Cazare ieftina Langa Academia De Politie Bucuresti

De multe ori ne uitam dupa cazare in Academia de Politie, București, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Academia de Politie, București, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Academia de Politie, București, Romania

Otopeni Comfort Apartaments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Aviator Boutique

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Aviator Boutique Residence

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Denisa Apartamente

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Sleep & Fly Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

"Home Away from Home" Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

StayANight.Ro

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ RIN Airport Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, București, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Academia de Politie, București, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Vincențiu si Adina Negrea din Budurleni, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Vincențiu si Adina Negrea din Budurleni, jud. Bistrita-NasaudCazare in Academia de Politie, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Catrinel si Niculina Udrea din Cipaieni, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Academia de Politie, București, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Catrinel si Niculina Udrea din Cipaieni, jud. MuresCazare in Academia de Politie, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Paul si Teofil Besoiu din Cotofenesti, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Paul si Teofil Besoiu din Cotofenesti, jud. PrahovaCazare in Academia de Politie, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Isabela si Emilian Iaru din Carjoani, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Academia de Politie, București, Romania!

  (Isabela si Emilian Iaru din Carjoani, jud. VasluiCazare in Academia de Politie, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Gabriela si Jeana Corfanta din Mina Altan Tepe, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Academia de Politie, București, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Gabriela si Jeana Corfanta din Mina Altan Tepe, jud. TulceaCazare in Academia de Politie, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Corvin si Brăduț Murnu din Muresenii Bargaului, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Academia de Politie, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Academia de Politie, București, Romania.

  (Corvin si Brăduț Murnu din Muresenii Bargaului, jud. Bistrita-NasaudCazare in Academia de Politie, București, Romania pentru 3 persoane)

 1. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 2. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 3. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 4. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 5. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 6. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 7. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 8. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 9. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 10. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 11. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 12. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 13. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 14. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 15. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 16. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 17. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 18. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 19. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 20. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 21. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 22. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 23. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 24. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 25. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 26. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 27. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 28. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 29. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 30. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 31. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 32. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 33. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 34. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 35. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 36. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 37. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 38. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 39. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 40. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 41. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 42. Very nice and safe area. The appartment was very well equipped. We liked it very much.

 43. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 44. Apartamentul este curat si frumos,mobilat și utilat cu gust ! Locația este liniștită și foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie în zona aeroportului.

 45. Foarte curat apartamentul, foarte mare, deosebit de confortabil, gazde primitoare , in concluzie totul la superlativ.

 46. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 47. Apartamentul este curat si frumos,mobilat și utilat cu gust ! Locația este liniștită și foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie în zona aeroportului.

 48. Foarte curat apartamentul, foarte mare, deosebit de confortabil, gazde primitoare , in concluzie totul la superlativ.

 49. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 50. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 51. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 52. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 53. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 54. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 55. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 56. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 57. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 58. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 59. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 60. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 61. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 62. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 63. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 64. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 65. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 66. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 67. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 68. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 69. Apartamentul este curat si frumos,mobilat și utilat cu gust ! Locația este liniștită și foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie în zona aeroportului.

 70. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 71. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 72. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 73. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 74. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 75. Apartamentul este curat si frumos,mobilat și utilat cu gust ! Locația este liniștită și foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie în zona aeroportului.

 76. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 77. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 78. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 79. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 80. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 81. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 82. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 83. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 84. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 85. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 86. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 87. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 88. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 89. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 90. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 91. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 92. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 93. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 94. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 95. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 96. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 97. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 98. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 99. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 100. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 101. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 102. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 103. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 104. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 105. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 106. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 107. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 108. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 109. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 110. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 111. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 112. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 113. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 114. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 115. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 116. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 117. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 118. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 119. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 120. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 121. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 122. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 123. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 124. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 125. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 126. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 127. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 128. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 129. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 130. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 131. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 132. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 133. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 134. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 135. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 136. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 137. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 138. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 139. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 140. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 141. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 142. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 143. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 144. Încălzirea in pardoseala ,locația ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 145. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 146. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 147. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 148. Curatenie, confort, amabilitatea personalului! Revenim mereu cu drag!

 149. Apartament foarte spatios, amenajat cu bun gust. Curatenie ok. Complexul este foarte linistit, sigur. Acces la piscina gratuit.

 150. Locația destul de aproape de aeroport, liniște, spațiu generos

 151. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 152. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 153. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 154. Pozitia aproape de aeroport si de Therme Complexul superb Piscinele

 155. Curatenie, confort, amabilitatea personalului! Revenim mereu cu drag!

 156. Apartament foarte spatios, amenajat cu bun gust. Curatenie ok. Complexul este foarte linistit, sigur. Acces la piscina gratuit.

 157. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 158. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 159. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 160. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 161. Un hotel super ok, personal amabil, curățenie impecabilă, micul dejun ok.

 162. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 163. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 164. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 165. Pozitia aproape de aeroport si de Therme Complexul superb Piscinele

 166. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 167. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 168. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 169. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 170. Un hotel super ok, personal amabil, curățenie impecabilă, micul dejun ok.

 171. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 172. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 173. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 174. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 175. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 176. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 177. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 178. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 179. Un hotel super ok, personal amabil, curățenie impecabilă, micul dejun ok.

 180. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 181. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 182. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 183. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 184. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 185. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 186. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 187. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 188. Un hotel super ok, personal amabil, curățenie impecabilă, micul dejun ok.

 189. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 190. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 191. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 192. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 193. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 194. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 195. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 196. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 197. Un hotel super ok, personal amabil, curățenie impecabilă, micul dejun ok.

 198. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 199. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 200. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 201. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 202. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 203. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 204. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 205. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 206. Un hotel super ok, personal amabil, curățenie impecabilă, micul dejun ok.

 207. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 208. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 209. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 210. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 211. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 212. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 213. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 214. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 215. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 216. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 217. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 218. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 219. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 220. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 221. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 222. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 223. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 224. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 225. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 226. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 227. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 228. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 229. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 230. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 231. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 232. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 233. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 234. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 235. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 236. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 237. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 238. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 239. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 240. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 241. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 242. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 243. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 244. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 245. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 246. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 247. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 248. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 249. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 250. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 251. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 252. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 253. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 254. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 255. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 256. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 257. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 258. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 259. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 260. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 261. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 262. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 263. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 264. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 265. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 266. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 267. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 268. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 269. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 270. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 271. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 272. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 273. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 274. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 275. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 276. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 277. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 278. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 279. Nu ma așteptăm ca în Voluntari, la capăt de București, sa găsesc o astfel de locație. Îngrijită, cocheta, curata. Felicitări menagementului și felicitări angajaților. Umblu prin toată tara și, din păcate, întâlnesc multe locații care nu își merita statutul. Aici, ma înclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul întâmplător!

 280. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 281. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 282. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 283. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 284. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 285. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 286. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 287. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 288. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 289. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 290. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 291. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 292. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 293. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 294. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 295. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 296. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 297. Nu ma așteptăm ca în Voluntari, la capăt de București, sa găsesc o astfel de locație. Îngrijită, cocheta, curata. Felicitări menagementului și felicitări angajaților. Umblu prin toată tara și, din păcate, întâlnesc multe locații care nu își merita statutul. Aici, ma înclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul întâmplător!

 298. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 299. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 300. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 301. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 302. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 303. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 304. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 305. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 306. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 307. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 308. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 309. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 310. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 311. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 312. Nu ma așteptăm ca în Voluntari, la capăt de București, sa găsesc o astfel de locație. Îngrijită, cocheta, curata. Felicitări menagementului și felicitări angajaților. Umblu prin toată tara și, din păcate, întâlnesc multe locații care nu își merita statutul. Aici, ma înclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul întâmplător!

 313. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 314. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 315. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 316. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 317. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 318. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 319. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 320. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 321. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 322. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 323. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 324. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 325. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 326. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 327. Nu ma așteptăm ca în Voluntari, la capăt de București, sa găsesc o astfel de locație. Îngrijită, cocheta, curata. Felicitări menagementului și felicitări angajaților. Umblu prin toată tara și, din păcate, întâlnesc multe locații care nu își merita statutul. Aici, ma înclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul întâmplător!

 328. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 329. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 330. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 331. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 332. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 333. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 334. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 335. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 336. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 337. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 338. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 339. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 340. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 341. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 342. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 343. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 344. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 345. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 346. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 347. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 348. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 349. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 350. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 351. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 352. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 353. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 354. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 355. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 356. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 357. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 358. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 359. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 360. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 361. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 362. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 363. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 364. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 365. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 366. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 367. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 368. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 369. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 370. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 371. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 372. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 373. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 374. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 375. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 376. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 377. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 378. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 379. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 380. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 381. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 382. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 383. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 384. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 385. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 386. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 387. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 388. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 389. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 390. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 391. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 392. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 393. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 394. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 395. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 396. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 397. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 398. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 399. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 400. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 401. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 402. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 403. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 404. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 405. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 406. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 407. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 408. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 409. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 410. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 411. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 412. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 413. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 414. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 415. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 416. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 417. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 418. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 419. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 420. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 421. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 422. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 423. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 424. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 425. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 426. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 427. Nota 10 pentru personal și confortul oferit.. am rămas plăcut surprinsă! Cu siguranța o sa revenim!

 428. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 429. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 430. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 431. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 432. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 433. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 434. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 435. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 436. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 437. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 438. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 439. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 440. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 441. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 442. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 443. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 444. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 445. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 446. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 447. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 448. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 449. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 450. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 451. Nota 10 pentru personal și confortul oferit.. am rămas plăcut surprinsă! Cu siguranța o sa revenim!

 452. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 453. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 454. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 455. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 456. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 457. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 458. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 459. Atenția la detalii si faptul ca e f spațios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 460. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 461. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 462. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 463. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 464. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 465. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 466. Nota 10 pentru personal și confortul oferit.. am rămas plăcut surprinsă! Cu siguranța o sa revenim!

 467. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 468. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 469. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 470. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 471. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 472. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 473. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 474. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 475. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 476. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 477. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 478. Nota 10 pentru personal și confortul oferit.. am rămas plăcut surprinsă! Cu siguranța o sa revenim!

 479. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 480. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 481. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 482. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 483. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 484. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 485. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 486. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 487. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 488. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 489. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 490. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 491. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 492. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 493. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 494. Nota 10 pentru personal și confortul oferit.. am rămas plăcut surprinsă! Cu siguranța o sa revenim!

 495. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 496. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 497. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 498. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 499. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 500. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 501. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 502. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 503. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 504. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 505. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 506. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 507. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 508. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 509. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 510. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 511. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 512. Nota 10 pentru personal și confortul oferit.. am rămas plăcut surprinsă! Cu siguranța o sa revenim!

 513. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 514. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 515. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 516. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 517. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 518. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 519. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 520. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 521. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 522. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 523. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 524. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 525. Patul foarte confortabil. Personalul de la recepție foarte amabil.

 526. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 527. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 528. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 529. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 530. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 531. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 532. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 533. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 534. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 535. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 536. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 537. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 538. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 539. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 540. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 541. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 542. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 543. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 544. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 545. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 546. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 547. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptivă la solicitari

 548. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 549. Tous les autres équipements, la piscine extérieure…

 550. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 551. Nota 10 pentru personal și confortul oferit.. am rămas plăcut surprinsă! Cu siguranța o sa revenim!

 552. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 553. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 554. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 555. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 556. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 557. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 558. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 559. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 560. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 561. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 562. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 563. Nota 10 pentru personal și confortul oferit.. am rămas plăcut surprinsă! Cu siguranța o sa revenim!

 564. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 565. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 566. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 567. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 568. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 569. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 570. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 571. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 572. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 573. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 574. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 575. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 576. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 577. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 578. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 579. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 580. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 581. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 582. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 583. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptivă la solicitari

 584. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 585. Tous les autres équipements, la piscine extérieure…

 586. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 587. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 588. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 589. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 590. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 591. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 592. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 593. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 594. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 595. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptivă la solicitari

 596. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 597. Tous les autres équipements, la piscine extérieure…

 598. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 599. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 600. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 601. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 602. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 603. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 604. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 605. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 606. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 607. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 608. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 609. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 610. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 611. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 612. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 613. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptivă la solicitari

 614. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 615. Tous les autres équipements, la piscine extérieure…

 616. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 617. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 618. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 619. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 620. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 621. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 622. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 623. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 624. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 625. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 626. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 627. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 628. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptivă la solicitari

 629. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 630. Tous les autres équipements, la piscine extérieure…

 631. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 632. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent 🙂 Vom reveni cu placere!

 633. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 634. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 635. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 636. Pret foarte bun raportat la condiții . Felicitari pt design si confort.

 637. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 638. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 639. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 640. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 641. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 642. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 643. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 644. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 645. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 646. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 647. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 648. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 649. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 650. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 651. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 652. Locatie buna, camera si baie spatioasa. Parcare in curte.

 653. Intampinarea ” Bine ati venit!”, suport de la venire pana al plecare, ospitalitate oameni, curatenie, mediu fain, fara zgomot si agitatia din Bucuresti. Revin cu drag si placere de fiecare data.

 654. 1.Curatenia exemplara. 2. Atitudinea lui Puiu ( palinca a fost la fix). 3. Vinul casei ( rosu sec) excelent. 4. Locul de servit masa ,..perfect. 5. Mancarea (cina) de la restaurantul propriu,…servita intr-un timp rezonabil. 6. Facturarea integrala a tuturor serviciilor. 7. Pretul corect.

 655. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 656. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 657. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 658. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 659. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 660. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 661. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptivă la solicitari

 662. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 663. Tous les autres équipements, la piscine extérieure…

 664. Locatie buna, camera si baie spatioasa. Parcare in curte.

 665. Intampinarea ” Bine ati venit!”, suport de la venire pana al plecare, ospitalitate oameni, curatenie, mediu fain, fara zgomot si agitatia din Bucuresti. Revin cu drag si placere de fiecare data.

 666. 1.Curatenia exemplara. 2. Atitudinea lui Puiu ( palinca a fost la fix). 3. Vinul casei ( rosu sec) excelent. 4. Locul de servit masa ,..perfect. 5. Mancarea (cina) de la restaurantul propriu,…servita intr-un timp rezonabil. 6. Facturarea integrala a tuturor serviciilor. 7. Pretul corect.

 667. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 668. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 669. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 670. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptivă la solicitari

 671. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 672. Tous les autres équipements, la piscine extérieure…

 673. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 674. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 675. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 676. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 677. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 678. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 679. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 680. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 681. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 682. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 683. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 684. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 685. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 686. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 687. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 688. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 689. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 690. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 691. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 692. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 693. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 694. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 695. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 696. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 697. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 698. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 699. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 700. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 701. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 702. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 703. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 704. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 705. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 706. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 707. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 708. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 709. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 710. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 711. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 712. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 713. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 714. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 715. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 716. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 717. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 718. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 719. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 720. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 721. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 722. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 723. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 724. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 725. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 726. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 727. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 728. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 729. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 730. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 731. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 732. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 733. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 734. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 735. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 736. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 737. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 738. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 739. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 740. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 741. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 742. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 743. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 744. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 745. Mi-a plăcut foarte mult curățenia modul de primire dar și designul camerei felul în care arată camera în care dormi. Personal amabil cu bun simț Și primitor. Voi mai reveni cu drag la această locație deoarece m-am simțit extraordinar de bine și am putut să mă odihnesc așa cum trebuie.

 746. Amenajare excelentă, aproape de aeroport, cartier liniștit

 747. Mulțumim pentru găzduire și pentru accesibilitatea la utilități a fost plăcut și cu un design frumos.

 748. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 749. Apartament dragut,locatie usor de gasit,foarte curat ;relationarea cu proprietarii foarte buna.Sistem check-in ,check-out bine pus la punct.

 750. Totul, de la venire pana la plecare, a fost perfect, iar gazda foarte prietenoasa.

 751. Per ansamblu a fost super. Gazda a fost foarte primimitoare si ii multumesc mult ca m-a primit noaptea la ora 2

 752. -Apartament foarte curat -Loc de parcare asigurat -Izolat bine fonic se auzeau foarte puțin avioanele

 753. Curățenie, apartamentul spațios, zonă liniștită.

 754. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 755. aproape de aeroport, curat, personal amabil, foarte elegant, parcare supravegheata video, cafea foarte buna din partea hotelului

 756. Atmosfera, camera curata si locația hotelului aproape de aeroport.

 757. Apartamentul este situat intr-o zona linistita! Are toate facilitatile! Ne-am odihnit foarte bine!

 758. Am stat la această locație câteva zile pentru că acasă aveam o renovare. Apartamentul foarte drăguț și foarte bine utilat. Chiar râdeam cu soția că ne-ar fi pe plac un astfel de apartament dacă ar avea mai multe camere, dar și un loc OK pentru părinți. Amenajat cu mult simț de răspundere și arhitectura camerelor creată pentru confort. Felicitări.

 759. Toate conditile ,excelent,apartament superb utilat cu gust cu toate detalile mare ,frumos spatios.Personal atent placut la dispozitia oaspetilor.

 760. Superlativ pentru tot. Locație perfectă în apropiere de București.

 761. Personal foarte amabil iar condițiile sunt identice cu descrierile și pozele.Noi am avut ceva schimbări de program înainte sa ajungem, dar am găsit înțelegere și o comunicare foarte bună. Este o afacere de familie astfel ca proprietarii sunt mereu la dispoziție. Locația este structurata ca un apartament, foarte curat și îngrijit. Sufrageria mare încăpătoare cu o multitudine de cărți pentru cei pasionați,internet funcțional și un TV generație mai veche, dar util. Dormitorul un pat matrimonial foarte confortabil. Baia încăpătoare și curata, cu toate facilitățile incluse. Bucătăria un open space bine dotat și utilat cu tot ceea ce este necesar. Micul dejun basic cu produse perisabile care se găsesc în frigider, pentru cei mai puțin mofturoși unul destul de consistent. Recomand cu căldură aceasta locație.

 762. Ne-a placut totul,amplasarea,locatia,curatenia iar dotarea super!!!

 763. Apartamentul este modern, frumos, curat, este liniște, două balcoane drăguțe.

 764. Am fost încântați de curățenie, ambient, atmosfera din interiorul locației, liniște și confort. Parcarea a asigurata în curtea imobilului unde e acces cu bariera

 765. Foarte frumos, un loc foarte liniștit. Personalul de nota 10 .👏 Recomand.

 766. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 767. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 768. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 769. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 770. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 771. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 772. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 773. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 774. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 775. O locație deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senzația ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 776. Mi-a plăcut foarte mult curățenia modul de primire dar și designul camerei felul în care arată camera în care dormi. Personal amabil cu bun simț Și primitor. Voi mai reveni cu drag la această locație deoarece m-am simțit extraordinar de bine și am putut să mă odihnesc așa cum trebuie.

 777. Amenajare excelentă, aproape de aeroport, cartier liniștit

 778. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 779. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 780. Apartament dragut,locatie usor de gasit,foarte curat ;relationarea cu proprietarii foarte buna.Sistem check-in ,check-out bine pus la punct.

 781. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 782. aproape de aeroport, curat, personal amabil, foarte elegant, parcare supravegheata video, cafea foarte buna din partea hotelului

 783. Atmosfera, camera curata si locația hotelului aproape de aeroport.

 784. Foarte frumos apartamentul, mare, aproape de aeroport. Apt are și loc de parcare propriu.

 785. Per ansamblu a fost super. Gazda a fost foarte primimitoare si ii multumesc mult ca m-a primit noaptea la ora 2

 786. -Apartament foarte curat -Loc de parcare asigurat -Izolat bine fonic se auzeau foarte puțin avioanele

 787. Apartamentul este situat intr-o zona linistita! Are toate facilitatile! Ne-am odihnit foarte bine!

 788. Am stat la această locație câteva zile pentru că acasă aveam o renovare. Apartamentul foarte drăguț și foarte bine utilat. Chiar râdeam cu soția că ne-ar fi pe plac un astfel de apartament dacă ar avea mai multe camere, dar și un loc OK pentru părinți. Amenajat cu mult simț de răspundere și arhitectura camerelor creată pentru confort. Felicitări.

 789. Toate conditile ,excelent,apartament superb utilat cu gust cu toate detalile mare ,frumos spatios.Personal atent placut la dispozitia oaspetilor.

 790. Totul a fost perfect. Voi reveni ori de câte ori voi ajunge în Otopeni. Multumesc pentru ospitalitate.

 791. Superlativ pentru tot. Locație perfectă în apropiere de București.

 792. Personal foarte amabil iar condițiile sunt identice cu descrierile și pozele.Noi am avut ceva schimbări de program înainte sa ajungem, dar am găsit înțelegere și o comunicare foarte bună. Este o afacere de familie astfel ca proprietarii sunt mereu la dispoziție. Locația este structurata ca un apartament, foarte curat și îngrijit. Sufrageria mare încăpătoare cu o multitudine de cărți pentru cei pasionați,internet funcțional și un TV generație mai veche, dar util. Dormitorul un pat matrimonial foarte confortabil. Baia încăpătoare și curata, cu toate facilitățile incluse. Bucătăria un open space bine dotat și utilat cu tot ceea ce este necesar. Micul dejun basic cu produse perisabile care se găsesc în frigider, pentru cei mai puțin mofturoși unul destul de consistent. Recomand cu căldură aceasta locație.

 793. Apartamentul este modern, frumos, curat, este liniște, două balcoane drăguțe.

 794. Am fost încântați de curățenie, ambient, atmosfera din interiorul locației, liniște și confort. Parcarea a asigurata în curtea imobilului unde e acces cu bariera

 795. Foarte frumos, un loc foarte liniștit. Personalul de nota 10 .👏 Recomand.

 796. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 797. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 798. Apartament dragut,locatie usor de gasit,foarte curat ;relationarea cu proprietarii foarte buna.Sistem check-in ,check-out bine pus la punct.

 799. O locație deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senzația ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 800. Mi-a plăcut foarte mult curățenia modul de primire dar și designul camerei felul în care arată camera în care dormi. Personal amabil cu bun simț Și primitor. Voi mai reveni cu drag la această locație deoarece m-am simțit extraordinar de bine și am putut să mă odihnesc așa cum trebuie.

 801. Amenajare excelentă, aproape de aeroport, cartier liniștit

 802. Camera foarte spatioasa Pat confortabil Transfer la aeroport foarte ok și mulțumită receptionerului care ne-a trezit nu am pierdut avionul 🙂

 803. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 804. aproape de aeroport, curat, personal amabil, foarte elegant, parcare supravegheata video, cafea foarte buna din partea hotelului

 805. Foarte frumos apartamentul, mare, aproape de aeroport. Apt are și loc de parcare propriu.

 806. Per ansamblu a fost super. Gazda a fost foarte primimitoare si ii multumesc mult ca m-a primit noaptea la ora 2

 807. -Apartament foarte curat -Loc de parcare asigurat -Izolat bine fonic se auzeau foarte puțin avioanele

 808. Apartamentul este modern, frumos, curat, este liniște, două balcoane drăguțe.

 809. Am fost încântați de curățenie, ambient, atmosfera din interiorul locației, liniște și confort. Parcarea a asigurata în curtea imobilului unde e acces cu bariera

 810. Foarte frumos, un loc foarte liniștit. Personalul de nota 10 .👏 Recomand.

 811. Apartamentul este situat intr-o zona linistita! Are toate facilitatile! Ne-am odihnit foarte bine!

 812. Am stat la această locație câteva zile pentru că acasă aveam o renovare. Apartamentul foarte drăguț și foarte bine utilat. Chiar râdeam cu soția că ne-ar fi pe plac un astfel de apartament dacă ar avea mai multe camere, dar și un loc OK pentru părinți. Amenajat cu mult simț de răspundere și arhitectura camerelor creată pentru confort. Felicitări.

 813. Toate conditile ,excelent,apartament superb utilat cu gust cu toate detalile mare ,frumos spatios.Personal atent placut la dispozitia oaspetilor.

 814. Adevărați profesioniști, implicați si extrem de atenți la nevoile clientului.

 815. Totul a fost perfect. Voi reveni ori de câte ori voi ajunge în Otopeni. Multumesc pentru ospitalitate.

 816. Superlativ pentru tot. Locație perfectă în apropiere de București.

 817. Locația este exact ca in poze,comunicare excelentă!Vom mai reveni cu siguranță!

 818. Foarte frumos apartamentul, mare, aproape de aeroport. Apt are și loc de parcare propriu.

 819. Per ansamblu a fost super. Gazda a fost foarte primimitoare si ii multumesc mult ca m-a primit noaptea la ora 2

 820. O locație deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senzația ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 821. Mi-a plăcut foarte mult curățenia modul de primire dar și designul camerei felul în care arată camera în care dormi. Personal amabil cu bun simț Și primitor. Voi mai reveni cu drag la această locație deoarece m-am simțit extraordinar de bine și am putut să mă odihnesc așa cum trebuie.

 822. Amenajare excelentă, aproape de aeroport, cartier liniștit

 823. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 824. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 825. Apartament dragut,locatie usor de gasit,foarte curat ;relationarea cu proprietarii foarte buna.Sistem check-in ,check-out bine pus la punct.

 826. Camera foarte spatioasa Pat confortabil Transfer la aeroport foarte ok și mulțumită receptionerului care ne-a trezit nu am pierdut avionul 🙂

 827. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 828. aproape de aeroport, curat, personal amabil, foarte elegant, parcare supravegheata video, cafea foarte buna din partea hotelului

 829. Apartamentul este situat intr-o zona linistita! Are toate facilitatile! Ne-am odihnit foarte bine!

 830. Am stat la această locație câteva zile pentru că acasă aveam o renovare. Apartamentul foarte drăguț și foarte bine utilat. Chiar râdeam cu soția că ne-ar fi pe plac un astfel de apartament dacă ar avea mai multe camere, dar și un loc OK pentru părinți. Amenajat cu mult simț de răspundere și arhitectura camerelor creată pentru confort. Felicitări.

 831. Toate conditile ,excelent,apartament superb utilat cu gust cu toate detalile mare ,frumos spatios.Personal atent placut la dispozitia oaspetilor.

 832. Extrem de curat, frumos si ordonat. Ne-am simtit ca acasa, departe de acasa.

 833. Adevărați profesioniști, implicați si extrem de atenți la nevoile clientului.

 834. Totul a fost perfect. Voi reveni ori de câte ori voi ajunge în Otopeni. Multumesc pentru ospitalitate.

 835. Apartamentul este modern, frumos, curat, este liniște, două balcoane drăguțe.

 836. Am fost încântați de curățenie, ambient, atmosfera din interiorul locației, liniște și confort. Parcarea a asigurata în curtea imobilului unde e acces cu bariera

 837. Foarte frumos, un loc foarte liniștit. Personalul de nota 10 .👏 Recomand.

 838. Cu toate ca locația este in afara orașul, recomand cu multa încredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 839. Un apartament frumos si modern, o atmosferă intima

 840. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 841. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 842. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta 🙂

 843. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 844. Camera foarte spatioasa Pat confortabil Transfer la aeroport foarte ok și mulțumită receptionerului care ne-a trezit nu am pierdut avionul 🙂

 845. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 846. aproape de aeroport, curat, personal amabil, foarte elegant, parcare supravegheata video, cafea foarte buna din partea hotelului

 847. Accesul spre si locatie super usor. Foarte curat si comfortabil. 5minute pina la aeroport. Sigur mai revenim.

 848. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 849. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 850. Amabilitate, confort, liniște, terasa, aproape de aeroport

 851. Locația este foarte aproape de aeroport, totul a fost pe placul nostru.

 852. Locația este exact ca in poze,comunicare excelentă!Vom mai reveni cu siguranță!

 853. Atmosfera placuta,curatenia,linistea si amabilitatea gazdei fac din acest loc un mic rai intre 2 zboruri.Ne-am simtit foarte bine,voi recomanda de cate ori pot aceasta locatie si,daca va mai fi nevoie,clar aici vom reveni.

 854. O locație deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senzația ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 855. Mi-a plăcut foarte mult curățenia modul de primire dar și designul camerei felul în care arată camera în care dormi. Personal amabil cu bun simț Și primitor. Voi mai reveni cu drag la această locație deoarece m-am simțit extraordinar de bine și am putut să mă odihnesc așa cum trebuie.

 856. Apartament drăguț, curat, dichisit, situat într-o zona liniștită, intr-un bloc de locuințe cu lift, la etajul al 3-lea.

 857. Un apartament frumos, mobilat cu bun gust, in care te simți ca acasă! Este situat într-o zonă liniștită și are toate facilitățile. Este la etajul 3 dar blocul are lift așa că nu trebuie sa urci pe scări cu bagajele grele .

 858. Totul a fost la superlativ iar raportul calitate-pret este unul foarte mic, prea mic chiar. Cu siguranță ne vom reîntoarce!

 859. Locația excelentă, la doar câteva min de aeroport.

 860. Extrem de curat, frumos si ordonat. Ne-am simtit ca acasa, departe de acasa.

 861. Adevărați profesioniști, implicați si extrem de atenți la nevoile clientului.

 862. Datorita conditiilor actuale, micul dejun a fost mai saracacios, nu mai este stilul bufet. Destul de limitat ca oferta

 863. Stație de încărcare EV in apropiere (Rompetrol). Camera mare, spațioasă, baia la fel. Pat confortabil.

 864. Mic dejun bun. Camera curata, paturi confortabile, personal amabil, locatia potrivita pentru tranzit – mai ales fiind in apropiere de aeroport. Recomandam cu drag.

 865. Atmosfera placuta,curatenia,linistea si amabilitatea gazdei fac din acest loc un mic rai intre 2 zboruri.Ne-am simtit foarte bine,voi recomanda de cate ori pot aceasta locatie si,daca va mai fi nevoie,clar aici vom reveni.

 866. O locație deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senzația ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 867. Mi-a plăcut foarte mult curățenia modul de primire dar și designul camerei felul în care arată camera în care dormi. Personal amabil cu bun simț Și primitor. Voi mai reveni cu drag la această locație deoarece m-am simțit extraordinar de bine și am putut să mă odihnesc așa cum trebuie.

 868. Camera foarte spatioasa Pat confortabil Transfer la aeroport foarte ok și mulțumită receptionerului care ne-a trezit nu am pierdut avionul 🙂

 869. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 870. aproape de aeroport, curat, personal amabil, foarte elegant, parcare supravegheata video, cafea foarte buna din partea hotelului

 871. Accesul spre si locatie super usor. Foarte curat si comfortabil. 5minute pina la aeroport. Sigur mai revenim.

 872. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 873. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 874. Amabilitate, confort, liniște, terasa, aproape de aeroport

 875. Locația este foarte aproape de aeroport, totul a fost pe placul nostru.

 876. Locația este exact ca in poze,comunicare excelentă!Vom mai reveni cu siguranță!

 877. Locația excelentă, la doar câteva min de aeroport.

 878. Extrem de curat, frumos si ordonat. Ne-am simtit ca acasa, departe de acasa.

 879. Adevărați profesioniști, implicați si extrem de atenți la nevoile clientului.

 880. Apartament drăguț, curat, dichisit, situat într-o zona liniștită, intr-un bloc de locuințe cu lift, la etajul al 3-lea.

 881. Un apartament frumos, mobilat cu bun gust, in care te simți ca acasă! Este situat într-o zonă liniștită și are toate facilitățile. Este la etajul 3 dar blocul are lift așa că nu trebuie sa urci pe scări cu bagajele grele .

 882. Totul a fost la superlativ iar raportul calitate-pret este unul foarte mic, prea mic chiar. Cu siguranță ne vom reîntoarce!

 883. Hotel foarte bun, locatie buna pentru o noapte intre doua avioane. Mic dejun bun si personal amabil. Serviciu de pick-up si drop de la aeroport destul de ok

 884. Datorita conditiilor actuale, micul dejun a fost mai saracacios, nu mai este stilul bufet. Destul de limitat ca oferta

 885. Stație de încărcare EV in apropiere (Rompetrol). Camera mare, spațioasă, baia la fel. Pat confortabil.

 886. Accesul spre si locatie super usor. Foarte curat si comfortabil. 5minute pina la aeroport. Sigur mai revenim.

 887. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 888. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 889. Camera foarte spatioasa Pat confortabil Transfer la aeroport foarte ok și mulțumită receptionerului care ne-a trezit nu am pierdut avionul 🙂

 890. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 891. aproape de aeroport, curat, personal amabil, foarte elegant, parcare supravegheata video, cafea foarte buna din partea hotelului

 892. Atmosfera placuta,curatenia,linistea si amabilitatea gazdei fac din acest loc un mic rai intre 2 zboruri.Ne-am simtit foarte bine,voi recomanda de cate ori pot aceasta locatie si,daca va mai fi nevoie,clar aici vom reveni.

 893. O locație deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senzația ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 894. Mi-a plăcut foarte mult curățenia modul de primire dar și designul camerei felul în care arată camera în care dormi. Personal amabil cu bun simț Și primitor. Voi mai reveni cu drag la această locație deoarece m-am simțit extraordinar de bine și am putut să mă odihnesc așa cum trebuie.

 895. Amabilitate, confort, liniște, terasa, aproape de aeroport

 896. Locația este foarte aproape de aeroport, totul a fost pe placul nostru.

 897. Locația este exact ca in poze,comunicare excelentă!Vom mai reveni cu siguranță!

 898. Locația excelentă, la doar câteva min de aeroport.

 899. Extrem de curat, frumos si ordonat. Ne-am simtit ca acasa, departe de acasa.

 900. Adevărați profesioniști, implicați si extrem de atenți la nevoile clientului.

 901. Apartament drăguț, curat, dichisit, situat într-o zona liniștită, intr-un bloc de locuințe cu lift, la etajul al 3-lea.

 902. Un apartament frumos, mobilat cu bun gust, in care te simți ca acasă! Este situat într-o zonă liniștită și are toate facilitățile. Este la etajul 3 dar blocul are lift așa că nu trebuie sa urci pe scări cu bagajele grele .

 903. Totul a fost la superlativ iar raportul calitate-pret este unul foarte mic, prea mic chiar. Cu siguranță ne vom reîntoarce!

 904. Hotel foarte bun, locatie buna pentru o noapte intre doua avioane. Mic dejun bun si personal amabil. Serviciu de pick-up si drop de la aeroport destul de ok

 905. Datorita conditiilor actuale, micul dejun a fost mai saracacios, nu mai este stilul bufet. Destul de limitat ca oferta

 906. Stație de încărcare EV in apropiere (Rompetrol). Camera mare, spațioasă, baia la fel. Pat confortabil.

 907. Accesul spre si locatie super usor. Foarte curat si comfortabil. 5minute pina la aeroport. Sigur mai revenim.

 908. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 909. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 910. Breakfast is very good, enough diversity and fresh products. The staff is very friendly and discreet. Going there on a monthly basis for a while I can testimony of the quality of the place

 911. Très belle chambre, spacieuse et propre, un restaurant chic ou on a bien mangé, à 10 min en voiture de l’aéroport, la location est parfaite pour rester la nuit avant un vol tôt; on recommande !!

 912. Les équipements, maquettes à la salle de restaurant

 913. Atmosfera placuta,curatenia,linistea si amabilitatea gazdei fac din acest loc un mic rai intre 2 zboruri.Ne-am simtit foarte bine,voi recomanda de cate ori pot aceasta locatie si,daca va mai fi nevoie,clar aici vom reveni.

 914. O locație deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senzația ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 915. Mi-a plăcut foarte mult curățenia modul de primire dar și designul camerei felul în care arată camera în care dormi. Personal amabil cu bun simț Și primitor. Voi mai reveni cu drag la această locație deoarece m-am simțit extraordinar de bine și am putut să mă odihnesc așa cum trebuie.

 916. Appartement confortable et bien situé près de l aéroport

 917. Amabilitate, confort, liniște, terasa, aproape de aeroport

 918. Locația este foarte aproape de aeroport, totul a fost pe placul nostru.

 919. Apartament drăguț, curat, dichisit, situat într-o zona liniștită, intr-un bloc de locuințe cu lift, la etajul al 3-lea.

 920. Un apartament frumos, mobilat cu bun gust, in care te simți ca acasă! Este situat într-o zonă liniștită și are toate facilitățile. Este la etajul 3 dar blocul are lift așa că nu trebuie sa urci pe scări cu bagajele grele .

 921. Totul a fost la superlativ iar raportul calitate-pret este unul foarte mic, prea mic chiar. Cu siguranță ne vom reîntoarce!

 922. Locația excelentă, la doar câteva min de aeroport.

 923. Extrem de curat, frumos si ordonat. Ne-am simtit ca acasa, departe de acasa.

 924. Adevărați profesioniști, implicați si extrem de atenți la nevoile clientului.

 925. Locatia langa aeroport,transfer aeroport gratuit,calduros!!!

 926. Totul si faptul ca este aproape de aeroport, transportul la si de la aeroport .Cind vin in tara(In fiecare vara ) la plecare stau la hotel citeva zile sa fiu odihnit pentru zborul la Canada iar rudele maviziteaza la hotel.

 927. Aproape de punctul de interes, deci locatie excelenta, mic dejun ok. Camera curata, dezinfectata, se respecta masurile covid.

 928. La chambre très originale et bien décorée, très propre, bien équipée.

 929. Locatia usor de gasit, un design deosebit, ne-am simtit ca acasa. Confortabil, curat, gazdele primitoare si prietenoase. Flexibili si atenti la detalii. Cu siguranta vom reveni.

 930. Atmosfera placuta,curatenia,linistea si amabilitatea gazdei fac din acest loc un mic rai intre 2 zboruri.Ne-am simtit foarte bine,voi recomanda de cate ori pot aceasta locatie si,daca va mai fi nevoie,clar aici vom reveni.

 931. Breakfast is very good, enough diversity and fresh products. The staff is very friendly and discreet. Going there on a monthly basis for a while I can testimony of the quality of the place

 932. Très belle chambre, spacieuse et propre, un restaurant chic ou on a bien mangé, à 10 min en voiture de l’aéroport, la location est parfaite pour rester la nuit avant un vol tôt; on recommande !!

 933. Les équipements, maquettes à la salle de restaurant

 934. Accesul spre si locatie super usor. Foarte curat si comfortabil. 5minute pina la aeroport. Sigur mai revenim.

 935. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 936. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 937. Amabilitate, confort, liniște, terasa, aproape de aeroport

 938. Locația este foarte aproape de aeroport, totul a fost pe placul nostru.

 939. Locația este exact ca in poze,comunicare excelentă!Vom mai reveni cu siguranță!

 940. Apartament drăguț, curat, dichisit, situat într-o zona liniștită, intr-un bloc de locuințe cu lift, la etajul al 3-lea.

 941. Un apartament frumos, mobilat cu bun gust, in care te simți ca acasă! Este situat într-o zonă liniștită și are toate facilitățile. Este la etajul 3 dar blocul are lift așa că nu trebuie sa urci pe scări cu bagajele grele .

 942. Totul a fost la superlativ iar raportul calitate-pret este unul foarte mic, prea mic chiar. Cu siguranță ne vom reîntoarce!

 943. Locația excelentă, la doar câteva min de aeroport.

 944. Extrem de curat, frumos si ordonat. Ne-am simtit ca acasa, departe de acasa.

 945. Adevărați profesioniști, implicați si extrem de atenți la nevoile clientului.

 946. Locatia langa aeroport,transfer aeroport gratuit,calduros!!!

 947. Totul si faptul ca este aproape de aeroport, transportul la si de la aeroport .Cind vin in tara(In fiecare vara ) la plecare stau la hotel citeva zile sa fiu odihnit pentru zborul la Canada iar rudele maviziteaza la hotel.

 948. Aproape de punctul de interes, deci locatie excelenta, mic dejun ok. Camera curata, dezinfectata, se respecta masurile covid.

 949. Locatia usor de gasit, un design deosebit, ne-am simtit ca acasa. Confortabil, curat, gazdele primitoare si prietenoase. Flexibili si atenti la detalii. Cu siguranta vom reveni.

 950. Atmosfera placuta,curatenia,linistea si amabilitatea gazdei fac din acest loc un mic rai intre 2 zboruri.Ne-am simtit foarte bine,voi recomanda de cate ori pot aceasta locatie si,daca va mai fi nevoie,clar aici vom reveni.

 951. O locație deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senzația ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 952. Uimitor de la Check-in până la Check-out. Design Atrăgător pe tema de Călătorii cu Avionul.

 953. Camera foarte spatioasa Pat confortabil Transfer la aeroport foarte ok și mulțumită receptionerului care ne-a trezit nu am pierdut avionul 🙂

 954. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 955. Accesul spre si locatie super usor. Foarte curat si comfortabil. 5minute pina la aeroport. Sigur mai revenim.

 956. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 957. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 958. Amabilitate, confort, liniște, terasa, aproape de aeroport

 959. Locația este foarte aproape de aeroport, totul a fost pe placul nostru.

 960. Locația este exact ca in poze,comunicare excelentă!Vom mai reveni cu siguranță!

 961. Apartament drăguț, curat, dichisit, situat într-o zona liniștită, intr-un bloc de locuințe cu lift, la etajul al 3-lea.

 962. Un apartament frumos, mobilat cu bun gust, in care te simți ca acasă! Este situat într-o zonă liniștită și are toate facilitățile. Este la etajul 3 dar blocul are lift așa că nu trebuie sa urci pe scări cu bagajele grele .

 963. Totul a fost la superlativ iar raportul calitate-pret este unul foarte mic, prea mic chiar. Cu siguranță ne vom reîntoarce!

 964. Locația excelentă, la doar câteva min de aeroport.

 965. Extrem de curat, frumos si ordonat. Ne-am simtit ca acasa, departe de acasa.

 966. Adevărați profesioniști, implicați si extrem de atenți la nevoile clientului.

 967. Locatia langa aeroport,transfer aeroport gratuit,calduros!!!

 968. Totul si faptul ca este aproape de aeroport, transportul la si de la aeroport .Cind vin in tara(In fiecare vara ) la plecare stau la hotel citeva zile sa fiu odihnit pentru zborul la Canada iar rudele maviziteaza la hotel.

 969. Aproape de punctul de interes, deci locatie excelenta, mic dejun ok. Camera curata, dezinfectata, se respecta masurile covid.

 970. Accesul spre si locatie super usor. Foarte curat si comfortabil. 5minute pina la aeroport. Sigur mai revenim.

 971. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 972. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 973. Uimitor de la Check-in până la Check-out. Design Atrăgător pe tema de Călătorii cu Avionul.

 974. Camera foarte spatioasa Pat confortabil Transfer la aeroport foarte ok și mulțumită receptionerului care ne-a trezit nu am pierdut avionul 🙂

 975. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 976. Locatia usor de gasit, un design deosebit, ne-am simtit ca acasa. Confortabil, curat, gazdele primitoare si prietenoase. Flexibili si atenti la detalii. Cu siguranta vom reveni.

 977. Atmosfera placuta,curatenia,linistea si amabilitatea gazdei fac din acest loc un mic rai intre 2 zboruri.Ne-am simtit foarte bine,voi recomanda de cate ori pot aceasta locatie si,daca va mai fi nevoie,clar aici vom reveni.

 978. O locație deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senzația ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 979. Amabilitate, confort, liniște, terasa, aproape de aeroport

 980. Locația este foarte aproape de aeroport, totul a fost pe placul nostru.

 981. Locația este exact ca in poze,comunicare excelentă!Vom mai reveni cu siguranță!

 982. Apartament drăguț, curat, dichisit, situat într-o zona liniștită, intr-un bloc de locuințe cu lift, la etajul al 3-lea.

 983. Un apartament frumos, mobilat cu bun gust, in care te simți ca acasă! Este situat într-o zonă liniștită și are toate facilitățile. Este la etajul 3 dar blocul are lift așa că nu trebuie sa urci pe scări cu bagajele grele .

 984. Totul a fost la superlativ iar raportul calitate-pret este unul foarte mic, prea mic chiar. Cu siguranță ne vom reîntoarce!

 985. Locația excelentă, la doar câteva min de aeroport.

 986. Extrem de curat, frumos si ordonat. Ne-am simtit ca acasa, departe de acasa.

 987. Adevărați profesioniști, implicați si extrem de atenți la nevoile clientului.

 988. Locatia langa aeroport,transfer aeroport gratuit,calduros!!!

 989. Totul si faptul ca este aproape de aeroport, transportul la si de la aeroport .Cind vin in tara(In fiecare vara ) la plecare stau la hotel citeva zile sa fiu odihnit pentru zborul la Canada iar rudele maviziteaza la hotel.

 990. Aproape de punctul de interes, deci locatie excelenta, mic dejun ok. Camera curata, dezinfectata, se respecta masurile covid.

 991. Proprietatea se afla intr-o zana rezidentiala linistita, apartamentul este amenajat cu gust, dispune si de o terasa acoperita unde se poate servi cafeaua, chicineta este foarte bine dotata. A fost un sejur placut voi reveni oricand cu placere.

 992. Confort, calitate si siguranta . Am primit pe mail , cu o zi inaintea sosirii ,toate informatiile necesare. Parcarea publica vis-a-vis de proprietate . Locatia este la 5 min de Ambasada USA

 993. I loved the apartmanet design . It was very spacious and clean

 994. Excelent totul!!! O sa revin de fiecare data cand ajung in Bucuresti.

 995. O casa frumoasa, curată, primitoare. Ne-am simțit minunat. Vom reveni cu siguranță!

 996. O casa foarte mare si pusa la punct.Foarte curat in intetior si la extetior.Pretul foarte bun respectiv 260 lei pe noapte toata casa.gazdele ok.mobilier de calitate si cu bun gust.2 bai una la etaj una la parter.aer conditionat in toata casa.aproape de centura de nord a Bucureștiului.

 997. Camera foarte mare, baia le fel si un miros foarte placut de curat!

 998. Personalul amabil, camera liniștită , zona liniștită amplasată bine , parcare ok, o să mai revenim

 999. camera, baie spatioase si curate; personal foarte amabil; locatie in zona linistita.

 1000. Pensiunea este chiar in Padurea Baneasa, in curte are multa verdeata, un foisor, gratar…camera foarte curata si mare, micul dejun a fost delicios, iar gazda extrem de prietenoasa si saritoare. Multumim mult pentru gazduire, cu siguranta familia mea va reveni aici in viitor!

 1001. E o destinatie ideala pentru cei care se afla in tranzit, aproape de aeroport dar intr-o zona mai linistita, fara trafic si galagie. Camera e comfortabila, frumos decorata si foarte curata.

 1002. camera curata, placuta, din lemn. curtea frumoasa si ingrijita. personal amabil care ne-a schimbat o camera dubla cu una tripla.

 1003. Foarte primitor apartamentul si gazda foarte ospitaliera.

 1004. Apartamentul este foarte îngrijit și dotat cu tot ce este necesar, inclusiv cafea, zahăr etc., în plus este situat într-o zonă liniștită și înverzită a Bucureștiului. Gazda este atentă la toate detaliile și foarte primitoare. Unul dintre cele mai frumoase locuri în care am stat până acum! Mulțumim pentru primirea călduroasă!

 1005. Casa foarte primitoare si calda, la fel si gazda, dna Irina, care ne-a asteptat cu mai mult decat strictul necesar. Excelent si la capitolul curatenie si comunicare. Un loc in care voi reveni cu drag la urmatorul sejur.

 1006. Curatenia impecabila, salteaua superfaina, atentia la detalii (papuci de casa, dozator dublu la dus), comunicarea privind cazarea (cod bariera, cod acces, etc)

 1007. Accesul spre si locatie super usor. Foarte curat si comfortabil. 5minute pina la aeroport. Sigur mai revenim.

 1008. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 1009. Uimitor de la Check-in până la Check-out. Design Atrăgător pe tema de Călătorii cu Avionul.

 1010. Camera foarte spatioasa Pat confortabil Transfer la aeroport foarte ok și mulțumită receptionerului care ne-a trezit nu am pierdut avionul 🙂

 1011. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 1012. Locatia usor de gasit, un design deosebit, ne-am simtit ca acasa. Confortabil, curat, gazdele primitoare si prietenoase. Flexibili si atenti la detalii. Cu siguranta vom reveni.

 1013. Atmosfera placuta,curatenia,linistea si amabilitatea gazdei fac din acest loc un mic rai intre 2 zboruri.Ne-am simtit foarte bine,voi recomanda de cate ori pot aceasta locatie si,daca va mai fi nevoie,clar aici vom reveni.

 1014. O locație deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senzația ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 1015. Amabilitate, confort, liniște, terasa, aproape de aeroport

 1016. Locația este foarte aproape de aeroport, totul a fost pe placul nostru.

 1017. Locația este exact ca in poze,comunicare excelentă!Vom mai reveni cu siguranță!

 1018. Apartament drăguț, curat, dichisit, situat într-o zona liniștită, intr-un bloc de locuințe cu lift, la etajul al 3-lea.

 1019. Un apartament frumos, mobilat cu bun gust, in care te simți ca acasă! Este situat într-o zonă liniștită și are toate facilitățile. Este la etajul 3 dar blocul are lift așa că nu trebuie sa urci pe scări cu bagajele grele .

 1020. Totul a fost la superlativ iar raportul calitate-pret este unul foarte mic, prea mic chiar. Cu siguranță ne vom reîntoarce!

 1021. Locația excelentă, la doar câteva min de aeroport.

 1022. Extrem de curat, frumos si ordonat. Ne-am simtit ca acasa, departe de acasa.

 1023. Adevărați profesioniști, implicați si extrem de atenți la nevoile clientului.

 1024. Locatia langa aeroport,transfer aeroport gratuit,calduros!!!

 1025. Totul si faptul ca este aproape de aeroport, transportul la si de la aeroport .Cind vin in tara(In fiecare vara ) la plecare stau la hotel citeva zile sa fiu odihnit pentru zborul la Canada iar rudele maviziteaza la hotel.

 1026. Aproape de punctul de interes, deci locatie excelenta, mic dejun ok. Camera curata, dezinfectata, se respecta masurile covid.

 1027. Foarte frumos. De la gazdă până la vecini, toți au fost amabili și prietenoși.

 1028. Curatenia impecabila, salteaua superfaina, atentia la detalii (papuci de casa, dozator dublu la dus), comunicarea privind cazarea (cod bariera, cod acces, etc)

 1029. Accesul spre si locatie super usor. Foarte curat si comfortabil. 5minute pina la aeroport. Sigur mai revenim.

 1030. Uimitor de la Check-in până la Check-out. Design Atrăgător pe tema de Călătorii cu Avionul.

 1031. Camera foarte spatioasa Pat confortabil Transfer la aeroport foarte ok și mulțumită receptionerului care ne-a trezit nu am pierdut avionul 🙂

 1032. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 1033. Locatia usor de gasit, un design deosebit, ne-am simtit ca acasa. Confortabil, curat, gazdele primitoare si prietenoase. Flexibili si atenti la detalii. Cu siguranta vom reveni.

 1034. Atmosfera placuta,curatenia,linistea si amabilitatea gazdei fac din acest loc un mic rai intre 2 zboruri.Ne-am simtit foarte bine,voi recomanda de cate ori pot aceasta locatie si,daca va mai fi nevoie,clar aici vom reveni.

 1035. O locație deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senzația ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 1036. Curatenia,spatiul,utilitatile…recomand cu mare drag!

 1037. Amabilitate, confort, liniște, terasa, aproape de aeroport

 1038. Locația este foarte aproape de aeroport, totul a fost pe placul nostru.

 1039. Apartament drăguț, curat, dichisit, situat într-o zona liniștită, intr-un bloc de locuințe cu lift, la etajul al 3-lea.

 1040. Un apartament frumos, mobilat cu bun gust, in care te simți ca acasă! Este situat într-o zonă liniștită și are toate facilitățile. Este la etajul 3 dar blocul are lift așa că nu trebuie sa urci pe scări cu bagajele grele .

 1041. Totul a fost la superlativ iar raportul calitate-pret este unul foarte mic, prea mic chiar. Cu siguranță ne vom reîntoarce!

 1042. Locația excelentă, la doar câteva min de aeroport.

 1043. Extrem de curat, frumos si ordonat. Ne-am simtit ca acasa, departe de acasa.

 1044. Adevărați profesioniști, implicați si extrem de atenți la nevoile clientului.

 1045. Locatia langa aeroport,transfer aeroport gratuit,calduros!!!

 1046. Totul si faptul ca este aproape de aeroport, transportul la si de la aeroport .Cind vin in tara(In fiecare vara ) la plecare stau la hotel citeva zile sa fiu odihnit pentru zborul la Canada iar rudele maviziteaza la hotel.

 1047. Aproape de punctul de interes, deci locatie excelenta, mic dejun ok. Camera curata, dezinfectata, se respecta masurile covid.