Cazare ieftina Langa Academia De Politie Bucuresti

De multe ori ne uitam dupa cazare in Academia de Politie, București, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Academia de Politie, București, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Academia de Politie, București, Romania

Dora High Life - North

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Luxury apartment in the north of Bucharest

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bucharest Apartment Deluxe Cosmopolis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Alex07 Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Fragilor Guest House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bucharest Apartments DeLuxe

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, București, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Academia de Politie, București, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Vincen╚Ťiu si Adina Negrea din Budurleni, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, Bucure╚Öti, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Vincen╚Ťiu si Adina Negrea din Budurleni, jud. Bistrita-NasaudCazare in Academia de Politie, Bucure╚Öti, Romania pentru 3 persoane)

 • Catrinel si Niculina Udrea din Cipaieni, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, Bucure╚Öti, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Academia de Politie, București, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Catrinel si Niculina Udrea din Cipaieni, jud. MuresCazare in Academia de Politie, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Paul si Teofil Besoiu din Cotofenesti, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, Bucure╚Öti, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Paul si Teofil Besoiu din Cotofenesti, jud. PrahovaCazare in Academia de Politie, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Isabela si Emilian Iaru din Carjoani, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, Bucure╚Öti, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Academia de Politie, București, Romania!

  (Isabela si Emilian Iaru din Carjoani, jud. VasluiCazare in Academia de Politie, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Gabriela si Jeana Corfanta din Mina Altan Tepe, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, Bucure╚Öti, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Academia de Politie, București, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Gabriela si Jeana Corfanta din Mina Altan Tepe, jud. TulceaCazare in Academia de Politie, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Corvin si Br─âdu╚Ť Murnu din Muresenii Bargaului, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, Bucure╚Öti, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Academia de Politie, București, Romania.

  (Corvin si Br─âdu╚Ť Murnu din Muresenii Bargaului, jud. Bistrita-NasaudCazare in Academia de Politie, Bucure╚Öti, Romania pentru 3 persoane)

 1. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 2. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 3. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 4. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 5. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 6. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 7. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 8. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 9. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 10. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 11. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 12. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 13. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 14. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 15. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 16. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 17. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 18. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 19. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 20. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 21. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 22. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 23. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 24. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 25. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 26. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 27. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 28. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 29. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 30. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 31. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 32. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 33. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 34. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 35. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 36. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 37. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 38. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 39. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 40. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 41. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 42. Very nice and safe area. The appartment was very well equipped. We liked it very much.

 43. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 44. Apartamentul este curat si frumos,mobilat ╚Öi utilat cu gust ! Loca╚Ťia este lini╚Ötit─â ╚Öi foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie ├«n zona aeroportului.

 45. Foarte curat apartamentul, foarte mare, deosebit de confortabil, gazde primitoare , in concluzie totul la superlativ.

 46. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 47. Apartamentul este curat si frumos,mobilat ╚Öi utilat cu gust ! Loca╚Ťia este lini╚Ötit─â ╚Öi foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie ├«n zona aeroportului.

 48. Foarte curat apartamentul, foarte mare, deosebit de confortabil, gazde primitoare , in concluzie totul la superlativ.

 49. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 50. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 51. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 52. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 53. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 54. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 55. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 56. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 57. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 58. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 59. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 60. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 61. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 62. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 63. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 64. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 65. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 66. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 67. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 68. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 69. Apartamentul este curat si frumos,mobilat ╚Öi utilat cu gust ! Loca╚Ťia este lini╚Ötit─â ╚Öi foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie ├«n zona aeroportului.

 70. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 71. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 72. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 73. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 74. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 75. Apartamentul este curat si frumos,mobilat ╚Öi utilat cu gust ! Loca╚Ťia este lini╚Ötit─â ╚Öi foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie ├«n zona aeroportului.

 76. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 77. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 78. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 79. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 80. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 81. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 82. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 83. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 84. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 85. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 86. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 87. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 88. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 89. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 90. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 91. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 92. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 93. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 94. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 95. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 96. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 97. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 98. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 99. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 100. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 101. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 102. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 103. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 104. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 105. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 106. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 107. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 108. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 109. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 110. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 111. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 112. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 113. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 114. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 115. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 116. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 117. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 118. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 119. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 120. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 121. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 122. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 123. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 124. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 125. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 126. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 127. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 128. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 129. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 130. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 131. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 132. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 133. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 134. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 135. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 136. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 137. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 138. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 139. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 140. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 141. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 142. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 143. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 144. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 145. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 146. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 147. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 148. Curatenie, confort, amabilitatea personalului! Revenim mereu cu drag!

 149. Apartament foarte spatios, amenajat cu bun gust. Curatenie ok. Complexul este foarte linistit, sigur. Acces la piscina gratuit.

 150. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 151. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 152. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 153. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 154. Pozitia aproape de aeroport si de Therme Complexul superb Piscinele

 155. Curatenie, confort, amabilitatea personalului! Revenim mereu cu drag!

 156. Apartament foarte spatios, amenajat cu bun gust. Curatenie ok. Complexul este foarte linistit, sigur. Acces la piscina gratuit.

 157. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 158. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 159. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 160. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 161. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 162. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 163. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 164. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 165. Pozitia aproape de aeroport si de Therme Complexul superb Piscinele

 166. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 167. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 168. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 169. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 170. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 171. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 172. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 173. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 174. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 175. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 176. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 177. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 178. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 179. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 180. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 181. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 182. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 183. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 184. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 185. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 186. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 187. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 188. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 189. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 190. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 191. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 192. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 193. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 194. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 195. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 196. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 197. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 198. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 199. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 200. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 201. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 202. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 203. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 204. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 205. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 206. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 207. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 208. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 209. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 210. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 211. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 212. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 213. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 214. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 215. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 216. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 217. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 218. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 219. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 220. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 221. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 222. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 223. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 224. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 225. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 226. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 227. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 228. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 229. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 230. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 231. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 232. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 233. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 234. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 235. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 236. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 237. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 238. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 239. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 240. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 241. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 242. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 243. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 244. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 245. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 246. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 247. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 248. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 249. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 250. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 251. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 252. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 253. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 254. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 255. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 256. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 257. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 258. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 259. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 260. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 261. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 262. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 263. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 264. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 265. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 266. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 267. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 268. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 269. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 270. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 271. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 272. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 273. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 274. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 275. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 276. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 277. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 278. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 279. Nu ma a╚Ötept─âm ca ├«n Voluntari, la cap─ât de Bucure╚Öti, sa g─âsesc o astfel de loca╚Ťie. ├Ängrijit─â, cocheta, curata. Felicit─âri menagementului ╚Öi felicit─âri angaja╚Ťilor. Umblu prin toat─â tara ╚Öi, din p─âcate, ├«nt├ólnesc multe loca╚Ťii care nu ├«╚Öi merita statutul. Aici, ma ├«nclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul ├«nt├ómpl─âtor!

 280. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 281. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 282. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 283. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 284. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 285. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 286. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 287. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 288. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 289. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 290. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 291. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 292. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 293. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 294. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 295. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 296. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 297. Nu ma a╚Ötept─âm ca ├«n Voluntari, la cap─ât de Bucure╚Öti, sa g─âsesc o astfel de loca╚Ťie. ├Ängrijit─â, cocheta, curata. Felicit─âri menagementului ╚Öi felicit─âri angaja╚Ťilor. Umblu prin toat─â tara ╚Öi, din p─âcate, ├«nt├ólnesc multe loca╚Ťii care nu ├«╚Öi merita statutul. Aici, ma ├«nclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul ├«nt├ómpl─âtor!

 298. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 299. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 300. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 301. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 302. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 303. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 304. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 305. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 306. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 307. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 308. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 309. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 310. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 311. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 312. Nu ma a╚Ötept─âm ca ├«n Voluntari, la cap─ât de Bucure╚Öti, sa g─âsesc o astfel de loca╚Ťie. ├Ängrijit─â, cocheta, curata. Felicit─âri menagementului ╚Öi felicit─âri angaja╚Ťilor. Umblu prin toat─â tara ╚Öi, din p─âcate, ├«nt├ólnesc multe loca╚Ťii care nu ├«╚Öi merita statutul. Aici, ma ├«nclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul ├«nt├ómpl─âtor!

 313. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 314. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 315. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 316. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 317. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 318. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 319. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 320. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 321. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 322. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 323. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 324. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 325. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 326. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 327. Nu ma a╚Ötept─âm ca ├«n Voluntari, la cap─ât de Bucure╚Öti, sa g─âsesc o astfel de loca╚Ťie. ├Ängrijit─â, cocheta, curata. Felicit─âri menagementului ╚Öi felicit─âri angaja╚Ťilor. Umblu prin toat─â tara ╚Öi, din p─âcate, ├«nt├ólnesc multe loca╚Ťii care nu ├«╚Öi merita statutul. Aici, ma ├«nclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul ├«nt├ómpl─âtor!

 328. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 329. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 330. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 331. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 332. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 333. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 334. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 335. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 336. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 337. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 338. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 339. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 340. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 341. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 342. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 343. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 344. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 345. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 346. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 347. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 348. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 349. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 350. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 351. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 352. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 353. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 354. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 355. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 356. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 357. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 358. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 359. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 360. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 361. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 362. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 363. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 364. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 365. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 366. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 367. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 368. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 369. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 370. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 371. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 372. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 373. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 374. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 375. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 376. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 377. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 378. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 379. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 380. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 381. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 382. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 383. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 384. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 385. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 386. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 387. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 388. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 389. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 390. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 391. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 392. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 393. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 394. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 395. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 396. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 397. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 398. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 399. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 400. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 401. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 402. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 403. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 404. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 405. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 406. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 407. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 408. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 409. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 410. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 411. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 412. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 413. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 414. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 415. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 416. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 417. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 418. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 419. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 420. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 421. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 422. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 423. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 424. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 425. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 426. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 427. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 428. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 429. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 430. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 431. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 432. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 433. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 434. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 435. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 436. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 437. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 438. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 439. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 440. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 441. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 442. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 443. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 444. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 445. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 446. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 447. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 448. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 449. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 450. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 451. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 452. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 453. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 454. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 455. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 456. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 457. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 458. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 459. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 460. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 461. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 462. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 463. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 464. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 465. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 466. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 467. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 468. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 469. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 470. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 471. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 472. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 473. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 474. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 475. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 476. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 477. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 478. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 479. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 480. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 481. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 482. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 483. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 484. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 485. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 486. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 487. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 488. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 489. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 490. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 491. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 492. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 493. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 494. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 495. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 496. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 497. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 498. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 499. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 500. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 501. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 502. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 503. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 504. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 505. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 506. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 507. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 508. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 509. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 510. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 511. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 512. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 513. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 514. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 515. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 516. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 517. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 518. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 519. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 520. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 521. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 522. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 523. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 524. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 525. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 526. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 527. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 528. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 529. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 530. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 531. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 532. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 533. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 534. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 535. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent ­čÖé Vom reveni cu placere!

 536. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 537. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 538. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 539. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 540. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 541. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 542. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 543. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 544. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 545. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 546. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 547. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 548. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 549. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 550. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 551. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 552. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 553. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 554. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 555. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 556. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 557. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 558. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 559. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 560. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 561. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 562. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 563. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 564. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 565. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 566. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 567. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 568. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 569. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 570. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 571. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 572. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 573. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 574. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent ­čÖé Vom reveni cu placere!

 575. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 576. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 577. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 578. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 579. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 580. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 581. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 582. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 583. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 584. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 585. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 586. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 587. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 588. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 589. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 590. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent ­čÖé Vom reveni cu placere!

 591. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 592. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 593. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 594. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 595. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 596. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 597. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 598. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 599. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 600. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 601. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 602. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent ­čÖé Vom reveni cu placere!

 603. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 604. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 605. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 606. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 607. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 608. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 609. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 610. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 611. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 612. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 613. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 614. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 615. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 616. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 617. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent ­čÖé Vom reveni cu placere!

 618. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 619. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 620. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 621. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 622. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 623. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 624. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 625. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 626. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 627. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 628. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 629. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 630. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 631. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 632. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent ­čÖé Vom reveni cu placere!

 633. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 634. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 635. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 636. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 637. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 638. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 639. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 640. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 641. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 642. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled