Cazare ieftina Langa Brasov

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Poiana Braşov, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Poiana Braşov, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Poiana Braşov, Braşov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Poiana Braşov, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Poiana Braşov, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ana si Venera Geambașu din Draguseni, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Braşov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ana si Venera Geambașu din Draguseni, jud. BotosaniCazare in Poiana Braşov, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Pamfil si Ruxandra Medeleanu din Ireasca, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Braşov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Poiana Braşov, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Pamfil si Ruxandra Medeleanu din Ireasca, jud. GalatiCazare in Poiana Braşov, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Dimitrina si Simona Dorneanu din Ungureni, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Braşov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Dimitrina si Simona Dorneanu din Ungureni, jud. BacauCazare in Poiana Braşov, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Maricica si Petruța Cioroianu din Lunca Lesului, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Braşov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Poiana Braşov, Braşov, România!

  (Maricica si Petruța Cioroianu din Lunca Lesului, jud. Bistrita-NasaudCazare in Poiana Braşov, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Simi si Nicolae Lăzureanu din Darvas, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Braşov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Poiana Braşov, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Simi si Nicolae Lăzureanu din Darvas, jud. TeleormanCazare in Poiana Braşov, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • George si Mirabela Zaharescu din Verveghiu, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana Braşov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Poiana Braşov, Braşov, România.

  (George si Mirabela Zaharescu din Verveghiu, jud. SalajCazare in Poiana Braşov, Braşov, România pentru 4 persoane)

 1. Personalul a fost foarte amabil, camerele curate, mâncare delicioasă. Cu siguranță vom reveni!

 2. Locatia Grozava si Programul de Shuttle oferit pana la partie. Personal amabil. Petrecerea pentru copii.

 3. Totul la superlativ! Ne am simțit foarte bine de la Recepție pana la tot personalul!

 4. Facilitatile puse la dispozitie de hotel ( zona spa, acces parcare, bar inclusiv in zona spa), totul foarte curat, personalul extrem de receptiv si amabil.

 5. Totul a fost perfect. Servirea, amabilitatea și totul este de nota 10. Recomand fără discuții! Cel mai tare hotel din Poiana Brașov! Felicitări!

 6. Totul! Este absolut incantator! Ai tot ce-ti doresti !

 7. Locatia, televizoarele din camere, zona de piscine

 8. Curat, confortabil, personal amabil, atmosfera relaxată.

 9. Curat, linistit, ambient confortabil. Micul dejun diversificat, produse proaspete si gustoase. Piscina curata, cu ambient placut.

 10. 1. Locatie excelenta. 2. Vedere superba. 3. Parcare supravegheata. 4. Curatenie de 5 stele. 5. Mic dejun foarte bun si variat (felicitari personalului si bucatarului, care mi-au adus chiar si ce nu aveau in ziua respectiva). 6. Seara primire cu vin fiert si prajiturele. 7. Numai in Austria si Germania am mai intalnit asemenea atitudine si respect pentru client ca la Pensiunea Orizont.

 11. Poziționarea pensiunii și condescendenta personalului fata de clienți ! Surpriza , pe palier la etajul 1 , fructiera cu mere și portocale , ceea ce , personal , nu am mai întâlnit decât la Praga ! Deasemenea , la receptie , bomboane și niște prăjiturele / fursecuri foarte gustoase ! Felicitări ! O surpriza plăcută !

 12. Exceptional totul! Foarte aproape de pârtie, cca 600m, amplasament rupt din povesti, vederea din camera greu de exprimat în cuvinte, personalul de nota 20, serviciile de asemenea. Micul dejun variat, proaspăt, prăjituri de casa nemaipomenite, varietate foarte mare de ceaiuri, și nu numai, cafea excepțională, plus atenții seara, niște mini gogoși cu dulceață dementiala! O locație unde nu exista nimic de reprosat, totul nota 10. Felicitări personalului și celor ce dețin aceasta unitate de cazare. Minunat! Revenim cu drag! Ps: atașat foto vedere din camera

 13. Mic dejun variat si excelent. Pozitionat f aproape de partie.

 14. Personal foarte respectuos si bine instruit. Curatenia si caldura in camera si hotel, mic dejun bun. Patul bun pentru un somn odihnitor. Oarecum aproape de partie, daca nu te deranjeaza sa mergi cca 200 m.

 15. Peisajul vazut din camera , super. Micul dejun foarte bun. Personal amabil.

 16. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 17. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 18. Amplasarea Hotelului, restaurantul, mancarea, SPA

 19. Patul a fost confortabil. A fost curat totul. Personalul foarte amabil. Promptitudine la transportul către pârtie.

 20. Va mulțumim frumos pentru tot. Personalul extrem de amabil si atent, foarte curata locatia,d na Zina gateste foarte bine!!! Recomand. De abia asteptam sa revenim!

 21. Check-in la 12:00, desi trebuia la 16:00 Micul dejun bogat

 22. Este o locatie cu un pret corect, ideala pentru intimitate, relaxare, schi. Camera situata la demisol a fost spatioasa, linistita, curata, moderma . Personalul a fost amabil si foarte prompt la solicitari. Se poate face transfer la partie rapid si flexibil. Am lasat masina in parcarea hotelului si in ziua in care am predat camera pentru a putea schia , ceea ce a fost foarte de ajutor. Vom reveni cu siguranta.

 23. Arata f bine, parcare cuprinzatoare, camera mare si aerisita, cel putin apartamentele asa sunt, personalul primitor si amabil, mic dejun bun, restaurantul cu mancare buna, cald, poate prea cald.

 24. Fetita mea a fost fascinata de hotel, decor, camera, terasa, mancare, mic dejun perfect! Totul a fost pe gustul nostru in cele 6 zile petrecute acolo.

 25. Facilitatile puse la dispozitie de hotel ( zona spa, acces parcare, bar inclusiv in zona spa), totul foarte curat, personalul extrem de receptiv si amabil.

 26. Totul a fost perfect. Servirea, amabilitatea și totul este de nota 10. Recomand fără discuții! Cel mai tare hotel din Poiana Brașov! Felicitări!

 27. Totul! Este absolut incantator! Ai tot ce-ti doresti !

 28. Personalul a fost foarte amabil, camerele curate, mâncare delicioasă. Cu siguranță vom reveni!

 29. Locatia Grozava si Programul de Shuttle oferit pana la partie. Personal amabil. Petrecerea pentru copii.

 30. Totul la superlativ! Ne am simțit foarte bine de la Recepție pana la tot personalul!

 31. Ne-a placut camera foarte spatioasa, micul dejun foarte bun si diversificat. Personalul atent si zambitor, atmosfera placuta din restaurantul Miorita. Piscina cu temperatura apei suficient de buna sa nu creeze disconfort, deasemenea atmosfera relaxanta din incinta. Amplasarea hotelului ideala. Parcare foarte mare . Cu siguranta ar fi prima optiune pentru o revenire in Poiana.

 32. Locatia, televizoarele din camere, zona de piscine

 33. Curat, confortabil, personal amabil, atmosfera relaxată.

 34. 1. Locatie excelenta. 2. Vedere superba. 3. Parcare supravegheata. 4. Curatenie de 5 stele. 5. Mic dejun foarte bun si variat (felicitari personalului si bucatarului, care mi-au adus chiar si ce nu aveau in ziua respectiva). 6. Seara primire cu vin fiert si prajiturele. 7. Numai in Austria si Germania am mai intalnit asemenea atitudine si respect pentru client ca la Pensiunea Orizont.

 35. Poziționarea pensiunii și condescendenta personalului fata de clienți ! Surpriza , pe palier la etajul 1 , fructiera cu mere și portocale , ceea ce , personal , nu am mai întâlnit decât la Praga ! Deasemenea , la receptie , bomboane și niște prăjiturele / fursecuri foarte gustoase ! Felicitări ! O surpriza plăcută !

 36. Exceptional totul! Foarte aproape de pârtie, cca 600m, amplasament rupt din povesti, vederea din camera greu de exprimat în cuvinte, personalul de nota 20, serviciile de asemenea. Micul dejun variat, proaspăt, prăjituri de casa nemaipomenite, varietate foarte mare de ceaiuri, și nu numai, cafea excepțională, plus atenții seara, niște mini gogoși cu dulceață dementiala! O locație unde nu exista nimic de reprosat, totul nota 10. Felicitări personalului și celor ce dețin aceasta unitate de cazare. Minunat! Revenim cu drag! Ps: atașat foto vedere din camera

 37. Personalul extrem de amabil, profesionist, atent la detalii. Bucătăria foarte buna, micul dejun variat si bogat. Curatenia exemplară. Locația foarte buna pentru schi.

 38. Mic dejun variat si excelent. Pozitionat f aproape de partie.

 39. Personal foarte respectuos si bine instruit. Curatenia si caldura in camera si hotel, mic dejun bun. Patul bun pentru un somn odihnitor. Oarecum aproape de partie, daca nu te deranjeaza sa mergi cca 200 m.

 40. Atmosfera in ton cu zona montana, interioare luminoase, decorate cu gust. Primitor, de vizitat cat mai des 🙂

 41. Patul a fost confortabil. A fost curat totul. Personalul foarte amabil. Promptitudine la transportul către pârtie.

 42. Va mulțumim frumos pentru tot. Personalul extrem de amabil si atent, foarte curata locatia,d na Zina gateste foarte bine!!! Recomand. De abia asteptam sa revenim!

 43. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 44. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 45. Amplasarea Hotelului, restaurantul, mancarea, SPA

 46. Curatenie impecabila, personal amabil, mic dejun variat, mancarea de la cina foarte gustoasa, vinul casei bun; liniste.

 47. Este o locatie cu un pret corect, ideala pentru intimitate, relaxare, schi. Camera situata la demisol a fost spatioasa, linistita, curata, moderma . Personalul a fost amabil si foarte prompt la solicitari. Se poate face transfer la partie rapid si flexibil. Am lasat masina in parcarea hotelului si in ziua in care am predat camera pentru a putea schia , ceea ce a fost foarte de ajutor. Vom reveni cu siguranta.

 48. Arata f bine, parcare cuprinzatoare, camera mare si aerisita, cel putin apartamentele asa sunt, personalul primitor si amabil, mic dejun bun, restaurantul cu mancare buna, cald, poate prea cald.

 49. Aproape de pârtie Angajații străini exemplari !!! Hotelul in general de recomandat

 50. Facilitatile puse la dispozitie de hotel ( zona spa, acces parcare, bar inclusiv in zona spa), totul foarte curat, personalul extrem de receptiv si amabil.

 51. Totul a fost perfect. Servirea, amabilitatea și totul este de nota 10. Recomand fără discuții! Cel mai tare hotel din Poiana Brașov! Felicitări!

 52. Hotelul este in general ok, dar are nevoie de renovare (arata imbacsit). Personal amabil, mic dejun ok, panorama frumoasa.

 53. Am primit o camera asa cum am specificat in cerinte pe booking, la etajul 6 (camera 601) foarte frumoasa cu vedere catre partie, cu semineu in camera si un pat confortabil.

 54. A fost curat in camera, confortabil, priveliștea foarte plăcută.

 55. Camere foarte spațioase și foarte curate! Personal amabil !

 56. Camerele foarte mari, calduroase, locul perfect pentru familii. Spa ul foarte ok, curat, copiii s-au distrat nemaipomenit! Vom reveni cu siguranta!

 57. Ne-a placut camera foarte spatioasa, micul dejun foarte bun si diversificat. Personalul atent si zambitor, atmosfera placuta din restaurantul Miorita. Piscina cu temperatura apei suficient de buna sa nu creeze disconfort, deasemenea atmosfera relaxanta din incinta. Amplasarea hotelului ideala. Parcare foarte mare . Cu siguranta ar fi prima optiune pentru o revenire in Poiana.

 58. 1. Locatie excelenta. 2. Vedere superba. 3. Parcare supravegheata. 4. Curatenie de 5 stele. 5. Mic dejun foarte bun si variat (felicitari personalului si bucatarului, care mi-au adus chiar si ce nu aveau in ziua respectiva). 6. Seara primire cu vin fiert si prajiturele. 7. Numai in Austria si Germania am mai intalnit asemenea atitudine si respect pentru client ca la Pensiunea Orizont.

 59. Poziționarea pensiunii și condescendenta personalului fata de clienți ! Surpriza , pe palier la etajul 1 , fructiera cu mere și portocale , ceea ce , personal , nu am mai întâlnit decât la Praga ! Deasemenea , la receptie , bomboane și niște prăjiturele / fursecuri foarte gustoase ! Felicitări ! O surpriza plăcută !

 60. Exceptional totul! Foarte aproape de pârtie, cca 600m, amplasament rupt din povesti, vederea din camera greu de exprimat în cuvinte, personalul de nota 20, serviciile de asemenea. Micul dejun variat, proaspăt, prăjituri de casa nemaipomenite, varietate foarte mare de ceaiuri, și nu numai, cafea excepțională, plus atenții seara, niște mini gogoși cu dulceață dementiala! O locație unde nu exista nimic de reprosat, totul nota 10. Felicitări personalului și celor ce dețin aceasta unitate de cazare. Minunat! Revenim cu drag! Ps: atașat foto vedere din camera

 61. A fost foarte aproape de partie. Micul dejun foarte variat. Curat, cald, privelistea spre padure. Piscina

 62. Personalul extrem de amabil, profesionist, atent la detalii. Bucătăria foarte buna, micul dejun variat si bogat. Curatenia exemplară. Locația foarte buna pentru schi.

 63. Mic dejun variat si excelent. Pozitionat f aproape de partie.

 64. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 65. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 66. Amplasarea Hotelului, restaurantul, mancarea, SPA

 67. Curatenie impecabila, personal amabil, mic dejun variat, mancarea de la cina foarte gustoasa, vinul casei bun; liniste.

 68. Este o locatie cu un pret corect, ideala pentru intimitate, relaxare, schi. Camera situata la demisol a fost spatioasa, linistita, curata, moderma . Personalul a fost amabil si foarte prompt la solicitari. Se poate face transfer la partie rapid si flexibil. Am lasat masina in parcarea hotelului si in ziua in care am predat camera pentru a putea schia , ceea ce a fost foarte de ajutor. Vom reveni cu siguranta.

 69. Arata f bine, parcare cuprinzatoare, camera mare si aerisita, cel putin apartamentele asa sunt, personalul primitor si amabil, mic dejun bun, restaurantul cu mancare buna, cald, poate prea cald.

 70. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 71. Curatenia este de apreciat. De asemenea si faptul ca este renovat de curand…

 72. Camere moderne si foarte curate, priveliste minunata. Prosoapele schimbate zilnic.

 73. Cazarea excelentă. Amabilitatea personalului. Serviciile de Spa.

 74. Foarte bun SPA, mancare buna, program pentru copii, au tot ce trebuie pentru ski (garderoba, centru de inchiriere, scoala de ski, shuttle pana la partie).

 75. Spatiul generos. Program pentru copii. Piscina. Transport la pârtii (din 10 în 10 minute).

 76. Aproape de pârtie Angajații străini exemplari !!! Hotelul in general de recomandat

 77. Facilitatile puse la dispozitie de hotel ( zona spa, acces parcare, bar inclusiv in zona spa), totul foarte curat, personalul extrem de receptiv si amabil.

 78. Totul a fost perfect. Servirea, amabilitatea și totul este de nota 10. Recomand fără discuții! Cel mai tare hotel din Poiana Brașov! Felicitări!

 79. Micul dejun a fost diversificat cu toate podusele proaspete si bine etalate si prezentate . Personalul din restaurantele hotelului a fost atent si preocupat pt o servire pe masura asteptarilor noastre.

 80. Mic dejun Excelent. Risipa. Achizitionati un aparat pt stors portocale {ex. ca la magazinele SPAR sau Bila din Austria}

 81. Cel mai mult amabilitatea personalului. De la receptie am fost intampinati de Robert, care a avut grija ca sejurul nostru sa fie deosebit. Vom reveni si data viitoare!

 82. Micul dejun fabulos,preparatele alese chiar si pentru cei mai mofturosi, locatia excelenta, personalul foarte grijuliu cu nevoile turistilor, Vinul fiert si prajutura de seara, dupa o plimbare in Poiana, o ideea excelenta. Bravo intregii echipe Pensiunii Orizont

 83. Mic dejun foarte frumos organizat. Personalul extrem de amabil.

 84. Situat foarte aproape de centrul statiunii si de Centrul de Conferinte , intr-o zona linistita si pitoreasca . Personalul foarte amabil si atent , tot ce am solicitat suplimentar s-a rezolvat fara probleme . Micul dejun proaspat , indestulator , platourile mereu primenite . Cald si placut in camera . Vom reveni ori de cate ori vom avea ocazia .

 85. Hotelul este ceva deosebit, staful este profi, absolut totul a fost ireprosabil! Merita o nota mult mai mare fata de cea atribuita!

 86. Micul dejun este fabulos. Hotelul arată foarte bine, la interior fiind construit ca un castel. Camerele sunt mari și frumos mobilate. Au serviciu de shuttle și, având în vedere problemele cu parcarea din Poiana Brașov, cred că asta este cel mai mare atuu al lor. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Poiană.

 87. Camera/hotelul cu decor interesant, atractiv; pat mare, confortabil; mic dejun bun; personal foarte amabil; parcare privata destul de incapatoare; atmosfera relaxanta

 88. Aproape de partie Mic dejul bun Personal amabil Cald in camere

 89. Patul foarte confortabil, personal excepțional mereu amabili și cu zâmbetul pe buze , piscina , jacuzzi , sauna .

 90. A fost foarte aproape de partie. Micul dejun foarte variat. Curat, cald, privelistea spre padure. Piscina

 91. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 92. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 93. Amplasarea Hotelului, restaurantul, mancarea, SPA

 94. Este ordonat, camera frumoasa si elegant cu o piscina frumosa

 95. CAMERA SUPER FURMOASĂ . INTERIOR DIN LEMN SUPER ELEGANT CURĂȚENIA OK . POZIȚIONAREA OK . SAUNA SUPER OK , PÂNĂ LA 120 Grade

 96. personalul foarte amabil, locatia foarte cocheta, piscina foarte ingrijita, spa minunat

 97. In afara faptului ca totul a fost mai mult decât excelent pot spune ca aceasta locație dispune de toate facilitățile și nu cred ca ar fii ceva ce ar lipsi pentru un sejur scurt sau lung in care sa din care sa pleci nemulțumit . Totul pana la ultimul detaliu este la superlativ ! Recomand 100%

 98. Spa-ul este extraordinar, cu piscine încălzite imense, jacuzi interior și exterior, baie turcească, saună si masaj. Atmosfera este una foarte relaxată si merită vizita doar pentru asta. Localizarea este foarte bună, cu o vedere superbă spre munți.

 99. Locația este foarte buna, din afara hotelul este spectaculos, micul dejun și personalul au fost conform așteptărilor. Camera a fost imensa 🙂 – Double executive, foarte curată, dar undeva rămasă in perioada comunista din punct de vedere al amenajărilor. Piscinele și centrul Spa sunt Ok.

 100. Dacă căutați un loc în care să vă simțiți că acasă, atunci Hotel Alpin este locul căutat. Bun gust, rafinament, oameni minunați și servicii ireproșabile. Camera curata, moderna, recent renovata. Micul dejun foarte variat și chiar dacă eu am o dieta personalizata, am găsit cu ușurință ce sa mănânc. Felicitări tuturor pentru implicare. Ma reîntorc curând la voi, cu mare drag. Recomand din suflet.

 101. Personalul dragut si binevoitor, atmosfera in hotel este primitoare si calda, mancarea si micul dejun foarte buna si diversificata, camera spatioasa si curata. Cu siguranta o sa revin, neaparat o sa incerc zona SPA care arata minunat, (inclusiv saunele si piscina).

 102. Paturi comfortabile.Apa calda.pscina.micul dejun ok.

 103. Locatia excelenta, personalul (in special cel de la bar, deosebit de amabil), salteaua.

 104. O locatie frumoasa,curata ,micul dejun foarte bun. Multa liniste,piscina super.

 105. Amabilitatea personalului, curățenia locației, mancarea super buna. Am incercat si masajul si a fost făcut ca la carte de Mirela (recomand). Cu siguranță vom mai reveni. Cornelia si Costel

 106. Primire placuta,curatenie,amabilitate,mic dejun variat,liniste.

 107. Micul dejun foarte bun si personalul amabil. Curatenie. Amplasare foarte buna si liniste. Parcarea este foarte bine amplasata si comoda, nu sunt probleme de a gasi un loc. Si … trebuie sa amintesc si de foarte simpaticele patrupede care te întâmpina la sosire. Parca dau un sentiment de siguranta în plus.

 108. Este situat intr-un loc foarte linistit cu o priveliste frumoasa. Este aproape de market-uri si de o farmacie, la foarte mica distanta de partii sau restaurante cu mancareu foarte buna. •Camera a fost exact ce ne asteptam din ce am vazut in poze, cu vedere spre munti oriunde ai intoarce capul, foarte curat si confortabil. •Baia impecabila, prosoape impecabile din ce poate vedea ochiul liber, apa calda instant. •Micul dejun copios si gustos, iar personalul foarte atent la nevoile si cerintele legate de asta. In plus, doi catei extraordinar de simpatici care completeaza perfect peisajul. Multumim, sigur mai venim! ✌🏻

 109. Este un hotel cu o arhitectura aparte, ca un castel, plasat intr-o zana linistita. Personalul este foarte amabil si saritor si ofera servicii de calitate. Micul dejun este variat si bun. Zilnic se face curatenie si se schimba prosoapele. Il recomand cu caldura.

 110. Hotelul este ceva deosebit, staful este profi, absolut totul a fost ireprosabil! Merita o nota mult mai mare fata de cea atribuita!

 111. Micul dejun este fabulos. Hotelul arată foarte bine, la interior fiind construit ca un castel. Camerele sunt mari și frumos mobilate. Au serviciu de shuttle și, având în vedere problemele cu parcarea din Poiana Brașov, cred că asta este cel mai mare atuu al lor. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Poiană.

 112. Carmenmihaela66 martie 24, 2019 at 9:42 am

  mic dejun excelent,variat,cantitati suficiente,proaspat,ospatarii amabili.

 113. Locatia foarte aproape de partie. Apartamentul a fost spatios si ingenios compartimentat (accesul la baie prin doua usi). Mic dejun excelent. Personal foarte amabil.

 114. Micul dejun a fost foarte bun, variat, cafeaua foarte, foarte buna!

 115. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 116. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 117. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 118. Micul dejun a fost super, personalul foarte amabil, camerele mari, hotelul foarte frumos.

 119. totul a fost foarte curat și confortabil! Fetele de la receptie foarte drăguțe! Recomand cu drag.

 120. Locatia este excelenta, locuri in parcare suficiente, micul dejun bun, suita junior de la mansarda conform asteptarilor, personalul amabil. In concluzie o vacanta reusita.

 121. Am revenit după doi ani la Alpin și am fost la fel de încântati ca și pana acum ! Apartament spațios, personal amabil, servicii foarte bune per total !

 122. Mic dejun excelent, spa, camere foarte călduroase si spatioase, patul foarte confortabil

 123. Dacă căutați un loc în care să vă simțiți că acasă, atunci Hotel Alpin este locul căutat. Bun gust, rafinament, oameni minunați și servicii ireproșabile. Camera curata, moderna, recent renovata. Micul dejun foarte variat și chiar dacă eu am o dieta personalizata, am găsit cu ușurință ce sa mănânc. Felicitări tuturor pentru implicare. Ma reîntorc curând la voi, cu mare drag. Recomand din suflet.

 124. Ne place mult stilul camerelor de la Teleferic, te fac sa te simti ca la munte. Curatenia este exemplara. Personalul este de fiecare data prompt si foarte dragut, felicitari tuturor. Restaurantul cred ca este cel mai bun din Brasov/ Poiana Brasov, din punct de vedere al varietatii produselor, abundentei, calitatii.

 125. Hotelul este foarte frumos, personalul amabil, vederea din camera superba. SPA-ul este mic, dar dragut. Micul dejun este variat si gustos. Camerele sunt comfortabile, cochete si foarte curate.

 126. Confortul camerei, saltele și perne ce asigura un somn odihnitor. Personalul restaurantului prompt, foarte atent și politicos.

 127. Conform asteptarilor…servicii de 5 stele, curatenie, piscinele cu apa calda de vis. Mic dejun bogat pe toate gusturile, greu de gasit ceva de comentat. Locatie foarte buna aproape de partia Bradul.

 128. un loc care pare din alta lume!arhitectura cladirii, spatiile foarte generoase!aerul acela regesc!

 129. Camere foarte mari,frumoase,mobilier din lemn masiv,curatenie,amplasat foarte bine langa partiile de ski. Angajatii foarte amabili cu precadere Robert de la receptie.Zona de spa foarte frumoasa.

 130. personalul foarte amabil, micul dejun nemaipomenit!

 131. Primire placuta,curatenie,amabilitate,mic dejun variat,liniste.

 132. Micul dejun foarte bun si personalul amabil. Curatenie. Amplasare foarte buna si liniste. Parcarea este foarte bine amplasata si comoda, nu sunt probleme de a gasi un loc. Si … trebuie sa amintesc si de foarte simpaticele patrupede care te întâmpina la sosire. Parca dau un sentiment de siguranta în plus.

 133. Este un hotel cu o arhitectura aparte, ca un castel, plasat intr-o zana linistita. Personalul este foarte amabil si saritor si ofera servicii de calitate. Micul dejun este variat si bun. Zilnic se face curatenie si se schimba prosoapele. Il recomand cu caldura.

 134. Hotelul este ceva deosebit, staful este profi, absolut totul a fost ireprosabil! Merita o nota mult mai mare fata de cea atribuita!

 135. Micul dejun este fabulos. Hotelul arată foarte bine, la interior fiind construit ca un castel. Camerele sunt mari și frumos mobilate. Au serviciu de shuttle și, având în vedere problemele cu parcarea din Poiana Brașov, cred că asta este cel mai mare atuu al lor. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Poiană.

 136. Carmenmihaela66 martie 31, 2019 at 2:10 am

  mic dejun excelent,variat,cantitati suficiente,proaspat,ospatarii amabili.

 137. Locatia foarte aproape de partie. Apartamentul a fost spatios si ingenios compartimentat (accesul la baie prin doua usi). Mic dejun excelent. Personal foarte amabil.

 138. Micul dejun a fost foarte bun, variat, cafeaua foarte, foarte buna!

 139. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 140. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 141. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 142. Perfect pentru un cincediu cu/ fără familie. Vom reveni.

 143. Micul dejun a fost super, personalul foarte amabil, camerele mari, hotelul foarte frumos.

 144. totul a fost foarte curat și confortabil! Fetele de la receptie foarte drăguțe! Recomand cu drag.

 145. Camera foarte spațioasă, pat confortabil, perne moi. Smart TV Baie curata, cada mare. Zona de spa frumoasa, relaxanta. Sala de fitness cât de cât ok , nu la fel de spațioasă ca și camerele ! Micul dejun bun, proaspăt! Restaurantul Miorița foarte frumos amenajat, servirea ok. Recomand vita, este excelent gătită, foarte gustoasa. Supele și ele foarte gustoase, la fel și clătitele 🙂 Recomand!

 146. Amplasarea hotelului in centrul statiunii .Spatiu mare in camera, cald cit trebuie si reglabil.

 147. Conform asteptarilor…servicii de 5 stele, curatenie, piscinele cu apa calda de vis. Mic dejun bogat pe toate gusturile, greu de gasit ceva de comentat. Locatie foarte buna aproape de partia Bradul.

 148. Totul a fost minunat. Revin cu drag de fiecare data!

 149. Facilitatile pentru copii ,dar si pentru adulti(spa-ul deosebit ,piscina mare,restaurantele cu mancare foarte buna si cochet amenajate,locuri de joaca si animatori pentru copii)

 150. Am revenit după doi ani la Alpin și am fost la fel de încântati ca și pana acum ! Apartament spațios, personal amabil, servicii foarte bune per total !

 151. Personal amabil, mic dejun delicios, amplasarea chiar langa partie, totul la superlativ!!!

 152. Ne place mult stilul camerelor de la Teleferic, te fac sa te simti ca la munte. Curatenia este exemplara. Personalul este de fiecare data prompt si foarte dragut, felicitari tuturor. Restaurantul cred ca este cel mai bun din Brasov/ Poiana Brasov, din punct de vedere al varietatii produselor, abundentei, calitatii.

 153. Hotelul este foarte frumos, personalul amabil, vederea din camera superba. SPA-ul este mic, dar dragut. Micul dejun este variat si gustos. Camerele sunt comfortabile, cochete si foarte curate.

 154. Raport calitate pret execelent. Patul este mare si confortabil. Micul dejun este foarte bun. Personalul prietenos.

 155. personalul foarte amabil, micul dejun nemaipomenit!

 156. Primire placuta,curatenie,amabilitate,mic dejun variat,liniste.

 157. Este un hotel cu o arhitectura aparte, ca un castel, plasat intr-o zana linistita. Personalul este foarte amabil si saritor si ofera servicii de calitate. Micul dejun este variat si bun. Zilnic se face curatenie si se schimba prosoapele. Il recomand cu caldura.

 158. Hotelul este ceva deosebit, staful este profi, absolut totul a fost ireprosabil! Merita o nota mult mai mare fata de cea atribuita!

 159. Micul dejun este fabulos. Hotelul arată foarte bine, la interior fiind construit ca un castel. Camerele sunt mari și frumos mobilate. Au serviciu de shuttle și, având în vedere problemele cu parcarea din Poiana Brașov, cred că asta este cel mai mare atuu al lor. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Poiană.

 160. Piscina, sauna, jacuzzi, mic dejun, personal foarte amabil.

 161. Carmenmihaela66 aprilie 4, 2019 at 6:06 am

  mic dejun excelent,variat,cantitati suficiente,proaspat,ospatarii amabili.

 162. Locatia foarte aproape de partie. Apartamentul a fost spatios si ingenios compartimentat (accesul la baie prin doua usi). Mic dejun excelent. Personal foarte amabil.

 163. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 164. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 165. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 166. servirea, ambientul, peisajul, disponibilitatea personalului.

 167. Locatia excelenta, la egala distanta de telecabina si telegondola.

 168. Perfect pentru un cincediu cu/ fără familie. Vom reveni.

 169. Sotia mea adora Poiana Brasov, de aceea am ales sa-i fac o supriza rezervand o camera la Hotel Alpin. Nu regret decizia pentru ca toate serviciile au fost la cel mai inalt nivel. Incep cu mancarea pentru ca de fel suntem niste pofticiosi, dar si curiosi, dorind mereu sa incercam feluri noi de mancare. Pe langa mancarea pe care am servit-o sub o ambianta extrem de placuta si eleganta, nu pot uita privelistea de care am avut parte din restaurantul Apropo’s. Am primit o camera cu priveliste spre munte, curata si foarte spatioasa, unde am continuat sa ne simtim bine cu ajutorul room service-ului care ne a stat la dispozitie cu amabilitate si zambete. Pe scurt ne-am bucurat de aceasta sedere la Hotel Alpin si cu siguranta o sa revenim.

 170. Energia locului foarte înaltă. Mâncare excelentă. Personal de calitate si servicii peste așteptări. Curățenia din camera fără reproș. M-am simțit foarte bine și cu siguranță voi revenii.

 171. Zona spa, personalul de la spa foarte atent . Am stat la camera si a fost foarte bine, iar o noapte la apartament si a fost foarte bine. Apartamentul este mai spatios, are 2 dormitoare si sufragerie si in plus are cada cu masaj.

 172. Micul dejun – fabulos! Fff gustos. Mi-a placut amplasamentul hotelului, un hotel smart! Camerele izolate fonic! Arata frumos! Zona spa, frumoasa.

 173. Un hotel cu adevarat de 4 stele, facilitati, personal, etc. Bravo!!!

 174. Totul, nu am ce reprosa acestui hotel, personal super amabil, micul dejun foarte bogat si de calitate, totul la superlativ!!!! cu siguranta voi mai reveni!!!

 175. -zona spa are potential insa nu este deloc intretinuta, -locatia este superba insa nu este exploatata la potential maxim si este pacat deoarece nu iti da senzatia sa te reintorci !

 176. Micul dejun foarte bun! Cafea buna! Somn confortabil! As mai reveni in aceasta locatie!

 177. Totul a fost in regula de la locatie la personal. Recomand calduros. Camera f spatioasa.

 178. Amabilitatea personalului m-a facut sa ma simt bine. Curatenia. Linistea.

 179. Amabilitatea, curatenia, linistea, pozitia si imprejurarile

 180. Totul a fost la superlativ! Felicitări personalului! Vom reveni cu placere.

 181. MICUL DEJUN SARACACIOS SI REPETITIV. LOCATIA SUPER OK.

 182. Am apreciat camera pentru ca a fost spatioasa, cu balcon, amplasarea de asemenea. Recomand acest hotel.

 183. Mancarea foarte buna, pozitionarea castelului superba !

 184. Ambianta si personalul la superlativ. Multumim pentru sfarsitul de saptamana minunat. Vom reveni cu prima ocazie

 185. Micul dejun este foarte bun. Camera este spatioasa. Personalul prietenos.

 186. Piscina, sauna, jacuzzi, mic dejun, personal foarte amabil.

 187. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 188. Personal foarte amabil. Spatiu suficient. Pozitionare foarte buna. Curatenie.

 189. amplasamentul – este foarte aproape de telecabina gradina – foarte frumos amenajata parcarea – exista locuri rezervate pentru turistii cazati, altfel, parcarile publice sunt supraaglomerate cazarea cu animale de companie este acceptata fara cost suplimentar

 190. Calitatea cazarii si a serviciilor (spa si wellnes) a fost foarte buna.

 191. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 192. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 193. Mancarea exceptionala. Servirea impecabila. Design camere superb.

 194. Piscină mare camera priveliștea din camera este unica daca stati la un etaj mai sus amplasarea

 195. Curatenia, caldura si mobilierul din camera, mancarea de la micul dejun

 196. Micul dejun – fabulos! Fff gustos. Mi-a placut amplasamentul hotelului, un hotel smart! Camerele izolate fonic! Arata frumos! Zona spa, frumoasa.

 197. Un hotel cu adevarat de 4 stele, facilitati, personal, etc. Bravo!!!

 198. Totul, nu am ce reprosa acestui hotel, personal super amabil, micul dejun foarte bogat si de calitate, totul la superlativ!!!! cu siguranta voi mai reveni!!!

 199. Micul dejun foarte bun, mancarea la restaurant excelenta desi putin cam scumpa. Amplasare super, spa-ul excelent.

 200. -zona spa are potential insa nu este deloc intretinuta, -locatia este superba insa nu este exploatata la potential maxim si este pacat deoarece nu iti da senzatia sa te reintorci !

 201. Micul dejun foarte bun! Cafea buna! Somn confortabil! As mai reveni in aceasta locatie!

 202. Micul dejun cu prajituri preparate de casa, juice-urile chiar 100% naturale si alte produse autohtone zonei. Camera eleganta, curata, prosoapele schimbate zilnic impecabile, amplasarea super.

 203. Atmosfera de primavara,natura curata,Brasovul ingrijit,zapada crestelor inalte- in contrast cu verdeata scapata de sub puterea iernii. Gazdele noastre au fost peste asteptari.Felicitari Marian.

 204. Micul dejun bun și sățios, ai de unde alege, liniștea și priveliștea, curățenia în camere iar personalul amabil a făcut ca sejurul sa fie unul minunat

 205. MICUL DEJUN SARACACIOS SI REPETITIV. LOCATIA SUPER OK.

 206. Am apreciat camera pentru ca a fost spatioasa, cu balcon, amplasarea de asemenea. Recomand acest hotel.

 207. Mancarea foarte buna, pozitionarea castelului superba !

 208. Ambianta si personalul la superlativ. Multumim pentru sfarsitul de saptamana minunat. Vom reveni cu prima ocazie

 209. Micul dejun este foarte bun. Camera este spatioasa. Personalul prietenos.

 210. Piscina, sauna, jacuzzi, mic dejun, personal foarte amabil.

 211. A fost foarte plăcut să petrecem timpul în acest apartament. Zona este superbă, liniște, mult spațiu în apartament, curățenie, locuri plăcute de vizitat în apropiere. Copilul nu mai voia să plecăm acasă. Spunea că acolo e acasă. O să ne reîntoarcem când vom mai avea timp liber. Mulțumim gazdelor pentru toată atenția acordată !

 212. Ne-am simțit neașteptat de bine. În primul rând gazda este extrem de atenta si de onestă. Apartamentul este foarte frumos si luminos. Terasa mi-a placut foarte mult, a fost locul care m-a relaxat cel mai tare. Am stat si am privit cu orele pădurea de brazi, crestele munților si cerul înstelat. Mi-a plăcut locatia pt ca este retrasă, ai parte de multa liniste. E unul din locurile la care o sa ma întorc cu drag.

 213. – locatie superba – apartament foarte spatios – dormitoarele si livingul mari si frumos amenajate; cu semineu in living. – terasa mare – in apartament gasesti tot ce ti-ar trebui: bucatarie utilata, spatii de depozitare mari, masa si fier de calcat. – este cel mai frumos apartament inchiriat pana acum pe booking. – gazda foarte amabila, ne-a permis sa facem checkin-ul si checkout-ul in functie de programul nostru. – recomand apartamentul; noi vom reveni cu siguranta

 214. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 215. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 216. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 217. Amabilitatea personalului,micul dejun foarte bun,centrul spa super.

 218. mancare ok , piscina apa calda, camera cu vedere spre munte.

 219. Mancarea exceptionala. Servirea impecabila. Design camere superb.

 220. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 221. Profesionalismul managerului domnul Valentin Serea face totul perfect!

 222. MICUL DEJUN SARACACIOS SI REPETITIV. LOCATIA SUPER OK.

 223. Amplasarea, solicitudinea gazdelor, curatenia sclipitoare, mancarea.

 224. Camera spatioasa cu mobilier de calitate, pat confortabil, tv modern.

 225. Super mic dejun la restaurantul Vânătorul! Camera foarte mare, patul confortabil. Personalul amabil si de ajutor pentru orice intrebare. Vom reveni cu siguranta!

 226. Zona linistita, spatios, curat, aproape de partia Bradu. Multumim si revenim!

 227. Pozitia intr-o zona foarte liniștita,dar in aceelasi timp aproape de pârtie . Apartamentul este foarte curat, utilat cu tot ce este necesar pentru confortul oaspeților . Apartamentul este foarte comod pentru 4 Adulți.

 228. ABSOLUT TOTUL . LOCATIE SUPERBĂ , PERSONAL EXTRAORDINAR , APARTAMENT IMENS SI COMPLET.

 229. Totul, apartamentul arată mult mai frumos in realitate. Am rămas foarte plăcut surprinși…Te simți ca acasă. Recomand cu încredere această locație.

 230. Apartament foarte spatios si dotat. 2 dormitoare adulti+1dormitor copii, 2 bai, bucatarie si living. Bucataria este echipata cu tot ce ai nevoie, dar daca vrei sa gatesti trebuie sa faci un drum pana in Brasov sa faci piața sau sa vii pregatit, pentru ca nu gasesti magazine alimentare in apropiere 🙂 Toata lumea a fost multumita de raportul calitate – pret si de confortul de care am dispus.

 231. Very nice apartment, designed and clean with three bedrooms. We see that the apartment is well maintained and there is attention to every detail of it. The hosts were very courteous and available to any question. The apartment is suitable for families and enjoyed a great stay there. The building itself is part of a fairly modern and maintained complex of several buildings. There are many types of apartments there and there is a central spa building. While we arrived the place was quite empty but towards Easter the place was full. The place itself is quite isolated and surrounded by woods. It is a 5-minute drive from Poiana Brasov and 20 minutes from Brasov. To Poiana Brasov, you can also walk (45 minutes through the road and 20 minutes if you shorten through the forest).

 232. Locatia chiar in centru statiunii, gazda foarte serviabila, camerelele toate cu bai, foarte curate, bucataria si livingul perfecte pentru un grup numeros de prieteni (bucataria utilata cu tot ce era nevoie), zona de gratar acoperita (nu conteaza daca ploua sau ninge)

 233. Totul a fost placut,gazde primitoare si foarte binevoitoare,o sa revinim si alta data .

 234. Aproape de autobuzul care te lasă la pârtie Loc suficient pentru grup cu copii Facilități suficiente in casa

 235. Apartamentul in care am locuit pt cateva zile a fost foarte curat si spatios

 236. Amplasarea deosebita, priveliștea din camera superba , liniste si atmosfera foarte plăcută din complex . Apartamentul are un design deosebit , finisaje de foarte buna calitate și o canapea foarte comoda . De asemenea patul din dormitor are o saltea foarte odihnitoare. Superb! Vom reveni cu siguranța !

 237. Curățenia nu a fost gata când am ajuns, iar femeia de servici ne-a deranjat la ora 8 dimineața!!!

 238. A fost suficientă caldura pentru noi, o familie friguroasă. Zona este liniștita!

 239. Faptul ca era aproape de centru si ca a fost cald in camere

 240. O pensiune curata, cu camere mari,pat confortabil,la 5 minute de mers pe jos de pârtie,mic dejun neașteptat de bun.

 241. Camere spatioase, locație excelentă, curățenie si spa nemaipomenit.

 242. Totul a fost excelent. Micul dejun foarte bun,personalul foarte atent si bine instruit, Recomand cu plăcere aceasta locație,

 243. locatia este de vis ,micul dejun foarte diversificat totul la superlativ

 244. Mic dejun diversificat, servire ok, preparate gatite corect.

 245. Un hotel cu toate facilitatile.Camere amenajate frumos in culori placute.Mic dejun delicios.

 246. Am mai fost si cu alta ocazia ospetele vostru si acum am revenit cu drag. Totul a fost la superlativ ca de obicei : mancarea, personalul, camera, peisajul si nu in ultimul spa-ul. Voi reveni cu drag.

 247. Personalul foarte amabil. Serviciul de roomservice foarte prompt și diferenta mică de pret fata de pretul din restaurant. Mic-dejun foarte diversificat si bun.

 248. Totul a fost la superlativ…in special personalul asiatic

 249. Superrr servicii , curatenie personal politicos . Loc de joaca pentru copii. Toate facilitatile ❤️

 250. Personalul este extrem de amabil. Foarte rar mai gasesti oameni atat de draguti si amabili. Locatia este foarte buna. Micul dejun excelent.

 251. Am avut o vacanta excelenta la Pensiunea Orizont. Amplasare buna, personal foarte amabil,camera spatioasa, curatenie, vedere frumoasa de la balcon, mic dejun foarte variat si extrem de delicios. Sunt incantati ca am ales aceasta pensiune unde ne-am simtit minunat!

 252. Totul a fost exceptional. Micul dejun excelent, diversificat, cu produse de foarte buna calitate foarte gustos.Camera spatioasa, cu vedere la munte, foarte curata; asternuturi albe impecabile, paturi confortabile; prosoape imaculate.Personal atent, discret si foarte amabil. Caldura in camera ( iti puteai regla singur caloriferul pe treapta de caldura dorita), apa calda la orice ora(baia extrem de curata).Intr-un cuvant: un sejur extrem de odihnitor, cu toate ca vremea n-a prea tinut cu noi.Wi-fi – semnal foarte bun. Totul la superlativ, vom reveni cu mare placere!

 253. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 254. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 255. Profesionalismul managerului domnul Valentin Serea face totul perfect!

 256. Calitatea cazarii si a serviciilor (spa si wellnes) a fost foarte buna.

 257. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 258. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 259. A fost foarte plăcut să petrecem timpul în acest apartament. Zona este superbă, liniște, mult spațiu în apartament, curățenie, locuri plăcute de vizitat în apropiere. Copilul nu mai voia să plecăm acasă. Spunea că acolo e acasă. O să ne reîntoarcem când vom mai avea timp liber. Mulțumim gazdelor pentru toată atenția acordată !

 260. Ne-am simțit neașteptat de bine. În primul rând gazda este extrem de atenta si de onestă. Apartamentul este foarte frumos si luminos. Terasa mi-a placut foarte mult, a fost locul care m-a relaxat cel mai tare. Am stat si am privit cu orele pădurea de brazi, crestele munților si cerul înstelat. Mi-a plăcut locatia pt ca este retrasă, ai parte de multa liniste. E unul din locurile la care o sa ma întorc cu drag.

 261. – locatie superba – apartament foarte spatios – dormitoarele si livingul mari si frumos amenajate; cu semineu in living. – terasa mare – in apartament gasesti tot ce ti-ar trebui: bucatarie utilata, spatii de depozitare mari, masa si fier de calcat. – este cel mai frumos apartament inchiriat pana acum pe booking. – gazda foarte amabila, ne-a permis sa facem checkin-ul si checkout-ul in functie de programul nostru. – recomand apartamentul; noi vom reveni cu siguranta

 262. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 263. Personal foarte amabil. Spatiu suficient. Pozitionare foarte buna. Curatenie.

 264. amplasamentul – este foarte aproape de telecabina gradina – foarte frumos amenajata parcarea – exista locuri rezervate pentru turistii cazati, altfel, parcarile publice sunt supraaglomerate cazarea cu animale de companie este acceptata fara cost suplimentar

 265. Organizarea, luxul, profesionisti din orice punct de vedere. Salteau patului nota 100!! Pot spune, ca te poti bucura din plin de relaxare.

 266. Personalul foarte amabil. Serviciul de roomservice foarte prompt și diferenta mică de pret fata de pretul din restaurant. Mic-dejun foarte diversificat si bun.

 267. Totul a fost la superlativ…in special personalul asiatic

 268. Mic dejun diversificat, servire ok, preparate gatite corect.

 269. Un hotel cu toate facilitatile.Camere amenajate frumos in culori placute.Mic dejun delicios.

 270. Am mai fost si cu alta ocazia ospetele vostru si acum am revenit cu drag. Totul a fost la superlativ ca de obicei : mancarea, personalul, camera, peisajul si nu in ultimul spa-ul. Voi reveni cu drag.

 271. Mi a plăcut tot de la serviciile oferite de personal până la confortul camerelor destul de curate si primitoare ! Micul dejun foarte bogat și proaspăt! Peisaj ,locație spa ul foarte ok !

 272. Camere spatioase, locație excelentă, curățenie si spa nemaipomenit.

 273. Totul a fost excelent. Micul dejun foarte bun,personalul foarte atent si bine instruit, Recomand cu plăcere aceasta locație,

 274. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 275. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 276. Profesionalismul managerului domnul Valentin Serea face totul perfect!

 277. Personalul este extrem de amabil. Foarte rar mai gasesti oameni atat de draguti si amabili. Locatia este foarte buna. Micul dejun excelent.

 278. Am avut o vacanta excelenta la Pensiunea Orizont. Amplasare buna, personal foarte amabil,camera spatioasa, curatenie, vedere frumoasa de la balcon, mic dejun foarte variat si extrem de delicios. Sunt incantati ca am ales aceasta pensiune unde ne-am simtit minunat!

 279. Totul a fost exceptional. Micul dejun excelent, diversificat, cu produse de foarte buna calitate foarte gustos.Camera spatioasa, cu vedere la munte, foarte curata; asternuturi albe impecabile, paturi confortabile; prosoape imaculate.Personal atent, discret si foarte amabil. Caldura in camera ( iti puteai regla singur caloriferul pe treapta de caldura dorita), apa calda la orice ora(baia extrem de curata).Intr-un cuvant: un sejur extrem de odihnitor, cu toate ca vremea n-a prea tinut cu noi.Wi-fi – semnal foarte bun. Totul la superlativ, vom reveni cu mare placere!

 280. servirea, ambientul, peisajul, disponibilitatea personalului.

 281. Locatia excelenta, la egala distanta de telecabina si telegondola.

 282. Perfect pentru un cincediu cu/ fără familie. Vom reveni.

 283. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 284. Personal foarte amabil. Spatiu suficient. Pozitionare foarte buna. Curatenie.

 285. amplasamentul – este foarte aproape de telecabina gradina – foarte frumos amenajata parcarea – exista locuri rezervate pentru turistii cazati, altfel, parcarile publice sunt supraaglomerate cazarea cu animale de companie este acceptata fara cost suplimentar

 286. Zona spa foarte relaxanta, apa din piscina/jacuzzi foarte calda , sauna excelenta . Micul dejun foarte variat , cu mancare foarte buna , dejunul pascal senzational , tip bufet , extraordinar. Curatanie , personal foarte amabil.

 287. Totul: cazare, mancare, ospitalitate, serviciile oferite

 288. Patiseria a fost excelentă și toate preparatele au fost delicioase.

 289. Organizarea, luxul, profesionisti din orice punct de vedere. Salteau patului nota 100!! Pot spune, ca te poti bucura din plin de relaxare.

 290. Personalul foarte amabil. Serviciul de roomservice foarte prompt și diferenta mică de pret fata de pretul din restaurant. Mic-dejun foarte diversificat si bun.

 291. Totul a fost la superlativ…in special personalul asiatic

 292. locatia superba. micul dejun nu tine cont de optiuni gen zile de post – cu dezlegare la peste, – sau vegetarieni (pentru ei prea limitata gama de optiun).

 293. Camera spatioasa, eleganta. Personal amabil, mic dejun bun spre foarte bun. Activitati pentru copii. Noi am fost cu familia si ne-am simtit ok.

 294. Mic dejun variat, camera a fost spatioasa, luminoasa, cu priveliste foarte placuta, amenajata foarte placut, potrivit pentru un sejur la munte.

 295. Camerele mari ,peisajul frumos,mâncarea foarte bună în ansamblu a fost bine.

 296. Spa, locatia, mancarea, staff ul , parcarea si privelistea

 297. Personalul foarte orientat catre client, dar în special cei care au fost de serviciu pe zi in data de 17 și 19- baiatul este un adevărat model de “Așa DA”. Camerele foarte spatioase, pozitia hotelului cu lacul in apropiere, mâncarea foarte bună si la mic dejun si in restaurant.

 298. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 299. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 300. Profesionalismul managerului domnul Valentin Serea face totul perfect!

 301. Micul dejun a fost exceptional!!! Mancare pentru toate gusturile. Staff-ul foarte dragut

 302. Camera frumoasa si curata, linistea, privelistea superba , micul dejun extraordinar foarte bogat , prajiturile facute in casa .

 303. Totul este la superlativ. Cainii sunt minunați! Max este atat de pufos si cuminte!

 304. Zona spa foarte relaxanta, apa din piscina/jacuzzi foarte calda , sauna excelenta . Micul dejun foarte variat , cu mancare foarte buna , dejunul pascal senzational , tip bufet , extraordinar. Curatanie , personal foarte amabil.

 305. Totul: cazare, mancare, ospitalitate, serviciile oferite

 306. Patiseria a fost excelentă și toate preparatele au fost delicioase.

 307. Cafeaua de la bar, curățenia și amabilitatea personalului.

 308. Amabilitatea personalului Locatia Parcarea Micul dejun super ok Linistit

 309. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare buna a hotelului, parcare supravegheata video.

 310. Locația este minunata. Curățenia este la ea acasă. Personalul este cald și primitor cu turiștii.

 311. O locatie pentru cazare excelenta , ca raport calitate-pret foarte bun ,cu un personal foarte amabil . Camerele foarte curate ( de fapt era un apartament ) , mancarea foarte buna si un meniu diversificat , inclusiv cu specific vanatoresc .

 312. Amplasarea, solicitudinea gazdelor, curatenia sclipitoare, mancarea.

 313. Hotel spatios, curat si stilat, piscina mare, mic dejun foarte delicios.Totul perfect.

 314. Personalul foarte amabil , zambitor si mereu sa te ajute. Mancarea excelenta …. micul dejun fabulos. Piscina foarte curata, apa calda , salvamar pt supraveghere. Hotelul arata foarte bine, foarte multe sali, optiuni, facilitati ( locuri de joaca pentru copii ). Restaurantul este super , ospatarii la costum foarte bine pregatiti si foarte siguri pe ei ” putin cam prea siguri in unele cazuri ” , iar vinul demidulce a fost de vis.

 315. locatia superba. micul dejun nu tine cont de optiuni gen zile de post – cu dezlegare la peste, – sau vegetarieni (pentru ei prea limitata gama de optiun).

 316. Organizarea, luxul, profesionisti din orice punct de vedere. Salteau patului nota 100!! Pot spune, ca te poti bucura din plin de relaxare.

 317. Personalul foarte amabil. Serviciul de roomservice foarte prompt și diferenta mică de pret fata de pretul din restaurant. Mic-dejun foarte diversificat si bun.

 318. Totul a fost la superlativ…in special personalul asiatic

 319. Laurentiu_proto mai 31, 2019 at 7:39 pm

  Locatie excelenta. Mic dejun bogat si foarte diversificat. Camera a fost excelenta , mare spatioasa , curatenie se facea in fiecare zi.

 320. Camerele mari ,peisajul frumos,mâncarea foarte bună în ansamblu a fost bine.

 321. Spa, locatia, mancarea, staff ul , parcarea si privelistea

 322. Camere foarte spatioase, balcoane generoase, curat in camera.

 323. Camere spatioase si curate Locatia hotelului este extraordinara Piscina exterioara incalzita Baile din camere foarte curate

 324. Locația ok, camerele curate și spațioase, Spa-ul și piscina cu apa încălzită de afara excelente, ca exista parcare.

 325. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 326. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 327. Profesionalismul managerului domnul Valentin Serea face totul perfect!

 328. Totul a fost perfect, liniște și atmosfera plăcută! Personalul foarte amabil și receptivi! La sigur vom mai reveni!!!

 329. Parcare sigură și spațioasă în fața hotelului. Personalul de la recepție foarte amabil. Micul dejun foarte bogat și variat cu produse de calitate și bine preparate.

 330. Micul dejun a fost exceptional!!! Mancare pentru toate gusturile. Staff-ul foarte dragut

 331. Zona spa foarte relaxanta, apa din piscina/jacuzzi foarte calda , sauna excelenta . Micul dejun foarte variat , cu mancare foarte buna , dejunul pascal senzational , tip bufet , extraordinar. Curatanie , personal foarte amabil.

 332. Totul: cazare, mancare, ospitalitate, serviciile oferite

 333. Patiseria a fost excelentă și toate preparatele au fost delicioase.

 334. Cafeaua de la bar, curățenia și amabilitatea personalului.

 335. Amabilitatea personalului Locatia Parcarea Micul dejun super ok Linistit

 336. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare buna a hotelului, parcare supravegheata video.

 337. Mic dejun bun. Cafea buna (desi , Nespresso, era mult mai buna!!!) La restaurant, am fost serviti intr-u timp foarte scurt!

 338. Totul a fost de nota 10, peste asteptarile noastre. Micul dejun este foarte consistent si diversificat. Piscina si sala de sport fac toti banii! Am prins o perioada linistita.

 339. Cafeau a fost buna,camera spatioasa..personalul dragut..centrul spa variat

 340. Totul a fost ok. Asa cum am vazut in detaliile de pe booking. Micul dejun a fost foarte diversificat, personalul foarte amabil.

 341. Personalul de receptie si de curățenie amabil si prompt in rezolvarea situațiilor ce apar. Camere curate , mari , piscină caldă.

 342. Curățenia si amplasarea hotelului sunt singurele plusuri.

 343. Camerele frumoase si curate, toate facilitatile, psicina si spa exceptionala. Personalul foarte politicos.

 344. Este cea mai buna alegere pentru un sejur de relaxare la munte, mai ales pentru familiile cu copii.

 345. Sevicii premium, atentie pt oaspeti in principiu datorita personalului strain mai serviabil. Mic dejun f bun, imbunatatiri de la prima noastra vizita. La ora actuala cel mai bun hotel din Poiana.

 346. Locația, peisajul,piscinele, saunele au fost uimitoare!

 347. Camere foarte spatioase, balcoane generoase, curat in camera.

 348. Camere spatioase si curate Locatia hotelului este extraordinara Piscina exterioara incalzita Baile din camere foarte curate

 349. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 350. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 351. Profesionalismul managerului domnul Valentin Serea face totul perfect!

 352. RELAXARE ŞI MEDITATIE, PERSONALUL FOARTE AMABIL SI DRAGUT, FELICITARI

 353. Confortabil patul , mic dejun bogat și pentru toate gusturile

 354. Totul a fost perfect, liniște și atmosfera plăcută! Personalul foarte amabil și receptivi! La sigur vom mai reveni!!!

 355. Totul a fost in regula. Pozitia foarte buna. Un plus foarte mare este piscina.

 356. Liniste, micul dejun proaspăt și bun, personal foarte prompt! Am primit imediat o umbrelă atunci când am fost nevoiți să ieșim pe ploaie pentru a lua cina si inca o pilota atunci când am solicitat.

 357. Totul la superlativ.Curatenie, personal amabil, camera mare…ne-a parut rau ca am plecat asa repede.

 358. O cazare la superlativ! Foarte curat, in jur totul e verde,liniste,gazda amiabilà si niste animalute foarte dragute si haioase 🙂 Locatia unde vrei sa revii neaparat.Multumim enorm.

 359. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 360. Personal foarte amabil. Spatiu suficient. Pozitionare foarte buna. Curatenie.

 361. Amplasarea hotelului, curatenie, liniste, raport pret calitate bun.

 362. Mic dejun foarte bun, cafea foarte buna. Probabil ca privelistea era deosebita privind din camerele situate pe fata hotelului. Pe spate NU. Dar compensau pasarelele.

 363. Amplasarea hotelului, personalul foarte amabil, patul in care ne-am odihnit foarte bine si privelistea.

 364. Camere imense, frumos amenajate, personal serviabil Micul dejun fabulos, ca la nunta.

 365. Mic dejun bun. Cafea buna (desi , Nespresso, era mult mai buna!!!) La restaurant, am fost serviti intr-u timp foarte scurt!

 366. Totul a fost de nota 10, peste asteptarile noastre. Micul dejun este foarte consistent si diversificat. Piscina si sala de sport fac toti banii! Am prins o perioada linistita.

 367. Locatie excelenta pentru cine doreste sa ajunga la partia pentru incepatori Bradul Raportul pret-calitate foarte bun pentru Poiana Brasov

 368. Totul a fost ok, un mare plus pentru cei care se ocupa de restaurant….. mancarea foarte gustoasa. Personalul foarte amabil. Vom reveni!

 369. Camera foarte frumoasa, curata , patul foarte bun si totul este foarte bine izolat fonic.

 370. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 371. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 372. Profesionalismul managerului domnul Valentin Serea face totul perfect!

 373. Totul super. Locatie, camere curate cu toate dotarile necesare, mic dejun excelent, piscina super si personalul profesionist. Multumim pentru un sejur minunat.

 374. Poziția perfecta, micul dejun super, personal foarte amabil și primitor, curat în camera și la piscina.

 375. Piscina interioara, sauna și apa sunt excelente, locatia este deosebita.

 376. Arhitectura este draguta, este foarte bine pozitionata, este asigurat locul de parcare, personal foarte dragut, curat, pretul foarte rezonabil.

 377. Referitor la Casa Vinga…nimic…de sus pana jos neglijenta totala.

 378. Amplasare, curatenie, amabilitatea personalului, caldura in camere

 379. Gazdele sunt minunate, primitoare si foarte familiare, locatia excelenta, mancarea foarte buna! Totul a fost mai frumos decat ne asteptam!

 380. – zona linistita cu multa iarba verde si locuri de joaca pt copii, – camera frumoasa si spatioasa, – mancarea de la restaurant a fost buna, – gazdele foarte prietenoase.

 381. Personalul și servirea de nota 20👍,atmosfera , peisaj, iar prietenul Dumbrava 🏇mi-a cucerit inima! O sa revin cu mare drag!

 382. Cât de frumos! Locație superba, camere foarte curate, mic dejun copios și diversificat, pe gustul tuturor, fructe, tort, prăjituri, aer de munte incomparabil cu alte zone, băieții de la receptie extrem de amabili și prietenoși iar cățeii… fantastici! Pupici, Max! 🐾💋❤️ Va îmbrățișăm cu drag și dor! Și speram sa ne revedem, căci sunteți in top! 😘🧸⛰

 383. Micul dejun-exceptional, baietii de la receptie- foarte saritori, camera, cu exceptia baii- generoasa, raportul pret- calitate=OK…

 384. Plus-uri: mic dejun foarte generos cu multe din produse procurate local, locatia aproape de toate atractiile din Poiana si privelistea. Camerele sunt curate cu paturi confortabile . Lumina in camere un pic cam slaba dar se poate trece cu vederea. Personalul pensiunii este foarte amabil si te ajuta in orice problema. Pensiunea are un raport calitate/pret foarte bun, multe peste alte locatii mai celebre din Poiana Brasov. Cu siguranta merita revenirea in aceasta locatie.

 385. Servicii si facilitati impecabile, demne de 4 stele

 386. Camere mari si spatioase Vederea la munte fiarte frumoasa Semineul din camera Mic dejun variat si foarte bun Personal amabil Piscina pentru adulti curata si cu apa destul de calduta Piscina pentru copii cu apa calda si cu mai putin clir

 387. Apartamentul spatios si cu vedere excelenta catre munte. Personalul de la receptie deosebit de prietenos si receptiv la nevoile noastre legate de hotel. Curatenia in camere si personalul care intretine curatenia in camere au fost peste asteptari, mult mai bine decat la vizitele trecute la acelasi hotel. Micul dejun destul de diversificat, dar care mai poate avea imbunatatiri.

 388. Amabilitatea întregului personal, curățenie exemplara

 389. Camera mare si curata!!! Este un hotel excelent pt familie

 390. Camera foarte frumos decorată si curată, ca de altfel întreg hotelul. Personalul deosebit de atent si gata sa-ti satisfacă orice dorința. Deși am ajuns la restaurant la 22,25 adică 5 min înainte de închidere, ne-au servit cu plăcere si ne-au asigurat ca putem sta cât dorim. Zona Spa frumoasa, cada jacuzzi de afara amplasată intr-o zona înconjurată de un gazon perfect si brazi. Senzația generală este de bun gust si curatenie. Am uitat ceva in camera, iar bunurile mi-au fost returnate imediat prin fancurier. Mulțumim, vom reveni cu drag.

 391. Camera de dimensiuni impresionante cu 2 paturi mari . Micul dejun pe gustul tuturor iar SPA-ul de excepție . Restaurantul Miorița cu personal insuficient ( cel puțin pe terasa exterioară) dar ospătarul care s-a ocupat de noi a fost de nota 10 .

 392. Camere imense, frumos amenajate, personal serviabil Micul dejun fabulos, ca la nunta.

 393. Mic dejun bun. Cafea buna (desi , Nespresso, era mult mai buna!!!) La restaurant, am fost serviti intr-u timp foarte scurt!

 394. Locație amplasată excelent, cu foarte multe facilități pentru turiști

 395. -locatie curata, personal amabil, raport servicii calitate foarte ok, mic dejun încărcat

 396. Locația, peisajul,piscinele, saunele au fost uimitoare!

 397. Totul a fost perfect. Camera de 4 stele, micul dejun, parcarea și prețul camerei au fost la standarde europene. Am fost încântată sa constat ca dl.Rosca, managerul hotelului, este prezent și implicat.

 398. CONFORTUL OFERIT, PISCINA INTERIOARA, SAUNA, SALA DE JOCURI

 399. Totul super. Locatie, camere curate cu toate dotarile necesare, mic dejun excelent, piscina super si personalul profesionist. Multumim pentru un sejur minunat.

 400. micul dejun este ok, hotelul insa este de ocolit, nu are minimum de dotari pentru a fi considerat.

 401. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 402. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 403. Micul dejun foarte bun, cu preparate făcute în casă (prajiturile f bune si diferite in fiecare zi).

 404. Locatia,amabiliatea personalului,peisajul.curatenia camerelor

 405. Cât de frumos! Locație superba, camere foarte curate, mic dejun copios și diversificat, pe gustul tuturor, fructe, tort, prăjituri, aer de munte incomparabil cu alte zone, băieții de la receptie extrem de amabili și prietenoși iar cățeii… fantastici! Pupici, Max! 🐾💋❤️ Va îmbrățișăm cu drag și dor! Și speram sa ne revedem, căci sunteți in top! 😘🧸⛰

 406. Pozitia, aerul, gratarul, confortul, linistea din luna mai

 407. O cazare la superlativ! Foarte curat, in jur totul e verde,liniste,gazda amiabilà si niste animalute foarte dragute si haioase 🙂 Locatia unde vrei sa revii neaparat.Multumim enorm.

 408. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 409. Amabilitatea întregului personal, curățenie exemplara

 410. Camera mare si curata!!! Este un hotel excelent pt familie

 411. Camera foarte frumos decorată si curată, ca de altfel întreg hotelul. Personalul deosebit de atent si gata sa-ti satisfacă orice dorința. Deși am ajuns la restaurant la 22,25 adică 5 min înainte de închidere, ne-au servit cu plăcere si ne-au asigurat ca putem sta cât dorim. Zona Spa frumoasa, cada jacuzzi de afara amplasată intr-o zona înconjurată de un gazon perfect si brazi. Senzația generală este de bun gust si curatenie. Am uitat ceva in camera, iar bunurile mi-au fost returnate imediat prin fancurier. Mulțumim, vom reveni cu drag.

 412. O locație pe gustul meu. Oameni de calitate și servicii ireprosabile. Piscina și serviciile SPA, de excepție. Camera moderna și curata. Hotelul modernizat, iar mâncarea de nota 10. Mulțumesc Hotel Alpin pentru o seara minunata. Revin cu drag, la voi.

 413. Nu poti gasi defecte acestui hotel! Totul.este superb

 414. Atmosfera f calda si primitoare de la receptia hotelului pana la camera, baie, restaurante, zona SPA, piscina, sala de sport, sauna, priveliste. Mancarea excelenta atat la micul dejun cat si la restaurante. Curatenie in camera, baie si in hotel. Cu siguranta voi reveni!!!!!

 415. Camere mari, curățenie, personal foarte amabil, mic dejun excepțional

 416. Micul dejun destul de bun , diversitate ,cafea buna, personalul foarte amabil si saritor. Camerele sunt spatioase si curate ,SPA-ul este destul de bine amenajat functional . Punctul forte jacuzzi exterior cu o vedere superba la munte !

 417. Camera de dimensiuni impresionante cu 2 paturi mari . Micul dejun pe gustul tuturor iar SPA-ul de excepție . Restaurantul Miorița cu personal insuficient ( cel puțin pe terasa exterioară) dar ospătarul care s-a ocupat de noi a fost de nota 10 .

 418. Camera, baia și terasa (balconul) au fost exagerat de spațioase. Mic dejun diversificat și foarte bun. Totul a fost excelent pentru prețul plătit. Cu siguranță mă voi mai întoarce aici.

 419. Excelent amplasata, facilitati foarte bune(sauna, bazin interior exterior, zona fitness), personal respectuos, mic dejun bun.

 420. Piscină saună mic dejun, peisajul da a fost ok.

 421. Mi a placut piscina , apa destul de ok pentru bebelusi. Mic dejun variat , foarte bun Locuri de joaca pentru copii

 422. locatia, preturile restaurantului si calitatea mancarii

 423. Totul a fost perfect. Camera de 4 stele, micul dejun, parcarea și prețul camerei au fost la standarde europene. Am fost încântată sa constat ca dl.Rosca, managerul hotelului, este prezent și implicat.

 424. micul dejun este ok, hotelul insa este de ocolit, nu are minimum de dotari pentru a fi considerat.

 425. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 426. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 427. Amabilitatea extraordinara a personalului, curatenia, patul foarte confortabil, prosoapele schimbate zilnic, izolarea fonica. Micul dejun foarte gustos, variat, rafinat, dulciuri facute in casa. Foarte amabili si saritori la orice solicitare. Fac totul ca sa te simti bine la ei.

 428. Micul dejun foarte bun, cu preparate făcute în casă (prajiturile f bune si diferite in fiecare zi).

 429. Locatia,amabiliatea personalului,peisajul.curatenia camerelor

 430. Pozitia, aerul, gratarul, confortul, linistea din luna mai

 431. O cazare la superlativ! Foarte curat, in jur totul e verde,liniste,gazda amiabilà si niste animalute foarte dragute si haioase 🙂 Locatia unde vrei sa revii neaparat.Multumim enorm.

 432. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 433. Totul a fost foarte bine! Camere spațioase, balcon cu vedere frumoasa, personal foarte amabil, micul dejun excelent!

 434. Locația, liniște, aer curat, piscina, preturi rezonabile la minibar.

 435. Totul este la superlativ, începând cu personalul de la recepție și până la personalul restaurantelor. Felicitări!

 436. Experienta a fost una foarte placuta. Ne-a placut in special atmosfera din cadrul hotelului, amabilitatea personalului, curatenia din camera, micul dejun si amplasarea hotelului. Per ansamblu a fost un concediu reusit.

 437. Micul dejun excelent, hotelul bine organizat si amenajat .

 438. Amabilitatea întregului personal, curățenie exemplara

 439. Camera foarte mare cu doua paturi duble. Curat în camera. Micul dejun bogat. De revenit.

 440. Locatia si cazarea foarte ok, micul dejun foarte bun si variat,iar restaurantul Miorita al hotelului a fost nemaipomenit. Mancare si servire la standarde inalte. Multumiri ospatarului Marius: profesionist, atent la detalii si un om foarte bun..original. Am petrecut un timp bun,de calitate!

 441. Dragos-mihaita iulie 5, 2019 at 7:46 pm

  Locatia este foarte buna, au fost locuri de parcare, arhitectura frumoasa.

 442. Camerele foarte spatioase, paturile confortabile, amenajarea camerelor, respectiv tablourile si baia spatioasa.

 443. Camera, baia și terasa (balconul) au fost exagerat de spațioase. Mic dejun diversificat și foarte bun. Totul a fost excelent pentru prețul plătit. Cu siguranță mă voi mai întoarce aici.

 444. Excelent amplasata, facilitati foarte bune(sauna, bazin interior exterior, zona fitness), personal respectuos, mic dejun bun.

 445. Mi a placut piscina , apa destul de ok pentru bebelusi. Mic dejun variat , foarte bun Locuri de joaca pentru copii

 446. locatia, preturile restaurantului si calitatea mancarii

 447. Totul a fost perfect. Camera de 4 stele, micul dejun, parcarea și prețul camerei au fost la standarde europene. Am fost încântată sa constat ca dl.Rosca, managerul hotelului, este prezent și implicat.

 448. Locatia Peisajul Sentimentul de “acasa la Dracula” pe care ti-o da amenajarea cladirii Micul Dejun variat

 449. micul dejun este ok, hotelul insa este de ocolit, nu are minimum de dotari pentru a fi considerat.

 450. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 451. Mic dejun excelent.Camera mare si luminoasa.Personalul foarte amabil.Foarte curat.Locatie foarte buna.

 452. Personal amabil, condiții foarte bune, raport calitate preț excelent.

 453. Totul a fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si dragut, dispus sa te ajute cu orice nelamurire ai avea. Micul dejun de asemenea, diversificat, suficient, toate produsele erau proaspete. Recomand cu incredere.

 454. Pozitia, aerul, gratarul, confortul, linistea din luna mai

 455. O cazare la superlativ! Foarte curat, in jur totul e verde,liniste,gazda amiabilà si niste animalute foarte dragute si haioase 🙂 Locatia unde vrei sa revii neaparat.Multumim enorm.

 456. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 457. Totul a fost foarte bine! Camere spațioase, balcon cu vedere frumoasa, personal foarte amabil, micul dejun excelent!

 458. Locația, liniște, aer curat, piscina, preturi rezonabile la minibar.

 459. Totul este la superlativ, începând cu personalul de la recepție și până la personalul restaurantelor. Felicitări!

 460. Experienta a fost una foarte placuta. Ne-a placut in special atmosfera din cadrul hotelului, amabilitatea personalului, curatenia din camera, micul dejun si amplasarea hotelului. Per ansamblu a fost un concediu reusit.

 461. Micul dejun excelent, hotelul bine organizat si amenajat .

 462. Amabilitatea întregului personal, curățenie exemplara

 463. Camera foarte mare cu doua paturi duble. Curat în camera. Micul dejun bogat. De revenit.

 464. Locatia si cazarea foarte ok, micul dejun foarte bun si variat,iar restaurantul Miorita al hotelului a fost nemaipomenit. Mancare si servire la standarde inalte. Multumiri ospatarului Marius: profesionist, atent la detalii si un om foarte bun..original. Am petrecut un timp bun,de calitate!

 465. Dragos-mihaita iulie 5, 2019 at 8:07 pm

  Locatia este foarte buna, au fost locuri de parcare, arhitectura frumoasa.

 466. Camerele foarte spatioase, paturile confortabile, amenajarea camerelor, respectiv tablourile si baia spatioasa.

 467. Camera, baia și terasa (balconul) au fost exagerat de spațioase. Mic dejun diversificat și foarte bun. Totul a fost excelent pentru prețul plătit. Cu siguranță mă voi mai întoarce aici.

 468. Excelent amplasata, facilitati foarte bune(sauna, bazin interior exterior, zona fitness), personal respectuos, mic dejun bun.

 469. Mi a placut piscina , apa destul de ok pentru bebelusi. Mic dejun variat , foarte bun Locuri de joaca pentru copii

 470. locatia, preturile restaurantului si calitatea mancarii

 471. Totul a fost perfect. Camera de 4 stele, micul dejun, parcarea și prețul camerei au fost la standarde europene. Am fost încântată sa constat ca dl.Rosca, managerul hotelului, este prezent și implicat.

 472. Locatia Peisajul Sentimentul de “acasa la Dracula” pe care ti-o da amenajarea cladirii Micul Dejun variat

 473. micul dejun este ok, hotelul insa este de ocolit, nu are minimum de dotari pentru a fi considerat.

 474. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 475. Mic dejun excelent.Camera mare si luminoasa.Personalul foarte amabil.Foarte curat.Locatie foarte buna.

 476. Personal amabil, condiții foarte bune, raport calitate preț excelent.

 477. Totul a fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si dragut, dispus sa te ajute cu orice nelamurire ai avea. Micul dejun de asemenea, diversificat, suficient, toate produsele erau proaspete. Recomand cu incredere.

 478. Pozitia, aerul, gratarul, confortul, linistea din luna mai

 479. O cazare la superlativ! Foarte curat, in jur totul e verde,liniste,gazda amiabilà si niste animalute foarte dragute si haioase 🙂 Locatia unde vrei sa revii neaparat.Multumim enorm.

 480. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 481. Hotel Alpin este alegerea potrivita oricând în Poiana Brașov

 482. Totul a fost foarte bine! Camere spațioase, balcon cu vedere frumoasa, personal foarte amabil, micul dejun excelent!

 483. Locația, liniște, aer curat, piscina, preturi rezonabile la minibar.

 484. Amabilitatea personalului Atenția acordată confortului clienților

 485. Variat, proaspat, consider ca poate indeplini orice cerinte si preferinte.

 486. Micul dejun, camera, serviciul de spa, bar, etc. fără cusur. Este cel mai bun hotel de munte în care am fost vreodată. Sper sa nu coboare calitatea serviciilor pentru ca ar fi păcat.

 487. Camere imense, SPA-ul de nota 10: cald, jacuzziuri diverse, super

 488. Hotelul este amplasat in centrul statiunii,toate spatiile din incinta sunt foarte generoase,personalul este foarte amabil.Vom reveni!

 489. Liniste curatenie ,dimensiunea camerelor,personal amabil

 490. Micul dejun foarte gustos , camera foarte spatioasa , parcare in siguranta , personal foarte amabil ….

 491. O locație de neuitat, personalul cu foarte mult bun simt .. O priveliște de vis iar piscina din exterior super 🙂🙂🙂 cu siguranta o sa mai trecem !! Felicitări

 492. A fost o locație ideala, un loc extrem de liniștit, curat , personal calificat, mic dejun diversificat și cu toate facilitățile unui complex spa modern. Cu siguranță ne vom întoarce eu și familia mea. As vrea sa găsiți o modalitate de a servi și pranzul si cina în acelasi sistem ca și micul dejun . Multă bafta în continuare! . Continuați tot așa!

 493. Mi a placut piscina , apa destul de ok pentru bebelusi. Mic dejun variat , foarte bun Locuri de joaca pentru copii

 494. locatia, preturile restaurantului si calitatea mancarii

 495. Totul a fost perfect. Camera de 4 stele, micul dejun, parcarea și prețul camerei au fost la standarde europene. Am fost încântată sa constat ca dl.Rosca, managerul hotelului, este prezent și implicat.

 496. locatie intr-o zona curata,in padure cu mult aer curat,conditii tocmai bune pentru odihna camere mari,foarte curate,bine dotate,minibar bogat,functional la ora sosirii personalul foarte amabil mic dejun bogat,foarte variat

 497. mic dejun variat, pat confortabil, baia mare, curat in camera, amplasat langa trasee turistice la marginea statiunii. castelul foarte frumos pe interior

 498. Locatia Peisajul Sentimentul de “acasa la Dracula” pe care ti-o da amenajarea cladirii Micul Dejun variat

 499. Cel mai diversificat mic dejun intalnit la o pensiune de la noi din tara. Felicitari proprietarilor!

 500. Locatia excelenta, personal extrem de amabil, camera superba.

 501. Mic dejun excelent.Camera mare si luminoasa.Personalul foarte amabil.Foarte curat.Locatie foarte buna.

 502. Vederea din camera, piscina, masajul(++). Hotelul are o zona foarte mare pentru organizarea diferitelor evenimente. De aici ii vine si clasificarea (!).

 503. Un hotel mare, primitor, piscina foarte mare, spa-ul bine intretinut…

 504. Piscina este superba, personalul foarte amabil si cu zambetul pe buze, camera spatioasa, curata si cu toate dotarile, halate albe, fara rupturi

 505. Tot,decor rustic,curat,loc de joaca pentru copii interior/exterior,spa,piscina Mic dejun foarte bogat,cafea foarte buna și diversificata(mai multe aparate de la diferite firme)

 506. Hotel Alpin este alegerea potrivita oricând în Poiana Brașov

 507. Totul a fost foarte bine! Camere spațioase, balcon cu vedere frumoasa, personal foarte amabil, micul dejun excelent!

 508. Camera spatioasa, mobilier nou, personalul foarte amabil si dornic sa te mulțumească si sa-ti faca șederea cat mai placuta. Mâncare de excepție la restaurant. De departe cel mai bun hotel din Poiana si le-am cam incercat pe toate.

 509. Micul dejun foarte bun si variat. Personal amabil si dedicat. Locatia excelenta. Parcare foarte mare si gratuita,

 510. Amabilitatea personalului Atenția acordată confortului clienților

 511. Camera foarte spatioasa. Ferestre mari si terasa spatioasa. Foarte ok parcarea si accesul. Mic dejun aproximativ ok.

 512. Amplasarea, televizorul din camera, amabilitatea personalului, piscinele cu apa calda, micul dejun.

 513. Camere imense, SPA-ul de nota 10: cald, jacuzziuri diverse, super

 514. Camere mari si spatioase,personalul ok,mic dejun ok,mancarea buna la restaurant.

 515. Micul dejun foarte gustos , camera foarte spatioasa , parcare in siguranta , personal foarte amabil ….

 516. O locație de neuitat, personalul cu foarte mult bun simt .. O priveliște de vis iar piscina din exterior super 🙂🙂🙂 cu siguranta o sa mai trecem !! Felicitări

 517. Camerele frumoase păcat ca nu au balcon piscină ok curata apa la 27 -30 grade pentru zile ploioase e suupeerrr

 518. Absolut totul.Personalul,camera,mincarea.O.K.Centrul S.P.A. super.

 519. Mi a placut piscina , apa destul de ok pentru bebelusi. Mic dejun variat , foarte bun Locuri de joaca pentru copii

 520. – mic dejun foarte bun, tip bufet – check in tarziu – langa padure – camera de calitate, acces la spa – aer foarte curat – locatie buna pentru a face mici drumetii pe munte – interior frumos

 521. Locatie, decor interior/exterior, confort, personal.

 522. Camere mari, curate, mic dejun foarte bogat, zona linistita, personal amabil, in mod cert merita vizita.

 523. Cel mai diversificat mic dejun intalnit la o pensiune de la noi din tara. Felicitari proprietarilor!

 524. Locatia excelenta, personal extrem de amabil, camera superba.

 525. Mic dejun excelent.Camera mare si luminoasa.Personalul foarte amabil.Foarte curat.Locatie foarte buna.

 526. Vederea din camera, piscina, masajul(++). Hotelul are o zona foarte mare pentru organizarea diferitelor evenimente. De aici ii vine si clasificarea (!).

 527. Un hotel mare, primitor, piscina foarte mare, spa-ul bine intretinut…

 528. Piscina este superba, personalul foarte amabil si cu zambetul pe buze, camera spatioasa, curata si cu toate dotarile, halate albe, fara rupturi

 529. Hotelul este elegant cu o zona spa incredibila. Apa din piscinele de copii si din cele 3 jacuzzi are 35 grade, iar din piscina semiolimpica 29.de grade. Locul de joaca de afara este nemaipomenit. Cel dinauntru este micut dar binevenit. Micul dejun foarte bun. Parcare sigura si incapatoare. Camera era dotata cu smart tv, balcon mare, pat matrimonial etc. Poate lipsa unei cazi in locul dusului cu geam era mai ok. Per ansamblu as reveni la acest hotel.

 530. Poziționare,servicii impecabile,Spa ul…in general totul!

 531. Raport calitate pret pentru 4 stele, aproape de normal. Micul dejun, deși același, destul de variat, fără probleme în a servi ceva. Personalul receptiv la probleme. Parcare suficienta. Priveliștea de pe terasă foarte frumoasa. Seara liniste in cameră. Patul confortabil, camera incapatoare, terasă.

 532. Barul de langa receptie si Marius,barmanul ne-a facut sa ne simtim foarte bine cand am ajuns 😉 Jacuzzi exterior de nota 10. Atmosfera calda si primitoare.

 533. Personalul curatenia confortabil mancarea super spa absolut totul !

 534. Din secunda in care am intrat in hotel am simtit o stare de bine si relaxare care s-a mentinut pe toata perioada sejurului. Piticul familiei abia astepta sa testeze locul de joaca dar a ramas lipit de macheta telefericului din lobby si de domnisoara de la receptie… Iubim locul acesta! Superba locatie, personal absolut fabulos! Multumim!

 535. Locul foarte frumos, camera spatioasa si curata, mic dejun bun (nota cafeaua de mic dejun ar putea fi cafeaua buna din meniu nu alta marca), personal amabil.

 536. Micul dejun este foarte bun, dar sucurile sunt dintre cele mai ieftine…colorant cu zahar si apa. Sauna si piscina sunt destul de ok.

 537. Singurul lucru interesant este piscina exterioara încălzită, care însă este mică!

 538. Excelent ca deobicei ! A devenit un obicei sa mergem cel putin o data pe an. Totul a fost grozav si recomand cu caldura ! Multumim Escalade !

 539. Totul e perfect la hotel Escalade. Personal drăguț și amabil, amplasarea este foarte buna, serviciile de calitate, numai cuvinte de lauda. O locație unde mărita sa iti petreci timpul liber!

 540. Curatenia impecabila, patul confortabil, minibarul cu preturi decente Micul dejun variat si indestulator Restaurantul si barul sunt frumos amenajate Amplasarea perfecta fata de orice punct de interes SPA-ul

 541. Totul a fost excepțional, personal foarte profi, camera foarte mare, la fel si baia, curățenie ireproșabilă, piscina a fost un bonus la fel si jacuzzi, foarte curate ambele, micul dejun foarte bogat, până și cei mai pretențioși au de unde alege, restaurantul pe malul lacului oferă o priveliște superba.

 542. Hotel pe gusul meu , confort peste ateptari , curatenie la superlativ , amplasament excelent Piscina , sauna , superba . Mic dejun , foarte diversificat si bucate de foarte buna calitate . Am sa revin cu drag

 543. Camere mari, spatioase. De fapt tot hotelul e spatios. Curatenia. Mic dejun variant. Vederea de pe terasa apartamentului de la etajul 6 si de la piscina.

 544. Condițiile de cazare, servire a mesei si arhitectura simbolica

 545. Mic dejun generos iar locatia este foarte frumoasa. Recomand.

 546. Locatia minunata, iar stilul constructiei a facut o pe fetita mea de 9 ani sa fie fascinata si extrem de fericita, s a sintit cu adevarat intr un castel 😊

 547. Locatia, dar locatia e cu dichis 🙂 trebuie sa intri printr-o parcare si dupa un culoar de brazi pe o parte si pe cealalta, ajungi in fata pensiunii. Softul de navigatie vede ca si cum ar fi o strada pe-acolo, este strada, dar se poate usor confunda cu intrarea in parcare. In rest, totul a fost foarte bine. Camera, viteza Wi-Fi-ului, micul dejun de nota 20! Multumim. PS – noi am fost in timpul verii – o placere, insa presupunem ca in sezonul de iarna e si mai si!

 548. Super mic dejun cu praparate facute de catre ei ceea ce este un super plus. Curat bine pozitionat am ajuns f tarziu cred ca pe la ora 23.00 si nu a fost nici o problema camere curate si moderne. Recomand cu incredere eu voi reveni cu incredere la acest superb hotel!

 549. Curat mic dejun f ok. Locatie priveliste super ok Camera mare confortabila Locuri de parcare

 550. Hotelul chiar e placut. Angajatii isi fac treaba la nivel inalt. Mincarea e gustoasa.Piscina, sauna si salina, e ca visina de pe torta! 🙂

 551. Locatia, check in, constructia camerei pe 2 niveluri, piscina extraordinara, 2 TV in camera, paturile.

 552. Personal foarte amabil, atent , zona si priveliștea foarte frumoasă!

 553. Zona de relaxare este f ok ! Piscina exterioara este ceva inedit datorita peisajului! Camerele f spatioase si primitoare ! Totul pare f nou ! Baie imensa ! Totul este exact ca in poze

 554. Mi-a plăcut foarte mult tot! De la camera, curățenie, pana la personal..Locația este superba, merita sa veniți aici măcar o data, este un peisaj de vis! Ne am simțit excelent!

 555. Zona in care este amplasat hotelul este deosebit de frumoasa, mâncarea la micul dejun diversificata

 556. Totul a fost frumos, locatia excelenta, personaul foarte bine calificat.

 557. Totul la superlativ! Numai cuvinte de lauda! Vom reveni cu drag!

 558. Patul imens si foarte confortabil, semineul din camera, camera spatioasa si foarte aerisita.

 559. Barul de langa receptie si Marius,barmanul ne-a facut sa ne simtim foarte bine cand am ajuns 😉 Jacuzzi exterior de nota 10. Atmosfera calda si primitoare.

 560. Personalul curatenia confortabil mancarea super spa absolut totul !

 561. Din secunda in care am intrat in hotel am simtit o stare de bine si relaxare care s-a mentinut pe toata perioada sejurului. Piticul familiei abia astepta sa testeze locul de joaca dar a ramas lipit de macheta telefericului din lobby si de domnisoara de la receptie… Iubim locul acesta! Superba locatie, personal absolut fabulos! Multumim!

 562. Excelent ca deobicei ! A devenit un obicei sa mergem cel putin o data pe an. Totul a fost grozav si recomand cu caldura ! Multumim Escalade !

 563. Totul e perfect la hotel Escalade. Personal drăguț și amabil, amplasarea este foarte buna, serviciile de calitate, numai cuvinte de lauda. O locație unde mărita sa iti petreci timpul liber!

 564. Curatenia impecabila, patul confortabil, minibarul cu preturi decente Micul dejun variat si indestulator Restaurantul si barul sunt frumos amenajate Amplasarea perfecta fata de orice punct de interes SPA-ul

 565. Curat, camere mari și confortabile, mic dejun variat și bogat, totul perfect, voi reveni.

 566. Totul a fost excelent. Nu am ce reprosa. Merita 5*. Micul dejun calitativ. Mancarea din restaurant deosebita

 567. Cred ca este cea mai buna locatie din Poiana iar micul dejun desi diversificat era cam acelasi in fiecare zi dar in concluzie a fost bine . Personal foarte amabil.

 568. Condițiile de cazare, servire a mesei si arhitectura simbolica

 569. Mic dejun generos iar locatia este foarte frumoasa. Recomand.

 570. Locatia minunata, iar stilul constructiei a facut o pe fetita mea de 9 ani sa fie fascinata si extrem de fericita, s a sintit cu adevarat intr un castel 😊

 571. Curățenie, mic dejun extrem de bun, cațeluși adorabili! 🙂

 572. Locatia Micul dejun Cainii proprietarilor (superbi) Spatiul de joaca destinat copiilor

 573. Locatia, dar locatia e cu dichis 🙂 trebuie sa intri printr-o parcare si dupa un culoar de brazi pe o parte si pe cealalta, ajungi in fata pensiunii. Softul de navigatie vede ca si cum ar fi o strada pe-acolo, este strada, dar se poate usor confunda cu intrarea in parcare. In rest, totul a fost foarte bine. Camera, viteza Wi-Fi-ului, micul dejun de nota 20! Multumim. PS – noi am fost in timpul verii – o placere, insa presupunem ca in sezonul de iarna e si mai si!

 574. Hotelul chiar e placut. Angajatii isi fac treaba la nivel inalt. Mincarea e gustoasa.Piscina, sauna si salina, e ca visina de pe torta! 🙂

 575. Locatia, check in, constructia camerei pe 2 niveluri, piscina extraordinara, 2 TV in camera, paturile.

 576. Personal foarte amabil, atent , zona si priveliștea foarte frumoasă!

 577. Zona de relaxare este f ok ! Piscina exterioara este ceva inedit datorita peisajului! Camerele f spatioase si primitoare ! Totul pare f nou ! Baie imensa ! Totul este exact ca in poze

 578. Mi-a plăcut foarte mult tot! De la camera, curățenie, pana la personal..Locația este superba, merita sa veniți aici măcar o data, este un peisaj de vis! Ne am simțit excelent!

