Cazare ieftina La Praid

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Haralambie si Petru╚Ťa Dediu din Feresti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Haralambie si Petru╚Ťa Dediu din Feresti, jud. VasluiCazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Aneta si Basarab Vulc─ânescu din Valisoara, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Praid, Mure┼č, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Aneta si Basarab Vulc─ânescu din Valisoara, jud. HunedoaraCazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Octavian si Carolina P─âtru╚Ť din Gara Docaneasa, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Octavian si Carolina P─âtru╚Ť din Gara Docaneasa, jud. VasluiCazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Floare si Alexandrina Alexa din Carbunari, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Praid, Mure┼č, Rom├ónia!

  (Floare si Alexandrina Alexa din Carbunari, jud. MaramuresCazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Filip si Matei Danciu din Piatra, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Praid, Mure┼č, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Filip si Matei Danciu din Piatra, jud. OltCazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Auric─â si Marioara Arm─â╚Öescu din Chirlesti, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Praid, Mure┼č, Rom├ónia.

  (Auric─â si Marioara Arm─â╚Öescu din Chirlesti, jud. BuzauCazare in Praid, Mure┼č, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 1. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 2. Camera foarte spatioasa. Una dintre cele mai confortabile canapele pe care am dormit.

 3. Camere mari, curate, primitoare, paturile confortabile.

 4. Aproape de salin─â, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 5. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 6. Inrt-un cuv├ónt totul mi-a pl─âcut ┼či dac─â va permite bunul Dumnezeu revenim ├«n cur─ând

 7. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 8. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 9. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 10. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 11. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 12. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 13. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 14. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 15. Camera curata, calduroasa, cu gust amenajata, foarte aproape de salina, personal extrem de amabil. Recomandam cu drag!

 16. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 17. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 18. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 19. O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 20. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 21. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 22. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 23. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 24. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 25. Camera c─âlduroas─â ╚Öi spatioasa Ingenios mica buc─ât─ârie la dispozi╚Ťie ├«n camera ta!

 26. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 27. Camera foarte spatioasa. Una dintre cele mai confortabile canapele pe care am dormit.

 28. Aproape de salin─â, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 29. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 30. Inrt-un cuv├ónt totul mi-a pl─âcut ┼či dac─â va permite bunul Dumnezeu revenim ├«n cur─ând

 31. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 32. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 33. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 34. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 35. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 36. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 37. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 38. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 39. Camera curata, calduroasa, cu gust amenajata, foarte aproape de salina, personal extrem de amabil. Recomandam cu drag!

 40. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 41. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 42. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 43. O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 44. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 45. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 46. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 47. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 48. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 49. Aproape de salin─â, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 50. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 51. Inrt-un cuv├ónt totul mi-a pl─âcut ┼či dac─â va permite bunul Dumnezeu revenim ├«n cur─ând

 52. Camera c─âlduroas─â ╚Öi spatioasa Ingenios mica buc─ât─ârie la dispozi╚Ťie ├«n camera ta!

 53. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 54. Camera foarte spatioasa. Una dintre cele mai confortabile canapele pe care am dormit.

 55. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 56. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 57. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 58. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 59. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 60. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 61. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 62. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 63. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 64. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 65. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 66. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 67. O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 68. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 69. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 70. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 71. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 72. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 73. Camera c─âlduroas─â ╚Öi spatioasa Ingenios mica buc─ât─ârie la dispozi╚Ťie ├«n camera ta!

 74. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 75. Camera foarte spatioasa. Una dintre cele mai confortabile canapele pe care am dormit.

 76. Totul a fost ok m├óncare bun─â personal ├«n╚Ťeleg─âtor te ajuta cu orice

 77. Aproape de salin─â, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 78. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 79. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 80. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 81. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 82. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 83. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 84. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 85. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 86. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 87. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 88. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 89. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 90. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 91. O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 92. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 93. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 94. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 95. Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 96. C─âsu╚Ťa foarte confortabil─â ╚Öi c─âlduroas─â. Buc─ât─âria este utilat─â cu tot ce e nevoie – frigider, plit─â, microunde, aparat de cafea, vesel─â ╚Öi tac├ómuri. Se poate sta la o vorb─â pe teras─â. Minunat pentru un sejur de c├óteva zile ├«n familie sau cu grupul de prieteni.

 97. Mi s-a părut deosebit.Totul e curat.Personalul e amabil.Mâncarea de la restaurant e foarte bună.

 98. Totul a fost ok m├óncare bun─â personal ├«n╚Ťeleg─âtor te ajuta cu orice

 99. Aproape de salin─â, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 100. Este o pensiune ├«n care te sim╚Ťi ca acas─â. Ne-a pl─âcut mult ╚Öi inten╚Ťion─âm s─â revenim.

 101. Gazdele au fost foarte amabile, comunicative. Am fost foarte bine trata╚Ťi! De asemenea a fost foarte curat ├«n apartament, ╚Öi a╚Öternuturile impecabile! Un apartament c─âlduros din toate punctele de vedere! Mi-a pl─âcut foarte mult c─â a fost lini╚Öte! Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand cu ├«ncredere!

 102. Camera c─âlduroas─â ╚Öi spatioasa Ingenios mica buc─ât─ârie la dispozi╚Ťie ├«n camera ta!

 103. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 104. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 105. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 106. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 107. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 108. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 109. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 110. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 111. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 112. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 113. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 114. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 115. Mihaela-veronica martie 7, 2019 at 9:55 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 116. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 117. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 118. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 119. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 120. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 121. Amabilitate, curatenia, camere spatioase, bucataria utilata, living spatios. Pozitionarea buna fata de obiectivele turistice.

 122. Amplasarea. Liniște. Dotări decente. În principiu, faci ce vrei.

 123. Am petrecut la aceasta pensiune doua nopti. A fost foarte curat si liniste. Gazde amabile.

 124. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 125. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Loca╚Ťie f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelent─â, mult─â lini╚Öte. Felicit─âri!

 126. Pot s─â spun c─â mi-a pl─âcut totul.Pensiunea Medvehaz este un loc foarte pl─âcut unde te po╚Ťi sim╚Ťi foarte bine.Un punct forte este faptul c─â este situat─â foarte aproape de Salina.Iar c├ónd te ├«ntorci de la Salina restaurantul pensiunii te a╚Öteapt─â cu m├ónc─âruri foarte gustoase ├«ntotdeauna proasp─ât g─âtite.De asemena pensiunea mai de╚Ťine ╚Öi o pizzerie unde po╚Ťi m├ónca sau comanda o pizza foarte, foarte bun─â.Dar ce e cel mai important este faptul c─â este foarte curat,iar angaja╚Ťii foarte amabili oric├ónd gata s─â te ajute dac─â ai vreo problem─â. Dac─â vom merge la Praid din nou si ├«n mod sigur vom merge vom alege din nou Pensiunea Medvehaz.

 127. Foarte curat, proprietarii sunt oameni faini, tineri, primitori, au un loc grozav acolo. O curte mare ╚Öi frumos amenajata, cu joc de joaca pentru copii. Camera cu o buc─ât─ârie mica f utila (filtru cafea, frigider, cuptor cu microunde, tac├ómuri, farfurii, tot ce ai nevoie). Patul comod, la fel ╚Öi canapeaua extensibila. Lenjeria ╚Öi prosoapele curate. Apa calda din belsug ╚Öi c─âldur─â ├«n camer─â fix c├ót trebuie, nici prea cald nici prea r─âcoare. Foarte aproape de salina, loc de parcare suficient in curte. Per total am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul petrecut acolo.

 128. Curat, asternuturi imaculate, priveliste frumoasa (cred ca din orice camera), loc de parcare, locatia e aproape de centru dar zona linistita.

 129. Este o pensiune ├«n care te sim╚Ťi ca acas─â. Ne-a pl─âcut mult ╚Öi inten╚Ťion─âm s─â revenim.

 130. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 131. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 132. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 133. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 134. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 135. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 136. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 137. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 138. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 139. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 140. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 141. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 142. Mihaela-veronica martie 24, 2019 at 2:51 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 143. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 144. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 145. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 146. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Loca╚Ťie f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelent─â, mult─â lini╚Öte. Felicit─âri!

 147. Pot s─â spun c─â mi-a pl─âcut totul.Pensiunea Medvehaz este un loc foarte pl─âcut unde te po╚Ťi sim╚Ťi foarte bine.Un punct forte este faptul c─â este situat─â foarte aproape de Salina.Iar c├ónd te ├«ntorci de la Salina restaurantul pensiunii te a╚Öteapt─â cu m├ónc─âruri foarte gustoase ├«ntotdeauna proasp─ât g─âtite.De asemena pensiunea mai de╚Ťine ╚Öi o pizzerie unde po╚Ťi m├ónca sau comanda o pizza foarte, foarte bun─â.Dar ce e cel mai important este faptul c─â este foarte curat,iar angaja╚Ťii foarte amabili oric├ónd gata s─â te ajute dac─â ai vreo problem─â. Dac─â vom merge la Praid din nou si ├«n mod sigur vom merge vom alege din nou Pensiunea Medvehaz.

 148. Totul.Spatios, curat si un mic dejun foarte bogat. Gazdele de nota 10, daca ajungem in Praid revenim cu mare drag la Lex Studio.

 149. Foarte curat, proprietarii sunt oameni faini, tineri, primitori, au un loc grozav acolo. O curte mare ╚Öi frumos amenajata, cu joc de joaca pentru copii. Camera cu o buc─ât─ârie mica f utila (filtru cafea, frigider, cuptor cu microunde, tac├ómuri, farfurii, tot ce ai nevoie). Patul comod, la fel ╚Öi canapeaua extensibila. Lenjeria ╚Öi prosoapele curate. Apa calda din belsug ╚Öi c─âldur─â ├«n camer─â fix c├ót trebuie, nici prea cald nici prea r─âcoare. Foarte aproape de salina, loc de parcare suficient in curte. Per total am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul petrecut acolo.

 150. Curat, asternuturi imaculate, priveliste frumoasa (cred ca din orice camera), loc de parcare, locatia e aproape de centru dar zona linistita.

 151. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 152. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 153. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 154. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 155. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 156. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 157. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 158. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 159. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 160. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 161. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 162. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 163. Mihaela-veronica martie 31, 2019 at 11:32 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 164. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 165. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 166. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 167. Maria-magdalena martie 31, 2019 at 11:32 am

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 168. C─âsu╚Ťa foarte confortabil─â ╚Öi c─âlduroas─â. Buc─ât─âria este utilat─â cu tot ce e nevoie – frigider, plit─â, microunde, aparat de cafea, vesel─â ╚Öi tac├ómuri. Se poate sta la o vorb─â pe teras─â. Minunat pentru un sejur de c├óteva zile ├«n familie sau cu grupul de prieteni.

 169. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 170. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Loca╚Ťie f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelent─â, mult─â lini╚Öte. Felicit─âri!

 171. Pot s─â spun c─â mi-a pl─âcut totul.Pensiunea Medvehaz este un loc foarte pl─âcut unde te po╚Ťi sim╚Ťi foarte bine.Un punct forte este faptul c─â este situat─â foarte aproape de Salina.Iar c├ónd te ├«ntorci de la Salina restaurantul pensiunii te a╚Öteapt─â cu m├ónc─âruri foarte gustoase ├«ntotdeauna proasp─ât g─âtite.De asemena pensiunea mai de╚Ťine ╚Öi o pizzerie unde po╚Ťi m├ónca sau comanda o pizza foarte, foarte bun─â.Dar ce e cel mai important este faptul c─â este foarte curat,iar angaja╚Ťii foarte amabili oric├ónd gata s─â te ajute dac─â ai vreo problem─â. Dac─â vom merge la Praid din nou si ├«n mod sigur vom merge vom alege din nou Pensiunea Medvehaz.

 172. A fost un sejur superb.Salina este foarte aproape.Foarte curat, liniște,gazda foarte de treaba , nu te deranja deloc ,patul foarte confortabil, mic dejun la cerere,totul este nou.O sa revin cu siguranta.Multumesc Lex Studio.

 173. Oameni superbi, calzi, primitori, serviabili,lini╚Öte, ambian╚Ť─â pl─âcut─â, m├óncare bun─â, loca╚Ťie nou─â ╚Öi curat─â.

 174. Camera mare ,chicineta are tot ce iti trebuie,c─âldura in camera Am sa revin cu pl─âcere aici.

 175. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 176. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 177. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 178. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 179. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 180. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 181. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 182. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 183. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 184. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 185. Maria-magdalena aprilie 5, 2019 at 1:48 am

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 186. C─âsu╚Ťa foarte confortabil─â ╚Öi c─âlduroas─â. Buc─ât─âria este utilat─â cu tot ce e nevoie – frigider, plit─â, microunde, aparat de cafea, vesel─â ╚Öi tac├ómuri. Se poate sta la o vorb─â pe teras─â. Minunat pentru un sejur de c├óteva zile ├«n familie sau cu grupul de prieteni.

 187. A fost un sejur superb.Salina este foarte aproape.Foarte curat, liniște,gazda foarte de treaba , nu te deranja deloc ,patul foarte confortabil, mic dejun la cerere,totul este nou.O sa revin cu siguranta.Multumesc Lex Studio.

 188. Oameni superbi, calzi, primitori, serviabili,lini╚Öte, ambian╚Ť─â pl─âcut─â, m├óncare bun─â, loca╚Ťie nou─â ╚Öi curat─â.

 189. Camera mare ,chicineta are tot ce iti trebuie,c─âldura in camera Am sa revin cu pl─âcere aici.

 190. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 191. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 192. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 193. Mihaela-veronica aprilie 5, 2019 at 2:09 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 194. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 195. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 196. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 197. Maria-magdalena aprilie 5, 2019 at 2:09 am

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 198. C─âsu╚Ťa foarte confortabil─â ╚Öi c─âlduroas─â. Buc─ât─âria este utilat─â cu tot ce e nevoie – frigider, plit─â, microunde, aparat de cafea, vesel─â ╚Öi tac├ómuri. Se poate sta la o vorb─â pe teras─â. Minunat pentru un sejur de c├óteva zile ├«n familie sau cu grupul de prieteni.

 199. Faptul c─â accept─â animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 200. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 201. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Loca╚Ťie f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelent─â, mult─â lini╚Öte. Felicit─âri!

 202. A fost un sejur superb.Salina este foarte aproape.Foarte curat, liniște,gazda foarte de treaba , nu te deranja deloc ,patul foarte confortabil, mic dejun la cerere,totul este nou.O sa revin cu siguranta.Multumesc Lex Studio.

 203. Oameni superbi, calzi, primitori, serviabili,lini╚Öte, ambian╚Ť─â pl─âcut─â, m├óncare bun─â, loca╚Ťie nou─â ╚Öi curat─â.

 204. Camera mare ,chicineta are tot ce iti trebuie,c─âldura in camera Am sa revin cu pl─âcere aici.

 205. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 206. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 207. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 208. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 209. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 210. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 211. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 212. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 213. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 214. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 215. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 216. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 217. Mihaela-veronica aprilie 21, 2019 at 10:39 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 218. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 219. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 220. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 221. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 222. Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 223. Gazda amabil─â, cur─â╚Ťenie ╚Öi un peisaj superb . Nota maxim─â pentu sejur.. Iar copii au avut un loc de joac─â ,unde s-au sim╚Ťit foarte bine.

 224. Gazde primitoare si saritoare, camera spatioasa, patul mare si confortabil, chicineta utilata, locul de joaca pentru copii, distanta mica fata de salina, linistea.

 225. Loca╚Ťie pl─âcut─â, lini╚Ötit─â, discret─â. Camera mare, luminoas─â, curata, confortabil─â. Curte mare cu loc de joaca si relaxare.

 226. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 227. Faptul c─â accept─â animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 228. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 229. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 230. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 231. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 232. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 233. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 234. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 235. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 236. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 237. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 238. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 239. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 240. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 241. Mihaela-veronica aprilie 28, 2019 at 11:16 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 242. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 243. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 244. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 245. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 246. Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 247. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 248. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 249. Faptul c─â accept─â animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 250. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 251. Lex Studio este din toate punctele de vedere un loc de cazare exceptional. Camera este foarte spatioasa, curata, ordonata. Mobila este noua, patul foarte incapator, toate utilitatile si aparatura din camera este noua. Exteriorul este fantastic avand in vedere ca are spatiu de joaca pentru copii, foisoare unde pot face un gratar familii intregi, loc suficient pentru parcare auto, spatiu verde si hamacele sunt o idee super. Zona este linistita si ferita de zarva de pe strada principala.

 252. Gazda amabil─â, cur─â╚Ťenie ╚Öi un peisaj superb . Nota maxim─â pentu sejur.. Iar copii au avut un loc de joac─â ,unde s-au sim╚Ťit foarte bine.

 253. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 254. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 255. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 256. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 257. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 258. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 259. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 260. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 261. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 262. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 263. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 264. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 265. O casuta foarte frumoasa, dotata cu tot ce trebuie.

 266. Mihaela-veronica mai 4, 2019 at 10:37 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 267. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 268. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 269. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 270. Maria-magdalena mai 4, 2019 at 10:37 am

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 271. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 272. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 273. Faptul c─â accept─â animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 274. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 275. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 276. Lex Studio este din toate punctele de vedere un loc de cazare exceptional. Camera este foarte spatioasa, curata, ordonata. Mobila este noua, patul foarte incapator, toate utilitatile si aparatura din camera este noua. Exteriorul este fantastic avand in vedere ca are spatiu de joaca pentru copii, foisoare unde pot face un gratar familii intregi, loc suficient pentru parcare auto, spatiu verde si hamacele sunt o idee super. Zona este linistita si ferita de zarva de pe strada principala.

 277. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 278. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 279. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 280. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 281. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 282. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 283. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 284. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 285. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 286. O casuta foarte frumoasa, dotata cu tot ce trebuie.

 287. Mihaela-veronica mai 12, 2019 at 12:43 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 288. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 289. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 290. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 291. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 292. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 293. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 294. Maria-magdalena mai 12, 2019 at 12:43 pm

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 295. locatie excelenta, la 5 minute de salina. Apartamentul curat f mare, spatios,calduros

 296. Locatia este foarte bine gandita si detine tot ce isi doreste un turist. Camera in care am stat era foarte curata si ingrijita.

 297. Anul acesta mi-a placut amplasarea,curatenia,mancarea si personalul.

 298. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 299. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 300. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 301. Muzica buna in restaurant. Camere ok. Mancare ok.

 302. Totul la superlativ, nu ma asteptam la o cazare si mancare asa buna la 3 stele. Ca mancare recomand tocan─â de vita 26 lei, pulpa de rata 32 lei si ├«nghe╚Ťata 9, 50lei. Am pus si preturile, ca nu sunt pe net, orientativ. Am prins piscina goala toata ziua ( noiembrie) foarte curat si aici. Nesperat de frumoasa zona cu multe lucruri de facut daca vremea permite. Personalul f amabil si saritor.

 303. personal cald, discret, felicitari bucatarului pentru preparatele din menu

 304. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 305. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 306. Faptul c─â accept─â animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 307. Locatia, curatenia, facilitati bucatarie, loc de joaca copii, gratar.

 308. Am fost 6 persoane ╚Öi ne am sim╚Ťit excelent! Copii au fost incantati ! Vom reveni cu drag !

 309. gazda primitoare loc linistit fffff placut recomand

 310. Amplasamentul, vederea spre o curte interioara cu verdeata, totul functionabil, amabilitate, acces la bucatarie cu toate dotarile

 311. Conditiile de cazare au fost ok. Amplasarea este ideala fata de salina sau strand (circa 300 metri). Curatenia este impecabila. Exista posibilitatea folosirii unei bucatarii in comun cu ceilalti turisti cazati. La plecare gazda ne-a facut cadou o cutie cu sare cu proprietati medicinale.

 312. Locatie curata si linistita cu personal binevoitor.

 313. M├óncare foarte bun─â, loca╚Ťie ideal─â pentru a ajunge la salin─â pe jos. Am fost pl─âcut surprins─â ca dupa 2 zile ne-au schimbat lenjeria si prosoapele (nu ma a╚Öteptam la asta avand in vedere ca e hotel de 2 stele). Am fost caza╚Ťi in camer─â cu balcon.

 314. A fost liniste, mi a placut curatenia, micul dejun a fost bogat si excelent. Personalul a fost dragut.

 315. Amplasaraea este foarte buna Mancarea foarte gustoasa.

 316. Gazde primitoare , conditii excelente , peisaj minunat

 317. Curatenia, locul de joaca pentru copii, aspectul pensiunii si al gr─âdinii, dot─ârile ├«ntregii proprietati. Proprietarii sunt oameni minunati care inteleg perfect nevoiile turistilor. Multumim frumos! Vom reveni cu pl─âcere! ☺

 318. Totul a fost f bine (loca╚Ťie, amabilitate, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â, c─âldur─â ├«n camer─â)

 319. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 320. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 321. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 322. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 323. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 324. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 325. Domnul Zoltan foarte cumsecade, cur─â╚Ťenie, c─âldura, confortul camerei, loca╚Ťie linistit─â. O sa mai revenim. Mul╚Ťumim!

 326. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 327. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 328. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 329. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 330. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 331. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 332. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 333. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 334. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 335. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 336. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 337. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 338. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 339. Maria-magdalena mai 25, 2019 at 4:06 am

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 340. O casuta foarte frumoasa, dotata cu tot ce trebuie.

 341. Mihaela-veronica mai 25, 2019 at 4:06 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 342. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 343. locatie excelenta, la 5 minute de salina. Apartamentul curat f mare, spatios,calduros

 344. Locatia este foarte bine gandita si detine tot ce isi doreste un turist. Camera in care am stat era foarte curata si ingrijita.

 345. Anul acesta mi-a placut amplasarea,curatenia,mancarea si personalul.

 346. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 347. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 348. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 349. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 350. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 351. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 352. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 353. Domnul Zoltan foarte cumsecade, cur─â╚Ťenie, c─âldura, confortul camerei, loca╚Ťie linistit─â. O sa mai revenim. Mul╚Ťumim!

 354. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 355. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 356. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 357. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 358. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 359. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 360. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 361. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 362. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 363. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 364. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 365. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 366. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 367. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 368. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 369. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 370. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 371. Domnul Zoltan foarte cumsecade, cur─â╚Ťenie, c─âldura, confortul camerei, loca╚Ťie linistit─â. O sa mai revenim. Mul╚Ťumim!

 372. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 373. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 374. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 375. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 376. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 377. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 378. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 379. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 380. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 381. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 382. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 383. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 384. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 385. Muzica buna in restaurant. Camere ok. Mancare ok.

 386. Totul la superlativ, nu ma asteptam la o cazare si mancare asa buna la 3 stele. Ca mancare recomand tocan─â de vita 26 lei, pulpa de rata 32 lei si ├«nghe╚Ťata 9, 50lei. Am pus si preturile, ca nu sunt pe net, orientativ. Am prins piscina goala toata ziua ( noiembrie) foarte curat si aici. Nesperat de frumoasa zona cu multe lucruri de facut daca vremea permite. Personalul f amabil si saritor.

 387. personal cald, discret, felicitari bucatarului pentru preparatele din menu

 388. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 389. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 390. Domnul Zoltan foarte cumsecade, cur─â╚Ťenie, c─âldura, confortul camerei, loca╚Ťie linistit─â. O sa mai revenim. Mul╚Ťumim!

 391. Proprietatea este amplasata la aproximativ 15 minute distanta de mers pe jos pana la salina, intr-un cadru natural ideal. Perfect pentru familiile cu copii, dispunand atat de loc de joaca exterior ( minunat !!! ) cat si interior. Doamna Melinda, proprietara pensiunii, este o foarte amabila, gata sa raspunda la orice solicitare. Vom reveni cu drag!

 392. Locatia, curatenia, facilitati bucatarie, loc de joaca copii, gratar.

 393. Am fost 6 persoane ╚Öi ne am sim╚Ťit excelent! Copii au fost incantati ! Vom reveni cu drag !

 394. Amplasamentul, vederea spre o curte interioara cu verdeata, totul functionabil, amabilitate, acces la bucatarie cu toate dotarile

 395. Conditiile de cazare au fost ok. Amplasarea este ideala fata de salina sau strand (circa 300 metri). Curatenia este impecabila. Exista posibilitatea folosirii unei bucatarii in comun cu ceilalti turisti cazati. La plecare gazda ne-a facut cadou o cutie cu sare cu proprietati medicinale.

 396. Locatie curata si linistita cu personal binevoitor.

 397. Amenajarea curtii,locul de joaca pentru copii,cu siguranta nu se vor plictisi…

 398. Totul a fost perfect, camerele foarte curate , proprietarul foarte prietenos , liniste .Recomand cu incredere.

 399. Locatia, amabilitatea personalului si dotarile bucatariei .

 400. Chiar daca locatia este cam la 1 km de centru, pensiunea este curata, ingrijita, parcare in curte, foisoare, sezlonguri, balansoar, bucataria utilata. Am prins un 1 mai racoros dar camerele au fost incalzite si era chiar placut sa stai la caldura.

 401. Ne-a placut totul! Amplasata într-o zona linistita, curat, proprietar amabil!

 402. lenjeria curata si parfumata, lipsa mirosurilor neplacute in camera si baie, curtea amenajata cu gust si bine ingrijita ,privelistea minunata disponibila de pe terasa precum si amabilitatea si discretia personalului.

 403. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 404. – camera extrem de spa╚Ťioas─â ╚Öi baia la fel. Patul matrimonial cred c─â avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 405. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 406. Totul bine ne-am sim╚Ťit extraordinar ,lini╚Ötit ╚Öi curat !!!

 407. Bine amplasat─â-aproape de intrarea ├«n salin─â, ├«ntr-o zon─â lini┼čtit─â

 408. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 409. Adriana-felicia iunie 22, 2019 at 3:57 am

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proasp─ât.Nicu & Ani Beius

 410. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 411. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 412. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 413. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 414. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 415. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 416. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 417. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 418. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 419. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 420. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 421. Amplasarea foarte frumoasa, cu facilita╚Ťi de relaxare, loc de joaca pentru copii ╚Öi grill amenajat

 422. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 423. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 424. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 425. – camera extrem de spa╚Ťioas─â ╚Öi baia la fel. Patul matrimonial cred c─â avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 426. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 427. Camera mare, zona linistita numai bine pentru o excursie cu familia

 428. Locatia superba, lipsita complet de poluare, cu loc si spatiu de joaca pentru copii foarte bun!

 429. Totul bine ne-am sim╚Ťit extraordinar ,lini╚Ötit ╚Öi curat !!!

 430. Adriana-felicia iunie 29, 2019 at 12:58 am

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proasp─ât.Nicu & Ani Beius

 431. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 432. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 433. Pensiunea amplasata la 300 de metri de salina, foarte curat in camera, chicineta

 434. Pensiunea super curata si frumoasa. Gazdele foarte primitoare si de treaba. Ne-am simtit excelent.

 435. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 436. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 437. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 438. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 439. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 440. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 441. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 442. Locatie, imprejurimi, confort, gazda, mici atentii la sosire din partea gazdei, loc pentru gratar, balansoare, sezlonguri, internet

 443. Amplasarea foarte frumoasa, cu facilita╚Ťi de relaxare, loc de joaca pentru copii ╚Öi grill amenajat

 444. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 445. camere curate, acces la bucatarie,sala de mese, baie proprie….

 446. Pensiunea este foarte aproape de salina, este utilata, are un loc de joaca pentru copii, parcare. Camera a fost spatioasa, curata, baia acceptabila. Pe perioada sejurului a fost liniste.

 447. Loca╚Ťie excelent─â, l├óng─â un p├ór├óu. Camera curata si personal amabil

 448. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 449. – camera extrem de spa╚Ťioas─â ╚Öi baia la fel. Patul matrimonial cred c─â avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 450. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 451. Locatie foarte buna, aproape de salina, strand si in acelasi timp retrasa, si foarte linistita. Camerele curate si ingrijite, proprietari amabili. Foarte potrivit ptr familii cu copii. Cu siguranta am mai reveni 🙂

 452. Mi-a plăcut ca e o pensiune chiar pentru familie. În camera frigider, cuptor cu microunde, chiuveta de spălat vasele, separată de cea unde te speli. Dusul cu temperatura reglată, astfel încât sa nu mai asteptam sa se încălzească apa pentru a spala copii. Loc de joaca, mese afara pentru a lua masa sau pentru a mai sta seara de vorba. Aproape de centru. Ne-a plăcut mult, iar fetita noastra de aproape 5 ani a clasat pensiunea: Eleganta. Recomandam cu drag!

 453. Camera mare, zona linistita numai bine pentru o excursie cu familia

 454. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, lini╚Öte. O loca╚Ťie excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguran╚Ť─â am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 455. Adriana-felicia iulie 5, 2019 at 11:21 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proasp─ât.Nicu & Ani Beius

 456. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 457. Gazde foarte primitoare. Curatenie. Pensiunea este noua, moderna si situata intr-un loc linistit. Ne-am simtit foarte bine si o sa mai revenim.

 458. Pensiunea amplasata la 300 de metri de salina, foarte curat in camera, chicineta

 459. Pensiunea super curata si frumoasa. Gazdele foarte primitoare si de treaba. Ne-am simtit excelent.

 460. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 461. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 462. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 463. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 464. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 465. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 466. Totul! Oameni superbi! Servirea si mancarea IREPROSABILA! Vom reveni! Data viitoare voi pune si poze!

 467. Mi-a plăcut amplasarea pensiunii la câteva minute de salină, respectiv de ștrand. La restaurantul pensiunii am servit mâncare foarte gustoasă și variată. Servirea a fost ireproșabilă.

 468. Locatia foarte buna si posibilitatea de a servi masa la restaurantul pensiunii.

 469. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, camera foarte spa╚Ťioas─â si r─âcoroas─â vara, loca╚Ťia aproape de salina, dotare bun─â la buc─ât─ârie si baie, cablu tv cu multe programe, lini╚Öte ├«n jur, amplasare la distan╚Ť─â de zgomotul traficului de pe ╚Öosea, ├«n apropiere de r├óul T─ârnava Mic─â.

 470. Locatie foarte buna, aproape de salina, strand si in acelasi timp retrasa, si foarte linistita. Camerele curate si ingrijite, proprietari amabili. Foarte potrivit ptr familii cu copii. Cu siguranta am mai reveni 🙂

 471. Mi-a plăcut ca e o pensiune chiar pentru familie. În camera frigider, cuptor cu microunde, chiuveta de spălat vasele, separată de cea unde te speli. Dusul cu temperatura reglată, astfel încât sa nu mai asteptam sa se încălzească apa pentru a spala copii. Loc de joaca, mese afara pentru a lua masa sau pentru a mai sta seara de vorba. Aproape de centru. Ne-a plăcut mult, iar fetita noastra de aproape 5 ani a clasat pensiunea: Eleganta. Recomandam cu drag!

 472. Micul dejun ok, personal serviabil, locatie buna !

 473. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, lini╚Öte. O loca╚Ťie excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguran╚Ť─â am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 474. Adriana-felicia iulie 12, 2019 at 10:52 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proasp─ât.Nicu & Ani Beius

 475. Peisaje de vis. Camera curata ╚Öi gazde extrem de amabile ╚Öi prietenoase, aproape de mina ╚Öi ╚Ötrand. Toate condi╚Ťiile pentru relaxare ╚Öi odihna.

 476. Ospitalitatea, aten╚Ťia gazdelor ╚Öi zona foarte potrivita ╚Öi pusa ├«n valoare pt. turism.

 477. Gazde foarte primitoare. Curatenie. Pensiunea este noua, moderna si situata intr-un loc linistit. Ne-am simtit foarte bine si o sa mai revenim.

 478. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 479. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 480. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 481. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 482. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 483. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 484. Totul! Oameni superbi! Servirea si mancarea IREPROSABILA! Vom reveni! Data viitoare voi pune si poze!

 485. Mi-a plăcut amplasarea pensiunii la câteva minute de salină, respectiv de ștrand. La restaurantul pensiunii am servit mâncare foarte gustoasă și variată. Servirea a fost ireproșabilă.

 486. Locatia foarte buna si posibilitatea de a servi masa la restaurantul pensiunii.

 487. Loca╚Ťie noua personal amabil ╚Öi prietenos ,lini╚Öte ,aproape de Salina , cur─â╚Ťenie impecabila …

 488. Lini╚Ötea, micul dejun consistent, loca╚Ťia. Accesul la salina foarte usor. Cur─â╚Ťenie exemplar─â.

 489. Pensiunea arata foarte bine, localizata la mica distanta de Salina Praid. Camerele destul de mari, incapatoare si destul de bine mobilate. Este o zona linistita, potrivita pentru familii cu copii mai mici.

 490. Domnul Zoltan este o gazd─â minunat─â, se implic─â cu toat─â fiin╚Ťa. ├Ämpreun─â cu so╚Ťul meu ne-am sim╚Ťit minunat. Felicit─âri pentru cei 20 de ani de c├ónd ave╚Ťi pensiunea. Experien╚Ťa ├«╚Öi spune cuv├óntul! Ne-a pl─âcut ca domnul Zoltan se asigura ├«n fiecare zi c─â totul este bine c─â ne sim╚Ťim bine. Foarte curat, impecabil.

 491. Micul dejun ok, personal serviabil, locatie buna !

 492. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, lini╚Öte. O loca╚Ťie excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguran╚Ť─â am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 493. Totul a fost foarte bine. Locatie foarte curata si proprietari de nota 10.

 494. Amplasarea locatiei foarte aproape de Salina Praid. Echiparea bucatariei era completa, existau in dulap cani, farfurii, tacamuri, tigai, tot ce ai avea nevoie pentru a putea gati (daca este cazul). Gazda a fost foarte amabila si ne-a oferit informatii despre ce am putea vizita atat in Praid, cat si prin zona.

 495. Peisaje de vis. Camera curata ╚Öi gazde extrem de amabile ╚Öi prietenoase, aproape de mina ╚Öi ╚Ötrand. Toate condi╚Ťiile pentru relaxare ╚Öi odihna.

 496. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 497. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 498. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 499. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 500. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 501. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 502. Excelenta locatia, cabanuta, personalul si afinata din partea casei! Sper sa revenim curand!

 503. Locatie, imprejurimi, confort, gazda, mici atentii la sosire din partea gazdei, loc pentru gratar, balansoare, sezlonguri, internet

 504. Amplasarea foarte frumoasa, cu facilita╚Ťi de relaxare, loc de joaca pentru copii ╚Öi grill amenajat

 505. Servicii de cazare bune cur─â╚Ťenie, lenjerie schimbata la trei zile, camera destul de mare, pl─âcut amenajat─â, baia utilat─â, loc de joaca copii ├«n spatele pensiunii, recep╚Ťioner care te ├«ndrum─â c─â un adev─ârat ghid al locului, terasa restaurantului ├«nc─âp─âtoare, timp de a╚Öteptare la mas─â acceptabil, camera cu vedere ├«n spate e bun─â c─â e lini╚Öte toat─â noaptea, f├ónt├ón─â cu pe╚Öti ╚Öi nuferi din fa╚Ťa pensiunii!

 506. Am revenit dupa 4 ani si pensiunea a pastrat acelasi standard la curatenie si ospitalitate. Am rezervat o camera tripla, mare si spatioasa, cu balcon unde se poate savura dimineata si seara ceaiul sau cafeaua intr-o liniste tulburata doar de ciripitul pasarilor. Felicitari!

 507. Amabilitatea domnisoarei: ” Aj. Ospatar Roxana” si a baietilor de pe terasa care au stiut sa fie rapizi si cu spirit de observatie la nevoile clientilor.

 508. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 509. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 510. Totul în afara de timpul pierdut pt. așteptarea din partea bucătărie.

 511. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, foarte aproape de obiectivele turistice.

 512. Camera a fost curata, destul de mare, canapeaua si patul confortabile. Mini frigider in camera Cuptor cu microunde Cafetiera

 513. Amplasarea foarte buna aproape de strada principala ╚Öi salina, dar ├«ntr-un loc linistit un r─âu in apropiere. Gazda ne-a dat sugestii utile pentru organizarea timpului ├«n sta╚Ťiune N

 514. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 515. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 516. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 517. Loca╚Ťia ├«n apropierea salinei, mobilierul nou, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa ├«n apropiere, precum ╚Öi posibilitatea de a g─âti ├«n buc─ât─âria complet utilat─â a camerei

 518. Locatia a fost excelenta! Foarte aproape de salina si de centrul localitatii.

 519. Amabilitatea gazdei, cur─â╚Ťenia din pensiune si loca╚Ťia aproape de salin─â.

 520. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 521. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 522. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 523. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 524. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 525. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 526. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 527. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 528. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 529. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 530. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 531. Totul în afara de timpul pierdut pt. așteptarea din partea bucătărie.

 532. Totul a fost frumos, personal pl─âcut, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte ╚Öi foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 533. Apartamentul a fost curat, spatios. As zice ca e perfect pt o familie (2 adulti si max 2 copii). Mini bucataria e f utila. Nu este la strada principala si e destul de liniste in zona.

 534. Un sejur reușit. Niște gazde foarte primitoare. Recomand mai ales familiilor cu copii. Foarte curat, camere utilate și paturile foarte comode.

 535. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 536. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 537. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 538. Loca╚Ťia ├«n apropierea salinei, mobilierul nou, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa ├«n apropiere, precum ╚Öi posibilitatea de a g─âti ├«n buc─ât─âria complet utilat─â a camerei

 539. Locatia a fost excelenta! Foarte aproape de salina si de centrul localitatii.

 540. Amabilitatea gazdei, cur─â╚Ťenia din pensiune si loca╚Ťia aproape de salin─â.

 541. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 542. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 543. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 544. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 545. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 546. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 547. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 548. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 549. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 550. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 551. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 552. Totul în afara de timpul pierdut pt. așteptarea din partea bucătărie.

 553. Locatie foarte linistita, centrala, aproape de mina de sare, camere foarte spatioasa. Locuri de joaca pentru copii, zona de relaxare, totul a fost superb! Recomand pentru toata lumea cu cea mai mare incredere!

 554. Implicarea proprietarului in a te face sa te sim╚Ťi bine

 555. Totul a fost frumos, personal pl─âcut, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte ╚Öi foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 556. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 557. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 558. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 559. Loca╚Ťia ├«n apropierea salinei, mobilierul nou, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa ├«n apropiere, precum ╚Öi posibilitatea de a g─âti ├«n buc─ât─âria complet utilat─â a camerei

 560. Locatia a fost excelenta! Foarte aproape de salina si de centrul localitatii.

 561. Amabilitatea gazdei, cur─â╚Ťenia din pensiune si loca╚Ťia aproape de salin─â.

 562. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 563. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 564. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 565. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 566. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 567. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 568. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 569. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 570. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 571. camere curate, acces la bucatarie,sala de mese, baie proprie….

 572. Pensiunea este foarte aproape de salina, este utilata, are un loc de joaca pentru copii, parcare. Camera a fost spatioasa, curata, baia acceptabila. Pe perioada sejurului a fost liniste.

 573. Loca╚Ťie excelent─â, l├óng─â un p├ór├óu. Camera curata si personal amabil

 574. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 575. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 576. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 577. Locatie foarte linistita, centrala, aproape de mina de sare, camere foarte spatioasa. Locuri de joaca pentru copii, zona de relaxare, totul a fost superb! Recomand pentru toata lumea cu cea mai mare incredere!

 578. Implicarea proprietarului in a te face sa te sim╚Ťi bine

 579. Totul a fost frumos, personal pl─âcut, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte ╚Öi foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 580. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 581. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 582. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 583. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 584. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 585. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 586. Loca╚Ťia ├«n apropierea salinei, mobilierul nou, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa ├«n apropiere, precum ╚Öi posibilitatea de a g─âti ├«n buc─ât─âria complet utilat─â a camerei

 587. Locatia a fost excelenta! Foarte aproape de salina si de centrul localitatii.

 588. Amabilitatea gazdei, cur─â╚Ťenia din pensiune si loca╚Ťia aproape de salin─â.

 589. Gazda a fost super peisajul ,curatenia,amplasarea super

 590. Aproape de Salina , este o zon─â linistit─â frumoasa, cabana este noua cu tot ce ai avea nevoie pentru o familie cu doi copii.

 591. Liniste total─â doar sunetul r─âului proprietarul de vis casa ├«ntre╚Ťinut─â proprietate la fel.

 592. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 593. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 594. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 595. Locatie foarte linistita, centrala, aproape de mina de sare, camere foarte spatioasa. Locuri de joaca pentru copii, zona de relaxare, totul a fost superb! Recomand pentru toata lumea cu cea mai mare incredere!

 596. Implicarea proprietarului in a te face sa te sim╚Ťi bine

 597. Totul a fost frumos, personal pl─âcut, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte ╚Öi foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 598. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 599. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 600. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 601. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 602. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 603. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 604. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 605. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 606. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 607. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 608. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 609. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 610. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 611. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 612. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 613. Am avut mari emotii in ce vom gasi la destinatie deoarece era o rezervare facuta pe ultima suta de metri si am ajuns dupa ora 22.00, insa ceea am gasit la locatie a depasit asteptarile: o casuta din lemn foarte cocheta si foarte curata, dotata cu tot ce ai putea avea nevoie, intr-o zona foarte linistita. A depasit cu mult asteptarile noastre. Pe viitor stim unde vrem sa ne cazam in Praid. Felicitari gazdelor! Fiicele mele au spus ca le-ar placea sa locuiasca permanent in casuta in care am fost cazati😁.

 614. Gazda a fost super peisajul ,curatenia,amplasarea super

 615. Aproape de Salina , este o zon─â linistit─â frumoasa, cabana este noua cu tot ce ai avea nevoie pentru o familie cu doi copii.

 616. Ospitalitatea gazdelor, loca╚Ťia- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a preg─âti m├óncarea ├«n buc─ât─âria complet utilata , mobilier nou.

 617. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, aproape de salina si de magazinele din jur. Gazda a fost f amabila si ne-a asigurat toate conditiile cerute. Camera era dotata peste asteptarile noastre. The pension is situated in a quiet area, close to the salt mine and shopping stores. The host was very nice and offered us all the needed conditions. The room was equipped beyond our expectations.

 618. Loca╚Ťia ├«n apropierea salinei, mobilierul nou, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa ├«n apropiere, precum ╚Öi posibilitatea de a g─âti ├«n buc─ât─âria complet utilat─â a camerei

 619. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 620. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 621. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 622. Locatie foarte linistita, centrala, aproape de mina de sare, camere foarte spatioasa. Locuri de joaca pentru copii, zona de relaxare, totul a fost superb! Recomand pentru toata lumea cu cea mai mare incredere!

 623. Implicarea proprietarului in a te face sa te sim╚Ťi bine

 624. Totul a fost frumos, personal pl─âcut, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte ╚Öi foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 625. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 626. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 627. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 628. Ospitalitatea gazdelor, loca╚Ťia- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a preg─âti m├óncarea ├«n buc─ât─âria complet utilata , mobilier nou.

 629. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, aproape de salina si de magazinele din jur. Gazda a fost f amabila si ne-a asigurat toate conditiile cerute. Camera era dotata peste asteptarile noastre. The pension is situated in a quiet area, close to the salt mine and shopping stores. The host was very nice and offered us all the needed conditions. The room was equipped beyond our expectations.

 630. Loca╚Ťia ├«n apropierea salinei, mobilierul nou, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa ├«n apropiere, precum ╚Öi posibilitatea de a g─âti ├«n buc─ât─âria complet utilat─â a camerei

 631. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 632. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 633. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 634. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 635. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 636. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 637. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 638. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 639. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 640. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Diminea╚Ťa nu te po╚Ťi odihni din cauza luminii!

 641. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 642. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 643. Loca╚Ťia aproape de salina Mic dejun gustos Camera foarte spatioasa si mobilier modern

 644. La micul dejun nu am participat dar locatia era OK camere dotate,curate,paturile mari si comode.

 645. Locatie foarte linistita, centrala, aproape de mina de sare, camere foarte spatioasa. Locuri de joaca pentru copii, zona de relaxare, totul a fost superb! Recomand pentru toata lumea cu cea mai mare incredere!

 646. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 647. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 648. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 649. Locatia a fost superba.3 minute pe jos de Salina Praid!

 650. Ospitalitatea gazdelor, loca╚Ťia- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a preg─âti m├óncarea ├«n buc─ât─âria complet utilata , mobilier nou.

 651. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, aproape de salina si de magazinele din jur. Gazda a fost f amabila si ne-a asigurat toate conditiile cerute. Camera era dotata peste asteptarile noastre. The pension is situated in a quiet area, close to the salt mine and shopping stores. The host was very nice and offered us all the needed conditions. The room was equipped beyond our expectations.

 652. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 653. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 654. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 655. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 656. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 657. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 658. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 659. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 660. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 661. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Diminea╚Ťa nu te po╚Ťi odihni din cauza luminii!

 662. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 663. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 664. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 665. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 666. Curtea este foarte frumoas─â. Pensiunea este situat─â la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 667. gazd foarte amabila, curatenie in toata pensiunea, loc de relaxare. totul a fost minunat. recomand cu caldura prietenilor mei

 668. Locatie buna,acces facil,gazda deosebit de amabila si discreta.

 669. Foarte curat, doamna a fost foarte amabila cu noi, curtea superba cu loc de joaca pentru copii.

 670. M├óncare foarte bun─â, loca╚Ťie ideal─â pentru a ajunge la salin─â pe jos. Am fost pl─âcut surprins─â ca dupa 2 zile ne-au schimbat lenjeria si prosoapele (nu ma a╚Öteptam la asta avand in vedere ca e hotel de 2 stele). Am fost caza╚Ťi in camer─â cu balcon.

 671. A fost liniste, mi a placut curatenia, micul dejun a fost bogat si excelent. Personalul a fost dragut.

 672. Amplasaraea este foarte buna Mancarea foarte gustoasa.

 673. U╚Öi ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foi╚Öor afara, loc de joac─â, intimitate, lini╚Öte, pre╚Ť foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar ╚Öi televizor ╚Öi wi fi dar nu le am folosit. Nu ╚Ötiu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 674. locatia este amplasata intr-un loc extrem de linistit, ai parte de o liniste care ÔÇŁte enerveazaÔÇŁ

 675. A fost un sejur in care ne-am simtit excelent. Intimitatea, locul de joaca si facilitatile oferite sunt la nivel european. Am gasit la locatie tot ceea ce avem nevoie pentru pregatirea mesei. Copiilor le-a placut enorm sa stea langa focul de tabara pentru care proprietarul a avut amabilitatea sa ne pregateasca un brat de lemne. Noi am mai merge inca o data cel putin.

 676. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 677. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 678. Loca╚Ťia aproape de salina Mic dejun gustos Camera foarte spatioasa si mobilier modern

 679. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Diminea╚Ťa nu te po╚Ťi odihni din cauza luminii!

 680. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 681. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 682. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 683. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 684. Curtea este foarte frumoas─â. Pensiunea este situat─â la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 685. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 686. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 687. Loca╚Ťia aproape de salina Mic dejun gustos Camera foarte spatioasa si mobilier modern

 688. Locatia a fost superba.3 minute pe jos de Salina Praid!

 689. Ospitalitatea gazdelor, loca╚Ťia- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a preg─âti m├óncarea ├«n buc─ât─âria complet utilata , mobilier nou.

 690. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, aproape de salina si de magazinele din jur. Gazda a fost f amabila si ne-a asigurat toate conditiile cerute. Camera era dotata peste asteptarile noastre. The pension is situated in a quiet area, close to the salt mine and shopping stores. The host was very nice and offered us all the needed conditions. The room was equipped beyond our expectations.

 691. Camerele mari, spa╚Ťioase, luminoase. Parcare proprie generoasa. Loca╚Ťie excelenta, central─â (la 5 min de mers pe jos de sta╚Ťia autobuzelor care pleac─â in salina) Restaurant propriu.

 692. Cur─â╚Ťenie ca la ea acas─â. Calitate ╚Öi bun gust. C├ót despre restaurant, suberb. M├óncare foarte buna, mult─â ╚Öi la un pre╚Ť excelent

 693. Locatie excelenta (f. aproape de salina Praid), panorama (din balcon et. II), personal profesionist si amabil, camera excelenta, curatenie excelenta, mic dejun f. bun, parcare libera, wi-fi f, bun, raport servicii/pret f. bun.

 694. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 695. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 696. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 697. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 698. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 699. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Diminea╚Ťa nu te po╚Ťi odihni din cauza luminii!

 700. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 701. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 702. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 703. Atmosfer─â pl─âcut─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, gazde amabile.

 704. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 705. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 706. E foarte bine. ├Änc─âlzire autonom─â, aproape de salin─â, buc─ât─âria comoda, curat, loca╚Ťia cu mobilier nou. Gazdele sunt receptive.

 707. Locatia a fost superba.3 minute pe jos de Salina Praid!

 708. Ospitalitatea gazdelor, loca╚Ťia- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a preg─âti m├óncarea ├«n buc─ât─âria complet utilata , mobilier nou.

 709. Spatiu pentru copii excelent, gazda foarte amabil─â, parcari suficiente.

 710. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 711. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 712. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 713. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 714. Nagyon kedves, bar├íts├ígos vend├ęgszeretet. Egy ├ęlm├ęny volt, k├Âsz├Ânj├╝k 🙂! Csak aj├ínlani tudjuk!

 715. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 716. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 717. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Diminea╚Ťa nu te po╚Ťi odihni din cauza luminii!

 718. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 719. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 720. Nagyon kedves, bar├íts├ígos vend├ęgszeretet. Egy ├ęlm├ęny volt, k├Âsz├Ânj├╝k 🙂! Csak aj├ínlani tudjuk!

 721. Atmosfer─â pl─âcut─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, gazde amabile.

 722. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 723. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 724. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 725. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 726. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 727. Gazde primitoare , conditii excelente , peisaj minunat

 728. Curatenia, locul de joaca pentru copii, aspectul pensiunii si al gr─âdinii, dot─ârile ├«ntregii proprietati. Proprietarii sunt oameni minunati care inteleg perfect nevoiile turistilor. Multumim frumos! Vom reveni cu pl─âcere! ☺

 729. Totul a fost f bine (loca╚Ťie, amabilitate, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â, c─âldur─â ├«n camer─â)

 730. E foarte bine. ├Änc─âlzire autonom─â, aproape de salin─â, buc─ât─âria comoda, curat, loca╚Ťia cu mobilier nou. Gazdele sunt receptive.

 731. Locatia a fost superba.3 minute pe jos de Salina Praid!

 732. Ospitalitatea gazdelor, loca╚Ťia- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a preg─âti m├óncarea ├«n buc─ât─âria complet utilata , mobilier nou.

 733. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 734. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 735. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Diminea╚Ťa nu te po╚Ťi odihni din cauza luminii!

 736. Atmosfer─â pl─âcut─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, gazde amabile.

 737. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 738. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 739. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 740. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 741. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 742. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 743. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 744. E foarte bine. ├Änc─âlzire autonom─â, aproape de salin─â, buc─ât─âria comoda, curat, loca╚Ťia cu mobilier nou. Gazdele sunt receptive.

 745. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 746. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 747. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 748. Spatiu pentru copii excelent, gazda foarte amabil─â, parcari suficiente.

 749. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 750. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 751. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 752. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 753. Nagyon kedves, bar├íts├ígos vend├ęgszeretet. Egy ├ęlm├ęny volt, k├Âsz├Ânj├╝k 🙂! Csak aj├ínlani tudjuk!

 754. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 755. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 756. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Diminea╚Ťa nu te po╚Ťi odihni din cauza luminii!

 757. Atmosfer─â pl─âcut─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, gazde amabile.

 758. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 759. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 760. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 761. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 762. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 763. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 764. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 765. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 766. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 767. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 768. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 769. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 770. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 771. Nagyon kedves, bar├íts├ígos vend├ęgszeretet. Egy ├ęlm├ęny volt, k├Âsz├Ânj├╝k 🙂! Csak aj├ínlani tudjuk!

 772. Spatiu pentru copii excelent, gazda foarte amabil─â, parcari suficiente.

 773. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 774. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 775. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 776. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 777. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Diminea╚Ťa nu te po╚Ťi odihni din cauza luminii!

 778. Atmosfer─â pl─âcut─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, gazde amabile.

 779. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 780. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 781. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 782. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 783. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 784. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 785. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 786. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 787. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 788. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 789. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 790. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 791. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 792. Nagyon kedves, bar├íts├ígos vend├ęgszeretet. Egy ├ęlm├ęny volt, k├Âsz├Ânj├╝k 🙂! Csak aj├ínlani tudjuk!

 793. Proprietarul ne-a asteptat la sosire, ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie. Camera a fost curata, incapatoare, calduroasa. Paturile confortabile, lenjerie alba si curata (aici as avea un sfat pentru proprietar: in pozele din interior apar lenjerii de culoare galbena, un aspect ce ne-ar fi putut face sa spunem NU acestei pensiuni, dar am zis sa-i acordam o sansa. Se pare ca am ales bine, nu am regretat). Privelistea oferita este minunata. Copiii s-au jucat in curtea interioara frumos amenajata, cu teren de tenis pe iarba, porti de fotbal, lada cu nisip, cos de baschet. La Salina Praid am mers pe jos, nu a fost nevoie de masina. Restaurantele din apropiere au mancare foarte buna dar un pic cam scumpa. Vom reveni cu placere.

 794. U╚Öi ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foi╚Öor afara, loc de joac─â, intimitate, lini╚Öte, pre╚Ť foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar ╚Öi televizor ╚Öi wi fi dar nu le am folosit. Nu ╚Ötiu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 795. locatia este amplasata intr-un loc extrem de linistit, ai parte de o liniste care ÔÇŁte enerveazaÔÇŁ

 796. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 797. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 798. Curtea este foarte frumoas─â. Pensiunea este situat─â la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 799. Un hotel curat, personal amabil, condi╚Ťii decente. M├óncarea a fost gustoas─â, mic dejun bun si mult. Centrul spa are piscin─â pentru adul╚Ťi dar si pentru copii si 2 saune, ├«n acest fel pentru familiile cu copii este excelent pentru a petrece timpul atunci c├ónd nu se merge la salina sau ├«n ├«mprejurimi. Vom reveni ├«n acest hotel de cate ori vom avea ocazia ! Multumim!

 800. Domnisoara ospatar super de treaba, placuta si zambareata, tura cu baietii tineri…ursuzi, suparati tot timpul

 801. hotel exelent , un mare + pentru personalul de la restaurant

 802. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 803. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 804. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Diminea╚Ťa nu te po╚Ťi odihni din cauza luminii!

 805. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 806. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 807. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 808. Atmosfer─â pl─âcut─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, gazde amabile.

 809. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 810. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 811. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 812. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 813. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 814. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 815. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 816. Curtea este foarte frumoas─â. Pensiunea este situat─â la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 817. Spatiu pentru copii excelent, gazda foarte amabil─â, parcari suficiente.

 818. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 819. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 820. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 821. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 822. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 823. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 824. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 825. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Diminea╚Ťa nu te po╚Ťi odihni din cauza luminii!

 826. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 827. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 828. Nagyon kedves, bar├íts├ígos vend├ęgszeretet. Egy ├ęlm├ęny volt, k├Âsz├Ânj├╝k 🙂! Csak aj├ínlani tudjuk!

 829. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 830. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 831. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 832. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 833. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 834. Curtea este foarte frumoas─â. Pensiunea este situat─â la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 835. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 836. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 837. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 838. – Mi a pl─âcut foarte mult amplasamentul casutei – locul de parcare din fata casutei

 839. Totul este minunat, c─âsu╚Ťa e foarte frumoas─â, dotat─â cu tot ce trebuie, foarte curat,peisajul frumos, chiar am observat ├«n fiecare diminea╚Ť─â dou─â berze care ├«╚Öi luau micul dejun 😍😍😍

 840. Ideal pentru familii cu copii! Liniste si priveliste frumoasa!

 841. Atmosfer─â pl─âcut─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, gazde amabile.

 842. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 843. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 844. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 845. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 846. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Diminea╚Ťa nu te po╚Ťi odihni din cauza luminii!

 847. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 848. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 849. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 850. Atmosfer─â pl─âcut─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, gazde amabile.

 851. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 852. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 853. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 854. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 855. Nagyon kedves, bar├íts├ígos vend├ęgszeretet. Egy ├ęlm├ęny volt, k├Âsz├Ânj├╝k 🙂! Csak aj├ínlani tudjuk!

 856. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 857. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 858. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 859. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 860. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 861. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 862. Proprietarul ne-a asteptat la sosire, ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie. Camera a fost curata, incapatoare, calduroasa. Paturile confortabile, lenjerie alba si curata (aici as avea un sfat pentru proprietar: in pozele din interior apar lenjerii de culoare galbena, un aspect ce ne-ar fi putut face sa spunem NU acestei pensiuni, dar am zis sa-i acordam o sansa. Se pare ca am ales bine, nu am regretat). Privelistea oferita este minunata. Copiii s-au jucat in curtea interioara frumos amenajata, cu teren de tenis pe iarba, porti de fotbal, lada cu nisip, cos de baschet. La Salina Praid am mers pe jos, nu a fost nevoie de masina. Restaurantele din apropiere au mancare foarte buna dar un pic cam scumpa. Vom reveni cu placere.

 863. U╚Öi ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foi╚Öor afara, loc de joac─â, intimitate, lini╚Öte, pre╚Ť foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar ╚Öi televizor ╚Öi wi fi dar nu le am folosit. Nu ╚Ötiu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 864. locatia este amplasata intr-un loc extrem de linistit, ai parte de o liniste care ÔÇŁte enerveazaÔÇŁ

 865. – Mi a pl─âcut foarte mult amplasamentul casutei – locul de parcare din fata casutei

 866. Totul este minunat, c─âsu╚Ťa e foarte frumoas─â, dotat─â cu tot ce trebuie, foarte curat,peisajul frumos, chiar am observat ├«n fiecare diminea╚Ť─â dou─â berze care ├«╚Öi luau micul dejun 😍😍😍

 867. Ideal pentru familii cu copii! Liniste si priveliste frumoasa!

 868. Gazda foarte primitoare, confortabil, liniste, facilitati( parcare, foisor, loc de joaca pentru copii, bucatarie complet utilata pe fiecare etaj)

 869. O vila cocheta foarte aproape de salina Praid si se ajunge foarte repede si la Sovata, am fost 2 familii ╚Öi am fost caza╚Ťi la et 2 unde intre cele 2 camere era o kicineta dotat─â, rustic, frumos ╚Öi foarte curat .

 870. U╚Öor de g─âsit. Pensiunea are camere mari, curate, frumos mobilate, dotate cu tot ce ai nevoie. Gazdele sunt amabile, pl─âcute, discrete, ├«n sensul c─â nu le sim╚Ťi prezen╚Ťa dec├ót atunci c├ónd vrei. Ne-am sim╚Ťit foarte bine. Fetele au fost ├«nc├óntate de patul etajat.

 871. Mancarea a fost delicioasa, camera curata si foarte cald.

 872. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 873. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 874. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 875. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 876. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 877. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 878. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 879. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 880. Atmosfer─â pl─âcut─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, gazde amabile.

 881. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 882. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 883. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 884. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 885. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 886. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 887. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 888. Nagyon kedves, bar├íts├ígos vend├ęgszeretet. Egy ├ęlm├ęny volt, k├Âsz├Ânj├╝k 🙂! Csak aj├ínlani tudjuk!

 889. Proprietarul ne-a asteptat la sosire, ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie. Camera a fost curata, incapatoare, calduroasa. Paturile confortabile, lenjerie alba si curata (aici as avea un sfat pentru proprietar: in pozele din interior apar lenjerii de culoare galbena, un aspect ce ne-ar fi putut face sa spunem NU acestei pensiuni, dar am zis sa-i acordam o sansa. Se pare ca am ales bine, nu am regretat). Privelistea oferita este minunata. Copiii s-au jucat in curtea interioara frumos amenajata, cu teren de tenis pe iarba, porti de fotbal, lada cu nisip, cos de baschet. La Salina Praid am mers pe jos, nu a fost nevoie de masina. Restaurantele din apropiere au mancare foarte buna dar un pic cam scumpa. Vom reveni cu placere.

 890. U╚Öi ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foi╚Öor afara, loc de joac─â, intimitate, lini╚Öte, pre╚Ť foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar ╚Öi televizor ╚Öi wi fi dar nu le am folosit. Nu ╚Ötiu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 891. locatia este amplasata intr-un loc extrem de linistit, ai parte de o liniste care ÔÇŁte enerveazaÔÇŁ

 892. Atmosfer─â pl─âcut─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, gazde amabile.

 893. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 894. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Lini╚Öte confort cur─â╚Ťenie

 895. Mancarea a fost delicioasa, camera curata si foarte cald.

 896. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 897. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 898. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 899. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 900. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 901. Totul a fost placut… de la curatenie, la caldura (opream caloriferele noaptea), domnul si doamna super cumsecade. Un an nou fericit le doresc!

 902. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 903. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 904. Proprietarul ne-a asteptat la sosire, ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie. Camera a fost curata, incapatoare, calduroasa. Paturile confortabile, lenjerie alba si curata (aici as avea un sfat pentru proprietar: in pozele din interior apar lenjerii de culoare galbena, un aspect ce ne-ar fi putut face sa spunem NU acestei pensiuni, dar am zis sa-i acordam o sansa. Se pare ca am ales bine, nu am regretat). Privelistea oferita este minunata. Copiii s-au jucat in curtea interioara frumos amenajata, cu teren de tenis pe iarba, porti de fotbal, lada cu nisip, cos de baschet. La Salina Praid am mers pe jos, nu a fost nevoie de masina. Restaurantele din apropiere au mancare foarte buna dar un pic cam scumpa. Vom reveni cu placere.

 905. U╚Öi ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foi╚Öor afara, loc de joac─â, intimitate, lini╚Öte, pre╚Ť foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar ╚Öi televizor ╚Öi wi fi dar nu le am folosit. Nu ╚Ötiu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 906. locatia este amplasata intr-un loc extrem de linistit, ai parte de o liniste care ÔÇŁte enerveazaÔÇŁ

 907. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 908. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 909. Nagyon kedves, bar├íts├ígos vend├ęgszeretet. Egy ├ęlm├ęny volt, k├Âsz├Ânj├╝k 🙂! Csak aj├ínlani tudjuk!

 910. – Mi a pl─âcut foarte mult amplasamentul casutei – locul de parcare din fata casutei

 911. Totul este minunat, c─âsu╚Ťa e foarte frumoas─â, dotat─â cu tot ce trebuie, foarte curat,peisajul frumos, chiar am observat ├«n fiecare diminea╚Ť─â dou─â berze care ├«╚Öi luau micul dejun 😍😍😍

 912. Ideal pentru familii cu copii! Liniste si priveliste frumoasa!

 913. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 914. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 915. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 916. locatia aflata intr o zona linistita , aproape de salina , cu gazde care nu te deranjeaza , camera confortabila cu baie curata , apa calda si caldura

 917. Atmosfer─â pl─âcut─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, gazde amabile.

 918. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona lini╚Ötit─â aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de buc─ât─ârie unde sa iti poti fac o cafea super

 919. Mancarea a fost delicioasa, camera curata si foarte cald.

 920. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 921. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 922. Totul a fost placut… de la curatenie, la caldura (opream caloriferele noaptea), domnul si doamna super cumsecade. Un an nou fericit le doresc!

 923. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 924. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 925. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 926. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 927. Nagyon kedves, bar├íts├ígos vend├ęgszeretet. Egy ├ęlm├ęny volt, k├Âsz├Ânj├╝k 🙂! Csak aj├ínlani tudjuk!

 928. – Mi a pl─âcut foarte mult amplasamentul casutei – locul de parcare din fata casutei

 929. Totul este minunat, c─âsu╚Ťa e foarte frumoas─â, dotat─â cu tot ce trebuie, foarte curat,peisajul frumos, chiar am observat ├«n fiecare diminea╚Ť─â dou─â berze care ├«╚Öi luau micul dejun 😍😍😍

 930. Ideal pentru familii cu copii! Liniste si priveliste frumoasa!

 931. Apartamentul a fost foarte mare, bine incalzit. Proprietarii au fost foarte politicosi si saritori.

 932. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 933. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 934. Proprietarul ne-a asteptat la sosire, ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie. Camera a fost curata, incapatoare, calduroasa. Paturile confortabile, lenjerie alba si curata (aici as avea un sfat pentru proprietar: in pozele din interior apar lenjerii de culoare galbena, un aspect ce ne-ar fi putut face sa spunem NU acestei pensiuni, dar am zis sa-i acordam o sansa. Se pare ca am ales bine, nu am regretat). Privelistea oferita este minunata. Copiii s-au jucat in curtea interioara frumos amenajata, cu teren de tenis pe iarba, porti de fotbal, lada cu nisip, cos de baschet. La Salina Praid am mers pe jos, nu a fost nevoie de masina. Restaurantele din apropiere au mancare foarte buna dar un pic cam scumpa. Vom reveni cu placere.

 935. U╚Öi ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foi╚Öor afara, loc de joac─â, intimitate, lini╚Öte, pre╚Ť foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar ╚Öi televizor ╚Öi wi fi dar nu le am folosit. Nu ╚Ötiu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 936. locatia este amplasata intr-un loc extrem de linistit, ai parte de o liniste care ÔÇŁte enerveazaÔÇŁ

 937. Am avut mari emotii in ce vom gasi la destinatie deoarece era o rezervare facuta pe ultima suta de metri si am ajuns dupa ora 22.00, insa ceea am gasit la locatie a depasit asteptarile: o casuta din lemn foarte cocheta si foarte curata, dotata cu tot ce ai putea avea nevoie, intr-o zona foarte linistita. A depasit cu mult asteptarile noastre. Pe viitor stim unde vrem sa ne cazam in Praid. Felicitari gazdelor! Fiicele mele au spus ca le-ar placea sa locuiasca permanent in casuta in care am fost cazati😁.

 938. Gazda a fost super peisajul ,curatenia,amplasarea super

 939. Aproape de Salina , este o zon─â linistit─â frumoasa, cabana este noua cu tot ce ai avea nevoie pentru o familie cu doi copii.

 940. In primul rand personalul ft.dr─âgu╚Ť si calm,comunicativ (sociabili si respectuosi) ! Locul este super linistit pt recreere nu este aglomerat cu toate ca este foarte aproape de Salin─â ! Pretul raport calitate/pret ,bun ! Curatenia impecabil ☝️,mobilier pat,saltea,tot ceea ce include interior, baie,du╚Ö,frigider,microunda,farfurii,tacamuri etc. fara nici un repro╚Ö!!! Vom revenii oricand cu drag!

 941. Camera a fost curata, pl─âcut─â, cu de toate (vesela, tac├ómuri, cana de ap─â, microunde, frigider). Cald, confortabil. Proprietarii foarte dr─âgu╚Ťi.

 942. Totul a fost placut… de la curatenie, la caldura (opream caloriferele noaptea), domnul si doamna super cumsecade. Un an nou fericit le doresc!

 943. In camere foarte curat si foarte confortabil. Iar mancarea de la restaurant, extraordinara! Felicitarile noastre buc─âtarului si intregului personal. Asa da!

 944. Locatia este excelenta, mancarea super gustoasa si buna

 945. Locatia – e foarte aproape de salina …foarte cald si curat in camera…pret foarte bun la cazare …mancarea excelenta! O sa revenim cu siguranta!

 946. Oameni superbi mic dejun foarte gustos loca╚Ťie de vis as recomandao cu drag tuturor

 947. Zona frumoasa, linistita, gazdele foarte amabile…perfect pentru relaxare.

 948. Foarte confortabil curat gazde deosebit de amabili mic dejun gustos

 949. Loca╚Ťie linistit─â, aproape de salina, foarte curat. Perfect pentru o familie cu doi copiii mici…Proprietari de treaba, dornici s─â iti faca sejurul cat mai placut. Abordarea este de aparthotel, deci te autogospodaresti.. Am citit multe reviewuri inainte de a merge si unii oamenii erau sup─âra╚Ťi c─â nu li s-a re├«nnoit stocul de hartie igienic─â etc … noi am plecat cu alta mentalitate, asa ca ne-am adus de acasa si nu am cerut. Dar cand am cerut altceva, de genul ..lemne pt gr─âtar sau orice alta informatie, .am primit cu z├ómbetul pe buze. .Buc─ât─âria nu este prea mare, dar te descurci destul de bine. Paturi bune, spatiu de depozitare la buc─ât─ârie generos…

 950. Locatia aleasa a fost foarte curata, spatioasa, dotata cu toate cele necesare unui sejur si aproape de centru. Personalul este deosebit de amabil si ne-a indrumat cu orice informatie ceruta, Micul dejun consistent, gustos si variat. Multumim gazdelor pt o minivacanta foarte placuta !!!

 951. Cazare aproape de salina, camera mare si curata, dotat─â cu de toate. Noi am fost in ianuarie, si nu am stat in curte, dar era spa╚Ťiu de joac─â ptr copii plus mas─â de tenis ptr adul╚Ťi. Noi am fost mul╚Ťumi╚Ťi.

 952. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 953. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 954. Curtea este foarte frumoas─â. Pensiunea este situat─â la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 955. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 956. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 957. Nagyon kedves, bar├íts├ígos vend├ęgszeretet. Egy ├ęlm├ęny volt, k├Âsz├Ânj├╝k 🙂! Csak aj├ínlani tudjuk!

 958. Camera este foarte pl─âcut─â, iar ideea cu mini chicinet─â este ideal─â pt. familii. Foarte curat, c─âldur─â suficient─â. Am oprit caloriferului peste noapte 😁.

 959. Proprietarii au fost foarte amabili. Loca╚Ťia este la o distan╚Ť─â acceptabil─â de centrul localit─â╚Ťii si intr-o zona linistit─â. Spatiul dispune de multe activit─â╚Ťi de agrement potrivite pentru copii.

 960. Lovely host,comfortable beds,powerful showers,beautiful views,great BBQ areas and balconies

 961. Locatia este amplasata intr-un loc accesibil obiectivelor turistice.Mancarea este foarte buna, personalul este bine pregatit profesional si foarte amabil .Camera a fost bine dotata.Preturile sunt accesibile in comparatie cu alte locatii.

 962. Locatie.,lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie plus restaurantul cu m├óncare bun─â ╚Öi osp─âtari care vorbesc ╚Öi lb. rom├óna.

 963. Personal amabil, vorbesc limba romana bine, primitori, locatie excelenta pentru copii, spatiu de joaca, liniste maxima, recomand cu mare drag ☺😍

 964. Locatia a depasit cu mult asteptarile. Raport calitate pret excelent. Personal foarte amabil. Exista toate dotarile necesare: bucatarie echipata complet, lemne pentru gratar, sezlonguri, loc de joaca.

 965. Totul a fost exceptional,incepand de la personalul foarte ospitalier,curatenie,liniste,pana la priveliștea pe care am avut o,loc pt gratar,loc de parcare pt fiecare cabana in parte,totul a fost peste asteptari. Se vede ca personalul este foarte implicat si atent,nu ai cum sa nu pleci multumit de aici. Cu siguranta vom mai reveni!

 966. Atmosfera, amplasarera si nu in ultimul rand aerul curat. Totodata, am asistat la cositul fanului si mirosul de fan propsat cosit, in racoarea diminetii de vara, nu poate fil descris in cuvinte. Este o locatie si o pozitionare foarte , foarte buna pentru odihna si relaxare.

 967. Totul mi-a pl─âcut!Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,piscine excelente,personal amabil,m├óncare f.bun─â,hotel micu╚Ť,cochet,apartamentul mare,mobilat modern.Voi reveni cu drag vara viitoare!

 968. Cur─â╚Ťenia , m├óncarea de la restaurant , micul dejun.

 969. Piscinele curate, liniște, neaglomerat,micul dejun f variat.

 970. ├Än general totul a fost ok. Mic dejun gratuit foarte bun, personalul a fost amabil, cur─â╚Ťenia ok, locuri de parcare gratuit. 👍

 971. Hotelul e aproape de salina, vreo 3 minute de mers pe jos. Camera era foarte curata, personal amabil. La aproximativ 5 minute de mers pe jos era strandul. Am vizitat si Casa Fluturilor Tropicali, toate erau aproape. Hotelul fiind pa drum a fost usor de gasit. Ne-a placut mult, iar mancarea a fost chiar buna!

 972. M├óncare foarte bun─â, loca╚Ťie ideal─â pentru a ajunge la salin─â pe jos. Am fost pl─âcut surprins─â ca dupa 2 zile ne-au schimbat lenjeria si prosoapele (nu ma a╚Öteptam la asta avand in vedere ca e hotel de 2 stele). Am fost caza╚Ťi in camer─â cu balcon.

 973. Loca╚Ťie nou─â, curat, aproape de strada principal─â. Personal prompt ╚Öi simpatic.

 974. Totul a fost perfect: camera spa╚Ťioas─â, cur─â╚Ťenie, mic dejun gustos, curte mare frumos amenajata si foarte ├«ngrijit─â, parcarea e un plus, si personal foarte amabil. Mul╚Ťumim pentru tot!

 975. Spatiu destul de aerisit Este si loc pt mic eejun Wi fi fara probleme Spatiu de parcare generos pt toate cele 14 camere

 976. Pozi╚Ťionarea c─âsu╚Ťelor, cur─â╚Ťenia ╚Öi lini╚Ötea din zona. Totul era nou iar c─âsu╚Ťele erau dotate cu buc─ât─ârie. Este un loc unde te po╚Ťi relaxa o familie cu doi copii. Gazda era foarte ospitaliera.

 977. Totul ! O intrepatundere perfecta intre cadrul natural si zona de cazare! Totul este gândit in cele mai mici amănunte, nimic nu este lăsat la întâmplare!

 978. Super. O loca╚Ťie minunat─â, ascunsa de traficul infernal de zi cu zi. Casutele sunt super frumoase ╚Öi curate. Totul este nou. Un peisaj magnific. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de ce am g─âsit acolo ╚Öi de asemenea gazda a fost foarte primitoare. Superb.

 979. Loca╚Ťie buna, aproape de centru, camera foarte curat─â ╚Öi mare, baia mic─â dar curat─â de asemenea, loc de parcare in curte, gazde primitoare

 980. micul dejun ok, cur─âtenia, camere mari,paturi confortabile, amabilitatea lui Zoltan excelent─â , s─âritor cu toate informa╚Ťiile necesare. posibilitatea de gratar cu o buc─ât─ârie de var─â face s─â petreci seri frumoase cu prietenii sau familia.

 981. Proprietarul foarte amabil si ne-a oferit detalii despre imprejurimi. Ne-a oferit transport de la si spre gara, aviz pentru cei ce merg cu trenul.

 982. Locatia este foarte aproape de centru, salina si destul de aproape de strand. Noi am fost cazati la mansarda si a fost foarte cald. Niste recomandari: -amenajare spatiu si bucatarie pentru servirea mesei. Noua ni s-a intamplat sa mergem la un restaurant foarte aproape si nu ne-a servit pana dupa ora 18 deoarece aveau prioritate cei cazati acolo. – ar fi bine ca in camere sa fie si o masuta sau macar o noptiera.Nu mai spun de un covoras( probabil acum nu au pus pentru a se putea face o dezinfectare mai sigura). Sunt niste gazde tinere si foarte dragute.

 983. Locatie ok,camera curata si luminata,la 300 de metri de salina si strand

 984. Pensiunea este super.Check-inul fara probleme desi noi am ajuns dupa ora 21.30.Doamna a fost amabila.Curatenie la standard de hotel 4 stele.Amplasarea este OK- liniste pentru relaxare.Nota 10 cu plus.Multumesc.

 985. Camere mari si confortabile. Apa in piscine calda si curata. Mancarea gustoasa si portii generoase.

 986. Condi╚Ťii foarte bune de relaxare..Daca e lume suficient de comoda sa nu plece din hotel aici e locul potrivit s─â g─âse╚Öti de toate.

 987. Totul mi-a pl─âcut!Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,piscine excelente,personal amabil,m├óncare f.bun─â,hotel micu╚Ť,cochet,apartamentul mare,mobilat modern.Voi reveni cu drag vara viitoare!

 988. O oaz─â de lini╚Öte ╚Öi verdea╚Ť─â la poalele p─âdurii, relaxare ╚Öi lini╚Öte deplin─â. C─âsu╚Ťa ca ├«n pove╚Öti. Mul╚Ťumim pentru confortul pus la dispozi╚Ťie. Vom reveni cu drag.

 989. Curatenie, casute noi, linistea, stelele care se vedeau noaptea pe cer

 990. Cur─â╚Ťenie exemplara, totul bine g├óndit ╚Öi realizat, loca╚Ťie lini╚Ötit─â la marginea p─âdurii, gazde foarte amabile!

 991. Faptul ca am putut ╚Öi manca ├«n aceea╚Öi loca╚Ťie ├«n care am dormit

 992. Camere confortabile, dotate pentru un sejur de relaxare. Mi-a placut ca in camera se gasea o lampa de sare , am simtit ca am respirat mai bine datorita ei si am avut un somn odihnitor. Am servit masa la restaurantul pensiunii si ne-a placut mult, mai ales platoul cu ciolan, specialitatea pensiunii

 993. Micul dejun a fost ok, mancarea buna, locatia sigura.

 994. Apartamentul este spa╚Ťios. Este foarte curat ╚Öi personalul foarte amabil.

 995. O locatie foarte curata,cu personal foarte amabil,atat la receptie cat si la restaurant!Mancarea excelenta si servire prompta!Ne-am bucurat ca v-am ales!Cu siguranta ne vom mai vedea!

 996. Foarte aproape de centru. Personalul foarte primitor și prietenos. Camera curată

 997. Locatie ingrijita si ordonata. Micul dejun tip bufet suedez, bogat si variat.

 998. Micul dejun bogat. Pensiunea curată și foarte multă liniște

 999. Foarte curat, cu mic dejun diversificat și cafea făcută de gazdă.

 1000. Ne-am bucurat de lini╚Öte ╚Öi de cel mai bun somn din ultima vreme. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, oameni prieteno╚Öi, gazda primitoare ╚Öi de ajutor. Mul╚Ťumim!

 1001. Amplasarea la iesirea din oras, linistea si posibilitatea de a sta in aer liber pe terasa. Locatia – aproape de strand si salina, dar si de centrul statiunii.

 1002. Loca╚Ťie bun─â, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, peisaj excelent. Vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 1003. Personal placut, curat si frumos. Sper sa mai revenim. Poate vara la piscina.

 1004. Gazd─â amabil─â, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â ├«n camer─â, lini╚Öte ├«n jur! Tot ce ├«╚Ťi trebuie pentru o evadare din cotidian!

 1005. Recomand cu drag famiilor cu copii si nu numai. Ne-am simtit extraordinar, lini╚Ötea si curatenia ii recomanda, gazde foarte primitoare, camere spatioase si curate, curtea foarte mare cu multe jocuri pentru copii… A fost totul la superaltiv. Va mul╚Ťumim si mult succes pe mai departe! Vom reveni cu drag.

 1006. Totul a fost impecabil, de la cur─â╚Ťenie, m─âsurile de siguran╚Ť─â, m├óncare.Cu siguran╚Ť─â vom reveni!!!!

 1007. Condi╚Ťii de cazare bune, personal amabil si binevoitor zona SPA decenta si ├«ntre╚Ťinut─â. Mic dejun excelent !

 1008. Camere mari si confortabile. Apa in piscine calda si curata. Mancarea gustoasa si portii generoase.

 1009. Locatia aproape de salina, multa liniste, personalul amabil, mancarea foarte buna.

 1010. Faptul ca am putut ╚Öi manca ├«n aceea╚Öi loca╚Ťie ├«n care am dormit

 1011. Camere confortabile, dotate pentru un sejur de relaxare. Mi-a placut ca in camera se gasea o lampa de sare , am simtit ca am respirat mai bine datorita ei si am avut un somn odihnitor. Am servit masa la restaurantul pensiunii si ne-a placut mult, mai ales platoul cu ciolan, specialitatea pensiunii

 1012. Curat, linistit, gazde foarte primitoare. Am primit si cadou de Craciun🥰. Foarte cald si bine in casute🥰

 1013. O oaz─â de lini╚Öte ╚Öi verdea╚Ť─â la poalele p─âdurii, relaxare ╚Öi lini╚Öte deplin─â. C─âsu╚Ťa ca ├«n pove╚Öti. Mul╚Ťumim pentru confortul pus la dispozi╚Ťie. Vom reveni cu drag.

 1014. Curatenie, casute noi, linistea, stelele care se vedeau noaptea pe cer

 1015. Camera cu un ambient interior placut si functional, gazda amabila, parcare in curtea pensiunii.

 1016. Salteaua cu memorie, hamacele cu priveli╚Öte la stele, balansoarul pentru cafeaua de dimineata😁

 1017. Doamna Maria, gazda pensiunii, este dr─âgu╚Ť─â, atent─â ╚Öi discret─â. Pensiunea este foarte cochet─â ╚Öi primitoare; parcarea mare ├«n fa╚Ťa pensiunii; balansoare ╚Öi ╚Öezlonguri perfecte pentru citit, plaj─â sau relaxare. Camera mare, luminoas─â, buc─ât─âria perfect utilat─â, cafea ╚Öi p─âlinc─â din partea casei, grozave! Zona pitoreasc─â, multe locuri de vizitat, clar de revenit!

 1018. Personal placut, curat si frumos. Sper sa mai revenim. Poate vara la piscina.

 1019. Gazd─â amabil─â, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â ├«n camer─â, lini╚Öte ├«n jur! Tot ce ├«╚Ťi trebuie pentru o evadare din cotidian!

 1020. Recomand cu drag famiilor cu copii si nu numai. Ne-am simtit extraordinar, lini╚Ötea si curatenia ii recomanda, gazde foarte primitoare, camere spatioase si curate, curtea foarte mare cu multe jocuri pentru copii… A fost totul la superaltiv. Va mul╚Ťumim si mult succes pe mai departe! Vom reveni cu drag.

 1021. Locatie ingrijita si ordonata. Micul dejun tip bufet suedez, bogat si variat.

 1022. Micul dejun bogat. Pensiunea curată și foarte multă liniște

 1023. Foarte curat, cu mic dejun diversificat și cafea făcută de gazdă.

 1024. Apartamentul este spa╚Ťios. Este foarte curat ╚Öi personalul foarte amabil.

 1025. O locatie foarte curata,cu personal foarte amabil,atat la receptie cat si la restaurant!Mancarea excelenta si servire prompta!Ne-am bucurat ca v-am ales!Cu siguranta ne vom mai vedea!

 1026. Foarte aproape de centru. Personalul foarte primitor și prietenos. Camera curată

 1027. Super curat, ergonomic, totul la dispozitie, proprietarul f ok si amabil. Recomand cu caldura!

 1028. Ne-am bucurat de lini╚Öte ╚Öi de cel mai bun somn din ultima vreme. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, oameni prieteno╚Öi, gazda primitoare ╚Öi de ajutor. Mul╚Ťumim!

 1029. Amplasarea la iesirea din oras, linistea si posibilitatea de a sta in aer liber pe terasa. Locatia – aproape de strand si salina, dar si de centrul statiunii.