Cazare ieftina Lepsa

De multe ori ne uitam dupa cazare in Lepşa, Vrancea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Lepşa, Vrancea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Lepşa, Vrancea, România

LINA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Green Eden Lepsa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Grande Lepsa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Green Eden Lepsa 2

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Julia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Rita Acasă

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Coama Padurii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La izvor Lepsa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Lepşa, Vrancea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ilona si Laurian Mușat din Vatra, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ilona si Laurian Mușat din Vatra, jud. TeleormanCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 • Achim si Antim Corodeanu din Petris, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Lepşa, Vrancea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Achim si Antim Corodeanu din Petris, jud. Bistrita-NasaudCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 • Tiberia si Timea Dumitru din Gulia, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Tiberia si Timea Dumitru din Gulia, jud. DambovitaCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 • Zamfira si Sabrina Rațiu din Mandra, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Lepşa, Vrancea, România!

  (Zamfira si Sabrina Rațiu din Mandra, jud. SibiuCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 • Emanuil si Simion Șteflea din Izvor, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Lepşa, Vrancea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Emanuil si Simion Șteflea din Izvor, jud. DoljCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 • Theodor si Aurelian Lipatti din Matacina, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Lepşa, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Lepşa, Vrancea, România.

  (Theodor si Aurelian Lipatti din Matacina, jud. AlbaCazare in Lepşa, Vrancea, România pentru 2 persoane)

 1. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 2. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 3. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 4. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 5. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 6. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 7. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 8. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 9. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 10. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 11. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 12. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 13. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 14. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 15. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 16. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 17. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 18. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 19. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 20. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 21. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 22. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 23. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 24. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 25. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 26. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 27. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 28. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 29. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 30. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 31. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 32. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 33. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 34. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 35. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 36. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 37. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 38. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 39. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 40. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 41. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 42. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 43. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 44. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 45. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 46. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 47. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 48. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 49. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 50. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 51. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 52. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 53. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 54. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 55. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 56. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 57. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 58. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 59. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 60. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 61. Casuta se adreseaza acelora care vor o oaza de liniste si o profunda relaxare, o evadare de cotidian si de zgomotul citadin… Daca iti lipseste romantismul aici il vei gasi din plin !

 62. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 63. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 64. Amplasarea cabanei este geniala, cu super priveliste. Nu au fost probleme cu sigurantele asa cum am vazut intr-un alt review. Poate fi un punct slab lipsa semnalului la telefon in toata zona, dar pentru noi a fost un mare plus izolarea 🙂 RECOMAND!!!

 65. Privelistea a fost singura care a fost conform descrierii.

 66. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 67. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 68. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 69. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 70. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 71. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 72. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 73. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul „LA MULTI ANI”!

 74. A fost foarte curat iar persoanele de acolo super amabile

 75. Gazde foarte primitoare care au avut grija sa nu ne lipseasca nimic, recomand din suflet acest loc!

 76. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 77. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 78. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 79. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 80. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 81. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 82. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 83. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 84. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 85. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 86. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 87. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 88. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 89. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 90. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 91. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul „LA MULTI ANI”!

 92. A fost foarte curat iar persoanele de acolo super amabile

 93. Gazde foarte primitoare care au avut grija sa nu ne lipseasca nimic, recomand din suflet acest loc!

 94. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 95. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 96. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 97. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 98. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 99. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 100. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 101. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul „LA MULTI ANI”!

 102. A fost foarte curat iar persoanele de acolo super amabile

 103. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 104. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 105. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 106. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 107. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 108. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul „LA MULTI ANI”!

 109. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 110. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 111. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 112. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 113. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 114. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 115. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 116. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 117. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 118. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 119. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 120. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul „LA MULTI ANI”!

 121. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 122. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 123. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 124. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 125. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 126. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul „LA MULTI ANI”!

 127. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 128. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 129. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 130. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 131. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 132. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 133. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 134. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 135. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul „LA MULTI ANI”!

 136. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 137. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 138. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 139. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 140. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 141. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 142. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 143. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 144. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul „LA MULTI ANI”!

 145. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 146. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 147. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 148. Ne-am simtit excelent iar gazda este foarte primitoare! Un mic-dejun foarte bun!

 149. Totul. Placut, curat, elegant, priveliste frumoasa, buna localizare, gazde amabile si primitoare. Multumim mult!

 150. Proprietarul este foarte amabil, locatia este foarte buna, aproape de inceputul traseului Cheile Tisitei, precum si de cascada. Camera este mare, dotata si cu frigider, iar locuri de parcare sunt in fata pensiunii. Totul este foarte curat.

 151. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 152. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 153. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 154. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 155. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 156. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul „LA MULTI ANI”!

 157. Primire călduroasă într-o locație excelentă cu un view perfect 👌!

 158. Ne-am simtit excelent iar gazda este foarte primitoare! Un mic-dejun foarte bun!

 159. Totul. Placut, curat, elegant, priveliste frumoasa, buna localizare, gazde amabile si primitoare. Multumim mult!

 160. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 161. Locatie foarte buna, in centrul comunei Lepsa. Mic dejun foarte bogat si gustos preparat de gazda. Recomand cu caldura pentru ospitalitate si bucataria cu produse locale :pastrav si ciorba de varza cu lapt acru si afumatura , plus rulada de omleta.

 162. Personalul, peisajul, atmosfera destinsa, într-un cuvânt ospitalitatea. Vom m-ai apela la serviciile oferite de d-voastra. Va dorim o seara plăcuta si tradiționalul „LA MULTI ANI”!

 163. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 164. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 165. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 166. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 167. Gazda primitoare, comunicativa, peisaje minunate, mancare excelenta. Superb.

 168. Gazda a fost foarte amabila, am fost primiți și serviti cum nu se putea mai bine! Cu siguranță vom reveni!

 169. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 170. Gazdele foarte sociabile si plăcute. Curatenie, Wi-fi, semnal bun, cablu TV.

 171. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 172. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 173. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 174. Gazda primitoare, comunicativa, peisaje minunate, mancare excelenta. Superb.

 175. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 176. Gazdele foarte sociabile si plăcute. Curatenie, Wi-fi, semnal bun, cablu TV.

 177. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 178. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 179. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 180. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 181. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 182. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 183. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 184. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 185. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 186. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 187. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 188. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 189. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 190. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 191. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 192. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 193. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 194. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 195. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 196. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 197. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 198. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 199. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 200. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 201. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 202. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 203. Gazdele foarte sociabile si plăcute. Curatenie, Wi-fi, semnal bun, cablu TV.

 204. Aer curat, natura frumoasă, stăpânii binevoitori și săritori la nevoie. Ne-am simțit ca acasă la țară. Чистый воздух, красивая природа, доброжелательные хозяева и выручали при необходимости. Мы чувствовали себя как дома в деревне.

 205. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 206. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 207. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 208. Terasa frumoasa, curtea proprie, locatie buna, zona f frumoasa, acces facil cu masina in toate punctele de interes din zona. Insa, e vorba de o zona de munte, unde mai toate casele/vilele sunt constuite pentru uz propriu apoi reamenajate pentru inchiriere; deci, nu va asteptati la dotari wauu. Oricum, pentru o iesire la sfarsit de weekend, e ok. Pentru mai mult si ocupata la capacitate maxima, in conditii de vreme rea, de exemplu, cand stai cu prietenii mai mult in casa ….lipsa unui wc de serviciu , macar, poate reprezenta un disconfort major, cred eu 🙂

 209. Proprietarul foarte amabil, am si primit vinul casei gratuit. Bucataria de vara este bine dotata, locatie buna la randul localitatii, sunt trasee turistice frumoase in apropiere.

 210. Ospitalitatea si promptitudinea proprietarilor. Amplasare foarte buna. Liniște și vedere frumoasă. Dacă nu ai superpretenții, o recomand 100%

 211. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 212. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 213. Gazdele foarte sociabile si plăcute. Curatenie, Wi-fi, semnal bun, cablu TV.

 214. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 215. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 216. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 217. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 218. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 219. Gazdele foarte sociabile si plăcute. Curatenie, Wi-fi, semnal bun, cablu TV.

 220. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit „ca acasă”.

 221. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 222. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 223. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 224. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 225. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 226. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit „ca acasă”.

 227. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 228. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 229. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 230. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 231. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 232. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit „ca acasă”.

 233. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 234. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 235. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 236. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 237. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 238. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit „ca acasă”.

 239. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 240. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 241. Terasa frumoasa, curtea proprie, locatie buna, zona f frumoasa, acces facil cu masina in toate punctele de interes din zona. Insa, e vorba de o zona de munte, unde mai toate casele/vilele sunt constuite pentru uz propriu apoi reamenajate pentru inchiriere; deci, nu va asteptati la dotari wauu. Oricum, pentru o iesire la sfarsit de weekend, e ok. Pentru mai mult si ocupata la capacitate maxima, in conditii de vreme rea, de exemplu, cand stai cu prietenii mai mult in casa ….lipsa unui wc de serviciu , macar, poate reprezenta un disconfort major, cred eu 🙂

 242. Proprietarul foarte amabil, am si primit vinul casei gratuit. Bucataria de vara este bine dotata, locatie buna la randul localitatii, sunt trasee turistice frumoase in apropiere.

 243. Ospitalitatea si promptitudinea proprietarilor. Amplasare foarte buna. Liniște și vedere frumoasă. Dacă nu ai superpretenții, o recomand 100%

 244. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 245. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 246. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 247. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit „ca acasă”.

 248. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 249. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 250. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 251. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 252. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 253. Condițiile din camere au fost destul de bune. Servirea jos la restaurant a fost foarte bună. Mâncarea foarte bună și prețurile destul de ok.

 254. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit „ca acasă”.

 255. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 256. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 257. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 258. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

 259. Condițiile din camere au fost destul de bune. Servirea jos la restaurant a fost foarte bună. Mâncarea foarte bună și prețurile destul de ok.

 260. Ne-a plăcut peisajul, locația, mâncarea și mai ales personalul 😊 De la început ne-am simțit „ca acasă”.

 261. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 262. Curățenia, liniștea, priveliștea… Personalul încântător…

 263. Camera spațioasă, gazda primitoare, locația foarte buna, raport calitate preț foarte bun.

 264. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 265. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 266. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 267. Gazdele nota 10.Camera curată, prosoape curate. Totul a fost ok.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled