Cazare ieftina La Sarata Monteoru

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sărata-Monteoru, Buzău, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sărata-Monteoru, Buzău, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sărata-Monteoru, Buzău, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sărata-Monteoru, Buzău, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sărata-Monteoru, Buzău, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Silvia si Leonard Baracci din Poglet, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in S─ârata-Monteoru, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Silvia si Leonard Baracci din Poglet, jud. BacauCazare in Sărata-Monteoru, Buzău, România pentru 3 persoane)

 • ╚śtefana si Maximilian Preda din Sigau, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in S─ârata-Monteoru, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sărata-Monteoru, Buzău, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (╚śtefana si Maximilian Preda din Sigau, jud. ClujCazare in S─ârata-Monteoru, Buz─âu, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Alex si Petric─â Balanici din Jimbor, jud. Brasov recomanda unul dintre locurile de cazare in S─ârata-Monteoru, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alex si Petrică Balanici din Jimbor, jud. BrasovCazare in Sărata-Monteoru, Buzău, România pentru 3 persoane)

 • Zeno si Alexandru C─âianu din Palazu Mare, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in S─ârata-Monteoru, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sărata-Monteoru, Buzău, România!

  (Zeno si Alexandru Căianu din Palazu Mare, jud. ConstantaCazare in Sărata-Monteoru, Buzău, România pentru 3 persoane)

 • Ghi╚Ť─â si Vera Cr─âciunescu din Dranovatu, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in S─ârata-Monteoru, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sărata-Monteoru, Buzău, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ghi╚Ť─â si Vera Cr─âciunescu din Dranovatu, jud. OltCazare in S─ârata-Monteoru, Buz─âu, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Zamfir si Virginia ╚Ü├«rle din Buda, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in S─ârata-Monteoru, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sărata-Monteoru, Buzău, România.

  (Zamfir si Virginia Țîrle din Buda, jud. VasluiCazare in Sărata-Monteoru, Buzău, România pentru 3 persoane)

 1. Localizarea pensiunii, chiar la iesirea din statiune, langa padure. Lenjerie curata.

 2. Locatie frumoasa la marginea padurii, camera curata-decorata in stil rustic, terasa mare si frumos amenajata ca si restaurantul, de altfel. Mancarea a fost foarte buna.

 3. Amplasarea,liniste, personal amabil, decorul camerei

 4. Totul a fost excelent!!!! M-a impresionat foarte tare curatenia, lenjeria!!!!

 5. Proprietarii amabili, se poate plati cu cardul, mese bune si bogate. Daca mai am ocazia sa iau un concediu doar de relaxare fara dori sa explorez imprejurimile, le-am vazut deja, m-as intoarce cu drag.

 6. Vila Europa are camere la etaj ce corespund pozelor insa camerele de la parter lasa de dorit. Ospitalitatea gazdelor de asemenea lasa de dorit. Am fost intrebati inainte sa ne dam jos din masina cati adulti si cati copii suntem, desi am facut rezervarea cu mentiunea camera doi adulti si un copil. Intrebarile gazdei au fost total nepotrivite iar faptul ca urmareau tot ce faceam nu ne a facut sa ne simtim confortabil. Pacat de investitia in vila ca este foarte frumoasa. Am venit o noapte sa petrec timp cu prietenii dar am stat cu stres sa nu fac murdarie.

 7. Lăcătuș februarie 15, 2019 at 10:09 pm

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 8. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 9. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 10. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 11. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 12. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 13. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 14. Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 15. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 16. Produsele traditionale, recomandam tuica casei si ciorba de sfecla rosie!

 17. Pensiunea este una primitoare, gazda de asemenea, ca de obicei. Sunt la a patra ╚Öedere la Vila Speran╚Ťa ╚Öi voi mai reveni ori de c├óte ori voi avea ocazia.

 18. Personalul foarte amabil, mancarea foarte buna , camerele foarte spatioase si bine utilate, patul mare si confortabil, caldura din belsug, curtea cu loc de joaca pentru copii, zona linistita (chiar daca am stat in apartamentul de la strada), o multitudine de obiective de vizitat in zona, raportul pret/calitatea serviciilor extraordinar de bun.

 19. Localizarea pensiunii, chiar la iesirea din statiune, langa padure. Lenjerie curata.

 20. Locatie frumoasa la marginea padurii, camera curata-decorata in stil rustic, terasa mare si frumos amenajata ca si restaurantul, de altfel. Mancarea a fost foarte buna.

 21. Amplasarea,liniste, personal amabil, decorul camerei

 22. Totul a fost excelent!!!! M-a impresionat foarte tare curatenia, lenjeria!!!!

 23. Proprietarii amabili, se poate plati cu cardul, mese bune si bogate. Daca mai am ocazia sa iau un concediu doar de relaxare fara dori sa explorez imprejurimile, le-am vazut deja, m-as intoarce cu drag.

 24. Vila Europa are camere la etaj ce corespund pozelor insa camerele de la parter lasa de dorit. Ospitalitatea gazdelor de asemenea lasa de dorit. Am fost intrebati inainte sa ne dam jos din masina cati adulti si cati copii suntem, desi am facut rezervarea cu mentiunea camera doi adulti si un copil. Intrebarile gazdei au fost total nepotrivite iar faptul ca urmareau tot ce faceam nu ne a facut sa ne simtim confortabil. Pacat de investitia in vila ca este foarte frumoasa. Am venit o noapte sa petrec timp cu prietenii dar am stat cu stres sa nu fac murdarie.

 25. Lăcătuș februarie 23, 2019 at 6:26 am

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 26. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 27. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 28. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 29. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 30. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 31. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 32. Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 33. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 34. Produsele traditionale, recomandam tuica casei si ciorba de sfecla rosie!

 35. Pensiunea este una primitoare, gazda de asemenea, ca de obicei. Sunt la a patra ╚Öedere la Vila Speran╚Ťa ╚Öi voi mai reveni ori de c├óte ori voi avea ocazia.

 36. Personalul foarte amabil, mancarea foarte buna , camerele foarte spatioase si bine utilate, patul mare si confortabil, caldura din belsug, curtea cu loc de joaca pentru copii, zona linistita (chiar daca am stat in apartamentul de la strada), o multitudine de obiective de vizitat in zona, raportul pret/calitatea serviciilor extraordinar de bun.

 37. Localizarea pensiunii, chiar la iesirea din statiune, langa padure. Lenjerie curata.

 38. Locatie frumoasa la marginea padurii, camera curata-decorata in stil rustic, terasa mare si frumos amenajata ca si restaurantul, de altfel. Mancarea a fost foarte buna.

 39. Amplasarea,liniste, personal amabil, decorul camerei

 40. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 41. A fost un weekend frumos si relaxant, voi reveni cu drag.

 42. Loca╚Ťia, camere mari la fel ╚Öi baia, mobilier nou modern, pentru 2 stele e destul de luxos si curat fara mirosuri. Balcon mare priveli╚Öte buna.

 43. Totul a fost excelent!!!! M-a impresionat foarte tare curatenia, lenjeria!!!!

 44. Proprietarii amabili, se poate plati cu cardul, mese bune si bogate. Daca mai am ocazia sa iau un concediu doar de relaxare fara dori sa explorez imprejurimile, le-am vazut deja, m-as intoarce cu drag.

 45. Vila Europa are camere la etaj ce corespund pozelor insa camerele de la parter lasa de dorit. Ospitalitatea gazdelor de asemenea lasa de dorit. Am fost intrebati inainte sa ne dam jos din masina cati adulti si cati copii suntem, desi am facut rezervarea cu mentiunea camera doi adulti si un copil. Intrebarile gazdei au fost total nepotrivite iar faptul ca urmareau tot ce faceam nu ne a facut sa ne simtim confortabil. Pacat de investitia in vila ca este foarte frumoasa. Am venit o noapte sa petrec timp cu prietenii dar am stat cu stres sa nu fac murdarie.

 46. Lăcătuș martie 3, 2019 at 8:21 am

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 47. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 48. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 49. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 50. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 51. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 52. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 53. Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 54. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 55. Localizarea pensiunii, chiar la iesirea din statiune, langa padure. Lenjerie curata.

 56. Locatie frumoasa la marginea padurii, camera curata-decorata in stil rustic, terasa mare si frumos amenajata ca si restaurantul, de altfel. Mancarea a fost foarte buna.

 57. Amplasarea,liniste, personal amabil, decorul camerei

 58. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 59. A fost un weekend frumos si relaxant, voi reveni cu drag.

 60. Loca╚Ťia, camere mari la fel ╚Öi baia, mobilier nou modern, pentru 2 stele e destul de luxos si curat fara mirosuri. Balcon mare priveli╚Öte buna.

 61. Totul a fost excelent!!!! M-a impresionat foarte tare curatenia, lenjeria!!!!

 62. Proprietarii amabili, se poate plati cu cardul, mese bune si bogate. Daca mai am ocazia sa iau un concediu doar de relaxare fara dori sa explorez imprejurimile, le-am vazut deja, m-as intoarce cu drag.

 63. Vila Europa are camere la etaj ce corespund pozelor insa camerele de la parter lasa de dorit. Ospitalitatea gazdelor de asemenea lasa de dorit. Am fost intrebati inainte sa ne dam jos din masina cati adulti si cati copii suntem, desi am facut rezervarea cu mentiunea camera doi adulti si un copil. Intrebarile gazdei au fost total nepotrivite iar faptul ca urmareau tot ce faceam nu ne a facut sa ne simtim confortabil. Pacat de investitia in vila ca este foarte frumoasa. Am venit o noapte sa petrec timp cu prietenii dar am stat cu stres sa nu fac murdarie.

 64. Lăcătuș martie 6, 2019 at 10:08 pm

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 65. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 66. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 67. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 68. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 69. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 70. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 71. Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 72. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 73. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 74. A fost un weekend frumos si relaxant, voi reveni cu drag.

 75. Loca╚Ťia, camere mari la fel ╚Öi baia, mobilier nou modern, pentru 2 stele e destul de luxos si curat fara mirosuri. Balcon mare priveli╚Öte buna.

 76. Totul a fost excelent!!!! M-a impresionat foarte tare curatenia, lenjeria!!!!

 77. Proprietarii amabili, se poate plati cu cardul, mese bune si bogate. Daca mai am ocazia sa iau un concediu doar de relaxare fara dori sa explorez imprejurimile, le-am vazut deja, m-as intoarce cu drag.

 78. Vila Europa are camere la etaj ce corespund pozelor insa camerele de la parter lasa de dorit. Ospitalitatea gazdelor de asemenea lasa de dorit. Am fost intrebati inainte sa ne dam jos din masina cati adulti si cati copii suntem, desi am facut rezervarea cu mentiunea camera doi adulti si un copil. Intrebarile gazdei au fost total nepotrivite iar faptul ca urmareau tot ce faceam nu ne a facut sa ne simtim confortabil. Pacat de investitia in vila ca este foarte frumoasa. Am venit o noapte sa petrec timp cu prietenii dar am stat cu stres sa nu fac murdarie.

 79. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 80. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 81. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 82. Este o locatie care este dispusa intr un cadru de padure minunat

 83. Gazde foarte amabile, camere mari, aerisite și curate. Zona este deosebită, liniște, aer curat.

 84. Locul si personalul. Desi am facut rezervarea tarziu chiar si pentru last minute, ne-au asteptat cu masa calda. Locul este superb, multa padure si ce ne-a placut mult a fost pisicuta pensiunii care ne-a tinut companie si ne-a amuzat. Au si alte animale deci e un loc ideal pentru familii cu copii dar este excelent si pentru tranzit, asa cum am fost noi.

 85. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 86. Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 87. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 88. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 89. Locatia era foarte aproape de un magazin cu renumitele produse de Plescoi. Personalul amabil, mancarea buna, nu prea variata. Camerele curate, curatenie. Loc de parcare. In apropiere magazine. Per ansamblu am fost multumiti.

 90. Totul.In special mâncarea este ceva de neuitat. Recomand.

 91. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 92. A fost un weekend frumos si relaxant, voi reveni cu drag.

 93. Loca╚Ťia, camere mari la fel ╚Öi baia, mobilier nou modern, pentru 2 stele e destul de luxos si curat fara mirosuri. Balcon mare priveli╚Öte buna.

 94. Totul a fost excelent!!!! M-a impresionat foarte tare curatenia, lenjeria!!!!

 95. Proprietarii amabili, se poate plati cu cardul, mese bune si bogate. Daca mai am ocazia sa iau un concediu doar de relaxare fara dori sa explorez imprejurimile, le-am vazut deja, m-as intoarce cu drag.

 96. Vila Europa are camere la etaj ce corespund pozelor insa camerele de la parter lasa de dorit. Ospitalitatea gazdelor de asemenea lasa de dorit. Am fost intrebati inainte sa ne dam jos din masina cati adulti si cati copii suntem, desi am facut rezervarea cu mentiunea camera doi adulti si un copil. Intrebarile gazdei au fost total nepotrivite iar faptul ca urmareau tot ce faceam nu ne a facut sa ne simtim confortabil. Pacat de investitia in vila ca este foarte frumoasa. Am venit o noapte sa petrec timp cu prietenii dar am stat cu stres sa nu fac murdarie.

 97. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 98. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 99. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 100. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 101. Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 102. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 103. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 104. Locatia era foarte aproape de un magazin cu renumitele produse de Plescoi. Personalul amabil, mancarea buna, nu prea variata. Camerele curate, curatenie. Loc de parcare. In apropiere magazine. Per ansamblu am fost multumiti.

 105. Totul.In special mâncarea este ceva de neuitat. Recomand.

 106. Totul! Camera, mancarea, curateniia, mirosul placut din camera, linistea [desi hanul este la marginea unui drum intens circulat nu am auzit zgomot noaptea!]. Am stat la mansarda Pentru 1 seara totul a fost peste asteptari!

 107. Camera c─âlduroas─â mobilata dr─âgu╚Ť ╚Öi curat─â. Existen╚Ťa unui restaurant la parterul hotelului.

 108. Putin micul dejun,atmosfera creata de design interior,semineul ,restaurantul moara dragaicilor

 109. Locatia pensiunii,amenajarea interioara a camerei si a intregii locatii,curtea interioara,linistea,mancarea foarte buna.

 110. O loca╚Ťie frumoasa, lini╚Ötit─â, personal amabil, m├óncarea foarte buna

 111. Localizarea pensiunii, chiar la iesirea din statiune, langa padure. Lenjerie curata.

 112. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 113. A fost un weekend frumos si relaxant, voi reveni cu drag.

 114. Loca╚Ťia, camere mari la fel ╚Öi baia, mobilier nou modern, pentru 2 stele e destul de luxos si curat fara mirosuri. Balcon mare priveli╚Öte buna.

 115. Totul a fost excelent!!!! M-a impresionat foarte tare curatenia, lenjeria!!!!

 116. Proprietarii amabili, se poate plati cu cardul, mese bune si bogate. Daca mai am ocazia sa iau un concediu doar de relaxare fara dori sa explorez imprejurimile, le-am vazut deja, m-as intoarce cu drag.

 117. Vila Europa are camere la etaj ce corespund pozelor insa camerele de la parter lasa de dorit. Ospitalitatea gazdelor de asemenea lasa de dorit. Am fost intrebati inainte sa ne dam jos din masina cati adulti si cati copii suntem, desi am facut rezervarea cu mentiunea camera doi adulti si un copil. Intrebarile gazdei au fost total nepotrivite iar faptul ca urmareau tot ce faceam nu ne a facut sa ne simtim confortabil. Pacat de investitia in vila ca este foarte frumoasa. Am venit o noapte sa petrec timp cu prietenii dar am stat cu stres sa nu fac murdarie.

 118. A╚Öternuturi ╚Öi prosoape curate .Saltele moi,deci nu f. confortabile.Personal amabil,care te ├«mbie diminea╚Ťa cu o cafea sau un ceai ,din partea casei.Buc─ât─âria dotata cu tot ce e necesar s─â serve╚Öti micul dejun din traist─â(al lor nu ofera nimic in plus fa╚Ť─â de ce ╚Ťi-ai putea aduce singur de acasa).

 119. Locatia, curatenia, personalul,facilitatile,confortul,micul dejun si cazare f f f bune.

 120. The rooms are very clean, nice, large and everything seems to be new. They put a lot of effort in creating beautiful rooms and they paid attention to details. This makes you feel good. The staff is very friendly, they invited us to serve free tea or coffee, but we were in a hurry and couldn’t stay. For sure I will come back to this place.

 121. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 122. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 123. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 124. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 125. Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 126. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 127. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 128. Locatia era foarte aproape de un magazin cu renumitele produse de Plescoi. Personalul amabil, mancarea buna, nu prea variata. Camerele curate, curatenie. Loc de parcare. In apropiere magazine. Per ansamblu am fost multumiti.

 129. Totul.In special mâncarea este ceva de neuitat. Recomand.

 130. Locatia pensiunii,amenajarea interioara a camerei si a intregii locatii,curtea interioara,linistea,mancarea foarte buna.

 131. O loca╚Ťie frumoasa, lini╚Ötit─â, personal amabil, m├óncarea foarte buna

 132. Localizarea pensiunii, chiar la iesirea din statiune, langa padure. Lenjerie curata.

 133. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 134. A fost un weekend frumos si relaxant, voi reveni cu drag.

 135. Loca╚Ťia, camere mari la fel ╚Öi baia, mobilier nou modern, pentru 2 stele e destul de luxos si curat fara mirosuri. Balcon mare priveli╚Öte buna.

 136. O pensiune foarte curata, camerele spatioase, proprietarii foarte draguti.

 137. A╚Öternuturi ╚Öi prosoape curate .Saltele moi,deci nu f. confortabile.Personal amabil,care te ├«mbie diminea╚Ťa cu o cafea sau un ceai ,din partea casei.Buc─ât─âria dotata cu tot ce e necesar s─â serve╚Öti micul dejun din traist─â(al lor nu ofera nimic in plus fa╚Ť─â de ce ╚Ťi-ai putea aduce singur de acasa).

 138. Locatia, curatenia, personalul,facilitatile,confortul,micul dejun si cazare f f f bune.

 139. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 140. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 141. Curatenia si amplasarea. Disponibilitatea si bunavointa proprietarului in rezolvarea problemelor cauzate de alti locatari.

 142. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 143. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 144. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 145. Gazdele sunt un cuplu distins de oameni primitori, eleganti si atenti la detaliile organizarii unui sejur excelent. Trebuie insa neaparat sa profitati si de talentul lor gastronomic! Se gateste foarte bine, nu ratati sa luati masa la Vila Europa.

 146. Totul a fost excelent!!!! M-a impresionat foarte tare curatenia, lenjeria!!!!

 147. Proprietarii amabili, se poate plati cu cardul, mese bune si bogate. Daca mai am ocazia sa iau un concediu doar de relaxare fara dori sa explorez imprejurimile, le-am vazut deja, m-as intoarce cu drag.

 148. Lăcătuș aprilie 19, 2019 at 11:56 am

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 149. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 150. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 151. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 152. Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 153. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 154. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 155. Locatia pensiunii,amenajarea interioara a camerei si a intregii locatii,curtea interioara,linistea,mancarea foarte buna.

 156. O loca╚Ťie frumoasa, lini╚Ötit─â, personal amabil, m├óncarea foarte buna

 157. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 158. A fost un weekend frumos si relaxant, voi reveni cu drag.

 159. Loca╚Ťia, camere mari la fel ╚Öi baia, mobilier nou modern, pentru 2 stele e destul de luxos si curat fara mirosuri. Balcon mare priveli╚Öte buna.

 160. O pensiune foarte curata, camerele spatioase, proprietarii foarte draguti.

 161. A╚Öternuturi ╚Öi prosoape curate .Saltele moi,deci nu f. confortabile.Personal amabil,care te ├«mbie diminea╚Ťa cu o cafea sau un ceai ,din partea casei.Buc─ât─âria dotata cu tot ce e necesar s─â serve╚Öti micul dejun din traist─â(al lor nu ofera nimic in plus fa╚Ť─â de ce ╚Ťi-ai putea aduce singur de acasa).

 162. Locatia, curatenia, personalul,facilitatile,confortul,micul dejun si cazare f f f bune.

 163. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 164. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 165. Curatenia si amplasarea. Disponibilitatea si bunavointa proprietarului in rezolvarea problemelor cauzate de alti locatari.

 166. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 167. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 168. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 169. Locatia superba, gazdele extrem de primitoare si atente la fiecare cerinta pe care am avut-o. Camera “Paris” isi merita numele, foarte cute. Cu siguranta vom reveni, pentru a ne bucura si de piscina.

 170. Gazdele sunt un cuplu distins de oameni primitori, eleganti si atenti la detaliile organizarii unui sejur excelent. Trebuie insa neaparat sa profitati si de talentul lor gastronomic! Se gateste foarte bine, nu ratati sa luati masa la Vila Europa.

 171. Totul a fost excelent!!!! M-a impresionat foarte tare curatenia, lenjeria!!!!

 172. Lăcătuș aprilie 26, 2019 at 12:37 pm

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 173. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 174. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 175. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 176. Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 177. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 178. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 179. Locatia pensiunii,amenajarea interioara a camerei si a intregii locatii,curtea interioara,linistea,mancarea foarte buna.

 180. O loca╚Ťie frumoasa, lini╚Ötit─â, personal amabil, m├óncarea foarte buna

 181. Mic dejun variat, proaspăt, cafea, ceai excelenta calitatea. Orice fel de mâncare excelent pregătit, nota zece bucătarului,

 182. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 183. A fost un weekend frumos si relaxant, voi reveni cu drag.

 184. O pensiune foarte curata, camerele spatioase, proprietarii foarte draguti.

 185. A╚Öternuturi ╚Öi prosoape curate .Saltele moi,deci nu f. confortabile.Personal amabil,care te ├«mbie diminea╚Ťa cu o cafea sau un ceai ,din partea casei.Buc─ât─âria dotata cu tot ce e necesar s─â serve╚Öti micul dejun din traist─â(al lor nu ofera nimic in plus fa╚Ť─â de ce ╚Ťi-ai putea aduce singur de acasa).

 186. Locatia, curatenia, personalul,facilitatile,confortul,micul dejun si cazare f f f bune.

 187. Lăcătuș mai 3, 2019 at 12:23 pm

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 188. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 189. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 190. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 191. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 192. Curatenia si amplasarea. Disponibilitatea si bunavointa proprietarului in rezolvarea problemelor cauzate de alti locatari.

 193. Proprietarii foarte primitori 😍si foarte curat si minunat

 194. Locatia superba, gazdele extrem de primitoare si atente la fiecare cerinta pe care am avut-o. Camera “Paris” isi merita numele, foarte cute. Cu siguranta vom reveni, pentru a ne bucura si de piscina.

 195. Gazdele sunt un cuplu distins de oameni primitori, eleganti si atenti la detaliile organizarii unui sejur excelent. Trebuie insa neaparat sa profitati si de talentul lor gastronomic! Se gateste foarte bine, nu ratati sa luati masa la Vila Europa.

 196. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 197. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 198. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 199. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 200. Adelinadelina mai 3, 2019 at 12:23 pm

  Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 201. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 202. O pensiune foarte curata, camerele spatioase, proprietarii foarte draguti.

 203. A╚Öternuturi ╚Öi prosoape curate .Saltele moi,deci nu f. confortabile.Personal amabil,care te ├«mbie diminea╚Ťa cu o cafea sau un ceai ,din partea casei.Buc─ât─âria dotata cu tot ce e necesar s─â serve╚Öti micul dejun din traist─â(al lor nu ofera nimic in plus fa╚Ť─â de ce ╚Ťi-ai putea aduce singur de acasa).

 204. Locatia, curatenia, personalul,facilitatile,confortul,micul dejun si cazare f f f bune.

 205. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 206. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 207. Curatenia si amplasarea. Disponibilitatea si bunavointa proprietarului in rezolvarea problemelor cauzate de alti locatari.

 208. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 209. Locatia pensiunii,amenajarea interioara a camerei si a intregii locatii,curtea interioara,linistea,mancarea foarte buna.

 210. O loca╚Ťie frumoasa, lini╚Ötit─â, personal amabil, m├óncarea foarte buna

 211. Mic dejun variat, proaspăt, cafea, ceai excelenta calitatea. Orice fel de mâncare excelent pregătit, nota zece bucătarului,

 212. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 213. A fost un weekend frumos si relaxant, voi reveni cu drag.

 214. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 215. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 216. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 217. Lăcătuș mai 10, 2019 at 12:16 pm

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 218. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 219. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 220. Proprietarii foarte primitori 😍si foarte curat si minunat

 221. Locatia superba, gazdele extrem de primitoare si atente la fiecare cerinta pe care am avut-o. Camera “Paris” isi merita numele, foarte cute. Cu siguranta vom reveni, pentru a ne bucura si de piscina.

 222. Gazdele sunt un cuplu distins de oameni primitori, eleganti si atenti la detaliile organizarii unui sejur excelent. Trebuie insa neaparat sa profitati si de talentul lor gastronomic! Se gateste foarte bine, nu ratati sa luati masa la Vila Europa.

 223. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 224. Adelinadelina mai 10, 2019 at 12:16 pm

  Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 225. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 226. Proprietarii foarte primitori 😍si foarte curat si minunat

 227. Locatia superba, gazdele extrem de primitoare si atente la fiecare cerinta pe care am avut-o. Camera “Paris” isi merita numele, foarte cute. Cu siguranta vom reveni, pentru a ne bucura si de piscina.

 228. Gazdele sunt un cuplu distins de oameni primitori, eleganti si atenti la detaliile organizarii unui sejur excelent. Trebuie insa neaparat sa profitati si de talentul lor gastronomic! Se gateste foarte bine, nu ratati sa luati masa la Vila Europa.

 229. Amabilitatea personalului, curatenia din camera, locatia

 230. Mic dejun variat, proaspăt, cafea, ceai excelenta calitatea. Orice fel de mâncare excelent pregătit, nota zece bucătarului,

 231. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 232. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 233. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 234. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 235. O pensiune foarte curata, camerele spatioase, proprietarii foarte draguti.

 236. A╚Öternuturi ╚Öi prosoape curate .Saltele moi,deci nu f. confortabile.Personal amabil,care te ├«mbie diminea╚Ťa cu o cafea sau un ceai ,din partea casei.Buc─ât─âria dotata cu tot ce e necesar s─â serve╚Öti micul dejun din traist─â(al lor nu ofera nimic in plus fa╚Ť─â de ce ╚Ťi-ai putea aduce singur de acasa).

 237. Locatia, curatenia, personalul,facilitatile,confortul,micul dejun si cazare f f f bune.

 238. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 239. Locatia pensiunii,amenajarea interioara a camerei si a intregii locatii,curtea interioara,linistea,mancarea foarte buna.

 240. O loca╚Ťie frumoasa, lini╚Ötit─â, personal amabil, m├óncarea foarte buna

 241. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 242. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 243. Curatenia si amplasarea. Disponibilitatea si bunavointa proprietarului in rezolvarea problemelor cauzate de alti locatari.

 244. Lăcătuș mai 14, 2019 at 5:25 pm

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 245. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 246. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 247. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 248. Adelinadelina mai 14, 2019 at 5:25 pm

  Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 249. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 250. Amabilitatea personalului, curatenia din camera, locatia

 251. Mic dejun variat, proaspăt, cafea, ceai excelenta calitatea. Orice fel de mâncare excelent pregătit, nota zece bucătarului,

 252. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 253. O pensiune foarte curata, camerele spatioase, proprietarii foarte draguti.

 254. A╚Öternuturi ╚Öi prosoape curate .Saltele moi,deci nu f. confortabile.Personal amabil,care te ├«mbie diminea╚Ťa cu o cafea sau un ceai ,din partea casei.Buc─ât─âria dotata cu tot ce e necesar s─â serve╚Öti micul dejun din traist─â(al lor nu ofera nimic in plus fa╚Ť─â de ce ╚Ťi-ai putea aduce singur de acasa).

 255. Locatia, curatenia, personalul,facilitatile,confortul,micul dejun si cazare f f f bune.

 256. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 257. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 258. Curatenia si amplasarea. Disponibilitatea si bunavointa proprietarului in rezolvarea problemelor cauzate de alti locatari.

 259. Proprietarii foarte primitori 😍si foarte curat si minunat

 260. Locatia superba, gazdele extrem de primitoare si atente la fiecare cerinta pe care am avut-o. Camera “Paris” isi merita numele, foarte cute. Cu siguranta vom reveni, pentru a ne bucura si de piscina.

 261. Gazdele sunt un cuplu distins de oameni primitori, eleganti si atenti la detaliile organizarii unui sejur excelent. Trebuie insa neaparat sa profitati si de talentul lor gastronomic! Se gateste foarte bine, nu ratati sa luati masa la Vila Europa.

 262. Lăcătuș mai 18, 2019 at 3:42 am

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 263. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 264. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 265. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 266. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 267. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 268. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 269. Adelinadelina mai 18, 2019 at 3:42 am

  Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 270. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 271. Amabilitatea personalului, curatenia din camera, locatia

 272. Mic dejun variat, proaspăt, cafea, ceai excelenta calitatea. Orice fel de mâncare excelent pregătit, nota zece bucătarului,

 273. Mobila moderna, all inclusive IKEEA. Asternuturi curate, camera imensa, caldura in camera.

 274. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 275. Locatia pensiunii,amenajarea interioara a camerei si a intregii locatii,curtea interioara,linistea,mancarea foarte buna.

 276. O loca╚Ťie frumoasa, lini╚Ötit─â, personal amabil, m├óncarea foarte buna

 277. Amplasament foarte bun, parcare proprie si parcare publica in apropiere, personal foarte amabil.

 278. O pensiune foarte curata, camerele spatioase, proprietarii foarte draguti.

 279. A╚Öternuturi ╚Öi prosoape curate .Saltele moi,deci nu f. confortabile.Personal amabil,care te ├«mbie diminea╚Ťa cu o cafea sau un ceai ,din partea casei.Buc─ât─âria dotata cu tot ce e necesar s─â serve╚Öti micul dejun din traist─â(al lor nu ofera nimic in plus fa╚Ť─â de ce ╚Ťi-ai putea aduce singur de acasa).

 280. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 281. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 282. Curatenia si amplasarea. Disponibilitatea si bunavointa proprietarului in rezolvarea problemelor cauzate de alti locatari.

 283. Proprietarii foarte primitori 😍si foarte curat si minunat

 284. Locatia superba, gazdele extrem de primitoare si atente la fiecare cerinta pe care am avut-o. Camera “Paris” isi merita numele, foarte cute. Cu siguranta vom reveni, pentru a ne bucura si de piscina.

 285. Gazdele sunt un cuplu distins de oameni primitori, eleganti si atenti la detaliile organizarii unui sejur excelent. Trebuie insa neaparat sa profitati si de talentul lor gastronomic! Se gateste foarte bine, nu ratati sa luati masa la Vila Europa.

 286. Lăcătuș mai 24, 2019 at 6:01 pm

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 287. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 288. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 289. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 290. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 291. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 292. Amplasament bun, in centru, aproape de strand. Personalul hotelului foarte amabil. Curatenia ok.. Personalul de la centrul de recuperare medicala foarte amabil. Centrul de recuperare medicala curat.

 293. Amabilitatea personalului, curatenia din camera, locatia

 294. Mic dejun variat, proaspăt, cafea, ceai excelenta calitatea. Orice fel de mâncare excelent pregătit, nota zece bucătarului,

 295. Lăcătuș mai 31, 2019 at 12:32 pm

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 296. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 297. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 298. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 299. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 300. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 301. Amplasament foarte bun, parcare proprie si parcare publica in apropiere, personal foarte amabil.

 302. O pensiune foarte curata, camerele spatioase, proprietarii foarte draguti.

 303. A╚Öternuturi ╚Öi prosoape curate .Saltele moi,deci nu f. confortabile.Personal amabil,care te ├«mbie diminea╚Ťa cu o cafea sau un ceai ,din partea casei.Buc─ât─âria dotata cu tot ce e necesar s─â serve╚Öti micul dejun din traist─â(al lor nu ofera nimic in plus fa╚Ť─â de ce ╚Ťi-ai putea aduce singur de acasa).

 304. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 305. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 306. Curatenia si amplasarea. Disponibilitatea si bunavointa proprietarului in rezolvarea problemelor cauzate de alti locatari.

 307. Proprietarii foarte primitori 😍si foarte curat si minunat

 308. Locatia superba, gazdele extrem de primitoare si atente la fiecare cerinta pe care am avut-o. Camera “Paris” isi merita numele, foarte cute. Cu siguranta vom reveni, pentru a ne bucura si de piscina.

 309. Gazdele sunt un cuplu distins de oameni primitori, eleganti si atenti la detaliile organizarii unui sejur excelent. Trebuie insa neaparat sa profitati si de talentul lor gastronomic! Se gateste foarte bine, nu ratati sa luati masa la Vila Europa.

 310. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 311. Adelinadelina mai 31, 2019 at 12:32 pm

  Camera a fost foarte cocheta si curata. Proprietarii au fost foarte draguti.

 312. Foarte curat,frumos,cu bun gust,proprietarii amabili.Un sejur placut.

 313. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 314. Locatia pensiunii,amenajarea interioara a camerei si a intregii locatii,curtea interioara,linistea,mancarea foarte buna.

 315. O loca╚Ťie frumoasa, lini╚Ötit─â, personal amabil, m├óncarea foarte buna

 316. Foarte buna loca╚Ťie, foarte curat, personal calificat!

 317. Camerele foarte curate, mic dejunul peste a╚Ötept─âri, amplasament langa strand, din camera priveliste frumoasa, personal amabil. Recomand…

 318. Amplasament bun, in centru, aproape de strand. Personalul hotelului foarte amabil. Curatenia ok.. Personalul de la centrul de recuperare medicala foarte amabil. Centrul de recuperare medicala curat.

 319. Amplasament foarte bun, parcare proprie si parcare publica in apropiere, personal foarte amabil.

 320. O pensiune foarte curata, camerele spatioase, proprietarii foarte draguti.

 321. A╚Öternuturi ╚Öi prosoape curate .Saltele moi,deci nu f. confortabile.Personal amabil,care te ├«mbie diminea╚Ťa cu o cafea sau un ceai ,din partea casei.Buc─ât─âria dotata cu tot ce e necesar s─â serve╚Öti micul dejun din traist─â(al lor nu ofera nimic in plus fa╚Ť─â de ce ╚Ťi-ai putea aduce singur de acasa).

 322. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 323. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 324. Curatenia si amplasarea. Disponibilitatea si bunavointa proprietarului in rezolvarea problemelor cauzate de alti locatari.

 325. Proprietarii foarte primitori 😍si foarte curat si minunat

 326. Locatia superba, gazdele extrem de primitoare si atente la fiecare cerinta pe care am avut-o. Camera “Paris” isi merita numele, foarte cute. Cu siguranta vom reveni, pentru a ne bucura si de piscina.

 327. Gazdele sunt un cuplu distins de oameni primitori, eleganti si atenti la detaliile organizarii unui sejur excelent. Trebuie insa neaparat sa profitati si de talentul lor gastronomic! Se gateste foarte bine, nu ratati sa luati masa la Vila Europa.

 328. Lăcătuș iunie 7, 2019 at 12:32 pm

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 329. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 330. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 331. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 332. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 333. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 334. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 335. Locatia pensiunii,amenajarea interioara a camerei si a intregii locatii,curtea interioara,linistea,mancarea foarte buna.

 336. O loca╚Ťie frumoasa, lini╚Ötit─â, personal amabil, m├óncarea foarte buna

 337. Foarte buna loca╚Ťie, foarte curat, personal calificat!

 338. Camerele foarte curate, mic dejunul peste a╚Ötept─âri, amplasament langa strand, din camera priveliste frumoasa, personal amabil. Recomand…

 339. Amplasament bun, in centru, aproape de strand. Personalul hotelului foarte amabil. Curatenia ok.. Personalul de la centrul de recuperare medicala foarte amabil. Centrul de recuperare medicala curat.

 340. Proprietarii foarte primitori 😍si foarte curat si minunat

 341. Locatia superba, gazdele extrem de primitoare si atente la fiecare cerinta pe care am avut-o. Camera “Paris” isi merita numele, foarte cute. Cu siguranta vom reveni, pentru a ne bucura si de piscina.

 342. Gazdele sunt un cuplu distins de oameni primitori, eleganti si atenti la detaliile organizarii unui sejur excelent. Trebuie insa neaparat sa profitati si de talentul lor gastronomic! Se gateste foarte bine, nu ratati sa luati masa la Vila Europa.

 343. locatia e nou renovata, curata, moderna. are si o piscina frumoasa dar in curs de deschidere. persoanele de contact sint ok.

 344. Amplasament foarte bun, parcare proprie si parcare publica in apropiere, personal foarte amabil.

 345. O pensiune foarte curata, camerele spatioase, proprietarii foarte draguti.

 346. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 347. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 348. Curatenia si amplasarea. Disponibilitatea si bunavointa proprietarului in rezolvarea problemelor cauzate de alti locatari.

 349. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 350. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 351. Loca╚Ťie superb─â, condi╚Ťii de cazare dezam─âgitoare…!

 352. Lăcătuș iunie 14, 2019 at 12:38 pm

  Zon─â lini╚Ötit─â, aer curat, cur─â╚Ťenia din camere care este un lucru foarte important pentru orice persoan─â, gazde primitoare ce ne au delectat cu produse din produc╚Ťia sa de b─âuturi non ╚Öi alcoolice sau alimentar cre├ónd o adev─ârat─â atmosfer─â de familie. Totul a fost perfect ╚Öi important e c─â ne am sim╚Ťit bineeee.

 353. proprietate foarte curata gazdele foarte primitoare baia comuna nu a constituit o problema drumul de acces (200 m de la sosea) este (inca) neasfaltat dar foarte ok liniste priveliste foarte frumoasa a venit la pachet cu maraton Istrita-Escape. vom reveni cu siguranta

 354. Totul este un kitsch. De la intrarea in curte, pana la varful patului. Nu au parcare, curtea este neamenajata. Un tarif normal pentru cazare in camerele lor ar fi max 5 EURO/persoana. Nu stiu cine le-a dat autorizatie de functionare.

 355. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 356. Locatia pensiunii,amenajarea interioara a camerei si a intregii locatii,curtea interioara,linistea,mancarea foarte buna.

 357. O loca╚Ťie frumoasa, lini╚Ötit─â, personal amabil, m├óncarea foarte buna

 358. Foarte buna loca╚Ťie, foarte curat, personal calificat!

 359. Camerele foarte curate, mic dejunul peste a╚Ötept─âri, amplasament langa strand, din camera priveliste frumoasa, personal amabil. Recomand…

 360. Amplasament bun, in centru, aproape de strand. Personalul hotelului foarte amabil. Curatenia ok.. Personalul de la centrul de recuperare medicala foarte amabil. Centrul de recuperare medicala curat.

 361. Locatie excelenta pe strada principala,parcare interioara,camere spatioase si elegante,aer conditionat si frigider in camera,curatenie,sala de mese si acces la bucatarie interioara si exterioara,gratar si foisor.Totul a fost minunat!

 362. locatia e nou renovata, curata, moderna. are si o piscina frumoasa dar in curs de deschidere. persoanele de contact sint ok.

 363. Amplasament foarte bun, parcare proprie si parcare publica in apropiere, personal foarte amabil.

 364. Linistea. Personalul nu a fost prezent, nu am fost deranjati. Curat.

 365. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 366. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 367. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 368. Gazdele,piscina ,a╚Öezarea ,m├óncarea,lini╚Ötea,camerele,promtitudinea, cur─â╚Ťenia,priveli╚Ötea, jacuzzi de la piscina,barul de la piscina cu scaunele in ap─â.O loca╚Ťie excelent─â pentru re├«nc─ârcarea “bateriilor,,

 369. Proprietarii foarte primitori 😍si foarte curat si minunat

 370. Gazde extraordinar de primitoare,atmosfera creat─â a fost de o mare familie, chiar daca vila era plin─â am reusit sa ne ├«mprietenim si sa ne distr─âm ├«mpreun─â. Mancare buna si suficient de multa , bautura din belsug din partea casei.Raportul calitate pret excelent. Priveliste frumoasa ,locatie in apropierea strandului , camere spatioase curat , catelusi dragalasi 😘. Cu siguranta vom reveni.

 371. Foarte frumos pentru o escapada departe de zgomotul orasului ,relaxare si voie buna.

 372. Atmosfera pl─âcut─â,personal super serviabil deschis c─âtre nevoile turistului.M├óncare buna, tradi╚Ťional─â .Recomand familiilor cu copii.

 373. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 374. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 375. Lini╚Ötea loca╚Ťiei. Personalul. M├«ncare buna,dar cam scump─â pt. m─ârimea portiei .

 376. Camere spatioase, curate, mobilier nou, personal amabil si la receptie si la restaurant, mâncarea buna. Strandul cu apă termala lângă hotel, la fel si parcul. Curtea îngrijită și curată.

 377. Comportametul personalului și calitatea mobilierului.

 378. Foarte buna loca╚Ťie, foarte curat, personal calificat!

 379. Locatie buna, curatenie, raport calitate pret bun, am nimerit la inaugurarea modernei piscine, ceea ce a fost un plus.

 380. Locatie excelenta pe strada principala,parcare interioara,camere spatioase si elegante,aer conditionat si frigider in camera,curatenie,sala de mese si acces la bucatarie interioara si exterioara,gratar si foisor.Totul a fost minunat!

 381. locatia e nou renovata, curata, moderna. are si o piscina frumoasa dar in curs de deschidere. persoanele de contact sint ok.

 382. Gazde extraordinar de primitoare,atmosfera creat─â a fost de o mare familie, chiar daca vila era plin─â am reusit sa ne ├«mprietenim si sa ne distr─âm ├«mpreun─â. Mancare buna si suficient de multa , bautura din belsug din partea casei.Raportul calitate pret excelent. Priveliste frumoasa ,locatie in apropierea strandului , camere spatioase curat , catelusi dragalasi 😘. Cu siguranta vom reveni.

 383. Foarte frumos pentru o escapada departe de zgomotul orasului ,relaxare si voie buna.

 384. Atmosfera pl─âcut─â,personal super serviabil deschis c─âtre nevoile turistului.M├óncare buna, tradi╚Ťional─â .Recomand familiilor cu copii.

 385. Linistea. Personalul nu a fost prezent, nu am fost deranjati. Curat.

 386. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 387. Ne-am simtit foarte bine deoarece proprietarii nu ne-au deranjat, au avut incredere, lucru care ne-a oferit un confort in plus. Am avut acces la toate facilitatile oferite de bucatarie si gratar.

 388. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 389. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 390. Gazdele,piscina ,a╚Öezarea ,m├óncarea,lini╚Ötea,camerele,promtitudinea, cur─â╚Ťenia,priveli╚Ötea, jacuzzi de la piscina,barul de la piscina cu scaunele in ap─â.O loca╚Ťie excelent─â pentru re├«nc─ârcarea “bateriilor,,

 391. Camere spatioase, curate, mobilier nou, personal amabil si la receptie si la restaurant, mâncarea buna. Strandul cu apă termala lângă hotel, la fel si parcul. Curtea îngrijită și curată.

 392. Comportametul personalului și calitatea mobilierului.

 393. Foarte buna loca╚Ťie, foarte curat, personal calificat!

 394. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 395. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 396. Lini╚Ötea loca╚Ťiei. Personalul. M├«ncare buna,dar cam scump─â pt. m─ârimea portiei .

 397. Cur─â╚Ťenie,╚Öi acces la toate facilit─â╚Ťile pensiunii. Parcare in curte sau afara la parcarea comunal─â fara probleme. Piscina din din incint─â excelent─â.

 398. Locatie buna, curatenie, raport calitate pret bun, am nimerit la inaugurarea modernei piscine, ceea ce a fost un plus.

 399. Locatie excelenta pe strada principala,parcare interioara,camere spatioase si elegante,aer conditionat si frigider in camera,curatenie,sala de mese si acces la bucatarie interioara si exterioara,gratar si foisor.Totul a fost minunat!

 400. Gazde extraordinar de primitoare,atmosfera creat─â a fost de o mare familie, chiar daca vila era plin─â am reusit sa ne ├«mprietenim si sa ne distr─âm ├«mpreun─â. Mancare buna si suficient de multa , bautura din belsug din partea casei.Raportul calitate pret excelent. Priveliste frumoasa ,locatie in apropierea strandului , camere spatioase curat , catelusi dragalasi 😘. Cu siguranta vom reveni.

 401. Foarte frumos pentru o escapada departe de zgomotul orasului ,relaxare si voie buna.

 402. Atmosfera pl─âcut─â,personal super serviabil deschis c─âtre nevoile turistului.M├óncare buna, tradi╚Ťional─â .Recomand familiilor cu copii.

 403. Locatia are multe dotari: + in spatele casei este o masa cu scaune afara, vedere superba la un munte, cred ca se poate face si un gratar fara probleme (dar nu am gasit gratarul); + loc de parcare pentru 3 – 4 masini, in curte; + aproape de strandul PARADIS (strandul principal) si foarte aproape de piscina de la Pensiunea Duet; + in interior e o sala mare cu 2 mese, vreo 8 scaune si o canapea mare, cu o masuta mica; o bucatarie completa cu aragaz, frigider, chiuveta, vesela, tacamuri; + in camera saltelele de la pat sunt confortabile, televizor LCD; + apa calda, disponibila la toate robinetele (are centrala termica); sunt 3 camere: una cu baie la parter si 2 fara bai la etaj, (cu un dus la parter si bai cu wc: si la parter una si la etaj una)

 404. Linistea. Personalul nu a fost prezent, nu am fost deranjati. Curat.

 405. Aproape de centrul sta╚Ťiunii, spa╚Ťioas─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie complet utilata, perfect pentru 6 persoane.

 406. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 407. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 408. Gazdele,piscina ,a╚Öezarea ,m├óncarea,lini╚Ötea,camerele,promtitudinea, cur─â╚Ťenia,priveli╚Ötea, jacuzzi de la piscina,barul de la piscina cu scaunele in ap─â.O loca╚Ťie excelent─â pentru re├«nc─ârcarea “bateriilor,,

 409. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 410. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 411. Gazdele,piscina ,a╚Öezarea ,m├óncarea,lini╚Ötea,camerele,promtitudinea, cur─â╚Ťenia,priveli╚Ötea, jacuzzi de la piscina,barul de la piscina cu scaunele in ap─â.O loca╚Ťie excelent─â pentru re├«nc─ârcarea “bateriilor,,

 412. Mic dejun foarte bun, curatenie, personal binevoitor

 413. Camere spatioase, curate, mobilier nou, personal amabil si la receptie si la restaurant, mâncarea buna. Strandul cu apă termala lângă hotel, la fel si parcul. Curtea îngrijită și curată.

 414. Comportametul personalului și calitatea mobilierului.

 415. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 416. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 417. Lini╚Ötea loca╚Ťiei. Personalul. M├«ncare buna,dar cam scump─â pt. m─ârimea portiei .

 418. O oaza de relaxare, bun gust si profesionalism. Dotări noi si moderne, piscină încăpătoare si moderna. Recomand pensiunea Duet.

 419. Cur─â╚Ťenie,╚Öi acces la toate facilit─â╚Ťile pensiunii. Parcare in curte sau afara la parcarea comunal─â fara probleme. Piscina din din incint─â excelent─â.

 420. Locatie buna, curatenie, raport calitate pret bun, am nimerit la inaugurarea modernei piscine, ceea ce a fost un plus.

 421. O gazda primitoare, permanent s-a pus la dispozitia nostra daca avem nevoie de sprijin la ceva. Un mic dejun copios: omleta, branza, cascaval, sunca presata, rosii.

 422. Gazde extraordinar de primitoare,atmosfera creat─â a fost de o mare familie, chiar daca vila era plin─â am reusit sa ne ├«mprietenim si sa ne distr─âm ├«mpreun─â. Mancare buna si suficient de multa , bautura din belsug din partea casei.Raportul calitate pret excelent. Priveliste frumoasa ,locatie in apropierea strandului , camere spatioase curat , catelusi dragalasi 😘. Cu siguranta vom reveni.

 423. Foarte frumos pentru o escapada departe de zgomotul orasului ,relaxare si voie buna.

 424. A fost lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, r─âcoare in casa , ne am simtit foarte bine!!!!

 425. Locatia are multe dotari: + in spatele casei este o masa cu scaune afara, vedere superba la un munte, cred ca se poate face si un gratar fara probleme (dar nu am gasit gratarul); + loc de parcare pentru 3 – 4 masini, in curte; + aproape de strandul PARADIS (strandul principal) si foarte aproape de piscina de la Pensiunea Duet; + in interior e o sala mare cu 2 mese, vreo 8 scaune si o canapea mare, cu o masuta mica; o bucatarie completa cu aragaz, frigider, chiuveta, vesela, tacamuri; + in camera saltelele de la pat sunt confortabile, televizor LCD; + apa calda, disponibila la toate robinetele (are centrala termica); sunt 3 camere: una cu baie la parter si 2 fara bai la etaj, (cu un dus la parter si bai cu wc: si la parter una si la etaj una)

 426. Linistea. Personalul nu a fost prezent, nu am fost deranjati. Curat.

 427. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 428. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 429. Lini╚Ötea loca╚Ťiei. Personalul. M├«ncare buna,dar cam scump─â pt. m─ârimea portiei .

 430. O oaza de relaxare, bun gust si profesionalism. Dotări noi si moderne, piscină încăpătoare si moderna. Recomand pensiunea Duet.

 431. Cur─â╚Ťenie,╚Öi acces la toate facilit─â╚Ťile pensiunii. Parcare in curte sau afara la parcarea comunal─â fara probleme. Piscina din din incint─â excelent─â.

 432. Locatie buna, curatenie, raport calitate pret bun, am nimerit la inaugurarea modernei piscine, ceea ce a fost un plus.

 433. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 434. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 435. Gazdele,piscina ,a╚Öezarea ,m├óncarea,lini╚Ötea,camerele,promtitudinea, cur─â╚Ťenia,priveli╚Ötea, jacuzzi de la piscina,barul de la piscina cu scaunele in ap─â.O loca╚Ťie excelent─â pentru re├«nc─ârcarea “bateriilor,,

 436. Mic dejun foarte bun, curatenie, personal binevoitor

 437. Camere spatioase, curate, mobilier nou, personal amabil si la receptie si la restaurant, mâncarea buna. Strandul cu apă termala lângă hotel, la fel si parcul. Curtea îngrijită și curată.

 438. Comportametul personalului și calitatea mobilierului.

 439. Pensiunea se afl─â ├«n mijlocul naturii. Exist─â foi╚Öor si balansoar. Piscina e amplasat─â ├«n apropiere si e un punct de interes (c├ónd e func╚Ťional─â). Exist─â dou─â holuri frumos amenajate (mas─â mare, birou, fotolii, canapele, un ╚Öemineu). Terasele exterioare sunt practice si utile pentru a-ti petrece timpul cu cei dragi. Am observat si cateva echipamente sportive.

 440. nici un fel de confort,conditii spartane de locuit,grupnsanitar comun,camera la mansar5da,as acrda nota 2

 441. Absolut totul dezastruos. Nu recomand nimanui. Nu mas intoarce nici gratis.

 442. Gazde foarte primitoare, mâncare foarte bună, foarte curat și atmosfera foarte plăcută.

 443. O gazda primitoare, permanent s-a pus la dispozitia nostra daca avem nevoie de sprijin la ceva. Un mic dejun copios: omleta, branza, cascaval, sunca presata, rosii.

 444. Gazde extraordinar de primitoare,atmosfera creat─â a fost de o mare familie, chiar daca vila era plin─â am reusit sa ne ├«mprietenim si sa ne distr─âm ├«mpreun─â. Mancare buna si suficient de multa , bautura din belsug din partea casei.Raportul calitate pret excelent. Priveliste frumoasa ,locatie in apropierea strandului , camere spatioase curat , catelusi dragalasi 😘. Cu siguranta vom reveni.

 445. Camera foarte frumoasa, curat─â, mobilat─â cu gust, cu vedere spre parc.

 446. Totul a fost minunat. Personal amabil, locatie excelenta , curatenie, confort, in apropierea strandului Paradis si parcului Monteoru.

 447. Micul dejun foarte bun pentru hotel de 2 stele. Baia cu aerisire, gunoiul se ridica zilnic. Priveliste frumoasa de la balcon. Am apreciat existenta mini-frigiderului.

 448. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 449. Amabilitate.curatenie,mancarea si zona.Foarte bine,

 450. Pensiunea este foarte curat─â ╚Öi frumoasa, a ├«ntrecut A╚Ötept─ârile mele, la un pre╚Ť foarte bun!

 451. In primul rand e foarte aproape de centru statiuni si bazin…In camere curatenie, baie si living! O zona linistita…

 452. Are uscator de par la baie. Nu am fost deranjati de proprietar. Raportul pret calitate este foarte bun.

 453. Proprietarii sunt oameni decenti, amabili. Amplasarea e ok. Aproape de centrul orasului. Bucatarie mare la parter care permite luarea meselor in incinta, dar si mese afara, in curtea din spatele casei.

 454. Atmosfera, dragostea și iubirea care ne-a înconjurat tot timpul

 455. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, confort, atmosfer─â, peisaj

 456. Personal foarte sociabil si placut. O locatie foarte frumoasa. Multe facilitati. Am fost primiti cu drag!

 457. Paturi varz─â iar servirea mesei pl─âtit─â din m├óncarea altora caza╚Ťi

 458. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 459. Totul a fost frumos, gazde foarte primitoare și mâncarea foarte gustoasă.

 460. Amplasarea pensiunii este foarte buna. Este forte multa liniște, iar la restaurant se mănâncă bine

 461. Pensiunea este bine amplasata, departe de forfota din centrul statiunii, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Mancarea a fost foarte buna insa preturile un pic cam mari. Personal amabil. Zona este plina de locuri uimitoare: Vulcanii Noroiosi, Trovantii de la Ulmet, situl rupestru de la Alunis, Manastirea Ciolanu si altele. In unele locuri poti ajunge usor cu masina, la altele mai greu datorita drumurilor foarte proaste sau a lipsei de indicatoare (noroc cu localnicii). Poti avea surpriza sa ajungi intr-un loc pe care vrei sa-l vizitezi, despre care te-ai informat iar cand ajungi sa constati ca locatia este inchisa (ex.: Colectia-muzeu de chihlimbar de la Colti, Conacul Monteoru, Capela familiei Monteoru) fara ca aceasta informatie sa fie disponibila. Dar Sarata Monteoru si zona aceasta din judetul Buzau sunt foarte frumoase si vom revenii cu mare placere.

 462. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 463. La recep╚Ťie personal amabil, la fel ╚Öi la restaurant.

 464. Camera foarte frumoasa, curat─â, mobilat─â cu gust, cu vedere spre parc.

 465. Totul a fost minunat. Personal amabil, locatie excelenta , curatenie, confort, in apropierea strandului Paradis si parcului Monteoru.

 466. Amplasarea pensiunii este foarte buna. Este forte multa liniște, iar la restaurant se mănâncă bine

 467. Pensiunea este bine amplasata, departe de forfota din centrul statiunii, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Mancarea a fost foarte buna insa preturile un pic cam mari. Personal amabil. Zona este plina de locuri uimitoare: Vulcanii Noroiosi, Trovantii de la Ulmet, situl rupestru de la Alunis, Manastirea Ciolanu si altele. In unele locuri poti ajunge usor cu masina, la altele mai greu datorita drumurilor foarte proaste sau a lipsei de indicatoare (noroc cu localnicii). Poti avea surpriza sa ajungi intr-un loc pe care vrei sa-l vizitezi, despre care te-ai informat iar cand ajungi sa constati ca locatia este inchisa (ex.: Colectia-muzeu de chihlimbar de la Colti, Conacul Monteoru, Capela familiei Monteoru) fara ca aceasta informatie sa fie disponibila. Dar Sarata Monteoru si zona aceasta din judetul Buzau sunt foarte frumoase si vom revenii cu mare placere.

 468. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 469. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 470. Amabilitate.curatenie,mancarea si zona.Foarte bine,

 471. Pensiunea este foarte curat─â ╚Öi frumoasa, a ├«ntrecut A╚Ötept─ârile mele, la un pre╚Ť foarte bun!

 472. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 473. Paturi varz─â iar servirea mesei pl─âtit─â din m├óncarea altora caza╚Ťi

 474. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 475. In primul rand e foarte aproape de centru statiuni si bazin…In camere curatenie, baie si living! O zona linistita…

 476. Are uscator de par la baie. Nu am fost deranjati de proprietar. Raportul pret calitate este foarte bun.

 477. Proprietarii sunt oameni decenti, amabili. Amplasarea e ok. Aproape de centrul orasului. Bucatarie mare la parter care permite luarea meselor in incinta, dar si mese afara, in curtea din spatele casei.

 478. Nimic de spus despre confort si curàtenie. Problema e locul in care se gàsesc 4 din cele 7 camere ale acestei pensiuni: la parter, cu o terasà comunà. Nici un fel de vedere. De fapt, sunt puse storuri la ferestre, deci nu vezi nimic afarà, pentru a nu fi vàzut din exterior. Pretul e f mare pentru acest gen de camerà

 479. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 480. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 481. La recep╚Ťie personal amabil, la fel ╚Öi la restaurant.

 482. Camera foarte frumoasa, curat─â, mobilat─â cu gust, cu vedere spre parc.

 483. Totul a fost minunat. Personal amabil, locatie excelenta , curatenie, confort, in apropierea strandului Paradis si parcului Monteoru.

 484. Amplasarea pensiunii este foarte buna. Este forte multa liniște, iar la restaurant se mănâncă bine

 485. Pensiunea este bine amplasata, departe de forfota din centrul statiunii, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Mancarea a fost foarte buna insa preturile un pic cam mari. Personal amabil. Zona este plina de locuri uimitoare: Vulcanii Noroiosi, Trovantii de la Ulmet, situl rupestru de la Alunis, Manastirea Ciolanu si altele. In unele locuri poti ajunge usor cu masina, la altele mai greu datorita drumurilor foarte proaste sau a lipsei de indicatoare (noroc cu localnicii). Poti avea surpriza sa ajungi intr-un loc pe care vrei sa-l vizitezi, despre care te-ai informat iar cand ajungi sa constati ca locatia este inchisa (ex.: Colectia-muzeu de chihlimbar de la Colti, Conacul Monteoru, Capela familiei Monteoru) fara ca aceasta informatie sa fie disponibila. Dar Sarata Monteoru si zona aceasta din judetul Buzau sunt foarte frumoase si vom revenii cu mare placere.

 486. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 487. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 488. Amabilitate.curatenie,mancarea si zona.Foarte bine,

 489. Pensiunea este foarte curat─â ╚Öi frumoasa, a ├«ntrecut A╚Ötept─ârile mele, la un pre╚Ť foarte bun!

 490. Totul a fost foarte bun, organizarea perfecta, camerele curate, excelent personal!

 491. Amplasare, curatenie, gazdele minunate, recomand cu drag!

 492. Nice area, fresh air, all shops were close . Friendly people and pet friendly

 493. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 494. Paturi varz─â iar servirea mesei pl─âtit─â din m├óncarea altora caza╚Ťi

 495. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 496. In primul rand e foarte aproape de centru statiuni si bazin…In camere curatenie, baie si living! O zona linistita…

 497. Are uscator de par la baie. Nu am fost deranjati de proprietar. Raportul pret calitate este foarte bun.

 498. Proprietarii sunt oameni decenti, amabili. Amplasarea e ok. Aproape de centrul orasului. Bucatarie mare la parter care permite luarea meselor in incinta, dar si mese afara, in curtea din spatele casei.

 499. Nimic de spus despre confort si curàtenie. Problema e locul in care se gàsesc 4 din cele 7 camere ale acestei pensiuni: la parter, cu o terasà comunà. Nici un fel de vedere. De fapt, sunt puse storuri la ferestre, deci nu vezi nimic afarà, pentru a nu fi vàzut din exterior. Pretul e f mare pentru acest gen de camerà

 500. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 501. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 502. La recep╚Ťie personal amabil, la fel ╚Öi la restaurant.

 503. Camera foarte frumoasa, curat─â, mobilat─â cu gust, cu vedere spre parc.

 504. Totul a fost minunat. Personal amabil, locatie excelenta , curatenie, confort, in apropierea strandului Paradis si parcului Monteoru.

 505. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 506. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 507. Amabilitate.curatenie,mancarea si zona.Foarte bine,

 508. Amplasarea pensiunii este foarte buna. Este forte multa liniște, iar la restaurant se mănâncă bine

 509. Pensiunea este bine amplasata, departe de forfota din centrul statiunii, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Mancarea a fost foarte buna insa preturile un pic cam mari. Personal amabil. Zona este plina de locuri uimitoare: Vulcanii Noroiosi, Trovantii de la Ulmet, situl rupestru de la Alunis, Manastirea Ciolanu si altele. In unele locuri poti ajunge usor cu masina, la altele mai greu datorita drumurilor foarte proaste sau a lipsei de indicatoare (noroc cu localnicii). Poti avea surpriza sa ajungi intr-un loc pe care vrei sa-l vizitezi, despre care te-ai informat iar cand ajungi sa constati ca locatia este inchisa (ex.: Colectia-muzeu de chihlimbar de la Colti, Conacul Monteoru, Capela familiei Monteoru) fara ca aceasta informatie sa fie disponibila. Dar Sarata Monteoru si zona aceasta din judetul Buzau sunt foarte frumoase si vom revenii cu mare placere.

 510. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 511. In primul rand e foarte aproape de centru statiuni si bazin…In camere curatenie, baie si living! O zona linistita…

 512. Are uscator de par la baie. Nu am fost deranjati de proprietar. Raportul pret calitate este foarte bun.

 513. Proprietarii sunt oameni decenti, amabili. Amplasarea e ok. Aproape de centrul orasului. Bucatarie mare la parter care permite luarea meselor in incinta, dar si mese afara, in curtea din spatele casei.

 514. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 515. Paturi varz─â iar servirea mesei pl─âtit─â din m├óncarea altora caza╚Ťi

 516. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 517. Nimic de spus despre confort si curàtenie. Problema e locul in care se gàsesc 4 din cele 7 camere ale acestei pensiuni: la parter, cu o terasà comunà. Nici un fel de vedere. De fapt, sunt puse storuri la ferestre, deci nu vezi nimic afarà, pentru a nu fi vàzut din exterior. Pretul e f mare pentru acest gen de camerà

 518. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 519. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 520. La recep╚Ťie personal amabil, la fel ╚Öi la restaurant.

 521. Camera foarte frumoasa, curat─â, mobilat─â cu gust, cu vedere spre parc.

 522. Totul a fost minunat. Personal amabil, locatie excelenta , curatenie, confort, in apropierea strandului Paradis si parcului Monteoru.

 523. Micul dejun – neinclus in pret – a fost satisfacator, atit calitativ cit si cantitativ. Camera graceasca curata , cu exceptia covorului imbicsit de praf. Proiectul initial s-a vrut a fi o amenajare cu mobilier vechi de epoca – laudabil! – dar intretinerea lui lasa de dorit. Restaurantul ofera mincare traditionala rezonabila.

 524. Amplasarea pensiunii este foarte buna. Este forte multa liniște, iar la restaurant se mănâncă bine

 525. Pensiunea este bine amplasata, departe de forfota din centrul statiunii, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Mancarea a fost foarte buna insa preturile un pic cam mari. Personal amabil. Zona este plina de locuri uimitoare: Vulcanii Noroiosi, Trovantii de la Ulmet, situl rupestru de la Alunis, Manastirea Ciolanu si altele. In unele locuri poti ajunge usor cu masina, la altele mai greu datorita drumurilor foarte proaste sau a lipsei de indicatoare (noroc cu localnicii). Poti avea surpriza sa ajungi intr-un loc pe care vrei sa-l vizitezi, despre care te-ai informat iar cand ajungi sa constati ca locatia este inchisa (ex.: Colectia-muzeu de chihlimbar de la Colti, Conacul Monteoru, Capela familiei Monteoru) fara ca aceasta informatie sa fie disponibila. Dar Sarata Monteoru si zona aceasta din judetul Buzau sunt foarte frumoase si vom revenii cu mare placere.

 526. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 527. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 528. Amabilitate.curatenie,mancarea si zona.Foarte bine,

 529. In primul rand e foarte aproape de centru statiuni si bazin…In camere curatenie, baie si living! O zona linistita…

 530. Are uscator de par la baie. Nu am fost deranjati de proprietar. Raportul pret calitate este foarte bun.

 531. Proprietarii sunt oameni decenti, amabili. Amplasarea e ok. Aproape de centrul orasului. Bucatarie mare la parter care permite luarea meselor in incinta, dar si mese afara, in curtea din spatele casei.

 532. Totul a fost foarte bun, organizarea perfecta, camerele curate, excelent personal!

 533. Amplasare, curatenie, gazdele minunate, recomand cu drag!

 534. Nice area, fresh air, all shops were close . Friendly people and pet friendly

 535. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 536. Paturi varz─â iar servirea mesei pl─âtit─â din m├óncarea altora caza╚Ťi

 537. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 538. Locatie frumoasa, curatenie, liniste, personal amabil. totul foarte ok.

 539. La recep╚Ťie personal amabil, la fel ╚Öi la restaurant.

 540. Camera foarte frumoasa, curat─â, mobilat─â cu gust, cu vedere spre parc.

 541. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 542. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 543. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 544. Nimic de spus despre confort si curàtenie. Problema e locul in care se gàsesc 4 din cele 7 camere ale acestei pensiuni: la parter, cu o terasà comunà. Nici un fel de vedere. De fapt, sunt puse storuri la ferestre, deci nu vezi nimic afarà, pentru a nu fi vàzut din exterior. Pretul e f mare pentru acest gen de camerà

 545. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 546. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 547. Totul a fost foarte bun, organizarea perfecta, camerele curate, excelent personal!

