata hotelului ,mic dejun variat si bun,inclusiv pepene si fructe . Draperii elegante care te fac sa dormi foarte bine daca sunt trase. Terasa cu mese langa hotel . Hotelul accepta tichete de masa si plata cu cardul.

 205. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 206. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 207. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 208. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 209. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 210. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 211. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 212. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 213. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 214. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 215. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 216. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 217. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 218. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 219. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 220. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 221. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 222. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 223. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 224. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 225. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 226. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 227. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 228. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 229. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 230. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 231. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 232. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 233. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 234. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 235. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 236. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 237. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 238. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 239. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 240. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 241. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 242. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 243. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 244. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 245. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 246. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 247. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 248. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 249. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 250. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 251. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 252. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 253. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 254. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 255. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 256. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 257. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 258. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 259. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 260. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 261. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 262. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 263. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 264. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 265. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 266. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 267. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 268. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 269. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 270. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 271. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 272. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 273. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 274. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 275. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 276. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 277. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 278. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 279. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 280. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 281. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 282. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 283. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 284. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 285. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 286. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 287. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 288. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 289. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 290. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 291. Camera curata , spatioasa , tv in camera cu multe posturi , piscina in fata hotelului ,mic dejun variat si bun,inclusiv pepene si fructe . Draperii elegante care te fac sa dormi foarte bine daca sunt trase. Terasa cu mese langa hotel . Hotelul accepta tichete de masa si plata cu cardul.

 292. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 293. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 294. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 295. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 296. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 297. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 298. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 299. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 300. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 301. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 302. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 303. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 304. Doamna Marcela si colega dânsei foarte de treabă. Curățenia în vilă. Amplasarea. Cazarea perfecta pentru 3 familii. Bucătăria utilizabilă. Posibilitatea de a sta in curte, in foișor, de a face un grătar. Este o cazare la care voi reveni daca voi avea ocazia. Deocamdată Olimpul nu e o stațiune in care aș reveni curând. Nu mergeam nici acum dar așa s-au aliniat astrele.

 305. In rest a fost ok…A fost curat…personal amabil…locația placuta…aproape de plaja😊

 306. un cadru intim, cu multa verdeata in jur si aer curat. combinatia ideala de aerosoli si aer curat generat de verdeata din jur. cazarea a fost ok, vila curata si bine intretinuta dotata cu toate facilitatile pt o sedere mai prelungita

 307. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 308. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 309. Camera curata , spatioasa , tv in camera cu multe posturi , piscina in fata hotelului ,mic dejun variat si bun,inclusiv pepene si fructe . Draperii elegante care te fac sa dormi foarte bine daca sunt trase. Terasa cu mese langa hotel . Hotelul accepta tichete de masa si plata cu cardul.

 310. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 311. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 312. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 313. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 314. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 315. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 316. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 317. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 318. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 319. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 320. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 321. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 322. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 323. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 324. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 325. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 326. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 327. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 328. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 329. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 330. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 331. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 332. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 333. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 334. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 335. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 336. Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 337. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 338. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 339. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 340. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 341. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 342. Confortul din cameră, balconul spațios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 343. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 344. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 345. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 346. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 347. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 348. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 349. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 350. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 351. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 352. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 353. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 354. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 355. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 356. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 357. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 358. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 359. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 360. Elena-madalina mai 3, 2019 at 1:35 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 361. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 362. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 363. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 364. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 365. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 366. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 367. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 368. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 369. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 370. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 371. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 372. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 373. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 374. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 375. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 376. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 377. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 378. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 379. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 380. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 381. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 382. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 383. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 384. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 385. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 386. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 387. Elena-madalina mai 6, 2019 at 3:24 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 388. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 389. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 390. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 391. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 392. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 393. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 394. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 395. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 396. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 397. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 398. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 399. Elena-madalina mai 10, 2019 at 11:53 am

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 400. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 401. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 402. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 403. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 404. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 405. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 406. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 407. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 408. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 409. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 410. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 411. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 412. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 413. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 414. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 415. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 416. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 417. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 418. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 419. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 420. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 421. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 422. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 423. Elena-madalina mai 14, 2019 at 4:52 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 424. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 425. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 426. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 427. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 428. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 429. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 430. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 431. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 432. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 433. pentru o persoana cu venituri medii este locatia excelenta, personalul amabil

 434. Camerele mi-au adus aminte de camerele de camin din bucuresti de prin 1995-2000. Hotelul este amplasat destul de aproape de plaja. Piscina este curata. Interactiune foarte placuta cu personalul hotelului. Curatenie se face zilnic. Prosoapele se schimba la 3+ zile. Lipsurile observate in prima zi s-au mai estompat in urmatoarele zile. Raportul calitate pret este bun.

 435. Laurentiubragau mai 18, 2019 at 7:16 pm

  Piscina hotelului face toti banii iar doamna de la receptie mereu cu zambetul.pe buze. Camere curate.

 436. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 437. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 438. Elena-madalina mai 18, 2019 at 7:16 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 439. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 440. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 441. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 442. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 443. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 444. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 445. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 446. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 447. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 448. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 449. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 450. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 451. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 452. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 453. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 454. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 455. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 456. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 457. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 458. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 459. Elena-madalina mai 23, 2019 at 3:01 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 460. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 461. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 462. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 463. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 464. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 465. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 466. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 467. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 468. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 469. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 470. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 471. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 472. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 473. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 474. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 475. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 476. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 477. Elena-madalina mai 27, 2019 at 8:20 am

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 478. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 479. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 480. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 481. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 482. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 483. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 484. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 485. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 486. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 487. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 488. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 489. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 490. pentru o persoana cu venituri medii este locatia excelenta, personalul amabil

 491. Camerele mi-au adus aminte de camerele de camin din bucuresti de prin 1995-2000. Hotelul este amplasat destul de aproape de plaja. Piscina este curata. Interactiune foarte placuta cu personalul hotelului. Curatenie se face zilnic. Prosoapele se schimba la 3+ zile. Lipsurile observate in prima zi s-au mai estompat in urmatoarele zile. Raportul calitate pret este bun.

 492. Laurentiubragau mai 30, 2019 at 11:01 am

  Piscina hotelului face toti banii iar doamna de la receptie mereu cu zambetul.pe buze. Camere curate.

 493. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 494. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 495. Elena-madalina mai 30, 2019 at 11:01 am

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 496. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 497. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 498. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 499. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 500. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 501. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 502. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 503. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 504. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 505. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 506. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 507. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 508. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 509. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 510. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 511. Are o pozitie excelenta, o curte cu un mic loc de joaca pentru copii, doua foisoare in care poti sta seara iar gazda este foarte deschisa la sugestii si dispusa sa ajute. Balconul din sufragerie face toti banii, mai ales seara dupa ce copii sunt deja la culcare. Plaja la care ai access de la vila a fost foarte curata si linistita.

 512. Relativ aproape de plaja, parcare chiar langa vila.

 513. Vila, curtea erau foarte bine întreținute. Personal mi-a plăcut locul de joaca pentru copilași. Plaja foarte aproape.

 514. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 515. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 516. Elena-madalina iunie 2, 2019 at 11:34 am

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 517. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 518. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 519. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 520. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 521. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 522. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 523. pentru o persoana cu venituri medii este locatia excelenta, personalul amabil

 524. Camerele mi-au adus aminte de camerele de camin din bucuresti de prin 1995-2000. Hotelul este amplasat destul de aproape de plaja. Piscina este curata. Interactiune foarte placuta cu personalul hotelului. Curatenie se face zilnic. Prosoapele se schimba la 3+ zile. Lipsurile observate in prima zi s-au mai estompat in urmatoarele zile. Raportul calitate pret este bun.

 525. Laurentiubragau iunie 6, 2019 at 7:25 am

  Piscina hotelului face toti banii iar doamna de la receptie mereu cu zambetul.pe buze. Camere curate.

 526. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 527. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 528. Elena-madalina iunie 6, 2019 at 7:25 am

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 529. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 530. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 531. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 532. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 533. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 534. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 535. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 536. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 537. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 538. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 539. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 540. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 541. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 542. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 543. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 544. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 545. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 546. Elena-madalina iunie 9, 2019 at 12:49 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 547. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 548. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 549. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 550. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 551. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 552. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 553. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 554. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 555. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 556. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 557. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 558. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 559. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 560. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 561. O atmosferă plăcută seara la restaurantul hotelului, unde există formație, mâncarea foarte buna deși este în sistem de autoservire, priveliște deosebita.

 562. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 563. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 564. Elena-madalina iunie 9, 2019 at 12:49 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 565. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 566. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 567. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 568. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 569. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 570. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 571. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 572. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 573. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 574. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 575. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 576. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 577. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 578. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 579. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 580. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 581. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 582. Elena-madalina iunie 12, 2019 at 8:03 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 583. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 584. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 585. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 586. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 587. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 588. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 589. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 590. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 591. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 592. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 593. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 594. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 595. good location, kind staff, but the room is little bit old.

 596. Lobby and restaurant are nice. Reception and restaurant staff very friendly. Rooms are reasonably large Conveniently located near Schlieren BioTechnoPark.

 597. Everything from the staff to the location. Would not hesitate to stay there again. Basic but really good and accommodating.

 598. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 599. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 600. Elena-madalina iunie 12, 2019 at 8:03 pm

  Totul la superlativ. Locația amenajată cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun și variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 601. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 602. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 603. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 604. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 605. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 606. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 607. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 608. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 609. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 610. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 611. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 612. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 613. pentru o persoana cu venituri medii este locatia excelenta, personalul amabil

 614. Camerele mi-au adus aminte de camerele de camin din bucuresti de prin 1995-2000. Hotelul este amplasat destul de aproape de plaja. Piscina este curata. Interactiune foarte placuta cu personalul hotelului. Curatenie se face zilnic. Prosoapele se schimba la 3+ zile. Lipsurile observate in prima zi s-au mai estompat in urmatoarele zile. Raportul calitate pret este bun.

 615. Laurentiubragau iunie 19, 2019 at 10:23 am

  Piscina hotelului face toti banii iar doamna de la receptie mereu cu zambetul.pe buze. Camere curate.

 616. Micul dejun a fost delicios , locatia este noua si foarte bine intretinuta, patul confortabil.

 617. Hotelul este amplasat foarte bine in apropierea plajei. Faptul ca are si piscina este un mare plus. Camera a fost mare, curata.

 618. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 619. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 620. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 621. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 622. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 623. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 624. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 625. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 626. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 627. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 628. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 629. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 630. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 631. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 632. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 633. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 634. Amplasamentu hotelului, personalul foarte amabil si prompt. Faptul ca poti merge cu animalul de companie pentru mine este un mare plus.

 635. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 636. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 637. Micul dejun a fost delicios , locatia este noua si foarte bine intretinuta, patul confortabil.

 638. Hotelul este amplasat foarte bine in apropierea plajei. Faptul ca are si piscina este un mare plus. Camera a fost mare, curata.

 639. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 640. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 641. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 642. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 643. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 644. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 645. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 646. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 647. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 648. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 649. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 650. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 651. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 652. Situat pe plaja, mic dejun copios, curățenie, liniște.

 653. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 654. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 655. Nu exista ceva care sa nu-ti placa. Grație eforturilor proprietarilor, se pare că se poate face si pe litoralul românesc, turism de clasă. Păcat că aceste eforturi, in mod clar nu sunt susținute de administrația locală. Altfel, s-ar obosi sa facă un drum decent in zona respectivă, unde de altfel, mai există câteva unităti de cazare. Una peste alta, o locație excelentă pentru familii cu copii, pentru turiști decenți, NEiubitori de mâncat porumb pe plajă ori de ascultat manele..😉.. Again: felicitări doamnei care deține și administrează proprietatea!

 656. Micul dejun a fost delicios , locatia este noua si foarte bine intretinuta, patul confortabil.

 657. Hotelul este amplasat foarte bine in apropierea plajei. Faptul ca are si piscina este un mare plus. Camera a fost mare, curata.

 658. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 659. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 660. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 661. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 662. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 663. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 664. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 665. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 666. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 667. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 668. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 669. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 670. – un apartament mare și curat și frumos mobilat – am ajuns târziu pe la 22:30 si am fost așteptați – aproape de plajă – aer condiționat și bucătărie funcțională – pernele confortabile – am folosit umbrela de soare și rogojinile foarte utile. Ne am simțit ca acasă! Ne-a plăcut tot, mulțumim!

 671. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 672. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 673. Zona ca amplasament a hotelului fata de plaja este excelenta. Apa curenta calda pe tot parcursul zilei,liniste si panorama din camera incantatoare.Personalul cu activitatile sale curente nu a creat probleme ….amabil cu bun simt si respectuos.

 674. Personal foarte placut si amabil. Plaja relativ aproape dar foarte linisitita. Recomand celor in cautare de liniste.

 675. Așternuturi și prosoape curate. Saltele de pat noi. Vedere directă spre mare. Liniște.

 676. Personalul foarte amabil, prezență discretă dar eficientă printre clienți, liniște, locația bine întreținută, la fel și piscina, se simte prospețime la tot pasul. Poposiți cu încredere! 🙂

 677. Hotelul realizat foarte frumos si servicii corecte in calitate cumpretul

 678. Nu exista ceva care sa nu-ti placa. Grație eforturilor proprietarilor, se pare că se poate face si pe litoralul românesc, turism de clasă. Păcat că aceste eforturi, in mod clar nu sunt susținute de administrația locală. Altfel, s-ar obosi sa facă un drum decent in zona respectivă, unde de altfel, mai există câteva unităti de cazare. Una peste alta, o locație excelentă pentru familii cu copii, pentru turiști decenți, NEiubitori de mâncat porumb pe plajă ori de ascultat manele..😉.. Again: felicitări doamnei care deține și administrează proprietatea!

 679. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 680. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 681. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 682. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 683. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 684. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 685. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 686. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 687. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 688. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 689. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 690. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 691. Camerele curate, personal amabil. Priveliște frumoasa de pe terasa.

 692. Noua ne-a placut. Mai sunt desigur lucruri de imbunatatit dar am apreciat curatenia, paturile confortabile, amabilitatea personalului, spatiul verde ingrijit si terasa restaurantului. Mancarea a fost ok si am preferat sa venim sa mancam aici chiar daca pe plaja era mai comod dar am facut asta pentru ca era totul proaspat si servirea rapida. Noi nu avem animalut dar am apreciat foarte mult ca este un hotel pet friendly. Bravo pentru cum va organizati!!! Sper sa fie la fel de bine si in sezon.

 693. Noi am stat la etajul 11 iar privelistea a fost minunata ! Noaptea este liniste si poti auzi valurile marii. Personalul a fost foarte amabil. Ne-a bucurat faptul ca hotelul accepta si animale de companie astfel ca ne-am putut petrece concediul impreuna cu catelusa noastra. Recomandam acest hotel !

 694. Personalul foarte amabil, prezență discretă dar eficientă printre clienți, liniște, locația bine întreținută, la fel și piscina, se simte prospețime la tot pasul. Poposiți cu încredere! 🙂

 695. Hotelul realizat foarte frumos si servicii corecte in calitate cumpretul

 696. Nu exista ceva care sa nu-ti placa. Grație eforturilor proprietarilor, se pare că se poate face si pe litoralul românesc, turism de clasă. Păcat că aceste eforturi, in mod clar nu sunt susținute de administrația locală. Altfel, s-ar obosi sa facă un drum decent in zona respectivă, unde de altfel, mai există câteva unităti de cazare. Una peste alta, o locație excelentă pentru familii cu copii, pentru turiști decenți, NEiubitori de mâncat porumb pe plajă ori de ascultat manele..😉.. Again: felicitări doamnei care deține și administrează proprietatea!

 697. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 698. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 699. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 700. Apartament foarte spațios, mobilat si utilat modern cu absolut tot ce ai nevoie. Proprietarii super-amabili.

 701. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 702. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 703. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 704. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 705. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 706. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 707. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 708. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 709. Camere curate, personal amabil, amplasare hotel excelenta…

 710. 🤔 cantareti seara la restaurant, turisti civilizati, camera renovata complet cu mobilier nou si obiecte sanitare noi. Camera suficient de mare, luminoasa, lenjerii si prosoape foarte curate. Am folosit serviciile doar pentru cazare. De la etajul 13 am descoperit ca pot vedea cu ochiul liber navele de transport maritim aflate la 35 km departare…interesant!

 711. O plaja linistita, ideala pt familii cu copii. Curatenie desavarsita. Mancare ff buna la restaurantul hotelului. Preturi piperate in Neptun. Pe plaja, restaurante scumpe. Pentru relaxare, este ideal.

 712. Restaurant: mâncare foarte gustoasă – bucătar excelent, grătare și pizza f.f.f. bune, ospătari amabili, muzică de bună calitate. Cea mai gustoasă mâncare pe care am servit-o la un restaurant din Neptun – Olimp. Hotel: cochet, cu bun-gust, curațenie zilnică.

 713. Camera spatioasa, frigiderul raceste foarte bine, aer conditionat, si patul excelent.

 714. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 715. Pozitia hotelului, foarte aproape de plajă, restaurantul și mâncarea excelentă. O vedere minunata către mare. Am avut permisiunea recepționerei f drăguțe, să ocupăm camera mai devreme de ora 18.

 716. staff foarte amabil, accepta animale de companie, camera ok, confortabil, vedere spectaculoasa catre mare, terasa draguta, randament calitate-pret corect, aproape de plaja, uscator de par, tv, aer conditionat, tot ce iti trebuie pentru un sejur placut

 717. Terasa minunata cu vedere la mare, mancarea proaspata si gustoasa, formatia live

 718. Personalul foarte amabil, prezență discretă dar eficientă printre clienți, liniște, locația bine întreținută, la fel și piscina, se simte prospețime la tot pasul. Poposiți cu încredere! 🙂

 719. Hotelul realizat foarte frumos si servicii corecte in calitate cumpretul

 720. Nu exista ceva care sa nu-ti placa. Grație eforturilor proprietarilor, se pare că se poate face si pe litoralul românesc, turism de clasă. Păcat că aceste eforturi, in mod clar nu sunt susținute de administrația locală. Altfel, s-ar obosi sa facă un drum decent in zona respectivă, unde de altfel, mai există câteva unităti de cazare. Una peste alta, o locație excelentă pentru familii cu copii, pentru turiști decenți, NEiubitori de mâncat porumb pe plajă ori de ascultat manele..😉.. Again: felicitări doamnei care deține și administrează proprietatea!

 721. Apartament foarte spațios, mobilat si utilat modern cu absolut tot ce ai nevoie. Proprietarii super-amabili.

 722. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 723. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 724. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 725. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 726. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 727. Apartamentul este spațios, curat și bine dotat. Vederea la mare este un mare plus. Gazda este implicată și oferă informații detaliate privind stațiunea.

 728. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 729. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 730. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 731. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 732. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 733. Situat pe plaja, mic dejun copios, curățenie, liniște.

 734. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 735. Camera este mare. Curățenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discreția personalului. Micul dejun variat și foarte bun.

 736. Este foarte aproape de plaja, foarte curat si spațios. In cameră exista frigider și aer condiționat, iar personalul este foarte amabil.

 737. Zona ca amplasament a hotelului fata de plaja este excelenta. Apa curenta calda pe tot parcursul zilei,liniste si panorama din camera incantatoare.Personalul cu activitatile sale curente nu a creat probleme ….amabil cu bun simt si respectuos.

 738. Personal foarte placut si amabil. Plaja relativ aproape dar foarte linisitita. Recomand celor in cautare de liniste.

 739. Amplasarea, curatenia, micul dejun, amabilitatea dnei Silvia:)

 740. Personalul foarte amabil, prezență discretă dar eficientă printre clienți, liniște, locația bine întreținută, la fel și piscina, se simte prospețime la tot pasul. Poposiți cu încredere! 🙂

 741. Hotelul realizat foarte frumos si servicii corecte in calitate cumpretul

 742. Apartamentul este nou, curat, frumos amenajat, proprietarul de treaba Răspunde rapid solicitărilor. Dar apartamentul este la parter, nu la etajul 1 cum este listat. Nu exista ferestre, este ok doar dacă folosiți aerul condiționat .

 743. Apartament foarte spațios, mobilat si utilat modern cu absolut tot ce ai nevoie. Proprietarii super-amabili.

 744. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 745. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 746. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 747. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 748. Apartamentul este spațios, curat și bine dotat. Vederea la mare este un mare plus. Gazda este implicată și oferă informații detaliate privind stațiunea.

 749. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 750. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 751. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 752. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 753. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 754. Facilități si servicii conforme cu pretul. Mulțumesc.

 755. Personal amabil, camere curate, mâncare bună!Recomand cu căldură!

 756. Ne-am bucurat de profesionalism! Ne-a plăcut camera, spațiul, atmosfera, muzica discretă, promptitudinea, nu în ultimul rând patul sau curățenia! Amabilitatea tinerelor de la recepție a dat o notă de plus valoare sejurului nostru! Mulțumim!

 757. Foarte bun raportul calitate-pret.Curatenie si liniste.

 758. În hotel am avut parte de servicii ireproșabile, începând de la recepție, curățenie, camera așa cum este descrisă pe site, piscina curată si restaurantul bine organizat, mâncare bună si proaspătă. Un mare plus faptul că ajungând devreme la venire, am fost primiți imediat fără să fie nevoie să așteptăm până la ora la care se face normal check in

 759. Pozitia hotelului, foarte aproape de plajă, restaurantul și mâncarea excelentă. O vedere minunata către mare. Am avut permisiunea recepționerei f drăguțe, să ocupăm camera mai devreme de ora 18.

 760. locație deosebita, plaja curata cu șezlonguri gratuite , mâncare foarte bună-micul dejun variat, per total un concediu relaxant și liniștit la marea noastră, deci se poate și la noi nu doar la altii

 761. Oaza de liniste si relaxare. Personal amabil si atent.

 762. Amplasarea, curatenia, micul dejun, amabilitatea dnei Silvia:)

 763. Curat, confortabil,utilat ,exact ca in poze, supermultumita

 764. Curățenia! Patul din dormitor foarte confortabil! Toate produsele noi! Posibilitatea de parcare la locatie. Internet in cameră!

 765. Apartamentul este nou, curat, frumos amenajat, proprietarul de treaba Răspunde rapid solicitărilor. Dar apartamentul este la parter, nu la etajul 1 cum este listat. Nu exista ferestre, este ok doar dacă folosiți aerul condiționat .

 766. Conditii de cazare bune. Lifturi suficiente si rapide. Acces rapid la plaja.

 767. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 768. Camera a fost ok si are un view plăcut. Dar nu pentru prețul plătit.

 769. Apartamentul este spațios, curat și bine dotat. Vederea la mare este un mare plus. Gazda este implicată și oferă informații detaliate privind stațiunea.

 770. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 771. Apartamentul este spațios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce aveți nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebiți de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mulțumim din nou pt serviciile oferite !

 772. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 773. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 774. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 775. Facilități si servicii conforme cu pretul. Mulțumesc.

 776. Personal amabil, camere curate, mâncare bună!Recomand cu căldură!

 777. Ne-am bucurat de profesionalism! Ne-a plăcut camera, spațiul, atmosfera, muzica discretă, promptitudinea, nu în ultimul rând patul sau curățenia! Amabilitatea tinerelor de la recepție a dat o notă de plus valoare sejurului nostru! Mulțumim!

 778. Personal dragut, camera curata, primitoare, liniste, intr-un cuvant a fost superrr ok, sper sa putem reveni ca oaspeti la acest hotel !

 779. Curatenie, privelistea din hotel si de pe terasa catre mare, ambianta de la receptie

 780. Prosoape schimbate în fiecare zi, aer conditionat, lenjeria și salteaua nouă, restaurantul.

 781. 701 si 702. Camerele foarte spatioase si curate. Liniste. 2 perne, pat cu saltea confortabila. Televizor cu diagonala mare. Balcon cu vedere la mare excelent. Frigider, fierbator, canapea foarte curata si confortabila. Plaja mare cu sezlonguri si umbrele gratuite. Bar dragut pe plaja. Au strans alege dupa o invazie.

 782. Concertele seara. Maria Dragomiroiu. Roxana Marcu.

 783. Camerele sunt ok,piscinele ok,au program artistic in fiecare seara

 784. Camere foarte curate, prosoape schimbate zilnic, frigider și aer condiționat, personal foarte amabil, totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare încredere.

 785. Vederea la mare, liniste, curatenie. Micul dejun -portiile mici si cam scumpe.

 786. Camera a fost intr-adevar curata, are un mic frigider destul de incapator si o frumoasa vedere catre mare, de unde am vazut rasaritul (etajul 12). Piscina e aranjata si curata, iar terasa restaurantului e pe malul marii.

 787. Micul dejun a fost suficient de variat, camera impecabila, lenjeria de pat imaculata. De apreciat preocuparea gazdelor pentru multumirea constanta a clientilor. Felicitari, doamnelor!

 788. Locația minunată, liniștea, personalul prietenos și primitor, micul dejun bogat și variat.

 789. Elegant și curat ,mic dejun bun,priveliștea frumoasă, aproape de plajă și curățenie in cameră zilnic.Spatiul generos din camera si in special patul uriaș au contribuit la relaxarea pe care o cauți cand esti in vacanță.

 790. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 791. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 792. Apartament superb, spațios și foarte curat, dotat cu tot ce trebuie, gazde primitoare. Stațiune potrivita pentru familii cu copii mici. A fost un sejur minunat!

 793. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 794. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 795. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 796. Apartament de lux cu toate facilitatile , poziționat excelent

 797. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 798. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 799. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 800. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 801. Hotelul este nou, totul arata bine, camera destul de mare, patul confortabil. Personalul este amabil. Micul dejun bun, nu excelent.

 802. Poziționarea hotelului și prețul foarte accesibil

 803. Mi-a placut ca era foarte aproape de plaja, si ca era foarte curat in camera. Atat!

 804. Mi-a placut vederea din camera la mare,auzind valurile, mi-a placut totusi ca am gasit o camera curata ,dar fara plasa de tantari a fost groaznic,pe langa tantari mai intrau si viespile dimineata,fara aer conditionat, nu as recomanda-o in zilele caniculare,la noi a fost ok in perioada asta,foarte multa mizerie de la hotel pana la plaja(asta-i treaba administratiei locale,Primaria din Mangalia care-i praf la capitolul asta in Olimp),plaja ok,asta datorita turistilor care o mentin,cosuri de gunoi nu exista pe plaja,acum nu stiu unde isi aruncau turistii gunoiul,noi aveam un tomberon in drum spre hotel si aruncam acolo,restul probabil aruncau pe traseu pana la hotel sau masina,nu stiu,era mizerie mare pe faleza. Pacat,am laut faleza la picior pana in Neptun,numai ruine,pacat de o asa statiune,sunt foarte multe de spus………………………..

 805. Micul dejun a fost suficient de variat, camera impecabila, lenjeria de pat imaculata. De apreciat preocuparea gazdelor pentru multumirea constanta a clientilor. Felicitari, doamnelor!

 806. Locația minunată, liniștea, personalul prietenos și primitor, micul dejun bogat și variat.

 807. Elegant și curat ,mic dejun bun,priveliștea frumoasă, aproape de plajă și curățenie in cameră zilnic.Spatiul generos din camera si in special patul uriaș au contribuit la relaxarea pe care o cauți cand esti in vacanță.

 808. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 809. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 810. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 811. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 812. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 813. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 814. Apartament de lux cu toate facilitatile , poziționat excelent

 815. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 816. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 817. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 818. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 819. Hotelul este nou, totul arata bine, camera destul de mare, patul confortabil. Personalul este amabil. Micul dejun bun, nu excelent.

 820. Locul in care se afla, vedere la mare din fiecare camera, curatenia (un plus pentru cameriste), semnal WiFi bun (dar asta probabil pentru ca am avut camera chiar langa ruterul din hol)

 821. Hotelul curat,personal ok.Restaurantul la cote inalte.Pretul sejurului(camerei),incomparabil pt.un hotel de 3 stele.

 822. Singurul plus a fost domnișoara blonda de la Receptie care a fost de o amabilitate deosebita și cu un bun simt rar întâlnit și doamna de la curatentie care a fost foarte amabila și de ajutor.

 823. Micul dejun a fost suficient de variat, camera impecabila, lenjeria de pat imaculata. De apreciat preocuparea gazdelor pentru multumirea constanta a clientilor. Felicitari, doamnelor!

 824. Locația minunată, liniștea, personalul prietenos și primitor, micul dejun bogat și variat.

 825. Elegant și curat ,mic dejun bun,priveliștea frumoasă, aproape de plajă și curățenie in cameră zilnic.Spatiul generos din camera si in special patul uriaș au contribuit la relaxarea pe care o cauți cand esti in vacanță.

 826. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 827. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 828. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 829. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 830. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 831. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 832. Apartament de lux cu toate facilitatile , poziționat excelent

 833. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 834. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 835. Micul dejun este variat si pentru toate gusturile. Hotelul Meduza este amplasat chiar pe plaja, la cativa metri de mare. Personalul este amabil, prietenos, discret, profesionist. Turistii cazati in hotel, de asemenea, civilizati.

 836. Un hotel superb! Curat ,confortabil,plăcut ,angajați amabili Mic-dejun de vis Mulțumim frumos !

 837. Totul este la superlativ: hotelul este pe plaja, dar ferit de zgomot, camerele sunt foarte mari, curate, cu mobilier modern, baia este curata si echipata cu tot ce este necesar. Personalul merita nota 10+, doamnele de la receptie extrem de amabile si de mare ajutor, doamnele de la curatenie foarte eficiente si discrete. Hotelul ofera doar mic dejun (foarte proaspat si variat), insa la doua minute de mers pe jos sunt terase si restaurante, deci nu este niciun inconvenient. Per total, hotelul merita minim patru stele, nu trei. Vom reveni cu mare placere.

 838. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 839. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 840. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 841. Micul dejun a fost suficient de variat, camera impecabila, lenjeria de pat imaculata. De apreciat preocuparea gazdelor pentru multumirea constanta a clientilor. Felicitari, doamnelor!

 842. Locația minunată, liniștea, personalul prietenos și primitor, micul dejun bogat și variat.

 843. Elegant și curat ,mic dejun bun,priveliștea frumoasă, aproape de plajă și curățenie in cameră zilnic.Spatiul generos din camera si in special patul uriaș au contribuit la relaxarea pe care o cauți cand esti in vacanță.

 844. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 845. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 846. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 847. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 848. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 849. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 850. Apartament de lux cu toate facilitatile , poziționat excelent

 851. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 852. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 853. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 854. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 855. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 856. Micul dejun a fost suficient de variat, camera impecabila, lenjeria de pat imaculata. De apreciat preocuparea gazdelor pentru multumirea constanta a clientilor. Felicitari, doamnelor!

 857. Locația minunată, liniștea, personalul prietenos și primitor, micul dejun bogat și variat.

 858. Elegant și curat ,mic dejun bun,priveliștea frumoasă, aproape de plajă și curățenie in cameră zilnic.Spatiul generos din camera si in special patul uriaș au contribuit la relaxarea pe care o cauți cand esti in vacanță.

 859. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 860. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 861. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 862. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 863. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 864. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 865. Apartament de lux cu toate facilitatile , poziționat excelent

 866. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 867. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 868. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 869. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 870. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 871. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 872. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 873. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 874. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 875. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 876. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 877. Apartament de lux cu toate facilitatile , poziționat excelent

 878. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 879. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 880. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 881. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 882. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 883. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 884. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 885. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 886. Modul in care dna Daniela ne-a rezolvat toate cererile, inclusiv inlocuirea aerului condiționat defect.

 887. Linistea, curatenia perfecta, constiinciozitatea, atentia si grija doamnei Daniela, o persoana deosebita! Ne-am simtit ca acasa! Gradina este superba, de o curatenie exemplara, la fel si balconul, aerul curat, toate speciile de pomi totul ne-a determinat sa revenim. Fam.Prepelita din Slobozia

 888. Locația foarte bine poziționată, liniște, curtea cu foisoarele, balansoarul și locul de joacă pentru copii, locurile de parcare

 889. Locație excelenta, concept original, condiții F bune fata de ce este pe litoralul românesc . Zona de plaja este foarte faina

 890. 701 si 702. Camerele foarte spatioase si curate. Liniste. 2 perne, pat cu saltea confortabila. Televizor cu diagonala mare. Balcon cu vedere la mare excelent. Frigider, fierbator, canapea foarte curata si confortabila. Plaja mare cu sezlonguri si umbrele gratuite. Bar dragut pe plaja. Au strans alege dupa o invazie.

 891. Concertele seara. Maria Dragomiroiu. Roxana Marcu.

 892. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 893. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 894. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 895. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 896. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 897. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 898. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 899. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 900. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 901. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 902. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 903. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 904. Locație excelenta, concept original, condiții F bune fata de ce este pe litoralul românesc . Zona de plaja este foarte faina

 905. 701 si 702. Camerele foarte spatioase si curate. Liniste. 2 perne, pat cu saltea confortabila. Televizor cu diagonala mare. Balcon cu vedere la mare excelent. Frigider, fierbator, canapea foarte curata si confortabila. Plaja mare cu sezlonguri si umbrele gratuite. Bar dragut pe plaja. Au strans alege dupa o invazie.

 906. Concertele seara. Maria Dragomiroiu. Roxana Marcu.

 907. O locație ideală pentru familii cu copii. Poziționare bună față de plajă. Stațiune liniștită, unde poți găsi trecutul, dar și prezentul cotidian…

 908. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom mai avea ocazia.locatia este superba, foarte bine poziționată față de plajă.am fost plăcut impresionați de curățenia pe care am gasit o, de mirosul plăcut si proaspăt al lenjeriilor, de confortul si linistea pe care le am gasit. Apartamentul este mobilat cu bun gust si spațios, utilat cu absolut tot ce este nevoie pt un sejur impecabil.Vecinii sunt amabili, liftul functionabil, curățenie pe scara blocului … Felicitări gazdei pt respectul față de oaspeți si amabilitate!

 909. Amplasarea foarte aproape de plaja. Curățenie. Apartament utilat și mobilat in mod corespunzător. Gazda foarte amabila.

 910. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 911. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 912. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 913. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 914. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 915. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 916. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 917. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 918. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 919. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 920. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 921. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 922. Locație excelenta, concept original, condiții F bune fata de ce este pe litoralul românesc . Zona de plaja este foarte faina

 923. 701 si 702. Camerele foarte spatioase si curate. Liniste. 2 perne, pat cu saltea confortabila. Televizor cu diagonala mare. Balcon cu vedere la mare excelent. Frigider, fierbator, canapea foarte curata si confortabila. Plaja mare cu sezlonguri si umbrele gratuite. Bar dragut pe plaja. Au strans alege dupa o invazie.

 924. Concertele seara. Maria Dragomiroiu. Roxana Marcu.

 925. O locație ideală pentru familii cu copii. Poziționare bună față de plajă. Stațiune liniștită, unde poți găsi trecutul, dar și prezentul cotidian…

 926. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom mai avea ocazia.locatia este superba, foarte bine poziționată față de plajă.am fost plăcut impresionați de curățenia pe care am gasit o, de mirosul plăcut si proaspăt al lenjeriilor, de confortul si linistea pe care le am gasit. Apartamentul este mobilat cu bun gust si spațios, utilat cu absolut tot ce este nevoie pt un sejur impecabil.Vecinii sunt amabili, liftul functionabil, curățenie pe scara blocului … Felicitări gazdei pt respectul față de oaspeți si amabilitate!

 927. Amplasarea foarte aproape de plaja. Curățenie. Apartament utilat și mobilat in mod corespunzător. Gazda foarte amabila.

 928. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 929. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 930. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 931. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 932. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 933. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 934. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 935. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 936. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 937. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 938. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 939. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 940. Locație excelenta, concept original, condiții F bune fata de ce este pe litoralul românesc . Zona de plaja este foarte faina

 941. 701 si 702. Camerele foarte spatioase si curate. Liniste. 2 perne, pat cu saltea confortabila. Televizor cu diagonala mare. Balcon cu vedere la mare excelent. Frigider, fierbator, canapea foarte curata si confortabila. Plaja mare cu sezlonguri si umbrele gratuite. Bar dragut pe plaja. Au strans alege dupa o invazie.

 942. Concertele seara. Maria Dragomiroiu. Roxana Marcu.

 943. O locație ideală pentru familii cu copii. Poziționare bună față de plajă. Stațiune liniștită, unde poți găsi trecutul, dar și prezentul cotidian…

 944. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom mai avea ocazia.locatia este superba, foarte bine poziționată față de plajă.am fost plăcut impresionați de curățenia pe care am gasit o, de mirosul plăcut si proaspăt al lenjeriilor, de confortul si linistea pe care le am gasit. Apartamentul este mobilat cu bun gust si spațios, utilat cu absolut tot ce este nevoie pt un sejur impecabil.Vecinii sunt amabili, liftul functionabil, curățenie pe scara blocului … Felicitări gazdei pt respectul față de oaspeți si amabilitate!

 945. Amplasarea foarte aproape de plaja. Curățenie. Apartament utilat și mobilat in mod corespunzător. Gazda foarte amabila.

 946. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 947. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 948. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 949. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 950. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 951. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 952. Locația vis-a-vis de plaja este excelenta, curățenie, apartament modern cu dormitoare mari, bathtub imens, balcon cu vedere la mare. Ne-am simtit foarte bine :))))

 953. Apartamentul este foarte spatios, confortabil iar bucataria dotata cu tot ce ai avea nevoie. Sunt aparate de aer conditionat in toate camerele in cazul in care este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Recomand.

 954. Mi-a placut apartamentul foarte mult. – este spatios – este ideal pentru 2 familii -am avut la dispozitie tacamuri, oala, tigaie – balconul este spatios pentru 6 adulti – camerele sunt mari – este liniste, perfect pentru odihna – este restaurant langa cazare cu mancare buna – supermarket fix langa bloc deschis de la prima ora pana tarziu – loc de parcare asigurat in parcarea privata a blocului – mobilierul si apartamentul sunt noi, foarte bune – proprietarii amabili si promoti – este foarte curat – baia spatioasa – din balcon se vede un pic marea Cu prima ocazie ne vom intoarce.

 955. Un apartament spațios, curat și frumos amenajat, priveliștea din terasa, spre mare, este minunata.

 956. Curățenia, functionalitatea, dotările moderne, preocuparea proprietarilor pentru confortul si starea de bine a oaspeților. Vedere senzațională la mare!

 957. Plaja este superba! Deasemenea pe plaja este un local tip bar unde te poti relaxa (au mese si sezlonguri chiar pe nisip) si poti comanda ceva de baut (sucurile homemade sunt f gustoase) mâncarea excelenta (recomand orice fel de peste, fructe de mare). Apartamentul este curat si ce mi-a placut personal mult, a fost terasa cu un view superb

 958. O locație ideală pentru familii cu copii. Poziționare bună față de plajă. Stațiune liniștită, unde poți găsi trecutul, dar și prezentul cotidian…

 959. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom mai avea ocazia.locatia este superba, foarte bine poziționată față de plajă.am fost plăcut impresionați de curățenia pe care am gasit o, de mirosul plăcut si proaspăt al lenjeriilor, de confortul si linistea pe care le am gasit. Apartamentul este mobilat cu bun gust si spațios, utilat cu absolut tot ce este nevoie pt un sejur impecabil.Vecinii sunt amabili, liftul functionabil, curățenie pe scara blocului … Felicitări gazdei pt respectul față de oaspeți si amabilitate!

 960. Amplasarea foarte aproape de plaja. Curățenie. Apartament utilat și mobilat in mod corespunzător. Gazda foarte amabila.

 961. Apartamentul e foarte curat, modern si cu multe facilitati incluse, arata ca in poze.

 962. Apartamentul are toate utilitățile necesare; priveliște frumoasă.

 963. The apartment was really clean, newly furnished and well equipped, including things like washing up liquid, dishwasher tablets, coffee filters. Really a nice beach.

 964. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 965. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 966. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 967. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 968. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 969. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 970. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 971. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 972. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 973. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 974. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 975. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 976. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 977. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 978. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 979. Locație excelenta, concept original, condiții F bune fata de ce este pe litoralul românesc . Zona de plaja este foarte faina

 980. 701 si 702. Camerele foarte spatioase si curate. Liniste. 2 perne, pat cu saltea confortabila. Televizor cu diagonala mare. Balcon cu vedere la mare excelent. Frigider, fierbator, canapea foarte curata si confortabila. Plaja mare cu sezlonguri si umbrele gratuite. Bar dragut pe plaja. Au strans alege dupa o invazie.

 981. Concertele seara. Maria Dragomiroiu. Roxana Marcu.

 982. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 983. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 984. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 985. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 986. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 987. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 988. Locația vis-a-vis de plaja este excelenta, curățenie, apartament modern cu dormitoare mari, bathtub imens, balcon cu vedere la mare. Ne-am simtit foarte bine :))))

 989. Apartamentul este foarte spatios, confortabil iar bucataria dotata cu tot ce ai avea nevoie. Sunt aparate de aer conditionat in toate camerele in cazul in care este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Recomand.

 990. Mi-a placut apartamentul foarte mult. – este spatios – este ideal pentru 2 familii -am avut la dispozitie tacamuri, oala, tigaie – balconul este spatios pentru 6 adulti – camerele sunt mari – este liniste, perfect pentru odihna – este restaurant langa cazare cu mancare buna – supermarket fix langa bloc deschis de la prima ora pana tarziu – loc de parcare asigurat in parcarea privata a blocului – mobilierul si apartamentul sunt noi, foarte bune – proprietarii amabili si promoti – este foarte curat – baia spatioasa – din balcon se vede un pic marea Cu prima ocazie ne vom intoarce.

 991. Un apartament spațios, curat și frumos amenajat, priveliștea din terasa, spre mare, este minunata.

 992. Curățenia, functionalitatea, dotările moderne, preocuparea proprietarilor pentru confortul si starea de bine a oaspeților. Vedere senzațională la mare!

 993. Plaja este superba! Deasemenea pe plaja este un local tip bar unde te poti relaxa (au mese si sezlonguri chiar pe nisip) si poti comanda ceva de baut (sucurile homemade sunt f gustoase) mâncarea excelenta (recomand orice fel de peste, fructe de mare). Apartamentul este curat si ce mi-a placut personal mult, a fost terasa cu un view superb

 994. Apartamentul e spațios , curat si foarte aproape de plaja , bucătăria utilată, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 995. Apartamentul este dotat cu tot ce-ți trebuie într-o vacanta la mare. Este spatios, chiar și balconul este generos și cu priveliște la mare. Este liniște, are și parcare, biciclete în dotare. Noua ne-a plăcut. Vom reveni.

 996. Priveliste minunata, spațiu, curățenie și gazda joviala.

 997. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 998. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 999. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 1000. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 1001. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 1002. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 1003. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 1004. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 1005. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 1006. Camere curate , aerisite, spațioase, bine compartimentate , o bucătărie bine dotată cu un personal amabil și serios

 1007. Personalul este extrem de amabil , din păcate este singurul plus.

 1008. Era curat in fiecare colț iar lenjeria , prosoapele și pătura erau toate imaculate .Bucataria avea vesela de calitate ,mașina de spălat vase ff utila . Camerele spațioase însă necesita mai multă întreținere .

 1009. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 1010. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 1011. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 1012. Locația vis-a-vis de plaja este excelenta, curățenie, apartament modern cu dormitoare mari, bathtub imens, balcon cu vedere la mare. Ne-am simtit foarte bine :))))

 1013. Apartamentul este foarte spatios, confortabil iar bucataria dotata cu tot ce ai avea nevoie. Sunt aparate de aer conditionat in toate camerele in cazul in care este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Recomand.

 1014. Mi-a placut apartamentul foarte mult. – este spatios – este ideal pentru 2 familii -am avut la dispozitie tacamuri, oala, tigaie – balconul este spatios pentru 6 adulti – camerele sunt mari – este liniste, perfect pentru odihna – este restaurant langa cazare cu mancare buna – supermarket fix langa bloc deschis de la prima ora pana tarziu – loc de parcare asigurat in parcarea privata a blocului – mobilierul si apartamentul sunt noi, foarte bune – proprietarii amabili si promoti – este foarte curat – baia spatioasa – din balcon se vede un pic marea Cu prima ocazie ne vom intoarce.

 1015. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 1016. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 1017. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 1018. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 1019. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 1020. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 1021. Camere curate , aerisite, spațioase, bine compartimentate , o bucătărie bine dotată cu un personal amabil și serios

 1022. Doamna Marcela si colega dânsei foarte de treabă. Curățenia în vilă. Amplasarea. Cazarea perfecta pentru 3 familii. Bucătăria utilizabilă. Posibilitatea de a sta in curte, in foișor, de a face un grătar. Este o cazare la care voi reveni daca voi avea ocazia. Deocamdată Olimpul nu e o stațiune in care aș reveni curând. Nu mergeam nici acum dar așa s-au aliniat astrele.

 1023. In rest a fost ok…A fost curat…personal amabil…locația placuta…aproape de plaja😊

 1024. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 1025. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 1026. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 1027. Locația vis-a-vis de plaja este excelenta, curățenie, apartament modern cu dormitoare mari, bathtub imens, balcon cu vedere la mare. Ne-am simtit foarte bine :))))

 1028. Apartamentul este foarte spatios, confortabil iar bucataria dotata cu tot ce ai avea nevoie. Sunt aparate de aer conditionat in toate camerele in cazul in care este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Recomand.

 1029. Mi-a placut apartamentul foarte mult. – este spatios – este ideal pentru 2 familii -am avut la dispozitie tacamuri, oala, tigaie – balconul este spatios pentru 6 adulti – camerele sunt mari – este liniste, perfect pentru odihna – este restaurant langa cazare cu mancare buna – supermarket fix langa bloc deschis de la prima ora pana tarziu – loc de parcare asigurat in parcarea privata a blocului – mobilierul si apartamentul sunt noi, foarte bune – proprietarii amabili si promoti – este foarte curat – baia spatioasa – din balcon se vede un pic marea Cu prima ocazie ne vom intoarce.

 1030. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 1031. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 1032. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 1033. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 1034. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 1035. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 1036. Camere curate , aerisite, spațioase, bine compartimentate , o bucătărie bine dotată cu un personal amabil și serios

 1037. Doamna Marcela si colega dânsei foarte de treabă. Curățenia în vilă. Amplasarea. Cazarea perfecta pentru 3 familii. Bucătăria utilizabilă. Posibilitatea de a sta in curte, in foișor, de a face un grătar. Este o cazare la care voi reveni daca voi avea ocazia. Deocamdată Olimpul nu e o stațiune in care aș reveni curând. Nu mergeam nici acum dar așa s-au aliniat astrele.

 1038. In rest a fost ok…A fost curat…personal amabil…locația placuta…aproape de plaja😊

 1039. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 1040. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 1041. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 1042. Patul a fos confortabil Si lenjeria curata , calcata si prosoapele foarte albe Mi-a placut

 1043. Camerele cu vedere la mare ofera privelistea rasaritului in toata splendoarea lui.

 1044. Foarte confortabil si o panorama foarte frumoasa cu vedere la mare

 1045. Locația vis-a-vis de plaja este excelenta, curățenie, apartament modern cu dormitoare mari, bathtub imens, balcon cu vedere la mare. Ne-am simtit foarte bine :))))

 1046. Apartamentul este foarte spatios, confortabil iar bucataria dotata cu tot ce ai avea nevoie. Sunt aparate de aer conditionat in toate camerele in cazul in care este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Recomand.

 1047. Mi-a placut apartamentul foarte mult. – este spatios – este ideal pentru 2 familii -am avut la dispozitie tacamuri, oala, tigaie – balconul este spatios pentru 6 adulti – camerele sunt mari – este liniste, perfect pentru odihna – este restaurant langa cazare cu mancare buna – supermarket fix langa bloc deschis de la prima ora pana tarziu – loc de parcare asigurat in parcarea privata a blocului – mobilierul si apartamentul sunt noi, foarte bune – proprietarii amabili si promoti – este foarte curat – baia spatioasa – din balcon se vede un pic marea Cu prima ocazie ne vom intoarce.

 1048. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 1049. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 1050. Mic dejun excelent Personal amabil Ambianță plăcută, liniște, aproape de plajă Recomand locația

 1051. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 1052. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 1053. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 1054. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 1055. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 1056. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.