 579. Zona in care este amplasat hotelul este deosebit de frumoasa, mâncarea la micul dejun diversificata

 580. Totul a fost frumos, locatia excelenta, personaul foarte bine calificat.

 581. Totul la superlativ! Numai cuvinte de lauda! Vom reveni cu drag!

 582. Patul imens si foarte confortabil, semineul din camera, camera spatioasa si foarte aerisita.

 583. Barul de langa receptie si Marius,barmanul ne-a facut sa ne simtim foarte bine cand am ajuns 😉 Jacuzzi exterior de nota 10. Atmosfera calda si primitoare.

 584. Personalul curatenia confortabil mancarea super spa absolut totul !

 585. Din secunda in care am intrat in hotel am simtit o stare de bine si relaxare care s-a mentinut pe toata perioada sejurului. Piticul familiei abia astepta sa testeze locul de joaca dar a ramas lipit de macheta telefericului din lobby si de domnisoara de la receptie… Iubim locul acesta! Superba locatie, personal absolut fabulos! Multumim!

 586. Curat, camere mari și confortabile, mic dejun variat și bogat, totul perfect, voi reveni.

 587. Totul a fost excelent. Nu am ce reprosa. Merita 5*. Micul dejun calitativ. Mancarea din restaurant deosebita

 588. Cred ca este cea mai buna locatie din Poiana iar micul dejun desi diversificat era cam acelasi in fiecare zi dar in concluzie a fost bine . Personal foarte amabil.

 589. Condițiile de cazare, servire a mesei si arhitectura simbolica

 590. Mic dejun generos iar locatia este foarte frumoasa. Recomand.

 591. Locatia minunata, iar stilul constructiei a facut o pe fetita mea de 9 ani sa fie fascinata si extrem de fericita, s a sintit cu adevarat intr un castel 😊

 592. Curățenie, mic dejun extrem de bun, cațeluși adorabili! 🙂

 593. Locatia Micul dejun Cainii proprietarilor (superbi) Spatiul de joaca destinat copiilor

 594. Locatia, dar locatia e cu dichis 🙂 trebuie sa intri printr-o parcare si dupa un culoar de brazi pe o parte si pe cealalta, ajungi in fata pensiunii. Softul de navigatie vede ca si cum ar fi o strada pe-acolo, este strada, dar se poate usor confunda cu intrarea in parcare. In rest, totul a fost foarte bine. Camera, viteza Wi-Fi-ului, micul dejun de nota 20! Multumim. PS – noi am fost in timpul verii – o placere, insa presupunem ca in sezonul de iarna e si mai si!

 595. Hotelul chiar e placut. Angajatii isi fac treaba la nivel inalt. Mincarea e gustoasa.Piscina, sauna si salina, e ca visina de pe torta! 🙂

 596. Locatia, check in, constructia camerei pe 2 niveluri, piscina extraordinara, 2 TV in camera, paturile.

 597. Personal foarte amabil, atent , zona si priveliștea foarte frumoasă!

 598. Amplasamentul, semineul din camera, piscina cu ecran, personalul.

 599. Totul a fost frumos, locatia excelenta, personaul foarte bine calificat.

 600. Totul la superlativ! Numai cuvinte de lauda! Vom reveni cu drag!

 601. Curatenie, bucatarie excelenta (sunt in curs de a introduce mancaruri din bucataria filipineza – am mancat un desert extraordinar: maja blanca), piscina micuta, insa temperatura apei este foarte buna, mai ales pentru copii, totul a fost foarte bine! Recomandam si noi deja ne gandim cand sa revenim…fara copil 😈

 602. Hotelul este cel mai bun din Poiana depasind concurenta.

 603. Mi a placut atmosfera, profesionalismul filipinezelor care serveau la restaurantul 4 anotimpuri, sunt tot timpul amabile si zambitoare, f profi. Manager receptionera de asemenea f profi si stapana pe situatie. Mi a plăcut camera, balconul, view ul, calitatea serviciilor oferite, mancarea a la carte servita la restaurantul 4 anotimpuri… Etc

 604. Micul dejun diversificat,locatie la 2km de Poiana Brasov

 605. Totul aproape perfect.Camerele foarte mari,spatioase ,aerisite si curate.Priveliste frumoasa,personal amabil.

 606. Zona de relaxare este f ok ! Piscina exterioara este ceva inedit datorita peisajului! Camerele f spatioase si primitoare ! Totul pare f nou ! Baie imensa ! Totul este exact ca in poze

 607. Camera mare (inclusiv baia) desi am stat la 3*. Loc de joaca interior Atmosfera placuta la bar si restaurant

 608. Excelent ca deobicei ! A devenit un obicei sa mergem cel putin o data pe an. Totul a fost grozav si recomand cu caldura ! Multumim Escalade !

 609. Totul e perfect la hotel Escalade. Personal drăguț și amabil, amplasarea este foarte buna, serviciile de calitate, numai cuvinte de lauda. O locație unde mărita sa iti petreci timpul liber!

 610. Personal foarte amabil . Mic dejun bun, camere curate si mari

 611. Camera foarte mare, patul confortabil. Servirea impecabila și personalul foarte amabil. Centru Spa cu toate facilitățile. Micul dejun diversificat.

 612. Curățenie desăvârșită în cameră și spațiile comune. Aparatul tv. de calitate si de mărime optimă în raport cu suprafața camerei. Micul dejun bogat, variat, cu multe sortimente. Cafea de calitate. Designul atent ales , în concordanță cu denumirea hotelului. Multe spații pentru relaxare cochet aranjate la parter. Apa în piscine neașteptat de caldă. Instalațiile de aerare a apei functionale.

 613. Locatia Micul dejun Amabilitatea angajaților Linistea

 614. Privelistea, micul dejun variat si proaspat, personal amabil, in special dl. cu par blon lung.

 615. Foarte frumos.Curatenie, personal amabil, priveliște frumoasa, raport calitate pret Ok. Recomand .

 616. Hotelul chiar e placut. Angajatii isi fac treaba la nivel inalt. Mincarea e gustoasa.Piscina, sauna si salina, e ca visina de pe torta! 🙂

 617. Locatia, check in, constructia camerei pe 2 niveluri, piscina extraordinara, 2 TV in camera, paturile.

 618. Personal foarte amabil, atent , zona si priveliștea foarte frumoasă!

 619. Totul a fost plăcut, curățenie personal amabil mic dejun foarte bun și locație superba

 620. Condițiile de cazare, servire a mesei si arhitectura simbolica

 621. Mic dejun generos iar locatia este foarte frumoasa. Recomand.

 622. SPA, a fost ok. Bazinele curate, fara miros de clor.

 623. Amplasamentul, semineul din camera, piscina cu ecran, personalul.

 624. Totul a fost frumos, locatia excelenta, personaul foarte bine calificat.

 625. Patul a fost confortabil, iar micul dejun.a fost foarte bun. Camera a fost calduroasa avand o automatizare moderna si functionala

 626. Sejurul a fost foarte plăcut, mic dejunul a fost excelent și personalul foarte amabil. Recomand!

 627. Curatenie, bucatarie excelenta (sunt in curs de a introduce mancaruri din bucataria filipineza – am mancat un desert extraordinar: maja blanca), piscina micuta, insa temperatura apei este foarte buna, mai ales pentru copii, totul a fost foarte bine! Recomandam si noi deja ne gandim cand sa revenim…fara copil 😈

 628. Totul perfect! Camerele foarte curate,personalul foarte amabil si primitor,piscina minunata,un loc unde ne vom intoarce cu drag! Multumim pentru tot !😊

 629. Camera mare (inclusiv baia) desi am stat la 3*. Loc de joaca interior Atmosfera placuta la bar si restaurant

 630. Excelent ca deobicei ! A devenit un obicei sa mergem cel putin o data pe an. Totul a fost grozav si recomand cu caldura ! Multumim Escalade !

 631. Nu am avut inclus micul dejun , insa la restaurant serivrea si mancarea a fost excelenta! Plus piscina exterioara. De vis..am sa revin in iarna.

 632. Plusuri: – parcare subterana -camere spatioase si curate -baie spatiosa( are si cabina de dus si cada) -peisaj frumos

 633. Micul dejun diversificat,locatie la 2km de Poiana Brasov

 634. O locatie superba unde te poti relaxa foarte bine. Camerele foarte spatioase, dotate cu tot ce este nevoie. Fata de la receptie auzind ca suntem in luna de miere ne-a trimis in camera un platou cu fructe. Un gest simplu, dar care face diferenta. Recomand cu incredere Hotelul Aurelius.

 635. Amplasarea, decorul, personal f amabil. Vom reveni cu siguranta!

 636. Camerele foarte mari Personalul străin cu bun simt Personalul din recepție pare bine pregătit Cosmeticele din baie sunt de calitate și ai mai multe extrauri. Semnal wireless bun Televizor mare (probabil că la camere așa mari nu puteai pune ceva mai mic)

 637. Hotelul e foarte dragut, intersant decorat, dar a fost un pic rece im camera.

 638. Pentru cateva nopti ne-am simtit “Acasa la Contele Dracula”, camera era mult mai frumoasa si spatioasa decat ce am vazut pe Booking. Personalul foarte dragut si prietenos, micul de jun copios. Camera era in tema cu denumirea hotelului, pereti din caramida, candelabru, usa din lemn masiv cu gratii. Noi am ramas fascinati de locatie, plus camera si baia impecabila. Felicitari, pe noi ne-ati cucerit. Va recomandam cu drag!!! De la noi aveti nota 10!😘😘

 639. Totul a fost plăcut, curățenie personal amabil mic dejun foarte bun și locație superba

 640. Mancarea a fost foarte buna, iar personalul hotelului extrem de amabil si receptiv la cerintele noastre. Am reveni oricand!

 641. Locația perfecta, camere mari, curate, pat confortabil, baie curată, aer condiționat, caldura in calorifere ( puteai sa o pornești sau sa o opresti, dupa preferințe )

 642. Am stat a doua oară aici, liniște lângă pădure, mic dejun excelent, personal foarte amabil.

 643. Orice problema a apărut, a fost rezolvată cu promptitudine de către reprezentanții hotelului.

 644. Calitatea cazarii si a serviciilor (spa si wellnes) a fost foarte buna.

 645. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 646. SPA, a fost ok. Bazinele curate, fara miros de clor.

 647. Amplasamentul, semineul din camera, piscina cu ecran, personalul.

 648. Totul a fost frumos, locatia excelenta, personaul foarte bine calificat.

 649. Patul este excelent, personalul foarte amabil, la cina am primit o mica gustare din partea casei, mâncarea delicioasă

 650. Patul a fost confortabil, iar micul dejun.a fost foarte bun. Camera a fost calduroasa avand o automatizare moderna si functionala

 651. Sejurul a fost foarte plăcut, mic dejunul a fost excelent și personalul foarte amabil. Recomand!

 652. Amplasare foarte buna! Mancare buna! Curatenie ok!

 653. Nu am avut inclus micul dejun , insa la restaurant serivrea si mancarea a fost excelenta! Plus piscina exterioara. De vis..am sa revin in iarna.

 654. Plusuri: – parcare subterana -camere spatioase si curate -baie spatiosa( are si cabina de dus si cada) -peisaj frumos

 655. Micul dejun a fost foarte bun , consistent, diversificat cu produse calde si reci. Hotelul amplasat la poalele muntelui , un peisaj foarte frumos, verdeata multa si aer curat. Interioarul hotelului si al camerei dotat cu mochete noua, curatenie de nota zece si un miros foarte frumos.

 656. Ca de obicei, totul este frumos, curat, personal amabil, servire ireprosabila, osparari profesionisti, etc.

 657. Totul perfect! Camerele foarte curate,personalul foarte amabil si primitor,piscina minunata,un loc unde ne vom intoarce cu drag! Multumim pentru tot !😊

 658. Camera foarte mare. Mic dejun variat. Obțiuni și pentru vegani (limitate, se poate mai bine : un lapte de soia /cocos pt a avea ce mânca cerealele, tofu și niște chifteluțe vegetale). Priveliște frumoasă din spa.

 659. O locatie superba unde te poti relaxa foarte bine. Camerele foarte spatioase, dotate cu tot ce este nevoie. Fata de la receptie auzind ca suntem in luna de miere ne-a trimis in camera un platou cu fructe. Un gest simplu, dar care face diferenta. Recomand cu incredere Hotelul Aurelius.

 660. Amplasarea, decorul, personal f amabil. Vom reveni cu siguranta!

 661. Orice problema a apărut, a fost rezolvată cu promptitudine de către reprezentanții hotelului.

 662. Calitatea cazarii si a serviciilor (spa si wellnes) a fost foarte buna.

 663. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 664. Hotelul e foarte dragut, intersant decorat, dar a fost un pic rece im camera.

 665. Pentru cateva nopti ne-am simtit “Acasa la Contele Dracula”, camera era mult mai frumoasa si spatioasa decat ce am vazut pe Booking. Personalul foarte dragut si prietenos, micul de jun copios. Camera era in tema cu denumirea hotelului, pereti din caramida, candelabru, usa din lemn masiv cu gratii. Noi am ramas fascinati de locatie, plus camera si baia impecabila. Felicitari, pe noi ne-ati cucerit. Va recomandam cu drag!!! De la noi aveti nota 10!😘😘

 666. Totul a fost plăcut, curățenie personal amabil mic dejun foarte bun și locație superba

 667. Mancarea a fost foarte buna, iar personalul hotelului extrem de amabil si receptiv la cerintele noastre. Am reveni oricand!

 668. Locația perfecta, camere mari, curate, pat confortabil, baie curată, aer condiționat, caldura in calorifere ( puteai sa o pornești sau sa o opresti, dupa preferințe )

 669. Am stat a doua oară aici, liniște lângă pădure, mic dejun excelent, personal foarte amabil.

 670. Excelentă camera cu terasă de la ultimul etaj, mobilată cu gust, mic dejun variat pentru toate gusturile. Locație deosebită.

 671. Hotelul e foarte dragut, intersant decorat, dar a fost un pic rece im camera.

 672. Pentru cateva nopti ne-am simtit “Acasa la Contele Dracula”, camera era mult mai frumoasa si spatioasa decat ce am vazut pe Booking. Personalul foarte dragut si prietenos, micul de jun copios. Camera era in tema cu denumirea hotelului, pereti din caramida, candelabru, usa din lemn masiv cu gratii. Noi am ramas fascinati de locatie, plus camera si baia impecabila. Felicitari, pe noi ne-ati cucerit. Va recomandam cu drag!!! De la noi aveti nota 10!😘😘

 673. Apartamentul este foarte curat, patul si canapeaua comfortabile, bucataria impecabila. Deasemenea este amenajat cu mult bun gust, iar privelistea de pe terasa este foarte frumoasa. Gazdele au fost minunate, totul a fost facil. Vom reveni cu siguranta.

 674. Magnificent location, right in the middle of the forest, the apartment newly furnished with great taste and attention to details, you have everything you need to spend an unforgettable holiday! Recommended for families with children, and as well for couples who want total relaxation !

 675. Large apartament , very very beautiful and clean ، very magnificent, there are 2 bathrooms , full size kitchen with all cooking utensils , also there is a towels and shampo , and wireless, the owner is very caring and friendly , there is parking under the apartament , Perfect location to spend time and relax . Amazing flat .

 676. Foarte spatios , curat si nou ! Plus ca nu te deranjeaza nimeni .

 677. Apartamentul este localizat intr-un complex ce oferă acces la diverse facilități(spa, restaurant..) la 3 km de Poiana Brasov. Este un apartament foarte frumos, spațios si curat .Proprietarul a pus accent pe detalii.

 678. Un apartament foarte spatios,bucatarie foarte bine utilata(masina spalat vase,de spalat rufe),terase mari,pribeliste superba,dormitoare cu vedere la partia de schi.

 679. Ne-am simtit foarte bine la TreeZ si putem spune ca ne-a placut totul (primirea, locatia, camera, privelistea). Multumim pentru ospitalitate, cu urmatoarea ocazie revenim.

 680. Curatenia, cafeaua dimineata si amabitatea personalului

 681. Personal prietenos si politicos. Camera frumoasa, cu cel mai mare si mai confortabil pat. Mai venim.

 682. Zona spa este excelenta. Patul mare,foarte confortabil si prezenta semineului in camera.Micul dejun foarte diversificat. Piscina pentru copii si spatiul de joaca.

 683. Piscina, micul dejun, balconul si designul camerei

 684. Locatia este ok ,camera mare cu pat confortail . Am avut semineu in camera si da o eleganta aparte . SPA este super Ok ,chiar peste asteptari as putea spune ! Am fost aproape la toate locatiile din Poiana Brasov si as putea spune ca raport pret calitate cred ca e cel mai ok ,doar daca avem pretentii exagerate !

 685. foarte curat,confortabil si personalul foarte profesionist.

 686. Patul este excelent, personalul foarte amabil, la cina am primit o mica gustare din partea casei, mâncarea delicioasă

 687. Patul a fost confortabil, iar micul dejun.a fost foarte bun. Camera a fost calduroasa avand o automatizare moderna si functionala

 688. Camera mare insa slab dotata dpdv al mobilierului, am stat 2 nopti in corpul C !!!

 689. Camera a fost ok, caldura in camera si spatioasa, parcare aproape. Spa-ul a fost foarte relaxant.

 690. Curatenie in camera. Desi nu s-a precizat accesul la SPA a fost gratuit.

 691. Micul dejun a fost foarte bun , consistent, diversificat cu produse calde si reci. Hotelul amplasat la poalele muntelui , un peisaj foarte frumos, verdeata multa si aer curat. Interioarul hotelului si al camerei dotat cu mochete noua, curatenie de nota zece si un miros foarte frumos.

 692. Ca de obicei, totul este frumos, curat, personal amabil, servire ireprosabila, osparari profesionisti, etc.

 693. Totul perfect! Camerele foarte curate,personalul foarte amabil si primitor,piscina minunata,un loc unde ne vom intoarce cu drag! Multumim pentru tot !😊

 694. Spa – piscina, zona cazarii – apartament. Personal amabil la receptie.

 695. Camera foarte mare, peste 100 mp, piscina la fel , foarte mare si ok cu mai multe zone cu jacuzzi, una cu ieșire afară. Mancarea la Restaurant ok. Personalul amabil. Maseorul deși în vârstă, știe meserie.

 696. Totul a fost peste asteptari!!! Personal amabil, mancare foarte buna, camere spatioase, peisaj superb, centru Spa super! Sigur vom reveni!

 697. Este o locație frumoasa cu un mic dejun foarte bun și variat

 698. Locatie excelenta. Personal amabil. Camere curate si aranjate. Nota 10.

 699. Un mic dejun variat si de calitate si multe fructe disponibile. Personalul atent la nevoia turistului. Curatenia in camera exceptionala. Mobilier nou si de calitate Barul din camera bine aprovionat. Pensiunea, desi destul de mare, crea ambianta intima.

 700. Locatia superba, aproape de telecabine, piscina imensa incalzita. Micul dejun foarte bun. Locuri de parcare gratis.

 701. Hotelul a fost frumos, camere precum in poza, am primit exact ce am plătit, micul dejun foarte variat si gustos, piscina a fost cu apa curată si era îngrijită, personalul de la piscina, restaurat si receptie a fost drăguț si amabil

 702. Excelent la Spa-ul cu piscina, salina și cele 2 saune

 703. Locație frumoasă, curățenie, mic dejun consistent și diversificat, personal amabil. Recomand cu drag.

 704. PRO: hotelul și camerele îți induc într-adevăr atmosfera de castel. Camera Vitraliilor situata la demisol, spațioasă, curata, pat confortabil, canapea extensibila, dressing spațios Zona unde este castelul este foarte liniștită, loc de parcare asigurat. Camera fiind la demisol e ușor mai răcoare, însă este asigurat un extra calorifer electric pentru cei mai friguroși. Mâncarea la restaurant gustoasa și diversa Langa castel se afla un centrul ecvestru unde au ponei. Castelul se adresează în mare parte cuplurilor, deși sunt scaune de copii la restaurant, loc de joaca lipsește

 705. Staff prietenos ,in special baiatul de la receptie si cosmeticiana!Mic dejun ok

 706. Am avut un week-end de toamna calda, ideal pentru plimbari in aer curat, iar Poiana am gasit-o fara aglomeratia caracteristica. Camerele apartamantelor sunt mari, living-ul extrem de generos, iar privelistea de la balcon, de vis. Micul dejun; acelasi bufet bogat, diversificat si pe placul tuturor.

 707. Camera curata Pat confortabil Minibar cu tot ce ai nevoie Centrul Spa

 708. Camera de hotel a fost mare, având un pat uriaș, șemineu si balcon.

 709. Deși in descrierea rezervării se specifica faptul ca micul dejun este continental, in realitate a fost bufet suedez. Micul dejun este foarte diversificat. Curățenia in camera a fost exemplara. Locatia este excelenta. Raportul calitate- preț este corect. Parcarea hotelul este suficient de mare.

 710. Amplasarea, micul dejun foarte variat, curatenia. Personalul de la receptie foarte amabil . Apa (din ambele jacuzzi exterioare) foarte buna, calda.

 711. totul exceptional, mancare foarte buna,mic dejun variat, personal foarte amabil!

 712. Este o locație frumoasa cu un mic dejun foarte bun și variat

 713. Locatie excelenta. Personal amabil. Camere curate si aranjate. Nota 10.

 714. Un mic dejun variat si de calitate si multe fructe disponibile. Personalul atent la nevoia turistului. Curatenia in camera exceptionala. Mobilier nou si de calitate Barul din camera bine aprovionat. Pensiunea, desi destul de mare, crea ambianta intima.

 715. Locația este una de vis , iar hotelul arată excepțional. Piscina , masa , servirea , curățenia totul a fost așa cum mi-am dorit . Nota 10 din partea mea și recomand cu drag oamenilor care doresc sa se relaxeze intr-o locație de vis.

 716. Camera foarte mare un apartament chiar, liniste, spa cu piscina a fost superb, peisajul superb

 717. – Camera mare si curata – Baia mare – Staff respectuos – Mic dejun OK – Priveliste (pacat ca nu am avut parte si de liniste) – Zona spa (nu e mare cum ai avea impresia din poze, dar e curata, draguta si daca nu sunt multe persoane e OK)

 718. Locația foarte bună, arhitectura hotelului din care se remarcă generozitatea camerelor. Personalul foarte bine pregătit și foarte amabil. Am remarcat eforturile pentru curățenie. Micul dejun foarte bun, iar restaurantul de nota 10.

 719. Spa – piscina, zona cazarii – apartament. Personal amabil la receptie.

 720. Camera foarte mare, peste 100 mp, piscina la fel , foarte mare si ok cu mai multe zone cu jacuzzi, una cu ieșire afară. Mancarea la Restaurant ok. Personalul amabil. Maseorul deși în vârstă, știe meserie.

 721. Centrul spa întreținut, mic dejun diversificat si personal amabil.

 722. Locatia superba, aproape de telecabine, piscina imensa incalzita. Micul dejun foarte bun. Locuri de parcare gratis.

 723. Hotelul a fost frumos, camere precum in poza, am primit exact ce am plătit, micul dejun foarte variat si gustos, piscina a fost cu apa curată si era îngrijită, personalul de la piscina, restaurat si receptie a fost drăguț si amabil

 724. Foarte bine situat, curatenie, peisaj superb, camerele 12,13,14 sunt in mansarda cu tavan oblic, e rustic si frumos,

 725. personalul de la receptie a fost amabil si ospitalier

 726. Micul dejun bogat, diversificat. Personalul amabil. Curatenie. Raport calitate pret bun.

 727. Locație frumoasă, curățenie, mic dejun consistent și diversificat, personal amabil. Recomand cu drag.

 728. PRO: hotelul și camerele îți induc într-adevăr atmosfera de castel. Camera Vitraliilor situata la demisol, spațioasă, curata, pat confortabil, canapea extensibila, dressing spațios Zona unde este castelul este foarte liniștită, loc de parcare asigurat. Camera fiind la demisol e ușor mai răcoare, însă este asigurat un extra calorifer electric pentru cei mai friguroși. Mâncarea la restaurant gustoasa și diversa Langa castel se afla un centrul ecvestru unde au ponei. Castelul se adresează în mare parte cuplurilor, deși sunt scaune de copii la restaurant, loc de joaca lipsește

 729. Excelentă camera cu terasă de la ultimul etaj, mobilată cu gust, mic dejun variat pentru toate gusturile. Locație deosebită.

 730. Cada cu hidromasaj, patul imens, minibarul f bine aprovizionat, cei 150 mp :). Locul de joaca f generos, micul dejun, piscina.

 731. piscina ; apartamentul -suprafata,structura camere;

 732. Spa-ul este minunat, la fel ca si zona de relaxare. Numeroase baruri si restaurante adunate intr-o singura locație. Camerele sunt spațioase si cu view-uri superbe.

 733. Zona Spa de nota 10. Camera mare, curată. Mâncarea foarte bună, la fel și servirea.

 734. Un hotel de poveste, personalul calm si receptiv, manacarea buna si curatenia exemplara. Piscinele au depasit asteptarile noatre, doar drumul spre toalete traversa un hol cu aer cam rece. Recomand locatia pentru familii cu copii si nu numai.

 735. Locația foarte bună, arhitectura hotelului din care se remarcă generozitatea camerelor. Personalul foarte bine pregătit și foarte amabil. Am remarcat eforturile pentru curățenie. Micul dejun foarte bun, iar restaurantul de nota 10.

 736. Este foarte liniște, o zona superba, personal ok, condiții excelente.

 737. Mic dejun bogat, platourile au fost umplute in permanenta Meniul a-la-carte diversificat, portii mari Camerele foarte mari, la apartamentul cu doua camera fiecare avea baie proprie, balcoane la fiecare camera Chicineta, cuptor cu microunde, minifrigider Piscina exterioara cu apa incalzita Personalul foarte amabil

 738. Locația este una de vis , iar hotelul arată excepțional. Piscina , masa , servirea , curățenia totul a fost așa cum mi-am dorit . Nota 10 din partea mea și recomand cu drag oamenilor care doresc sa se relaxeze intr-o locație de vis.

 739. Locație frumoasă, curățenie, mic dejun consistent și diversificat, personal amabil. Recomand cu drag.

 740. PRO: hotelul și camerele îți induc într-adevăr atmosfera de castel. Camera Vitraliilor situata la demisol, spațioasă, curata, pat confortabil, canapea extensibila, dressing spațios Zona unde este castelul este foarte liniștită, loc de parcare asigurat. Camera fiind la demisol e ușor mai răcoare, însă este asigurat un extra calorifer electric pentru cei mai friguroși. Mâncarea la restaurant gustoasa și diversa Langa castel se afla un centrul ecvestru unde au ponei. Castelul se adresează în mare parte cuplurilor, deși sunt scaune de copii la restaurant, loc de joaca lipsește

 741. Staff prietenos ,in special baiatul de la receptie si cosmeticiana!Mic dejun ok

 742. Totul a fost ok, insa la bucatarie mai trebuie lucrat.

 743. Patul a fost singurul lucru placut din camera intrucat a fost destul de confortabil si indeajuns de mare pt a dormi bine 2 adulti si 1 copil de 2 ani.De asemenea si piscina a fost ok, putand astfel sa il tinem ocupat pe cel mic si noi sa ne relaxam dupa drumetii.

 744. Mancarea excelenta, camera mare si curata, locatia foarte buna, piscina de vis, serviciile per total merita nota maxima! Vom mai reveni cu siguranta!

 745. Deși in descrierea rezervării se specifica faptul ca micul dejun este continental, in realitate a fost bufet suedez. Micul dejun este foarte diversificat. Curățenia in camera a fost exemplara. Locatia este excelenta. Raportul calitate- preț este corect. Parcarea hotelul este suficient de mare.

 746. Amplasarea, micul dejun foarte variat, curatenia. Personalul de la receptie foarte amabil . Apa (din ambele jacuzzi exterioare) foarte buna, calda.

 747. totul exceptional, mancare foarte buna,mic dejun variat, personal foarte amabil!

 748. Servicii de calitate Mancare foarte buna Liniste si confort

 749. Priveliștea camera personalul totul a fost minunat încât noi aveam pana pe 17 si am mai vrut o noapte sa rămânem.. micul dejun foarte bun si variat.Totul a fost de vis încât noi cand am ajuns acasa in bucuresti parca nu ne puteam obișnui!

 750. Foarte frumos, totul îngrijit și curat, elegant, Personalul foarte prietenos, varietate mare la masa.

 751. Parcare generoasa. Mic dejun conventional. Proaspat, igienic servit. OK Locatia : langa strada. Putin circulata.

 752. Personal foarte amabil Camera mare, cu multe spatii de depozitare Pat confortabul, lenjerie curata Mic dejun variat, foarte satisfacator Locatie buna Liniste

 753. Foarte linistit locul si placuta atmosfera. Camera a fost spatioasa, asemenea unei garsoniere.

 754. Minunat! Am avut parte de un concediu relaxant, camera superba, curatenie impecabila, personal amabil, mic dejun diversificat. Un mare plus pentru locul de joaca unde poti lasa copilul in siguranta, in grija unei fete vizibil iubitoare de copii.

 755. Personalul amabil, serviciile, mâncarea, amplasarea hotelului , piscina, sauna etc

 756. Mâncarea,curățenia,spa foarte tare…totul la superlativ..

 757. Deși in descrierea rezervării se specifica faptul ca micul dejun este continental, in realitate a fost bufet suedez. Micul dejun este foarte diversificat. Curățenia in camera a fost exemplara. Locatia este excelenta. Raportul calitate- preț este corect. Parcarea hotelul este suficient de mare.

 758. Amplasarea, micul dejun foarte variat, curatenia. Personalul de la receptie foarte amabil . Apa (din ambele jacuzzi exterioare) foarte buna, calda.

 759. totul exceptional, mancare foarte buna,mic dejun variat, personal foarte amabil!

 760. Camera bine amenajata, echipata cu TV Smart Samsung, retea wi-fi full in toata proprietatea, baia foarte mare si curata. Accesul la zona de SPA a fost binevenit, deoarece noi am fost in extrasezon si nu au fost multe activitati de facut. Restaurantul hotelului a fost vizitat de noi in 2 seri unde am dat de oameni primitori, chelneri foarte atenti si mancare exceptionala la preturi bune. Pe scurt, un sejur reusit.

 761. Totul la superlativ, de la personal,mic dejun,camerele super frumoase.Numai cuvinte de lauda.Un sejur extraordinar,vom reveni cu mare placere.

 762. Locația, zona de Spa, micul dejun diversificat, camerele mari

 763. Personalul foarte implicat, sociabil, respectuos. Micul dejun variat, detoate pentru toate gusturile. Zona de spa este minunata, copii s au distrat la maxim si parintii s au putut relaxa in voie. Am avut parte de un weekend de poveste la acest hotel, a fost cea mai buna alegere pentru noi. Amplasarea acestuia este fix in centrul statiunii.

 764. Micul dejun a fost diversificat, curatenie, personal amabil. Cu siguranta vom reveni.

 765. Micul dejun a fost foarte bun , consistent, diversificat cu produse calde si reci. Hotelul amplasat la poalele muntelui , un peisaj foarte frumos, verdeata multa si aer curat. Interioarul hotelului si al camerei dotat cu mochete noua, curatenie de nota zece si un miros foarte frumos.

 766. Locația foarte frumoasa, liniște, curățenie, personalul amabil, diverse facilități si micul dejun variat, parcare subterana

 767. Totul a fost perfect, este un loc foarte linistit, curat iar personalul foarte atent piscina foarte curata si apa calda. Iar daca ajungeti trebuie sa va faceti masaj la Doamna Mioara si fiul dansei au niste mâini de aur! Sigur vom reveni! Va multumim

 768. Ospatarul blondut, un angajat care stie sa si faca meseria f bine, ireprosabil, recepția impecabila, camera foarte calduroasa, parcarea acoperită pt mașină, curățenie, apa piscinei f calda, dar totuși cam mult Clor, taraful Bogateanu a facut tot sejurul😍

 769. Curățenia, micul dejun, amabilitatea personalului.

 770. Pensiune liniștită, curata. Foarte cald în camera. Mic dejun gustos și bogat. Personal amabil.

 771. Curatenie, camera destul de spatioasa, pat confortabil, baie dotata cu tot ce trebuie, amplasarea cladirii foarte buna (te poti plimba pe jos prin Poiana sau cu bicicletele puse la dispozitie de pensiune). Pentru iubitorii de animale, in curtea pensiunii va puteti juca cu 3 ciobanesti de Berna superbi si foarte prietenosi. Micul dejun foarte variat si proaspat, fiecare gaseste ceva de mancat pe gustul lui! Raport calitate-pret foarte bun!

 772. Mic dejun diversificat si bogat. Personal primitor. Caldura in camera. Pat confortabil. Curat.

 773. Amplasarea hotelului foarte buna Restaurantul excelent ca atmosfera, meniu, servire, micul dejun foarte bun si variat. Curatenia foarte Ok

 774. Personal mai mult decat amabil,croissante perfecte,conditii minunate de dormit,liniste ,curatenie ireprosabila,totul la superlativ ! Toate laudele !

 775. Orice problema a apărut, a fost rezolvată cu promptitudine de către reprezentanții hotelului.

 776. Calitatea cazarii si a serviciilor (spa si wellnes) a fost foarte buna.

 777. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 778. Mi-a plăcut foarte mult felul în care arata hotelul, camera foarte curata,mâncarea excelentă, personal amabil, apa din piscina caldă și micul dejun foarte bogat. Vom reveni cu drag și data viitoare.

 779. Fetita noastra de 8 luni ca fost încântată de livingul spatios , curat si calduros pentru mersul ei in 4 labute!!!

 780. Spatiul aprox 100m2, camere separate cu living in mijloc. Baile pentru fiecare camera. Terasa mare. Am luat apartamentul la aprox jumatate de pret

 781. Deși in descrierea rezervării se specifica faptul ca micul dejun este continental, in realitate a fost bufet suedez. Micul dejun este foarte diversificat. Curățenia in camera a fost exemplara. Locatia este excelenta. Raportul calitate- preț este corect. Parcarea hotelul este suficient de mare.

 782. Amplasarea, micul dejun foarte variat, curatenia. Personalul de la receptie foarte amabil . Apa (din ambele jacuzzi exterioare) foarte buna, calda.

 783. totul exceptional, mancare foarte buna,mic dejun variat, personal foarte amabil!

 784. Locația foarte frumoasa, liniște, curățenie, personalul amabil, diverse facilități si micul dejun variat, parcare subterana

 785. Totul a fost perfect, este un loc foarte linistit, curat iar personalul foarte atent piscina foarte curata si apa calda. Iar daca ajungeti trebuie sa va faceti masaj la Doamna Mioara si fiul dansei au niste mâini de aur! Sigur vom reveni! Va multumim

 786. Ospatarul blondut, un angajat care stie sa si faca meseria f bine, ireprosabil, recepția impecabila, camera foarte calduroasa, parcarea acoperită pt mașină, curățenie, apa piscinei f calda, dar totuși cam mult Clor, taraful Bogateanu a facut tot sejurul😍

 787. Curățenie , personalul , peisajul , utilități , micul dejun inclus

 788. Locație frumoasă, curățenie, mic dejun consistent și diversificat, personal amabil. Recomand cu drag.

 789. PRO: hotelul și camerele îți induc într-adevăr atmosfera de castel. Camera Vitraliilor situata la demisol, spațioasă, curata, pat confortabil, canapea extensibila, dressing spațios Zona unde este castelul este foarte liniștită, loc de parcare asigurat. Camera fiind la demisol e ușor mai răcoare, însă este asigurat un extra calorifer electric pentru cei mai friguroși. Mâncarea la restaurant gustoasa și diversa Langa castel se afla un centrul ecvestru unde au ponei. Castelul se adresează în mare parte cuplurilor, deși sunt scaune de copii la restaurant, loc de joaca lipsește

 790. Patul foarte confortabil, mancarea buna, apa din piscina calda, mic dejun ok.

 791. Personalul foarte implicat, sociabil, respectuos. Micul dejun variat, detoate pentru toate gusturile. Zona de spa este minunata, copii s au distrat la maxim si parintii s au putut relaxa in voie. Am avut parte de un weekend de poveste la acest hotel, a fost cea mai buna alegere pentru noi. Amplasarea acestuia este fix in centrul statiunii.

 792. Micul dejun a fost diversificat, curatenie, personal amabil. Cu siguranta vom reveni.

 793. Micul dejun variat, zona SPA (piscina, saunele, sala de fitness etc.) sunt bine îngrijite, amabilitatea servirea și promptitudinea personalului.

 794. Personal amabil ,zona spa si piscina foarte ok,camere foarte curate,mancare buna,totul a fost foarte frumos.

 795. Totul a fost ok, insa la bucatarie mai trebuie lucrat.

 796. Apartamentul extrem de spațios, poziționarea hotelului excepțională, personal foarte amabil, mic dejun variat si bogat

 797. Camera mare, luminoasa, cu doua paturi largi în care pot sta 2 persoane. Curățenie, personal amabil. Balconul mare, cu mobilier adecvat, priveliște. Centrul SPA excelent, piscina, jacuzzi, saune. Restaurantul Miorița este grozav, de încercat. Micul dejun variat, produse de calitate.

 798. Camera bine amenajata, echipata cu TV Smart Samsung, retea wi-fi full in toata proprietatea, baia foarte mare si curata. Accesul la zona de SPA a fost binevenit, deoarece noi am fost in extrasezon si nu au fost multe activitati de facut. Restaurantul hotelului a fost vizitat de noi in 2 seri unde am dat de oameni primitori, chelneri foarte atenti si mancare exceptionala la preturi bune. Pe scurt, un sejur reusit.

 799. Minunat!Amavutpartedeunsejurrelaxant,privelistefrumoasa,camerasuper,patulexceptional,curateniainpecabila,personalulamabil(lMarianreceptionerulsuperok,atentlatoatecerintele),micdejundiversificat.Vomrevenicudrag!

 800. Curățenia, micul dejun, amabilitatea personalului.

 801. Pensiune liniștită, curata. Foarte cald în camera. Mic dejun gustos și bogat. Personal amabil.

 802. Mi-a plăcut foarte mult felul în care arata hotelul, camera foarte curata,mâncarea excelentă, personal amabil, apa din piscina caldă și micul dejun foarte bogat. Vom reveni cu drag și data viitoare.

 803. Fetita noastra de 8 luni ca fost încântată de livingul spatios , curat si calduros pentru mersul ei in 4 labute!!!

 804. Spatiul aprox 100m2, camere separate cu living in mijloc. Baile pentru fiecare camera. Terasa mare. Am luat apartamentul la aprox jumatate de pret

 805. Deși in descrierea rezervării se specifica faptul ca micul dejun este continental, in realitate a fost bufet suedez. Micul dejun este foarte diversificat. Curățenia in camera a fost exemplara. Locatia este excelenta. Raportul calitate- preț este corect. Parcarea hotelul este suficient de mare.

 806. Amplasarea, micul dejun foarte variat, curatenia. Personalul de la receptie foarte amabil . Apa (din ambele jacuzzi exterioare) foarte buna, calda.

 807. totul exceptional, mancare foarte buna,mic dejun variat, personal foarte amabil!

 808. Locația foarte frumoasa, liniște, curățenie, personalul amabil, diverse facilități si micul dejun variat, parcare subterana

 809. Totul a fost perfect, este un loc foarte linistit, curat iar personalul foarte atent piscina foarte curata si apa calda. Iar daca ajungeti trebuie sa va faceti masaj la Doamna Mioara si fiul dansei au niste mâini de aur! Sigur vom reveni! Va multumim

 810. Ospatarul blondut, un angajat care stie sa si faca meseria f bine, ireprosabil, recepția impecabila, camera foarte calduroasa, parcarea acoperită pt mașină, curățenie, apa piscinei f calda, dar totuși cam mult Clor, taraful Bogateanu a facut tot sejurul😍

 811. Patul foarte confortabil, mancarea buna, apa din piscina calda, mic dejun ok.

 812. Personalul foarte implicat, sociabil, respectuos. Micul dejun variat, detoate pentru toate gusturile. Zona de spa este minunata, copii s au distrat la maxim si parintii s au putut relaxa in voie. Am avut parte de un weekend de poveste la acest hotel, a fost cea mai buna alegere pentru noi. Amplasarea acestuia este fix in centrul statiunii.

 813. Micul dejun a fost diversificat, curatenie, personal amabil. Cu siguranta vom reveni.

 814. Personalul a fost foarte receptiv la nevoile noastre, camerele curate si extrem de serioase, spa ul ne a întrecut așteptările din toate punctele de vedere, iar micul dejun foarte diversificat

 815. Apartamentul extrem de spațios, poziționarea hotelului excepțională, personal foarte amabil, mic dejun variat si bogat

 816. Camera mare, luminoasa, cu doua paturi largi în care pot sta 2 persoane. Curățenie, personal amabil. Balconul mare, cu mobilier adecvat, priveliște. Centrul SPA excelent, piscina, jacuzzi, saune. Restaurantul Miorița este grozav, de încercat. Micul dejun variat, produse de calitate.

 817. Amplasarea este foarte buna,locuri de parcare fix in fata vilei. Gradina este superba,plina de foisoare si gratare! Totul curat si foarte frumos aranjate Camere spatioase,bucataria utilata cu de toate. Personalul super ok. Recomand.

 818. Warm and cosy. Good facilities and very friendly staff. Awesome to hire snowboards and gear from onsite.

 819. Friendly staff, gorgeous location, spacious and clean accomation

 820. Amplasarea, parcarea, personalul amabil, micul dejun excelent.

 821. Incepand de la personal, care a fost foarte amabil si profesioniat pana la micul dejun care a fost bogat, gustos si pentru toate gusturile. Cu siguranta o sa revenim

 822. Camera curata si mobilata modern. Pensiunea foarte linistita. E o optiune pentru cei ce cauta un loc de odihna. Personalul a fost foarte profi. Micul dejun bogat…diversificat. Dat fiind faptul ca nu am venit cu masina personala…locatia se afla foarte aproape de mijlocul de transport ce duce catre Brasov.

 823. Micul dejun variat, zona SPA (piscina, saunele, sala de fitness etc.) sunt bine îngrijite, amabilitatea servirea și promptitudinea personalului.

 824. Personal amabil ,zona spa si piscina foarte ok,camere foarte curate,mancare buna,totul a fost foarte frumos.

 825. Totul a fost ok, insa la bucatarie mai trebuie lucrat.

 826. Multe facilitati pt copii, camere mari si curate, mic dejun ok.

 827. Mi-a plăcut foarte mult felul în care arata hotelul, camera foarte curata,mâncarea excelentă, personal amabil, apa din piscina caldă și micul dejun foarte bogat. Vom reveni cu drag și data viitoare.

 828. Fetita noastra de 8 luni ca fost încântată de livingul spatios , curat si calduros pentru mersul ei in 4 labute!!!

 829. Serviciile și personalul perfect, chiar merita cinci stele. Totul perfect, chiar dacă te chinui nu găsești ceva care sa nu-ți placa. Ne vom întoarce cu siguranța!!!

 830. Deși in descrierea rezervării se specifica faptul ca micul dejun este continental, in realitate a fost bufet suedez. Micul dejun este foarte diversificat. Curățenia in camera a fost exemplara. Locatia este excelenta. Raportul calitate- preț este corect. Parcarea hotelul este suficient de mare.

 831. Amplasarea, micul dejun foarte variat, curatenia. Personalul de la receptie foarte amabil . Apa (din ambele jacuzzi exterioare) foarte buna, calda.

 832. Locația foarte frumoasa, liniște, curățenie, personalul amabil, diverse facilități si micul dejun variat, parcare subterana

 833. Totul a fost perfect, este un loc foarte linistit, curat iar personalul foarte atent piscina foarte curata si apa calda. Iar daca ajungeti trebuie sa va faceti masaj la Doamna Mioara si fiul dansei au niste mâini de aur! Sigur vom reveni! Va multumim

 834. Ospatarul blondut, un angajat care stie sa si faca meseria f bine, ireprosabil, recepția impecabila, camera foarte calduroasa, parcarea acoperită pt mașină, curățenie, apa piscinei f calda, dar totuși cam mult Clor, taraful Bogateanu a facut tot sejurul😍

 835. Totul excelent. Mâncarea, cazarea, personalul super. Voi reveni cu drag! Nota 10.

 836. Patul foarte confortabil, mancarea buna, apa din piscina calda, mic dejun ok.

 837. Personalul foarte implicat, sociabil, respectuos. Micul dejun variat, detoate pentru toate gusturile. Zona de spa este minunata, copii s au distrat la maxim si parintii s au putut relaxa in voie. Am avut parte de un weekend de poveste la acest hotel, a fost cea mai buna alegere pentru noi. Amplasarea acestuia este fix in centrul statiunii.

 838. Amplasarea este foarte buna,locuri de parcare fix in fata vilei. Gradina este superba,plina de foisoare si gratare! Totul curat si foarte frumos aranjate Camere spatioase,bucataria utilata cu de toate. Personalul super ok. Recomand.

 839. Warm and cosy. Good facilities and very friendly staff. Awesome to hire snowboards and gear from onsite.

 840. Friendly staff, gorgeous location, spacious and clean accomation

 841. Personalul a fost foarte receptiv la nevoile noastre, camerele curate si extrem de serioase, spa ul ne a întrecut așteptările din toate punctele de vedere, iar micul dejun foarte diversificat

 842. Apartamentul extrem de spațios, poziționarea hotelului excepțională, personal foarte amabil, mic dejun variat si bogat

 843. Camera mare, luminoasa, cu doua paturi largi în care pot sta 2 persoane. Curățenie, personal amabil. Balconul mare, cu mobilier adecvat, priveliște. Centrul SPA excelent, piscina, jacuzzi, saune. Restaurantul Miorița este grozav, de încercat. Micul dejun variat, produse de calitate.

 844. Amplasarea, parcarea, personalul amabil, micul dejun excelent.

 845. Incepand de la personal, care a fost foarte amabil si profesioniat pana la micul dejun care a fost bogat, gustos si pentru toate gusturile. Cu siguranta o sa revenim

 846. Camera curata si mobilata modern. Pensiunea foarte linistita. E o optiune pentru cei ce cauta un loc de odihna. Personalul a fost foarte profi. Micul dejun bogat…diversificat. Dat fiind faptul ca nu am venit cu masina personala…locatia se afla foarte aproape de mijlocul de transport ce duce catre Brasov.

 847. Micul dejun variat, zona SPA (piscina, saunele, sala de fitness etc.) sunt bine îngrijite, amabilitatea servirea și promptitudinea personalului.

 848. Personal amabil ,zona spa si piscina foarte ok,camere foarte curate,mancare buna,totul a fost foarte frumos.

 849. Totul a fost ok, insa la bucatarie mai trebuie lucrat.

 850. Camere spatioase, calduroase si curate. Priveliste de vis. Micul dejun extrem de variat. Personal atent. Servirea la masa extraordinar de rapida. Per total, am petrecut 3 zile fara reprosuri.

 851. Locația foarte frumoasa, liniște, curățenie, personalul amabil, diverse facilități si micul dejun variat, parcare subterana

 852. Totul a fost perfect, este un loc foarte linistit, curat iar personalul foarte atent piscina foarte curata si apa calda. Iar daca ajungeti trebuie sa va faceti masaj la Doamna Mioara si fiul dansei au niste mâini de aur! Sigur vom reveni! Va multumim

 853. Conditii cazare, ospitalitate, atentia deosebita acordata de catre angajati

 854. Am fost foarte mulțumiți din toate punctele de vedere .

 855. Locatia Micul dejun Semineul din camera Camere cu balcon Smart tv Aparat de cafea in camera

 856. Personalul a fost foarte receptiv la nevoile noastre, camerele curate si extrem de serioase, spa ul ne a întrecut așteptările din toate punctele de vedere, iar micul dejun foarte diversificat

 857. Apartamentul extrem de spațios, poziționarea hotelului excepțională, personal foarte amabil, mic dejun variat si bogat

 858. Camera mare, luminoasa, cu doua paturi largi în care pot sta 2 persoane. Curățenie, personal amabil. Balconul mare, cu mobilier adecvat, priveliște. Centrul SPA excelent, piscina, jacuzzi, saune. Restaurantul Miorița este grozav, de încercat. Micul dejun variat, produse de calitate.

 859. Personalul filipinez este foarte amabil (sincer, mi se pare o idee foarte tare – romanii nostri sunt prea cu nasul pe sus). Hotelul este foarte bine amplasat, privelistea este una foarte frumoasa, iar parcarea este spatioasa. Micul dejun – bufet suedez – poate satisface si cele mai pretentioase gusturi.

 860. Camerele sunt spatioase, frumos decorate, la fel și restul hotelului. Pat super confortabil, mic dejun foarte variat, personal amabil si atent. Recomand!

 861. Totul a fost la superlativ, curatenia, privelistea din camera, mancarea la restaurant iar micul dejun foarte variat si delicios. Personalul foarte amabil. Felicitari!

 862. Priveliștea 🏔️ Mâncarea foarte bună Piscina interioara super🏊‍♂️

 863. Micul dejun variat, zona SPA (piscina, saunele, sala de fitness etc.) sunt bine îngrijite, amabilitatea servirea și promptitudinea personalului.

 864. Personal amabil ,zona spa si piscina foarte ok,camere foarte curate,mancare buna,totul a fost foarte frumos.

 865. Curățenie , personalul , peisajul , utilități , micul dejun inclus

 866. Locație frumoasă, curățenie, mic dejun consistent și diversificat, personal amabil. Recomand cu drag.

 867. PRO: hotelul și camerele îți induc într-adevăr atmosfera de castel. Camera Vitraliilor situata la demisol, spațioasă, curata, pat confortabil, canapea extensibila, dressing spațios Zona unde este castelul este foarte liniștită, loc de parcare asigurat. Camera fiind la demisol e ușor mai răcoare, însă este asigurat un extra calorifer electric pentru cei mai friguroși. Mâncarea la restaurant gustoasa și diversa Langa castel se afla un centrul ecvestru unde au ponei. Castelul se adresează în mare parte cuplurilor, deși sunt scaune de copii la restaurant, loc de joaca lipsește

 868. Micul dejun a fost foarte bun și consistent, personalul foarte amabil. Am apreciat camerele foarte spațioase și foarte curate.

 869. Amplasarea, peisajul, confortul, curățenia, personalul, drăguț și amabil, micul dejun variat și bogat. Vom reveni și în alte anotimpuri.

 870. Mâncarea a fost foarte bună, iar personalul a fost foarte amabil.

 871. Amplasarea este foarte buna,locuri de parcare fix in fata vilei. Gradina este superba,plina de foisoare si gratare! Totul curat si foarte frumos aranjate Camere spatioase,bucataria utilata cu de toate. Personalul super ok. Recomand.

 872. Warm and cosy. Good facilities and very friendly staff. Awesome to hire snowboards and gear from onsite.

 873. Friendly staff, gorgeous location, spacious and clean accomation

 874. Micul dejun variat, bogat, totul la superlativ. Apartamentul impecabil.

 875. Ca de obicei totul a fost super, de la mic dejun pana la camera. De apreciat oferta diversificata de la restaurante.

 876. Conditii cazare, ospitalitate, atentia deosebita acordata de catre angajati

 877. Priveliște superba Mic dejun f bun Piscina imensa cu apa f calda Spa excelent

 878. Priveliștea 🏔️ Mâncarea foarte bună Piscina interioara super🏊‍♂️

 879. Micul dejun variat, zona SPA (piscina, saunele, sala de fitness etc.) sunt bine îngrijite, amabilitatea servirea și promptitudinea personalului.

 880. CURATENIE, AMABILITATE ,CONFORT.A FOST UN CONCEDIU MINUNAT.MANCAREA FOARTE BUNA, BERBECUTUL LA PROTAP EXCELENT . PERSONALUL A FOST FOARTE AMABIL, PRECUM SI OSPATARII DIN CADRUL RESTAURANTULUI MIORITA. CAMERELE AU FOST FOARTE MARI! CAT DESPRE MICUL DEJUN POT SPUNE CA A FOST DIVERSIFICAT ,IN FIECARE ZI NE-AU INTAMPINAT CU DELICATESE NOI

 881. Personalul a fost foarte receptiv la nevoile noastre, camerele curate si extrem de serioase, spa ul ne a întrecut așteptările din toate punctele de vedere, iar micul dejun foarte diversificat

 882. Apartamentul extrem de spațios, poziționarea hotelului excepțională, personal foarte amabil, mic dejun variat si bogat

 883. Curățenie, loc liniștit, personal amabil. Voi reveni cu siguranță.

 884. Curățenie , personalul , peisajul , utilități , micul dejun inclus

 885. Locație frumoasă, curățenie, mic dejun consistent și diversificat, personal amabil. Recomand cu drag.

 886. Locația foarte frumoasă. Aranjamente fiarte frumoase, camere spațioase decorate cu gust, personalul foarte amabil.

 887. Personalul filipinez este foarte amabil (sincer, mi se pare o idee foarte tare – romanii nostri sunt prea cu nasul pe sus). Hotelul este foarte bine amplasat, privelistea este una foarte frumoasa, iar parcarea este spatioasa. Micul dejun – bufet suedez – poate satisface si cele mai pretentioase gusturi.

 888. Camerele sunt spatioase, frumos decorate, la fel și restul hotelului. Pat super confortabil, mic dejun foarte variat, personal amabil si atent. Recomand!

 889. Micul dejun a fost foarte bun și consistent, personalul foarte amabil. Am apreciat camerele foarte spațioase și foarte curate.

 890. Amplasarea, peisajul, confortul, curățenia, personalul, drăguț și amabil, micul dejun variat și bogat. Vom reveni și în alte anotimpuri.

 891. Mâncarea a fost foarte bună, iar personalul a fost foarte amabil.

 892. Personal amabil Curatenie impecabila Centru Spa foarte ok

 893. A fost perfect! Apartamentele imense, spa-ul excelent cu piscina interioară și exterioară ambele incalzite, liniste, parcare subterană, restaurant cu muzica live, tot ce iti poti dori. Într-adevăr spa-ul nu se află în aceeași locație cu cazarea dar asta e ceva ce stii dinainte si iti asumi, la fel si faptul ca esti dependent de mașină.

 894. Camere spatioase, calduroase si curate. Priveliste de vis. Micul dejun extrem de variat. Personal atent. Servirea la masa extraordinar de rapida. Per total, am petrecut 3 zile fara reprosuri.

 895. Mic dejun diversificat si bogat. Personal primitor. Caldura in camera. Pat confortabil. Curat.

 896. Amplasarea hotelului foarte buna Restaurantul excelent ca atmosfera, meniu, servire, micul dejun foarte bun si variat. Curatenia foarte Ok

 897. Personal mai mult decat amabil,croissante perfecte,conditii minunate de dormit,liniste ,curatenie ireprosabila,totul la superlativ ! Toate laudele !

 898. Holul de la intrare decorat superb de sărbători. Șemineul, veiozele și lustrele, mocheta. Condiții excelente la piscină! Dacă le uiți acasă, halat și papuci găsești în cameră, doar să îți pui costumul de baie, să cobori din cameră, să te dezbraci și să te arunci în apa încălzită .

 899. Imi place implicarea intregului personal pentru a spori confortul: de la decoratiuni absolut minunate specifice sarbatorilor din timpul anului, pana la servirea in restaurant, curatenia care a ajuns la perfectiune si pana in camerele ce au absolut tot ceea ce trebuie. Este hotelul care iti ofera tot ceea ce ai nevoie, fara a mai fi necesar sa iesi, decat pentru plimbare. Pana acum este pe locul 1 in preferintele noastre.

 900. Micul dejun variat, bogat, totul la superlativ. Apartamentul impecabil.

 901. Priveliște superba Mic dejun f bun Piscina imensa cu apa f calda Spa excelent

 902. Priveliștea 🏔️ Mâncarea foarte bună Piscina interioara super🏊‍♂️

 903. Micul dejun variat, zona SPA (piscina, saunele, sala de fitness etc.) sunt bine îngrijite, amabilitatea servirea și promptitudinea personalului.

 904. CURATENIE, AMABILITATE ,CONFORT.A FOST UN CONCEDIU MINUNAT.MANCAREA FOARTE BUNA, BERBECUTUL LA PROTAP EXCELENT . PERSONALUL A FOST FOARTE AMABIL, PRECUM SI OSPATARII DIN CADRUL RESTAURANTULUI MIORITA. CAMERELE AU FOST FOARTE MARI! CAT DESPRE MICUL DEJUN POT SPUNE CA A FOST DIVERSIFICAT ,IN FIECARE ZI NE-AU INTAMPINAT CU DELICATESE NOI

 905. Personalul a fost foarte receptiv la nevoile noastre, camerele curate si extrem de serioase, spa ul ne a întrecut așteptările din toate punctele de vedere, iar micul dejun foarte diversificat

 906. Apartamentul extrem de spațios, poziționarea hotelului excepțională, personal foarte amabil, mic dejun variat si bogat

 907. Personalul foarte amabil și bine instruit, mâncarea excelentă, mic dejun excelent, restaurantul cu o foarte mare varietate de vinuri bune, camera spațioasă, curat, locație superbă, totul la superlativ.

 908. Amplasarea, aspectul frumos al hotelului, decoratiunile, confortul camerei -așternuturi foarte fine și de foarta buna calitate, loc de joaca pentru copii mic dar foarte frumos și bine îngrijit, facilitățile Spa sunt binevenite

 909. Locația foarte frumoasă. Aranjamente fiarte frumoase, camere spațioase decorate cu gust, personalul foarte amabil.

 910. – peisaj – curățenie – prosoape, halate, lenjerii curate – apartamentele foarte spațioase – personalul amabil – zona SPA, curată, apa foarte calda in piscina exterioara

 911. Personal amabil Curatenie impecabila Centru Spa foarte ok

 912. A fost perfect! Apartamentele imense, spa-ul excelent cu piscina interioară și exterioară ambele incalzite, liniste, parcare subterană, restaurant cu muzica live, tot ce iti poti dori. Într-adevăr spa-ul nu se află în aceeași locație cu cazarea dar asta e ceva ce stii dinainte si iti asumi, la fel si faptul ca esti dependent de mașină.

 913. Curățenie, loc liniștit, personal amabil. Voi reveni cu siguranță.

 914. Curățenie , personalul , peisajul , utilități , micul dejun inclus

 915. Locație frumoasă, curățenie, mic dejun consistent și diversificat, personal amabil. Recomand cu drag.

 916. Curăție, camera foarte spațioasă (am primit upgrade la camera gratuit) Personal amabil Mic dejun diversificat

 917. Mic dejun diversificat si bogat. Personal primitor. Caldura in camera. Pat confortabil. Curat.

 918. Amplasarea hotelului foarte buna Restaurantul excelent ca atmosfera, meniu, servire, micul dejun foarte bun si variat. Curatenia foarte Ok

 919. Micul dejun a fost foarte bun și consistent, personalul foarte amabil. Am apreciat camerele foarte spațioase și foarte curate.

 920. Amplasarea, peisajul, confortul, curățenia, personalul, drăguț și amabil, micul dejun variat și bogat. Vom reveni și în alte anotimpuri.

 921. Mâncarea a fost foarte bună, iar personalul a fost foarte amabil.

 922. Totul a fost la superlativ. Vom reveni cu siguranță

 923. Holul de la intrare decorat superb de sărbători. Șemineul, veiozele și lustrele, mocheta. Condiții excelente la piscină! Dacă le uiți acasă, halat și papuci găsești în cameră, doar să îți pui costumul de baie, să cobori din cameră, să te dezbraci și să te arunci în apa încălzită .

 924. Imi place implicarea intregului personal pentru a spori confortul: de la decoratiuni absolut minunate specifice sarbatorilor din timpul anului, pana la servirea in restaurant, curatenia care a ajuns la perfectiune si pana in camerele ce au absolut tot ceea ce trebuie. Este hotelul care iti ofera tot ceea ce ai nevoie, fara a mai fi necesar sa iesi, decat pentru plimbare. Pana acum este pe locul 1 in preferintele noastre.

 925. Personal extrem de atent, curat, mancare foarte buna si portii chiar prea mari, piscina este un mare plus, camerele mari si spatioase.

 926. Mi-au placut: zona de spa si piscina, micul dejun diversificat, camera dubla standard destul de spatioasa, privelistea spre Postavaru, angajati amabili, foarte cald noaptea in camera, mini-frigider in camera, atmosfera relaxanta. Recomand aceasta locatia!

 927. Priveliște superba Mic dejun f bun Piscina imensa cu apa f calda Spa excelent

 928. – peisaj – curățenie – prosoape, halate, lenjerii curate – apartamentele foarte spațioase – personalul amabil – zona SPA, curată, apa foarte calda in piscina exterioara

 929. Personal amabil Curatenie impecabila Centru Spa foarte ok

 930. A fost perfect! Apartamentele imense, spa-ul excelent cu piscina interioară și exterioară ambele incalzite, liniste, parcare subterană, restaurant cu muzica live, tot ce iti poti dori. Într-adevăr spa-ul nu se află în aceeași locație cu cazarea dar asta e ceva ce stii dinainte si iti asumi, la fel si faptul ca esti dependent de mașină.

 931. Un sejur perfect! Conditii excelente, personal amabil si prietenos, mic dejun foarte bun. Recomand!

 932. Locația excelenta,hotelul foarte curat,mic dejun minunat!

 933. Totul a fost OK. De la calitatea serviciilor la amplasare si camere. Multumim!

 934. Facilitatile, confortul, mancarea, angajatii, super – nu am cuvinte negative !

 935. Un hotel superb , frumos amenajat si decorat. Camerele sunt mari, confortabile, extrem de spatioase si foarte curate. Personalul este mai mereu zâmbitor si amabil. Punctul forte al acestui hotel este zona Spa, care dupa parerea mea si in comparatie cu alte hoteluri din Poiana (din clasa 4-5* ) este net superioara. Micul dejun este bun si divesificat.

 936. Camera spațioasă, spa-ul primitor și numai bun atât pentru copiii cât și pentru Adulți, mic dejun copios și restaurant cu multă mâncare buna! Curățenia și ospitalitatea sunt la ele acasă! Abia așteptam următoarea mini-vacanța!

 937. Curățenie, loc liniștit, personal amabil. Voi reveni cu siguranță.

 938. Curățenie , personalul , peisajul , utilități , micul dejun inclus

 939. Locație frumoasă, curățenie, mic dejun consistent și diversificat, personal amabil. Recomand cu drag.

 940. Curăție, camera foarte spațioasă (am primit upgrade la camera gratuit) Personal amabil Mic dejun diversificat

 941. Mic dejun diversificat si bogat. Personal primitor. Caldura in camera. Pat confortabil. Curat.

 942. Amplasarea hotelului foarte buna Restaurantul excelent ca atmosfera, meniu, servire, micul dejun foarte bun si variat. Curatenia foarte Ok

 943. Amplasarea aproape de centrul statiunii intr-o oaza de liniste, camerele curate si luminoase, am avut o terasa imensa, micul dejun a fost bogat si de buna calitate iar amabilitatea personalului a fost la cote maxime.

 944. M-am simțit fantastic ! Recomand cu toată încrederea 😘😘😘😘

 945. Micul dejun a fost foarte bun și consistent, personalul foarte amabil. Am apreciat camerele foarte spațioase și foarte curate.

 946. Mic dejun – Fabulos. Locatia este exceptionala, lacul arata superb in orice anotimp, interioarele impresionante (mobilier, tablouri), spa de 5 stele, incusiv jacuzzi in aer liber cu o priveliste de vis!

 947. Facilitatile, confortul, mancarea, angajatii, super – nu am cuvinte negative !

 948. Un hotel superb , frumos amenajat si decorat. Camerele sunt mari, confortabile, extrem de spatioase si foarte curate. Personalul este mai mereu zâmbitor si amabil. Punctul forte al acestui hotel este zona Spa, care dupa parerea mea si in comparatie cu alte hoteluri din Poiana (din clasa 4-5* ) este net superioara. Micul dejun este bun si divesificat.

 949. Ne-a plăcut restaurantul,atmosfera creată seara de către formația de muzica

 950. Totul a fost la superlativ. Vom reveni cu siguranță

 951. Holul de la intrare decorat superb de sărbători. Șemineul, veiozele și lustrele, mocheta. Condiții excelente la piscină! Dacă le uiți acasă, halat și papuci găsești în cameră, doar să îți pui costumul de baie, să cobori din cameră, să te dezbraci și să te arunci în apa încălzită .

 952. Zona spa excelenta: foarte curat, apa calda in piscina (se fac teste la apa zilnic), saunele ok. Micul dejun variat. Personal amabil. Locatia frumoasa. Parcare mare si gratuita.

 953. Super piscina!!! Camera mare, pat mare. Parcare generoasa.

 954. Mic dejun foarte bun. Cald in tot hotelul. Curățenie ok. Personal amabil. Un hotel bun.

 955. – peisaj – curățenie – prosoape, halate, lenjerii curate – apartamentele foarte spațioase – personalul amabil – zona SPA, curată, apa foarte calda in piscina exterioara

 956. Personal amabil Curatenie impecabila Centru Spa foarte ok

 957. A fost perfect! Apartamentele imense, spa-ul excelent cu piscina interioară și exterioară ambele incalzite, liniste, parcare subterană, restaurant cu muzica live, tot ce iti poti dori. Într-adevăr spa-ul nu se află în aceeași locație cu cazarea dar asta e ceva ce stii dinainte si iti asumi, la fel si faptul ca esti dependent de mașină.

 958. Un sejur perfect! Conditii excelente, personal amabil si prietenos, mic dejun foarte bun. Recomand!

 959. Locația excelenta,hotelul foarte curat,mic dejun minunat!

 960. Totul a fost OK. De la calitatea serviciilor la amplasare si camere. Multumim!

 961. Micul dejun a fost foarte bun, variat, servit corect. Mi-au placut decoratiunile de Craciun, din hotel. Mi-au placut oamenii care lucreaza la hotel. Baiatului meu i-a placut la piscina

 962. Curăție, camera foarte spațioasă (am primit upgrade la camera gratuit) Personal amabil Mic dejun diversificat

 963. Mic dejun diversificat si bogat. Personal primitor. Caldura in camera. Pat confortabil. Curat.

 964. Croissantul a fost proaspăt, micul dejun delicios, totul a fost la superlativ.

 965. Curățenie, loc liniștit, personal amabil. Voi reveni cu siguranță.

 966. Curățenie , personalul , peisajul , utilități , micul dejun inclus

 967. Amplasarea aproape de centrul statiunii intr-o oaza de liniste, camerele curate si luminoase, am avut o terasa imensa, micul dejun a fost bogat si de buna calitate iar amabilitatea personalului a fost la cote maxime.

 968. M-am simțit fantastic ! Recomand cu toată încrederea 😘😘😘😘

 969. Micul dejun a fost foarte bun și consistent, personalul foarte amabil. Am apreciat camerele foarte spațioase și foarte curate.

 970. Raport pret calitate ok , amenajarea holului la intrarea în hotel nota 10 ,foarte frumos aranjamentele . Micul dejun variat . Camera curata .

 971. Apartamentul, curatenia, baile renovate si curate din apartament; restaurantul Apropos, un restaurant cu meniuri rafinate si servire impecabila

 972. Raport pret calitatea serviciilor …Excelent ! Curatenie in camere ,impecabil. Pat foarte confortabil. Mic dejun variat si foarte bun . Foarte cald in camera

 973. Un sejur perfect! Conditii excelente, personal amabil si prietenos, mic dejun foarte bun. Recomand!

 974. Locația excelenta,hotelul foarte curat,mic dejun minunat!

 975. Totul a fost OK. De la calitatea serviciilor la amplasare si camere. Multumim!

 976. Un adevărat răsfăț pentru suflet și sănătate. Politețe, amabilitate și un mare profesionalism al personalului. Centrul SPA cu oportunități variate. Și nu în ultimul rând, restaurantul și barul sunt de mare clasă și rafinament (atât gastronomic, cât și ca ambianță) . Mulțumim

 977. Mic dejun – Fabulos. Locatia este exceptionala, lacul arata superb in orice anotimp, interioarele impresionante (mobilier, tablouri), spa de 5 stele, incusiv jacuzzi in aer liber cu o priveliste de vis!

 978. Facilitatile, confortul, mancarea, angajatii, super – nu am cuvinte negative !

 979. Hotelul este amplasat într-o zonă înaltă ce oferă o panoramă încântătoare asupra unei bune părți din stațiune. Camerele sunt mari, foarte curate și îngrijite, mobilier elegant, personal extraordinar de amabil. La restaurant sunt niște simpatici nepalezi care sunt atenți să nu-ți lipsească nimic.

 980. Holuri frumoase ,spa frumos ,servicii bune ,personal amabil.

 981. Zona spa excelenta: foarte curat, apa calda in piscina (se fac teste la apa zilnic), saunele ok. Micul dejun variat. Personal amabil. Locatia frumoasa. Parcare mare si gratuita.

 982. Camerele sunt mari și curate. Personalul amabil. Spa-ul, deși mic pentru capacitatea complexului, nu a fost aglomerat iar piscina cu apa încălzită exterioara este un adevărar răsfăț în zilele de iarna. Am fost cazati într-o camera de la etajul 6 iar vederea ne-a tăiat răsuflarea. Cu siguranță vom reveni.

 983. Piscina exterioară este senzațională. Camere spatioase şi curate, foarte cald si curaţenie. Porţiile de mâncare sunt consistente

 984. – peisaj – curățenie – prosoape, halate, lenjerii curate – apartamentele foarte spațioase – personalul amabil – zona SPA, curată, apa foarte calda in piscina exterioara

 985. Micul dejun a fost foarte bun, variat, servit corect. Mi-au placut decoratiunile de Craciun, din hotel. Mi-au placut oamenii care lucreaza la hotel. Baiatului meu i-a placut la piscina

 986. Curăție, camera foarte spațioasă (am primit upgrade la camera gratuit) Personal amabil Mic dejun diversificat

 987. Mic dejun diversificat si bogat. Personal primitor. Caldura in camera. Pat confortabil. Curat.

 988. Conform asteptarilor, nici mai mult nici mai putin. Un mini castel cu design interesant, personal amabil, curatenie , mic dejun satisfacator. Un sejur superb in Poiana.

 989. Oameni primitori , amabili, atmosfera liniștita, locație excelenta , servire impecabila Recomand 👍🏼

 990. Croissantul a fost proaspăt, micul dejun delicios, totul a fost la superlativ.

 991. Locație buna, Curatenie, personalul foarte amabil.

 992. Micul dejun foarte gustos si bogat, ospitalitatea personalului. Poziția pensiunii.

 993. Amplasarea aproape de centrul statiunii intr-o oaza de liniste, camerele curate si luminoase, am avut o terasa imensa, micul dejun a fost bogat si de buna calitate iar amabilitatea personalului a fost la cote maxime.

 994. Asteptarile ne-au fost depasite inca de la check in intrucat am beneficiat de free upgrade de la twin room la apartament. Chiar si la plecare am fost surprinsi de pachetul cadou ce continea apa si snackuri pentru drum (nu am mai primit asa ceva la niciun alt hotel la care am stat).

 995. am stat in apartament. compartimentarea extraordinara, un living mare si 2 dormitoare cu baie proprie si egale ca spatiu, plus terasa, dar e loc de imbunatatiri( lipsa ceai, cafea contracost, mobilier si tv vechi). Spa-ul f ok, zona de masaj extraordinara, escape room fain. La mancare supele sunt ff bune, in rest mancarea este obisnuita, in general ok, nimic special. La personal mai este fff mult de lucru.

 996. Înainte sa acord acest calificativ m-au uitat la părerile negative ale celorlalți clienți. Eram convins ca evaluarea mea o sa fie una foarte pertinenta, dar cu toate astea am văzut ca foarte mulți dintre noi exagerează și au pretenții absolut nejustificate. Noi toți venim cu unele așteptări – mai mari, mai mici in funcție de experiențele anterioare, dar aproape nimeni dintre cei care au oferit calificativ negativ nu justifica exact calitatea serviciilor oferite de acest hotel. Mulțumesc ☺️

 997. Camera spațioasă, locația superbă, micul dejun foarte bogat, procedura de check in/ check out

 998. Promptitudinea si atentia angajaților, zona de spa super, curătenie f atentă, confort si spatiu f mult, mic dejun diversificat si delicios.

 999. Receptionerii si tot personalul angajat foarte amabili Curatenie si miros placut atat in camere cat si pe holuri Camerele foarte mari si calduroase Foarte multumiti si de zona spa

 1000. Am fost foarte mulțumiți de condițiile hoteliere, de serviciile primite.Personalul amabil, priveliștea de basm, camerele spațioase și dotate ne-au convins să revenim!

 1001. Super privelistea Piscina exterioara deosebita cam mica pentru cate persoane sunt cazate in hotel

 1002. Mi-a plăcut camerele mari și spațioase .Piscina e ideală și micul dejun e delicios .

 1003. Locația foarte frumoasă, în pădure, la 200 metri de pârtie, un castel foarte bine amenajat, întreținut, cu un personal profesionist, camera foarte mare, baia foarte mare, foarte curat, patul extraordinar, căldură, minibar, 2 plasme, 2 paturi,micul dejun foarte bogat, totul a fost fantastic.

 1004. Amplasarea la marginea statiunii direct in padure printre brazi, chiar la poalele muntelui, izolata de zgomotul din centrul.Vedere de exceptie spre munți. Aier imbatator de curat-de bere nu mai e nevoe!

 1005. Totul a fost foarte frumos, personal foarte amabil locație superbă!👌

 1006. Un sejur perfect! Conditii excelente, personal amabil si prietenos, mic dejun foarte bun. Recomand!

 1007. Locația excelenta,hotelul foarte curat,mic dejun minunat!

 1008. Totul a fost OK. De la calitatea serviciilor la amplasare si camere. Multumim!

 1009. Mic dejun super, prăjituri, inclusiv miez de nuca și sâmburi de migdale!

 1010. Totul a fost la superlativ si peste asteptari. Personalul extraordinar de amabil si profesionist, micile surprize din fiecare seara (vin fiert, prajiturele, placinta abia scoasa din cuptor), camera calduroasa, cu o terasa mare si priveliste superba, parcarea gratuita (lucru greu de gasit in Poiana), micul dejun variat si abundent, cu toate produsele preparate de personalul pensiunii, toate acestea ne fac sa ne intoarcem cu mare placere!

 1011. Camera spatioasa, mic dejun super bogat, personal foarte amabil si saritor. Locatie buna.

 1012. Curățenie , personal amabil , centrul spa foarte ok si mâncare neașteptat de bună!

 1013. Camera mare, spatioasa,călduroasă, luminoasă. Mâncarea buna, diversificata. Piscina mare, sauna uda si uscata, salina. Transport pana la partie si retur ( un super om)!

 1014. Personalul hotelului a fost foarte amabil si bine organizat. Camera a fost curata la preluare si s-a facut curatenie in camera zilnic. O facilitate extraordinara a hotelului este transferul gratuit spre si dinspre partiile de ski, in asa fel incat nu a fost necesar sa miscam masina din parcarea hotelului. Pentru transfer, nu am asteptat niciodata mai mult de 10 minute – multumim domnului Stefan. Un alt lucru care merita mentionat este accesul inclus la SPA (sauna uscata, sauna umeda, salina artificiala, piscina interioara, etc. si masaj, dar contra cost din ce am inteles). Micul dejun inclus a fost relativ bogat, numai bun pentru a incepe ziua.

 1015. Conditiile apartamentului au fost excelente. Confortul maxim. Spatiul perfect pentru 4 persoane.

 1016. Apartament foarte spațios, cu dotările dorite. Revenim cu plăcere!

 1017. Apartament mare, spatios, dotat cu tot ce iti trebuie

 1018. Camera mare , mic dejun diversificat, personal foarte amabil in special la Recepție. Robert și Tudor ne-au oferit un apartament foarte mare la 140 de mp , cu o priveliște superba către pârtie, iar Bianca ne-a oferit un check out rapid . Per total , personalul foarte bine pregătit , cu siguranța vom reveni

 1019. Tot, de la camere, curățenie, personal, spa până la mic dejun tot ne-a plăcut.

 1020. Camera spațioasă, locația superbă, micul dejun foarte bogat, procedura de check in/ check out

 1021. Raport bun calitate-pret, ne-am simtit bine in cele 4 zile petrecute aici. Mancare gustoasa, servire buna in restaurant, spa-ul a fost OK. 🙂

 1022. Am fost foarte mulțumiți de condițiile hoteliere, de serviciile primite.Personalul amabil, priveliștea de basm, camerele spațioase și dotate ne-au convins să revenim!

 1023. Super privelistea Piscina exterioara deosebita cam mica pentru cate persoane sunt cazate in hotel

 1024. Micul dejun…fara lipsuri!!…Confotul in dormitor…excelent!!

 1025. Micul dejun foarte bogat, mesele celelalte nu sunt incluse dar au 3 restaurante care servesc toata ziua si au mancare foarte buna la pret rezonabil. S-a simtit uneori lipsa de personal in restaurant, dar de altfel totul a fost foarte bine. Locatia – nu e chiar aproape de partie, dar au microbuze gratuite pentru oaspetii hotelului pentru a ajunge la partie, si sunt forte dese, ceea ce este un plus.

 1026. Camere confortabile, curate, corespuzator la 4 stele, mic dejun variat, shuttle la aprox 10 min pana la pârtii, posibilitate de rental (schiuri) si instructor pt. schi. Spa (piscina, sauna ) excelent. Perfect pentru sejur cu copii.

 1027. Locatie excelenta, curatenie. Mic dejun – NOTA 10 Personal foarte amabil si atent, cu un comportament exemplar.

 1028. Pozitia, mic dejun, personalul, confortul, curatenia!

 1029. Foarte aproape de partie, personal amabil, parcare inclusa, mic dejun inclus.

 1030. + piscina mare, sauna si baie de aburi functionale, locatie foarte buna, parcare mare, mic dejun copios

 1031. Piscina generoasa, amabilitatea personalului, curatenia.

 1032. Amabilitatea personalului, chiar daca problemele nu mai tineau de ceea ce ei pot face. Piscina foarte generoasa.

 1033. Totul, a fost senzațional. Afară din țară, n-am găsit niciodată ceva atât de perfect, de o calitate din cea mai înaltă clasă! Asta în cazul meu, fiind foarte greu de mulțumit. Felicitări!

 1034. Un sejur reusit la un hotel cu o arhitectura foarte frumoasa. Micul dejun a fost destul de bun, diversificat iar personalul amabil si la dispozitia oaspetilor. In ciuda unor comentarii de pe booking cu privire la micul dejun, noua ni s-a parut destul de bun. Este adevarat ca erau aceleasi preparate in fiecare zi, dar daca nu esti o persoana foarte pretentioasa acest lucru nu ar fi o problema. De asemenea, camerele au fost foarte calduroase, nu au fost foarte spatioase dar au fost ok pentru 2 persoane. Hotelul este situat la aprox 15′ de partia Bradul iar o plimbare pana in centru este binevenita la munte.

 1035. Locația foarte frumoasă, în pădure, la 200 metri de pârtie, un castel foarte bine amenajat, întreținut, cu un personal profesionist, camera foarte mare, baia foarte mare, foarte curat, patul extraordinar, căldură, minibar, 2 plasme, 2 paturi,micul dejun foarte bogat, totul a fost fantastic.

 1036. mic dejun super proximitatea fata de partia de ski

 1037. Micul dejun, amplasarea hotelului, locul de joaca pentru copii, personalul de la receptie, personalul de la piscina, caldura din camera, balconul, muzica live de la restaurant.

 1038. Un sejur perfect! Conditii excelente, personal amabil si prietenos, mic dejun foarte bun. Recomand!

 1039. Foarte curat ,mancare foarte buna,confort si curatenie iar personalul de nota 10

 1040. Totul excelent. Mâncarea, cazarea, personalul super. Voi reveni cu drag! Nota 10.

 1041. Patul foarte confortabil, mancarea buna, apa din piscina calda, mic dejun ok.

 1042. Camera spațioase și curate ,personal atent și respectuos( lucru ce nu prea îl mai găsești la multe hoteluri și pensiuni), mâncarea super buna (toate meniurile cu pește),centru Spa echipat și curat, mic dejun inclus diversificat și gustos

 1043. Micul dejun consistent, variat si gustos. Locatia foarte buna, aproape de telecabina.

 1044. Foarte curat, camere frumoase si moderne. Aproape de partie si un avantaj important: am putut inchiria snowboard chiar de langa hotel. Mic dejun bun.

 1045. Distanta de partie relativ mica cu masina, mic dejun bogat, curatenie, personal amabil, foc de tabara seara, dezapezire drum rapida dupa ce a nins toata noaptea.

 1046. Curat, bine intretinut,personal dragut, mic dejun ok.

 1047. Patul confortabil, baia spațioasă, caldura, camera spațioasă, ambientul in hotel plăcut.

 1048. Mic dejun diversificat. Atmosfera intimă in tot hotelul. Camere curate si elegante . Piscină minunata. Personal foarte amabil Multumesc in mod special Ioanei si Dacianei, de la receptie.

 1049. Apartamentul generos dpdv spatiu, view placut, zona spa generoasa si diversa.

 1050. SPA-ul, spatiul apartamentelor si multitudinea de activitati pentru copii.

 1051. Totul.. Nu am nimic de reprosat. As reveni oricand.

 1052. Micul dejun modest.Bauturile(jusurile) de calitate indoielnica.

 1053. Camera curata, calduroasa, patul foarte confortabil! Personal foarte amabil ! A fost excelent ptr schiat pentru ca asigura transport la partie si au centru de inchirieri echipament!

 1054. Locația este extraordinară pentru a petrece un sejur ca in basme in liniste,aer curat,peisaj de poveste.Personalul foarte amabil,camerele moderne si curate .😍😍😍

 1055. Politețea și grija personalului de a te simtii bine,dotarea vilelor, curățenia și nu în ultimul rând așezarea complexului. Față de aprilie 2018 o îmbunătățire substanțială la un preț convenabil.

 1056. Pozitia, aerul, gratarul, confortul, linistea din luna mai

 1057. Locatia foarte placuta, personalul deosebit de amabil.

 1058. Stafful extraordinar de amabil Micul de jun foarte consistent Locatia este bine amplasata, 5 minute pe jos fata de gondola (sunt 350metrii dar putin in panta)

 1059. Este la mai putin de 10′ de mers pe jos de telegondola si asta cu tot cu echipamentul de schi la purtator. :))

 1060. Mic dejun ok, locația foarte buna, personal foarte amabil, curățenie, liniște.

 1061. Micul dejun este excelent, la fel ca toate serviciile. Rar intalnesti asa o proprietate.

 1062. este situata chiar in centrul statiunii, foarte aproape de telecabina,partii. gen ajungi pe jos cu copil mic in max 5 min. foarte ok pt familii cu copii. 👏

 1063. Amplasamentul hotelului, Amabilitatea personalului, Meniul diversificat,

 1064. De la camera, personal, pozitionare hotel, bar, restaurant, piscina pana la curatenie , amabilitate si buna-vointa fata de turisti , totul a fost peste asteptari. Un sejur minunat !!! Cu siguranta vom reveni !

 1065. Foarte curat ,mancare foarte buna,confort si curatenie iar personalul de nota 10

 1066. Micul dejun a fost în regulă. Nu la fel de bine ca acum 2 ani dar a fost ok în contextul pandemiei. Amplasarea hotelului este superba.

 1067. Amplasarea hotelului cu o priveliste minunata.Personalul amabil.Curatenie impecabila.

 1068. grija respectare regulu covid 19 meniul foarte variat amabilitatea personalului totul

 1069. Priveliștea din cameră și terasa cu gradină au fost foarte frumoase.

 1070. Personalul,priveliștea,micul dejun și tot ce ține de condiții.

 1071. Am primit un upgrade la apartamentul junior, fara costuri suplimentare si am locuit in apartament executive. Spatios, elegant si foarte curat. Personalul este extrem de amabil. Mancarea de buna calitate. Servicii de 5 stele!

 1072. Hotelul este foarte frumos , bine amplasat si curat . Se respecta regulile de curatenie . Camerele curate , confortabile , micul dejun suficient , diversificat . Terasa Gourmet foarte cocheta , cealalta Patru Anotimpuri nu o recomand dar este o varianta sa nu fie foarte multa lume la un loc . Hotelul incearca sa previna aglomeratia programând micul dejun si cina pe ore si la cele doua terase restaurant. Recomand !

 1073. Totul. Curat, personal amabil, restaurant la înălțime, spa…recomand.

 1074. Absolut totul: curatenia exemplara, grija si amabilitatea personalului care te face sa te simti perfect, confortul,…absolut totul!

 1075. Curat, spațios, mâncare foarte bună și un view superb.

 1076. Personalul amabil, curățenie ireproșabilă, zona liniștită, priveliște frumoasa, piscina curata cu priveliște spectaculoasă, micul dejun bun🙂

 1077. camera era enorma, foarte multe bai, foarte mult spatiu intr-un mod neobisnuit,

 1078. Camera era cu tavan inalt,pat confortabil,asternuturi curate si placute la atingere,baie curata,periute de dinti de unica folosinta si pasta de dinti,kit pentru igiena personala,papuci de unica folosinta, halate de baie, fierbator de apa in camera,dezinfectant la receptie cat si in camera,se respecta purtarea mastii in aceasta locatie. Recomand Vila Simonte.

 1079. Staff comunicativ, foarte atent; foarte curat peste tot. Recomand cu cea mai mare incredere.

 1080. O locație excelenta , gazde primitoare , camere utilate și plăcut decorate . Un raport preț-calitate imbatabil. Bicicletele au fost un punct forte , la fel și cafeaua oferită cu drag din partea casei .

 1081. Locația, foarte aproape de pădure, unde este multă liniste.Hotelul are o arhitectură deosebită, de castel. Personalul a fost amabil și respectuos.

 1082. Cel mai frumos hotel și ca și amplasare și cum arată atât pe exterior cât și pe interior , totul a fost foarte frumos deși am stat doar 1 noapte abia astept sa ma mai revin . Ar trebui sa avem mai multe hoteluri cu tematica ca și acesta la noi in țara copilul meu a fost super încântat

 1083. Locatia frumoasa, camerele destul de mari si curate, personal amabil, mancare foarte buna, priveliste frumoasa de le terasa! E foarte ok per total dar sunt mici aspecte care fac diferenta intre ok si perfect!

 1084. Toate la superlativ – personal foarte dragut si amabil, curatenie, pozitie buna fata de centru, mic dejun consistent si diversificat, cos de mere pe hol !!! (de cand nu am mai vazut la un Hotel asa ceva daramite la o Pensiune ?) In mod sigur vom reveni si vom indruma prietenii catre

 1085. Zona buna Raport calitate-preț excelent Personalul foarte amabil micul dejun bogat, diversificat Curățenie in cameră

 1086. Totul a corespuns mai puțin lipsa acelui balcon pe care l-am plătit degeaba

 1087. Mi-a placut ca se iau masuri de preventie a raspandirii COVID-19, micul dejun de tip bufet suedez, linistea, amplasarea hotelului langa padure, personalul amabil.

 1088. Mâncare bună, variată,multe opțiuni la micul dejun

 1089. Curat, spatios, personalul foarte amabil! Multumim

 1090. Taycanul meu se simte ca acasa cand îl pun la Porsche Charging Dock! 😂😂

 1091. Micul dejun foarte gustos, pentru toate gusturile. O experiență perfectă.

 1092. Un hotel special, apropiat de sufletul nostru, excelent poziționat, personal impecabil, servire ireproșabila, jacuzzi-ul în aer liber superb, atmosfera relaxanta, camerele spațioase și bine amenajate etc

 1093. Camerele călduroase, curatenia, locația. Faptul ca am putut servi masa la restaurantul hotelului e un mare mare plus. Mâncarea extrem de buna! Micul dejun extrem de bun și diversificat.

 1094. Personalul chiar ofera servicii de 5 stele (chiar daca hotelul are 4), restaurantul e frumos, camera cu semineu cu tehnologia Dimplex era cocheta si curata.

 1095. Chiar daca procedura de check-in a devenit mai elaborată din cauza pandemiei, primirea a a fost una călduroasă și destul de eficientă. Am primit un upgrade la rezervarea efectuată și solicitarea noastră pentru reglarea temperaturii în apartament a fost rezolvată rapid. Check-out eficient, prietenos și rapid.

 1096. Absolut superb, de la felul în care se comportă personalul și până la curățenia din cameră. Parcare acoperită, jacuzzi exterior, mic dejun fabulos.

 1097. Personal amabil, camere mari, curățenie, un ambient plăcut!

 1098. Locația, camera mare confortabilă cu o priveliște superba la muntele Postavaru.Personalul amabil, mic dejun foarte bun și diversificat.Parcarea mare și parțial acoperita.

 1099. Personal foarte amabil,camerele foarte curate,calduroase,primitoare. Recomand!

 1100. Locația este una foarte frumoasa in mijlocul naturii,un loc liniștit și cu peisaje superbe.Micul dejun este unul variat pentru toate gusturile,iar mâncarea foarte buna.Papanași au fost curcubeu in cerul guri❤️.Piscina exterioara încălzită oferă un view frumos😍.Apartamentele sunt spațioase pentru un cuplu sau o familie.

 1101. Apartamentul spațios, cu un living generos. Camerele sunt mari, luminoase și în care te simți foarte comfortabil. Personalul a fost foarte prompt și micul dejun diversificat.

 1102. Camerele foarte curate,dezinfectate, personalul amabil si atent la nevoile noastre. O locatie excelentă!

 1103. Organizarea. Reducerea de 10% la restaurant/sală mese.