 548. Trec des ├«n tranzit prin Buz─âu si ├«ntotdeauna datorita aerului curat si a lini╚Ötii prefer s─â m─â cazez ├«n S─ârata Monteoru fiind foarte aproape de Buz─âu. Spre deosebire de majoritatea pensiunilor din zona care nu sunt ├«nc─âlzite suficient sau chiar deloc, aici fiecare camer─â este dotat─â cu centrala ei proprie pe gaz si am putut sa-mi reglez temperatura camerei dup─â bunul plac (UN MARE PLUS). Cur─â╚Ťenia este exemplar─â, paturile foarte confortabile, gazda foarte de treab─â ╚Öi discret─â, asfalt p├ón─â la proprietate, parcare.. DE REVENIT!

 549. Amplasare, curatenie, gazdele minunate, recomand cu drag!

 550. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 551. Paturi varz─â iar servirea mesei pl─âtit─â din m├óncarea altora caza╚Ťi

 552. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 553. In primul rand e foarte aproape de centru statiuni si bazin…In camere curatenie, baie si living! O zona linistita…

 554. Are uscator de par la baie. Nu am fost deranjati de proprietar. Raportul pret calitate este foarte bun.

 555. Proprietarii sunt oameni decenti, amabili. Amplasarea e ok. Aproape de centrul orasului. Bucatarie mare la parter care permite luarea meselor in incinta, dar si mese afara, in curtea din spatele casei.

 556. Micul dejun – neinclus in pret – a fost satisfacator, atit calitativ cit si cantitativ. Camera graceasca curata , cu exceptia covorului imbicsit de praf. Proiectul initial s-a vrut a fi o amenajare cu mobilier vechi de epoca – laudabil! – dar intretinerea lui lasa de dorit. Restaurantul ofera mincare traditionala rezonabila.

 557. Amplasarea pensiunii este foarte buna. Este forte multa liniște, iar la restaurant se mănâncă bine

 558. Pensiunea este bine amplasata, departe de forfota din centrul statiunii, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Mancarea a fost foarte buna insa preturile un pic cam mari. Personal amabil. Zona este plina de locuri uimitoare: Vulcanii Noroiosi, Trovantii de la Ulmet, situl rupestru de la Alunis, Manastirea Ciolanu si altele. In unele locuri poti ajunge usor cu masina, la altele mai greu datorita drumurilor foarte proaste sau a lipsei de indicatoare (noroc cu localnicii). Poti avea surpriza sa ajungi intr-un loc pe care vrei sa-l vizitezi, despre care te-ai informat iar cand ajungi sa constati ca locatia este inchisa (ex.: Colectia-muzeu de chihlimbar de la Colti, Conacul Monteoru, Capela familiei Monteoru) fara ca aceasta informatie sa fie disponibila. Dar Sarata Monteoru si zona aceasta din judetul Buzau sunt foarte frumoase si vom revenii cu mare placere.

 559. Atmosfera, dragostea și iubirea care ne-a înconjurat tot timpul

 560. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, confort, atmosfer─â, peisaj

 561. Personal foarte sociabil si placut. O locatie foarte frumoasa. Multe facilitati. Am fost primiti cu drag!

 562. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 563. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 564. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 565. Locatie frumoasa, curatenie, liniste, personal amabil. totul foarte ok.

 566. La recep╚Ťie personal amabil, la fel ╚Öi la restaurant.

 567. Camera foarte frumoasa, curat─â, mobilat─â cu gust, cu vedere spre parc.

 568. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 569. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 570. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 571. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 572. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 573. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 574. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 575. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 576. Ca am fost aproape de bazin si ca nu am locuit cu proprietarul in casa

 577. Totul a fost foarte bun, organizarea perfecta, camerele curate, excelent personal!

 578. Trec des ├«n tranzit prin Buz─âu si ├«ntotdeauna datorita aerului curat si a lini╚Ötii prefer s─â m─â cazez ├«n S─ârata Monteoru fiind foarte aproape de Buz─âu. Spre deosebire de majoritatea pensiunilor din zona care nu sunt ├«nc─âlzite suficient sau chiar deloc, aici fiecare camer─â este dotat─â cu centrala ei proprie pe gaz si am putut sa-mi reglez temperatura camerei dup─â bunul plac (UN MARE PLUS). Cur─â╚Ťenia este exemplar─â, paturile foarte confortabile, gazda foarte de treab─â ╚Öi discret─â, asfalt p├ón─â la proprietate, parcare.. DE REVENIT!

 579. Amplasare, curatenie, gazdele minunate, recomand cu drag!

 580. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 581. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 582. Totul a fost frumos, gazde foarte primitoare și mâncarea foarte gustoasă.

 583. Unitatile de cazare spatioase, peste nivelul de 2 stele.

 584. Locatie frumoasa, curatenie, liniste, personal amabil. totul foarte ok.

 585. La recep╚Ťie personal amabil, la fel ╚Öi la restaurant.

 586. Micul dejun – neinclus in pret – a fost satisfacator, atit calitativ cit si cantitativ. Camera graceasca curata , cu exceptia covorului imbicsit de praf. Proiectul initial s-a vrut a fi o amenajare cu mobilier vechi de epoca – laudabil! – dar intretinerea lui lasa de dorit. Restaurantul ofera mincare traditionala rezonabila.

 587. Amplasarea pensiunii este foarte buna. Este forte multa liniște, iar la restaurant se mănâncă bine

 588. Pensiunea este bine amplasata, departe de forfota din centrul statiunii, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Mancarea a fost foarte buna insa preturile un pic cam mari. Personal amabil. Zona este plina de locuri uimitoare: Vulcanii Noroiosi, Trovantii de la Ulmet, situl rupestru de la Alunis, Manastirea Ciolanu si altele. In unele locuri poti ajunge usor cu masina, la altele mai greu datorita drumurilor foarte proaste sau a lipsei de indicatoare (noroc cu localnicii). Poti avea surpriza sa ajungi intr-un loc pe care vrei sa-l vizitezi, despre care te-ai informat iar cand ajungi sa constati ca locatia este inchisa (ex.: Colectia-muzeu de chihlimbar de la Colti, Conacul Monteoru, Capela familiei Monteoru) fara ca aceasta informatie sa fie disponibila. Dar Sarata Monteoru si zona aceasta din judetul Buzau sunt foarte frumoase si vom revenii cu mare placere.

 589. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 590. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 591. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 592. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 593. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 594. In primul rand e foarte aproape de centru statiuni si bazin…In camere curatenie, baie si living! O zona linistita…

 595. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 596. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 597. Totul a fost frumos, gazde foarte primitoare și mâncarea foarte gustoasă.

 598. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 599. Nimic de spus despre confort si curàtenie. Problema e locul in care se gàsesc 4 din cele 7 camere ale acestei pensiuni: la parter, cu o terasà comunà. Nici un fel de vedere. De fapt, sunt puse storuri la ferestre, deci nu vezi nimic afarà, pentru a nu fi vàzut din exterior. Pretul e f mare pentru acest gen de camerà

 600. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 601. Unitatile de cazare spatioase, peste nivelul de 2 stele.

 602. Locatie frumoasa, curatenie, liniste, personal amabil. totul foarte ok.

 603. La recep╚Ťie personal amabil, la fel ╚Öi la restaurant.

 604. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 605. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 606. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 607. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 608. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 609. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 610. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 611. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 612. Totul a fost frumos, gazde foarte primitoare și mâncarea foarte gustoasă.

 613. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 614. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 615. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 616. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 617. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 618. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 619. Totul a fost foarte bun, organizarea perfecta, camerele curate, excelent personal!

 620. Trec des ├«n tranzit prin Buz─âu si ├«ntotdeauna datorita aerului curat si a lini╚Ötii prefer s─â m─â cazez ├«n S─ârata Monteoru fiind foarte aproape de Buz─âu. Spre deosebire de majoritatea pensiunilor din zona care nu sunt ├«nc─âlzite suficient sau chiar deloc, aici fiecare camer─â este dotat─â cu centrala ei proprie pe gaz si am putut sa-mi reglez temperatura camerei dup─â bunul plac (UN MARE PLUS). Cur─â╚Ťenia este exemplar─â, paturile foarte confortabile, gazda foarte de treab─â ╚Öi discret─â, asfalt p├ón─â la proprietate, parcare.. DE REVENIT!

 621. Amplasare, curatenie, gazdele minunate, recomand cu drag!

 622. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 623. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 624. Totul a fost frumos, gazde foarte primitoare și mâncarea foarte gustoasă.

 625. Unitatile de cazare spatioase, peste nivelul de 2 stele.

 626. Locatie frumoasa, curatenie, liniste, personal amabil. totul foarte ok.

 627. La recep╚Ťie personal amabil, la fel ╚Öi la restaurant.

 628. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 629. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 630. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 631. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 632. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 633. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 634. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 635. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 636. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 637. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 638. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 639. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 640. Amplasament bun – zona linistita toamna, vedere excelenta, curatenie, camere mari, renovat, restaurant f bun, personal foarte primitor. Cunosc hoteluri de 3 stele care nu se compara cu acesta de 2 stele. Parc, bancute, etc. Serviciile medicale nu le-am probat dar am inteles ca sunt facute profesionist.

 641. Unitatile de cazare spatioase, peste nivelul de 2 stele.

 642. Locatie frumoasa, curatenie, liniste, personal amabil. totul foarte ok.

 643. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 644. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 645. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 646. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 647. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 648. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 649. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 650. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 651. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 652. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 653. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 654. Totul a fost frumos, gazde foarte primitoare și mâncarea foarte gustoasă.

 655. Totul a fost foarte bun, organizarea perfecta, camerele curate, excelent personal!

 656. Trec des ├«n tranzit prin Buz─âu si ├«ntotdeauna datorita aerului curat si a lini╚Ötii prefer s─â m─â cazez ├«n S─ârata Monteoru fiind foarte aproape de Buz─âu. Spre deosebire de majoritatea pensiunilor din zona care nu sunt ├«nc─âlzite suficient sau chiar deloc, aici fiecare camer─â este dotat─â cu centrala ei proprie pe gaz si am putut sa-mi reglez temperatura camerei dup─â bunul plac (UN MARE PLUS). Cur─â╚Ťenia este exemplar─â, paturile foarte confortabile, gazda foarte de treab─â ╚Öi discret─â, asfalt p├ón─â la proprietate, parcare.. DE REVENIT!

 657. Amplasare, curatenie, gazdele minunate, recomand cu drag!

 658. Cur─â╚Ťenia exemplar─â, camera ╚Öi baia foarte mari, spa╚Ťioase. Mobilierul nou. M├óncarea bun─â la restaurant ╚Öi preparat─â atunci.

 659. Amplasament bun – zona linistita toamna, vedere excelenta, curatenie, camere mari, renovat, restaurant f bun, personal foarte primitor. Cunosc hoteluri de 3 stele care nu se compara cu acesta de 2 stele. Parc, bancute, etc. Serviciile medicale nu le-am probat dar am inteles ca sunt facute profesionist.

 660. Unitatile de cazare spatioase, peste nivelul de 2 stele.

 661. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 662. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 663. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 664. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 665. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 666. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 667. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 668. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 669. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 670. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 671. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 672. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 673. Totul a fost foarte bun, organizarea perfecta, camerele curate, excelent personal!

 674. Trec des ├«n tranzit prin Buz─âu si ├«ntotdeauna datorita aerului curat si a lini╚Ötii prefer s─â m─â cazez ├«n S─ârata Monteoru fiind foarte aproape de Buz─âu. Spre deosebire de majoritatea pensiunilor din zona care nu sunt ├«nc─âlzite suficient sau chiar deloc, aici fiecare camer─â este dotat─â cu centrala ei proprie pe gaz si am putut sa-mi reglez temperatura camerei dup─â bunul plac (UN MARE PLUS). Cur─â╚Ťenia este exemplar─â, paturile foarte confortabile, gazda foarte de treab─â ╚Öi discret─â, asfalt p├ón─â la proprietate, parcare.. DE REVENIT!

 675. Amplasare, curatenie, gazdele minunate, recomand cu drag!

 676. Cur─â╚Ťenia exemplar─â, camera ╚Öi baia foarte mari, spa╚Ťioase. Mobilierul nou. M├óncarea bun─â la restaurant ╚Öi preparat─â atunci.

 677. Amplasament bun – zona linistita toamna, vedere excelenta, curatenie, camere mari, renovat, restaurant f bun, personal foarte primitor. Cunosc hoteluri de 3 stele care nu se compara cu acesta de 2 stele. Parc, bancute, etc. Serviciile medicale nu le-am probat dar am inteles ca sunt facute profesionist.

 678. Unitatile de cazare spatioase, peste nivelul de 2 stele.

 679. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 680. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 681. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 682. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 683. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 684. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 685. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 686. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 687. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 688. Totul a fost foarte bun, organizarea perfecta, camerele curate, excelent personal!

 689. Trec des ├«n tranzit prin Buz─âu si ├«ntotdeauna datorita aerului curat si a lini╚Ötii prefer s─â m─â cazez ├«n S─ârata Monteoru fiind foarte aproape de Buz─âu. Spre deosebire de majoritatea pensiunilor din zona care nu sunt ├«nc─âlzite suficient sau chiar deloc, aici fiecare camer─â este dotat─â cu centrala ei proprie pe gaz si am putut sa-mi reglez temperatura camerei dup─â bunul plac (UN MARE PLUS). Cur─â╚Ťenia este exemplar─â, paturile foarte confortabile, gazda foarte de treab─â ╚Öi discret─â, asfalt p├ón─â la proprietate, parcare.. DE REVENIT!

 690. Amplasare, curatenie, gazdele minunate, recomand cu drag!

 691. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 692. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 693. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 694. Cur─â╚Ťenia exemplar─â, camera ╚Öi baia foarte mari, spa╚Ťioase. Mobilierul nou. M├óncarea bun─â la restaurant ╚Öi preparat─â atunci.

 695. Amplasament bun – zona linistita toamna, vedere excelenta, curatenie, camere mari, renovat, restaurant f bun, personal foarte primitor. Cunosc hoteluri de 3 stele care nu se compara cu acesta de 2 stele. Parc, bancute, etc. Serviciile medicale nu le-am probat dar am inteles ca sunt facute profesionist.

 696. Unitatile de cazare spatioase, peste nivelul de 2 stele.

 697. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 698. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 699. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 700. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 701. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 702. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 703. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 704. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 705. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 706. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 707. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 708. Totul a fost frumos, gazde foarte primitoare și mâncarea foarte gustoasă.

 709. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 710. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 711. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 712. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 713. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 714. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 715. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 716. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 717. Totul a fost frumos, gazde foarte primitoare și mâncarea foarte gustoasă.

 718. Cur─â╚Ťenia exemplar─â, camera ╚Öi baia foarte mari, spa╚Ťioase. Mobilierul nou. M├óncarea bun─â la restaurant ╚Öi preparat─â atunci.

 719. Amplasament bun – zona linistita toamna, vedere excelenta, curatenie, camere mari, renovat, restaurant f bun, personal foarte primitor. Cunosc hoteluri de 3 stele care nu se compara cu acesta de 2 stele. Parc, bancute, etc. Serviciile medicale nu le-am probat dar am inteles ca sunt facute profesionist.

 720. Unitatile de cazare spatioase, peste nivelul de 2 stele.

 721. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 722. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 723. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 724. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 725. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 726. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 727. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 728. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 729. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 730. Cur─â╚Ťenia exemplar─â, camera ╚Öi baia foarte mari, spa╚Ťioase. Mobilierul nou. M├óncarea bun─â la restaurant ╚Öi preparat─â atunci.

 731. Amplasament bun – zona linistita toamna, vedere excelenta, curatenie, camere mari, renovat, restaurant f bun, personal foarte primitor. Cunosc hoteluri de 3 stele care nu se compara cu acesta de 2 stele. Parc, bancute, etc. Serviciile medicale nu le-am probat dar am inteles ca sunt facute profesionist.

 732. Unitatile de cazare spatioase, peste nivelul de 2 stele.

 733. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 734. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 735. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 736. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 737. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 738. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 739. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 740. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 741. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 742. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 743. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 744. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 745. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 746. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 747. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 748. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 749. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 750. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 751. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 752. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 753. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 754. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 755. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 756. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 757. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 758. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 759. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 760. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 761. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 762. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 763. Atmosfera, dragostea și iubirea care ne-a înconjurat tot timpul

 764. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, confort, atmosfer─â, peisaj

 765. Personal foarte sociabil si placut. O locatie foarte frumoasa. Multe facilitati. Am fost primiti cu drag!

 766. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 767. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 768. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 769. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 770. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 771. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 772. Am ajuns la Casa Ghica doar seara si am ramas doar pana a doua zi dimineata, cand ne-am continuat drumul spre casa. Camera si in general locatia au fost OK.

 773. Pozitia loca╚Ťiei deosebit─â. Un refugiu fa╚Ť─â de aglomera╚Ťia din alte zone cu ,, tradi╚Ťie ” ! Cu siguran╚Ť─â vom revenii .

 774. Gazda primitoare, de la care po╚Ťi primi sfaturi pentru a vedea ce-ti ofera zona. Buc─ât─ârie foarte bine utilat─â. Facilitati de joaca exterioare pentru copii. Gratar si bancu╚Ťe cu umbrele.

 775. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 776. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 777. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 778. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 779. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 780. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 781. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 782. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 783. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 784. Atmosfera, dragostea și iubirea care ne-a înconjurat tot timpul

 785. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, confort, atmosfer─â, peisaj

 786. Personal foarte sociabil si placut. O locatie foarte frumoasa. Multe facilitati. Am fost primiti cu drag!

 787. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 788. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 789. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 790. Totul. Plimbările cu bicicletele, vecinii, amabilitatea gazdelor, peisajele, liniștea.

 791. Am ajuns la Casa Ghica doar seara si am ramas doar pana a doua zi dimineata, cand ne-am continuat drumul spre casa. Camera si in general locatia au fost OK.

 792. Pozitia loca╚Ťiei deosebit─â. Un refugiu fa╚Ť─â de aglomera╚Ťia din alte zone cu ,, tradi╚Ťie ” ! Cu siguran╚Ť─â vom revenii .

 793. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 794. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 795. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 796. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 797. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 798. Amenaj─ârile interioare ╚Öi exterioare,cur─â╚Ťenia ,m├óncarea si amabilitatea personalului

 799. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 800. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 801. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 802. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 803. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 804. Foarte curat, camera spatioasa si confortabil─â, personalul foarte amabil.

 805. Atmosfera, dragostea și iubirea care ne-a înconjurat tot timpul

 806. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, confort, atmosfer─â, peisaj

 807. Personal foarte sociabil si placut. O locatie foarte frumoasa. Multe facilitati. Am fost primiti cu drag!

 808. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 809. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 810. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 811. Totul. Plimbările cu bicicletele, vecinii, amabilitatea gazdelor, peisajele, liniștea.

 812. Am ajuns la Casa Ghica doar seara si am ramas doar pana a doua zi dimineata, cand ne-am continuat drumul spre casa. Camera si in general locatia au fost OK.

 813. Pozitia loca╚Ťiei deosebit─â. Un refugiu fa╚Ť─â de aglomera╚Ťia din alte zone cu ,, tradi╚Ťie ” ! Cu siguran╚Ť─â vom revenii .

 814. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 815. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 816. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 817. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 818. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 819. Amenaj─ârile interioare ╚Öi exterioare,cur─â╚Ťenia ,m├óncarea si amabilitatea personalului

 820. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 821. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 822. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 823. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 824. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 825. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 826. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 827. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 828. Totul a fost frumos, gazde foarte primitoare și mâncarea foarte gustoasă.

 829. Curat, amabilitate, liniște, totul a fost super ok

 830. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 831. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 832. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 833. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 834. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 835. Totul. Plimbările cu bicicletele, vecinii, amabilitatea gazdelor, peisajele, liniștea.

 836. Am ajuns la Casa Ghica doar seara si am ramas doar pana a doua zi dimineata, cand ne-am continuat drumul spre casa. Camera si in general locatia au fost OK.

 837. Pozitia loca╚Ťiei deosebit─â. Un refugiu fa╚Ť─â de aglomera╚Ťia din alte zone cu ,, tradi╚Ťie ” ! Cu siguran╚Ť─â vom revenii .

 838. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 839. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 840. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 841. Curat, amabilitate, liniște, totul a fost super ok

 842. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 843. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 844. Atmosfera, dragostea și iubirea care ne-a înconjurat tot timpul

 845. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, confort, atmosfer─â, peisaj

 846. Personal foarte sociabil si placut. O locatie foarte frumoasa. Multe facilitati. Am fost primiti cu drag!

 847. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 848. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 849. Totul a fost frumos, gazde foarte primitoare și mâncarea foarte gustoasă.

 850. Cur─â╚Ťenia exemplar─â, camera ╚Öi baia foarte mari, spa╚Ťioase. Mobilierul nou. M├óncarea bun─â la restaurant ╚Öi preparat─â atunci.

 851. Amplasament bun – zona linistita toamna, vedere excelenta, curatenie, camere mari, renovat, restaurant f bun, personal foarte primitor. Cunosc hoteluri de 3 stele care nu se compara cu acesta de 2 stele. Parc, bancute, etc. Serviciile medicale nu le-am probat dar am inteles ca sunt facute profesionist.

 852. Unitatile de cazare spatioase, peste nivelul de 2 stele.

 853. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 854. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 855. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 856. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 857. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 858. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 859. Curat, amabilitate, liniște, totul a fost super ok

 860. Zona deosebit─â . Pensiune modern─â. Camere ├«ngrijite, mobilate frumos . Cur─â╚Ťenie excelent─â. Personal comunicativ ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand.

 861. Camere confortabile ╚Öi curate. Multe mul╚Ťumiri ╚Öi ca ne-au l─âsat sa facem check-out mai t├órziu dec├ót ora standard.

 862. Atmosfera, dragostea și iubirea care ne-a înconjurat tot timpul

 863. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, confort, atmosfer─â, peisaj

 864. Personal foarte sociabil si placut. O locatie foarte frumoasa. Multe facilitati. Am fost primiti cu drag!

 865. Cur─â╚Ťenia exemplar─â, camera ╚Öi baia foarte mari, spa╚Ťioase. Mobilierul nou. M├óncarea bun─â la restaurant ╚Öi preparat─â atunci.

 866. Amplasament bun – zona linistita toamna, vedere excelenta, curatenie, camere mari, renovat, restaurant f bun, personal foarte primitor. Cunosc hoteluri de 3 stele care nu se compara cu acesta de 2 stele. Parc, bancute, etc. Serviciile medicale nu le-am probat dar am inteles ca sunt facute profesionist.

 867. Unitatile de cazare spatioase, peste nivelul de 2 stele.

 868. Totul a fost peste asteptari. Camera,curatenia,micul dejun,proprietarii deosebit de amabili…

 869. Micul dejun a fost excelent. Gazdele sunt foarte dragute.

 870. Locatia, departe de zgomotul statiunii. Amabilitatea proprietarilor. Curatenia.

 871. Atmosfera vintage, din metropola la,, bunici,, grupul de oaspe╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi ╚Öi am colorat serile c─âldu╚Ťe de septembrie, grija ╚Öi discre╚Ťia gazdelor,..

 872. Cazare ├«n p─âdure la r─âcoare indiferent de temperatura de afar─â. ╚śtrand aproape iar gazdele v─â duc dus ├«ntors cu ma╚Öina proprie. M├óncare excelenta, de la pe╚Öte la bor╚Ö de coco╚Ö ╚Öi desigur gr─âtar din ce dori╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â acesta este locul potrivit. Singurul regret este c─â a fost prea scurt. Mul╚Ťumesc frumos gazdelor ╚Öi sper s─â ne vedem c├ót de cur├ónd.🤗

 873. Totul a fost frumos, gazde foarte primitoare și mâncarea foarte gustoasă.

 874. Locatie situata intr-o zona de padure, desi am avut o camera rezervata la mansarda aerul conditionat ne-a creat tot confortul.

 875. Peisaj superb. Locatie excelenta. Design pensiune per anasamblu super, cu foarte multa verdeata. Mancarea buna. Pretul bauturilor un pic cam exagerat ex. apa, bere. tinand cont ca nici servirea nu este tocmai cea mai buna. Per total daca nu tii cont chiar de toate micile detalii este un loc superb unde sa iti reincarci bateriile.

 876. Totul. Cazarea doua nop╚Ťi ├«n camera greceasca ╚Öi a urmat o noapte ├«n cea japoneza care a fost magnifica. M├óncarea excelenta, la fel ╚Öi servirea. Vom reveni cu drag aici.

 877. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 878. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 879. Am fost placut surprins de dotari:TV,aragaz,cuptor cu microunde,frigidere,gratar,terasa cu masa si scaune din spatele casei,prosoape,hartie igienica,sapun,fon,vesela,ustensile de bucatarie:ibric,tigai,cratite,farfurii,etc.Recomand cu caldura pe dl.IONEL si sotia dansului.,Sant niste oameni deosebiti.Noi am nimerit exact in perioada cand s-a desfasurat festivalul,,ZILELE MONTEORULUI”si am fost placut impresionati de organizare si de program.

 880. Cazarea a fost ok, statiunea este intr-o zona cu verdeata si liniste. Mancarea a fost buna. Pentru o escapada de weekend a fost super. Se ajunge repede din Bucuresti, iar drumul este ok. Din statiune cu masina poti merge la manastirea Ciolanu, vulcanii noroiosi, tabara de scultura Magura etc.

 881. Am fost foarte incantati de locatie, imprejurimi, facilitati, personal tanar, amabil. Ne-am propus sa mai venim, poate chiar in acest an. Cu multumiri.

 882. O zon─â de deal superba, hotelul de dou─â stele, dar din punctul nostru de vedere merita mai mult. Micul dejun inclus este ok, personalul foarte amabil. Strandul foarte aproape, parc… zona verde, verde. Noi, cu siguran╚Ť─â o sa revenim.

 883. Foarte pl─âcut impresionat─â de aceasta unitate de cazare. Pensiune localizata ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, in mijlocul naturii. Terasa amenajata foarte frumos, o ambian╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi relaxant─â. Personalul foarte amabil, m├óncarea excelent─â ╚Öi atmosfera potrivit─â pentru un sejur linistit. Am apreciat foarte mult c─â ├«n weekend e muzica live pe terasa ╚Öi se creeaz─â o atmosfer─â intim─â.

 884. Peisajul ├«n care este situata pensiunea este foarte frumos. Camera a fost foarte curata. Foarte interesant ╚Öi surprin╚Öi pl─âcut am fost de de faptul ca avea 2 bai. Terasa proprie pe care o avea camera a fost o idee excep╚Ťionala.

 885. MICUL DEJUN OK. MANCAREA BUNA . BUCATARUL FF.AMABIL.

 886. Micul dejun preparat cu produse naturale din gospodaria proprie, la fel pranzul si cina, gazde primitoare si oricand la dispozitia clientului. Multumim, pentru cadoul de la plecare👍🙏🏻

 887. Gazda extrem de primitoare, cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte. M├óncarea foarte bun─â, por╚Ťii mai mult dec├ót ├«ndestul─âtoare, de fapt, nu existau por╚Ťii, doar platouri cu m├óncare iar domnul Paul a ├«ncercat, ╚Öi a reu╚Öit, sa ne fac─â sejurul extrem de pl─âcut. Vom reveni cu siguran╚Ť─â.

 888. Primire ireprosabila, gazda foarte primitoare,mancarea foarte buna si sanatoasa cu produse din propria gospodarie, totul a fost peste masura asteptarilor. Calitate pret….nu pot spune egal, calitatea a fost peste masura a╚Ötept─ârilor comparativ cu pretul… multumim! Vom revenii cu drag. RECOMAND! P.S. Daca mi-ar fi povestit cineva ca exista asa ceva, nu as fi crezut….dar am vazut cu ochii mei. Mara si Rex ( doi caini minunati) va salutam 🤗😘

 889. O locatie exceptionala , cu gazde remarcabile Dotarile sunt de nota 10 !Pentru cei care cauta liniste si relaxare Vila Europa din Sarata Monteoru reprezinta un loc minunat !O baie in piscina , o mancare buna , o camera grozava cu toate dotarile necesare , sigur te vor face sa revii !!!!!

 890. Zon─â lini╚Ötit─â cu gazde primitoare!🤗 Camere curate ╚Öi r─âcoroase ├«n zilele fierbin╚Ťi ├«n care am fost noi! 👍 ├Än camer─â e fierb─âtor ╚Öi cafelu╚Ťe oferite de gazde! Este ╚Öi un mini-frigider, numa’bun pt r─âcorit berile ╚Öi sucurile. Masa se serve╚Öte la o teras─â la etaj, ce are o panoram─â superb─â!!!🥰 Piscina excelent─â pentru zilele toride de var─â! 👍 ╚śi ceea ce a fost perfect: nu s-a creat aglomera╚Ťie la piscin─â! Deci ideal ├«n contextul epidemiologic actual!

 891. Camera a fost foarte spatioasa, patul extrem de confortabil, iar terasa a fost perfecta pentru a savura micul dejun. Piscina este suficient de mare, iar noi am prins si apa suficient de calda pentru balaceala. Proprietarii au fost foarte amabili si intelegatori, mai ales cu baietelul nostru. Le multumim pentru un sejur frumos si relaxant!

 892. primirea, amabilitatea si disponibilitatea.proprietatea in sine, buna organizare.piscina este super ok mai ales cu acel inedit bar amplasat chiar in interiorul piscinei, serviciile de calitate. am fost doar o zi in tranzit dar speram sa revenim.

 893. Curatenia si bunul gust. Linistea a fost respectata la caderea noptii

 894. Totul la superlativ. Cazarea ,camere superbe , cur─â╚Ťenie luna, piscina de vis ( care este dezinfectata in fiecare seara , ╚Öezlonguri dezinfectate ) , terasa , amabilitatea d-nei administrator, personal calificat, amabil , atent cu clien╚Ťii . Vom reveni cu mare pl─âcere.

 895. Casa bunicilor dar cu un design de interior foarte interesant si placut. Locatie liniștita, curte cu masa si umbrita de vie, gradina mare, mobilier ingrijit, computer si wifi, loc de parcare in curte, gazde amabile, raport bun calitate pret, la 3 minute cu masina de Sarata-Monteoru ! Recomand

 896. am avut toata casa pentru noi. aproape de punctele turistice. gazda foarte amabila. totul a fost la nivelul asteptarilor.

 897. Un fel de casuta bunicii cu upgrade de decor interior. P─âdure ├«n spate, curte umbrita de vita de vie, lini╚Öte ╚Öi vibra╚Ťii pozitive. Loc de ├«nc─ârcat bateriile. Casuta are spa╚Ťiu suficient pentru 2 familii cu copii sau trei cupluri, o locatie de evadat pentru limpezit mintea ╚Öi deconectat de agita╚Ťia ora╚Öului.

 898. Atmosfera, dragostea și iubirea care ne-a înconjurat tot timpul

 899. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, confort, atmosfer─â, peisaj

 900. Personal foarte sociabil si placut. O locatie foarte frumoasa. Multe facilitati. Am fost primiti cu drag!

 901. Locatia linistita, aproape de centru, proprietarii de nota 20+. Un plus ar fii daca ar exista wi-fi in casa. Baia de sus este micuta si nu are dus, lucru stiut cand te cazezi. Una peste alta, noi vom revenii cu drag aici cand ne facem drum prin Sarata.

 902. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

 903. Ne-am cazat intr-o vila, camerele unde am stat au baia la comun pe culoar, pentru ca am fost numai noi, asta nu e o problema. In vila sunt 3 camere care pot fi inchiriate, una cu baie proprie la parter, si 2 camere la etaj cu baie comuna. Dusul este la parter, separat de toaleta. Pentru o petrecere unde sunt 2 cupluri cel putin, ideal ar fi 3, vila se inchiriaza toata si este ideala. Pentru familii ar merge camera de la parter unde are si baie proprie camera. Imi place foarte mult livingul, este generos de spatios. Privelistea de langa vila este minunata. O oaza de liniste! Are o curte generoasa unde intra cel putin 2 masini. Curatenia este perfecta! Am avut bucataria doata cu de toate. Am avut prosoape si hartie igienica la bai. Mi-a placut mult!

 904. Mancarea foarte buna, personalul foarte dragut si atent.. Pentru un hotel de doar doua stele arata excelent.

 905. Personal amabil, posibilitatea s─â ├«╚Ťi alegi micul dejun.

 906. Amplasare buna insa slab semnalizata. Personal amabil care se straduieste sa raspunda solicitarilor clientilor, astfel incat acestia sa se simta confortabil. Camerele spatioase, curate si cu toate dotarile necesare pentru un sejur placut.

 907. Totul a fost foarte bun, organizarea perfecta, camerele curate, excelent personal!

 908. Trec des ├«n tranzit prin Buz─âu si ├«ntotdeauna datorita aerului curat si a lini╚Ötii prefer s─â m─â cazez ├«n S─ârata Monteoru fiind foarte aproape de Buz─âu. Spre deosebire de majoritatea pensiunilor din zona care nu sunt ├«nc─âlzite suficient sau chiar deloc, aici fiecare camer─â este dotat─â cu centrala ei proprie pe gaz si am putut sa-mi reglez temperatura camerei dup─â bunul plac (UN MARE PLUS). Cur─â╚Ťenia este exemplar─â, paturile foarte confortabile, gazda foarte de treab─â ╚Öi discret─â, asfalt p├ón─â la proprietate, parcare.. DE REVENIT!

 909. Amplasare, curatenie, gazdele minunate, recomand cu drag!

 910. Locatie cu amplasare excelenta, curatenie exemplara, personal amabil, profesionist

 911. Personalul foarte amabil, m├óncarea excelent─â, loca╚Ťie grozav─â. Cu siguran╚Ť─â vom reveni .

 912. Este a doua oar─â c├ónd vin, deci, eu consider c─â este un loc minunat cu muzic─â bun─â, m├óncare bun─â, c─âr╚Ťi bune, o oaz─â de lini╚Öte, oameni aten╚Ťi, … .

 913. Curatenia,dotarile bucatariei. Nu am fost deranjati,am avut toata casa la dispozitie,pacat ca nu am putut ramane mai multe zile.

 914. Casa bunicilor dar cu un design de interior foarte interesant si placut. Locatie liniștita, curte cu masa si umbrita de vie, gradina mare, mobilier ingrijit, computer si wifi, loc de parcare in curte, gazde amabile, raport bun calitate pret, la 3 minute cu masina de Sarata-Monteoru ! Recomand

 915. am avut toata casa pentru noi. aproape de punctele turistice. gazda foarte amabila. totul a fost la nivelul asteptarilor.

 916. Gazdele deosebit de amabile,camera linistita si curata, micul dejun excelent!

 917. Am ramas impresionat de curatenie, de calitatea cinei si mai ales de amabilitatea patronilor. Nota 10+ Voi reveni cu prima ocazie.

 918. Camera curată, spatioasa, cu un pat mare și confortabil. Personalul foarte amabil și mâncarea bună

 919. M├óncare proasp─ât─â in fiecare zi,o dulcea╚Ť─â excelenta .Meniu super si por╚Ťii mai mult dec├ót suficiente. Gazde amabile si atente si mereu la dispozi╚Ťia musafirilor .

 920. Mancarea a fost excelenta, din abundenta si la un pret foarte bun. Domnul Dan si sotia dumnealui sunt niste oameni extraordinari. Cu siguranta voi reveni in zona daca voi avea ocazia.

 921. Micul dejun preparat cu produse naturale din gospodaria proprie, la fel pranzul si cina, gazde primitoare si oricand la dispozitia clientului. Multumim, pentru cadoul de la plecare👍🙏🏻

 922. Atmosfera, dragostea și iubirea care ne-a înconjurat tot timpul

 923. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, confort, atmosfer─â, peisaj

 924. Personal foarte sociabil si placut. O locatie foarte frumoasa. Multe facilitati. Am fost primiti cu drag!

 925. Este o pensiune conceputa bine…administrata corect,cinstit si eficient de un personal bun; t├ón─âr…amabil ╚Öi hot─âr├ót s─â.╚Ťi satisfac─â cerin╚Ťele.

 926. am venit a doua oara in acest an si vom reveni cu siguranta cand timpul ne va permite,totul a fost peste asteptari

 927. primirea, amabilitatea si disponibilitatea.proprietatea in sine, buna organizare.piscina este super ok mai ales cu acel inedit bar amplasat chiar in interiorul piscinei, serviciile de calitate. am fost doar o zi in tranzit dar speram sa revenim.

 928. Totul a fost foarte bun, organizarea perfecta, camerele curate, excelent personal!

 929. Trec des ├«n tranzit prin Buz─âu si ├«ntotdeauna datorita aerului curat si a lini╚Ötii prefer s─â m─â cazez ├«n S─ârata Monteoru fiind foarte aproape de Buz─âu. Spre deosebire de majoritatea pensiunilor din zona care nu sunt ├«nc─âlzite suficient sau chiar deloc, aici fiecare camer─â este dotat─â cu centrala ei proprie pe gaz si am putut sa-mi reglez temperatura camerei dup─â bunul plac (UN MARE PLUS). Cur─â╚Ťenia este exemplar─â, paturile foarte confortabile, gazda foarte de treab─â ╚Öi discret─â, asfalt p├ón─â la proprietate, parcare.. DE REVENIT!

 930. Amplasare, curatenie, gazdele minunate, recomand cu drag!

 931. Mult─â lini╚Öte…vecinii sunt cu foarte mult bun simt. Casa este luminoas─â si curat─â. O c─âsu╚Ť─â la ╚Ťar─â care ofer─â confortul unui apartament bine utilat. Curtea este excelent─â pentru copii.

 932. Curatenia,dotarile bucatariei. Nu am fost deranjati,am avut toata casa la dispozitie,pacat ca nu am putut ramane mai multe zile.

 933. Casa bunicilor dar cu un design de interior foarte interesant si placut. Locatie liniștita, curte cu masa si umbrita de vie, gradina mare, mobilier ingrijit, computer si wifi, loc de parcare in curte, gazde amabile, raport bun calitate pret, la 3 minute cu masina de Sarata-Monteoru ! Recomand

 934. Gazdele deosebit de amabile,camera linistita si curata, micul dejun excelent!

 935. Am ramas impresionat de curatenie, de calitatea cinei si mai ales de amabilitatea patronilor. Nota 10+ Voi reveni cu prima ocazie.

 936. Camera curată, spatioasa, cu un pat mare și confortabil. Personalul foarte amabil și mâncarea bună

 937. M├óncare proasp─ât─â in fiecare zi,o dulcea╚Ť─â excelenta .Meniu super si por╚Ťii mai mult dec├ót suficiente. Gazde amabile si atente si mereu la dispozi╚Ťia musafirilor .

 938. Mancarea a fost excelenta, din abundenta si la un pret foarte bun. Domnul Dan si sotia dumnealui sunt niste oameni extraordinari. Cu siguranta voi reveni in zona daca voi avea ocazia.

 939. Micul dejun preparat cu produse naturale din gospodaria proprie, la fel pranzul si cina, gazde primitoare si oricand la dispozitia clientului. Multumim, pentru cadoul de la plecare👍🙏🏻

 940. Linistea. Imprejurimile .padure aer curat .statiunea curata.oamenii sociabili si binevoietori. Pe cursul piriului am fotografiat pitre cu ce va deosebit ( foto pe google foto pe 0721073611 am vizitat vulcanii noroiosi .am cumparat mezeluri di plescoi si legume f. Bune de la un stand f. Bine aprov .cu prod proasp.

 941. Locatia linistita, aproape de centru, proprietarii de nota 20+. Un plus ar fii daca ar exista wi-fi in casa. Baia de sus este micuta si nu are dus, lucru stiut cand te cazezi. Una peste alta, noi vom revenii cu drag aici cand ne facem drum prin Sarata.

 942. Comunicarea cu personalul a fost ├«n regul─â, cur─â╚Ťenie, aspect pl─âcut, buc─ât─âria utilat─â, a fost ok.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled