Cazare ieftina La Olimp Neptun

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Olimp, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Olimp, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Olimp, Constanţa, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Olimp, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dorli si Eugenia Cintez─â din Draganesti-Olt, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dorli si Eugenia Cinteză din Draganesti-Olt, jud. OltCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Nicu╚Ť─â si Adelaida Covaci din Lazuri, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Olimp, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Nicu╚Ť─â si Adelaida Covaci din Lazuri, jud. DambovitaCazare in Olimp, Constan┼úa, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Arsenie si Maximilian Cioroianu din Gaujani, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Arsenie si Maximilian Cioroianu din Gaujani, jud. ValceaCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Lucre╚Ťia si Vasile Corban din Alunisul, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Olimp, Constanţa, România!

  (Lucre╚Ťia si Vasile Corban din Alunisul, jud. Bistrita-NasaudCazare in Olimp, Constan┼úa, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Iuliu si Camelia Puiu din Lasau, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Olimp, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iuliu si Camelia Puiu din Lasau, jud. HunedoaraCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Evanghelina si Eva Antonescu din Geogel, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Olimp, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Olimp, Constanţa, România.

  (Evanghelina si Eva Antonescu din Geogel, jud. AlbaCazare in Olimp, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 1. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 2. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 3. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 4. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 5. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 6. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 7. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 8. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 9. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 10. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 11. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 12. Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 13. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 14. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 15. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 16. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 17. Confortul din camer─â, balconul spa╚Ťios, meniul la micul dejun, eficienta personalului.

 18. Camera curata , spatioasa , tv in camera cu multe posturi , piscina in fata hotelului ,mic dejun variat si bun,inclusiv pepene si fructe . Draperii elegante care te fac sa dormi foarte bine daca sunt trase. Terasa cu mese langa hotel . Hotelul accepta tichete de masa si plata cu cardul.

 19. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 20. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 21. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 22. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 23. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 24. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 25. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 26. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 27. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 28. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 29. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 30. Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 31. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 32. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 33. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 34. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 35. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 36. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 37. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 38. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 39. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 40. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 41. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 42. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 43. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 44. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 45. Elena-madalina martie 2, 2019 at 3:13 am

  Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 46. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 47. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 48. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 49. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 50. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 51. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 52. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 53. Camera este mare. Cur─â╚Ťenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discre╚Ťia personalului. Micul dejun variat ╚Öi foarte bun.

 54. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 55. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 56. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 57. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 58. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 59. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 60. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 61. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 62. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 63. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 64. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 65. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 66. Elena-madalina martie 7, 2019 at 9:39 am

  Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 67. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 68. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 69. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 70. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 71. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 72. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 73. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 74. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 75. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 76. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 77. Camera este mare. Cur─â╚Ťenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discre╚Ťia personalului. Micul dejun variat ╚Öi foarte bun.

 78. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 79. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 80. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 81. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 82. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 83. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 84. Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 85. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 86. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 87. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 88. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 89. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 90. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 91. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 92. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 93. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 94. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 95. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 96. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 97. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 98. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 99. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 100. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 101. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 102. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 103. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 104. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 105. Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 106. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 107. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 108. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 109. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 110. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 111. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 112. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 113. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 114. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 115. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 116. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 117. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 118. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 119. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 120. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 121. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 122. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 123. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 124. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 125. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 126. Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 127. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 128. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 129. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 130. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 131. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 132. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 133. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 134. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 135. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 136. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 137. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 138. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 139. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 140. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 141. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 142. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 143. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 144. Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 145. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 146. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 147. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 148. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 149. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 150. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 151. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 152. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 153. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 154. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 155. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 156. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 157. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 158. Camera este mare. Cur─â╚Ťenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discre╚Ťia personalului. Micul dejun variat ╚Öi foarte bun.

 159. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 160. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 161. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 162. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 163. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 164. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 165. Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 166. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 167. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 168. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 169. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 170. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 171. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 172. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 173. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 174. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 175. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 176. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 177. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 178. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 179. Camera este mare. Cur─â╚Ťenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discre╚Ťia personalului. Micul dejun variat ╚Öi foarte bun.

 180. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 181. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 182. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 183. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 184. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 185. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 186. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 187. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 188. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 189. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 190. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 191. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 192. Elena-madalina mai 4, 2019 at 1:27 am

  Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 193. Personal deosebit de amabil, loca╚Ťie deosebita, curat

 194. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o osp─âtari╚Ť─â juc├óndu-se cu un copil ca p─ârin╚Ťii lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistit─â cu loc de joaca exterior pentru copii.

 195. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 196. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 197. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 198. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 199. pentru o persoana cu venituri medii este locatia excelenta, personalul amabil

 200. Camerele mi-au adus aminte de camerele de camin din bucuresti de prin 1995-2000. Hotelul este amplasat destul de aproape de plaja. Piscina este curata. Interactiune foarte placuta cu personalul hotelului. Curatenie se face zilnic. Prosoapele se schimba la 3+ zile. Lipsurile observate in prima zi s-au mai estompat in urmatoarele zile. Raportul calitate pret este bun.

 201. Laurentiubragau mai 12, 2019 at 12:27 pm

  Piscina hotelului face toti banii iar doamna de la receptie mereu cu zambetul.pe buze. Camere curate.

 202. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 203. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 204. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 205. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 206. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 207. Elena-madalina mai 12, 2019 at 12:27 pm

  Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 208. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 209. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 210. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 211. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 212. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 213. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 214. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 215. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 216. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 217. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 218. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 219. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 220. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 221. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 222. Elena-madalina mai 15, 2019 at 8:27 pm

  Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 223. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 224. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 225. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 226. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 227. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 228. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 229. Personal deosebit de amabil, loca╚Ťie deosebita, curat

 230. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o osp─âtari╚Ť─â juc├óndu-se cu un copil ca p─ârin╚Ťii lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistit─â cu loc de joaca exterior pentru copii.

 231. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 232. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 233. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 234. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 235. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 236. Camera este mare. Cur─â╚Ťenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discre╚Ťia personalului. Micul dejun variat ╚Öi foarte bun.

 237. amplasare excelenta, personal amabil, mic-dejun excelent,camera mare si spatioasa, confortabila, dusul foarte fain !

 238. pentru o persoana cu venituri medii este locatia excelenta, personalul amabil

 239. Camerele mi-au adus aminte de camerele de camin din bucuresti de prin 1995-2000. Hotelul este amplasat destul de aproape de plaja. Piscina este curata. Interactiune foarte placuta cu personalul hotelului. Curatenie se face zilnic. Prosoapele se schimba la 3+ zile. Lipsurile observate in prima zi s-au mai estompat in urmatoarele zile. Raportul calitate pret este bun.

 240. Laurentiubragau mai 25, 2019 at 3:58 am

  Piscina hotelului face toti banii iar doamna de la receptie mereu cu zambetul.pe buze. Camere curate.

 241. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 242. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 243. Elena-madalina mai 25, 2019 at 3:58 am

  Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 244. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 245. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 246. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 247. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 248. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 249. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 250. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 251. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 252. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 253. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 254. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 255. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 256. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 257. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 258. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 259. Are o pozitie excelenta, o curte cu un mic loc de joaca pentru copii, doua foisoare in care poti sta seara iar gazda este foarte deschisa la sugestii si dispusa sa ajute. Balconul din sufragerie face toti banii, mai ales seara dupa ce copii sunt deja la culcare. Plaja la care ai access de la vila a fost foarte curata si linistita.

 260. Relativ aproape de plaja, parcare chiar langa vila.

 261. Vila, curtea erau foarte bine ├«ntre╚Ťinute. Personal mi-a pl─âcut locul de joaca pentru copila╚Öi. Plaja foarte aproape.

 262. Personal deosebit de amabil, loca╚Ťie deosebita, curat

 263. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o osp─âtari╚Ť─â juc├óndu-se cu un copil ca p─ârin╚Ťii lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistit─â cu loc de joaca exterior pentru copii.

 264. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 265. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 266. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 267. Elena-madalina mai 31, 2019 at 10:47 pm

  Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 268. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 269. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 270. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 271. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 272. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 273. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 274. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 275. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 276. O atmosfer─â pl─âcut─â seara la restaurantul hotelului, unde exist─â forma╚Ťie, m├óncarea foarte buna de╚Öi este ├«n sistem de autoservire, priveli╚Öte deosebita.

 277. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 278. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 279. Elena-madalina iunie 7, 2019 at 10:32 pm

  Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 280. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 281. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 282. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 283. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 284. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 285. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 286. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 287. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 288. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 289. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 290. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 291. Apartamentul este impecabil, dotat cu toate cele necesare…inclusiv carti, jucarii, privelistea este superba, comunicarea cu proprietarul- excelenta, d-na Natalia foart+e draguta. Multumim. O sa revenim.

 292. Sala pentru mic dejun curata si spatioasa, mancarea suficienta si variata, cafea pentru toate gusturile , fructe si legume proaspete si, fiind pastele, au existat si produse specifice: drob si oua rosii. Personal suficient si foarte amabil

 293. Apartament spatios, foarte comfortabil, deosebit de curat. Plasat la parter, cu iesire direct pe terasa, un plus important. Personal deosebit de amabil, primire foarte buna, Toata lumea extrem de disponibila sa te sprijine. Restaurant la dispozitie in hotel, mancare excelenta la preturi foarte bune. Totul proaspat si foarte gustos. Un sejur deosebit de placut. Vara cred ca este incredibil.

 294. am ramas placut impresionat de dimensiunile camerei si de cele 3 (trei!) balcoane aferente; am stat doar doua nopti dar tot am fost “vizitati” de camerista care a facut curatenie in camera, schimbat prosoape, etc;

 295. Situat pe plaja, mic dejun copios, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte.

 296. Curatenie , marimea camerei, baia cu un dus mare( intra 3 persoane) , mancarea foarte buna acopera toate gusturile si pe indestulate, balconul si peisajul relaxante…….. eu ma voi intoarce acolo

 297. Camera este mare. Cur─â╚Ťenie se face zilnic. Privelistea este minunata. Discre╚Ťia personalului. Micul dejun variat ╚Öi foarte bun.

 298. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 299. Ne- au placut foarte mult ospitalitatea personalului, amplasarea hotelui intre lac si mare, camerele curate, linistea. Am primit bonus un apartament, rezervasem o camera de luxe dubla. Multumimi si speram sa mai revenim!

 300. Elena-madalina iunie 14, 2019 at 3:01 pm

  Totul la superlativ. Loca╚Ťia amenajat─â cu mult bun gust, camera spatioasa, mic dejun bun ╚Öi variat, personal primitor, amabil, intotdeauna cu zambetul pe buze. Aproape de plaja, plaja nu foarte aglomerata. Sezlong si umbrela oferite de hotel. O oaza de liniste. Potrivita pentru familiile cu copii mici mai ales ca exista si un restaurant in cadrul proprietatii (chiar daca meniul nu este diversificat mancarea este foarte buna).

 301. Totul este la superlativ, ├«ncep├ónd de la loca╚Ťie, m├óncare, servire, personal ╚Öi pana la gradina superba ╚Öi lacul ce o ├«nconjoara. Una din ce le mai bune alegeri pentru cei ce prefera locurile mai retrase de la mare.

 302. Personal deosebit de amabil, loca╚Ťie deosebita, curat

 303. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o osp─âtari╚Ť─â juc├óndu-se cu un copil ca p─ârin╚Ťii lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistit─â cu loc de joaca exterior pentru copii.

 304. Amplasamentu hotelului, personalul foarte amabil si prompt. Faptul ca poti merge cu animalul de companie pentru mine este un mare plus.

 305. Cazarea buna, f.curat, totul nou, restaurant tip autoservire , dar mancarea buna, peisajul superb.

 306. Pozitia, privelistea, apropierea de plaja, linistea.

 307. Camere spatioase, curate, terasa cu mancare f gustoasa si servita repede, market la parterul vilei. Personalul extrem de amabil Plaja este destul de aproape (3-4 min de mers pe jos), sa ajunge printr-o padurice. Overall au meritat cei 200 RON/noapte.

 308. Curatenie, mancare delicioasa, servire de nota 10, pozitie excelenta fata de plaja!sigur vom reveni!!

 309. Terasa cu restaurant și cadrul natural relaxant cu pădure și parc. Faptul ca nu este aglomerat și sufocant.

 310. Micul dejun a fost delicios , locatia este noua si foarte bine intretinuta, patul confortabil.

 311. Hotelul este amplasat foarte bine in apropierea plajei. Faptul ca are si piscina este un mare plus. Camera a fost mare, curata.

 312. Personal amabil, camera confortabila. Hotel frumos, piscina bine amenajata. Sala de mese eleganta, micul dejun ok.

 313. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 314. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 315. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 316. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 317. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 318. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 319. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 320. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 321. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 322. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 323. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 324. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 325. – un apartament mare ╚Öi curat ╚Öi frumos mobilat – am ajuns t├órziu pe la 22:30 si am fost a╚Ötepta╚Ťi – aproape de plaj─â – aer condi╚Ťionat ╚Öi buc─ât─ârie func╚Ťional─â – pernele confortabile – am folosit umbrela de soare ╚Öi rogojinile foarte utile. Ne am sim╚Ťit ca acas─â! Ne-a pl─âcut tot, mul╚Ťumim!

 326. Apartamentul este frumos, relativ bine amplasat, recomand cu incredere.

 327. Apartamentul este spatios, luminos, primitor, mobilier de foarte buna calitate, curatenie exemplara.Balconul mare are o priveliste superba.Cu alte cuvinte pentru noi a fost de 10+.Pentru cei care cauta intimitate, confort, acel sentiment sa te simti ca acasa, dar sa fii in concediu, este locul ideal.D-na Natalia o gazda draguta.Acest apartament ramane un loc in care cu siguranta vom reveni.Fam.cu 2 copii, 11 si 15 ani

 328. Zona ca amplasament a hotelului fata de plaja este excelenta. Apa curenta calda pe tot parcursul zilei,liniste si panorama din camera incantatoare.Personalul cu activitatile sale curente nu a creat probleme ….amabil cu bun simt si respectuos.

 329. Personal foarte placut si amabil. Plaja relativ aproape dar foarte linisitita. Recomand celor in cautare de liniste.

 330. Așternuturi și prosoape curate. Saltele de pat noi. Vedere directă spre mare. Liniște.

 331. Hotelul realizat foarte frumos si servicii corecte in calitate cumpretul

 332. Nu exista ceva care sa nu-ti placa. Gra╚Ťie eforturilor proprietarilor, se pare c─â se poate face si pe litoralul rom├ónesc, turism de clas─â. P─âcat c─â aceste eforturi, in mod clar nu sunt sus╚Ťinute de administra╚Ťia local─â. Altfel, s-ar obosi sa fac─â un drum decent in zona respectiv─â, unde de altfel, mai exist─â c├óteva unit─âti de cazare. Una peste alta, o loca╚Ťie excelent─â pentru familii cu copii, pentru turi╚Öti decen╚Ťi, NEiubitori de m├óncat porumb pe plaj─â ori de ascultat manele..😉.. Again: felicit─âri doamnei care de╚Ťine ╚Öi administreaz─â proprietatea!

 333. Micul dejun a fost delicios , locatia este noua si foarte bine intretinuta, patul confortabil.

 334. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 335. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 336. Apreciez calitatea locatiei cam la 5 stele, foarte spatios, dotat cu bucatarie si electrocasnice, mobilat cu gust. Eu si familia mea ne-am simtit foarte bine. Ideal pentru familii cu copii daca vreti sa va bucurati doar de mare si sa evitati riscul de a lua masa la vreun restaurant de pe litoral.

 337. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 338. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 339. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 340. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 341. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 342. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 343. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 344. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 345. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 346. Noua ne-a placut. Mai sunt desigur lucruri de imbunatatit dar am apreciat curatenia, paturile confortabile, amabilitatea personalului, spatiul verde ingrijit si terasa restaurantului. Mancarea a fost ok si am preferat sa venim sa mancam aici chiar daca pe plaja era mai comod dar am facut asta pentru ca era totul proaspat si servirea rapida. Noi nu avem animalut dar am apreciat foarte mult ca este un hotel pet friendly. Bravo pentru cum va organizati!!! Sper sa fie la fel de bine si in sezon.

 347. Noi am stat la etajul 11 iar privelistea a fost minunata ! Noaptea este liniste si poti auzi valurile marii. Personalul a fost foarte amabil. Ne-a bucurat faptul ca hotelul accepta si animale de companie astfel ca ne-am putut petrece concediul impreuna cu catelusa noastra. Recomandam acest hotel !

 348. Amplasamentu hotelului, personalul foarte amabil si prompt. Faptul ca poti merge cu animalul de companie pentru mine este un mare plus.

 349. Este foarte aproape de plaja, foarte curat si spa╚Ťios. In camer─â exista frigider ╚Öi aer condi╚Ťionat, iar personalul este foarte amabil.

 350. Zona ca amplasament a hotelului fata de plaja este excelenta. Apa curenta calda pe tot parcursul zilei,liniste si panorama din camera incantatoare.Personalul cu activitatile sale curente nu a creat probleme ….amabil cu bun simt si respectuos.

 351. Personal foarte placut si amabil. Plaja relativ aproape dar foarte linisitita. Recomand celor in cautare de liniste.

 352. Personalul foarte amabil, prezen╚Ť─â discret─â dar eficient─â printre clien╚Ťi, lini╚Öte, loca╚Ťia bine ├«ntre╚Ťinut─â, la fel ╚Öi piscina, se simte prospe╚Ťime la tot pasul. Poposi╚Ťi cu ├«ncredere! ­čÖé

 353. Hotelul realizat foarte frumos si servicii corecte in calitate cumpretul

 354. Nu exista ceva care sa nu-ti placa. Gra╚Ťie eforturilor proprietarilor, se pare c─â se poate face si pe litoralul rom├ónesc, turism de clas─â. P─âcat c─â aceste eforturi, in mod clar nu sunt sus╚Ťinute de administra╚Ťia local─â. Altfel, s-ar obosi sa fac─â un drum decent in zona respectiv─â, unde de altfel, mai exist─â c├óteva unit─âti de cazare. Una peste alta, o loca╚Ťie excelent─â pentru familii cu copii, pentru turi╚Öti decen╚Ťi, NEiubitori de m├óncat porumb pe plaj─â ori de ascultat manele..😉.. Again: felicit─âri doamnei care de╚Ťine ╚Öi administreaz─â proprietatea!

 355. Apartament foarte spa╚Ťios, mobilat si utilat modern cu absolut tot ce ai nevoie. Proprietarii super-amabili.

 356. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 357. Foarte spatios, foarte curat. E dotat cu tot ce ai nevoie! Gazda foarte ok.

 358. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 359. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 360. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 361. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 362. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 363. Un apartament ca o bomboana fondanta ! Curatenie impecabila, confort, vedere panoramica, gazde primitoare si cu un bun simt si ospitalitate cum rar mai gasesti !

 364. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 365. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 366. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 367. Camere curate, personal amabil, amplasare hotel excelenta…

 368. 🤔 cantareti seara la restaurant, turisti civilizati, camera renovata complet cu mobilier nou si obiecte sanitare noi. Camera suficient de mare, luminoasa, lenjerii si prosoape foarte curate. Am folosit serviciile doar pentru cazare. De la etajul 13 am descoperit ca pot vedea cu ochiul liber navele de transport maritim aflate la 35 km departare…interesant!

 369. O plaja linistita, ideala pt familii cu copii. Curatenie desavarsita. Mancare ff buna la restaurantul hotelului. Preturi piperate in Neptun. Pe plaja, restaurante scumpe. Pentru relaxare, este ideal.

 370. ├Än hotel am avut parte de servicii irepro╚Öabile, ├«ncep├ónd de la recep╚Ťie, cur─â╚Ťenie, camera a╚Öa cum este descris─â pe site, piscina curat─â si restaurantul bine organizat, m├óncare bun─â si proasp─ât─â. Un mare plus faptul c─â ajung├ónd devreme la venire, am fost primi╚Ťi imediat f─âr─â s─â fie nevoie s─â a╚Ötept─âm p├ón─â la ora la care se face normal check in

 371. Pozitia hotelului, foarte aproape de plaj─â, restaurantul ╚Öi m├óncarea excelent─â. O vedere minunata c─âtre mare. Am avut permisiunea recep╚Ťionerei f dr─âgu╚Ťe, s─â ocup─âm camera mai devreme de ora 18.

 372. staff foarte amabil, accepta animale de companie, camera ok, confortabil, vedere spectaculoasa catre mare, terasa draguta, randament calitate-pret corect, aproape de plaja, uscator de par, tv, aer conditionat, tot ce iti trebuie pentru un sejur placut

 373. Amplasarea, curatenia, micul dejun, amabilitatea dnei Silvia:)

 374. Personalul foarte amabil, prezen╚Ť─â discret─â dar eficient─â printre clien╚Ťi, lini╚Öte, loca╚Ťia bine ├«ntre╚Ťinut─â, la fel ╚Öi piscina, se simte prospe╚Ťime la tot pasul. Poposi╚Ťi cu ├«ncredere! ­čÖé

 375. Hotelul realizat foarte frumos si servicii corecte in calitate cumpretul

 376. Apartamentul este nou, curat, frumos amenajat, proprietarul de treaba R─âspunde rapid solicit─ârilor. Dar apartamentul este la parter, nu la etajul 1 cum este listat. Nu exista ferestre, este ok doar dac─â folosi╚Ťi aerul condi╚Ťionat .

 377. Apartament foarte spa╚Ťios, mobilat si utilat modern cu absolut tot ce ai nevoie. Proprietarii super-amabili.

 378. Spatios si curat, amenajat cu gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie la bucatarie. Gazde foarte amabile si disponibile.

 379. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 380. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 381. Locuri de parcare suficiente, parcare pazita, plaja 23 August nu atat de aglomerata, se poate manca bine la Popasul Pescarilor dar si la restaurantul din cadrul hotelului, piscine curate

 382. Apartamentul este spa╚Ťios, curat ╚Öi bine dotat. Vederea la mare este un mare plus. Gazda este implicat─â ╚Öi ofer─â informa╚Ťii detaliate privind sta╚Ťiunea.

 383. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 384. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 385. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 386. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 387. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 388. Facilit─â╚Ťi si servicii conforme cu pretul. Mul╚Ťumesc.

 389. Personal amabil, camere curate, mâncare bună!Recomand cu căldură!

 390. Ne-am bucurat de profesionalism! Ne-a pl─âcut camera, spa╚Ťiul, atmosfera, muzica discret─â, promptitudinea, nu ├«n ultimul r├ónd patul sau cur─â╚Ťenia! Amabilitatea tinerelor de la recep╚Ťie a dat o not─â de plus valoare sejurului nostru! Mul╚Ťumim!

 391. Este un loc amenajat cu bun gust, curatenie impecabila, liniste…o oaza de liniste foarte aproape de marea noastra 🌞

 392. loca╚Ťie deosebita, plaja curata cu ╚Öezlonguri gratuite , m├óncare foarte bun─â-micul dejun variat, per total un concediu relaxant ╚Öi lini╚Ötit la marea noastr─â, deci se poate ╚Öi la noi nu doar la altii

 393. Oaza de liniste si relaxare. Personal amabil si atent.

 394. Curat, confortabil,utilat ,exact ca in poze, supermultumita

 395. Cur─â╚Ťenia! Patul din dormitor foarte confortabil! Toate produsele noi! Posibilitatea de parcare la locatie. Internet in camer─â!

 396. Apartamentul este nou, curat, frumos amenajat, proprietarul de treaba R─âspunde rapid solicit─ârilor. Dar apartamentul este la parter, nu la etajul 1 cum este listat. Nu exista ferestre, este ok doar dac─â folosi╚Ťi aerul condi╚Ťionat .

 397. Conditii de cazare bune. Lifturi suficiente si rapide. Acces rapid la plaja.

 398. Mi-a placut apropierea de plaja, precum si vederea din camera. Pe plaja a fost relativ liniste, ceea ce a compensat lipsa serviciilor pe care acest complex ar fi trebuit sa ni le ofere, conform descrierii de pe site. Camera este draguta, dotata cu aer conditionat si cu o cabina de dus foarte generoasa.

 399. Camera a fost ok si are un view pl─âcut. Dar nu pentru pre╚Ťul pl─âtit.

 400. Apartamentul este spa╚Ťios, curat ╚Öi bine dotat. Vederea la mare este un mare plus. Gazda este implicat─â ╚Öi ofer─â informa╚Ťii detaliate privind sta╚Ťiunea.

 401. O experienta extraordinara! Locatia foarte frumoasa, ingrijita, curata, moderna si cu multe facilitati. Gazdele au fost foarte primitoare si ne-au stat la dispozitie cu tot ce am avut nevoie. Recomand!

 402. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat si mobilat cu absolut tot ceea ce ave╚Ťi nevoie , Dl Marian si Dna Carmen sunt oameni deosebi╚Ťi de primitori si calzi , plaja este la Max 2 minute de mers pe jos . Pe aceasta ocazia va mul╚Ťumim din nou pt serviciile oferite !

 403. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 404. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 405. Apartament frumos,mare,curatenie,,proprietari amabili.

 406. Micul dejun excelent, personalul foarte amabil, un loc linistit, curat.

 407. Facilit─â╚Ťi si servicii conforme cu pretul. Mul╚Ťumesc.

 408. Personal amabil, camere curate, mâncare bună!Recomand cu căldură!

 409. Mi-a pl─âcut amabilitatea si disponibilitatea personalului de la receptie, precum ╚Öi modul profesional de comportament. De asemenea este de remarcat cur─â╚Ťenia impecabil─â.

 410. Foarte bun raportul calitate-pret.Curatenie si liniste.

 411. ├Än hotel am avut parte de servicii irepro╚Öabile, ├«ncep├ónd de la recep╚Ťie, cur─â╚Ťenie, camera a╚Öa cum este descris─â pe site, piscina curat─â si restaurantul bine organizat, m├óncare bun─â si proasp─ât─â. Un mare plus faptul c─â ajung├ónd devreme la venire, am fost primi╚Ťi imediat f─âr─â s─â fie nevoie s─â a╚Ötept─âm p├ón─â la ora la care se face normal check in

 412. Elegan╚Ťa hotelului ╚Öi a restaurantului, eforturile lor permanente de a se men╚Ťine la standarde ├«nalte. Am stat la etajul 13, ceea ce ne-a pl─âcut mult ╚Öi mie ╚Öi fiicei mele. ╚śi piscina mi-a pl─âcut, dar e prea mic─â pentru un hotel at├ót de mare.

 413. Camere cu vedere la mare superbe suficient de spatioase ,paturi confortabile. Personal amabil.

 414. Personal dragut, camera curata, primitoare, liniste, intr-un cuvant a fost superrr ok, sper sa putem reveni ca oaspeti la acest hotel !

 415. Elegant ╚Öi curat ,mic dejun bun,priveli╚Ötea frumoas─â, aproape de plaj─â ╚Öi cur─â╚Ťenie in camer─â zilnic.Spatiul generos din camera si in special patul uria╚Ö au contribuit la relaxarea pe care o cau╚Ťi cand esti in vacan╚Ť─â.

 416. Calitatea MD,Locatia si amenajarea curtii interioare.

 417. Locatie excelenta pentru un sejur cu copiii, mancare buna ( mic dejun variat), personal amabil, camera spatioasa, uscator de rufe pe terasa. Zona linistita, nu se aude decat trenul si muzica de la un hotel din zona (dar pana la maxim 22:30-23:00). Au o zona amenajata special pe plaja unde accesul la sezlong e gratis pentru cei cazati. Noi ne-am simtit foarte bine si ne gandim sa revenim.

 418. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 419. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 420. Apartament superb, spa╚Ťios ╚Öi foarte curat, dotat cu tot ce trebuie, gazde primitoare. Sta╚Ťiune potrivita pentru familii cu copii mici. A fost un sejur minunat!

 421. Apartamentul este dotat cu tot ce-╚Ťi trebuie ├«ntr-o vacanta la mare. Este spatios, chiar ╚Öi balconul este generos ╚Öi cu priveli╚Öte la mare. Este lini╚Öte, are ╚Öi parcare, biciclete ├«n dotare. Noua ne-a pl─âcut. Vom reveni.

 422. Priveliste minunata, spa╚Ťiu, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda joviala.

 423. Apartamentul a fost minunat. Privelistea de vis. Personalul primitor si extrem de atent la orice detaliu pentru a ne face sejurul cat mai pl─âcut

 424. Apartament de lux cu toate facilitatile , pozi╚Ťionat excelent

 425. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 426. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 427. Totul este la superlativ: hotelul este pe plaja, dar ferit de zgomot, camerele sunt foarte mari, curate, cu mobilier modern, baia este curata si echipata cu tot ce este necesar. Personalul merita nota 10+, doamnele de la receptie extrem de amabile si de mare ajutor, doamnele de la curatenie foarte eficiente si discrete. Hotelul ofera doar mic dejun (foarte proaspat si variat), insa la doua minute de mers pe jos sunt terase si restaurante, deci nu este niciun inconvenient. Per total, hotelul merita minim patru stele, nu trei. Vom reveni cu mare placere.

 428. M-am g├óndit de dou─â ori dac─â e bine sau nu s─â scriu comentariul. Uneori aprecierile (prea) pozitive pot duce in timp, involuntar, la alterarea atmosferei si specificului locatiei. A┼ča c─â nu da┼úi n─âval─â, a┼č vrea ca ┼či peste ani, de la un sezon la altul, s─â reg─âsesc aici acela┼či hotel la care revin de c├ó┼úiva ani buni. Cel mai bun hotel al litoralului rom├ónesc, for sure… Lini┼čte ┼či bun-sim┼ú. Cur─â┼úenie exemplar─â peste tot. Personalul de nota 10+. Micul dejun satisface, ├«n limitele decen┼úei, preten┼úiile cele mai sofisticate. Marea la c├ó┼úiva metri. Plaja proprie, curat─â, bine administrat─â, cu teren de volei ┼či fotbal, dar ┼či cu ┼čezlonguri incluse ├«n pre┼úul caz─ârii. Parcare sigur─â, gratuit─â. All in all, un hotel superb, foarte bine ├«ntre┼úinut (felicit─âri administratorilor), unica motiva┼úie ce m─â determin─â s─â r─âm├ón an de an ├«n contact cu litoralul rom├ónesc. Mul┼úumim, Meduza!

 429. Situat pe plaja, mic dejun copios, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte.

 430. Camere foarte curate, prosoape schimbate zilnic, frigider ╚Öi aer condi╚Ťionat, personal foarte amabil, totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare ├«ncredere.

 431. Vederea la mare, liniste, curatenie. Micul dejun -portiile mici si cam scumpe.

 432. Camera a fost intr-adevar curata, are un mic frigider destul de incapator si o frumoasa vedere catre mare, de unde am vazut rasaritul (etajul 12). Piscina e aranjata si curata, iar terasa restaurantului e pe malul marii.

 433. Micul dejun a fost suficient de variat, camera impecabila, lenjeria de pat imaculata. De apreciat preocuparea gazdelor pentru multumirea constanta a clientilor. Felicitari, doamnelor!

 434. Loca╚Ťia minunat─â, lini╚Ötea, personalul prietenos ╚Öi primitor, micul dejun bogat ╚Öi variat.

 435. Elegant ╚Öi curat ,mic dejun bun,priveli╚Ötea frumoas─â, aproape de plaj─â ╚Öi cur─â╚Ťenie in camer─â zilnic.Spatiul generos din camera si in special patul uria╚Ö au contribuit la relaxarea pe care o cau╚Ťi cand esti in vacan╚Ť─â.

 436. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 437. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 438. Apartament superb, spa╚Ťios ╚Öi foarte curat, dotat cu tot ce trebuie, gazde primitoare. Sta╚Ťiune potrivita pentru familii cu copii mici. A fost un sejur minunat!

 439. Apartamentul e spa╚Ťios , curat si foarte aproape de plaja , buc─ât─âria utilat─â, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 440. Apartamentul este dotat cu tot ce-╚Ťi trebuie ├«ntr-o vacanta la mare. Este spatios, chiar ╚Öi balconul este generos ╚Öi cu priveli╚Öte la mare. Este lini╚Öte, are ╚Öi parcare, biciclete ├«n dotare. Noua ne-a pl─âcut. Vom reveni.

 441. Priveliste minunata, spa╚Ťiu, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda joviala.

 442. Apartament de lux cu toate facilitatile , pozi╚Ťionat excelent

 443. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 444. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 445. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 446. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 447. Hotelul este nou, totul arata bine, camera destul de mare, patul confortabil. Personalul este amabil. Micul dejun bun, nu excelent.

 448. Micul dejun a fost suficient de variat, camera impecabila, lenjeria de pat imaculata. De apreciat preocuparea gazdelor pentru multumirea constanta a clientilor. Felicitari, doamnelor!

 449. Loca╚Ťia minunat─â, lini╚Ötea, personalul prietenos ╚Öi primitor, micul dejun bogat ╚Öi variat.

 450. Elegant ╚Öi curat ,mic dejun bun,priveli╚Ötea frumoas─â, aproape de plaj─â ╚Öi cur─â╚Ťenie in camer─â zilnic.Spatiul generos din camera si in special patul uria╚Ö au contribuit la relaxarea pe care o cau╚Ťi cand esti in vacan╚Ť─â.

 451. Apartamentul e spa╚Ťios , curat si foarte aproape de plaja , buc─ât─âria utilat─â, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 452. Apartamentul este dotat cu tot ce-╚Ťi trebuie ├«ntr-o vacanta la mare. Este spatios, chiar ╚Öi balconul este generos ╚Öi cu priveli╚Öte la mare. Este lini╚Öte, are ╚Öi parcare, biciclete ├«n dotare. Noua ne-a pl─âcut. Vom reveni.

 453. Priveliste minunata, spa╚Ťiu, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda joviala.

 454. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 455. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 456. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 457. Apartament de lux cu toate facilitatile , pozi╚Ťionat excelent

 458. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 459. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 460. Micul dejun este variat si pentru toate gusturile. Hotelul Meduza este amplasat chiar pe plaja, la cativa metri de mare. Personalul este amabil, prietenos, discret, profesionist. Turistii cazati in hotel, de asemenea, civilizati.

 461. Un hotel superb! Curat ,confortabil,pl─âcut ,angaja╚Ťi amabili Mic-dejun de vis Mul╚Ťumim frumos !

 462. Totul este la superlativ: hotelul este pe plaja, dar ferit de zgomot, camerele sunt foarte mari, curate, cu mobilier modern, baia este curata si echipata cu tot ce este necesar. Personalul merita nota 10+, doamnele de la receptie extrem de amabile si de mare ajutor, doamnele de la curatenie foarte eficiente si discrete. Hotelul ofera doar mic dejun (foarte proaspat si variat), insa la doua minute de mers pe jos sunt terase si restaurante, deci nu este niciun inconvenient. Per total, hotelul merita minim patru stele, nu trei. Vom reveni cu mare placere.

 463. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 464. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 465. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 466. Apartamentul e spa╚Ťios , curat si foarte aproape de plaja , buc─ât─âria utilat─â, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 467. Apartamentul este dotat cu tot ce-╚Ťi trebuie ├«ntr-o vacanta la mare. Este spatios, chiar ╚Öi balconul este generos ╚Öi cu priveli╚Öte la mare. Este lini╚Öte, are ╚Öi parcare, biciclete ├«n dotare. Noua ne-a pl─âcut. Vom reveni.

 468. Priveliste minunata, spa╚Ťiu, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda joviala.

 469. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 470. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 471. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 472. Apartament de lux cu toate facilitatile , pozi╚Ťionat excelent

 473. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 474. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 475. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 476. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 477. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 478. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 479. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 480. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 481. Modul in care dna Daniela ne-a rezolvat toate cererile, inclusiv inlocuirea aerului condi╚Ťionat defect.

 482. Linistea, curatenia perfecta, constiinciozitatea, atentia si grija doamnei Daniela, o persoana deosebita! Ne-am simtit ca acasa! Gradina este superba, de o curatenie exemplara, la fel si balconul, aerul curat, toate speciile de pomi totul ne-a determinat sa revenim. Fam.Prepelita din Slobozia

 483. Loca╚Ťia foarte bine pozi╚Ťionat─â, lini╚Öte, curtea cu foisoarele, balansoarul ╚Öi locul de joac─â pentru copii, locurile de parcare

 484. Loca╚Ťie excelenta, concept original, condi╚Ťii F bune fata de ce este pe litoralul rom├ónesc . Zona de plaja este foarte faina

 485. 701 si 702. Camerele foarte spatioase si curate. Liniste. 2 perne, pat cu saltea confortabila. Televizor cu diagonala mare. Balcon cu vedere la mare excelent. Frigider, fierbator, canapea foarte curata si confortabila. Plaja mare cu sezlonguri si umbrele gratuite. Bar dragut pe plaja. Au strans alege dupa o invazie.

 486. Concertele seara. Maria Dragomiroiu. Roxana Marcu.

 487. Apartamentul e spa╚Ťios , curat si foarte aproape de plaja , buc─ât─âria utilat─â, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 488. Apartamentul este dotat cu tot ce-╚Ťi trebuie ├«ntr-o vacanta la mare. Este spatios, chiar ╚Öi balconul este generos ╚Öi cu priveli╚Öte la mare. Este lini╚Öte, are ╚Öi parcare, biciclete ├«n dotare. Noua ne-a pl─âcut. Vom reveni.

 489. Priveliste minunata, spa╚Ťiu, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda joviala.

 490. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 491. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 492. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 493. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 494. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 495. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 496. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 497. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 498. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 499. Loca╚Ťie excelenta, concept original, condi╚Ťii F bune fata de ce este pe litoralul rom├ónesc . Zona de plaja este foarte faina

 500. 701 si 702. Camerele foarte spatioase si curate. Liniste. 2 perne, pat cu saltea confortabila. Televizor cu diagonala mare. Balcon cu vedere la mare excelent. Frigider, fierbator, canapea foarte curata si confortabila. Plaja mare cu sezlonguri si umbrele gratuite. Bar dragut pe plaja. Au strans alege dupa o invazie.

 501. Concertele seara. Maria Dragomiroiu. Roxana Marcu.

 502. O loca╚Ťie ideal─â pentru familii cu copii. Pozi╚Ťionare bun─â fa╚Ť─â de plaj─â. Sta╚Ťiune lini╚Ötit─â, unde po╚Ťi g─âsi trecutul, dar ╚Öi prezentul cotidian…

 503. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom mai avea ocazia.locatia este superba, foarte bine pozi╚Ťionat─â fa╚Ť─â de plaj─â.am fost pl─âcut impresiona╚Ťi de cur─â╚Ťenia pe care am gasit o, de mirosul pl─âcut si proasp─ât al lenjeriilor, de confortul si linistea pe care le am gasit. Apartamentul este mobilat cu bun gust si spa╚Ťios, utilat cu absolut tot ce este nevoie pt un sejur impecabil.Vecinii sunt amabili, liftul functionabil, cur─â╚Ťenie pe scara blocului … Felicit─âri gazdei pt respectul fa╚Ť─â de oaspe╚Ťi si amabilitate!

 504. Amplasarea foarte aproape de plaja. Cur─â╚Ťenie. Apartament utilat ╚Öi mobilat in mod corespunz─âtor. Gazda foarte amabila.

 505. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 506. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 507. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 508. Apartamentul e spa╚Ťios , curat si foarte aproape de plaja , buc─ât─âria utilat─â, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 509. Apartamentul este dotat cu tot ce-╚Ťi trebuie ├«ntr-o vacanta la mare. Este spatios, chiar ╚Öi balconul este generos ╚Öi cu priveli╚Öte la mare. Este lini╚Öte, are ╚Öi parcare, biciclete ├«n dotare. Noua ne-a pl─âcut. Vom reveni.

 510. Priveliste minunata, spa╚Ťiu, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda joviala.

 511. Loca╚Ťia vis-a-vis de plaja este excelenta, cur─â╚Ťenie, apartament modern cu dormitoare mari, bathtub imens, balcon cu vedere la mare. Ne-am simtit foarte bine :))))

 512. Apartamentul este foarte spatios, confortabil iar bucataria dotata cu tot ce ai avea nevoie. Sunt aparate de aer conditionat in toate camerele in cazul in care este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Recomand.

 513. Mi-a placut apartamentul foarte mult. – este spatios – este ideal pentru 2 familii -am avut la dispozitie tacamuri, oala, tigaie – balconul este spatios pentru 6 adulti – camerele sunt mari – este liniste, perfect pentru odihna – este restaurant langa cazare cu mancare buna – supermarket fix langa bloc deschis de la prima ora pana tarziu – loc de parcare asigurat in parcarea privata a blocului – mobilierul si apartamentul sunt noi, foarte bune – proprietarii amabili si promoti – este foarte curat – baia spatioasa – din balcon se vede un pic marea Cu prima ocazie ne vom intoarce.

 514. Un apartament spa╚Ťios, curat ╚Öi frumos amenajat, priveli╚Ötea din terasa, spre mare, este minunata.

 515. Cur─â╚Ťenia, functionalitatea, dot─ârile moderne, preocuparea proprietarilor pentru confortul si starea de bine a oaspe╚Ťilor. Vedere senza╚Ťional─â la mare!

 516. Plaja este superba! Deasemenea pe plaja este un local tip bar unde te poti relaxa (au mese si sezlonguri chiar pe nisip) si poti comanda ceva de baut (sucurile homemade sunt f gustoase) mâncarea excelenta (recomand orice fel de peste, fructe de mare). Apartamentul este curat si ce mi-a placut personal mult, a fost terasa cu un view superb

 517. O loca╚Ťie ideal─â pentru familii cu copii. Pozi╚Ťionare bun─â fa╚Ť─â de plaj─â. Sta╚Ťiune lini╚Ötit─â, unde po╚Ťi g─âsi trecutul, dar ╚Öi prezentul cotidian…

 518. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom mai avea ocazia.locatia este superba, foarte bine pozi╚Ťionat─â fa╚Ť─â de plaj─â.am fost pl─âcut impresiona╚Ťi de cur─â╚Ťenia pe care am gasit o, de mirosul pl─âcut si proasp─ât al lenjeriilor, de confortul si linistea pe care le am gasit. Apartamentul este mobilat cu bun gust si spa╚Ťios, utilat cu absolut tot ce este nevoie pt un sejur impecabil.Vecinii sunt amabili, liftul functionabil, cur─â╚Ťenie pe scara blocului … Felicit─âri gazdei pt respectul fa╚Ť─â de oaspe╚Ťi si amabilitate!

 519. Amplasarea foarte aproape de plaja. Cur─â╚Ťenie. Apartament utilat ╚Öi mobilat in mod corespunz─âtor. Gazda foarte amabila.

 520. Apartamentul e foarte curat, modern si cu multe facilitati incluse, arata ca in poze.

 521. Apartamentul are toate utilit─â╚Ťile necesare; priveli╚Öte frumoas─â.

 522. The apartment was really clean, newly furnished and well equipped, including things like washing up liquid, dishwasher tablets, coffee filters. Really a nice beach.

 523. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 524. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 525. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 526. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 527. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 528. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 529. Apartamentul e spa╚Ťios , curat si foarte aproape de plaja , buc─ât─âria utilat─â, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 530. Apartamentul este dotat cu tot ce-╚Ťi trebuie ├«ntr-o vacanta la mare. Este spatios, chiar ╚Öi balconul este generos ╚Öi cu priveli╚Öte la mare. Este lini╚Öte, are ╚Öi parcare, biciclete ├«n dotare. Noua ne-a pl─âcut. Vom reveni.

 531. Priveliste minunata, spa╚Ťiu, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda joviala.

 532. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 533. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 534. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 535. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 536. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 537. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 538. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 539. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 540. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 541. Camere curate , aerisite, spa╚Ťioase, bine compartimentate , o buc─ât─ârie bine dotat─â cu un personal amabil ╚Öi serios

 542. Personalul este extrem de amabil , din p─âcate este singurul plus.

 543. Era curat in fiecare col╚Ť iar lenjeria , prosoapele ╚Öi p─âtura erau toate imaculate .Bucataria avea vesela de calitate ,ma╚Öina de sp─âlat vase ff utila . Camerele spa╚Ťioase ├«ns─â necesita mai mult─â ├«ntre╚Ťinere .

 544. Loca╚Ťia vis-a-vis de plaja este excelenta, cur─â╚Ťenie, apartament modern cu dormitoare mari, bathtub imens, balcon cu vedere la mare. Ne-am simtit foarte bine :))))

 545. Apartamentul este foarte spatios, confortabil iar bucataria dotata cu tot ce ai avea nevoie. Sunt aparate de aer conditionat in toate camerele in cazul in care este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Recomand.

 546. Mi-a placut apartamentul foarte mult. – este spatios – este ideal pentru 2 familii -am avut la dispozitie tacamuri, oala, tigaie – balconul este spatios pentru 6 adulti – camerele sunt mari – este liniste, perfect pentru odihna – este restaurant langa cazare cu mancare buna – supermarket fix langa bloc deschis de la prima ora pana tarziu – loc de parcare asigurat in parcarea privata a blocului – mobilierul si apartamentul sunt noi, foarte bune – proprietarii amabili si promoti – este foarte curat – baia spatioasa – din balcon se vede un pic marea Cu prima ocazie ne vom intoarce.

 547. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 548. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 549. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 550. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 551. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 552. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 553. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 554. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 555. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 556. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 557. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 558. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 559. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 560. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 561. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 562. O loca╚Ťie ideal─â pentru familii cu copii. Pozi╚Ťionare bun─â fa╚Ť─â de plaj─â. Sta╚Ťiune lini╚Ötit─â, unde po╚Ťi g─âsi trecutul, dar ╚Öi prezentul cotidian…

 563. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom mai avea ocazia.locatia este superba, foarte bine pozi╚Ťionat─â fa╚Ť─â de plaj─â.am fost pl─âcut impresiona╚Ťi de cur─â╚Ťenia pe care am gasit o, de mirosul pl─âcut si proasp─ât al lenjeriilor, de confortul si linistea pe care le am gasit. Apartamentul este mobilat cu bun gust si spa╚Ťios, utilat cu absolut tot ce este nevoie pt un sejur impecabil.Vecinii sunt amabili, liftul functionabil, cur─â╚Ťenie pe scara blocului … Felicit─âri gazdei pt respectul fa╚Ť─â de oaspe╚Ťi si amabilitate!

 564. Amplasarea foarte aproape de plaja. Cur─â╚Ťenie. Apartament utilat ╚Öi mobilat in mod corespunz─âtor. Gazda foarte amabila.

 565. Patul a fos confortabil Si lenjeria curata , calcata si prosoapele foarte albe Mi-a placut

 566. Camerele cu vedere la mare ofera privelistea rasaritului in toata splendoarea lui.

 567. Foarte confortabil si o panorama foarte frumoasa cu vedere la mare

 568. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 569. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 570. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 571. Modul in care dna Daniela ne-a rezolvat toate cererile, inclusiv inlocuirea aerului condi╚Ťionat defect.

 572. Linistea, curatenia perfecta, constiinciozitatea, atentia si grija doamnei Daniela, o persoana deosebita! Ne-am simtit ca acasa! Gradina este superba, de o curatenie exemplara, la fel si balconul, aerul curat, toate speciile de pomi totul ne-a determinat sa revenim. Fam.Prepelita din Slobozia

 573. Apartamentele sunt spatioase, mobilate modern, cu o terasa pe care e foarte placut sa stai, vila fiind inconjurata de copaci. De asemenea, ne-a placut ca e aproape de plaja.

 574. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 575. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 576. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 577. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 578. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 579. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 580. O loca╚Ťie ideal─â pentru familii cu copii. Pozi╚Ťionare bun─â fa╚Ť─â de plaj─â. Sta╚Ťiune lini╚Ötit─â, unde po╚Ťi g─âsi trecutul, dar ╚Öi prezentul cotidian…

 581. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom mai avea ocazia.locatia este superba, foarte bine pozi╚Ťionat─â fa╚Ť─â de plaj─â.am fost pl─âcut impresiona╚Ťi de cur─â╚Ťenia pe care am gasit o, de mirosul pl─âcut si proasp─ât al lenjeriilor, de confortul si linistea pe care le am gasit. Apartamentul este mobilat cu bun gust si spa╚Ťios, utilat cu absolut tot ce este nevoie pt un sejur impecabil.Vecinii sunt amabili, liftul functionabil, cur─â╚Ťenie pe scara blocului … Felicit─âri gazdei pt respectul fa╚Ť─â de oaspe╚Ťi si amabilitate!

 582. Amplasarea foarte aproape de plaja. Cur─â╚Ťenie. Apartament utilat ╚Öi mobilat in mod corespunz─âtor. Gazda foarte amabila.

 583. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 584. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 585. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 586. Patul a fos confortabil Si lenjeria curata , calcata si prosoapele foarte albe Mi-a placut

 587. Camerele cu vedere la mare ofera privelistea rasaritului in toata splendoarea lui.

 588. Foarte confortabil si o panorama foarte frumoasa cu vedere la mare

 589. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 590. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 591. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 592. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 593. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 594. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 595. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 596. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 597. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 598. Patul a fos confortabil Si lenjeria curata , calcata si prosoapele foarte albe Mi-a placut

 599. Camerele cu vedere la mare ofera privelistea rasaritului in toata splendoarea lui.

 600. Foarte confortabil si o panorama foarte frumoasa cu vedere la mare

 601. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 602. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 603. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 604. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 605. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 606. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 607. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 608. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 609. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 610. Patul a fos confortabil Si lenjeria curata , calcata si prosoapele foarte albe Mi-a placut

 611. Camerele cu vedere la mare ofera privelistea rasaritului in toata splendoarea lui.

 612. Foarte confortabil si o panorama foarte frumoasa cu vedere la mare

 613. Camere curate , aerisite, spa╚Ťioase, bine compartimentate , o buc─ât─ârie bine dotat─â cu un personal amabil ╚Öi serios

 614. Doamna Marcela si colega d├ónsei foarte de treab─â. Cur─â╚Ťenia ├«n vil─â. Amplasarea. Cazarea perfecta pentru 3 familii. Buc─ât─âria utilizabil─â. Posibilitatea de a sta in curte, in foi╚Öor, de a face un gr─âtar. Este o cazare la care voi reveni daca voi avea ocazia. Deocamdat─â Olimpul nu e o sta╚Ťiune in care a╚Ö reveni cur├ónd. Nu mergeam nici acum dar a╚Öa s-au aliniat astrele.

 615. In rest a fost ok…A fost curat…personal amabil…loca╚Ťia placuta…aproape de plaja😊

 616. O loca╚Ťie ideal─â pentru familii cu copii. Pozi╚Ťionare bun─â fa╚Ť─â de plaj─â. Sta╚Ťiune lini╚Ötit─â, unde po╚Ťi g─âsi trecutul, dar ╚Öi prezentul cotidian…

 617. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom mai avea ocazia.locatia este superba, foarte bine pozi╚Ťionat─â fa╚Ť─â de plaj─â.am fost pl─âcut impresiona╚Ťi de cur─â╚Ťenia pe care am gasit o, de mirosul pl─âcut si proasp─ât al lenjeriilor, de confortul si linistea pe care le am gasit. Apartamentul este mobilat cu bun gust si spa╚Ťios, utilat cu absolut tot ce este nevoie pt un sejur impecabil.Vecinii sunt amabili, liftul functionabil, cur─â╚Ťenie pe scara blocului … Felicit─âri gazdei pt respectul fa╚Ť─â de oaspe╚Ťi si amabilitate!

 618. Amplasarea foarte aproape de plaja. Cur─â╚Ťenie. Apartament utilat ╚Öi mobilat in mod corespunz─âtor. Gazda foarte amabila.

 619. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 620. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 621. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 622. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 623. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 624. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 625. Un apartament spa╚Ťios, curat ╚Öi frumos amenajat, priveli╚Ötea din terasa, spre mare, este minunata.

 626. Cur─â╚Ťenia, functionalitatea, dot─ârile moderne, preocuparea proprietarilor pentru confortul si starea de bine a oaspe╚Ťilor. Vedere senza╚Ťional─â la mare!

 627. Apartament foarte frumos si spatios, amplasat chiar pe plaja cu o priveliste minunata

 628. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 629. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 630. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 631. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 632. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 633. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 634. Modul in care dna Daniela ne-a rezolvat toate cererile, inclusiv inlocuirea aerului condi╚Ťionat defect.

 635. Linistea, curatenia perfecta, constiinciozitatea, atentia si grija doamnei Daniela, o persoana deosebita! Ne-am simtit ca acasa! Gradina este superba, de o curatenie exemplara, la fel si balconul, aerul curat, toate speciile de pomi totul ne-a determinat sa revenim. Fam.Prepelita din Slobozia

 636. Apartamentele sunt spatioase, mobilate modern, cu o terasa pe care e foarte placut sa stai, vila fiind inconjurata de copaci. De asemenea, ne-a placut ca e aproape de plaja.

 637. Patul a fos confortabil Si lenjeria curata , calcata si prosoapele foarte albe Mi-a placut

 638. Camerele cu vedere la mare ofera privelistea rasaritului in toata splendoarea lui.

 639. Foarte confortabil si o panorama foarte frumoasa cu vedere la mare

 640. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 641. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 642. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 643. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 644. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 645. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 646. Apartament de lux cu toate facilitatile , pozi╚Ťionat excelent

 647. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 648. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 649. Camere curate , aerisite, spa╚Ťioase, bine compartimentate , o buc─ât─ârie bine dotat─â cu un personal amabil ╚Öi serios

 650. Doamna Marcela si colega d├ónsei foarte de treab─â. Cur─â╚Ťenia ├«n vil─â. Amplasarea. Cazarea perfecta pentru 3 familii. Buc─ât─âria utilizabil─â. Posibilitatea de a sta in curte, in foi╚Öor, de a face un gr─âtar. Este o cazare la care voi reveni daca voi avea ocazia. Deocamdat─â Olimpul nu e o sta╚Ťiune in care a╚Ö reveni cur├ónd. Nu mergeam nici acum dar a╚Öa s-au aliniat astrele.

 651. In rest a fost ok…A fost curat…personal amabil…loca╚Ťia placuta…aproape de plaja😊

 652. Modul in care dna Daniela ne-a rezolvat toate cererile, inclusiv inlocuirea aerului condi╚Ťionat defect.

 653. Linistea, curatenia perfecta, constiinciozitatea, atentia si grija doamnei Daniela, o persoana deosebita! Ne-am simtit ca acasa! Gradina este superba, de o curatenie exemplara, la fel si balconul, aerul curat, toate speciile de pomi totul ne-a determinat sa revenim. Fam.Prepelita din Slobozia

 654. Apartamentele sunt spatioase, mobilate modern, cu o terasa pe care e foarte placut sa stai, vila fiind inconjurata de copaci. De asemenea, ne-a placut ca e aproape de plaja.

 655. Patul a fos confortabil Si lenjeria curata , calcata si prosoapele foarte albe Mi-a placut

 656. Camerele cu vedere la mare ofera privelistea rasaritului in toata splendoarea lui.

 657. Foarte confortabil si o panorama foarte frumoasa cu vedere la mare

 658. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 659. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 660. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 661. Apartament de lux cu toate facilitatile , pozi╚Ťionat excelent

 662. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 663. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 664. Loca╚Ťia vis-a-vis de plaja este excelenta, cur─â╚Ťenie, apartament modern cu dormitoare mari, bathtub imens, balcon cu vedere la mare. Ne-am simtit foarte bine :))))

 665. Apartamentul este foarte spatios, confortabil iar bucataria dotata cu tot ce ai avea nevoie. Sunt aparate de aer conditionat in toate camerele in cazul in care este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Recomand.

 666. Mi-a placut apartamentul foarte mult. – este spatios – este ideal pentru 2 familii -am avut la dispozitie tacamuri, oala, tigaie – balconul este spatios pentru 6 adulti – camerele sunt mari – este liniste, perfect pentru odihna – este restaurant langa cazare cu mancare buna – supermarket fix langa bloc deschis de la prima ora pana tarziu – loc de parcare asigurat in parcarea privata a blocului – mobilierul si apartamentul sunt noi, foarte bune – proprietarii amabili si promoti – este foarte curat – baia spatioasa – din balcon se vede un pic marea Cu prima ocazie ne vom intoarce.

 667. Un apartament spa╚Ťios, curat ╚Öi frumos amenajat, priveli╚Ötea din terasa, spre mare, este minunata.

 668. Cur─â╚Ťenia, functionalitatea, dot─ârile moderne, preocuparea proprietarilor pentru confortul si starea de bine a oaspe╚Ťilor. Vedere senza╚Ťional─â la mare!

 669. Apartament foarte frumos si spatios, amplasat chiar pe plaja cu o priveliste minunata

 670. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 671. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 672. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 673. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 674. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 675. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 676. Apartament de lux cu toate facilitatile , pozi╚Ťionat excelent

 677. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 678. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 679. Locatia deosebit de frumoasa si linistita, curatenie in camere efectuata zilnic,plaja curata si neaglomerata,personal foarte amabil si receptiv. Datorita pozitionarii este multa liniste si racoare. Clima in camera insa nu a fost nevoie.Piscina curata,curatenie in intreaga locatie.

 680. Intreg complexul este foarte dragut amenajat departe de haosul din statiuni, plaja este fain amenajata, muzica pe plaja foarte faina si nu foarte tare.

 681. Locurile de joaca amenajate pe plaja mi s-au parut perfecte. M-au ajutat in distrarea fetitei mele de 1 an si 5 luni. Mancarea buna (atat meniul zilei, cat si cel a la carte). Popasul pescarilor f aproape, am putut diversifica meniul in 2 zile.

 682. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 683. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 684. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 685. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 686. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 687. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 688. Apartament de lux cu toate facilitatile , pozi╚Ťionat excelent

 689. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 690. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 691. Camere curate , aerisite, spa╚Ťioase, bine compartimentate , o buc─ât─ârie bine dotat─â cu un personal amabil ╚Öi serios

 692. Doamna Marcela si colega d├ónsei foarte de treab─â. Cur─â╚Ťenia ├«n vil─â. Amplasarea. Cazarea perfecta pentru 3 familii. Buc─ât─âria utilizabil─â. Posibilitatea de a sta in curte, in foi╚Öor, de a face un gr─âtar. Este o cazare la care voi reveni daca voi avea ocazia. Deocamdat─â Olimpul nu e o sta╚Ťiune in care a╚Ö reveni cur├ónd. Nu mergeam nici acum dar a╚Öa s-au aliniat astrele.

 693. In rest a fost ok…A fost curat…personal amabil…loca╚Ťia placuta…aproape de plaja😊

 694. bufet suedez bunicel, mancare restaurant buna si preturi bune, camere spatioase, hotel curat, personal amabil

 695. Teresa a fost placuta, iar micul dejun satisfacea gusturi multiple.

 696. Mic dejun excelent Personal amabil Ambian╚Ť─â pl─âcut─â, lini╚Öte, aproape de plaj─â Recomand loca╚Ťia

 697. Micul dejun excelent, preparate proaspete si delicioase! Camera mare, curata, lenjerii fine, produse de igiena la baie de calitate. Mul╚Ťumim! Raport calitate /pret excelent!

 698. Totul. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, personal, amabilitate. Servicii de nota 10.

 699. Micul dejun a fost suficient de variat, camera impecabila, lenjeria de pat imaculata. De apreciat preocuparea gazdelor pentru multumirea constanta a clientilor. Felicitari, doamnelor!

 700. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispozi╚Ťie pe l├óng─â superbul apartament cu tema mediteraneana informa╚Ťii utile, necunoscand zona. Mi-a atras aten╚Ťia ├«n mod deosebit, pe l├óng─â cur─â╚Ťenie, finisajele ╚Öi aten╚Ťia la detalii ale proprietarilor. 4 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii au confort ╚Öi totodat─â ╚Öi intimitate.

 701. Foarte curat. Buc─ât─âria bine utilat─â.In camere mobilier modern.

 702. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 703. Apartamentul e spa╚Ťios , curat si foarte aproape de plaja , buc─ât─âria utilat─â, gazda ne a oferit biciclete . A fost un sejur minunat sper sa mai revin

 704. Apartamentul este dotat cu tot ce-╚Ťi trebuie ├«ntr-o vacanta la mare. Este spatios, chiar ╚Öi balconul este generos ╚Öi cu priveli╚Öte la mare. Este lini╚Öte, are ╚Öi parcare, biciclete ├«n dotare. Noua ne-a pl─âcut. Vom reveni.

 705. Priveliste minunata, spa╚Ťiu, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda joviala.

 706. Apropierea de plaja/mare, linistea din jur, amabilitatea personalului, mic dejun foarte bun.

 707. Locatia deosebit de frumoasa si linistita, curatenie in camere efectuata zilnic,plaja curata si neaglomerata,personal foarte amabil si receptiv. Datorita pozitionarii este multa liniste si racoare. Clima in camera insa nu a fost nevoie.Piscina curata,curatenie in intreaga locatie.

 708. Intreg complexul este foarte dragut amenajat departe de haosul din statiuni, plaja este fain amenajata, muzica pe plaja foarte faina si nu foarte tare.

 709. Apartament de lux cu toate facilitatile , pozi╚Ťionat excelent

 710. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 711. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 712. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 713. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 714. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 715. De╚Öi am stat doar o noapte, doamna de la receptie a notat preferin╚Ťa pentru un etaj superior si chiar ne-a dat camera la etajul 12. Camera am gasit-o curat─â, baia curat─â , lenjerie si prosoape impecabile. Paturile ├«ndeajuns de mari , am putut dormi 2 adul╚Ťi si un copil de 10 ani lejer . Cat despre priveli╚Öte: de vis at├ót ziua cat si noaptea . La plaja se ajunge cobor├ónd niste trepte , intrarea in mare e cam abrupt─â si sunt pietre in apa . Am m├óncat la restaurantul hotelului , organizat ca autoservire , mancarea a fost proasp─ât─â, nu au preparate sofisticate ( ciorbe, gratar , cartofi , orez , ciulama, varza ,etc ) dar sunt gustoase .

 716. Totul la superlativ. Pozitia excelenta, aproape de plaja. Camera curata, cu vedere spre mare. Raport calitate-pret foarte bun.

 717. Locatia este superba, vedere spre mare, personal amabil.

 718. Excelenta alegerea . Ospitalieri si organizati . Mai ales pentru aceasta perioada. Chiar daca am mai vazut stingacii in privinta modului de servire a mesei ( asistat) trebuie sa recunoastem ca este o situatie speciala si nu suntem pregatiti pentru asta. Mai revin cu placere !

 719. Concept modern, atmosfera relaxanta asa cum trebuie sa fie o vacanta.

 720. Locatia este excelenta, amenajata cu lucruri de calitate cu mult gust. Se vede la tot pasul ca investitorul a vrut un produs de inalta calitate, care din pacate a fost oarecum ruinat cu mana de lucru si mentalitatea muncitorului din tara noastra. Plaja curata si frumos amenajata, iar gradina este un loc cum rar se intalneste. Superba! Mancarea foarte buna

 721. Hotel cu aer de anii 80 arhitectura,lifturi vechi,dar excelente ╚Öi mobila lucrata cu sim╚Ť ╚Öi r─âspundere.

 722. Raport pret calitate..Ok…personal ok…cur─â╚Ťenie ok

 723. Locatie curata Plaja curata si liniștită, aproape de hotel Pret foarte bun

 724. Absolut totul, cur─â╚Ťenia, camera mare, totul nou, curat, impecabil, mic dejun super, totul pus la punct in cel mai mic detaliu.INTR-un cuv├ónt Implcare maxima!

 725. Amabilitatea personalului, grija fata de clienti, curatenia si nu in ultimul rand, cel mai bun breakfast de pe litoralul romanesc !

 726. Micul dejun a fost diversificat, bun si mai ales deosebit fata de majoritatea hotelurilor. Camerele sunt foarte mari, baile la fel. Lista de canale tv este suficient de bogata (inclusiv canalele de sport sunt disponibile).

 727. Locatia si access piscina si plaja , descrierea pe site foarte buna- ne asteptam la mai rau dar camerele recent zugravite ,locatie linistita si interesanta amplasarea, paturile bune cu saltele noi

 728. Loca╚Ťia foarte bine amplasat─â, curte mare , camere mari, personalul foarte amabil . Loca╚Ťie buna pt familie !

 729. Mi-au pl─âcut: loca╚Ťia deosebit─â, lini╚Ötea ╚Öi confortul oferite de facilit─â╚Ťile pensiunii, respectarea condi╚Ťiilor de igien─â ╚Öi distan╚Ťare social─â.

 730. micul dejun a fost diversificat. m├óncarea, ├«n general, foarte elegant preg─âtit─â. personalul de nota 10 !!! loca┼úia este perfect─â pentru ├«ndr─âgosti┼úi ┼či vis─âtori, pentru familii ┼či copii, tineri sau v├órstnici, c├ót ┼či pentru fotografii de colec┼úii speciale. baia perfect─â. singura dorin┼ú─â ar fi fost s─â fi avut un pod sau un drum direct peste lac, peste p─âdure ┼či c├ómp, care s─â duc─â spre mareee … doar cu ma┼čina … per total, merit─â !!!

 731. Camera spatioasa si curata, baia mare si utilata(pt feon trebuie sa te adresezi la receptie). Personal amabil, amplaaarea hotelului pe malul lacului este un punct in plus, curtea destul de mare si frumoasa. Micul dejun bogat si gustos dar acelasi in fiecare zi. La restaurant se gateate foarte bine iar ispatarii amabili si atenti.

 732. personalul amabil, curatenie, liniste , perfect pentru familie cu copii sau familii care doresc liniste si siguranta

 733. Personal amabil si prompt, camere curate si spatioase, locatia superba. Piscina foarte curata si mic dejun bogat.

 734. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â. Camera mare ╚Öi foarte confortabil─â. Cur─â╚Ťenie maxim─â. Mic dejun variat ╚Öi consistent. Personal amabil. BRAVO!!! De revenit.

 735. Totul a fost minunat! Atmosfera minunata! Recomand cu drag !

 736. Cur─â╚Ťenia, at├ót ├«n camera cat si in complex este exemplara. Staff-ul este prietenos. Apartamentele sunt bine dotate si arata foarte bine, av├ónd finisaje de calitate.

 737. Ne- a pl─âcut : apartamentul, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, piscina, plaja, valurile,…aproape totul…

 738. Curatenia. Se facea curat zilnic. Mancarea la demipensiune foarte buna. Personal amabil. Cafea exelenta. 4 capsule gratuite de cafea in camera si expresor. Frigider cu congelator. Piscina bine gandita, adancime maxima 1,7 m. Cea mai buna canapea extensibila pe care am dormit vreodata, aproape ca un pat.

 739. Loca╚Ťia este excelenta , la fel ╚Öi serviciile . Curatenia este irepro╚Öabila iar personalul de nota 10 ! Este foarte aproape de mare !

 740. Un loc modern ╚Öi plin de oameni cu z├ómbetul pe buze care te ajuta indiferent de situa╚Ťie, foarte amabil personalul ╚Öi m├óncarea foarte gustoasa! Nota 10, nu credeam ca o sa v─âd vreodat─â a╚Öa ceva in Rom├ónia, felicit─âri echipei Novum By the Sea pentru tot efortul depus!

 741. O locatie superba! Totul la superlativ! Cred ca in acest moment este cel mai frumos loc de pe litoralul romanesc. In termeni de design totul este impecabil. Apartamentul imens, superb, design luxos si confortabil, cu atentie la fiecare detaliu. Terasa si ea imensa, frumos amenajata, intima si cu o vedere fantastica la mare si imprejurimi. Plaja, piscina si beach barul, superbe. Un loc pentru rasfat si relaxare. Personalul ospitalier si disponibil pentru a rezolva orice solicitare. Am apreciat, de asemenea, respectarea riguroasa a masurilor de siguranta in contextul pandemic.

 742. Cur─â╚Ťenia, at├ót ├«n camera cat si in complex este exemplara. Staff-ul este prietenos. Apartamentele sunt bine dotate si arata foarte bine, av├ónd finisaje de calitate.

 743. Ne- a pl─âcut : apartamentul, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, piscina, plaja, valurile,…aproape totul…

 744. Curatenia. Se facea curat zilnic. Mancarea la demipensiune foarte buna. Personal amabil. Cafea exelenta. 4 capsule gratuite de cafea in camera si expresor. Frigider cu congelator. Piscina bine gandita, adancime maxima 1,7 m. Cea mai buna canapea extensibila pe care am dormit vreodata, aproape ca un pat.

 745. Amplasarea, curatenia, confortul, amabilitatea personalului/proprietarului.

 746. Fabulous apartment, straight into the residencial area of Novum. We loved the design of the room, everything was selected with a lot of good taste. The place is very very close to the beach. We will definitely come back next year.

 747. Great location, friendly host, everything was absolutely perfect! I would highly recommend for both families and couples.

 748. Apropierea de plaja/mare, linistea din jur, amabilitatea personalului, mic dejun foarte bun.

 749. Locatia deosebit de frumoasa si linistita, curatenie in camere efectuata zilnic,plaja curata si neaglomerata,personal foarte amabil si receptiv. Datorita pozitionarii este multa liniste si racoare. Clima in camera insa nu a fost nevoie.Piscina curata,curatenie in intreaga locatie.

 750. Intreg complexul este foarte dragut amenajat departe de haosul din statiuni, plaja este fain amenajata, muzica pe plaja foarte faina si nu foarte tare.

 751. Apartament foarte spatios, cu o vedere superba la mare, dotat cu tot ce este necesar pentru sistem self catering.

 752. Apartament impecabil, foarte frumos decorat si foarte bine utilat. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au conferit valoare adaugata sejurului nostru. Practic, mi-a depasit asteptarile pe toate componentele de ospitalitate.

 753. Gazda receptiva la toate solicit─ârile noastre. Apartamentul este foarte frumos amenajat, saltelele sunt confortabile, buc─ât─âria complet utilata, loca╚Ťie foarte aproape de plaja.Nota 10 pentru pentru primire. Totul a fost peste a╚Ötept─âri.

 754. -mancare buna -camere curate, curte curată -personal primitor -parcare mare și sigura

 755. A╚Öezare pitoreasc─â, spatii largi, mult─â vegeta╚Ťie, lini╚Öte. Prezen╚Ťa lacului aduce un plus greu de egalat, practic neantalnit ├«n alte loca╚Ťii. Mul╚Ťumim organizatorilor.

 756. Restaurantul este unul excelent, personal amabil si care respecta in totalitate regulile de protectie anticovid. Problema este la camere, care ar fi ok daca cineva din stafful tehnic s-ar ocupa de scurgerile de dus, mici reparatii in camere, etc; casutele cu mai multe camere sunt zgomotoase, se aude tot de la vecini. Per total este o locatie buna, mai ales din prisma restaurantului.

 757. Un maaare plus din partea noastra il are amplasarea, direct pe plaja. Privelistea este nemaipomenita. Pe langa amplasare, locatia este noua, curata, foarte primitoare. ­čÖé Cu singurata un must-go in sezonul cald.

 758. Locatie noua, eleganta, exact ceea ce ne doream pentru mini vacanta pe care am avut-o. Camerele sunt curate, personalul foarte atent cu nevoile noastre, iar micul dejun a fost delicios.

 759. Le decor, l’architecture du lieu, la proximite avec la plage, le restaurant ANIKA, le petit dejeuner.

 760. Un loc modern ╚Öi plin de oameni cu z├ómbetul pe buze care te ajuta indiferent de situa╚Ťie, foarte amabil personalul ╚Öi m├óncarea foarte gustoasa! Nota 10, nu credeam ca o sa v─âd vreodat─â a╚Öa ceva in Rom├ónia, felicit─âri echipei Novum By the Sea pentru tot efortul depus!

 761. O locatie superba! Totul la superlativ! Cred ca in acest moment este cel mai frumos loc de pe litoralul romanesc. In termeni de design totul este impecabil. Apartamentul imens, superb, design luxos si confortabil, cu atentie la fiecare detaliu. Terasa si ea imensa, frumos amenajata, intima si cu o vedere fantastica la mare si imprejurimi. Plaja, piscina si beach barul, superbe. Un loc pentru rasfat si relaxare. Personalul ospitalier si disponibil pentru a rezolva orice solicitare. Am apreciat, de asemenea, respectarea riguroasa a masurilor de siguranta in contextul pandemic.

 762. Singurul loc aflat pe litoralul românesc unde voi reveni cu plăcere. Personalul este atent și amabil. Totul este decorat cu gust și obiecte de calitate.

 763. Apartament foarte spatios, cu o vedere superba la mare, dotat cu tot ce este necesar pentru sistem self catering.

 764. Apartament impecabil, foarte frumos decorat si foarte bine utilat. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au conferit valoare adaugata sejurului nostru. Practic, mi-a depasit asteptarile pe toate componentele de ospitalitate.

 765. Gazda receptiva la toate solicit─ârile noastre. Apartamentul este foarte frumos amenajat, saltelele sunt confortabile, buc─ât─âria complet utilata, loca╚Ťie foarte aproape de plaja.Nota 10 pentru pentru primire. Totul a fost peste a╚Ötept─âri.

 766. LOCATIA-SUPERBA, MIC DEJUN – cazarea a fost fara mic dejun

 767. Cur─â╚Ťenia, paturi confortabile, panorama din camer─â…

 768. Micul dejun a fost foarte bun, la fel ca toate celelalte mese, exista un restaurant al hotelului unde se gateste foartebine, iar privelistea, atatde la restaurant, cat si de la hotel este minunata. Un loc pozitionat superb.

 769. -mancare buna -camere curate, curte curată -personal primitor -parcare mare și sigura

 770. A╚Öezare pitoreasc─â, spatii largi, mult─â vegeta╚Ťie, lini╚Öte. Prezen╚Ťa lacului aduce un plus greu de egalat, practic neantalnit ├«n alte loca╚Ťii. Mul╚Ťumim organizatorilor.

 771. Restaurantul este unul excelent, personal amabil si care respecta in totalitate regulile de protectie anticovid. Problema este la camere, care ar fi ok daca cineva din stafful tehnic s-ar ocupa de scurgerile de dus, mici reparatii in camere, etc; casutele cu mai multe camere sunt zgomotoase, se aude tot de la vecini. Per total este o locatie buna, mai ales din prisma restaurantului.

 772. Cur─â╚Ťenia, at├ót ├«n camera cat si in complex este exemplara. Staff-ul este prietenos. Apartamentele sunt bine dotate si arata foarte bine, av├ónd finisaje de calitate.

 773. Ne- a pl─âcut : apartamentul, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, piscina, plaja, valurile,…aproape totul…

 774. Curatenia. Se facea curat zilnic. Mancarea la demipensiune foarte buna. Personal amabil. Cafea exelenta. 4 capsule gratuite de cafea in camera si expresor. Frigider cu congelator. Piscina bine gandita, adancime maxima 1,7 m. Cea mai buna canapea extensibila pe care am dormit vreodata, aproape ca un pat.

 775. Amplasare buna, camerele spatioase, patul confortabil, curatenie in intreaga locatie. Restaurantul reprezinta un plus: mancare buna, servire atenta, terasa aerisita si un raport calitate-pret foarte bun. Mini market la parterul vilei. Parcare disponibila fara costuri suplimentare.

 776. Foarte curat cea ce a fost grozav pentru o familie cu copii, m├óncarea gustoasa ╚Öi personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi binevoitor. Clar revin!

 777. Camera spatioasa, curata si confortabila Mancarea buna la restaurantul hotelului Un plus si pt magazinul de la parter(sunt cam rare in Olimp)

 778. Ne-am bucurat de niste zile foarte frumoase de toamna, de aerul curat si sanatos; o locatie deosebita unde sigur vom reveni !

 779. Apropierea de plaja/mare, linistea din jur, amabilitatea personalului, mic dejun foarte bun.

 780. Locatia deosebit de frumoasa si linistita, curatenie in camere efectuata zilnic,plaja curata si neaglomerata,personal foarte amabil si receptiv. Datorita pozitionarii este multa liniste si racoare. Clima in camera insa nu a fost nevoie.Piscina curata,curatenie in intreaga locatie.

 781. Cur─â╚Ťenia, at├ót ├«n camera cat si in complex este exemplara. Staff-ul este prietenos. Apartamentele sunt bine dotate si arata foarte bine, av├ónd finisaje de calitate.

 782. Ne- a pl─âcut : apartamentul, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, piscina, plaja, valurile,…aproape totul…

 783. Curatenia. Se facea curat zilnic. Mancarea la demipensiune foarte buna. Personal amabil. Cafea exelenta. 4 capsule gratuite de cafea in camera si expresor. Frigider cu congelator. Piscina bine gandita, adancime maxima 1,7 m. Cea mai buna canapea extensibila pe care am dormit vreodata, aproape ca un pat.

 784. Apartament foarte spatios, cu o vedere superba la mare, dotat cu tot ce este necesar pentru sistem self catering.

 785. Apartament impecabil, foarte frumos decorat si foarte bine utilat. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au conferit valoare adaugata sejurului nostru. Practic, mi-a depasit asteptarile pe toate componentele de ospitalitate.

 786. Gazda receptiva la toate solicit─ârile noastre. Apartamentul este foarte frumos amenajat, saltelele sunt confortabile, buc─ât─âria complet utilata, loca╚Ťie foarte aproape de plaja.Nota 10 pentru pentru primire. Totul a fost peste a╚Ötept─âri.

 787. -mancare buna -camere curate, curte curată -personal primitor -parcare mare și sigura

 788. A╚Öezare pitoreasc─â, spatii largi, mult─â vegeta╚Ťie, lini╚Öte. Prezen╚Ťa lacului aduce un plus greu de egalat, practic neantalnit ├«n alte loca╚Ťii. Mul╚Ťumim organizatorilor.

 789. Restaurantul este unul excelent, personal amabil si care respecta in totalitate regulile de protectie anticovid. Problema este la camere, care ar fi ok daca cineva din stafful tehnic s-ar ocupa de scurgerile de dus, mici reparatii in camere, etc; casutele cu mai multe camere sunt zgomotoase, se aude tot de la vecini. Per total este o locatie buna, mai ales din prisma restaurantului.

 790. Curatenia, amabilitatea personalului, micul dejun. Nimic de reprosat !

 791. Un loc modern ╚Öi plin de oameni cu z├ómbetul pe buze care te ajuta indiferent de situa╚Ťie, foarte amabil personalul ╚Öi m├óncarea foarte gustoasa! Nota 10, nu credeam ca o sa v─âd vreodat─â a╚Öa ceva in Rom├ónia, felicit─âri echipei Novum By the Sea pentru tot efortul depus!

 792. O locatie superba! Totul la superlativ! Cred ca in acest moment este cel mai frumos loc de pe litoralul romanesc. In termeni de design totul este impecabil. Apartamentul imens, superb, design luxos si confortabil, cu atentie la fiecare detaliu. Terasa si ea imensa, frumos amenajata, intima si cu o vedere fantastica la mare si imprejurimi. Plaja, piscina si beach barul, superbe. Un loc pentru rasfat si relaxare. Personalul ospitalier si disponibil pentru a rezolva orice solicitare. Am apreciat, de asemenea, respectarea riguroasa a masurilor de siguranta in contextul pandemic.

 793. LOCATIA-SUPERBA, MIC DEJUN – cazarea a fost fara mic dejun

 794. Cur─â╚Ťenia, paturi confortabile, panorama din camer─â…

 795. Micul dejun a fost foarte bun, la fel ca toate celelalte mese, exista un restaurant al hotelului unde se gateste foartebine, iar privelistea, atatde la restaurant, cat si de la hotel este minunata. Un loc pozitionat superb.

 796. Loca╚Ťia este una curata , la 2 minute de plaja, ideal─â pentru familii cu copii . Loca╚Ťia arat─â mai bine dec├ót ├«n poze.

 797. O loca╚Ťie ideal─â pentru familii cu copii. Pozi╚Ťionare bun─â fa╚Ť─â de plaj─â. Sta╚Ťiune lini╚Ötit─â, unde po╚Ťi g─âsi trecutul, dar ╚Öi prezentul cotidian…

 798. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom mai avea ocazia.locatia este superba, foarte bine pozi╚Ťionat─â fa╚Ť─â de plaj─â.am fost pl─âcut impresiona╚Ťi de cur─â╚Ťenia pe care am gasit o, de mirosul pl─âcut si proasp─ât al lenjeriilor, de confortul si linistea pe care le am gasit. Apartamentul este mobilat cu bun gust si spa╚Ťios, utilat cu absolut tot ce este nevoie pt un sejur impecabil.Vecinii sunt amabili, liftul functionabil, cur─â╚Ťenie pe scara blocului … Felicit─âri gazdei pt respectul fa╚Ť─â de oaspe╚Ťi si amabilitate!

 799. Designul modern, orientarea către cei mici, plaja superba, spatii de joaca extinse și variate, produsele culinare gustoase și de buna calitate!

 800. Totul este foarte bine de la parcare, mic dejun, cina, camera, piscina, plaja etc. Totuși preturile sunt ceva mai mari comparativ cu alte resorturi din Europa.

 801. Complexul este nou, este foarte curat, spatiile verzi sunt ingrijite, la fel si plaja. Este foarte potrivit pentru familii cu copii,

 802. Pozitie fata de mare, umbra padurii, nisip pe jos, arbori apropiati potriviti pt hamace, facilitati de masa apropiate, acces usor

 803. Personal pregatit, amabil, facilitati bine puse la punct, curatenie, bai curate, cu dezinfectant si sapun lichid permanent, locatie langa plaja, magazin propriu, autoservire in locatie cu mancare buna si proaspata. Multa umbra pt corturi, rulote, vile (sunt copaci peste tot!). Daca vrei la cort, dar aproape de utilitatile urbane (fara sa le vezi, fara sa te deranjeze😀), asta e locul.

 804. Location in a forest, next to the beach Clean Social distancing possible in camping and beach

 805. Mic dejun bogat, variat, am putut alege ceva diferit in fiecare dimineata. Mi-a placut si faptul ca au restaurant propriu si, daca se doreste, se poate servi acolo pranzul si cina. Un loc foarte ingrijit si la interior si la exterior. Piscinele foarte curate. Vom reveni cu siguranta.

 806. Micul dejun foarte bun, piscina, locatia linistita, plaja privata si restaurantul.

 807. Doamnele de la receptie foarte amabile. Au avut disponibil si ne au putut caza mai devreme.

 808. Loca╚Ťia ├«n sine frumoas─â, cu acces facil pe plaj─â, piscina cu ap─â ├«nc─âlzit─â ╚Öi m├óncarea bun─â.

 809. Am apreciat apropierea marii, panorama, linistea, cofortul oferit de piscina proprietatii si mancarea servita (demipensiune cu mic dejun si pranz), de o calitate desavarsita.

 810. Loca╚Ťia foarte frumoasa/lini╚Ötita ,m├óncarea foarte buna ╚Öi diversificata. Revenim in Septembrie😉

 811. Apartament spatios, curat, luminos, modern. Aproape de plaja, chiar daca aceasta apropiere presupune coborarea si urcarea unor trepte :). Ne-a tinut in forma ­čÖé Bogdan, gazda, este un tip ok, prezentabil si foarte atent. Plaja Dav’os pe care am ales-o este aerisita, curata si placuta ochiului, insa, ca peste tot, serviciile lasa de dorit. Preturi mari, angajati deranjati si un salvamar prezent abia in a treia zi. Spre deosebire insa de alte locuri, este chiar in regula pentru aceasta perioada.

 812. Apartament de lux cu toate facilitatile , pozi╚Ťionat excelent

 813. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 814. Apartamentul arata bine,este curat,luminos si primitor,este pretabil pt familii fiind mare,gasesti tot ce ai nevoie(detergent,vesela ,oale,tigai,condimente,fierb─âtor, sandwich maker,cuptor microunde etc),matura,mop… Are 2 bai(una de serviciu langa living si una mare intre dormitoare). Privelistea este super,exista uscator de rufe pe balcon. Piscinele nu sunt functionale anul acesta. Ne- am sim╚Ťit bine aici!

 815. Apartamentul este foarte frumos, luminos, spatios, foarte curat si bine echipat. Privelistea de pe balcon si de la dormitoarea este minunata, se vede marea din ambele dormitoare & din living/bucatarie. Zona este foarte linistita, parcare este chiar in fata unitatii locative, iar locatia este pazita (portar). Pentru 2 cupluri care am calatorit impreuna, ne-am simtit excelent – 2 dormitoare separate, 2 bai separate. Comunicarea cu gazda a fost de asemenea excelenta. Distanta de plaja este foarte mica – in 4-5

 816. The apartment was really clean, newly furnished and well equipped, including things like washing up liquid, dishwasher tablets, coffee filters. Really a nice beach.

 817. Amplasarea pe plaja, camera curata, servicii bune, personal amabil, mancarea buna la restaurant, accesul la piscina. Personalul de la receptie foarte amabil si prompt.

 818. Un maaare plus din partea noastra il are amplasarea, direct pe plaja. Privelistea este nemaipomenita. Pe langa amplasare, locatia este noua, curata, foarte primitoare. ­čÖé Cu singurata un must-go in sezonul cald.

 819. Locatie noua, eleganta, exact ceea ce ne doream pentru mini vacanta pe care am avut-o. Camerele sunt curate, personalul foarte atent cu nevoile noastre, iar micul dejun a fost delicios.

 820. Camere curate , aerisite, spa╚Ťioase, bine compartimentate , o buc─ât─ârie bine dotat─â cu un personal amabil ╚Öi serios

 821. Doamna Marcela si colega d├ónsei foarte de treab─â. Cur─â╚Ťenia ├«n vil─â. Amplasarea. Cazarea perfecta pentru 3 familii. Buc─ât─âria utilizabil─â. Posibilitatea de a sta in curte, in foi╚Öor, de a face un gr─âtar. Este o cazare la care voi reveni daca voi avea ocazia. Deocamdat─â Olimpul nu e o sta╚Ťiune in care a╚Ö reveni cur├ónd. Nu mergeam nici acum dar a╚Öa s-au aliniat astrele.

 822. Vilele sunt spa╚Ťioase, curate ╚Öi destul de bine dotate.

 823. Curat,personal foarte amabil,elegant cu vedere la mare,c─â╚Ťelul mi-a fost respectat, m├óncare foarte bun─â, recomand cu ├«ncredere

 824. Aproape de mare, renovat recent dupa cum arata interiorul, am primit camere la etaj superior (11) cu vedere centrala la mare, panorama deosebita.Personal f.amabil.

 825. Totul a fost perfect. Cur─â╚Ťenie, camera spa╚Ťioas─â, personal amabil…. raportul calitate pre╚Ť, excelent!

 826. Micul dejun este foarte scump si nu isi merita banii. Celelalte mese nu le-am incercat pentru ca ne gandeam ca respecta acelasi tipar. Dar gasesti restaurante putin mai sus unde poti manca la preturi rezonabile.

 827. Pozitie fata de mare, umbra padurii, nisip pe jos, arbori apropiati potriviti pt hamace, facilitati de masa apropiate, acces usor

 828. Personal pregatit, amabil, facilitati bine puse la punct, curatenie, bai curate, cu dezinfectant si sapun lichid permanent, locatie langa plaja, magazin propriu, autoservire in locatie cu mancare buna si proaspata. Multa umbra pt corturi, rulote, vile (sunt copaci peste tot!). Daca vrei la cort, dar aproape de utilitatile urbane (fara sa le vezi, fara sa te deranjeze😀), asta e locul.

 829. Exact ce cautam – un hotel cu locuri de joaca, piscina pentru copii, animatori, tot ce e nevoie. Mancarea buna, meniu de copii, inghetata la pranz inclusa la bufet. Am vazut ca au espressor Nespresso si mi-am luat cateva capsule la pachet. Cea mai buna idee pe care am avut-o. Am ramas surprinsa

 830. A fost o experien╚Ť─â senza╚Ťional─â, ma bucur ca in sf├ór╚Öit exista un resort in Romania care se ridic─â la nivelul celor din afara ╚Ť─ârii. Personalul foarte amabil si pregatit, cur─â╚Ťenia impecabil─â si serviciile de calitate. Pe langa piscina pentru adul╚Ťi, mai exist─â un aqua-park pentru copii, patinoar si un parc verde unde este o adevarata pl─âcere si distractie pentru cei mici, dar ╚Öi pentru cei mari in aceiasi m─âsur─â. Tot resortul este plin de verdea╚Ť─â, ├«ngrijit si atent cur─â╚Ťat. In fiecare seara, at├ót la restaurant cat si la food court sunt concerte live. Vom reveni cu siguran╚Ť─â!!

 831. Hotelul a fost peste asteptati. Am uitat sa il trec pe cel mic pe rezervare, dar ni s-a permis sa ne cazam fara costuri extra. Imi pare rau ca nu am rezervat pentru o perioada mai lunga, pentru ca mai erau multe lucruri de facut.

 832. Apartament modern, cur─â╚Ťenie exemplara. Dna Alice Dumitrescu o gazda de nota 10 plus. Vom reveni oric├ónd cu pl─âcere.

 833. Gazda a fost foarte amabila, apartamentul curat, foarte spatios. Blocul este la aprox. 180m de plaja. Un alt avantaj il reprezinta locul de parcare chiar in fata cladirii.

 834. Pernele. Distanta foarte scurta de plaja. Accesul rapid la magazine și mijloace de transport.

 835. Mic dejun satisfacator! Nu sunt tantari!!!! Un loc departe de nebunia statiunilor de pe litoral, neasteptat de dragut!

 836. Locatia placuta, curat, mic dejun bun, variat. Chiar daca mai departe de plaja, merita.

 837. mic dejun – destul de bun dar repetativ . locatia o cunosteam si de aceea am ales locul curat , plin de verdeata

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled