Cazare ieftina Lepsa

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Lepşa, Vrancea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Lepşa, Vrancea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Lepşa, Vrancea, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Lepşa, Vrancea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ilona si Laurian Mușat din Vatra, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ilona si Laurian Mușat din Vatra, jud. TeleormanCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 • Achim si Antim Corodeanu din Petris, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Lepşa, Vrancea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Achim si Antim Corodeanu din Petris, jud. Bistrita-NasaudCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 • Tiberia si Timea Dumitru din Gulia, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Tiberia si Timea Dumitru din Gulia, jud. DambovitaCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 • Zamfira si Sabrina Rațiu din Mandra, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Lepşa, Vrancea, România!

  (Zamfira si Sabrina Rațiu din Mandra, jud. SibiuCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 • Emanuil si Simion Șteflea din Izvor, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Lepşa, Vrancea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Emanuil si Simion Șteflea din Izvor, jud. DoljCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 • Theodor si Aurelian Lipatti din Matacina, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Lepşa, Vrancea, România.

  (Theodor si Aurelian Lipatti din Matacina, jud. AlbaCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 1. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 2. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 3. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 4. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 5. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 6. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 7. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 8. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 9. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 10. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 11. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 12. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 13. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 14. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 15. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 16. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 17. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 18. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 19. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 20. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 21. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 22. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 23. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 24. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 25. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 26. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 27. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 28. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 29. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 30. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 31. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 32. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 33. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 34. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 35. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 36. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 37. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 38. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 39. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 40. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 41. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 42. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 43. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 44. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 45. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 46. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 47. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 48. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 49. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 50. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 51. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 52. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 53. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 54. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 55. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 56. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 57. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 58. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 59. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 60. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 61. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 62. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 63. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 64. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 65. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 66. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 67. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 68. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 69. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 70. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 71. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 72. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 73. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul “LA MULTI ANI”!

 74. A fost foarte curat iar persoanele de acolo super amabile

 75. Gazde foarte primitoare care au avut grija sa nu ne lipseasca nimic, recomand din suflet acest loc!

 76. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 77. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 78. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 79. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 80. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 81. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 82. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 83. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 84. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 85. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 86. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 87. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 88. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 89. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 90. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 91. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul “LA MULTI ANI”!

 92. A fost foarte curat iar persoanele de acolo super amabile

 93. Gazde foarte primitoare care au avut grija sa nu ne lipseasca nimic, recomand din suflet acest loc!

 94. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 95. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 96. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 97. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 98. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 99. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 100. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 101. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul “LA MULTI ANI”!

 102. A fost foarte curat iar persoanele de acolo super amabile

 103. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 104. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 105. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 106. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 107. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 108. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul “LA MULTI ANI”!

 109. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 110. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 111. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 112. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 113. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 114. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 115. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 116. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 117. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 118. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 119. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 120. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul “LA MULTI ANI”!

 121. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 122. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 123. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 124. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 125. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 126. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul “LA MULTI ANI”!

 127. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 128. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 129. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 130. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 131. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 132. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 133. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 134. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 135. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul “LA MULTI ANI”!

 136. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 137. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 138. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 139. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 140. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 141. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 142. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 143. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 144. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul “LA MULTI ANI”!

 145. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 146. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 147. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 148. Ne-am simtit excelent iar gazda este foarte primitoare! Un mic-dejun foarte bun!

 149. Totul. Placut, curat, elegant, priveliste frumoasa, buna localizare, gazde amabile si primitoare. Multumim mult!

 150. Proprietarul este foarte amabil, locatia este foarte buna, aproape de inceputul traseului Cheile Tisitei, precum si de cascada. Camera este mare, dotata si cu frigider, iar locuri de parcare sunt in fata pensiunii. Totul este foarte curat.

 151. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 152. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 153. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 154. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 155. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 156. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul “LA MULTI ANI”!

 157. Primire călduroasă într-o locație excelentă cu un view perfect 👌!

 158. Ne-am simtit excelent iar gazda este foarte primitoare! Un mic-dejun foarte bun!

 159. Totul. Placut, curat, elegant, priveliste frumoasa, buna localizare, gazde amabile si primitoare. Multumim mult!

 160. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 161. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 162. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul “LA MULTI ANI”!

 163. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 164. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 165. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 166. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 167. Gazda primitoare, comunicativa, peisaje minunate, mancare excelenta. Superb.

 168. Gazda a fost foarte amabila, am fost primiți și serviti cum nu se putea mai bine! Cu siguranță vom reveni!

 169. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 170. Gazdele foarte sociabile si plăcute. Curatenie, Wi-fi, semnal bun, cablu TV.

 171. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 172. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 173. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 174. Gazda primitoare, comunicativa, peisaje minunate, mancare excelenta. Superb.

 175. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 176. Gazdele foarte sociabile si plăcute. Curatenie, Wi-fi, semnal bun, cablu TV.

 177. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 178. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 179. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 180. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 181. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 182. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 183. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 184. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 185. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 186. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 187. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 188. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 189. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 190. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 191. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 192. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 193. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 194. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 195. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 196. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 197. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 198. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 199. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 200. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 201. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 202. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 203. Gazdele foarte sociabile si plăcute. Curatenie, Wi-fi, semnal bun, cablu TV.

 204. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 205. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 206. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 207. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 208. Terasa frumoasa, curtea proprie, locatie buna, zona f frumoasa, acces facil cu masina in toate punctele de interes din zona. Insa, e vorba de o zona de munte, unde mai toate casele/vilele sunt constuite pentru uz propriu apoi reamenajate pentru inchiriere; deci, nu va asteptati la dotari wauu. Oricum, pentru o iesire la sfarsit de weekend, e ok. Pentru mai mult si ocupata la capacitate maxima, in conditii de vreme rea, de exemplu, cand stai cu prietenii mai mult in casa ….lipsa unui wc de serviciu , macar, poate reprezenta un disconfort major, cred eu 🙂

 209. Proprietarul foarte amabil, am si primit vinul casei gratuit. Bucataria de vara este bine dotata, locatie buna la randul localitatii, sunt trasee turistice frumoase in apropiere.

 210. Ospitalitatea si promptitudinea proprietarilor. Amplasare foarte buna. Liniște și vedere frumoasă. Dacă nu ai superpretenții, o recomand 100%

 211. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 212. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 213. Gazdele foarte sociabile si plăcute. Curatenie, Wi-fi, semnal bun, cablu TV.

 214. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 215. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 216. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 217. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 218. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 219. Gazdele foarte sociabile si plăcute. Curatenie, Wi-fi, semnal bun, cablu TV.

 220. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit “ca acasă”.

 221. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 222. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 223. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 224. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 225. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 226. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit “ca acasă”.

 227. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 228. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 229. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 230. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 231. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 232. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit “ca acasă”.

 233. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 234. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 235. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 236. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 237. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 238. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit “ca acasă”.

 239. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 240. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 241. Terasa frumoasa, curtea proprie, locatie buna, zona f frumoasa, acces facil cu masina in toate punctele de interes din zona. Insa, e vorba de o zona de munte, unde mai toate casele/vilele sunt constuite pentru uz propriu apoi reamenajate pentru inchiriere; deci, nu va asteptati la dotari wauu. Oricum, pentru o iesire la sfarsit de weekend, e ok. Pentru mai mult si ocupata la capacitate maxima, in conditii de vreme rea, de exemplu, cand stai cu prietenii mai mult in casa ….lipsa unui wc de serviciu , macar, poate reprezenta un disconfort major, cred eu 🙂

 242. Proprietarul foarte amabil, am si primit vinul casei gratuit. Bucataria de vara este bine dotata, locatie buna la randul localitatii, sunt trasee turistice frumoase in apropiere.

 243. Ospitalitatea si promptitudinea proprietarilor. Amplasare foarte buna. Liniște și vedere frumoasă. Dacă nu ai superpretenții, o recomand 100%

 244. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 245. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 246. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 247. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit “ca acasă”.

 248. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 249. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 250. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 251. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 252. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 253. Condițiile din camere au fost destul de bune. Servirea jos la restaurant a fost foarte bună. Mâncarea foarte bună și prețurile destul de ok.

 254. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit “ca acasă”.

 255. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 256. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 257. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 258. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 259. Condițiile din camere au fost destul de bune. Servirea jos la restaurant a fost foarte bună. Mâncarea foarte bună și prețurile destul de ok.

 260. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit “ca acasă”.

 261. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 262. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 263. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 264. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 265. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 266. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 267. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 268. Imediat ce treci podul și intri pe proprietate, simți ca totul e făcut cu suflet și bun gust. Totul e nou. Fiecare colțișor al pensiunii are un rost. Camerele dispun și de o terasa, perfecta pentru a admira pădurile din jurul pensiunii și a asculta susurul râului, care delimitează pensiunea de strada. Camerele sunt curate, bine amenajate și antifonate(am avut bebe de 8 luni, niciun vecin n’a auzit plânsetele). Gazdele sunt minunate, simți ca pentru ele nu’i doar o afacere, ci pasiune. Recomand și cu siguranța vom reveni!

 269. Totul a fost minunat . Personal amabil,curățenie,eleganta.

 270. Ein sehr schönes Hotel mitten in der Natur für Selbstversorger. Sehr gemütlicher Garten mit Grillplatz.

 271. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 272. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 273. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 274. Mancare foarte gustoasa.Personal foarte amabil.Cadrul natural minunat.

 275. curatenie, mancare super, liniste, confort, amabilitate si, daca am uitat ceva…

 276. Camera spatioasa, confortabila si curata. Diverse activitati de agrement+restaurant. Zona linistita.

 277. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 278. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 279. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 280. Imediat ce treci podul și intri pe proprietate, simți ca totul e făcut cu suflet și bun gust. Totul e nou. Fiecare colțișor al pensiunii are un rost. Camerele dispun și de o terasa, perfecta pentru a admira pădurile din jurul pensiunii și a asculta susurul râului, care delimitează pensiunea de strada. Camerele sunt curate, bine amenajate și antifonate(am avut bebe de 8 luni, niciun vecin n’a auzit plânsetele). Gazdele sunt minunate, simți ca pentru ele nu’i doar o afacere, ci pasiune. Recomand și cu siguranța vom reveni!

 281. Totul a fost minunat . Personal amabil,curățenie,eleganta.

 282. Ein sehr schönes Hotel mitten in der Natur für Selbstversorger. Sehr gemütlicher Garten mit Grillplatz.

 283. Gazdele foarte primitoare, curățenie și foarte aproape de obiectivele turistice din zonă! Recomand cu mare drag!

 284. Pensiune este situată ideal pentru desfășurarea drumețiilor.

 285. Gazde primitoare,deosebite.Pensiunea forte curata,dotata cu tot ce trbuie!

 286. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 287. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 288. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 289. Condițiile din camere au fost destul de bune. Servirea jos la restaurant a fost foarte bună. Mâncarea foarte bună și prețurile destul de ok.

 290. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit “ca acasă”.

 291. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 292. Terasa frumoasa, curtea proprie, locatie buna, zona f frumoasa, acces facil cu masina in toate punctele de interes din zona. Insa, e vorba de o zona de munte, unde mai toate casele/vilele sunt constuite pentru uz propriu apoi reamenajate pentru inchiriere; deci, nu va asteptati la dotari wauu. Oricum, pentru o iesire la sfarsit de weekend, e ok. Pentru mai mult si ocupata la capacitate maxima, in conditii de vreme rea, de exemplu, cand stai cu prietenii mai mult in casa ….lipsa unui wc de serviciu , macar, poate reprezenta un disconfort major, cred eu 🙂

 293. Proprietarul foarte amabil, am si primit vinul casei gratuit. Bucataria de vara este bine dotata, locatie buna la randul localitatii, sunt trasee turistice frumoase in apropiere.

 294. Ospitalitatea si promptitudinea proprietarilor. Amplasare foarte buna. Liniște și vedere frumoasă. Dacă nu ai superpretenții, o recomand 100%

 295. Imediat ce treci podul și intri pe proprietate, simți ca totul e făcut cu suflet și bun gust. Totul e nou. Fiecare colțișor al pensiunii are un rost. Camerele dispun și de o terasa, perfecta pentru a admira pădurile din jurul pensiunii și a asculta susurul râului, care delimitează pensiunea de strada. Camerele sunt curate, bine amenajate și antifonate(am avut bebe de 8 luni, niciun vecin n’a auzit plânsetele). Gazdele sunt minunate, simți ca pentru ele nu’i doar o afacere, ci pasiune. Recomand și cu siguranța vom reveni!

 296. Totul a fost minunat . Personal amabil,curățenie,eleganta.

 297. Ein sehr schönes Hotel mitten in der Natur für Selbstversorger. Sehr gemütlicher Garten mit Grillplatz.

 298. Gazdele foarte primitoare, curățenie și foarte aproape de obiectivele turistice din zonă! Recomand cu mare drag!

 299. Pensiune este situată ideal pentru desfășurarea drumețiilor.

 300. Gazde primitoare,deosebite.Pensiunea forte curata,dotata cu tot ce trbuie!

 301. Mancare foarte gustoasa.Personal foarte amabil.Cadrul natural minunat.

 302. curatenie, mancare super, liniste, confort, amabilitate si, daca am uitat ceva…

 303. Camera spatioasa, confortabila si curata. Diverse activitati de agrement+restaurant. Zona linistita.

 304. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 305. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 306. Foarte curat, lenjeria si prosoapele cred ca erau noi, sala de mese mare (seamana mai mult cu un restaurant) cu bucatarie dotata cu tot ce iti trebuie (aragaz, filtru cafea, frigidere, vesela etc), mese si in aer liber, unele acoperite cu umbrela. Poti cobora pe scari direct pe malul apei (pe mine asta m-a atras).

 307. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 308. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 309. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 310. Totul la superlativ. Este exact ca-n poze,sooper. Oameni foarte amabili, primitori, curățenie desăvârșită. Din partea mea nota 10 cu FELICITARI!!😘😘😘👍✌

 311. Camerele sunt spatioase, curate,miros frumos, sunt o surpriza placuta in contrast cu aspectul exterior al locatiei. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare. Gradinuta din spate cu bănci si loc de joacă pentru copii la poalele unui munte. Peisaj extraordinar.

 312. Месторасположение в прекрасном тихом месте, где вокруг горы, горы и еще раз горы!!! Но у нас не было времени погулять там

 313. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 314. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 315. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 316. -Noul proprietar, camerele sptioase, privelistea.

 317. Foarte chill atmosfera iar priveliştea de pe terasă spectaculoasă.

 318. Peisajul este de vis. Vila este situata intre munti. Se poate ajunge cu masina. Primirea a fost foarte placuta. Camere frumoase. Natura e in starea ei de frumusete pura. Poienita cu flori de munte din spatele vilei incanta simturile cu delicatetea, culorile, parfumul imbatator care pluteste in aer.

 319. Totul a fost minunat:*personalul minunat iar priveliștea splendidă:)revenim cu mare drag

 320. Gazdele au fost foarte primitoare si cu zambetul pe buze. Camera a fost curata, calduroasa si primitoare.

 321. Gazda foarte primitoare, recomand cu incredere. Camera curata. Peisaj fantastic. Vom reveni.

 322. Gazdele foarte primitoare, curățenie și foarte aproape de obiectivele turistice din zonă! Recomand cu mare drag!

 323. Pensiune este situată ideal pentru desfășurarea drumețiilor.

 324. Gazde primitoare,deosebite.Pensiunea forte curata,dotata cu tot ce trbuie!

 325. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 326. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 327. Foarte curat, lenjeria si prosoapele cred ca erau noi, sala de mese mare (seamana mai mult cu un restaurant) cu bucatarie dotata cu tot ce iti trebuie (aragaz, filtru cafea, frigidere, vesela etc), mese si in aer liber, unele acoperite cu umbrela. Poti cobora pe scari direct pe malul apei (pe mine asta m-a atras).

 328. Locația este de vis, în ziua sosirii ne-a întâmpinat o veveriță simpatică care ne-a adus multă bucurie. Bucătăria este foarte bine utilată, iar pentru activitățile recreative există o sumedenie de variante, căci la cabană am găsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite atât in interiorul ei, cât și afară. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cumpăra lapte proaspăt de la localnici la un preț excelent, se poate face grătar, așadar vom reveni.

 329. Locație perfecta pentru cei care doresc liniște și relaxare. Camera a fost curată. Personalul amabil, ne-a pus la dispoziție tot ce am cerut. Cabana este dotată cu tot ce este necesar(jucării pentru cei care merg cu copiii, medicamente, bucătărie utilată complet) . Nu lipsește nimic, te simți ca acasă.

 330. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 331. Amabilitatea personalului, modul în care stie sa gestioneze afacerea

 332. Ro. – Privelistea de pe terasa este foarte frumoasa, cu muntii pe fundal. Gazda a fost foarte de treaba si curtea casei era foarte frumoas aranjata. En. – The view from the terrace was very beautiful, with the mountains on the background. The host was very nice and the backyard was also nicely aranged.

 333. Gazde foarte amabile. Oameni harnici și cu suflet bun. În camere a fost foarte curat. Copiii gazdelor foarte frumoși, educați și sociabili. Dacă aveți și copii nu se vor plictisi. De peisaj ce să mai zic: mirific

 334. Camera unde am stat este curată si cochetă.Bucătaria este dotată cu toate cele necesare.Gazdele au fost foarte amabile. Peisajul este superb!

 335. Personalul la superlativ, foarte curat, liniște, aer curat….. O zona de vis…. 👋👋👋Raport calitate/preț foarte bun… 👍👍👍

 336. Gazdele foarte primitoare, curățenie și foarte aproape de obiectivele turistice din zonă! Recomand cu mare drag!

 337. Vila este amplasata intr-o zona extraordinar de frumoasa. Este liniste, aer curat, vezi doar munti si padure de jur imprejur. Poti face drumetii pe munte sau la obiectivele turstice din zona (Cheile Tisitei, cascada Putna). Gazda este foarte amabila si discreta, vila este spatioasa si bine dotata. Este locul ideal pentru a te odihni departe de agitatia din oras. Ne-a placut foarte mult si cu siguranta vom reveni! Multumim gazdelor pentru amabilitate.

 338. Locatia este minunată. Priveliștea de pe terasa superba.

 339. -Noul proprietar, camerele sptioase, privelistea.

 340. Informatii cu privire la locurile de vizitat, la posibilitatile de masa. Caldura sufleteasca si atentie in interactiuni. Liniste. Foisoare de stat la umbra. Flori.

 341. Gazdele foarte primitoare te fac sa te simti ca acasa, primesti informatii importante despre ceea ce poti vizita in zona, recomandari etc. Multumim pentru tot!

 342. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 343. Locatia, domnii care administreaza, imprejurimile. Ziua ai unde sa “haladuiesti” iar seara ai unde sa stai la racoare la un pahar de vorba, este bucatarie, gratar… Camerele sunt mari, am avut balcon… Mai venim.

 344. Avem numai cuvinte de lauda: curatenie, priveliste frumoasa, liniste, personal de nota 10.

 345. Totul la superlativ. Este exact ca-n poze,sooper. Oameni foarte amabili, primitori, curățenie desăvârșită. Din partea mea nota 10 cu FELICITARI!!😘😘😘👍✌

 346. Terasa frumoasa, curtea proprie, locatie buna, zona f frumoasa, acces facil cu masina in toate punctele de interes din zona. Insa, e vorba de o zona de munte, unde mai toate casele/vilele sunt constuite pentru uz propriu apoi reamenajate pentru inchiriere; deci, nu va asteptati la dotari wauu. Oricum, pentru o iesire la sfarsit de weekend, e ok. Pentru mai mult si ocupata la capacitate maxima, in conditii de vreme rea, de exemplu, cand stai cu prietenii mai mult in casa ….lipsa unui wc de serviciu , macar, poate reprezenta un disconfort major, cred eu 🙂

 347. Proprietarul foarte amabil, am si primit vinul casei gratuit. Bucataria de vara este bine dotata, locatie buna la randul localitatii, sunt trasee turistice frumoase in apropiere.

 348. Ospitalitatea si promptitudinea proprietarilor. Amplasare foarte buna. Liniște și vedere frumoasă. Dacă nu ai superpretenții, o recomand 100%

 349. Nu.nu am avut mic dejun inclus…locatia excelenta

 350. Amabilitatea personalului, modul în care stie sa gestioneze afacerea

 351. Ro. – Privelistea de pe terasa este foarte frumoasa, cu muntii pe fundal. Gazda a fost foarte de treaba si curtea casei era foarte frumoas aranjata. En. – The view from the terrace was very beautiful, with the mountains on the background. The host was very nice and the backyard was also nicely aranged.

 352. Totul a fost la superlativ! Ne-am simțit ca acasă. Gazda ff primitoare. Am primit și 2 sticle de vin din partea casei care era nemaipomenit de bun. Ne-au pus pina și gheata în congelator. Este un peisaj de vis. Merita sa mergeți.Este foarte bine!!!!!!

 353. Terasa frumoasa, curtea proprie, locatie buna, zona f frumoasa, acces facil cu masina in toate punctele de interes din zona. Insa, e vorba de o zona de munte, unde mai toate casele/vilele sunt constuite pentru uz propriu apoi reamenajate pentru inchiriere; deci, nu va asteptati la dotari wauu. Oricum, pentru o iesire la sfarsit de weekend, e ok. Pentru mai mult si ocupata la capacitate maxima, in conditii de vreme rea, de exemplu, cand stai cu prietenii mai mult in casa ….lipsa unui wc de serviciu , macar, poate reprezenta un disconfort major, cred eu 🙂

 354. Proprietarul foarte amabil, am si primit vinul casei gratuit. Bucataria de vara este bine dotata, locatie buna la randul localitatii, sunt trasee turistice frumoase in apropiere.

 355. Curtea cu gazon, living spatios, bucătărie utilată corespunzator

 356. ~ Gazda a fost foarte primitoare şi dornică să ne spună de locurile pe care le putem vizita. ~ Camera, deşi nu foarte spaţioasă, a fost curată, ingrijită şi cu vedere la munte. ~ Frigider la parter, loc în care puteai lua masa. ~ Foarte aproape de cascadă şi de Cheile Tişiţei. ~ Parcare privată chiar în faţa pensiunii.

 357. Camera unde am stat este curată si cochetă.Bucătaria este dotată cu toate cele necesare.Gazdele au fost foarte amabile. Peisajul este superb!

 358. Locatia, domnii care administreaza, imprejurimile. Ziua ai unde sa “haladuiesti” iar seara ai unde sa stai la racoare la un pahar de vorba, este bucatarie, gratar… Camerele sunt mari, am avut balcon… Mai venim.

 359. Avem numai cuvinte de lauda: curatenie, priveliste frumoasa, liniste, personal de nota 10.

 360. Totul la superlativ. Este exact ca-n poze,sooper. Oameni foarte amabili, primitori, curățenie desăvârșită. Din partea mea nota 10 cu FELICITARI!!😘😘😘👍✌

 361. O familie extraordinar de prietenoasă, binevoitoare si plină de veselie, sa nu uităm de o mancare extraordinară, cum nu am mai mâncat nicaieri in țară!!! Ne-am simtit ” ca la mama acasă”

 362. Nu.nu am avut mic dejun inclus…locatia excelenta

 363. Amabilitatea personalului, modul în care stie sa gestioneze afacerea

 364. Totul a fost la superlativ! Ne-am simțit ca acasă. Gazda ff primitoare. Am primit și 2 sticle de vin din partea casei care era nemaipomenit de bun. Ne-au pus pina și gheata în congelator. Este un peisaj de vis. Merita sa mergeți.Este foarte bine!!!!!!

 365. Terasa frumoasa, curtea proprie, locatie buna, zona f frumoasa, acces facil cu masina in toate punctele de interes din zona. Insa, e vorba de o zona de munte, unde mai toate casele/vilele sunt constuite pentru uz propriu apoi reamenajate pentru inchiriere; deci, nu va asteptati la dotari wauu. Oricum, pentru o iesire la sfarsit de weekend, e ok. Pentru mai mult si ocupata la capacitate maxima, in conditii de vreme rea, de exemplu, cand stai cu prietenii mai mult in casa ….lipsa unui wc de serviciu , macar, poate reprezenta un disconfort major, cred eu 🙂

 366. Proprietarul foarte amabil, am si primit vinul casei gratuit. Bucataria de vara este bine dotata, locatie buna la randul localitatii, sunt trasee turistice frumoase in apropiere.

 367. Locatia este frumos amenajata, camera curata si calduroasa. Vedere la munte. Intr-un cuvant excellent. Recomand.

 368. Baiatul care se ocupa de pensiune a fost mereu atent cu noi si la dispozitia noastra

 369. Locatia, domnii care administreaza, imprejurimile. Ziua ai unde sa “haladuiesti” iar seara ai unde sa stai la racoare la un pahar de vorba, este bucatarie, gratar… Camerele sunt mari, am avut balcon… Mai venim.

 370. Croasantul nu l.am vazut patul destul de confortabilnu

 371. Condițiile din camere au fost destul de bune. Servirea jos la restaurant a fost foarte bună. Mâncarea foarte bună și prețurile destul de ok.

 372. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit “ca acasă”.

 373. O locație super, cu oameni deosebiți. Totul a fost conform așteptărilor. Foarte mulțumit!

 374. Micul dejun a fost pe cont propriu.L-am servit in curte la aer curat.Poti pregati in bucatarie tot ce doresti , ai la dispozitie tot ce ai nevoie!

 375. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 376. Ospitalitatea gazdelor,peisajul,locația, terasa!Vom reveni cu siguranță!

 377. Pensiunea este retrasă, zona foarte liniștită și peisajul minunat. Proprietarii sunt oameni de treabă, ne-au întrebat mereu dacă avem nevoie de ceva și ne-au ajutat cu tot ce am cerut. Camera a fost ok, am avut dulap, TV. Am avut grătar în curte și în bucătărie am găsit tot ce am avut nevoie, inclusiv spațiu suficient în frigider.

 378. -Amabilitatea gazdei; -Facilitatile pe care le ofera pensiunea. Sunt doua bucatarii bine utilate, un gratar, plita, cuptor pentru pizza, toate acestea din urma construite, in curte, recent; -Peisajul din jur;

 379. Motelul are doar doua stele,dar camerele renovate (cum am avut si noi ) sunt de cel putin 3 stele – curatenie, camera mare, frigider ,LCD,aer conditionat, balcon , apa calda ,prosoape + gel dus si sapun , paturi cu saltele foarte odihnitoare ( tari,dar noua ne-au placut ) . Aer curat , racoare, locatia superba si linistita ,chiar daca e la drum , cu geamurile inchise a fost bine ! Motelul are restaurant, piscina , personalul foarte amabil ( doamna de la cazare extraordinar de draguta ,calma, amabila , deschisa la orice si atenta la dorintele persoanelor cazate acolo. Restaurantul avea putine optiuni pentru masa , am luat o supa de vitel care a fost foarte gustoasa,cu tot ce trebuie gatita. La piscina a fost galagie,muzica tare de toate felurile , dar asta are legatura cu amenii care erau acolo si petreceau,nu cu motelul in sine si dupa orele 21 cand se inchide piscina,a fost liniste ! Pentru o noapte a fost perfect !

 380. Doamna recepționera fiarta drăguța , amabila și camera foarte curată . Da , cu siguranța voi reveni cu drag !!!

 381. Personal amabil,cauta sa satisfaca toate doleanţele turiştilor

 382. Locatia excelenta. Liniste si priveliste de vis. Gazda foarte primitoare si foarte corecta. Totul este curat in camere.

 383. Locatia este linistitoare si placuta. Gazda este foarte amabila si reuseste sa-si multumeasca oaspetii. Sigur, RECOMAND! Vom reveni! Multumim!

 384. Vila este amplasata intr-o zona extraordinar de frumoasa. Este liniste, aer curat, vezi doar munti si padure de jur imprejur. Poti face drumetii pe munte sau la obiectivele turstice din zona (Cheile Tisitei, cascada Putna). Gazda este foarte amabila si discreta, vila este spatioasa si bine dotata. Este locul ideal pentru a te odihni departe de agitatia din oras. Ne-a placut foarte mult si cu siguranta vom reveni! Multumim gazdelor pentru amabilitate.

 385. Camerele au fost curate. Se poate ajunge la Cheile Tisitei cu masina sau pe jos. Gazdele au fost foarte amabile si ne-au oferit toate informatiile necesare. Poate fi servita masa la locatie iar mancarea este f buna. Exista un mini market la poarta.

 386. Asezarea pensiunii, atitudinea personalului. Pensiunea are o poveste si trebuie inteleasa.

 387. Locatia a fost extraordinara. Pentru copii au o trambulina de care nu-i mai dezlipesti. Micul dejun si pranzul, la cerere a fost foarte bune si la un pret rezonabil. Proprietarii pensiunii sunt niste oameni deosebiti. Vom reveni cu mult drag.

 388. Locatie super , gazde foarte primitoare , curat , ingrijit , nu a lipsit nimic .

 389. Locația excelenta, mai frumos decât în poze, proprietarii gazde foarte bune. O sa revenim cu prima ocazie.

 390. Locatie ok. Casa proprietarilor este cam aproape de vila unde e cazarea, nu prea ai intimitate si proprietarul e geana pe tine.

 391. Gazda super ok!!! Curățenie ok, o cabana modesta frumoasa cu bun gust ai tot ce iti trebuie ptr a petrece cu prieteni o vacanta..o sa revenim cu drag

 392. Decorul interior si exterior si raportul calitate/pret

 393. Locatie excellenta, liniste, gradina frumoasa, casa primitoare, gazda foarte primitoare.

 394. Ne-a placut mult privelistea, linistea, puritatea aerului. Ne-a placut gazda, primitoare si prietenoasa si cainii paznici ai pensiunii.

 395. Locatia excelenta. Liniste si priveliste de vis. Gazda foarte primitoare si foarte corecta. Totul este curat in camere.

 396. Locatia este linistitoare si placuta. Gazda este foarte amabila si reuseste sa-si multumeasca oaspetii. Sigur, RECOMAND! Vom reveni! Multumim!

 397. Personalul foarte atent si amabil. Zona foarte frumoasa.

 398. Motelul are doar doua stele,dar camerele renovate (cum am avut si noi ) sunt de cel putin 3 stele – curatenie, camera mare, frigider ,LCD,aer conditionat, balcon , apa calda ,prosoape + gel dus si sapun , paturi cu saltele foarte odihnitoare ( tari,dar noua ne-au placut ) . Aer curat , racoare, locatia superba si linistita ,chiar daca e la drum , cu geamurile inchise a fost bine ! Motelul are restaurant, piscina , personalul foarte amabil ( doamna de la cazare extraordinar de draguta ,calma, amabila , deschisa la orice si atenta la dorintele persoanelor cazate acolo. Restaurantul avea putine optiuni pentru masa , am luat o supa de vitel care a fost foarte gustoasa,cu tot ce trebuie gatita. La piscina a fost galagie,muzica tare de toate felurile , dar asta are legatura cu amenii care erau acolo si petreceau,nu cu motelul in sine si dupa orele 21 cand se inchide piscina,a fost liniste ! Pentru o noapte a fost perfect !

 399. Doamna recepționera fiarta drăguța , amabila și camera foarte curată . Da , cu siguranța voi reveni cu drag !!!

 400. Camerele au fost curate. Se poate ajunge la Cheile Tisitei cu masina sau pe jos. Gazdele au fost foarte amabile si ne-au oferit toate informatiile necesare. Poate fi servita masa la locatie iar mancarea este f buna. Exista un mini market la poarta.

 401. Asezarea pensiunii, atitudinea personalului. Pensiunea are o poveste si trebuie inteleasa.

 402. Locatia a fost extraordinara. Pentru copii au o trambulina de care nu-i mai dezlipesti. Micul dejun si pranzul, la cerere a fost foarte bune si la un pret rezonabil. Proprietarii pensiunii sunt niste oameni deosebiti. Vom reveni cu mult drag.

 403. Amabilitate deosebită, curățenie evaluată drept de excepție.

 404. Locatie super , gazde foarte primitoare , curat , ingrijit , nu a lipsit nimic .

 405. Locația excelenta, mai frumos decât în poze, proprietarii gazde foarte bune. O sa revenim cu prima ocazie.

 406. Gazda super ok!!! Curățenie ok, o cabana modesta frumoasa cu bun gust ai tot ce iti trebuie ptr a petrece cu prieteni o vacanta..o sa revenim cu drag

 407. Decorul interior si exterior si raportul calitate/pret

 408. Locatie excellenta, liniste, gradina frumoasa, casa primitoare, gazda foarte primitoare.

 409. Am ajuns destul de tarziu si nu a fost o problema pentru gazda, sunt oameni f. seriosi, disponibili si amabili Am venit in 2019 si in timpul pandemiei proprietarul a facut cateva imbunatatiri, vinul casei se ofera in continuare

 410. Totul a fost la superlativ! Ne-am simțit ca acasă. Gazda ff primitoare. Am primit și 2 sticle de vin din partea casei care era nemaipomenit de bun. Ne-au pus pina și gheata în congelator. Este un peisaj de vis. Merita sa mergeți.Este foarte bine!!!!!!

 411. Terasa frumoasa, curtea proprie, locatie buna, zona f frumoasa, acces facil cu masina in toate punctele de interes din zona. Insa, e vorba de o zona de munte, unde mai toate casele/vilele sunt constuite pentru uz propriu apoi reamenajate pentru inchiriere; deci, nu va asteptati la dotari wauu. Oricum, pentru o iesire la sfarsit de weekend, e ok. Pentru mai mult si ocupata la capacitate maxima, in conditii de vreme rea, de exemplu, cand stai cu prietenii mai mult in casa ….lipsa unui wc de serviciu , macar, poate reprezenta un disconfort major, cred eu 🙂

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled