Cazare ieftina Lacul Sarat Braila

De multe ori ne uitam dupa cazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania

★★ Vila Nufarul

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Rebis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Catedrala Apartament

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Alyby Apartament

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Nemo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Studio Claudia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Lotca Fermecata

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Home Apartament

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dumitru si Pavel Grigoriu din Brosteni, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dumitru si Pavel Grigoriu din Brosteni, jud. DambovitaCazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania pentru 5 persoane)

 • Magdalena si Mitruț Hirțea din Barna, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Lacul Sărat, Brăila, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Magdalena si Mitruț Hirțea din Barna, jud. TimisCazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania pentru 5 persoane)

 • Nechifor si Haralamb Gafița din Ghindaoani, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Nechifor si Haralamb Gafița din Ghindaoani, jud. NeamtCazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania pentru 5 persoane)

 • Titus si Mircea Cebotari din Leosti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Lacul Sărat, Brăila, Romania!

  (Titus si Mircea Cebotari din Leosti, jud. VasluiCazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania pentru 5 persoane)

 • Fabiana si Vladimir Burduja din Nicolae Balcescu, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Lacul Sărat, Brăila, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Fabiana si Vladimir Burduja din Nicolae Balcescu, jud. BacauCazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania pentru 5 persoane)

 • Petrică si Carol Iordache din Motca, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Lacul Sărat, Brăila, Romania.

  (Petrică si Carol Iordache din Motca, jud. IasiCazare in Lacul Sărat, Brăila, Romania pentru 5 persoane)

 1. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 2. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 3. Totul.Personal amabil si prietenos.Curatenie in fiecare zi,schimbat prosoape,aspirat,curatat baie.Si ospatarii prietenosi si atenti. Calitate buna .

 4. O locatie ce satisface cele mai exigente gusturi. Felicitari! O recomand cu csldura.

 5. Totul la superlativ. Peste asteptari. M-as intoarce oricand la acest hotel.

 6. Un hotel ok p malul Dunarii. micul dejun e prestabilit .

 7. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 8. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 9. Este foarte curat apartamentul, paturile sunt confortabile. Proprietarul este foarte amabil, răspunzând prompt la solicitările noastre.

 10. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 11. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 12. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 13. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 14. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 15. Apartamentul este situat intr-o zona buna, linistita aproape de obiectivele importante din oras. Propietarul este un tanar care a intuit potentialul orasului…considerand ca in orasul Braila nu exista apartamente in hoteluri si nici pe booking…iar apartamentul este spatios.

 16. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 17. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 18. Totul.Personal amabil si prietenos.Curatenie in fiecare zi,schimbat prosoape,aspirat,curatat baie.Si ospatarii prietenosi si atenti. Calitate buna .

 19. O locatie ce satisface cele mai exigente gusturi. Felicitari! O recomand cu csldura.

 20. Totul la superlativ. Peste asteptari. M-as intoarce oricand la acest hotel.

 21. Un hotel ok p malul Dunarii. micul dejun e prestabilit .

 22. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 23. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 24. Este foarte curat apartamentul, paturile sunt confortabile. Proprietarul este foarte amabil, răspunzând prompt la solicitările noastre.

 25. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 26. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 27. Apartamentul este situat intr-o zona buna, linistita aproape de obiectivele importante din oras. Propietarul este un tanar care a intuit potentialul orasului…considerand ca in orasul Braila nu exista apartamente in hoteluri si nici pe booking…iar apartamentul este spatios.

 28. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 29. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 30. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 31. Personalul foarte drăguț iar la restaurant o mâncare super!

 32. Este căldură, curat, raportul calitate preț foarte bun

 33. A fost important ca am avut aer conditionat,pentru ca temperatura exterioara a fost destul de ridicata.

 34. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 35. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 36. Totul.Personal amabil si prietenos.Curatenie in fiecare zi,schimbat prosoape,aspirat,curatat baie.Si ospatarii prietenosi si atenti. Calitate buna .

 37. Locatie cu surprize, o atmosfera linistita, curatenie si priveliste de neuitat. Personalul incredibil de bun! Uitam restaurantul care este util cu meniu bogat.

 38. O locatie ce satisface cele mai exigente gusturi. Felicitari! O recomand cu csldura.

 39. Totul la superlativ. Peste asteptari. M-as intoarce oricand la acest hotel.

 40. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 41. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 42. Este foarte curat apartamentul, paturile sunt confortabile. Proprietarul este foarte amabil, răspunzând prompt la solicitările noastre.

 43. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 44. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 45. Apartamentul este situat intr-o zona buna, linistita aproape de obiectivele importante din oras. Propietarul este un tanar care a intuit potentialul orasului…considerand ca in orasul Braila nu exista apartamente in hoteluri si nici pe booking…iar apartamentul este spatios.

 46. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 47. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 48. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 49. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 50. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 51. Totul.Personal amabil si prietenos.Curatenie in fiecare zi,schimbat prosoape,aspirat,curatat baie.Si ospatarii prietenosi si atenti. Calitate buna .

 52. Preparatele culinare / Linistea / Curatenia / Confortul

 53. Locatia pe malul Dunarii. Dar numai daca se face abstractie de zona inconjuratoare aflata in paragina si de drumul plin de gunoaie pe margine. Rusine primariei Braila si celor care detin zonele industriale de acolo

 54. Locatie cu surprize, o atmosfera linistita, curatenie si priveliste de neuitat. Personalul incredibil de bun! Uitam restaurantul care este util cu meniu bogat.

 55. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 56. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 57. Este foarte curat apartamentul, paturile sunt confortabile. Proprietarul este foarte amabil, răspunzând prompt la solicitările noastre.

 58. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 59. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 60. Apartamentul este situat intr-o zona buna, linistita aproape de obiectivele importante din oras. Propietarul este un tanar care a intuit potentialul orasului…considerand ca in orasul Braila nu exista apartamente in hoteluri si nici pe booking…iar apartamentul este spatios.

 61. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 62. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 63. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 64. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 65. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 66. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 67. Am calatorit in interes de serviciu si mi-am dorit un loc linistit pentru odihna.Ma bucur ca am gasit un asfel de loc.

 68. Preparatele culinare / Linistea / Curatenia / Confortul

 69. Locatia pe malul Dunarii. Dar numai daca se face abstractie de zona inconjuratoare aflata in paragina si de drumul plin de gunoaie pe margine. Rusine primariei Braila si celor care detin zonele industriale de acolo

 70. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 71. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 72. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 73. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 74. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 75. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 76. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 77. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 78. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 79. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 80. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 81. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 82. Am calatorit in interes de serviciu si mi-am dorit un loc linistit pentru odihna.Ma bucur ca am gasit un asfel de loc.

 83. Preparatele culinare / Linistea / Curatenia / Confortul

 84. Locatia pe malul Dunarii. Dar numai daca se face abstractie de zona inconjuratoare aflata in paragina si de drumul plin de gunoaie pe margine. Rusine primariei Braila si celor care detin zonele industriale de acolo

 85. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 86. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 87. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 88. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 89. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 90. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 91. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 92. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 93. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 94. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 95. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 96. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 97. Am calatorit in interes de serviciu si mi-am dorit un loc linistit pentru odihna.Ma bucur ca am gasit un asfel de loc.

 98. Preparatele culinare / Linistea / Curatenia / Confortul

 99. Locatia pe malul Dunarii. Dar numai daca se face abstractie de zona inconjuratoare aflata in paragina si de drumul plin de gunoaie pe margine. Rusine primariei Braila si celor care detin zonele industriale de acolo

 100. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 101. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 102. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 103. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 104. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 105. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 106. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 107. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 108. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 109. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 110. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 111. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 112. Am calatorit in interes de serviciu si mi-am dorit un loc linistit pentru odihna.Ma bucur ca am gasit un asfel de loc.

 113. Preparatele culinare / Linistea / Curatenia / Confortul

 114. Locatia pe malul Dunarii. Dar numai daca se face abstractie de zona inconjuratoare aflata in paragina si de drumul plin de gunoaie pe margine. Rusine primariei Braila si celor care detin zonele industriale de acolo

 115. Personalul foarte drăguț iar la restaurant o mâncare super!

 116. Este căldură, curat, raportul calitate preț foarte bun

 117. A fost important ca am avut aer conditionat,pentru ca temperatura exterioara a fost destul de ridicata.

 118. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 119. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 120. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 121. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 122. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 123. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 124. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 125. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 126. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 127. Am calatorit in interes de serviciu si mi-am dorit un loc linistit pentru odihna.Ma bucur ca am gasit un asfel de loc.

 128. Preparatele culinare / Linistea / Curatenia / Confortul

 129. Locatia pe malul Dunarii. Dar numai daca se face abstractie de zona inconjuratoare aflata in paragina si de drumul plin de gunoaie pe margine. Rusine primariei Braila si celor care detin zonele industriale de acolo

 130. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 131. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 132. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 133. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 134. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 135. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 136. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 137. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 138. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 139. Personalul foarte drăguț iar la restaurant o mâncare super!

 140. Este căldură, curat, raportul calitate preț foarte bun

 141. A fost important ca am avut aer conditionat,pentru ca temperatura exterioara a fost destul de ridicata.

 142. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 143. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 144. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 145. Am calatorit in interes de serviciu si mi-am dorit un loc linistit pentru odihna.Ma bucur ca am gasit un asfel de loc.

 146. Preparatele culinare / Linistea / Curatenia / Confortul

 147. Locatia pe malul Dunarii. Dar numai daca se face abstractie de zona inconjuratoare aflata in paragina si de drumul plin de gunoaie pe margine. Rusine primariei Braila si celor care detin zonele industriale de acolo

 148. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 149. Gabrielmarius mai 4, 2019 at 3:14 am

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 150. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 151. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 152. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 153. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 154. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 155. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 156. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 157. Singurul lucru care ne-a plăcut a fost zona in care este amplasat apartamentul!

 158. Locatia este foarte buna…Nu are un loc anume de parcare, dar am avut posibilitatea sa parcam masina in vecinatate. Ne-am simtit bine. Gazdele au fost atente la nevoile oaspetilor…

 159. Zona centrala, acces facil in toate directiile, apartamentul avea centrala proprie pe gaz, bucataria si baia utilate – inclusiv masina de spalat rufe. Proprietari tineri, deschisi, amabili. Domnul ne-a asteptat la intrare si ne-a raspuns la toate intrebarile cu rabdare. 🙂 Am parcat chiar in spatele blocului fara sa avem nicio problema in acest sens.

 160. Personalul foarte drăguț iar la restaurant o mâncare super!

 161. Este căldură, curat, raportul calitate preț foarte bun

 162. A fost important ca am avut aer conditionat,pentru ca temperatura exterioara a fost destul de ridicata.

 163. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 164. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 165. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 166. A fost o experienta super super super buna! Multumim lui Catalin pentru primite, ospitalitate si amuzamentul de care a dat dovata! Catalin este baza acestui hotel!

 167. Am calatorit in interes de serviciu si mi-am dorit un loc linistit pentru odihna.Ma bucur ca am gasit un asfel de loc.

 168. Preparatele culinare / Linistea / Curatenia / Confortul

 169. Personalul foarte drăguț iar la restaurant o mâncare super!

 170. Este căldură, curat, raportul calitate preț foarte bun

 171. A fost important ca am avut aer conditionat,pentru ca temperatura exterioara a fost destul de ridicata.

 172. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 173. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 174. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 175. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 176. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 177. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 178. Singurul lucru care ne-a plăcut a fost zona in care este amplasat apartamentul!

 179. Locatia este foarte buna…Nu are un loc anume de parcare, dar am avut posibilitatea sa parcam masina in vecinatate. Ne-am simtit bine. Gazdele au fost atente la nevoile oaspetilor…

 180. Zona centrala, acces facil in toate directiile, apartamentul avea centrala proprie pe gaz, bucataria si baia utilate – inclusiv masina de spalat rufe. Proprietari tineri, deschisi, amabili. Domnul ne-a asteptat la intrare si ne-a raspuns la toate intrebarile cu rabdare. 🙂 Am parcat chiar in spatele blocului fara sa avem nicio problema in acest sens.

 181. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 182. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 183. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 184. A fost o experienta super super super buna! Multumim lui Catalin pentru primite, ospitalitate si amuzamentul de care a dat dovata! Catalin este baza acestui hotel!

 185. Am calatorit in interes de serviciu si mi-am dorit un loc linistit pentru odihna.Ma bucur ca am gasit un asfel de loc.

 186. Preparatele culinare / Linistea / Curatenia / Confortul

 187. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 188. Gabrielmarius mai 15, 2019 at 11:45 am

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 189. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 190. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 191. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 192. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 193. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 194. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 195. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 196. Singurul lucru care ne-a plăcut a fost zona in care este amplasat apartamentul!

 197. Locatia este foarte buna…Nu are un loc anume de parcare, dar am avut posibilitatea sa parcam masina in vecinatate. Ne-am simtit bine. Gazdele au fost atente la nevoile oaspetilor…

 198. Zona centrala, acces facil in toate directiile, apartamentul avea centrala proprie pe gaz, bucataria si baia utilate – inclusiv masina de spalat rufe. Proprietari tineri, deschisi, amabili. Domnul ne-a asteptat la intrare si ne-a raspuns la toate intrebarile cu rabdare. 🙂 Am parcat chiar in spatele blocului fara sa avem nicio problema in acest sens.

 199. Personalul foarte drăguț iar la restaurant o mâncare super!

 200. Este căldură, curat, raportul calitate preț foarte bun

 201. A fost important ca am avut aer conditionat,pentru ca temperatura exterioara a fost destul de ridicata.

 202. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 203. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 204. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 205. A fost o experienta super super super buna! Multumim lui Catalin pentru primite, ospitalitate si amuzamentul de care a dat dovata! Catalin este baza acestui hotel!

 206. Am calatorit in interes de serviciu si mi-am dorit un loc linistit pentru odihna.Ma bucur ca am gasit un asfel de loc.

 207. Preparatele culinare / Linistea / Curatenia / Confortul

 208. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 209. Gabrielmarius mai 20, 2019 at 10:56 pm

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 210. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 211. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 212. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 213. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 214. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 215. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 216. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 217. Singurul lucru care ne-a plăcut a fost zona in care este amplasat apartamentul!

 218. Locatia este foarte buna…Nu are un loc anume de parcare, dar am avut posibilitatea sa parcam masina in vecinatate. Ne-am simtit bine. Gazdele au fost atente la nevoile oaspetilor…

 219. Zona centrala, acces facil in toate directiile, apartamentul avea centrala proprie pe gaz, bucataria si baia utilate – inclusiv masina de spalat rufe. Proprietari tineri, deschisi, amabili. Domnul ne-a asteptat la intrare si ne-a raspuns la toate intrebarile cu rabdare. 🙂 Am parcat chiar in spatele blocului fara sa avem nicio problema in acest sens.

 220. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 221. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 222. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 223. A fost o experienta super super super buna! Multumim lui Catalin pentru primite, ospitalitate si amuzamentul de care a dat dovata! Catalin este baza acestui hotel!

 224. Am calatorit in interes de serviciu si mi-am dorit un loc linistit pentru odihna.Ma bucur ca am gasit un asfel de loc.

 225. Preparatele culinare / Linistea / Curatenia / Confortul

 226. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 227. Gabrielmarius mai 24, 2019 at 9:58 pm

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 228. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 229. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 230. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 231. Apartament spațios, bine poziționat, comunicare foarte buna cu gazda.

 232. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 233. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 234. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 235. Singurul lucru care ne-a plăcut a fost zona in care este amplasat apartamentul!

 236. Locatia este foarte buna…Nu are un loc anume de parcare, dar am avut posibilitatea sa parcam masina in vecinatate. Ne-am simtit bine. Gazdele au fost atente la nevoile oaspetilor…

 237. Zona centrala, acces facil in toate directiile, apartamentul avea centrala proprie pe gaz, bucataria si baia utilate – inclusiv masina de spalat rufe. Proprietari tineri, deschisi, amabili. Domnul ne-a asteptat la intrare si ne-a raspuns la toate intrebarile cu rabdare. 🙂 Am parcat chiar in spatele blocului fara sa avem nicio problema in acest sens.

 238. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 239. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 240. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 241. Camera curata si spatioasa. Amplasarea hotelului pe malul Dunarii face toti banii.

 242. A fost o experienta super super super buna! Multumim lui Catalin pentru primite, ospitalitate si amuzamentul de care a dat dovata! Catalin este baza acestui hotel!

 243. Am calatorit in interes de serviciu si mi-am dorit un loc linistit pentru odihna.Ma bucur ca am gasit un asfel de loc.

 244. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 245. Gabrielmarius mai 31, 2019 at 4:44 pm

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 246. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 247. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 248. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 249. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 250. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 251. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 252. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 253. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 254. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 255. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 256. Very nice and authentic place, just the difference between a chain and a family business hotel!

 257. Wie beim letzten Mal freundlich nettes kleines Familienunternehmen.

 258. Wir hatten eine sehr schöne Woche. Die Inhaber sowie das Personal waren sehr freundlich und bei Fragen sehr hilfsbereit. Das Hotel liegt sehr ruhig und idyllisch, so konnten wir beruhigt mit offenem Fenster schlafen einfach herrlich. Das Frühstück war sehr lecker und reichhaltig Rührei , Spiegelei alles da und immer liebevoll angerichtet. Am Abend ist die Küche auch zu empfehlen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt dafür DANKE und jederzeit wieder.

 259. Nu este prima data cand vin la Nemo si de fiecare data revin cu aceeasi placere. Iti bei cafeaua sau iei masa pe terasa care are o priveliste minunata. Personalul extrem de amabil iar mancarea este excelenta.

 260. Camera curata si spatioasa. Amplasarea hotelului pe malul Dunarii face toti banii.

 261. A fost o experienta super super super buna! Multumim lui Catalin pentru primite, ospitalitate si amuzamentul de care a dat dovata! Catalin este baza acestui hotel!

 262. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 263. Gabrielmarius iunie 7, 2019 at 4:31 pm

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 264. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 265. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 266. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 267. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 268. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 269. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 270. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 271. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 272. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 273. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 274. Nu este prima data cand vin la Nemo si de fiecare data revin cu aceeasi placere. Iti bei cafeaua sau iei masa pe terasa care are o priveliste minunata. Personalul extrem de amabil iar mancarea este excelenta.

 275. Camera curata si spatioasa. Amplasarea hotelului pe malul Dunarii face toti banii.

 276. A fost o experienta super super super buna! Multumim lui Catalin pentru primite, ospitalitate si amuzamentul de care a dat dovata! Catalin este baza acestui hotel!

 277. Claudiatim2003 iunie 14, 2019 at 4:42 pm

  Locatia excelenta, chiar la soseaua principala. Foarte curat. Noi am avut un apartament, ne-a placut. Micul dejun cam saracacios, ospatarita care ni l a servit nu prea amabila, mai degraba plictisita si „foarte ocupata”. Am comandat extra apa si cafea, am terminat micul dejun si nu ni s au adus, deci am renuntat la ele. Cred ca proprietatea are de pierdut aici….

 278. personalul destul de amabil, locatia bine amplasata

 279. Locatia ok, aproape de McDonalds si de mijloacele de transport

 280. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 281. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 282. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 283. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 284. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 285. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 286. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 287. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 288. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 289. Nu este prima data cand vin la Nemo si de fiecare data revin cu aceeasi placere. Iti bei cafeaua sau iei masa pe terasa care are o priveliste minunata. Personalul extrem de amabil iar mancarea este excelenta.

 290. Camera curata si spatioasa. Amplasarea hotelului pe malul Dunarii face toti banii.

 291. A fost o experienta super super super buna! Multumim lui Catalin pentru primite, ospitalitate si amuzamentul de care a dat dovata! Catalin este baza acestui hotel!

 292. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 293. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 294. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 295. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 296. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 297. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 298. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 299. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 300. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 301. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 302. mancarea de la restaurant proaspata si bine gatita. curatenia din camera si holurile bine aerisita si curate

 303. Ospitalitatea,amabilitatea personalului.Nu in multe locatii turistice gasesti personal dispus sa-ti raspunda cu rabdare la intrebari si gata sa te indrume/ lamureasca cu informatii legate de zona,obiective ,servicii turistice,etc !

 304. Nu este prima data cand vin la Nemo si de fiecare data revin cu aceeasi placere. Iti bei cafeaua sau iei masa pe terasa care are o priveliste minunata. Personalul extrem de amabil iar mancarea este excelenta.

 305. Camera curata si spatioasa. Amplasarea hotelului pe malul Dunarii face toti banii.

 306. A fost o experienta super super super buna! Multumim lui Catalin pentru primite, ospitalitate si amuzamentul de care a dat dovata! Catalin este baza acestui hotel!

 307. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 308. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 309. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 310. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 311. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 312. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 313. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 314. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 315. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 316. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 317. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 318. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 319. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 320. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 321. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 322. Nu este prima data cand vin la Nemo si de fiecare data revin cu aceeasi placere. Iti bei cafeaua sau iei masa pe terasa care are o priveliste minunata. Personalul extrem de amabil iar mancarea este excelenta.

 323. Camera curata si spatioasa. Amplasarea hotelului pe malul Dunarii face toti banii.

 324. A fost o experienta super super super buna! Multumim lui Catalin pentru primite, ospitalitate si amuzamentul de care a dat dovata! Catalin este baza acestui hotel!

 325. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 326. Gabrielmarius iulie 5, 2019 at 4:43 pm

  Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 327. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 328. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 329. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 330. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 331. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 332. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 333. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 334. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 335. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 336. confortul,amabilitatea personalului si micul dejun!

 337. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 338. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 339. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 340. Mic dejun bun. Camera luminoasa si plăcuta. As fi dorit mai mult aer(un singur geam care se deschide!) Bucătăria poate fi îmbunătățită si diversificata.

 341. Nu este prima data cand vin la Nemo si de fiecare data revin cu aceeasi placere. Iti bei cafeaua sau iei masa pe terasa care are o priveliste minunata. Personalul extrem de amabil iar mancarea este excelenta.

 342. Camera curata si spatioasa. Amplasarea hotelului pe malul Dunarii face toti banii.

 343. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 344. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 345. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 346. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 347. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 348. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 349. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 350. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 351. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 352. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 353. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 354. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 355. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 356. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 357. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 358. O locatie excelenta, un hotel cu dotari complete. Camerele sunt extrem de curate, moderne, baie dotata cu absolut aveti nevoie, totul placut si extrem de curat. Personalul foarte amabil, ca de obicei. Micul dejun a fost mult mai buna decat in alte dati.

 359. Mic dejun bun. Camera luminoasa si plăcuta. As fi dorit mai mult aer(un singur geam care se deschide!) Bucătăria poate fi îmbunătățită si diversificata.

 360. Nu este prima data cand vin la Nemo si de fiecare data revin cu aceeasi placere. Iti bei cafeaua sau iei masa pe terasa care are o priveliste minunata. Personalul extrem de amabil iar mancarea este excelenta.

 361. Personalul amabil. Curățenie si dotări corespunzătoare.

 362. Locatia excelenta, chiar la soseaua principala. Foarte curat. Noi am avut un apartament, ne-a placut. Micul dejun cam saracacios, ospatarita care ni l a servit nu prea amabila, mai degraba plictisita si „foarte ocupata”. Am comandat extra apa si cafea, am terminat micul dejun si nu ni s au adus, deci am renuntat la ele. Cred ca proprietatea are de pierdut aici….

 363. personalul destul de amabil, locatia bine amplasata

 364. A fost minunat.curatenie, personalul super,camera a fost minunată.toate au fost pe placul nostru.cu siguranță vom mai veni

 365. Curatenie, aer conditionat, localizare foarte buna, ambient placut

 366. Personal, liniște și cel mai important curățenia de nota 10!

 367. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 368. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 369. Locatia este pozitionata bine, in apropierea bulevardului Clarasilor. Conexiunea Wi-Fi a fost de buna calitate Apartamentul este spatios.

 370. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 371. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 372. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 373. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 374. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 375. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 376. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 377. Micul dejun a fost foarte bun, am avut de ales intre cateva optiuni, cafea foarte buna inclusa. Amplasarea e de vis, cu o priveliste fantastica.

 378. O locatie excelenta, un hotel cu dotari complete. Camerele sunt extrem de curate, moderne, baie dotata cu absolut aveti nevoie, totul placut si extrem de curat. Personalul foarte amabil, ca de obicei. Micul dejun a fost mult mai buna decat in alte dati.

 379. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 380. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 381. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 382. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 383. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 384. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 385. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 386. Micul dejun a fost foarte bun, am avut de ales intre cateva optiuni, cafea foarte buna inclusa. Amplasarea e de vis, cu o priveliste fantastica.

 387. O locatie excelenta, un hotel cu dotari complete. Camerele sunt extrem de curate, moderne, baie dotata cu absolut aveti nevoie, totul placut si extrem de curat. Personalul foarte amabil, ca de obicei. Micul dejun a fost mult mai buna decat in alte dati.

 388. Gazda ne-a predat apartamentul repede. Camere mari. Nu pot spune nimic despre aerul conditionat pentru ca nu am fost nevoiti sa-l utilizam.

 389. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 390. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 391. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 392. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 393. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 394. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 395. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 396. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 397. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 398. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 399. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 400. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 401. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 402. Micul dejun a fost foarte bun, am avut de ales intre cateva optiuni, cafea foarte buna inclusa. Amplasarea e de vis, cu o priveliste fantastica.

 403. Gazda ne-a predat apartamentul repede. Camere mari. Nu pot spune nimic despre aerul conditionat pentru ca nu am fost nevoiti sa-l utilizam.

 404. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 405. Excelent raportul calitate preț, super confortabil, mare apartamentul. Merită!

 406. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 407. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 408. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 409. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 410. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 411. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 412. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 413. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 414. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 415. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 416. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 417. Micul dejun a fost foarte bun, am avut de ales intre cateva optiuni, cafea foarte buna inclusa. Amplasarea e de vis, cu o priveliste fantastica.

 418. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 419. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 420. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 421. + Apartament extrem de spatios, camere (dormitoare) mari, cu multe spatii de depozitare; + Curatenia : Lenjerii/prosoape curate, apartamentul era f. ok pregatit, desi am avut sejur doar de 1 noapte; + Utilat cu tot cea ce este nevoie : Frigider/Congelator mari, cuptor microunde, aragaz, fier de calcat, TV in toate camerele, etc.; + Zona ok, linistita, aproape de centru, acces facil catre orice destinatie; + Comunicarea ok cu proprietarul;

 422. Gazda ne-a predat apartamentul repede. Camere mari. Nu pot spune nimic despre aerul conditionat pentru ca nu am fost nevoiti sa-l utilizam.

 423. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 424. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 425. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 426. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 427. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 428. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 429. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 430. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 431. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 432. Micul dejun a fost foarte bun, am avut de ales intre cateva optiuni, cafea foarte buna inclusa. Amplasarea e de vis, cu o priveliste fantastica.

 433. Gazda foarte amabila. Apartamentul bine situat, dotat destul de bine, iar gazda s-a oferit sa aduca ceea ce ar mai fi nevoie, dar nu a fost cazul.

 434. Zona foarte liniștită, ușor accesibilă și bine poziționată. Apartamentul a fost impecabil și confortabil.

 435. I enjoyed my staying especially due to the park proximity, also the host’s response time was matching his courtesy. In primul rand, mi-a placut ca apartamentul este chiar langa parcul Monument, totodata amabilitatea si timpul de raspuns al gazdei compenseaza orice posibil neajuns.

 436. + Apartament extrem de spatios, camere (dormitoare) mari, cu multe spatii de depozitare; + Curatenia : Lenjerii/prosoape curate, apartamentul era f. ok pregatit, desi am avut sejur doar de 1 noapte; + Utilat cu tot cea ce este nevoie : Frigider/Congelator mari, cuptor microunde, aragaz, fier de calcat, TV in toate camerele, etc.; + Zona ok, linistita, aproape de centru, acces facil catre orice destinatie; + Comunicarea ok cu proprietarul;

 437. Gazda ne-a predat apartamentul repede. Camere mari. Nu pot spune nimic despre aerul conditionat pentru ca nu am fost nevoiti sa-l utilizam.

 438. Apartament spatios cu toate facilitatile necesare pentru o familie cu copiii,curat,proprietarul foarte amabil,punctual si deschis la orice discutie.

 439. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 440. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 441. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 442. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 443. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 444. Amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună la restaurant

 445. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 446. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 447. Micul dejun a fost foarte bun, am avut de ales intre cateva optiuni, cafea foarte buna inclusa. Amplasarea e de vis, cu o priveliste fantastica.

 448. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 449. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 450. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 451. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 452. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 453. Беше прекрасно,за втори път отсядаме в хотела.Местоположението е отлично за пътуващи-на тихо място близо до търговския център.Закуската е добра,кафето също.

 454. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 455. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 456. Micul dejun a fost foarte bun, am avut de ales intre cateva optiuni, cafea foarte buna inclusa. Amplasarea e de vis, cu o priveliste fantastica.

 457. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 458. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 459. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 460. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 461. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 462. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 463. Am fost foarte mulțumiți. Camerele spatioase, curate . Micul dejun foarte consistent. Meniul zilei mai mult decât indestulator, prețul f. bun. Suntem mulțumiți de alegerea făcută. Vom reveni

 464. Camerele si piscina foarte curate. Mancarea foarte gustoasa. Personalul foarte amabil. Recomand cu caldura!

 465. I definitely liked that the owner has a very pro-active approach to running his business. He was sitting behind the reception desk when I arrived, had a chat with me and politely asked me a few questions about what could be done differently, how is the access, whether it is easy or difficult to find them etc. so that he can change or improve things. Thumbs up to people who take their business seriously and my impression is that that gentleman definitely does. Another thing I definitely liked was the food/breakfast…but I just like Romanian cuisine 🙂 The „Lotca Fermecata” is very well located as it is basically on the Braila bypass. In just a few minutes you can get to the local mall, cinema, hospital or other routes leading to near cities and/or geographical areas. If you are planning to stay in Braila and have an intention to explore near cities or areas then Lotca Fermecata is a place to stay.

 466. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 467. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 468. Micul dejun a fost foarte bun, am avut de ales intre cateva optiuni, cafea foarte buna inclusa. Amplasarea e de vis, cu o priveliste fantastica.

 469. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 470. Amplasarea in centrul statiunii, destul de curat. Cand am ajuns seara receptionera a fost amabila, iar cea de dimineata nici nu mi-a raspuns la salut.

 471. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 472. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 473. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 474. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 475. Am fost foarte mulțumiți. Camerele spatioase, curate . Micul dejun foarte consistent. Meniul zilei mai mult decât indestulator, prețul f. bun. Suntem mulțumiți de alegerea făcută. Vom reveni

 476. Camerele si piscina foarte curate. Mancarea foarte gustoasa. Personalul foarte amabil. Recomand cu caldura!

 477. I definitely liked that the owner has a very pro-active approach to running his business. He was sitting behind the reception desk when I arrived, had a chat with me and politely asked me a few questions about what could be done differently, how is the access, whether it is easy or difficult to find them etc. so that he can change or improve things. Thumbs up to people who take their business seriously and my impression is that that gentleman definitely does. Another thing I definitely liked was the food/breakfast…but I just like Romanian cuisine 🙂 The „Lotca Fermecata” is very well located as it is basically on the Braila bypass. In just a few minutes you can get to the local mall, cinema, hospital or other routes leading to near cities and/or geographical areas. If you are planning to stay in Braila and have an intention to explore near cities or areas then Lotca Fermecata is a place to stay.

 478. Nu prea ai ce reprosa. Am fost foarte foarte multumit de priveliste de aseazarea locatiei pe malul Dunarii, camere mari curate si comfortabile ,personal amabil si profesionist. Plimbarea de o ora pe Dunare cu salupa hotelului o incantare si la un pret rezonabil.Recomand si cu siguranta voi reveni.

 479. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 480. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 481. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 482. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 483. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 484. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 485. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 486. Беше прекрасно,за втори път отсядаме в хотела.Местоположението е отлично за пътуващи-на тихо място близо до търговския център.Закуската е добра,кафето също.

 487. Nu prea ai ce reprosa. Am fost foarte foarte multumit de priveliste de aseazarea locatiei pe malul Dunarii, camere mari curate si comfortabile ,personal amabil si profesionist. Plimbarea de o ora pe Dunare cu salupa hotelului o incantare si la un pret rezonabil.Recomand si cu siguranta voi reveni.

 488. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 489. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 490. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 491. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 492. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 493. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 494. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 495. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 496. Nu prea ai ce reprosa. Am fost foarte foarte multumit de priveliste de aseazarea locatiei pe malul Dunarii, camere mari curate si comfortabile ,personal amabil si profesionist. Plimbarea de o ora pe Dunare cu salupa hotelului o incantare si la un pret rezonabil.Recomand si cu siguranta voi reveni.

 497. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 498. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 499. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 500. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 501. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 502. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 503. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 504. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 505. Nu prea ai ce reprosa. Am fost foarte foarte multumit de priveliste de aseazarea locatiei pe malul Dunarii, camere mari curate si comfortabile ,personal amabil si profesionist. Plimbarea de o ora pe Dunare cu salupa hotelului o incantare si la un pret rezonabil.Recomand si cu siguranta voi reveni.

 506. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 507. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 508. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 509. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 510. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 511. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 512. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 513. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 514. Nu prea ai ce reprosa. Am fost foarte foarte multumit de priveliste de aseazarea locatiei pe malul Dunarii, camere mari curate si comfortabile ,personal amabil si profesionist. Plimbarea de o ora pe Dunare cu salupa hotelului o incantare si la un pret rezonabil.Recomand si cu siguranta voi reveni.

 515. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 516. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 517. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 518. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 519. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 520. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 521. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 522. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 523. Nu prea ai ce reprosa. Am fost foarte foarte multumit de priveliste de aseazarea locatiei pe malul Dunarii, camere mari curate si comfortabile ,personal amabil si profesionist. Plimbarea de o ora pe Dunare cu salupa hotelului o incantare si la un pret rezonabil.Recomand si cu siguranta voi reveni.

 524. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 525. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 526. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 527. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 528. Personal amabil,camera curată,curățenie zilnică,mâncare buna,preț acceptabil si foarte aproape de lac.

 529. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 530. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 531. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 532. Nu prea ai ce reprosa. Am fost foarte foarte multumit de priveliste de aseazarea locatiei pe malul Dunarii, camere mari curate si comfortabile ,personal amabil si profesionist. Plimbarea de o ora pe Dunare cu salupa hotelului o incantare si la un pret rezonabil.Recomand si cu siguranta voi reveni.

 533. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 534. Am sunat la ora 21, stiind ca restaurantul se inchide la 22, si ca vom ajunge dupa inchidere, iar ei ne-au asteptat cu masa pusa, si mancarea calda. Dupa un drum de 10 ore a fost absolut perfect. Parcarea e supravegheata video, si e suficient de mare, asa ca am dormit linistiti. Drumul de acces nu e asa rau cum apare in alte comentarii, ne-am descurcat foarte bine cu google maps.

 535. Foarte curat, personal foarte amabil si politicos. Pat calduros si confortabil. Camera dotata cu tot ce ai nevoie. Vederea minunata. Mic dejun foarte consistent si bun. Recomand cu incredere.

 536. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 537. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 538. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 539. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 540. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 541. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 542. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 543. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 544. Foarte curat, personal foarte amabil si politicos. Pat calduros si confortabil. Camera dotata cu tot ce ai nevoie. Vederea minunata. Mic dejun foarte consistent si bun. Recomand cu incredere.

 545. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 546. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 547. Foarte curat, personal foarte amabil si politicos. Pat calduros si confortabil. Camera dotata cu tot ce ai nevoie. Vederea minunata. Mic dejun foarte consistent si bun. Recomand cu incredere.

 548. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 549. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 550. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 551. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 552. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 553. Am fost foarte mulțumiți. Camerele spatioase, curate . Micul dejun foarte consistent. Meniul zilei mai mult decât indestulator, prețul f. bun. Suntem mulțumiți de alegerea făcută. Vom reveni

 554. Camerele si piscina foarte curate. Mancarea foarte gustoasa. Personalul foarte amabil. Recomand cu caldura!

 555. I definitely liked that the owner has a very pro-active approach to running his business. He was sitting behind the reception desk when I arrived, had a chat with me and politely asked me a few questions about what could be done differently, how is the access, whether it is easy or difficult to find them etc. so that he can change or improve things. Thumbs up to people who take their business seriously and my impression is that that gentleman definitely does. Another thing I definitely liked was the food/breakfast…but I just like Romanian cuisine 🙂 The „Lotca Fermecata” is very well located as it is basically on the Braila bypass. In just a few minutes you can get to the local mall, cinema, hospital or other routes leading to near cities and/or geographical areas. If you are planning to stay in Braila and have an intention to explore near cities or areas then Lotca Fermecata is a place to stay.

 556. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 557. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 558. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 559. Foarte curat, personal foarte amabil si politicos. Pat calduros si confortabil. Camera dotata cu tot ce ai nevoie. Vederea minunata. Mic dejun foarte consistent si bun. Recomand cu incredere.

 560. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 561. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 562. Am fost foarte mulțumiți. Camerele spatioase, curate . Micul dejun foarte consistent. Meniul zilei mai mult decât indestulator, prețul f. bun. Suntem mulțumiți de alegerea făcută. Vom reveni

 563. Camerele si piscina foarte curate. Mancarea foarte gustoasa. Personalul foarte amabil. Recomand cu caldura!

 564. We visited around Christmas holidays and the yard was well decorated, including a big xmas tree. It is safe, well guarded, the owners and staff are friendly, helpful and it has the main needed facilities needed for a comfy stay.

 565. Amplasarea este perfecta, liniște nu este circulație.

 566. Curatenie, personal amabil, program bun pentru mic dejun, super totul

 567. Прекрасно място за пътуващи,Лятото сигурно е още по-добре заради езерото и прохладата.

 568. Foarte curat, personal foarte amabil si politicos. Pat calduros si confortabil. Camera dotata cu tot ce ai nevoie. Vederea minunata. Mic dejun foarte consistent si bun. Recomand cu incredere.

 569. micul dejun a fost diversificat si bun; servirea promta si ok. camera incapatoare si pe placul nostru; curatenia impecabila si grija cu schimbatul prosoapelor si lenjeria a fost de apreciat. Personalul politicos.

 570. Curățenia, amabilitatea personalului, atmosfera din camera.

 571. Ca de obicei (e a cincea oară deja) o adevărată placere. Extrem de curat, plăcut, liniște. Paturi comode, o baie superbă. Micul dejun din ce in ce mai bun. Mulțumim că ati ținut cont de sugestiile făcute. Pe viitor, de ce nu, mai ales când hotelul este aproape gol, un upgrade la camera ar fi excepțional și ar fideliza călătorii.

 572. Nu prea ai ce reprosa. Am fost foarte foarte multumit de priveliste de aseazarea locatiei pe malul Dunarii, camere mari curate si comfortabile ,personal amabil si profesionist. Plimbarea de o ora pe Dunare cu salupa hotelului o incantare si la un pret rezonabil.Recomand si cu siguranta voi reveni.

 573. locatie excelenta pentru iubitorii de natura,privelistea este incantatoare

 574. Am fost foarte mulțumiți. Camerele spatioase, curate . Micul dejun foarte consistent. Meniul zilei mai mult decât indestulator, prețul f. bun. Suntem mulțumiți de alegerea făcută. Vom reveni

 575. Camerele si piscina foarte curate. Mancarea foarte gustoasa. Personalul foarte amabil. Recomand cu caldura!

 576. We visited around Christmas holidays and the yard was well decorated, including a big xmas tree. It is safe, well guarded, the owners and staff are friendly, helpful and it has the main needed facilities needed for a comfy stay.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled